Četvrtak, 04.06.2009.

14:18

Stanković: "Ne plašimo se Austrije"

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković i njegov zamenik Nemanja Vidić izjavili su da su veliki optimisti pred duel sa Austrijom.

Izvor: B92

Stankoviæ: "Ne plašimo se Austrije" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

musmula

pre 14 godina

Pobedice samo ako na stadion ne dodju baksuzi predvodjeni Tadicem.
(Rade, 5. jun 2009 11:15)

pa normalno kad tadic navija uvijek za ove sa zapada

sramota

pre 14 godina

Sve fino i krasno. Osim jedne sitnice...
Godinama iste raspale face tapkaju karte pred svaku iole interesantnu utakmicu. Na blagajni ostao samo jug. Ako sutra sever, istok i zapad budu dupke puni, obratite pažnju na južnu tribinu - jedan čovek će se skinuti go i istrčati na teren, a to ću biti JA. Prvi put u životu idem na buđavi jug ali iz jbnog principa ODBIJAM da platim 400-600din više za kartu. Pa kad sutra ne bude ni pola stadiona, onda nek opet "pravi navijači" pljuju "foteljaše" ili unutrašnjost "lenje Beograđane" ... Propašće opet pola karata i biće prazno hiljade mesta zato što je zinula bulja da se ukrade koji dinar više iz džepova navijača. Licemerni pozivi da se dođe na stadion i navijanjem pomogne reprezentaciji gube svaku vrednost, uz ovakvu bezobraznu praksu tapkanja.

Milodan

pre 14 godina

Sve nam ide na ruku, dobre igre od kada Antić vodi nasu najbolju selekciju, rezultait, kiksevi nasih rivala na pocetku kvalifikacija, nemotivisanost Austrijanaca jer su izgubili sve sanse u ovom takmicenju ali ima jedno veliko ALI! ne sumnjam u motivisanost nasih igraca, njihovu dobru igru, no plasim se da nas napusti sportska sreca sto je jedan od bitnih faktora za povoljan rezultat. Nadam se da nece, te da cemo u naredne dve utakmice upisati maksimalan broj bodova i mirno sacekati zavrsnicu kvalifikacijama. Boginjo Talijo pogledaj nas i ovoga puta.

fififififi

pre 14 godina

Hahahaha, evo ga Baca ponovo:)
A onda si se probudio i shvatio da je sve to bio samo san:) Samo vi nama dodjite, bicete domacinski primljeni, kako i dolikuje. A onda par komada u vasoj mrezi:)

Kako ce biti mocno na Marakani, auuuu...
NAPRED SRBIJA!!!

cremonese

pre 14 godina

Sa stanovista sportskog radnika ovo ce biti izuzetno veliki pritisak za srpsku reprezentaciju, pre svega zbog imperativa pobede nad Austrijom.
Cinjenica je da bi nam ova tri boda pred susret sa Faranima olaksala stvari pre duele sa Francuzima i Rumunima.
Ne treba zaboraviti rezultate Austrijanaca u ovim kvalifikacijama, stoga treba biti oprezan, umeren u izjavama, pa ce pobeda biti mnogo sladja kad do nje dodje.
Ne treba biti mnogo pametan i uociti razliku izmedju meca u Beci o ovog u Beogradu. Kraj je nacionalnih sampionata, igraci su iscrpljeni pa ce pun stadion biti jedan od motiva da se pronadje snage za jos jedan trijumf. Ali, to moze da bude i opterecenje.
Medjutim, verujem da selektor Antic ima nacina da resi svaki problem koji se ispreci pred njegovom selekcijom, pa je to razlog da verujem u pobedu, mozda i minimalnu , ali pobedu.
Zato, svi na Marakanu i pomozimo Srbiji da u svojim prvim kvalifikacijama za svetsku smotru fudbala ostvari jos jednu pobedu i napravi novi korak ka "crnom kontinentu"...

stevan

pre 14 godina

Opet ne mogu da otvorim link preko kanadskog MERAK radija kako bih video utakmicu, sada su namakli neki novi softver. Ako neko zna, neka mi javi kako mogu da gledam utakmicu preko neta i kad tacno pocinje. Pozdrav svim srpskim navijacima a narocito Srbima iz Kanade.

ikaivan

pre 14 godina

Verujem u pobedu ali ipak mislim da ce ovo biti jedna "tvrda" utakmica! Po mojoj proceni dolazi iz X-1 ili iz X-X, konacnih 1:0 bi bio uspeh! Najbitnije je da ce atmosfera konacno biti onakva kakva dolikuje jednoj zemlji! SRBIJA!!!

srle

pre 14 godina

Ozbiljno treba prici Austrijancima...Igrali su u Becu protiv Rumuna bolje nego mi...Nisu oni uopste losi...Ali mislim da mozemo da ih dobijemo sa 1:0 ili 2:0...

hvala Bogu za Antica

pre 14 godina

Tako je Vidiću, treba spustiti loptu na zemlju. Ako ćemo da budemo veliki, a hoćemo, onda treba prevazići naše mane iz proslosti. Kao što su euforija pre vremena i pjuvanje bez granica.
Samo mirno braćo!

scepan mali

pre 14 godina

Nas Baca opet tutnji!!!
Baca care, legendo, fascinira me sada i tvoje poznavanje matematike, teoretike, realnosti, kao i fudbala. Ako mi savladamo Austriju i Farska ostrva i ako Francuzi savladaju u obe predstojece utakmice Farska ostrva, kao i kuci Austriju, kako Rumuni mogu uopste biti drugi? Plus Srbija i Francuska ce medjusobno da odlucuju o bodovima. Nije valjda da verujes da ce Farska ostrva savladati i nas i Francuze???
Spremaj se ti druze ako tako verujes u ta mocna Farska ostrva na put u Bukurest (ako dobijes vizu prethodno), bice to veliki derbi u nasoj grupi izmedju Rumuna i Farana! Na kraju krajeva biti 5. grupi nije mala stvar! Hej covece, visoko 5. mesto! Vredi verovati u takav jedan uspeh koji ce uci u anale rumunskog fudbala.

????

pre 14 godina

@Aleksandar_Bec...da nece onako goreti kao sto je goreo kada je Srbija gostovala u Becu..sramota da tako nesto i pises! Ako negde ima da gori onda ce da gori u Beogradu i Srbiji..za to ja idem u Beograd da vidim kako je to kada stvarno gori..u ostalom Austrijanci nisu "svabe" ili "svabi" kao sto to ovdasnji "Srbi" kazu!!!! Niti su kada bili niti ce ikada biti...

Serbiano

pre 14 godina

Sa novim trenerom i izmenjenim timom dobijamo u subotu Litvaniju, a potom ocekujem da protutnjimo i rupom i da se pobedom protiv Srbije vratimo u borbu za 2. mesto. Hai Romania!
(Baca, 4. jun 2009 22:26)

Cuj Bacu sto se jos uvek javlja... :)

predrag

pre 14 godina

srbi sa tribina orlovima sire krila....orlovi lete ko raketa do prvenstva sveta.....zajedno smo sila....a oskar za najbolju sporednu ulogu ide....austrija! cestitamo...

Goran

pre 14 godina

Ako bi neko mogao da mi odgovori da li ima jos karata u prodaji i do kada mogu da se kupe, cou sam da je preko onog broja moglo da se naruci do sinoc. Hvala unapred!!!

Baca

pre 14 godina

Sa novim trenerom i izmenjenim timom dobijamo u subotu Litvaniju, a potom ocekujem da protutnjimo i rupom i da se pobedom protiv Srbije vratimo u borbu za 2. mesto. Hai Romania!

..........................

pre 14 godina

Ko se na mleko (Azerbejdžan) opeče,treba da duva i u jogurt !!!!!! Koliko puta nam se to već desilo,i to sa nekima od sadašnjih igrača ?!

Prići meču pametno a ne prepotentno !

Glisa

pre 14 godina

Vazno je da karata ima samo za vas BEOGRADJANE mislim hvala lepo. I kada dodjem dokarata one kostaju 1500ne hvala
(SASA, 4. jun 2009 19:26)

Decko, o cemu pricas? Sve do sinoc karte si mogao da narucis preko interneta i preko telefona FSS i one bi ti stigle na kucnu adresu. Na taj nacin je FSS omogucio svima u unutrasnjosti da na vreme dodju do karata, a ne samo Beogradjanima. Sad, ako si ti bio lenj - ko ti je kriv.

vlada91

pre 14 godina

dolazim iz Nisa, i jedva cekam tekmu.....kad mogu svi judi iz unutrasnjosti, molim i ljude iz naseg velegrada da mrdnu zadnjicama i dodju na marakanu.....!!!da napunimo jednom stadion i pruzimo podrsku ovim momcima jer je stvarno zasluzuju....SRBIA NAVIJA...DODJI I TI!!!!:)))

informator

pre 14 godina

karata ima još samo za sever i jug, istok i zapad su rasprodani, a vi koji se žalite kako niste stigli kupiti, ko vam je kriv ja sam iz Sida i preko call centra sam uzeo cetiri karte još 20. maja, karata je bilo za one koji su hteli... NAPRED SRBIJA!!!

Obezbedio se na vreme

pre 14 godina

@SASA
Ja nisam iz Beograda pa ipak imam karte, sto znaci da se karte nisu prodavale samo po bg-u vec po celoj Srbiji, na Lastinim stanicama ili pak da kupis preko broja koji se reklamira svugde. Nemoj da krivis druge zbog svoje lenjosti!!! NAPRED SRBIJA

ZILE

pre 14 godina

Ko jos nije kupio kartu odmah da je uzme. Svi na marakanu. Ima da se grmi za Srbiju i nase Orlove.

Anticu, Anticu nek je tvojoj majci hvala , sto junaka rodila je da se Srpstvu vrati slava

Boki R

pre 14 godina

Mirza, bolje moli Boga da vam dopadne neka reprezentacija tipa Slovacke, za selekcije poput nase ili francuske, dugo jos necete dorasti, Niste jos ni baraz osigurali, a i ako ga osigurate to je vas najveci domet i ravan je plasmanu na SP. Treba biti realan.

as

pre 14 godina

Nemoj Vidara kao protiv Barse idemo na pobedu pa sta uradiste ti gledaj kako ces napraviti bedem na 16metara od naseg gola a za ostalo nisi kompetentan i prepusti drugima da rade.
I naravno dokazi se novom treneru R.Madrida

Oprezno

pre 14 godina

Kako je krenulo sa teniserima ja bi bio zadovoljan i sa minimalnom pobjedom, jer dans svak igra fudbal kao i tenis to su se uvjerile nase zvjezdice(teniseri). Samo da ne bude kao sa Kazahstanima i Azarbedjanima. Bice gutavo i protiv Farskih Ostrva.

Radomir

pre 14 godina

Ovo mu je jedna od boljih izjava. Ne plasi se Austrije, pa kao da igraju protiv Argentine. Sta ce reci u utorak, da se ne plasi Farskih ostrva. Mislim stvarno

corbamen

pre 14 godina

tek da vidite koliko italijani postuju dekija, napravili album samo o njemu iz ove sezone
www.inter.it/aas/news/reader?N=31548&L=en&CAT=2

Triput

pre 14 godina

Lako je vama, zato je nama frka. Svašta smo vec videli od vas.

Elem, iskoristiću ovu priliku da citiram sebe: "Koga Azerbejdžan u fudbalu pobedi, taj se i San Marina plaši".

Aleksandar Bec

pre 14 godina

Gorece Bec od srpskih navijaca u subotu..... SRBIJAAA!!!!Pisu austrijanci kao mozda imamo sanse u kontri....NEMATE SVABE NIKAKVE SANSE!!!!!

BAKSUZ

pre 14 godina

Tako je ajmo do pobede,krivo mi je sto ne mogu prisustvivati utakmici zivim u Becu sve je bilo ugovoreno za Subotu i pre par dana dobio boginje :( ali nema veze bodricu vas iz kreveta...:D
pozdrav svima iz Beca

dux

pre 14 godina

Jos samo da ceo stadion nauci barem jednu navijacku pesmu, pa da grmi Marakana...
Sumnjam da bi tada bilo ko bio u stanju da nam da gol kod kuce:)...
Napred ORLOVI!!!

Shaolin Monk

pre 14 godina

Der Teamchef kennt ein Erfolgsrezept gegen Serbien. "Schnelles Konterspiel könnte ein Trumpf sein", glaubt Didi Constantini. Von hohen Bällen hält der Tiroler nicht viel, lieber ist ihm, wenn die Mannschaft ihr Glück am Boden sucht.

Djomla

pre 14 godina

I ne treba da se plasimo Austrije! Nikoga ne treba da se plasimo. Jaki smo, i ako u svaku tekmu udjemo bez straha i respekta prema protivniku mozemo daleko.

alchajmer

pre 14 godina

Ne mogu sad da se setim sta su nasi fudbaleri izjavljivali pred utakmicu sa Azerbejdzanom ali pocen tim iskustvom smatram da bi trebalo da se uzdrze od ovakvih izjava.

no

pre 14 godina

Ako ne pobedimo Austriju sve pada u vodu. Mislim da nam oni nece dati gol, tako da je na nama da im "uvalimo" jedan i gotovo. Predvidjam 1:0 strelac Pantelic :-)

Marko

pre 14 godina

Ne mojte vi da se plasite, ali fudbal je cudo. Moze da bude i 1:2 na poluvremenu, 0:2 bas ne moze. Sve u svemo ne znam kome treba ovo nagadjanje pred utakmicu. Svi u napad, pa kom obojci kom opanci. SRBIJA!

mikiiiiii

pre 14 godina

Stankovicu molim te bez tih izjava "Ne plasimo se". Da li moze da se doceka neka utakmica bez takvih komentara... Mislim da ce svi biti srecniji ako te vide na terenu da nisi uplasen nego da komentarises unapred... Nikad se ne zna sta ce biti, lopta je okrugla i ti to dobro znas... Zelim ti puno srece na utakmici, i da se radujemo zajedno!!! NAPRED SRBIJA!!!

Obrad

pre 14 godina

Ma koga da se plashimo?.?.? Nema razloga za to mnogo smo jaki, samo napred orlowi za srbiju i 3:0...:))) (Jowanowic,Pantelic, i Krasic) to ce biti strelci lepe prestawe pred punom Marakanom... Nek zagrmi Marakana i cela Srbija

Flash

pre 14 godina

Ma ja sam crko od strave... Uuuuu, pa to je Austrija, imaju igrace i u Realu i Barsi i Mancesteru... Dajte bre ljudi, sve ispod 5:0 za nas je neuspeh...

ja

pre 14 godina

U Beogradu sigurno pobedjujemo glavne konkurente Austriju, Francusku i Rumuniju

Skocicemo negde na 13-14 mesto sto ce nam omoguciti laksi zreb u grupama na SP

braca

pre 14 godina

boriti se za nacionalne boje je svetinja! nije sramota i izgubiti ako pokazes zelju ı htenje! dodje tako dan kad nesto ne ide, nadam se samo da takvih dana nece biti uskoro!
svojim zalaganjem u kvalifikacijama do sada pokazali ste nesto sto nısmo skoro imali ,to nesto me tera da verujem u vas ı antaru na celu! samo hrabro nastavite i rezultati ce doci! SRCE NA TEREN

ja

pre 14 godina

U Beogradu sigurno pobedjujemo glavne konkurente Austriju, Francusku i Rumuniju

Skocicemo negde na 13-14 mesto sto ce nam omoguciti laksi zreb u grupama na SP

Aleksandar Bec

pre 14 godina

Gorece Bec od srpskih navijaca u subotu..... SRBIJAAA!!!!Pisu austrijanci kao mozda imamo sanse u kontri....NEMATE SVABE NIKAKVE SANSE!!!!!

no

pre 14 godina

Ako ne pobedimo Austriju sve pada u vodu. Mislim da nam oni nece dati gol, tako da je na nama da im "uvalimo" jedan i gotovo. Predvidjam 1:0 strelac Pantelic :-)

braca

pre 14 godina

boriti se za nacionalne boje je svetinja! nije sramota i izgubiti ako pokazes zelju ı htenje! dodje tako dan kad nesto ne ide, nadam se samo da takvih dana nece biti uskoro!
svojim zalaganjem u kvalifikacijama do sada pokazali ste nesto sto nısmo skoro imali ,to nesto me tera da verujem u vas ı antaru na celu! samo hrabro nastavite i rezultati ce doci! SRCE NA TEREN

Triput

pre 14 godina

Lako je vama, zato je nama frka. Svašta smo vec videli od vas.

Elem, iskoristiću ovu priliku da citiram sebe: "Koga Azerbejdžan u fudbalu pobedi, taj se i San Marina plaši".

mikiiiiii

pre 14 godina

Stankovicu molim te bez tih izjava "Ne plasimo se". Da li moze da se doceka neka utakmica bez takvih komentara... Mislim da ce svi biti srecniji ako te vide na terenu da nisi uplasen nego da komentarises unapred... Nikad se ne zna sta ce biti, lopta je okrugla i ti to dobro znas... Zelim ti puno srece na utakmici, i da se radujemo zajedno!!! NAPRED SRBIJA!!!

Obrad

pre 14 godina

Ma koga da se plashimo?.?.? Nema razloga za to mnogo smo jaki, samo napred orlowi za srbiju i 3:0...:))) (Jowanowic,Pantelic, i Krasic) to ce biti strelci lepe prestawe pred punom Marakanom... Nek zagrmi Marakana i cela Srbija

Glisa

pre 14 godina

Vazno je da karata ima samo za vas BEOGRADJANE mislim hvala lepo. I kada dodjem dokarata one kostaju 1500ne hvala
(SASA, 4. jun 2009 19:26)

Decko, o cemu pricas? Sve do sinoc karte si mogao da narucis preko interneta i preko telefona FSS i one bi ti stigle na kucnu adresu. Na taj nacin je FSS omogucio svima u unutrasnjosti da na vreme dodju do karata, a ne samo Beogradjanima. Sad, ako si ti bio lenj - ko ti je kriv.

dux

pre 14 godina

Jos samo da ceo stadion nauci barem jednu navijacku pesmu, pa da grmi Marakana...
Sumnjam da bi tada bilo ko bio u stanju da nam da gol kod kuce:)...
Napred ORLOVI!!!

BAKSUZ

pre 14 godina

Tako je ajmo do pobede,krivo mi je sto ne mogu prisustvivati utakmici zivim u Becu sve je bilo ugovoreno za Subotu i pre par dana dobio boginje :( ali nema veze bodricu vas iz kreveta...:D
pozdrav svima iz Beca

Obezbedio se na vreme

pre 14 godina

@SASA
Ja nisam iz Beograda pa ipak imam karte, sto znaci da se karte nisu prodavale samo po bg-u vec po celoj Srbiji, na Lastinim stanicama ili pak da kupis preko broja koji se reklamira svugde. Nemoj da krivis druge zbog svoje lenjosti!!! NAPRED SRBIJA

Marko

pre 14 godina

Ne mojte vi da se plasite, ali fudbal je cudo. Moze da bude i 1:2 na poluvremenu, 0:2 bas ne moze. Sve u svemo ne znam kome treba ovo nagadjanje pred utakmicu. Svi u napad, pa kom obojci kom opanci. SRBIJA!

Flash

pre 14 godina

Ma ja sam crko od strave... Uuuuu, pa to je Austrija, imaju igrace i u Realu i Barsi i Mancesteru... Dajte bre ljudi, sve ispod 5:0 za nas je neuspeh...

ZILE

pre 14 godina

Ko jos nije kupio kartu odmah da je uzme. Svi na marakanu. Ima da se grmi za Srbiju i nase Orlove.

Anticu, Anticu nek je tvojoj majci hvala , sto junaka rodila je da se Srpstvu vrati slava

alchajmer

pre 14 godina

Ne mogu sad da se setim sta su nasi fudbaleri izjavljivali pred utakmicu sa Azerbejdzanom ali pocen tim iskustvom smatram da bi trebalo da se uzdrze od ovakvih izjava.

Boki R

pre 14 godina

Mirza, bolje moli Boga da vam dopadne neka reprezentacija tipa Slovacke, za selekcije poput nase ili francuske, dugo jos necete dorasti, Niste jos ni baraz osigurali, a i ako ga osigurate to je vas najveci domet i ravan je plasmanu na SP. Treba biti realan.

Djomla

pre 14 godina

I ne treba da se plasimo Austrije! Nikoga ne treba da se plasimo. Jaki smo, i ako u svaku tekmu udjemo bez straha i respekta prema protivniku mozemo daleko.

informator

pre 14 godina

karata ima još samo za sever i jug, istok i zapad su rasprodani, a vi koji se žalite kako niste stigli kupiti, ko vam je kriv ja sam iz Sida i preko call centra sam uzeo cetiri karte još 20. maja, karata je bilo za one koji su hteli... NAPRED SRBIJA!!!

corbamen

pre 14 godina

tek da vidite koliko italijani postuju dekija, napravili album samo o njemu iz ove sezone
www.inter.it/aas/news/reader?N=31548&L=en&CAT=2

vlada91

pre 14 godina

dolazim iz Nisa, i jedva cekam tekmu.....kad mogu svi judi iz unutrasnjosti, molim i ljude iz naseg velegrada da mrdnu zadnjicama i dodju na marakanu.....!!!da napunimo jednom stadion i pruzimo podrsku ovim momcima jer je stvarno zasluzuju....SRBIA NAVIJA...DODJI I TI!!!!:)))

..........................

pre 14 godina

Ko se na mleko (Azerbejdžan) opeče,treba da duva i u jogurt !!!!!! Koliko puta nam se to već desilo,i to sa nekima od sadašnjih igrača ?!

Prići meču pametno a ne prepotentno !

Serbiano

pre 14 godina

Sa novim trenerom i izmenjenim timom dobijamo u subotu Litvaniju, a potom ocekujem da protutnjimo i rupom i da se pobedom protiv Srbije vratimo u borbu za 2. mesto. Hai Romania!
(Baca, 4. jun 2009 22:26)

Cuj Bacu sto se jos uvek javlja... :)

Radomir

pre 14 godina

Ovo mu je jedna od boljih izjava. Ne plasi se Austrije, pa kao da igraju protiv Argentine. Sta ce reci u utorak, da se ne plasi Farskih ostrva. Mislim stvarno

Oprezno

pre 14 godina

Kako je krenulo sa teniserima ja bi bio zadovoljan i sa minimalnom pobjedom, jer dans svak igra fudbal kao i tenis to su se uvjerile nase zvjezdice(teniseri). Samo da ne bude kao sa Kazahstanima i Azarbedjanima. Bice gutavo i protiv Farskih Ostrva.

Goran

pre 14 godina

Ako bi neko mogao da mi odgovori da li ima jos karata u prodaji i do kada mogu da se kupe, cou sam da je preko onog broja moglo da se naruci do sinoc. Hvala unapred!!!

scepan mali

pre 14 godina

Nas Baca opet tutnji!!!
Baca care, legendo, fascinira me sada i tvoje poznavanje matematike, teoretike, realnosti, kao i fudbala. Ako mi savladamo Austriju i Farska ostrva i ako Francuzi savladaju u obe predstojece utakmice Farska ostrva, kao i kuci Austriju, kako Rumuni mogu uopste biti drugi? Plus Srbija i Francuska ce medjusobno da odlucuju o bodovima. Nije valjda da verujes da ce Farska ostrva savladati i nas i Francuze???
Spremaj se ti druze ako tako verujes u ta mocna Farska ostrva na put u Bukurest (ako dobijes vizu prethodno), bice to veliki derbi u nasoj grupi izmedju Rumuna i Farana! Na kraju krajeva biti 5. grupi nije mala stvar! Hej covece, visoko 5. mesto! Vredi verovati u takav jedan uspeh koji ce uci u anale rumunskog fudbala.

as

pre 14 godina

Nemoj Vidara kao protiv Barse idemo na pobedu pa sta uradiste ti gledaj kako ces napraviti bedem na 16metara od naseg gola a za ostalo nisi kompetentan i prepusti drugima da rade.
I naravno dokazi se novom treneru R.Madrida

Shaolin Monk

pre 14 godina

Der Teamchef kennt ein Erfolgsrezept gegen Serbien. "Schnelles Konterspiel könnte ein Trumpf sein", glaubt Didi Constantini. Von hohen Bällen hält der Tiroler nicht viel, lieber ist ihm, wenn die Mannschaft ihr Glück am Boden sucht.

ikaivan

pre 14 godina

Verujem u pobedu ali ipak mislim da ce ovo biti jedna "tvrda" utakmica! Po mojoj proceni dolazi iz X-1 ili iz X-X, konacnih 1:0 bi bio uspeh! Najbitnije je da ce atmosfera konacno biti onakva kakva dolikuje jednoj zemlji! SRBIJA!!!

fififififi

pre 14 godina

Hahahaha, evo ga Baca ponovo:)
A onda si se probudio i shvatio da je sve to bio samo san:) Samo vi nama dodjite, bicete domacinski primljeni, kako i dolikuje. A onda par komada u vasoj mrezi:)

Kako ce biti mocno na Marakani, auuuu...
NAPRED SRBIJA!!!

Baca

pre 14 godina

Sa novim trenerom i izmenjenim timom dobijamo u subotu Litvaniju, a potom ocekujem da protutnjimo i rupom i da se pobedom protiv Srbije vratimo u borbu za 2. mesto. Hai Romania!

????

pre 14 godina

@Aleksandar_Bec...da nece onako goreti kao sto je goreo kada je Srbija gostovala u Becu..sramota da tako nesto i pises! Ako negde ima da gori onda ce da gori u Beogradu i Srbiji..za to ja idem u Beograd da vidim kako je to kada stvarno gori..u ostalom Austrijanci nisu "svabe" ili "svabi" kao sto to ovdasnji "Srbi" kazu!!!! Niti su kada bili niti ce ikada biti...

hvala Bogu za Antica

pre 14 godina

Tako je Vidiću, treba spustiti loptu na zemlju. Ako ćemo da budemo veliki, a hoćemo, onda treba prevazići naše mane iz proslosti. Kao što su euforija pre vremena i pjuvanje bez granica.
Samo mirno braćo!

predrag

pre 14 godina

srbi sa tribina orlovima sire krila....orlovi lete ko raketa do prvenstva sveta.....zajedno smo sila....a oskar za najbolju sporednu ulogu ide....austrija! cestitamo...

stevan

pre 14 godina

Opet ne mogu da otvorim link preko kanadskog MERAK radija kako bih video utakmicu, sada su namakli neki novi softver. Ako neko zna, neka mi javi kako mogu da gledam utakmicu preko neta i kad tacno pocinje. Pozdrav svim srpskim navijacima a narocito Srbima iz Kanade.

cremonese

pre 14 godina

Sa stanovista sportskog radnika ovo ce biti izuzetno veliki pritisak za srpsku reprezentaciju, pre svega zbog imperativa pobede nad Austrijom.
Cinjenica je da bi nam ova tri boda pred susret sa Faranima olaksala stvari pre duele sa Francuzima i Rumunima.
Ne treba zaboraviti rezultate Austrijanaca u ovim kvalifikacijama, stoga treba biti oprezan, umeren u izjavama, pa ce pobeda biti mnogo sladja kad do nje dodje.
Ne treba biti mnogo pametan i uociti razliku izmedju meca u Beci o ovog u Beogradu. Kraj je nacionalnih sampionata, igraci su iscrpljeni pa ce pun stadion biti jedan od motiva da se pronadje snage za jos jedan trijumf. Ali, to moze da bude i opterecenje.
Medjutim, verujem da selektor Antic ima nacina da resi svaki problem koji se ispreci pred njegovom selekcijom, pa je to razlog da verujem u pobedu, mozda i minimalnu , ali pobedu.
Zato, svi na Marakanu i pomozimo Srbiji da u svojim prvim kvalifikacijama za svetsku smotru fudbala ostvari jos jednu pobedu i napravi novi korak ka "crnom kontinentu"...

Milodan

pre 14 godina

Sve nam ide na ruku, dobre igre od kada Antić vodi nasu najbolju selekciju, rezultait, kiksevi nasih rivala na pocetku kvalifikacija, nemotivisanost Austrijanaca jer su izgubili sve sanse u ovom takmicenju ali ima jedno veliko ALI! ne sumnjam u motivisanost nasih igraca, njihovu dobru igru, no plasim se da nas napusti sportska sreca sto je jedan od bitnih faktora za povoljan rezultat. Nadam se da nece, te da cemo u naredne dve utakmice upisati maksimalan broj bodova i mirno sacekati zavrsnicu kvalifikacijama. Boginjo Talijo pogledaj nas i ovoga puta.

sramota

pre 14 godina

Sve fino i krasno. Osim jedne sitnice...
Godinama iste raspale face tapkaju karte pred svaku iole interesantnu utakmicu. Na blagajni ostao samo jug. Ako sutra sever, istok i zapad budu dupke puni, obratite pažnju na južnu tribinu - jedan čovek će se skinuti go i istrčati na teren, a to ću biti JA. Prvi put u životu idem na buđavi jug ali iz jbnog principa ODBIJAM da platim 400-600din više za kartu. Pa kad sutra ne bude ni pola stadiona, onda nek opet "pravi navijači" pljuju "foteljaše" ili unutrašnjost "lenje Beograđane" ... Propašće opet pola karata i biće prazno hiljade mesta zato što je zinula bulja da se ukrade koji dinar više iz džepova navijača. Licemerni pozivi da se dođe na stadion i navijanjem pomogne reprezentaciji gube svaku vrednost, uz ovakvu bezobraznu praksu tapkanja.

musmula

pre 14 godina

Pobedice samo ako na stadion ne dodju baksuzi predvodjeni Tadicem.
(Rade, 5. jun 2009 11:15)

pa normalno kad tadic navija uvijek za ove sa zapada

srle

pre 14 godina

Ozbiljno treba prici Austrijancima...Igrali su u Becu protiv Rumuna bolje nego mi...Nisu oni uopste losi...Ali mislim da mozemo da ih dobijemo sa 1:0 ili 2:0...

Flash

pre 14 godina

Ma ja sam crko od strave... Uuuuu, pa to je Austrija, imaju igrace i u Realu i Barsi i Mancesteru... Dajte bre ljudi, sve ispod 5:0 za nas je neuspeh...

Shaolin Monk

pre 14 godina

Der Teamchef kennt ein Erfolgsrezept gegen Serbien. "Schnelles Konterspiel könnte ein Trumpf sein", glaubt Didi Constantini. Von hohen Bällen hält der Tiroler nicht viel, lieber ist ihm, wenn die Mannschaft ihr Glück am Boden sucht.

Baca

pre 14 godina

Sa novim trenerom i izmenjenim timom dobijamo u subotu Litvaniju, a potom ocekujem da protutnjimo i rupom i da se pobedom protiv Srbije vratimo u borbu za 2. mesto. Hai Romania!

no

pre 14 godina

Ako ne pobedimo Austriju sve pada u vodu. Mislim da nam oni nece dati gol, tako da je na nama da im "uvalimo" jedan i gotovo. Predvidjam 1:0 strelac Pantelic :-)

as

pre 14 godina

Nemoj Vidara kao protiv Barse idemo na pobedu pa sta uradiste ti gledaj kako ces napraviti bedem na 16metara od naseg gola a za ostalo nisi kompetentan i prepusti drugima da rade.
I naravno dokazi se novom treneru R.Madrida

Aleksandar Bec

pre 14 godina

Gorece Bec od srpskih navijaca u subotu..... SRBIJAAA!!!!Pisu austrijanci kao mozda imamo sanse u kontri....NEMATE SVABE NIKAKVE SANSE!!!!!

Oprezno

pre 14 godina

Kako je krenulo sa teniserima ja bi bio zadovoljan i sa minimalnom pobjedom, jer dans svak igra fudbal kao i tenis to su se uvjerile nase zvjezdice(teniseri). Samo da ne bude kao sa Kazahstanima i Azarbedjanima. Bice gutavo i protiv Farskih Ostrva.

????

pre 14 godina

@Aleksandar_Bec...da nece onako goreti kao sto je goreo kada je Srbija gostovala u Becu..sramota da tako nesto i pises! Ako negde ima da gori onda ce da gori u Beogradu i Srbiji..za to ja idem u Beograd da vidim kako je to kada stvarno gori..u ostalom Austrijanci nisu "svabe" ili "svabi" kao sto to ovdasnji "Srbi" kazu!!!! Niti su kada bili niti ce ikada biti...

mikiiiiii

pre 14 godina

Stankovicu molim te bez tih izjava "Ne plasimo se". Da li moze da se doceka neka utakmica bez takvih komentara... Mislim da ce svi biti srecniji ako te vide na terenu da nisi uplasen nego da komentarises unapred... Nikad se ne zna sta ce biti, lopta je okrugla i ti to dobro znas... Zelim ti puno srece na utakmici, i da se radujemo zajedno!!! NAPRED SRBIJA!!!

Triput

pre 14 godina

Lako je vama, zato je nama frka. Svašta smo vec videli od vas.

Elem, iskoristiću ovu priliku da citiram sebe: "Koga Azerbejdžan u fudbalu pobedi, taj se i San Marina plaši".

Obrad

pre 14 godina

Ma koga da se plashimo?.?.? Nema razloga za to mnogo smo jaki, samo napred orlowi za srbiju i 3:0...:))) (Jowanowic,Pantelic, i Krasic) to ce biti strelci lepe prestawe pred punom Marakanom... Nek zagrmi Marakana i cela Srbija

ja

pre 14 godina

U Beogradu sigurno pobedjujemo glavne konkurente Austriju, Francusku i Rumuniju

Skocicemo negde na 13-14 mesto sto ce nam omoguciti laksi zreb u grupama na SP

Radomir

pre 14 godina

Ovo mu je jedna od boljih izjava. Ne plasi se Austrije, pa kao da igraju protiv Argentine. Sta ce reci u utorak, da se ne plasi Farskih ostrva. Mislim stvarno

Marko

pre 14 godina

Ne mojte vi da se plasite, ali fudbal je cudo. Moze da bude i 1:2 na poluvremenu, 0:2 bas ne moze. Sve u svemo ne znam kome treba ovo nagadjanje pred utakmicu. Svi u napad, pa kom obojci kom opanci. SRBIJA!

alchajmer

pre 14 godina

Ne mogu sad da se setim sta su nasi fudbaleri izjavljivali pred utakmicu sa Azerbejdzanom ali pocen tim iskustvom smatram da bi trebalo da se uzdrze od ovakvih izjava.

predrag

pre 14 godina

srbi sa tribina orlovima sire krila....orlovi lete ko raketa do prvenstva sveta.....zajedno smo sila....a oskar za najbolju sporednu ulogu ide....austrija! cestitamo...

braca

pre 14 godina

boriti se za nacionalne boje je svetinja! nije sramota i izgubiti ako pokazes zelju ı htenje! dodje tako dan kad nesto ne ide, nadam se samo da takvih dana nece biti uskoro!
svojim zalaganjem u kvalifikacijama do sada pokazali ste nesto sto nısmo skoro imali ,to nesto me tera da verujem u vas ı antaru na celu! samo hrabro nastavite i rezultati ce doci! SRCE NA TEREN

corbamen

pre 14 godina

tek da vidite koliko italijani postuju dekija, napravili album samo o njemu iz ove sezone
www.inter.it/aas/news/reader?N=31548&L=en&CAT=2

Boki R

pre 14 godina

Mirza, bolje moli Boga da vam dopadne neka reprezentacija tipa Slovacke, za selekcije poput nase ili francuske, dugo jos necete dorasti, Niste jos ni baraz osigurali, a i ako ga osigurate to je vas najveci domet i ravan je plasmanu na SP. Treba biti realan.

ZILE

pre 14 godina

Ko jos nije kupio kartu odmah da je uzme. Svi na marakanu. Ima da se grmi za Srbiju i nase Orlove.

Anticu, Anticu nek je tvojoj majci hvala , sto junaka rodila je da se Srpstvu vrati slava

dux

pre 14 godina

Jos samo da ceo stadion nauci barem jednu navijacku pesmu, pa da grmi Marakana...
Sumnjam da bi tada bilo ko bio u stanju da nam da gol kod kuce:)...
Napred ORLOVI!!!

Serbiano

pre 14 godina

Sa novim trenerom i izmenjenim timom dobijamo u subotu Litvaniju, a potom ocekujem da protutnjimo i rupom i da se pobedom protiv Srbije vratimo u borbu za 2. mesto. Hai Romania!
(Baca, 4. jun 2009 22:26)

Cuj Bacu sto se jos uvek javlja... :)

BAKSUZ

pre 14 godina

Tako je ajmo do pobede,krivo mi je sto ne mogu prisustvivati utakmici zivim u Becu sve je bilo ugovoreno za Subotu i pre par dana dobio boginje :( ali nema veze bodricu vas iz kreveta...:D
pozdrav svima iz Beca

Glisa

pre 14 godina

Vazno je da karata ima samo za vas BEOGRADJANE mislim hvala lepo. I kada dodjem dokarata one kostaju 1500ne hvala
(SASA, 4. jun 2009 19:26)

Decko, o cemu pricas? Sve do sinoc karte si mogao da narucis preko interneta i preko telefona FSS i one bi ti stigle na kucnu adresu. Na taj nacin je FSS omogucio svima u unutrasnjosti da na vreme dodju do karata, a ne samo Beogradjanima. Sad, ako si ti bio lenj - ko ti je kriv.

vlada91

pre 14 godina

dolazim iz Nisa, i jedva cekam tekmu.....kad mogu svi judi iz unutrasnjosti, molim i ljude iz naseg velegrada da mrdnu zadnjicama i dodju na marakanu.....!!!da napunimo jednom stadion i pruzimo podrsku ovim momcima jer je stvarno zasluzuju....SRBIA NAVIJA...DODJI I TI!!!!:)))

Obezbedio se na vreme

pre 14 godina

@SASA
Ja nisam iz Beograda pa ipak imam karte, sto znaci da se karte nisu prodavale samo po bg-u vec po celoj Srbiji, na Lastinim stanicama ili pak da kupis preko broja koji se reklamira svugde. Nemoj da krivis druge zbog svoje lenjosti!!! NAPRED SRBIJA

Djomla

pre 14 godina

I ne treba da se plasimo Austrije! Nikoga ne treba da se plasimo. Jaki smo, i ako u svaku tekmu udjemo bez straha i respekta prema protivniku mozemo daleko.

informator

pre 14 godina

karata ima još samo za sever i jug, istok i zapad su rasprodani, a vi koji se žalite kako niste stigli kupiti, ko vam je kriv ja sam iz Sida i preko call centra sam uzeo cetiri karte još 20. maja, karata je bilo za one koji su hteli... NAPRED SRBIJA!!!

..........................

pre 14 godina

Ko se na mleko (Azerbejdžan) opeče,treba da duva i u jogurt !!!!!! Koliko puta nam se to već desilo,i to sa nekima od sadašnjih igrača ?!

Prići meču pametno a ne prepotentno !

cremonese

pre 14 godina

Sa stanovista sportskog radnika ovo ce biti izuzetno veliki pritisak za srpsku reprezentaciju, pre svega zbog imperativa pobede nad Austrijom.
Cinjenica je da bi nam ova tri boda pred susret sa Faranima olaksala stvari pre duele sa Francuzima i Rumunima.
Ne treba zaboraviti rezultate Austrijanaca u ovim kvalifikacijama, stoga treba biti oprezan, umeren u izjavama, pa ce pobeda biti mnogo sladja kad do nje dodje.
Ne treba biti mnogo pametan i uociti razliku izmedju meca u Beci o ovog u Beogradu. Kraj je nacionalnih sampionata, igraci su iscrpljeni pa ce pun stadion biti jedan od motiva da se pronadje snage za jos jedan trijumf. Ali, to moze da bude i opterecenje.
Medjutim, verujem da selektor Antic ima nacina da resi svaki problem koji se ispreci pred njegovom selekcijom, pa je to razlog da verujem u pobedu, mozda i minimalnu , ali pobedu.
Zato, svi na Marakanu i pomozimo Srbiji da u svojim prvim kvalifikacijama za svetsku smotru fudbala ostvari jos jednu pobedu i napravi novi korak ka "crnom kontinentu"...

hvala Bogu za Antica

pre 14 godina

Tako je Vidiću, treba spustiti loptu na zemlju. Ako ćemo da budemo veliki, a hoćemo, onda treba prevazići naše mane iz proslosti. Kao što su euforija pre vremena i pjuvanje bez granica.
Samo mirno braćo!

ikaivan

pre 14 godina

Verujem u pobedu ali ipak mislim da ce ovo biti jedna "tvrda" utakmica! Po mojoj proceni dolazi iz X-1 ili iz X-X, konacnih 1:0 bi bio uspeh! Najbitnije je da ce atmosfera konacno biti onakva kakva dolikuje jednoj zemlji! SRBIJA!!!

srle

pre 14 godina

Ozbiljno treba prici Austrijancima...Igrali su u Becu protiv Rumuna bolje nego mi...Nisu oni uopste losi...Ali mislim da mozemo da ih dobijemo sa 1:0 ili 2:0...

stevan

pre 14 godina

Opet ne mogu da otvorim link preko kanadskog MERAK radija kako bih video utakmicu, sada su namakli neki novi softver. Ako neko zna, neka mi javi kako mogu da gledam utakmicu preko neta i kad tacno pocinje. Pozdrav svim srpskim navijacima a narocito Srbima iz Kanade.

sramota

pre 14 godina

Sve fino i krasno. Osim jedne sitnice...
Godinama iste raspale face tapkaju karte pred svaku iole interesantnu utakmicu. Na blagajni ostao samo jug. Ako sutra sever, istok i zapad budu dupke puni, obratite pažnju na južnu tribinu - jedan čovek će se skinuti go i istrčati na teren, a to ću biti JA. Prvi put u životu idem na buđavi jug ali iz jbnog principa ODBIJAM da platim 400-600din više za kartu. Pa kad sutra ne bude ni pola stadiona, onda nek opet "pravi navijači" pljuju "foteljaše" ili unutrašnjost "lenje Beograđane" ... Propašće opet pola karata i biće prazno hiljade mesta zato što je zinula bulja da se ukrade koji dinar više iz džepova navijača. Licemerni pozivi da se dođe na stadion i navijanjem pomogne reprezentaciji gube svaku vrednost, uz ovakvu bezobraznu praksu tapkanja.

Goran

pre 14 godina

Ako bi neko mogao da mi odgovori da li ima jos karata u prodaji i do kada mogu da se kupe, cou sam da je preko onog broja moglo da se naruci do sinoc. Hvala unapred!!!

scepan mali

pre 14 godina

Nas Baca opet tutnji!!!
Baca care, legendo, fascinira me sada i tvoje poznavanje matematike, teoretike, realnosti, kao i fudbala. Ako mi savladamo Austriju i Farska ostrva i ako Francuzi savladaju u obe predstojece utakmice Farska ostrva, kao i kuci Austriju, kako Rumuni mogu uopste biti drugi? Plus Srbija i Francuska ce medjusobno da odlucuju o bodovima. Nije valjda da verujes da ce Farska ostrva savladati i nas i Francuze???
Spremaj se ti druze ako tako verujes u ta mocna Farska ostrva na put u Bukurest (ako dobijes vizu prethodno), bice to veliki derbi u nasoj grupi izmedju Rumuna i Farana! Na kraju krajeva biti 5. grupi nije mala stvar! Hej covece, visoko 5. mesto! Vredi verovati u takav jedan uspeh koji ce uci u anale rumunskog fudbala.

Milodan

pre 14 godina

Sve nam ide na ruku, dobre igre od kada Antić vodi nasu najbolju selekciju, rezultait, kiksevi nasih rivala na pocetku kvalifikacija, nemotivisanost Austrijanaca jer su izgubili sve sanse u ovom takmicenju ali ima jedno veliko ALI! ne sumnjam u motivisanost nasih igraca, njihovu dobru igru, no plasim se da nas napusti sportska sreca sto je jedan od bitnih faktora za povoljan rezultat. Nadam se da nece, te da cemo u naredne dve utakmice upisati maksimalan broj bodova i mirno sacekati zavrsnicu kvalifikacijama. Boginjo Talijo pogledaj nas i ovoga puta.

fififififi

pre 14 godina

Hahahaha, evo ga Baca ponovo:)
A onda si se probudio i shvatio da je sve to bio samo san:) Samo vi nama dodjite, bicete domacinski primljeni, kako i dolikuje. A onda par komada u vasoj mrezi:)

Kako ce biti mocno na Marakani, auuuu...
NAPRED SRBIJA!!!

musmula

pre 14 godina

Pobedice samo ako na stadion ne dodju baksuzi predvodjeni Tadicem.
(Rade, 5. jun 2009 11:15)

pa normalno kad tadic navija uvijek za ove sa zapada