Utorak, 23.02.2010.

13:34

Vređanje Čovića i hitan sastanak

Vređanje Nebojše Čovića i članova njegove porodice tokom finala u Nišu, bilo je tema sastanka održanog u ponedeljak u 'Kući košarke', prenosi Sportski žurnal.

Izvor: B92

Vreðanje Èoviæa i hitan sastanak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

milijana

pre 14 godina

A,cime je to g-din Covic zasluzio bilo kakvo postovanje?!
Time sto svojim igracima govori da treba da budu prezadovoljni jer njihovi roditelji ceo mesec rade za 300EUr?! Pa im ne da platu po 3 meseca...
Zasto to ne kaze svojoj cerki kojoj je omogucio skolovanje u Londonu?! Zasto njoj ne zakasni 3 meseca sa placanjem stanarine npr,ili sa slanjem dzeparca?!
I ocekuje da ga neko postuje?
Sramotno.

nikola

pre 14 godina

(Nislija, 24. februar 2010 01:23)

A o tebi je posao Vujosevica da smiruje publiku? A jel se hvatao neko za mikrofon iz zvezde da smiri publiku kada se skandiralo Duletu??Jel si cuo da negde to treneri rade? To je samo njegova dobra volja,i on je to uradio zato sto su navijaci presli na Covicevu zenu i treba da ga pohvalis zbog toga ,a ne da se javljas da kazes sto to ne radi uvek.A ona pesma se uvek peva kada Partizanu lose krene,ali ne da bi se provocirali igraci (ma da, bas se protivnicki igrace uvrede i ne mogu da igraju kada cuju tu pesmu) nego,prosto,zato sto pocinje sa:"Sta grobari rade kada ne ide-pevaju jos jace sve do pobede..."

eusebio

pre 14 godina

(Nislija, 24. februar 2010 01:23)
Zadatak publike i jeste da svojim navijanjem ometa protivnički tim... Zato se za publiku u košarci kaže da je ''šesti igrač''... Normalno da navijačke pesme ne mogu da budu o cvetićima i leptirićima i na apsolutno svim utakmicama i u svim ligama pevaju se pesme koje provociraju protivničke igrače... Sad koliko je koja ukusna i da li je lepo nekome prozivati porodicu (LIČNO MISLIM DA JE JAKO RUŽNO)... A što se tiče Čovića, on nije bio službeno lice, već običan gledalac koji je sedeo u publici... Kada bi na Čelzijevoj utakmici neko vredjao Abramoviča da li bi sudija prekidao utakmicu? Kakve veze ima vlasnik kluba sa utakmicom? On je samo najobičniji navijač i nije službeno lice... A Čović je političar koji je ovaj narod zavio u crno, zajedno sa svojim nalogodavcima, početkom devedesetih, dok ga nisu izbacili iz stranke, i narod mu to nije zaboravio... On kao političar treba da bude spreman na ocenu svog političkog angažovanja...

il DUCA

pre 14 godina

Pa ovog izvradjanog najvise brane ovi iz KKSSK. Sad im je on slamka spasa za koju se kao i svi davljenici hvataju! Posto su oterali Opacica i Vucicevica pa sad ni za goli zivot nemaju ako ih prozvani gospodin ne uzme pod svoje!

Jesi i ti muzicar

pre 14 godina

Nije mi jasno što su ukinuli lepi plavi običaj pražnjenja tribina. Pošalješ krdo na ulicu pa neka tamo pevaju. Ako prave sranja odmah ceo hor u cz. Pa nek tamo pevaju svoje arije.

Topalović

pre 14 godina

Najveći uspeh, koji je ovaj Čovič napravio, je bilo odutimanje jedne sezone Partizanu u EL. Kakve on ima veze sa sportom?
Čime zaslužuje poštovanje?
Zato je DV pokazao da je džentlmen...

Nislija

pre 14 godina

Na 5 minuta pre kraja trece cetvrtine kao po komandi je krenula poznata pesma sa malom modifikacijom:"...a poruka za Covica i FMP,da mogu samo....Bio sam na tribinama iza kosa gde je napadao FMP u drugom poluvremenu,tacno se videlo da su u tom trenutku stali,videlo se po licima igraca i organizaciji napada...U hali niko nije reagovao sem spikera Brace Tonica,koji je zamolio publiku da sportski navija,na to je publika odgovorila jos jacim pevanjem iste pesme...kada je cetvrtina zavrsila 50:49 za Partizan pesma je stala,krenulo je dalje navijanje,negde pred kraj kada je Partizan vodio 15-tak razlike,je pocelo vredjanje Coviceve zene,e tek je onda Vujosevic uzeo mikrofon.Pitam se zasto Vujosevic nije uzeo mikrofon na 4 razlike za protivnika i tokom cele druge polovine trece cetvrtine.Prosle godine u finalu sa Zvezdom tokom cele prve cetvrtine je isla pesma ...a poruka za Pesica i Cigane....,a klupa Zvezde je bila zasuta stonima papira,plasticnih casa i cega sve ne,utakmica je samo na 10 sekundi prekinuta ali je nastavljena bez ikakvih posledica po one koji su izazivali nerede.U drugoj cetvrtini je Partizan poveo 14 razlike,sve je bilo mirno.U trecoj je Zvezda prisla na 4 razlike sa 14 za samo 3,4 minuta,naravno u tom trenutku je poceo isti scenario...dok se Partizan nije odlepio...
Cestitam Partizanu na dobrim igrama u Evropi i zelim im ka Srbin da im se ponovi Istanbul 1992,ali ovo sto sam iznad napisao sam video svojim ocima,a svako neka izvuce svoj komentar...

ajd sad

pre 14 godina

@ Mika NS
izvini Miko, ali ja sam prvo Grobar. Pa onda sve ostalo.

***
Pre jedno vise od deset godina jedna, tada rezimska televizija je napravila emisiju sa navijacima.
Dobro se secam kada je uporni voditelj nekoliko put priupitao navijace zasto „bas moraju da psuju u vredjaju”, jedan od njih mu je sledece odgovorio: kad odem u bioskop ili pozoriste sa devojkom ja se ponasam kulturno, a kad odem na stadion, onda sam bre stoka.

Ne razumem, sta VI ocekujete. Kad kazem VI, mislim na sve vas koji se navodno zgrazavate nad nekim psovkama.
Bilo ih je i bice ih, sve dok vi budete obracali paznju.

Osim toga stadion je stadion - u svim zemljama sveta. Jel znate da je na svetskom prvenstvu vise price bilo oko prozivanja Nemaca od strane naravno Engleza sa pesmom „Nek ustane svako ko je pobedio u II Svetskom ratu”, nego oko tuca oko stadiona.
To je vredjalo osecanja Nemaca.
Tada su svi mediji u Srbiji, SVI to preneli kao jako zanimljivo kako su Englezi duhoviti.
SVI MEDIJI U SRBIJI

kvazi navijac

pre 14 godina

au bre.... Jesi li ikada bio na nekoj Zvezdinoj utakmici? Ja sam grobar a gledao sam Zvezdu na desetak evropskih utakmica na Marakani. Na svakoj se skandira pogrdno prema Partizanu bez obzira igrali vi protiv Milana ili Zapresica, zato tisina. Pomiri se sa realnoscu da ste fantomska firma koja samo sto nije zakljucana.

nikola

pre 14 godina

A kad jedan klub finansira stampanje majica kojima se vreda Dule Vujosevic - onda nista ?

I sada ce da se jave navijaci kluba koji je ispao u cetvrtfinalu (zalili se na sudjenje), ali sada da podrze coveka koga su napadali da ih je pokrao.
(sandinista, 23. februar 2010 14:03)

hahaha, pokji si ti lik...verovatno mislis na onu h1n1 majicu....sta,kao zvezda finasirala stampanje jedne majice....:)))))))))))))))))))
koji si ti kralj!!!!::))))))))))))))))))

TIGER

pre 14 godina

Da li ovaj Stefan Herceg Novi ima pametnija posla osim komentarisanja grobara i nasih uspeha...Verovatno jer nema uspeh sa svojim klubom a voli da tandrlja ...Idi gledaj u sunce ili tako nesto ....mani se sporta ako si zvezdas...nije to za vas...NEKAD BILO SADA NIJE VISE...ajd zdravo i pamet u glavu...
(lenox luis, 23. februar 2010 14:45)

Pa taj isti Stefan se hvalio kako gleda samo u svoje dvoriste, posle poraza Zvezde od istog tog FMP-a kojeg sad zdusno brani. A gle cuda bas ih taj FMP pokrao dva dana ranije :)
Slazem se da ne treba vredjati ljude, ali kako je bilo vredjanja nase ikone DV, tako ce biti vredjanja i drugih... Jednostavno to je to u sportu, ako nekome to smeta, ne mora da ide na utakmice i nek' se povuce iz sporta...
A to sto vredjaju Covica, pa to nije bez razloga... Dok je bio ministar i cesto dolazio na jug Srbije, dobro zna kako se ponasao sa svojom pratnjom i danas ljudi na jugu o tome pricaju... Zar je mislio da njegova dela zastarevaju vremenom? Kako sejes, tako zanjes... Ovu izreku nisam ja izmislio...

boban

pre 14 godina

Navijači (a naročito TV) imaju od koga da nauče kako se psuje. Pa g-din trener Partizana 100 puta gore psovke ima od navijača. Ako je rezultat tesan on će na desetina puta spakovati majke,dece, familije, žene,naravno sudijama...Kada bi sudije sankcionisale takvo ponasanje trenera (pedagoga?) ili te iste sudije podnosile privatne tužbe uz korišćenje tv snimka kao dokaza, verovatno bi i stanje na tribinama bilo bolje. Uzgred budi rečeno, ne poznajem ni jednog trenera koji sočnije psuje nego gore pomenuti.

Zarko

pre 14 godina

Sta ocekuje taj Covic, ja licno mislim o njemu sve najgore, za razliku od ostalog dela FMP-a. Sedi u lozi sa Ziletom zarezojom, obogatio se preletanjem od Milosevica do opozicije i natrag, doveo na utakmicu suprugu koja nepristojnim gestovima iritira navijace, i ocekuje da se utakmica prekine zbog nepristojnog navijanja. Idi begaj!
Ove komentatore koji su mnogo zabrinuti potpuno razumem, moraju o necemu da pisu, kad nema trofeja. Zelim im Covica za predsednika i da se usrece do kraja.

Nenad

pre 14 godina

Stvarno neznam koga zanima mali buca...on je olicenje politikanstva u sportu i gotovo svega loseg sto se dogadja u nasoj kosarci, kako je prosao u politici tako ce i u sportu.
Koja je to drskost, posle utakmice jurisati na sluzbene prostorije...obican gledalac bi bio priveden i proglasen za huligana.
Navijaci mozda i jesu preterali, ali sazivati neki skup zbog toga, sigurno nije nikakav zvanicni sastanak, vec privatna seansa.

Mika NS

pre 14 godina

Svi koji ovakvu vest komentarišu u kontekstu navijača(Partizana,Zvezde,FMP-a i ostalih klubova)su očigledno promašili temu.
Reč je o najgoroj mogućoj vrsti uvreda.Kad nekome vređate njegovu porodicu i njegove najbliže nebitno je da li je dotični navijač ili funkcioner bilo kog kluba, pre svega je čovek!
Na taj način vređati nekome ljudsko dostojanstvo je samo produkt nezrelih osoba i pogrešnog vaspitanja istih!
Svi smo mi prvo LJUDI, pa onda Srbi, pa onda navijači ovog ili onog, simpatizeri ove ili one političke partije itd.
Shvatite to!

Kolarceva1996

pre 14 godina

Prvo kao prvo, to je sportska arena i tu je uvek i uvek ce i biti vredjanja suparnika!
To postoji na svim kontinentima ovog sveta!
Kao drugo, smeta mi se se cela "frka" digla oko lika koji to najmanje zasluzuje, koji je postao siva eminencija i "uspesni biznismen i privrednik" u jednom od najcrnjih perioda srpskog naroda! Najmladji socijalista, Milosevicev primer kako treba trebaju razmisljati mladi ljudi, koji je cak stigao i do fotelje gradonacelnika Beograda!
Kao i svaki covek bez principa i obraza ubrzo promenio tabor i nastavio dalje u "demokratskom" odelu.
Mozda njegovi koalicioni partneri imaju "kratka secanja", ali narod ga svakako nema!

pharaoh

pre 14 godina

U kom smislu da nekoga kaznite zato što psuje nekoga?! Vi više niste ni svesni šta pričate. Baš me zanima kako bi to izgledalo. Malo su se ljudi pogubili ovde.

Mirko

pre 14 godina

Citan ovde komentare i ne mogu da verujem sta ljudi sve pisu i kako zamenjuju teze.Da li ti isti mogu da shvate jednu stvar:nekako bih mogao da ukapiram kada se vredja Covic,Pesic,Gurovic,Stimac,Macvan,Vujosevic(mada je i to tesko prihvatiti)ali ukapirajte jednu prostu stvar da niiko nema prava da vredja neciju porodicu.Ko su ti mangupi koji imaju prava da vredjaju neciju zenu,necije dete,majku,oca.Pa svaki normalan covek bi zbog toga poludeo i trazio nacin da zastiti svoje najmilije.A ti sto su tako jaki i koji se kriju iz grupe sto ne izadju "jedan na jedan"da ih vidimo kada su tako hrabri.

matejasale

pre 14 godina

Uzasno je to sto su pevali tzv navijaci protiv Covica,ali sta se vice Duletu to sve bas briga i niko nepominje da se prekine mec.Kako se samo ponasaju igraci Hemofarma,FMPa i kkss kada pocne mec sa nama,pa to je lakrdija-od prvog prekrsaja se skace na sudije u 10- oj sekundi utakmice i kada izgube sudije su im krive pominju gepekovanje namestanje itd a Babarogic i Rabrenovic im sede u upravi koji su nas u ko zna kojiko fudbalskih derbija pokrali,svirali nepostojece penale protiv nas a nama 15 godina nema penala,to nije sumnjivo.Za tzv vodje,oni su politicke Vuciceve ili Seseljove ili ko zna cije vodje i jesu najgore u skorijoj istoriji SD.Pokazali su se kada su glasali protiv junaka Save i bate i Tomica i Petrica i Kezmana i Djanija i stali na stranu Bjekovica i Zecevica pa cak i sedeli pored njih.E kada se utvrdi sta je pretio Lukajic posle meca sa nama sudijama,Djurovic takodje,a Nebojsa Ilic u svakom nazovi derbiju poziva na linc igraca Partizana.Zato cutite Babarogici Rabrenovici i Jokici a ako covic ode kod naprednjaka ove iste vodje-najgore ce mu pevati balade jer su to korumpirane politicke vodje.

miroslav

pre 14 godina

Naše sudije kao da nerazumeju jezik uvreda ili ne čuju ili je to što i oni donose na parketa iz svog vaspitanja i svojih porodica.
Postoje snimci i lako je pohvatati počinioce,kazna nego šta i zabrana dolaska na utakmice.
Ova zabrana ne dolaska na utakmice počela je da funkcioniče u Hrvatskoj.

radek(smeker)stepanek

pre 14 godina

@stefan h.novi....
Aj se ti faco ostavi vise komentarisanja Grobara i Partizana.Posto si mi blizu(Budva),raspitacu se malo dje da te nadjem da vidim u cemu je tvoj problem?!

marko cg

pre 14 godina

sta reci o navijacima koji pominju zvezdine navijace tokom finalne utakmice u kojoj zvezda ne igra... oni su samo sebi dali dobar nadimak...
(au bre..., 23. februar 2010 13:49)

A otkud ti na toj utakmici kad tvoj tim ne igra?Hvala sto nas pratite,postajete vjerniji od nas,kad ste mogli do Atine,ni Nis vam ne predtavlja problem.

kovach

pre 14 godina

a vidim sad ste svi glasni ?? a na ono "svinjo debela" nikom nista vec 10 godina, a??
lako je drugom vikati, a kad treba na svoja ledja nesto prihvatiti, onda ajde da se tuzimo...

Sarma

pre 14 godina

@ au bre...

Ne, ne, prijatelju, grdno se varas. Nismo dzabe kumovi, vi ste nas krstili tako (Grobari, Stoka, ...), kao sto smo i mi vas. S tim sto ste vi ukrali ime jedne nase navijacke grupe i sami sebe prozvali onako kako danas sami sebe nazivate i to potencirate u javnosti. Pravi Grobar vas nikada nece nazvati nikako drugacije, nego onako kako ste krsteni, mi kumstvo postujemo :)
P.S.:
Lepo stoji u "Zenidbi Dusanovoj":

"Kojoj ovci svoje runo smeta, ondje nije ni ovce ni runa"
Pozdrav

Dani_ch

pre 14 godina

Ovo su teske gluposti !!! Grobari su odpevali navijacku pesmu " STA GROBARI RADE KADA NE IDE " a ime Covica se skandiralo sato sto smo igrali sa FMP-om.....da je to bila neka druga ekipa skandiralo bi se ime nekog drugog trenera....To su navijacke pesme, ko to nemoze da podnese nemora da se bavi sportom. Navjaci & Sport idu zajedno....neki ljudi se ponasaju kao poslednje P.C.E !!!!!

zalosna sova

pre 14 godina

Naravno da osudjujem svako vredjanje i prostacko navijanje sa tribina,ali mi zaista nije jasno da Covic hoce da se zbog toga utakmica prekine?Pa mnogo vece face su vredjane i nazalost bice i dalje vredjane pa nikom tako nesto nije palo na pamet.Cak su i predsednici drzave i vlade vulgarno vredjani pa nista,ocigledno da Covic misli da je on nesto posebno.

BoRkIc

pre 14 godina

(Stefan Herceg-Novi, 23. februar 2010 13:54)

Potpuno si promasio temu, i nemoj vise da se javljas kada se ne razumes.. A ko ce Duleta da zastiti na skandiranje ''sv...d....'' svaki derbi po par minuta, ili kada ovi drugi skandiraju Dudi Ivkovicu - Dudo pe...u na.... se severu, i to u danima kada je bila zalost zbog smrti Patrijarha Pavla. I ne secam se da su bilo kakvi sastanci sazivani, a kamoli hitni. Pa njih dvojica su uradila za srpsku kosarku vise, nego sto covic moze u pet zivota... A da vidim vas iz redakcije da li cete da pustite moj komnetar..

stormwatcher

pre 14 godina

Koja je to utakmica do sada prekinuta zbog skandiranja sa tribina?! Šta taj čovek umišlja, nije mi jasno.
Izgleda da su tajkuni malo pogubili kompas, pa se smatraju bitnijim nego što jesu..."gospodo", ne može sve biti po vašim aršinima!

RASHA

pre 14 godina

Da l' je taj Covic tolika velicina da se zbog njega saziva hitan sastanak,vredjani su i Pesic,i Gurovic i Tomasevic i Vujanic,pa cak i selektor Ivkovic,pominjane su im zene pa se niko nije setio da digne toliku frku.Ne kazem da je u redu to sto je vredjan ali nije on vredniji od svih ovih ljudi da bi se toliko digla prasina oko toga.Tipican primer srpskog tajkuna:Nemoj da je neko rekao nesto protiv mene.Objavite komentar ako smete.

stoka sa tribine juzne

pre 14 godina

@(mythos, 23. februar 2010 14:34)

ti druze da si, kojim slucajem, slovak garant bi se zvao MORALNI PRIDIKA.

imam kartu viska za cetvrtak, ako hoces da se razveris.

Odakle

pre 14 godina

Ja sam navijač Partizana ali priznajem da su vodje trenutno najgore u istoriji i samo uništavaju ugled nekih ranijih generacija.Peva se samo protiv Zvezde i o politici u zadnje vreme,nema one navijačke pesme koja tera sve aktere da daju još više.Nadam se da će uskoro odzvoniti takvim kriminalcima i da će se grobari kao nekada RADOVATI na svakoj utakmici a ne izigravati političare!

bane

pre 14 godina

nerazumem zasto sve sto je dobro u ovoj zemlji mi moramo da unistavano,vredjamo i pljujemo.Pa gospodin Covic je od FMP napravio instituciju,fabriku talenata i svaka mu cast na tome.Zato trazim bar malo postovanja za te ljude,zar je to mnogo.

Peca

pre 14 godina

Ma daj, majke ti. Vređali Čovića i odmah zbog toga sednica. Pa Duleta vređaju dvadeset godina i čovek trpi. Vređaju igrače, funkcionere, sudije...a samo za Čovića se diže frka. Pa šta je on? Bog?

Lazar

pre 14 godina

Naravno da ovakvo navijanje neodobravam,to nikako nebi smelo da bude vodilja mladim generacijama.Mada i gospodin Covic treba da razmisli o svojim postupcima,ima ga svuda i u svemu.Nalazise na celu jednog vrlo uspesnog kluba,a svakom prilikom kad je moguce on velica drugi.Vrlo neuspesni i to u svakom pogledu,trazi da se utakmica prekine,a sto on nije mogo malo da proseta dok se strasti nesmire.Da mozda nezali sto u finalu nije bio taj njemu dragi klub.Moliobi sve navijace meni voljenog kluba da se ovakvo navijanje neponovi,jer to nije dostojno velicine kluba koga volimo,nas cene u Evropi svi koji nesto vrede u kosarci.A gospodin Covic neka nam oprosti ali i neka razume nije ovo vreme od pre 10-15god.kad su morali svi da mu se klanjaju.Puno pozdrava svim pravim ljubiteljima sporta,nezavisno od kluba koji vole.23.02.2010.Lazar Pariz

bravo za grobare Niš

pre 14 godina

molim?!?!?
Čović ne sme da se vređa? Jel to neko zvanično pravilo? Sve može, ali ne i prepodobni Nebojša...
Nismo znali!

pod lupom

pre 14 godina

sve, sve sve.... ali kad pocnu da urlaju da su ponos beograda i srbije, covek ne zna da li da zaplace ili da se smeje... cuj "navijaci" koji u sred dana ubijaju strane drzavljane i na svakoj utakmici vredjaju srpske reprezentativce oni neki ponos!?!

hahao

pre 14 godina

Sad je on ansao da se napravi apmetan i da se buni i da trazi ciscenje tribine, a to sto se godinama u nazad vredjaju Gurovica, Vujosevica, Pesica, silne igrace to mu nije nista smetalo.

Kursula

pre 14 godina

Jeste, a kad se deru duletu "stoko debela" ? to je ok? ili kad pevaju "zeko lopove"?????
Svako ko je javna licnost mora da bude covek dovoljno da istrpi sud javnosti ili dela javnosti. Sto ide na tribine kad je lopov? Da nece da mu aplaudiraju? Ajde dovedite Karica, Legiju, pokojnog Slobu, pa ako ih vredjaju da prekinemo utamicu? Ili jos bolje, ajde da ukinemo sport a da u tim terminima TAJKUNI, POLITICARI i KRIMINALCI budu na rts-u i njih da gledamo i svi da im se divimo kako su uspesni i dokazani ljudi!
Sastanak zbog Covica...svasta! Srbijo medju sljivama! Pa pre kad smo prelazili preko albanije vojnici su bili streljani sto su ukrali luk iz necije baste, a taj Covic privatizovao boga oca i jos hoce da mu pevamo ode i epove! Sramota!

lenox luis

pre 14 godina

Da li ovaj Stefan Herceg Novi ima pametnija posla osim komentarisanja grobara i nasih uspeha...Verovatno jer nema uspeh sa svojim klubom a voli da tandrlja ...Idi gledaj u sunce ili tako nesto ....mani se sporta ako si zvezdas...nije to za vas...NEKAD BILO SADA NIJE VISE...ajd zdravo i pamet u glavu...

xxx

pre 14 godina

A kad su vredjali Gurovica i njegovu porodicu pustali narodnjake sa razglasa gje je tad bio Dule Vujosevic?Sto se tad nije setio da kaze navijacima...ccc uplasio se Covica kukavica...

zoki

pre 14 godina

Velika je sramota vredjati bivse Partizabove igrace (i uopste reprezentativce) kao npr Dejana Tomasevica u derbiju sa Buducnoscu(on je naravno igrao za buducnost) pre dosta godina.

Ja to prvi put cujem da utakmica treba da se prekine zbog toga sto se vredja neki anonimus iz publike.

Grobar Ni

pre 14 godina

Нико, и апсолутно нико, не оправдава вређање г. Чолића. Међутим, нико и баш нико, не указа и на понашање г-ђе Човић, која је својим мимикама и показивањем средњег прста навијачима у хали (забележено камером), доста допринела недоличном вређању ње и њеног супруга. Никада ништа није толико црно, али треба се трудити да постане бело. Свако треба да се контролише, а посебно они од којих се то и подразумева.

mythos

pre 14 godina

Tuzno je kroz kakav period prolazi ova zemlja i kako se sport koristi da se istaku najgore vrednosti u coveku. psihologija mase je cudo i to vrlo dobro znaju pojedinci.
A mi se cudimo i smejemo se kada gledamo kosarku na tv-u, nba, strane lige gde publika sedi i uziva gledajuci utakmicu. bez incidenata i ruznih reci. a mi imamo duh koji niko nema, imamo navijace kakve niko nema, pravimo atmosferu kao niko u evropi. i onda dodje trenutak kada pokazemo onaj poslednji nivo civilizacije drustva. a za sve to su krivi pojedinci u savezima, treneri i clanovi klubova, i saka "navijaca", kao i drzava koja na postoji osim kada treba zarad interesa pojedinih ministara sprovodi silu.
tuzno je bilo gledati sliku da jedan trener, olicenje netolerancije, skandala, nekulture, laznog morala moli "stoku sa tribine juzne" da se urazumi. E to je najveci problem naseg drustva. onaj koji je najgori od svih, taj kritikuje, taj poducava, taj komentarise, taj odlucuje i taj moralise. e tuzna srbijo.

irr_srb

pre 14 godina

Jaooo mukica... Da neće možda i on da traži da pravosudni organi reaguju?
Gospodine Čoviću nije mi jasno šta Vi očekujete, na jednoj strani godinama prizivate fuziju sa propalim državnim projektom, a na drugoj očekujete da Vas ne vredjaju navijači najboljeg kluba na ovim prostorima.
Što niste tražili sazivanje tih istih sednica kada se najboljem treneru Evrope skandiralo na najgori mogući način.
Ofanziva na instituciju zvanu KK Partizan i njegove navijače se nastavlja. Prvo ste nas na silu ugurali u Jadransku ligu, pa ste nam uzeli 1 godinu ugovora sa ULEB-om itd.
Šta još hoćete gospodine Čoviću?
Orden Narodnog Heroja?

IMA JEDAN TIM...

pravda

pre 14 godina

Slažem se trba kazniti krivce.Ali da pitam što niste reagovalina stalna vređanja Vujoševića?Dali je g.čović zaštićen a dule ne?Činimi se da je ovo atak na kk Partizan.

Caja Grobar

pre 14 godina

Utakmica (a ne susret) nije prekinut zato što to ni do sada niko nije uradio kada je vređan Tomašević, Vujanić, Gurović... i njihove porodice. Zato što se čak ni ne opomene publika kad vređa Duleta Vujoševića (svinjo debela i slično)... Niko ne odobrava vređanje i psovanje, ali hajde da se ne lažemo - toga je oduvek bilo na utakmicama. I biće. Samo neko ko nikada nije bio na tribinama ne zna da se tamo psuje do iznemoglosti. Ne odobravam ni najmanje, ali sport nije pozorište. Zvezdašima (tako se i Čović deklarisao odavno) smeta u stvari nešto drugo - Partizanov niz uspeha koji kako stvari stoje neće uspeti da prekinu još mnogo godina. A onda frustraciju leče tako što im smetaju sudije, međunarodna zavera, tajne službe... pa čak i to što DV i Partizanova publika psuju. Naša košarka samo stagnira od kada su se neki "elementi" uvukli u našu košarku i vuku konce javno ili iz senke.
Stalno se menjaju pravila (bodovanje) i ne poštuje ono što je potpisano (smanjenje NLB lige) u nadi da će se nekako sprečiti Partizan da dominira. Samo što to niko ne sme da pomene pa se bave psovanjem i drugim perifernim stvarima. Čuj, psuju Srbi - i to na utakmicama. Ko bi rekao?
P.S. Podržavam Laleta Lučića i druge ljude od sporta u sređivanju stanja u Zvezdi, pa da se onda ponovo razvija zdrav rivalitet.

Ken Parker

pre 14 godina

Zato je u ponedeljak održan sastanak kome su pored Čovića prisustvovali Dragan Kapičić,Zoran Gavrilović,Branko Jovanović o sudija Ilija Belošević, dok su Milivoje Jovčić i Dragan Nešković bili sprečeni da dođu u Sazonovu

Sve posteniji od postenijeg...

z

pre 14 godina

Sva sreca pa zvezdasi bas ama bas nikada ne pevaju uvredljive pesme... Ma pravi andjeli! Oni samo narodnu poeziju tiho zbore i nikada ne pominju ni Partizan ni bilo kog drugog... kad bi se zezali.

uvek na pravoj strani

pre 14 godina

Ok...nisam za vredjanje...pogotovo clanova porodice,ali...zasto je Covic vazniji od npr Macvana,Stimca...i njih su vredjali i vredjaju ih na svakoj utakmici,pa ne videh da se saziva bilo kakav sastanak...navijaci zvezde vredjaju vujosevica,navijaci partizana vredjali pesica...pa sta,navijacke gluposti klinaca...isto tako su i grobari vredjali misu babica,pa nikom nista.ali sujeta cini svoje... a gospodin covic zaboravlja koliko je puta kod tegeltije nipodastavao partizan,pa nece mu sigurno skandirati i aplaudirati...uostalom da fmp ima vise od 20 navijaca mozda bi i oni vredjali npr danilovica...sujeta je gadna stvar!

sandinista

pre 14 godina

A kad jedan klub finansira stampanje majica kojima se vreda Dule Vujosevic - onda nista ?

I sada ce da se jave navijaci kluba koji je ispao u cetvrtfinalu (zalili se na sudjenje), ali sada da podrze coveka koga su napadali da ih je pokrao.

penny

pre 14 godina

Prvo, navijam za Parizan, drugo, stvarno mi nije jasno iz kog razloga su Grobari poceli sa vredjanjem Coviceve supruge i to na kraju utakmice? Mogu da se zakunem da medju Grobarima ili ima ubacenih pojedinaca sa strane sa ciljem da naprave sr... i da se opet ime Grobara provlaci po novinama ili su stvarno imbecili!

sto bi rekao moj cale "paz' majka mu stara"

pre 14 godina

Pravedni Dule... Sto nije prekinuo utakmicu u toku trece cetvrtine kada su gorabri bukvalno 10 minuta neprestano vredjali Covica, nego se setio 3 min pre kraja na 10 razlike... Pa nije mu odgovaralo zbog rezultata.. a da je kojim slucajem sudija prekinuo, Homer bi ga pojeo na mestu sa sve pertlama ... ovo na kraju je cist marketing za slepe i slabovide...

Mitar

pre 14 godina

Ko bi se usudio da je prekine? Strasno je bilo slusati ono... Srasno je slusati i sta se sve vice Stimcu. Koja ste VI / MI stoka. Sta su VAMA ti ljudi uradili licno.FUJ

SG

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i stvarno ne znam zašto je takvo skandiranje bilo potrebno. Samo su mi pokvarili ugođaj. Ono što je dobro jeste da ostatak hale nije prihvatio takvo "navijanje" Niškog Kartela, što smatram dokazom da su većina navijača zapravo ok osobe koje su došle da uživaju u osvajanju KRK.

theGreat

pre 14 godina

Nisu samo ultre navijaci skandirali, to je prihvatio veliki deo hale. Sta ocekivati od mase? Pogotovu ako ste politicar koji je se debelo omastio zadnjih 20ak godina, a obicnog coveka doveo na ivicu bede? Ne opravdavam ali ljudi moraju biti realni, takva je situacija u drustvu. Edukacija je potrebna na svim nivoima pa i navijackom. Aplauz za protivnika na pocetku i kraju utakmice je obavezan, ja to i radim, nikada ne pevam uvredljive ili pesme koje su protiv nekog tima, pojedinca, organizacije, glas se cuje samo kada se peva Partizanu.
Nadam se kulturoloskom napredku, ali to dugo traje, a i tema je presiroka!

au bre...

pre 14 godina

sta reci o navijacima koji pominju zvezdine navijace tokom finalne utakmice u kojoj zvezda ne igra... oni su samo sebi dali dobar nadimak...

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Sta se cudis Covicu navijacima kojima je glavna pjesma da su stoka sa tribine juzne?Realno,to su grobari i bez uvredljivih pjesama za tebe,Brankicu,sudove itd njihov repertoar bi bio izuzetno siromasan.

pile

pre 14 godina

nesto nisam primetio da je bilo sta sazivano i reagovano kad je pogrdno skandirano Duletu Vujosevicu, da je bilo ko pozvao navijace da tako nesto prestanu da rade....

demokrata

pre 14 godina

a sto da ga ne vredjam? demokratsko pravo je da izrazim svoje misljenje o doticnom gospodinu,ako je po zakonu verbalni delikt kaznjiv evo spreman sam da odgovaram...(ali kazna do 500 din posto mministri za lopovluk odgovaraju sa max 50000 din kazne)....

au bre...

pre 14 godina

sta reci o navijacima koji pominju zvezdine navijace tokom finalne utakmice u kojoj zvezda ne igra... oni su samo sebi dali dobar nadimak...

bravo za grobare Niš

pre 14 godina

molim?!?!?
Čović ne sme da se vređa? Jel to neko zvanično pravilo? Sve može, ali ne i prepodobni Nebojša...
Nismo znali!

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Sta se cudis Covicu navijacima kojima je glavna pjesma da su stoka sa tribine juzne?Realno,to su grobari i bez uvredljivih pjesama za tebe,Brankicu,sudove itd njihov repertoar bi bio izuzetno siromasan.

irr_srb

pre 14 godina

Jaooo mukica... Da neće možda i on da traži da pravosudni organi reaguju?
Gospodine Čoviću nije mi jasno šta Vi očekujete, na jednoj strani godinama prizivate fuziju sa propalim državnim projektom, a na drugoj očekujete da Vas ne vredjaju navijači najboljeg kluba na ovim prostorima.
Što niste tražili sazivanje tih istih sednica kada se najboljem treneru Evrope skandiralo na najgori mogući način.
Ofanziva na instituciju zvanu KK Partizan i njegove navijače se nastavlja. Prvo ste nas na silu ugurali u Jadransku ligu, pa ste nam uzeli 1 godinu ugovora sa ULEB-om itd.
Šta još hoćete gospodine Čoviću?
Orden Narodnog Heroja?

IMA JEDAN TIM...

Odakle

pre 14 godina

Ja sam navijač Partizana ali priznajem da su vodje trenutno najgore u istoriji i samo uništavaju ugled nekih ranijih generacija.Peva se samo protiv Zvezde i o politici u zadnje vreme,nema one navijačke pesme koja tera sve aktere da daju još više.Nadam se da će uskoro odzvoniti takvim kriminalcima i da će se grobari kao nekada RADOVATI na svakoj utakmici a ne izigravati političare!

sandinista

pre 14 godina

A kad jedan klub finansira stampanje majica kojima se vreda Dule Vujosevic - onda nista ?

I sada ce da se jave navijaci kluba koji je ispao u cetvrtfinalu (zalili se na sudjenje), ali sada da podrze coveka koga su napadali da ih je pokrao.

Caja Grobar

pre 14 godina

Utakmica (a ne susret) nije prekinut zato što to ni do sada niko nije uradio kada je vređan Tomašević, Vujanić, Gurović... i njihove porodice. Zato što se čak ni ne opomene publika kad vređa Duleta Vujoševića (svinjo debela i slično)... Niko ne odobrava vređanje i psovanje, ali hajde da se ne lažemo - toga je oduvek bilo na utakmicama. I biće. Samo neko ko nikada nije bio na tribinama ne zna da se tamo psuje do iznemoglosti. Ne odobravam ni najmanje, ali sport nije pozorište. Zvezdašima (tako se i Čović deklarisao odavno) smeta u stvari nešto drugo - Partizanov niz uspeha koji kako stvari stoje neće uspeti da prekinu još mnogo godina. A onda frustraciju leče tako što im smetaju sudije, međunarodna zavera, tajne službe... pa čak i to što DV i Partizanova publika psuju. Naša košarka samo stagnira od kada su se neki "elementi" uvukli u našu košarku i vuku konce javno ili iz senke.
Stalno se menjaju pravila (bodovanje) i ne poštuje ono što je potpisano (smanjenje NLB lige) u nadi da će se nekako sprečiti Partizan da dominira. Samo što to niko ne sme da pomene pa se bave psovanjem i drugim perifernim stvarima. Čuj, psuju Srbi - i to na utakmicama. Ko bi rekao?
P.S. Podržavam Laleta Lučića i druge ljude od sporta u sređivanju stanja u Zvezdi, pa da se onda ponovo razvija zdrav rivalitet.

kovach

pre 14 godina

a vidim sad ste svi glasni ?? a na ono "svinjo debela" nikom nista vec 10 godina, a??
lako je drugom vikati, a kad treba na svoja ledja nesto prihvatiti, onda ajde da se tuzimo...

pile

pre 14 godina

nesto nisam primetio da je bilo sta sazivano i reagovano kad je pogrdno skandirano Duletu Vujosevicu, da je bilo ko pozvao navijace da tako nesto prestanu da rade....

Kursula

pre 14 godina

Jeste, a kad se deru duletu "stoko debela" ? to je ok? ili kad pevaju "zeko lopove"?????
Svako ko je javna licnost mora da bude covek dovoljno da istrpi sud javnosti ili dela javnosti. Sto ide na tribine kad je lopov? Da nece da mu aplaudiraju? Ajde dovedite Karica, Legiju, pokojnog Slobu, pa ako ih vredjaju da prekinemo utamicu? Ili jos bolje, ajde da ukinemo sport a da u tim terminima TAJKUNI, POLITICARI i KRIMINALCI budu na rts-u i njih da gledamo i svi da im se divimo kako su uspesni i dokazani ljudi!
Sastanak zbog Covica...svasta! Srbijo medju sljivama! Pa pre kad smo prelazili preko albanije vojnici su bili streljani sto su ukrali luk iz necije baste, a taj Covic privatizovao boga oca i jos hoce da mu pevamo ode i epove! Sramota!

Kolarceva1996

pre 14 godina

Prvo kao prvo, to je sportska arena i tu je uvek i uvek ce i biti vredjanja suparnika!
To postoji na svim kontinentima ovog sveta!
Kao drugo, smeta mi se se cela "frka" digla oko lika koji to najmanje zasluzuje, koji je postao siva eminencija i "uspesni biznismen i privrednik" u jednom od najcrnjih perioda srpskog naroda! Najmladji socijalista, Milosevicev primer kako treba trebaju razmisljati mladi ljudi, koji je cak stigao i do fotelje gradonacelnika Beograda!
Kao i svaki covek bez principa i obraza ubrzo promenio tabor i nastavio dalje u "demokratskom" odelu.
Mozda njegovi koalicioni partneri imaju "kratka secanja", ali narod ga svakako nema!

demokrata

pre 14 godina

a sto da ga ne vredjam? demokratsko pravo je da izrazim svoje misljenje o doticnom gospodinu,ako je po zakonu verbalni delikt kaznjiv evo spreman sam da odgovaram...(ali kazna do 500 din posto mministri za lopovluk odgovaraju sa max 50000 din kazne)....

z

pre 14 godina

Sva sreca pa zvezdasi bas ama bas nikada ne pevaju uvredljive pesme... Ma pravi andjeli! Oni samo narodnu poeziju tiho zbore i nikada ne pominju ni Partizan ni bilo kog drugog... kad bi se zezali.

uvek na pravoj strani

pre 14 godina

Ok...nisam za vredjanje...pogotovo clanova porodice,ali...zasto je Covic vazniji od npr Macvana,Stimca...i njih su vredjali i vredjaju ih na svakoj utakmici,pa ne videh da se saziva bilo kakav sastanak...navijaci zvezde vredjaju vujosevica,navijaci partizana vredjali pesica...pa sta,navijacke gluposti klinaca...isto tako su i grobari vredjali misu babica,pa nikom nista.ali sujeta cini svoje... a gospodin covic zaboravlja koliko je puta kod tegeltije nipodastavao partizan,pa nece mu sigurno skandirati i aplaudirati...uostalom da fmp ima vise od 20 navijaca mozda bi i oni vredjali npr danilovica...sujeta je gadna stvar!

zalosna sova

pre 14 godina

Naravno da osudjujem svako vredjanje i prostacko navijanje sa tribina,ali mi zaista nije jasno da Covic hoce da se zbog toga utakmica prekine?Pa mnogo vece face su vredjane i nazalost bice i dalje vredjane pa nikom tako nesto nije palo na pamet.Cak su i predsednici drzave i vlade vulgarno vredjani pa nista,ocigledno da Covic misli da je on nesto posebno.

zoki

pre 14 godina

Velika je sramota vredjati bivse Partizabove igrace (i uopste reprezentativce) kao npr Dejana Tomasevica u derbiju sa Buducnoscu(on je naravno igrao za buducnost) pre dosta godina.

Ja to prvi put cujem da utakmica treba da se prekine zbog toga sto se vredja neki anonimus iz publike.

Grobar Ni

pre 14 godina

Нико, и апсолутно нико, не оправдава вређање г. Чолића. Међутим, нико и баш нико, не указа и на понашање г-ђе Човић, која је својим мимикама и показивањем средњег прста навијачима у хали (забележено камером), доста допринела недоличном вређању ње и њеног супруга. Никада ништа није толико црно, али треба се трудити да постане бело. Свако треба да се контролише, а посебно они од којих се то и подразумева.

marko cg

pre 14 godina

sta reci o navijacima koji pominju zvezdine navijace tokom finalne utakmice u kojoj zvezda ne igra... oni su samo sebi dali dobar nadimak...
(au bre..., 23. februar 2010 13:49)

A otkud ti na toj utakmici kad tvoj tim ne igra?Hvala sto nas pratite,postajete vjerniji od nas,kad ste mogli do Atine,ni Nis vam ne predtavlja problem.

pravda

pre 14 godina

Slažem se trba kazniti krivce.Ali da pitam što niste reagovalina stalna vređanja Vujoševića?Dali je g.čović zaštićen a dule ne?Činimi se da je ovo atak na kk Partizan.

theGreat

pre 14 godina

Nisu samo ultre navijaci skandirali, to je prihvatio veliki deo hale. Sta ocekivati od mase? Pogotovu ako ste politicar koji je se debelo omastio zadnjih 20ak godina, a obicnog coveka doveo na ivicu bede? Ne opravdavam ali ljudi moraju biti realni, takva je situacija u drustvu. Edukacija je potrebna na svim nivoima pa i navijackom. Aplauz za protivnika na pocetku i kraju utakmice je obavezan, ja to i radim, nikada ne pevam uvredljive ili pesme koje su protiv nekog tima, pojedinca, organizacije, glas se cuje samo kada se peva Partizanu.
Nadam se kulturoloskom napredku, ali to dugo traje, a i tema je presiroka!

matejasale

pre 14 godina

Uzasno je to sto su pevali tzv navijaci protiv Covica,ali sta se vice Duletu to sve bas briga i niko nepominje da se prekine mec.Kako se samo ponasaju igraci Hemofarma,FMPa i kkss kada pocne mec sa nama,pa to je lakrdija-od prvog prekrsaja se skace na sudije u 10- oj sekundi utakmice i kada izgube sudije su im krive pominju gepekovanje namestanje itd a Babarogic i Rabrenovic im sede u upravi koji su nas u ko zna kojiko fudbalskih derbija pokrali,svirali nepostojece penale protiv nas a nama 15 godina nema penala,to nije sumnjivo.Za tzv vodje,oni su politicke Vuciceve ili Seseljove ili ko zna cije vodje i jesu najgore u skorijoj istoriji SD.Pokazali su se kada su glasali protiv junaka Save i bate i Tomica i Petrica i Kezmana i Djanija i stali na stranu Bjekovica i Zecevica pa cak i sedeli pored njih.E kada se utvrdi sta je pretio Lukajic posle meca sa nama sudijama,Djurovic takodje,a Nebojsa Ilic u svakom nazovi derbiju poziva na linc igraca Partizana.Zato cutite Babarogici Rabrenovici i Jokici a ako covic ode kod naprednjaka ove iste vodje-najgore ce mu pevati balade jer su to korumpirane politicke vodje.

hahao

pre 14 godina

Sad je on ansao da se napravi apmetan i da se buni i da trazi ciscenje tribine, a to sto se godinama u nazad vredjaju Gurovica, Vujosevica, Pesica, silne igrace to mu nije nista smetalo.

BoRkIc

pre 14 godina

(Stefan Herceg-Novi, 23. februar 2010 13:54)

Potpuno si promasio temu, i nemoj vise da se javljas kada se ne razumes.. A ko ce Duleta da zastiti na skandiranje ''sv...d....'' svaki derbi po par minuta, ili kada ovi drugi skandiraju Dudi Ivkovicu - Dudo pe...u na.... se severu, i to u danima kada je bila zalost zbog smrti Patrijarha Pavla. I ne secam se da su bilo kakvi sastanci sazivani, a kamoli hitni. Pa njih dvojica su uradila za srpsku kosarku vise, nego sto covic moze u pet zivota... A da vidim vas iz redakcije da li cete da pustite moj komnetar..

Lazar

pre 14 godina

Naravno da ovakvo navijanje neodobravam,to nikako nebi smelo da bude vodilja mladim generacijama.Mada i gospodin Covic treba da razmisli o svojim postupcima,ima ga svuda i u svemu.Nalazise na celu jednog vrlo uspesnog kluba,a svakom prilikom kad je moguce on velica drugi.Vrlo neuspesni i to u svakom pogledu,trazi da se utakmica prekine,a sto on nije mogo malo da proseta dok se strasti nesmire.Da mozda nezali sto u finalu nije bio taj njemu dragi klub.Moliobi sve navijace meni voljenog kluba da se ovakvo navijanje neponovi,jer to nije dostojno velicine kluba koga volimo,nas cene u Evropi svi koji nesto vrede u kosarci.A gospodin Covic neka nam oprosti ali i neka razume nije ovo vreme od pre 10-15god.kad su morali svi da mu se klanjaju.Puno pozdrava svim pravim ljubiteljima sporta,nezavisno od kluba koji vole.23.02.2010.Lazar Pariz

Dani_ch

pre 14 godina

Ovo su teske gluposti !!! Grobari su odpevali navijacku pesmu " STA GROBARI RADE KADA NE IDE " a ime Covica se skandiralo sato sto smo igrali sa FMP-om.....da je to bila neka druga ekipa skandiralo bi se ime nekog drugog trenera....To su navijacke pesme, ko to nemoze da podnese nemora da se bavi sportom. Navjaci & Sport idu zajedno....neki ljudi se ponasaju kao poslednje P.C.E !!!!!

RASHA

pre 14 godina

Da l' je taj Covic tolika velicina da se zbog njega saziva hitan sastanak,vredjani su i Pesic,i Gurovic i Tomasevic i Vujanic,pa cak i selektor Ivkovic,pominjane su im zene pa se niko nije setio da digne toliku frku.Ne kazem da je u redu to sto je vredjan ali nije on vredniji od svih ovih ljudi da bi se toliko digla prasina oko toga.Tipican primer srpskog tajkuna:Nemoj da je neko rekao nesto protiv mene.Objavite komentar ako smete.

lenox luis

pre 14 godina

Da li ovaj Stefan Herceg Novi ima pametnija posla osim komentarisanja grobara i nasih uspeha...Verovatno jer nema uspeh sa svojim klubom a voli da tandrlja ...Idi gledaj u sunce ili tako nesto ....mani se sporta ako si zvezdas...nije to za vas...NEKAD BILO SADA NIJE VISE...ajd zdravo i pamet u glavu...

Peca

pre 14 godina

Ma daj, majke ti. Vređali Čovića i odmah zbog toga sednica. Pa Duleta vređaju dvadeset godina i čovek trpi. Vređaju igrače, funkcionere, sudije...a samo za Čovića se diže frka. Pa šta je on? Bog?

stormwatcher

pre 14 godina

Koja je to utakmica do sada prekinuta zbog skandiranja sa tribina?! Šta taj čovek umišlja, nije mi jasno.
Izgleda da su tajkuni malo pogubili kompas, pa se smatraju bitnijim nego što jesu..."gospodo", ne može sve biti po vašim aršinima!

pharaoh

pre 14 godina

U kom smislu da nekoga kaznite zato što psuje nekoga?! Vi više niste ni svesni šta pričate. Baš me zanima kako bi to izgledalo. Malo su se ljudi pogubili ovde.

Ken Parker

pre 14 godina

Zato je u ponedeljak održan sastanak kome su pored Čovića prisustvovali Dragan Kapičić,Zoran Gavrilović,Branko Jovanović o sudija Ilija Belošević, dok su Milivoje Jovčić i Dragan Nešković bili sprečeni da dođu u Sazonovu

Sve posteniji od postenijeg...

radek(smeker)stepanek

pre 14 godina

@stefan h.novi....
Aj se ti faco ostavi vise komentarisanja Grobara i Partizana.Posto si mi blizu(Budva),raspitacu se malo dje da te nadjem da vidim u cemu je tvoj problem?!

Zarko

pre 14 godina

Sta ocekuje taj Covic, ja licno mislim o njemu sve najgore, za razliku od ostalog dela FMP-a. Sedi u lozi sa Ziletom zarezojom, obogatio se preletanjem od Milosevica do opozicije i natrag, doveo na utakmicu suprugu koja nepristojnim gestovima iritira navijace, i ocekuje da se utakmica prekine zbog nepristojnog navijanja. Idi begaj!
Ove komentatore koji su mnogo zabrinuti potpuno razumem, moraju o necemu da pisu, kad nema trofeja. Zelim im Covica za predsednika i da se usrece do kraja.

Sarma

pre 14 godina

@ au bre...

Ne, ne, prijatelju, grdno se varas. Nismo dzabe kumovi, vi ste nas krstili tako (Grobari, Stoka, ...), kao sto smo i mi vas. S tim sto ste vi ukrali ime jedne nase navijacke grupe i sami sebe prozvali onako kako danas sami sebe nazivate i to potencirate u javnosti. Pravi Grobar vas nikada nece nazvati nikako drugacije, nego onako kako ste krsteni, mi kumstvo postujemo :)
P.S.:
Lepo stoji u "Zenidbi Dusanovoj":

"Kojoj ovci svoje runo smeta, ondje nije ni ovce ni runa"
Pozdrav

penny

pre 14 godina

Prvo, navijam za Parizan, drugo, stvarno mi nije jasno iz kog razloga su Grobari poceli sa vredjanjem Coviceve supruge i to na kraju utakmice? Mogu da se zakunem da medju Grobarima ili ima ubacenih pojedinaca sa strane sa ciljem da naprave sr... i da se opet ime Grobara provlaci po novinama ili su stvarno imbecili!

Mika NS

pre 14 godina

Svi koji ovakvu vest komentarišu u kontekstu navijača(Partizana,Zvezde,FMP-a i ostalih klubova)su očigledno promašili temu.
Reč je o najgoroj mogućoj vrsti uvreda.Kad nekome vređate njegovu porodicu i njegove najbliže nebitno je da li je dotični navijač ili funkcioner bilo kog kluba, pre svega je čovek!
Na taj način vređati nekome ljudsko dostojanstvo je samo produkt nezrelih osoba i pogrešnog vaspitanja istih!
Svi smo mi prvo LJUDI, pa onda Srbi, pa onda navijači ovog ili onog, simpatizeri ove ili one političke partije itd.
Shvatite to!

pod lupom

pre 14 godina

sve, sve sve.... ali kad pocnu da urlaju da su ponos beograda i srbije, covek ne zna da li da zaplace ili da se smeje... cuj "navijaci" koji u sred dana ubijaju strane drzavljane i na svakoj utakmici vredjaju srpske reprezentativce oni neki ponos!?!

kvazi navijac

pre 14 godina

au bre.... Jesi li ikada bio na nekoj Zvezdinoj utakmici? Ja sam grobar a gledao sam Zvezdu na desetak evropskih utakmica na Marakani. Na svakoj se skandira pogrdno prema Partizanu bez obzira igrali vi protiv Milana ili Zapresica, zato tisina. Pomiri se sa realnoscu da ste fantomska firma koja samo sto nije zakljucana.

SG

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i stvarno ne znam zašto je takvo skandiranje bilo potrebno. Samo su mi pokvarili ugođaj. Ono što je dobro jeste da ostatak hale nije prihvatio takvo "navijanje" Niškog Kartela, što smatram dokazom da su većina navijača zapravo ok osobe koje su došle da uživaju u osvajanju KRK.

stoka sa tribine juzne

pre 14 godina

@(mythos, 23. februar 2010 14:34)

ti druze da si, kojim slucajem, slovak garant bi se zvao MORALNI PRIDIKA.

imam kartu viska za cetvrtak, ako hoces da se razveris.

Nenad

pre 14 godina

Stvarno neznam koga zanima mali buca...on je olicenje politikanstva u sportu i gotovo svega loseg sto se dogadja u nasoj kosarci, kako je prosao u politici tako ce i u sportu.
Koja je to drskost, posle utakmice jurisati na sluzbene prostorije...obican gledalac bi bio priveden i proglasen za huligana.
Navijaci mozda i jesu preterali, ali sazivati neki skup zbog toga, sigurno nije nikakav zvanicni sastanak, vec privatna seansa.

Mirko

pre 14 godina

Citan ovde komentare i ne mogu da verujem sta ljudi sve pisu i kako zamenjuju teze.Da li ti isti mogu da shvate jednu stvar:nekako bih mogao da ukapiram kada se vredja Covic,Pesic,Gurovic,Stimac,Macvan,Vujosevic(mada je i to tesko prihvatiti)ali ukapirajte jednu prostu stvar da niiko nema prava da vredja neciju porodicu.Ko su ti mangupi koji imaju prava da vredjaju neciju zenu,necije dete,majku,oca.Pa svaki normalan covek bi zbog toga poludeo i trazio nacin da zastiti svoje najmilije.A ti sto su tako jaki i koji se kriju iz grupe sto ne izadju "jedan na jedan"da ih vidimo kada su tako hrabri.

TIGER

pre 14 godina

Da li ovaj Stefan Herceg Novi ima pametnija posla osim komentarisanja grobara i nasih uspeha...Verovatno jer nema uspeh sa svojim klubom a voli da tandrlja ...Idi gledaj u sunce ili tako nesto ....mani se sporta ako si zvezdas...nije to za vas...NEKAD BILO SADA NIJE VISE...ajd zdravo i pamet u glavu...
(lenox luis, 23. februar 2010 14:45)

Pa taj isti Stefan se hvalio kako gleda samo u svoje dvoriste, posle poraza Zvezde od istog tog FMP-a kojeg sad zdusno brani. A gle cuda bas ih taj FMP pokrao dva dana ranije :)
Slazem se da ne treba vredjati ljude, ali kako je bilo vredjanja nase ikone DV, tako ce biti vredjanja i drugih... Jednostavno to je to u sportu, ako nekome to smeta, ne mora da ide na utakmice i nek' se povuce iz sporta...
A to sto vredjaju Covica, pa to nije bez razloga... Dok je bio ministar i cesto dolazio na jug Srbije, dobro zna kako se ponasao sa svojom pratnjom i danas ljudi na jugu o tome pricaju... Zar je mislio da njegova dela zastarevaju vremenom? Kako sejes, tako zanjes... Ovu izreku nisam ja izmislio...

xxx

pre 14 godina

A kad su vredjali Gurovica i njegovu porodicu pustali narodnjake sa razglasa gje je tad bio Dule Vujosevic?Sto se tad nije setio da kaze navijacima...ccc uplasio se Covica kukavica...

boban

pre 14 godina

Navijači (a naročito TV) imaju od koga da nauče kako se psuje. Pa g-din trener Partizana 100 puta gore psovke ima od navijača. Ako je rezultat tesan on će na desetina puta spakovati majke,dece, familije, žene,naravno sudijama...Kada bi sudije sankcionisale takvo ponasanje trenera (pedagoga?) ili te iste sudije podnosile privatne tužbe uz korišćenje tv snimka kao dokaza, verovatno bi i stanje na tribinama bilo bolje. Uzgred budi rečeno, ne poznajem ni jednog trenera koji sočnije psuje nego gore pomenuti.

sto bi rekao moj cale "paz' majka mu stara"

pre 14 godina

Pravedni Dule... Sto nije prekinuo utakmicu u toku trece cetvrtine kada su gorabri bukvalno 10 minuta neprestano vredjali Covica, nego se setio 3 min pre kraja na 10 razlike... Pa nije mu odgovaralo zbog rezultata.. a da je kojim slucajem sudija prekinuo, Homer bi ga pojeo na mestu sa sve pertlama ... ovo na kraju je cist marketing za slepe i slabovide...

Mitar

pre 14 godina

Ko bi se usudio da je prekine? Strasno je bilo slusati ono... Srasno je slusati i sta se sve vice Stimcu. Koja ste VI / MI stoka. Sta su VAMA ti ljudi uradili licno.FUJ

ajd sad

pre 14 godina

@ Mika NS
izvini Miko, ali ja sam prvo Grobar. Pa onda sve ostalo.

***
Pre jedno vise od deset godina jedna, tada rezimska televizija je napravila emisiju sa navijacima.
Dobro se secam kada je uporni voditelj nekoliko put priupitao navijace zasto „bas moraju da psuju u vredjaju”, jedan od njih mu je sledece odgovorio: kad odem u bioskop ili pozoriste sa devojkom ja se ponasam kulturno, a kad odem na stadion, onda sam bre stoka.

Ne razumem, sta VI ocekujete. Kad kazem VI, mislim na sve vas koji se navodno zgrazavate nad nekim psovkama.
Bilo ih je i bice ih, sve dok vi budete obracali paznju.

Osim toga stadion je stadion - u svim zemljama sveta. Jel znate da je na svetskom prvenstvu vise price bilo oko prozivanja Nemaca od strane naravno Engleza sa pesmom „Nek ustane svako ko je pobedio u II Svetskom ratu”, nego oko tuca oko stadiona.
To je vredjalo osecanja Nemaca.
Tada su svi mediji u Srbiji, SVI to preneli kao jako zanimljivo kako su Englezi duhoviti.
SVI MEDIJI U SRBIJI

Nislija

pre 14 godina

Na 5 minuta pre kraja trece cetvrtine kao po komandi je krenula poznata pesma sa malom modifikacijom:"...a poruka za Covica i FMP,da mogu samo....Bio sam na tribinama iza kosa gde je napadao FMP u drugom poluvremenu,tacno se videlo da su u tom trenutku stali,videlo se po licima igraca i organizaciji napada...U hali niko nije reagovao sem spikera Brace Tonica,koji je zamolio publiku da sportski navija,na to je publika odgovorila jos jacim pevanjem iste pesme...kada je cetvrtina zavrsila 50:49 za Partizan pesma je stala,krenulo je dalje navijanje,negde pred kraj kada je Partizan vodio 15-tak razlike,je pocelo vredjanje Coviceve zene,e tek je onda Vujosevic uzeo mikrofon.Pitam se zasto Vujosevic nije uzeo mikrofon na 4 razlike za protivnika i tokom cele druge polovine trece cetvrtine.Prosle godine u finalu sa Zvezdom tokom cele prve cetvrtine je isla pesma ...a poruka za Pesica i Cigane....,a klupa Zvezde je bila zasuta stonima papira,plasticnih casa i cega sve ne,utakmica je samo na 10 sekundi prekinuta ali je nastavljena bez ikakvih posledica po one koji su izazivali nerede.U drugoj cetvrtini je Partizan poveo 14 razlike,sve je bilo mirno.U trecoj je Zvezda prisla na 4 razlike sa 14 za samo 3,4 minuta,naravno u tom trenutku je poceo isti scenario...dok se Partizan nije odlepio...
Cestitam Partizanu na dobrim igrama u Evropi i zelim im ka Srbin da im se ponovi Istanbul 1992,ali ovo sto sam iznad napisao sam video svojim ocima,a svako neka izvuce svoj komentar...

Topalović

pre 14 godina

Najveći uspeh, koji je ovaj Čovič napravio, je bilo odutimanje jedne sezone Partizanu u EL. Kakve on ima veze sa sportom?
Čime zaslužuje poštovanje?
Zato je DV pokazao da je džentlmen...

mythos

pre 14 godina

Tuzno je kroz kakav period prolazi ova zemlja i kako se sport koristi da se istaku najgore vrednosti u coveku. psihologija mase je cudo i to vrlo dobro znaju pojedinci.
A mi se cudimo i smejemo se kada gledamo kosarku na tv-u, nba, strane lige gde publika sedi i uziva gledajuci utakmicu. bez incidenata i ruznih reci. a mi imamo duh koji niko nema, imamo navijace kakve niko nema, pravimo atmosferu kao niko u evropi. i onda dodje trenutak kada pokazemo onaj poslednji nivo civilizacije drustva. a za sve to su krivi pojedinci u savezima, treneri i clanovi klubova, i saka "navijaca", kao i drzava koja na postoji osim kada treba zarad interesa pojedinih ministara sprovodi silu.
tuzno je bilo gledati sliku da jedan trener, olicenje netolerancije, skandala, nekulture, laznog morala moli "stoku sa tribine juzne" da se urazumi. E to je najveci problem naseg drustva. onaj koji je najgori od svih, taj kritikuje, taj poducava, taj komentarise, taj odlucuje i taj moralise. e tuzna srbijo.

eusebio

pre 14 godina

(Nislija, 24. februar 2010 01:23)
Zadatak publike i jeste da svojim navijanjem ometa protivnički tim... Zato se za publiku u košarci kaže da je ''šesti igrač''... Normalno da navijačke pesme ne mogu da budu o cvetićima i leptirićima i na apsolutno svim utakmicama i u svim ligama pevaju se pesme koje provociraju protivničke igrače... Sad koliko je koja ukusna i da li je lepo nekome prozivati porodicu (LIČNO MISLIM DA JE JAKO RUŽNO)... A što se tiče Čovića, on nije bio službeno lice, već običan gledalac koji je sedeo u publici... Kada bi na Čelzijevoj utakmici neko vredjao Abramoviča da li bi sudija prekidao utakmicu? Kakve veze ima vlasnik kluba sa utakmicom? On je samo najobičniji navijač i nije službeno lice... A Čović je političar koji je ovaj narod zavio u crno, zajedno sa svojim nalogodavcima, početkom devedesetih, dok ga nisu izbacili iz stranke, i narod mu to nije zaboravio... On kao političar treba da bude spreman na ocenu svog političkog angažovanja...

nikola

pre 14 godina

(Nislija, 24. februar 2010 01:23)

A o tebi je posao Vujosevica da smiruje publiku? A jel se hvatao neko za mikrofon iz zvezde da smiri publiku kada se skandiralo Duletu??Jel si cuo da negde to treneri rade? To je samo njegova dobra volja,i on je to uradio zato sto su navijaci presli na Covicevu zenu i treba da ga pohvalis zbog toga ,a ne da se javljas da kazes sto to ne radi uvek.A ona pesma se uvek peva kada Partizanu lose krene,ali ne da bi se provocirali igraci (ma da, bas se protivnicki igrace uvrede i ne mogu da igraju kada cuju tu pesmu) nego,prosto,zato sto pocinje sa:"Sta grobari rade kada ne ide-pevaju jos jace sve do pobede..."

milijana

pre 14 godina

A,cime je to g-din Covic zasluzio bilo kakvo postovanje?!
Time sto svojim igracima govori da treba da budu prezadovoljni jer njihovi roditelji ceo mesec rade za 300EUr?! Pa im ne da platu po 3 meseca...
Zasto to ne kaze svojoj cerki kojoj je omogucio skolovanje u Londonu?! Zasto njoj ne zakasni 3 meseca sa placanjem stanarine npr,ili sa slanjem dzeparca?!
I ocekuje da ga neko postuje?
Sramotno.

bane

pre 14 godina

nerazumem zasto sve sto je dobro u ovoj zemlji mi moramo da unistavano,vredjamo i pljujemo.Pa gospodin Covic je od FMP napravio instituciju,fabriku talenata i svaka mu cast na tome.Zato trazim bar malo postovanja za te ljude,zar je to mnogo.

nikola

pre 14 godina

A kad jedan klub finansira stampanje majica kojima se vreda Dule Vujosevic - onda nista ?

I sada ce da se jave navijaci kluba koji je ispao u cetvrtfinalu (zalili se na sudjenje), ali sada da podrze coveka koga su napadali da ih je pokrao.
(sandinista, 23. februar 2010 14:03)

hahaha, pokji si ti lik...verovatno mislis na onu h1n1 majicu....sta,kao zvezda finasirala stampanje jedne majice....:)))))))))))))))))))
koji si ti kralj!!!!::))))))))))))))))))

Jesi i ti muzicar

pre 14 godina

Nije mi jasno što su ukinuli lepi plavi običaj pražnjenja tribina. Pošalješ krdo na ulicu pa neka tamo pevaju. Ako prave sranja odmah ceo hor u cz. Pa nek tamo pevaju svoje arije.

il DUCA

pre 14 godina

Pa ovog izvradjanog najvise brane ovi iz KKSSK. Sad im je on slamka spasa za koju se kao i svi davljenici hvataju! Posto su oterali Opacica i Vucicevica pa sad ni za goli zivot nemaju ako ih prozvani gospodin ne uzme pod svoje!

miroslav

pre 14 godina

Naše sudije kao da nerazumeju jezik uvreda ili ne čuju ili je to što i oni donose na parketa iz svog vaspitanja i svojih porodica.
Postoje snimci i lako je pohvatati počinioce,kazna nego šta i zabrana dolaska na utakmice.
Ova zabrana ne dolaska na utakmice počela je da funkcioniče u Hrvatskoj.

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Sta se cudis Covicu navijacima kojima je glavna pjesma da su stoka sa tribine juzne?Realno,to su grobari i bez uvredljivih pjesama za tebe,Brankicu,sudove itd njihov repertoar bi bio izuzetno siromasan.

au bre...

pre 14 godina

sta reci o navijacima koji pominju zvezdine navijace tokom finalne utakmice u kojoj zvezda ne igra... oni su samo sebi dali dobar nadimak...

pod lupom

pre 14 godina

sve, sve sve.... ali kad pocnu da urlaju da su ponos beograda i srbije, covek ne zna da li da zaplace ili da se smeje... cuj "navijaci" koji u sred dana ubijaju strane drzavljane i na svakoj utakmici vredjaju srpske reprezentativce oni neki ponos!?!

sto bi rekao moj cale "paz' majka mu stara"

pre 14 godina

Pravedni Dule... Sto nije prekinuo utakmicu u toku trece cetvrtine kada su gorabri bukvalno 10 minuta neprestano vredjali Covica, nego se setio 3 min pre kraja na 10 razlike... Pa nije mu odgovaralo zbog rezultata.. a da je kojim slucajem sudija prekinuo, Homer bi ga pojeo na mestu sa sve pertlama ... ovo na kraju je cist marketing za slepe i slabovide...

xxx

pre 14 godina

A kad su vredjali Gurovica i njegovu porodicu pustali narodnjake sa razglasa gje je tad bio Dule Vujosevic?Sto se tad nije setio da kaze navijacima...ccc uplasio se Covica kukavica...

mythos

pre 14 godina

Tuzno je kroz kakav period prolazi ova zemlja i kako se sport koristi da se istaku najgore vrednosti u coveku. psihologija mase je cudo i to vrlo dobro znaju pojedinci.
A mi se cudimo i smejemo se kada gledamo kosarku na tv-u, nba, strane lige gde publika sedi i uziva gledajuci utakmicu. bez incidenata i ruznih reci. a mi imamo duh koji niko nema, imamo navijace kakve niko nema, pravimo atmosferu kao niko u evropi. i onda dodje trenutak kada pokazemo onaj poslednji nivo civilizacije drustva. a za sve to su krivi pojedinci u savezima, treneri i clanovi klubova, i saka "navijaca", kao i drzava koja na postoji osim kada treba zarad interesa pojedinih ministara sprovodi silu.
tuzno je bilo gledati sliku da jedan trener, olicenje netolerancije, skandala, nekulture, laznog morala moli "stoku sa tribine juzne" da se urazumi. E to je najveci problem naseg drustva. onaj koji je najgori od svih, taj kritikuje, taj poducava, taj komentarise, taj odlucuje i taj moralise. e tuzna srbijo.

Mitar

pre 14 godina

Ko bi se usudio da je prekine? Strasno je bilo slusati ono... Srasno je slusati i sta se sve vice Stimcu. Koja ste VI / MI stoka. Sta su VAMA ti ljudi uradili licno.FUJ

bane

pre 14 godina

nerazumem zasto sve sto je dobro u ovoj zemlji mi moramo da unistavano,vredjamo i pljujemo.Pa gospodin Covic je od FMP napravio instituciju,fabriku talenata i svaka mu cast na tome.Zato trazim bar malo postovanja za te ljude,zar je to mnogo.

Mirko

pre 14 godina

Citan ovde komentare i ne mogu da verujem sta ljudi sve pisu i kako zamenjuju teze.Da li ti isti mogu da shvate jednu stvar:nekako bih mogao da ukapiram kada se vredja Covic,Pesic,Gurovic,Stimac,Macvan,Vujosevic(mada je i to tesko prihvatiti)ali ukapirajte jednu prostu stvar da niiko nema prava da vredja neciju porodicu.Ko su ti mangupi koji imaju prava da vredjaju neciju zenu,necije dete,majku,oca.Pa svaki normalan covek bi zbog toga poludeo i trazio nacin da zastiti svoje najmilije.A ti sto su tako jaki i koji se kriju iz grupe sto ne izadju "jedan na jedan"da ih vidimo kada su tako hrabri.

Mika NS

pre 14 godina

Svi koji ovakvu vest komentarišu u kontekstu navijača(Partizana,Zvezde,FMP-a i ostalih klubova)su očigledno promašili temu.
Reč je o najgoroj mogućoj vrsti uvreda.Kad nekome vređate njegovu porodicu i njegove najbliže nebitno je da li je dotični navijač ili funkcioner bilo kog kluba, pre svega je čovek!
Na taj način vređati nekome ljudsko dostojanstvo je samo produkt nezrelih osoba i pogrešnog vaspitanja istih!
Svi smo mi prvo LJUDI, pa onda Srbi, pa onda navijači ovog ili onog, simpatizeri ove ili one političke partije itd.
Shvatite to!

miroslav

pre 14 godina

Naše sudije kao da nerazumeju jezik uvreda ili ne čuju ili je to što i oni donose na parketa iz svog vaspitanja i svojih porodica.
Postoje snimci i lako je pohvatati počinioce,kazna nego šta i zabrana dolaska na utakmice.
Ova zabrana ne dolaska na utakmice počela je da funkcioniče u Hrvatskoj.

Odakle

pre 14 godina

Ja sam navijač Partizana ali priznajem da su vodje trenutno najgore u istoriji i samo uništavaju ugled nekih ranijih generacija.Peva se samo protiv Zvezde i o politici u zadnje vreme,nema one navijačke pesme koja tera sve aktere da daju još više.Nadam se da će uskoro odzvoniti takvim kriminalcima i da će se grobari kao nekada RADOVATI na svakoj utakmici a ne izigravati političare!

Nislija

pre 14 godina

Na 5 minuta pre kraja trece cetvrtine kao po komandi je krenula poznata pesma sa malom modifikacijom:"...a poruka za Covica i FMP,da mogu samo....Bio sam na tribinama iza kosa gde je napadao FMP u drugom poluvremenu,tacno se videlo da su u tom trenutku stali,videlo se po licima igraca i organizaciji napada...U hali niko nije reagovao sem spikera Brace Tonica,koji je zamolio publiku da sportski navija,na to je publika odgovorila jos jacim pevanjem iste pesme...kada je cetvrtina zavrsila 50:49 za Partizan pesma je stala,krenulo je dalje navijanje,negde pred kraj kada je Partizan vodio 15-tak razlike,je pocelo vredjanje Coviceve zene,e tek je onda Vujosevic uzeo mikrofon.Pitam se zasto Vujosevic nije uzeo mikrofon na 4 razlike za protivnika i tokom cele druge polovine trece cetvrtine.Prosle godine u finalu sa Zvezdom tokom cele prve cetvrtine je isla pesma ...a poruka za Pesica i Cigane....,a klupa Zvezde je bila zasuta stonima papira,plasticnih casa i cega sve ne,utakmica je samo na 10 sekundi prekinuta ali je nastavljena bez ikakvih posledica po one koji su izazivali nerede.U drugoj cetvrtini je Partizan poveo 14 razlike,sve je bilo mirno.U trecoj je Zvezda prisla na 4 razlike sa 14 za samo 3,4 minuta,naravno u tom trenutku je poceo isti scenario...dok se Partizan nije odlepio...
Cestitam Partizanu na dobrim igrama u Evropi i zelim im ka Srbin da im se ponovi Istanbul 1992,ali ovo sto sam iznad napisao sam video svojim ocima,a svako neka izvuce svoj komentar...

bravo za grobare Niš

pre 14 godina

molim?!?!?
Čović ne sme da se vređa? Jel to neko zvanično pravilo? Sve može, ali ne i prepodobni Nebojša...
Nismo znali!

boban

pre 14 godina

Navijači (a naročito TV) imaju od koga da nauče kako se psuje. Pa g-din trener Partizana 100 puta gore psovke ima od navijača. Ako je rezultat tesan on će na desetina puta spakovati majke,dece, familije, žene,naravno sudijama...Kada bi sudije sankcionisale takvo ponasanje trenera (pedagoga?) ili te iste sudije podnosile privatne tužbe uz korišćenje tv snimka kao dokaza, verovatno bi i stanje na tribinama bilo bolje. Uzgred budi rečeno, ne poznajem ni jednog trenera koji sočnije psuje nego gore pomenuti.

irr_srb

pre 14 godina

Jaooo mukica... Da neće možda i on da traži da pravosudni organi reaguju?
Gospodine Čoviću nije mi jasno šta Vi očekujete, na jednoj strani godinama prizivate fuziju sa propalim državnim projektom, a na drugoj očekujete da Vas ne vredjaju navijači najboljeg kluba na ovim prostorima.
Što niste tražili sazivanje tih istih sednica kada se najboljem treneru Evrope skandiralo na najgori mogući način.
Ofanziva na instituciju zvanu KK Partizan i njegove navijače se nastavlja. Prvo ste nas na silu ugurali u Jadransku ligu, pa ste nam uzeli 1 godinu ugovora sa ULEB-om itd.
Šta još hoćete gospodine Čoviću?
Orden Narodnog Heroja?

IMA JEDAN TIM...

nikola

pre 14 godina

A kad jedan klub finansira stampanje majica kojima se vreda Dule Vujosevic - onda nista ?

I sada ce da se jave navijaci kluba koji je ispao u cetvrtfinalu (zalili se na sudjenje), ali sada da podrze coveka koga su napadali da ih je pokrao.
(sandinista, 23. februar 2010 14:03)

hahaha, pokji si ti lik...verovatno mislis na onu h1n1 majicu....sta,kao zvezda finasirala stampanje jedne majice....:)))))))))))))))))))
koji si ti kralj!!!!::))))))))))))))))))

matejasale

pre 14 godina

Uzasno je to sto su pevali tzv navijaci protiv Covica,ali sta se vice Duletu to sve bas briga i niko nepominje da se prekine mec.Kako se samo ponasaju igraci Hemofarma,FMPa i kkss kada pocne mec sa nama,pa to je lakrdija-od prvog prekrsaja se skace na sudije u 10- oj sekundi utakmice i kada izgube sudije su im krive pominju gepekovanje namestanje itd a Babarogic i Rabrenovic im sede u upravi koji su nas u ko zna kojiko fudbalskih derbija pokrali,svirali nepostojece penale protiv nas a nama 15 godina nema penala,to nije sumnjivo.Za tzv vodje,oni su politicke Vuciceve ili Seseljove ili ko zna cije vodje i jesu najgore u skorijoj istoriji SD.Pokazali su se kada su glasali protiv junaka Save i bate i Tomica i Petrica i Kezmana i Djanija i stali na stranu Bjekovica i Zecevica pa cak i sedeli pored njih.E kada se utvrdi sta je pretio Lukajic posle meca sa nama sudijama,Djurovic takodje,a Nebojsa Ilic u svakom nazovi derbiju poziva na linc igraca Partizana.Zato cutite Babarogici Rabrenovici i Jokici a ako covic ode kod naprednjaka ove iste vodje-najgore ce mu pevati balade jer su to korumpirane politicke vodje.

kovach

pre 14 godina

a vidim sad ste svi glasni ?? a na ono "svinjo debela" nikom nista vec 10 godina, a??
lako je drugom vikati, a kad treba na svoja ledja nesto prihvatiti, onda ajde da se tuzimo...

sandinista

pre 14 godina

A kad jedan klub finansira stampanje majica kojima se vreda Dule Vujosevic - onda nista ?

I sada ce da se jave navijaci kluba koji je ispao u cetvrtfinalu (zalili se na sudjenje), ali sada da podrze coveka koga su napadali da ih je pokrao.

demokrata

pre 14 godina

a sto da ga ne vredjam? demokratsko pravo je da izrazim svoje misljenje o doticnom gospodinu,ako je po zakonu verbalni delikt kaznjiv evo spreman sam da odgovaram...(ali kazna do 500 din posto mministri za lopovluk odgovaraju sa max 50000 din kazne)....

penny

pre 14 godina

Prvo, navijam za Parizan, drugo, stvarno mi nije jasno iz kog razloga su Grobari poceli sa vredjanjem Coviceve supruge i to na kraju utakmice? Mogu da se zakunem da medju Grobarima ili ima ubacenih pojedinaca sa strane sa ciljem da naprave sr... i da se opet ime Grobara provlaci po novinama ili su stvarno imbecili!

pravda

pre 14 godina

Slažem se trba kazniti krivce.Ali da pitam što niste reagovalina stalna vređanja Vujoševića?Dali je g.čović zaštićen a dule ne?Činimi se da je ovo atak na kk Partizan.

Zarko

pre 14 godina

Sta ocekuje taj Covic, ja licno mislim o njemu sve najgore, za razliku od ostalog dela FMP-a. Sedi u lozi sa Ziletom zarezojom, obogatio se preletanjem od Milosevica do opozicije i natrag, doveo na utakmicu suprugu koja nepristojnim gestovima iritira navijace, i ocekuje da se utakmica prekine zbog nepristojnog navijanja. Idi begaj!
Ove komentatore koji su mnogo zabrinuti potpuno razumem, moraju o necemu da pisu, kad nema trofeja. Zelim im Covica za predsednika i da se usrece do kraja.

pile

pre 14 godina

nesto nisam primetio da je bilo sta sazivano i reagovano kad je pogrdno skandirano Duletu Vujosevicu, da je bilo ko pozvao navijace da tako nesto prestanu da rade....

Caja Grobar

pre 14 godina

Utakmica (a ne susret) nije prekinut zato što to ni do sada niko nije uradio kada je vređan Tomašević, Vujanić, Gurović... i njihove porodice. Zato što se čak ni ne opomene publika kad vređa Duleta Vujoševića (svinjo debela i slično)... Niko ne odobrava vređanje i psovanje, ali hajde da se ne lažemo - toga je oduvek bilo na utakmicama. I biće. Samo neko ko nikada nije bio na tribinama ne zna da se tamo psuje do iznemoglosti. Ne odobravam ni najmanje, ali sport nije pozorište. Zvezdašima (tako se i Čović deklarisao odavno) smeta u stvari nešto drugo - Partizanov niz uspeha koji kako stvari stoje neće uspeti da prekinu još mnogo godina. A onda frustraciju leče tako što im smetaju sudije, međunarodna zavera, tajne službe... pa čak i to što DV i Partizanova publika psuju. Naša košarka samo stagnira od kada su se neki "elementi" uvukli u našu košarku i vuku konce javno ili iz senke.
Stalno se menjaju pravila (bodovanje) i ne poštuje ono što je potpisano (smanjenje NLB lige) u nadi da će se nekako sprečiti Partizan da dominira. Samo što to niko ne sme da pomene pa se bave psovanjem i drugim perifernim stvarima. Čuj, psuju Srbi - i to na utakmicama. Ko bi rekao?
P.S. Podržavam Laleta Lučića i druge ljude od sporta u sređivanju stanja u Zvezdi, pa da se onda ponovo razvija zdrav rivalitet.

radek(smeker)stepanek

pre 14 godina

@stefan h.novi....
Aj se ti faco ostavi vise komentarisanja Grobara i Partizana.Posto si mi blizu(Budva),raspitacu se malo dje da te nadjem da vidim u cemu je tvoj problem?!

z

pre 14 godina

Sva sreca pa zvezdasi bas ama bas nikada ne pevaju uvredljive pesme... Ma pravi andjeli! Oni samo narodnu poeziju tiho zbore i nikada ne pominju ni Partizan ni bilo kog drugog... kad bi se zezali.

pharaoh

pre 14 godina

U kom smislu da nekoga kaznite zato što psuje nekoga?! Vi više niste ni svesni šta pričate. Baš me zanima kako bi to izgledalo. Malo su se ljudi pogubili ovde.

ajd sad

pre 14 godina

@ Mika NS
izvini Miko, ali ja sam prvo Grobar. Pa onda sve ostalo.

***
Pre jedno vise od deset godina jedna, tada rezimska televizija je napravila emisiju sa navijacima.
Dobro se secam kada je uporni voditelj nekoliko put priupitao navijace zasto „bas moraju da psuju u vredjaju”, jedan od njih mu je sledece odgovorio: kad odem u bioskop ili pozoriste sa devojkom ja se ponasam kulturno, a kad odem na stadion, onda sam bre stoka.

Ne razumem, sta VI ocekujete. Kad kazem VI, mislim na sve vas koji se navodno zgrazavate nad nekim psovkama.
Bilo ih je i bice ih, sve dok vi budete obracali paznju.

Osim toga stadion je stadion - u svim zemljama sveta. Jel znate da je na svetskom prvenstvu vise price bilo oko prozivanja Nemaca od strane naravno Engleza sa pesmom „Nek ustane svako ko je pobedio u II Svetskom ratu”, nego oko tuca oko stadiona.
To je vredjalo osecanja Nemaca.
Tada su svi mediji u Srbiji, SVI to preneli kao jako zanimljivo kako su Englezi duhoviti.
SVI MEDIJI U SRBIJI

Topalović

pre 14 godina

Najveći uspeh, koji je ovaj Čovič napravio, je bilo odutimanje jedne sezone Partizanu u EL. Kakve on ima veze sa sportom?
Čime zaslužuje poštovanje?
Zato je DV pokazao da je džentlmen...

lenox luis

pre 14 godina

Da li ovaj Stefan Herceg Novi ima pametnija posla osim komentarisanja grobara i nasih uspeha...Verovatno jer nema uspeh sa svojim klubom a voli da tandrlja ...Idi gledaj u sunce ili tako nesto ....mani se sporta ako si zvezdas...nije to za vas...NEKAD BILO SADA NIJE VISE...ajd zdravo i pamet u glavu...

zoki

pre 14 godina

Velika je sramota vredjati bivse Partizabove igrace (i uopste reprezentativce) kao npr Dejana Tomasevica u derbiju sa Buducnoscu(on je naravno igrao za buducnost) pre dosta godina.

Ja to prvi put cujem da utakmica treba da se prekine zbog toga sto se vredja neki anonimus iz publike.

Kolarceva1996

pre 14 godina

Prvo kao prvo, to je sportska arena i tu je uvek i uvek ce i biti vredjanja suparnika!
To postoji na svim kontinentima ovog sveta!
Kao drugo, smeta mi se se cela "frka" digla oko lika koji to najmanje zasluzuje, koji je postao siva eminencija i "uspesni biznismen i privrednik" u jednom od najcrnjih perioda srpskog naroda! Najmladji socijalista, Milosevicev primer kako treba trebaju razmisljati mladi ljudi, koji je cak stigao i do fotelje gradonacelnika Beograda!
Kao i svaki covek bez principa i obraza ubrzo promenio tabor i nastavio dalje u "demokratskom" odelu.
Mozda njegovi koalicioni partneri imaju "kratka secanja", ali narod ga svakako nema!

marko cg

pre 14 godina

sta reci o navijacima koji pominju zvezdine navijace tokom finalne utakmice u kojoj zvezda ne igra... oni su samo sebi dali dobar nadimak...
(au bre..., 23. februar 2010 13:49)

A otkud ti na toj utakmici kad tvoj tim ne igra?Hvala sto nas pratite,postajete vjerniji od nas,kad ste mogli do Atine,ni Nis vam ne predtavlja problem.

Dani_ch

pre 14 godina

Ovo su teske gluposti !!! Grobari su odpevali navijacku pesmu " STA GROBARI RADE KADA NE IDE " a ime Covica se skandiralo sato sto smo igrali sa FMP-om.....da je to bila neka druga ekipa skandiralo bi se ime nekog drugog trenera....To su navijacke pesme, ko to nemoze da podnese nemora da se bavi sportom. Navjaci & Sport idu zajedno....neki ljudi se ponasaju kao poslednje P.C.E !!!!!

Ken Parker

pre 14 godina

Zato je u ponedeljak održan sastanak kome su pored Čovića prisustvovali Dragan Kapičić,Zoran Gavrilović,Branko Jovanović o sudija Ilija Belošević, dok su Milivoje Jovčić i Dragan Nešković bili sprečeni da dođu u Sazonovu

Sve posteniji od postenijeg...

SG

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i stvarno ne znam zašto je takvo skandiranje bilo potrebno. Samo su mi pokvarili ugođaj. Ono što je dobro jeste da ostatak hale nije prihvatio takvo "navijanje" Niškog Kartela, što smatram dokazom da su većina navijača zapravo ok osobe koje su došle da uživaju u osvajanju KRK.

kvazi navijac

pre 14 godina

au bre.... Jesi li ikada bio na nekoj Zvezdinoj utakmici? Ja sam grobar a gledao sam Zvezdu na desetak evropskih utakmica na Marakani. Na svakoj se skandira pogrdno prema Partizanu bez obzira igrali vi protiv Milana ili Zapresica, zato tisina. Pomiri se sa realnoscu da ste fantomska firma koja samo sto nije zakljucana.

Grobar Ni

pre 14 godina

Нико, и апсолутно нико, не оправдава вређање г. Чолића. Међутим, нико и баш нико, не указа и на понашање г-ђе Човић, која је својим мимикама и показивањем средњег прста навијачима у хали (забележено камером), доста допринела недоличном вређању ње и њеног супруга. Никада ништа није толико црно, али треба се трудити да постане бело. Свако треба да се контролише, а посебно они од којих се то и подразумева.

Peca

pre 14 godina

Ma daj, majke ti. Vređali Čovića i odmah zbog toga sednica. Pa Duleta vređaju dvadeset godina i čovek trpi. Vređaju igrače, funkcionere, sudije...a samo za Čovića se diže frka. Pa šta je on? Bog?

Jesi i ti muzicar

pre 14 godina

Nije mi jasno što su ukinuli lepi plavi običaj pražnjenja tribina. Pošalješ krdo na ulicu pa neka tamo pevaju. Ako prave sranja odmah ceo hor u cz. Pa nek tamo pevaju svoje arije.

theGreat

pre 14 godina

Nisu samo ultre navijaci skandirali, to je prihvatio veliki deo hale. Sta ocekivati od mase? Pogotovu ako ste politicar koji je se debelo omastio zadnjih 20ak godina, a obicnog coveka doveo na ivicu bede? Ne opravdavam ali ljudi moraju biti realni, takva je situacija u drustvu. Edukacija je potrebna na svim nivoima pa i navijackom. Aplauz za protivnika na pocetku i kraju utakmice je obavezan, ja to i radim, nikada ne pevam uvredljive ili pesme koje su protiv nekog tima, pojedinca, organizacije, glas se cuje samo kada se peva Partizanu.
Nadam se kulturoloskom napredku, ali to dugo traje, a i tema je presiroka!

Nenad

pre 14 godina

Stvarno neznam koga zanima mali buca...on je olicenje politikanstva u sportu i gotovo svega loseg sto se dogadja u nasoj kosarci, kako je prosao u politici tako ce i u sportu.
Koja je to drskost, posle utakmice jurisati na sluzbene prostorije...obican gledalac bi bio priveden i proglasen za huligana.
Navijaci mozda i jesu preterali, ali sazivati neki skup zbog toga, sigurno nije nikakav zvanicni sastanak, vec privatna seansa.

hahao

pre 14 godina

Sad je on ansao da se napravi apmetan i da se buni i da trazi ciscenje tribine, a to sto se godinama u nazad vredjaju Gurovica, Vujosevica, Pesica, silne igrace to mu nije nista smetalo.

Kursula

pre 14 godina

Jeste, a kad se deru duletu "stoko debela" ? to je ok? ili kad pevaju "zeko lopove"?????
Svako ko je javna licnost mora da bude covek dovoljno da istrpi sud javnosti ili dela javnosti. Sto ide na tribine kad je lopov? Da nece da mu aplaudiraju? Ajde dovedite Karica, Legiju, pokojnog Slobu, pa ako ih vredjaju da prekinemo utamicu? Ili jos bolje, ajde da ukinemo sport a da u tim terminima TAJKUNI, POLITICARI i KRIMINALCI budu na rts-u i njih da gledamo i svi da im se divimo kako su uspesni i dokazani ljudi!
Sastanak zbog Covica...svasta! Srbijo medju sljivama! Pa pre kad smo prelazili preko albanije vojnici su bili streljani sto su ukrali luk iz necije baste, a taj Covic privatizovao boga oca i jos hoce da mu pevamo ode i epove! Sramota!

zalosna sova

pre 14 godina

Naravno da osudjujem svako vredjanje i prostacko navijanje sa tribina,ali mi zaista nije jasno da Covic hoce da se zbog toga utakmica prekine?Pa mnogo vece face su vredjane i nazalost bice i dalje vredjane pa nikom tako nesto nije palo na pamet.Cak su i predsednici drzave i vlade vulgarno vredjani pa nista,ocigledno da Covic misli da je on nesto posebno.

stoka sa tribine juzne

pre 14 godina

@(mythos, 23. februar 2010 14:34)

ti druze da si, kojim slucajem, slovak garant bi se zvao MORALNI PRIDIKA.

imam kartu viska za cetvrtak, ako hoces da se razveris.

uvek na pravoj strani

pre 14 godina

Ok...nisam za vredjanje...pogotovo clanova porodice,ali...zasto je Covic vazniji od npr Macvana,Stimca...i njih su vredjali i vredjaju ih na svakoj utakmici,pa ne videh da se saziva bilo kakav sastanak...navijaci zvezde vredjaju vujosevica,navijaci partizana vredjali pesica...pa sta,navijacke gluposti klinaca...isto tako su i grobari vredjali misu babica,pa nikom nista.ali sujeta cini svoje... a gospodin covic zaboravlja koliko je puta kod tegeltije nipodastavao partizan,pa nece mu sigurno skandirati i aplaudirati...uostalom da fmp ima vise od 20 navijaca mozda bi i oni vredjali npr danilovica...sujeta je gadna stvar!

Lazar

pre 14 godina

Naravno da ovakvo navijanje neodobravam,to nikako nebi smelo da bude vodilja mladim generacijama.Mada i gospodin Covic treba da razmisli o svojim postupcima,ima ga svuda i u svemu.Nalazise na celu jednog vrlo uspesnog kluba,a svakom prilikom kad je moguce on velica drugi.Vrlo neuspesni i to u svakom pogledu,trazi da se utakmica prekine,a sto on nije mogo malo da proseta dok se strasti nesmire.Da mozda nezali sto u finalu nije bio taj njemu dragi klub.Moliobi sve navijace meni voljenog kluba da se ovakvo navijanje neponovi,jer to nije dostojno velicine kluba koga volimo,nas cene u Evropi svi koji nesto vrede u kosarci.A gospodin Covic neka nam oprosti ali i neka razume nije ovo vreme od pre 10-15god.kad su morali svi da mu se klanjaju.Puno pozdrava svim pravim ljubiteljima sporta,nezavisno od kluba koji vole.23.02.2010.Lazar Pariz

stormwatcher

pre 14 godina

Koja je to utakmica do sada prekinuta zbog skandiranja sa tribina?! Šta taj čovek umišlja, nije mi jasno.
Izgleda da su tajkuni malo pogubili kompas, pa se smatraju bitnijim nego što jesu..."gospodo", ne može sve biti po vašim aršinima!

Sarma

pre 14 godina

@ au bre...

Ne, ne, prijatelju, grdno se varas. Nismo dzabe kumovi, vi ste nas krstili tako (Grobari, Stoka, ...), kao sto smo i mi vas. S tim sto ste vi ukrali ime jedne nase navijacke grupe i sami sebe prozvali onako kako danas sami sebe nazivate i to potencirate u javnosti. Pravi Grobar vas nikada nece nazvati nikako drugacije, nego onako kako ste krsteni, mi kumstvo postujemo :)
P.S.:
Lepo stoji u "Zenidbi Dusanovoj":

"Kojoj ovci svoje runo smeta, ondje nije ni ovce ni runa"
Pozdrav

BoRkIc

pre 14 godina

(Stefan Herceg-Novi, 23. februar 2010 13:54)

Potpuno si promasio temu, i nemoj vise da se javljas kada se ne razumes.. A ko ce Duleta da zastiti na skandiranje ''sv...d....'' svaki derbi po par minuta, ili kada ovi drugi skandiraju Dudi Ivkovicu - Dudo pe...u na.... se severu, i to u danima kada je bila zalost zbog smrti Patrijarha Pavla. I ne secam se da su bilo kakvi sastanci sazivani, a kamoli hitni. Pa njih dvojica su uradila za srpsku kosarku vise, nego sto covic moze u pet zivota... A da vidim vas iz redakcije da li cete da pustite moj komnetar..

RASHA

pre 14 godina

Da l' je taj Covic tolika velicina da se zbog njega saziva hitan sastanak,vredjani su i Pesic,i Gurovic i Tomasevic i Vujanic,pa cak i selektor Ivkovic,pominjane su im zene pa se niko nije setio da digne toliku frku.Ne kazem da je u redu to sto je vredjan ali nije on vredniji od svih ovih ljudi da bi se toliko digla prasina oko toga.Tipican primer srpskog tajkuna:Nemoj da je neko rekao nesto protiv mene.Objavite komentar ako smete.

TIGER

pre 14 godina

Da li ovaj Stefan Herceg Novi ima pametnija posla osim komentarisanja grobara i nasih uspeha...Verovatno jer nema uspeh sa svojim klubom a voli da tandrlja ...Idi gledaj u sunce ili tako nesto ....mani se sporta ako si zvezdas...nije to za vas...NEKAD BILO SADA NIJE VISE...ajd zdravo i pamet u glavu...
(lenox luis, 23. februar 2010 14:45)

Pa taj isti Stefan se hvalio kako gleda samo u svoje dvoriste, posle poraza Zvezde od istog tog FMP-a kojeg sad zdusno brani. A gle cuda bas ih taj FMP pokrao dva dana ranije :)
Slazem se da ne treba vredjati ljude, ali kako je bilo vredjanja nase ikone DV, tako ce biti vredjanja i drugih... Jednostavno to je to u sportu, ako nekome to smeta, ne mora da ide na utakmice i nek' se povuce iz sporta...
A to sto vredjaju Covica, pa to nije bez razloga... Dok je bio ministar i cesto dolazio na jug Srbije, dobro zna kako se ponasao sa svojom pratnjom i danas ljudi na jugu o tome pricaju... Zar je mislio da njegova dela zastarevaju vremenom? Kako sejes, tako zanjes... Ovu izreku nisam ja izmislio...

eusebio

pre 14 godina

(Nislija, 24. februar 2010 01:23)
Zadatak publike i jeste da svojim navijanjem ometa protivnički tim... Zato se za publiku u košarci kaže da je ''šesti igrač''... Normalno da navijačke pesme ne mogu da budu o cvetićima i leptirićima i na apsolutno svim utakmicama i u svim ligama pevaju se pesme koje provociraju protivničke igrače... Sad koliko je koja ukusna i da li je lepo nekome prozivati porodicu (LIČNO MISLIM DA JE JAKO RUŽNO)... A što se tiče Čovića, on nije bio službeno lice, već običan gledalac koji je sedeo u publici... Kada bi na Čelzijevoj utakmici neko vredjao Abramoviča da li bi sudija prekidao utakmicu? Kakve veze ima vlasnik kluba sa utakmicom? On je samo najobičniji navijač i nije službeno lice... A Čović je političar koji je ovaj narod zavio u crno, zajedno sa svojim nalogodavcima, početkom devedesetih, dok ga nisu izbacili iz stranke, i narod mu to nije zaboravio... On kao političar treba da bude spreman na ocenu svog političkog angažovanja...

il DUCA

pre 14 godina

Pa ovog izvradjanog najvise brane ovi iz KKSSK. Sad im je on slamka spasa za koju se kao i svi davljenici hvataju! Posto su oterali Opacica i Vucicevica pa sad ni za goli zivot nemaju ako ih prozvani gospodin ne uzme pod svoje!

nikola

pre 14 godina

(Nislija, 24. februar 2010 01:23)

A o tebi je posao Vujosevica da smiruje publiku? A jel se hvatao neko za mikrofon iz zvezde da smiri publiku kada se skandiralo Duletu??Jel si cuo da negde to treneri rade? To je samo njegova dobra volja,i on je to uradio zato sto su navijaci presli na Covicevu zenu i treba da ga pohvalis zbog toga ,a ne da se javljas da kazes sto to ne radi uvek.A ona pesma se uvek peva kada Partizanu lose krene,ali ne da bi se provocirali igraci (ma da, bas se protivnicki igrace uvrede i ne mogu da igraju kada cuju tu pesmu) nego,prosto,zato sto pocinje sa:"Sta grobari rade kada ne ide-pevaju jos jace sve do pobede..."

milijana

pre 14 godina

A,cime je to g-din Covic zasluzio bilo kakvo postovanje?!
Time sto svojim igracima govori da treba da budu prezadovoljni jer njihovi roditelji ceo mesec rade za 300EUr?! Pa im ne da platu po 3 meseca...
Zasto to ne kaze svojoj cerki kojoj je omogucio skolovanje u Londonu?! Zasto njoj ne zakasni 3 meseca sa placanjem stanarine npr,ili sa slanjem dzeparca?!
I ocekuje da ga neko postuje?
Sramotno.