Utorak, 09.02.2010.

10:29

Partizan odgovorio na žalbu Barse

Košarkaški klub Partizan poslao je Evroligi odgovor na žalbu Barselone na ishod utakmice 2. kola Top 16 faze Evrolige.

Izvor: B92

Partizan odgovorio na žalbu Barse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

artisa

pre 14 godina

Ljudi, evo na Tenerifama, navijac sam Zvezde, ovde niko ne veruje u ispravnost odluke Barselone da je ista neregularno u pobedi Partizana. Licno sam odgledao utakmicu u Pioniru i potom otisao na odmor. Sto nema smisla, nema smisla. Napred CRVENA ZVEZDA.

Vaske

pre 14 godina

Sve je gotovo, zalba je odbijena. Sad lepo mogu da crknu.

http://www.euroleague.net/news/i/66848/180/partizan-belgrade-regal-f-c-barcelona-disciplinary-judge-decision

Ogi

pre 14 godina

Pozdrav svima, resio sam da se ipak javim posle duzeg vremena, a povod je opsta histerija oko ovog "slucaja".
Grobari, dosta je bilo. Uspeli smo nekako da udjemo u euforiju, potpuno bespotrebno. Pa mi se godinama igramo u Evroligi. Pa dajte da jednostavno nastavimo da se igramo, dobijamo najjace i to je to. Kakav F4, kakvi bakraci. Pa to ce da dodje ili nece, sasvim svejedno. Nemamo nikakvu obavezu prema tome, ni igraci a ni trener. Momci rade u jadnim uslovima, bez para, plus nemamo tim za F4. Ali to je sve nebitno. Mi uzivamo dok ih gledamo i dok ih bodrimo.
Ostali (pretezno navijaci KKSS), sram vas bre bilo. Pa ne zna se ko tu ima vise nemorala. Da li vi, koji ste sami sebe ubedili da se "ne zna da li bi lopta zavrsila u kosu" ili onaj nesretni Batist koji kaze kao Ok, lopta ne bi prosla kroz obruc, ali nije smela da se dira te trebalo bi Barseloni da se prizna kos?!?!?!?!?! Jer navodno prekrsena su pravila!?!?!?!?!
Pa cekajte ljudi, pa zar nije svrha pravila da pobedi bolji po pravdi. Pa kako je moguce da je pravedno da pobedi tim koji nije dao kos? Pa sve i da je Roberts pogresio (a nije, i to je i idiotu jasno), zar nije beskrupulozno i krajnje nemoralno tvrditi da bi kos ipak trebalo da se prizna.
Ljudi, sustina je da lopta ne bi prosla kroz kos i tu je kraj. Ako si dzek - priznas poraz, ako si mali - zalis se. Nas to ne treba da se tice grobari. Ako kazu da se igra nova utakmica, nek se igra. Neka izgubimo, to je sve nebitno jer ce momci ponovo "izginuti" na terenu. Nama to treba da je dovoljno. A na F4 neka idu oni malecki, koji su ulozili ne zna se koliko miliona evra. Mi cemo se i dalje igrati.

pff

pre 14 godina

mislim da nije trebalo da se reaguje. samo se cijeloj prici daje vise paznje. ako se zna da komisija evrolige nema sanse da ponovi utakmicu. sto zbog autoriteta srpske kosarke i bozidara maljkovica sto zbog postovanja prema najposjecenijem klubu, rekorderu u posjeti 22 hiljade, najboljem treneru itd itd. barselonina zalba je pravljenje izgovora pred vlasnikom kluba i navijacima. znaci suvisna reakcija partizana i pokazivanje zuba. samo su ucinjeli da ih docekaju jos vise na noz tamo u barseloni sledecu utakmicu... pozdrav.

s.m

pre 14 godina

meni su ovde u USA rekli da bi u NBA bilo svirano kao kos jer igrac nema pravo da dira loptu iznad kosa po isteku vremena. Da li bi usla ili ne je nasa rec protiv njihove

InspektorGadzet

pre 14 godina

budite realni pa kazite da je partizan izgubio na ovaj nacin sada bi bilo 100 komentara koji objasnjavaju iz svakog ugla zasto nije regularno dirati loptu koja kruzi po obrucu.

dejan

pre 14 godina

Pravda je spora, ali dostižna. Na žalost Partizan je izgubio ovu utakmicu i to je svima jasno i očigledno. Lopta je skinuta sa obruča, a Roberts je nije smeo dirati u tom trenutku. Najverovatnije ne bi ni prošla kroz obruč da je ostavio, ali to je sve nebitno. Šta bi bilo kad bi bilo... Nadam se samo da košarkaši Partizana neće psihološki pasti, jer još uvek sami odlučuju o svojoj sudbini.

laki

pre 14 godina

Ja dok sam išao u školu glavna zanimanja su nam bila fudbal i košarka.Oni "odlikaši s parama" su išli u raznorazne sekcije kao što su folklorna,literarna,dramska...
Nekako me Barcelona asocira na ove pod navodima.
pozdrav svim poštovaocima Partizana

meha

pre 14 godina

ponovo kuhinja duleta vujosevica ocekujem da ce za osam godina biti i prvak evrope. tako je pocelo i u nasoj ligi trojka iz cistog auta za titulu ... i sta sve jos ne.nadam se da ce evropa prepoznati namere partizana da na viku i dreku pobedjuju i da ce spreciti dalje huliganisanje celokupnog tima partizana tu mislim i na navijace i na ekipu jer oni rade u dilu. nadam se da ce obican navijac moci da ode u halu i da gleda sportska desavanja kao i svugde u svetu.

pfc

pre 14 godina

Jadnici jadni,treba ih oduvati u barseloni,ipak su oni mali klub za partizan cim se zale, DULE POKAZI MOC U KATALONIJI!!!A onaj trener barse,strava kakav ljigavac,zaleteo se covek da pobedi,hahaha,bas ima facu za lupanje samara

blazza

pre 14 godina

Samo par pojasnjenja, jer vidim u komentarima da ima malo nerazumavanja ove situacije.

kao prvo, u slucaju da se zalba barselone usvoji, mec ce biti ponovljen zbog povrede pravila koja su uticala na ishod meca. Tako da nema nista od toga da neko pokloni pobedu Barsi za zelenim stolom.
I tu je jasno, sve i da bude tako, njih ceka opet pakao u pioniru!

Drugo, oni su se zalili zbog toga sto pravila nisu dovoljno precizna obzirom da se pominje "mogucnost da lopta udje u kos" sto se moze jako siroko tumaciti i niko ne moze da tvrdi da lopta 100% ne bi usla u kos, iako tako deluje na snimku.

Trece, kod same revizije snimka komisija za zalbe ce uzeti u obzir sve okolnosti, koje su dovele/imale uticaja na sam (ne)sporni momenat, a to su:

1. Greska u vodjenju Mikela, vise nego ocigledna na snimku;
2. Kontakt sa mrezicom Vaskeza jednu stotinku pre nego sto Roberts dodiruje loptu (isto veoma vazno);
3. Cinjenicu da su sva tri arbitra odmah pokazale da je mec zavrsen (pre nego sto je trener Barse ulozio primedbu).

I sve to naravno znaju i ljudi iz Barselone, tako da ja njihovu zalbu vidim vise kao klasican blef u kome i oni racunaju sa ispod 10% mogucnosti da dodju do povoljnog ishoda, ali su resili (prilicno kukavicki mora se priznati) sa iscrpe i poslednji pravni institut koji im je na raspolaganju.

Inace mislim da ce ih Pao zgaziti u Barsi u cetvrtak!

Pobeda je cista!

nenad

pre 14 godina

Koliko znam od Partizana se nije trazio nikakav odgovor ni argumenti na zalbu koju je Barsa uputila. Izgleda da se Vujosevic dobro uplasio presude koju ce oni iz evro lige donijeti na zalbu Barse.

Marko

pre 14 godina

I to je veliki klub????? Sramota, ne spominju da je njihov igrac napravio korake, da je drugi igrac dirao mrezicu, da je lopta izlazila iz kosa...Nadam se da ce im se ovo vratiti i da nece osvojiti EL.
Samo se bojim da ovi ne donesu presudu u njihovu korist, para vrti i gde burgija nece.

zgazićemo čMarusi

pre 14 godina

ovo je farsa, da bi se ULEB još više promovisao kako je to super organizacija. da je pitanje od značaja barsa bi dobila vetar u ledja i pre isteka vremena

Американац

pre 14 godina

цитат партзановог одговора на барселонину жалбу:
"Аргумент Барселонине жалбе се своди на то „да се не може предвидети да ли би лопта ушла у кош да је Робертс није дирао“. Међутим, одговор Партизана садржи четири тачке.
- Васкезово дирање мрежице само делић секунде пре скока Робертса јесте супротно правилима ФИБА, али наш главни аргумент остаје исти - Лоренс Робертс је лопту дотакао у тренутку када је она већ изашла из коша. Судије су пресудиле и заиста не видим разлог да се ова утакмица заврши некако другачије него како је већ регистрована - дакле, нашом победом."

Barry Ferguson

pre 14 godina

Partizanova pobeda je u svakom slucaju. Ovako ili onako jedna Barselona mora da se zali,a protiv "malog" Partizana. Da sam na njihovom mestu malo bi se postideo.

amela

pre 14 godina

boli vas poraz,a barsa..sudije su rekle svoje i tacka,mislim apsurdno bi bilo menjati pravila..svi da su,jednaki nisu oni bolji od nas..ni lepsi..uvek neki bogati,nesto hoce terati svoju pravdu..oni samo vide svojim ocima..e nece moci ove noci..nemati vi sta,mi imamo..verne grobare..ponos sveta..vidimo se u finale..

Džontra Volta

pre 14 godina

@ prvi poraz nego sta!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (057, 9. februar 2010 10:54)

I to protiv Širokog,nego da se lepo i vi žalite ipak Široki nije igrao na šljaci što je povreda pravila u Roland Garosu

BAR

pre 14 godina

citao sam na jednom sajtu da ga sad ne imenujem,da je partizan oslabljen da ce uz marica jos jedan igrac odsustvovati sa meca sa marusiem,ako neko zna o kome se radi?

Amadeus

pre 14 godina

Tegi 4ever! Kako lik prenosi basket svaka mu se dala :) Ali neprocenjivo kada se navijaci od komsinice jave. Samo sto ne zaplacu sto im nema njihove zvezde sto puca redovno! Partizan No1 i to boli komsinice!

Ma idi begaj...

pre 14 godina

Jedan lik na komentar o zvezdinoj utakmici sa turcima napise da navija za turke,onda se javi jedan drugi koji pritom non stop visi na svim vestima vezanim za Partizan i jos svoje ime pise malim slovom(Milos)i kaze ovom da nije normalan jer navija za turke.Dakle kaze taj isti lik koji ne moze da sakrije mrznju prema Partizanu i po pravilu navija protiv nas,sada se ironicno smeje na to sto se mi oslanjamo(navodno)na Tegetlijinu analizu i moli Boga da uleb presudi u korist katalonaca...Dzaba vam je sto vas ima vise kad cete uvek vise mrzeti Partizan nego sto ce te voleti svoj klub!

Bobota

pre 14 godina

Partizanu u prilog idu sudije i delegat.Ali,Barsa se upravo na njihovu odluku zalila.Tu lezi zamka-ukoliko Partizanov argument bude odluka sudije i regularnost Robertsove reakcije,tada gubimo spor.Nas glavni argument treba pored sudijske odluke da je i gledanje snimka mimo pravila ,jer nije u pitanju bio kos pa da se gleda da li je vreme isteklo.Nadam se da su svi argumenti navedeni da nas ne dobiju na blef.

pirke

pre 14 godina

Sigurno da je prvi poraz, i u to nema sumnje. A citao sam juce neki Tegijev clanak o tome kako je napravljen matematicki proracun u kome se kaze, izmedju ostalog, da je najveci krivac za sve ovo Vranes, jer da on nije skocio, Mikel ne bi bacio loptu pod uglom vecim od 45 stepeni, cini mi se, i ona ne bi imala takvu putanju da se krajnje cudno odbija od obruca i na kraju izadje, i nista od ovoga se ne bi desilo. Sanse za ovako nesto su bile 1:2650000!!! Ovako, opet je sve na nasoj strani, osim para naravno. Ali mislim da ce pravda pobediti jer bi suprotan ishod bio veliki udarac za Evroligu.

Bugarin

pre 14 godina

A što je njihov igrač pre šuta napravio grešku u vođenju to nema veze. To nije povreda pravila ne mže sudija baš sve da vidi!!!

Umaga

pre 14 godina

"Igrač Partizana dotakao je loptu koja nije mogla da se vrati u koš. Pogledali smo TV snimak da bismo se uverili da li je igrač Barselone šutirao pre isteka vremena", potpisali su LAMONIKA (Italija), Zamojski (Poljska) i Mihajlov (Rusija)."

Ne zna se ko je nemoralniji u ovoj situaciji: Barselona koja se žali ili Partizan koji se u odgovoru na žalbu poziva na sudiju Lamoniku! "Čuvenog" sudiju Lamoniku, koji je na EP 2005 u Beogradu saučestvovao u jednoj od najvećih košarkaških krađa kada saplitanje Hrvata Tomasa od strane Garbahose nije sankcionisao prekršajem, već je Špance nezasluženo progurao u polufinale!

nessa974

pre 14 godina

Al` boli kad izgubis od siromaha... Jos jedan razlog zasto mi je Barselona jedan od najomrazenijih klubova u evropi... Trenutno najomrazeniji! I mojoj sreci ne bi bilo kraja kad bi im i tamo ocitali lekciju iz moderne kosarke!

Nikola

pre 14 godina

Mozda su mogli u odgovoru da navedu da je igrac Barselone bio u prekrsaju pre suta jer je nacinio duplo vodjenje lopte ako se ne varam...mada to bi bilo onda otvaranje novog poglavlja u ovoj prici...verujem da su u partizanu dobro proucili ceo slucaj i poslali najbolji moguci odgovor...a "veliku" Barsu treba da bude sramota za ovo, pukli su pajseri samo tako, kako bih voleo da nasima proradi inat zbog svega ovoga u Barseloni i tamo da ih pred njihovom publikom ponizimo!!!

mare

pre 14 godina

Ja samo mislim da je Barselona veliki klub da bi se spustala na ovaj nivo...U ostalom bili smo bolji ceo mec sta bi oni leba bez motike,E PA NE MOZE...I sram ih bilo...

007

pre 14 godina

Kada Dule kaze Zemlja je ploca, onda je to tako i za Nasu! Kada kaze nije kos, onda nije!I ne rade se nikakve formule, projekcije, proracuni...

antimon

pre 14 godina

ovo je licemjerno od strane katalonaca...nakon sto su netak davno prosli u finale zahvaljjujuci ovrebu,sad muce partizan radi nekakve mreze...zasto se onda mi ne bi bunili nad dosedjenim faulom u njihovu korist krajem druge 4ine..navijac sam barce i uvijek cu biti ali ovoje
LICEMJERNO

nekaneka

pre 14 godina

@@@ jaoj dodje mi da ih pojedem! pa jel su toliko slepi da ne vide one korake ocigledne!?
(uuuuuuuuuu, 9. februar 2010 11:23)

...covece ni meni nije jasno da se to nigde ne pominje. Koraci, dupla...nek se stide.

Makaveli

pre 14 godina

Odgovorili smo im na parketu, a njima ako je potrebna pobeda za zelenim stolom - neka im bude na cast.
Ja bih se stideo kada bih glumio da sam najveci evropski klub, a sa druge strane moram da za zelenim stolom silujem pobedu protiv ekipe sa jedno 30 puta manjim budzetom, koji svake godine prodaje najbolje igrace i koji zivi od svojih talenata, od sposobnosti svog trenera i od najboljih navijaca. Na cijoj strane je tradicija? Koja je to velicina kluba o kojoj oni pricaju?
Bolje da nam ne teraju inat, mogao bi Dule da se naljuti pa da ih osramoti i u sred Katalonije.

zdrave oči - najjači argument

pre 14 godina

Nije bilo potrebe za kompjuterskom animacijom i geometrijskim izračunavanjima. Dovoljne su ZDRAVE OČI koje vide da je lopta bežala iz koša tolikom brzinom da je bilo očigledno da nema ni promil šanse da se u njega vrati. Katalonski klub je sramota za Evroligu i bila bi prava tragedija da ti cigani osvoje taj trofej. Videćemo da li će i EL da padne toliko nisko da sebe pretvori u agenciju KK Barselona.

Dejan

pre 14 godina

Ma, kako bude... Neka donose odluke kakve god hoce. Prosle srede smo jos jednom dokazali sebi da mozemo mnogo kada damo sve od sebe. Kakva god odluka bila, na mene uopste nece uticati da i dalje dozivljavam kosarkaske utakmice Partizana mnogo vise od igre. Trnovit je put do sticanja postovanja, a na njemu uvek bude ovakvih i slicnih situacija. Mi smo pravi tim i izidicemo se i iznad ovoga. A pobeda je cista kao suza, u to nema ni najmanje sumnje...

Errebro

pre 14 godina

...a ljudi,zar nije poenta cele price ta sto je igrac Barselone prvi dirao mrezicu? Kakve ima veze da li je Roberts dirao loptu ili ne,kad igra treba da se zaustavi onog momenta kada jedan od igraca dira bilo koji deo konstrukcije kosa...

Aca

pre 14 godina

Bravo, i zapisnik nam je kljucni argument i tu se sva prica zavrsava. Uplasio sam se da cemo nasesti na foru i ukluciti se u raspravu sa njima sto bi indirektno znacilo da priznajemo da je nesto sporno,al evo vam nasi argumenti zasto mislimo da mi treba da dobijemo spor. U tom slucaju Partizan gubi. Ovo nije spor, zapisnik je bog i batina i tu se sva nasa prica zavrsava.Nije na nama da dokazemo nista. Vi dokazujte ako imate argumente a nemate ih. Ako troje sudija nisu upravu , a jedan advokat u Svajcarskoj jeste , onda nam ne trebaju vise sudije. Igracemo bez sudija, svako ce kao na basketu zvati svoj faul, pa nek on kasnije posle tekme sve to revidira , sta je bilo a sta nije, pa nek nam javi ko je zapravo pobedio. Dajte molim vas..

ML.

pre 14 godina

"Pogledali smo TV snimak da bismo se uverili da li je igrač Barselone šutirao pre isteka vremena" Malo mi je glupo ovo... Lopta nije ušla u koš, šta imaju gledati da li je pre isteka vremena...

Makaveli

pre 14 godina

Odgovorili smo im na parketu, a njima ako je potrebna pobeda za zelenim stolom - neka im bude na cast.
Ja bih se stideo kada bih glumio da sam najveci evropski klub, a sa druge strane moram da za zelenim stolom silujem pobedu protiv ekipe sa jedno 30 puta manjim budzetom, koji svake godine prodaje najbolje igrace i koji zivi od svojih talenata, od sposobnosti svog trenera i od najboljih navijaca. Na cijoj strane je tradicija? Koja je to velicina kluba o kojoj oni pricaju?
Bolje da nam ne teraju inat, mogao bi Dule da se naljuti pa da ih osramoti i u sred Katalonije.

Aca

pre 14 godina

Bravo, i zapisnik nam je kljucni argument i tu se sva prica zavrsava. Uplasio sam se da cemo nasesti na foru i ukluciti se u raspravu sa njima sto bi indirektno znacilo da priznajemo da je nesto sporno,al evo vam nasi argumenti zasto mislimo da mi treba da dobijemo spor. U tom slucaju Partizan gubi. Ovo nije spor, zapisnik je bog i batina i tu se sva nasa prica zavrsava.Nije na nama da dokazemo nista. Vi dokazujte ako imate argumente a nemate ih. Ako troje sudija nisu upravu , a jedan advokat u Svajcarskoj jeste , onda nam ne trebaju vise sudije. Igracemo bez sudija, svako ce kao na basketu zvati svoj faul, pa nek on kasnije posle tekme sve to revidira , sta je bilo a sta nije, pa nek nam javi ko je zapravo pobedio. Dajte molim vas..

zdrave oči - najjači argument

pre 14 godina

Nije bilo potrebe za kompjuterskom animacijom i geometrijskim izračunavanjima. Dovoljne su ZDRAVE OČI koje vide da je lopta bežala iz koša tolikom brzinom da je bilo očigledno da nema ni promil šanse da se u njega vrati. Katalonski klub je sramota za Evroligu i bila bi prava tragedija da ti cigani osvoje taj trofej. Videćemo da li će i EL da padne toliko nisko da sebe pretvori u agenciju KK Barselona.

Errebro

pre 14 godina

...a ljudi,zar nije poenta cele price ta sto je igrac Barselone prvi dirao mrezicu? Kakve ima veze da li je Roberts dirao loptu ili ne,kad igra treba da se zaustavi onog momenta kada jedan od igraca dira bilo koji deo konstrukcije kosa...

ML.

pre 14 godina

"Pogledali smo TV snimak da bismo se uverili da li je igrač Barselone šutirao pre isteka vremena" Malo mi je glupo ovo... Lopta nije ušla u koš, šta imaju gledati da li je pre isteka vremena...

Dejan

pre 14 godina

Ma, kako bude... Neka donose odluke kakve god hoce. Prosle srede smo jos jednom dokazali sebi da mozemo mnogo kada damo sve od sebe. Kakva god odluka bila, na mene uopste nece uticati da i dalje dozivljavam kosarkaske utakmice Partizana mnogo vise od igre. Trnovit je put do sticanja postovanja, a na njemu uvek bude ovakvih i slicnih situacija. Mi smo pravi tim i izidicemo se i iznad ovoga. A pobeda je cista kao suza, u to nema ni najmanje sumnje...

blazza

pre 14 godina

Samo par pojasnjenja, jer vidim u komentarima da ima malo nerazumavanja ove situacije.

kao prvo, u slucaju da se zalba barselone usvoji, mec ce biti ponovljen zbog povrede pravila koja su uticala na ishod meca. Tako da nema nista od toga da neko pokloni pobedu Barsi za zelenim stolom.
I tu je jasno, sve i da bude tako, njih ceka opet pakao u pioniru!

Drugo, oni su se zalili zbog toga sto pravila nisu dovoljno precizna obzirom da se pominje "mogucnost da lopta udje u kos" sto se moze jako siroko tumaciti i niko ne moze da tvrdi da lopta 100% ne bi usla u kos, iako tako deluje na snimku.

Trece, kod same revizije snimka komisija za zalbe ce uzeti u obzir sve okolnosti, koje su dovele/imale uticaja na sam (ne)sporni momenat, a to su:

1. Greska u vodjenju Mikela, vise nego ocigledna na snimku;
2. Kontakt sa mrezicom Vaskeza jednu stotinku pre nego sto Roberts dodiruje loptu (isto veoma vazno);
3. Cinjenicu da su sva tri arbitra odmah pokazale da je mec zavrsen (pre nego sto je trener Barse ulozio primedbu).

I sve to naravno znaju i ljudi iz Barselone, tako da ja njihovu zalbu vidim vise kao klasican blef u kome i oni racunaju sa ispod 10% mogucnosti da dodju do povoljnog ishoda, ali su resili (prilicno kukavicki mora se priznati) sa iscrpe i poslednji pravni institut koji im je na raspolaganju.

Inace mislim da ce ih Pao zgaziti u Barsi u cetvrtak!

Pobeda je cista!

pfc

pre 14 godina

Jadnici jadni,treba ih oduvati u barseloni,ipak su oni mali klub za partizan cim se zale, DULE POKAZI MOC U KATALONIJI!!!A onaj trener barse,strava kakav ljigavac,zaleteo se covek da pobedi,hahaha,bas ima facu za lupanje samara

Džontra Volta

pre 14 godina

@ prvi poraz nego sta!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (057, 9. februar 2010 10:54)

I to protiv Širokog,nego da se lepo i vi žalite ipak Široki nije igrao na šljaci što je povreda pravila u Roland Garosu

Ma idi begaj...

pre 14 godina

Jedan lik na komentar o zvezdinoj utakmici sa turcima napise da navija za turke,onda se javi jedan drugi koji pritom non stop visi na svim vestima vezanim za Partizan i jos svoje ime pise malim slovom(Milos)i kaze ovom da nije normalan jer navija za turke.Dakle kaze taj isti lik koji ne moze da sakrije mrznju prema Partizanu i po pravilu navija protiv nas,sada se ironicno smeje na to sto se mi oslanjamo(navodno)na Tegetlijinu analizu i moli Boga da uleb presudi u korist katalonaca...Dzaba vam je sto vas ima vise kad cete uvek vise mrzeti Partizan nego sto ce te voleti svoj klub!

Barry Ferguson

pre 14 godina

Partizanova pobeda je u svakom slucaju. Ovako ili onako jedna Barselona mora da se zali,a protiv "malog" Partizana. Da sam na njihovom mestu malo bi se postideo.

laki

pre 14 godina

Ja dok sam išao u školu glavna zanimanja su nam bila fudbal i košarka.Oni "odlikaši s parama" su išli u raznorazne sekcije kao što su folklorna,literarna,dramska...
Nekako me Barcelona asocira na ove pod navodima.
pozdrav svim poštovaocima Partizana

Marko

pre 14 godina

I to je veliki klub????? Sramota, ne spominju da je njihov igrac napravio korake, da je drugi igrac dirao mrezicu, da je lopta izlazila iz kosa...Nadam se da ce im se ovo vratiti i da nece osvojiti EL.
Samo se bojim da ovi ne donesu presudu u njihovu korist, para vrti i gde burgija nece.

nessa974

pre 14 godina

Al` boli kad izgubis od siromaha... Jos jedan razlog zasto mi je Barselona jedan od najomrazenijih klubova u evropi... Trenutno najomrazeniji! I mojoj sreci ne bi bilo kraja kad bi im i tamo ocitali lekciju iz moderne kosarke!

nekaneka

pre 14 godina

@@@ jaoj dodje mi da ih pojedem! pa jel su toliko slepi da ne vide one korake ocigledne!?
(uuuuuuuuuu, 9. februar 2010 11:23)

...covece ni meni nije jasno da se to nigde ne pominje. Koraci, dupla...nek se stide.

Американац

pre 14 godina

цитат партзановог одговора на барселонину жалбу:
"Аргумент Барселонине жалбе се своди на то „да се не може предвидети да ли би лопта ушла у кош да је Робертс није дирао“. Међутим, одговор Партизана садржи четири тачке.
- Васкезово дирање мрежице само делић секунде пре скока Робертса јесте супротно правилима ФИБА, али наш главни аргумент остаје исти - Лоренс Робертс је лопту дотакао у тренутку када је она већ изашла из коша. Судије су пресудиле и заиста не видим разлог да се ова утакмица заврши некако другачије него како је већ регистрована - дакле, нашом победом."

Amadeus

pre 14 godina

Tegi 4ever! Kako lik prenosi basket svaka mu se dala :) Ali neprocenjivo kada se navijaci od komsinice jave. Samo sto ne zaplacu sto im nema njihove zvezde sto puca redovno! Partizan No1 i to boli komsinice!

007

pre 14 godina

Kada Dule kaze Zemlja je ploca, onda je to tako i za Nasu! Kada kaze nije kos, onda nije!I ne rade se nikakve formule, projekcije, proracuni...

amela

pre 14 godina

boli vas poraz,a barsa..sudije su rekle svoje i tacka,mislim apsurdno bi bilo menjati pravila..svi da su,jednaki nisu oni bolji od nas..ni lepsi..uvek neki bogati,nesto hoce terati svoju pravdu..oni samo vide svojim ocima..e nece moci ove noci..nemati vi sta,mi imamo..verne grobare..ponos sveta..vidimo se u finale..

zgazićemo čMarusi

pre 14 godina

ovo je farsa, da bi se ULEB još više promovisao kako je to super organizacija. da je pitanje od značaja barsa bi dobila vetar u ledja i pre isteka vremena

Bugarin

pre 14 godina

A što je njihov igrač pre šuta napravio grešku u vođenju to nema veze. To nije povreda pravila ne mže sudija baš sve da vidi!!!

Bobota

pre 14 godina

Partizanu u prilog idu sudije i delegat.Ali,Barsa se upravo na njihovu odluku zalila.Tu lezi zamka-ukoliko Partizanov argument bude odluka sudije i regularnost Robertsove reakcije,tada gubimo spor.Nas glavni argument treba pored sudijske odluke da je i gledanje snimka mimo pravila ,jer nije u pitanju bio kos pa da se gleda da li je vreme isteklo.Nadam se da su svi argumenti navedeni da nas ne dobiju na blef.

Nikola

pre 14 godina

Mozda su mogli u odgovoru da navedu da je igrac Barselone bio u prekrsaju pre suta jer je nacinio duplo vodjenje lopte ako se ne varam...mada to bi bilo onda otvaranje novog poglavlja u ovoj prici...verujem da su u partizanu dobro proucili ceo slucaj i poslali najbolji moguci odgovor...a "veliku" Barsu treba da bude sramota za ovo, pukli su pajseri samo tako, kako bih voleo da nasima proradi inat zbog svega ovoga u Barseloni i tamo da ih pred njihovom publikom ponizimo!!!

antimon

pre 14 godina

ovo je licemjerno od strane katalonaca...nakon sto su netak davno prosli u finale zahvaljjujuci ovrebu,sad muce partizan radi nekakve mreze...zasto se onda mi ne bi bunili nad dosedjenim faulom u njihovu korist krajem druge 4ine..navijac sam barce i uvijek cu biti ali ovoje
LICEMJERNO

mare

pre 14 godina

Ja samo mislim da je Barselona veliki klub da bi se spustala na ovaj nivo...U ostalom bili smo bolji ceo mec sta bi oni leba bez motike,E PA NE MOZE...I sram ih bilo...

pirke

pre 14 godina

Sigurno da je prvi poraz, i u to nema sumnje. A citao sam juce neki Tegijev clanak o tome kako je napravljen matematicki proracun u kome se kaze, izmedju ostalog, da je najveci krivac za sve ovo Vranes, jer da on nije skocio, Mikel ne bi bacio loptu pod uglom vecim od 45 stepeni, cini mi se, i ona ne bi imala takvu putanju da se krajnje cudno odbija od obruca i na kraju izadje, i nista od ovoga se ne bi desilo. Sanse za ovako nesto su bile 1:2650000!!! Ovako, opet je sve na nasoj strani, osim para naravno. Ali mislim da ce pravda pobediti jer bi suprotan ishod bio veliki udarac za Evroligu.

meha

pre 14 godina

ponovo kuhinja duleta vujosevica ocekujem da ce za osam godina biti i prvak evrope. tako je pocelo i u nasoj ligi trojka iz cistog auta za titulu ... i sta sve jos ne.nadam se da ce evropa prepoznati namere partizana da na viku i dreku pobedjuju i da ce spreciti dalje huliganisanje celokupnog tima partizana tu mislim i na navijace i na ekipu jer oni rade u dilu. nadam se da ce obican navijac moci da ode u halu i da gleda sportska desavanja kao i svugde u svetu.

InspektorGadzet

pre 14 godina

budite realni pa kazite da je partizan izgubio na ovaj nacin sada bi bilo 100 komentara koji objasnjavaju iz svakog ugla zasto nije regularno dirati loptu koja kruzi po obrucu.

pff

pre 14 godina

mislim da nije trebalo da se reaguje. samo se cijeloj prici daje vise paznje. ako se zna da komisija evrolige nema sanse da ponovi utakmicu. sto zbog autoriteta srpske kosarke i bozidara maljkovica sto zbog postovanja prema najposjecenijem klubu, rekorderu u posjeti 22 hiljade, najboljem treneru itd itd. barselonina zalba je pravljenje izgovora pred vlasnikom kluba i navijacima. znaci suvisna reakcija partizana i pokazivanje zuba. samo su ucinjeli da ih docekaju jos vise na noz tamo u barseloni sledecu utakmicu... pozdrav.

BAR

pre 14 godina

citao sam na jednom sajtu da ga sad ne imenujem,da je partizan oslabljen da ce uz marica jos jedan igrac odsustvovati sa meca sa marusiem,ako neko zna o kome se radi?

dejan

pre 14 godina

Pravda je spora, ali dostižna. Na žalost Partizan je izgubio ovu utakmicu i to je svima jasno i očigledno. Lopta je skinuta sa obruča, a Roberts je nije smeo dirati u tom trenutku. Najverovatnije ne bi ni prošla kroz obruč da je ostavio, ali to je sve nebitno. Šta bi bilo kad bi bilo... Nadam se samo da košarkaši Partizana neće psihološki pasti, jer još uvek sami odlučuju o svojoj sudbini.

Ogi

pre 14 godina

Pozdrav svima, resio sam da se ipak javim posle duzeg vremena, a povod je opsta histerija oko ovog "slucaja".
Grobari, dosta je bilo. Uspeli smo nekako da udjemo u euforiju, potpuno bespotrebno. Pa mi se godinama igramo u Evroligi. Pa dajte da jednostavno nastavimo da se igramo, dobijamo najjace i to je to. Kakav F4, kakvi bakraci. Pa to ce da dodje ili nece, sasvim svejedno. Nemamo nikakvu obavezu prema tome, ni igraci a ni trener. Momci rade u jadnim uslovima, bez para, plus nemamo tim za F4. Ali to je sve nebitno. Mi uzivamo dok ih gledamo i dok ih bodrimo.
Ostali (pretezno navijaci KKSS), sram vas bre bilo. Pa ne zna se ko tu ima vise nemorala. Da li vi, koji ste sami sebe ubedili da se "ne zna da li bi lopta zavrsila u kosu" ili onaj nesretni Batist koji kaze kao Ok, lopta ne bi prosla kroz obruc, ali nije smela da se dira te trebalo bi Barseloni da se prizna kos?!?!?!?!?! Jer navodno prekrsena su pravila!?!?!?!?!
Pa cekajte ljudi, pa zar nije svrha pravila da pobedi bolji po pravdi. Pa kako je moguce da je pravedno da pobedi tim koji nije dao kos? Pa sve i da je Roberts pogresio (a nije, i to je i idiotu jasno), zar nije beskrupulozno i krajnje nemoralno tvrditi da bi kos ipak trebalo da se prizna.
Ljudi, sustina je da lopta ne bi prosla kroz kos i tu je kraj. Ako si dzek - priznas poraz, ako si mali - zalis se. Nas to ne treba da se tice grobari. Ako kazu da se igra nova utakmica, nek se igra. Neka izgubimo, to je sve nebitno jer ce momci ponovo "izginuti" na terenu. Nama to treba da je dovoljno. A na F4 neka idu oni malecki, koji su ulozili ne zna se koliko miliona evra. Mi cemo se i dalje igrati.

Umaga

pre 14 godina

"Igrač Partizana dotakao je loptu koja nije mogla da se vrati u koš. Pogledali smo TV snimak da bismo se uverili da li je igrač Barselone šutirao pre isteka vremena", potpisali su LAMONIKA (Italija), Zamojski (Poljska) i Mihajlov (Rusija)."

Ne zna se ko je nemoralniji u ovoj situaciji: Barselona koja se žali ili Partizan koji se u odgovoru na žalbu poziva na sudiju Lamoniku! "Čuvenog" sudiju Lamoniku, koji je na EP 2005 u Beogradu saučestvovao u jednoj od najvećih košarkaških krađa kada saplitanje Hrvata Tomasa od strane Garbahose nije sankcionisao prekršajem, već je Špance nezasluženo progurao u polufinale!

s.m

pre 14 godina

meni su ovde u USA rekli da bi u NBA bilo svirano kao kos jer igrac nema pravo da dira loptu iznad kosa po isteku vremena. Da li bi usla ili ne je nasa rec protiv njihove

nenad

pre 14 godina

Koliko znam od Partizana se nije trazio nikakav odgovor ni argumenti na zalbu koju je Barsa uputila. Izgleda da se Vujosevic dobro uplasio presude koju ce oni iz evro lige donijeti na zalbu Barse.

Vaske

pre 14 godina

Sve je gotovo, zalba je odbijena. Sad lepo mogu da crknu.

http://www.euroleague.net/news/i/66848/180/partizan-belgrade-regal-f-c-barcelona-disciplinary-judge-decision

artisa

pre 14 godina

Ljudi, evo na Tenerifama, navijac sam Zvezde, ovde niko ne veruje u ispravnost odluke Barselone da je ista neregularno u pobedi Partizana. Licno sam odgledao utakmicu u Pioniru i potom otisao na odmor. Sto nema smisla, nema smisla. Napred CRVENA ZVEZDA.

meha

pre 14 godina

ponovo kuhinja duleta vujosevica ocekujem da ce za osam godina biti i prvak evrope. tako je pocelo i u nasoj ligi trojka iz cistog auta za titulu ... i sta sve jos ne.nadam se da ce evropa prepoznati namere partizana da na viku i dreku pobedjuju i da ce spreciti dalje huliganisanje celokupnog tima partizana tu mislim i na navijace i na ekipu jer oni rade u dilu. nadam se da ce obican navijac moci da ode u halu i da gleda sportska desavanja kao i svugde u svetu.

dejan

pre 14 godina

Pravda je spora, ali dostižna. Na žalost Partizan je izgubio ovu utakmicu i to je svima jasno i očigledno. Lopta je skinuta sa obruča, a Roberts je nije smeo dirati u tom trenutku. Najverovatnije ne bi ni prošla kroz obruč da je ostavio, ali to je sve nebitno. Šta bi bilo kad bi bilo... Nadam se samo da košarkaši Partizana neće psihološki pasti, jer još uvek sami odlučuju o svojoj sudbini.

nenad

pre 14 godina

Koliko znam od Partizana se nije trazio nikakav odgovor ni argumenti na zalbu koju je Barsa uputila. Izgleda da se Vujosevic dobro uplasio presude koju ce oni iz evro lige donijeti na zalbu Barse.

Umaga

pre 14 godina

"Igrač Partizana dotakao je loptu koja nije mogla da se vrati u koš. Pogledali smo TV snimak da bismo se uverili da li je igrač Barselone šutirao pre isteka vremena", potpisali su LAMONIKA (Italija), Zamojski (Poljska) i Mihajlov (Rusija)."

Ne zna se ko je nemoralniji u ovoj situaciji: Barselona koja se žali ili Partizan koji se u odgovoru na žalbu poziva na sudiju Lamoniku! "Čuvenog" sudiju Lamoniku, koji je na EP 2005 u Beogradu saučestvovao u jednoj od najvećih košarkaških krađa kada saplitanje Hrvata Tomasa od strane Garbahose nije sankcionisao prekršajem, već je Špance nezasluženo progurao u polufinale!

s.m

pre 14 godina

meni su ovde u USA rekli da bi u NBA bilo svirano kao kos jer igrac nema pravo da dira loptu iznad kosa po isteku vremena. Da li bi usla ili ne je nasa rec protiv njihove

BAR

pre 14 godina

citao sam na jednom sajtu da ga sad ne imenujem,da je partizan oslabljen da ce uz marica jos jedan igrac odsustvovati sa meca sa marusiem,ako neko zna o kome se radi?

InspektorGadzet

pre 14 godina

budite realni pa kazite da je partizan izgubio na ovaj nacin sada bi bilo 100 komentara koji objasnjavaju iz svakog ugla zasto nije regularno dirati loptu koja kruzi po obrucu.

pff

pre 14 godina

mislim da nije trebalo da se reaguje. samo se cijeloj prici daje vise paznje. ako se zna da komisija evrolige nema sanse da ponovi utakmicu. sto zbog autoriteta srpske kosarke i bozidara maljkovica sto zbog postovanja prema najposjecenijem klubu, rekorderu u posjeti 22 hiljade, najboljem treneru itd itd. barselonina zalba je pravljenje izgovora pred vlasnikom kluba i navijacima. znaci suvisna reakcija partizana i pokazivanje zuba. samo su ucinjeli da ih docekaju jos vise na noz tamo u barseloni sledecu utakmicu... pozdrav.

laki

pre 14 godina

Ja dok sam išao u školu glavna zanimanja su nam bila fudbal i košarka.Oni "odlikaši s parama" su išli u raznorazne sekcije kao što su folklorna,literarna,dramska...
Nekako me Barcelona asocira na ove pod navodima.
pozdrav svim poštovaocima Partizana

ML.

pre 14 godina

"Pogledali smo TV snimak da bismo se uverili da li je igrač Barselone šutirao pre isteka vremena" Malo mi je glupo ovo... Lopta nije ušla u koš, šta imaju gledati da li je pre isteka vremena...

Džontra Volta

pre 14 godina

@ prvi poraz nego sta!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (057, 9. februar 2010 10:54)

I to protiv Širokog,nego da se lepo i vi žalite ipak Široki nije igrao na šljaci što je povreda pravila u Roland Garosu

Bobota

pre 14 godina

Partizanu u prilog idu sudije i delegat.Ali,Barsa se upravo na njihovu odluku zalila.Tu lezi zamka-ukoliko Partizanov argument bude odluka sudije i regularnost Robertsove reakcije,tada gubimo spor.Nas glavni argument treba pored sudijske odluke da je i gledanje snimka mimo pravila ,jer nije u pitanju bio kos pa da se gleda da li je vreme isteklo.Nadam se da su svi argumenti navedeni da nas ne dobiju na blef.

Dejan

pre 14 godina

Ma, kako bude... Neka donose odluke kakve god hoce. Prosle srede smo jos jednom dokazali sebi da mozemo mnogo kada damo sve od sebe. Kakva god odluka bila, na mene uopste nece uticati da i dalje dozivljavam kosarkaske utakmice Partizana mnogo vise od igre. Trnovit je put do sticanja postovanja, a na njemu uvek bude ovakvih i slicnih situacija. Mi smo pravi tim i izidicemo se i iznad ovoga. A pobeda je cista kao suza, u to nema ni najmanje sumnje...

zdrave oči - najjači argument

pre 14 godina

Nije bilo potrebe za kompjuterskom animacijom i geometrijskim izračunavanjima. Dovoljne su ZDRAVE OČI koje vide da je lopta bežala iz koša tolikom brzinom da je bilo očigledno da nema ni promil šanse da se u njega vrati. Katalonski klub je sramota za Evroligu i bila bi prava tragedija da ti cigani osvoje taj trofej. Videćemo da li će i EL da padne toliko nisko da sebe pretvori u agenciju KK Barselona.

Errebro

pre 14 godina

...a ljudi,zar nije poenta cele price ta sto je igrac Barselone prvi dirao mrezicu? Kakve ima veze da li je Roberts dirao loptu ili ne,kad igra treba da se zaustavi onog momenta kada jedan od igraca dira bilo koji deo konstrukcije kosa...

Makaveli

pre 14 godina

Odgovorili smo im na parketu, a njima ako je potrebna pobeda za zelenim stolom - neka im bude na cast.
Ja bih se stideo kada bih glumio da sam najveci evropski klub, a sa druge strane moram da za zelenim stolom silujem pobedu protiv ekipe sa jedno 30 puta manjim budzetom, koji svake godine prodaje najbolje igrace i koji zivi od svojih talenata, od sposobnosti svog trenera i od najboljih navijaca. Na cijoj strane je tradicija? Koja je to velicina kluba o kojoj oni pricaju?
Bolje da nam ne teraju inat, mogao bi Dule da se naljuti pa da ih osramoti i u sred Katalonije.

Ma idi begaj...

pre 14 godina

Jedan lik na komentar o zvezdinoj utakmici sa turcima napise da navija za turke,onda se javi jedan drugi koji pritom non stop visi na svim vestima vezanim za Partizan i jos svoje ime pise malim slovom(Milos)i kaze ovom da nije normalan jer navija za turke.Dakle kaze taj isti lik koji ne moze da sakrije mrznju prema Partizanu i po pravilu navija protiv nas,sada se ironicno smeje na to sto se mi oslanjamo(navodno)na Tegetlijinu analizu i moli Boga da uleb presudi u korist katalonaca...Dzaba vam je sto vas ima vise kad cete uvek vise mrzeti Partizan nego sto ce te voleti svoj klub!

Barry Ferguson

pre 14 godina

Partizanova pobeda je u svakom slucaju. Ovako ili onako jedna Barselona mora da se zali,a protiv "malog" Partizana. Da sam na njihovom mestu malo bi se postideo.

nessa974

pre 14 godina

Al` boli kad izgubis od siromaha... Jos jedan razlog zasto mi je Barselona jedan od najomrazenijih klubova u evropi... Trenutno najomrazeniji! I mojoj sreci ne bi bilo kraja kad bi im i tamo ocitali lekciju iz moderne kosarke!

Amadeus

pre 14 godina

Tegi 4ever! Kako lik prenosi basket svaka mu se dala :) Ali neprocenjivo kada se navijaci od komsinice jave. Samo sto ne zaplacu sto im nema njihove zvezde sto puca redovno! Partizan No1 i to boli komsinice!

amela

pre 14 godina

boli vas poraz,a barsa..sudije su rekle svoje i tacka,mislim apsurdno bi bilo menjati pravila..svi da su,jednaki nisu oni bolji od nas..ni lepsi..uvek neki bogati,nesto hoce terati svoju pravdu..oni samo vide svojim ocima..e nece moci ove noci..nemati vi sta,mi imamo..verne grobare..ponos sveta..vidimo se u finale..

Aca

pre 14 godina

Bravo, i zapisnik nam je kljucni argument i tu se sva prica zavrsava. Uplasio sam se da cemo nasesti na foru i ukluciti se u raspravu sa njima sto bi indirektno znacilo da priznajemo da je nesto sporno,al evo vam nasi argumenti zasto mislimo da mi treba da dobijemo spor. U tom slucaju Partizan gubi. Ovo nije spor, zapisnik je bog i batina i tu se sva nasa prica zavrsava.Nije na nama da dokazemo nista. Vi dokazujte ako imate argumente a nemate ih. Ako troje sudija nisu upravu , a jedan advokat u Svajcarskoj jeste , onda nam ne trebaju vise sudije. Igracemo bez sudija, svako ce kao na basketu zvati svoj faul, pa nek on kasnije posle tekme sve to revidira , sta je bilo a sta nije, pa nek nam javi ko je zapravo pobedio. Dajte molim vas..

mare

pre 14 godina

Ja samo mislim da je Barselona veliki klub da bi se spustala na ovaj nivo...U ostalom bili smo bolji ceo mec sta bi oni leba bez motike,E PA NE MOZE...I sram ih bilo...

nekaneka

pre 14 godina

@@@ jaoj dodje mi da ih pojedem! pa jel su toliko slepi da ne vide one korake ocigledne!?
(uuuuuuuuuu, 9. februar 2010 11:23)

...covece ni meni nije jasno da se to nigde ne pominje. Koraci, dupla...nek se stide.

Американац

pre 14 godina

цитат партзановог одговора на барселонину жалбу:
"Аргумент Барселонине жалбе се своди на то „да се не може предвидети да ли би лопта ушла у кош да је Робертс није дирао“. Међутим, одговор Партизана садржи четири тачке.
- Васкезово дирање мрежице само делић секунде пре скока Робертса јесте супротно правилима ФИБА, али наш главни аргумент остаје исти - Лоренс Робертс је лопту дотакао у тренутку када је она већ изашла из коша. Судије су пресудиле и заиста не видим разлог да се ова утакмица заврши некако другачије него како је већ регистрована - дакле, нашом победом."

blazza

pre 14 godina

Samo par pojasnjenja, jer vidim u komentarima da ima malo nerazumavanja ove situacije.

kao prvo, u slucaju da se zalba barselone usvoji, mec ce biti ponovljen zbog povrede pravila koja su uticala na ishod meca. Tako da nema nista od toga da neko pokloni pobedu Barsi za zelenim stolom.
I tu je jasno, sve i da bude tako, njih ceka opet pakao u pioniru!

Drugo, oni su se zalili zbog toga sto pravila nisu dovoljno precizna obzirom da se pominje "mogucnost da lopta udje u kos" sto se moze jako siroko tumaciti i niko ne moze da tvrdi da lopta 100% ne bi usla u kos, iako tako deluje na snimku.

Trece, kod same revizije snimka komisija za zalbe ce uzeti u obzir sve okolnosti, koje su dovele/imale uticaja na sam (ne)sporni momenat, a to su:

1. Greska u vodjenju Mikela, vise nego ocigledna na snimku;
2. Kontakt sa mrezicom Vaskeza jednu stotinku pre nego sto Roberts dodiruje loptu (isto veoma vazno);
3. Cinjenicu da su sva tri arbitra odmah pokazale da je mec zavrsen (pre nego sto je trener Barse ulozio primedbu).

I sve to naravno znaju i ljudi iz Barselone, tako da ja njihovu zalbu vidim vise kao klasican blef u kome i oni racunaju sa ispod 10% mogucnosti da dodju do povoljnog ishoda, ali su resili (prilicno kukavicki mora se priznati) sa iscrpe i poslednji pravni institut koji im je na raspolaganju.

Inace mislim da ce ih Pao zgaziti u Barsi u cetvrtak!

Pobeda je cista!

pfc

pre 14 godina

Jadnici jadni,treba ih oduvati u barseloni,ipak su oni mali klub za partizan cim se zale, DULE POKAZI MOC U KATALONIJI!!!A onaj trener barse,strava kakav ljigavac,zaleteo se covek da pobedi,hahaha,bas ima facu za lupanje samara

Nikola

pre 14 godina

Mozda su mogli u odgovoru da navedu da je igrac Barselone bio u prekrsaju pre suta jer je nacinio duplo vodjenje lopte ako se ne varam...mada to bi bilo onda otvaranje novog poglavlja u ovoj prici...verujem da su u partizanu dobro proucili ceo slucaj i poslali najbolji moguci odgovor...a "veliku" Barsu treba da bude sramota za ovo, pukli su pajseri samo tako, kako bih voleo da nasima proradi inat zbog svega ovoga u Barseloni i tamo da ih pred njihovom publikom ponizimo!!!

Bugarin

pre 14 godina

A što je njihov igrač pre šuta napravio grešku u vođenju to nema veze. To nije povreda pravila ne mže sudija baš sve da vidi!!!

pirke

pre 14 godina

Sigurno da je prvi poraz, i u to nema sumnje. A citao sam juce neki Tegijev clanak o tome kako je napravljen matematicki proracun u kome se kaze, izmedju ostalog, da je najveci krivac za sve ovo Vranes, jer da on nije skocio, Mikel ne bi bacio loptu pod uglom vecim od 45 stepeni, cini mi se, i ona ne bi imala takvu putanju da se krajnje cudno odbija od obruca i na kraju izadje, i nista od ovoga se ne bi desilo. Sanse za ovako nesto su bile 1:2650000!!! Ovako, opet je sve na nasoj strani, osim para naravno. Ali mislim da ce pravda pobediti jer bi suprotan ishod bio veliki udarac za Evroligu.

007

pre 14 godina

Kada Dule kaze Zemlja je ploca, onda je to tako i za Nasu! Kada kaze nije kos, onda nije!I ne rade se nikakve formule, projekcije, proracuni...

antimon

pre 14 godina

ovo je licemjerno od strane katalonaca...nakon sto su netak davno prosli u finale zahvaljjujuci ovrebu,sad muce partizan radi nekakve mreze...zasto se onda mi ne bi bunili nad dosedjenim faulom u njihovu korist krajem druge 4ine..navijac sam barce i uvijek cu biti ali ovoje
LICEMJERNO

zgazićemo čMarusi

pre 14 godina

ovo je farsa, da bi se ULEB još više promovisao kako je to super organizacija. da je pitanje od značaja barsa bi dobila vetar u ledja i pre isteka vremena

Ogi

pre 14 godina

Pozdrav svima, resio sam da se ipak javim posle duzeg vremena, a povod je opsta histerija oko ovog "slucaja".
Grobari, dosta je bilo. Uspeli smo nekako da udjemo u euforiju, potpuno bespotrebno. Pa mi se godinama igramo u Evroligi. Pa dajte da jednostavno nastavimo da se igramo, dobijamo najjace i to je to. Kakav F4, kakvi bakraci. Pa to ce da dodje ili nece, sasvim svejedno. Nemamo nikakvu obavezu prema tome, ni igraci a ni trener. Momci rade u jadnim uslovima, bez para, plus nemamo tim za F4. Ali to je sve nebitno. Mi uzivamo dok ih gledamo i dok ih bodrimo.
Ostali (pretezno navijaci KKSS), sram vas bre bilo. Pa ne zna se ko tu ima vise nemorala. Da li vi, koji ste sami sebe ubedili da se "ne zna da li bi lopta zavrsila u kosu" ili onaj nesretni Batist koji kaze kao Ok, lopta ne bi prosla kroz obruc, ali nije smela da se dira te trebalo bi Barseloni da se prizna kos?!?!?!?!?! Jer navodno prekrsena su pravila!?!?!?!?!
Pa cekajte ljudi, pa zar nije svrha pravila da pobedi bolji po pravdi. Pa kako je moguce da je pravedno da pobedi tim koji nije dao kos? Pa sve i da je Roberts pogresio (a nije, i to je i idiotu jasno), zar nije beskrupulozno i krajnje nemoralno tvrditi da bi kos ipak trebalo da se prizna.
Ljudi, sustina je da lopta ne bi prosla kroz kos i tu je kraj. Ako si dzek - priznas poraz, ako si mali - zalis se. Nas to ne treba da se tice grobari. Ako kazu da se igra nova utakmica, nek se igra. Neka izgubimo, to je sve nebitno jer ce momci ponovo "izginuti" na terenu. Nama to treba da je dovoljno. A na F4 neka idu oni malecki, koji su ulozili ne zna se koliko miliona evra. Mi cemo se i dalje igrati.

Vaske

pre 14 godina

Sve je gotovo, zalba je odbijena. Sad lepo mogu da crknu.

http://www.euroleague.net/news/i/66848/180/partizan-belgrade-regal-f-c-barcelona-disciplinary-judge-decision

Marko

pre 14 godina

I to je veliki klub????? Sramota, ne spominju da je njihov igrac napravio korake, da je drugi igrac dirao mrezicu, da je lopta izlazila iz kosa...Nadam se da ce im se ovo vratiti i da nece osvojiti EL.
Samo se bojim da ovi ne donesu presudu u njihovu korist, para vrti i gde burgija nece.

artisa

pre 14 godina

Ljudi, evo na Tenerifama, navijac sam Zvezde, ovde niko ne veruje u ispravnost odluke Barselone da je ista neregularno u pobedi Partizana. Licno sam odgledao utakmicu u Pioniru i potom otisao na odmor. Sto nema smisla, nema smisla. Napred CRVENA ZVEZDA.