Subota, 30.05.2009.

18:54

Senzacija: Ispao Đoković!

Srpski teniser Novak Đoković neočekivano je završio učešće na Rolan Garosu već u trećem kolu, pošto ga je pobedio Filip Kolšrajber rezultatom 6:4, 6:4, 6:4.

Izvor: B92

Senzacija: Ispao Ðokoviæ! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

355 Komentari

Sortiraj po:

Rafaelica

pre 14 godina

@ja
Sinoć sam ti poslala odgovor ali nisu hteli da ga objave,umesto mog objavili su svoj.
Nijednog trenutka nisam plakala, a meč nisam gledala.
Samo sam pomislila ako je neko dozvolio zbog para da ga obuku kao detence,onda je sve moguće.
Ali, u meni je praznina. Mislila sam da mu je RG draži.

Odgovor na tvoje pitanje - Da Rafael Nadal će na kraju godine biti prvi.

dragan

pre 14 godina

Šteta take šance propustit nedobiti toga jadu òemačkog.Slaba igra nemože bit dovoljna da pobedi ni slabe tenisove igrače.Šteta.

messi

pre 14 godina

Evo me tu sam. Upravo slavim, posto je i tvoj famozni Rafa ispao u cetvrtom kolu.
Najlepsi dan u mom zivotu.
Novak gubi 800 bodova a tvoj Rafica 1800.
Da li jos uvek mislis da ce zadrzati ovo prvo mesto nicim zasluzeno.
Verovatno si ocekivala da opet spasi 5 mech lopti kao protiv Nalbandiana. E pa kako kaze nas narod "Nije svaki dan bozic".
Dovoljno je on imao srece za ceo zivot, a kolo srece se okrece. Videcemo sada kakve ce rezultate praviti tvoj Rafa kad ga malo napusti sreca. Eto njega uskoro na cetvrtom mestu, a do tada pozdrav i nemoj mnogo da places. Nije dobro za ten.
(ja, 31. maj 2009 18:09)
ee druze,slavi,slavi,jer to je retka situacija da se i ti necemu radujes,kad ne mozes Novakovim uspesima,onda se raduj Rafinim porazima! Razmisli o tome! Vamos Rafa!!

Lord

pre 14 godina

@ja

Ja nisam uopste rekao da bilo ko, a pogotovo ne Nadal treba okaciti reket o klin...
Ja sam samo rekao da vise necu gledat Novaka...

ja

pre 14 godina

@Lord
Po toj tvojoj logici Nadal bi trebao da okaci reket o klin.
Zamisli prvi teniser sveta, a ispao na gren slemu u vetvrtom kolu i to na sljaci na kojoj vazi za ubedljivo najboljeg.
Covece sve je to sport. Porazi su sastavni deo sporta. Mora da se desi i neki poraz, da imaju los dan i slicno. Ne moze se svaki turnir osvojiti, mora da se desi i neki kiks. Pravi sampioni su oni koji retko prave kikseve, ali nema igraca na svetu koji ne napravi po neki kiks.
I na kraju verovao ili ne takvi kiksevi su ubedljivo najcesci na gren slemovima.
Na ostalim turnirima se pojavljuje 30-50 igraca i vise manje se svi ti igraci dobro poznaju. Na gren slemu skoro 3 puta vise igraca i normalno je da u tom moru igraca blesne i po neki anonimni igrac i izbaci favorita. Toga je uvek bilo i uvek ce biti. Novaku samo mozemo da pozelimo da mu se sto redje desavaju ovakve stvari.

ja

pre 14 godina

@Rafaelica
Evo me tu sam. Upravo slavim, posto je i tvoj famozni Rafa ispao u cetvrtom kolu.
Najlepsi dan u mom zivotu.
Novak gubi 800 bodova a tvoj Rafica 1800.
Da li jos uvek mislis da ce zadrzati ovo prvo mesto nicim zasluzeno.
Verovatno si ocekivala da opet spasi 5 mech lopti kao protiv Nalbandiana. E pa kako kaze nas narod "Nije svaki dan bozic".
Dovoljno je on imao srece za ceo zivot, a kolo srece se okrece. Videcemo sada kakve ce rezultate praviti tvoj Rafa kad ga malo napusti sreca. Eto njega uskoro na cetvrtom mestu, a do tada pozdrav i nemoj mnogo da places. Nije dobro za ten.

Comsheeya Niš

pre 14 godina

Koji pljuvaci, koji hejteri, izvinite, ali ja sebe ne nalazim se ni u jednoj od tih 'kategorija' ako kazem nesto sto je svima jasno, ali ne zele da priznaju.. Na zalost, svi smo videli da Novakova zelja za pobedom gotovo da i ne postoji, kao da se umorio od tenisa. Ne govorim o igri, u kojoj je npr. Marej strahovito napredovao. Stav je jednako vazan. Cini se da mi verujemo u Noleta vise nego on sam, a sa takvim odnosom prema igri, trebali bi to da konacno shvatimo, bice sve laksi plen na terenu. Ljudi, budimo realni..

Jeca

pre 14 godina

Sta reci...Nemam reci...
Nisam juce gledala mec...Mislila sam:"Ma pobedice ga ocas posla,sto da gledam..."
Kad ono,eto...I bolje je sto nisam gledala,jer bih verovatno plakala vise nego kada je izgubio u polufinalu RG 07.od Nadala... :(
A bio mu je i dobar zreb:Sa Nadalom je trebalo da se sastane tek u finalu...
I onaj mec u Madridu je toliko obecavao. Stvarno sam mislila da moze pobediti krelja sljake na Garrosu,ali izgleda da cemo ipak morati da cekamo jos godinu dana da bismo to videli...
Srecno na Wimbly-u i US-u...

zrenox

pre 14 godina

svi su oni dobri teniseri koji vredno treniraju,tako i kohlschreiber ,covek je vise radio i zasluzio a noletu tenisa preko glave 21 godina zene izlasci...ma samo gazi nole....oce malo covek da zivi ko j...tenis

PFC GM

pre 14 godina

Lako je vama tako pricati!!!!!Decko kad pobedjuje vi "Bravo Novak,Srbine",a kad decko gubi vi "Kako te nije sramota,blam,nikad neces biti prvi"...А zaboravili ste kad je Novak osvojio bronzu na olimpijskim igrama za Srbiju...i kad je osvojio Austarlijan open i jos mnoge turnire!!!!!!!!!!!!!!!1 NOVAK, SAMO NAPRED!!!!!!!

Diego

pre 14 godina

jednostavno nije uspeo da pronadje igru, da diktira tempo, morao je da dodje jedan los dan posle 2 meseca odlicne igre. Wimbledon je Noletov!!!

Lord

pre 14 godina

Ostao sam bez texta...
Sramota je da ,,cetvrti,, teniser sveta ispadne u TRECEM KOLU nekog Grend Slema..
Nemam reci...
Ovo je bio poslednji Novakov mec koji sam odgledao..
Ne vredi mi...
Samo se dzaba iznerviram

Мио

pre 14 godina

Морало је и то једном да се догоди, теби Ноле свака част, настави, на добром си путу.
И пусти ове хејтере немају они појма о животу

četri godišnj doba

pre 14 godina

ej, može jedno pitanje za srpske komenatore na ovu vijest, ovo nisam ni til komenirati jer nije nešto što me se tiče, zašto stalno govorite o neki zluradim komenarima iz Hrvatske kad takvi upravo dolaze iz Srbije, jedno što sam vidila su dva tri komenara i Hrvatske i to poizivna, dok kad je Hrvatska izgubila u nogomentu ili rukometu ovjde bilo puno ružnih komenara, pa vas molim nas sad ni krivne ni dužne ne uplićite u vaše poslove.

Almir

pre 14 godina

Ljudi, pa svi oni znaju da igraju tenis. Niko se nije prijavio na turnir, a da je toliko lak protivnik. Svako moze svakoga da pobedi. Nadam se da mu ovo nece preci u naviku. Bice bolje

Boca Juniors

pre 14 godina

Novak nije pobedio zatto sto nije igrao na CHATRIER ili LENGLEN,nego su ga stavili da igra pored parkinga....a nije pobedio zato sto mu je smetao zvuk kola......!!!!!!xaxaxax

Danko

pre 14 godina

Previše kritizirate svoje igrače koji promoviraju vašu zemlju više od bilo koga. Momka sam osobno upoznao i sjajan je čovjek. Kod nas je Ivanšević i dalje legenda, a Prpić izbornik iako nikada nije bio vrhunski igrač. Ako vam ne valja neka dođe kod nas.
Pozdrav iz ZG

bolevole

pre 14 godina

Nekako mi se " javlja " da uzroke poraza treba tražiti u njegovoj porodici jer me ova igra podseća na AO, kada mu je igra bila na sličnom nivou... Bojim se da ga ne zadesi slična sudbina kao i Jelenu Dokić... a poznato je sa kakvim se ona problemima sučavala i zašto je " okačila reket " o klin pre par godina... ...

Pedja

pre 14 godina

Kad ti se bude videla zelja za pobedom kao kod nadala mozes da racunas na 2 mesto na ATP... do tada zadovolji se od 3-6... a za prvo mesto pored zelje za kao kod nadala mora i igra da se popravi....
E moj Novace, umalo nisi pobedio nadala na sljaci i onda ovo sebi dozvolis... ovo je nedopustivo ako si bio zdrav i spreman

Igoritza

pre 14 godina

shta je sa vama ljudima ? doshlo sunce, udarilo u glavu odma ?

o kakvom vi crnom federeru prichate, svi neshto "ko ce sada da dobije federera" ?

ne znam dal ste obratili paznju na zadnjih 5 rolan garos-ova - Nadal je taj koji objashnjava stvari.

mene iskreno ne zanima, jer je tenis postao igra gde je najbolji onaj koji vraca lopticu ko konj, i nema vishe onog shto su radili agasi i sampras, mrzim federera jer je prepotentan, ne volim nadala jer chuka loptu dok cheka neiznudjenu ili loptu na tacnu, ali daj da se ne lazemo - ocistice ih shpanac ko dupe svoje dok chisti pre servisa.

bogda

pre 14 godina

Nole je debelo uprskao ovu sezonu. Dva grand slema je odigrao loše i izgubio brdo ATP poena.
Tokom proleća je igrao sjajno ali je opet osvojio samo nižerazredne turnire Dubai i Beograd.
Ako želiš biti na vrhu moraš koristi šanse koje dobijaš i igrati najbolje kad je najvažnije.
Njaviše me zabrinjava što nekada psihički snažni Nole sva češće kiksa u bitnim trenutcima.

messi

pre 14 godina

U svijetu tenisa postoje igrači kao Federer, Sampras koji spadaju u red najvećih koji su igrali ovu igru. Becker, Edberg, Agassi, Lendl spadaju u legende koje su malo ispod ove prve grupe. Postoji grupa igrača kao Ivanišević, Safin koji su bili jako popularni kao igrači, ali nisu imali tako puno uspjeha. E, Novak spada u ovu zadnju grupu. Nikad neće dostići status legende, ali će ostati upamćen kao sjajan tenisač i Srbija dugo neće imati takvog tenisača i sportaša. Došao je na turnir, izgubio od solidnog protivnika koji je u tom trenutku bio bolji od njega i to je to.
(smak svijeta, 30. maj 2009 23:17)
Najveci,Legende,Popularni...A gde ti je Rafael Nadal???!! Sigurno medju vanzemaljcima!! Vamos Rafa!!!

ja!

pre 14 godina

igrao je lose, ok! ali, ljudi, molim vas, bez pljuvanja i kukanja! znate li sta znaci biti treci ili cetvrti na svetu? pa necemo imati takvog tenisera za sto godina!!! toliko!!!

fedex

pre 14 godina

Rekao sam jos kad su oterali Viskovica,da ce se to Novaku obiti u glavu! Da se razumemo,Novaka ne podnosim i bez toga jer je mali toliko nadmen i stvarno mi nije jasno kako ima toliko ljudi koji ga vole! Njemu bre niko ne treba,on toliko voli sebe da tom svojom odvratnom osobinom uspeva da zaseni zaista nevidjeni talenat koji poseduje.
Sto se tice turnira,mislim da ni ove godine moj Fedex nista nece moci neprikosnovenom Nadalu!

ljubitelj tenisa

pre 14 godina

boze,boze,koliko pljuvaca koji se"razumeju"u tenis.Blago nama koliko smo prost,upsss pametan narod.U sportu je sve dozvoljeno i sve moguce.Svi koji su tako pametni i razocarani i sludjeni,ljuti ect.neka ne gledaju vise Noleta.Njemu takvi navijaci ne trebaju.Noletu svu srecu ovoga sveta,Volimo te puno.Porto

gunđalo

pre 14 godina

o Bože, pa pustite čoveka da živi! Kada hoće može da pobedi svakog jer ima kvalitet. Nije tenis sav njegov svet, ima čovek svojih muka i nije dužan da se bilo kome pravda...pogotovo ne neuporedivo gorima od sebe! Pa šta i da je iz bilo kojih razloga namerno izgubio? Igra za sebe i to je njegova stvar. Kome se ne sviđa neka ne gleda ili neka se uhvati reketa pa neka igra bolje ako može, a ko ga voli biće uvek uz njega, !! NAPRED NOLE!!!

MAJA

pre 14 godina

Pa da,sta drugo mozemo ocekivati sem da pljujete po Noletu.Znate samo da ga bodrite i da se smeskate kada pobedjuje,a sada,gde je sada podrska.Ovo je sramota sta Srbija radi.NOLE KRALJ!!!!!NAJBOLJI SI LEGENDO!!!

alooooooooooooooooooo!!!!!!

pre 14 godina

Kohlschreiber poslao Noleta po burek, a ovaj se jos nije vratio! Zna li neko gje se Nole momentalno nalazi? ;)))))))))

Nesa

pre 14 godina

Ih, mazno' ga Svaba (i to ne Doxu, nego Schaffhausen)

Nema veze Nole, samo napred i kloni duhom, Wimbledon je tu iza coska pa cemo opet da navijamo!

Pozdrav svim ljubiteljima tenisa.

Milic

pre 14 godina

Kako vas nije sramota sad ga "mazete" ovde a bilo vam je lepo kad je osvajao pehare pa moze i on da izgubi i on je covek... Bravo NOLE nema veze bice bolje drugi put!

Plavooki Miki

pre 14 godina

Iskreno se nadam da Novak ima pametnija posla nego da cita ove bljuvotine iz jedne zemlje bolesnika na brdovitom Balkanu i njihovih zlobnih i bolesnih susjeda. Ja ne znam sta meni bi, a imao sam pametnija posla...

Baki

pre 14 godina

Novače kako si igrao u finalu Madrida sa Nadalom ja sam mislio finale je tvoje.Da si igrao danas 20% kao tada Kolšrajber nebi imao nikakve sanse.Danas kao da nisi bio ti nisi ličio na sebe nisi igrao svoju igru igrao si defanzivno kao Marej.Izgledao si mi umorno i bezvoljno, ni jedan reket nisi danas polomio čoveče ovo je Rolan garos ne igra se svaki dan.Nego iz poraza se izvlače pouke za ubuduce znam da ces ti i tvoj tim analizirati ovu tvoju danasnju igru ida ces na Wimbldonu eksplodirati. Puno srece u buducnosti pozdrav takodje i za Anu,Jelenu i za Zimonjica sve najbolje Majstoriiiiiiiii......

Soulman

pre 14 godina

komentar br.103
E jos samo Murej da ne pokvari ono sto citav svet zeljno ocekuje, finale iz snova, dvojica najboljih FEDERER vs NADAL! Setite se samo prosle godine u finalu... praznik za oci, srce i dusu!

Kakav crni praznik za oci ????
Nesretni Federer je uzeo 3 GEMA u 3 seta.
Inace za Noleta, jednostavno los dan i to je to. Napred majstore !!!!

Zdrawko

pre 14 godina

Novak nije podcenio Nemca...i nemojte da ga vredjate i omalovažavate kada izgubi, a kada pobedjuje onda je kralj. Novak ima privatnih problema i zato je danas loše odigrao i izgubio meć. Videli ste svi da se čak nije nervirao zbog loše igre niti je proslavljao fenomenalne poene...a to nikad nije vidjeno kod Noleta! Setite se samo mečeva u kojima je vodio pa se opet nervirao zbog glupih grešaka, a danas ništa...bez emocija. Jasno je da je bio tužan i neraspoložen zbog ličnih problema...i zato ga treba podržati...i on je čovek koji ima osećanja i probleme kao i svi mi...! I svaka čast publici koja je pokušala da ga vrati u meč i u jednom trenutku je uspela! Napred Nole...uz tebe smo...do No. 1!

Vic_Rattlehead

pre 14 godina

Nazalost, Noletova igra je sve losija i losija kako odmice vreme... tuzno ali istinito, ovaj poraz ga je zakucao jos vise. Cini mi se da za njega nekog velikog povratka nece biti... :(

Peruci

pre 14 godina

Ovo je vec ozbiljna stvar!!!
Ako Novak Djokovic nastavi sa porazima,a njegov otac Srdjan Djokovic smeni sve sportske reportere na RTS-u posle tih poraza (kao Viskovica na primer)neznam ko ce prenositi sledece turnire.Mozda ce Tijanic da uleti kao dzoker posto se covek u sve razume? ,ali ako i posle toga Djokovic izgubi mec...ko ce biti kriv?Pa naravno Tijanic,i letece sa mesta direktora RTS-a.

dunda

pre 14 godina

Novace velika si igrac, svetski mediji te danas ne pustaju iz usta sto je valjda dokaz necega. Bio bih veoma srecan kada ne bi toliko varirao ponekad. Na zlonamjerne komentare ne zelim da se osvrcem, mislim kada mozemo da volimo Bozoljca koji ima vise poraza nego pobeda u sezoni ne vidim svrhu pljuvanja po Novaku. Uvek uz tebe, hrabro napred. Tvoje karijera se moze porediti za zivotom klasicnog vrednog i upornog Balkanca.

Nenad Stojadinovic

pre 14 godina

Dokle cemo da slusamo kako je on najveca pretnja Velikom Nadalu i da do finala treba samo da se proseta.Svi tamo treniraju i znaju sve,odlucuje GLAVA.

dunda

pre 14 godina

Novace velika si igrac, svetski mediji te danas ne pustaju iz usta sto je valjda dokaz necega. Bio bih veoma srecan kada ne bi toliko varirao ponekad. Na zlonamjerne komentare ne zelim da se osvrcem, mislim kada mozemo da volimo Bozoljca koji ima vise poraza nego pobeda u sezoni ne vidim svrhu pljuvanja po Novaku. Uvek uz tebe, hrabro napred. Tvoje karijera se moze porediti za zivotom klasicnog vrednog i upornog Balkanca.

smak svijeta

pre 14 godina

U svijetu tenisa postoje igrači kao Federer, Sampras koji spadaju u red najvećih koji su igrali ovu igru. Becker, Edberg, Agassi, Lendl spadaju u legende koje su malo ispod ove prve grupe. Postoji grupa igrača kao Ivanišević, Safin koji su bili jako popularni kao igrači, ali nisu imali tako puno uspjeha. E, Novak spada u ovu zadnju grupu. Nikad neće dostići status legende, ali će ostati upamćen kao sjajan tenisač i Srbija dugo neće imati takvog tenisača i sportaša. Došao je na turnir, izgubio od solidnog protivnika koji je u tom trenutku bio bolji od njega i to je to.

zli zo

pre 14 godina

Ljudi moji ajmo da se organizujemo da sklonimo ovog sa RTS----STRAJNICA-on ne smara on ubijaaaaaaaaa
em ne zna pravila em ima takav glas da upadam blazi oblik depresije kada ga cujem
a i otkada prenosi rukomet taj sport vise nije popularan...covek nije za taj posao
bar na javnom servisu

ofanziva777

pre 14 godina

ubedjen sam da Djokovic namesta ove meceve ..odigra dobru sezonu na sljaci i kad se najmanje nadamo izgubi tako je bilo kad mu je trebalo i drugo mesto pa je gubio od 100ih igraca na atp listi , ipak su njemu najvaznije pare u zivotu i biznis a ne uspeh u tenisu.

anonimus ;)

pre 14 godina

Meni je delovalo kao da i nije hteo da prodje dalje, bez volje, zelje... Pitam se koja je kvota bila za Novakov poraz od 3:0?? Cisto informativno

kolt

pre 14 godina

Pocetak godine je bio los i nismo mogli da zivimo od "strucnjaka" koji su ga pljuvali...usledio je dobar deo sezone na sljaci pa su svi samo hvalili...sada je usledio kiks i opet su tu "pljuvaci", sve uspasan do uspesnijeg, sva ambasador do ambasadora Srbije.
Ovaj decko ima GS titulu, jedinu u istoriji srpskog muskog tenisa, ovaj decko je bio broj 3 sto je daleko najbolji plasman nekog Srbina u istoriji, ima Masters kup ima Masterse ima 13 titula ukupno, a jos mu nisu ni 22... i onda anonimni dzabalebarosi, koji nisu ponos ni rodjenih majki, a kamoli cele zemlje, dolaze da pljuju takvog igraca... da Nole ne osvoji nikada nista, to je njegova stvar...i ovako je uradio i vise nego sto je bilo ko od nas mogao i da sanja pre par godina...i od Rodika i od Hjuita i od Safina se ocekivalo previse, pa su ljudi odlucili da zive, a ne da budu robovi tenisa.
A vi pljuvaci, nadjite zivot

Natasa Todorovic

pre 14 godina

Ne mogu cudu da se nacudim za ove pakosne i nesuvisle komentare. Nevidjeni ste navijaci i pljuvaci, sramota. Najvise mi se ovde dopada vecina mediokriteta koja nije u zivotu dalje dogurala do blacenja onih koji su nam toliko dali. Napred Nole i sve nabolje.

Rafaelica

pre 14 godina

@ja
Ovo je senzacija i za mene. Ja rekoh da će na Vimbldonu da ispadne u trećem-četvrtom kolu , kad on ispade na Rg-u. Pre polufinala nisam očekivala kiks.
Imam pitanje za tebe: "Da li je i ovaj Nemac imao neviđenu sreću ili je ona rezervisana samo za Nadala?"
@buy,buy
To je zbog tvoje mržnje prema Nadalu.Gde si sada, povukao si se u mišju rupu?!

sasa

pre 14 godina

propušta ko zna koju priliku da postane šampion samo zahvaljujući svojoj malodušnosti i bezvolji po tome se razlikuju šampioni sve je u glavi ili jesi ili nisi jednu partiju pruži otpor nadalu ili federeru i mi odmah najbolji je , nije i neće nikad ni biti jer vozovi prolaze na žalost

Biksi

pre 14 godina

Mislim da nije u redu toliko pljuvanje po Noletu.Svako ima los dan kad bas nista ne ide od ruke. Danas je Nole imao takav dan.Bice jos mnogo turnira i pobeda,nije kraj sveta.Za mene je Nole veliki sampion i veliki covek.I uvek cu navijati za njega.

Split-Firule

pre 14 godina

Pa zasto takvi potcenjivacki komentari za Noleta,zar vi stvarno mislite da on nema pojma i da je los teniser.Danas je izgubio ali je on a to potvrdjuju rezultati koje je postigao, nas najbolji teniser svih vremena a ja mislim i u istoriji tenisa na prostorima bivse SFRJ.Pozdrav komsije i malo vise kulture i lepog vaspitanja.
(roman empire, 30. maj 2009 20:07)


Ma ljudi nemojte se spustat na nivo provokatora i kompleksasa jer ako sa njima raspravljate ne dizete njih na svoj nivo nego se vi spustate na njihov!

Ja se kao najprije čovijek pa tek onda Hrvat sramim takvih budala kojih nazalost ne fali na niti jednoj strani.

Sta se tice Noleta porazi su sastavni dio sporta i moraju se desit kao i pobjede.Nole je mlad ima vremena a vec je i dosta napravija.Nes ti tragedije izgubija mec.Svi vi koji ga sad pljucate i kritizirate ponovo ce vam biti heroj i najbolji na svijetu vec na Wimbldonu.

Aj bog!Puno pozdrava iz Splita grada teniskih aseva!

rale77

pre 14 godina

Uvazavam svacije misljenje, ali meni se cini da je onaj mali nemac odigrao bruka dobro onakci udarci..pogidovu nekoliko bekend paralela ...msm svaka cast , Djokovic je morao da igra na malo visem nivou da bi prosao danas

zna se

pre 14 godina

Sta se palite,pa iz aviona se videlo da je Novak usao u ovaj mec sa namerom da izgubi.Prvo je krenuo da igra oko proseka,pa kad je video da ce razbiti ovog nemca i sa takvom igrom spustio je igru daleko ispod njegovih mogucnosti.Ne mozemo mi ni pretpostaviti razloge za ovakvu odluku.

nole samo napred

pre 14 godina

nole nema wee spremaj se za wimbldon nije se lako oporawiti od onog mece sa nadalom ni psihicki ni fizicki..a wi sto pljujete nola treba da waS JE SRAMOTA on je ponos srbije a wi ga pljujete... stwarno ne mogu da wjerujem kad federer izgubi u svajcarskoj je dan zalosi a kad nole izgubi u srbiji ga swi pljuju komentarima....

iva

pre 14 godina

Koliko je Djokovic delovao nezintresovano na terenu ovaj poraz me uopste nije potresao.Izgledalo je kao da ga mrzi da uopste igra, da se razumemo nije Namac igrao nikakav spektakularan tenis, Djokovic samo nije hteo da igra,zasto samo on zna. Steta stvarno sam mislila da moze do finala.

Matori

pre 14 godina

Tesko je biti pametan posle ovog zaista teskog poraza. Izgubiti na ovakav nacin tesko pada svima, a najteze je Novaku. I pored ovakvog poraza nije zasluzio da ga grdimo. Mislim da za ovaj poraz mogu da postoje dva razloga.
1. Psiholoski: Noleta je totalno dotukao onaj nesrecni poraz od Nadala i on je izgubio dosta samopuzdanja i veru u sobe. Nekako deluje bezvoljno i kao da mu se tenis ogadio, sudeci po danasnjoj igri i odnosu prema njoj.
2. Zdravstveno-kondicioni: nesto sa njegovim opstim zdravstvenim stanjem nije u redu i to se odavno uocava. Ovo je treci mec u tri dana koji igra i i bilo je upadljivo da se tesko krece, da je spor i stalno u defanzivi. Mladom coveku i vrhunskom sportisti takve stvari ne smeju da se desavaju. Da sam na njegovom mestu i mestu njegovih roditelja ozbiljno bih se zabrinuo. Ovo su samo pretpostavke, ali da tu neceg ima - ima! U svakom slucaju, zelim mu sve najbolje.

razočarani šetač

pre 14 godina

Nole jednostavno treba da odluči "želi li da stavi prioritet na tenis li da mu tenis bude usupit pored žurki, show programa, poslova, kombinacija u drugog ...", svi koji verujemo u njega se jako loše osećamo jer je ispao pre početka glavnih mečeva a onaj Marej će sada da se šepuri na trećem mestu. O Federu da i ne govorim.

Mrki

pre 14 godina

Aj sto je Nole izgubio
ali oni komentatori e oni mi bas dizu pritisak i zbog njih ce mi TV otici u kantu za smece
Brzo ali brzo menjajte komentatore

Mozes da mu pljunes pod prozor

pre 14 godina

Da se ja pitam, ja bi napustio tenis da ne sramotim drzavu
(Ivan, 30. maj 2009 19:22)
Da se ja pitam, ne bih ti dao ni pravo glasa !

Sale

pre 14 godina

Ali bruka. Izgleda da su bili u pravu svi koji su mu predvideli pad ove godine. Mislim da mu je ugrožena i četvrta pozicija jer Del Potro gazi. Ako sledeće godine u ovo vreme bude i u top 10 to će biti prava sreća.

milos

pre 14 godina

'Djokoviceva teniska karijera se polako gasi'
(Dragan, 30. maj 2009 19:13)
Nadam se da si ironican! Jer ako to nije slucaj, onda je tesko biti ti!
(Jasna, 30. maj 2009 20:26)

najbolji komentar ubedljivo
svaka cast Jasna!!!
P.S. Boze me sacuvaj ovih zluradih i ljubomornih komsija
Komsije samo da znate zluradost nikom nije donela dobro u zivotu!!!!!!

cigi

pre 14 godina

odem na MSN homepage. tamo na headlines pise "major upset at RG", bez imena ili slike o kome se radi. nisam ni znao da Djokovic igra danas, ali sam odmah pomislio to mora da je onaj nas nesrecnik-i tako bi. znaci, kad ja, kao povremeni gledalac tenisa odmah pomoslim na njega kad cujem da je bilo neko iznenadjenje-to mu ne sluti dobro za dalju karijeru-nikad ne bih pomislio da je Nadal ili Federer ispao u trecem kolu jer se vlikim igracima takve stvari ne desavaju.

ATP

pre 14 godina

Svaka cast za Nemca odigrao je odlican mec. Znamo da ume da iznenadi i znalo se da ce biti problema. Djokovic je ocigledno nedovoljno paznje posvetio ovom igracu i nije pripremio ovaj mec. Takodje i znamo da su Novak i Marjan Vajda odlican tandem sto se tice provoda i nocnog zivota. Sinoc je bio petak u Parizu nije iskljuceno da su resili da se opuste kao sto su to radili recimo u Indian Velsu ili u Majamiju. Novak je jos nezreo sto se vidi po ponsanju i zelji za igranjem po sistemu toplo hladno. Novi trener bi uneo promene.

bunika

pre 14 godina

(coka, 30. maj 2009 20:29)
Bunika je biljka, koja je inace otrovna(valjda je otrovna) i verovatno izaziva nekakve tegobe ili sta li vec, pa se zato koristi taj izraz :) Inace cvet joj je onako primamljiv, bas da ga uberes, ali onda ne smes rukama prilaziti ustima, jer joj je lisce lepljivo:) kao kopriva...

A nole stvarno kao da se prejeo od jnih, cudo jedno... nadam se samo da nije povredjen

Hm

pre 14 godina

E moja zelena travo. Biti ce da si ti na travi, samo ne na zelenoj. Nole nikada nije bio 2 igrac na svetu, a i vi ostali novopeceni 'navijaci'. Gubljenje je sastavni deo sporta. Pa nije Nole vanzemaljac ili genetski modifikovan. On je obican covek sa svojim 'musicama', koji je imao dobru pozadinu da mu omoguci da mlatara tim reketom tu lopticu. Mozda bi i moj komsija igrao bolje od Nadala ('ko ce ga sada znati), samo, eto njegovi nisu imali para da mu to omoguce.

MM

pre 14 godina

AO 1/4, Roland Garos trece kolo (bolje je odigrao 2006 jos kao anonimus)... Djokovic je svoj vrh dostigao 2007-2008, sve sama polufinala i finala na gren slemovima. Taman dobar zreb da se izbegne Nadal... I sad je jasno zasto je Fedex br2 a cele godine igra lose: pa bre dzaba se cimas po turnirima ako ne odigras Gren slem kako treba (2000 poena)!

tomas

pre 14 godina

Kada samo pomislim koliko je hiljada puta sada Novaku teze nego svima nama navijacima zajedno, zelim samo da pruzim podrsku nasem coveku. Pogotovo sto je mnogo, MNOGO, ucinio za svoju zemlju i za sve nas.
Bilo pa proslo. Novace, ima nas beskrajno mnogo nas koji smo uz tebe. Zbog nas!

nidze

pre 14 godina

Da je izgubio u zaru borbe, kao u Rimu protiv Rafe, pa da mu cestitam na fer borbi...ovako, bruka i sramota!!!!!!!!! Mi navijaci kidamo zivce, da bi on tamo frajer igrao kao neka .....

the_answer

pre 14 godina

komentar 103,Zeljko,
to brajko izgleda nisi gledao RG prosle godine...jer je Nadal upropastio Federera sa 3-0 i to mislim da je bilo nesto sa po 6-2,6-0...nisam siguran,ali ono sto je sigurno nije bio raj za oci kako ti kazes pobratime...

Jelena

pre 14 godina

E da...verovatno da se vecina ovdasnjih komentatora nalazi vec neku godinu pri vrhu svetske liste najboljih tenisera i znaju koliko je snage i nerava potrebno da se odigra mec. Komentatore iz fotelje i one koji u zivotu nista teze od kasike nisu podigli ne priznajem!

Огњен

pre 14 godina

Е, сада ћемо у наредном периоду видјети да ли је Ноле велики играч, или није.Дај боже да јесте!Срећно Ноле!

Zoran

pre 14 godina

Izgubio, pa sta? Nije mu se igralo(radilo), pa sta? Svi mi se svakog dana 'ubijamo' od posla, i nikad, ali nikad ne zabusavamo.Narocito ovi koji ceo dan pljuju po svemu, a ipak uspevaju da daju sve od sebe na svom poslu.Nije nego. Ko nije u stanju da podnese poraz, ne treba ni da praktikuje ni da gleda sport.

peronimo

pre 14 godina

Senzacija je samo za onoga ko nije video meč, nemac je zasluženo pobedio jer je bio bolji.Nole će iz ovog izvući neku pouku valjda...

gaga

pre 14 godina

ja ga potpuno razumem!!on je dobar igrac i uspece!a vi luzeri koji nemate sta da radite i po ceo dan pisete komentare nadjite sebi neko zanimanje. Novace svaka cast na igri u proteklom periodu bice ih jos..

coka

pre 14 godina

Sta bi Nole?Ja kliknuh na kruzic pored tvog imena u glasanju "Ko ce najdalje na Rolan Garosu"i to vise puta(uz duzno postovanje ostalih),a ti u.ra motku!Kao da si jeo bunike(iako ne znam sta znaci bunika).Ma nema veze,ja te i dalje volim i iscekujem naredne turnire!
p.s.ma vole te i ovi sto te pljuju i napadaju nego ne znaju sta ce sa sobom!
pozz

vortex

pre 14 godina

ne mogu da kazem da novak ne zna nista, kao sto bih mozda rekao za neke nase tenisere, ali je cinjenica da momak ne ume da se vrati u igru, posle dva seta zaostatka. mentalno nije jak. u tome je velika razlika izmedju njega sa jedne i nadala, federera, cak i mareja, sa druge strane.
posle 2:0 za nemca znao sam da ce novak lagano da izgubi treci set.
novak moze da dobije u 5 setova samo kad ga protivnik stigne na 2:2, posle 2:0. ovako... lajsna.

zelena trava

pre 14 godina

Zao mi je sto je ispalo ovako, ali nakon onolikih meceva na sljaci, onolikih velikih turnira i mec-lopti protiv Nadala decko se jednostavno pomalo istrosio i to je to. Dugo je igrao kao igrac br 2 na svetu, morao je da se umori. Idemo dalje.

roman empire

pre 14 godina

Kad citam ovakve komentare za Novaka mogu slobodno da konstatujem da mi Srbi nismo normalan narod.NOLE ti si elita za razliku od ovih pacenika koji te pljuju kroz komentare.

Sale

pre 14 godina

Ja ne znam što se nervirate. Čovek je već uzeo milione evrića. Ja da sam na njegovom mestu, odavno bih batalio tenis i provodio se po nekim egzotcnim mestima.Kakav bre tenis.

klint

pre 14 godina

Kako je samo smesno sto je 2/3 pljuvackih komentara iz Hrvatske...oni svoje tenisere vise ni nemaju, pa im je ovo dogadjaj...u iscekivanju da Cilic prestane da bude "veciti talenat"
Srbija je uz tebe i kad ne ide, Nole legendo

Realpolitik, München

pre 14 godina

Bravo Nemac i puno uspeha u daljem takmicenju, a familija Djokovic ce nadam se da nas u nekoliko narednih dana postedi svojih bisera. Posle najnovijih izjava oko pasoske afere sa slovom DJ i lumenima iz "domovine", cuvenim strucnjacima za sve i svaste, medju koje se ubrojio i Srdan Dokovic (napisano po novosrpskom pasoskom pravopisu u izdanju Tadic-Dacic), mogu samo da pozdravim uspeh nemacke teniske skole.

roman empire

pre 14 godina

@ hrvat @ hrvatina
Pa zasto takvi potcenjivacki komentari za Noleta,zar vi stvarno mislite da on nema pojma i da je los teniser.Danas je izgubio ali je on a to potvrdjuju rezultati koje je postigao, nas najbolji teniser svih vremena a ja mislim i u istoriji tenisa na prostorima bivse SFRJ.Pozdrav komsije i malo vise kulture i lepog vaspitanja.

Anony

pre 14 godina

Neznam sta ste svi napali noleta,njemu jednostavno nije cilj da bude najbolji kao vecini.On je pre nekoliko dana kupio neku nekretninu decko uziva,provodi se,zaradjuje novac od biznisa i tenis mu dodje kao rekreacija.Da budes najbolji nije bitan samo talenat.

BECKHEND

pre 14 godina

ko prati tenis, zna da ovaj Kolsrajber uopste nije los igrac. samo ima problem sa motivacijom, tj igra dobro samo sa onih najboljis 10 na listi. cak je i Federer imao probleme sa njim. njegov problem je sto slabo igra sa igracima koji su losije plasirani od njega. zao mi je sto je Nole pomislio da je ovo lak posao. ne znam sta se desava, ali tri dana uzastopno. sta bi bilo da je ovo duze trajalo. mozda bi igrao i sutra

zeberdee

pre 14 godina

e pa ljudi viskovic je za ove genije... ja razumem da su im tijanic i tata djokovic rekli da treba da navijaju, ali onoliko hvaljenje igraca koji gubi 3-0 od nekog indijanaca i pritom deluje kao da je zalutao na teren je stvarno mnogo... gledajte to sa vedrije strane, pogodio sam k-, bilo je manje od 31 gema :-))

brnja

pre 14 godina

Nole majstore evo ti šansa da odmoriš malo posle sjajnih partija na šljaci i polako se navikneš na travu..
Apel Tijaniću!
Skloni onog Strajnića sa tenisa,čovek komentariše kao da se igra rukomet,
καταστροφη..
Κada moram da biram između dva loša,biram EUROSPORT

teorija zavere

pre 14 godina

Saznao stric koliko je uplaceno na Novakovu pobedu, pa sa porazom i kvotom na krajni rezultat po setovima, da vidis para. Vise nego za pobedu na Rolan Garosu. Dojava pala na 4-1 u prvom setu.

TENNIS BP

pre 14 godina

I najbolji gube...nije me poraz toliko iznervirao koliko ma iznervirala njegova hladnokrvnost...nije se nervirao nije se trudio...a zadnji poen samo pustio lopticu to ja tako ponizno...

10:00

pre 14 godina

Ko zna sta se vrti po glavama igraca na terenu i sta se desava iza scene sto mi ne znamo..
Sigurno nikom nije gore zbog poraza neko Novaku, zato malo podrske s nase strane bi bilo lepo:)
Mada shvatam i kritike.. ali sve je to iz ljubavi, OK?:)

oki

pre 14 godina

sve sami pljuvaci!!!
Napisite sta ste vi postigli u zivotu?! specijalizirali ste pljuvanje drugih?

STIDITE SE!!!
NOLE, TI SI SE VEC TOLIKO PUTA DOKAZA0!!! SAMO NAPRED!!!

Jasna

pre 14 godina

'Djokoviceva teniska karijera se polako gasi'
(Dragan, 30. maj 2009 19:13)
Nadam se da si ironican! Jer ako to nije slucaj, onda je tesko biti ti!

Miki Sombor

pre 14 godina

Kolko dosadnog komentatora su izabrali za mech, ne mogu da verujem.. Smorio sam se totalno uz njega, neka ga promene vishe !!!

Иван-Ниш

pre 14 godina

Новак изгубио због ирационалних разлога. Нервирао се због ветра и лошег терена, значи више силе, као да Колету то није исто сметало. Кад је схватио да због тога не вреди да се нервира Немац је летео по терену и било је касно.

Mirko

pre 14 godina

Ko moze da me ubedi da ovaj mec nije prodat?Ja gospodina Djokovica vise u zivotu necu gledati jer definitivno nije covek vredan mojih zivaca.Zelim mu sve najbolje u zivotu i daljoj karijeri.

poznavalac

pre 14 godina

Sam mec ne treba komentarisati. Bio je dovoljno rechit. Menjati Vajdu (!!!), ako uopste ima nekog leka. A da: treba decaka odvojiti od brige porodice dok ima vremena.

Balki

pre 14 godina

Nije tempirao formu za Roland Garros, već se potrošio proteklih tjedana. A i bolje nego da je izgubio od Federera ili Nadala u Finalu.

no name

pre 14 godina

možete govoriti što hoćete ali ovo je sramota ne dobiti ni set a da je bio povrijeđen nekako bih razumio, a da ne govorim koliko se ovaj teniser mučio s ozljedom ramena prije dosta turnira, a da su nadal ili federer izgubili razapeli biste ih, ispasti od kolšrajbera toliko o tome da novak skida rafu, ovo se njemu nikad ne bi dogodilo, nek bude sretan da kolšriber otkaže wimbldon

shitzu

pre 14 godina

neko ce reci da palamudim ali moje misljenje je da je racunao na to da nece odbraniti bodove na RG(ne secam se kako je zavrsio prosle godine) pa bolje onda da izgubi ovakav mec(mozda se malo i kladio na rezultat) i dobro odmori za TRAVU gde će sigurno jurišati na titulu gde je to realnije ocekivati od njega nego da dobije Nadala i RG...Videlo se po njemu da nije niti očekivao da pobedi danas...Razmišlja on svojom glavom i kalkuliše...možda nekad i previše...

Dragan

pre 14 godina

Nemac je igrao kao u transu, a Nole posle 4: 1, kao neki grogirani bokser koji je tek u pojedinim trenucima uspevao da zada poneki udarac. Velike oscilacije forme koje Nole ove godine ima na GS turnirima, razlog su zbog kojeg verovatno nikada nece biti broj jedan ili dva. Mislio sam da sledeci vikend odem za Pariz na musko finale, ali nista od toga. Ipak, prosle godine mi se pozlatilo, jer je Ana trijumfovala

Markos

pre 14 godina

Dajte ljudi kakav Djokovic. On je ipak jedan prosecan igrac koji je imao svoje trenutke kada mu je islo od ruke, i najvise sto je mogao je da bude treci. Gledace on u ledja Rafu, Federera i Mareja jos dugo vremena...
Vreme je da ova nacionalna zabluda zvana Novak Djokovic bude smestena gde joj je mesto: u istoriju!!!

Konstantin93

pre 14 godina

Djokovic was understandably dejected after the match. "What is disappointing was that I couldn't find the rhythm throughout the whole match. This is what I was always managing to do. You know, that's why I'm in the top of the men's game for a while now.Physically I felt good, but it's just a bad day at the office. What can you do? This is sport. "
E, moj Djokovicu... Priznaj, poraz!

Prota Mateja

pre 14 godina

Kada sam video Tadica u poseti nasim teniserima pomisli sam samo da ne bude ponovo baksuz kao na Olimpijadi u Pekingu, i evo sve je krenulo naopako: Janko predao mec, Novak ispao u tecem krugu, i to od Nemca, Jelena i Ana se jos drze ali strepim i za njih.

Ljubitelj Sporta

pre 14 godina

Auuu, sta bi?? Bas steta, smatrali su ga mnogi komentatori za jedninog koji bi mogao da zaustavi Nadala.... Nadajmo se da ce biti bolje u Wimbledonu i US...

realista

pre 14 godina

Bravo Nole! Ne moze hleb preko pogace!

SVAKI protivnik zasluzuje 110% truda; evo sta se desava kad olako shvatas i mislis da si iznad ostalih...

TRUD TRUD TRUD, SVUGDE I UVEK!

Predrag Aleksic

pre 14 godina

Tadić opet izbaksuzirao sportiste, prvo Olimpijada, sada Roland Garros, pa dokle će više da se meša tamo gde mu nije mesto!!!

Io sono Interista

pre 14 godina

Toliko o Djokovicu. .ali zivo me zanima koje ce sad opravdanje da nadje!Verovatno je sljaka bila previse crvena,pa mu smetalo,ili tako nesto. .i desu sada ti komentari tipa 'Nole novi kralj sljake','Dobices Rafu na Rolan Garosu','Bolji si od Rafe,samo on ima srece','Ti si br. 1',itd. .cak je i sam Novak govorio da je spreman,i da oseca da moze dobiti Nadala!E pa gospodo,prvo treba doci do Nadala,pa onda nesto pokusati,ako je to trenutno uopste i moguce. .nikad br. 1 od Djokovica!

Realno

pre 14 godina

Ocekujem da ce sad tata i stric protestovati jer teren nije bio dobar, nije igrao na centralnom terenu, a deluje i da su sudije malo navijale protiv njega. Komentator ce naravno dobiti otkaz jer svojim navijanjem nije poneo Novaka, a ovaj komenatar ce tesko biti objavljen kao i svaki koji govori kriticki o braci Dj.

roman empire

pre 14 godina

Ajmo sad dezurni pljuvaci pocnite sa pljuvanjem.Jednostavno Novak nije imao svoj dan odigrao je ispod svog nivoa dok je Kolsrajber odigrao jedan od najboljih meceva i to je to.
Nole sto pre zaboravi na RG i spremaj se za Vimbldon,nama ostaje da navijamo za nase dame Anu i Jecu i pozelimo im da ostvare sto bolji rezultat.

Mika NS

pre 14 godina

Senzacija nije jer je Kolsrajber igrao strpljivije iako nije klase naseg Novaka.
Veliki sportisti i veliki navijaci su veliki i u porazu,zato molim bez pljuvanja po jednom od najboljih srpskih sportista trenutno.
Bice bolje Nole!
Ajmo Srbi!!!!

stoka17

pre 14 godina

110%? očekivao sam svakakvo pljuvanje, ali nogometne bisere zaista nisam.

prođite gradivo iz osnovne škole prije nego što opet napišete nešto o tenisu..

jelena

pre 14 godina

Ma, ne mogu da verujem da toliko toga 'nije islo',ali umor je ocigledno ucinio svoje!Tesko odgledah mec,al' izbor komentatora sa RTS-a je ziva sramota za 'javni servis'!Pa, zar doticni Tijanic nije mogao da nadje dostojnu zamenu za vrsnog komentatora? Prenosio je mec ko da radi na terminalu, bez emocija,i poznavanja pravila tenisa.Gost ga je spasio,jer on nije imao sta da komentarise,nije smeo ili nije znao...

Marko

pre 14 godina

Ma kakva senzacija...
Ni Nole, ni Noki, ni Nox, ni Nolence ovaj puta nisu zaslužili ništa više do ovih 0-3. Duvao je vetar... Mora pod hitno da se spusti sa oblaka, i da shvati da nije Bogom dan. A i svi vi koji uporno pričate da je najbolji na svetu, iako uopšta ne razumem odakle to uverenje, spustite loptu na zemlju. Treba raditi, a manje glume na, i izvan terene neće naškoditi.S ovim kolšrajberom je igrao čekajući da mu ovaj pokloni meč. Verovatno od straha- jer "ipak sam ja Nole veličanstveni, koji sam jednom namučio Nadala". Ne sme tako da se rezonuje...Ma beži bre, mnogo sam besan. No dobro, dolazi vimbledon, biće bolje.

Mr.X

pre 14 godina

Koji problem ima kad onako igra? Ja stvarno ne mogu da ga shvatim, šta se dešava sa njim!? Totalno sam deprimiran, stvarno ne znam vredi li više gledati i navijati!?

D.Savic,Paris

pre 14 godina

Pa dobro,desi se,sport je to,i sta sad?Prvo sam se i ja iznervirao ali kad se setim da se to par puta desilo i Nadalu i Federeru,pa,Boze moj,kroz greske se uci!
Idemo dalje,svaki dan ce da ispada po jedna nas ali vazno je da bar jedan/jedna ode do kraja!

Mavyan

pre 14 godina

Stvarno ste neposteni. Ja mislim da je Kohlschreiber odigrao jedan od najboljih meceva u svojoj karijeri. Nole jeste gresio ali ne nesto neuobicajeno za njega. Kohlschreiber je jednostavno odigrao fantasticno. I ako je izgubio, pa sta. Mozete svi da mu pljunete pod prozor. Vamos Nole, makar ne pobedio ni u jednom mecu vise.
p.s. sad navijam za del potra.

SM

pre 14 godina

Ajde ne dirajte mi Noleta. Uvek ce moci da imitira Majkla Dzeksona na italijanskoj TV. Lose imitacije? Desetorazredne? Pa sta. Vazno je da je TV zvezda, nece valjda da semuci da trenira tenis kao Nadal. Ha, samo mu jos to treba.....

Student

pre 14 godina

Ovaj Nemac ako ovako nastavi da igra stize do finala.Bio je bolji i to je to.Jedina dobra stvar u ovom porazu jeste sto cu sad manje gledati tenis pa cu imati vremena da vise ucim.
Mada sam i ovako imao dovoljno vremena pa nisam ucio.Odo da ucim.pozdraaaaaaaaav

Teniser

pre 14 godina

Nije ni zasluzio bolje.Igrao bez volje kao da je jedva cekao da se mec zavrsi.Sta li ce sada da kaze sta mu je falilo.Kohlschreiber igrao 5 setova i isto nastavljao meckad i Novak zbog mraka.Sada ce da se jave oni koji ga brane., ali ove godine najveci uspeh mu je Serbia open (jak turnir).Covek jednostavno nije za velika dela.Bolje da se okrene svom restoranu

zeljko

pre 14 godina

Pozdrav svima...
Ne budimo tužni.. Čim sam vidio kačket,znao sam da će fasovati od igrač koji je danas pobijedio ni kriv ni dužan. Nole je vrhunski igrač, koji nažalost nikada neće biti i najbolji. Ubio ga je zadnji poraz od Nadala, možda i zauvijek.. Na Wimbldonu će ipak ući u finale i osvojiti turnir. Sjetite se ovih riječi za mjesec dana...
Pozdrav iz Banjaluke.....

Netačno

pre 14 godina

@Mali Radojica
I jesi mali. Inače, znao bi da se još prilikom žrebanja određuje i vreme kada će se koji meč igrati. Jedino ne mogu da napišu imena, ali skica se unapred zna. Zato ne piši koješta.

emir

pre 14 godina

novace zelim ti svu dalju srecu za wimbledon bar ces imati vremena odmoriti sei dobro se pripremiti a onda hajmo na finale tamo sve je ovo posljedica akumulirane predobre igre odigrao si tri finala i dobio jedan turnir haman izbacio nadala u madridu zato glavu gore nema cega da se stidis da je bio tvoj dan koslajber bi mozda svega dobio 4 ili 5 gemova pljuvaci unaprej da vas upozorim da je novak djelovao jako umorno i haman je klonuo zato sto je stvarno dobro igrao prethodni mjesec i cestitam mu a ako je izgubio nista vec ce na wimbledonu pokazati sta moze

vlada

pre 14 godina

Najaci su mi komentatori,koji izgleda nisu gledali isti mec kao i svi ostali u Srbiji!!!A Novak...ma sta vise reci o njemu!?U jednom trenutku me toliko obraduje,a vec u sledecem trenutku me dovede do "ludila"!!

djordje

pre 14 godina

Samo ti nastavi igrati defanzivno pa ces uskoro biti peti,pa sesti,...Ne mogu da shvatim kako je od onakog agresivca postao obicni prebacivac loptica.

dragan

pre 14 godina

sta je tu senzacija?sport je to. moze da se dobije ili da se izgubi.zasto se za nase sportiste po defaultu misli da moraju da pobede?

maliradojica

pre 14 godina

Kao prvo potpuno su u pravu ljudi koji tvrde da se namesta Tsongi u pogledu rasporeda meceva.Pogledajte ovaj mec sa ovim Nemcem. Nole sve vreme igra na suncu i to u sred dana. Ajd da igra ili prvi ujutru ili predvece pa da vidimo kako bi to bilo. To vam je kao ono sa Nalbandijanom pre par godina, cela stvar je vrlo sumnjiva i verovatno tako i podesena da se svi ostali muce po suncu i po jari a njihove princezice(Tsonga i ostali minus onaj narkos sto su ga slucajno otkrili)igraju predvece ili rano ujutro( 10 sati ujutro je veoma prijatno za igranje). Ovo ljudi uopste nisu nikakve teorije zavere vec jednostavno pronicljivo kalkulativno i malo kvarno manipulisanje cinjenicom da ste domacin. Pa sta mislite da su organizatori radili citav maj mesec-cistili terene, namestali mrezice i uvezbavali osoblje-ma dajte molim vas nemojte biti takve naivcine. I nije samo Novak na tapetu tu su i Cilic i Endi i del Potro, ni njih organizatori nece bas da maze i paze ko svog Muhamed Alija. Uostalom nek mi neko objasni sto jedan tako bogat turnir u tako bogatoj zemlji ne postavi reflektore ili pokretan krov. Kao rushi se visegodisnja tradicija, a i drugi su kao igrali po tom vremenu - ma nije moguce. Na kladionici je za Kolsrajbera kvota bila 5.50 prosto neverovatno. Ponavljam nema to veze sa teorijama zavere, jednostavno, Djole je malo prepotentan,uvek potcenjuje svoje protivnike pa tu dodas ovu namestaljku sa vremenom, pa cinjenica da ga je Nadal totalno "unistio" u Madridu kako sportski tako i po pitanju samopouzdanja. Na kraju ce biti srecan ako ga Del Potro koji igra veoma mocno ne pretrci pre Us Opena.

dalmatinac

pre 14 godina

vi niste normalni.... kako možete velikim slovioma pisati senzacija.....kao da su vanzemaljci došli..čovjek igrao i izgubio nije kraj svijeta.... nole samo naprijed dalmacija je uz tebe

Jovan

pre 14 godina

Šteta za Novaka ovo je stvarno bilo ne očekivano za nas, ali ne smemo ga odma početi kritikovati jer on je ipak naš i jedini Nole koga svi vole.

Vladimir NS

pre 14 godina

Naš Nole je još uvek jaaaaaaako NEZREO i samim tim NEOZBILJAN da bi se borio za drugo mesto,a o prvom da ne govorimo.Još uvek se na momente ponaša AMATERSKI.Ono što je po meni najvažnije je da on ima kvalitet da bude prvi i siguran sam da će to i ostvariti.Međutim treba da prođe još puno vremena do toga.

Bozidar Peric

pre 14 godina

Cim sam ga video da gostuje po talk show emisijama rekao sam da nema sta da trazi na Rolan Garosu. Ne mozes napadati svetski teniski tron i gostovati kod Amidzica na Pinku. Kad se setim partija koje je prikazivao u Montekarlu i Rimu tuga me uhvati. Pitam se da li Nadal i Federer izigravaju po narodnim TV stanicama u Spaniji i Svajcarskoj?

ravuk

pre 14 godina

Novaku bih stosta zamjerio i to je O.K. O tome može da se raspreda. Ali ljudi ko je urednik sportske redakcije na RTS-u pa da ovog (ne znam ni kakvim nadimkom bih ga počastio) valjda Strajnića postavi da blebeće. Sram ga bilo kako je netalentovan za posao koji radi. Za njega je Anzulović (ako ga se iko i sjeća) tata. A vi plaćajte pretplatu. A tek onaj na Sport klubu. E to je Bruka, a ne Novakova igra. Izgubio pa šta.

psale7

pre 14 godina

Mozda je neocekivano,ali realno nije mogao da osvoji turnir.Sada je prilika da se pripremi za ostatak sezone i zetvu bodova.Napred Nole!

Peppino PFC

pre 14 godina

Kriv je ovaj sa javnog servisa, ne navija covek dovoljno... Najbolje je pustiti Srdjana Djokovica da komentarise Novakove meceve... :)))

Milan

pre 14 godina

Naslov bi trebao da bude "Bruka: Ispao Djokovic". Ovo vec postaje navika, prvo Vimbldon prosle godine sad RG. Ne znam jel jos misli da je imao odlicnu sezonu na sljaci, ili mozda sistem bodovanja ne reflektuje ko je u kakvoj formi trenutno!?

sekyyy

pre 14 godina

Ja ne mogu da verujem oko cega se vi nervirate... kad njega nije briga, sta ima da bude briga mene za njega.. on dobija pare, a vi gubite zivce..

ddule

pre 14 godina

Ово је да човек не поверује, катастрофа. Таман је ушао у серију добрих резултата и сви смо се надали финалу са Надалом, а од тога ништа. Једино знам данас није пружио ни 30% својих могућности, остаје питање зашто.

Nikola

pre 14 godina

Ma potpuno je jasno sta se desilo: otac i stric mu rekli - Nole, dobre su kvote, ulozili smo puno para, moras da izgubis!
I decko se nije nervirao, nije mu bilo ni svejedno, ali morao da poslusa.
Ajd nek neko kaze da ovo nije realan scenario.

jegood

pre 14 godina

Šteta za Novaka, nastavlja sa lošim rezultatima na Grand-Slemovima. Ovog puta nije samo bio u pitanju njegov tenis i forma, već čini mi se i psihički nije na nivou vrhunskog igrača. Želim mu da do kraja sezome počne da igra bolji tenis ali u kontinuitetu, a ne samo na 3-4 turnira.

eh kad bi mogao

pre 14 godina

Nezainteresovan, anemican, bez trunke zelje za pobedom. Posle ga opravdavajte vrucinom. Cudi me da nije predao vec na kraju prvog seta. Bicu nepreporucen, ali realan! Nikad prvi, srca nema!

Krle iz Nemacke

pre 14 godina

Pa i on je živ čovek i nije mašina. Možda je malo sit tenisa. Tako mlad i tako uspešan. Koliko ih je takvih na svetu? Samo neka je živ i zdrav. On je momentalno ipak najveċi srpski brend.

Krle iz Nemačke

NI

pre 14 godina

Pribojavao sam se ovog meca ali me je 3:0 iznenadilo.

Svako moze imati slab dan ali bojim se da je ovo nesto ozbiljnije. Jeste Kolsrajber igrao dobro, on zna da igra dobro, jeste da ga je u klriticnim trenucim krenulo, jeste da Novak prezasicen ali bojim se da je onaj mec protiv Nadala u Madridu ozbiljno narusio njegovo samopouzdanje i da se Novak nije psihicki oporavio od tog udarca.

Kladzamajstor

pre 14 godina

Pa dobro bre Nole!
Aj sto izgubi, Boze moj. Al' sto ne osvoji makar jedan set, pa da izgubis 3:1.
Ja igr'o tacan broj setova 4. K'o ono racunam, zaeban je ovaj svaba, otkinuce makar jedan set. Kad ono, odvali ga covek 3:0.

Dark_Man

pre 14 godina

Zao mi je sto je izgubio !
Ali ne krivim Djokovica nego organizatori sto su ga stavili da igra na takav teren !
Ej pa covece on je 4 igrac sveta i ne razumem zasto je Conga igrao na teren "Philip Satrier" A Djokovic na teren broj 1 !
a drugo nije mu bilo lako jer je bilo dosta vetra i to mnogo smeta na njegovu igru !
Novak glavu gore ti si i dalje nas idol i volimo te puno,
Srecno u Wimbledon !
Cestitam Kohlschreiberu sto ide dalje zelim mu sve najbolje !
Poz

nindzarevizor

pre 14 godina

Zašto na ovoj vesti ne postoji mogućnost preporučivanja ili ne preporušivanja komentara?
Da li je to možda zabranio Srđan Đoković?

Prase

pre 14 godina

Kakva zamena za N. Viškovića, Predrag Strajnić! Pedja tako dobro i tako revnosno saopštava rezultat. Možete komotno da heklate i slušate prenos.

Nebojsha

pre 14 godina

Uzas!!!! Ovo moze da se desi samo Novaku.! Prosle godine u
Vimbldonu sada na Rolan Garosu.Pa ovo je najveca Senzacija u godini, i opet kome da se desi nego nasem Novaku. Muka mi je od same
pomisli. Ne znam kako cu da
svarim ovo ali tesko, zato jer
smo se previse nadali. A tek
Nole kako ce on da preboli ovo
ne znam, jer samo se njemu dogadjaju ovakve stvari. A kad
ce ako sad nije mogao da dodje
do finala i pokusa da osvoji
R.Garos, a bio je kao favorit.

dejan

pre 14 godina

Ma dobro, sta sada, senzacija, mozes' misliti. Senzacija je kada padne nacionalni dhodak za 10% za jednu godinu, ili kada gorivo poskupi 8 puta za mesec dana. kada dobijemo racune za mobilne uvecane i za 3% nego prosli mesec. Ovo sto Djokovic igra je ipak samo sport. I da budem iskren, malo je i udavila ta nasa euforija sa Djokovicem. pun grad gledaca roland garosa, komentatora, strucnjaka. Malo neka odmore sada i na posao, kad budu penzioneri neka gledaju tenis!

Ognjan Simonovic

pre 14 godina

Nekada sam ga jako voleo, ali mi sve vise nervira...

NOLE UCI OD FEDERERA DA BUDES GOSPODIN IGRAC, a ti si rano postao prepotentna zvezda i ponekad (kao danas) mi je jako drago kad izgubis!!!

SPUSTI SE NA ZEMLJU!!!1

keny

pre 14 godina

Dobro meni novak nije jedan od omiljenih tenisera ali dobro navijao sam za njega...
I ma koliko to glupo zvucalo meni se svidelo kako je novak igrao ovo je vec licilo na raniju igru, do sada ove godine se sve zasnivalo na dobrom servisu ili na prebacivanju mreze i cekanju prave prilike za napad ( ili greske) a danas je bio agresivan kao proslih godina tako da nek nastavi da bude agresivan kao danas i bice bolje

radozver

pre 14 godina

Ništa strašno Novače..Sve najbolje ti želim..I nije mi najjači utisak što je Novak ispao...Pa šta...Mnogo mi je strašniji ugođaj gledati više tenis sa novokomponovanim komentatorima na Javnom servisu..Blago rečeno užas!

Miki

pre 14 godina

Kakve gluposti moram da slusam od voditelja na RTS-u jer apsolutno totalno ne smeju da kazu da je Djokovic igrao ocajno,mrzovoljno,nemocno...

Vlada

pre 14 godina

E ,u tome se ti razlikujes od velikih sampiona tipa Nadal ,Federer.Ja sam i dalje tvoj veliki navijac,ali ...Wimbledon,Rolland Garros...ista prica.SVE JE U GLAVI NOVACE ! AJD,SAMO NAPRED,BICE BOLJE ! ! !

kermit

pre 14 godina

Novak bi danas izgubio od svakog tenisera koji je medju prvih 50! Shteta. Mogla je i kisa da padne pa da ga sutra probushi k'o shajbnu! Dobro je bre NOOOLE,svako ima losh dan. Evo i meni je danas!!! AAAAAAAA

BojanNBG

pre 14 godina

Zato ti brate moj nikad neces biti najbolji igrac sveta! Jednostavno ne smes da dozvolis da od takvih igraca gubis meceve! Nekad mi se cinis da te tenis smara, da ne zelis da ga igras, kao da te neko tera, ko da ne igras za sebe!
Zelim ti sve najbolje u nastavku karijere, i uvek cu navijati za tebe i nervirati se zbog tebe!!!

Povremeni gledalac RTS-a

pre 14 godina

Od momenta kad je onaj stručnjak rekao da je Đoković psihički stabilan i da ima još mnogo da se igra,nemac ga je počistio za 2 minuta

boban,nis

pre 14 godina

Lepo je govorio McEnroe da su grend slem turniri najopasniji za velike svetske igrace,gde svaki prosecan igrac moze da se proslavi.Jednostavno,nema sta da izgubi i teraj.
A svima onima koji ne vole Noleta,a ima ih mnogo,bih porucio da je konacno dosao njihov dan,pa neka krenu sa glupostima.
Nole,ne sekiraj se i ti imas pravo na gresku.

jaaaaako mi je zao

pre 14 godina

netreba ga osudjivati niti niko nema prava,jako mi je zao jako se ruzno osecam zbog poraza njegovog,,a i ovaj slepac marej ce da se ucvrsti jako je rano ispao...nije bio motivisan...prosto ne mogu da verujem kad najvise obecava on uprska izgleda da mu ne lezi uloga favorita...

John

pre 14 godina

Jel ovo znaci da djokovic nece odrati nadala u finalu kako je bilo najavljivano? Pa zar oni porazi od nadala u prethodnih mesec dana nisu obecavali nesto vise? A novakov menadzer je izjavio prosle nedelje da je plan da se osvoje oba evropska gren slema(?!) U svakom slucaju novak ce jos dugo da gleda u ledja nadalu i federeru, a bogami i marej se polako ali sigurno odvaja od ostale mase i priblizava mestu gde realno i pripada.pozdrav iz pariza, allée roger!!

pero

pre 14 godina

Ma nije ti se nesto ni igralo. Steta, propustena veklika prilika. Eto, i kako sada da covjek ne navija za Nadala i Federera. Kod njih se ove stvari ne desavaju. Bar znas na cemu si. Ustvari, to je razlika kad kupujes ( citaj navijas ) kvalitetnu robu a ne onako sto je malo jeftinije pa se nadas....

Dule

pre 14 godina

Ma nije to Senzacija, to je na zalost puka Realnost, jer od ovoga vise ne moze. Ni Forhend, ni Bekhend, ni izlasci na mrezu, jednostavno beskrvno i tuzno.

Branislav Zekic Zeka

pre 14 godina

Kakva je to senzacija?
Potcenjivanje protivnika ili opet losa priprema taktike sto je takodje potcenjivanje protivnika.

pera

pre 14 godina

Moze opet da da nekome da mu napise knjigu moj poslednji gren slem. Sramota ali jadan Nole sa onakvom familijom nije psihu ni mogao da razvije

R. Federer

pre 14 godina

I ko ono jedino moze da tuce Nadala u finalu? Ajde sad da vas cujem,svi vi sto ste mi dali brdo crvenih kartona,kada sam rekao da su relativne Noletove mogucnosti polufinale ako i to,jer je fizicki najnespremniji za 5 setova.Ali ne uzeti ni jedan jedini set ovom prosecnom nemcu je apsurd.Ja verujem da ovaj nemac, jednom Congi ili Rodiku ne bi uzeo ni jedan set.

Moi

pre 14 godina

Novače trebalo bi da te bude blam.

Bez imalo želje za pobedom, bez trunke nerviranja zbog takve igre...
E upravo zato nikad nećeš biti ne prvi, ne drugi, nego ponovo treći.

3-0 koji blamaž. Ne, nema opravdanja.

saša

pre 14 godina

Očigledno da Novak ima nekih zdravstvenih problema.Iako je bilo svega 22*C,on se jedva kretao i zbog toga je, a ne zbog nekakvog izuzetnog kvaliteta nemca,izgubio meč.Posle samo 20min,on je već izgledao iznemoglo.Bojim se da ako te probleme ne otkloni, i pored fantastične tehnike koje ima,nikada neće postati broj 1.Stvarno mi je teško pao ovaj poraz,jer je on sjajan momak i ponos ove zemlje.Želim mu sve najlepše u budćnosti.

nikola

pre 14 godina

Nole glavu gore... Samo mi nijemjasno zasto je izgledao onoliko anemicno... Nije strasno sto je izgubio, ali da ne trci za nekim loptama jeste... Na zalost sa ovim odlazi i san o drugom mestu, bar na neko vreme...:(

Debili

pre 14 godina

Koliko kretena ovde ima na ovim forumima i ne mogu da se suzdrzim i da i ja ne postanem jedan od njih. Kad djokovic pobedi javlja se ista grupa koja stavlno pise neke nepotrebne hvalospeve i velicanja a jos gore je kad izgubi javlja se grupa ''pljuvaca'' koja nepotrebno odvodi stvari u bedu... Pre svega ove komentare gledam da vidio neku zanimljivu konstataciju ili misljenje i molim vas pa prestanete da ispoljavate komplekse u komentarima!

Gago

pre 14 godina

Senzacija jeste,tragedija nije. Ispao je i prosle godine na Vimbldonu u prvom kolu,a to mu je bila najbolja godina u karijeru.
Mnogo smo se nadali od ovog turnira(minimun finale,maximum titula itd...),nije ispunio nasa ocekivanja,ali Boze moj,zivot ide dalje...
Nek' se odmori par dana,a onda neka krene sa pripremama za sezonu na travi.
Idemo u nove radne pobede!!!

navijacica

pre 14 godina

Cestitke Kolsrajberu,ali ipak ne mogu da veeerujeeeem sta je Nole dozvolio!Nije ovo njegova sezona,nadam se da ce biti bolje ubuduce?!Ti,Nole,znas i sam sta ne valja.PUNO ti srece zelim,uvek cemo biti uz tebe!
Pljuvaci,molim vas,lecite komplekse na nekom drugom mestu!Kao da ste vi osvojili nesto bitno u zivotu,pa sad imate pravo da kritikujete!Ajde...u misju rupu!

Borbena

pre 14 godina

Ih senzacionalno! Zao mi je sto je izgubio, ali sta se moze; sa Novakom uvek, i u pobedi i u porazu! Odmori momce, ide Wimbldon! Sve cestitke Kolshrajberu za prvI ulazak u osminu finala na GS-ovima u karijeri.

prof Istatov

pre 14 godina

Ajde pljuvači, napred! Ali pre nego što počnete da napadate Noleta što je eliminisan u osmini finala jednog "gren slem" turnira, prethodno odgovorite na jedno pitanje: u kojoj smo to oblasti kao država tako visoko rangirani?! Na primer, da li možemo da se pohvalimo da smo u kulturi ili ekonomiji eliminisani tek u osmini finala?!

mladen mladenović

pre 14 godina

Mislim da je krajnje vreme da teniska asocijacija pokrene istragu oko nameštanja Đokovićevih mečeva. Ovo je preraslo u bezobrazluk...

Dejan B.

pre 14 godina

Nemac je jednostavno odigrao fenomenalan mec i zasluzeno pobedio!

Bice bolje... uskoro ce Wimbledon i nova prilika da se podigne pehar Grand Slam-a, zelim ti srecu!!!

P.S. Roland Garros je svake godine, Nole nastavi da vezbas ;)

Zeljko

pre 14 godina

E jos samo Murej da ne pokvari ono sto citav svet zeljno ocekuje, finale iz snova, dvojica najboljih FEDERER vs NADAL! Setite se samo prosle godine u finalu... praznik za oci, srce i dusu!

ksenija

pre 14 godina

e sad, ko je komentarisao, drzte se, mozda uleti u klizeci tata Djokovic. Vi ste bre krivi, oboje, nikad vise da niste komentarisali. Nebojsa sjajan komnetar sa Vembli stadiona, bravo Celzi. Dobro je da ti nisi komentarisao tenis, nesmem da pomislim sta bi bilo.

Alves bp

pre 14 godina

Od trenutka kada je vodio 4-1 Novak vise nije bio tako siguran u svoje udarce,branio se tokom celog meca i dopustio protivniku 10 breik sansi,medjutim,Kolsrajber je odigrao mec karijere.Takodje mislim da je publika navijajuci za Novaka dala neverovatno samopouzdanje Nemcu sto potvrdjuje i broj neiznudjenih gresaka.

Igor_kv

pre 14 godina

Biće bolje, odmori se sada i što bolje pripremi za preostala 2 grand slama, najpre Wimbldon, pa US Open i do kraja godine si 2. ako ne i 1.
NOLE ŠAMPIONE!!!

d

pre 14 godina

hahahahaha. ko ce dobit federera? ko ce igrat u finalu? ko? ko? hahahahahahaha



cilic u osmini a djokovic ispao prije.hahahahahaha.
nista neobicno jer na zadnja 4 gs se to vec jednom desilo.znaci na 2 od 4 gs je bio losiji.hahahahahahaha

plakat ce djokicaaaaa, plakat ce cijele noci.

Moi

pre 14 godina

Novače trebalo bi da te bude blam.

Bez imalo želje za pobedom, bez trunke nerviranja zbog takve igre...
E upravo zato nikad nećeš biti ne prvi, ne drugi, nego ponovo treći.

3-0 koji blamaž. Ne, nema opravdanja.

Peppino PFC

pre 14 godina

Kriv je ovaj sa javnog servisa, ne navija covek dovoljno... Najbolje je pustiti Srdjana Djokovica da komentarise Novakove meceve... :)))

Borbena

pre 14 godina

Ih senzacionalno! Zao mi je sto je izgubio, ali sta se moze; sa Novakom uvek, i u pobedi i u porazu! Odmori momce, ide Wimbldon! Sve cestitke Kolshrajberu za prvI ulazak u osminu finala na GS-ovima u karijeri.

Miki

pre 14 godina

Kakve gluposti moram da slusam od voditelja na RTS-u jer apsolutno totalno ne smeju da kazu da je Djokovic igrao ocajno,mrzovoljno,nemocno...

eh kad bi mogao

pre 14 godina

Nezainteresovan, anemican, bez trunke zelje za pobedom. Posle ga opravdavajte vrucinom. Cudi me da nije predao vec na kraju prvog seta. Bicu nepreporucen, ali realan! Nikad prvi, srca nema!

boban,nis

pre 14 godina

Lepo je govorio McEnroe da su grend slem turniri najopasniji za velike svetske igrace,gde svaki prosecan igrac moze da se proslavi.Jednostavno,nema sta da izgubi i teraj.
A svima onima koji ne vole Noleta,a ima ih mnogo,bih porucio da je konacno dosao njihov dan,pa neka krenu sa glupostima.
Nole,ne sekiraj se i ti imas pravo na gresku.

dejan

pre 14 godina

Ma dobro, sta sada, senzacija, mozes' misliti. Senzacija je kada padne nacionalni dhodak za 10% za jednu godinu, ili kada gorivo poskupi 8 puta za mesec dana. kada dobijemo racune za mobilne uvecane i za 3% nego prosli mesec. Ovo sto Djokovic igra je ipak samo sport. I da budem iskren, malo je i udavila ta nasa euforija sa Djokovicem. pun grad gledaca roland garosa, komentatora, strucnjaka. Malo neka odmore sada i na posao, kad budu penzioneri neka gledaju tenis!

radozver

pre 14 godina

Ništa strašno Novače..Sve najbolje ti želim..I nije mi najjači utisak što je Novak ispao...Pa šta...Mnogo mi je strašniji ugođaj gledati više tenis sa novokomponovanim komentatorima na Javnom servisu..Blago rečeno užas!

Ljubitelj Sporta

pre 14 godina

Auuu, sta bi?? Bas steta, smatrali su ga mnogi komentatori za jedninog koji bi mogao da zaustavi Nadala.... Nadajmo se da ce biti bolje u Wimbledonu i US...

Povremeni gledalac RTS-a

pre 14 godina

Od momenta kad je onaj stručnjak rekao da je Đoković psihički stabilan i da ima još mnogo da se igra,nemac ga je počistio za 2 minuta

Marko

pre 14 godina

Ma kakva senzacija...
Ni Nole, ni Noki, ni Nox, ni Nolence ovaj puta nisu zaslužili ništa više do ovih 0-3. Duvao je vetar... Mora pod hitno da se spusti sa oblaka, i da shvati da nije Bogom dan. A i svi vi koji uporno pričate da je najbolji na svetu, iako uopšta ne razumem odakle to uverenje, spustite loptu na zemlju. Treba raditi, a manje glume na, i izvan terene neće naškoditi.S ovim kolšrajberom je igrao čekajući da mu ovaj pokloni meč. Verovatno od straha- jer "ipak sam ja Nole veličanstveni, koji sam jednom namučio Nadala". Ne sme tako da se rezonuje...Ma beži bre, mnogo sam besan. No dobro, dolazi vimbledon, biće bolje.

Mika NS

pre 14 godina

Senzacija nije jer je Kolsrajber igrao strpljivije iako nije klase naseg Novaka.
Veliki sportisti i veliki navijaci su veliki i u porazu,zato molim bez pljuvanja po jednom od najboljih srpskih sportista trenutno.
Bice bolje Nole!
Ajmo Srbi!!!!

Realno

pre 14 godina

Ocekujem da ce sad tata i stric protestovati jer teren nije bio dobar, nije igrao na centralnom terenu, a deluje i da su sudije malo navijale protiv njega. Komentator ce naravno dobiti otkaz jer svojim navijanjem nije poneo Novaka, a ovaj komenatar ce tesko biti objavljen kao i svaki koji govori kriticki o braci Dj.

roman empire

pre 14 godina

Ajmo sad dezurni pljuvaci pocnite sa pljuvanjem.Jednostavno Novak nije imao svoj dan odigrao je ispod svog nivoa dok je Kolsrajber odigrao jedan od najboljih meceva i to je to.
Nole sto pre zaboravi na RG i spremaj se za Vimbldon,nama ostaje da navijamo za nase dame Anu i Jecu i pozelimo im da ostvare sto bolji rezultat.

realista

pre 14 godina

Bravo Nole! Ne moze hleb preko pogace!

SVAKI protivnik zasluzuje 110% truda; evo sta se desava kad olako shvatas i mislis da si iznad ostalih...

TRUD TRUD TRUD, SVUGDE I UVEK!

emir

pre 14 godina

novace zelim ti svu dalju srecu za wimbledon bar ces imati vremena odmoriti sei dobro se pripremiti a onda hajmo na finale tamo sve je ovo posljedica akumulirane predobre igre odigrao si tri finala i dobio jedan turnir haman izbacio nadala u madridu zato glavu gore nema cega da se stidis da je bio tvoj dan koslajber bi mozda svega dobio 4 ili 5 gemova pljuvaci unaprej da vas upozorim da je novak djelovao jako umorno i haman je klonuo zato sto je stvarno dobro igrao prethodni mjesec i cestitam mu a ako je izgubio nista vec ce na wimbledonu pokazati sta moze

saša

pre 14 godina

Očigledno da Novak ima nekih zdravstvenih problema.Iako je bilo svega 22*C,on se jedva kretao i zbog toga je, a ne zbog nekakvog izuzetnog kvaliteta nemca,izgubio meč.Posle samo 20min,on je već izgledao iznemoglo.Bojim se da ako te probleme ne otkloni, i pored fantastične tehnike koje ima,nikada neće postati broj 1.Stvarno mi je teško pao ovaj poraz,jer je on sjajan momak i ponos ove zemlje.Želim mu sve najlepše u budćnosti.

Prase

pre 14 godina

Kakva zamena za N. Viškovića, Predrag Strajnić! Pedja tako dobro i tako revnosno saopštava rezultat. Možete komotno da heklate i slušate prenos.

Krle iz Nemacke

pre 14 godina

Pa i on je živ čovek i nije mašina. Možda je malo sit tenisa. Tako mlad i tako uspešan. Koliko ih je takvih na svetu? Samo neka je živ i zdrav. On je momentalno ipak najveċi srpski brend.

Krle iz Nemačke

Dark_Man

pre 14 godina

Zao mi je sto je izgubio !
Ali ne krivim Djokovica nego organizatori sto su ga stavili da igra na takav teren !
Ej pa covece on je 4 igrac sveta i ne razumem zasto je Conga igrao na teren "Philip Satrier" A Djokovic na teren broj 1 !
a drugo nije mu bilo lako jer je bilo dosta vetra i to mnogo smeta na njegovu igru !
Novak glavu gore ti si i dalje nas idol i volimo te puno,
Srecno u Wimbledon !
Cestitam Kohlschreiberu sto ide dalje zelim mu sve najbolje !
Poz

jelena

pre 14 godina

Ma, ne mogu da verujem da toliko toga 'nije islo',ali umor je ocigledno ucinio svoje!Tesko odgledah mec,al' izbor komentatora sa RTS-a je ziva sramota za 'javni servis'!Pa, zar doticni Tijanic nije mogao da nadje dostojnu zamenu za vrsnog komentatora? Prenosio je mec ko da radi na terminalu, bez emocija,i poznavanja pravila tenisa.Gost ga je spasio,jer on nije imao sta da komentarise,nije smeo ili nije znao...

vlada

pre 14 godina

Najaci su mi komentatori,koji izgleda nisu gledali isti mec kao i svi ostali u Srbiji!!!A Novak...ma sta vise reci o njemu!?U jednom trenutku me toliko obraduje,a vec u sledecem trenutku me dovede do "ludila"!!

prof Istatov

pre 14 godina

Ajde pljuvači, napred! Ali pre nego što počnete da napadate Noleta što je eliminisan u osmini finala jednog "gren slem" turnira, prethodno odgovorite na jedno pitanje: u kojoj smo to oblasti kao država tako visoko rangirani?! Na primer, da li možemo da se pohvalimo da smo u kulturi ili ekonomiji eliminisani tek u osmini finala?!

Vlada

pre 14 godina

E ,u tome se ti razlikujes od velikih sampiona tipa Nadal ,Federer.Ja sam i dalje tvoj veliki navijac,ali ...Wimbledon,Rolland Garros...ista prica.SVE JE U GLAVI NOVACE ! AJD,SAMO NAPRED,BICE BOLJE ! ! !

Jasna

pre 14 godina

'Djokoviceva teniska karijera se polako gasi'
(Dragan, 30. maj 2009 19:13)
Nadam se da si ironican! Jer ako to nije slucaj, onda je tesko biti ti!

Nebojsha

pre 14 godina

Uzas!!!! Ovo moze da se desi samo Novaku.! Prosle godine u
Vimbldonu sada na Rolan Garosu.Pa ovo je najveca Senzacija u godini, i opet kome da se desi nego nasem Novaku. Muka mi je od same
pomisli. Ne znam kako cu da
svarim ovo ali tesko, zato jer
smo se previse nadali. A tek
Nole kako ce on da preboli ovo
ne znam, jer samo se njemu dogadjaju ovakve stvari. A kad
ce ako sad nije mogao da dodje
do finala i pokusa da osvoji
R.Garos, a bio je kao favorit.

Predrag Aleksic

pre 14 godina

Tadić opet izbaksuzirao sportiste, prvo Olimpijada, sada Roland Garros, pa dokle će više da se meša tamo gde mu nije mesto!!!

djordje

pre 14 godina

Samo ti nastavi igrati defanzivno pa ces uskoro biti peti,pa sesti,...Ne mogu da shvatim kako je od onakog agresivca postao obicni prebacivac loptica.

maliradojica

pre 14 godina

Kao prvo potpuno su u pravu ljudi koji tvrde da se namesta Tsongi u pogledu rasporeda meceva.Pogledajte ovaj mec sa ovim Nemcem. Nole sve vreme igra na suncu i to u sred dana. Ajd da igra ili prvi ujutru ili predvece pa da vidimo kako bi to bilo. To vam je kao ono sa Nalbandijanom pre par godina, cela stvar je vrlo sumnjiva i verovatno tako i podesena da se svi ostali muce po suncu i po jari a njihove princezice(Tsonga i ostali minus onaj narkos sto su ga slucajno otkrili)igraju predvece ili rano ujutro( 10 sati ujutro je veoma prijatno za igranje). Ovo ljudi uopste nisu nikakve teorije zavere vec jednostavno pronicljivo kalkulativno i malo kvarno manipulisanje cinjenicom da ste domacin. Pa sta mislite da su organizatori radili citav maj mesec-cistili terene, namestali mrezice i uvezbavali osoblje-ma dajte molim vas nemojte biti takve naivcine. I nije samo Novak na tapetu tu su i Cilic i Endi i del Potro, ni njih organizatori nece bas da maze i paze ko svog Muhamed Alija. Uostalom nek mi neko objasni sto jedan tako bogat turnir u tako bogatoj zemlji ne postavi reflektore ili pokretan krov. Kao rushi se visegodisnja tradicija, a i drugi su kao igrali po tom vremenu - ma nije moguce. Na kladionici je za Kolsrajbera kvota bila 5.50 prosto neverovatno. Ponavljam nema to veze sa teorijama zavere, jednostavno, Djole je malo prepotentan,uvek potcenjuje svoje protivnike pa tu dodas ovu namestaljku sa vremenom, pa cinjenica da ga je Nadal totalno "unistio" u Madridu kako sportski tako i po pitanju samopouzdanja. Na kraju ce biti srecan ako ga Del Potro koji igra veoma mocno ne pretrci pre Us Opena.

Student

pre 14 godina

Ovaj Nemac ako ovako nastavi da igra stize do finala.Bio je bolji i to je to.Jedina dobra stvar u ovom porazu jeste sto cu sad manje gledati tenis pa cu imati vremena da vise ucim.
Mada sam i ovako imao dovoljno vremena pa nisam ucio.Odo da ucim.pozdraaaaaaaaav

Io sono Interista

pre 14 godina

Toliko o Djokovicu. .ali zivo me zanima koje ce sad opravdanje da nadje!Verovatno je sljaka bila previse crvena,pa mu smetalo,ili tako nesto. .i desu sada ti komentari tipa 'Nole novi kralj sljake','Dobices Rafu na Rolan Garosu','Bolji si od Rafe,samo on ima srece','Ti si br. 1',itd. .cak je i sam Novak govorio da je spreman,i da oseca da moze dobiti Nadala!E pa gospodo,prvo treba doci do Nadala,pa onda nesto pokusati,ako je to trenutno uopste i moguce. .nikad br. 1 od Djokovica!

roman empire

pre 14 godina

@ hrvat @ hrvatina
Pa zasto takvi potcenjivacki komentari za Noleta,zar vi stvarno mislite da on nema pojma i da je los teniser.Danas je izgubio ali je on a to potvrdjuju rezultati koje je postigao, nas najbolji teniser svih vremena a ja mislim i u istoriji tenisa na prostorima bivse SFRJ.Pozdrav komsije i malo vise kulture i lepog vaspitanja.

brnja

pre 14 godina

Nole majstore evo ti šansa da odmoriš malo posle sjajnih partija na šljaci i polako se navikneš na travu..
Apel Tijaniću!
Skloni onog Strajnića sa tenisa,čovek komentariše kao da se igra rukomet,
καταστροφη..
Κada moram da biram između dva loša,biram EUROSPORT

klint

pre 14 godina

Kako je samo smesno sto je 2/3 pljuvackih komentara iz Hrvatske...oni svoje tenisere vise ni nemaju, pa im je ovo dogadjaj...u iscekivanju da Cilic prestane da bude "veciti talenat"
Srbija je uz tebe i kad ne ide, Nole legendo

zeljko

pre 14 godina

Pozdrav svima...
Ne budimo tužni.. Čim sam vidio kačket,znao sam da će fasovati od igrač koji je danas pobijedio ni kriv ni dužan. Nole je vrhunski igrač, koji nažalost nikada neće biti i najbolji. Ubio ga je zadnji poraz od Nadala, možda i zauvijek.. Na Wimbldonu će ipak ući u finale i osvojiti turnir. Sjetite se ovih riječi za mjesec dana...
Pozdrav iz Banjaluke.....

R. Federer

pre 14 godina

I ko ono jedino moze da tuce Nadala u finalu? Ajde sad da vas cujem,svi vi sto ste mi dali brdo crvenih kartona,kada sam rekao da su relativne Noletove mogucnosti polufinale ako i to,jer je fizicki najnespremniji za 5 setova.Ali ne uzeti ni jedan jedini set ovom prosecnom nemcu je apsurd.Ja verujem da ovaj nemac, jednom Congi ili Rodiku ne bi uzeo ni jedan set.

Split-Firule

pre 14 godina

Pa zasto takvi potcenjivacki komentari za Noleta,zar vi stvarno mislite da on nema pojma i da je los teniser.Danas je izgubio ali je on a to potvrdjuju rezultati koje je postigao, nas najbolji teniser svih vremena a ja mislim i u istoriji tenisa na prostorima bivse SFRJ.Pozdrav komsije i malo vise kulture i lepog vaspitanja.
(roman empire, 30. maj 2009 20:07)


Ma ljudi nemojte se spustat na nivo provokatora i kompleksasa jer ako sa njima raspravljate ne dizete njih na svoj nivo nego se vi spustate na njihov!

Ja se kao najprije čovijek pa tek onda Hrvat sramim takvih budala kojih nazalost ne fali na niti jednoj strani.

Sta se tice Noleta porazi su sastavni dio sporta i moraju se desit kao i pobjede.Nole je mlad ima vremena a vec je i dosta napravija.Nes ti tragedije izgubija mec.Svi vi koji ga sad pljucate i kritizirate ponovo ce vam biti heroj i najbolji na svijetu vec na Wimbldonu.

Aj bog!Puno pozdrava iz Splita grada teniskih aseva!

dalmatinac

pre 14 godina

vi niste normalni.... kako možete velikim slovioma pisati senzacija.....kao da su vanzemaljci došli..čovjek igrao i izgubio nije kraj svijeta.... nole samo naprijed dalmacija je uz tebe

zeberdee

pre 14 godina

e pa ljudi viskovic je za ove genije... ja razumem da su im tijanic i tata djokovic rekli da treba da navijaju, ali onoliko hvaljenje igraca koji gubi 3-0 od nekog indijanaca i pritom deluje kao da je zalutao na teren je stvarno mnogo... gledajte to sa vedrije strane, pogodio sam k-, bilo je manje od 31 gema :-))

Danko

pre 14 godina

Previše kritizirate svoje igrače koji promoviraju vašu zemlju više od bilo koga. Momka sam osobno upoznao i sjajan je čovjek. Kod nas je Ivanšević i dalje legenda, a Prpić izbornik iako nikada nije bio vrhunski igrač. Ako vam ne valja neka dođe kod nas.
Pozdrav iz ZG

pero

pre 14 godina

Ma nije ti se nesto ni igralo. Steta, propustena veklika prilika. Eto, i kako sada da covjek ne navija za Nadala i Federera. Kod njih se ove stvari ne desavaju. Bar znas na cemu si. Ustvari, to je razlika kad kupujes ( citaj navijas ) kvalitetnu robu a ne onako sto je malo jeftinije pa se nadas....

Ognjan Simonovic

pre 14 godina

Nekada sam ga jako voleo, ali mi sve vise nervira...

NOLE UCI OD FEDERERA DA BUDES GOSPODIN IGRAC, a ti si rano postao prepotentna zvezda i ponekad (kao danas) mi je jako drago kad izgubis!!!

SPUSTI SE NA ZEMLJU!!!1

Debili

pre 14 godina

Koliko kretena ovde ima na ovim forumima i ne mogu da se suzdrzim i da i ja ne postanem jedan od njih. Kad djokovic pobedi javlja se ista grupa koja stavlno pise neke nepotrebne hvalospeve i velicanja a jos gore je kad izgubi javlja se grupa ''pljuvaca'' koja nepotrebno odvodi stvari u bedu... Pre svega ove komentare gledam da vidio neku zanimljivu konstataciju ili misljenje i molim vas pa prestanete da ispoljavate komplekse u komentarima!

Mavyan

pre 14 godina

Stvarno ste neposteni. Ja mislim da je Kohlschreiber odigrao jedan od najboljih meceva u svojoj karijeri. Nole jeste gresio ali ne nesto neuobicajeno za njega. Kohlschreiber je jednostavno odigrao fantasticno. I ako je izgubio, pa sta. Mozete svi da mu pljunete pod prozor. Vamos Nole, makar ne pobedio ni u jednom mecu vise.
p.s. sad navijam za del potra.

Dejan B.

pre 14 godina

Nemac je jednostavno odigrao fenomenalan mec i zasluzeno pobedio!

Bice bolje... uskoro ce Wimbledon i nova prilika da se podigne pehar Grand Slam-a, zelim ti srecu!!!

P.S. Roland Garros je svake godine, Nole nastavi da vezbas ;)

ravuk

pre 14 godina

Novaku bih stosta zamjerio i to je O.K. O tome može da se raspreda. Ali ljudi ko je urednik sportske redakcije na RTS-u pa da ovog (ne znam ni kakvim nadimkom bih ga počastio) valjda Strajnića postavi da blebeće. Sram ga bilo kako je netalentovan za posao koji radi. Za njega je Anzulović (ako ga se iko i sjeća) tata. A vi plaćajte pretplatu. A tek onaj na Sport klubu. E to je Bruka, a ne Novakova igra. Izgubio pa šta.

Bozidar Peric

pre 14 godina

Cim sam ga video da gostuje po talk show emisijama rekao sam da nema sta da trazi na Rolan Garosu. Ne mozes napadati svetski teniski tron i gostovati kod Amidzica na Pinku. Kad se setim partija koje je prikazivao u Montekarlu i Rimu tuga me uhvati. Pitam se da li Nadal i Federer izigravaju po narodnim TV stanicama u Spaniji i Svajcarskoj?

coka

pre 14 godina

Sta bi Nole?Ja kliknuh na kruzic pored tvog imena u glasanju "Ko ce najdalje na Rolan Garosu"i to vise puta(uz duzno postovanje ostalih),a ti u.ra motku!Kao da si jeo bunike(iako ne znam sta znaci bunika).Ma nema veze,ja te i dalje volim i iscekujem naredne turnire!
p.s.ma vole te i ovi sto te pljuju i napadaju nego ne znaju sta ce sa sobom!
pozz

Igor_kv

pre 14 godina

Biće bolje, odmori se sada i što bolje pripremi za preostala 2 grand slama, najpre Wimbldon, pa US Open i do kraja godine si 2. ako ne i 1.
NOLE ŠAMPIONE!!!

10:00

pre 14 godina

Ko zna sta se vrti po glavama igraca na terenu i sta se desava iza scene sto mi ne znamo..
Sigurno nikom nije gore zbog poraza neko Novaku, zato malo podrske s nase strane bi bilo lepo:)
Mada shvatam i kritike.. ali sve je to iz ljubavi, OK?:)

John

pre 14 godina

Jel ovo znaci da djokovic nece odrati nadala u finalu kako je bilo najavljivano? Pa zar oni porazi od nadala u prethodnih mesec dana nisu obecavali nesto vise? A novakov menadzer je izjavio prosle nedelje da je plan da se osvoje oba evropska gren slema(?!) U svakom slucaju novak ce jos dugo da gleda u ledja nadalu i federeru, a bogami i marej se polako ali sigurno odvaja od ostale mase i priblizava mestu gde realno i pripada.pozdrav iz pariza, allée roger!!

Nikola

pre 14 godina

Ma potpuno je jasno sta se desilo: otac i stric mu rekli - Nole, dobre su kvote, ulozili smo puno para, moras da izgubis!
I decko se nije nervirao, nije mu bilo ni svejedno, ali morao da poslusa.
Ajd nek neko kaze da ovo nije realan scenario.

roman empire

pre 14 godina

Kad citam ovakve komentare za Novaka mogu slobodno da konstatujem da mi Srbi nismo normalan narod.NOLE ti si elita za razliku od ovih pacenika koji te pljuju kroz komentare.

Zeljko

pre 14 godina

E jos samo Murej da ne pokvari ono sto citav svet zeljno ocekuje, finale iz snova, dvojica najboljih FEDERER vs NADAL! Setite se samo prosle godine u finalu... praznik za oci, srce i dusu!

Miki Sombor

pre 14 godina

Kolko dosadnog komentatora su izabrali za mech, ne mogu da verujem.. Smorio sam se totalno uz njega, neka ga promene vishe !!!

gaga

pre 14 godina

ja ga potpuno razumem!!on je dobar igrac i uspece!a vi luzeri koji nemate sta da radite i po ceo dan pisete komentare nadjite sebi neko zanimanje. Novace svaka cast na igri u proteklom periodu bice ih jos..

oki

pre 14 godina

sve sami pljuvaci!!!
Napisite sta ste vi postigli u zivotu?! specijalizirali ste pljuvanje drugih?

STIDITE SE!!!
NOLE, TI SI SE VEC TOLIKO PUTA DOKAZA0!!! SAMO NAPRED!!!

Anony

pre 14 godina

Neznam sta ste svi napali noleta,njemu jednostavno nije cilj da bude najbolji kao vecini.On je pre nekoliko dana kupio neku nekretninu decko uziva,provodi se,zaradjuje novac od biznisa i tenis mu dodje kao rekreacija.Da budes najbolji nije bitan samo talenat.

Mozes da mu pljunes pod prozor

pre 14 godina

Da se ja pitam, ja bi napustio tenis da ne sramotim drzavu
(Ivan, 30. maj 2009 19:22)
Da se ja pitam, ne bih ti dao ni pravo glasa !

Markos

pre 14 godina

Dajte ljudi kakav Djokovic. On je ipak jedan prosecan igrac koji je imao svoje trenutke kada mu je islo od ruke, i najvise sto je mogao je da bude treci. Gledace on u ledja Rafu, Federera i Mareja jos dugo vremena...
Vreme je da ova nacionalna zabluda zvana Novak Djokovic bude smestena gde joj je mesto: u istoriju!!!

kolt

pre 14 godina

Pocetak godine je bio los i nismo mogli da zivimo od "strucnjaka" koji su ga pljuvali...usledio je dobar deo sezone na sljaci pa su svi samo hvalili...sada je usledio kiks i opet su tu "pljuvaci", sve uspasan do uspesnijeg, sva ambasador do ambasadora Srbije.
Ovaj decko ima GS titulu, jedinu u istoriji srpskog muskog tenisa, ovaj decko je bio broj 3 sto je daleko najbolji plasman nekog Srbina u istoriji, ima Masters kup ima Masterse ima 13 titula ukupno, a jos mu nisu ni 22... i onda anonimni dzabalebarosi, koji nisu ponos ni rodjenih majki, a kamoli cele zemlje, dolaze da pljuju takvog igraca... da Nole ne osvoji nikada nista, to je njegova stvar...i ovako je uradio i vise nego sto je bilo ko od nas mogao i da sanja pre par godina...i od Rodika i od Hjuita i od Safina se ocekivalo previse, pa su ljudi odlucili da zive, a ne da budu robovi tenisa.
A vi pljuvaci, nadjite zivot

Milan

pre 14 godina

Naslov bi trebao da bude "Bruka: Ispao Djokovic". Ovo vec postaje navika, prvo Vimbldon prosle godine sad RG. Ne znam jel jos misli da je imao odlicnu sezonu na sljaci, ili mozda sistem bodovanja ne reflektuje ko je u kakvoj formi trenutno!?

Prota Mateja

pre 14 godina

Kada sam video Tadica u poseti nasim teniserima pomisli sam samo da ne bude ponovo baksuz kao na Olimpijadi u Pekingu, i evo sve je krenulo naopako: Janko predao mec, Novak ispao u tecem krugu, i to od Nemca, Jelena i Ana se jos drze ali strepim i za njih.

teorija zavere

pre 14 godina

Saznao stric koliko je uplaceno na Novakovu pobedu, pa sa porazom i kvotom na krajni rezultat po setovima, da vidis para. Vise nego za pobedu na Rolan Garosu. Dojava pala na 4-1 u prvom setu.

SM

pre 14 godina

Ajde ne dirajte mi Noleta. Uvek ce moci da imitira Majkla Dzeksona na italijanskoj TV. Lose imitacije? Desetorazredne? Pa sta. Vazno je da je TV zvezda, nece valjda da semuci da trenira tenis kao Nadal. Ha, samo mu jos to treba.....

Sale

pre 14 godina

Ja ne znam što se nervirate. Čovek je već uzeo milione evrića. Ja da sam na njegovom mestu, odavno bih batalio tenis i provodio se po nekim egzotcnim mestima.Kakav bre tenis.

Teniser

pre 14 godina

Nije ni zasluzio bolje.Igrao bez volje kao da je jedva cekao da se mec zavrsi.Sta li ce sada da kaze sta mu je falilo.Kohlschreiber igrao 5 setova i isto nastavljao meckad i Novak zbog mraka.Sada ce da se jave oni koji ga brane., ali ove godine najveci uspeh mu je Serbia open (jak turnir).Covek jednostavno nije za velika dela.Bolje da se okrene svom restoranu

psale7

pre 14 godina

Mozda je neocekivano,ali realno nije mogao da osvoji turnir.Sada je prilika da se pripremi za ostatak sezone i zetvu bodova.Napred Nole!

d

pre 14 godina

hahahahaha. ko ce dobit federera? ko ce igrat u finalu? ko? ko? hahahahahahaha



cilic u osmini a djokovic ispao prije.hahahahahaha.
nista neobicno jer na zadnja 4 gs se to vec jednom desilo.znaci na 2 od 4 gs je bio losiji.hahahahahahaha

plakat ce djokicaaaaa, plakat ce cijele noci.

Gago

pre 14 godina

Senzacija jeste,tragedija nije. Ispao je i prosle godine na Vimbldonu u prvom kolu,a to mu je bila najbolja godina u karijeru.
Mnogo smo se nadali od ovog turnira(minimun finale,maximum titula itd...),nije ispunio nasa ocekivanja,ali Boze moj,zivot ide dalje...
Nek' se odmori par dana,a onda neka krene sa pripremama za sezonu na travi.
Idemo u nove radne pobede!!!

Mirko

pre 14 godina

Ko moze da me ubedi da ovaj mec nije prodat?Ja gospodina Djokovica vise u zivotu necu gledati jer definitivno nije covek vredan mojih zivaca.Zelim mu sve najbolje u zivotu i daljoj karijeri.

Dule

pre 14 godina

Ma nije to Senzacija, to je na zalost puka Realnost, jer od ovoga vise ne moze. Ni Forhend, ni Bekhend, ni izlasci na mrezu, jednostavno beskrvno i tuzno.

Peruci

pre 14 godina

Ovo je vec ozbiljna stvar!!!
Ako Novak Djokovic nastavi sa porazima,a njegov otac Srdjan Djokovic smeni sve sportske reportere na RTS-u posle tih poraza (kao Viskovica na primer)neznam ko ce prenositi sledece turnire.Mozda ce Tijanic da uleti kao dzoker posto se covek u sve razume? ,ali ako i posle toga Djokovic izgubi mec...ko ce biti kriv?Pa naravno Tijanic,i letece sa mesta direktora RTS-a.

Dragan

pre 14 godina

Nemac je igrao kao u transu, a Nole posle 4: 1, kao neki grogirani bokser koji je tek u pojedinim trenucima uspevao da zada poneki udarac. Velike oscilacije forme koje Nole ove godine ima na GS turnirima, razlog su zbog kojeg verovatno nikada nece biti broj jedan ili dva. Mislio sam da sledeci vikend odem za Pariz na musko finale, ali nista od toga. Ipak, prosle godine mi se pozlatilo, jer je Ana trijumfovala

D.Savic,Paris

pre 14 godina

Pa dobro,desi se,sport je to,i sta sad?Prvo sam se i ja iznervirao ali kad se setim da se to par puta desilo i Nadalu i Federeru,pa,Boze moj,kroz greske se uci!
Idemo dalje,svaki dan ce da ispada po jedna nas ali vazno je da bar jedan/jedna ode do kraja!

nindzarevizor

pre 14 godina

Zašto na ovoj vesti ne postoji mogućnost preporučivanja ili ne preporušivanja komentara?
Da li je to možda zabranio Srđan Đoković?

pera

pre 14 godina

Moze opet da da nekome da mu napise knjigu moj poslednji gren slem. Sramota ali jadan Nole sa onakvom familijom nije psihu ni mogao da razvije

sekyyy

pre 14 godina

Ja ne mogu da verujem oko cega se vi nervirate... kad njega nije briga, sta ima da bude briga mene za njega.. on dobija pare, a vi gubite zivce..

zli zo

pre 14 godina

Ljudi moji ajmo da se organizujemo da sklonimo ovog sa RTS----STRAJNICA-on ne smara on ubijaaaaaaaaa
em ne zna pravila em ima takav glas da upadam blazi oblik depresije kada ga cujem
a i otkada prenosi rukomet taj sport vise nije popularan...covek nije za taj posao
bar na javnom servisu

Zoran

pre 14 godina

Izgubio, pa sta? Nije mu se igralo(radilo), pa sta? Svi mi se svakog dana 'ubijamo' od posla, i nikad, ali nikad ne zabusavamo.Narocito ovi koji ceo dan pljuju po svemu, a ipak uspevaju da daju sve od sebe na svom poslu.Nije nego. Ko nije u stanju da podnese poraz, ne treba ni da praktikuje ni da gleda sport.

peronimo

pre 14 godina

Senzacija je samo za onoga ko nije video meč, nemac je zasluženo pobedio jer je bio bolji.Nole će iz ovog izvući neku pouku valjda...

zelena trava

pre 14 godina

Zao mi je sto je ispalo ovako, ali nakon onolikih meceva na sljaci, onolikih velikih turnira i mec-lopti protiv Nadala decko se jednostavno pomalo istrosio i to je to. Dugo je igrao kao igrac br 2 na svetu, morao je da se umori. Idemo dalje.

mladen mladenović

pre 14 godina

Mislim da je krajnje vreme da teniska asocijacija pokrene istragu oko nameštanja Đokovićevih mečeva. Ovo je preraslo u bezobrazluk...

Realpolitik, München

pre 14 godina

Bravo Nemac i puno uspeha u daljem takmicenju, a familija Djokovic ce nadam se da nas u nekoliko narednih dana postedi svojih bisera. Posle najnovijih izjava oko pasoske afere sa slovom DJ i lumenima iz "domovine", cuvenim strucnjacima za sve i svaste, medju koje se ubrojio i Srdan Dokovic (napisano po novosrpskom pasoskom pravopisu u izdanju Tadic-Dacic), mogu samo da pozdravim uspeh nemacke teniske skole.

vortex

pre 14 godina

ne mogu da kazem da novak ne zna nista, kao sto bih mozda rekao za neke nase tenisere, ali je cinjenica da momak ne ume da se vrati u igru, posle dva seta zaostatka. mentalno nije jak. u tome je velika razlika izmedju njega sa jedne i nadala, federera, cak i mareja, sa druge strane.
posle 2:0 za nemca znao sam da ce novak lagano da izgubi treci set.
novak moze da dobije u 5 setova samo kad ga protivnik stigne na 2:2, posle 2:0. ovako... lajsna.

no name

pre 14 godina

možete govoriti što hoćete ali ovo je sramota ne dobiti ni set a da je bio povrijeđen nekako bih razumio, a da ne govorim koliko se ovaj teniser mučio s ozljedom ramena prije dosta turnira, a da su nadal ili federer izgubili razapeli biste ih, ispasti od kolšrajbera toliko o tome da novak skida rafu, ovo se njemu nikad ne bi dogodilo, nek bude sretan da kolšriber otkaže wimbldon

BECKHEND

pre 14 godina

ko prati tenis, zna da ovaj Kolsrajber uopste nije los igrac. samo ima problem sa motivacijom, tj igra dobro samo sa onih najboljis 10 na listi. cak je i Federer imao probleme sa njim. njegov problem je sto slabo igra sa igracima koji su losije plasirani od njega. zao mi je sto je Nole pomislio da je ovo lak posao. ne znam sta se desava, ali tri dana uzastopno. sta bi bilo da je ovo duze trajalo. mozda bi igrao i sutra

smak svijeta

pre 14 godina

U svijetu tenisa postoje igrači kao Federer, Sampras koji spadaju u red najvećih koji su igrali ovu igru. Becker, Edberg, Agassi, Lendl spadaju u legende koje su malo ispod ove prve grupe. Postoji grupa igrača kao Ivanišević, Safin koji su bili jako popularni kao igrači, ali nisu imali tako puno uspjeha. E, Novak spada u ovu zadnju grupu. Nikad neće dostići status legende, ali će ostati upamćen kao sjajan tenisač i Srbija dugo neće imati takvog tenisača i sportaša. Došao je na turnir, izgubio od solidnog protivnika koji je u tom trenutku bio bolji od njega i to je to.

BojanNBG

pre 14 godina

Zato ti brate moj nikad neces biti najbolji igrac sveta! Jednostavno ne smes da dozvolis da od takvih igraca gubis meceve! Nekad mi se cinis da te tenis smara, da ne zelis da ga igras, kao da te neko tera, ko da ne igras za sebe!
Zelim ti sve najbolje u nastavku karijere, i uvek cu navijati za tebe i nervirati se zbog tebe!!!

TENNIS BP

pre 14 godina

I najbolji gube...nije me poraz toliko iznervirao koliko ma iznervirala njegova hladnokrvnost...nije se nervirao nije se trudio...a zadnji poen samo pustio lopticu to ja tako ponizno...

milos

pre 14 godina

'Djokoviceva teniska karijera se polako gasi'
(Dragan, 30. maj 2009 19:13)
Nadam se da si ironican! Jer ako to nije slucaj, onda je tesko biti ti!
(Jasna, 30. maj 2009 20:26)

najbolji komentar ubedljivo
svaka cast Jasna!!!
P.S. Boze me sacuvaj ovih zluradih i ljubomornih komsija
Komsije samo da znate zluradost nikom nije donela dobro u zivotu!!!!!!

četri godišnj doba

pre 14 godina

ej, može jedno pitanje za srpske komenatore na ovu vijest, ovo nisam ni til komenirati jer nije nešto što me se tiče, zašto stalno govorite o neki zluradim komenarima iz Hrvatske kad takvi upravo dolaze iz Srbije, jedno što sam vidila su dva tri komenara i Hrvatske i to poizivna, dok kad je Hrvatska izgubila u nogomentu ili rukometu ovjde bilo puno ružnih komenara, pa vas molim nas sad ni krivne ni dužne ne uplićite u vaše poslove.

Mrki

pre 14 godina

Aj sto je Nole izgubio
ali oni komentatori e oni mi bas dizu pritisak i zbog njih ce mi TV otici u kantu za smece
Brzo ali brzo menjajte komentatore

Zdrawko

pre 14 godina

Novak nije podcenio Nemca...i nemojte da ga vredjate i omalovažavate kada izgubi, a kada pobedjuje onda je kralj. Novak ima privatnih problema i zato je danas loše odigrao i izgubio meć. Videli ste svi da se čak nije nervirao zbog loše igre niti je proslavljao fenomenalne poene...a to nikad nije vidjeno kod Noleta! Setite se samo mečeva u kojima je vodio pa se opet nervirao zbog glupih grešaka, a danas ništa...bez emocija. Jasno je da je bio tužan i neraspoložen zbog ličnih problema...i zato ga treba podržati...i on je čovek koji ima osećanja i probleme kao i svi mi...! I svaka čast publici koja je pokušala da ga vrati u meč i u jednom trenutku je uspela! Napred Nole...uz tebe smo...do No. 1!

Иван-Ниш

pre 14 godina

Новак изгубио због ирационалних разлога. Нервирао се због ветра и лошег терена, значи више силе, као да Колету то није исто сметало. Кад је схватио да због тога не вреди да се нервира Немац је летео по терену и било је касно.

tomas

pre 14 godina

Kada samo pomislim koliko je hiljada puta sada Novaku teze nego svima nama navijacima zajedno, zelim samo da pruzim podrsku nasem coveku. Pogotovo sto je mnogo, MNOGO, ucinio za svoju zemlju i za sve nas.
Bilo pa proslo. Novace, ima nas beskrajno mnogo nas koji smo uz tebe. Zbog nas!

dragan

pre 14 godina

sta je tu senzacija?sport je to. moze da se dobije ili da se izgubi.zasto se za nase sportiste po defaultu misli da moraju da pobede?

Mr.X

pre 14 godina

Koji problem ima kad onako igra? Ja stvarno ne mogu da ga shvatim, šta se dešava sa njim!? Totalno sam deprimiran, stvarno ne znam vredi li više gledati i navijati!?

Branislav Zekic Zeka

pre 14 godina

Kakva je to senzacija?
Potcenjivanje protivnika ili opet losa priprema taktike sto je takodje potcenjivanje protivnika.

bolevole

pre 14 godina

Nekako mi se " javlja " da uzroke poraza treba tražiti u njegovoj porodici jer me ova igra podseća na AO, kada mu je igra bila na sličnom nivou... Bojim se da ga ne zadesi slična sudbina kao i Jelenu Dokić... a poznato je sa kakvim se ona problemima sučavala i zašto je " okačila reket " o klin pre par godina... ...

jaaaaako mi je zao

pre 14 godina

netreba ga osudjivati niti niko nema prava,jako mi je zao jako se ruzno osecam zbog poraza njegovog,,a i ovaj slepac marej ce da se ucvrsti jako je rano ispao...nije bio motivisan...prosto ne mogu da verujem kad najvise obecava on uprska izgleda da mu ne lezi uloga favorita...

poznavalac

pre 14 godina

Sam mec ne treba komentarisati. Bio je dovoljno rechit. Menjati Vajdu (!!!), ako uopste ima nekog leka. A da: treba decaka odvojiti od brige porodice dok ima vremena.

Plavooki Miki

pre 14 godina

Iskreno se nadam da Novak ima pametnija posla nego da cita ove bljuvotine iz jedne zemlje bolesnika na brdovitom Balkanu i njihovih zlobnih i bolesnih susjeda. Ja ne znam sta meni bi, a imao sam pametnija posla...

Jovan

pre 14 godina

Šteta za Novaka ovo je stvarno bilo ne očekivano za nas, ali ne smemo ga odma početi kritikovati jer on je ipak naš i jedini Nole koga svi vole.

Netačno

pre 14 godina

@Mali Radojica
I jesi mali. Inače, znao bi da se još prilikom žrebanja određuje i vreme kada će se koji meč igrati. Jedino ne mogu da napišu imena, ali skica se unapred zna. Zato ne piši koješta.

fedex

pre 14 godina

Rekao sam jos kad su oterali Viskovica,da ce se to Novaku obiti u glavu! Da se razumemo,Novaka ne podnosim i bez toga jer je mali toliko nadmen i stvarno mi nije jasno kako ima toliko ljudi koji ga vole! Njemu bre niko ne treba,on toliko voli sebe da tom svojom odvratnom osobinom uspeva da zaseni zaista nevidjeni talenat koji poseduje.
Sto se tice turnira,mislim da ni ove godine moj Fedex nista nece moci neprikosnovenom Nadalu!

ksenija

pre 14 godina

e sad, ko je komentarisao, drzte se, mozda uleti u klizeci tata Djokovic. Vi ste bre krivi, oboje, nikad vise da niste komentarisali. Nebojsa sjajan komnetar sa Vembli stadiona, bravo Celzi. Dobro je da ti nisi komentarisao tenis, nesmem da pomislim sta bi bilo.

Konstantin93

pre 14 godina

Djokovic was understandably dejected after the match. "What is disappointing was that I couldn't find the rhythm throughout the whole match. This is what I was always managing to do. You know, that's why I'm in the top of the men's game for a while now.Physically I felt good, but it's just a bad day at the office. What can you do? This is sport. "
E, moj Djokovicu... Priznaj, poraz!

iva

pre 14 godina

Koliko je Djokovic delovao nezintresovano na terenu ovaj poraz me uopste nije potresao.Izgledalo je kao da ga mrzi da uopste igra, da se razumemo nije Namac igrao nikakav spektakularan tenis, Djokovic samo nije hteo da igra,zasto samo on zna. Steta stvarno sam mislila da moze do finala.

Biksi

pre 14 godina

Mislim da nije u redu toliko pljuvanje po Noletu.Svako ima los dan kad bas nista ne ide od ruke. Danas je Nole imao takav dan.Bice jos mnogo turnira i pobeda,nije kraj sveta.Za mene je Nole veliki sampion i veliki covek.I uvek cu navijati za njega.

Vladimir NS

pre 14 godina

Naš Nole je još uvek jaaaaaaako NEZREO i samim tim NEOZBILJAN da bi se borio za drugo mesto,a o prvom da ne govorimo.Još uvek se na momente ponaša AMATERSKI.Ono što je po meni najvažnije je da on ima kvalitet da bude prvi i siguran sam da će to i ostvariti.Međutim treba da prođe još puno vremena do toga.

shitzu

pre 14 godina

neko ce reci da palamudim ali moje misljenje je da je racunao na to da nece odbraniti bodove na RG(ne secam se kako je zavrsio prosle godine) pa bolje onda da izgubi ovakav mec(mozda se malo i kladio na rezultat) i dobro odmori za TRAVU gde će sigurno jurišati na titulu gde je to realnije ocekivati od njega nego da dobije Nadala i RG...Videlo se po njemu da nije niti očekivao da pobedi danas...Razmišlja on svojom glavom i kalkuliše...možda nekad i previše...

Natasa Todorovic

pre 14 godina

Ne mogu cudu da se nacudim za ove pakosne i nesuvisle komentare. Nevidjeni ste navijaci i pljuvaci, sramota. Najvise mi se ovde dopada vecina mediokriteta koja nije u zivotu dalje dogurala do blacenja onih koji su nam toliko dali. Napred Nole i sve nabolje.

Nenad Stojadinovic

pre 14 godina

Dokle cemo da slusamo kako je on najveca pretnja Velikom Nadalu i da do finala treba samo da se proseta.Svi tamo treniraju i znaju sve,odlucuje GLAVA.

kermit

pre 14 godina

Novak bi danas izgubio od svakog tenisera koji je medju prvih 50! Shteta. Mogla je i kisa da padne pa da ga sutra probushi k'o shajbnu! Dobro je bre NOOOLE,svako ima losh dan. Evo i meni je danas!!! AAAAAAAA

Jelena

pre 14 godina

E da...verovatno da se vecina ovdasnjih komentatora nalazi vec neku godinu pri vrhu svetske liste najboljih tenisera i znaju koliko je snage i nerava potrebno da se odigra mec. Komentatore iz fotelje i one koji u zivotu nista teze od kasike nisu podigli ne priznajem!

ofanziva777

pre 14 godina

ubedjen sam da Djokovic namesta ove meceve ..odigra dobru sezonu na sljaci i kad se najmanje nadamo izgubi tako je bilo kad mu je trebalo i drugo mesto pa je gubio od 100ih igraca na atp listi , ipak su njemu najvaznije pare u zivotu i biznis a ne uspeh u tenisu.

NI

pre 14 godina

Pribojavao sam se ovog meca ali me je 3:0 iznenadilo.

Svako moze imati slab dan ali bojim se da je ovo nesto ozbiljnije. Jeste Kolsrajber igrao dobro, on zna da igra dobro, jeste da ga je u klriticnim trenucim krenulo, jeste da Novak prezasicen ali bojim se da je onaj mec protiv Nadala u Madridu ozbiljno narusio njegovo samopouzdanje i da se Novak nije psihicki oporavio od tog udarca.

stoka17

pre 14 godina

110%? očekivao sam svakakvo pljuvanje, ali nogometne bisere zaista nisam.

prođite gradivo iz osnovne škole prije nego što opet napišete nešto o tenisu..

Мио

pre 14 godina

Морало је и то једном да се догоди, теби Ноле свака част, настави, на добром си путу.
И пусти ове хејтере немају они појма о животу

messi

pre 14 godina

U svijetu tenisa postoje igrači kao Federer, Sampras koji spadaju u red najvećih koji su igrali ovu igru. Becker, Edberg, Agassi, Lendl spadaju u legende koje su malo ispod ove prve grupe. Postoji grupa igrača kao Ivanišević, Safin koji su bili jako popularni kao igrači, ali nisu imali tako puno uspjeha. E, Novak spada u ovu zadnju grupu. Nikad neće dostići status legende, ali će ostati upamćen kao sjajan tenisač i Srbija dugo neće imati takvog tenisača i sportaša. Došao je na turnir, izgubio od solidnog protivnika koji je u tom trenutku bio bolji od njega i to je to.
(smak svijeta, 30. maj 2009 23:17)
Najveci,Legende,Popularni...A gde ti je Rafael Nadal???!! Sigurno medju vanzemaljcima!! Vamos Rafa!!!

PFC GM

pre 14 godina

Lako je vama tako pricati!!!!!Decko kad pobedjuje vi "Bravo Novak,Srbine",a kad decko gubi vi "Kako te nije sramota,blam,nikad neces biti prvi"...А zaboravili ste kad je Novak osvojio bronzu na olimpijskim igrama za Srbiju...i kad je osvojio Austarlijan open i jos mnoge turnire!!!!!!!!!!!!!!!1 NOVAK, SAMO NAPRED!!!!!!!

ddule

pre 14 godina

Ово је да човек не поверује, катастрофа. Таман је ушао у серију добрих резултата и сви смо се надали финалу са Надалом, а од тога ништа. Једино знам данас није пружио ни 30% својих могућности, остаје питање зашто.

Kladzamajstor

pre 14 godina

Pa dobro bre Nole!
Aj sto izgubi, Boze moj. Al' sto ne osvoji makar jedan set, pa da izgubis 3:1.
Ja igr'o tacan broj setova 4. K'o ono racunam, zaeban je ovaj svaba, otkinuce makar jedan set. Kad ono, odvali ga covek 3:0.

the_answer

pre 14 godina

komentar 103,Zeljko,
to brajko izgleda nisi gledao RG prosle godine...jer je Nadal upropastio Federera sa 3-0 i to mislim da je bilo nesto sa po 6-2,6-0...nisam siguran,ali ono sto je sigurno nije bio raj za oci kako ti kazes pobratime...

Огњен

pre 14 godina

Е, сада ћемо у наредном периоду видјети да ли је Ноле велики играч, или није.Дај боже да јесте!Срећно Ноле!

Boca Juniors

pre 14 godina

Novak nije pobedio zatto sto nije igrao na CHATRIER ili LENGLEN,nego su ga stavili da igra pored parkinga....a nije pobedio zato sto mu je smetao zvuk kola......!!!!!!xaxaxax

Rafaelica

pre 14 godina

@ja
Ovo je senzacija i za mene. Ja rekoh da će na Vimbldonu da ispadne u trećem-četvrtom kolu , kad on ispade na Rg-u. Pre polufinala nisam očekivala kiks.
Imam pitanje za tebe: "Da li je i ovaj Nemac imao neviđenu sreću ili je ona rezervisana samo za Nadala?"
@buy,buy
To je zbog tvoje mržnje prema Nadalu.Gde si sada, povukao si se u mišju rupu?!

alooooooooooooooooooo!!!!!!

pre 14 godina

Kohlschreiber poslao Noleta po burek, a ovaj se jos nije vratio! Zna li neko gje se Nole momentalno nalazi? ;)))))))))

ja!

pre 14 godina

igrao je lose, ok! ali, ljudi, molim vas, bez pljuvanja i kukanja! znate li sta znaci biti treci ili cetvrti na svetu? pa necemo imati takvog tenisera za sto godina!!! toliko!!!

ATP

pre 14 godina

Svaka cast za Nemca odigrao je odlican mec. Znamo da ume da iznenadi i znalo se da ce biti problema. Djokovic je ocigledno nedovoljno paznje posvetio ovom igracu i nije pripremio ovaj mec. Takodje i znamo da su Novak i Marjan Vajda odlican tandem sto se tice provoda i nocnog zivota. Sinoc je bio petak u Parizu nije iskljuceno da su resili da se opuste kao sto su to radili recimo u Indian Velsu ili u Majamiju. Novak je jos nezreo sto se vidi po ponsanju i zelji za igranjem po sistemu toplo hladno. Novi trener bi uneo promene.

Soulman

pre 14 godina

komentar br.103
E jos samo Murej da ne pokvari ono sto citav svet zeljno ocekuje, finale iz snova, dvojica najboljih FEDERER vs NADAL! Setite se samo prosle godine u finalu... praznik za oci, srce i dusu!

Kakav crni praznik za oci ????
Nesretni Federer je uzeo 3 GEMA u 3 seta.
Inace za Noleta, jednostavno los dan i to je to. Napred majstore !!!!

dunda

pre 14 godina

Novace velika si igrac, svetski mediji te danas ne pustaju iz usta sto je valjda dokaz necega. Bio bih veoma srecan kada ne bi toliko varirao ponekad. Na zlonamjerne komentare ne zelim da se osvrcem, mislim kada mozemo da volimo Bozoljca koji ima vise poraza nego pobeda u sezoni ne vidim svrhu pljuvanja po Novaku. Uvek uz tebe, hrabro napred. Tvoje karijera se moze porediti za zivotom klasicnog vrednog i upornog Balkanca.

bogda

pre 14 godina

Nole je debelo uprskao ovu sezonu. Dva grand slema je odigrao loše i izgubio brdo ATP poena.
Tokom proleća je igrao sjajno ali je opet osvojio samo nižerazredne turnire Dubai i Beograd.
Ako želiš biti na vrhu moraš koristi šanse koje dobijaš i igrati najbolje kad je najvažnije.
Njaviše me zabrinjava što nekada psihički snažni Nole sva češće kiksa u bitnim trenutcima.

cigi

pre 14 godina

odem na MSN homepage. tamo na headlines pise "major upset at RG", bez imena ili slike o kome se radi. nisam ni znao da Djokovic igra danas, ali sam odmah pomislio to mora da je onaj nas nesrecnik-i tako bi. znaci, kad ja, kao povremeni gledalac tenisa odmah pomoslim na njega kad cujem da je bilo neko iznenadjenje-to mu ne sluti dobro za dalju karijeru-nikad ne bih pomislio da je Nadal ili Federer ispao u trecem kolu jer se vlikim igracima takve stvari ne desavaju.

zna se

pre 14 godina

Sta se palite,pa iz aviona se videlo da je Novak usao u ovaj mec sa namerom da izgubi.Prvo je krenuo da igra oko proseka,pa kad je video da ce razbiti ovog nemca i sa takvom igrom spustio je igru daleko ispod njegovih mogucnosti.Ne mozemo mi ni pretpostaviti razloge za ovakvu odluku.

Vic_Rattlehead

pre 14 godina

Nazalost, Noletova igra je sve losija i losija kako odmice vreme... tuzno ali istinito, ovaj poraz ga je zakucao jos vise. Cini mi se da za njega nekog velikog povratka nece biti... :(

ljubitelj tenisa

pre 14 godina

boze,boze,koliko pljuvaca koji se"razumeju"u tenis.Blago nama koliko smo prost,upsss pametan narod.U sportu je sve dozvoljeno i sve moguce.Svi koji su tako pametni i razocarani i sludjeni,ljuti ect.neka ne gledaju vise Noleta.Njemu takvi navijaci ne trebaju.Noletu svu srecu ovoga sveta,Volimo te puno.Porto

Igoritza

pre 14 godina

shta je sa vama ljudima ? doshlo sunce, udarilo u glavu odma ?

o kakvom vi crnom federeru prichate, svi neshto "ko ce sada da dobije federera" ?

ne znam dal ste obratili paznju na zadnjih 5 rolan garos-ova - Nadal je taj koji objashnjava stvari.

mene iskreno ne zanima, jer je tenis postao igra gde je najbolji onaj koji vraca lopticu ko konj, i nema vishe onog shto su radili agasi i sampras, mrzim federera jer je prepotentan, ne volim nadala jer chuka loptu dok cheka neiznudjenu ili loptu na tacnu, ali daj da se ne lazemo - ocistice ih shpanac ko dupe svoje dok chisti pre servisa.

Almir

pre 14 godina

Ljudi, pa svi oni znaju da igraju tenis. Niko se nije prijavio na turnir, a da je toliko lak protivnik. Svako moze svakoga da pobedi. Nadam se da mu ovo nece preci u naviku. Bice bolje

Baki

pre 14 godina

Novače kako si igrao u finalu Madrida sa Nadalom ja sam mislio finale je tvoje.Da si igrao danas 20% kao tada Kolšrajber nebi imao nikakve sanse.Danas kao da nisi bio ti nisi ličio na sebe nisi igrao svoju igru igrao si defanzivno kao Marej.Izgledao si mi umorno i bezvoljno, ni jedan reket nisi danas polomio čoveče ovo je Rolan garos ne igra se svaki dan.Nego iz poraza se izvlače pouke za ubuduce znam da ces ti i tvoj tim analizirati ovu tvoju danasnju igru ida ces na Wimbldonu eksplodirati. Puno srece u buducnosti pozdrav takodje i za Anu,Jelenu i za Zimonjica sve najbolje Majstoriiiiiiiii......

MAJA

pre 14 godina

Pa da,sta drugo mozemo ocekivati sem da pljujete po Noletu.Znate samo da ga bodrite i da se smeskate kada pobedjuje,a sada,gde je sada podrska.Ovo je sramota sta Srbija radi.NOLE KRALJ!!!!!NAJBOLJI SI LEGENDO!!!

MM

pre 14 godina

AO 1/4, Roland Garos trece kolo (bolje je odigrao 2006 jos kao anonimus)... Djokovic je svoj vrh dostigao 2007-2008, sve sama polufinala i finala na gren slemovima. Taman dobar zreb da se izbegne Nadal... I sad je jasno zasto je Fedex br2 a cele godine igra lose: pa bre dzaba se cimas po turnirima ako ne odigras Gren slem kako treba (2000 poena)!

sasa

pre 14 godina

propušta ko zna koju priliku da postane šampion samo zahvaljujući svojoj malodušnosti i bezvolji po tome se razlikuju šampioni sve je u glavi ili jesi ili nisi jednu partiju pruži otpor nadalu ili federeru i mi odmah najbolji je , nije i neće nikad ni biti jer vozovi prolaze na žalost

nole samo napred

pre 14 godina

nole nema wee spremaj se za wimbldon nije se lako oporawiti od onog mece sa nadalom ni psihicki ni fizicki..a wi sto pljujete nola treba da waS JE SRAMOTA on je ponos srbije a wi ga pljujete... stwarno ne mogu da wjerujem kad federer izgubi u svajcarskoj je dan zalosi a kad nole izgubi u srbiji ga swi pljuju komentarima....

ja

pre 14 godina

@Lord
Po toj tvojoj logici Nadal bi trebao da okaci reket o klin.
Zamisli prvi teniser sveta, a ispao na gren slemu u vetvrtom kolu i to na sljaci na kojoj vazi za ubedljivo najboljeg.
Covece sve je to sport. Porazi su sastavni deo sporta. Mora da se desi i neki poraz, da imaju los dan i slicno. Ne moze se svaki turnir osvojiti, mora da se desi i neki kiks. Pravi sampioni su oni koji retko prave kikseve, ali nema igraca na svetu koji ne napravi po neki kiks.
I na kraju verovao ili ne takvi kiksevi su ubedljivo najcesci na gren slemovima.
Na ostalim turnirima se pojavljuje 30-50 igraca i vise manje se svi ti igraci dobro poznaju. Na gren slemu skoro 3 puta vise igraca i normalno je da u tom moru igraca blesne i po neki anonimni igrac i izbaci favorita. Toga je uvek bilo i uvek ce biti. Novaku samo mozemo da pozelimo da mu se sto redje desavaju ovakve stvari.

dunda

pre 14 godina

Novace velika si igrac, svetski mediji te danas ne pustaju iz usta sto je valjda dokaz necega. Bio bih veoma srecan kada ne bi toliko varirao ponekad. Na zlonamjerne komentare ne zelim da se osvrcem, mislim kada mozemo da volimo Bozoljca koji ima vise poraza nego pobeda u sezoni ne vidim svrhu pljuvanja po Novaku. Uvek uz tebe, hrabro napred. Tvoje karijera se moze porediti za zivotom klasicnog vrednog i upornog Balkanca.

gunđalo

pre 14 godina

o Bože, pa pustite čoveka da živi! Kada hoće može da pobedi svakog jer ima kvalitet. Nije tenis sav njegov svet, ima čovek svojih muka i nije dužan da se bilo kome pravda...pogotovo ne neuporedivo gorima od sebe! Pa šta i da je iz bilo kojih razloga namerno izgubio? Igra za sebe i to je njegova stvar. Kome se ne sviđa neka ne gleda ili neka se uhvati reketa pa neka igra bolje ako može, a ko ga voli biće uvek uz njega, !! NAPRED NOLE!!!

nidze

pre 14 godina

Da je izgubio u zaru borbe, kao u Rimu protiv Rafe, pa da mu cestitam na fer borbi...ovako, bruka i sramota!!!!!!!!! Mi navijaci kidamo zivce, da bi on tamo frajer igrao kao neka .....

Matori

pre 14 godina

Tesko je biti pametan posle ovog zaista teskog poraza. Izgubiti na ovakav nacin tesko pada svima, a najteze je Novaku. I pored ovakvog poraza nije zasluzio da ga grdimo. Mislim da za ovaj poraz mogu da postoje dva razloga.
1. Psiholoski: Noleta je totalno dotukao onaj nesrecni poraz od Nadala i on je izgubio dosta samopuzdanja i veru u sobe. Nekako deluje bezvoljno i kao da mu se tenis ogadio, sudeci po danasnjoj igri i odnosu prema njoj.
2. Zdravstveno-kondicioni: nesto sa njegovim opstim zdravstvenim stanjem nije u redu i to se odavno uocava. Ovo je treci mec u tri dana koji igra i i bilo je upadljivo da se tesko krece, da je spor i stalno u defanzivi. Mladom coveku i vrhunskom sportisti takve stvari ne smeju da se desavaju. Da sam na njegovom mestu i mestu njegovih roditelja ozbiljno bih se zabrinuo. Ovo su samo pretpostavke, ali da tu neceg ima - ima! U svakom slucaju, zelim mu sve najbolje.

nikola

pre 14 godina

Nole glavu gore... Samo mi nijemjasno zasto je izgledao onoliko anemicno... Nije strasno sto je izgubio, ali da ne trci za nekim loptama jeste... Na zalost sa ovim odlazi i san o drugom mestu, bar na neko vreme...:(

Balki

pre 14 godina

Nije tempirao formu za Roland Garros, već se potrošio proteklih tjedana. A i bolje nego da je izgubio od Federera ili Nadala u Finalu.

Hm

pre 14 godina

E moja zelena travo. Biti ce da si ti na travi, samo ne na zelenoj. Nole nikada nije bio 2 igrac na svetu, a i vi ostali novopeceni 'navijaci'. Gubljenje je sastavni deo sporta. Pa nije Nole vanzemaljac ili genetski modifikovan. On je obican covek sa svojim 'musicama', koji je imao dobru pozadinu da mu omoguci da mlatara tim reketom tu lopticu. Mozda bi i moj komsija igrao bolje od Nadala ('ko ce ga sada znati), samo, eto njegovi nisu imali para da mu to omoguce.

navijacica

pre 14 godina

Cestitke Kolsrajberu,ali ipak ne mogu da veeerujeeeem sta je Nole dozvolio!Nije ovo njegova sezona,nadam se da ce biti bolje ubuduce?!Ti,Nole,znas i sam sta ne valja.PUNO ti srece zelim,uvek cemo biti uz tebe!
Pljuvaci,molim vas,lecite komplekse na nekom drugom mestu!Kao da ste vi osvojili nesto bitno u zivotu,pa sad imate pravo da kritikujete!Ajde...u misju rupu!

rale77

pre 14 godina

Uvazavam svacije misljenje, ali meni se cini da je onaj mali nemac odigrao bruka dobro onakci udarci..pogidovu nekoliko bekend paralela ...msm svaka cast , Djokovic je morao da igra na malo visem nivou da bi prosao danas

anonimus ;)

pre 14 godina

Meni je delovalo kao da i nije hteo da prodje dalje, bez volje, zelje... Pitam se koja je kvota bila za Novakov poraz od 3:0?? Cisto informativno

Pedja

pre 14 godina

Kad ti se bude videla zelja za pobedom kao kod nadala mozes da racunas na 2 mesto na ATP... do tada zadovolji se od 3-6... a za prvo mesto pored zelje za kao kod nadala mora i igra da se popravi....
E moj Novace, umalo nisi pobedio nadala na sljaci i onda ovo sebi dozvolis... ovo je nedopustivo ako si bio zdrav i spreman

Alves bp

pre 14 godina

Od trenutka kada je vodio 4-1 Novak vise nije bio tako siguran u svoje udarce,branio se tokom celog meca i dopustio protivniku 10 breik sansi,medjutim,Kolsrajber je odigrao mec karijere.Takodje mislim da je publika navijajuci za Novaka dala neverovatno samopouzdanje Nemcu sto potvrdjuje i broj neiznudjenih gresaka.

Milic

pre 14 godina

Kako vas nije sramota sad ga "mazete" ovde a bilo vam je lepo kad je osvajao pehare pa moze i on da izgubi i on je covek... Bravo NOLE nema veze bice bolje drugi put!

razočarani šetač

pre 14 godina

Nole jednostavno treba da odluči "želi li da stavi prioritet na tenis li da mu tenis bude usupit pored žurki, show programa, poslova, kombinacija u drugog ...", svi koji verujemo u njega se jako loše osećamo jer je ispao pre početka glavnih mečeva a onaj Marej će sada da se šepuri na trećem mestu. O Federu da i ne govorim.

Lord

pre 14 godina

Ostao sam bez texta...
Sramota je da ,,cetvrti,, teniser sveta ispadne u TRECEM KOLU nekog Grend Slema..
Nemam reci...
Ovo je bio poslednji Novakov mec koji sam odgledao..
Ne vredi mi...
Samo se dzaba iznerviram

keny

pre 14 godina

Dobro meni novak nije jedan od omiljenih tenisera ali dobro navijao sam za njega...
I ma koliko to glupo zvucalo meni se svidelo kako je novak igrao ovo je vec licilo na raniju igru, do sada ove godine se sve zasnivalo na dobrom servisu ili na prebacivanju mreze i cekanju prave prilike za napad ( ili greske) a danas je bio agresivan kao proslih godina tako da nek nastavi da bude agresivan kao danas i bice bolje

Rafaelica

pre 14 godina

@ja
Sinoć sam ti poslala odgovor ali nisu hteli da ga objave,umesto mog objavili su svoj.
Nijednog trenutka nisam plakala, a meč nisam gledala.
Samo sam pomislila ako je neko dozvolio zbog para da ga obuku kao detence,onda je sve moguće.
Ali, u meni je praznina. Mislila sam da mu je RG draži.

Odgovor na tvoje pitanje - Da Rafael Nadal će na kraju godine biti prvi.

jegood

pre 14 godina

Šteta za Novaka, nastavlja sa lošim rezultatima na Grand-Slemovima. Ovog puta nije samo bio u pitanju njegov tenis i forma, već čini mi se i psihički nije na nivou vrhunskog igrača. Želim mu da do kraja sezome počne da igra bolji tenis ali u kontinuitetu, a ne samo na 3-4 turnira.

Comsheeya Niš

pre 14 godina

Koji pljuvaci, koji hejteri, izvinite, ali ja sebe ne nalazim se ni u jednoj od tih 'kategorija' ako kazem nesto sto je svima jasno, ali ne zele da priznaju.. Na zalost, svi smo videli da Novakova zelja za pobedom gotovo da i ne postoji, kao da se umorio od tenisa. Ne govorim o igri, u kojoj je npr. Marej strahovito napredovao. Stav je jednako vazan. Cini se da mi verujemo u Noleta vise nego on sam, a sa takvim odnosom prema igri, trebali bi to da konacno shvatimo, bice sve laksi plen na terenu. Ljudi, budimo realni..

Sale

pre 14 godina

Ali bruka. Izgleda da su bili u pravu svi koji su mu predvideli pad ove godine. Mislim da mu je ugrožena i četvrta pozicija jer Del Potro gazi. Ako sledeće godine u ovo vreme bude i u top 10 to će biti prava sreća.

bunika

pre 14 godina

(coka, 30. maj 2009 20:29)
Bunika je biljka, koja je inace otrovna(valjda je otrovna) i verovatno izaziva nekakve tegobe ili sta li vec, pa se zato koristi taj izraz :) Inace cvet joj je onako primamljiv, bas da ga uberes, ali onda ne smes rukama prilaziti ustima, jer joj je lisce lepljivo:) kao kopriva...

A nole stvarno kao da se prejeo od jnih, cudo jedno... nadam se samo da nije povredjen

Diego

pre 14 godina

jednostavno nije uspeo da pronadje igru, da diktira tempo, morao je da dodje jedan los dan posle 2 meseca odlicne igre. Wimbledon je Noletov!!!

messi

pre 14 godina

Evo me tu sam. Upravo slavim, posto je i tvoj famozni Rafa ispao u cetvrtom kolu.
Najlepsi dan u mom zivotu.
Novak gubi 800 bodova a tvoj Rafica 1800.
Da li jos uvek mislis da ce zadrzati ovo prvo mesto nicim zasluzeno.
Verovatno si ocekivala da opet spasi 5 mech lopti kao protiv Nalbandiana. E pa kako kaze nas narod "Nije svaki dan bozic".
Dovoljno je on imao srece za ceo zivot, a kolo srece se okrece. Videcemo sada kakve ce rezultate praviti tvoj Rafa kad ga malo napusti sreca. Eto njega uskoro na cetvrtom mestu, a do tada pozdrav i nemoj mnogo da places. Nije dobro za ten.
(ja, 31. maj 2009 18:09)
ee druze,slavi,slavi,jer to je retka situacija da se i ti necemu radujes,kad ne mozes Novakovim uspesima,onda se raduj Rafinim porazima! Razmisli o tome! Vamos Rafa!!

Nesa

pre 14 godina

Ih, mazno' ga Svaba (i to ne Doxu, nego Schaffhausen)

Nema veze Nole, samo napred i kloni duhom, Wimbledon je tu iza coska pa cemo opet da navijamo!

Pozdrav svim ljubiteljima tenisa.

zrenox

pre 14 godina

svi su oni dobri teniseri koji vredno treniraju,tako i kohlschreiber ,covek je vise radio i zasluzio a noletu tenisa preko glave 21 godina zene izlasci...ma samo gazi nole....oce malo covek da zivi ko j...tenis

Jeca

pre 14 godina

Sta reci...Nemam reci...
Nisam juce gledala mec...Mislila sam:"Ma pobedice ga ocas posla,sto da gledam..."
Kad ono,eto...I bolje je sto nisam gledala,jer bih verovatno plakala vise nego kada je izgubio u polufinalu RG 07.od Nadala... :(
A bio mu je i dobar zreb:Sa Nadalom je trebalo da se sastane tek u finalu...
I onaj mec u Madridu je toliko obecavao. Stvarno sam mislila da moze pobediti krelja sljake na Garrosu,ali izgleda da cemo ipak morati da cekamo jos godinu dana da bismo to videli...
Srecno na Wimbly-u i US-u...

ja

pre 14 godina

@Rafaelica
Evo me tu sam. Upravo slavim, posto je i tvoj famozni Rafa ispao u cetvrtom kolu.
Najlepsi dan u mom zivotu.
Novak gubi 800 bodova a tvoj Rafica 1800.
Da li jos uvek mislis da ce zadrzati ovo prvo mesto nicim zasluzeno.
Verovatno si ocekivala da opet spasi 5 mech lopti kao protiv Nalbandiana. E pa kako kaze nas narod "Nije svaki dan bozic".
Dovoljno je on imao srece za ceo zivot, a kolo srece se okrece. Videcemo sada kakve ce rezultate praviti tvoj Rafa kad ga malo napusti sreca. Eto njega uskoro na cetvrtom mestu, a do tada pozdrav i nemoj mnogo da places. Nije dobro za ten.

Lord

pre 14 godina

@ja

Ja nisam uopste rekao da bilo ko, a pogotovo ne Nadal treba okaciti reket o klin...
Ja sam samo rekao da vise necu gledat Novaka...

dragan

pre 14 godina

Šteta take šance propustit nedobiti toga jadu òemačkog.Slaba igra nemože bit dovoljna da pobedi ni slabe tenisove igrače.Šteta.

Moi

pre 14 godina

Novače trebalo bi da te bude blam.

Bez imalo želje za pobedom, bez trunke nerviranja zbog takve igre...
E upravo zato nikad nećeš biti ne prvi, ne drugi, nego ponovo treći.

3-0 koji blamaž. Ne, nema opravdanja.

d

pre 14 godina

hahahahaha. ko ce dobit federera? ko ce igrat u finalu? ko? ko? hahahahahahaha



cilic u osmini a djokovic ispao prije.hahahahahaha.
nista neobicno jer na zadnja 4 gs se to vec jednom desilo.znaci na 2 od 4 gs je bio losiji.hahahahahahaha

plakat ce djokicaaaaa, plakat ce cijele noci.

Dark_Man

pre 14 godina

Zao mi je sto je izgubio !
Ali ne krivim Djokovica nego organizatori sto su ga stavili da igra na takav teren !
Ej pa covece on je 4 igrac sveta i ne razumem zasto je Conga igrao na teren "Philip Satrier" A Djokovic na teren broj 1 !
a drugo nije mu bilo lako jer je bilo dosta vetra i to mnogo smeta na njegovu igru !
Novak glavu gore ti si i dalje nas idol i volimo te puno,
Srecno u Wimbledon !
Cestitam Kohlschreiberu sto ide dalje zelim mu sve najbolje !
Poz

maliradojica

pre 14 godina

Kao prvo potpuno su u pravu ljudi koji tvrde da se namesta Tsongi u pogledu rasporeda meceva.Pogledajte ovaj mec sa ovim Nemcem. Nole sve vreme igra na suncu i to u sred dana. Ajd da igra ili prvi ujutru ili predvece pa da vidimo kako bi to bilo. To vam je kao ono sa Nalbandijanom pre par godina, cela stvar je vrlo sumnjiva i verovatno tako i podesena da se svi ostali muce po suncu i po jari a njihove princezice(Tsonga i ostali minus onaj narkos sto su ga slucajno otkrili)igraju predvece ili rano ujutro( 10 sati ujutro je veoma prijatno za igranje). Ovo ljudi uopste nisu nikakve teorije zavere vec jednostavno pronicljivo kalkulativno i malo kvarno manipulisanje cinjenicom da ste domacin. Pa sta mislite da su organizatori radili citav maj mesec-cistili terene, namestali mrezice i uvezbavali osoblje-ma dajte molim vas nemojte biti takve naivcine. I nije samo Novak na tapetu tu su i Cilic i Endi i del Potro, ni njih organizatori nece bas da maze i paze ko svog Muhamed Alija. Uostalom nek mi neko objasni sto jedan tako bogat turnir u tako bogatoj zemlji ne postavi reflektore ili pokretan krov. Kao rushi se visegodisnja tradicija, a i drugi su kao igrali po tom vremenu - ma nije moguce. Na kladionici je za Kolsrajbera kvota bila 5.50 prosto neverovatno. Ponavljam nema to veze sa teorijama zavere, jednostavno, Djole je malo prepotentan,uvek potcenjuje svoje protivnike pa tu dodas ovu namestaljku sa vremenom, pa cinjenica da ga je Nadal totalno "unistio" u Madridu kako sportski tako i po pitanju samopouzdanja. Na kraju ce biti srecan ako ga Del Potro koji igra veoma mocno ne pretrci pre Us Opena.

prof Istatov

pre 14 godina

Ajde pljuvači, napred! Ali pre nego što počnete da napadate Noleta što je eliminisan u osmini finala jednog "gren slem" turnira, prethodno odgovorite na jedno pitanje: u kojoj smo to oblasti kao država tako visoko rangirani?! Na primer, da li možemo da se pohvalimo da smo u kulturi ili ekonomiji eliminisani tek u osmini finala?!

eh kad bi mogao

pre 14 godina

Nezainteresovan, anemican, bez trunke zelje za pobedom. Posle ga opravdavajte vrucinom. Cudi me da nije predao vec na kraju prvog seta. Bicu nepreporucen, ali realan! Nikad prvi, srca nema!

roman empire

pre 14 godina

Ajmo sad dezurni pljuvaci pocnite sa pljuvanjem.Jednostavno Novak nije imao svoj dan odigrao je ispod svog nivoa dok je Kolsrajber odigrao jedan od najboljih meceva i to je to.
Nole sto pre zaboravi na RG i spremaj se za Vimbldon,nama ostaje da navijamo za nase dame Anu i Jecu i pozelimo im da ostvare sto bolji rezultat.

boban,nis

pre 14 godina

Lepo je govorio McEnroe da su grend slem turniri najopasniji za velike svetske igrace,gde svaki prosecan igrac moze da se proslavi.Jednostavno,nema sta da izgubi i teraj.
A svima onima koji ne vole Noleta,a ima ih mnogo,bih porucio da je konacno dosao njihov dan,pa neka krenu sa glupostima.
Nole,ne sekiraj se i ti imas pravo na gresku.

zeljko

pre 14 godina

Pozdrav svima...
Ne budimo tužni.. Čim sam vidio kačket,znao sam da će fasovati od igrač koji je danas pobijedio ni kriv ni dužan. Nole je vrhunski igrač, koji nažalost nikada neće biti i najbolji. Ubio ga je zadnji poraz od Nadala, možda i zauvijek.. Na Wimbldonu će ipak ući u finale i osvojiti turnir. Sjetite se ovih riječi za mjesec dana...
Pozdrav iz Banjaluke.....

Igor_kv

pre 14 godina

Biće bolje, odmori se sada i što bolje pripremi za preostala 2 grand slama, najpre Wimbldon, pa US Open i do kraja godine si 2. ako ne i 1.
NOLE ŠAMPIONE!!!

emir

pre 14 godina

novace zelim ti svu dalju srecu za wimbledon bar ces imati vremena odmoriti sei dobro se pripremiti a onda hajmo na finale tamo sve je ovo posljedica akumulirane predobre igre odigrao si tri finala i dobio jedan turnir haman izbacio nadala u madridu zato glavu gore nema cega da se stidis da je bio tvoj dan koslajber bi mozda svega dobio 4 ili 5 gemova pljuvaci unaprej da vas upozorim da je novak djelovao jako umorno i haman je klonuo zato sto je stvarno dobro igrao prethodni mjesec i cestitam mu a ako je izgubio nista vec ce na wimbledonu pokazati sta moze

Markos

pre 14 godina

Dajte ljudi kakav Djokovic. On je ipak jedan prosecan igrac koji je imao svoje trenutke kada mu je islo od ruke, i najvise sto je mogao je da bude treci. Gledace on u ledja Rafu, Federera i Mareja jos dugo vremena...
Vreme je da ova nacionalna zabluda zvana Novak Djokovic bude smestena gde joj je mesto: u istoriju!!!

Teniser

pre 14 godina

Nije ni zasluzio bolje.Igrao bez volje kao da je jedva cekao da se mec zavrsi.Sta li ce sada da kaze sta mu je falilo.Kohlschreiber igrao 5 setova i isto nastavljao meckad i Novak zbog mraka.Sada ce da se jave oni koji ga brane., ali ove godine najveci uspeh mu je Serbia open (jak turnir).Covek jednostavno nije za velika dela.Bolje da se okrene svom restoranu

Nebojsha

pre 14 godina

Uzas!!!! Ovo moze da se desi samo Novaku.! Prosle godine u
Vimbldonu sada na Rolan Garosu.Pa ovo je najveca Senzacija u godini, i opet kome da se desi nego nasem Novaku. Muka mi je od same
pomisli. Ne znam kako cu da
svarim ovo ali tesko, zato jer
smo se previse nadali. A tek
Nole kako ce on da preboli ovo
ne znam, jer samo se njemu dogadjaju ovakve stvari. A kad
ce ako sad nije mogao da dodje
do finala i pokusa da osvoji
R.Garos, a bio je kao favorit.

Peppino PFC

pre 14 godina

Kriv je ovaj sa javnog servisa, ne navija covek dovoljno... Najbolje je pustiti Srdjana Djokovica da komentarise Novakove meceve... :)))

klint

pre 14 godina

Kako je samo smesno sto je 2/3 pljuvackih komentara iz Hrvatske...oni svoje tenisere vise ni nemaju, pa im je ovo dogadjaj...u iscekivanju da Cilic prestane da bude "veciti talenat"
Srbija je uz tebe i kad ne ide, Nole legendo

roman empire

pre 14 godina

@ hrvat @ hrvatina
Pa zasto takvi potcenjivacki komentari za Noleta,zar vi stvarno mislite da on nema pojma i da je los teniser.Danas je izgubio ali je on a to potvrdjuju rezultati koje je postigao, nas najbolji teniser svih vremena a ja mislim i u istoriji tenisa na prostorima bivse SFRJ.Pozdrav komsije i malo vise kulture i lepog vaspitanja.

Marko

pre 14 godina

Ma kakva senzacija...
Ni Nole, ni Noki, ni Nox, ni Nolence ovaj puta nisu zaslužili ništa više do ovih 0-3. Duvao je vetar... Mora pod hitno da se spusti sa oblaka, i da shvati da nije Bogom dan. A i svi vi koji uporno pričate da je najbolji na svetu, iako uopšta ne razumem odakle to uverenje, spustite loptu na zemlju. Treba raditi, a manje glume na, i izvan terene neće naškoditi.S ovim kolšrajberom je igrao čekajući da mu ovaj pokloni meč. Verovatno od straha- jer "ipak sam ja Nole veličanstveni, koji sam jednom namučio Nadala". Ne sme tako da se rezonuje...Ma beži bre, mnogo sam besan. No dobro, dolazi vimbledon, biće bolje.

Realno

pre 14 godina

Ocekujem da ce sad tata i stric protestovati jer teren nije bio dobar, nije igrao na centralnom terenu, a deluje i da su sudije malo navijale protiv njega. Komentator ce naravno dobiti otkaz jer svojim navijanjem nije poneo Novaka, a ovaj komenatar ce tesko biti objavljen kao i svaki koji govori kriticki o braci Dj.

pero

pre 14 godina

Ma nije ti se nesto ni igralo. Steta, propustena veklika prilika. Eto, i kako sada da covjek ne navija za Nadala i Federera. Kod njih se ove stvari ne desavaju. Bar znas na cemu si. Ustvari, to je razlika kad kupujes ( citaj navijas ) kvalitetnu robu a ne onako sto je malo jeftinije pa se nadas....

Ognjan Simonovic

pre 14 godina

Nekada sam ga jako voleo, ali mi sve vise nervira...

NOLE UCI OD FEDERERA DA BUDES GOSPODIN IGRAC, a ti si rano postao prepotentna zvezda i ponekad (kao danas) mi je jako drago kad izgubis!!!

SPUSTI SE NA ZEMLJU!!!1

Dule

pre 14 godina

Ma nije to Senzacija, to je na zalost puka Realnost, jer od ovoga vise ne moze. Ni Forhend, ni Bekhend, ni izlasci na mrezu, jednostavno beskrvno i tuzno.

Ljubitelj Sporta

pre 14 godina

Auuu, sta bi?? Bas steta, smatrali su ga mnogi komentatori za jedninog koji bi mogao da zaustavi Nadala.... Nadajmo se da ce biti bolje u Wimbledonu i US...

mladen mladenović

pre 14 godina

Mislim da je krajnje vreme da teniska asocijacija pokrene istragu oko nameštanja Đokovićevih mečeva. Ovo je preraslo u bezobrazluk...

Io sono Interista

pre 14 godina

Toliko o Djokovicu. .ali zivo me zanima koje ce sad opravdanje da nadje!Verovatno je sljaka bila previse crvena,pa mu smetalo,ili tako nesto. .i desu sada ti komentari tipa 'Nole novi kralj sljake','Dobices Rafu na Rolan Garosu','Bolji si od Rafe,samo on ima srece','Ti si br. 1',itd. .cak je i sam Novak govorio da je spreman,i da oseca da moze dobiti Nadala!E pa gospodo,prvo treba doci do Nadala,pa onda nesto pokusati,ako je to trenutno uopste i moguce. .nikad br. 1 od Djokovica!

Milan

pre 14 godina

Naslov bi trebao da bude "Bruka: Ispao Djokovic". Ovo vec postaje navika, prvo Vimbldon prosle godine sad RG. Ne znam jel jos misli da je imao odlicnu sezonu na sljaci, ili mozda sistem bodovanja ne reflektuje ko je u kakvoj formi trenutno!?

Krle iz Nemacke

pre 14 godina

Pa i on je živ čovek i nije mašina. Možda je malo sit tenisa. Tako mlad i tako uspešan. Koliko ih je takvih na svetu? Samo neka je živ i zdrav. On je momentalno ipak najveċi srpski brend.

Krle iz Nemačke

realista

pre 14 godina

Bravo Nole! Ne moze hleb preko pogace!

SVAKI protivnik zasluzuje 110% truda; evo sta se desava kad olako shvatas i mislis da si iznad ostalih...

TRUD TRUD TRUD, SVUGDE I UVEK!

fedex

pre 14 godina

Rekao sam jos kad su oterali Viskovica,da ce se to Novaku obiti u glavu! Da se razumemo,Novaka ne podnosim i bez toga jer je mali toliko nadmen i stvarno mi nije jasno kako ima toliko ljudi koji ga vole! Njemu bre niko ne treba,on toliko voli sebe da tom svojom odvratnom osobinom uspeva da zaseni zaista nevidjeni talenat koji poseduje.
Sto se tice turnira,mislim da ni ove godine moj Fedex nista nece moci neprikosnovenom Nadalu!

Borbena

pre 14 godina

Ih senzacionalno! Zao mi je sto je izgubio, ali sta se moze; sa Novakom uvek, i u pobedi i u porazu! Odmori momce, ide Wimbldon! Sve cestitke Kolshrajberu za prvI ulazak u osminu finala na GS-ovima u karijeri.

roman empire

pre 14 godina

Kad citam ovakve komentare za Novaka mogu slobodno da konstatujem da mi Srbi nismo normalan narod.NOLE ti si elita za razliku od ovih pacenika koji te pljuju kroz komentare.

shitzu

pre 14 godina

neko ce reci da palamudim ali moje misljenje je da je racunao na to da nece odbraniti bodove na RG(ne secam se kako je zavrsio prosle godine) pa bolje onda da izgubi ovakav mec(mozda se malo i kladio na rezultat) i dobro odmori za TRAVU gde će sigurno jurišati na titulu gde je to realnije ocekivati od njega nego da dobije Nadala i RG...Videlo se po njemu da nije niti očekivao da pobedi danas...Razmišlja on svojom glavom i kalkuliše...možda nekad i previše...

Mika NS

pre 14 godina

Senzacija nije jer je Kolsrajber igrao strpljivije iako nije klase naseg Novaka.
Veliki sportisti i veliki navijaci su veliki i u porazu,zato molim bez pljuvanja po jednom od najboljih srpskih sportista trenutno.
Bice bolje Nole!
Ajmo Srbi!!!!

SM

pre 14 godina

Ajde ne dirajte mi Noleta. Uvek ce moci da imitira Majkla Dzeksona na italijanskoj TV. Lose imitacije? Desetorazredne? Pa sta. Vazno je da je TV zvezda, nece valjda da semuci da trenira tenis kao Nadal. Ha, samo mu jos to treba.....

Vic_Rattlehead

pre 14 godina

Nazalost, Noletova igra je sve losija i losija kako odmice vreme... tuzno ali istinito, ovaj poraz ga je zakucao jos vise. Cini mi se da za njega nekog velikog povratka nece biti... :(

Zeljko

pre 14 godina

E jos samo Murej da ne pokvari ono sto citav svet zeljno ocekuje, finale iz snova, dvojica najboljih FEDERER vs NADAL! Setite se samo prosle godine u finalu... praznik za oci, srce i dusu!

Mirko

pre 14 godina

Ko moze da me ubedi da ovaj mec nije prodat?Ja gospodina Djokovica vise u zivotu necu gledati jer definitivno nije covek vredan mojih zivaca.Zelim mu sve najbolje u zivotu i daljoj karijeri.

oki

pre 14 godina

sve sami pljuvaci!!!
Napisite sta ste vi postigli u zivotu?! specijalizirali ste pljuvanje drugih?

STIDITE SE!!!
NOLE, TI SI SE VEC TOLIKO PUTA DOKAZA0!!! SAMO NAPRED!!!

R. Federer

pre 14 godina

I ko ono jedino moze da tuce Nadala u finalu? Ajde sad da vas cujem,svi vi sto ste mi dali brdo crvenih kartona,kada sam rekao da su relativne Noletove mogucnosti polufinale ako i to,jer je fizicki najnespremniji za 5 setova.Ali ne uzeti ni jedan jedini set ovom prosecnom nemcu je apsurd.Ja verujem da ovaj nemac, jednom Congi ili Rodiku ne bi uzeo ni jedan set.

D.Savic,Paris

pre 14 godina

Pa dobro,desi se,sport je to,i sta sad?Prvo sam se i ja iznervirao ali kad se setim da se to par puta desilo i Nadalu i Federeru,pa,Boze moj,kroz greske se uci!
Idemo dalje,svaki dan ce da ispada po jedna nas ali vazno je da bar jedan/jedna ode do kraja!

saša

pre 14 godina

Očigledno da Novak ima nekih zdravstvenih problema.Iako je bilo svega 22*C,on se jedva kretao i zbog toga je, a ne zbog nekakvog izuzetnog kvaliteta nemca,izgubio meč.Posle samo 20min,on je već izgledao iznemoglo.Bojim se da ako te probleme ne otkloni, i pored fantastične tehnike koje ima,nikada neće postati broj 1.Stvarno mi je teško pao ovaj poraz,jer je on sjajan momak i ponos ove zemlje.Želim mu sve najlepše u budćnosti.

dalmatinac

pre 14 godina

vi niste normalni.... kako možete velikim slovioma pisati senzacija.....kao da su vanzemaljci došli..čovjek igrao i izgubio nije kraj svijeta.... nole samo naprijed dalmacija je uz tebe

Miki

pre 14 godina

Kakve gluposti moram da slusam od voditelja na RTS-u jer apsolutno totalno ne smeju da kazu da je Djokovic igrao ocajno,mrzovoljno,nemocno...

smak svijeta

pre 14 godina

U svijetu tenisa postoje igrači kao Federer, Sampras koji spadaju u red najvećih koji su igrali ovu igru. Becker, Edberg, Agassi, Lendl spadaju u legende koje su malo ispod ove prve grupe. Postoji grupa igrača kao Ivanišević, Safin koji su bili jako popularni kao igrači, ali nisu imali tako puno uspjeha. E, Novak spada u ovu zadnju grupu. Nikad neće dostići status legende, ali će ostati upamćen kao sjajan tenisač i Srbija dugo neće imati takvog tenisača i sportaša. Došao je na turnir, izgubio od solidnog protivnika koji je u tom trenutku bio bolji od njega i to je to.

dejan

pre 14 godina

Ma dobro, sta sada, senzacija, mozes' misliti. Senzacija je kada padne nacionalni dhodak za 10% za jednu godinu, ili kada gorivo poskupi 8 puta za mesec dana. kada dobijemo racune za mobilne uvecane i za 3% nego prosli mesec. Ovo sto Djokovic igra je ipak samo sport. I da budem iskren, malo je i udavila ta nasa euforija sa Djokovicem. pun grad gledaca roland garosa, komentatora, strucnjaka. Malo neka odmore sada i na posao, kad budu penzioneri neka gledaju tenis!

John

pre 14 godina

Jel ovo znaci da djokovic nece odrati nadala u finalu kako je bilo najavljivano? Pa zar oni porazi od nadala u prethodnih mesec dana nisu obecavali nesto vise? A novakov menadzer je izjavio prosle nedelje da je plan da se osvoje oba evropska gren slema(?!) U svakom slucaju novak ce jos dugo da gleda u ledja nadalu i federeru, a bogami i marej se polako ali sigurno odvaja od ostale mase i priblizava mestu gde realno i pripada.pozdrav iz pariza, allée roger!!

Mavyan

pre 14 godina

Stvarno ste neposteni. Ja mislim da je Kohlschreiber odigrao jedan od najboljih meceva u svojoj karijeri. Nole jeste gresio ali ne nesto neuobicajeno za njega. Kohlschreiber je jednostavno odigrao fantasticno. I ako je izgubio, pa sta. Mozete svi da mu pljunete pod prozor. Vamos Nole, makar ne pobedio ni u jednom mecu vise.
p.s. sad navijam za del potra.

Konstantin93

pre 14 godina

Djokovic was understandably dejected after the match. "What is disappointing was that I couldn't find the rhythm throughout the whole match. This is what I was always managing to do. You know, that's why I'm in the top of the men's game for a while now.Physically I felt good, but it's just a bad day at the office. What can you do? This is sport. "
E, moj Djokovicu... Priznaj, poraz!

Student

pre 14 godina

Ovaj Nemac ako ovako nastavi da igra stize do finala.Bio je bolji i to je to.Jedina dobra stvar u ovom porazu jeste sto cu sad manje gledati tenis pa cu imati vremena da vise ucim.
Mada sam i ovako imao dovoljno vremena pa nisam ucio.Odo da ucim.pozdraaaaaaaaav

keny

pre 14 godina

Dobro meni novak nije jedan od omiljenih tenisera ali dobro navijao sam za njega...
I ma koliko to glupo zvucalo meni se svidelo kako je novak igrao ovo je vec licilo na raniju igru, do sada ove godine se sve zasnivalo na dobrom servisu ili na prebacivanju mreze i cekanju prave prilike za napad ( ili greske) a danas je bio agresivan kao proslih godina tako da nek nastavi da bude agresivan kao danas i bice bolje

Jasna

pre 14 godina

'Djokoviceva teniska karijera se polako gasi'
(Dragan, 30. maj 2009 19:13)
Nadam se da si ironican! Jer ako to nije slucaj, onda je tesko biti ti!

pera

pre 14 godina

Moze opet da da nekome da mu napise knjigu moj poslednji gren slem. Sramota ali jadan Nole sa onakvom familijom nije psihu ni mogao da razvije

Anony

pre 14 godina

Neznam sta ste svi napali noleta,njemu jednostavno nije cilj da bude najbolji kao vecini.On je pre nekoliko dana kupio neku nekretninu decko uziva,provodi se,zaradjuje novac od biznisa i tenis mu dodje kao rekreacija.Da budes najbolji nije bitan samo talenat.

Nikola

pre 14 godina

Ma potpuno je jasno sta se desilo: otac i stric mu rekli - Nole, dobre su kvote, ulozili smo puno para, moras da izgubis!
I decko se nije nervirao, nije mu bilo ni svejedno, ali morao da poslusa.
Ajd nek neko kaze da ovo nije realan scenario.

Lord

pre 14 godina

Ostao sam bez texta...
Sramota je da ,,cetvrti,, teniser sveta ispadne u TRECEM KOLU nekog Grend Slema..
Nemam reci...
Ovo je bio poslednji Novakov mec koji sam odgledao..
Ne vredi mi...
Samo se dzaba iznerviram

Vlada

pre 14 godina

E ,u tome se ti razlikujes od velikih sampiona tipa Nadal ,Federer.Ja sam i dalje tvoj veliki navijac,ali ...Wimbledon,Rolland Garros...ista prica.SVE JE U GLAVI NOVACE ! AJD,SAMO NAPRED,BICE BOLJE ! ! !

Predrag Aleksic

pre 14 godina

Tadić opet izbaksuzirao sportiste, prvo Olimpijada, sada Roland Garros, pa dokle će više da se meša tamo gde mu nije mesto!!!

no name

pre 14 godina

možete govoriti što hoćete ali ovo je sramota ne dobiti ni set a da je bio povrijeđen nekako bih razumio, a da ne govorim koliko se ovaj teniser mučio s ozljedom ramena prije dosta turnira, a da su nadal ili federer izgubili razapeli biste ih, ispasti od kolšrajbera toliko o tome da novak skida rafu, ovo se njemu nikad ne bi dogodilo, nek bude sretan da kolšriber otkaže wimbldon

Sale

pre 14 godina

Ali bruka. Izgleda da su bili u pravu svi koji su mu predvideli pad ove godine. Mislim da mu je ugrožena i četvrta pozicija jer Del Potro gazi. Ako sledeće godine u ovo vreme bude i u top 10 to će biti prava sreća.

Netačno

pre 14 godina

@Mali Radojica
I jesi mali. Inače, znao bi da se još prilikom žrebanja određuje i vreme kada će se koji meč igrati. Jedino ne mogu da napišu imena, ali skica se unapred zna. Zato ne piši koješta.

Prota Mateja

pre 14 godina

Kada sam video Tadica u poseti nasim teniserima pomisli sam samo da ne bude ponovo baksuz kao na Olimpijadi u Pekingu, i evo sve je krenulo naopako: Janko predao mec, Novak ispao u tecem krugu, i to od Nemca, Jelena i Ana se jos drze ali strepim i za njih.

radozver

pre 14 godina

Ništa strašno Novače..Sve najbolje ti želim..I nije mi najjači utisak što je Novak ispao...Pa šta...Mnogo mi je strašniji ugođaj gledati više tenis sa novokomponovanim komentatorima na Javnom servisu..Blago rečeno užas!

Jovan

pre 14 godina

Šteta za Novaka ovo je stvarno bilo ne očekivano za nas, ali ne smemo ga odma početi kritikovati jer on je ipak naš i jedini Nole koga svi vole.

BojanNBG

pre 14 godina

Zato ti brate moj nikad neces biti najbolji igrac sveta! Jednostavno ne smes da dozvolis da od takvih igraca gubis meceve! Nekad mi se cinis da te tenis smara, da ne zelis da ga igras, kao da te neko tera, ko da ne igras za sebe!
Zelim ti sve najbolje u nastavku karijere, i uvek cu navijati za tebe i nervirati se zbog tebe!!!

Soulman

pre 14 godina

komentar br.103
E jos samo Murej da ne pokvari ono sto citav svet zeljno ocekuje, finale iz snova, dvojica najboljih FEDERER vs NADAL! Setite se samo prosle godine u finalu... praznik za oci, srce i dusu!

Kakav crni praznik za oci ????
Nesretni Federer je uzeo 3 GEMA u 3 seta.
Inace za Noleta, jednostavno los dan i to je to. Napred majstore !!!!

Dejan B.

pre 14 godina

Nemac je jednostavno odigrao fenomenalan mec i zasluzeno pobedio!

Bice bolje... uskoro ce Wimbledon i nova prilika da se podigne pehar Grand Slam-a, zelim ti srecu!!!

P.S. Roland Garros je svake godine, Nole nastavi da vezbas ;)

cigi

pre 14 godina

odem na MSN homepage. tamo na headlines pise "major upset at RG", bez imena ili slike o kome se radi. nisam ni znao da Djokovic igra danas, ali sam odmah pomislio to mora da je onaj nas nesrecnik-i tako bi. znaci, kad ja, kao povremeni gledalac tenisa odmah pomoslim na njega kad cujem da je bilo neko iznenadjenje-to mu ne sluti dobro za dalju karijeru-nikad ne bih pomislio da je Nadal ili Federer ispao u trecem kolu jer se vlikim igracima takve stvari ne desavaju.

Povremeni gledalac RTS-a

pre 14 godina

Od momenta kad je onaj stručnjak rekao da je Đoković psihički stabilan i da ima još mnogo da se igra,nemac ga je počistio za 2 minuta

gaga

pre 14 godina

ja ga potpuno razumem!!on je dobar igrac i uspece!a vi luzeri koji nemate sta da radite i po ceo dan pisete komentare nadjite sebi neko zanimanje. Novace svaka cast na igri u proteklom periodu bice ih jos..

nindzarevizor

pre 14 godina

Zašto na ovoj vesti ne postoji mogućnost preporučivanja ili ne preporušivanja komentara?
Da li je to možda zabranio Srđan Đoković?

zelena trava

pre 14 godina

Zao mi je sto je ispalo ovako, ali nakon onolikih meceva na sljaci, onolikih velikih turnira i mec-lopti protiv Nadala decko se jednostavno pomalo istrosio i to je to. Dugo je igrao kao igrac br 2 na svetu, morao je da se umori. Idemo dalje.

ja

pre 14 godina

@Rafaelica
Evo me tu sam. Upravo slavim, posto je i tvoj famozni Rafa ispao u cetvrtom kolu.
Najlepsi dan u mom zivotu.
Novak gubi 800 bodova a tvoj Rafica 1800.
Da li jos uvek mislis da ce zadrzati ovo prvo mesto nicim zasluzeno.
Verovatno si ocekivala da opet spasi 5 mech lopti kao protiv Nalbandiana. E pa kako kaze nas narod "Nije svaki dan bozic".
Dovoljno je on imao srece za ceo zivot, a kolo srece se okrece. Videcemo sada kakve ce rezultate praviti tvoj Rafa kad ga malo napusti sreca. Eto njega uskoro na cetvrtom mestu, a do tada pozdrav i nemoj mnogo da places. Nije dobro za ten.

Gago

pre 14 godina

Senzacija jeste,tragedija nije. Ispao je i prosle godine na Vimbldonu u prvom kolu,a to mu je bila najbolja godina u karijeru.
Mnogo smo se nadali od ovog turnira(minimun finale,maximum titula itd...),nije ispunio nasa ocekivanja,ali Boze moj,zivot ide dalje...
Nek' se odmori par dana,a onda neka krene sa pripremama za sezonu na travi.
Idemo u nove radne pobede!!!

BECKHEND

pre 14 godina

ko prati tenis, zna da ovaj Kolsrajber uopste nije los igrac. samo ima problem sa motivacijom, tj igra dobro samo sa onih najboljis 10 na listi. cak je i Federer imao probleme sa njim. njegov problem je sto slabo igra sa igracima koji su losije plasirani od njega. zao mi je sto je Nole pomislio da je ovo lak posao. ne znam sta se desava, ali tri dana uzastopno. sta bi bilo da je ovo duze trajalo. mozda bi igrao i sutra

Boca Juniors

pre 14 godina

Novak nije pobedio zatto sto nije igrao na CHATRIER ili LENGLEN,nego su ga stavili da igra pored parkinga....a nije pobedio zato sto mu je smetao zvuk kola......!!!!!!xaxaxax

jelena

pre 14 godina

Ma, ne mogu da verujem da toliko toga 'nije islo',ali umor je ocigledno ucinio svoje!Tesko odgledah mec,al' izbor komentatora sa RTS-a je ziva sramota za 'javni servis'!Pa, zar doticni Tijanic nije mogao da nadje dostojnu zamenu za vrsnog komentatora? Prenosio je mec ko da radi na terminalu, bez emocija,i poznavanja pravila tenisa.Gost ga je spasio,jer on nije imao sta da komentarise,nije smeo ili nije znao...

Vladimir NS

pre 14 godina

Naš Nole je još uvek jaaaaaaako NEZREO i samim tim NEOZBILJAN da bi se borio za drugo mesto,a o prvom da ne govorimo.Još uvek se na momente ponaša AMATERSKI.Ono što je po meni najvažnije je da on ima kvalitet da bude prvi i siguran sam da će to i ostvariti.Međutim treba da prođe još puno vremena do toga.

ravuk

pre 14 godina

Novaku bih stosta zamjerio i to je O.K. O tome može da se raspreda. Ali ljudi ko je urednik sportske redakcije na RTS-u pa da ovog (ne znam ni kakvim nadimkom bih ga počastio) valjda Strajnića postavi da blebeće. Sram ga bilo kako je netalentovan za posao koji radi. Za njega je Anzulović (ako ga se iko i sjeća) tata. A vi plaćajte pretplatu. A tek onaj na Sport klubu. E to je Bruka, a ne Novakova igra. Izgubio pa šta.

navijacica

pre 14 godina

Cestitke Kolsrajberu,ali ipak ne mogu da veeerujeeeem sta je Nole dozvolio!Nije ovo njegova sezona,nadam se da ce biti bolje ubuduce?!Ti,Nole,znas i sam sta ne valja.PUNO ti srece zelim,uvek cemo biti uz tebe!
Pljuvaci,molim vas,lecite komplekse na nekom drugom mestu!Kao da ste vi osvojili nesto bitno u zivotu,pa sad imate pravo da kritikujete!Ajde...u misju rupu!

NI

pre 14 godina

Pribojavao sam se ovog meca ali me je 3:0 iznenadilo.

Svako moze imati slab dan ali bojim se da je ovo nesto ozbiljnije. Jeste Kolsrajber igrao dobro, on zna da igra dobro, jeste da ga je u klriticnim trenucim krenulo, jeste da Novak prezasicen ali bojim se da je onaj mec protiv Nadala u Madridu ozbiljno narusio njegovo samopouzdanje i da se Novak nije psihicki oporavio od tog udarca.

Debili

pre 14 godina

Koliko kretena ovde ima na ovim forumima i ne mogu da se suzdrzim i da i ja ne postanem jedan od njih. Kad djokovic pobedi javlja se ista grupa koja stavlno pise neke nepotrebne hvalospeve i velicanja a jos gore je kad izgubi javlja se grupa ''pljuvaca'' koja nepotrebno odvodi stvari u bedu... Pre svega ove komentare gledam da vidio neku zanimljivu konstataciju ili misljenje i molim vas pa prestanete da ispoljavate komplekse u komentarima!

Sale

pre 14 godina

Ja ne znam što se nervirate. Čovek je već uzeo milione evrića. Ja da sam na njegovom mestu, odavno bih batalio tenis i provodio se po nekim egzotcnim mestima.Kakav bre tenis.

Balki

pre 14 godina

Nije tempirao formu za Roland Garros, već se potrošio proteklih tjedana. A i bolje nego da je izgubio od Federera ili Nadala u Finalu.

zna se

pre 14 godina

Sta se palite,pa iz aviona se videlo da je Novak usao u ovaj mec sa namerom da izgubi.Prvo je krenuo da igra oko proseka,pa kad je video da ce razbiti ovog nemca i sa takvom igrom spustio je igru daleko ispod njegovih mogucnosti.Ne mozemo mi ni pretpostaviti razloge za ovakvu odluku.

Rafaelica

pre 14 godina

@ja
Ovo je senzacija i za mene. Ja rekoh da će na Vimbldonu da ispadne u trećem-četvrtom kolu , kad on ispade na Rg-u. Pre polufinala nisam očekivala kiks.
Imam pitanje za tebe: "Da li je i ovaj Nemac imao neviđenu sreću ili je ona rezervisana samo za Nadala?"
@buy,buy
To je zbog tvoje mržnje prema Nadalu.Gde si sada, povukao si se u mišju rupu?!

razočarani šetač

pre 14 godina

Nole jednostavno treba da odluči "želi li da stavi prioritet na tenis li da mu tenis bude usupit pored žurki, show programa, poslova, kombinacija u drugog ...", svi koji verujemo u njega se jako loše osećamo jer je ispao pre početka glavnih mečeva a onaj Marej će sada da se šepuri na trećem mestu. O Federu da i ne govorim.

nole samo napred

pre 14 godina

nole nema wee spremaj se za wimbldon nije se lako oporawiti od onog mece sa nadalom ni psihicki ni fizicki..a wi sto pljujete nola treba da waS JE SRAMOTA on je ponos srbije a wi ga pljujete... stwarno ne mogu da wjerujem kad federer izgubi u svajcarskoj je dan zalosi a kad nole izgubi u srbiji ga swi pljuju komentarima....

PFC GM

pre 14 godina

Lako je vama tako pricati!!!!!Decko kad pobedjuje vi "Bravo Novak,Srbine",a kad decko gubi vi "Kako te nije sramota,blam,nikad neces biti prvi"...А zaboravili ste kad je Novak osvojio bronzu na olimpijskim igrama za Srbiju...i kad je osvojio Austarlijan open i jos mnoge turnire!!!!!!!!!!!!!!!1 NOVAK, SAMO NAPRED!!!!!!!

djordje

pre 14 godina

Samo ti nastavi igrati defanzivno pa ces uskoro biti peti,pa sesti,...Ne mogu da shvatim kako je od onakog agresivca postao obicni prebacivac loptica.

kermit

pre 14 godina

Novak bi danas izgubio od svakog tenisera koji je medju prvih 50! Shteta. Mogla je i kisa da padne pa da ga sutra probushi k'o shajbnu! Dobro je bre NOOOLE,svako ima losh dan. Evo i meni je danas!!! AAAAAAAA

Realpolitik, München

pre 14 godina

Bravo Nemac i puno uspeha u daljem takmicenju, a familija Djokovic ce nadam se da nas u nekoliko narednih dana postedi svojih bisera. Posle najnovijih izjava oko pasoske afere sa slovom DJ i lumenima iz "domovine", cuvenim strucnjacima za sve i svaste, medju koje se ubrojio i Srdan Dokovic (napisano po novosrpskom pasoskom pravopisu u izdanju Tadic-Dacic), mogu samo da pozdravim uspeh nemacke teniske skole.

kolt

pre 14 godina

Pocetak godine je bio los i nismo mogli da zivimo od "strucnjaka" koji su ga pljuvali...usledio je dobar deo sezone na sljaci pa su svi samo hvalili...sada je usledio kiks i opet su tu "pljuvaci", sve uspasan do uspesnijeg, sva ambasador do ambasadora Srbije.
Ovaj decko ima GS titulu, jedinu u istoriji srpskog muskog tenisa, ovaj decko je bio broj 3 sto je daleko najbolji plasman nekog Srbina u istoriji, ima Masters kup ima Masterse ima 13 titula ukupno, a jos mu nisu ni 22... i onda anonimni dzabalebarosi, koji nisu ponos ni rodjenih majki, a kamoli cele zemlje, dolaze da pljuju takvog igraca... da Nole ne osvoji nikada nista, to je njegova stvar...i ovako je uradio i vise nego sto je bilo ko od nas mogao i da sanja pre par godina...i od Rodika i od Hjuita i od Safina se ocekivalo previse, pa su ljudi odlucili da zive, a ne da budu robovi tenisa.
A vi pljuvaci, nadjite zivot

Zdrawko

pre 14 godina

Novak nije podcenio Nemca...i nemojte da ga vredjate i omalovažavate kada izgubi, a kada pobedjuje onda je kralj. Novak ima privatnih problema i zato je danas loše odigrao i izgubio meć. Videli ste svi da se čak nije nervirao zbog loše igre niti je proslavljao fenomenalne poene...a to nikad nije vidjeno kod Noleta! Setite se samo mečeva u kojima je vodio pa se opet nervirao zbog glupih grešaka, a danas ništa...bez emocija. Jasno je da je bio tužan i neraspoložen zbog ličnih problema...i zato ga treba podržati...i on je čovek koji ima osećanja i probleme kao i svi mi...! I svaka čast publici koja je pokušala da ga vrati u meč i u jednom trenutku je uspela! Napred Nole...uz tebe smo...do No. 1!

ofanziva777

pre 14 godina

ubedjen sam da Djokovic namesta ove meceve ..odigra dobru sezonu na sljaci i kad se najmanje nadamo izgubi tako je bilo kad mu je trebalo i drugo mesto pa je gubio od 100ih igraca na atp listi , ipak su njemu najvaznije pare u zivotu i biznis a ne uspeh u tenisu.

alooooooooooooooooooo!!!!!!

pre 14 godina

Kohlschreiber poslao Noleta po burek, a ovaj se jos nije vratio! Zna li neko gje se Nole momentalno nalazi? ;)))))))))

psale7

pre 14 godina

Mozda je neocekivano,ali realno nije mogao da osvoji turnir.Sada je prilika da se pripremi za ostatak sezone i zetvu bodova.Napred Nole!

Bozidar Peric

pre 14 godina

Cim sam ga video da gostuje po talk show emisijama rekao sam da nema sta da trazi na Rolan Garosu. Ne mozes napadati svetski teniski tron i gostovati kod Amidzica na Pinku. Kad se setim partija koje je prikazivao u Montekarlu i Rimu tuga me uhvati. Pitam se da li Nadal i Federer izigravaju po narodnim TV stanicama u Spaniji i Svajcarskoj?

TENNIS BP

pre 14 godina

I najbolji gube...nije me poraz toliko iznervirao koliko ma iznervirala njegova hladnokrvnost...nije se nervirao nije se trudio...a zadnji poen samo pustio lopticu to ja tako ponizno...

milos

pre 14 godina

'Djokoviceva teniska karijera se polako gasi'
(Dragan, 30. maj 2009 19:13)
Nadam se da si ironican! Jer ako to nije slucaj, onda je tesko biti ti!
(Jasna, 30. maj 2009 20:26)

najbolji komentar ubedljivo
svaka cast Jasna!!!
P.S. Boze me sacuvaj ovih zluradih i ljubomornih komsija
Komsije samo da znate zluradost nikom nije donela dobro u zivotu!!!!!!

dunda

pre 14 godina

Novace velika si igrac, svetski mediji te danas ne pustaju iz usta sto je valjda dokaz necega. Bio bih veoma srecan kada ne bi toliko varirao ponekad. Na zlonamjerne komentare ne zelim da se osvrcem, mislim kada mozemo da volimo Bozoljca koji ima vise poraza nego pobeda u sezoni ne vidim svrhu pljuvanja po Novaku. Uvek uz tebe, hrabro napred. Tvoje karijera se moze porediti za zivotom klasicnog vrednog i upornog Balkanca.

Igoritza

pre 14 godina

shta je sa vama ljudima ? doshlo sunce, udarilo u glavu odma ?

o kakvom vi crnom federeru prichate, svi neshto "ko ce sada da dobije federera" ?

ne znam dal ste obratili paznju na zadnjih 5 rolan garos-ova - Nadal je taj koji objashnjava stvari.

mene iskreno ne zanima, jer je tenis postao igra gde je najbolji onaj koji vraca lopticu ko konj, i nema vishe onog shto su radili agasi i sampras, mrzim federera jer je prepotentan, ne volim nadala jer chuka loptu dok cheka neiznudjenu ili loptu na tacnu, ali daj da se ne lazemo - ocistice ih shpanac ko dupe svoje dok chisti pre servisa.

Zoran

pre 14 godina

Izgubio, pa sta? Nije mu se igralo(radilo), pa sta? Svi mi se svakog dana 'ubijamo' od posla, i nikad, ali nikad ne zabusavamo.Narocito ovi koji ceo dan pljuju po svemu, a ipak uspevaju da daju sve od sebe na svom poslu.Nije nego. Ko nije u stanju da podnese poraz, ne treba ni da praktikuje ni da gleda sport.

Dragan

pre 14 godina

Nemac je igrao kao u transu, a Nole posle 4: 1, kao neki grogirani bokser koji je tek u pojedinim trenucima uspevao da zada poneki udarac. Velike oscilacije forme koje Nole ove godine ima na GS turnirima, razlog su zbog kojeg verovatno nikada nece biti broj jedan ili dva. Mislio sam da sledeci vikend odem za Pariz na musko finale, ali nista od toga. Ipak, prosle godine mi se pozlatilo, jer je Ana trijumfovala

MAJA

pre 14 godina

Pa da,sta drugo mozemo ocekivati sem da pljujete po Noletu.Znate samo da ga bodrite i da se smeskate kada pobedjuje,a sada,gde je sada podrska.Ovo je sramota sta Srbija radi.NOLE KRALJ!!!!!NAJBOLJI SI LEGENDO!!!

messi

pre 14 godina

U svijetu tenisa postoje igrači kao Federer, Sampras koji spadaju u red najvećih koji su igrali ovu igru. Becker, Edberg, Agassi, Lendl spadaju u legende koje su malo ispod ove prve grupe. Postoji grupa igrača kao Ivanišević, Safin koji su bili jako popularni kao igrači, ali nisu imali tako puno uspjeha. E, Novak spada u ovu zadnju grupu. Nikad neće dostići status legende, ali će ostati upamćen kao sjajan tenisač i Srbija dugo neće imati takvog tenisača i sportaša. Došao je na turnir, izgubio od solidnog protivnika koji je u tom trenutku bio bolji od njega i to je to.
(smak svijeta, 30. maj 2009 23:17)
Najveci,Legende,Popularni...A gde ti je Rafael Nadal???!! Sigurno medju vanzemaljcima!! Vamos Rafa!!!

Мио

pre 14 godina

Морало је и то једном да се догоди, теби Ноле свака част, настави, на добром си путу.
И пусти ове хејтере немају они појма о животу

Lord

pre 14 godina

@ja

Ja nisam uopste rekao da bilo ko, a pogotovo ne Nadal treba okaciti reket o klin...
Ja sam samo rekao da vise necu gledat Novaka...

dragan

pre 14 godina

sta je tu senzacija?sport je to. moze da se dobije ili da se izgubi.zasto se za nase sportiste po defaultu misli da moraju da pobede?

jaaaaako mi je zao

pre 14 godina

netreba ga osudjivati niti niko nema prava,jako mi je zao jako se ruzno osecam zbog poraza njegovog,,a i ovaj slepac marej ce da se ucvrsti jako je rano ispao...nije bio motivisan...prosto ne mogu da verujem kad najvise obecava on uprska izgleda da mu ne lezi uloga favorita...

ksenija

pre 14 godina

e sad, ko je komentarisao, drzte se, mozda uleti u klizeci tata Djokovic. Vi ste bre krivi, oboje, nikad vise da niste komentarisali. Nebojsa sjajan komnetar sa Vembli stadiona, bravo Celzi. Dobro je da ti nisi komentarisao tenis, nesmem da pomislim sta bi bilo.

poznavalac

pre 14 godina

Sam mec ne treba komentarisati. Bio je dovoljno rechit. Menjati Vajdu (!!!), ako uopste ima nekog leka. A da: treba decaka odvojiti od brige porodice dok ima vremena.

Mozes da mu pljunes pod prozor

pre 14 godina

Da se ja pitam, ja bi napustio tenis da ne sramotim drzavu
(Ivan, 30. maj 2009 19:22)
Da se ja pitam, ne bih ti dao ni pravo glasa !

zrenox

pre 14 godina

svi su oni dobri teniseri koji vredno treniraju,tako i kohlschreiber ,covek je vise radio i zasluzio a noletu tenisa preko glave 21 godina zene izlasci...ma samo gazi nole....oce malo covek da zivi ko j...tenis

Comsheeya Niš

pre 14 godina

Koji pljuvaci, koji hejteri, izvinite, ali ja sebe ne nalazim se ni u jednoj od tih 'kategorija' ako kazem nesto sto je svima jasno, ali ne zele da priznaju.. Na zalost, svi smo videli da Novakova zelja za pobedom gotovo da i ne postoji, kao da se umorio od tenisa. Ne govorim o igri, u kojoj je npr. Marej strahovito napredovao. Stav je jednako vazan. Cini se da mi verujemo u Noleta vise nego on sam, a sa takvim odnosom prema igri, trebali bi to da konacno shvatimo, bice sve laksi plen na terenu. Ljudi, budimo realni..

stoka17

pre 14 godina

110%? očekivao sam svakakvo pljuvanje, ali nogometne bisere zaista nisam.

prođite gradivo iz osnovne škole prije nego što opet napišete nešto o tenisu..

coka

pre 14 godina

Sta bi Nole?Ja kliknuh na kruzic pored tvog imena u glasanju "Ko ce najdalje na Rolan Garosu"i to vise puta(uz duzno postovanje ostalih),a ti u.ra motku!Kao da si jeo bunike(iako ne znam sta znaci bunika).Ma nema veze,ja te i dalje volim i iscekujem naredne turnire!
p.s.ma vole te i ovi sto te pljuju i napadaju nego ne znaju sta ce sa sobom!
pozz

Jelena

pre 14 godina

E da...verovatno da se vecina ovdasnjih komentatora nalazi vec neku godinu pri vrhu svetske liste najboljih tenisera i znaju koliko je snage i nerava potrebno da se odigra mec. Komentatore iz fotelje i one koji u zivotu nista teze od kasike nisu podigli ne priznajem!

Jeca

pre 14 godina

Sta reci...Nemam reci...
Nisam juce gledala mec...Mislila sam:"Ma pobedice ga ocas posla,sto da gledam..."
Kad ono,eto...I bolje je sto nisam gledala,jer bih verovatno plakala vise nego kada je izgubio u polufinalu RG 07.od Nadala... :(
A bio mu je i dobar zreb:Sa Nadalom je trebalo da se sastane tek u finalu...
I onaj mec u Madridu je toliko obecavao. Stvarno sam mislila da moze pobediti krelja sljake na Garrosu,ali izgleda da cemo ipak morati da cekamo jos godinu dana da bismo to videli...
Srecno na Wimbly-u i US-u...

vlada

pre 14 godina

Najaci su mi komentatori,koji izgleda nisu gledali isti mec kao i svi ostali u Srbiji!!!A Novak...ma sta vise reci o njemu!?U jednom trenutku me toliko obraduje,a vec u sledecem trenutku me dovede do "ludila"!!

Branislav Zekic Zeka

pre 14 godina

Kakva je to senzacija?
Potcenjivanje protivnika ili opet losa priprema taktike sto je takodje potcenjivanje protivnika.

jegood

pre 14 godina

Šteta za Novaka, nastavlja sa lošim rezultatima na Grand-Slemovima. Ovog puta nije samo bio u pitanju njegov tenis i forma, već čini mi se i psihički nije na nivou vrhunskog igrača. Želim mu da do kraja sezome počne da igra bolji tenis ali u kontinuitetu, a ne samo na 3-4 turnira.

vortex

pre 14 godina

ne mogu da kazem da novak ne zna nista, kao sto bih mozda rekao za neke nase tenisere, ali je cinjenica da momak ne ume da se vrati u igru, posle dva seta zaostatka. mentalno nije jak. u tome je velika razlika izmedju njega sa jedne i nadala, federera, cak i mareja, sa druge strane.
posle 2:0 za nemca znao sam da ce novak lagano da izgubi treci set.
novak moze da dobije u 5 setova samo kad ga protivnik stigne na 2:2, posle 2:0. ovako... lajsna.

zeberdee

pre 14 godina

e pa ljudi viskovic je za ove genije... ja razumem da su im tijanic i tata djokovic rekli da treba da navijaju, ali onoliko hvaljenje igraca koji gubi 3-0 od nekog indijanaca i pritom deluje kao da je zalutao na teren je stvarno mnogo... gledajte to sa vedrije strane, pogodio sam k-, bilo je manje od 31 gema :-))

Иван-Ниш

pre 14 godina

Новак изгубио због ирационалних разлога. Нервирао се због ветра и лошег терена, значи више силе, као да Колету то није исто сметало. Кад је схватио да због тога не вреди да се нервира Немац је летео по терену и било је касно.

bunika

pre 14 godina

(coka, 30. maj 2009 20:29)
Bunika je biljka, koja je inace otrovna(valjda je otrovna) i verovatno izaziva nekakve tegobe ili sta li vec, pa se zato koristi taj izraz :) Inace cvet joj je onako primamljiv, bas da ga uberes, ali onda ne smes rukama prilaziti ustima, jer joj je lisce lepljivo:) kao kopriva...

A nole stvarno kao da se prejeo od jnih, cudo jedno... nadam se samo da nije povredjen

Natasa Todorovic

pre 14 godina

Ne mogu cudu da se nacudim za ove pakosne i nesuvisle komentare. Nevidjeni ste navijaci i pljuvaci, sramota. Najvise mi se ovde dopada vecina mediokriteta koja nije u zivotu dalje dogurala do blacenja onih koji su nam toliko dali. Napred Nole i sve nabolje.

dunda

pre 14 godina

Novace velika si igrac, svetski mediji te danas ne pustaju iz usta sto je valjda dokaz necega. Bio bih veoma srecan kada ne bi toliko varirao ponekad. Na zlonamjerne komentare ne zelim da se osvrcem, mislim kada mozemo da volimo Bozoljca koji ima vise poraza nego pobeda u sezoni ne vidim svrhu pljuvanja po Novaku. Uvek uz tebe, hrabro napred. Tvoje karijera se moze porediti za zivotom klasicnog vrednog i upornog Balkanca.

gunđalo

pre 14 godina

o Bože, pa pustite čoveka da živi! Kada hoće može da pobedi svakog jer ima kvalitet. Nije tenis sav njegov svet, ima čovek svojih muka i nije dužan da se bilo kome pravda...pogotovo ne neuporedivo gorima od sebe! Pa šta i da je iz bilo kojih razloga namerno izgubio? Igra za sebe i to je njegova stvar. Kome se ne sviđa neka ne gleda ili neka se uhvati reketa pa neka igra bolje ako može, a ko ga voli biće uvek uz njega, !! NAPRED NOLE!!!

ja!

pre 14 godina

igrao je lose, ok! ali, ljudi, molim vas, bez pljuvanja i kukanja! znate li sta znaci biti treci ili cetvrti na svetu? pa necemo imati takvog tenisera za sto godina!!! toliko!!!

bolevole

pre 14 godina

Nekako mi se " javlja " da uzroke poraza treba tražiti u njegovoj porodici jer me ova igra podseća na AO, kada mu je igra bila na sličnom nivou... Bojim se da ga ne zadesi slična sudbina kao i Jelenu Dokić... a poznato je sa kakvim se ona problemima sučavala i zašto je " okačila reket " o klin pre par godina... ...

Diego

pre 14 godina

jednostavno nije uspeo da pronadje igru, da diktira tempo, morao je da dodje jedan los dan posle 2 meseca odlicne igre. Wimbledon je Noletov!!!

messi

pre 14 godina

Evo me tu sam. Upravo slavim, posto je i tvoj famozni Rafa ispao u cetvrtom kolu.
Najlepsi dan u mom zivotu.
Novak gubi 800 bodova a tvoj Rafica 1800.
Da li jos uvek mislis da ce zadrzati ovo prvo mesto nicim zasluzeno.
Verovatno si ocekivala da opet spasi 5 mech lopti kao protiv Nalbandiana. E pa kako kaze nas narod "Nije svaki dan bozic".
Dovoljno je on imao srece za ceo zivot, a kolo srece se okrece. Videcemo sada kakve ce rezultate praviti tvoj Rafa kad ga malo napusti sreca. Eto njega uskoro na cetvrtom mestu, a do tada pozdrav i nemoj mnogo da places. Nije dobro za ten.
(ja, 31. maj 2009 18:09)
ee druze,slavi,slavi,jer to je retka situacija da se i ti necemu radujes,kad ne mozes Novakovim uspesima,onda se raduj Rafinim porazima! Razmisli o tome! Vamos Rafa!!

dragan

pre 14 godina

Šteta take šance propustit nedobiti toga jadu òemačkog.Slaba igra nemože bit dovoljna da pobedi ni slabe tenisove igrače.Šteta.

ddule

pre 14 godina

Ово је да човек не поверује, катастрофа. Таман је ушао у серију добрих резултата и сви смо се надали финалу са Надалом, а од тога ништа. Једино знам данас није пружио ни 30% својих могућности, остаје питање зашто.

teorija zavere

pre 14 godina

Saznao stric koliko je uplaceno na Novakovu pobedu, pa sa porazom i kvotom na krajni rezultat po setovima, da vidis para. Vise nego za pobedu na Rolan Garosu. Dojava pala na 4-1 u prvom setu.

ATP

pre 14 godina

Svaka cast za Nemca odigrao je odlican mec. Znamo da ume da iznenadi i znalo se da ce biti problema. Djokovic je ocigledno nedovoljno paznje posvetio ovom igracu i nije pripremio ovaj mec. Takodje i znamo da su Novak i Marjan Vajda odlican tandem sto se tice provoda i nocnog zivota. Sinoc je bio petak u Parizu nije iskljuceno da su resili da se opuste kao sto su to radili recimo u Indian Velsu ili u Majamiju. Novak je jos nezreo sto se vidi po ponsanju i zelji za igranjem po sistemu toplo hladno. Novi trener bi uneo promene.

anonimus ;)

pre 14 godina

Meni je delovalo kao da i nije hteo da prodje dalje, bez volje, zelje... Pitam se koja je kvota bila za Novakov poraz od 3:0?? Cisto informativno

Nenad Stojadinovic

pre 14 godina

Dokle cemo da slusamo kako je on najveca pretnja Velikom Nadalu i da do finala treba samo da se proseta.Svi tamo treniraju i znaju sve,odlucuje GLAVA.

bogda

pre 14 godina

Nole je debelo uprskao ovu sezonu. Dva grand slema je odigrao loše i izgubio brdo ATP poena.
Tokom proleća je igrao sjajno ali je opet osvojio samo nižerazredne turnire Dubai i Beograd.
Ako želiš biti na vrhu moraš koristi šanse koje dobijaš i igrati najbolje kad je najvažnije.
Njaviše me zabrinjava što nekada psihički snažni Nole sva češće kiksa u bitnim trenutcima.

Mr.X

pre 14 godina

Koji problem ima kad onako igra? Ja stvarno ne mogu da ga shvatim, šta se dešava sa njim!? Totalno sam deprimiran, stvarno ne znam vredi li više gledati i navijati!?

Alves bp

pre 14 godina

Od trenutka kada je vodio 4-1 Novak vise nije bio tako siguran u svoje udarce,branio se tokom celog meca i dopustio protivniku 10 breik sansi,medjutim,Kolsrajber je odigrao mec karijere.Takodje mislim da je publika navijajuci za Novaka dala neverovatno samopouzdanje Nemcu sto potvrdjuje i broj neiznudjenih gresaka.

10:00

pre 14 godina

Ko zna sta se vrti po glavama igraca na terenu i sta se desava iza scene sto mi ne znamo..
Sigurno nikom nije gore zbog poraza neko Novaku, zato malo podrske s nase strane bi bilo lepo:)
Mada shvatam i kritike.. ali sve je to iz ljubavi, OK?:)

MM

pre 14 godina

AO 1/4, Roland Garos trece kolo (bolje je odigrao 2006 jos kao anonimus)... Djokovic je svoj vrh dostigao 2007-2008, sve sama polufinala i finala na gren slemovima. Taman dobar zreb da se izbegne Nadal... I sad je jasno zasto je Fedex br2 a cele godine igra lose: pa bre dzaba se cimas po turnirima ako ne odigras Gren slem kako treba (2000 poena)!

nidze

pre 14 godina

Da je izgubio u zaru borbe, kao u Rimu protiv Rafe, pa da mu cestitam na fer borbi...ovako, bruka i sramota!!!!!!!!! Mi navijaci kidamo zivce, da bi on tamo frajer igrao kao neka .....

Hm

pre 14 godina

E moja zelena travo. Biti ce da si ti na travi, samo ne na zelenoj. Nole nikada nije bio 2 igrac na svetu, a i vi ostali novopeceni 'navijaci'. Gubljenje je sastavni deo sporta. Pa nije Nole vanzemaljac ili genetski modifikovan. On je obican covek sa svojim 'musicama', koji je imao dobru pozadinu da mu omoguci da mlatara tim reketom tu lopticu. Mozda bi i moj komsija igrao bolje od Nadala ('ko ce ga sada znati), samo, eto njegovi nisu imali para da mu to omoguce.

iva

pre 14 godina

Koliko je Djokovic delovao nezintresovano na terenu ovaj poraz me uopste nije potresao.Izgledalo je kao da ga mrzi da uopste igra, da se razumemo nije Namac igrao nikakav spektakularan tenis, Djokovic samo nije hteo da igra,zasto samo on zna. Steta stvarno sam mislila da moze do finala.

Plavooki Miki

pre 14 godina

Iskreno se nadam da Novak ima pametnija posla nego da cita ove bljuvotine iz jedne zemlje bolesnika na brdovitom Balkanu i njihovih zlobnih i bolesnih susjeda. Ja ne znam sta meni bi, a imao sam pametnija posla...

Milic

pre 14 godina

Kako vas nije sramota sad ga "mazete" ovde a bilo vam je lepo kad je osvajao pehare pa moze i on da izgubi i on je covek... Bravo NOLE nema veze bice bolje drugi put!

ljubitelj tenisa

pre 14 godina

boze,boze,koliko pljuvaca koji se"razumeju"u tenis.Blago nama koliko smo prost,upsss pametan narod.U sportu je sve dozvoljeno i sve moguce.Svi koji su tako pametni i razocarani i sludjeni,ljuti ect.neka ne gledaju vise Noleta.Njemu takvi navijaci ne trebaju.Noletu svu srecu ovoga sveta,Volimo te puno.Porto

Danko

pre 14 godina

Previše kritizirate svoje igrače koji promoviraju vašu zemlju više od bilo koga. Momka sam osobno upoznao i sjajan je čovjek. Kod nas je Ivanšević i dalje legenda, a Prpić izbornik iako nikada nije bio vrhunski igrač. Ako vam ne valja neka dođe kod nas.
Pozdrav iz ZG

nikola

pre 14 godina

Nole glavu gore... Samo mi nijemjasno zasto je izgledao onoliko anemicno... Nije strasno sto je izgubio, ali da ne trci za nekim loptama jeste... Na zalost sa ovim odlazi i san o drugom mestu, bar na neko vreme...:(

Miki Sombor

pre 14 godina

Kolko dosadnog komentatora su izabrali za mech, ne mogu da verujem.. Smorio sam se totalno uz njega, neka ga promene vishe !!!

peronimo

pre 14 godina

Senzacija je samo za onoga ko nije video meč, nemac je zasluženo pobedio jer je bio bolji.Nole će iz ovog izvući neku pouku valjda...

sasa

pre 14 godina

propušta ko zna koju priliku da postane šampion samo zahvaljujući svojoj malodušnosti i bezvolji po tome se razlikuju šampioni sve je u glavi ili jesi ili nisi jednu partiju pruži otpor nadalu ili federeru i mi odmah najbolji je , nije i neće nikad ni biti jer vozovi prolaze na žalost

Split-Firule

pre 14 godina

Pa zasto takvi potcenjivacki komentari za Noleta,zar vi stvarno mislite da on nema pojma i da je los teniser.Danas je izgubio ali je on a to potvrdjuju rezultati koje je postigao, nas najbolji teniser svih vremena a ja mislim i u istoriji tenisa na prostorima bivse SFRJ.Pozdrav komsije i malo vise kulture i lepog vaspitanja.
(roman empire, 30. maj 2009 20:07)


Ma ljudi nemojte se spustat na nivo provokatora i kompleksasa jer ako sa njima raspravljate ne dizete njih na svoj nivo nego se vi spustate na njihov!

Ja se kao najprije čovijek pa tek onda Hrvat sramim takvih budala kojih nazalost ne fali na niti jednoj strani.

Sta se tice Noleta porazi su sastavni dio sporta i moraju se desit kao i pobjede.Nole je mlad ima vremena a vec je i dosta napravija.Nes ti tragedije izgubija mec.Svi vi koji ga sad pljucate i kritizirate ponovo ce vam biti heroj i najbolji na svijetu vec na Wimbldonu.

Aj bog!Puno pozdrava iz Splita grada teniskih aseva!

Baki

pre 14 godina

Novače kako si igrao u finalu Madrida sa Nadalom ja sam mislio finale je tvoje.Da si igrao danas 20% kao tada Kolšrajber nebi imao nikakve sanse.Danas kao da nisi bio ti nisi ličio na sebe nisi igrao svoju igru igrao si defanzivno kao Marej.Izgledao si mi umorno i bezvoljno, ni jedan reket nisi danas polomio čoveče ovo je Rolan garos ne igra se svaki dan.Nego iz poraza se izvlače pouke za ubuduce znam da ces ti i tvoj tim analizirati ovu tvoju danasnju igru ida ces na Wimbldonu eksplodirati. Puno srece u buducnosti pozdrav takodje i za Anu,Jelenu i za Zimonjica sve najbolje Majstoriiiiiiiii......

Rafaelica

pre 14 godina

@ja
Sinoć sam ti poslala odgovor ali nisu hteli da ga objave,umesto mog objavili su svoj.
Nijednog trenutka nisam plakala, a meč nisam gledala.
Samo sam pomislila ako je neko dozvolio zbog para da ga obuku kao detence,onda je sve moguće.
Ali, u meni je praznina. Mislila sam da mu je RG draži.

Odgovor na tvoje pitanje - Da Rafael Nadal će na kraju godine biti prvi.

Prase

pre 14 godina

Kakva zamena za N. Viškovića, Predrag Strajnić! Pedja tako dobro i tako revnosno saopštava rezultat. Možete komotno da heklate i slušate prenos.

Kladzamajstor

pre 14 godina

Pa dobro bre Nole!
Aj sto izgubi, Boze moj. Al' sto ne osvoji makar jedan set, pa da izgubis 3:1.
Ja igr'o tacan broj setova 4. K'o ono racunam, zaeban je ovaj svaba, otkinuce makar jedan set. Kad ono, odvali ga covek 3:0.

brnja

pre 14 godina

Nole majstore evo ti šansa da odmoriš malo posle sjajnih partija na šljaci i polako se navikneš na travu..
Apel Tijaniću!
Skloni onog Strajnića sa tenisa,čovek komentariše kao da se igra rukomet,
καταστροφη..
Κada moram da biram između dva loša,biram EUROSPORT

tomas

pre 14 godina

Kada samo pomislim koliko je hiljada puta sada Novaku teze nego svima nama navijacima zajedno, zelim samo da pruzim podrsku nasem coveku. Pogotovo sto je mnogo, MNOGO, ucinio za svoju zemlju i za sve nas.
Bilo pa proslo. Novace, ima nas beskrajno mnogo nas koji smo uz tebe. Zbog nas!

Biksi

pre 14 godina

Mislim da nije u redu toliko pljuvanje po Noletu.Svako ima los dan kad bas nista ne ide od ruke. Danas je Nole imao takav dan.Bice jos mnogo turnira i pobeda,nije kraj sveta.Za mene je Nole veliki sampion i veliki covek.I uvek cu navijati za njega.

Peruci

pre 14 godina

Ovo je vec ozbiljna stvar!!!
Ako Novak Djokovic nastavi sa porazima,a njegov otac Srdjan Djokovic smeni sve sportske reportere na RTS-u posle tih poraza (kao Viskovica na primer)neznam ko ce prenositi sledece turnire.Mozda ce Tijanic da uleti kao dzoker posto se covek u sve razume? ,ali ako i posle toga Djokovic izgubi mec...ko ce biti kriv?Pa naravno Tijanic,i letece sa mesta direktora RTS-a.

Nesa

pre 14 godina

Ih, mazno' ga Svaba (i to ne Doxu, nego Schaffhausen)

Nema veze Nole, samo napred i kloni duhom, Wimbledon je tu iza coska pa cemo opet da navijamo!

Pozdrav svim ljubiteljima tenisa.

Pedja

pre 14 godina

Kad ti se bude videla zelja za pobedom kao kod nadala mozes da racunas na 2 mesto na ATP... do tada zadovolji se od 3-6... a za prvo mesto pored zelje za kao kod nadala mora i igra da se popravi....
E moj Novace, umalo nisi pobedio nadala na sljaci i onda ovo sebi dozvolis... ovo je nedopustivo ako si bio zdrav i spreman

četri godišnj doba

pre 14 godina

ej, može jedno pitanje za srpske komenatore na ovu vijest, ovo nisam ni til komenirati jer nije nešto što me se tiče, zašto stalno govorite o neki zluradim komenarima iz Hrvatske kad takvi upravo dolaze iz Srbije, jedno što sam vidila su dva tri komenara i Hrvatske i to poizivna, dok kad je Hrvatska izgubila u nogomentu ili rukometu ovjde bilo puno ružnih komenara, pa vas molim nas sad ni krivne ni dužne ne uplićite u vaše poslove.

Almir

pre 14 godina

Ljudi, pa svi oni znaju da igraju tenis. Niko se nije prijavio na turnir, a da je toliko lak protivnik. Svako moze svakoga da pobedi. Nadam se da mu ovo nece preci u naviku. Bice bolje

sekyyy

pre 14 godina

Ja ne mogu da verujem oko cega se vi nervirate... kad njega nije briga, sta ima da bude briga mene za njega.. on dobija pare, a vi gubite zivce..

the_answer

pre 14 godina

komentar 103,Zeljko,
to brajko izgleda nisi gledao RG prosle godine...jer je Nadal upropastio Federera sa 3-0 i to mislim da je bilo nesto sa po 6-2,6-0...nisam siguran,ali ono sto je sigurno nije bio raj za oci kako ti kazes pobratime...

Огњен

pre 14 godina

Е, сада ћемо у наредном периоду видјети да ли је Ноле велики играч, или није.Дај боже да јесте!Срећно Ноле!

Matori

pre 14 godina

Tesko je biti pametan posle ovog zaista teskog poraza. Izgubiti na ovakav nacin tesko pada svima, a najteze je Novaku. I pored ovakvog poraza nije zasluzio da ga grdimo. Mislim da za ovaj poraz mogu da postoje dva razloga.
1. Psiholoski: Noleta je totalno dotukao onaj nesrecni poraz od Nadala i on je izgubio dosta samopuzdanja i veru u sobe. Nekako deluje bezvoljno i kao da mu se tenis ogadio, sudeci po danasnjoj igri i odnosu prema njoj.
2. Zdravstveno-kondicioni: nesto sa njegovim opstim zdravstvenim stanjem nije u redu i to se odavno uocava. Ovo je treci mec u tri dana koji igra i i bilo je upadljivo da se tesko krece, da je spor i stalno u defanzivi. Mladom coveku i vrhunskom sportisti takve stvari ne smeju da se desavaju. Da sam na njegovom mestu i mestu njegovih roditelja ozbiljno bih se zabrinuo. Ovo su samo pretpostavke, ali da tu neceg ima - ima! U svakom slucaju, zelim mu sve najbolje.

Mrki

pre 14 godina

Aj sto je Nole izgubio
ali oni komentatori e oni mi bas dizu pritisak i zbog njih ce mi TV otici u kantu za smece
Brzo ali brzo menjajte komentatore

rale77

pre 14 godina

Uvazavam svacije misljenje, ali meni se cini da je onaj mali nemac odigrao bruka dobro onakci udarci..pogidovu nekoliko bekend paralela ...msm svaka cast , Djokovic je morao da igra na malo visem nivou da bi prosao danas

zli zo

pre 14 godina

Ljudi moji ajmo da se organizujemo da sklonimo ovog sa RTS----STRAJNICA-on ne smara on ubijaaaaaaaaa
em ne zna pravila em ima takav glas da upadam blazi oblik depresije kada ga cujem
a i otkada prenosi rukomet taj sport vise nije popularan...covek nije za taj posao
bar na javnom servisu

ja

pre 14 godina

@Lord
Po toj tvojoj logici Nadal bi trebao da okaci reket o klin.
Zamisli prvi teniser sveta, a ispao na gren slemu u vetvrtom kolu i to na sljaci na kojoj vazi za ubedljivo najboljeg.
Covece sve je to sport. Porazi su sastavni deo sporta. Mora da se desi i neki poraz, da imaju los dan i slicno. Ne moze se svaki turnir osvojiti, mora da se desi i neki kiks. Pravi sampioni su oni koji retko prave kikseve, ali nema igraca na svetu koji ne napravi po neki kiks.
I na kraju verovao ili ne takvi kiksevi su ubedljivo najcesci na gren slemovima.
Na ostalim turnirima se pojavljuje 30-50 igraca i vise manje se svi ti igraci dobro poznaju. Na gren slemu skoro 3 puta vise igraca i normalno je da u tom moru igraca blesne i po neki anonimni igrac i izbaci favorita. Toga je uvek bilo i uvek ce biti. Novaku samo mozemo da pozelimo da mu se sto redje desavaju ovakve stvari.