Petak, 05.03.2010.

18:18

Poslanici kritikovali rad medija

Predstavnici vladajuće koalicije u Skupštini Srbije optužili su novinare da zlonamernim pisanjem degradiraju rad parlamenta.

Izvor: B92

Poslanici kritikovali rad medija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

26 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandra

pre 14 godina

Gospodo, LEZILEBOVIĆI, a u čemu je greška, evri ili dinari. Vi ste to potrošili za kojekakve gluposti i bahanalije. Plaćanje školarine sekretaricama, odlascima na zimovanja i letovanja, nepotrbna putovanja po Srbiji i svetu.
Sigurno niste to potrošili za neko novo obdanište, školu, nedajbože most ili za pomoć ženama koje ne mogu da zatrudne da podignete natalitet.
VI STE GROBARI SRBA I SRBIJE.

*bane*

pre 14 godina

* Kad smo već kod toga interesuje me dokle je mandat Tijaniću i dokle će biti isti početek za EPP program , gde imam utisak kao da vidim dvoje iz nekog folklora, koji krišom igraju neko narodno srpsko kolo sa Kosova !! Nemam ništa protiv njihove pesme i igre , ali kad to čujem ja odmah promenim program , neki put se i pređem, ali taj zvuk mi razara kićmenu moždanu, što bi rekao Cane!!

tibulo

pre 14 godina

Nemam utisak da se tekstovi pregledaju pre ulaska u stampu. Greska zameniti eure i dinare nije mala. Naprotiv, otkriva malicioznost, povrsnost, neprofesionalnost. Nazalost, otvara i pitanje odakle se dobijaju podaci. Znaci, morace se proveriti svaka rec mlade novinarke. Izgleda da mlada novinarka nema dlake na jeziku. A, novine, prenose sve sto im referisu njihovi ljudi. Ne vidim nikakve prepreke da profesor Micunovic drugacije postupi, posle rasciscavanja odnosa u skupstini u odnosu na odgovornog urednika ovog lista.
Malicioznost prema njemu je ocigledna!
Ili, "pas laje, vetar nosi"

Jeremija Sociolog

pre 14 godina

Kakav paradoks, kave neistine i kakve fantazije se sire u Srbiji i prezentiraju Srpskom Narodu? Izmisljaju se sve moguce neistine, i tako produzava agonija Srbije a pljacka Srbije se nesmetano nastavlja. Srbija u stvari nema nijednog poslanika koji je biran na izborima. Oni koji sede u zgradi Srpskog Parlamenta su partijski delegati vladajucih partija na pattijskim konferencijama. Njih narod nije ovlastio da donose zakone i odlucuju o bilo cemu sto se tice Drzave Srbije. Prema tome, Srbija nema Narodne poslanike sto znaci da zemlja nije demokratska jer nije omogucila da narod bira svoje pretstavnike u Vladi Srbije i Skupstini ili Parlamentu Srbije. Sve dok se u Srbiji ne organizuju demokratski izbori po ustavu Srbije za biranje narodnih poslanika, Srbija nema nikakvih sansi da bude primljena u EU. Ustav Srbije mora da se postuje.

Nenad

pre 14 godina

Tek sada se vidi koliko smo degradirali gardu, himnu...ogromne zarade znane i neznane, beneficije, zamalo i "dembilske" penzije i sve je to malo...o njima se mora pisati u superlativu...jer to je demokratija. Pazite sta pisete ili ce opet "sablja".

Nena

pre 14 godina

Ovo je samo još jedan dokaz u nizu da vlast apsolutno kvari ljude i da oni na vlasti svoju poziciju apsolutno koriste za sopstvene interese. Ali, ovi su iskvareni došli i konstantno pokazuju da nisu dostojni da budu u Skupštini. Pitam se i ja -za koga sam glasala??? A bukvalno ne znam za koga ću glasati na narednim izborima, ja ne vidim ni jednu opciju, svi oni dođu, pokupe šta se pokupiti može, iskoriste koliko se iskoristiti može a narod ostaje gladan i siromašan, a od njega se krade. Sramota!

Dejan

pre 14 godina

Govor i ton kojim je Mićunović govorio pokazuje da je vlast svesna da je kriza u Srbiji ogromna, da je korupcija ogromna i da vlast zna za to ali ne želi da reaguje i sankcioniše i polako uvodi diktaturu.
Mediji moraju objavljivati samo ono što veliki Mićunović kaže da se objavi i sa čim se složi Dejanovićeva.
Ako tako ne radite naj........ ste ga.
Totalna diktatura ljudi koji su izgubili kompas.

Boki

pre 14 godina

Jos odavno sam odlucio da na sledecim izborima ne glasam ponovo za ove.
Danas sam resio da ne glasam vise NIKADA za njih.
Njima se ne svidja ton, ej!!!
Ovo je nevidjena bahatost, skandal...
Podrska novinarima!!!

ljiljana

pre 14 godina

Slušajući g-dju Kolundjiju kako sporim i visokoparnim tonom kritikuje novinare, shvatila sam da ova žena svoje laži pakuje u celofan. Lično sam se uverila da laže kada je tvrdila da su prilikom reizbora sudstva uradili veliki posao, odnosno reformu, a utvrdilo se da su samo ubacivali svoje partijske kolege- sudije za njihove prljave poslove. Oni troše naše pare i umišljaju da su veliki državnici.Zato mi više nemamo para ni za hranu, ni za račune i nismo više sigurni u našu budućnost. Pošteno ćemo raditi, zaraditi, a onda će doći ovi iz Skupštine i uzeće nam sve!

Joda

pre 14 godina

Svaka čast "demokrate"! Pa ovakav medijski mrak ni u vreme Miloševića nije bio! Ljudi...ja živim u maloj opštini gde se krade na veliko a niko ne sme da pisne! Iz ove zemlje se definitivno mora pobeći...

jovo

pre 14 godina

Podrška novinarima i urednicima.Pokušaj "parlamentaraca" da guše medije na ovakav način je skandal. E, sada dragi moji novinari naoštrite pera i počnite nemilosrdno, bez pardona... Vreme je. Bili ste u prvim redovima kada se rušio zločinački režim Miloševića i kako sami vidite ovi novi miloševići nisu ništa naučili. Samo napred, hrabro - jači ste, jači smo od njih !

matori

pre 14 godina

Degradirati rad parlamenta (koji se, uzgred, zvanično zove: Narodna Skupština), nije moguće!
Naime, sam je sebe već toliko degradirao, da se na tome više ništa ne može dodatno učiniti.

tomkarlo

pre 14 godina

Nema grešaka - samo su dinari zamenjeni evrima. Pa šta je to - samo sto puta su povećani troškovi. Greška bi verovatno bila da je novinar pogrešio jedno milion puta.
Ne razumem ozlojeđenost - novine priznaju da su pogrešile, ali i dalje ostaje "istina" koja je izneta u prvom članku. Ako se od javnih ličnosti traži "bezgrešnost" stvar je dobrog ukusa, morala i pravde da i predstavnici javnih medija budu "bezgrešni".

Bane

pre 14 godina

Kako su svi naivni! Novine napisu danas nesto na prvoj strani, velikim slovima, u crvenoj boji, a sutra objave demanti na devetoj strani u sivom kvadraticu.

aleksandar

pre 14 godina

Izgleda da necega ima oko tih dnevnica,cim se vlast uzbudila.Samo napred,istrazite svaki lopovluk,pa i poslanika.Oni su izgleda najopusteniji u trosenju nasih para.Ponavljam,nasih..

Zmaj

pre 14 godina

Sramota je da se poslanici usudjuju da ovako optuze medije nakoj bezbroj afera u kojima su "krali" drzavni novac putem zloupotrebe polozaja.

Tomislav Kresovic

pre 14 godina

Poslanici, ministri lideri poliitčkih partija nezadovoljni su izveštavanjem novinara. Šta oni od novinara očekuju?-Da pišu optimistički pozitivno kao da je u Srbiji sve u savršenom redu, da nema krize, da nema korupcije da oni nisu uključeni u sve te "rabote". Političari od novinara očekuju da ih se novinari boje, obožavaju i da budu njihovi propagandisti. Sve što je suprotno od navedenog ne odgovara poslanicima i političarima u Srbiji.

vegan

pre 14 godina

Bolje bi vam bilo da recimo izglasate otvaranje dosijea, zatim vracanje otete imovine svima, a ne samo Crkvama, da trazite izvestaj o tome gde je sve potrosen novac koji je usao u zemlju od 2000. itd itd itd.

dalmos

pre 14 godina

Da li je u doticnom clanku izneta neka neistina? NIJE!

Krivce za "degradaciju" cete morati da potrazite u svojim redovima, a malo je danas u tim klupama onih koji zasluzuju zvanje Narodnog poslanika.

I kada smo vec kod skupstine, da li RTS krsi zakon o medijima time sto skupstinski prenosi nisu vidno obelezeni ogranicenjem za mladje gledaoce, zbog eksplicitnih sadrzaja, i koja bi cifra trebalo da stoji u crvenom kruzicu!?

bezimena

pre 14 godina

"Kolundžija i Mićunović naveli su da je povod za konferenciju dosta "drastičan" i da im se ne dopada "ton teksta".

Ovakve izjave čak ni komunisti nisu davali! Da li se skupštinskim delegatima neki novinarski tekst "dopada ili ne" je njihova privatna stvar (ako je negde izneta neistina neka se obrate sudu)!

Medjutim, njihov (ne)rad i način tog (ne)rada mora da bude pod lupom javnosti i toj odgovornosti neće pobeći ma šta pričali! Što se tiče degradacije, sami su se degradirali. Nisu valjda novinari krivi što objavljuju njihove nepodobštine!?

Novinar

pre 14 godina

Mislim da bi trebalo pozatvarati sve novinare, vlastima dozvoliti da trose onako kako hoce, neka isprazne sve kase, napune svoje dzepove, zaposle rodjake i prijatelje, koriste drzavne fondove. Sami smo krivi, pomirljivi smo previse i spremni da zazmurimo nad javnim interesom, zarad licnog. Tako nam i treba, nije ni cudo da su novinari na dnu drustvene lestvice. Jadna smo mi zemlja kada su poslanici i predstavnici vlasti "edukatori" novinara. Ogorcen sam na profesiju, stvarno nas tretiraju kao marvu!

Aca

pre 14 godina

Niko ne moze da sroza nekome ugled ako je ovaj stvarno ispravan. Poslanici su sami sebi odavno srusili ugled, i steta sto mi ne bi komentar bio objavljen kada bih rekao sta sve mislim o njima, o svim strankama... Niko njih ne mora da gura u blato ili da ih njime maze, oni se iz njega ne vade.

zekan

pre 14 godina

Kabadahije ponovo na delu. Stvarno mnogo sebi dozvoljavaju ovi "narodni predstavnici" . Mora lepo da se piše o njima,sve najbolje,sve najlepše,dok piju krv narodu!!!

draganzr

pre 14 godina

kvazi demokratija na delu, jer u pravoj demokratiji sloboda medija je jedna od najvaznijih karakteristika razvijenog civilivizovanog drustva.

bezimena

pre 14 godina

"Kolundžija i Mićunović naveli su da je povod za konferenciju dosta "drastičan" i da im se ne dopada "ton teksta".

Ovakve izjave čak ni komunisti nisu davali! Da li se skupštinskim delegatima neki novinarski tekst "dopada ili ne" je njihova privatna stvar (ako je negde izneta neistina neka se obrate sudu)!

Medjutim, njihov (ne)rad i način tog (ne)rada mora da bude pod lupom javnosti i toj odgovornosti neće pobeći ma šta pričali! Što se tiče degradacije, sami su se degradirali. Nisu valjda novinari krivi što objavljuju njihove nepodobštine!?

zekan

pre 14 godina

Kabadahije ponovo na delu. Stvarno mnogo sebi dozvoljavaju ovi "narodni predstavnici" . Mora lepo da se piše o njima,sve najbolje,sve najlepše,dok piju krv narodu!!!

draganzr

pre 14 godina

kvazi demokratija na delu, jer u pravoj demokratiji sloboda medija je jedna od najvaznijih karakteristika razvijenog civilivizovanog drustva.

dalmos

pre 14 godina

Da li je u doticnom clanku izneta neka neistina? NIJE!

Krivce za "degradaciju" cete morati da potrazite u svojim redovima, a malo je danas u tim klupama onih koji zasluzuju zvanje Narodnog poslanika.

I kada smo vec kod skupstine, da li RTS krsi zakon o medijima time sto skupstinski prenosi nisu vidno obelezeni ogranicenjem za mladje gledaoce, zbog eksplicitnih sadrzaja, i koja bi cifra trebalo da stoji u crvenom kruzicu!?

vegan

pre 14 godina

Bolje bi vam bilo da recimo izglasate otvaranje dosijea, zatim vracanje otete imovine svima, a ne samo Crkvama, da trazite izvestaj o tome gde je sve potrosen novac koji je usao u zemlju od 2000. itd itd itd.

Novinar

pre 14 godina

Mislim da bi trebalo pozatvarati sve novinare, vlastima dozvoliti da trose onako kako hoce, neka isprazne sve kase, napune svoje dzepove, zaposle rodjake i prijatelje, koriste drzavne fondove. Sami smo krivi, pomirljivi smo previse i spremni da zazmurimo nad javnim interesom, zarad licnog. Tako nam i treba, nije ni cudo da su novinari na dnu drustvene lestvice. Jadna smo mi zemlja kada su poslanici i predstavnici vlasti "edukatori" novinara. Ogorcen sam na profesiju, stvarno nas tretiraju kao marvu!

aleksandar

pre 14 godina

Izgleda da necega ima oko tih dnevnica,cim se vlast uzbudila.Samo napred,istrazite svaki lopovluk,pa i poslanika.Oni su izgleda najopusteniji u trosenju nasih para.Ponavljam,nasih..

matori

pre 14 godina

Degradirati rad parlamenta (koji se, uzgred, zvanično zove: Narodna Skupština), nije moguće!
Naime, sam je sebe već toliko degradirao, da se na tome više ništa ne može dodatno učiniti.

Zmaj

pre 14 godina

Sramota je da se poslanici usudjuju da ovako optuze medije nakoj bezbroj afera u kojima su "krali" drzavni novac putem zloupotrebe polozaja.

Aca

pre 14 godina

Niko ne moze da sroza nekome ugled ako je ovaj stvarno ispravan. Poslanici su sami sebi odavno srusili ugled, i steta sto mi ne bi komentar bio objavljen kada bih rekao sta sve mislim o njima, o svim strankama... Niko njih ne mora da gura u blato ili da ih njime maze, oni se iz njega ne vade.

jovo

pre 14 godina

Podrška novinarima i urednicima.Pokušaj "parlamentaraca" da guše medije na ovakav način je skandal. E, sada dragi moji novinari naoštrite pera i počnite nemilosrdno, bez pardona... Vreme je. Bili ste u prvim redovima kada se rušio zločinački režim Miloševića i kako sami vidite ovi novi miloševići nisu ništa naučili. Samo napred, hrabro - jači ste, jači smo od njih !

Joda

pre 14 godina

Svaka čast "demokrate"! Pa ovakav medijski mrak ni u vreme Miloševića nije bio! Ljudi...ja živim u maloj opštini gde se krade na veliko a niko ne sme da pisne! Iz ove zemlje se definitivno mora pobeći...

Tomislav Kresovic

pre 14 godina

Poslanici, ministri lideri poliitčkih partija nezadovoljni su izveštavanjem novinara. Šta oni od novinara očekuju?-Da pišu optimistički pozitivno kao da je u Srbiji sve u savršenom redu, da nema krize, da nema korupcije da oni nisu uključeni u sve te "rabote". Političari od novinara očekuju da ih se novinari boje, obožavaju i da budu njihovi propagandisti. Sve što je suprotno od navedenog ne odgovara poslanicima i političarima u Srbiji.

Boki

pre 14 godina

Jos odavno sam odlucio da na sledecim izborima ne glasam ponovo za ove.
Danas sam resio da ne glasam vise NIKADA za njih.
Njima se ne svidja ton, ej!!!
Ovo je nevidjena bahatost, skandal...
Podrska novinarima!!!

ljiljana

pre 14 godina

Slušajući g-dju Kolundjiju kako sporim i visokoparnim tonom kritikuje novinare, shvatila sam da ova žena svoje laži pakuje u celofan. Lično sam se uverila da laže kada je tvrdila da su prilikom reizbora sudstva uradili veliki posao, odnosno reformu, a utvrdilo se da su samo ubacivali svoje partijske kolege- sudije za njihove prljave poslove. Oni troše naše pare i umišljaju da su veliki državnici.Zato mi više nemamo para ni za hranu, ni za račune i nismo više sigurni u našu budućnost. Pošteno ćemo raditi, zaraditi, a onda će doći ovi iz Skupštine i uzeće nam sve!

Dejan

pre 14 godina

Govor i ton kojim je Mićunović govorio pokazuje da je vlast svesna da je kriza u Srbiji ogromna, da je korupcija ogromna i da vlast zna za to ali ne želi da reaguje i sankcioniše i polako uvodi diktaturu.
Mediji moraju objavljivati samo ono što veliki Mićunović kaže da se objavi i sa čim se složi Dejanovićeva.
Ako tako ne radite naj........ ste ga.
Totalna diktatura ljudi koji su izgubili kompas.

Aleksandra

pre 14 godina

Gospodo, LEZILEBOVIĆI, a u čemu je greška, evri ili dinari. Vi ste to potrošili za kojekakve gluposti i bahanalije. Plaćanje školarine sekretaricama, odlascima na zimovanja i letovanja, nepotrbna putovanja po Srbiji i svetu.
Sigurno niste to potrošili za neko novo obdanište, školu, nedajbože most ili za pomoć ženama koje ne mogu da zatrudne da podignete natalitet.
VI STE GROBARI SRBA I SRBIJE.

Jeremija Sociolog

pre 14 godina

Kakav paradoks, kave neistine i kakve fantazije se sire u Srbiji i prezentiraju Srpskom Narodu? Izmisljaju se sve moguce neistine, i tako produzava agonija Srbije a pljacka Srbije se nesmetano nastavlja. Srbija u stvari nema nijednog poslanika koji je biran na izborima. Oni koji sede u zgradi Srpskog Parlamenta su partijski delegati vladajucih partija na pattijskim konferencijama. Njih narod nije ovlastio da donose zakone i odlucuju o bilo cemu sto se tice Drzave Srbije. Prema tome, Srbija nema Narodne poslanike sto znaci da zemlja nije demokratska jer nije omogucila da narod bira svoje pretstavnike u Vladi Srbije i Skupstini ili Parlamentu Srbije. Sve dok se u Srbiji ne organizuju demokratski izbori po ustavu Srbije za biranje narodnih poslanika, Srbija nema nikakvih sansi da bude primljena u EU. Ustav Srbije mora da se postuje.

tomkarlo

pre 14 godina

Nema grešaka - samo su dinari zamenjeni evrima. Pa šta je to - samo sto puta su povećani troškovi. Greška bi verovatno bila da je novinar pogrešio jedno milion puta.
Ne razumem ozlojeđenost - novine priznaju da su pogrešile, ali i dalje ostaje "istina" koja je izneta u prvom članku. Ako se od javnih ličnosti traži "bezgrešnost" stvar je dobrog ukusa, morala i pravde da i predstavnici javnih medija budu "bezgrešni".

Nena

pre 14 godina

Ovo je samo još jedan dokaz u nizu da vlast apsolutno kvari ljude i da oni na vlasti svoju poziciju apsolutno koriste za sopstvene interese. Ali, ovi su iskvareni došli i konstantno pokazuju da nisu dostojni da budu u Skupštini. Pitam se i ja -za koga sam glasala??? A bukvalno ne znam za koga ću glasati na narednim izborima, ja ne vidim ni jednu opciju, svi oni dođu, pokupe šta se pokupiti može, iskoriste koliko se iskoristiti može a narod ostaje gladan i siromašan, a od njega se krade. Sramota!

*bane*

pre 14 godina

* Kad smo već kod toga interesuje me dokle je mandat Tijaniću i dokle će biti isti početek za EPP program , gde imam utisak kao da vidim dvoje iz nekog folklora, koji krišom igraju neko narodno srpsko kolo sa Kosova !! Nemam ništa protiv njihove pesme i igre , ali kad to čujem ja odmah promenim program , neki put se i pređem, ali taj zvuk mi razara kićmenu moždanu, što bi rekao Cane!!

Nenad

pre 14 godina

Tek sada se vidi koliko smo degradirali gardu, himnu...ogromne zarade znane i neznane, beneficije, zamalo i "dembilske" penzije i sve je to malo...o njima se mora pisati u superlativu...jer to je demokratija. Pazite sta pisete ili ce opet "sablja".

Bane

pre 14 godina

Kako su svi naivni! Novine napisu danas nesto na prvoj strani, velikim slovima, u crvenoj boji, a sutra objave demanti na devetoj strani u sivom kvadraticu.

tibulo

pre 14 godina

Nemam utisak da se tekstovi pregledaju pre ulaska u stampu. Greska zameniti eure i dinare nije mala. Naprotiv, otkriva malicioznost, povrsnost, neprofesionalnost. Nazalost, otvara i pitanje odakle se dobijaju podaci. Znaci, morace se proveriti svaka rec mlade novinarke. Izgleda da mlada novinarka nema dlake na jeziku. A, novine, prenose sve sto im referisu njihovi ljudi. Ne vidim nikakve prepreke da profesor Micunovic drugacije postupi, posle rasciscavanja odnosa u skupstini u odnosu na odgovornog urednika ovog lista.
Malicioznost prema njemu je ocigledna!
Ili, "pas laje, vetar nosi"

Bane

pre 14 godina

Kako su svi naivni! Novine napisu danas nesto na prvoj strani, velikim slovima, u crvenoj boji, a sutra objave demanti na devetoj strani u sivom kvadraticu.

tibulo

pre 14 godina

Nemam utisak da se tekstovi pregledaju pre ulaska u stampu. Greska zameniti eure i dinare nije mala. Naprotiv, otkriva malicioznost, povrsnost, neprofesionalnost. Nazalost, otvara i pitanje odakle se dobijaju podaci. Znaci, morace se proveriti svaka rec mlade novinarke. Izgleda da mlada novinarka nema dlake na jeziku. A, novine, prenose sve sto im referisu njihovi ljudi. Ne vidim nikakve prepreke da profesor Micunovic drugacije postupi, posle rasciscavanja odnosa u skupstini u odnosu na odgovornog urednika ovog lista.
Malicioznost prema njemu je ocigledna!
Ili, "pas laje, vetar nosi"

bezimena

pre 14 godina

"Kolundžija i Mićunović naveli su da je povod za konferenciju dosta "drastičan" i da im se ne dopada "ton teksta".

Ovakve izjave čak ni komunisti nisu davali! Da li se skupštinskim delegatima neki novinarski tekst "dopada ili ne" je njihova privatna stvar (ako je negde izneta neistina neka se obrate sudu)!

Medjutim, njihov (ne)rad i način tog (ne)rada mora da bude pod lupom javnosti i toj odgovornosti neće pobeći ma šta pričali! Što se tiče degradacije, sami su se degradirali. Nisu valjda novinari krivi što objavljuju njihove nepodobštine!?

tomkarlo

pre 14 godina

Nema grešaka - samo su dinari zamenjeni evrima. Pa šta je to - samo sto puta su povećani troškovi. Greška bi verovatno bila da je novinar pogrešio jedno milion puta.
Ne razumem ozlojeđenost - novine priznaju da su pogrešile, ali i dalje ostaje "istina" koja je izneta u prvom članku. Ako se od javnih ličnosti traži "bezgrešnost" stvar je dobrog ukusa, morala i pravde da i predstavnici javnih medija budu "bezgrešni".

Zmaj

pre 14 godina

Sramota je da se poslanici usudjuju da ovako optuze medije nakoj bezbroj afera u kojima su "krali" drzavni novac putem zloupotrebe polozaja.

draganzr

pre 14 godina

kvazi demokratija na delu, jer u pravoj demokratiji sloboda medija je jedna od najvaznijih karakteristika razvijenog civilivizovanog drustva.

dalmos

pre 14 godina

Da li je u doticnom clanku izneta neka neistina? NIJE!

Krivce za "degradaciju" cete morati da potrazite u svojim redovima, a malo je danas u tim klupama onih koji zasluzuju zvanje Narodnog poslanika.

I kada smo vec kod skupstine, da li RTS krsi zakon o medijima time sto skupstinski prenosi nisu vidno obelezeni ogranicenjem za mladje gledaoce, zbog eksplicitnih sadrzaja, i koja bi cifra trebalo da stoji u crvenom kruzicu!?

Novinar

pre 14 godina

Mislim da bi trebalo pozatvarati sve novinare, vlastima dozvoliti da trose onako kako hoce, neka isprazne sve kase, napune svoje dzepove, zaposle rodjake i prijatelje, koriste drzavne fondove. Sami smo krivi, pomirljivi smo previse i spremni da zazmurimo nad javnim interesom, zarad licnog. Tako nam i treba, nije ni cudo da su novinari na dnu drustvene lestvice. Jadna smo mi zemlja kada su poslanici i predstavnici vlasti "edukatori" novinara. Ogorcen sam na profesiju, stvarno nas tretiraju kao marvu!

zekan

pre 14 godina

Kabadahije ponovo na delu. Stvarno mnogo sebi dozvoljavaju ovi "narodni predstavnici" . Mora lepo da se piše o njima,sve najbolje,sve najlepše,dok piju krv narodu!!!

aleksandar

pre 14 godina

Izgleda da necega ima oko tih dnevnica,cim se vlast uzbudila.Samo napred,istrazite svaki lopovluk,pa i poslanika.Oni su izgleda najopusteniji u trosenju nasih para.Ponavljam,nasih..

Joda

pre 14 godina

Svaka čast "demokrate"! Pa ovakav medijski mrak ni u vreme Miloševića nije bio! Ljudi...ja živim u maloj opštini gde se krade na veliko a niko ne sme da pisne! Iz ove zemlje se definitivno mora pobeći...

vegan

pre 14 godina

Bolje bi vam bilo da recimo izglasate otvaranje dosijea, zatim vracanje otete imovine svima, a ne samo Crkvama, da trazite izvestaj o tome gde je sve potrosen novac koji je usao u zemlju od 2000. itd itd itd.

Tomislav Kresovic

pre 14 godina

Poslanici, ministri lideri poliitčkih partija nezadovoljni su izveštavanjem novinara. Šta oni od novinara očekuju?-Da pišu optimistički pozitivno kao da je u Srbiji sve u savršenom redu, da nema krize, da nema korupcije da oni nisu uključeni u sve te "rabote". Političari od novinara očekuju da ih se novinari boje, obožavaju i da budu njihovi propagandisti. Sve što je suprotno od navedenog ne odgovara poslanicima i političarima u Srbiji.

Aca

pre 14 godina

Niko ne moze da sroza nekome ugled ako je ovaj stvarno ispravan. Poslanici su sami sebi odavno srusili ugled, i steta sto mi ne bi komentar bio objavljen kada bih rekao sta sve mislim o njima, o svim strankama... Niko njih ne mora da gura u blato ili da ih njime maze, oni se iz njega ne vade.

matori

pre 14 godina

Degradirati rad parlamenta (koji se, uzgred, zvanično zove: Narodna Skupština), nije moguće!
Naime, sam je sebe već toliko degradirao, da se na tome više ništa ne može dodatno učiniti.

jovo

pre 14 godina

Podrška novinarima i urednicima.Pokušaj "parlamentaraca" da guše medije na ovakav način je skandal. E, sada dragi moji novinari naoštrite pera i počnite nemilosrdno, bez pardona... Vreme je. Bili ste u prvim redovima kada se rušio zločinački režim Miloševića i kako sami vidite ovi novi miloševići nisu ništa naučili. Samo napred, hrabro - jači ste, jači smo od njih !

Aleksandra

pre 14 godina

Gospodo, LEZILEBOVIĆI, a u čemu je greška, evri ili dinari. Vi ste to potrošili za kojekakve gluposti i bahanalije. Plaćanje školarine sekretaricama, odlascima na zimovanja i letovanja, nepotrbna putovanja po Srbiji i svetu.
Sigurno niste to potrošili za neko novo obdanište, školu, nedajbože most ili za pomoć ženama koje ne mogu da zatrudne da podignete natalitet.
VI STE GROBARI SRBA I SRBIJE.

Boki

pre 14 godina

Jos odavno sam odlucio da na sledecim izborima ne glasam ponovo za ove.
Danas sam resio da ne glasam vise NIKADA za njih.
Njima se ne svidja ton, ej!!!
Ovo je nevidjena bahatost, skandal...
Podrska novinarima!!!

ljiljana

pre 14 godina

Slušajući g-dju Kolundjiju kako sporim i visokoparnim tonom kritikuje novinare, shvatila sam da ova žena svoje laži pakuje u celofan. Lično sam se uverila da laže kada je tvrdila da su prilikom reizbora sudstva uradili veliki posao, odnosno reformu, a utvrdilo se da su samo ubacivali svoje partijske kolege- sudije za njihove prljave poslove. Oni troše naše pare i umišljaju da su veliki državnici.Zato mi više nemamo para ni za hranu, ni za račune i nismo više sigurni u našu budućnost. Pošteno ćemo raditi, zaraditi, a onda će doći ovi iz Skupštine i uzeće nam sve!

Dejan

pre 14 godina

Govor i ton kojim je Mićunović govorio pokazuje da je vlast svesna da je kriza u Srbiji ogromna, da je korupcija ogromna i da vlast zna za to ali ne želi da reaguje i sankcioniše i polako uvodi diktaturu.
Mediji moraju objavljivati samo ono što veliki Mićunović kaže da se objavi i sa čim se složi Dejanovićeva.
Ako tako ne radite naj........ ste ga.
Totalna diktatura ljudi koji su izgubili kompas.

*bane*

pre 14 godina

* Kad smo već kod toga interesuje me dokle je mandat Tijaniću i dokle će biti isti početek za EPP program , gde imam utisak kao da vidim dvoje iz nekog folklora, koji krišom igraju neko narodno srpsko kolo sa Kosova !! Nemam ništa protiv njihove pesme i igre , ali kad to čujem ja odmah promenim program , neki put se i pređem, ali taj zvuk mi razara kićmenu moždanu, što bi rekao Cane!!

Nena

pre 14 godina

Ovo je samo još jedan dokaz u nizu da vlast apsolutno kvari ljude i da oni na vlasti svoju poziciju apsolutno koriste za sopstvene interese. Ali, ovi su iskvareni došli i konstantno pokazuju da nisu dostojni da budu u Skupštini. Pitam se i ja -za koga sam glasala??? A bukvalno ne znam za koga ću glasati na narednim izborima, ja ne vidim ni jednu opciju, svi oni dođu, pokupe šta se pokupiti može, iskoriste koliko se iskoristiti može a narod ostaje gladan i siromašan, a od njega se krade. Sramota!

Nenad

pre 14 godina

Tek sada se vidi koliko smo degradirali gardu, himnu...ogromne zarade znane i neznane, beneficije, zamalo i "dembilske" penzije i sve je to malo...o njima se mora pisati u superlativu...jer to je demokratija. Pazite sta pisete ili ce opet "sablja".

Jeremija Sociolog

pre 14 godina

Kakav paradoks, kave neistine i kakve fantazije se sire u Srbiji i prezentiraju Srpskom Narodu? Izmisljaju se sve moguce neistine, i tako produzava agonija Srbije a pljacka Srbije se nesmetano nastavlja. Srbija u stvari nema nijednog poslanika koji je biran na izborima. Oni koji sede u zgradi Srpskog Parlamenta su partijski delegati vladajucih partija na pattijskim konferencijama. Njih narod nije ovlastio da donose zakone i odlucuju o bilo cemu sto se tice Drzave Srbije. Prema tome, Srbija nema Narodne poslanike sto znaci da zemlja nije demokratska jer nije omogucila da narod bira svoje pretstavnike u Vladi Srbije i Skupstini ili Parlamentu Srbije. Sve dok se u Srbiji ne organizuju demokratski izbori po ustavu Srbije za biranje narodnih poslanika, Srbija nema nikakvih sansi da bude primljena u EU. Ustav Srbije mora da se postuje.