Petak, 02.04.2010.

00:51

DV: "I dalje samo polako"

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je posle plasmana svog tima na Fajnal For da je da je već postignut ogroman uspeh, ali i da ima mesta novim radostima.

Izvor: Ana K

DV: "I dalje samo polako" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Ja

pre 14 godina

Sa svakom pobedom i svakim uspehom Partizana u Evroligi raste šansa da Srbija jednog dana dobije dodatno mesto u Evroligi ili makar mesto u kavalifikacijama. Od toga bi mogla i Zvezda imati korist.
razmislite o tome
(@ malim dušama, 2. april 2010 10:04)

Mislis Hemofarm i FMP posto zvezdana dogodine verovatno nece ni postojati.

Johnny the Grobar*Niksic*

pre 14 godina

I najveci optimisti su vrtjeli glavom kad je Pariz bio u pitanju.Nemoguce?!A sta je to bilo realno za ocekivati sa ovim timom?Par savjeta gurua Dula i ...Ali za razliku od sumorne zavjese,koja je prekrila ovaj nas ionako dosadni zivot,ovaj san jos uvijek traje.Bravo momci,bravo Beograde,bravo Srbijo.Hvala cika Dule.Veliki pozzz iz bratske Crne Gore!

branko

pre 14 godina

`Вечити ривали` у истом дану:
један у легенду - сјајно, други у стечај - тужно.

coci

pre 14 godina

Šta da kažu ostali u našem sportu ako se Vujošević nešto žali.
Sumnjam da državni projekat Partizan može biti još državniji, ali polako.

Skaramus

pre 14 godina

Ljudi, ovaj covek me odusevljava. Svaka mu je na mestu. I mislim da je zaista krajnje vreme da drzava i drustvo u celini pomogne nasem voljenom Partizanu jer je vise ucinio na promociji Srbije nego sva diplomatija ove zemlje. Naravno javice se i druga strana i reci ce da to nije tacno i trazice i da se i njima pomogne, naci ce i sada neke svoje argumente da omalovaze uspehe Partizana, pricace da imaju milione navijaca, da se ne smeju ugasiti jer toliko znace ovoj zemlji, ali ne smeju nikada zaboraviti da nemaju i da nikada nece imati rezultate i nece znaciti za srpsku kosarku ono sto je znacio, znaci i znacice nas Partizan.

pirke

pre 14 godina

@ tajo

Decko ukupni nagradni fond EL je 500000, pobedniku ide 250000, 2. mesto 125000, a 3. i 4. po 62500, nema nagrade za F4, da se zna.

@ das

Potpuno se slazem, ali je u PArtizanovom klubu prijatelja vec oko 1500 ljudi, bez ikakve medijske kampanje, pa zamisli da imamo medijsku kampanju kako bi bilo.

and

pre 14 godina

Cestitke Partizanu na velikom uspjehu koji je ujedno uspjeh citave NLB košarke i te ideje ujedinjenja lige bivši drzava...nadam se da tastina nece unistit NLB ligu jer je ovaj uspjeh upravo pokazatelj kvalitete koja se stvara godinama i koja svake godine proizvede talente kakvih nema nigdje osim mozda u Americi...moram priznati da sam bio skeptik u vezi Partizana ali sada sam veliki optimist i vjerujem da Partizan može u finale sa pametnom igrom i koncetracijom jer Olympiakos jest jak ali nekoliko stvari se mora uzeti u obzir a to je: Olympiakos se ove godine mucio sa Cibonom i jedva je pobjedio sto govori o jakosti NLB lige i sansama Partizana...ako uzmemo da su Partizan i Cibona relativno blizu po kvaliteti,Partizan definitivno prolazi u finale...pod broj dva : jedna od kljucnih karika Grka jest srbin Teodosic koji je strasan igrac ali ipak je srbin i nece mu biti lako koliko god on igrao profesionalno i pokušavao iskljuciti emocije ipak mu ruka neće biti na mjestu kao protiv drugih ekipa...ako realno promislimo Partizan ima veliku šansu bolje reći povijesnu šansu koju mora iskoristiti...moram priznati da mi je jako drago za Partizan premda sam vatreni navijač Cibone i želim vam red rad i disciplinu i trunčicu sreće..i skoro zaboravih stvarajte pritisak što više možete na suce jer protiv tih milijunaša od ekipa drugačije ne ide...ako hoćete za primjer Cibona je izgubila utakmicu u Zagrebu jednom čisto pokvarenom odlukom sudaca o ne dosuđivanju tehničke pogreške Papadopulosu nakon šutanja reklame u ključnim trenucima utakmice koji su doveli do poraza Cibone...zato radite pritisak i budite u što većem broju u Parizu jer to je svojevrsna kompenzacija njihovim milijunima i ujedno jedini način da se postigne san svih vas...punu podršku imate od mene i nadam se većine mojih sunarodnjaka koji uistinu vole košarku a ne broje krvna zrnca...pozdrav i samo smireno...blizu ste

fantom

pre 14 godina

Čestitke, poštovanje, divljenje...to je malo reči hvale za "Hrabro srce" Partizana, gospodina Vujoševića! Ovo je pre svega njegov i Danilovićev uspeh, jer su pokazali da se sa više nego skromnim budžetom i pametnim radom može stvoriti ekipa za F4. Iako nisam navijač Partizana, ponosim se njegovim uspesima. Samo napred, do titule prvaka Evrope!!!!!

@ malim dušama

pre 14 godina

Sa svakom pobedom i svakim uspehom Partizana u Evroligi raste šansa da Srbija jednog dana dobije dodatno mesto u Evroligi ili makar mesto u kavalifikacijama. Od toga bi mogla i Zvezda imati korist.
razmislite o tome

Sergio

pre 14 godina

@ Xristos se rodi braco srbi.Dosao nam je veliki petak,ali za sve velike srbe i veliki cetvrtak jer je nas srpski partizan ostvario veliki uspex za sve srbe u svetu.pamet u glavu i vratimo se veri i pokajanju a ne da postujemo vise tudje i sve ono sto nam se nudi sa strane.
(pera, 2. april 2010 02:27)
E moj Srbine... piše se hristos i kaže se voskrese, najzad uskrs je, a ne božić!!!
Čestitke igračima partizana na velikom uspehu.

ljubo

pre 14 godina

jedna pjesma kaze- ono sto se stvarno rodi,rodi se u Crnoj Gori- ovo je posveceno magu Dusku Vujosevicu. Nadam se da ce i sa reprezentacijom CG napraviti bum. siguran sam u to

Josip Lucic Jozak

pre 14 godina

Iskren pozdrav i cestitke ekipi Partizana i Gospodinu Vujosevicu iz Hrvatske,ovo je samo dokaz da se moze stvoriti uspjeh i uz malo novca, neka KK Partizan bude primjer svim sportskim ekipama iz bivse Juge,kako se uz malo novca,posten rad i naravno podrsku uprave moze stvoriti veliki uspjeh, naravno uz neizostavan talenat, kakav imaju sportasi na ovim prostorima. Zivim u Ceskoj i ovdje cesto prenose utakmice Partizana u Euroligi, naravno zbog Jana Veselog, ali ovdje je KK partizan postao europski brend i sportski komentatori ovaj uspjeh shvacaju kao normalnu stvar, jer Partizan je vec godinama u vrhu europske kosarke. Pozdrav svim ljudima dobre volje uz nadu da ce i recimo Cibona jednog dana krenuti stopama Partizana. Zivjeli.

teski grobar

pre 14 godina

Hvala ti Dule za sve lepe trenutke radosti koje si nam podario.Mozes li da preuzmes i f.k.nije to nista za tebe,pa ti si jaci i od Cak Norisa.Uzmi Dule f.k. Partizan,f.k. Partizan,F.K. Partizan

to je to....SAMPIONI !!

pre 14 godina

pazite sta vam kazem...ono sto ce da presudi to je Duletova hladna glava...jeste da se on nervira ali i pored toga sto cesto poludi on je vrlo koncetrisan na ono sto prica i ne vodi se emocijama...sve gleda takticki bas kako i treba a igraci to sa velikom borbenoscu koja im stize sa tribina sprovode u delo i tu je tajna uspeha...

Das

pre 14 godina

BRAVO PARTIZANE, BRAVO DULE! Sto se tice para tesko ce se nesto promeniti. Ali zar ne mozemo mi sami da se organizuemo makar malo. Koliko Partizan ima navijaca koji poseduju mobilni? Moja procena 2.500.000. Koliko je njih spremno da mesecno izdvoje 100 din. mesecno slanjem SMS-a? Procena je 1.500.000. Mnozenjem ove dve cifre dolazimo do sume od 1,5 mil. Evra sto i nije tako lose, zar ne? Mislim da bi trebalo razmisljati i u ovom pravcu. Pozdrav svim grobarima!

Marko

pre 14 godina

Dule na svom Nokia telefonu ima taster F4.
P.S. Je li neko sinoc Gersonu bacio I-Phone kao sto je trazio? Mozda ce ga izbaciti iz Nokie?

montjuic

pre 14 godina

samo polako DULE,MOMCI! URADILI STE VELIKI POSAO , ali i pored toga sto idemo na olympiakos koji je prejak/mislim da mozemo da izadjemo na kraj sa njima /vise nam odgovara, olympiakos zato sto smo vec igrali sa njima i znamo se ! jos 2 utakmice i san postaje JAVA!! uzmi dule evro titulu evro titulu ,evro titulu!

gasha

pre 14 godina

Dule Vujosevic je bez preterivanja najlucidniji trener u sportu uopste. ovo sve sto je uradio je prosto za izucavanje na fakultetima. po mom misljenju vrhunac njegovog znanja, talenta i velicine je sto je od Slavka Vranesa napravio igraca. kad se sve uzme u obzir mislim da je to kruna svega ovoga i najveca potvrda. siguran sam da mozemo do finala, a u finalu sve je otvoreno i zavisi ko ce tamo da bude. ako bude Barsa dobijamo.

Djoksa

pre 14 godina

Treba podsetiti da je prve 4-5god kada je dosao Dule Partizan bio topovsko meso u Evroligi.Njegov uspon se poklapa sa ulaskom u NLB ligu,a Partizan je bio najveci protivnik iste.Da li cemo se ikad opametiti?Fudbalski funkc. kad cete doci pameti?

Miracle

pre 14 godina

Ja sam mislima vec na F4 u Parizu. Sa Olimpijakosom su nam sanse 50:50, a ukoliko prodjemo u finale (eventualno sa Barsom) 40:60
Sto se tice prvog meca sa Grcima moracemo da zaustavimo njihov mocni dvojac: Teodosic & Kleiza kojima se pridruzuje nista slabiji Childress. Po mojoj proceni ako zaustavimo Tea 50% posla smo obavili za ulazak u finale...a tamo, ko zna...

World of Basketball

pre 14 godina

Dule hvala ti za sve sto radis za sve nas koji volimo ovaj tim. Ovaj uspeh je neprocenjiv, da nije Duleta sumnjam da bismo dosli ovako daleko. Igraci uvek daju svoj maksimum jer su tako nauceni.
Bravo majstore!!!
www.worldofbasketball.org

geezer

pre 14 godina

Kad smo kod finansiranja,koliko je Partizan doneo para kladionicama,najbolje da na dresovima imaju reklamu bWIN, oni dobro plaćaju - pitajte Milan i Real.Tako da je ovo apel bWIN-u,bet365 i ostalima : Alo momci,uletite malo s' lovom....

Libero Boskan

pre 14 godina

Gledam sinoc kako daje izjavu za rts. Prica, a brk mu se samo smeska, covek je srecan.
Dule, kralju, ako si ti srecan, to opet znaci da smo mi mnooooogo srecni!

Voja

pre 14 godina

Sramota drzave je da trener kluba koji se plasira na F4 govori da je sreca sto je toliko ljudi kupilo karte jer ce moci da se isplate plate igracima. Dajte vec jednom neko resenje: ili drzavni klubovi, pa finansirajte ili privatni par neka udje vlasnik. Ne moze se vise ovako! A Partizanu svaka cast, a posebno Gospodar Duletu (kad moze Sir Alex, sto ne moze Gospodar Dule, to mu dodje isto).

cober

pre 14 godina

dule ako treba prodat cu kucu(70 000)auto je na kredu(27 000)sony 3(komplet oprema ejj) imam jos i zenu al za nju nemogu dobiti ulozeno,ma sve za partizan samo nemojte trazit pare od lopova

Milanche

pre 14 godina

Sem Teodosića, ne poznajem nijednog igrača Olimpijakosa. Ipak, pošto su došli do prilike da igraju sa Partizanom, mora da su kvalitetna ekipa. Od učesnika F4, najjača je Barselona, pa CSKA, zatim Partizan i onda Olimpijakos. Ali, ne mora da znači da će takav redosled i da bude na kraju jer, kako reče Dule, košarka nije egzaktna nauka. Bojim se da ne potcenimo Grke, koji će imati veću podršku sa tribina. Priželjkujem bratsko srpsko-rusko finale CSKA-Partizan. Sada, posle ovakvih rezultata koje smo postigli, svi moraju da nas respektuju. Samo cool, momci !

simon

pre 14 godina

pozdrav iz Slovenije...

Lyon prvak evrope u fuzbalu
Partizan prvak evrope v košarki
mali ACH iz Slovenije prvak evrope u odbojki (tako kao Partizan... mali klub sa velikim srcem)
Slovenija i Srbija u finalu SP v Afriki!!!

Tajo

pre 14 godina

U sred krize ovaj cvek non stop trazi pare od drzave. Pa ajmo sada da odvojimo od bolnica, socijalnih slucajeva pa da isplacujemo tolike plate preplacenim sportistima? A koliko su dobili sada za plasman na f4? Zasto svi cute? U redu zaradili su te pare ali zasto kukati i dalje?

PartizanMix

pre 14 godina

Bog ti dao kljuceve celog sveta da ga pokoris za njegovu srecu i radost Grobara! Dule, gromado kosarkaskog sajensa, sa tobom idemo na vrha Ajhela, da se zna ko je i sta je Partizan!!!

sina

pre 14 godina

Ako za jednog kosarkasa razbijaca drzava moze da odvoji milion, koliko bi tek trebalo da moze da odvoji za ove igracine, za ljude koje svi pamte po skromnosti i borbenosti, a ne po
bahanalijama

pera

pre 14 godina

Xristos se rodi braco srbi.Dosao nam je veliki petak,ali za sve velike srbe i veliki cetvrtak jer je nas srpski partizan ostvario veliki uspex za sve srbe u svetu.pamet u glavu i vratimo se veri i pokajanju a ne da postujemo vise tudje i sve ono sto nam se nudi sa strane.

Nemanja

pre 14 godina

A zasto nemate specijal za euroligu, gde bi covek uvek mogao da pogleda stanje u grupi, prethodne rezultate i sledece meceve. Ne mora da bude nista opsirno, dovoljne su ove stvari, a mislim i da je Partizan zasluzio to.
(Nemanja, 11. decembar 2009 08:41)

Ja cisto da ponovim.
Ko jos misli da b92 treba da napravi ovaj specijal, mogao bi da da podrsku preporukom...
(Nemanja, 7. januar 2010 02:22)
Preporučujem(+641) Ne_preporučujem(-7)

Evo jos jednom da podsetim da sledece sezone napravite specijal za euroligu!
Pozdrav!

Kifla

pre 14 godina

Dule Kralj! Sta bi nas Dule uradio da je u poziciji kao onaj "nabudobni" Gerson? Covek dobije fond i kao izigrava trenera...Tako mogu i ja,ali nisam Dule...

qwertz

pre 14 godina

partizanovim igracima cestitke. dusan vujosevic je cist klubaski trener. setite se vremena kad je vodio scg reprezentaciju, videcete buduce "uspehe" crnogoraca pod njegovim vodjstvom. nemojte praviti fetis od ovog coveka.

mm

pre 14 godina

Političari su spiskali preko 80 milijardi evra strane pomoći. Mogli su dati deo novca vrhunskim klubovima, bar da mogu da zadrže najbolje igrače, a ne da ih prodaju svake godine da bi preživeli.

Nebojsa

pre 14 godina

Svaka cast i cestitke nejboljem treneru na svetu i najsrcanijim igracima!!! Neka vidi ceo svet sta je prava timska igra!!!
(srdjan, 2. april 2010 01:33)
Drugi najbolji trener na svetu- prvi je Dusan Ivkovic!!!

pajke

pre 14 godina

hvala rts-u sto su se ukljucili na vreme sad cu da pocnem da im placam pretplatu. a mozda partizan nije zasluzio mislim stvarno zamnalo da mi sugavi rts sa sve sarencom na celu da mi pokvari neverovatno vece kojim se pise istorija.... partizan sampion....

volimpartizan.org

pre 14 godina

A kakav bi savet crno-belima, pred put u Pariz, dao strelac pobedonosnog koša protiv Huventuda 1992?

"Nemam šta da savetujem. Igramo protiv ekipe u crveno-belim dresovima, a to nam tradicionalno odgovara!" - rekao je Sale Djordjevic.
Sa tim se složio i sportski direktor Todorić.

Dragan

pre 14 godina

Nisam nista komentarisao vec duze vreme, ali sada kada vidim da Bog polako ostvaruje moju novogodisnju zelju,smatram da je vreme da je objavim u javnosti:KK Partizan prvak Evrope,Fc Olimpique Lyonnais pobednik lige sampiona,SRBIJA prvak sveta u fudbalu...neistomisljenici gledajte nastavak moje zelje kako se pretvara u stvarnost...pozdrav svima

Chef

pre 14 godina

Prosle godine kriticari su zamerali kako je Dule Vujosevic jedini trener koji je dobio nagradu Aleksandar Gomeljski a da nije osvojio Euroligu...
Dule se samo nasmejao na to...

Vladislav

pre 14 godina

Ja stvarno vise nemam komentar za ovog coveka...voleo bih da nikada ne ode iz Partizana...Gledam crno-bele 15 godina ali tandem kao sto su Vujosevic-Veseli nisam video, niti vise voleo. Prodajem mobilni i morot i pravac PAriz. AJMO CRNO BELI!

Bojan

pre 14 godina

Dule upravu si i hvala ti puno na svemu.Ne mozes ni da pretpostavis koliko si mi ulepsao dan ovom pobedom!!!Do neba ti hvala.Tadic bi sada trebalo da ti da bulevar,da nosi tvoje ime i da odresi kesu.valjda ima 5 do 10 miliona evra za najveci klub u evropi PARTIZAN

Igor@nish

pre 14 godina

"I kada ne budes prvi ti,i kada se cuju zvizduci,i tada cu partizane znaj da te volim ja".
"Uvek pamtim onaj lepi dan kad sam zavoleo partizan,otada sam srecan radostan,crno bela boja mila u srcu mi uvek bila,otkad za se znam VOLIM PARTIZAN".

Goxxii-Grobar

pre 14 godina

Svaka čast Dule i svaka Vam je na mestu. Nadam se da će se posle svih ovih rezultata naći neko, ako već država ne nalazi za shodno, finansijski pomoći PONOSU SRBIJE.

volimpartizan.org

pre 14 godina

A kakav bi savet crno-belima, pred put u Pariz, dao strelac pobedonosnog koša protiv Huventuda 1992?

"Nemam šta da savetujem. Igramo protiv ekipe u crveno-belim dresovima, a to nam tradicionalno odgovara!" - rekao je Sale Djordjevic.
Sa tim se složio i sportski direktor Todorić.

Chef

pre 14 godina

Prosle godine kriticari su zamerali kako je Dule Vujosevic jedini trener koji je dobio nagradu Aleksandar Gomeljski a da nije osvojio Euroligu...
Dule se samo nasmejao na to...

Dragan

pre 14 godina

Nisam nista komentarisao vec duze vreme, ali sada kada vidim da Bog polako ostvaruje moju novogodisnju zelju,smatram da je vreme da je objavim u javnosti:KK Partizan prvak Evrope,Fc Olimpique Lyonnais pobednik lige sampiona,SRBIJA prvak sveta u fudbalu...neistomisljenici gledajte nastavak moje zelje kako se pretvara u stvarnost...pozdrav svima

sina

pre 14 godina

Ako za jednog kosarkasa razbijaca drzava moze da odvoji milion, koliko bi tek trebalo da moze da odvoji za ove igracine, za ljude koje svi pamte po skromnosti i borbenosti, a ne po
bahanalijama

Nemanja

pre 14 godina

A zasto nemate specijal za euroligu, gde bi covek uvek mogao da pogleda stanje u grupi, prethodne rezultate i sledece meceve. Ne mora da bude nista opsirno, dovoljne su ove stvari, a mislim i da je Partizan zasluzio to.
(Nemanja, 11. decembar 2009 08:41)

Ja cisto da ponovim.
Ko jos misli da b92 treba da napravi ovaj specijal, mogao bi da da podrsku preporukom...
(Nemanja, 7. januar 2010 02:22)
Preporučujem(+641) Ne_preporučujem(-7)

Evo jos jednom da podsetim da sledece sezone napravite specijal za euroligu!
Pozdrav!

Vladislav

pre 14 godina

Ja stvarno vise nemam komentar za ovog coveka...voleo bih da nikada ne ode iz Partizana...Gledam crno-bele 15 godina ali tandem kao sto su Vujosevic-Veseli nisam video, niti vise voleo. Prodajem mobilni i morot i pravac PAriz. AJMO CRNO BELI!

Josip Lucic Jozak

pre 14 godina

Iskren pozdrav i cestitke ekipi Partizana i Gospodinu Vujosevicu iz Hrvatske,ovo je samo dokaz da se moze stvoriti uspjeh i uz malo novca, neka KK Partizan bude primjer svim sportskim ekipama iz bivse Juge,kako se uz malo novca,posten rad i naravno podrsku uprave moze stvoriti veliki uspjeh, naravno uz neizostavan talenat, kakav imaju sportasi na ovim prostorima. Zivim u Ceskoj i ovdje cesto prenose utakmice Partizana u Euroligi, naravno zbog Jana Veselog, ali ovdje je KK partizan postao europski brend i sportski komentatori ovaj uspjeh shvacaju kao normalnu stvar, jer Partizan je vec godinama u vrhu europske kosarke. Pozdrav svim ljudima dobre volje uz nadu da ce i recimo Cibona jednog dana krenuti stopama Partizana. Zivjeli.

mm

pre 14 godina

Političari su spiskali preko 80 milijardi evra strane pomoći. Mogli su dati deo novca vrhunskim klubovima, bar da mogu da zadrže najbolje igrače, a ne da ih prodaju svake godine da bi preživeli.

Goxxii-Grobar

pre 14 godina

Svaka čast Dule i svaka Vam je na mestu. Nadam se da će se posle svih ovih rezultata naći neko, ako već država ne nalazi za shodno, finansijski pomoći PONOSU SRBIJE.

Bojan

pre 14 godina

Dule upravu si i hvala ti puno na svemu.Ne mozes ni da pretpostavis koliko si mi ulepsao dan ovom pobedom!!!Do neba ti hvala.Tadic bi sada trebalo da ti da bulevar,da nosi tvoje ime i da odresi kesu.valjda ima 5 do 10 miliona evra za najveci klub u evropi PARTIZAN

simon

pre 14 godina

pozdrav iz Slovenije...

Lyon prvak evrope u fuzbalu
Partizan prvak evrope v košarki
mali ACH iz Slovenije prvak evrope u odbojki (tako kao Partizan... mali klub sa velikim srcem)
Slovenija i Srbija u finalu SP v Afriki!!!

Igor@nish

pre 14 godina

"I kada ne budes prvi ti,i kada se cuju zvizduci,i tada cu partizane znaj da te volim ja".
"Uvek pamtim onaj lepi dan kad sam zavoleo partizan,otada sam srecan radostan,crno bela boja mila u srcu mi uvek bila,otkad za se znam VOLIM PARTIZAN".

and

pre 14 godina

Cestitke Partizanu na velikom uspjehu koji je ujedno uspjeh citave NLB košarke i te ideje ujedinjenja lige bivši drzava...nadam se da tastina nece unistit NLB ligu jer je ovaj uspjeh upravo pokazatelj kvalitete koja se stvara godinama i koja svake godine proizvede talente kakvih nema nigdje osim mozda u Americi...moram priznati da sam bio skeptik u vezi Partizana ali sada sam veliki optimist i vjerujem da Partizan može u finale sa pametnom igrom i koncetracijom jer Olympiakos jest jak ali nekoliko stvari se mora uzeti u obzir a to je: Olympiakos se ove godine mucio sa Cibonom i jedva je pobjedio sto govori o jakosti NLB lige i sansama Partizana...ako uzmemo da su Partizan i Cibona relativno blizu po kvaliteti,Partizan definitivno prolazi u finale...pod broj dva : jedna od kljucnih karika Grka jest srbin Teodosic koji je strasan igrac ali ipak je srbin i nece mu biti lako koliko god on igrao profesionalno i pokušavao iskljuciti emocije ipak mu ruka neće biti na mjestu kao protiv drugih ekipa...ako realno promislimo Partizan ima veliku šansu bolje reći povijesnu šansu koju mora iskoristiti...moram priznati da mi je jako drago za Partizan premda sam vatreni navijač Cibone i želim vam red rad i disciplinu i trunčicu sreće..i skoro zaboravih stvarajte pritisak što više možete na suce jer protiv tih milijunaša od ekipa drugačije ne ide...ako hoćete za primjer Cibona je izgubila utakmicu u Zagrebu jednom čisto pokvarenom odlukom sudaca o ne dosuđivanju tehničke pogreške Papadopulosu nakon šutanja reklame u ključnim trenucima utakmice koji su doveli do poraza Cibone...zato radite pritisak i budite u što većem broju u Parizu jer to je svojevrsna kompenzacija njihovim milijunima i ujedno jedini način da se postigne san svih vas...punu podršku imate od mene i nadam se većine mojih sunarodnjaka koji uistinu vole košarku a ne broje krvna zrnca...pozdrav i samo smireno...blizu ste

Libero Boskan

pre 14 godina

Gledam sinoc kako daje izjavu za rts. Prica, a brk mu se samo smeska, covek je srecan.
Dule, kralju, ako si ti srecan, to opet znaci da smo mi mnooooogo srecni!

cober

pre 14 godina

dule ako treba prodat cu kucu(70 000)auto je na kredu(27 000)sony 3(komplet oprema ejj) imam jos i zenu al za nju nemogu dobiti ulozeno,ma sve za partizan samo nemojte trazit pare od lopova

Voja

pre 14 godina

Sramota drzave je da trener kluba koji se plasira na F4 govori da je sreca sto je toliko ljudi kupilo karte jer ce moci da se isplate plate igracima. Dajte vec jednom neko resenje: ili drzavni klubovi, pa finansirajte ili privatni par neka udje vlasnik. Ne moze se vise ovako! A Partizanu svaka cast, a posebno Gospodar Duletu (kad moze Sir Alex, sto ne moze Gospodar Dule, to mu dodje isto).

Marko

pre 14 godina

Dule na svom Nokia telefonu ima taster F4.
P.S. Je li neko sinoc Gersonu bacio I-Phone kao sto je trazio? Mozda ce ga izbaciti iz Nokie?

@ malim dušama

pre 14 godina

Sa svakom pobedom i svakim uspehom Partizana u Evroligi raste šansa da Srbija jednog dana dobije dodatno mesto u Evroligi ili makar mesto u kavalifikacijama. Od toga bi mogla i Zvezda imati korist.
razmislite o tome

Das

pre 14 godina

BRAVO PARTIZANE, BRAVO DULE! Sto se tice para tesko ce se nesto promeniti. Ali zar ne mozemo mi sami da se organizuemo makar malo. Koliko Partizan ima navijaca koji poseduju mobilni? Moja procena 2.500.000. Koliko je njih spremno da mesecno izdvoje 100 din. mesecno slanjem SMS-a? Procena je 1.500.000. Mnozenjem ove dve cifre dolazimo do sume od 1,5 mil. Evra sto i nije tako lose, zar ne? Mislim da bi trebalo razmisljati i u ovom pravcu. Pozdrav svim grobarima!

teski grobar

pre 14 godina

Hvala ti Dule za sve lepe trenutke radosti koje si nam podario.Mozes li da preuzmes i f.k.nije to nista za tebe,pa ti si jaci i od Cak Norisa.Uzmi Dule f.k. Partizan,f.k. Partizan,F.K. Partizan

Sergio

pre 14 godina

@ Xristos se rodi braco srbi.Dosao nam je veliki petak,ali za sve velike srbe i veliki cetvrtak jer je nas srpski partizan ostvario veliki uspex za sve srbe u svetu.pamet u glavu i vratimo se veri i pokajanju a ne da postujemo vise tudje i sve ono sto nam se nudi sa strane.
(pera, 2. april 2010 02:27)
E moj Srbine... piše se hristos i kaže se voskrese, najzad uskrs je, a ne božić!!!
Čestitke igračima partizana na velikom uspehu.

Miracle

pre 14 godina

Ja sam mislima vec na F4 u Parizu. Sa Olimpijakosom su nam sanse 50:50, a ukoliko prodjemo u finale (eventualno sa Barsom) 40:60
Sto se tice prvog meca sa Grcima moracemo da zaustavimo njihov mocni dvojac: Teodosic & Kleiza kojima se pridruzuje nista slabiji Childress. Po mojoj proceni ako zaustavimo Tea 50% posla smo obavili za ulazak u finale...a tamo, ko zna...

gasha

pre 14 godina

Dule Vujosevic je bez preterivanja najlucidniji trener u sportu uopste. ovo sve sto je uradio je prosto za izucavanje na fakultetima. po mom misljenju vrhunac njegovog znanja, talenta i velicine je sto je od Slavka Vranesa napravio igraca. kad se sve uzme u obzir mislim da je to kruna svega ovoga i najveca potvrda. siguran sam da mozemo do finala, a u finalu sve je otvoreno i zavisi ko ce tamo da bude. ako bude Barsa dobijamo.

Kifla

pre 14 godina

Dule Kralj! Sta bi nas Dule uradio da je u poziciji kao onaj "nabudobni" Gerson? Covek dobije fond i kao izigrava trenera...Tako mogu i ja,ali nisam Dule...

Ja

pre 14 godina

Sa svakom pobedom i svakim uspehom Partizana u Evroligi raste šansa da Srbija jednog dana dobije dodatno mesto u Evroligi ili makar mesto u kavalifikacijama. Od toga bi mogla i Zvezda imati korist.
razmislite o tome
(@ malim dušama, 2. april 2010 10:04)

Mislis Hemofarm i FMP posto zvezdana dogodine verovatno nece ni postojati.

PartizanMix

pre 14 godina

Bog ti dao kljuceve celog sveta da ga pokoris za njegovu srecu i radost Grobara! Dule, gromado kosarkaskog sajensa, sa tobom idemo na vrha Ajhela, da se zna ko je i sta je Partizan!!!

Nebojsa

pre 14 godina

Svaka cast i cestitke nejboljem treneru na svetu i najsrcanijim igracima!!! Neka vidi ceo svet sta je prava timska igra!!!
(srdjan, 2. april 2010 01:33)
Drugi najbolji trener na svetu- prvi je Dusan Ivkovic!!!

montjuic

pre 14 godina

samo polako DULE,MOMCI! URADILI STE VELIKI POSAO , ali i pored toga sto idemo na olympiakos koji je prejak/mislim da mozemo da izadjemo na kraj sa njima /vise nam odgovara, olympiakos zato sto smo vec igrali sa njima i znamo se ! jos 2 utakmice i san postaje JAVA!! uzmi dule evro titulu evro titulu ,evro titulu!

pajke

pre 14 godina

hvala rts-u sto su se ukljucili na vreme sad cu da pocnem da im placam pretplatu. a mozda partizan nije zasluzio mislim stvarno zamnalo da mi sugavi rts sa sve sarencom na celu da mi pokvari neverovatno vece kojim se pise istorija.... partizan sampion....

fantom

pre 14 godina

Čestitke, poštovanje, divljenje...to je malo reči hvale za "Hrabro srce" Partizana, gospodina Vujoševića! Ovo je pre svega njegov i Danilovićev uspeh, jer su pokazali da se sa više nego skromnim budžetom i pametnim radom može stvoriti ekipa za F4. Iako nisam navijač Partizana, ponosim se njegovim uspesima. Samo napred, do titule prvaka Evrope!!!!!

geezer

pre 14 godina

Kad smo kod finansiranja,koliko je Partizan doneo para kladionicama,najbolje da na dresovima imaju reklamu bWIN, oni dobro plaćaju - pitajte Milan i Real.Tako da je ovo apel bWIN-u,bet365 i ostalima : Alo momci,uletite malo s' lovom....

to je to....SAMPIONI !!

pre 14 godina

pazite sta vam kazem...ono sto ce da presudi to je Duletova hladna glava...jeste da se on nervira ali i pored toga sto cesto poludi on je vrlo koncetrisan na ono sto prica i ne vodi se emocijama...sve gleda takticki bas kako i treba a igraci to sa velikom borbenoscu koja im stize sa tribina sprovode u delo i tu je tajna uspeha...

Tajo

pre 14 godina

U sred krize ovaj cvek non stop trazi pare od drzave. Pa ajmo sada da odvojimo od bolnica, socijalnih slucajeva pa da isplacujemo tolike plate preplacenim sportistima? A koliko su dobili sada za plasman na f4? Zasto svi cute? U redu zaradili su te pare ali zasto kukati i dalje?

Johnny the Grobar*Niksic*

pre 14 godina

I najveci optimisti su vrtjeli glavom kad je Pariz bio u pitanju.Nemoguce?!A sta je to bilo realno za ocekivati sa ovim timom?Par savjeta gurua Dula i ...Ali za razliku od sumorne zavjese,koja je prekrila ovaj nas ionako dosadni zivot,ovaj san jos uvijek traje.Bravo momci,bravo Beograde,bravo Srbijo.Hvala cika Dule.Veliki pozzz iz bratske Crne Gore!

ljubo

pre 14 godina

jedna pjesma kaze- ono sto se stvarno rodi,rodi se u Crnoj Gori- ovo je posveceno magu Dusku Vujosevicu. Nadam se da ce i sa reprezentacijom CG napraviti bum. siguran sam u to

branko

pre 14 godina

`Вечити ривали` у истом дану:
један у легенду - сјајно, други у стечај - тужно.

World of Basketball

pre 14 godina

Dule hvala ti za sve sto radis za sve nas koji volimo ovaj tim. Ovaj uspeh je neprocenjiv, da nije Duleta sumnjam da bismo dosli ovako daleko. Igraci uvek daju svoj maksimum jer su tako nauceni.
Bravo majstore!!!
www.worldofbasketball.org

Skaramus

pre 14 godina

Ljudi, ovaj covek me odusevljava. Svaka mu je na mestu. I mislim da je zaista krajnje vreme da drzava i drustvo u celini pomogne nasem voljenom Partizanu jer je vise ucinio na promociji Srbije nego sva diplomatija ove zemlje. Naravno javice se i druga strana i reci ce da to nije tacno i trazice i da se i njima pomogne, naci ce i sada neke svoje argumente da omalovaze uspehe Partizana, pricace da imaju milione navijaca, da se ne smeju ugasiti jer toliko znace ovoj zemlji, ali ne smeju nikada zaboraviti da nemaju i da nikada nece imati rezultate i nece znaciti za srpsku kosarku ono sto je znacio, znaci i znacice nas Partizan.

qwertz

pre 14 godina

partizanovim igracima cestitke. dusan vujosevic je cist klubaski trener. setite se vremena kad je vodio scg reprezentaciju, videcete buduce "uspehe" crnogoraca pod njegovim vodjstvom. nemojte praviti fetis od ovog coveka.

Milanche

pre 14 godina

Sem Teodosića, ne poznajem nijednog igrača Olimpijakosa. Ipak, pošto su došli do prilike da igraju sa Partizanom, mora da su kvalitetna ekipa. Od učesnika F4, najjača je Barselona, pa CSKA, zatim Partizan i onda Olimpijakos. Ali, ne mora da znači da će takav redosled i da bude na kraju jer, kako reče Dule, košarka nije egzaktna nauka. Bojim se da ne potcenimo Grke, koji će imati veću podršku sa tribina. Priželjkujem bratsko srpsko-rusko finale CSKA-Partizan. Sada, posle ovakvih rezultata koje smo postigli, svi moraju da nas respektuju. Samo cool, momci !

Djoksa

pre 14 godina

Treba podsetiti da je prve 4-5god kada je dosao Dule Partizan bio topovsko meso u Evroligi.Njegov uspon se poklapa sa ulaskom u NLB ligu,a Partizan je bio najveci protivnik iste.Da li cemo se ikad opametiti?Fudbalski funkc. kad cete doci pameti?

pirke

pre 14 godina

@ tajo

Decko ukupni nagradni fond EL je 500000, pobedniku ide 250000, 2. mesto 125000, a 3. i 4. po 62500, nema nagrade za F4, da se zna.

@ das

Potpuno se slazem, ali je u PArtizanovom klubu prijatelja vec oko 1500 ljudi, bez ikakve medijske kampanje, pa zamisli da imamo medijsku kampanju kako bi bilo.

pera

pre 14 godina

Xristos se rodi braco srbi.Dosao nam je veliki petak,ali za sve velike srbe i veliki cetvrtak jer je nas srpski partizan ostvario veliki uspex za sve srbe u svetu.pamet u glavu i vratimo se veri i pokajanju a ne da postujemo vise tudje i sve ono sto nam se nudi sa strane.

coci

pre 14 godina

Šta da kažu ostali u našem sportu ako se Vujošević nešto žali.
Sumnjam da državni projekat Partizan može biti još državniji, ali polako.

qwertz

pre 14 godina

partizanovim igracima cestitke. dusan vujosevic je cist klubaski trener. setite se vremena kad je vodio scg reprezentaciju, videcete buduce "uspehe" crnogoraca pod njegovim vodjstvom. nemojte praviti fetis od ovog coveka.

Tajo

pre 14 godina

U sred krize ovaj cvek non stop trazi pare od drzave. Pa ajmo sada da odvojimo od bolnica, socijalnih slucajeva pa da isplacujemo tolike plate preplacenim sportistima? A koliko su dobili sada za plasman na f4? Zasto svi cute? U redu zaradili su te pare ali zasto kukati i dalje?

ljubo

pre 14 godina

jedna pjesma kaze- ono sto se stvarno rodi,rodi se u Crnoj Gori- ovo je posveceno magu Dusku Vujosevicu. Nadam se da ce i sa reprezentacijom CG napraviti bum. siguran sam u to

pera

pre 14 godina

Xristos se rodi braco srbi.Dosao nam je veliki petak,ali za sve velike srbe i veliki cetvrtak jer je nas srpski partizan ostvario veliki uspex za sve srbe u svetu.pamet u glavu i vratimo se veri i pokajanju a ne da postujemo vise tudje i sve ono sto nam se nudi sa strane.

coci

pre 14 godina

Šta da kažu ostali u našem sportu ako se Vujošević nešto žali.
Sumnjam da državni projekat Partizan može biti još državniji, ali polako.

Nebojsa

pre 14 godina

Svaka cast i cestitke nejboljem treneru na svetu i najsrcanijim igracima!!! Neka vidi ceo svet sta je prava timska igra!!!
(srdjan, 2. april 2010 01:33)
Drugi najbolji trener na svetu- prvi je Dusan Ivkovic!!!

Dragan

pre 14 godina

Nisam nista komentarisao vec duze vreme, ali sada kada vidim da Bog polako ostvaruje moju novogodisnju zelju,smatram da je vreme da je objavim u javnosti:KK Partizan prvak Evrope,Fc Olimpique Lyonnais pobednik lige sampiona,SRBIJA prvak sveta u fudbalu...neistomisljenici gledajte nastavak moje zelje kako se pretvara u stvarnost...pozdrav svima

Milanche

pre 14 godina

Sem Teodosića, ne poznajem nijednog igrača Olimpijakosa. Ipak, pošto su došli do prilike da igraju sa Partizanom, mora da su kvalitetna ekipa. Od učesnika F4, najjača je Barselona, pa CSKA, zatim Partizan i onda Olimpijakos. Ali, ne mora da znači da će takav redosled i da bude na kraju jer, kako reče Dule, košarka nije egzaktna nauka. Bojim se da ne potcenimo Grke, koji će imati veću podršku sa tribina. Priželjkujem bratsko srpsko-rusko finale CSKA-Partizan. Sada, posle ovakvih rezultata koje smo postigli, svi moraju da nas respektuju. Samo cool, momci !

volimpartizan.org

pre 14 godina

A kakav bi savet crno-belima, pred put u Pariz, dao strelac pobedonosnog koša protiv Huventuda 1992?

"Nemam šta da savetujem. Igramo protiv ekipe u crveno-belim dresovima, a to nam tradicionalno odgovara!" - rekao je Sale Djordjevic.
Sa tim se složio i sportski direktor Todorić.

Djoksa

pre 14 godina

Treba podsetiti da je prve 4-5god kada je dosao Dule Partizan bio topovsko meso u Evroligi.Njegov uspon se poklapa sa ulaskom u NLB ligu,a Partizan je bio najveci protivnik iste.Da li cemo se ikad opametiti?Fudbalski funkc. kad cete doci pameti?

Bojan

pre 14 godina

Dule upravu si i hvala ti puno na svemu.Ne mozes ni da pretpostavis koliko si mi ulepsao dan ovom pobedom!!!Do neba ti hvala.Tadic bi sada trebalo da ti da bulevar,da nosi tvoje ime i da odresi kesu.valjda ima 5 do 10 miliona evra za najveci klub u evropi PARTIZAN

PartizanMix

pre 14 godina

Bog ti dao kljuceve celog sveta da ga pokoris za njegovu srecu i radost Grobara! Dule, gromado kosarkaskog sajensa, sa tobom idemo na vrha Ajhela, da se zna ko je i sta je Partizan!!!

mm

pre 14 godina

Političari su spiskali preko 80 milijardi evra strane pomoći. Mogli su dati deo novca vrhunskim klubovima, bar da mogu da zadrže najbolje igrače, a ne da ih prodaju svake godine da bi preživeli.

Sergio

pre 14 godina

@ Xristos se rodi braco srbi.Dosao nam je veliki petak,ali za sve velike srbe i veliki cetvrtak jer je nas srpski partizan ostvario veliki uspex za sve srbe u svetu.pamet u glavu i vratimo se veri i pokajanju a ne da postujemo vise tudje i sve ono sto nam se nudi sa strane.
(pera, 2. april 2010 02:27)
E moj Srbine... piše se hristos i kaže se voskrese, najzad uskrs je, a ne božić!!!
Čestitke igračima partizana na velikom uspehu.

@ malim dušama

pre 14 godina

Sa svakom pobedom i svakim uspehom Partizana u Evroligi raste šansa da Srbija jednog dana dobije dodatno mesto u Evroligi ili makar mesto u kavalifikacijama. Od toga bi mogla i Zvezda imati korist.
razmislite o tome

and

pre 14 godina

Cestitke Partizanu na velikom uspjehu koji je ujedno uspjeh citave NLB košarke i te ideje ujedinjenja lige bivši drzava...nadam se da tastina nece unistit NLB ligu jer je ovaj uspjeh upravo pokazatelj kvalitete koja se stvara godinama i koja svake godine proizvede talente kakvih nema nigdje osim mozda u Americi...moram priznati da sam bio skeptik u vezi Partizana ali sada sam veliki optimist i vjerujem da Partizan može u finale sa pametnom igrom i koncetracijom jer Olympiakos jest jak ali nekoliko stvari se mora uzeti u obzir a to je: Olympiakos se ove godine mucio sa Cibonom i jedva je pobjedio sto govori o jakosti NLB lige i sansama Partizana...ako uzmemo da su Partizan i Cibona relativno blizu po kvaliteti,Partizan definitivno prolazi u finale...pod broj dva : jedna od kljucnih karika Grka jest srbin Teodosic koji je strasan igrac ali ipak je srbin i nece mu biti lako koliko god on igrao profesionalno i pokušavao iskljuciti emocije ipak mu ruka neće biti na mjestu kao protiv drugih ekipa...ako realno promislimo Partizan ima veliku šansu bolje reći povijesnu šansu koju mora iskoristiti...moram priznati da mi je jako drago za Partizan premda sam vatreni navijač Cibone i želim vam red rad i disciplinu i trunčicu sreće..i skoro zaboravih stvarajte pritisak što više možete na suce jer protiv tih milijunaša od ekipa drugačije ne ide...ako hoćete za primjer Cibona je izgubila utakmicu u Zagrebu jednom čisto pokvarenom odlukom sudaca o ne dosuđivanju tehničke pogreške Papadopulosu nakon šutanja reklame u ključnim trenucima utakmice koji su doveli do poraza Cibone...zato radite pritisak i budite u što većem broju u Parizu jer to je svojevrsna kompenzacija njihovim milijunima i ujedno jedini način da se postigne san svih vas...punu podršku imate od mene i nadam se većine mojih sunarodnjaka koji uistinu vole košarku a ne broje krvna zrnca...pozdrav i samo smireno...blizu ste

Igor@nish

pre 14 godina

"I kada ne budes prvi ti,i kada se cuju zvizduci,i tada cu partizane znaj da te volim ja".
"Uvek pamtim onaj lepi dan kad sam zavoleo partizan,otada sam srecan radostan,crno bela boja mila u srcu mi uvek bila,otkad za se znam VOLIM PARTIZAN".

Ja

pre 14 godina

Sa svakom pobedom i svakim uspehom Partizana u Evroligi raste šansa da Srbija jednog dana dobije dodatno mesto u Evroligi ili makar mesto u kavalifikacijama. Od toga bi mogla i Zvezda imati korist.
razmislite o tome
(@ malim dušama, 2. april 2010 10:04)

Mislis Hemofarm i FMP posto zvezdana dogodine verovatno nece ni postojati.

simon

pre 14 godina

pozdrav iz Slovenije...

Lyon prvak evrope u fuzbalu
Partizan prvak evrope v košarki
mali ACH iz Slovenije prvak evrope u odbojki (tako kao Partizan... mali klub sa velikim srcem)
Slovenija i Srbija u finalu SP v Afriki!!!

Chef

pre 14 godina

Prosle godine kriticari su zamerali kako je Dule Vujosevic jedini trener koji je dobio nagradu Aleksandar Gomeljski a da nije osvojio Euroligu...
Dule se samo nasmejao na to...

Nemanja

pre 14 godina

A zasto nemate specijal za euroligu, gde bi covek uvek mogao da pogleda stanje u grupi, prethodne rezultate i sledece meceve. Ne mora da bude nista opsirno, dovoljne su ove stvari, a mislim i da je Partizan zasluzio to.
(Nemanja, 11. decembar 2009 08:41)

Ja cisto da ponovim.
Ko jos misli da b92 treba da napravi ovaj specijal, mogao bi da da podrsku preporukom...
(Nemanja, 7. januar 2010 02:22)
Preporučujem(+641) Ne_preporučujem(-7)

Evo jos jednom da podsetim da sledece sezone napravite specijal za euroligu!
Pozdrav!

pajke

pre 14 godina

hvala rts-u sto su se ukljucili na vreme sad cu da pocnem da im placam pretplatu. a mozda partizan nije zasluzio mislim stvarno zamnalo da mi sugavi rts sa sve sarencom na celu da mi pokvari neverovatno vece kojim se pise istorija.... partizan sampion....

geezer

pre 14 godina

Kad smo kod finansiranja,koliko je Partizan doneo para kladionicama,najbolje da na dresovima imaju reklamu bWIN, oni dobro plaćaju - pitajte Milan i Real.Tako da je ovo apel bWIN-u,bet365 i ostalima : Alo momci,uletite malo s' lovom....

Vladislav

pre 14 godina

Ja stvarno vise nemam komentar za ovog coveka...voleo bih da nikada ne ode iz Partizana...Gledam crno-bele 15 godina ali tandem kao sto su Vujosevic-Veseli nisam video, niti vise voleo. Prodajem mobilni i morot i pravac PAriz. AJMO CRNO BELI!

sina

pre 14 godina

Ako za jednog kosarkasa razbijaca drzava moze da odvoji milion, koliko bi tek trebalo da moze da odvoji za ove igracine, za ljude koje svi pamte po skromnosti i borbenosti, a ne po
bahanalijama

Kifla

pre 14 godina

Dule Kralj! Sta bi nas Dule uradio da je u poziciji kao onaj "nabudobni" Gerson? Covek dobije fond i kao izigrava trenera...Tako mogu i ja,ali nisam Dule...

teski grobar

pre 14 godina

Hvala ti Dule za sve lepe trenutke radosti koje si nam podario.Mozes li da preuzmes i f.k.nije to nista za tebe,pa ti si jaci i od Cak Norisa.Uzmi Dule f.k. Partizan,f.k. Partizan,F.K. Partizan

Josip Lucic Jozak

pre 14 godina

Iskren pozdrav i cestitke ekipi Partizana i Gospodinu Vujosevicu iz Hrvatske,ovo je samo dokaz da se moze stvoriti uspjeh i uz malo novca, neka KK Partizan bude primjer svim sportskim ekipama iz bivse Juge,kako se uz malo novca,posten rad i naravno podrsku uprave moze stvoriti veliki uspjeh, naravno uz neizostavan talenat, kakav imaju sportasi na ovim prostorima. Zivim u Ceskoj i ovdje cesto prenose utakmice Partizana u Euroligi, naravno zbog Jana Veselog, ali ovdje je KK partizan postao europski brend i sportski komentatori ovaj uspjeh shvacaju kao normalnu stvar, jer Partizan je vec godinama u vrhu europske kosarke. Pozdrav svim ljudima dobre volje uz nadu da ce i recimo Cibona jednog dana krenuti stopama Partizana. Zivjeli.

branko

pre 14 godina

`Вечити ривали` у истом дану:
један у легенду - сјајно, други у стечај - тужно.

Goxxii-Grobar

pre 14 godina

Svaka čast Dule i svaka Vam je na mestu. Nadam se da će se posle svih ovih rezultata naći neko, ako već država ne nalazi za shodno, finansijski pomoći PONOSU SRBIJE.

Miracle

pre 14 godina

Ja sam mislima vec na F4 u Parizu. Sa Olimpijakosom su nam sanse 50:50, a ukoliko prodjemo u finale (eventualno sa Barsom) 40:60
Sto se tice prvog meca sa Grcima moracemo da zaustavimo njihov mocni dvojac: Teodosic & Kleiza kojima se pridruzuje nista slabiji Childress. Po mojoj proceni ako zaustavimo Tea 50% posla smo obavili za ulazak u finale...a tamo, ko zna...

gasha

pre 14 godina

Dule Vujosevic je bez preterivanja najlucidniji trener u sportu uopste. ovo sve sto je uradio je prosto za izucavanje na fakultetima. po mom misljenju vrhunac njegovog znanja, talenta i velicine je sto je od Slavka Vranesa napravio igraca. kad se sve uzme u obzir mislim da je to kruna svega ovoga i najveca potvrda. siguran sam da mozemo do finala, a u finalu sve je otvoreno i zavisi ko ce tamo da bude. ako bude Barsa dobijamo.

Marko

pre 14 godina

Dule na svom Nokia telefonu ima taster F4.
P.S. Je li neko sinoc Gersonu bacio I-Phone kao sto je trazio? Mozda ce ga izbaciti iz Nokie?

cober

pre 14 godina

dule ako treba prodat cu kucu(70 000)auto je na kredu(27 000)sony 3(komplet oprema ejj) imam jos i zenu al za nju nemogu dobiti ulozeno,ma sve za partizan samo nemojte trazit pare od lopova

montjuic

pre 14 godina

samo polako DULE,MOMCI! URADILI STE VELIKI POSAO , ali i pored toga sto idemo na olympiakos koji je prejak/mislim da mozemo da izadjemo na kraj sa njima /vise nam odgovara, olympiakos zato sto smo vec igrali sa njima i znamo se ! jos 2 utakmice i san postaje JAVA!! uzmi dule evro titulu evro titulu ,evro titulu!

to je to....SAMPIONI !!

pre 14 godina

pazite sta vam kazem...ono sto ce da presudi to je Duletova hladna glava...jeste da se on nervira ali i pored toga sto cesto poludi on je vrlo koncetrisan na ono sto prica i ne vodi se emocijama...sve gleda takticki bas kako i treba a igraci to sa velikom borbenoscu koja im stize sa tribina sprovode u delo i tu je tajna uspeha...

fantom

pre 14 godina

Čestitke, poštovanje, divljenje...to je malo reči hvale za "Hrabro srce" Partizana, gospodina Vujoševića! Ovo je pre svega njegov i Danilovićev uspeh, jer su pokazali da se sa više nego skromnim budžetom i pametnim radom može stvoriti ekipa za F4. Iako nisam navijač Partizana, ponosim se njegovim uspesima. Samo napred, do titule prvaka Evrope!!!!!

Das

pre 14 godina

BRAVO PARTIZANE, BRAVO DULE! Sto se tice para tesko ce se nesto promeniti. Ali zar ne mozemo mi sami da se organizuemo makar malo. Koliko Partizan ima navijaca koji poseduju mobilni? Moja procena 2.500.000. Koliko je njih spremno da mesecno izdvoje 100 din. mesecno slanjem SMS-a? Procena je 1.500.000. Mnozenjem ove dve cifre dolazimo do sume od 1,5 mil. Evra sto i nije tako lose, zar ne? Mislim da bi trebalo razmisljati i u ovom pravcu. Pozdrav svim grobarima!

Skaramus

pre 14 godina

Ljudi, ovaj covek me odusevljava. Svaka mu je na mestu. I mislim da je zaista krajnje vreme da drzava i drustvo u celini pomogne nasem voljenom Partizanu jer je vise ucinio na promociji Srbije nego sva diplomatija ove zemlje. Naravno javice se i druga strana i reci ce da to nije tacno i trazice i da se i njima pomogne, naci ce i sada neke svoje argumente da omalovaze uspehe Partizana, pricace da imaju milione navijaca, da se ne smeju ugasiti jer toliko znace ovoj zemlji, ali ne smeju nikada zaboraviti da nemaju i da nikada nece imati rezultate i nece znaciti za srpsku kosarku ono sto je znacio, znaci i znacice nas Partizan.

Voja

pre 14 godina

Sramota drzave je da trener kluba koji se plasira na F4 govori da je sreca sto je toliko ljudi kupilo karte jer ce moci da se isplate plate igracima. Dajte vec jednom neko resenje: ili drzavni klubovi, pa finansirajte ili privatni par neka udje vlasnik. Ne moze se vise ovako! A Partizanu svaka cast, a posebno Gospodar Duletu (kad moze Sir Alex, sto ne moze Gospodar Dule, to mu dodje isto).

Libero Boskan

pre 14 godina

Gledam sinoc kako daje izjavu za rts. Prica, a brk mu se samo smeska, covek je srecan.
Dule, kralju, ako si ti srecan, to opet znaci da smo mi mnooooogo srecni!

World of Basketball

pre 14 godina

Dule hvala ti za sve sto radis za sve nas koji volimo ovaj tim. Ovaj uspeh je neprocenjiv, da nije Duleta sumnjam da bismo dosli ovako daleko. Igraci uvek daju svoj maksimum jer su tako nauceni.
Bravo majstore!!!
www.worldofbasketball.org

pirke

pre 14 godina

@ tajo

Decko ukupni nagradni fond EL je 500000, pobedniku ide 250000, 2. mesto 125000, a 3. i 4. po 62500, nema nagrade za F4, da se zna.

@ das

Potpuno se slazem, ali je u PArtizanovom klubu prijatelja vec oko 1500 ljudi, bez ikakve medijske kampanje, pa zamisli da imamo medijsku kampanju kako bi bilo.

Johnny the Grobar*Niksic*

pre 14 godina

I najveci optimisti su vrtjeli glavom kad je Pariz bio u pitanju.Nemoguce?!A sta je to bilo realno za ocekivati sa ovim timom?Par savjeta gurua Dula i ...Ali za razliku od sumorne zavjese,koja je prekrila ovaj nas ionako dosadni zivot,ovaj san jos uvijek traje.Bravo momci,bravo Beograde,bravo Srbijo.Hvala cika Dule.Veliki pozzz iz bratske Crne Gore!