Utorak, 01.09.2009.

11:17

Medijski "rat" Hrvatske i Engleske

Tenzije pred meč kvalifikacija za Svetsko Prvenstvo između Engleske i Hrvatske pojačale su se razmenom oštrih reči u hrvatskim i engleskim medijima.

Izvor: B92

Medijski "rat" Hrvatske i Engleske IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Blue

pre 14 godina

i Eduardo i Modric su povredjeni od strane igraca Birmingham City-a (Taylor i Bowyer). bice da se Birmingham City zaverio protiv hrvatske reprezentacije,a sve u korist engleske reprezentacije! ;)

uncle phil

pre 14 godina

naravno da vode medijski rat protiv nas jer nas se boje jer smo im u prošlom kvalifikacijskom ciklusu priredili sramotu i onemogućili im sudjelovanje na europskom prvenstvu. npr utakmica protiv srbije koja, što jest jest, nikad nije dobila nijednu respektabilnu svjetsku reprezentaciju, bi im bila ko i svaka druga. ne vidim uopće poriv za uspoređivanjem snage i uspjeha hrvatske reprezentacije sa srpskom, jer srbija nit je u ovom članku nit je približno visoko u rangu snage reprezentacije poput hrvatske.

master

pre 14 godina

Ja sam gledao onaj start Bojera ili ti Bojlera milion puta,i nije mi jasno kako je mogao da mu slomi nogu. Znaci smesno. A,na Maksimiru je bila cetvorka,a sada ce pasti petarda. Ne bi vam ni Mesi pomogao na Vembliju. Zivi bili pa videliii !!!

stankeze

pre 14 godina

Ajmo braco Hrvati, pobedite naduvane Engleze, i samo da se nadovezem na komentare posebno roman empir-a: Engleska je kolevka:
1. Rasizma
2. Kolonijalizma
3. Imperizlizma
4. Huliganstva
(koje vece zlo jos moze postojati)
Drzim vam fige pobedite ih barem u fudbalu da ne postanete kao oni.

Ivan M

pre 14 godina

Ovo mi zvuci kao balkansko lupetanje. Hrvati nisu imali srece sa Eduardom a ni sada sa Modricem i toliko o tome. Jasno mi je zasto im je krivo, ali to ne znaci da je FA poslala uputstvo Birmingemu (kojem je inace trener Skot) da nesto urade.

Kizony

pre 14 godina

Bivša "braćo" Hrvati, jes' da vas nešto ne gotivim, ali bih voleo da odvalite ove uobražene ... (da se ne izražavam, baš).

Jbg, ako već moram, od dva zla biram manje, mada ne znam što uopšte i biram...

Tom

pre 14 godina

,,Ne kažem da treba da se spuštamo na njihov nivo.......''!!!
Eh što mi drago kad čitam ovakve stvari a znam da nema veze sa nama!!!!
(AJZAKLIJA, 1. septembar 2009 12:00)

da li ti ozbiljno mislis da Englezi,nas i Hrvate nedozivljavaju isto?Mis mo za njih ista "stoka".Seti se evropskog prvenstva za mlade,kada su nas pobedili 1:0 onim sramotnim golom ,kada je Rajkovic lezao povredjen(kasnije ce se ispostaviti na duze vreme),a oni protrcali pored njega i dali gol!Secas se da smo digli glas kako to nije fer plej,a zatim je taj strelac gola(ne secam se imena)rekao "Svi mi znamo kakvi su oni kao narod".Isti smo mi za njih druze moj...

abcba

pre 14 godina

Ne znaš geje je veće žutilo u medijima, kad nas ili kod Engleza.
Sam Modrić je nakon ozljede reko da kod Bowyera nije bilo nikakve namjere.
Taylora su nakon loma Eduarda razapeli na križ. Čovjek je dobijao prijetnje, a nakon internetskih natpisa "Kill Taylor" Wenger je morao smirivati situaciju da ga neki pijani navijač Arsenala na izbode na ulici. Lik dan danas ne mođe sigurno hodati po Londonu.
Naši mediji su ga opisali kao bezosjećajnog manijaka, a čovjek je vlastitu djecu opterećivao sa startom na Eduarda pa su djeca slala crteže Eduardu u bolnicu uz poruku Forgive our dad.
Naravno, naše novine nisu pisale o takvim stvarima. Nama je dan danas Taylor kriv za pokušaj ubojstva.

jao

pre 14 godina

v.markovicu i sve komsije hrvati,pa da li vi stvarno mozete da budete toliko izkompleksirani?kaze v.m da ovi vas namerno povredjuju,skoro se ovako iskreno nisam nasmejao...samo o vama razmisljaju..i ti englezi jesu nadmeni ali nesrecnici..smesno

goxy

pre 14 godina

Prvo hrvati nek pobede beloruse pa onda nek misle o Englezima,glupava prica o povredama reprezentativaca,fudbal je muska igra a osim toga izes reprezentaciju koja na pozicijama ima samo po jednog igraca!NAPRED SRBIJO

Vlada

pre 14 godina

stvari su jasne, protiv Kapelovih engleza ovakva hrvtska nema sta traziti...pa svesni bezizlaznosti situacije vec pripremaju svoje navijace na poraz i sve svaljuju na zaveru kao visa sila neka...kakvi su to foliranti

Lilian Thuram

pre 14 godina

@fudbalskimenadzer.com
Па лијепо рече човјек: ... колико је Балак БИО битан за игру Бајерна...
чак си га и ти тако цитирао

DaX

pre 14 godina

Ja cu svim srcem da navijam za Engleze!Ne zato sto mi je mnogo draga njihova reprezentacija,vec zato sto igraju protiv Hrvata!Nadam se i prizeljkujem ubedljivu pobedu Gordog Albiona!

I jedno pitanje-Sta mislite,za koga bi navijali Hrvati u mecu Engleska-Srbija?Ali iskreno...?

Cure

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu izmedju Hrvatske i Engleske(kad je bilo 1:4)na HRT-u i hrvatski komentatori su se slozili da Hrvatska u toj utakmici NIPOSTO NE SME DA SE ZADOVOLJI SA BODOM!Mnogo su umisljeni i nadmeni,zato bih mnogo voleo da ih Englezi jos jednom spuste malo na zemlju.

Mario

pre 14 godina

Joj, ovi Englezi nikako da nauče :)
Sva ta buka koju dižu neodoljivo me podsjeća na prošli puta kada smo dolazili na Wembley. Mi ćemo ovo, mi ćemo ono, Hrvati ovo, Hrvati ono... a onda - muk i plač :)
Ako su oni nabrušeni zbog toga što smo ih izbacili, mi smo nabrušeni zbog: Eduarda, Modrića i neopravdanog crvenog Kovaču u prvoj utakmici (drugačije nas ne bi ni dobili).

Ukratko: bit će zanimljiva utakmica, a pobjednika ili neće biti, ili će Hrvatska uzeti tri boda. Bez pretjerivanja :)

more

pre 14 godina

bez brige za hrvatsku,nego se vi bolje uhvatite svoje repke jer je ocigledno da ce vas ribery gourcuff i drustvo samljet na markani!gledao sam vidica protiv arsenala i mogu reci da su ga topnici ismijali!jednostavno receno nemate nikakave sanse protiv francuza!!!

stefan,MKD

pre 14 godina

Engleski mediumi uvek pustaju ovakve provokativne price pred svaki natprevar svoje reprezentacije pogotovo ovaj Sun koji ga niko ne cita...secam se kad smo mi igrali sa njima kakve sve gluposte su napisali za nasu zemju a igrali su protiv jednu Makedoniju za koju verujem da pre same utakmice nisu ni culi ali vadili su prljavi ves od spionski BBC i CNN kad je bio rat...tako su i nas napalili srecom pa njihovi navijaci nisu napravili niti jedan incident jer tu ipak nisu ziveli divjaci sa kime bi mogle da divljaju...bice tu jos prepucavanja

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

@(fudbalskimenadzer.com, 1. septembar 2009 12:15)
Pa rekao je "bio" :)))))
Sto se tice zavere, lupetanja i gluposti. Mozda bi Hrvati trebali da prespavaju u Madjarskoj pa tek na dan utakmice da idu za Englesku :))) Zasto imam osecaj da taj cikica igra za mafiju a ne za Hrvatsku... Ajd pa srecno, da ako se sretnemo u Juznoj Africi...
Pozdrav i napred SRBIJA!!!

ns

pre 14 godina

Ovakve stvari su sasvim normalne zbog vaznosti utakmice i bez obzira sa kakvog stanovista polazimo. Meni je jedino zao sto ce dve vazne utakmice biti u isto vreme pa ih necu moci da gledam obe u direktnom prenosu.

ja

pre 14 godina

Nataknuce vas Englezi samo tako. Kad ste osvojili 3.mesto na SP onda ste imali najbolji tim koji cete ikada imati. Vise nikad takvi igraci ni takva kompaktonost. Sad mozete samo da sanjate o tim vremenima. Vreme Srbije sad dolazi...
(Zmaj, 1. septembar 2009 12:21)

Pa i mi smo po imenima bili ravnopravni sa Hrvatskom sigurno te godine - Savicevic, Piksi, Mijatovic, Jugovic, Mihajlovic itd.

haylee

pre 14 godina

da je nameran faul, verovatno nije, sto se iz situacije Modrica i Bowyera vidi. Da su englezi cinicni jesu i da to sto sebe promovisu kao fer plej naciju je jedna od najvecih lazi u sportu. Kada od nekog gube, koriste se svim sredstvima i to u svim sportovima jos od pocetka proslog veka - http://en.wikipedia.org/wiki/Bodyline

egberto

pre 14 godina

"... On je za nas bitan onoliko koliko Inijesta znači Barseloni ili koliko je Balak bio bitan za Bajern. Bez njega ćemo biti znatno slabiji“, rekao je Marković..."

Ili Perica Ognjenović za Jagodinu :)

Gatsby

pre 14 godina

Ja mislim da je uzrok povredama to sto Modric i Silva imaju zajedno 80 kg, i spremni su ko moja baba. Engleska liga je za prave muskarce

boby

pre 14 godina

Ma kako da ne,ovi hrvati toliko preteruju, dizu se u nebesa, kao da su najbolji na svetu pa sad neko kuje zaveru protiv njih, prvo pogledajte tabelu, imate 10 bodova manje, drugo, ti isti englezi su vas oduvali na vasem maksimiru i ne lozite se bre kako pred vama kleca jedna engleska, necete vi dobiti ni ukrajnu, a kamoli preporodjene engleze sa kapelom na celu..Ma mi bi vas sad preslisali i to opasno!!!

Risnjak

pre 14 godina

Dali se jos neko sjeca naslov od The Sun'a, nakon sto je argentinski igrac Deportiva, Pedro Duscher osljedio Backhama, i taj morao propustit ostatke sezone i SP ?! Novi rat izmedu engleske i argentine su jos bili najblazê izjave od te, nazovimo to novine ! Upravo se pravi javili... pametnome dosta ! Luki brz oporavak, a engleze cemo iz inata po drugi put osramotit u sred Londona, zivi bili pa vidjeli !

Ratko

pre 14 godina

Posto sam procitao ovu vest jasno mi je da je u pitanju samo sukob izmedju Vlatka Markovica i nekog (neimenovanog) zurnaliste sportske sekcije Engleskih novina “The Sun”. B92 je svojim naslovom ovo vec pretvorio u “medijski rat izmedju Hrvatske i Engleske”!? Najzalosnije je u svemu je da se na ovo prepucavanje daju upecati toliko Srba na forumu. Dajte ljudi oladite malo! A za B92 ovo tesko da moze da zasluzuje pomenu na sajtu.

Mns

pre 14 godina

Strashna zavera protiv ogromnih,nabildovanih,misicavih,kamenih,od stene odvaljenih Modrica i Eduarda!!!Modricu mora da je pukla kost samo kad je video nenormalnog Bojera da se zalece na njega...

bvo

pre 14 godina

Ja ovde samo vidim kukanje komsija i alibi za poraz koji ce da sledi...
Englezi su vec obezbedili SP nemaju oni sta da lome hrvate da bi ih pobedili! Vise bi imalo smisla da Evra lomi Vidica, ili Anelka Baneta, na treningu da bi pomogli francuzima...

Aleksandar

pre 14 godina

Najvecu gresku su Hrvati napravili kada su ih pobedili na Wembliju i sprecili da odu na svetsko prvenstvo u Nemackoj a nisu im trebali poeni. Englezi im to nece nikad zaboraviti. Videcete svake naredne kvalifikacije bice zajedno. Pa vidite da vecina Hrvata igra u Engleskoj. Samo da ih drze na oku i da ih povremeno masakriraju. Steta a tako sam voleo da ih roknemo na svetskom. U svkom slucaju Hrvati držte gaće na Wembliju.

coolinar

pre 14 godina

„Prvo Eduardo, a sada Modrić, ovo je strašno. Zaista mogu da se zapitam da li je to bila samo nesrećna slučajnost. Bliži sam mišljenju da je to neko namerno uradio pre susreta s Engleskom.''

Ovo moze da izjavi samo osoba koja je zrela za ludaru....

ccc na sta se spusta hrvatski fudbal, pardon-nogomet

jedan je život

pre 14 godina

Hvala na podršci pa makar i ne bila 'odsrca' :) Vi dobijete Francuze, mi ne izgubimo od Engleske, kakav bi to lijep dan bio..

AJZAKLIJA

pre 14 godina

,,Ne kažem da treba da se spuštamo na njihov nivo.......''!!!
Eh što mi drago kad čitam ovakve stvari a znam da nema veze sa nama!!!!

fudbalskimenadzer.com

pre 14 godina

"...On je za nas bitan onoliko koliko Inijesta znači Barseloni ili koliko je Balak bio bitan za Bajern. Bez njega ćemo biti znatno slabiji“, rekao je Marković..."

Vlatko, Balak ne igra za Bajern vec 3 godine a ti mora da i dalje mislis da je Hrvatska trece mesto na svetu. Kako li uspe da postanes predsednik NSH-a sa takvim fudbalskim znanjem...?

Zmaj

pre 14 godina

Nataknuce vas Englezi samo tako. Kad ste osvojili 3.mesto na SP onda ste imali najbolji tim koji cete ikada imati. Vise nikad takvi igraci ni takva kompaktonost. Sad mozete samo da sanjate o tim vremenima. Vreme Srbije sad dolazi...

nema predaje

pre 14 godina

Englezi su se izgleda malo uplašili da opet ne dobiju po lampi na Wembleyu. S druge strane, nažalost, Marković opet lupeta gluposti.

nbp

pre 14 godina

Hrvati, baš ste Srbi. Mislim, sve je ovo zavera protiv vas, nebeskog naroda... Nego bre, usredsredite se na igru, a ove večite službenike poput Markovića ne slušajte. Možda ih opet puknete usred Engleske, bilo bi lepo...

dioklecijan

pre 14 godina

Ovaj Vlatko Marković samo nas sramoti po svijetu.Jedva čekam kad će ga više smijenit.
Najjača mu je izjava kad je reka da če otić kad njega bude volja....
Reprezentacija Hrvatske zahvaljujući njemu i njegovoj politici lagano gubi podršku u Hrvatskoj.Zaslužan je za centralizaciju nogometa u Hrvatskoj.Reprezentacija Hrvatske zadnju službenu utakmicu u Splitu je odigrala daleke 98.
Hns uzima lovu od reprezentacije koja je dosta profitabilna a HNL su ostavili na milost i nemilost mafiji...
Izgubija je utrku ze EP 2012.iako je tvrdija da ima sigurnih 6 glasova i da je Hrvatska-Mađarska glavni favorit za dobivanje organizacije. Naravno nismo dobili ni jedan jedini glas.
Izvara je mađarskog premijera i Sanadera.....

Glavni tajnik Hns-a,njegova desna ruka Zorislav Srebrić je posebna prića...
Legendarno je kako su ga Engleski policajci zaustavili na aerodromu jer je "zaboravia" platit novine i nekakve kemijske olovke...
Ili kad je princu Charlesu poklanjao dres Hrvatske reprezentacije izvadivši ga iz nekakve zgužvane kese koju je prethodno izvukao ispod sakoa hehehe....

Hrvatska jedva čeka da ova dva klauna koji su političkom zapovijedi postavljeni na čelo Hns prije 100 godina....

Šta se tiće utakmice sa Englezima nadam se da će bit borbena i prava utakmica baš kao prošla na Wembleyu..pa nek pobijedi bolji....

Pozdrav!

Bla bla truc

pre 14 godina

Dok je Vlatka Markovica bice i teorija zavere.
Mislim da se iza svega krije teznja da se Hrvatska uopste ne plasira na SP,i da tako ostane bez realnih sansi i za skoro clanstvo u EU.....

Phoenix

pre 14 godina

Englezi povređuju hrvatske fudbalere da bi skrenuli pažnju javnosti. I dok ceo svet sa nestrplenjem očekuje ovaj meč engleska vlada je zarobila vanzemaljski brod koji je sleteo na Stounhendž.
U pomoć su pozvani agenti FBI-a Molder i Skali.
P.S. Fabio Kapelo je pre neki dan viđen kako jede ribu i krompiriće sa misterioznim pušačem.

Čitati obavezno uz muziku iz The X-files

A nekad ste se voljeli

pre 14 godina

Da, da, siroti Englezi nemaju drugog načina da zaustave superiornu hrvatsku momčad, te pribegavaju ovakvim podlostima...
E komšije, ponekad ste stvarno kao mala deca :)

roman empire

pre 14 godina

Pod cenu da budem ispljuvan ja cu da kazem da cu u susretu izmedju Engleske i Hrvatske navijati za komsije.
Englesko licemerstvo nema granica,jesu oni kolevka fudbala ali bi voleo da ih Hrvati sahrane,bre mnogo se duvaju.
Da ne govorim da su Englezi i kolevka huliganizma i sad taj trend je kod njih smanjen ali je kod nas i dalje u toku zbog toga sto smo to preuzeli od njih,i onda se Englezi zgrazavaju kakvi smo mi balkanci huligani.
KOMUNIZAM(Marx-Nemacka,Engels-Engleska)
Fasizam(Italija,Nemacka)
Kolonijalizam(Prvenstveno Engleska)
HULIGANIZAM(Hejsel 1985 Englezi i Italijani)

Ono sto hocu da kazem da mi preuzimamo trendove iz zapadnog sveta kako dobre tako i lose,lose sam nabrojao i posle se prave fini i kulturni i cude se nasem balkanskom primitivizmu a zapravo mi nazalost slepo pratimo njihove trendove bili oni losi ili dobri.

Don Quijote

pre 14 godina

Da su Hrvati neotesani i da ne umeju da se ponasaju to svi znamo. Ipak i takvi kakvi su nevaspitani, bezobrazni i neotesani, za Engleze su gospoda u belim rukavicama, sa cilindrom na glavi i u fraku. Cinizam Engleza ne moze se porediti ni sa cim i ni sa kim.
Dobro bi bilo kad bi Hrvati mogli da ih dobiju 5:0 i da ih izbace i sa svetskog prvenstva. To bi bas bila lepa vest.

saša

pre 14 godina

Modrić se sam ozlijedio protiv
birminghama prišo je on Bowyeru sa leđa i onda se ozlijedio pitajte za koga je faul bio sviran naravno za birmingham toliko o zavjeri.............

scooniepenn

pre 14 godina

Neimenovani član engleske reprezentacije ahahaha pa naravno da je neimenovani kad su Englezi bili i ostali p...e! Opet ćete na Wembleyu dobiti lekciju kao i zadnji put, a kad smo kod grubosti neka gledaju u svoje dvorište... bili i ostali krkani!

c

pre 14 godina

Haha,ne znam sta hoce ovi hrvati,ako su prosli put tamo dobili Engleze,to je bilo zato sto nisu imali pravog trenera,a sad je Kapelo tu,tako da mislim da ce se izblamirati ovog puta...

euskadi

pre 14 godina

neka neka, smo se cvrsto i hrabro postavit, u vezni red jerko leko i ognjen vukojevic, naprjed mandzukic. pa da vidimo, nek pucaju i tibije i fibule, i arkade, i usne i zubi. ja sam uvjeren da cemo se u takvoj igri i vise nego dobro snac. pa nek vidimo ko ce se na ciji nivo spustiti

A nekad ste se voljeli

pre 14 godina

Da, da, siroti Englezi nemaju drugog načina da zaustave superiornu hrvatsku momčad, te pribegavaju ovakvim podlostima...
E komšije, ponekad ste stvarno kao mala deca :)

roman empire

pre 14 godina

Pod cenu da budem ispljuvan ja cu da kazem da cu u susretu izmedju Engleske i Hrvatske navijati za komsije.
Englesko licemerstvo nema granica,jesu oni kolevka fudbala ali bi voleo da ih Hrvati sahrane,bre mnogo se duvaju.
Da ne govorim da su Englezi i kolevka huliganizma i sad taj trend je kod njih smanjen ali je kod nas i dalje u toku zbog toga sto smo to preuzeli od njih,i onda se Englezi zgrazavaju kakvi smo mi balkanci huligani.
KOMUNIZAM(Marx-Nemacka,Engels-Engleska)
Fasizam(Italija,Nemacka)
Kolonijalizam(Prvenstveno Engleska)
HULIGANIZAM(Hejsel 1985 Englezi i Italijani)

Ono sto hocu da kazem da mi preuzimamo trendove iz zapadnog sveta kako dobre tako i lose,lose sam nabrojao i posle se prave fini i kulturni i cude se nasem balkanskom primitivizmu a zapravo mi nazalost slepo pratimo njihove trendove bili oni losi ili dobri.

dioklecijan

pre 14 godina

Ovaj Vlatko Marković samo nas sramoti po svijetu.Jedva čekam kad će ga više smijenit.
Najjača mu je izjava kad je reka da če otić kad njega bude volja....
Reprezentacija Hrvatske zahvaljujući njemu i njegovoj politici lagano gubi podršku u Hrvatskoj.Zaslužan je za centralizaciju nogometa u Hrvatskoj.Reprezentacija Hrvatske zadnju službenu utakmicu u Splitu je odigrala daleke 98.
Hns uzima lovu od reprezentacije koja je dosta profitabilna a HNL su ostavili na milost i nemilost mafiji...
Izgubija je utrku ze EP 2012.iako je tvrdija da ima sigurnih 6 glasova i da je Hrvatska-Mađarska glavni favorit za dobivanje organizacije. Naravno nismo dobili ni jedan jedini glas.
Izvara je mađarskog premijera i Sanadera.....

Glavni tajnik Hns-a,njegova desna ruka Zorislav Srebrić je posebna prića...
Legendarno je kako su ga Engleski policajci zaustavili na aerodromu jer je "zaboravia" platit novine i nekakve kemijske olovke...
Ili kad je princu Charlesu poklanjao dres Hrvatske reprezentacije izvadivši ga iz nekakve zgužvane kese koju je prethodno izvukao ispod sakoa hehehe....

Hrvatska jedva čeka da ova dva klauna koji su političkom zapovijedi postavljeni na čelo Hns prije 100 godina....

Šta se tiće utakmice sa Englezima nadam se da će bit borbena i prava utakmica baš kao prošla na Wembleyu..pa nek pobijedi bolji....

Pozdrav!

Don Quijote

pre 14 godina

Da su Hrvati neotesani i da ne umeju da se ponasaju to svi znamo. Ipak i takvi kakvi su nevaspitani, bezobrazni i neotesani, za Engleze su gospoda u belim rukavicama, sa cilindrom na glavi i u fraku. Cinizam Engleza ne moze se porediti ni sa cim i ni sa kim.
Dobro bi bilo kad bi Hrvati mogli da ih dobiju 5:0 i da ih izbace i sa svetskog prvenstva. To bi bas bila lepa vest.

Phoenix

pre 14 godina

Englezi povređuju hrvatske fudbalere da bi skrenuli pažnju javnosti. I dok ceo svet sa nestrplenjem očekuje ovaj meč engleska vlada je zarobila vanzemaljski brod koji je sleteo na Stounhendž.
U pomoć su pozvani agenti FBI-a Molder i Skali.
P.S. Fabio Kapelo je pre neki dan viđen kako jede ribu i krompiriće sa misterioznim pušačem.

Čitati obavezno uz muziku iz The X-files

c

pre 14 godina

Haha,ne znam sta hoce ovi hrvati,ako su prosli put tamo dobili Engleze,to je bilo zato sto nisu imali pravog trenera,a sad je Kapelo tu,tako da mislim da ce se izblamirati ovog puta...

nbp

pre 14 godina

Hrvati, baš ste Srbi. Mislim, sve je ovo zavera protiv vas, nebeskog naroda... Nego bre, usredsredite se na igru, a ove večite službenike poput Markovića ne slušajte. Možda ih opet puknete usred Engleske, bilo bi lepo...

AJZAKLIJA

pre 14 godina

,,Ne kažem da treba da se spuštamo na njihov nivo.......''!!!
Eh što mi drago kad čitam ovakve stvari a znam da nema veze sa nama!!!!

Zmaj

pre 14 godina

Nataknuce vas Englezi samo tako. Kad ste osvojili 3.mesto na SP onda ste imali najbolji tim koji cete ikada imati. Vise nikad takvi igraci ni takva kompaktonost. Sad mozete samo da sanjate o tim vremenima. Vreme Srbije sad dolazi...

saša

pre 14 godina

Modrić se sam ozlijedio protiv
birminghama prišo je on Bowyeru sa leđa i onda se ozlijedio pitajte za koga je faul bio sviran naravno za birmingham toliko o zavjeri.............

Mns

pre 14 godina

Strashna zavera protiv ogromnih,nabildovanih,misicavih,kamenih,od stene odvaljenih Modrica i Eduarda!!!Modricu mora da je pukla kost samo kad je video nenormalnog Bojera da se zalece na njega...

scooniepenn

pre 14 godina

Neimenovani član engleske reprezentacije ahahaha pa naravno da je neimenovani kad su Englezi bili i ostali p...e! Opet ćete na Wembleyu dobiti lekciju kao i zadnji put, a kad smo kod grubosti neka gledaju u svoje dvorište... bili i ostali krkani!

nema predaje

pre 14 godina

Englezi su se izgleda malo uplašili da opet ne dobiju po lampi na Wembleyu. S druge strane, nažalost, Marković opet lupeta gluposti.

egberto

pre 14 godina

"... On je za nas bitan onoliko koliko Inijesta znači Barseloni ili koliko je Balak bio bitan za Bajern. Bez njega ćemo biti znatno slabiji“, rekao je Marković..."

Ili Perica Ognjenović za Jagodinu :)

fudbalskimenadzer.com

pre 14 godina

"...On je za nas bitan onoliko koliko Inijesta znači Barseloni ili koliko je Balak bio bitan za Bajern. Bez njega ćemo biti znatno slabiji“, rekao je Marković..."

Vlatko, Balak ne igra za Bajern vec 3 godine a ti mora da i dalje mislis da je Hrvatska trece mesto na svetu. Kako li uspe da postanes predsednik NSH-a sa takvim fudbalskim znanjem...?

Tom

pre 14 godina

,,Ne kažem da treba da se spuštamo na njihov nivo.......''!!!
Eh što mi drago kad čitam ovakve stvari a znam da nema veze sa nama!!!!
(AJZAKLIJA, 1. septembar 2009 12:00)

da li ti ozbiljno mislis da Englezi,nas i Hrvate nedozivljavaju isto?Mis mo za njih ista "stoka".Seti se evropskog prvenstva za mlade,kada su nas pobedili 1:0 onim sramotnim golom ,kada je Rajkovic lezao povredjen(kasnije ce se ispostaviti na duze vreme),a oni protrcali pored njega i dali gol!Secas se da smo digli glas kako to nije fer plej,a zatim je taj strelac gola(ne secam se imena)rekao "Svi mi znamo kakvi su oni kao narod".Isti smo mi za njih druze moj...

abcba

pre 14 godina

Ne znaš geje je veće žutilo u medijima, kad nas ili kod Engleza.
Sam Modrić je nakon ozljede reko da kod Bowyera nije bilo nikakve namjere.
Taylora su nakon loma Eduarda razapeli na križ. Čovjek je dobijao prijetnje, a nakon internetskih natpisa "Kill Taylor" Wenger je morao smirivati situaciju da ga neki pijani navijač Arsenala na izbode na ulici. Lik dan danas ne mođe sigurno hodati po Londonu.
Naši mediji su ga opisali kao bezosjećajnog manijaka, a čovjek je vlastitu djecu opterećivao sa startom na Eduarda pa su djeca slala crteže Eduardu u bolnicu uz poruku Forgive our dad.
Naravno, naše novine nisu pisale o takvim stvarima. Nama je dan danas Taylor kriv za pokušaj ubojstva.

jedan je život

pre 14 godina

Hvala na podršci pa makar i ne bila 'odsrca' :) Vi dobijete Francuze, mi ne izgubimo od Engleske, kakav bi to lijep dan bio..

stankeze

pre 14 godina

Ajmo braco Hrvati, pobedite naduvane Engleze, i samo da se nadovezem na komentare posebno roman empir-a: Engleska je kolevka:
1. Rasizma
2. Kolonijalizma
3. Imperizlizma
4. Huliganstva
(koje vece zlo jos moze postojati)
Drzim vam fige pobedite ih barem u fudbalu da ne postanete kao oni.

DaX

pre 14 godina

Ja cu svim srcem da navijam za Engleze!Ne zato sto mi je mnogo draga njihova reprezentacija,vec zato sto igraju protiv Hrvata!Nadam se i prizeljkujem ubedljivu pobedu Gordog Albiona!

I jedno pitanje-Sta mislite,za koga bi navijali Hrvati u mecu Engleska-Srbija?Ali iskreno...?

euskadi

pre 14 godina

neka neka, smo se cvrsto i hrabro postavit, u vezni red jerko leko i ognjen vukojevic, naprjed mandzukic. pa da vidimo, nek pucaju i tibije i fibule, i arkade, i usne i zubi. ja sam uvjeren da cemo se u takvoj igri i vise nego dobro snac. pa nek vidimo ko ce se na ciji nivo spustiti

coolinar

pre 14 godina

„Prvo Eduardo, a sada Modrić, ovo je strašno. Zaista mogu da se zapitam da li je to bila samo nesrećna slučajnost. Bliži sam mišljenju da je to neko namerno uradio pre susreta s Engleskom.''

Ovo moze da izjavi samo osoba koja je zrela za ludaru....

ccc na sta se spusta hrvatski fudbal, pardon-nogomet

bvo

pre 14 godina

Ja ovde samo vidim kukanje komsija i alibi za poraz koji ce da sledi...
Englezi su vec obezbedili SP nemaju oni sta da lome hrvate da bi ih pobedili! Vise bi imalo smisla da Evra lomi Vidica, ili Anelka Baneta, na treningu da bi pomogli francuzima...

Gatsby

pre 14 godina

Ja mislim da je uzrok povredama to sto Modric i Silva imaju zajedno 80 kg, i spremni su ko moja baba. Engleska liga je za prave muskarce

Aleksandar

pre 14 godina

Najvecu gresku su Hrvati napravili kada su ih pobedili na Wembliju i sprecili da odu na svetsko prvenstvo u Nemackoj a nisu im trebali poeni. Englezi im to nece nikad zaboraviti. Videcete svake naredne kvalifikacije bice zajedno. Pa vidite da vecina Hrvata igra u Engleskoj. Samo da ih drze na oku i da ih povremeno masakriraju. Steta a tako sam voleo da ih roknemo na svetskom. U svkom slucaju Hrvati držte gaće na Wembliju.

Ratko

pre 14 godina

Posto sam procitao ovu vest jasno mi je da je u pitanju samo sukob izmedju Vlatka Markovica i nekog (neimenovanog) zurnaliste sportske sekcije Engleskih novina “The Sun”. B92 je svojim naslovom ovo vec pretvorio u “medijski rat izmedju Hrvatske i Engleske”!? Najzalosnije je u svemu je da se na ovo prepucavanje daju upecati toliko Srba na forumu. Dajte ljudi oladite malo! A za B92 ovo tesko da moze da zasluzuje pomenu na sajtu.

Cure

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu izmedju Hrvatske i Engleske(kad je bilo 1:4)na HRT-u i hrvatski komentatori su se slozili da Hrvatska u toj utakmici NIPOSTO NE SME DA SE ZADOVOLJI SA BODOM!Mnogo su umisljeni i nadmeni,zato bih mnogo voleo da ih Englezi jos jednom spuste malo na zemlju.

Risnjak

pre 14 godina

Dali se jos neko sjeca naslov od The Sun'a, nakon sto je argentinski igrac Deportiva, Pedro Duscher osljedio Backhama, i taj morao propustit ostatke sezone i SP ?! Novi rat izmedu engleske i argentine su jos bili najblazê izjave od te, nazovimo to novine ! Upravo se pravi javili... pametnome dosta ! Luki brz oporavak, a engleze cemo iz inata po drugi put osramotit u sred Londona, zivi bili pa vidjeli !

boby

pre 14 godina

Ma kako da ne,ovi hrvati toliko preteruju, dizu se u nebesa, kao da su najbolji na svetu pa sad neko kuje zaveru protiv njih, prvo pogledajte tabelu, imate 10 bodova manje, drugo, ti isti englezi su vas oduvali na vasem maksimiru i ne lozite se bre kako pred vama kleca jedna engleska, necete vi dobiti ni ukrajnu, a kamoli preporodjene engleze sa kapelom na celu..Ma mi bi vas sad preslisali i to opasno!!!

Kizony

pre 14 godina

Bivša "braćo" Hrvati, jes' da vas nešto ne gotivim, ali bih voleo da odvalite ove uobražene ... (da se ne izražavam, baš).

Jbg, ako već moram, od dva zla biram manje, mada ne znam što uopšte i biram...

ja

pre 14 godina

Nataknuce vas Englezi samo tako. Kad ste osvojili 3.mesto na SP onda ste imali najbolji tim koji cete ikada imati. Vise nikad takvi igraci ni takva kompaktonost. Sad mozete samo da sanjate o tim vremenima. Vreme Srbije sad dolazi...
(Zmaj, 1. septembar 2009 12:21)

Pa i mi smo po imenima bili ravnopravni sa Hrvatskom sigurno te godine - Savicevic, Piksi, Mijatovic, Jugovic, Mihajlovic itd.

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

@(fudbalskimenadzer.com, 1. septembar 2009 12:15)
Pa rekao je "bio" :)))))
Sto se tice zavere, lupetanja i gluposti. Mozda bi Hrvati trebali da prespavaju u Madjarskoj pa tek na dan utakmice da idu za Englesku :))) Zasto imam osecaj da taj cikica igra za mafiju a ne za Hrvatsku... Ajd pa srecno, da ako se sretnemo u Juznoj Africi...
Pozdrav i napred SRBIJA!!!

haylee

pre 14 godina

da je nameran faul, verovatno nije, sto se iz situacije Modrica i Bowyera vidi. Da su englezi cinicni jesu i da to sto sebe promovisu kao fer plej naciju je jedna od najvecih lazi u sportu. Kada od nekog gube, koriste se svim sredstvima i to u svim sportovima jos od pocetka proslog veka - http://en.wikipedia.org/wiki/Bodyline

Mario

pre 14 godina

Joj, ovi Englezi nikako da nauče :)
Sva ta buka koju dižu neodoljivo me podsjeća na prošli puta kada smo dolazili na Wembley. Mi ćemo ovo, mi ćemo ono, Hrvati ovo, Hrvati ono... a onda - muk i plač :)
Ako su oni nabrušeni zbog toga što smo ih izbacili, mi smo nabrušeni zbog: Eduarda, Modrića i neopravdanog crvenog Kovaču u prvoj utakmici (drugačije nas ne bi ni dobili).

Ukratko: bit će zanimljiva utakmica, a pobjednika ili neće biti, ili će Hrvatska uzeti tri boda. Bez pretjerivanja :)

goxy

pre 14 godina

Prvo hrvati nek pobede beloruse pa onda nek misle o Englezima,glupava prica o povredama reprezentativaca,fudbal je muska igra a osim toga izes reprezentaciju koja na pozicijama ima samo po jednog igraca!NAPRED SRBIJO

more

pre 14 godina

bez brige za hrvatsku,nego se vi bolje uhvatite svoje repke jer je ocigledno da ce vas ribery gourcuff i drustvo samljet na markani!gledao sam vidica protiv arsenala i mogu reci da su ga topnici ismijali!jednostavno receno nemate nikakave sanse protiv francuza!!!

stefan,MKD

pre 14 godina

Engleski mediumi uvek pustaju ovakve provokativne price pred svaki natprevar svoje reprezentacije pogotovo ovaj Sun koji ga niko ne cita...secam se kad smo mi igrali sa njima kakve sve gluposte su napisali za nasu zemju a igrali su protiv jednu Makedoniju za koju verujem da pre same utakmice nisu ni culi ali vadili su prljavi ves od spionski BBC i CNN kad je bio rat...tako su i nas napalili srecom pa njihovi navijaci nisu napravili niti jedan incident jer tu ipak nisu ziveli divjaci sa kime bi mogle da divljaju...bice tu jos prepucavanja

Bla bla truc

pre 14 godina

Dok je Vlatka Markovica bice i teorija zavere.
Mislim da se iza svega krije teznja da se Hrvatska uopste ne plasira na SP,i da tako ostane bez realnih sansi i za skoro clanstvo u EU.....

Vlada

pre 14 godina

stvari su jasne, protiv Kapelovih engleza ovakva hrvtska nema sta traziti...pa svesni bezizlaznosti situacije vec pripremaju svoje navijace na poraz i sve svaljuju na zaveru kao visa sila neka...kakvi su to foliranti

Ivan M

pre 14 godina

Ovo mi zvuci kao balkansko lupetanje. Hrvati nisu imali srece sa Eduardom a ni sada sa Modricem i toliko o tome. Jasno mi je zasto im je krivo, ali to ne znaci da je FA poslala uputstvo Birmingemu (kojem je inace trener Skot) da nesto urade.

ns

pre 14 godina

Ovakve stvari su sasvim normalne zbog vaznosti utakmice i bez obzira sa kakvog stanovista polazimo. Meni je jedino zao sto ce dve vazne utakmice biti u isto vreme pa ih necu moci da gledam obe u direktnom prenosu.

master

pre 14 godina

Ja sam gledao onaj start Bojera ili ti Bojlera milion puta,i nije mi jasno kako je mogao da mu slomi nogu. Znaci smesno. A,na Maksimiru je bila cetvorka,a sada ce pasti petarda. Ne bi vam ni Mesi pomogao na Vembliju. Zivi bili pa videliii !!!

uncle phil

pre 14 godina

naravno da vode medijski rat protiv nas jer nas se boje jer smo im u prošlom kvalifikacijskom ciklusu priredili sramotu i onemogućili im sudjelovanje na europskom prvenstvu. npr utakmica protiv srbije koja, što jest jest, nikad nije dobila nijednu respektabilnu svjetsku reprezentaciju, bi im bila ko i svaka druga. ne vidim uopće poriv za uspoređivanjem snage i uspjeha hrvatske reprezentacije sa srpskom, jer srbija nit je u ovom članku nit je približno visoko u rangu snage reprezentacije poput hrvatske.

Lilian Thuram

pre 14 godina

@fudbalskimenadzer.com
Па лијепо рече човјек: ... колико је Балак БИО битан за игру Бајерна...
чак си га и ти тако цитирао

jao

pre 14 godina

v.markovicu i sve komsije hrvati,pa da li vi stvarno mozete da budete toliko izkompleksirani?kaze v.m da ovi vas namerno povredjuju,skoro se ovako iskreno nisam nasmejao...samo o vama razmisljaju..i ti englezi jesu nadmeni ali nesrecnici..smesno

Blue

pre 14 godina

i Eduardo i Modric su povredjeni od strane igraca Birmingham City-a (Taylor i Bowyer). bice da se Birmingham City zaverio protiv hrvatske reprezentacije,a sve u korist engleske reprezentacije! ;)

scooniepenn

pre 14 godina

Neimenovani član engleske reprezentacije ahahaha pa naravno da je neimenovani kad su Englezi bili i ostali p...e! Opet ćete na Wembleyu dobiti lekciju kao i zadnji put, a kad smo kod grubosti neka gledaju u svoje dvorište... bili i ostali krkani!

roman empire

pre 14 godina

Pod cenu da budem ispljuvan ja cu da kazem da cu u susretu izmedju Engleske i Hrvatske navijati za komsije.
Englesko licemerstvo nema granica,jesu oni kolevka fudbala ali bi voleo da ih Hrvati sahrane,bre mnogo se duvaju.
Da ne govorim da su Englezi i kolevka huliganizma i sad taj trend je kod njih smanjen ali je kod nas i dalje u toku zbog toga sto smo to preuzeli od njih,i onda se Englezi zgrazavaju kakvi smo mi balkanci huligani.
KOMUNIZAM(Marx-Nemacka,Engels-Engleska)
Fasizam(Italija,Nemacka)
Kolonijalizam(Prvenstveno Engleska)
HULIGANIZAM(Hejsel 1985 Englezi i Italijani)

Ono sto hocu da kazem da mi preuzimamo trendove iz zapadnog sveta kako dobre tako i lose,lose sam nabrojao i posle se prave fini i kulturni i cude se nasem balkanskom primitivizmu a zapravo mi nazalost slepo pratimo njihove trendove bili oni losi ili dobri.

Don Quijote

pre 14 godina

Da su Hrvati neotesani i da ne umeju da se ponasaju to svi znamo. Ipak i takvi kakvi su nevaspitani, bezobrazni i neotesani, za Engleze su gospoda u belim rukavicama, sa cilindrom na glavi i u fraku. Cinizam Engleza ne moze se porediti ni sa cim i ni sa kim.
Dobro bi bilo kad bi Hrvati mogli da ih dobiju 5:0 i da ih izbace i sa svetskog prvenstva. To bi bas bila lepa vest.

A nekad ste se voljeli

pre 14 godina

Da, da, siroti Englezi nemaju drugog načina da zaustave superiornu hrvatsku momčad, te pribegavaju ovakvim podlostima...
E komšije, ponekad ste stvarno kao mala deca :)

euskadi

pre 14 godina

neka neka, smo se cvrsto i hrabro postavit, u vezni red jerko leko i ognjen vukojevic, naprjed mandzukic. pa da vidimo, nek pucaju i tibije i fibule, i arkade, i usne i zubi. ja sam uvjeren da cemo se u takvoj igri i vise nego dobro snac. pa nek vidimo ko ce se na ciji nivo spustiti

more

pre 14 godina

bez brige za hrvatsku,nego se vi bolje uhvatite svoje repke jer je ocigledno da ce vas ribery gourcuff i drustvo samljet na markani!gledao sam vidica protiv arsenala i mogu reci da su ga topnici ismijali!jednostavno receno nemate nikakave sanse protiv francuza!!!

Zmaj

pre 14 godina

Nataknuce vas Englezi samo tako. Kad ste osvojili 3.mesto na SP onda ste imali najbolji tim koji cete ikada imati. Vise nikad takvi igraci ni takva kompaktonost. Sad mozete samo da sanjate o tim vremenima. Vreme Srbije sad dolazi...

nbp

pre 14 godina

Hrvati, baš ste Srbi. Mislim, sve je ovo zavera protiv vas, nebeskog naroda... Nego bre, usredsredite se na igru, a ove večite službenike poput Markovića ne slušajte. Možda ih opet puknete usred Engleske, bilo bi lepo...

c

pre 14 godina

Haha,ne znam sta hoce ovi hrvati,ako su prosli put tamo dobili Engleze,to je bilo zato sto nisu imali pravog trenera,a sad je Kapelo tu,tako da mislim da ce se izblamirati ovog puta...

saša

pre 14 godina

Modrić se sam ozlijedio protiv
birminghama prišo je on Bowyeru sa leđa i onda se ozlijedio pitajte za koga je faul bio sviran naravno za birmingham toliko o zavjeri.............

Mns

pre 14 godina

Strashna zavera protiv ogromnih,nabildovanih,misicavih,kamenih,od stene odvaljenih Modrica i Eduarda!!!Modricu mora da je pukla kost samo kad je video nenormalnog Bojera da se zalece na njega...

nema predaje

pre 14 godina

Englezi su se izgleda malo uplašili da opet ne dobiju po lampi na Wembleyu. S druge strane, nažalost, Marković opet lupeta gluposti.

fudbalskimenadzer.com

pre 14 godina

"...On je za nas bitan onoliko koliko Inijesta znači Barseloni ili koliko je Balak bio bitan za Bajern. Bez njega ćemo biti znatno slabiji“, rekao je Marković..."

Vlatko, Balak ne igra za Bajern vec 3 godine a ti mora da i dalje mislis da je Hrvatska trece mesto na svetu. Kako li uspe da postanes predsednik NSH-a sa takvim fudbalskim znanjem...?

Mario

pre 14 godina

Joj, ovi Englezi nikako da nauče :)
Sva ta buka koju dižu neodoljivo me podsjeća na prošli puta kada smo dolazili na Wembley. Mi ćemo ovo, mi ćemo ono, Hrvati ovo, Hrvati ono... a onda - muk i plač :)
Ako su oni nabrušeni zbog toga što smo ih izbacili, mi smo nabrušeni zbog: Eduarda, Modrića i neopravdanog crvenog Kovaču u prvoj utakmici (drugačije nas ne bi ni dobili).

Ukratko: bit će zanimljiva utakmica, a pobjednika ili neće biti, ili će Hrvatska uzeti tri boda. Bez pretjerivanja :)

stankeze

pre 14 godina

Ajmo braco Hrvati, pobedite naduvane Engleze, i samo da se nadovezem na komentare posebno roman empir-a: Engleska je kolevka:
1. Rasizma
2. Kolonijalizma
3. Imperizlizma
4. Huliganstva
(koje vece zlo jos moze postojati)
Drzim vam fige pobedite ih barem u fudbalu da ne postanete kao oni.

Aleksandar

pre 14 godina

Najvecu gresku su Hrvati napravili kada su ih pobedili na Wembliju i sprecili da odu na svetsko prvenstvo u Nemackoj a nisu im trebali poeni. Englezi im to nece nikad zaboraviti. Videcete svake naredne kvalifikacije bice zajedno. Pa vidite da vecina Hrvata igra u Engleskoj. Samo da ih drze na oku i da ih povremeno masakriraju. Steta a tako sam voleo da ih roknemo na svetskom. U svkom slucaju Hrvati držte gaće na Wembliju.

boby

pre 14 godina

Ma kako da ne,ovi hrvati toliko preteruju, dizu se u nebesa, kao da su najbolji na svetu pa sad neko kuje zaveru protiv njih, prvo pogledajte tabelu, imate 10 bodova manje, drugo, ti isti englezi su vas oduvali na vasem maksimiru i ne lozite se bre kako pred vama kleca jedna engleska, necete vi dobiti ni ukrajnu, a kamoli preporodjene engleze sa kapelom na celu..Ma mi bi vas sad preslisali i to opasno!!!

ja

pre 14 godina

Nataknuce vas Englezi samo tako. Kad ste osvojili 3.mesto na SP onda ste imali najbolji tim koji cete ikada imati. Vise nikad takvi igraci ni takva kompaktonost. Sad mozete samo da sanjate o tim vremenima. Vreme Srbije sad dolazi...
(Zmaj, 1. septembar 2009 12:21)

Pa i mi smo po imenima bili ravnopravni sa Hrvatskom sigurno te godine - Savicevic, Piksi, Mijatovic, Jugovic, Mihajlovic itd.

DaX

pre 14 godina

Ja cu svim srcem da navijam za Engleze!Ne zato sto mi je mnogo draga njihova reprezentacija,vec zato sto igraju protiv Hrvata!Nadam se i prizeljkujem ubedljivu pobedu Gordog Albiona!

I jedno pitanje-Sta mislite,za koga bi navijali Hrvati u mecu Engleska-Srbija?Ali iskreno...?

dioklecijan

pre 14 godina

Ovaj Vlatko Marković samo nas sramoti po svijetu.Jedva čekam kad će ga više smijenit.
Najjača mu je izjava kad je reka da če otić kad njega bude volja....
Reprezentacija Hrvatske zahvaljujući njemu i njegovoj politici lagano gubi podršku u Hrvatskoj.Zaslužan je za centralizaciju nogometa u Hrvatskoj.Reprezentacija Hrvatske zadnju službenu utakmicu u Splitu je odigrala daleke 98.
Hns uzima lovu od reprezentacije koja je dosta profitabilna a HNL su ostavili na milost i nemilost mafiji...
Izgubija je utrku ze EP 2012.iako je tvrdija da ima sigurnih 6 glasova i da je Hrvatska-Mađarska glavni favorit za dobivanje organizacije. Naravno nismo dobili ni jedan jedini glas.
Izvara je mađarskog premijera i Sanadera.....

Glavni tajnik Hns-a,njegova desna ruka Zorislav Srebrić je posebna prića...
Legendarno je kako su ga Engleski policajci zaustavili na aerodromu jer je "zaboravia" platit novine i nekakve kemijske olovke...
Ili kad je princu Charlesu poklanjao dres Hrvatske reprezentacije izvadivši ga iz nekakve zgužvane kese koju je prethodno izvukao ispod sakoa hehehe....

Hrvatska jedva čeka da ova dva klauna koji su političkom zapovijedi postavljeni na čelo Hns prije 100 godina....

Šta se tiće utakmice sa Englezima nadam se da će bit borbena i prava utakmica baš kao prošla na Wembleyu..pa nek pobijedi bolji....

Pozdrav!

Gatsby

pre 14 godina

Ja mislim da je uzrok povredama to sto Modric i Silva imaju zajedno 80 kg, i spremni su ko moja baba. Engleska liga je za prave muskarce

Cure

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu izmedju Hrvatske i Engleske(kad je bilo 1:4)na HRT-u i hrvatski komentatori su se slozili da Hrvatska u toj utakmici NIPOSTO NE SME DA SE ZADOVOLJI SA BODOM!Mnogo su umisljeni i nadmeni,zato bih mnogo voleo da ih Englezi jos jednom spuste malo na zemlju.

Risnjak

pre 14 godina

Dali se jos neko sjeca naslov od The Sun'a, nakon sto je argentinski igrac Deportiva, Pedro Duscher osljedio Backhama, i taj morao propustit ostatke sezone i SP ?! Novi rat izmedu engleske i argentine su jos bili najblazê izjave od te, nazovimo to novine ! Upravo se pravi javili... pametnome dosta ! Luki brz oporavak, a engleze cemo iz inata po drugi put osramotit u sred Londona, zivi bili pa vidjeli !

Vlada

pre 14 godina

stvari su jasne, protiv Kapelovih engleza ovakva hrvtska nema sta traziti...pa svesni bezizlaznosti situacije vec pripremaju svoje navijace na poraz i sve svaljuju na zaveru kao visa sila neka...kakvi su to foliranti

master

pre 14 godina

Ja sam gledao onaj start Bojera ili ti Bojlera milion puta,i nije mi jasno kako je mogao da mu slomi nogu. Znaci smesno. A,na Maksimiru je bila cetvorka,a sada ce pasti petarda. Ne bi vam ni Mesi pomogao na Vembliju. Zivi bili pa videliii !!!

uncle phil

pre 14 godina

naravno da vode medijski rat protiv nas jer nas se boje jer smo im u prošlom kvalifikacijskom ciklusu priredili sramotu i onemogućili im sudjelovanje na europskom prvenstvu. npr utakmica protiv srbije koja, što jest jest, nikad nije dobila nijednu respektabilnu svjetsku reprezentaciju, bi im bila ko i svaka druga. ne vidim uopće poriv za uspoređivanjem snage i uspjeha hrvatske reprezentacije sa srpskom, jer srbija nit je u ovom članku nit je približno visoko u rangu snage reprezentacije poput hrvatske.

Phoenix

pre 14 godina

Englezi povređuju hrvatske fudbalere da bi skrenuli pažnju javnosti. I dok ceo svet sa nestrplenjem očekuje ovaj meč engleska vlada je zarobila vanzemaljski brod koji je sleteo na Stounhendž.
U pomoć su pozvani agenti FBI-a Molder i Skali.
P.S. Fabio Kapelo je pre neki dan viđen kako jede ribu i krompiriće sa misterioznim pušačem.

Čitati obavezno uz muziku iz The X-files

coolinar

pre 14 godina

„Prvo Eduardo, a sada Modrić, ovo je strašno. Zaista mogu da se zapitam da li je to bila samo nesrećna slučajnost. Bliži sam mišljenju da je to neko namerno uradio pre susreta s Engleskom.''

Ovo moze da izjavi samo osoba koja je zrela za ludaru....

ccc na sta se spusta hrvatski fudbal, pardon-nogomet

Kizony

pre 14 godina

Bivša "braćo" Hrvati, jes' da vas nešto ne gotivim, ali bih voleo da odvalite ove uobražene ... (da se ne izražavam, baš).

Jbg, ako već moram, od dva zla biram manje, mada ne znam što uopšte i biram...

jedan je život

pre 14 godina

Hvala na podršci pa makar i ne bila 'odsrca' :) Vi dobijete Francuze, mi ne izgubimo od Engleske, kakav bi to lijep dan bio..

bvo

pre 14 godina

Ja ovde samo vidim kukanje komsija i alibi za poraz koji ce da sledi...
Englezi su vec obezbedili SP nemaju oni sta da lome hrvate da bi ih pobedili! Vise bi imalo smisla da Evra lomi Vidica, ili Anelka Baneta, na treningu da bi pomogli francuzima...

AJZAKLIJA

pre 14 godina

,,Ne kažem da treba da se spuštamo na njihov nivo.......''!!!
Eh što mi drago kad čitam ovakve stvari a znam da nema veze sa nama!!!!

Lilian Thuram

pre 14 godina

@fudbalskimenadzer.com
Па лијепо рече човјек: ... колико је Балак БИО битан за игру Бајерна...
чак си га и ти тако цитирао

jao

pre 14 godina

v.markovicu i sve komsije hrvati,pa da li vi stvarno mozete da budete toliko izkompleksirani?kaze v.m da ovi vas namerno povredjuju,skoro se ovako iskreno nisam nasmejao...samo o vama razmisljaju..i ti englezi jesu nadmeni ali nesrecnici..smesno

goxy

pre 14 godina

Prvo hrvati nek pobede beloruse pa onda nek misle o Englezima,glupava prica o povredama reprezentativaca,fudbal je muska igra a osim toga izes reprezentaciju koja na pozicijama ima samo po jednog igraca!NAPRED SRBIJO

Tom

pre 14 godina

,,Ne kažem da treba da se spuštamo na njihov nivo.......''!!!
Eh što mi drago kad čitam ovakve stvari a znam da nema veze sa nama!!!!
(AJZAKLIJA, 1. septembar 2009 12:00)

da li ti ozbiljno mislis da Englezi,nas i Hrvate nedozivljavaju isto?Mis mo za njih ista "stoka".Seti se evropskog prvenstva za mlade,kada su nas pobedili 1:0 onim sramotnim golom ,kada je Rajkovic lezao povredjen(kasnije ce se ispostaviti na duze vreme),a oni protrcali pored njega i dali gol!Secas se da smo digli glas kako to nije fer plej,a zatim je taj strelac gola(ne secam se imena)rekao "Svi mi znamo kakvi su oni kao narod".Isti smo mi za njih druze moj...

Bla bla truc

pre 14 godina

Dok je Vlatka Markovica bice i teorija zavere.
Mislim da se iza svega krije teznja da se Hrvatska uopste ne plasira na SP,i da tako ostane bez realnih sansi i za skoro clanstvo u EU.....

abcba

pre 14 godina

Ne znaš geje je veće žutilo u medijima, kad nas ili kod Engleza.
Sam Modrić je nakon ozljede reko da kod Bowyera nije bilo nikakve namjere.
Taylora su nakon loma Eduarda razapeli na križ. Čovjek je dobijao prijetnje, a nakon internetskih natpisa "Kill Taylor" Wenger je morao smirivati situaciju da ga neki pijani navijač Arsenala na izbode na ulici. Lik dan danas ne mođe sigurno hodati po Londonu.
Naši mediji su ga opisali kao bezosjećajnog manijaka, a čovjek je vlastitu djecu opterećivao sa startom na Eduarda pa su djeca slala crteže Eduardu u bolnicu uz poruku Forgive our dad.
Naravno, naše novine nisu pisale o takvim stvarima. Nama je dan danas Taylor kriv za pokušaj ubojstva.

stefan,MKD

pre 14 godina

Engleski mediumi uvek pustaju ovakve provokativne price pred svaki natprevar svoje reprezentacije pogotovo ovaj Sun koji ga niko ne cita...secam se kad smo mi igrali sa njima kakve sve gluposte su napisali za nasu zemju a igrali su protiv jednu Makedoniju za koju verujem da pre same utakmice nisu ni culi ali vadili su prljavi ves od spionski BBC i CNN kad je bio rat...tako su i nas napalili srecom pa njihovi navijaci nisu napravili niti jedan incident jer tu ipak nisu ziveli divjaci sa kime bi mogle da divljaju...bice tu jos prepucavanja

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

@(fudbalskimenadzer.com, 1. septembar 2009 12:15)
Pa rekao je "bio" :)))))
Sto se tice zavere, lupetanja i gluposti. Mozda bi Hrvati trebali da prespavaju u Madjarskoj pa tek na dan utakmice da idu za Englesku :))) Zasto imam osecaj da taj cikica igra za mafiju a ne za Hrvatsku... Ajd pa srecno, da ako se sretnemo u Juznoj Africi...
Pozdrav i napred SRBIJA!!!

haylee

pre 14 godina

da je nameran faul, verovatno nije, sto se iz situacije Modrica i Bowyera vidi. Da su englezi cinicni jesu i da to sto sebe promovisu kao fer plej naciju je jedna od najvecih lazi u sportu. Kada od nekog gube, koriste se svim sredstvima i to u svim sportovima jos od pocetka proslog veka - http://en.wikipedia.org/wiki/Bodyline

Ratko

pre 14 godina

Posto sam procitao ovu vest jasno mi je da je u pitanju samo sukob izmedju Vlatka Markovica i nekog (neimenovanog) zurnaliste sportske sekcije Engleskih novina “The Sun”. B92 je svojim naslovom ovo vec pretvorio u “medijski rat izmedju Hrvatske i Engleske”!? Najzalosnije je u svemu je da se na ovo prepucavanje daju upecati toliko Srba na forumu. Dajte ljudi oladite malo! A za B92 ovo tesko da moze da zasluzuje pomenu na sajtu.

ns

pre 14 godina

Ovakve stvari su sasvim normalne zbog vaznosti utakmice i bez obzira sa kakvog stanovista polazimo. Meni je jedino zao sto ce dve vazne utakmice biti u isto vreme pa ih necu moci da gledam obe u direktnom prenosu.

Ivan M

pre 14 godina

Ovo mi zvuci kao balkansko lupetanje. Hrvati nisu imali srece sa Eduardom a ni sada sa Modricem i toliko o tome. Jasno mi je zasto im je krivo, ali to ne znaci da je FA poslala uputstvo Birmingemu (kojem je inace trener Skot) da nesto urade.

Blue

pre 14 godina

i Eduardo i Modric su povredjeni od strane igraca Birmingham City-a (Taylor i Bowyer). bice da se Birmingham City zaverio protiv hrvatske reprezentacije,a sve u korist engleske reprezentacije! ;)

egberto

pre 14 godina

"... On je za nas bitan onoliko koliko Inijesta znači Barseloni ili koliko je Balak bio bitan za Bajern. Bez njega ćemo biti znatno slabiji“, rekao je Marković..."

Ili Perica Ognjenović za Jagodinu :)