Sreda, 14.10.2009.

17:04

Đorić: "Bio sam uplašen"

Policijska uprava u Varaždinu potvrdila je da je više huligana u utorak napalo direktora mlađih selekcija FSS-a Milovana Đorića uoči duela Hrvatska - Srbija.

Izvor: B92

Ðoriæ: "Bio sam uplašen" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

LOOOOL

pre 14 godina

Neznam samo koje gluplji taj lik koji baca brije ili vi koji mu vjerujete xDDDD Pazi samo ovu ''ja sam se izmaknio i on je pao'' Za nepovjerovat.

IPrvi srpski bek

pre 14 godina

Sta reci sem covek karakter. Kao igrac ponasao se potpuno isto. Ko je pokusao da ga pretrci, predribluje ili udari zavrsio bi na zemlji.

nislija

pre 14 godina

draga Milena, a sta se desilo? jel su ga napala dvojica ili krdo? jel je bezao ili se tukao? koliko je njih povredjenih,mrtvih? jel Vas tata ima laksih telesnih povreda ili nema? moj sin laze bolje :)

varazdinec

pre 14 godina

E, ako je istina sta sve covjek naprica,onda je policijski izvjestaj bio:Ocemoli, kolega?
Ajde ti, ja nemogu od smjeha!

A da taj Djora nije bio na cemu,sutra ce u igru upasti leteci medvjedici!
Naravno, izvinite za bilo kakav primitivizam nasih idiota.Nadam se da shvacate da ta grupica"nicega" ne prestavlja nikoga.Nisu oni nikakvi srbomrsci ni fasisti,oni su jednostavno niza stvorenja.Toliko su nerazvijeni da ne mogu samostalno funkcionirati.Ono,prvo mi pa vi pa amebe, savrseno se uklapa u njihov program.Treba doc do amebe!
Anyway,Djora je spasio situaciju,jedva cekam nastavak,koji bi mogao biti jos velicanstveniji!

Djora majstore!!!
bolje da su Mavrovica napali nesretnici!

Sale

pre 14 godina

4 slova 'S'??? Toliko o poznavanju onog sto nosis i cim se dicis... Kladim se da bar 90% Srba nema pojam sta je to na grbu i misli da su u pitanju slova.

cool djora

pre 14 godina

dujkovic djoric jeftic, pavlovic dojcinovski klenkovski, antonijevic karasi lazarevic acimovic dzajic, rez. trifke mihailovic, cole jankovic ...

makelele

pre 14 godina

ja se licno izvinjavam ovim hrvatskim navijacima a i sire sto ih je djora glavom, stomakom i ne znam jos cim udaro u ruke i noge.

necenzurisano

pre 14 godina

" Resio sam da malo prosetam gradom. Tek da ubijem vreme pre utakmice a i da uporedim cene u prodavnicama. Zastao sam pored jednog izloga koji je poput zatamnjenog ogledala reflektovao moju figuru tek da proverim da mi se slucajno trenerka, na kojoj je pisalo Srbija, nije izvukla iz farmerica a i da sredim tozla oko vrata jer mi je zapelo za rajsferslus.
I onda mi je nesto privuklo paznju. Neko svetlucanje iza mojih ledja. Okrenuo sam se i video NJIH. Seciva njihovih katana i surikena zlokobno su svetlucala na suncu koje se promolilo kroz tmurne oblake. Procenio sam situaciju u delicu sekunde. Zakljucio sam da sa tolikim "arsenalom" u rukama mogu lako da ih izmorim. Potrcao sam. Posle kraceg vremena, kada sam okrenuvsi se video da im je dusa u nosu, poceo sam da usporavam. Onda me je jedan sustigao i zamahnuo da me udari ali sam se sagnuo i pri tom drugog napadaca sastavio pesnicom u vugla, dok je onaj prvi pao jer me je, naravno, promasio. Za ostale me ne pitajte nista, valjda su preziveli ako su imali srece.
I tada mi je prisao varazdinski redarstvenik i pitao:" Gospon, kak se velite?". Posto ga u prvom trenutku nisam najbolje razumeo, resio sam da mu odgovorim na engleskom:" My name is Djora. Bata Djora."

Iskreno Vas
Miroslav Ninja Djoric

Milena

pre 14 godina

Bez obzira sto mog oca smatrate presmesnim chichicom koji konstantno unishtava srpski fudbal (a nikako da ga unishti do kraja...), zaista je neumesno da na ovom nivou komentarisete ono sto se desilo. A desilo se. I nije uopste smesno. Valjda neko treba da pogine da ne bi bilo sprdnje.

Takodje molim osobu koja je spomenula komentarisanje Milovana Djorica u Insajderu posto sam nekako poropustila njegovo pojavljivanje u ovoj emisiji, da me uputi na link gde bih to mogla da pogledam. Cak se ne secam ni da su ga nesto spominjali u celom tom serijalu. Chudno.

Hvala unapred.

Patrita

pre 14 godina

Vi se ljudi sprdate na ovaj text...samo se sprdajte,to smo mi,SRBI!
Kad se neki najmanji incident nekom HR gradjaninu u Srbiji dogodi to cuje cijeli svijet i ospu paljbu na nas sa svih strana,sankcije se pominju itd...A sta je ovo,nista,sitnica,SELEKTORA SRPSKE REPREZENTACIJE napali huligani i htjeli izmlatiti...sitnica,koga to zanima,Srbe sigurno ne...ko je njima Djoric...
Iskreno,pocinju me nervirati pojedini Srbi iz Srbije,ponosa ni truna,budu li voljeli svoju zemlju kao sto Hrvati upola vole svoju,mi bi bili na krovu svijeta...Pocinjem misliti da nije ni cudo sto nam se ovo sve dogadja ( u zadnjih 20 godina ).
Podrzite Djorica maximalno,ne osdjujte ga,ako su Hrvati osuli paljbu na njega ne moramo mi,nas je covjek,napadnut u lijepoj njihovoj, a znamo koliko tamo mrze Srbe i imaju komplekse od nas...

max

pre 14 godina

Zamolio bih srpske navijace da ne tuku strane navijace a takodje bih zamolio i srpske sportske funkcionere preko 60god. da ne tuku domace navijace na gostovanjima.

M.Platini

mlbrnsrb

pre 14 godina

ok smart aleks, koliko vas bi moglo djorica da bije jedan na jedan? odg. ne mnogo, decki su se nasli u neobranom grozdju, bravo srbine uzice rules...

colonel

pre 14 godina

Hahaha...malo mi tesko da poverujem u ovu njegovu pricu!
Kao on sa 100 godina pored 8-10 likova uspeo da se otrgne i bezi...toliko im je pobegao da ga je samo 1 sustigao zamahnuo, promasio i razbio se...i Djora jos jednu levicu nekom zavalio!

Ma vazi...

Bez starca nema .... boksera

pre 14 godina

Prvo je dokazao da je brzi - bar na kratke staze, zatim i da je jaci. Ja jedino ne mogu da zamislim sta bi bilo da je onog jadnika docekao desnom pesnicom.

pisem brisem...

pre 14 godina

''Broj napadača u različitim izjavama napadnutog kreće se od dva do deset, povreda, koje su neposredno posle napada predstavljene kao lakše telesne, više nema, a Milovan Đorić je u četvrtak ispričao konačnu verziju.''

Ne razumem recenicu.

Pera

pre 14 godina

Steta sto je dosla policija,
jos dva-tri kruga i sve bi ih pobio!
Mora da su i policajci pratili situaciju, pa resili da se umesaju kad su videli da je djavo odneo salu...

Branko

pre 14 godina

Cekaj, cekaj...Jurio ga je jedan i taj je pao, ali Bata Djora je uspeo da, u medjuvremenu, dovati levicom jos jednog. Kako?!
Chuck Norris je mala beba za tebe

Bata Djora rules

pre 14 godina

koliko vidim hrvati su osetilo tvrdocu djorine pesnice hahahahahahah.Sledeci put nek ih dodje malo vise ,mozda i uspeju da savladaju 65-godisnjaka,hahahahhahh,smesni su,posle sacice gastarbajtera u svajcarskoj,sada im i bata djoara deli lekcije iz boksa cccccc

Tomislav

pre 14 godina

Ne zelim zvucati cinicno, ali mislim da se u Srbiji osoba koja bi nosila obiljezja HNS-a ili hrvatski nogometni dres isto tako ne bi dobro provela, iako Hrvatska nije napala Beograd, a Varazdin je granatiran 1991. godine od strane srpskih snaga.
Osudjujem nasilje i posebno mi je drago sto je policija uhapsila ove nasilnike.

boxi

pre 14 godina

Ja nabod on corba, ja nabod on blok; On nabod, ja corba, on nabod, ja blok. I onda ga nabodem! Klasican nabod spic-glava, momak na patos, i kraj price :)))

street fighter

pre 14 godina

Veliko junashtvo napasti matorog choveka,braco hrvati,ali ste naleteli ne na bilo koga!
Vechiti funkcioner nasheg fubala sa eskivazama i levicama vas poslao na patos.
Josh ce Djora da mi bude simpatichan zbog ovoga!

Cvorovici

pre 14 godina

"Jedan od njih je počeo da me stiže, zamahnuo je da me udari, ali ja sam se izmakao i on je pao. U međuvremenu, ja sam jednog dokačio levom pesnicom"

...a Djora ce da vam oprosti sto vas je tukao!

knut

pre 14 godina

...stvarno da umreš od smjeha!čovjek je bježao,dozivao policiju,usput nokautirao jednog napadača,dok je jedan sam pao...Đora,pa ti ćeš dobiti 6 mjeseci uslovno!

Darko

pre 14 godina

Pa prema ovoj prici se moze postaviti samo jedno pitanje...ODAKLE MU ONDA LAKSE TELESNE POVREDE??? Ispalo da ga niko nije ni udario ! :p

Djora. BATA DJORA!

pre 14 godina

Jos "bata Djora" ispade pravi heroj u ovom incidentu...
"...zamahnuo je da me udari, ali ja sam se izmakao i on je pao. U međuvremenu, ja sam jednog dokačio levom pesnicom." :)))

Nenad P.

pre 14 godina

Ja ovom liku ništa ne verujem. Ni da ih je bilo 7-8, ni da je on zamahnuo pesnicom na njih, ni da je ikako povređen...
Znam da nije lepo sa moje strane, ali priznajem da mi je zaigrao smešak kada sam juče pročitao prvu vest o incidentu.

Aca

pre 14 godina

Haha,pa cekaj,ko je koga tu tukao :)
Jednog je nokautirao,drugi pada jer je zamanuo da ga udari :))),ovi ostali nisu mogli da ga stignu koliko je brz :)
Sve ovo mogu da razumem ako je prosek napadaca 70 god,od njih je ipak brzi :)

JA

pre 14 godina

Ovakav covek ne treba da predstavlja nas fudbal. Sam njegov opis ovog dogadjaja podseca na price iz osnovne skole. Umesto da kaze da je bio napadnnut i tacka on prepricava dogadjaj kao da je junak akcionih filmova.

Bata Djora

pre 14 godina

''Jedan od njih je počeo da me stiže, zamahnuo je da me udari, ali ja sam se izmakao i on je pao. U međuvremenu, ja sam jednog dokačio levom pesnicom.''

Евидентно је да Ђорић поред неоспорног тренерског знања добро барата и борилачким вештинама! :)

Nislija

pre 14 godina

Djoro majstore,bolje da si nosio trenerku sa obelezjima Bokserske reprezentacije Srbije posto si sam uspeo da izbegnes udarce od njih osmorice a da pri tome potkacis jednoga u lice...stvarno svaka cast,mislim da bi i Klicko voleo ovo da cuje...nego je Djora skroman covek,sta mislite zasto je taj koji ga je umalo sustigao zapravo pao?Nego nece nas bokser da se hvali da je oborio dvojicu...:)

Dr.

pre 14 godina

''Jedan od njih je počeo da me stiže, zamahnuo je da me udari, ali ja sam se izmakao i on je pao. U međuvremenu, ja sam jednog dokačio levom pesnicom''
Pa izgleda da su oni žrtve!!!
Nagrdiše se ljudi...
Buhahahaha :D

JA

pre 14 godina

Ovakav covek ne treba da predstavlja nas fudbal. Sam njegov opis ovog dogadjaja podseca na price iz osnovne skole. Umesto da kaze da je bio napadnnut i tacka on prepricava dogadjaj kao da je junak akcionih filmova.

Bata Djora

pre 14 godina

''Jedan od njih je počeo da me stiže, zamahnuo je da me udari, ali ja sam se izmakao i on je pao. U međuvremenu, ja sam jednog dokačio levom pesnicom.''

Евидентно је да Ђорић поред неоспорног тренерског знања добро барата и борилачким вештинама! :)

Nislija

pre 14 godina

Djoro majstore,bolje da si nosio trenerku sa obelezjima Bokserske reprezentacije Srbije posto si sam uspeo da izbegnes udarce od njih osmorice a da pri tome potkacis jednoga u lice...stvarno svaka cast,mislim da bi i Klicko voleo ovo da cuje...nego je Djora skroman covek,sta mislite zasto je taj koji ga je umalo sustigao zapravo pao?Nego nece nas bokser da se hvali da je oborio dvojicu...:)

Dr.

pre 14 godina

''Jedan od njih je počeo da me stiže, zamahnuo je da me udari, ali ja sam se izmakao i on je pao. U međuvremenu, ja sam jednog dokačio levom pesnicom''
Pa izgleda da su oni žrtve!!!
Nagrdiše se ljudi...
Buhahahaha :D

Pera

pre 14 godina

Steta sto je dosla policija,
jos dva-tri kruga i sve bi ih pobio!
Mora da su i policajci pratili situaciju, pa resili da se umesaju kad su videli da je djavo odneo salu...

necenzurisano

pre 14 godina

" Resio sam da malo prosetam gradom. Tek da ubijem vreme pre utakmice a i da uporedim cene u prodavnicama. Zastao sam pored jednog izloga koji je poput zatamnjenog ogledala reflektovao moju figuru tek da proverim da mi se slucajno trenerka, na kojoj je pisalo Srbija, nije izvukla iz farmerica a i da sredim tozla oko vrata jer mi je zapelo za rajsferslus.
I onda mi je nesto privuklo paznju. Neko svetlucanje iza mojih ledja. Okrenuo sam se i video NJIH. Seciva njihovih katana i surikena zlokobno su svetlucala na suncu koje se promolilo kroz tmurne oblake. Procenio sam situaciju u delicu sekunde. Zakljucio sam da sa tolikim "arsenalom" u rukama mogu lako da ih izmorim. Potrcao sam. Posle kraceg vremena, kada sam okrenuvsi se video da im je dusa u nosu, poceo sam da usporavam. Onda me je jedan sustigao i zamahnuo da me udari ali sam se sagnuo i pri tom drugog napadaca sastavio pesnicom u vugla, dok je onaj prvi pao jer me je, naravno, promasio. Za ostale me ne pitajte nista, valjda su preziveli ako su imali srece.
I tada mi je prisao varazdinski redarstvenik i pitao:" Gospon, kak se velite?". Posto ga u prvom trenutku nisam najbolje razumeo, resio sam da mu odgovorim na engleskom:" My name is Djora. Bata Djora."

Iskreno Vas
Miroslav Ninja Djoric

knut

pre 14 godina

...stvarno da umreš od smjeha!čovjek je bježao,dozivao policiju,usput nokautirao jednog napadača,dok je jedan sam pao...Đora,pa ti ćeš dobiti 6 mjeseci uslovno!

max

pre 14 godina

Zamolio bih srpske navijace da ne tuku strane navijace a takodje bih zamolio i srpske sportske funkcionere preko 60god. da ne tuku domace navijace na gostovanjima.

M.Platini

Bez starca nema .... boksera

pre 14 godina

Prvo je dokazao da je brzi - bar na kratke staze, zatim i da je jaci. Ja jedino ne mogu da zamislim sta bi bilo da je onog jadnika docekao desnom pesnicom.

Branko

pre 14 godina

Cekaj, cekaj...Jurio ga je jedan i taj je pao, ali Bata Djora je uspeo da, u medjuvremenu, dovati levicom jos jednog. Kako?!
Chuck Norris je mala beba za tebe

boxi

pre 14 godina

Ja nabod on corba, ja nabod on blok; On nabod, ja corba, on nabod, ja blok. I onda ga nabodem! Klasican nabod spic-glava, momak na patos, i kraj price :)))

Aca

pre 14 godina

Haha,pa cekaj,ko je koga tu tukao :)
Jednog je nokautirao,drugi pada jer je zamanuo da ga udari :))),ovi ostali nisu mogli da ga stignu koliko je brz :)
Sve ovo mogu da razumem ako je prosek napadaca 70 god,od njih je ipak brzi :)

colonel

pre 14 godina

Hahaha...malo mi tesko da poverujem u ovu njegovu pricu!
Kao on sa 100 godina pored 8-10 likova uspeo da se otrgne i bezi...toliko im je pobegao da ga je samo 1 sustigao zamahnuo, promasio i razbio se...i Djora jos jednu levicu nekom zavalio!

Ma vazi...

Cvorovici

pre 14 godina

"Jedan od njih je počeo da me stiže, zamahnuo je da me udari, ali ja sam se izmakao i on je pao. U međuvremenu, ja sam jednog dokačio levom pesnicom"

...a Djora ce da vam oprosti sto vas je tukao!

Nenad P.

pre 14 godina

Ja ovom liku ništa ne verujem. Ni da ih je bilo 7-8, ni da je on zamahnuo pesnicom na njih, ni da je ikako povređen...
Znam da nije lepo sa moje strane, ali priznajem da mi je zaigrao smešak kada sam juče pročitao prvu vest o incidentu.

street fighter

pre 14 godina

Veliko junashtvo napasti matorog choveka,braco hrvati,ali ste naleteli ne na bilo koga!
Vechiti funkcioner nasheg fubala sa eskivazama i levicama vas poslao na patos.
Josh ce Djora da mi bude simpatichan zbog ovoga!

Bata Djora rules

pre 14 godina

koliko vidim hrvati su osetilo tvrdocu djorine pesnice hahahahahahah.Sledeci put nek ih dodje malo vise ,mozda i uspeju da savladaju 65-godisnjaka,hahahahhahh,smesni su,posle sacice gastarbajtera u svajcarskoj,sada im i bata djoara deli lekcije iz boksa cccccc

Patrita

pre 14 godina

Vi se ljudi sprdate na ovaj text...samo se sprdajte,to smo mi,SRBI!
Kad se neki najmanji incident nekom HR gradjaninu u Srbiji dogodi to cuje cijeli svijet i ospu paljbu na nas sa svih strana,sankcije se pominju itd...A sta je ovo,nista,sitnica,SELEKTORA SRPSKE REPREZENTACIJE napali huligani i htjeli izmlatiti...sitnica,koga to zanima,Srbe sigurno ne...ko je njima Djoric...
Iskreno,pocinju me nervirati pojedini Srbi iz Srbije,ponosa ni truna,budu li voljeli svoju zemlju kao sto Hrvati upola vole svoju,mi bi bili na krovu svijeta...Pocinjem misliti da nije ni cudo sto nam se ovo sve dogadja ( u zadnjih 20 godina ).
Podrzite Djorica maximalno,ne osdjujte ga,ako su Hrvati osuli paljbu na njega ne moramo mi,nas je covjek,napadnut u lijepoj njihovoj, a znamo koliko tamo mrze Srbe i imaju komplekse od nas...

makelele

pre 14 godina

ja se licno izvinjavam ovim hrvatskim navijacima a i sire sto ih je djora glavom, stomakom i ne znam jos cim udaro u ruke i noge.

Djora. BATA DJORA!

pre 14 godina

Jos "bata Djora" ispade pravi heroj u ovom incidentu...
"...zamahnuo je da me udari, ali ja sam se izmakao i on je pao. U međuvremenu, ja sam jednog dokačio levom pesnicom." :)))

Darko

pre 14 godina

Pa prema ovoj prici se moze postaviti samo jedno pitanje...ODAKLE MU ONDA LAKSE TELESNE POVREDE??? Ispalo da ga niko nije ni udario ! :p

Tomislav

pre 14 godina

Ne zelim zvucati cinicno, ali mislim da se u Srbiji osoba koja bi nosila obiljezja HNS-a ili hrvatski nogometni dres isto tako ne bi dobro provela, iako Hrvatska nije napala Beograd, a Varazdin je granatiran 1991. godine od strane srpskih snaga.
Osudjujem nasilje i posebno mi je drago sto je policija uhapsila ove nasilnike.

pisem brisem...

pre 14 godina

''Broj napadača u različitim izjavama napadnutog kreće se od dva do deset, povreda, koje su neposredno posle napada predstavljene kao lakše telesne, više nema, a Milovan Đorić je u četvrtak ispričao konačnu verziju.''

Ne razumem recenicu.

mlbrnsrb

pre 14 godina

ok smart aleks, koliko vas bi moglo djorica da bije jedan na jedan? odg. ne mnogo, decki su se nasli u neobranom grozdju, bravo srbine uzice rules...

Milena

pre 14 godina

Bez obzira sto mog oca smatrate presmesnim chichicom koji konstantno unishtava srpski fudbal (a nikako da ga unishti do kraja...), zaista je neumesno da na ovom nivou komentarisete ono sto se desilo. A desilo se. I nije uopste smesno. Valjda neko treba da pogine da ne bi bilo sprdnje.

Takodje molim osobu koja je spomenula komentarisanje Milovana Djorica u Insajderu posto sam nekako poropustila njegovo pojavljivanje u ovoj emisiji, da me uputi na link gde bih to mogla da pogledam. Cak se ne secam ni da su ga nesto spominjali u celom tom serijalu. Chudno.

Hvala unapred.

varazdinec

pre 14 godina

E, ako je istina sta sve covjek naprica,onda je policijski izvjestaj bio:Ocemoli, kolega?
Ajde ti, ja nemogu od smjeha!

A da taj Djora nije bio na cemu,sutra ce u igru upasti leteci medvjedici!
Naravno, izvinite za bilo kakav primitivizam nasih idiota.Nadam se da shvacate da ta grupica"nicega" ne prestavlja nikoga.Nisu oni nikakvi srbomrsci ni fasisti,oni su jednostavno niza stvorenja.Toliko su nerazvijeni da ne mogu samostalno funkcionirati.Ono,prvo mi pa vi pa amebe, savrseno se uklapa u njihov program.Treba doc do amebe!
Anyway,Djora je spasio situaciju,jedva cekam nastavak,koji bi mogao biti jos velicanstveniji!

Djora majstore!!!
bolje da su Mavrovica napali nesretnici!

nislija

pre 14 godina

draga Milena, a sta se desilo? jel su ga napala dvojica ili krdo? jel je bezao ili se tukao? koliko je njih povredjenih,mrtvih? jel Vas tata ima laksih telesnih povreda ili nema? moj sin laze bolje :)

IPrvi srpski bek

pre 14 godina

Sta reci sem covek karakter. Kao igrac ponasao se potpuno isto. Ko je pokusao da ga pretrci, predribluje ili udari zavrsio bi na zemlji.

cool djora

pre 14 godina

dujkovic djoric jeftic, pavlovic dojcinovski klenkovski, antonijevic karasi lazarevic acimovic dzajic, rez. trifke mihailovic, cole jankovic ...

Sale

pre 14 godina

4 slova 'S'??? Toliko o poznavanju onog sto nosis i cim se dicis... Kladim se da bar 90% Srba nema pojam sta je to na grbu i misli da su u pitanju slova.

LOOOOL

pre 14 godina

Neznam samo koje gluplji taj lik koji baca brije ili vi koji mu vjerujete xDDDD Pazi samo ovu ''ja sam se izmaknio i on je pao'' Za nepovjerovat.

Tomislav

pre 14 godina

Ne zelim zvucati cinicno, ali mislim da se u Srbiji osoba koja bi nosila obiljezja HNS-a ili hrvatski nogometni dres isto tako ne bi dobro provela, iako Hrvatska nije napala Beograd, a Varazdin je granatiran 1991. godine od strane srpskih snaga.
Osudjujem nasilje i posebno mi je drago sto je policija uhapsila ove nasilnike.

Patrita

pre 14 godina

Vi se ljudi sprdate na ovaj text...samo se sprdajte,to smo mi,SRBI!
Kad se neki najmanji incident nekom HR gradjaninu u Srbiji dogodi to cuje cijeli svijet i ospu paljbu na nas sa svih strana,sankcije se pominju itd...A sta je ovo,nista,sitnica,SELEKTORA SRPSKE REPREZENTACIJE napali huligani i htjeli izmlatiti...sitnica,koga to zanima,Srbe sigurno ne...ko je njima Djoric...
Iskreno,pocinju me nervirati pojedini Srbi iz Srbije,ponosa ni truna,budu li voljeli svoju zemlju kao sto Hrvati upola vole svoju,mi bi bili na krovu svijeta...Pocinjem misliti da nije ni cudo sto nam se ovo sve dogadja ( u zadnjih 20 godina ).
Podrzite Djorica maximalno,ne osdjujte ga,ako su Hrvati osuli paljbu na njega ne moramo mi,nas je covjek,napadnut u lijepoj njihovoj, a znamo koliko tamo mrze Srbe i imaju komplekse od nas...

Milena

pre 14 godina

Bez obzira sto mog oca smatrate presmesnim chichicom koji konstantno unishtava srpski fudbal (a nikako da ga unishti do kraja...), zaista je neumesno da na ovom nivou komentarisete ono sto se desilo. A desilo se. I nije uopste smesno. Valjda neko treba da pogine da ne bi bilo sprdnje.

Takodje molim osobu koja je spomenula komentarisanje Milovana Djorica u Insajderu posto sam nekako poropustila njegovo pojavljivanje u ovoj emisiji, da me uputi na link gde bih to mogla da pogledam. Cak se ne secam ni da su ga nesto spominjali u celom tom serijalu. Chudno.

Hvala unapred.

JA

pre 14 godina

Ovakav covek ne treba da predstavlja nas fudbal. Sam njegov opis ovog dogadjaja podseca na price iz osnovne skole. Umesto da kaze da je bio napadnnut i tacka on prepricava dogadjaj kao da je junak akcionih filmova.

Sale

pre 14 godina

4 slova 'S'??? Toliko o poznavanju onog sto nosis i cim se dicis... Kladim se da bar 90% Srba nema pojam sta je to na grbu i misli da su u pitanju slova.

street fighter

pre 14 godina

Veliko junashtvo napasti matorog choveka,braco hrvati,ali ste naleteli ne na bilo koga!
Vechiti funkcioner nasheg fubala sa eskivazama i levicama vas poslao na patos.
Josh ce Djora da mi bude simpatichan zbog ovoga!

Bata Djora rules

pre 14 godina

koliko vidim hrvati su osetilo tvrdocu djorine pesnice hahahahahahah.Sledeci put nek ih dodje malo vise ,mozda i uspeju da savladaju 65-godisnjaka,hahahahhahh,smesni su,posle sacice gastarbajtera u svajcarskoj,sada im i bata djoara deli lekcije iz boksa cccccc

Nenad P.

pre 14 godina

Ja ovom liku ništa ne verujem. Ni da ih je bilo 7-8, ni da je on zamahnuo pesnicom na njih, ni da je ikako povređen...
Znam da nije lepo sa moje strane, ali priznajem da mi je zaigrao smešak kada sam juče pročitao prvu vest o incidentu.

pisem brisem...

pre 14 godina

''Broj napadača u različitim izjavama napadnutog kreće se od dva do deset, povreda, koje su neposredno posle napada predstavljene kao lakše telesne, više nema, a Milovan Đorić je u četvrtak ispričao konačnu verziju.''

Ne razumem recenicu.

Branko

pre 14 godina

Cekaj, cekaj...Jurio ga je jedan i taj je pao, ali Bata Djora je uspeo da, u medjuvremenu, dovati levicom jos jednog. Kako?!
Chuck Norris je mala beba za tebe

mlbrnsrb

pre 14 godina

ok smart aleks, koliko vas bi moglo djorica da bije jedan na jedan? odg. ne mnogo, decki su se nasli u neobranom grozdju, bravo srbine uzice rules...

colonel

pre 14 godina

Hahaha...malo mi tesko da poverujem u ovu njegovu pricu!
Kao on sa 100 godina pored 8-10 likova uspeo da se otrgne i bezi...toliko im je pobegao da ga je samo 1 sustigao zamahnuo, promasio i razbio se...i Djora jos jednu levicu nekom zavalio!

Ma vazi...

Bata Djora

pre 14 godina

''Jedan od njih je počeo da me stiže, zamahnuo je da me udari, ali ja sam se izmakao i on je pao. U međuvremenu, ja sam jednog dokačio levom pesnicom.''

Евидентно је да Ђорић поред неоспорног тренерског знања добро барата и борилачким вештинама! :)

Aca

pre 14 godina

Haha,pa cekaj,ko je koga tu tukao :)
Jednog je nokautirao,drugi pada jer je zamanuo da ga udari :))),ovi ostali nisu mogli da ga stignu koliko je brz :)
Sve ovo mogu da razumem ako je prosek napadaca 70 god,od njih je ipak brzi :)

cool djora

pre 14 godina

dujkovic djoric jeftic, pavlovic dojcinovski klenkovski, antonijevic karasi lazarevic acimovic dzajic, rez. trifke mihailovic, cole jankovic ...

LOOOOL

pre 14 godina

Neznam samo koje gluplji taj lik koji baca brije ili vi koji mu vjerujete xDDDD Pazi samo ovu ''ja sam se izmaknio i on je pao'' Za nepovjerovat.

boxi

pre 14 godina

Ja nabod on corba, ja nabod on blok; On nabod, ja corba, on nabod, ja blok. I onda ga nabodem! Klasican nabod spic-glava, momak na patos, i kraj price :)))

Bez starca nema .... boksera

pre 14 godina

Prvo je dokazao da je brzi - bar na kratke staze, zatim i da je jaci. Ja jedino ne mogu da zamislim sta bi bilo da je onog jadnika docekao desnom pesnicom.

makelele

pre 14 godina

ja se licno izvinjavam ovim hrvatskim navijacima a i sire sto ih je djora glavom, stomakom i ne znam jos cim udaro u ruke i noge.

necenzurisano

pre 14 godina

" Resio sam da malo prosetam gradom. Tek da ubijem vreme pre utakmice a i da uporedim cene u prodavnicama. Zastao sam pored jednog izloga koji je poput zatamnjenog ogledala reflektovao moju figuru tek da proverim da mi se slucajno trenerka, na kojoj je pisalo Srbija, nije izvukla iz farmerica a i da sredim tozla oko vrata jer mi je zapelo za rajsferslus.
I onda mi je nesto privuklo paznju. Neko svetlucanje iza mojih ledja. Okrenuo sam se i video NJIH. Seciva njihovih katana i surikena zlokobno su svetlucala na suncu koje se promolilo kroz tmurne oblake. Procenio sam situaciju u delicu sekunde. Zakljucio sam da sa tolikim "arsenalom" u rukama mogu lako da ih izmorim. Potrcao sam. Posle kraceg vremena, kada sam okrenuvsi se video da im je dusa u nosu, poceo sam da usporavam. Onda me je jedan sustigao i zamahnuo da me udari ali sam se sagnuo i pri tom drugog napadaca sastavio pesnicom u vugla, dok je onaj prvi pao jer me je, naravno, promasio. Za ostale me ne pitajte nista, valjda su preziveli ako su imali srece.
I tada mi je prisao varazdinski redarstvenik i pitao:" Gospon, kak se velite?". Posto ga u prvom trenutku nisam najbolje razumeo, resio sam da mu odgovorim na engleskom:" My name is Djora. Bata Djora."

Iskreno Vas
Miroslav Ninja Djoric

varazdinec

pre 14 godina

E, ako je istina sta sve covjek naprica,onda je policijski izvjestaj bio:Ocemoli, kolega?
Ajde ti, ja nemogu od smjeha!

A da taj Djora nije bio na cemu,sutra ce u igru upasti leteci medvjedici!
Naravno, izvinite za bilo kakav primitivizam nasih idiota.Nadam se da shvacate da ta grupica"nicega" ne prestavlja nikoga.Nisu oni nikakvi srbomrsci ni fasisti,oni su jednostavno niza stvorenja.Toliko su nerazvijeni da ne mogu samostalno funkcionirati.Ono,prvo mi pa vi pa amebe, savrseno se uklapa u njihov program.Treba doc do amebe!
Anyway,Djora je spasio situaciju,jedva cekam nastavak,koji bi mogao biti jos velicanstveniji!

Djora majstore!!!
bolje da su Mavrovica napali nesretnici!

nislija

pre 14 godina

draga Milena, a sta se desilo? jel su ga napala dvojica ili krdo? jel je bezao ili se tukao? koliko je njih povredjenih,mrtvih? jel Vas tata ima laksih telesnih povreda ili nema? moj sin laze bolje :)

Darko

pre 14 godina

Pa prema ovoj prici se moze postaviti samo jedno pitanje...ODAKLE MU ONDA LAKSE TELESNE POVREDE??? Ispalo da ga niko nije ni udario ! :p

Pera

pre 14 godina

Steta sto je dosla policija,
jos dva-tri kruga i sve bi ih pobio!
Mora da su i policajci pratili situaciju, pa resili da se umesaju kad su videli da je djavo odneo salu...

Dr.

pre 14 godina

''Jedan od njih je počeo da me stiže, zamahnuo je da me udari, ali ja sam se izmakao i on je pao. U međuvremenu, ja sam jednog dokačio levom pesnicom''
Pa izgleda da su oni žrtve!!!
Nagrdiše se ljudi...
Buhahahaha :D

Cvorovici

pre 14 godina

"Jedan od njih je počeo da me stiže, zamahnuo je da me udari, ali ja sam se izmakao i on je pao. U međuvremenu, ja sam jednog dokačio levom pesnicom"

...a Djora ce da vam oprosti sto vas je tukao!

max

pre 14 godina

Zamolio bih srpske navijace da ne tuku strane navijace a takodje bih zamolio i srpske sportske funkcionere preko 60god. da ne tuku domace navijace na gostovanjima.

M.Platini

Nislija

pre 14 godina

Djoro majstore,bolje da si nosio trenerku sa obelezjima Bokserske reprezentacije Srbije posto si sam uspeo da izbegnes udarce od njih osmorice a da pri tome potkacis jednoga u lice...stvarno svaka cast,mislim da bi i Klicko voleo ovo da cuje...nego je Djora skroman covek,sta mislite zasto je taj koji ga je umalo sustigao zapravo pao?Nego nece nas bokser da se hvali da je oborio dvojicu...:)

Djora. BATA DJORA!

pre 14 godina

Jos "bata Djora" ispade pravi heroj u ovom incidentu...
"...zamahnuo je da me udari, ali ja sam se izmakao i on je pao. U međuvremenu, ja sam jednog dokačio levom pesnicom." :)))

knut

pre 14 godina

...stvarno da umreš od smjeha!čovjek je bježao,dozivao policiju,usput nokautirao jednog napadača,dok je jedan sam pao...Đora,pa ti ćeš dobiti 6 mjeseci uslovno!

IPrvi srpski bek

pre 14 godina

Sta reci sem covek karakter. Kao igrac ponasao se potpuno isto. Ko je pokusao da ga pretrci, predribluje ili udari zavrsio bi na zemlji.