Sreda, 02.09.2009.

15:58

Milijaš: "Nećemo izgoreti od želje"

Reprezentativac Srbije Nenad Milijaš rekao je da selekciju Francuske ne treba ni potceniti ni preceniti i da će ekipa dati sve od sebe da se približi Mondijalu.

Izvor: B92

Milijaš: "Neæemo izgoreti od želje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Delija Prag

pre 14 godina

Ima ovde ovih sto im se ne svidja sto 90% igraca je iz crveno bele porodice.KOMPLEKSI,KOMPLEKSI,KOMPLEKSI. Zamislite Spance da se prepiru ko je iz Barse a ko iz Reala. Vecina vas nije presla granicu i nije imala prilike da gleda ni jedan medjunarodni reprezentativni susret a da nije Srbija ili da procita (barem preko neta)
inostranu stampu i da vidi kako se javnost odnosi prema nacionalnoj selekciji. A sta ocekujem a ne bih voleo da opet pokazemo svoj primitivizam prilikom intoniranju himne francuske i salve zvizduka

burn brightly

pre 14 godina

Ti nećeš sigurno, btw nije ti mesto u reprezentaciji Nenade Milijašu, ali to je samo jedan od milion apsurda u srpskom fudbalu.

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Bivsi kosarkas Nisam taj komentar napisala samo zato da bih komentarisala komentar nekog grobara i ako nisi dobro procitao moj komentar,ja nisam napisala da ste VI u zivotu videli sport samo na B92,nego sam komentarisala doticnog! Ja ti necu pricati kako je u svlacionici jer vidim da si se potpisao kao BIVSI KOSARKAS,mada mi to daje za pravo da pomislim da si se sportom bavio vise kao amater,a ne profesionalno,no sve jedno,kao sportista znas sta kako izgleda biti deo ekipe ,samim tim i dogovora iz svlacionice.Zato,prvo procitaj moj komentar,jedino sto mi je zasmetalo,jeste sto i kada nemamo nista lose da pisemo o nasim sportistima ovom prilikom fudbalerima,mi cemo naci makar neku sitnicu samo da bi nekoga ismejavali,kao sto je taj lik pokusao da bude duhovit,ono kao:Pazi kada je Kuzmanovic,zamislite....Eto,samo toliko!

CCCCrbin

pre 14 godina

ja stvarno neznam zasto b92 neobljavljuje skoro nijedan moj komentar jer nikoga nisam ni vredjao ni napadao.sigurno sada gledam previse daleko ali bi se mi stvarno morali zabrinuti.nemislim sada na utakmicu sa francuzima.nego sta ako se stvarno kvalifikujemo i ako na sp-u napravimo neki zapazen rezultat?strah me je da ce posle svetskoga prvenstva antic da ode sa klupe.mislim da bi antic trebao da ostane selektor cak i u slucaju da se neplasiramo na sp.setitese ivice osima i on je propustio ep u nemackoj 88 godine ali je i dalje ostao na funkciji.kako god bilo mislim da ce antic posle svetskoga prvenstva da ode i onda imamo jedan veliki problem.koga postaviti na to anticevo mesto? evo par kandidata.milutinovic sigurno nece on je vec nekoliko puta odbijao da bude selektor.on je trenutno uz antica jedini nas trener koji nesto vredi.ajde tu je i dujkovic samo neverujem da bi on neki ozbiljan rezultat mogao da napravi u narednim kvalifikacijama.ko jos preostaje?strah me samo da neuzmu nekoga iz one slavne generacije kao savicevica nekada ili djukica.koji nema ni iskustvo a vec sedne na klupu i zbog takvog nekoga propustimo opet takmicenje.tu su jos naravno i ljupko petrovic i tumbakovic i kosanovic samo ako bi jedan od njih trojice postao selektor onda ce nam rezultati gori biti nego pod savicevicem.nemogu da verujem da mi srbi nemamo jedno 5-6 kvalitetnih trenera koji bi se mogli zamisliti za selektorski poso.znam da to nema veze sada sa utakmicom protiv francuza ali smo ipak mi tu gde smo bas zato sto imamo coveka za selektora koji zna svoj poso.a ja se plasim da ce posle sp nebitno dali napravili neki rezultat ili ne doci koji ce nas vratiti nekoliko godina unazad.sto se igraca tice zato netrebamo da brinemo.tu su mladi a vec sada dobri igraci subotic,kacar,kuzmanovic,sulejmani pa cak i tosic je mnogo napredovao odkada je u manchesteru.pa onda jankovic,krasic,ivanovic.a onda ce sigurno u nekome periodu da zaigraju za rep.i rajkovic,ljajic,aleksic itd.igrackog kvaliteta imamo ali sto se trenera tice crno nam se pise.mozda bi bilo resenje stranca dovesti ali clemente je vec imao neuspeh sa nama a jedan od razloga je to sto nije znao srpski mentalitet ili ga je barem podcenio ono nase lako cemo itd.

.

pre 14 godina

Bas mi je zao sto nismo slozni kao navijaci. Gadi mi se bezrazlozno pljuvanje nekih igraca.

Stojkovic,Stankovic,Milijas,Jankovic,Pantelic,Zigic...a sve dobri momci i odlicni igraci.

PA DOKLE BRE VISE?!
(Frusciante, 2. septembar 2009 16:28)


Zaboravio sam da dodam- ne samo kosarka, isto vazi i za vaterpolo kada su zvezdni navijaci kritikovali i takoreci navijali protiv nas na prvenstvu (zato sto su "grobari grobari srpskog vaterpola"), a znamo sta je na kraju bilo.

BOND

pre 14 godina

Nadam se da ce Rumuni da odrade za nas jer mi kakvi smo bojim se da ne uprskamo je poznat je nas mentalitet.Anticu radi samo na psihi jer to nas je kostalo kroz istoriju ovako vaznih meceva,i kompleks da u zadnjih nekolko godina nismo dobili top repku tipa Francuska,Englesaka,Nemacka,Spanija,Holandija,Italija i da ne nabrajam dalje.A Milijasu ti sine na klupu i kad udjes u igru potrci i nevucraj se po terenu jer sad si se prodao u Englesku zahvaljujuci igranju u repki morali smo da trpimo tvoju kilavu igru sad u znak zahvalnoti leti po terenu ako te pusti Antara.

Michel

pre 14 godina

Milan Lalkovič(ć)

Datum i mesto rodjenja 9.12.1992 u Košicama
Visina/težina: 174cm 64kg

Fudbalski uzori: Lionel Messi, Theo Wallcott, Scott Sinclair, Bojan Krkić, Giovanni Dos Santos

Lalković nastupa za mladje selekcije Slovačke, ima slovačko i srpsko državljanstvo.I Zdravko Kuzmanović je bio kapiten mlade selekcije švajcarske, rodjen je tamo, a ipak igra za nas.Mogli bi Bane i Matić malo da mu pričaju o Srbiji, da odabere nas dok ne bude kasno.Mali je veliki talenat, 2007. je prešao iz Košica u Čelzi.Posle braće Matić, Milinkovića, mogli bi da dobijemo još jednog reprezentativca iz Slovačke.

Michel

pre 14 godina

# svaka cast kuzmanovicu...odabrao je srbiju...prosle nedelje gledao sam verder i cuo kako marko marin pcuje na srpskom,nema veze ali steta sto ne igra za srbiju...treba sve ciniti da srpska deca zaigraju za nasu ekipu...Nikola Sarić(1991.), napadač, klub Liverpul, ima dansko državljanstvo
Milan Lalković(1992.), ofanzivni vezni, klub Čelzi, ima slovačko državljanstvo.
Zašto Nikon Jevtić(1993.) više ne dobija poziv, zašto je zapostavljen Alen Stevanović(1991.), ofanzivni vezni, igrač milanskog Intera...
(ljubisa, 2. septembar 2009 16:19)


Naš savez ne bi smeo da dozvoli da nam pored Krkića(Španija), Dragovića i Arnautovića(Austrija) izmaknu još neki talentovani igrači.Na primer
Nikola Sarić(1991.), napadač, klub Liverpul, ima dansko državljanstvo
Milan Lalković(1992.), ofanzivni vezni, klub Čelzi, ima slovačko državljanstvo.
Zašto Nikon Jevtić(1993.) više ne dobija poziv, zašto je zapostavljen Alen Stevanović(1991.), ofanzivni vezni, igrač milanskog Intera?
(Michel, 2. septembar 2009 00:23)
Preporučujem (+62)
Ne preporučujem (0)
Šta je ovo

ljubiša kopiraš me, a?

Milan Lalković ima i srpsko i slovačko državljanstvo!!!

nikola

pre 14 godina

Bas mi je zao sto nismo slozni kao navijaci. Gadi mi se bezrazlozno pljuvanje nekih igraca.

Stojkovic,Stankovic,Milijas,Jankovic,Pantelic,Zigic...a sve dobri momci i odlicni igraci.

PA DOKLE BRE VISE?!
(Frusciante, 2. septembar 2009 16:28)


Otprilike nesto slicno kao u kosarci.Ajde to ti meni objasni da Zvezdini navijaci maltene prizeljkuju neuspeh nase reprezentacije na EP.

Lanejovanovic

pre 14 godina

Stanković: Nemojte nam otežavati, ne zviždite francuskoj himni

Kapiten reprezentacija Srbije apeluje na navijače pred kvalifikacionu utakmicu za SP protiv Francuske.

Naš kapiten apeluje na navijače da ne provociraju reakciju Francuza, zviždanjem Marseljezi. On dodaje da "orlovi" nisu zaslužili da nekim nefudbalskim sredstvima budu sprečeni da stignu tamo gde im je mesto, na SP.

Dejan Stanković je među prvima juče stigao u Kovilovo, kapiten je dočekivao ostale „orlove“. Odlično je raspoložen nakon velike pobede i sjajnog gola u „Derbiju dela Madonina“.

- "Sve držimo u svojim rukama, svako ko igra fudbal sanja upravo ovakve mečeve. Pred gostovanje na Marakani, Francuze čekaju Rumuni i svakako da bi bilo sjajno da taj meč bude završen bez pobednika", kaže naš kapiten.

On apeluje na navijače da ne zvižde himni.

- "Ne bi trebalo da isprovociramo njihovu reakciju. Mi nismo zaslužili da navijači naprave takvu glupost. Budite nam podrška, ne morate ni da slušate Marseljezu, ali nemojte da zviždite“, apeluje Stanković koji je trebovao više od 100 ulaznica za svoju porodicu i prijatelje.

bivsi kosarkas

pre 14 godina

(ZVEZDASICA, 2. septembar 2009 21:58)

A da je to napisao neki tvoj delija kladim se da mu ne bi nista rekla. Ajde nas nauci molim te kako je to u svlacionici posto mi nikad nista nismo trenirali, izgleda da si samo ti pa ajde nas malo prosvetli molim te...

Tipo

pre 14 godina

@ 5. Ljubisa,
Covece otkud ti znas za ovog Lalkovica, pogledao sam klip, mali je strava! Da li je on stvarno nash, jer ima i Slovaka sa imenom Milan a ovo mi Lalkovic malo cudno, vidim da ima cg.-aca Lalkovica! AKo znas nesto vise o njegovom poreklu, voleo bih znati...
A da jeste ekstremno talentovan i brz, nema zbora. Daj boze da se prikljuci srpskom nacionalnom korpusu , mislim fudbalskom imali bi mi za koju godinu svoga Sevcenka!

etxeberria

pre 14 godina

Ljubisa po cemu si ti zakljucio da je lalkovic iz celsija srbin?? Ako si samo po imenu onda si malo pogresio, posto je Milan cesko ime, a Lalkovic je prezime koje moze da nosi bilo koji Sloven. Nazalost mali je Slovak.

ZVEZDASICA

pre 14 godina

POGREBNIK FROM NI Vidi se da u zivotu nisi trenirao nista i da ti je jedina sportska aktivnost:B92 SPORT!!! Nadam se da si sa ovim komentarom hteo samo da ISPADNES duhovit!!Jer ako mislis da se to tako radi kako ti zamisljas:Svlacionica,Mutu pricao o Kuzmanovicevim recima......Znas izmedju sportista se cesto i to vrlo cesta vode ragovori kao sto je kuzmanovic pricao u intervjuu,i u ekipnim i u pojedinacnim i to je nesto sasvim normalno,cak i ako druga strana nema igra mec bez rezultatskog znacaja moze da igra kao da joj od toga zavisi mnogo toga bas zbog takvih stvari.U ovom slucaju Mutuu nije potrebna Kuzmanoviceva molba da pruze maksimum jer barem na papiru i Rumuni imaju joj kakve takve sanse.Zato se neopterecuj sa slikom kako ih Mutu moli zbog Kuzmanovica,bolje bi ti bilo da i pametnije da si napisao:Lep potez Kuzmanovica,vidi se da momci imaju ogromnu zelju da.....Ali dobro,bar si bio duhovit....Kako za koga!!

utzo

pre 14 godina

[link]
[link]

Naravno to je tek pocetak,ali ako postoji volja i zelja...
(Bratsvo i Jedinstvo CCCC, 2. septembar 2009 17:30)

Odlicno je za pocetak! Sad samo jos da informisemo 50-ak hiljada ljudi i ima da grmi :)
Moglo bi da se pusta na stadionima pre utakmica ili na poluvremenu, ili nek neko otpeva, ali navijacki normalno, pa da se vrti na tv-u.

jedna jedina nepobediva moja ljubavi

pre 14 godina

Bas mi je zao sto nismo slozni kao navijaci. Gadi mi se bezrazlozno pljuvanje nekih igraca.

Stojkovic,Stankovic,Milijas,Jankovic,Pantelic,Zigic...a sve dobri momci i odlicni igraci.

PA DOKLE BRE VISE?!
(Frusciante, 2. septembar 2009 16:28)

Nema to veze sa njihovom igrom druže, ti što ih pljuju rade to zbog trauma koje su im napravili igrajući za klub koji oni ne vole.

kike

pre 14 godina

Mislim da bi Ninkovic trebao igrati mjesto Milijasa, jer je on nesto najblize playu sto imamo u ovom momentu.Cak mislim da igra playa u Dinamu sad kad je Alijev povrijedzen.Treba neko u sredini veze ko je u stanju povuci loptu vise od dva koraka,a to Milijas nije.Prodze krdo puzeva dok se okrene, a nije u stanju da zadrzi loptu.Ne znam , mozda grijesim ,ali sam stekao dojam da je vezni red puno tecniji kad nema Milijasa.To se pokazalo protiv Svedske i JARa,gdje je uspostavljena dominacija, pa je red da se to oproba i u kvalifikacijama.

dragovan

pre 14 godina

napred majstori,nejveca utakmica u vasim karijerama!Vas 11 na terenu i nas 50 000 na tribinama kada ostavimo srce ma MARAKANI nemoguce je da nas iko dobije!!!Jos nesto...Voleo bih kada bude himna BOZE PRAVDE da je ne peva Oliver Njego nego da je pevaju samo navijaci!Covek peva odlicno,tu nema dileme,ali od njega se ne cuje vise niko!!!Mislim da ce Francuzima vise da se ledikrv u zilama kada cuje himnu iz 50 000 grla nego samo iz jednog!

DALIBOR_AUS

pre 14 godina

Jojj sta bih dao da prisustujem utakmici Srbija-Francuska! Puno pozdrava svim srpskim navijacima iz daleke australije, bicemo uz vas na malom ekranu :)

marko-nbg

pre 14 godina

E bas bi bilo kul kada bi se smislile navijacke pesme za reprezentaciju. Ne mislim na one kretenke dzinglove nego prave navijacke kao za klubove. Moglo bi da se poradi na tome.
(utzo, 2. septembar 2009 17:01)
O tome ja pokusavam da govorim! Mi imamo kao neke himne pred neka velika takmicenja, koje otpeva zajedno nekih 150 pevaca, a tekst je za decu predskolskog uzrasta! Komsije to mnogo bolje rade! Imamo ljude koji bi mogli da smisle tekst i muziku, koja bi bila pevljiva na stadionu, a da opet dize atmosferu, a da nije vulgarna!

utzo

pre 14 godina

E bas bi bilo kul kada bi se smislile navijacke pesme za reprezentaciju. Ne mislim na one kretenke dzinglove nego prave navijacke kao za klubove. Moglo bi da se poradi na tome.

velimir

pre 14 godina

klupski nogomet nam je propao u odnosu na proslost ali zato reprezentacija nije vec se digla do te mjere da mozemo na vrh ali samo sa fanaticnim navijacima kojima orlovi treba da su na prvom mjestu pa onda zvezda partizan vosa i ostali samo tako ljudi moji mozete obici svijet prateci vrhunske sportase

Bratsvo i Jedinstvo CCCC

pre 14 godina

E bas bi bilo kul kada bi se smislile navijacke pesme za reprezentaciju. Ne mislim na one kretenke dzinglove nego prave navijacke kao za klubove. Moglo bi da se poradi na tome.
(utzo, 2. septembar 2009 17:01)

http://www.youtube.com/watch?v=9xIJbr1lGek&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=shJRtpJCWsA&feature=related

Naravno to je tek pocetak,ali ako postoji volja i zelja...

Tom

pre 14 godina

voleo bih da mi neko ko zna ista o ovome odgovori.Zasto kada igra reprezentacija,navijaci skoro nista ne pevaju?Preformulisacu,zasto mi nemamo neke jake pesme kojim bi bodrili nase momke?Malo je pozorisna atmosfera dok traje utakmica,to mi se ne svidja!

PoKojiPutPobedjujemoPreMeca?

pre 14 godina

Mutu ima mnogo precih problema(duzan je i ruzan)i ako ne vrati pare ode mu karijera.Bole njega za nas.A vi gospodo use i u svoje kljuse i nenadajte se u nikog.Prestanite da pricate price pre utakmice ,pobedite pa se hvalite ovako je malo degutantno...

ljubisa

pre 14 godina

svaka cast kuzmanovicu...odabrao je srbiju...prosle nedelje gledao sam verder i cuo kako marko marin pcuje na srpskom,nema veze ali steta sto ne igra za srbiju...treba sve ciniti da srpska deca zaigraju za nasu ekipu...Nikola Sarić(1991.), napadač, klub Liverpul, ima dansko državljanstvo
Milan Lalković(1992.), ofanzivni vezni, klub Čelzi, ima slovačko državljanstvo.
Zašto Nikon Jevtić(1993.) više ne dobija poziv, zašto je zapostavljen Alen Stevanović(1991.), ofanzivni vezni, igrač milanskog Intera...

novisad

pre 14 godina

Bas mi je zao sto nismo slozni kao navijaci. Gadi mi se bezrazlozno pljuvanje nekih igraca.

Stojkovic,Stankovic,Milijas,Jankovic,Pantelic,Zigic...a sve dobri momci i odlicni igraci.

PA DOKLE BRE VISE?!
(Frusciante, 2. septembar 2009 16:28)

primeti da su svi bivshi igrachi zvezde, pa zakljuchi odakle stizhe hejt

pogrebnik from nis

pre 14 godina

"Pričao sam sa Mutuom, zamolio sam ga da daju 100 odsto."
Zamisljam Mutua u svlacionici pred utakmicu sa Francuzima.
"Momci,Kuzmanovic me zamolio,ajd' da damo 100%".
:)))))))

Frusciante

pre 14 godina

Bas mi je zao sto nismo slozni kao navijaci. Gadi mi se bezrazlozno pljuvanje nekih igraca.

Stojkovic,Stankovic,Milijas,Jankovic,Pantelic,Zigic...a sve dobri momci i odlicni igraci.

PA DOKLE BRE VISE?!

dr, drogba

pre 14 godina

mislim da su se francuzi vec previse puta izvlacili sa svojim pobjedama od 1:0. e pa to ce jednom da se vrati, a moglo bi im se desiti vec protiv rumunije u subotu.

Bobazz

pre 14 godina

Kako je lepo cuti i videti ovakav odnos prema reprezentaciji! Samo hrabro i skoncentrisano i rezultat nece izostati! Napred nasi do pobede i Juzne Afrike!

pogrebnik from nis

pre 14 godina

"Pričao sam sa Mutuom, zamolio sam ga da daju 100 odsto."
Zamisljam Mutua u svlacionici pred utakmicu sa Francuzima.
"Momci,Kuzmanovic me zamolio,ajd' da damo 100%".
:)))))))

ljubisa

pre 14 godina

svaka cast kuzmanovicu...odabrao je srbiju...prosle nedelje gledao sam verder i cuo kako marko marin pcuje na srpskom,nema veze ali steta sto ne igra za srbiju...treba sve ciniti da srpska deca zaigraju za nasu ekipu...Nikola Sarić(1991.), napadač, klub Liverpul, ima dansko državljanstvo
Milan Lalković(1992.), ofanzivni vezni, klub Čelzi, ima slovačko državljanstvo.
Zašto Nikon Jevtić(1993.) više ne dobija poziv, zašto je zapostavljen Alen Stevanović(1991.), ofanzivni vezni, igrač milanskog Intera...

Frusciante

pre 14 godina

Bas mi je zao sto nismo slozni kao navijaci. Gadi mi se bezrazlozno pljuvanje nekih igraca.

Stojkovic,Stankovic,Milijas,Jankovic,Pantelic,Zigic...a sve dobri momci i odlicni igraci.

PA DOKLE BRE VISE?!

utzo

pre 14 godina

E bas bi bilo kul kada bi se smislile navijacke pesme za reprezentaciju. Ne mislim na one kretenke dzinglove nego prave navijacke kao za klubove. Moglo bi da se poradi na tome.

dr, drogba

pre 14 godina

mislim da su se francuzi vec previse puta izvlacili sa svojim pobjedama od 1:0. e pa to ce jednom da se vrati, a moglo bi im se desiti vec protiv rumunije u subotu.

Bobazz

pre 14 godina

Kako je lepo cuti i videti ovakav odnos prema reprezentaciji! Samo hrabro i skoncentrisano i rezultat nece izostati! Napred nasi do pobede i Juzne Afrike!

novisad

pre 14 godina

Bas mi je zao sto nismo slozni kao navijaci. Gadi mi se bezrazlozno pljuvanje nekih igraca.

Stojkovic,Stankovic,Milijas,Jankovic,Pantelic,Zigic...a sve dobri momci i odlicni igraci.

PA DOKLE BRE VISE?!
(Frusciante, 2. septembar 2009 16:28)

primeti da su svi bivshi igrachi zvezde, pa zakljuchi odakle stizhe hejt

Lanejovanovic

pre 14 godina

Stanković: Nemojte nam otežavati, ne zviždite francuskoj himni

Kapiten reprezentacija Srbije apeluje na navijače pred kvalifikacionu utakmicu za SP protiv Francuske.

Naš kapiten apeluje na navijače da ne provociraju reakciju Francuza, zviždanjem Marseljezi. On dodaje da "orlovi" nisu zaslužili da nekim nefudbalskim sredstvima budu sprečeni da stignu tamo gde im je mesto, na SP.

Dejan Stanković je među prvima juče stigao u Kovilovo, kapiten je dočekivao ostale „orlove“. Odlično je raspoložen nakon velike pobede i sjajnog gola u „Derbiju dela Madonina“.

- "Sve držimo u svojim rukama, svako ko igra fudbal sanja upravo ovakve mečeve. Pred gostovanje na Marakani, Francuze čekaju Rumuni i svakako da bi bilo sjajno da taj meč bude završen bez pobednika", kaže naš kapiten.

On apeluje na navijače da ne zvižde himni.

- "Ne bi trebalo da isprovociramo njihovu reakciju. Mi nismo zaslužili da navijači naprave takvu glupost. Budite nam podrška, ne morate ni da slušate Marseljezu, ali nemojte da zviždite“, apeluje Stanković koji je trebovao više od 100 ulaznica za svoju porodicu i prijatelje.

dragovan

pre 14 godina

napred majstori,nejveca utakmica u vasim karijerama!Vas 11 na terenu i nas 50 000 na tribinama kada ostavimo srce ma MARAKANI nemoguce je da nas iko dobije!!!Jos nesto...Voleo bih kada bude himna BOZE PRAVDE da je ne peva Oliver Njego nego da je pevaju samo navijaci!Covek peva odlicno,tu nema dileme,ali od njega se ne cuje vise niko!!!Mislim da ce Francuzima vise da se ledikrv u zilama kada cuje himnu iz 50 000 grla nego samo iz jednog!

Tom

pre 14 godina

voleo bih da mi neko ko zna ista o ovome odgovori.Zasto kada igra reprezentacija,navijaci skoro nista ne pevaju?Preformulisacu,zasto mi nemamo neke jake pesme kojim bi bodrili nase momke?Malo je pozorisna atmosfera dok traje utakmica,to mi se ne svidja!

velimir

pre 14 godina

klupski nogomet nam je propao u odnosu na proslost ali zato reprezentacija nije vec se digla do te mjere da mozemo na vrh ali samo sa fanaticnim navijacima kojima orlovi treba da su na prvom mjestu pa onda zvezda partizan vosa i ostali samo tako ljudi moji mozete obici svijet prateci vrhunske sportase

PoKojiPutPobedjujemoPreMeca?

pre 14 godina

Mutu ima mnogo precih problema(duzan je i ruzan)i ako ne vrati pare ode mu karijera.Bole njega za nas.A vi gospodo use i u svoje kljuse i nenadajte se u nikog.Prestanite da pricate price pre utakmice ,pobedite pa se hvalite ovako je malo degutantno...

marko-nbg

pre 14 godina

E bas bi bilo kul kada bi se smislile navijacke pesme za reprezentaciju. Ne mislim na one kretenke dzinglove nego prave navijacke kao za klubove. Moglo bi da se poradi na tome.
(utzo, 2. septembar 2009 17:01)
O tome ja pokusavam da govorim! Mi imamo kao neke himne pred neka velika takmicenja, koje otpeva zajedno nekih 150 pevaca, a tekst je za decu predskolskog uzrasta! Komsije to mnogo bolje rade! Imamo ljude koji bi mogli da smisle tekst i muziku, koja bi bila pevljiva na stadionu, a da opet dize atmosferu, a da nije vulgarna!

DALIBOR_AUS

pre 14 godina

Jojj sta bih dao da prisustujem utakmici Srbija-Francuska! Puno pozdrava svim srpskim navijacima iz daleke australije, bicemo uz vas na malom ekranu :)

Bratsvo i Jedinstvo CCCC

pre 14 godina

E bas bi bilo kul kada bi se smislile navijacke pesme za reprezentaciju. Ne mislim na one kretenke dzinglove nego prave navijacke kao za klubove. Moglo bi da se poradi na tome.
(utzo, 2. septembar 2009 17:01)

http://www.youtube.com/watch?v=9xIJbr1lGek&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=shJRtpJCWsA&feature=related

Naravno to je tek pocetak,ali ako postoji volja i zelja...

jedna jedina nepobediva moja ljubavi

pre 14 godina

Bas mi je zao sto nismo slozni kao navijaci. Gadi mi se bezrazlozno pljuvanje nekih igraca.

Stojkovic,Stankovic,Milijas,Jankovic,Pantelic,Zigic...a sve dobri momci i odlicni igraci.

PA DOKLE BRE VISE?!
(Frusciante, 2. septembar 2009 16:28)

Nema to veze sa njihovom igrom druže, ti što ih pljuju rade to zbog trauma koje su im napravili igrajući za klub koji oni ne vole.

Michel

pre 14 godina

# svaka cast kuzmanovicu...odabrao je srbiju...prosle nedelje gledao sam verder i cuo kako marko marin pcuje na srpskom,nema veze ali steta sto ne igra za srbiju...treba sve ciniti da srpska deca zaigraju za nasu ekipu...Nikola Sarić(1991.), napadač, klub Liverpul, ima dansko državljanstvo
Milan Lalković(1992.), ofanzivni vezni, klub Čelzi, ima slovačko državljanstvo.
Zašto Nikon Jevtić(1993.) više ne dobija poziv, zašto je zapostavljen Alen Stevanović(1991.), ofanzivni vezni, igrač milanskog Intera...
(ljubisa, 2. septembar 2009 16:19)


Naš savez ne bi smeo da dozvoli da nam pored Krkića(Španija), Dragovića i Arnautovića(Austrija) izmaknu još neki talentovani igrači.Na primer
Nikola Sarić(1991.), napadač, klub Liverpul, ima dansko državljanstvo
Milan Lalković(1992.), ofanzivni vezni, klub Čelzi, ima slovačko državljanstvo.
Zašto Nikon Jevtić(1993.) više ne dobija poziv, zašto je zapostavljen Alen Stevanović(1991.), ofanzivni vezni, igrač milanskog Intera?
(Michel, 2. septembar 2009 00:23)
Preporučujem (+62)
Ne preporučujem (0)
Šta je ovo

ljubiša kopiraš me, a?

Milan Lalković ima i srpsko i slovačko državljanstvo!!!

etxeberria

pre 14 godina

Ljubisa po cemu si ti zakljucio da je lalkovic iz celsija srbin?? Ako si samo po imenu onda si malo pogresio, posto je Milan cesko ime, a Lalkovic je prezime koje moze da nosi bilo koji Sloven. Nazalost mali je Slovak.

Michel

pre 14 godina

Milan Lalkovič(ć)

Datum i mesto rodjenja 9.12.1992 u Košicama
Visina/težina: 174cm 64kg

Fudbalski uzori: Lionel Messi, Theo Wallcott, Scott Sinclair, Bojan Krkić, Giovanni Dos Santos

Lalković nastupa za mladje selekcije Slovačke, ima slovačko i srpsko državljanstvo.I Zdravko Kuzmanović je bio kapiten mlade selekcije švajcarske, rodjen je tamo, a ipak igra za nas.Mogli bi Bane i Matić malo da mu pričaju o Srbiji, da odabere nas dok ne bude kasno.Mali je veliki talenat, 2007. je prešao iz Košica u Čelzi.Posle braće Matić, Milinkovića, mogli bi da dobijemo još jednog reprezentativca iz Slovačke.

bivsi kosarkas

pre 14 godina

(ZVEZDASICA, 2. septembar 2009 21:58)

A da je to napisao neki tvoj delija kladim se da mu ne bi nista rekla. Ajde nas nauci molim te kako je to u svlacionici posto mi nikad nista nismo trenirali, izgleda da si samo ti pa ajde nas malo prosvetli molim te...

ZVEZDASICA

pre 14 godina

POGREBNIK FROM NI Vidi se da u zivotu nisi trenirao nista i da ti je jedina sportska aktivnost:B92 SPORT!!! Nadam se da si sa ovim komentarom hteo samo da ISPADNES duhovit!!Jer ako mislis da se to tako radi kako ti zamisljas:Svlacionica,Mutu pricao o Kuzmanovicevim recima......Znas izmedju sportista se cesto i to vrlo cesta vode ragovori kao sto je kuzmanovic pricao u intervjuu,i u ekipnim i u pojedinacnim i to je nesto sasvim normalno,cak i ako druga strana nema igra mec bez rezultatskog znacaja moze da igra kao da joj od toga zavisi mnogo toga bas zbog takvih stvari.U ovom slucaju Mutuu nije potrebna Kuzmanoviceva molba da pruze maksimum jer barem na papiru i Rumuni imaju joj kakve takve sanse.Zato se neopterecuj sa slikom kako ih Mutu moli zbog Kuzmanovica,bolje bi ti bilo da i pametnije da si napisao:Lep potez Kuzmanovica,vidi se da momci imaju ogromnu zelju da.....Ali dobro,bar si bio duhovit....Kako za koga!!

Tipo

pre 14 godina

@ 5. Ljubisa,
Covece otkud ti znas za ovog Lalkovica, pogledao sam klip, mali je strava! Da li je on stvarno nash, jer ima i Slovaka sa imenom Milan a ovo mi Lalkovic malo cudno, vidim da ima cg.-aca Lalkovica! AKo znas nesto vise o njegovom poreklu, voleo bih znati...
A da jeste ekstremno talentovan i brz, nema zbora. Daj boze da se prikljuci srpskom nacionalnom korpusu , mislim fudbalskom imali bi mi za koju godinu svoga Sevcenka!

nikola

pre 14 godina

Bas mi je zao sto nismo slozni kao navijaci. Gadi mi se bezrazlozno pljuvanje nekih igraca.

Stojkovic,Stankovic,Milijas,Jankovic,Pantelic,Zigic...a sve dobri momci i odlicni igraci.

PA DOKLE BRE VISE?!
(Frusciante, 2. septembar 2009 16:28)


Otprilike nesto slicno kao u kosarci.Ajde to ti meni objasni da Zvezdini navijaci maltene prizeljkuju neuspeh nase reprezentacije na EP.

.

pre 14 godina

Bas mi je zao sto nismo slozni kao navijaci. Gadi mi se bezrazlozno pljuvanje nekih igraca.

Stojkovic,Stankovic,Milijas,Jankovic,Pantelic,Zigic...a sve dobri momci i odlicni igraci.

PA DOKLE BRE VISE?!
(Frusciante, 2. septembar 2009 16:28)


Zaboravio sam da dodam- ne samo kosarka, isto vazi i za vaterpolo kada su zvezdni navijaci kritikovali i takoreci navijali protiv nas na prvenstvu (zato sto su "grobari grobari srpskog vaterpola"), a znamo sta je na kraju bilo.

kike

pre 14 godina

Mislim da bi Ninkovic trebao igrati mjesto Milijasa, jer je on nesto najblize playu sto imamo u ovom momentu.Cak mislim da igra playa u Dinamu sad kad je Alijev povrijedzen.Treba neko u sredini veze ko je u stanju povuci loptu vise od dva koraka,a to Milijas nije.Prodze krdo puzeva dok se okrene, a nije u stanju da zadrzi loptu.Ne znam , mozda grijesim ,ali sam stekao dojam da je vezni red puno tecniji kad nema Milijasa.To se pokazalo protiv Svedske i JARa,gdje je uspostavljena dominacija, pa je red da se to oproba i u kvalifikacijama.

Delija Prag

pre 14 godina

Ima ovde ovih sto im se ne svidja sto 90% igraca je iz crveno bele porodice.KOMPLEKSI,KOMPLEKSI,KOMPLEKSI. Zamislite Spance da se prepiru ko je iz Barse a ko iz Reala. Vecina vas nije presla granicu i nije imala prilike da gleda ni jedan medjunarodni reprezentativni susret a da nije Srbija ili da procita (barem preko neta)
inostranu stampu i da vidi kako se javnost odnosi prema nacionalnoj selekciji. A sta ocekujem a ne bih voleo da opet pokazemo svoj primitivizam prilikom intoniranju himne francuske i salve zvizduka

CCCCrbin

pre 14 godina

ja stvarno neznam zasto b92 neobljavljuje skoro nijedan moj komentar jer nikoga nisam ni vredjao ni napadao.sigurno sada gledam previse daleko ali bi se mi stvarno morali zabrinuti.nemislim sada na utakmicu sa francuzima.nego sta ako se stvarno kvalifikujemo i ako na sp-u napravimo neki zapazen rezultat?strah me je da ce posle svetskoga prvenstva antic da ode sa klupe.mislim da bi antic trebao da ostane selektor cak i u slucaju da se neplasiramo na sp.setitese ivice osima i on je propustio ep u nemackoj 88 godine ali je i dalje ostao na funkciji.kako god bilo mislim da ce antic posle svetskoga prvenstva da ode i onda imamo jedan veliki problem.koga postaviti na to anticevo mesto? evo par kandidata.milutinovic sigurno nece on je vec nekoliko puta odbijao da bude selektor.on je trenutno uz antica jedini nas trener koji nesto vredi.ajde tu je i dujkovic samo neverujem da bi on neki ozbiljan rezultat mogao da napravi u narednim kvalifikacijama.ko jos preostaje?strah me samo da neuzmu nekoga iz one slavne generacije kao savicevica nekada ili djukica.koji nema ni iskustvo a vec sedne na klupu i zbog takvog nekoga propustimo opet takmicenje.tu su jos naravno i ljupko petrovic i tumbakovic i kosanovic samo ako bi jedan od njih trojice postao selektor onda ce nam rezultati gori biti nego pod savicevicem.nemogu da verujem da mi srbi nemamo jedno 5-6 kvalitetnih trenera koji bi se mogli zamisliti za selektorski poso.znam da to nema veze sada sa utakmicom protiv francuza ali smo ipak mi tu gde smo bas zato sto imamo coveka za selektora koji zna svoj poso.a ja se plasim da ce posle sp nebitno dali napravili neki rezultat ili ne doci koji ce nas vratiti nekoliko godina unazad.sto se igraca tice zato netrebamo da brinemo.tu su mladi a vec sada dobri igraci subotic,kacar,kuzmanovic,sulejmani pa cak i tosic je mnogo napredovao odkada je u manchesteru.pa onda jankovic,krasic,ivanovic.a onda ce sigurno u nekome periodu da zaigraju za rep.i rajkovic,ljajic,aleksic itd.igrackog kvaliteta imamo ali sto se trenera tice crno nam se pise.mozda bi bilo resenje stranca dovesti ali clemente je vec imao neuspeh sa nama a jedan od razloga je to sto nije znao srpski mentalitet ili ga je barem podcenio ono nase lako cemo itd.

utzo

pre 14 godina

[link]
[link]

Naravno to je tek pocetak,ali ako postoji volja i zelja...
(Bratsvo i Jedinstvo CCCC, 2. septembar 2009 17:30)

Odlicno je za pocetak! Sad samo jos da informisemo 50-ak hiljada ljudi i ima da grmi :)
Moglo bi da se pusta na stadionima pre utakmica ili na poluvremenu, ili nek neko otpeva, ali navijacki normalno, pa da se vrti na tv-u.

BOND

pre 14 godina

Nadam se da ce Rumuni da odrade za nas jer mi kakvi smo bojim se da ne uprskamo je poznat je nas mentalitet.Anticu radi samo na psihi jer to nas je kostalo kroz istoriju ovako vaznih meceva,i kompleks da u zadnjih nekolko godina nismo dobili top repku tipa Francuska,Englesaka,Nemacka,Spanija,Holandija,Italija i da ne nabrajam dalje.A Milijasu ti sine na klupu i kad udjes u igru potrci i nevucraj se po terenu jer sad si se prodao u Englesku zahvaljujuci igranju u repki morali smo da trpimo tvoju kilavu igru sad u znak zahvalnoti leti po terenu ako te pusti Antara.

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Bivsi kosarkas Nisam taj komentar napisala samo zato da bih komentarisala komentar nekog grobara i ako nisi dobro procitao moj komentar,ja nisam napisala da ste VI u zivotu videli sport samo na B92,nego sam komentarisala doticnog! Ja ti necu pricati kako je u svlacionici jer vidim da si se potpisao kao BIVSI KOSARKAS,mada mi to daje za pravo da pomislim da si se sportom bavio vise kao amater,a ne profesionalno,no sve jedno,kao sportista znas sta kako izgleda biti deo ekipe ,samim tim i dogovora iz svlacionice.Zato,prvo procitaj moj komentar,jedino sto mi je zasmetalo,jeste sto i kada nemamo nista lose da pisemo o nasim sportistima ovom prilikom fudbalerima,mi cemo naci makar neku sitnicu samo da bi nekoga ismejavali,kao sto je taj lik pokusao da bude duhovit,ono kao:Pazi kada je Kuzmanovic,zamislite....Eto,samo toliko!

burn brightly

pre 14 godina

Ti nećeš sigurno, btw nije ti mesto u reprezentaciji Nenade Milijašu, ali to je samo jedan od milion apsurda u srpskom fudbalu.

novisad

pre 14 godina

Bas mi je zao sto nismo slozni kao navijaci. Gadi mi se bezrazlozno pljuvanje nekih igraca.

Stojkovic,Stankovic,Milijas,Jankovic,Pantelic,Zigic...a sve dobri momci i odlicni igraci.

PA DOKLE BRE VISE?!
(Frusciante, 2. septembar 2009 16:28)

primeti da su svi bivshi igrachi zvezde, pa zakljuchi odakle stizhe hejt

ZVEZDASICA

pre 14 godina

POGREBNIK FROM NI Vidi se da u zivotu nisi trenirao nista i da ti je jedina sportska aktivnost:B92 SPORT!!! Nadam se da si sa ovim komentarom hteo samo da ISPADNES duhovit!!Jer ako mislis da se to tako radi kako ti zamisljas:Svlacionica,Mutu pricao o Kuzmanovicevim recima......Znas izmedju sportista se cesto i to vrlo cesta vode ragovori kao sto je kuzmanovic pricao u intervjuu,i u ekipnim i u pojedinacnim i to je nesto sasvim normalno,cak i ako druga strana nema igra mec bez rezultatskog znacaja moze da igra kao da joj od toga zavisi mnogo toga bas zbog takvih stvari.U ovom slucaju Mutuu nije potrebna Kuzmanoviceva molba da pruze maksimum jer barem na papiru i Rumuni imaju joj kakve takve sanse.Zato se neopterecuj sa slikom kako ih Mutu moli zbog Kuzmanovica,bolje bi ti bilo da i pametnije da si napisao:Lep potez Kuzmanovica,vidi se da momci imaju ogromnu zelju da.....Ali dobro,bar si bio duhovit....Kako za koga!!

Frusciante

pre 14 godina

Bas mi je zao sto nismo slozni kao navijaci. Gadi mi se bezrazlozno pljuvanje nekih igraca.

Stojkovic,Stankovic,Milijas,Jankovic,Pantelic,Zigic...a sve dobri momci i odlicni igraci.

PA DOKLE BRE VISE?!

pogrebnik from nis

pre 14 godina

"Pričao sam sa Mutuom, zamolio sam ga da daju 100 odsto."
Zamisljam Mutua u svlacionici pred utakmicu sa Francuzima.
"Momci,Kuzmanovic me zamolio,ajd' da damo 100%".
:)))))))

.

pre 14 godina

Bas mi je zao sto nismo slozni kao navijaci. Gadi mi se bezrazlozno pljuvanje nekih igraca.

Stojkovic,Stankovic,Milijas,Jankovic,Pantelic,Zigic...a sve dobri momci i odlicni igraci.

PA DOKLE BRE VISE?!
(Frusciante, 2. septembar 2009 16:28)


Zaboravio sam da dodam- ne samo kosarka, isto vazi i za vaterpolo kada su zvezdni navijaci kritikovali i takoreci navijali protiv nas na prvenstvu (zato sto su "grobari grobari srpskog vaterpola"), a znamo sta je na kraju bilo.

kike

pre 14 godina

Mislim da bi Ninkovic trebao igrati mjesto Milijasa, jer je on nesto najblize playu sto imamo u ovom momentu.Cak mislim da igra playa u Dinamu sad kad je Alijev povrijedzen.Treba neko u sredini veze ko je u stanju povuci loptu vise od dva koraka,a to Milijas nije.Prodze krdo puzeva dok se okrene, a nije u stanju da zadrzi loptu.Ne znam , mozda grijesim ,ali sam stekao dojam da je vezni red puno tecniji kad nema Milijasa.To se pokazalo protiv Svedske i JARa,gdje je uspostavljena dominacija, pa je red da se to oproba i u kvalifikacijama.

jedna jedina nepobediva moja ljubavi

pre 14 godina

Bas mi je zao sto nismo slozni kao navijaci. Gadi mi se bezrazlozno pljuvanje nekih igraca.

Stojkovic,Stankovic,Milijas,Jankovic,Pantelic,Zigic...a sve dobri momci i odlicni igraci.

PA DOKLE BRE VISE?!
(Frusciante, 2. septembar 2009 16:28)

Nema to veze sa njihovom igrom druže, ti što ih pljuju rade to zbog trauma koje su im napravili igrajući za klub koji oni ne vole.

BOND

pre 14 godina

Nadam se da ce Rumuni da odrade za nas jer mi kakvi smo bojim se da ne uprskamo je poznat je nas mentalitet.Anticu radi samo na psihi jer to nas je kostalo kroz istoriju ovako vaznih meceva,i kompleks da u zadnjih nekolko godina nismo dobili top repku tipa Francuska,Englesaka,Nemacka,Spanija,Holandija,Italija i da ne nabrajam dalje.A Milijasu ti sine na klupu i kad udjes u igru potrci i nevucraj se po terenu jer sad si se prodao u Englesku zahvaljujuci igranju u repki morali smo da trpimo tvoju kilavu igru sad u znak zahvalnoti leti po terenu ako te pusti Antara.

nikola

pre 14 godina

Bas mi je zao sto nismo slozni kao navijaci. Gadi mi se bezrazlozno pljuvanje nekih igraca.

Stojkovic,Stankovic,Milijas,Jankovic,Pantelic,Zigic...a sve dobri momci i odlicni igraci.

PA DOKLE BRE VISE?!
(Frusciante, 2. septembar 2009 16:28)


Otprilike nesto slicno kao u kosarci.Ajde to ti meni objasni da Zvezdini navijaci maltene prizeljkuju neuspeh nase reprezentacije na EP.

PoKojiPutPobedjujemoPreMeca?

pre 14 godina

Mutu ima mnogo precih problema(duzan je i ruzan)i ako ne vrati pare ode mu karijera.Bole njega za nas.A vi gospodo use i u svoje kljuse i nenadajte se u nikog.Prestanite da pricate price pre utakmice ,pobedite pa se hvalite ovako je malo degutantno...

bivsi kosarkas

pre 14 godina

(ZVEZDASICA, 2. septembar 2009 21:58)

A da je to napisao neki tvoj delija kladim se da mu ne bi nista rekla. Ajde nas nauci molim te kako je to u svlacionici posto mi nikad nista nismo trenirali, izgleda da si samo ti pa ajde nas malo prosvetli molim te...

CCCCrbin

pre 14 godina

ja stvarno neznam zasto b92 neobljavljuje skoro nijedan moj komentar jer nikoga nisam ni vredjao ni napadao.sigurno sada gledam previse daleko ali bi se mi stvarno morali zabrinuti.nemislim sada na utakmicu sa francuzima.nego sta ako se stvarno kvalifikujemo i ako na sp-u napravimo neki zapazen rezultat?strah me je da ce posle svetskoga prvenstva antic da ode sa klupe.mislim da bi antic trebao da ostane selektor cak i u slucaju da se neplasiramo na sp.setitese ivice osima i on je propustio ep u nemackoj 88 godine ali je i dalje ostao na funkciji.kako god bilo mislim da ce antic posle svetskoga prvenstva da ode i onda imamo jedan veliki problem.koga postaviti na to anticevo mesto? evo par kandidata.milutinovic sigurno nece on je vec nekoliko puta odbijao da bude selektor.on je trenutno uz antica jedini nas trener koji nesto vredi.ajde tu je i dujkovic samo neverujem da bi on neki ozbiljan rezultat mogao da napravi u narednim kvalifikacijama.ko jos preostaje?strah me samo da neuzmu nekoga iz one slavne generacije kao savicevica nekada ili djukica.koji nema ni iskustvo a vec sedne na klupu i zbog takvog nekoga propustimo opet takmicenje.tu su jos naravno i ljupko petrovic i tumbakovic i kosanovic samo ako bi jedan od njih trojice postao selektor onda ce nam rezultati gori biti nego pod savicevicem.nemogu da verujem da mi srbi nemamo jedno 5-6 kvalitetnih trenera koji bi se mogli zamisliti za selektorski poso.znam da to nema veze sada sa utakmicom protiv francuza ali smo ipak mi tu gde smo bas zato sto imamo coveka za selektora koji zna svoj poso.a ja se plasim da ce posle sp nebitno dali napravili neki rezultat ili ne doci koji ce nas vratiti nekoliko godina unazad.sto se igraca tice zato netrebamo da brinemo.tu su mladi a vec sada dobri igraci subotic,kacar,kuzmanovic,sulejmani pa cak i tosic je mnogo napredovao odkada je u manchesteru.pa onda jankovic,krasic,ivanovic.a onda ce sigurno u nekome periodu da zaigraju za rep.i rajkovic,ljajic,aleksic itd.igrackog kvaliteta imamo ali sto se trenera tice crno nam se pise.mozda bi bilo resenje stranca dovesti ali clemente je vec imao neuspeh sa nama a jedan od razloga je to sto nije znao srpski mentalitet ili ga je barem podcenio ono nase lako cemo itd.

Bratsvo i Jedinstvo CCCC

pre 14 godina

E bas bi bilo kul kada bi se smislile navijacke pesme za reprezentaciju. Ne mislim na one kretenke dzinglove nego prave navijacke kao za klubove. Moglo bi da se poradi na tome.
(utzo, 2. septembar 2009 17:01)

http://www.youtube.com/watch?v=9xIJbr1lGek&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=shJRtpJCWsA&feature=related

Naravno to je tek pocetak,ali ako postoji volja i zelja...

burn brightly

pre 14 godina

Ti nećeš sigurno, btw nije ti mesto u reprezentaciji Nenade Milijašu, ali to je samo jedan od milion apsurda u srpskom fudbalu.

etxeberria

pre 14 godina

Ljubisa po cemu si ti zakljucio da je lalkovic iz celsija srbin?? Ako si samo po imenu onda si malo pogresio, posto je Milan cesko ime, a Lalkovic je prezime koje moze da nosi bilo koji Sloven. Nazalost mali je Slovak.

Delija Prag

pre 14 godina

Ima ovde ovih sto im se ne svidja sto 90% igraca je iz crveno bele porodice.KOMPLEKSI,KOMPLEKSI,KOMPLEKSI. Zamislite Spance da se prepiru ko je iz Barse a ko iz Reala. Vecina vas nije presla granicu i nije imala prilike da gleda ni jedan medjunarodni reprezentativni susret a da nije Srbija ili da procita (barem preko neta)
inostranu stampu i da vidi kako se javnost odnosi prema nacionalnoj selekciji. A sta ocekujem a ne bih voleo da opet pokazemo svoj primitivizam prilikom intoniranju himne francuske i salve zvizduka

ljubisa

pre 14 godina

svaka cast kuzmanovicu...odabrao je srbiju...prosle nedelje gledao sam verder i cuo kako marko marin pcuje na srpskom,nema veze ali steta sto ne igra za srbiju...treba sve ciniti da srpska deca zaigraju za nasu ekipu...Nikola Sarić(1991.), napadač, klub Liverpul, ima dansko državljanstvo
Milan Lalković(1992.), ofanzivni vezni, klub Čelzi, ima slovačko državljanstvo.
Zašto Nikon Jevtić(1993.) više ne dobija poziv, zašto je zapostavljen Alen Stevanović(1991.), ofanzivni vezni, igrač milanskog Intera...

Lanejovanovic

pre 14 godina

Stanković: Nemojte nam otežavati, ne zviždite francuskoj himni

Kapiten reprezentacija Srbije apeluje na navijače pred kvalifikacionu utakmicu za SP protiv Francuske.

Naš kapiten apeluje na navijače da ne provociraju reakciju Francuza, zviždanjem Marseljezi. On dodaje da "orlovi" nisu zaslužili da nekim nefudbalskim sredstvima budu sprečeni da stignu tamo gde im je mesto, na SP.

Dejan Stanković je među prvima juče stigao u Kovilovo, kapiten je dočekivao ostale „orlove“. Odlično je raspoložen nakon velike pobede i sjajnog gola u „Derbiju dela Madonina“.

- "Sve držimo u svojim rukama, svako ko igra fudbal sanja upravo ovakve mečeve. Pred gostovanje na Marakani, Francuze čekaju Rumuni i svakako da bi bilo sjajno da taj meč bude završen bez pobednika", kaže naš kapiten.

On apeluje na navijače da ne zvižde himni.

- "Ne bi trebalo da isprovociramo njihovu reakciju. Mi nismo zaslužili da navijači naprave takvu glupost. Budite nam podrška, ne morate ni da slušate Marseljezu, ali nemojte da zviždite“, apeluje Stanković koji je trebovao više od 100 ulaznica za svoju porodicu i prijatelje.

Michel

pre 14 godina

# svaka cast kuzmanovicu...odabrao je srbiju...prosle nedelje gledao sam verder i cuo kako marko marin pcuje na srpskom,nema veze ali steta sto ne igra za srbiju...treba sve ciniti da srpska deca zaigraju za nasu ekipu...Nikola Sarić(1991.), napadač, klub Liverpul, ima dansko državljanstvo
Milan Lalković(1992.), ofanzivni vezni, klub Čelzi, ima slovačko državljanstvo.
Zašto Nikon Jevtić(1993.) više ne dobija poziv, zašto je zapostavljen Alen Stevanović(1991.), ofanzivni vezni, igrač milanskog Intera...
(ljubisa, 2. septembar 2009 16:19)


Naš savez ne bi smeo da dozvoli da nam pored Krkića(Španija), Dragovića i Arnautovića(Austrija) izmaknu još neki talentovani igrači.Na primer
Nikola Sarić(1991.), napadač, klub Liverpul, ima dansko državljanstvo
Milan Lalković(1992.), ofanzivni vezni, klub Čelzi, ima slovačko državljanstvo.
Zašto Nikon Jevtić(1993.) više ne dobija poziv, zašto je zapostavljen Alen Stevanović(1991.), ofanzivni vezni, igrač milanskog Intera?
(Michel, 2. septembar 2009 00:23)
Preporučujem (+62)
Ne preporučujem (0)
Šta je ovo

ljubiša kopiraš me, a?

Milan Lalković ima i srpsko i slovačko državljanstvo!!!

utzo

pre 14 godina

E bas bi bilo kul kada bi se smislile navijacke pesme za reprezentaciju. Ne mislim na one kretenke dzinglove nego prave navijacke kao za klubove. Moglo bi da se poradi na tome.

marko-nbg

pre 14 godina

E bas bi bilo kul kada bi se smislile navijacke pesme za reprezentaciju. Ne mislim na one kretenke dzinglove nego prave navijacke kao za klubove. Moglo bi da se poradi na tome.
(utzo, 2. septembar 2009 17:01)
O tome ja pokusavam da govorim! Mi imamo kao neke himne pred neka velika takmicenja, koje otpeva zajedno nekih 150 pevaca, a tekst je za decu predskolskog uzrasta! Komsije to mnogo bolje rade! Imamo ljude koji bi mogli da smisle tekst i muziku, koja bi bila pevljiva na stadionu, a da opet dize atmosferu, a da nije vulgarna!

velimir

pre 14 godina

klupski nogomet nam je propao u odnosu na proslost ali zato reprezentacija nije vec se digla do te mjere da mozemo na vrh ali samo sa fanaticnim navijacima kojima orlovi treba da su na prvom mjestu pa onda zvezda partizan vosa i ostali samo tako ljudi moji mozete obici svijet prateci vrhunske sportase

Michel

pre 14 godina

Milan Lalkovič(ć)

Datum i mesto rodjenja 9.12.1992 u Košicama
Visina/težina: 174cm 64kg

Fudbalski uzori: Lionel Messi, Theo Wallcott, Scott Sinclair, Bojan Krkić, Giovanni Dos Santos

Lalković nastupa za mladje selekcije Slovačke, ima slovačko i srpsko državljanstvo.I Zdravko Kuzmanović je bio kapiten mlade selekcije švajcarske, rodjen je tamo, a ipak igra za nas.Mogli bi Bane i Matić malo da mu pričaju o Srbiji, da odabere nas dok ne bude kasno.Mali je veliki talenat, 2007. je prešao iz Košica u Čelzi.Posle braće Matić, Milinkovića, mogli bi da dobijemo još jednog reprezentativca iz Slovačke.

dr, drogba

pre 14 godina

mislim da su se francuzi vec previse puta izvlacili sa svojim pobjedama od 1:0. e pa to ce jednom da se vrati, a moglo bi im se desiti vec protiv rumunije u subotu.

DALIBOR_AUS

pre 14 godina

Jojj sta bih dao da prisustujem utakmici Srbija-Francuska! Puno pozdrava svim srpskim navijacima iz daleke australije, bicemo uz vas na malom ekranu :)

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Bivsi kosarkas Nisam taj komentar napisala samo zato da bih komentarisala komentar nekog grobara i ako nisi dobro procitao moj komentar,ja nisam napisala da ste VI u zivotu videli sport samo na B92,nego sam komentarisala doticnog! Ja ti necu pricati kako je u svlacionici jer vidim da si se potpisao kao BIVSI KOSARKAS,mada mi to daje za pravo da pomislim da si se sportom bavio vise kao amater,a ne profesionalno,no sve jedno,kao sportista znas sta kako izgleda biti deo ekipe ,samim tim i dogovora iz svlacionice.Zato,prvo procitaj moj komentar,jedino sto mi je zasmetalo,jeste sto i kada nemamo nista lose da pisemo o nasim sportistima ovom prilikom fudbalerima,mi cemo naci makar neku sitnicu samo da bi nekoga ismejavali,kao sto je taj lik pokusao da bude duhovit,ono kao:Pazi kada je Kuzmanovic,zamislite....Eto,samo toliko!

Tom

pre 14 godina

voleo bih da mi neko ko zna ista o ovome odgovori.Zasto kada igra reprezentacija,navijaci skoro nista ne pevaju?Preformulisacu,zasto mi nemamo neke jake pesme kojim bi bodrili nase momke?Malo je pozorisna atmosfera dok traje utakmica,to mi se ne svidja!

dragovan

pre 14 godina

napred majstori,nejveca utakmica u vasim karijerama!Vas 11 na terenu i nas 50 000 na tribinama kada ostavimo srce ma MARAKANI nemoguce je da nas iko dobije!!!Jos nesto...Voleo bih kada bude himna BOZE PRAVDE da je ne peva Oliver Njego nego da je pevaju samo navijaci!Covek peva odlicno,tu nema dileme,ali od njega se ne cuje vise niko!!!Mislim da ce Francuzima vise da se ledikrv u zilama kada cuje himnu iz 50 000 grla nego samo iz jednog!

Bobazz

pre 14 godina

Kako je lepo cuti i videti ovakav odnos prema reprezentaciji! Samo hrabro i skoncentrisano i rezultat nece izostati! Napred nasi do pobede i Juzne Afrike!

utzo

pre 14 godina

[link]
[link]

Naravno to je tek pocetak,ali ako postoji volja i zelja...
(Bratsvo i Jedinstvo CCCC, 2. septembar 2009 17:30)

Odlicno je za pocetak! Sad samo jos da informisemo 50-ak hiljada ljudi i ima da grmi :)
Moglo bi da se pusta na stadionima pre utakmica ili na poluvremenu, ili nek neko otpeva, ali navijacki normalno, pa da se vrti na tv-u.

Tipo

pre 14 godina

@ 5. Ljubisa,
Covece otkud ti znas za ovog Lalkovica, pogledao sam klip, mali je strava! Da li je on stvarno nash, jer ima i Slovaka sa imenom Milan a ovo mi Lalkovic malo cudno, vidim da ima cg.-aca Lalkovica! AKo znas nesto vise o njegovom poreklu, voleo bih znati...
A da jeste ekstremno talentovan i brz, nema zbora. Daj boze da se prikljuci srpskom nacionalnom korpusu , mislim fudbalskom imali bi mi za koju godinu svoga Sevcenka!