Četvrtak, 22.10.2009.

23:36

Vujošević: "Greške+sudije=poraz"

Trener Partizana Duško Vujošević kaže da je njegov tim zbog sopstvenih grešaka, ali i sudijskih, izgubio od Unikahe 72:64 u prvom kolu Evrolige

Izvor: B92

Vujoševiæ: "Greške+sudije=poraz" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

mijan

pre 14 godina

Odlicna publika,odlican stranac dok je mogao da igra,a kad je crko poceo da baca loptu u ruke i nije mogao da se otvori da primi pas,ali bice dobar za sledecu tekmu.Ono sto brine je OCAJNI Zarko Rakocevic koji ne zna gde tera(0 poena,nekoliko turnovera)Nista nije bolji ni Aca Rasic-decko se totalno pogubio.Bice ovo Ok ekipa,ali jos nesto treba reci-Unicaja je igrala ocajno,OCAJNO,a pobedila je!!!JBG

pera

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da vi nesto pricate za Duleta sto kritikuje sudije! Ima li neki derbi da je Partizan pobedio, a da vama nisu bile krive sudije? Ima li neki sport: fudbal, kosarka, rukomet... da vama nisu krive sudije, lobi ,gepekovanja, Tole sto Partizan osvaja titule i dominira?

VLADA 19G70

pre 14 godina

Uh sto volim kad Dule okrivi sudije za poraz,automatski sitne duse izadju iz rupa i pocnu da pljuju po njemu jer navodno sudije nikad nisu ostetile Partizan cak naprotiv sude u njegovu korist.Tacno je da sudije nisu sinoc direktno odlucile pobednika ali su u momentima kad se odlucivao pobednik svaki kontakt svirali faul i sl.bacanja za unikahu,kao slucajno se desilo da dvojica nasih igraca zavrse utakmice pre kraja zbog 5 faulova a njihov nijedan i da mi u drugom poluvremenu posle par minuta ulazimo u bonus a oni ne...
A sad nesto o tome da u ovoj ekipi ima samo jedan igrac od kojeg ce reprezentacija u buducnosti imati koristi,e pa mi smo u zadnjih 20 godina dali toliko igraca koji su ovoj zemlji i napacenom narodu donosili toliko radosti,mnoge od tih igraca je selektirao Vujosevic ali ona druga strana to ne zna da ceni pa je on za njih:patetik,svinja debela itd.E sad nek ta druga strana daje malo igraca za repku pa bas da vidimo da li ce ispasti nesto od tih famoznih talenata:Tadije,Stimca,Keselja i Bjelice.

nikola

pre 14 godina

Mi se barem ne brukamo po Evropi. Sta vam vredi sto igrate Evropu kada se zna i u fudbalu i kosarci nula bodova . Ovi prvi vec drugu sezonu za redom.Ja bih na tvom mestu cutaojer ima jedna poslovica Cim se pametan...…..
(Sve u crveno belom, 23. oktobar 2009 14:03)

Pa kako da se brukate u Evropi kad uopste i ne igrate u njoj? A drugo, jel se po tebi Partizan bruka u Evroligi zadnjih godina?

nenad

pre 14 godina

Ko se sve ovde nejavlja da komentarise Partizanove utakmice.Komsije ciji tim gubi usred Zagreba sa 45 razlike,a tek ovi cigani sto osvajaju titulu svake pete prestupne god.-STRASNO!

goran

pre 14 godina

za one kojima nije jasno zasto mi komentarisemo ovakve izjave. zato sto poslednjih pet godina protiv partizana imamo takvo sudjenje! dule vujosevic je dobar samo u jednoj stvari, pravljenja predstave i pritiska na sudije, sto mu u domacoj mediokritetskoj sredini uvek pali. covek je prosecan trener, koga su oterali gde god je radio. lako je uzimati titule kad nemas protiv koga da igras.

nikola

pre 14 godina

Jedno malo pitanje.Gde su pare od Veličkovića,Tepića,Tripkovića i ostalih prodatih igrača.Zar nije logično bilo dovesti kvalitetne igrače,a ne samo klince koje Dule kali,pa ih posle proda za masne pare.Šta ja kao navijač imam od toga što ON i kompanija uzmu pare za prodate igrače,kad Partizan opet rezultatski trpi.OK je praviti igrače,ali kad ih napraviš,zadrži ih,ili od njihove prodaje dovedi nova pojačanja,a ove igrarije i navodna ljubav prema klubu iz sebičnih interesa me užasavaju.
(koja bg, 23. oktobar 2009 02:21)

A ti mislis da su Maric,Kecman, Mekaleb, Roberts,Djekic jeftini, i da pogotovo prava cetvorica imaju niske plate??? A drugo, Partizan,kao i svi nasi klubovi imaju mnogo vece troskove nego prihode i ne mogu da se pare od prodaje potrose samo za pojacanja!

imperija uzvraca udarac

pre 14 godina

...Ma klasicna teorija zavere...
zecevi, lisice, dart vejder, joda, obi van kenobi, chubaka... ...svi ujedinjeni protiv partizana!!!

Raka

pre 14 godina

Jooj kad vidim komsinice da se ovoliko javljaju i kritikuju Duleta zbog izjave o sudijama, ja ne znam kad ste vi priznali poraz u derbiju od Partizana a da vam nisu bile krive sudije???

dule dudule

pre 14 godina

Sto se utakmice tice, bicemo mi uskoro jako dobra ekipa. Ima tu mnogo prostora za poboljsanja ali sam siguran da od Rasica nema 'leba. To nije igrac za Partizan. Prvi u selu i poslednji u gradu. Mozda ponekad ubode nesto ali to ce biti jako retko. Najveci promasaj do sada bio je Mishel Lazarevic, doveden svojevremeno iz Sapca kao extra-talenat. Ista prica...prvi u Sapcu, poslednji u Partizanu. Sto se komsinice tice, stvarno nemam volje da ih komentarisem. I oni su poslednji u gradu...Mora da je uzasno tuzno navijati za klub koji ne uzima trofeje godinama. Onih prvih 10 titula se mozda secaju sadasnji sedamdesetogodisnjaci. Da, igralo se na betonu, sljaci, ucestvovalo je 4, pa 6 klubova, a konacni rezultati takvih utakmica su bili 4:1, 8:6, 12:9, itd...Ko postigne kos, glavni je u ulici. Otprilike, sadasnji nivo utakmice V razreda na fizickom.
Evo link, pa vidite deo toga o cemu govorim.
http://www.geocities.com/vecitiderbi/Kosarka/pj-tab.htm

!

pre 14 godina

Da li ste vi koji pljujete Duleta uopste gledali utakmicu ?
Bio sam na utkmici,sedeo iza naseg kosa u 2. poluvremenu i glavni utisak je da nas je sudija sa brojem 53 unistio! I izgledalo je da je to sve samo ne slucajnost,vec ne skrivena namera..
Dule jeste sklon preterivanju(moze mu se jer je tata za sve),ali to nije bio slucaj sinoc.

MARKO KRALJEVIC

pre 14 godina

Svaka pobeda:Dule car, genije, majstor i sl, svaki poraz:krive sudije, bla, bla.Kada je Drobnjak dao trojku iz auta Dule verovatno nije ni bio u hali. Pa taj covek je dosadio i samom sebi sa ovakvim i slicnim komentarima.

snovi

pre 14 godina

Pravo je uživanje,videti da i drugima,sem navijačima Partizana toliko stalo do rezultata naseg voljenog tima...prosto obožavam to interesovanje za naše zdravlje...KKP ima toliko kredita kod svojih navijača,da u evroligi ne moraju nista da urade...a ostali samo tako nastavite...uskoro ce vas sve samo kazati...:)

Sasha_BN

pre 14 godina

Dok je god Dule tu s nama za nas nema zime i problema...on uvijek nesto novo izmisli tako da ce i ova sezona biti trofejna :)) pozdrav za sve Grobare!!

Zmaj

pre 14 godina

Mozda je on iznedrio gomilu talenata koji su sad u reprezentaciji, mozda ih moze uputiti na pravi put, ali nikad nece biti veliki trener zbog ovakvih izjava. Setite se kako je prosla reprezentacija koju je vodio. Ne zna. A za svaki poraz mu krive sudije.Koliko puta ste procitali ovaj naslov u vestima s njim u glavnoj ulozi? Pokusavam da se setim jos nekog trenera koji se stalno vadi na sudije u porazima, ali nesto ne mogu da se setim. Nema ih...

choldo

pre 14 godina

Kaze trener unikahe da nije zadovoljan sudjenjem!?
Pa prvi igrac unikahe sa preko dve licne je bio tek u trecoj cetvrtini,a Maric i Vesely sa 4 licne posle 15 minuta. Plus je tu bilo nekoliko smesnih faulova, nekoliko nedosudjenih koraka...Grobari samo opusteno,ulazimo u 16EL i uzimamo triplu krunu.
(dule pfc bg, 23. oktobar 2009 00:12)


Kakve veze ima ko je kad dobio licne greske... Znaci ako igraci obe ekipe dobiju podjenako faulova onda je realno sudjenje... A jedni igrali odbranu kao kasapini... ccc

Kakvin nebuloza ima ovdje...!!

НАПРЕД ПАРТИЗАН

pre 14 godina

Од 54 коментара, у моменту када ово пишем, 34 је од стране навијача ККСС или од комшија Хрвата.

Ништа лепше него када знаш да и они гледају утакмице и прате вести о Партизану

сретан што волим Партизан

pre 14 godina

Лепо је видети да је већина коментара од стране комшинице и комшија.

Да ли су они гледали Партизан, што је и очекивано јер комшиница поготову и нема где да гледа своје екипе у Европи, тј да се исправим, јако мало тимова.

Или, једноставно, комплекси раде па дај да се јаве на чланак о Партизану.

Ја увек читам а и гледам комшиницу, али НИКАДА нисам остављао коментаре на њене вести.

Јер:

БОЛИМ ПАРТИЗАН

i kada se cuju zvizduci

pre 14 godina

O "delijama" neci nista reci, ali vi sto sebe nazivate Grobarima - SRAM VAS BILO!!! Ovim momcima,a i DULETU se nema i ne sme nista zameriti!!!

VOLIM PARTIZAN!!!

Zoki

pre 14 godina

sto rece onaj cibonin tj Vujosevic madjionicar zao mi je publike lose sudjenje strava partizan prosecni spanci samar usred Beograda to mora da boli

stefan

pre 14 godina

sramotno vodjenje utakmice duska vujosevica,on se vise pogubio nego svi klinci partizana...vikao je,pljuvao,ispustao urlike a na tajmautu mu je jedina recenica bila- ajmo bre...sramotno za trenera njegove klase i velicine( niko ne spori njegovu kosarkasku inteligenciju)...a o njegovom ponasanju posle utakmice suvisno je govoriti - ako se utakmica izgubi krive su sudije i neiskustvo,ako se dobije to je zbog toga sto su igraci ispostovali plan i borili se...bojim se da ce svojim primerom unistiti supertalentovane djekica,sinoveca,veselog jer na koga da se ugledaju ako ne na trenera.

mille grobar

pre 14 godina

Raduje me da ova ekipa stvarno ima potencijala a i stranac je cini mi se pun pogodak.Malo jos vremena da se uigraju i bicemo opet faforiti za sve domace titule...mislim da je Hf najveca pretnja ali samo ako promene trenera.Sto se evrope tice,tesko ove godine,kasno smo sklopili ekipu a zreb je hteo da bas u prvom kolu igramo sa ekipom koju je trebalo dobiti kuci,naravno uz svo POSTOVANJE Unikahe!A sto se drzave i sponzora tice,publika je rekla svoje u pioniru...

Dusan

pre 14 godina

Meni samo nije jasno zasto jedna ovakva izjava, BEZ OBZIRA, da li je na mestu ili ne izazove toliko ogorcenih komentara navijaca nekih drugih klubova!? Kada toliko ne volite Partizan i navijate a neke druge, zasto uopste citate, a jos vise, zasto ulazete svoju dragocenu energiju i intelekt da bi uopste nesto napisali???

Poput vase Zvezde, Hemofarma ili bilo kog drugog kluba za koji navijate, Unikaha vam je verovatno draza od Partizana i navijali ste za nju...pa zasto onda ne obratite paznju na detalj da je i trener time za koji ste navijali, Aito, dao identicnu izjavu. Ni on covek nije zadovoljan sudjenjem. A zasto on nije? Koji je detalj njemu zasmetao. Sto se zali na sudjenje? Zar ne rece neko da se u engleskoj za to ODMAH dobije kazna? Takodje, je lepo primetio da kod Unikahe niko zivi nije imao 3 licne greske!?

Ne kazem da su razlog poraza sudije. Razlog je sto smo bili slabija ekipa i puno gresili. Nekada igrate bolje, nekada gore. Nekada sa slabijim timom odigrate 120% ili protivnika nece pa i dobijete...nekada to ne moze.

Ja samo kazem da prestanete da se palite i da komentarisete ono sto vas (deklarativno) ne zanima. Sa jednim brojem komentatora bih se ipak slozio - "nije ti ovo domace prvenstvo, u Evropi ne moze...". E pa tako je dragi moji, ovo je Evropa, liga koju drugi ne igraju, a Partizan igra! To je liga u kojoj se igra najbolji basket u Evropi i mora i da se gubi. I veci gube. A da samo potsetim sve da Partizan nije ni gubio toliko koliko mu se predvidjalo ili koliko bi mnogi od vas zeleli.

Aj' uzdravlje!

Miki-Cortan

pre 14 godina

Svaka cast Vujosevicu na svim rezultatima sa partizanom,ali svaki put se sokiram kako je taj covek vulgaran,koji recnik koristi,kako psuje sudije,igrace....pa to je grozno

live from pionir

pre 14 godina

Ajde sada svi koji se pravite pametni i koje smara duletovo pominjanje sudija, kazite mi molim vas sta mislite o nabadanju lopte od strane igraca unikahe (nisam video ko je to bio) pred ocima sudija! klasican ali klasican primer tehnicke greske i to u kakvom trenutku! ali vi utakmicu niste ni gledali, procitali ste izjavu i vrtite staru pricu. bravo dule, bravo momci, samo malo vise koncentracije na kraju i dobijacemo uprkos ovakvim stvarima.

grbovic

pre 14 godina

(io, 23. oktobar 2009 01:41)

Kakvu si ti utakmicu gledao!!!

Ja sam bio celu utakmicu u Pioniru, i potpuno je tacno da je kriterijum sudjenja bio razlicit.

Mi smo mnogo gresili(rasic,rakocevic), ali su sudije u trecoj sa par dodeljenih lopti Unikahi i sudjenoj namernoj gresci, mnogo pomogli protivniku da se vrati u mec.

Ali sa Robertsom bicemo mnogo jaca ekipa. Narocito pod kosem.

Djekic je veliki talenat, ali se vidi njegovo neiskustvo, pogotovo u odbrani.

Glavu gore i vidimo se vec protiv Hemofarma!!!

dokle više?

pre 14 godina

Gledao sam sinoć utakmicu i po završetku eto ga i intervju sa trenerom partizana. Prva rečenica ide u stilu, pa šta ste očekivali, da pobedimo? Pa mi nemamo nikakve ambicije u evroligi i odmah priča o tome kako niko nije dao pare za tobož velike pređašnje uspehe. Ovde čitam krive su sudije i pitam se imaju li kraj, glupost i bezobrazluk ovog čoveka? Pa jel bi trebalo da raspišemo zajam za preporod partizana, onako svenarodni, pa da ti kupimo Lebrona, Vejda, Kobija i Co. ma ni tad ne bi bio zadovoljan i tad bi neko drugi bio kriv, samo ne ti.

pajke

pre 14 godina

stvarno ne mogu da verujem koliko se ljudi obradovalo i jedva cekalo da postavi komentar... kada komsiji crkne krava... budimo iskreni partizan izgleda veoma dobro i stasava jedna mova ekipa. glupo izgubljene lopte doduse sa nejednakim kriteriumom sudjenja u toj deli tekme. posto je unikaha vrsila presing a na drugoj strani svaki kontakt faul.

"Volim ga ko oka 2"

pre 14 godina

"MOZDA za 3 sezone" kada "MOZDA" budete igrali "Euroleague" iako ne verujem e tada cemo "MOZDA" moci da pricamo o nasim porazima i poebedama u "ISTOJ" a do tada vi saljite komentare koji ce "MOZDA" biti prosledjeni ovde...

Majstor Bob

pre 14 godina

Zalosno je sto komentare daju ljudi koji nisu bili na tekmi. Ja sam zapucao iz Kraljeva i gledao tekmu. Dakle Partizan ima zalosnog Rasica, pateticnog Bozica, nepokretnog Slavka oci majkine ali vodi 11 poena. Sudjena namerna licna koja ne postoji sudija daje prikljucak Tuzno skovanom timu Unikahe. A kad se pogleda broj licnih nasih i njihovih ima nekih nejasnoca. Dusebriznici iz drugog tabora i neverne tome iz naseg idite na tekmu odgledajte je i onda dajte komentare sudije+greske jednako +3 za Partizan jednako pobeda Partizana. Tome Tome a na kraju ce biti al je ovaj Dule car ponovo uze titule i napravi od dece igrace. Pozdrav i gledajte utakmice. Jos ako imate podlogu igranja kosarke kao ja pa mozda vam neke stvari i budu jasne. A tu visoku travu skratite ili popasite.

grobar....

pre 14 godina

mislim da je glavni problem poraza neiskustvo i kraca klupa partizana videlo se u zadnjim min. da partizan nema snage. a sto se tice sudija normalno je da su naklonjene bogatijem klubu tj. kjubu u kojem igraju zvezda mada nisu sudije bas toliko krive mislim da vuletu fali malo para da zadrzi par godina iste igrace i partizan bi bio na vrhu evro kosarke. POZDRAV ZA SVE GROBARE...A VI CIGANI NEKA PLJUJETE PO MAJSTORU VI NIKAD NISTE NITI CE TE IMATI NEKOG TRENERA KAO VULE..

koja bg

pre 14 godina

Jedno malo pitanje.Gde su pare od Veličkovića,Tepića,Tripkovića i ostalih prodatih igrača.Zar nije logično bilo dovesti kvalitetne igrače,a ne samo klince koje Dule kali,pa ih posle proda za masne pare.Šta ja kao navijač imam od toga što ON i kompanija uzmu pare za prodate igrače,kad Partizan opet rezultatski trpi.OK je praviti igrače,ali kad ih napraviš,zadrži ih,ili od njihove prodaje dovedi nova pojačanja,a ove igrarije i navodna ljubav prema klubu iz sebičnih interesa me užasavaju.

martin

pre 14 godina

pitao bih sve sa one strane brda koji se ovde smeju duletovom komentarisanju sudjenja, koliko su titula u poslednjih 8 godina izgubili samo zbog sudija? 1? 2? 3? 50?

Milan

pre 14 godina

Sjajno, ovu vest i komentare treba sacuvati i uramiti i pokazati svakom Zvezdasu koji pomene rec kompleks i svakom ko vishe brine o timu za koji ne navija! U svakom slucaju hvala vam na komentarima, i neka B92 zauvek sacuva ovo da uvek moze da se vidi da kada Partizan izgubi 90%...hm 99% komentara pisu pomenuti sa pocetka texta! Od sada samo stavljam ovaj link i ni rec vishe! Sjajno

Tuga...

pre 14 godina

Kako samo imas obraza da ovako nesto izjavis... Pogledaj kakav tim imas na raspolaganju ko su ti igraci i koliko dugo rade zajedno... Sve ste prodali a doveli nule! Sramota posle onakve sezone!!

Piksi sa centra

pre 14 godina

Trener Partizana prvo da shvati da kos moze da se da samo ako svoje pulene nauci da prevedu loptu na protivnicku polovinu pa tek onda da se zali na sudije

io

pre 14 godina

Vujosevicu,uz duzno postovanje prema Partizanovim rezultatima poslednjih godina,stvarno je vise neukusno svaki put ponovo i ponovo kukati na sudije. Sto rece neko ispod,ispada da Partizan nikad nije zasluzeno izgubio,vec je tome uvek kumovao i neki spoljni faktor,na koji mi,jadni i mali,ne mozemo da uticemo,a veliki,eto,mogu. To je,naravno,nekad i tacno,ali bas na svakoj utakmici isticati kako je sudjenje bilo na stetu Partizana... Mislim,pomalo je glupo. Tesko je poverovati da su se sve sudije u Evropi deo zavere "kako zavrnuti Partizan",posebno sto je sudjenje bilo sasvim ok (gledao sam celu utakmicu). Da ne pominjem sto kad igramo sa Zvezdom,Cibonom ili bilo kojim drugim jacim klubom iz NLB-a,Dule uvek istakne kako se sudi na stetu Partizana. Znaci,i oni se urotili... Pa sto je mnogo,mnogo je,iako sam Grobar. Ja razumem da je Vujoseviceva svadja sa sudijama deo njegovom imidza i da to cesto radi i namerno,kada ekipi ne ide,da ih prodrma,ali to je sve u toku utakmice,pa je opravedano. Ali stvarno ne razumem cemu konstatno kukanje na sudije i posle utakmica,kada je vec sve gotovo,a realnog osnova za kuknjavu nema. Stvarno je preterao i pomalo je postao dosadan,a ja ne zelim da Dule Vujosevic upadne u sopstveni klise.
Izgubili smo,pa sta? Kao i vecina ekipa u Evroligi,i Unikaha je 10-ak puta skuplja od Partizana. Pobedjivace Partizan opet,i jace i bogatije od sebe.
Napred Partizan!

dule velikin

pre 14 godina

Ko je gledao utakmicu, sve mu je jasno. Petorka Kecman,Bozic,Rasic,Rakocevic,Vranes, znaci oni sa iskustvom imaju "samo" tri problema,pardon cetiri. Ne mogu da prenesu loptu na protivnicku polovinu, spori su do zla boga,relizacija napada samo u slucaju bonusa i nekog glupog faula protivnickog igraca.O bezidejnosti i izgubljenim loptama da ne i govorimo. Osim iskustva, minulih zasluga ( Kecman, Bozic) u ovom trenutku nemaju kvalitet potreban da nose igru Partizana, pa cak ni da pomognu Djekicu, Veselom i drugima pred kojima je buducnost. Na zalost to nije samo trenutna forma vec realnost da su Bozic i Kecman vec odavno za penziju bar kad je Evroliga u pitanju, a Rakocevic, Vranes i posebno Rasic nisu nikad ni imali relno pokrice za boravak u Partizanu. Limiti su im neograniceni cak i za prvu srpsku ligu.Pa nije ni DV bas toliki madjionicar da sa tolikim neznanjem izadje na kraj.O Djekicu, Veselom, i tamnoputom pleju sve najbolje. Sa Robertsom vec ce to izgledati sasvim pristojno ali cemu gubiti vreme sa ovom petoricom, ubaciti jos neke klince pa da ih bodrimo a ne da se bezpotrebno nerviramo, kad i ovako ova godina sluzi za pravljenje tima za sledecu sezonu, pa ne planiraju valjda da se sa ovom petoricom veterana druze i naredne!! Zato sto pre zasluzena penzija i nova sredina a mi sa klincima i ova dva stranca da opet mastamo o nekom novom mocnom Partizanu za godinu dve.....

aaaaaa

pre 14 godina

Kako ga nije blam da svaki svoj poraz svaljuje na sudije??? Kao da svaku utakmicu mora da dobije a ako izgubi onda nije zato sto su losiji i slabiji vec zbog sudija....jeste, sve sudije sveta su se okomile na vas!!!!

goran

pre 14 godina

mislio sam da bejliju treba dati sansu i da niej los igrac, da ga ne treba odmah pljuvati. ali kako to da partizan uvek ima bolej strance od nas? kud ih ispali onaj palasio, on je solidan plej, plasim se da ce im mekkaleb biti prva opcija u napadu ove godine. ako pogresimo sa centrom opet smo u kanalu

GORAN

pre 14 godina

u Engleskoj Premijer ligi spomenes rec - sudija i dobije kaznu..euroliga bi trebala kao ozbiljna organizacija da uvede kazne za komentarisanje sudjenja..
tako bi Dule shvatio da to nije domace takmicenje u kome mozes da bijes sudije kao u Vrscu,pretis sudijama skidanjem sa liste( Danilovic)..i igras odbranu u kojoj bi i u rukometu dobio iskljucujucih 2 minuta...
pozdrav iz Vrsca

znachi znao sam

pre 14 godina

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA
ali pazi kad sam znao da ce da okrivi sudije jos na poluvremenu.
ma nisu sudije krive,zvezda je kriva,drzava je kriva,sponzori su krivi,tadic je kriv,seselj je kriv,obama je kriv,putin je kriv...ma bog je kriv sto je partizan dobio unikahu :))

Teorija zavere

pre 14 godina

Ova Duletova prica je smorila i Boga i narod, posle svake utakmice on kuka na sudije, voleo bih da docekam jednom taj dan kada ce Dule sportski da prizna poraz i cestita protivniku, a ne da prica o teorijama zavere, sudijama i drugim X faktorima.

Kad si bio dete malo..

pre 14 godina

Kad god ga kamera zumira, on pominje majku, fmiliju, redja polne organe....
Kosulja mu ispala, pun je "sebe".
A kad on gepekuje i bije sudije, onda ih ne pominje???
Kakvo sudjenje ima partizan u nasoj ligi??
SVE NAJGORE!!

Mali paranoični čoveče

pre 14 godina

Aman, da li je moguće da ijednom izgubite a da za to ne optužiš sudije i sve opštu zaveru protiv tebe i Partizana?!?

nusknvp

pre 14 godina

Bio sam u Pioniru pa sam mozda bolje video od TV gledalaca, i mogu da kazem da je sudjenje jedno od najgorih na stetu Partizana, a za to se treba potruditi, da bi usao u uzi izbor. Perfidno ali po potrebi i ogoljeno su stajali na stranu Unikahe. To je pomalo postalo degutantno, ali vazno je da je tim dobar i da Dule ponovo pravi Parni valjak!!

stefan h-novi

pre 14 godina

Ako vec nisi dzentlmen na terenu budi makar van njega.Inace,vidjeli smo da si vjezbao cijelo ljeto kako da jos vise unazadis svoj bonton iako smo mislili da je to nemoguce.

Иван-Ниш

pre 14 godina

Ако се погледа статистика види се однос изгубљених 24:11 и мало офанзивних скокова (6) који су прошле сезоне били главно Партизаново оружје. Што се тиче судија, управо оне ситуације кад се Душко највише бунио су биле чисте као суза. Осим ситних грешака на обе стране, судије су биле веома добре. Можда је главни разлог пораза слаба форма Рашића и Кецмана. Дакле, играча који нису тако млади. Меккалеб је био најбољи играч Партизана што радује и забрињава. Иако је плејмејкер, човек је тек неколико дана у Партизану, имао је 5 асистенција, а Рашић+Кецман+Божић=2 асистенције. Дакле, да се не заваравамо, истина је грешке=пораз.

toshkepfc

pre 14 godina

Da stavimo sa strane sudije,sve u svemu ovaj mlad tim je odigrao super,verovatno necemo da ponovimo uspehe iz predhodne dve godine ali zato sa ovim timom za dve godine opet medju prvima gde nam je i mesto !!!

dule pfc bg

pre 14 godina

Kaze trener unikahe da nije zadovoljan sudjenjem!?
Pa prvi igrac unikahe sa preko dve licne je bio tek u trecoj cetvrtini,a Maric i Vesely sa 4 licne posle 15 minuta. Plus je tu bilo nekoliko smesnih faulova, nekoliko nedosudjenih koraka...Grobari samo opusteno,ulazimo u 16EL i uzimamo triplu krunu.

Daka

pre 14 godina

Izgubili smo puno lopti sto se u ovakvom takmicenju karznjava porazom a bilo je i nekih sudiskih odluka prilicno diskutabilnih. I jos nesto kako mi onako igramo lose kad nam ljudi sloze presing mi se jednostavno pogubimo, a to je bio i problem doneklen i one prosle generacije.

чудо једно

pre 14 godina

Стварно не разумем зашто Аито није задовољан суђењем.У 8 минута треће четвртине су имали један фаул.Сваки контакт Велша који је тражио је и добио.После 4 минута сваке четвртине Партизан излази из бонуса.Шта му је ту било лоше ?

Srpski dinamit

pre 14 godina

Nije ti ovo domaća liga,pa da kupuješ mečeve! Ovo je Evropa,i neskaču svi da ti udovolje kada podigneš glas! Realno je da ove sezone Partuzan neuzme nijedan trofej,jer klupa nepostoji,a igrači poput Miloševića,Rašića,Vranješa,prosečnih Kecmana,Božića,ne mogu da nadomeste Tripka,Tepića,Lazmea,i Veličkovića...Marić i Mekaleb uz Veselog treba da budu nosioci,al nedovoljno za nešto više,plus,Roberts=Kleo!

mArko

pre 14 godina

Ma Dule ovo je super , josh kad se malo josh uigraju, u Pioniru cemo da GAZIMO , ovaj novi plej je odlican , josh da se ugraju svi ukljucujuci Robertsa ima da KIDAMO ! poz za sve GROBARE

samo PARTIZAN

pre 14 godina

Svaka cast Duletu na izboru momaka, momcima na prikazanom a a navijacima na podrsci!
I posle se neko pita zasto je PARTIZAN najveci?!

Due 009

pre 14 godina

Mislim da je sudjenje bilo solidno, i u neku ruku korektno u odnosu na prethodne sezone, ali ako Dule kaze da su sudije krive onda su SUDIJE KRIVE!

Kad si bio dete malo..

pre 14 godina

Kad god ga kamera zumira, on pominje majku, fmiliju, redja polne organe....
Kosulja mu ispala, pun je "sebe".
A kad on gepekuje i bije sudije, onda ih ne pominje???
Kakvo sudjenje ima partizan u nasoj ligi??
SVE NAJGORE!!

Иван-Ниш

pre 14 godina

Ако се погледа статистика види се однос изгубљених 24:11 и мало офанзивних скокова (6) који су прошле сезоне били главно Партизаново оружје. Што се тиче судија, управо оне ситуације кад се Душко највише бунио су биле чисте као суза. Осим ситних грешака на обе стране, судије су биле веома добре. Можда је главни разлог пораза слаба форма Рашића и Кецмана. Дакле, играча који нису тако млади. Меккалеб је био најбољи играч Партизана што радује и забрињава. Иако је плејмејкер, човек је тек неколико дана у Партизану, имао је 5 асистенција, а Рашић+Кецман+Божић=2 асистенције. Дакле, да се не заваравамо, истина је грешке=пораз.

Teorija zavere

pre 14 godina

Ova Duletova prica je smorila i Boga i narod, posle svake utakmice on kuka na sudije, voleo bih da docekam jednom taj dan kada ce Dule sportski da prizna poraz i cestita protivniku, a ne da prica o teorijama zavere, sudijama i drugim X faktorima.

GORAN

pre 14 godina

u Engleskoj Premijer ligi spomenes rec - sudija i dobije kaznu..euroliga bi trebala kao ozbiljna organizacija da uvede kazne za komentarisanje sudjenja..
tako bi Dule shvatio da to nije domace takmicenje u kome mozes da bijes sudije kao u Vrscu,pretis sudijama skidanjem sa liste( Danilovic)..i igras odbranu u kojoj bi i u rukometu dobio iskljucujucih 2 minuta...
pozdrav iz Vrsca

znachi znao sam

pre 14 godina

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA
ali pazi kad sam znao da ce da okrivi sudije jos na poluvremenu.
ma nisu sudije krive,zvezda je kriva,drzava je kriva,sponzori su krivi,tadic je kriv,seselj je kriv,obama je kriv,putin je kriv...ma bog je kriv sto je partizan dobio unikahu :))

Daka

pre 14 godina

Izgubili smo puno lopti sto se u ovakvom takmicenju karznjava porazom a bilo je i nekih sudiskih odluka prilicno diskutabilnih. I jos nesto kako mi onako igramo lose kad nam ljudi sloze presing mi se jednostavno pogubimo, a to je bio i problem doneklen i one prosle generacije.

io

pre 14 godina

Vujosevicu,uz duzno postovanje prema Partizanovim rezultatima poslednjih godina,stvarno je vise neukusno svaki put ponovo i ponovo kukati na sudije. Sto rece neko ispod,ispada da Partizan nikad nije zasluzeno izgubio,vec je tome uvek kumovao i neki spoljni faktor,na koji mi,jadni i mali,ne mozemo da uticemo,a veliki,eto,mogu. To je,naravno,nekad i tacno,ali bas na svakoj utakmici isticati kako je sudjenje bilo na stetu Partizana... Mislim,pomalo je glupo. Tesko je poverovati da su se sve sudije u Evropi deo zavere "kako zavrnuti Partizan",posebno sto je sudjenje bilo sasvim ok (gledao sam celu utakmicu). Da ne pominjem sto kad igramo sa Zvezdom,Cibonom ili bilo kojim drugim jacim klubom iz NLB-a,Dule uvek istakne kako se sudi na stetu Partizana. Znaci,i oni se urotili... Pa sto je mnogo,mnogo je,iako sam Grobar. Ja razumem da je Vujoseviceva svadja sa sudijama deo njegovom imidza i da to cesto radi i namerno,kada ekipi ne ide,da ih prodrma,ali to je sve u toku utakmice,pa je opravedano. Ali stvarno ne razumem cemu konstatno kukanje na sudije i posle utakmica,kada je vec sve gotovo,a realnog osnova za kuknjavu nema. Stvarno je preterao i pomalo je postao dosadan,a ja ne zelim da Dule Vujosevic upadne u sopstveni klise.
Izgubili smo,pa sta? Kao i vecina ekipa u Evroligi,i Unikaha je 10-ak puta skuplja od Partizana. Pobedjivace Partizan opet,i jace i bogatije od sebe.
Napred Partizan!

dule pfc bg

pre 14 godina

Kaze trener unikahe da nije zadovoljan sudjenjem!?
Pa prvi igrac unikahe sa preko dve licne je bio tek u trecoj cetvrtini,a Maric i Vesely sa 4 licne posle 15 minuta. Plus je tu bilo nekoliko smesnih faulova, nekoliko nedosudjenih koraka...Grobari samo opusteno,ulazimo u 16EL i uzimamo triplu krunu.

Milan

pre 14 godina

Sjajno, ovu vest i komentare treba sacuvati i uramiti i pokazati svakom Zvezdasu koji pomene rec kompleks i svakom ko vishe brine o timu za koji ne navija! U svakom slucaju hvala vam na komentarima, i neka B92 zauvek sacuva ovo da uvek moze da se vidi da kada Partizan izgubi 90%...hm 99% komentara pisu pomenuti sa pocetka texta! Od sada samo stavljam ovaj link i ni rec vishe! Sjajno

nusknvp

pre 14 godina

Bio sam u Pioniru pa sam mozda bolje video od TV gledalaca, i mogu da kazem da je sudjenje jedno od najgorih na stetu Partizana, a za to se treba potruditi, da bi usao u uzi izbor. Perfidno ali po potrebi i ogoljeno su stajali na stranu Unikahe. To je pomalo postalo degutantno, ali vazno je da je tim dobar i da Dule ponovo pravi Parni valjak!!

stefan h-novi

pre 14 godina

Ako vec nisi dzentlmen na terenu budi makar van njega.Inace,vidjeli smo da si vjezbao cijelo ljeto kako da jos vise unazadis svoj bonton iako smo mislili da je to nemoguce.

чудо једно

pre 14 godina

Стварно не разумем зашто Аито није задовољан суђењем.У 8 минута треће четвртине су имали један фаул.Сваки контакт Велша који је тражио је и добио.После 4 минута сваке четвртине Партизан излази из бонуса.Шта му је ту било лоше ?

Mali paranoični čoveče

pre 14 godina

Aman, da li je moguće da ijednom izgubite a da za to ne optužiš sudije i sve opštu zaveru protiv tebe i Partizana?!?

samo PARTIZAN

pre 14 godina

Svaka cast Duletu na izboru momaka, momcima na prikazanom a a navijacima na podrsci!
I posle se neko pita zasto je PARTIZAN najveci?!

Raka

pre 14 godina

Jooj kad vidim komsinice da se ovoliko javljaju i kritikuju Duleta zbog izjave o sudijama, ja ne znam kad ste vi priznali poraz u derbiju od Partizana a da vam nisu bile krive sudije???

nikola

pre 14 godina

Mi se barem ne brukamo po Evropi. Sta vam vredi sto igrate Evropu kada se zna i u fudbalu i kosarci nula bodova . Ovi prvi vec drugu sezonu za redom.Ja bih na tvom mestu cutaojer ima jedna poslovica Cim se pametan...…..
(Sve u crveno belom, 23. oktobar 2009 14:03)

Pa kako da se brukate u Evropi kad uopste i ne igrate u njoj? A drugo, jel se po tebi Partizan bruka u Evroligi zadnjih godina?

НАПРЕД ПАРТИЗАН

pre 14 godina

Од 54 коментара, у моменту када ово пишем, 34 је од стране навијача ККСС или од комшија Хрвата.

Ништа лепше него када знаш да и они гледају утакмице и прате вести о Партизану

Due 009

pre 14 godina

Mislim da je sudjenje bilo solidno, i u neku ruku korektno u odnosu na prethodne sezone, ali ako Dule kaze da su sudije krive onda su SUDIJE KRIVE!

aaaaaa

pre 14 godina

Kako ga nije blam da svaki svoj poraz svaljuje na sudije??? Kao da svaku utakmicu mora da dobije a ako izgubi onda nije zato sto su losiji i slabiji vec zbog sudija....jeste, sve sudije sveta su se okomile na vas!!!!

koja bg

pre 14 godina

Jedno malo pitanje.Gde su pare od Veličkovića,Tepića,Tripkovića i ostalih prodatih igrača.Zar nije logično bilo dovesti kvalitetne igrače,a ne samo klince koje Dule kali,pa ih posle proda za masne pare.Šta ja kao navijač imam od toga što ON i kompanija uzmu pare za prodate igrače,kad Partizan opet rezultatski trpi.OK je praviti igrače,ali kad ih napraviš,zadrži ih,ili od njihove prodaje dovedi nova pojačanja,a ove igrarije i navodna ljubav prema klubu iz sebičnih interesa me užasavaju.

mArko

pre 14 godina

Ma Dule ovo je super , josh kad se malo josh uigraju, u Pioniru cemo da GAZIMO , ovaj novi plej je odlican , josh da se ugraju svi ukljucujuci Robertsa ima da KIDAMO ! poz za sve GROBARE

Piksi sa centra

pre 14 godina

Trener Partizana prvo da shvati da kos moze da se da samo ako svoje pulene nauci da prevedu loptu na protivnicku polovinu pa tek onda da se zali na sudije

!

pre 14 godina

Da li ste vi koji pljujete Duleta uopste gledali utakmicu ?
Bio sam na utkmici,sedeo iza naseg kosa u 2. poluvremenu i glavni utisak je da nas je sudija sa brojem 53 unistio! I izgledalo je da je to sve samo ne slucajnost,vec ne skrivena namera..
Dule jeste sklon preterivanju(moze mu se jer je tata za sve),ali to nije bio slucaj sinoc.

nenad

pre 14 godina

Ko se sve ovde nejavlja da komentarise Partizanove utakmice.Komsije ciji tim gubi usred Zagreba sa 45 razlike,a tek ovi cigani sto osvajaju titulu svake pete prestupne god.-STRASNO!

Srpski dinamit

pre 14 godina

Nije ti ovo domaća liga,pa da kupuješ mečeve! Ovo je Evropa,i neskaču svi da ti udovolje kada podigneš glas! Realno je da ove sezone Partuzan neuzme nijedan trofej,jer klupa nepostoji,a igrači poput Miloševića,Rašića,Vranješa,prosečnih Kecmana,Božića,ne mogu da nadomeste Tripka,Tepića,Lazmea,i Veličkovića...Marić i Mekaleb uz Veselog treba da budu nosioci,al nedovoljno za nešto više,plus,Roberts=Kleo!

dule velikin

pre 14 godina

Ko je gledao utakmicu, sve mu je jasno. Petorka Kecman,Bozic,Rasic,Rakocevic,Vranes, znaci oni sa iskustvom imaju "samo" tri problema,pardon cetiri. Ne mogu da prenesu loptu na protivnicku polovinu, spori su do zla boga,relizacija napada samo u slucaju bonusa i nekog glupog faula protivnickog igraca.O bezidejnosti i izgubljenim loptama da ne i govorimo. Osim iskustva, minulih zasluga ( Kecman, Bozic) u ovom trenutku nemaju kvalitet potreban da nose igru Partizana, pa cak ni da pomognu Djekicu, Veselom i drugima pred kojima je buducnost. Na zalost to nije samo trenutna forma vec realnost da su Bozic i Kecman vec odavno za penziju bar kad je Evroliga u pitanju, a Rakocevic, Vranes i posebno Rasic nisu nikad ni imali relno pokrice za boravak u Partizanu. Limiti su im neograniceni cak i za prvu srpsku ligu.Pa nije ni DV bas toliki madjionicar da sa tolikim neznanjem izadje na kraj.O Djekicu, Veselom, i tamnoputom pleju sve najbolje. Sa Robertsom vec ce to izgledati sasvim pristojno ali cemu gubiti vreme sa ovom petoricom, ubaciti jos neke klince pa da ih bodrimo a ne da se bezpotrebno nerviramo, kad i ovako ova godina sluzi za pravljenje tima za sledecu sezonu, pa ne planiraju valjda da se sa ovom petoricom veterana druze i naredne!! Zato sto pre zasluzena penzija i nova sredina a mi sa klincima i ova dva stranca da opet mastamo o nekom novom mocnom Partizanu za godinu dve.....

Tuga...

pre 14 godina

Kako samo imas obraza da ovako nesto izjavis... Pogledaj kakav tim imas na raspolaganju ko su ti igraci i koliko dugo rade zajedno... Sve ste prodali a doveli nule! Sramota posle onakve sezone!!

martin

pre 14 godina

pitao bih sve sa one strane brda koji se ovde smeju duletovom komentarisanju sudjenja, koliko su titula u poslednjih 8 godina izgubili samo zbog sudija? 1? 2? 3? 50?

toshkepfc

pre 14 godina

Da stavimo sa strane sudije,sve u svemu ovaj mlad tim je odigrao super,verovatno necemo da ponovimo uspehe iz predhodne dve godine ali zato sa ovim timom za dve godine opet medju prvima gde nam je i mesto !!!

Dusan

pre 14 godina

Meni samo nije jasno zasto jedna ovakva izjava, BEZ OBZIRA, da li je na mestu ili ne izazove toliko ogorcenih komentara navijaca nekih drugih klubova!? Kada toliko ne volite Partizan i navijate a neke druge, zasto uopste citate, a jos vise, zasto ulazete svoju dragocenu energiju i intelekt da bi uopste nesto napisali???

Poput vase Zvezde, Hemofarma ili bilo kog drugog kluba za koji navijate, Unikaha vam je verovatno draza od Partizana i navijali ste za nju...pa zasto onda ne obratite paznju na detalj da je i trener time za koji ste navijali, Aito, dao identicnu izjavu. Ni on covek nije zadovoljan sudjenjem. A zasto on nije? Koji je detalj njemu zasmetao. Sto se zali na sudjenje? Zar ne rece neko da se u engleskoj za to ODMAH dobije kazna? Takodje, je lepo primetio da kod Unikahe niko zivi nije imao 3 licne greske!?

Ne kazem da su razlog poraza sudije. Razlog je sto smo bili slabija ekipa i puno gresili. Nekada igrate bolje, nekada gore. Nekada sa slabijim timom odigrate 120% ili protivnika nece pa i dobijete...nekada to ne moze.

Ja samo kazem da prestanete da se palite i da komentarisete ono sto vas (deklarativno) ne zanima. Sa jednim brojem komentatora bih se ipak slozio - "nije ti ovo domace prvenstvo, u Evropi ne moze...". E pa tako je dragi moji, ovo je Evropa, liga koju drugi ne igraju, a Partizan igra! To je liga u kojoj se igra najbolji basket u Evropi i mora i da se gubi. I veci gube. A da samo potsetim sve da Partizan nije ni gubio toliko koliko mu se predvidjalo ili koliko bi mnogi od vas zeleli.

Aj' uzdravlje!

nikola

pre 14 godina

Jedno malo pitanje.Gde su pare od Veličkovića,Tepića,Tripkovića i ostalih prodatih igrača.Zar nije logično bilo dovesti kvalitetne igrače,a ne samo klince koje Dule kali,pa ih posle proda za masne pare.Šta ja kao navijač imam od toga što ON i kompanija uzmu pare za prodate igrače,kad Partizan opet rezultatski trpi.OK je praviti igrače,ali kad ih napraviš,zadrži ih,ili od njihove prodaje dovedi nova pojačanja,a ove igrarije i navodna ljubav prema klubu iz sebičnih interesa me užasavaju.
(koja bg, 23. oktobar 2009 02:21)

A ti mislis da su Maric,Kecman, Mekaleb, Roberts,Djekic jeftini, i da pogotovo prava cetvorica imaju niske plate??? A drugo, Partizan,kao i svi nasi klubovi imaju mnogo vece troskove nego prihode i ne mogu da se pare od prodaje potrose samo za pojacanja!

"Volim ga ko oka 2"

pre 14 godina

"MOZDA za 3 sezone" kada "MOZDA" budete igrali "Euroleague" iako ne verujem e tada cemo "MOZDA" moci da pricamo o nasim porazima i poebedama u "ISTOJ" a do tada vi saljite komentare koji ce "MOZDA" biti prosledjeni ovde...

Majstor Bob

pre 14 godina

Zalosno je sto komentare daju ljudi koji nisu bili na tekmi. Ja sam zapucao iz Kraljeva i gledao tekmu. Dakle Partizan ima zalosnog Rasica, pateticnog Bozica, nepokretnog Slavka oci majkine ali vodi 11 poena. Sudjena namerna licna koja ne postoji sudija daje prikljucak Tuzno skovanom timu Unikahe. A kad se pogleda broj licnih nasih i njihovih ima nekih nejasnoca. Dusebriznici iz drugog tabora i neverne tome iz naseg idite na tekmu odgledajte je i onda dajte komentare sudije+greske jednako +3 za Partizan jednako pobeda Partizana. Tome Tome a na kraju ce biti al je ovaj Dule car ponovo uze titule i napravi od dece igrace. Pozdrav i gledajte utakmice. Jos ako imate podlogu igranja kosarke kao ja pa mozda vam neke stvari i budu jasne. A tu visoku travu skratite ili popasite.

Sasha_BN

pre 14 godina

Dok je god Dule tu s nama za nas nema zime i problema...on uvijek nesto novo izmisli tako da ce i ova sezona biti trofejna :)) pozdrav za sve Grobare!!

mille grobar

pre 14 godina

Raduje me da ova ekipa stvarno ima potencijala a i stranac je cini mi se pun pogodak.Malo jos vremena da se uigraju i bicemo opet faforiti za sve domace titule...mislim da je Hf najveca pretnja ali samo ako promene trenera.Sto se evrope tice,tesko ove godine,kasno smo sklopili ekipu a zreb je hteo da bas u prvom kolu igramo sa ekipom koju je trebalo dobiti kuci,naravno uz svo POSTOVANJE Unikahe!A sto se drzave i sponzora tice,publika je rekla svoje u pioniru...

сретан што волим Партизан

pre 14 godina

Лепо је видети да је већина коментара од стране комшинице и комшија.

Да ли су они гледали Партизан, што је и очекивано јер комшиница поготову и нема где да гледа своје екипе у Европи, тј да се исправим, јако мало тимова.

Или, једноставно, комплекси раде па дај да се јаве на чланак о Партизану.

Ја увек читам а и гледам комшиницу, али НИКАДА нисам остављао коментаре на њене вести.

Јер:

БОЛИМ ПАРТИЗАН

goran

pre 14 godina

mislio sam da bejliju treba dati sansu i da niej los igrac, da ga ne treba odmah pljuvati. ali kako to da partizan uvek ima bolej strance od nas? kud ih ispali onaj palasio, on je solidan plej, plasim se da ce im mekkaleb biti prva opcija u napadu ove godine. ako pogresimo sa centrom opet smo u kanalu

snovi

pre 14 godina

Pravo je uživanje,videti da i drugima,sem navijačima Partizana toliko stalo do rezultata naseg voljenog tima...prosto obožavam to interesovanje za naše zdravlje...KKP ima toliko kredita kod svojih navijača,da u evroligi ne moraju nista da urade...a ostali samo tako nastavite...uskoro ce vas sve samo kazati...:)

grbovic

pre 14 godina

(io, 23. oktobar 2009 01:41)

Kakvu si ti utakmicu gledao!!!

Ja sam bio celu utakmicu u Pioniru, i potpuno je tacno da je kriterijum sudjenja bio razlicit.

Mi smo mnogo gresili(rasic,rakocevic), ali su sudije u trecoj sa par dodeljenih lopti Unikahi i sudjenoj namernoj gresci, mnogo pomogli protivniku da se vrati u mec.

Ali sa Robertsom bicemo mnogo jaca ekipa. Narocito pod kosem.

Djekic je veliki talenat, ali se vidi njegovo neiskustvo, pogotovo u odbrani.

Glavu gore i vidimo se vec protiv Hemofarma!!!

live from pionir

pre 14 godina

Ajde sada svi koji se pravite pametni i koje smara duletovo pominjanje sudija, kazite mi molim vas sta mislite o nabadanju lopte od strane igraca unikahe (nisam video ko je to bio) pred ocima sudija! klasican ali klasican primer tehnicke greske i to u kakvom trenutku! ali vi utakmicu niste ni gledali, procitali ste izjavu i vrtite staru pricu. bravo dule, bravo momci, samo malo vise koncentracije na kraju i dobijacemo uprkos ovakvim stvarima.

i kada se cuju zvizduci

pre 14 godina

O "delijama" neci nista reci, ali vi sto sebe nazivate Grobarima - SRAM VAS BILO!!! Ovim momcima,a i DULETU se nema i ne sme nista zameriti!!!

VOLIM PARTIZAN!!!

choldo

pre 14 godina

Kaze trener unikahe da nije zadovoljan sudjenjem!?
Pa prvi igrac unikahe sa preko dve licne je bio tek u trecoj cetvrtini,a Maric i Vesely sa 4 licne posle 15 minuta. Plus je tu bilo nekoliko smesnih faulova, nekoliko nedosudjenih koraka...Grobari samo opusteno,ulazimo u 16EL i uzimamo triplu krunu.
(dule pfc bg, 23. oktobar 2009 00:12)


Kakve veze ima ko je kad dobio licne greske... Znaci ako igraci obe ekipe dobiju podjenako faulova onda je realno sudjenje... A jedni igrali odbranu kao kasapini... ccc

Kakvin nebuloza ima ovdje...!!

pera

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da vi nesto pricate za Duleta sto kritikuje sudije! Ima li neki derbi da je Partizan pobedio, a da vama nisu bile krive sudije? Ima li neki sport: fudbal, kosarka, rukomet... da vama nisu krive sudije, lobi ,gepekovanja, Tole sto Partizan osvaja titule i dominira?

pajke

pre 14 godina

stvarno ne mogu da verujem koliko se ljudi obradovalo i jedva cekalo da postavi komentar... kada komsiji crkne krava... budimo iskreni partizan izgleda veoma dobro i stasava jedna mova ekipa. glupo izgubljene lopte doduse sa nejednakim kriteriumom sudjenja u toj deli tekme. posto je unikaha vrsila presing a na drugoj strani svaki kontakt faul.

stefan

pre 14 godina

sramotno vodjenje utakmice duska vujosevica,on se vise pogubio nego svi klinci partizana...vikao je,pljuvao,ispustao urlike a na tajmautu mu je jedina recenica bila- ajmo bre...sramotno za trenera njegove klase i velicine( niko ne spori njegovu kosarkasku inteligenciju)...a o njegovom ponasanju posle utakmice suvisno je govoriti - ako se utakmica izgubi krive su sudije i neiskustvo,ako se dobije to je zbog toga sto su igraci ispostovali plan i borili se...bojim se da ce svojim primerom unistiti supertalentovane djekica,sinoveca,veselog jer na koga da se ugledaju ako ne na trenera.

dule dudule

pre 14 godina

Sto se utakmice tice, bicemo mi uskoro jako dobra ekipa. Ima tu mnogo prostora za poboljsanja ali sam siguran da od Rasica nema 'leba. To nije igrac za Partizan. Prvi u selu i poslednji u gradu. Mozda ponekad ubode nesto ali to ce biti jako retko. Najveci promasaj do sada bio je Mishel Lazarevic, doveden svojevremeno iz Sapca kao extra-talenat. Ista prica...prvi u Sapcu, poslednji u Partizanu. Sto se komsinice tice, stvarno nemam volje da ih komentarisem. I oni su poslednji u gradu...Mora da je uzasno tuzno navijati za klub koji ne uzima trofeje godinama. Onih prvih 10 titula se mozda secaju sadasnji sedamdesetogodisnjaci. Da, igralo se na betonu, sljaci, ucestvovalo je 4, pa 6 klubova, a konacni rezultati takvih utakmica su bili 4:1, 8:6, 12:9, itd...Ko postigne kos, glavni je u ulici. Otprilike, sadasnji nivo utakmice V razreda na fizickom.
Evo link, pa vidite deo toga o cemu govorim.
http://www.geocities.com/vecitiderbi/Kosarka/pj-tab.htm

imperija uzvraca udarac

pre 14 godina

...Ma klasicna teorija zavere...
zecevi, lisice, dart vejder, joda, obi van kenobi, chubaka... ...svi ujedinjeni protiv partizana!!!

grobar....

pre 14 godina

mislim da je glavni problem poraza neiskustvo i kraca klupa partizana videlo se u zadnjim min. da partizan nema snage. a sto se tice sudija normalno je da su naklonjene bogatijem klubu tj. kjubu u kojem igraju zvezda mada nisu sudije bas toliko krive mislim da vuletu fali malo para da zadrzi par godina iste igrace i partizan bi bio na vrhu evro kosarke. POZDRAV ZA SVE GROBARE...A VI CIGANI NEKA PLJUJETE PO MAJSTORU VI NIKAD NISTE NITI CE TE IMATI NEKOG TRENERA KAO VULE..

Zmaj

pre 14 godina

Mozda je on iznedrio gomilu talenata koji su sad u reprezentaciji, mozda ih moze uputiti na pravi put, ali nikad nece biti veliki trener zbog ovakvih izjava. Setite se kako je prosla reprezentacija koju je vodio. Ne zna. A za svaki poraz mu krive sudije.Koliko puta ste procitali ovaj naslov u vestima s njim u glavnoj ulozi? Pokusavam da se setim jos nekog trenera koji se stalno vadi na sudije u porazima, ali nesto ne mogu da se setim. Nema ih...

goran

pre 14 godina

za one kojima nije jasno zasto mi komentarisemo ovakve izjave. zato sto poslednjih pet godina protiv partizana imamo takvo sudjenje! dule vujosevic je dobar samo u jednoj stvari, pravljenja predstave i pritiska na sudije, sto mu u domacoj mediokritetskoj sredini uvek pali. covek je prosecan trener, koga su oterali gde god je radio. lako je uzimati titule kad nemas protiv koga da igras.

dokle više?

pre 14 godina

Gledao sam sinoć utakmicu i po završetku eto ga i intervju sa trenerom partizana. Prva rečenica ide u stilu, pa šta ste očekivali, da pobedimo? Pa mi nemamo nikakve ambicije u evroligi i odmah priča o tome kako niko nije dao pare za tobož velike pređašnje uspehe. Ovde čitam krive su sudije i pitam se imaju li kraj, glupost i bezobrazluk ovog čoveka? Pa jel bi trebalo da raspišemo zajam za preporod partizana, onako svenarodni, pa da ti kupimo Lebrona, Vejda, Kobija i Co. ma ni tad ne bi bio zadovoljan i tad bi neko drugi bio kriv, samo ne ti.

Zoki

pre 14 godina

sto rece onaj cibonin tj Vujosevic madjionicar zao mi je publike lose sudjenje strava partizan prosecni spanci samar usred Beograda to mora da boli

MARKO KRALJEVIC

pre 14 godina

Svaka pobeda:Dule car, genije, majstor i sl, svaki poraz:krive sudije, bla, bla.Kada je Drobnjak dao trojku iz auta Dule verovatno nije ni bio u hali. Pa taj covek je dosadio i samom sebi sa ovakvim i slicnim komentarima.

VLADA 19G70

pre 14 godina

Uh sto volim kad Dule okrivi sudije za poraz,automatski sitne duse izadju iz rupa i pocnu da pljuju po njemu jer navodno sudije nikad nisu ostetile Partizan cak naprotiv sude u njegovu korist.Tacno je da sudije nisu sinoc direktno odlucile pobednika ali su u momentima kad se odlucivao pobednik svaki kontakt svirali faul i sl.bacanja za unikahu,kao slucajno se desilo da dvojica nasih igraca zavrse utakmice pre kraja zbog 5 faulova a njihov nijedan i da mi u drugom poluvremenu posle par minuta ulazimo u bonus a oni ne...
A sad nesto o tome da u ovoj ekipi ima samo jedan igrac od kojeg ce reprezentacija u buducnosti imati koristi,e pa mi smo u zadnjih 20 godina dali toliko igraca koji su ovoj zemlji i napacenom narodu donosili toliko radosti,mnoge od tih igraca je selektirao Vujosevic ali ona druga strana to ne zna da ceni pa je on za njih:patetik,svinja debela itd.E sad nek ta druga strana daje malo igraca za repku pa bas da vidimo da li ce ispasti nesto od tih famoznih talenata:Tadije,Stimca,Keselja i Bjelice.

Miki-Cortan

pre 14 godina

Svaka cast Vujosevicu na svim rezultatima sa partizanom,ali svaki put se sokiram kako je taj covek vulgaran,koji recnik koristi,kako psuje sudije,igrace....pa to je grozno

mijan

pre 14 godina

Odlicna publika,odlican stranac dok je mogao da igra,a kad je crko poceo da baca loptu u ruke i nije mogao da se otvori da primi pas,ali bice dobar za sledecu tekmu.Ono sto brine je OCAJNI Zarko Rakocevic koji ne zna gde tera(0 poena,nekoliko turnovera)Nista nije bolji ni Aca Rasic-decko se totalno pogubio.Bice ovo Ok ekipa,ali jos nesto treba reci-Unicaja je igrala ocajno,OCAJNO,a pobedila je!!!JBG

Kad si bio dete malo..

pre 14 godina

Kad god ga kamera zumira, on pominje majku, fmiliju, redja polne organe....
Kosulja mu ispala, pun je "sebe".
A kad on gepekuje i bije sudije, onda ih ne pominje???
Kakvo sudjenje ima partizan u nasoj ligi??
SVE NAJGORE!!

znachi znao sam

pre 14 godina

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA
ali pazi kad sam znao da ce da okrivi sudije jos na poluvremenu.
ma nisu sudije krive,zvezda je kriva,drzava je kriva,sponzori su krivi,tadic je kriv,seselj je kriv,obama je kriv,putin je kriv...ma bog je kriv sto je partizan dobio unikahu :))

Srpski dinamit

pre 14 godina

Nije ti ovo domaća liga,pa da kupuješ mečeve! Ovo je Evropa,i neskaču svi da ti udovolje kada podigneš glas! Realno je da ove sezone Partuzan neuzme nijedan trofej,jer klupa nepostoji,a igrači poput Miloševića,Rašića,Vranješa,prosečnih Kecmana,Božića,ne mogu da nadomeste Tripka,Tepića,Lazmea,i Veličkovića...Marić i Mekaleb uz Veselog treba da budu nosioci,al nedovoljno za nešto više,plus,Roberts=Kleo!

Teorija zavere

pre 14 godina

Ova Duletova prica je smorila i Boga i narod, posle svake utakmice on kuka na sudije, voleo bih da docekam jednom taj dan kada ce Dule sportski da prizna poraz i cestita protivniku, a ne da prica o teorijama zavere, sudijama i drugim X faktorima.

koja bg

pre 14 godina

Jedno malo pitanje.Gde su pare od Veličkovića,Tepića,Tripkovića i ostalih prodatih igrača.Zar nije logično bilo dovesti kvalitetne igrače,a ne samo klince koje Dule kali,pa ih posle proda za masne pare.Šta ja kao navijač imam od toga što ON i kompanija uzmu pare za prodate igrače,kad Partizan opet rezultatski trpi.OK je praviti igrače,ali kad ih napraviš,zadrži ih,ili od njihove prodaje dovedi nova pojačanja,a ove igrarije i navodna ljubav prema klubu iz sebičnih interesa me užasavaju.

GORAN

pre 14 godina

u Engleskoj Premijer ligi spomenes rec - sudija i dobije kaznu..euroliga bi trebala kao ozbiljna organizacija da uvede kazne za komentarisanje sudjenja..
tako bi Dule shvatio da to nije domace takmicenje u kome mozes da bijes sudije kao u Vrscu,pretis sudijama skidanjem sa liste( Danilovic)..i igras odbranu u kojoj bi i u rukometu dobio iskljucujucih 2 minuta...
pozdrav iz Vrsca

dule pfc bg

pre 14 godina

Kaze trener unikahe da nije zadovoljan sudjenjem!?
Pa prvi igrac unikahe sa preko dve licne je bio tek u trecoj cetvrtini,a Maric i Vesely sa 4 licne posle 15 minuta. Plus je tu bilo nekoliko smesnih faulova, nekoliko nedosudjenih koraka...Grobari samo opusteno,ulazimo u 16EL i uzimamo triplu krunu.

Milan

pre 14 godina

Sjajno, ovu vest i komentare treba sacuvati i uramiti i pokazati svakom Zvezdasu koji pomene rec kompleks i svakom ko vishe brine o timu za koji ne navija! U svakom slucaju hvala vam na komentarima, i neka B92 zauvek sacuva ovo da uvek moze da se vidi da kada Partizan izgubi 90%...hm 99% komentara pisu pomenuti sa pocetka texta! Od sada samo stavljam ovaj link i ni rec vishe! Sjajno

nusknvp

pre 14 godina

Bio sam u Pioniru pa sam mozda bolje video od TV gledalaca, i mogu da kazem da je sudjenje jedno od najgorih na stetu Partizana, a za to se treba potruditi, da bi usao u uzi izbor. Perfidno ali po potrebi i ogoljeno su stajali na stranu Unikahe. To je pomalo postalo degutantno, ali vazno je da je tim dobar i da Dule ponovo pravi Parni valjak!!

martin

pre 14 godina

pitao bih sve sa one strane brda koji se ovde smeju duletovom komentarisanju sudjenja, koliko su titula u poslednjih 8 godina izgubili samo zbog sudija? 1? 2? 3? 50?

Tuga...

pre 14 godina

Kako samo imas obraza da ovako nesto izjavis... Pogledaj kakav tim imas na raspolaganju ko su ti igraci i koliko dugo rade zajedno... Sve ste prodali a doveli nule! Sramota posle onakve sezone!!

Mali paranoični čoveče

pre 14 godina

Aman, da li je moguće da ijednom izgubite a da za to ne optužiš sudije i sve opštu zaveru protiv tebe i Partizana?!?

Daka

pre 14 godina

Izgubili smo puno lopti sto se u ovakvom takmicenju karznjava porazom a bilo je i nekih sudiskih odluka prilicno diskutabilnih. I jos nesto kako mi onako igramo lose kad nam ljudi sloze presing mi se jednostavno pogubimo, a to je bio i problem doneklen i one prosle generacije.

choldo

pre 14 godina

Kaze trener unikahe da nije zadovoljan sudjenjem!?
Pa prvi igrac unikahe sa preko dve licne je bio tek u trecoj cetvrtini,a Maric i Vesely sa 4 licne posle 15 minuta. Plus je tu bilo nekoliko smesnih faulova, nekoliko nedosudjenih koraka...Grobari samo opusteno,ulazimo u 16EL i uzimamo triplu krunu.
(dule pfc bg, 23. oktobar 2009 00:12)


Kakve veze ima ko je kad dobio licne greske... Znaci ako igraci obe ekipe dobiju podjenako faulova onda je realno sudjenje... A jedni igrali odbranu kao kasapini... ccc

Kakvin nebuloza ima ovdje...!!

goran

pre 14 godina

za one kojima nije jasno zasto mi komentarisemo ovakve izjave. zato sto poslednjih pet godina protiv partizana imamo takvo sudjenje! dule vujosevic je dobar samo u jednoj stvari, pravljenja predstave i pritiska na sudije, sto mu u domacoj mediokritetskoj sredini uvek pali. covek je prosecan trener, koga su oterali gde god je radio. lako je uzimati titule kad nemas protiv koga da igras.

imperija uzvraca udarac

pre 14 godina

...Ma klasicna teorija zavere...
zecevi, lisice, dart vejder, joda, obi van kenobi, chubaka... ...svi ujedinjeni protiv partizana!!!

stefan

pre 14 godina

sramotno vodjenje utakmice duska vujosevica,on se vise pogubio nego svi klinci partizana...vikao je,pljuvao,ispustao urlike a na tajmautu mu je jedina recenica bila- ajmo bre...sramotno za trenera njegove klase i velicine( niko ne spori njegovu kosarkasku inteligenciju)...a o njegovom ponasanju posle utakmice suvisno je govoriti - ako se utakmica izgubi krive su sudije i neiskustvo,ako se dobije to je zbog toga sto su igraci ispostovali plan i borili se...bojim se da ce svojim primerom unistiti supertalentovane djekica,sinoveca,veselog jer na koga da se ugledaju ako ne na trenera.

MARKO KRALJEVIC

pre 14 godina

Svaka pobeda:Dule car, genije, majstor i sl, svaki poraz:krive sudije, bla, bla.Kada je Drobnjak dao trojku iz auta Dule verovatno nije ni bio u hali. Pa taj covek je dosadio i samom sebi sa ovakvim i slicnim komentarima.

stefan h-novi

pre 14 godina

Ako vec nisi dzentlmen na terenu budi makar van njega.Inace,vidjeli smo da si vjezbao cijelo ljeto kako da jos vise unazadis svoj bonton iako smo mislili da je to nemoguce.

aaaaaa

pre 14 godina

Kako ga nije blam da svaki svoj poraz svaljuje na sudije??? Kao da svaku utakmicu mora da dobije a ako izgubi onda nije zato sto su losiji i slabiji vec zbog sudija....jeste, sve sudije sveta su se okomile na vas!!!!

Иван-Ниш

pre 14 godina

Ако се погледа статистика види се однос изгубљених 24:11 и мало офанзивних скокова (6) који су прошле сезоне били главно Партизаново оружје. Што се тиче судија, управо оне ситуације кад се Душко највише бунио су биле чисте као суза. Осим ситних грешака на обе стране, судије су биле веома добре. Можда је главни разлог пораза слаба форма Рашића и Кецмана. Дакле, играча који нису тако млади. Меккалеб је био најбољи играч Партизана што радује и забрињава. Иако је плејмејкер, човек је тек неколико дана у Партизану, имао је 5 асистенција, а Рашић+Кецман+Божић=2 асистенције. Дакле, да се не заваравамо, истина је грешке=пораз.

Zmaj

pre 14 godina

Mozda je on iznedrio gomilu talenata koji su sad u reprezentaciji, mozda ih moze uputiti na pravi put, ali nikad nece biti veliki trener zbog ovakvih izjava. Setite se kako je prosla reprezentacija koju je vodio. Ne zna. A za svaki poraz mu krive sudije.Koliko puta ste procitali ovaj naslov u vestima s njim u glavnoj ulozi? Pokusavam da se setim jos nekog trenera koji se stalno vadi na sudije u porazima, ali nesto ne mogu da se setim. Nema ih...

io

pre 14 godina

Vujosevicu,uz duzno postovanje prema Partizanovim rezultatima poslednjih godina,stvarno je vise neukusno svaki put ponovo i ponovo kukati na sudije. Sto rece neko ispod,ispada da Partizan nikad nije zasluzeno izgubio,vec je tome uvek kumovao i neki spoljni faktor,na koji mi,jadni i mali,ne mozemo da uticemo,a veliki,eto,mogu. To je,naravno,nekad i tacno,ali bas na svakoj utakmici isticati kako je sudjenje bilo na stetu Partizana... Mislim,pomalo je glupo. Tesko je poverovati da su se sve sudije u Evropi deo zavere "kako zavrnuti Partizan",posebno sto je sudjenje bilo sasvim ok (gledao sam celu utakmicu). Da ne pominjem sto kad igramo sa Zvezdom,Cibonom ili bilo kojim drugim jacim klubom iz NLB-a,Dule uvek istakne kako se sudi na stetu Partizana. Znaci,i oni se urotili... Pa sto je mnogo,mnogo je,iako sam Grobar. Ja razumem da je Vujoseviceva svadja sa sudijama deo njegovom imidza i da to cesto radi i namerno,kada ekipi ne ide,da ih prodrma,ali to je sve u toku utakmice,pa je opravedano. Ali stvarno ne razumem cemu konstatno kukanje na sudije i posle utakmica,kada je vec sve gotovo,a realnog osnova za kuknjavu nema. Stvarno je preterao i pomalo je postao dosadan,a ja ne zelim da Dule Vujosevic upadne u sopstveni klise.
Izgubili smo,pa sta? Kao i vecina ekipa u Evroligi,i Unikaha je 10-ak puta skuplja od Partizana. Pobedjivace Partizan opet,i jace i bogatije od sebe.
Napred Partizan!

goran

pre 14 godina

mislio sam da bejliju treba dati sansu i da niej los igrac, da ga ne treba odmah pljuvati. ali kako to da partizan uvek ima bolej strance od nas? kud ih ispali onaj palasio, on je solidan plej, plasim se da ce im mekkaleb biti prva opcija u napadu ove godine. ako pogresimo sa centrom opet smo u kanalu

dokle više?

pre 14 godina

Gledao sam sinoć utakmicu i po završetku eto ga i intervju sa trenerom partizana. Prva rečenica ide u stilu, pa šta ste očekivali, da pobedimo? Pa mi nemamo nikakve ambicije u evroligi i odmah priča o tome kako niko nije dao pare za tobož velike pređašnje uspehe. Ovde čitam krive su sudije i pitam se imaju li kraj, glupost i bezobrazluk ovog čoveka? Pa jel bi trebalo da raspišemo zajam za preporod partizana, onako svenarodni, pa da ti kupimo Lebrona, Vejda, Kobija i Co. ma ni tad ne bi bio zadovoljan i tad bi neko drugi bio kriv, samo ne ti.

dule velikin

pre 14 godina

Ko je gledao utakmicu, sve mu je jasno. Petorka Kecman,Bozic,Rasic,Rakocevic,Vranes, znaci oni sa iskustvom imaju "samo" tri problema,pardon cetiri. Ne mogu da prenesu loptu na protivnicku polovinu, spori su do zla boga,relizacija napada samo u slucaju bonusa i nekog glupog faula protivnickog igraca.O bezidejnosti i izgubljenim loptama da ne i govorimo. Osim iskustva, minulih zasluga ( Kecman, Bozic) u ovom trenutku nemaju kvalitet potreban da nose igru Partizana, pa cak ni da pomognu Djekicu, Veselom i drugima pred kojima je buducnost. Na zalost to nije samo trenutna forma vec realnost da su Bozic i Kecman vec odavno za penziju bar kad je Evroliga u pitanju, a Rakocevic, Vranes i posebno Rasic nisu nikad ni imali relno pokrice za boravak u Partizanu. Limiti su im neograniceni cak i za prvu srpsku ligu.Pa nije ni DV bas toliki madjionicar da sa tolikim neznanjem izadje na kraj.O Djekicu, Veselom, i tamnoputom pleju sve najbolje. Sa Robertsom vec ce to izgledati sasvim pristojno ali cemu gubiti vreme sa ovom petoricom, ubaciti jos neke klince pa da ih bodrimo a ne da se bezpotrebno nerviramo, kad i ovako ova godina sluzi za pravljenje tima za sledecu sezonu, pa ne planiraju valjda da se sa ovom petoricom veterana druze i naredne!! Zato sto pre zasluzena penzija i nova sredina a mi sa klincima i ova dva stranca da opet mastamo o nekom novom mocnom Partizanu za godinu dve.....

samo PARTIZAN

pre 14 godina

Svaka cast Duletu na izboru momaka, momcima na prikazanom a a navijacima na podrsci!
I posle se neko pita zasto je PARTIZAN najveci?!

Piksi sa centra

pre 14 godina

Trener Partizana prvo da shvati da kos moze da se da samo ako svoje pulene nauci da prevedu loptu na protivnicku polovinu pa tek onda da se zali na sudije

Due 009

pre 14 godina

Mislim da je sudjenje bilo solidno, i u neku ruku korektno u odnosu na prethodne sezone, ali ako Dule kaze da su sudije krive onda su SUDIJE KRIVE!

mArko

pre 14 godina

Ma Dule ovo je super , josh kad se malo josh uigraju, u Pioniru cemo da GAZIMO , ovaj novi plej je odlican , josh da se ugraju svi ukljucujuci Robertsa ima da KIDAMO ! poz za sve GROBARE

НАПРЕД ПАРТИЗАН

pre 14 godina

Од 54 коментара, у моменту када ово пишем, 34 је од стране навијача ККСС или од комшија Хрвата.

Ништа лепше него када знаш да и они гледају утакмице и прате вести о Партизану

чудо једно

pre 14 godina

Стварно не разумем зашто Аито није задовољан суђењем.У 8 минута треће четвртине су имали један фаул.Сваки контакт Велша који је тражио је и добио.После 4 минута сваке четвртине Партизан излази из бонуса.Шта му је ту било лоше ?

Zoki

pre 14 godina

sto rece onaj cibonin tj Vujosevic madjionicar zao mi je publike lose sudjenje strava partizan prosecni spanci samar usred Beograda to mora da boli

сретан што волим Партизан

pre 14 godina

Лепо је видети да је већина коментара од стране комшинице и комшија.

Да ли су они гледали Партизан, што је и очекивано јер комшиница поготову и нема где да гледа своје екипе у Европи, тј да се исправим, јако мало тимова.

Или, једноставно, комплекси раде па дај да се јаве на чланак о Партизану.

Ја увек читам а и гледам комшиницу, али НИКАДА нисам остављао коментаре на њене вести.

Јер:

БОЛИМ ПАРТИЗАН

Miki-Cortan

pre 14 godina

Svaka cast Vujosevicu na svim rezultatima sa partizanom,ali svaki put se sokiram kako je taj covek vulgaran,koji recnik koristi,kako psuje sudije,igrace....pa to je grozno

dule dudule

pre 14 godina

Sto se utakmice tice, bicemo mi uskoro jako dobra ekipa. Ima tu mnogo prostora za poboljsanja ali sam siguran da od Rasica nema 'leba. To nije igrac za Partizan. Prvi u selu i poslednji u gradu. Mozda ponekad ubode nesto ali to ce biti jako retko. Najveci promasaj do sada bio je Mishel Lazarevic, doveden svojevremeno iz Sapca kao extra-talenat. Ista prica...prvi u Sapcu, poslednji u Partizanu. Sto se komsinice tice, stvarno nemam volje da ih komentarisem. I oni su poslednji u gradu...Mora da je uzasno tuzno navijati za klub koji ne uzima trofeje godinama. Onih prvih 10 titula se mozda secaju sadasnji sedamdesetogodisnjaci. Da, igralo se na betonu, sljaci, ucestvovalo je 4, pa 6 klubova, a konacni rezultati takvih utakmica su bili 4:1, 8:6, 12:9, itd...Ko postigne kos, glavni je u ulici. Otprilike, sadasnji nivo utakmice V razreda na fizickom.
Evo link, pa vidite deo toga o cemu govorim.
http://www.geocities.com/vecitiderbi/Kosarka/pj-tab.htm

toshkepfc

pre 14 godina

Da stavimo sa strane sudije,sve u svemu ovaj mlad tim je odigrao super,verovatno necemo da ponovimo uspehe iz predhodne dve godine ali zato sa ovim timom za dve godine opet medju prvima gde nam je i mesto !!!

VLADA 19G70

pre 14 godina

Uh sto volim kad Dule okrivi sudije za poraz,automatski sitne duse izadju iz rupa i pocnu da pljuju po njemu jer navodno sudije nikad nisu ostetile Partizan cak naprotiv sude u njegovu korist.Tacno je da sudije nisu sinoc direktno odlucile pobednika ali su u momentima kad se odlucivao pobednik svaki kontakt svirali faul i sl.bacanja za unikahu,kao slucajno se desilo da dvojica nasih igraca zavrse utakmice pre kraja zbog 5 faulova a njihov nijedan i da mi u drugom poluvremenu posle par minuta ulazimo u bonus a oni ne...
A sad nesto o tome da u ovoj ekipi ima samo jedan igrac od kojeg ce reprezentacija u buducnosti imati koristi,e pa mi smo u zadnjih 20 godina dali toliko igraca koji su ovoj zemlji i napacenom narodu donosili toliko radosti,mnoge od tih igraca je selektirao Vujosevic ali ona druga strana to ne zna da ceni pa je on za njih:patetik,svinja debela itd.E sad nek ta druga strana daje malo igraca za repku pa bas da vidimo da li ce ispasti nesto od tih famoznih talenata:Tadije,Stimca,Keselja i Bjelice.

!

pre 14 godina

Da li ste vi koji pljujete Duleta uopste gledali utakmicu ?
Bio sam na utkmici,sedeo iza naseg kosa u 2. poluvremenu i glavni utisak je da nas je sudija sa brojem 53 unistio! I izgledalo je da je to sve samo ne slucajnost,vec ne skrivena namera..
Dule jeste sklon preterivanju(moze mu se jer je tata za sve),ali to nije bio slucaj sinoc.

nenad

pre 14 godina

Ko se sve ovde nejavlja da komentarise Partizanove utakmice.Komsije ciji tim gubi usred Zagreba sa 45 razlike,a tek ovi cigani sto osvajaju titulu svake pete prestupne god.-STRASNO!

Raka

pre 14 godina

Jooj kad vidim komsinice da se ovoliko javljaju i kritikuju Duleta zbog izjave o sudijama, ja ne znam kad ste vi priznali poraz u derbiju od Partizana a da vam nisu bile krive sudije???

pera

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da vi nesto pricate za Duleta sto kritikuje sudije! Ima li neki derbi da je Partizan pobedio, a da vama nisu bile krive sudije? Ima li neki sport: fudbal, kosarka, rukomet... da vama nisu krive sudije, lobi ,gepekovanja, Tole sto Partizan osvaja titule i dominira?

Dusan

pre 14 godina

Meni samo nije jasno zasto jedna ovakva izjava, BEZ OBZIRA, da li je na mestu ili ne izazove toliko ogorcenih komentara navijaca nekih drugih klubova!? Kada toliko ne volite Partizan i navijate a neke druge, zasto uopste citate, a jos vise, zasto ulazete svoju dragocenu energiju i intelekt da bi uopste nesto napisali???

Poput vase Zvezde, Hemofarma ili bilo kog drugog kluba za koji navijate, Unikaha vam je verovatno draza od Partizana i navijali ste za nju...pa zasto onda ne obratite paznju na detalj da je i trener time za koji ste navijali, Aito, dao identicnu izjavu. Ni on covek nije zadovoljan sudjenjem. A zasto on nije? Koji je detalj njemu zasmetao. Sto se zali na sudjenje? Zar ne rece neko da se u engleskoj za to ODMAH dobije kazna? Takodje, je lepo primetio da kod Unikahe niko zivi nije imao 3 licne greske!?

Ne kazem da su razlog poraza sudije. Razlog je sto smo bili slabija ekipa i puno gresili. Nekada igrate bolje, nekada gore. Nekada sa slabijim timom odigrate 120% ili protivnika nece pa i dobijete...nekada to ne moze.

Ja samo kazem da prestanete da se palite i da komentarisete ono sto vas (deklarativno) ne zanima. Sa jednim brojem komentatora bih se ipak slozio - "nije ti ovo domace prvenstvo, u Evropi ne moze...". E pa tako je dragi moji, ovo je Evropa, liga koju drugi ne igraju, a Partizan igra! To je liga u kojoj se igra najbolji basket u Evropi i mora i da se gubi. I veci gube. A da samo potsetim sve da Partizan nije ni gubio toliko koliko mu se predvidjalo ili koliko bi mnogi od vas zeleli.

Aj' uzdravlje!

i kada se cuju zvizduci

pre 14 godina

O "delijama" neci nista reci, ali vi sto sebe nazivate Grobarima - SRAM VAS BILO!!! Ovim momcima,a i DULETU se nema i ne sme nista zameriti!!!

VOLIM PARTIZAN!!!

snovi

pre 14 godina

Pravo je uživanje,videti da i drugima,sem navijačima Partizana toliko stalo do rezultata naseg voljenog tima...prosto obožavam to interesovanje za naše zdravlje...KKP ima toliko kredita kod svojih navijača,da u evroligi ne moraju nista da urade...a ostali samo tako nastavite...uskoro ce vas sve samo kazati...:)

nikola

pre 14 godina

Jedno malo pitanje.Gde su pare od Veličkovića,Tepića,Tripkovića i ostalih prodatih igrača.Zar nije logično bilo dovesti kvalitetne igrače,a ne samo klince koje Dule kali,pa ih posle proda za masne pare.Šta ja kao navijač imam od toga što ON i kompanija uzmu pare za prodate igrače,kad Partizan opet rezultatski trpi.OK je praviti igrače,ali kad ih napraviš,zadrži ih,ili od njihove prodaje dovedi nova pojačanja,a ove igrarije i navodna ljubav prema klubu iz sebičnih interesa me užasavaju.
(koja bg, 23. oktobar 2009 02:21)

A ti mislis da su Maric,Kecman, Mekaleb, Roberts,Djekic jeftini, i da pogotovo prava cetvorica imaju niske plate??? A drugo, Partizan,kao i svi nasi klubovi imaju mnogo vece troskove nego prihode i ne mogu da se pare od prodaje potrose samo za pojacanja!

nikola

pre 14 godina

Mi se barem ne brukamo po Evropi. Sta vam vredi sto igrate Evropu kada se zna i u fudbalu i kosarci nula bodova . Ovi prvi vec drugu sezonu za redom.Ja bih na tvom mestu cutaojer ima jedna poslovica Cim se pametan...…..
(Sve u crveno belom, 23. oktobar 2009 14:03)

Pa kako da se brukate u Evropi kad uopste i ne igrate u njoj? A drugo, jel se po tebi Partizan bruka u Evroligi zadnjih godina?

grobar....

pre 14 godina

mislim da je glavni problem poraza neiskustvo i kraca klupa partizana videlo se u zadnjim min. da partizan nema snage. a sto se tice sudija normalno je da su naklonjene bogatijem klubu tj. kjubu u kojem igraju zvezda mada nisu sudije bas toliko krive mislim da vuletu fali malo para da zadrzi par godina iste igrace i partizan bi bio na vrhu evro kosarke. POZDRAV ZA SVE GROBARE...A VI CIGANI NEKA PLJUJETE PO MAJSTORU VI NIKAD NISTE NITI CE TE IMATI NEKOG TRENERA KAO VULE..

"Volim ga ko oka 2"

pre 14 godina

"MOZDA za 3 sezone" kada "MOZDA" budete igrali "Euroleague" iako ne verujem e tada cemo "MOZDA" moci da pricamo o nasim porazima i poebedama u "ISTOJ" a do tada vi saljite komentare koji ce "MOZDA" biti prosledjeni ovde...

pajke

pre 14 godina

stvarno ne mogu da verujem koliko se ljudi obradovalo i jedva cekalo da postavi komentar... kada komsiji crkne krava... budimo iskreni partizan izgleda veoma dobro i stasava jedna mova ekipa. glupo izgubljene lopte doduse sa nejednakim kriteriumom sudjenja u toj deli tekme. posto je unikaha vrsila presing a na drugoj strani svaki kontakt faul.

live from pionir

pre 14 godina

Ajde sada svi koji se pravite pametni i koje smara duletovo pominjanje sudija, kazite mi molim vas sta mislite o nabadanju lopte od strane igraca unikahe (nisam video ko je to bio) pred ocima sudija! klasican ali klasican primer tehnicke greske i to u kakvom trenutku! ali vi utakmicu niste ni gledali, procitali ste izjavu i vrtite staru pricu. bravo dule, bravo momci, samo malo vise koncentracije na kraju i dobijacemo uprkos ovakvim stvarima.

grbovic

pre 14 godina

(io, 23. oktobar 2009 01:41)

Kakvu si ti utakmicu gledao!!!

Ja sam bio celu utakmicu u Pioniru, i potpuno je tacno da je kriterijum sudjenja bio razlicit.

Mi smo mnogo gresili(rasic,rakocevic), ali su sudije u trecoj sa par dodeljenih lopti Unikahi i sudjenoj namernoj gresci, mnogo pomogli protivniku da se vrati u mec.

Ali sa Robertsom bicemo mnogo jaca ekipa. Narocito pod kosem.

Djekic je veliki talenat, ali se vidi njegovo neiskustvo, pogotovo u odbrani.

Glavu gore i vidimo se vec protiv Hemofarma!!!

mille grobar

pre 14 godina

Raduje me da ova ekipa stvarno ima potencijala a i stranac je cini mi se pun pogodak.Malo jos vremena da se uigraju i bicemo opet faforiti za sve domace titule...mislim da je Hf najveca pretnja ali samo ako promene trenera.Sto se evrope tice,tesko ove godine,kasno smo sklopili ekipu a zreb je hteo da bas u prvom kolu igramo sa ekipom koju je trebalo dobiti kuci,naravno uz svo POSTOVANJE Unikahe!A sto se drzave i sponzora tice,publika je rekla svoje u pioniru...

Sasha_BN

pre 14 godina

Dok je god Dule tu s nama za nas nema zime i problema...on uvijek nesto novo izmisli tako da ce i ova sezona biti trofejna :)) pozdrav za sve Grobare!!

Majstor Bob

pre 14 godina

Zalosno je sto komentare daju ljudi koji nisu bili na tekmi. Ja sam zapucao iz Kraljeva i gledao tekmu. Dakle Partizan ima zalosnog Rasica, pateticnog Bozica, nepokretnog Slavka oci majkine ali vodi 11 poena. Sudjena namerna licna koja ne postoji sudija daje prikljucak Tuzno skovanom timu Unikahe. A kad se pogleda broj licnih nasih i njihovih ima nekih nejasnoca. Dusebriznici iz drugog tabora i neverne tome iz naseg idite na tekmu odgledajte je i onda dajte komentare sudije+greske jednako +3 za Partizan jednako pobeda Partizana. Tome Tome a na kraju ce biti al je ovaj Dule car ponovo uze titule i napravi od dece igrace. Pozdrav i gledajte utakmice. Jos ako imate podlogu igranja kosarke kao ja pa mozda vam neke stvari i budu jasne. A tu visoku travu skratite ili popasite.

mijan

pre 14 godina

Odlicna publika,odlican stranac dok je mogao da igra,a kad je crko poceo da baca loptu u ruke i nije mogao da se otvori da primi pas,ali bice dobar za sledecu tekmu.Ono sto brine je OCAJNI Zarko Rakocevic koji ne zna gde tera(0 poena,nekoliko turnovera)Nista nije bolji ni Aca Rasic-decko se totalno pogubio.Bice ovo Ok ekipa,ali jos nesto treba reci-Unicaja je igrala ocajno,OCAJNO,a pobedila je!!!JBG