Ponedeljak, 01.06.2009.

16:17

Federer-Monfis, Del Potro-Robredo

Rodžer Federer plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je posle pet setova pobedio Nemca Tomija Hasa sa 3:2 (6:7, 5:7, 6:4, 6:0, 6:2).

Izvor: B92

Federer-Monfis, Del Potro-Robredo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

luka

pre 14 godina

@ 67 : čestitam na prognozi za Nadala, ali ti prognoza za Wimbledon nikako ne drži vodu. Ako ništa drugo, iz poštovanja prema Fedu ga ne možeš staviti kao tek trećeg favorita. Pogledaj RG - nema ni Đokovića, a bome ni Murraya, a "stari" Feđa je još živ, a vjerujem i nadam se da će ga i osvojit. Sad sam malo pogledao rezultate dotičnih na atp-ovoj stranici, nisam zbrajao bodove, ali čini mi se da Murray brani više bodova nego Fed, a i Đoković ih ima dosta za obranit. Ipak, rekao bih da je sve u Fedovim rukama, ako bude imao konstantu, ako bude igrao svoju A igru, na kraju godine je prvi. Pozdrav

ja

pre 14 godina

@luka
Ja sam pre svega pricao o bodovanju. Federer je ove godine odigrao jedno GS finale i osvoji masters u Madridu, a svi mi znamo i kako ga je osvojio. Na ostalim mastersima je jedva stizao i do polufinala.
Cak i kad bi osvojio sva 3 preostala gren slema to mu ne bi bilo dovoljno da dodje na prvo mesto, jer jednostavno na mastersima pravi lose resultate. 8 mastersa donose isti broj bodova koliko i ova 4 gren slema. Ne moze Federer samo zahvaljujuci gren slemovima doci na prvo mesti. Moze mozda zadrzati drugo mesto, a i to ne zavisi od njega vec od toga kakve ce rezultate praviti Marej i Djokovic na mastersima.
Ako obojica budu konstantni na mastersima Federer nece zadrzati drugo mesto. Ako jos kiksa na nekom od naredna 3 GS, kao sto je Nadal ovde kiksao, onda sigurno gubi to drugo mesto. Mozda nece na kraju godine biti cetvrti, vec treci, ali iskljucivo tako sto bi u tom slucaju Nadal bio cetvrti.
U svakom slucaju i Marej i Djokovic vrlo brzo prestizu Federera, a ja tipujem da ce prestici i Nadala.
A koliko se razumem u tenis mozda ce ti reci sledeci moj komentar.
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=361949
Pre pocetka RG sam prognozirao ispadanje Nadala u cetvrtom kolu doduse od Ferera. Medjutim posto je Soderling pobedio Ferera, on je bio taj koji je izbacio Nadala, ali opet u cetvrtom kolu bash kako sam i prognozirao.
Sto se tice Wimbldona po mom misljenju ove godine je najveci favorit za titulu Marej. Drugi favorit je Djokovic, a treci Federer.
Djokovic odlicno igra na svim podlogama. Kad je mogao da osvoji Australia Open, ne vidim zasto ne bi mogao i Wimbldon. Uostalom prosle godine je na Kvinsu pokazao koliko dobro moze da igra na travi. Pocistio je sve protivnike do finala: Hjuita sa 6:2 6:2, Nalbandiana sa 6:1, 6:0. Cak i u finalu veci de mecha bio bolji od Nadala i izgubio mech bukvalno zbog 1 poena u tai brejku.
Na Wimbldonu je imao onaj nesretni poraz od Safina, ali je i prosle godine bio jedan od najvecih favorita za osvajanje. Zato ne vidim razloga da ove godine ne bude u prilici da uzme tu titulu.
Novakova titula je trenutno realnost, a titula tvojih hrvatskih tenisacica za sada u domenu naucne fantastike.

nikol dž. femija

pre 14 godina

A jel Rodik baš ništa nije izjavio što meč nije prekinut kako su inače mečevi prekidani sve do njegovog duela s Monfisom?

I zar je moguće da na taj meč nema posebne vesti i posebnih komentara?

Mnogo čudno.

luka

pre 14 godina

@ 53. i 59. odnosno "ja" : prognoze su ti malo jače, znaš... Fed na kraju godine na 4. mjestu ??? buahahaha, ostavi se ti tenisa, čovječe, nije to tvoj sport. ili ona, ako Đoković osvoji Wimbledon...vjerojatno si se sam sebi smijao pišući to. prije će neka od hrv. tenisačica osvojiti neki GS, nego Đoković Wimbledon - znači nikad.

fedex

pre 14 godina

moram da se osvrnem na ove ljude u srbiji koji, satro, navijaju za federera, tipa-go fedex, i slicne nesrecne uzvike...
gospodo, federer ce ponovo biti broj 1 sat vremena posto jelena jankovic bude broj 1, dakle-nikada...
za jelu na zalost, za federera(fedexa) , dosta, procitan, prevazidjen, demistifikovan...
dobar jeste, ali nr.1-newer more!
bolji su marry,rafael nadal, novak, pa mozda i del potro i conga da ga izdovacaju...
novak kad nema koga on odvali federera(fedexa, pardon)...
eto mali ljudi, navijaci toboze , toboznjeg fedexa, tako ja mislim.
(woodrow, 1. jun 2009 21:47)

Vidim VELIKI COVECE da si vrsni poznavalac teniske igre,predlazem Fedexu da te zamoli i pita kako da se vrati na vrh-hahahahahahahahaha.

Andra

pre 14 godina

@ (Vlada Calgary, 2. jun 2009 13:39)
Druze, procitaj moj komentar jos jednom. Prvo, govorio sam o prvom setu u kome je bilo 7:6, a drugo, bilo je 2 mini break-a. U ostalom evo ti link za statistiku prvog seta pa proveri: http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/stats/day14/1120ss1.html

ja

pre 14 godina

Strucnjaci za bodovanje. Znate li da Marej sa titulom na RG i titulom na Wimbldonu, posle Wimbldona automatski dolazi na 1. mesto, cak i da Nadal u Engleskoj stigne do finala.
Mozda nisu velike sanse za Mareja da osvoji RG ali za Wimbldon svakako jesu.
Jos ako Nadal na Wimbldonu ispadne ranije, moze Marej da bude prvi, cak i da ne osvoji RG.
Vec sutra Marej moze da dodje na 2. mesto. Ako pobedi danas u cetvrtfinalu, a Federer sutra izgubi od Monfilsa - Marej ce od ponedeljka biti drugi. Federer na ovom turniru u stvari brani drugo mesto, a nema puno sansi da se priblizi prvom. Imao je ocajnu prvu polovinu godine, a tek sada ide period u kome brani najveci deo bodova (2 GS finala i jedna GS titula sto je skoro 5000 bodova).
Vec posle Wimbldona mogu da ga prestignu i Marej i Djokovic, a najkasnije sredinom avgusta - neko od te dvojice zauzima prvo mesto.

Kao WMB kad su ga bojkotovali

pre 14 godina

Federer ce lako pobediti Monfisa,mislim relativno lako.U svakom slucaju navijamza slabije,sad je fantasticna prilika da RG osvoji neki koji jos nema ni tri postene titule u karijeri. To ce da bude vrh brate!

zobla

pre 14 godina

Evo moje projekcije na osnovu dosadasnje igre:

Polufinala:

Del Potro-Federer
Davydenko-Gonzalez

Finale:

Del Potro-Davydenko


Pobjednik:Del Potro

Pa da vidimo:)

ja

pre 14 godina

Polufinale Davidenko-Gonzales ce u stvari biti borba za titulu. Nazalost Federer sa ovom igrom nema velikih sansi za titulu.
Sto se tice vase matematike, prilicno je losa. Ako Nadal na Wimbldonu ispadne ovako rano, najblizi prvom mestu ce biti Djokovic. Posle RG ce razlika izmedju Nadala i Djokovica biti oko 4500 bodova. Ako Nadal ispadne ovako rano, a Djokovic osvoji titulu - ta razlika ce pasti na jedva 700 bodova.
Nadal u Kanadi i Sinsinatiju brani 1500 bodova, u avgustu mu se skida i 800 bodova sa OI. Dakle u avgustu Nadal sigurno pada sa 1. mesta, sem ako kojim slucajem ne odbrani titulu na Wimbldonu, sto je malo verovatno.
Videcemo ko ce tada doci na prvo mesto, ali podjednake sanse imaju i Novak i Marej i Federer. Onaj koji osvoji Wimbldon ce svakako biti najblizi tom prvom mestu.
Federer samo sa titulom na RG i Wimbldonu moze da zaradi po 600 bodova. Cak i ako odbrani oba proslogodisnja finala - gubi oba puta po 200 bodova.
Dakle Federer je ipak u najtezoj poziciji od sve trojice.
Nadal je na RG izgubio 1800 bodova, Novak je izgubio 810.
Federer ako ispadne u cetvrtfinalu gubi 1040 bodova, u polufinalu 680 bodova, u finalu 200 bodova.
Jedini koji je na ovom turniru za sada zaradio bodove je Marej. Za sada je ulaskom u cetvrtfinale zaradio 210 bodova. Ako Federer ispadne u cetvrtfinalu, Mareju je dovoljan ulazak u polufinale da dodje na 2. mesto na listi, odnosno da pretekne i Federera.
S druge strane Novaku je Wimbldon lepa prilika da se ponovo priblizi Mareju, pa da ga cak i prestigne na tom drugom mestu.
Moja prognoza za kraj godine je:
1. Marej
2. Djokovic
3. Nadal
4. Federer

Marko

pre 14 godina

nekako nisam ubedjen da ce RF osvojiti ovaj turnir. Ipak mu to zelim kada vec nema Novaka.
ipak mi se kao favorit potkrada jedan lik...Davidenko. deluje mi nepredvidivo.

Sampras

pre 14 godina

Ili ce Monfils ili Del Potro da osvoji ovaj Grand Slam.Iako mislim da ce Soderling biti u finalu sa jednim od ova dvojica...

NADAL nr.1
forever

Bojan

pre 14 godina

Nije Djokovic izmorio Toni Hasa,
Has se sam izgubio mec.Imao je priliku da pobedi sa 3:0 i izgubio je samo zbog sopstvenih gresaka.Ispadanje Nadala neocekivano je za nepoznavaoce sporta.Nadal je ove godine usao u formu pocetkom januara i do RG-a osvojio jedini GS trurnir,tri mastersa i Barselonu i igrao je finale Madrida.To je vise nego svi ostali teniseri zajedno i sasvim je prirodno da nije mogao da odrzi formu skoro pet meseci.Nas problem je sto je nas Novak sve dalje od Federera(a bio je pocetkom godine na samo 5 -10 poena razlike) a sve je blize Del Potru.

luka

pre 14 godina

@ 33 : imao je Hewitta , Safina, Roddicka. S tim da su prva dvojica pomeli Samprasa u finalu US opena 2000. i 2001.I nemoj mi samo reći da je Sampras tad bio star, jer je 2002 osvojio US, dobio Agassija u finalu. A razlog što Hewitt, Safin i Roddick zajedno imaju 5 Gs-a leži samo u Fedovoj nadmoći,a ne slaboj konkurenciji.

2:35PM

pre 14 godina

Hvatajte beleske, nasi, tako se bori na Openu!
Nije mi simpatican Fedex ali kapu dole. Borio se do zadnjeg atoma snage i kad je sve izgledalo izgubljeno, preokrenuo je mec i zato je sampion.
Srecno dalje Srpskim teniserima, nista jos nije izgubljeno ali pobedjujete sami sebe! Steta, takav talenat da propadne...

woodrow

pre 14 godina

moram da se osvrnem na ove ljude u srbiji koji, satro, navijaju za federera, tipa-go fedex, i slicne nesrecne uzvike...
gospodo, federer ce ponovo biti broj 1 sat vremena posto jelena jankovic bude broj 1, dakle-nikada...
za jelu na zalost, za federera(fedexa) , dosta, procitan, prevazidjen, demistifikovan...
dobar jeste, ali nr.1-newer more!
bolji su marry,rafael nadal, novak, pa mozda i del potro i conga da ga izdovacaju...
novak kad nema koga on odvali federera(fedexa, pardon)...
eto mali ljudi, navijaci toboze , toboznjeg fedexa, tako ja mislim.

TREBINJE RS

pre 14 godina

Po meni polufinale,Davydenko-Gonzales,Del Potro-Federer(al moze i Monfils).Finale Gonzales-Del Potro.Najvise su pokazali i ni sa kim se nisu mucili.Zivi bili pa videli.Inace osim nasih volim Delpa i Monfilsa.

d

pre 14 godina

bravo federer,osvoji ovo.

ako federer osvoji rg halle i wimbledon,a nadal osvoji queen's (halle i queen's nose isto bodova) ispadne u 4-finalu wimbledon-a (tsonga) federer je opet prvi.

MIRZA

pre 14 godina

Ja sam vam rekao i opet ću vam reći.
"FEDERERA NA GREN SLEMU NIKO NE MOŽE POBJEDITI SE NADALA I ĐOKOVIČA(može kad je federer bolestan)

pera

pre 14 godina

Provucice se jednom, dva ili tri puta i posle ce del potro da ga izuje iz patika! Ajde vi verni plackovi navijaci objasnite mi kad je Vam je idol krenuo ka teniskom vrhu koga je imao na putu kao favorita ili velikog rivala???Sampras imao Bekera, nadal se nesto ganja sa noletom i sad ima Federera itd. Obelezio je jedan period, ima najlepsu igru ali polako pada i gubi formu i vreme mu je da ide!

Najdan

pre 14 godina

Nemojte se ljutiti, ali meni ovaj naslov "ne govori sve", kao nekima. Glagolski oblik "Federer se muči"... spada u trajne glagole. Ispada da se Fed mučio svih pet setova. Tri pobednička seta, jedina koja se računaju, pogotovo četvrti i peti (6:4,6:0,6:2) odigrao je fenomenalno. To je zaista najviši nivo igranja tenisa! To je poenta meča, a ne dva tesno izgubljena seta. Davno, u Melburnu, Njukomb je poveo protiv Lejvera u finalu sa 2:0, a pobedio je Lejver sa 3:2, i niko nije pisao o "mučenju", nego o velikoj Lejverovoj pobedi.

obavezno_polje

pre 14 godina

@Nenad

mislim da je fazon vezan za Masters u Madridu i pricu: Djokovic je naceo Nadala, a Federer ga dokrajcio, ali ajde,,,

go Fedy! go MINA-FEDI!:p

Gogo

pre 14 godina

Rok, izvanserijski si tenisac al' se budis svako jutro pored morza. Ako ti je za utehu, svajcarski je, domaca radinost:::))))

P.S. Da neces skoro do Rio de Zeneira na godisnji lafe!???::))))

Vladan R

pre 14 godina

Ovo definitivno pocinje da lici na proslogodisnji FM kada se Federer poprilicno mucio u prvoj polovini turnira sve do 1/8 ili cak 1/4 finala igrao i mec u pet setova a onda ga superiorno zavrsio. Vrlo lako bi to i ovde mogao biti slucaj jer u ovom mecu posle ispadanja Nadala bio je najtezi izdrzati psihicki pritisak, posbeno posle onako izgubljenog prvog seta. kad je danas prosao skoro sam siguran da Federer osvaja RG.

Jeco???sta bi?

pre 14 godina

Federer je trebao da ispadne kod 3-0 ali sudije i publike su pogurale Federera i Has se vise nije vratio u mec.

Sto se tice Srba ocajan turnir...Svi su lako mogli doci do polufinala/finala da su zadrzali formu iz prosle godine.

Tanja

pre 14 godina

Daleko od savrsene igre na sljaci, ali ovoga puta Fed ide korak po korak, a i fortuna ce nadam se biti na njegovoj strani...istorija se pise...

Andra

pre 14 godina

Necu da ulazim u neku dublju analizu Federerovog meca, ali moram da podelim jedan podatak sa vama. U prvom setu Federer je izgubio samo 2 poena na svoj servis i to su oba bili mini break-ovi u tie break-u i izgubio set. Dakle do tie break-a je dosao bez izgubljenog poena na svoj servis, a ne secam se da sam to ikada video. Osvojio je i 5 ili 6 poena vise od Haas-a ukupno u celom prvom setu i izgubio set. Neverovatno!

Campari

pre 14 godina

Nisam hteo nista da pisem juce kad je Nadal ispao, rekoh sebi bolje da sacekam da Feki prodje dalje, mozda bude imao probleme zbog dodatnog pritiska.
E, a sad kad je prosao i to ovako mislim da je to to, Has mu je indirektno pomogao ovde da shvati sta mora da radi i koliko pre svega psihicki treba da bude spreman da osvoji RG.
Napred sampione, ides do kraja i osvajas ovo sigurno osim ako ne pobedis samog sebe a neces!

siki

pre 14 godina

Onaj forehand Federera na crtu, kad je spasio break loptu pri 3:4 u trecem setu za Haasa je nesto sto mogu samo najveci.

Svaka cast, m..a od celika. Ljudi zaboravljaju da se cesto mucio u tih zadnbjih 19 slamova, ali je nasao nacin da pobjedi. Prije ovog meca nisam mislio da moze osovjiti, sada sam siguran da hoce. Ovo je bilo make or break, najbolji tenis je poceo igrati na kraju meca, sto znaci da ce u finalu biti na vrhuncu.

Andra

pre 14 godina

Necu da ulazim u neku dublju analizu Federerovog meca, ali moram da podelim jedan podatak sa vama. U prvom setu Federer je izgubio samo 2 poena na svoj servis i to su oba bili mini break-ovi u tie break-u i izgubio set. Dakle do tie break-a je dosao bez izgubljenog poena na svoj servis, a ne secam se da sam to ikada video. Osvojio je i 5 ili 6 poena vise od Haas-a ukupno u celom prvom setu i izgubio set. Neverovatno!

Campari

pre 14 godina

Nisam hteo nista da pisem juce kad je Nadal ispao, rekoh sebi bolje da sacekam da Feki prodje dalje, mozda bude imao probleme zbog dodatnog pritiska.
E, a sad kad je prosao i to ovako mislim da je to to, Has mu je indirektno pomogao ovde da shvati sta mora da radi i koliko pre svega psihicki treba da bude spreman da osvoji RG.
Napred sampione, ides do kraja i osvajas ovo sigurno osim ako ne pobedis samog sebe a neces!

Tanja

pre 14 godina

Daleko od savrsene igre na sljaci, ali ovoga puta Fed ide korak po korak, a i fortuna ce nadam se biti na njegovoj strani...istorija se pise...

siki

pre 14 godina

Onaj forehand Federera na crtu, kad je spasio break loptu pri 3:4 u trecem setu za Haasa je nesto sto mogu samo najveci.

Svaka cast, m..a od celika. Ljudi zaboravljaju da se cesto mucio u tih zadnbjih 19 slamova, ali je nasao nacin da pobjedi. Prije ovog meca nisam mislio da moze osovjiti, sada sam siguran da hoce. Ovo je bilo make or break, najbolji tenis je poceo igrati na kraju meca, sto znaci da ce u finalu biti na vrhuncu.

Najdan

pre 14 godina

Nemojte se ljutiti, ali meni ovaj naslov "ne govori sve", kao nekima. Glagolski oblik "Federer se muči"... spada u trajne glagole. Ispada da se Fed mučio svih pet setova. Tri pobednička seta, jedina koja se računaju, pogotovo četvrti i peti (6:4,6:0,6:2) odigrao je fenomenalno. To je zaista najviši nivo igranja tenisa! To je poenta meča, a ne dva tesno izgubljena seta. Davno, u Melburnu, Njukomb je poveo protiv Lejvera u finalu sa 2:0, a pobedio je Lejver sa 3:2, i niko nije pisao o "mučenju", nego o velikoj Lejverovoj pobedi.

luka

pre 14 godina

@ 33 : imao je Hewitta , Safina, Roddicka. S tim da su prva dvojica pomeli Samprasa u finalu US opena 2000. i 2001.I nemoj mi samo reći da je Sampras tad bio star, jer je 2002 osvojio US, dobio Agassija u finalu. A razlog što Hewitt, Safin i Roddick zajedno imaju 5 Gs-a leži samo u Fedovoj nadmoći,a ne slaboj konkurenciji.

MIRZA

pre 14 godina

Ja sam vam rekao i opet ću vam reći.
"FEDERERA NA GREN SLEMU NIKO NE MOŽE POBJEDITI SE NADALA I ĐOKOVIČA(može kad je federer bolestan)

obavezno_polje

pre 14 godina

@Nenad

mislim da je fazon vezan za Masters u Madridu i pricu: Djokovic je naceo Nadala, a Federer ga dokrajcio, ali ajde,,,

go Fedy! go MINA-FEDI!:p

woodrow

pre 14 godina

moram da se osvrnem na ove ljude u srbiji koji, satro, navijaju za federera, tipa-go fedex, i slicne nesrecne uzvike...
gospodo, federer ce ponovo biti broj 1 sat vremena posto jelena jankovic bude broj 1, dakle-nikada...
za jelu na zalost, za federera(fedexa) , dosta, procitan, prevazidjen, demistifikovan...
dobar jeste, ali nr.1-newer more!
bolji su marry,rafael nadal, novak, pa mozda i del potro i conga da ga izdovacaju...
novak kad nema koga on odvali federera(fedexa, pardon)...
eto mali ljudi, navijaci toboze , toboznjeg fedexa, tako ja mislim.

pera

pre 14 godina

Provucice se jednom, dva ili tri puta i posle ce del potro da ga izuje iz patika! Ajde vi verni plackovi navijaci objasnite mi kad je Vam je idol krenuo ka teniskom vrhu koga je imao na putu kao favorita ili velikog rivala???Sampras imao Bekera, nadal se nesto ganja sa noletom i sad ima Federera itd. Obelezio je jedan period, ima najlepsu igru ali polako pada i gubi formu i vreme mu je da ide!

Vladan R

pre 14 godina

Ovo definitivno pocinje da lici na proslogodisnji FM kada se Federer poprilicno mucio u prvoj polovini turnira sve do 1/8 ili cak 1/4 finala igrao i mec u pet setova a onda ga superiorno zavrsio. Vrlo lako bi to i ovde mogao biti slucaj jer u ovom mecu posle ispadanja Nadala bio je najtezi izdrzati psihicki pritisak, posbeno posle onako izgubljenog prvog seta. kad je danas prosao skoro sam siguran da Federer osvaja RG.

2:35PM

pre 14 godina

Hvatajte beleske, nasi, tako se bori na Openu!
Nije mi simpatican Fedex ali kapu dole. Borio se do zadnjeg atoma snage i kad je sve izgledalo izgubljeno, preokrenuo je mec i zato je sampion.
Srecno dalje Srpskim teniserima, nista jos nije izgubljeno ali pobedjujete sami sebe! Steta, takav talenat da propadne...

Bojan

pre 14 godina

Nije Djokovic izmorio Toni Hasa,
Has se sam izgubio mec.Imao je priliku da pobedi sa 3:0 i izgubio je samo zbog sopstvenih gresaka.Ispadanje Nadala neocekivano je za nepoznavaoce sporta.Nadal je ove godine usao u formu pocetkom januara i do RG-a osvojio jedini GS trurnir,tri mastersa i Barselonu i igrao je finale Madrida.To je vise nego svi ostali teniseri zajedno i sasvim je prirodno da nije mogao da odrzi formu skoro pet meseci.Nas problem je sto je nas Novak sve dalje od Federera(a bio je pocetkom godine na samo 5 -10 poena razlike) a sve je blize Del Potru.

TREBINJE RS

pre 14 godina

Po meni polufinale,Davydenko-Gonzales,Del Potro-Federer(al moze i Monfils).Finale Gonzales-Del Potro.Najvise su pokazali i ni sa kim se nisu mucili.Zivi bili pa videli.Inace osim nasih volim Delpa i Monfilsa.

d

pre 14 godina

bravo federer,osvoji ovo.

ako federer osvoji rg halle i wimbledon,a nadal osvoji queen's (halle i queen's nose isto bodova) ispadne u 4-finalu wimbledon-a (tsonga) federer je opet prvi.

fedex

pre 14 godina

moram da se osvrnem na ove ljude u srbiji koji, satro, navijaju za federera, tipa-go fedex, i slicne nesrecne uzvike...
gospodo, federer ce ponovo biti broj 1 sat vremena posto jelena jankovic bude broj 1, dakle-nikada...
za jelu na zalost, za federera(fedexa) , dosta, procitan, prevazidjen, demistifikovan...
dobar jeste, ali nr.1-newer more!
bolji su marry,rafael nadal, novak, pa mozda i del potro i conga da ga izdovacaju...
novak kad nema koga on odvali federera(fedexa, pardon)...
eto mali ljudi, navijaci toboze , toboznjeg fedexa, tako ja mislim.
(woodrow, 1. jun 2009 21:47)

Vidim VELIKI COVECE da si vrsni poznavalac teniske igre,predlazem Fedexu da te zamoli i pita kako da se vrati na vrh-hahahahahahahahaha.

Jeco???sta bi?

pre 14 godina

Federer je trebao da ispadne kod 3-0 ali sudije i publike su pogurale Federera i Has se vise nije vratio u mec.

Sto se tice Srba ocajan turnir...Svi su lako mogli doci do polufinala/finala da su zadrzali formu iz prosle godine.

luka

pre 14 godina

@ 53. i 59. odnosno "ja" : prognoze su ti malo jače, znaš... Fed na kraju godine na 4. mjestu ??? buahahaha, ostavi se ti tenisa, čovječe, nije to tvoj sport. ili ona, ako Đoković osvoji Wimbledon...vjerojatno si se sam sebi smijao pišući to. prije će neka od hrv. tenisačica osvojiti neki GS, nego Đoković Wimbledon - znači nikad.

Gogo

pre 14 godina

Rok, izvanserijski si tenisac al' se budis svako jutro pored morza. Ako ti je za utehu, svajcarski je, domaca radinost:::))))

P.S. Da neces skoro do Rio de Zeneira na godisnji lafe!???::))))

Kao WMB kad su ga bojkotovali

pre 14 godina

Federer ce lako pobediti Monfisa,mislim relativno lako.U svakom slucaju navijamza slabije,sad je fantasticna prilika da RG osvoji neki koji jos nema ni tri postene titule u karijeri. To ce da bude vrh brate!

Sampras

pre 14 godina

Ili ce Monfils ili Del Potro da osvoji ovaj Grand Slam.Iako mislim da ce Soderling biti u finalu sa jednim od ova dvojica...

NADAL nr.1
forever

zobla

pre 14 godina

Evo moje projekcije na osnovu dosadasnje igre:

Polufinala:

Del Potro-Federer
Davydenko-Gonzalez

Finale:

Del Potro-Davydenko


Pobjednik:Del Potro

Pa da vidimo:)

Andra

pre 14 godina

@ (Vlada Calgary, 2. jun 2009 13:39)
Druze, procitaj moj komentar jos jednom. Prvo, govorio sam o prvom setu u kome je bilo 7:6, a drugo, bilo je 2 mini break-a. U ostalom evo ti link za statistiku prvog seta pa proveri: http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/stats/day14/1120ss1.html

Marko

pre 14 godina

nekako nisam ubedjen da ce RF osvojiti ovaj turnir. Ipak mu to zelim kada vec nema Novaka.
ipak mi se kao favorit potkrada jedan lik...Davidenko. deluje mi nepredvidivo.

nikol dž. femija

pre 14 godina

A jel Rodik baš ništa nije izjavio što meč nije prekinut kako su inače mečevi prekidani sve do njegovog duela s Monfisom?

I zar je moguće da na taj meč nema posebne vesti i posebnih komentara?

Mnogo čudno.

ja

pre 14 godina

Polufinale Davidenko-Gonzales ce u stvari biti borba za titulu. Nazalost Federer sa ovom igrom nema velikih sansi za titulu.
Sto se tice vase matematike, prilicno je losa. Ako Nadal na Wimbldonu ispadne ovako rano, najblizi prvom mestu ce biti Djokovic. Posle RG ce razlika izmedju Nadala i Djokovica biti oko 4500 bodova. Ako Nadal ispadne ovako rano, a Djokovic osvoji titulu - ta razlika ce pasti na jedva 700 bodova.
Nadal u Kanadi i Sinsinatiju brani 1500 bodova, u avgustu mu se skida i 800 bodova sa OI. Dakle u avgustu Nadal sigurno pada sa 1. mesta, sem ako kojim slucajem ne odbrani titulu na Wimbldonu, sto je malo verovatno.
Videcemo ko ce tada doci na prvo mesto, ali podjednake sanse imaju i Novak i Marej i Federer. Onaj koji osvoji Wimbldon ce svakako biti najblizi tom prvom mestu.
Federer samo sa titulom na RG i Wimbldonu moze da zaradi po 600 bodova. Cak i ako odbrani oba proslogodisnja finala - gubi oba puta po 200 bodova.
Dakle Federer je ipak u najtezoj poziciji od sve trojice.
Nadal je na RG izgubio 1800 bodova, Novak je izgubio 810.
Federer ako ispadne u cetvrtfinalu gubi 1040 bodova, u polufinalu 680 bodova, u finalu 200 bodova.
Jedini koji je na ovom turniru za sada zaradio bodove je Marej. Za sada je ulaskom u cetvrtfinale zaradio 210 bodova. Ako Federer ispadne u cetvrtfinalu, Mareju je dovoljan ulazak u polufinale da dodje na 2. mesto na listi, odnosno da pretekne i Federera.
S druge strane Novaku je Wimbldon lepa prilika da se ponovo priblizi Mareju, pa da ga cak i prestigne na tom drugom mestu.
Moja prognoza za kraj godine je:
1. Marej
2. Djokovic
3. Nadal
4. Federer

ja

pre 14 godina

@luka
Ja sam pre svega pricao o bodovanju. Federer je ove godine odigrao jedno GS finale i osvoji masters u Madridu, a svi mi znamo i kako ga je osvojio. Na ostalim mastersima je jedva stizao i do polufinala.
Cak i kad bi osvojio sva 3 preostala gren slema to mu ne bi bilo dovoljno da dodje na prvo mesto, jer jednostavno na mastersima pravi lose resultate. 8 mastersa donose isti broj bodova koliko i ova 4 gren slema. Ne moze Federer samo zahvaljujuci gren slemovima doci na prvo mesti. Moze mozda zadrzati drugo mesto, a i to ne zavisi od njega vec od toga kakve ce rezultate praviti Marej i Djokovic na mastersima.
Ako obojica budu konstantni na mastersima Federer nece zadrzati drugo mesto. Ako jos kiksa na nekom od naredna 3 GS, kao sto je Nadal ovde kiksao, onda sigurno gubi to drugo mesto. Mozda nece na kraju godine biti cetvrti, vec treci, ali iskljucivo tako sto bi u tom slucaju Nadal bio cetvrti.
U svakom slucaju i Marej i Djokovic vrlo brzo prestizu Federera, a ja tipujem da ce prestici i Nadala.
A koliko se razumem u tenis mozda ce ti reci sledeci moj komentar.
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=361949
Pre pocetka RG sam prognozirao ispadanje Nadala u cetvrtom kolu doduse od Ferera. Medjutim posto je Soderling pobedio Ferera, on je bio taj koji je izbacio Nadala, ali opet u cetvrtom kolu bash kako sam i prognozirao.
Sto se tice Wimbldona po mom misljenju ove godine je najveci favorit za titulu Marej. Drugi favorit je Djokovic, a treci Federer.
Djokovic odlicno igra na svim podlogama. Kad je mogao da osvoji Australia Open, ne vidim zasto ne bi mogao i Wimbldon. Uostalom prosle godine je na Kvinsu pokazao koliko dobro moze da igra na travi. Pocistio je sve protivnike do finala: Hjuita sa 6:2 6:2, Nalbandiana sa 6:1, 6:0. Cak i u finalu veci de mecha bio bolji od Nadala i izgubio mech bukvalno zbog 1 poena u tai brejku.
Na Wimbldonu je imao onaj nesretni poraz od Safina, ali je i prosle godine bio jedan od najvecih favorita za osvajanje. Zato ne vidim razloga da ove godine ne bude u prilici da uzme tu titulu.
Novakova titula je trenutno realnost, a titula tvojih hrvatskih tenisacica za sada u domenu naucne fantastike.

ja

pre 14 godina

Strucnjaci za bodovanje. Znate li da Marej sa titulom na RG i titulom na Wimbldonu, posle Wimbldona automatski dolazi na 1. mesto, cak i da Nadal u Engleskoj stigne do finala.
Mozda nisu velike sanse za Mareja da osvoji RG ali za Wimbldon svakako jesu.
Jos ako Nadal na Wimbldonu ispadne ranije, moze Marej da bude prvi, cak i da ne osvoji RG.
Vec sutra Marej moze da dodje na 2. mesto. Ako pobedi danas u cetvrtfinalu, a Federer sutra izgubi od Monfilsa - Marej ce od ponedeljka biti drugi. Federer na ovom turniru u stvari brani drugo mesto, a nema puno sansi da se priblizi prvom. Imao je ocajnu prvu polovinu godine, a tek sada ide period u kome brani najveci deo bodova (2 GS finala i jedna GS titula sto je skoro 5000 bodova).
Vec posle Wimbldona mogu da ga prestignu i Marej i Djokovic, a najkasnije sredinom avgusta - neko od te dvojice zauzima prvo mesto.

luka

pre 14 godina

@ 67 : čestitam na prognozi za Nadala, ali ti prognoza za Wimbledon nikako ne drži vodu. Ako ništa drugo, iz poštovanja prema Fedu ga ne možeš staviti kao tek trećeg favorita. Pogledaj RG - nema ni Đokovića, a bome ni Murraya, a "stari" Feđa je još živ, a vjerujem i nadam se da će ga i osvojit. Sad sam malo pogledao rezultate dotičnih na atp-ovoj stranici, nisam zbrajao bodove, ali čini mi se da Murray brani više bodova nego Fed, a i Đoković ih ima dosta za obranit. Ipak, rekao bih da je sve u Fedovim rukama, ako bude imao konstantu, ako bude igrao svoju A igru, na kraju godine je prvi. Pozdrav

woodrow

pre 14 godina

moram da se osvrnem na ove ljude u srbiji koji, satro, navijaju za federera, tipa-go fedex, i slicne nesrecne uzvike...
gospodo, federer ce ponovo biti broj 1 sat vremena posto jelena jankovic bude broj 1, dakle-nikada...
za jelu na zalost, za federera(fedexa) , dosta, procitan, prevazidjen, demistifikovan...
dobar jeste, ali nr.1-newer more!
bolji su marry,rafael nadal, novak, pa mozda i del potro i conga da ga izdovacaju...
novak kad nema koga on odvali federera(fedexa, pardon)...
eto mali ljudi, navijaci toboze , toboznjeg fedexa, tako ja mislim.

Campari

pre 14 godina

Nisam hteo nista da pisem juce kad je Nadal ispao, rekoh sebi bolje da sacekam da Feki prodje dalje, mozda bude imao probleme zbog dodatnog pritiska.
E, a sad kad je prosao i to ovako mislim da je to to, Has mu je indirektno pomogao ovde da shvati sta mora da radi i koliko pre svega psihicki treba da bude spreman da osvoji RG.
Napred sampione, ides do kraja i osvajas ovo sigurno osim ako ne pobedis samog sebe a neces!

pera

pre 14 godina

Provucice se jednom, dva ili tri puta i posle ce del potro da ga izuje iz patika! Ajde vi verni plackovi navijaci objasnite mi kad je Vam je idol krenuo ka teniskom vrhu koga je imao na putu kao favorita ili velikog rivala???Sampras imao Bekera, nadal se nesto ganja sa noletom i sad ima Federera itd. Obelezio je jedan period, ima najlepsu igru ali polako pada i gubi formu i vreme mu je da ide!

Tanja

pre 14 godina

Daleko od savrsene igre na sljaci, ali ovoga puta Fed ide korak po korak, a i fortuna ce nadam se biti na njegovoj strani...istorija se pise...

Jeco???sta bi?

pre 14 godina

Federer je trebao da ispadne kod 3-0 ali sudije i publike su pogurale Federera i Has se vise nije vratio u mec.

Sto se tice Srba ocajan turnir...Svi su lako mogli doci do polufinala/finala da su zadrzali formu iz prosle godine.

ja

pre 14 godina

Polufinale Davidenko-Gonzales ce u stvari biti borba za titulu. Nazalost Federer sa ovom igrom nema velikih sansi za titulu.
Sto se tice vase matematike, prilicno je losa. Ako Nadal na Wimbldonu ispadne ovako rano, najblizi prvom mestu ce biti Djokovic. Posle RG ce razlika izmedju Nadala i Djokovica biti oko 4500 bodova. Ako Nadal ispadne ovako rano, a Djokovic osvoji titulu - ta razlika ce pasti na jedva 700 bodova.
Nadal u Kanadi i Sinsinatiju brani 1500 bodova, u avgustu mu se skida i 800 bodova sa OI. Dakle u avgustu Nadal sigurno pada sa 1. mesta, sem ako kojim slucajem ne odbrani titulu na Wimbldonu, sto je malo verovatno.
Videcemo ko ce tada doci na prvo mesto, ali podjednake sanse imaju i Novak i Marej i Federer. Onaj koji osvoji Wimbldon ce svakako biti najblizi tom prvom mestu.
Federer samo sa titulom na RG i Wimbldonu moze da zaradi po 600 bodova. Cak i ako odbrani oba proslogodisnja finala - gubi oba puta po 200 bodova.
Dakle Federer je ipak u najtezoj poziciji od sve trojice.
Nadal je na RG izgubio 1800 bodova, Novak je izgubio 810.
Federer ako ispadne u cetvrtfinalu gubi 1040 bodova, u polufinalu 680 bodova, u finalu 200 bodova.
Jedini koji je na ovom turniru za sada zaradio bodove je Marej. Za sada je ulaskom u cetvrtfinale zaradio 210 bodova. Ako Federer ispadne u cetvrtfinalu, Mareju je dovoljan ulazak u polufinale da dodje na 2. mesto na listi, odnosno da pretekne i Federera.
S druge strane Novaku je Wimbldon lepa prilika da se ponovo priblizi Mareju, pa da ga cak i prestigne na tom drugom mestu.
Moja prognoza za kraj godine je:
1. Marej
2. Djokovic
3. Nadal
4. Federer

MIRZA

pre 14 godina

Ja sam vam rekao i opet ću vam reći.
"FEDERERA NA GREN SLEMU NIKO NE MOŽE POBJEDITI SE NADALA I ĐOKOVIČA(može kad je federer bolestan)

zobla

pre 14 godina

Evo moje projekcije na osnovu dosadasnje igre:

Polufinala:

Del Potro-Federer
Davydenko-Gonzalez

Finale:

Del Potro-Davydenko


Pobjednik:Del Potro

Pa da vidimo:)

siki

pre 14 godina

Onaj forehand Federera na crtu, kad je spasio break loptu pri 3:4 u trecem setu za Haasa je nesto sto mogu samo najveci.

Svaka cast, m..a od celika. Ljudi zaboravljaju da se cesto mucio u tih zadnbjih 19 slamova, ali je nasao nacin da pobjedi. Prije ovog meca nisam mislio da moze osovjiti, sada sam siguran da hoce. Ovo je bilo make or break, najbolji tenis je poceo igrati na kraju meca, sto znaci da ce u finalu biti na vrhuncu.

TREBINJE RS

pre 14 godina

Po meni polufinale,Davydenko-Gonzales,Del Potro-Federer(al moze i Monfils).Finale Gonzales-Del Potro.Najvise su pokazali i ni sa kim se nisu mucili.Zivi bili pa videli.Inace osim nasih volim Delpa i Monfilsa.

d

pre 14 godina

bravo federer,osvoji ovo.

ako federer osvoji rg halle i wimbledon,a nadal osvoji queen's (halle i queen's nose isto bodova) ispadne u 4-finalu wimbledon-a (tsonga) federer je opet prvi.

ja

pre 14 godina

Strucnjaci za bodovanje. Znate li da Marej sa titulom na RG i titulom na Wimbldonu, posle Wimbldona automatski dolazi na 1. mesto, cak i da Nadal u Engleskoj stigne do finala.
Mozda nisu velike sanse za Mareja da osvoji RG ali za Wimbldon svakako jesu.
Jos ako Nadal na Wimbldonu ispadne ranije, moze Marej da bude prvi, cak i da ne osvoji RG.
Vec sutra Marej moze da dodje na 2. mesto. Ako pobedi danas u cetvrtfinalu, a Federer sutra izgubi od Monfilsa - Marej ce od ponedeljka biti drugi. Federer na ovom turniru u stvari brani drugo mesto, a nema puno sansi da se priblizi prvom. Imao je ocajnu prvu polovinu godine, a tek sada ide period u kome brani najveci deo bodova (2 GS finala i jedna GS titula sto je skoro 5000 bodova).
Vec posle Wimbldona mogu da ga prestignu i Marej i Djokovic, a najkasnije sredinom avgusta - neko od te dvojice zauzima prvo mesto.

Andra

pre 14 godina

Necu da ulazim u neku dublju analizu Federerovog meca, ali moram da podelim jedan podatak sa vama. U prvom setu Federer je izgubio samo 2 poena na svoj servis i to su oba bili mini break-ovi u tie break-u i izgubio set. Dakle do tie break-a je dosao bez izgubljenog poena na svoj servis, a ne secam se da sam to ikada video. Osvojio je i 5 ili 6 poena vise od Haas-a ukupno u celom prvom setu i izgubio set. Neverovatno!

ja

pre 14 godina

@luka
Ja sam pre svega pricao o bodovanju. Federer je ove godine odigrao jedno GS finale i osvoji masters u Madridu, a svi mi znamo i kako ga je osvojio. Na ostalim mastersima je jedva stizao i do polufinala.
Cak i kad bi osvojio sva 3 preostala gren slema to mu ne bi bilo dovoljno da dodje na prvo mesto, jer jednostavno na mastersima pravi lose resultate. 8 mastersa donose isti broj bodova koliko i ova 4 gren slema. Ne moze Federer samo zahvaljujuci gren slemovima doci na prvo mesti. Moze mozda zadrzati drugo mesto, a i to ne zavisi od njega vec od toga kakve ce rezultate praviti Marej i Djokovic na mastersima.
Ako obojica budu konstantni na mastersima Federer nece zadrzati drugo mesto. Ako jos kiksa na nekom od naredna 3 GS, kao sto je Nadal ovde kiksao, onda sigurno gubi to drugo mesto. Mozda nece na kraju godine biti cetvrti, vec treci, ali iskljucivo tako sto bi u tom slucaju Nadal bio cetvrti.
U svakom slucaju i Marej i Djokovic vrlo brzo prestizu Federera, a ja tipujem da ce prestici i Nadala.
A koliko se razumem u tenis mozda ce ti reci sledeci moj komentar.
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=361949
Pre pocetka RG sam prognozirao ispadanje Nadala u cetvrtom kolu doduse od Ferera. Medjutim posto je Soderling pobedio Ferera, on je bio taj koji je izbacio Nadala, ali opet u cetvrtom kolu bash kako sam i prognozirao.
Sto se tice Wimbldona po mom misljenju ove godine je najveci favorit za titulu Marej. Drugi favorit je Djokovic, a treci Federer.
Djokovic odlicno igra na svim podlogama. Kad je mogao da osvoji Australia Open, ne vidim zasto ne bi mogao i Wimbldon. Uostalom prosle godine je na Kvinsu pokazao koliko dobro moze da igra na travi. Pocistio je sve protivnike do finala: Hjuita sa 6:2 6:2, Nalbandiana sa 6:1, 6:0. Cak i u finalu veci de mecha bio bolji od Nadala i izgubio mech bukvalno zbog 1 poena u tai brejku.
Na Wimbldonu je imao onaj nesretni poraz od Safina, ali je i prosle godine bio jedan od najvecih favorita za osvajanje. Zato ne vidim razloga da ove godine ne bude u prilici da uzme tu titulu.
Novakova titula je trenutno realnost, a titula tvojih hrvatskih tenisacica za sada u domenu naucne fantastike.

Najdan

pre 14 godina

Nemojte se ljutiti, ali meni ovaj naslov "ne govori sve", kao nekima. Glagolski oblik "Federer se muči"... spada u trajne glagole. Ispada da se Fed mučio svih pet setova. Tri pobednička seta, jedina koja se računaju, pogotovo četvrti i peti (6:4,6:0,6:2) odigrao je fenomenalno. To je zaista najviši nivo igranja tenisa! To je poenta meča, a ne dva tesno izgubljena seta. Davno, u Melburnu, Njukomb je poveo protiv Lejvera u finalu sa 2:0, a pobedio je Lejver sa 3:2, i niko nije pisao o "mučenju", nego o velikoj Lejverovoj pobedi.

obavezno_polje

pre 14 godina

@Nenad

mislim da je fazon vezan za Masters u Madridu i pricu: Djokovic je naceo Nadala, a Federer ga dokrajcio, ali ajde,,,

go Fedy! go MINA-FEDI!:p

Vladan R

pre 14 godina

Ovo definitivno pocinje da lici na proslogodisnji FM kada se Federer poprilicno mucio u prvoj polovini turnira sve do 1/8 ili cak 1/4 finala igrao i mec u pet setova a onda ga superiorno zavrsio. Vrlo lako bi to i ovde mogao biti slucaj jer u ovom mecu posle ispadanja Nadala bio je najtezi izdrzati psihicki pritisak, posbeno posle onako izgubljenog prvog seta. kad je danas prosao skoro sam siguran da Federer osvaja RG.

Gogo

pre 14 godina

Rok, izvanserijski si tenisac al' se budis svako jutro pored morza. Ako ti je za utehu, svajcarski je, domaca radinost:::))))

P.S. Da neces skoro do Rio de Zeneira na godisnji lafe!???::))))

luka

pre 14 godina

@ 53. i 59. odnosno "ja" : prognoze su ti malo jače, znaš... Fed na kraju godine na 4. mjestu ??? buahahaha, ostavi se ti tenisa, čovječe, nije to tvoj sport. ili ona, ako Đoković osvoji Wimbledon...vjerojatno si se sam sebi smijao pišući to. prije će neka od hrv. tenisačica osvojiti neki GS, nego Đoković Wimbledon - znači nikad.

Sampras

pre 14 godina

Ili ce Monfils ili Del Potro da osvoji ovaj Grand Slam.Iako mislim da ce Soderling biti u finalu sa jednim od ova dvojica...

NADAL nr.1
forever

Marko

pre 14 godina

nekako nisam ubedjen da ce RF osvojiti ovaj turnir. Ipak mu to zelim kada vec nema Novaka.
ipak mi se kao favorit potkrada jedan lik...Davidenko. deluje mi nepredvidivo.

Kao WMB kad su ga bojkotovali

pre 14 godina

Federer ce lako pobediti Monfisa,mislim relativno lako.U svakom slucaju navijamza slabije,sad je fantasticna prilika da RG osvoji neki koji jos nema ni tri postene titule u karijeri. To ce da bude vrh brate!

Bojan

pre 14 godina

Nije Djokovic izmorio Toni Hasa,
Has se sam izgubio mec.Imao je priliku da pobedi sa 3:0 i izgubio je samo zbog sopstvenih gresaka.Ispadanje Nadala neocekivano je za nepoznavaoce sporta.Nadal je ove godine usao u formu pocetkom januara i do RG-a osvojio jedini GS trurnir,tri mastersa i Barselonu i igrao je finale Madrida.To je vise nego svi ostali teniseri zajedno i sasvim je prirodno da nije mogao da odrzi formu skoro pet meseci.Nas problem je sto je nas Novak sve dalje od Federera(a bio je pocetkom godine na samo 5 -10 poena razlike) a sve je blize Del Potru.

2:35PM

pre 14 godina

Hvatajte beleske, nasi, tako se bori na Openu!
Nije mi simpatican Fedex ali kapu dole. Borio se do zadnjeg atoma snage i kad je sve izgledalo izgubljeno, preokrenuo je mec i zato je sampion.
Srecno dalje Srpskim teniserima, nista jos nije izgubljeno ali pobedjujete sami sebe! Steta, takav talenat da propadne...

luka

pre 14 godina

@ 33 : imao je Hewitta , Safina, Roddicka. S tim da su prva dvojica pomeli Samprasa u finalu US opena 2000. i 2001.I nemoj mi samo reći da je Sampras tad bio star, jer je 2002 osvojio US, dobio Agassija u finalu. A razlog što Hewitt, Safin i Roddick zajedno imaju 5 Gs-a leži samo u Fedovoj nadmoći,a ne slaboj konkurenciji.

fedex

pre 14 godina

moram da se osvrnem na ove ljude u srbiji koji, satro, navijaju za federera, tipa-go fedex, i slicne nesrecne uzvike...
gospodo, federer ce ponovo biti broj 1 sat vremena posto jelena jankovic bude broj 1, dakle-nikada...
za jelu na zalost, za federera(fedexa) , dosta, procitan, prevazidjen, demistifikovan...
dobar jeste, ali nr.1-newer more!
bolji su marry,rafael nadal, novak, pa mozda i del potro i conga da ga izdovacaju...
novak kad nema koga on odvali federera(fedexa, pardon)...
eto mali ljudi, navijaci toboze , toboznjeg fedexa, tako ja mislim.
(woodrow, 1. jun 2009 21:47)

Vidim VELIKI COVECE da si vrsni poznavalac teniske igre,predlazem Fedexu da te zamoli i pita kako da se vrati na vrh-hahahahahahahahaha.

Andra

pre 14 godina

@ (Vlada Calgary, 2. jun 2009 13:39)
Druze, procitaj moj komentar jos jednom. Prvo, govorio sam o prvom setu u kome je bilo 7:6, a drugo, bilo je 2 mini break-a. U ostalom evo ti link za statistiku prvog seta pa proveri: http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/stats/day14/1120ss1.html

nikol dž. femija

pre 14 godina

A jel Rodik baš ništa nije izjavio što meč nije prekinut kako su inače mečevi prekidani sve do njegovog duela s Monfisom?

I zar je moguće da na taj meč nema posebne vesti i posebnih komentara?

Mnogo čudno.

luka

pre 14 godina

@ 67 : čestitam na prognozi za Nadala, ali ti prognoza za Wimbledon nikako ne drži vodu. Ako ništa drugo, iz poštovanja prema Fedu ga ne možeš staviti kao tek trećeg favorita. Pogledaj RG - nema ni Đokovića, a bome ni Murraya, a "stari" Feđa je još živ, a vjerujem i nadam se da će ga i osvojit. Sad sam malo pogledao rezultate dotičnih na atp-ovoj stranici, nisam zbrajao bodove, ali čini mi se da Murray brani više bodova nego Fed, a i Đoković ih ima dosta za obranit. Ipak, rekao bih da je sve u Fedovim rukama, ako bude imao konstantu, ako bude igrao svoju A igru, na kraju godine je prvi. Pozdrav