Nedelja, 13.12.2009.

22:25

Vujošević: Ne kajem se zbog Zvezde

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević, tvorac svih uspeha 'crno-belih' u poslednjih osam godina, izjavio je da i dalje radi sa istim žarom.

Izvor: B92

Vujoševiæ: Ne kajem se zbog Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Darkman

pre 14 godina

Citam komentare i prva stvar sto mogu primetiti je da mnogi pitaju da li je Dule Srbin ili Crnogorac? Ako se setite konferencije posle finala sezone 05/06 kada je Dule rekao cuvenu recenicu "SMRT FASIZMU ZIVEO PARTIZAN", Dule je tada rekao da se izjasnjava kao Jugosloven, a da je njegova druga nacionalnost PARTIZANOVAC!

goran

pre 14 godina

Dule, ostani bar jos jednu godinu, da sa ovim timom dogodine odemo na F4 (najmanje F8) pa posle mozes u inostranstvo. To bi bila jubilarna 10-a sezona i jubilarna 10-a titula!

Sanja74

pre 14 godina

──► DULE VUJOŠEVIĆ ◄──
Kako me nerviraju ovi neuki koji se pitaju da li je Dule Srbin ili Crnogorac. Pa Srbin je iz Crne Gore, a Crnogorac je reč koja opisuje geografsko poreklo, koje se tokom vremena (nečijom željom ) pretvorilo u nacionalnost.
DUVOJSN, DUVOJSN,
I FEEL DUVOJSN !!!

zli

pre 14 godina

Sad mi nesto pade napamet. Stalno prozivate Duleta te pravi za ovu reprezentaciju te za onu a za koga pravi Zvezda? Mislim da imaju najacu splavarsku i besmislenih izgovora reprezentaciju za tu ste najvise dali.

CrNoGoRaC

pre 14 godina

samo se nadam da ce dule priblizne rezultate ostvariti sa nama (crnom gorom)... jer je stvarno najbolji trener na ovim prostorima....

Predo

pre 14 godina

Jedna mi stvar nije jasna jos uvijek. Mi posmatramo pripadnost klubovima kao pripadnost nekoj religiji. OK, za navijace to otprilike jest tako. Malo ko je poceo navijati, recimo, za Partizan, pa onda za Zvezdu. Ali, za jednog sportistu ili trenera to je posao. Moze vam biti bolje u jednoj sredini nego u drugoj, ali zar mislite da bi Rakocevic radije igrao u Turskoj, nego u Srbiji, kada bi bio isto placen. Pa i to, Crnogorac ili Srbin, to je ispalo maltene da se mozete izjasniti kako vam se svidja, sto je presedan i samo pokazuje da se radi o jednom narodu. Meni jedino smeta kad u bilo kom klubu vidim da vise od pola sastava cine stranci (ne racunam bosance, crnogorce, pa cak i Slovence). Najbolji primjer je Makabi, u kom igra poneki Izraelac i to samo kad je utakmica vec rijesena, a posljedica je sto reprezentacija Izraela nije nikad nista napravila, a kosarka je veoma popularan sport tamo.

mikele

pre 14 godina

Duletov sistem vrednosti je odavno zaboravljen. Gotovo pred izumiranjem, ali on ga uporno brani i to sa velikim uspehom. To je neprocenljivo blago za mlade generacije. Naravno, posebno za Partizan. Hvala ti sto pises istoriju, a Bogu hvala sto smo i mi deo nje.

LordRed

pre 14 godina

Ja sam vatreni navijac Zvezde i nikada ne bih mogao da navijam za Partizan u prvenstvu, ali, moram da kazem da je Dusko Vujosevic zasluzan sto sam kao pravi Srbin na evropskim utakmicama navijao za Partizan, jer kada se navija za srpski tim koji igra protiv stranaca, navija se za Srbiju. Pozdrav od pravog Delije i pravog Srbina.

djordjevic

pre 14 godina

Bez ikakve namere da ga previse hvalim, ovakva licnost se tesko vidja medju kosarkaskim trenerima. Mi ga volimo, oni ga mrze, a on svojom filozofijim i radom tera sve da ga postuju. Oni koji ce da kazu da ga ne postuju, nek se zapitaju da li bi na klupi hteli da imaju istog trenera osam godina za koga svi igraci, i domaci i strani, kazu da je najbolji sa kojim su ikada radili...Sto bi Lazme rekao na pitanje ko je bio najtezi centar za cuvanje:'Pekovic, of course...that's Dule's school'.
Naravno, ima Dule i nedostataka kao i jednu OGROMNU MRLjU na njegovo ponasanje- ono u Vrscu. To ipak nije lako zaboraviti.

DULE VUJOSEVIC SHALALALALAAA

dule pfc

pre 14 godina

Ponekad ne znam da li je Dule srbin ili crnogorac.
Izgleda da ne zna ni on.

No,to nije vazno.Dule je pre svega veliki covek,pa tek onda trener!
Treba biti covek,pa ostati u Partizanu pored ponuda inostranih klubova!Verujem da ih ima i da su velike ponude za njega!Pogotovo sad,kad je proglasen za najboljeg trenera u Evro Ligi!Nadam se da jos uvek ima snage da se izbori sa finansijama!!!

Grobari pomozimo PARTIZANU kad vec nismo Zvezda pa da nam Srbija pomaze!!!!

Djorgo

pre 14 godina

Cudno da jos nema komentara, ili se barem ne vide. Intervju, nista posbeno, sve je ok. Intersantan je slucaj Vujosevica, tvrdoglav covek, kome marketing igurno nije jaca strana, ali posvecen kosarci i napravio je zaista neverovatne rezultate. Reako bi covek, za nekog ko je u punoj snazi da je posle Ace Nikoica mozda vec sada zaorao ``najdublju brazdu``. Primer koji bi trebalo predociti mladjima (posebno onima koji ne prate sport) za razmisljanje ...

Sale

pre 14 godina

Znam, da kada sa sinom odem u Pionir, da ce nauciti kako se voli klub, kako se bori do pobede, kako se igra od srca i ljubavi prema dresu koji nosis. Ucim ga da nista nepada sa neba i da ti momci moraju mnogo da rade da bi nesto postigli. Da ako si posvecen tome sto radis i ako radis ono sto volis da uspeh nemoze da izostane. Dule Vujosevicu veliko Hvala za sve sto cinis za Partizan i za nas!!!

AC Miki

pre 14 godina

@DANILO. Sta tebe boli da li je on Srb ili Cg? Covjece,on vodi 8 sezona nas partizan kroz LS,za domace trofeje da ne pricam. Mnogo mi smeta sto vi u Srbiji sport mijesate sa politikom. Znaci,on ako je Crnogorac(a znam da jeste,izjavio je na SOSu kod Tegeltije) onda nista ne vrijedi ovih 9 nacionalnih titula. Svasta! Pozz z sve prave navijace KK Partizana.

BBB MOSTAR

pre 14 godina

ako ćemo pošteno, vujošević je najbolji košarkaški stručnjak europe u ovom trenutku... u najboljim je godinama za trenera, dobar je psiholog, ima autoritet, svake godine napravi 3 vrhunska igrača...

Vlado

pre 14 godina

@danilo
Bas bih voleo da si u pravu, i to ne samo grad nego ceo sportski svet kod nas. Nazalost, to jos ne stize, ne mogu reci zasto, ali je bolno videti svake godine najbolje igrace odlaziti posto klub nema para da ih zadrzi. Dzabe ti postizes rezultate kod nas, kada od toga nema koja kinta da se izvuce!! U fudbalu su transferi i ulaznice ko zna koliko skuplji u odnosu na koasarku...

legolas

pre 14 godina

evo navijacam sam zvezde i bas cenim duska vujosevica,ali on pominje Zvezdu cesto kao Hrvati Srbiju,ne znam zasto mu to treba...neka gleda svoja posla...da su navijaci Partizana verni dali bi svako po 100 evra da klub zadrzi i pojaca tim,jer mislim da bi svakom navijacu Partizana bilo
draze da Partizan igra final 4 ili jurisa na titulu u evroligi,nego da primera radi te pare potrosi na neki izlazak vise ili neku garderobu,patike ili neki deo za komp,auto ili slicno
(navijac_iz_fotelje, 13. decembar 2009 23:10)



A da li bi ti dao 100 evra kao navijac Zvezde za FK ili KK CZ ? Tad bi ste imali Pesica za trenera ili nekog vanserijskog igraca...

trockey

pre 14 godina

(navijac_iz_fotelje, 13. decembar 2009 23:10)

Brate, daj ti 100 € za zvezdu.. Ko sad ima toliko para da da u dobrotvorne svrhe??? Ja da imam platu 5000€, ne bih zalio da 500€ mesecno dajem u kasu Partizana..

ja

pre 14 godina

(Tomo BG, 13. decembar 2009 22:44)

Da da, napustio bi pun Pionir i najbolju atmosferu u Evropi da bi trenirao anti-talente pred praznim tribinama i kojima je najvatreniji navijac ona baba sa naocarima sa zastavom Cibone. A to koliko je cibona veliki klub pokazujete iz godine u godinu...

zli

pre 14 godina

Niksicko Pivo, Ofk, kostunice sve jedan te isti lik uvek spreman da dobija negativne glasove. Sad je kao navijac Zvezde pre je bio Partizana a letos nas je zabavljao pisuci protiv Ivkovica i reprezentacije. Puno pozdrava i napisi nesto pred Orlean to me uvek motivise da sam jos glasniji u svojoj podrsci Srpskoj kosarci na celu sa predivnim Partizanom. Crno bela familija priznajte da bi i vi voleli da ste clan iste.

nemanja

pre 14 godina

Dule je oduvek zeleo voditi veliki europski klub!!




(Na njegovu zalost,u Ciboni su zasad zadovoljni Perasovicem)
(Tomo BG, 13. decembar 2009 22:44)


Ako su zadovoljni poslednjim mestom u A grupi evrolige sa samo 1 pobedom i 6 poraza, sa kos razlikom -103, sa porazom od 45 razlike protiv Montepaskija usred Zagreba, sa ubedljivo najmanje datih koseva u evroligi (423 poena na 7 utakmica) onda su stvarno veliki mazohisti i kosarkaske neznalice.

Dule Vujosevic trenira jedan od najvecih klubova u Evropi-Kosarkaski klub Partizan i zvanicno je najbolji trener u Evropi dobivsi prosle sezone nagradu "Alexander Gomelskiy" za najboljeg trenera evrolige!!!

Nikola

pre 14 godina

Jednostavno-Doktor! Ono sto izdvaja Duleta u odnosu na druge trenere je iskljucivo FANATICAN RAD.Sve sto je postigao postigao je svojim radom, a to su one vrednosti koje su u ovoj drzavi odavno zaboravljene. Zato ga jos vise cenim, sto se USPESNO bori sa vetrenjacama. Svi oni koji ga pljuju i vredjaju bi sve na svetu dali da taj isti Dule vodi njihov tim. Znaju oni to... Zato ga jos vise i pljuju. DEVOTION=DULETION

Niksicko pivo

pre 14 godina

Partizan je moj neprijatelj.. izjava Dula Vujosevica.. (nmg sad traziti link).

Citav tim vam navija za Zvezdu, pa cak i navijaci. :))

KKP

pre 14 godina

kada bi obezbedili toliko da najbolji igraci ostanu bar 3god sa Dulom bio bi to tim bez premca u evropi.
Samo kad se zamisle igraci koji su u timu sada i oni koji su otisli u zadnje dve godine, da su zajedno u jednom timu deluje zastrasujuce...

Rior

pre 14 godina

Od Dula bi ove mlade generacije, za koje je materijalno sve a duhovno nista, mogle mnogo da nauce. On vraca veru u ljude.Hvala ti sto postojis,sto dokazujes da cast , cojstvo i romantika jos nisu izumrli.

Dejan

pre 14 godina

"Dule je oduvek zeleo voditi veliki europski klub!!
(Na njegovu zalost,u Ciboni su zasad zadovoljni Perasovicem)
(Tomo BG, 13. decembar 2009 22:44)"

A takodje su zadovoljni i mestom u 'A' grupi Eurolige (a losiju kos razliku od Cibone ima samo EWE Baskets iz grupe 'D') :D

saharlo

pre 14 godina

a sto si takav Duuuuleeee...komsinici bi bilo puno lakse da kazes da je drobnjak ipak bio u autu.....ahahahahahha....molim te nikad nas ne napustaj....imamo u planu da osnujemo fond DR DULE WOOJOSEVIC....i oformimo fond za tebe i igrace....u pripremi je sve to....

Rior

pre 14 godina

Od Dula bi ove mlade generacije, za koje je materijalno sve a duhovno nista, mogle mnogo da nauce. On vraca veru u ljude.Hvala ti sto postojis,sto dokazujes da cast , cojstvo i romantika jos nisu izumrli.

cartmanx

pre 14 godina

Partizan je moj neprijatelj.. izjava Dula Vujosevica.. (nmg sad traziti link).

Citav tim vam navija za Zvezdu, pa cak i navijaci. :))
(Niksicko pivo, 13. decembar 2009 23:09)

Pa ne mozes zato sto ta izjava i ne postoji a ti izmisljas li izmisljas, blago tebi....

navijac_iz_fotelje

pre 14 godina

evo navijacam sam zvezde i bas cenim duska vujosevica,ali on pominje Zvezdu cesto kao Hrvati Srbiju,ne znam zasto mu to treba...neka gleda svoja posla...da su navijaci Partizana verni dali bi svako po 100 evra da klub zadrzi i pojaca tim,jer mislim da bi svakom navijacu Partizana bilo
draze da Partizan igra final 4 ili jurisa na titulu u evroligi,nego da primera radi te pare potrosi na neki izlazak vise ili neku garderobu,patike ili neki deo za komp,auto ili slicno

Sasa The Grobar

pre 14 godina

...."Ima igrača koji pokazuju napredak, nadam se da će se pojaviti novi i da će doprineti kvalitetom da naša košarka nastavi uspešnim putevima“, zaključio je on.

Tako je kralju, "NASA KOSARKA"...Dule je samo potvrdio ono sto svi znaju, a oni "vecito drugi" se prave da ne znaju: DUle je veci Srbin od svih nas zajedno.....

danilo

pre 14 godina

Dule i na terenu i u svojim izjavama stalno dokazuje isto:Da je cudotvorac kada je kosarka u pitanju i da je jedan pametan i normalan u ostalom.Kad se covek seti svih klinaca od kojih je napravio svetske zvezde+uspesi Partizana + odanost Partizanu i Beogradu,moze samo da se nada da ce se i grad oduziti ovom velikom treneru!

nemanja

pre 14 godina

Dule je oduvek zeleo voditi veliki europski klub!!




(Na njegovu zalost,u Ciboni su zasad zadovoljni Perasovicem)
(Tomo BG, 13. decembar 2009 22:44)


Ako su zadovoljni poslednjim mestom u A grupi evrolige sa samo 1 pobedom i 6 poraza, sa kos razlikom -103, sa porazom od 45 razlike protiv Montepaskija usred Zagreba, sa ubedljivo najmanje datih koseva u evroligi (423 poena na 7 utakmica) onda su stvarno veliki mazohisti i kosarkaske neznalice.

Dule Vujosevic trenira jedan od najvecih klubova u Evropi-Kosarkaski klub Partizan i zvanicno je najbolji trener u Evropi dobivsi prosle sezone nagradu "Alexander Gomelskiy" za najboljeg trenera evrolige!!!

BBB MOSTAR

pre 14 godina

ako ćemo pošteno, vujošević je najbolji košarkaški stručnjak europe u ovom trenutku... u najboljim je godinama za trenera, dobar je psiholog, ima autoritet, svake godine napravi 3 vrhunska igrača...

ja

pre 14 godina

(Tomo BG, 13. decembar 2009 22:44)

Da da, napustio bi pun Pionir i najbolju atmosferu u Evropi da bi trenirao anti-talente pred praznim tribinama i kojima je najvatreniji navijac ona baba sa naocarima sa zastavom Cibone. A to koliko je cibona veliki klub pokazujete iz godine u godinu...

Rior

pre 14 godina

Od Dula bi ove mlade generacije, za koje je materijalno sve a duhovno nista, mogle mnogo da nauce. On vraca veru u ljude.Hvala ti sto postojis,sto dokazujes da cast , cojstvo i romantika jos nisu izumrli.

danilo

pre 14 godina

Dule i na terenu i u svojim izjavama stalno dokazuje isto:Da je cudotvorac kada je kosarka u pitanju i da je jedan pametan i normalan u ostalom.Kad se covek seti svih klinaca od kojih je napravio svetske zvezde+uspesi Partizana + odanost Partizanu i Beogradu,moze samo da se nada da ce se i grad oduziti ovom velikom treneru!

AC Miki

pre 14 godina

@DANILO. Sta tebe boli da li je on Srb ili Cg? Covjece,on vodi 8 sezona nas partizan kroz LS,za domace trofeje da ne pricam. Mnogo mi smeta sto vi u Srbiji sport mijesate sa politikom. Znaci,on ako je Crnogorac(a znam da jeste,izjavio je na SOSu kod Tegeltije) onda nista ne vrijedi ovih 9 nacionalnih titula. Svasta! Pozz z sve prave navijace KK Partizana.

Sale

pre 14 godina

Znam, da kada sa sinom odem u Pionir, da ce nauciti kako se voli klub, kako se bori do pobede, kako se igra od srca i ljubavi prema dresu koji nosis. Ucim ga da nista nepada sa neba i da ti momci moraju mnogo da rade da bi nesto postigli. Da ako si posvecen tome sto radis i ako radis ono sto volis da uspeh nemoze da izostane. Dule Vujosevicu veliko Hvala za sve sto cinis za Partizan i za nas!!!

zli

pre 14 godina

Niksicko Pivo, Ofk, kostunice sve jedan te isti lik uvek spreman da dobija negativne glasove. Sad je kao navijac Zvezde pre je bio Partizana a letos nas je zabavljao pisuci protiv Ivkovica i reprezentacije. Puno pozdrava i napisi nesto pred Orlean to me uvek motivise da sam jos glasniji u svojoj podrsci Srpskoj kosarci na celu sa predivnim Partizanom. Crno bela familija priznajte da bi i vi voleli da ste clan iste.

trockey

pre 14 godina

(navijac_iz_fotelje, 13. decembar 2009 23:10)

Brate, daj ti 100 € za zvezdu.. Ko sad ima toliko para da da u dobrotvorne svrhe??? Ja da imam platu 5000€, ne bih zalio da 500€ mesecno dajem u kasu Partizana..

legolas

pre 14 godina

evo navijacam sam zvezde i bas cenim duska vujosevica,ali on pominje Zvezdu cesto kao Hrvati Srbiju,ne znam zasto mu to treba...neka gleda svoja posla...da su navijaci Partizana verni dali bi svako po 100 evra da klub zadrzi i pojaca tim,jer mislim da bi svakom navijacu Partizana bilo
draze da Partizan igra final 4 ili jurisa na titulu u evroligi,nego da primera radi te pare potrosi na neki izlazak vise ili neku garderobu,patike ili neki deo za komp,auto ili slicno
(navijac_iz_fotelje, 13. decembar 2009 23:10)



A da li bi ti dao 100 evra kao navijac Zvezde za FK ili KK CZ ? Tad bi ste imali Pesica za trenera ili nekog vanserijskog igraca...

dule pfc

pre 14 godina

Ponekad ne znam da li je Dule srbin ili crnogorac.
Izgleda da ne zna ni on.

No,to nije vazno.Dule je pre svega veliki covek,pa tek onda trener!
Treba biti covek,pa ostati u Partizanu pored ponuda inostranih klubova!Verujem da ih ima i da su velike ponude za njega!Pogotovo sad,kad je proglasen za najboljeg trenera u Evro Ligi!Nadam se da jos uvek ima snage da se izbori sa finansijama!!!

Grobari pomozimo PARTIZANU kad vec nismo Zvezda pa da nam Srbija pomaze!!!!

Nikola

pre 14 godina

Jednostavno-Doktor! Ono sto izdvaja Duleta u odnosu na druge trenere je iskljucivo FANATICAN RAD.Sve sto je postigao postigao je svojim radom, a to su one vrednosti koje su u ovoj drzavi odavno zaboravljene. Zato ga jos vise cenim, sto se USPESNO bori sa vetrenjacama. Svi oni koji ga pljuju i vredjaju bi sve na svetu dali da taj isti Dule vodi njihov tim. Znaju oni to... Zato ga jos vise i pljuju. DEVOTION=DULETION

LordRed

pre 14 godina

Ja sam vatreni navijac Zvezde i nikada ne bih mogao da navijam za Partizan u prvenstvu, ali, moram da kazem da je Dusko Vujosevic zasluzan sto sam kao pravi Srbin na evropskim utakmicama navijao za Partizan, jer kada se navija za srpski tim koji igra protiv stranaca, navija se za Srbiju. Pozdrav od pravog Delije i pravog Srbina.

Djorgo

pre 14 godina

Cudno da jos nema komentara, ili se barem ne vide. Intervju, nista posbeno, sve je ok. Intersantan je slucaj Vujosevica, tvrdoglav covek, kome marketing igurno nije jaca strana, ali posvecen kosarci i napravio je zaista neverovatne rezultate. Reako bi covek, za nekog ko je u punoj snazi da je posle Ace Nikoica mozda vec sada zaorao ``najdublju brazdu``. Primer koji bi trebalo predociti mladjima (posebno onima koji ne prate sport) za razmisljanje ...

navijac_iz_fotelje

pre 14 godina

evo navijacam sam zvezde i bas cenim duska vujosevica,ali on pominje Zvezdu cesto kao Hrvati Srbiju,ne znam zasto mu to treba...neka gleda svoja posla...da su navijaci Partizana verni dali bi svako po 100 evra da klub zadrzi i pojaca tim,jer mislim da bi svakom navijacu Partizana bilo
draze da Partizan igra final 4 ili jurisa na titulu u evroligi,nego da primera radi te pare potrosi na neki izlazak vise ili neku garderobu,patike ili neki deo za komp,auto ili slicno

mikele

pre 14 godina

Duletov sistem vrednosti je odavno zaboravljen. Gotovo pred izumiranjem, ali on ga uporno brani i to sa velikim uspehom. To je neprocenljivo blago za mlade generacije. Naravno, posebno za Partizan. Hvala ti sto pises istoriju, a Bogu hvala sto smo i mi deo nje.

Niksicko pivo

pre 14 godina

Partizan je moj neprijatelj.. izjava Dula Vujosevica.. (nmg sad traziti link).

Citav tim vam navija za Zvezdu, pa cak i navijaci. :))

Sanja74

pre 14 godina

──► DULE VUJOŠEVIĆ ◄──
Kako me nerviraju ovi neuki koji se pitaju da li je Dule Srbin ili Crnogorac. Pa Srbin je iz Crne Gore, a Crnogorac je reč koja opisuje geografsko poreklo, koje se tokom vremena (nečijom željom ) pretvorilo u nacionalnost.
DUVOJSN, DUVOJSN,
I FEEL DUVOJSN !!!

cartmanx

pre 14 godina

Partizan je moj neprijatelj.. izjava Dula Vujosevica.. (nmg sad traziti link).

Citav tim vam navija za Zvezdu, pa cak i navijaci. :))
(Niksicko pivo, 13. decembar 2009 23:09)

Pa ne mozes zato sto ta izjava i ne postoji a ti izmisljas li izmisljas, blago tebi....

Dejan

pre 14 godina

"Dule je oduvek zeleo voditi veliki europski klub!!
(Na njegovu zalost,u Ciboni su zasad zadovoljni Perasovicem)
(Tomo BG, 13. decembar 2009 22:44)"

A takodje su zadovoljni i mestom u 'A' grupi Eurolige (a losiju kos razliku od Cibone ima samo EWE Baskets iz grupe 'D') :D

Vlado

pre 14 godina

@danilo
Bas bih voleo da si u pravu, i to ne samo grad nego ceo sportski svet kod nas. Nazalost, to jos ne stize, ne mogu reci zasto, ali je bolno videti svake godine najbolje igrace odlaziti posto klub nema para da ih zadrzi. Dzabe ti postizes rezultate kod nas, kada od toga nema koja kinta da se izvuce!! U fudbalu su transferi i ulaznice ko zna koliko skuplji u odnosu na koasarku...

djordjevic

pre 14 godina

Bez ikakve namere da ga previse hvalim, ovakva licnost se tesko vidja medju kosarkaskim trenerima. Mi ga volimo, oni ga mrze, a on svojom filozofijim i radom tera sve da ga postuju. Oni koji ce da kazu da ga ne postuju, nek se zapitaju da li bi na klupi hteli da imaju istog trenera osam godina za koga svi igraci, i domaci i strani, kazu da je najbolji sa kojim su ikada radili...Sto bi Lazme rekao na pitanje ko je bio najtezi centar za cuvanje:'Pekovic, of course...that's Dule's school'.
Naravno, ima Dule i nedostataka kao i jednu OGROMNU MRLjU na njegovo ponasanje- ono u Vrscu. To ipak nije lako zaboraviti.

DULE VUJOSEVIC SHALALALALAAA

zli

pre 14 godina

Sad mi nesto pade napamet. Stalno prozivate Duleta te pravi za ovu reprezentaciju te za onu a za koga pravi Zvezda? Mislim da imaju najacu splavarsku i besmislenih izgovora reprezentaciju za tu ste najvise dali.

Sasa The Grobar

pre 14 godina

...."Ima igrača koji pokazuju napredak, nadam se da će se pojaviti novi i da će doprineti kvalitetom da naša košarka nastavi uspešnim putevima“, zaključio je on.

Tako je kralju, "NASA KOSARKA"...Dule je samo potvrdio ono sto svi znaju, a oni "vecito drugi" se prave da ne znaju: DUle je veci Srbin od svih nas zajedno.....

CrNoGoRaC

pre 14 godina

samo se nadam da ce dule priblizne rezultate ostvariti sa nama (crnom gorom)... jer je stvarno najbolji trener na ovim prostorima....

goran

pre 14 godina

Dule, ostani bar jos jednu godinu, da sa ovim timom dogodine odemo na F4 (najmanje F8) pa posle mozes u inostranstvo. To bi bila jubilarna 10-a sezona i jubilarna 10-a titula!

saharlo

pre 14 godina

a sto si takav Duuuuleeee...komsinici bi bilo puno lakse da kazes da je drobnjak ipak bio u autu.....ahahahahahha....molim te nikad nas ne napustaj....imamo u planu da osnujemo fond DR DULE WOOJOSEVIC....i oformimo fond za tebe i igrace....u pripremi je sve to....

KKP

pre 14 godina

kada bi obezbedili toliko da najbolji igraci ostanu bar 3god sa Dulom bio bi to tim bez premca u evropi.
Samo kad se zamisle igraci koji su u timu sada i oni koji su otisli u zadnje dve godine, da su zajedno u jednom timu deluje zastrasujuce...

Predo

pre 14 godina

Jedna mi stvar nije jasna jos uvijek. Mi posmatramo pripadnost klubovima kao pripadnost nekoj religiji. OK, za navijace to otprilike jest tako. Malo ko je poceo navijati, recimo, za Partizan, pa onda za Zvezdu. Ali, za jednog sportistu ili trenera to je posao. Moze vam biti bolje u jednoj sredini nego u drugoj, ali zar mislite da bi Rakocevic radije igrao u Turskoj, nego u Srbiji, kada bi bio isto placen. Pa i to, Crnogorac ili Srbin, to je ispalo maltene da se mozete izjasniti kako vam se svidja, sto je presedan i samo pokazuje da se radi o jednom narodu. Meni jedino smeta kad u bilo kom klubu vidim da vise od pola sastava cine stranci (ne racunam bosance, crnogorce, pa cak i Slovence). Najbolji primjer je Makabi, u kom igra poneki Izraelac i to samo kad je utakmica vec rijesena, a posljedica je sto reprezentacija Izraela nije nikad nista napravila, a kosarka je veoma popularan sport tamo.

Rior

pre 14 godina

Od Dula bi ove mlade generacije, za koje je materijalno sve a duhovno nista, mogle mnogo da nauce. On vraca veru u ljude.Hvala ti sto postojis,sto dokazujes da cast , cojstvo i romantika jos nisu izumrli.

Darkman

pre 14 godina

Citam komentare i prva stvar sto mogu primetiti je da mnogi pitaju da li je Dule Srbin ili Crnogorac? Ako se setite konferencije posle finala sezone 05/06 kada je Dule rekao cuvenu recenicu "SMRT FASIZMU ZIVEO PARTIZAN", Dule je tada rekao da se izjasnjava kao Jugosloven, a da je njegova druga nacionalnost PARTIZANOVAC!

Niksicko pivo

pre 14 godina

Partizan je moj neprijatelj.. izjava Dula Vujosevica.. (nmg sad traziti link).

Citav tim vam navija za Zvezdu, pa cak i navijaci. :))

navijac_iz_fotelje

pre 14 godina

evo navijacam sam zvezde i bas cenim duska vujosevica,ali on pominje Zvezdu cesto kao Hrvati Srbiju,ne znam zasto mu to treba...neka gleda svoja posla...da su navijaci Partizana verni dali bi svako po 100 evra da klub zadrzi i pojaca tim,jer mislim da bi svakom navijacu Partizana bilo
draze da Partizan igra final 4 ili jurisa na titulu u evroligi,nego da primera radi te pare potrosi na neki izlazak vise ili neku garderobu,patike ili neki deo za komp,auto ili slicno

Rior

pre 14 godina

Od Dula bi ove mlade generacije, za koje je materijalno sve a duhovno nista, mogle mnogo da nauce. On vraca veru u ljude.Hvala ti sto postojis,sto dokazujes da cast , cojstvo i romantika jos nisu izumrli.

Sanja74

pre 14 godina

──► DULE VUJOŠEVIĆ ◄──
Kako me nerviraju ovi neuki koji se pitaju da li je Dule Srbin ili Crnogorac. Pa Srbin je iz Crne Gore, a Crnogorac je reč koja opisuje geografsko poreklo, koje se tokom vremena (nečijom željom ) pretvorilo u nacionalnost.
DUVOJSN, DUVOJSN,
I FEEL DUVOJSN !!!

CrNoGoRaC

pre 14 godina

samo se nadam da ce dule priblizne rezultate ostvariti sa nama (crnom gorom)... jer je stvarno najbolji trener na ovim prostorima....

danilo

pre 14 godina

Dule i na terenu i u svojim izjavama stalno dokazuje isto:Da je cudotvorac kada je kosarka u pitanju i da je jedan pametan i normalan u ostalom.Kad se covek seti svih klinaca od kojih je napravio svetske zvezde+uspesi Partizana + odanost Partizanu i Beogradu,moze samo da se nada da ce se i grad oduziti ovom velikom treneru!

AC Miki

pre 14 godina

@DANILO. Sta tebe boli da li je on Srb ili Cg? Covjece,on vodi 8 sezona nas partizan kroz LS,za domace trofeje da ne pricam. Mnogo mi smeta sto vi u Srbiji sport mijesate sa politikom. Znaci,on ako je Crnogorac(a znam da jeste,izjavio je na SOSu kod Tegeltije) onda nista ne vrijedi ovih 9 nacionalnih titula. Svasta! Pozz z sve prave navijace KK Partizana.

dule pfc

pre 14 godina

Ponekad ne znam da li je Dule srbin ili crnogorac.
Izgleda da ne zna ni on.

No,to nije vazno.Dule je pre svega veliki covek,pa tek onda trener!
Treba biti covek,pa ostati u Partizanu pored ponuda inostranih klubova!Verujem da ih ima i da su velike ponude za njega!Pogotovo sad,kad je proglasen za najboljeg trenera u Evro Ligi!Nadam se da jos uvek ima snage da se izbori sa finansijama!!!

Grobari pomozimo PARTIZANU kad vec nismo Zvezda pa da nam Srbija pomaze!!!!

trockey

pre 14 godina

(navijac_iz_fotelje, 13. decembar 2009 23:10)

Brate, daj ti 100 € za zvezdu.. Ko sad ima toliko para da da u dobrotvorne svrhe??? Ja da imam platu 5000€, ne bih zalio da 500€ mesecno dajem u kasu Partizana..

zli

pre 14 godina

Niksicko Pivo, Ofk, kostunice sve jedan te isti lik uvek spreman da dobija negativne glasove. Sad je kao navijac Zvezde pre je bio Partizana a letos nas je zabavljao pisuci protiv Ivkovica i reprezentacije. Puno pozdrava i napisi nesto pred Orlean to me uvek motivise da sam jos glasniji u svojoj podrsci Srpskoj kosarci na celu sa predivnim Partizanom. Crno bela familija priznajte da bi i vi voleli da ste clan iste.

LordRed

pre 14 godina

Ja sam vatreni navijac Zvezde i nikada ne bih mogao da navijam za Partizan u prvenstvu, ali, moram da kazem da je Dusko Vujosevic zasluzan sto sam kao pravi Srbin na evropskim utakmicama navijao za Partizan, jer kada se navija za srpski tim koji igra protiv stranaca, navija se za Srbiju. Pozdrav od pravog Delije i pravog Srbina.

nemanja

pre 14 godina

Dule je oduvek zeleo voditi veliki europski klub!!




(Na njegovu zalost,u Ciboni su zasad zadovoljni Perasovicem)
(Tomo BG, 13. decembar 2009 22:44)


Ako su zadovoljni poslednjim mestom u A grupi evrolige sa samo 1 pobedom i 6 poraza, sa kos razlikom -103, sa porazom od 45 razlike protiv Montepaskija usred Zagreba, sa ubedljivo najmanje datih koseva u evroligi (423 poena na 7 utakmica) onda su stvarno veliki mazohisti i kosarkaske neznalice.

Dule Vujosevic trenira jedan od najvecih klubova u Evropi-Kosarkaski klub Partizan i zvanicno je najbolji trener u Evropi dobivsi prosle sezone nagradu "Alexander Gomelskiy" za najboljeg trenera evrolige!!!

legolas

pre 14 godina

evo navijacam sam zvezde i bas cenim duska vujosevica,ali on pominje Zvezdu cesto kao Hrvati Srbiju,ne znam zasto mu to treba...neka gleda svoja posla...da su navijaci Partizana verni dali bi svako po 100 evra da klub zadrzi i pojaca tim,jer mislim da bi svakom navijacu Partizana bilo
draze da Partizan igra final 4 ili jurisa na titulu u evroligi,nego da primera radi te pare potrosi na neki izlazak vise ili neku garderobu,patike ili neki deo za komp,auto ili slicno
(navijac_iz_fotelje, 13. decembar 2009 23:10)



A da li bi ti dao 100 evra kao navijac Zvezde za FK ili KK CZ ? Tad bi ste imali Pesica za trenera ili nekog vanserijskog igraca...

saharlo

pre 14 godina

a sto si takav Duuuuleeee...komsinici bi bilo puno lakse da kazes da je drobnjak ipak bio u autu.....ahahahahahha....molim te nikad nas ne napustaj....imamo u planu da osnujemo fond DR DULE WOOJOSEVIC....i oformimo fond za tebe i igrace....u pripremi je sve to....

Sasa The Grobar

pre 14 godina

...."Ima igrača koji pokazuju napredak, nadam se da će se pojaviti novi i da će doprineti kvalitetom da naša košarka nastavi uspešnim putevima“, zaključio je on.

Tako je kralju, "NASA KOSARKA"...Dule je samo potvrdio ono sto svi znaju, a oni "vecito drugi" se prave da ne znaju: DUle je veci Srbin od svih nas zajedno.....

ja

pre 14 godina

(Tomo BG, 13. decembar 2009 22:44)

Da da, napustio bi pun Pionir i najbolju atmosferu u Evropi da bi trenirao anti-talente pred praznim tribinama i kojima je najvatreniji navijac ona baba sa naocarima sa zastavom Cibone. A to koliko je cibona veliki klub pokazujete iz godine u godinu...

BBB MOSTAR

pre 14 godina

ako ćemo pošteno, vujošević je najbolji košarkaški stručnjak europe u ovom trenutku... u najboljim je godinama za trenera, dobar je psiholog, ima autoritet, svake godine napravi 3 vrhunska igrača...

Sale

pre 14 godina

Znam, da kada sa sinom odem u Pionir, da ce nauciti kako se voli klub, kako se bori do pobede, kako se igra od srca i ljubavi prema dresu koji nosis. Ucim ga da nista nepada sa neba i da ti momci moraju mnogo da rade da bi nesto postigli. Da ako si posvecen tome sto radis i ako radis ono sto volis da uspeh nemoze da izostane. Dule Vujosevicu veliko Hvala za sve sto cinis za Partizan i za nas!!!

Nikola

pre 14 godina

Jednostavno-Doktor! Ono sto izdvaja Duleta u odnosu na druge trenere je iskljucivo FANATICAN RAD.Sve sto je postigao postigao je svojim radom, a to su one vrednosti koje su u ovoj drzavi odavno zaboravljene. Zato ga jos vise cenim, sto se USPESNO bori sa vetrenjacama. Svi oni koji ga pljuju i vredjaju bi sve na svetu dali da taj isti Dule vodi njihov tim. Znaju oni to... Zato ga jos vise i pljuju. DEVOTION=DULETION

Djorgo

pre 14 godina

Cudno da jos nema komentara, ili se barem ne vide. Intervju, nista posbeno, sve je ok. Intersantan je slucaj Vujosevica, tvrdoglav covek, kome marketing igurno nije jaca strana, ali posvecen kosarci i napravio je zaista neverovatne rezultate. Reako bi covek, za nekog ko je u punoj snazi da je posle Ace Nikoica mozda vec sada zaorao ``najdublju brazdu``. Primer koji bi trebalo predociti mladjima (posebno onima koji ne prate sport) za razmisljanje ...

cartmanx

pre 14 godina

Partizan je moj neprijatelj.. izjava Dula Vujosevica.. (nmg sad traziti link).

Citav tim vam navija za Zvezdu, pa cak i navijaci. :))
(Niksicko pivo, 13. decembar 2009 23:09)

Pa ne mozes zato sto ta izjava i ne postoji a ti izmisljas li izmisljas, blago tebi....

djordjevic

pre 14 godina

Bez ikakve namere da ga previse hvalim, ovakva licnost se tesko vidja medju kosarkaskim trenerima. Mi ga volimo, oni ga mrze, a on svojom filozofijim i radom tera sve da ga postuju. Oni koji ce da kazu da ga ne postuju, nek se zapitaju da li bi na klupi hteli da imaju istog trenera osam godina za koga svi igraci, i domaci i strani, kazu da je najbolji sa kojim su ikada radili...Sto bi Lazme rekao na pitanje ko je bio najtezi centar za cuvanje:'Pekovic, of course...that's Dule's school'.
Naravno, ima Dule i nedostataka kao i jednu OGROMNU MRLjU na njegovo ponasanje- ono u Vrscu. To ipak nije lako zaboraviti.

DULE VUJOSEVIC SHALALALALAAA

Darkman

pre 14 godina

Citam komentare i prva stvar sto mogu primetiti je da mnogi pitaju da li je Dule Srbin ili Crnogorac? Ako se setite konferencije posle finala sezone 05/06 kada je Dule rekao cuvenu recenicu "SMRT FASIZMU ZIVEO PARTIZAN", Dule je tada rekao da se izjasnjava kao Jugosloven, a da je njegova druga nacionalnost PARTIZANOVAC!

Vlado

pre 14 godina

@danilo
Bas bih voleo da si u pravu, i to ne samo grad nego ceo sportski svet kod nas. Nazalost, to jos ne stize, ne mogu reci zasto, ali je bolno videti svake godine najbolje igrace odlaziti posto klub nema para da ih zadrzi. Dzabe ti postizes rezultate kod nas, kada od toga nema koja kinta da se izvuce!! U fudbalu su transferi i ulaznice ko zna koliko skuplji u odnosu na koasarku...

zli

pre 14 godina

Sad mi nesto pade napamet. Stalno prozivate Duleta te pravi za ovu reprezentaciju te za onu a za koga pravi Zvezda? Mislim da imaju najacu splavarsku i besmislenih izgovora reprezentaciju za tu ste najvise dali.

Rior

pre 14 godina

Od Dula bi ove mlade generacije, za koje je materijalno sve a duhovno nista, mogle mnogo da nauce. On vraca veru u ljude.Hvala ti sto postojis,sto dokazujes da cast , cojstvo i romantika jos nisu izumrli.

KKP

pre 14 godina

kada bi obezbedili toliko da najbolji igraci ostanu bar 3god sa Dulom bio bi to tim bez premca u evropi.
Samo kad se zamisle igraci koji su u timu sada i oni koji su otisli u zadnje dve godine, da su zajedno u jednom timu deluje zastrasujuce...

Dejan

pre 14 godina

"Dule je oduvek zeleo voditi veliki europski klub!!
(Na njegovu zalost,u Ciboni su zasad zadovoljni Perasovicem)
(Tomo BG, 13. decembar 2009 22:44)"

A takodje su zadovoljni i mestom u 'A' grupi Eurolige (a losiju kos razliku od Cibone ima samo EWE Baskets iz grupe 'D') :D

mikele

pre 14 godina

Duletov sistem vrednosti je odavno zaboravljen. Gotovo pred izumiranjem, ali on ga uporno brani i to sa velikim uspehom. To je neprocenljivo blago za mlade generacije. Naravno, posebno za Partizan. Hvala ti sto pises istoriju, a Bogu hvala sto smo i mi deo nje.

Predo

pre 14 godina

Jedna mi stvar nije jasna jos uvijek. Mi posmatramo pripadnost klubovima kao pripadnost nekoj religiji. OK, za navijace to otprilike jest tako. Malo ko je poceo navijati, recimo, za Partizan, pa onda za Zvezdu. Ali, za jednog sportistu ili trenera to je posao. Moze vam biti bolje u jednoj sredini nego u drugoj, ali zar mislite da bi Rakocevic radije igrao u Turskoj, nego u Srbiji, kada bi bio isto placen. Pa i to, Crnogorac ili Srbin, to je ispalo maltene da se mozete izjasniti kako vam se svidja, sto je presedan i samo pokazuje da se radi o jednom narodu. Meni jedino smeta kad u bilo kom klubu vidim da vise od pola sastava cine stranci (ne racunam bosance, crnogorce, pa cak i Slovence). Najbolji primjer je Makabi, u kom igra poneki Izraelac i to samo kad je utakmica vec rijesena, a posljedica je sto reprezentacija Izraela nije nikad nista napravila, a kosarka je veoma popularan sport tamo.

goran

pre 14 godina

Dule, ostani bar jos jednu godinu, da sa ovim timom dogodine odemo na F4 (najmanje F8) pa posle mozes u inostranstvo. To bi bila jubilarna 10-a sezona i jubilarna 10-a titula!