Sreda, 25.11.2009.

13:57

Antić poslao pismo treneru Herte

Selektor fudbalera Srbije Radomir Antić uputio je pismo treneru Herte Fridhelmu Funkelu, u kome je stao u odbranu igrača tog kluba Gojka Kačara.

Izvor: B92

Antiæ poslao pismo treneru Herte IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

lala

pre 14 godina

100 komentara a niko da primeti da je Antic stao pre svega u odbranu svog rada a ne Kacara.Boji se Antic loseg publiciteta pred naredni posao u nekom Evropskom klubu.

brance

pre 14 godina

Ja ne mogu da verujem da svi vi koji pratite fudbal imate ovako razmisljanje. Vise bi vam prilicilo da ste u klubu obozavalaca TRENERA Antica. Zapitao bih G-dina Antica,zasto mu pa on ne daje sansu,nego ga drzi na klupi. Zato sto ga grize savest,da takvog igraca drzi na klupi, a ne sme da skloni Milijasa, Stankovica,pa mu podilazi ovakvom podrskom. On svima podilazi,a u to cete se uveriti kada dodju pravi protivnici. Sto ne stane u odbranu Vidica ,kada ga FERGUSON KRITIKUJE. Ne sme.Zasto ne odbrani tim lekara od nastupa Pantelica i preporukle da se lece kod nadrilekara. Ne sme,jer mu je kum Stankovic,pa sto da se zamera. Lepse je da povladjuje,nego da kritikuje.I on brani Kacara! Neka brani TOSICA,sto ne igra.Svi vi koji ste zaljubljeni u trenera Antica prvi cete ga pljuvati,ali bice kasno. Na jesen ce biti kvalifikacija, a prvi koji ce odustati od dresa bice Pantelic i svi oni kojima Antic NE sme da uputi REC KRITIKE.Nadam se da ce biti objavljeno. Hvala.

hasan alibegic

pre 14 godina

Funkel je izjavio u nemackim medijama da je to nesporazum i da on to tako nije rekao... da mnogo ceni Antica kao trenera ekstra klase i da ce ga nazvati sledeci put pre nego representacija igra...
u hertha forumu se sumlja da Kacar namerno lose igra da bi bio prodat vec u zimslom roku...

Fiste

pre 14 godina

@ Borkic Vi kada bi malo vise trenirali, mozda bi nekoga i dobili i ne bi stalno obarali tikete...

Mali, ne pravi se pametan, kad je Srbija oborla tiket, jer znas koliko dugo igramo bez poraza!? A to sto ima kompleks, to je druga stvar i necu da ulazim u to, jer sa takvim ljudima ne treba upste, ne treba voditi diskusie.

Miha

pre 14 godina

Gojko Kacar deluje kao fin momak, a selektoru svaka cast sto je stao iza svog igraca i verujem da bi to uradio za bilo koga iz svoje selekcije.
Mene svih ovih dana muci jedno pitanje i ne mogu da odolim a da ga ne postavim..Za koga ce igrati Gojko Kacar ako se Vojvodina odvoji od Srbije? Nije provokacija,samo se pitam, kao i za Zigica???

Goran

pre 14 godina

@SRBIJADOTOKIJA: Ako mislis na komentar Pinkertona - onda si pogresio. Procitaj ga ponovo, to je POZITIVAN komentar. Negativne ocene je dobio samo zato sto je iz Zagreba, sto nama bas i ne dize ugled.

sivi kamion crvene boje

pre 14 godina

ta Herta sa "tim" trenerom je toliko ocajna , da je vidljivo da nam je i Gojko pa u formi .

Takav "nazovi trener" ne bi vodio ni Metalac (mozda sam i ptreterao) a kamoli prvoligasa Nemacke .

Gospodine Anticu , niste me iznenadili , od takve ljudine to smo svi ocekivali .

Gojko .. Herta je dobar klub , ali trenutno je dno dna .. zao mi je sto se tamo nalazis ..

Sad bi neki rekli napusti klub bla bla .. Ja ti porucujem , igraj Gojko i dokazi slepcima ko je VRH EVROPE .

Dejan

pre 14 godina

Pa ako tebi Kacar nije dobar ti ga lepo pusti da ode a ne da truli u bednoj Herti... Samo nemoj da places kada vidis gde ce Kacar da zavrsi ;)

SrbIN

pre 14 godina

Antara je car!!! Kad smo imali ovakvog selektora?, naravno nikad. Stao je u odbranu svog igrača, što mnogi ranije nisu činili jer su bili obične šlihtare(ne računam tu Djukića, Djuka je kralj, samo mu nisu dali šansu)!!!

Grafite

pre 14 godina

Koje su ovo price,kakva crna kafa prijatelju,o cemu prica ovaj covek,pocelo je da mu se prividja jer je u tunelu bez svetlosti vec duze vreme taj Funkel!

SRBIJADOTOKIJA

pre 14 godina

Hrvati ostavljaju ovde neke negativne komentare lol. Ja sam mislio da oni vise ne prate fudbal. Jel znate koja je razlika izmedju fudbalera i nogometasa? Nogometasi ne idu na svetsko prvenstvo.

bucko

pre 14 godina

Vec 20 godine ne pratim fudbal zbog loseg pristupa igri i losih rezultata.Od kako Gospodin Antic vodi reprezentaciju redovno pratim i gledam meceve.Siguran sam da je on osim mene pridobio na hiljade navijaca povratnika svojim nacinom rada,ponasanjem i harizmaticnim pogledom koji pleni.Hvala vam Gospodine Anticu i svako dobro kako reprezentaciji tako i Vama i vasoj porodici.

Piksi

pre 14 godina

Antika je veliki covek.Ovo je samo jedan u nizu dokaza da je Antic veliki strucnjak i da nista ne prepusta slucaju.Zbo njega ce svi igraci da izginu na terenu

bicuri

pre 14 godina

ee decko zaboravio si tu da stavis one male klubove kako se zovu bese....aa da..real i barselona!!! klemente je samo uradio prirodnu stvar, zamenio starije igrace mladjim...nije sigurno on napravio igrace od krasica, jankovica i ostalih pa da sad snosi tolike zasluge...to je plod rada nekih drugih ljudi

Nikola Dijaspora

pre 14 godina

Radomir Antić ne gasi svetlo kada legne da spava, ali ne zato što se plaši mraka, nego zato što se mrak plaši njega!

kada Antić pogleda u nebo, oblaci se sznoje, neki to zovu KIŠA.

kada Antić uđe u vodu, ne postane mokar, nego voda postane Antić.

Antić ne jede med, on žvaće pčele!

koja je razlika između Antića i Boga? -Bog zna za milost!

Postoje vanzemaljci koji žele da unište svet & čovečanstvo, oni čekaju da umre Antić.

Antić je u stvari mrtav već 10 godina, samo što smrt nema mudrosti da mu to saopšti.

R. Antić ne spava - on čeka!

Antić ne nosi sat, ON određuje vreme!

Antić ne glumi Boga, nego Bog glumi Antića.

Antić roštilja ćevape, i to na dnu mora!

kada Antića pogodi metak, ne krvari on, nego metak!

film "300" je trebao da se zove "1 - Antić protiv Persijanaca", ali ko će da gleda film koji traje samo 2 sekunde?!

Andrej

pre 14 godina

Meni se cini da je Anticu usla voda u usi.Sad kad ima "kao" neke rezultate sa najboljom reprezentacijom jos od 1998 (SP u Francuskoj) daje sebi za pravo da svima soli pamet. A svu selekciju i izbor igraca kao i stil igre mu je 95% odradio Havijer Klemente. On je u reprezentaciju uveo Krasica, Ivanovica, Jovanovica, Kolarova...Sto Antic ako je facan ije preuzeo reprezentaciju jos pre 5 godina kad su mu nudili, kad je glavni igrac bio Duljaj sa Gavrancicem, matorim Djordjevicem...? Ne, nego kao kroz citavu njegovu karijeru dolazi na gotovo. Ja se slazem da je uspeh otici na SP, i naravno da Antic ima velike zasluge, ali nemoj mo od njega praviti boga. A o tome da dolazi na gotovo, pogledajte samo njegovu trenersku karijeru. Ako se setimo klubova koje je odveo u drugu ligu Spanije : Atletico Madrid, Selta, Ovijedo...sve ce vam biti jasno. Podrska Anticu, ali da se zna da su igraci ubedljivo najzasluzniji a on je u rangu sa njima, nikako iznad.
(bojan_kljajic, 25. novembar 2009 15:30)

Je l' tebi dobro?

GORAN

pre 14 godina

bojan_kljajic

sine,kad si vec toliko upucen u Anticevu karijeru onda bi trebalo da znas sta je bilo pre 5 godina i sta je Antic rekao zasto nece da preuzme reprezentaciju?!?! koliko se secam jedan od razloga je bio i to sto nece da mu neko drugi sastavlja ekipu i da mu odredjuje ko ce biti pozvan, kao sto su to mogli VELIKIm MAGom SRPSKOG FUDBALA- PRVI SRPSKI BEK BATA DJORA!!!!!!!!!

pinkerton

pre 14 godina

Jao, ovo vaše obožavanje vašeg selektora pomalo liči na obožavanje Tita nekad :)))
Stvarno ga pretjerujete i dosta ste smiješni s time..
Što ne znači da vam ne zavidim na tom istom selektoru; da smo imali takvog i mi bi išli u Afriku :))
Pozz iz ZG

Stojan, Berlin

pre 14 godina

Friedehelm Funkel je poznat kao prostak (pogledajte mu samo fotografiju) i po losem ponasanju prema svojim igracima gde god ranije radio. sada ga je Hertha dovela kao "spasioca", nakon katastrofalnih poteza prethodnog trenera, ne ide sve kako treba u Herthi i Funkel se "setio" da za to krivi igrace i sada i naseg Kacara. Radomiru Anticu inace Funkel kao trener nije ni za mali prst. Anticevo pismo treba prevesti na nemacki i poslati recimo u Sport Bild da sluzi kao primer kako se stoji iza svojih igraca. Bravo za Antica!

marko

pre 14 godina

Bravo za selektora. Dosta je bilo vise tih pridika sa strane. Ne moramo da slusamo svakakve nadobudne nemce koji misle da je to samo po sebi dovoljno. Nek se pozabavi malo Bayernom, i njegovim igracima od kojih su trojica kaznjena samo u nekoliko poslednjih meseci.

vogoni

pre 14 godina

Osvojili ste me sa onom recenicom sa Marakane,"hvala vam deco moja".
Drago mi je gospodine da ste ostali dosledni.Jos jednom bravo.

Many-jAk

pre 14 godina

i kad taman pomislim da GODPODIN ANTIC vise ne moze da me iznenadi svojom velicinom, on se nadje da me demantuje. Svaka cast, nisam nigdje ranio mogao procitati da je neki od bivsih selektora radio slicne stvari, blago narodu koji ima ovakvog covjeka medju njima, medju nama

bns

pre 14 godina

Antic je velik covek i profesionalac sto je dokazao i ovim gestom.
Kacar je meni omiljen igrac posle dugo vremena. Srcan, kvalitetan, svestran i posvecen igrac koji uvek daje sve za tim u kojem igra. Tako je bilo u Vojvodini a tako je i u reprezentaciji. Definitivno je iznad Herte a narocito iznad ovog diletanta koji ga kritikuje. Ako je imao sta da mu zameri mogao je to uraditi na primereniji nacin, ovako je dobio "samar" od Antica. Svaka cast.

Vuk

pre 14 godina

Rezultati jednog i drugog kao i stanje na tabeli (kvalifikacione grupe i Bundeslige) govori sve.Svaki drugi komentar je nepotreban.Ipak sam odusevljen Anticevim gestom jer je stao u Kacaervu odbranu ulozivsi svoj autoritet i reputaciju u odbranu svog igraca i to javno.

davar

pre 14 godina

Svaka čast Selektore. Vi ste pravi otac ove reprezentacije.

A da je taj gospodin tako veliki stručnjak, ne bi njemu Herta, sa onakvim igračima, propadala kao nikad do sada.

bojan_kljajic

pre 14 godina

Meni se cini da je Anticu usla voda u usi.Sad kad ima "kao" neke rezultate sa najboljom reprezentacijom jos od 1998 (SP u Francuskoj) daje sebi za pravo da svima soli pamet. A svu selekciju i izbor igraca kao i stil igre mu je 95% odradio Havijer Klemente. On je u reprezentaciju uveo Krasica, Ivanovica, Jovanovica, Kolarova...Sto Antic ako je facan ije preuzeo reprezentaciju jos pre 5 godina kad su mu nudili, kad je glavni igrac bio Duljaj sa Gavrancicem, matorim Djordjevicem...? Ne, nego kao kroz citavu njegovu karijeru dolazi na gotovo. Ja se slazem da je uspeh otici na SP, i naravno da Antic ima velike zasluge, ali nemoj mo od njega praviti boga. A o tome da dolazi na gotovo, pogledajte samo njegovu trenersku karijeru. Ako se setimo klubova koje je odveo u drugu ligu Spanije : Atletico Madrid, Selta, Ovijedo...sve ce vam biti jasno. Podrska Anticu, ali da se zna da su igraci ubedljivo najzasluzniji a on je u rangu sa njima, nikako iznad.

nikola

pre 14 godina

zvuci jako izlizano i ume da napravi euforiju, ali zaista mislim da ovaj ocinski odnos Antica prema igracima moze da upali, a to ponekad moze da odigra mnogo vecu ulogu na terenu nego sam kvalitet.. stvara se zaista lepa atmosfera i ako Bog da, necemo gledati sliku nesloge koja nas je pratila na skoro svakom SP do sada.. ja sam prvi koji je bio i protiv Pantelica i Petrovica, ali mislim da svi mi moramo da spustimo loptu na zemlju i da verujemo ovom coveku... mislim da zna sta radi...

Srpski dinamit

pre 14 godina

Svaka čast selektore! Lepo je kad se stane ispred svog sina,pošto Antić uvek naglašava da su oni njegova deca! A što se tiče Herte,treba da ispadne u cvajtu,i da se nevrati narednih nekoliko sezona,a to im se sve to dešava,zato što su šutnuli Pantelu!

djordje petrovic

pre 14 godina

Ne daj Anticu na svoju djecu!!!Kakve budalestine prica ovaj trener,a kad je Gojko bio najbolji igrac Herte,svi su cutali,i cim ne ide,opali po njemu!!!Mozda to moze negdje(u Hrvatskoj,Bosni,...)ali kod Antica ne moze!!!Sad Antic uzima stvar u svoje ruke,i eto Kacara na zimu u nekom spanskom klubu...Zivi bili pa vidjeli

Marko

pre 14 godina

Svaka čast našem selektoru, on je primer kako jedan gospodin treba da zastupa i štiti svoje prve saradnike kao pretpostavljeni. A ne kao selektor Francuza koji ne osuđuje mešanje rukometa u fudbal. Još jednom, SVAKA ČAST ANTIĆU.

corbamen

pre 14 godina

ovako uspesnom coveku sa znate vec dobro kojim klubovima nasao je da prebaci neko koga su skoro najurili iz frankfurta jer su se borili za opstanak pod njegovom palicom.. on je uzgred u subotu osvojio svoj prvi bod kao trener herte i sad verovatno zbog toga misli da moze sebi ovako nesto da dozvoli.. funkel, ti si niko i nista za antaru

Grobar- Srbija

pre 14 godina

Gospodine Anticu, svaka vam je na mestu. to sto on ne zna da uklopi igrace, i da ih motivise, to je njegov problem. napred SRBIJA!!!

igor

pre 14 godina

Ovom Funkelu je bolje da razmislja da li ce ga iko ikad angazovati za trenera jer njegov tim sa i bez Kacara deluje ko grupa gradjena u istim dresovima

jedina solucija-revolucija

pre 14 godina

Svaka cast, nesme se dozvoliti da svako pljuje po tebi i za najmanju stvar treba blagovremeno reagovati.

Prvo treba sam sebe da postujes da bi te i drugi postovali!

medo

pre 14 godina

taj Funkel je najgori trener u Bundesligi. Godinama je vodio Frankfurt i svojim sistemom 9-0-1 dokazao, da je u stanju za osvajanje svake pozicije izmedju 14te i 16te izrazito sposoban. Ta izjava u vezi Kacara - jedinog pravog igraca njegove Herte - bas lici na njega. Lupetanje i bacanje krivice na druge da bi se skrenula paznja sa njegovog neznanja

Profesionalac

pre 14 godina

To je pravi selektor! I tako se to radi!!!
Bravo G. Anticu!!! Nadam se da ce ostali ljudi iz saveza nauciti prave manire dok ste vi selektor!

jedna jedina

pre 14 godina

ne diraj mi gojka! nikako! cuj, sada je on kriv sto ceo tim ne moze da se sastavi. sedi, jedan!
bezi iz te herte ako mozes, prerastao si ti njih.

boskob

pre 14 godina

Ovaj čovjek je suvo zlato! Neka mi niko ne govori da je za rezultat jedne ekipe trener najmanje zaslužan. GOSPODIN Radomir Antić je nešto najbolje što se našem posrnulom fudbalu moglo dogoditi. A, tek ovaj očinski odnos prema igračima...nemam riječi!

malo se (ne) razumem

pre 14 godina

hvala gospodu Bogu da neko nekog uze pod svoje krilo i dade mu zastitu... pa i da nijE tacno, nema veze, nedaj svoje, tako i treba.

pospanko

pre 14 godina

Mislim da je ovaj funkel crveneo kad je citao pismo, stvarno mu je Antara objasnio neke stvari... Koliko postujem tog coveka, samo da jos nema Race Petrovica, fudbalskog ,,genija``, ali, dobro, niko nije savrsen, a Antara je ipak najblizi tome.

Dr Srdjan

pre 14 godina

Kakva je ljudina ovaj Antic!!!

Podrska Gojku sa zeljom da sto pre ode u neki od najvecih evropskih klubova. Odavno je prerastao raspalu Hertu

del

pre 14 godina

ovaj covek me svaki put odusevi svojim postupcima, za ovih godinu dana nijednom nije napravio glup potez, kada se samo setim predhodnih selektora, bata djora izbacuje sve spiceve iz igre u odlucujucoj tekmi sa rusima pri negativnom rezultatu po nas, pa onda vujadin boskov koji na konferenciji za stampu izjavljuje kako ce jugovic da izvodi penale za nas a covek nema prava nastupa, sestko koji poziva svog sina na svetsko prvenstvo, dejo genije koji razbija staklo na klupi posle gola koji smo primili od slovenaca u odlucujucoj utakmici.

Konacno imamo normalnog coveka za trenera, koji je patriota ali nije nacionalista, to biti u srbiji danas je skoro nemoguce

Boban

pre 14 godina

Gospodine Antiću, bravo! Ovaj čovek me iz dana u dan pozitivno iznenađuje! Ovo je još jedna lekcija svim trenerima, selektorima i stručnjacima visokih ambicija kako se ophodi prema timu/selekciji za koju ste profesionalno vezani i prema igračima koje trenirate (i u slučaju g. Antića edukujete). Vi ste vrhunski pedagog i profesionalac koji svoj posao radi sa vidljivom emocijom. Htedoh reći da su ove Vaše izjave, koliko profesionalne, toliko i iskrene i od srca. Bar je takav moj utisak. To je nešto sa čim taj Funkel nije rođen niti je imao od koga naučiti, nažalost po njega. Nisam čuo ovu njegovu izjavu u vezi Kačara, ali sam se pošteno ismejao.

Zato, svi vi budući fudbalski treneri, teftere i diktafone u ruke, pa na posao.

Chris

pre 14 godina

Svaka Cast gospodine Anticu!!!
Taj Kacar je Herthu prosle godine sa pantelicem zajedno odve do kupa uefa, a sad im on kriv sto su sve rasprodali i nemaju rezultate !!!!

Kažem

pre 14 godina

Antara, legendo! Dripac bi da se oslobodi Kačara (naravno uz veliku lovu) pa traži najgluplje moguće načine.
Kačar ne bi bio rezerva ni u mnogo boljim timovima a ne u šugavoj Herti!

Srpski Drobnjak

pre 14 godina

Još jednom svaka čast gospodine Antiću. Svaka vam čast!
Da se ovo kojim slučajem desilo u politici, da je bilo koji činovnik rekao nešto negativno o našoj zemlji, bez obzira koliko god netačno čak i uvredljivo po ovu državu i narod to bilo, naša vladajuća garnitura bi mu se ponizno izvinula i klekla pred njega.
Kada bi bar političari uspeli nešto da nauče od ovoga čoveka.

Ivan M

pre 14 godina

Bravo za Antica. Treneri klubova (ne samo Herte) ocekuju da se na pripremama i utakmicama reprezentacije radi onako kako oni hoce. Siguran sam da Kacar ne koristi pripreme repke kao priliku za zafrkavanje, jer mu to Antic ne bi oprostio. Kao sto ne bi ni tolerisao nedovoljno zalaganje i neprofesionalno ponasanje na pripremama. Uostalom, ako je crna kafa toliko stetna, zabranite mu u ugovoru da je pije!

tony

pre 14 godina

Tako je Antara CARE.
"spavao do podne"
Kako li je onda bio najbolji igrac u mecu sa Francuskom dok se nije povredio i ubedljivo najbolji igrac Herte??? Sta onda rade igraci kod tebe kada "uspevas" da Berlinskog giganta uguras u "cvajku"???

Louis Shljamington

pre 14 godina

... I sve je to potvrdjeno i dokazano nebrojeno puta na beogradskim splavovima, o cemu ce posvedociti splavarke na koje smo toliko ponosni...

roman empire

pre 14 godina

Pa s obzirom u kakvoj se situaciji nalazi Berlinska Hertha nimalo me ne iznenadjuju izjave trenera Funkela.On alibi u losim rezultatima ekipe trazi u izmisljenim postupcima i ponasanju fudbalera, umesto da preuzme odgovornost i krivicu na sebe.Ja samo mislim da je Funkel izgubio kompas i da lupa gluposti i da je opravdano sto je nas selektor stao u Gojkovu odbranu,a sam Kacar bi trebao sto pre da napusti Hertu.

Dejan

pre 14 godina

Svaka cast treneru Herte,covek rece glupost i ostade ziv...orlovi se ponasali neprofesionalno i pobedise u dve utakmice a ovi njegovi profesionalci ce ispasti iz lige ako ovako nastave...ma svali sve na Srbina tako je najlakse...

Kažem

pre 14 godina

Antara, legendo! Dripac bi da se oslobodi Kačara (naravno uz veliku lovu) pa traži najgluplje moguće načine.
Kačar ne bi bio rezerva ni u mnogo boljim timovima a ne u šugavoj Herti!

igor

pre 14 godina

Ovom Funkelu je bolje da razmislja da li ce ga iko ikad angazovati za trenera jer njegov tim sa i bez Kacara deluje ko grupa gradjena u istim dresovima

jedna jedina

pre 14 godina

ne diraj mi gojka! nikako! cuj, sada je on kriv sto ceo tim ne moze da se sastavi. sedi, jedan!
bezi iz te herte ako mozes, prerastao si ti njih.

Marko

pre 14 godina

Svaka čast našem selektoru, on je primer kako jedan gospodin treba da zastupa i štiti svoje prve saradnike kao pretpostavljeni. A ne kao selektor Francuza koji ne osuđuje mešanje rukometa u fudbal. Još jednom, SVAKA ČAST ANTIĆU.

Ivan M

pre 14 godina

Bravo za Antica. Treneri klubova (ne samo Herte) ocekuju da se na pripremama i utakmicama reprezentacije radi onako kako oni hoce. Siguran sam da Kacar ne koristi pripreme repke kao priliku za zafrkavanje, jer mu to Antic ne bi oprostio. Kao sto ne bi ni tolerisao nedovoljno zalaganje i neprofesionalno ponasanje na pripremama. Uostalom, ako je crna kafa toliko stetna, zabranite mu u ugovoru da je pije!

Nikola Dijaspora

pre 14 godina

Radomir Antić ne gasi svetlo kada legne da spava, ali ne zato što se plaši mraka, nego zato što se mrak plaši njega!

kada Antić pogleda u nebo, oblaci se sznoje, neki to zovu KIŠA.

kada Antić uđe u vodu, ne postane mokar, nego voda postane Antić.

Antić ne jede med, on žvaće pčele!

koja je razlika između Antića i Boga? -Bog zna za milost!

Postoje vanzemaljci koji žele da unište svet & čovečanstvo, oni čekaju da umre Antić.

Antić je u stvari mrtav već 10 godina, samo što smrt nema mudrosti da mu to saopšti.

R. Antić ne spava - on čeka!

Antić ne nosi sat, ON određuje vreme!

Antić ne glumi Boga, nego Bog glumi Antića.

Antić roštilja ćevape, i to na dnu mora!

kada Antića pogodi metak, ne krvari on, nego metak!

film "300" je trebao da se zove "1 - Antić protiv Persijanaca", ali ko će da gleda film koji traje samo 2 sekunde?!

bns

pre 14 godina

Antic je velik covek i profesionalac sto je dokazao i ovim gestom.
Kacar je meni omiljen igrac posle dugo vremena. Srcan, kvalitetan, svestran i posvecen igrac koji uvek daje sve za tim u kojem igra. Tako je bilo u Vojvodini a tako je i u reprezentaciji. Definitivno je iznad Herte a narocito iznad ovog diletanta koji ga kritikuje. Ako je imao sta da mu zameri mogao je to uraditi na primereniji nacin, ovako je dobio "samar" od Antica. Svaka cast.

pospanko

pre 14 godina

Mislim da je ovaj funkel crveneo kad je citao pismo, stvarno mu je Antara objasnio neke stvari... Koliko postujem tog coveka, samo da jos nema Race Petrovica, fudbalskog ,,genija``, ali, dobro, niko nije savrsen, a Antara je ipak najblizi tome.

tony

pre 14 godina

Tako je Antara CARE.
"spavao do podne"
Kako li je onda bio najbolji igrac u mecu sa Francuskom dok se nije povredio i ubedljivo najbolji igrac Herte??? Sta onda rade igraci kod tebe kada "uspevas" da Berlinskog giganta uguras u "cvajku"???

bucko

pre 14 godina

Vec 20 godine ne pratim fudbal zbog loseg pristupa igri i losih rezultata.Od kako Gospodin Antic vodi reprezentaciju redovno pratim i gledam meceve.Siguran sam da je on osim mene pridobio na hiljade navijaca povratnika svojim nacinom rada,ponasanjem i harizmaticnim pogledom koji pleni.Hvala vam Gospodine Anticu i svako dobro kako reprezentaciji tako i Vama i vasoj porodici.

SRBIJADOTOKIJA

pre 14 godina

Hrvati ostavljaju ovde neke negativne komentare lol. Ja sam mislio da oni vise ne prate fudbal. Jel znate koja je razlika izmedju fudbalera i nogometasa? Nogometasi ne idu na svetsko prvenstvo.

Stojan, Berlin

pre 14 godina

Friedehelm Funkel je poznat kao prostak (pogledajte mu samo fotografiju) i po losem ponasanju prema svojim igracima gde god ranije radio. sada ga je Hertha dovela kao "spasioca", nakon katastrofalnih poteza prethodnog trenera, ne ide sve kako treba u Herthi i Funkel se "setio" da za to krivi igrace i sada i naseg Kacara. Radomiru Anticu inace Funkel kao trener nije ni za mali prst. Anticevo pismo treba prevesti na nemacki i poslati recimo u Sport Bild da sluzi kao primer kako se stoji iza svojih igraca. Bravo za Antica!

Grobar- Srbija

pre 14 godina

Gospodine Anticu, svaka vam je na mestu. to sto on ne zna da uklopi igrace, i da ih motivise, to je njegov problem. napred SRBIJA!!!

Andrej

pre 14 godina

Meni se cini da je Anticu usla voda u usi.Sad kad ima "kao" neke rezultate sa najboljom reprezentacijom jos od 1998 (SP u Francuskoj) daje sebi za pravo da svima soli pamet. A svu selekciju i izbor igraca kao i stil igre mu je 95% odradio Havijer Klemente. On je u reprezentaciju uveo Krasica, Ivanovica, Jovanovica, Kolarova...Sto Antic ako je facan ije preuzeo reprezentaciju jos pre 5 godina kad su mu nudili, kad je glavni igrac bio Duljaj sa Gavrancicem, matorim Djordjevicem...? Ne, nego kao kroz citavu njegovu karijeru dolazi na gotovo. Ja se slazem da je uspeh otici na SP, i naravno da Antic ima velike zasluge, ali nemoj mo od njega praviti boga. A o tome da dolazi na gotovo, pogledajte samo njegovu trenersku karijeru. Ako se setimo klubova koje je odveo u drugu ligu Spanije : Atletico Madrid, Selta, Ovijedo...sve ce vam biti jasno. Podrska Anticu, ali da se zna da su igraci ubedljivo najzasluzniji a on je u rangu sa njima, nikako iznad.
(bojan_kljajic, 25. novembar 2009 15:30)

Je l' tebi dobro?

corbamen

pre 14 godina

ovako uspesnom coveku sa znate vec dobro kojim klubovima nasao je da prebaci neko koga su skoro najurili iz frankfurta jer su se borili za opstanak pod njegovom palicom.. on je uzgred u subotu osvojio svoj prvi bod kao trener herte i sad verovatno zbog toga misli da moze sebi ovako nesto da dozvoli.. funkel, ti si niko i nista za antaru

Louis Shljamington

pre 14 godina

... I sve je to potvrdjeno i dokazano nebrojeno puta na beogradskim splavovima, o cemu ce posvedociti splavarke na koje smo toliko ponosni...

Many-jAk

pre 14 godina

i kad taman pomislim da GODPODIN ANTIC vise ne moze da me iznenadi svojom velicinom, on se nadje da me demantuje. Svaka cast, nisam nigdje ranio mogao procitati da je neki od bivsih selektora radio slicne stvari, blago narodu koji ima ovakvog covjeka medju njima, medju nama

djordje petrovic

pre 14 godina

Ne daj Anticu na svoju djecu!!!Kakve budalestine prica ovaj trener,a kad je Gojko bio najbolji igrac Herte,svi su cutali,i cim ne ide,opali po njemu!!!Mozda to moze negdje(u Hrvatskoj,Bosni,...)ali kod Antica ne moze!!!Sad Antic uzima stvar u svoje ruke,i eto Kacara na zimu u nekom spanskom klubu...Zivi bili pa vidjeli

nikola

pre 14 godina

zvuci jako izlizano i ume da napravi euforiju, ali zaista mislim da ovaj ocinski odnos Antica prema igracima moze da upali, a to ponekad moze da odigra mnogo vecu ulogu na terenu nego sam kvalitet.. stvara se zaista lepa atmosfera i ako Bog da, necemo gledati sliku nesloge koja nas je pratila na skoro svakom SP do sada.. ja sam prvi koji je bio i protiv Pantelica i Petrovica, ali mislim da svi mi moramo da spustimo loptu na zemlju i da verujemo ovom coveku... mislim da zna sta radi...

davar

pre 14 godina

Svaka čast Selektore. Vi ste pravi otac ove reprezentacije.

A da je taj gospodin tako veliki stručnjak, ne bi njemu Herta, sa onakvim igračima, propadala kao nikad do sada.

GORAN

pre 14 godina

bojan_kljajic

sine,kad si vec toliko upucen u Anticevu karijeru onda bi trebalo da znas sta je bilo pre 5 godina i sta je Antic rekao zasto nece da preuzme reprezentaciju?!?! koliko se secam jedan od razloga je bio i to sto nece da mu neko drugi sastavlja ekipu i da mu odredjuje ko ce biti pozvan, kao sto su to mogli VELIKIm MAGom SRPSKOG FUDBALA- PRVI SRPSKI BEK BATA DJORA!!!!!!!!!

Grafite

pre 14 godina

Koje su ovo price,kakva crna kafa prijatelju,o cemu prica ovaj covek,pocelo je da mu se prividja jer je u tunelu bez svetlosti vec duze vreme taj Funkel!

SrbIN

pre 14 godina

Antara je car!!! Kad smo imali ovakvog selektora?, naravno nikad. Stao je u odbranu svog igrača, što mnogi ranije nisu činili jer su bili obične šlihtare(ne računam tu Djukića, Djuka je kralj, samo mu nisu dali šansu)!!!

pinkerton

pre 14 godina

Jao, ovo vaše obožavanje vašeg selektora pomalo liči na obožavanje Tita nekad :)))
Stvarno ga pretjerujete i dosta ste smiješni s time..
Što ne znači da vam ne zavidim na tom istom selektoru; da smo imali takvog i mi bi išli u Afriku :))
Pozz iz ZG

del

pre 14 godina

ovaj covek me svaki put odusevi svojim postupcima, za ovih godinu dana nijednom nije napravio glup potez, kada se samo setim predhodnih selektora, bata djora izbacuje sve spiceve iz igre u odlucujucoj tekmi sa rusima pri negativnom rezultatu po nas, pa onda vujadin boskov koji na konferenciji za stampu izjavljuje kako ce jugovic da izvodi penale za nas a covek nema prava nastupa, sestko koji poziva svog sina na svetsko prvenstvo, dejo genije koji razbija staklo na klupi posle gola koji smo primili od slovenaca u odlucujucoj utakmici.

Konacno imamo normalnog coveka za trenera, koji je patriota ali nije nacionalista, to biti u srbiji danas je skoro nemoguce

vogoni

pre 14 godina

Osvojili ste me sa onom recenicom sa Marakane,"hvala vam deco moja".
Drago mi je gospodine da ste ostali dosledni.Jos jednom bravo.

jedina solucija-revolucija

pre 14 godina

Svaka cast, nesme se dozvoliti da svako pljuje po tebi i za najmanju stvar treba blagovremeno reagovati.

Prvo treba sam sebe da postujes da bi te i drugi postovali!

marko

pre 14 godina

Bravo za selektora. Dosta je bilo vise tih pridika sa strane. Ne moramo da slusamo svakakve nadobudne nemce koji misle da je to samo po sebi dovoljno. Nek se pozabavi malo Bayernom, i njegovim igracima od kojih su trojica kaznjena samo u nekoliko poslednjih meseci.

bojan_kljajic

pre 14 godina

Meni se cini da je Anticu usla voda u usi.Sad kad ima "kao" neke rezultate sa najboljom reprezentacijom jos od 1998 (SP u Francuskoj) daje sebi za pravo da svima soli pamet. A svu selekciju i izbor igraca kao i stil igre mu je 95% odradio Havijer Klemente. On je u reprezentaciju uveo Krasica, Ivanovica, Jovanovica, Kolarova...Sto Antic ako je facan ije preuzeo reprezentaciju jos pre 5 godina kad su mu nudili, kad je glavni igrac bio Duljaj sa Gavrancicem, matorim Djordjevicem...? Ne, nego kao kroz citavu njegovu karijeru dolazi na gotovo. Ja se slazem da je uspeh otici na SP, i naravno da Antic ima velike zasluge, ali nemoj mo od njega praviti boga. A o tome da dolazi na gotovo, pogledajte samo njegovu trenersku karijeru. Ako se setimo klubova koje je odveo u drugu ligu Spanije : Atletico Madrid, Selta, Ovijedo...sve ce vam biti jasno. Podrska Anticu, ali da se zna da su igraci ubedljivo najzasluzniji a on je u rangu sa njima, nikako iznad.

Srpski dinamit

pre 14 godina

Svaka čast selektore! Lepo je kad se stane ispred svog sina,pošto Antić uvek naglašava da su oni njegova deca! A što se tiče Herte,treba da ispadne u cvajtu,i da se nevrati narednih nekoliko sezona,a to im se sve to dešava,zato što su šutnuli Pantelu!

Dejan

pre 14 godina

Svaka cast treneru Herte,covek rece glupost i ostade ziv...orlovi se ponasali neprofesionalno i pobedise u dve utakmice a ovi njegovi profesionalci ce ispasti iz lige ako ovako nastave...ma svali sve na Srbina tako je najlakse...

Dr Srdjan

pre 14 godina

Kakva je ljudina ovaj Antic!!!

Podrska Gojku sa zeljom da sto pre ode u neki od najvecih evropskih klubova. Odavno je prerastao raspalu Hertu

Piksi

pre 14 godina

Antika je veliki covek.Ovo je samo jedan u nizu dokaza da je Antic veliki strucnjak i da nista ne prepusta slucaju.Zbo njega ce svi igraci da izginu na terenu

roman empire

pre 14 godina

Pa s obzirom u kakvoj se situaciji nalazi Berlinska Hertha nimalo me ne iznenadjuju izjave trenera Funkela.On alibi u losim rezultatima ekipe trazi u izmisljenim postupcima i ponasanju fudbalera, umesto da preuzme odgovornost i krivicu na sebe.Ja samo mislim da je Funkel izgubio kompas i da lupa gluposti i da je opravdano sto je nas selektor stao u Gojkovu odbranu,a sam Kacar bi trebao sto pre da napusti Hertu.

Srpski Drobnjak

pre 14 godina

Još jednom svaka čast gospodine Antiću. Svaka vam čast!
Da se ovo kojim slučajem desilo u politici, da je bilo koji činovnik rekao nešto negativno o našoj zemlji, bez obzira koliko god netačno čak i uvredljivo po ovu državu i narod to bilo, naša vladajuća garnitura bi mu se ponizno izvinula i klekla pred njega.
Kada bi bar političari uspeli nešto da nauče od ovoga čoveka.

Vuk

pre 14 godina

Rezultati jednog i drugog kao i stanje na tabeli (kvalifikacione grupe i Bundeslige) govori sve.Svaki drugi komentar je nepotreban.Ipak sam odusevljen Anticevim gestom jer je stao u Kacaervu odbranu ulozivsi svoj autoritet i reputaciju u odbranu svog igraca i to javno.

medo

pre 14 godina

taj Funkel je najgori trener u Bundesligi. Godinama je vodio Frankfurt i svojim sistemom 9-0-1 dokazao, da je u stanju za osvajanje svake pozicije izmedju 14te i 16te izrazito sposoban. Ta izjava u vezi Kacara - jedinog pravog igraca njegove Herte - bas lici na njega. Lupetanje i bacanje krivice na druge da bi se skrenula paznja sa njegovog neznanja

Boban

pre 14 godina

Gospodine Antiću, bravo! Ovaj čovek me iz dana u dan pozitivno iznenađuje! Ovo je još jedna lekcija svim trenerima, selektorima i stručnjacima visokih ambicija kako se ophodi prema timu/selekciji za koju ste profesionalno vezani i prema igračima koje trenirate (i u slučaju g. Antića edukujete). Vi ste vrhunski pedagog i profesionalac koji svoj posao radi sa vidljivom emocijom. Htedoh reći da su ove Vaše izjave, koliko profesionalne, toliko i iskrene i od srca. Bar je takav moj utisak. To je nešto sa čim taj Funkel nije rođen niti je imao od koga naučiti, nažalost po njega. Nisam čuo ovu njegovu izjavu u vezi Kačara, ali sam se pošteno ismejao.

Zato, svi vi budući fudbalski treneri, teftere i diktafone u ruke, pa na posao.

bicuri

pre 14 godina

ee decko zaboravio si tu da stavis one male klubove kako se zovu bese....aa da..real i barselona!!! klemente je samo uradio prirodnu stvar, zamenio starije igrace mladjim...nije sigurno on napravio igrace od krasica, jankovica i ostalih pa da sad snosi tolike zasluge...to je plod rada nekih drugih ljudi

boskob

pre 14 godina

Ovaj čovjek je suvo zlato! Neka mi niko ne govori da je za rezultat jedne ekipe trener najmanje zaslužan. GOSPODIN Radomir Antić je nešto najbolje što se našem posrnulom fudbalu moglo dogoditi. A, tek ovaj očinski odnos prema igračima...nemam riječi!

malo se (ne) razumem

pre 14 godina

hvala gospodu Bogu da neko nekog uze pod svoje krilo i dade mu zastitu... pa i da nijE tacno, nema veze, nedaj svoje, tako i treba.

Chris

pre 14 godina

Svaka Cast gospodine Anticu!!!
Taj Kacar je Herthu prosle godine sa pantelicem zajedno odve do kupa uefa, a sad im on kriv sto su sve rasprodali i nemaju rezultate !!!!

Profesionalac

pre 14 godina

To je pravi selektor! I tako se to radi!!!
Bravo G. Anticu!!! Nadam se da ce ostali ljudi iz saveza nauciti prave manire dok ste vi selektor!

Dejan

pre 14 godina

Pa ako tebi Kacar nije dobar ti ga lepo pusti da ode a ne da truli u bednoj Herti... Samo nemoj da places kada vidis gde ce Kacar da zavrsi ;)

sivi kamion crvene boje

pre 14 godina

ta Herta sa "tim" trenerom je toliko ocajna , da je vidljivo da nam je i Gojko pa u formi .

Takav "nazovi trener" ne bi vodio ni Metalac (mozda sam i ptreterao) a kamoli prvoligasa Nemacke .

Gospodine Anticu , niste me iznenadili , od takve ljudine to smo svi ocekivali .

Gojko .. Herta je dobar klub , ali trenutno je dno dna .. zao mi je sto se tamo nalazis ..

Sad bi neki rekli napusti klub bla bla .. Ja ti porucujem , igraj Gojko i dokazi slepcima ko je VRH EVROPE .

brance

pre 14 godina

Ja ne mogu da verujem da svi vi koji pratite fudbal imate ovako razmisljanje. Vise bi vam prilicilo da ste u klubu obozavalaca TRENERA Antica. Zapitao bih G-dina Antica,zasto mu pa on ne daje sansu,nego ga drzi na klupi. Zato sto ga grize savest,da takvog igraca drzi na klupi, a ne sme da skloni Milijasa, Stankovica,pa mu podilazi ovakvom podrskom. On svima podilazi,a u to cete se uveriti kada dodju pravi protivnici. Sto ne stane u odbranu Vidica ,kada ga FERGUSON KRITIKUJE. Ne sme.Zasto ne odbrani tim lekara od nastupa Pantelica i preporukle da se lece kod nadrilekara. Ne sme,jer mu je kum Stankovic,pa sto da se zamera. Lepse je da povladjuje,nego da kritikuje.I on brani Kacara! Neka brani TOSICA,sto ne igra.Svi vi koji ste zaljubljeni u trenera Antica prvi cete ga pljuvati,ali bice kasno. Na jesen ce biti kvalifikacija, a prvi koji ce odustati od dresa bice Pantelic i svi oni kojima Antic NE sme da uputi REC KRITIKE.Nadam se da ce biti objavljeno. Hvala.

hasan alibegic

pre 14 godina

Funkel je izjavio u nemackim medijama da je to nesporazum i da on to tako nije rekao... da mnogo ceni Antica kao trenera ekstra klase i da ce ga nazvati sledeci put pre nego representacija igra...
u hertha forumu se sumlja da Kacar namerno lose igra da bi bio prodat vec u zimslom roku...

Goran

pre 14 godina

@SRBIJADOTOKIJA: Ako mislis na komentar Pinkertona - onda si pogresio. Procitaj ga ponovo, to je POZITIVAN komentar. Negativne ocene je dobio samo zato sto je iz Zagreba, sto nama bas i ne dize ugled.

Miha

pre 14 godina

Gojko Kacar deluje kao fin momak, a selektoru svaka cast sto je stao iza svog igraca i verujem da bi to uradio za bilo koga iz svoje selekcije.
Mene svih ovih dana muci jedno pitanje i ne mogu da odolim a da ga ne postavim..Za koga ce igrati Gojko Kacar ako se Vojvodina odvoji od Srbije? Nije provokacija,samo se pitam, kao i za Zigica???

Fiste

pre 14 godina

@ Borkic Vi kada bi malo vise trenirali, mozda bi nekoga i dobili i ne bi stalno obarali tikete...

Mali, ne pravi se pametan, kad je Srbija oborla tiket, jer znas koliko dugo igramo bez poraza!? A to sto ima kompleks, to je druga stvar i necu da ulazim u to, jer sa takvim ljudima ne treba upste, ne treba voditi diskusie.

lala

pre 14 godina

100 komentara a niko da primeti da je Antic stao pre svega u odbranu svog rada a ne Kacara.Boji se Antic loseg publiciteta pred naredni posao u nekom Evropskom klubu.

bojan_kljajic

pre 14 godina

Meni se cini da je Anticu usla voda u usi.Sad kad ima "kao" neke rezultate sa najboljom reprezentacijom jos od 1998 (SP u Francuskoj) daje sebi za pravo da svima soli pamet. A svu selekciju i izbor igraca kao i stil igre mu je 95% odradio Havijer Klemente. On je u reprezentaciju uveo Krasica, Ivanovica, Jovanovica, Kolarova...Sto Antic ako je facan ije preuzeo reprezentaciju jos pre 5 godina kad su mu nudili, kad je glavni igrac bio Duljaj sa Gavrancicem, matorim Djordjevicem...? Ne, nego kao kroz citavu njegovu karijeru dolazi na gotovo. Ja se slazem da je uspeh otici na SP, i naravno da Antic ima velike zasluge, ali nemoj mo od njega praviti boga. A o tome da dolazi na gotovo, pogledajte samo njegovu trenersku karijeru. Ako se setimo klubova koje je odveo u drugu ligu Spanije : Atletico Madrid, Selta, Ovijedo...sve ce vam biti jasno. Podrska Anticu, ali da se zna da su igraci ubedljivo najzasluzniji a on je u rangu sa njima, nikako iznad.

pinkerton

pre 14 godina

Jao, ovo vaše obožavanje vašeg selektora pomalo liči na obožavanje Tita nekad :)))
Stvarno ga pretjerujete i dosta ste smiješni s time..
Što ne znači da vam ne zavidim na tom istom selektoru; da smo imali takvog i mi bi išli u Afriku :))
Pozz iz ZG

Louis Shljamington

pre 14 godina

... I sve je to potvrdjeno i dokazano nebrojeno puta na beogradskim splavovima, o cemu ce posvedociti splavarke na koje smo toliko ponosni...

Nikola Dijaspora

pre 14 godina

Radomir Antić ne gasi svetlo kada legne da spava, ali ne zato što se plaši mraka, nego zato što se mrak plaši njega!

kada Antić pogleda u nebo, oblaci se sznoje, neki to zovu KIŠA.

kada Antić uđe u vodu, ne postane mokar, nego voda postane Antić.

Antić ne jede med, on žvaće pčele!

koja je razlika između Antića i Boga? -Bog zna za milost!

Postoje vanzemaljci koji žele da unište svet & čovečanstvo, oni čekaju da umre Antić.

Antić je u stvari mrtav već 10 godina, samo što smrt nema mudrosti da mu to saopšti.

R. Antić ne spava - on čeka!

Antić ne nosi sat, ON određuje vreme!

Antić ne glumi Boga, nego Bog glumi Antića.

Antić roštilja ćevape, i to na dnu mora!

kada Antića pogodi metak, ne krvari on, nego metak!

film "300" je trebao da se zove "1 - Antić protiv Persijanaca", ali ko će da gleda film koji traje samo 2 sekunde?!

pospanko

pre 14 godina

Mislim da je ovaj funkel crveneo kad je citao pismo, stvarno mu je Antara objasnio neke stvari... Koliko postujem tog coveka, samo da jos nema Race Petrovica, fudbalskog ,,genija``, ali, dobro, niko nije savrsen, a Antara je ipak najblizi tome.

Andrej

pre 14 godina

Meni se cini da je Anticu usla voda u usi.Sad kad ima "kao" neke rezultate sa najboljom reprezentacijom jos od 1998 (SP u Francuskoj) daje sebi za pravo da svima soli pamet. A svu selekciju i izbor igraca kao i stil igre mu je 95% odradio Havijer Klemente. On je u reprezentaciju uveo Krasica, Ivanovica, Jovanovica, Kolarova...Sto Antic ako je facan ije preuzeo reprezentaciju jos pre 5 godina kad su mu nudili, kad je glavni igrac bio Duljaj sa Gavrancicem, matorim Djordjevicem...? Ne, nego kao kroz citavu njegovu karijeru dolazi na gotovo. Ja se slazem da je uspeh otici na SP, i naravno da Antic ima velike zasluge, ali nemoj mo od njega praviti boga. A o tome da dolazi na gotovo, pogledajte samo njegovu trenersku karijeru. Ako se setimo klubova koje je odveo u drugu ligu Spanije : Atletico Madrid, Selta, Ovijedo...sve ce vam biti jasno. Podrska Anticu, ali da se zna da su igraci ubedljivo najzasluzniji a on je u rangu sa njima, nikako iznad.
(bojan_kljajic, 25. novembar 2009 15:30)

Je l' tebi dobro?

brance

pre 14 godina

Ja ne mogu da verujem da svi vi koji pratite fudbal imate ovako razmisljanje. Vise bi vam prilicilo da ste u klubu obozavalaca TRENERA Antica. Zapitao bih G-dina Antica,zasto mu pa on ne daje sansu,nego ga drzi na klupi. Zato sto ga grize savest,da takvog igraca drzi na klupi, a ne sme da skloni Milijasa, Stankovica,pa mu podilazi ovakvom podrskom. On svima podilazi,a u to cete se uveriti kada dodju pravi protivnici. Sto ne stane u odbranu Vidica ,kada ga FERGUSON KRITIKUJE. Ne sme.Zasto ne odbrani tim lekara od nastupa Pantelica i preporukle da se lece kod nadrilekara. Ne sme,jer mu je kum Stankovic,pa sto da se zamera. Lepse je da povladjuje,nego da kritikuje.I on brani Kacara! Neka brani TOSICA,sto ne igra.Svi vi koji ste zaljubljeni u trenera Antica prvi cete ga pljuvati,ali bice kasno. Na jesen ce biti kvalifikacija, a prvi koji ce odustati od dresa bice Pantelic i svi oni kojima Antic NE sme da uputi REC KRITIKE.Nadam se da ce biti objavljeno. Hvala.

Miha

pre 14 godina

Gojko Kacar deluje kao fin momak, a selektoru svaka cast sto je stao iza svog igraca i verujem da bi to uradio za bilo koga iz svoje selekcije.
Mene svih ovih dana muci jedno pitanje i ne mogu da odolim a da ga ne postavim..Za koga ce igrati Gojko Kacar ako se Vojvodina odvoji od Srbije? Nije provokacija,samo se pitam, kao i za Zigica???

lala

pre 14 godina

100 komentara a niko da primeti da je Antic stao pre svega u odbranu svog rada a ne Kacara.Boji se Antic loseg publiciteta pred naredni posao u nekom Evropskom klubu.

bucko

pre 14 godina

Vec 20 godine ne pratim fudbal zbog loseg pristupa igri i losih rezultata.Od kako Gospodin Antic vodi reprezentaciju redovno pratim i gledam meceve.Siguran sam da je on osim mene pridobio na hiljade navijaca povratnika svojim nacinom rada,ponasanjem i harizmaticnim pogledom koji pleni.Hvala vam Gospodine Anticu i svako dobro kako reprezentaciji tako i Vama i vasoj porodici.

SRBIJADOTOKIJA

pre 14 godina

Hrvati ostavljaju ovde neke negativne komentare lol. Ja sam mislio da oni vise ne prate fudbal. Jel znate koja je razlika izmedju fudbalera i nogometasa? Nogometasi ne idu na svetsko prvenstvo.

Fiste

pre 14 godina

@ Borkic Vi kada bi malo vise trenirali, mozda bi nekoga i dobili i ne bi stalno obarali tikete...

Mali, ne pravi se pametan, kad je Srbija oborla tiket, jer znas koliko dugo igramo bez poraza!? A to sto ima kompleks, to je druga stvar i necu da ulazim u to, jer sa takvim ljudima ne treba upste, ne treba voditi diskusie.

Kažem

pre 14 godina

Antara, legendo! Dripac bi da se oslobodi Kačara (naravno uz veliku lovu) pa traži najgluplje moguće načine.
Kačar ne bi bio rezerva ni u mnogo boljim timovima a ne u šugavoj Herti!

bicuri

pre 14 godina

ee decko zaboravio si tu da stavis one male klubove kako se zovu bese....aa da..real i barselona!!! klemente je samo uradio prirodnu stvar, zamenio starije igrace mladjim...nije sigurno on napravio igrace od krasica, jankovica i ostalih pa da sad snosi tolike zasluge...to je plod rada nekih drugih ljudi

del

pre 14 godina

ovaj covek me svaki put odusevi svojim postupcima, za ovih godinu dana nijednom nije napravio glup potez, kada se samo setim predhodnih selektora, bata djora izbacuje sve spiceve iz igre u odlucujucoj tekmi sa rusima pri negativnom rezultatu po nas, pa onda vujadin boskov koji na konferenciji za stampu izjavljuje kako ce jugovic da izvodi penale za nas a covek nema prava nastupa, sestko koji poziva svog sina na svetsko prvenstvo, dejo genije koji razbija staklo na klupi posle gola koji smo primili od slovenaca u odlucujucoj utakmici.

Konacno imamo normalnog coveka za trenera, koji je patriota ali nije nacionalista, to biti u srbiji danas je skoro nemoguce

Marko

pre 14 godina

Svaka čast našem selektoru, on je primer kako jedan gospodin treba da zastupa i štiti svoje prve saradnike kao pretpostavljeni. A ne kao selektor Francuza koji ne osuđuje mešanje rukometa u fudbal. Još jednom, SVAKA ČAST ANTIĆU.

jedna jedina

pre 14 godina

ne diraj mi gojka! nikako! cuj, sada je on kriv sto ceo tim ne moze da se sastavi. sedi, jedan!
bezi iz te herte ako mozes, prerastao si ti njih.

marko

pre 14 godina

Bravo za selektora. Dosta je bilo vise tih pridika sa strane. Ne moramo da slusamo svakakve nadobudne nemce koji misle da je to samo po sebi dovoljno. Nek se pozabavi malo Bayernom, i njegovim igracima od kojih su trojica kaznjena samo u nekoliko poslednjih meseci.

SrbIN

pre 14 godina

Antara je car!!! Kad smo imali ovakvog selektora?, naravno nikad. Stao je u odbranu svog igrača, što mnogi ranije nisu činili jer su bili obične šlihtare(ne računam tu Djukića, Djuka je kralj, samo mu nisu dali šansu)!!!

Goran

pre 14 godina

@SRBIJADOTOKIJA: Ako mislis na komentar Pinkertona - onda si pogresio. Procitaj ga ponovo, to je POZITIVAN komentar. Negativne ocene je dobio samo zato sto je iz Zagreba, sto nama bas i ne dize ugled.

Srpski Drobnjak

pre 14 godina

Još jednom svaka čast gospodine Antiću. Svaka vam čast!
Da se ovo kojim slučajem desilo u politici, da je bilo koji činovnik rekao nešto negativno o našoj zemlji, bez obzira koliko god netačno čak i uvredljivo po ovu državu i narod to bilo, naša vladajuća garnitura bi mu se ponizno izvinula i klekla pred njega.
Kada bi bar političari uspeli nešto da nauče od ovoga čoveka.

Boban

pre 14 godina

Gospodine Antiću, bravo! Ovaj čovek me iz dana u dan pozitivno iznenađuje! Ovo je još jedna lekcija svim trenerima, selektorima i stručnjacima visokih ambicija kako se ophodi prema timu/selekciji za koju ste profesionalno vezani i prema igračima koje trenirate (i u slučaju g. Antića edukujete). Vi ste vrhunski pedagog i profesionalac koji svoj posao radi sa vidljivom emocijom. Htedoh reći da su ove Vaše izjave, koliko profesionalne, toliko i iskrene i od srca. Bar je takav moj utisak. To je nešto sa čim taj Funkel nije rođen niti je imao od koga naučiti, nažalost po njega. Nisam čuo ovu njegovu izjavu u vezi Kačara, ali sam se pošteno ismejao.

Zato, svi vi budući fudbalski treneri, teftere i diktafone u ruke, pa na posao.

Ivan M

pre 14 godina

Bravo za Antica. Treneri klubova (ne samo Herte) ocekuju da se na pripremama i utakmicama reprezentacije radi onako kako oni hoce. Siguran sam da Kacar ne koristi pripreme repke kao priliku za zafrkavanje, jer mu to Antic ne bi oprostio. Kao sto ne bi ni tolerisao nedovoljno zalaganje i neprofesionalno ponasanje na pripremama. Uostalom, ako je crna kafa toliko stetna, zabranite mu u ugovoru da je pije!

jedina solucija-revolucija

pre 14 godina

Svaka cast, nesme se dozvoliti da svako pljuje po tebi i za najmanju stvar treba blagovremeno reagovati.

Prvo treba sam sebe da postujes da bi te i drugi postovali!

boskob

pre 14 godina

Ovaj čovjek je suvo zlato! Neka mi niko ne govori da je za rezultat jedne ekipe trener najmanje zaslužan. GOSPODIN Radomir Antić je nešto najbolje što se našem posrnulom fudbalu moglo dogoditi. A, tek ovaj očinski odnos prema igračima...nemam riječi!

Dejan

pre 14 godina

Svaka cast treneru Herte,covek rece glupost i ostade ziv...orlovi se ponasali neprofesionalno i pobedise u dve utakmice a ovi njegovi profesionalci ce ispasti iz lige ako ovako nastave...ma svali sve na Srbina tako je najlakse...

Profesionalac

pre 14 godina

To je pravi selektor! I tako se to radi!!!
Bravo G. Anticu!!! Nadam se da ce ostali ljudi iz saveza nauciti prave manire dok ste vi selektor!

nikola

pre 14 godina

zvuci jako izlizano i ume da napravi euforiju, ali zaista mislim da ovaj ocinski odnos Antica prema igracima moze da upali, a to ponekad moze da odigra mnogo vecu ulogu na terenu nego sam kvalitet.. stvara se zaista lepa atmosfera i ako Bog da, necemo gledati sliku nesloge koja nas je pratila na skoro svakom SP do sada.. ja sam prvi koji je bio i protiv Pantelica i Petrovica, ali mislim da svi mi moramo da spustimo loptu na zemlju i da verujemo ovom coveku... mislim da zna sta radi...

djordje petrovic

pre 14 godina

Ne daj Anticu na svoju djecu!!!Kakve budalestine prica ovaj trener,a kad je Gojko bio najbolji igrac Herte,svi su cutali,i cim ne ide,opali po njemu!!!Mozda to moze negdje(u Hrvatskoj,Bosni,...)ali kod Antica ne moze!!!Sad Antic uzima stvar u svoje ruke,i eto Kacara na zimu u nekom spanskom klubu...Zivi bili pa vidjeli

GORAN

pre 14 godina

bojan_kljajic

sine,kad si vec toliko upucen u Anticevu karijeru onda bi trebalo da znas sta je bilo pre 5 godina i sta je Antic rekao zasto nece da preuzme reprezentaciju?!?! koliko se secam jedan od razloga je bio i to sto nece da mu neko drugi sastavlja ekipu i da mu odredjuje ko ce biti pozvan, kao sto su to mogli VELIKIm MAGom SRPSKOG FUDBALA- PRVI SRPSKI BEK BATA DJORA!!!!!!!!!

sivi kamion crvene boje

pre 14 godina

ta Herta sa "tim" trenerom je toliko ocajna , da je vidljivo da nam je i Gojko pa u formi .

Takav "nazovi trener" ne bi vodio ni Metalac (mozda sam i ptreterao) a kamoli prvoligasa Nemacke .

Gospodine Anticu , niste me iznenadili , od takve ljudine to smo svi ocekivali .

Gojko .. Herta je dobar klub , ali trenutno je dno dna .. zao mi je sto se tamo nalazis ..

Sad bi neki rekli napusti klub bla bla .. Ja ti porucujem , igraj Gojko i dokazi slepcima ko je VRH EVROPE .

igor

pre 14 godina

Ovom Funkelu je bolje da razmislja da li ce ga iko ikad angazovati za trenera jer njegov tim sa i bez Kacara deluje ko grupa gradjena u istim dresovima

malo se (ne) razumem

pre 14 godina

hvala gospodu Bogu da neko nekog uze pod svoje krilo i dade mu zastitu... pa i da nijE tacno, nema veze, nedaj svoje, tako i treba.

medo

pre 14 godina

taj Funkel je najgori trener u Bundesligi. Godinama je vodio Frankfurt i svojim sistemom 9-0-1 dokazao, da je u stanju za osvajanje svake pozicije izmedju 14te i 16te izrazito sposoban. Ta izjava u vezi Kacara - jedinog pravog igraca njegove Herte - bas lici na njega. Lupetanje i bacanje krivice na druge da bi se skrenula paznja sa njegovog neznanja

Dr Srdjan

pre 14 godina

Kakva je ljudina ovaj Antic!!!

Podrska Gojku sa zeljom da sto pre ode u neki od najvecih evropskih klubova. Odavno je prerastao raspalu Hertu

Chris

pre 14 godina

Svaka Cast gospodine Anticu!!!
Taj Kacar je Herthu prosle godine sa pantelicem zajedno odve do kupa uefa, a sad im on kriv sto su sve rasprodali i nemaju rezultate !!!!

Vuk

pre 14 godina

Rezultati jednog i drugog kao i stanje na tabeli (kvalifikacione grupe i Bundeslige) govori sve.Svaki drugi komentar je nepotreban.Ipak sam odusevljen Anticevim gestom jer je stao u Kacaervu odbranu ulozivsi svoj autoritet i reputaciju u odbranu svog igraca i to javno.

vogoni

pre 14 godina

Osvojili ste me sa onom recenicom sa Marakane,"hvala vam deco moja".
Drago mi je gospodine da ste ostali dosledni.Jos jednom bravo.

Srpski dinamit

pre 14 godina

Svaka čast selektore! Lepo je kad se stane ispred svog sina,pošto Antić uvek naglašava da su oni njegova deca! A što se tiče Herte,treba da ispadne u cvajtu,i da se nevrati narednih nekoliko sezona,a to im se sve to dešava,zato što su šutnuli Pantelu!

Many-jAk

pre 14 godina

i kad taman pomislim da GODPODIN ANTIC vise ne moze da me iznenadi svojom velicinom, on se nadje da me demantuje. Svaka cast, nisam nigdje ranio mogao procitati da je neki od bivsih selektora radio slicne stvari, blago narodu koji ima ovakvog covjeka medju njima, medju nama

davar

pre 14 godina

Svaka čast Selektore. Vi ste pravi otac ove reprezentacije.

A da je taj gospodin tako veliki stručnjak, ne bi njemu Herta, sa onakvim igračima, propadala kao nikad do sada.

bns

pre 14 godina

Antic je velik covek i profesionalac sto je dokazao i ovim gestom.
Kacar je meni omiljen igrac posle dugo vremena. Srcan, kvalitetan, svestran i posvecen igrac koji uvek daje sve za tim u kojem igra. Tako je bilo u Vojvodini a tako je i u reprezentaciji. Definitivno je iznad Herte a narocito iznad ovog diletanta koji ga kritikuje. Ako je imao sta da mu zameri mogao je to uraditi na primereniji nacin, ovako je dobio "samar" od Antica. Svaka cast.

Stojan, Berlin

pre 14 godina

Friedehelm Funkel je poznat kao prostak (pogledajte mu samo fotografiju) i po losem ponasanju prema svojim igracima gde god ranije radio. sada ga je Hertha dovela kao "spasioca", nakon katastrofalnih poteza prethodnog trenera, ne ide sve kako treba u Herthi i Funkel se "setio" da za to krivi igrace i sada i naseg Kacara. Radomiru Anticu inace Funkel kao trener nije ni za mali prst. Anticevo pismo treba prevesti na nemacki i poslati recimo u Sport Bild da sluzi kao primer kako se stoji iza svojih igraca. Bravo za Antica!

Piksi

pre 14 godina

Antika je veliki covek.Ovo je samo jedan u nizu dokaza da je Antic veliki strucnjak i da nista ne prepusta slucaju.Zbo njega ce svi igraci da izginu na terenu

Grobar- Srbija

pre 14 godina

Gospodine Anticu, svaka vam je na mestu. to sto on ne zna da uklopi igrace, i da ih motivise, to je njegov problem. napred SRBIJA!!!

tony

pre 14 godina

Tako je Antara CARE.
"spavao do podne"
Kako li je onda bio najbolji igrac u mecu sa Francuskom dok se nije povredio i ubedljivo najbolji igrac Herte??? Sta onda rade igraci kod tebe kada "uspevas" da Berlinskog giganta uguras u "cvajku"???

corbamen

pre 14 godina

ovako uspesnom coveku sa znate vec dobro kojim klubovima nasao je da prebaci neko koga su skoro najurili iz frankfurta jer su se borili za opstanak pod njegovom palicom.. on je uzgred u subotu osvojio svoj prvi bod kao trener herte i sad verovatno zbog toga misli da moze sebi ovako nesto da dozvoli.. funkel, ti si niko i nista za antaru

roman empire

pre 14 godina

Pa s obzirom u kakvoj se situaciji nalazi Berlinska Hertha nimalo me ne iznenadjuju izjave trenera Funkela.On alibi u losim rezultatima ekipe trazi u izmisljenim postupcima i ponasanju fudbalera, umesto da preuzme odgovornost i krivicu na sebe.Ja samo mislim da je Funkel izgubio kompas i da lupa gluposti i da je opravdano sto je nas selektor stao u Gojkovu odbranu,a sam Kacar bi trebao sto pre da napusti Hertu.

Grafite

pre 14 godina

Koje su ovo price,kakva crna kafa prijatelju,o cemu prica ovaj covek,pocelo je da mu se prividja jer je u tunelu bez svetlosti vec duze vreme taj Funkel!

Dejan

pre 14 godina

Pa ako tebi Kacar nije dobar ti ga lepo pusti da ode a ne da truli u bednoj Herti... Samo nemoj da places kada vidis gde ce Kacar da zavrsi ;)

hasan alibegic

pre 14 godina

Funkel je izjavio u nemackim medijama da je to nesporazum i da on to tako nije rekao... da mnogo ceni Antica kao trenera ekstra klase i da ce ga nazvati sledeci put pre nego representacija igra...
u hertha forumu se sumlja da Kacar namerno lose igra da bi bio prodat vec u zimslom roku...