Sreda, 24.02.2010.

16:48

Promovisana Fondacija FKCZ

Fudbalski klub Crvena zvezda promovisao je na ’Marakani’ Fondaciju FKCZ čiji će glavni cilj biti da uključi navijače iz celog sveta u rad ’crveno-belih’.

Izvor: B92

Promovisana Fondacija FKCZ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Donator...necega

pre 14 godina

Evro nije skuplji od 100 dinara, te 20 000 evra ne mogu biti 'preko 2 000 000 dinara'. Mozda , doduse, Babarogic ima neki stimulativni kurs...ne bi bilo prvi put. Elem, prosle sezone se Barselona odrekla sponzorskog ugovora i resila da stavi na dres natpis Unicef...a ove sezone zvezda trazi pomoc od iste organizacije... e TOOO je razlika izmedju velikog kluba sa velikim igracima i malog kluba sa velikom istorijom i dopingovanim igracima. U skladu sa tackom 1. u delu Projekti fondacije evo dajem besplatno prenociste devojkama svih prvotimaca Zvezde.

JOHN

pre 14 godina

Za jedan dan je prikupljeno preko 2 miliona dinara,s tim da je SMS funkcionisao samo iz Srbije ,a uskoro će moći porukom da se uplaćuje iz skoro celog sveta tako da će tu biti baš dosta ZDRAVOG novca koji će puno pomoći našoj Zvezdi,svi koji su sumnjali u ovu akciju su za dan demantovani.Sve informacije o uplatama su transparentne i nalaze se na zvezdinom sajtu.ODLIČNA AKCIJA,moglo bi se reći Istoriska

Milos

pre 14 godina

Konaco se ostvaruje nesto sto sam dugo zeleo. Verujem da svi oni koji vole ZVEZDU misle isto. Ne nasedajmo na price o prevarama i ne trazimo opravdanje u takvim razmisljanjima. Ocigledno su oni koji ne vole ZVEZDU prilicno uplaseni ovom akcijom, pa i konstruisu teoriju zavere. Pozdrav za sve zvezdase.

fabregas

pre 14 godina

@Klasicna sacekusa

E moj decko pa nismo mi vojni klub JSD Partizan.Ako neko moze sarazne porukice i budalastine da pukne `100 dinara da bi mu se poruka pojavila na TV-u ili za namestene igre Dobijes auto ili stan, Zasto ne poslati 2-3poruke a to je 200-300 dinara.Znasli koliko je poruka poslato za Fiat Punto na vise desetina hiljada a mozda i stotina .Mi smo za vas klub sa ogromnom armijom navijaca pa neka samo trecina posalje samo po jednu SMS poruku pa sracunaj koliko je to ne uzimajuci one koji ce da daju cek ili uplatiti na rqacun.Nisu svi sirotinja.Ja se spremam a vec sam dao jedanput i dobio VIP lozu da opet dam koju hiljadarku.Ima se moze se

kad si bio dete malo

pre 14 godina

@Marko Drobnjak, 25. februar 2010 11:54)
decko za tebe odgovor samo kratko: 8 i po godina bezobraznih filmova si dozivljavao, misli o tome

NALIM

pre 14 godina

Ajmo sada svi, ko koliko moze.Ne citajte ljigave komentare, uradite nesto dobro za voljeni klub. Ja razmisljam da ostavim cigarete i svaki dan posaljem po jedan SMS. Moj budzet isti a korist dvostruka. AJMO ZVEZDASI DELIJE POKAZIMO SE SADA A OVI DRUGI NEKA PUKNU.

STOVLA

pre 14 godina

Nije bitno moje misljenje o ovoj akciji i gde ce ici te pare.
Ja umirem od smeha da je svaki drugi komentator VEC UPLATIO(pozvao,poslao poruku) ZA SPAS VOLJENOM KLUBU.
Joj...
Da ih sam Lukic pise ne bi ovako izgledalo.

Da cita neki stranac pomislio bi 'Ovi Srbi su bas siroke ruke'

zivim za sever

pre 14 godina

ne razumem vas indijance koji pricaju ciganska posla, pa ko ce klubu da pomogne nego mi koji za nju disemo, zivimo...
kad se njakali za moreirom jeste skupljali potpise pa?
razlika je u tome samo sto vi njacete a mi to radimo iz ljubavi, ZVEZDA DO GROBA A I POSLE TOGA

Marko Drobnjak

pre 14 godina

'Ajmo svi da posaljemo sto vise sms poruka do derbija, onda sve to na singl na Partizan i eto love za opstanak Zvezde! Neko ovde spomenu katanac ali ja to nikako ne bih voleo, ako pukne Zvezda Partizan nema nad kim da dominira. Koliko je dosadno biti grobar ovih dana...toliko je osnova po kojima moze covek da vas izuje iz opanaka! Ali sve su to sale iz najbolje namere, istina je da sam vec pozvao telefon, javila se ljubazna sekretarica i umilnim glasom rekla: hvala na pozivu, Vasa seksi Lola stoji vam na usluzi...za pomoc FKCZ pritisnite 1, za vezivanje i dominaciju 2, za MILF pritisnite 3, studentkinje su pod brojem 4...

delija_

pre 14 godina

Svaka cast upravi za ovaj potez,dugo smo ovo cekali.Svako nek da koliko moze,ja sam poslao .Danas na trening nek dodje ko moze a u subotu obavezno svi da ispunimo marakanu,da grmi,da budemo uz nasu zvezdu koja nam je toliko lepog dala ove sezone.A sto se tice komsija sto ostavljaju komentare ovde samo cu reci mi smo institucija za vas u svakom pogledu,gledajte u svoje dvoriste koje vam se raspada.POZZ zvezdasi vidimo se na marakani

klasicna sacekusa

pre 14 godina

***anska posla. Ovo je primer kako kod nas moze da prodje bilo sta. Kako je ovaj narod kratkog pamcenja. Toliko puta su ih izigrali ( mislin na narod) razni politicari, ovi, oni ko zan ko nije. Narod i dalje naseda na iste fore.
Cisto sumljam da ce skupiti neku znacajniji cifru ( mislim da je sve vise od 100.000 eura uspeh). Jel neko ovde ima predstavu uopste koliko je milion evra u dinarima, a dugovi su u desetinama miliona evra. Samo najludji entuzijasta moze da veruje da nesto ZNACAJNIJE doprinosi ovom akcijom. Bolje bi navijacima bilo da idu na utakmice da napune Marakanu, tako bi klub vise zaradjivao nego od donacija. Ovo bi bilo smesno da nije zalosno. Kolko je nisko pao klub koji je pre 20 godina bio prvak evrope i sveta. To vam je dokaz sta se desava kada se politika i mafija umesaju u sport.

Prosjački štap

pre 14 godina

5.000.000 navijaca koja zvezda ima, neka uplate samo po 1€ i moze lepo da se zivi...
(muja, 24. februar 2010 17:22)

Samo jedna nula manje, 500.000. Svakog meseca se pojavi milion novih navijača, kako kome treva.

Cooltywattor

pre 14 godina

Podržavam ideju. Ako svaki zvezdaš izdvoji po 100 dinara mesečno (odrekne se jedne kutije cigara npr.), Zvezda bi vrlo brzo mogla stati na noge. Vredi probati.

Pehar FIFA

pre 14 godina

@ Zajam za preporod Srbije...Au kakva ce to kradja biti,samo sa kojom forom DA ZVEZDA BUDE PRVAK EVROPE,e pa to mozete ovde da lozite ovu jadnu masu koja uopste nerazmislja svojom glavom.Pa ko nakraju napravi ove dugove,a narode ti vracaj pa ce i Lukic i onaj posle koji dodje itd da loze narod koji sam sebe laze da lose zivi cim ima pare da placa kojekakve lozace.Pa ovo je smesno,mozda se placa advokat za Urosa ili Savija kupuje novi stan ili je pauk odneo Lukicu auto ili ...Sledeci predsednik ce traziti za semafor i isto ce pominjati Bari,pa tako ce se uzimati pare uvek onima koji samo kukaju da neaju a ovamo daju za koje kakve glupost.Ma Bari Bari pali pali sa parama Lukicu i Babarogicu
(mateja, 24. februar 2010 18:22)

e MOJ TI, I DA UZMU PARE NISU LOPOVI KAKVI SU OVI VASI.
Prema tome ako neces da das pare onda to nije tvoj problem. Vec sam poslao komentar u fondaciju u kome trazim da nam omoguce uplatu preko pay pal-a jer je sa nas u Americi to najsigurnije.
Ako Zvezda dolazi u Ameriku gde god da su IDEM!!
Samo je jedan evropski prvak iz Srbije
(s, 25. februar 2010 01:07)
Auuh prijatelju, nije lepo ovo zadnje sto si mu rekao, to njih mnogo povredjuje kad se pomenu titule Evropskog i Svetskog prvaka !
Nemoj tako cesto, imaj razumevanja za njegovo srce, prepucice od tuge...

Ivan Mpek

pre 14 godina

U pravu je KingAllMighty,prvo treba sanirati dugove,borice se za sponzorstvo kada dugovi budi smanjeni i ostale stvari ce doci na svoje mesto.Svi smo svedoci da stvari idu na bolje,tako da nemamo razloga za sumnju.Zato dajmo podrsku LUKICU i VOLJENOM KLUBU.
Sve negativne komentare mogu da okarakterisem kao grobarske.Dzaba njima i Liga Evrope kada nema ko da ih gleda.Manje ih je nego na Zvezda:Rad,zato mogu samo da se pokriju.Oni se boje da se Zvezda ne stabilizuje.Uvek su bili u nasoj senci

s

pre 14 godina

Zajam za preporod Srbije...Au kakva ce to kradja biti,samo sa kojom forom DA ZVEZDA BUDE PRVAK EVROPE,e pa to mozete ovde da lozite ovu jadnu masu koja uopste nerazmislja svojom glavom.Pa ko nakraju napravi ove dugove,a narode ti vracaj pa ce i Lukic i onaj posle koji dodje itd da loze narod koji sam sebe laze da lose zivi cim ima pare da placa kojekakve lozace.Pa ovo je smesno,mozda se placa advokat za Urosa ili Savija kupuje novi stan ili je pauk odneo Lukicu auto ili ...Sledeci predsednik ce traziti za semafor i isto ce pominjati Bari,pa tako ce se uzimati pare uvek onima koji samo kukaju da neaju a ovamo daju za koje kakve glupost.Ma Bari Bari pali pali sa parama Lukicu i Babarogicu
(mateja, 24. februar 2010 18:22)

e MOJ TI, I DA UZMU PARE NISU LOPOVI KAKVI SU OVI VASI.
Prema tome ako neces da das pare onda to nije tvoj problem. Vec sam poslao komentar u fondaciju u kome trazim da nam omoguce uplatu preko pay pal-a jer je sa nas u Americi to najsigurnije.
Ako Zvezda dolazi u Ameriku gde god da su IDEM!!
Samo je jedan evropski prvak iz Srbije

Timok

pre 14 godina

Ma kakva fondacija-otvorite ziro racun na koji ce navijaci uplacivati novac.Broj ziro racuna reklamirajte non-stop.Ionako malo malo pa trazite materijalnu pomoc od navijaca

Толико

pre 14 godina

За оног што помиње три шестице у жиро рачуну и мој Факултет Техничких Наука има те три шестице, али и то су само бројке. Мислим или јеси или ниси, ја сам Православац и знам у шта верујем, а у шта не верујем.

kalicko

pre 14 godina

E ovi groBARI su čudo ne vidjeno. Pa do juče su pričali kako njihov mali klub treba da organizuje nešto ovako, a kad mi napravimo odmah drvlje i kamenje.. Ali ipak su oni mali groBARI..
Ja sam već poslao poruku,a ti?

Marko_011

pre 14 godina

Konacno lepa vest.Trebalo je ranije uraditi isto.Topalovici vec kukaju...
Nadam se da vidimo Crvenu Zvezdu konacno u Ligi Sampiona, stvarno je sramota da toliko dugo ignorisemo istu kao Evropski i Svetski Sampion!

KingAllMighty

pre 14 godina

Cim sam video ovu akciju dao sam prilog u skladu sa mogucnostima i nadam se da ce i ostali zvezdasi uciniti isto!!! Apelujem samo upravi da barem 50% ovih sredstava, za koje se nadam da nece biti male, iskoriste na servisiranje dugova a ne samo za ambicijozne projekte jer smo nazalost i dalje u buli!

mufliz

pre 14 godina

Ova vijest me prosto vuce za jezik!
Prvo kako je moguce da Zvezda ima aktivne ziro-racune ako je u tolikim dugovima??
Drugo sve i da se uplati nesto na te racune banke kojima Zvezda duguje to mogu skinuti sa tih racuna za tren.
Trece, sve da bude nesto novaca i uplata na tim racunima, ovde se otvara ogroman prostor za razne malverzacije.
Cetvrto, gdje je ona banka iz Rusije koju je Lukic pomonjao kao potencijalnog sponzora Zvezde.
Peto, iskreno, da li mislite da ce novac koji eventualno bude uplacen na ovaj racun dospjeti onome kome je namjenjen???

Hvala!

realno

pre 14 godina

Svaka cast za akciju a jos vise za transparentnost. Imate ne sajtu sve ko je koliko uplatio, koliko ima prikupljeno do sada, koliko je potroseno i na sta je potroseno... Da je ovako bilo za akciju pomoci na kosovu ne bi popovi pokrali sve pare i pobegli u Grcku.
Jos jaca akcija ce biti clanstvo u fudbalskom klubu i zajedno sa ovom ako zazive a nadam se da hoce (ako je nekom zao 100 din. da da za voljeni klub umesto jednog tiketa u kladionici ili pica u petak vece onda stvarno ne zasluzuje sebe da naziva Zvezdasem)klub bi sigurno lakse disao a uprava bi mogla da se orjentise iskljucivo na dug jer bi tekuce obaveze placali navijaci.
Ono sto ocekujem od uprave je da vise za ne ode ni jedan talentovan fudbaler inace mogu ovu akciju da smatraju propalom.

ma samo opusteno

pre 14 godina

Pre svega odlican potez uprave sa osnivanjem ove fondacije!
Konacno jedan pravi nacin da se pomogne voljenom klubu... ono sto je dobra stvar ove fondacije je sto u svakom trenutku mozemo da vidimo koliko je donirano(vise informacija na sajtu fondacije)...
E sad ovi sto pisu o Sekularcu te kockar te bankrot te jel to onaj sto ga je bio taksista dobro znaju ko je Dragoslav Sekularac!!!
Ipak je to Zvezdina zvezda i legenda kluba i bolje da na celu fondacije bude neko ko je legenda kluba bez obzira na njegovo finansijsko i materijalno stanje nego bilo ko drugi!!!

mateja

pre 14 godina

Zajam za preporod Srbije...Au kakva ce to kradja biti,samo sa kojom forom DA ZVEZDA BUDE PRVAK EVROPE,e pa to mozete ovde da lozite ovu jadnu masu koja uopste nerazmislja svojom glavom.Pa ko nakraju napravi ove dugove,a narode ti vracaj pa ce i Lukic i onaj posle koji dodje itd da loze narod koji sam sebe laze da lose zivi cim ima pare da placa kojekakve lozace.Pa ovo je smesno,mozda se placa advokat za Urosa ili Savija kupuje novi stan ili je pauk odneo Lukicu auto ili ...Sledeci predsednik ce traziti za semafor i isto ce pominjati Bari,pa tako ce se uzimati pare uvek onima koji samo kukaju da neaju a ovamo daju za koje kakve glupost.Ma Bari Bari pali pali sa parama Lukicu i Babarogicu

Aleksandar

pre 14 godina

Још један начин да се узму паре а да се не зна где иду. Господа из управе Ц.З. лепо нек објаве своје планове са Звездом, почев од такмичарских (када ће клуб у Л.Ш.) па до инфраструктурних. Са овако оронулим сатдионом цероватно би тешко успели да угостимо Балканске суседе а не неке јаче клубове... Одговорност и прецизни датуми све остало је празна прича!!!

il DUCA

pre 14 godina

Lepo se dosetio ! Pa sta bi sa tim velikim sponzorom sto je obecao, ako niste zaboravili ? Ovo je klasicno prosjacenje , isto kao kad bi stao na ulicu i ispred sebe stavio sesir!Sve dosad sam vam se smejaoi izvinite zbog toga! Sad vas zalim!!!!!!!!

Vujo357

pre 14 godina

Ja sam zvao,zvacu jos par puta i to je to. Bez neke velike pompe. A vi sto pljujete priznajte ko ljudi da vam je krivo i da biste voleli da i u vasem malenom klubu postoji slicna akcija. Mada,sa gospon Schneiderom na celu,vi se nemate cemu nadati...osim nekom novom bojkotu,dakako.

Dušan

pre 14 godina

Више информација на
http://www.crvenazvezdafk.com/za-moju-zvezdu-2967-c13-video.htm
и
http://www.zvezdafondacija.rs/

grobar sam i priznajem da sad imam zestok kompleks smejanja

pre 14 godina

ovo je prakticno realizacija stare ideje za spas Zvezde, pod radnim nazivom: evo banke cigane moj. mada se fond moze nazvati i fond protiv atrofije (u smislu atrofija-hronicni nedostatak trofeja)posto ni mozak komsinice nije ostao neostecen, nazalost :(
ma sad samo onih milijardu navijaca FKCZ sirom sveta da uplate po dolar i eto vama novog barija.

marko

pre 14 godina

Svaka čast na ovome, samo pamet u glavu i da se ovaj novac iskoristi dobro, prevashodno za jačanje omladinske škole i vraćanje dugova. Naravno treba pomoći i veteranima ali većina novca treba za razvoj kluba. E kad bi svaki drugi Zvezdaš uplatio novac gde bi nam kraj bio. Evo prilike za Zvezdaše da se pokažu, 100 dinara nije mnogo a znam da neki mogu da daju i malo više, pozdrav za sve Zvezdaše i molba za one koji to nisu da se ne oglašavaju povodom ovog pitanja jer ih se to ne tiče.

ALeksandar

pre 14 godina

Ajde delije,sta je 100 dinara...za jednu poruku.....nas 100 000 po 100 dinara to je 10 000 000 dinara...mislite o tome...SAMO HRABROO...!!!!

Ništa nije idealno!

pre 14 godina

Kao Grobar mogu da kažem da je ovo odlična ideja!A jel šekularac beše onaj što je bankrotirao i što ga je bio taksista??

leksa

pre 14 godina

Ako vec promovisete akcije najveceg srpskog FK poput ove,sto je za svaku pohvalu,mogli biste isto tako da pomognete u promociji akcija najveceg srpskog KK,dovoljno je samo da pomenete akcije koje se vode,poput aukcija za mesta u pioniru pred vazne meceve,on line prenose i sl.

G O R A N

pre 14 godina

A kako bi bilo da lepo prvo rascistite sva ta milionska dugovanja drzavi i klubovima, pa da onda izigravate humanitarce. E Srbijo, Srbijo...

Zvezdas

pre 14 godina

Ekstra, bravo LUKICU!!! Ovaj covek je preporodio Zvezdu!Ajmo Zvezdasi da za mesec dana sakupimo Milion eura ima nas vise od milion sto navijamo za Zvezdu, da svaki deseti covek da po 10 eura eto miliona!NAPRED ZVEZDO LUDO VOLIM TE!!!!

Zvezdas

pre 14 godina

Ekstra, bravo LUKICU!!! Ovaj covek je preporodio Zvezdu!Ajmo Zvezdasi da za mesec dana sakupimo Milion eura ima nas vise od milion sto navijamo za Zvezdu, da svaki deseti covek da po 10 eura eto miliona!NAPRED ZVEZDO LUDO VOLIM TE!!!!

marko

pre 14 godina

Svaka čast na ovome, samo pamet u glavu i da se ovaj novac iskoristi dobro, prevashodno za jačanje omladinske škole i vraćanje dugova. Naravno treba pomoći i veteranima ali većina novca treba za razvoj kluba. E kad bi svaki drugi Zvezdaš uplatio novac gde bi nam kraj bio. Evo prilike za Zvezdaše da se pokažu, 100 dinara nije mnogo a znam da neki mogu da daju i malo više, pozdrav za sve Zvezdaše i molba za one koji to nisu da se ne oglašavaju povodom ovog pitanja jer ih se to ne tiče.

Vujo357

pre 14 godina

Ja sam zvao,zvacu jos par puta i to je to. Bez neke velike pompe. A vi sto pljujete priznajte ko ljudi da vam je krivo i da biste voleli da i u vasem malenom klubu postoji slicna akcija. Mada,sa gospon Schneiderom na celu,vi se nemate cemu nadati...osim nekom novom bojkotu,dakako.

grobar sam i priznajem da sad imam zestok kompleks smejanja

pre 14 godina

ovo je prakticno realizacija stare ideje za spas Zvezde, pod radnim nazivom: evo banke cigane moj. mada se fond moze nazvati i fond protiv atrofije (u smislu atrofija-hronicni nedostatak trofeja)posto ni mozak komsinice nije ostao neostecen, nazalost :(
ma sad samo onih milijardu navijaca FKCZ sirom sveta da uplate po dolar i eto vama novog barija.

kalicko

pre 14 godina

E ovi groBARI su čudo ne vidjeno. Pa do juče su pričali kako njihov mali klub treba da organizuje nešto ovako, a kad mi napravimo odmah drvlje i kamenje.. Ali ipak su oni mali groBARI..
Ja sam već poslao poruku,a ti?

realno

pre 14 godina

Svaka cast za akciju a jos vise za transparentnost. Imate ne sajtu sve ko je koliko uplatio, koliko ima prikupljeno do sada, koliko je potroseno i na sta je potroseno... Da je ovako bilo za akciju pomoci na kosovu ne bi popovi pokrali sve pare i pobegli u Grcku.
Jos jaca akcija ce biti clanstvo u fudbalskom klubu i zajedno sa ovom ako zazive a nadam se da hoce (ako je nekom zao 100 din. da da za voljeni klub umesto jednog tiketa u kladionici ili pica u petak vece onda stvarno ne zasluzuje sebe da naziva Zvezdasem)klub bi sigurno lakse disao a uprava bi mogla da se orjentise iskljucivo na dug jer bi tekuce obaveze placali navijaci.
Ono sto ocekujem od uprave je da vise za ne ode ni jedan talentovan fudbaler inace mogu ovu akciju da smatraju propalom.

ALeksandar

pre 14 godina

Ajde delije,sta je 100 dinara...za jednu poruku.....nas 100 000 po 100 dinara to je 10 000 000 dinara...mislite o tome...SAMO HRABROO...!!!!

KingAllMighty

pre 14 godina

Cim sam video ovu akciju dao sam prilog u skladu sa mogucnostima i nadam se da ce i ostali zvezdasi uciniti isto!!! Apelujem samo upravi da barem 50% ovih sredstava, za koje se nadam da nece biti male, iskoriste na servisiranje dugova a ne samo za ambicijozne projekte jer smo nazalost i dalje u buli!

Marko_011

pre 14 godina

Konacno lepa vest.Trebalo je ranije uraditi isto.Topalovici vec kukaju...
Nadam se da vidimo Crvenu Zvezdu konacno u Ligi Sampiona, stvarno je sramota da toliko dugo ignorisemo istu kao Evropski i Svetski Sampion!

Dušan

pre 14 godina

Више информација на
http://www.crvenazvezdafk.com/za-moju-zvezdu-2967-c13-video.htm
и
http://www.zvezdafondacija.rs/

mufliz

pre 14 godina

Ova vijest me prosto vuce za jezik!
Prvo kako je moguce da Zvezda ima aktivne ziro-racune ako je u tolikim dugovima??
Drugo sve i da se uplati nesto na te racune banke kojima Zvezda duguje to mogu skinuti sa tih racuna za tren.
Trece, sve da bude nesto novaca i uplata na tim racunima, ovde se otvara ogroman prostor za razne malverzacije.
Cetvrto, gdje je ona banka iz Rusije koju je Lukic pomonjao kao potencijalnog sponzora Zvezde.
Peto, iskreno, da li mislite da ce novac koji eventualno bude uplacen na ovaj racun dospjeti onome kome je namjenjen???

Hvala!

ma samo opusteno

pre 14 godina

Pre svega odlican potez uprave sa osnivanjem ove fondacije!
Konacno jedan pravi nacin da se pomogne voljenom klubu... ono sto je dobra stvar ove fondacije je sto u svakom trenutku mozemo da vidimo koliko je donirano(vise informacija na sajtu fondacije)...
E sad ovi sto pisu o Sekularcu te kockar te bankrot te jel to onaj sto ga je bio taksista dobro znaju ko je Dragoslav Sekularac!!!
Ipak je to Zvezdina zvezda i legenda kluba i bolje da na celu fondacije bude neko ko je legenda kluba bez obzira na njegovo finansijsko i materijalno stanje nego bilo ko drugi!!!

Толико

pre 14 godina

За оног што помиње три шестице у жиро рачуну и мој Факултет Техничких Наука има те три шестице, али и то су само бројке. Мислим или јеси или ниси, ја сам Православац и знам у шта верујем, а у шта не верујем.

leksa

pre 14 godina

Ako vec promovisete akcije najveceg srpskog FK poput ove,sto je za svaku pohvalu,mogli biste isto tako da pomognete u promociji akcija najveceg srpskog KK,dovoljno je samo da pomenete akcije koje se vode,poput aukcija za mesta u pioniru pred vazne meceve,on line prenose i sl.

s

pre 14 godina

Zajam za preporod Srbije...Au kakva ce to kradja biti,samo sa kojom forom DA ZVEZDA BUDE PRVAK EVROPE,e pa to mozete ovde da lozite ovu jadnu masu koja uopste nerazmislja svojom glavom.Pa ko nakraju napravi ove dugove,a narode ti vracaj pa ce i Lukic i onaj posle koji dodje itd da loze narod koji sam sebe laze da lose zivi cim ima pare da placa kojekakve lozace.Pa ovo je smesno,mozda se placa advokat za Urosa ili Savija kupuje novi stan ili je pauk odneo Lukicu auto ili ...Sledeci predsednik ce traziti za semafor i isto ce pominjati Bari,pa tako ce se uzimati pare uvek onima koji samo kukaju da neaju a ovamo daju za koje kakve glupost.Ma Bari Bari pali pali sa parama Lukicu i Babarogicu
(mateja, 24. februar 2010 18:22)

e MOJ TI, I DA UZMU PARE NISU LOPOVI KAKVI SU OVI VASI.
Prema tome ako neces da das pare onda to nije tvoj problem. Vec sam poslao komentar u fondaciju u kome trazim da nam omoguce uplatu preko pay pal-a jer je sa nas u Americi to najsigurnije.
Ako Zvezda dolazi u Ameriku gde god da su IDEM!!
Samo je jedan evropski prvak iz Srbije

G O R A N

pre 14 godina

A kako bi bilo da lepo prvo rascistite sva ta milionska dugovanja drzavi i klubovima, pa da onda izigravate humanitarce. E Srbijo, Srbijo...

Ivan Mpek

pre 14 godina

U pravu je KingAllMighty,prvo treba sanirati dugove,borice se za sponzorstvo kada dugovi budi smanjeni i ostale stvari ce doci na svoje mesto.Svi smo svedoci da stvari idu na bolje,tako da nemamo razloga za sumnju.Zato dajmo podrsku LUKICU i VOLJENOM KLUBU.
Sve negativne komentare mogu da okarakterisem kao grobarske.Dzaba njima i Liga Evrope kada nema ko da ih gleda.Manje ih je nego na Zvezda:Rad,zato mogu samo da se pokriju.Oni se boje da se Zvezda ne stabilizuje.Uvek su bili u nasoj senci

Pehar FIFA

pre 14 godina

@ Zajam za preporod Srbije...Au kakva ce to kradja biti,samo sa kojom forom DA ZVEZDA BUDE PRVAK EVROPE,e pa to mozete ovde da lozite ovu jadnu masu koja uopste nerazmislja svojom glavom.Pa ko nakraju napravi ove dugove,a narode ti vracaj pa ce i Lukic i onaj posle koji dodje itd da loze narod koji sam sebe laze da lose zivi cim ima pare da placa kojekakve lozace.Pa ovo je smesno,mozda se placa advokat za Urosa ili Savija kupuje novi stan ili je pauk odneo Lukicu auto ili ...Sledeci predsednik ce traziti za semafor i isto ce pominjati Bari,pa tako ce se uzimati pare uvek onima koji samo kukaju da neaju a ovamo daju za koje kakve glupost.Ma Bari Bari pali pali sa parama Lukicu i Babarogicu
(mateja, 24. februar 2010 18:22)

e MOJ TI, I DA UZMU PARE NISU LOPOVI KAKVI SU OVI VASI.
Prema tome ako neces da das pare onda to nije tvoj problem. Vec sam poslao komentar u fondaciju u kome trazim da nam omoguce uplatu preko pay pal-a jer je sa nas u Americi to najsigurnije.
Ako Zvezda dolazi u Ameriku gde god da su IDEM!!
Samo je jedan evropski prvak iz Srbije
(s, 25. februar 2010 01:07)
Auuh prijatelju, nije lepo ovo zadnje sto si mu rekao, to njih mnogo povredjuje kad se pomenu titule Evropskog i Svetskog prvaka !
Nemoj tako cesto, imaj razumevanja za njegovo srce, prepucice od tuge...

il DUCA

pre 14 godina

Lepo se dosetio ! Pa sta bi sa tim velikim sponzorom sto je obecao, ako niste zaboravili ? Ovo je klasicno prosjacenje , isto kao kad bi stao na ulicu i ispred sebe stavio sesir!Sve dosad sam vam se smejaoi izvinite zbog toga! Sad vas zalim!!!!!!!!

kad si bio dete malo

pre 14 godina

@Marko Drobnjak, 25. februar 2010 11:54)
decko za tebe odgovor samo kratko: 8 i po godina bezobraznih filmova si dozivljavao, misli o tome

zivim za sever

pre 14 godina

ne razumem vas indijance koji pricaju ciganska posla, pa ko ce klubu da pomogne nego mi koji za nju disemo, zivimo...
kad se njakali za moreirom jeste skupljali potpise pa?
razlika je u tome samo sto vi njacete a mi to radimo iz ljubavi, ZVEZDA DO GROBA A I POSLE TOGA

Cooltywattor

pre 14 godina

Podržavam ideju. Ako svaki zvezdaš izdvoji po 100 dinara mesečno (odrekne se jedne kutije cigara npr.), Zvezda bi vrlo brzo mogla stati na noge. Vredi probati.

mateja

pre 14 godina

Zajam za preporod Srbije...Au kakva ce to kradja biti,samo sa kojom forom DA ZVEZDA BUDE PRVAK EVROPE,e pa to mozete ovde da lozite ovu jadnu masu koja uopste nerazmislja svojom glavom.Pa ko nakraju napravi ove dugove,a narode ti vracaj pa ce i Lukic i onaj posle koji dodje itd da loze narod koji sam sebe laze da lose zivi cim ima pare da placa kojekakve lozace.Pa ovo je smesno,mozda se placa advokat za Urosa ili Savija kupuje novi stan ili je pauk odneo Lukicu auto ili ...Sledeci predsednik ce traziti za semafor i isto ce pominjati Bari,pa tako ce se uzimati pare uvek onima koji samo kukaju da neaju a ovamo daju za koje kakve glupost.Ma Bari Bari pali pali sa parama Lukicu i Babarogicu

NALIM

pre 14 godina

Ajmo sada svi, ko koliko moze.Ne citajte ljigave komentare, uradite nesto dobro za voljeni klub. Ja razmisljam da ostavim cigarete i svaki dan posaljem po jedan SMS. Moj budzet isti a korist dvostruka. AJMO ZVEZDASI DELIJE POKAZIMO SE SADA A OVI DRUGI NEKA PUKNU.

delija_

pre 14 godina

Svaka cast upravi za ovaj potez,dugo smo ovo cekali.Svako nek da koliko moze,ja sam poslao .Danas na trening nek dodje ko moze a u subotu obavezno svi da ispunimo marakanu,da grmi,da budemo uz nasu zvezdu koja nam je toliko lepog dala ove sezone.A sto se tice komsija sto ostavljaju komentare ovde samo cu reci mi smo institucija za vas u svakom pogledu,gledajte u svoje dvoriste koje vam se raspada.POZZ zvezdasi vidimo se na marakani

Ništa nije idealno!

pre 14 godina

Kao Grobar mogu da kažem da je ovo odlična ideja!A jel šekularac beše onaj što je bankrotirao i što ga je bio taksista??

fabregas

pre 14 godina

@Klasicna sacekusa

E moj decko pa nismo mi vojni klub JSD Partizan.Ako neko moze sarazne porukice i budalastine da pukne `100 dinara da bi mu se poruka pojavila na TV-u ili za namestene igre Dobijes auto ili stan, Zasto ne poslati 2-3poruke a to je 200-300 dinara.Znasli koliko je poruka poslato za Fiat Punto na vise desetina hiljada a mozda i stotina .Mi smo za vas klub sa ogromnom armijom navijaca pa neka samo trecina posalje samo po jednu SMS poruku pa sracunaj koliko je to ne uzimajuci one koji ce da daju cek ili uplatiti na rqacun.Nisu svi sirotinja.Ja se spremam a vec sam dao jedanput i dobio VIP lozu da opet dam koju hiljadarku.Ima se moze se

Aleksandar

pre 14 godina

Још један начин да се узму паре а да се не зна где иду. Господа из управе Ц.З. лепо нек објаве своје планове са Звездом, почев од такмичарских (када ће клуб у Л.Ш.) па до инфраструктурних. Са овако оронулим сатдионом цероватно би тешко успели да угостимо Балканске суседе а не неке јаче клубове... Одговорност и прецизни датуми све остало је празна прича!!!

Marko Drobnjak

pre 14 godina

'Ajmo svi da posaljemo sto vise sms poruka do derbija, onda sve to na singl na Partizan i eto love za opstanak Zvezde! Neko ovde spomenu katanac ali ja to nikako ne bih voleo, ako pukne Zvezda Partizan nema nad kim da dominira. Koliko je dosadno biti grobar ovih dana...toliko je osnova po kojima moze covek da vas izuje iz opanaka! Ali sve su to sale iz najbolje namere, istina je da sam vec pozvao telefon, javila se ljubazna sekretarica i umilnim glasom rekla: hvala na pozivu, Vasa seksi Lola stoji vam na usluzi...za pomoc FKCZ pritisnite 1, za vezivanje i dominaciju 2, za MILF pritisnite 3, studentkinje su pod brojem 4...

Timok

pre 14 godina

Ma kakva fondacija-otvorite ziro racun na koji ce navijaci uplacivati novac.Broj ziro racuna reklamirajte non-stop.Ionako malo malo pa trazite materijalnu pomoc od navijaca

klasicna sacekusa

pre 14 godina

***anska posla. Ovo je primer kako kod nas moze da prodje bilo sta. Kako je ovaj narod kratkog pamcenja. Toliko puta su ih izigrali ( mislin na narod) razni politicari, ovi, oni ko zan ko nije. Narod i dalje naseda na iste fore.
Cisto sumljam da ce skupiti neku znacajniji cifru ( mislim da je sve vise od 100.000 eura uspeh). Jel neko ovde ima predstavu uopste koliko je milion evra u dinarima, a dugovi su u desetinama miliona evra. Samo najludji entuzijasta moze da veruje da nesto ZNACAJNIJE doprinosi ovom akcijom. Bolje bi navijacima bilo da idu na utakmice da napune Marakanu, tako bi klub vise zaradjivao nego od donacija. Ovo bi bilo smesno da nije zalosno. Kolko je nisko pao klub koji je pre 20 godina bio prvak evrope i sveta. To vam je dokaz sta se desava kada se politika i mafija umesaju u sport.

Prosjački štap

pre 14 godina

5.000.000 navijaca koja zvezda ima, neka uplate samo po 1€ i moze lepo da se zivi...
(muja, 24. februar 2010 17:22)

Samo jedna nula manje, 500.000. Svakog meseca se pojavi milion novih navijača, kako kome treva.

STOVLA

pre 14 godina

Nije bitno moje misljenje o ovoj akciji i gde ce ici te pare.
Ja umirem od smeha da je svaki drugi komentator VEC UPLATIO(pozvao,poslao poruku) ZA SPAS VOLJENOM KLUBU.
Joj...
Da ih sam Lukic pise ne bi ovako izgledalo.

Da cita neki stranac pomislio bi 'Ovi Srbi su bas siroke ruke'

Milos

pre 14 godina

Konaco se ostvaruje nesto sto sam dugo zeleo. Verujem da svi oni koji vole ZVEZDU misle isto. Ne nasedajmo na price o prevarama i ne trazimo opravdanje u takvim razmisljanjima. Ocigledno su oni koji ne vole ZVEZDU prilicno uplaseni ovom akcijom, pa i konstruisu teoriju zavere. Pozdrav za sve zvezdase.

Donator...necega

pre 14 godina

Evro nije skuplji od 100 dinara, te 20 000 evra ne mogu biti 'preko 2 000 000 dinara'. Mozda , doduse, Babarogic ima neki stimulativni kurs...ne bi bilo prvi put. Elem, prosle sezone se Barselona odrekla sponzorskog ugovora i resila da stavi na dres natpis Unicef...a ove sezone zvezda trazi pomoc od iste organizacije... e TOOO je razlika izmedju velikog kluba sa velikim igracima i malog kluba sa velikom istorijom i dopingovanim igracima. U skladu sa tackom 1. u delu Projekti fondacije evo dajem besplatno prenociste devojkama svih prvotimaca Zvezde.

JOHN

pre 14 godina

Za jedan dan je prikupljeno preko 2 miliona dinara,s tim da je SMS funkcionisao samo iz Srbije ,a uskoro će moći porukom da se uplaćuje iz skoro celog sveta tako da će tu biti baš dosta ZDRAVOG novca koji će puno pomoći našoj Zvezdi,svi koji su sumnjali u ovu akciju su za dan demantovani.Sve informacije o uplatama su transparentne i nalaze se na zvezdinom sajtu.ODLIČNA AKCIJA,moglo bi se reći Istoriska

grobar sam i priznajem da sad imam zestok kompleks smejanja

pre 14 godina

ovo je prakticno realizacija stare ideje za spas Zvezde, pod radnim nazivom: evo banke cigane moj. mada se fond moze nazvati i fond protiv atrofije (u smislu atrofija-hronicni nedostatak trofeja)posto ni mozak komsinice nije ostao neostecen, nazalost :(
ma sad samo onih milijardu navijaca FKCZ sirom sveta da uplate po dolar i eto vama novog barija.

G O R A N

pre 14 godina

A kako bi bilo da lepo prvo rascistite sva ta milionska dugovanja drzavi i klubovima, pa da onda izigravate humanitarce. E Srbijo, Srbijo...

mufliz

pre 14 godina

Ova vijest me prosto vuce za jezik!
Prvo kako je moguce da Zvezda ima aktivne ziro-racune ako je u tolikim dugovima??
Drugo sve i da se uplati nesto na te racune banke kojima Zvezda duguje to mogu skinuti sa tih racuna za tren.
Trece, sve da bude nesto novaca i uplata na tim racunima, ovde se otvara ogroman prostor za razne malverzacije.
Cetvrto, gdje je ona banka iz Rusije koju je Lukic pomonjao kao potencijalnog sponzora Zvezde.
Peto, iskreno, da li mislite da ce novac koji eventualno bude uplacen na ovaj racun dospjeti onome kome je namjenjen???

Hvala!

il DUCA

pre 14 godina

Lepo se dosetio ! Pa sta bi sa tim velikim sponzorom sto je obecao, ako niste zaboravili ? Ovo je klasicno prosjacenje , isto kao kad bi stao na ulicu i ispred sebe stavio sesir!Sve dosad sam vam se smejaoi izvinite zbog toga! Sad vas zalim!!!!!!!!

Aleksandar

pre 14 godina

Још један начин да се узму паре а да се не зна где иду. Господа из управе Ц.З. лепо нек објаве своје планове са Звездом, почев од такмичарских (када ће клуб у Л.Ш.) па до инфраструктурних. Са овако оронулим сатдионом цероватно би тешко успели да угостимо Балканске суседе а не неке јаче клубове... Одговорност и прецизни датуми све остало је празна прича!!!

mateja

pre 14 godina

Zajam za preporod Srbije...Au kakva ce to kradja biti,samo sa kojom forom DA ZVEZDA BUDE PRVAK EVROPE,e pa to mozete ovde da lozite ovu jadnu masu koja uopste nerazmislja svojom glavom.Pa ko nakraju napravi ove dugove,a narode ti vracaj pa ce i Lukic i onaj posle koji dodje itd da loze narod koji sam sebe laze da lose zivi cim ima pare da placa kojekakve lozace.Pa ovo je smesno,mozda se placa advokat za Urosa ili Savija kupuje novi stan ili je pauk odneo Lukicu auto ili ...Sledeci predsednik ce traziti za semafor i isto ce pominjati Bari,pa tako ce se uzimati pare uvek onima koji samo kukaju da neaju a ovamo daju za koje kakve glupost.Ma Bari Bari pali pali sa parama Lukicu i Babarogicu

Zvezdas

pre 14 godina

Ekstra, bravo LUKICU!!! Ovaj covek je preporodio Zvezdu!Ajmo Zvezdasi da za mesec dana sakupimo Milion eura ima nas vise od milion sto navijamo za Zvezdu, da svaki deseti covek da po 10 eura eto miliona!NAPRED ZVEZDO LUDO VOLIM TE!!!!

klasicna sacekusa

pre 14 godina

***anska posla. Ovo je primer kako kod nas moze da prodje bilo sta. Kako je ovaj narod kratkog pamcenja. Toliko puta su ih izigrali ( mislin na narod) razni politicari, ovi, oni ko zan ko nije. Narod i dalje naseda na iste fore.
Cisto sumljam da ce skupiti neku znacajniji cifru ( mislim da je sve vise od 100.000 eura uspeh). Jel neko ovde ima predstavu uopste koliko je milion evra u dinarima, a dugovi su u desetinama miliona evra. Samo najludji entuzijasta moze da veruje da nesto ZNACAJNIJE doprinosi ovom akcijom. Bolje bi navijacima bilo da idu na utakmice da napune Marakanu, tako bi klub vise zaradjivao nego od donacija. Ovo bi bilo smesno da nije zalosno. Kolko je nisko pao klub koji je pre 20 godina bio prvak evrope i sveta. To vam je dokaz sta se desava kada se politika i mafija umesaju u sport.

Ništa nije idealno!

pre 14 godina

Kao Grobar mogu da kažem da je ovo odlična ideja!A jel šekularac beše onaj što je bankrotirao i što ga je bio taksista??

kalicko

pre 14 godina

E ovi groBARI su čudo ne vidjeno. Pa do juče su pričali kako njihov mali klub treba da organizuje nešto ovako, a kad mi napravimo odmah drvlje i kamenje.. Ali ipak su oni mali groBARI..
Ja sam već poslao poruku,a ti?

Prosjački štap

pre 14 godina

5.000.000 navijaca koja zvezda ima, neka uplate samo po 1€ i moze lepo da se zivi...
(muja, 24. februar 2010 17:22)

Samo jedna nula manje, 500.000. Svakog meseca se pojavi milion novih navijača, kako kome treva.

Marko_011

pre 14 godina

Konacno lepa vest.Trebalo je ranije uraditi isto.Topalovici vec kukaju...
Nadam se da vidimo Crvenu Zvezdu konacno u Ligi Sampiona, stvarno je sramota da toliko dugo ignorisemo istu kao Evropski i Svetski Sampion!

marko

pre 14 godina

Svaka čast na ovome, samo pamet u glavu i da se ovaj novac iskoristi dobro, prevashodno za jačanje omladinske škole i vraćanje dugova. Naravno treba pomoći i veteranima ali većina novca treba za razvoj kluba. E kad bi svaki drugi Zvezdaš uplatio novac gde bi nam kraj bio. Evo prilike za Zvezdaše da se pokažu, 100 dinara nije mnogo a znam da neki mogu da daju i malo više, pozdrav za sve Zvezdaše i molba za one koji to nisu da se ne oglašavaju povodom ovog pitanja jer ih se to ne tiče.

Marko Drobnjak

pre 14 godina

'Ajmo svi da posaljemo sto vise sms poruka do derbija, onda sve to na singl na Partizan i eto love za opstanak Zvezde! Neko ovde spomenu katanac ali ja to nikako ne bih voleo, ako pukne Zvezda Partizan nema nad kim da dominira. Koliko je dosadno biti grobar ovih dana...toliko je osnova po kojima moze covek da vas izuje iz opanaka! Ali sve su to sale iz najbolje namere, istina je da sam vec pozvao telefon, javila se ljubazna sekretarica i umilnim glasom rekla: hvala na pozivu, Vasa seksi Lola stoji vam na usluzi...za pomoc FKCZ pritisnite 1, za vezivanje i dominaciju 2, za MILF pritisnite 3, studentkinje su pod brojem 4...

STOVLA

pre 14 godina

Nije bitno moje misljenje o ovoj akciji i gde ce ici te pare.
Ja umirem od smeha da je svaki drugi komentator VEC UPLATIO(pozvao,poslao poruku) ZA SPAS VOLJENOM KLUBU.
Joj...
Da ih sam Lukic pise ne bi ovako izgledalo.

Da cita neki stranac pomislio bi 'Ovi Srbi su bas siroke ruke'

Timok

pre 14 godina

Ma kakva fondacija-otvorite ziro racun na koji ce navijaci uplacivati novac.Broj ziro racuna reklamirajte non-stop.Ionako malo malo pa trazite materijalnu pomoc od navijaca

Vujo357

pre 14 godina

Ja sam zvao,zvacu jos par puta i to je to. Bez neke velike pompe. A vi sto pljujete priznajte ko ljudi da vam je krivo i da biste voleli da i u vasem malenom klubu postoji slicna akcija. Mada,sa gospon Schneiderom na celu,vi se nemate cemu nadati...osim nekom novom bojkotu,dakako.

leksa

pre 14 godina

Ako vec promovisete akcije najveceg srpskog FK poput ove,sto je za svaku pohvalu,mogli biste isto tako da pomognete u promociji akcija najveceg srpskog KK,dovoljno je samo da pomenete akcije koje se vode,poput aukcija za mesta u pioniru pred vazne meceve,on line prenose i sl.

Pehar FIFA

pre 14 godina

@ Zajam za preporod Srbije...Au kakva ce to kradja biti,samo sa kojom forom DA ZVEZDA BUDE PRVAK EVROPE,e pa to mozete ovde da lozite ovu jadnu masu koja uopste nerazmislja svojom glavom.Pa ko nakraju napravi ove dugove,a narode ti vracaj pa ce i Lukic i onaj posle koji dodje itd da loze narod koji sam sebe laze da lose zivi cim ima pare da placa kojekakve lozace.Pa ovo je smesno,mozda se placa advokat za Urosa ili Savija kupuje novi stan ili je pauk odneo Lukicu auto ili ...Sledeci predsednik ce traziti za semafor i isto ce pominjati Bari,pa tako ce se uzimati pare uvek onima koji samo kukaju da neaju a ovamo daju za koje kakve glupost.Ma Bari Bari pali pali sa parama Lukicu i Babarogicu
(mateja, 24. februar 2010 18:22)

e MOJ TI, I DA UZMU PARE NISU LOPOVI KAKVI SU OVI VASI.
Prema tome ako neces da das pare onda to nije tvoj problem. Vec sam poslao komentar u fondaciju u kome trazim da nam omoguce uplatu preko pay pal-a jer je sa nas u Americi to najsigurnije.
Ako Zvezda dolazi u Ameriku gde god da su IDEM!!
Samo je jedan evropski prvak iz Srbije
(s, 25. februar 2010 01:07)
Auuh prijatelju, nije lepo ovo zadnje sto si mu rekao, to njih mnogo povredjuje kad se pomenu titule Evropskog i Svetskog prvaka !
Nemoj tako cesto, imaj razumevanja za njegovo srce, prepucice od tuge...

ma samo opusteno

pre 14 godina

Pre svega odlican potez uprave sa osnivanjem ove fondacije!
Konacno jedan pravi nacin da se pomogne voljenom klubu... ono sto je dobra stvar ove fondacije je sto u svakom trenutku mozemo da vidimo koliko je donirano(vise informacija na sajtu fondacije)...
E sad ovi sto pisu o Sekularcu te kockar te bankrot te jel to onaj sto ga je bio taksista dobro znaju ko je Dragoslav Sekularac!!!
Ipak je to Zvezdina zvezda i legenda kluba i bolje da na celu fondacije bude neko ko je legenda kluba bez obzira na njegovo finansijsko i materijalno stanje nego bilo ko drugi!!!

ALeksandar

pre 14 godina

Ajde delije,sta je 100 dinara...za jednu poruku.....nas 100 000 po 100 dinara to je 10 000 000 dinara...mislite o tome...SAMO HRABROO...!!!!

realno

pre 14 godina

Svaka cast za akciju a jos vise za transparentnost. Imate ne sajtu sve ko je koliko uplatio, koliko ima prikupljeno do sada, koliko je potroseno i na sta je potroseno... Da je ovako bilo za akciju pomoci na kosovu ne bi popovi pokrali sve pare i pobegli u Grcku.
Jos jaca akcija ce biti clanstvo u fudbalskom klubu i zajedno sa ovom ako zazive a nadam se da hoce (ako je nekom zao 100 din. da da za voljeni klub umesto jednog tiketa u kladionici ili pica u petak vece onda stvarno ne zasluzuje sebe da naziva Zvezdasem)klub bi sigurno lakse disao a uprava bi mogla da se orjentise iskljucivo na dug jer bi tekuce obaveze placali navijaci.
Ono sto ocekujem od uprave je da vise za ne ode ni jedan talentovan fudbaler inace mogu ovu akciju da smatraju propalom.

Толико

pre 14 godina

За оног што помиње три шестице у жиро рачуну и мој Факултет Техничких Наука има те три шестице, али и то су само бројке. Мислим или јеси или ниси, ја сам Православац и знам у шта верујем, а у шта не верујем.

Ivan Mpek

pre 14 godina

U pravu je KingAllMighty,prvo treba sanirati dugove,borice se za sponzorstvo kada dugovi budi smanjeni i ostale stvari ce doci na svoje mesto.Svi smo svedoci da stvari idu na bolje,tako da nemamo razloga za sumnju.Zato dajmo podrsku LUKICU i VOLJENOM KLUBU.
Sve negativne komentare mogu da okarakterisem kao grobarske.Dzaba njima i Liga Evrope kada nema ko da ih gleda.Manje ih je nego na Zvezda:Rad,zato mogu samo da se pokriju.Oni se boje da se Zvezda ne stabilizuje.Uvek su bili u nasoj senci

kad si bio dete malo

pre 14 godina

@Marko Drobnjak, 25. februar 2010 11:54)
decko za tebe odgovor samo kratko: 8 i po godina bezobraznih filmova si dozivljavao, misli o tome

Dušan

pre 14 godina

Више информација на
http://www.crvenazvezdafk.com/za-moju-zvezdu-2967-c13-video.htm
и
http://www.zvezdafondacija.rs/

s

pre 14 godina

Zajam za preporod Srbije...Au kakva ce to kradja biti,samo sa kojom forom DA ZVEZDA BUDE PRVAK EVROPE,e pa to mozete ovde da lozite ovu jadnu masu koja uopste nerazmislja svojom glavom.Pa ko nakraju napravi ove dugove,a narode ti vracaj pa ce i Lukic i onaj posle koji dodje itd da loze narod koji sam sebe laze da lose zivi cim ima pare da placa kojekakve lozace.Pa ovo je smesno,mozda se placa advokat za Urosa ili Savija kupuje novi stan ili je pauk odneo Lukicu auto ili ...Sledeci predsednik ce traziti za semafor i isto ce pominjati Bari,pa tako ce se uzimati pare uvek onima koji samo kukaju da neaju a ovamo daju za koje kakve glupost.Ma Bari Bari pali pali sa parama Lukicu i Babarogicu
(mateja, 24. februar 2010 18:22)

e MOJ TI, I DA UZMU PARE NISU LOPOVI KAKVI SU OVI VASI.
Prema tome ako neces da das pare onda to nije tvoj problem. Vec sam poslao komentar u fondaciju u kome trazim da nam omoguce uplatu preko pay pal-a jer je sa nas u Americi to najsigurnije.
Ako Zvezda dolazi u Ameriku gde god da su IDEM!!
Samo je jedan evropski prvak iz Srbije

NALIM

pre 14 godina

Ajmo sada svi, ko koliko moze.Ne citajte ljigave komentare, uradite nesto dobro za voljeni klub. Ja razmisljam da ostavim cigarete i svaki dan posaljem po jedan SMS. Moj budzet isti a korist dvostruka. AJMO ZVEZDASI DELIJE POKAZIMO SE SADA A OVI DRUGI NEKA PUKNU.

zivim za sever

pre 14 godina

ne razumem vas indijance koji pricaju ciganska posla, pa ko ce klubu da pomogne nego mi koji za nju disemo, zivimo...
kad se njakali za moreirom jeste skupljali potpise pa?
razlika je u tome samo sto vi njacete a mi to radimo iz ljubavi, ZVEZDA DO GROBA A I POSLE TOGA

KingAllMighty

pre 14 godina

Cim sam video ovu akciju dao sam prilog u skladu sa mogucnostima i nadam se da ce i ostali zvezdasi uciniti isto!!! Apelujem samo upravi da barem 50% ovih sredstava, za koje se nadam da nece biti male, iskoriste na servisiranje dugova a ne samo za ambicijozne projekte jer smo nazalost i dalje u buli!

fabregas

pre 14 godina

@Klasicna sacekusa

E moj decko pa nismo mi vojni klub JSD Partizan.Ako neko moze sarazne porukice i budalastine da pukne `100 dinara da bi mu se poruka pojavila na TV-u ili za namestene igre Dobijes auto ili stan, Zasto ne poslati 2-3poruke a to je 200-300 dinara.Znasli koliko je poruka poslato za Fiat Punto na vise desetina hiljada a mozda i stotina .Mi smo za vas klub sa ogromnom armijom navijaca pa neka samo trecina posalje samo po jednu SMS poruku pa sracunaj koliko je to ne uzimajuci one koji ce da daju cek ili uplatiti na rqacun.Nisu svi sirotinja.Ja se spremam a vec sam dao jedanput i dobio VIP lozu da opet dam koju hiljadarku.Ima se moze se

Cooltywattor

pre 14 godina

Podržavam ideju. Ako svaki zvezdaš izdvoji po 100 dinara mesečno (odrekne se jedne kutije cigara npr.), Zvezda bi vrlo brzo mogla stati na noge. Vredi probati.

delija_

pre 14 godina

Svaka cast upravi za ovaj potez,dugo smo ovo cekali.Svako nek da koliko moze,ja sam poslao .Danas na trening nek dodje ko moze a u subotu obavezno svi da ispunimo marakanu,da grmi,da budemo uz nasu zvezdu koja nam je toliko lepog dala ove sezone.A sto se tice komsija sto ostavljaju komentare ovde samo cu reci mi smo institucija za vas u svakom pogledu,gledajte u svoje dvoriste koje vam se raspada.POZZ zvezdasi vidimo se na marakani

Milos

pre 14 godina

Konaco se ostvaruje nesto sto sam dugo zeleo. Verujem da svi oni koji vole ZVEZDU misle isto. Ne nasedajmo na price o prevarama i ne trazimo opravdanje u takvim razmisljanjima. Ocigledno su oni koji ne vole ZVEZDU prilicno uplaseni ovom akcijom, pa i konstruisu teoriju zavere. Pozdrav za sve zvezdase.

JOHN

pre 14 godina

Za jedan dan je prikupljeno preko 2 miliona dinara,s tim da je SMS funkcionisao samo iz Srbije ,a uskoro će moći porukom da se uplaćuje iz skoro celog sveta tako da će tu biti baš dosta ZDRAVOG novca koji će puno pomoći našoj Zvezdi,svi koji su sumnjali u ovu akciju su za dan demantovani.Sve informacije o uplatama su transparentne i nalaze se na zvezdinom sajtu.ODLIČNA AKCIJA,moglo bi se reći Istoriska

Donator...necega

pre 14 godina

Evro nije skuplji od 100 dinara, te 20 000 evra ne mogu biti 'preko 2 000 000 dinara'. Mozda , doduse, Babarogic ima neki stimulativni kurs...ne bi bilo prvi put. Elem, prosle sezone se Barselona odrekla sponzorskog ugovora i resila da stavi na dres natpis Unicef...a ove sezone zvezda trazi pomoc od iste organizacije... e TOOO je razlika izmedju velikog kluba sa velikim igracima i malog kluba sa velikom istorijom i dopingovanim igracima. U skladu sa tackom 1. u delu Projekti fondacije evo dajem besplatno prenociste devojkama svih prvotimaca Zvezde.