Sreda, 17.03.2010.

00:01

Srbija bez Boška Jankovića na SP

Reprezentativac Srbije Boško Janković neće moći da igra na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi jer je povreda kolena ozbiljnija nego što se mislilo.

Izvor: B92

Srbija bez Boška Jankoviæa na SP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

babbler

pre 14 godina

Mozda ce zvucati smesno, ali po meni on je nas najbolji igrac!
Ne mislim da su njegovi kvaliteti tehnicara na najvisem nivou, ali srdacnost i kuraznost koje poseduje daju meni kao navijacu nadu, da kada nas tim ne igra bas najbolje,Bosko uzme loptu, predje pola terena,fantasticno asistira ili postigne go.
Nazalost, ima ceste pehove sa povredama, a ranije sa temperamntom i nece da biti SP. Mislim da bi takav igrac bio koristan.

PS Neka navrati do Mirjane, mozda ga sredi.

Lanejovanovic

pre 14 godina

Steta za Boska i za reprezentaciju, jako mi je zao. Dobar je igrac i dobar momak i stvarno bezveze da ponovo ne ode na veliko takmicenje... najvece takmicenje.
Ipak, izgleda da nam fudbalercine Lekic i Raca ne ginu za SP (osim ako umesto njih ne upadnu Miralem i Matic, sto se iskreno nadam i ocekujem)...

'Ajte molim vas...

pre 14 godina

Pisete kao da smo izgubili Maradonu za svetsko prvenstvo. On je u karijeri vise bio povredjen nego sto je igrao, pa ne znam na osnovu cega vi vidite da je on vanserijski igrac. Uostalom, pitam se kako li smo bez njega i prosli na SP.

Samo da ne bude opet Argentina

pre 14 godina

Povrede mogu skupo da nas kostaju,posto imamo jako slabu klupu...par igraca iz prvog tima da nam se povrede gotovi smo.
Mada i ovako ce nam biti tesko.Nemacki mentalitet je cudan,nikad se ne predavaju i znaju da igraju.
Gana ima da nas pretrci i tehnicki su jaki.
Australija trazi sansu za dokazivanjem,mozda njih dobijemo.
Setite se mojih reci.

SALE

pre 14 godina

Iskreno zao mi je, zvezdas sam, ali ali meni se on kao igrac nikada nije dopada. Izmenjao je dosta klubova od kada je otisao iz Zvezde, osim u Majorci (ne znam zasto su ga prodali, verovatno lova u pitanju) nigde se nije ustalio. Par poteza petom u Djnovi i nazlost ove dve povrede, pa ponovno dokazivanje. Mislim da Antic ima i boljih izbora. No... Videcemo.

ko razume-shvatice

pre 14 godina

Pa dobro. Ne bi ni isao na SP. On,ili Petrovic.
Jer,3 golmana,8 odbrambenih,9 veznih,3 napadaca.
A 9 veznih su Stankovic,Milijas,Krasic,Lane,Tosic,Kuzmanovic,Kacar,Petrovic i Ninkovic.
Ida,kad je neko gledao Ramba poslednji put,od ovih sto ga zovu?

Срб

pre 14 godina

Да нам фали Видић, Жигићм или Ивановић па да тугујемо...Ја стварно не видим да смо хендикепирани,само да не крене већ алиби...Позз свима из српске Атине

milanche

pre 14 godina

uzas !!!!
decko je uvek davao sve od sebe na utakmicama reprezentacije....Bosko, zelim ti da se sto pre vratis na teren...sve najbolje !

zvezdana

pre 14 godina

Za povredu ovog tipa, a grozna je, samo prof. dr Milankov ima rešenje. Ne juriti odmah na operaciju, ne po svaku cenu u inostranstvo, kada je čovek mađioničar, najbolji, i ne po svaku cenu odmah nazad u igru!!! Neka je nama Milankova i što manje ovakvih povreda!! Boško izdrži! Zvezdana

ja

pre 14 godina

Alo, Dr Marijana Kovacevic pomaze kod povreda misica kad na primer povredi neki fudbaler zadnju lozu,a kad neko (ne mislim na Boska) SLOMI NOGU,ILI POCEPA TETIVU tu NIKO ne moze NISTA...Nije bre ona Bog !!! dosta s tim...JA VERUJEM U SEBI DA CE SE BOSKO OPORAVITI...ako nista drugo da bar pravi atmosferu u timu ako ne igra...Dobar momak,vrstan igrac...Momci, pustite klubove,cuvajte se za SP...U klubovima ste 10 od 12 meseci, a na SP 3 i po nedelje od 4 godine

шљиворад

pre 14 godina

шта тамо неки шпански доктори да нам говоре ко може а ко неморе да игра

Иван-Ниш

pre 14 godina

Зато сам највише био задовољан што после меча са Алжиром нико није био повређен. Само два или три играча да нам испадну из строја имали би великих проблема. Многи играчи ће имати гомилу важних утакмица на крају сезоне и дај Боже да сви здрави дочекају СП. Сетимо се само прошлог светског када смо играли без Видића.

SOSko

pre 14 godina

Možda će zvučati naivno, ali ako ovo nije znak "odozgo" da se zove Rambo Petković ... Znam, nisu isti tip igrača. Osim toga, Petković je stariji 11 godina, nije odigrao nijednu utakmicu sa ovim timom. Ali evo šta kažu činjenice - čovek i u 37. godini počinje utakmice i igra na vrhunskom nivou. Znam, brazilska prvenstvo nije Premier liga, ali nama i ne treba halfčina od metar i devedeset koja devedeset minuta ore teren. Našoj reprezentaciji već godinama očajnički treba dubler Piksija. Klasična desetka. Čovek koji potezom menja stvari, koji zabada gol iz kornera kad niko drugi ne može da se sastavi. Pa kad je Piksi mogao u trideset i nekoj da putuje iz Japana na kvalifikacije i da, iz njihove lige (poređenje sa brazilskom neumesno) bude glavni igrač - kontam da bi i Rambo Petković od svojih 37. godina, fudbalskim iskustvom, znanjem, šarmom i inteligencijom mogao samo da doprinese kvalitetu tima i šansama za velika dela. Osim toga, reč je o porodičnom čoveku, čije ime se nikada nije povlačilo po žutoj štampi, a činjenica da na zalasku četvrte decenije igra kao momak od 25, može samo da posvedoči o zdravom sportskom životu.
Mislim da je glupo i kontraproduktivno da "narod" nešto kao vrši pritisak na Antića da zove Ramba. Moj post nije u tom duhu. Ja sam samo pokušao da iznesem realan rezon za pozivanje Petkovića. Jer, da se ne lažemo, u Afriku će putovati bar 4-5 igrača koji neće ustati sa klupe na prvenstvu. Prema tome, priča kako "nema mesta" za igrača koji je postao fudbalska ikona u samom Brazilu, po meni je bljutava i otužna do bola. Jer mi smo, eto, kao neka fudbalska škola i tradicija, pa već sad imamo 4-5 klinaca na klupi koji će biti novi Rambo. Važi ... Odreći se čoveka za kojeg je jedno vreme (navodno) bilo mesta i u timu Brazila, po meni deluje malo prepotentno i plašim se da će na kraju ispasti tipično srpsko inaćenje između Antića (čija se ne poriče) i "volje naroda". Mada, Radomir je namazan matori lik i moguće je da će ga pozvati u poslednjem momentu ("da bi udovoljio našem narodu" ;)) i tako podići atmosferu do ključanja. Iskreno se nadam i molim Boga da bude tako. Ja nisam trener i nemam pojma ali kontam da ima nešto i u zdravom narodskom rezonu i intuiciji. A meni intuicija za Ramba kaže - "neka ga na klupi, leba ne jede". Kad već vodimo profesionalne mahače peškirom, greota je da jedan Rambo propusti Mundijal.
Ništa ovo ne bih pisao da nismo ostali bez Boleta Jankovića. Iskreno, i sad da me neko pita, više bih voleo Boška u ekipi nego Ramba. Ali, da se vratim na ono sa početka, možda je to stvarno neka poruka sa više instance?
Na potezu je selektor.

Slobo

pre 14 godina

steta, Bosko je strasan igrac i znacio bi nam sigurno na SP ali ljudi, da budemo iskreni, mi imamo dosta kvalitetnih igraca i prema tome nije neka tragedija za reprezentaciju. Bosko zadnje utakmice nije igrao uglavnom pa smo pobedjivali Rumune sa 5:0 i druge. Imamo zamene sto je najvaznije, a njemu zelim brz oporavak i da bude opet onaj stari!

Tale

pre 14 godina

Velika steta. Ajmo forumski strucnjaci.... Kezman, Buljan, Miralem Zjajo ... kazite Anticu koga jos da pozove mesto Jankovica. On se slabije snalazi. Pomozite mu virtuelni magovi.

Milan

pre 14 godina

Velika steta i zelim mu brz oporavak, ali nema zime za Reprezentaciju, tu je Adem Ljajic. Mozda je i bolje za Nacionalni Tim da Adem odmah ikusi veliko takmicenje posto ce on biti oslonac ekipe u narednoj deceniji. Napokon jedan kreativac u ekipi.

pendula bgd.

pre 14 godina

svako ko SE povredi, a ne da ga povrede, ne zasluzuje da igra za nacionalni tim. zasto? cim SE igrac povredi, to ukazuje na njegovu fizicku ne spremnost i losu formu. spreman igrac SE ne moze povrediti!
realno.

nebojsapetkovic

pre 14 godina

Igrao sam protiv Boska u mladjim kategorijama, obracam paznju na njegove igre, jurim youtube i druge klipove... covek je veliki fudbalski znalac... ima fino tehniku, ali i RAZUME igru... u Zvezdi ga je Zenga forsirao, u Majorci je igrao u prvoj sezoni veoma dobro... ne znam sta je bilo u Palermu, ali i u Djenovi je dobro igra... STETA za ovakvog igraca da u najboljim fudbalskim godinama muci muku sa povredama...

Izdrzi Bosko!

grobar nis

pre 14 godina

@ grobar_nis

ko je supalj na toj poziciji o cemu ti to brate srbine???
(MojBratBane, 17. mart 2010 00:58)

Pa suplji smo sto se tice klupe na toj poziciji-Tosic(za koga je pitanje protiv jakih ekipa kako ce igrati) i ko jos. Lazovic ce nam trebati kao napadac,a Kuzmanovic,Kacar...koje neki pominju ne igraju te poziciji.

Dexterijus

pre 14 godina

Neka ostane na ovom broju, nadam se brzom oporavku B.J. i da ce biti spreman za kvalifikacije,a onda i za EP. Velika podrska B.J. i samo napred.....

Boki

pre 14 godina

On je dobar fudbaler,ali nece biti problema tu su Krasic i Jovanovic,Bosko bi igrao iovako samo u slucaju da neko od ove dvojice pomenutih ne moze da igra,tako da nismo mnogo izgubili,srbija do finala

Djea

pre 14 godina

@Milan90KL

Kao prvo, jasno se vidi da si grobar. I to pristrasan.

Kao drugo, ne kaze se PO MENI nego po mom misljenju.

Svi vi glumite neke selektore i neku pamet, pustite Antica da radi svoj posao.

A sto se tice Boska, velika steta za njega, da nije bilo ovih pehova, ko zna gde bi bio sledece sezone.

Pozdrav.

sone

pre 14 godina

Drz se Bosko,sta da se radi,ici ces na sledece,jos si mlad!A bas nam treba onakav jedan "bezobrazan"...Dzoker,od 55. kad uleti...Bum!!!Strasan igrac.

Paks

pre 14 godina

Evo prilike za Racu Petrovica! :) Salim se al vec me hvata neka jeza da ce Lekic i Raca Petrovic biti medju putnicima u Juznu Afriku a igraci poput Nemanje Matica i Sulejmanija nece. Daj boze da me osecaj vara al ovako kad ostanes bez jednog od boljih uvek upadnu dva losa. Bosko zelim ti brz oporavak i bice jos takmicenja gde ces nam biti potreban. Stvarno steta. Ama nema covek srece.

Vračar navija za Zvezdu!

pre 14 godina

Jako mi je žao što neće biti deo tima koji ide za Afriku i što ga neću gledati na terenu. Voleo sam ga u Zvezdi, ali mi je posebno zapao za oko u mladoj reprezentaciji. U A-timu igra brzo, dinamično, upošljava napadače, ume da ga zavuče i uliva samopouzdanje.
Sa druge strane, ima ti igrača koji mogu da ulete kao izmene za Krasu i Laneta. Kuzma, Tošić, Kačar, pa možda čak i Matić kao džoker. Ozniljan je to arsenal.

Milan90KL

pre 14 godina

Steta za Boska, mada, i bez njega smo izgurali veliki deo kvalifikacija, pa se to nije ni osetilo...
Ukoliko ne bude jos nekih povreda, a iskreno se nadamo da nece, mislim da bi realno bilo da na SP idu sledeci igraci...
GOLMANI
1. Stojkovic
2. Brkic
3. Isailovic
ODBRANA
4. Vidic
5. Ivanovic
6. Lukovic
7. Subotic
8. Rukavina
9. Kolarov
10. Dragutinovic
VEZNI RED
11. Milijas
12. Kacar
13. Kuzmanovic
14. Tosic
15. Jovanovic
16. Krasic
17. Petrovic, mada je po meni bolji Fejsa
18. Ninkovic
19. Stankovic
NAPAD
20. Zigic
21. Pantelic
22. Lazovic
23. Lekic, mada je po meni bolji Mrdja

* I, naravno, ovo je bio ocekivani sastav, ali mislim da bi tu moglo da bude mnogo promena, npr Jorgacevic i Djuricic umesto Isailovica i Brkica, Sulejmani i Matic umesto Lekica i Petrovica...

Sve u svemu, imamo mi respektabilan tim, samo to treba dokazati u tuh prvih 270 minuta, a ako prodjemo grupu, sve je moguce!!!

Marko

pre 14 godina

Povreda kolena je najgora moguca povreda, to znam ja koji sam amater i godinu dana se lecim od kolena i nikad vise necu se baviti sportom! Kakva steta, neverovatno mi je krivo za Jankovica i zelim mu brz oporavak. Nadam se da ga nece sputati u karijeri.

superiornib

pre 14 godina

Kakav maler, nadajmo se da će se završiti samo na ovome, tj. da će ostati biti zdravi. Ako neko može adekvatno da zameni Krasića, to je upravo Janković, sličan stil, brz, prodoran, dribling... plus odličan centaršut i slobodnjaci. :((( Bole glavu gore, pred Tobom je mnogo novih pobeda u reprezentaciji!!!

kurotresina

pre 14 godina

Iskreno, nista strasno, nije neki igrac, prosecan igrac...
Imamo Tosica koji extra igra..
(Sone___, 17. mart 2010 00:39)
Bez uvrede,glup komentar!!!Ne radi se o tome kakav je igrac i da li nam je potreban,vec je zaista velika steta za njega samog,ima li sta gore da se desi jednom sportisti

alex erceg

pre 14 godina

do neke mere je u pravu ovaj sto rece da je ibrahimovic sto ode zasluzan sto prodjose dalje..jer svi sad igraju fudbal..definitivno..cambiaso i snajder pokidase..stoperi takodje..iak je snajder imao samo 70% tacni pasova..bilo je nekoliko izvanrednih sto ovi ne iskoristise..eto mogao dosta bolje..lampard i drogba u dzepovima..teri na nivou al sta im znaci..al ne treba preterivati kao oni najbolji ...nije da navijam za barsu ali videli smo sta im je radila..ipak je ovo LS i ne moze se pobednik proglasiti za vreme osmine finala

Aleksa

pre 14 godina

e majke mi mi dodje da placem i da cupam kosu.. prvo Bosko je sjajan, drugo verovatno ce ga menjati Raca.. trece, pa ovo je ko zna dobar fudbaler po redu kog necemo gledati na SP (Bekam, Oven Esijen i jos nekoliko sjajnih profesionalaca..)

dule

pre 14 godina

Dusa me boli zbog jankovica...isprva ga nisam cenio toliko,bio je poprilicno nezreo u zvezdi...ali posle one izjave da ne zeli da ide, a i posle sezone u majorci,promenio sam misljenje...sazreo je kao igrac,a svaka izjava koju je dao bila je na mestu, i posle kad je dosao u palermo i sedeo na klupi...u djenovi je postao bitan igrac, a za reprezentaciju vrlo jaka alternativa na krilu, sto da ne, i prvo resenje...konacno kad je poceo da pokazuje sav svoj potencijal zadesi ga ovakav peh...Zelim mu brz oporavak i neka zna da svi oni koji vole Srbiju racunaju na njega....

dusan

pre 14 godina

Velika steta,sjajan igrac!Od njega sam najvise ocekivao da donese nasoj ofanzivi na SP!A bas se razmisljam ovih dana kako bi Antic mogo na SP da kao faktor iznenadjenja postavi ofanzivnu taktiku sa Boskom u prvoj postavi.(slicno kao Murinjo veceras protiv Chelzija)Bosko zelim ti brz oporavak!

STOVLA

pre 14 godina

Napustio nas Disljenkovic,povredio se Jankovic,"strucnjacima" ne valjaju Petrovic i Lekic...

Hoce li ovde stati niz ili ce 'Antara da pozove sina:-),Vidic da pokusa lom noge nekom napadacu pa da se posle povredi'...

Zar ne mozemo ko ljudi da odemo na prvenstvo bez pehova?
Taman pomislis da NAS FUDBAL ide nabolje kad onda VELIKO NISTA na prvenstvima.

VOLEO BIH DA SE VARAM I DA ME "IZNEPREPORUCUJETE":-)

AJMO ORLOVI HRABRO!

eto sanse za Sulejmanija ili Ljajica

pre 14 godina

Iako imamo izuzetno kvalitetnu reprezentaciju, velika je steta sto necemo moci da racunamo na njegove usluge na SP... Sve najbolje Bosku i neka se brzo oporavi...

MojBratBane

pre 14 godina

jao stvarno mi je zao... bas mi je krivo!!!
Glavu gore Boskice! p.s. mlad je i imace jos mnogo prilika (siguran sam da ce antic pronaci mesto na klupi za njega, naravno ako zdravlje dozvoli pa da moze zajedno sa drustvom da slavi)... naravno i ne plasim se za zamenu, jer zoran tosic stvarno svaki momenat na terenu koristi kao zlato, ipak smo tim i mozemo bez bilo koga zajedno, ali opet steta zbog boska...

Srdjan

pre 14 godina

Izuzetno mi je zao zbog Boleta. Covek, koji ima srca i koji je s mladom reprezentacijom isao u samu zavrsnicu Euro 21, bar dva puta sigurno bi nam dobro dosao na WC 2010, ali sta da se radi.... Koga nema, bez njega se moze i mora.... Nadam se da ce se oporaviti sto pre, jer je zdravlje bitnije od svakog sportskog uspeha.

Ivan

pre 14 godina

Pocelo je! Ne mogu da verujem da prokletstvo sa ovim povredama nikada nece prestati. Uvek pred neko veliko takmicenje odlazimo desetkovani.

grobar nis

pre 14 godina

Znaci znao sam! Nekoliko puta sam pisao da je samo bitno da kompletni odemo na SP i da se niko ne povredi kad ono evo!
Znaci 6 meseci,pa samo sto se oporavio ,pa jos 6 meseci.Brine me samo sta ce ostati od ovog igraca posle tolike pauze.Secata se Ronalda,Aleksandrova,Vujanica koji su imali iste ovakve situacije i nikad vise posle toga nisu bili isti igraci.
Nadam se samo da se nece povrediti neko iz startnih 11, jer bi to vec bilo katastrofa i zalosno, a sto se tice zamene za Jankovica,ne nam, suplji smo na toj poziciji.Mozda Sulejmani,koji nam je vec igrao u kvalifikacijama, Matic ne igra na toj poziciji..., stvarno sam razocaran.

Srdjan

pre 14 godina

Izuzetno mi je zao zbog Boleta. Covek, koji ima srca i koji je s mladom reprezentacijom isao u samu zavrsnicu Euro 21, bar dva puta sigurno bi nam dobro dosao na WC 2010, ali sta da se radi.... Koga nema, bez njega se moze i mora.... Nadam se da ce se oporaviti sto pre, jer je zdravlje bitnije od svakog sportskog uspeha.

kurotresina

pre 14 godina

Iskreno, nista strasno, nije neki igrac, prosecan igrac...
Imamo Tosica koji extra igra..
(Sone___, 17. mart 2010 00:39)
Bez uvrede,glup komentar!!!Ne radi se o tome kakav je igrac i da li nam je potreban,vec je zaista velika steta za njega samog,ima li sta gore da se desi jednom sportisti

Aleksa

pre 14 godina

e majke mi mi dodje da placem i da cupam kosu.. prvo Bosko je sjajan, drugo verovatno ce ga menjati Raca.. trece, pa ovo je ko zna dobar fudbaler po redu kog necemo gledati na SP (Bekam, Oven Esijen i jos nekoliko sjajnih profesionalaca..)

SOSko

pre 14 godina

Možda će zvučati naivno, ali ako ovo nije znak "odozgo" da se zove Rambo Petković ... Znam, nisu isti tip igrača. Osim toga, Petković je stariji 11 godina, nije odigrao nijednu utakmicu sa ovim timom. Ali evo šta kažu činjenice - čovek i u 37. godini počinje utakmice i igra na vrhunskom nivou. Znam, brazilska prvenstvo nije Premier liga, ali nama i ne treba halfčina od metar i devedeset koja devedeset minuta ore teren. Našoj reprezentaciji već godinama očajnički treba dubler Piksija. Klasična desetka. Čovek koji potezom menja stvari, koji zabada gol iz kornera kad niko drugi ne može da se sastavi. Pa kad je Piksi mogao u trideset i nekoj da putuje iz Japana na kvalifikacije i da, iz njihove lige (poređenje sa brazilskom neumesno) bude glavni igrač - kontam da bi i Rambo Petković od svojih 37. godina, fudbalskim iskustvom, znanjem, šarmom i inteligencijom mogao samo da doprinese kvalitetu tima i šansama za velika dela. Osim toga, reč je o porodičnom čoveku, čije ime se nikada nije povlačilo po žutoj štampi, a činjenica da na zalasku četvrte decenije igra kao momak od 25, može samo da posvedoči o zdravom sportskom životu.
Mislim da je glupo i kontraproduktivno da "narod" nešto kao vrši pritisak na Antića da zove Ramba. Moj post nije u tom duhu. Ja sam samo pokušao da iznesem realan rezon za pozivanje Petkovića. Jer, da se ne lažemo, u Afriku će putovati bar 4-5 igrača koji neće ustati sa klupe na prvenstvu. Prema tome, priča kako "nema mesta" za igrača koji je postao fudbalska ikona u samom Brazilu, po meni je bljutava i otužna do bola. Jer mi smo, eto, kao neka fudbalska škola i tradicija, pa već sad imamo 4-5 klinaca na klupi koji će biti novi Rambo. Važi ... Odreći se čoveka za kojeg je jedno vreme (navodno) bilo mesta i u timu Brazila, po meni deluje malo prepotentno i plašim se da će na kraju ispasti tipično srpsko inaćenje između Antića (čija se ne poriče) i "volje naroda". Mada, Radomir je namazan matori lik i moguće je da će ga pozvati u poslednjem momentu ("da bi udovoljio našem narodu" ;)) i tako podići atmosferu do ključanja. Iskreno se nadam i molim Boga da bude tako. Ja nisam trener i nemam pojma ali kontam da ima nešto i u zdravom narodskom rezonu i intuiciji. A meni intuicija za Ramba kaže - "neka ga na klupi, leba ne jede". Kad već vodimo profesionalne mahače peškirom, greota je da jedan Rambo propusti Mundijal.
Ništa ovo ne bih pisao da nismo ostali bez Boleta Jankovića. Iskreno, i sad da me neko pita, više bih voleo Boška u ekipi nego Ramba. Ali, da se vratim na ono sa početka, možda je to stvarno neka poruka sa više instance?
Na potezu je selektor.

eto sanse za Sulejmanija ili Ljajica

pre 14 godina

Iako imamo izuzetno kvalitetnu reprezentaciju, velika je steta sto necemo moci da racunamo na njegove usluge na SP... Sve najbolje Bosku i neka se brzo oporavi...

MojBratBane

pre 14 godina

jao stvarno mi je zao... bas mi je krivo!!!
Glavu gore Boskice! p.s. mlad je i imace jos mnogo prilika (siguran sam da ce antic pronaci mesto na klupi za njega, naravno ako zdravlje dozvoli pa da moze zajedno sa drustvom da slavi)... naravno i ne plasim se za zamenu, jer zoran tosic stvarno svaki momenat na terenu koristi kao zlato, ipak smo tim i mozemo bez bilo koga zajedno, ali opet steta zbog boska...

sone

pre 14 godina

Drz se Bosko,sta da se radi,ici ces na sledece,jos si mlad!A bas nam treba onakav jedan "bezobrazan"...Dzoker,od 55. kad uleti...Bum!!!Strasan igrac.

Иван-Ниш

pre 14 godina

Зато сам највише био задовољан што после меча са Алжиром нико није био повређен. Само два или три играча да нам испадну из строја имали би великих проблема. Многи играчи ће имати гомилу важних утакмица на крају сезоне и дај Боже да сви здрави дочекају СП. Сетимо се само прошлог светског када смо играли без Видића.

grobar nis

pre 14 godina

Znaci znao sam! Nekoliko puta sam pisao da je samo bitno da kompletni odemo na SP i da se niko ne povredi kad ono evo!
Znaci 6 meseci,pa samo sto se oporavio ,pa jos 6 meseci.Brine me samo sta ce ostati od ovog igraca posle tolike pauze.Secata se Ronalda,Aleksandrova,Vujanica koji su imali iste ovakve situacije i nikad vise posle toga nisu bili isti igraci.
Nadam se samo da se nece povrediti neko iz startnih 11, jer bi to vec bilo katastrofa i zalosno, a sto se tice zamene za Jankovica,ne nam, suplji smo na toj poziciji.Mozda Sulejmani,koji nam je vec igrao u kvalifikacijama, Matic ne igra na toj poziciji..., stvarno sam razocaran.

dule

pre 14 godina

Dusa me boli zbog jankovica...isprva ga nisam cenio toliko,bio je poprilicno nezreo u zvezdi...ali posle one izjave da ne zeli da ide, a i posle sezone u majorci,promenio sam misljenje...sazreo je kao igrac,a svaka izjava koju je dao bila je na mestu, i posle kad je dosao u palermo i sedeo na klupi...u djenovi je postao bitan igrac, a za reprezentaciju vrlo jaka alternativa na krilu, sto da ne, i prvo resenje...konacno kad je poceo da pokazuje sav svoj potencijal zadesi ga ovakav peh...Zelim mu brz oporavak i neka zna da svi oni koji vole Srbiju racunaju na njega....

Slobo

pre 14 godina

steta, Bosko je strasan igrac i znacio bi nam sigurno na SP ali ljudi, da budemo iskreni, mi imamo dosta kvalitetnih igraca i prema tome nije neka tragedija za reprezentaciju. Bosko zadnje utakmice nije igrao uglavnom pa smo pobedjivali Rumune sa 5:0 i druge. Imamo zamene sto je najvaznije, a njemu zelim brz oporavak i da bude opet onaj stari!

Tale

pre 14 godina

Velika steta. Ajmo forumski strucnjaci.... Kezman, Buljan, Miralem Zjajo ... kazite Anticu koga jos da pozove mesto Jankovica. On se slabije snalazi. Pomozite mu virtuelni magovi.

nebojsapetkovic

pre 14 godina

Igrao sam protiv Boska u mladjim kategorijama, obracam paznju na njegove igre, jurim youtube i druge klipove... covek je veliki fudbalski znalac... ima fino tehniku, ali i RAZUME igru... u Zvezdi ga je Zenga forsirao, u Majorci je igrao u prvoj sezoni veoma dobro... ne znam sta je bilo u Palermu, ali i u Djenovi je dobro igra... STETA za ovakvog igraca da u najboljim fudbalskim godinama muci muku sa povredama...

Izdrzi Bosko!

Milan

pre 14 godina

Velika steta i zelim mu brz oporavak, ali nema zime za Reprezentaciju, tu je Adem Ljajic. Mozda je i bolje za Nacionalni Tim da Adem odmah ikusi veliko takmicenje posto ce on biti oslonac ekipe u narednoj deceniji. Napokon jedan kreativac u ekipi.

Vračar navija za Zvezdu!

pre 14 godina

Jako mi je žao što neće biti deo tima koji ide za Afriku i što ga neću gledati na terenu. Voleo sam ga u Zvezdi, ali mi je posebno zapao za oko u mladoj reprezentaciji. U A-timu igra brzo, dinamično, upošljava napadače, ume da ga zavuče i uliva samopouzdanje.
Sa druge strane, ima ti igrača koji mogu da ulete kao izmene za Krasu i Laneta. Kuzma, Tošić, Kačar, pa možda čak i Matić kao džoker. Ozniljan je to arsenal.

Paks

pre 14 godina

Evo prilike za Racu Petrovica! :) Salim se al vec me hvata neka jeza da ce Lekic i Raca Petrovic biti medju putnicima u Juznu Afriku a igraci poput Nemanje Matica i Sulejmanija nece. Daj boze da me osecaj vara al ovako kad ostanes bez jednog od boljih uvek upadnu dva losa. Bosko zelim ti brz oporavak i bice jos takmicenja gde ces nam biti potreban. Stvarno steta. Ama nema covek srece.

Milan90KL

pre 14 godina

Steta za Boska, mada, i bez njega smo izgurali veliki deo kvalifikacija, pa se to nije ni osetilo...
Ukoliko ne bude jos nekih povreda, a iskreno se nadamo da nece, mislim da bi realno bilo da na SP idu sledeci igraci...
GOLMANI
1. Stojkovic
2. Brkic
3. Isailovic
ODBRANA
4. Vidic
5. Ivanovic
6. Lukovic
7. Subotic
8. Rukavina
9. Kolarov
10. Dragutinovic
VEZNI RED
11. Milijas
12. Kacar
13. Kuzmanovic
14. Tosic
15. Jovanovic
16. Krasic
17. Petrovic, mada je po meni bolji Fejsa
18. Ninkovic
19. Stankovic
NAPAD
20. Zigic
21. Pantelic
22. Lazovic
23. Lekic, mada je po meni bolji Mrdja

* I, naravno, ovo je bio ocekivani sastav, ali mislim da bi tu moglo da bude mnogo promena, npr Jorgacevic i Djuricic umesto Isailovica i Brkica, Sulejmani i Matic umesto Lekica i Petrovica...

Sve u svemu, imamo mi respektabilan tim, samo to treba dokazati u tuh prvih 270 minuta, a ako prodjemo grupu, sve je moguce!!!

superiornib

pre 14 godina

Kakav maler, nadajmo se da će se završiti samo na ovome, tj. da će ostati biti zdravi. Ako neko može adekvatno da zameni Krasića, to je upravo Janković, sličan stil, brz, prodoran, dribling... plus odličan centaršut i slobodnjaci. :((( Bole glavu gore, pred Tobom je mnogo novih pobeda u reprezentaciji!!!

Marko

pre 14 godina

Povreda kolena je najgora moguca povreda, to znam ja koji sam amater i godinu dana se lecim od kolena i nikad vise necu se baviti sportom! Kakva steta, neverovatno mi je krivo za Jankovica i zelim mu brz oporavak. Nadam se da ga nece sputati u karijeri.

ja

pre 14 godina

Alo, Dr Marijana Kovacevic pomaze kod povreda misica kad na primer povredi neki fudbaler zadnju lozu,a kad neko (ne mislim na Boska) SLOMI NOGU,ILI POCEPA TETIVU tu NIKO ne moze NISTA...Nije bre ona Bog !!! dosta s tim...JA VERUJEM U SEBI DA CE SE BOSKO OPORAVITI...ako nista drugo da bar pravi atmosferu u timu ako ne igra...Dobar momak,vrstan igrac...Momci, pustite klubove,cuvajte se za SP...U klubovima ste 10 od 12 meseci, a na SP 3 i po nedelje od 4 godine

milanche

pre 14 godina

uzas !!!!
decko je uvek davao sve od sebe na utakmicama reprezentacije....Bosko, zelim ti da se sto pre vratis na teren...sve najbolje !

Dexterijus

pre 14 godina

Neka ostane na ovom broju, nadam se brzom oporavku B.J. i da ce biti spreman za kvalifikacije,a onda i za EP. Velika podrska B.J. i samo napred.....

dusan

pre 14 godina

Velika steta,sjajan igrac!Od njega sam najvise ocekivao da donese nasoj ofanzivi na SP!A bas se razmisljam ovih dana kako bi Antic mogo na SP da kao faktor iznenadjenja postavi ofanzivnu taktiku sa Boskom u prvoj postavi.(slicno kao Murinjo veceras protiv Chelzija)Bosko zelim ti brz oporavak!

zvezdana

pre 14 godina

Za povredu ovog tipa, a grozna je, samo prof. dr Milankov ima rešenje. Ne juriti odmah na operaciju, ne po svaku cenu u inostranstvo, kada je čovek mađioničar, najbolji, i ne po svaku cenu odmah nazad u igru!!! Neka je nama Milankova i što manje ovakvih povreda!! Boško izdrži! Zvezdana

Djea

pre 14 godina

@Milan90KL

Kao prvo, jasno se vidi da si grobar. I to pristrasan.

Kao drugo, ne kaze se PO MENI nego po mom misljenju.

Svi vi glumite neke selektore i neku pamet, pustite Antica da radi svoj posao.

A sto se tice Boska, velika steta za njega, da nije bilo ovih pehova, ko zna gde bi bio sledece sezone.

Pozdrav.

Ivan

pre 14 godina

Pocelo je! Ne mogu da verujem da prokletstvo sa ovim povredama nikada nece prestati. Uvek pred neko veliko takmicenje odlazimo desetkovani.

шљиворад

pre 14 godina

шта тамо неки шпански доктори да нам говоре ко може а ко неморе да игра

Срб

pre 14 godina

Да нам фали Видић, Жигићм или Ивановић па да тугујемо...Ја стварно не видим да смо хендикепирани,само да не крене већ алиби...Позз свима из српске Атине

grobar nis

pre 14 godina

@ grobar_nis

ko je supalj na toj poziciji o cemu ti to brate srbine???
(MojBratBane, 17. mart 2010 00:58)

Pa suplji smo sto se tice klupe na toj poziciji-Tosic(za koga je pitanje protiv jakih ekipa kako ce igrati) i ko jos. Lazovic ce nam trebati kao napadac,a Kuzmanovic,Kacar...koje neki pominju ne igraju te poziciji.

Lanejovanovic

pre 14 godina

Steta za Boska i za reprezentaciju, jako mi je zao. Dobar je igrac i dobar momak i stvarno bezveze da ponovo ne ode na veliko takmicenje... najvece takmicenje.
Ipak, izgleda da nam fudbalercine Lekic i Raca ne ginu za SP (osim ako umesto njih ne upadnu Miralem i Matic, sto se iskreno nadam i ocekujem)...

STOVLA

pre 14 godina

Napustio nas Disljenkovic,povredio se Jankovic,"strucnjacima" ne valjaju Petrovic i Lekic...

Hoce li ovde stati niz ili ce 'Antara da pozove sina:-),Vidic da pokusa lom noge nekom napadacu pa da se posle povredi'...

Zar ne mozemo ko ljudi da odemo na prvenstvo bez pehova?
Taman pomislis da NAS FUDBAL ide nabolje kad onda VELIKO NISTA na prvenstvima.

VOLEO BIH DA SE VARAM I DA ME "IZNEPREPORUCUJETE":-)

AJMO ORLOVI HRABRO!

babbler

pre 14 godina

Mozda ce zvucati smesno, ali po meni on je nas najbolji igrac!
Ne mislim da su njegovi kvaliteti tehnicara na najvisem nivou, ali srdacnost i kuraznost koje poseduje daju meni kao navijacu nadu, da kada nas tim ne igra bas najbolje,Bosko uzme loptu, predje pola terena,fantasticno asistira ili postigne go.
Nazalost, ima ceste pehove sa povredama, a ranije sa temperamntom i nece da biti SP. Mislim da bi takav igrac bio koristan.

PS Neka navrati do Mirjane, mozda ga sredi.

Boki

pre 14 godina

On je dobar fudbaler,ali nece biti problema tu su Krasic i Jovanovic,Bosko bi igrao iovako samo u slucaju da neko od ove dvojice pomenutih ne moze da igra,tako da nismo mnogo izgubili,srbija do finala

alex erceg

pre 14 godina

do neke mere je u pravu ovaj sto rece da je ibrahimovic sto ode zasluzan sto prodjose dalje..jer svi sad igraju fudbal..definitivno..cambiaso i snajder pokidase..stoperi takodje..iak je snajder imao samo 70% tacni pasova..bilo je nekoliko izvanrednih sto ovi ne iskoristise..eto mogao dosta bolje..lampard i drogba u dzepovima..teri na nivou al sta im znaci..al ne treba preterivati kao oni najbolji ...nije da navijam za barsu ali videli smo sta im je radila..ipak je ovo LS i ne moze se pobednik proglasiti za vreme osmine finala

pendula bgd.

pre 14 godina

svako ko SE povredi, a ne da ga povrede, ne zasluzuje da igra za nacionalni tim. zasto? cim SE igrac povredi, to ukazuje na njegovu fizicku ne spremnost i losu formu. spreman igrac SE ne moze povrediti!
realno.

'Ajte molim vas...

pre 14 godina

Pisete kao da smo izgubili Maradonu za svetsko prvenstvo. On je u karijeri vise bio povredjen nego sto je igrao, pa ne znam na osnovu cega vi vidite da je on vanserijski igrac. Uostalom, pitam se kako li smo bez njega i prosli na SP.

ko razume-shvatice

pre 14 godina

Pa dobro. Ne bi ni isao na SP. On,ili Petrovic.
Jer,3 golmana,8 odbrambenih,9 veznih,3 napadaca.
A 9 veznih su Stankovic,Milijas,Krasic,Lane,Tosic,Kuzmanovic,Kacar,Petrovic i Ninkovic.
Ida,kad je neko gledao Ramba poslednji put,od ovih sto ga zovu?

Samo da ne bude opet Argentina

pre 14 godina

Povrede mogu skupo da nas kostaju,posto imamo jako slabu klupu...par igraca iz prvog tima da nam se povrede gotovi smo.
Mada i ovako ce nam biti tesko.Nemacki mentalitet je cudan,nikad se ne predavaju i znaju da igraju.
Gana ima da nas pretrci i tehnicki su jaki.
Australija trazi sansu za dokazivanjem,mozda njih dobijemo.
Setite se mojih reci.

SALE

pre 14 godina

Iskreno zao mi je, zvezdas sam, ali ali meni se on kao igrac nikada nije dopada. Izmenjao je dosta klubova od kada je otisao iz Zvezde, osim u Majorci (ne znam zasto su ga prodali, verovatno lova u pitanju) nigde se nije ustalio. Par poteza petom u Djnovi i nazlost ove dve povrede, pa ponovno dokazivanje. Mislim da Antic ima i boljih izbora. No... Videcemo.

STOVLA

pre 14 godina

Napustio nas Disljenkovic,povredio se Jankovic,"strucnjacima" ne valjaju Petrovic i Lekic...

Hoce li ovde stati niz ili ce 'Antara da pozove sina:-),Vidic da pokusa lom noge nekom napadacu pa da se posle povredi'...

Zar ne mozemo ko ljudi da odemo na prvenstvo bez pehova?
Taman pomislis da NAS FUDBAL ide nabolje kad onda VELIKO NISTA na prvenstvima.

VOLEO BIH DA SE VARAM I DA ME "IZNEPREPORUCUJETE":-)

AJMO ORLOVI HRABRO!

pendula bgd.

pre 14 godina

svako ko SE povredi, a ne da ga povrede, ne zasluzuje da igra za nacionalni tim. zasto? cim SE igrac povredi, to ukazuje na njegovu fizicku ne spremnost i losu formu. spreman igrac SE ne moze povrediti!
realno.

alex erceg

pre 14 godina

do neke mere je u pravu ovaj sto rece da je ibrahimovic sto ode zasluzan sto prodjose dalje..jer svi sad igraju fudbal..definitivno..cambiaso i snajder pokidase..stoperi takodje..iak je snajder imao samo 70% tacni pasova..bilo je nekoliko izvanrednih sto ovi ne iskoristise..eto mogao dosta bolje..lampard i drogba u dzepovima..teri na nivou al sta im znaci..al ne treba preterivati kao oni najbolji ...nije da navijam za barsu ali videli smo sta im je radila..ipak je ovo LS i ne moze se pobednik proglasiti za vreme osmine finala

SOSko

pre 14 godina

Možda će zvučati naivno, ali ako ovo nije znak "odozgo" da se zove Rambo Petković ... Znam, nisu isti tip igrača. Osim toga, Petković je stariji 11 godina, nije odigrao nijednu utakmicu sa ovim timom. Ali evo šta kažu činjenice - čovek i u 37. godini počinje utakmice i igra na vrhunskom nivou. Znam, brazilska prvenstvo nije Premier liga, ali nama i ne treba halfčina od metar i devedeset koja devedeset minuta ore teren. Našoj reprezentaciji već godinama očajnički treba dubler Piksija. Klasična desetka. Čovek koji potezom menja stvari, koji zabada gol iz kornera kad niko drugi ne može da se sastavi. Pa kad je Piksi mogao u trideset i nekoj da putuje iz Japana na kvalifikacije i da, iz njihove lige (poređenje sa brazilskom neumesno) bude glavni igrač - kontam da bi i Rambo Petković od svojih 37. godina, fudbalskim iskustvom, znanjem, šarmom i inteligencijom mogao samo da doprinese kvalitetu tima i šansama za velika dela. Osim toga, reč je o porodičnom čoveku, čije ime se nikada nije povlačilo po žutoj štampi, a činjenica da na zalasku četvrte decenije igra kao momak od 25, može samo da posvedoči o zdravom sportskom životu.
Mislim da je glupo i kontraproduktivno da "narod" nešto kao vrši pritisak na Antića da zove Ramba. Moj post nije u tom duhu. Ja sam samo pokušao da iznesem realan rezon za pozivanje Petkovića. Jer, da se ne lažemo, u Afriku će putovati bar 4-5 igrača koji neće ustati sa klupe na prvenstvu. Prema tome, priča kako "nema mesta" za igrača koji je postao fudbalska ikona u samom Brazilu, po meni je bljutava i otužna do bola. Jer mi smo, eto, kao neka fudbalska škola i tradicija, pa već sad imamo 4-5 klinaca na klupi koji će biti novi Rambo. Važi ... Odreći se čoveka za kojeg je jedno vreme (navodno) bilo mesta i u timu Brazila, po meni deluje malo prepotentno i plašim se da će na kraju ispasti tipično srpsko inaćenje između Antića (čija se ne poriče) i "volje naroda". Mada, Radomir je namazan matori lik i moguće je da će ga pozvati u poslednjem momentu ("da bi udovoljio našem narodu" ;)) i tako podići atmosferu do ključanja. Iskreno se nadam i molim Boga da bude tako. Ja nisam trener i nemam pojma ali kontam da ima nešto i u zdravom narodskom rezonu i intuiciji. A meni intuicija za Ramba kaže - "neka ga na klupi, leba ne jede". Kad već vodimo profesionalne mahače peškirom, greota je da jedan Rambo propusti Mundijal.
Ništa ovo ne bih pisao da nismo ostali bez Boleta Jankovića. Iskreno, i sad da me neko pita, više bih voleo Boška u ekipi nego Ramba. Ali, da se vratim na ono sa početka, možda je to stvarno neka poruka sa više instance?
Na potezu je selektor.

Срб

pre 14 godina

Да нам фали Видић, Жигићм или Ивановић па да тугујемо...Ја стварно не видим да смо хендикепирани,само да не крене већ алиби...Позз свима из српске Атине

Boki

pre 14 godina

On je dobar fudbaler,ali nece biti problema tu su Krasic i Jovanovic,Bosko bi igrao iovako samo u slucaju da neko od ove dvojice pomenutih ne moze da igra,tako da nismo mnogo izgubili,srbija do finala

Milan

pre 14 godina

Velika steta i zelim mu brz oporavak, ali nema zime za Reprezentaciju, tu je Adem Ljajic. Mozda je i bolje za Nacionalni Tim da Adem odmah ikusi veliko takmicenje posto ce on biti oslonac ekipe u narednoj deceniji. Napokon jedan kreativac u ekipi.

Milan90KL

pre 14 godina

Steta za Boska, mada, i bez njega smo izgurali veliki deo kvalifikacija, pa se to nije ni osetilo...
Ukoliko ne bude jos nekih povreda, a iskreno se nadamo da nece, mislim da bi realno bilo da na SP idu sledeci igraci...
GOLMANI
1. Stojkovic
2. Brkic
3. Isailovic
ODBRANA
4. Vidic
5. Ivanovic
6. Lukovic
7. Subotic
8. Rukavina
9. Kolarov
10. Dragutinovic
VEZNI RED
11. Milijas
12. Kacar
13. Kuzmanovic
14. Tosic
15. Jovanovic
16. Krasic
17. Petrovic, mada je po meni bolji Fejsa
18. Ninkovic
19. Stankovic
NAPAD
20. Zigic
21. Pantelic
22. Lazovic
23. Lekic, mada je po meni bolji Mrdja

* I, naravno, ovo je bio ocekivani sastav, ali mislim da bi tu moglo da bude mnogo promena, npr Jorgacevic i Djuricic umesto Isailovica i Brkica, Sulejmani i Matic umesto Lekica i Petrovica...

Sve u svemu, imamo mi respektabilan tim, samo to treba dokazati u tuh prvih 270 minuta, a ako prodjemo grupu, sve je moguce!!!

ko razume-shvatice

pre 14 godina

Pa dobro. Ne bi ni isao na SP. On,ili Petrovic.
Jer,3 golmana,8 odbrambenih,9 veznih,3 napadaca.
A 9 veznih su Stankovic,Milijas,Krasic,Lane,Tosic,Kuzmanovic,Kacar,Petrovic i Ninkovic.
Ida,kad je neko gledao Ramba poslednji put,od ovih sto ga zovu?

kurotresina

pre 14 godina

Iskreno, nista strasno, nije neki igrac, prosecan igrac...
Imamo Tosica koji extra igra..
(Sone___, 17. mart 2010 00:39)
Bez uvrede,glup komentar!!!Ne radi se o tome kakav je igrac i da li nam je potreban,vec je zaista velika steta za njega samog,ima li sta gore da se desi jednom sportisti

'Ajte molim vas...

pre 14 godina

Pisete kao da smo izgubili Maradonu za svetsko prvenstvo. On je u karijeri vise bio povredjen nego sto je igrao, pa ne znam na osnovu cega vi vidite da je on vanserijski igrac. Uostalom, pitam se kako li smo bez njega i prosli na SP.

Tale

pre 14 godina

Velika steta. Ajmo forumski strucnjaci.... Kezman, Buljan, Miralem Zjajo ... kazite Anticu koga jos da pozove mesto Jankovica. On se slabije snalazi. Pomozite mu virtuelni magovi.

шљиворад

pre 14 godina

шта тамо неки шпански доктори да нам говоре ко може а ко неморе да игра

Aleksa

pre 14 godina

e majke mi mi dodje da placem i da cupam kosu.. prvo Bosko je sjajan, drugo verovatno ce ga menjati Raca.. trece, pa ovo je ko zna dobar fudbaler po redu kog necemo gledati na SP (Bekam, Oven Esijen i jos nekoliko sjajnih profesionalaca..)

Samo da ne bude opet Argentina

pre 14 godina

Povrede mogu skupo da nas kostaju,posto imamo jako slabu klupu...par igraca iz prvog tima da nam se povrede gotovi smo.
Mada i ovako ce nam biti tesko.Nemacki mentalitet je cudan,nikad se ne predavaju i znaju da igraju.
Gana ima da nas pretrci i tehnicki su jaki.
Australija trazi sansu za dokazivanjem,mozda njih dobijemo.
Setite se mojih reci.

grobar nis

pre 14 godina

Znaci znao sam! Nekoliko puta sam pisao da je samo bitno da kompletni odemo na SP i da se niko ne povredi kad ono evo!
Znaci 6 meseci,pa samo sto se oporavio ,pa jos 6 meseci.Brine me samo sta ce ostati od ovog igraca posle tolike pauze.Secata se Ronalda,Aleksandrova,Vujanica koji su imali iste ovakve situacije i nikad vise posle toga nisu bili isti igraci.
Nadam se samo da se nece povrediti neko iz startnih 11, jer bi to vec bilo katastrofa i zalosno, a sto se tice zamene za Jankovica,ne nam, suplji smo na toj poziciji.Mozda Sulejmani,koji nam je vec igrao u kvalifikacijama, Matic ne igra na toj poziciji..., stvarno sam razocaran.

grobar nis

pre 14 godina

@ grobar_nis

ko je supalj na toj poziciji o cemu ti to brate srbine???
(MojBratBane, 17. mart 2010 00:58)

Pa suplji smo sto se tice klupe na toj poziciji-Tosic(za koga je pitanje protiv jakih ekipa kako ce igrati) i ko jos. Lazovic ce nam trebati kao napadac,a Kuzmanovic,Kacar...koje neki pominju ne igraju te poziciji.

SALE

pre 14 godina

Iskreno zao mi je, zvezdas sam, ali ali meni se on kao igrac nikada nije dopada. Izmenjao je dosta klubova od kada je otisao iz Zvezde, osim u Majorci (ne znam zasto su ga prodali, verovatno lova u pitanju) nigde se nije ustalio. Par poteza petom u Djnovi i nazlost ove dve povrede, pa ponovno dokazivanje. Mislim da Antic ima i boljih izbora. No... Videcemo.

Paks

pre 14 godina

Evo prilike za Racu Petrovica! :) Salim se al vec me hvata neka jeza da ce Lekic i Raca Petrovic biti medju putnicima u Juznu Afriku a igraci poput Nemanje Matica i Sulejmanija nece. Daj boze da me osecaj vara al ovako kad ostanes bez jednog od boljih uvek upadnu dva losa. Bosko zelim ti brz oporavak i bice jos takmicenja gde ces nam biti potreban. Stvarno steta. Ama nema covek srece.

Ivan

pre 14 godina

Pocelo je! Ne mogu da verujem da prokletstvo sa ovim povredama nikada nece prestati. Uvek pred neko veliko takmicenje odlazimo desetkovani.

Slobo

pre 14 godina

steta, Bosko je strasan igrac i znacio bi nam sigurno na SP ali ljudi, da budemo iskreni, mi imamo dosta kvalitetnih igraca i prema tome nije neka tragedija za reprezentaciju. Bosko zadnje utakmice nije igrao uglavnom pa smo pobedjivali Rumune sa 5:0 i druge. Imamo zamene sto je najvaznije, a njemu zelim brz oporavak i da bude opet onaj stari!

Djea

pre 14 godina

@Milan90KL

Kao prvo, jasno se vidi da si grobar. I to pristrasan.

Kao drugo, ne kaze se PO MENI nego po mom misljenju.

Svi vi glumite neke selektore i neku pamet, pustite Antica da radi svoj posao.

A sto se tice Boska, velika steta za njega, da nije bilo ovih pehova, ko zna gde bi bio sledece sezone.

Pozdrav.

milanche

pre 14 godina

uzas !!!!
decko je uvek davao sve od sebe na utakmicama reprezentacije....Bosko, zelim ti da se sto pre vratis na teren...sve najbolje !

eto sanse za Sulejmanija ili Ljajica

pre 14 godina

Iako imamo izuzetno kvalitetnu reprezentaciju, velika je steta sto necemo moci da racunamo na njegove usluge na SP... Sve najbolje Bosku i neka se brzo oporavi...

Marko

pre 14 godina

Povreda kolena je najgora moguca povreda, to znam ja koji sam amater i godinu dana se lecim od kolena i nikad vise necu se baviti sportom! Kakva steta, neverovatno mi je krivo za Jankovica i zelim mu brz oporavak. Nadam se da ga nece sputati u karijeri.

superiornib

pre 14 godina

Kakav maler, nadajmo se da će se završiti samo na ovome, tj. da će ostati biti zdravi. Ako neko može adekvatno da zameni Krasića, to je upravo Janković, sličan stil, brz, prodoran, dribling... plus odličan centaršut i slobodnjaci. :((( Bole glavu gore, pred Tobom je mnogo novih pobeda u reprezentaciji!!!

Vračar navija za Zvezdu!

pre 14 godina

Jako mi je žao što neće biti deo tima koji ide za Afriku i što ga neću gledati na terenu. Voleo sam ga u Zvezdi, ali mi je posebno zapao za oko u mladoj reprezentaciji. U A-timu igra brzo, dinamično, upošljava napadače, ume da ga zavuče i uliva samopouzdanje.
Sa druge strane, ima ti igrača koji mogu da ulete kao izmene za Krasu i Laneta. Kuzma, Tošić, Kačar, pa možda čak i Matić kao džoker. Ozniljan je to arsenal.

ja

pre 14 godina

Alo, Dr Marijana Kovacevic pomaze kod povreda misica kad na primer povredi neki fudbaler zadnju lozu,a kad neko (ne mislim na Boska) SLOMI NOGU,ILI POCEPA TETIVU tu NIKO ne moze NISTA...Nije bre ona Bog !!! dosta s tim...JA VERUJEM U SEBI DA CE SE BOSKO OPORAVITI...ako nista drugo da bar pravi atmosferu u timu ako ne igra...Dobar momak,vrstan igrac...Momci, pustite klubove,cuvajte se za SP...U klubovima ste 10 od 12 meseci, a na SP 3 i po nedelje od 4 godine

nebojsapetkovic

pre 14 godina

Igrao sam protiv Boska u mladjim kategorijama, obracam paznju na njegove igre, jurim youtube i druge klipove... covek je veliki fudbalski znalac... ima fino tehniku, ali i RAZUME igru... u Zvezdi ga je Zenga forsirao, u Majorci je igrao u prvoj sezoni veoma dobro... ne znam sta je bilo u Palermu, ali i u Djenovi je dobro igra... STETA za ovakvog igraca da u najboljim fudbalskim godinama muci muku sa povredama...

Izdrzi Bosko!

Иван-Ниш

pre 14 godina

Зато сам највише био задовољан што после меча са Алжиром нико није био повређен. Само два или три играча да нам испадну из строја имали би великих проблема. Многи играчи ће имати гомилу важних утакмица на крају сезоне и дај Боже да сви здрави дочекају СП. Сетимо се само прошлог светског када смо играли без Видића.

babbler

pre 14 godina

Mozda ce zvucati smesno, ali po meni on je nas najbolji igrac!
Ne mislim da su njegovi kvaliteti tehnicara na najvisem nivou, ali srdacnost i kuraznost koje poseduje daju meni kao navijacu nadu, da kada nas tim ne igra bas najbolje,Bosko uzme loptu, predje pola terena,fantasticno asistira ili postigne go.
Nazalost, ima ceste pehove sa povredama, a ranije sa temperamntom i nece da biti SP. Mislim da bi takav igrac bio koristan.

PS Neka navrati do Mirjane, mozda ga sredi.

dusan

pre 14 godina

Velika steta,sjajan igrac!Od njega sam najvise ocekivao da donese nasoj ofanzivi na SP!A bas se razmisljam ovih dana kako bi Antic mogo na SP da kao faktor iznenadjenja postavi ofanzivnu taktiku sa Boskom u prvoj postavi.(slicno kao Murinjo veceras protiv Chelzija)Bosko zelim ti brz oporavak!

Dexterijus

pre 14 godina

Neka ostane na ovom broju, nadam se brzom oporavku B.J. i da ce biti spreman za kvalifikacije,a onda i za EP. Velika podrska B.J. i samo napred.....

sone

pre 14 godina

Drz se Bosko,sta da se radi,ici ces na sledece,jos si mlad!A bas nam treba onakav jedan "bezobrazan"...Dzoker,od 55. kad uleti...Bum!!!Strasan igrac.

MojBratBane

pre 14 godina

jao stvarno mi je zao... bas mi je krivo!!!
Glavu gore Boskice! p.s. mlad je i imace jos mnogo prilika (siguran sam da ce antic pronaci mesto na klupi za njega, naravno ako zdravlje dozvoli pa da moze zajedno sa drustvom da slavi)... naravno i ne plasim se za zamenu, jer zoran tosic stvarno svaki momenat na terenu koristi kao zlato, ipak smo tim i mozemo bez bilo koga zajedno, ali opet steta zbog boska...

Srdjan

pre 14 godina

Izuzetno mi je zao zbog Boleta. Covek, koji ima srca i koji je s mladom reprezentacijom isao u samu zavrsnicu Euro 21, bar dva puta sigurno bi nam dobro dosao na WC 2010, ali sta da se radi.... Koga nema, bez njega se moze i mora.... Nadam se da ce se oporaviti sto pre, jer je zdravlje bitnije od svakog sportskog uspeha.

dule

pre 14 godina

Dusa me boli zbog jankovica...isprva ga nisam cenio toliko,bio je poprilicno nezreo u zvezdi...ali posle one izjave da ne zeli da ide, a i posle sezone u majorci,promenio sam misljenje...sazreo je kao igrac,a svaka izjava koju je dao bila je na mestu, i posle kad je dosao u palermo i sedeo na klupi...u djenovi je postao bitan igrac, a za reprezentaciju vrlo jaka alternativa na krilu, sto da ne, i prvo resenje...konacno kad je poceo da pokazuje sav svoj potencijal zadesi ga ovakav peh...Zelim mu brz oporavak i neka zna da svi oni koji vole Srbiju racunaju na njega....

zvezdana

pre 14 godina

Za povredu ovog tipa, a grozna je, samo prof. dr Milankov ima rešenje. Ne juriti odmah na operaciju, ne po svaku cenu u inostranstvo, kada je čovek mađioničar, najbolji, i ne po svaku cenu odmah nazad u igru!!! Neka je nama Milankova i što manje ovakvih povreda!! Boško izdrži! Zvezdana

Lanejovanovic

pre 14 godina

Steta za Boska i za reprezentaciju, jako mi je zao. Dobar je igrac i dobar momak i stvarno bezveze da ponovo ne ode na veliko takmicenje... najvece takmicenje.
Ipak, izgleda da nam fudbalercine Lekic i Raca ne ginu za SP (osim ako umesto njih ne upadnu Miralem i Matic, sto se iskreno nadam i ocekujem)...