Petak, 26.02.2010.

12:58

Antić odredio spisak za Alžir

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić objavio je spisak igrača za prijateljski meč sa Alžirom.

Izvor: B92

Antiæ odredio spisak za Alžir IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

160 Komentari

Sortiraj po:

mirko

pre 14 godina

SULEJMANI DAO GOL JUVENTUSU I ODMA U REPREZENTACIJU !!!
KAKAV SMO MI NAROD ... A OVI STO PRICAJU DA JE U PRVOJ POSTACI AJAXA ONDA NE PRATE FUDBAL NITI ZNAJU NISTA O HOLANDSKOM PRVENSTVU !!!
DECKO JE MLAD BICE PRILIKE ZA NJEGA
I MATIC :) PA JA NE VERUJEM KOGA VI PREDLAZETE !!!
MOMKA KOJI JE 3 min USAO SA KLUPE U FA KUP-u I KAO TOSIC TRUNE U REZERVNOJ LIGI I ON TREBA UMESTO PETROVICA
SVI PLJUJETE LEKICA I PETROVICA !!!
E SADA:
A ZA ONE KOJI PRATE FUDBAL PITACU VAS KOLIKO JE ZIGIC ZASLUZENO OVDE NA SPISKU KOJI JE OVE SEZONE ZA VALENSIJU ODIGRAO 2-3 UTAKMICE VISE NEGO GOLMAN STOJKOVIC !!
KACAR I JANKOVIC KOJI POLA GODINE SEDE KUCI I IGRAJU FUDBAL ALI NA SONIJU !!!
STOJKOVICA NECU NI DA SPOMINJEM !!!
ALI SVI ZNAMO DA SU OVI IGRACI SIGURNI PUTNICI U JUZNU AFRIKU TAKO DA JE SPISAK MOGA DA BUDE PROSIREN ZA NEKOG DRUGOG IGRACA CISTO ZBOG KONKURENCIJE JER JE OVO PRIJATELJSKA I TREBA PROBATI JOS NEKOG MOZDA CAK IZ NASE LIGE !!!
SVE NAJ BOLJE MOMCIMA I DISLJENKOVIC DA SE VRATI STO PRE !!!

buXna

pre 14 godina

zao mi je sto nema vise disljenkovica!!!
sulejmani nije klasican centarfor a na istoj poziciji imamo krasica tosica i jovanovica tako da je lekic pravo resenje kao 4ti napadac i igrac koji je zasluzeno u reprezentaciji kada je rec o jelen super ligi !!!
nije mi samo jasno zasto je na spisku kacar koji celu polu sezonu nije potrcao zbog povrede niti se jos nije vratio na teren u punom treningu i bosko jankovic koji je za djenovu odigrao samo 10 min u poslednjih 6 meseci cisto da ga navijaci pozdrave...mozda zbog atmosfere ali bolje da je tu probao da vidi sta moze nenad kovacevic iz lensa pa cak i sulejmani umesto jankovica,jer svi znamo da njih dvojca zasluzuju juznu afriku i da su sigurni putnici ali malo da proba zdravije i u ovom trenutku spremnije a ne rovite igrace !!!
a stojkovic decko je promasio profesiju i klub i sveee,ali sta cemo kada nemamo bolje resenje na toj poziciji !!!
moje misljenje ali svaka cast svim momcima..nisu oni dzabe na spisku pa cak ni ovaj radoslav petrovic koga ne podnosim ali decko ce dokazati da uz lekica i ako bog da,da jos neko iz JELEN SUPER LIGE ode u JA...mozda ninkov mozda neko drugi...

casanova

pre 14 godina

Ne slazem se sa anticevom zadnjom izjavom(u pressu RS).Koliko god ja bio uz njega,i bio mu zahvalan za sve sto je uradio za srbiju nije bio upravu kad je rekao da Disjenkovicu treba biti cast da igra za Srbiju a ne obaveze.Dislji je to postala obaveze,jer je stalno trebaoi ici na tekme znajuci da nece igrati,da ce biti rezerva golmanu koji brani 10 utakmica po sezoni od kojih su 5 u reprezentaciji,koliko god on dobar bio.To je obaveza anticu, a ne cast

achtung

pre 14 godina

Molim sve poznavaoce fudbala da ostave svoj komentar!!!!!! p.s. Nemoj neko da ne ostavi "pametan" komentar o sastavu i Anticu!!!!!

Ervin

pre 14 godina

Sramota je da sulejamni nije pozvan igrac koji vredi 20 000 000 i igra prvu postavu u ajax-u ......ali tu su PETROVIC I LEKIC KOJI VEZE NEMAJU!!!!

Mare

pre 14 godina

ma nije Antara video gol Sulejmanija protiv Juve-a...gledao je Lekica protiv Bask-a...dokle vise te kombinacije vase iz saveza...

CUDAN SMO MI NAROD

pre 14 godina

Ljudi,molim vas....spustite se na zemlju.Kakva 1/4finala i ostale gluposti.Ako dobijemo jednu utakmicu bicu srecan.Pa mi ni jednu ozbiljnu i jaku kontrolnu utakmicu nismo imali.Sa Francuzima smo branili 1:1 sa igracem vise i to u Beogradu.Nemci ce nas ubiti kao i uvek.Afrikanci pretrcati kao O.Slonovace.Mozda cemo dobiti Australiju ako bude RAMBO PETKOVIC igrao za nas....znaci nikada.Srecom Antic ne poziva svog sina u reprezentaciju kao bivsi selektor Petkovic.

Da nije smesno bilo bi...

pre 14 godina

Ne znam samo po kom osnovu je Raca Petrovic opet u reprezentaciji... Ali dobro oduvek se znalo kad neko placa da mu igra sin...

Željko

pre 14 godina

Aco iz USA, čisto informativno, Jugoslavija je igrala na SP i 1954. i 1958. godine, ali 19086. u Meksiku se nije plasirala, dok je 4 godine ranije 1982. godine igrala na SP u Španiji, kada ije prošla ni prvi krug..Pedesetih godina Bobeku, Milutinoviću, Vukasu, Boškovu, Veselinoviću se nije moglo oteti da negdj ne odu, osim ako nije bila politčka odluka partije... Srbija sada prvi put samostalno ide na SP, a ne treba zaboraviti i da je 1930. u Urugvaju igrala Kraljevina SHS i bila 4.. Eto Aco, toliko...

Željko Banjaluka

Brate al ga pretera sa" sportskom bnacijom" kao da smo Brazilci pa smo pretplaceni na svako SP...
(koliko se ja secam ucestvovali smo 1962, 1974, 1986, 1990, 1998, 2006, 2010) sto ce reci ovo nam je 2 put u 50 godina da vezemo dva svetska prvenstva
(Aca_USA, 26. februar 2010 23:49)

DELIJA-SA

pre 14 godina

Pa raja taman da pozove moju nanu ja se ne bi bunio...Antic je nas odveo na SP a mega talenti poput Dzeke i Modrića moći će zajedno sa svojim zaguljenim sugradjanima samo da nas gledaju sa kucnog kauca...IMAM KOMPLEKSE xD

Andro

pre 14 godina

Spisak uradjen posteno osim golmana. Pa zasto bre? Pa jel Jorgavcevic nije standardan u Belgijskom Gentu? Gol ce izgleda da nam cuvaju amateri a ne profesionalci koji su se dokazali u najacim zapadnim ligama gde niko nema prava na gresku, e zato je Stojkovic treci golman Vigana. Razmislite svi sta bi mu rekao Kapelo. "Decko pa i da se zoves Bekam ne bi te zvao ako nisi standardan u svom klubu". Ako prodjemo ovakvi grupu u JAR, mnogo je.

anticu molim vas!

pre 14 godina

Gospodine selektore, golman je najbitnija pozicija u svakom timskom sportu. Pogledajte samo svi osvajaci medalja i trofeja su imali kvalitetne i promisljene golmane. To je recept za uspeh u fudbalu, rukometu, hokeju, vaterpolu. Poslusajte zdrav razum i promenite prvog golmana dok jos nije kasno da se ova sjajna generacija upropasti zbog njega!

Гавра

pre 14 godina

А Рамбо Петковић?
Стварно поред једног Радосава Петровића, Рамбо би могао и с једном ногом играти.
А како лепо рече селектор Бразила: "Србија је јачи тим од Бразила јер у њој нема места за Рамба!"

grobarrr

pre 14 godina

StefanGrobar-ti sine da si grobar,ne bi se igrao sa imenom legendarnog Ivice Kralja!i dan danas tvrdim,da je nas najbolji golman kojeg smo imali u poslednjih 15 godina..Bolji je od stojkovica i brkica zajedno...znam da je prestao da igra,ali dok je branio,bio je GOLMANCINA!!!Volim Partizan i majku Srbiju!!

Razocaran Srbin Iz Beograda

pre 14 godina

Ovo je prava sansa da Antic isproba nove snage ali...sve po starom.Antica treba podsetiti da je Ilija Petkovic imao uspesnije rezultate u kvalifikacijama za 2006 (Nemacka) i kako smo prosli na prvenstvu to svi znamo.Krajnje je vreme da u interesu nase reprezentacije da neko od nadleznih iz rukovodstva konacno pokrene pitanje izbora nasih reprezentativaca...Stojkovic, vec i vrapci znaju da nigde nije pokazao opravdanje za poziv,po koji put,svi,bas svi treneri u klubovima u kojima je bio angazovan(to nije mali broj) nisu nikakvi strucnjaci samo je nas Antic sveznajuci.Velika vecina pozvanih igraca trenutno NE IGRA za svoje klubove, neki zbog povreda a mnogi zbog veoma slabe forme ali oni su za Antica UVEK dobri. Nedaj boze da dozivimo opet fijasko kao u Nemackoj...sta onda,razne analize i konacno Savezni Kapiten mora da ide...dokle tako, strucni stab se uvek spominje,bar kod nas,kada dozivimo neuspeh a kada pobedjujemo samo se proziva Antic,nas "Car i Spasilac".Treba imati u vidu da i drugi ucesnici na Svetskom Prvenstvu napreduju a ne samo mi.Necu biti razocaran ako dozivimo fijasko, ni ovog puta, iz razloga sto se kod nas nista NE MENJA,uvek je sve isto...u nasem FSS i Strucnom Stabu Reprezentacije svako ima licnih interes, a to je nasa najslabija bolna tacka, to je najveci razlog zasto nikada nista nismo osvojili kada je Reprezentacija u pitanju.Po mnogima doci u cetvrt ili polu finale je veliki uspeh sto ustvari i nije,zato i NE PRIPADAMO fudbalskim vele silama a nazivamo sebe,sasvim ne opravdano, tim imenom.

Nepi

pre 14 godina

@ Acko
A znaci nema Disljenkovica, pa gde da budu dva bivsa golmana Zvezde u reprezentaciji, Grobari bi se odmah bunili!Dislja je golmancina za onog Stojkovica i nepouzdanog Brkica!Pocelo je zezanje pred Mundijal!Ziveo Sever!
(Acko, 26. februar 2010 19:17)

Sine, ako nisi znao Disljenkovic je sam rekao da nece vise da igra za reprezentaciju zbog hronicne povrede kolena... Ali slazem se da je disljankovic nas najbolji golman, trenutno.....

Goci

pre 14 godina

1. Fali nam pouzdan golman, ostalo je Ok.
2. Sulejmani, Matić i još par momaka vrebaju svoju šansu, i lako mogu na SP.
3. Uz malo sreće ovaj tim može do 1/4 finala

Aca_USA

pre 14 godina

@ amauri
"...Ne velicajte Antica unapred, plasman na svetsko prvenstvo ne predstavlja uspeh za jednu sportsku naciju kao sto smo mi...(amauri, 26. februar 2010 13:38)

Brate al ga pretera sa" sportskom bnacijom" kao da smo Brazilci pa smo pretplaceni na svako SP...
(koliko se ja secam ucestvovali smo 1962, 1974, 1986, 1990, 1998, 2006, 2010) sto ce reci ovo nam je 2 put u 50 godina da vezemo dva svetska prvenstva

Ruma uz Antića

pre 14 godina

Mrđa trenutno zaslužuje poziv selektora koliko i svaki drugi igrač iz pete lige, ne mogu da shvatim kako neko može da ga predloži. Antiću svaka čast, treba mu verovati iako ni meni nije po volji npr. Rukavina, pa šta, Antić je dokazao da zna najbolje. Od 135 komentara hipotetički barem,120 samozvanih selektora ne bi odvelo Srbiju u Afriku. A Antiću bi ako ovo kojim ludim slučajem čita, poručio da prati igre Jorgačevića i Miloša Marića, no, siguran sam da to i čini. Napred Srbija!!!

pesimista

pre 14 godina

Srbijooo,mati moja mila,jadna li si!!!!Cak i u trenutcima najveceg sjaja tvoji sinovi se ne mogu sloziti cak ni sa, posle duzeg vremena, najboljim generalom!!!dokle god nam apetiti budu rasli,dotle ce nam moral opadati....:s ajde svi lepo da zaboravite ove nebuloze sto ste pisali i povinujte se neprikosnovenom R.A-u!!!

the smooth

pre 14 godina

Ovde je mnogo losih fudbalera a jos vise nikakvih. Samo je par solidnih i jos manje dobrih. znaci 4 kategorije. nikakvi-subotic,brkic,pantelic, losi-stojkovic, ninkovic, kolarov, lazovic, milijas, stankovic, lekic, petrovic, lukovic, jankovic, prosecni-zigic,dragutinovic,rukavina, jovanovic, dobri-krasic, tosic, kuzmanovic, kacar, vidic, ivanovic. A o sujeti i neupucenosti naseg dragog selektora Antica ne treba trositi reci. Ovde fale Milovan Sikimic, Obradovic, Fejsa, Matic, Ljajic, Mrdakovic, Srdja Knezevic, Andjelko Djuricic. Ovo svi znaju, samo neki nece, a neki ne zele da vide i pored ociju. Manite me vise Partizan i zvezde, i njihovih sadasnjih i bivsih zvezda poput Nenada Kovacevica, Pavla Ninkova. Mateje Kezmana i Sase Ilica. Pa njih cetvorica zajedno nisu pola igraca kao sto je konj Bogdanovic iz zvezde, ili majmun Tomic iz Partizana. Ljudi budite realni, Djukic je bio najbolje resenje za selektora i mnogi ce plakati za njim kad bude evropska velicina, a bice, u to nema sumnje, samo zato sto ima onu stvar za razliku od "BOGA ANTARE", koji je navodno forsirao svoju igru kroz cele kvalifikacije, i onda prvi put promeni formaciju i krene sa jednim napadacem protiv Francuza u Beogradu. Za to imam samo jednu rec koja ima 5 slova, pocinje sa P, a zavrsava sa A. P...A . Toliko o svemogucem Anticu. Biti onako nadigran 80 minuta sa igracem vise i prednoscu od 1-0. To mogu samo srpski kvazi-strucnjaci. Dzaba mu svi uspesi u proslosti. Tad me je razocarao i kao strucnjak i kao covek. I VELIKI POZDRAV ZA SVE SELEKTORE U SRBIJI, OTPRILIKE 4 MILIONA NJIH.

Z

pre 14 godina

Solidna ekipica... U doglednoj budućnosti priključiti Sulejmanija, Matića, Ljajića.. U napadu su najbolji igrači koje imamo. Odbrana frhunska, sredina solidna..mada nam treba jedan kreativac(npr. Ljajić).. Da li neko može da mi iskomentariše igre Đorđa Pantića, Nemanje Vučićevića,Milana Gajića, Slobodana Rajkovića i Ivana Radovanovića u njihovim klubovima? Koji bi od njih mogao da konkuriše za reprezentaciju?

Wade

pre 14 godina

Kao sto sam i u prolece 2006.godine,u vreme pre Svetskog prvenstva u Nemackoj dok je selektor JOS UVEK bio Ilija Petkovic, predlagao i prizivao Radomira Antica za selektora,i sad stojim na istim pozicijama.
Pravi covek na pravom mestu.
Sto se tice njegovog izbora...
Raca Petrovic je po svim karakteristikama (skok,visina,pas igra,pregled igre,defanzivni zadaci..)najbolji za mesto zadnjeg veznog posle naravno Dejana Stankovica.
Ali,ono sto mene buni (iako sam zvezdas),je zasto je Lekic tu?Sta ce nam pored Zigica jos jedan klasican centarfor?U slucaju ne daj boze povrede Zigica,na njegovo mesto uvek moze da se prekomanduje Danko.Ili Milan.Zar nije bolje da je u tim pozvao jos jednog iskusnog igraca,kakav je recimo Ljuboja?Ili cak mladi Matic?
Sa druge strane,ja razumem Antica sto se oslanja samo na "svoje" igrace,njima jedino veruje.Uglavnom, mi bolje od ovih i nemamo.Medjutim,neka promena ne bi lose dosla.
Sto se tice Ramba,ako je iko navijao za njega da bude pozvan u drzavni tim,to sam bio ja pomenute 2006.godine.Tada je jos i mogao da igra,bio je mladji.Ali sada,realno,on bi bio jedan igrac manje u odbrani.
Ja sam pre par dana napisao jedan text koji je mnoge ovde iritirao,gde sam naveo ono sto je i realno - a to je da vecina nasih igraca nije u formi i da nema dovoljno utakmica u nogama.Kacar,Bosko,Ninkovic,pa i Krasic,Jovanovic,Kuzmanovic,Pantelic,Zigic,i da ne nabrajam dalje.(Rukavina je OK,treba da bude u timu.)
Ali,sa druge strane,zaista nije trenutak da Antic isprobava neke nove igrace,nego,kao i do sada,pa sta nam Bog da.Mi nemamo fond igraca kao Nemci,koji sebi mogu da dozvole luksuz da se odreknu usluga nekih doskora standardnih reprezentativaca.
ubuduce,kao sto neko rece ovde,neka nam Antara samo kaze ko je eventualno novi igrac,sve ostalo znamo.
Kao i nasi protivnici !!

Monteri zi Jajca

pre 14 godina

Pa ja isto nekapiram sto je u reprezentaciji Rukavina gladam sve utakmice kod kuce 1860 München i Rukavina je jedan prosecan drugoligaski igrac nista vise i nista manje!Npr. Sasa Ignjovski je buduca Evropska zvezda i buducnost naseg fudbala to vec sad cela Nemacka prica a Rukavina.....Ali ako Anticu on treba ja mu verujem,zaduzio nas je covek da mu verujemo!

VOJVODA

pre 14 godina

Imali smo mi mnogo boljih igraca od ove generacije. Ali nismo imali savez i selektora! Pa javna je tajna da su selektori i celnici iz FS uzimali % od transfera . Anticu i FS-u puna podrska , a kad se zavrsi Svetsko Prvenstvo mozete kritikovati i pametovatido mile volje.

StefanGrobar

pre 14 godina

Ma nemate pojma ni vi,ni Antara..:)
Ja bih ovako "skrojio" repku:1.Ivica Kralj,2.Aleksandar Pantic,3.Gavrancic,4.Tutoric,5.Srdja Knezevic,6.Blazic,7.Raca Petrovic(kapiten),8.Bogdanovic,9.Bojan Zajic,10.Ernan Barkos(podhitno mu dati drzavljanstvo),11.Vitor Ugo(takodje mu dati drzavljanstvo)..na mesto selektora bih postavio nedodirljivog Miodraga Jesica,a za njegovog pomocnika Cedomira Janevskog..i onda bi smo mogli da se nadamo trofeju :D
salu na stranu,dobar odabir igraca..po mom misljenju Lekic,Rukavina,Milijas,Petrovic i Dragutinovic ne zasluzuju poziv..pozvati Disljenkovica,Sulejmanija,Bastu...:))

durlandomekdonaldsa

pre 14 godina

Daj pusti Brkica da brani, leba ti, ne mogu onog Stojkovica da svarim uopste. A stvarno ljudi, kako nema mesta za Sulejmanija?
Jel to mora po 1 minimum iz zvezde i partizana? To li je neki uslov za Antica.
Rokaj samo Srbijo!

Panto

pre 14 godina

Svi ste u pravu neko manje a neko vise,ali dokle Stojkovic da nam brani kad on vise ni u Viganu nemoze da izbori startnu poziciju,gde god pr edje svi ti timovi tek onda ukapiraju sta su kupili pa se svi hvataju za glavu kakvog su neznalicu doveli.Izgleda da smo u nasoj reprezentaciji moze da brani. Pa dokle vise?Videcete on ce nas saraniti na mondijalu.Ko ga vise forsira i za koje pare,da li neko zna?

Acko

pre 14 godina

A znaci nema Disljenkovica, pa gde da budu dva bivsa golmana Zvezde u reprezentaciji, Grobari bi se odmah bunili!Dislja je golmancina za onog Stojkovica i nepouzdanog Brkica!Pocelo je zezanje pred Mundijal!Ziveo Sever!

SRBin

pre 14 godina

pozdravio bih sve ljude koji bodre reprezentaciju u pravom smislu te reci, zamolio bih "selektore" kojih u ovim prepiskama ima jako mnogo da cute,jer da se oni pitaju bili bi na mestu Radomira Antica, a ne bi davali ove pacerske komentare.
Sve za Srbiju Srbiju nizasta.

moki stallone

pre 14 godina

pa nema komentara, ko ide na pripremnu sa divljackim kostolomcima (pa zar niko nije video sta se desilo protiv egipta?), kakva izdaja...a moze jos gore, taman su lepo prikazali, kao warm up dokumentarac o karadzicu na arapskoj tv...nikada niste necete nauciti, cim neko nesto dobro napravi, odmah ga uniste, ova tekma je bukirana bez znanja antica, sto pristajes na sabotazu? zbogom srbijo, for real...

djordje petrovic

pre 14 godina

Stvarno nisam znao koliko mi strucnjaka i pametnih ljudi imamo u nasoj zemlji...Ne razumijem kako do sada n ismo bar 5 puta bili prvaci svijeta,kako se Zvezda i Partizan ne smijenuju svake godine na vrhu lige sampiona...Stvarno pored ovakvih strucnjaka nije mi jasno!?!?!?!Najpametniji ste kada cutite,ali izgleda da ni to ne mozete...SRAMOTA,BRUKA,pokritese usima...
Anticu radi svoj posao kao do sada i ne obracaj paznju na ove "Renomirane selektore"...
NAPRIJED SRBIJO

Vicente Calderon

pre 14 godina

Kada neko kaže da Radosav Petrović nije za reprezentaciju - u potpunosti se slažem.Ko kaže da Rukavina nije za reprezentaciju - verovatno je u pravu.Osporavanje Milijaša,Pantelića i Lekića ne podržavam,ali nekako još i mogu da razumem.Ali, ono što nikako ne mogu da razumem je da neko osporava učešće Boška Jankovića u reprezentaciji.

selektor

pre 14 godina

Gospodin Antic je odlucio pored svih ovih nasih igraca iz stranih klubova da dovede i po jednog, njemu najkorisnijeg iz nasih najaci partizan/zvezda/vojvodina..... i sad cak i da ce im pomoci da se prodaju tako sto ce mozda presedeti na klupi, ne vidim zasto bi nekome smetalo da se jaca domaca liga..... ovo kazem pod uslovom da lekic i petrovic zaista nisu kvalitetni igraci sa cime se niposto ne slazem. Tako da drugovi, dosta sa zavidnim komentarima!

Gogi

pre 14 godina

Kako sada stvari stoje,a prema mišljenjima selektora prisutnih ovde,višak je izgleda Radomir Antić. Ako ćemo iskreno svi Vi ste ostvarili veće uspehe od njega u fudbalu,tako da moram da kažem da su spiskovi igrača koji Vi predlažete oni pravi. On ništa ne zna i na SP je odveo Srbiju samo zato što je čitao potajno sve vaše komentare godinama u nazad i tako uspeo da stvori jak kolektiv i dobre odnose u ekipi.Dakle,Antiću noga,a svi Vi za selektora.
Sad ozbiljno.Ako volite Srbiju,ostavite fudbal stručnjacima(pravim),a Vi pravac park na partiju šaha sa penzionerima. Ili u apoteku po lekove.
SRBIJA

petar

pre 14 godina

dokle vise prodaja igraca zvezde i partizana preko reprezentacije
Kakav Petrovic kakav Lekic ko se imalo razume u fudbal zna da su to igraci za trecu ligu

djole

pre 14 godina

Da li moguce da mi nemamo bolje igrace od Petrovica,Lekica i Rukavine? Za ove koji kazu da je Antic toliko zaduzio reprezentaciju da moze da zove i svoju babu, mogu da kazem samo jedno: bilo bi stvarno sramota da sa onakvim timom nije izborio plasman na SP.To sto su pre njega na klupi sedeli neki diletanti koji nisu mogli ni plasman na EP da izbore to je sasvim druga prica.Covek je jednostavno morao da odvede ekipu na SP jer bi u suprotnom ispao najveci pacer a ovako je samo precenjen trener i nista vise.Njegovo vreme je proslo i ostao je samo autoritet koji ima medju igracima.Pozivanjem ova tri igraca zeli da dokaze,u slucaju dobrog plasman na SP,kako je bio u pravu i tako zapusi usta svima koji su bili protiv a u slucaju neuspeha naravno nikom nista.Covek je jednostavno sujetan do bola.
Treneri i igraci ne smeju da budu izuzeti od kritika cak i kada dobro rade svoj posao da se ne bi slucajno uobrazili kao sto je to slucaj sa Anticem.Ne treba od njih praviti bogove jer i oni su samo ljudi.

Andrej77

pre 14 godina

Ma neka vodi tog vaseg Petrovica, ionako nece videti nista sem prijateljskih utakmica, klupe i treninga.. mene brine Dragutinovic. Uz duzno postovanje njegovom iskustvu, bojim se da njegova fizicka sprema i brzina potrebna nasoj odbrani ne idu zajedno. Nadam se da Antara zna sta radi, uostalom nema nam druge osim da se nadamo i imamo vere u igrace.
I bolje je da javnost brine i pravi tu vrstu pritiska nego da ih ispracamo kao sampione. Nasoj reprezentaciji treba kontinuitet u dobrim igrama i rezultatu! Par godina u prvih 10-15 na svetu i onda cemo stvarno biti ozbiljan rival svima.
Srbija!

Alooo

pre 14 godina

Jaooo majko moja koliko samo strucnjaka ovdje ima ,sve jedan trener do trenera....daj pustiti covjeka neka radi svoj posao....vjecitan neka zavjera i neko guranje. Opusteno ljudi pa covjek nas je odveo na SP zar nije dosta....Sram vas bilo kako mozete nesto da prigovorite Anticu!!!

Tony9

pre 14 godina

Gospodinu Anticu potpuna podrska i da pozove Marka Blazica u tim opet ce imati moju podrsku.

A za vas "Pizonove i Stevanoviceve ucenike"
1.Stamenkovic-golman amater,nije ni za zvezdu al' kad nema para za boljeg dobar je.
2.Ninkov-da je dobar otisao bi negde a on je i dalje u JSL i ima 26 godina.
3.Basta-muva bez glave
4.Petrovic-Najbolje iz nase lige
5.Lekic-Najbolje iz nase lige

Goran

pre 14 godina

ne razumem dokle vise ce nasi ljudi komentarisati odluke selektora zesto je pozvao ovoga a nije onoga ili sta vec ! pustite coveka da radi i vi a i ljudi iz saveza! dobar trener moze da dovede i najgoreg igraca pa od njega da napravi cudo u reprezentaciji... nikad se nezna!!! ZATO KAZEM SAMO NAPRED RADOMIRE , POZDRAVLJAM SVAKI TVOJ POTEZ!
(braca, 26. februar 2010 13:52)

Molim te, vest je postavljena na sajtu i poenta komentara je da bi ljudi dali svoje misljenje. Niko ne smeta Anticu, niko ga ne "drzi" i ne sprecava u svom radu, on sigurno ovo ne cita. Zato ako ti toliko smetaju komentari jednovstavno nemoj ni da ih citas.

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Mi nemamo golmana ekstra klase, sve sami Stojkovici, pa i ne treba da se zalimo.
U odbrani su oni najbolji izabrani, ne treba da se nerviram sto je i Rukavina izabran, Antic poznaje svoj posao milion puta bolje nego ja, Rukavina je alternativa u slucaju povrede Ivanovica, Antic ga dobro poznaje i nije lud da eksperimentise 4 meseca pred pocetak svetskog prvenstva, jer bi time bacio u vatru plodove svog rada, a to su strucnost, konsekventnost, autoritet. To je ono sto je Antic doneo, sto ranije nismo imali, a rezultati su plodovi talenta nasih fudbalera, iz kojih samo Antici mogu da izvuku maksimum.
Raca Petrovic takodje je poslednja alternativa na svojoj poziciji, na poziciji defanzivnog veznog nismo deficitarni, Milijas se potvrdio kao odlicno resenje u kvalifikacijama, a tim koji dobija se ne menja.
U napadu je adekvatan izbor, Lekic je alternativa Zigicu koji polako ulazi u godine, a bez tipa igraca ala Zigic Krasic i Jovanovic nikada ne bi dosli do izrazaja (barem ne dolaze u klubovima kao u nacionalnom dresu jer im tamo igraju kojekakvi Necidi i cunga-lunge iz Konga).
Ne volim da 'krojim' spisak, ali mislim da jedini nedostatak u reprezentaciji je Ljajic, nemamo (pre)veliki izbor za kreaciju u veznom redu, kompenzujemo to igrom preko krilnih napadaca (sreca da ih imamo). Mislim da bi poziv koristio i nacionalnom timu i malom Ademu. Ali ok, verujem maksimalno Anticu i siguran sam da ga cuva za naredne kvalifkacije kada ce nam biti daleko potrebniji nego sada.
Podrzavam Antica!

Wabbit

pre 14 godina

Necu da pricam koga je trebalo da pozove, a koga nije, ali mislim da je na spisku moglo da se nadje i neko novo ime, ako niko drugi, bar jos jedan golman...

neko iz mase

pre 14 godina

Iznenadjujuce je da strucnjak takvog renomea nema hrabrosti i(li) volje da proba jos nekog igraca koji bi mogao da donese stanovit kvalitet ,vec uporno forsira ovaj spisak ,u kome ima igraca koji su pod velikim znakom pitanja strucne javnosti . Ili je u pitanju prepotencija iili velika nesigurnost...
(Goran, 26. februar 2010 15:43)

zasto covek da menja nesto sto donosi rezultate???
a i ovi sto ga prozivaju za petrovica,lekica,milijasa...sta bre vi izvodite,ja ne mogu da verujem da neko u ovoj drzavi moze da kritikuje RADOMIRA ANTICA,kome treba da dignemo spomenik!!!svi ste vi selektori,ali ostavite vi svoje vizije i planove za sebe,pustite coveka da radi svoj posao!!!
NAPRED SRBIJO
jedan je RADOMIR ANTIC!!!!

www.mufc-serbia.com

pre 14 godina

Pobeda nije imperativ u ovom meču, ali će svakako dobro doći, jer je potrebno da zadržimo samopouzdanje do početka SP.

ristoo7

pre 14 godina

Уместо Милијаша Рамбо и у нападу треба испробати неког новог, нпр. Сулејманија.

krstic

pre 14 godina

Kakva hajka na Petrovica da to vec postaje banalno od strane navijaca.Da igra u suprotnom klubu bio bi najbolji,ali posto je u Partizanu on je najgori.To je vas kriterijum,a ne interes i dobar rezultat Srbije.Takvi navijaci Srbije neka se stide,sram vas bilo.Pozdrav svim iskrenim navijacima Srbije.Napred u nove pobede pod rukovodstvom Antica.

bagi arapin

pre 14 godina

ANTIĆ je u prvih deset,što se tiče svog posla ,ali kako smo mnogi počeli ćemo da ga prestignemo.Po običaju ništa novo u komentarima,ja bih se upitao kako nema i mene na spisku.Vreme je u Alžiru lepo,temp.za utakmicu je oko18 stepeni što će biti pravo ako uzmemo u obzir ito daće se igrati pred 60 tak hiljhada gledalaca,dobri preduslovi za jednu dobru utakmicu.Protivnik nimalo lak,ali nama sumnje u ĐENERALA i u ORLOVE ,pobedaaaa

Navijac

pre 14 godina

Sve je kako treba. Boljih golmana trenutno na zalost nemamo, ali to nije Anticeva greska. To je realnost, sta je tu je. Odbrana savrsena. Desnih bekova isto nemamo osim toga sto je na spisku. Vezni red, svi su tu koji treba da budu osim onih koji su u mladjim selekcijama. Isto vazi i za napad. Sto se tice Panteliceve igre sinoc, cuvao ga je jedan od najboljih odbrambenih igraca na svetu, Kijelini, a i nije bilo nekoga kao Krasic ili Jovanovic da mu da upotrebljivu loptu. Ipak je on klasican spic. Sto se tice Petrovica i Lekica, Antic TREBA da pozove barem jednog igraca iz nasa tri najveca kluba sto je i uradio. Nema to veze s prodajom nego podrzavanjem domaceg klupskog fudbala. Sta treba, da ceka dok neko ode u Celzi ili ManU da bi ga pozvao u reprezentaciju!? Siguran sam da ni jedan od tih igraca nece izaci na teren u JAR, osim ako se ne daj Boze svi ostali povrede. Nek je sa srecom Orlovi!

Steker

pre 14 godina

Sulejmani vec (pre)dugo nije u formi.
Pantelic je prosecan spic.
Lazovic se dobro snalazi na desnoj strani a kao centralni spic (sto preferira da igra) je vrlo spor.
Zigic vredi samo ako ga neko dobro pogodi jakim centarsutem.
...
Dakle, Srbija na zalost nema dobrog spica.
Jedno je sigurno, ovoj Srbiji je tesko dati gol jer skoro svi ostali su dobri fudbaleri u svojim ekipama. Ja se licno plasim Stojkovica iz prekida igre. Momak je u stanju da odbrani nemoguce ali je veoma los u prekidima. Mozda bi mogao Nemanja tu da mu pomogne u brzoj organizaciji i savetima.

JAS

pre 14 godina

Ne kontam, koji ce im prijateljske ako nece da proba neke nove igrace
(Radosav, 26. februar 2010 13:16)

Ne kontas ti izgleda ni zasto idemo na SP. Idemo tamo da ostvarimo sto bolji rezultat...a okupljanja i prijateljske ce nam sluziti da se igraci jos bolje upooznaju na terenu i da stvorimo jos bolju igru da oscilacije svedemo na najvisi nivo...pozz iz dijaspore-SRBIJA
(JAS, 26. februar 2010 14:35)
da se ne nadje neko pa da pocne da pametuje, ja cu se sam ispraviti *da svedemo oscilacije na najmanji moguci nivo.

Навијач репрезентације Србије

pre 14 godina

Иду ми на живце они који:

1.Причају: "Убаци овог , убаци оног , шта ће нам овај , шта ће нам онај?" Кртикујете Милијаша који је био стандардан у квалификацијама , извео је 2 пенала пред пуном Мараканом хладнокрвно , колико пута добро асиситирао.
2.Они који причају како Антићу намећу списак: Људи , тај Антић сад може да поцепа уговор , јуриле би га најјаче европске екипе. Јел ви мислите да би такав стручњак трпео да му нако други намеће списак? Нека зове ког оће , може и моју баба Секу да зове , не буним се.
3.Они који долазе овде да причају како ћемо проћи као 2006. Баш због таквих песимиста ће да ми буде драго кад засијамо у Африци.

ПОЗДРАВ СВИМ ЉУБИТЕЉИМА ФУДБАЛА , СВИМ ОПТИМИСТАМА КОЈИ ЗНАЈУ ДА ЋЕМО ТАМО ДА БУДЕМО ХИТ!

ГОСПОДИНЕ АНТИЋУ , ПРАВИ ЉУБИТЕЉИ ФУДБАЛА СУ УЗ ВАС!

Igor (CH)

pre 14 godina

Milijas??? Pa kako bre on a ne npr. Ljajic koji je izgleda zapravo. Milijas je izgubio status i u nejakim Wulfsima.
Petrovic? Dajjj...
Rukavina? Pa neznam bas.
Ali ciko Antara je dika nasa pa prema tome, on zna.

SRBIJA!!!

wdm

pre 14 godina

Moje misljenje je da Lekic treba da dobije sansu kao izmena, Petrovic nije iskoristio svoje "sanse" tako da treba da nastavi da trenira do sledecih kvalifikacija van reprezentacije, Kolarov je zaista u dobroj formi, u Rukavinu nemam poverenja, Sujejmani je trenutno van forme ali potencijal,
isprobati jos neke golmane pre pocetka sampionata pa ako nema nista bolje maksimalno podrzati Stojkovica. Dao bih sansu i Maticu u kojeg zaista imam veliko poverenje, i smatram da je potencijal.
Eto nadam se da se bar delimicno slazete samnom :)

delija

pre 14 godina

Sulejmani je prosle nedeljesa loptom pretrcao stopera Juventusa i dao gol Bufonu kroz noge.To je vise nego sto ce Radosav uraditi na terenu za celu karijeru.Isto tako,Stamenkovic je poodavno zasluzio poziv.

joca

pre 14 godina

pitanje za selektore sa "b92"
Koga bi vi stavili u srednjem redu ?
1 ili 2 zadnja vezna, koga za kreatora igre ako taj uopste postoji u srpskom naradu(10 miliona ljudi)a da ne igra u nemackoj 4. ili engleskoj 6.ligi
Koga mozemo da pobedimo od ozbiljnijih ekipa sa nasim srednjim redom ?

pozdrav svima

Uzmi Dule stotu titulu!!

pre 14 godina

U principu to je to..

Mogao je mozda umesto Brkica da pozove Stamenkovica i umesto Rukavine Ninkova.

Sredinu ne bih dirao osim sto bih umesto Petrovica pozvao Bogdanovica i to je to.

Ove je najrealnije misljenje.

Cooltywattor

pre 14 godina

Malo mi idu na jetru ove priče kako Antić nekog "gura" da ga proda i slične nebuloze. Što se mene tiče, nek zove u repku i svoju babu, ako hoće, sve dok Srbija igra dobro. A igra.
Ne možete osporiti čoveka iza koga stoje takvi rezultati.
Kapa dole brate Radomire.

culibrk oglo

pre 14 godina

samo jorgacevic jos umesto stojkovica i brkica i to je to, mozemo ka trofeju.
steta sto se na sve ne pazi jer
dobar golman je pola tima.

kori

pre 14 godina

sta ce nam petrovic,lekic, milijas. sto ne pozove golmana leirije,pa bolji je od brkica. nemogu da verujem da i anticu poturaju igrace. a kao ima atoritet. gde nam je kovacevic iz lansa, izmislio je fudbal za petrovica

kike

pre 14 godina

Aj,dokle vise Milijas i Petrovic...stvarno se inati.Milijas izgubio sve pozicije i postao jedno 15ti igrac otuznog Wulerhemptona, a Raca je sapet i, koliko vidim, nece biti ni u prvih 11 Partizana.Zaista iritira kad si svjestan da na okupu nije najbolji moguci tim.To je valjda usud balkanskih reprezentacij...da se uvijek provuce, valjda da bi se prodao, bar po jedan igrac koji nema,ama bas ni po kojim kriterijima, mjesto u timu.Ljajic, koji je bio nosioc igre tog istog Partizana u kojem je tad a i sad Raca rezerva,se salje na neki nebitni omladinski turnir, mjesto da se sa njim proba malo osvjeziti nacionalni tim.Milijas je primjer,takodze svojstven nama Balkancima, robovanja starim zaslugama(mada one i ne postoje u njegovom slucaju).Ko biva "igrao je kvalifikacijama, red je da i ide na to sto je izborio".Glupa logika.Joakim Lew otpise jednog Balaka,Fringsa,Hiclspegera da bi poveo Ozila i Marina..a mi vukljamo sporaca Milijasa, koji uz to ne igra u svom jadnom klubu za razliku od Balaka i Frinksa.Ostatak tima je, po mom skromnom misljenju ok.

Gaucho Ramon

pre 14 godina

Dobar je spisak samo moram opet da se zakacim petrovica jer izgleda on mora da igra za reprezentaciju a jedan sulejmani koji vredi 20 miliona izgleda nece ici na svetsko prvenstvo.SRAMOTA MAJKE MI..
(giga, 26. februar 2010 14:58


Pazi ja se ne bih rastuzio ako Antara ne bi zvao Petrovica ili Stojkovica ali covek ocigledno ima svoje razloge.

Sto se Sulejmanija tice on je mnogo dugo stagnirao i bio van tima a tek od skora ga Dik Jol ponovo ubacuje,valjda je poceo da trenira kako valja. A i mlad je neka ga sa mladom reprezentacijom jos ovaj ciklus.

Stvarno ne verujem u te price da Antic zove neke igrace koje "neki guraju" zar mislite da bi covek kome su podigli spomenik na Kalderonu prodavao ugled zbog nekih menadzercica?

Uostalom,svi su pricali za Milijasa ovo sto pricaju sad za Petrovica pa ovaj ima sasvim solidnu debitantsku sezonu u PL. Verovatno ce se i Petrovic afirmisati preko,pa nije Radomir od prekjuce u fudbalu.

MojBratBane

pre 14 godina

Meni je ovde samo bitno da niko ne fali!!! a ovih par dodatnih "diskutabilnih" imena me ne zanimaju... razmisljajte tako, igrace najbolji!!! koga briga ko je na klupi...

providno

pre 14 godina

lekic,petrovic,stara prica prodaja preko repke,kad ispadnemo krive sudije a fudbal nam propada,ako oni odu ne gledam nas na svetskom.ima boljih recimo mrdja je 10 u glavu za lekica.

Goran

pre 14 godina

Iznenadjujuce je da strucnjak takvog renomea nema hrabrosti i(li) volje da proba jos nekog igraca koji bi mogao da donese stanovit kvalitet ,vec uporno forsira ovaj spisak ,u kome ima igraca koji su pod velikim znakom pitanja strucne javnosti . Ili je u pitanju prepotencija iili velika nesigurnost...

DUKI

pre 14 godina

Vidim svi ovde pljuju po Petrovicu a niko da spomene zasto je zvao Jankovica kad momak nije odigrao godinu dana utakmicu. Treba sad da vraca formu u reprezentaciji 4 mes pre svetskog. Malo mi nije jasan Antara.

Usain

pre 14 godina

Jedan od ovih igraca nije ni za jednu od najgorih ekipa premijer lige. Jel moze neko da mi kaze ko je to?
(djordjevic, 26. februar 2010 15:00)


nema takvog. to si ti nesto sanjao.

realno

pre 14 godina

Kako imam osjecaj da cemo se posvadjati prije odlaska na svjetsko ,sto posto! mora se nesto desiti.PS"Bog me ne moze ubjediti da Djuricic i Jorgancevic nisu bolji od Stojkovica i Brkica...
(Sirko, 26. februar 2010 13:34)

Prvo nauci da se decko preziva Jorgacevic(ne jorgaNcevic) pa onda iznosi ubedjenja.Toliko je dobar da mu ni prezime ne znas.

Неша Србин

pre 14 godina

Одличан избор по мом мишљењу само недостаје два играча а два су по мени залутала на списак. Ја бих овом тиму придодао Рамба Петковића и Павла Нинкова а изоставио Рукавину и Пантелиња.
Поздрав за нашу Србију и пуно, пуно среће на светском првенству а пре тога пуно рада и уигравања свих варијанти

Darko

pre 14 godina

To je to.Samo umjesto Lekica jos jedan golman i umjesto Petrovica jos jedan odbrameni pa da idemo po BOGINJU!!!Poz i Crne gore!

P.S.-Ne iz montenegra,iz CRNE GORE!

sasa

pre 14 godina

Ne kontam, koji ce im prijateljske ako nece da proba neke nove igrace
(Radosav, 26. februar 2010 13:16)

Sta bi po tebi trebao , da na 4 meseci do Mundijala proba nove igrace(to su radili bivsi selektori, pa nismo imali nikakvih rezultata). To je otprilike to sto imamo, samo cesto ne menjati sastav, uigravati ekipu i to je to. Puna podrska selektoru Anticu. Prijateljske utakmice SLUZE da se uigra ekipa, ako nekima jos to nije jasno.

giga

pre 14 godina

Dobar je spisak samo moram opet da se zakacim petrovica jer izgleda on mora da igra za reprezentaciju a jedan sulejmani koji vredi 20 miliona i igra prvu postavu u velikom ajaksu i koji predje sam pola terena i da go juventusu izgleda nece ici na svetsko prvenstvo.SRAMOTA MAJKE MI..

red devil 011

pre 14 godina

Igramo najbolji fudbal od 1997me, uprkos tome sto je ovo po imenima primetno slabiji sastav od nekih koji su se plasirali na ranija SP i EP, pa cak i onih koji su put zavrsili u kvalifikacijama. Prema tome, najbitnija je atmosfera u timu, ona nas je dovela tu gde smo...nju je stvorio selektor, i stoga mu treba verovati i dok dobija a i kada pocne da gubi. Antic je to zasluzio jer nam je svima vratio nadu u reprezentativni fudbal nakon godina i godina ziheraskog i nazadnog fudbala. ALI, ponekad treba i isprobati snagu timskog duha upravo dodavanjem novih imena, posebno ako je tim primetno tanak u nekoj liniji...a mi smo tanki na poziciji golmana, kao i spica (manjak kvaliteta/odigranih minuta), i apsolutno nemamo odgovarajuceg kreativca na sredini (Krasic ispade plejmejker umesto da natrcava na paseve istog...) Necu da navodim imena, svako ima neke svoje "favorite". Ima ih i Antic, i nadam se da ce ih malo vise isprobati pre pocetka prvenstva u prijateljskim utakmicama, umesto da se plasi da ce nekoga uvrediti nepozivanjem na prijateljsku utakmicu.

sveta

pre 14 godina

Kakva koncentracija mrznje prema momku koji ima visinu, skok, pas, odbranu i sjajan pregled igre...
Ja sam od onih jaaaako retkih koji nije bio zadovoljan sto je Antic postao selektor reprezentacije, ali sam toliko covek da mogu da priznam gresku. Covek je nesto napravio od ove ekipe i jadno je da ga prozivate Racu, jako JADNO! I onda, posto vas je sramota i da pomislite da znate vise o fudbalu od Antica, pripisujete to nekim visim silama, prodajama itd. Sa takvim navijacima Srbija ni ne zasluzuje da bude veliki tim!!!

Vlada LO

pre 14 godina

Rukavina (gde igra ko ga gleda)
Dragutinović (najlošije fizički spreman,najsporiji)
Milijaš (nije standardan ni u ispod-prosečnom klubu)
Petrović (i previše rečeno)
Tošić (više od godinu ne igra i ne može biti u formi za SP)
Lekić (videćemo u pripremnim utakmicama,JSL nije isto što i SP)

ktle

pre 14 godina

Vidi, stvarno nema Dišljenkovića! On je izgleda ozbiljno odlučio da ne ide na SP.

Šteta, mada je jedina pozitivna stvar ta što na ovih par prijateljskih utakmica Stojković može napraviti još koji kiks, posle čega će valjda i Antić shvatiti da on jednostavno nije za prvog golmana reprezentacije.

bartez sa perikom

pre 14 godina

Pametan je disljenkovic,pa dokle vise???
ok tim sa rupom na golu...ali nemamo boljeg od disljenkovica...a ovaj stojkovic nek se vrati u zvezdu mozda ce tu da ima mesta i valjda ga tu nikoo nece "mrzeti"

nasimento@gmail.com

pre 14 godina

Miloš Ninković???Zbog chega nema Sulejmanija koji je po meni 3x bolji od njega..A u to smo mogli da se uverimo,a uverio se i bogami Buffon kada je kroz noge primio gol iz skoro mrtvog ugla....

meme

pre 14 godina

sta lupas ti samo jedan desni bek,ivanovic igra na pozicji desnog beka,moze i centralnog ali trenutno u celziju i kod nas igra desnog,rukavina desni bek,kolarov levog,moze i dragutinovic kao i lukovic s tim sto lukovic igra i centralnog u udinama i kodd nas,tako da moze levog i zadnjeg,ovaj kolarov je mnogo bolja opcija od obradovica,igra ko lud u laciju,samo ovaj petrovic da se izbaci,sve ostalo je dobro,mada antic zna sta radi tako da nema potrebe da se pravimo pametni!!!

dejan

pre 14 godina

Ne kontam, koji ce im prijateljske ako nece da proba neke nove igrace
(Radosav, 26. februar 2010 13:16)

Pa verovatno zato sto se spremamo za Svetsko prvenstvo i zato sto se tokom kvalifikacija za isto izdefinisala ekipa od 20 i kusur igraca te nije vreme za eksperimente.Najbolje sad da zove 10 novih igraca,sta,da nece mozda da se izbore za mesto u reprezentaciji?Tako da...Cemu bi to vodilo?

duca

pre 14 godina

kakvi sve pacijenti ovde mogu da lupetaju pa to nigde nema ...Raca Petrovic je biser naseg fudbala i to vidi svako ko se iole malo razume u isti.Pogledajte malo neku utakmicu naucite nesto malo vise od 2-3 igraca koje znate pa onda komentarisite

JAS

pre 14 godina

Ne kontam, koji ce im prijateljske ako nece da proba neke nove igrace
(Radosav, 26. februar 2010 13:16)

Ne kontas ti izgleda ni zasto idemo na SP. Idemo tamo da ostvarimo sto bolji rezultat...a okupljanja i prijateljske ce nam sluziti da se igraci jos bolje upooznaju na terenu i da stvorimo jos bolju igru da oscilacije svedemo na najvisi nivo...pozz iz dijaspore-SRBIJA

radnik iz kg

pre 14 godina

opet bravuroze s golmanima...jedan brani ako je prvi izbor povređen, drugi nije ima 3 meseca...ja stvarno ne kontam zašto đuričić ili jorgačević nisu dorasli repci

pazi ovog sadana...da smo slični sloveniji hahaha

Smeh !

pre 14 godina

Ajde strucnjaci... Svi vi bolje znate od Antica... Indijanci... Smesni ste... PETROVIC je za Pantelica izmislio fudbalsku igru... TISINA ! Antic je, eto makar malo bolji i veci poznavalac fudbala od vas svih zajedno... Jel vas bas toliko boli sinocnja pobeda kosarkasa Partizana?

aleksandar

pre 14 godina

REALNO OVDE POZIV NE ZASLUZUJU-VLADIMIR STOJKOVIC-umesto njega STAMENKOVIC,RUKAVINA-umesto njega NINKOV.....Ostali mogu da prodju......!!!! SRBIJO -NAPRED

njuska

pre 14 godina

ANTARA NE OBJAVLJUJ VISE SPISAK IGRACA KADA JE ISTI VEC POLA GODINE,SAMO U SLUCAJU DA SE NEKO NE DAJ BOZE POVREDI OBJAVI KO GA MJENJA I TO JE TO....:-))

djole

pre 14 godina

jedan desni bek samo?tri leva?
(mo, 26. februar 2010 13:11)

Branislav Ivanovic i Rukavina su desni bekovi! Lukovic, Vidic i Subotic ce igrati centralne bekobe!!! Makar u ovim prijateljskim.

Mislim da je Antic trebao da pozove Ninkova (ne zato sto sam ja Zvezdas) nego zato sto mislim da je bolji bek od Rukavine, a ako nista drugo makar da ga oproba, jer je Ninkov jako puno napredovao...

Ponosni Srbin

pre 14 godina

Covek koji je zasluzan za to sto sada nas tim gledamo drugim ocima i ako nista drugo bar gajimo nadu da mozemo nesto tamo da uradimo.
Poceli smo da delujemo kao tim,igramo fudbal lepo za oko, sve sto smo molili predhodne da urade.
Da Antica nije bilo sada bi verovatno pljuvali sto smo kiksnuli sa Faranima itd.
Sa ovim zasluzio je da mu svi verujemo i da niko nema prava glasa sto si zvao onog a sto ovog.
Uvek je bilo i bice nekih ne logicnosti ali jednostavno to je njegova stvar.
Sto bi rekao Crni Gruja "Budimo ljudi iako smo Srbi". :)
Nemoj te se ljudi prepirati samo dajemo povod novinarima da bacaju raznorazne traceve i remete mir u reprezentaciji.
Sinoc sam gledao Pantelica sa Juventusom samo sto nisam zaplakao kako pada i ne moze ni jednu loptu da primi,samo kuka itd.
Ali sta cu i on je nas,koliko se nerviram toliko se i radujem.:) Dajte da barem jednom bodrimo svi zajedno nase momke pa sta bude nek bude.
Kada se vrate znacemo sta nam je ciniti. Na trg ili u novine... ;)

megalomaniac

pre 14 godina

Nikad mi nece biti jasno kako jedan Nemanja Matic(koji se sve vise i vise namece Ancelotiju,i ne bi me cudilo da u skorije vreme zaigra za prvi tim Celzija) nema mesta u reprezentaciji,a neki tamo "radosav petrovic" ima.svaka cast Anticu za sve sto je uradio,izuzetno ga postujem i cenim.mada izgleda da je on jedini pametan, a mi ostali blesavi i slepi, sto je u najmanju ruku licemerje i bezobrazluk.

braca

pre 14 godina

ne razumem dokle vise ce nasi ljudi komentarisati odluke selektora zesto je pozvao ovoga a nije onoga ili sta vec ! pustite coveka da radi i vi a i ljudi iz saveza! dobar trener moze da dovede i najgoreg igraca pa od njega da napravi cudo u reprezentaciji... nikad se nezna!!! ZATO KAZEM SAMO NAPRED RADOMIRE , POZDRAVLJAM SVAKI TVOJ POTEZ!

Bryan Zentz

pre 14 godina

U principu to je to, to su igrači koji su izneli kvalifikacije + igrači iz domaćeg prvenstva. Fale samo Obradović i Sulejmani, kad se oni vrate, verovatno če ispasti Lekić i Raća, nadam se

Shonne

pre 14 godina

Aman ljudi,pa shta ako je zvao Petrovica,chovek jeste talenat i tachka ! Vidim da ste svi ovde treneri,dosta bre vishe,ucutite vec jednom i ostavite Antaru na miru !!!!! Muka mi je vishe od vas i vashig zlonamernih i inteligentnih komentara.. .ae pa tako ...

Cofi

pre 14 godina

@(mo, 26. februar 2010 13:11)

Ivanovic u reprezenataciji igra desnog beka..

..pretpostavljam da ce zadnja linije izgledali ovako:

kolarov subotic vidic ivanovic

..a lekic, napreduje kao u Becamoe a legend u PESu :)

Van der Sar

pre 14 godina

Navedite mi ime samo jednog vrhunskog golmana da vrsisti na svoje saigrace,da je nervozan?? Srbija nema neke golmane,ali je Stojkovic katastrofalan izbor i za drugog a kamoli prvog golmana reprezentacije. Otisli smo na svetsko i to je OK,ali zasto opet mora da postoji sumnja mada ja mislim da je to ocigledno, da postoje neki kompromisi izmedju Antica-Karadzica-par igraca,i da je Karadzic morao imati uticaj na sastav.Svi smo culi a i videli na insajderu pojedine igrace kojima su trazene odredjene cifre da zaigraju za reprezentaciju 20 minuta.

marko

pre 14 godina

Auh pa ovaj stvarno resio da vodi Racu samo moj Racule za onakve greske kao sto si pravio na prijateljskim utakm. (povlacenje igraca za dres u polusansi)se dobiva crveni karton na SP.Think about that.

pantelija

pre 14 godina

Ljudi dali treba da igra ovaj ili ona to odlučuje selektor a on je dokazao da zna svoj posao zato zlonamerni klubski obojeni KUŠ,bre.Ostali oprostite na izraz ali morao sam.

amauri

pre 14 godina

Sramota za nas fudbal kad su nam u repki Stojkovic, Petrovic i Lekic...
p.s. Ne velicajte Antica unapred, plasman na svetsko prvenstvo ne predstavlja uspeh za jednu sportsku naciju kao sto smo mi...imamo kvalitet za mnogo vise, ali mislim da ce nas Bog kazniti neprolaskom grupe ako na SP odvedemo igrace koji ne zasluzuju da idu tipa onih koje sam vec pomenuo...

ZloceSti

pre 14 godina

jedan desni bek samo?tri leva?
(mo, 26. februar 2010 13:11)

Dva desna beka su tu Rukavina i Ivanovic.Kao centralni mogu da igraju Vidic,Subotic,Lukovic,Ivanovic i Dragutinovic.Kao levi bekovi mogu Kolarov,Dragutinovic i Lukovic

Sirko

pre 14 godina

Kako imam osjecaj da cemo se posvadjati prije odlaska na svjetsko ,sto posto! mora se nesto desiti.PS"Bog me ne moze ubjediti da Djuricic i Jorgancevic nisu bolji od Stojkovica i Brkica...

Ponosni Srbin

pre 14 godina

Covek koji je zasluzan za to sto sada nas tim gledamo drugim ocima i ako nista drugo bar gajimo nadu da mozemo nesto tamo da uradimo.
Poceli smo da delujemo kao tim,igramo fudbal lepo za oko, sve sto smo molili predhodne da urade.
Da Antica nije bilo sada bi verovatno pljuvali sto smo kiksnuli sa Faranima itd.
Sa ovim zasluzio je da mu svi verujemo i da niko nema prava glasa sto si zvao onog a sto ovog.
Uvek je bilo i bice nekih ne logicnosti ali jednostavno to je njegova stvar.
Sto bi rekao Crni Gruja "Budimo ljudi iako smo Srbi". :)
Nemoj te se ljudi prepirati samo dajemo povod novinarima da bacaju raznorazne traceve i remete mir u reprezentaciji.
Sinoc sam gledao Pantelica sa Juventusom samo sto nisam zaplakao kako pada i ne moze ni jednu loptu da primi,samo kuka itd.
Ali sta cu i on je nas,koliko se nerviram toliko se i radujem.:) Dajte da barem jednom bodrimo svi zajedno nase momke pa sta bude nek bude.
Kada se vrate znacemo sta nam je ciniti. Na trg ili u novine... ;)

Навијач репрезентације Србије

pre 14 godina

Иду ми на живце они који:

1.Причају: "Убаци овог , убаци оног , шта ће нам овај , шта ће нам онај?" Кртикујете Милијаша који је био стандардан у квалификацијама , извео је 2 пенала пред пуном Мараканом хладнокрвно , колико пута добро асиситирао.
2.Они који причају како Антићу намећу списак: Људи , тај Антић сад може да поцепа уговор , јуриле би га најјаче европске екипе. Јел ви мислите да би такав стручњак трпео да му нако други намеће списак? Нека зове ког оће , може и моју баба Секу да зове , не буним се.
3.Они који долазе овде да причају како ћемо проћи као 2006. Баш због таквих песимиста ће да ми буде драго кад засијамо у Африци.

ПОЗДРАВ СВИМ ЉУБИТЕЉИМА ФУДБАЛА , СВИМ ОПТИМИСТАМА КОЈИ ЗНАЈУ ДА ЋЕМО ТАМО ДА БУДЕМО ХИТ!

ГОСПОДИНЕ АНТИЋУ , ПРАВИ ЉУБИТЕЉИ ФУДБАЛА СУ УЗ ВАС!

marko

pre 14 godina

Auh pa ovaj stvarno resio da vodi Racu samo moj Racule za onakve greske kao sto si pravio na prijateljskim utakm. (povlacenje igraca za dres u polusansi)se dobiva crveni karton na SP.Think about that.

Bryan Zentz

pre 14 godina

U principu to je to, to su igrači koji su izneli kvalifikacije + igrači iz domaćeg prvenstva. Fale samo Obradović i Sulejmani, kad se oni vrate, verovatno če ispasti Lekić i Raća, nadam se

Cooltywattor

pre 14 godina

Malo mi idu na jetru ove priče kako Antić nekog "gura" da ga proda i slične nebuloze. Što se mene tiče, nek zove u repku i svoju babu, ako hoće, sve dok Srbija igra dobro. A igra.
Ne možete osporiti čoveka iza koga stoje takvi rezultati.
Kapa dole brate Radomire.

Gogi

pre 14 godina

Kako sada stvari stoje,a prema mišljenjima selektora prisutnih ovde,višak je izgleda Radomir Antić. Ako ćemo iskreno svi Vi ste ostvarili veće uspehe od njega u fudbalu,tako da moram da kažem da su spiskovi igrača koji Vi predlažete oni pravi. On ništa ne zna i na SP je odveo Srbiju samo zato što je čitao potajno sve vaše komentare godinama u nazad i tako uspeo da stvori jak kolektiv i dobre odnose u ekipi.Dakle,Antiću noga,a svi Vi za selektora.
Sad ozbiljno.Ako volite Srbiju,ostavite fudbal stručnjacima(pravim),a Vi pravac park na partiju šaha sa penzionerima. Ili u apoteku po lekove.
SRBIJA

nasimento@gmail.com

pre 14 godina

Miloš Ninković???Zbog chega nema Sulejmanija koji je po meni 3x bolji od njega..A u to smo mogli da se uverimo,a uverio se i bogami Buffon kada je kroz noge primio gol iz skoro mrtvog ugla....

ZloceSti

pre 14 godina

jedan desni bek samo?tri leva?
(mo, 26. februar 2010 13:11)

Dva desna beka su tu Rukavina i Ivanovic.Kao centralni mogu da igraju Vidic,Subotic,Lukovic,Ivanovic i Dragutinovic.Kao levi bekovi mogu Kolarov,Dragutinovic i Lukovic

Darko

pre 14 godina

To je to.Samo umjesto Lekica jos jedan golman i umjesto Petrovica jos jedan odbrameni pa da idemo po BOGINJU!!!Poz i Crne gore!

P.S.-Ne iz montenegra,iz CRNE GORE!

neko iz mase

pre 14 godina

Iznenadjujuce je da strucnjak takvog renomea nema hrabrosti i(li) volje da proba jos nekog igraca koji bi mogao da donese stanovit kvalitet ,vec uporno forsira ovaj spisak ,u kome ima igraca koji su pod velikim znakom pitanja strucne javnosti . Ili je u pitanju prepotencija iili velika nesigurnost...
(Goran, 26. februar 2010 15:43)

zasto covek da menja nesto sto donosi rezultate???
a i ovi sto ga prozivaju za petrovica,lekica,milijasa...sta bre vi izvodite,ja ne mogu da verujem da neko u ovoj drzavi moze da kritikuje RADOMIRA ANTICA,kome treba da dignemo spomenik!!!svi ste vi selektori,ali ostavite vi svoje vizije i planove za sebe,pustite coveka da radi svoj posao!!!
NAPRED SRBIJO
jedan je RADOMIR ANTIC!!!!

megalomaniac

pre 14 godina

Nikad mi nece biti jasno kako jedan Nemanja Matic(koji se sve vise i vise namece Ancelotiju,i ne bi me cudilo da u skorije vreme zaigra za prvi tim Celzija) nema mesta u reprezentaciji,a neki tamo "radosav petrovic" ima.svaka cast Anticu za sve sto je uradio,izuzetno ga postujem i cenim.mada izgleda da je on jedini pametan, a mi ostali blesavi i slepi, sto je u najmanju ruku licemerje i bezobrazluk.

dejan

pre 14 godina

Ne kontam, koji ce im prijateljske ako nece da proba neke nove igrace
(Radosav, 26. februar 2010 13:16)

Pa verovatno zato sto se spremamo za Svetsko prvenstvo i zato sto se tokom kvalifikacija za isto izdefinisala ekipa od 20 i kusur igraca te nije vreme za eksperimente.Najbolje sad da zove 10 novih igraca,sta,da nece mozda da se izbore za mesto u reprezentaciji?Tako da...Cemu bi to vodilo?

delija

pre 14 godina

Sulejmani je prosle nedeljesa loptom pretrcao stopera Juventusa i dao gol Bufonu kroz noge.To je vise nego sto ce Radosav uraditi na terenu za celu karijeru.Isto tako,Stamenkovic je poodavno zasluzio poziv.

Tony9

pre 14 godina

Gospodinu Anticu potpuna podrska i da pozove Marka Blazica u tim opet ce imati moju podrsku.

A za vas "Pizonove i Stevanoviceve ucenike"
1.Stamenkovic-golman amater,nije ni za zvezdu al' kad nema para za boljeg dobar je.
2.Ninkov-da je dobar otisao bi negde a on je i dalje u JSL i ima 26 godina.
3.Basta-muva bez glave
4.Petrovic-Najbolje iz nase lige
5.Lekic-Najbolje iz nase lige

giga

pre 14 godina

Dobar je spisak samo moram opet da se zakacim petrovica jer izgleda on mora da igra za reprezentaciju a jedan sulejmani koji vredi 20 miliona i igra prvu postavu u velikom ajaksu i koji predje sam pola terena i da go juventusu izgleda nece ici na svetsko prvenstvo.SRAMOTA MAJKE MI..

djordje petrovic

pre 14 godina

Stvarno nisam znao koliko mi strucnjaka i pametnih ljudi imamo u nasoj zemlji...Ne razumijem kako do sada n ismo bar 5 puta bili prvaci svijeta,kako se Zvezda i Partizan ne smijenuju svake godine na vrhu lige sampiona...Stvarno pored ovakvih strucnjaka nije mi jasno!?!?!?!Najpametniji ste kada cutite,ali izgleda da ni to ne mozete...SRAMOTA,BRUKA,pokritese usima...
Anticu radi svoj posao kao do sada i ne obracaj paznju na ove "Renomirane selektore"...
NAPRIJED SRBIJO

realno

pre 14 godina

Kako imam osjecaj da cemo se posvadjati prije odlaska na svjetsko ,sto posto! mora se nesto desiti.PS"Bog me ne moze ubjediti da Djuricic i Jorgancevic nisu bolji od Stojkovica i Brkica...
(Sirko, 26. februar 2010 13:34)

Prvo nauci da se decko preziva Jorgacevic(ne jorgaNcevic) pa onda iznosi ubedjenja.Toliko je dobar da mu ni prezime ne znas.

Vlada LO

pre 14 godina

Rukavina (gde igra ko ga gleda)
Dragutinović (najlošije fizički spreman,najsporiji)
Milijaš (nije standardan ni u ispod-prosečnom klubu)
Petrović (i previše rečeno)
Tošić (više od godinu ne igra i ne može biti u formi za SP)
Lekić (videćemo u pripremnim utakmicama,JSL nije isto što i SP)

njuska

pre 14 godina

ANTARA NE OBJAVLJUJ VISE SPISAK IGRACA KADA JE ISTI VEC POLA GODINE,SAMO U SLUCAJU DA SE NEKO NE DAJ BOZE POVREDI OBJAVI KO GA MJENJA I TO JE TO....:-))

Goci

pre 14 godina

1. Fali nam pouzdan golman, ostalo je Ok.
2. Sulejmani, Matić i još par momaka vrebaju svoju šansu, i lako mogu na SP.
3. Uz malo sreće ovaj tim može do 1/4 finala

Smeh !

pre 14 godina

Ajde strucnjaci... Svi vi bolje znate od Antica... Indijanci... Smesni ste... PETROVIC je za Pantelica izmislio fudbalsku igru... TISINA ! Antic je, eto makar malo bolji i veci poznavalac fudbala od vas svih zajedno... Jel vas bas toliko boli sinocnja pobeda kosarkasa Partizana?

sveta

pre 14 godina

Kakva koncentracija mrznje prema momku koji ima visinu, skok, pas, odbranu i sjajan pregled igre...
Ja sam od onih jaaaako retkih koji nije bio zadovoljan sto je Antic postao selektor reprezentacije, ali sam toliko covek da mogu da priznam gresku. Covek je nesto napravio od ove ekipe i jadno je da ga prozivate Racu, jako JADNO! I onda, posto vas je sramota i da pomislite da znate vise o fudbalu od Antica, pripisujete to nekim visim silama, prodajama itd. Sa takvim navijacima Srbija ni ne zasluzuje da bude veliki tim!!!

ktle

pre 14 godina

Vidi, stvarno nema Dišljenkovića! On je izgleda ozbiljno odlučio da ne ide na SP.

Šteta, mada je jedina pozitivna stvar ta što na ovih par prijateljskih utakmica Stojković može napraviti još koji kiks, posle čega će valjda i Antić shvatiti da on jednostavno nije za prvog golmana reprezentacije.

radnik iz kg

pre 14 godina

opet bravuroze s golmanima...jedan brani ako je prvi izbor povređen, drugi nije ima 3 meseca...ja stvarno ne kontam zašto đuričić ili jorgačević nisu dorasli repci

pazi ovog sadana...da smo slični sloveniji hahaha

Gaucho Ramon

pre 14 godina

Dobar je spisak samo moram opet da se zakacim petrovica jer izgleda on mora da igra za reprezentaciju a jedan sulejmani koji vredi 20 miliona izgleda nece ici na svetsko prvenstvo.SRAMOTA MAJKE MI..
(giga, 26. februar 2010 14:58


Pazi ja se ne bih rastuzio ako Antara ne bi zvao Petrovica ili Stojkovica ali covek ocigledno ima svoje razloge.

Sto se Sulejmanija tice on je mnogo dugo stagnirao i bio van tima a tek od skora ga Dik Jol ponovo ubacuje,valjda je poceo da trenira kako valja. A i mlad je neka ga sa mladom reprezentacijom jos ovaj ciklus.

Stvarno ne verujem u te price da Antic zove neke igrace koje "neki guraju" zar mislite da bi covek kome su podigli spomenik na Kalderonu prodavao ugled zbog nekih menadzercica?

Uostalom,svi su pricali za Milijasa ovo sto pricaju sad za Petrovica pa ovaj ima sasvim solidnu debitantsku sezonu u PL. Verovatno ce se i Petrovic afirmisati preko,pa nije Radomir od prekjuce u fudbalu.

Igor (CH)

pre 14 godina

Milijas??? Pa kako bre on a ne npr. Ljajic koji je izgleda zapravo. Milijas je izgubio status i u nejakim Wulfsima.
Petrovic? Dajjj...
Rukavina? Pa neznam bas.
Ali ciko Antara je dika nasa pa prema tome, on zna.

SRBIJA!!!

Гавра

pre 14 godina

А Рамбо Петковић?
Стварно поред једног Радосава Петровића, Рамбо би могао и с једном ногом играти.
А како лепо рече селектор Бразила: "Србија је јачи тим од Бразила јер у њој нема места за Рамба!"

Cofi

pre 14 godina

@(mo, 26. februar 2010 13:11)

Ivanovic u reprezenataciji igra desnog beka..

..pretpostavljam da ce zadnja linije izgledali ovako:

kolarov subotic vidic ivanovic

..a lekic, napreduje kao u Becamoe a legend u PESu :)

StefanGrobar

pre 14 godina

Ma nemate pojma ni vi,ni Antara..:)
Ja bih ovako "skrojio" repku:1.Ivica Kralj,2.Aleksandar Pantic,3.Gavrancic,4.Tutoric,5.Srdja Knezevic,6.Blazic,7.Raca Petrovic(kapiten),8.Bogdanovic,9.Bojan Zajic,10.Ernan Barkos(podhitno mu dati drzavljanstvo),11.Vitor Ugo(takodje mu dati drzavljanstvo)..na mesto selektora bih postavio nedodirljivog Miodraga Jesica,a za njegovog pomocnika Cedomira Janevskog..i onda bi smo mogli da se nadamo trofeju :D
salu na stranu,dobar odabir igraca..po mom misljenju Lekic,Rukavina,Milijas,Petrovic i Dragutinovic ne zasluzuju poziv..pozvati Disljenkovica,Sulejmanija,Bastu...:))

kike

pre 14 godina

Aj,dokle vise Milijas i Petrovic...stvarno se inati.Milijas izgubio sve pozicije i postao jedno 15ti igrac otuznog Wulerhemptona, a Raca je sapet i, koliko vidim, nece biti ni u prvih 11 Partizana.Zaista iritira kad si svjestan da na okupu nije najbolji moguci tim.To je valjda usud balkanskih reprezentacij...da se uvijek provuce, valjda da bi se prodao, bar po jedan igrac koji nema,ama bas ni po kojim kriterijima, mjesto u timu.Ljajic, koji je bio nosioc igre tog istog Partizana u kojem je tad a i sad Raca rezerva,se salje na neki nebitni omladinski turnir, mjesto da se sa njim proba malo osvjeziti nacionalni tim.Milijas je primjer,takodze svojstven nama Balkancima, robovanja starim zaslugama(mada one i ne postoje u njegovom slucaju).Ko biva "igrao je kvalifikacijama, red je da i ide na to sto je izborio".Glupa logika.Joakim Lew otpise jednog Balaka,Fringsa,Hiclspegera da bi poveo Ozila i Marina..a mi vukljamo sporaca Milijasa, koji uz to ne igra u svom jadnom klubu za razliku od Balaka i Frinksa.Ostatak tima je, po mom skromnom misljenju ok.

pesimista

pre 14 godina

Srbijooo,mati moja mila,jadna li si!!!!Cak i u trenutcima najveceg sjaja tvoji sinovi se ne mogu sloziti cak ni sa, posle duzeg vremena, najboljim generalom!!!dokle god nam apetiti budu rasli,dotle ce nam moral opadati....:s ajde svi lepo da zaboravite ove nebuloze sto ste pisali i povinujte se neprikosnovenom R.A-u!!!

djole

pre 14 godina

jedan desni bek samo?tri leva?
(mo, 26. februar 2010 13:11)

Branislav Ivanovic i Rukavina su desni bekovi! Lukovic, Vidic i Subotic ce igrati centralne bekobe!!! Makar u ovim prijateljskim.

Mislim da je Antic trebao da pozove Ninkova (ne zato sto sam ja Zvezdas) nego zato sto mislim da je bolji bek od Rukavine, a ako nista drugo makar da ga oproba, jer je Ninkov jako puno napredovao...

Usain

pre 14 godina

Jedan od ovih igraca nije ni za jednu od najgorih ekipa premijer lige. Jel moze neko da mi kaze ko je to?
(djordjevic, 26. februar 2010 15:00)


nema takvog. to si ti nesto sanjao.

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Mi nemamo golmana ekstra klase, sve sami Stojkovici, pa i ne treba da se zalimo.
U odbrani su oni najbolji izabrani, ne treba da se nerviram sto je i Rukavina izabran, Antic poznaje svoj posao milion puta bolje nego ja, Rukavina je alternativa u slucaju povrede Ivanovica, Antic ga dobro poznaje i nije lud da eksperimentise 4 meseca pred pocetak svetskog prvenstva, jer bi time bacio u vatru plodove svog rada, a to su strucnost, konsekventnost, autoritet. To je ono sto je Antic doneo, sto ranije nismo imali, a rezultati su plodovi talenta nasih fudbalera, iz kojih samo Antici mogu da izvuku maksimum.
Raca Petrovic takodje je poslednja alternativa na svojoj poziciji, na poziciji defanzivnog veznog nismo deficitarni, Milijas se potvrdio kao odlicno resenje u kvalifikacijama, a tim koji dobija se ne menja.
U napadu je adekvatan izbor, Lekic je alternativa Zigicu koji polako ulazi u godine, a bez tipa igraca ala Zigic Krasic i Jovanovic nikada ne bi dosli do izrazaja (barem ne dolaze u klubovima kao u nacionalnom dresu jer im tamo igraju kojekakvi Necidi i cunga-lunge iz Konga).
Ne volim da 'krojim' spisak, ali mislim da jedini nedostatak u reprezentaciji je Ljajic, nemamo (pre)veliki izbor za kreaciju u veznom redu, kompenzujemo to igrom preko krilnih napadaca (sreca da ih imamo). Mislim da bi poziv koristio i nacionalnom timu i malom Ademu. Ali ok, verujem maksimalno Anticu i siguran sam da ga cuva za naredne kvalifkacije kada ce nam biti daleko potrebniji nego sada.
Podrzavam Antica!

Aca_USA

pre 14 godina

@ amauri
"...Ne velicajte Antica unapred, plasman na svetsko prvenstvo ne predstavlja uspeh za jednu sportsku naciju kao sto smo mi...(amauri, 26. februar 2010 13:38)

Brate al ga pretera sa" sportskom bnacijom" kao da smo Brazilci pa smo pretplaceni na svako SP...
(koliko se ja secam ucestvovali smo 1962, 1974, 1986, 1990, 1998, 2006, 2010) sto ce reci ovo nam je 2 put u 50 godina da vezemo dva svetska prvenstva

Razocaran Srbin Iz Beograda

pre 14 godina

Ovo je prava sansa da Antic isproba nove snage ali...sve po starom.Antica treba podsetiti da je Ilija Petkovic imao uspesnije rezultate u kvalifikacijama za 2006 (Nemacka) i kako smo prosli na prvenstvu to svi znamo.Krajnje je vreme da u interesu nase reprezentacije da neko od nadleznih iz rukovodstva konacno pokrene pitanje izbora nasih reprezentativaca...Stojkovic, vec i vrapci znaju da nigde nije pokazao opravdanje za poziv,po koji put,svi,bas svi treneri u klubovima u kojima je bio angazovan(to nije mali broj) nisu nikakvi strucnjaci samo je nas Antic sveznajuci.Velika vecina pozvanih igraca trenutno NE IGRA za svoje klubove, neki zbog povreda a mnogi zbog veoma slabe forme ali oni su za Antica UVEK dobri. Nedaj boze da dozivimo opet fijasko kao u Nemackoj...sta onda,razne analize i konacno Savezni Kapiten mora da ide...dokle tako, strucni stab se uvek spominje,bar kod nas,kada dozivimo neuspeh a kada pobedjujemo samo se proziva Antic,nas "Car i Spasilac".Treba imati u vidu da i drugi ucesnici na Svetskom Prvenstvu napreduju a ne samo mi.Necu biti razocaran ako dozivimo fijasko, ni ovog puta, iz razloga sto se kod nas nista NE MENJA,uvek je sve isto...u nasem FSS i Strucnom Stabu Reprezentacije svako ima licnih interes, a to je nasa najslabija bolna tacka, to je najveci razlog zasto nikada nista nismo osvojili kada je Reprezentacija u pitanju.Po mnogima doci u cetvrt ili polu finale je veliki uspeh sto ustvari i nije,zato i NE PRIPADAMO fudbalskim vele silama a nazivamo sebe,sasvim ne opravdano, tim imenom.

red devil 011

pre 14 godina

Igramo najbolji fudbal od 1997me, uprkos tome sto je ovo po imenima primetno slabiji sastav od nekih koji su se plasirali na ranija SP i EP, pa cak i onih koji su put zavrsili u kvalifikacijama. Prema tome, najbitnija je atmosfera u timu, ona nas je dovela tu gde smo...nju je stvorio selektor, i stoga mu treba verovati i dok dobija a i kada pocne da gubi. Antic je to zasluzio jer nam je svima vratio nadu u reprezentativni fudbal nakon godina i godina ziheraskog i nazadnog fudbala. ALI, ponekad treba i isprobati snagu timskog duha upravo dodavanjem novih imena, posebno ako je tim primetno tanak u nekoj liniji...a mi smo tanki na poziciji golmana, kao i spica (manjak kvaliteta/odigranih minuta), i apsolutno nemamo odgovarajuceg kreativca na sredini (Krasic ispade plejmejker umesto da natrcava na paseve istog...) Necu da navodim imena, svako ima neke svoje "favorite". Ima ih i Antic, i nadam se da ce ih malo vise isprobati pre pocetka prvenstva u prijateljskim utakmicama, umesto da se plasi da ce nekoga uvrediti nepozivanjem na prijateljsku utakmicu.

wdm

pre 14 godina

Moje misljenje je da Lekic treba da dobije sansu kao izmena, Petrovic nije iskoristio svoje "sanse" tako da treba da nastavi da trenira do sledecih kvalifikacija van reprezentacije, Kolarov je zaista u dobroj formi, u Rukavinu nemam poverenja, Sujejmani je trenutno van forme ali potencijal,
isprobati jos neke golmane pre pocetka sampionata pa ako nema nista bolje maksimalno podrzati Stojkovica. Dao bih sansu i Maticu u kojeg zaista imam veliko poverenje, i smatram da je potencijal.
Eto nadam se da se bar delimicno slazete samnom :)

Uzmi Dule stotu titulu!!

pre 14 godina

U principu to je to..

Mogao je mozda umesto Brkica da pozove Stamenkovica i umesto Rukavine Ninkova.

Sredinu ne bih dirao osim sto bih umesto Petrovica pozvao Bogdanovica i to je to.

Ove je najrealnije misljenje.

Nepi

pre 14 godina

@ Acko
A znaci nema Disljenkovica, pa gde da budu dva bivsa golmana Zvezde u reprezentaciji, Grobari bi se odmah bunili!Dislja je golmancina za onog Stojkovica i nepouzdanog Brkica!Pocelo je zezanje pred Mundijal!Ziveo Sever!
(Acko, 26. februar 2010 19:17)

Sine, ako nisi znao Disljenkovic je sam rekao da nece vise da igra za reprezentaciju zbog hronicne povrede kolena... Ali slazem se da je disljankovic nas najbolji golman, trenutno.....

amauri

pre 14 godina

Sramota za nas fudbal kad su nam u repki Stojkovic, Petrovic i Lekic...
p.s. Ne velicajte Antica unapred, plasman na svetsko prvenstvo ne predstavlja uspeh za jednu sportsku naciju kao sto smo mi...imamo kvalitet za mnogo vise, ali mislim da ce nas Bog kazniti neprolaskom grupe ako na SP odvedemo igrace koji ne zasluzuju da idu tipa onih koje sam vec pomenuo...

Vicente Calderon

pre 14 godina

Kada neko kaže da Radosav Petrović nije za reprezentaciju - u potpunosti se slažem.Ko kaže da Rukavina nije za reprezentaciju - verovatno je u pravu.Osporavanje Milijaša,Pantelića i Lekića ne podržavam,ali nekako još i mogu da razumem.Ali, ono što nikako ne mogu da razumem je da neko osporava učešće Boška Jankovića u reprezentaciji.

Wade

pre 14 godina

Kao sto sam i u prolece 2006.godine,u vreme pre Svetskog prvenstva u Nemackoj dok je selektor JOS UVEK bio Ilija Petkovic, predlagao i prizivao Radomira Antica za selektora,i sad stojim na istim pozicijama.
Pravi covek na pravom mestu.
Sto se tice njegovog izbora...
Raca Petrovic je po svim karakteristikama (skok,visina,pas igra,pregled igre,defanzivni zadaci..)najbolji za mesto zadnjeg veznog posle naravno Dejana Stankovica.
Ali,ono sto mene buni (iako sam zvezdas),je zasto je Lekic tu?Sta ce nam pored Zigica jos jedan klasican centarfor?U slucaju ne daj boze povrede Zigica,na njegovo mesto uvek moze da se prekomanduje Danko.Ili Milan.Zar nije bolje da je u tim pozvao jos jednog iskusnog igraca,kakav je recimo Ljuboja?Ili cak mladi Matic?
Sa druge strane,ja razumem Antica sto se oslanja samo na "svoje" igrace,njima jedino veruje.Uglavnom, mi bolje od ovih i nemamo.Medjutim,neka promena ne bi lose dosla.
Sto se tice Ramba,ako je iko navijao za njega da bude pozvan u drzavni tim,to sam bio ja pomenute 2006.godine.Tada je jos i mogao da igra,bio je mladji.Ali sada,realno,on bi bio jedan igrac manje u odbrani.
Ja sam pre par dana napisao jedan text koji je mnoge ovde iritirao,gde sam naveo ono sto je i realno - a to je da vecina nasih igraca nije u formi i da nema dovoljno utakmica u nogama.Kacar,Bosko,Ninkovic,pa i Krasic,Jovanovic,Kuzmanovic,Pantelic,Zigic,i da ne nabrajam dalje.(Rukavina je OK,treba da bude u timu.)
Ali,sa druge strane,zaista nije trenutak da Antic isprobava neke nove igrace,nego,kao i do sada,pa sta nam Bog da.Mi nemamo fond igraca kao Nemci,koji sebi mogu da dozvole luksuz da se odreknu usluga nekih doskora standardnih reprezentativaca.
ubuduce,kao sto neko rece ovde,neka nam Antara samo kaze ko je eventualno novi igrac,sve ostalo znamo.
Kao i nasi protivnici !!

Shonne

pre 14 godina

Aman ljudi,pa shta ako je zvao Petrovica,chovek jeste talenat i tachka ! Vidim da ste svi ovde treneri,dosta bre vishe,ucutite vec jednom i ostavite Antaru na miru !!!!! Muka mi je vishe od vas i vashig zlonamernih i inteligentnih komentara.. .ae pa tako ...

culibrk oglo

pre 14 godina

samo jorgacevic jos umesto stojkovica i brkica i to je to, mozemo ka trofeju.
steta sto se na sve ne pazi jer
dobar golman je pola tima.

Monteri zi Jajca

pre 14 godina

Pa ja isto nekapiram sto je u reprezentaciji Rukavina gladam sve utakmice kod kuce 1860 München i Rukavina je jedan prosecan drugoligaski igrac nista vise i nista manje!Npr. Sasa Ignjovski je buduca Evropska zvezda i buducnost naseg fudbala to vec sad cela Nemacka prica a Rukavina.....Ali ako Anticu on treba ja mu verujem,zaduzio nas je covek da mu verujemo!

duca

pre 14 godina

kakvi sve pacijenti ovde mogu da lupetaju pa to nigde nema ...Raca Petrovic je biser naseg fudbala i to vidi svako ko se iole malo razume u isti.Pogledajte malo neku utakmicu naucite nesto malo vise od 2-3 igraca koje znate pa onda komentarisite

sasa

pre 14 godina

Ne kontam, koji ce im prijateljske ako nece da proba neke nove igrace
(Radosav, 26. februar 2010 13:16)

Sta bi po tebi trebao , da na 4 meseci do Mundijala proba nove igrace(to su radili bivsi selektori, pa nismo imali nikakvih rezultata). To je otprilike to sto imamo, samo cesto ne menjati sastav, uigravati ekipu i to je to. Puna podrska selektoru Anticu. Prijateljske utakmice SLUZE da se uigra ekipa, ako nekima jos to nije jasno.

Z

pre 14 godina

Solidna ekipica... U doglednoj budućnosti priključiti Sulejmanija, Matića, Ljajića.. U napadu su najbolji igrači koje imamo. Odbrana frhunska, sredina solidna..mada nam treba jedan kreativac(npr. Ljajić).. Da li neko može da mi iskomentariše igre Đorđa Pantića, Nemanje Vučićevića,Milana Gajića, Slobodana Rajkovića i Ivana Radovanovića u njihovim klubovima? Koji bi od njih mogao da konkuriše za reprezentaciju?

bartez sa perikom

pre 14 godina

Pametan je disljenkovic,pa dokle vise???
ok tim sa rupom na golu...ali nemamo boljeg od disljenkovica...a ovaj stojkovic nek se vrati u zvezdu mozda ce tu da ima mesta i valjda ga tu nikoo nece "mrzeti"

JAS

pre 14 godina

Ne kontam, koji ce im prijateljske ako nece da proba neke nove igrace
(Radosav, 26. februar 2010 13:16)

Ne kontas ti izgleda ni zasto idemo na SP. Idemo tamo da ostvarimo sto bolji rezultat...a okupljanja i prijateljske ce nam sluziti da se igraci jos bolje upooznaju na terenu i da stvorimo jos bolju igru da oscilacije svedemo na najvisi nivo...pozz iz dijaspore-SRBIJA
(JAS, 26. februar 2010 14:35)
da se ne nadje neko pa da pocne da pametuje, ja cu se sam ispraviti *da svedemo oscilacije na najmanji moguci nivo.

braca

pre 14 godina

ne razumem dokle vise ce nasi ljudi komentarisati odluke selektora zesto je pozvao ovoga a nije onoga ili sta vec ! pustite coveka da radi i vi a i ljudi iz saveza! dobar trener moze da dovede i najgoreg igraca pa od njega da napravi cudo u reprezentaciji... nikad se nezna!!! ZATO KAZEM SAMO NAPRED RADOMIRE , POZDRAVLJAM SVAKI TVOJ POTEZ!

Navijac

pre 14 godina

Sve je kako treba. Boljih golmana trenutno na zalost nemamo, ali to nije Anticeva greska. To je realnost, sta je tu je. Odbrana savrsena. Desnih bekova isto nemamo osim toga sto je na spisku. Vezni red, svi su tu koji treba da budu osim onih koji su u mladjim selekcijama. Isto vazi i za napad. Sto se tice Panteliceve igre sinoc, cuvao ga je jedan od najboljih odbrambenih igraca na svetu, Kijelini, a i nije bilo nekoga kao Krasic ili Jovanovic da mu da upotrebljivu loptu. Ipak je on klasican spic. Sto se tice Petrovica i Lekica, Antic TREBA da pozove barem jednog igraca iz nasa tri najveca kluba sto je i uradio. Nema to veze s prodajom nego podrzavanjem domaceg klupskog fudbala. Sta treba, da ceka dok neko ode u Celzi ili ManU da bi ga pozvao u reprezentaciju!? Siguran sam da ni jedan od tih igraca nece izaci na teren u JAR, osim ako se ne daj Boze svi ostali povrede. Nek je sa srecom Orlovi!

pantelija

pre 14 godina

Ljudi dali treba da igra ovaj ili ona to odlučuje selektor a on je dokazao da zna svoj posao zato zlonamerni klubski obojeni KUŠ,bre.Ostali oprostite na izraz ali morao sam.

bagi arapin

pre 14 godina

ANTIĆ je u prvih deset,što se tiče svog posla ,ali kako smo mnogi počeli ćemo da ga prestignemo.Po običaju ništa novo u komentarima,ja bih se upitao kako nema i mene na spisku.Vreme je u Alžiru lepo,temp.za utakmicu je oko18 stepeni što će biti pravo ako uzmemo u obzir ito daće se igrati pred 60 tak hiljhada gledalaca,dobri preduslovi za jednu dobru utakmicu.Protivnik nimalo lak,ali nama sumnje u ĐENERALA i u ORLOVE ,pobedaaaa

JAS

pre 14 godina

Ne kontam, koji ce im prijateljske ako nece da proba neke nove igrace
(Radosav, 26. februar 2010 13:16)

Ne kontas ti izgleda ni zasto idemo na SP. Idemo tamo da ostvarimo sto bolji rezultat...a okupljanja i prijateljske ce nam sluziti da se igraci jos bolje upooznaju na terenu i da stvorimo jos bolju igru da oscilacije svedemo na najvisi nivo...pozz iz dijaspore-SRBIJA

MojBratBane

pre 14 godina

Meni je ovde samo bitno da niko ne fali!!! a ovih par dodatnih "diskutabilnih" imena me ne zanimaju... razmisljajte tako, igrace najbolji!!! koga briga ko je na klupi...

djole

pre 14 godina

Da li moguce da mi nemamo bolje igrace od Petrovica,Lekica i Rukavine? Za ove koji kazu da je Antic toliko zaduzio reprezentaciju da moze da zove i svoju babu, mogu da kazem samo jedno: bilo bi stvarno sramota da sa onakvim timom nije izborio plasman na SP.To sto su pre njega na klupi sedeli neki diletanti koji nisu mogli ni plasman na EP da izbore to je sasvim druga prica.Covek je jednostavno morao da odvede ekipu na SP jer bi u suprotnom ispao najveci pacer a ovako je samo precenjen trener i nista vise.Njegovo vreme je proslo i ostao je samo autoritet koji ima medju igracima.Pozivanjem ova tri igraca zeli da dokaze,u slucaju dobrog plasman na SP,kako je bio u pravu i tako zapusi usta svima koji su bili protiv a u slucaju neuspeha naravno nikom nista.Covek je jednostavno sujetan do bola.
Treneri i igraci ne smeju da budu izuzeti od kritika cak i kada dobro rade svoj posao da se ne bi slucajno uobrazili kao sto je to slucaj sa Anticem.Ne treba od njih praviti bogove jer i oni su samo ljudi.

Sirko

pre 14 godina

Kako imam osjecaj da cemo se posvadjati prije odlaska na svjetsko ,sto posto! mora se nesto desiti.PS"Bog me ne moze ubjediti da Djuricic i Jorgancevic nisu bolji od Stojkovica i Brkica...

kori

pre 14 godina

sta ce nam petrovic,lekic, milijas. sto ne pozove golmana leirije,pa bolji je od brkica. nemogu da verujem da i anticu poturaju igrace. a kao ima atoritet. gde nam je kovacevic iz lansa, izmislio je fudbal za petrovica

DUKI

pre 14 godina

Vidim svi ovde pljuju po Petrovicu a niko da spomene zasto je zvao Jankovica kad momak nije odigrao godinu dana utakmicu. Treba sad da vraca formu u reprezentaciji 4 mes pre svetskog. Malo mi nije jasan Antara.

Ruma uz Antića

pre 14 godina

Mrđa trenutno zaslužuje poziv selektora koliko i svaki drugi igrač iz pete lige, ne mogu da shvatim kako neko može da ga predloži. Antiću svaka čast, treba mu verovati iako ni meni nije po volji npr. Rukavina, pa šta, Antić je dokazao da zna najbolje. Od 135 komentara hipotetički barem,120 samozvanih selektora ne bi odvelo Srbiju u Afriku. A Antiću bi ako ovo kojim ludim slučajem čita, poručio da prati igre Jorgačevića i Miloša Marića, no, siguran sam da to i čini. Napred Srbija!!!

aleksandar

pre 14 godina

REALNO OVDE POZIV NE ZASLUZUJU-VLADIMIR STOJKOVIC-umesto njega STAMENKOVIC,RUKAVINA-umesto njega NINKOV.....Ostali mogu da prodju......!!!! SRBIJO -NAPRED

grobarrr

pre 14 godina

StefanGrobar-ti sine da si grobar,ne bi se igrao sa imenom legendarnog Ivice Kralja!i dan danas tvrdim,da je nas najbolji golman kojeg smo imali u poslednjih 15 godina..Bolji je od stojkovica i brkica zajedno...znam da je prestao da igra,ali dok je branio,bio je GOLMANCINA!!!Volim Partizan i majku Srbiju!!

Steker

pre 14 godina

Sulejmani vec (pre)dugo nije u formi.
Pantelic je prosecan spic.
Lazovic se dobro snalazi na desnoj strani a kao centralni spic (sto preferira da igra) je vrlo spor.
Zigic vredi samo ako ga neko dobro pogodi jakim centarsutem.
...
Dakle, Srbija na zalost nema dobrog spica.
Jedno je sigurno, ovoj Srbiji je tesko dati gol jer skoro svi ostali su dobri fudbaleri u svojim ekipama. Ja se licno plasim Stojkovica iz prekida igre. Momak je u stanju da odbrani nemoguce ali je veoma los u prekidima. Mozda bi mogao Nemanja tu da mu pomogne u brzoj organizaciji i savetima.

meme

pre 14 godina

sta lupas ti samo jedan desni bek,ivanovic igra na pozicji desnog beka,moze i centralnog ali trenutno u celziju i kod nas igra desnog,rukavina desni bek,kolarov levog,moze i dragutinovic kao i lukovic s tim sto lukovic igra i centralnog u udinama i kodd nas,tako da moze levog i zadnjeg,ovaj kolarov je mnogo bolja opcija od obradovica,igra ko lud u laciju,samo ovaj petrovic da se izbaci,sve ostalo je dobro,mada antic zna sta radi tako da nema potrebe da se pravimo pametni!!!

providno

pre 14 godina

lekic,petrovic,stara prica prodaja preko repke,kad ispadnemo krive sudije a fudbal nam propada,ako oni odu ne gledam nas na svetskom.ima boljih recimo mrdja je 10 u glavu za lekica.

www.mufc-serbia.com

pre 14 godina

Pobeda nije imperativ u ovom meču, ali će svakako dobro doći, jer je potrebno da zadržimo samopouzdanje do početka SP.

selektor

pre 14 godina

Gospodin Antic je odlucio pored svih ovih nasih igraca iz stranih klubova da dovede i po jednog, njemu najkorisnijeg iz nasih najaci partizan/zvezda/vojvodina..... i sad cak i da ce im pomoci da se prodaju tako sto ce mozda presedeti na klupi, ne vidim zasto bi nekome smetalo da se jaca domaca liga..... ovo kazem pod uslovom da lekic i petrovic zaista nisu kvalitetni igraci sa cime se niposto ne slazem. Tako da drugovi, dosta sa zavidnim komentarima!

Alooo

pre 14 godina

Jaooo majko moja koliko samo strucnjaka ovdje ima ,sve jedan trener do trenera....daj pustiti covjeka neka radi svoj posao....vjecitan neka zavjera i neko guranje. Opusteno ljudi pa covjek nas je odveo na SP zar nije dosta....Sram vas bilo kako mozete nesto da prigovorite Anticu!!!

Panto

pre 14 godina

Svi ste u pravu neko manje a neko vise,ali dokle Stojkovic da nam brani kad on vise ni u Viganu nemoze da izbori startnu poziciju,gde god pr edje svi ti timovi tek onda ukapiraju sta su kupili pa se svi hvataju za glavu kakvog su neznalicu doveli.Izgleda da smo u nasoj reprezentaciji moze da brani. Pa dokle vise?Videcete on ce nas saraniti na mondijalu.Ko ga vise forsira i za koje pare,da li neko zna?

Goran

pre 14 godina

ne razumem dokle vise ce nasi ljudi komentarisati odluke selektora zesto je pozvao ovoga a nije onoga ili sta vec ! pustite coveka da radi i vi a i ljudi iz saveza! dobar trener moze da dovede i najgoreg igraca pa od njega da napravi cudo u reprezentaciji... nikad se nezna!!! ZATO KAZEM SAMO NAPRED RADOMIRE , POZDRAVLJAM SVAKI TVOJ POTEZ!
(braca, 26. februar 2010 13:52)

Molim te, vest je postavljena na sajtu i poenta komentara je da bi ljudi dali svoje misljenje. Niko ne smeta Anticu, niko ga ne "drzi" i ne sprecava u svom radu, on sigurno ovo ne cita. Zato ako ti toliko smetaju komentari jednovstavno nemoj ni da ih citas.

the smooth

pre 14 godina

Ovde je mnogo losih fudbalera a jos vise nikakvih. Samo je par solidnih i jos manje dobrih. znaci 4 kategorije. nikakvi-subotic,brkic,pantelic, losi-stojkovic, ninkovic, kolarov, lazovic, milijas, stankovic, lekic, petrovic, lukovic, jankovic, prosecni-zigic,dragutinovic,rukavina, jovanovic, dobri-krasic, tosic, kuzmanovic, kacar, vidic, ivanovic. A o sujeti i neupucenosti naseg dragog selektora Antica ne treba trositi reci. Ovde fale Milovan Sikimic, Obradovic, Fejsa, Matic, Ljajic, Mrdakovic, Srdja Knezevic, Andjelko Djuricic. Ovo svi znaju, samo neki nece, a neki ne zele da vide i pored ociju. Manite me vise Partizan i zvezde, i njihovih sadasnjih i bivsih zvezda poput Nenada Kovacevica, Pavla Ninkova. Mateje Kezmana i Sase Ilica. Pa njih cetvorica zajedno nisu pola igraca kao sto je konj Bogdanovic iz zvezde, ili majmun Tomic iz Partizana. Ljudi budite realni, Djukic je bio najbolje resenje za selektora i mnogi ce plakati za njim kad bude evropska velicina, a bice, u to nema sumnje, samo zato sto ima onu stvar za razliku od "BOGA ANTARE", koji je navodno forsirao svoju igru kroz cele kvalifikacije, i onda prvi put promeni formaciju i krene sa jednim napadacem protiv Francuza u Beogradu. Za to imam samo jednu rec koja ima 5 slova, pocinje sa P, a zavrsava sa A. P...A . Toliko o svemogucem Anticu. Biti onako nadigran 80 minuta sa igracem vise i prednoscu od 1-0. To mogu samo srpski kvazi-strucnjaci. Dzaba mu svi uspesi u proslosti. Tad me je razocarao i kao strucnjak i kao covek. I VELIKI POZDRAV ZA SVE SELEKTORE U SRBIJI, OTPRILIKE 4 MILIONA NJIH.

krstic

pre 14 godina

Kakva hajka na Petrovica da to vec postaje banalno od strane navijaca.Da igra u suprotnom klubu bio bi najbolji,ali posto je u Partizanu on je najgori.To je vas kriterijum,a ne interes i dobar rezultat Srbije.Takvi navijaci Srbije neka se stide,sram vas bilo.Pozdrav svim iskrenim navijacima Srbije.Napred u nove pobede pod rukovodstvom Antica.

DELIJA-SA

pre 14 godina

Pa raja taman da pozove moju nanu ja se ne bi bunio...Antic je nas odveo na SP a mega talenti poput Dzeke i Modrića moći će zajedno sa svojim zaguljenim sugradjanima samo da nas gledaju sa kucnog kauca...IMAM KOMPLEKSE xD

CUDAN SMO MI NAROD

pre 14 godina

Ljudi,molim vas....spustite se na zemlju.Kakva 1/4finala i ostale gluposti.Ako dobijemo jednu utakmicu bicu srecan.Pa mi ni jednu ozbiljnu i jaku kontrolnu utakmicu nismo imali.Sa Francuzima smo branili 1:1 sa igracem vise i to u Beogradu.Nemci ce nas ubiti kao i uvek.Afrikanci pretrcati kao O.Slonovace.Mozda cemo dobiti Australiju ako bude RAMBO PETKOVIC igrao za nas....znaci nikada.Srecom Antic ne poziva svog sina u reprezentaciju kao bivsi selektor Petkovic.

SRBin

pre 14 godina

pozdravio bih sve ljude koji bodre reprezentaciju u pravom smislu te reci, zamolio bih "selektore" kojih u ovim prepiskama ima jako mnogo da cute,jer da se oni pitaju bili bi na mestu Radomira Antica, a ne bi davali ove pacerske komentare.
Sve za Srbiju Srbiju nizasta.

Acko

pre 14 godina

A znaci nema Disljenkovica, pa gde da budu dva bivsa golmana Zvezde u reprezentaciji, Grobari bi se odmah bunili!Dislja je golmancina za onog Stojkovica i nepouzdanog Brkica!Pocelo je zezanje pred Mundijal!Ziveo Sever!

Неша Србин

pre 14 godina

Одличан избор по мом мишљењу само недостаје два играча а два су по мени залутала на списак. Ја бих овом тиму придодао Рамба Петковића и Павла Нинкова а изоставио Рукавину и Пантелиња.
Поздрав за нашу Србију и пуно, пуно среће на светском првенству а пре тога пуно рада и уигравања свих варијанти

durlandomekdonaldsa

pre 14 godina

Daj pusti Brkica da brani, leba ti, ne mogu onog Stojkovica da svarim uopste. A stvarno ljudi, kako nema mesta za Sulejmanija?
Jel to mora po 1 minimum iz zvezde i partizana? To li je neki uslov za Antica.
Rokaj samo Srbijo!

Goran

pre 14 godina

Iznenadjujuce je da strucnjak takvog renomea nema hrabrosti i(li) volje da proba jos nekog igraca koji bi mogao da donese stanovit kvalitet ,vec uporno forsira ovaj spisak ,u kome ima igraca koji su pod velikim znakom pitanja strucne javnosti . Ili je u pitanju prepotencija iili velika nesigurnost...

petar

pre 14 godina

dokle vise prodaja igraca zvezde i partizana preko reprezentacije
Kakav Petrovic kakav Lekic ko se imalo razume u fudbal zna da su to igraci za trecu ligu

VOJVODA

pre 14 godina

Imali smo mi mnogo boljih igraca od ove generacije. Ali nismo imali savez i selektora! Pa javna je tajna da su selektori i celnici iz FS uzimali % od transfera . Anticu i FS-u puna podrska , a kad se zavrsi Svetsko Prvenstvo mozete kritikovati i pametovatido mile volje.

Andro

pre 14 godina

Spisak uradjen posteno osim golmana. Pa zasto bre? Pa jel Jorgavcevic nije standardan u Belgijskom Gentu? Gol ce izgleda da nam cuvaju amateri a ne profesionalci koji su se dokazali u najacim zapadnim ligama gde niko nema prava na gresku, e zato je Stojkovic treci golman Vigana. Razmislite svi sta bi mu rekao Kapelo. "Decko pa i da se zoves Bekam ne bi te zvao ako nisi standardan u svom klubu". Ako prodjemo ovakvi grupu u JAR, mnogo je.

ristoo7

pre 14 godina

Уместо Милијаша Рамбо и у нападу треба испробати неког новог, нпр. Сулејманија.

Van der Sar

pre 14 godina

Navedite mi ime samo jednog vrhunskog golmana da vrsisti na svoje saigrace,da je nervozan?? Srbija nema neke golmane,ali je Stojkovic katastrofalan izbor i za drugog a kamoli prvog golmana reprezentacije. Otisli smo na svetsko i to je OK,ali zasto opet mora da postoji sumnja mada ja mislim da je to ocigledno, da postoje neki kompromisi izmedju Antica-Karadzica-par igraca,i da je Karadzic morao imati uticaj na sastav.Svi smo culi a i videli na insajderu pojedine igrace kojima su trazene odredjene cifre da zaigraju za reprezentaciju 20 minuta.

Da nije smesno bilo bi...

pre 14 godina

Ne znam samo po kom osnovu je Raca Petrovic opet u reprezentaciji... Ali dobro oduvek se znalo kad neko placa da mu igra sin...

Wabbit

pre 14 godina

Necu da pricam koga je trebalo da pozove, a koga nije, ali mislim da je na spisku moglo da se nadje i neko novo ime, ako niko drugi, bar jos jedan golman...

anticu molim vas!

pre 14 godina

Gospodine selektore, golman je najbitnija pozicija u svakom timskom sportu. Pogledajte samo svi osvajaci medalja i trofeja su imali kvalitetne i promisljene golmane. To je recept za uspeh u fudbalu, rukometu, hokeju, vaterpolu. Poslusajte zdrav razum i promenite prvog golmana dok jos nije kasno da se ova sjajna generacija upropasti zbog njega!

Ervin

pre 14 godina

Sramota je da sulejamni nije pozvan igrac koji vredi 20 000 000 i igra prvu postavu u ajax-u ......ali tu su PETROVIC I LEKIC KOJI VEZE NEMAJU!!!!

Andrej77

pre 14 godina

Ma neka vodi tog vaseg Petrovica, ionako nece videti nista sem prijateljskih utakmica, klupe i treninga.. mene brine Dragutinovic. Uz duzno postovanje njegovom iskustvu, bojim se da njegova fizicka sprema i brzina potrebna nasoj odbrani ne idu zajedno. Nadam se da Antara zna sta radi, uostalom nema nam druge osim da se nadamo i imamo vere u igrace.
I bolje je da javnost brine i pravi tu vrstu pritiska nego da ih ispracamo kao sampione. Nasoj reprezentaciji treba kontinuitet u dobrim igrama i rezultatu! Par godina u prvih 10-15 na svetu i onda cemo stvarno biti ozbiljan rival svima.
Srbija!

joca

pre 14 godina

pitanje za selektore sa "b92"
Koga bi vi stavili u srednjem redu ?
1 ili 2 zadnja vezna, koga za kreatora igre ako taj uopste postoji u srpskom naradu(10 miliona ljudi)a da ne igra u nemackoj 4. ili engleskoj 6.ligi
Koga mozemo da pobedimo od ozbiljnijih ekipa sa nasim srednjim redom ?

pozdrav svima

mirko

pre 14 godina

SULEJMANI DAO GOL JUVENTUSU I ODMA U REPREZENTACIJU !!!
KAKAV SMO MI NAROD ... A OVI STO PRICAJU DA JE U PRVOJ POSTACI AJAXA ONDA NE PRATE FUDBAL NITI ZNAJU NISTA O HOLANDSKOM PRVENSTVU !!!
DECKO JE MLAD BICE PRILIKE ZA NJEGA
I MATIC :) PA JA NE VERUJEM KOGA VI PREDLAZETE !!!
MOMKA KOJI JE 3 min USAO SA KLUPE U FA KUP-u I KAO TOSIC TRUNE U REZERVNOJ LIGI I ON TREBA UMESTO PETROVICA
SVI PLJUJETE LEKICA I PETROVICA !!!
E SADA:
A ZA ONE KOJI PRATE FUDBAL PITACU VAS KOLIKO JE ZIGIC ZASLUZENO OVDE NA SPISKU KOJI JE OVE SEZONE ZA VALENSIJU ODIGRAO 2-3 UTAKMICE VISE NEGO GOLMAN STOJKOVIC !!
KACAR I JANKOVIC KOJI POLA GODINE SEDE KUCI I IGRAJU FUDBAL ALI NA SONIJU !!!
STOJKOVICA NECU NI DA SPOMINJEM !!!
ALI SVI ZNAMO DA SU OVI IGRACI SIGURNI PUTNICI U JUZNU AFRIKU TAKO DA JE SPISAK MOGA DA BUDE PROSIREN ZA NEKOG DRUGOG IGRACA CISTO ZBOG KONKURENCIJE JER JE OVO PRIJATELJSKA I TREBA PROBATI JOS NEKOG MOZDA CAK IZ NASE LIGE !!!
SVE NAJ BOLJE MOMCIMA I DISLJENKOVIC DA SE VRATI STO PRE !!!

buXna

pre 14 godina

zao mi je sto nema vise disljenkovica!!!
sulejmani nije klasican centarfor a na istoj poziciji imamo krasica tosica i jovanovica tako da je lekic pravo resenje kao 4ti napadac i igrac koji je zasluzeno u reprezentaciji kada je rec o jelen super ligi !!!
nije mi samo jasno zasto je na spisku kacar koji celu polu sezonu nije potrcao zbog povrede niti se jos nije vratio na teren u punom treningu i bosko jankovic koji je za djenovu odigrao samo 10 min u poslednjih 6 meseci cisto da ga navijaci pozdrave...mozda zbog atmosfere ali bolje da je tu probao da vidi sta moze nenad kovacevic iz lensa pa cak i sulejmani umesto jankovica,jer svi znamo da njih dvojca zasluzuju juznu afriku i da su sigurni putnici ali malo da proba zdravije i u ovom trenutku spremnije a ne rovite igrace !!!
a stojkovic decko je promasio profesiju i klub i sveee,ali sta cemo kada nemamo bolje resenje na toj poziciji !!!
moje misljenje ali svaka cast svim momcima..nisu oni dzabe na spisku pa cak ni ovaj radoslav petrovic koga ne podnosim ali decko ce dokazati da uz lekica i ako bog da,da jos neko iz JELEN SUPER LIGE ode u JA...mozda ninkov mozda neko drugi...

Željko

pre 14 godina

Aco iz USA, čisto informativno, Jugoslavija je igrala na SP i 1954. i 1958. godine, ali 19086. u Meksiku se nije plasirala, dok je 4 godine ranije 1982. godine igrala na SP u Španiji, kada ije prošla ni prvi krug..Pedesetih godina Bobeku, Milutinoviću, Vukasu, Boškovu, Veselinoviću se nije moglo oteti da negdj ne odu, osim ako nije bila politčka odluka partije... Srbija sada prvi put samostalno ide na SP, a ne treba zaboraviti i da je 1930. u Urugvaju igrala Kraljevina SHS i bila 4.. Eto Aco, toliko...

Željko Banjaluka

Brate al ga pretera sa" sportskom bnacijom" kao da smo Brazilci pa smo pretplaceni na svako SP...
(koliko se ja secam ucestvovali smo 1962, 1974, 1986, 1990, 1998, 2006, 2010) sto ce reci ovo nam je 2 put u 50 godina da vezemo dva svetska prvenstva
(Aca_USA, 26. februar 2010 23:49)

achtung

pre 14 godina

Molim sve poznavaoce fudbala da ostave svoj komentar!!!!!! p.s. Nemoj neko da ne ostavi "pametan" komentar o sastavu i Anticu!!!!!

moki stallone

pre 14 godina

pa nema komentara, ko ide na pripremnu sa divljackim kostolomcima (pa zar niko nije video sta se desilo protiv egipta?), kakva izdaja...a moze jos gore, taman su lepo prikazali, kao warm up dokumentarac o karadzicu na arapskoj tv...nikada niste necete nauciti, cim neko nesto dobro napravi, odmah ga uniste, ova tekma je bukirana bez znanja antica, sto pristajes na sabotazu? zbogom srbijo, for real...

Mare

pre 14 godina

ma nije Antara video gol Sulejmanija protiv Juve-a...gledao je Lekica protiv Bask-a...dokle vise te kombinacije vase iz saveza...

casanova

pre 14 godina

Ne slazem se sa anticevom zadnjom izjavom(u pressu RS).Koliko god ja bio uz njega,i bio mu zahvalan za sve sto je uradio za srbiju nije bio upravu kad je rekao da Disjenkovicu treba biti cast da igra za Srbiju a ne obaveze.Dislji je to postala obaveze,jer je stalno trebaoi ici na tekme znajuci da nece igrati,da ce biti rezerva golmanu koji brani 10 utakmica po sezoni od kojih su 5 u reprezentaciji,koliko god on dobar bio.To je obaveza anticu, a ne cast

Smeh !

pre 14 godina

Ajde strucnjaci... Svi vi bolje znate od Antica... Indijanci... Smesni ste... PETROVIC je za Pantelica izmislio fudbalsku igru... TISINA ! Antic je, eto makar malo bolji i veci poznavalac fudbala od vas svih zajedno... Jel vas bas toliko boli sinocnja pobeda kosarkasa Partizana?

the smooth

pre 14 godina

Ovde je mnogo losih fudbalera a jos vise nikakvih. Samo je par solidnih i jos manje dobrih. znaci 4 kategorije. nikakvi-subotic,brkic,pantelic, losi-stojkovic, ninkovic, kolarov, lazovic, milijas, stankovic, lekic, petrovic, lukovic, jankovic, prosecni-zigic,dragutinovic,rukavina, jovanovic, dobri-krasic, tosic, kuzmanovic, kacar, vidic, ivanovic. A o sujeti i neupucenosti naseg dragog selektora Antica ne treba trositi reci. Ovde fale Milovan Sikimic, Obradovic, Fejsa, Matic, Ljajic, Mrdakovic, Srdja Knezevic, Andjelko Djuricic. Ovo svi znaju, samo neki nece, a neki ne zele da vide i pored ociju. Manite me vise Partizan i zvezde, i njihovih sadasnjih i bivsih zvezda poput Nenada Kovacevica, Pavla Ninkova. Mateje Kezmana i Sase Ilica. Pa njih cetvorica zajedno nisu pola igraca kao sto je konj Bogdanovic iz zvezde, ili majmun Tomic iz Partizana. Ljudi budite realni, Djukic je bio najbolje resenje za selektora i mnogi ce plakati za njim kad bude evropska velicina, a bice, u to nema sumnje, samo zato sto ima onu stvar za razliku od "BOGA ANTARE", koji je navodno forsirao svoju igru kroz cele kvalifikacije, i onda prvi put promeni formaciju i krene sa jednim napadacem protiv Francuza u Beogradu. Za to imam samo jednu rec koja ima 5 slova, pocinje sa P, a zavrsava sa A. P...A . Toliko o svemogucem Anticu. Biti onako nadigran 80 minuta sa igracem vise i prednoscu od 1-0. To mogu samo srpski kvazi-strucnjaci. Dzaba mu svi uspesi u proslosti. Tad me je razocarao i kao strucnjak i kao covek. I VELIKI POZDRAV ZA SVE SELEKTORE U SRBIJI, OTPRILIKE 4 MILIONA NJIH.

amauri

pre 14 godina

Sramota za nas fudbal kad su nam u repki Stojkovic, Petrovic i Lekic...
p.s. Ne velicajte Antica unapred, plasman na svetsko prvenstvo ne predstavlja uspeh za jednu sportsku naciju kao sto smo mi...imamo kvalitet za mnogo vise, ali mislim da ce nas Bog kazniti neprolaskom grupe ako na SP odvedemo igrace koji ne zasluzuju da idu tipa onih koje sam vec pomenuo...

marko

pre 14 godina

Auh pa ovaj stvarno resio da vodi Racu samo moj Racule za onakve greske kao sto si pravio na prijateljskim utakm. (povlacenje igraca za dres u polusansi)se dobiva crveni karton na SP.Think about that.

Bryan Zentz

pre 14 godina

U principu to je to, to su igrači koji su izneli kvalifikacije + igrači iz domaćeg prvenstva. Fale samo Obradović i Sulejmani, kad se oni vrate, verovatno če ispasti Lekić i Raća, nadam se

Uzmi Dule stotu titulu!!

pre 14 godina

U principu to je to..

Mogao je mozda umesto Brkica da pozove Stamenkovica i umesto Rukavine Ninkova.

Sredinu ne bih dirao osim sto bih umesto Petrovica pozvao Bogdanovica i to je to.

Ove je najrealnije misljenje.

Vlada LO

pre 14 godina

Rukavina (gde igra ko ga gleda)
Dragutinović (najlošije fizički spreman,najsporiji)
Milijaš (nije standardan ni u ispod-prosečnom klubu)
Petrović (i previše rečeno)
Tošić (više od godinu ne igra i ne može biti u formi za SP)
Lekić (videćemo u pripremnim utakmicama,JSL nije isto što i SP)

duca

pre 14 godina

kakvi sve pacijenti ovde mogu da lupetaju pa to nigde nema ...Raca Petrovic je biser naseg fudbala i to vidi svako ko se iole malo razume u isti.Pogledajte malo neku utakmicu naucite nesto malo vise od 2-3 igraca koje znate pa onda komentarisite

megalomaniac

pre 14 godina

Nikad mi nece biti jasno kako jedan Nemanja Matic(koji se sve vise i vise namece Ancelotiju,i ne bi me cudilo da u skorije vreme zaigra za prvi tim Celzija) nema mesta u reprezentaciji,a neki tamo "radosav petrovic" ima.svaka cast Anticu za sve sto je uradio,izuzetno ga postujem i cenim.mada izgleda da je on jedini pametan, a mi ostali blesavi i slepi, sto je u najmanju ruku licemerje i bezobrazluk.

DUKI

pre 14 godina

Vidim svi ovde pljuju po Petrovicu a niko da spomene zasto je zvao Jankovica kad momak nije odigrao godinu dana utakmicu. Treba sad da vraca formu u reprezentaciji 4 mes pre svetskog. Malo mi nije jasan Antara.

djole

pre 14 godina

Da li moguce da mi nemamo bolje igrace od Petrovica,Lekica i Rukavine? Za ove koji kazu da je Antic toliko zaduzio reprezentaciju da moze da zove i svoju babu, mogu da kazem samo jedno: bilo bi stvarno sramota da sa onakvim timom nije izborio plasman na SP.To sto su pre njega na klupi sedeli neki diletanti koji nisu mogli ni plasman na EP da izbore to je sasvim druga prica.Covek je jednostavno morao da odvede ekipu na SP jer bi u suprotnom ispao najveci pacer a ovako je samo precenjen trener i nista vise.Njegovo vreme je proslo i ostao je samo autoritet koji ima medju igracima.Pozivanjem ova tri igraca zeli da dokaze,u slucaju dobrog plasman na SP,kako je bio u pravu i tako zapusi usta svima koji su bili protiv a u slucaju neuspeha naravno nikom nista.Covek je jednostavno sujetan do bola.
Treneri i igraci ne smeju da budu izuzeti od kritika cak i kada dobro rade svoj posao da se ne bi slucajno uobrazili kao sto je to slucaj sa Anticem.Ne treba od njih praviti bogove jer i oni su samo ljudi.

sveta

pre 14 godina

Kakva koncentracija mrznje prema momku koji ima visinu, skok, pas, odbranu i sjajan pregled igre...
Ja sam od onih jaaaako retkih koji nije bio zadovoljan sto je Antic postao selektor reprezentacije, ali sam toliko covek da mogu da priznam gresku. Covek je nesto napravio od ove ekipe i jadno je da ga prozivate Racu, jako JADNO! I onda, posto vas je sramota i da pomislite da znate vise o fudbalu od Antica, pripisujete to nekim visim silama, prodajama itd. Sa takvim navijacima Srbija ni ne zasluzuje da bude veliki tim!!!

kori

pre 14 godina

sta ce nam petrovic,lekic, milijas. sto ne pozove golmana leirije,pa bolji je od brkica. nemogu da verujem da i anticu poturaju igrace. a kao ima atoritet. gde nam je kovacevic iz lansa, izmislio je fudbal za petrovica

aleksandar

pre 14 godina

REALNO OVDE POZIV NE ZASLUZUJU-VLADIMIR STOJKOVIC-umesto njega STAMENKOVIC,RUKAVINA-umesto njega NINKOV.....Ostali mogu da prodju......!!!! SRBIJO -NAPRED

durlandomekdonaldsa

pre 14 godina

Daj pusti Brkica da brani, leba ti, ne mogu onog Stojkovica da svarim uopste. A stvarno ljudi, kako nema mesta za Sulejmanija?
Jel to mora po 1 minimum iz zvezde i partizana? To li je neki uslov za Antica.
Rokaj samo Srbijo!

Ponosni Srbin

pre 14 godina

Covek koji je zasluzan za to sto sada nas tim gledamo drugim ocima i ako nista drugo bar gajimo nadu da mozemo nesto tamo da uradimo.
Poceli smo da delujemo kao tim,igramo fudbal lepo za oko, sve sto smo molili predhodne da urade.
Da Antica nije bilo sada bi verovatno pljuvali sto smo kiksnuli sa Faranima itd.
Sa ovim zasluzio je da mu svi verujemo i da niko nema prava glasa sto si zvao onog a sto ovog.
Uvek je bilo i bice nekih ne logicnosti ali jednostavno to je njegova stvar.
Sto bi rekao Crni Gruja "Budimo ljudi iako smo Srbi". :)
Nemoj te se ljudi prepirati samo dajemo povod novinarima da bacaju raznorazne traceve i remete mir u reprezentaciji.
Sinoc sam gledao Pantelica sa Juventusom samo sto nisam zaplakao kako pada i ne moze ni jednu loptu da primi,samo kuka itd.
Ali sta cu i on je nas,koliko se nerviram toliko se i radujem.:) Dajte da barem jednom bodrimo svi zajedno nase momke pa sta bude nek bude.
Kada se vrate znacemo sta nam je ciniti. Na trg ili u novine... ;)

Razocaran Srbin Iz Beograda

pre 14 godina

Ovo je prava sansa da Antic isproba nove snage ali...sve po starom.Antica treba podsetiti da je Ilija Petkovic imao uspesnije rezultate u kvalifikacijama za 2006 (Nemacka) i kako smo prosli na prvenstvu to svi znamo.Krajnje je vreme da u interesu nase reprezentacije da neko od nadleznih iz rukovodstva konacno pokrene pitanje izbora nasih reprezentativaca...Stojkovic, vec i vrapci znaju da nigde nije pokazao opravdanje za poziv,po koji put,svi,bas svi treneri u klubovima u kojima je bio angazovan(to nije mali broj) nisu nikakvi strucnjaci samo je nas Antic sveznajuci.Velika vecina pozvanih igraca trenutno NE IGRA za svoje klubove, neki zbog povreda a mnogi zbog veoma slabe forme ali oni su za Antica UVEK dobri. Nedaj boze da dozivimo opet fijasko kao u Nemackoj...sta onda,razne analize i konacno Savezni Kapiten mora da ide...dokle tako, strucni stab se uvek spominje,bar kod nas,kada dozivimo neuspeh a kada pobedjujemo samo se proziva Antic,nas "Car i Spasilac".Treba imati u vidu da i drugi ucesnici na Svetskom Prvenstvu napreduju a ne samo mi.Necu biti razocaran ako dozivimo fijasko, ni ovog puta, iz razloga sto se kod nas nista NE MENJA,uvek je sve isto...u nasem FSS i Strucnom Stabu Reprezentacije svako ima licnih interes, a to je nasa najslabija bolna tacka, to je najveci razlog zasto nikada nista nismo osvojili kada je Reprezentacija u pitanju.Po mnogima doci u cetvrt ili polu finale je veliki uspeh sto ustvari i nije,zato i NE PRIPADAMO fudbalskim vele silama a nazivamo sebe,sasvim ne opravdano, tim imenom.

krstic

pre 14 godina

Kakva hajka na Petrovica da to vec postaje banalno od strane navijaca.Da igra u suprotnom klubu bio bi najbolji,ali posto je u Partizanu on je najgori.To je vas kriterijum,a ne interes i dobar rezultat Srbije.Takvi navijaci Srbije neka se stide,sram vas bilo.Pozdrav svim iskrenim navijacima Srbije.Napred u nove pobede pod rukovodstvom Antica.

grobarrr

pre 14 godina

StefanGrobar-ti sine da si grobar,ne bi se igrao sa imenom legendarnog Ivice Kralja!i dan danas tvrdim,da je nas najbolji golman kojeg smo imali u poslednjih 15 godina..Bolji je od stojkovica i brkica zajedno...znam da je prestao da igra,ali dok je branio,bio je GOLMANCINA!!!Volim Partizan i majku Srbiju!!

joca

pre 14 godina

pitanje za selektore sa "b92"
Koga bi vi stavili u srednjem redu ?
1 ili 2 zadnja vezna, koga za kreatora igre ako taj uopste postoji u srpskom naradu(10 miliona ljudi)a da ne igra u nemackoj 4. ili engleskoj 6.ligi
Koga mozemo da pobedimo od ozbiljnijih ekipa sa nasim srednjim redom ?

pozdrav svima

moki stallone

pre 14 godina

pa nema komentara, ko ide na pripremnu sa divljackim kostolomcima (pa zar niko nije video sta se desilo protiv egipta?), kakva izdaja...a moze jos gore, taman su lepo prikazali, kao warm up dokumentarac o karadzicu na arapskoj tv...nikada niste necete nauciti, cim neko nesto dobro napravi, odmah ga uniste, ova tekma je bukirana bez znanja antica, sto pristajes na sabotazu? zbogom srbijo, for real...

Неша Србин

pre 14 godina

Одличан избор по мом мишљењу само недостаје два играча а два су по мени залутала на списак. Ја бих овом тиму придодао Рамба Петковића и Павла Нинкова а изоставио Рукавину и Пантелиња.
Поздрав за нашу Србију и пуно, пуно среће на светском првенству а пре тога пуно рада и уигравања свих варијанти

Van der Sar

pre 14 godina

Navedite mi ime samo jednog vrhunskog golmana da vrsisti na svoje saigrace,da je nervozan?? Srbija nema neke golmane,ali je Stojkovic katastrofalan izbor i za drugog a kamoli prvog golmana reprezentacije. Otisli smo na svetsko i to je OK,ali zasto opet mora da postoji sumnja mada ja mislim da je to ocigledno, da postoje neki kompromisi izmedju Antica-Karadzica-par igraca,i da je Karadzic morao imati uticaj na sastav.Svi smo culi a i videli na insajderu pojedine igrace kojima su trazene odredjene cifre da zaigraju za reprezentaciju 20 minuta.

nasimento@gmail.com

pre 14 godina

Miloš Ninković???Zbog chega nema Sulejmanija koji je po meni 3x bolji od njega..A u to smo mogli da se uverimo,a uverio se i bogami Buffon kada je kroz noge primio gol iz skoro mrtvog ugla....

petar

pre 14 godina

dokle vise prodaja igraca zvezde i partizana preko reprezentacije
Kakav Petrovic kakav Lekic ko se imalo razume u fudbal zna da su to igraci za trecu ligu

delija

pre 14 godina

Sulejmani je prosle nedeljesa loptom pretrcao stopera Juventusa i dao gol Bufonu kroz noge.To je vise nego sto ce Radosav uraditi na terenu za celu karijeru.Isto tako,Stamenkovic je poodavno zasluzio poziv.

Гавра

pre 14 godina

А Рамбо Петковић?
Стварно поред једног Радосава Петровића, Рамбо би могао и с једном ногом играти.
А како лепо рече селектор Бразила: "Србија је јачи тим од Бразила јер у њој нема места за Рамба!"

Sirko

pre 14 godina

Kako imam osjecaj da cemo se posvadjati prije odlaska na svjetsko ,sto posto! mora se nesto desiti.PS"Bog me ne moze ubjediti da Djuricic i Jorgancevic nisu bolji od Stojkovica i Brkica...

Shonne

pre 14 godina

Aman ljudi,pa shta ako je zvao Petrovica,chovek jeste talenat i tachka ! Vidim da ste svi ovde treneri,dosta bre vishe,ucutite vec jednom i ostavite Antaru na miru !!!!! Muka mi je vishe od vas i vashig zlonamernih i inteligentnih komentara.. .ae pa tako ...

Vicente Calderon

pre 14 godina

Kada neko kaže da Radosav Petrović nije za reprezentaciju - u potpunosti se slažem.Ko kaže da Rukavina nije za reprezentaciju - verovatno je u pravu.Osporavanje Milijaša,Pantelića i Lekića ne podržavam,ali nekako još i mogu da razumem.Ali, ono što nikako ne mogu da razumem je da neko osporava učešće Boška Jankovića u reprezentaciji.

Igor (CH)

pre 14 godina

Milijas??? Pa kako bre on a ne npr. Ljajic koji je izgleda zapravo. Milijas je izgubio status i u nejakim Wulfsima.
Petrovic? Dajjj...
Rukavina? Pa neznam bas.
Ali ciko Antara je dika nasa pa prema tome, on zna.

SRBIJA!!!

bartez sa perikom

pre 14 godina

Pametan je disljenkovic,pa dokle vise???
ok tim sa rupom na golu...ali nemamo boljeg od disljenkovica...a ovaj stojkovic nek se vrati u zvezdu mozda ce tu da ima mesta i valjda ga tu nikoo nece "mrzeti"

Usain

pre 14 godina

Jedan od ovih igraca nije ni za jednu od najgorih ekipa premijer lige. Jel moze neko da mi kaze ko je to?
(djordjevic, 26. februar 2010 15:00)


nema takvog. to si ti nesto sanjao.

ristoo7

pre 14 godina

Уместо Милијаша Рамбо и у нападу треба испробати неког новог, нпр. Сулејманија.

realno

pre 14 godina

Kako imam osjecaj da cemo se posvadjati prije odlaska na svjetsko ,sto posto! mora se nesto desiti.PS"Bog me ne moze ubjediti da Djuricic i Jorgancevic nisu bolji od Stojkovica i Brkica...
(Sirko, 26. februar 2010 13:34)

Prvo nauci da se decko preziva Jorgacevic(ne jorgaNcevic) pa onda iznosi ubedjenja.Toliko je dobar da mu ni prezime ne znas.

Panto

pre 14 godina

Svi ste u pravu neko manje a neko vise,ali dokle Stojkovic da nam brani kad on vise ni u Viganu nemoze da izbori startnu poziciju,gde god pr edje svi ti timovi tek onda ukapiraju sta su kupili pa se svi hvataju za glavu kakvog su neznalicu doveli.Izgleda da smo u nasoj reprezentaciji moze da brani. Pa dokle vise?Videcete on ce nas saraniti na mondijalu.Ko ga vise forsira i za koje pare,da li neko zna?

giga

pre 14 godina

Dobar je spisak samo moram opet da se zakacim petrovica jer izgleda on mora da igra za reprezentaciju a jedan sulejmani koji vredi 20 miliona i igra prvu postavu u velikom ajaksu i koji predje sam pola terena i da go juventusu izgleda nece ici na svetsko prvenstvo.SRAMOTA MAJKE MI..

Cooltywattor

pre 14 godina

Malo mi idu na jetru ove priče kako Antić nekog "gura" da ga proda i slične nebuloze. Što se mene tiče, nek zove u repku i svoju babu, ako hoće, sve dok Srbija igra dobro. A igra.
Ne možete osporiti čoveka iza koga stoje takvi rezultati.
Kapa dole brate Radomire.

providno

pre 14 godina

lekic,petrovic,stara prica prodaja preko repke,kad ispadnemo krive sudije a fudbal nam propada,ako oni odu ne gledam nas na svetskom.ima boljih recimo mrdja je 10 u glavu za lekica.

Tony9

pre 14 godina

Gospodinu Anticu potpuna podrska i da pozove Marka Blazica u tim opet ce imati moju podrsku.

A za vas "Pizonove i Stevanoviceve ucenike"
1.Stamenkovic-golman amater,nije ni za zvezdu al' kad nema para za boljeg dobar je.
2.Ninkov-da je dobar otisao bi negde a on je i dalje u JSL i ima 26 godina.
3.Basta-muva bez glave
4.Petrovic-Najbolje iz nase lige
5.Lekic-Najbolje iz nase lige

Goran

pre 14 godina

Iznenadjujuce je da strucnjak takvog renomea nema hrabrosti i(li) volje da proba jos nekog igraca koji bi mogao da donese stanovit kvalitet ,vec uporno forsira ovaj spisak ,u kome ima igraca koji su pod velikim znakom pitanja strucne javnosti . Ili je u pitanju prepotencija iili velika nesigurnost...

neko iz mase

pre 14 godina

Iznenadjujuce je da strucnjak takvog renomea nema hrabrosti i(li) volje da proba jos nekog igraca koji bi mogao da donese stanovit kvalitet ,vec uporno forsira ovaj spisak ,u kome ima igraca koji su pod velikim znakom pitanja strucne javnosti . Ili je u pitanju prepotencija iili velika nesigurnost...
(Goran, 26. februar 2010 15:43)

zasto covek da menja nesto sto donosi rezultate???
a i ovi sto ga prozivaju za petrovica,lekica,milijasa...sta bre vi izvodite,ja ne mogu da verujem da neko u ovoj drzavi moze da kritikuje RADOMIRA ANTICA,kome treba da dignemo spomenik!!!svi ste vi selektori,ali ostavite vi svoje vizije i planove za sebe,pustite coveka da radi svoj posao!!!
NAPRED SRBIJO
jedan je RADOMIR ANTIC!!!!

kike

pre 14 godina

Aj,dokle vise Milijas i Petrovic...stvarno se inati.Milijas izgubio sve pozicije i postao jedno 15ti igrac otuznog Wulerhemptona, a Raca je sapet i, koliko vidim, nece biti ni u prvih 11 Partizana.Zaista iritira kad si svjestan da na okupu nije najbolji moguci tim.To je valjda usud balkanskih reprezentacij...da se uvijek provuce, valjda da bi se prodao, bar po jedan igrac koji nema,ama bas ni po kojim kriterijima, mjesto u timu.Ljajic, koji je bio nosioc igre tog istog Partizana u kojem je tad a i sad Raca rezerva,se salje na neki nebitni omladinski turnir, mjesto da se sa njim proba malo osvjeziti nacionalni tim.Milijas je primjer,takodze svojstven nama Balkancima, robovanja starim zaslugama(mada one i ne postoje u njegovom slucaju).Ko biva "igrao je kvalifikacijama, red je da i ide na to sto je izborio".Glupa logika.Joakim Lew otpise jednog Balaka,Fringsa,Hiclspegera da bi poveo Ozila i Marina..a mi vukljamo sporaca Milijasa, koji uz to ne igra u svom jadnom klubu za razliku od Balaka i Frinksa.Ostatak tima je, po mom skromnom misljenju ok.

Andrej77

pre 14 godina

Ma neka vodi tog vaseg Petrovica, ionako nece videti nista sem prijateljskih utakmica, klupe i treninga.. mene brine Dragutinovic. Uz duzno postovanje njegovom iskustvu, bojim se da njegova fizicka sprema i brzina potrebna nasoj odbrani ne idu zajedno. Nadam se da Antara zna sta radi, uostalom nema nam druge osim da se nadamo i imamo vere u igrace.
I bolje je da javnost brine i pravi tu vrstu pritiska nego da ih ispracamo kao sampione. Nasoj reprezentaciji treba kontinuitet u dobrim igrama i rezultatu! Par godina u prvih 10-15 na svetu i onda cemo stvarno biti ozbiljan rival svima.
Srbija!

StefanGrobar

pre 14 godina

Ma nemate pojma ni vi,ni Antara..:)
Ja bih ovako "skrojio" repku:1.Ivica Kralj,2.Aleksandar Pantic,3.Gavrancic,4.Tutoric,5.Srdja Knezevic,6.Blazic,7.Raca Petrovic(kapiten),8.Bogdanovic,9.Bojan Zajic,10.Ernan Barkos(podhitno mu dati drzavljanstvo),11.Vitor Ugo(takodje mu dati drzavljanstvo)..na mesto selektora bih postavio nedodirljivog Miodraga Jesica,a za njegovog pomocnika Cedomira Janevskog..i onda bi smo mogli da se nadamo trofeju :D
salu na stranu,dobar odabir igraca..po mom misljenju Lekic,Rukavina,Milijas,Petrovic i Dragutinovic ne zasluzuju poziv..pozvati Disljenkovica,Sulejmanija,Bastu...:))

djole

pre 14 godina

jedan desni bek samo?tri leva?
(mo, 26. februar 2010 13:11)

Branislav Ivanovic i Rukavina su desni bekovi! Lukovic, Vidic i Subotic ce igrati centralne bekobe!!! Makar u ovim prijateljskim.

Mislim da je Antic trebao da pozove Ninkova (ne zato sto sam ja Zvezdas) nego zato sto mislim da je bolji bek od Rukavine, a ako nista drugo makar da ga oproba, jer je Ninkov jako puno napredovao...

Навијач репрезентације Србије

pre 14 godina

Иду ми на живце они који:

1.Причају: "Убаци овог , убаци оног , шта ће нам овај , шта ће нам онај?" Кртикујете Милијаша који је био стандардан у квалификацијама , извео је 2 пенала пред пуном Мараканом хладнокрвно , колико пута добро асиситирао.
2.Они који причају како Антићу намећу списак: Људи , тај Антић сад може да поцепа уговор , јуриле би га најјаче европске екипе. Јел ви мислите да би такав стручњак трпео да му нако други намеће списак? Нека зове ког оће , може и моју баба Секу да зове , не буним се.
3.Они који долазе овде да причају како ћемо проћи као 2006. Баш због таквих песимиста ће да ми буде драго кад засијамо у Африци.

ПОЗДРАВ СВИМ ЉУБИТЕЉИМА ФУДБАЛА , СВИМ ОПТИМИСТАМА КОЈИ ЗНАЈУ ДА ЋЕМО ТАМО ДА БУДЕМО ХИТ!

ГОСПОДИНЕ АНТИЋУ , ПРАВИ ЉУБИТЕЉИ ФУДБАЛА СУ УЗ ВАС!

Acko

pre 14 godina

A znaci nema Disljenkovica, pa gde da budu dva bivsa golmana Zvezde u reprezentaciji, Grobari bi se odmah bunili!Dislja je golmancina za onog Stojkovica i nepouzdanog Brkica!Pocelo je zezanje pred Mundijal!Ziveo Sever!

Ruma uz Antića

pre 14 godina

Mrđa trenutno zaslužuje poziv selektora koliko i svaki drugi igrač iz pete lige, ne mogu da shvatim kako neko može da ga predloži. Antiću svaka čast, treba mu verovati iako ni meni nije po volji npr. Rukavina, pa šta, Antić je dokazao da zna najbolje. Od 135 komentara hipotetički barem,120 samozvanih selektora ne bi odvelo Srbiju u Afriku. A Antiću bi ako ovo kojim ludim slučajem čita, poručio da prati igre Jorgačevića i Miloša Marića, no, siguran sam da to i čini. Napred Srbija!!!

Da nije smesno bilo bi...

pre 14 godina

Ne znam samo po kom osnovu je Raca Petrovic opet u reprezentaciji... Ali dobro oduvek se znalo kad neko placa da mu igra sin...

CUDAN SMO MI NAROD

pre 14 godina

Ljudi,molim vas....spustite se na zemlju.Kakva 1/4finala i ostale gluposti.Ako dobijemo jednu utakmicu bicu srecan.Pa mi ni jednu ozbiljnu i jaku kontrolnu utakmicu nismo imali.Sa Francuzima smo branili 1:1 sa igracem vise i to u Beogradu.Nemci ce nas ubiti kao i uvek.Afrikanci pretrcati kao O.Slonovace.Mozda cemo dobiti Australiju ako bude RAMBO PETKOVIC igrao za nas....znaci nikada.Srecom Antic ne poziva svog sina u reprezentaciju kao bivsi selektor Petkovic.

Gaucho Ramon

pre 14 godina

Dobar je spisak samo moram opet da se zakacim petrovica jer izgleda on mora da igra za reprezentaciju a jedan sulejmani koji vredi 20 miliona izgleda nece ici na svetsko prvenstvo.SRAMOTA MAJKE MI..
(giga, 26. februar 2010 14:58


Pazi ja se ne bih rastuzio ako Antara ne bi zvao Petrovica ili Stojkovica ali covek ocigledno ima svoje razloge.

Sto se Sulejmanija tice on je mnogo dugo stagnirao i bio van tima a tek od skora ga Dik Jol ponovo ubacuje,valjda je poceo da trenira kako valja. A i mlad je neka ga sa mladom reprezentacijom jos ovaj ciklus.

Stvarno ne verujem u te price da Antic zove neke igrace koje "neki guraju" zar mislite da bi covek kome su podigli spomenik na Kalderonu prodavao ugled zbog nekih menadzercica?

Uostalom,svi su pricali za Milijasa ovo sto pricaju sad za Petrovica pa ovaj ima sasvim solidnu debitantsku sezonu u PL. Verovatno ce se i Petrovic afirmisati preko,pa nije Radomir od prekjuce u fudbalu.

wdm

pre 14 godina

Moje misljenje je da Lekic treba da dobije sansu kao izmena, Petrovic nije iskoristio svoje "sanse" tako da treba da nastavi da trenira do sledecih kvalifikacija van reprezentacije, Kolarov je zaista u dobroj formi, u Rukavinu nemam poverenja, Sujejmani je trenutno van forme ali potencijal,
isprobati jos neke golmane pre pocetka sampionata pa ako nema nista bolje maksimalno podrzati Stojkovica. Dao bih sansu i Maticu u kojeg zaista imam veliko poverenje, i smatram da je potencijal.
Eto nadam se da se bar delimicno slazete samnom :)

Goran

pre 14 godina

ne razumem dokle vise ce nasi ljudi komentarisati odluke selektora zesto je pozvao ovoga a nije onoga ili sta vec ! pustite coveka da radi i vi a i ljudi iz saveza! dobar trener moze da dovede i najgoreg igraca pa od njega da napravi cudo u reprezentaciji... nikad se nezna!!! ZATO KAZEM SAMO NAPRED RADOMIRE , POZDRAVLJAM SVAKI TVOJ POTEZ!
(braca, 26. februar 2010 13:52)

Molim te, vest je postavljena na sajtu i poenta komentara je da bi ljudi dali svoje misljenje. Niko ne smeta Anticu, niko ga ne "drzi" i ne sprecava u svom radu, on sigurno ovo ne cita. Zato ako ti toliko smetaju komentari jednovstavno nemoj ni da ih citas.

Darko

pre 14 godina

To je to.Samo umjesto Lekica jos jedan golman i umjesto Petrovica jos jedan odbrameni pa da idemo po BOGINJU!!!Poz i Crne gore!

P.S.-Ne iz montenegra,iz CRNE GORE!

Cofi

pre 14 godina

@(mo, 26. februar 2010 13:11)

Ivanovic u reprezenataciji igra desnog beka..

..pretpostavljam da ce zadnja linije izgledali ovako:

kolarov subotic vidic ivanovic

..a lekic, napreduje kao u Becamoe a legend u PESu :)

Gogi

pre 14 godina

Kako sada stvari stoje,a prema mišljenjima selektora prisutnih ovde,višak je izgleda Radomir Antić. Ako ćemo iskreno svi Vi ste ostvarili veće uspehe od njega u fudbalu,tako da moram da kažem da su spiskovi igrača koji Vi predlažete oni pravi. On ništa ne zna i na SP je odveo Srbiju samo zato što je čitao potajno sve vaše komentare godinama u nazad i tako uspeo da stvori jak kolektiv i dobre odnose u ekipi.Dakle,Antiću noga,a svi Vi za selektora.
Sad ozbiljno.Ako volite Srbiju,ostavite fudbal stručnjacima(pravim),a Vi pravac park na partiju šaha sa penzionerima. Ili u apoteku po lekove.
SRBIJA

meme

pre 14 godina

sta lupas ti samo jedan desni bek,ivanovic igra na pozicji desnog beka,moze i centralnog ali trenutno u celziju i kod nas igra desnog,rukavina desni bek,kolarov levog,moze i dragutinovic kao i lukovic s tim sto lukovic igra i centralnog u udinama i kodd nas,tako da moze levog i zadnjeg,ovaj kolarov je mnogo bolja opcija od obradovica,igra ko lud u laciju,samo ovaj petrovic da se izbaci,sve ostalo je dobro,mada antic zna sta radi tako da nema potrebe da se pravimo pametni!!!

Aca_USA

pre 14 godina

@ amauri
"...Ne velicajte Antica unapred, plasman na svetsko prvenstvo ne predstavlja uspeh za jednu sportsku naciju kao sto smo mi...(amauri, 26. februar 2010 13:38)

Brate al ga pretera sa" sportskom bnacijom" kao da smo Brazilci pa smo pretplaceni na svako SP...
(koliko se ja secam ucestvovali smo 1962, 1974, 1986, 1990, 1998, 2006, 2010) sto ce reci ovo nam je 2 put u 50 godina da vezemo dva svetska prvenstva

Ervin

pre 14 godina

Sramota je da sulejamni nije pozvan igrac koji vredi 20 000 000 i igra prvu postavu u ajax-u ......ali tu su PETROVIC I LEKIC KOJI VEZE NEMAJU!!!!

culibrk oglo

pre 14 godina

samo jorgacevic jos umesto stojkovica i brkica i to je to, mozemo ka trofeju.
steta sto se na sve ne pazi jer
dobar golman je pola tima.

Wade

pre 14 godina

Kao sto sam i u prolece 2006.godine,u vreme pre Svetskog prvenstva u Nemackoj dok je selektor JOS UVEK bio Ilija Petkovic, predlagao i prizivao Radomira Antica za selektora,i sad stojim na istim pozicijama.
Pravi covek na pravom mestu.
Sto se tice njegovog izbora...
Raca Petrovic je po svim karakteristikama (skok,visina,pas igra,pregled igre,defanzivni zadaci..)najbolji za mesto zadnjeg veznog posle naravno Dejana Stankovica.
Ali,ono sto mene buni (iako sam zvezdas),je zasto je Lekic tu?Sta ce nam pored Zigica jos jedan klasican centarfor?U slucaju ne daj boze povrede Zigica,na njegovo mesto uvek moze da se prekomanduje Danko.Ili Milan.Zar nije bolje da je u tim pozvao jos jednog iskusnog igraca,kakav je recimo Ljuboja?Ili cak mladi Matic?
Sa druge strane,ja razumem Antica sto se oslanja samo na "svoje" igrace,njima jedino veruje.Uglavnom, mi bolje od ovih i nemamo.Medjutim,neka promena ne bi lose dosla.
Sto se tice Ramba,ako je iko navijao za njega da bude pozvan u drzavni tim,to sam bio ja pomenute 2006.godine.Tada je jos i mogao da igra,bio je mladji.Ali sada,realno,on bi bio jedan igrac manje u odbrani.
Ja sam pre par dana napisao jedan text koji je mnoge ovde iritirao,gde sam naveo ono sto je i realno - a to je da vecina nasih igraca nije u formi i da nema dovoljno utakmica u nogama.Kacar,Bosko,Ninkovic,pa i Krasic,Jovanovic,Kuzmanovic,Pantelic,Zigic,i da ne nabrajam dalje.(Rukavina je OK,treba da bude u timu.)
Ali,sa druge strane,zaista nije trenutak da Antic isprobava neke nove igrace,nego,kao i do sada,pa sta nam Bog da.Mi nemamo fond igraca kao Nemci,koji sebi mogu da dozvole luksuz da se odreknu usluga nekih doskora standardnih reprezentativaca.
ubuduce,kao sto neko rece ovde,neka nam Antara samo kaze ko je eventualno novi igrac,sve ostalo znamo.
Kao i nasi protivnici !!

pantelija

pre 14 godina

Ljudi dali treba da igra ovaj ili ona to odlučuje selektor a on je dokazao da zna svoj posao zato zlonamerni klubski obojeni KUŠ,bre.Ostali oprostite na izraz ali morao sam.

braca

pre 14 godina

ne razumem dokle vise ce nasi ljudi komentarisati odluke selektora zesto je pozvao ovoga a nije onoga ili sta vec ! pustite coveka da radi i vi a i ljudi iz saveza! dobar trener moze da dovede i najgoreg igraca pa od njega da napravi cudo u reprezentaciji... nikad se nezna!!! ZATO KAZEM SAMO NAPRED RADOMIRE , POZDRAVLJAM SVAKI TVOJ POTEZ!

radnik iz kg

pre 14 godina

opet bravuroze s golmanima...jedan brani ako je prvi izbor povređen, drugi nije ima 3 meseca...ja stvarno ne kontam zašto đuričić ili jorgačević nisu dorasli repci

pazi ovog sadana...da smo slični sloveniji hahaha

Steker

pre 14 godina

Sulejmani vec (pre)dugo nije u formi.
Pantelic je prosecan spic.
Lazovic se dobro snalazi na desnoj strani a kao centralni spic (sto preferira da igra) je vrlo spor.
Zigic vredi samo ako ga neko dobro pogodi jakim centarsutem.
...
Dakle, Srbija na zalost nema dobrog spica.
Jedno je sigurno, ovoj Srbiji je tesko dati gol jer skoro svi ostali su dobri fudbaleri u svojim ekipama. Ja se licno plasim Stojkovica iz prekida igre. Momak je u stanju da odbrani nemoguce ali je veoma los u prekidima. Mozda bi mogao Nemanja tu da mu pomogne u brzoj organizaciji i savetima.

Mare

pre 14 godina

ma nije Antara video gol Sulejmanija protiv Juve-a...gledao je Lekica protiv Bask-a...dokle vise te kombinacije vase iz saveza...

casanova

pre 14 godina

Ne slazem se sa anticevom zadnjom izjavom(u pressu RS).Koliko god ja bio uz njega,i bio mu zahvalan za sve sto je uradio za srbiju nije bio upravu kad je rekao da Disjenkovicu treba biti cast da igra za Srbiju a ne obaveze.Dislji je to postala obaveze,jer je stalno trebaoi ici na tekme znajuci da nece igrati,da ce biti rezerva golmanu koji brani 10 utakmica po sezoni od kojih su 5 u reprezentaciji,koliko god on dobar bio.To je obaveza anticu, a ne cast

JAS

pre 14 godina

Ne kontam, koji ce im prijateljske ako nece da proba neke nove igrace
(Radosav, 26. februar 2010 13:16)

Ne kontas ti izgleda ni zasto idemo na SP. Idemo tamo da ostvarimo sto bolji rezultat...a okupljanja i prijateljske ce nam sluziti da se igraci jos bolje upooznaju na terenu i da stvorimo jos bolju igru da oscilacije svedemo na najvisi nivo...pozz iz dijaspore-SRBIJA

ktle

pre 14 godina

Vidi, stvarno nema Dišljenkovića! On je izgleda ozbiljno odlučio da ne ide na SP.

Šteta, mada je jedina pozitivna stvar ta što na ovih par prijateljskih utakmica Stojković može napraviti još koji kiks, posle čega će valjda i Antić shvatiti da on jednostavno nije za prvog golmana reprezentacije.

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Mi nemamo golmana ekstra klase, sve sami Stojkovici, pa i ne treba da se zalimo.
U odbrani su oni najbolji izabrani, ne treba da se nerviram sto je i Rukavina izabran, Antic poznaje svoj posao milion puta bolje nego ja, Rukavina je alternativa u slucaju povrede Ivanovica, Antic ga dobro poznaje i nije lud da eksperimentise 4 meseca pred pocetak svetskog prvenstva, jer bi time bacio u vatru plodove svog rada, a to su strucnost, konsekventnost, autoritet. To je ono sto je Antic doneo, sto ranije nismo imali, a rezultati su plodovi talenta nasih fudbalera, iz kojih samo Antici mogu da izvuku maksimum.
Raca Petrovic takodje je poslednja alternativa na svojoj poziciji, na poziciji defanzivnog veznog nismo deficitarni, Milijas se potvrdio kao odlicno resenje u kvalifikacijama, a tim koji dobija se ne menja.
U napadu je adekvatan izbor, Lekic je alternativa Zigicu koji polako ulazi u godine, a bez tipa igraca ala Zigic Krasic i Jovanovic nikada ne bi dosli do izrazaja (barem ne dolaze u klubovima kao u nacionalnom dresu jer im tamo igraju kojekakvi Necidi i cunga-lunge iz Konga).
Ne volim da 'krojim' spisak, ali mislim da jedini nedostatak u reprezentaciji je Ljajic, nemamo (pre)veliki izbor za kreaciju u veznom redu, kompenzujemo to igrom preko krilnih napadaca (sreca da ih imamo). Mislim da bi poziv koristio i nacionalnom timu i malom Ademu. Ali ok, verujem maksimalno Anticu i siguran sam da ga cuva za naredne kvalifkacije kada ce nam biti daleko potrebniji nego sada.
Podrzavam Antica!

djordje petrovic

pre 14 godina

Stvarno nisam znao koliko mi strucnjaka i pametnih ljudi imamo u nasoj zemlji...Ne razumijem kako do sada n ismo bar 5 puta bili prvaci svijeta,kako se Zvezda i Partizan ne smijenuju svake godine na vrhu lige sampiona...Stvarno pored ovakvih strucnjaka nije mi jasno!?!?!?!Najpametniji ste kada cutite,ali izgleda da ni to ne mozete...SRAMOTA,BRUKA,pokritese usima...
Anticu radi svoj posao kao do sada i ne obracaj paznju na ove "Renomirane selektore"...
NAPRIJED SRBIJO

SRBin

pre 14 godina

pozdravio bih sve ljude koji bodre reprezentaciju u pravom smislu te reci, zamolio bih "selektore" kojih u ovim prepiskama ima jako mnogo da cute,jer da se oni pitaju bili bi na mestu Radomira Antica, a ne bi davali ove pacerske komentare.
Sve za Srbiju Srbiju nizasta.

Monteri zi Jajca

pre 14 godina

Pa ja isto nekapiram sto je u reprezentaciji Rukavina gladam sve utakmice kod kuce 1860 München i Rukavina je jedan prosecan drugoligaski igrac nista vise i nista manje!Npr. Sasa Ignjovski je buduca Evropska zvezda i buducnost naseg fudbala to vec sad cela Nemacka prica a Rukavina.....Ali ako Anticu on treba ja mu verujem,zaduzio nas je covek da mu verujemo!

VOJVODA

pre 14 godina

Imali smo mi mnogo boljih igraca od ove generacije. Ali nismo imali savez i selektora! Pa javna je tajna da su selektori i celnici iz FS uzimali % od transfera . Anticu i FS-u puna podrska , a kad se zavrsi Svetsko Prvenstvo mozete kritikovati i pametovatido mile volje.

Andro

pre 14 godina

Spisak uradjen posteno osim golmana. Pa zasto bre? Pa jel Jorgavcevic nije standardan u Belgijskom Gentu? Gol ce izgleda da nam cuvaju amateri a ne profesionalci koji su se dokazali u najacim zapadnim ligama gde niko nema prava na gresku, e zato je Stojkovic treci golman Vigana. Razmislite svi sta bi mu rekao Kapelo. "Decko pa i da se zoves Bekam ne bi te zvao ako nisi standardan u svom klubu". Ako prodjemo ovakvi grupu u JAR, mnogo je.

red devil 011

pre 14 godina

Igramo najbolji fudbal od 1997me, uprkos tome sto je ovo po imenima primetno slabiji sastav od nekih koji su se plasirali na ranija SP i EP, pa cak i onih koji su put zavrsili u kvalifikacijama. Prema tome, najbitnija je atmosfera u timu, ona nas je dovela tu gde smo...nju je stvorio selektor, i stoga mu treba verovati i dok dobija a i kada pocne da gubi. Antic je to zasluzio jer nam je svima vratio nadu u reprezentativni fudbal nakon godina i godina ziheraskog i nazadnog fudbala. ALI, ponekad treba i isprobati snagu timskog duha upravo dodavanjem novih imena, posebno ako je tim primetno tanak u nekoj liniji...a mi smo tanki na poziciji golmana, kao i spica (manjak kvaliteta/odigranih minuta), i apsolutno nemamo odgovarajuceg kreativca na sredini (Krasic ispade plejmejker umesto da natrcava na paseve istog...) Necu da navodim imena, svako ima neke svoje "favorite". Ima ih i Antic, i nadam se da ce ih malo vise isprobati pre pocetka prvenstva u prijateljskim utakmicama, umesto da se plasi da ce nekoga uvrediti nepozivanjem na prijateljsku utakmicu.

sasa

pre 14 godina

Ne kontam, koji ce im prijateljske ako nece da proba neke nove igrace
(Radosav, 26. februar 2010 13:16)

Sta bi po tebi trebao , da na 4 meseci do Mundijala proba nove igrace(to su radili bivsi selektori, pa nismo imali nikakvih rezultata). To je otprilike to sto imamo, samo cesto ne menjati sastav, uigravati ekipu i to je to. Puna podrska selektoru Anticu. Prijateljske utakmice SLUZE da se uigra ekipa, ako nekima jos to nije jasno.

Goci

pre 14 godina

1. Fali nam pouzdan golman, ostalo je Ok.
2. Sulejmani, Matić i još par momaka vrebaju svoju šansu, i lako mogu na SP.
3. Uz malo sreće ovaj tim može do 1/4 finala

mirko

pre 14 godina

SULEJMANI DAO GOL JUVENTUSU I ODMA U REPREZENTACIJU !!!
KAKAV SMO MI NAROD ... A OVI STO PRICAJU DA JE U PRVOJ POSTACI AJAXA ONDA NE PRATE FUDBAL NITI ZNAJU NISTA O HOLANDSKOM PRVENSTVU !!!
DECKO JE MLAD BICE PRILIKE ZA NJEGA
I MATIC :) PA JA NE VERUJEM KOGA VI PREDLAZETE !!!
MOMKA KOJI JE 3 min USAO SA KLUPE U FA KUP-u I KAO TOSIC TRUNE U REZERVNOJ LIGI I ON TREBA UMESTO PETROVICA
SVI PLJUJETE LEKICA I PETROVICA !!!
E SADA:
A ZA ONE KOJI PRATE FUDBAL PITACU VAS KOLIKO JE ZIGIC ZASLUZENO OVDE NA SPISKU KOJI JE OVE SEZONE ZA VALENSIJU ODIGRAO 2-3 UTAKMICE VISE NEGO GOLMAN STOJKOVIC !!
KACAR I JANKOVIC KOJI POLA GODINE SEDE KUCI I IGRAJU FUDBAL ALI NA SONIJU !!!
STOJKOVICA NECU NI DA SPOMINJEM !!!
ALI SVI ZNAMO DA SU OVI IGRACI SIGURNI PUTNICI U JUZNU AFRIKU TAKO DA JE SPISAK MOGA DA BUDE PROSIREN ZA NEKOG DRUGOG IGRACA CISTO ZBOG KONKURENCIJE JER JE OVO PRIJATELJSKA I TREBA PROBATI JOS NEKOG MOZDA CAK IZ NASE LIGE !!!
SVE NAJ BOLJE MOMCIMA I DISLJENKOVIC DA SE VRATI STO PRE !!!

dejan

pre 14 godina

Ne kontam, koji ce im prijateljske ako nece da proba neke nove igrace
(Radosav, 26. februar 2010 13:16)

Pa verovatno zato sto se spremamo za Svetsko prvenstvo i zato sto se tokom kvalifikacija za isto izdefinisala ekipa od 20 i kusur igraca te nije vreme za eksperimente.Najbolje sad da zove 10 novih igraca,sta,da nece mozda da se izbore za mesto u reprezentaciji?Tako da...Cemu bi to vodilo?

njuska

pre 14 godina

ANTARA NE OBJAVLJUJ VISE SPISAK IGRACA KADA JE ISTI VEC POLA GODINE,SAMO U SLUCAJU DA SE NEKO NE DAJ BOZE POVREDI OBJAVI KO GA MJENJA I TO JE TO....:-))

bagi arapin

pre 14 godina

ANTIĆ je u prvih deset,što se tiče svog posla ,ali kako smo mnogi počeli ćemo da ga prestignemo.Po običaju ništa novo u komentarima,ja bih se upitao kako nema i mene na spisku.Vreme je u Alžiru lepo,temp.za utakmicu je oko18 stepeni što će biti pravo ako uzmemo u obzir ito daće se igrati pred 60 tak hiljhada gledalaca,dobri preduslovi za jednu dobru utakmicu.Protivnik nimalo lak,ali nama sumnje u ĐENERALA i u ORLOVE ,pobedaaaa

selektor

pre 14 godina

Gospodin Antic je odlucio pored svih ovih nasih igraca iz stranih klubova da dovede i po jednog, njemu najkorisnijeg iz nasih najaci partizan/zvezda/vojvodina..... i sad cak i da ce im pomoci da se prodaju tako sto ce mozda presedeti na klupi, ne vidim zasto bi nekome smetalo da se jaca domaca liga..... ovo kazem pod uslovom da lekic i petrovic zaista nisu kvalitetni igraci sa cime se niposto ne slazem. Tako da drugovi, dosta sa zavidnim komentarima!

pesimista

pre 14 godina

Srbijooo,mati moja mila,jadna li si!!!!Cak i u trenutcima najveceg sjaja tvoji sinovi se ne mogu sloziti cak ni sa, posle duzeg vremena, najboljim generalom!!!dokle god nam apetiti budu rasli,dotle ce nam moral opadati....:s ajde svi lepo da zaboravite ove nebuloze sto ste pisali i povinujte se neprikosnovenom R.A-u!!!

Nepi

pre 14 godina

@ Acko
A znaci nema Disljenkovica, pa gde da budu dva bivsa golmana Zvezde u reprezentaciji, Grobari bi se odmah bunili!Dislja je golmancina za onog Stojkovica i nepouzdanog Brkica!Pocelo je zezanje pred Mundijal!Ziveo Sever!
(Acko, 26. februar 2010 19:17)

Sine, ako nisi znao Disljenkovic je sam rekao da nece vise da igra za reprezentaciju zbog hronicne povrede kolena... Ali slazem se da je disljankovic nas najbolji golman, trenutno.....

ZloceSti

pre 14 godina

jedan desni bek samo?tri leva?
(mo, 26. februar 2010 13:11)

Dva desna beka su tu Rukavina i Ivanovic.Kao centralni mogu da igraju Vidic,Subotic,Lukovic,Ivanovic i Dragutinovic.Kao levi bekovi mogu Kolarov,Dragutinovic i Lukovic

MojBratBane

pre 14 godina

Meni je ovde samo bitno da niko ne fali!!! a ovih par dodatnih "diskutabilnih" imena me ne zanimaju... razmisljajte tako, igrace najbolji!!! koga briga ko je na klupi...

Navijac

pre 14 godina

Sve je kako treba. Boljih golmana trenutno na zalost nemamo, ali to nije Anticeva greska. To je realnost, sta je tu je. Odbrana savrsena. Desnih bekova isto nemamo osim toga sto je na spisku. Vezni red, svi su tu koji treba da budu osim onih koji su u mladjim selekcijama. Isto vazi i za napad. Sto se tice Panteliceve igre sinoc, cuvao ga je jedan od najboljih odbrambenih igraca na svetu, Kijelini, a i nije bilo nekoga kao Krasic ili Jovanovic da mu da upotrebljivu loptu. Ipak je on klasican spic. Sto se tice Petrovica i Lekica, Antic TREBA da pozove barem jednog igraca iz nasa tri najveca kluba sto je i uradio. Nema to veze s prodajom nego podrzavanjem domaceg klupskog fudbala. Sta treba, da ceka dok neko ode u Celzi ili ManU da bi ga pozvao u reprezentaciju!? Siguran sam da ni jedan od tih igraca nece izaci na teren u JAR, osim ako se ne daj Boze svi ostali povrede. Nek je sa srecom Orlovi!

Alooo

pre 14 godina

Jaooo majko moja koliko samo strucnjaka ovdje ima ,sve jedan trener do trenera....daj pustiti covjeka neka radi svoj posao....vjecitan neka zavjera i neko guranje. Opusteno ljudi pa covjek nas je odveo na SP zar nije dosta....Sram vas bilo kako mozete nesto da prigovorite Anticu!!!

achtung

pre 14 godina

Molim sve poznavaoce fudbala da ostave svoj komentar!!!!!! p.s. Nemoj neko da ne ostavi "pametan" komentar o sastavu i Anticu!!!!!

JAS

pre 14 godina

Ne kontam, koji ce im prijateljske ako nece da proba neke nove igrace
(Radosav, 26. februar 2010 13:16)

Ne kontas ti izgleda ni zasto idemo na SP. Idemo tamo da ostvarimo sto bolji rezultat...a okupljanja i prijateljske ce nam sluziti da se igraci jos bolje upooznaju na terenu i da stvorimo jos bolju igru da oscilacije svedemo na najvisi nivo...pozz iz dijaspore-SRBIJA
(JAS, 26. februar 2010 14:35)
da se ne nadje neko pa da pocne da pametuje, ja cu se sam ispraviti *da svedemo oscilacije na najmanji moguci nivo.

Wabbit

pre 14 godina

Necu da pricam koga je trebalo da pozove, a koga nije, ali mislim da je na spisku moglo da se nadje i neko novo ime, ako niko drugi, bar jos jedan golman...

Z

pre 14 godina

Solidna ekipica... U doglednoj budućnosti priključiti Sulejmanija, Matića, Ljajića.. U napadu su najbolji igrači koje imamo. Odbrana frhunska, sredina solidna..mada nam treba jedan kreativac(npr. Ljajić).. Da li neko može da mi iskomentariše igre Đorđa Pantića, Nemanje Vučićevića,Milana Gajića, Slobodana Rajkovića i Ivana Radovanovića u njihovim klubovima? Koji bi od njih mogao da konkuriše za reprezentaciju?

Željko

pre 14 godina

Aco iz USA, čisto informativno, Jugoslavija je igrala na SP i 1954. i 1958. godine, ali 19086. u Meksiku se nije plasirala, dok je 4 godine ranije 1982. godine igrala na SP u Španiji, kada ije prošla ni prvi krug..Pedesetih godina Bobeku, Milutinoviću, Vukasu, Boškovu, Veselinoviću se nije moglo oteti da negdj ne odu, osim ako nije bila politčka odluka partije... Srbija sada prvi put samostalno ide na SP, a ne treba zaboraviti i da je 1930. u Urugvaju igrala Kraljevina SHS i bila 4.. Eto Aco, toliko...

Željko Banjaluka

Brate al ga pretera sa" sportskom bnacijom" kao da smo Brazilci pa smo pretplaceni na svako SP...
(koliko se ja secam ucestvovali smo 1962, 1974, 1986, 1990, 1998, 2006, 2010) sto ce reci ovo nam je 2 put u 50 godina da vezemo dva svetska prvenstva
(Aca_USA, 26. februar 2010 23:49)

DELIJA-SA

pre 14 godina

Pa raja taman da pozove moju nanu ja se ne bi bunio...Antic je nas odveo na SP a mega talenti poput Dzeke i Modrića moći će zajedno sa svojim zaguljenim sugradjanima samo da nas gledaju sa kucnog kauca...IMAM KOMPLEKSE xD

www.mufc-serbia.com

pre 14 godina

Pobeda nije imperativ u ovom meču, ali će svakako dobro doći, jer je potrebno da zadržimo samopouzdanje do početka SP.

anticu molim vas!

pre 14 godina

Gospodine selektore, golman je najbitnija pozicija u svakom timskom sportu. Pogledajte samo svi osvajaci medalja i trofeja su imali kvalitetne i promisljene golmane. To je recept za uspeh u fudbalu, rukometu, hokeju, vaterpolu. Poslusajte zdrav razum i promenite prvog golmana dok jos nije kasno da se ova sjajna generacija upropasti zbog njega!

buXna

pre 14 godina

zao mi je sto nema vise disljenkovica!!!
sulejmani nije klasican centarfor a na istoj poziciji imamo krasica tosica i jovanovica tako da je lekic pravo resenje kao 4ti napadac i igrac koji je zasluzeno u reprezentaciji kada je rec o jelen super ligi !!!
nije mi samo jasno zasto je na spisku kacar koji celu polu sezonu nije potrcao zbog povrede niti se jos nije vratio na teren u punom treningu i bosko jankovic koji je za djenovu odigrao samo 10 min u poslednjih 6 meseci cisto da ga navijaci pozdrave...mozda zbog atmosfere ali bolje da je tu probao da vidi sta moze nenad kovacevic iz lensa pa cak i sulejmani umesto jankovica,jer svi znamo da njih dvojca zasluzuju juznu afriku i da su sigurni putnici ali malo da proba zdravije i u ovom trenutku spremnije a ne rovite igrace !!!
a stojkovic decko je promasio profesiju i klub i sveee,ali sta cemo kada nemamo bolje resenje na toj poziciji !!!
moje misljenje ali svaka cast svim momcima..nisu oni dzabe na spisku pa cak ni ovaj radoslav petrovic koga ne podnosim ali decko ce dokazati da uz lekica i ako bog da,da jos neko iz JELEN SUPER LIGE ode u JA...mozda ninkov mozda neko drugi...