Petak, 22.05.2009.

19:33

Lekić protivkandidat Lukiću

Prvi put u istoriji Fudbalskog kluba Crvena zvezda Skupština kluba će na izborima birati između dva kandidata za predsednika.

Izvor: B92

Lekiæ protivkandidat Lukiæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Ocoolaja

pre 14 godina

Jel to onaj Lukic koji se igra pistoljem pred igracima? Divota ako ce on da nam bude predsednik. Zemljaci su se lepo usemili.

VSK PFC

pre 14 godina

Dva veoma kvalitetna kandidata tako da navijam za obojicu.Nadam se samo da ce Dragisu Binic i Dule Savic preuzeti neku funkciju pa da dogodine osvojite duplu krunu i udjete u ligu sampiona a onda zna se finale RED STAR - MANCESTER!!!!

*bane*

pre 14 godina

* Ma i jedan i drugi mogu da budu kandidati za spikera na železničkoj stanici i treći kandidat-neko sa autobuske stanice, u ime navijača !!

jovan delija

pre 14 godina

Tom lekicu dajte krivu kuku da zameni ruku.ZVEZDU ce ako postane predsednik LUKIC sponzorisati Rusi,Telekom,NIS ili neki svajcarci.Pogledajte na sajtu Press-a.

laza lazarevic

pre 14 godina

stvarno,ali stvarno bih voleo da izabranik bude lukic jer covek je sirovina i unazadio bi zvezdu jedno par svetlosnih godina.Sto kaze neko u komentarima-ne gine vam history channel

Upitnik

pre 14 godina

Bilo bi zanimljivo saznati kako je tekao sastanak "navijaca' sa Lukicem i Adzicem. Sta su to rekli jedni drugima i zasto "navijaci" nisu raspolozeni da ovima daju puno poverenje.

Vladan R

pre 14 godina

Opet moram da se javim povodom price u srilu ovi su neobrazovani nemaju novaca a ovi drugi i obrazovani su i imaju novac i zato glas za druge. U normalnoj zemlji da za takvo razmisljanje ali u ovoj nasoj ovakvoj zemlji kakav je vec i sa iskustvom u zadnjih nekoliko godina sa takvima bilo obrazovanima bilo uspesnima osobama tim istim osobama mogu samo reci neka hvala. Uostalom ne znam sta je Dzajic imao od skole ali je itekao imao vise sposrtskog uspeha od svih obrazovanih i uspesnih iz politicke elite(drugo vreme drugi kriterijumi za uspesne ljude) na celu CZ.

Vladan R

pre 14 godina

Milane evo to odgovora na tvoje pitanje.Sa pravne teorijske strane ne znam ko je po zakonu vlasnik.Sa druge prakticne strane medjutim postoji ogromna razlika jer stadion CZ u potpunosti odrzava i finansira fudbalski klub. Isti je je finansirao sva renoviranja stadiona: elektrinski semafor, ugradnju stolica i sl. i jedino ona igra na njemu(uostalom sve fabrike su izgradjene drustvenim sredstvima pa fabricka hala i masine kao sonovno sredstvo rada nesumnjivo pripadaju fabrici, zasto ne bi stadion po istom osnovu pripao fudbalskom klubu). Bazen na Banjici medjutim u potpunosti odzava i finansira grad dok vaterpolisti , plivaci rekreatvci i sl. samo placaju za iznajmljene termine. U svetu stadion moze da pripada klubu(npr. Engleska i Spanija) i tada samo klub vodi brigu o njemu ili gradu(Italija) i tada grad brine o njemu a klubovi iznajmljuju termine. Mislim da je vise nego jasno koji sistem prakticno vazi kod nas i to treba samo legalizovati(za ostale klubove ne znam da li grad pomaze odrzavanje stadiona ali za CZ i Partizan znam da ih klubovi sami odrzavaju)

Ruza

pre 14 godina

@ MilanT

Partizan nije vlasnik zemljista na kome se nalazi ali Crvena Zvezda jeste. Ne znam kako ali je tako. Zato se tajkuni otimaju oko Zvezde jer bi tom kupovinom dobili mnogo zemljista na odlicnim lokacijama!

mnogo.smešan.lik.ovaj.Lukić.com

pre 14 godina

"...ce imati lak izbor – biraće između prošlosti i budućnosti, biraće između Partizana i Zvezde“, rekao je Vladan Lukić

Na šta je mislio?

Da je Lekić prošlost a on budućnost ili da je Partizan prošlost, a zvezda budućnost?

De

pre 14 godina

Konacno pravi covek na celu Zvezde, prava ljudina, postenjacina, covek koji nije hteo da igra za svoj klub zbog agresije na njegovu zemlju. Svaka mu cast i neka pobedi!

pepa

pre 14 godina

mislim da je neusporedivo.jedan obrazovan i uspesan u poslu ,a ovaj drugi neobrazovan,neprivrednik,bukac koji osporava ZNANJE I Imanje.grupa za promene neka navede svoje obrazovanje.,pa necemo valjda dozvoliti da nam zvezdu vodi neznanovic i socijala.vase noge su mozda nesto i znale,ali glava,..... sada je potrebna pameti pare.sa igranjem je davno,davno zavrseno , bar sto se vas tice.vidim da sve znate pa mozda ste mogli u pilote.VOZI MISKO....AU..SOS , SOS.....NEDIRAJTE ZVEZDU !!!trazite poso na nekom drugom mestu(zidarija,branje jagoda,kvantas itd..)

kontranapad

pre 14 godina

Le le!!! Lu le!!!

Da se ne zajabune ovi kad bidnu glasali? Ipak je samo jedno slovce u pitanju.

Samo za tebe,
Uvek uz tebe,
A njih ko _ebe,
A njih ko _ebe!!!

?????

pre 14 godina

Ne znam da li je neko od vas imao prilike da razgovara sa Lekicem? Ja jesam i deluje mi kao sasvim OK. Nije od onih likova koji obecavaju kule i gradove pa na kraju od toga ne bude nista. On je jedan od onih koji cute i zavrsavaju posao. Mislim da bi on u ovom trenutku bio idealno resenje za Zvezdu.

red&white girl

pre 14 godina

Sta ste se uspalili Topalovici. Pa taj Lukic u odnosu na vaseg predsednika i sportskog direktora ima pedigre, Ima iza njegovog dosadasnjeg zivota nesto napisano.Sta ima iza ovog vaseg sa zulufima kao iz serije "Selo gori a baba se ceslja". Tomic nije imao karijeru kao Lukic (pogledajte na Wikipedia i jednog i drugog). Decko je mlad, ima ideje i uspsan (za ono sto je do sada u zivotu posle fudbala radio). Dugovi su dugovi i niko ne juri Zvezdu da to varti juce.Ima vremana za vracanje. Drugo nije napaljen da vec sledece sezone igra LS, kao sto vi to obecavate i pokusavate vec dve tri godine ali corak.Mi nigde ne zurimo. Doci ce i taj dan . Kao u kosarci. Nicija nije gorela do zore

cartman

pre 14 godina

A koga uopste briga vise za ovu sapunicu? Mene interesuje zasto je Cukarickom pretilo ispadanje dva ranga nize zbog neizmirivanja duga prema 1.igracu- to je isplaceno i dokle ce ovaj drzavni projekat koji mnogo vise duguje bivsim igracima da bude zasticen ko beli medved? A zasto se ne pomogne i Radnickom iz Nisa????Nadam se da cete objaviti ovaj komentar uz sugestiju da pisete eto npr.o Radnickom iz Nisa, zasto je tu gde je??

Marko

pre 14 godina

Lukić nije dobar kandidat on je ograničen pa on nije uspeo u Sopotu šta više uradio je neke stvari koje su unazadile taj klub.Pa ova kompanija na čelu sa Lukićem ja smešna pa svako ko prati Zvezdu zna šta oni žele,pa oni su poslednja grupa koja se nije nakrala(Džajić, Piksi, Toplica, ljudi oko tana iskreno mislim da Tana nije)epa sad misle da je došlo vreme,svi bivši fudbaleri misle da im Zvezda nešto duguje.
Pa pogledajte ko je tu čovek koji nije uspeo u Sopotu, zatim Pižon čovek koji nije trenirao neki klub van Kine pa zanjega je Evropa pojam,zatim sledi legenda Šeki imao je pare nije znao šta će sa njim epa sad kad je došlo vreme da vozi Zastavu rešio i on malo da uzme od zvezde(politika-kad mogu svi mogu i ja).Ne kažem da je Lekić bolji svi znamo kakvi su ali nemojte očekivati od lukića bolje biće na žalost samo gore.
Na zalost svih nas dobrih kandidata NEMA.

Bale

pre 14 godina

Zlatno je pravilo da bilo kojim uspesnim klubom na svetu nikad nisu rukovodili navijaci (posebno ne "profesionalni" navijaci poput Delija), niti bivsi igraci (u ovom slucaju tzv. veterani). Njihovo mesto se zna: tribine i istorijske knjige. Zvezdi se zato pise ono najgore, jer je izdala svete principe na kojima je godinama pocivala. Ja zato ne krivim one koji bi da uzurpiraju vlast, ja krivim sistem koji ne funkcionise, tacnije nesposobnu vlast koja je omogucila da do toga dodje. Vlast je kriva jer nema valjanog zakona o sportu, vlast je kriva jer je napravila farsu od privatizacije, vlast je kriva je nije bilo kontrole poslovanja...Zvezda je kriva sto je izmislila "Zvezdine zvezde', sto je iznedrila "Delije", otvorila vrata mafijasima, dovela nesposobne, rasterala pametne...

Mladja s Neimara

pre 14 godina

Nisam siguran da je Lekic najbolje resenje, ali sam 100% ubedjen da je bolje resemje od napaljenog potpredsednika SO Sopot i potrcka famoznog Ace Vlahovica. Mislite o tome!

MilanT

pre 14 godina

Izvinjavam se unapred na pravom pitanju ali na pogresnom mestu!

Po cemu to Partiza, Crvena zvezda, OFK Beograd, Vojvodina, Radnicki Nis, FK Sevojno imaju neku vrednost?
Govori se o velikim vrednostima beogradskih klubova konkretno. Sta oni to imaju osim trofeja koje su osvojili u svojem vlasnistvu? Ko je to poklonio stadione, pomocne trerene, zemljiste koje NIJE vlasnistvo niti jednog kluba u zemlji, ne samo Partizana i Crvene zvezde? Zar nije drzava ili grad vlasnik? Zbog cega se onda ne kaze da, npr Vaterpolo klub Partizan vredi milion Evra? Isto tako Banjica moze da se kaze da pripada njima. Ili recimo PVK Proleter iz Zrenjanina, i oni imaju otvoreni i zatvoreni bazen kao i lepo zemljiste oko njih.
Na zalost, vrednost nasih klubova je samo u vitrinama istih.

Ako gresim, molio bih da me ispravite i pojasnite tu vrednost nasih klubova.

Hvala unapred

MADAFAKA

pre 14 godina

A sto ne bismo u nedelju malo pripomogli Lekicu, Kozicu i ekipi.
Cuvenom replikom onog Mace: NE BISMO VAS VISE ZADRZAVALI!
Nedelja, lepo vreme, ulaz za DZ (mada 100 dindzi slozicete se i nije neka kinta), klub u haosu, vise nego potrebna podrska, poslednja utakmica ove sezone na Marakani, trener Rada preti da ce nas pobediti... Pa sta vise treba navesti kao razlog da se dodje pogotovo mi iz BG+100 km okolo.
Pokazite sada LJUBAV prema Zvezdi da nam posle ne bude kasno.
Vidimo se na utakmici!

Vlada, vankuver

pre 14 godina

Prica iz davnih vremena kada sam vise remena provodio na Severu nego u skoli i kod kuce: bila je to cini mi se 1987 godina, i Lukic je sedeo u lozi na Zapadu jer nije bio u timu koji je igrao tu utakmicu (ne secam se vise protiv koga smo igrali). Na poluvremenu je Sever poceo da ga doziva da nam se pridruzi na tribini. Vladan je 'ladno preskocio ogradu u lozi, sisao niz Zapadnu tribinu, pa na atletsku stazu, pa se popeo na Sever i proveo sa nama celo drugo poluvreme navijajuci. Ja ne znam da li je on pametan i posten, ne znam da li sme da bude kandidat zbog bavljenja politikom, ali sam siguran da je pored Dzaje i Duleta Savica Vladan najveci Zvezdas koji je ikada oblacio nas voljeni dres.

Nelson Muntz

pre 14 godina

Ово је очекивано. Лекић је одавно незванично фигурирао као кандидат, а сада је то само озваничено.
Нема сумње да Лекић као успешни привредник има далеко веће способности за председника него Лукић који је залутао у ову област, али исто тако нема сумње да је Лекић био (формално још увек јесте) члан најгоре и најкорумпираније Звездине управе која је имала само један циљ - да максимално сроза углед и вредност клуба не би ли био приватизован и очерупан по што мањој цени! Сваки нормалан човек ту одмах мора поставити питање: А ШТО ДО САДА НИЈЕ СПРОВЕО СВОЈ ПРОГРАМ У ДЕЛО КАД ЈЕ И САДА ЧЛАН УПРАВЕ?
Наравно, једини Лекићев програм је даље пропадање клуба и даље задуживање код "позајмљивача". Могло би се о њему и његовом ангажману, како у Звезди, тако и у комшилуку, још доста писати, али нема потребе. Чињеница да је седео у актуелном руководству у оставци је сасвим довољна да га потпуно дискредитује не само као ваљаног кандидата за председника, него и као поштеног човека са добрим намерама. У том смислу апсолутно подржавам јасан став Делија да НИКО из актуелне управе не сме више никад да крочи на стадион као функционер. Што рече неко од претходних коментатора: МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!!
На нашу велику жалост, ни Лекићев противкандидат не улива никакво поверење да је способан да извуче клуб из кризе, тако да ћемо у уторак имати избор између лошег (Лукић) и горег (Лекић).
Боже помози нам!

OFFICIAL RED STAR PRODUCT

pre 14 godina

Prvi neće da sjaše drugi bi da uzjaše...A nas jašu li jašu...ONDA NAŠOJ SREĆI DOĐE NEKO SASVIM SASVIM TREĆI !

cogi

pre 14 godina

иркус Медрано у нашем граду.
(гремлин, 22. maj 2009 19:56)
Farsa se nastavlja.....sapunica....
(Bonny, 22. maj 2009 19:58)

a sta ce i patlidzani!!

Mr.X to the Z

pre 14 godina

Kako se grobari raduju..cccc...Aman bre ljudi zar vam nije jasno da cete sledece sezone da se krijete u misiju rupu kad zagrme DELIJE?Kao da ste osvojili Ligu Sampiona...JADNI STE!E Tosic je napravio odlican potez.ozb.Sad bar moze da gleda uzivo VIDICA kako komanduje!A MOZE I DA MU BRISE KOPACKE!TAMAN KAD STIGNE(RASIM)LJAJIC JEDAN CE LEVU A DRUGI CE DESNU.COPY partizan paste Zvezda?STA JE VAM?ZVEZDO MOJA JEDINA VOLIM TE!!!!!!!!!!!!!AJMO DELIJEEEEE!:

nenad73

pre 14 godina

Lekic kao "novopeceni" biznismen protiv Lukica coveka bliskog Arkanu u vremenima kada je ovaj "zario i palio"...izbor nece biti lak ali ko god da pobedi agonija ce se nastaviti!

Dekicar

pre 14 godina

Lekic je Miskovicev poltron i grobar. Neka nam je Bog u pomoci ako, daleko bilo, njega izaberu!!!Gotovi ste, odlazite i NIKAD se vise ne vracajte

Rade

pre 14 godina

Није добро да се има два кандидата, то се непамти да је скоро било, можда чак и никад! Мислим да је ово намерно урађено да неби Лукић победио! Неће ни Лекић,али ће у том случају одлазећа управа бити на добитку, јер неколико њених чланова су већ у клубу и комтролишу га пре свих Козић. Дакле, Лекић је кандидован само да спречи Лукића и да одвуче неке гласове, и на тај начин клуб стави у пат позицију! Надам се да се варам, али се бојим да је тако.

drezik82

pre 14 godina

Eto pametnjakovici! Svi mi znamo sta treba i svi volimo isto,ali ne desavaju se uvijek najbolja rjesenja vec jedina moguca.Nece srpski biznismen da se zabavlja i ulaze novac.Srbin hoce profit i to u sto skorijem roku.Nemojmo samo kritikovati.U pjescanom satu pijeska je sve manje,vrijeme odmice i htjeli to ili ne Vladan Lukic je u ovom trenu nasa jedina i prava opcija.Svi vi koji ste protiv svega i svih,kako medju legendama kako medju navijacima,vjerujem da ste navijaci ciji je rekvizit tastatura.Daj dojite na stadion pa ako imate neko misljenje i stav iznesite ga.

Zeljko

pre 14 godina

Lekic u celoj prici uopste nije bitan .Mnogo bitniji od njega su tih 5-orica sto im se neznaju imena(Micovic,Miskovic,Kozic,Djordjevic Ivic)jer ce oni uopravljati klubom a Lekic ce biti marioneta "za pokazivanje"iako moram priznati i nije za izlozbu.

lonca

pre 14 godina

Sta je govornik Lukic htio reci."Birace izmedju Zvezde i Partizana".Pa u organizacionom,kadrovskom,financiskom stanju,Zvezda je za Partizan jedan obicni nizerazredni klub.Istina boli ali je tako...

roman empire

pre 14 godina

Samo ZAKON O PRIVATIZACIJI U SPORTU je resenje za izlazak zvezde iz krize.Ne moze se kuca zidati bez temelja,bez tog zakona nece se znati ko sta radi,sa cim upravlja i kome polaze racune.Ko god bude izabran meni se cini da ce to biti kratkorocno prelazno resenje i predvidjam da ce se trzavice i trvenja u klubu nastaviti jer se oko zvezde vrte velike pare a to je veliki mamac za razne hohstaplere.ZVEZDO MOJA LJUBAVI!!!

nemanja s

pre 14 godina

Da sam na vasem mestu glasao bih samo za Lukica. Dokazao se u metropoli kakva je Sopot, predlaze Pizona za trenera, sve u svemu jedna dobitna kombinacija. Samo napred.

nemanja bjelica

pre 14 godina

Nezelimo nikog iz stare uprave!!!Lekic nebi sa fer glasanjem dobio ni nekog najgoreg mafijasa a kamoli Lukica, ali posto znamo kako se to radi kod nas ocekujem da ce da smisle nece tek tako oni da odu nisu jos pare uzeli, nesto ali nadam seda ce biti izabran Lukic.

Звезда изнад свега!

pre 14 godina

Уколико којим случајем Драгољуб Лекић буде изабран за новог председника Црвене Звезде треба узети куку и мотику и силом најурити овај олош који нас уништава дуги низ година!!!

МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!!

DELIJE-NIS

pre 14 godina

Vladan pobedjuje ovaj drugi je gori od deltane , i vidimo se u nedelju iako sam u nisu docicu pa ocekuejm da i sve delije iz beograda dodju na marakanu!!!

keny

pre 14 godina

Meni ovi ljudi oko lekica nisu jasni zar im nije dosta unistavanja i sta sad podneli su ostavke mesec dana klub bez uprave i sad bi opet oni da se vrate.
Ni lukic nije idealan ali je bolji od ovih mada je u planu mogao da napise kako misli da ga sprovede, jer ovako mogu da kazem i ja da cu recimo do 2011 da vratim dug i da ce zvezda narednih 5 godina stalno cekati prolece u evropi...
Mada njegov najveci plus je sto ce da otera SASU KOZICA najvece zlo uz micovica koji ga je i postavio, dok je njegov najveci minus sto hoce da se resi stranaca recimo parker i isah su pokazali vise od svih ostalih srba( dobro sem milijasa) a ja u ovom trenutku ne vidim velike igrace kod nas koji bi mogli da zamene pomenuti dvojac

Звезда изнад свега!

pre 14 godina

Уколико којим случајем Драгољуб Лекић буде изабран за новог председника Црвене Звезде треба узети куку и мотику и силом најурити овај олош који нас уништава дуги низ година!!!

МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!!

DELIJE-NIS

pre 14 godina

Vladan pobedjuje ovaj drugi je gori od deltane , i vidimo se u nedelju iako sam u nisu docicu pa ocekuejm da i sve delije iz beograda dodju na marakanu!!!

keny

pre 14 godina

Meni ovi ljudi oko lekica nisu jasni zar im nije dosta unistavanja i sta sad podneli su ostavke mesec dana klub bez uprave i sad bi opet oni da se vrate.
Ni lukic nije idealan ali je bolji od ovih mada je u planu mogao da napise kako misli da ga sprovede, jer ovako mogu da kazem i ja da cu recimo do 2011 da vratim dug i da ce zvezda narednih 5 godina stalno cekati prolece u evropi...
Mada njegov najveci plus je sto ce da otera SASU KOZICA najvece zlo uz micovica koji ga je i postavio, dok je njegov najveci minus sto hoce da se resi stranaca recimo parker i isah su pokazali vise od svih ostalih srba( dobro sem milijasa) a ja u ovom trenutku ne vidim velike igrace kod nas koji bi mogli da zamene pomenuti dvojac

nemanja bjelica

pre 14 godina

Nezelimo nikog iz stare uprave!!!Lekic nebi sa fer glasanjem dobio ni nekog najgoreg mafijasa a kamoli Lukica, ali posto znamo kako se to radi kod nas ocekujem da ce da smisle nece tek tako oni da odu nisu jos pare uzeli, nesto ali nadam seda ce biti izabran Lukic.

Nelson Muntz

pre 14 godina

Ово је очекивано. Лекић је одавно незванично фигурирао као кандидат, а сада је то само озваничено.
Нема сумње да Лекић као успешни привредник има далеко веће способности за председника него Лукић који је залутао у ову област, али исто тако нема сумње да је Лекић био (формално још увек јесте) члан најгоре и најкорумпираније Звездине управе која је имала само један циљ - да максимално сроза углед и вредност клуба не би ли био приватизован и очерупан по што мањој цени! Сваки нормалан човек ту одмах мора поставити питање: А ШТО ДО САДА НИЈЕ СПРОВЕО СВОЈ ПРОГРАМ У ДЕЛО КАД ЈЕ И САДА ЧЛАН УПРАВЕ?
Наравно, једини Лекићев програм је даље пропадање клуба и даље задуживање код "позајмљивача". Могло би се о њему и његовом ангажману, како у Звезди, тако и у комшилуку, још доста писати, али нема потребе. Чињеница да је седео у актуелном руководству у оставци је сасвим довољна да га потпуно дискредитује не само као ваљаног кандидата за председника, него и као поштеног човека са добрим намерама. У том смислу апсолутно подржавам јасан став Делија да НИКО из актуелне управе не сме више никад да крочи на стадион као функционер. Што рече неко од претходних коментатора: МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!!
На нашу велику жалост, ни Лекићев противкандидат не улива никакво поверење да је способан да извуче клуб из кризе, тако да ћемо у уторак имати избор између лошег (Лукић) и горег (Лекић).
Боже помози нам!

Mr.X to the Z

pre 14 godina

Kako se grobari raduju..cccc...Aman bre ljudi zar vam nije jasno da cete sledece sezone da se krijete u misiju rupu kad zagrme DELIJE?Kao da ste osvojili Ligu Sampiona...JADNI STE!E Tosic je napravio odlican potez.ozb.Sad bar moze da gleda uzivo VIDICA kako komanduje!A MOZE I DA MU BRISE KOPACKE!TAMAN KAD STIGNE(RASIM)LJAJIC JEDAN CE LEVU A DRUGI CE DESNU.COPY partizan paste Zvezda?STA JE VAM?ZVEZDO MOJA JEDINA VOLIM TE!!!!!!!!!!!!!AJMO DELIJEEEEE!:

drezik82

pre 14 godina

Eto pametnjakovici! Svi mi znamo sta treba i svi volimo isto,ali ne desavaju se uvijek najbolja rjesenja vec jedina moguca.Nece srpski biznismen da se zabavlja i ulaze novac.Srbin hoce profit i to u sto skorijem roku.Nemojmo samo kritikovati.U pjescanom satu pijeska je sve manje,vrijeme odmice i htjeli to ili ne Vladan Lukic je u ovom trenu nasa jedina i prava opcija.Svi vi koji ste protiv svega i svih,kako medju legendama kako medju navijacima,vjerujem da ste navijaci ciji je rekvizit tastatura.Daj dojite na stadion pa ako imate neko misljenje i stav iznesite ga.

lonca

pre 14 godina

Sta je govornik Lukic htio reci."Birace izmedju Zvezde i Partizana".Pa u organizacionom,kadrovskom,financiskom stanju,Zvezda je za Partizan jedan obicni nizerazredni klub.Istina boli ali je tako...

nenad73

pre 14 godina

Lekic kao "novopeceni" biznismen protiv Lukica coveka bliskog Arkanu u vremenima kada je ovaj "zario i palio"...izbor nece biti lak ali ko god da pobedi agonija ce se nastaviti!

Dekicar

pre 14 godina

Lekic je Miskovicev poltron i grobar. Neka nam je Bog u pomoci ako, daleko bilo, njega izaberu!!!Gotovi ste, odlazite i NIKAD se vise ne vracajte

Vlada, vankuver

pre 14 godina

Prica iz davnih vremena kada sam vise remena provodio na Severu nego u skoli i kod kuce: bila je to cini mi se 1987 godina, i Lukic je sedeo u lozi na Zapadu jer nije bio u timu koji je igrao tu utakmicu (ne secam se vise protiv koga smo igrali). Na poluvremenu je Sever poceo da ga doziva da nam se pridruzi na tribini. Vladan je 'ladno preskocio ogradu u lozi, sisao niz Zapadnu tribinu, pa na atletsku stazu, pa se popeo na Sever i proveo sa nama celo drugo poluvreme navijajuci. Ja ne znam da li je on pametan i posten, ne znam da li sme da bude kandidat zbog bavljenja politikom, ali sam siguran da je pored Dzaje i Duleta Savica Vladan najveci Zvezdas koji je ikada oblacio nas voljeni dres.

Zeljko

pre 14 godina

Lekic u celoj prici uopste nije bitan .Mnogo bitniji od njega su tih 5-orica sto im se neznaju imena(Micovic,Miskovic,Kozic,Djordjevic Ivic)jer ce oni uopravljati klubom a Lekic ce biti marioneta "za pokazivanje"iako moram priznati i nije za izlozbu.

nemanja s

pre 14 godina

Da sam na vasem mestu glasao bih samo za Lukica. Dokazao se u metropoli kakva je Sopot, predlaze Pizona za trenera, sve u svemu jedna dobitna kombinacija. Samo napred.

Rade

pre 14 godina

Није добро да се има два кандидата, то се непамти да је скоро било, можда чак и никад! Мислим да је ово намерно урађено да неби Лукић победио! Неће ни Лекић,али ће у том случају одлазећа управа бити на добитку, јер неколико њених чланова су већ у клубу и комтролишу га пре свих Козић. Дакле, Лекић је кандидован само да спречи Лукића и да одвуче неке гласове, и на тај начин клуб стави у пат позицију! Надам се да се варам, али се бојим да је тако.

OFFICIAL RED STAR PRODUCT

pre 14 godina

Prvi neće da sjaše drugi bi da uzjaše...A nas jašu li jašu...ONDA NAŠOJ SREĆI DOĐE NEKO SASVIM SASVIM TREĆI !

Bale

pre 14 godina

Zlatno je pravilo da bilo kojim uspesnim klubom na svetu nikad nisu rukovodili navijaci (posebno ne "profesionalni" navijaci poput Delija), niti bivsi igraci (u ovom slucaju tzv. veterani). Njihovo mesto se zna: tribine i istorijske knjige. Zvezdi se zato pise ono najgore, jer je izdala svete principe na kojima je godinama pocivala. Ja zato ne krivim one koji bi da uzurpiraju vlast, ja krivim sistem koji ne funkcionise, tacnije nesposobnu vlast koja je omogucila da do toga dodje. Vlast je kriva jer nema valjanog zakona o sportu, vlast je kriva jer je napravila farsu od privatizacije, vlast je kriva je nije bilo kontrole poslovanja...Zvezda je kriva sto je izmislila "Zvezdine zvezde', sto je iznedrila "Delije", otvorila vrata mafijasima, dovela nesposobne, rasterala pametne...

Mladja s Neimara

pre 14 godina

Nisam siguran da je Lekic najbolje resenje, ali sam 100% ubedjen da je bolje resemje od napaljenog potpredsednika SO Sopot i potrcka famoznog Ace Vlahovica. Mislite o tome!

roman empire

pre 14 godina

Samo ZAKON O PRIVATIZACIJI U SPORTU je resenje za izlazak zvezde iz krize.Ne moze se kuca zidati bez temelja,bez tog zakona nece se znati ko sta radi,sa cim upravlja i kome polaze racune.Ko god bude izabran meni se cini da ce to biti kratkorocno prelazno resenje i predvidjam da ce se trzavice i trvenja u klubu nastaviti jer se oko zvezde vrte velike pare a to je veliki mamac za razne hohstaplere.ZVEZDO MOJA LJUBAVI!!!

Marko

pre 14 godina

Lukić nije dobar kandidat on je ograničen pa on nije uspeo u Sopotu šta više uradio je neke stvari koje su unazadile taj klub.Pa ova kompanija na čelu sa Lukićem ja smešna pa svako ko prati Zvezdu zna šta oni žele,pa oni su poslednja grupa koja se nije nakrala(Džajić, Piksi, Toplica, ljudi oko tana iskreno mislim da Tana nije)epa sad misle da je došlo vreme,svi bivši fudbaleri misle da im Zvezda nešto duguje.
Pa pogledajte ko je tu čovek koji nije uspeo u Sopotu, zatim Pižon čovek koji nije trenirao neki klub van Kine pa zanjega je Evropa pojam,zatim sledi legenda Šeki imao je pare nije znao šta će sa njim epa sad kad je došlo vreme da vozi Zastavu rešio i on malo da uzme od zvezde(politika-kad mogu svi mogu i ja).Ne kažem da je Lekić bolji svi znamo kakvi su ali nemojte očekivati od lukića bolje biće na žalost samo gore.
Na zalost svih nas dobrih kandidata NEMA.

cartman

pre 14 godina

A koga uopste briga vise za ovu sapunicu? Mene interesuje zasto je Cukarickom pretilo ispadanje dva ranga nize zbog neizmirivanja duga prema 1.igracu- to je isplaceno i dokle ce ovaj drzavni projekat koji mnogo vise duguje bivsim igracima da bude zasticen ko beli medved? A zasto se ne pomogne i Radnickom iz Nisa????Nadam se da cete objaviti ovaj komentar uz sugestiju da pisete eto npr.o Radnickom iz Nisa, zasto je tu gde je??

cogi

pre 14 godina

иркус Медрано у нашем граду.
(гремлин, 22. maj 2009 19:56)
Farsa se nastavlja.....sapunica....
(Bonny, 22. maj 2009 19:58)

a sta ce i patlidzani!!

MilanT

pre 14 godina

Izvinjavam se unapred na pravom pitanju ali na pogresnom mestu!

Po cemu to Partiza, Crvena zvezda, OFK Beograd, Vojvodina, Radnicki Nis, FK Sevojno imaju neku vrednost?
Govori se o velikim vrednostima beogradskih klubova konkretno. Sta oni to imaju osim trofeja koje su osvojili u svojem vlasnistvu? Ko je to poklonio stadione, pomocne trerene, zemljiste koje NIJE vlasnistvo niti jednog kluba u zemlji, ne samo Partizana i Crvene zvezde? Zar nije drzava ili grad vlasnik? Zbog cega se onda ne kaze da, npr Vaterpolo klub Partizan vredi milion Evra? Isto tako Banjica moze da se kaze da pripada njima. Ili recimo PVK Proleter iz Zrenjanina, i oni imaju otvoreni i zatvoreni bazen kao i lepo zemljiste oko njih.
Na zalost, vrednost nasih klubova je samo u vitrinama istih.

Ako gresim, molio bih da me ispravite i pojasnite tu vrednost nasih klubova.

Hvala unapred

MADAFAKA

pre 14 godina

A sto ne bismo u nedelju malo pripomogli Lekicu, Kozicu i ekipi.
Cuvenom replikom onog Mace: NE BISMO VAS VISE ZADRZAVALI!
Nedelja, lepo vreme, ulaz za DZ (mada 100 dindzi slozicete se i nije neka kinta), klub u haosu, vise nego potrebna podrska, poslednja utakmica ove sezone na Marakani, trener Rada preti da ce nas pobediti... Pa sta vise treba navesti kao razlog da se dodje pogotovo mi iz BG+100 km okolo.
Pokazite sada LJUBAV prema Zvezdi da nam posle ne bude kasno.
Vidimo se na utakmici!

red&white girl

pre 14 godina

Sta ste se uspalili Topalovici. Pa taj Lukic u odnosu na vaseg predsednika i sportskog direktora ima pedigre, Ima iza njegovog dosadasnjeg zivota nesto napisano.Sta ima iza ovog vaseg sa zulufima kao iz serije "Selo gori a baba se ceslja". Tomic nije imao karijeru kao Lukic (pogledajte na Wikipedia i jednog i drugog). Decko je mlad, ima ideje i uspsan (za ono sto je do sada u zivotu posle fudbala radio). Dugovi su dugovi i niko ne juri Zvezdu da to varti juce.Ima vremana za vracanje. Drugo nije napaljen da vec sledece sezone igra LS, kao sto vi to obecavate i pokusavate vec dve tri godine ali corak.Mi nigde ne zurimo. Doci ce i taj dan . Kao u kosarci. Nicija nije gorela do zore

?????

pre 14 godina

Ne znam da li je neko od vas imao prilike da razgovara sa Lekicem? Ja jesam i deluje mi kao sasvim OK. Nije od onih likova koji obecavaju kule i gradove pa na kraju od toga ne bude nista. On je jedan od onih koji cute i zavrsavaju posao. Mislim da bi on u ovom trenutku bio idealno resenje za Zvezdu.

pepa

pre 14 godina

mislim da je neusporedivo.jedan obrazovan i uspesan u poslu ,a ovaj drugi neobrazovan,neprivrednik,bukac koji osporava ZNANJE I Imanje.grupa za promene neka navede svoje obrazovanje.,pa necemo valjda dozvoliti da nam zvezdu vodi neznanovic i socijala.vase noge su mozda nesto i znale,ali glava,..... sada je potrebna pameti pare.sa igranjem je davno,davno zavrseno , bar sto se vas tice.vidim da sve znate pa mozda ste mogli u pilote.VOZI MISKO....AU..SOS , SOS.....NEDIRAJTE ZVEZDU !!!trazite poso na nekom drugom mestu(zidarija,branje jagoda,kvantas itd..)

Ruza

pre 14 godina

@ MilanT

Partizan nije vlasnik zemljista na kome se nalazi ali Crvena Zvezda jeste. Ne znam kako ali je tako. Zato se tajkuni otimaju oko Zvezde jer bi tom kupovinom dobili mnogo zemljista na odlicnim lokacijama!

kontranapad

pre 14 godina

Le le!!! Lu le!!!

Da se ne zajabune ovi kad bidnu glasali? Ipak je samo jedno slovce u pitanju.

Samo za tebe,
Uvek uz tebe,
A njih ko _ebe,
A njih ko _ebe!!!

De

pre 14 godina

Konacno pravi covek na celu Zvezde, prava ljudina, postenjacina, covek koji nije hteo da igra za svoj klub zbog agresije na njegovu zemlju. Svaka mu cast i neka pobedi!

Vladan R

pre 14 godina

Milane evo to odgovora na tvoje pitanje.Sa pravne teorijske strane ne znam ko je po zakonu vlasnik.Sa druge prakticne strane medjutim postoji ogromna razlika jer stadion CZ u potpunosti odrzava i finansira fudbalski klub. Isti je je finansirao sva renoviranja stadiona: elektrinski semafor, ugradnju stolica i sl. i jedino ona igra na njemu(uostalom sve fabrike su izgradjene drustvenim sredstvima pa fabricka hala i masine kao sonovno sredstvo rada nesumnjivo pripadaju fabrici, zasto ne bi stadion po istom osnovu pripao fudbalskom klubu). Bazen na Banjici medjutim u potpunosti odzava i finansira grad dok vaterpolisti , plivaci rekreatvci i sl. samo placaju za iznajmljene termine. U svetu stadion moze da pripada klubu(npr. Engleska i Spanija) i tada samo klub vodi brigu o njemu ili gradu(Italija) i tada grad brine o njemu a klubovi iznajmljuju termine. Mislim da je vise nego jasno koji sistem prakticno vazi kod nas i to treba samo legalizovati(za ostale klubove ne znam da li grad pomaze odrzavanje stadiona ali za CZ i Partizan znam da ih klubovi sami odrzavaju)

Vladan R

pre 14 godina

Opet moram da se javim povodom price u srilu ovi su neobrazovani nemaju novaca a ovi drugi i obrazovani su i imaju novac i zato glas za druge. U normalnoj zemlji da za takvo razmisljanje ali u ovoj nasoj ovakvoj zemlji kakav je vec i sa iskustvom u zadnjih nekoliko godina sa takvima bilo obrazovanima bilo uspesnima osobama tim istim osobama mogu samo reci neka hvala. Uostalom ne znam sta je Dzajic imao od skole ali je itekao imao vise sposrtskog uspeha od svih obrazovanih i uspesnih iz politicke elite(drugo vreme drugi kriterijumi za uspesne ljude) na celu CZ.

laza lazarevic

pre 14 godina

stvarno,ali stvarno bih voleo da izabranik bude lukic jer covek je sirovina i unazadio bi zvezdu jedno par svetlosnih godina.Sto kaze neko u komentarima-ne gine vam history channel

VSK PFC

pre 14 godina

Dva veoma kvalitetna kandidata tako da navijam za obojicu.Nadam se samo da ce Dragisu Binic i Dule Savic preuzeti neku funkciju pa da dogodine osvojite duplu krunu i udjete u ligu sampiona a onda zna se finale RED STAR - MANCESTER!!!!

mnogo.smešan.lik.ovaj.Lukić.com

pre 14 godina

"...ce imati lak izbor – biraće između prošlosti i budućnosti, biraće između Partizana i Zvezde“, rekao je Vladan Lukić

Na šta je mislio?

Da je Lekić prošlost a on budućnost ili da je Partizan prošlost, a zvezda budućnost?

Upitnik

pre 14 godina

Bilo bi zanimljivo saznati kako je tekao sastanak "navijaca' sa Lukicem i Adzicem. Sta su to rekli jedni drugima i zasto "navijaci" nisu raspolozeni da ovima daju puno poverenje.

jovan delija

pre 14 godina

Tom lekicu dajte krivu kuku da zameni ruku.ZVEZDU ce ako postane predsednik LUKIC sponzorisati Rusi,Telekom,NIS ili neki svajcarci.Pogledajte na sajtu Press-a.

Ocoolaja

pre 14 godina

Jel to onaj Lukic koji se igra pistoljem pred igracima? Divota ako ce on da nam bude predsednik. Zemljaci su se lepo usemili.

*bane*

pre 14 godina

* Ma i jedan i drugi mogu da budu kandidati za spikera na železničkoj stanici i treći kandidat-neko sa autobuske stanice, u ime navijača !!

Mr.X to the Z

pre 14 godina

Kako se grobari raduju..cccc...Aman bre ljudi zar vam nije jasno da cete sledece sezone da se krijete u misiju rupu kad zagrme DELIJE?Kao da ste osvojili Ligu Sampiona...JADNI STE!E Tosic je napravio odlican potez.ozb.Sad bar moze da gleda uzivo VIDICA kako komanduje!A MOZE I DA MU BRISE KOPACKE!TAMAN KAD STIGNE(RASIM)LJAJIC JEDAN CE LEVU A DRUGI CE DESNU.COPY partizan paste Zvezda?STA JE VAM?ZVEZDO MOJA JEDINA VOLIM TE!!!!!!!!!!!!!AJMO DELIJEEEEE!:

Звезда изнад свега!

pre 14 godina

Уколико којим случајем Драгољуб Лекић буде изабран за новог председника Црвене Звезде треба узети куку и мотику и силом најурити овај олош који нас уништава дуги низ година!!!

МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!!

lonca

pre 14 godina

Sta je govornik Lukic htio reci."Birace izmedju Zvezde i Partizana".Pa u organizacionom,kadrovskom,financiskom stanju,Zvezda je za Partizan jedan obicni nizerazredni klub.Istina boli ali je tako...

DELIJE-NIS

pre 14 godina

Vladan pobedjuje ovaj drugi je gori od deltane , i vidimo se u nedelju iako sam u nisu docicu pa ocekuejm da i sve delije iz beograda dodju na marakanu!!!

cogi

pre 14 godina

иркус Медрано у нашем граду.
(гремлин, 22. maj 2009 19:56)
Farsa se nastavlja.....sapunica....
(Bonny, 22. maj 2009 19:58)

a sta ce i patlidzani!!

Dekicar

pre 14 godina

Lekic je Miskovicev poltron i grobar. Neka nam je Bog u pomoci ako, daleko bilo, njega izaberu!!!Gotovi ste, odlazite i NIKAD se vise ne vracajte

keny

pre 14 godina

Meni ovi ljudi oko lekica nisu jasni zar im nije dosta unistavanja i sta sad podneli su ostavke mesec dana klub bez uprave i sad bi opet oni da se vrate.
Ni lukic nije idealan ali je bolji od ovih mada je u planu mogao da napise kako misli da ga sprovede, jer ovako mogu da kazem i ja da cu recimo do 2011 da vratim dug i da ce zvezda narednih 5 godina stalno cekati prolece u evropi...
Mada njegov najveci plus je sto ce da otera SASU KOZICA najvece zlo uz micovica koji ga je i postavio, dok je njegov najveci minus sto hoce da se resi stranaca recimo parker i isah su pokazali vise od svih ostalih srba( dobro sem milijasa) a ja u ovom trenutku ne vidim velike igrace kod nas koji bi mogli da zamene pomenuti dvojac

Mladja s Neimara

pre 14 godina

Nisam siguran da je Lekic najbolje resenje, ali sam 100% ubedjen da je bolje resemje od napaljenog potpredsednika SO Sopot i potrcka famoznog Ace Vlahovica. Mislite o tome!

nemanja bjelica

pre 14 godina

Nezelimo nikog iz stare uprave!!!Lekic nebi sa fer glasanjem dobio ni nekog najgoreg mafijasa a kamoli Lukica, ali posto znamo kako se to radi kod nas ocekujem da ce da smisle nece tek tako oni da odu nisu jos pare uzeli, nesto ali nadam seda ce biti izabran Lukic.

drezik82

pre 14 godina

Eto pametnjakovici! Svi mi znamo sta treba i svi volimo isto,ali ne desavaju se uvijek najbolja rjesenja vec jedina moguca.Nece srpski biznismen da se zabavlja i ulaze novac.Srbin hoce profit i to u sto skorijem roku.Nemojmo samo kritikovati.U pjescanom satu pijeska je sve manje,vrijeme odmice i htjeli to ili ne Vladan Lukic je u ovom trenu nasa jedina i prava opcija.Svi vi koji ste protiv svega i svih,kako medju legendama kako medju navijacima,vjerujem da ste navijaci ciji je rekvizit tastatura.Daj dojite na stadion pa ako imate neko misljenje i stav iznesite ga.

red&white girl

pre 14 godina

Sta ste se uspalili Topalovici. Pa taj Lukic u odnosu na vaseg predsednika i sportskog direktora ima pedigre, Ima iza njegovog dosadasnjeg zivota nesto napisano.Sta ima iza ovog vaseg sa zulufima kao iz serije "Selo gori a baba se ceslja". Tomic nije imao karijeru kao Lukic (pogledajte na Wikipedia i jednog i drugog). Decko je mlad, ima ideje i uspsan (za ono sto je do sada u zivotu posle fudbala radio). Dugovi su dugovi i niko ne juri Zvezdu da to varti juce.Ima vremana za vracanje. Drugo nije napaljen da vec sledece sezone igra LS, kao sto vi to obecavate i pokusavate vec dve tri godine ali corak.Mi nigde ne zurimo. Doci ce i taj dan . Kao u kosarci. Nicija nije gorela do zore

?????

pre 14 godina

Ne znam da li je neko od vas imao prilike da razgovara sa Lekicem? Ja jesam i deluje mi kao sasvim OK. Nije od onih likova koji obecavaju kule i gradove pa na kraju od toga ne bude nista. On je jedan od onih koji cute i zavrsavaju posao. Mislim da bi on u ovom trenutku bio idealno resenje za Zvezdu.

nenad73

pre 14 godina

Lekic kao "novopeceni" biznismen protiv Lukica coveka bliskog Arkanu u vremenima kada je ovaj "zario i palio"...izbor nece biti lak ali ko god da pobedi agonija ce se nastaviti!

Rade

pre 14 godina

Није добро да се има два кандидата, то се непамти да је скоро било, можда чак и никад! Мислим да је ово намерно урађено да неби Лукић победио! Неће ни Лекић,али ће у том случају одлазећа управа бити на добитку, јер неколико њених чланова су већ у клубу и комтролишу га пре свих Козић. Дакле, Лекић је кандидован само да спречи Лукића и да одвуче неке гласове, и на тај начин клуб стави у пат позицију! Надам се да се варам, али се бојим да је тако.

nemanja s

pre 14 godina

Da sam na vasem mestu glasao bih samo za Lukica. Dokazao se u metropoli kakva je Sopot, predlaze Pizona za trenera, sve u svemu jedna dobitna kombinacija. Samo napred.

Zeljko

pre 14 godina

Lekic u celoj prici uopste nije bitan .Mnogo bitniji od njega su tih 5-orica sto im se neznaju imena(Micovic,Miskovic,Kozic,Djordjevic Ivic)jer ce oni uopravljati klubom a Lekic ce biti marioneta "za pokazivanje"iako moram priznati i nije za izlozbu.

Bale

pre 14 godina

Zlatno je pravilo da bilo kojim uspesnim klubom na svetu nikad nisu rukovodili navijaci (posebno ne "profesionalni" navijaci poput Delija), niti bivsi igraci (u ovom slucaju tzv. veterani). Njihovo mesto se zna: tribine i istorijske knjige. Zvezdi se zato pise ono najgore, jer je izdala svete principe na kojima je godinama pocivala. Ja zato ne krivim one koji bi da uzurpiraju vlast, ja krivim sistem koji ne funkcionise, tacnije nesposobnu vlast koja je omogucila da do toga dodje. Vlast je kriva jer nema valjanog zakona o sportu, vlast je kriva jer je napravila farsu od privatizacije, vlast je kriva je nije bilo kontrole poslovanja...Zvezda je kriva sto je izmislila "Zvezdine zvezde', sto je iznedrila "Delije", otvorila vrata mafijasima, dovela nesposobne, rasterala pametne...

Marko

pre 14 godina

Lukić nije dobar kandidat on je ograničen pa on nije uspeo u Sopotu šta više uradio je neke stvari koje su unazadile taj klub.Pa ova kompanija na čelu sa Lukićem ja smešna pa svako ko prati Zvezdu zna šta oni žele,pa oni su poslednja grupa koja se nije nakrala(Džajić, Piksi, Toplica, ljudi oko tana iskreno mislim da Tana nije)epa sad misle da je došlo vreme,svi bivši fudbaleri misle da im Zvezda nešto duguje.
Pa pogledajte ko je tu čovek koji nije uspeo u Sopotu, zatim Pižon čovek koji nije trenirao neki klub van Kine pa zanjega je Evropa pojam,zatim sledi legenda Šeki imao je pare nije znao šta će sa njim epa sad kad je došlo vreme da vozi Zastavu rešio i on malo da uzme od zvezde(politika-kad mogu svi mogu i ja).Ne kažem da je Lekić bolji svi znamo kakvi su ali nemojte očekivati od lukića bolje biće na žalost samo gore.
Na zalost svih nas dobrih kandidata NEMA.

Vlada, vankuver

pre 14 godina

Prica iz davnih vremena kada sam vise remena provodio na Severu nego u skoli i kod kuce: bila je to cini mi se 1987 godina, i Lukic je sedeo u lozi na Zapadu jer nije bio u timu koji je igrao tu utakmicu (ne secam se vise protiv koga smo igrali). Na poluvremenu je Sever poceo da ga doziva da nam se pridruzi na tribini. Vladan je 'ladno preskocio ogradu u lozi, sisao niz Zapadnu tribinu, pa na atletsku stazu, pa se popeo na Sever i proveo sa nama celo drugo poluvreme navijajuci. Ja ne znam da li je on pametan i posten, ne znam da li sme da bude kandidat zbog bavljenja politikom, ali sam siguran da je pored Dzaje i Duleta Savica Vladan najveci Zvezdas koji je ikada oblacio nas voljeni dres.

MADAFAKA

pre 14 godina

A sto ne bismo u nedelju malo pripomogli Lekicu, Kozicu i ekipi.
Cuvenom replikom onog Mace: NE BISMO VAS VISE ZADRZAVALI!
Nedelja, lepo vreme, ulaz za DZ (mada 100 dindzi slozicete se i nije neka kinta), klub u haosu, vise nego potrebna podrska, poslednja utakmica ove sezone na Marakani, trener Rada preti da ce nas pobediti... Pa sta vise treba navesti kao razlog da se dodje pogotovo mi iz BG+100 km okolo.
Pokazite sada LJUBAV prema Zvezdi da nam posle ne bude kasno.
Vidimo se na utakmici!

cartman

pre 14 godina

A koga uopste briga vise za ovu sapunicu? Mene interesuje zasto je Cukarickom pretilo ispadanje dva ranga nize zbog neizmirivanja duga prema 1.igracu- to je isplaceno i dokle ce ovaj drzavni projekat koji mnogo vise duguje bivsim igracima da bude zasticen ko beli medved? A zasto se ne pomogne i Radnickom iz Nisa????Nadam se da cete objaviti ovaj komentar uz sugestiju da pisete eto npr.o Radnickom iz Nisa, zasto je tu gde je??

roman empire

pre 14 godina

Samo ZAKON O PRIVATIZACIJI U SPORTU je resenje za izlazak zvezde iz krize.Ne moze se kuca zidati bez temelja,bez tog zakona nece se znati ko sta radi,sa cim upravlja i kome polaze racune.Ko god bude izabran meni se cini da ce to biti kratkorocno prelazno resenje i predvidjam da ce se trzavice i trvenja u klubu nastaviti jer se oko zvezde vrte velike pare a to je veliki mamac za razne hohstaplere.ZVEZDO MOJA LJUBAVI!!!

mnogo.smešan.lik.ovaj.Lukić.com

pre 14 godina

"...ce imati lak izbor – biraće između prošlosti i budućnosti, biraće između Partizana i Zvezde“, rekao je Vladan Lukić

Na šta je mislio?

Da je Lekić prošlost a on budućnost ili da je Partizan prošlost, a zvezda budućnost?

MilanT

pre 14 godina

Izvinjavam se unapred na pravom pitanju ali na pogresnom mestu!

Po cemu to Partiza, Crvena zvezda, OFK Beograd, Vojvodina, Radnicki Nis, FK Sevojno imaju neku vrednost?
Govori se o velikim vrednostima beogradskih klubova konkretno. Sta oni to imaju osim trofeja koje su osvojili u svojem vlasnistvu? Ko je to poklonio stadione, pomocne trerene, zemljiste koje NIJE vlasnistvo niti jednog kluba u zemlji, ne samo Partizana i Crvene zvezde? Zar nije drzava ili grad vlasnik? Zbog cega se onda ne kaze da, npr Vaterpolo klub Partizan vredi milion Evra? Isto tako Banjica moze da se kaze da pripada njima. Ili recimo PVK Proleter iz Zrenjanina, i oni imaju otvoreni i zatvoreni bazen kao i lepo zemljiste oko njih.
Na zalost, vrednost nasih klubova je samo u vitrinama istih.

Ako gresim, molio bih da me ispravite i pojasnite tu vrednost nasih klubova.

Hvala unapred

pepa

pre 14 godina

mislim da je neusporedivo.jedan obrazovan i uspesan u poslu ,a ovaj drugi neobrazovan,neprivrednik,bukac koji osporava ZNANJE I Imanje.grupa za promene neka navede svoje obrazovanje.,pa necemo valjda dozvoliti da nam zvezdu vodi neznanovic i socijala.vase noge su mozda nesto i znale,ali glava,..... sada je potrebna pameti pare.sa igranjem je davno,davno zavrseno , bar sto se vas tice.vidim da sve znate pa mozda ste mogli u pilote.VOZI MISKO....AU..SOS , SOS.....NEDIRAJTE ZVEZDU !!!trazite poso na nekom drugom mestu(zidarija,branje jagoda,kvantas itd..)

Nelson Muntz

pre 14 godina

Ово је очекивано. Лекић је одавно незванично фигурирао као кандидат, а сада је то само озваничено.
Нема сумње да Лекић као успешни привредник има далеко веће способности за председника него Лукић који је залутао у ову област, али исто тако нема сумње да је Лекић био (формално још увек јесте) члан најгоре и најкорумпираније Звездине управе која је имала само један циљ - да максимално сроза углед и вредност клуба не би ли био приватизован и очерупан по што мањој цени! Сваки нормалан човек ту одмах мора поставити питање: А ШТО ДО САДА НИЈЕ СПРОВЕО СВОЈ ПРОГРАМ У ДЕЛО КАД ЈЕ И САДА ЧЛАН УПРАВЕ?
Наравно, једини Лекићев програм је даље пропадање клуба и даље задуживање код "позајмљивача". Могло би се о њему и његовом ангажману, како у Звезди, тако и у комшилуку, још доста писати, али нема потребе. Чињеница да је седео у актуелном руководству у оставци је сасвим довољна да га потпуно дискредитује не само као ваљаног кандидата за председника, него и као поштеног човека са добрим намерама. У том смислу апсолутно подржавам јасан став Делија да НИКО из актуелне управе не сме више никад да крочи на стадион као функционер. Што рече неко од претходних коментатора: МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!!
На нашу велику жалост, ни Лекићев противкандидат не улива никакво поверење да је способан да извуче клуб из кризе, тако да ћемо у уторак имати избор између лошег (Лукић) и горег (Лекић).
Боже помози нам!

De

pre 14 godina

Konacno pravi covek na celu Zvezde, prava ljudina, postenjacina, covek koji nije hteo da igra za svoj klub zbog agresije na njegovu zemlju. Svaka mu cast i neka pobedi!

OFFICIAL RED STAR PRODUCT

pre 14 godina

Prvi neće da sjaše drugi bi da uzjaše...A nas jašu li jašu...ONDA NAŠOJ SREĆI DOĐE NEKO SASVIM SASVIM TREĆI !

Ruza

pre 14 godina

@ MilanT

Partizan nije vlasnik zemljista na kome se nalazi ali Crvena Zvezda jeste. Ne znam kako ali je tako. Zato se tajkuni otimaju oko Zvezde jer bi tom kupovinom dobili mnogo zemljista na odlicnim lokacijama!

kontranapad

pre 14 godina

Le le!!! Lu le!!!

Da se ne zajabune ovi kad bidnu glasali? Ipak je samo jedno slovce u pitanju.

Samo za tebe,
Uvek uz tebe,
A njih ko _ebe,
A njih ko _ebe!!!

Vladan R

pre 14 godina

Milane evo to odgovora na tvoje pitanje.Sa pravne teorijske strane ne znam ko je po zakonu vlasnik.Sa druge prakticne strane medjutim postoji ogromna razlika jer stadion CZ u potpunosti odrzava i finansira fudbalski klub. Isti je je finansirao sva renoviranja stadiona: elektrinski semafor, ugradnju stolica i sl. i jedino ona igra na njemu(uostalom sve fabrike su izgradjene drustvenim sredstvima pa fabricka hala i masine kao sonovno sredstvo rada nesumnjivo pripadaju fabrici, zasto ne bi stadion po istom osnovu pripao fudbalskom klubu). Bazen na Banjici medjutim u potpunosti odzava i finansira grad dok vaterpolisti , plivaci rekreatvci i sl. samo placaju za iznajmljene termine. U svetu stadion moze da pripada klubu(npr. Engleska i Spanija) i tada samo klub vodi brigu o njemu ili gradu(Italija) i tada grad brine o njemu a klubovi iznajmljuju termine. Mislim da je vise nego jasno koji sistem prakticno vazi kod nas i to treba samo legalizovati(za ostale klubove ne znam da li grad pomaze odrzavanje stadiona ali za CZ i Partizan znam da ih klubovi sami odrzavaju)

laza lazarevic

pre 14 godina

stvarno,ali stvarno bih voleo da izabranik bude lukic jer covek je sirovina i unazadio bi zvezdu jedno par svetlosnih godina.Sto kaze neko u komentarima-ne gine vam history channel

Vladan R

pre 14 godina

Opet moram da se javim povodom price u srilu ovi su neobrazovani nemaju novaca a ovi drugi i obrazovani su i imaju novac i zato glas za druge. U normalnoj zemlji da za takvo razmisljanje ali u ovoj nasoj ovakvoj zemlji kakav je vec i sa iskustvom u zadnjih nekoliko godina sa takvima bilo obrazovanima bilo uspesnima osobama tim istim osobama mogu samo reci neka hvala. Uostalom ne znam sta je Dzajic imao od skole ali je itekao imao vise sposrtskog uspeha od svih obrazovanih i uspesnih iz politicke elite(drugo vreme drugi kriterijumi za uspesne ljude) na celu CZ.

Upitnik

pre 14 godina

Bilo bi zanimljivo saznati kako je tekao sastanak "navijaca' sa Lukicem i Adzicem. Sta su to rekli jedni drugima i zasto "navijaci" nisu raspolozeni da ovima daju puno poverenje.

jovan delija

pre 14 godina

Tom lekicu dajte krivu kuku da zameni ruku.ZVEZDU ce ako postane predsednik LUKIC sponzorisati Rusi,Telekom,NIS ili neki svajcarci.Pogledajte na sajtu Press-a.

*bane*

pre 14 godina

* Ma i jedan i drugi mogu da budu kandidati za spikera na železničkoj stanici i treći kandidat-neko sa autobuske stanice, u ime navijača !!

VSK PFC

pre 14 godina

Dva veoma kvalitetna kandidata tako da navijam za obojicu.Nadam se samo da ce Dragisu Binic i Dule Savic preuzeti neku funkciju pa da dogodine osvojite duplu krunu i udjete u ligu sampiona a onda zna se finale RED STAR - MANCESTER!!!!

Ocoolaja

pre 14 godina

Jel to onaj Lukic koji se igra pistoljem pred igracima? Divota ako ce on da nam bude predsednik. Zemljaci su se lepo usemili.