Petak, 12.03.2010.

13:39

Skinuti plakati "Ratka Mladića"

Plakati sa natpisom "Bulevar Ratka Mladića", kojima je jutros osvanuo oblepljen Bulevar Zorana Đinđića, uklonjeni su u toku dana.

Izvor: B92

Skinuti plakati  "Ratka Mladiæa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

milan

pre 14 godina

jedan plakat sa tim natpisom je i jedan korak nazad za srbiju. u stilu tog plakata je i onaj osmeh z. brunclik na pink tv. u sinocnjoj emisiji.

Visokoletac

pre 14 godina

Kakav bre Ratko, kakva 1389.!!!
Zamislite da ovde, u Njujorku, u Kvins bulevaru, neko prelepi tablu sa imenom "Bulevar Osame Bin Ladena ili Bul. A.Hitlera"!!! Ne daj Boze....
Taj bi u bukagijama vijao ceo zivot. Srecan sam sto sam US citizen, u isto vreme zalim za mojim Beogradom, familijom i prijateljima koje sam ostavio.

Gradjanin Q

pre 14 godina

Takvu svinjariju (lepljenje plakata coveka koji je ubio 7.000 ljudi) kao nisu ocekivali danas ili ovih dana???

Ovo je veliki minus za policiju jer nije dobro uradila svoj posao. Vazno je da su sigurno na hiljade kazni u sabracaju napisali.

E demokratijo u Srbiji jadna li si!

One jadne Albance su vratili ovde zbog teze da je Srbija sada "demokratska" zemlja.
Mozda i jeste ali u glavama Tadica i Cvetkovica.

milivoje

pre 14 godina

ne mogu da verujem.ja sam 2000 godine lepio plakate zorana djindjica u relativno malom selu oko 3 sati nocu i mene milicija uhvati hvala bogu bez posledica jer i policija je tad shvatila ko je zoran djindjic a danas u tako velikom bulevaru osvetljenom od toliko gradjana ne vidi huligane sta im rade po bulevaru je velika bruka.neki politicari su ispred kamere lepili iste plakate.pa zar treba veci komentar.sve se zna a nista se nezna.***djindjicevi toplicani.

Mirela

pre 14 godina

Svi znamo ko je to uradio,a i policija takodje,a takodje i znamo da je ta organizacija zabranjena pa ne razumem sta vlasti cekaju.Sigurno imaju njihove dosijee pa nek izvole da ih privedu.

Zoki

pre 14 godina

Sramota da se ovakvi pokreti ne zabranjuju ? Kad bi neko u demokratskoj Nemackoj lepio parole Hitlerova ulica taj bi dobio visegodisnju robiju.Zna se ko su vodje(a politicka pozadina)takvih pokreta a policija se ni ne usudjuje da ih pohapsi ? Ali ko da ih hapsi ... Jos jedna sramota za nasu Drzavu !

Fulcrum

pre 14 godina

Sramotan cin ljudi koji se kriju iza nalepnica,kad su tako velike patriJote neka izadju u javnost pa makar da im vidimo lica!!! VI STE KUKAVICE I NELJUDI!!!

giuseppe

pre 14 godina

Nesrećni YUBC u Bulevaru Mihajla Pupina opet unakažen grafitima 1389, masnom crnom farbom... To je ta što se ne skida lako... Takođe noćas išarano. IMA LI POLICIJE NEGDE?

mina

pre 14 godina

ovo nam ukazuje na dve stvari:
1. ili milicija uopste nocu ne patrolira ulicama grada, pa moze da vrslja kako ko hoce
2.ili sve to vidi pa se pravi luda

Mihajlo

pre 14 godina

Ja ne znam vise o cemu se ovde radi?! Da li cemo iznova i iznova da se sokiramo i snebivamo,ili ce tim ljudima neko stati na put?Da li je 'Pokret 1389' zabranjen u ovoj zemlji i njihovi lideri pohapseni ili im je omoguceno slobodno da deluju?Ako je ovo prvo,onda vise ne zelim da ih gledam na televiziji kako daju izjave o tekucim pitanjima prepiruci se rame uz rame sa ministrima, njihovim savetnicima i novinarima...

savo iz Kragujevca

pre 14 godina

ovoj državi očigledno treba Mladić da se iza njega odvijaju pljačke, korupcija,mućke u izboru sudija i tužilaca, glad, otimačina i ostale gluposti. Oni strepe da se on sam ne preda ili umre na javnom mestu. Oni će i njegovu smrt da kriju kako bi narodu skrenuli pažnju sa glavnih problema.

provincijalka

pre 14 godina

''Davno ti je vrag zaseo na prag, zemljo Srbijo
Niko ziv se ne seca tolikih nesreca za jednog vezira
Oko tebe komsije podizu bedeme jeda i prezira
Tog jos nije bilo Ludama je milo Ostale je stid''
Dj.Balasevic

''u svakoj zemlji ima korova,ali se samo u Srbiji korov zaliva''
Z.Djindjic

NO COMENT!

Marina

pre 14 godina

O tome stalno šapće i međunarodna zajednica i sudjedne zemlje u regiji: Srbija još nije prošla katarzu. Ogromni broj građana (64%) podupire Mladića. Ovi iz 1389 samo imaju više građanske "hrabrosti" da izraze svoj stav na vrlo uočljiv način,drugi se skrivaju iza anketa i komentara online. Glavni odgovorni za cementirani stav građana Srbije su Tadić i Jeremić,da, bez daljnjega demokrate i legalisti, ali bez snage da kažu bob bob,a popu pop.

swayzak

pre 14 godina

.... Isprane mozgove koji stoje iza ovog pokreta treba zaposliti i da tako pomažu ovu zemlju a ne da se bave volonterskim uništavanjem fasada ovog grada.

Ubice nevinih nikada neće biti junaci ovog naroda.

GuC

pre 14 godina

ovo nije vest, vest bi bila da je naslov glasio : Policija pohapsila te likove, jer su jataci tog ratnog zlocinca...zasto policija nije MOMENTALNO reagovala, lepo su se potpisali ljudi, a mozda nisu ostavili broj mobilnog?

mattersville

pre 14 godina

ciji bulevar? "junaka" Mladica koji se krije ispod neke suknje sve ove godine?
Mladica u Hag!
A fasiti koji su lepili te plakate, su najveca sramota Srbije

wukiw

pre 14 godina

Uvek kad su neke afere u toku ili na pomolu ( Uredba o konverziji gradj. zemljista, Darko Saric, reizbor sudija... ) desavaju se ovakve gluposti koje skrecu paznju gradjana od pravih problema ovog drustva a to su KORUPCIJA, KRADJA, MONOPOLI, KRIMINAL, VEZE POLITIKE, TAJKUNA I MAFIJE... u ovoj zemlji ne postoji politicka partija koja ZASTUPA INTERESE NARODA...

aleksandar

pre 14 godina

ponavlja se vekovna prica...tacnije obnavlja se...iste uloge - drugi glumci..Vuk Brankovic - Car Lazar, Karadjordje - Milos Obrenovic, Tito (doduse ovaj nije nas, ali smo ga prihvatili) - Draza, Tu i tamo kroz istoriju zamene mesta ali su cvrsto tu u svesti ovog neobrazovanog naroda...Kao jedan stereotip mase ka obozavanju idola...a gde je obozavanje tu je i suprotnost - mrznja...i tako obostrano...kao sistem spojenih sudova, jedan se ne moze pokrenuti bez drugog...kada se jedan pokrene odmah je tu drugi, kao opomena, kao simbol urodjene nesigurnosti...secate se one cuvene izjave : "glasacu ja i za Vas, ali kada dodjete na vlast"...strasno je sto se posle 7 godina neko nasladjuje i koristi tudjom i licnom nesrecom.Strasno je i to sto vec 15 godina neko nije kaznjen za svoje zlocine i krije se iza mene, tebe...Strasno je to sto niko ne razmislja i ne gleda napred kao sto je i govorio pokojni Djindjic, nego se i njegovi apostoli okrecu, vracaju i polemisu. Ja bih zeleo da moja drzava bude pre svega drzava dobrih , kulturnih, obrazovanih ljudi...da li je to evropski i moderan model ili pravoslavni i tradicionalni model...to mi nije bitno.

Castles

pre 14 godina

Ponekad se gadim države u kojoj živim, a onda se osvrnem oko sebe i shvatim da sam okružen normalnim ljudima koje sam birao za svoje prijatelje, progutam knedlu i odlučim da i dalje ne pobegnem odavde... Ovakav šljam Obraz i sl. ne želim ni dobar dan na ulici da mi kažu jer prosto nisu dostojni nas normalnih i pristojnih ljudi!!

Miloš

pre 14 godina

Vinovnici ovakvih dogadjaja su u Srbiji svakim danom sve malobrojniji ali samim tim i opasniji. Lav je najopasniji kada je ranjen. Ipak, ubedjen sam da ce Srbija kakvu je Zoran zeleo, odneti konacnu pobedu.

Dzoni

pre 14 godina

Djindjic je ubijen na Mladicev rodjendan. Puka slucajnost, ili je neko hteo tada da posalje neku poruku? trebalo bi pitati one koji i danas cuvaju Ratka Mladica.

Zeljko

pre 14 godina

A da nisu vise malo dosadni sa ovim plakatima...? Ta "njihova" akcija me uopste vise ne tangira jer je besmislena. Znam da je ovo cista provokacija ali treba ih ignorisati.

Rastko

pre 14 godina

Ovi koje je Sloba pustio iz pećina, a nije ih vratio nazad, teško se prilagodjavaju na civilizaciju, pre će se civilizacija prilagoditi na njihova pećinska pravila...

libe

pre 14 godina

Jedva cekam kada ce uhvatiti tog ... ubicu koji je pocinio najveci genocid u Evropi posle II sv. rata...pa umesto bulevara, da dobije zatvorsku celiju...

Goga

pre 14 godina

Nasa Vlada ocigledno ne misli da 1389 treba zabraniti, to je za njih legitimna patriotska organizacija, kao i Obraz. Ni od ovog nece biti nista, kao ni od svega sto su radili kad je prajd trebalo da se odrzi. U bilo kojoj drugoj normalnoj zemlji bi ih preko noci zabranili, kod nas im je dozvoljeno da slobodno defiluju gradom.

Olika

pre 14 godina

Ovaj sto mu lepe plakate je tu negde... i ne mogu vise uopste da verujem da ga ne mogu naci, pa nije ovaj ostatak bivse zemlje toliko strasno veliki !

Liberal

pre 14 godina

Da ne zaboravimo da je taj bulevar DS nazvala Đinđićevim usred kampanje za izbore 2007. (tj - skupljala potpise tada), a da je par meseci kasnije jedino 100 LDPovaca na 33 stepena izašlo da brani bulevar kad je Vučić lepio plakate na zgradu B92, a Obraz i 1389 želeli da linčuju svakog ko im se nađe na putu.

Madjarica

pre 14 godina

Da su zabranili i pohapsili sve jos 20. septembra prosle godine, ovog danas mozda ne bi bilo..toliko o resenosti drzave da se obracuna sa nasiljem i fasistima..

Dosta je

pre 14 godina

Ма да, нико није ништа видео, нико нема појма! А погледајте коментаре на сајту "Преса" па ће те видети шта такви мисле на ову вест. Славе људи рођендан генералу, честитају.
Ти морони би и данас пуцали у Ђинђића да могу. Пуцали би они кад би могли и у нас који не мислимо као они. Шта је за њих метак, нож, жица. Алат за рад. А ми све то правдамо правом на изношење и супротног става, демократијом и разним глупостима.
Каква бре демократија. За кога? За оне што су се радовали и певали кад је Ђинђић убијен? За оне што и данас славе по разним сајтовима, по кафанама и другим местима! За нас је то ништа. Ми то мирно гледамо, згражавамо се! Ух ал смо их насикирали.
Па те ликове смо ми пустили да раде шта хоће, да славе злочинце и зликовце, који су у име Срба и Српства убијали друге, палили и сатирали све што им је пало под руку. И данас се ти исти јављају поново. А ми се и даље чудимо, питајмо, гледајмо. Зар ништа нисмо научили?

raja babeja

pre 14 godina

Sramotno. Oni koji su godinama ponižavali ovu zemlju, oni zahvaljujući kojima je vizionar Đinđić ubijen da je ne bi poveo putem prosperiteta na kome nije bilo mesta za takve, još uvek rovare i dižu glave kako bi pokazali kako im niko ništa ne može. Sve dok su na vlasti, nažalost, još uvek mnogi koji su priželjkivali, i radovali se ubicama (nevažno da li snajperistima, ili nišandžijama topova i haubica), ova zemlja će biti u jadu i kalu. Ne verujem da organi reda i pravde ove države ne znaju ko stoji iza tog Pokreta 1389. nažalost, politička pozadina ubistva pokojnog premijera još uvek nije ( a ne verujem i da ikada hoće ), rasvetljena.

hike

pre 14 godina

Nesto ne verujen da sefovi iz MUP ili BIA ne znaju ko stoji iz organizacije lepljenja tih plakata a i ko ih lepi.
Samo izgleda da neki kadrovi iz danasnjeg MUP i BIA to podrzavaju i zato nista ne poduzimaju.

shark

pre 14 godina

E, jadna li si Srbijo, 7 godina poslije ubistva Premijera sa kojim si mogla naprijed, ti biras gubitnike i kukavice. A ovi Obrazovci i 1389. pojma o zivotu nemaju. Kukala im majka kako su nesvjesni. Zoki, nisi se ima za koga boriti.

Beogradjanin

pre 14 godina

Samo neka lepe plakate.
Za koju godinu ce jedna nova moderna Srbija otkriti imena nalogodavaca ubistva premijera kao i onih koji su se radovali i slavili.
Do tada neka lepe.

Beogradjanin

pre 14 godina

Samo neka lepe plakate.
Za koju godinu ce jedna nova moderna Srbija otkriti imena nalogodavaca ubistva premijera kao i onih koji su se radovali i slavili.
Do tada neka lepe.

Goga

pre 14 godina

Nasa Vlada ocigledno ne misli da 1389 treba zabraniti, to je za njih legitimna patriotska organizacija, kao i Obraz. Ni od ovog nece biti nista, kao ni od svega sto su radili kad je prajd trebalo da se odrzi. U bilo kojoj drugoj normalnoj zemlji bi ih preko noci zabranili, kod nas im je dozvoljeno da slobodno defiluju gradom.

Dosta je

pre 14 godina

Ма да, нико није ништа видео, нико нема појма! А погледајте коментаре на сајту "Преса" па ће те видети шта такви мисле на ову вест. Славе људи рођендан генералу, честитају.
Ти морони би и данас пуцали у Ђинђића да могу. Пуцали би они кад би могли и у нас који не мислимо као они. Шта је за њих метак, нож, жица. Алат за рад. А ми све то правдамо правом на изношење и супротног става, демократијом и разним глупостима.
Каква бре демократија. За кога? За оне што су се радовали и певали кад је Ђинђић убијен? За оне што и данас славе по разним сајтовима, по кафанама и другим местима! За нас је то ништа. Ми то мирно гледамо, згражавамо се! Ух ал смо их насикирали.
Па те ликове смо ми пустили да раде шта хоће, да славе злочинце и зликовце, који су у име Срба и Српства убијали друге, палили и сатирали све што им је пало под руку. И данас се ти исти јављају поново. А ми се и даље чудимо, питајмо, гледајмо. Зар ништа нисмо научили?

libe

pre 14 godina

Jedva cekam kada ce uhvatiti tog ... ubicu koji je pocinio najveci genocid u Evropi posle II sv. rata...pa umesto bulevara, da dobije zatvorsku celiju...

mattersville

pre 14 godina

ciji bulevar? "junaka" Mladica koji se krije ispod neke suknje sve ove godine?
Mladica u Hag!
A fasiti koji su lepili te plakate, su najveca sramota Srbije

Olika

pre 14 godina

Ovaj sto mu lepe plakate je tu negde... i ne mogu vise uopste da verujem da ga ne mogu naci, pa nije ovaj ostatak bivse zemlje toliko strasno veliki !

Castles

pre 14 godina

Ponekad se gadim države u kojoj živim, a onda se osvrnem oko sebe i shvatim da sam okružen normalnim ljudima koje sam birao za svoje prijatelje, progutam knedlu i odlučim da i dalje ne pobegnem odavde... Ovakav šljam Obraz i sl. ne želim ni dobar dan na ulici da mi kažu jer prosto nisu dostojni nas normalnih i pristojnih ljudi!!

shark

pre 14 godina

E, jadna li si Srbijo, 7 godina poslije ubistva Premijera sa kojim si mogla naprijed, ti biras gubitnike i kukavice. A ovi Obrazovci i 1389. pojma o zivotu nemaju. Kukala im majka kako su nesvjesni. Zoki, nisi se ima za koga boriti.

Madjarica

pre 14 godina

Da su zabranili i pohapsili sve jos 20. septembra prosle godine, ovog danas mozda ne bi bilo..toliko o resenosti drzave da se obracuna sa nasiljem i fasistima..

Liberal

pre 14 godina

Da ne zaboravimo da je taj bulevar DS nazvala Đinđićevim usred kampanje za izbore 2007. (tj - skupljala potpise tada), a da je par meseci kasnije jedino 100 LDPovaca na 33 stepena izašlo da brani bulevar kad je Vučić lepio plakate na zgradu B92, a Obraz i 1389 želeli da linčuju svakog ko im se nađe na putu.

hike

pre 14 godina

Nesto ne verujen da sefovi iz MUP ili BIA ne znaju ko stoji iz organizacije lepljenja tih plakata a i ko ih lepi.
Samo izgleda da neki kadrovi iz danasnjeg MUP i BIA to podrzavaju i zato nista ne poduzimaju.

Dzoni

pre 14 godina

Djindjic je ubijen na Mladicev rodjendan. Puka slucajnost, ili je neko hteo tada da posalje neku poruku? trebalo bi pitati one koji i danas cuvaju Ratka Mladica.

raja babeja

pre 14 godina

Sramotno. Oni koji su godinama ponižavali ovu zemlju, oni zahvaljujući kojima je vizionar Đinđić ubijen da je ne bi poveo putem prosperiteta na kome nije bilo mesta za takve, još uvek rovare i dižu glave kako bi pokazali kako im niko ništa ne može. Sve dok su na vlasti, nažalost, još uvek mnogi koji su priželjkivali, i radovali se ubicama (nevažno da li snajperistima, ili nišandžijama topova i haubica), ova zemlja će biti u jadu i kalu. Ne verujem da organi reda i pravde ove države ne znaju ko stoji iza tog Pokreta 1389. nažalost, politička pozadina ubistva pokojnog premijera još uvek nije ( a ne verujem i da ikada hoće ), rasvetljena.

Rastko

pre 14 godina

Ovi koje je Sloba pustio iz pećina, a nije ih vratio nazad, teško se prilagodjavaju na civilizaciju, pre će se civilizacija prilagoditi na njihova pećinska pravila...

Miloš

pre 14 godina

Vinovnici ovakvih dogadjaja su u Srbiji svakim danom sve malobrojniji ali samim tim i opasniji. Lav je najopasniji kada je ranjen. Ipak, ubedjen sam da ce Srbija kakvu je Zoran zeleo, odneti konacnu pobedu.

wukiw

pre 14 godina

Uvek kad su neke afere u toku ili na pomolu ( Uredba o konverziji gradj. zemljista, Darko Saric, reizbor sudija... ) desavaju se ovakve gluposti koje skrecu paznju gradjana od pravih problema ovog drustva a to su KORUPCIJA, KRADJA, MONOPOLI, KRIMINAL, VEZE POLITIKE, TAJKUNA I MAFIJE... u ovoj zemlji ne postoji politicka partija koja ZASTUPA INTERESE NARODA...

provincijalka

pre 14 godina

''Davno ti je vrag zaseo na prag, zemljo Srbijo
Niko ziv se ne seca tolikih nesreca za jednog vezira
Oko tebe komsije podizu bedeme jeda i prezira
Tog jos nije bilo Ludama je milo Ostale je stid''
Dj.Balasevic

''u svakoj zemlji ima korova,ali se samo u Srbiji korov zaliva''
Z.Djindjic

NO COMENT!

GuC

pre 14 godina

ovo nije vest, vest bi bila da je naslov glasio : Policija pohapsila te likove, jer su jataci tog ratnog zlocinca...zasto policija nije MOMENTALNO reagovala, lepo su se potpisali ljudi, a mozda nisu ostavili broj mobilnog?

swayzak

pre 14 godina

.... Isprane mozgove koji stoje iza ovog pokreta treba zaposliti i da tako pomažu ovu zemlju a ne da se bave volonterskim uništavanjem fasada ovog grada.

Ubice nevinih nikada neće biti junaci ovog naroda.

Zeljko

pre 14 godina

A da nisu vise malo dosadni sa ovim plakatima...? Ta "njihova" akcija me uopste vise ne tangira jer je besmislena. Znam da je ovo cista provokacija ali treba ih ignorisati.

Marina

pre 14 godina

O tome stalno šapće i međunarodna zajednica i sudjedne zemlje u regiji: Srbija još nije prošla katarzu. Ogromni broj građana (64%) podupire Mladića. Ovi iz 1389 samo imaju više građanske "hrabrosti" da izraze svoj stav na vrlo uočljiv način,drugi se skrivaju iza anketa i komentara online. Glavni odgovorni za cementirani stav građana Srbije su Tadić i Jeremić,da, bez daljnjega demokrate i legalisti, ali bez snage da kažu bob bob,a popu pop.

aleksandar

pre 14 godina

ponavlja se vekovna prica...tacnije obnavlja se...iste uloge - drugi glumci..Vuk Brankovic - Car Lazar, Karadjordje - Milos Obrenovic, Tito (doduse ovaj nije nas, ali smo ga prihvatili) - Draza, Tu i tamo kroz istoriju zamene mesta ali su cvrsto tu u svesti ovog neobrazovanog naroda...Kao jedan stereotip mase ka obozavanju idola...a gde je obozavanje tu je i suprotnost - mrznja...i tako obostrano...kao sistem spojenih sudova, jedan se ne moze pokrenuti bez drugog...kada se jedan pokrene odmah je tu drugi, kao opomena, kao simbol urodjene nesigurnosti...secate se one cuvene izjave : "glasacu ja i za Vas, ali kada dodjete na vlast"...strasno je sto se posle 7 godina neko nasladjuje i koristi tudjom i licnom nesrecom.Strasno je i to sto vec 15 godina neko nije kaznjen za svoje zlocine i krije se iza mene, tebe...Strasno je to sto niko ne razmislja i ne gleda napred kao sto je i govorio pokojni Djindjic, nego se i njegovi apostoli okrecu, vracaju i polemisu. Ja bih zeleo da moja drzava bude pre svega drzava dobrih , kulturnih, obrazovanih ljudi...da li je to evropski i moderan model ili pravoslavni i tradicionalni model...to mi nije bitno.

mina

pre 14 godina

ovo nam ukazuje na dve stvari:
1. ili milicija uopste nocu ne patrolira ulicama grada, pa moze da vrslja kako ko hoce
2.ili sve to vidi pa se pravi luda

Zoki

pre 14 godina

Sramota da se ovakvi pokreti ne zabranjuju ? Kad bi neko u demokratskoj Nemackoj lepio parole Hitlerova ulica taj bi dobio visegodisnju robiju.Zna se ko su vodje(a politicka pozadina)takvih pokreta a policija se ni ne usudjuje da ih pohapsi ? Ali ko da ih hapsi ... Jos jedna sramota za nasu Drzavu !

giuseppe

pre 14 godina

Nesrećni YUBC u Bulevaru Mihajla Pupina opet unakažen grafitima 1389, masnom crnom farbom... To je ta što se ne skida lako... Takođe noćas išarano. IMA LI POLICIJE NEGDE?

milivoje

pre 14 godina

ne mogu da verujem.ja sam 2000 godine lepio plakate zorana djindjica u relativno malom selu oko 3 sati nocu i mene milicija uhvati hvala bogu bez posledica jer i policija je tad shvatila ko je zoran djindjic a danas u tako velikom bulevaru osvetljenom od toliko gradjana ne vidi huligane sta im rade po bulevaru je velika bruka.neki politicari su ispred kamere lepili iste plakate.pa zar treba veci komentar.sve se zna a nista se nezna.***djindjicevi toplicani.

Mihajlo

pre 14 godina

Ja ne znam vise o cemu se ovde radi?! Da li cemo iznova i iznova da se sokiramo i snebivamo,ili ce tim ljudima neko stati na put?Da li je 'Pokret 1389' zabranjen u ovoj zemlji i njihovi lideri pohapseni ili im je omoguceno slobodno da deluju?Ako je ovo prvo,onda vise ne zelim da ih gledam na televiziji kako daju izjave o tekucim pitanjima prepiruci se rame uz rame sa ministrima, njihovim savetnicima i novinarima...

savo iz Kragujevca

pre 14 godina

ovoj državi očigledno treba Mladić da se iza njega odvijaju pljačke, korupcija,mućke u izboru sudija i tužilaca, glad, otimačina i ostale gluposti. Oni strepe da se on sam ne preda ili umre na javnom mestu. Oni će i njegovu smrt da kriju kako bi narodu skrenuli pažnju sa glavnih problema.

Fulcrum

pre 14 godina

Sramotan cin ljudi koji se kriju iza nalepnica,kad su tako velike patriJote neka izadju u javnost pa makar da im vidimo lica!!! VI STE KUKAVICE I NELJUDI!!!

Mirela

pre 14 godina

Svi znamo ko je to uradio,a i policija takodje,a takodje i znamo da je ta organizacija zabranjena pa ne razumem sta vlasti cekaju.Sigurno imaju njihove dosijee pa nek izvole da ih privedu.

Gradjanin Q

pre 14 godina

Takvu svinjariju (lepljenje plakata coveka koji je ubio 7.000 ljudi) kao nisu ocekivali danas ili ovih dana???

Ovo je veliki minus za policiju jer nije dobro uradila svoj posao. Vazno je da su sigurno na hiljade kazni u sabracaju napisali.

E demokratijo u Srbiji jadna li si!

One jadne Albance su vratili ovde zbog teze da je Srbija sada "demokratska" zemlja.
Mozda i jeste ali u glavama Tadica i Cvetkovica.

Visokoletac

pre 14 godina

Kakav bre Ratko, kakva 1389.!!!
Zamislite da ovde, u Njujorku, u Kvins bulevaru, neko prelepi tablu sa imenom "Bulevar Osame Bin Ladena ili Bul. A.Hitlera"!!! Ne daj Boze....
Taj bi u bukagijama vijao ceo zivot. Srecan sam sto sam US citizen, u isto vreme zalim za mojim Beogradom, familijom i prijateljima koje sam ostavio.

milan

pre 14 godina

jedan plakat sa tim natpisom je i jedan korak nazad za srbiju. u stilu tog plakata je i onaj osmeh z. brunclik na pink tv. u sinocnjoj emisiji.

libe

pre 14 godina

Jedva cekam kada ce uhvatiti tog ... ubicu koji je pocinio najveci genocid u Evropi posle II sv. rata...pa umesto bulevara, da dobije zatvorsku celiju...

Goga

pre 14 godina

Nasa Vlada ocigledno ne misli da 1389 treba zabraniti, to je za njih legitimna patriotska organizacija, kao i Obraz. Ni od ovog nece biti nista, kao ni od svega sto su radili kad je prajd trebalo da se odrzi. U bilo kojoj drugoj normalnoj zemlji bi ih preko noci zabranili, kod nas im je dozvoljeno da slobodno defiluju gradom.

Beogradjanin

pre 14 godina

Samo neka lepe plakate.
Za koju godinu ce jedna nova moderna Srbija otkriti imena nalogodavaca ubistva premijera kao i onih koji su se radovali i slavili.
Do tada neka lepe.

Dosta je

pre 14 godina

Ма да, нико није ништа видео, нико нема појма! А погледајте коментаре на сајту "Преса" па ће те видети шта такви мисле на ову вест. Славе људи рођендан генералу, честитају.
Ти морони би и данас пуцали у Ђинђића да могу. Пуцали би они кад би могли и у нас који не мислимо као они. Шта је за њих метак, нож, жица. Алат за рад. А ми све то правдамо правом на изношење и супротног става, демократијом и разним глупостима.
Каква бре демократија. За кога? За оне што су се радовали и певали кад је Ђинђић убијен? За оне што и данас славе по разним сајтовима, по кафанама и другим местима! За нас је то ништа. Ми то мирно гледамо, згражавамо се! Ух ал смо их насикирали.
Па те ликове смо ми пустили да раде шта хоће, да славе злочинце и зликовце, који су у име Срба и Српства убијали друге, палили и сатирали све што им је пало под руку. И данас се ти исти јављају поново. А ми се и даље чудимо, питајмо, гледајмо. Зар ништа нисмо научили?

shark

pre 14 godina

E, jadna li si Srbijo, 7 godina poslije ubistva Premijera sa kojim si mogla naprijed, ti biras gubitnike i kukavice. A ovi Obrazovci i 1389. pojma o zivotu nemaju. Kukala im majka kako su nesvjesni. Zoki, nisi se ima za koga boriti.

Rastko

pre 14 godina

Ovi koje je Sloba pustio iz pećina, a nije ih vratio nazad, teško se prilagodjavaju na civilizaciju, pre će se civilizacija prilagoditi na njihova pećinska pravila...

Olika

pre 14 godina

Ovaj sto mu lepe plakate je tu negde... i ne mogu vise uopste da verujem da ga ne mogu naci, pa nije ovaj ostatak bivse zemlje toliko strasno veliki !

mattersville

pre 14 godina

ciji bulevar? "junaka" Mladica koji se krije ispod neke suknje sve ove godine?
Mladica u Hag!
A fasiti koji su lepili te plakate, su najveca sramota Srbije

Castles

pre 14 godina

Ponekad se gadim države u kojoj živim, a onda se osvrnem oko sebe i shvatim da sam okružen normalnim ljudima koje sam birao za svoje prijatelje, progutam knedlu i odlučim da i dalje ne pobegnem odavde... Ovakav šljam Obraz i sl. ne želim ni dobar dan na ulici da mi kažu jer prosto nisu dostojni nas normalnih i pristojnih ljudi!!

Madjarica

pre 14 godina

Da su zabranili i pohapsili sve jos 20. septembra prosle godine, ovog danas mozda ne bi bilo..toliko o resenosti drzave da se obracuna sa nasiljem i fasistima..

raja babeja

pre 14 godina

Sramotno. Oni koji su godinama ponižavali ovu zemlju, oni zahvaljujući kojima je vizionar Đinđić ubijen da je ne bi poveo putem prosperiteta na kome nije bilo mesta za takve, još uvek rovare i dižu glave kako bi pokazali kako im niko ništa ne može. Sve dok su na vlasti, nažalost, još uvek mnogi koji su priželjkivali, i radovali se ubicama (nevažno da li snajperistima, ili nišandžijama topova i haubica), ova zemlja će biti u jadu i kalu. Ne verujem da organi reda i pravde ove države ne znaju ko stoji iza tog Pokreta 1389. nažalost, politička pozadina ubistva pokojnog premijera još uvek nije ( a ne verujem i da ikada hoće ), rasvetljena.

Miloš

pre 14 godina

Vinovnici ovakvih dogadjaja su u Srbiji svakim danom sve malobrojniji ali samim tim i opasniji. Lav je najopasniji kada je ranjen. Ipak, ubedjen sam da ce Srbija kakvu je Zoran zeleo, odneti konacnu pobedu.

Liberal

pre 14 godina

Da ne zaboravimo da je taj bulevar DS nazvala Đinđićevim usred kampanje za izbore 2007. (tj - skupljala potpise tada), a da je par meseci kasnije jedino 100 LDPovaca na 33 stepena izašlo da brani bulevar kad je Vučić lepio plakate na zgradu B92, a Obraz i 1389 želeli da linčuju svakog ko im se nađe na putu.

Zeljko

pre 14 godina

A da nisu vise malo dosadni sa ovim plakatima...? Ta "njihova" akcija me uopste vise ne tangira jer je besmislena. Znam da je ovo cista provokacija ali treba ih ignorisati.

hike

pre 14 godina

Nesto ne verujen da sefovi iz MUP ili BIA ne znaju ko stoji iz organizacije lepljenja tih plakata a i ko ih lepi.
Samo izgleda da neki kadrovi iz danasnjeg MUP i BIA to podrzavaju i zato nista ne poduzimaju.

Dzoni

pre 14 godina

Djindjic je ubijen na Mladicev rodjendan. Puka slucajnost, ili je neko hteo tada da posalje neku poruku? trebalo bi pitati one koji i danas cuvaju Ratka Mladica.

swayzak

pre 14 godina

.... Isprane mozgove koji stoje iza ovog pokreta treba zaposliti i da tako pomažu ovu zemlju a ne da se bave volonterskim uništavanjem fasada ovog grada.

Ubice nevinih nikada neće biti junaci ovog naroda.

aleksandar

pre 14 godina

ponavlja se vekovna prica...tacnije obnavlja se...iste uloge - drugi glumci..Vuk Brankovic - Car Lazar, Karadjordje - Milos Obrenovic, Tito (doduse ovaj nije nas, ali smo ga prihvatili) - Draza, Tu i tamo kroz istoriju zamene mesta ali su cvrsto tu u svesti ovog neobrazovanog naroda...Kao jedan stereotip mase ka obozavanju idola...a gde je obozavanje tu je i suprotnost - mrznja...i tako obostrano...kao sistem spojenih sudova, jedan se ne moze pokrenuti bez drugog...kada se jedan pokrene odmah je tu drugi, kao opomena, kao simbol urodjene nesigurnosti...secate se one cuvene izjave : "glasacu ja i za Vas, ali kada dodjete na vlast"...strasno je sto se posle 7 godina neko nasladjuje i koristi tudjom i licnom nesrecom.Strasno je i to sto vec 15 godina neko nije kaznjen za svoje zlocine i krije se iza mene, tebe...Strasno je to sto niko ne razmislja i ne gleda napred kao sto je i govorio pokojni Djindjic, nego se i njegovi apostoli okrecu, vracaju i polemisu. Ja bih zeleo da moja drzava bude pre svega drzava dobrih , kulturnih, obrazovanih ljudi...da li je to evropski i moderan model ili pravoslavni i tradicionalni model...to mi nije bitno.

GuC

pre 14 godina

ovo nije vest, vest bi bila da je naslov glasio : Policija pohapsila te likove, jer su jataci tog ratnog zlocinca...zasto policija nije MOMENTALNO reagovala, lepo su se potpisali ljudi, a mozda nisu ostavili broj mobilnog?

wukiw

pre 14 godina

Uvek kad su neke afere u toku ili na pomolu ( Uredba o konverziji gradj. zemljista, Darko Saric, reizbor sudija... ) desavaju se ovakve gluposti koje skrecu paznju gradjana od pravih problema ovog drustva a to su KORUPCIJA, KRADJA, MONOPOLI, KRIMINAL, VEZE POLITIKE, TAJKUNA I MAFIJE... u ovoj zemlji ne postoji politicka partija koja ZASTUPA INTERESE NARODA...

Mihajlo

pre 14 godina

Ja ne znam vise o cemu se ovde radi?! Da li cemo iznova i iznova da se sokiramo i snebivamo,ili ce tim ljudima neko stati na put?Da li je 'Pokret 1389' zabranjen u ovoj zemlji i njihovi lideri pohapseni ili im je omoguceno slobodno da deluju?Ako je ovo prvo,onda vise ne zelim da ih gledam na televiziji kako daju izjave o tekucim pitanjima prepiruci se rame uz rame sa ministrima, njihovim savetnicima i novinarima...

Marina

pre 14 godina

O tome stalno šapće i međunarodna zajednica i sudjedne zemlje u regiji: Srbija još nije prošla katarzu. Ogromni broj građana (64%) podupire Mladića. Ovi iz 1389 samo imaju više građanske "hrabrosti" da izraze svoj stav na vrlo uočljiv način,drugi se skrivaju iza anketa i komentara online. Glavni odgovorni za cementirani stav građana Srbije su Tadić i Jeremić,da, bez daljnjega demokrate i legalisti, ali bez snage da kažu bob bob,a popu pop.

provincijalka

pre 14 godina

''Davno ti je vrag zaseo na prag, zemljo Srbijo
Niko ziv se ne seca tolikih nesreca za jednog vezira
Oko tebe komsije podizu bedeme jeda i prezira
Tog jos nije bilo Ludama je milo Ostale je stid''
Dj.Balasevic

''u svakoj zemlji ima korova,ali se samo u Srbiji korov zaliva''
Z.Djindjic

NO COMENT!

mina

pre 14 godina

ovo nam ukazuje na dve stvari:
1. ili milicija uopste nocu ne patrolira ulicama grada, pa moze da vrslja kako ko hoce
2.ili sve to vidi pa se pravi luda

Fulcrum

pre 14 godina

Sramotan cin ljudi koji se kriju iza nalepnica,kad su tako velike patriJote neka izadju u javnost pa makar da im vidimo lica!!! VI STE KUKAVICE I NELJUDI!!!

Zoki

pre 14 godina

Sramota da se ovakvi pokreti ne zabranjuju ? Kad bi neko u demokratskoj Nemackoj lepio parole Hitlerova ulica taj bi dobio visegodisnju robiju.Zna se ko su vodje(a politicka pozadina)takvih pokreta a policija se ni ne usudjuje da ih pohapsi ? Ali ko da ih hapsi ... Jos jedna sramota za nasu Drzavu !

Mirela

pre 14 godina

Svi znamo ko je to uradio,a i policija takodje,a takodje i znamo da je ta organizacija zabranjena pa ne razumem sta vlasti cekaju.Sigurno imaju njihove dosijee pa nek izvole da ih privedu.

milivoje

pre 14 godina

ne mogu da verujem.ja sam 2000 godine lepio plakate zorana djindjica u relativno malom selu oko 3 sati nocu i mene milicija uhvati hvala bogu bez posledica jer i policija je tad shvatila ko je zoran djindjic a danas u tako velikom bulevaru osvetljenom od toliko gradjana ne vidi huligane sta im rade po bulevaru je velika bruka.neki politicari su ispred kamere lepili iste plakate.pa zar treba veci komentar.sve se zna a nista se nezna.***djindjicevi toplicani.

giuseppe

pre 14 godina

Nesrećni YUBC u Bulevaru Mihajla Pupina opet unakažen grafitima 1389, masnom crnom farbom... To je ta što se ne skida lako... Takođe noćas išarano. IMA LI POLICIJE NEGDE?

savo iz Kragujevca

pre 14 godina

ovoj državi očigledno treba Mladić da se iza njega odvijaju pljačke, korupcija,mućke u izboru sudija i tužilaca, glad, otimačina i ostale gluposti. Oni strepe da se on sam ne preda ili umre na javnom mestu. Oni će i njegovu smrt da kriju kako bi narodu skrenuli pažnju sa glavnih problema.

Visokoletac

pre 14 godina

Kakav bre Ratko, kakva 1389.!!!
Zamislite da ovde, u Njujorku, u Kvins bulevaru, neko prelepi tablu sa imenom "Bulevar Osame Bin Ladena ili Bul. A.Hitlera"!!! Ne daj Boze....
Taj bi u bukagijama vijao ceo zivot. Srecan sam sto sam US citizen, u isto vreme zalim za mojim Beogradom, familijom i prijateljima koje sam ostavio.

Gradjanin Q

pre 14 godina

Takvu svinjariju (lepljenje plakata coveka koji je ubio 7.000 ljudi) kao nisu ocekivali danas ili ovih dana???

Ovo je veliki minus za policiju jer nije dobro uradila svoj posao. Vazno je da su sigurno na hiljade kazni u sabracaju napisali.

E demokratijo u Srbiji jadna li si!

One jadne Albance su vratili ovde zbog teze da je Srbija sada "demokratska" zemlja.
Mozda i jeste ali u glavama Tadica i Cvetkovica.

milan

pre 14 godina

jedan plakat sa tim natpisom je i jedan korak nazad za srbiju. u stilu tog plakata je i onaj osmeh z. brunclik na pink tv. u sinocnjoj emisiji.