Četvrtak, 25.06.2009.

21:19

Odlična Jelena u trećem kolu

Srpska teniserka Jelena Janković izborila je plasman u treće kolo Vimbldona pobedom nad Ivetom Benešovom.

Izvor: B92

Odlièna Jelena u treæem kolu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Posmatrac

pre 14 godina

@ Ne znam
Pratim Wimbledon ovde u Londonu. Na BBC-u su se komentatori pitali koji je razlog kasnjenja i zakljucili da nije greska organizatora, s obzirom da su protivnica i sudija vec bili na terenu. Nije bio slucaj da su na primer neplanirano promenili teren ili da je u pitanju bio prvi mec tog dana, pa da Jelena nije stigla na vreme. Uostalom, svi igraci uglavnom borave u blizini terena, da ne bi vreme provodili u putu, sto u Londonu moze da potraje satima.

Licno smatram da je nerpistojno kasniti u bilo kojoj prilici, posebno kada te ceka nekoliko hiljada ljudi, koji su izmedju ostalog dosli da navijaju za tebe.

Sila

pre 14 godina

The End, sta sad su opet bodovi bitni i prvo mesto? Kad je Jelena tamo bila to upste nije bilo vazno, zar ne? I zasto bi za osvajanje GS-a bili vazni bodovi? A i zasto bi isto tako bilo vazno 1. mesto?
Kakva demagogija......

The End

pre 14 godina

Nadrealisti, opet preterujete. Ne može se posle jedne obične pobede (12:6) protiv neke poluameterke zaključiti da je Jelena ona stara. Pa i da bude ona stara, pojavile su se neke nove - Safina, Azarenka, Voznijacki, Radvanska... Kako preko njih, kako preko Venus, Serene, Kuznjecove... ponovo na vrh? To je nemoguće. Dinara će posle Vimbldona bežati Jeleni pet hiljada bodova. Kad će ona to da stigne, pitam vas pošteno? Ona više nije mlada. Juče je servirala dobro (precizno), ali loptica ide oko 120 na sat. Vi to niste zapazili. Takve servise snajperke vraćaju direktno u metu.

Sila

pre 14 godina

V.J., tako je, Jelena je redak teniski biser i bice velika steta ako to Jelena ne krunise GS-om. Jelena to moze jedino joj nedostaje ambicije ili kako sama kaze - motivacije (za mene je to ipak ambicija). Sa onakvim umecem koje ona ima ja bih jurio deset GS-a a ne jedan i bice mi mnogo, mnogo zao ako sebi dozvoli da kod nje nadvladaju druga interesovanja jer sa tim GS-ovima bi tek bila ono sto do sada niko nije bio u Srbiji - sem Ane sa RG-om naravno. Nadam se, ipak, da ce i kod jedne i kod druge pobediti ljubav prema tenisu. Na radost svih ljubitelja tenisa a i na njihovu takodje.

ja

pre 14 godina

@Jelena 08
Endi je prosle godine stigao do cetvrtfinala i tamo ispao od Nadala. Brani 500 bodova, ali ove godine cetvrtfinale vredi 360 bodova. Tek sa ulaskom u polufinale on moze da zaradi 220 bodova, ulaskom u finale 700, a sa titulom 1500 bodova.
Zanimljivo je da bi sa titulom Marej dosao na 2. mesto i to sa samo 5 bodova manje od Nadala.
U tom slucaju bi vec posle turnira u Kanadi Marej verovatno bio i prvi, jer tamo brani polufinale, a Nadal titulu.

Jelena 08

pre 14 godina

Svaka cast Jelena. Ako niste znali kako se to radi i kako to Jelena radi videli ste juce.

Moze li neko da mi kaze do kojeg kola je stigao Endi Mari prosle godine? Molim vas...

V.J.

pre 14 godina

Jecin servis

Slusam ove "strucnjake" koji ne shvataju da Jelena ima odlican servis (da nema, ne bi ni juce tako servirala, jer se to uci od malena).
Ne, Jecin problem je samo i iskljucivo nagli pad koncentracije i samopouzdanja.
Jer, jos je na akademiji Boletijerija to uočeno, i ona je po njegovom zahtevu isla na razgovore sa njihovim sportskim psihologom i toga se u velikoj meri oslobodila.
E, ali to je ono sto i dalje, i danas, treba da radi, a ona to ne cini iako joj mnogi fanovi i na njenom sajtu to predlazu i podsecaju je na taj problem.
Jelena je medju retkima koji uspevaju da reterniraju sestrama Vilijams, narocito razornim servisima Venus; jer i sama JJ ima prirodno jak i precizan udarac.
Jelena Jankovic je retki, skupoceni teniski biser, iskolovana prvoklasna teniserka. Daj Bože, i bio bi greh da to ne materijalizuje za vreme profesionalne karijere.
U pamet se Jeco!

Jova

pre 14 godina

Za komentar 24. "Realno"

Sta je,maca ti je pojela jezik? Komentar ti je dobar,sta drugo bi mogao-la da kazes.

Ko kaze da je Jelena u jucerasnjem mecu stalno pravila balone nije sa sobom, Jelenini udarci su bili jaki, ravni, precizni, a Benesova je pokusavala da parira, ima jake udarce ali jednostavno JJ je sve vracala.

Prosto mi je nestvarno da ni jednog momenta nije bio ugrozen Jelenin servis.

To obecava u nastavku turnira,a zlobnici mozete samo da puknete od muke jer cinjenica je da je Jelena odigrala fascinantan mec sto su izjavili i strani komentatori.

Jova

pre 14 godina

Kome nesto nije jasno i ko i posle jucerasnjeg Jecinog meca kaze da je igrala lose neka malo baci oko na pisanje stranih medija o Jeci, totalno druga slika i prica.

Ovo je Jeca na koju smo navikli prosle sezone, nikada nisam sumnjao u Anu i Jecu, znam da ce se kad tad vratiti u staru formu, siguran sam.

Sto se tice Stosur sa malom Malek je imala srece, Stosur pravi nenormalan broj neiznudjenih gresaka a servis joj je ocajan na travi.

Ne znam

pre 14 godina

@Posmatrac
Od kuda znate da razlog Jeleninog kasnjenja nije prouzrokovan greskom organizatora? I zasto mislite da onda ne postuje publiku?

Love tennis

pre 14 godina

Ana Ivanovic je na Roland Garros-u pobedila Ivetu Benesovu rezultatom 6-0 6-2.

Videcemo igru JJ protiv Agnieszke Radwanske u 4 kolu

lista

pre 14 godina

@daywalker
Tesko je praviti neku analizu pozicija na listi posle samo 2 odigrana kola.
Ana je prosle godine ispala u trecem kolu i fakticki odbranila proslogodisnje bodove. Tacnije zaradila je 160 bodova, posto trece kolo toliko vredi ove godine, a prosle je vredelo 180 bodova.
Jelena je prosle godine ispala u cetvrtom kolu. Dakle i ona ce ako pobedi u sledecem mechu odbraniti proslogodisnje bodove.
Posle toga tek sledi zaradjivanje bodova na listi.
Medjutim i ostale igracice iz vrha su uglavnom sve prosle ova prva 2 kola.
Safina je prosle godine takodje ispala u trecem kolu kao i Ana pa ce i ona imati priliku da zaradi jos bodova. Dementieva brani polufinale. Kuznjecova 4. kolo kao i Jelena. Zvonareva brani drugo kolo. Azarenka trece kolo. Najvise bodova brane sestre Viliams: Venus titulu, a Serena finale.
Dakle sem Viliamsovih i Dementieve sve ostale igracice mogu zaraditi dosta bodova ovde.
Verovatno ce poredak na listi biti slican kao sto je bio i pre ovog turnira.
Ana bi mogla da se vrati u prvih 10 ako dodje bar do polufinala.
Jelena, Kuznjecova i Dementijeva ce se boriti za pozicije 4-6 i tu moze doci do nekih izmena .
Prve 3 ce verovatno ostati na svojim mestima.
Doduse i Jelena i Kuznjecova i Dementijeva imaju sansu da dodju na 2. poziciju pod uslovom da osvoje titulu, a Serena ispadne pre finala.
Dosta zavisi od toga sta ce koja od njih napraviti na ovom turniru. Jedino sto je sigurno je to da Safina ostaje na prvom mesto i to sa jos ubedljivijom razlikom nego do sada.

nikol dž.femija

pre 14 godina

ČESTITKE !!! Samo tako nastavi!

@ Lalić

Da li biste Vi to želeli da je izgubila ili jedva čekate da izgubi pa da likujete jer ste to znali od početka...?? ŠTA ĆE VAM TO ???

Radujte se jer ČETIRI SRPSKA singl takmičara,dve teniserke i dva tenisera,NALAZE se u 3.kolu Vimbldona!!

PA TO JE NAJVEĆI USPEH SRBIJE NA VIMBLDONU !!! DA LI NEKO bruji,trubi,dosađuje o tome,da li neko bar? N I K O.

Ni ovi što su specijalno tamo zbog kao nas i igrača i UPRAVO OVIH INFORMACIJA.ALI ĆORAK,NIŠTA!

Šta kao,normalno je i uobičajeno,da u 3.kolu gren slema Srbija ima ČAK 4 SING PREDSTAVNIKA I 5.Zikija?!! PA NIJE,ovo je veliki,veliki uspeh,već sada!!!

Da li će neka novina sutra izaći sa velikom naslovnom stranom koja će nas o tome obavestiti?? Da li su danas TV programi puni intervjua sa našima? Gde je još više intervjua naših od novinara B92 koji izveštavaju specijalno iz Londona?

KAKO BI IZGLEDALE ENGLESKE NOVINE I ENGLESKI TV PROGRAMI DA IMAJU četiri SINGL igrača/igračice u 3. kolu, na travi Vimbldona?

teniski_sudija

pre 14 godina

Napokon jedna prava Jelena posle toliko vremena!Napokon jedan mec koji je odigrala kako treba svaki da igra.Na svim poljima je dobra bila i ko god da joj je protivnica sa ovakvom igrom i stabilnoscu od prvog do poslednjeg minuta, ne bi imala problema.Daj Boze da potraje,a ne vec sledece kolo da podmaci.Daj Boze da bude kao danas,smao tako ponovo cemo verovati u njene ciljeve....Srecno!

JJ forever

pre 14 godina

Jeco, priznajem da si me iznenadila! Servis si znatno popravila (što ti je bila najveća rupa), a danas si se još i odlično kretala.
Mislim da treba još hrabrije da izlaziš na mrežu. U poredjenju sa ostalim igračicama iz top-10, imaš odličnu anticipaciju i vrlo dobru kontrolu udaraca. Raznovrsnije igraš nego Venus, Serena, Azarenka, Safina... koje su sve jaaaako predvidljive.
KORISTI TO!!! A manje razmišljaj o tome da li te se "protivnice plaše"!

Posmatrac

pre 14 godina

Jedino sto mi se nije dopalo je sto su svi cekali 10 minuta da se Jelena pojavi na terenu. Ne znam koji je bio razlog kasnjenja, ali kakvo je to nepostovanje protivnice, sudije i publike.

Kek

pre 14 godina

Mnogo bolja igra, ali ce ipak morati na podigne svoj nivo u kasnijim rundama. Sledeci mec bi trebalo biti lak, a onda shta bude :D.
Samo napred hrabro!

idzi

pre 14 godina

Neko je pitao ko je dokle stigao prosle godine, ovako, Jelena je stigla do 4-og kola, Ana je stigla do treceg,Novak do drugog kao i Troicki.Nadam se da ce ove godine dogurati mnogo dalje :-)

Lalić

pre 14 godina

Previše euforije i zbog Ane i zbog Jelene. Ana je bar pokazala jako moderan tenis, Jelena je igrala sigurno i ziheraški. Igrala je vrlo dobro, nije bila odlična, izvinite. Ali, to je njen stil, ona samo tako igra, mada je i ova Čehinja bila smešna. Trebalo bi da sačekamo meč sa nekom ozbiljnom teniserkom, ovo zasad nije ništa. Može da ispadne samozavaravanje.

Masarik

pre 14 godina

Jelena je igrala dosta dobro, ali zaista je ova Benešova priča za sebe. Ona kao da se posvađala sa sobom, naljutila na sebe i nije htela da igra. Jako me nerviraju ova prva i druga kola velikih turnira, jer tu Azarenki dopadne Olearu (12:0), Jelenu u trećem kolu čeka Uvin (valjda i ona postoji). Čemu to, ne mogu da razumem.

Rajcek Raja

pre 14 godina

Ova Benesova stvarno nema pojma, a tek kakva joj je sledeca protivnica... Ni kriva ni duzna ce proci prva tri kola.. Dosta joj je...

Adnan

pre 14 godina

Konacno igra dostojna igracice koja je prethodnu godinu zavrsila na prvom mestu WTA liste . JJ je igrala odlicno , servis popravila i bila dosta sigurnija u svoju igru . Ako zeli da stigle do zavrsnice turnira iz kola u kolo mora jos vise popraviti svoju igru jer stizu i ozbiljnije protivnice . U trecem kolu JJ je protivnica malo poznata amerikanka pa se nadam da tu nece biti problema . Nared Ana i JJ !

He! He!

pre 14 godina

HE! HE! na komentar br.8. Kazes da moze najdalje do finala! HE! HE!
Ja mislim (da nastavim tvoj (in)geniozni nacin razmisljanja) da sa ovakvom igrom, JJ najdalje moze da osvoji trofej. Od stizanja Stefi Graf... mrka kapa.
He! He!

vanish s hello ukusom

pre 14 godina

neverovatno iznenadjenje su mi svojom igrom priredile i Jelena i Ana, svaka cast devojke, ali definitivni utisak nedelje mi je kvalitet ribice zvane Giselle Dulko!!!

Dermenzijev

pre 14 godina

Dravo Jeco!
Znam da moze i bolje.Dobro je i ovako.Sledeca protivnica nije bauk-bitno je pobediti je,vezati pobede i dobiti samopouzdanje.
Napred nasi!

Jecin fan

pre 14 godina

Odlicno,fenomenalno,prelepo za gledanje.....A za servis nemam reci!!!Bar za 50% bolji nego prosle godine!!!Danas je sve funkcionisalo savrseno!!!Ako ovako nastavi Jelena ce daleko dogurati na ovom Vimbldonu!!!!Bravo Jeco!!!Stvarno sam prijatno iznenadjena danasnjom igrom!!!Svaka ti cast!!!

Jack Sparrow

pre 14 godina

Odlicna ali to njeno ''opustanje'' kad odigra neki neverovatan udarac ili ono smejanje kad je pogodila sokolovo oko ,moze joj se lako odbiti od glavu,jer jo pada koncentracija,i po obicaju gubi sledeci poen ili taj gem.Otprilike kao sto voli da se gleda na velikom ekranu.Imas momenat ,adrenalin,a prekines ga tako glupo.Neozbiljno.

daywalker

pre 14 godina

Odlicno, cini mi se da ce ovaj Vimbldon biti dobar za sve srpske tenisere, osim Tipsarevica naravno.
Da li neko moze da uradi kratku analizu pozicija na atp/wta listi na osnovu do sada ostvarenih rezultata- naravno mislim pre svega na nase tenisere i koliko poena brane od prosle godine.
Hvala

dusan

pre 14 godina

Bravo Jeco! Posle prvog kola nismo se previse nadali ali danas sasvim druga, bolja igra. Nikad bolje nisi servirala; asovi i fantastican drugi servis. Rad sa Chip Hooperom polako pocinje da se isplacuje. Samo tako nastavi! Vidimo se u subotu na Wimbledonu.

emir

pre 14 godina

Ljudi,vratila nam se Jeca.Ma bravo Jeco stvarno si odigrala super.Bez oscilacija u igri sto je najvaznije,prvi i drugi servis po 80 posto i osvajanje pojena na prvi i drugi servis isto 80 posto.Statistika je odlicna,malo si i gresaka napravila sto je jako dobro za samopouzdanje.Ako si stvarno dosla na Wimbledon da trazis motivaciju i povratis svoju lansku igru onda je to tvoj puni pogoda jer sa ovim mecom si to i uspjela.Zaista je bilo fino gledati tvoj osmjeh na kraju meca i ozareno lice.Srecna si i to je najvaznije pa dokle god doguras.

peko cg

pre 14 godina

Враћају се у стару форму наше Принцезе!Поново је милина гледати како играју!

Kol

pre 14 godina

Bravo za Jelenu dominantna igra od pocetka do kraja meca, servis je bio dobar kao i ostali segmeti igre samo nek tako nastavi i stici ce daleko!P.S slatka je ona Benesova!

papapaparapap hello je voce koje mami osmeh

pre 14 godina

Dozivesmo i da Jelena u jednom mecu ne da protivnici ni jednu brejk loptu a kamoli brejk! Odusevljen sam potpuno!

Kolak

pre 14 godina

Dobra Jelena i Benešova koja je zalutala na Vimbldon. Kad je ovo odlično, kažite koliko je imala asova, koiliko direktnih poena, a koliko je Benešova napravila grešaka? Pažljivo sam pratio Jelenine lopte, mnogo je bilo balona, samo što je ova Čehinja nešto što ću dugo pamtiti. Koliko ravnodušnosti, koliko neznanja? To još nisam video. Jelena, ovakvom igrom, može najdalje do finala. Od trofeja nema ništa.

papapaparapap hello je voce koje mami osmeh

pre 14 godina

Dozivesmo i da Jelena u jednom mecu ne da protivnici ni jednu brejk loptu a kamoli brejk! Odusevljen sam potpuno!

emir

pre 14 godina

Ljudi,vratila nam se Jeca.Ma bravo Jeco stvarno si odigrala super.Bez oscilacija u igri sto je najvaznije,prvi i drugi servis po 80 posto i osvajanje pojena na prvi i drugi servis isto 80 posto.Statistika je odlicna,malo si i gresaka napravila sto je jako dobro za samopouzdanje.Ako si stvarno dosla na Wimbledon da trazis motivaciju i povratis svoju lansku igru onda je to tvoj puni pogoda jer sa ovim mecom si to i uspjela.Zaista je bilo fino gledati tvoj osmjeh na kraju meca i ozareno lice.Srecna si i to je najvaznije pa dokle god doguras.

Jecin fan

pre 14 godina

Odlicno,fenomenalno,prelepo za gledanje.....A za servis nemam reci!!!Bar za 50% bolji nego prosle godine!!!Danas je sve funkcionisalo savrseno!!!Ako ovako nastavi Jelena ce daleko dogurati na ovom Vimbldonu!!!!Bravo Jeco!!!Stvarno sam prijatno iznenadjena danasnjom igrom!!!Svaka ti cast!!!

peko cg

pre 14 godina

Враћају се у стару форму наше Принцезе!Поново је милина гледати како играју!

dusan

pre 14 godina

Bravo Jeco! Posle prvog kola nismo se previse nadali ali danas sasvim druga, bolja igra. Nikad bolje nisi servirala; asovi i fantastican drugi servis. Rad sa Chip Hooperom polako pocinje da se isplacuje. Samo tako nastavi! Vidimo se u subotu na Wimbledonu.

Jack Sparrow

pre 14 godina

Odlicna ali to njeno ''opustanje'' kad odigra neki neverovatan udarac ili ono smejanje kad je pogodila sokolovo oko ,moze joj se lako odbiti od glavu,jer jo pada koncentracija,i po obicaju gubi sledeci poen ili taj gem.Otprilike kao sto voli da se gleda na velikom ekranu.Imas momenat ,adrenalin,a prekines ga tako glupo.Neozbiljno.

JJ forever

pre 14 godina

Jeco, priznajem da si me iznenadila! Servis si znatno popravila (što ti je bila najveća rupa), a danas si se još i odlično kretala.
Mislim da treba još hrabrije da izlaziš na mrežu. U poredjenju sa ostalim igračicama iz top-10, imaš odličnu anticipaciju i vrlo dobru kontrolu udaraca. Raznovrsnije igraš nego Venus, Serena, Azarenka, Safina... koje su sve jaaaako predvidljive.
KORISTI TO!!! A manje razmišljaj o tome da li te se "protivnice plaše"!

daywalker

pre 14 godina

Odlicno, cini mi se da ce ovaj Vimbldon biti dobar za sve srpske tenisere, osim Tipsarevica naravno.
Da li neko moze da uradi kratku analizu pozicija na atp/wta listi na osnovu do sada ostvarenih rezultata- naravno mislim pre svega na nase tenisere i koliko poena brane od prosle godine.
Hvala

V.J.

pre 14 godina

Jecin servis

Slusam ove "strucnjake" koji ne shvataju da Jelena ima odlican servis (da nema, ne bi ni juce tako servirala, jer se to uci od malena).
Ne, Jecin problem je samo i iskljucivo nagli pad koncentracije i samopouzdanja.
Jer, jos je na akademiji Boletijerija to uočeno, i ona je po njegovom zahtevu isla na razgovore sa njihovim sportskim psihologom i toga se u velikoj meri oslobodila.
E, ali to je ono sto i dalje, i danas, treba da radi, a ona to ne cini iako joj mnogi fanovi i na njenom sajtu to predlazu i podsecaju je na taj problem.
Jelena je medju retkima koji uspevaju da reterniraju sestrama Vilijams, narocito razornim servisima Venus; jer i sama JJ ima prirodno jak i precizan udarac.
Jelena Jankovic je retki, skupoceni teniski biser, iskolovana prvoklasna teniserka. Daj Bože, i bio bi greh da to ne materijalizuje za vreme profesionalne karijere.
U pamet se Jeco!

teniski_sudija

pre 14 godina

Napokon jedna prava Jelena posle toliko vremena!Napokon jedan mec koji je odigrala kako treba svaki da igra.Na svim poljima je dobra bila i ko god da joj je protivnica sa ovakvom igrom i stabilnoscu od prvog do poslednjeg minuta, ne bi imala problema.Daj Boze da potraje,a ne vec sledece kolo da podmaci.Daj Boze da bude kao danas,smao tako ponovo cemo verovati u njene ciljeve....Srecno!

He! He!

pre 14 godina

HE! HE! na komentar br.8. Kazes da moze najdalje do finala! HE! HE!
Ja mislim (da nastavim tvoj (in)geniozni nacin razmisljanja) da sa ovakvom igrom, JJ najdalje moze da osvoji trofej. Od stizanja Stefi Graf... mrka kapa.
He! He!

idzi

pre 14 godina

Neko je pitao ko je dokle stigao prosle godine, ovako, Jelena je stigla do 4-og kola, Ana je stigla do treceg,Novak do drugog kao i Troicki.Nadam se da ce ove godine dogurati mnogo dalje :-)

Kol

pre 14 godina

Bravo za Jelenu dominantna igra od pocetka do kraja meca, servis je bio dobar kao i ostali segmeti igre samo nek tako nastavi i stici ce daleko!P.S slatka je ona Benesova!

Adnan

pre 14 godina

Konacno igra dostojna igracice koja je prethodnu godinu zavrsila na prvom mestu WTA liste . JJ je igrala odlicno , servis popravila i bila dosta sigurnija u svoju igru . Ako zeli da stigle do zavrsnice turnira iz kola u kolo mora jos vise popraviti svoju igru jer stizu i ozbiljnije protivnice . U trecem kolu JJ je protivnica malo poznata amerikanka pa se nadam da tu nece biti problema . Nared Ana i JJ !

Kek

pre 14 godina

Mnogo bolja igra, ali ce ipak morati na podigne svoj nivo u kasnijim rundama. Sledeci mec bi trebalo biti lak, a onda shta bude :D.
Samo napred hrabro!

nikol dž.femija

pre 14 godina

ČESTITKE !!! Samo tako nastavi!

@ Lalić

Da li biste Vi to želeli da je izgubila ili jedva čekate da izgubi pa da likujete jer ste to znali od početka...?? ŠTA ĆE VAM TO ???

Radujte se jer ČETIRI SRPSKA singl takmičara,dve teniserke i dva tenisera,NALAZE se u 3.kolu Vimbldona!!

PA TO JE NAJVEĆI USPEH SRBIJE NA VIMBLDONU !!! DA LI NEKO bruji,trubi,dosađuje o tome,da li neko bar? N I K O.

Ni ovi što su specijalno tamo zbog kao nas i igrača i UPRAVO OVIH INFORMACIJA.ALI ĆORAK,NIŠTA!

Šta kao,normalno je i uobičajeno,da u 3.kolu gren slema Srbija ima ČAK 4 SING PREDSTAVNIKA I 5.Zikija?!! PA NIJE,ovo je veliki,veliki uspeh,već sada!!!

Da li će neka novina sutra izaći sa velikom naslovnom stranom koja će nas o tome obavestiti?? Da li su danas TV programi puni intervjua sa našima? Gde je još više intervjua naših od novinara B92 koji izveštavaju specijalno iz Londona?

KAKO BI IZGLEDALE ENGLESKE NOVINE I ENGLESKI TV PROGRAMI DA IMAJU četiri SINGL igrača/igračice u 3. kolu, na travi Vimbldona?

Kolak

pre 14 godina

Dobra Jelena i Benešova koja je zalutala na Vimbldon. Kad je ovo odlično, kažite koliko je imala asova, koiliko direktnih poena, a koliko je Benešova napravila grešaka? Pažljivo sam pratio Jelenine lopte, mnogo je bilo balona, samo što je ova Čehinja nešto što ću dugo pamtiti. Koliko ravnodušnosti, koliko neznanja? To još nisam video. Jelena, ovakvom igrom, može najdalje do finala. Od trofeja nema ništa.

Ne znam

pre 14 godina

@Posmatrac
Od kuda znate da razlog Jeleninog kasnjenja nije prouzrokovan greskom organizatora? I zasto mislite da onda ne postuje publiku?

Dermenzijev

pre 14 godina

Dravo Jeco!
Znam da moze i bolje.Dobro je i ovako.Sledeca protivnica nije bauk-bitno je pobediti je,vezati pobede i dobiti samopouzdanje.
Napred nasi!

Jova

pre 14 godina

Za komentar 24. "Realno"

Sta je,maca ti je pojela jezik? Komentar ti je dobar,sta drugo bi mogao-la da kazes.

Ko kaze da je Jelena u jucerasnjem mecu stalno pravila balone nije sa sobom, Jelenini udarci su bili jaki, ravni, precizni, a Benesova je pokusavala da parira, ima jake udarce ali jednostavno JJ je sve vracala.

Prosto mi je nestvarno da ni jednog momenta nije bio ugrozen Jelenin servis.

To obecava u nastavku turnira,a zlobnici mozete samo da puknete od muke jer cinjenica je da je Jelena odigrala fascinantan mec sto su izjavili i strani komentatori.

Jelena 08

pre 14 godina

Svaka cast Jelena. Ako niste znali kako se to radi i kako to Jelena radi videli ste juce.

Moze li neko da mi kaze do kojeg kola je stigao Endi Mari prosle godine? Molim vas...

Sila

pre 14 godina

V.J., tako je, Jelena je redak teniski biser i bice velika steta ako to Jelena ne krunise GS-om. Jelena to moze jedino joj nedostaje ambicije ili kako sama kaze - motivacije (za mene je to ipak ambicija). Sa onakvim umecem koje ona ima ja bih jurio deset GS-a a ne jedan i bice mi mnogo, mnogo zao ako sebi dozvoli da kod nje nadvladaju druga interesovanja jer sa tim GS-ovima bi tek bila ono sto do sada niko nije bio u Srbiji - sem Ane sa RG-om naravno. Nadam se, ipak, da ce i kod jedne i kod druge pobediti ljubav prema tenisu. Na radost svih ljubitelja tenisa a i na njihovu takodje.

Sila

pre 14 godina

The End, sta sad su opet bodovi bitni i prvo mesto? Kad je Jelena tamo bila to upste nije bilo vazno, zar ne? I zasto bi za osvajanje GS-a bili vazni bodovi? A i zasto bi isto tako bilo vazno 1. mesto?
Kakva demagogija......

vanish s hello ukusom

pre 14 godina

neverovatno iznenadjenje su mi svojom igrom priredile i Jelena i Ana, svaka cast devojke, ali definitivni utisak nedelje mi je kvalitet ribice zvane Giselle Dulko!!!

Jova

pre 14 godina

Kome nesto nije jasno i ko i posle jucerasnjeg Jecinog meca kaze da je igrala lose neka malo baci oko na pisanje stranih medija o Jeci, totalno druga slika i prica.

Ovo je Jeca na koju smo navikli prosle sezone, nikada nisam sumnjao u Anu i Jecu, znam da ce se kad tad vratiti u staru formu, siguran sam.

Sto se tice Stosur sa malom Malek je imala srece, Stosur pravi nenormalan broj neiznudjenih gresaka a servis joj je ocajan na travi.

Posmatrac

pre 14 godina

Jedino sto mi se nije dopalo je sto su svi cekali 10 minuta da se Jelena pojavi na terenu. Ne znam koji je bio razlog kasnjenja, ali kakvo je to nepostovanje protivnice, sudije i publike.

ja

pre 14 godina

@Jelena 08
Endi je prosle godine stigao do cetvrtfinala i tamo ispao od Nadala. Brani 500 bodova, ali ove godine cetvrtfinale vredi 360 bodova. Tek sa ulaskom u polufinale on moze da zaradi 220 bodova, ulaskom u finale 700, a sa titulom 1500 bodova.
Zanimljivo je da bi sa titulom Marej dosao na 2. mesto i to sa samo 5 bodova manje od Nadala.
U tom slucaju bi vec posle turnira u Kanadi Marej verovatno bio i prvi, jer tamo brani polufinale, a Nadal titulu.

Rajcek Raja

pre 14 godina

Ova Benesova stvarno nema pojma, a tek kakva joj je sledeca protivnica... Ni kriva ni duzna ce proci prva tri kola.. Dosta joj je...

Lalić

pre 14 godina

Previše euforije i zbog Ane i zbog Jelene. Ana je bar pokazala jako moderan tenis, Jelena je igrala sigurno i ziheraški. Igrala je vrlo dobro, nije bila odlična, izvinite. Ali, to je njen stil, ona samo tako igra, mada je i ova Čehinja bila smešna. Trebalo bi da sačekamo meč sa nekom ozbiljnom teniserkom, ovo zasad nije ništa. Može da ispadne samozavaravanje.

Masarik

pre 14 godina

Jelena je igrala dosta dobro, ali zaista je ova Benešova priča za sebe. Ona kao da se posvađala sa sobom, naljutila na sebe i nije htela da igra. Jako me nerviraju ova prva i druga kola velikih turnira, jer tu Azarenki dopadne Olearu (12:0), Jelenu u trećem kolu čeka Uvin (valjda i ona postoji). Čemu to, ne mogu da razumem.

lista

pre 14 godina

@daywalker
Tesko je praviti neku analizu pozicija na listi posle samo 2 odigrana kola.
Ana je prosle godine ispala u trecem kolu i fakticki odbranila proslogodisnje bodove. Tacnije zaradila je 160 bodova, posto trece kolo toliko vredi ove godine, a prosle je vredelo 180 bodova.
Jelena je prosle godine ispala u cetvrtom kolu. Dakle i ona ce ako pobedi u sledecem mechu odbraniti proslogodisnje bodove.
Posle toga tek sledi zaradjivanje bodova na listi.
Medjutim i ostale igracice iz vrha su uglavnom sve prosle ova prva 2 kola.
Safina je prosle godine takodje ispala u trecem kolu kao i Ana pa ce i ona imati priliku da zaradi jos bodova. Dementieva brani polufinale. Kuznjecova 4. kolo kao i Jelena. Zvonareva brani drugo kolo. Azarenka trece kolo. Najvise bodova brane sestre Viliams: Venus titulu, a Serena finale.
Dakle sem Viliamsovih i Dementieve sve ostale igracice mogu zaraditi dosta bodova ovde.
Verovatno ce poredak na listi biti slican kao sto je bio i pre ovog turnira.
Ana bi mogla da se vrati u prvih 10 ako dodje bar do polufinala.
Jelena, Kuznjecova i Dementijeva ce se boriti za pozicije 4-6 i tu moze doci do nekih izmena .
Prve 3 ce verovatno ostati na svojim mestima.
Doduse i Jelena i Kuznjecova i Dementijeva imaju sansu da dodju na 2. poziciju pod uslovom da osvoje titulu, a Serena ispadne pre finala.
Dosta zavisi od toga sta ce koja od njih napraviti na ovom turniru. Jedino sto je sigurno je to da Safina ostaje na prvom mesto i to sa jos ubedljivijom razlikom nego do sada.

Love tennis

pre 14 godina

Ana Ivanovic je na Roland Garros-u pobedila Ivetu Benesovu rezultatom 6-0 6-2.

Videcemo igru JJ protiv Agnieszke Radwanske u 4 kolu

The End

pre 14 godina

Nadrealisti, opet preterujete. Ne može se posle jedne obične pobede (12:6) protiv neke poluameterke zaključiti da je Jelena ona stara. Pa i da bude ona stara, pojavile su se neke nove - Safina, Azarenka, Voznijacki, Radvanska... Kako preko njih, kako preko Venus, Serene, Kuznjecove... ponovo na vrh? To je nemoguće. Dinara će posle Vimbldona bežati Jeleni pet hiljada bodova. Kad će ona to da stigne, pitam vas pošteno? Ona više nije mlada. Juče je servirala dobro (precizno), ali loptica ide oko 120 na sat. Vi to niste zapazili. Takve servise snajperke vraćaju direktno u metu.

Posmatrac

pre 14 godina

@ Ne znam
Pratim Wimbledon ovde u Londonu. Na BBC-u su se komentatori pitali koji je razlog kasnjenja i zakljucili da nije greska organizatora, s obzirom da su protivnica i sudija vec bili na terenu. Nije bio slucaj da su na primer neplanirano promenili teren ili da je u pitanju bio prvi mec tog dana, pa da Jelena nije stigla na vreme. Uostalom, svi igraci uglavnom borave u blizini terena, da ne bi vreme provodili u putu, sto u Londonu moze da potraje satima.

Licno smatram da je nerpistojno kasniti u bilo kojoj prilici, posebno kada te ceka nekoliko hiljada ljudi, koji su izmedju ostalog dosli da navijaju za tebe.

Kolak

pre 14 godina

Dobra Jelena i Benešova koja je zalutala na Vimbldon. Kad je ovo odlično, kažite koliko je imala asova, koiliko direktnih poena, a koliko je Benešova napravila grešaka? Pažljivo sam pratio Jelenine lopte, mnogo je bilo balona, samo što je ova Čehinja nešto što ću dugo pamtiti. Koliko ravnodušnosti, koliko neznanja? To još nisam video. Jelena, ovakvom igrom, može najdalje do finala. Od trofeja nema ništa.

Rajcek Raja

pre 14 godina

Ova Benesova stvarno nema pojma, a tek kakva joj je sledeca protivnica... Ni kriva ni duzna ce proci prva tri kola.. Dosta joj je...

Posmatrac

pre 14 godina

Jedino sto mi se nije dopalo je sto su svi cekali 10 minuta da se Jelena pojavi na terenu. Ne znam koji je bio razlog kasnjenja, ali kakvo je to nepostovanje protivnice, sudije i publike.

Lalić

pre 14 godina

Previše euforije i zbog Ane i zbog Jelene. Ana je bar pokazala jako moderan tenis, Jelena je igrala sigurno i ziheraški. Igrala je vrlo dobro, nije bila odlična, izvinite. Ali, to je njen stil, ona samo tako igra, mada je i ova Čehinja bila smešna. Trebalo bi da sačekamo meč sa nekom ozbiljnom teniserkom, ovo zasad nije ništa. Može da ispadne samozavaravanje.

Jack Sparrow

pre 14 godina

Odlicna ali to njeno ''opustanje'' kad odigra neki neverovatan udarac ili ono smejanje kad je pogodila sokolovo oko ,moze joj se lako odbiti od glavu,jer jo pada koncentracija,i po obicaju gubi sledeci poen ili taj gem.Otprilike kao sto voli da se gleda na velikom ekranu.Imas momenat ,adrenalin,a prekines ga tako glupo.Neozbiljno.

Kol

pre 14 godina

Bravo za Jelenu dominantna igra od pocetka do kraja meca, servis je bio dobar kao i ostali segmeti igre samo nek tako nastavi i stici ce daleko!P.S slatka je ona Benesova!

Masarik

pre 14 godina

Jelena je igrala dosta dobro, ali zaista je ova Benešova priča za sebe. Ona kao da se posvađala sa sobom, naljutila na sebe i nije htela da igra. Jako me nerviraju ova prva i druga kola velikih turnira, jer tu Azarenki dopadne Olearu (12:0), Jelenu u trećem kolu čeka Uvin (valjda i ona postoji). Čemu to, ne mogu da razumem.

Love tennis

pre 14 godina

Ana Ivanovic je na Roland Garros-u pobedila Ivetu Benesovu rezultatom 6-0 6-2.

Videcemo igru JJ protiv Agnieszke Radwanske u 4 kolu

The End

pre 14 godina

Nadrealisti, opet preterujete. Ne može se posle jedne obične pobede (12:6) protiv neke poluameterke zaključiti da je Jelena ona stara. Pa i da bude ona stara, pojavile su se neke nove - Safina, Azarenka, Voznijacki, Radvanska... Kako preko njih, kako preko Venus, Serene, Kuznjecove... ponovo na vrh? To je nemoguće. Dinara će posle Vimbldona bežati Jeleni pet hiljada bodova. Kad će ona to da stigne, pitam vas pošteno? Ona više nije mlada. Juče je servirala dobro (precizno), ali loptica ide oko 120 na sat. Vi to niste zapazili. Takve servise snajperke vraćaju direktno u metu.

vanish s hello ukusom

pre 14 godina

neverovatno iznenadjenje su mi svojom igrom priredile i Jelena i Ana, svaka cast devojke, ali definitivni utisak nedelje mi je kvalitet ribice zvane Giselle Dulko!!!

daywalker

pre 14 godina

Odlicno, cini mi se da ce ovaj Vimbldon biti dobar za sve srpske tenisere, osim Tipsarevica naravno.
Da li neko moze da uradi kratku analizu pozicija na atp/wta listi na osnovu do sada ostvarenih rezultata- naravno mislim pre svega na nase tenisere i koliko poena brane od prosle godine.
Hvala

peko cg

pre 14 godina

Враћају се у стару форму наше Принцезе!Поново је милина гледати како играју!

dusan

pre 14 godina

Bravo Jeco! Posle prvog kola nismo se previse nadali ali danas sasvim druga, bolja igra. Nikad bolje nisi servirala; asovi i fantastican drugi servis. Rad sa Chip Hooperom polako pocinje da se isplacuje. Samo tako nastavi! Vidimo se u subotu na Wimbledonu.

emir

pre 14 godina

Ljudi,vratila nam se Jeca.Ma bravo Jeco stvarno si odigrala super.Bez oscilacija u igri sto je najvaznije,prvi i drugi servis po 80 posto i osvajanje pojena na prvi i drugi servis isto 80 posto.Statistika je odlicna,malo si i gresaka napravila sto je jako dobro za samopouzdanje.Ako si stvarno dosla na Wimbledon da trazis motivaciju i povratis svoju lansku igru onda je to tvoj puni pogoda jer sa ovim mecom si to i uspjela.Zaista je bilo fino gledati tvoj osmjeh na kraju meca i ozareno lice.Srecna si i to je najvaznije pa dokle god doguras.

Jecin fan

pre 14 godina

Odlicno,fenomenalno,prelepo za gledanje.....A za servis nemam reci!!!Bar za 50% bolji nego prosle godine!!!Danas je sve funkcionisalo savrseno!!!Ako ovako nastavi Jelena ce daleko dogurati na ovom Vimbldonu!!!!Bravo Jeco!!!Stvarno sam prijatno iznenadjena danasnjom igrom!!!Svaka ti cast!!!

papapaparapap hello je voce koje mami osmeh

pre 14 godina

Dozivesmo i da Jelena u jednom mecu ne da protivnici ni jednu brejk loptu a kamoli brejk! Odusevljen sam potpuno!

Dermenzijev

pre 14 godina

Dravo Jeco!
Znam da moze i bolje.Dobro je i ovako.Sledeca protivnica nije bauk-bitno je pobediti je,vezati pobede i dobiti samopouzdanje.
Napred nasi!

JJ forever

pre 14 godina

Jeco, priznajem da si me iznenadila! Servis si znatno popravila (što ti je bila najveća rupa), a danas si se još i odlično kretala.
Mislim da treba još hrabrije da izlaziš na mrežu. U poredjenju sa ostalim igračicama iz top-10, imaš odličnu anticipaciju i vrlo dobru kontrolu udaraca. Raznovrsnije igraš nego Venus, Serena, Azarenka, Safina... koje su sve jaaaako predvidljive.
KORISTI TO!!! A manje razmišljaj o tome da li te se "protivnice plaše"!

Kek

pre 14 godina

Mnogo bolja igra, ali ce ipak morati na podigne svoj nivo u kasnijim rundama. Sledeci mec bi trebalo biti lak, a onda shta bude :D.
Samo napred hrabro!

Posmatrac

pre 14 godina

@ Ne znam
Pratim Wimbledon ovde u Londonu. Na BBC-u su se komentatori pitali koji je razlog kasnjenja i zakljucili da nije greska organizatora, s obzirom da su protivnica i sudija vec bili na terenu. Nije bio slucaj da su na primer neplanirano promenili teren ili da je u pitanju bio prvi mec tog dana, pa da Jelena nije stigla na vreme. Uostalom, svi igraci uglavnom borave u blizini terena, da ne bi vreme provodili u putu, sto u Londonu moze da potraje satima.

Licno smatram da je nerpistojno kasniti u bilo kojoj prilici, posebno kada te ceka nekoliko hiljada ljudi, koji su izmedju ostalog dosli da navijaju za tebe.

lista

pre 14 godina

@daywalker
Tesko je praviti neku analizu pozicija na listi posle samo 2 odigrana kola.
Ana je prosle godine ispala u trecem kolu i fakticki odbranila proslogodisnje bodove. Tacnije zaradila je 160 bodova, posto trece kolo toliko vredi ove godine, a prosle je vredelo 180 bodova.
Jelena je prosle godine ispala u cetvrtom kolu. Dakle i ona ce ako pobedi u sledecem mechu odbraniti proslogodisnje bodove.
Posle toga tek sledi zaradjivanje bodova na listi.
Medjutim i ostale igracice iz vrha su uglavnom sve prosle ova prva 2 kola.
Safina je prosle godine takodje ispala u trecem kolu kao i Ana pa ce i ona imati priliku da zaradi jos bodova. Dementieva brani polufinale. Kuznjecova 4. kolo kao i Jelena. Zvonareva brani drugo kolo. Azarenka trece kolo. Najvise bodova brane sestre Viliams: Venus titulu, a Serena finale.
Dakle sem Viliamsovih i Dementieve sve ostale igracice mogu zaraditi dosta bodova ovde.
Verovatno ce poredak na listi biti slican kao sto je bio i pre ovog turnira.
Ana bi mogla da se vrati u prvih 10 ako dodje bar do polufinala.
Jelena, Kuznjecova i Dementijeva ce se boriti za pozicije 4-6 i tu moze doci do nekih izmena .
Prve 3 ce verovatno ostati na svojim mestima.
Doduse i Jelena i Kuznjecova i Dementijeva imaju sansu da dodju na 2. poziciju pod uslovom da osvoje titulu, a Serena ispadne pre finala.
Dosta zavisi od toga sta ce koja od njih napraviti na ovom turniru. Jedino sto je sigurno je to da Safina ostaje na prvom mesto i to sa jos ubedljivijom razlikom nego do sada.

V.J.

pre 14 godina

Jecin servis

Slusam ove "strucnjake" koji ne shvataju da Jelena ima odlican servis (da nema, ne bi ni juce tako servirala, jer se to uci od malena).
Ne, Jecin problem je samo i iskljucivo nagli pad koncentracije i samopouzdanja.
Jer, jos je na akademiji Boletijerija to uočeno, i ona je po njegovom zahtevu isla na razgovore sa njihovim sportskim psihologom i toga se u velikoj meri oslobodila.
E, ali to je ono sto i dalje, i danas, treba da radi, a ona to ne cini iako joj mnogi fanovi i na njenom sajtu to predlazu i podsecaju je na taj problem.
Jelena je medju retkima koji uspevaju da reterniraju sestrama Vilijams, narocito razornim servisima Venus; jer i sama JJ ima prirodno jak i precizan udarac.
Jelena Jankovic je retki, skupoceni teniski biser, iskolovana prvoklasna teniserka. Daj Bože, i bio bi greh da to ne materijalizuje za vreme profesionalne karijere.
U pamet se Jeco!

ja

pre 14 godina

@Jelena 08
Endi je prosle godine stigao do cetvrtfinala i tamo ispao od Nadala. Brani 500 bodova, ali ove godine cetvrtfinale vredi 360 bodova. Tek sa ulaskom u polufinale on moze da zaradi 220 bodova, ulaskom u finale 700, a sa titulom 1500 bodova.
Zanimljivo je da bi sa titulom Marej dosao na 2. mesto i to sa samo 5 bodova manje od Nadala.
U tom slucaju bi vec posle turnira u Kanadi Marej verovatno bio i prvi, jer tamo brani polufinale, a Nadal titulu.

Adnan

pre 14 godina

Konacno igra dostojna igracice koja je prethodnu godinu zavrsila na prvom mestu WTA liste . JJ je igrala odlicno , servis popravila i bila dosta sigurnija u svoju igru . Ako zeli da stigle do zavrsnice turnira iz kola u kolo mora jos vise popraviti svoju igru jer stizu i ozbiljnije protivnice . U trecem kolu JJ je protivnica malo poznata amerikanka pa se nadam da tu nece biti problema . Nared Ana i JJ !

He! He!

pre 14 godina

HE! HE! na komentar br.8. Kazes da moze najdalje do finala! HE! HE!
Ja mislim (da nastavim tvoj (in)geniozni nacin razmisljanja) da sa ovakvom igrom, JJ najdalje moze da osvoji trofej. Od stizanja Stefi Graf... mrka kapa.
He! He!

teniski_sudija

pre 14 godina

Napokon jedna prava Jelena posle toliko vremena!Napokon jedan mec koji je odigrala kako treba svaki da igra.Na svim poljima je dobra bila i ko god da joj je protivnica sa ovakvom igrom i stabilnoscu od prvog do poslednjeg minuta, ne bi imala problema.Daj Boze da potraje,a ne vec sledece kolo da podmaci.Daj Boze da bude kao danas,smao tako ponovo cemo verovati u njene ciljeve....Srecno!

idzi

pre 14 godina

Neko je pitao ko je dokle stigao prosle godine, ovako, Jelena je stigla do 4-og kola, Ana je stigla do treceg,Novak do drugog kao i Troicki.Nadam se da ce ove godine dogurati mnogo dalje :-)

nikol dž.femija

pre 14 godina

ČESTITKE !!! Samo tako nastavi!

@ Lalić

Da li biste Vi to želeli da je izgubila ili jedva čekate da izgubi pa da likujete jer ste to znali od početka...?? ŠTA ĆE VAM TO ???

Radujte se jer ČETIRI SRPSKA singl takmičara,dve teniserke i dva tenisera,NALAZE se u 3.kolu Vimbldona!!

PA TO JE NAJVEĆI USPEH SRBIJE NA VIMBLDONU !!! DA LI NEKO bruji,trubi,dosađuje o tome,da li neko bar? N I K O.

Ni ovi što su specijalno tamo zbog kao nas i igrača i UPRAVO OVIH INFORMACIJA.ALI ĆORAK,NIŠTA!

Šta kao,normalno je i uobičajeno,da u 3.kolu gren slema Srbija ima ČAK 4 SING PREDSTAVNIKA I 5.Zikija?!! PA NIJE,ovo je veliki,veliki uspeh,već sada!!!

Da li će neka novina sutra izaći sa velikom naslovnom stranom koja će nas o tome obavestiti?? Da li su danas TV programi puni intervjua sa našima? Gde je još više intervjua naših od novinara B92 koji izveštavaju specijalno iz Londona?

KAKO BI IZGLEDALE ENGLESKE NOVINE I ENGLESKI TV PROGRAMI DA IMAJU četiri SINGL igrača/igračice u 3. kolu, na travi Vimbldona?

Ne znam

pre 14 godina

@Posmatrac
Od kuda znate da razlog Jeleninog kasnjenja nije prouzrokovan greskom organizatora? I zasto mislite da onda ne postuje publiku?

Jova

pre 14 godina

Za komentar 24. "Realno"

Sta je,maca ti je pojela jezik? Komentar ti je dobar,sta drugo bi mogao-la da kazes.

Ko kaze da je Jelena u jucerasnjem mecu stalno pravila balone nije sa sobom, Jelenini udarci su bili jaki, ravni, precizni, a Benesova je pokusavala da parira, ima jake udarce ali jednostavno JJ je sve vracala.

Prosto mi je nestvarno da ni jednog momenta nije bio ugrozen Jelenin servis.

To obecava u nastavku turnira,a zlobnici mozete samo da puknete od muke jer cinjenica je da je Jelena odigrala fascinantan mec sto su izjavili i strani komentatori.

Jova

pre 14 godina

Kome nesto nije jasno i ko i posle jucerasnjeg Jecinog meca kaze da je igrala lose neka malo baci oko na pisanje stranih medija o Jeci, totalno druga slika i prica.

Ovo je Jeca na koju smo navikli prosle sezone, nikada nisam sumnjao u Anu i Jecu, znam da ce se kad tad vratiti u staru formu, siguran sam.

Sto se tice Stosur sa malom Malek je imala srece, Stosur pravi nenormalan broj neiznudjenih gresaka a servis joj je ocajan na travi.

Jelena 08

pre 14 godina

Svaka cast Jelena. Ako niste znali kako se to radi i kako to Jelena radi videli ste juce.

Moze li neko da mi kaze do kojeg kola je stigao Endi Mari prosle godine? Molim vas...

Sila

pre 14 godina

V.J., tako je, Jelena je redak teniski biser i bice velika steta ako to Jelena ne krunise GS-om. Jelena to moze jedino joj nedostaje ambicije ili kako sama kaze - motivacije (za mene je to ipak ambicija). Sa onakvim umecem koje ona ima ja bih jurio deset GS-a a ne jedan i bice mi mnogo, mnogo zao ako sebi dozvoli da kod nje nadvladaju druga interesovanja jer sa tim GS-ovima bi tek bila ono sto do sada niko nije bio u Srbiji - sem Ane sa RG-om naravno. Nadam se, ipak, da ce i kod jedne i kod druge pobediti ljubav prema tenisu. Na radost svih ljubitelja tenisa a i na njihovu takodje.

Sila

pre 14 godina

The End, sta sad su opet bodovi bitni i prvo mesto? Kad je Jelena tamo bila to upste nije bilo vazno, zar ne? I zasto bi za osvajanje GS-a bili vazni bodovi? A i zasto bi isto tako bilo vazno 1. mesto?
Kakva demagogija......