Sreda, 06.05.2009.

21:16

Crvena zvezda u finalu plej-ofa

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale plej-ofa Košarkaške lige Srbije pošto su u trećem meču polufinala pobedili FMP u Pioniru 55:50.

Izvor: B92

Crvena zvezda u finalu plej-ofa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Nemanja

pre 14 godina

Finalna serija sa grobarima počinje u utorak!Nadam se da ćemo biti u dobrom ritmu , kompletni !
Zvezda je prvi srpski brend, bez obzira koliko se to nekom dopalo!Zato Delije u Pionir da bodrimo Našu Zvezdu!

Bellissima Mia

pre 14 godina

Ovo je uspeh za tim koji je sastavljen u 12 i jedan minut. ,koji ni jednu utakmicu nije odigrao u kompletnom sastavu zbog povreda igraca.Tim koji je odigrao sve utakmice bez pravog centra. Bravo Kari. Sa malim izmenama za sledecu sezonu i da se igraci odmore oporave od povreda i na vreme pocnu pripreme uspeh nece izostati.Grobari se dice ali od prosle sezone promenili dva igraca i celu sezonu igrali u istom sastavu mimoisle ih povrede. Neko ce reci pa da bolje fizicki pripremljeni. Nije zbog toga. Vec splet nesretnih okolnosti. Amer slomi prst.Drugi amer dobije po nosu i na operaciju. Marinovic u doskoku nezgodno stane. Dragicevic slicnu povredu.Kovac nagazi ga igrac pri doskoku itd itd.Nije vadjenje ali je ovo za pocetak uspeh

Dalibor

pre 14 godina

Džabe vam i da osvojite titulu, mi imamo Istanbul, a na jesen igramo sa NBA timovima, ej. Je l' sad vidite kako je dosadno kad neko stalno pominje Bari i Tokio?

Sim@ Grobar

pre 14 godina

Iz ovoga se vidi da je zvezda državni projekat za skidanje Partizan sa trona! Jer, realno, klub koji je bio pred gašenjem odjednom dobija pešića za trenera i gomilu solidnih igrača! Pa to bre ni Dule Vujošević ne može!

Bane

pre 14 godina

Neznam šta se dešava sa Tadijom , njegova selekcija šuta je katastrofična ne liči na sebe, to su nekakva ispucavanja i totalno nerezonski pokušaji u napadu po pravilu loša odbrana, kao da uopšte nema sportskih motiva!
Valjda uspe da se pronađe!

Y/Kv

pre 14 godina

Tim sastavljen u minut do dvanaest.
Finale Jadranske lige
Finale Kupa
Finale Srpske lige
a DELIJA i dalje nema da podrze ovaj mladi tim na celu sa Svetski priznatim trenerom Karijem Pesicem koji na svakoj utakmici pruza maksimum i izgara na terenu za dres koji nosi, a pak se putuje u Sevojno i bodri onaj razmazeni i bez sramni sastav koji vodi jos vise bez sramni Janevski koji pak i pored toliko poraza i najgore sezone u istoriji Zvezde ne podnosi ostavku.
DELIJE VRATITE SE U PIONIR.

Milan

pre 14 godina

Zvezda bi kojim slucajem i mogla da iznenadi i ove sezone uzme titulu,ali to se nece desiti jer u suprotnom to znaci da se KK Partizan raspada.
Jer ni oni ne bi imali od cega da hrane igrace,kao i FKCZ,da vec godinama ne igraju Evroligu.
Partizan jeste kvalittnije ekipa od zvezdemtu nema sumnje,ali neke titule od poslednjih su vrlo sumnjive...pa setite se samo ono kada je Danilovic udario sudiju, ista je bilo od toga? Nista.
Sto nij ebio mangup pa u NBA ili u Italiji da udari sudiju...lezao bi i dan danas na robiji.
ALi dobro...kkako je zvezda skrpila tim...ovo je FENOMENALNA sezona.

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

Ako se uzme u obzir da je KK Crvena zvezda negde u Junu prosle godine imao 4 igraca, dvojicu pod ugovorom, Kikanovica i Dragicevica, i dvojicu koja nisu imala gde da odu, Kovaca i Bakica, onda je sve ostvareno u ovoj sezoni, uspeh. I kako je odigrano u Evropi, i kako je odigrana NLB liga, i domaci kup, a na kraju je Zvezda stigla do finala, ovog, organaziaciono tragikomicnog prvenstva. Ali da se ne lazemo, daleko je ovo od dobrog, sto je i ova utakmica pokazala.
Veceras, je Zvezda odigrala blago receno katastraoflano, onda mozete misliti kako je igrao FMP. Svakog ko je zagovornik istupanja iz NLB lige i formoranja nekakve srpske lige, prisljavao bih da gleda ovu utakmicu, posto ona moze da posluzi samo kao antipropaganda ovog sporta.
Da bih to preciznije prikazao posluzicu se brojkama. Treca cetvrtina zavrsena je rezultatom 49 : 33, u kojoj Zvezda duze od pet minuta u kontinuitetu nije postigla kos. Sto znaci da su crveno - beli u poslednjoj cetvrtini postigli samo sest poena, a da sve bude frapantnije za nekih sedam i po minuta Zvezda je ubacila dva poena. A onda pokusajte da stvorite sliku na sta je licio FMP kada ovakvu Zvezdu nije mogao da dobije.
Ako se pogleda konacan cilj, ulazak u finale playoff-a, on je postignut na najbrzi moguci nacin. Medjutim, ako bi se gledala igra, onda je tu imalo malo sta da se vidi u sve tri utakmice.
Ovo je realno stanje stvari, svidjalo se to nekome ili ne. Oni razumni ce to razumeti, oni koji to nisu, obicno teraju Karija posle dva poraza. Ako se vratimo na pocetak ovog komentara i vidimo kako je Zvezda izgledala letos, onda je sve ostvareno ogroman uspeh. Mozda ce neko reci da su osvojeni trofeji merilo uspeha, sa cim bih u principu mogao da se slozim, ali da bi Zvezda stigla do njih mora da predje dugacak put. A sada je tek na pocetku.

Realni

pre 14 godina

Ja sam navijac Zvezde, ali ne mogu da se otmem utisku da je Partizan kvalitetniji i daleko iskusniji tim. Svojim igrama u EL su pokazali sta su i mislim da ove godine Zvezda ne moze rqavnopravno da se bori za titulu. Ali sledece sezone ko zna? ako nam ostane tim i TRENER a partizanu ode ceo tim sa Duletom(pola ekipe) ko zna bice svasta.
Pozdrav svim DELIJAMA gde god da su!!!!!!!!!!!

Branimir

pre 14 godina

Sve ovo je lepo od Zvezdine poletne košarkaške ekipe!
Kari kao i obično demonstrira svoju šmekersku stranu!
U potpuno opuštenoj atmosferi pripremamo se da u finalnoj seriji pokažemo karakter poletne ekipe !Ne sumnjam da će prave partije pružiti i Ovens i Roberts, kao što je red da kapiten pronađe konačno svoju igru!Ono što je najbitnije je da sudije obezbede regularnost takmičenja bez pravljenja usluga pa ma koliki bili pritisci!Ono šta je pokazao trener partizana je za svaku osudu i prezir!
Napred Zvezdo!

Grobar-España

pre 14 godina

Citam ove vase komentare i divim se tome kako vam malo treba da pustite masti na volju.
Stvarno vam zavidim.
Nije bogat onaj ko ima vise,nego onaj kome manje treba.
Aj` zivi bili,do nekog novog budjenja.

celawi

pre 14 godina

Koliko li kosta Drakulica ovo finale?
(gotom, 6. maj 2009 21:42)
Negde videh (mozda gresim) da je Drakulic predsednik Sevojna, pa ti komentar bas i nije na mestu

drdule

pre 14 godina

# Bravo Zvezdo!
Dobar je posao napravio Pesic.Finale kupa,Final four NLB Lige,prosao grupe u Evrokupu...Sledece sezone moze samo bolje od ovoga
(Zvezda iznad svega, 6. maj 2009 21:32)

hehe a kad gubite pljujete ga !!!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Ко сме да се клади да ће Партизан сутра када добије Хемофарм да одвали Звезду у финалу ?

legolas

pre 14 godina

Zvezda je ove godine afirmisala pravu kosarku.Dominirali su lepota,ideje i sva privlacnost ovog sporta.Sportsko ponasanje iznad svega.Nije ni cudno jer ih vodi veliki covek,pedagog i fantasticni trener Pesic.Znaci,sve drukcije i suprotno od jednog drugog izvikanog trenera.
(BeogradjaninZ,


Toliko o tvom znanju kosarke...a i svi ste poleteli kao i obicno !!!

астерикс

pre 14 godina

Момци најјачи сте, хвала вам ѕа све ове успехе, одакле сте кренули постигли сте ОЧИГЛЕДНО МНОГО. Идемо на титулу!

Волим те Звездо!

Joca Borca

pre 14 godina

Bravo momci iz predgradja.Pokazali ste kako se bori za klub...Bice bolje,ali i dalje tvrdim da Zvezda nije bolji tim od vas.Pomalo ste se uplasili,previse respektovali protivnika.Imate talenat,potencijal,pozitivnu drskost,zelju.Za 2-3 godine igracete Evroligu sigurno.Nadam se da necete brzo prodati ove momke koji su pokorili Evropu i racunajte na njih u daljem periodu.Poz svim GROBARIMA.....

delija_kg

pre 14 godina

Nadam se samo da ce Delije uvideti sta rade i doci na finale. idu na sve utakmice fudbalskog kluba, koji iz dana u dan bruka grb i dres kluba, dok kosarkasi pokazuju kako se bori za dres Crvene Zvezde. Mozda ne osvoje titulu, ali ce bar dati svoj maksimum i mislim da bi Delije morale da prekinu bojkot i pojave se na finalu!!!

lj

pre 14 godina

odgledao sam oba polufinalna susreta u ovadva dana
ne mogu da se otmem utisku da nam kosarka sv vise lici na seriju a po gestikulaciji igraca i raspravljanju sa sudijama
ali svi do jednog u sva cetiri tima
umisljena neka deca a vecina mediokriteti

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Umesto da se ugledate na kolege iz FK-a i lepo prepustite nekom drugom da se blamira u finalu, vi se jos lozite da osvajate titulu-hahahahahahahaha.....
Ali dobro,trazili ste - gledajte...


PAZI,VALJAK GAZI!

BeogradjaninZ

pre 14 godina

Zvezda je ove godine afirmisala pravu kosarku.Dominirali su lepota,ideje i sva privlacnost ovog sporta.Sportsko ponasanje iznad svega.Nije ni cudno jer ih vodi veliki covek,pedagog i fantasticni trener Pesic.Znaci,sve drukcije i suprotno od jednog drugog izvikanog trenera.

Ilija

pre 14 godina

Uzmi Kari prvu titulu,titulu....TITULU!!!!!
Da li je vreme doslo????Ajmo svi uz ove momke!!!!!
A ovi navijaci odnosno delije sto bojkotuju ovakvu KK Zvezdu treba da se stide,ali stvarno!!!!!

ooooooo ZGAZI IH SVE

Sinjor_Kari

pre 14 godina

Prosto je neverovatno kako se kari sprema za duel sa Partizanom...
Bice to tekma sa bolesno malim brojem poena...
Veliki trener,nema sta...

Zvezda iznad svega

pre 14 godina

Bravo Zvezdo!
Dobar je posao napravio Pesic.Finale kupa,Final four NLB Lige,prosao grupe u Evrokupu...Sledece sezone moze samo bolje od ovoga

Vlada

pre 14 godina

Bravo momci ! Sto se mene tice ovu sezonu ste odigrali super ! TOP 16 Evrokupa,finale kupa i prvenstva i polufinale Jadranske lige.Sve cestitke generalu Pesicu.Sad cekamo protivnika..a tamo maksimalno opusteno i rastereceno...

Rays

pre 14 godina

Opet losha igra crvene zvezde u drugom poluvremenu.
Zvezdi jedino ta konstanta igra nikako ne ide, treba tu jache discipline od Karija.
Mora Zvezda da popravi josh taj segment da bi bila najbolja na ovim prostorima...

Zvezda iznad svega

pre 14 godina

Bravo Zvezdo!
Dobar je posao napravio Pesic.Finale kupa,Final four NLB Lige,prosao grupe u Evrokupu...Sledece sezone moze samo bolje od ovoga

Vlada

pre 14 godina

Bravo momci ! Sto se mene tice ovu sezonu ste odigrali super ! TOP 16 Evrokupa,finale kupa i prvenstva i polufinale Jadranske lige.Sve cestitke generalu Pesicu.Sad cekamo protivnika..a tamo maksimalno opusteno i rastereceno...

BeogradjaninZ

pre 14 godina

Zvezda je ove godine afirmisala pravu kosarku.Dominirali su lepota,ideje i sva privlacnost ovog sporta.Sportsko ponasanje iznad svega.Nije ni cudno jer ih vodi veliki covek,pedagog i fantasticni trener Pesic.Znaci,sve drukcije i suprotno od jednog drugog izvikanog trenera.

Sinjor_Kari

pre 14 godina

Prosto je neverovatno kako se kari sprema za duel sa Partizanom...
Bice to tekma sa bolesno malim brojem poena...
Veliki trener,nema sta...

Ilija

pre 14 godina

Uzmi Kari prvu titulu,titulu....TITULU!!!!!
Da li je vreme doslo????Ajmo svi uz ove momke!!!!!
A ovi navijaci odnosno delije sto bojkotuju ovakvu KK Zvezdu treba da se stide,ali stvarno!!!!!

ooooooo ZGAZI IH SVE

астерикс

pre 14 godina

Момци најјачи сте, хвала вам ѕа све ове успехе, одакле сте кренули постигли сте ОЧИГЛЕДНО МНОГО. Идемо на титулу!

Волим те Звездо!

Rays

pre 14 godina

Opet losha igra crvene zvezde u drugom poluvremenu.
Zvezdi jedino ta konstanta igra nikako ne ide, treba tu jache discipline od Karija.
Mora Zvezda da popravi josh taj segment da bi bila najbolja na ovim prostorima...

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Ко сме да се клади да ће Партизан сутра када добије Хемофарм да одвали Звезду у финалу ?

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Umesto da se ugledate na kolege iz FK-a i lepo prepustite nekom drugom da se blamira u finalu, vi se jos lozite da osvajate titulu-hahahahahahahaha.....
Ali dobro,trazili ste - gledajte...


PAZI,VALJAK GAZI!

delija_kg

pre 14 godina

Nadam se samo da ce Delije uvideti sta rade i doci na finale. idu na sve utakmice fudbalskog kluba, koji iz dana u dan bruka grb i dres kluba, dok kosarkasi pokazuju kako se bori za dres Crvene Zvezde. Mozda ne osvoje titulu, ali ce bar dati svoj maksimum i mislim da bi Delije morale da prekinu bojkot i pojave se na finalu!!!

legolas

pre 14 godina

Zvezda je ove godine afirmisala pravu kosarku.Dominirali su lepota,ideje i sva privlacnost ovog sporta.Sportsko ponasanje iznad svega.Nije ni cudno jer ih vodi veliki covek,pedagog i fantasticni trener Pesic.Znaci,sve drukcije i suprotno od jednog drugog izvikanog trenera.
(BeogradjaninZ,


Toliko o tvom znanju kosarke...a i svi ste poleteli kao i obicno !!!

drdule

pre 14 godina

# Bravo Zvezdo!
Dobar je posao napravio Pesic.Finale kupa,Final four NLB Lige,prosao grupe u Evrokupu...Sledece sezone moze samo bolje od ovoga
(Zvezda iznad svega, 6. maj 2009 21:32)

hehe a kad gubite pljujete ga !!!

Branimir

pre 14 godina

Sve ovo je lepo od Zvezdine poletne košarkaške ekipe!
Kari kao i obično demonstrira svoju šmekersku stranu!
U potpuno opuštenoj atmosferi pripremamo se da u finalnoj seriji pokažemo karakter poletne ekipe !Ne sumnjam da će prave partije pružiti i Ovens i Roberts, kao što je red da kapiten pronađe konačno svoju igru!Ono što je najbitnije je da sudije obezbede regularnost takmičenja bez pravljenja usluga pa ma koliki bili pritisci!Ono šta je pokazao trener partizana je za svaku osudu i prezir!
Napred Zvezdo!

celawi

pre 14 godina

Koliko li kosta Drakulica ovo finale?
(gotom, 6. maj 2009 21:42)
Negde videh (mozda gresim) da je Drakulic predsednik Sevojna, pa ti komentar bas i nije na mestu

Grobar-España

pre 14 godina

Citam ove vase komentare i divim se tome kako vam malo treba da pustite masti na volju.
Stvarno vam zavidim.
Nije bogat onaj ko ima vise,nego onaj kome manje treba.
Aj` zivi bili,do nekog novog budjenja.

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

Ako se uzme u obzir da je KK Crvena zvezda negde u Junu prosle godine imao 4 igraca, dvojicu pod ugovorom, Kikanovica i Dragicevica, i dvojicu koja nisu imala gde da odu, Kovaca i Bakica, onda je sve ostvareno u ovoj sezoni, uspeh. I kako je odigrano u Evropi, i kako je odigrana NLB liga, i domaci kup, a na kraju je Zvezda stigla do finala, ovog, organaziaciono tragikomicnog prvenstva. Ali da se ne lazemo, daleko je ovo od dobrog, sto je i ova utakmica pokazala.
Veceras, je Zvezda odigrala blago receno katastraoflano, onda mozete misliti kako je igrao FMP. Svakog ko je zagovornik istupanja iz NLB lige i formoranja nekakve srpske lige, prisljavao bih da gleda ovu utakmicu, posto ona moze da posluzi samo kao antipropaganda ovog sporta.
Da bih to preciznije prikazao posluzicu se brojkama. Treca cetvrtina zavrsena je rezultatom 49 : 33, u kojoj Zvezda duze od pet minuta u kontinuitetu nije postigla kos. Sto znaci da su crveno - beli u poslednjoj cetvrtini postigli samo sest poena, a da sve bude frapantnije za nekih sedam i po minuta Zvezda je ubacila dva poena. A onda pokusajte da stvorite sliku na sta je licio FMP kada ovakvu Zvezdu nije mogao da dobije.
Ako se pogleda konacan cilj, ulazak u finale playoff-a, on je postignut na najbrzi moguci nacin. Medjutim, ako bi se gledala igra, onda je tu imalo malo sta da se vidi u sve tri utakmice.
Ovo je realno stanje stvari, svidjalo se to nekome ili ne. Oni razumni ce to razumeti, oni koji to nisu, obicno teraju Karija posle dva poraza. Ako se vratimo na pocetak ovog komentara i vidimo kako je Zvezda izgledala letos, onda je sve ostvareno ogroman uspeh. Mozda ce neko reci da su osvojeni trofeji merilo uspeha, sa cim bih u principu mogao da se slozim, ali da bi Zvezda stigla do njih mora da predje dugacak put. A sada je tek na pocetku.

Y/Kv

pre 14 godina

Tim sastavljen u minut do dvanaest.
Finale Jadranske lige
Finale Kupa
Finale Srpske lige
a DELIJA i dalje nema da podrze ovaj mladi tim na celu sa Svetski priznatim trenerom Karijem Pesicem koji na svakoj utakmici pruza maksimum i izgara na terenu za dres koji nosi, a pak se putuje u Sevojno i bodri onaj razmazeni i bez sramni sastav koji vodi jos vise bez sramni Janevski koji pak i pored toliko poraza i najgore sezone u istoriji Zvezde ne podnosi ostavku.
DELIJE VRATITE SE U PIONIR.

lj

pre 14 godina

odgledao sam oba polufinalna susreta u ovadva dana
ne mogu da se otmem utisku da nam kosarka sv vise lici na seriju a po gestikulaciji igraca i raspravljanju sa sudijama
ali svi do jednog u sva cetiri tima
umisljena neka deca a vecina mediokriteti

Milan

pre 14 godina

Zvezda bi kojim slucajem i mogla da iznenadi i ove sezone uzme titulu,ali to se nece desiti jer u suprotnom to znaci da se KK Partizan raspada.
Jer ni oni ne bi imali od cega da hrane igrace,kao i FKCZ,da vec godinama ne igraju Evroligu.
Partizan jeste kvalittnije ekipa od zvezdemtu nema sumnje,ali neke titule od poslednjih su vrlo sumnjive...pa setite se samo ono kada je Danilovic udario sudiju, ista je bilo od toga? Nista.
Sto nij ebio mangup pa u NBA ili u Italiji da udari sudiju...lezao bi i dan danas na robiji.
ALi dobro...kkako je zvezda skrpila tim...ovo je FENOMENALNA sezona.

Realni

pre 14 godina

Ja sam navijac Zvezde, ali ne mogu da se otmem utisku da je Partizan kvalitetniji i daleko iskusniji tim. Svojim igrama u EL su pokazali sta su i mislim da ove godine Zvezda ne moze rqavnopravno da se bori za titulu. Ali sledece sezone ko zna? ako nam ostane tim i TRENER a partizanu ode ceo tim sa Duletom(pola ekipe) ko zna bice svasta.
Pozdrav svim DELIJAMA gde god da su!!!!!!!!!!!

Joca Borca

pre 14 godina

Bravo momci iz predgradja.Pokazali ste kako se bori za klub...Bice bolje,ali i dalje tvrdim da Zvezda nije bolji tim od vas.Pomalo ste se uplasili,previse respektovali protivnika.Imate talenat,potencijal,pozitivnu drskost,zelju.Za 2-3 godine igracete Evroligu sigurno.Nadam se da necete brzo prodati ove momke koji su pokorili Evropu i racunajte na njih u daljem periodu.Poz svim GROBARIMA.....

Bane

pre 14 godina

Neznam šta se dešava sa Tadijom , njegova selekcija šuta je katastrofična ne liči na sebe, to su nekakva ispucavanja i totalno nerezonski pokušaji u napadu po pravilu loša odbrana, kao da uopšte nema sportskih motiva!
Valjda uspe da se pronađe!

Nemanja

pre 14 godina

Finalna serija sa grobarima počinje u utorak!Nadam se da ćemo biti u dobrom ritmu , kompletni !
Zvezda je prvi srpski brend, bez obzira koliko se to nekom dopalo!Zato Delije u Pionir da bodrimo Našu Zvezdu!

Dalibor

pre 14 godina

Džabe vam i da osvojite titulu, mi imamo Istanbul, a na jesen igramo sa NBA timovima, ej. Je l' sad vidite kako je dosadno kad neko stalno pominje Bari i Tokio?

Bellissima Mia

pre 14 godina

Ovo je uspeh za tim koji je sastavljen u 12 i jedan minut. ,koji ni jednu utakmicu nije odigrao u kompletnom sastavu zbog povreda igraca.Tim koji je odigrao sve utakmice bez pravog centra. Bravo Kari. Sa malim izmenama za sledecu sezonu i da se igraci odmore oporave od povreda i na vreme pocnu pripreme uspeh nece izostati.Grobari se dice ali od prosle sezone promenili dva igraca i celu sezonu igrali u istom sastavu mimoisle ih povrede. Neko ce reci pa da bolje fizicki pripremljeni. Nije zbog toga. Vec splet nesretnih okolnosti. Amer slomi prst.Drugi amer dobije po nosu i na operaciju. Marinovic u doskoku nezgodno stane. Dragicevic slicnu povredu.Kovac nagazi ga igrac pri doskoku itd itd.Nije vadjenje ali je ovo za pocetak uspeh

Sim@ Grobar

pre 14 godina

Iz ovoga se vidi da je zvezda državni projekat za skidanje Partizan sa trona! Jer, realno, klub koji je bio pred gašenjem odjednom dobija pešića za trenera i gomilu solidnih igrača! Pa to bre ni Dule Vujošević ne može!

BeogradjaninZ

pre 14 godina

Zvezda je ove godine afirmisala pravu kosarku.Dominirali su lepota,ideje i sva privlacnost ovog sporta.Sportsko ponasanje iznad svega.Nije ni cudno jer ih vodi veliki covek,pedagog i fantasticni trener Pesic.Znaci,sve drukcije i suprotno od jednog drugog izvikanog trenera.

Ilija

pre 14 godina

Uzmi Kari prvu titulu,titulu....TITULU!!!!!
Da li je vreme doslo????Ajmo svi uz ove momke!!!!!
A ovi navijaci odnosno delije sto bojkotuju ovakvu KK Zvezdu treba da se stide,ali stvarno!!!!!

ooooooo ZGAZI IH SVE

Zvezda iznad svega

pre 14 godina

Bravo Zvezdo!
Dobar je posao napravio Pesic.Finale kupa,Final four NLB Lige,prosao grupe u Evrokupu...Sledece sezone moze samo bolje od ovoga

Sinjor_Kari

pre 14 godina

Prosto je neverovatno kako se kari sprema za duel sa Partizanom...
Bice to tekma sa bolesno malim brojem poena...
Veliki trener,nema sta...

Vlada

pre 14 godina

Bravo momci ! Sto se mene tice ovu sezonu ste odigrali super ! TOP 16 Evrokupa,finale kupa i prvenstva i polufinale Jadranske lige.Sve cestitke generalu Pesicu.Sad cekamo protivnika..a tamo maksimalno opusteno i rastereceno...

астерикс

pre 14 godina

Момци најјачи сте, хвала вам ѕа све ове успехе, одакле сте кренули постигли сте ОЧИГЛЕДНО МНОГО. Идемо на титулу!

Волим те Звездо!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Ко сме да се клади да ће Партизан сутра када добије Хемофарм да одвали Звезду у финалу ?

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Umesto da se ugledate na kolege iz FK-a i lepo prepustite nekom drugom da se blamira u finalu, vi se jos lozite da osvajate titulu-hahahahahahahaha.....
Ali dobro,trazili ste - gledajte...


PAZI,VALJAK GAZI!

Rays

pre 14 godina

Opet losha igra crvene zvezde u drugom poluvremenu.
Zvezdi jedino ta konstanta igra nikako ne ide, treba tu jache discipline od Karija.
Mora Zvezda da popravi josh taj segment da bi bila najbolja na ovim prostorima...

Joca Borca

pre 14 godina

Bravo momci iz predgradja.Pokazali ste kako se bori za klub...Bice bolje,ali i dalje tvrdim da Zvezda nije bolji tim od vas.Pomalo ste se uplasili,previse respektovali protivnika.Imate talenat,potencijal,pozitivnu drskost,zelju.Za 2-3 godine igracete Evroligu sigurno.Nadam se da necete brzo prodati ove momke koji su pokorili Evropu i racunajte na njih u daljem periodu.Poz svim GROBARIMA.....

legolas

pre 14 godina

Zvezda je ove godine afirmisala pravu kosarku.Dominirali su lepota,ideje i sva privlacnost ovog sporta.Sportsko ponasanje iznad svega.Nije ni cudno jer ih vodi veliki covek,pedagog i fantasticni trener Pesic.Znaci,sve drukcije i suprotno od jednog drugog izvikanog trenera.
(BeogradjaninZ,


Toliko o tvom znanju kosarke...a i svi ste poleteli kao i obicno !!!

drdule

pre 14 godina

# Bravo Zvezdo!
Dobar je posao napravio Pesic.Finale kupa,Final four NLB Lige,prosao grupe u Evrokupu...Sledece sezone moze samo bolje od ovoga
(Zvezda iznad svega, 6. maj 2009 21:32)

hehe a kad gubite pljujete ga !!!

Realni

pre 14 godina

Ja sam navijac Zvezde, ali ne mogu da se otmem utisku da je Partizan kvalitetniji i daleko iskusniji tim. Svojim igrama u EL su pokazali sta su i mislim da ove godine Zvezda ne moze rqavnopravno da se bori za titulu. Ali sledece sezone ko zna? ako nam ostane tim i TRENER a partizanu ode ceo tim sa Duletom(pola ekipe) ko zna bice svasta.
Pozdrav svim DELIJAMA gde god da su!!!!!!!!!!!

Branimir

pre 14 godina

Sve ovo je lepo od Zvezdine poletne košarkaške ekipe!
Kari kao i obično demonstrira svoju šmekersku stranu!
U potpuno opuštenoj atmosferi pripremamo se da u finalnoj seriji pokažemo karakter poletne ekipe !Ne sumnjam da će prave partije pružiti i Ovens i Roberts, kao što je red da kapiten pronađe konačno svoju igru!Ono što je najbitnije je da sudije obezbede regularnost takmičenja bez pravljenja usluga pa ma koliki bili pritisci!Ono šta je pokazao trener partizana je za svaku osudu i prezir!
Napred Zvezdo!

Grobar-España

pre 14 godina

Citam ove vase komentare i divim se tome kako vam malo treba da pustite masti na volju.
Stvarno vam zavidim.
Nije bogat onaj ko ima vise,nego onaj kome manje treba.
Aj` zivi bili,do nekog novog budjenja.

delija_kg

pre 14 godina

Nadam se samo da ce Delije uvideti sta rade i doci na finale. idu na sve utakmice fudbalskog kluba, koji iz dana u dan bruka grb i dres kluba, dok kosarkasi pokazuju kako se bori za dres Crvene Zvezde. Mozda ne osvoje titulu, ali ce bar dati svoj maksimum i mislim da bi Delije morale da prekinu bojkot i pojave se na finalu!!!

Milan

pre 14 godina

Zvezda bi kojim slucajem i mogla da iznenadi i ove sezone uzme titulu,ali to se nece desiti jer u suprotnom to znaci da se KK Partizan raspada.
Jer ni oni ne bi imali od cega da hrane igrace,kao i FKCZ,da vec godinama ne igraju Evroligu.
Partizan jeste kvalittnije ekipa od zvezdemtu nema sumnje,ali neke titule od poslednjih su vrlo sumnjive...pa setite se samo ono kada je Danilovic udario sudiju, ista je bilo od toga? Nista.
Sto nij ebio mangup pa u NBA ili u Italiji da udari sudiju...lezao bi i dan danas na robiji.
ALi dobro...kkako je zvezda skrpila tim...ovo je FENOMENALNA sezona.

Y/Kv

pre 14 godina

Tim sastavljen u minut do dvanaest.
Finale Jadranske lige
Finale Kupa
Finale Srpske lige
a DELIJA i dalje nema da podrze ovaj mladi tim na celu sa Svetski priznatim trenerom Karijem Pesicem koji na svakoj utakmici pruza maksimum i izgara na terenu za dres koji nosi, a pak se putuje u Sevojno i bodri onaj razmazeni i bez sramni sastav koji vodi jos vise bez sramni Janevski koji pak i pored toliko poraza i najgore sezone u istoriji Zvezde ne podnosi ostavku.
DELIJE VRATITE SE U PIONIR.

lj

pre 14 godina

odgledao sam oba polufinalna susreta u ovadva dana
ne mogu da se otmem utisku da nam kosarka sv vise lici na seriju a po gestikulaciji igraca i raspravljanju sa sudijama
ali svi do jednog u sva cetiri tima
umisljena neka deca a vecina mediokriteti

celawi

pre 14 godina

Koliko li kosta Drakulica ovo finale?
(gotom, 6. maj 2009 21:42)
Negde videh (mozda gresim) da je Drakulic predsednik Sevojna, pa ti komentar bas i nije na mestu

Sim@ Grobar

pre 14 godina

Iz ovoga se vidi da je zvezda državni projekat za skidanje Partizan sa trona! Jer, realno, klub koji je bio pred gašenjem odjednom dobija pešića za trenera i gomilu solidnih igrača! Pa to bre ni Dule Vujošević ne može!

Dalibor

pre 14 godina

Džabe vam i da osvojite titulu, mi imamo Istanbul, a na jesen igramo sa NBA timovima, ej. Je l' sad vidite kako je dosadno kad neko stalno pominje Bari i Tokio?

Bane

pre 14 godina

Neznam šta se dešava sa Tadijom , njegova selekcija šuta je katastrofična ne liči na sebe, to su nekakva ispucavanja i totalno nerezonski pokušaji u napadu po pravilu loša odbrana, kao da uopšte nema sportskih motiva!
Valjda uspe da se pronađe!

Nemanja

pre 14 godina

Finalna serija sa grobarima počinje u utorak!Nadam se da ćemo biti u dobrom ritmu , kompletni !
Zvezda je prvi srpski brend, bez obzira koliko se to nekom dopalo!Zato Delije u Pionir da bodrimo Našu Zvezdu!

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

Ako se uzme u obzir da je KK Crvena zvezda negde u Junu prosle godine imao 4 igraca, dvojicu pod ugovorom, Kikanovica i Dragicevica, i dvojicu koja nisu imala gde da odu, Kovaca i Bakica, onda je sve ostvareno u ovoj sezoni, uspeh. I kako je odigrano u Evropi, i kako je odigrana NLB liga, i domaci kup, a na kraju je Zvezda stigla do finala, ovog, organaziaciono tragikomicnog prvenstva. Ali da se ne lazemo, daleko je ovo od dobrog, sto je i ova utakmica pokazala.
Veceras, je Zvezda odigrala blago receno katastraoflano, onda mozete misliti kako je igrao FMP. Svakog ko je zagovornik istupanja iz NLB lige i formoranja nekakve srpske lige, prisljavao bih da gleda ovu utakmicu, posto ona moze da posluzi samo kao antipropaganda ovog sporta.
Da bih to preciznije prikazao posluzicu se brojkama. Treca cetvrtina zavrsena je rezultatom 49 : 33, u kojoj Zvezda duze od pet minuta u kontinuitetu nije postigla kos. Sto znaci da su crveno - beli u poslednjoj cetvrtini postigli samo sest poena, a da sve bude frapantnije za nekih sedam i po minuta Zvezda je ubacila dva poena. A onda pokusajte da stvorite sliku na sta je licio FMP kada ovakvu Zvezdu nije mogao da dobije.
Ako se pogleda konacan cilj, ulazak u finale playoff-a, on je postignut na najbrzi moguci nacin. Medjutim, ako bi se gledala igra, onda je tu imalo malo sta da se vidi u sve tri utakmice.
Ovo je realno stanje stvari, svidjalo se to nekome ili ne. Oni razumni ce to razumeti, oni koji to nisu, obicno teraju Karija posle dva poraza. Ako se vratimo na pocetak ovog komentara i vidimo kako je Zvezda izgledala letos, onda je sve ostvareno ogroman uspeh. Mozda ce neko reci da su osvojeni trofeji merilo uspeha, sa cim bih u principu mogao da se slozim, ali da bi Zvezda stigla do njih mora da predje dugacak put. A sada je tek na pocetku.

Bellissima Mia

pre 14 godina

Ovo je uspeh za tim koji je sastavljen u 12 i jedan minut. ,koji ni jednu utakmicu nije odigrao u kompletnom sastavu zbog povreda igraca.Tim koji je odigrao sve utakmice bez pravog centra. Bravo Kari. Sa malim izmenama za sledecu sezonu i da se igraci odmore oporave od povreda i na vreme pocnu pripreme uspeh nece izostati.Grobari se dice ali od prosle sezone promenili dva igraca i celu sezonu igrali u istom sastavu mimoisle ih povrede. Neko ce reci pa da bolje fizicki pripremljeni. Nije zbog toga. Vec splet nesretnih okolnosti. Amer slomi prst.Drugi amer dobije po nosu i na operaciju. Marinovic u doskoku nezgodno stane. Dragicevic slicnu povredu.Kovac nagazi ga igrac pri doskoku itd itd.Nije vadjenje ali je ovo za pocetak uspeh