Sreda, 23.09.2009.

19:59

Zvezda dominantna u Kupu

Crvena zvezda ubedljivo je pred praznim tribinama svog stadiona pobedila Mladost iz Apatina 6:1 (4:1) i plasirala se u osminu finala Lav Kupa Srbije.

Izvor: B92

Zvezda dominantna u Kupu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Za instituciju. Ovo tebi drugi tim


Crvena Zvezda: Stamenković, Ninkov, Savić, Vilotić, Srećković, Bogdanović, Nikolić, Blažić, Lazović, Jevtić i Perović.

Znaci li to da po tebi Lazovic,Lekic igraci koji su prvi tim a ovi ostali drugi.
(A jeli, 23. septembar 2009 20:44)

Pizon je odmorio:
Djordjevica,umesto njega je igro Savic
Vasiljevic,umesto njega igro Sreckovic,ali posto je Ignjatijevic povredjen Vasiljevic ce poceti u Novom Sadu.
Mohamed Aval Isah je odmoren.
Lazetic isto nije igro.
Lekic nije igro,ali on nece igrati u Novom Sadu pa je Pizon iskoristio priliku da uigra Perovica i Jevtica.Takodje Ninkov je igro,jer je fizicki spreman i za ovu utakmicu i za Vosu da odigra 90min.na visokom nivou,takodje i Stameni-macka je igro,jer ne utice ovaj mec na njega,on ce takodje odigrati i protiv Vose lagano.
Mali Lazovic je pokazo da je veliki potencijal 2 gola i asistencija,mali razbija!

Milan99191

pre 14 godina

kOLKO POSTOJE ZATUPLJENI LJUDI TO JE CUDO.Da li neko svarno misli da su francuski navijaci neduzno prebijeni,interesantno da pored toliko stranaca u Srbiji navijaci nasli bas njih da prebiju kakva slucajnost:)) A ako vam je svarno stalo do tih Francuza idite kod njih pa im se tamo SLIHTAJTE!!!!

anti franjevac

pre 14 godina

(S.A.R.S-pfc, 24. septembar 2009 00:46)

Cisto sumnjam da si ti spreman nekog da nateras u beg. U stvari, siguran sam da nisi nikad nikoga.
Sto se tice PAOK-a, cuti molim te. Ne evocira mi uspomene na vase "junacko povlacenje" pod krov Pionira.
Kad bi nas neko isterao sa severa, ja bi odselio na Mauricijus.

Cofi

pre 14 godina

E Sars cime se ti dicis,navijaci jednog kluba u Srbiji dosli da podrze klub iz druge drzave protiv kluba iz svoje zemlje.I sta je bilo?Svi su videli tu bruku,ali vasu BRUKU!

Beloved

pre 14 godina

@realista
O čemu ti čoveče govoriš dok se Bris Taton bori za život zaslugom vaših navijača !?!?!?!
I ti si našao da pričaš o tome ko bruka i kalja Srbiju. Zemljo otvori se, ko sve po tebi hoda !

MADAFAKA

pre 14 godina

Bravo decaci! Najvise me raduje sto ste tako ubedljivo odigrali pred praznim tribinama, sto je nemerljivo kada je u pitanju podizanje licnog samopouzdanja.
E, a sada na Vosu. Slutim da cete i tamo biti bez podrske Delija ako do vikenda u Negotinu, Vranju, Vrscu ili gde god na'vataju nekog provalnika sa pajserom koji se izjasnjava kao navijac Zvezde. A mozda i padne kisa u Burkini Faso.

Deponija

pre 14 godina

Zvezda zasluzuje dozivotno gasenje,

...

Korisniji bi bilo bilo sta drugo na tom mestu, pa i deponija.
(realista, 23. septembar 2009 20:53)


Majstore, deponija već postoji... nepunih 300 metara od Marakane.
Pozdravljaju te čiste Zekine i Bjekine ruke. Kao i navijači iste te deponije koji do sada na saldu imaju dva ubijena navijača drugih klubova (svetlećom raketom - CZ i metkom - Voša), i jednog nedužnog Francuza (metalna štangla preko aorte) koji se bori za život.
Da nećete možda VI da predstavljate Srbiju...?

S.A.R.S-pfc

pre 14 godina

@Dekicar
ti si car majke mi!
Neka bude da smo mi najbrzi navijaci,ali ti si definitivno i najbrzi i najjaci na tastaturi!
Bas bih voleo mali covece da te negde sretnem da ti pokazem kako bih te brzo dementovao u tvojim tvrdnjama o nasoj brzini-uh!
A o tome da smo jaki samo kad nas ima vise mi nije bas logicna,zar nema vas uvek i svuda najvise...i seti se utakmice zvezda-PAOK u Pioniru,odnos je bio 50 na 5 000----i sta bi?

iracionalista

pre 14 godina

@realista

Ma čime si ti zaslužio da okarakterišeš ko kalja čiju zemlju! Sramota, kakvih internet trolova ima. Tuga me obuzme za njima. Trgni se čoveče i nadji posao, devojku, to ti je moj prijateljski savet.

Niksicko pivo

pre 14 godina

(realista, 23. septembar 2009 20:53)

Tebe mama i tata baš nisu voleli, a?

popij pivo, mali čoveče.
(a vi kako te? psp, 23. septembar 2009 22:43)

da popij pivo al Niksicko :D

Dekicar

pre 14 godina

@ Darko kralj

U potpunosti se slazem sa tobom! Svako treba da odgovara za ono sto je uradio. Tako, partizan treba da odgovara za Dejana, koga ste kao poslednje p....e ubili u N. Sadu, za Acu Radovica, kga ste, takodje, kao p....e ubili raketom,za onu trudnicu koju ste prebili na Kalemegdanu dok ste prfoslavljali kupljenu titulu, pa za ovog nesrecnog Francuza.....
Mogao bih do ujutro ovako da nabrajam. U sustini, vidi se da nikada niste smeli "jedan na jedan" uvek ste bezali, zato vas i zovu, najbrzim navijacima u Srbiji...Vi samo smete sa zenama, decom i brojcano slabijima da se kacite. Treba osuditi svako nasilje, ali ako ce mo tako, onda, mali patlidzan, treba izbaciti iz lige na 50 godina!!

reketom protiv korupcije

pre 14 godina

@ realista (23.septembar 20:53)

Ajde brate ti veceras izadji na neki splav i veruj mi splav ce da potone koliko je teska tvoja ljubomora i zavist.

ds jagodina

pre 14 godina

Dushmani hotje da nas unishte i da te prodaju,ali im netje potji za rukom jer oni ne znaju!!Na severu svi,tvoji sinovi,zvezdo bez tebe,ne mogu zhiveti!!!

sale83 delije leskovac

pre 14 godina

Nadam se da nije neko od redara usao na teren ili bacio baklju, kaznice nas jos vise.O ZVEZDO, ZGAZI IH SVE, O ZVEZDO ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE

kalimero

pre 14 godina

sada ce gospoda pod patronatom velikog strumfa da nas kazne zbog sest golova i to bez prisustva publike, zato sto se ovo moze protumaciti kao atak na jedan trofej!

Rile 45

pre 14 godina

Svaka cast momci !!!

Ovo je najbolji odgovor na neshvatljivu odluku gospodina Jankovica da se gledaoci oteraju sa stadiona u domacim takmicenjima.

Huligani u zatvor - gledaoci na tribine !!!

Darko Kralj

pre 14 godina

Dekicare, vi samo glumite zrtvu, eto cak unapred. To je opravdanje ako osvojimo duplu krunu, koja nam se smesila u proteklim i smesice nam se narednih godina, ti ces onda da kazes Tole ovo, Tole ono. Mislim da si ipak svestan snage Partizane, ili bolje da kazem nemoci Zvezde, ipak su to igraci suvise mladi i slabi. A verujem i da si svestan da zasluzujete jos kazni, samo nemojte optuzivati druge za to, svako treba da snosi posledice za svoje postupke, u ovom slucaju vi.

Dekicar

pre 14 godina

Bravo momci!!
Svaka cast na pobedi uprkos atacima iz FSS.
Sad ce kao kaznu za ovu pobedu, da nam lupe jos neku zabranu, videcete. Nece se smiriti dok partizanu ne obezbede oba trofeja!

realista

pre 14 godina

Zvezda zasluzuje dozivotno gasenje, oduzimanje svih dobara koje su prisvojili, stadiona i tako dalje.
Stvarno bi nesto lepse videli u nekom Delta Maracana City-ju nego ovako konstantno neke gluposti od strane sada malog kluba iz Ljutice Bogdana.
Dokazacu da je mali, skrenucu paznju koje su to greske bile samo u skorije vreme, da ne pricamo o marifetlucima oko dovodjenja igraca u proslosti.
Pre neki mesec gostovao je Dinamo Tbilisi. Zvezda trazi (?) od UEFE da ispitaju igrace da li su dopingovani. To UEFA uradi kada ona odluci, ne moze da joj nalaze ni jedan klub.
Na toj utakmici, kao i protiv Rudara i Slavije, trener i igraci su se ponasali zaista nekorektno, dakle kao mali klub. Igraci glume, valjaju se, prgavi su, a isceniraju da protivnicki igrac dobije crveni karton, trener se sagne za loptu da doda protivniku, a zatim ga ispali, sutne 20 metara, onda padne. Huligani kradu po Ceskim pumpama i gde sve ne. Zatim taj po svemu sudeci mali klub nalozi policiji da zadrzava 1000 i nesto navijaca Slavije, da ne dodju na vreme na utakmicu, nisu ni dosli do kraja jer su isli zaobilaznim putevima, a nisu huligani, naglasavam.
I tako dalje.
Zato ne zasluzuje da kalja nasu drzavu.
Korisniji bi bilo bilo sta drugo na tom mestu, pa i deponija.

Cofi

pre 14 godina

Vau,bravo momci!Stameni,Ninkov,Vilota,Isah,Obric,Lazovic,Lekic,najbolji igraci u Zvezdi!Dobiti bilo koga 6:1 je za respekt,a kamoli jos ovako uz sastav koji nije puno igrao zajedno(a treba uvek da igra po meni,uz par standardnih),pa jos nimalo naivnu mladost iz Apatina sa kojom smo tesko izlazili na kraj prethodnih sezona,pa jos uz prazan stadion,stvarno momci svaka cast za veceras!Glavu gore i samo napred!

roman empire

pre 14 godina

Laganica, bez Lazetica i Isaha i sa Lekicem na klupi,sjajna igra pre svega Lazovica koji je napokon starter ove sezone,te Jevtica i Perovica.Najinteresantniji detalj utakmice su 2 dosudjena penala za goste, od kojih je samo prvi iskoristen a njega je skrivio Sreckovic...bas je bio sreckovic.
Mozda ce neko reci da je lako nabijati nase klubove u prvenstvu i kupu,pa zasto onda ostali ne pobedjuju tako lako.Pravi ispit zvezdine snage je vec za vikend,gde gostujemo Vosi,ali mislim da i u Novom Sadu ne bi trebali da izgubimo.Mislim da ce biti ili nereseno ili pobeda Zvezde.POZDRAV SVIM DELIJAMA!!!

Ha

pre 14 godina

Zvezda sa drugom postavom nacepala mladost xD , sta cemo tek vojvodini da uradimo sa prvom :D !!! SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI !!!
(Institucija, 23. septembar 2009 20:12)

Haha,ovo je neki grobar napisao pa da ispadne da je copy=paste...

A jeli

pre 14 godina

Za instituciju. Ovo tebi drugi tim


Crvena Zvezda: Stamenković, Ninkov, Savić, Vilotić, Srećković, Bogdanović, Nikolić, Blažić, Lazović, Jevtić i Perović.

Znaci li to da po tebi Lazovic,Lekic igraci koji su prvi tim a ovi ostali drugi.

Dekicar

pre 14 godina

Bravo momci!!
Svaka cast na pobedi uprkos atacima iz FSS.
Sad ce kao kaznu za ovu pobedu, da nam lupe jos neku zabranu, videcete. Nece se smiriti dok partizanu ne obezbede oba trofeja!

Dekicar

pre 14 godina

@ Darko kralj

U potpunosti se slazem sa tobom! Svako treba da odgovara za ono sto je uradio. Tako, partizan treba da odgovara za Dejana, koga ste kao poslednje p....e ubili u N. Sadu, za Acu Radovica, kga ste, takodje, kao p....e ubili raketom,za onu trudnicu koju ste prebili na Kalemegdanu dok ste prfoslavljali kupljenu titulu, pa za ovog nesrecnog Francuza.....
Mogao bih do ujutro ovako da nabrajam. U sustini, vidi se da nikada niste smeli "jedan na jedan" uvek ste bezali, zato vas i zovu, najbrzim navijacima u Srbiji...Vi samo smete sa zenama, decom i brojcano slabijima da se kacite. Treba osuditi svako nasilje, ali ako ce mo tako, onda, mali patlidzan, treba izbaciti iz lige na 50 godina!!

reketom protiv korupcije

pre 14 godina

@ realista (23.septembar 20:53)

Ajde brate ti veceras izadji na neki splav i veruj mi splav ce da potone koliko je teska tvoja ljubomora i zavist.

roman empire

pre 14 godina

Laganica, bez Lazetica i Isaha i sa Lekicem na klupi,sjajna igra pre svega Lazovica koji je napokon starter ove sezone,te Jevtica i Perovica.Najinteresantniji detalj utakmice su 2 dosudjena penala za goste, od kojih je samo prvi iskoristen a njega je skrivio Sreckovic...bas je bio sreckovic.
Mozda ce neko reci da je lako nabijati nase klubove u prvenstvu i kupu,pa zasto onda ostali ne pobedjuju tako lako.Pravi ispit zvezdine snage je vec za vikend,gde gostujemo Vosi,ali mislim da i u Novom Sadu ne bi trebali da izgubimo.Mislim da ce biti ili nereseno ili pobeda Zvezde.POZDRAV SVIM DELIJAMA!!!

Niksicko pivo

pre 14 godina

(realista, 23. septembar 2009 20:53)

Tebe mama i tata baš nisu voleli, a?

popij pivo, mali čoveče.
(a vi kako te? psp, 23. septembar 2009 22:43)

da popij pivo al Niksicko :D

Rile 45

pre 14 godina

Svaka cast momci !!!

Ovo je najbolji odgovor na neshvatljivu odluku gospodina Jankovica da se gledaoci oteraju sa stadiona u domacim takmicenjima.

Huligani u zatvor - gledaoci na tribine !!!

iracionalista

pre 14 godina

@realista

Ma čime si ti zaslužio da okarakterišeš ko kalja čiju zemlju! Sramota, kakvih internet trolova ima. Tuga me obuzme za njima. Trgni se čoveče i nadji posao, devojku, to ti je moj prijateljski savet.

Deponija

pre 14 godina

Zvezda zasluzuje dozivotno gasenje,

...

Korisniji bi bilo bilo sta drugo na tom mestu, pa i deponija.
(realista, 23. septembar 2009 20:53)


Majstore, deponija već postoji... nepunih 300 metara od Marakane.
Pozdravljaju te čiste Zekine i Bjekine ruke. Kao i navijači iste te deponije koji do sada na saldu imaju dva ubijena navijača drugih klubova (svetlećom raketom - CZ i metkom - Voša), i jednog nedužnog Francuza (metalna štangla preko aorte) koji se bori za život.
Da nećete možda VI da predstavljate Srbiju...?

kalimero

pre 14 godina

sada ce gospoda pod patronatom velikog strumfa da nas kazne zbog sest golova i to bez prisustva publike, zato sto se ovo moze protumaciti kao atak na jedan trofej!

Ha

pre 14 godina

Zvezda sa drugom postavom nacepala mladost xD , sta cemo tek vojvodini da uradimo sa prvom :D !!! SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI !!!
(Institucija, 23. septembar 2009 20:12)

Haha,ovo je neki grobar napisao pa da ispadne da je copy=paste...

sale83 delije leskovac

pre 14 godina

Nadam se da nije neko od redara usao na teren ili bacio baklju, kaznice nas jos vise.O ZVEZDO, ZGAZI IH SVE, O ZVEZDO ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE

ds jagodina

pre 14 godina

Dushmani hotje da nas unishte i da te prodaju,ali im netje potji za rukom jer oni ne znaju!!Na severu svi,tvoji sinovi,zvezdo bez tebe,ne mogu zhiveti!!!

Cofi

pre 14 godina

Vau,bravo momci!Stameni,Ninkov,Vilota,Isah,Obric,Lazovic,Lekic,najbolji igraci u Zvezdi!Dobiti bilo koga 6:1 je za respekt,a kamoli jos ovako uz sastav koji nije puno igrao zajedno(a treba uvek da igra po meni,uz par standardnih),pa jos nimalo naivnu mladost iz Apatina sa kojom smo tesko izlazili na kraj prethodnih sezona,pa jos uz prazan stadion,stvarno momci svaka cast za veceras!Glavu gore i samo napred!

Beloved

pre 14 godina

@realista
O čemu ti čoveče govoriš dok se Bris Taton bori za život zaslugom vaših navijača !?!?!?!
I ti si našao da pričaš o tome ko bruka i kalja Srbiju. Zemljo otvori se, ko sve po tebi hoda !

realista

pre 14 godina

Zvezda zasluzuje dozivotno gasenje, oduzimanje svih dobara koje su prisvojili, stadiona i tako dalje.
Stvarno bi nesto lepse videli u nekom Delta Maracana City-ju nego ovako konstantno neke gluposti od strane sada malog kluba iz Ljutice Bogdana.
Dokazacu da je mali, skrenucu paznju koje su to greske bile samo u skorije vreme, da ne pricamo o marifetlucima oko dovodjenja igraca u proslosti.
Pre neki mesec gostovao je Dinamo Tbilisi. Zvezda trazi (?) od UEFE da ispitaju igrace da li su dopingovani. To UEFA uradi kada ona odluci, ne moze da joj nalaze ni jedan klub.
Na toj utakmici, kao i protiv Rudara i Slavije, trener i igraci su se ponasali zaista nekorektno, dakle kao mali klub. Igraci glume, valjaju se, prgavi su, a isceniraju da protivnicki igrac dobije crveni karton, trener se sagne za loptu da doda protivniku, a zatim ga ispali, sutne 20 metara, onda padne. Huligani kradu po Ceskim pumpama i gde sve ne. Zatim taj po svemu sudeci mali klub nalozi policiji da zadrzava 1000 i nesto navijaca Slavije, da ne dodju na vreme na utakmicu, nisu ni dosli do kraja jer su isli zaobilaznim putevima, a nisu huligani, naglasavam.
I tako dalje.
Zato ne zasluzuje da kalja nasu drzavu.
Korisniji bi bilo bilo sta drugo na tom mestu, pa i deponija.

Darko Kralj

pre 14 godina

Dekicare, vi samo glumite zrtvu, eto cak unapred. To je opravdanje ako osvojimo duplu krunu, koja nam se smesila u proteklim i smesice nam se narednih godina, ti ces onda da kazes Tole ovo, Tole ono. Mislim da si ipak svestan snage Partizane, ili bolje da kazem nemoci Zvezde, ipak su to igraci suvise mladi i slabi. A verujem i da si svestan da zasluzujete jos kazni, samo nemojte optuzivati druge za to, svako treba da snosi posledice za svoje postupke, u ovom slucaju vi.

Cofi

pre 14 godina

E Sars cime se ti dicis,navijaci jednog kluba u Srbiji dosli da podrze klub iz druge drzave protiv kluba iz svoje zemlje.I sta je bilo?Svi su videli tu bruku,ali vasu BRUKU!

MADAFAKA

pre 14 godina

Bravo decaci! Najvise me raduje sto ste tako ubedljivo odigrali pred praznim tribinama, sto je nemerljivo kada je u pitanju podizanje licnog samopouzdanja.
E, a sada na Vosu. Slutim da cete i tamo biti bez podrske Delija ako do vikenda u Negotinu, Vranju, Vrscu ili gde god na'vataju nekog provalnika sa pajserom koji se izjasnjava kao navijac Zvezde. A mozda i padne kisa u Burkini Faso.

anti franjevac

pre 14 godina

(S.A.R.S-pfc, 24. septembar 2009 00:46)

Cisto sumnjam da si ti spreman nekog da nateras u beg. U stvari, siguran sam da nisi nikad nikoga.
Sto se tice PAOK-a, cuti molim te. Ne evocira mi uspomene na vase "junacko povlacenje" pod krov Pionira.
Kad bi nas neko isterao sa severa, ja bi odselio na Mauricijus.

A jeli

pre 14 godina

Za instituciju. Ovo tebi drugi tim


Crvena Zvezda: Stamenković, Ninkov, Savić, Vilotić, Srećković, Bogdanović, Nikolić, Blažić, Lazović, Jevtić i Perović.

Znaci li to da po tebi Lazovic,Lekic igraci koji su prvi tim a ovi ostali drugi.

S.A.R.S-pfc

pre 14 godina

@Dekicar
ti si car majke mi!
Neka bude da smo mi najbrzi navijaci,ali ti si definitivno i najbrzi i najjaci na tastaturi!
Bas bih voleo mali covece da te negde sretnem da ti pokazem kako bih te brzo dementovao u tvojim tvrdnjama o nasoj brzini-uh!
A o tome da smo jaki samo kad nas ima vise mi nije bas logicna,zar nema vas uvek i svuda najvise...i seti se utakmice zvezda-PAOK u Pioniru,odnos je bio 50 na 5 000----i sta bi?

Milan99191

pre 14 godina

kOLKO POSTOJE ZATUPLJENI LJUDI TO JE CUDO.Da li neko svarno misli da su francuski navijaci neduzno prebijeni,interesantno da pored toliko stranaca u Srbiji navijaci nasli bas njih da prebiju kakva slucajnost:)) A ako vam je svarno stalo do tih Francuza idite kod njih pa im se tamo SLIHTAJTE!!!!

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Za instituciju. Ovo tebi drugi tim


Crvena Zvezda: Stamenković, Ninkov, Savić, Vilotić, Srećković, Bogdanović, Nikolić, Blažić, Lazović, Jevtić i Perović.

Znaci li to da po tebi Lazovic,Lekic igraci koji su prvi tim a ovi ostali drugi.
(A jeli, 23. septembar 2009 20:44)

Pizon je odmorio:
Djordjevica,umesto njega je igro Savic
Vasiljevic,umesto njega igro Sreckovic,ali posto je Ignjatijevic povredjen Vasiljevic ce poceti u Novom Sadu.
Mohamed Aval Isah je odmoren.
Lazetic isto nije igro.
Lekic nije igro,ali on nece igrati u Novom Sadu pa je Pizon iskoristio priliku da uigra Perovica i Jevtica.Takodje Ninkov je igro,jer je fizicki spreman i za ovu utakmicu i za Vosu da odigra 90min.na visokom nivou,takodje i Stameni-macka je igro,jer ne utice ovaj mec na njega,on ce takodje odigrati i protiv Vose lagano.
Mali Lazovic je pokazo da je veliki potencijal 2 gola i asistencija,mali razbija!

realista

pre 14 godina

Zvezda zasluzuje dozivotno gasenje, oduzimanje svih dobara koje su prisvojili, stadiona i tako dalje.
Stvarno bi nesto lepse videli u nekom Delta Maracana City-ju nego ovako konstantno neke gluposti od strane sada malog kluba iz Ljutice Bogdana.
Dokazacu da je mali, skrenucu paznju koje su to greske bile samo u skorije vreme, da ne pricamo o marifetlucima oko dovodjenja igraca u proslosti.
Pre neki mesec gostovao je Dinamo Tbilisi. Zvezda trazi (?) od UEFE da ispitaju igrace da li su dopingovani. To UEFA uradi kada ona odluci, ne moze da joj nalaze ni jedan klub.
Na toj utakmici, kao i protiv Rudara i Slavije, trener i igraci su se ponasali zaista nekorektno, dakle kao mali klub. Igraci glume, valjaju se, prgavi su, a isceniraju da protivnicki igrac dobije crveni karton, trener se sagne za loptu da doda protivniku, a zatim ga ispali, sutne 20 metara, onda padne. Huligani kradu po Ceskim pumpama i gde sve ne. Zatim taj po svemu sudeci mali klub nalozi policiji da zadrzava 1000 i nesto navijaca Slavije, da ne dodju na vreme na utakmicu, nisu ni dosli do kraja jer su isli zaobilaznim putevima, a nisu huligani, naglasavam.
I tako dalje.
Zato ne zasluzuje da kalja nasu drzavu.
Korisniji bi bilo bilo sta drugo na tom mestu, pa i deponija.

Darko Kralj

pre 14 godina

Dekicare, vi samo glumite zrtvu, eto cak unapred. To je opravdanje ako osvojimo duplu krunu, koja nam se smesila u proteklim i smesice nam se narednih godina, ti ces onda da kazes Tole ovo, Tole ono. Mislim da si ipak svestan snage Partizane, ili bolje da kazem nemoci Zvezde, ipak su to igraci suvise mladi i slabi. A verujem i da si svestan da zasluzujete jos kazni, samo nemojte optuzivati druge za to, svako treba da snosi posledice za svoje postupke, u ovom slucaju vi.

Dekicar

pre 14 godina

Bravo momci!!
Svaka cast na pobedi uprkos atacima iz FSS.
Sad ce kao kaznu za ovu pobedu, da nam lupe jos neku zabranu, videcete. Nece se smiriti dok partizanu ne obezbede oba trofeja!

S.A.R.S-pfc

pre 14 godina

@Dekicar
ti si car majke mi!
Neka bude da smo mi najbrzi navijaci,ali ti si definitivno i najbrzi i najjaci na tastaturi!
Bas bih voleo mali covece da te negde sretnem da ti pokazem kako bih te brzo dementovao u tvojim tvrdnjama o nasoj brzini-uh!
A o tome da smo jaki samo kad nas ima vise mi nije bas logicna,zar nema vas uvek i svuda najvise...i seti se utakmice zvezda-PAOK u Pioniru,odnos je bio 50 na 5 000----i sta bi?

A jeli

pre 14 godina

Za instituciju. Ovo tebi drugi tim


Crvena Zvezda: Stamenković, Ninkov, Savić, Vilotić, Srećković, Bogdanović, Nikolić, Blažić, Lazović, Jevtić i Perović.

Znaci li to da po tebi Lazovic,Lekic igraci koji su prvi tim a ovi ostali drugi.

Rile 45

pre 14 godina

Svaka cast momci !!!

Ovo je najbolji odgovor na neshvatljivu odluku gospodina Jankovica da se gledaoci oteraju sa stadiona u domacim takmicenjima.

Huligani u zatvor - gledaoci na tribine !!!

roman empire

pre 14 godina

Laganica, bez Lazetica i Isaha i sa Lekicem na klupi,sjajna igra pre svega Lazovica koji je napokon starter ove sezone,te Jevtica i Perovica.Najinteresantniji detalj utakmice su 2 dosudjena penala za goste, od kojih je samo prvi iskoristen a njega je skrivio Sreckovic...bas je bio sreckovic.
Mozda ce neko reci da je lako nabijati nase klubove u prvenstvu i kupu,pa zasto onda ostali ne pobedjuju tako lako.Pravi ispit zvezdine snage je vec za vikend,gde gostujemo Vosi,ali mislim da i u Novom Sadu ne bi trebali da izgubimo.Mislim da ce biti ili nereseno ili pobeda Zvezde.POZDRAV SVIM DELIJAMA!!!

Dekicar

pre 14 godina

@ Darko kralj

U potpunosti se slazem sa tobom! Svako treba da odgovara za ono sto je uradio. Tako, partizan treba da odgovara za Dejana, koga ste kao poslednje p....e ubili u N. Sadu, za Acu Radovica, kga ste, takodje, kao p....e ubili raketom,za onu trudnicu koju ste prebili na Kalemegdanu dok ste prfoslavljali kupljenu titulu, pa za ovog nesrecnog Francuza.....
Mogao bih do ujutro ovako da nabrajam. U sustini, vidi se da nikada niste smeli "jedan na jedan" uvek ste bezali, zato vas i zovu, najbrzim navijacima u Srbiji...Vi samo smete sa zenama, decom i brojcano slabijima da se kacite. Treba osuditi svako nasilje, ali ako ce mo tako, onda, mali patlidzan, treba izbaciti iz lige na 50 godina!!

kalimero

pre 14 godina

sada ce gospoda pod patronatom velikog strumfa da nas kazne zbog sest golova i to bez prisustva publike, zato sto se ovo moze protumaciti kao atak na jedan trofej!

Ha

pre 14 godina

Zvezda sa drugom postavom nacepala mladost xD , sta cemo tek vojvodini da uradimo sa prvom :D !!! SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI !!!
(Institucija, 23. septembar 2009 20:12)

Haha,ovo je neki grobar napisao pa da ispadne da je copy=paste...

sale83 delije leskovac

pre 14 godina

Nadam se da nije neko od redara usao na teren ili bacio baklju, kaznice nas jos vise.O ZVEZDO, ZGAZI IH SVE, O ZVEZDO ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE

ds jagodina

pre 14 godina

Dushmani hotje da nas unishte i da te prodaju,ali im netje potji za rukom jer oni ne znaju!!Na severu svi,tvoji sinovi,zvezdo bez tebe,ne mogu zhiveti!!!

reketom protiv korupcije

pre 14 godina

@ realista (23.septembar 20:53)

Ajde brate ti veceras izadji na neki splav i veruj mi splav ce da potone koliko je teska tvoja ljubomora i zavist.

iracionalista

pre 14 godina

@realista

Ma čime si ti zaslužio da okarakterišeš ko kalja čiju zemlju! Sramota, kakvih internet trolova ima. Tuga me obuzme za njima. Trgni se čoveče i nadji posao, devojku, to ti je moj prijateljski savet.

Beloved

pre 14 godina

@realista
O čemu ti čoveče govoriš dok se Bris Taton bori za život zaslugom vaših navijača !?!?!?!
I ti si našao da pričaš o tome ko bruka i kalja Srbiju. Zemljo otvori se, ko sve po tebi hoda !

Niksicko pivo

pre 14 godina

(realista, 23. septembar 2009 20:53)

Tebe mama i tata baš nisu voleli, a?

popij pivo, mali čoveče.
(a vi kako te? psp, 23. septembar 2009 22:43)

da popij pivo al Niksicko :D

Deponija

pre 14 godina

Zvezda zasluzuje dozivotno gasenje,

...

Korisniji bi bilo bilo sta drugo na tom mestu, pa i deponija.
(realista, 23. septembar 2009 20:53)


Majstore, deponija već postoji... nepunih 300 metara od Marakane.
Pozdravljaju te čiste Zekine i Bjekine ruke. Kao i navijači iste te deponije koji do sada na saldu imaju dva ubijena navijača drugih klubova (svetlećom raketom - CZ i metkom - Voša), i jednog nedužnog Francuza (metalna štangla preko aorte) koji se bori za život.
Da nećete možda VI da predstavljate Srbiju...?

MADAFAKA

pre 14 godina

Bravo decaci! Najvise me raduje sto ste tako ubedljivo odigrali pred praznim tribinama, sto je nemerljivo kada je u pitanju podizanje licnog samopouzdanja.
E, a sada na Vosu. Slutim da cete i tamo biti bez podrske Delija ako do vikenda u Negotinu, Vranju, Vrscu ili gde god na'vataju nekog provalnika sa pajserom koji se izjasnjava kao navijac Zvezde. A mozda i padne kisa u Burkini Faso.

Cofi

pre 14 godina

Vau,bravo momci!Stameni,Ninkov,Vilota,Isah,Obric,Lazovic,Lekic,najbolji igraci u Zvezdi!Dobiti bilo koga 6:1 je za respekt,a kamoli jos ovako uz sastav koji nije puno igrao zajedno(a treba uvek da igra po meni,uz par standardnih),pa jos nimalo naivnu mladost iz Apatina sa kojom smo tesko izlazili na kraj prethodnih sezona,pa jos uz prazan stadion,stvarno momci svaka cast za veceras!Glavu gore i samo napred!

anti franjevac

pre 14 godina

(S.A.R.S-pfc, 24. septembar 2009 00:46)

Cisto sumnjam da si ti spreman nekog da nateras u beg. U stvari, siguran sam da nisi nikad nikoga.
Sto se tice PAOK-a, cuti molim te. Ne evocira mi uspomene na vase "junacko povlacenje" pod krov Pionira.
Kad bi nas neko isterao sa severa, ja bi odselio na Mauricijus.

Cofi

pre 14 godina

E Sars cime se ti dicis,navijaci jednog kluba u Srbiji dosli da podrze klub iz druge drzave protiv kluba iz svoje zemlje.I sta je bilo?Svi su videli tu bruku,ali vasu BRUKU!

Milan99191

pre 14 godina

kOLKO POSTOJE ZATUPLJENI LJUDI TO JE CUDO.Da li neko svarno misli da su francuski navijaci neduzno prebijeni,interesantno da pored toliko stranaca u Srbiji navijaci nasli bas njih da prebiju kakva slucajnost:)) A ako vam je svarno stalo do tih Francuza idite kod njih pa im se tamo SLIHTAJTE!!!!

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Za instituciju. Ovo tebi drugi tim


Crvena Zvezda: Stamenković, Ninkov, Savić, Vilotić, Srećković, Bogdanović, Nikolić, Blažić, Lazović, Jevtić i Perović.

Znaci li to da po tebi Lazovic,Lekic igraci koji su prvi tim a ovi ostali drugi.
(A jeli, 23. septembar 2009 20:44)

Pizon je odmorio:
Djordjevica,umesto njega je igro Savic
Vasiljevic,umesto njega igro Sreckovic,ali posto je Ignjatijevic povredjen Vasiljevic ce poceti u Novom Sadu.
Mohamed Aval Isah je odmoren.
Lazetic isto nije igro.
Lekic nije igro,ali on nece igrati u Novom Sadu pa je Pizon iskoristio priliku da uigra Perovica i Jevtica.Takodje Ninkov je igro,jer je fizicki spreman i za ovu utakmicu i za Vosu da odigra 90min.na visokom nivou,takodje i Stameni-macka je igro,jer ne utice ovaj mec na njega,on ce takodje odigrati i protiv Vose lagano.
Mali Lazovic je pokazo da je veliki potencijal 2 gola i asistencija,mali razbija!