Utorak, 06.04.2010.

10:43

Zemunac izmislio ekološki auspuh

Izvor: B92

Zemunac izmislio ekološki auspuh IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Zoran

pre 13 godina

I ja sam Zemunac koji posedujem PATENT koji po ispitivanjima ovlascenih istitucija moj proizvod svrstava u sam vrh na Svetskom trzistu u svakom smislu naspram konkurencije .Dobitnik sam raznih medalja . Voleo bih da se upoznam sa Pronalazacem ekoloskog auspuha .Pozdrav

Sanja F.

pre 14 godina

Pa ako je sve ovo prevara, onda bi bilo lepo da se objavi i neka vest sa više informacija od raznih stručnjaka.
Ne mogu da verujem da moramo za SVAKU vest, bilo dobra bilo loša, da potežemo raznorazne izvore da bismo je potvrdili ili demantovali, čime se onda bave novinari!? Ima li pravih novinara uopšte? Baš mi je ovo sramotno, a nadala sam se da ima nečeg dobrog u današnjem totalno neekološkom svetu, poteklo od naših sugrađana ili ne (meni je svejedno od koga je kad je za sve nas) i da će imati ko to verodostojno da prenese.

ben hur

pre 14 godina

HAHA,lik je obican prevarant.Sta reci kad mu nagradu urucuje jos veci prevarant sa jedne bosanske televizije Savo Bojovic,samoproklamovani akademik,seksolog,ginekolog,psihijatar i profesor.HAHA strasno.Kakve veze to ima sa auspuhom.Prvo proverite sta pisete i o kome.Nije on otkrio toplu vodu!I pogledajte taj forum i celu diskusiju,to nije sigurno zavera protiv naseg uma kojeg ceo svet priznaje samo mu mi zatvaramo vrata!

Srdjan

pre 14 godina

ama bas svaki put se nadje teska pljuvotina na racun necijeg uspeha.

bas me je zanimalo da pogledam o kakvoj se "prevari" radi, mada nisam mogao da pronadjem taj tekst.
ukoliko je milos odlikovan i nagradjen za "prevaru" , molim novinare da provere o cemu se radi i da javnosti pruze vernu informaciju.

da li je covek zaista napravio taj filter ili su rusi bili pijani kada su ga kitili medanjama kao sto tvrde gospoda pljuvaci?

Zoran

pre 14 godina

Ovde ima dosta nejasnoca. Prvo ako apsorbuje ugljen dioksid tu se za 15000 km skupi mnogo istog. Ako, recimo, auto emituje 150 gr ugljen dioksida na 1 km, to na 15000 km iznosi 1500 kg ugljen dioksida. Na koju se to "foru" apsorbuje.
Drugo, ako nema opasnosti da se filter zapusi i ako je trajan zasto se menja na 15000 km?
Mozda novinari nisu bas najbolje razumeli izvornu vest a mozda ...
I na kraju cela vest je pomalo idiotska. Tako je sroceno da ti ne mozes nista da kazes protiv. Ispasce da ne zelis dobro svojoj zemlji, da si protiv mladih ljudi koji mogu nesto da promene, da ne verujes Rusima i ruskom generalu (garantujem da se radi o nekom ko je u tom trenutku bio najmanje pijan pa samim tim najpogodniji za tu prigodu) itd.
Zivi bili pa videli. Zelim mu sve najbolje ali proslo je vreme velikih izuma za male pare. Takve stvari se nece dogadjati bas cesto u ovom veku.

Pete

pre 14 godina

I sta taj filter, koji traje vecno a menja se jednom godisnje, radi sa CO2 koji apsorbuje (stotinak grama po kilometru za prosecne automobile)? Kladim se da ga pretvara u energiju i salje u duboku vasionu, po formuli E=mc2. Eto kako covek nase gore list samo logickim razmisljanjem izmisli nesto o cemu svetski naucnici uz mnogo vece budzete i fensi laboratorije mogu samo da sanjaju.

burexi

pre 14 godina

Nije Miloš kriv - mi smo, jer dozvoljavamo da se ovako nešto dogodi. (kada kažem mi - mislim na nekoliko mil. punoletnih građana Srbije) Čim se pojavi neki ovakav biser, na njega lete direktne pohvale i kukumakanja o lošoj državi (za Audi A8 ima, a za 'ladnu fuziju nema, a? a?). Treba jednostavno ukinuti ove zahebancije gde država ima mogućnost da subvencioniše i da donira išta na osnovu nekih levih diploma i pohvala i kraj priče. Kapitalizam, bato, rešava ove probleme sasvim fino, pa ko hoće da prdi u Miloševe auspuhe neka to plati iz svog džepa. Trenutna situacija je takva da pare "curkaju", narod se raduje što ima genija, i svima lepo... do sledećeg povećanja poreza i akciza.

Dejan011

pre 14 godina

milos stankovic je obican prevarant.Svi njegovi tzv. "pronalasci" su samo plod bujne maste.
Ostavljam vam link do jednog foruma na kome je sve do detalja objasnjeno:
http://www.elitemadzone.org/t345201-Pronalazac-Milos-Stankovic-Google-Project

Emil

pre 14 godina

Molim vas ljudi, nemojte više da pravite reklamu ovom prevarantu! Pročitajte temu na forumu elitesecurity

http://www.elitemadzone.org/t345201-Pronalazac-Milos-Stankovic-Google-Project

koja je otvorena pre par godina, kao podrška ovom momku, da bi ubrzo potom tehnički potkovani ljudi, interesujući se za Miloša i njegove pronalaske, otkrili da je u pitanju prevarant i hohštapler! Npr. ispostavilo se da uopšte nije bio u užem izboru Google project, već da je napravio lažni sajt; takođe, prezentacija njegovih pronalazaka je prazna priča kojoj bi se svaki ozbiljniji naučnik smejao, a koja bi eventualno mogla da oduševi polupismene "menađere" i opštinske funkcionere, što je i cilj - jer će mu oni dati naše pare :(

FreeMan

pre 14 godina

Retko lepa vest u poslednje vreme, koju možemo čuti u Srbiji i baš mi je drago!
Svaka čast mladiću! Značajan pronalazak za ekologiju i veliki uspeh znajući koliko se ulaže u nauku u Srbiji. Bilo bi lepo da ovo i stvarno zaživi.

Mikele

pre 14 godina

Zemunac, svaka cast! Ovakvi likovi su ono sto Srbiji treba, a ne neki kvazi ekonomski ambasadori/savetnici koji o nasem trosku krkaju po belom svetu a k..em ne mrdaju!

Petar

pre 14 godina

Pre dve godine Miloš je lagao sve novinare u zemlji da je pobedio na Googleovom konkursu za najbolju ekološku inovaciju iako u tom trenutku glasanje i ocenjivanje nije ni započelo. Kada su kasnije izašli rezultati, laž je bila otkrivena ali o tome niko nije pisao.

Sada opet filter koji se ne troši, a mora da se menja na 15.000km.

Na svom sajtu Miloš je pisao o hladnoj fuziji u kućnim uslovima, perpetu mobile mašinama i ostalim nebulozama koje ruše zakone fizike.

Nixx

pre 14 godina

Cestitam na velikom uspehu i nadam se da ce ovaj izum biti odmah upotrebljen u automobilskoj industrii u Srbiji za automobile, autobuse, kamione itd. Da ne bude isto kao sto se desilo sa Inovatorom Vanco Dimitrov iz Kocani, Makedonija koji je 1996 godine osvojio gran pri na Eureka Brisel za svoj izum “Sistem za apsorpciju izduvnih gasova”, koji je prakticno prikazao na automobilu Poljski Fijat 125 star preko 30 godina . On je prakticno dokazao da iz motora izlazi 0 % izduvnih gasova , znaci 0 % zagadjenja vazduha. Ovaj pronalazak se moze koristiti na sve vrste vozila od brodova, vozila na kopnu do aviona, sve vrste domacih i fabrickih dimnjaka. On je hteo da ovaj pronalazak bude zasticen kao makedonski patent i prvu primenu da ima u Makedoniji. Vise ima na ovom linku pa prevedite na google translate. http://www.globusmagazin.com.mk/?ItemID=D06E0BACB284C745928D7B718AC0D683 Ali ono sto je Vanco Dimitrov hteo do sada se nije ispunilo. Zato pisem da se pronalazak koji je izmislio Milos Stankovic treba hitno zastititi i upotrebiti u ekonomiji Srbije a ne da propadne.

Miloš

pre 14 godina

Svaka čast, sve čestitke!!! Još samo da se proizvodnja započne u našoj zemlji, bio bi pun pogodak! Ako ne može kod nas, beži odavde, glavom bez obzira!

ES-ovac

pre 14 godina

Dosta mi je i vas neukih novinara i prepotentnih političara i ovakvih tvrdokornih prevaranata! DOKLE!? Miloš Stanković je teški prevarant koji parazitari na leđima naroda i države dobijajući nagrade i subvencije za nešto što ne postoji! Gde je taj čuveni patent za njegov auspuh? Kako to zapravo radi? Jedini "dokaz" koji ima o svom bednom izumu jeste neki YouTube klip koji je poslao za takmičenje "Google Project 10^100" (i naravno nije bio ni trunku bliži pobedi), a pre koji mesec je čak i falsifikovao rezultate koje je slao novinarima za istoimeno takmičenje kako bi se predstavio kao verovatni pobednik. Da taj čovek zapravo ima išta da pokaže, on bi svoj izum već odavno patentirao i njegovo otkriće bi bilo vidljivo u punom ruhu, a ne ovako u stilu "imam nešto što pročišćava dim, a tražim pomoć od države".

Pročitajte punu diskusiju ovde:
http://www.elitemadzone.org/t345201-Prevarant-godine-Milos-Stankovic
i pogledajte kako zapravo funkcioniše kritičko razmišljanje a ne bezglavo hvaljenje svega što je "svetsko, a naše". Ovakvih tekstovima samo pomažete prevarantima i prodavcima magle.

Dejan Texas

pre 14 godina

Ziveo majstor ! I naravno da ovakva vest nema bas nikakav komentar (nit' + nit' -), a Velja prepun reakcija. Eh, Srbijo, kad pomislim da se ipak moram vratiti... Zivela Srbija !

gortan

pre 14 godina

Šteta što niste učesnik FARME verovatno bi se mnogo više čulo o Vama i Vašim pGametnim izumima. Stoga predlažem da Vi takvi dobijete neku emisiju tipa farme pa da ima šta pametno na toj televiziji da se gleda i čuje.

Dr.Nele

pre 14 godina

Bravo kolega!
Sad pamet u glavu i biraj drzavu gde ces nastaviti sa naucno istrazivackim radom pre nego sto te ovi nasi mediokriteti ne ubiju volju za zivotom.

ky3ma

pre 14 godina

Nemoj neko da se od ovih vrednica iz Kragujevca ili naših političara slučajno zaj***e i da pozove ovog genijalca na saradnju. Setimo se koliko smo sreće imali kada smo Teslu oterali odavde. Njegova rešenja su bila čista glupost koja nikome nije dobro donela.

Proka

pre 14 godina

Evo prilike da se drzava pokaze i prilike da imamo jedinstveni proizvod da ponudimo celom svetu. Premijeru, ministri pokazite se. Sam oda se sve ne zavrsi rukovanjem, cestitkama i recima podrske.

stv

pre 14 godina

Ma šta se mi zamlaćujemo sa tim genijem.
Ko je ,bre, on?
Da nećete možda da mu posvetite neku emisiju i time zakinete narod za 20min od latino-serija,farme,VB,granda i ostalih naučno-obrazovanih emisija?
Zar on da bude inspiracija mladima pored tolikih zvezda,zvezdica,sponzoruša,biznismena,TV licamedijuma i inih.
Nama ne treba pamet, već hleba i igara,TV tombola i skupštinskih prenosa.

ps jako sam razočaran i sarkastičan. Razumite me.

ES-ovac

pre 14 godina

Dosta mi je i vas neukih novinara i prepotentnih političara i ovakvih tvrdokornih prevaranata! DOKLE!? Miloš Stanković je teški prevarant koji parazitari na leđima naroda i države dobijajući nagrade i subvencije za nešto što ne postoji! Gde je taj čuveni patent za njegov auspuh? Kako to zapravo radi? Jedini "dokaz" koji ima o svom bednom izumu jeste neki YouTube klip koji je poslao za takmičenje "Google Project 10^100" (i naravno nije bio ni trunku bliži pobedi), a pre koji mesec je čak i falsifikovao rezultate koje je slao novinarima za istoimeno takmičenje kako bi se predstavio kao verovatni pobednik. Da taj čovek zapravo ima išta da pokaže, on bi svoj izum već odavno patentirao i njegovo otkriće bi bilo vidljivo u punom ruhu, a ne ovako u stilu "imam nešto što pročišćava dim, a tražim pomoć od države".

Pročitajte punu diskusiju ovde:
http://www.elitemadzone.org/t345201-Prevarant-godine-Milos-Stankovic
i pogledajte kako zapravo funkcioniše kritičko razmišljanje a ne bezglavo hvaljenje svega što je "svetsko, a naše". Ovakvih tekstovima samo pomažete prevarantima i prodavcima magle.

Petar

pre 14 godina

Pre dve godine Miloš je lagao sve novinare u zemlji da je pobedio na Googleovom konkursu za najbolju ekološku inovaciju iako u tom trenutku glasanje i ocenjivanje nije ni započelo. Kada su kasnije izašli rezultati, laž je bila otkrivena ali o tome niko nije pisao.

Sada opet filter koji se ne troši, a mora da se menja na 15.000km.

Na svom sajtu Miloš je pisao o hladnoj fuziji u kućnim uslovima, perpetu mobile mašinama i ostalim nebulozama koje ruše zakone fizike.

Emil

pre 14 godina

Molim vas ljudi, nemojte više da pravite reklamu ovom prevarantu! Pročitajte temu na forumu elitesecurity

http://www.elitemadzone.org/t345201-Pronalazac-Milos-Stankovic-Google-Project

koja je otvorena pre par godina, kao podrška ovom momku, da bi ubrzo potom tehnički potkovani ljudi, interesujući se za Miloša i njegove pronalaske, otkrili da je u pitanju prevarant i hohštapler! Npr. ispostavilo se da uopšte nije bio u užem izboru Google project, već da je napravio lažni sajt; takođe, prezentacija njegovih pronalazaka je prazna priča kojoj bi se svaki ozbiljniji naučnik smejao, a koja bi eventualno mogla da oduševi polupismene "menađere" i opštinske funkcionere, što je i cilj - jer će mu oni dati naše pare :(

Dejan011

pre 14 godina

milos stankovic je obican prevarant.Svi njegovi tzv. "pronalasci" su samo plod bujne maste.
Ostavljam vam link do jednog foruma na kome je sve do detalja objasnjeno:
http://www.elitemadzone.org/t345201-Pronalazac-Milos-Stankovic-Google-Project

Pete

pre 14 godina

I sta taj filter, koji traje vecno a menja se jednom godisnje, radi sa CO2 koji apsorbuje (stotinak grama po kilometru za prosecne automobile)? Kladim se da ga pretvara u energiju i salje u duboku vasionu, po formuli E=mc2. Eto kako covek nase gore list samo logickim razmisljanjem izmisli nesto o cemu svetski naucnici uz mnogo vece budzete i fensi laboratorije mogu samo da sanjaju.

ben hur

pre 14 godina

HAHA,lik je obican prevarant.Sta reci kad mu nagradu urucuje jos veci prevarant sa jedne bosanske televizije Savo Bojovic,samoproklamovani akademik,seksolog,ginekolog,psihijatar i profesor.HAHA strasno.Kakve veze to ima sa auspuhom.Prvo proverite sta pisete i o kome.Nije on otkrio toplu vodu!I pogledajte taj forum i celu diskusiju,to nije sigurno zavera protiv naseg uma kojeg ceo svet priznaje samo mu mi zatvaramo vrata!

Zoran

pre 14 godina

Ovde ima dosta nejasnoca. Prvo ako apsorbuje ugljen dioksid tu se za 15000 km skupi mnogo istog. Ako, recimo, auto emituje 150 gr ugljen dioksida na 1 km, to na 15000 km iznosi 1500 kg ugljen dioksida. Na koju se to "foru" apsorbuje.
Drugo, ako nema opasnosti da se filter zapusi i ako je trajan zasto se menja na 15000 km?
Mozda novinari nisu bas najbolje razumeli izvornu vest a mozda ...
I na kraju cela vest je pomalo idiotska. Tako je sroceno da ti ne mozes nista da kazes protiv. Ispasce da ne zelis dobro svojoj zemlji, da si protiv mladih ljudi koji mogu nesto da promene, da ne verujes Rusima i ruskom generalu (garantujem da se radi o nekom ko je u tom trenutku bio najmanje pijan pa samim tim najpogodniji za tu prigodu) itd.
Zivi bili pa videli. Zelim mu sve najbolje ali proslo je vreme velikih izuma za male pare. Takve stvari se nece dogadjati bas cesto u ovom veku.

burexi

pre 14 godina

Nije Miloš kriv - mi smo, jer dozvoljavamo da se ovako nešto dogodi. (kada kažem mi - mislim na nekoliko mil. punoletnih građana Srbije) Čim se pojavi neki ovakav biser, na njega lete direktne pohvale i kukumakanja o lošoj državi (za Audi A8 ima, a za 'ladnu fuziju nema, a? a?). Treba jednostavno ukinuti ove zahebancije gde država ima mogućnost da subvencioniše i da donira išta na osnovu nekih levih diploma i pohvala i kraj priče. Kapitalizam, bato, rešava ove probleme sasvim fino, pa ko hoće da prdi u Miloševe auspuhe neka to plati iz svog džepa. Trenutna situacija je takva da pare "curkaju", narod se raduje što ima genija, i svima lepo... do sledećeg povećanja poreza i akciza.

Sanja F.

pre 14 godina

Pa ako je sve ovo prevara, onda bi bilo lepo da se objavi i neka vest sa više informacija od raznih stručnjaka.
Ne mogu da verujem da moramo za SVAKU vest, bilo dobra bilo loša, da potežemo raznorazne izvore da bismo je potvrdili ili demantovali, čime se onda bave novinari!? Ima li pravih novinara uopšte? Baš mi je ovo sramotno, a nadala sam se da ima nečeg dobrog u današnjem totalno neekološkom svetu, poteklo od naših sugrađana ili ne (meni je svejedno od koga je kad je za sve nas) i da će imati ko to verodostojno da prenese.

stv

pre 14 godina

Ma šta se mi zamlaćujemo sa tim genijem.
Ko je ,bre, on?
Da nećete možda da mu posvetite neku emisiju i time zakinete narod za 20min od latino-serija,farme,VB,granda i ostalih naučno-obrazovanih emisija?
Zar on da bude inspiracija mladima pored tolikih zvezda,zvezdica,sponzoruša,biznismena,TV licamedijuma i inih.
Nama ne treba pamet, već hleba i igara,TV tombola i skupštinskih prenosa.

ps jako sam razočaran i sarkastičan. Razumite me.

Zoran

pre 13 godina

I ja sam Zemunac koji posedujem PATENT koji po ispitivanjima ovlascenih istitucija moj proizvod svrstava u sam vrh na Svetskom trzistu u svakom smislu naspram konkurencije .Dobitnik sam raznih medalja . Voleo bih da se upoznam sa Pronalazacem ekoloskog auspuha .Pozdrav

gortan

pre 14 godina

Šteta što niste učesnik FARME verovatno bi se mnogo više čulo o Vama i Vašim pGametnim izumima. Stoga predlažem da Vi takvi dobijete neku emisiju tipa farme pa da ima šta pametno na toj televiziji da se gleda i čuje.

ky3ma

pre 14 godina

Nemoj neko da se od ovih vrednica iz Kragujevca ili naših političara slučajno zaj***e i da pozove ovog genijalca na saradnju. Setimo se koliko smo sreće imali kada smo Teslu oterali odavde. Njegova rešenja su bila čista glupost koja nikome nije dobro donela.

Dr.Nele

pre 14 godina

Bravo kolega!
Sad pamet u glavu i biraj drzavu gde ces nastaviti sa naucno istrazivackim radom pre nego sto te ovi nasi mediokriteti ne ubiju volju za zivotom.

Proka

pre 14 godina

Evo prilike da se drzava pokaze i prilike da imamo jedinstveni proizvod da ponudimo celom svetu. Premijeru, ministri pokazite se. Sam oda se sve ne zavrsi rukovanjem, cestitkama i recima podrske.

FreeMan

pre 14 godina

Retko lepa vest u poslednje vreme, koju možemo čuti u Srbiji i baš mi je drago!
Svaka čast mladiću! Značajan pronalazak za ekologiju i veliki uspeh znajući koliko se ulaže u nauku u Srbiji. Bilo bi lepo da ovo i stvarno zaživi.

Srdjan

pre 14 godina

ama bas svaki put se nadje teska pljuvotina na racun necijeg uspeha.

bas me je zanimalo da pogledam o kakvoj se "prevari" radi, mada nisam mogao da pronadjem taj tekst.
ukoliko je milos odlikovan i nagradjen za "prevaru" , molim novinare da provere o cemu se radi i da javnosti pruze vernu informaciju.

da li je covek zaista napravio taj filter ili su rusi bili pijani kada su ga kitili medanjama kao sto tvrde gospoda pljuvaci?

Dejan Texas

pre 14 godina

Ziveo majstor ! I naravno da ovakva vest nema bas nikakav komentar (nit' + nit' -), a Velja prepun reakcija. Eh, Srbijo, kad pomislim da se ipak moram vratiti... Zivela Srbija !

Miloš

pre 14 godina

Svaka čast, sve čestitke!!! Još samo da se proizvodnja započne u našoj zemlji, bio bi pun pogodak! Ako ne može kod nas, beži odavde, glavom bez obzira!

Nixx

pre 14 godina

Cestitam na velikom uspehu i nadam se da ce ovaj izum biti odmah upotrebljen u automobilskoj industrii u Srbiji za automobile, autobuse, kamione itd. Da ne bude isto kao sto se desilo sa Inovatorom Vanco Dimitrov iz Kocani, Makedonija koji je 1996 godine osvojio gran pri na Eureka Brisel za svoj izum “Sistem za apsorpciju izduvnih gasova”, koji je prakticno prikazao na automobilu Poljski Fijat 125 star preko 30 godina . On je prakticno dokazao da iz motora izlazi 0 % izduvnih gasova , znaci 0 % zagadjenja vazduha. Ovaj pronalazak se moze koristiti na sve vrste vozila od brodova, vozila na kopnu do aviona, sve vrste domacih i fabrickih dimnjaka. On je hteo da ovaj pronalazak bude zasticen kao makedonski patent i prvu primenu da ima u Makedoniji. Vise ima na ovom linku pa prevedite na google translate. http://www.globusmagazin.com.mk/?ItemID=D06E0BACB284C745928D7B718AC0D683 Ali ono sto je Vanco Dimitrov hteo do sada se nije ispunilo. Zato pisem da se pronalazak koji je izmislio Milos Stankovic treba hitno zastititi i upotrebiti u ekonomiji Srbije a ne da propadne.

Mikele

pre 14 godina

Zemunac, svaka cast! Ovakvi likovi su ono sto Srbiji treba, a ne neki kvazi ekonomski ambasadori/savetnici koji o nasem trosku krkaju po belom svetu a k..em ne mrdaju!

Mikele

pre 14 godina

Zemunac, svaka cast! Ovakvi likovi su ono sto Srbiji treba, a ne neki kvazi ekonomski ambasadori/savetnici koji o nasem trosku krkaju po belom svetu a k..em ne mrdaju!

Nixx

pre 14 godina

Cestitam na velikom uspehu i nadam se da ce ovaj izum biti odmah upotrebljen u automobilskoj industrii u Srbiji za automobile, autobuse, kamione itd. Da ne bude isto kao sto se desilo sa Inovatorom Vanco Dimitrov iz Kocani, Makedonija koji je 1996 godine osvojio gran pri na Eureka Brisel za svoj izum “Sistem za apsorpciju izduvnih gasova”, koji je prakticno prikazao na automobilu Poljski Fijat 125 star preko 30 godina . On je prakticno dokazao da iz motora izlazi 0 % izduvnih gasova , znaci 0 % zagadjenja vazduha. Ovaj pronalazak se moze koristiti na sve vrste vozila od brodova, vozila na kopnu do aviona, sve vrste domacih i fabrickih dimnjaka. On je hteo da ovaj pronalazak bude zasticen kao makedonski patent i prvu primenu da ima u Makedoniji. Vise ima na ovom linku pa prevedite na google translate. http://www.globusmagazin.com.mk/?ItemID=D06E0BACB284C745928D7B718AC0D683 Ali ono sto je Vanco Dimitrov hteo do sada se nije ispunilo. Zato pisem da se pronalazak koji je izmislio Milos Stankovic treba hitno zastititi i upotrebiti u ekonomiji Srbije a ne da propadne.

FreeMan

pre 14 godina

Retko lepa vest u poslednje vreme, koju možemo čuti u Srbiji i baš mi je drago!
Svaka čast mladiću! Značajan pronalazak za ekologiju i veliki uspeh znajući koliko se ulaže u nauku u Srbiji. Bilo bi lepo da ovo i stvarno zaživi.

Proka

pre 14 godina

Evo prilike da se drzava pokaze i prilike da imamo jedinstveni proizvod da ponudimo celom svetu. Premijeru, ministri pokazite se. Sam oda se sve ne zavrsi rukovanjem, cestitkama i recima podrske.

Dr.Nele

pre 14 godina

Bravo kolega!
Sad pamet u glavu i biraj drzavu gde ces nastaviti sa naucno istrazivackim radom pre nego sto te ovi nasi mediokriteti ne ubiju volju za zivotom.

Miloš

pre 14 godina

Svaka čast, sve čestitke!!! Još samo da se proizvodnja započne u našoj zemlji, bio bi pun pogodak! Ako ne može kod nas, beži odavde, glavom bez obzira!

Dejan Texas

pre 14 godina

Ziveo majstor ! I naravno da ovakva vest nema bas nikakav komentar (nit' + nit' -), a Velja prepun reakcija. Eh, Srbijo, kad pomislim da se ipak moram vratiti... Zivela Srbija !

stv

pre 14 godina

Ma šta se mi zamlaćujemo sa tim genijem.
Ko je ,bre, on?
Da nećete možda da mu posvetite neku emisiju i time zakinete narod za 20min od latino-serija,farme,VB,granda i ostalih naučno-obrazovanih emisija?
Zar on da bude inspiracija mladima pored tolikih zvezda,zvezdica,sponzoruša,biznismena,TV licamedijuma i inih.
Nama ne treba pamet, već hleba i igara,TV tombola i skupštinskih prenosa.

ps jako sam razočaran i sarkastičan. Razumite me.

Srdjan

pre 14 godina

ama bas svaki put se nadje teska pljuvotina na racun necijeg uspeha.

bas me je zanimalo da pogledam o kakvoj se "prevari" radi, mada nisam mogao da pronadjem taj tekst.
ukoliko je milos odlikovan i nagradjen za "prevaru" , molim novinare da provere o cemu se radi i da javnosti pruze vernu informaciju.

da li je covek zaista napravio taj filter ili su rusi bili pijani kada su ga kitili medanjama kao sto tvrde gospoda pljuvaci?

ky3ma

pre 14 godina

Nemoj neko da se od ovih vrednica iz Kragujevca ili naših političara slučajno zaj***e i da pozove ovog genijalca na saradnju. Setimo se koliko smo sreće imali kada smo Teslu oterali odavde. Njegova rešenja su bila čista glupost koja nikome nije dobro donela.

gortan

pre 14 godina

Šteta što niste učesnik FARME verovatno bi se mnogo više čulo o Vama i Vašim pGametnim izumima. Stoga predlažem da Vi takvi dobijete neku emisiju tipa farme pa da ima šta pametno na toj televiziji da se gleda i čuje.

burexi

pre 14 godina

Nije Miloš kriv - mi smo, jer dozvoljavamo da se ovako nešto dogodi. (kada kažem mi - mislim na nekoliko mil. punoletnih građana Srbije) Čim se pojavi neki ovakav biser, na njega lete direktne pohvale i kukumakanja o lošoj državi (za Audi A8 ima, a za 'ladnu fuziju nema, a? a?). Treba jednostavno ukinuti ove zahebancije gde država ima mogućnost da subvencioniše i da donira išta na osnovu nekih levih diploma i pohvala i kraj priče. Kapitalizam, bato, rešava ove probleme sasvim fino, pa ko hoće da prdi u Miloševe auspuhe neka to plati iz svog džepa. Trenutna situacija je takva da pare "curkaju", narod se raduje što ima genija, i svima lepo... do sledećeg povećanja poreza i akciza.

Sanja F.

pre 14 godina

Pa ako je sve ovo prevara, onda bi bilo lepo da se objavi i neka vest sa više informacija od raznih stručnjaka.
Ne mogu da verujem da moramo za SVAKU vest, bilo dobra bilo loša, da potežemo raznorazne izvore da bismo je potvrdili ili demantovali, čime se onda bave novinari!? Ima li pravih novinara uopšte? Baš mi je ovo sramotno, a nadala sam se da ima nečeg dobrog u današnjem totalno neekološkom svetu, poteklo od naših sugrađana ili ne (meni je svejedno od koga je kad je za sve nas) i da će imati ko to verodostojno da prenese.

Emil

pre 14 godina

Molim vas ljudi, nemojte više da pravite reklamu ovom prevarantu! Pročitajte temu na forumu elitesecurity

http://www.elitemadzone.org/t345201-Pronalazac-Milos-Stankovic-Google-Project

koja je otvorena pre par godina, kao podrška ovom momku, da bi ubrzo potom tehnički potkovani ljudi, interesujući se za Miloša i njegove pronalaske, otkrili da je u pitanju prevarant i hohštapler! Npr. ispostavilo se da uopšte nije bio u užem izboru Google project, već da je napravio lažni sajt; takođe, prezentacija njegovih pronalazaka je prazna priča kojoj bi se svaki ozbiljniji naučnik smejao, a koja bi eventualno mogla da oduševi polupismene "menađere" i opštinske funkcionere, što je i cilj - jer će mu oni dati naše pare :(

Zoran

pre 14 godina

Ovde ima dosta nejasnoca. Prvo ako apsorbuje ugljen dioksid tu se za 15000 km skupi mnogo istog. Ako, recimo, auto emituje 150 gr ugljen dioksida na 1 km, to na 15000 km iznosi 1500 kg ugljen dioksida. Na koju se to "foru" apsorbuje.
Drugo, ako nema opasnosti da se filter zapusi i ako je trajan zasto se menja na 15000 km?
Mozda novinari nisu bas najbolje razumeli izvornu vest a mozda ...
I na kraju cela vest je pomalo idiotska. Tako je sroceno da ti ne mozes nista da kazes protiv. Ispasce da ne zelis dobro svojoj zemlji, da si protiv mladih ljudi koji mogu nesto da promene, da ne verujes Rusima i ruskom generalu (garantujem da se radi o nekom ko je u tom trenutku bio najmanje pijan pa samim tim najpogodniji za tu prigodu) itd.
Zivi bili pa videli. Zelim mu sve najbolje ali proslo je vreme velikih izuma za male pare. Takve stvari se nece dogadjati bas cesto u ovom veku.

ben hur

pre 14 godina

HAHA,lik je obican prevarant.Sta reci kad mu nagradu urucuje jos veci prevarant sa jedne bosanske televizije Savo Bojovic,samoproklamovani akademik,seksolog,ginekolog,psihijatar i profesor.HAHA strasno.Kakve veze to ima sa auspuhom.Prvo proverite sta pisete i o kome.Nije on otkrio toplu vodu!I pogledajte taj forum i celu diskusiju,to nije sigurno zavera protiv naseg uma kojeg ceo svet priznaje samo mu mi zatvaramo vrata!

ES-ovac

pre 14 godina

Dosta mi je i vas neukih novinara i prepotentnih političara i ovakvih tvrdokornih prevaranata! DOKLE!? Miloš Stanković je teški prevarant koji parazitari na leđima naroda i države dobijajući nagrade i subvencije za nešto što ne postoji! Gde je taj čuveni patent za njegov auspuh? Kako to zapravo radi? Jedini "dokaz" koji ima o svom bednom izumu jeste neki YouTube klip koji je poslao za takmičenje "Google Project 10^100" (i naravno nije bio ni trunku bliži pobedi), a pre koji mesec je čak i falsifikovao rezultate koje je slao novinarima za istoimeno takmičenje kako bi se predstavio kao verovatni pobednik. Da taj čovek zapravo ima išta da pokaže, on bi svoj izum već odavno patentirao i njegovo otkriće bi bilo vidljivo u punom ruhu, a ne ovako u stilu "imam nešto što pročišćava dim, a tražim pomoć od države".

Pročitajte punu diskusiju ovde:
http://www.elitemadzone.org/t345201-Prevarant-godine-Milos-Stankovic
i pogledajte kako zapravo funkcioniše kritičko razmišljanje a ne bezglavo hvaljenje svega što je "svetsko, a naše". Ovakvih tekstovima samo pomažete prevarantima i prodavcima magle.

Petar

pre 14 godina

Pre dve godine Miloš je lagao sve novinare u zemlji da je pobedio na Googleovom konkursu za najbolju ekološku inovaciju iako u tom trenutku glasanje i ocenjivanje nije ni započelo. Kada su kasnije izašli rezultati, laž je bila otkrivena ali o tome niko nije pisao.

Sada opet filter koji se ne troši, a mora da se menja na 15.000km.

Na svom sajtu Miloš je pisao o hladnoj fuziji u kućnim uslovima, perpetu mobile mašinama i ostalim nebulozama koje ruše zakone fizike.

Dejan011

pre 14 godina

milos stankovic je obican prevarant.Svi njegovi tzv. "pronalasci" su samo plod bujne maste.
Ostavljam vam link do jednog foruma na kome je sve do detalja objasnjeno:
http://www.elitemadzone.org/t345201-Pronalazac-Milos-Stankovic-Google-Project

Pete

pre 14 godina

I sta taj filter, koji traje vecno a menja se jednom godisnje, radi sa CO2 koji apsorbuje (stotinak grama po kilometru za prosecne automobile)? Kladim se da ga pretvara u energiju i salje u duboku vasionu, po formuli E=mc2. Eto kako covek nase gore list samo logickim razmisljanjem izmisli nesto o cemu svetski naucnici uz mnogo vece budzete i fensi laboratorije mogu samo da sanjaju.

Zoran

pre 13 godina

I ja sam Zemunac koji posedujem PATENT koji po ispitivanjima ovlascenih istitucija moj proizvod svrstava u sam vrh na Svetskom trzistu u svakom smislu naspram konkurencije .Dobitnik sam raznih medalja . Voleo bih da se upoznam sa Pronalazacem ekoloskog auspuha .Pozdrav