Subota, 09.01.2010.

21:17

Zvezda dobila FMP u 'Pioniru'

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u ‘Pioniru’ FMP Železnik 87:73, u 15. kolu regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Zvezda dobila FMP u 'Pioniru' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Samo zvezda

pre 14 godina

Cestitam Zvezdi na pobedi i Trifunovicu na ociglednom INTELIGENTNOM vodjenju utakmice! Cestitam pre svih Nedovicu i Stevicu jer momci su se kao feniksi digli iz pepela,naravno zahvaljujuci treneru! Dragiceviceve rodjake bih zamolio da mu poruke da je naj naj u svemu naj salju na privatni broj jer je decko hiljadu svetlosnih godina udaljen od toga!!!Pokazao je samo da kada hoce moze da doda loptu a sto se suta tice koliko ih je sa 9 m sutnuo bez ikakvog rezona,samo sto mu se moglo!! Napred Zvezdo!!!

Denilson

pre 14 godina

Bravo Zvezdo!!!
Juce sjajna igra u napadu (Nedovic, Dragicevic, Stevic, Keselj, Bakic i drugi, puna hala, zaista sam uzivao juce. Samo da Trifunovic ostane sto duze u Zvezdi

J.T.PFC Conoplja

pre 14 godina

Znaci uleb trup je po svemu kvalitetnije takmicemje od EVRO LIGE.Zamislite samo sta bi bilo da je situacija obratna,pa filmove bi snimali kao sto su onomad cd.znaci veci je uspeh f16 u ulebu nego u EVRO LIGI.NEMAM RECI.

samo pitam?

pre 14 godina

Bas me interesuje sta bi bilo da je FMP trazio da posle tekme bude obavezna doping kontrola (kao sto je trazio Partizan posle fudbalskog Dwrbija). Dal bi igraci leteli po terenu, ili bi se kao njihove fudbalske kolege vukli kao babe.

zapazanje

pre 14 godina

•Tada Aleksandar Trifunović traži tajm-aut, i Zvezda serijom 15-0 preokreće na 26:29.

NO COMENT
(zapazanje, 9. januar 2010 22:22)

......

Ima. Dva "m". No comMent!
(Wolf, 9. januar 2010 23:52)

Hvala. Samo, nisu mi jasne tvoje tri recenice sa ukupno 4 reci i jednim slovom.

.

HANIBAL

pre 14 godina

Ljudi o cemu vi pricate?
O dva takmicenja koja se po svemu razlikuju,a najvise po novcu. Dobar je Partizan,svaka cast na ovoj pobedi, ali budimo realni i pogledajmo jacinu grupe u kojoj se nalazite. Sto su vec rekli i nije neki uspeh medju sest biti cetvrti.
I ako sam veliki ZVEZDAS,jedino dobar u tom vasem sastavu je Dusko Vujosevic,bez njega vi ste nista!
Pozdrav za DELIJE

fabregas

pre 14 godina

@Sasa

To sto ste vi dobijali te timove to je za tvoju i klupsku istoriju. To se nigde ne pise ili bilo ko u Evropi pamti. Da li ti znas ko je pre tri godine igrao finale. Ne znas. Znas li sadstav F4 i gde se igralo finale . Ne znas. Znas li ko je bio pobednik. Ne znas. Mozda je za tebe i ostale uspeh biti medju 16 ili 12. To nije uspeh ne samo Partizana vec bilo kog tima..Jer mi nismo indijanci u kosarci. Da smo 16 ili 12 na svetskom prvenstvu u hokeju to bi bio lep uspeh jer smo u tom sportu zalutali ine predstavljamo nistaVazni su pobednici ili nosioci medalja. Na OI biti cetvrti kao da si bio i 55

jane pfc

pre 14 godina

ma da,sad smo mi u kupu ueffa i onda je kup ueffa odnosno liga evrope jaca od lige sampiona...pa ti klubovi iz evrolige i tog vaseg kupa igraju u nekim ligama,oni koji su najbolji u tim ligama idu u evroligu a slabiji u taj kup,sta tu ima da se prica recimo roma koju je partizan poslednjih 5 god dobio u vecini duela dere benetton sa 30-40 razlike,cska koji je partizan takodje dobio nekoliko puta kao i prosle godine dere dobije dinamo u svakom duelu u rusiji i nije retko da ih oderu sa 20 razlike,za sole necu da pricam jer je francuska liga cudna asto se tice orleana on je poceo da igra i dobili su asvel koji je ubedljivo najbolji klub u francuskoj tako da je samo pitanje kad ce stici sole,onda recimo bilbao i huventud koji su u uleb kupu isto gube od unikahe,barce,reala,kaha laboral(tau keramika) po 15-20 razlike a mi smo ta top 4 kluba sve dobili poslednjih godina i tako je za svaki drugi klub iz bilo koje lige(a vi se uhvatili orleana),i posle se pojave likovi koji pisu o krizi ili o tome kako je mala razlika izmedju uleba i evrolige,uostalom rytas je poslednja 2 puta osvojio uleb cup u poslednje 2 god pa nece proci grupu u evroligi,msm da je to dovoljno i cestitam vam pre svega na punoj hali ali i na pobedi.

Ognjen

pre 14 godina

Decko ajde nelupetaj.Grupau kojoj je Partizan je najslabija od sve cetiri grupe. OLY i Unikaha kao odskacu ostali su svu u nivou.Pominjes Orlean. taj orlean ladno dobio Unikahu u gostima.U odnosu na proslu godinu kada su bili prvi drasticno promenili tim. Sole koji igra sa Zvezdom je drugi u prvenstvu sa dva poraza.Neces valjda reci
da je ZNLB liga jaca od francuske.Rytas je ekipakojavas je dobila20 i kusurrazlike u NLB ligi bi bila negde u sredini.Da li ti mislis da stejaci od Benetona , valencie, Zadra (koji nikada niste pobedili) i jos gomile klubova koji zbog kvote nemaju pravo da igraju Evroligu.samo u Spaniji ima jos 2-3 ekipe bolje od vas, Isti slucaj i sa Italijom,Rusijom,Grckom.Mozda si umislio da ste za F4 pacaki da osvojite. Nastavi da spavas i sanjas
(fabregas, 10. januar 2010 10:50)

Ti si prijatelju bas nerealan. Uostalom, zasto tebe interesuje tezina Partizanove grupe? Kako bi mogao da omalovazis uspeh za top16?
Ako vec pravis poredjenje, onda probaj da budes malo realniji. Da me ne shvati neko pogresno, ja mislim da je i Zvezdina grupa prilicno jaka.
Ali recimo Orlean, koji sasvim sigurno nije velikan evropske kosarke je ladno izbacio taj isti Beneton, sa dve ubedljive pobede.
Ritas je zvanicni osvajac Evro kupa.
Efes sa Rakocevicem, Santiagom, Kasunom i Amerikancima ima tim za F4.
Olimpijakos je jedan od favorita za titulu.
Sa Unikahom priznajem da smo imali srece, jer su bili oslabljeni prilicno kad smo ih pobedili. Sa druge strane, i mi smo bili nekompletni u prvoj utakmici.
Sve u svemu, ako se uporede Partizanova grupa (grupa B) sa ostalima, kao i broj pobeda Partizana (5, posto je realno da ce izgubiti od Olimpijakosa u gostima)moze da se vidi sledece:

Grupa A: Cibona ako pobedi Asvel ide dalje, i to sa skorom 3-7 (Orlean ako bude imao taj skor i dalje ce biti poslednji)

Grupa C: Partizanov skor od 5-4 (trenutno) bi uveliko garantovao prolazak u top16. Ovako, borba je izmedju Marusija i Lotomatike koji imaju 3-6 trenutno.

Grupa D: ista prica kao u grupi C, samo se borba bije izmedju Armanija i Prokoma (takodje 3-6).

Prema tome, da mi zaboravimo kome je teze ili lakse. Ja zelim Zvezdi da osvoji Evro kup i da sledece sezone igra Evroligu. Neka domace titule, makar jos ove godine ipak ostanu kod nas :)

Ognjen

pre 14 godina

Ne znam što ti nije jasno, ali vidim da nemaš baš puno pojma o košarci.Klupska košarka u Evropi je u krizi, klubovi daju ogromne pare na osrednje igrače pa se stiče pogrešan utisak o kvalitetu istih. Postoji nekoliko fenomenalnih ekipa u Evropi, a to su:CSKA,Panatinaikos, Olimpiakos, Barsa, Real, Tau i još možda par ekipa, dok su sve ostale ekipe prosjek.Evroliga je od ULEB kupa jača samo zbog tih timova.Ne znam da li te neko obavijestio da je Zvezda pobijedila "veličanstveni" Partizan pred punim Pionirom grobara, u jedinom međusobnom duelu ove godine.Pričaš o razlici između vas i Ritasa ali ne spominješ prvi duel u kom ste pukli dvadeset i kusur razlike.Pazi, od Ritasa čiji su glavni igrači: Bjelica(igrač koji je u Zvezdi bio deseti igrač) i Borovnjak (koji u Partizanu nije ulazio više od par minuta..).A u našoj grupi u ULEB kupu Dinamo iz Moskve sa sve Savrasenkom, Bikovim, Domaniem,Vasiljevim je poslednji..Siguran sam da bi Zvezda Orlean dobila oba puta, Lijetvus bar jednom, Efes i Unikahu kući..Jedino vam skidam kapu za pobjedu protiv Olimpijakosa..Pa nije toliki fenomen biti među 4 ekipe od ukupno šest koliko ih ima u grupi, i to u konkurenciji nekakvog Orleana i Ritasa..
(da se zna!, 10. januar 2010 02:03)


Auuuuu... kompleksi su izgleda veci nego sto sam mislio :)))
najjace je sto se hvalite pobedom nad Partizanom kao mi protiv Pao-a ili CSKA :)))
Uzivajte komsije, dobili ste nas bese 3 puta u poslednje 4 uktamice...
Pitanje je kad ste poslednji put dobili utakmicu koja nesto odlucuje???
Vidimo se u borbi za titule

sasa

pre 14 godina

@ha ha ha

Decko ajde nelupetaj.Grupau kojoj je Partizan je najslabija od sve cetiri grupe. OLY i Unikaha kao odskacu ostali su svu u nivou.Pominjes Orlean. taj orlean ladno dobio Unikahu u gostima.U odnosu na proslu godinu kada su bili prvi drasticno promenili tim. Sole koji igra sa Zvezdom je drugi u prvenstvu sa dva poraza.Neces valjda reci
da je ZNLB liga jaca od francuske.Rytas je ekipakojavas je dobila20 i kusurrazlike u NLB ligi bi bila negde u sredini.Da li ti mislis da stejaci od Benetona , valencie, Zadra (koji nikada niste pobedili) i jos gomile klubova koji zbog kvote nemaju pravo da igraju Evroligu.samo u Spaniji ima jos 2-3 ekipe bolje od vas, Isti slucaj i sa Italijom,Rusijom,Grckom.Mozda si umislio da ste za F4 pacaki da osvojite. Nastavi da spavas i sanjas
(fabregas, 10. januar 2010 10:50)

decko jel si ostao ziv posle ove odvale? nece venger moci da racuna na tebe. poslace te kod psihijatra. PA ZAR TE SVE OVE GODINE NISU BAS NISTA NAUCILE? kada svake godine u kontinuitetu igras EL i pobedjujes, kada ocitas lekciju i PANATINAIKOSU I REALU I CSK I EFESU I UNIKAHI I OLIMPIJAKOSU, onda znaci da pripadas tamo gde jesi. DA MI SMO SVE NJIH POBEDJIVALI kada je bilo najvaznije. ZATO CES TI VECNO OSTATI SLEDECA SEZONA, znam da vam je tesko ali moramo biti realni!!!

sasa

pre 14 godina

A, šta bismo tek radili da imamo kvalitetan sastav?! Pitajte malo o našem kvalitetu Efes, Oly, Unikahu, i naravno Ritas? Pa, Orlean bi osvojio ovaj vaš "nemam-pojma-kako-se-zove" kup sa pola snage. Videli ste pre neki dan razliku u kvalitetu između dvostrukog osvajača Uleb kupa i jednog Evroligaša. I vi hoćete da igrate Evroligu? DA LI NORMALNI STE VI?
(hahahaha, 10. januar 2010 00:55)


Ne znam što ti nije jasno, ali vidim da nemaš baš puno pojma o košarci.Klupska košarka u Evropi je u krizi, klubovi daju ogromne pare na osrednje igrače pa se stiče pogrešan utisak o kvalitetu istih. Postoji nekoliko fenomenalnih ekipa u Evropi, a to su:CSKA,Panatinaikos, Olimpiakos, Barsa, Real, Tau i još možda par ekipa, dok su sve ostale ekipe prosjek.Evroliga je od ULEB kupa jača samo zbog tih timova.Ne znam da li te neko obavijestio da je Zvezda pobijedila "veličanstveni" Partizan pred punim Pionirom grobara, u jedinom međusobnom duelu ove godine.Pričaš o razlici između vas i Ritasa ali ne spominješ prvi duel u kom ste pukli dvadeset i kusur razlike.Pazi, od Ritasa čiji su glavni igrači: Bjelica(igrač koji je u Zvezdi bio deseti igrač) i Borovnjak (koji u Partizanu nije ulazio više od par minuta..).A u našoj grupi u ULEB kupu Dinamo iz Moskve sa sve Savrasenkom, Bikovim, Domaniem,Vasiljevim je poslednji..Siguran sam da bi Zvezda Orlean dobila oba puta, Lijetvus bar jednom, Efes i Unikahu kući..Jedino vam skidam kapu za pobjedu protiv Olimpijakosa..Pa nije toliki fenomen biti među 4 ekipe od ukupno šest koliko ih ima u grupi, i to u konkurenciji nekakvog Orleana i Ritasa..
(da se zna!, 10. januar 2010 02:03)

decko idi u toalet a ne ovde da s....

grrrroooobbbarrr

pre 14 godina

eo moram da prokomentarisem... svaka cast zvezdi na ovom treneru... mada za vas je bolje da je ostao pesic...rano je za ocenu ali vi imate skup igraca koji su vec duze zajedno i da vam je ostao pesic sa njegovim nacinom rada vi bi bili u mnogo boljoj poziciji u NLB... a ovako je jako tesko pricati o final four-u...medjutim mislim da ne vredi pricati o snazi lijetuvosa ili orleana... sve je to relativno i moze se gledati sa milion strana...i molio bih moje(grobare) da ne komentarisu vesti o zvezdi(u losem smislu) ukoliko nisu prozvani...jer nema razloga... sportski do kraja...
P.S. nadam se da ce profesionalni dizac trofeja nastaviti da razvija svoju vestinu....:D:D:D

le andro

pre 14 godina

uuu brate Fabregase, danas je nedelja...odmori se...a ok je da se neke nove stvari krenu od ponedeljka, to je idealan dan...eto npr sutra (ponedeljak) skokni malo do lekara da ti prepise nesto, bilo sta...samo da deluje...

poz svim realnim navijacima koji ne misle da bi Lietuvos Ritas u NLB ligi bio na sredini tabele.

ti si samo losa kopija naseg sever ...

pre 14 godina

Nije loše. Mada mi se sviđa ovakav rezultat:
Partizan - FMP: 86 : 59.

P.S. Jedva čekam derbi.

Nemoj mi se gubis , znas koji ja rezultat volim ???
ova dva :
Partizan vs. Crvena zvezda 73 : 76 i
Crvena zvezda vs. Cibona 72 : 51
.......... pa ti vidi ...
P.S. I JA JEDVA CEKAM DERBI !!!

Јокић

pre 14 godina

Konačno pun Pionir, ajmo i dalje tako.
(Gaga, 9. januar 2010 22:37)

Да да,једино ако вам улаз буде стално за Џ...
*****ске циције!!!

Dzemo

pre 14 godina

@ LaleBG

Slazem se sa tobom potpuno.
Jedino je pozitivna stvar sto pobedjujemo ali pobedjujemo na individualni kvalitet igraca(koji imamo, to nije sporno) a sto znaci - kad stane stalo je.
Nisam zadovoljan, ovaj tim moze vise, ja se samo nadam da se zavrsilo sa promenom trenera i da ce se Trifi dati sloboda da radi bez obzira na rezultate.
Partizan nam godinama crta kako se pravi uspesan sistem koji donosi rezultate, mucnite glavom bre vec jednom!

fabregas

pre 14 godina

@ha ha ha

Decko ajde nelupetaj.Grupau kojoj je Partizan je najslabija od sve cetiri grupe. OLY i Unikaha kao odskacu ostali su svu u nivou.Pominjes Orlean. taj orlean ladno dobio Unikahu u gostima.U odnosu na proslu godinu kada su bili prvi drasticno promenili tim. Sole koji igra sa Zvezdom je drugi u prvenstvu sa dva poraza.Neces valjda reci
da je ZNLB liga jaca od francuske.Rytas je ekipakojavas je dobila20 i kusurrazlike u NLB ligi bi bila negde u sredini.Da li ti mislis da stejaci od Benetona , valencie, Zadra (koji nikada niste pobedili) i jos gomile klubova koji zbog kvote nemaju pravo da igraju Evroligu.samo u Spaniji ima jos 2-3 ekipe bolje od vas, Isti slucaj i sa Italijom,Rusijom,Grckom.Mozda si umislio da ste za F4 pacaki da osvojite. Nastavi da spavas i sanjas

Dara

pre 14 godina

Kad igras kosarku i osetish tu igru primetish da igrachi su vrlo slicni na terenu i van njega . Nije sve u ovom sportu koliko je ko visok , brz ili precizan, ima nesto koliko srce imash i za sta tacno se borish .

Nikad nisam navijao bezrezervno za nijedan klub jedino je reprezentacija nesto gde je svaka utakmica praznik ponosa i radosti ( redje besa i tuge ) . Posmatram prepucavanja izmedju Delija i Grobara vec duze vreme i zakljucio sam neke stvari .
Razlika izmedju partizanovaca i zvezdasha je sto Partizan se postavlja kao ponosna familija a Zvezda kao velika firma . Voleo bi da cujem zvedashe da daju neki iskren savet svojim pulenima vezan za igru , protivnika ali povredu . Zvezda mora da podrzi igrace koji padnu, da se vrate, da pazi na svoje ljude . Postane institucija gde ljudi znaju da su deo neceg .

Sto se tice Partizana tesko je zameriti takvoj mashini od kluba . Naravno svi bi voleli da je tu pojachanje od pet-shest bivsih igraca ( Novica , Tepic , Pekovic , Lazme , Tripkovic ) pa da uzmemo evro ligu bez problema i da je odbranimo sledece dve sezone .
Sad ispade ko da navijam za Partizan ali verujte na derbiju cesce navijam za Zvedu da bi bilo zanimljivije .Kad smo vec kod toga navijam i za Hemofarm , FMP-e i Radnicki , navijam za nashe klince i nasu skolu . Mrzeti Zvezdu ili Partizan je kao mrzeti brata , prijatelja , kolegu tako reci pola ljudi oko sebe .

Tobias

pre 14 godina

@
ljudi ja sam zvezdas i zelim da bude realan i da se slozite sa mnom...
hemofarm po sastavu igraca ima ubedljivo najbolji tim(finansijski su najstabilniji)
posle njega dolazi zvezda koja bi imala bolju ekipu da ima centra(ali ga nema).
i na kraju partizan ( koji nema neki narocit sastav)ali ima dula vujosevica kojeg kao i marica volim kao sve na svetu i cenim.
ja sam pre svega srbin i u evroligi navijam za partizan
i uleb kupu za zvezdu i hemofarm a u prvenstvu za zvezdu.
pozivam sve prave patriote da preporuce ovaj komentar.
(srbija, 9. januar 2010 23:47)

Ej care, kako mozes da navijas za partizan u evroligi, kad im to donosi bodove za igranje u istoj? Sve se sabira i sa nlb i domacom ligom!

+ vidis kako ti grobari (konkretno "hahahaha") podrugljivo i sa podsmehom odgovaraju na lepe reci...

da se zna!

pre 14 godina

A, šta bismo tek radili da imamo kvalitetan sastav?! Pitajte malo o našem kvalitetu Efes, Oly, Unikahu, i naravno Ritas? Pa, Orlean bi osvojio ovaj vaš "nemam-pojma-kako-se-zove" kup sa pola snage. Videli ste pre neki dan razliku u kvalitetu između dvostrukog osvajača Uleb kupa i jednog Evroligaša. I vi hoćete da igrate Evroligu? DA LI NORMALNI STE VI?
(hahahaha, 10. januar 2010 00:55)


Ne znam što ti nije jasno, ali vidim da nemaš baš puno pojma o košarci.Klupska košarka u Evropi je u krizi, klubovi daju ogromne pare na osrednje igrače pa se stiče pogrešan utisak o kvalitetu istih. Postoji nekoliko fenomenalnih ekipa u Evropi, a to su:CSKA,Panatinaikos, Olimpiakos, Barsa, Real, Tau i još možda par ekipa, dok su sve ostale ekipe prosjek.Evroliga je od ULEB kupa jača samo zbog tih timova.Ne znam da li te neko obavijestio da je Zvezda pobijedila "veličanstveni" Partizan pred punim Pionirom grobara, u jedinom međusobnom duelu ove godine.Pričaš o razlici između vas i Ritasa ali ne spominješ prvi duel u kom ste pukli dvadeset i kusur razlike.Pazi, od Ritasa čiji su glavni igrači: Bjelica(igrač koji je u Zvezdi bio deseti igrač) i Borovnjak (koji u Partizanu nije ulazio više od par minuta..).A u našoj grupi u ULEB kupu Dinamo iz Moskve sa sve Savrasenkom, Bikovim, Domaniem,Vasiljevim je poslednji..Siguran sam da bi Zvezda Orlean dobila oba puta, Lijetvus bar jednom, Efes i Unikahu kući..Jedino vam skidam kapu za pobjedu protiv Olimpijakosa..Pa nije toliki fenomen biti među 4 ekipe od ukupno šest koliko ih ima u grupi, i to u konkurenciji nekakvog Orleana i Ritasa..

pirocanac

pre 14 godina

Covece,jel moguce da posle svake pobede zvezda uzima ovogalakticki pehar i da je Tadija najbolji igrac na svetu?

Slabo pamtite,ljudi,bas ste se vi pre samo mesec dana zalagali da se Tadija proda po svaku cenu

lvzifer

pre 14 godina

ko se slaže da je Trifunović novi Vujošević?
(ZvezdaŠ)

E kad bi se tako postajalo veliki .. Tako bilo i za Acu Jankovica novi Murinjo (a gde je sad) .. Treba Trifke jos mnogo da uci da bi dostigao Duleta ..

hahahaha

pre 14 godina

ljudi ja sam zvezdas i zelim da bude realan i da se slozite sa mnom...
hemofarm po sastavu igraca ima ubedljivo najbolji tim(finansijski su najstabilniji)
posle njega dolazi zvezda koja bi imala bolju ekipu da ima centra(ali ga nema).
i na kraju partizan ( koji nema neki narocit sastav)ali ima dula vujosevica kojeg kao i marica volim kao sve na svetu i cenim.
ja sam pre svega srbin i u evroligi navijam za partizan
i uleb kupu za zvezdu i hemofarm a u prvenstvu za zvezdu.
pozivam sve prave patriote da preporuce ovaj komentar.
(srbija, 9. januar 2010 23:47)


A, šta bismo tek radili da imamo kvalitetan sastav?! Pitajte malo o našem kvalitetu Efes, Oly, Unikahu, i naravno Ritas? Pa, Orlean bi osvojio ovaj vaš "nemam-pojma-kako-se-zove" kup sa pola snage. Videli ste pre neki dan razliku u kvalitetu između dvostrukog osvajača Uleb kupa i jednog Evroligaša. I vi hoćete da igrate Evroligu? DA LI NORMALNI STE VI?

nino

pre 14 godina

Upravo sam se vratio sa utakmice i u najkraćem utisci su da se pravi dobra atmosfera oko tima uz par opaski.Uočljiva je želja kod Teylora da se pokaže u najboljem svetlu pa iz tog razloga pravi faulove! Najveća rezerva Zvezde je igra Bjelice i Kešelja i čini mi se da oni dižu formu. Problem je definitivnio na centru sa ekipama sa jačim centrima mi smo inferiorni i na kraju čini mi se da nam kapiten svima pokazuje da je običan basketaš i ništa više! On jednostavno ne učestvuje u odbrani i kod dobrog protoka lopte kod protivničke ekipe njegov igrač po pravilu ostaje sam ili jednostavno ne vrši korektno preuzimanje u odbrani! Valjda mu Trifa uspe objasniti da košarka nije samo šutiranje!

dejan

pre 14 godina

Mi deremo sve po EVROLIGI a vi se odmah digli zato sto ste pobedli jadni FMP koji smo mi razbli pre neki dan trideste razlike.Zato ste tu gde ste sada.

kriticar

pre 14 godina

ja mislim da zvezdi fali jedan jak centar koji jako dobro skace i daje barem 10ak koseva po utakmici i jos jedan kosgeter koji daje bar 15 koseva i eto titule u zvezdi i mozemo da se nosimo sa mnogo jacim timovima ovako sve zavisi od trenutku forme naseg ali i protivnickog tima...zvezdas sam i zelim titulu sto je normalno ali pre toga zelim da uzivam u pobedama mog tima...

nikola

pre 14 godina

Iako vidim da nema toliko napaljenih komentara(samo par njih,koji su opet manje vise umereni) kao obicno posle svake vase pobede kada se najavljuju titule, trofeji,Evrolige, ne sumnjam da cete posle prvog sledeceg poraza terati upravu i pljuvati iste ove igrace koje sad hvalite,kao i obicno posle svakog poraza.

Wolf

pre 14 godina

Tada Aleksandar Trifunović traži tajm-aut, i Zvezda serijom 15-0 preokreće na 26:29.

NO COMENT
(zapazanje, 9. januar 2010 22:22)

......

Ima. Dva "m". No comMent!

Zoki

pre 14 godina

Bravo momci svaka vam cast na sjajnoj igri i zasluzenoj pobedi. Pionir posle dugo vremena pun ali jos nije to ono sto pamtim odranije ,zato u utorak svi opet u halu da oderemo one Italijancice i da pruzimo dostojnu podrsku ovim momcima na celu sa Trifom zasluzili su oni to pozdrav

Zoki

pre 14 godina

Bravo momci svaka vam cast na sjajnoj igri i zasluzenoj pobedi. Pionir posle dugo vremena pun ali jos nije to ono sto pamtim odranije ,zato u utorak svi opet u halu da oderemo one Italijancice i da pruzimo dostojnu podrsku ovim momcima na celu sa Trifom zasluzili su oni to pozdrav

srbija

pre 14 godina

ljudi ja sam zvezdas i zelim da bude realan i da se slozite sa mnom...
hemofarm po sastavu igraca ima ubedljivo najbolji tim(finansijski su najstabilniji)
posle njega dolazi zvezda koja bi imala bolju ekipu da ima centra(ali ga nema).
i na kraju partizan ( koji nema neki narocit sastav)ali ima dula vujosevica kojeg kao i marica volim kao sve na svetu i cenim.
ja sam pre svega srbin i u evroligi navijam za partizan
i uleb kupu za zvezdu i hemofarm a u prvenstvu za zvezdu.
pozivam sve prave patriote da preporuce ovaj komentar.

zvezdarac

pre 14 godina

Kako je igra odmicala Trifunovic je vukao sve bolje takticke poteze.Brze je reagovao na uocene slabosti u igri protivnika i forsirao igru koja odgovara osobinama Zvezdinih kosarkasa.Nadmudrio je u svemu Djurovica.

dejan 74

pre 14 godina

Rutinski...Lepo je videti Trifu i Nesu Ilica zajedno,oni su nam dosta radosti doneli kao igraci,nadam se da ce ponoviti i na novim mestima.U utorak ZVEZDA JE ZIVOT,uz ponovo pun Pionir,OSTALO SU SITNICE za prvo mesto u grupi.

Mile

pre 14 godina

Da li zato sto sam navijac Zvezde, pa cesto zelim i vise no sadasnja Zvezda moze ostvarivati ili sam u svojoj opservaciji u pravu,neka prosude oni koji o ovom sportu znaju vise.
Svojim skromnim zapazanjem, uocio sam da,osim sto nemamo peticu i poprilicno smo tanki pod obrucem, u napadu se previse gnjavi lopta,nema brze izmene lopte,vise tecnosti i kao proizvod takve igre se retko stvaraju zicer pozicije i lakse postizanje koseva.
Nadajmo se,ipak,da se krece uzlaznom putanjom.

sasa

pre 14 godina

Ljudi,iz avina se vidi da nam treba jaka petica,nije bitno stranac ili domaci.
Videli ste sta nam je veceras radio Raduljica,samo je sreca sto je jedini bio raspolozen kod FMP-a.
Licno bih voleo da ga vidim u nasem dresu,verujem da bi sa takvim igracem bili ravnopravni u borbi za titulu.
Ako ne mogu naci nikog,dovedite M.Ilica,pa makar ne mogao da igra vise od 10-ak minuta po utakmici trenutno,bice sigurno spreman za finis sezone,a tada se dele trofeji.
POZDRAV SVIM MOJIM ZVEZDASIMA!
(vlada, 9. januar 2010 21:46)

zna se ko uzima tj podize trofeje, PERA BOZIC PROFESIONALNI DIZAC TROFEJA

`72

pre 14 godina

Zvezda je opasna. U ekipi ima bar 6-7 igraca koji mogu da rese bilo koju utakmicu. Dovoljno je da na svakoj utakmici prorade bar dvojica i gurnu ekipu u pobedu.
Opasna Zvezda, zapamtite.

LaleBG

pre 14 godina

Jedino što je mene obradovalo jeste povratak Stevića na velika vrata, sve ostalo je daleko od sjajnog. FMP je imao 29:21 u drugoj i sjajnu kontru kada mladi Milutinović maši kucanje za +10 i još se povređuje. Posle toga Zvezda pravi preokret. Još par puta je FMP stizao Zvezdu a onda bi neočekivano stao. Raduljica nas je ubio pod košem a bekovi su nam tako lagano probijali prvu liniju da je to bilo tuga gledati.

U napadu nismo imali nikakvu akciju, igra svako za sebe. FMP igra mrtvu i prevaziđenu 2-3 zonu i to pola utakmice a Zvezda se ne snalazi. Ovo ljudi kod bilo kog malo jačeg tima neće proći. Daj bože da dobijemo Beneton i da kroz slabiju grupu probamo da odemo na F4 inače sa ovakvom igrom nećemo daleko dogurati, videće se uskoro o čemu pričam. A da Taylor "krade" minute Nedoviću to se danas valjda jasno videlo. Dečko odigrao ko car, sve što je uradio, bilo je majstorski a Taylor nastavio indijanisanje i gubljenje po terenu.

Ajmo samo protiv Benetona da prođemo valjda će se kockice sklopiti posle

анти миш

pre 14 godina

Направиће Трифке прави тим од ових момака који имају огроман потенцијал. Мали Недовић одличан. Дечко има своје ја на терену. Стевић препорођен. Тејлор прорадио а тек ће. Бјелица и Кешељ полако добијају минутажу заједно, а то ако проради биће лудило. Бакић јако јако захвалан и поуздан, зрео и за одлучујуче роле. Штимац, Кикановић и Тадија стандардно добри. Вук к`о вук. Виденов одличан.
Понављам, Трифке ће направити нешто са овим момцима.

mirko

pre 14 godina

bravo zvezdo...
mnogo mi je drago sto je u igru usao mali Nedovic, decko je takav kapacitet od igraca...tek ce pokazati on svoje partije...
vidim nema Strahinje Dragicevica ni na klupi, sta istekao mu ugovor ii brat nije uspeo da natera rukovodstvo da ga zadrze zato su pregovarali danima...strasno
Tadija, zao mi decka, on nema u poslednje vreme nikakav napredak u igri, odigra jednu,dve dobro i onda onista narednoh tri pa sve tako u krug...
Stevic, pokazuje zasto ga je Kari doveo prosle sezone...Keselj dobar veceras... bravo momci samo tako nastavite, do titule...

milos

pre 14 godina

ja bih samo da se zahvalim i da cestitam svima koji su bili u hali veceras, ja nisam bio u mogucnosti, ali vidimo se na sledecoj utakmici!!! Ove momke i Trifunovica treba podrzati.

vlada

pre 14 godina

Ljudi,iz avina se vidi da nam treba jaka petica,nije bitno stranac ili domaci.
Videli ste sta nam je veceras radio Raduljica,samo je sreca sto je jedini bio raspolozen kod FMP-a.
Licno bih voleo da ga vidim u nasem dresu,verujem da bi sa takvim igracem bili ravnopravni u borbi za titulu.
Ako ne mogu naci nikog,dovedite M.Ilica,pa makar ne mogao da igra vise od 10-ak minuta po utakmici trenutno,bice sigurno spreman za finis sezone,a tada se dele trofeji.
POZDRAV SVIM MOJIM ZVEZDASIMA!

анти миш

pre 14 godina

Направиће Трифке прави тим од ових момака који имају огроман потенцијал. Мали Недовић одличан. Дечко има своје ја на терену. Стевић препорођен. Тејлор прорадио а тек ће. Бјелица и Кешељ полако добијају минутажу заједно, а то ако проради биће лудило. Бакић јако јако захвалан и поуздан, зрео и за одлучујуче роле. Штимац, Кикановић и Тадија стандардно добри. Вук к`о вук. Виденов одличан.
Понављам, Трифке ће направити нешто са овим момцима.

vlada

pre 14 godina

Ljudi,iz avina se vidi da nam treba jaka petica,nije bitno stranac ili domaci.
Videli ste sta nam je veceras radio Raduljica,samo je sreca sto je jedini bio raspolozen kod FMP-a.
Licno bih voleo da ga vidim u nasem dresu,verujem da bi sa takvim igracem bili ravnopravni u borbi za titulu.
Ako ne mogu naci nikog,dovedite M.Ilica,pa makar ne mogao da igra vise od 10-ak minuta po utakmici trenutno,bice sigurno spreman za finis sezone,a tada se dele trofeji.
POZDRAV SVIM MOJIM ZVEZDASIMA!

milos

pre 14 godina

ja bih samo da se zahvalim i da cestitam svima koji su bili u hali veceras, ja nisam bio u mogucnosti, ali vidimo se na sledecoj utakmici!!! Ove momke i Trifunovica treba podrzati.

Wolf

pre 14 godina

Tada Aleksandar Trifunović traži tajm-aut, i Zvezda serijom 15-0 preokreće na 26:29.

NO COMENT
(zapazanje, 9. januar 2010 22:22)

......

Ima. Dva "m". No comMent!

sasa

pre 14 godina

Ljudi,iz avina se vidi da nam treba jaka petica,nije bitno stranac ili domaci.
Videli ste sta nam je veceras radio Raduljica,samo je sreca sto je jedini bio raspolozen kod FMP-a.
Licno bih voleo da ga vidim u nasem dresu,verujem da bi sa takvim igracem bili ravnopravni u borbi za titulu.
Ako ne mogu naci nikog,dovedite M.Ilica,pa makar ne mogao da igra vise od 10-ak minuta po utakmici trenutno,bice sigurno spreman za finis sezone,a tada se dele trofeji.
POZDRAV SVIM MOJIM ZVEZDASIMA!
(vlada, 9. januar 2010 21:46)

zna se ko uzima tj podize trofeje, PERA BOZIC PROFESIONALNI DIZAC TROFEJA

`72

pre 14 godina

Zvezda je opasna. U ekipi ima bar 6-7 igraca koji mogu da rese bilo koju utakmicu. Dovoljno je da na svakoj utakmici prorade bar dvojica i gurnu ekipu u pobedu.
Opasna Zvezda, zapamtite.

hahahaha

pre 14 godina

ljudi ja sam zvezdas i zelim da bude realan i da se slozite sa mnom...
hemofarm po sastavu igraca ima ubedljivo najbolji tim(finansijski su najstabilniji)
posle njega dolazi zvezda koja bi imala bolju ekipu da ima centra(ali ga nema).
i na kraju partizan ( koji nema neki narocit sastav)ali ima dula vujosevica kojeg kao i marica volim kao sve na svetu i cenim.
ja sam pre svega srbin i u evroligi navijam za partizan
i uleb kupu za zvezdu i hemofarm a u prvenstvu za zvezdu.
pozivam sve prave patriote da preporuce ovaj komentar.
(srbija, 9. januar 2010 23:47)


A, šta bismo tek radili da imamo kvalitetan sastav?! Pitajte malo o našem kvalitetu Efes, Oly, Unikahu, i naravno Ritas? Pa, Orlean bi osvojio ovaj vaš "nemam-pojma-kako-se-zove" kup sa pola snage. Videli ste pre neki dan razliku u kvalitetu između dvostrukog osvajača Uleb kupa i jednog Evroligaša. I vi hoćete da igrate Evroligu? DA LI NORMALNI STE VI?

nino

pre 14 godina

Upravo sam se vratio sa utakmice i u najkraćem utisci su da se pravi dobra atmosfera oko tima uz par opaski.Uočljiva je želja kod Teylora da se pokaže u najboljem svetlu pa iz tog razloga pravi faulove! Najveća rezerva Zvezde je igra Bjelice i Kešelja i čini mi se da oni dižu formu. Problem je definitivnio na centru sa ekipama sa jačim centrima mi smo inferiorni i na kraju čini mi se da nam kapiten svima pokazuje da je običan basketaš i ništa više! On jednostavno ne učestvuje u odbrani i kod dobrog protoka lopte kod protivničke ekipe njegov igrač po pravilu ostaje sam ili jednostavno ne vrši korektno preuzimanje u odbrani! Valjda mu Trifa uspe objasniti da košarka nije samo šutiranje!

dejan 74

pre 14 godina

Rutinski...Lepo je videti Trifu i Nesu Ilica zajedno,oni su nam dosta radosti doneli kao igraci,nadam se da ce ponoviti i na novim mestima.U utorak ZVEZDA JE ZIVOT,uz ponovo pun Pionir,OSTALO SU SITNICE za prvo mesto u grupi.

ti si samo losa kopija naseg sever ...

pre 14 godina

Nije loše. Mada mi se sviđa ovakav rezultat:
Partizan - FMP: 86 : 59.

P.S. Jedva čekam derbi.

Nemoj mi se gubis , znas koji ja rezultat volim ???
ova dva :
Partizan vs. Crvena zvezda 73 : 76 i
Crvena zvezda vs. Cibona 72 : 51
.......... pa ti vidi ...
P.S. I JA JEDVA CEKAM DERBI !!!

lvzifer

pre 14 godina

ko se slaže da je Trifunović novi Vujošević?
(ZvezdaŠ)

E kad bi se tako postajalo veliki .. Tako bilo i za Acu Jankovica novi Murinjo (a gde je sad) .. Treba Trifke jos mnogo da uci da bi dostigao Duleta ..

srbija

pre 14 godina

ljudi ja sam zvezdas i zelim da bude realan i da se slozite sa mnom...
hemofarm po sastavu igraca ima ubedljivo najbolji tim(finansijski su najstabilniji)
posle njega dolazi zvezda koja bi imala bolju ekipu da ima centra(ali ga nema).
i na kraju partizan ( koji nema neki narocit sastav)ali ima dula vujosevica kojeg kao i marica volim kao sve na svetu i cenim.
ja sam pre svega srbin i u evroligi navijam za partizan
i uleb kupu za zvezdu i hemofarm a u prvenstvu za zvezdu.
pozivam sve prave patriote da preporuce ovaj komentar.

zvezdarac

pre 14 godina

Kako je igra odmicala Trifunovic je vukao sve bolje takticke poteze.Brze je reagovao na uocene slabosti u igri protivnika i forsirao igru koja odgovara osobinama Zvezdinih kosarkasa.Nadmudrio je u svemu Djurovica.

mirko

pre 14 godina

bravo zvezdo...
mnogo mi je drago sto je u igru usao mali Nedovic, decko je takav kapacitet od igraca...tek ce pokazati on svoje partije...
vidim nema Strahinje Dragicevica ni na klupi, sta istekao mu ugovor ii brat nije uspeo da natera rukovodstvo da ga zadrze zato su pregovarali danima...strasno
Tadija, zao mi decka, on nema u poslednje vreme nikakav napredak u igri, odigra jednu,dve dobro i onda onista narednoh tri pa sve tako u krug...
Stevic, pokazuje zasto ga je Kari doveo prosle sezone...Keselj dobar veceras... bravo momci samo tako nastavite, do titule...

Mile

pre 14 godina

Da li zato sto sam navijac Zvezde, pa cesto zelim i vise no sadasnja Zvezda moze ostvarivati ili sam u svojoj opservaciji u pravu,neka prosude oni koji o ovom sportu znaju vise.
Svojim skromnim zapazanjem, uocio sam da,osim sto nemamo peticu i poprilicno smo tanki pod obrucem, u napadu se previse gnjavi lopta,nema brze izmene lopte,vise tecnosti i kao proizvod takve igre se retko stvaraju zicer pozicije i lakse postizanje koseva.
Nadajmo se,ipak,da se krece uzlaznom putanjom.

da se zna!

pre 14 godina

A, šta bismo tek radili da imamo kvalitetan sastav?! Pitajte malo o našem kvalitetu Efes, Oly, Unikahu, i naravno Ritas? Pa, Orlean bi osvojio ovaj vaš "nemam-pojma-kako-se-zove" kup sa pola snage. Videli ste pre neki dan razliku u kvalitetu između dvostrukog osvajača Uleb kupa i jednog Evroligaša. I vi hoćete da igrate Evroligu? DA LI NORMALNI STE VI?
(hahahaha, 10. januar 2010 00:55)


Ne znam što ti nije jasno, ali vidim da nemaš baš puno pojma o košarci.Klupska košarka u Evropi je u krizi, klubovi daju ogromne pare na osrednje igrače pa se stiče pogrešan utisak o kvalitetu istih. Postoji nekoliko fenomenalnih ekipa u Evropi, a to su:CSKA,Panatinaikos, Olimpiakos, Barsa, Real, Tau i još možda par ekipa, dok su sve ostale ekipe prosjek.Evroliga je od ULEB kupa jača samo zbog tih timova.Ne znam da li te neko obavijestio da je Zvezda pobijedila "veličanstveni" Partizan pred punim Pionirom grobara, u jedinom međusobnom duelu ove godine.Pričaš o razlici između vas i Ritasa ali ne spominješ prvi duel u kom ste pukli dvadeset i kusur razlike.Pazi, od Ritasa čiji su glavni igrači: Bjelica(igrač koji je u Zvezdi bio deseti igrač) i Borovnjak (koji u Partizanu nije ulazio više od par minuta..).A u našoj grupi u ULEB kupu Dinamo iz Moskve sa sve Savrasenkom, Bikovim, Domaniem,Vasiljevim je poslednji..Siguran sam da bi Zvezda Orlean dobila oba puta, Lijetvus bar jednom, Efes i Unikahu kući..Jedino vam skidam kapu za pobjedu protiv Olimpijakosa..Pa nije toliki fenomen biti među 4 ekipe od ukupno šest koliko ih ima u grupi, i to u konkurenciji nekakvog Orleana i Ritasa..

dejan

pre 14 godina

Mi deremo sve po EVROLIGI a vi se odmah digli zato sto ste pobedli jadni FMP koji smo mi razbli pre neki dan trideste razlike.Zato ste tu gde ste sada.

nikola

pre 14 godina

Iako vidim da nema toliko napaljenih komentara(samo par njih,koji su opet manje vise umereni) kao obicno posle svake vase pobede kada se najavljuju titule, trofeji,Evrolige, ne sumnjam da cete posle prvog sledeceg poraza terati upravu i pljuvati iste ove igrace koje sad hvalite,kao i obicno posle svakog poraza.

Zoki

pre 14 godina

Bravo momci svaka vam cast na sjajnoj igri i zasluzenoj pobedi. Pionir posle dugo vremena pun ali jos nije to ono sto pamtim odranije ,zato u utorak svi opet u halu da oderemo one Italijancice i da pruzimo dostojnu podrsku ovim momcima na celu sa Trifom zasluzili su oni to pozdrav

Dara

pre 14 godina

Kad igras kosarku i osetish tu igru primetish da igrachi su vrlo slicni na terenu i van njega . Nije sve u ovom sportu koliko je ko visok , brz ili precizan, ima nesto koliko srce imash i za sta tacno se borish .

Nikad nisam navijao bezrezervno za nijedan klub jedino je reprezentacija nesto gde je svaka utakmica praznik ponosa i radosti ( redje besa i tuge ) . Posmatram prepucavanja izmedju Delija i Grobara vec duze vreme i zakljucio sam neke stvari .
Razlika izmedju partizanovaca i zvezdasha je sto Partizan se postavlja kao ponosna familija a Zvezda kao velika firma . Voleo bi da cujem zvedashe da daju neki iskren savet svojim pulenima vezan za igru , protivnika ali povredu . Zvezda mora da podrzi igrace koji padnu, da se vrate, da pazi na svoje ljude . Postane institucija gde ljudi znaju da su deo neceg .

Sto se tice Partizana tesko je zameriti takvoj mashini od kluba . Naravno svi bi voleli da je tu pojachanje od pet-shest bivsih igraca ( Novica , Tepic , Pekovic , Lazme , Tripkovic ) pa da uzmemo evro ligu bez problema i da je odbranimo sledece dve sezone .
Sad ispade ko da navijam za Partizan ali verujte na derbiju cesce navijam za Zvedu da bi bilo zanimljivije .Kad smo vec kod toga navijam i za Hemofarm , FMP-e i Radnicki , navijam za nashe klince i nasu skolu . Mrzeti Zvezdu ili Partizan je kao mrzeti brata , prijatelja , kolegu tako reci pola ljudi oko sebe .

Zoki

pre 14 godina

Bravo momci svaka vam cast na sjajnoj igri i zasluzenoj pobedi. Pionir posle dugo vremena pun ali jos nije to ono sto pamtim odranije ,zato u utorak svi opet u halu da oderemo one Italijancice i da pruzimo dostojnu podrsku ovim momcima na celu sa Trifom zasluzili su oni to pozdrav

LaleBG

pre 14 godina

Jedino što je mene obradovalo jeste povratak Stevića na velika vrata, sve ostalo je daleko od sjajnog. FMP je imao 29:21 u drugoj i sjajnu kontru kada mladi Milutinović maši kucanje za +10 i još se povređuje. Posle toga Zvezda pravi preokret. Još par puta je FMP stizao Zvezdu a onda bi neočekivano stao. Raduljica nas je ubio pod košem a bekovi su nam tako lagano probijali prvu liniju da je to bilo tuga gledati.

U napadu nismo imali nikakvu akciju, igra svako za sebe. FMP igra mrtvu i prevaziđenu 2-3 zonu i to pola utakmice a Zvezda se ne snalazi. Ovo ljudi kod bilo kog malo jačeg tima neće proći. Daj bože da dobijemo Beneton i da kroz slabiju grupu probamo da odemo na F4 inače sa ovakvom igrom nećemo daleko dogurati, videće se uskoro o čemu pričam. A da Taylor "krade" minute Nedoviću to se danas valjda jasno videlo. Dečko odigrao ko car, sve što je uradio, bilo je majstorski a Taylor nastavio indijanisanje i gubljenje po terenu.

Ajmo samo protiv Benetona da prođemo valjda će se kockice sklopiti posle

kriticar

pre 14 godina

ja mislim da zvezdi fali jedan jak centar koji jako dobro skace i daje barem 10ak koseva po utakmici i jos jedan kosgeter koji daje bar 15 koseva i eto titule u zvezdi i mozemo da se nosimo sa mnogo jacim timovima ovako sve zavisi od trenutku forme naseg ali i protivnickog tima...zvezdas sam i zelim titulu sto je normalno ali pre toga zelim da uzivam u pobedama mog tima...

Tobias

pre 14 godina

@
ljudi ja sam zvezdas i zelim da bude realan i da se slozite sa mnom...
hemofarm po sastavu igraca ima ubedljivo najbolji tim(finansijski su najstabilniji)
posle njega dolazi zvezda koja bi imala bolju ekipu da ima centra(ali ga nema).
i na kraju partizan ( koji nema neki narocit sastav)ali ima dula vujosevica kojeg kao i marica volim kao sve na svetu i cenim.
ja sam pre svega srbin i u evroligi navijam za partizan
i uleb kupu za zvezdu i hemofarm a u prvenstvu za zvezdu.
pozivam sve prave patriote da preporuce ovaj komentar.
(srbija, 9. januar 2010 23:47)

Ej care, kako mozes da navijas za partizan u evroligi, kad im to donosi bodove za igranje u istoj? Sve se sabira i sa nlb i domacom ligom!

+ vidis kako ti grobari (konkretno "hahahaha") podrugljivo i sa podsmehom odgovaraju na lepe reci...

sasa

pre 14 godina

A, šta bismo tek radili da imamo kvalitetan sastav?! Pitajte malo o našem kvalitetu Efes, Oly, Unikahu, i naravno Ritas? Pa, Orlean bi osvojio ovaj vaš "nemam-pojma-kako-se-zove" kup sa pola snage. Videli ste pre neki dan razliku u kvalitetu između dvostrukog osvajača Uleb kupa i jednog Evroligaša. I vi hoćete da igrate Evroligu? DA LI NORMALNI STE VI?
(hahahaha, 10. januar 2010 00:55)


Ne znam što ti nije jasno, ali vidim da nemaš baš puno pojma o košarci.Klupska košarka u Evropi je u krizi, klubovi daju ogromne pare na osrednje igrače pa se stiče pogrešan utisak o kvalitetu istih. Postoji nekoliko fenomenalnih ekipa u Evropi, a to su:CSKA,Panatinaikos, Olimpiakos, Barsa, Real, Tau i još možda par ekipa, dok su sve ostale ekipe prosjek.Evroliga je od ULEB kupa jača samo zbog tih timova.Ne znam da li te neko obavijestio da je Zvezda pobijedila "veličanstveni" Partizan pred punim Pionirom grobara, u jedinom međusobnom duelu ove godine.Pričaš o razlici između vas i Ritasa ali ne spominješ prvi duel u kom ste pukli dvadeset i kusur razlike.Pazi, od Ritasa čiji su glavni igrači: Bjelica(igrač koji je u Zvezdi bio deseti igrač) i Borovnjak (koji u Partizanu nije ulazio više od par minuta..).A u našoj grupi u ULEB kupu Dinamo iz Moskve sa sve Savrasenkom, Bikovim, Domaniem,Vasiljevim je poslednji..Siguran sam da bi Zvezda Orlean dobila oba puta, Lijetvus bar jednom, Efes i Unikahu kući..Jedino vam skidam kapu za pobjedu protiv Olimpijakosa..Pa nije toliki fenomen biti među 4 ekipe od ukupno šest koliko ih ima u grupi, i to u konkurenciji nekakvog Orleana i Ritasa..
(da se zna!, 10. januar 2010 02:03)

decko idi u toalet a ne ovde da s....

pirocanac

pre 14 godina

Covece,jel moguce da posle svake pobede zvezda uzima ovogalakticki pehar i da je Tadija najbolji igrac na svetu?

Slabo pamtite,ljudi,bas ste se vi pre samo mesec dana zalagali da se Tadija proda po svaku cenu

fabregas

pre 14 godina

@Sasa

To sto ste vi dobijali te timove to je za tvoju i klupsku istoriju. To se nigde ne pise ili bilo ko u Evropi pamti. Da li ti znas ko je pre tri godine igrao finale. Ne znas. Znas li sadstav F4 i gde se igralo finale . Ne znas. Znas li ko je bio pobednik. Ne znas. Mozda je za tebe i ostale uspeh biti medju 16 ili 12. To nije uspeh ne samo Partizana vec bilo kog tima..Jer mi nismo indijanci u kosarci. Da smo 16 ili 12 na svetskom prvenstvu u hokeju to bi bio lep uspeh jer smo u tom sportu zalutali ine predstavljamo nistaVazni su pobednici ili nosioci medalja. Na OI biti cetvrti kao da si bio i 55

Denilson

pre 14 godina

Bravo Zvezdo!!!
Juce sjajna igra u napadu (Nedovic, Dragicevic, Stevic, Keselj, Bakic i drugi, puna hala, zaista sam uzivao juce. Samo da Trifunovic ostane sto duze u Zvezdi

jane pfc

pre 14 godina

ma da,sad smo mi u kupu ueffa i onda je kup ueffa odnosno liga evrope jaca od lige sampiona...pa ti klubovi iz evrolige i tog vaseg kupa igraju u nekim ligama,oni koji su najbolji u tim ligama idu u evroligu a slabiji u taj kup,sta tu ima da se prica recimo roma koju je partizan poslednjih 5 god dobio u vecini duela dere benetton sa 30-40 razlike,cska koji je partizan takodje dobio nekoliko puta kao i prosle godine dere dobije dinamo u svakom duelu u rusiji i nije retko da ih oderu sa 20 razlike,za sole necu da pricam jer je francuska liga cudna asto se tice orleana on je poceo da igra i dobili su asvel koji je ubedljivo najbolji klub u francuskoj tako da je samo pitanje kad ce stici sole,onda recimo bilbao i huventud koji su u uleb kupu isto gube od unikahe,barce,reala,kaha laboral(tau keramika) po 15-20 razlike a mi smo ta top 4 kluba sve dobili poslednjih godina i tako je za svaki drugi klub iz bilo koje lige(a vi se uhvatili orleana),i posle se pojave likovi koji pisu o krizi ili o tome kako je mala razlika izmedju uleba i evrolige,uostalom rytas je poslednja 2 puta osvojio uleb cup u poslednje 2 god pa nece proci grupu u evroligi,msm da je to dovoljno i cestitam vam pre svega na punoj hali ali i na pobedi.

fabregas

pre 14 godina

@ha ha ha

Decko ajde nelupetaj.Grupau kojoj je Partizan je najslabija od sve cetiri grupe. OLY i Unikaha kao odskacu ostali su svu u nivou.Pominjes Orlean. taj orlean ladno dobio Unikahu u gostima.U odnosu na proslu godinu kada su bili prvi drasticno promenili tim. Sole koji igra sa Zvezdom je drugi u prvenstvu sa dva poraza.Neces valjda reci
da je ZNLB liga jaca od francuske.Rytas je ekipakojavas je dobila20 i kusurrazlike u NLB ligi bi bila negde u sredini.Da li ti mislis da stejaci od Benetona , valencie, Zadra (koji nikada niste pobedili) i jos gomile klubova koji zbog kvote nemaju pravo da igraju Evroligu.samo u Spaniji ima jos 2-3 ekipe bolje od vas, Isti slucaj i sa Italijom,Rusijom,Grckom.Mozda si umislio da ste za F4 pacaki da osvojite. Nastavi da spavas i sanjas

HANIBAL

pre 14 godina

Ljudi o cemu vi pricate?
O dva takmicenja koja se po svemu razlikuju,a najvise po novcu. Dobar je Partizan,svaka cast na ovoj pobedi, ali budimo realni i pogledajmo jacinu grupe u kojoj se nalazite. Sto su vec rekli i nije neki uspeh medju sest biti cetvrti.
I ako sam veliki ZVEZDAS,jedino dobar u tom vasem sastavu je Dusko Vujosevic,bez njega vi ste nista!
Pozdrav za DELIJE

sasa

pre 14 godina

@ha ha ha

Decko ajde nelupetaj.Grupau kojoj je Partizan je najslabija od sve cetiri grupe. OLY i Unikaha kao odskacu ostali su svu u nivou.Pominjes Orlean. taj orlean ladno dobio Unikahu u gostima.U odnosu na proslu godinu kada su bili prvi drasticno promenili tim. Sole koji igra sa Zvezdom je drugi u prvenstvu sa dva poraza.Neces valjda reci
da je ZNLB liga jaca od francuske.Rytas je ekipakojavas je dobila20 i kusurrazlike u NLB ligi bi bila negde u sredini.Da li ti mislis da stejaci od Benetona , valencie, Zadra (koji nikada niste pobedili) i jos gomile klubova koji zbog kvote nemaju pravo da igraju Evroligu.samo u Spaniji ima jos 2-3 ekipe bolje od vas, Isti slucaj i sa Italijom,Rusijom,Grckom.Mozda si umislio da ste za F4 pacaki da osvojite. Nastavi da spavas i sanjas
(fabregas, 10. januar 2010 10:50)

decko jel si ostao ziv posle ove odvale? nece venger moci da racuna na tebe. poslace te kod psihijatra. PA ZAR TE SVE OVE GODINE NISU BAS NISTA NAUCILE? kada svake godine u kontinuitetu igras EL i pobedjujes, kada ocitas lekciju i PANATINAIKOSU I REALU I CSK I EFESU I UNIKAHI I OLIMPIJAKOSU, onda znaci da pripadas tamo gde jesi. DA MI SMO SVE NJIH POBEDJIVALI kada je bilo najvaznije. ZATO CES TI VECNO OSTATI SLEDECA SEZONA, znam da vam je tesko ali moramo biti realni!!!

Ognjen

pre 14 godina

Ne znam što ti nije jasno, ali vidim da nemaš baš puno pojma o košarci.Klupska košarka u Evropi je u krizi, klubovi daju ogromne pare na osrednje igrače pa se stiče pogrešan utisak o kvalitetu istih. Postoji nekoliko fenomenalnih ekipa u Evropi, a to su:CSKA,Panatinaikos, Olimpiakos, Barsa, Real, Tau i još možda par ekipa, dok su sve ostale ekipe prosjek.Evroliga je od ULEB kupa jača samo zbog tih timova.Ne znam da li te neko obavijestio da je Zvezda pobijedila "veličanstveni" Partizan pred punim Pionirom grobara, u jedinom međusobnom duelu ove godine.Pričaš o razlici između vas i Ritasa ali ne spominješ prvi duel u kom ste pukli dvadeset i kusur razlike.Pazi, od Ritasa čiji su glavni igrači: Bjelica(igrač koji je u Zvezdi bio deseti igrač) i Borovnjak (koji u Partizanu nije ulazio više od par minuta..).A u našoj grupi u ULEB kupu Dinamo iz Moskve sa sve Savrasenkom, Bikovim, Domaniem,Vasiljevim je poslednji..Siguran sam da bi Zvezda Orlean dobila oba puta, Lijetvus bar jednom, Efes i Unikahu kući..Jedino vam skidam kapu za pobjedu protiv Olimpijakosa..Pa nije toliki fenomen biti među 4 ekipe od ukupno šest koliko ih ima u grupi, i to u konkurenciji nekakvog Orleana i Ritasa..
(da se zna!, 10. januar 2010 02:03)


Auuuuu... kompleksi su izgleda veci nego sto sam mislio :)))
najjace je sto se hvalite pobedom nad Partizanom kao mi protiv Pao-a ili CSKA :)))
Uzivajte komsije, dobili ste nas bese 3 puta u poslednje 4 uktamice...
Pitanje je kad ste poslednji put dobili utakmicu koja nesto odlucuje???
Vidimo se u borbi za titule

grrrroooobbbarrr

pre 14 godina

eo moram da prokomentarisem... svaka cast zvezdi na ovom treneru... mada za vas je bolje da je ostao pesic...rano je za ocenu ali vi imate skup igraca koji su vec duze zajedno i da vam je ostao pesic sa njegovim nacinom rada vi bi bili u mnogo boljoj poziciji u NLB... a ovako je jako tesko pricati o final four-u...medjutim mislim da ne vredi pricati o snazi lijetuvosa ili orleana... sve je to relativno i moze se gledati sa milion strana...i molio bih moje(grobare) da ne komentarisu vesti o zvezdi(u losem smislu) ukoliko nisu prozvani...jer nema razloga... sportski do kraja...
P.S. nadam se da ce profesionalni dizac trofeja nastaviti da razvija svoju vestinu....:D:D:D

Dzemo

pre 14 godina

@ LaleBG

Slazem se sa tobom potpuno.
Jedino je pozitivna stvar sto pobedjujemo ali pobedjujemo na individualni kvalitet igraca(koji imamo, to nije sporno) a sto znaci - kad stane stalo je.
Nisam zadovoljan, ovaj tim moze vise, ja se samo nadam da se zavrsilo sa promenom trenera i da ce se Trifi dati sloboda da radi bez obzira na rezultate.
Partizan nam godinama crta kako se pravi uspesan sistem koji donosi rezultate, mucnite glavom bre vec jednom!

Ognjen

pre 14 godina

Decko ajde nelupetaj.Grupau kojoj je Partizan je najslabija od sve cetiri grupe. OLY i Unikaha kao odskacu ostali su svu u nivou.Pominjes Orlean. taj orlean ladno dobio Unikahu u gostima.U odnosu na proslu godinu kada su bili prvi drasticno promenili tim. Sole koji igra sa Zvezdom je drugi u prvenstvu sa dva poraza.Neces valjda reci
da je ZNLB liga jaca od francuske.Rytas je ekipakojavas je dobila20 i kusurrazlike u NLB ligi bi bila negde u sredini.Da li ti mislis da stejaci od Benetona , valencie, Zadra (koji nikada niste pobedili) i jos gomile klubova koji zbog kvote nemaju pravo da igraju Evroligu.samo u Spaniji ima jos 2-3 ekipe bolje od vas, Isti slucaj i sa Italijom,Rusijom,Grckom.Mozda si umislio da ste za F4 pacaki da osvojite. Nastavi da spavas i sanjas
(fabregas, 10. januar 2010 10:50)

Ti si prijatelju bas nerealan. Uostalom, zasto tebe interesuje tezina Partizanove grupe? Kako bi mogao da omalovazis uspeh za top16?
Ako vec pravis poredjenje, onda probaj da budes malo realniji. Da me ne shvati neko pogresno, ja mislim da je i Zvezdina grupa prilicno jaka.
Ali recimo Orlean, koji sasvim sigurno nije velikan evropske kosarke je ladno izbacio taj isti Beneton, sa dve ubedljive pobede.
Ritas je zvanicni osvajac Evro kupa.
Efes sa Rakocevicem, Santiagom, Kasunom i Amerikancima ima tim za F4.
Olimpijakos je jedan od favorita za titulu.
Sa Unikahom priznajem da smo imali srece, jer su bili oslabljeni prilicno kad smo ih pobedili. Sa druge strane, i mi smo bili nekompletni u prvoj utakmici.
Sve u svemu, ako se uporede Partizanova grupa (grupa B) sa ostalima, kao i broj pobeda Partizana (5, posto je realno da ce izgubiti od Olimpijakosa u gostima)moze da se vidi sledece:

Grupa A: Cibona ako pobedi Asvel ide dalje, i to sa skorom 3-7 (Orlean ako bude imao taj skor i dalje ce biti poslednji)

Grupa C: Partizanov skor od 5-4 (trenutno) bi uveliko garantovao prolazak u top16. Ovako, borba je izmedju Marusija i Lotomatike koji imaju 3-6 trenutno.

Grupa D: ista prica kao u grupi C, samo se borba bije izmedju Armanija i Prokoma (takodje 3-6).

Prema tome, da mi zaboravimo kome je teze ili lakse. Ja zelim Zvezdi da osvoji Evro kup i da sledece sezone igra Evroligu. Neka domace titule, makar jos ove godine ipak ostanu kod nas :)

Јокић

pre 14 godina

Konačno pun Pionir, ajmo i dalje tako.
(Gaga, 9. januar 2010 22:37)

Да да,једино ако вам улаз буде стално за Џ...
*****ске циције!!!

Samo zvezda

pre 14 godina

Cestitam Zvezdi na pobedi i Trifunovicu na ociglednom INTELIGENTNOM vodjenju utakmice! Cestitam pre svih Nedovicu i Stevicu jer momci su se kao feniksi digli iz pepela,naravno zahvaljujuci treneru! Dragiceviceve rodjake bih zamolio da mu poruke da je naj naj u svemu naj salju na privatni broj jer je decko hiljadu svetlosnih godina udaljen od toga!!!Pokazao je samo da kada hoce moze da doda loptu a sto se suta tice koliko ih je sa 9 m sutnuo bez ikakvog rezona,samo sto mu se moglo!! Napred Zvezdo!!!

le andro

pre 14 godina

uuu brate Fabregase, danas je nedelja...odmori se...a ok je da se neke nove stvari krenu od ponedeljka, to je idealan dan...eto npr sutra (ponedeljak) skokni malo do lekara da ti prepise nesto, bilo sta...samo da deluje...

poz svim realnim navijacima koji ne misle da bi Lietuvos Ritas u NLB ligi bio na sredini tabele.

zapazanje

pre 14 godina

•Tada Aleksandar Trifunović traži tajm-aut, i Zvezda serijom 15-0 preokreće na 26:29.

NO COMENT
(zapazanje, 9. januar 2010 22:22)

......

Ima. Dva "m". No comMent!
(Wolf, 9. januar 2010 23:52)

Hvala. Samo, nisu mi jasne tvoje tri recenice sa ukupno 4 reci i jednim slovom.

.

samo pitam?

pre 14 godina

Bas me interesuje sta bi bilo da je FMP trazio da posle tekme bude obavezna doping kontrola (kao sto je trazio Partizan posle fudbalskog Dwrbija). Dal bi igraci leteli po terenu, ili bi se kao njihove fudbalske kolege vukli kao babe.

J.T.PFC Conoplja

pre 14 godina

Znaci uleb trup je po svemu kvalitetnije takmicemje od EVRO LIGE.Zamislite samo sta bi bilo da je situacija obratna,pa filmove bi snimali kao sto su onomad cd.znaci veci je uspeh f16 u ulebu nego u EVRO LIGI.NEMAM RECI.

hahahaha

pre 14 godina

ljudi ja sam zvezdas i zelim da bude realan i da se slozite sa mnom...
hemofarm po sastavu igraca ima ubedljivo najbolji tim(finansijski su najstabilniji)
posle njega dolazi zvezda koja bi imala bolju ekipu da ima centra(ali ga nema).
i na kraju partizan ( koji nema neki narocit sastav)ali ima dula vujosevica kojeg kao i marica volim kao sve na svetu i cenim.
ja sam pre svega srbin i u evroligi navijam za partizan
i uleb kupu za zvezdu i hemofarm a u prvenstvu za zvezdu.
pozivam sve prave patriote da preporuce ovaj komentar.
(srbija, 9. januar 2010 23:47)


A, šta bismo tek radili da imamo kvalitetan sastav?! Pitajte malo o našem kvalitetu Efes, Oly, Unikahu, i naravno Ritas? Pa, Orlean bi osvojio ovaj vaš "nemam-pojma-kako-se-zove" kup sa pola snage. Videli ste pre neki dan razliku u kvalitetu između dvostrukog osvajača Uleb kupa i jednog Evroligaša. I vi hoćete da igrate Evroligu? DA LI NORMALNI STE VI?

sasa

pre 14 godina

Ljudi,iz avina se vidi da nam treba jaka petica,nije bitno stranac ili domaci.
Videli ste sta nam je veceras radio Raduljica,samo je sreca sto je jedini bio raspolozen kod FMP-a.
Licno bih voleo da ga vidim u nasem dresu,verujem da bi sa takvim igracem bili ravnopravni u borbi za titulu.
Ako ne mogu naci nikog,dovedite M.Ilica,pa makar ne mogao da igra vise od 10-ak minuta po utakmici trenutno,bice sigurno spreman za finis sezone,a tada se dele trofeji.
POZDRAV SVIM MOJIM ZVEZDASIMA!
(vlada, 9. januar 2010 21:46)

zna se ko uzima tj podize trofeje, PERA BOZIC PROFESIONALNI DIZAC TROFEJA

srbija

pre 14 godina

ljudi ja sam zvezdas i zelim da bude realan i da se slozite sa mnom...
hemofarm po sastavu igraca ima ubedljivo najbolji tim(finansijski su najstabilniji)
posle njega dolazi zvezda koja bi imala bolju ekipu da ima centra(ali ga nema).
i na kraju partizan ( koji nema neki narocit sastav)ali ima dula vujosevica kojeg kao i marica volim kao sve na svetu i cenim.
ja sam pre svega srbin i u evroligi navijam za partizan
i uleb kupu za zvezdu i hemofarm a u prvenstvu za zvezdu.
pozivam sve prave patriote da preporuce ovaj komentar.

dejan

pre 14 godina

Mi deremo sve po EVROLIGI a vi se odmah digli zato sto ste pobedli jadni FMP koji smo mi razbli pre neki dan trideste razlike.Zato ste tu gde ste sada.

lvzifer

pre 14 godina

ko se slaže da je Trifunović novi Vujošević?
(ZvezdaŠ)

E kad bi se tako postajalo veliki .. Tako bilo i za Acu Jankovica novi Murinjo (a gde je sad) .. Treba Trifke jos mnogo da uci da bi dostigao Duleta ..

LaleBG

pre 14 godina

Jedino što je mene obradovalo jeste povratak Stevića na velika vrata, sve ostalo je daleko od sjajnog. FMP je imao 29:21 u drugoj i sjajnu kontru kada mladi Milutinović maši kucanje za +10 i još se povređuje. Posle toga Zvezda pravi preokret. Još par puta je FMP stizao Zvezdu a onda bi neočekivano stao. Raduljica nas je ubio pod košem a bekovi su nam tako lagano probijali prvu liniju da je to bilo tuga gledati.

U napadu nismo imali nikakvu akciju, igra svako za sebe. FMP igra mrtvu i prevaziđenu 2-3 zonu i to pola utakmice a Zvezda se ne snalazi. Ovo ljudi kod bilo kog malo jačeg tima neće proći. Daj bože da dobijemo Beneton i da kroz slabiju grupu probamo da odemo na F4 inače sa ovakvom igrom nećemo daleko dogurati, videće se uskoro o čemu pričam. A da Taylor "krade" minute Nedoviću to se danas valjda jasno videlo. Dečko odigrao ko car, sve što je uradio, bilo je majstorski a Taylor nastavio indijanisanje i gubljenje po terenu.

Ajmo samo protiv Benetona da prođemo valjda će se kockice sklopiti posle

nikola

pre 14 godina

Iako vidim da nema toliko napaljenih komentara(samo par njih,koji su opet manje vise umereni) kao obicno posle svake vase pobede kada se najavljuju titule, trofeji,Evrolige, ne sumnjam da cete posle prvog sledeceg poraza terati upravu i pljuvati iste ove igrace koje sad hvalite,kao i obicno posle svakog poraza.

анти миш

pre 14 godina

Направиће Трифке прави тим од ових момака који имају огроман потенцијал. Мали Недовић одличан. Дечко има своје ја на терену. Стевић препорођен. Тејлор прорадио а тек ће. Бјелица и Кешељ полако добијају минутажу заједно, а то ако проради биће лудило. Бакић јако јако захвалан и поуздан, зрео и за одлучујуче роле. Штимац, Кикановић и Тадија стандардно добри. Вук к`о вук. Виденов одличан.
Понављам, Трифке ће направити нешто са овим момцима.

Јокић

pre 14 godina

Konačno pun Pionir, ajmo i dalje tako.
(Gaga, 9. januar 2010 22:37)

Да да,једино ако вам улаз буде стално за Џ...
*****ске циције!!!

fabregas

pre 14 godina

@ha ha ha

Decko ajde nelupetaj.Grupau kojoj je Partizan je najslabija od sve cetiri grupe. OLY i Unikaha kao odskacu ostali su svu u nivou.Pominjes Orlean. taj orlean ladno dobio Unikahu u gostima.U odnosu na proslu godinu kada su bili prvi drasticno promenili tim. Sole koji igra sa Zvezdom je drugi u prvenstvu sa dva poraza.Neces valjda reci
da je ZNLB liga jaca od francuske.Rytas je ekipakojavas je dobila20 i kusurrazlike u NLB ligi bi bila negde u sredini.Da li ti mislis da stejaci od Benetona , valencie, Zadra (koji nikada niste pobedili) i jos gomile klubova koji zbog kvote nemaju pravo da igraju Evroligu.samo u Spaniji ima jos 2-3 ekipe bolje od vas, Isti slucaj i sa Italijom,Rusijom,Grckom.Mozda si umislio da ste za F4 pacaki da osvojite. Nastavi da spavas i sanjas

kriticar

pre 14 godina

ja mislim da zvezdi fali jedan jak centar koji jako dobro skace i daje barem 10ak koseva po utakmici i jos jedan kosgeter koji daje bar 15 koseva i eto titule u zvezdi i mozemo da se nosimo sa mnogo jacim timovima ovako sve zavisi od trenutku forme naseg ali i protivnickog tima...zvezdas sam i zelim titulu sto je normalno ali pre toga zelim da uzivam u pobedama mog tima...

sasa

pre 14 godina

A, šta bismo tek radili da imamo kvalitetan sastav?! Pitajte malo o našem kvalitetu Efes, Oly, Unikahu, i naravno Ritas? Pa, Orlean bi osvojio ovaj vaš "nemam-pojma-kako-se-zove" kup sa pola snage. Videli ste pre neki dan razliku u kvalitetu između dvostrukog osvajača Uleb kupa i jednog Evroligaša. I vi hoćete da igrate Evroligu? DA LI NORMALNI STE VI?
(hahahaha, 10. januar 2010 00:55)


Ne znam što ti nije jasno, ali vidim da nemaš baš puno pojma o košarci.Klupska košarka u Evropi je u krizi, klubovi daju ogromne pare na osrednje igrače pa se stiče pogrešan utisak o kvalitetu istih. Postoji nekoliko fenomenalnih ekipa u Evropi, a to su:CSKA,Panatinaikos, Olimpiakos, Barsa, Real, Tau i još možda par ekipa, dok su sve ostale ekipe prosjek.Evroliga je od ULEB kupa jača samo zbog tih timova.Ne znam da li te neko obavijestio da je Zvezda pobijedila "veličanstveni" Partizan pred punim Pionirom grobara, u jedinom međusobnom duelu ove godine.Pričaš o razlici između vas i Ritasa ali ne spominješ prvi duel u kom ste pukli dvadeset i kusur razlike.Pazi, od Ritasa čiji su glavni igrači: Bjelica(igrač koji je u Zvezdi bio deseti igrač) i Borovnjak (koji u Partizanu nije ulazio više od par minuta..).A u našoj grupi u ULEB kupu Dinamo iz Moskve sa sve Savrasenkom, Bikovim, Domaniem,Vasiljevim je poslednji..Siguran sam da bi Zvezda Orlean dobila oba puta, Lijetvus bar jednom, Efes i Unikahu kući..Jedino vam skidam kapu za pobjedu protiv Olimpijakosa..Pa nije toliki fenomen biti među 4 ekipe od ukupno šest koliko ih ima u grupi, i to u konkurenciji nekakvog Orleana i Ritasa..
(da se zna!, 10. januar 2010 02:03)

decko idi u toalet a ne ovde da s....

`72

pre 14 godina

Zvezda je opasna. U ekipi ima bar 6-7 igraca koji mogu da rese bilo koju utakmicu. Dovoljno je da na svakoj utakmici prorade bar dvojica i gurnu ekipu u pobedu.
Opasna Zvezda, zapamtite.

mirko

pre 14 godina

bravo zvezdo...
mnogo mi je drago sto je u igru usao mali Nedovic, decko je takav kapacitet od igraca...tek ce pokazati on svoje partije...
vidim nema Strahinje Dragicevica ni na klupi, sta istekao mu ugovor ii brat nije uspeo da natera rukovodstvo da ga zadrze zato su pregovarali danima...strasno
Tadija, zao mi decka, on nema u poslednje vreme nikakav napredak u igri, odigra jednu,dve dobro i onda onista narednoh tri pa sve tako u krug...
Stevic, pokazuje zasto ga je Kari doveo prosle sezone...Keselj dobar veceras... bravo momci samo tako nastavite, do titule...

da se zna!

pre 14 godina

A, šta bismo tek radili da imamo kvalitetan sastav?! Pitajte malo o našem kvalitetu Efes, Oly, Unikahu, i naravno Ritas? Pa, Orlean bi osvojio ovaj vaš "nemam-pojma-kako-se-zove" kup sa pola snage. Videli ste pre neki dan razliku u kvalitetu između dvostrukog osvajača Uleb kupa i jednog Evroligaša. I vi hoćete da igrate Evroligu? DA LI NORMALNI STE VI?
(hahahaha, 10. januar 2010 00:55)


Ne znam što ti nije jasno, ali vidim da nemaš baš puno pojma o košarci.Klupska košarka u Evropi je u krizi, klubovi daju ogromne pare na osrednje igrače pa se stiče pogrešan utisak o kvalitetu istih. Postoji nekoliko fenomenalnih ekipa u Evropi, a to su:CSKA,Panatinaikos, Olimpiakos, Barsa, Real, Tau i još možda par ekipa, dok su sve ostale ekipe prosjek.Evroliga je od ULEB kupa jača samo zbog tih timova.Ne znam da li te neko obavijestio da je Zvezda pobijedila "veličanstveni" Partizan pred punim Pionirom grobara, u jedinom međusobnom duelu ove godine.Pričaš o razlici između vas i Ritasa ali ne spominješ prvi duel u kom ste pukli dvadeset i kusur razlike.Pazi, od Ritasa čiji su glavni igrači: Bjelica(igrač koji je u Zvezdi bio deseti igrač) i Borovnjak (koji u Partizanu nije ulazio više od par minuta..).A u našoj grupi u ULEB kupu Dinamo iz Moskve sa sve Savrasenkom, Bikovim, Domaniem,Vasiljevim je poslednji..Siguran sam da bi Zvezda Orlean dobila oba puta, Lijetvus bar jednom, Efes i Unikahu kući..Jedino vam skidam kapu za pobjedu protiv Olimpijakosa..Pa nije toliki fenomen biti među 4 ekipe od ukupno šest koliko ih ima u grupi, i to u konkurenciji nekakvog Orleana i Ritasa..

milos

pre 14 godina

ja bih samo da se zahvalim i da cestitam svima koji su bili u hali veceras, ja nisam bio u mogucnosti, ali vidimo se na sledecoj utakmici!!! Ove momke i Trifunovica treba podrzati.

nino

pre 14 godina

Upravo sam se vratio sa utakmice i u najkraćem utisci su da se pravi dobra atmosfera oko tima uz par opaski.Uočljiva je želja kod Teylora da se pokaže u najboljem svetlu pa iz tog razloga pravi faulove! Najveća rezerva Zvezde je igra Bjelice i Kešelja i čini mi se da oni dižu formu. Problem je definitivnio na centru sa ekipama sa jačim centrima mi smo inferiorni i na kraju čini mi se da nam kapiten svima pokazuje da je običan basketaš i ništa više! On jednostavno ne učestvuje u odbrani i kod dobrog protoka lopte kod protivničke ekipe njegov igrač po pravilu ostaje sam ili jednostavno ne vrši korektno preuzimanje u odbrani! Valjda mu Trifa uspe objasniti da košarka nije samo šutiranje!

J.T.PFC Conoplja

pre 14 godina

Znaci uleb trup je po svemu kvalitetnije takmicemje od EVRO LIGE.Zamislite samo sta bi bilo da je situacija obratna,pa filmove bi snimali kao sto su onomad cd.znaci veci je uspeh f16 u ulebu nego u EVRO LIGI.NEMAM RECI.

vlada

pre 14 godina

Ljudi,iz avina se vidi da nam treba jaka petica,nije bitno stranac ili domaci.
Videli ste sta nam je veceras radio Raduljica,samo je sreca sto je jedini bio raspolozen kod FMP-a.
Licno bih voleo da ga vidim u nasem dresu,verujem da bi sa takvim igracem bili ravnopravni u borbi za titulu.
Ako ne mogu naci nikog,dovedite M.Ilica,pa makar ne mogao da igra vise od 10-ak minuta po utakmici trenutno,bice sigurno spreman za finis sezone,a tada se dele trofeji.
POZDRAV SVIM MOJIM ZVEZDASIMA!

dejan 74

pre 14 godina

Rutinski...Lepo je videti Trifu i Nesu Ilica zajedno,oni su nam dosta radosti doneli kao igraci,nadam se da ce ponoviti i na novim mestima.U utorak ZVEZDA JE ZIVOT,uz ponovo pun Pionir,OSTALO SU SITNICE za prvo mesto u grupi.

ti si samo losa kopija naseg sever ...

pre 14 godina

Nije loše. Mada mi se sviđa ovakav rezultat:
Partizan - FMP: 86 : 59.

P.S. Jedva čekam derbi.

Nemoj mi se gubis , znas koji ja rezultat volim ???
ova dva :
Partizan vs. Crvena zvezda 73 : 76 i
Crvena zvezda vs. Cibona 72 : 51
.......... pa ti vidi ...
P.S. I JA JEDVA CEKAM DERBI !!!

zvezdarac

pre 14 godina

Kako je igra odmicala Trifunovic je vukao sve bolje takticke poteze.Brze je reagovao na uocene slabosti u igri protivnika i forsirao igru koja odgovara osobinama Zvezdinih kosarkasa.Nadmudrio je u svemu Djurovica.

pirocanac

pre 14 godina

Covece,jel moguce da posle svake pobede zvezda uzima ovogalakticki pehar i da je Tadija najbolji igrac na svetu?

Slabo pamtite,ljudi,bas ste se vi pre samo mesec dana zalagali da se Tadija proda po svaku cenu

sasa

pre 14 godina

@ha ha ha

Decko ajde nelupetaj.Grupau kojoj je Partizan je najslabija od sve cetiri grupe. OLY i Unikaha kao odskacu ostali su svu u nivou.Pominjes Orlean. taj orlean ladno dobio Unikahu u gostima.U odnosu na proslu godinu kada su bili prvi drasticno promenili tim. Sole koji igra sa Zvezdom je drugi u prvenstvu sa dva poraza.Neces valjda reci
da je ZNLB liga jaca od francuske.Rytas je ekipakojavas je dobila20 i kusurrazlike u NLB ligi bi bila negde u sredini.Da li ti mislis da stejaci od Benetona , valencie, Zadra (koji nikada niste pobedili) i jos gomile klubova koji zbog kvote nemaju pravo da igraju Evroligu.samo u Spaniji ima jos 2-3 ekipe bolje od vas, Isti slucaj i sa Italijom,Rusijom,Grckom.Mozda si umislio da ste za F4 pacaki da osvojite. Nastavi da spavas i sanjas
(fabregas, 10. januar 2010 10:50)

decko jel si ostao ziv posle ove odvale? nece venger moci da racuna na tebe. poslace te kod psihijatra. PA ZAR TE SVE OVE GODINE NISU BAS NISTA NAUCILE? kada svake godine u kontinuitetu igras EL i pobedjujes, kada ocitas lekciju i PANATINAIKOSU I REALU I CSK I EFESU I UNIKAHI I OLIMPIJAKOSU, onda znaci da pripadas tamo gde jesi. DA MI SMO SVE NJIH POBEDJIVALI kada je bilo najvaznije. ZATO CES TI VECNO OSTATI SLEDECA SEZONA, znam da vam je tesko ali moramo biti realni!!!

Ognjen

pre 14 godina

Ne znam što ti nije jasno, ali vidim da nemaš baš puno pojma o košarci.Klupska košarka u Evropi je u krizi, klubovi daju ogromne pare na osrednje igrače pa se stiče pogrešan utisak o kvalitetu istih. Postoji nekoliko fenomenalnih ekipa u Evropi, a to su:CSKA,Panatinaikos, Olimpiakos, Barsa, Real, Tau i još možda par ekipa, dok su sve ostale ekipe prosjek.Evroliga je od ULEB kupa jača samo zbog tih timova.Ne znam da li te neko obavijestio da je Zvezda pobijedila "veličanstveni" Partizan pred punim Pionirom grobara, u jedinom međusobnom duelu ove godine.Pričaš o razlici između vas i Ritasa ali ne spominješ prvi duel u kom ste pukli dvadeset i kusur razlike.Pazi, od Ritasa čiji su glavni igrači: Bjelica(igrač koji je u Zvezdi bio deseti igrač) i Borovnjak (koji u Partizanu nije ulazio više od par minuta..).A u našoj grupi u ULEB kupu Dinamo iz Moskve sa sve Savrasenkom, Bikovim, Domaniem,Vasiljevim je poslednji..Siguran sam da bi Zvezda Orlean dobila oba puta, Lijetvus bar jednom, Efes i Unikahu kući..Jedino vam skidam kapu za pobjedu protiv Olimpijakosa..Pa nije toliki fenomen biti među 4 ekipe od ukupno šest koliko ih ima u grupi, i to u konkurenciji nekakvog Orleana i Ritasa..
(da se zna!, 10. januar 2010 02:03)


Auuuuu... kompleksi su izgleda veci nego sto sam mislio :)))
najjace je sto se hvalite pobedom nad Partizanom kao mi protiv Pao-a ili CSKA :)))
Uzivajte komsije, dobili ste nas bese 3 puta u poslednje 4 uktamice...
Pitanje je kad ste poslednji put dobili utakmicu koja nesto odlucuje???
Vidimo se u borbi za titule

Mile

pre 14 godina

Da li zato sto sam navijac Zvezde, pa cesto zelim i vise no sadasnja Zvezda moze ostvarivati ili sam u svojoj opservaciji u pravu,neka prosude oni koji o ovom sportu znaju vise.
Svojim skromnim zapazanjem, uocio sam da,osim sto nemamo peticu i poprilicno smo tanki pod obrucem, u napadu se previse gnjavi lopta,nema brze izmene lopte,vise tecnosti i kao proizvod takve igre se retko stvaraju zicer pozicije i lakse postizanje koseva.
Nadajmo se,ipak,da se krece uzlaznom putanjom.

Dara

pre 14 godina

Kad igras kosarku i osetish tu igru primetish da igrachi su vrlo slicni na terenu i van njega . Nije sve u ovom sportu koliko je ko visok , brz ili precizan, ima nesto koliko srce imash i za sta tacno se borish .

Nikad nisam navijao bezrezervno za nijedan klub jedino je reprezentacija nesto gde je svaka utakmica praznik ponosa i radosti ( redje besa i tuge ) . Posmatram prepucavanja izmedju Delija i Grobara vec duze vreme i zakljucio sam neke stvari .
Razlika izmedju partizanovaca i zvezdasha je sto Partizan se postavlja kao ponosna familija a Zvezda kao velika firma . Voleo bi da cujem zvedashe da daju neki iskren savet svojim pulenima vezan za igru , protivnika ali povredu . Zvezda mora da podrzi igrace koji padnu, da se vrate, da pazi na svoje ljude . Postane institucija gde ljudi znaju da su deo neceg .

Sto se tice Partizana tesko je zameriti takvoj mashini od kluba . Naravno svi bi voleli da je tu pojachanje od pet-shest bivsih igraca ( Novica , Tepic , Pekovic , Lazme , Tripkovic ) pa da uzmemo evro ligu bez problema i da je odbranimo sledece dve sezone .
Sad ispade ko da navijam za Partizan ali verujte na derbiju cesce navijam za Zvedu da bi bilo zanimljivije .Kad smo vec kod toga navijam i za Hemofarm , FMP-e i Radnicki , navijam za nashe klince i nasu skolu . Mrzeti Zvezdu ili Partizan je kao mrzeti brata , prijatelja , kolegu tako reci pola ljudi oko sebe .

samo pitam?

pre 14 godina

Bas me interesuje sta bi bilo da je FMP trazio da posle tekme bude obavezna doping kontrola (kao sto je trazio Partizan posle fudbalskog Dwrbija). Dal bi igraci leteli po terenu, ili bi se kao njihove fudbalske kolege vukli kao babe.

Wolf

pre 14 godina

Tada Aleksandar Trifunović traži tajm-aut, i Zvezda serijom 15-0 preokreće na 26:29.

NO COMENT
(zapazanje, 9. januar 2010 22:22)

......

Ima. Dva "m". No comMent!

jane pfc

pre 14 godina

ma da,sad smo mi u kupu ueffa i onda je kup ueffa odnosno liga evrope jaca od lige sampiona...pa ti klubovi iz evrolige i tog vaseg kupa igraju u nekim ligama,oni koji su najbolji u tim ligama idu u evroligu a slabiji u taj kup,sta tu ima da se prica recimo roma koju je partizan poslednjih 5 god dobio u vecini duela dere benetton sa 30-40 razlike,cska koji je partizan takodje dobio nekoliko puta kao i prosle godine dere dobije dinamo u svakom duelu u rusiji i nije retko da ih oderu sa 20 razlike,za sole necu da pricam jer je francuska liga cudna asto se tice orleana on je poceo da igra i dobili su asvel koji je ubedljivo najbolji klub u francuskoj tako da je samo pitanje kad ce stici sole,onda recimo bilbao i huventud koji su u uleb kupu isto gube od unikahe,barce,reala,kaha laboral(tau keramika) po 15-20 razlike a mi smo ta top 4 kluba sve dobili poslednjih godina i tako je za svaki drugi klub iz bilo koje lige(a vi se uhvatili orleana),i posle se pojave likovi koji pisu o krizi ili o tome kako je mala razlika izmedju uleba i evrolige,uostalom rytas je poslednja 2 puta osvojio uleb cup u poslednje 2 god pa nece proci grupu u evroligi,msm da je to dovoljno i cestitam vam pre svega na punoj hali ali i na pobedi.

Zoki

pre 14 godina

Bravo momci svaka vam cast na sjajnoj igri i zasluzenoj pobedi. Pionir posle dugo vremena pun ali jos nije to ono sto pamtim odranije ,zato u utorak svi opet u halu da oderemo one Italijancice i da pruzimo dostojnu podrsku ovim momcima na celu sa Trifom zasluzili su oni to pozdrav

Zoki

pre 14 godina

Bravo momci svaka vam cast na sjajnoj igri i zasluzenoj pobedi. Pionir posle dugo vremena pun ali jos nije to ono sto pamtim odranije ,zato u utorak svi opet u halu da oderemo one Italijancice i da pruzimo dostojnu podrsku ovim momcima na celu sa Trifom zasluzili su oni to pozdrav

Tobias

pre 14 godina

@
ljudi ja sam zvezdas i zelim da bude realan i da se slozite sa mnom...
hemofarm po sastavu igraca ima ubedljivo najbolji tim(finansijski su najstabilniji)
posle njega dolazi zvezda koja bi imala bolju ekipu da ima centra(ali ga nema).
i na kraju partizan ( koji nema neki narocit sastav)ali ima dula vujosevica kojeg kao i marica volim kao sve na svetu i cenim.
ja sam pre svega srbin i u evroligi navijam za partizan
i uleb kupu za zvezdu i hemofarm a u prvenstvu za zvezdu.
pozivam sve prave patriote da preporuce ovaj komentar.
(srbija, 9. januar 2010 23:47)

Ej care, kako mozes da navijas za partizan u evroligi, kad im to donosi bodove za igranje u istoj? Sve se sabira i sa nlb i domacom ligom!

+ vidis kako ti grobari (konkretno "hahahaha") podrugljivo i sa podsmehom odgovaraju na lepe reci...

fabregas

pre 14 godina

@Sasa

To sto ste vi dobijali te timove to je za tvoju i klupsku istoriju. To se nigde ne pise ili bilo ko u Evropi pamti. Da li ti znas ko je pre tri godine igrao finale. Ne znas. Znas li sadstav F4 i gde se igralo finale . Ne znas. Znas li ko je bio pobednik. Ne znas. Mozda je za tebe i ostale uspeh biti medju 16 ili 12. To nije uspeh ne samo Partizana vec bilo kog tima..Jer mi nismo indijanci u kosarci. Da smo 16 ili 12 na svetskom prvenstvu u hokeju to bi bio lep uspeh jer smo u tom sportu zalutali ine predstavljamo nistaVazni su pobednici ili nosioci medalja. Na OI biti cetvrti kao da si bio i 55

le andro

pre 14 godina

uuu brate Fabregase, danas je nedelja...odmori se...a ok je da se neke nove stvari krenu od ponedeljka, to je idealan dan...eto npr sutra (ponedeljak) skokni malo do lekara da ti prepise nesto, bilo sta...samo da deluje...

poz svim realnim navijacima koji ne misle da bi Lietuvos Ritas u NLB ligi bio na sredini tabele.

HANIBAL

pre 14 godina

Ljudi o cemu vi pricate?
O dva takmicenja koja se po svemu razlikuju,a najvise po novcu. Dobar je Partizan,svaka cast na ovoj pobedi, ali budimo realni i pogledajmo jacinu grupe u kojoj se nalazite. Sto su vec rekli i nije neki uspeh medju sest biti cetvrti.
I ako sam veliki ZVEZDAS,jedino dobar u tom vasem sastavu je Dusko Vujosevic,bez njega vi ste nista!
Pozdrav za DELIJE

grrrroooobbbarrr

pre 14 godina

eo moram da prokomentarisem... svaka cast zvezdi na ovom treneru... mada za vas je bolje da je ostao pesic...rano je za ocenu ali vi imate skup igraca koji su vec duze zajedno i da vam je ostao pesic sa njegovim nacinom rada vi bi bili u mnogo boljoj poziciji u NLB... a ovako je jako tesko pricati o final four-u...medjutim mislim da ne vredi pricati o snazi lijetuvosa ili orleana... sve je to relativno i moze se gledati sa milion strana...i molio bih moje(grobare) da ne komentarisu vesti o zvezdi(u losem smislu) ukoliko nisu prozvani...jer nema razloga... sportski do kraja...
P.S. nadam se da ce profesionalni dizac trofeja nastaviti da razvija svoju vestinu....:D:D:D

zapazanje

pre 14 godina

•Tada Aleksandar Trifunović traži tajm-aut, i Zvezda serijom 15-0 preokreće na 26:29.

NO COMENT
(zapazanje, 9. januar 2010 22:22)

......

Ima. Dva "m". No comMent!
(Wolf, 9. januar 2010 23:52)

Hvala. Samo, nisu mi jasne tvoje tri recenice sa ukupno 4 reci i jednim slovom.

.

Dzemo

pre 14 godina

@ LaleBG

Slazem se sa tobom potpuno.
Jedino je pozitivna stvar sto pobedjujemo ali pobedjujemo na individualni kvalitet igraca(koji imamo, to nije sporno) a sto znaci - kad stane stalo je.
Nisam zadovoljan, ovaj tim moze vise, ja se samo nadam da se zavrsilo sa promenom trenera i da ce se Trifi dati sloboda da radi bez obzira na rezultate.
Partizan nam godinama crta kako se pravi uspesan sistem koji donosi rezultate, mucnite glavom bre vec jednom!

Ognjen

pre 14 godina

Decko ajde nelupetaj.Grupau kojoj je Partizan je najslabija od sve cetiri grupe. OLY i Unikaha kao odskacu ostali su svu u nivou.Pominjes Orlean. taj orlean ladno dobio Unikahu u gostima.U odnosu na proslu godinu kada su bili prvi drasticno promenili tim. Sole koji igra sa Zvezdom je drugi u prvenstvu sa dva poraza.Neces valjda reci
da je ZNLB liga jaca od francuske.Rytas je ekipakojavas je dobila20 i kusurrazlike u NLB ligi bi bila negde u sredini.Da li ti mislis da stejaci od Benetona , valencie, Zadra (koji nikada niste pobedili) i jos gomile klubova koji zbog kvote nemaju pravo da igraju Evroligu.samo u Spaniji ima jos 2-3 ekipe bolje od vas, Isti slucaj i sa Italijom,Rusijom,Grckom.Mozda si umislio da ste za F4 pacaki da osvojite. Nastavi da spavas i sanjas
(fabregas, 10. januar 2010 10:50)

Ti si prijatelju bas nerealan. Uostalom, zasto tebe interesuje tezina Partizanove grupe? Kako bi mogao da omalovazis uspeh za top16?
Ako vec pravis poredjenje, onda probaj da budes malo realniji. Da me ne shvati neko pogresno, ja mislim da je i Zvezdina grupa prilicno jaka.
Ali recimo Orlean, koji sasvim sigurno nije velikan evropske kosarke je ladno izbacio taj isti Beneton, sa dve ubedljive pobede.
Ritas je zvanicni osvajac Evro kupa.
Efes sa Rakocevicem, Santiagom, Kasunom i Amerikancima ima tim za F4.
Olimpijakos je jedan od favorita za titulu.
Sa Unikahom priznajem da smo imali srece, jer su bili oslabljeni prilicno kad smo ih pobedili. Sa druge strane, i mi smo bili nekompletni u prvoj utakmici.
Sve u svemu, ako se uporede Partizanova grupa (grupa B) sa ostalima, kao i broj pobeda Partizana (5, posto je realno da ce izgubiti od Olimpijakosa u gostima)moze da se vidi sledece:

Grupa A: Cibona ako pobedi Asvel ide dalje, i to sa skorom 3-7 (Orlean ako bude imao taj skor i dalje ce biti poslednji)

Grupa C: Partizanov skor od 5-4 (trenutno) bi uveliko garantovao prolazak u top16. Ovako, borba je izmedju Marusija i Lotomatike koji imaju 3-6 trenutno.

Grupa D: ista prica kao u grupi C, samo se borba bije izmedju Armanija i Prokoma (takodje 3-6).

Prema tome, da mi zaboravimo kome je teze ili lakse. Ja zelim Zvezdi da osvoji Evro kup i da sledece sezone igra Evroligu. Neka domace titule, makar jos ove godine ipak ostanu kod nas :)

Denilson

pre 14 godina

Bravo Zvezdo!!!
Juce sjajna igra u napadu (Nedovic, Dragicevic, Stevic, Keselj, Bakic i drugi, puna hala, zaista sam uzivao juce. Samo da Trifunovic ostane sto duze u Zvezdi

Samo zvezda

pre 14 godina

Cestitam Zvezdi na pobedi i Trifunovicu na ociglednom INTELIGENTNOM vodjenju utakmice! Cestitam pre svih Nedovicu i Stevicu jer momci su se kao feniksi digli iz pepela,naravno zahvaljujuci treneru! Dragiceviceve rodjake bih zamolio da mu poruke da je naj naj u svemu naj salju na privatni broj jer je decko hiljadu svetlosnih godina udaljen od toga!!!Pokazao je samo da kada hoce moze da doda loptu a sto se suta tice koliko ih je sa 9 m sutnuo bez ikakvog rezona,samo sto mu se moglo!! Napred Zvezdo!!!