Sreda, 22.07.2009.

14:19

Petrović: "U Beogradu mora bolje"

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović izjavio je da očekuje da će njegova ekipa ozbiljno shvatiti revanš meč sa Rudarom iz Velenja.

Izvor: B92

Petroviæ: "U Beogradu mora bolje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 14 godina

Nije ni ova uprava zvezde postena kao sto pricaju!!!Koroman prodat za 1000000€,Milijas za 3000000€,Subasic 800000€,Some 650000€,Burza vredi 1250000€,Abu vredi 850000€...Parker je prodat za 1000000€,Zvezdi ide 70% transfera...Od Milovanovica,Zigica se jos cekaju pare!Jos oko 3000000€!Pa sami izracunajte koliko je to para,a kupljeni su skart igraci za sicu!Samo ne znam ko forsira Bogdanovica,decko je rupa,Tutoric takodje,Djordjevic je los stoper,Ignjat katastrofa,Lekic ne zna ni da trci kako treba!Da ne nabrajam vise!Ako ne dovedu Pejovica,Vukovica,jednog dobrog napadaca i brzog probojnog veznig crno nam se pise!A dusa me boli zbog Klea,najveca greska uprave vec na startu mandata.A nije ni poslednja,videce te!I jedni pitanje za upravu!!!Gde su pare bre od ovih igraca?!

Daddy R

pre 14 godina

publika je tvoja najludja na svetu niko zvezdo nema to sto imas ti.....
(delija, 22. jul 2009 20:29)

Pa stvarno to sto ima zvezda to nema niko!!!Nigde nema da navijaci vode klub,nigde nema da navijaci samaraju igrace...Stvarno ste jedinstveni i prpoznatljivi!!!U svakom slucaju srecno veceras,SRBIJI trebaju bodovi za buduce sezone!!!Pozdrav svim normalnim navijacima!

Zivko

pre 14 godina

@Nelson Muntz:
Ti kao da si Karasi ili Milovan Djoric ili neki od slicnih bivsih igraca Zvezde koji nikad nisu niti ce biti znacajni treneri a sve 'znaju' o fudbalu i Zvezdi. Dajes svoje analize kao 'veliki' strucnjak. Ima li ikad u tebi imalo optimizma? Jako si slican i 'velikom' poznavaocu fudbala koji se ovde na sajtu potpisuje kao Bata Djora senior. Mozda ste ustvari dva pseudonima u istoj licnosti. O'ladite malo obojica sa svojim 'analizama' i opustite se malo, navijajte za Zvezdu!

stric

pre 14 godina

E da evo i potvrde
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=06&dd=23&nav_id=305231
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=03&dd=29&nav_id=352724

ma namesteno

pre 14 godina

Ocekujem 0-1 u regularnom toku, i 1-2 posle produzetaka. Uprava i trener sa obrazom kod djon, naravno nece podneti ostavke, nego ce da okrive - tajkune, Vatikan, CIA, masone....

Zaboravio si Karadzica???

(tHB, 22. jul 2009 17:09)

Branislav Zekic Zeka

pre 14 godina

Olako su uz "pomoc" menadzera ispusteni Parker i Kleo. Pa kako onda mislite da nesto zaradite igrajuci u Ligi UEFA ako se ovako lako odricete kvalitetnih igraca?
Otetajte te problematicne tipove sto dalje od Marakane koji muzu i klub i igrace. I one iz kluba koji sa njima dele lovu!

Predrag

pre 14 godina

А зашто новинару у Србији не постављају потпитања?
Ево неколико:
По чему је битно да играју "Звездина деца"?Због провизија?
Остала деца освајају трофеје
Колико Челзијеве деце игра у Челзију?
Хоће ли сва "наша деца" стићи на ред да играју или се ради о тачно одређеној деци?
Да ли је млад тим, екипа која има у просјеку 25 година?
Да ли се ова игра игра због резултата или је поента у томе да годинама чекамо да се ови уиграју. Они ће тад имати по 30 година. А Звезда неће имати навијаче.

ja

pre 14 godina

@objektivan


ne dolazi se na marakanu da se gleda protivnik Zvezde
dolazi se da se gleda Zvezda
marakana mora biti puna i kad se igra sa bjernom i kad se igra sa sumadijom iz jagnjila

milos zizic

pre 14 godina

samo ti ceraj to sto valja pa ce i trece mjesto bit premija.primjer Klea kog ocjenise nepotrebnim a vidjece koliko je nepotreban kad bude derbi tuzno sta se radi sa klubom zaista

ja

pre 14 godina

@objektivan


ne dolazi se na marakanu da se gleda protivnik Zvezde
dolazi se da se gleda Zvezda
marakana mora biti puna i kad se igra sa bajernom i kad se igra sa sumadijom iz jagnjila

delije

pre 14 godina

Malo je karata prodato..
Ajde ljudi, dodjite sutra na Marakanu..da je napunimo svi zajedno.
Karte nisu skupe, ima ih i u Pakom shopovima

Petrović predrag

pre 14 godina

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović izjavio je da očekuje da će njegova ekipa ozbiljno shvatiti revanš meč sa Rudarom iz Velenja.

Ne stvarno momci, bez zezanja,
ajmo malo ozbiljno.
Dosta je bilo za....cije!

Nelson Muntz

pre 14 godina

Ко је на ТВ-у гледао ову конференцију за новинаре, јасно му је како ће изгледати ова сезона у Звезди. Још није одрадио ни прву утакмицу на Маракани, а Пижон се већ посвађао са пола екипе и са добрим делом новинара. Други део екипе једва чека да му види леђа. О његовим "генијалним" тактичким замислима нећу ни да причам. То није тактика, то је лудило!
Кад оваквом тренеру додамо више него очајан тим са којим располаже, није тешко закључити да ћемо се ове сезоне веома ретко радовати. За клуб би било веома важно да нас сутра обрадује, јер би евентуална елиминација од Рудара представљала катастрофу за клуб. Ипак, са оваквим тренером и тимом евентуални пораз никако се не би могао назвати изненађењем. Сва срећа па су и Словенци тешки дунстери. Надам се да ће и оваква (никаква) Звезда успети да их елиминише. Мислим да било који исход који нам омогућава пролаз у наредну рунду квалификација представља успех, па макар тај пролаз био изборен након пенала.
Срећно Звездо!!!

Mile

pre 14 godina

Znamo,Pizone,da Ti nije lako. Prvenstveno, jer u Zvezdi nema love.Kriza traje i nije od juce.
Ali, armija zvezdinih navijaca zeli da stvoris igru, pa ce i rezultati doci.Da,treba imati igracki potencijal.Koristi postojeci i izvlaci maksimum.Zvezdin dres mora biti svetinja za sve koji ga nose. Za koga to nije, neka oblaci drugu boju.
Na Rudar gledajte kao na ozbiljnu ekipu. Ali,Ti vodis Zvezdu.Drugima trebaju kolena klecati.Posebno na Marakani, kao Milanu,Realu,Bajernu,Liverpulu,...u u neka nasa velika vremena.
Zvezda mora biti uvek Zvezda.

misa

pre 14 godina

@ Rauber

Pa ta druga struja je ona koja je izgubila na izborima-znaci opozicija.Svaka normalna institucija ima i opoziciju.Mi smo valjda jos uvek normalni.

Srdjan

pre 14 godina

Pizon je bre stari lisac samo navlaci Slovence! Nece igrati onaj tim iz Slovenije videcete igrace ofanzivnije opet ce iznenaditi Rudar a i vas kriticare koji sada pametujete. Nismo u situaciji da kao navijaci Barselone trazimo dlaku u jajetu i gledamo jel igraju lijepo ili ne . Sve dok oni pobjedjuju i idu dalje do Lige evrope dobro je. ja Pizonu i igracima bezrezervno vjerujem

Malo zbunjen lažima

pre 14 godina

Kraj teksta je veoma interesantan...Koje su to trofeje osvojile mlađe selekcije zvezde prošle sezone? Koliko ja znam, a znam dobro, u mlađim kategorijama CARUJE SAMO I JEDINO PARTIZAN (i to već godinama, svake godine jedno te isto)! U svim kategorijama je ubedljivo prvi, osim u kategoriji omladinaca gde je drugi (prvi je OFK, mada su naši omladinci em mlađi od svih konkurenata, em oni najbolji među njima igraju za seniore Teleoptika a ne za omladince Partizana). Dakle pitam: KOJE SU TO TROFEJE OSVOJILE MLAĐE KATEGORIJE ZVEZDE? Kup Donje Babušnice? Titulu Moravičkog okruga? Trofej Sinana Sakića?

objektivan

pre 14 godina

Dakle ne mogu da verujem kakav publicitet dobija ova utakmica. Da se igrala pre jedno 7-8 godina na stadion bi došlo 5-6 hiljada ljudi. Ovako, kao i pre par godina INTER iz ZAPREŠIĆA, tako i ovaj slovenački drugoligaš će moći u svojo siromašnoj istoriji da napiše da su napunili marakanu. To samo pokazuje na koliko niske grane je pao pre svega klub sa marakane a posle i naš celokupan fudbal !!!

nnnn

pre 14 godina

Na jna juce 9 000...e pa sutra cete viseti sta su navijacu...kod nas ce samo na jednom delu severa biti 9 000..a na severu 13 000....bice vise od 30 000 ljudi!!!!!!!

Samo napred

pre 14 godina

Ostavite Pižona na miru,da ste vi toliki stručnjaci vi biste trenirali Zvezdu, a ne on. Čovek zna svoj posao i on je jedini imao hrabrosti da sa ovakvom Zvezdom pokuša da uradi nešto. SAMO NAPRED!

tHB

pre 14 godina

Ocekujem 0-1 u regularnom toku, i 1-2 posle produzetaka. Uprava i trener sa obrazom kod djon, naravno nece podneti ostavke, nego ce da okrive - tajkune, Vatikan, CIA, masone....

Милош КГ

pre 14 godina

http://www.crvenazvezdafk.com/zvezda-te-poziva-2074-c1-content.htm

Ајмо звездаши да покажемо да смо најбољи и највернији навијачи на свету.
Гледам Звезду ,а не њене противнике!!!!

roman empire

pre 14 godina

I ove noci sa severa
cuce se pesma do jutra....
Jedva cekam utakmicu,tvoji verni sinovi su uvek uz tebe.
ZVEZDO MOJA JEDINA LJUBAVI!!!!

Miloš

pre 14 godina

Ja jesam Grobar ali kad se igra u Evropi navijam za sve naše klubove,zato želim Zvezdi puno sreće u ovim kvalifikacijama, nažalost kako su mlitavo krenuli treba će im.

nenad

pre 14 godina

Petrovicu Pizone, samo opusteno...verovatno vam je ovo poslednja utakmica u CZ, posto ne vidim nacin na koji cemo da prodjemo RUdar!!!
A i sa ovim rukovodstvom i vama na mestu trenera ne pise nam se dobro!!!

Lemi

pre 14 godina

"Burzanović mora da se nametne i ja verujem da on to može da uradi na terenu. Za sada ne ispunjava moje taktičke zamisli. Neću da govorim o obeštećenju, te priče potencira druga struja"

Ej bree... Oni iz Štrpca nemaju struju 10 dana, a mi u Zvezdi imamo 2 (dve) struje!

Prekinite više sa podelama, i... Nemam pojma... Gubim volju da razmišljam

aleksandar_k

pre 14 godina

jbg, nikad te nisam cenio kao strucnjaka, uvek si me podsecao na bata Djoru, a voleo bih vise od svega da me demantujes pa da se pokrijem usima.......

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Za Zvezdin grb na grudima,za DELIJE na tribinama,srce ostavite na terenu i pobeda je zagarantovana!!!!! Idemo sutra svi na Marakanu,ako ja mogu da predjem 300km do Bg i nazad,mogu i sve ostale delije da doju da ispune Marakanu do poslednjeg mesta i da pruzimo podrsku svim nasim Zvezdasima!!!!!

Ivan33

pre 14 godina

''i dodao da najverovatnije neće menjati tim...''Do malopre sam sa nestrpljenjem čekao sutrašnji dan i odlazak na stadion....posle ovoga želim sreću 9-torici Jugovića (6 bekova uz 3 zadnja vezna)i Star Jug-Pižonu. Burza, Kadu, Obrić, Lazović i ja ćemo utakmicu pratiti uz TV...naravno ako ne budemo imali pametnija posla.

cucko grobar

pre 14 godina

Najavljeno je da će na poluvremenu utakmice sa Rudarom navijači imati priliku da pozdrave igrače mlađih selekcije Zvezde, osvajače trofeja u prošloj sezoni.

Koje mladje kategorije osvajace trofeja kad je Partizan sve zivo pokupio u svim uzrastima,jel su to oni cuveni mladji pioniri za koje ste se uhvatili kao davljenik za slamku spasa.Jao ,jao laganje samih sebe i drugih u FK Spremite katanac se nastavlja punom parom :)

..fcrs..

pre 14 godina

Vi "ginite" na terenu a mi cemo se potruditi da svi koji dodju da igraju protiv nas shvate velicinu kluba i snagu severa.
Sve prolazi-Zvezda traje!!!

Zgraninjo :-)

pre 14 godina

Ti se bori, SEVER ce da gori... POBEDA, želja naša TITULA- radost naša, ja ŽIVIM ZA TO, sad HRABRO NA GOL- SA SVIH STRANA GRMI MARAKANA!!!!!
Ajmo, DELIJE svi na sever u četvrtak!!
ZVEZDA JE ŽIVOT, SVE DRUGO SU SITNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

којекуде

pre 14 godina

Што би се рекло "колико пара толико музике", а управо то важи за овај тим ЦЗ. Јако скромно и без превеликог уливања наде навијачима, да би могло да буде позитивно предстојеће сезоне. Волео бих да грешим, али... Много тога недостаје овом данашњем "ростеру" играча. У свакој од линија тима. Међутим, оно што мене много више нервира је очигледно гурање у други план оних играча који би могли да донесу креацију и офанзивнији приступ. Каду, Лазовић, Обрић... Умару је прича за себе. Дечко је склоњен без икаквог разлога, а тврдим да је класа за Перовића кога, видим, многи промовишу у "опаког стрелца". Далеко је он од тог атрибута, пријатељи. Далеко... Поред скромног играчког кадра, муку ћемо изгледа имати са неразумљивим потезима људи из Управе као и самог Пижона. Од њихових изјава, нарочито.

Искрено, све изнад 3.места у домаћој лиги био би успех раван уласку у Лигу Европе. А тек о том такмичењу нећу да причам. То би већ била сензација, у неку руку. Мада, жреб је био на нашој страни, и пласман у ону одлучујућу рунду квалификација не би смело да дође у питање.

И на крају, састав који бих волео да видим сутра од самог старта: Павловић, Нинков, Игњатијевић, Туторић, Ђорђевић, Исах, Савио, Каду, Лазетић, Лекић, Јевтић.
Ко год да игра, моја подршка неће изостати, никада. Не њима, него Звезди. Јер она је изнад свих нас ! Заувек.

Делије - мобилизација

pre 14 godina

БРАЋО ДЕЛИЈЕ!!!

У четвртак играмо први меч на свом терену у новој сезони против Рудара из Велења.Потрудимо се да анимирамо што више другара и на разне друге начине још много Делија и Звездаша.Уз нашу велику помоћ са трибина и велику борбеност играча на терену у овој сезони можемо одиграти и неколико већих мечева у Европи што би клубу донело знатна материјална средства која су више него потребна а да не спомињемо шта нама свака Европска утакмица значи и са навијачке стране.Сваком оном Звездашу који није редован и који пропуста и неке не тако атрактивне противнике у Европским куповима треба објаснити колико је потребно доћи на стадион и куповином улазнице помоћи свом клубу у настојању да се наша ЦРВЕНА ЗВЕЗДА врати на место којем припада на фудбалској мапи Европе.ДУЖНОСТ СВАКОГ ПРАВОГ ЗВЕЗДАША ЈЕ ДА СЕ ПОЈАВИ НА СТАДИОНУ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ НЕБИТНО О КОЈЕМ ЈЕ ПРОТИВНИКУ РЕЧ!!!

vladabor

pre 14 godina

Ne svidja mi se da igramo u istom sastavu kao i na prvoj utakmici,sa tri defanzivna vezna,ali nisam ja trener da komentarisem taktiku,valjda Pizon zna bolje.
Bitan je rezultat,a verujem da su momci sposobni da prebrode ovu prepreku,iako rival nije uopste naivan,videli smo to u prvoj utakmici.Uz maksimalnu borbenost i dobru taktiku,a verujem da Pizon zna kako da je postavi,on je trener koji ne gaji leprsavu igru,ali zna da igra na rezultat,siguran sam da rezultat nece izostati.
Cestitam komsijama na sinocnoj goleadi,bez obzira sto su igrali protiv amatera,nikom danas nije lako dati 8 gola.
IDEMO CRVENO-BELI DO POBEDE!

Dejan

pre 14 godina

Zamenik kapitena Zvezde Slavoljub Đordjević rekao je da će njegova ekipa sigurno igrati bolje nego u prvom meču.

"Znali smo da je Rudar kvalitetna ekipa, to su dokazali u prvom meču. Imamo prednost od 1:0, ali to je najgori rezultat."

Najgori rezultat? A, da smo izgubili 2 ili 3:0, to bi bilo bolje? Pametan neki momak, nema sta.

Milorad Krushica

pre 14 godina

Verovatno je Djordjevic,dok je prica' na konferenciji,zauzeo stav,namrstio se i prosuo malo patetike,a sve s' namjerom da ispadne "mudra glava" koja "mudro zbori".Ali...uzaludan mu posa'!

IstiJeDejo

pre 14 godina

Burzanovic je najbolji fudbaler u ovom timu Zvezde, nema dileme. Zasto ne igra zasto se ne uklapa ni kod treceg trenera potpuna je enigma, ili je on lenji crnogorac koji se vuce na treninzima ili hoce da ga stvarno izbace iz zvezde!? A obestecenje od 3 miliona je previsoko

којекуде

pre 14 godina

Што би се рекло "колико пара толико музике", а управо то важи за овај тим ЦЗ. Јако скромно и без превеликог уливања наде навијачима, да би могло да буде позитивно предстојеће сезоне. Волео бих да грешим, али... Много тога недостаје овом данашњем "ростеру" играча. У свакој од линија тима. Међутим, оно што мене много више нервира је очигледно гурање у други план оних играча који би могли да донесу креацију и офанзивнији приступ. Каду, Лазовић, Обрић... Умару је прича за себе. Дечко је склоњен без икаквог разлога, а тврдим да је класа за Перовића кога, видим, многи промовишу у "опаког стрелца". Далеко је он од тог атрибута, пријатељи. Далеко... Поред скромног играчког кадра, муку ћемо изгледа имати са неразумљивим потезима људи из Управе као и самог Пижона. Од њихових изјава, нарочито.

Искрено, све изнад 3.места у домаћој лиги био би успех раван уласку у Лигу Европе. А тек о том такмичењу нећу да причам. То би већ била сензација, у неку руку. Мада, жреб је био на нашој страни, и пласман у ону одлучујућу рунду квалификација не би смело да дође у питање.

И на крају, састав који бих волео да видим сутра од самог старта: Павловић, Нинков, Игњатијевић, Туторић, Ђорђевић, Исах, Савио, Каду, Лазетић, Лекић, Јевтић.
Ко год да игра, моја подршка неће изостати, никада. Не њима, него Звезди. Јер она је изнад свих нас ! Заувек.

Dejan

pre 14 godina

Zamenik kapitena Zvezde Slavoljub Đordjević rekao je da će njegova ekipa sigurno igrati bolje nego u prvom meču.

"Znali smo da je Rudar kvalitetna ekipa, to su dokazali u prvom meču. Imamo prednost od 1:0, ali to je najgori rezultat."

Najgori rezultat? A, da smo izgubili 2 ili 3:0, to bi bilo bolje? Pametan neki momak, nema sta.

Делије - мобилизација

pre 14 godina

БРАЋО ДЕЛИЈЕ!!!

У четвртак играмо први меч на свом терену у новој сезони против Рудара из Велења.Потрудимо се да анимирамо што више другара и на разне друге начине још много Делија и Звездаша.Уз нашу велику помоћ са трибина и велику борбеност играча на терену у овој сезони можемо одиграти и неколико већих мечева у Европи што би клубу донело знатна материјална средства која су више него потребна а да не спомињемо шта нама свака Европска утакмица значи и са навијачке стране.Сваком оном Звездашу који није редован и који пропуста и неке не тако атрактивне противнике у Европским куповима треба објаснити колико је потребно доћи на стадион и куповином улазнице помоћи свом клубу у настојању да се наша ЦРВЕНА ЗВЕЗДА врати на место којем припада на фудбалској мапи Европе.ДУЖНОСТ СВАКОГ ПРАВОГ ЗВЕЗДАША ЈЕ ДА СЕ ПОЈАВИ НА СТАДИОНУ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ НЕБИТНО О КОЈЕМ ЈЕ ПРОТИВНИКУ РЕЧ!!!

Malo zbunjen lažima

pre 14 godina

Kraj teksta je veoma interesantan...Koje su to trofeje osvojile mlađe selekcije zvezde prošle sezone? Koliko ja znam, a znam dobro, u mlađim kategorijama CARUJE SAMO I JEDINO PARTIZAN (i to već godinama, svake godine jedno te isto)! U svim kategorijama je ubedljivo prvi, osim u kategoriji omladinaca gde je drugi (prvi je OFK, mada su naši omladinci em mlađi od svih konkurenata, em oni najbolji među njima igraju za seniore Teleoptika a ne za omladince Partizana). Dakle pitam: KOJE SU TO TROFEJE OSVOJILE MLAĐE KATEGORIJE ZVEZDE? Kup Donje Babušnice? Titulu Moravičkog okruga? Trofej Sinana Sakića?

nnnn

pre 14 godina

Na jna juce 9 000...e pa sutra cete viseti sta su navijacu...kod nas ce samo na jednom delu severa biti 9 000..a na severu 13 000....bice vise od 30 000 ljudi!!!!!!!

Милош КГ

pre 14 godina

http://www.crvenazvezdafk.com/zvezda-te-poziva-2074-c1-content.htm

Ајмо звездаши да покажемо да смо најбољи и највернији навијачи на свету.
Гледам Звезду ,а не њене противнике!!!!

..fcrs..

pre 14 godina

Vi "ginite" na terenu a mi cemo se potruditi da svi koji dodju da igraju protiv nas shvate velicinu kluba i snagu severa.
Sve prolazi-Zvezda traje!!!

cucko grobar

pre 14 godina

Najavljeno je da će na poluvremenu utakmice sa Rudarom navijači imati priliku da pozdrave igrače mlađih selekcije Zvezde, osvajače trofeja u prošloj sezoni.

Koje mladje kategorije osvajace trofeja kad je Partizan sve zivo pokupio u svim uzrastima,jel su to oni cuveni mladji pioniri za koje ste se uhvatili kao davljenik za slamku spasa.Jao ,jao laganje samih sebe i drugih u FK Spremite katanac se nastavlja punom parom :)

Zgraninjo :-)

pre 14 godina

Ti se bori, SEVER ce da gori... POBEDA, želja naša TITULA- radost naša, ja ŽIVIM ZA TO, sad HRABRO NA GOL- SA SVIH STRANA GRMI MARAKANA!!!!!
Ajmo, DELIJE svi na sever u četvrtak!!
ZVEZDA JE ŽIVOT, SVE DRUGO SU SITNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lemi

pre 14 godina

"Burzanović mora da se nametne i ja verujem da on to može da uradi na terenu. Za sada ne ispunjava moje taktičke zamisli. Neću da govorim o obeštećenju, te priče potencira druga struja"

Ej bree... Oni iz Štrpca nemaju struju 10 dana, a mi u Zvezdi imamo 2 (dve) struje!

Prekinite više sa podelama, i... Nemam pojma... Gubim volju da razmišljam

Srdjan

pre 14 godina

Pizon je bre stari lisac samo navlaci Slovence! Nece igrati onaj tim iz Slovenije videcete igrace ofanzivnije opet ce iznenaditi Rudar a i vas kriticare koji sada pametujete. Nismo u situaciji da kao navijaci Barselone trazimo dlaku u jajetu i gledamo jel igraju lijepo ili ne . Sve dok oni pobjedjuju i idu dalje do Lige evrope dobro je. ja Pizonu i igracima bezrezervno vjerujem

Miloš

pre 14 godina

Ja jesam Grobar ali kad se igra u Evropi navijam za sve naše klubove,zato želim Zvezdi puno sreće u ovim kvalifikacijama, nažalost kako su mlitavo krenuli treba će im.

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Za Zvezdin grb na grudima,za DELIJE na tribinama,srce ostavite na terenu i pobeda je zagarantovana!!!!! Idemo sutra svi na Marakanu,ako ja mogu da predjem 300km do Bg i nazad,mogu i sve ostale delije da doju da ispune Marakanu do poslednjeg mesta i da pruzimo podrsku svim nasim Zvezdasima!!!!!

Ivan33

pre 14 godina

''i dodao da najverovatnije neće menjati tim...''Do malopre sam sa nestrpljenjem čekao sutrašnji dan i odlazak na stadion....posle ovoga želim sreću 9-torici Jugovića (6 bekova uz 3 zadnja vezna)i Star Jug-Pižonu. Burza, Kadu, Obrić, Lazović i ja ćemo utakmicu pratiti uz TV...naravno ako ne budemo imali pametnija posla.

aleksandar_k

pre 14 godina

jbg, nikad te nisam cenio kao strucnjaka, uvek si me podsecao na bata Djoru, a voleo bih vise od svega da me demantujes pa da se pokrijem usima.......

tHB

pre 14 godina

Ocekujem 0-1 u regularnom toku, i 1-2 posle produzetaka. Uprava i trener sa obrazom kod djon, naravno nece podneti ostavke, nego ce da okrive - tajkune, Vatikan, CIA, masone....

Milorad Krushica

pre 14 godina

Verovatno je Djordjevic,dok je prica' na konferenciji,zauzeo stav,namrstio se i prosuo malo patetike,a sve s' namjerom da ispadne "mudra glava" koja "mudro zbori".Ali...uzaludan mu posa'!

nenad

pre 14 godina

Petrovicu Pizone, samo opusteno...verovatno vam je ovo poslednja utakmica u CZ, posto ne vidim nacin na koji cemo da prodjemo RUdar!!!
A i sa ovim rukovodstvom i vama na mestu trenera ne pise nam se dobro!!!

Mile

pre 14 godina

Znamo,Pizone,da Ti nije lako. Prvenstveno, jer u Zvezdi nema love.Kriza traje i nije od juce.
Ali, armija zvezdinih navijaca zeli da stvoris igru, pa ce i rezultati doci.Da,treba imati igracki potencijal.Koristi postojeci i izvlaci maksimum.Zvezdin dres mora biti svetinja za sve koji ga nose. Za koga to nije, neka oblaci drugu boju.
Na Rudar gledajte kao na ozbiljnu ekipu. Ali,Ti vodis Zvezdu.Drugima trebaju kolena klecati.Posebno na Marakani, kao Milanu,Realu,Bajernu,Liverpulu,...u u neka nasa velika vremena.
Zvezda mora biti uvek Zvezda.

objektivan

pre 14 godina

Dakle ne mogu da verujem kakav publicitet dobija ova utakmica. Da se igrala pre jedno 7-8 godina na stadion bi došlo 5-6 hiljada ljudi. Ovako, kao i pre par godina INTER iz ZAPREŠIĆA, tako i ovaj slovenački drugoligaš će moći u svojo siromašnoj istoriji da napiše da su napunili marakanu. To samo pokazuje na koliko niske grane je pao pre svega klub sa marakane a posle i naš celokupan fudbal !!!

roman empire

pre 14 godina

I ove noci sa severa
cuce se pesma do jutra....
Jedva cekam utakmicu,tvoji verni sinovi su uvek uz tebe.
ZVEZDO MOJA JEDINA LJUBAVI!!!!

IstiJeDejo

pre 14 godina

Burzanovic je najbolji fudbaler u ovom timu Zvezde, nema dileme. Zasto ne igra zasto se ne uklapa ni kod treceg trenera potpuna je enigma, ili je on lenji crnogorac koji se vuce na treninzima ili hoce da ga stvarno izbace iz zvezde!? A obestecenje od 3 miliona je previsoko

vladabor

pre 14 godina

Ne svidja mi se da igramo u istom sastavu kao i na prvoj utakmici,sa tri defanzivna vezna,ali nisam ja trener da komentarisem taktiku,valjda Pizon zna bolje.
Bitan je rezultat,a verujem da su momci sposobni da prebrode ovu prepreku,iako rival nije uopste naivan,videli smo to u prvoj utakmici.Uz maksimalnu borbenost i dobru taktiku,a verujem da Pizon zna kako da je postavi,on je trener koji ne gaji leprsavu igru,ali zna da igra na rezultat,siguran sam da rezultat nece izostati.
Cestitam komsijama na sinocnoj goleadi,bez obzira sto su igrali protiv amatera,nikom danas nije lako dati 8 gola.
IDEMO CRVENO-BELI DO POBEDE!

Samo napred

pre 14 godina

Ostavite Pižona na miru,da ste vi toliki stručnjaci vi biste trenirali Zvezdu, a ne on. Čovek zna svoj posao i on je jedini imao hrabrosti da sa ovakvom Zvezdom pokuša da uradi nešto. SAMO NAPRED!

misa

pre 14 godina

@ Rauber

Pa ta druga struja je ona koja je izgubila na izborima-znaci opozicija.Svaka normalna institucija ima i opoziciju.Mi smo valjda jos uvek normalni.

Predrag

pre 14 godina

А зашто новинару у Србији не постављају потпитања?
Ево неколико:
По чему је битно да играју "Звездина деца"?Због провизија?
Остала деца освајају трофеје
Колико Челзијеве деце игра у Челзију?
Хоће ли сва "наша деца" стићи на ред да играју или се ради о тачно одређеној деци?
Да ли је млад тим, екипа која има у просјеку 25 година?
Да ли се ова игра игра због резултата или је поента у томе да годинама чекамо да се ови уиграју. Они ће тад имати по 30 година. А Звезда неће имати навијаче.

Daddy R

pre 14 godina

publika je tvoja najludja na svetu niko zvezdo nema to sto imas ti.....
(delija, 22. jul 2009 20:29)

Pa stvarno to sto ima zvezda to nema niko!!!Nigde nema da navijaci vode klub,nigde nema da navijaci samaraju igrace...Stvarno ste jedinstveni i prpoznatljivi!!!U svakom slucaju srecno veceras,SRBIJI trebaju bodovi za buduce sezone!!!Pozdrav svim normalnim navijacima!

Nelson Muntz

pre 14 godina

Ко је на ТВ-у гледао ову конференцију за новинаре, јасно му је како ће изгледати ова сезона у Звезди. Још није одрадио ни прву утакмицу на Маракани, а Пижон се већ посвађао са пола екипе и са добрим делом новинара. Други део екипе једва чека да му види леђа. О његовим "генијалним" тактичким замислима нећу ни да причам. То није тактика, то је лудило!
Кад оваквом тренеру додамо више него очајан тим са којим располаже, није тешко закључити да ћемо се ове сезоне веома ретко радовати. За клуб би било веома важно да нас сутра обрадује, јер би евентуална елиминација од Рудара представљала катастрофу за клуб. Ипак, са оваквим тренером и тимом евентуални пораз никако се не би могао назвати изненађењем. Сва срећа па су и Словенци тешки дунстери. Надам се да ће и оваква (никаква) Звезда успети да их елиминише. Мислим да било који исход који нам омогућава пролаз у наредну рунду квалификација представља успех, па макар тај пролаз био изборен након пенала.
Срећно Звездо!!!

ja

pre 14 godina

@objektivan


ne dolazi se na marakanu da se gleda protivnik Zvezde
dolazi se da se gleda Zvezda
marakana mora biti puna i kad se igra sa bajernom i kad se igra sa sumadijom iz jagnjila

ja

pre 14 godina

@objektivan


ne dolazi se na marakanu da se gleda protivnik Zvezde
dolazi se da se gleda Zvezda
marakana mora biti puna i kad se igra sa bjernom i kad se igra sa sumadijom iz jagnjila

milos zizic

pre 14 godina

samo ti ceraj to sto valja pa ce i trece mjesto bit premija.primjer Klea kog ocjenise nepotrebnim a vidjece koliko je nepotreban kad bude derbi tuzno sta se radi sa klubom zaista

Branislav Zekic Zeka

pre 14 godina

Olako su uz "pomoc" menadzera ispusteni Parker i Kleo. Pa kako onda mislite da nesto zaradite igrajuci u Ligi UEFA ako se ovako lako odricete kvalitetnih igraca?
Otetajte te problematicne tipove sto dalje od Marakane koji muzu i klub i igrace. I one iz kluba koji sa njima dele lovu!

delije

pre 14 godina

Malo je karata prodato..
Ajde ljudi, dodjite sutra na Marakanu..da je napunimo svi zajedno.
Karte nisu skupe, ima ih i u Pakom shopovima

Petrović predrag

pre 14 godina

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović izjavio je da očekuje da će njegova ekipa ozbiljno shvatiti revanš meč sa Rudarom iz Velenja.

Ne stvarno momci, bez zezanja,
ajmo malo ozbiljno.
Dosta je bilo za....cije!

ma namesteno

pre 14 godina

Ocekujem 0-1 u regularnom toku, i 1-2 posle produzetaka. Uprava i trener sa obrazom kod djon, naravno nece podneti ostavke, nego ce da okrive - tajkune, Vatikan, CIA, masone....

Zaboravio si Karadzica???

(tHB, 22. jul 2009 17:09)

Nikola

pre 14 godina

Nije ni ova uprava zvezde postena kao sto pricaju!!!Koroman prodat za 1000000€,Milijas za 3000000€,Subasic 800000€,Some 650000€,Burza vredi 1250000€,Abu vredi 850000€...Parker je prodat za 1000000€,Zvezdi ide 70% transfera...Od Milovanovica,Zigica se jos cekaju pare!Jos oko 3000000€!Pa sami izracunajte koliko je to para,a kupljeni su skart igraci za sicu!Samo ne znam ko forsira Bogdanovica,decko je rupa,Tutoric takodje,Djordjevic je los stoper,Ignjat katastrofa,Lekic ne zna ni da trci kako treba!Da ne nabrajam vise!Ako ne dovedu Pejovica,Vukovica,jednog dobrog napadaca i brzog probojnog veznig crno nam se pise!A dusa me boli zbog Klea,najveca greska uprave vec na startu mandata.A nije ni poslednja,videce te!I jedni pitanje za upravu!!!Gde su pare bre od ovih igraca?!

Zivko

pre 14 godina

@Nelson Muntz:
Ti kao da si Karasi ili Milovan Djoric ili neki od slicnih bivsih igraca Zvezde koji nikad nisu niti ce biti znacajni treneri a sve 'znaju' o fudbalu i Zvezdi. Dajes svoje analize kao 'veliki' strucnjak. Ima li ikad u tebi imalo optimizma? Jako si slican i 'velikom' poznavaocu fudbala koji se ovde na sajtu potpisuje kao Bata Djora senior. Mozda ste ustvari dva pseudonima u istoj licnosti. O'ladite malo obojica sa svojim 'analizama' i opustite se malo, navijajte za Zvezdu!

stric

pre 14 godina

E da evo i potvrde
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=06&dd=23&nav_id=305231
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=03&dd=29&nav_id=352724

cucko grobar

pre 14 godina

Najavljeno je da će na poluvremenu utakmice sa Rudarom navijači imati priliku da pozdrave igrače mlađih selekcije Zvezde, osvajače trofeja u prošloj sezoni.

Koje mladje kategorije osvajace trofeja kad je Partizan sve zivo pokupio u svim uzrastima,jel su to oni cuveni mladji pioniri za koje ste se uhvatili kao davljenik za slamku spasa.Jao ,jao laganje samih sebe i drugih u FK Spremite katanac se nastavlja punom parom :)

Malo zbunjen lažima

pre 14 godina

Kraj teksta je veoma interesantan...Koje su to trofeje osvojile mlađe selekcije zvezde prošle sezone? Koliko ja znam, a znam dobro, u mlađim kategorijama CARUJE SAMO I JEDINO PARTIZAN (i to već godinama, svake godine jedno te isto)! U svim kategorijama je ubedljivo prvi, osim u kategoriji omladinaca gde je drugi (prvi je OFK, mada su naši omladinci em mlađi od svih konkurenata, em oni najbolji među njima igraju za seniore Teleoptika a ne za omladince Partizana). Dakle pitam: KOJE SU TO TROFEJE OSVOJILE MLAĐE KATEGORIJE ZVEZDE? Kup Donje Babušnice? Titulu Moravičkog okruga? Trofej Sinana Sakića?

tHB

pre 14 godina

Ocekujem 0-1 u regularnom toku, i 1-2 posle produzetaka. Uprava i trener sa obrazom kod djon, naravno nece podneti ostavke, nego ce da okrive - tajkune, Vatikan, CIA, masone....

nnnn

pre 14 godina

Na jna juce 9 000...e pa sutra cete viseti sta su navijacu...kod nas ce samo na jednom delu severa biti 9 000..a na severu 13 000....bice vise od 30 000 ljudi!!!!!!!

Dejan

pre 14 godina

Zamenik kapitena Zvezde Slavoljub Đordjević rekao je da će njegova ekipa sigurno igrati bolje nego u prvom meču.

"Znali smo da je Rudar kvalitetna ekipa, to su dokazali u prvom meču. Imamo prednost od 1:0, ali to je najgori rezultat."

Najgori rezultat? A, da smo izgubili 2 ili 3:0, to bi bilo bolje? Pametan neki momak, nema sta.

objektivan

pre 14 godina

Dakle ne mogu da verujem kakav publicitet dobija ova utakmica. Da se igrala pre jedno 7-8 godina na stadion bi došlo 5-6 hiljada ljudi. Ovako, kao i pre par godina INTER iz ZAPREŠIĆA, tako i ovaj slovenački drugoligaš će moći u svojo siromašnoj istoriji da napiše da su napunili marakanu. To samo pokazuje na koliko niske grane je pao pre svega klub sa marakane a posle i naš celokupan fudbal !!!

Делије - мобилизација

pre 14 godina

БРАЋО ДЕЛИЈЕ!!!

У четвртак играмо први меч на свом терену у новој сезони против Рудара из Велења.Потрудимо се да анимирамо што више другара и на разне друге начине још много Делија и Звездаша.Уз нашу велику помоћ са трибина и велику борбеност играча на терену у овој сезони можемо одиграти и неколико већих мечева у Европи што би клубу донело знатна материјална средства која су више него потребна а да не спомињемо шта нама свака Европска утакмица значи и са навијачке стране.Сваком оном Звездашу који није редован и који пропуста и неке не тако атрактивне противнике у Европским куповима треба објаснити колико је потребно доћи на стадион и куповином улазнице помоћи свом клубу у настојању да се наша ЦРВЕНА ЗВЕЗДА врати на место којем припада на фудбалској мапи Европе.ДУЖНОСТ СВАКОГ ПРАВОГ ЗВЕЗДАША ЈЕ ДА СЕ ПОЈАВИ НА СТАДИОНУ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ НЕБИТНО О КОЈЕМ ЈЕ ПРОТИВНИКУ РЕЧ!!!

..fcrs..

pre 14 godina

Vi "ginite" na terenu a mi cemo se potruditi da svi koji dodju da igraju protiv nas shvate velicinu kluba i snagu severa.
Sve prolazi-Zvezda traje!!!

Милош КГ

pre 14 godina

http://www.crvenazvezdafk.com/zvezda-te-poziva-2074-c1-content.htm

Ајмо звездаши да покажемо да смо најбољи и највернији навијачи на свету.
Гледам Звезду ,а не њене противнике!!!!

Zgraninjo :-)

pre 14 godina

Ti se bori, SEVER ce da gori... POBEDA, želja naša TITULA- radost naša, ja ŽIVIM ZA TO, sad HRABRO NA GOL- SA SVIH STRANA GRMI MARAKANA!!!!!
Ajmo, DELIJE svi na sever u četvrtak!!
ZVEZDA JE ŽIVOT, SVE DRUGO SU SITNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nenad

pre 14 godina

Petrovicu Pizone, samo opusteno...verovatno vam je ovo poslednja utakmica u CZ, posto ne vidim nacin na koji cemo da prodjemo RUdar!!!
A i sa ovim rukovodstvom i vama na mestu trenera ne pise nam se dobro!!!

roman empire

pre 14 godina

I ove noci sa severa
cuce se pesma do jutra....
Jedva cekam utakmicu,tvoji verni sinovi su uvek uz tebe.
ZVEZDO MOJA JEDINA LJUBAVI!!!!

којекуде

pre 14 godina

Што би се рекло "колико пара толико музике", а управо то важи за овај тим ЦЗ. Јако скромно и без превеликог уливања наде навијачима, да би могло да буде позитивно предстојеће сезоне. Волео бих да грешим, али... Много тога недостаје овом данашњем "ростеру" играча. У свакој од линија тима. Међутим, оно што мене много више нервира је очигледно гурање у други план оних играча који би могли да донесу креацију и офанзивнији приступ. Каду, Лазовић, Обрић... Умару је прича за себе. Дечко је склоњен без икаквог разлога, а тврдим да је класа за Перовића кога, видим, многи промовишу у "опаког стрелца". Далеко је он од тог атрибута, пријатељи. Далеко... Поред скромног играчког кадра, муку ћемо изгледа имати са неразумљивим потезима људи из Управе као и самог Пижона. Од њихових изјава, нарочито.

Искрено, све изнад 3.места у домаћој лиги био би успех раван уласку у Лигу Европе. А тек о том такмичењу нећу да причам. То би већ била сензација, у неку руку. Мада, жреб је био на нашој страни, и пласман у ону одлучујућу рунду квалификација не би смело да дође у питање.

И на крају, састав који бих волео да видим сутра од самог старта: Павловић, Нинков, Игњатијевић, Туторић, Ђорђевић, Исах, Савио, Каду, Лазетић, Лекић, Јевтић.
Ко год да игра, моја подршка неће изостати, никада. Не њима, него Звезди. Јер она је изнад свих нас ! Заувек.

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Za Zvezdin grb na grudima,za DELIJE na tribinama,srce ostavite na terenu i pobeda je zagarantovana!!!!! Idemo sutra svi na Marakanu,ako ja mogu da predjem 300km do Bg i nazad,mogu i sve ostale delije da doju da ispune Marakanu do poslednjeg mesta i da pruzimo podrsku svim nasim Zvezdasima!!!!!

IstiJeDejo

pre 14 godina

Burzanovic je najbolji fudbaler u ovom timu Zvezde, nema dileme. Zasto ne igra zasto se ne uklapa ni kod treceg trenera potpuna je enigma, ili je on lenji crnogorac koji se vuce na treninzima ili hoce da ga stvarno izbace iz zvezde!? A obestecenje od 3 miliona je previsoko

Samo napred

pre 14 godina

Ostavite Pižona na miru,da ste vi toliki stručnjaci vi biste trenirali Zvezdu, a ne on. Čovek zna svoj posao i on je jedini imao hrabrosti da sa ovakvom Zvezdom pokuša da uradi nešto. SAMO NAPRED!

Mile

pre 14 godina

Znamo,Pizone,da Ti nije lako. Prvenstveno, jer u Zvezdi nema love.Kriza traje i nije od juce.
Ali, armija zvezdinih navijaca zeli da stvoris igru, pa ce i rezultati doci.Da,treba imati igracki potencijal.Koristi postojeci i izvlaci maksimum.Zvezdin dres mora biti svetinja za sve koji ga nose. Za koga to nije, neka oblaci drugu boju.
Na Rudar gledajte kao na ozbiljnu ekipu. Ali,Ti vodis Zvezdu.Drugima trebaju kolena klecati.Posebno na Marakani, kao Milanu,Realu,Bajernu,Liverpulu,...u u neka nasa velika vremena.
Zvezda mora biti uvek Zvezda.

Ivan33

pre 14 godina

''i dodao da najverovatnije neće menjati tim...''Do malopre sam sa nestrpljenjem čekao sutrašnji dan i odlazak na stadion....posle ovoga želim sreću 9-torici Jugovića (6 bekova uz 3 zadnja vezna)i Star Jug-Pižonu. Burza, Kadu, Obrić, Lazović i ja ćemo utakmicu pratiti uz TV...naravno ako ne budemo imali pametnija posla.

Miloš

pre 14 godina

Ja jesam Grobar ali kad se igra u Evropi navijam za sve naše klubove,zato želim Zvezdi puno sreće u ovim kvalifikacijama, nažalost kako su mlitavo krenuli treba će im.

Srdjan

pre 14 godina

Pizon je bre stari lisac samo navlaci Slovence! Nece igrati onaj tim iz Slovenije videcete igrace ofanzivnije opet ce iznenaditi Rudar a i vas kriticare koji sada pametujete. Nismo u situaciji da kao navijaci Barselone trazimo dlaku u jajetu i gledamo jel igraju lijepo ili ne . Sve dok oni pobjedjuju i idu dalje do Lige evrope dobro je. ja Pizonu i igracima bezrezervno vjerujem

Daddy R

pre 14 godina

publika je tvoja najludja na svetu niko zvezdo nema to sto imas ti.....
(delija, 22. jul 2009 20:29)

Pa stvarno to sto ima zvezda to nema niko!!!Nigde nema da navijaci vode klub,nigde nema da navijaci samaraju igrace...Stvarno ste jedinstveni i prpoznatljivi!!!U svakom slucaju srecno veceras,SRBIJI trebaju bodovi za buduce sezone!!!Pozdrav svim normalnim navijacima!

Milorad Krushica

pre 14 godina

Verovatno je Djordjevic,dok je prica' na konferenciji,zauzeo stav,namrstio se i prosuo malo patetike,a sve s' namjerom da ispadne "mudra glava" koja "mudro zbori".Ali...uzaludan mu posa'!

Nelson Muntz

pre 14 godina

Ко је на ТВ-у гледао ову конференцију за новинаре, јасно му је како ће изгледати ова сезона у Звезди. Још није одрадио ни прву утакмицу на Маракани, а Пижон се већ посвађао са пола екипе и са добрим делом новинара. Други део екипе једва чека да му види леђа. О његовим "генијалним" тактичким замислима нећу ни да причам. То није тактика, то је лудило!
Кад оваквом тренеру додамо више него очајан тим са којим располаже, није тешко закључити да ћемо се ове сезоне веома ретко радовати. За клуб би било веома важно да нас сутра обрадује, јер би евентуална елиминација од Рудара представљала катастрофу за клуб. Ипак, са оваквим тренером и тимом евентуални пораз никако се не би могао назвати изненађењем. Сва срећа па су и Словенци тешки дунстери. Надам се да ће и оваква (никаква) Звезда успети да их елиминише. Мислим да било који исход који нам омогућава пролаз у наредну рунду квалификација представља успех, па макар тај пролаз био изборен након пенала.
Срећно Звездо!!!

stric

pre 14 godina

E da evo i potvrde
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=06&dd=23&nav_id=305231
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=03&dd=29&nav_id=352724

aleksandar_k

pre 14 godina

jbg, nikad te nisam cenio kao strucnjaka, uvek si me podsecao na bata Djoru, a voleo bih vise od svega da me demantujes pa da se pokrijem usima.......

misa

pre 14 godina

@ Rauber

Pa ta druga struja je ona koja je izgubila na izborima-znaci opozicija.Svaka normalna institucija ima i opoziciju.Mi smo valjda jos uvek normalni.

delije

pre 14 godina

Malo je karata prodato..
Ajde ljudi, dodjite sutra na Marakanu..da je napunimo svi zajedno.
Karte nisu skupe, ima ih i u Pakom shopovima

ma namesteno

pre 14 godina

Ocekujem 0-1 u regularnom toku, i 1-2 posle produzetaka. Uprava i trener sa obrazom kod djon, naravno nece podneti ostavke, nego ce da okrive - tajkune, Vatikan, CIA, masone....

Zaboravio si Karadzica???

(tHB, 22. jul 2009 17:09)

vladabor

pre 14 godina

Ne svidja mi se da igramo u istom sastavu kao i na prvoj utakmici,sa tri defanzivna vezna,ali nisam ja trener da komentarisem taktiku,valjda Pizon zna bolje.
Bitan je rezultat,a verujem da su momci sposobni da prebrode ovu prepreku,iako rival nije uopste naivan,videli smo to u prvoj utakmici.Uz maksimalnu borbenost i dobru taktiku,a verujem da Pizon zna kako da je postavi,on je trener koji ne gaji leprsavu igru,ali zna da igra na rezultat,siguran sam da rezultat nece izostati.
Cestitam komsijama na sinocnoj goleadi,bez obzira sto su igrali protiv amatera,nikom danas nije lako dati 8 gola.
IDEMO CRVENO-BELI DO POBEDE!

Lemi

pre 14 godina

"Burzanović mora da se nametne i ja verujem da on to može da uradi na terenu. Za sada ne ispunjava moje taktičke zamisli. Neću da govorim o obeštećenju, te priče potencira druga struja"

Ej bree... Oni iz Štrpca nemaju struju 10 dana, a mi u Zvezdi imamo 2 (dve) struje!

Prekinite više sa podelama, i... Nemam pojma... Gubim volju da razmišljam

ja

pre 14 godina

@objektivan


ne dolazi se na marakanu da se gleda protivnik Zvezde
dolazi se da se gleda Zvezda
marakana mora biti puna i kad se igra sa bajernom i kad se igra sa sumadijom iz jagnjila

Petrović predrag

pre 14 godina

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović izjavio je da očekuje da će njegova ekipa ozbiljno shvatiti revanš meč sa Rudarom iz Velenja.

Ne stvarno momci, bez zezanja,
ajmo malo ozbiljno.
Dosta je bilo za....cije!

Predrag

pre 14 godina

А зашто новинару у Србији не постављају потпитања?
Ево неколико:
По чему је битно да играју "Звездина деца"?Због провизија?
Остала деца освајају трофеје
Колико Челзијеве деце игра у Челзију?
Хоће ли сва "наша деца" стићи на ред да играју или се ради о тачно одређеној деци?
Да ли је млад тим, екипа која има у просјеку 25 година?
Да ли се ова игра игра због резултата или је поента у томе да годинама чекамо да се ови уиграју. Они ће тад имати по 30 година. А Звезда неће имати навијаче.

ja

pre 14 godina

@objektivan


ne dolazi se na marakanu da se gleda protivnik Zvezde
dolazi se da se gleda Zvezda
marakana mora biti puna i kad se igra sa bjernom i kad se igra sa sumadijom iz jagnjila

Nikola

pre 14 godina

Nije ni ova uprava zvezde postena kao sto pricaju!!!Koroman prodat za 1000000€,Milijas za 3000000€,Subasic 800000€,Some 650000€,Burza vredi 1250000€,Abu vredi 850000€...Parker je prodat za 1000000€,Zvezdi ide 70% transfera...Od Milovanovica,Zigica se jos cekaju pare!Jos oko 3000000€!Pa sami izracunajte koliko je to para,a kupljeni su skart igraci za sicu!Samo ne znam ko forsira Bogdanovica,decko je rupa,Tutoric takodje,Djordjevic je los stoper,Ignjat katastrofa,Lekic ne zna ni da trci kako treba!Da ne nabrajam vise!Ako ne dovedu Pejovica,Vukovica,jednog dobrog napadaca i brzog probojnog veznig crno nam se pise!A dusa me boli zbog Klea,najveca greska uprave vec na startu mandata.A nije ni poslednja,videce te!I jedni pitanje za upravu!!!Gde su pare bre od ovih igraca?!

milos zizic

pre 14 godina

samo ti ceraj to sto valja pa ce i trece mjesto bit premija.primjer Klea kog ocjenise nepotrebnim a vidjece koliko je nepotreban kad bude derbi tuzno sta se radi sa klubom zaista

Branislav Zekic Zeka

pre 14 godina

Olako su uz "pomoc" menadzera ispusteni Parker i Kleo. Pa kako onda mislite da nesto zaradite igrajuci u Ligi UEFA ako se ovako lako odricete kvalitetnih igraca?
Otetajte te problematicne tipove sto dalje od Marakane koji muzu i klub i igrace. I one iz kluba koji sa njima dele lovu!

Zivko

pre 14 godina

@Nelson Muntz:
Ti kao da si Karasi ili Milovan Djoric ili neki od slicnih bivsih igraca Zvezde koji nikad nisu niti ce biti znacajni treneri a sve 'znaju' o fudbalu i Zvezdi. Dajes svoje analize kao 'veliki' strucnjak. Ima li ikad u tebi imalo optimizma? Jako si slican i 'velikom' poznavaocu fudbala koji se ovde na sajtu potpisuje kao Bata Djora senior. Mozda ste ustvari dva pseudonima u istoj licnosti. O'ladite malo obojica sa svojim 'analizama' i opustite se malo, navijajte za Zvezdu!