Subota, 25.04.2009.

19:52

Čelnici NLB tražili smenu Opačića!

Čelnici regionalne NLB lige vršili su tokom završnog turnira pritisak na rukovodstvo Crvene zvezde da smeni generalnog menadžera kluba Milana Opačića!

Izvor: B92

Èelnici NLB tražili smenu Opaèiæa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

djole

pre 15 godina

toj e samo zbog bodovanja,citavo vreme kaponja,Covic,Opaca rade da bi se Partizanu naskodilo!!ganska posla i kakve veze ima tkz kk.zvezda sa igranjem u evropi?

Vladimir

pre 15 godina

Alo Jodleri ! Probudite se, nema više SFRJ, pa ne možete vi zauvek nekoga da ucenjujete i da birate kadrove tuđim klubovima ! Nije vam ovo sednica Centralnog "komiteja" ! Ovog puta mi bez vas možemo ali obrnuto - ne ide...

veka

pre 15 godina

Da budemo toliko glupi,pa i da poverujemo kao za pricu da nema bodovanja,zalosno je kako se Zvezda kotira i uvazava,da se tamo neki Lorbek i Lisac (a znamo da nisu,da je izmisljena prica)usude da traze smenu gen.menadzera kluba Opacica i da sto je jos gore,to bude stavljeno sedam dana kasnije na zvanicni sajt kluba,ciji predsednik pre osam dana izjavio da nije istina da je Zvezda protiv NLB,vec naprotiv....i tako u nedogled sa blamiranjima na zvanicnom sajtu,od Stivena Markovica za Kup,Ilica za superligu,o bodovanju i EL bolje da ne pominjem,do trazenja za smenu Opacica ?!
Lepo kaze izreka:
Cega se pametan stidi budala se ponosi

mane

pre 15 godina

Želi čovek da se i on pita, i treba mu podrška ostalih srpskih timova. Da li je to predstavnik istog onog kluba koji je JEDINI pristao da uđe u NLB i time uskratio mogućnost srpskim timovima da to pitanje koje se sada pokreće postave pre ulaska u ligu. Kasno je prijatelju sad za to, malo si se prešao pre par godina, kasno

veka

pre 15 godina

Pa zasto mi jos sinoc ne objaviste komentar?
Zato sto je ovo takva farsa Milana Opacica. I opet cete demantovati kao za bodovanje u EL. Jeftini trik da se pridobiju navijaci pod maskom borbe protiv NLB lige. Pa da li stvano verujete da je Opaca toliko bitan? Pa jos Lorbek i Lisac traze njegovu smenu???!!!
Toliko naivno da se vecina popali i pocne da brani Opacu.
Pa zasto se lepo ne pitate zasto to nije objavljeno prosle nedelje,ili u nekom od sedam proteklih dana posle toga.
Pa Delije su provalilie takve i ostale sitne prevare,tipa bodovanje,arene i sl.
Sta cete kada stigne demanti od Lisca i Lorbeka,kao od
Bartomeua. Kakva manipulacija navijacima i politikanstvo

Andra

pre 15 godina

Bili ste smekeri i usli u ligu onda kada nije bilo dogovora izmedju svih klubova i ostavili Partizan na cedilu, a sada se pozivate na glupe velikosrpske interese! Hajde sada opet budite toliki smekeri pa ponovo prvi povucite potez u interesu srpske kosarke i istupite iz lige, pa ce i Partizan za vama vec one tamo sezone! Ipak ste vi poznati kao jedini klub koji radi u interesu srpske kosarke, pa je red da nas Vi povedete u bolje sutra! Hajde smekeri, pokazite se kakvi ste lafovi!

kosarkas

pre 15 godina

@Milan

Napisa covek gluposti i ostade ziv.. Pa bez srpskih klubova bi bili najslabija liga u Evropi. Neka izadju nase ekipe i vi ste pukli.U poslednjih 4 sezona jedva jedan hrvatski klub da udje u cettiri a o slovencima i bosancima i da ne govorim. MI vama podizemo kvalitet Cibone i Zadra. I pored toga ta dva tima od kada igraju ligu Evrope nista nisu uradili. Verujem kada bi imali jos dva tri tima u NLB ligi bili bi bolje plasirani od Sp;lita, zagreba, Krke, Domzala, Heliosa .Pa hrvatska liga je smesna. Neka cedevita ili Dubrovnik i ne znam ko jos pa oni su slabiji od nasih timova iz srpske lige

Y/Kv

pre 15 godina

Trazili smenu Opace, a Dule im je i babu i dedu i nisu smeli nista da pomenu, xaxaxaxa...Srbija konacno staje iza interesa Srpskog soprta....Dole Lisac i ekipo...

nenad

pre 15 godina

ma najveca je glupost sto uopste i igramo tu ligu. umesto da jacamo nasu domacu korku mi jacamo tudju! pa onda dodjemo u situaciju da igramo kvalifikacije za ep a neko kog smo redovno drali nam daje po nosu! srpska posla! politika mars iz sporta!

tatko

pre 15 godina

Ovakva kakva, ova liga je puno jaca od bilo kakve srpske i zato koristi klubovima. Ako je glavna polemika oko toga ko vodi (citaj uzima glavni deo kolaca) onda je to uvek onaj ko je i osnovao ovu ligu. I nema tu nikakve sentimentalnosti i jacina klubov iz Srbije ne igra tu neku odlucujucu ulogu. Ako nasi klubovi smatraju da svojim kvalitetom sazluzuju veci deo vec pomenutog kolaca, morace da istupe iz ove lige i da formiraju neku novu u koju ce pozvati klubove iz Hrvatske, Slovenije, BiH, CiG, Makedonije... Licno vise volim da gledam Partizan protiv Cibone i Zarda nego li protiv Masinca, Zdravlja i ostale boranije, ali ako zele veci uticaj u ligi koja je necije privatno vlasnistvo, kao i neka firma, onda ce morati da formiraju svoju i kvalitetom ponuda da nateraju ostale da im se pridruze. Pozdrav svima!

celawi

pre 15 godina

I ti isti vetrovi unistavaju CZ u fudbalu zar nevidite medije i kako se progone zvezdasi a taj kriminal je jos gori u partizanu. Prvo CZ a onda je njima lako sa partizanom.
Istupati iz ljige, pa sve vam govori ona staklena vaza, lupas tridesetak kola za staklenjacu i to govori koliko je ta liga ozbiljna i da je veza staklena i da se explatise Srpska kosarka. Istupiti treba ligu a mozemo stvoriti neku liga kup sa grcima i CG, zar ne 2grupe po sest kluba u deset kola a onda nokaut system polufinale i finale uz revans, uz to nasu domacu igrati sa 12 klubova je prava stvar i ubrzo bik dobili dva mesta u LS, zelim reci treba dici uleb a onda drugi prestavnik treba gaziti do 1/4 i eto ti sanse za dobijanje drugog mesta LS. Uleb, srbogrcka liga, LS i evropski kup izazivaca stvara dobru kosarku i terbaju Srpski klubovi ici u to i stvarati neke balkanske mini lige manjih klubova. Ta jadranska samo pase slovencima i rvatima dok bosancima i CG nepase, jer je bosan bila mnogo jaca kad je igrala uleb a ne ovu pustos ligu, pa pogledaj igrati sa nekim splitom, zagrebom, sirokim i slovencima, pa ucil se tu sta. Jedini odpor je cibona ponekad, pa zar nije bolje docekivati grke nego te prokletinje i heretike iz vatikana i saud arabie?
Pa u nasu ligu mozemo ponuditi Buducnosti i Bosni i tad nam samo nedostaje ta cibona ponekad i zadarce ponekad ali Buducnost i Bosna su jaci od te dve navikane ekipice.
Ljudi dokle da nas koriste?
(delia glingon, 25. april 2009 22:19)

Ajde molim te samo procitaj sta si napisao i razmisli da li i sam shvatas sta si u stvari hteo da kazes.

Sto se tice vesti - Zvezdas sam, ali svaka cast Partizanu, predstavljaju nasu kosarku na najbolji nacin. Da, NASU kosarku, to sto Zvezda trenutno "nema nijednog reprezentativca" mislim da nema mnogo veze. Ali valjda je i Partizanu u interesu da vise ucestvuje u upravljanju ligom, ne verujem da ih zanimaju samo bodovi za EL i nista vise. Mozda se aktiviraju sada kada, kao sto neko rece, imaju bodove za narednih 15 godina.

P.S. Dobar komentar o tome zasto se niko u Srbiji nije setio da napravi ligu - sama rasprava Grobara i Zvezdasa medju ovim komentarima govori dovoljno

Milan

pre 15 godina

@mj kom 29
Opacic nema veze sa tom upravom Zvezde koja je pristupila Jadranskoj ligi. Ovo sto sad radi je apsolutno u interesu srpskih klubova, i trebalo bi i ostali da ga podrze.

Helly_vgd

pre 15 godina

Treba podrzati Opacica.Ko treba da ima uticaja na ligu vise od Srpskih klubova mozda Slovenci,Hrvati...???Zna se ko dominira tom ligom prema tome suvisno je pricati o tome !!!Pozdrav REPUBLIKA SRPSKA

Vase ime

pre 15 godina

Ovo je stvarno sramota. Pazi, ja sam grobar ali da nam oni odlucuju ko ce nam voditi klubove je nenormalno. Sramota. Treba svi klubovi da istupe iz Jadranske i da jacamo nasu kosarku u Srbiji. Mi njima donosimo kvalitet a ne oni nama

BORO

pre 15 godina

Da čovjek ne povjeruje, da Lisac koji izgleda kao sumo borac zahtijeva smjenu direktora jednog kluba. Pa to nema niđe na bijelom svijetu. Liga je stvarno jaka, ali čim je privatna ,jasno je da je mešetarska. Prošle godine je Zagreb dao za POZIVNICU 300 hiljada eura. Ove godien je cijena 150 hiljada eura, pa ko voli nek izvoli.I sada se ponovo postavlja pitanje, šta će Srbija u ovakvoj ligi, Danilovoj, Bilićevoj i nekog Lisca...Nejerovatno.

2rock

pre 15 godina

Zvezdaš sam, ali koliko Zvezdu svrbi sada što je Partizan rezultatima došao u ovakav položaj, gadi mi se prosto.
Gomilu gluposti pročitah o nekoj srpskoj ligi - ono lepo bi to bilo, ali odakle para rođaci.
Kažite Partizanu u vaterpolu da i dalje igra srpsku ligu, pa će biti prvak Evrope malo morgen.
Sećam se stare lige i fudbalske i košarkaške i sećam se rezultata koji su postizani u Evropi tada. Ako ćemo po pravu, hrvatski su klubovi imali bolje rezultate od srpskih u košarci.
NLB liga je privatna profesionalna liga, nevezana za Košarkaše saveze. A da li treba primiti i srpske likove da odlučuju u njoj???
Pa mislim da ne - razbucali bi je u roku od par godina, svojim mafijaškim marifetlucima. Uneli bi totalni razdor sa svima, jer prosto mi Srbi mislimo da smo Bogu dani pa da odlučujemo u svemu (SLobina škola). Zar mislite da se neko od Srba nije setio toga... Ma jeste, samo što nisu mogli dvojica da se slože.
Na drugoj strani, koliko znam Lorbek ili Lisac su visoki funkcioneri Uleba, a što smo se mi pre nekoliko godina zaletali za Fibu - jebi ga, ko nam je kriv pa nismo videli ko je jači. Povodili se emocijama umesto interesima i da se drugačije razmišljalo sada bi imali svog čoveka i u vrhu Uleba i u vrhu NLB lige. Ovako, svi oni znaju za koga je Srbija bila (za Fibu).
A onom liku što trabunja o tome da svi šampioni liga bi trebalo da idu direktno bez kvalifikacija, poručujem da je i fudbalska a i košarkaška liga šampiona je mnogo zanimljivija po ovakvom principu. Danas bi da je po njemu u polufinalu LŠ gledali jedan Engleski, jedan Španski i možda po jedan Nemački, Holandski, Ruski ili Ukrajinski tim... A vi vidite koliko bi to bilo zanimljivo.
Molite Boga i da fudbal počne da se igra u jednoj takvoj ligi - barem da se publika vrati na tribine.

PARTIZAN

pre 15 godina

Ko o cemu, ganci o srpstvu!!?
A, ovaj tekst je ocigledno placen, izmisljen. Opaca, zvezdas, zalaze se za srpsku stvar. Ovo bi sve trebalo nazvati pravim imenom- covek rovari. Ne moze jedna osoba, jedan klub da spasava nasu kosarku. Pri tome taj klub nece dati niti jednog reprezentativca, niti je igrao znacajniju ulogu u Evropi.
Dokazite to na parketu, pa nas vodite kuda hocete!!!

mj 23

pre 15 godina

Citajuci dosadasnje komentare da se primetiti par stvari:1. Svi ovde su stali uz Opacica,jer se javno zalozio za srpsku kosarku. 2. Ko su bre ti Lisci&CO da nam biraju rukovodstvo kluba?! 3. Jedino su protiv bili par grobara koji,kao i njihovo rukovodstvo za srpstvo nisu ni culi,a klepecu na sav glas kako oni brane ovo,ono...tuzni ste bre,grobari,da je to neopisivo...
[Komentar poslat sa mobilnog sajta] (Djordje, 25. april 2009 23:18)

brate kako mozes samo tako da lupas, ajde nemoj molim te vise. Kad je nastajala ta liga jedini se Partizan zalagao da se igra jaka Srpska liga a svi ovi tvoji veliko Srbi (zvezda, FMP) su naterali taj isti Partizan da udje u NLB ligu ili ne bi mogli da se takmice u Evropi.
Tako da nemoj da spominjes za sta se ko borio, vi (zvezda) ste izabrali ovo i sada learn to live with it!!!

Djordje

pre 15 godina

Citajuci dosadasnje komentare da se primetiti par stvari:1. Svi ovde su stali uz Opacica,jer se javno zalozio za srpsku kosarku. 2. Ko su bre ti Lisci&CO da nam biraju rukovodstvo kluba?! 3. Jedino su protiv bili par grobara koji,kao i njihovo rukovodstvo za srpstvo nisu ni culi,a klepecu na sav glas kako oni brane ovo,ono...tuzni ste bre,grobari,da je to neopisivo...

Terry

pre 15 godina

@Milan (#komentar10)
Pa ako je privatna zasto oni ne igraju sami tu privatnu ligu?Ako je resenje da najbolje ekipe istupe molim lepo srpske ekipe ce istupiti pa nek onda igraju ona tamo njihova sela iz Dalmacije>Ali samo pod uslovov da se utakmice igraju kasno u noc da bi se \"Sime vratia i da bi donia frisku ribu\" za igrace!

Y/Kv

pre 15 godina

Opaca je dokazao privrzenost i odanost nasoj ZVEZDI, i boljeg coveka od njega na tom mestu-poziciji nismo odavno imali, a ja pratim kosarku i Zvezdu 36 godina....

Boki

pre 15 godina

Hah ne mogu oni Zvezdi instituciji da smenjuju fukcionere.Svidja mi se ovo sto Opacic radi zaista se bori za Zvezdu i Srpsku Ligu u ovom rasulu od kosarke gde se ne zna ni ko gde ide niti kakva su to bodovanja.

Posto ULEB I FIBA su dve organizacije od kad su se rastali ne znaju da vode kosarkom pa se preduslov menja svake godine nisu ni blizu UEFA u kojoj se zna sta se radi.Pre deset godina uslovi su bili jasni prvaci svih zemalja su isli bilo je i nacionalnog bodovanja da se vidi koliko jedna zemlja moze da ima timova a sad ocaj.

Srbija bi zbog Partizanovih rezultata po starom sistemu zasluzila jos 1/2 mesta u Evroligi ali ocito Zapadu to smeta

ex-romanticar

pre 15 godina

Kakva drama...kakva zavrsnica...ko bi rekao da timovi ulazu 200% svojih mogucnosti samo da bi sto vise odlozili duel sa Partizanom !

Informator

pre 15 godina

Vama iz KKSS bi bilo bolje da se nista ne menja. I ako vam, na vas zahtev, promene ono sto vas najvise boli (mada ne vidim na koji nacin moze NLB da utice na ULEB EL) ponovo ce se nesto okrenuti protiv vaseg kluba pa ce recimo Partizan da dobije A licencu a onda mozete da igrate neku ligu bez briga!

delia glingon

pre 15 godina

I ti isti vetrovi unistavaju CZ u fudbalu zar nevidite medije i kako se progone zvezdasi a taj kriminal je jos gori u partizanu. Prvo CZ a onda je njima lako sa partizanom.
Istupati iz ljige, pa sve vam govori ona staklena vaza, lupas tridesetak kola za staklenjacu i to govori koliko je ta liga ozbiljna i da je veza staklena i da se explatise Srpska kosarka. Istupiti treba ligu a mozemo stvoriti neku liga kup sa grcima i CG, zar ne 2grupe po sest kluba u deset kola a onda nokaut system polufinale i finale uz revans, uz to nasu domacu igrati sa 12 klubova je prava stvar i ubrzo bik dobili dva mesta u LS, zelim reci treba dici uleb a onda drugi prestavnik treba gaziti do 1/4 i eto ti sanse za dobijanje drugog mesta LS. Uleb, srbogrcka liga, LS i evropski kup izazivaca stvara dobru kosarku i terbaju Srpski klubovi ici u to i stvarati neke balkanske mini lige manjih klubova. Ta jadranska samo pase slovencima i rvatima dok bosancima i CG nepase, jer je bosan bila mnogo jaca kad je igrala uleb a ne ovu pustos ligu, pa pogledaj igrati sa nekim splitom, zagrebom, sirokim i slovencima, pa ucil se tu sta. Jedini odpor je cibona ponekad, pa zar nije bolje docekivati grke nego te prokletinje i heretike iz vatikana i saud arabie?
Pa u nasu ligu mozemo ponuditi Buducnosti i Bosni i tad nam samo nedostaje ta cibona ponekad i zadarce ponekad ali Buducnost i Bosna su jaci od te dve navikane ekipice.
Ljudi dokle da nas koriste?

Sikiriki

pre 15 godina

Neverovatno je sta ti ljudi ebi dozvoljavaju!!! Ej ONI trazili smenu!!! Ovo je samo jos jedan dokaz da je Zvezda KONACNO na pravom putu!!!

Moler

pre 15 godina

Riba smrdi od glave, a ovoj ligi glava smrdi nepodnosljivo.

Moj Milane, liga nije nista bez timova. Volio bih da vidim da komesar NBA lige zatrazi smjenu nekog celnika NBA ligasa. Problem je sto se kod nas ne zna ko su vlasnici klubova, tako da niko nema da njihov ineres istinski zastupa. Vrlo brzo bi pravi vlasnici Partizana, Zvezde, Hemofarma, FMP ... , nasli zajednicki interes i postavili stvari na pravo mjesto.

Milan

pre 15 godina

Liga je privatna.Slovenci i Hrvati je osnovali.Nema mjesta nikakvoj prici o vlasnickom udjelu ostalima.Dobijes ono sto ti pripada i tacka.Koliko ti daju.Kako gore jedan rece,istupite napravite bolju i tacka.Uostalom da nasi klubovi nemaju interesa ne bi ni igrali.Evo pocinje vaterpolo,zivi pa vidjeli i fudbal uskoro.SFRJ.Drugacije ne moze jer nema opstanka,ekonomskog.Od Malog Mokrog Luga se ne zivi.Bez uvrede.Ponavljam,liga je 100% privatna .Slicno kao NBA.

partizanovac

pre 15 godina

ma hajTe molim vas?? opacic trazio preraspodelu?? da niste PRVI usli u tu ligu i naterali nas da udjemo ovoga sad ne bi ni bilo!! btw, liga je odlicna i prema nekima i treca u evropi! a bodovanje vam se ne svidja jer je Partizan uzeo bodova za narednih 15ak godina!
zato tisina i da trenirate i pijete jos mnogo mleka..pa da uzmete i vi neki bod.

Babin_zub

pre 15 godina

E,gospodo,ovako se radi u Evropskoj uniji,ili bilo kojoj alijansi gde si samo kap u moru,radna snaga i nista vise.Samo ti kau sta da radis,a ako podignes glavu letis pd noz.
Neka gledaju svoja posla,napokon se nasao pravi covek,sposoban i voljan da srpske klubove postavi tamo gd im je i meto,daleko ispred ostalih.

Radd3

pre 15 godina

Trazio da SRPSKI klubovi imaju uvid u to kako i gde se trose pare ....
Pa nasi klubovi i drze tu ligu, to bi bila normalna stvar ! !
Treba istupiti iz lige i napraviti nasu profesionalnu ligu ( a njima uvaliti k... ), pa nek se cesu ...

zvezdas

pre 15 godina

ma treba da se dogovorite sa upravom partizana, hemofarma i fmpa i tako sve cetiri ekipe istupite iz lige i na taj nacin unistite sve klubove u hrvatskoj,sloveniji,crnoj gori i bosni.Nama jednostavno netreba ova nlb liga mi imamo kvalitet i ovako bez njih.

Radd3

pre 15 godina

Trazio da SRPSKI klubovi imaju uvid u to kako i gde se trose pare ....
Pa nasi klubovi i drze tu ligu, to bi bila normalna stvar ! !
Treba istupiti iz lige i napraviti nasu profesionalnu ligu ( a njima uvaliti k... ), pa nek se cesu ...

Babin_zub

pre 15 godina

E,gospodo,ovako se radi u Evropskoj uniji,ili bilo kojoj alijansi gde si samo kap u moru,radna snaga i nista vise.Samo ti kau sta da radis,a ako podignes glavu letis pd noz.
Neka gledaju svoja posla,napokon se nasao pravi covek,sposoban i voljan da srpske klubove postavi tamo gd im je i meto,daleko ispred ostalih.

zvezdas

pre 15 godina

ma treba da se dogovorite sa upravom partizana, hemofarma i fmpa i tako sve cetiri ekipe istupite iz lige i na taj nacin unistite sve klubove u hrvatskoj,sloveniji,crnoj gori i bosni.Nama jednostavno netreba ova nlb liga mi imamo kvalitet i ovako bez njih.

partizanovac

pre 15 godina

ma hajTe molim vas?? opacic trazio preraspodelu?? da niste PRVI usli u tu ligu i naterali nas da udjemo ovoga sad ne bi ni bilo!! btw, liga je odlicna i prema nekima i treca u evropi! a bodovanje vam se ne svidja jer je Partizan uzeo bodova za narednih 15ak godina!
zato tisina i da trenirate i pijete jos mnogo mleka..pa da uzmete i vi neki bod.

Sikiriki

pre 15 godina

Neverovatno je sta ti ljudi ebi dozvoljavaju!!! Ej ONI trazili smenu!!! Ovo je samo jos jedan dokaz da je Zvezda KONACNO na pravom putu!!!

Milan

pre 15 godina

Liga je privatna.Slovenci i Hrvati je osnovali.Nema mjesta nikakvoj prici o vlasnickom udjelu ostalima.Dobijes ono sto ti pripada i tacka.Koliko ti daju.Kako gore jedan rece,istupite napravite bolju i tacka.Uostalom da nasi klubovi nemaju interesa ne bi ni igrali.Evo pocinje vaterpolo,zivi pa vidjeli i fudbal uskoro.SFRJ.Drugacije ne moze jer nema opstanka,ekonomskog.Od Malog Mokrog Luga se ne zivi.Bez uvrede.Ponavljam,liga je 100% privatna .Slicno kao NBA.

mj 23

pre 15 godina

Citajuci dosadasnje komentare da se primetiti par stvari:1. Svi ovde su stali uz Opacica,jer se javno zalozio za srpsku kosarku. 2. Ko su bre ti Lisci&CO da nam biraju rukovodstvo kluba?! 3. Jedino su protiv bili par grobara koji,kao i njihovo rukovodstvo za srpstvo nisu ni culi,a klepecu na sav glas kako oni brane ovo,ono...tuzni ste bre,grobari,da je to neopisivo...
[Komentar poslat sa mobilnog sajta] (Djordje, 25. april 2009 23:18)

brate kako mozes samo tako da lupas, ajde nemoj molim te vise. Kad je nastajala ta liga jedini se Partizan zalagao da se igra jaka Srpska liga a svi ovi tvoji veliko Srbi (zvezda, FMP) su naterali taj isti Partizan da udje u NLB ligu ili ne bi mogli da se takmice u Evropi.
Tako da nemoj da spominjes za sta se ko borio, vi (zvezda) ste izabrali ovo i sada learn to live with it!!!

PARTIZAN

pre 15 godina

Ko o cemu, ganci o srpstvu!!?
A, ovaj tekst je ocigledno placen, izmisljen. Opaca, zvezdas, zalaze se za srpsku stvar. Ovo bi sve trebalo nazvati pravim imenom- covek rovari. Ne moze jedna osoba, jedan klub da spasava nasu kosarku. Pri tome taj klub nece dati niti jednog reprezentativca, niti je igrao znacajniju ulogu u Evropi.
Dokazite to na parketu, pa nas vodite kuda hocete!!!

Andra

pre 15 godina

Bili ste smekeri i usli u ligu onda kada nije bilo dogovora izmedju svih klubova i ostavili Partizan na cedilu, a sada se pozivate na glupe velikosrpske interese! Hajde sada opet budite toliki smekeri pa ponovo prvi povucite potez u interesu srpske kosarke i istupite iz lige, pa ce i Partizan za vama vec one tamo sezone! Ipak ste vi poznati kao jedini klub koji radi u interesu srpske kosarke, pa je red da nas Vi povedete u bolje sutra! Hajde smekeri, pokazite se kakvi ste lafovi!

2rock

pre 15 godina

Zvezdaš sam, ali koliko Zvezdu svrbi sada što je Partizan rezultatima došao u ovakav položaj, gadi mi se prosto.
Gomilu gluposti pročitah o nekoj srpskoj ligi - ono lepo bi to bilo, ali odakle para rođaci.
Kažite Partizanu u vaterpolu da i dalje igra srpsku ligu, pa će biti prvak Evrope malo morgen.
Sećam se stare lige i fudbalske i košarkaške i sećam se rezultata koji su postizani u Evropi tada. Ako ćemo po pravu, hrvatski su klubovi imali bolje rezultate od srpskih u košarci.
NLB liga je privatna profesionalna liga, nevezana za Košarkaše saveze. A da li treba primiti i srpske likove da odlučuju u njoj???
Pa mislim da ne - razbucali bi je u roku od par godina, svojim mafijaškim marifetlucima. Uneli bi totalni razdor sa svima, jer prosto mi Srbi mislimo da smo Bogu dani pa da odlučujemo u svemu (SLobina škola). Zar mislite da se neko od Srba nije setio toga... Ma jeste, samo što nisu mogli dvojica da se slože.
Na drugoj strani, koliko znam Lorbek ili Lisac su visoki funkcioneri Uleba, a što smo se mi pre nekoliko godina zaletali za Fibu - jebi ga, ko nam je kriv pa nismo videli ko je jači. Povodili se emocijama umesto interesima i da se drugačije razmišljalo sada bi imali svog čoveka i u vrhu Uleba i u vrhu NLB lige. Ovako, svi oni znaju za koga je Srbija bila (za Fibu).
A onom liku što trabunja o tome da svi šampioni liga bi trebalo da idu direktno bez kvalifikacija, poručujem da je i fudbalska a i košarkaška liga šampiona je mnogo zanimljivija po ovakvom principu. Danas bi da je po njemu u polufinalu LŠ gledali jedan Engleski, jedan Španski i možda po jedan Nemački, Holandski, Ruski ili Ukrajinski tim... A vi vidite koliko bi to bilo zanimljivo.
Molite Boga i da fudbal počne da se igra u jednoj takvoj ligi - barem da se publika vrati na tribine.

Y/Kv

pre 15 godina

Opaca je dokazao privrzenost i odanost nasoj ZVEZDI, i boljeg coveka od njega na tom mestu-poziciji nismo odavno imali, a ja pratim kosarku i Zvezdu 36 godina....

Djordje

pre 15 godina

Citajuci dosadasnje komentare da se primetiti par stvari:1. Svi ovde su stali uz Opacica,jer se javno zalozio za srpsku kosarku. 2. Ko su bre ti Lisci&CO da nam biraju rukovodstvo kluba?! 3. Jedino su protiv bili par grobara koji,kao i njihovo rukovodstvo za srpstvo nisu ni culi,a klepecu na sav glas kako oni brane ovo,ono...tuzni ste bre,grobari,da je to neopisivo...

ex-romanticar

pre 15 godina

Kakva drama...kakva zavrsnica...ko bi rekao da timovi ulazu 200% svojih mogucnosti samo da bi sto vise odlozili duel sa Partizanom !

Moler

pre 15 godina

Riba smrdi od glave, a ovoj ligi glava smrdi nepodnosljivo.

Moj Milane, liga nije nista bez timova. Volio bih da vidim da komesar NBA lige zatrazi smjenu nekog celnika NBA ligasa. Problem je sto se kod nas ne zna ko su vlasnici klubova, tako da niko nema da njihov ineres istinski zastupa. Vrlo brzo bi pravi vlasnici Partizana, Zvezde, Hemofarma, FMP ... , nasli zajednicki interes i postavili stvari na pravo mjesto.

celawi

pre 15 godina

I ti isti vetrovi unistavaju CZ u fudbalu zar nevidite medije i kako se progone zvezdasi a taj kriminal je jos gori u partizanu. Prvo CZ a onda je njima lako sa partizanom.
Istupati iz ljige, pa sve vam govori ona staklena vaza, lupas tridesetak kola za staklenjacu i to govori koliko je ta liga ozbiljna i da je veza staklena i da se explatise Srpska kosarka. Istupiti treba ligu a mozemo stvoriti neku liga kup sa grcima i CG, zar ne 2grupe po sest kluba u deset kola a onda nokaut system polufinale i finale uz revans, uz to nasu domacu igrati sa 12 klubova je prava stvar i ubrzo bik dobili dva mesta u LS, zelim reci treba dici uleb a onda drugi prestavnik treba gaziti do 1/4 i eto ti sanse za dobijanje drugog mesta LS. Uleb, srbogrcka liga, LS i evropski kup izazivaca stvara dobru kosarku i terbaju Srpski klubovi ici u to i stvarati neke balkanske mini lige manjih klubova. Ta jadranska samo pase slovencima i rvatima dok bosancima i CG nepase, jer je bosan bila mnogo jaca kad je igrala uleb a ne ovu pustos ligu, pa pogledaj igrati sa nekim splitom, zagrebom, sirokim i slovencima, pa ucil se tu sta. Jedini odpor je cibona ponekad, pa zar nije bolje docekivati grke nego te prokletinje i heretike iz vatikana i saud arabie?
Pa u nasu ligu mozemo ponuditi Buducnosti i Bosni i tad nam samo nedostaje ta cibona ponekad i zadarce ponekad ali Buducnost i Bosna su jaci od te dve navikane ekipice.
Ljudi dokle da nas koriste?
(delia glingon, 25. april 2009 22:19)

Ajde molim te samo procitaj sta si napisao i razmisli da li i sam shvatas sta si u stvari hteo da kazes.

Sto se tice vesti - Zvezdas sam, ali svaka cast Partizanu, predstavljaju nasu kosarku na najbolji nacin. Da, NASU kosarku, to sto Zvezda trenutno "nema nijednog reprezentativca" mislim da nema mnogo veze. Ali valjda je i Partizanu u interesu da vise ucestvuje u upravljanju ligom, ne verujem da ih zanimaju samo bodovi za EL i nista vise. Mozda se aktiviraju sada kada, kao sto neko rece, imaju bodove za narednih 15 godina.

P.S. Dobar komentar o tome zasto se niko u Srbiji nije setio da napravi ligu - sama rasprava Grobara i Zvezdasa medju ovim komentarima govori dovoljno

Informator

pre 15 godina

Vama iz KKSS bi bilo bolje da se nista ne menja. I ako vam, na vas zahtev, promene ono sto vas najvise boli (mada ne vidim na koji nacin moze NLB da utice na ULEB EL) ponovo ce se nesto okrenuti protiv vaseg kluba pa ce recimo Partizan da dobije A licencu a onda mozete da igrate neku ligu bez briga!

Terry

pre 15 godina

@Milan (#komentar10)
Pa ako je privatna zasto oni ne igraju sami tu privatnu ligu?Ako je resenje da najbolje ekipe istupe molim lepo srpske ekipe ce istupiti pa nek onda igraju ona tamo njihova sela iz Dalmacije>Ali samo pod uslovov da se utakmice igraju kasno u noc da bi se \"Sime vratia i da bi donia frisku ribu\" za igrace!

Milan

pre 15 godina

@mj kom 29
Opacic nema veze sa tom upravom Zvezde koja je pristupila Jadranskoj ligi. Ovo sto sad radi je apsolutno u interesu srpskih klubova, i trebalo bi i ostali da ga podrze.

tatko

pre 15 godina

Ovakva kakva, ova liga je puno jaca od bilo kakve srpske i zato koristi klubovima. Ako je glavna polemika oko toga ko vodi (citaj uzima glavni deo kolaca) onda je to uvek onaj ko je i osnovao ovu ligu. I nema tu nikakve sentimentalnosti i jacina klubov iz Srbije ne igra tu neku odlucujucu ulogu. Ako nasi klubovi smatraju da svojim kvalitetom sazluzuju veci deo vec pomenutog kolaca, morace da istupe iz ove lige i da formiraju neku novu u koju ce pozvati klubove iz Hrvatske, Slovenije, BiH, CiG, Makedonije... Licno vise volim da gledam Partizan protiv Cibone i Zarda nego li protiv Masinca, Zdravlja i ostale boranije, ali ako zele veci uticaj u ligi koja je necije privatno vlasnistvo, kao i neka firma, onda ce morati da formiraju svoju i kvalitetom ponuda da nateraju ostale da im se pridruze. Pozdrav svima!

kosarkas

pre 15 godina

@Milan

Napisa covek gluposti i ostade ziv.. Pa bez srpskih klubova bi bili najslabija liga u Evropi. Neka izadju nase ekipe i vi ste pukli.U poslednjih 4 sezona jedva jedan hrvatski klub da udje u cettiri a o slovencima i bosancima i da ne govorim. MI vama podizemo kvalitet Cibone i Zadra. I pored toga ta dva tima od kada igraju ligu Evrope nista nisu uradili. Verujem kada bi imali jos dva tri tima u NLB ligi bili bi bolje plasirani od Sp;lita, zagreba, Krke, Domzala, Heliosa .Pa hrvatska liga je smesna. Neka cedevita ili Dubrovnik i ne znam ko jos pa oni su slabiji od nasih timova iz srpske lige

veka

pre 15 godina

Pa zasto mi jos sinoc ne objaviste komentar?
Zato sto je ovo takva farsa Milana Opacica. I opet cete demantovati kao za bodovanje u EL. Jeftini trik da se pridobiju navijaci pod maskom borbe protiv NLB lige. Pa da li stvano verujete da je Opaca toliko bitan? Pa jos Lorbek i Lisac traze njegovu smenu???!!!
Toliko naivno da se vecina popali i pocne da brani Opacu.
Pa zasto se lepo ne pitate zasto to nije objavljeno prosle nedelje,ili u nekom od sedam proteklih dana posle toga.
Pa Delije su provalilie takve i ostale sitne prevare,tipa bodovanje,arene i sl.
Sta cete kada stigne demanti od Lisca i Lorbeka,kao od
Bartomeua. Kakva manipulacija navijacima i politikanstvo

Boki

pre 15 godina

Hah ne mogu oni Zvezdi instituciji da smenjuju fukcionere.Svidja mi se ovo sto Opacic radi zaista se bori za Zvezdu i Srpsku Ligu u ovom rasulu od kosarke gde se ne zna ni ko gde ide niti kakva su to bodovanja.

Posto ULEB I FIBA su dve organizacije od kad su se rastali ne znaju da vode kosarkom pa se preduslov menja svake godine nisu ni blizu UEFA u kojoj se zna sta se radi.Pre deset godina uslovi su bili jasni prvaci svih zemalja su isli bilo je i nacionalnog bodovanja da se vidi koliko jedna zemlja moze da ima timova a sad ocaj.

Srbija bi zbog Partizanovih rezultata po starom sistemu zasluzila jos 1/2 mesta u Evroligi ali ocito Zapadu to smeta

Helly_vgd

pre 15 godina

Treba podrzati Opacica.Ko treba da ima uticaja na ligu vise od Srpskih klubova mozda Slovenci,Hrvati...???Zna se ko dominira tom ligom prema tome suvisno je pricati o tome !!!Pozdrav REPUBLIKA SRPSKA

Vase ime

pre 15 godina

Ovo je stvarno sramota. Pazi, ja sam grobar ali da nam oni odlucuju ko ce nam voditi klubove je nenormalno. Sramota. Treba svi klubovi da istupe iz Jadranske i da jacamo nasu kosarku u Srbiji. Mi njima donosimo kvalitet a ne oni nama

BORO

pre 15 godina

Da čovjek ne povjeruje, da Lisac koji izgleda kao sumo borac zahtijeva smjenu direktora jednog kluba. Pa to nema niđe na bijelom svijetu. Liga je stvarno jaka, ali čim je privatna ,jasno je da je mešetarska. Prošle godine je Zagreb dao za POZIVNICU 300 hiljada eura. Ove godien je cijena 150 hiljada eura, pa ko voli nek izvoli.I sada se ponovo postavlja pitanje, šta će Srbija u ovakvoj ligi, Danilovoj, Bilićevoj i nekog Lisca...Nejerovatno.

veka

pre 15 godina

Da budemo toliko glupi,pa i da poverujemo kao za pricu da nema bodovanja,zalosno je kako se Zvezda kotira i uvazava,da se tamo neki Lorbek i Lisac (a znamo da nisu,da je izmisljena prica)usude da traze smenu gen.menadzera kluba Opacica i da sto je jos gore,to bude stavljeno sedam dana kasnije na zvanicni sajt kluba,ciji predsednik pre osam dana izjavio da nije istina da je Zvezda protiv NLB,vec naprotiv....i tako u nedogled sa blamiranjima na zvanicnom sajtu,od Stivena Markovica za Kup,Ilica za superligu,o bodovanju i EL bolje da ne pominjem,do trazenja za smenu Opacica ?!
Lepo kaze izreka:
Cega se pametan stidi budala se ponosi

Vladimir

pre 15 godina

Alo Jodleri ! Probudite se, nema više SFRJ, pa ne možete vi zauvek nekoga da ucenjujete i da birate kadrove tuđim klubovima ! Nije vam ovo sednica Centralnog "komiteja" ! Ovog puta mi bez vas možemo ali obrnuto - ne ide...

delia glingon

pre 15 godina

I ti isti vetrovi unistavaju CZ u fudbalu zar nevidite medije i kako se progone zvezdasi a taj kriminal je jos gori u partizanu. Prvo CZ a onda je njima lako sa partizanom.
Istupati iz ljige, pa sve vam govori ona staklena vaza, lupas tridesetak kola za staklenjacu i to govori koliko je ta liga ozbiljna i da je veza staklena i da se explatise Srpska kosarka. Istupiti treba ligu a mozemo stvoriti neku liga kup sa grcima i CG, zar ne 2grupe po sest kluba u deset kola a onda nokaut system polufinale i finale uz revans, uz to nasu domacu igrati sa 12 klubova je prava stvar i ubrzo bik dobili dva mesta u LS, zelim reci treba dici uleb a onda drugi prestavnik treba gaziti do 1/4 i eto ti sanse za dobijanje drugog mesta LS. Uleb, srbogrcka liga, LS i evropski kup izazivaca stvara dobru kosarku i terbaju Srpski klubovi ici u to i stvarati neke balkanske mini lige manjih klubova. Ta jadranska samo pase slovencima i rvatima dok bosancima i CG nepase, jer je bosan bila mnogo jaca kad je igrala uleb a ne ovu pustos ligu, pa pogledaj igrati sa nekim splitom, zagrebom, sirokim i slovencima, pa ucil se tu sta. Jedini odpor je cibona ponekad, pa zar nije bolje docekivati grke nego te prokletinje i heretike iz vatikana i saud arabie?
Pa u nasu ligu mozemo ponuditi Buducnosti i Bosni i tad nam samo nedostaje ta cibona ponekad i zadarce ponekad ali Buducnost i Bosna su jaci od te dve navikane ekipice.
Ljudi dokle da nas koriste?

Y/Kv

pre 15 godina

Trazili smenu Opace, a Dule im je i babu i dedu i nisu smeli nista da pomenu, xaxaxaxa...Srbija konacno staje iza interesa Srpskog soprta....Dole Lisac i ekipo...

mane

pre 15 godina

Želi čovek da se i on pita, i treba mu podrška ostalih srpskih timova. Da li je to predstavnik istog onog kluba koji je JEDINI pristao da uđe u NLB i time uskratio mogućnost srpskim timovima da to pitanje koje se sada pokreće postave pre ulaska u ligu. Kasno je prijatelju sad za to, malo si se prešao pre par godina, kasno

nenad

pre 15 godina

ma najveca je glupost sto uopste i igramo tu ligu. umesto da jacamo nasu domacu korku mi jacamo tudju! pa onda dodjemo u situaciju da igramo kvalifikacije za ep a neko kog smo redovno drali nam daje po nosu! srpska posla! politika mars iz sporta!

djole

pre 15 godina

toj e samo zbog bodovanja,citavo vreme kaponja,Covic,Opaca rade da bi se Partizanu naskodilo!!ganska posla i kakve veze ima tkz kk.zvezda sa igranjem u evropi?

partizanovac

pre 15 godina

ma hajTe molim vas?? opacic trazio preraspodelu?? da niste PRVI usli u tu ligu i naterali nas da udjemo ovoga sad ne bi ni bilo!! btw, liga je odlicna i prema nekima i treca u evropi! a bodovanje vam se ne svidja jer je Partizan uzeo bodova za narednih 15ak godina!
zato tisina i da trenirate i pijete jos mnogo mleka..pa da uzmete i vi neki bod.

Djordje

pre 15 godina

Citajuci dosadasnje komentare da se primetiti par stvari:1. Svi ovde su stali uz Opacica,jer se javno zalozio za srpsku kosarku. 2. Ko su bre ti Lisci&CO da nam biraju rukovodstvo kluba?! 3. Jedino su protiv bili par grobara koji,kao i njihovo rukovodstvo za srpstvo nisu ni culi,a klepecu na sav glas kako oni brane ovo,ono...tuzni ste bre,grobari,da je to neopisivo...

Sikiriki

pre 15 godina

Neverovatno je sta ti ljudi ebi dozvoljavaju!!! Ej ONI trazili smenu!!! Ovo je samo jos jedan dokaz da je Zvezda KONACNO na pravom putu!!!

delia glingon

pre 15 godina

I ti isti vetrovi unistavaju CZ u fudbalu zar nevidite medije i kako se progone zvezdasi a taj kriminal je jos gori u partizanu. Prvo CZ a onda je njima lako sa partizanom.
Istupati iz ljige, pa sve vam govori ona staklena vaza, lupas tridesetak kola za staklenjacu i to govori koliko je ta liga ozbiljna i da je veza staklena i da se explatise Srpska kosarka. Istupiti treba ligu a mozemo stvoriti neku liga kup sa grcima i CG, zar ne 2grupe po sest kluba u deset kola a onda nokaut system polufinale i finale uz revans, uz to nasu domacu igrati sa 12 klubova je prava stvar i ubrzo bik dobili dva mesta u LS, zelim reci treba dici uleb a onda drugi prestavnik treba gaziti do 1/4 i eto ti sanse za dobijanje drugog mesta LS. Uleb, srbogrcka liga, LS i evropski kup izazivaca stvara dobru kosarku i terbaju Srpski klubovi ici u to i stvarati neke balkanske mini lige manjih klubova. Ta jadranska samo pase slovencima i rvatima dok bosancima i CG nepase, jer je bosan bila mnogo jaca kad je igrala uleb a ne ovu pustos ligu, pa pogledaj igrati sa nekim splitom, zagrebom, sirokim i slovencima, pa ucil se tu sta. Jedini odpor je cibona ponekad, pa zar nije bolje docekivati grke nego te prokletinje i heretike iz vatikana i saud arabie?
Pa u nasu ligu mozemo ponuditi Buducnosti i Bosni i tad nam samo nedostaje ta cibona ponekad i zadarce ponekad ali Buducnost i Bosna su jaci od te dve navikane ekipice.
Ljudi dokle da nas koriste?

Babin_zub

pre 15 godina

E,gospodo,ovako se radi u Evropskoj uniji,ili bilo kojoj alijansi gde si samo kap u moru,radna snaga i nista vise.Samo ti kau sta da radis,a ako podignes glavu letis pd noz.
Neka gledaju svoja posla,napokon se nasao pravi covek,sposoban i voljan da srpske klubove postavi tamo gd im je i meto,daleko ispred ostalih.

zvezdas

pre 15 godina

ma treba da se dogovorite sa upravom partizana, hemofarma i fmpa i tako sve cetiri ekipe istupite iz lige i na taj nacin unistite sve klubove u hrvatskoj,sloveniji,crnoj gori i bosni.Nama jednostavno netreba ova nlb liga mi imamo kvalitet i ovako bez njih.

ex-romanticar

pre 15 godina

Kakva drama...kakva zavrsnica...ko bi rekao da timovi ulazu 200% svojih mogucnosti samo da bi sto vise odlozili duel sa Partizanom !

Y/Kv

pre 15 godina

Opaca je dokazao privrzenost i odanost nasoj ZVEZDI, i boljeg coveka od njega na tom mestu-poziciji nismo odavno imali, a ja pratim kosarku i Zvezdu 36 godina....

Milan

pre 15 godina

Liga je privatna.Slovenci i Hrvati je osnovali.Nema mjesta nikakvoj prici o vlasnickom udjelu ostalima.Dobijes ono sto ti pripada i tacka.Koliko ti daju.Kako gore jedan rece,istupite napravite bolju i tacka.Uostalom da nasi klubovi nemaju interesa ne bi ni igrali.Evo pocinje vaterpolo,zivi pa vidjeli i fudbal uskoro.SFRJ.Drugacije ne moze jer nema opstanka,ekonomskog.Od Malog Mokrog Luga se ne zivi.Bez uvrede.Ponavljam,liga je 100% privatna .Slicno kao NBA.

Radd3

pre 15 godina

Trazio da SRPSKI klubovi imaju uvid u to kako i gde se trose pare ....
Pa nasi klubovi i drze tu ligu, to bi bila normalna stvar ! !
Treba istupiti iz lige i napraviti nasu profesionalnu ligu ( a njima uvaliti k... ), pa nek se cesu ...

Milan

pre 15 godina

@mj kom 29
Opacic nema veze sa tom upravom Zvezde koja je pristupila Jadranskoj ligi. Ovo sto sad radi je apsolutno u interesu srpskih klubova, i trebalo bi i ostali da ga podrze.

Boki

pre 15 godina

Hah ne mogu oni Zvezdi instituciji da smenjuju fukcionere.Svidja mi se ovo sto Opacic radi zaista se bori za Zvezdu i Srpsku Ligu u ovom rasulu od kosarke gde se ne zna ni ko gde ide niti kakva su to bodovanja.

Posto ULEB I FIBA su dve organizacije od kad su se rastali ne znaju da vode kosarkom pa se preduslov menja svake godine nisu ni blizu UEFA u kojoj se zna sta se radi.Pre deset godina uslovi su bili jasni prvaci svih zemalja su isli bilo je i nacionalnog bodovanja da se vidi koliko jedna zemlja moze da ima timova a sad ocaj.

Srbija bi zbog Partizanovih rezultata po starom sistemu zasluzila jos 1/2 mesta u Evroligi ali ocito Zapadu to smeta

Informator

pre 15 godina

Vama iz KKSS bi bilo bolje da se nista ne menja. I ako vam, na vas zahtev, promene ono sto vas najvise boli (mada ne vidim na koji nacin moze NLB da utice na ULEB EL) ponovo ce se nesto okrenuti protiv vaseg kluba pa ce recimo Partizan da dobije A licencu a onda mozete da igrate neku ligu bez briga!

PARTIZAN

pre 15 godina

Ko o cemu, ganci o srpstvu!!?
A, ovaj tekst je ocigledno placen, izmisljen. Opaca, zvezdas, zalaze se za srpsku stvar. Ovo bi sve trebalo nazvati pravim imenom- covek rovari. Ne moze jedna osoba, jedan klub da spasava nasu kosarku. Pri tome taj klub nece dati niti jednog reprezentativca, niti je igrao znacajniju ulogu u Evropi.
Dokazite to na parketu, pa nas vodite kuda hocete!!!

Vase ime

pre 15 godina

Ovo je stvarno sramota. Pazi, ja sam grobar ali da nam oni odlucuju ko ce nam voditi klubove je nenormalno. Sramota. Treba svi klubovi da istupe iz Jadranske i da jacamo nasu kosarku u Srbiji. Mi njima donosimo kvalitet a ne oni nama

2rock

pre 15 godina

Zvezdaš sam, ali koliko Zvezdu svrbi sada što je Partizan rezultatima došao u ovakav položaj, gadi mi se prosto.
Gomilu gluposti pročitah o nekoj srpskoj ligi - ono lepo bi to bilo, ali odakle para rođaci.
Kažite Partizanu u vaterpolu da i dalje igra srpsku ligu, pa će biti prvak Evrope malo morgen.
Sećam se stare lige i fudbalske i košarkaške i sećam se rezultata koji su postizani u Evropi tada. Ako ćemo po pravu, hrvatski su klubovi imali bolje rezultate od srpskih u košarci.
NLB liga je privatna profesionalna liga, nevezana za Košarkaše saveze. A da li treba primiti i srpske likove da odlučuju u njoj???
Pa mislim da ne - razbucali bi je u roku od par godina, svojim mafijaškim marifetlucima. Uneli bi totalni razdor sa svima, jer prosto mi Srbi mislimo da smo Bogu dani pa da odlučujemo u svemu (SLobina škola). Zar mislite da se neko od Srba nije setio toga... Ma jeste, samo što nisu mogli dvojica da se slože.
Na drugoj strani, koliko znam Lorbek ili Lisac su visoki funkcioneri Uleba, a što smo se mi pre nekoliko godina zaletali za Fibu - jebi ga, ko nam je kriv pa nismo videli ko je jači. Povodili se emocijama umesto interesima i da se drugačije razmišljalo sada bi imali svog čoveka i u vrhu Uleba i u vrhu NLB lige. Ovako, svi oni znaju za koga je Srbija bila (za Fibu).
A onom liku što trabunja o tome da svi šampioni liga bi trebalo da idu direktno bez kvalifikacija, poručujem da je i fudbalska a i košarkaška liga šampiona je mnogo zanimljivija po ovakvom principu. Danas bi da je po njemu u polufinalu LŠ gledali jedan Engleski, jedan Španski i možda po jedan Nemački, Holandski, Ruski ili Ukrajinski tim... A vi vidite koliko bi to bilo zanimljivo.
Molite Boga i da fudbal počne da se igra u jednoj takvoj ligi - barem da se publika vrati na tribine.

mj 23

pre 15 godina

Citajuci dosadasnje komentare da se primetiti par stvari:1. Svi ovde su stali uz Opacica,jer se javno zalozio za srpsku kosarku. 2. Ko su bre ti Lisci&CO da nam biraju rukovodstvo kluba?! 3. Jedino su protiv bili par grobara koji,kao i njihovo rukovodstvo za srpstvo nisu ni culi,a klepecu na sav glas kako oni brane ovo,ono...tuzni ste bre,grobari,da je to neopisivo...
[Komentar poslat sa mobilnog sajta] (Djordje, 25. april 2009 23:18)

brate kako mozes samo tako da lupas, ajde nemoj molim te vise. Kad je nastajala ta liga jedini se Partizan zalagao da se igra jaka Srpska liga a svi ovi tvoji veliko Srbi (zvezda, FMP) su naterali taj isti Partizan da udje u NLB ligu ili ne bi mogli da se takmice u Evropi.
Tako da nemoj da spominjes za sta se ko borio, vi (zvezda) ste izabrali ovo i sada learn to live with it!!!

Helly_vgd

pre 15 godina

Treba podrzati Opacica.Ko treba da ima uticaja na ligu vise od Srpskih klubova mozda Slovenci,Hrvati...???Zna se ko dominira tom ligom prema tome suvisno je pricati o tome !!!Pozdrav REPUBLIKA SRPSKA

Terry

pre 15 godina

@Milan (#komentar10)
Pa ako je privatna zasto oni ne igraju sami tu privatnu ligu?Ako je resenje da najbolje ekipe istupe molim lepo srpske ekipe ce istupiti pa nek onda igraju ona tamo njihova sela iz Dalmacije>Ali samo pod uslovov da se utakmice igraju kasno u noc da bi se \"Sime vratia i da bi donia frisku ribu\" za igrace!

Moler

pre 15 godina

Riba smrdi od glave, a ovoj ligi glava smrdi nepodnosljivo.

Moj Milane, liga nije nista bez timova. Volio bih da vidim da komesar NBA lige zatrazi smjenu nekog celnika NBA ligasa. Problem je sto se kod nas ne zna ko su vlasnici klubova, tako da niko nema da njihov ineres istinski zastupa. Vrlo brzo bi pravi vlasnici Partizana, Zvezde, Hemofarma, FMP ... , nasli zajednicki interes i postavili stvari na pravo mjesto.

nenad

pre 15 godina

ma najveca je glupost sto uopste i igramo tu ligu. umesto da jacamo nasu domacu korku mi jacamo tudju! pa onda dodjemo u situaciju da igramo kvalifikacije za ep a neko kog smo redovno drali nam daje po nosu! srpska posla! politika mars iz sporta!

kosarkas

pre 15 godina

@Milan

Napisa covek gluposti i ostade ziv.. Pa bez srpskih klubova bi bili najslabija liga u Evropi. Neka izadju nase ekipe i vi ste pukli.U poslednjih 4 sezona jedva jedan hrvatski klub da udje u cettiri a o slovencima i bosancima i da ne govorim. MI vama podizemo kvalitet Cibone i Zadra. I pored toga ta dva tima od kada igraju ligu Evrope nista nisu uradili. Verujem kada bi imali jos dva tri tima u NLB ligi bili bi bolje plasirani od Sp;lita, zagreba, Krke, Domzala, Heliosa .Pa hrvatska liga je smesna. Neka cedevita ili Dubrovnik i ne znam ko jos pa oni su slabiji od nasih timova iz srpske lige

veka

pre 15 godina

Pa zasto mi jos sinoc ne objaviste komentar?
Zato sto je ovo takva farsa Milana Opacica. I opet cete demantovati kao za bodovanje u EL. Jeftini trik da se pridobiju navijaci pod maskom borbe protiv NLB lige. Pa da li stvano verujete da je Opaca toliko bitan? Pa jos Lorbek i Lisac traze njegovu smenu???!!!
Toliko naivno da se vecina popali i pocne da brani Opacu.
Pa zasto se lepo ne pitate zasto to nije objavljeno prosle nedelje,ili u nekom od sedam proteklih dana posle toga.
Pa Delije su provalilie takve i ostale sitne prevare,tipa bodovanje,arene i sl.
Sta cete kada stigne demanti od Lisca i Lorbeka,kao od
Bartomeua. Kakva manipulacija navijacima i politikanstvo

Y/Kv

pre 15 godina

Trazili smenu Opace, a Dule im je i babu i dedu i nisu smeli nista da pomenu, xaxaxaxa...Srbija konacno staje iza interesa Srpskog soprta....Dole Lisac i ekipo...

tatko

pre 15 godina

Ovakva kakva, ova liga je puno jaca od bilo kakve srpske i zato koristi klubovima. Ako je glavna polemika oko toga ko vodi (citaj uzima glavni deo kolaca) onda je to uvek onaj ko je i osnovao ovu ligu. I nema tu nikakve sentimentalnosti i jacina klubov iz Srbije ne igra tu neku odlucujucu ulogu. Ako nasi klubovi smatraju da svojim kvalitetom sazluzuju veci deo vec pomenutog kolaca, morace da istupe iz ove lige i da formiraju neku novu u koju ce pozvati klubove iz Hrvatske, Slovenije, BiH, CiG, Makedonije... Licno vise volim da gledam Partizan protiv Cibone i Zarda nego li protiv Masinca, Zdravlja i ostale boranije, ali ako zele veci uticaj u ligi koja je necije privatno vlasnistvo, kao i neka firma, onda ce morati da formiraju svoju i kvalitetom ponuda da nateraju ostale da im se pridruze. Pozdrav svima!

mane

pre 15 godina

Želi čovek da se i on pita, i treba mu podrška ostalih srpskih timova. Da li je to predstavnik istog onog kluba koji je JEDINI pristao da uđe u NLB i time uskratio mogućnost srpskim timovima da to pitanje koje se sada pokreće postave pre ulaska u ligu. Kasno je prijatelju sad za to, malo si se prešao pre par godina, kasno

celawi

pre 15 godina

I ti isti vetrovi unistavaju CZ u fudbalu zar nevidite medije i kako se progone zvezdasi a taj kriminal je jos gori u partizanu. Prvo CZ a onda je njima lako sa partizanom.
Istupati iz ljige, pa sve vam govori ona staklena vaza, lupas tridesetak kola za staklenjacu i to govori koliko je ta liga ozbiljna i da je veza staklena i da se explatise Srpska kosarka. Istupiti treba ligu a mozemo stvoriti neku liga kup sa grcima i CG, zar ne 2grupe po sest kluba u deset kola a onda nokaut system polufinale i finale uz revans, uz to nasu domacu igrati sa 12 klubova je prava stvar i ubrzo bik dobili dva mesta u LS, zelim reci treba dici uleb a onda drugi prestavnik treba gaziti do 1/4 i eto ti sanse za dobijanje drugog mesta LS. Uleb, srbogrcka liga, LS i evropski kup izazivaca stvara dobru kosarku i terbaju Srpski klubovi ici u to i stvarati neke balkanske mini lige manjih klubova. Ta jadranska samo pase slovencima i rvatima dok bosancima i CG nepase, jer je bosan bila mnogo jaca kad je igrala uleb a ne ovu pustos ligu, pa pogledaj igrati sa nekim splitom, zagrebom, sirokim i slovencima, pa ucil se tu sta. Jedini odpor je cibona ponekad, pa zar nije bolje docekivati grke nego te prokletinje i heretike iz vatikana i saud arabie?
Pa u nasu ligu mozemo ponuditi Buducnosti i Bosni i tad nam samo nedostaje ta cibona ponekad i zadarce ponekad ali Buducnost i Bosna su jaci od te dve navikane ekipice.
Ljudi dokle da nas koriste?
(delia glingon, 25. april 2009 22:19)

Ajde molim te samo procitaj sta si napisao i razmisli da li i sam shvatas sta si u stvari hteo da kazes.

Sto se tice vesti - Zvezdas sam, ali svaka cast Partizanu, predstavljaju nasu kosarku na najbolji nacin. Da, NASU kosarku, to sto Zvezda trenutno "nema nijednog reprezentativca" mislim da nema mnogo veze. Ali valjda je i Partizanu u interesu da vise ucestvuje u upravljanju ligom, ne verujem da ih zanimaju samo bodovi za EL i nista vise. Mozda se aktiviraju sada kada, kao sto neko rece, imaju bodove za narednih 15 godina.

P.S. Dobar komentar o tome zasto se niko u Srbiji nije setio da napravi ligu - sama rasprava Grobara i Zvezdasa medju ovim komentarima govori dovoljno

Andra

pre 15 godina

Bili ste smekeri i usli u ligu onda kada nije bilo dogovora izmedju svih klubova i ostavili Partizan na cedilu, a sada se pozivate na glupe velikosrpske interese! Hajde sada opet budite toliki smekeri pa ponovo prvi povucite potez u interesu srpske kosarke i istupite iz lige, pa ce i Partizan za vama vec one tamo sezone! Ipak ste vi poznati kao jedini klub koji radi u interesu srpske kosarke, pa je red da nas Vi povedete u bolje sutra! Hajde smekeri, pokazite se kakvi ste lafovi!

BORO

pre 15 godina

Da čovjek ne povjeruje, da Lisac koji izgleda kao sumo borac zahtijeva smjenu direktora jednog kluba. Pa to nema niđe na bijelom svijetu. Liga je stvarno jaka, ali čim je privatna ,jasno je da je mešetarska. Prošle godine je Zagreb dao za POZIVNICU 300 hiljada eura. Ove godien je cijena 150 hiljada eura, pa ko voli nek izvoli.I sada se ponovo postavlja pitanje, šta će Srbija u ovakvoj ligi, Danilovoj, Bilićevoj i nekog Lisca...Nejerovatno.

Vladimir

pre 15 godina

Alo Jodleri ! Probudite se, nema više SFRJ, pa ne možete vi zauvek nekoga da ucenjujete i da birate kadrove tuđim klubovima ! Nije vam ovo sednica Centralnog "komiteja" ! Ovog puta mi bez vas možemo ali obrnuto - ne ide...

veka

pre 15 godina

Da budemo toliko glupi,pa i da poverujemo kao za pricu da nema bodovanja,zalosno je kako se Zvezda kotira i uvazava,da se tamo neki Lorbek i Lisac (a znamo da nisu,da je izmisljena prica)usude da traze smenu gen.menadzera kluba Opacica i da sto je jos gore,to bude stavljeno sedam dana kasnije na zvanicni sajt kluba,ciji predsednik pre osam dana izjavio da nije istina da je Zvezda protiv NLB,vec naprotiv....i tako u nedogled sa blamiranjima na zvanicnom sajtu,od Stivena Markovica za Kup,Ilica za superligu,o bodovanju i EL bolje da ne pominjem,do trazenja za smenu Opacica ?!
Lepo kaze izreka:
Cega se pametan stidi budala se ponosi

djole

pre 15 godina

toj e samo zbog bodovanja,citavo vreme kaponja,Covic,Opaca rade da bi se Partizanu naskodilo!!ganska posla i kakve veze ima tkz kk.zvezda sa igranjem u evropi?