Nedelja, 06.12.2009.

23:19

Titula za Ramba i Flamengo!

Fudbaleri Flamenga osvojili su po šesti put u istoriji titulu prvaka Brazila pošto su u poslednjem kolu pobedili Gremio 2:1 pred 100.000 navijača na Marakani.

Izvor: B92

Titula za Ramba i Flamengo! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

LUDILO!

pre 14 godina

http://www.youtube.com/watch?v=-P5SDEM7yc0

ljudi sa b92 postavite bre ovaj video u nekoj vesti za Ramba...ovo skandiranje ne moze da se opise !

Me,My self and I

pre 14 godina

@toni bandera...Ovdasnji mediji to nisu objavili,ali pored Zlatne lopte u Francuskoj se dodeljuje jos jedno prestizno fudbalsko priznanje, Olovna lopta.Ovogidisnji laureat je niko drugi do Kezman.Ako je Zlatna lopta za znanje,onda je Olovna lopta za...

Dzoni

pre 14 godina

Anticu pozovi Ramba u reprezentaciju i ni Roki nece pomoci ostalima na Svetskom

Ne salim se, napravi potez zbog koga ce navijaci jos vise da te cene

fudbal nije ragbi...

pre 14 godina

gledao sam par utakmica flamenga..jesta rambo dobar, ali samo za brazilsku ligu, jer se slabo krece, mator je, slab...posle dva duela sa Terijem ili Ferdiandom mogao bi samo u bolnicu..zato njega Antic ne zove, jer bi sa njim u timu imali igraca manje.ko je geldao utkamice Flamenga zna o cemu pricam
(makro, 7. decembar 2009 10:01)

e batice pa zato Teri igra na snagu jer nema vestinu...
Rambo bi ga bacio na bulju jednim potezom iako nije narocito brz ni jak...
gledao sam mnogo utakmica Brazilske lige preko neta najvise zbog njega i ne slazem se sa tobom...ima odlicnu tehniku, dribling, izvodi prekide opasno, ima ideju i apsolutno je nepredvidljiv a to sto nema snage pa valjda je normalno majku mu :) ne mozes da poredis engleze i brazilce jer englezi su sami po sebi balvani,
U BRAZILSKOJ LIGI NIJEDNA EKIPA NE SME DA IMA VISE OD TRI STRANACA!? a u engleskoj sve sami stranci?! a pogledaj samo kolika je razlika izmedju brazilske i engleske lige u fudbalksom smislu, VEOMA MALA !

marCore

pre 14 godina

Bravo za komentatora....a rambo nadam se da je ovo jos ''neko '' gledao i da ces za Srbiju odigrati bar jedan mec,pa taman i prijateljsku...ili za Brazil:o))

Mikan

pre 14 godina

Imao sam zadovoljstvo i cast da provedem nekoliko dana sa Dejanom u septembru u Brazilu. Impresivno je kako je taj (jos uvek) mladi covek obema nogama na zemlji i kako zrelo i dostojanstveno nosi slavu i pritisak javnosti. Zaista se pored njega osetite ponosnim sto ste iz Srbije i shvatite kakve zapravo mi autoritete i ambasadore imamo u tim uspesnim ljudima. Nadam se da ce grad Nis uspeti da prepozna vrednost i znacaj buduce saradnje sa g.Petkovicem; steta bi bila ne brendirati grad kroz takve dokazane ljude.

neka svoga

pre 14 godina

Covjek ima 37 godina i kazu star je,trebalo bi da igra u napadu,vodimo na svjetsko covjeka koji ima 35 a taj igra odbranu,pa ako je prvi star za napad kako je ovaj drugi *mlad* za odbranu.Malo mi nejasno :)

Prokupčanin

pre 14 godina

Seca li se neko Ramba iz vremena provedenih u CZ? Najavljivan kao novi Piksi a ono... Partizan se tih godina naosvajao titula. Nije bio ni najbolji igrac tadasnje Lige, normalno da nije ni pozivan. Ipak, treba mu organizovati oprostajni mec. Rambo, sve najbolje u zivotu i daljoj karijeri!
Tvoj komsija

momabrazil

pre 14 godina

da li se iko seca Sestica i Mundijala 1982 u Spaniji?
Poznajem licno Dejana i mogu reci da popularniju i normalinu osobu je tesko sresti a ako ga nas savez ne pozove bar na prijateljsku utakmicu bicu jos srecniji sto ne zivim u Srbiji. Eto toliko

Buki

pre 14 godina

Znam da smo svi selektori,ali kad bi Antic pogledao komentare pa da vidi koliko narod zeli Ramba u reprezentaciji.Tuzno je da nikad nismo imali prilike da ga vidimo u reprezentaciji,sta je on bogu skrivio

Sale

pre 14 godina

Bojan...
Ako te interesuje trčanje, imaš veliki izbor atletskih takmičenja. Sigurno trče brže i više od svih fudbalera. Mene interesuju potezi, a toga u Brazilu sigurno ima više.

casanova

pre 14 godina

jedan igrac iz brazilske lige mu je rekao:"pa kakvu vi srbi imate reprezentaciju kad im ti ne igras".Mislim da je ovo dovoljno.Zovnite ga bar na prijateljsku,zasluzio je

pato

pre 14 godina

Namerno nisam pratio rezultate da bi na miru odgledao snimak... Trenutak meca definitivno kad rambo u 72 minutu izlazi a cela marakana mu skandira, sto kaze komentator navijaci ga vise vole i od adriana. Sta reci nego SVAKA CAST!!!

Najbolji SRPSKI igrac ikada!!!!

pre 14 godina

Glasanje za igrača godine u Brazilu: Rambo ubedljivo vodi!
Dejan Petković, prekaljeni srpski internacionalac iz redova brazilskog velikana, Flamenga, prosto blista ove sezone i to bi, vrlo lako, moglo da bude krunisano laskavim priznanjem za igrača godine u "najfudbalskijoj" zemlji sveta.
Tridesetsedmogodišnji Petković prevalio je u poslednje vreme put od otpisanog i igrača potisnutog u drugi plan do glavnog favorita za igrača godine brazilskog prvenstva. Naime, popularni Rambo dobio je čak 31,9% od preko 2 miliona glasova.

REALNO

pre 14 godina

mislim da je REALNO da gos.RAMBO dobije poziv za repku,pa makar i za prijateljsku,da dozivi i on to zadovoljstvo nosenja nacionalnog dresa i grba ZASLUZIO JE!!!!!!!!

makro

pre 14 godina

gledao sam par utakmica flamenga..jesta rambo dobar, ali samo za brazilsku ligu, jer se slabo krece, mator je, slab...posle dva duela sa Terijem ili Ferdiandom mogao bi samo u bolnicu..zato njega Antic ne zove, jer bi sa njim u timu imali igraca manje.ko je geldao utkamice Flamenga zna o cemu pricam

Indijanac Dzons

pre 14 godina

Bravo Rambo majstore!Sto se tice reprezentacije...ajmo majstori umesto koga bi igrao.Krasica?Jovanovica?Ima 37 godina i ne moze da igra na najvisem nivou kao sto je SP i ne treba rusiti atmosferu njegovim pozivom.Jedino sto bi bilo lepo je da mu naprave oprostajni mec prvi i poslednji u dresu Srbije kao sto je bio slucaj sa Savom Milosevicem protiv Bugara.

Branislav

pre 14 godina

Svaka čast za Ramba,čovek je najbolji igrač Brazilske lige i,da čovek ne poveruje,i dalje nema poziva za Srpsku reprezentaciju...totalna misterija...

aca

pre 14 godina

Sinoc sam gledao direkto mec, Rambo zamenjen 15ak min pre kraja... Ja u svom zivotu nisam video onakve ovacije sa Marakane. Mislim da mogu da mu pozavide najveci brazilski majstori na podrsci (zasluzenoj) navijaca. Bravo majstore!!!

bicuri

pre 14 godina

sta smarate vise sa tim pozivanjem ramba u reprezentaciju?!?! pa i adriano igra dobro u flamengu i toj cudesnoj brazilskoj ligi , pa nevidim da je reprezentaciji!!!
brazilska liga je za zabavljace , a ne za ozbiljne fudbalere...nas kad bi u evropi dao 6 golova iz kornera?!

vlatkos

pre 14 godina

E stvarno mi dodje da zaplacem kad pomislim kako je ovom velikom coveku kad pogleda unazad i kad shvati da je pored toliko toga sto je postigao u svojoj karijeri ostala jedna velika neostvarena zelja i ujedno velika nepravda prema njemu... Da stvar bude gora, covek je godinama igrao konstantno dobro, a ne kao neki koji su imali trenutke (necu o imenima) i opet igrali za reprezentaciju. Cestitam Ti veliki majstore na svemu sto si uradio, i takodje se nadam da ako ima pravde mozda Ti se i ta zelja ostvari!

B ole!

pre 14 godina

Svaka cast,legendo!
A inace,rambo ima 7 utakmica i 1 gol,ali za repku Jugoslavioje,ne Srbije...ali je zasluzio Anticev poziv...:D
pozZ

Matrorac

pre 14 godina

Ma mator je on za reprezentaciju a i ne uklapa se u koncepciju....Inace opste poznata praksa je da se na svetska prvenstva u fudbalu ide sa podmladjenim sastavim (prvenstveno mislim na Rašu Petrovića i fenomenalnog Bambija koji ne moze da skrpi ni 15 min u MU itd.)

scout

pre 14 godina

Samo da napomenem da ce otisak stopala ovog coveka postaviti u Brazilu pored Peletovog, pa vi gledajte... A on nikada nije bio pozivan u reprezentaciju... Eto kakva smo mi zemlja...

gagi

pre 14 godina

Bravo Rambo! Ti si ponos Srbije i zbog tebe svi Brazilci znaju ko su Srbi. Bas si im ulepsao sliku nase zemlje, i zbog toga mi svi tebi dugujemo.
Necu ni da pricam o nepravdu da nisi jos igrao za Srbiju. To je sramota bre!! Ako ima Boga, nosices Srpskog grba uskoro.

Marko Vozdovac

pre 14 godina

Igracina! Da ovaj nas nesrecni savez ima makar malo dostojanstva, organizovao bi prijateljsku utakmicu protiv Brazila, a ovaj momak bi imao cast da makar jednom ponese dres sa brojem deset u reprezentaciji svoje zemlje Srbije i da cuje svoju himnu Boze pravde. FSS mu makar toliko duguje za svu bruku oko nepozivanja u reprezentaciju svih ovih godina.

Majstore svaka cast na tituli!

Wade

pre 14 godina

Gledao sam sinoc utakmicu i mogu reci da sam se iznenadio jednom stvari ,,,
To nije naravno Rambovo fudbalsko umece,to smo znali da ima,nego nesto drugo - NJEGOV RADIJUS KRETANJA.
Potpisujem i tvrdim da se vise krece i trci od Deje Savicevica i to kada je Dejo bio u najboljim godinama.Pa mozda cak i od Piksija iz najboljih dana.Dobro,druga su vremena i danas se vise trci nego onda,ali opet...nama treba jedan playmaker,a on,vidi se,ima snage.O znanju i da ne govorim.
Naravno,Antic ce reci da on ne moze da odigra celu utakmicu u jakom tempu protiv recimo Nemaca,I TO JE TACNO !!Niti da moze da igra odbranu i preseca protivnicke napade kao Stankovic ili Milijas.Ili da se mnogo cesto vraca nazad kao Kuzmanovic ili Kacar.I to je tacno.
Ali,Rambo sigurno moze da odigra 60 ili 70 minuta na vrhunskom nivou,a narocito bi nam njegova proigravanja i lucidnost dobro dosli protiv Gane ili Australije.Oni se zalecu,a on je igrac poteza.Imamo igrace koji dobro igraju bez lopte,ulaze u prazan prostor,a on bi ih filovao sa dobrim loptama..Moze da "namesti" dobar rezultat za nas,i to je dovoljno.Protiv Nemaca ne mora ni da igra.Njegov doprinos nasem napadu bi bio veci od "stete" koja bi nastala u odbrambenim zadacima.
Mogao bi da salje sjajne dubinske lopte ka Krasicu ili Lanetu,ili da gadja Zigu u glavu iz kornera ili slobodnjaka.Mi od igraca koji ume da odigra onaj zadnji,zavrsni pas,imamo samo Panteliju.
A lopte ovog coveka imaju oci.Nama Rambo treba,makar sat vremena po mecu.
Nadam se da Antic nece da ponovi gresku Ilije Petkovica iz proleca 2006.,koji cisto iz inata nije hteo da zove Ramba na Svetsko,a svi smo znali da nam takav igrac,kreator igre, treba..I onda,i sada.I upozoravali smo na to sa ovih stranica,ali nije vredelo.
Antic izgleda nece da ga pozove iz principa,ne iz inata,jer smatra da je mator,i da ne moze da se bori i grize.Ja taj stav postujem,ali mislim ipak,da kada se sve stavi na tas i izvaga,on bi mogao dosta da pomogne i unapredi nasu igru.Trebalo bi se naci neko mesto za njega medju 23.

P.S.Izvinjavam se na opsirnosti.

Bukephalos_FRA

pre 14 godina

Jao, kako tuce kornere...cak i toga kod nas slabo ima...dajte coveku prijateljski mec! Nek igraju najbolji i nek svak dobije sancu!

Rambo

pre 14 godina

Rambo i da da trodupli het trik makazicama u odlucujucoj utakmici brazilskog prvenstva-nema poziva! Prvo je bio "premlad", sad je "prestar", bez obzira kako igra-nema poziva! Da li ga neko u FSS mrzi ili ne procenti sami!

roki

pre 14 godina

Sportska redakcija b92, pod hitno vash zadatak je da spojite selektora i Ramba, ova ne pravda mora da se ispravi.
Ovakav velemajstor da ne zaigra za reprezentaciju pa to je sramota. Pogledajte samo http://www.youtube.com/watch?v=7BhQ5KYGMlw kakva je to majstorija. Pa ovo su evrogolovi a tek asistencije a tek kako to lagano postize.
Ovo cudo mora da se uzme u obzir pod hitno.
Idemo peticija da se Rambo dovede u reprezentaciju pod hitno.
Ako sportksa redakcija nije u stanju INSAJDER jeste :D

Razmisliti o tome...

pre 14 godina

Mislio da bi bio red GOSPODINE ANTICU bar u prijateljskom mecu pred svetsko prvenstvo pozvati Ramba Petkovica da zaigra za orlove, da mu se oduzimo na neki nacin. A velik je uspeh osvojiti titulu u Brazilu, jos kako covek igra sa njegovih 37 godina...

navijač

pre 14 godina

Šta mislite da li bi Rambo bio dobar skaut nekog domaćeg kluba (čitaj Zvezde) za Brazil? Samo ako je odlučio da još neko vreme provede tamo.

Srbin

pre 14 godina

Brazil najveći izvoznik fudbalera na svetu,a naš čovek najbolji igrač te lige..navijao sam za flamengo,zbog ramba naravno ali i da posle mnogo godina uzme titulu!Ono je fudbal krcat stadion,neverovatna strast na tribinama,a na terenu borba do zadnjeg atoma,ni gremio se nije dao,ali pobediše naši :) RAMBO u REPREZENTACIJU! Ima u našoj reprezentaciji i boljih od njega ali i onih što su lošiji od njega.

MarkoDJ

pre 14 godina

Svaka cast Rambu, retko ko moze da se pohvali takvom igrackom karijerom...

Ne znam dal je neko primetio, ako ste gledali utakmicu, na nekih 10ak minuta pre kraja...Adrijano je pricao sa nekim protivnickim igracem, a pritom su obojica drzali ruke preko usta da neko ne bi slucajno citao sa usana! xD Barem sam ja stekao takav utisak...
U svakom slucaju, cestitke Flamengu i Rambu!

ime nije vazno

pre 14 godina

pre jedno dve nedelje sam poceo da se interesujem za petkovicevu karijeru u brazilu,i malo je reci da sam odusevljen.to sta taj covek predstavlja navijacima flamenga moze se razumeti samo ako se pregledaju svi klipovi na netu(spotovi sa njegovim fotografijama,pesme u njegovu cast,pa cak i reklama za nacao rubro negra),i naravno ako se razume sta fudbal predstavlja coveku iz brazila.kupio ih je jos 2001 postigavsi pobedonosni gol protiv botafoga,gol kojim su osvojili sampionat karioka,i to protiv jednog od najvecih rivala(gol iz slobodnjaka sa 25-30 metara,pogledati klip gde je komentator navijac botafoga!)da stvar bude jos cudnija,od tada pa do ove godine on je promenio 5-6 klubova u brazilu,pritom igrajuci i za fluminense,najveceg rivala flamenga.kulminacija svega nije to sto je usao u kucu slavnih flamenga,nego bas ova utakmica,gde se tokom cele utakmice na kopu,u centru navijacke tribine raca rubro negra,vijorila srpska zastava od jedno 10 kvadrata,pola zastave grb srbije(mozda nisam dobro video,mislim da jesam)a pola rambov lik.malo pre kornera kod kog je stavio loptu na glavu ovom liku,cetvrti sudija je digao tablu sa najavom rambove zamene,desio se korner,trener je sacekao,ostalo je legenda...rambo je izasao posle minut-dva,svih 100000 je skandiralo njegov brazilski nadimak "peći"(on je rekao da ga voli mnogo vise nego nas"rambo")ja sam video takve ovacije samo mijatovicu dok je igrao za valensiju,na jednoj utakmici,ne secam se na kojoj.o rambu,onako realno,ali ipak subjektivno,gledao sam samo ovu utakmicu ove sezone,bio je dosta nervozan,nije odigrao sjajno,spor je(razumljivo,37 godina,a i u brazilu se igra mnogo sporije nego u evropi)ALI to kako covek izvodi prekide,od 15 kornera 12 je gurnuo izmedju 6 i 10 metara od gola,isto i sa prekidima,prosto idealno.jos par puta je vezao napadace sa golom iz igre.adrijano se grdno ispromasivao.i na kraju,dali je za svetsko prvenstvo?ne za celu utakmicu,ali ako ne ide,ako se gubi,poluvreme ili bar pola sata,mi coveka sa boljom loptom ne da nemamo,nego mu niko ne moze ni prici.ako je neko gledao,a misli drugacije neka mi obrazlozi,stvarno me zanima.drugo,mozda jos vaznije,coveku koji uziva takav status u bilo kojoj fudbalskoj zemlji,a pogotovo brazilu,mora se iskazati postovanje iako se mozda ne uklapa u "viziju".to je prosto pitanje kulture.inace ako je to ikome vazno navijam za partizan od kada postojim.

Misha

pre 14 godina

Pod slicnim pritiskom javnosti je bio i Skolari 2002. kad su ga nagovarali da vodi Romarija na SP, a on je svima zapusio usta tako sto je osvojio titulu prvaka sveta. Ni ja necu imati rec da prigovorim Anticu sto ne vodi Ramba ako sledece godine budemo prvaci :)

Valjak

pre 14 godina

Svaka čast Rambu na velikom uspehu. Zaslužio je da odigra makar prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom, a možda i da bude džoker sa klupe u Africi, mada ne znam da li bi njegov dolazak pokvario atmosferu koja je već stvorena.

MatijaPFC

pre 14 godina

Cestitke Rambu !
Ali realno gledano, pogledajte oba gola Flamenga, narocito prvi!
Dali je moguce da neka odbrana odigra onako, a da nije namestena utakmica, prosto su svi bezali iz sesnaest kako bi se napravila sansa iz nicega !
Drugi gol, lopta pada u peterac u visokom luku...to je golmanovo vise nego bilo cije...
Nema veze...cestitke

Bojan

pre 14 godina

Magicos dos Brasilieros@
Uopste se ne slazem. Kad bih morao gledati onaj Brazilski fudbal digao bih ruku na sebe. Toliko je spor i dosadan.
Mislim da se vise trci cak i u ovoj nasoj kukavnoj ligi. Tamo trci samo i iskljucivo igrac s loptom. Tako svakih par minuta taj sto vodi loptu stane na nju i razgleda teren jedno pet - sest sekundi i onda nastavi.
Gledao sam na netu ovu tekmu-ista prica. Na tribinama ludnica a na terenu penzioneri.

Evropski fudbal je neuporedivo intereantniji.

Pera

pre 14 godina

Svaka cast Rambo care!

Definitivno je covek zasluzio da zaigra za repku makar na jednoj prijateljskoj utakmici da udje u igru i simbolicno debituje!

sost

pre 14 godina

Pratio sam tekmu preko neta, na marakani ludilo. Kada je Rambo u 75.min izlazio 100000 navijaca skandira PET,PET. A Srpska zastava sa njegovim likom je posebna prica.

Svaka cast majstore.

A usput ovo i adresa sa gomilom kojekakvih prenosa
http://www.fromsport.com/
ko zna kada ce da zatreba (bitno je otici na ovaj sajt neposredno pred pocetak dogadjaja)

Nislija

pre 14 godina

Svaka cast B92,jedini su u velikoj meri ispratili Ramba i jos jednu blistavu sezonu!Ipak,imam jedno pitanje za sve novinare pa i Vas cenjene sa B92 a to je: Zasto ne upitate gospodina Antica i Toleta Karadzica zasto za njega nema mesta u reprezentaciji?Zaista,novinari pitaju sve i svasta,a opet ovo glavno pitanje izostaje...cestitke Rambu na tituli,pozdrav iz njegovoga Nisa!

boy from ipanema

pre 14 godina

Rambo, care, svaka cast! Zasluzio si da repka odigra jednu tekmu tebi u cast! Odnosno, vama, s obzirom na godine! :)
Srbija do Rija...

Idemo

pre 14 godina

Svaka cast Rambu, zasluzio je. Zivim za to da mi u Srbiji imamo priliku da gledamo bar 10 deo fudbala koji se tamo igra. Kao sto vidimo liga nam je u procepu a mi navijaci cekamo tu privatizaciju vec 5 godina. Realno kad pogledate tabelu Jelen Superlige sta vidite? Centralizovana liga maksimalno, sa OFK-om , BSK Borcom, Hajduk Kulom, Cukom, Radom koji ukupno nemaju navijaca na utakmici koliko moja Macva u Srpskoj ligi grupa zapad.A gde su centri poput Nisa, Kragujevca... Zbog toga najvise zelim da se ta privatizacija realizuje vec jednom i da gledamo fudbal (cela Srbija ne samo Beograd) pa da me vise ne pitaju: "Jel navijas za Zvezdu ili Partizan" vec svako za svoj grad kako bi i trebalo da bude... Zato pod hitno privatizacija , modernizacija a samim tim i kvalitet... MACVA SABAC

Joe

pre 14 godina

Koliko ovi ljudi obozavaju fudbal, 100000 ljudi se manje vise ne skupi na celoj nasoj polusezoni izuzimajuci derbi, prava je privilegija tamo se baviti fudbalom, bas kao sto neko pre rece tamo je fudbal u velikoj meri zadrzao smisao, usput svaka cast rambu i adrianu, jedan sa 37 igr sa vise zara nego neki nasi majstori fudbal sa 22, a adriano je napokon nasao srecu ...

ljubitelj sporta

pre 14 godina

Ovo definitivno znaci da smo najbolja reprezentacija na svetu jer ne verujem da postoji bilo koja druga reprezentacija u kojoj ne bi bilo mesta za ozbiljnog kandidata za najboljeg igraca Brazilskog sampionata. Salu na stranu, postujem Antica i ovo sto je do sada napravio ali ovu pricu sa Rambom stvarno ne razumem.

Petinjo

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu na netu. Petkovic je najbolji vezni igrač Brazilskog prvaka! Flamengo je tim koji bi bez problema prošao grupu u Ligi Šampiona. Samo u ovoj utakmici Petković je bar četiri puta je pogodio u glavu napadače u šesnaestercu.Da li za jednog takvog igrača ima mesta za prvih 60 min na SPu ili bar među prvih 16? Mi imamo igrače koji su odlični u prekidima (Žigić, Subotić i Vidić) a koliko znam pakera u timu nemamo. Neću da se mešam Antiću al neka bar objasni. Na SP se vode najbolji a ne najmlađi i najtalentovaniji.

NikoKaoJa

pre 14 godina

Nadam se da Antic cita ove vesti, kao i da prati desavanja na Facebook-u gde postoji grupa za prikupljanje potpisa da Rambo ide na SP!!!

- - - - -

pre 14 godina

Čovek bi uvek mogao da odigra makar poluvreme na vrhunskom nivou ako zatreba, bar dva-tri igrača od 23 uopšte neće ni ulaziti u igru na SP, a uzimaće mesto igraču koga svi cene osim nas samih i koji nam je potreban po svojim karakteristikama. Ne trebaju nama neprijatelji - sami sebi smo dovoljni...

Boban

pre 14 godina

Bio sam klinac kada je Rambo bio u najboljim fudbalskim godinama pa nisam bio ni svestan šta propuštamo u reprezentaciji. Ali sada... Ovo je očigledan propust svih mogućih selektora. Od Piksija mi nismo imali pravog plejmejkera! I ko zna šta bi bilo od SP '98. pa na ovamo. Antića neću ovde računati jer je on odlučio da podmladi ekipu i stvori novi tim, a ko je mogao očekivati od čoveka sa 37 godina da igra i dalje na vrhunskom nivou. Velika nepravda prema ovom majstoru, ne smem ni da pomislim kako se on oseća, a par puta sam gledao neke intervjue sa njim: Veliki čovek i patriota. Plače mi se...

ShoMi

pre 14 godina

Rambo ce biti proglasen za najboljeg igraca Brazila, a Antic ce na SP da vodi Racu Petrovica da mu "kreira" igru, daje golove i asistencije iz veznog reda... Tuzno...

Zmaj

pre 14 godina

Sta bi nasa reprezentacija uradila da Rambo igra-ne smem ni zamisliti. Ovako samo ostaje zal za jednim velikim igracem. A nemamo takvih mnogo kao sto je Rambo...

r. antic ;)

pre 14 godina

najbolji igrac brazilskog prvenstva?

ma ne treba nam takav, imamo vec dovoljno jakih igracha iz Jelen SUPER lige, nemacke druge lige,... ;l)

Djoksa

pre 14 godina

Rambo osvaja titulu u Brazilu,zemlji visestrukih svetskih prvaka.Mozda bude i proglasen najboljim igracem a nas selektor?Ni da mu pruzi sansu,a Rambo bi preplivao do Srbije za nju...

Magicos dos Brasilieros

pre 14 godina

Brazil...jedina liga na svetu koja igra onaj pravi fudbal onaj fudbal koji svi vole...
kooiko samo volim tu ligu i tu fudabslku magiju, to je nesto sto evropa nikad nece da ima...

pazite...u brazilu ima pravilo da ne smeju da budu vise od 3 igraca u klubu?! a pogledajte samo koliko je ta liga jaka,

a sad uporedite to sa spancima, italijanima, englezima...kojima u svakoj ekipi pola stranaca cine tim?!

37 godina a igra kao lud...e to je deco moja fudbal a ne ovo sto se igra po jevropi, cist biznis i bezosecajnost!

Милош КГ

pre 14 godina

Честитам мајсторе!!!

Дођи сад у Звезду да видимо и ми мало чаролија, и онако нам треба плејмејкер...

Piva

pre 14 godina

Za mene si bio i ostaces jedan od najvecih fudbalera koje je ova zemlja imala! Najveca tragedija naseg fudbala je nepozivanje Ramba u reprezentaciju! Cestitke Rambo!

crnogorac

pre 14 godina

Nikad mi nece bit jasno zasto je narod Srbije dozvolio da ga neki ljudi uskrate za igre velikog majstora RAMBA Petkovica u srpskoj reprezentaciji.

pozdrav

pre 14 godina

G-dine Antiću, nije da bilo šta prigovaram, niti sam, ne daj Bože, nezadovoljan bilo čime u reprezentaciji, ali molim Vas, pozovite Ramba, bar jednom nek nosi na dresu grb koji mu je oduvek u srcu.

Djordje

pre 14 godina

Mislim da sam bio i radostan i tuzan u isto vreme kad god bih procitao vest o golu iz kornera,asistenciji,skandiranju njegovog imena,ulasku u kucu slavnih...steta je sto cemo pricu o Dejanu Petkovicu pocinjati uvek istim pitanjem.Ucinjena je velika nepravda prema njemu,a on je i pored toga pokazao da nije obican prosecan igrac,vec poseban ,kakvog nismo imali.
Cestitke Velikom majstoru,sada sampionu !
Ljudski je nadati se da jos uvek nije kasno...

pozdrav

pre 14 godina

G-dine Antiću, nije da bilo šta prigovaram, niti sam, ne daj Bože, nezadovoljan bilo čime u reprezentaciji, ali molim Vas, pozovite Ramba, bar jednom nek nosi na dresu grb koji mu je oduvek u srcu.

crnogorac

pre 14 godina

Nikad mi nece bit jasno zasto je narod Srbije dozvolio da ga neki ljudi uskrate za igre velikog majstora RAMBA Petkovica u srpskoj reprezentaciji.

Magicos dos Brasilieros

pre 14 godina

Brazil...jedina liga na svetu koja igra onaj pravi fudbal onaj fudbal koji svi vole...
kooiko samo volim tu ligu i tu fudabslku magiju, to je nesto sto evropa nikad nece da ima...

pazite...u brazilu ima pravilo da ne smeju da budu vise od 3 igraca u klubu?! a pogledajte samo koliko je ta liga jaka,

a sad uporedite to sa spancima, italijanima, englezima...kojima u svakoj ekipi pola stranaca cine tim?!

37 godina a igra kao lud...e to je deco moja fudbal a ne ovo sto se igra po jevropi, cist biznis i bezosecajnost!

Djoksa

pre 14 godina

Rambo osvaja titulu u Brazilu,zemlji visestrukih svetskih prvaka.Mozda bude i proglasen najboljim igracem a nas selektor?Ni da mu pruzi sansu,a Rambo bi preplivao do Srbije za nju...

Милош КГ

pre 14 godina

Честитам мајсторе!!!

Дођи сад у Звезду да видимо и ми мало чаролија, и онако нам треба плејмејкер...

Piva

pre 14 godina

Za mene si bio i ostaces jedan od najvecih fudbalera koje je ova zemlja imala! Najveca tragedija naseg fudbala je nepozivanje Ramba u reprezentaciju! Cestitke Rambo!

Djordje

pre 14 godina

Mislim da sam bio i radostan i tuzan u isto vreme kad god bih procitao vest o golu iz kornera,asistenciji,skandiranju njegovog imena,ulasku u kucu slavnih...steta je sto cemo pricu o Dejanu Petkovicu pocinjati uvek istim pitanjem.Ucinjena je velika nepravda prema njemu,a on je i pored toga pokazao da nije obican prosecan igrac,vec poseban ,kakvog nismo imali.
Cestitke Velikom majstoru,sada sampionu !
Ljudski je nadati se da jos uvek nije kasno...

casanova

pre 14 godina

jedan igrac iz brazilske lige mu je rekao:"pa kakvu vi srbi imate reprezentaciju kad im ti ne igras".Mislim da je ovo dovoljno.Zovnite ga bar na prijateljsku,zasluzio je

ime nije vazno

pre 14 godina

pre jedno dve nedelje sam poceo da se interesujem za petkovicevu karijeru u brazilu,i malo je reci da sam odusevljen.to sta taj covek predstavlja navijacima flamenga moze se razumeti samo ako se pregledaju svi klipovi na netu(spotovi sa njegovim fotografijama,pesme u njegovu cast,pa cak i reklama za nacao rubro negra),i naravno ako se razume sta fudbal predstavlja coveku iz brazila.kupio ih je jos 2001 postigavsi pobedonosni gol protiv botafoga,gol kojim su osvojili sampionat karioka,i to protiv jednog od najvecih rivala(gol iz slobodnjaka sa 25-30 metara,pogledati klip gde je komentator navijac botafoga!)da stvar bude jos cudnija,od tada pa do ove godine on je promenio 5-6 klubova u brazilu,pritom igrajuci i za fluminense,najveceg rivala flamenga.kulminacija svega nije to sto je usao u kucu slavnih flamenga,nego bas ova utakmica,gde se tokom cele utakmice na kopu,u centru navijacke tribine raca rubro negra,vijorila srpska zastava od jedno 10 kvadrata,pola zastave grb srbije(mozda nisam dobro video,mislim da jesam)a pola rambov lik.malo pre kornera kod kog je stavio loptu na glavu ovom liku,cetvrti sudija je digao tablu sa najavom rambove zamene,desio se korner,trener je sacekao,ostalo je legenda...rambo je izasao posle minut-dva,svih 100000 je skandiralo njegov brazilski nadimak "peći"(on je rekao da ga voli mnogo vise nego nas"rambo")ja sam video takve ovacije samo mijatovicu dok je igrao za valensiju,na jednoj utakmici,ne secam se na kojoj.o rambu,onako realno,ali ipak subjektivno,gledao sam samo ovu utakmicu ove sezone,bio je dosta nervozan,nije odigrao sjajno,spor je(razumljivo,37 godina,a i u brazilu se igra mnogo sporije nego u evropi)ALI to kako covek izvodi prekide,od 15 kornera 12 je gurnuo izmedju 6 i 10 metara od gola,isto i sa prekidima,prosto idealno.jos par puta je vezao napadace sa golom iz igre.adrijano se grdno ispromasivao.i na kraju,dali je za svetsko prvenstvo?ne za celu utakmicu,ali ako ne ide,ako se gubi,poluvreme ili bar pola sata,mi coveka sa boljom loptom ne da nemamo,nego mu niko ne moze ni prici.ako je neko gledao,a misli drugacije neka mi obrazlozi,stvarno me zanima.drugo,mozda jos vaznije,coveku koji uziva takav status u bilo kojoj fudbalskoj zemlji,a pogotovo brazilu,mora se iskazati postovanje iako se mozda ne uklapa u "viziju".to je prosto pitanje kulture.inace ako je to ikome vazno navijam za partizan od kada postojim.

Wade

pre 14 godina

Gledao sam sinoc utakmicu i mogu reci da sam se iznenadio jednom stvari ,,,
To nije naravno Rambovo fudbalsko umece,to smo znali da ima,nego nesto drugo - NJEGOV RADIJUS KRETANJA.
Potpisujem i tvrdim da se vise krece i trci od Deje Savicevica i to kada je Dejo bio u najboljim godinama.Pa mozda cak i od Piksija iz najboljih dana.Dobro,druga su vremena i danas se vise trci nego onda,ali opet...nama treba jedan playmaker,a on,vidi se,ima snage.O znanju i da ne govorim.
Naravno,Antic ce reci da on ne moze da odigra celu utakmicu u jakom tempu protiv recimo Nemaca,I TO JE TACNO !!Niti da moze da igra odbranu i preseca protivnicke napade kao Stankovic ili Milijas.Ili da se mnogo cesto vraca nazad kao Kuzmanovic ili Kacar.I to je tacno.
Ali,Rambo sigurno moze da odigra 60 ili 70 minuta na vrhunskom nivou,a narocito bi nam njegova proigravanja i lucidnost dobro dosli protiv Gane ili Australije.Oni se zalecu,a on je igrac poteza.Imamo igrace koji dobro igraju bez lopte,ulaze u prazan prostor,a on bi ih filovao sa dobrim loptama..Moze da "namesti" dobar rezultat za nas,i to je dovoljno.Protiv Nemaca ne mora ni da igra.Njegov doprinos nasem napadu bi bio veci od "stete" koja bi nastala u odbrambenim zadacima.
Mogao bi da salje sjajne dubinske lopte ka Krasicu ili Lanetu,ili da gadja Zigu u glavu iz kornera ili slobodnjaka.Mi od igraca koji ume da odigra onaj zadnji,zavrsni pas,imamo samo Panteliju.
A lopte ovog coveka imaju oci.Nama Rambo treba,makar sat vremena po mecu.
Nadam se da Antic nece da ponovi gresku Ilije Petkovica iz proleca 2006.,koji cisto iz inata nije hteo da zove Ramba na Svetsko,a svi smo znali da nam takav igrac,kreator igre, treba..I onda,i sada.I upozoravali smo na to sa ovih stranica,ali nije vredelo.
Antic izgleda nece da ga pozove iz principa,ne iz inata,jer smatra da je mator,i da ne moze da se bori i grize.Ja taj stav postujem,ali mislim ipak,da kada se sve stavi na tas i izvaga,on bi mogao dosta da pomogne i unapredi nasu igru.Trebalo bi se naci neko mesto za njega medju 23.

P.S.Izvinjavam se na opsirnosti.

pato

pre 14 godina

Namerno nisam pratio rezultate da bi na miru odgledao snimak... Trenutak meca definitivno kad rambo u 72 minutu izlazi a cela marakana mu skandira, sto kaze komentator navijaci ga vise vole i od adriana. Sta reci nego SVAKA CAST!!!

Najbolji SRPSKI igrac ikada!!!!

pre 14 godina

Glasanje za igrača godine u Brazilu: Rambo ubedljivo vodi!
Dejan Petković, prekaljeni srpski internacionalac iz redova brazilskog velikana, Flamenga, prosto blista ove sezone i to bi, vrlo lako, moglo da bude krunisano laskavim priznanjem za igrača godine u "najfudbalskijoj" zemlji sveta.
Tridesetsedmogodišnji Petković prevalio je u poslednje vreme put od otpisanog i igrača potisnutog u drugi plan do glavnog favorita za igrača godine brazilskog prvenstva. Naime, popularni Rambo dobio je čak 31,9% od preko 2 miliona glasova.

ShoMi

pre 14 godina

Rambo ce biti proglasen za najboljeg igraca Brazila, a Antic ce na SP da vodi Racu Petrovica da mu "kreira" igru, daje golove i asistencije iz veznog reda... Tuzno...

REALNO

pre 14 godina

mislim da je REALNO da gos.RAMBO dobije poziv za repku,pa makar i za prijateljsku,da dozivi i on to zadovoljstvo nosenja nacionalnog dresa i grba ZASLUZIO JE!!!!!!!!

aca

pre 14 godina

Sinoc sam gledao direkto mec, Rambo zamenjen 15ak min pre kraja... Ja u svom zivotu nisam video onakve ovacije sa Marakane. Mislim da mogu da mu pozavide najveci brazilski majstori na podrsci (zasluzenoj) navijaca. Bravo majstore!!!

Branislav

pre 14 godina

Svaka čast za Ramba,čovek je najbolji igrač Brazilske lige i,da čovek ne poveruje,i dalje nema poziva za Srpsku reprezentaciju...totalna misterija...

momabrazil

pre 14 godina

da li se iko seca Sestica i Mundijala 1982 u Spaniji?
Poznajem licno Dejana i mogu reci da popularniju i normalinu osobu je tesko sresti a ako ga nas savez ne pozove bar na prijateljsku utakmicu bicu jos srecniji sto ne zivim u Srbiji. Eto toliko

Buki

pre 14 godina

Znam da smo svi selektori,ali kad bi Antic pogledao komentare pa da vidi koliko narod zeli Ramba u reprezentaciji.Tuzno je da nikad nismo imali prilike da ga vidimo u reprezentaciji,sta je on bogu skrivio

scout

pre 14 godina

Samo da napomenem da ce otisak stopala ovog coveka postaviti u Brazilu pored Peletovog, pa vi gledajte... A on nikada nije bio pozivan u reprezentaciju... Eto kakva smo mi zemlja...

neka svoga

pre 14 godina

Covjek ima 37 godina i kazu star je,trebalo bi da igra u napadu,vodimo na svjetsko covjeka koji ima 35 a taj igra odbranu,pa ako je prvi star za napad kako je ovaj drugi *mlad* za odbranu.Malo mi nejasno :)

Petinjo

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu na netu. Petkovic je najbolji vezni igrač Brazilskog prvaka! Flamengo je tim koji bi bez problema prošao grupu u Ligi Šampiona. Samo u ovoj utakmici Petković je bar četiri puta je pogodio u glavu napadače u šesnaestercu.Da li za jednog takvog igrača ima mesta za prvih 60 min na SPu ili bar među prvih 16? Mi imamo igrače koji su odlični u prekidima (Žigić, Subotić i Vidić) a koliko znam pakera u timu nemamo. Neću da se mešam Antiću al neka bar objasni. Na SP se vode najbolji a ne najmlađi i najtalentovaniji.

vlatkos

pre 14 godina

E stvarno mi dodje da zaplacem kad pomislim kako je ovom velikom coveku kad pogleda unazad i kad shvati da je pored toliko toga sto je postigao u svojoj karijeri ostala jedna velika neostvarena zelja i ujedno velika nepravda prema njemu... Da stvar bude gora, covek je godinama igrao konstantno dobro, a ne kao neki koji su imali trenutke (necu o imenima) i opet igrali za reprezentaciju. Cestitam Ti veliki majstore na svemu sto si uradio, i takodje se nadam da ako ima pravde mozda Ti se i ta zelja ostvari!

Sale

pre 14 godina

Bojan...
Ako te interesuje trčanje, imaš veliki izbor atletskih takmičenja. Sigurno trče brže i više od svih fudbalera. Mene interesuju potezi, a toga u Brazilu sigurno ima više.

Indijanac Dzons

pre 14 godina

Bravo Rambo majstore!Sto se tice reprezentacije...ajmo majstori umesto koga bi igrao.Krasica?Jovanovica?Ima 37 godina i ne moze da igra na najvisem nivou kao sto je SP i ne treba rusiti atmosferu njegovim pozivom.Jedino sto bi bilo lepo je da mu naprave oprostajni mec prvi i poslednji u dresu Srbije kao sto je bio slucaj sa Savom Milosevicem protiv Bugara.

Mikan

pre 14 godina

Imao sam zadovoljstvo i cast da provedem nekoliko dana sa Dejanom u septembru u Brazilu. Impresivno je kako je taj (jos uvek) mladi covek obema nogama na zemlji i kako zrelo i dostojanstveno nosi slavu i pritisak javnosti. Zaista se pored njega osetite ponosnim sto ste iz Srbije i shvatite kakve zapravo mi autoritete i ambasadore imamo u tim uspesnim ljudima. Nadam se da ce grad Nis uspeti da prepozna vrednost i znacaj buduce saradnje sa g.Petkovicem; steta bi bila ne brendirati grad kroz takve dokazane ljude.

Boban

pre 14 godina

Bio sam klinac kada je Rambo bio u najboljim fudbalskim godinama pa nisam bio ni svestan šta propuštamo u reprezentaciji. Ali sada... Ovo je očigledan propust svih mogućih selektora. Od Piksija mi nismo imali pravog plejmejkera! I ko zna šta bi bilo od SP '98. pa na ovamo. Antića neću ovde računati jer je on odlučio da podmladi ekipu i stvori novi tim, a ko je mogao očekivati od čoveka sa 37 godina da igra i dalje na vrhunskom nivou. Velika nepravda prema ovom majstoru, ne smem ni da pomislim kako se on oseća, a par puta sam gledao neke intervjue sa njim: Veliki čovek i patriota. Plače mi se...

r. antic ;)

pre 14 godina

najbolji igrac brazilskog prvenstva?

ma ne treba nam takav, imamo vec dovoljno jakih igracha iz Jelen SUPER lige, nemacke druge lige,... ;l)

Marko Vozdovac

pre 14 godina

Igracina! Da ovaj nas nesrecni savez ima makar malo dostojanstva, organizovao bi prijateljsku utakmicu protiv Brazila, a ovaj momak bi imao cast da makar jednom ponese dres sa brojem deset u reprezentaciji svoje zemlje Srbije i da cuje svoju himnu Boze pravde. FSS mu makar toliko duguje za svu bruku oko nepozivanja u reprezentaciju svih ovih godina.

Majstore svaka cast na tituli!

Rambo

pre 14 godina

Rambo i da da trodupli het trik makazicama u odlucujucoj utakmici brazilskog prvenstva-nema poziva! Prvo je bio "premlad", sad je "prestar", bez obzira kako igra-nema poziva! Da li ga neko u FSS mrzi ili ne procenti sami!

Misha

pre 14 godina

Pod slicnim pritiskom javnosti je bio i Skolari 2002. kad su ga nagovarali da vodi Romarija na SP, a on je svima zapusio usta tako sto je osvojio titulu prvaka sveta. Ni ja necu imati rec da prigovorim Anticu sto ne vodi Ramba ako sledece godine budemo prvaci :)

Nislija

pre 14 godina

Svaka cast B92,jedini su u velikoj meri ispratili Ramba i jos jednu blistavu sezonu!Ipak,imam jedno pitanje za sve novinare pa i Vas cenjene sa B92 a to je: Zasto ne upitate gospodina Antica i Toleta Karadzica zasto za njega nema mesta u reprezentaciji?Zaista,novinari pitaju sve i svasta,a opet ovo glavno pitanje izostaje...cestitke Rambu na tituli,pozdrav iz njegovoga Nisa!

gagi

pre 14 godina

Bravo Rambo! Ti si ponos Srbije i zbog tebe svi Brazilci znaju ko su Srbi. Bas si im ulepsao sliku nase zemlje, i zbog toga mi svi tebi dugujemo.
Necu ni da pricam o nepravdu da nisi jos igrao za Srbiju. To je sramota bre!! Ako ima Boga, nosices Srpskog grba uskoro.

roki

pre 14 godina

Sportska redakcija b92, pod hitno vash zadatak je da spojite selektora i Ramba, ova ne pravda mora da se ispravi.
Ovakav velemajstor da ne zaigra za reprezentaciju pa to je sramota. Pogledajte samo http://www.youtube.com/watch?v=7BhQ5KYGMlw kakva je to majstorija. Pa ovo su evrogolovi a tek asistencije a tek kako to lagano postize.
Ovo cudo mora da se uzme u obzir pod hitno.
Idemo peticija da se Rambo dovede u reprezentaciju pod hitno.
Ako sportksa redakcija nije u stanju INSAJDER jeste :D

Razmisliti o tome...

pre 14 godina

Mislio da bi bio red GOSPODINE ANTICU bar u prijateljskom mecu pred svetsko prvenstvo pozvati Ramba Petkovica da zaigra za orlove, da mu se oduzimo na neki nacin. A velik je uspeh osvojiti titulu u Brazilu, jos kako covek igra sa njegovih 37 godina...

Idemo

pre 14 godina

Svaka cast Rambu, zasluzio je. Zivim za to da mi u Srbiji imamo priliku da gledamo bar 10 deo fudbala koji se tamo igra. Kao sto vidimo liga nam je u procepu a mi navijaci cekamo tu privatizaciju vec 5 godina. Realno kad pogledate tabelu Jelen Superlige sta vidite? Centralizovana liga maksimalno, sa OFK-om , BSK Borcom, Hajduk Kulom, Cukom, Radom koji ukupno nemaju navijaca na utakmici koliko moja Macva u Srpskoj ligi grupa zapad.A gde su centri poput Nisa, Kragujevca... Zbog toga najvise zelim da se ta privatizacija realizuje vec jednom i da gledamo fudbal (cela Srbija ne samo Beograd) pa da me vise ne pitaju: "Jel navijas za Zvezdu ili Partizan" vec svako za svoj grad kako bi i trebalo da bude... Zato pod hitno privatizacija , modernizacija a samim tim i kvalitet... MACVA SABAC

Matrorac

pre 14 godina

Ma mator je on za reprezentaciju a i ne uklapa se u koncepciju....Inace opste poznata praksa je da se na svetska prvenstva u fudbalu ide sa podmladjenim sastavim (prvenstveno mislim na Rašu Petrovića i fenomenalnog Bambija koji ne moze da skrpi ni 15 min u MU itd.)

makro

pre 14 godina

gledao sam par utakmica flamenga..jesta rambo dobar, ali samo za brazilsku ligu, jer se slabo krece, mator je, slab...posle dva duela sa Terijem ili Ferdiandom mogao bi samo u bolnicu..zato njega Antic ne zove, jer bi sa njim u timu imali igraca manje.ko je geldao utkamice Flamenga zna o cemu pricam

bicuri

pre 14 godina

sta smarate vise sa tim pozivanjem ramba u reprezentaciju?!?! pa i adriano igra dobro u flamengu i toj cudesnoj brazilskoj ligi , pa nevidim da je reprezentaciji!!!
brazilska liga je za zabavljace , a ne za ozbiljne fudbalere...nas kad bi u evropi dao 6 golova iz kornera?!

marCore

pre 14 godina

Bravo za komentatora....a rambo nadam se da je ovo jos ''neko '' gledao i da ces za Srbiju odigrati bar jedan mec,pa taman i prijateljsku...ili za Brazil:o))

- - - - -

pre 14 godina

Čovek bi uvek mogao da odigra makar poluvreme na vrhunskom nivou ako zatreba, bar dva-tri igrača od 23 uopšte neće ni ulaziti u igru na SP, a uzimaće mesto igraču koga svi cene osim nas samih i koji nam je potreban po svojim karakteristikama. Ne trebaju nama neprijatelji - sami sebi smo dovoljni...

boy from ipanema

pre 14 godina

Rambo, care, svaka cast! Zasluzio si da repka odigra jednu tekmu tebi u cast! Odnosno, vama, s obzirom na godine! :)
Srbija do Rija...

Srbin

pre 14 godina

Brazil najveći izvoznik fudbalera na svetu,a naš čovek najbolji igrač te lige..navijao sam za flamengo,zbog ramba naravno ali i da posle mnogo godina uzme titulu!Ono je fudbal krcat stadion,neverovatna strast na tribinama,a na terenu borba do zadnjeg atoma,ni gremio se nije dao,ali pobediše naši :) RAMBO u REPREZENTACIJU! Ima u našoj reprezentaciji i boljih od njega ali i onih što su lošiji od njega.

ljubitelj sporta

pre 14 godina

Ovo definitivno znaci da smo najbolja reprezentacija na svetu jer ne verujem da postoji bilo koja druga reprezentacija u kojoj ne bi bilo mesta za ozbiljnog kandidata za najboljeg igraca Brazilskog sampionata. Salu na stranu, postujem Antica i ovo sto je do sada napravio ali ovu pricu sa Rambom stvarno ne razumem.

Prokupčanin

pre 14 godina

Seca li se neko Ramba iz vremena provedenih u CZ? Najavljivan kao novi Piksi a ono... Partizan se tih godina naosvajao titula. Nije bio ni najbolji igrac tadasnje Lige, normalno da nije ni pozivan. Ipak, treba mu organizovati oprostajni mec. Rambo, sve najbolje u zivotu i daljoj karijeri!
Tvoj komsija

sost

pre 14 godina

Pratio sam tekmu preko neta, na marakani ludilo. Kada je Rambo u 75.min izlazio 100000 navijaca skandira PET,PET. A Srpska zastava sa njegovim likom je posebna prica.

Svaka cast majstore.

A usput ovo i adresa sa gomilom kojekakvih prenosa
http://www.fromsport.com/
ko zna kada ce da zatreba (bitno je otici na ovaj sajt neposredno pred pocetak dogadjaja)

B ole!

pre 14 godina

Svaka cast,legendo!
A inace,rambo ima 7 utakmica i 1 gol,ali za repku Jugoslavioje,ne Srbije...ali je zasluzio Anticev poziv...:D
pozZ

Bukephalos_FRA

pre 14 godina

Jao, kako tuce kornere...cak i toga kod nas slabo ima...dajte coveku prijateljski mec! Nek igraju najbolji i nek svak dobije sancu!

NikoKaoJa

pre 14 godina

Nadam se da Antic cita ove vesti, kao i da prati desavanja na Facebook-u gde postoji grupa za prikupljanje potpisa da Rambo ide na SP!!!

Valjak

pre 14 godina

Svaka čast Rambu na velikom uspehu. Zaslužio je da odigra makar prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom, a možda i da bude džoker sa klupe u Africi, mada ne znam da li bi njegov dolazak pokvario atmosferu koja je već stvorena.

Bojan

pre 14 godina

Magicos dos Brasilieros@
Uopste se ne slazem. Kad bih morao gledati onaj Brazilski fudbal digao bih ruku na sebe. Toliko je spor i dosadan.
Mislim da se vise trci cak i u ovoj nasoj kukavnoj ligi. Tamo trci samo i iskljucivo igrac s loptom. Tako svakih par minuta taj sto vodi loptu stane na nju i razgleda teren jedno pet - sest sekundi i onda nastavi.
Gledao sam na netu ovu tekmu-ista prica. Na tribinama ludnica a na terenu penzioneri.

Evropski fudbal je neuporedivo intereantniji.

navijač

pre 14 godina

Šta mislite da li bi Rambo bio dobar skaut nekog domaćeg kluba (čitaj Zvezde) za Brazil? Samo ako je odlučio da još neko vreme provede tamo.

Zmaj

pre 14 godina

Sta bi nasa reprezentacija uradila da Rambo igra-ne smem ni zamisliti. Ovako samo ostaje zal za jednim velikim igracem. A nemamo takvih mnogo kao sto je Rambo...

Joe

pre 14 godina

Koliko ovi ljudi obozavaju fudbal, 100000 ljudi se manje vise ne skupi na celoj nasoj polusezoni izuzimajuci derbi, prava je privilegija tamo se baviti fudbalom, bas kao sto neko pre rece tamo je fudbal u velikoj meri zadrzao smisao, usput svaka cast rambu i adrianu, jedan sa 37 igr sa vise zara nego neki nasi majstori fudbal sa 22, a adriano je napokon nasao srecu ...

fudbal nije ragbi...

pre 14 godina

gledao sam par utakmica flamenga..jesta rambo dobar, ali samo za brazilsku ligu, jer se slabo krece, mator je, slab...posle dva duela sa Terijem ili Ferdiandom mogao bi samo u bolnicu..zato njega Antic ne zove, jer bi sa njim u timu imali igraca manje.ko je geldao utkamice Flamenga zna o cemu pricam
(makro, 7. decembar 2009 10:01)

e batice pa zato Teri igra na snagu jer nema vestinu...
Rambo bi ga bacio na bulju jednim potezom iako nije narocito brz ni jak...
gledao sam mnogo utakmica Brazilske lige preko neta najvise zbog njega i ne slazem se sa tobom...ima odlicnu tehniku, dribling, izvodi prekide opasno, ima ideju i apsolutno je nepredvidljiv a to sto nema snage pa valjda je normalno majku mu :) ne mozes da poredis engleze i brazilce jer englezi su sami po sebi balvani,
U BRAZILSKOJ LIGI NIJEDNA EKIPA NE SME DA IMA VISE OD TRI STRANACA!? a u engleskoj sve sami stranci?! a pogledaj samo kolika je razlika izmedju brazilske i engleske lige u fudbalksom smislu, VEOMA MALA !

Pera

pre 14 godina

Svaka cast Rambo care!

Definitivno je covek zasluzio da zaigra za repku makar na jednoj prijateljskoj utakmici da udje u igru i simbolicno debituje!

MarkoDJ

pre 14 godina

Svaka cast Rambu, retko ko moze da se pohvali takvom igrackom karijerom...

Ne znam dal je neko primetio, ako ste gledali utakmicu, na nekih 10ak minuta pre kraja...Adrijano je pricao sa nekim protivnickim igracem, a pritom su obojica drzali ruke preko usta da neko ne bi slucajno citao sa usana! xD Barem sam ja stekao takav utisak...
U svakom slucaju, cestitke Flamengu i Rambu!

Dzoni

pre 14 godina

Anticu pozovi Ramba u reprezentaciju i ni Roki nece pomoci ostalima na Svetskom

Ne salim se, napravi potez zbog koga ce navijaci jos vise da te cene

Me,My self and I

pre 14 godina

@toni bandera...Ovdasnji mediji to nisu objavili,ali pored Zlatne lopte u Francuskoj se dodeljuje jos jedno prestizno fudbalsko priznanje, Olovna lopta.Ovogidisnji laureat je niko drugi do Kezman.Ako je Zlatna lopta za znanje,onda je Olovna lopta za...

MatijaPFC

pre 14 godina

Cestitke Rambu !
Ali realno gledano, pogledajte oba gola Flamenga, narocito prvi!
Dali je moguce da neka odbrana odigra onako, a da nije namestena utakmica, prosto su svi bezali iz sesnaest kako bi se napravila sansa iz nicega !
Drugi gol, lopta pada u peterac u visokom luku...to je golmanovo vise nego bilo cije...
Nema veze...cestitke

LUDILO!

pre 14 godina

http://www.youtube.com/watch?v=-P5SDEM7yc0

ljudi sa b92 postavite bre ovaj video u nekoj vesti za Ramba...ovo skandiranje ne moze da se opise !

bicuri

pre 14 godina

sta smarate vise sa tim pozivanjem ramba u reprezentaciju?!?! pa i adriano igra dobro u flamengu i toj cudesnoj brazilskoj ligi , pa nevidim da je reprezentaciji!!!
brazilska liga je za zabavljace , a ne za ozbiljne fudbalere...nas kad bi u evropi dao 6 golova iz kornera?!

Милош КГ

pre 14 godina

Честитам мајсторе!!!

Дођи сад у Звезду да видимо и ми мало чаролија, и онако нам треба плејмејкер...

makro

pre 14 godina

gledao sam par utakmica flamenga..jesta rambo dobar, ali samo za brazilsku ligu, jer se slabo krece, mator je, slab...posle dva duela sa Terijem ili Ferdiandom mogao bi samo u bolnicu..zato njega Antic ne zove, jer bi sa njim u timu imali igraca manje.ko je geldao utkamice Flamenga zna o cemu pricam

Magicos dos Brasilieros

pre 14 godina

Brazil...jedina liga na svetu koja igra onaj pravi fudbal onaj fudbal koji svi vole...
kooiko samo volim tu ligu i tu fudabslku magiju, to je nesto sto evropa nikad nece da ima...

pazite...u brazilu ima pravilo da ne smeju da budu vise od 3 igraca u klubu?! a pogledajte samo koliko je ta liga jaka,

a sad uporedite to sa spancima, italijanima, englezima...kojima u svakoj ekipi pola stranaca cine tim?!

37 godina a igra kao lud...e to je deco moja fudbal a ne ovo sto se igra po jevropi, cist biznis i bezosecajnost!

Prokupčanin

pre 14 godina

Seca li se neko Ramba iz vremena provedenih u CZ? Najavljivan kao novi Piksi a ono... Partizan se tih godina naosvajao titula. Nije bio ni najbolji igrac tadasnje Lige, normalno da nije ni pozivan. Ipak, treba mu organizovati oprostajni mec. Rambo, sve najbolje u zivotu i daljoj karijeri!
Tvoj komsija

Djoksa

pre 14 godina

Rambo osvaja titulu u Brazilu,zemlji visestrukih svetskih prvaka.Mozda bude i proglasen najboljim igracem a nas selektor?Ni da mu pruzi sansu,a Rambo bi preplivao do Srbije za nju...

Bojan

pre 14 godina

Magicos dos Brasilieros@
Uopste se ne slazem. Kad bih morao gledati onaj Brazilski fudbal digao bih ruku na sebe. Toliko je spor i dosadan.
Mislim da se vise trci cak i u ovoj nasoj kukavnoj ligi. Tamo trci samo i iskljucivo igrac s loptom. Tako svakih par minuta taj sto vodi loptu stane na nju i razgleda teren jedno pet - sest sekundi i onda nastavi.
Gledao sam na netu ovu tekmu-ista prica. Na tribinama ludnica a na terenu penzioneri.

Evropski fudbal je neuporedivo intereantniji.

Indijanac Dzons

pre 14 godina

Bravo Rambo majstore!Sto se tice reprezentacije...ajmo majstori umesto koga bi igrao.Krasica?Jovanovica?Ima 37 godina i ne moze da igra na najvisem nivou kao sto je SP i ne treba rusiti atmosferu njegovim pozivom.Jedino sto bi bilo lepo je da mu naprave oprostajni mec prvi i poslednji u dresu Srbije kao sto je bio slucaj sa Savom Milosevicem protiv Bugara.

MatijaPFC

pre 14 godina

Cestitke Rambu !
Ali realno gledano, pogledajte oba gola Flamenga, narocito prvi!
Dali je moguce da neka odbrana odigra onako, a da nije namestena utakmica, prosto su svi bezali iz sesnaest kako bi se napravila sansa iz nicega !
Drugi gol, lopta pada u peterac u visokom luku...to je golmanovo vise nego bilo cije...
Nema veze...cestitke

crnogorac

pre 14 godina

Nikad mi nece bit jasno zasto je narod Srbije dozvolio da ga neki ljudi uskrate za igre velikog majstora RAMBA Petkovica u srpskoj reprezentaciji.

pozdrav

pre 14 godina

G-dine Antiću, nije da bilo šta prigovaram, niti sam, ne daj Bože, nezadovoljan bilo čime u reprezentaciji, ali molim Vas, pozovite Ramba, bar jednom nek nosi na dresu grb koji mu je oduvek u srcu.

Matrorac

pre 14 godina

Ma mator je on za reprezentaciju a i ne uklapa se u koncepciju....Inace opste poznata praksa je da se na svetska prvenstva u fudbalu ide sa podmladjenim sastavim (prvenstveno mislim na Rašu Petrovića i fenomenalnog Bambija koji ne moze da skrpi ni 15 min u MU itd.)

Djordje

pre 14 godina

Mislim da sam bio i radostan i tuzan u isto vreme kad god bih procitao vest o golu iz kornera,asistenciji,skandiranju njegovog imena,ulasku u kucu slavnih...steta je sto cemo pricu o Dejanu Petkovicu pocinjati uvek istim pitanjem.Ucinjena je velika nepravda prema njemu,a on je i pored toga pokazao da nije obican prosecan igrac,vec poseban ,kakvog nismo imali.
Cestitke Velikom majstoru,sada sampionu !
Ljudski je nadati se da jos uvek nije kasno...

Piva

pre 14 godina

Za mene si bio i ostaces jedan od najvecih fudbalera koje je ova zemlja imala! Najveca tragedija naseg fudbala je nepozivanje Ramba u reprezentaciju! Cestitke Rambo!

ShoMi

pre 14 godina

Rambo ce biti proglasen za najboljeg igraca Brazila, a Antic ce na SP da vodi Racu Petrovica da mu "kreira" igru, daje golove i asistencije iz veznog reda... Tuzno...

Misha

pre 14 godina

Pod slicnim pritiskom javnosti je bio i Skolari 2002. kad su ga nagovarali da vodi Romarija na SP, a on je svima zapusio usta tako sto je osvojio titulu prvaka sveta. Ni ja necu imati rec da prigovorim Anticu sto ne vodi Ramba ako sledece godine budemo prvaci :)

Nislija

pre 14 godina

Svaka cast B92,jedini su u velikoj meri ispratili Ramba i jos jednu blistavu sezonu!Ipak,imam jedno pitanje za sve novinare pa i Vas cenjene sa B92 a to je: Zasto ne upitate gospodina Antica i Toleta Karadzica zasto za njega nema mesta u reprezentaciji?Zaista,novinari pitaju sve i svasta,a opet ovo glavno pitanje izostaje...cestitke Rambu na tituli,pozdrav iz njegovoga Nisa!

Boban

pre 14 godina

Bio sam klinac kada je Rambo bio u najboljim fudbalskim godinama pa nisam bio ni svestan šta propuštamo u reprezentaciji. Ali sada... Ovo je očigledan propust svih mogućih selektora. Od Piksija mi nismo imali pravog plejmejkera! I ko zna šta bi bilo od SP '98. pa na ovamo. Antića neću ovde računati jer je on odlučio da podmladi ekipu i stvori novi tim, a ko je mogao očekivati od čoveka sa 37 godina da igra i dalje na vrhunskom nivou. Velika nepravda prema ovom majstoru, ne smem ni da pomislim kako se on oseća, a par puta sam gledao neke intervjue sa njim: Veliki čovek i patriota. Plače mi se...

sost

pre 14 godina

Pratio sam tekmu preko neta, na marakani ludilo. Kada je Rambo u 75.min izlazio 100000 navijaca skandira PET,PET. A Srpska zastava sa njegovim likom je posebna prica.

Svaka cast majstore.

A usput ovo i adresa sa gomilom kojekakvih prenosa
http://www.fromsport.com/
ko zna kada ce da zatreba (bitno je otici na ovaj sajt neposredno pred pocetak dogadjaja)

NikoKaoJa

pre 14 godina

Nadam se da Antic cita ove vesti, kao i da prati desavanja na Facebook-u gde postoji grupa za prikupljanje potpisa da Rambo ide na SP!!!

Idemo

pre 14 godina

Svaka cast Rambu, zasluzio je. Zivim za to da mi u Srbiji imamo priliku da gledamo bar 10 deo fudbala koji se tamo igra. Kao sto vidimo liga nam je u procepu a mi navijaci cekamo tu privatizaciju vec 5 godina. Realno kad pogledate tabelu Jelen Superlige sta vidite? Centralizovana liga maksimalno, sa OFK-om , BSK Borcom, Hajduk Kulom, Cukom, Radom koji ukupno nemaju navijaca na utakmici koliko moja Macva u Srpskoj ligi grupa zapad.A gde su centri poput Nisa, Kragujevca... Zbog toga najvise zelim da se ta privatizacija realizuje vec jednom i da gledamo fudbal (cela Srbija ne samo Beograd) pa da me vise ne pitaju: "Jel navijas za Zvezdu ili Partizan" vec svako za svoj grad kako bi i trebalo da bude... Zato pod hitno privatizacija , modernizacija a samim tim i kvalitet... MACVA SABAC

Petinjo

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu na netu. Petkovic je najbolji vezni igrač Brazilskog prvaka! Flamengo je tim koji bi bez problema prošao grupu u Ligi Šampiona. Samo u ovoj utakmici Petković je bar četiri puta je pogodio u glavu napadače u šesnaestercu.Da li za jednog takvog igrača ima mesta za prvih 60 min na SPu ili bar među prvih 16? Mi imamo igrače koji su odlični u prekidima (Žigić, Subotić i Vidić) a koliko znam pakera u timu nemamo. Neću da se mešam Antiću al neka bar objasni. Na SP se vode najbolji a ne najmlađi i najtalentovaniji.

boy from ipanema

pre 14 godina

Rambo, care, svaka cast! Zasluzio si da repka odigra jednu tekmu tebi u cast! Odnosno, vama, s obzirom na godine! :)
Srbija do Rija...

ljubitelj sporta

pre 14 godina

Ovo definitivno znaci da smo najbolja reprezentacija na svetu jer ne verujem da postoji bilo koja druga reprezentacija u kojoj ne bi bilo mesta za ozbiljnog kandidata za najboljeg igraca Brazilskog sampionata. Salu na stranu, postujem Antica i ovo sto je do sada napravio ali ovu pricu sa Rambom stvarno ne razumem.

Zmaj

pre 14 godina

Sta bi nasa reprezentacija uradila da Rambo igra-ne smem ni zamisliti. Ovako samo ostaje zal za jednim velikim igracem. A nemamo takvih mnogo kao sto je Rambo...

- - - - -

pre 14 godina

Čovek bi uvek mogao da odigra makar poluvreme na vrhunskom nivou ako zatreba, bar dva-tri igrača od 23 uopšte neće ni ulaziti u igru na SP, a uzimaće mesto igraču koga svi cene osim nas samih i koji nam je potreban po svojim karakteristikama. Ne trebaju nama neprijatelji - sami sebi smo dovoljni...

r. antic ;)

pre 14 godina

najbolji igrac brazilskog prvenstva?

ma ne treba nam takav, imamo vec dovoljno jakih igracha iz Jelen SUPER lige, nemacke druge lige,... ;l)

Joe

pre 14 godina

Koliko ovi ljudi obozavaju fudbal, 100000 ljudi se manje vise ne skupi na celoj nasoj polusezoni izuzimajuci derbi, prava je privilegija tamo se baviti fudbalom, bas kao sto neko pre rece tamo je fudbal u velikoj meri zadrzao smisao, usput svaka cast rambu i adrianu, jedan sa 37 igr sa vise zara nego neki nasi majstori fudbal sa 22, a adriano je napokon nasao srecu ...

Pera

pre 14 godina

Svaka cast Rambo care!

Definitivno je covek zasluzio da zaigra za repku makar na jednoj prijateljskoj utakmici da udje u igru i simbolicno debituje!

ime nije vazno

pre 14 godina

pre jedno dve nedelje sam poceo da se interesujem za petkovicevu karijeru u brazilu,i malo je reci da sam odusevljen.to sta taj covek predstavlja navijacima flamenga moze se razumeti samo ako se pregledaju svi klipovi na netu(spotovi sa njegovim fotografijama,pesme u njegovu cast,pa cak i reklama za nacao rubro negra),i naravno ako se razume sta fudbal predstavlja coveku iz brazila.kupio ih je jos 2001 postigavsi pobedonosni gol protiv botafoga,gol kojim su osvojili sampionat karioka,i to protiv jednog od najvecih rivala(gol iz slobodnjaka sa 25-30 metara,pogledati klip gde je komentator navijac botafoga!)da stvar bude jos cudnija,od tada pa do ove godine on je promenio 5-6 klubova u brazilu,pritom igrajuci i za fluminense,najveceg rivala flamenga.kulminacija svega nije to sto je usao u kucu slavnih flamenga,nego bas ova utakmica,gde se tokom cele utakmice na kopu,u centru navijacke tribine raca rubro negra,vijorila srpska zastava od jedno 10 kvadrata,pola zastave grb srbije(mozda nisam dobro video,mislim da jesam)a pola rambov lik.malo pre kornera kod kog je stavio loptu na glavu ovom liku,cetvrti sudija je digao tablu sa najavom rambove zamene,desio se korner,trener je sacekao,ostalo je legenda...rambo je izasao posle minut-dva,svih 100000 je skandiralo njegov brazilski nadimak "peći"(on je rekao da ga voli mnogo vise nego nas"rambo")ja sam video takve ovacije samo mijatovicu dok je igrao za valensiju,na jednoj utakmici,ne secam se na kojoj.o rambu,onako realno,ali ipak subjektivno,gledao sam samo ovu utakmicu ove sezone,bio je dosta nervozan,nije odigrao sjajno,spor je(razumljivo,37 godina,a i u brazilu se igra mnogo sporije nego u evropi)ALI to kako covek izvodi prekide,od 15 kornera 12 je gurnuo izmedju 6 i 10 metara od gola,isto i sa prekidima,prosto idealno.jos par puta je vezao napadace sa golom iz igre.adrijano se grdno ispromasivao.i na kraju,dali je za svetsko prvenstvo?ne za celu utakmicu,ali ako ne ide,ako se gubi,poluvreme ili bar pola sata,mi coveka sa boljom loptom ne da nemamo,nego mu niko ne moze ni prici.ako je neko gledao,a misli drugacije neka mi obrazlozi,stvarno me zanima.drugo,mozda jos vaznije,coveku koji uziva takav status u bilo kojoj fudbalskoj zemlji,a pogotovo brazilu,mora se iskazati postovanje iako se mozda ne uklapa u "viziju".to je prosto pitanje kulture.inace ako je to ikome vazno navijam za partizan od kada postojim.

Srbin

pre 14 godina

Brazil najveći izvoznik fudbalera na svetu,a naš čovek najbolji igrač te lige..navijao sam za flamengo,zbog ramba naravno ali i da posle mnogo godina uzme titulu!Ono je fudbal krcat stadion,neverovatna strast na tribinama,a na terenu borba do zadnjeg atoma,ni gremio se nije dao,ali pobediše naši :) RAMBO u REPREZENTACIJU! Ima u našoj reprezentaciji i boljih od njega ali i onih što su lošiji od njega.

Wade

pre 14 godina

Gledao sam sinoc utakmicu i mogu reci da sam se iznenadio jednom stvari ,,,
To nije naravno Rambovo fudbalsko umece,to smo znali da ima,nego nesto drugo - NJEGOV RADIJUS KRETANJA.
Potpisujem i tvrdim da se vise krece i trci od Deje Savicevica i to kada je Dejo bio u najboljim godinama.Pa mozda cak i od Piksija iz najboljih dana.Dobro,druga su vremena i danas se vise trci nego onda,ali opet...nama treba jedan playmaker,a on,vidi se,ima snage.O znanju i da ne govorim.
Naravno,Antic ce reci da on ne moze da odigra celu utakmicu u jakom tempu protiv recimo Nemaca,I TO JE TACNO !!Niti da moze da igra odbranu i preseca protivnicke napade kao Stankovic ili Milijas.Ili da se mnogo cesto vraca nazad kao Kuzmanovic ili Kacar.I to je tacno.
Ali,Rambo sigurno moze da odigra 60 ili 70 minuta na vrhunskom nivou,a narocito bi nam njegova proigravanja i lucidnost dobro dosli protiv Gane ili Australije.Oni se zalecu,a on je igrac poteza.Imamo igrace koji dobro igraju bez lopte,ulaze u prazan prostor,a on bi ih filovao sa dobrim loptama..Moze da "namesti" dobar rezultat za nas,i to je dovoljno.Protiv Nemaca ne mora ni da igra.Njegov doprinos nasem napadu bi bio veci od "stete" koja bi nastala u odbrambenim zadacima.
Mogao bi da salje sjajne dubinske lopte ka Krasicu ili Lanetu,ili da gadja Zigu u glavu iz kornera ili slobodnjaka.Mi od igraca koji ume da odigra onaj zadnji,zavrsni pas,imamo samo Panteliju.
A lopte ovog coveka imaju oci.Nama Rambo treba,makar sat vremena po mecu.
Nadam se da Antic nece da ponovi gresku Ilije Petkovica iz proleca 2006.,koji cisto iz inata nije hteo da zove Ramba na Svetsko,a svi smo znali da nam takav igrac,kreator igre, treba..I onda,i sada.I upozoravali smo na to sa ovih stranica,ali nije vredelo.
Antic izgleda nece da ga pozove iz principa,ne iz inata,jer smatra da je mator,i da ne moze da se bori i grize.Ja taj stav postujem,ali mislim ipak,da kada se sve stavi na tas i izvaga,on bi mogao dosta da pomogne i unapredi nasu igru.Trebalo bi se naci neko mesto za njega medju 23.

P.S.Izvinjavam se na opsirnosti.

B ole!

pre 14 godina

Svaka cast,legendo!
A inace,rambo ima 7 utakmica i 1 gol,ali za repku Jugoslavioje,ne Srbije...ali je zasluzio Anticev poziv...:D
pozZ

Branislav

pre 14 godina

Svaka čast za Ramba,čovek je najbolji igrač Brazilske lige i,da čovek ne poveruje,i dalje nema poziva za Srpsku reprezentaciju...totalna misterija...

MarkoDJ

pre 14 godina

Svaka cast Rambu, retko ko moze da se pohvali takvom igrackom karijerom...

Ne znam dal je neko primetio, ako ste gledali utakmicu, na nekih 10ak minuta pre kraja...Adrijano je pricao sa nekim protivnickim igracem, a pritom su obojica drzali ruke preko usta da neko ne bi slucajno citao sa usana! xD Barem sam ja stekao takav utisak...
U svakom slucaju, cestitke Flamengu i Rambu!

roki

pre 14 godina

Sportska redakcija b92, pod hitno vash zadatak je da spojite selektora i Ramba, ova ne pravda mora da se ispravi.
Ovakav velemajstor da ne zaigra za reprezentaciju pa to je sramota. Pogledajte samo http://www.youtube.com/watch?v=7BhQ5KYGMlw kakva je to majstorija. Pa ovo su evrogolovi a tek asistencije a tek kako to lagano postize.
Ovo cudo mora da se uzme u obzir pod hitno.
Idemo peticija da se Rambo dovede u reprezentaciju pod hitno.
Ako sportksa redakcija nije u stanju INSAJDER jeste :D

Valjak

pre 14 godina

Svaka čast Rambu na velikom uspehu. Zaslužio je da odigra makar prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom, a možda i da bude džoker sa klupe u Africi, mada ne znam da li bi njegov dolazak pokvario atmosferu koja je već stvorena.

scout

pre 14 godina

Samo da napomenem da ce otisak stopala ovog coveka postaviti u Brazilu pored Peletovog, pa vi gledajte... A on nikada nije bio pozivan u reprezentaciju... Eto kakva smo mi zemlja...

aca

pre 14 godina

Sinoc sam gledao direkto mec, Rambo zamenjen 15ak min pre kraja... Ja u svom zivotu nisam video onakve ovacije sa Marakane. Mislim da mogu da mu pozavide najveci brazilski majstori na podrsci (zasluzenoj) navijaca. Bravo majstore!!!

pato

pre 14 godina

Namerno nisam pratio rezultate da bi na miru odgledao snimak... Trenutak meca definitivno kad rambo u 72 minutu izlazi a cela marakana mu skandira, sto kaze komentator navijaci ga vise vole i od adriana. Sta reci nego SVAKA CAST!!!

Sale

pre 14 godina

Bojan...
Ako te interesuje trčanje, imaš veliki izbor atletskih takmičenja. Sigurno trče brže i više od svih fudbalera. Mene interesuju potezi, a toga u Brazilu sigurno ima više.

casanova

pre 14 godina

jedan igrac iz brazilske lige mu je rekao:"pa kakvu vi srbi imate reprezentaciju kad im ti ne igras".Mislim da je ovo dovoljno.Zovnite ga bar na prijateljsku,zasluzio je

Buki

pre 14 godina

Znam da smo svi selektori,ali kad bi Antic pogledao komentare pa da vidi koliko narod zeli Ramba u reprezentaciji.Tuzno je da nikad nismo imali prilike da ga vidimo u reprezentaciji,sta je on bogu skrivio

neka svoga

pre 14 godina

Covjek ima 37 godina i kazu star je,trebalo bi da igra u napadu,vodimo na svjetsko covjeka koji ima 35 a taj igra odbranu,pa ako je prvi star za napad kako je ovaj drugi *mlad* za odbranu.Malo mi nejasno :)

fudbal nije ragbi...

pre 14 godina

gledao sam par utakmica flamenga..jesta rambo dobar, ali samo za brazilsku ligu, jer se slabo krece, mator je, slab...posle dva duela sa Terijem ili Ferdiandom mogao bi samo u bolnicu..zato njega Antic ne zove, jer bi sa njim u timu imali igraca manje.ko je geldao utkamice Flamenga zna o cemu pricam
(makro, 7. decembar 2009 10:01)

e batice pa zato Teri igra na snagu jer nema vestinu...
Rambo bi ga bacio na bulju jednim potezom iako nije narocito brz ni jak...
gledao sam mnogo utakmica Brazilske lige preko neta najvise zbog njega i ne slazem se sa tobom...ima odlicnu tehniku, dribling, izvodi prekide opasno, ima ideju i apsolutno je nepredvidljiv a to sto nema snage pa valjda je normalno majku mu :) ne mozes da poredis engleze i brazilce jer englezi su sami po sebi balvani,
U BRAZILSKOJ LIGI NIJEDNA EKIPA NE SME DA IMA VISE OD TRI STRANACA!? a u engleskoj sve sami stranci?! a pogledaj samo kolika je razlika izmedju brazilske i engleske lige u fudbalksom smislu, VEOMA MALA !

navijač

pre 14 godina

Šta mislite da li bi Rambo bio dobar skaut nekog domaćeg kluba (čitaj Zvezde) za Brazil? Samo ako je odlučio da još neko vreme provede tamo.

Razmisliti o tome...

pre 14 godina

Mislio da bi bio red GOSPODINE ANTICU bar u prijateljskom mecu pred svetsko prvenstvo pozvati Ramba Petkovica da zaigra za orlove, da mu se oduzimo na neki nacin. A velik je uspeh osvojiti titulu u Brazilu, jos kako covek igra sa njegovih 37 godina...

Bukephalos_FRA

pre 14 godina

Jao, kako tuce kornere...cak i toga kod nas slabo ima...dajte coveku prijateljski mec! Nek igraju najbolji i nek svak dobije sancu!

Rambo

pre 14 godina

Rambo i da da trodupli het trik makazicama u odlucujucoj utakmici brazilskog prvenstva-nema poziva! Prvo je bio "premlad", sad je "prestar", bez obzira kako igra-nema poziva! Da li ga neko u FSS mrzi ili ne procenti sami!

Marko Vozdovac

pre 14 godina

Igracina! Da ovaj nas nesrecni savez ima makar malo dostojanstva, organizovao bi prijateljsku utakmicu protiv Brazila, a ovaj momak bi imao cast da makar jednom ponese dres sa brojem deset u reprezentaciji svoje zemlje Srbije i da cuje svoju himnu Boze pravde. FSS mu makar toliko duguje za svu bruku oko nepozivanja u reprezentaciju svih ovih godina.

Majstore svaka cast na tituli!

gagi

pre 14 godina

Bravo Rambo! Ti si ponos Srbije i zbog tebe svi Brazilci znaju ko su Srbi. Bas si im ulepsao sliku nase zemlje, i zbog toga mi svi tebi dugujemo.
Necu ni da pricam o nepravdu da nisi jos igrao za Srbiju. To je sramota bre!! Ako ima Boga, nosices Srpskog grba uskoro.

vlatkos

pre 14 godina

E stvarno mi dodje da zaplacem kad pomislim kako je ovom velikom coveku kad pogleda unazad i kad shvati da je pored toliko toga sto je postigao u svojoj karijeri ostala jedna velika neostvarena zelja i ujedno velika nepravda prema njemu... Da stvar bude gora, covek je godinama igrao konstantno dobro, a ne kao neki koji su imali trenutke (necu o imenima) i opet igrali za reprezentaciju. Cestitam Ti veliki majstore na svemu sto si uradio, i takodje se nadam da ako ima pravde mozda Ti se i ta zelja ostvari!

REALNO

pre 14 godina

mislim da je REALNO da gos.RAMBO dobije poziv za repku,pa makar i za prijateljsku,da dozivi i on to zadovoljstvo nosenja nacionalnog dresa i grba ZASLUZIO JE!!!!!!!!

Najbolji SRPSKI igrac ikada!!!!

pre 14 godina

Glasanje za igrača godine u Brazilu: Rambo ubedljivo vodi!
Dejan Petković, prekaljeni srpski internacionalac iz redova brazilskog velikana, Flamenga, prosto blista ove sezone i to bi, vrlo lako, moglo da bude krunisano laskavim priznanjem za igrača godine u "najfudbalskijoj" zemlji sveta.
Tridesetsedmogodišnji Petković prevalio je u poslednje vreme put od otpisanog i igrača potisnutog u drugi plan do glavnog favorita za igrača godine brazilskog prvenstva. Naime, popularni Rambo dobio je čak 31,9% od preko 2 miliona glasova.

momabrazil

pre 14 godina

da li se iko seca Sestica i Mundijala 1982 u Spaniji?
Poznajem licno Dejana i mogu reci da popularniju i normalinu osobu je tesko sresti a ako ga nas savez ne pozove bar na prijateljsku utakmicu bicu jos srecniji sto ne zivim u Srbiji. Eto toliko

Mikan

pre 14 godina

Imao sam zadovoljstvo i cast da provedem nekoliko dana sa Dejanom u septembru u Brazilu. Impresivno je kako je taj (jos uvek) mladi covek obema nogama na zemlji i kako zrelo i dostojanstveno nosi slavu i pritisak javnosti. Zaista se pored njega osetite ponosnim sto ste iz Srbije i shvatite kakve zapravo mi autoritete i ambasadore imamo u tim uspesnim ljudima. Nadam se da ce grad Nis uspeti da prepozna vrednost i znacaj buduce saradnje sa g.Petkovicem; steta bi bila ne brendirati grad kroz takve dokazane ljude.

marCore

pre 14 godina

Bravo za komentatora....a rambo nadam se da je ovo jos ''neko '' gledao i da ces za Srbiju odigrati bar jedan mec,pa taman i prijateljsku...ili za Brazil:o))

Dzoni

pre 14 godina

Anticu pozovi Ramba u reprezentaciju i ni Roki nece pomoci ostalima na Svetskom

Ne salim se, napravi potez zbog koga ce navijaci jos vise da te cene

Me,My self and I

pre 14 godina

@toni bandera...Ovdasnji mediji to nisu objavili,ali pored Zlatne lopte u Francuskoj se dodeljuje jos jedno prestizno fudbalsko priznanje, Olovna lopta.Ovogidisnji laureat je niko drugi do Kezman.Ako je Zlatna lopta za znanje,onda je Olovna lopta za...

LUDILO!

pre 14 godina

http://www.youtube.com/watch?v=-P5SDEM7yc0

ljudi sa b92 postavite bre ovaj video u nekoj vesti za Ramba...ovo skandiranje ne moze da se opise !