Utorak, 23.02.2010.

12:55

CG: Srbija izvozi narko kartele

Predsednik crnogorske skupštine Ranko Krivokapić optužio je Beograd da pokušava da problem narko kartela izveze u Crnu Goru.

Izvor: Beta

CG: Srbija izvozi narko kartele IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Steva

pre 14 godina

Srbija je žrtva sopstvene pohlepe za tuđom teritorijom. Umesto da dodeljivanjem državljanstva bez ikakvih kriterijuma ojača uticaj na Srbe koji žive u okolnim zemljama ona je zauzvrat dobila kriminalce i sad nesretna ne zna šta da radi. Ko zna koliko je sve Šarića po Srbiji i svetu koji sa Srbijom nikakve veze nemaju.

svako_zeli_ono_sto_nema

pre 14 godina

Zadrzite vi Sarica i ne dajte mu nazad u Srbiju! Ako Bog da, pa sve da vam ih vratimo...Svakom svoje, a vama vase i ne dao Bog vise ikad zajedno .Ko o cemu Crnogorci o junastvu i postenju (a znaju oni i zasto)!

MEGA foliranti!

pre 14 godina

Ej, Crnogorci - HVALA VAM do Nebesa što ste se odvojili i otišli od nas!

Još samo ova "naša" vlast, kad se već odvojila od nas, da ode od nas - gde bi nam bio kraj!

Simon

pre 14 godina

I sta sada, ispada da se Sariceva ekipa "zapljunula" u CG, rekli "kucica", a Srbija je izvoznik narko kriminalaca?
Rekao sam ja odmah kada su provaljeni Saric i ekipa - ispascemo mi krivi opet. Samo gledajte...

soros

pre 14 godina

Nije Srbija nikome poklonila drzavljanstvo nego je Saric bio drzavljanin zajednice SCG i po mestu prebivalista je automatski dobio srpsko drzavljanstvo. Nije bilo aplikacija, nije bilo molbi niti je bilo odricanja od drugih drzavljanstva. Tako da nema potrebe za zamenom teza, za lansiranje kompleksaskih&smesnih teorija zavere o "velikosrBskom" nacionalizmu koji hoce da ima sto vise drzavljana Srbije u CG i koji deli drzavljanstva crnogorskim kriminalcima (sto ih onda Srbija uopste hapsi kada su navodno u dilu i ako su drzavljanstvo dobili zarad srskih nacionalnih interesa?)... Stvar je vrlo jednostavna: Srbija hoce da uhapsi kriminalca koji je utociste nasao u Crnoj Gori (kao i jos neki kriminalci) a Milov rezim ga stiti, odbija da ga uhapsi i pokusava da vec proverenim metodama (vidjeno na referendumu i izborima) plasenja naroda "opasnoscu" od Srbije skrene paznju sa sopstvene umesanosti u kriminal.

z

pre 14 godina

Ocigledno da je Srbija kriva za sve, iako je Crna Gora dobila tu nezavisnost. A politicari i dalje igraju na tu kartu da skrenu paznju gradjana sa gomile problema. S

Milan B. I.

pre 14 godina

Zaista sramotno ponasanja i retorika predsednika Skupstine CG - nemam reci!!! To jos jednom potvrdjuje moju tezu, i produbljuje netoleranciju prema Crnoj Gori...
Mi njih hlebom, oni nas kamenjem (jer je to izgleda jedino sta poseduju). Mislim da bi nasa Vlada, i Ministarstvo prosvete i obrazovanja trebali da se pozabave "problematikom" hiljada i hiljada crnogorskih drzavljana koji se na drzavnim Univezitetima i fakultetima Republike Srbije skoluju sa statusom drzavljana Republike Srbije... Dakle, pravo na skolovanje na budzetu (o trosku poreskih obveznika Republike Srbije), pravo na koriscenje studentskih domova, pravo na koriscenje uluga menzi, i pored svega toga, iste te osobe su i dalje nezahvalne... S' druge strane, drzavljani Srbije se na fakultetima u CG tretiraju kao strani drzavljani... Sramotno! Da li Crna Gora placa troskove skolovanja njihovih drzavljana u Srbiji - definitivno NE !!! Dakle, ispostavite im racun, a ako ne zele da plate, ispisnice sa fakulteta pa kud koji, mili moji...

Aleksandar

pre 14 godina

Ma dajte, sad su Crnogorci cvece (ne govorim o naciji nego o pojedincima). Licno sam 2 puta gledao pre 14 i 15 godina kako svercuju pljuge, alkohol i ko zna sta jos u paketima, skuterima do Sutomora. To sta jos je verovatno bila droga. I to uvek kada su bili neki brodovi vidljivi na horizontu.

bezimena

pre 14 godina

Krivokapiću, pravo sedi i pravo govori!

Srbija ne može da izvozi narko kartele u CG, jer je to maleno tržište već prebukirano, domaćim monopolistima u poslovima trgovine drogom, ali i ostalim vrstama profitabilnog kriminala!

Petar

pre 14 godina

"Posle ovakvih teza njegove koleginice ministar pravde Crne Gore ne bi trebalo da ide u Beograd jer ga na to obavezuje elementarno državno dostojanstvo. Neka sačeka da gospođa dođe ovde , pa ako hoće da zbori to što zbori sa one strane granice, neka bude kulturna, pa neka nam to kaže u lice", poručio je Krivokapić.

Ако занемаримо достојанствену ароганцију ове црногорске мушкарчине и каваљера, ипак морамо себи признати да пољопривредни и сточарски производи Србије, која обилује ресурсима за ову производњу, нису ни близу обиму извоза криминалаца свих фела и то, не само на тржиште региона, него, и целог света. Још кад се узме у обзир да је Косово и Метохија неотуђиви део Србије, е онда смо вероватно у светском врху.

Makijaveli

pre 14 godina

Srbiji moze sa pravom da se svasta prigovori, ali da Srbija izvozi narkokartele, i to iz Crne Gore, je stvarno najsmesnija izjava na svetu. Kandidujem je za izjavu nedelje, ako ne i godine.

z

pre 14 godina

Zapravo narko dileri dolaze u Crnu Goru jer im je tu nesto lakse da obavljaju svoje poslove. Ovakva optuzba crnogorskog predsednika skupstine je smesna.

Boris CG

pre 14 godina

Dobro komšije Srbi, zašto ste dali Šariću državljanstvo ako je on Crnogorac? Zašto uopšte dajete državljanstva građanima CG? Reći ću vam ono što vi svi odlično znate. Zato što pokušavate preko "pasoša" da ohrabrite sve one u CG koji misle da je CG samo privremeno nezavisna i da ako stvari ne krenu po planu uvijek mogu u majčicu Srbiju. Šarić se nacionalno izjašnjava kao Srbin i bio je omiljen u Pljevljima koje su sredina sa većinskim srpskim stanovništvom. E sad kada se dogodilo da je za vašim pasošom potrčalo i gotovo svo crnogorsko podzemlje sad smo vam mi krivi. Je li im CG dala srpske pasoše? Ako ste ih htjeli kao svoje sada ih ljuljajte a ne očekujte od CG da ih hapsi i juri po Evropi.

Miloš

pre 14 godina

Italija već pet godina vodi tajnu istragu o narkomafiji, uključujući i onu koja dolazi sa balkana. Državni tužilac Pjetro Graso je u intervjuu za podgoričke Vijesti jasno izjavio da istragu privode kraju, da te klanove sačinjavaju pripadnici tajnih službi i ostaci paravojnih formacija. Ko hoće da pogleda u svoje dvorište, da vidi ima li takvih, neka gleda, ko neće taj će sačekati da mu pogledaju drugi. Medijska manipulacija od početka ovog slučaja će dovesti do apsurdne situacije da gradjani, koji se osećaju kao patriote, treba da osećaju i potrebu da brane kriminalce ukoliko potiču iz "dokazano patriotskih" struktura.

Mladen

pre 14 godina

Potpuno je g. Krivokapic u pravu, i on prica ono sto gotovo svi ovdje u Crnoj Gori znaju. Zar zaista ima ikoga ko misli da je Srbija toliko privrzena borbi protiv kriminala, pa joj je Crna Gora ostala jedini problem. To je toliko providno. Prije ce biti da Crnu Goru treba disciplinovati zbog njenog odnosa prema Kosovu. Ocigledno da aktuaelni srpski politicari ponovo prave gresku, misleci da je Crna Gora ono sto im serviraju njihovi omiljeni opzicionari iz Crne Gore. Ministraka Malovic ide toliko daleko da svom kolegi "zakazuje" sastanke po Beogradu, kao da joj je iz dzepa ispao. Navijam da joj se ne odazove. Prezivjecemo i to.

Cone

pre 14 godina

znaci Sarici zive u Crnoj Gori, Crna Gora ima more, luke i pomorce, Crna Gora ima vezu sa Italijom(more) gde je vecina robe prodavana, u Crnoj gori su zaradili pare, pa su ih ulagali u Srbiju (a svi koji su im to omogucili treba debelo da odgovaraju),a na kraju ispade da mi njima izvozimo Sarice

viza kartica

pre 14 godina

Kako moze Srbija da izvozi kriminalce kad su i Šarić i Soković i Šekularac rodjeni Crnogorci? Šekularac je koliko vidim bio crnogorski policajac i rodjen je u Belom Polju, a Soković i Šarić su rodjeni u Pljevljima. Blago Evropi koja je Crnu Goru oslobodila od viza. Nadam se da bez obzira na pasos drzave koju nose u dzepu ipak iz njih ne mogu izbrisati mesto rodjenja.

deki

pre 14 godina

Krivokapic: "...da gospođa dođe ovde , pa ako hoće da zbori to što zbori sa one strane granice, neka bude kulturna, pa neka nam to kaže u lice..."

Corleone: "Why did you go to the police? Why didn't you come to me first?"

Amos

pre 14 godina

Ne izvozi ih Srbija, vec oni sami odlaze u pogodnije zemlje i traze njihova drzavljanstva :)
Bar bi voleo da je tako, tj da je Srbija problematicna za dilere drogom. nazalost ipak nije.

SrbIN

pre 14 godina

Srbija domovina coveku iz Pljevlja? Mi da "natovarimo" problem onima koji skrivaju kriminalce? Ima li crnogorski bezobrazluk granicu? Imamo li mi snage i mozga da prekinemo lanac korupcije i kriminala koji dolazi iz Crne Gore i razjeda Srbiju kao kancer?

Mislim

pre 14 godina

Sve je to samo skretanje pogleda sa drugih, važnijih, stvari u društvu. Lepo su rimljani govorili "Dajte im samo hleba i igara". U slučaju Srbije, hleba nema.

Bone CG

pre 14 godina

Kao i većina Crnogoraca potpuno podržavam stav predsjednika Parlamenta Krivokapića i ono što je on rekao je u biti ono što o svemu misle građani CG a ne frustrirani lideri marginalnih opozicionih partija koji bi htjeli da ih na vlast u CG dovede neko iz Beograda. Posebno pozdravljam njegovu opasku da CG ne treba da ima fokus na ponašanju zvanične vlasti u Beogradu već da njen prioritet mora biti konačno raščišćavanje s kriminalom u sopstvenoj kući.

export-import

pre 14 godina

U Crnoj Gori postoji citava plejada politicara (razni vukovici, krivokapici itd) koji su citavu karijeru izgradili na pljuvanju po Srbiji... i dobro im ide. da li su u pitanju nagomilane frustracije i kompleksi ili samo znaju sta pali kod dela gradjana Crne Gore, nije ni bitno ali vec su uhodani, tekst im je razradjen... Znaju oni da nista u Crnoj Gori ne skrece bolje paznju nego prica o ugrozenosti Crne Gore od strane Srbije. Crna Gora stiti kriminalce, od Subotica, preko Sarica pa do lokalnih kriminalaca (da li je neko cuo za neko hapsenje nekih krupnijih kriminalaca u Crnoj Gori?) i to su cinjenice koje cak ni ovaj licemerna i isprazna demagogija raznih krivokapica ne moze da promeni.

Mr. Spock

pre 14 godina

Ranko Krivokapic je osoba zbog koje se nosim mislju da nikad vise nogom ne krocim u Crnu Goru! Srbomrzac i mediokritet prve kategorije je predsednik crnogorske skupstine! Pravo je cudo da se Saric sakrio u CG, "domovinu prava i zakona"!

Kurta vs Murta

pre 14 godina

Vreme je da se Šarići i ne Šarići vrate u domovinu i prestanu da nam prave probleme. Imamo dovoljno svojih briga. To je tema No.1 kako bi se prikrilo da je euro gotovo dostigao 100 dinara, da je nezaposlenih više nego ikada, da komunalije poskupljuju za 30% i da ne nabrajam dalje. Ovako nešto je potrebno žutima da se narod zabavlja dok sve oko nas propada zajedno sa nama...

FreeMe

pre 14 godina

Ovakve i slične kriminogene Crnogorce deportovati iz Srbije, proglasiti ih personama non grata i poništiti im sva prava koja su stekli u Srbiji. E onda bi se to moglo nazvati "Izvozom"!

FreeMe

pre 14 godina

Ovakve i slične kriminogene Crnogorce deportovati iz Srbije, proglasiti ih personama non grata i poništiti im sva prava koja su stekli u Srbiji. E onda bi se to moglo nazvati "Izvozom"!

Mr. Spock

pre 14 godina

Ranko Krivokapic je osoba zbog koje se nosim mislju da nikad vise nogom ne krocim u Crnu Goru! Srbomrzac i mediokritet prve kategorije je predsednik crnogorske skupstine! Pravo je cudo da se Saric sakrio u CG, "domovinu prava i zakona"!

export-import

pre 14 godina

U Crnoj Gori postoji citava plejada politicara (razni vukovici, krivokapici itd) koji su citavu karijeru izgradili na pljuvanju po Srbiji... i dobro im ide. da li su u pitanju nagomilane frustracije i kompleksi ili samo znaju sta pali kod dela gradjana Crne Gore, nije ni bitno ali vec su uhodani, tekst im je razradjen... Znaju oni da nista u Crnoj Gori ne skrece bolje paznju nego prica o ugrozenosti Crne Gore od strane Srbije. Crna Gora stiti kriminalce, od Subotica, preko Sarica pa do lokalnih kriminalaca (da li je neko cuo za neko hapsenje nekih krupnijih kriminalaca u Crnoj Gori?) i to su cinjenice koje cak ni ovaj licemerna i isprazna demagogija raznih krivokapica ne moze da promeni.

SrbIN

pre 14 godina

Srbija domovina coveku iz Pljevlja? Mi da "natovarimo" problem onima koji skrivaju kriminalce? Ima li crnogorski bezobrazluk granicu? Imamo li mi snage i mozga da prekinemo lanac korupcije i kriminala koji dolazi iz Crne Gore i razjeda Srbiju kao kancer?

deki

pre 14 godina

Krivokapic: "...da gospođa dođe ovde , pa ako hoće da zbori to što zbori sa one strane granice, neka bude kulturna, pa neka nam to kaže u lice..."

Corleone: "Why did you go to the police? Why didn't you come to me first?"

Kurta vs Murta

pre 14 godina

Vreme je da se Šarići i ne Šarići vrate u domovinu i prestanu da nam prave probleme. Imamo dovoljno svojih briga. To je tema No.1 kako bi se prikrilo da je euro gotovo dostigao 100 dinara, da je nezaposlenih više nego ikada, da komunalije poskupljuju za 30% i da ne nabrajam dalje. Ovako nešto je potrebno žutima da se narod zabavlja dok sve oko nas propada zajedno sa nama...

Mislim

pre 14 godina

Sve je to samo skretanje pogleda sa drugih, važnijih, stvari u društvu. Lepo su rimljani govorili "Dajte im samo hleba i igara". U slučaju Srbije, hleba nema.

viza kartica

pre 14 godina

Kako moze Srbija da izvozi kriminalce kad su i Šarić i Soković i Šekularac rodjeni Crnogorci? Šekularac je koliko vidim bio crnogorski policajac i rodjen je u Belom Polju, a Soković i Šarić su rodjeni u Pljevljima. Blago Evropi koja je Crnu Goru oslobodila od viza. Nadam se da bez obzira na pasos drzave koju nose u dzepu ipak iz njih ne mogu izbrisati mesto rodjenja.

Cone

pre 14 godina

znaci Sarici zive u Crnoj Gori, Crna Gora ima more, luke i pomorce, Crna Gora ima vezu sa Italijom(more) gde je vecina robe prodavana, u Crnoj gori su zaradili pare, pa su ih ulagali u Srbiju (a svi koji su im to omogucili treba debelo da odgovaraju),a na kraju ispade da mi njima izvozimo Sarice

Bone CG

pre 14 godina

Kao i većina Crnogoraca potpuno podržavam stav predsjednika Parlamenta Krivokapića i ono što je on rekao je u biti ono što o svemu misle građani CG a ne frustrirani lideri marginalnih opozicionih partija koji bi htjeli da ih na vlast u CG dovede neko iz Beograda. Posebno pozdravljam njegovu opasku da CG ne treba da ima fokus na ponašanju zvanične vlasti u Beogradu već da njen prioritet mora biti konačno raščišćavanje s kriminalom u sopstvenoj kući.

MEGA foliranti!

pre 14 godina

Ej, Crnogorci - HVALA VAM do Nebesa što ste se odvojili i otišli od nas!

Još samo ova "naša" vlast, kad se već odvojila od nas, da ode od nas - gde bi nam bio kraj!

Makijaveli

pre 14 godina

Srbiji moze sa pravom da se svasta prigovori, ali da Srbija izvozi narkokartele, i to iz Crne Gore, je stvarno najsmesnija izjava na svetu. Kandidujem je za izjavu nedelje, ako ne i godine.

svako_zeli_ono_sto_nema

pre 14 godina

Zadrzite vi Sarica i ne dajte mu nazad u Srbiju! Ako Bog da, pa sve da vam ih vratimo...Svakom svoje, a vama vase i ne dao Bog vise ikad zajedno .Ko o cemu Crnogorci o junastvu i postenju (a znaju oni i zasto)!

Mladen

pre 14 godina

Potpuno je g. Krivokapic u pravu, i on prica ono sto gotovo svi ovdje u Crnoj Gori znaju. Zar zaista ima ikoga ko misli da je Srbija toliko privrzena borbi protiv kriminala, pa joj je Crna Gora ostala jedini problem. To je toliko providno. Prije ce biti da Crnu Goru treba disciplinovati zbog njenog odnosa prema Kosovu. Ocigledno da aktuaelni srpski politicari ponovo prave gresku, misleci da je Crna Gora ono sto im serviraju njihovi omiljeni opzicionari iz Crne Gore. Ministraka Malovic ide toliko daleko da svom kolegi "zakazuje" sastanke po Beogradu, kao da joj je iz dzepa ispao. Navijam da joj se ne odazove. Prezivjecemo i to.

Miloš

pre 14 godina

Italija već pet godina vodi tajnu istragu o narkomafiji, uključujući i onu koja dolazi sa balkana. Državni tužilac Pjetro Graso je u intervjuu za podgoričke Vijesti jasno izjavio da istragu privode kraju, da te klanove sačinjavaju pripadnici tajnih službi i ostaci paravojnih formacija. Ko hoće da pogleda u svoje dvorište, da vidi ima li takvih, neka gleda, ko neće taj će sačekati da mu pogledaju drugi. Medijska manipulacija od početka ovog slučaja će dovesti do apsurdne situacije da gradjani, koji se osećaju kao patriote, treba da osećaju i potrebu da brane kriminalce ukoliko potiču iz "dokazano patriotskih" struktura.

soros

pre 14 godina

Nije Srbija nikome poklonila drzavljanstvo nego je Saric bio drzavljanin zajednice SCG i po mestu prebivalista je automatski dobio srpsko drzavljanstvo. Nije bilo aplikacija, nije bilo molbi niti je bilo odricanja od drugih drzavljanstva. Tako da nema potrebe za zamenom teza, za lansiranje kompleksaskih&smesnih teorija zavere o "velikosrBskom" nacionalizmu koji hoce da ima sto vise drzavljana Srbije u CG i koji deli drzavljanstva crnogorskim kriminalcima (sto ih onda Srbija uopste hapsi kada su navodno u dilu i ako su drzavljanstvo dobili zarad srskih nacionalnih interesa?)... Stvar je vrlo jednostavna: Srbija hoce da uhapsi kriminalca koji je utociste nasao u Crnoj Gori (kao i jos neki kriminalci) a Milov rezim ga stiti, odbija da ga uhapsi i pokusava da vec proverenim metodama (vidjeno na referendumu i izborima) plasenja naroda "opasnoscu" od Srbije skrene paznju sa sopstvene umesanosti u kriminal.

Boris CG

pre 14 godina

Dobro komšije Srbi, zašto ste dali Šariću državljanstvo ako je on Crnogorac? Zašto uopšte dajete državljanstva građanima CG? Reći ću vam ono što vi svi odlično znate. Zato što pokušavate preko "pasoša" da ohrabrite sve one u CG koji misle da je CG samo privremeno nezavisna i da ako stvari ne krenu po planu uvijek mogu u majčicu Srbiju. Šarić se nacionalno izjašnjava kao Srbin i bio je omiljen u Pljevljima koje su sredina sa većinskim srpskim stanovništvom. E sad kada se dogodilo da je za vašim pasošom potrčalo i gotovo svo crnogorsko podzemlje sad smo vam mi krivi. Je li im CG dala srpske pasoše? Ako ste ih htjeli kao svoje sada ih ljuljajte a ne očekujte od CG da ih hapsi i juri po Evropi.

Milan B. I.

pre 14 godina

Zaista sramotno ponasanja i retorika predsednika Skupstine CG - nemam reci!!! To jos jednom potvrdjuje moju tezu, i produbljuje netoleranciju prema Crnoj Gori...
Mi njih hlebom, oni nas kamenjem (jer je to izgleda jedino sta poseduju). Mislim da bi nasa Vlada, i Ministarstvo prosvete i obrazovanja trebali da se pozabave "problematikom" hiljada i hiljada crnogorskih drzavljana koji se na drzavnim Univezitetima i fakultetima Republike Srbije skoluju sa statusom drzavljana Republike Srbije... Dakle, pravo na skolovanje na budzetu (o trosku poreskih obveznika Republike Srbije), pravo na koriscenje studentskih domova, pravo na koriscenje uluga menzi, i pored svega toga, iste te osobe su i dalje nezahvalne... S' druge strane, drzavljani Srbije se na fakultetima u CG tretiraju kao strani drzavljani... Sramotno! Da li Crna Gora placa troskove skolovanja njihovih drzavljana u Srbiji - definitivno NE !!! Dakle, ispostavite im racun, a ako ne zele da plate, ispisnice sa fakulteta pa kud koji, mili moji...

Amos

pre 14 godina

Ne izvozi ih Srbija, vec oni sami odlaze u pogodnije zemlje i traze njihova drzavljanstva :)
Bar bi voleo da je tako, tj da je Srbija problematicna za dilere drogom. nazalost ipak nije.

z

pre 14 godina

Zapravo narko dileri dolaze u Crnu Goru jer im je tu nesto lakse da obavljaju svoje poslove. Ovakva optuzba crnogorskog predsednika skupstine je smesna.

bezimena

pre 14 godina

Krivokapiću, pravo sedi i pravo govori!

Srbija ne može da izvozi narko kartele u CG, jer je to maleno tržište već prebukirano, domaćim monopolistima u poslovima trgovine drogom, ali i ostalim vrstama profitabilnog kriminala!

Aleksandar

pre 14 godina

Ma dajte, sad su Crnogorci cvece (ne govorim o naciji nego o pojedincima). Licno sam 2 puta gledao pre 14 i 15 godina kako svercuju pljuge, alkohol i ko zna sta jos u paketima, skuterima do Sutomora. To sta jos je verovatno bila droga. I to uvek kada su bili neki brodovi vidljivi na horizontu.

Simon

pre 14 godina

I sta sada, ispada da se Sariceva ekipa "zapljunula" u CG, rekli "kucica", a Srbija je izvoznik narko kriminalaca?
Rekao sam ja odmah kada su provaljeni Saric i ekipa - ispascemo mi krivi opet. Samo gledajte...

z

pre 14 godina

Ocigledno da je Srbija kriva za sve, iako je Crna Gora dobila tu nezavisnost. A politicari i dalje igraju na tu kartu da skrenu paznju gradjana sa gomile problema. S

Petar

pre 14 godina

"Posle ovakvih teza njegove koleginice ministar pravde Crne Gore ne bi trebalo da ide u Beograd jer ga na to obavezuje elementarno državno dostojanstvo. Neka sačeka da gospođa dođe ovde , pa ako hoće da zbori to što zbori sa one strane granice, neka bude kulturna, pa neka nam to kaže u lice", poručio je Krivokapić.

Ако занемаримо достојанствену ароганцију ове црногорске мушкарчине и каваљера, ипак морамо себи признати да пољопривредни и сточарски производи Србије, која обилује ресурсима за ову производњу, нису ни близу обиму извоза криминалаца свих фела и то, не само на тржиште региона, него, и целог света. Још кад се узме у обзир да је Косово и Метохија неотуђиви део Србије, е онда смо вероватно у светском врху.

Steva

pre 14 godina

Srbija je žrtva sopstvene pohlepe za tuđom teritorijom. Umesto da dodeljivanjem državljanstva bez ikakvih kriterijuma ojača uticaj na Srbe koji žive u okolnim zemljama ona je zauzvrat dobila kriminalce i sad nesretna ne zna šta da radi. Ko zna koliko je sve Šarića po Srbiji i svetu koji sa Srbijom nikakve veze nemaju.

Bone CG

pre 14 godina

Kao i većina Crnogoraca potpuno podržavam stav predsjednika Parlamenta Krivokapića i ono što je on rekao je u biti ono što o svemu misle građani CG a ne frustrirani lideri marginalnih opozicionih partija koji bi htjeli da ih na vlast u CG dovede neko iz Beograda. Posebno pozdravljam njegovu opasku da CG ne treba da ima fokus na ponašanju zvanične vlasti u Beogradu već da njen prioritet mora biti konačno raščišćavanje s kriminalom u sopstvenoj kući.

Mladen

pre 14 godina

Potpuno je g. Krivokapic u pravu, i on prica ono sto gotovo svi ovdje u Crnoj Gori znaju. Zar zaista ima ikoga ko misli da je Srbija toliko privrzena borbi protiv kriminala, pa joj je Crna Gora ostala jedini problem. To je toliko providno. Prije ce biti da Crnu Goru treba disciplinovati zbog njenog odnosa prema Kosovu. Ocigledno da aktuaelni srpski politicari ponovo prave gresku, misleci da je Crna Gora ono sto im serviraju njihovi omiljeni opzicionari iz Crne Gore. Ministraka Malovic ide toliko daleko da svom kolegi "zakazuje" sastanke po Beogradu, kao da joj je iz dzepa ispao. Navijam da joj se ne odazove. Prezivjecemo i to.

Boris CG

pre 14 godina

Dobro komšije Srbi, zašto ste dali Šariću državljanstvo ako je on Crnogorac? Zašto uopšte dajete državljanstva građanima CG? Reći ću vam ono što vi svi odlično znate. Zato što pokušavate preko "pasoša" da ohrabrite sve one u CG koji misle da je CG samo privremeno nezavisna i da ako stvari ne krenu po planu uvijek mogu u majčicu Srbiju. Šarić se nacionalno izjašnjava kao Srbin i bio je omiljen u Pljevljima koje su sredina sa većinskim srpskim stanovništvom. E sad kada se dogodilo da je za vašim pasošom potrčalo i gotovo svo crnogorsko podzemlje sad smo vam mi krivi. Je li im CG dala srpske pasoše? Ako ste ih htjeli kao svoje sada ih ljuljajte a ne očekujte od CG da ih hapsi i juri po Evropi.

Steva

pre 14 godina

Srbija je žrtva sopstvene pohlepe za tuđom teritorijom. Umesto da dodeljivanjem državljanstva bez ikakvih kriterijuma ojača uticaj na Srbe koji žive u okolnim zemljama ona je zauzvrat dobila kriminalce i sad nesretna ne zna šta da radi. Ko zna koliko je sve Šarića po Srbiji i svetu koji sa Srbijom nikakve veze nemaju.

Mr. Spock

pre 14 godina

Ranko Krivokapic je osoba zbog koje se nosim mislju da nikad vise nogom ne krocim u Crnu Goru! Srbomrzac i mediokritet prve kategorije je predsednik crnogorske skupstine! Pravo je cudo da se Saric sakrio u CG, "domovinu prava i zakona"!

export-import

pre 14 godina

U Crnoj Gori postoji citava plejada politicara (razni vukovici, krivokapici itd) koji su citavu karijeru izgradili na pljuvanju po Srbiji... i dobro im ide. da li su u pitanju nagomilane frustracije i kompleksi ili samo znaju sta pali kod dela gradjana Crne Gore, nije ni bitno ali vec su uhodani, tekst im je razradjen... Znaju oni da nista u Crnoj Gori ne skrece bolje paznju nego prica o ugrozenosti Crne Gore od strane Srbije. Crna Gora stiti kriminalce, od Subotica, preko Sarica pa do lokalnih kriminalaca (da li je neko cuo za neko hapsenje nekih krupnijih kriminalaca u Crnoj Gori?) i to su cinjenice koje cak ni ovaj licemerna i isprazna demagogija raznih krivokapica ne moze da promeni.

Milan B. I.

pre 14 godina

Zaista sramotno ponasanja i retorika predsednika Skupstine CG - nemam reci!!! To jos jednom potvrdjuje moju tezu, i produbljuje netoleranciju prema Crnoj Gori...
Mi njih hlebom, oni nas kamenjem (jer je to izgleda jedino sta poseduju). Mislim da bi nasa Vlada, i Ministarstvo prosvete i obrazovanja trebali da se pozabave "problematikom" hiljada i hiljada crnogorskih drzavljana koji se na drzavnim Univezitetima i fakultetima Republike Srbije skoluju sa statusom drzavljana Republike Srbije... Dakle, pravo na skolovanje na budzetu (o trosku poreskih obveznika Republike Srbije), pravo na koriscenje studentskih domova, pravo na koriscenje uluga menzi, i pored svega toga, iste te osobe su i dalje nezahvalne... S' druge strane, drzavljani Srbije se na fakultetima u CG tretiraju kao strani drzavljani... Sramotno! Da li Crna Gora placa troskove skolovanja njihovih drzavljana u Srbiji - definitivno NE !!! Dakle, ispostavite im racun, a ako ne zele da plate, ispisnice sa fakulteta pa kud koji, mili moji...

Mislim

pre 14 godina

Sve je to samo skretanje pogleda sa drugih, važnijih, stvari u društvu. Lepo su rimljani govorili "Dajte im samo hleba i igara". U slučaju Srbije, hleba nema.

Makijaveli

pre 14 godina

Srbiji moze sa pravom da se svasta prigovori, ali da Srbija izvozi narkokartele, i to iz Crne Gore, je stvarno najsmesnija izjava na svetu. Kandidujem je za izjavu nedelje, ako ne i godine.

Kurta vs Murta

pre 14 godina

Vreme je da se Šarići i ne Šarići vrate u domovinu i prestanu da nam prave probleme. Imamo dovoljno svojih briga. To je tema No.1 kako bi se prikrilo da je euro gotovo dostigao 100 dinara, da je nezaposlenih više nego ikada, da komunalije poskupljuju za 30% i da ne nabrajam dalje. Ovako nešto je potrebno žutima da se narod zabavlja dok sve oko nas propada zajedno sa nama...

SrbIN

pre 14 godina

Srbija domovina coveku iz Pljevlja? Mi da "natovarimo" problem onima koji skrivaju kriminalce? Ima li crnogorski bezobrazluk granicu? Imamo li mi snage i mozga da prekinemo lanac korupcije i kriminala koji dolazi iz Crne Gore i razjeda Srbiju kao kancer?

deki

pre 14 godina

Krivokapic: "...da gospođa dođe ovde , pa ako hoće da zbori to što zbori sa one strane granice, neka bude kulturna, pa neka nam to kaže u lice..."

Corleone: "Why did you go to the police? Why didn't you come to me first?"

viza kartica

pre 14 godina

Kako moze Srbija da izvozi kriminalce kad su i Šarić i Soković i Šekularac rodjeni Crnogorci? Šekularac je koliko vidim bio crnogorski policajac i rodjen je u Belom Polju, a Soković i Šarić su rodjeni u Pljevljima. Blago Evropi koja je Crnu Goru oslobodila od viza. Nadam se da bez obzira na pasos drzave koju nose u dzepu ipak iz njih ne mogu izbrisati mesto rodjenja.

z

pre 14 godina

Zapravo narko dileri dolaze u Crnu Goru jer im je tu nesto lakse da obavljaju svoje poslove. Ovakva optuzba crnogorskog predsednika skupstine je smesna.

Cone

pre 14 godina

znaci Sarici zive u Crnoj Gori, Crna Gora ima more, luke i pomorce, Crna Gora ima vezu sa Italijom(more) gde je vecina robe prodavana, u Crnoj gori su zaradili pare, pa su ih ulagali u Srbiju (a svi koji su im to omogucili treba debelo da odgovaraju),a na kraju ispade da mi njima izvozimo Sarice

bezimena

pre 14 godina

Krivokapiću, pravo sedi i pravo govori!

Srbija ne može da izvozi narko kartele u CG, jer je to maleno tržište već prebukirano, domaćim monopolistima u poslovima trgovine drogom, ali i ostalim vrstama profitabilnog kriminala!

svako_zeli_ono_sto_nema

pre 14 godina

Zadrzite vi Sarica i ne dajte mu nazad u Srbiju! Ako Bog da, pa sve da vam ih vratimo...Svakom svoje, a vama vase i ne dao Bog vise ikad zajedno .Ko o cemu Crnogorci o junastvu i postenju (a znaju oni i zasto)!

Miloš

pre 14 godina

Italija već pet godina vodi tajnu istragu o narkomafiji, uključujući i onu koja dolazi sa balkana. Državni tužilac Pjetro Graso je u intervjuu za podgoričke Vijesti jasno izjavio da istragu privode kraju, da te klanove sačinjavaju pripadnici tajnih službi i ostaci paravojnih formacija. Ko hoće da pogleda u svoje dvorište, da vidi ima li takvih, neka gleda, ko neće taj će sačekati da mu pogledaju drugi. Medijska manipulacija od početka ovog slučaja će dovesti do apsurdne situacije da gradjani, koji se osećaju kao patriote, treba da osećaju i potrebu da brane kriminalce ukoliko potiču iz "dokazano patriotskih" struktura.

Petar

pre 14 godina

"Posle ovakvih teza njegove koleginice ministar pravde Crne Gore ne bi trebalo da ide u Beograd jer ga na to obavezuje elementarno državno dostojanstvo. Neka sačeka da gospođa dođe ovde , pa ako hoće da zbori to što zbori sa one strane granice, neka bude kulturna, pa neka nam to kaže u lice", poručio je Krivokapić.

Ако занемаримо достојанствену ароганцију ове црногорске мушкарчине и каваљера, ипак морамо себи признати да пољопривредни и сточарски производи Србије, која обилује ресурсима за ову производњу, нису ни близу обиму извоза криминалаца свих фела и то, не само на тржиште региона, него, и целог света. Још кад се узме у обзир да је Косово и Метохија неотуђиви део Србије, е онда смо вероватно у светском врху.

FreeMe

pre 14 godina

Ovakve i slične kriminogene Crnogorce deportovati iz Srbije, proglasiti ih personama non grata i poništiti im sva prava koja su stekli u Srbiji. E onda bi se to moglo nazvati "Izvozom"!

z

pre 14 godina

Ocigledno da je Srbija kriva za sve, iako je Crna Gora dobila tu nezavisnost. A politicari i dalje igraju na tu kartu da skrenu paznju gradjana sa gomile problema. S

Simon

pre 14 godina

I sta sada, ispada da se Sariceva ekipa "zapljunula" u CG, rekli "kucica", a Srbija je izvoznik narko kriminalaca?
Rekao sam ja odmah kada su provaljeni Saric i ekipa - ispascemo mi krivi opet. Samo gledajte...

soros

pre 14 godina

Nije Srbija nikome poklonila drzavljanstvo nego je Saric bio drzavljanin zajednice SCG i po mestu prebivalista je automatski dobio srpsko drzavljanstvo. Nije bilo aplikacija, nije bilo molbi niti je bilo odricanja od drugih drzavljanstva. Tako da nema potrebe za zamenom teza, za lansiranje kompleksaskih&smesnih teorija zavere o "velikosrBskom" nacionalizmu koji hoce da ima sto vise drzavljana Srbije u CG i koji deli drzavljanstva crnogorskim kriminalcima (sto ih onda Srbija uopste hapsi kada su navodno u dilu i ako su drzavljanstvo dobili zarad srskih nacionalnih interesa?)... Stvar je vrlo jednostavna: Srbija hoce da uhapsi kriminalca koji je utociste nasao u Crnoj Gori (kao i jos neki kriminalci) a Milov rezim ga stiti, odbija da ga uhapsi i pokusava da vec proverenim metodama (vidjeno na referendumu i izborima) plasenja naroda "opasnoscu" od Srbije skrene paznju sa sopstvene umesanosti u kriminal.

Amos

pre 14 godina

Ne izvozi ih Srbija, vec oni sami odlaze u pogodnije zemlje i traze njihova drzavljanstva :)
Bar bi voleo da je tako, tj da je Srbija problematicna za dilere drogom. nazalost ipak nije.

MEGA foliranti!

pre 14 godina

Ej, Crnogorci - HVALA VAM do Nebesa što ste se odvojili i otišli od nas!

Još samo ova "naša" vlast, kad se već odvojila od nas, da ode od nas - gde bi nam bio kraj!

Aleksandar

pre 14 godina

Ma dajte, sad su Crnogorci cvece (ne govorim o naciji nego o pojedincima). Licno sam 2 puta gledao pre 14 i 15 godina kako svercuju pljuge, alkohol i ko zna sta jos u paketima, skuterima do Sutomora. To sta jos je verovatno bila droga. I to uvek kada su bili neki brodovi vidljivi na horizontu.