Subota, 10.04.2010.

00:26

Mladić se razneo u otetom taksiju

25-godišnji Jovan Kostić, koji je sinoć aktivirao bombu kašikaru u Zaplanjskoj ulici u Beogradu u otetom taksiju, preminuo je u Urgentnom centru.

Izvor: B92

Mladiæ se razneo u otetom taksiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Goran

pre 14 godina

Sve ono što je policija dozvolila treba lepo da oduzme.Pištolji , puške i tome slicno. Šta će im naoružanje po kućama. Neće valjda na front. Ionako nećemo više imati vojsku. Demokratska država. Ministar dobija nagrade ne znam za čega. Svaki dan neko ubistvo.

/

pre 14 godina

Mnogo puta mi je doslo da bacim bombu zbog raznih stvari? Verujem da su to zeleli mnogi...ali, zasto to nisam uradila? Nisam takva "psihicka struktura". Opasati se bombama i oruzjem nije samo posledica loseg stanja u drustvu, nego je i posledica loseg stanja psihe.

Marie

pre 14 godina

Verovatno je sizofrena psihoza u pitanju (muskarac, 24 god., ziveo sam) , a psihoza bila u polakom usponu i zbog toga ne lako primetna. Pored tragedije da je taj momak sad mrtav, problem je sto je mogao da skuplja oruzje, trziste bi trebalo da se rigorozno kontrolise, a izrecene kazne budu jako visoke.

BORA

pre 14 godina

nije kriv dacic, kostunjavi, tadic, batic, obradovic, nikolic vucic, i ostala boranija, sto nam je u drzavi lose i sto se sa omladinom desava ovo sto se desava... nisu oni krivi. KRIVI SMO MI!
DA MI! STO IM DOPUSTAMO DA NAS GAZE KAKO STIGNU! STO IM DOPUSTAMO DA VODE POLITIKU PO SISTEMU "SJASI KURTA DA MALO JA UZJASIM PA CES OPET TI"!

NEKADA SU STUDENTI DEMONSTRIRALI, ZATO STO IM JE BILO LOSE, SADA STUDENTI CUTE I VREDNO STUDIRAJU NE BI LI STO PRE POBEGLI ODAVDE! TO TREBA DA SE PROMENI!

bezimeni

pre 14 godina

Citam komentare i ima ih dosta koji pokazuju kako je tesko biti mlad i inteligentan u zemlji Srbiji. Mladi momci shvataju, i ne mogu nista protiv trule jabuke. Uh bre kako mi je drago sto sam tog oktobra 2004 emigrirao kad mi se ukazala prilika, nemate pojma, za par godina negde oko jula 2014 cu samo da kazem pa znate ja govorim srpski zato sto sam igrom slucaja rodjen i odrastao u Srbiji...Pasos cu da cuvam, nikad ne znas sta moze da ti donese, tesko da moze da odmogne

srpska majka

pre 14 godina

Placem nad sudbinom mladih. Vecina samo zna da osudjuje. A kada biste se udubili u dubine istine ocaja ovako mladog sveta bili biste i vi koji osudjujete blizi istini.
Star 25 godina, zasto ? Da li mislite da mlad covek koji se rodio u haoticnom drustvu, rastao uz poremecene odnose, stasavao gledajuci svoje ponizene roditelje, gledao oca u kome je spoznao unisten autoritet glave porodice jer polugladni ne mogu biti autoritet mladima, stalno gledati nepravdu a jedva uspevati hodati plocnikom Bgd.ulica od nacickanih skupocenih dzipova i automobila! Mozda je i dete izbeglicke porodice sto jos uvek trunu u zajednickim kampovima ili sklepanim sirotinjskim kucercima od kartona i lima?
Ili je unuk jednog od bivsih intelektualaca , penzionera koji vec dve decenije kopaju po kontejnerima.
Ili, ili ...ali zasigurno iza zivotnog paravana nema toplog doma i perspektive za coveka na pragu zivota.
Jahac Apokalipse galopira , setite se svi svoje dece ma kolika da su , setite se svojih zabluda , svoje podrske bujanju greha, svoje zavisti prema bliznjem , svoje ravnodusnosti prema okruzenju , setite se svog medjusobnog glozenja , setite se koliko je tesko dobiti pravdu na srpskim sudovima i da ako nam i padne na um da je trazimo to znaci da cemo dopustiti da nam godinama piju krv svi koji zive od tasa na terazijama pravde a da mnogi koji zapocnu tu nesretnu neravnopravnu borbu ne docekaju za zivota rezultat.
Setimo se svih okova greha koji sada satiru nasu srpsku mladost.I danas strasno gresite jer ovakve tragedije svrstavate pod senzaciolizam umesto da barem svaka majka padne na kolena jecajuci za bilo cijim detetom koje je sebi presudilo ovakvim uzasnim i gresnim krajem , nadjite u sebi mesta za pokajanjem a ne za novim osudama ili cak uzivanjima kao da su to samo : bolesne kompj.igrice ili celuloidni proizvodi bolesnog Holivuda ili neke bolesne TV.
Da li ce Bog Pravde i dalje nas spasavati od propasti(?) , da li imamo pravo da to i dalje ocekujemo?

Marko (Dorcol)

pre 14 godina

Za ovo stanje u drustvu ste DIREKTNO odgovorni vi gospodo Tadicu, Kostunice, Jovanovicu, Dacicu, Krkobabicu, Palma, Baticu, Ilicu, Draskovicu, Dinkicu...
Sve je ovo posledica vase nakaradne i lopovske politike poslednjih 10 godina. Onaj rezim smo upamtili kao zlocinacki. Vas cemo da upamtimo kao lopovski. Vi ste dozvolili aferu Bodrum, Janjusevic-Kolesar, satelit, Mile Dragic, svedske lokomotive, kupovinu C marketa u kabinetu, enormno bogacenje Milosevicevih aparatcika i njima bliskih ljudi, kupovinu Luke Beograd, secenje zdravih palatana, kradju na naplatnim rampama i da ne nabrajam sta sve jos. Zbog vas je svaka (ali svaka) sfera srpskog drustva ogrezla u kriminal. Vi ste omogucili Mitrovicu da nastavi da svojom pogubnom televizijom truje ljude laznim vrednostima i ikonama. Kada sam ja bio mali imalo smo skolski program koji je bio bolji od kurikuluma na vecini danasnjih univerziteta. A vi danas deci nudite Grand paradu, Kursadzije i gomilu ispraznih realiti emisija, sa jos ispraznijim akterima.
Zbog svega navedenog (i jos mnogo toga drugog) vi ste gospodo direktni tvorac onog nesrecnika koji je srecom juce ubio samo sebe.

Dragoslav Bosnjakovic

pre 14 godina

Stvarno su "neki" dosadni!! Dosta vise SRBIJA JE TEKSAS!!!
A prava istina je: SRBIJA N I K A D A nece biti Teksas! Oni zive lepo, ne ubijaju se, imaju naftu, stoku...a
memaju "kosovski problem", nemaju Skupstinu i psovanja, nemaju NESKOLOVANE MINISTRE, a i putuju O SVOM TROSKU!!!!! A i REDOVNO posecuju mesto i zapale svecu, metnu cvet tamo gde komunisti ubise KENEDIJA, mislim na Dalas!!!

Mecklejn

pre 14 godina

Neka nam je bog svima u pomoci...nikada ne znas sta moze da ti se desi! Narod je poludeo...sto je najgore, cak mogu i da razumem tog ludaka...U zemlji Srbiji sto cudesa svaki dan...Nitkova i bitangi nikada dosta...Sta moze posten narod u svom ovom ludilu! Strajkovi, protesti protiv vlade, ce sta promeniti?Ja sam glasao za vladajucu partiju koja ima vecinu u skupstini i sta sam dobio!? Moj glas nikome vise otici do daljnjeg...Ej, ja imam 25 godina i razocaran sam u sve! Ulice su pune huligana i kriminalaca! Ljudi moji, momci sa kojima sam godinama pikao basket i sa kojima sam se druzio zavrsili u zatvoru i jos su opisani kao naslednici zemunskog klana! Ma kuda vise ide ova prokleta zemlja!!! Pomislis da je drustvo doslo to dna, a nije! Ono svaki dan pada u novo, dublje dno!

mladen

pre 14 godina

Ljudi,
90-tih kad bi prosao kroz pogresan kraj neki klinac bi dobio batine, a danas noz u ledja.
90-tih si znao koga da se klonis, a danas ne.
Ovo je gore nego 90-te, i komentari tipa "da li nam se vracaju 90- te" nemaju smisla.
Sad je gore.

Sanja

pre 14 godina

Jos jedan uspeh policije. Prvo joj se covek seta po ulicama sa pistoljem i eksplozivom, onda otme taksi, a na kraju i aktivira bombu. Mogli su neku od ove tri stvari i da sprece. Drago mi je da su pokazali da znaju da rasciste ulicu kada je bomba vec eksplodirala.

Dax

pre 14 godina

Stvarno tragedija! Dobro taksista zivu glavu izvuce. Znam da svi mislimo da su ovo izolovani slucajevi ali ja vec ocekujem neki mega zlocin sledece nedelje. Jednostavno , ne prodje 10 dana a da nam vilica ne padne od nekog dogadjaja. Najgore od svega je sto ovo mirise na terorizam na zalost, nije ga dzabe interventna nanjusila. Nema vise protiv koga ratovati pa je valjda dosao red da se unutar sebe koljemo, pucamo jedni u druge i dizemo u vazduh. Neka nam je bog svima u pomoci u Srbiji, ovo postaje polako luda kuca.

sasa jokic

pre 14 godina

Decko je gledao televizij ui kada je video da je Dacic najevropljanin......MAlo sam sarkastican, ali sta ocekivati u zemlji u kojoj je jedini koji je imao snage i znanja da nas odvede u EU ubijen, a likovi koji su nam "krv pili" devedesetih sede u Vladi! Vi su zaboravili cinicne anti civilizacijske i anti evropske izjave Dacica dok je bio Slobin portparol! E sad tisina, cutite i trpite!!!

slobodan

pre 14 godina

ako je 45 minuta komunicirao sa taksistem verovatno je nesto ispoljijo zbog cega je zeleo da jos nekog uz sebe digne u vazduh! ili je taksisti zabranjeno da daje izjave koje mogu da ometaju istragu! to cemo verovatno nekad mozda i saznati, a dotle nama ostaje da priznamo da imamo jedan novi vid nasilja koji moze da ima itekako ozbiljne posledice i za drzavu i drustvo!!

Marko

pre 14 godina

A vi brinite brigu da li je Kosovo Srbija! Alo bre matorci, deca su vam skrenula zbog vasih ideala, teritorija, ratova, svadja, mrznje, netrpeljivosti...

slobodan ili ne

pre 14 godina

zasto nema protesta "stop nasilju"?? da li je i gradjanima, a politicarima jeste, svejedno sta se trenutno desava, ili se ceka da se desi nesto jos gore, kao ono u karganistanu!!! drzava je takoreci propala, kriminal prisutan na svakom koraku, korupcija takodje, a narod nezadovoljan ali cuti. zbog cega?

lepi mica

pre 14 godina

milion radno sposobnih bez posla...bahati politicari koji nemaju dodir sa realnim zivotom...fenomenalna privatizacija sto se tice Miskovica, Beka i jos po kojeg maga ekonomije i biznisa...glavati diler droge koji opere koju milijardicu a murija nema pojma ko je krao jogurt...raspala manekenka koja uzima od bogatih i daje siromasnima...najveci domet nase politike od petog oktobra (onog od pre DESET GODINA!!!) beli sengen...sve mi to opako pali gangliju...

ivan

pre 14 godina

Eeee.., selo moje lepse od Pariza, kada bi postojali uslovi za normalan zivot, nista preterano vec kao i ovde u Beogradu, iole pristojna plata, nema te sile koja bi me zadrzala da zivim u ovoj ludnici!!! I eto sutra treba da pustim cerkicu da izadje sa drugaricama u grad i oseti taj "najbolji nocni zivot u evropi" - NEKA HVALA !!!

DeKOb

pre 14 godina

Kakva muka natera coveka od 24 ili 25 godina da se opase eksplozivom? (Bomba i pistolj su vec deo 'folklora'.)
Tu su porodica, zdravstvo, pa na kraju i policija debelo zakazali. To su sinoc mogli glavom da plate mnogi.
Ne promeni li se situacija u zemlji, videcete, ovakvih slucajeva ce biti mnogo.

Bobby2709

pre 14 godina

Šta reći a ne zaplakati...kažu "nepoznat", a malo pre rekoše J.K. (24) sa pištoljem 9 mm, automatskim pištoljem 7,65mm, poznatijim kao"Škorpion", ručnom granatom, uz sve to, oko pojasa nafilovan eksplozivom s detonatorom..xmmm..taksisti kazao da"planira nešto spektakularno"? Da li je trebao eliminisati, unakaziti, dići u vazduh, ubiti nekog od poznatijih kriminalaca, državnika, političara, estradnu ili medijsku ličnost, funkcionera Vlade ili Grada..ne zna se, a zapravo je poznato, xe,xe..čuće se već..pre ili kasnije..toliko oružja, ludila, nemaštine i ratova koji su iza nas doneće nam anarhiju i haos na ulicama ..tek nam predstoji ludilo..pamet u glavu i..posle 22.oo h nema vani, eto..sve će više biti ovakvih i još težih scena..devedesete su mačji kašalj za ovo sada..a zašto? Xmmm..razmislite...

Dok Holidej

pre 14 godina

Kod nas se uvek spominje Teksas kad se ovakve stvari dogode. Ljudi, u stopa kriminala u Teksasu je medju nizima u SAD. Razlog za to su veoma strogi zakoni, i rigorozno sprovodjenje istih. Takodje, tamo i obicni gradjani poseduju (legalno) oruzje, i smeju isto da upotrebe da zastite svoje zivote i imovinu.

jerotije

pre 14 godina

U zadnje vreme cesti napadi na taksiste. Namerno ili slucajno ali ipak napadi na profesiju. Taksisti su ugrozena vrsta definitivno...

peleses

pre 14 godina

Evo da se javim i ja. Živim bukvalno 20-ak metara od mesta događaja i što je najgore, u tom trenutku, bio sam u pekari preko puta Stare Jahorine. Kad se desila eksplozija polegali smo svi na pod :) Često se baš na ovom delu dešavaju razne situacije, tuče, pljačke,... ali bomba! Čak su pre neki dan pekaru opljačkale dve devojke, ali je prodavac stigao jednu :)) I ništa, policija nas je sve udaljila i blokirala celu raskrsnicu. Taksi se raspao, a eksplozija je bila nenormalno jaka. O bože da poginem pred kućom, strašno!

Nenad

pre 14 godina

Bravo za taksistu što je uspeo da se izvuče, jedan život je sačuvan.

Vidim u komentarima preovladava osećanje da je kriminal ojačao i da se niko ne oseća bezbedno.

To je zato što para nema a nema jer vlada radi loše. Za gašenje požara je kasno, ne mogu da uhapse i pronađu koliko novih očajnika se svakim danom zbog bede stvara. Puknuće i vlada kao ova bomba.

rade

pre 14 godina

Kad ce se ovde ljudi konacno poceti baviti uzrokom ovih svakodnevnih teroristickih akata?!
Svi pricamo o posledicama... uzroke niko ne pominje!
Apelujem na drzavu da pocne graditi ustanove za psihicki oboljele a ne davati novac propalim manekenkama!

Marko

pre 14 godina

I u Melburnu ima mnogo problema ali sa mladima koji nose nozeve gde je rasizam glavni faktor nasilja, pogotovo prema narodu iz Indije od kojih su vecina taksisti. Mada nema toliko ubistva i slicnih slucajeva koji se u zadnje vreme naglo desavaju kod nas. Odrasto sam u bgd i ziveo do 97, koliko se secam uglavnom su se kriminalci ubijali i cinili uslugu policiji. A sad ne mogu da razumem, iskreno dva puta cu da razmislim kad budem odlucivao da se vratim nazad da zivim.

Pera

pre 14 godina

Evo mozete i u Mladenovac, veceras u jednoj od najprometnijih ulica u centru opsta tuca, nozevima i ko zna cime, automobili ne mogu proci a policije ni od korova.

sasa

pre 14 godina

Gore nego '90-ih godina kad smo imali rat, sankcije, embargo...A sad je navodno doba demokratije, evropeizacije, kredita, cuda i magija...Samo sto sva ta sreca nikako da potrefi ovaj jadni narod, samo ovu lopovsku vlast...

Srdjan

pre 14 godina

Strasno!!!! Dokle vise? Imam utisak da zivimo u Teksasu, niko vise nije bezbedan u ovoj zemlji!

---

U Teksasu postoji smrtna kazna, i daleko je veca pravna drzava u pitanju... poredite sa Africkim drzavama koje ratuju decenijama.

JECA

pre 14 godina

Ja sam upravo dosla kuci ( u Zaplanjskoj ulici zivim) kroz sve moguce ulicice sve je blokirano, a za one koji ne zive u ovom delu divljeg zapada mogu da porucim da je tako od prilike svaki dan, nema toliko cesto bombi ali su pistolji, puske i nozevi u stalnom opticaju. I nemojte mi govoriti da je tako u svakom kraju jel NIJE verujte mi na rec! Dodjite sa kamerama 7 dana u isto vreme stojite u ulici i imacete sta i da vidite!

Bane

pre 14 godina

Ljudi moji puklo je ko bomba od 50 kila. Zivim tu u ulici ispod mesta gde se desila eksplozija i svi smo mislili da je eksplodirala pumpa koja je odmah tu kod centralnog groblja. Verovatno je pukla i boca sa gasom jer vecina taksista voze na gas. Samo mi nije jasno kako je taksista uspeo da pobegne iz auta.

Srdjan

pre 14 godina

Strasno!!!! Dokle vise? Imam utisak da zivimo u Teksasu, niko vise nije bezbedan u ovoj zemlji!

---

U Teksasu postoji smrtna kazna, i daleko je veca pravna drzava u pitanju... poredite sa Africkim drzavama koje ratuju decenijama.

sasa

pre 14 godina

Gore nego '90-ih godina kad smo imali rat, sankcije, embargo...A sad je navodno doba demokratije, evropeizacije, kredita, cuda i magija...Samo sto sva ta sreca nikako da potrefi ovaj jadni narod, samo ovu lopovsku vlast...

Bane

pre 14 godina

Ljudi moji puklo je ko bomba od 50 kila. Zivim tu u ulici ispod mesta gde se desila eksplozija i svi smo mislili da je eksplodirala pumpa koja je odmah tu kod centralnog groblja. Verovatno je pukla i boca sa gasom jer vecina taksista voze na gas. Samo mi nije jasno kako je taksista uspeo da pobegne iz auta.

JECA

pre 14 godina

Ja sam upravo dosla kuci ( u Zaplanjskoj ulici zivim) kroz sve moguce ulicice sve je blokirano, a za one koji ne zive u ovom delu divljeg zapada mogu da porucim da je tako od prilike svaki dan, nema toliko cesto bombi ali su pistolji, puske i nozevi u stalnom opticaju. I nemojte mi govoriti da je tako u svakom kraju jel NIJE verujte mi na rec! Dodjite sa kamerama 7 dana u isto vreme stojite u ulici i imacete sta i da vidite!

Marko (Dorcol)

pre 14 godina

Za ovo stanje u drustvu ste DIREKTNO odgovorni vi gospodo Tadicu, Kostunice, Jovanovicu, Dacicu, Krkobabicu, Palma, Baticu, Ilicu, Draskovicu, Dinkicu...
Sve je ovo posledica vase nakaradne i lopovske politike poslednjih 10 godina. Onaj rezim smo upamtili kao zlocinacki. Vas cemo da upamtimo kao lopovski. Vi ste dozvolili aferu Bodrum, Janjusevic-Kolesar, satelit, Mile Dragic, svedske lokomotive, kupovinu C marketa u kabinetu, enormno bogacenje Milosevicevih aparatcika i njima bliskih ljudi, kupovinu Luke Beograd, secenje zdravih palatana, kradju na naplatnim rampama i da ne nabrajam sta sve jos. Zbog vas je svaka (ali svaka) sfera srpskog drustva ogrezla u kriminal. Vi ste omogucili Mitrovicu da nastavi da svojom pogubnom televizijom truje ljude laznim vrednostima i ikonama. Kada sam ja bio mali imalo smo skolski program koji je bio bolji od kurikuluma na vecini danasnjih univerziteta. A vi danas deci nudite Grand paradu, Kursadzije i gomilu ispraznih realiti emisija, sa jos ispraznijim akterima.
Zbog svega navedenog (i jos mnogo toga drugog) vi ste gospodo direktni tvorac onog nesrecnika koji je srecom juce ubio samo sebe.

peleses

pre 14 godina

Evo da se javim i ja. Živim bukvalno 20-ak metara od mesta događaja i što je najgore, u tom trenutku, bio sam u pekari preko puta Stare Jahorine. Kad se desila eksplozija polegali smo svi na pod :) Često se baš na ovom delu dešavaju razne situacije, tuče, pljačke,... ali bomba! Čak su pre neki dan pekaru opljačkale dve devojke, ali je prodavac stigao jednu :)) I ništa, policija nas je sve udaljila i blokirala celu raskrsnicu. Taksi se raspao, a eksplozija je bila nenormalno jaka. O bože da poginem pred kućom, strašno!

Marko

pre 14 godina

A vi brinite brigu da li je Kosovo Srbija! Alo bre matorci, deca su vam skrenula zbog vasih ideala, teritorija, ratova, svadja, mrznje, netrpeljivosti...

mladen

pre 14 godina

Ljudi,
90-tih kad bi prosao kroz pogresan kraj neki klinac bi dobio batine, a danas noz u ledja.
90-tih si znao koga da se klonis, a danas ne.
Ovo je gore nego 90-te, i komentari tipa "da li nam se vracaju 90- te" nemaju smisla.
Sad je gore.

srpska majka

pre 14 godina

Placem nad sudbinom mladih. Vecina samo zna da osudjuje. A kada biste se udubili u dubine istine ocaja ovako mladog sveta bili biste i vi koji osudjujete blizi istini.
Star 25 godina, zasto ? Da li mislite da mlad covek koji se rodio u haoticnom drustvu, rastao uz poremecene odnose, stasavao gledajuci svoje ponizene roditelje, gledao oca u kome je spoznao unisten autoritet glave porodice jer polugladni ne mogu biti autoritet mladima, stalno gledati nepravdu a jedva uspevati hodati plocnikom Bgd.ulica od nacickanih skupocenih dzipova i automobila! Mozda je i dete izbeglicke porodice sto jos uvek trunu u zajednickim kampovima ili sklepanim sirotinjskim kucercima od kartona i lima?
Ili je unuk jednog od bivsih intelektualaca , penzionera koji vec dve decenije kopaju po kontejnerima.
Ili, ili ...ali zasigurno iza zivotnog paravana nema toplog doma i perspektive za coveka na pragu zivota.
Jahac Apokalipse galopira , setite se svi svoje dece ma kolika da su , setite se svojih zabluda , svoje podrske bujanju greha, svoje zavisti prema bliznjem , svoje ravnodusnosti prema okruzenju , setite se svog medjusobnog glozenja , setite se koliko je tesko dobiti pravdu na srpskim sudovima i da ako nam i padne na um da je trazimo to znaci da cemo dopustiti da nam godinama piju krv svi koji zive od tasa na terazijama pravde a da mnogi koji zapocnu tu nesretnu neravnopravnu borbu ne docekaju za zivota rezultat.
Setimo se svih okova greha koji sada satiru nasu srpsku mladost.I danas strasno gresite jer ovakve tragedije svrstavate pod senzaciolizam umesto da barem svaka majka padne na kolena jecajuci za bilo cijim detetom koje je sebi presudilo ovakvim uzasnim i gresnim krajem , nadjite u sebi mesta za pokajanjem a ne za novim osudama ili cak uzivanjima kao da su to samo : bolesne kompj.igrice ili celuloidni proizvodi bolesnog Holivuda ili neke bolesne TV.
Da li ce Bog Pravde i dalje nas spasavati od propasti(?) , da li imamo pravo da to i dalje ocekujemo?

BORA

pre 14 godina

nije kriv dacic, kostunjavi, tadic, batic, obradovic, nikolic vucic, i ostala boranija, sto nam je u drzavi lose i sto se sa omladinom desava ovo sto se desava... nisu oni krivi. KRIVI SMO MI!
DA MI! STO IM DOPUSTAMO DA NAS GAZE KAKO STIGNU! STO IM DOPUSTAMO DA VODE POLITIKU PO SISTEMU "SJASI KURTA DA MALO JA UZJASIM PA CES OPET TI"!

NEKADA SU STUDENTI DEMONSTRIRALI, ZATO STO IM JE BILO LOSE, SADA STUDENTI CUTE I VREDNO STUDIRAJU NE BI LI STO PRE POBEGLI ODAVDE! TO TREBA DA SE PROMENI!

Nenad

pre 14 godina

Bravo za taksistu što je uspeo da se izvuče, jedan život je sačuvan.

Vidim u komentarima preovladava osećanje da je kriminal ojačao i da se niko ne oseća bezbedno.

To je zato što para nema a nema jer vlada radi loše. Za gašenje požara je kasno, ne mogu da uhapse i pronađu koliko novih očajnika se svakim danom zbog bede stvara. Puknuće i vlada kao ova bomba.

Pera

pre 14 godina

Evo mozete i u Mladenovac, veceras u jednoj od najprometnijih ulica u centru opsta tuca, nozevima i ko zna cime, automobili ne mogu proci a policije ni od korova.

Dok Holidej

pre 14 godina

Kod nas se uvek spominje Teksas kad se ovakve stvari dogode. Ljudi, u stopa kriminala u Teksasu je medju nizima u SAD. Razlog za to su veoma strogi zakoni, i rigorozno sprovodjenje istih. Takodje, tamo i obicni gradjani poseduju (legalno) oruzje, i smeju isto da upotrebe da zastite svoje zivote i imovinu.

lepi mica

pre 14 godina

milion radno sposobnih bez posla...bahati politicari koji nemaju dodir sa realnim zivotom...fenomenalna privatizacija sto se tice Miskovica, Beka i jos po kojeg maga ekonomije i biznisa...glavati diler droge koji opere koju milijardicu a murija nema pojma ko je krao jogurt...raspala manekenka koja uzima od bogatih i daje siromasnima...najveci domet nase politike od petog oktobra (onog od pre DESET GODINA!!!) beli sengen...sve mi to opako pali gangliju...

bezimeni

pre 14 godina

Citam komentare i ima ih dosta koji pokazuju kako je tesko biti mlad i inteligentan u zemlji Srbiji. Mladi momci shvataju, i ne mogu nista protiv trule jabuke. Uh bre kako mi je drago sto sam tog oktobra 2004 emigrirao kad mi se ukazala prilika, nemate pojma, za par godina negde oko jula 2014 cu samo da kazem pa znate ja govorim srpski zato sto sam igrom slucaja rodjen i odrastao u Srbiji...Pasos cu da cuvam, nikad ne znas sta moze da ti donese, tesko da moze da odmogne

Marko

pre 14 godina

I u Melburnu ima mnogo problema ali sa mladima koji nose nozeve gde je rasizam glavni faktor nasilja, pogotovo prema narodu iz Indije od kojih su vecina taksisti. Mada nema toliko ubistva i slicnih slucajeva koji se u zadnje vreme naglo desavaju kod nas. Odrasto sam u bgd i ziveo do 97, koliko se secam uglavnom su se kriminalci ubijali i cinili uslugu policiji. A sad ne mogu da razumem, iskreno dva puta cu da razmislim kad budem odlucivao da se vratim nazad da zivim.

/

pre 14 godina

Mnogo puta mi je doslo da bacim bombu zbog raznih stvari? Verujem da su to zeleli mnogi...ali, zasto to nisam uradila? Nisam takva "psihicka struktura". Opasati se bombama i oruzjem nije samo posledica loseg stanja u drustvu, nego je i posledica loseg stanja psihe.

rade

pre 14 godina

Kad ce se ovde ljudi konacno poceti baviti uzrokom ovih svakodnevnih teroristickih akata?!
Svi pricamo o posledicama... uzroke niko ne pominje!
Apelujem na drzavu da pocne graditi ustanove za psihicki oboljele a ne davati novac propalim manekenkama!

sasa jokic

pre 14 godina

Decko je gledao televizij ui kada je video da je Dacic najevropljanin......MAlo sam sarkastican, ali sta ocekivati u zemlji u kojoj je jedini koji je imao snage i znanja da nas odvede u EU ubijen, a likovi koji su nam "krv pili" devedesetih sede u Vladi! Vi su zaboravili cinicne anti civilizacijske i anti evropske izjave Dacica dok je bio Slobin portparol! E sad tisina, cutite i trpite!!!

Bobby2709

pre 14 godina

Šta reći a ne zaplakati...kažu "nepoznat", a malo pre rekoše J.K. (24) sa pištoljem 9 mm, automatskim pištoljem 7,65mm, poznatijim kao"Škorpion", ručnom granatom, uz sve to, oko pojasa nafilovan eksplozivom s detonatorom..xmmm..taksisti kazao da"planira nešto spektakularno"? Da li je trebao eliminisati, unakaziti, dići u vazduh, ubiti nekog od poznatijih kriminalaca, državnika, političara, estradnu ili medijsku ličnost, funkcionera Vlade ili Grada..ne zna se, a zapravo je poznato, xe,xe..čuće se već..pre ili kasnije..toliko oružja, ludila, nemaštine i ratova koji su iza nas doneće nam anarhiju i haos na ulicama ..tek nam predstoji ludilo..pamet u glavu i..posle 22.oo h nema vani, eto..sve će više biti ovakvih i još težih scena..devedesete su mačji kašalj za ovo sada..a zašto? Xmmm..razmislite...

ivan

pre 14 godina

Eeee.., selo moje lepse od Pariza, kada bi postojali uslovi za normalan zivot, nista preterano vec kao i ovde u Beogradu, iole pristojna plata, nema te sile koja bi me zadrzala da zivim u ovoj ludnici!!! I eto sutra treba da pustim cerkicu da izadje sa drugaricama u grad i oseti taj "najbolji nocni zivot u evropi" - NEKA HVALA !!!

Mecklejn

pre 14 godina

Neka nam je bog svima u pomoci...nikada ne znas sta moze da ti se desi! Narod je poludeo...sto je najgore, cak mogu i da razumem tog ludaka...U zemlji Srbiji sto cudesa svaki dan...Nitkova i bitangi nikada dosta...Sta moze posten narod u svom ovom ludilu! Strajkovi, protesti protiv vlade, ce sta promeniti?Ja sam glasao za vladajucu partiju koja ima vecinu u skupstini i sta sam dobio!? Moj glas nikome vise otici do daljnjeg...Ej, ja imam 25 godina i razocaran sam u sve! Ulice su pune huligana i kriminalaca! Ljudi moji, momci sa kojima sam godinama pikao basket i sa kojima sam se druzio zavrsili u zatvoru i jos su opisani kao naslednici zemunskog klana! Ma kuda vise ide ova prokleta zemlja!!! Pomislis da je drustvo doslo to dna, a nije! Ono svaki dan pada u novo, dublje dno!

jerotije

pre 14 godina

U zadnje vreme cesti napadi na taksiste. Namerno ili slucajno ali ipak napadi na profesiju. Taksisti su ugrozena vrsta definitivno...

DeKOb

pre 14 godina

Kakva muka natera coveka od 24 ili 25 godina da se opase eksplozivom? (Bomba i pistolj su vec deo 'folklora'.)
Tu su porodica, zdravstvo, pa na kraju i policija debelo zakazali. To su sinoc mogli glavom da plate mnogi.
Ne promeni li se situacija u zemlji, videcete, ovakvih slucajeva ce biti mnogo.

slobodan

pre 14 godina

ako je 45 minuta komunicirao sa taksistem verovatno je nesto ispoljijo zbog cega je zeleo da jos nekog uz sebe digne u vazduh! ili je taksisti zabranjeno da daje izjave koje mogu da ometaju istragu! to cemo verovatno nekad mozda i saznati, a dotle nama ostaje da priznamo da imamo jedan novi vid nasilja koji moze da ima itekako ozbiljne posledice i za drzavu i drustvo!!

slobodan ili ne

pre 14 godina

zasto nema protesta "stop nasilju"?? da li je i gradjanima, a politicarima jeste, svejedno sta se trenutno desava, ili se ceka da se desi nesto jos gore, kao ono u karganistanu!!! drzava je takoreci propala, kriminal prisutan na svakom koraku, korupcija takodje, a narod nezadovoljan ali cuti. zbog cega?

Dax

pre 14 godina

Stvarno tragedija! Dobro taksista zivu glavu izvuce. Znam da svi mislimo da su ovo izolovani slucajevi ali ja vec ocekujem neki mega zlocin sledece nedelje. Jednostavno , ne prodje 10 dana a da nam vilica ne padne od nekog dogadjaja. Najgore od svega je sto ovo mirise na terorizam na zalost, nije ga dzabe interventna nanjusila. Nema vise protiv koga ratovati pa je valjda dosao red da se unutar sebe koljemo, pucamo jedni u druge i dizemo u vazduh. Neka nam je bog svima u pomoci u Srbiji, ovo postaje polako luda kuca.

Dragoslav Bosnjakovic

pre 14 godina

Stvarno su "neki" dosadni!! Dosta vise SRBIJA JE TEKSAS!!!
A prava istina je: SRBIJA N I K A D A nece biti Teksas! Oni zive lepo, ne ubijaju se, imaju naftu, stoku...a
memaju "kosovski problem", nemaju Skupstinu i psovanja, nemaju NESKOLOVANE MINISTRE, a i putuju O SVOM TROSKU!!!!! A i REDOVNO posecuju mesto i zapale svecu, metnu cvet tamo gde komunisti ubise KENEDIJA, mislim na Dalas!!!

Marie

pre 14 godina

Verovatno je sizofrena psihoza u pitanju (muskarac, 24 god., ziveo sam) , a psihoza bila u polakom usponu i zbog toga ne lako primetna. Pored tragedije da je taj momak sad mrtav, problem je sto je mogao da skuplja oruzje, trziste bi trebalo da se rigorozno kontrolise, a izrecene kazne budu jako visoke.

Sanja

pre 14 godina

Jos jedan uspeh policije. Prvo joj se covek seta po ulicama sa pistoljem i eksplozivom, onda otme taksi, a na kraju i aktivira bombu. Mogli su neku od ove tri stvari i da sprece. Drago mi je da su pokazali da znaju da rasciste ulicu kada je bomba vec eksplodirala.

Goran

pre 14 godina

Sve ono što je policija dozvolila treba lepo da oduzme.Pištolji , puške i tome slicno. Šta će im naoružanje po kućama. Neće valjda na front. Ionako nećemo više imati vojsku. Demokratska država. Ministar dobija nagrade ne znam za čega. Svaki dan neko ubistvo.

sasa

pre 14 godina

Gore nego '90-ih godina kad smo imali rat, sankcije, embargo...A sad je navodno doba demokratije, evropeizacije, kredita, cuda i magija...Samo sto sva ta sreca nikako da potrefi ovaj jadni narod, samo ovu lopovsku vlast...

Srdjan

pre 14 godina

Strasno!!!! Dokle vise? Imam utisak da zivimo u Teksasu, niko vise nije bezbedan u ovoj zemlji!

---

U Teksasu postoji smrtna kazna, i daleko je veca pravna drzava u pitanju... poredite sa Africkim drzavama koje ratuju decenijama.

Marko

pre 14 godina

A vi brinite brigu da li je Kosovo Srbija! Alo bre matorci, deca su vam skrenula zbog vasih ideala, teritorija, ratova, svadja, mrznje, netrpeljivosti...

Bane

pre 14 godina

Ljudi moji puklo je ko bomba od 50 kila. Zivim tu u ulici ispod mesta gde se desila eksplozija i svi smo mislili da je eksplodirala pumpa koja je odmah tu kod centralnog groblja. Verovatno je pukla i boca sa gasom jer vecina taksista voze na gas. Samo mi nije jasno kako je taksista uspeo da pobegne iz auta.

JECA

pre 14 godina

Ja sam upravo dosla kuci ( u Zaplanjskoj ulici zivim) kroz sve moguce ulicice sve je blokirano, a za one koji ne zive u ovom delu divljeg zapada mogu da porucim da je tako od prilike svaki dan, nema toliko cesto bombi ali su pistolji, puske i nozevi u stalnom opticaju. I nemojte mi govoriti da je tako u svakom kraju jel NIJE verujte mi na rec! Dodjite sa kamerama 7 dana u isto vreme stojite u ulici i imacete sta i da vidite!

Sanja

pre 14 godina

Jos jedan uspeh policije. Prvo joj se covek seta po ulicama sa pistoljem i eksplozivom, onda otme taksi, a na kraju i aktivira bombu. Mogli su neku od ove tri stvari i da sprece. Drago mi je da su pokazali da znaju da rasciste ulicu kada je bomba vec eksplodirala.

bezimeni

pre 14 godina

Citam komentare i ima ih dosta koji pokazuju kako je tesko biti mlad i inteligentan u zemlji Srbiji. Mladi momci shvataju, i ne mogu nista protiv trule jabuke. Uh bre kako mi je drago sto sam tog oktobra 2004 emigrirao kad mi se ukazala prilika, nemate pojma, za par godina negde oko jula 2014 cu samo da kazem pa znate ja govorim srpski zato sto sam igrom slucaja rodjen i odrastao u Srbiji...Pasos cu da cuvam, nikad ne znas sta moze da ti donese, tesko da moze da odmogne

jerotije

pre 14 godina

U zadnje vreme cesti napadi na taksiste. Namerno ili slucajno ali ipak napadi na profesiju. Taksisti su ugrozena vrsta definitivno...

BORA

pre 14 godina

nije kriv dacic, kostunjavi, tadic, batic, obradovic, nikolic vucic, i ostala boranija, sto nam je u drzavi lose i sto se sa omladinom desava ovo sto se desava... nisu oni krivi. KRIVI SMO MI!
DA MI! STO IM DOPUSTAMO DA NAS GAZE KAKO STIGNU! STO IM DOPUSTAMO DA VODE POLITIKU PO SISTEMU "SJASI KURTA DA MALO JA UZJASIM PA CES OPET TI"!

NEKADA SU STUDENTI DEMONSTRIRALI, ZATO STO IM JE BILO LOSE, SADA STUDENTI CUTE I VREDNO STUDIRAJU NE BI LI STO PRE POBEGLI ODAVDE! TO TREBA DA SE PROMENI!

srpska majka

pre 14 godina

Placem nad sudbinom mladih. Vecina samo zna da osudjuje. A kada biste se udubili u dubine istine ocaja ovako mladog sveta bili biste i vi koji osudjujete blizi istini.
Star 25 godina, zasto ? Da li mislite da mlad covek koji se rodio u haoticnom drustvu, rastao uz poremecene odnose, stasavao gledajuci svoje ponizene roditelje, gledao oca u kome je spoznao unisten autoritet glave porodice jer polugladni ne mogu biti autoritet mladima, stalno gledati nepravdu a jedva uspevati hodati plocnikom Bgd.ulica od nacickanih skupocenih dzipova i automobila! Mozda je i dete izbeglicke porodice sto jos uvek trunu u zajednickim kampovima ili sklepanim sirotinjskim kucercima od kartona i lima?
Ili je unuk jednog od bivsih intelektualaca , penzionera koji vec dve decenije kopaju po kontejnerima.
Ili, ili ...ali zasigurno iza zivotnog paravana nema toplog doma i perspektive za coveka na pragu zivota.
Jahac Apokalipse galopira , setite se svi svoje dece ma kolika da su , setite se svojih zabluda , svoje podrske bujanju greha, svoje zavisti prema bliznjem , svoje ravnodusnosti prema okruzenju , setite se svog medjusobnog glozenja , setite se koliko je tesko dobiti pravdu na srpskim sudovima i da ako nam i padne na um da je trazimo to znaci da cemo dopustiti da nam godinama piju krv svi koji zive od tasa na terazijama pravde a da mnogi koji zapocnu tu nesretnu neravnopravnu borbu ne docekaju za zivota rezultat.
Setimo se svih okova greha koji sada satiru nasu srpsku mladost.I danas strasno gresite jer ovakve tragedije svrstavate pod senzaciolizam umesto da barem svaka majka padne na kolena jecajuci za bilo cijim detetom koje je sebi presudilo ovakvim uzasnim i gresnim krajem , nadjite u sebi mesta za pokajanjem a ne za novim osudama ili cak uzivanjima kao da su to samo : bolesne kompj.igrice ili celuloidni proizvodi bolesnog Holivuda ili neke bolesne TV.
Da li ce Bog Pravde i dalje nas spasavati od propasti(?) , da li imamo pravo da to i dalje ocekujemo?

Dragoslav Bosnjakovic

pre 14 godina

Stvarno su "neki" dosadni!! Dosta vise SRBIJA JE TEKSAS!!!
A prava istina je: SRBIJA N I K A D A nece biti Teksas! Oni zive lepo, ne ubijaju se, imaju naftu, stoku...a
memaju "kosovski problem", nemaju Skupstinu i psovanja, nemaju NESKOLOVANE MINISTRE, a i putuju O SVOM TROSKU!!!!! A i REDOVNO posecuju mesto i zapale svecu, metnu cvet tamo gde komunisti ubise KENEDIJA, mislim na Dalas!!!

Marko

pre 14 godina

I u Melburnu ima mnogo problema ali sa mladima koji nose nozeve gde je rasizam glavni faktor nasilja, pogotovo prema narodu iz Indije od kojih su vecina taksisti. Mada nema toliko ubistva i slicnih slucajeva koji se u zadnje vreme naglo desavaju kod nas. Odrasto sam u bgd i ziveo do 97, koliko se secam uglavnom su se kriminalci ubijali i cinili uslugu policiji. A sad ne mogu da razumem, iskreno dva puta cu da razmislim kad budem odlucivao da se vratim nazad da zivim.

Marko (Dorcol)

pre 14 godina

Za ovo stanje u drustvu ste DIREKTNO odgovorni vi gospodo Tadicu, Kostunice, Jovanovicu, Dacicu, Krkobabicu, Palma, Baticu, Ilicu, Draskovicu, Dinkicu...
Sve je ovo posledica vase nakaradne i lopovske politike poslednjih 10 godina. Onaj rezim smo upamtili kao zlocinacki. Vas cemo da upamtimo kao lopovski. Vi ste dozvolili aferu Bodrum, Janjusevic-Kolesar, satelit, Mile Dragic, svedske lokomotive, kupovinu C marketa u kabinetu, enormno bogacenje Milosevicevih aparatcika i njima bliskih ljudi, kupovinu Luke Beograd, secenje zdravih palatana, kradju na naplatnim rampama i da ne nabrajam sta sve jos. Zbog vas je svaka (ali svaka) sfera srpskog drustva ogrezla u kriminal. Vi ste omogucili Mitrovicu da nastavi da svojom pogubnom televizijom truje ljude laznim vrednostima i ikonama. Kada sam ja bio mali imalo smo skolski program koji je bio bolji od kurikuluma na vecini danasnjih univerziteta. A vi danas deci nudite Grand paradu, Kursadzije i gomilu ispraznih realiti emisija, sa jos ispraznijim akterima.
Zbog svega navedenog (i jos mnogo toga drugog) vi ste gospodo direktni tvorac onog nesrecnika koji je srecom juce ubio samo sebe.

Dok Holidej

pre 14 godina

Kod nas se uvek spominje Teksas kad se ovakve stvari dogode. Ljudi, u stopa kriminala u Teksasu je medju nizima u SAD. Razlog za to su veoma strogi zakoni, i rigorozno sprovodjenje istih. Takodje, tamo i obicni gradjani poseduju (legalno) oruzje, i smeju isto da upotrebe da zastite svoje zivote i imovinu.

DeKOb

pre 14 godina

Kakva muka natera coveka od 24 ili 25 godina da se opase eksplozivom? (Bomba i pistolj su vec deo 'folklora'.)
Tu su porodica, zdravstvo, pa na kraju i policija debelo zakazali. To su sinoc mogli glavom da plate mnogi.
Ne promeni li se situacija u zemlji, videcete, ovakvih slucajeva ce biti mnogo.

Bobby2709

pre 14 godina

Šta reći a ne zaplakati...kažu "nepoznat", a malo pre rekoše J.K. (24) sa pištoljem 9 mm, automatskim pištoljem 7,65mm, poznatijim kao"Škorpion", ručnom granatom, uz sve to, oko pojasa nafilovan eksplozivom s detonatorom..xmmm..taksisti kazao da"planira nešto spektakularno"? Da li je trebao eliminisati, unakaziti, dići u vazduh, ubiti nekog od poznatijih kriminalaca, državnika, političara, estradnu ili medijsku ličnost, funkcionera Vlade ili Grada..ne zna se, a zapravo je poznato, xe,xe..čuće se već..pre ili kasnije..toliko oružja, ludila, nemaštine i ratova koji su iza nas doneće nam anarhiju i haos na ulicama ..tek nam predstoji ludilo..pamet u glavu i..posle 22.oo h nema vani, eto..sve će više biti ovakvih i još težih scena..devedesete su mačji kašalj za ovo sada..a zašto? Xmmm..razmislite...

Mecklejn

pre 14 godina

Neka nam je bog svima u pomoci...nikada ne znas sta moze da ti se desi! Narod je poludeo...sto je najgore, cak mogu i da razumem tog ludaka...U zemlji Srbiji sto cudesa svaki dan...Nitkova i bitangi nikada dosta...Sta moze posten narod u svom ovom ludilu! Strajkovi, protesti protiv vlade, ce sta promeniti?Ja sam glasao za vladajucu partiju koja ima vecinu u skupstini i sta sam dobio!? Moj glas nikome vise otici do daljnjeg...Ej, ja imam 25 godina i razocaran sam u sve! Ulice su pune huligana i kriminalaca! Ljudi moji, momci sa kojima sam godinama pikao basket i sa kojima sam se druzio zavrsili u zatvoru i jos su opisani kao naslednici zemunskog klana! Ma kuda vise ide ova prokleta zemlja!!! Pomislis da je drustvo doslo to dna, a nije! Ono svaki dan pada u novo, dublje dno!

Marie

pre 14 godina

Verovatno je sizofrena psihoza u pitanju (muskarac, 24 god., ziveo sam) , a psihoza bila u polakom usponu i zbog toga ne lako primetna. Pored tragedije da je taj momak sad mrtav, problem je sto je mogao da skuplja oruzje, trziste bi trebalo da se rigorozno kontrolise, a izrecene kazne budu jako visoke.

mladen

pre 14 godina

Ljudi,
90-tih kad bi prosao kroz pogresan kraj neki klinac bi dobio batine, a danas noz u ledja.
90-tih si znao koga da se klonis, a danas ne.
Ovo je gore nego 90-te, i komentari tipa "da li nam se vracaju 90- te" nemaju smisla.
Sad je gore.

rade

pre 14 godina

Kad ce se ovde ljudi konacno poceti baviti uzrokom ovih svakodnevnih teroristickih akata?!
Svi pricamo o posledicama... uzroke niko ne pominje!
Apelujem na drzavu da pocne graditi ustanove za psihicki oboljele a ne davati novac propalim manekenkama!

lepi mica

pre 14 godina

milion radno sposobnih bez posla...bahati politicari koji nemaju dodir sa realnim zivotom...fenomenalna privatizacija sto se tice Miskovica, Beka i jos po kojeg maga ekonomije i biznisa...glavati diler droge koji opere koju milijardicu a murija nema pojma ko je krao jogurt...raspala manekenka koja uzima od bogatih i daje siromasnima...najveci domet nase politike od petog oktobra (onog od pre DESET GODINA!!!) beli sengen...sve mi to opako pali gangliju...

Nenad

pre 14 godina

Bravo za taksistu što je uspeo da se izvuče, jedan život je sačuvan.

Vidim u komentarima preovladava osećanje da je kriminal ojačao i da se niko ne oseća bezbedno.

To je zato što para nema a nema jer vlada radi loše. Za gašenje požara je kasno, ne mogu da uhapse i pronađu koliko novih očajnika se svakim danom zbog bede stvara. Puknuće i vlada kao ova bomba.

ivan

pre 14 godina

Eeee.., selo moje lepse od Pariza, kada bi postojali uslovi za normalan zivot, nista preterano vec kao i ovde u Beogradu, iole pristojna plata, nema te sile koja bi me zadrzala da zivim u ovoj ludnici!!! I eto sutra treba da pustim cerkicu da izadje sa drugaricama u grad i oseti taj "najbolji nocni zivot u evropi" - NEKA HVALA !!!

slobodan ili ne

pre 14 godina

zasto nema protesta "stop nasilju"?? da li je i gradjanima, a politicarima jeste, svejedno sta se trenutno desava, ili se ceka da se desi nesto jos gore, kao ono u karganistanu!!! drzava je takoreci propala, kriminal prisutan na svakom koraku, korupcija takodje, a narod nezadovoljan ali cuti. zbog cega?

sasa jokic

pre 14 godina

Decko je gledao televizij ui kada je video da je Dacic najevropljanin......MAlo sam sarkastican, ali sta ocekivati u zemlji u kojoj je jedini koji je imao snage i znanja da nas odvede u EU ubijen, a likovi koji su nam "krv pili" devedesetih sede u Vladi! Vi su zaboravili cinicne anti civilizacijske i anti evropske izjave Dacica dok je bio Slobin portparol! E sad tisina, cutite i trpite!!!

slobodan

pre 14 godina

ako je 45 minuta komunicirao sa taksistem verovatno je nesto ispoljijo zbog cega je zeleo da jos nekog uz sebe digne u vazduh! ili je taksisti zabranjeno da daje izjave koje mogu da ometaju istragu! to cemo verovatno nekad mozda i saznati, a dotle nama ostaje da priznamo da imamo jedan novi vid nasilja koji moze da ima itekako ozbiljne posledice i za drzavu i drustvo!!

Dax

pre 14 godina

Stvarno tragedija! Dobro taksista zivu glavu izvuce. Znam da svi mislimo da su ovo izolovani slucajevi ali ja vec ocekujem neki mega zlocin sledece nedelje. Jednostavno , ne prodje 10 dana a da nam vilica ne padne od nekog dogadjaja. Najgore od svega je sto ovo mirise na terorizam na zalost, nije ga dzabe interventna nanjusila. Nema vise protiv koga ratovati pa je valjda dosao red da se unutar sebe koljemo, pucamo jedni u druge i dizemo u vazduh. Neka nam je bog svima u pomoci u Srbiji, ovo postaje polako luda kuca.

Goran

pre 14 godina

Sve ono što je policija dozvolila treba lepo da oduzme.Pištolji , puške i tome slicno. Šta će im naoružanje po kućama. Neće valjda na front. Ionako nećemo više imati vojsku. Demokratska država. Ministar dobija nagrade ne znam za čega. Svaki dan neko ubistvo.

Pera

pre 14 godina

Evo mozete i u Mladenovac, veceras u jednoj od najprometnijih ulica u centru opsta tuca, nozevima i ko zna cime, automobili ne mogu proci a policije ni od korova.

peleses

pre 14 godina

Evo da se javim i ja. Živim bukvalno 20-ak metara od mesta događaja i što je najgore, u tom trenutku, bio sam u pekari preko puta Stare Jahorine. Kad se desila eksplozija polegali smo svi na pod :) Često se baš na ovom delu dešavaju razne situacije, tuče, pljačke,... ali bomba! Čak su pre neki dan pekaru opljačkale dve devojke, ali je prodavac stigao jednu :)) I ništa, policija nas je sve udaljila i blokirala celu raskrsnicu. Taksi se raspao, a eksplozija je bila nenormalno jaka. O bože da poginem pred kućom, strašno!

/

pre 14 godina

Mnogo puta mi je doslo da bacim bombu zbog raznih stvari? Verujem da su to zeleli mnogi...ali, zasto to nisam uradila? Nisam takva "psihicka struktura". Opasati se bombama i oruzjem nije samo posledica loseg stanja u drustvu, nego je i posledica loseg stanja psihe.