Nedelja, 09.08.2009.

12:22

Sani Bećirović u Partizanu?

Slovenački plejmejker Sani Bećirović nalazi se blizu prelaska u Partizan, piše ’Sport’.

Izvor: B92

Sani Beæiroviæ u Partizanu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

mi smo ta ekipa

pre 14 godina

igraci odlaze jer su im potrebni novi izazovi. A nije bitno koga cemo dovesti kad amamo DULETA. ON ZNA STA RADI!!! i opet ce ekipa biti konkurentna za F4
ja bih voleo da vidim u pa bjelicu i paunica (oboje sa A repkom)

nikola

pre 14 godina

...A sto se tice Becirovica uz deda Miloja i deda Sani vode Prtizan u F4 evolige
(red&white, 9. avgust 2009 16:27)

Alo covece dosadni ste vise. Becirovic ima 28 godina. Zasto deda? A vi na drugoj strani zelite da vam se vrati Gurovic koji ima 34.On pretpostavljam nije deda? Milojevic ima 32 godine. To nisu pozne sportske godine. Znam da vama tesko pada svako nase pojacanje(ili potencijalno pojacanje) ali dosadni ste vise sa to deda ovaj, deda onaj.I Rakocevic je znaci deda?Jasikevicijus, Siskauskas, Papalukas... znaci sve ih treba najuriti iz njihovih klubova jer su dede-imaju preko 27 godina.

kosarka

pre 14 godina

Znate li da je becirovic Albanac sa poteklo od Makedonija. Rogen je u Gostivar, ali je uste kao mal otisao u Slovenija, tako da nastupa za nivnu reprezentaciju ali mi je cudno sto nije na spisak za prestojece Evropsko prvenstvo u Polska. Znam da je sa Slovenijom osvoio evropsko do 20 god. koje se odrzavalo u Ohridu i bio je MVP, tako da za Partizan bi bio pravo pojacanje ako uspete da ga dovedete.Posebno mi se svigaju negove asistencije u igru koji su vrlo atraktivne i publiku bi odlicno reagirala na takve stvare.

red&white

pre 14 godina

Sta ste se ponadali.Odakle vama 900.000 pa da kosta i 500.000 vi tu lovu nemate. Prvo da izmirite dug Marfin banci pa Pioniru i Areni a ne od para koje ste dobili od Tepica i Tripkoica i NOvice da kupujete igrace a za ugove da trazxite od grada i drzave pomoc.Cinimi se da to ne pije vodu i da niko nece dati za klub kojije osmi u evroipi a u sledecoj sezoni nula. A sto se tice Becirovica uz deda Miloja i deda Sani vode Prtizan u F4 evolige

boki

pre 14 godina

ako prevagnu sportski motivi onda je vrlo lako za ocekivati da becirovic dodje
ne znam koliko inace stranci zaradjuju u partizanu ali i upola manja cifra bi bila prevelika za partizan

bio bi to fantastican sastav sa njim (:

stefan

pre 14 godina

bećirović je fenomenalan igrač...ako može olimpijakos da traži džejmsa,brajanta,ajversona i nejta robinsona onda vala može i partizan sanija...bio bi to pun pogodak

grobar kumanovo

pre 14 godina

ovo je pravi potez uprave ako uspemo da dovedemo sanija becirovica to ce biti pun pogodak nece biti problema opet da ponovimo uspeh od prosle sezone partizan do groba

hord

pre 14 godina

@ATG

Ma najjace je kad se neko ko ti javi da nam prica o tome! Navijas sigurno za komsije ali bilo koji drugi klub da je u pitanju...nas bar ima! A vas nema nigde (cak ni na evropskim utakmicama)!

MareKKP

pre 14 godina

Ne zanosite se, nema od ovog nista...Da Partizan ima te pare ne bi rasprodali 3 najbolja kosarkasa ove sezone za onaj jad od para, i sad sve da potrose na jednog ?!?!
Sto kazu bilo bi lepo, ali zelja je jedno a realnost nesto sasvim drugo.

iz pouzdanih izvora

pre 14 godina

U paketu sa Becirovicem dolazi i jedan od najtalentovanijih mladih americkih igraca Brendon Dzenings koji se odrekao visemilijonskog ugovora u NBA samo da bi ponovo osetio atmosferu pionira igajuci za Partizan!

Petar

pre 14 godina

dodji i osvojices tri titule vec u prvoj sezoni,igraces top8 u EL da i na kraju trener ce ti biti DULE Vujosevic......

treba li jos nesto dodati????

Hook

pre 14 godina

BOOOMBAAAA!

Ovo bi bilo tako sjajno, samo bojim se da nemamo novca, i ostaje jedino nada da je Sani dovoljno zaradio igrajuci u Italiji i Grckoj vec 10 godina, gde je prosecno zaradjivao verujem oko 500.000 po sezoni, tako da verujem da je do sada sebe obezbedio do kraja zivota i da zeli da igra kosharku, uziva u kosarci, i svemu lepom sto magicna igra pod obrucima nosi, a najbolje mesto za to u Evropi je svakako Partizan!

I da Sani ne dodje, budimo ponosni jer danas Partizan zahvaljujuci svom rejtingu moze da dovede bilo kog igraca u Evropi, samo da moze da mu plati kao timovi sa zapada, cak mislim da bi vecina igrala za 20% manje, jer ono sto se dozivi u pioniru i Areni, to je za pamcenje...

Sani dodji, i misli na kosarku, za sve ostalo pobrinuce se grobari i crno-bela porodica!

vule grobar

pre 14 godina

ma gde bre mi da imamo para za njega, to je bre novinarska patka, dosadno im pa ne znaju sta da napisu...

ali kad bi dosao :)))))

izvestac DELIJA

pre 14 godina

da mi ga nude za dzabe, ne bih ga doveo u klub... Gdje idu igraci kad napune 30 god i pri karijere su... pa u partizan, drugo nemaju gjde, ni u zvezdi ne bi mogli..
(Niksicko pivo, 9. avgust 2009 12:34)
Slazem se sa komentarom.Postoji x kosarkasa i fudbalera koji u inostranstvu naprave zavidnu karijeru a kad napune 30 i kusur godina dodju kod nas i imaju ucinak od 0,5 koseva i 1,4 gola.

grohotom se smejem

pre 14 godina

Hahahaha, informacija se temelji na tome sto je prije godinu dana, onako, iz kurtoazije, na nametnuto (i mnogo glupo) pitanje novinara rekao da bi igrao u Partizanu! Da ne govorim o tome da ima vecu godisnju platu od kompletnog tima Partizana! Krajnje je neozbiljno objavljivati ovakve gluposti.

Dule na sledecoj KZS

pre 14 godina

Kakvi su ovo podzemni udari na nas najslavniji, suncem okupani Partizan. Ovo je sramota sta Zvezda pokusava da uradi. Pokusavaju da nas destabilizuju sa ovakvim pricama u ovako bitnom trenutku kada se ekipa priprema za narednu sezonu. Hoce da uvuku nemir u nase igrace ali nece uspeti...

pfc

pre 14 godina

da mi ga nude za dzabe, ne bih ga doveo u klub... Gdje idu igraci kad napune 30 god i pri karijere su... pa u partizan, drugo nemaju gjde, ni u zvezdi ne bi mogli..
(Niksicko pivo, 9. avgust 2009 12:34)

Boze ovakve gluposti mozes da procitas samo od navijacha Zvezde. Pa Rakocevic ima preko 30 godina i ti ne bi voleo da ga vidis u tvojoj Zvezdi?

Taj "matori" Sani ,koji uzgred ima 27 a ne 30 godina, je prosle sezone bio drugi najbolji igrach Evrolige (iza Rakocevica) i MVP grupne faze. Ali samo kod zvezdasha igrach koji ima 27 godina je mator, bice na kraju opet "sudije, Dule psuje nja nja" kao i uvek...

Partizan sampion

pre 14 godina

Niksicko pivo@
Sto si se uplasio? Pa ovaj ce sam da vas pobedi ne treba vise niko ni da nam igra. Ajde Dule majstore dovedi ga molim te. Sam je rekao da bi voleo da igra pred Grobarima.

Neko

pre 14 godina

Nije sigurno. Ali bilo bi odlicno kada bi Sani dosao u partizan. Gledao sam njegove tekme i kad je igrao u PAO i u Romi.Odlican igrac. Opet, daj boze da je to sigurno. Dobili bismo extra pojacanje.

Provereno

pre 14 godina

Sani Becirovic u Partizanu. Najvece pojacanje! Proverena informacija. Stize Vujanic i najverovatnije House. Od Dasica nema nista, to mesto su popunili Maric i Milojevic...
(Provereno, 6. avgust 2009 20:37)

Sta sam ja rekao? Izgleda da cu ovo prvo pogoditi, videcemo za ovu dvojicu! Pravi se tim za osvajanje Evrolige! Provereno!

radonja91@gmail.com

pre 14 godina

a priznajte da ste se opet ponadali.......
(czv, 9. avgust 2009 13:06)

hahahha..mogu samo da ti kazhem jedno..a to je...KOMPLEXI SU NEIZLECHIVI!!!Sani dodji u Partizan da nam pomognesh da stignemo do fajnal fora!!!Partizan u srcu

Zvezda_u_srcu

pre 14 godina

Stvarno mi je muka od ovih medijskih nagadjanja...Dajte nam neku proverenu informaciju,dosta tracarenja...Gledali smo sapunicu Don Pirotinjo,malo je falilo da gledamo Don Dasinjo,a sada krece i za Huana Becironja...Ali ne brinite,vec se vezite,uskoro krece nagadjanje ko dolazi u Zvezdu...od trenera do igraca...

pogrebnjak

pre 14 godina

Uh kad bi doshao bilo bi fantastichno,mi vec godinama nismo doveli neko zvuchno pojachaje uglavnom,kupujemo mlade neafirmisane,a koliko je Sani dobar dovoljno govori da je proshle sezone bio MVP prve faze EL!

Niksicko pivo

pre 14 godina

da mi ga nude za dzabe, ne bih ga doveo u klub... Gdje idu igraci kad napune 30 god i pri karijere su... pa u partizan, drugo nemaju gjde, ni u zvezdi ne bi mogli..

Aleksandra, Grobari - Kumodraž

pre 14 godina

Teško da mi imamo pare za to. Ali ako se budemo skrpili i Dule stvarno hoće da ga dovede, znači da čovek nešto valja i da će da bude dobro.
Kako je lepo kada se mi već skoro deceniju ne brinemo za trenera, da li će otići, gde ćemo i kako da nađemo novog. Znamo da će svake sezone igrači nosioci igre da odu, dolaze nam uglavnom mladi neafirmisani ili tu i tamo malo iskusni, a opet ništa senzacionalno. I pored toga svega, znamo da će Dule i momci (koji god to bili), dati sve od sebe i da će ''makar'' titula biti naša. Ne aludiram ovde na komšinicu koja ima tu i tamo po neki problem, ;) već samo hoću da kažem da smo mi jedna velika srećna crno - bela porodica! :)

Shacky

pre 14 godina

dajte ljudi, nemojmo se zaludjivati glupostima, roma je sa covekom raskinula ugovor jer nije imala para da ga plati!!! bice extra ako dovedemo jos nekog spolja, ali tesko, s kojim parama???

milos

pre 14 godina

ako odustane od jedne nule, mozdda ga i dovedete, jer vi mozete da mu date 90 hiljada evra za sezonu, naravno jer sve pare pokupe Vujosevic i kompanija, najgore od svega je sto vi to jos uvek ne vidite.

rabindranat23

pre 14 godina

Covek je zaradjivao 900 000 evra u lotomatici i sada kao dolazi u Partizan. Prosle sezone Partizan je od prodaje 3 najbolja igraca i najbolja igraca u Srbiji uzeo 1 300 000 evra... Tesko ostvariv transfer je ovo, kazem ja... (htedoh da zazvucim kao Joda)

alex85

pre 14 godina

uh,kakva bi to bomba bila...ali tesko je verovati da Partizan ima novca za njega...strasan igrac,prosao sve,osvojio toliko toga..ako dodje bice najveca zvezda koja je igrala u Partizanu zadnjih godina..Ali da se ne nadamo previse..ali sa njim nasa ekipa dobija sasvim drugu dimenziju i neosporan kvalitet.

Malovic

pre 14 godina

Odlican plejmejker. Partizanu bas to nedostaje svih ovih sezona. Medjutim, vidim da je zaradio 900k u protekloj sezoni tako da mi mogucnost njegovog dolaska u redove crno-belih deluje prosto nerealno.

Miko

pre 14 godina

Pa izgleda totalno nerealno, ali bi bilo fantasticno da se ostvari. Ko ne bi voleo da vidi Becirovica u ekipi. Procitah jedan komentar pre par dana na b92 gde pise da ce doci, ali nisam verovao. E sad, pitanje je koliko uzavrela atmosfera Pionira moze da mu zameni silne pare koje je primao. Ako moze, i ako se on slaze da dodje, to bi dosta govorilo o njemu kao coveku i tada bi njegove motive mogao da uporedim sa Don Kihotovskim motivima Duleta Vujosevica. Isto tako, mislim da Partizan nema kintu da bude ekvivalent ostalim ponudama iako je na dobrom putu da ostvari kakvu takvu finansijsku stabilnost. Ukoliko dodje, prva stvar sa kojom se Dule mora suociti je promena koncepta igre jer bi tada imao jednog vanserijskog igraca u timu naspram totalnom timskom duhu koji je imao prosle sezone, ali ne verujem da ce mu to biti problem, resavao je on to i ranije. Bilo bi super da se ovako nesto desi, nadam se da nas novinari i njegov menadzer ne prze za dzabe. Ali i ako ne dodje, nije frka, Partizan ce biti mocan i bez njega sledece sezone . . .

wu-tang

pre 14 godina

Becirovic moze da ide u gotovo bilu koji klub po izboru u evropi. S time bi me doista cudio da s 28 godina izabere KKP, pa makar i na godinu dana.
Mada, svaka mu cast ako to uradi iz primarno kosarkaskog aspekta.

Nemke

pre 14 godina

Naravno da bi bilo super da dovedemo takvog igraca, ali prilicno sam skeptican, jer za nas su dosad i igraci FMP-a, Hemofarma i Buducnosti bili nedostupni jer su preskupi uprkos tome sto su samo talentovani i nisu dokazani na nekom vecem nivou. Onda ne znam kako bi doveli Sanija koji je jedan od najboljih evropskih bekova. Mirise da je to patka, pogotovo ako znamo da sledecea sezona Partizanu nista ne znaci zbog sigurne Evrolige, pa je logicnije da se sad pare ustede. Ali ako je Sani bas tolika grobarcina, da bi posle 900k u Romi ovde igrao za 200-250, onda svaka mu cast.

Konstantin93

pre 14 godina

To bi bilo sjajno, Sani je fantatican igrac za Partizan, on je prosle sezone bio jedan od najboljih igraca cele Evrolige! Samo da je informacija tacna

ATG

pre 14 godina

Da sta su grobari,ali smao u evroligi. Na otalim utakmicama ih nema ni 1000, toliko o njim akoliko vole svoj klub. Sto ih nema na svakoj utakmici bar po 5000???

wu-tang

pre 14 godina

Becirovic moze da ide u gotovo bilu koji klub po izboru u evropi. S time bi me doista cudio da s 28 godina izabere KKP, pa makar i na godinu dana.
Mada, svaka mu cast ako to uradi iz primarno kosarkaskog aspekta.

alex85

pre 14 godina

uh,kakva bi to bomba bila...ali tesko je verovati da Partizan ima novca za njega...strasan igrac,prosao sve,osvojio toliko toga..ako dodje bice najveca zvezda koja je igrala u Partizanu zadnjih godina..Ali da se ne nadamo previse..ali sa njim nasa ekipa dobija sasvim drugu dimenziju i neosporan kvalitet.

rabindranat23

pre 14 godina

Covek je zaradjivao 900 000 evra u lotomatici i sada kao dolazi u Partizan. Prosle sezone Partizan je od prodaje 3 najbolja igraca i najbolja igraca u Srbiji uzeo 1 300 000 evra... Tesko ostvariv transfer je ovo, kazem ja... (htedoh da zazvucim kao Joda)

Aleksandra, Grobari - Kumodraž

pre 14 godina

Teško da mi imamo pare za to. Ali ako se budemo skrpili i Dule stvarno hoće da ga dovede, znači da čovek nešto valja i da će da bude dobro.
Kako je lepo kada se mi već skoro deceniju ne brinemo za trenera, da li će otići, gde ćemo i kako da nađemo novog. Znamo da će svake sezone igrači nosioci igre da odu, dolaze nam uglavnom mladi neafirmisani ili tu i tamo malo iskusni, a opet ništa senzacionalno. I pored toga svega, znamo da će Dule i momci (koji god to bili), dati sve od sebe i da će ''makar'' titula biti naša. Ne aludiram ovde na komšinicu koja ima tu i tamo po neki problem, ;) već samo hoću da kažem da smo mi jedna velika srećna crno - bela porodica! :)

Konstantin93

pre 14 godina

To bi bilo sjajno, Sani je fantatican igrac za Partizan, on je prosle sezone bio jedan od najboljih igraca cele Evrolige! Samo da je informacija tacna

Nemke

pre 14 godina

Naravno da bi bilo super da dovedemo takvog igraca, ali prilicno sam skeptican, jer za nas su dosad i igraci FMP-a, Hemofarma i Buducnosti bili nedostupni jer su preskupi uprkos tome sto su samo talentovani i nisu dokazani na nekom vecem nivou. Onda ne znam kako bi doveli Sanija koji je jedan od najboljih evropskih bekova. Mirise da je to patka, pogotovo ako znamo da sledecea sezona Partizanu nista ne znaci zbog sigurne Evrolige, pa je logicnije da se sad pare ustede. Ali ako je Sani bas tolika grobarcina, da bi posle 900k u Romi ovde igrao za 200-250, onda svaka mu cast.

pfc

pre 14 godina

da mi ga nude za dzabe, ne bih ga doveo u klub... Gdje idu igraci kad napune 30 god i pri karijere su... pa u partizan, drugo nemaju gjde, ni u zvezdi ne bi mogli..
(Niksicko pivo, 9. avgust 2009 12:34)

Boze ovakve gluposti mozes da procitas samo od navijacha Zvezde. Pa Rakocevic ima preko 30 godina i ti ne bi voleo da ga vidis u tvojoj Zvezdi?

Taj "matori" Sani ,koji uzgred ima 27 a ne 30 godina, je prosle sezone bio drugi najbolji igrach Evrolige (iza Rakocevica) i MVP grupne faze. Ali samo kod zvezdasha igrach koji ima 27 godina je mator, bice na kraju opet "sudije, Dule psuje nja nja" kao i uvek...

ATG

pre 14 godina

Da sta su grobari,ali smao u evroligi. Na otalim utakmicama ih nema ni 1000, toliko o njim akoliko vole svoj klub. Sto ih nema na svakoj utakmici bar po 5000???

milos

pre 14 godina

ako odustane od jedne nule, mozdda ga i dovedete, jer vi mozete da mu date 90 hiljada evra za sezonu, naravno jer sve pare pokupe Vujosevic i kompanija, najgore od svega je sto vi to jos uvek ne vidite.

Provereno

pre 14 godina

Sani Becirovic u Partizanu. Najvece pojacanje! Proverena informacija. Stize Vujanic i najverovatnije House. Od Dasica nema nista, to mesto su popunili Maric i Milojevic...
(Provereno, 6. avgust 2009 20:37)

Sta sam ja rekao? Izgleda da cu ovo prvo pogoditi, videcemo za ovu dvojicu! Pravi se tim za osvajanje Evrolige! Provereno!

radonja91@gmail.com

pre 14 godina

a priznajte da ste se opet ponadali.......
(czv, 9. avgust 2009 13:06)

hahahha..mogu samo da ti kazhem jedno..a to je...KOMPLEXI SU NEIZLECHIVI!!!Sani dodji u Partizan da nam pomognesh da stignemo do fajnal fora!!!Partizan u srcu

vule grobar

pre 14 godina

ma gde bre mi da imamo para za njega, to je bre novinarska patka, dosadno im pa ne znaju sta da napisu...

ali kad bi dosao :)))))

Neko

pre 14 godina

Nije sigurno. Ali bilo bi odlicno kada bi Sani dosao u partizan. Gledao sam njegove tekme i kad je igrao u PAO i u Romi.Odlican igrac. Opet, daj boze da je to sigurno. Dobili bismo extra pojacanje.

Partizan sampion

pre 14 godina

Niksicko pivo@
Sto si se uplasio? Pa ovaj ce sam da vas pobedi ne treba vise niko ni da nam igra. Ajde Dule majstore dovedi ga molim te. Sam je rekao da bi voleo da igra pred Grobarima.

Niksicko pivo

pre 14 godina

da mi ga nude za dzabe, ne bih ga doveo u klub... Gdje idu igraci kad napune 30 god i pri karijere su... pa u partizan, drugo nemaju gjde, ni u zvezdi ne bi mogli..

Petar

pre 14 godina

dodji i osvojices tri titule vec u prvoj sezoni,igraces top8 u EL da i na kraju trener ce ti biti DULE Vujosevic......

treba li jos nesto dodati????

MareKKP

pre 14 godina

Ne zanosite se, nema od ovog nista...Da Partizan ima te pare ne bi rasprodali 3 najbolja kosarkasa ove sezone za onaj jad od para, i sad sve da potrose na jednog ?!?!
Sto kazu bilo bi lepo, ali zelja je jedno a realnost nesto sasvim drugo.

stefan

pre 14 godina

bećirović je fenomenalan igrač...ako može olimpijakos da traži džejmsa,brajanta,ajversona i nejta robinsona onda vala može i partizan sanija...bio bi to pun pogodak

Miko

pre 14 godina

Pa izgleda totalno nerealno, ali bi bilo fantasticno da se ostvari. Ko ne bi voleo da vidi Becirovica u ekipi. Procitah jedan komentar pre par dana na b92 gde pise da ce doci, ali nisam verovao. E sad, pitanje je koliko uzavrela atmosfera Pionira moze da mu zameni silne pare koje je primao. Ako moze, i ako se on slaze da dodje, to bi dosta govorilo o njemu kao coveku i tada bi njegove motive mogao da uporedim sa Don Kihotovskim motivima Duleta Vujosevica. Isto tako, mislim da Partizan nema kintu da bude ekvivalent ostalim ponudama iako je na dobrom putu da ostvari kakvu takvu finansijsku stabilnost. Ukoliko dodje, prva stvar sa kojom se Dule mora suociti je promena koncepta igre jer bi tada imao jednog vanserijskog igraca u timu naspram totalnom timskom duhu koji je imao prosle sezone, ali ne verujem da ce mu to biti problem, resavao je on to i ranije. Bilo bi super da se ovako nesto desi, nadam se da nas novinari i njegov menadzer ne prze za dzabe. Ali i ako ne dodje, nije frka, Partizan ce biti mocan i bez njega sledece sezone . . .

Hook

pre 14 godina

BOOOMBAAAA!

Ovo bi bilo tako sjajno, samo bojim se da nemamo novca, i ostaje jedino nada da je Sani dovoljno zaradio igrajuci u Italiji i Grckoj vec 10 godina, gde je prosecno zaradjivao verujem oko 500.000 po sezoni, tako da verujem da je do sada sebe obezbedio do kraja zivota i da zeli da igra kosharku, uziva u kosarci, i svemu lepom sto magicna igra pod obrucima nosi, a najbolje mesto za to u Evropi je svakako Partizan!

I da Sani ne dodje, budimo ponosni jer danas Partizan zahvaljujuci svom rejtingu moze da dovede bilo kog igraca u Evropi, samo da moze da mu plati kao timovi sa zapada, cak mislim da bi vecina igrala za 20% manje, jer ono sto se dozivi u pioniru i Areni, to je za pamcenje...

Sani dodji, i misli na kosarku, za sve ostalo pobrinuce se grobari i crno-bela porodica!

hord

pre 14 godina

@ATG

Ma najjace je kad se neko ko ti javi da nam prica o tome! Navijas sigurno za komsije ali bilo koji drugi klub da je u pitanju...nas bar ima! A vas nema nigde (cak ni na evropskim utakmicama)!

pogrebnjak

pre 14 godina

Uh kad bi doshao bilo bi fantastichno,mi vec godinama nismo doveli neko zvuchno pojachaje uglavnom,kupujemo mlade neafirmisane,a koliko je Sani dobar dovoljno govori da je proshle sezone bio MVP prve faze EL!

iz pouzdanih izvora

pre 14 godina

U paketu sa Becirovicem dolazi i jedan od najtalentovanijih mladih americkih igraca Brendon Dzenings koji se odrekao visemilijonskog ugovora u NBA samo da bi ponovo osetio atmosferu pionira igajuci za Partizan!

Shacky

pre 14 godina

dajte ljudi, nemojmo se zaludjivati glupostima, roma je sa covekom raskinula ugovor jer nije imala para da ga plati!!! bice extra ako dovedemo jos nekog spolja, ali tesko, s kojim parama???

boki

pre 14 godina

ako prevagnu sportski motivi onda je vrlo lako za ocekivati da becirovic dodje
ne znam koliko inace stranci zaradjuju u partizanu ali i upola manja cifra bi bila prevelika za partizan

bio bi to fantastican sastav sa njim (:

Malovic

pre 14 godina

Odlican plejmejker. Partizanu bas to nedostaje svih ovih sezona. Medjutim, vidim da je zaradio 900k u protekloj sezoni tako da mi mogucnost njegovog dolaska u redove crno-belih deluje prosto nerealno.

grobar kumanovo

pre 14 godina

ovo je pravi potez uprave ako uspemo da dovedemo sanija becirovica to ce biti pun pogodak nece biti problema opet da ponovimo uspeh od prosle sezone partizan do groba

Zvezda_u_srcu

pre 14 godina

Stvarno mi je muka od ovih medijskih nagadjanja...Dajte nam neku proverenu informaciju,dosta tracarenja...Gledali smo sapunicu Don Pirotinjo,malo je falilo da gledamo Don Dasinjo,a sada krece i za Huana Becironja...Ali ne brinite,vec se vezite,uskoro krece nagadjanje ko dolazi u Zvezdu...od trenera do igraca...

nikola

pre 14 godina

...A sto se tice Becirovica uz deda Miloja i deda Sani vode Prtizan u F4 evolige
(red&white, 9. avgust 2009 16:27)

Alo covece dosadni ste vise. Becirovic ima 28 godina. Zasto deda? A vi na drugoj strani zelite da vam se vrati Gurovic koji ima 34.On pretpostavljam nije deda? Milojevic ima 32 godine. To nisu pozne sportske godine. Znam da vama tesko pada svako nase pojacanje(ili potencijalno pojacanje) ali dosadni ste vise sa to deda ovaj, deda onaj.I Rakocevic je znaci deda?Jasikevicijus, Siskauskas, Papalukas... znaci sve ih treba najuriti iz njihovih klubova jer su dede-imaju preko 27 godina.

grohotom se smejem

pre 14 godina

Hahahaha, informacija se temelji na tome sto je prije godinu dana, onako, iz kurtoazije, na nametnuto (i mnogo glupo) pitanje novinara rekao da bi igrao u Partizanu! Da ne govorim o tome da ima vecu godisnju platu od kompletnog tima Partizana! Krajnje je neozbiljno objavljivati ovakve gluposti.

Dule na sledecoj KZS

pre 14 godina

Kakvi su ovo podzemni udari na nas najslavniji, suncem okupani Partizan. Ovo je sramota sta Zvezda pokusava da uradi. Pokusavaju da nas destabilizuju sa ovakvim pricama u ovako bitnom trenutku kada se ekipa priprema za narednu sezonu. Hoce da uvuku nemir u nase igrace ali nece uspeti...

izvestac DELIJA

pre 14 godina

da mi ga nude za dzabe, ne bih ga doveo u klub... Gdje idu igraci kad napune 30 god i pri karijere su... pa u partizan, drugo nemaju gjde, ni u zvezdi ne bi mogli..
(Niksicko pivo, 9. avgust 2009 12:34)
Slazem se sa komentarom.Postoji x kosarkasa i fudbalera koji u inostranstvu naprave zavidnu karijeru a kad napune 30 i kusur godina dodju kod nas i imaju ucinak od 0,5 koseva i 1,4 gola.

kosarka

pre 14 godina

Znate li da je becirovic Albanac sa poteklo od Makedonija. Rogen je u Gostivar, ali je uste kao mal otisao u Slovenija, tako da nastupa za nivnu reprezentaciju ali mi je cudno sto nije na spisak za prestojece Evropsko prvenstvo u Polska. Znam da je sa Slovenijom osvoio evropsko do 20 god. koje se odrzavalo u Ohridu i bio je MVP, tako da za Partizan bi bio pravo pojacanje ako uspete da ga dovedete.Posebno mi se svigaju negove asistencije u igru koji su vrlo atraktivne i publiku bi odlicno reagirala na takve stvare.

mi smo ta ekipa

pre 14 godina

igraci odlaze jer su im potrebni novi izazovi. A nije bitno koga cemo dovesti kad amamo DULETA. ON ZNA STA RADI!!! i opet ce ekipa biti konkurentna za F4
ja bih voleo da vidim u pa bjelicu i paunica (oboje sa A repkom)

red&white

pre 14 godina

Sta ste se ponadali.Odakle vama 900.000 pa da kosta i 500.000 vi tu lovu nemate. Prvo da izmirite dug Marfin banci pa Pioniru i Areni a ne od para koje ste dobili od Tepica i Tripkoica i NOvice da kupujete igrace a za ugove da trazxite od grada i drzave pomoc.Cinimi se da to ne pije vodu i da niko nece dati za klub kojije osmi u evroipi a u sledecoj sezoni nula. A sto se tice Becirovica uz deda Miloja i deda Sani vode Prtizan u F4 evolige

Niksicko pivo

pre 14 godina

da mi ga nude za dzabe, ne bih ga doveo u klub... Gdje idu igraci kad napune 30 god i pri karijere su... pa u partizan, drugo nemaju gjde, ni u zvezdi ne bi mogli..

milos

pre 14 godina

ako odustane od jedne nule, mozdda ga i dovedete, jer vi mozete da mu date 90 hiljada evra za sezonu, naravno jer sve pare pokupe Vujosevic i kompanija, najgore od svega je sto vi to jos uvek ne vidite.

ATG

pre 14 godina

Da sta su grobari,ali smao u evroligi. Na otalim utakmicama ih nema ni 1000, toliko o njim akoliko vole svoj klub. Sto ih nema na svakoj utakmici bar po 5000???

izvestac DELIJA

pre 14 godina

da mi ga nude za dzabe, ne bih ga doveo u klub... Gdje idu igraci kad napune 30 god i pri karijere su... pa u partizan, drugo nemaju gjde, ni u zvezdi ne bi mogli..
(Niksicko pivo, 9. avgust 2009 12:34)
Slazem se sa komentarom.Postoji x kosarkasa i fudbalera koji u inostranstvu naprave zavidnu karijeru a kad napune 30 i kusur godina dodju kod nas i imaju ucinak od 0,5 koseva i 1,4 gola.

iz pouzdanih izvora

pre 14 godina

U paketu sa Becirovicem dolazi i jedan od najtalentovanijih mladih americkih igraca Brendon Dzenings koji se odrekao visemilijonskog ugovora u NBA samo da bi ponovo osetio atmosferu pionira igajuci za Partizan!

rabindranat23

pre 14 godina

Covek je zaradjivao 900 000 evra u lotomatici i sada kao dolazi u Partizan. Prosle sezone Partizan je od prodaje 3 najbolja igraca i najbolja igraca u Srbiji uzeo 1 300 000 evra... Tesko ostvariv transfer je ovo, kazem ja... (htedoh da zazvucim kao Joda)

grohotom se smejem

pre 14 godina

Hahahaha, informacija se temelji na tome sto je prije godinu dana, onako, iz kurtoazije, na nametnuto (i mnogo glupo) pitanje novinara rekao da bi igrao u Partizanu! Da ne govorim o tome da ima vecu godisnju platu od kompletnog tima Partizana! Krajnje je neozbiljno objavljivati ovakve gluposti.

Dule na sledecoj KZS

pre 14 godina

Kakvi su ovo podzemni udari na nas najslavniji, suncem okupani Partizan. Ovo je sramota sta Zvezda pokusava da uradi. Pokusavaju da nas destabilizuju sa ovakvim pricama u ovako bitnom trenutku kada se ekipa priprema za narednu sezonu. Hoce da uvuku nemir u nase igrace ali nece uspeti...

red&white

pre 14 godina

Sta ste se ponadali.Odakle vama 900.000 pa da kosta i 500.000 vi tu lovu nemate. Prvo da izmirite dug Marfin banci pa Pioniru i Areni a ne od para koje ste dobili od Tepica i Tripkoica i NOvice da kupujete igrace a za ugove da trazxite od grada i drzave pomoc.Cinimi se da to ne pije vodu i da niko nece dati za klub kojije osmi u evroipi a u sledecoj sezoni nula. A sto se tice Becirovica uz deda Miloja i deda Sani vode Prtizan u F4 evolige

Zvezda_u_srcu

pre 14 godina

Stvarno mi je muka od ovih medijskih nagadjanja...Dajte nam neku proverenu informaciju,dosta tracarenja...Gledali smo sapunicu Don Pirotinjo,malo je falilo da gledamo Don Dasinjo,a sada krece i za Huana Becironja...Ali ne brinite,vec se vezite,uskoro krece nagadjanje ko dolazi u Zvezdu...od trenera do igraca...

Provereno

pre 14 godina

Sani Becirovic u Partizanu. Najvece pojacanje! Proverena informacija. Stize Vujanic i najverovatnije House. Od Dasica nema nista, to mesto su popunili Maric i Milojevic...
(Provereno, 6. avgust 2009 20:37)

Sta sam ja rekao? Izgleda da cu ovo prvo pogoditi, videcemo za ovu dvojicu! Pravi se tim za osvajanje Evrolige! Provereno!

alex85

pre 14 godina

uh,kakva bi to bomba bila...ali tesko je verovati da Partizan ima novca za njega...strasan igrac,prosao sve,osvojio toliko toga..ako dodje bice najveca zvezda koja je igrala u Partizanu zadnjih godina..Ali da se ne nadamo previse..ali sa njim nasa ekipa dobija sasvim drugu dimenziju i neosporan kvalitet.

Aleksandra, Grobari - Kumodraž

pre 14 godina

Teško da mi imamo pare za to. Ali ako se budemo skrpili i Dule stvarno hoće da ga dovede, znači da čovek nešto valja i da će da bude dobro.
Kako je lepo kada se mi već skoro deceniju ne brinemo za trenera, da li će otići, gde ćemo i kako da nađemo novog. Znamo da će svake sezone igrači nosioci igre da odu, dolaze nam uglavnom mladi neafirmisani ili tu i tamo malo iskusni, a opet ništa senzacionalno. I pored toga svega, znamo da će Dule i momci (koji god to bili), dati sve od sebe i da će ''makar'' titula biti naša. Ne aludiram ovde na komšinicu koja ima tu i tamo po neki problem, ;) već samo hoću da kažem da smo mi jedna velika srećna crno - bela porodica! :)

wu-tang

pre 14 godina

Becirovic moze da ide u gotovo bilu koji klub po izboru u evropi. S time bi me doista cudio da s 28 godina izabere KKP, pa makar i na godinu dana.
Mada, svaka mu cast ako to uradi iz primarno kosarkaskog aspekta.

radonja91@gmail.com

pre 14 godina

a priznajte da ste se opet ponadali.......
(czv, 9. avgust 2009 13:06)

hahahha..mogu samo da ti kazhem jedno..a to je...KOMPLEXI SU NEIZLECHIVI!!!Sani dodji u Partizan da nam pomognesh da stignemo do fajnal fora!!!Partizan u srcu

Konstantin93

pre 14 godina

To bi bilo sjajno, Sani je fantatican igrac za Partizan, on je prosle sezone bio jedan od najboljih igraca cele Evrolige! Samo da je informacija tacna

Partizan sampion

pre 14 godina

Niksicko pivo@
Sto si se uplasio? Pa ovaj ce sam da vas pobedi ne treba vise niko ni da nam igra. Ajde Dule majstore dovedi ga molim te. Sam je rekao da bi voleo da igra pred Grobarima.

Nemke

pre 14 godina

Naravno da bi bilo super da dovedemo takvog igraca, ali prilicno sam skeptican, jer za nas su dosad i igraci FMP-a, Hemofarma i Buducnosti bili nedostupni jer su preskupi uprkos tome sto su samo talentovani i nisu dokazani na nekom vecem nivou. Onda ne znam kako bi doveli Sanija koji je jedan od najboljih evropskih bekova. Mirise da je to patka, pogotovo ako znamo da sledecea sezona Partizanu nista ne znaci zbog sigurne Evrolige, pa je logicnije da se sad pare ustede. Ali ako je Sani bas tolika grobarcina, da bi posle 900k u Romi ovde igrao za 200-250, onda svaka mu cast.

Hook

pre 14 godina

BOOOMBAAAA!

Ovo bi bilo tako sjajno, samo bojim se da nemamo novca, i ostaje jedino nada da je Sani dovoljno zaradio igrajuci u Italiji i Grckoj vec 10 godina, gde je prosecno zaradjivao verujem oko 500.000 po sezoni, tako da verujem da je do sada sebe obezbedio do kraja zivota i da zeli da igra kosharku, uziva u kosarci, i svemu lepom sto magicna igra pod obrucima nosi, a najbolje mesto za to u Evropi je svakako Partizan!

I da Sani ne dodje, budimo ponosni jer danas Partizan zahvaljujuci svom rejtingu moze da dovede bilo kog igraca u Evropi, samo da moze da mu plati kao timovi sa zapada, cak mislim da bi vecina igrala za 20% manje, jer ono sto se dozivi u pioniru i Areni, to je za pamcenje...

Sani dodji, i misli na kosarku, za sve ostalo pobrinuce se grobari i crno-bela porodica!

stefan

pre 14 godina

bećirović je fenomenalan igrač...ako može olimpijakos da traži džejmsa,brajanta,ajversona i nejta robinsona onda vala može i partizan sanija...bio bi to pun pogodak

pfc

pre 14 godina

da mi ga nude za dzabe, ne bih ga doveo u klub... Gdje idu igraci kad napune 30 god i pri karijere su... pa u partizan, drugo nemaju gjde, ni u zvezdi ne bi mogli..
(Niksicko pivo, 9. avgust 2009 12:34)

Boze ovakve gluposti mozes da procitas samo od navijacha Zvezde. Pa Rakocevic ima preko 30 godina i ti ne bi voleo da ga vidis u tvojoj Zvezdi?

Taj "matori" Sani ,koji uzgred ima 27 a ne 30 godina, je prosle sezone bio drugi najbolji igrach Evrolige (iza Rakocevica) i MVP grupne faze. Ali samo kod zvezdasha igrach koji ima 27 godina je mator, bice na kraju opet "sudije, Dule psuje nja nja" kao i uvek...

pogrebnjak

pre 14 godina

Uh kad bi doshao bilo bi fantastichno,mi vec godinama nismo doveli neko zvuchno pojachaje uglavnom,kupujemo mlade neafirmisane,a koliko je Sani dobar dovoljno govori da je proshle sezone bio MVP prve faze EL!

MareKKP

pre 14 godina

Ne zanosite se, nema od ovog nista...Da Partizan ima te pare ne bi rasprodali 3 najbolja kosarkasa ove sezone za onaj jad od para, i sad sve da potrose na jednog ?!?!
Sto kazu bilo bi lepo, ali zelja je jedno a realnost nesto sasvim drugo.

hord

pre 14 godina

@ATG

Ma najjace je kad se neko ko ti javi da nam prica o tome! Navijas sigurno za komsije ali bilo koji drugi klub da je u pitanju...nas bar ima! A vas nema nigde (cak ni na evropskim utakmicama)!

Shacky

pre 14 godina

dajte ljudi, nemojmo se zaludjivati glupostima, roma je sa covekom raskinula ugovor jer nije imala para da ga plati!!! bice extra ako dovedemo jos nekog spolja, ali tesko, s kojim parama???

Malovic

pre 14 godina

Odlican plejmejker. Partizanu bas to nedostaje svih ovih sezona. Medjutim, vidim da je zaradio 900k u protekloj sezoni tako da mi mogucnost njegovog dolaska u redove crno-belih deluje prosto nerealno.

Neko

pre 14 godina

Nije sigurno. Ali bilo bi odlicno kada bi Sani dosao u partizan. Gledao sam njegove tekme i kad je igrao u PAO i u Romi.Odlican igrac. Opet, daj boze da je to sigurno. Dobili bismo extra pojacanje.

grobar kumanovo

pre 14 godina

ovo je pravi potez uprave ako uspemo da dovedemo sanija becirovica to ce biti pun pogodak nece biti problema opet da ponovimo uspeh od prosle sezone partizan do groba

Petar

pre 14 godina

dodji i osvojices tri titule vec u prvoj sezoni,igraces top8 u EL da i na kraju trener ce ti biti DULE Vujosevic......

treba li jos nesto dodati????

boki

pre 14 godina

ako prevagnu sportski motivi onda je vrlo lako za ocekivati da becirovic dodje
ne znam koliko inace stranci zaradjuju u partizanu ali i upola manja cifra bi bila prevelika za partizan

bio bi to fantastican sastav sa njim (:

kosarka

pre 14 godina

Znate li da je becirovic Albanac sa poteklo od Makedonija. Rogen je u Gostivar, ali je uste kao mal otisao u Slovenija, tako da nastupa za nivnu reprezentaciju ali mi je cudno sto nije na spisak za prestojece Evropsko prvenstvo u Polska. Znam da je sa Slovenijom osvoio evropsko do 20 god. koje se odrzavalo u Ohridu i bio je MVP, tako da za Partizan bi bio pravo pojacanje ako uspete da ga dovedete.Posebno mi se svigaju negove asistencije u igru koji su vrlo atraktivne i publiku bi odlicno reagirala na takve stvare.

nikola

pre 14 godina

...A sto se tice Becirovica uz deda Miloja i deda Sani vode Prtizan u F4 evolige
(red&white, 9. avgust 2009 16:27)

Alo covece dosadni ste vise. Becirovic ima 28 godina. Zasto deda? A vi na drugoj strani zelite da vam se vrati Gurovic koji ima 34.On pretpostavljam nije deda? Milojevic ima 32 godine. To nisu pozne sportske godine. Znam da vama tesko pada svako nase pojacanje(ili potencijalno pojacanje) ali dosadni ste vise sa to deda ovaj, deda onaj.I Rakocevic je znaci deda?Jasikevicijus, Siskauskas, Papalukas... znaci sve ih treba najuriti iz njihovih klubova jer su dede-imaju preko 27 godina.

Miko

pre 14 godina

Pa izgleda totalno nerealno, ali bi bilo fantasticno da se ostvari. Ko ne bi voleo da vidi Becirovica u ekipi. Procitah jedan komentar pre par dana na b92 gde pise da ce doci, ali nisam verovao. E sad, pitanje je koliko uzavrela atmosfera Pionira moze da mu zameni silne pare koje je primao. Ako moze, i ako se on slaze da dodje, to bi dosta govorilo o njemu kao coveku i tada bi njegove motive mogao da uporedim sa Don Kihotovskim motivima Duleta Vujosevica. Isto tako, mislim da Partizan nema kintu da bude ekvivalent ostalim ponudama iako je na dobrom putu da ostvari kakvu takvu finansijsku stabilnost. Ukoliko dodje, prva stvar sa kojom se Dule mora suociti je promena koncepta igre jer bi tada imao jednog vanserijskog igraca u timu naspram totalnom timskom duhu koji je imao prosle sezone, ali ne verujem da ce mu to biti problem, resavao je on to i ranije. Bilo bi super da se ovako nesto desi, nadam se da nas novinari i njegov menadzer ne prze za dzabe. Ali i ako ne dodje, nije frka, Partizan ce biti mocan i bez njega sledece sezone . . .

vule grobar

pre 14 godina

ma gde bre mi da imamo para za njega, to je bre novinarska patka, dosadno im pa ne znaju sta da napisu...

ali kad bi dosao :)))))

mi smo ta ekipa

pre 14 godina

igraci odlaze jer su im potrebni novi izazovi. A nije bitno koga cemo dovesti kad amamo DULETA. ON ZNA STA RADI!!! i opet ce ekipa biti konkurentna za F4
ja bih voleo da vidim u pa bjelicu i paunica (oboje sa A repkom)