Nedelja, 02.08.2009.

14:00

Ninkov i Lazetić veruju u prolaz

Fudbaleri Crvene zvezde Pavle Ninkov i Nikola Lazetić veruju da njihov tim može da nadoknadi minus od dva gola u revanš meču sa Dinamom.

Izvor: B92

Ninkov i Lazetiæ veruju u prolaz IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

ZVEZDASICA

pre 14 godina

GRUZIJAC Javila sam se da odgovorim grobarskoj curici,a ucutala se nisam jer sam ZVEZDASICA,volim Zvezdu i kada pobedjuje i kada gubi,uvek cu biti ponosna ZVEZDASICA cak i ako ne prodjemo gruzijce,ali sta to tebi vredi pisati...Ne znas ti sta znaci voleti jedan klub,to je ocigledno!! Pozdrav tebi momak od jedne navijacice koja za razliku od tebe i ostalih grobara voli svoj klub!!

gruzijac

pre 14 godina

A,zaboravio sam da ti kazem i ovo,priznaj da si se javila da bi samo meni odgovorila? cak si se i ti ucutala posle ove vase bruke od gruzijaca.A,ako te zanima ciji sam navijac, spomenucu ti samo ovo,iz mog kluba su najbolji igraci odlazili kod vas.Moj klub je uvek bio orjentisan prema vama,i jedan nas igrac vam jedan od zvezdinih zvezda,toliko od mene...

StefanGrobar

pre 14 godina

Braco ***ani svi na stadion,mi u sredu,vi u cetwrtak,ajde da pokazemo Apoelu i Dinamu da nemaju cemu da se nadaju,ja znam da i Partizan i Zvezda mogu da prodju,uz podrsku navijaca..Samo da napadnemo od 1. minuta,a ne da igramo kao p.... puno srece s Dinamom! Partizan+Zvezda=Srbija

Mozak na pašu

pre 14 godina

Ekipi iz B92:

Evo kako biste mogli da uštedite na vremenu i trudu. Unapred spremite ovaj obrazac i onda samo popunite prazna mesta (ime igrača, kluba, itd).

Dakle...

Razgovaramo sa _______, kapitenom FK _____________.

Pitanje: Kakvi su izgledi za plasman u sledeće kolo?
Odgovor: Mislim da uz podršku navijača i maksimalno zalaganje na terenu imamo šanse.
P: Da li je ekipa spremna?
O: Ovih dana smo imali naporne treninge. Svi dišemo k'o jedan. Atmosfera u svlačionici je sjajna. Prava drugarska.
P: Da li ćete nešto menjati u odnosu na prošlu utakmicu koju ste izgubili?
O: Tim koji gubi - gubi. Znači, na treneru je da unese promene. N nama je da damo sve od sebe.
P: Vi ćete u revanšu, verovatno, igrati u tandemu sa ___________?
O: Da i obojica ćemo dati sve od sebe.
P: Koji bi bio vaš recept za pobedu?
O: Da damo sve od sebe. Da ostavimo srce na teren(u). Mislim da uz maksimalno zalaganje i podršku naših vernih navijača možemo da ostvarimo uspeh.
P: Koji rezultat prognozirate?
O: Mislim da uz maksimalno zalagnje svih igrača možemo da izborimo plasman u sledeće kolo.
P: Da li je to i obećanje navijačima?
O: Mislim da uz maksimalno zalaganje...


-------------

Ovde lepo imate i sva otrcana, besmislena pitanja, kao i unapred date odgovore.

Jednom rečju, BOMBA vest! Dobro, dve reči.
Ma ko broji?
Ko uopšte čita???

Serbian football

pre 14 godina

Partizan-Apoel (Ide dalje Partizan)
Crvena Zvezda-Dinamo Teletabisi(Ide dalje Crvena Zvezda)
Austrija Bec-Vojvodina(Ide dalje Vojvodina)
Sevojno-Lil(Ide dalje Lil)
Realnost je cudna stvar!

Bordasev gang

pre 14 godina

Momci samo ostavite srce na terenu, DELIJE su uz vas,cjela SRBIJA je uz vas,cjela REPUBLIKA SRPSKA je uz vas ... Samo budite hrabri DELIJE iz Bijeljine su uz vas... Samo HRABRO!!!!!

ZVEZDASICA

pre 14 godina

GRUZIJAC Pa vi grobari ste stvarno STRINE,prave muskarcine!!! Od toliko DELIJA grobari spali da prozivaju jednu ZVEZDASICu i znas da je bilo ko drugi u pitanju bilo bi nam svima cudno,a ovako posto ste vi u pitanju to je sasvim normalno!!!! Kazes da ti pricam o velikoj Zvezdi,o Gruzijcima? Evo,samo ne znam odakle da pocnem...hmhmhm...Evo jedan naslov koji sam procitala pre vaseg puta na Kipar: JOKANOVIC:NECEMO PROCI KAO ZVEZDA!!! Kudite coveka,a ne vidite koliki je strucnjak? Pogodi covek!! Niste prosli kao Zvezda,vas su Kiprani razbili kao beba zvecku!!! I da ja ti danima,nocima i opet danima,nocima i tako u krug mogu pricati o velikoj CRVENOJ ZVEZDI,cak ti mogu pricati i o ovoj da kazem maloj ZVEZDI jer i tako mali se prosle godine nismo obrukali i nismo obrukali Srpski fudbal protiv smesnih kiprana!!! Samo se pitam odakle vama obraz da uopste komentarisete vest o Zvezdi,o njenoj igri o porazu,o Gruzijcima? Vi koji skoro vec tri godine imate istu ekipu i jos bolju,vi koji pucate od istik kiprana od kojih cak ni ono rasulo od Zvezde nije izgubilo,vi koji pucate na ligu sampiona a bruka vas Apoel,vi komentarisete igru Zvezde i igru jedne ekipe koja se sakupila pre tri nedelje i koja je krenula od nule? VI????? Bolje bi vam bilo da molite Boga da sledece godine ne dobijete ove Gruzijce,jer ako je Zvezda izgubila od njih 2:0,vama ne gine jos jedna EVROPSKA PETARDA!!! I kao sto vidis po svemu napianom,mi i kada smo najgori za vas smo VELIKI i zato ti u svakom trenutku mogu pisati o jednoj VELIKOJ CRVENOJ ZVEZDI!!!!

Ryber Palunko

pre 14 godina

Kad noću pogledam u nebo i vidim sve one zvijezde, jasno mi je da ću teško ikad shvatitit vasionu i njene zakonitosti. Ipak, jedino što sam siguran da NIKAD neću shvatiti je kako je ovaj lik (Lazetić) uspio provesti onolike godine u Seriji A!? Čudni si Tvoji putevi Gospode, ali zašto ga je jedan od njih morao dovesti nama!?

Maky

pre 14 godina

ajd i ja da izjavim nesto..

svasta sam do sad ovde procitala, i sa necim se slazem, sa necim ne..
svi zele titulu, pobede, to je ok ali svi zaboravljaju da je Zvezda u teskim trenucima i dugovima, i da do skoro nisu imali ni para ni tim..sada imaju ekipu, kakvu takvu ali u skladu sa finansijama, i mi umesto da ih bodrimo i podrzavamo jer koliko vidim ova ekipa se stvara za par godina unapred mi zelimo titulu..e pa ne moze..i kad bolje razmislim, bolje sad da ispadnemo nego da se brukamo pred jacim protivnicima..vise sam za to da se i ova cak godina zrtvuje zarad jacanja ekipe i za neku lepsu i jacu buducnost..
sto se navijaca tice, za grobare nemam komentar a delije..prvo pljujete igrace, pa kad pobede onda ih kujete u zvezde, oni izgube vi opet isto...dajte slozite se malo...ja zvezdu volim i kad gubi i kad pobedjuje..

sonja

pre 14 godina

imali smo i jacu ekipu od ove pa smo gubili sa po 3 0 u ovom trenutku podrska igracima i upravi nase je da volimo i navijamo za zvezdu a ne da kudimo omalovazavzmo igrace iupravu izjave igraca su na mjestu kako igraci tako imi navijaci nesmijemo da potcijenimo ni jednog protivnika.napred zvezdo

srce moje je uvek uz tebe

pre 14 godina

Odavno se rešavam da ne čitam izjave igrača. Lazetić i Ninkov su prelili čašu. Počeo sam da stagniram u komunikaciji sa ljudima.
Ljubav prema ZVEZDI je večna

Dekicar

pre 14 godina

Ko vam je taj desni bek iz Zvezde što navodno prelazi u Istru?...Pišu sportske da ima 29.g i povremeni je reprezentativac
(Zg-boy, 3. avgust 2009 12:02)


Mi takvog nemamo. Trenutno u Zvezdi ne igra ni jedan igrac koji ima 29 godina, koji je igrao na istoku i koji je povremeni reprezentativac. Znaci IZMISLJOTINA!
Mozda se mislilo na Marijana Markovica, ali on nije vise u Zvezdi, a koliko sam ja cuo, on ce u Ukrajinu.
Ali zato i mi imamo takve medije ovde, kojima ni jedan tekst nije potpisan, vec uvek kazu "navodi izvor, blizak Zvezdi, koji zeli da ostane anoniman..."
Mi takve zovemo kurir, press, alo, nacional......
More glupih i neproverenih informacija, neskolovani i nemoralni "novinari". koji pisu "sta 'oces" za jedan rucak i koju kintu......

Sardonicus

pre 14 godina

A vi simpatizeri ocekujete odmah rezultate,ekipa se jos nije ni uigrala,vi se odma nasli da kritikujete,sacekajte malo,pokazace se rezultati
(MC_MiLaN, 3. avgust 2009 12:11)

Što mi ovo nešto zvuči poznatoooo ... gde li sam to već čuo? ... A da - to je ista ona šuplja demagogija koju slušamo već nekoliko godina. Pa 'oćemo li dočekati tu famoznu igru konačno ili čemo posthumno da uživamo u Zvezdinim bravurama, za nekih 100 godina? A što reče - "pokazaće se rezultati". Hoće, hoće ... kao što su se pokazali poslednjih godina.
Zvezda je i pala na tako niske grane zato što su sa stadiona oterani ljubitelji fudbala (ne zbog nasilja, nego zbog nepostojanja igre) a tribine napunjene napaljenim klincima ispranog mozga. Pa sad čik kaži da Tutorić i Bogdanović nemaju pojma a da Ninkov nije najbolji desni bek još od penzionisanja Kafua. "Ko misli svojom glavom taj je izdajnik Zvezde i navijač iz fotelje" ... Tugo jesenja. A kad im dosadi izigravanje huligančića, zaboraviće i Zvezdu i fudbal. Nema nam pomoći. Kolektivna lobotomija odavno je urađena ...

MC_MiLaN

pre 14 godina

Sta vi vise kritikujete Ninkova,decko odlicno igra. A vi simpatizeri ocekujete odmah rezultate,ekipa se jos nije ni uigrala,vi se odma nasli da kritikujete,sacekajte malo,pokazace se rezultati

Неша србин

pre 14 godina

Сад шта је ту је. Где смо ту смо. Ѕвеѕда катастрофа, Србија катастрофа! Све развукоше и покрадоше. Општи јавашлук и неодговорност. Лош тим, презадуженост, немоћ како финансијска тако и играчка али баш толико лоши да не можемо да избацимо један Тбилиси сигурно још нисмо. Дакле недајмо једна велика брука да се деси, тргнимо се на време и тотална офанзива од првог до последњег судијског звиждука. Дајмо све од себе браћо Срби, ако за бога знате. Нисмо ни ми тиква без корена!
Надред Звездо, напред Србијо!!!

Dacha

pre 14 godina

(ким, 3. avgust 2009 01:08)


Aj ne lupetaj molim te. Zdrav razum treba da te uci da za nesto sto je lose kazes da je lose bez obzira cije je!!!
Licna je stvar svakog od nas da li ce ili nece ici na utakmicu, i na Marakanu treba ici svojevoljno, a ne terati puskom bilo koga!
Za razliku od Vas napaljenih klinaca, ja imam razumevanja za one koji nece ici, jer se na stadion ide zbog fudbala, a sta smo od fudbala videli u Gruziji, bar sto se Zvezde tice?! NISTA!
70-tih i 80-tih jedino su igraci, i igra Zvezde pozivali publiku na stadion, lepseg poziva nema!!!
Ne kazem da ja necu doci, samo kazem da razumem one koji nece!!!

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

@Ofk

Sta se ti stalno javljas.Hoces da dokazes da u Beogradu postoji jos koji klub sa 250 simpatizera.Koliko vidim u mesec dana samo dve vesti o tvom omiljenom klubu i tri komentara od kojih su dva tvoja. Ti komentarises igrace.Pa obojica su maradone za ceo tim Ofk-a.Znamda bi voleo da bude vise o sirotinjskom klubu sa karaburme ali prema svetcu i tropar

miki

pre 14 godina

Poceo i ja,ma igram vec godinama..mucim se,sikcem kad omanem za broj-dva ali se nadam se da cu "ubosti" sedmicu pa resim sve probleme a i sire.Mislim naravno na lotto.
Iako sam srcem uz Zvezdu ali brajko moj..ova generacija danas se isto muci,pati i uzda u navijace,visu silu.Pa haj',nadajmo se zajedno onda.

delija rs

pre 14 godina

Neko reče Bogdanović ne zna gdje igra. Pa svi mi znamo koje su njegove kvalitete ali ovoga puta dečko ništa nije kriv. Svako bi bio pogubljen, kakvu li je samo formaciju Pižon postavio. Tri zadnja vezna, desno Lazetić a lijeo? Lijevo niko. O svašta ćemo vidjeti. I pored igre bez napadača, odnosno kada je to glumio Milijas ima gore.
Pa tako smo igrali i protiv Rudara ali nisu skontali pa prošlo, samo po desnoj strani, ali ovi ljudi vidjeli pa zatvorili desnu stranu. Bolje su oni nas snimili nego mi njih, a jest nas bilo tesko i snimiti.
Totalno sam razočaran. Nikad sebi nisam mogao da priznam da smo loši, uvjek vjerovao ma kakav tim da imamo da možemo da dobijemo svakog. Nisam mogao sebi da priznam da smo loši, sve lošiji. Nisam želeo to da vidim. Jer Zvezda je Zvezda. Ali ljudi moji ovo je dno dna. Ne znam da li može gore? Ali svake godine se pokaže da može. Pa ovi igrači što igraju, mislim da sa ulice da pokupiš bili bi bolji od njih. E Zvezdo, Zvezdo gdje si spala. Pa i onaj tim Bunjevčevića je bio bolji. A Ivićev da i ne pričamo, samo što je atmosfera u klubu bila kakva je bila. Taj tim je bio jači i od Partizana. Svake godine sve lošije i lošije. Pa ko sve igra u Zvezdi to je sramota. Ljudi milim da je jedini spas u privatizaciji jer ako ovako nastavimo upropastićemo Zvezdu, neće više biti ni imena. Lupa nas ko stigne. Mnogo sam nesrećan. Zvezdo šta ti se dešava.

ultras vinkovci

pre 14 godina

Zvezda je oduvijek bila pojam jake i moćne ekipe...barem od kasnih 70-ih od kada pratim nogomet,ali moram priznati da mi je presmiješno da su jedina nada zvezdinih igrača pune tribine(svaka čast Delijama,ali ni jedan od njih ne može dati gol)i izostanak svjetski poznatog superstara Merebashvilia ili kako već se zove?Ja sam očito slab poznavaoc nogometnih dešavanja kada mi je takav igrač nepoznat.

ким

pre 14 godina

Момци само напред у победу! Какви смо такви смо, ту смо где смо. А што се тиче вас "изрода" па немојте на стадион јер сте као бабе само знате да лајете. Ви сте управо оно што не треба нашој ЗВЕЗДИ!

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

@Dr.Mo

Ima te na vestima i o Zvezdi i o Partizanu i lupetas glupsti. Sta tebe briga o Zvezdinom dugu. Idi i speremaj se da od tuge pevas u sredu.To je vas novi imidz. Pevanje od tuge

zoran-rs

pre 14 godina

Igraci Zvezde podlegli atmosferi !!! Hahahhahah pa koja glupost . O kakvoj atmosferi prica ? Ni deseti dio stadiona nije ispunjen bio . Kvarili im igru ? Ko im je kvario igru 7 i 10 : Kuku nama ako neko zamjeni dresove dok ovi skontaju ko je koji broj opet cemo primiti gol . Pa oni nisu normalni kakve izjave daju . Ja nemam rijeci . Pa nekada Piksi nije davao ovoliko izjava za mjesec koliko ovi igraci za jedan dan a Piksi kao igrac je bio igracina. Lazeticu idi izt Zvezde tako ces je najbolje pojacati i neces kvariti igru Zvezde. Tugo moja kome da te pricam . Uzas

delija1989

pre 14 godina

ništa nam nije bitno!bitno je da stadion bude PUN!
ZVEZDAŠI
MOBILIZACIJA
SVIII NA STAADIOOON!!!!!
PS.lako je biti uz tim kad mu ide budi i deo mašine koja se stvara...mrš na stadion!

rEaLaN

pre 14 godina

Cudo da Lazetic nije spomenuo Partizan. Prosli put je rekao kako je Partizan dao 8 gol amaterima pa su i oni imali obavezu da pobede visokim rezultatom.
Ocekivao sam komentar tipa pa i Partizan je izgubio 2:0. Dok je vama Lazetica i slicnih kompleksasa nas PARTIZAN ne mora da brine za TITULU!
Pozdrav crno-beloj familiji! Idemo dalje! 4:1

nindza

pre 14 godina

Zvezdas sam!Ali daj boze da prodjemo!Slaba nam je igra na sredini,za napad i da ne pricam!Hoce li owaaj Lekic da uradi nesto!?Covek je izgubljen na terenu!Tutoric ne zna gde je levo!Jedino nesto malo sto se trudi owaj Ninkov!Ostali nista!

nebojsha

pre 14 godina

pa ljudi ovaj Ninkov ne bi mogao da igra ni u timu za moju zgradu,ocigledno je da ga neko gura a dok bude tako citacemo i ove dubokoumne izjave...Lazetic hm (jad i beda)

Milan

pre 14 godina

Ninkove,koji crni presing ljudi prvih pola sata jedva da su prelazili svoju polovinu. Uplasili su se jer su mislili da ste neka mnogo opasna ekipa,pa kada su videli da ste mrsha...onda su navalili.
Nisam bas siguran da Zvezda moze da da tri gola za 90 minuta,a da ne primi nijedan,a posebno to nisam siguran za eventualnih 120 minuta. Jedino cemu mogu da se nadaju je 2-0,pa penali...ali to je onda...kockanje. Tesko,tesko,tesko...

Vlada

pre 14 godina

Salu na stranu, to sto Merebashvili ne igra umnogome umanjuje Dinamove sanse uopste stvori neku sansu,a kamo li da postigne gol. Na Zvezdi je da u cetvrtak nadodknadi propusteno. Svi na "Marakanu" !

Rale

pre 14 godina

Ilija Spasojevic je obecao da ce ugasiti svaku nadu zvijezdi! Dodatni motiv ce mu predstavljati cinjenica da je vatreni navijac Vojvodine, za koju je inace nastupao...

Dacha

pre 14 godina

OK, koliko ima vase krivice, toliko je i nema. Krivica je na onom sto vas je takve poslao na teren. Poslali su samo igrace koji kvare igru, i nasu i protivnicku, a ko ce gol da da?!
E jadna moja Zvezdo, nisu ti se zbog ovoga klanjali u Evropi i Svetu...

razocaran ljubitelj fudbala

pre 14 godina

Covece,nisam Zvezdas ali kako tragicno zvuci kad igraci se pozivaju na pomoc sa tribina protiv tima iz GRUZIJE!!! EJ!! Znaci pune nas gruzijci,kiprani a mi dovodimo strance iz trece portugalske(Kleo) i brazilske lige(ova dvojica u Zvezdi koja su onda bila u Zeti) i umisljamo da su oni Maradona i Messi i da su neki dobri igraci.A ovamo prodajemo najbolje domace igrace svake godine.Ljudi,kakav je tim imala Zvezda 2005 pre nego sto je Piksi sve prodao.Kakav je tim imao Partizan sa Tosicem,Rukavinom,Gulanom i ostalim igracima koji bi danas cinili jedan izuzetan tim da su ostali na okupu bar jos godinu,dve.Partizan zaradi 20 miliona evra i potrosi samo 500.000 na dovodjenje Klea(Krstajic i Gavrancic su dosli kao slobodni igraci) i ocekuje da udje u LS?!?! To bi bio podvig veka kad se pogleda da jedan APOEL je potrosio silne milione dovodeci razne reprezentativce i da ipak uz sva ulaganja verovatno nece uci u LS.Tuzni su nam klubovi...

Valentina_Stella Rossa

pre 14 godina

E moja Zvezdo!Sta si docekala!Boli me sto ovo govorim,ali moram biti realna,nisam nesto ubedjena da cemo dalje,a i da se desi cudo da prodjemo,ispascemo u sledecem kolu.Pozdrav svim Delijama kao i svim ljudima koji vole i postuju Crvenu Zvezdu!Vidimo se na Marakani!

G

pre 14 godina

'Iznenadio nas je njihov presing, nismo našli rešenje, možda smo malo podlegli atmosferi u kojoj smo olako primili dva gola.'
Pa stvarno nije sporstki od njih sto su igrali presing. Trebali su ljudi da se sklone sa terena ... Ipak su u pitanju veliki igraci u Zvezdi.

Dragan Vs.CZ

pre 14 godina

Uprava reaguj te na vreme i probaj te da se dogovorite za Georgi Merebašvilia da dodje nekako u zvezdu...Olako smo se odrekli Parkera i Burze ovaj bi legao kao kec na deset...

Delija-Kosovo

pre 14 godina

Verujem i ja u prolaz,ali ako Tutoric slomi nogu na trening,Bogdanovica ujede pas za nogu,a Lekica,neznam sta njega da snadje.Oprosti mi boze sto im mislim lose,ali to radim zbog Zvezde...
Poz sa Kosova i napunite sever Delije

Zeks

pre 14 godina

Brate u pravu si kakvoj bre atmosveri??? Pa sta bi da je bilo 60000navijaca? Pa smesni ste pustite im da procitaju komentare nas obicnig ljudi. Ako se vi uzdate u navijace onda ih pustite da oni igraju dobro je sto nece igrati njihov igrac kamo puste srece da oni kazu dobro je sto nama neigra neki igrac,ali za nas je dobro da neigra isti Lazetic sve su to ,ispusene lule" dajte onima da igraju sto vole ZVEZDU i fudbal,i shvatite da nema izgovora,da i vi i oni igrate na istom terenu

Milos Bezanija

pre 14 godina

Mislim da imamo sanse da prodjemo dalje samo pod 2 uslova:Da ne igraju Bogdanovic i Lazetic,i da damo gol do 30 min.Iskreno sama pomisao da ispadnemo od Gruzijaca tera me da zaplacem,pa to bi bio najgori rezultat u poslednjih 20 godina.Ali verujem u cudo i da ce na kraju biti 3:0,igracu u kladionici iz 1-1 pa kud puklo da puklo.Delije svi na stadion 6.avgusta da mi odradimo svoj posao a na igracima je da nam se oduze ubedljivom pobedom.

Dekicar

pre 14 godina

Pivo za uz put-spremno.
Sal- spreman.
Navijacka majica- spremna.
u Cetvrtak cu verovatno da promuknem, a dlanovi ce biti crveni......kako meni, tako i hiljadama drugih, koji ce doci.
Vase je samo da "izginete" na terenu, a za podrsku ne brinite. Izgorece Dinamo u grotlu Marakane, kad krene huk sa Severa. Napadnite ih od starta, dok su jos zbunjeni, ne dajte im da se oslobode i da se nadigravaju sa vama. Znaci, odmah pritisak, ofanzivno, do daske. Jos samo daq Pizon izbaci Bogdanovica i Savija, a ubaci Cadua i Lazovica.....
SA SVIH STRANA GRMI MARAKANA.........

saleDS

pre 14 godina

Momci, zelim vam prolaz u sledece kolo i puno srece, jer ce vam biti potrebna... U cetvrtak svi na stadion, a ne da komentarisete za kompom...

Joca

pre 14 godina

'Iznenadio nas je njihov presing, nismo našli rešenje, možda smo malo podlegli atmosferi u kojoj smo olako primili dva gola.'

Kojoj atmosferi, majke ti!?!?!?

SRBENDA

pre 14 godina

Krive ti sudije....e pa zbog ove izjave trebalo bi da se provedes kao Koroman...ne znas nista bre pobedjuju te neki gruzijci koji sem srca nemaju nista drugo i ti kukas na sudije...e moj lazeticu..a jos kapiten...DA JE SRECE TI NE BI SMEO DA PRIDJES NI JEDNOM STADIONU NA BLIZE OD 30 km...CAK NI KAO GLEDALAC...IDI NA NEKI SPLAV SA ONOM TVOJOM SANI ORMANOM...

Dekicar

pre 14 godina

Pivo za uz put-spremno.
Sal- spreman.
Navijacka majica- spremna.
u Cetvrtak cu verovatno da promuknem, a dlanovi ce biti crveni......kako meni, tako i hiljadama drugih, koji ce doci.
Vase je samo da "izginete" na terenu, a za podrsku ne brinite. Izgorece Dinamo u grotlu Marakane, kad krene huk sa Severa. Napadnite ih od starta, dok su jos zbunjeni, ne dajte im da se oslobode i da se nadigravaju sa vama. Znaci, odmah pritisak, ofanzivno, do daske. Jos samo daq Pizon izbaci Bogdanovica i Savija, a ubaci Cadua i Lazovica.....
SA SVIH STRANA GRMI MARAKANA.........

saleDS

pre 14 godina

Momci, zelim vam prolaz u sledece kolo i puno srece, jer ce vam biti potrebna... U cetvrtak svi na stadion, a ne da komentarisete za kompom...

Joca

pre 14 godina

'Iznenadio nas je njihov presing, nismo našli rešenje, možda smo malo podlegli atmosferi u kojoj smo olako primili dva gola.'

Kojoj atmosferi, majke ti!?!?!?

Delija-Kosovo

pre 14 godina

Verujem i ja u prolaz,ali ako Tutoric slomi nogu na trening,Bogdanovica ujede pas za nogu,a Lekica,neznam sta njega da snadje.Oprosti mi boze sto im mislim lose,ali to radim zbog Zvezde...
Poz sa Kosova i napunite sever Delije

razocaran ljubitelj fudbala

pre 14 godina

Covece,nisam Zvezdas ali kako tragicno zvuci kad igraci se pozivaju na pomoc sa tribina protiv tima iz GRUZIJE!!! EJ!! Znaci pune nas gruzijci,kiprani a mi dovodimo strance iz trece portugalske(Kleo) i brazilske lige(ova dvojica u Zvezdi koja su onda bila u Zeti) i umisljamo da su oni Maradona i Messi i da su neki dobri igraci.A ovamo prodajemo najbolje domace igrace svake godine.Ljudi,kakav je tim imala Zvezda 2005 pre nego sto je Piksi sve prodao.Kakav je tim imao Partizan sa Tosicem,Rukavinom,Gulanom i ostalim igracima koji bi danas cinili jedan izuzetan tim da su ostali na okupu bar jos godinu,dve.Partizan zaradi 20 miliona evra i potrosi samo 500.000 na dovodjenje Klea(Krstajic i Gavrancic su dosli kao slobodni igraci) i ocekuje da udje u LS?!?! To bi bio podvig veka kad se pogleda da jedan APOEL je potrosio silne milione dovodeci razne reprezentativce i da ipak uz sva ulaganja verovatno nece uci u LS.Tuzni su nam klubovi...

SRBENDA

pre 14 godina

Krive ti sudije....e pa zbog ove izjave trebalo bi da se provedes kao Koroman...ne znas nista bre pobedjuju te neki gruzijci koji sem srca nemaju nista drugo i ti kukas na sudije...e moj lazeticu..a jos kapiten...DA JE SRECE TI NE BI SMEO DA PRIDJES NI JEDNOM STADIONU NA BLIZE OD 30 km...CAK NI KAO GLEDALAC...IDI NA NEKI SPLAV SA ONOM TVOJOM SANI ORMANOM...

G

pre 14 godina

'Iznenadio nas je njihov presing, nismo našli rešenje, možda smo malo podlegli atmosferi u kojoj smo olako primili dva gola.'
Pa stvarno nije sporstki od njih sto su igrali presing. Trebali su ljudi da se sklone sa terena ... Ipak su u pitanju veliki igraci u Zvezdi.

Milos Bezanija

pre 14 godina

Mislim da imamo sanse da prodjemo dalje samo pod 2 uslova:Da ne igraju Bogdanovic i Lazetic,i da damo gol do 30 min.Iskreno sama pomisao da ispadnemo od Gruzijaca tera me da zaplacem,pa to bi bio najgori rezultat u poslednjih 20 godina.Ali verujem u cudo i da ce na kraju biti 3:0,igracu u kladionici iz 1-1 pa kud puklo da puklo.Delije svi na stadion 6.avgusta da mi odradimo svoj posao a na igracima je da nam se oduze ubedljivom pobedom.

Milan

pre 14 godina

Ninkove,koji crni presing ljudi prvih pola sata jedva da su prelazili svoju polovinu. Uplasili su se jer su mislili da ste neka mnogo opasna ekipa,pa kada su videli da ste mrsha...onda su navalili.
Nisam bas siguran da Zvezda moze da da tri gola za 90 minuta,a da ne primi nijedan,a posebno to nisam siguran za eventualnih 120 minuta. Jedino cemu mogu da se nadaju je 2-0,pa penali...ali to je onda...kockanje. Tesko,tesko,tesko...

Dragan Vs.CZ

pre 14 godina

Uprava reaguj te na vreme i probaj te da se dogovorite za Georgi Merebašvilia da dodje nekako u zvezdu...Olako smo se odrekli Parkera i Burze ovaj bi legao kao kec na deset...

Valentina_Stella Rossa

pre 14 godina

E moja Zvezdo!Sta si docekala!Boli me sto ovo govorim,ali moram biti realna,nisam nesto ubedjena da cemo dalje,a i da se desi cudo da prodjemo,ispascemo u sledecem kolu.Pozdrav svim Delijama kao i svim ljudima koji vole i postuju Crvenu Zvezdu!Vidimo se na Marakani!

Mozak na pašu

pre 14 godina

Ekipi iz B92:

Evo kako biste mogli da uštedite na vremenu i trudu. Unapred spremite ovaj obrazac i onda samo popunite prazna mesta (ime igrača, kluba, itd).

Dakle...

Razgovaramo sa _______, kapitenom FK _____________.

Pitanje: Kakvi su izgledi za plasman u sledeće kolo?
Odgovor: Mislim da uz podršku navijača i maksimalno zalaganje na terenu imamo šanse.
P: Da li je ekipa spremna?
O: Ovih dana smo imali naporne treninge. Svi dišemo k'o jedan. Atmosfera u svlačionici je sjajna. Prava drugarska.
P: Da li ćete nešto menjati u odnosu na prošlu utakmicu koju ste izgubili?
O: Tim koji gubi - gubi. Znači, na treneru je da unese promene. N nama je da damo sve od sebe.
P: Vi ćete u revanšu, verovatno, igrati u tandemu sa ___________?
O: Da i obojica ćemo dati sve od sebe.
P: Koji bi bio vaš recept za pobedu?
O: Da damo sve od sebe. Da ostavimo srce na teren(u). Mislim da uz maksimalno zalaganje i podršku naših vernih navijača možemo da ostvarimo uspeh.
P: Koji rezultat prognozirate?
O: Mislim da uz maksimalno zalagnje svih igrača možemo da izborimo plasman u sledeće kolo.
P: Da li je to i obećanje navijačima?
O: Mislim da uz maksimalno zalaganje...


-------------

Ovde lepo imate i sva otrcana, besmislena pitanja, kao i unapred date odgovore.

Jednom rečju, BOMBA vest! Dobro, dve reči.
Ma ko broji?
Ko uopšte čita???

Zeks

pre 14 godina

Brate u pravu si kakvoj bre atmosveri??? Pa sta bi da je bilo 60000navijaca? Pa smesni ste pustite im da procitaju komentare nas obicnig ljudi. Ako se vi uzdate u navijace onda ih pustite da oni igraju dobro je sto nece igrati njihov igrac kamo puste srece da oni kazu dobro je sto nama neigra neki igrac,ali za nas je dobro da neigra isti Lazetic sve su to ,ispusene lule" dajte onima da igraju sto vole ZVEZDU i fudbal,i shvatite da nema izgovora,da i vi i oni igrate na istom terenu

ultras vinkovci

pre 14 godina

Zvezda je oduvijek bila pojam jake i moćne ekipe...barem od kasnih 70-ih od kada pratim nogomet,ali moram priznati da mi je presmiješno da su jedina nada zvezdinih igrača pune tribine(svaka čast Delijama,ali ni jedan od njih ne može dati gol)i izostanak svjetski poznatog superstara Merebashvilia ili kako već se zove?Ja sam očito slab poznavaoc nogometnih dešavanja kada mi je takav igrač nepoznat.

zoran-rs

pre 14 godina

Igraci Zvezde podlegli atmosferi !!! Hahahhahah pa koja glupost . O kakvoj atmosferi prica ? Ni deseti dio stadiona nije ispunjen bio . Kvarili im igru ? Ko im je kvario igru 7 i 10 : Kuku nama ako neko zamjeni dresove dok ovi skontaju ko je koji broj opet cemo primiti gol . Pa oni nisu normalni kakve izjave daju . Ja nemam rijeci . Pa nekada Piksi nije davao ovoliko izjava za mjesec koliko ovi igraci za jedan dan a Piksi kao igrac je bio igracina. Lazeticu idi izt Zvezde tako ces je najbolje pojacati i neces kvariti igru Zvezde. Tugo moja kome da te pricam . Uzas

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

@Dr.Mo

Ima te na vestima i o Zvezdi i o Partizanu i lupetas glupsti. Sta tebe briga o Zvezdinom dugu. Idi i speremaj se da od tuge pevas u sredu.To je vas novi imidz. Pevanje od tuge

Dacha

pre 14 godina

OK, koliko ima vase krivice, toliko je i nema. Krivica je na onom sto vas je takve poslao na teren. Poslali su samo igrace koji kvare igru, i nasu i protivnicku, a ko ce gol da da?!
E jadna moja Zvezdo, nisu ti se zbog ovoga klanjali u Evropi i Svetu...

rEaLaN

pre 14 godina

Cudo da Lazetic nije spomenuo Partizan. Prosli put je rekao kako je Partizan dao 8 gol amaterima pa su i oni imali obavezu da pobede visokim rezultatom.
Ocekivao sam komentar tipa pa i Partizan je izgubio 2:0. Dok je vama Lazetica i slicnih kompleksasa nas PARTIZAN ne mora da brine za TITULU!
Pozdrav crno-beloj familiji! Idemo dalje! 4:1

delija1989

pre 14 godina

ništa nam nije bitno!bitno je da stadion bude PUN!
ZVEZDAŠI
MOBILIZACIJA
SVIII NA STAADIOOON!!!!!
PS.lako je biti uz tim kad mu ide budi i deo mašine koja se stvara...mrš na stadion!

nebojsha

pre 14 godina

pa ljudi ovaj Ninkov ne bi mogao da igra ni u timu za moju zgradu,ocigledno je da ga neko gura a dok bude tako citacemo i ove dubokoumne izjave...Lazetic hm (jad i beda)

Vlada

pre 14 godina

Salu na stranu, to sto Merebashvili ne igra umnogome umanjuje Dinamove sanse uopste stvori neku sansu,a kamo li da postigne gol. Na Zvezdi je da u cetvrtak nadodknadi propusteno. Svi na "Marakanu" !

delija rs

pre 14 godina

Neko reče Bogdanović ne zna gdje igra. Pa svi mi znamo koje su njegove kvalitete ali ovoga puta dečko ništa nije kriv. Svako bi bio pogubljen, kakvu li je samo formaciju Pižon postavio. Tri zadnja vezna, desno Lazetić a lijeo? Lijevo niko. O svašta ćemo vidjeti. I pored igre bez napadača, odnosno kada je to glumio Milijas ima gore.
Pa tako smo igrali i protiv Rudara ali nisu skontali pa prošlo, samo po desnoj strani, ali ovi ljudi vidjeli pa zatvorili desnu stranu. Bolje su oni nas snimili nego mi njih, a jest nas bilo tesko i snimiti.
Totalno sam razočaran. Nikad sebi nisam mogao da priznam da smo loši, uvjek vjerovao ma kakav tim da imamo da možemo da dobijemo svakog. Nisam mogao sebi da priznam da smo loši, sve lošiji. Nisam želeo to da vidim. Jer Zvezda je Zvezda. Ali ljudi moji ovo je dno dna. Ne znam da li može gore? Ali svake godine se pokaže da može. Pa ovi igrači što igraju, mislim da sa ulice da pokupiš bili bi bolji od njih. E Zvezdo, Zvezdo gdje si spala. Pa i onaj tim Bunjevčevića je bio bolji. A Ivićev da i ne pričamo, samo što je atmosfera u klubu bila kakva je bila. Taj tim je bio jači i od Partizana. Svake godine sve lošije i lošije. Pa ko sve igra u Zvezdi to je sramota. Ljudi milim da je jedini spas u privatizaciji jer ako ovako nastavimo upropastićemo Zvezdu, neće više biti ni imena. Lupa nas ko stigne. Mnogo sam nesrećan. Zvezdo šta ti se dešava.

ZVEZDASICA

pre 14 godina

GRUZIJAC Pa vi grobari ste stvarno STRINE,prave muskarcine!!! Od toliko DELIJA grobari spali da prozivaju jednu ZVEZDASICu i znas da je bilo ko drugi u pitanju bilo bi nam svima cudno,a ovako posto ste vi u pitanju to je sasvim normalno!!!! Kazes da ti pricam o velikoj Zvezdi,o Gruzijcima? Evo,samo ne znam odakle da pocnem...hmhmhm...Evo jedan naslov koji sam procitala pre vaseg puta na Kipar: JOKANOVIC:NECEMO PROCI KAO ZVEZDA!!! Kudite coveka,a ne vidite koliki je strucnjak? Pogodi covek!! Niste prosli kao Zvezda,vas su Kiprani razbili kao beba zvecku!!! I da ja ti danima,nocima i opet danima,nocima i tako u krug mogu pricati o velikoj CRVENOJ ZVEZDI,cak ti mogu pricati i o ovoj da kazem maloj ZVEZDI jer i tako mali se prosle godine nismo obrukali i nismo obrukali Srpski fudbal protiv smesnih kiprana!!! Samo se pitam odakle vama obraz da uopste komentarisete vest o Zvezdi,o njenoj igri o porazu,o Gruzijcima? Vi koji skoro vec tri godine imate istu ekipu i jos bolju,vi koji pucate od istik kiprana od kojih cak ni ono rasulo od Zvezde nije izgubilo,vi koji pucate na ligu sampiona a bruka vas Apoel,vi komentarisete igru Zvezde i igru jedne ekipe koja se sakupila pre tri nedelje i koja je krenula od nule? VI????? Bolje bi vam bilo da molite Boga da sledece godine ne dobijete ove Gruzijce,jer ako je Zvezda izgubila od njih 2:0,vama ne gine jos jedna EVROPSKA PETARDA!!! I kao sto vidis po svemu napianom,mi i kada smo najgori za vas smo VELIKI i zato ti u svakom trenutku mogu pisati o jednoj VELIKOJ CRVENOJ ZVEZDI!!!!

Rale

pre 14 godina

Ilija Spasojevic je obecao da ce ugasiti svaku nadu zvijezdi! Dodatni motiv ce mu predstavljati cinjenica da je vatreni navijac Vojvodine, za koju je inace nastupao...

nindza

pre 14 godina

Zvezdas sam!Ali daj boze da prodjemo!Slaba nam je igra na sredini,za napad i da ne pricam!Hoce li owaaj Lekic da uradi nesto!?Covek je izgubljen na terenu!Tutoric ne zna gde je levo!Jedino nesto malo sto se trudi owaj Ninkov!Ostali nista!

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

@Ofk

Sta se ti stalno javljas.Hoces da dokazes da u Beogradu postoji jos koji klub sa 250 simpatizera.Koliko vidim u mesec dana samo dve vesti o tvom omiljenom klubu i tri komentara od kojih su dva tvoja. Ti komentarises igrace.Pa obojica su maradone za ceo tim Ofk-a.Znamda bi voleo da bude vise o sirotinjskom klubu sa karaburme ali prema svetcu i tropar

Dacha

pre 14 godina

(ким, 3. avgust 2009 01:08)


Aj ne lupetaj molim te. Zdrav razum treba da te uci da za nesto sto je lose kazes da je lose bez obzira cije je!!!
Licna je stvar svakog od nas da li ce ili nece ici na utakmicu, i na Marakanu treba ici svojevoljno, a ne terati puskom bilo koga!
Za razliku od Vas napaljenih klinaca, ja imam razumevanja za one koji nece ici, jer se na stadion ide zbog fudbala, a sta smo od fudbala videli u Gruziji, bar sto se Zvezde tice?! NISTA!
70-tih i 80-tih jedino su igraci, i igra Zvezde pozivali publiku na stadion, lepseg poziva nema!!!
Ne kazem da ja necu doci, samo kazem da razumem one koji nece!!!

Maky

pre 14 godina

ajd i ja da izjavim nesto..

svasta sam do sad ovde procitala, i sa necim se slazem, sa necim ne..
svi zele titulu, pobede, to je ok ali svi zaboravljaju da je Zvezda u teskim trenucima i dugovima, i da do skoro nisu imali ni para ni tim..sada imaju ekipu, kakvu takvu ali u skladu sa finansijama, i mi umesto da ih bodrimo i podrzavamo jer koliko vidim ova ekipa se stvara za par godina unapred mi zelimo titulu..e pa ne moze..i kad bolje razmislim, bolje sad da ispadnemo nego da se brukamo pred jacim protivnicima..vise sam za to da se i ova cak godina zrtvuje zarad jacanja ekipe i za neku lepsu i jacu buducnost..
sto se navijaca tice, za grobare nemam komentar a delije..prvo pljujete igrace, pa kad pobede onda ih kujete u zvezde, oni izgube vi opet isto...dajte slozite se malo...ja zvezdu volim i kad gubi i kad pobedjuje..

ким

pre 14 godina

Момци само напред у победу! Какви смо такви смо, ту смо где смо. А што се тиче вас "изрода" па немојте на стадион јер сте као бабе само знате да лајете. Ви сте управо оно што не треба нашој ЗВЕЗДИ!

Sardonicus

pre 14 godina

A vi simpatizeri ocekujete odmah rezultate,ekipa se jos nije ni uigrala,vi se odma nasli da kritikujete,sacekajte malo,pokazace se rezultati
(MC_MiLaN, 3. avgust 2009 12:11)

Što mi ovo nešto zvuči poznatoooo ... gde li sam to već čuo? ... A da - to je ista ona šuplja demagogija koju slušamo već nekoliko godina. Pa 'oćemo li dočekati tu famoznu igru konačno ili čemo posthumno da uživamo u Zvezdinim bravurama, za nekih 100 godina? A što reče - "pokazaće se rezultati". Hoće, hoće ... kao što su se pokazali poslednjih godina.
Zvezda je i pala na tako niske grane zato što su sa stadiona oterani ljubitelji fudbala (ne zbog nasilja, nego zbog nepostojanja igre) a tribine napunjene napaljenim klincima ispranog mozga. Pa sad čik kaži da Tutorić i Bogdanović nemaju pojma a da Ninkov nije najbolji desni bek još od penzionisanja Kafua. "Ko misli svojom glavom taj je izdajnik Zvezde i navijač iz fotelje" ... Tugo jesenja. A kad im dosadi izigravanje huligančića, zaboraviće i Zvezdu i fudbal. Nema nam pomoći. Kolektivna lobotomija odavno je urađena ...

StefanGrobar

pre 14 godina

Braco ***ani svi na stadion,mi u sredu,vi u cetwrtak,ajde da pokazemo Apoelu i Dinamu da nemaju cemu da se nadaju,ja znam da i Partizan i Zvezda mogu da prodju,uz podrsku navijaca..Samo da napadnemo od 1. minuta,a ne da igramo kao p.... puno srece s Dinamom! Partizan+Zvezda=Srbija

sonja

pre 14 godina

imali smo i jacu ekipu od ove pa smo gubili sa po 3 0 u ovom trenutku podrska igracima i upravi nase je da volimo i navijamo za zvezdu a ne da kudimo omalovazavzmo igrace iupravu izjave igraca su na mjestu kako igraci tako imi navijaci nesmijemo da potcijenimo ni jednog protivnika.napred zvezdo

Bordasev gang

pre 14 godina

Momci samo ostavite srce na terenu, DELIJE su uz vas,cjela SRBIJA je uz vas,cjela REPUBLIKA SRPSKA je uz vas ... Samo budite hrabri DELIJE iz Bijeljine su uz vas... Samo HRABRO!!!!!

Ryber Palunko

pre 14 godina

Kad noću pogledam u nebo i vidim sve one zvijezde, jasno mi je da ću teško ikad shvatitit vasionu i njene zakonitosti. Ipak, jedino što sam siguran da NIKAD neću shvatiti je kako je ovaj lik (Lazetić) uspio provesti onolike godine u Seriji A!? Čudni si Tvoji putevi Gospode, ali zašto ga je jedan od njih morao dovesti nama!?

Serbian football

pre 14 godina

Partizan-Apoel (Ide dalje Partizan)
Crvena Zvezda-Dinamo Teletabisi(Ide dalje Crvena Zvezda)
Austrija Bec-Vojvodina(Ide dalje Vojvodina)
Sevojno-Lil(Ide dalje Lil)
Realnost je cudna stvar!

Dekicar

pre 14 godina

Ko vam je taj desni bek iz Zvezde što navodno prelazi u Istru?...Pišu sportske da ima 29.g i povremeni je reprezentativac
(Zg-boy, 3. avgust 2009 12:02)


Mi takvog nemamo. Trenutno u Zvezdi ne igra ni jedan igrac koji ima 29 godina, koji je igrao na istoku i koji je povremeni reprezentativac. Znaci IZMISLJOTINA!
Mozda se mislilo na Marijana Markovica, ali on nije vise u Zvezdi, a koliko sam ja cuo, on ce u Ukrajinu.
Ali zato i mi imamo takve medije ovde, kojima ni jedan tekst nije potpisan, vec uvek kazu "navodi izvor, blizak Zvezdi, koji zeli da ostane anoniman..."
Mi takve zovemo kurir, press, alo, nacional......
More glupih i neproverenih informacija, neskolovani i nemoralni "novinari". koji pisu "sta 'oces" za jedan rucak i koju kintu......

srce moje je uvek uz tebe

pre 14 godina

Odavno se rešavam da ne čitam izjave igrača. Lazetić i Ninkov su prelili čašu. Počeo sam da stagniram u komunikaciji sa ljudima.
Ljubav prema ZVEZDI je večna

ZVEZDASICA

pre 14 godina

GRUZIJAC Javila sam se da odgovorim grobarskoj curici,a ucutala se nisam jer sam ZVEZDASICA,volim Zvezdu i kada pobedjuje i kada gubi,uvek cu biti ponosna ZVEZDASICA cak i ako ne prodjemo gruzijce,ali sta to tebi vredi pisati...Ne znas ti sta znaci voleti jedan klub,to je ocigledno!! Pozdrav tebi momak od jedne navijacice koja za razliku od tebe i ostalih grobara voli svoj klub!!

MC_MiLaN

pre 14 godina

Sta vi vise kritikujete Ninkova,decko odlicno igra. A vi simpatizeri ocekujete odmah rezultate,ekipa se jos nije ni uigrala,vi se odma nasli da kritikujete,sacekajte malo,pokazace se rezultati

miki

pre 14 godina

Poceo i ja,ma igram vec godinama..mucim se,sikcem kad omanem za broj-dva ali se nadam se da cu "ubosti" sedmicu pa resim sve probleme a i sire.Mislim naravno na lotto.
Iako sam srcem uz Zvezdu ali brajko moj..ova generacija danas se isto muci,pati i uzda u navijace,visu silu.Pa haj',nadajmo se zajedno onda.

Неша србин

pre 14 godina

Сад шта је ту је. Где смо ту смо. Ѕвеѕда катастрофа, Србија катастрофа! Све развукоше и покрадоше. Општи јавашлук и неодговорност. Лош тим, презадуженост, немоћ како финансијска тако и играчка али баш толико лоши да не можемо да избацимо један Тбилиси сигурно још нисмо. Дакле недајмо једна велика брука да се деси, тргнимо се на време и тотална офанзива од првог до последњег судијског звиждука. Дајмо све од себе браћо Срби, ако за бога знате. Нисмо ни ми тиква без корена!
Надред Звездо, напред Србијо!!!

gruzijac

pre 14 godina

A,zaboravio sam da ti kazem i ovo,priznaj da si se javila da bi samo meni odgovorila? cak si se i ti ucutala posle ove vase bruke od gruzijaca.A,ako te zanima ciji sam navijac, spomenucu ti samo ovo,iz mog kluba su najbolji igraci odlazili kod vas.Moj klub je uvek bio orjentisan prema vama,i jedan nas igrac vam jedan od zvezdinih zvezda,toliko od mene...

Rale

pre 14 godina

Ilija Spasojevic je obecao da ce ugasiti svaku nadu zvijezdi! Dodatni motiv ce mu predstavljati cinjenica da je vatreni navijac Vojvodine, za koju je inace nastupao...

Dekicar

pre 14 godina

Pivo za uz put-spremno.
Sal- spreman.
Navijacka majica- spremna.
u Cetvrtak cu verovatno da promuknem, a dlanovi ce biti crveni......kako meni, tako i hiljadama drugih, koji ce doci.
Vase je samo da "izginete" na terenu, a za podrsku ne brinite. Izgorece Dinamo u grotlu Marakane, kad krene huk sa Severa. Napadnite ih od starta, dok su jos zbunjeni, ne dajte im da se oslobode i da se nadigravaju sa vama. Znaci, odmah pritisak, ofanzivno, do daske. Jos samo daq Pizon izbaci Bogdanovica i Savija, a ubaci Cadua i Lazovica.....
SA SVIH STRANA GRMI MARAKANA.........

rEaLaN

pre 14 godina

Cudo da Lazetic nije spomenuo Partizan. Prosli put je rekao kako je Partizan dao 8 gol amaterima pa su i oni imali obavezu da pobede visokim rezultatom.
Ocekivao sam komentar tipa pa i Partizan je izgubio 2:0. Dok je vama Lazetica i slicnih kompleksasa nas PARTIZAN ne mora da brine za TITULU!
Pozdrav crno-beloj familiji! Idemo dalje! 4:1

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

@Dr.Mo

Ima te na vestima i o Zvezdi i o Partizanu i lupetas glupsti. Sta tebe briga o Zvezdinom dugu. Idi i speremaj se da od tuge pevas u sredu.To je vas novi imidz. Pevanje od tuge

nebojsha

pre 14 godina

pa ljudi ovaj Ninkov ne bi mogao da igra ni u timu za moju zgradu,ocigledno je da ga neko gura a dok bude tako citacemo i ove dubokoumne izjave...Lazetic hm (jad i beda)

saleDS

pre 14 godina

Momci, zelim vam prolaz u sledece kolo i puno srece, jer ce vam biti potrebna... U cetvrtak svi na stadion, a ne da komentarisete za kompom...

Joca

pre 14 godina

'Iznenadio nas je njihov presing, nismo našli rešenje, možda smo malo podlegli atmosferi u kojoj smo olako primili dva gola.'

Kojoj atmosferi, majke ti!?!?!?

SRBENDA

pre 14 godina

Krive ti sudije....e pa zbog ove izjave trebalo bi da se provedes kao Koroman...ne znas nista bre pobedjuju te neki gruzijci koji sem srca nemaju nista drugo i ti kukas na sudije...e moj lazeticu..a jos kapiten...DA JE SRECE TI NE BI SMEO DA PRIDJES NI JEDNOM STADIONU NA BLIZE OD 30 km...CAK NI KAO GLEDALAC...IDI NA NEKI SPLAV SA ONOM TVOJOM SANI ORMANOM...

Delija-Kosovo

pre 14 godina

Verujem i ja u prolaz,ali ako Tutoric slomi nogu na trening,Bogdanovica ujede pas za nogu,a Lekica,neznam sta njega da snadje.Oprosti mi boze sto im mislim lose,ali to radim zbog Zvezde...
Poz sa Kosova i napunite sever Delije

Dragan Vs.CZ

pre 14 godina

Uprava reaguj te na vreme i probaj te da se dogovorite za Georgi Merebašvilia da dodje nekako u zvezdu...Olako smo se odrekli Parkera i Burze ovaj bi legao kao kec na deset...

razocaran ljubitelj fudbala

pre 14 godina

Covece,nisam Zvezdas ali kako tragicno zvuci kad igraci se pozivaju na pomoc sa tribina protiv tima iz GRUZIJE!!! EJ!! Znaci pune nas gruzijci,kiprani a mi dovodimo strance iz trece portugalske(Kleo) i brazilske lige(ova dvojica u Zvezdi koja su onda bila u Zeti) i umisljamo da su oni Maradona i Messi i da su neki dobri igraci.A ovamo prodajemo najbolje domace igrace svake godine.Ljudi,kakav je tim imala Zvezda 2005 pre nego sto je Piksi sve prodao.Kakav je tim imao Partizan sa Tosicem,Rukavinom,Gulanom i ostalim igracima koji bi danas cinili jedan izuzetan tim da su ostali na okupu bar jos godinu,dve.Partizan zaradi 20 miliona evra i potrosi samo 500.000 na dovodjenje Klea(Krstajic i Gavrancic su dosli kao slobodni igraci) i ocekuje da udje u LS?!?! To bi bio podvig veka kad se pogleda da jedan APOEL je potrosio silne milione dovodeci razne reprezentativce i da ipak uz sva ulaganja verovatno nece uci u LS.Tuzni su nam klubovi...

ZVEZDASICA

pre 14 godina

GRUZIJAC Pa vi grobari ste stvarno STRINE,prave muskarcine!!! Od toliko DELIJA grobari spali da prozivaju jednu ZVEZDASICu i znas da je bilo ko drugi u pitanju bilo bi nam svima cudno,a ovako posto ste vi u pitanju to je sasvim normalno!!!! Kazes da ti pricam o velikoj Zvezdi,o Gruzijcima? Evo,samo ne znam odakle da pocnem...hmhmhm...Evo jedan naslov koji sam procitala pre vaseg puta na Kipar: JOKANOVIC:NECEMO PROCI KAO ZVEZDA!!! Kudite coveka,a ne vidite koliki je strucnjak? Pogodi covek!! Niste prosli kao Zvezda,vas su Kiprani razbili kao beba zvecku!!! I da ja ti danima,nocima i opet danima,nocima i tako u krug mogu pricati o velikoj CRVENOJ ZVEZDI,cak ti mogu pricati i o ovoj da kazem maloj ZVEZDI jer i tako mali se prosle godine nismo obrukali i nismo obrukali Srpski fudbal protiv smesnih kiprana!!! Samo se pitam odakle vama obraz da uopste komentarisete vest o Zvezdi,o njenoj igri o porazu,o Gruzijcima? Vi koji skoro vec tri godine imate istu ekipu i jos bolju,vi koji pucate od istik kiprana od kojih cak ni ono rasulo od Zvezde nije izgubilo,vi koji pucate na ligu sampiona a bruka vas Apoel,vi komentarisete igru Zvezde i igru jedne ekipe koja se sakupila pre tri nedelje i koja je krenula od nule? VI????? Bolje bi vam bilo da molite Boga da sledece godine ne dobijete ove Gruzijce,jer ako je Zvezda izgubila od njih 2:0,vama ne gine jos jedna EVROPSKA PETARDA!!! I kao sto vidis po svemu napianom,mi i kada smo najgori za vas smo VELIKI i zato ti u svakom trenutku mogu pisati o jednoj VELIKOJ CRVENOJ ZVEZDI!!!!

G

pre 14 godina

'Iznenadio nas je njihov presing, nismo našli rešenje, možda smo malo podlegli atmosferi u kojoj smo olako primili dva gola.'
Pa stvarno nije sporstki od njih sto su igrali presing. Trebali su ljudi da se sklone sa terena ... Ipak su u pitanju veliki igraci u Zvezdi.

delija1989

pre 14 godina

ništa nam nije bitno!bitno je da stadion bude PUN!
ZVEZDAŠI
MOBILIZACIJA
SVIII NA STAADIOOON!!!!!
PS.lako je biti uz tim kad mu ide budi i deo mašine koja se stvara...mrš na stadion!

Valentina_Stella Rossa

pre 14 godina

E moja Zvezdo!Sta si docekala!Boli me sto ovo govorim,ali moram biti realna,nisam nesto ubedjena da cemo dalje,a i da se desi cudo da prodjemo,ispascemo u sledecem kolu.Pozdrav svim Delijama kao i svim ljudima koji vole i postuju Crvenu Zvezdu!Vidimo se na Marakani!

nindza

pre 14 godina

Zvezdas sam!Ali daj boze da prodjemo!Slaba nam je igra na sredini,za napad i da ne pricam!Hoce li owaaj Lekic da uradi nesto!?Covek je izgubljen na terenu!Tutoric ne zna gde je levo!Jedino nesto malo sto se trudi owaj Ninkov!Ostali nista!

zoran-rs

pre 14 godina

Igraci Zvezde podlegli atmosferi !!! Hahahhahah pa koja glupost . O kakvoj atmosferi prica ? Ni deseti dio stadiona nije ispunjen bio . Kvarili im igru ? Ko im je kvario igru 7 i 10 : Kuku nama ako neko zamjeni dresove dok ovi skontaju ko je koji broj opet cemo primiti gol . Pa oni nisu normalni kakve izjave daju . Ja nemam rijeci . Pa nekada Piksi nije davao ovoliko izjava za mjesec koliko ovi igraci za jedan dan a Piksi kao igrac je bio igracina. Lazeticu idi izt Zvezde tako ces je najbolje pojacati i neces kvariti igru Zvezde. Tugo moja kome da te pricam . Uzas

Milos Bezanija

pre 14 godina

Mislim da imamo sanse da prodjemo dalje samo pod 2 uslova:Da ne igraju Bogdanovic i Lazetic,i da damo gol do 30 min.Iskreno sama pomisao da ispadnemo od Gruzijaca tera me da zaplacem,pa to bi bio najgori rezultat u poslednjih 20 godina.Ali verujem u cudo i da ce na kraju biti 3:0,igracu u kladionici iz 1-1 pa kud puklo da puklo.Delije svi na stadion 6.avgusta da mi odradimo svoj posao a na igracima je da nam se oduze ubedljivom pobedom.

Dacha

pre 14 godina

OK, koliko ima vase krivice, toliko je i nema. Krivica je na onom sto vas je takve poslao na teren. Poslali su samo igrace koji kvare igru, i nasu i protivnicku, a ko ce gol da da?!
E jadna moja Zvezdo, nisu ti se zbog ovoga klanjali u Evropi i Svetu...

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

@Ofk

Sta se ti stalno javljas.Hoces da dokazes da u Beogradu postoji jos koji klub sa 250 simpatizera.Koliko vidim u mesec dana samo dve vesti o tvom omiljenom klubu i tri komentara od kojih su dva tvoja. Ti komentarises igrace.Pa obojica su maradone za ceo tim Ofk-a.Znamda bi voleo da bude vise o sirotinjskom klubu sa karaburme ali prema svetcu i tropar

Dacha

pre 14 godina

(ким, 3. avgust 2009 01:08)


Aj ne lupetaj molim te. Zdrav razum treba da te uci da za nesto sto je lose kazes da je lose bez obzira cije je!!!
Licna je stvar svakog od nas da li ce ili nece ici na utakmicu, i na Marakanu treba ici svojevoljno, a ne terati puskom bilo koga!
Za razliku od Vas napaljenih klinaca, ja imam razumevanja za one koji nece ici, jer se na stadion ide zbog fudbala, a sta smo od fudbala videli u Gruziji, bar sto se Zvezde tice?! NISTA!
70-tih i 80-tih jedino su igraci, i igra Zvezde pozivali publiku na stadion, lepseg poziva nema!!!
Ne kazem da ja necu doci, samo kazem da razumem one koji nece!!!

Milan

pre 14 godina

Ninkove,koji crni presing ljudi prvih pola sata jedva da su prelazili svoju polovinu. Uplasili su se jer su mislili da ste neka mnogo opasna ekipa,pa kada su videli da ste mrsha...onda su navalili.
Nisam bas siguran da Zvezda moze da da tri gola za 90 minuta,a da ne primi nijedan,a posebno to nisam siguran za eventualnih 120 minuta. Jedino cemu mogu da se nadaju je 2-0,pa penali...ali to je onda...kockanje. Tesko,tesko,tesko...

ким

pre 14 godina

Момци само напред у победу! Какви смо такви смо, ту смо где смо. А што се тиче вас "изрода" па немојте на стадион јер сте као бабе само знате да лајете. Ви сте управо оно што не треба нашој ЗВЕЗДИ!

miki

pre 14 godina

Poceo i ja,ma igram vec godinama..mucim se,sikcem kad omanem za broj-dva ali se nadam se da cu "ubosti" sedmicu pa resim sve probleme a i sire.Mislim naravno na lotto.
Iako sam srcem uz Zvezdu ali brajko moj..ova generacija danas se isto muci,pati i uzda u navijace,visu silu.Pa haj',nadajmo se zajedno onda.

Zeks

pre 14 godina

Brate u pravu si kakvoj bre atmosveri??? Pa sta bi da je bilo 60000navijaca? Pa smesni ste pustite im da procitaju komentare nas obicnig ljudi. Ako se vi uzdate u navijace onda ih pustite da oni igraju dobro je sto nece igrati njihov igrac kamo puste srece da oni kazu dobro je sto nama neigra neki igrac,ali za nas je dobro da neigra isti Lazetic sve su to ,ispusene lule" dajte onima da igraju sto vole ZVEZDU i fudbal,i shvatite da nema izgovora,da i vi i oni igrate na istom terenu

Sardonicus

pre 14 godina

A vi simpatizeri ocekujete odmah rezultate,ekipa se jos nije ni uigrala,vi se odma nasli da kritikujete,sacekajte malo,pokazace se rezultati
(MC_MiLaN, 3. avgust 2009 12:11)

Što mi ovo nešto zvuči poznatoooo ... gde li sam to već čuo? ... A da - to je ista ona šuplja demagogija koju slušamo već nekoliko godina. Pa 'oćemo li dočekati tu famoznu igru konačno ili čemo posthumno da uživamo u Zvezdinim bravurama, za nekih 100 godina? A što reče - "pokazaće se rezultati". Hoće, hoće ... kao što su se pokazali poslednjih godina.
Zvezda je i pala na tako niske grane zato što su sa stadiona oterani ljubitelji fudbala (ne zbog nasilja, nego zbog nepostojanja igre) a tribine napunjene napaljenim klincima ispranog mozga. Pa sad čik kaži da Tutorić i Bogdanović nemaju pojma a da Ninkov nije najbolji desni bek još od penzionisanja Kafua. "Ko misli svojom glavom taj je izdajnik Zvezde i navijač iz fotelje" ... Tugo jesenja. A kad im dosadi izigravanje huligančića, zaboraviće i Zvezdu i fudbal. Nema nam pomoći. Kolektivna lobotomija odavno je urađena ...

Maky

pre 14 godina

ajd i ja da izjavim nesto..

svasta sam do sad ovde procitala, i sa necim se slazem, sa necim ne..
svi zele titulu, pobede, to je ok ali svi zaboravljaju da je Zvezda u teskim trenucima i dugovima, i da do skoro nisu imali ni para ni tim..sada imaju ekipu, kakvu takvu ali u skladu sa finansijama, i mi umesto da ih bodrimo i podrzavamo jer koliko vidim ova ekipa se stvara za par godina unapred mi zelimo titulu..e pa ne moze..i kad bolje razmislim, bolje sad da ispadnemo nego da se brukamo pred jacim protivnicima..vise sam za to da se i ova cak godina zrtvuje zarad jacanja ekipe i za neku lepsu i jacu buducnost..
sto se navijaca tice, za grobare nemam komentar a delije..prvo pljujete igrace, pa kad pobede onda ih kujete u zvezde, oni izgube vi opet isto...dajte slozite se malo...ja zvezdu volim i kad gubi i kad pobedjuje..

Bordasev gang

pre 14 godina

Momci samo ostavite srce na terenu, DELIJE su uz vas,cjela SRBIJA je uz vas,cjela REPUBLIKA SRPSKA je uz vas ... Samo budite hrabri DELIJE iz Bijeljine su uz vas... Samo HRABRO!!!!!

Vlada

pre 14 godina

Salu na stranu, to sto Merebashvili ne igra umnogome umanjuje Dinamove sanse uopste stvori neku sansu,a kamo li da postigne gol. Na Zvezdi je da u cetvrtak nadodknadi propusteno. Svi na "Marakanu" !

MC_MiLaN

pre 14 godina

Sta vi vise kritikujete Ninkova,decko odlicno igra. A vi simpatizeri ocekujete odmah rezultate,ekipa se jos nije ni uigrala,vi se odma nasli da kritikujete,sacekajte malo,pokazace se rezultati

Serbian football

pre 14 godina

Partizan-Apoel (Ide dalje Partizan)
Crvena Zvezda-Dinamo Teletabisi(Ide dalje Crvena Zvezda)
Austrija Bec-Vojvodina(Ide dalje Vojvodina)
Sevojno-Lil(Ide dalje Lil)
Realnost je cudna stvar!

ultras vinkovci

pre 14 godina

Zvezda je oduvijek bila pojam jake i moćne ekipe...barem od kasnih 70-ih od kada pratim nogomet,ali moram priznati da mi je presmiješno da su jedina nada zvezdinih igrača pune tribine(svaka čast Delijama,ali ni jedan od njih ne može dati gol)i izostanak svjetski poznatog superstara Merebashvilia ili kako već se zove?Ja sam očito slab poznavaoc nogometnih dešavanja kada mi je takav igrač nepoznat.

delija rs

pre 14 godina

Neko reče Bogdanović ne zna gdje igra. Pa svi mi znamo koje su njegove kvalitete ali ovoga puta dečko ništa nije kriv. Svako bi bio pogubljen, kakvu li je samo formaciju Pižon postavio. Tri zadnja vezna, desno Lazetić a lijeo? Lijevo niko. O svašta ćemo vidjeti. I pored igre bez napadača, odnosno kada je to glumio Milijas ima gore.
Pa tako smo igrali i protiv Rudara ali nisu skontali pa prošlo, samo po desnoj strani, ali ovi ljudi vidjeli pa zatvorili desnu stranu. Bolje su oni nas snimili nego mi njih, a jest nas bilo tesko i snimiti.
Totalno sam razočaran. Nikad sebi nisam mogao da priznam da smo loši, uvjek vjerovao ma kakav tim da imamo da možemo da dobijemo svakog. Nisam mogao sebi da priznam da smo loši, sve lošiji. Nisam želeo to da vidim. Jer Zvezda je Zvezda. Ali ljudi moji ovo je dno dna. Ne znam da li može gore? Ali svake godine se pokaže da može. Pa ovi igrači što igraju, mislim da sa ulice da pokupiš bili bi bolji od njih. E Zvezdo, Zvezdo gdje si spala. Pa i onaj tim Bunjevčevića je bio bolji. A Ivićev da i ne pričamo, samo što je atmosfera u klubu bila kakva je bila. Taj tim je bio jači i od Partizana. Svake godine sve lošije i lošije. Pa ko sve igra u Zvezdi to je sramota. Ljudi milim da je jedini spas u privatizaciji jer ako ovako nastavimo upropastićemo Zvezdu, neće više biti ni imena. Lupa nas ko stigne. Mnogo sam nesrećan. Zvezdo šta ti se dešava.

Неша србин

pre 14 godina

Сад шта је ту је. Где смо ту смо. Ѕвеѕда катастрофа, Србија катастрофа! Све развукоше и покрадоше. Општи јавашлук и неодговорност. Лош тим, презадуженост, немоћ како финансијска тако и играчка али баш толико лоши да не можемо да избацимо један Тбилиси сигурно још нисмо. Дакле недајмо једна велика брука да се деси, тргнимо се на време и тотална офанзива од првог до последњег судијског звиждука. Дајмо све од себе браћо Срби, ако за бога знате. Нисмо ни ми тиква без корена!
Надред Звездо, напред Србијо!!!

sonja

pre 14 godina

imali smo i jacu ekipu od ove pa smo gubili sa po 3 0 u ovom trenutku podrska igracima i upravi nase je da volimo i navijamo za zvezdu a ne da kudimo omalovazavzmo igrace iupravu izjave igraca su na mjestu kako igraci tako imi navijaci nesmijemo da potcijenimo ni jednog protivnika.napred zvezdo

Dekicar

pre 14 godina

Ko vam je taj desni bek iz Zvezde što navodno prelazi u Istru?...Pišu sportske da ima 29.g i povremeni je reprezentativac
(Zg-boy, 3. avgust 2009 12:02)


Mi takvog nemamo. Trenutno u Zvezdi ne igra ni jedan igrac koji ima 29 godina, koji je igrao na istoku i koji je povremeni reprezentativac. Znaci IZMISLJOTINA!
Mozda se mislilo na Marijana Markovica, ali on nije vise u Zvezdi, a koliko sam ja cuo, on ce u Ukrajinu.
Ali zato i mi imamo takve medije ovde, kojima ni jedan tekst nije potpisan, vec uvek kazu "navodi izvor, blizak Zvezdi, koji zeli da ostane anoniman..."
Mi takve zovemo kurir, press, alo, nacional......
More glupih i neproverenih informacija, neskolovani i nemoralni "novinari". koji pisu "sta 'oces" za jedan rucak i koju kintu......

srce moje je uvek uz tebe

pre 14 godina

Odavno se rešavam da ne čitam izjave igrača. Lazetić i Ninkov su prelili čašu. Počeo sam da stagniram u komunikaciji sa ljudima.
Ljubav prema ZVEZDI je večna

Ryber Palunko

pre 14 godina

Kad noću pogledam u nebo i vidim sve one zvijezde, jasno mi je da ću teško ikad shvatitit vasionu i njene zakonitosti. Ipak, jedino što sam siguran da NIKAD neću shvatiti je kako je ovaj lik (Lazetić) uspio provesti onolike godine u Seriji A!? Čudni si Tvoji putevi Gospode, ali zašto ga je jedan od njih morao dovesti nama!?

Mozak na pašu

pre 14 godina

Ekipi iz B92:

Evo kako biste mogli da uštedite na vremenu i trudu. Unapred spremite ovaj obrazac i onda samo popunite prazna mesta (ime igrača, kluba, itd).

Dakle...

Razgovaramo sa _______, kapitenom FK _____________.

Pitanje: Kakvi su izgledi za plasman u sledeće kolo?
Odgovor: Mislim da uz podršku navijača i maksimalno zalaganje na terenu imamo šanse.
P: Da li je ekipa spremna?
O: Ovih dana smo imali naporne treninge. Svi dišemo k'o jedan. Atmosfera u svlačionici je sjajna. Prava drugarska.
P: Da li ćete nešto menjati u odnosu na prošlu utakmicu koju ste izgubili?
O: Tim koji gubi - gubi. Znači, na treneru je da unese promene. N nama je da damo sve od sebe.
P: Vi ćete u revanšu, verovatno, igrati u tandemu sa ___________?
O: Da i obojica ćemo dati sve od sebe.
P: Koji bi bio vaš recept za pobedu?
O: Da damo sve od sebe. Da ostavimo srce na teren(u). Mislim da uz maksimalno zalaganje i podršku naših vernih navijača možemo da ostvarimo uspeh.
P: Koji rezultat prognozirate?
O: Mislim da uz maksimalno zalagnje svih igrača možemo da izborimo plasman u sledeće kolo.
P: Da li je to i obećanje navijačima?
O: Mislim da uz maksimalno zalaganje...


-------------

Ovde lepo imate i sva otrcana, besmislena pitanja, kao i unapred date odgovore.

Jednom rečju, BOMBA vest! Dobro, dve reči.
Ma ko broji?
Ko uopšte čita???

StefanGrobar

pre 14 godina

Braco ***ani svi na stadion,mi u sredu,vi u cetwrtak,ajde da pokazemo Apoelu i Dinamu da nemaju cemu da se nadaju,ja znam da i Partizan i Zvezda mogu da prodju,uz podrsku navijaca..Samo da napadnemo od 1. minuta,a ne da igramo kao p.... puno srece s Dinamom! Partizan+Zvezda=Srbija

gruzijac

pre 14 godina

A,zaboravio sam da ti kazem i ovo,priznaj da si se javila da bi samo meni odgovorila? cak si se i ti ucutala posle ove vase bruke od gruzijaca.A,ako te zanima ciji sam navijac, spomenucu ti samo ovo,iz mog kluba su najbolji igraci odlazili kod vas.Moj klub je uvek bio orjentisan prema vama,i jedan nas igrac vam jedan od zvezdinih zvezda,toliko od mene...

ZVEZDASICA

pre 14 godina

GRUZIJAC Javila sam se da odgovorim grobarskoj curici,a ucutala se nisam jer sam ZVEZDASICA,volim Zvezdu i kada pobedjuje i kada gubi,uvek cu biti ponosna ZVEZDASICA cak i ako ne prodjemo gruzijce,ali sta to tebi vredi pisati...Ne znas ti sta znaci voleti jedan klub,to je ocigledno!! Pozdrav tebi momak od jedne navijacice koja za razliku od tebe i ostalih grobara voli svoj klub!!