Utorak, 29.09.2009.

13:34

Honda Jazz 1.4 LS

Izvor: B92

Honda Jazz 1.4 LS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

25 Komentari

Sortiraj po:

rade

pre 13 godina

Trenutno vozim klija I mogu reci da sam zadovoljan cenom odrzavanja ( valeov set kvacila 6500 din, primera radi). Medjutim kilo je vec omatorio a ni prostorom bas se I ne hvali. Ima troja vrata, a mi imamo I bebu, pa me ocekuje I kupovina bebi sedista…da ne duzim, ne bih vozio veceg renoa, vec sam pre za hondu. Kupio bih polovnog jazz-a. Znam da je novo, novo ali za novog nemam love. Citam forume I gledam sajtove I kako mi se cini uglavnom se svi zale na losu uslugu servisa. U Beogradu stanujem I znam da postoji vise ovlascenih servisera ali nemam nikakvih iskustava sa njima. Interesuju me iskustva vlasnika jazz-a. Unapred zahvalan!

Borko

pre 14 godina

Za tu cenu mogli su komotno da daju identicni motor 1.5 litra 118ks koji je standardna masina za Jazz to jest Hondu fit,na americkm kontinentu. Ovde je iste cene kao Civic,sa identicnom opremom samo sto je masina 1.8l

n

pre 14 godina

Nebojsa, ne znam na kakav si primerak Jazza naleteo, ali ja znam da sam posle mog (prethodna generacija Jazza) seo u tada nov Polo star par dana, pao u depresiju od dosade i "siromastva" u tom autu. Sve crno i plasticno sa ogavnim plavim i crvenim lampicama koje sijaju kao jeftine kompjuterske komponente. O zvuku koji se cuje kad se zalupe vrata da ne govorimo, pogotovu zadnja!

Vozio sam i novi Jazz i po prostranosti i udobnosti je jos bolji od prethodnog! Udobniji je i imao sam utisak da vozim veci auto. Dizajn enterijera - svemirski brod!

Nikola Maric

pre 14 godina

@nebojsa mileusnic
Novu Hondu Jazz, o kojoj je ovde reč, nećeš naći polovnu (bar ne u Srbiji). Probaj na njoj da zatvoriš vrata (bilo koja) i videćeš da nije ni nalik starom Jazz-u ...

nebojsa mileusnic

pre 14 godina

Bio sam u dilemi izmedju(polovnih)Jazz-a i Polo-a, pa sam samo uradio prost test:otvorio vrata (svejedno koja) i zalupio.Ko je to probao bice mu sasvim jasno da japanac zvuci kao konzerva(nazalost).

ivan_bgd

pre 14 godina

kao sto sam rekao , imam 1.4 jazz , beli sa staklenim krovom ...zaista lep automobil i spolja i iznutra..doduse sa jeftinom plastikom ali na to zaboravite jer je zaista genijalan sto se tice prostora.Ali ovo u clanku sto citamo da sa rezervoarom moze preci oko 800 km , mislim sta drugo reci nego da je jedna jeftina reklama i pokusaj da se jos malo izfriza jedan zaista dobar auto.Ili moj autommobil nesto nije uredu ili ne znam bas nezno da ga vozim , tek sa punim rezervoarom ne mogu preci 550-560 km...i meni pise na racunaru recimo prosecna potrosnja od 6.8 litara ali kad izracunate koliko predjete sigurno pola litre vise trosi ako ne i vise...Ali bilo kako mislim d anema sanse sa nekom normalnom voznjom da neko predje vise od 550-580km...plafon..A ono u tekstu oko 800km???pa to ne bi mogao ni 1.4 dizel a kamoli benzinski motor :)))

Boban, Adelaida

pre 14 godina

Fenomenalno praktican auto. Ergonomija, preglednost, udobnost i lezanje na putu uz odsustvo buke su izvanredni. Ovo je daleko zreliji automobil od prethodnog Jazza koji je stvarno bio revolucionran, ali se truckao ko kombi.
Unurasnjost je veoma prakticna, mada plastika jeste tvrda, ali je vrlo izdrzljiva i nakon vishe od godinu dana (i 16000km) i daje ne cijuche nigde. Meni se na slikama i upochetku nije toliko svidjala, ali je sve na pravom mestu i jednotavno da se koristi.
Po prostoru se opasno primakao Golf klasi, sto moze donekle da opavda cenu. Ja sam prelazio po 3000 kilometara u tri dana pri 130kmh bez probema. Potrosnja nikad nije veca od 6.3l/100km (za 1.4 litre motor), ali ni manje od 5.7 litara po putnom kompjuteru (koji malo laze, tako da bi mozda trebalo dodati pola litre). Inache moze lako da ponese bicikl, radni sto (neraskopljen) i ostale kabaste predmete (meni je preneo pola Ikee).
Provozajte ga na test voznji i mozda cena vishe nece izgledati suludo.

HASSAN

pre 14 godina

Imam Hondu 1.2 LS i nisam neki fanboy vec ozbiljan porodicni covek i odgovorno tvrdim da mi je potrosnja u gradu 5,8l, a da sam relaciju Novi Pazar Kragujevac presao sa potrosnjom od 3,9l... u povratku sa klimom bilo je 4,2l ( i to vise puta) cak i na brdovitim relacijama ide maksimalno do 4,5 l... recimo Novi Pazar Kotor 4,8l (sa dosta preticanja)... kao sto rekoh nisam fanboy i umerena voznja se podrazumeva a ne jurnjava, nikad mi potrosnja nije bila visa od 6,5 l...istina u mom gradu hvala bogu nema gazele i preteranih guzvi

ivan_bgd

pre 14 godina

Kupio sam novu hondu jazz u aprilu ...auto je dobar i zaista sa genijalno dizajniranom unutrasnoscu ....ali ove nebuloze sto citam ..da auto sa punim rezervoram moze preci od 800 km...pa d amu auto trosi 5 litara i manje su cista glupost...ako normalno vozite u gradu ce trositi nege oko 7.5 litara a kombinovano oko 6.7 ....tako da sa punim rezervoarom mozete preci oko 550 km...

Vladimir

pre 14 godina

Naravno da prodaja ne ide nikako... Meni su za novog akorda trazili 21.500 evra. Hteo sam odmah da platim, pa da cekam da stigne, ali to nije moglo. Rekose da se placa pred preuzimanje.
kad je stigao auto, obavestili su me da je stigao, ali uz korekciju cene koja je sad 22900!!

Naravno da sam odustao od kupovine. Takve stvari se jednostavno NE rade.

Nikola Marić

pre 14 godina

Kupio sam Jazz 1.2LS u maju kada su praznili lager iz 2008. godine za 11.500e, što je dobar popust u odnosu na sadašnjih 14.900e. Zadovljan sam izborom, jer je naš narod do skora za te pare kupovao Astru Classic sa tehnologijom iz 1998. godine! Nakon 4000km mogu da kažem da je Jazz tehnološki i inženjerski izuzetno dobro isprojektovan auto. Vidi se da je kvalitet mehanike, elektronike i karoserije ispred konkurencije. Moje zamerke se odnose na to što mi smeta malo tvrđe ogibljenje koje bih opisao kao skakutanje po neravninama, a druga stvar je odsjaj kokpita u vetrobranskom staklu.

Car expert

pre 14 godina

Odlican auto ali nije za Srbiju zbog cene. Ovde se kola mere na metar (pasat itd). Jazz je pravljen u fazonu Renault modusa koga kopira i koji se ne prodaje u Srbiji zbog cene koja ovde nije prihvatljiva, iako je to ubedljivi najkvalitetni mali-veliki renault. Ko ga je vozio znace o cemu pricam.
A sto se honde tice to je najkvalitetniji jeftin automobil trenutno na svetu!

HASSAN

pre 14 godina

Kao novopecenom vlasniku HONDE JAZZ, ovaj hladan, pomalo sterilan tekst mi je zaista zasmetao, ali OK meni niko ne treba da kaze da vozim najkvalitetniji auto u klasi (vec 6 godina za redom u istrazivanju britanskih medija, i 3. apsolutno od svih automobila) energetski najefikasniji (verovali ili ne potrosnja u gradu mi je 5,8l a na otvorenom do cak 3,9) neverovatno prostran i izuzetno fleksibilan automobil, krcat opremom koja opravdava visoku cenu (uzmite bilo koji auto u klasi, doplatite za ABS, ESP 8 jastuka, CD sa MPR playerom i ulazom za Ipod, ful elektro paket, automatsku klimu i vidite sto se desava sa cenom). OK plastika nije meka i agresivni enterijer neko voli, neko ne, ali auto je tako kvalitetno izradjen, tako tih i rafiniran da sam ja prosto odusevljen...uz to dobio sam ga 3400 EUR jeftinije. Priznajem ganjao sam NISSAN NOTE zato sto nisam imao para za Hondu, ali kada je cena pala, sta reci... 8500km kasnije WOWWWW...

HASSAN

pre 14 godina

Priznajem da sam do poslednjeg momenta razmisljao o neverovatno lepoj Ford Fiesti... ali sada znam da sam napravio pravi izbor. Decica uzivaju u prostoru pozadi, kad smo isli na more sve je stalo u prtljaznik i ispod sedista, a i brat od 193cm se oseca komforno pozadi i to sa jos dve osobe. Meni je auto WOW (cak i iznutra, ok pozadi bi mogao biti lepsi) i jedva cekam gradsku Hondu da je kupim zeni. Jednom Honda, uvek Honda. O da JAZZ je drugi najprodavaniji Japanski automobil u Americi

G.100sic

pre 14 godina

Auto je zaista fenomenalan, ali ako "Delta" ozbiljno ne preispita politiku cena, konkurencija ne sedi skrštenih ruku - Kia Venga na Frankfurtskom salonu, jedva čekam da vidim koliko će koštati! A letnje sniženje cena koje je za Hondu Jaz važilo negde od maja meseca, itetako pokazuje da se može zaraditi i sa cenom ispod 12000 Eur za osnovni model!

Zoki

pre 14 godina

Jaku nogu na Hondi Jazz buahaha. Cena katastrofa, pogledajte enterijer za 18000€, ma Italijani su zakon za sve ove Japose. Bože za šta sve ljudi daju pare :)

Slobodan

pre 14 godina

Što ga više vozim, to ga više volim!
Od kako sam ga pre 4 meseca kupio, po stvarno fenomenalnoj ceni, prešao sam nešto više od 6.000km (pola-pola autoput-grad), i imam samo 2 komentara na članak:
- prema pumpi, prosek je 6,1 l/100km, prema putnom računaru 5,9, a ja imam laku nogu
- enterijer Jazz-a je lepši od enterijera Accord-a, što i dalje ne znači da je loše nešto što liči na Accord-a:)

b2man

pre 14 godina

odlican auto, ali...
bio sam zainteresovan za jazz sa automatskim menjacem. otisao u salon, pitao jel ima opcija i koliko kosta. naravno, moze, a cena 18200 eur!!!
Pitao sam ih zasto to toliko kosta, i naveo cene nekih drugih proizvodjaca, a prodavac mi rekao da mi poredjenja nisu na mestu. Potom sam ga pitao kako komentarise nelogicnost u cenama unutar Honde, npr za tih 18000+ se vec kupuje civic...
Zaista fenomenalan auto, ali sa totalno iracionalnom cenom.

srki

pre 14 godina

Ono sto kvari utisak o ovom predivnom modelu kojeg bih i sam rado vozio jeste neverovatno visoka cena, koja je kod opremljenije EXH modela vec debelo zagazila u C segment. Pretpostavljam da je razlog visoke cene zapravo jak jen, a ovaj model, pored Accorda i Civica 4V se proizvodi bas u Japanu.

wrc fan

pre 14 godina

Jedini nedostatak ove honde je,možda,što se u nas slabo sluša džez.Mislim,slušali bi mi vrlo rado, ali nam nedostaje "vremena",ako znate šta mislimo pod time.

n

pre 14 godina

Daleko najprakticniji i najkvalitetniji auto u svojoj konkurenciji! To sto kod nas nije preterano popularan mu je samo plus, posto ih necete vidjati mnogo po ulicama. Jos ako ga uzmete u nekoj zanimljivoj boji... Cena mu je malo jaca, ali Jazz kupuju ljudi koji znaju na sta trose novac, bas kao sto je i navedeno u tekstu - mlade porodice sa malom decom i ljudi koji vode racuna o svom imidzu. Nista pretenciozno, ali dobro ulozena investicija.

jazzer

pre 14 godina

Odličan auto. Izgleda da prodaja ne ide nikako, pa su potrebne ovakve reklame. Zaista je preskup. U maju je bio na fantastičnom popustu, 3.000 evra manje od sadašnjih cena, mali broj koji je odmah rasprodat, trebalo bi opet razmisliti o istom, bilo bi puno kupaca, ja prvi. Nadam se da ne čekam uzalud.

jazzer

pre 14 godina

Odličan auto. Izgleda da prodaja ne ide nikako, pa su potrebne ovakve reklame. Zaista je preskup. U maju je bio na fantastičnom popustu, 3.000 evra manje od sadašnjih cena, mali broj koji je odmah rasprodat, trebalo bi opet razmisliti o istom, bilo bi puno kupaca, ja prvi. Nadam se da ne čekam uzalud.

n

pre 14 godina

Daleko najprakticniji i najkvalitetniji auto u svojoj konkurenciji! To sto kod nas nije preterano popularan mu je samo plus, posto ih necete vidjati mnogo po ulicama. Jos ako ga uzmete u nekoj zanimljivoj boji... Cena mu je malo jaca, ali Jazz kupuju ljudi koji znaju na sta trose novac, bas kao sto je i navedeno u tekstu - mlade porodice sa malom decom i ljudi koji vode racuna o svom imidzu. Nista pretenciozno, ali dobro ulozena investicija.

b2man

pre 14 godina

odlican auto, ali...
bio sam zainteresovan za jazz sa automatskim menjacem. otisao u salon, pitao jel ima opcija i koliko kosta. naravno, moze, a cena 18200 eur!!!
Pitao sam ih zasto to toliko kosta, i naveo cene nekih drugih proizvodjaca, a prodavac mi rekao da mi poredjenja nisu na mestu. Potom sam ga pitao kako komentarise nelogicnost u cenama unutar Honde, npr za tih 18000+ se vec kupuje civic...
Zaista fenomenalan auto, ali sa totalno iracionalnom cenom.

wrc fan

pre 14 godina

Jedini nedostatak ove honde je,možda,što se u nas slabo sluša džez.Mislim,slušali bi mi vrlo rado, ali nam nedostaje "vremena",ako znate šta mislimo pod time.

Vladimir

pre 14 godina

Naravno da prodaja ne ide nikako... Meni su za novog akorda trazili 21.500 evra. Hteo sam odmah da platim, pa da cekam da stigne, ali to nije moglo. Rekose da se placa pred preuzimanje.
kad je stigao auto, obavestili su me da je stigao, ali uz korekciju cene koja je sad 22900!!

Naravno da sam odustao od kupovine. Takve stvari se jednostavno NE rade.

Slobodan

pre 14 godina

Što ga više vozim, to ga više volim!
Od kako sam ga pre 4 meseca kupio, po stvarno fenomenalnoj ceni, prešao sam nešto više od 6.000km (pola-pola autoput-grad), i imam samo 2 komentara na članak:
- prema pumpi, prosek je 6,1 l/100km, prema putnom računaru 5,9, a ja imam laku nogu
- enterijer Jazz-a je lepši od enterijera Accord-a, što i dalje ne znači da je loše nešto što liči na Accord-a:)

HASSAN

pre 14 godina

Kao novopecenom vlasniku HONDE JAZZ, ovaj hladan, pomalo sterilan tekst mi je zaista zasmetao, ali OK meni niko ne treba da kaze da vozim najkvalitetniji auto u klasi (vec 6 godina za redom u istrazivanju britanskih medija, i 3. apsolutno od svih automobila) energetski najefikasniji (verovali ili ne potrosnja u gradu mi je 5,8l a na otvorenom do cak 3,9) neverovatno prostran i izuzetno fleksibilan automobil, krcat opremom koja opravdava visoku cenu (uzmite bilo koji auto u klasi, doplatite za ABS, ESP 8 jastuka, CD sa MPR playerom i ulazom za Ipod, ful elektro paket, automatsku klimu i vidite sto se desava sa cenom). OK plastika nije meka i agresivni enterijer neko voli, neko ne, ali auto je tako kvalitetno izradjen, tako tih i rafiniran da sam ja prosto odusevljen...uz to dobio sam ga 3400 EUR jeftinije. Priznajem ganjao sam NISSAN NOTE zato sto nisam imao para za Hondu, ali kada je cena pala, sta reci... 8500km kasnije WOWWWW...

srki

pre 14 godina

Ono sto kvari utisak o ovom predivnom modelu kojeg bih i sam rado vozio jeste neverovatno visoka cena, koja je kod opremljenije EXH modela vec debelo zagazila u C segment. Pretpostavljam da je razlog visoke cene zapravo jak jen, a ovaj model, pored Accorda i Civica 4V se proizvodi bas u Japanu.

Nikola Marić

pre 14 godina

Kupio sam Jazz 1.2LS u maju kada su praznili lager iz 2008. godine za 11.500e, što je dobar popust u odnosu na sadašnjih 14.900e. Zadovljan sam izborom, jer je naš narod do skora za te pare kupovao Astru Classic sa tehnologijom iz 1998. godine! Nakon 4000km mogu da kažem da je Jazz tehnološki i inženjerski izuzetno dobro isprojektovan auto. Vidi se da je kvalitet mehanike, elektronike i karoserije ispred konkurencije. Moje zamerke se odnose na to što mi smeta malo tvrđe ogibljenje koje bih opisao kao skakutanje po neravninama, a druga stvar je odsjaj kokpita u vetrobranskom staklu.

HASSAN

pre 14 godina

Priznajem da sam do poslednjeg momenta razmisljao o neverovatno lepoj Ford Fiesti... ali sada znam da sam napravio pravi izbor. Decica uzivaju u prostoru pozadi, kad smo isli na more sve je stalo u prtljaznik i ispod sedista, a i brat od 193cm se oseca komforno pozadi i to sa jos dve osobe. Meni je auto WOW (cak i iznutra, ok pozadi bi mogao biti lepsi) i jedva cekam gradsku Hondu da je kupim zeni. Jednom Honda, uvek Honda. O da JAZZ je drugi najprodavaniji Japanski automobil u Americi

n

pre 14 godina

Nebojsa, ne znam na kakav si primerak Jazza naleteo, ali ja znam da sam posle mog (prethodna generacija Jazza) seo u tada nov Polo star par dana, pao u depresiju od dosade i "siromastva" u tom autu. Sve crno i plasticno sa ogavnim plavim i crvenim lampicama koje sijaju kao jeftine kompjuterske komponente. O zvuku koji se cuje kad se zalupe vrata da ne govorimo, pogotovu zadnja!

Vozio sam i novi Jazz i po prostranosti i udobnosti je jos bolji od prethodnog! Udobniji je i imao sam utisak da vozim veci auto. Dizajn enterijera - svemirski brod!

HASSAN

pre 14 godina

Imam Hondu 1.2 LS i nisam neki fanboy vec ozbiljan porodicni covek i odgovorno tvrdim da mi je potrosnja u gradu 5,8l, a da sam relaciju Novi Pazar Kragujevac presao sa potrosnjom od 3,9l... u povratku sa klimom bilo je 4,2l ( i to vise puta) cak i na brdovitim relacijama ide maksimalno do 4,5 l... recimo Novi Pazar Kotor 4,8l (sa dosta preticanja)... kao sto rekoh nisam fanboy i umerena voznja se podrazumeva a ne jurnjava, nikad mi potrosnja nije bila visa od 6,5 l...istina u mom gradu hvala bogu nema gazele i preteranih guzvi

ivan_bgd

pre 14 godina

Kupio sam novu hondu jazz u aprilu ...auto je dobar i zaista sa genijalno dizajniranom unutrasnoscu ....ali ove nebuloze sto citam ..da auto sa punim rezervoram moze preci od 800 km...pa d amu auto trosi 5 litara i manje su cista glupost...ako normalno vozite u gradu ce trositi nege oko 7.5 litara a kombinovano oko 6.7 ....tako da sa punim rezervoarom mozete preci oko 550 km...

Zoki

pre 14 godina

Jaku nogu na Hondi Jazz buahaha. Cena katastrofa, pogledajte enterijer za 18000€, ma Italijani su zakon za sve ove Japose. Bože za šta sve ljudi daju pare :)

Boban, Adelaida

pre 14 godina

Fenomenalno praktican auto. Ergonomija, preglednost, udobnost i lezanje na putu uz odsustvo buke su izvanredni. Ovo je daleko zreliji automobil od prethodnog Jazza koji je stvarno bio revolucionran, ali se truckao ko kombi.
Unurasnjost je veoma prakticna, mada plastika jeste tvrda, ali je vrlo izdrzljiva i nakon vishe od godinu dana (i 16000km) i daje ne cijuche nigde. Meni se na slikama i upochetku nije toliko svidjala, ali je sve na pravom mestu i jednotavno da se koristi.
Po prostoru se opasno primakao Golf klasi, sto moze donekle da opavda cenu. Ja sam prelazio po 3000 kilometara u tri dana pri 130kmh bez probema. Potrosnja nikad nije veca od 6.3l/100km (za 1.4 litre motor), ali ni manje od 5.7 litara po putnom kompjuteru (koji malo laze, tako da bi mozda trebalo dodati pola litre). Inache moze lako da ponese bicikl, radni sto (neraskopljen) i ostale kabaste predmete (meni je preneo pola Ikee).
Provozajte ga na test voznji i mozda cena vishe nece izgledati suludo.

G.100sic

pre 14 godina

Auto je zaista fenomenalan, ali ako "Delta" ozbiljno ne preispita politiku cena, konkurencija ne sedi skrštenih ruku - Kia Venga na Frankfurtskom salonu, jedva čekam da vidim koliko će koštati! A letnje sniženje cena koje je za Hondu Jaz važilo negde od maja meseca, itetako pokazuje da se može zaraditi i sa cenom ispod 12000 Eur za osnovni model!

Car expert

pre 14 godina

Odlican auto ali nije za Srbiju zbog cene. Ovde se kola mere na metar (pasat itd). Jazz je pravljen u fazonu Renault modusa koga kopira i koji se ne prodaje u Srbiji zbog cene koja ovde nije prihvatljiva, iako je to ubedljivi najkvalitetni mali-veliki renault. Ko ga je vozio znace o cemu pricam.
A sto se honde tice to je najkvalitetniji jeftin automobil trenutno na svetu!

Nikola Maric

pre 14 godina

@nebojsa mileusnic
Novu Hondu Jazz, o kojoj je ovde reč, nećeš naći polovnu (bar ne u Srbiji). Probaj na njoj da zatvoriš vrata (bilo koja) i videćeš da nije ni nalik starom Jazz-u ...

ivan_bgd

pre 14 godina

kao sto sam rekao , imam 1.4 jazz , beli sa staklenim krovom ...zaista lep automobil i spolja i iznutra..doduse sa jeftinom plastikom ali na to zaboravite jer je zaista genijalan sto se tice prostora.Ali ovo u clanku sto citamo da sa rezervoarom moze preci oko 800 km , mislim sta drugo reci nego da je jedna jeftina reklama i pokusaj da se jos malo izfriza jedan zaista dobar auto.Ili moj autommobil nesto nije uredu ili ne znam bas nezno da ga vozim , tek sa punim rezervoarom ne mogu preci 550-560 km...i meni pise na racunaru recimo prosecna potrosnja od 6.8 litara ali kad izracunate koliko predjete sigurno pola litre vise trosi ako ne i vise...Ali bilo kako mislim d anema sanse sa nekom normalnom voznjom da neko predje vise od 550-580km...plafon..A ono u tekstu oko 800km???pa to ne bi mogao ni 1.4 dizel a kamoli benzinski motor :)))

rade

pre 13 godina

Trenutno vozim klija I mogu reci da sam zadovoljan cenom odrzavanja ( valeov set kvacila 6500 din, primera radi). Medjutim kilo je vec omatorio a ni prostorom bas se I ne hvali. Ima troja vrata, a mi imamo I bebu, pa me ocekuje I kupovina bebi sedista…da ne duzim, ne bih vozio veceg renoa, vec sam pre za hondu. Kupio bih polovnog jazz-a. Znam da je novo, novo ali za novog nemam love. Citam forume I gledam sajtove I kako mi se cini uglavnom se svi zale na losu uslugu servisa. U Beogradu stanujem I znam da postoji vise ovlascenih servisera ali nemam nikakvih iskustava sa njima. Interesuju me iskustva vlasnika jazz-a. Unapred zahvalan!

nebojsa mileusnic

pre 14 godina

Bio sam u dilemi izmedju(polovnih)Jazz-a i Polo-a, pa sam samo uradio prost test:otvorio vrata (svejedno koja) i zalupio.Ko je to probao bice mu sasvim jasno da japanac zvuci kao konzerva(nazalost).

Borko

pre 14 godina

Za tu cenu mogli su komotno da daju identicni motor 1.5 litra 118ks koji je standardna masina za Jazz to jest Hondu fit,na americkm kontinentu. Ovde je iste cene kao Civic,sa identicnom opremom samo sto je masina 1.8l

Zoki

pre 14 godina

Jaku nogu na Hondi Jazz buahaha. Cena katastrofa, pogledajte enterijer za 18000€, ma Italijani su zakon za sve ove Japose. Bože za šta sve ljudi daju pare :)

nebojsa mileusnic

pre 14 godina

Bio sam u dilemi izmedju(polovnih)Jazz-a i Polo-a, pa sam samo uradio prost test:otvorio vrata (svejedno koja) i zalupio.Ko je to probao bice mu sasvim jasno da japanac zvuci kao konzerva(nazalost).

Car expert

pre 14 godina

Odlican auto ali nije za Srbiju zbog cene. Ovde se kola mere na metar (pasat itd). Jazz je pravljen u fazonu Renault modusa koga kopira i koji se ne prodaje u Srbiji zbog cene koja ovde nije prihvatljiva, iako je to ubedljivi najkvalitetni mali-veliki renault. Ko ga je vozio znace o cemu pricam.
A sto se honde tice to je najkvalitetniji jeftin automobil trenutno na svetu!

n

pre 14 godina

Daleko najprakticniji i najkvalitetniji auto u svojoj konkurenciji! To sto kod nas nije preterano popularan mu je samo plus, posto ih necete vidjati mnogo po ulicama. Jos ako ga uzmete u nekoj zanimljivoj boji... Cena mu je malo jaca, ali Jazz kupuju ljudi koji znaju na sta trose novac, bas kao sto je i navedeno u tekstu - mlade porodice sa malom decom i ljudi koji vode racuna o svom imidzu. Nista pretenciozno, ali dobro ulozena investicija.

ivan_bgd

pre 14 godina

kao sto sam rekao , imam 1.4 jazz , beli sa staklenim krovom ...zaista lep automobil i spolja i iznutra..doduse sa jeftinom plastikom ali na to zaboravite jer je zaista genijalan sto se tice prostora.Ali ovo u clanku sto citamo da sa rezervoarom moze preci oko 800 km , mislim sta drugo reci nego da je jedna jeftina reklama i pokusaj da se jos malo izfriza jedan zaista dobar auto.Ili moj autommobil nesto nije uredu ili ne znam bas nezno da ga vozim , tek sa punim rezervoarom ne mogu preci 550-560 km...i meni pise na racunaru recimo prosecna potrosnja od 6.8 litara ali kad izracunate koliko predjete sigurno pola litre vise trosi ako ne i vise...Ali bilo kako mislim d anema sanse sa nekom normalnom voznjom da neko predje vise od 550-580km...plafon..A ono u tekstu oko 800km???pa to ne bi mogao ni 1.4 dizel a kamoli benzinski motor :)))

Borko

pre 14 godina

Za tu cenu mogli su komotno da daju identicni motor 1.5 litra 118ks koji je standardna masina za Jazz to jest Hondu fit,na americkm kontinentu. Ovde je iste cene kao Civic,sa identicnom opremom samo sto je masina 1.8l

Slobodan

pre 14 godina

Što ga više vozim, to ga više volim!
Od kako sam ga pre 4 meseca kupio, po stvarno fenomenalnoj ceni, prešao sam nešto više od 6.000km (pola-pola autoput-grad), i imam samo 2 komentara na članak:
- prema pumpi, prosek je 6,1 l/100km, prema putnom računaru 5,9, a ja imam laku nogu
- enterijer Jazz-a je lepši od enterijera Accord-a, što i dalje ne znači da je loše nešto što liči na Accord-a:)

wrc fan

pre 14 godina

Jedini nedostatak ove honde je,možda,što se u nas slabo sluša džez.Mislim,slušali bi mi vrlo rado, ali nam nedostaje "vremena",ako znate šta mislimo pod time.

ivan_bgd

pre 14 godina

Kupio sam novu hondu jazz u aprilu ...auto je dobar i zaista sa genijalno dizajniranom unutrasnoscu ....ali ove nebuloze sto citam ..da auto sa punim rezervoram moze preci od 800 km...pa d amu auto trosi 5 litara i manje su cista glupost...ako normalno vozite u gradu ce trositi nege oko 7.5 litara a kombinovano oko 6.7 ....tako da sa punim rezervoarom mozete preci oko 550 km...

jazzer

pre 14 godina

Odličan auto. Izgleda da prodaja ne ide nikako, pa su potrebne ovakve reklame. Zaista je preskup. U maju je bio na fantastičnom popustu, 3.000 evra manje od sadašnjih cena, mali broj koji je odmah rasprodat, trebalo bi opet razmisliti o istom, bilo bi puno kupaca, ja prvi. Nadam se da ne čekam uzalud.

b2man

pre 14 godina

odlican auto, ali...
bio sam zainteresovan za jazz sa automatskim menjacem. otisao u salon, pitao jel ima opcija i koliko kosta. naravno, moze, a cena 18200 eur!!!
Pitao sam ih zasto to toliko kosta, i naveo cene nekih drugih proizvodjaca, a prodavac mi rekao da mi poredjenja nisu na mestu. Potom sam ga pitao kako komentarise nelogicnost u cenama unutar Honde, npr za tih 18000+ se vec kupuje civic...
Zaista fenomenalan auto, ali sa totalno iracionalnom cenom.

HASSAN

pre 14 godina

Priznajem da sam do poslednjeg momenta razmisljao o neverovatno lepoj Ford Fiesti... ali sada znam da sam napravio pravi izbor. Decica uzivaju u prostoru pozadi, kad smo isli na more sve je stalo u prtljaznik i ispod sedista, a i brat od 193cm se oseca komforno pozadi i to sa jos dve osobe. Meni je auto WOW (cak i iznutra, ok pozadi bi mogao biti lepsi) i jedva cekam gradsku Hondu da je kupim zeni. Jednom Honda, uvek Honda. O da JAZZ je drugi najprodavaniji Japanski automobil u Americi

HASSAN

pre 14 godina

Imam Hondu 1.2 LS i nisam neki fanboy vec ozbiljan porodicni covek i odgovorno tvrdim da mi je potrosnja u gradu 5,8l, a da sam relaciju Novi Pazar Kragujevac presao sa potrosnjom od 3,9l... u povratku sa klimom bilo je 4,2l ( i to vise puta) cak i na brdovitim relacijama ide maksimalno do 4,5 l... recimo Novi Pazar Kotor 4,8l (sa dosta preticanja)... kao sto rekoh nisam fanboy i umerena voznja se podrazumeva a ne jurnjava, nikad mi potrosnja nije bila visa od 6,5 l...istina u mom gradu hvala bogu nema gazele i preteranih guzvi

Nikola Maric

pre 14 godina

@nebojsa mileusnic
Novu Hondu Jazz, o kojoj je ovde reč, nećeš naći polovnu (bar ne u Srbiji). Probaj na njoj da zatvoriš vrata (bilo koja) i videćeš da nije ni nalik starom Jazz-u ...

HASSAN

pre 14 godina

Kao novopecenom vlasniku HONDE JAZZ, ovaj hladan, pomalo sterilan tekst mi je zaista zasmetao, ali OK meni niko ne treba da kaze da vozim najkvalitetniji auto u klasi (vec 6 godina za redom u istrazivanju britanskih medija, i 3. apsolutno od svih automobila) energetski najefikasniji (verovali ili ne potrosnja u gradu mi je 5,8l a na otvorenom do cak 3,9) neverovatno prostran i izuzetno fleksibilan automobil, krcat opremom koja opravdava visoku cenu (uzmite bilo koji auto u klasi, doplatite za ABS, ESP 8 jastuka, CD sa MPR playerom i ulazom za Ipod, ful elektro paket, automatsku klimu i vidite sto se desava sa cenom). OK plastika nije meka i agresivni enterijer neko voli, neko ne, ali auto je tako kvalitetno izradjen, tako tih i rafiniran da sam ja prosto odusevljen...uz to dobio sam ga 3400 EUR jeftinije. Priznajem ganjao sam NISSAN NOTE zato sto nisam imao para za Hondu, ali kada je cena pala, sta reci... 8500km kasnije WOWWWW...

Nikola Marić

pre 14 godina

Kupio sam Jazz 1.2LS u maju kada su praznili lager iz 2008. godine za 11.500e, što je dobar popust u odnosu na sadašnjih 14.900e. Zadovljan sam izborom, jer je naš narod do skora za te pare kupovao Astru Classic sa tehnologijom iz 1998. godine! Nakon 4000km mogu da kažem da je Jazz tehnološki i inženjerski izuzetno dobro isprojektovan auto. Vidi se da je kvalitet mehanike, elektronike i karoserije ispred konkurencije. Moje zamerke se odnose na to što mi smeta malo tvrđe ogibljenje koje bih opisao kao skakutanje po neravninama, a druga stvar je odsjaj kokpita u vetrobranskom staklu.

Boban, Adelaida

pre 14 godina

Fenomenalno praktican auto. Ergonomija, preglednost, udobnost i lezanje na putu uz odsustvo buke su izvanredni. Ovo je daleko zreliji automobil od prethodnog Jazza koji je stvarno bio revolucionran, ali se truckao ko kombi.
Unurasnjost je veoma prakticna, mada plastika jeste tvrda, ali je vrlo izdrzljiva i nakon vishe od godinu dana (i 16000km) i daje ne cijuche nigde. Meni se na slikama i upochetku nije toliko svidjala, ali je sve na pravom mestu i jednotavno da se koristi.
Po prostoru se opasno primakao Golf klasi, sto moze donekle da opavda cenu. Ja sam prelazio po 3000 kilometara u tri dana pri 130kmh bez probema. Potrosnja nikad nije veca od 6.3l/100km (za 1.4 litre motor), ali ni manje od 5.7 litara po putnom kompjuteru (koji malo laze, tako da bi mozda trebalo dodati pola litre). Inache moze lako da ponese bicikl, radni sto (neraskopljen) i ostale kabaste predmete (meni je preneo pola Ikee).
Provozajte ga na test voznji i mozda cena vishe nece izgledati suludo.

n

pre 14 godina

Nebojsa, ne znam na kakav si primerak Jazza naleteo, ali ja znam da sam posle mog (prethodna generacija Jazza) seo u tada nov Polo star par dana, pao u depresiju od dosade i "siromastva" u tom autu. Sve crno i plasticno sa ogavnim plavim i crvenim lampicama koje sijaju kao jeftine kompjuterske komponente. O zvuku koji se cuje kad se zalupe vrata da ne govorimo, pogotovu zadnja!

Vozio sam i novi Jazz i po prostranosti i udobnosti je jos bolji od prethodnog! Udobniji je i imao sam utisak da vozim veci auto. Dizajn enterijera - svemirski brod!

G.100sic

pre 14 godina

Auto je zaista fenomenalan, ali ako "Delta" ozbiljno ne preispita politiku cena, konkurencija ne sedi skrštenih ruku - Kia Venga na Frankfurtskom salonu, jedva čekam da vidim koliko će koštati! A letnje sniženje cena koje je za Hondu Jaz važilo negde od maja meseca, itetako pokazuje da se može zaraditi i sa cenom ispod 12000 Eur za osnovni model!

rade

pre 13 godina

Trenutno vozim klija I mogu reci da sam zadovoljan cenom odrzavanja ( valeov set kvacila 6500 din, primera radi). Medjutim kilo je vec omatorio a ni prostorom bas se I ne hvali. Ima troja vrata, a mi imamo I bebu, pa me ocekuje I kupovina bebi sedista…da ne duzim, ne bih vozio veceg renoa, vec sam pre za hondu. Kupio bih polovnog jazz-a. Znam da je novo, novo ali za novog nemam love. Citam forume I gledam sajtove I kako mi se cini uglavnom se svi zale na losu uslugu servisa. U Beogradu stanujem I znam da postoji vise ovlascenih servisera ali nemam nikakvih iskustava sa njima. Interesuju me iskustva vlasnika jazz-a. Unapred zahvalan!

srki

pre 14 godina

Ono sto kvari utisak o ovom predivnom modelu kojeg bih i sam rado vozio jeste neverovatno visoka cena, koja je kod opremljenije EXH modela vec debelo zagazila u C segment. Pretpostavljam da je razlog visoke cene zapravo jak jen, a ovaj model, pored Accorda i Civica 4V se proizvodi bas u Japanu.

Vladimir

pre 14 godina

Naravno da prodaja ne ide nikako... Meni su za novog akorda trazili 21.500 evra. Hteo sam odmah da platim, pa da cekam da stigne, ali to nije moglo. Rekose da se placa pred preuzimanje.
kad je stigao auto, obavestili su me da je stigao, ali uz korekciju cene koja je sad 22900!!

Naravno da sam odustao od kupovine. Takve stvari se jednostavno NE rade.