Utorak, 01.09.2009.

11:01

Kecman potpisao, stiže Palasio?

Sastav Partizana koji će braniti dva domaća trofeja i prstenje namenjeno pobednicima NLB lige skoro da je kompletiran.

Izvor: B92

Kecman potpisao, stiže Palasio? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 14 godina

U Alo je doslovce pisalo da je Palasio nerealna opcija i da nisu imali kontakte sa njim,tj. to je rekao Todoric.

sasa

Gde je to reko Todoric da nam trena 1 i 4 ,a da cemo dovesti samo jednog? Dobrog pleja moramo da dovedemo,to svi znaju. Bjelica-ne verujem, ipak ima ugovor sa Zvezdom, a mi nemamo para.Mada on i nije plej koji nam treba,a nije bas ni cetvorka.Ja se i dalje nadam za Kuka.
U svakom slucaju pleja moramo da dovedemo, a cetvorku bi trebalo, kao zamena za Velickovica(Miloja). Nije stvar u parama, jer smo mnoge iskusne i dobre igrace i ove sezone i proslih dovodili za dz(Miloje i Kecman ove sezone). Mozemo ja mislim iskopati jos nekog ovakvog na cetvorci.Moze i Amerikanac.

sasa13

pre 14 godina

Ako Todoric kaze da nam treba cetvorka i bek a da mozemo da dovedemo samo jednog onda je to definitivno BJELICA!!! zato sto on moze do petice sve da igra. ne bi bilo lose kada bi vratili PAUNICA!!! to bi bio neverovatno perspektivan tim koji bi za dve godine osvojio EL

Bojanc

pre 14 godina

Video sam na SOS-u, a mislim da sam procitao u nekim novinama slicnim tvom izvoru informisanja...
Sto se tice izjave Dragana Todorica, izjavio je da je Palacio jedna od opcija( a ne nerealna opcija) za poziciju 1 u nasem timu. Tomasevic nije tip igraca koji nam treba, sto je takodje izjavio DT, a ko ce doci-videcemo, u svakom slucaju ne sumnjam u izbor srucnog staba...

nikola

pre 14 godina

"Koliko sam uspeo da vidim iz stampe i na tv, Palasio je juce potpisao, sto pozdravljam sa odusevljenjem."


Ne znam gde si ti to video.Ja sam danas u ALO procitao da je Todoric izvavio da SA MILTOM NISU IMALI NIKAKVE KONTAKTE DO SADA I DA JE OPCIJA DA SE VRATI NEREALNA. Po malo me to i raduje jer to mozda znaci da ipak oni komentari za Kuka mogu da budu tacni(daj boze!). Isto je Todoric reko da I DA ZA TOMASEVICA NIJE REALNO DA DODJE SADA U PARTIZAN JER IMAMO DOVOLJNO CENTARA. Rekao je da su kao planirali da dovedu jednog igraca na 1 ili 2, ali posto je ipalo ovo sa Milojem, morace nesto da se organizuju (sta god to znacilo. Ali pleja moraju dovest, a nada se i cetvorku). Isto je reko da ce Miloje verovatno dobiti neku funkciju u klubu.

Tex Viler

pre 14 godina

Da uputimo "nepristojnu ponudu" Tadiji Dragićeviću...igraćeš na 4-ci koliko budeš mogao da izdržiš. Gde? Pa u Euroligi...a za početak dve utakmice sa NBA timovima...

Anti sredina

pre 14 godina

Partizan "sa malim budžetom" dovodi li dovodi.
Za neke u Srbiji nema svetske krize.
(Milinko R., 1. septembar 2009 11:58)

Nisam grobar.Ali posto nas Srbe realno znaju samo po Kosovu,Cavicu,Djokovicu i KK Partizanu...Ne vidim zasto nebi ulagali u jedini ekipni sport (svaka cast vaterpolistima ali basket se prati)..Zvezda ima isti ako ne i veci budzet,a da se ja pitam zatvorio bi ih kao i VKCZ.Treba kao komunisti da imamo uravnilovku,pa da pravimo mediokritete ceo zivot..Treba da se zna ko je najbolji,sada je to Partizan i za njih ne treba da bude krize.

Bojanc

pre 14 godina

Koliko sam uspeo da vidim iz stampe i na tv, Palasio je juce potpisao, sto pozdravljam sa odusevljenjem. Ne znam zasto skeptici spominju da su Kecman i Milt imali promasenu sezonu, s obzirom da su igrali Evropu, radili un ozbiljnim ekipama, stekli jos jednu godinu iskustva i sto je najvaznije-vec znaju kako se osvajaju trofeji. Iskustvo nam je potrebno na bekovskim pozicijama, kao i hladnokrvnost u odlucujucim trenucima.
Ne znam za Vas, ali ja dosta ocekujem ove sezone od Veselog, Strahinje, Rakocevica i od novog centra Marica, koga sam gledao na youtube i za svoju visinu mislim da ima odlicno kretanje, sto ce DV znati da iskoristi. Nadam se da ce se naci kvalitetna zamena za Milojevica, jer bez obzira na godine pretpostavljam da bi se igra sledece sezone bazirala na njemu i njegovom 'guzenju' pod kosem i vracanjem povratnih lopti Kecmanu i Rasicu...
Videcemo, ali osecam da ce se serija nastaviti...

stefan

pre 14 godina

palasio je odlicno resenje ali ipak mislim da bi omar kuk partizanu legao ko samar budali,bolji je asistent i strelac,ima bolju kontrolu lopte ,a i mladji je...uglavnom znam da dule nece pogresiti...

Plikuscht

pre 14 godina

Ti bi pre uzeo Amera koji je igrao za kk ss i koji ima 0-8 protiv partizana,koji igra za pare,bez devotion-a,nego Milutina Velikog,coveka koji igra srcem,koji gresi,ali ume da bude i sjajan,koji voli Partizan i Grobare i koga Grobari vole...E pa ja sam za opciju broj 2!
(Nemanja 91, 1. septembar 2009 20:26)

Ovaaaaj ... izvini deckonja, ali da te pitam nesto iskreno. Lepo zvuci to sto si napisao, ali da li ti zaista verujes u to!?!?
Milutin Veliki!?
On voli Partizan i Grobare dok ostali igraju 'za pare, bez devotion-a'!?!?

O cemu ti pricas, majke ti!? palasio nije na mapi znao gde je Srbija pre nego sto je dosao. Posle cak jedne sezone je zapalio cim je neko zvecnuo vecom kintom (i to je OK, da se razumemo!). I sada mi ovde treba jedni druge da ubedjujemo da je on u nekoj velikoj ljubavi sa klubom i navijacima!? Ovde mu je OK ... solidna kinta, ludnica tih 10-ak Euroleague utakmica gosinje, ostalo smor u polupraznom pioniru i nekim krs salama, putovanja po balkanskim vukojebinama (uglavnom truckanje busem) ... i to je to. Usputna stanica izmedju neceg veceg i boljeg iz njegove perspektive. Rado bi on nazad u NBA na drogu, ku**e i milione (kada bi mogao), ako ne - ond abi rado u PAO, Real, Barsu, itd. ... ali posto ni tamo ne moze, eto ga kod nas.
I to je potpuno OK, da se razumemo ... ali mani nas te price o vaskolikoj nebeskoj ljubavi nekog do juce anonimnog i nama nepoznatog kosarkasa prema klubu i navijacima! Bljutavije ne moze.

Konan

pre 14 godina

Jahovic je,koliko znam,produzio ugovor s Fenerbahce Ulkerom,tako da,nista od toga,al se slazem da bi nam u ovoj situaciji sjajno dosao.Sto se pleja tice,moj glas za Miltona,ako i ne dodje,smatram da treba dovesti stranca u sv.slucaju,jer tu ne gresimo!

grobar nis

pre 14 godina

momci i cure ako wam owaj sastaw ostane bice wam mrka kapa,realno od svih koji su wam dosli milojewic je bio najzvucnije pojacanje,a on ode u penziju wi izwisiste...
(delija-np, 1. septembar 2009 18:05)

A tacno sam znao da cete poceti da se javljate kako je sad odjednom Milojevic dobar igrac, najzucnije pojacanje, samo zato sto ga vise nemamo ,a do juce vam je bio deda Miloje,ispusena mustikla,niko ga nece... Ajde pokrite se.
I bolje ti brini za vas sastav jer nemate ni dovoljno igraca,a o kvalitetu da ne pricam. Sta fali nasem sastavu. Kecman,Palasio(nadam se da ce doci,ako ne on neko jos bolji sigurno na pleju(Kuk)) ,Maric(igrao u Spaniji),Veseli,Djekic... uz igrace od prosle sezone i uz jednu novu cetvorku koja ce doci umesto Miloja. Pa ovaj sastav ce biti dosta jaci od proslogodisnjeg i ti to dobro znas.
Kako vam vise ne dosadi da svake godine vrtite istu pricu? I svaki put vas to opominjemo i opet nastavljate: nikakav tim,rasprodali ste pola tima, bolji smo od vas, nabice vas svi u Evroligi,zvezda uzima sve trofeje... i tako godinama ali vi ste i dalje uporni terate svoje.

Mladja

pre 14 godina

Ognjen Askrabic
(zamena za Milojevica, 1. septembar 2009 15:28)
EEEJJJJ rodjace, o cemu ti to pricas strucnjace? Pa ko god poznaje Ogija zna da je ganac. Covek ne navija za Partizan, ne voli Partizan, aman, sta ce nam takav lik u timu??? A i vala bije po dve pakle na dan, aj bre begaj...
Da, treba nam jos jedna iskusna cetvorka, moze i petica i to je to. Kao sto rece covek - Dule zna od cega je umro Majkl Dzekson, a kamoli kako da uklopi tim...Ali molio bih ako ikako moze bez cigancica u timu, hvala lepo, prijatno.

Bog na dresu nosi broj 12

pre 14 godina

Koliko ljudi tandrcu ovde...strasno... PA zar mislite vi da ce ove novajlije imati toliku minutazu u EL da izbace Strahinju na pozajmicu? Ja vidim kecmana na dvojci i trojci, strahinju na trojci a veselog kako igra 3 a uskace i u rotaciju na cetvorci. Od ovih silnih dvojki ce dule probrati dvojcu, ne verujem vise, jedan ide sigurno u Vizuru, videcemo ko, play ce nam biti strasan, Palasio-*Rasic, koji ce biti iznenadjenje sezone. Tradicinalno jaki na 4-5, Rakocevic-novi centar, Mitrovic ili kako vec. Idealna petorka:
1.Palasio
2.Rasic
3.Milosevic
4. Veseli
5.Novi centar zabroavih kako se zove
Imam blaki utisak da ce Dule da forsira Rasica na dvojci. NE bih se iznenadio kao dovedemo Tomasevica, ili jos jednu cetvorku, mada i ovako imamo prenatrpan tim, pa je milojevic samo olaksao duletu posao oko precrtavanja viskova.

Nemanja 91

pre 14 godina

Sto se tiche kosarke moje je misljenje da bi nama ove sezone bolje legao Omar Kuk - asistira ko lud a i ima dobar sut za tri, upoznat je sa radom Vujosevica (doduse i Palacio je). Ali to je samo moje misljenje...
(ja, 1. septembar 2009 13:27)

Ti bi pre uzeo Amera koji je igrao za kk ss i koji ima 0-8 protiv partizana,koji igra za pare,bez devotion-a,nego Milutina Velikog,coveka koji igra srcem,koji gresi,ali ume da bude i sjajan,koji voli Partizan i Grobare i koga Grobari vole...E pa ja sam za opciju broj 2!

Crkni od muke

pre 14 godina

Partizan "sa malim budžetom" dovodi li dovodi.
Za neke u Srbiji nema svetske krize.
(Milinko R., 1. septembar 2009 11:58)
A bogami nema krize ni u Realu i PAO čim dobro.

верујем да неће бити узалудно

pre 14 godina

Sad cu ove uzaludno da cekam...
(gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica, 1. septembar 2009 11:40)

хаха царе тако је.мораћемо мало да се стрпимо и да их истрпимо.

delija-np

pre 14 godina

momci i cure ako wam owaj sastaw ostane bice wam mrka kapa,realno od svih koji su wam dosli milojewic je bio najzvucnije pojacanje,a on ode u penziju wi izwisiste...mali budzet,prodali ste 3 najbolja igraca i nemate da kupite?pitam se samo gde su pare....jesam nawijac zwezde,ali i kod was kako i kod nas isti rezim,kome dzep dublji moze wise da strpa...

marrrija

pre 14 godina

a gotive...zna todoric kako treba upravljati svojim klubom...jos da nam i palasia dovede,pleja koji nam je izuzetno potrebno...ovo ce biti bolje nego prosle sezone...

nikola

pre 14 godina

Mozda su u pravu neki koji pricaju da ce na faliti pravi kosgeter i onaj koji ce uzeti stvar u ruke kad budu odlucujuci poeni.To bi definitivno bio Milojevic da nije ovako ispalo,.Kad bi umesto njega doveli neku drugu cetvorku koja bi bila tog mentaliteta.
Ali dobro, sa druge strane imamo dovoljno iskusnih igraca za takve situacije, a i ovi mladi(veseli,Djekic,Sinovec...) osecam da ce da kidaju.

A neki su pominjali Kuka,pa Dasic, pa sad Milojevic, ali ovako smo dovoljno jaki, samo neznam u kakvoj ce formi sada igrati Kecman i Palasio(ako dodje) obzirom da su imali losu sezonu.

sledzhamer

pre 14 godina

Vracaju se "ptice selice",pa ce i ove sezone biti isto kao i prethodne.Ako bih voleo da vidim ponovo u crno-belom dresu,to su njih dvojica.Fali jos House,pa da bude kompletno veselje...

zamorano 1 + 8

pre 14 godina

Ljudi koji spominju Hausa(mog omiljenog igraca uz Vesu Petrovica u poslednjih petnaestak godina), jedno pitanje zasto nagomilavanje dvojki kojih imamo na izvoz, kada nam treba klasican plej?
Ne mogu da verujem da neko posle, vise ne znam ni koliko titula u poslednjih devet godina, kritikuje rad uprave. Sto bi Prljavi Hari rekao: Misljenje je kao "analni otvor", svi ga imaju.

Velika steta za Miloju i Partizan, mozda Tomasevic ne bi bio losa opcija.

Jo

pre 14 godina

@Jo

aleksic ce najverovatnije na pozajmicu,a Milosevic ce sigurno biti medju 12!
(riverside, 1. septembar 2009 13:12)


@riverside

Moguće varijanta, u tom slucaju Vessely ide na poziciju 4, a Lešić ispada iz prvih 12 ....

Rade Dzevi

pre 14 godina

Majaka mu stara, ove godine imamo "losiji"tim nego prosle sizone, ali ocekujem da ce dalje da "dogura" u Evroligi nego prethodni sastav. To je Dule uveo neko novo pravilo, koje on zove "eksperimentom", a sta ce biti kada zavrsi sa tim? Valjda , logicno, prvaci Evrope! E, to cekam!

kewwell

pre 14 godina

Jos samo legendu TOMASEVICA umesto miloja...Srecno miloje u daljem zivotu,zauvek ces biti u srcima grobara !!! :)
Dejane-welcome back !!!

Grobar KV

pre 14 godina

Dejane hvala ti na svemu sto si uradio za Partizan uvek ces ostati u srcima grobara.Dovodjene Palasia je pravi potez jer Rasic igra u ritmu toplo-hladno.Jos samo da stigne Dule i ludilo moze da pocne.

Baston PG

pre 14 godina

Čini mi se sa ovim pojačanjima da smo mnogo jači u odbrani nego u napadu. Ne znam s kim je Palasio odradio dosadašnji dio priprema. Za Milojevića baš šteta jer su mlađi mogli mnogo da nauče od njega, recimo Đekić. Vjerujem da ćemo moći do početka Evrolige uspjeti da složimo kockice, jer za tim konkuriše više od 12 igrača. Najbitnije je da nađemo igrača koji će u ključnim trenucima preuzimati odgovornost na sebe. Lično ove sezone očekujem puno od Veselog i od Đekića koliko se može u debitantskoj sezoni. Imaće Dule pune ruke posla jer je novajlija dosta.

nikola

pre 14 godina

Kad bi ti znao koje su cene igraca koje Partizan dovodi... To sto su oni dobri ne znaci automatski da su skupi-Kecman,Miloje(i eventualno Palasio) su dosli za dz, Sinovec,Lesic i Mitrovic isto jeftino jer imamo sporazum o saradnji sa njihovim klubovima,Maric neznam ali je los bio u Spaniji prosle godine pa verovatno nije skup, jedino Djekic ako je tacno sto pisu ljudi 150 000 mada ja i za to sumnjam.

Steta za Miloja, jer sa njim bi verovatno imali i bolji tim nego prosle godine. Ovako neznam kog cemo dovesti umesto njega, jer mislim da bi morali nekog da dovedemo na 4. Sve u svemu ako dodje Palasio imacemo komletiran tim, samo da nadjemo jednu iskusniju cetvorku kao zamenu za Velickovica,tj. Miloja. Neki rekose da dolazi Kuk.Odakle su kopali te informacije. Ako dodje Palasio nema nista od Kuka, mada je od pocetka bilo nerealno.

jedan on 22567.

pre 14 godina

Jos SAMO 51 DAN !!!
Sestre i braco grobari spremite se..Bice i ova godina luda i nezaboravna.
Ajmo da kupimo svih 22.567 pretplatnih karata i da tako pomognemo voljenom nam klubu!!!
Zasuzili su to u potpunosti!!

DORCOL DOWNTOWN

pre 14 godina

I trecu godinu za redom Partizan ce da razvaljuje po Evropi bez Amera.
Opet ce se pevati o Paris Hilton i nositi zastava Belizea.
Takav je nas Dule-razvija kosarku u Gabonu,Belizeu,Ceskoj...
VOLIM GA K'O OKA DVA!

dexter

pre 14 godina

vec nam je 9god. kako imamo dominaciju u zemlji....nasi ljudi bi sve oprostili ali uspeh nikada.Dragi nasi neprijatelji:nikada,ali NIKADA vise necete da prismrdite Partizanu.Temelji su udareni....

ja

pre 14 godina

Troseni igraci!Vec vidjeni!Bez gladi!Sa nekim imenima!
(ofk, 1. septembar 2009 12:07)

Pa ja kolko se secam ti si pre i za Oumarua pisao "nema pojma, doveden iz Kine, titovi blizanci" a kad je potpisao za tvoj OFK odma odjednom postao dobar igrac.

Sto se tiche kosarke moje je misljenje da bi nama ove sezone bolje legao Omar Kuk - asistira ko lud a i ima dobar sut za tri, upoznat je sa radom Vujosevica (doduse i Palacio je). Ali to je samo moje misljenje...

Novica_Velickovic

pre 14 godina

@ergi88 O cemu ti pricas batice!Ja vas stvarno ljudi ne razumem!Ja jesam navijac Partizana ali nisam toliko nerealan!Ljudi,dozovite se pameti,Palacio je jedna obicna nula od igraca,kako vam to nije jasno????U zivotu je odigrao jednu dobru utakmicu i to onu protiv Pao-a kada je imao 24 poena!Vratite vi nama Fredija Hausa pa onda da pricamo o svemu ostalom!Budite realni

Kolja

pre 14 godina

Partizan se samo zali na Grad,ne placa hale za treninge a dovodi za velike pare neke isluzene Amerikance i neke nase igracke penzionere i placa Vujosevica vise stotina hiljada evra godisnje i jos se ljute sto im se svi ne divimo.

laki

pre 14 godina

mislim da bi kuk bio MNOGO bolje resenje od seprtljastog miltona... pretpostavljam da je skuplji ali valjda ce se otvoriti nesto kesa ne dolaskom miloja.

Mika NS

pre 14 godina

Posto je komentar "mogao bi da bude" nema razloga da se jos radujemo,zar ne?
Partizan ce sa i bez Miltona biti svakako favorit broj 1 za titule u Srbiji i NLB naredne sezone.

kise jesenje

pre 14 godina

Palasio bi kompletirao ekipa, da se Miloje ne povlaci, ovako ce stranca mozda dovesti na "cetvorci", a odistati od pleja... Jbg, Miloje je sve iznenadio... Mada, kako svi mogu da vide, Partizan ce opet imati mocan tim!

Jo

pre 14 godina

Nakon povlacenja Miloja i novih potpisa prepoznaje se sledeci sastav :


1. Palasio - Božić
2. Rašić - Sinovec - Mitrović
3. Veseli - Kecman
4. Rakočević - Đekić - Lešić
5. Marić - Vraneš

Đekić-u odmah dati vecu minutazu i vec ove sezone gurnuti ga u vatru, obzirom da je nas naj talentovaniji mladi igrac... eksplodirace kao prosle sezone Vessely...

Pokušati ove sezone što više razigrati Sinovca, Mitrovića i Lešića ...naročito u NLB ligi ...

... nekoliko mladih ostaviti da treniraju sa prvim timom i na njih ozbiljno racunati za sledecu sezonu, i po mogustvu povremeno im dati šansu među 12, i minutažu na nekim utakmicama NLB lige ...
Jaramaz, Riznić, Lučić, Balaban, Bešović

... i na kraju, zahvaliti se dvojici igraca ...
Milošević , Aleksić

grobar_BN

pre 14 godina

to je to.. i kako se budemo uigravali, mozda budemo i jaci nego prosle godine.
jer 1. petorka: aleksic, milosevic, veseli, milutin, vranes
2. petorka: rasic, rakocevic, maric, kecman, bozic
dovoljno za prva dva u NLB :)

_Radoslav_

pre 14 godina

Jaoooooooooo nemojte Palsija kao boga vas molim...svaka njemu cast ali nemojte ga vracati,pa on je bio prvo po izgubljenim loptama u evro ligi,jadranskoj ligi,kupu radivoja koraca...a jedino sto je znao to je da baci loptu pekovicu i da ovaj poentira...a i sut mu je strasan,pardon SMESAN...molim boga da ne dodje!!!

Phoenix

pre 14 godina

To je to!
Tim je sklopljen. Kombinacija mladih i iskusnih igrača koja obećava.
Momci, srećno u novoj sezoni! Neka zalaganje i odnos prema klubu bude kao u prethodnoj i rezultati će doći kao posledica.

akcidroni

pre 14 godina

nista odnas owe sezone dowedesh sedam pojacanja koja to i nisu zamenis ceo tim nowim i sta sad? FMP ce da nas tuce
p.s molim onog lika da mi ne krade nadimak!

AJZAKLIJA

pre 14 godina

Dobro je...I ove godine,uostalom,kao i svake mislimo da smo slabiji a momci uvek pokažu još više!
Grobari stobom sve do pobede!!!

akcidroni

pre 14 godina

Zar nije pametnije dovesti nekog svezijeg Amera,unmesto isluzenog palasija,a Kecmanu se zahvaliti,jer objektivno on nije kvalitet za nas,i cele prosle sezone nije igrao.
Nisam optimista, i zamoleo bi Duula da se sto pre vrati sa suncanja.

AJZAKLIJA

pre 14 godina

Dobro je...I ove godine,uostalom,kao i svake mislimo da smo slabiji a momci uvek pokažu još više!
Grobari stobom sve do pobede!!!

Jo

pre 14 godina

Nakon povlacenja Miloja i novih potpisa prepoznaje se sledeci sastav :


1. Palasio - Božić
2. Rašić - Sinovec - Mitrović
3. Veseli - Kecman
4. Rakočević - Đekić - Lešić
5. Marić - Vraneš

Đekić-u odmah dati vecu minutazu i vec ove sezone gurnuti ga u vatru, obzirom da je nas naj talentovaniji mladi igrac... eksplodirace kao prosle sezone Vessely...

Pokušati ove sezone što više razigrati Sinovca, Mitrovića i Lešića ...naročito u NLB ligi ...

... nekoliko mladih ostaviti da treniraju sa prvim timom i na njih ozbiljno racunati za sledecu sezonu, i po mogustvu povremeno im dati šansu među 12, i minutažu na nekim utakmicama NLB lige ...
Jaramaz, Riznić, Lučić, Balaban, Bešović

... i na kraju, zahvaliti se dvojici igraca ...
Milošević , Aleksić

dexter

pre 14 godina

vec nam je 9god. kako imamo dominaciju u zemlji....nasi ljudi bi sve oprostili ali uspeh nikada.Dragi nasi neprijatelji:nikada,ali NIKADA vise necete da prismrdite Partizanu.Temelji su udareni....

Mika NS

pre 14 godina

Posto je komentar "mogao bi da bude" nema razloga da se jos radujemo,zar ne?
Partizan ce sa i bez Miltona biti svakako favorit broj 1 za titule u Srbiji i NLB naredne sezone.

Phoenix

pre 14 godina

To je to!
Tim je sklopljen. Kombinacija mladih i iskusnih igrača koja obećava.
Momci, srećno u novoj sezoni! Neka zalaganje i odnos prema klubu bude kao u prethodnoj i rezultati će doći kao posledica.

DORCOL DOWNTOWN

pre 14 godina

I trecu godinu za redom Partizan ce da razvaljuje po Evropi bez Amera.
Opet ce se pevati o Paris Hilton i nositi zastava Belizea.
Takav je nas Dule-razvija kosarku u Gabonu,Belizeu,Ceskoj...
VOLIM GA K'O OKA DVA!

Nemanja 91

pre 14 godina

Sto se tiche kosarke moje je misljenje da bi nama ove sezone bolje legao Omar Kuk - asistira ko lud a i ima dobar sut za tri, upoznat je sa radom Vujosevica (doduse i Palacio je). Ali to je samo moje misljenje...
(ja, 1. septembar 2009 13:27)

Ti bi pre uzeo Amera koji je igrao za kk ss i koji ima 0-8 protiv partizana,koji igra za pare,bez devotion-a,nego Milutina Velikog,coveka koji igra srcem,koji gresi,ali ume da bude i sjajan,koji voli Partizan i Grobare i koga Grobari vole...E pa ja sam za opciju broj 2!

jedan on 22567.

pre 14 godina

Jos SAMO 51 DAN !!!
Sestre i braco grobari spremite se..Bice i ova godina luda i nezaboravna.
Ajmo da kupimo svih 22.567 pretplatnih karata i da tako pomognemo voljenom nam klubu!!!
Zasuzili su to u potpunosti!!

akcidroni

pre 14 godina

nista odnas owe sezone dowedesh sedam pojacanja koja to i nisu zamenis ceo tim nowim i sta sad? FMP ce da nas tuce
p.s molim onog lika da mi ne krade nadimak!

kise jesenje

pre 14 godina

Palasio bi kompletirao ekipa, da se Miloje ne povlaci, ovako ce stranca mozda dovesti na "cetvorci", a odistati od pleja... Jbg, Miloje je sve iznenadio... Mada, kako svi mogu da vide, Partizan ce opet imati mocan tim!

ja

pre 14 godina

Troseni igraci!Vec vidjeni!Bez gladi!Sa nekim imenima!
(ofk, 1. septembar 2009 12:07)

Pa ja kolko se secam ti si pre i za Oumarua pisao "nema pojma, doveden iz Kine, titovi blizanci" a kad je potpisao za tvoj OFK odma odjednom postao dobar igrac.

Sto se tiche kosarke moje je misljenje da bi nama ove sezone bolje legao Omar Kuk - asistira ko lud a i ima dobar sut za tri, upoznat je sa radom Vujosevica (doduse i Palacio je). Ali to je samo moje misljenje...

zamorano 1 + 8

pre 14 godina

Ljudi koji spominju Hausa(mog omiljenog igraca uz Vesu Petrovica u poslednjih petnaestak godina), jedno pitanje zasto nagomilavanje dvojki kojih imamo na izvoz, kada nam treba klasican plej?
Ne mogu da verujem da neko posle, vise ne znam ni koliko titula u poslednjih devet godina, kritikuje rad uprave. Sto bi Prljavi Hari rekao: Misljenje je kao "analni otvor", svi ga imaju.

Velika steta za Miloju i Partizan, mozda Tomasevic ne bi bio losa opcija.

kewwell

pre 14 godina

Jos samo legendu TOMASEVICA umesto miloja...Srecno miloje u daljem zivotu,zauvek ces biti u srcima grobara !!! :)
Dejane-welcome back !!!

grobar nis

pre 14 godina

momci i cure ako wam owaj sastaw ostane bice wam mrka kapa,realno od svih koji su wam dosli milojewic je bio najzvucnije pojacanje,a on ode u penziju wi izwisiste...
(delija-np, 1. septembar 2009 18:05)

A tacno sam znao da cete poceti da se javljate kako je sad odjednom Milojevic dobar igrac, najzucnije pojacanje, samo zato sto ga vise nemamo ,a do juce vam je bio deda Miloje,ispusena mustikla,niko ga nece... Ajde pokrite se.
I bolje ti brini za vas sastav jer nemate ni dovoljno igraca,a o kvalitetu da ne pricam. Sta fali nasem sastavu. Kecman,Palasio(nadam se da ce doci,ako ne on neko jos bolji sigurno na pleju(Kuk)) ,Maric(igrao u Spaniji),Veseli,Djekic... uz igrace od prosle sezone i uz jednu novu cetvorku koja ce doci umesto Miloja. Pa ovaj sastav ce biti dosta jaci od proslogodisnjeg i ti to dobro znas.
Kako vam vise ne dosadi da svake godine vrtite istu pricu? I svaki put vas to opominjemo i opet nastavljate: nikakav tim,rasprodali ste pola tima, bolji smo od vas, nabice vas svi u Evroligi,zvezda uzima sve trofeje... i tako godinama ali vi ste i dalje uporni terate svoje.

Grobar KV

pre 14 godina

Dejane hvala ti na svemu sto si uradio za Partizan uvek ces ostati u srcima grobara.Dovodjene Palasia je pravi potez jer Rasic igra u ritmu toplo-hladno.Jos samo da stigne Dule i ludilo moze da pocne.

akcidroni

pre 14 godina

Zar nije pametnije dovesti nekog svezijeg Amera,unmesto isluzenog palasija,a Kecmanu se zahvaliti,jer objektivno on nije kvalitet za nas,i cele prosle sezone nije igrao.
Nisam optimista, i zamoleo bi Duula da se sto pre vrati sa suncanja.

laki

pre 14 godina

mislim da bi kuk bio MNOGO bolje resenje od seprtljastog miltona... pretpostavljam da je skuplji ali valjda ce se otvoriti nesto kesa ne dolaskom miloja.

Novica_Velickovic

pre 14 godina

@ergi88 O cemu ti pricas batice!Ja vas stvarno ljudi ne razumem!Ja jesam navijac Partizana ali nisam toliko nerealan!Ljudi,dozovite se pameti,Palacio je jedna obicna nula od igraca,kako vam to nije jasno????U zivotu je odigrao jednu dobru utakmicu i to onu protiv Pao-a kada je imao 24 poena!Vratite vi nama Fredija Hausa pa onda da pricamo o svemu ostalom!Budite realni

Rade Dzevi

pre 14 godina

Majaka mu stara, ove godine imamo "losiji"tim nego prosle sizone, ali ocekujem da ce dalje da "dogura" u Evroligi nego prethodni sastav. To je Dule uveo neko novo pravilo, koje on zove "eksperimentom", a sta ce biti kada zavrsi sa tim? Valjda , logicno, prvaci Evrope! E, to cekam!

верујем да неће бити узалудно

pre 14 godina

Sad cu ove uzaludno da cekam...
(gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica, 1. septembar 2009 11:40)

хаха царе тако је.мораћемо мало да се стрпимо и да их истрпимо.

sledzhamer

pre 14 godina

Vracaju se "ptice selice",pa ce i ove sezone biti isto kao i prethodne.Ako bih voleo da vidim ponovo u crno-belom dresu,to su njih dvojica.Fali jos House,pa da bude kompletno veselje...

Mladja

pre 14 godina

Ognjen Askrabic
(zamena za Milojevica, 1. septembar 2009 15:28)
EEEJJJJ rodjace, o cemu ti to pricas strucnjace? Pa ko god poznaje Ogija zna da je ganac. Covek ne navija za Partizan, ne voli Partizan, aman, sta ce nam takav lik u timu??? A i vala bije po dve pakle na dan, aj bre begaj...
Da, treba nam jos jedna iskusna cetvorka, moze i petica i to je to. Kao sto rece covek - Dule zna od cega je umro Majkl Dzekson, a kamoli kako da uklopi tim...Ali molio bih ako ikako moze bez cigancica u timu, hvala lepo, prijatno.

_Radoslav_

pre 14 godina

Jaoooooooooo nemojte Palsija kao boga vas molim...svaka njemu cast ali nemojte ga vracati,pa on je bio prvo po izgubljenim loptama u evro ligi,jadranskoj ligi,kupu radivoja koraca...a jedino sto je znao to je da baci loptu pekovicu i da ovaj poentira...a i sut mu je strasan,pardon SMESAN...molim boga da ne dodje!!!

Crkni od muke

pre 14 godina

Partizan "sa malim budžetom" dovodi li dovodi.
Za neke u Srbiji nema svetske krize.
(Milinko R., 1. septembar 2009 11:58)
A bogami nema krize ni u Realu i PAO čim dobro.

Anti sredina

pre 14 godina

Partizan "sa malim budžetom" dovodi li dovodi.
Za neke u Srbiji nema svetske krize.
(Milinko R., 1. septembar 2009 11:58)

Nisam grobar.Ali posto nas Srbe realno znaju samo po Kosovu,Cavicu,Djokovicu i KK Partizanu...Ne vidim zasto nebi ulagali u jedini ekipni sport (svaka cast vaterpolistima ali basket se prati)..Zvezda ima isti ako ne i veci budzet,a da se ja pitam zatvorio bi ih kao i VKCZ.Treba kao komunisti da imamo uravnilovku,pa da pravimo mediokritete ceo zivot..Treba da se zna ko je najbolji,sada je to Partizan i za njih ne treba da bude krize.

Baston PG

pre 14 godina

Čini mi se sa ovim pojačanjima da smo mnogo jači u odbrani nego u napadu. Ne znam s kim je Palasio odradio dosadašnji dio priprema. Za Milojevića baš šteta jer su mlađi mogli mnogo da nauče od njega, recimo Đekić. Vjerujem da ćemo moći do početka Evrolige uspjeti da složimo kockice, jer za tim konkuriše više od 12 igrača. Najbitnije je da nađemo igrača koji će u ključnim trenucima preuzimati odgovornost na sebe. Lično ove sezone očekujem puno od Veselog i od Đekića koliko se može u debitantskoj sezoni. Imaće Dule pune ruke posla jer je novajlija dosta.

Plikuscht

pre 14 godina

Ti bi pre uzeo Amera koji je igrao za kk ss i koji ima 0-8 protiv partizana,koji igra za pare,bez devotion-a,nego Milutina Velikog,coveka koji igra srcem,koji gresi,ali ume da bude i sjajan,koji voli Partizan i Grobare i koga Grobari vole...E pa ja sam za opciju broj 2!
(Nemanja 91, 1. septembar 2009 20:26)

Ovaaaaj ... izvini deckonja, ali da te pitam nesto iskreno. Lepo zvuci to sto si napisao, ali da li ti zaista verujes u to!?!?
Milutin Veliki!?
On voli Partizan i Grobare dok ostali igraju 'za pare, bez devotion-a'!?!?

O cemu ti pricas, majke ti!? palasio nije na mapi znao gde je Srbija pre nego sto je dosao. Posle cak jedne sezone je zapalio cim je neko zvecnuo vecom kintom (i to je OK, da se razumemo!). I sada mi ovde treba jedni druge da ubedjujemo da je on u nekoj velikoj ljubavi sa klubom i navijacima!? Ovde mu je OK ... solidna kinta, ludnica tih 10-ak Euroleague utakmica gosinje, ostalo smor u polupraznom pioniru i nekim krs salama, putovanja po balkanskim vukojebinama (uglavnom truckanje busem) ... i to je to. Usputna stanica izmedju neceg veceg i boljeg iz njegove perspektive. Rado bi on nazad u NBA na drogu, ku**e i milione (kada bi mogao), ako ne - ond abi rado u PAO, Real, Barsu, itd. ... ali posto ni tamo ne moze, eto ga kod nas.
I to je potpuno OK, da se razumemo ... ali mani nas te price o vaskolikoj nebeskoj ljubavi nekog do juce anonimnog i nama nepoznatog kosarkasa prema klubu i navijacima! Bljutavije ne moze.

nikola

pre 14 godina

Kad bi ti znao koje su cene igraca koje Partizan dovodi... To sto su oni dobri ne znaci automatski da su skupi-Kecman,Miloje(i eventualno Palasio) su dosli za dz, Sinovec,Lesic i Mitrovic isto jeftino jer imamo sporazum o saradnji sa njihovim klubovima,Maric neznam ali je los bio u Spaniji prosle godine pa verovatno nije skup, jedino Djekic ako je tacno sto pisu ljudi 150 000 mada ja i za to sumnjam.

Steta za Miloja, jer sa njim bi verovatno imali i bolji tim nego prosle godine. Ovako neznam kog cemo dovesti umesto njega, jer mislim da bi morali nekog da dovedemo na 4. Sve u svemu ako dodje Palasio imacemo komletiran tim, samo da nadjemo jednu iskusniju cetvorku kao zamenu za Velickovica,tj. Miloja. Neki rekose da dolazi Kuk.Odakle su kopali te informacije. Ako dodje Palasio nema nista od Kuka, mada je od pocetka bilo nerealno.

grobar_BN

pre 14 godina

to je to.. i kako se budemo uigravali, mozda budemo i jaci nego prosle godine.
jer 1. petorka: aleksic, milosevic, veseli, milutin, vranes
2. petorka: rasic, rakocevic, maric, kecman, bozic
dovoljno za prva dva u NLB :)

marrrija

pre 14 godina

a gotive...zna todoric kako treba upravljati svojim klubom...jos da nam i palasia dovede,pleja koji nam je izuzetno potrebno...ovo ce biti bolje nego prosle sezone...

Bog na dresu nosi broj 12

pre 14 godina

Koliko ljudi tandrcu ovde...strasno... PA zar mislite vi da ce ove novajlije imati toliku minutazu u EL da izbace Strahinju na pozajmicu? Ja vidim kecmana na dvojci i trojci, strahinju na trojci a veselog kako igra 3 a uskace i u rotaciju na cetvorci. Od ovih silnih dvojki ce dule probrati dvojcu, ne verujem vise, jedan ide sigurno u Vizuru, videcemo ko, play ce nam biti strasan, Palasio-*Rasic, koji ce biti iznenadjenje sezone. Tradicinalno jaki na 4-5, Rakocevic-novi centar, Mitrovic ili kako vec. Idealna petorka:
1.Palasio
2.Rasic
3.Milosevic
4. Veseli
5.Novi centar zabroavih kako se zove
Imam blaki utisak da ce Dule da forsira Rasica na dvojci. NE bih se iznenadio kao dovedemo Tomasevica, ili jos jednu cetvorku, mada i ovako imamo prenatrpan tim, pa je milojevic samo olaksao duletu posao oko precrtavanja viskova.

nikola

pre 14 godina

Mozda su u pravu neki koji pricaju da ce na faliti pravi kosgeter i onaj koji ce uzeti stvar u ruke kad budu odlucujuci poeni.To bi definitivno bio Milojevic da nije ovako ispalo,.Kad bi umesto njega doveli neku drugu cetvorku koja bi bila tog mentaliteta.
Ali dobro, sa druge strane imamo dovoljno iskusnih igraca za takve situacije, a i ovi mladi(veseli,Djekic,Sinovec...) osecam da ce da kidaju.

A neki su pominjali Kuka,pa Dasic, pa sad Milojevic, ali ovako smo dovoljno jaki, samo neznam u kakvoj ce formi sada igrati Kecman i Palasio(ako dodje) obzirom da su imali losu sezonu.

Kolja

pre 14 godina

Partizan se samo zali na Grad,ne placa hale za treninge a dovodi za velike pare neke isluzene Amerikance i neke nase igracke penzionere i placa Vujosevica vise stotina hiljada evra godisnje i jos se ljute sto im se svi ne divimo.

Konan

pre 14 godina

Jahovic je,koliko znam,produzio ugovor s Fenerbahce Ulkerom,tako da,nista od toga,al se slazem da bi nam u ovoj situaciji sjajno dosao.Sto se pleja tice,moj glas za Miltona,ako i ne dodje,smatram da treba dovesti stranca u sv.slucaju,jer tu ne gresimo!

Tex Viler

pre 14 godina

Da uputimo "nepristojnu ponudu" Tadiji Dragićeviću...igraćeš na 4-ci koliko budeš mogao da izdržiš. Gde? Pa u Euroligi...a za početak dve utakmice sa NBA timovima...

Bojanc

pre 14 godina

Koliko sam uspeo da vidim iz stampe i na tv, Palasio je juce potpisao, sto pozdravljam sa odusevljenjem. Ne znam zasto skeptici spominju da su Kecman i Milt imali promasenu sezonu, s obzirom da su igrali Evropu, radili un ozbiljnim ekipama, stekli jos jednu godinu iskustva i sto je najvaznije-vec znaju kako se osvajaju trofeji. Iskustvo nam je potrebno na bekovskim pozicijama, kao i hladnokrvnost u odlucujucim trenucima.
Ne znam za Vas, ali ja dosta ocekujem ove sezone od Veselog, Strahinje, Rakocevica i od novog centra Marica, koga sam gledao na youtube i za svoju visinu mislim da ima odlicno kretanje, sto ce DV znati da iskoristi. Nadam se da ce se naci kvalitetna zamena za Milojevica, jer bez obzira na godine pretpostavljam da bi se igra sledece sezone bazirala na njemu i njegovom 'guzenju' pod kosem i vracanjem povratnih lopti Kecmanu i Rasicu...
Videcemo, ali osecam da ce se serija nastaviti...

Jo

pre 14 godina

@Jo

aleksic ce najverovatnije na pozajmicu,a Milosevic ce sigurno biti medju 12!
(riverside, 1. septembar 2009 13:12)


@riverside

Moguće varijanta, u tom slucaju Vessely ide na poziciju 4, a Lešić ispada iz prvih 12 ....

stefan

pre 14 godina

palasio je odlicno resenje ali ipak mislim da bi omar kuk partizanu legao ko samar budali,bolji je asistent i strelac,ima bolju kontrolu lopte ,a i mladji je...uglavnom znam da dule nece pogresiti...

delija-np

pre 14 godina

momci i cure ako wam owaj sastaw ostane bice wam mrka kapa,realno od svih koji su wam dosli milojewic je bio najzvucnije pojacanje,a on ode u penziju wi izwisiste...mali budzet,prodali ste 3 najbolja igraca i nemate da kupite?pitam se samo gde su pare....jesam nawijac zwezde,ali i kod was kako i kod nas isti rezim,kome dzep dublji moze wise da strpa...

nikola

pre 14 godina

"Koliko sam uspeo da vidim iz stampe i na tv, Palasio je juce potpisao, sto pozdravljam sa odusevljenjem."


Ne znam gde si ti to video.Ja sam danas u ALO procitao da je Todoric izvavio da SA MILTOM NISU IMALI NIKAKVE KONTAKTE DO SADA I DA JE OPCIJA DA SE VRATI NEREALNA. Po malo me to i raduje jer to mozda znaci da ipak oni komentari za Kuka mogu da budu tacni(daj boze!). Isto je Todoric reko da I DA ZA TOMASEVICA NIJE REALNO DA DODJE SADA U PARTIZAN JER IMAMO DOVOLJNO CENTARA. Rekao je da su kao planirali da dovedu jednog igraca na 1 ili 2, ali posto je ipalo ovo sa Milojem, morace nesto da se organizuju (sta god to znacilo. Ali pleja moraju dovest, a nada se i cetvorku). Isto je reko da ce Miloje verovatno dobiti neku funkciju u klubu.

sasa13

pre 14 godina

Ako Todoric kaze da nam treba cetvorka i bek a da mozemo da dovedemo samo jednog onda je to definitivno BJELICA!!! zato sto on moze do petice sve da igra. ne bi bilo lose kada bi vratili PAUNICA!!! to bi bio neverovatno perspektivan tim koji bi za dve godine osvojio EL

Bojanc

pre 14 godina

Video sam na SOS-u, a mislim da sam procitao u nekim novinama slicnim tvom izvoru informisanja...
Sto se tice izjave Dragana Todorica, izjavio je da je Palacio jedna od opcija( a ne nerealna opcija) za poziciju 1 u nasem timu. Tomasevic nije tip igraca koji nam treba, sto je takodje izjavio DT, a ko ce doci-videcemo, u svakom slucaju ne sumnjam u izbor srucnog staba...

nikola

pre 14 godina

U Alo je doslovce pisalo da je Palasio nerealna opcija i da nisu imali kontakte sa njim,tj. to je rekao Todoric.

sasa

Gde je to reko Todoric da nam trena 1 i 4 ,a da cemo dovesti samo jednog? Dobrog pleja moramo da dovedemo,to svi znaju. Bjelica-ne verujem, ipak ima ugovor sa Zvezdom, a mi nemamo para.Mada on i nije plej koji nam treba,a nije bas ni cetvorka.Ja se i dalje nadam za Kuka.
U svakom slucaju pleja moramo da dovedemo, a cetvorku bi trebalo, kao zamena za Velickovica(Miloja). Nije stvar u parama, jer smo mnoge iskusne i dobre igrace i ove sezone i proslih dovodili za dz(Miloje i Kecman ove sezone). Mozemo ja mislim iskopati jos nekog ovakvog na cetvorci.Moze i Amerikanac.

akcidroni

pre 14 godina

nista odnas owe sezone dowedesh sedam pojacanja koja to i nisu zamenis ceo tim nowim i sta sad? FMP ce da nas tuce
p.s molim onog lika da mi ne krade nadimak!

_Radoslav_

pre 14 godina

Jaoooooooooo nemojte Palsija kao boga vas molim...svaka njemu cast ali nemojte ga vracati,pa on je bio prvo po izgubljenim loptama u evro ligi,jadranskoj ligi,kupu radivoja koraca...a jedino sto je znao to je da baci loptu pekovicu i da ovaj poentira...a i sut mu je strasan,pardon SMESAN...molim boga da ne dodje!!!

akcidroni

pre 14 godina

Zar nije pametnije dovesti nekog svezijeg Amera,unmesto isluzenog palasija,a Kecmanu se zahvaliti,jer objektivno on nije kvalitet za nas,i cele prosle sezone nije igrao.
Nisam optimista, i zamoleo bi Duula da se sto pre vrati sa suncanja.

Kolja

pre 14 godina

Partizan se samo zali na Grad,ne placa hale za treninge a dovodi za velike pare neke isluzene Amerikance i neke nase igracke penzionere i placa Vujosevica vise stotina hiljada evra godisnje i jos se ljute sto im se svi ne divimo.

grobar_BN

pre 14 godina

to je to.. i kako se budemo uigravali, mozda budemo i jaci nego prosle godine.
jer 1. petorka: aleksic, milosevic, veseli, milutin, vranes
2. petorka: rasic, rakocevic, maric, kecman, bozic
dovoljno za prva dva u NLB :)

Novica_Velickovic

pre 14 godina

@ergi88 O cemu ti pricas batice!Ja vas stvarno ljudi ne razumem!Ja jesam navijac Partizana ali nisam toliko nerealan!Ljudi,dozovite se pameti,Palacio je jedna obicna nula od igraca,kako vam to nije jasno????U zivotu je odigrao jednu dobru utakmicu i to onu protiv Pao-a kada je imao 24 poena!Vratite vi nama Fredija Hausa pa onda da pricamo o svemu ostalom!Budite realni

delija-np

pre 14 godina

momci i cure ako wam owaj sastaw ostane bice wam mrka kapa,realno od svih koji su wam dosli milojewic je bio najzvucnije pojacanje,a on ode u penziju wi izwisiste...mali budzet,prodali ste 3 najbolja igraca i nemate da kupite?pitam se samo gde su pare....jesam nawijac zwezde,ali i kod was kako i kod nas isti rezim,kome dzep dublji moze wise da strpa...

laki

pre 14 godina

mislim da bi kuk bio MNOGO bolje resenje od seprtljastog miltona... pretpostavljam da je skuplji ali valjda ce se otvoriti nesto kesa ne dolaskom miloja.

Jo

pre 14 godina

Nakon povlacenja Miloja i novih potpisa prepoznaje se sledeci sastav :


1. Palasio - Božić
2. Rašić - Sinovec - Mitrović
3. Veseli - Kecman
4. Rakočević - Đekić - Lešić
5. Marić - Vraneš

Đekić-u odmah dati vecu minutazu i vec ove sezone gurnuti ga u vatru, obzirom da je nas naj talentovaniji mladi igrac... eksplodirace kao prosle sezone Vessely...

Pokušati ove sezone što više razigrati Sinovca, Mitrovića i Lešića ...naročito u NLB ligi ...

... nekoliko mladih ostaviti da treniraju sa prvim timom i na njih ozbiljno racunati za sledecu sezonu, i po mogustvu povremeno im dati šansu među 12, i minutažu na nekim utakmicama NLB lige ...
Jaramaz, Riznić, Lučić, Balaban, Bešović

... i na kraju, zahvaliti se dvojici igraca ...
Milošević , Aleksić

Plikuscht

pre 14 godina

Ti bi pre uzeo Amera koji je igrao za kk ss i koji ima 0-8 protiv partizana,koji igra za pare,bez devotion-a,nego Milutina Velikog,coveka koji igra srcem,koji gresi,ali ume da bude i sjajan,koji voli Partizan i Grobare i koga Grobari vole...E pa ja sam za opciju broj 2!
(Nemanja 91, 1. septembar 2009 20:26)

Ovaaaaj ... izvini deckonja, ali da te pitam nesto iskreno. Lepo zvuci to sto si napisao, ali da li ti zaista verujes u to!?!?
Milutin Veliki!?
On voli Partizan i Grobare dok ostali igraju 'za pare, bez devotion-a'!?!?

O cemu ti pricas, majke ti!? palasio nije na mapi znao gde je Srbija pre nego sto je dosao. Posle cak jedne sezone je zapalio cim je neko zvecnuo vecom kintom (i to je OK, da se razumemo!). I sada mi ovde treba jedni druge da ubedjujemo da je on u nekoj velikoj ljubavi sa klubom i navijacima!? Ovde mu je OK ... solidna kinta, ludnica tih 10-ak Euroleague utakmica gosinje, ostalo smor u polupraznom pioniru i nekim krs salama, putovanja po balkanskim vukojebinama (uglavnom truckanje busem) ... i to je to. Usputna stanica izmedju neceg veceg i boljeg iz njegove perspektive. Rado bi on nazad u NBA na drogu, ku**e i milione (kada bi mogao), ako ne - ond abi rado u PAO, Real, Barsu, itd. ... ali posto ni tamo ne moze, eto ga kod nas.
I to je potpuno OK, da se razumemo ... ali mani nas te price o vaskolikoj nebeskoj ljubavi nekog do juce anonimnog i nama nepoznatog kosarkasa prema klubu i navijacima! Bljutavije ne moze.

kewwell

pre 14 godina

Jos samo legendu TOMASEVICA umesto miloja...Srecno miloje u daljem zivotu,zauvek ces biti u srcima grobara !!! :)
Dejane-welcome back !!!

dexter

pre 14 godina

vec nam je 9god. kako imamo dominaciju u zemlji....nasi ljudi bi sve oprostili ali uspeh nikada.Dragi nasi neprijatelji:nikada,ali NIKADA vise necete da prismrdite Partizanu.Temelji su udareni....

jedan on 22567.

pre 14 godina

Jos SAMO 51 DAN !!!
Sestre i braco grobari spremite se..Bice i ova godina luda i nezaboravna.
Ajmo da kupimo svih 22.567 pretplatnih karata i da tako pomognemo voljenom nam klubu!!!
Zasuzili su to u potpunosti!!

stefan

pre 14 godina

palasio je odlicno resenje ali ipak mislim da bi omar kuk partizanu legao ko samar budali,bolji je asistent i strelac,ima bolju kontrolu lopte ,a i mladji je...uglavnom znam da dule nece pogresiti...

DORCOL DOWNTOWN

pre 14 godina

I trecu godinu za redom Partizan ce da razvaljuje po Evropi bez Amera.
Opet ce se pevati o Paris Hilton i nositi zastava Belizea.
Takav je nas Dule-razvija kosarku u Gabonu,Belizeu,Ceskoj...
VOLIM GA K'O OKA DVA!

zamorano 1 + 8

pre 14 godina

Ljudi koji spominju Hausa(mog omiljenog igraca uz Vesu Petrovica u poslednjih petnaestak godina), jedno pitanje zasto nagomilavanje dvojki kojih imamo na izvoz, kada nam treba klasican plej?
Ne mogu da verujem da neko posle, vise ne znam ni koliko titula u poslednjih devet godina, kritikuje rad uprave. Sto bi Prljavi Hari rekao: Misljenje je kao "analni otvor", svi ga imaju.

Velika steta za Miloju i Partizan, mozda Tomasevic ne bi bio losa opcija.

Bog na dresu nosi broj 12

pre 14 godina

Koliko ljudi tandrcu ovde...strasno... PA zar mislite vi da ce ove novajlije imati toliku minutazu u EL da izbace Strahinju na pozajmicu? Ja vidim kecmana na dvojci i trojci, strahinju na trojci a veselog kako igra 3 a uskace i u rotaciju na cetvorci. Od ovih silnih dvojki ce dule probrati dvojcu, ne verujem vise, jedan ide sigurno u Vizuru, videcemo ko, play ce nam biti strasan, Palasio-*Rasic, koji ce biti iznenadjenje sezone. Tradicinalno jaki na 4-5, Rakocevic-novi centar, Mitrovic ili kako vec. Idealna petorka:
1.Palasio
2.Rasic
3.Milosevic
4. Veseli
5.Novi centar zabroavih kako se zove
Imam blaki utisak da ce Dule da forsira Rasica na dvojci. NE bih se iznenadio kao dovedemo Tomasevica, ili jos jednu cetvorku, mada i ovako imamo prenatrpan tim, pa je milojevic samo olaksao duletu posao oko precrtavanja viskova.

Nemanja 91

pre 14 godina

Sto se tiche kosarke moje je misljenje da bi nama ove sezone bolje legao Omar Kuk - asistira ko lud a i ima dobar sut za tri, upoznat je sa radom Vujosevica (doduse i Palacio je). Ali to je samo moje misljenje...
(ja, 1. septembar 2009 13:27)

Ti bi pre uzeo Amera koji je igrao za kk ss i koji ima 0-8 protiv partizana,koji igra za pare,bez devotion-a,nego Milutina Velikog,coveka koji igra srcem,koji gresi,ali ume da bude i sjajan,koji voli Partizan i Grobare i koga Grobari vole...E pa ja sam za opciju broj 2!

Crkni od muke

pre 14 godina

Partizan "sa malim budžetom" dovodi li dovodi.
Za neke u Srbiji nema svetske krize.
(Milinko R., 1. septembar 2009 11:58)
A bogami nema krize ni u Realu i PAO čim dobro.

AJZAKLIJA

pre 14 godina

Dobro je...I ove godine,uostalom,kao i svake mislimo da smo slabiji a momci uvek pokažu još više!
Grobari stobom sve do pobede!!!

nikola

pre 14 godina

Kad bi ti znao koje su cene igraca koje Partizan dovodi... To sto su oni dobri ne znaci automatski da su skupi-Kecman,Miloje(i eventualno Palasio) su dosli za dz, Sinovec,Lesic i Mitrovic isto jeftino jer imamo sporazum o saradnji sa njihovim klubovima,Maric neznam ali je los bio u Spaniji prosle godine pa verovatno nije skup, jedino Djekic ako je tacno sto pisu ljudi 150 000 mada ja i za to sumnjam.

Steta za Miloja, jer sa njim bi verovatno imali i bolji tim nego prosle godine. Ovako neznam kog cemo dovesti umesto njega, jer mislim da bi morali nekog da dovedemo na 4. Sve u svemu ako dodje Palasio imacemo komletiran tim, samo da nadjemo jednu iskusniju cetvorku kao zamenu za Velickovica,tj. Miloja. Neki rekose da dolazi Kuk.Odakle su kopali te informacije. Ako dodje Palasio nema nista od Kuka, mada je od pocetka bilo nerealno.

Rade Dzevi

pre 14 godina

Majaka mu stara, ove godine imamo "losiji"tim nego prosle sizone, ali ocekujem da ce dalje da "dogura" u Evroligi nego prethodni sastav. To je Dule uveo neko novo pravilo, koje on zove "eksperimentom", a sta ce biti kada zavrsi sa tim? Valjda , logicno, prvaci Evrope! E, to cekam!

Tex Viler

pre 14 godina

Da uputimo "nepristojnu ponudu" Tadiji Dragićeviću...igraćeš na 4-ci koliko budeš mogao da izdržiš. Gde? Pa u Euroligi...a za početak dve utakmice sa NBA timovima...

Phoenix

pre 14 godina

To je to!
Tim je sklopljen. Kombinacija mladih i iskusnih igrača koja obećava.
Momci, srećno u novoj sezoni! Neka zalaganje i odnos prema klubu bude kao u prethodnoj i rezultati će doći kao posledica.

Mika NS

pre 14 godina

Posto je komentar "mogao bi da bude" nema razloga da se jos radujemo,zar ne?
Partizan ce sa i bez Miltona biti svakako favorit broj 1 za titule u Srbiji i NLB naredne sezone.

sledzhamer

pre 14 godina

Vracaju se "ptice selice",pa ce i ove sezone biti isto kao i prethodne.Ako bih voleo da vidim ponovo u crno-belom dresu,to su njih dvojica.Fali jos House,pa da bude kompletno veselje...

marrrija

pre 14 godina

a gotive...zna todoric kako treba upravljati svojim klubom...jos da nam i palasia dovede,pleja koji nam je izuzetno potrebno...ovo ce biti bolje nego prosle sezone...

kise jesenje

pre 14 godina

Palasio bi kompletirao ekipa, da se Miloje ne povlaci, ovako ce stranca mozda dovesti na "cetvorci", a odistati od pleja... Jbg, Miloje je sve iznenadio... Mada, kako svi mogu da vide, Partizan ce opet imati mocan tim!

Baston PG

pre 14 godina

Čini mi se sa ovim pojačanjima da smo mnogo jači u odbrani nego u napadu. Ne znam s kim je Palasio odradio dosadašnji dio priprema. Za Milojevića baš šteta jer su mlađi mogli mnogo da nauče od njega, recimo Đekić. Vjerujem da ćemo moći do početka Evrolige uspjeti da složimo kockice, jer za tim konkuriše više od 12 igrača. Najbitnije je da nađemo igrača koji će u ključnim trenucima preuzimati odgovornost na sebe. Lično ove sezone očekujem puno od Veselog i od Đekića koliko se može u debitantskoj sezoni. Imaće Dule pune ruke posla jer je novajlija dosta.

Jo

pre 14 godina

@Jo

aleksic ce najverovatnije na pozajmicu,a Milosevic ce sigurno biti medju 12!
(riverside, 1. septembar 2009 13:12)


@riverside

Moguće varijanta, u tom slucaju Vessely ide na poziciju 4, a Lešić ispada iz prvih 12 ....

Grobar KV

pre 14 godina

Dejane hvala ti na svemu sto si uradio za Partizan uvek ces ostati u srcima grobara.Dovodjene Palasia je pravi potez jer Rasic igra u ritmu toplo-hladno.Jos samo da stigne Dule i ludilo moze da pocne.

Mladja

pre 14 godina

Ognjen Askrabic
(zamena za Milojevica, 1. septembar 2009 15:28)
EEEJJJJ rodjace, o cemu ti to pricas strucnjace? Pa ko god poznaje Ogija zna da je ganac. Covek ne navija za Partizan, ne voli Partizan, aman, sta ce nam takav lik u timu??? A i vala bije po dve pakle na dan, aj bre begaj...
Da, treba nam jos jedna iskusna cetvorka, moze i petica i to je to. Kao sto rece covek - Dule zna od cega je umro Majkl Dzekson, a kamoli kako da uklopi tim...Ali molio bih ako ikako moze bez cigancica u timu, hvala lepo, prijatno.

ja

pre 14 godina

Troseni igraci!Vec vidjeni!Bez gladi!Sa nekim imenima!
(ofk, 1. septembar 2009 12:07)

Pa ja kolko se secam ti si pre i za Oumarua pisao "nema pojma, doveden iz Kine, titovi blizanci" a kad je potpisao za tvoj OFK odma odjednom postao dobar igrac.

Sto se tiche kosarke moje je misljenje da bi nama ove sezone bolje legao Omar Kuk - asistira ko lud a i ima dobar sut za tri, upoznat je sa radom Vujosevica (doduse i Palacio je). Ali to je samo moje misljenje...

nikola

pre 14 godina

Mozda su u pravu neki koji pricaju da ce na faliti pravi kosgeter i onaj koji ce uzeti stvar u ruke kad budu odlucujuci poeni.To bi definitivno bio Milojevic da nije ovako ispalo,.Kad bi umesto njega doveli neku drugu cetvorku koja bi bila tog mentaliteta.
Ali dobro, sa druge strane imamo dovoljno iskusnih igraca za takve situacije, a i ovi mladi(veseli,Djekic,Sinovec...) osecam da ce da kidaju.

A neki su pominjali Kuka,pa Dasic, pa sad Milojevic, ali ovako smo dovoljno jaki, samo neznam u kakvoj ce formi sada igrati Kecman i Palasio(ako dodje) obzirom da su imali losu sezonu.

верујем да неће бити узалудно

pre 14 godina

Sad cu ove uzaludno da cekam...
(gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica, 1. septembar 2009 11:40)

хаха царе тако је.мораћемо мало да се стрпимо и да их истрпимо.

Anti sredina

pre 14 godina

Partizan "sa malim budžetom" dovodi li dovodi.
Za neke u Srbiji nema svetske krize.
(Milinko R., 1. septembar 2009 11:58)

Nisam grobar.Ali posto nas Srbe realno znaju samo po Kosovu,Cavicu,Djokovicu i KK Partizanu...Ne vidim zasto nebi ulagali u jedini ekipni sport (svaka cast vaterpolistima ali basket se prati)..Zvezda ima isti ako ne i veci budzet,a da se ja pitam zatvorio bi ih kao i VKCZ.Treba kao komunisti da imamo uravnilovku,pa da pravimo mediokritete ceo zivot..Treba da se zna ko je najbolji,sada je to Partizan i za njih ne treba da bude krize.

grobar nis

pre 14 godina

momci i cure ako wam owaj sastaw ostane bice wam mrka kapa,realno od svih koji su wam dosli milojewic je bio najzvucnije pojacanje,a on ode u penziju wi izwisiste...
(delija-np, 1. septembar 2009 18:05)

A tacno sam znao da cete poceti da se javljate kako je sad odjednom Milojevic dobar igrac, najzucnije pojacanje, samo zato sto ga vise nemamo ,a do juce vam je bio deda Miloje,ispusena mustikla,niko ga nece... Ajde pokrite se.
I bolje ti brini za vas sastav jer nemate ni dovoljno igraca,a o kvalitetu da ne pricam. Sta fali nasem sastavu. Kecman,Palasio(nadam se da ce doci,ako ne on neko jos bolji sigurno na pleju(Kuk)) ,Maric(igrao u Spaniji),Veseli,Djekic... uz igrace od prosle sezone i uz jednu novu cetvorku koja ce doci umesto Miloja. Pa ovaj sastav ce biti dosta jaci od proslogodisnjeg i ti to dobro znas.
Kako vam vise ne dosadi da svake godine vrtite istu pricu? I svaki put vas to opominjemo i opet nastavljate: nikakav tim,rasprodali ste pola tima, bolji smo od vas, nabice vas svi u Evroligi,zvezda uzima sve trofeje... i tako godinama ali vi ste i dalje uporni terate svoje.

Konan

pre 14 godina

Jahovic je,koliko znam,produzio ugovor s Fenerbahce Ulkerom,tako da,nista od toga,al se slazem da bi nam u ovoj situaciji sjajno dosao.Sto se pleja tice,moj glas za Miltona,ako i ne dodje,smatram da treba dovesti stranca u sv.slucaju,jer tu ne gresimo!

Bojanc

pre 14 godina

Koliko sam uspeo da vidim iz stampe i na tv, Palasio je juce potpisao, sto pozdravljam sa odusevljenjem. Ne znam zasto skeptici spominju da su Kecman i Milt imali promasenu sezonu, s obzirom da su igrali Evropu, radili un ozbiljnim ekipama, stekli jos jednu godinu iskustva i sto je najvaznije-vec znaju kako se osvajaju trofeji. Iskustvo nam je potrebno na bekovskim pozicijama, kao i hladnokrvnost u odlucujucim trenucima.
Ne znam za Vas, ali ja dosta ocekujem ove sezone od Veselog, Strahinje, Rakocevica i od novog centra Marica, koga sam gledao na youtube i za svoju visinu mislim da ima odlicno kretanje, sto ce DV znati da iskoristi. Nadam se da ce se naci kvalitetna zamena za Milojevica, jer bez obzira na godine pretpostavljam da bi se igra sledece sezone bazirala na njemu i njegovom 'guzenju' pod kosem i vracanjem povratnih lopti Kecmanu i Rasicu...
Videcemo, ali osecam da ce se serija nastaviti...

nikola

pre 14 godina

"Koliko sam uspeo da vidim iz stampe i na tv, Palasio je juce potpisao, sto pozdravljam sa odusevljenjem."


Ne znam gde si ti to video.Ja sam danas u ALO procitao da je Todoric izvavio da SA MILTOM NISU IMALI NIKAKVE KONTAKTE DO SADA I DA JE OPCIJA DA SE VRATI NEREALNA. Po malo me to i raduje jer to mozda znaci da ipak oni komentari za Kuka mogu da budu tacni(daj boze!). Isto je Todoric reko da I DA ZA TOMASEVICA NIJE REALNO DA DODJE SADA U PARTIZAN JER IMAMO DOVOLJNO CENTARA. Rekao je da su kao planirali da dovedu jednog igraca na 1 ili 2, ali posto je ipalo ovo sa Milojem, morace nesto da se organizuju (sta god to znacilo. Ali pleja moraju dovest, a nada se i cetvorku). Isto je reko da ce Miloje verovatno dobiti neku funkciju u klubu.

Bojanc

pre 14 godina

Video sam na SOS-u, a mislim da sam procitao u nekim novinama slicnim tvom izvoru informisanja...
Sto se tice izjave Dragana Todorica, izjavio je da je Palacio jedna od opcija( a ne nerealna opcija) za poziciju 1 u nasem timu. Tomasevic nije tip igraca koji nam treba, sto je takodje izjavio DT, a ko ce doci-videcemo, u svakom slucaju ne sumnjam u izbor srucnog staba...

sasa13

pre 14 godina

Ako Todoric kaze da nam treba cetvorka i bek a da mozemo da dovedemo samo jednog onda je to definitivno BJELICA!!! zato sto on moze do petice sve da igra. ne bi bilo lose kada bi vratili PAUNICA!!! to bi bio neverovatno perspektivan tim koji bi za dve godine osvojio EL

nikola

pre 14 godina

U Alo je doslovce pisalo da je Palasio nerealna opcija i da nisu imali kontakte sa njim,tj. to je rekao Todoric.

sasa

Gde je to reko Todoric da nam trena 1 i 4 ,a da cemo dovesti samo jednog? Dobrog pleja moramo da dovedemo,to svi znaju. Bjelica-ne verujem, ipak ima ugovor sa Zvezdom, a mi nemamo para.Mada on i nije plej koji nam treba,a nije bas ni cetvorka.Ja se i dalje nadam za Kuka.
U svakom slucaju pleja moramo da dovedemo, a cetvorku bi trebalo, kao zamena za Velickovica(Miloja). Nije stvar u parama, jer smo mnoge iskusne i dobre igrace i ove sezone i proslih dovodili za dz(Miloje i Kecman ove sezone). Mozemo ja mislim iskopati jos nekog ovakvog na cetvorci.Moze i Amerikanac.