Subota, 18.04.2009.

22:35

NLB: Nova titula za Partizan

Košarkaši Partizana osvojili su treću uzastopnu titulu prvaka NLB lige, pobedom nad Cibonom, sa 63:49, u finalu završnog turnira u Beogradskoj areni.

Izvor: B92

NLB: Nova titula za Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

228 Komentari

Sortiraj po:

buhuuu

pre 15 godina

Nemogu se načudit koliko je vas utakmicu gledalo na hrt-u,samo da čujete što će čiko reć,meni to vuče na kompleks.
(moje ime, 19. april 2009 10:41)

sta ces, volimo da vas gledamo kako cmizdrite :)

Zg_Bg

pre 15 godina

Kako je mogla Cibona dobiti ovu tekmu kad su sudila 2 slovenca i crnogorac, a svaki je napad Partizana trajao 28 sekundi. Partizan je bolji, nema sumnje, glavni igrači Cibone su odigrali katastrofalno (osim Amera), ali čemu to sa sucima, čemu ?
Bio sam u dvorani, jako sam često u Bg, gledam na njega kao na svoj drugi grad trenutno, iako sam hrvat od glave do pete, ali baš sam navijao da cibona odigra fenomenalno, a Partizan pobjedi pošteno... Nisam vidio ni jedno ni drugo u areni...

Analog

pre 15 godina

@desetar cokulic, 20. april 2009 10:33

Posto si uporan do bola nije mi bilo tesko da procackam po netu i da pronadjem tacne podatke (koje si, verujem i ti nasao ali si napisao samo ono sto prija tvojoj napacenoj dusi)
Dakle ovako, izvor: zvanicni sajt SD Crvena zvezda. Podaci su dati zakljucno sa 2008 godinom:
Ekipne titule - 342
Nacionalni kup - 144
Evropski trofeji - 6
Trofeji evropskih regija (ma sta da je to) - 2
Svetski trofeji - 1
sto ukupno iznosi 495 trofeja, kao sto si i naveo.
Na ovo treba dodati i 37 olimpijskih medalja, od kojih je Jasna Sekaric osvojila 3 (tri). Podatke o pojedinacnim titulama drzavnih prvaka nisam nasao.
Izvor: zvanicni sajt JSD Partizan. Podaci su zakljucno sa 2005 godinom:
Ekipne titule - 362
Nacionalni kup - 176
Titule evropskih prvaka - 12 (ovde nisu racunata osvajanja, recimo kupa Radivoja Koraca i sl, nego samo titule evropskog sampiona), sto ukupno iznosi 550 titula i to za tri godine manje. Na ovo treba dodati i 115 olimpiskih medalja (bez Olimpijade 2008) kao i 106 medalja sa evropskih prvenstava, 260 medalja sa svetskih prvenstava i vise nego fantasticnih 1378 pojedinacnih titula prvaka drzave u tom periodu.
Kada na sve ove cifre dodamo i sve one titule koje su osvojene od 2005 god. do danas, tesko da ce bilo koje sportsko drustvo, a posebno CZ uspeti i da se priblizi rezultatima i osvojenim trofejima Partizana.

desetar cokulic

pre 15 godina

(nemanja, 20. april 2009 00:55)

Nemanja 70 % toga sto si napisao nije tacno to znas ti,a to znamo i mi... A taj novinar je grobar verovatno cim je objavio neistine.
Ajmo redom: zasto je u obzir uzeto samo 5 sportova i zasto samo muska konkurencija??? Jel Sportska Drustva ne sadrze i zenski sport? Kada se sabere muski i zenski sport, Zvezda ima 495 trofeja, Partizan izmedju 380-390 trofeja! Proveri slobodno sport po sport i videces da sam u pravu. Taj novinar je uzeo u obzir samo muski sport i samo 5 "kao" glavnih sportova?! A gde je tu Atletika- kraljica sportova gde smo mi ispred svih ili tenis jedan od 3 najpopularnija sporta u Srbiji.
Dalje, olimpijske medalje: Partizan uspesniji???!!! Kako to? Pa Jasna Sekaric (koju taj novinar ne pominje) se sa svake Olimpijade vratila sa nekom medaljom a ona je najuspesniji sportista u SD C ZVEZDA u istoriji. Samo ona je osvojila vise medalja nego svi partizanovi sportisti zajedno. Jedino gde ste trofejniji su Evropski klupski trofeji( zahvaljujuci vaterpolu) i iz celog teksta je to jedino tacno... Proveri slobodno sve i videces da sam u pravu
Dakle , Sportsko drustvo Crvena Zvezda je najtrofejnije sportsko drustvo u Srbiji, a medju najtrofejnijima je i u Evropi.

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@FeboZg
Slavko je 3 put gori od ovih koje si naveo...Mnogo te boli ovaj poraz, zar ne?Poceli ste da se vadite na sudije, a vama su vise pomogle.Partizan nije trofejiniji od Cibone, (mada npr. imamo vise titula u SFRJ od vas 4:3) ali smo imali mnogo vise velikih igraca u istoriji od vas!Svakako smo veci klub!

whatever

pre 15 godina

bbb zagreb

Komentar ti je glup.Po tvojoj logici mi smo posle Kranja 2003. trebali da izvrsimo linc na prvu hrvatsku ekipu koja je dosla u Srbiju.Ocigledno je da ce tebi i tvojoj ekipi ovaj incident posluziti samo kao izgovor da "krenete" ponovo na Srbe.Ali ne brini KK Partizan ce ponovo doci u Zagreb i bice im super.Samo da ti kazem da je posle bacanji baklji onih budala Dule uzeo mikrofon i prvi stao u zastitu Ciboninih igraca i Perasa.A tog istog Duleta su pre par sezona tukli u Zagrebu kad smo gostovali kod vas.
Posto si navijac onda i sam znas kakvih sve ima medju tkz. "navijacima".Tu mislim na kriminalce, narkomane, huligane koji dolaze na tekme samo da prave sr..nje.Tako je u Srbiji a verujem da nista nije bolje ni u Hrvatskoj.Gledajuci to ovaj incident i ne bi trebalo da te cudi.Samo sto pametni ovo ne generalizuju,nego gledaju na to kao na izolovani incident sto i jeste.

nemanja

pre 15 godina

Za sve kojima nije jasno, večernje novosti su nedavno objavile teks koji objašnjava ko je bolji i ko je trofejniji!!!
www.novosti.rs

Partizan trofejniji od Zvezde!

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji između Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grčki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahče i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i večita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i veću navijačku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji
i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Đokovića i Anu Ivanović, dok je Jelena Janković u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE
DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve članovi crno-belih: plivač Milorad Čavić, teniser Novak Đoković i vaterpolo selekcija čiju većinu čine upravo igrači Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovičićem, inače aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.

nikola

pre 15 godina

...da postavim pitanje Grobarima...Kako je to Partizan najtrofejniji klub na Balkanu...ako pri tome ne smatrate HR balkanskom državom...hvala lijepa...a ako pak smtrate objasnite mi molim Vas kako je Partizan trofejniji od Cibone????Po kojoj logici i računici???Hvala lijepo
(FeboZg, 19. april 2009 21:48)

Taj koji je to napisao mislio je na Sportsko drustvo Partizan a ne na KK Partizan. U kosarci na Balkanu postoje i PAO i Olimpijakos, mozda i AEK,Aris.Ti si se odmah za tvoju Cibonu setio. Misli se na SD Partizan.

Zorz Vea

pre 15 godina

Snimi ove grobare, loze se na guma ligu.... I za koga sam trebao da navijam u susretu 2 hrvatska kluba veceras?
(Skakac, 18. april 2009 22:42)

Svaki tvoj udisaj me boli,jer moram da kazem ka si moj zemljak,ili nisi...???

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom "Familijom"

FeboZg

pre 15 godina

Valjda može Slavko Cvitković za HTV...za svoje državljane prenositi tekmu a da pri tome ne pita za savjet magove televizije i ratne huškače Tijanića ili još bolje Milojka Pantića--xa xa xa dok je vama njih...Koraća,Pantića i ostalih trećerazrednih komentatora RTS-a ne brinite vi za našeg Slaveka...Ja molim moderatora da mi dozvoli bez cenzure...da postavim pitanje Grobarima...Kako je to Partizan najtrofejniji klub na Balkanu...ako pri tome ne smatrate HR balkanskom državom...hvala lijepa...a ako pak smtrate objasnite mi molim Vas kako je Partizan trofejniji od Cibone????Po kojoj logici i računici???Hvala lijepo

Tanasije

pre 15 godina

@bbb zagreb

Nazalost, posle one dve ubacene baklje znao sam da ce se javiti neko poput tebe da generalizuje pojedinacni eksces i to predstavi kao dominantno ponasanje svih prisutnih, sto je apsolutna neistina. U Areni je bilo 13.328 gledalaca koji su sve vreme korektno i bez vredjanja navijali za svoje...a onda se na samom kraju pojavi jedan imbecil da pokvari kompletan utisak o onih preostalih 13,327! Apsurdno, zar ne? Nazalost, tako je u zivotu - jedan, ili dvoje terorista snagom svog bezumlja i silinom destrukcije mogu da nalepe nezasluzenu etiketu citavom narodu kome greskom pripadaju. Jedna budala uvek, kao po pravilu, ostavi mnogo jaci utisak nego 1000 normalnih i pametnih. Steta, zaista steta:(

crobajs

pre 15 godina

frende i ja sam navijač dinama i cibone, ali trebamo biti malo realniji i sagledati situaciju, a ona je takva da kod cibone nitko osim andersona nije ništa konkretno odigrao, calloway je promašivao polaganja i zicere, rozić izgubljen u vremenu i prostoru, a pobjeda se u nijednom slučaju ne može očekivati ako kus i prkačin ostanu bez ijednog koša. eventualna 2-3 dosuđena faula više u našu korist bi teško išta promijenila jer su nam i slobodna bacanja bila u banani. što se tiče baklji, ako im u zagrebu misliš prirediti isti doček i recimo njihovog trenera gađati bakljom, onda nisi ništa manji primitivac od onoga majmuna koji je pokušao pogoditi perasa. ako u takvim stvarima vraćaš istom mjerom, znači da nisi ništa bolji od njega.

Miki

pre 15 godina

Paljenje baklje nije bio vid pritiska na igrace Cibone. Budala je ubacila baklju na teren jer je morala negde. To se sve dogodilo u poslednjem minutu i sigurno nije predstavljaljo vid zastrasivanja. Ruznih povika nije bilo a to je najbitnije. Nije strasno kad neko od okorelih navijaca baca petarde, baklje i sl. To su likovi koji to rade jer je su onda oni baje, face, momcine i na koje se tesko moze uticati. Mnogo je ruznije kad obican svet skandira "Ubij, zakolji itd. Toga nije bilo i nemojte dizati tenziju. Ako se uzme u obzir da u tri dana, niko iz Cibone nije imao bilo kakvih problema, onda je prica o dve baklje isuvise naduvana.

Real

pre 15 godina

Kosarka je kao sport pukla,posebno evropska kosarka.Nema vise igraca zvezda,ko jos prati kosarku.Sve ti govori partizan sa nekim prosecnim igracima pobedjuje najbolje evropske ekipe.Partizan '90 uporedi sa ovim partizanom smesno je i porediti a igra odlicno u evropi.Ko vredi on zapali u NBA i greje klupu za 10milke.

bbb zagreb

pre 15 godina

Ne osporavam pobjedu Partizana. Prvu cetvrtinu ste bili bolji,ali Cibona je kroz 2 i 3 dokazala da može ravnopravno sa vama i došla je na -3. Onda počinje zadnja četvrtina i suci upropaštavaju do onda donekle korektno suđenje. Prvo tehnička Vranešu za udaranje anderssona,sucima iza leđa-nije dosuđena , onda faul u napadu Andrica, onda 5 faul Vesely i Lasme koji su napravili,a nije im dosuđen cijelu zadnju četvrtinu...halooo gdje toga imea!? Da 2 igrača koja su najveći presing vršila na anderssonu ne dobiju 5 faul 10 min,a da ne pričam na Calowayu dok je bio na podu, Lasme čisti faul. Ok. zaboravimo sada sve to, i vratimo se u zadnju minutu susreta. Čemu bacanje baklje na Persasovića?!! kada ste zadnji put u __Zagrebu doživjeli neugodnost tipa bacanja upaljača,baklji ili ubi srbina..prije 5.god. A ovo jučer Vam nije trebalo, jer radi takvih stvari ste vratili nas bbb-e na tribine Cibone sljedeću sezonu i ne nadajte se lijepom dočeku. Dosta je bilo kazališta. LP od realnog boysa i Cibonaša.

pop

pre 15 godina

Partizan je najtrofejnije s.d.na Balkanu,a drugo u Evropi.Prvu opsezno prebrojavanje titula u kupu i prvenstvu ova dva kluba izvrsio je Tempo devedesetih godina i tada je bila ogromna razlika u korist Partizana(necu da pominjem cifru jer nemam sacuvan broj tempa da kazem tacan broj).Tada je bio komentar u tempu da u narednih 10 god.C.Z. NE MOZE stici Partizana cak kad bi oni sve osvajali.S obzirom koliko je Partizan u ovih 15-ak godina osvojio vise titula ta se razlika i povecala.Ko ne veruje u ovo moze da proveri u tempu ,a ja bih voleo da dodem do tog broja tempa kada je objavljenja zavrsna tabela.Pozdrav za sve iskrene i dobronamerne ljubitelje sporta.

crobajs

pre 15 godina

čestitke partizanu na zasluženoj pobjedi i poštovanje onima koji osuđuju gađanje bakljom perasovića. P.S.sretan vam uskrs, pozdrav

Marko Zg

pre 15 godina

Vi koji se zgražate i čudom čudite komentatoru na HTV-u (btw, nisam znao da je HTV toliko gledan u Srbiji), bolje vam je da se pozabavite vašim bacačima baklji. Znate ono, prvo počisti u svom dvorištu, i sl. Usput, čestitke Partizanu na zasluženoj pobjedi.

Joe

pre 15 godina

Čestitke Partizanu na pobjedi iz Hrvatske. Čestitke i (normalnim) navijačima partizana i ljubiteljima košarke.

Nadajmo se svi zajedno da na košarkaškim tekmama (a košarkaška publika nikada nije bila divljačka kao nogometna)više nećemo gledat kako baklje lete u teren.

REALNO

pre 15 godina

Ovaj poraz i samo 9 koseva hrvatskih igraca je posljedica cibonine politike da kupuje strance a domace momke odbacuje. Da se malo ugledaju na Zadar, Zvezdu I Partizan bila bi situacija puno bolja i na reprezentativnom planu. A dotle se Hr mediji pitaju di smo zapeli sa repkom ,a srbi imaju igraca za sastavit dvi repke.Pa srpski igraci igraju u klubovima i nba-u a mi imamo JEDNOG i to vecina nogometasa ima bolju statistiku od njega.

MarkoOsijek

pre 15 godina

Zaslužena pobjeda. Partizan preraznovrstan, Cibona sa premalo raspoloženih igrača da bi se tukao Partizan usred Beograda. Suci najslabiji akteri na tekmi, dosta grešaka na štetu obje ekipe, poslije totalno izgubljeni u kompenzacijama. Momci koji su bacili baklje nisu svjesni gluposti koju su napravili, jer to je sada okidač za nekog "našeg" idiota koji će nešto slično napravit u Hrvatskoj, što će biti povod za nekog "vašeg" idiota da napravi nešto slično i tako stalno ukrug... Svim Pravoslavnim vjernicima želim sretan Uskrs.

batery

pre 15 godina

Trenutno stanje u Srbiji vezano za trogodisnje bodovanje:

1.Partizan 106
2.Hemofarm 40
3.FMP 24
Zvezda 24

Ostaje jos Superliga koja nosi 5 bodova sampionu, 3 finalisti i po 1 polufinalistima, tako da ce verovatno fmp i zvezda ostati izjednaceni. :)

vlada 85

pre 15 godina

Eee,ja ne znam sto se Partizan uopste i takmici kada je najbolji,ne samo kod nas nego i u Evropi!!!
JOs samo prvenstvo i to je to!! pa ljudi da se udruze svi timovi iz NLB zajedno ne bi mogli da pobede Partizan!!!
Znaci Partizan NAJBOLJI!!!!!OLEEEEEEEE

Tanasije

pre 15 godina

Povodom onih baklji zelim samo nesto da priupitam "obezbedjenje" u Areni. Ja sam pri ulasku, kao i svi iza i ispred mene, morao da prodjem skener i kompletnu "aerodromsku" proceduru, da izvadim sav metalni novac, kljuceve, mobilni...itd, da sve to stavim u posluzavnik koji ide na pokretnu traku i ceka me sa one strane. Uz to me je i redar protrkeljisao od vrata pa sve do noznih clanaka. Pitam ko je ovde lud? Baklja nije cackalica za zube, a uneti je pored takve stroge kontrole ne moze da se kvalifikuje drugacije nego kao sabotaza. Ko je insajder? Ako odgovornima u klubu, ili policiji, to nije vazno da istraze, onda neka placaju evroligi paprene kazne ili igraju pred praznim tribinama. "Gorki plodovi" izgleda nikada nece sazreti u Srbiji:(

Petar

pre 15 godina

@Kumasin
Povodom 50 godina Partizana i Zvezde, Sportski zurnal je objavio dodatak u kome je JASNO bilo istaknuto da Partizan ima vise titula.
E sad, ti verovatno znas bolje od Zurnala, ali dobro, i kosarku znate bolje, ali ne znate koji vam je svih ovih godina...

ofk

pre 15 godina

A koje taj Anderson da komentarise kako partizan igra strasnu odbranu kao NBA timovi.Zasto onda nije u F4.i ta kosarka koja se zavrsava sa 49 poena je davna proslost

pfc

pre 15 godina

Grobari...navijate ko babe...Beograde Srami se ovakvih navijača...Da smo igrali u Zadru ili UZagrebu Vujošević bi utakvoj atmosferi izveo igrače na ulicu...ccccccc
(FeboZg, 19. april 2009 00:38)

Bas bi voleo da vidim kako bi vi Hrvati napravili dobru atmosferu u hali od 22.000 mesta gde navija 3-4 hiljade ljudi (kop).

Moli Boga da nas ne izvucete u istoj grupi sledece sezone u Evroligi pa da vidis sta je atmosfera U PIONIRU!!!

Kumasin

pre 15 godina

Partizan je decko naJJtrofejnije sportsko drustvo na Balkanu. Mani nas bre tih tvojih filozofija.
(Vukasin, 19. april 2009 02:25)

Ta tvoja recenica je velika zabluda vas grobara. C Zvezda je najtrofejniji klub na ovim prostorima, imamo ukupno 495 trofeja ( 89 atletika,69 kosarka, 61 fudbal, 50 odbojka.... ) vi imate oko 380 trofeja. Prvo proveri pre neko sto ista napises, ovako ispadas smesan. Vi imate vise evropskih trofeja ( vaterpolo donosi prevagu) i zato ste sebi stavili naziv najtrofejniji u evropi. Znaci, partizan ima vise evropskih trofeja, A C Zvezda je najtrofejnije sportsko drustvo sa ukupnim brojem svih trofeja 495 a vi 380 ( domaci, evropski...) kada se zbroje... Ovo ti je prava istina i proveri gde god hoces

Pop

pre 15 godina

@Koloseum

Ne znam zasto si se ogranicio na Partizan, pa Zvezda je po tome najveci klub na svetu. Real nema zensku sekciju, ni Maccabi. Prijavi ovo nekom u ULEB-u, pa da proglase Zvezdu najvecim timom na svetu, da mi ovde ne gubimo vreme na komentare.

Vladimir

pre 15 godina

Najboli,najbolji i stvarno najbolji.Svaka vam cast sampioni nema vam ravnih.Mnogo je lepo biti navijac PARTIZANA ovih dana,mislim lepo je uvek ali ovih dana pogotovo,PARTIZAN SAMPION

dullence

pre 15 godina

Sudije najgori na terenu. Pregrst kompenzacija, negledanja falova, ne pracenja novih trendova u sudjenju. Pobou ove sezone se sviralo nebrojeno puta kretanje u bloku a cibona je igrala celu utakmicu sa kretanjem u bloku. Pred kraj kada je milenko tepi pao na zemlju tacno se vidi kako jedan igrac cibone cima sa obe ruke Rakocevica i obaljuje ga na zemlju grcko-rimskim stilom...Pa onda anderson koji se seta po autu, bilo je ruku na srce i dosta kompenzovanih odluka na strnau partizana. Ali to nije poenta kada se jednom pogresi da se onda gresi do kraja utakmice!

Goran

pre 15 godina

Sve je bilo strava, al zasto bre dajete Hrvatima prliku da nas pljuju zbog onih glupih baklji!Ej oni koji su najgori od svih!


I zao mi je sto ste Perasovica gadjali, covek je legenda, neverovatno je korektan i realan i mnogo ceni i postuje Partizan!Stvarno ste ispali, ma nemam reci, sramota!Bacili ste senku sa dve baklje, stvarno sam se iznervirao mnogo!

o.O

pre 15 godina

... Do 1991 partizan je imao samo 6 titula, a Zvezda 13...
(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

A što nisinapomenuo da je Zvezda do 1955. imala već 10 titula, a od onda samo 5, i još se usuđuješ da sabiraš neke titule u žesnkoj košarci o.O

Goran Gajic

pre 15 godina

Koloseum
Au brate al si ti nenormalan, o kakvoj ti zenskoj kosarci govoris?
Pa vi ste titulu uzeli zadnji put kad se igralo na sljaci!Ali dobro je kada se vi pacenici javljate, bas me lepo nasmejete!Hahahhaha


Teror se nastavlja!

Vukasin

pre 15 godina

Anderson je sjajan igrac, dugo vremena nisam gledao ovako kompletnog igraca u Evropi. Potencijal za NBA sigurno.
Jos jedan trofej partizana, ali su oni jos daleko po broju trofeja od zvezde u kosarci ( muska i zenska konkurencija zbirno). Dakle, sa ovim trofejom veceras stanje je sledece:
Evropski trofeji:
Crvena zvezda 1 prvak evrope ( zene )
Partizan 1 prvak evrope ( momci)
Domaci trofeji:
Crvena Zvezda 69 ( muskarci 15 + 7, devojke 29+18)
Partizan oko 50 ( muskarci 15 + oko 12, devojke 23 ukupno)
Nemojte da vas zavaravaju zadnje godine partizanove dominacije, sve prolazi pa ce i to proci... Do 1991 partizan je imao samo 6 titula, a Zvezda 13... Ovo je samo trenutan bljesak partizana, Zvezda ima proslost a znamo svi i buducnost. Zvezda je Srpski brend, a ko drugi?
(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

Partizan je decko naJJtrofejnije sportsko drustvo na Balkanu. Mani nas bre tih tvojih filozofija.

dacha pfc

pre 15 godina

Partizan je i u mecu sa Zvezdom i Cibionom pokazao da nije bas tako nepobediv i da imaa veoma dugacke periode krize(danas i juce po 5min bez poena i veliki problemi u presing igri i vodjanju lopte)Da je Cibona kojim slucajem pogodila samo pola promasenih zicera rezultat bi bio veoma drugaciji.Steta sto CZ i HF nisu samo za nijansu bolji jer ovaj partizan nije uopste toliko jak koliko su se usisali. Ipak na kraju cestitam zasluzenu pobedu i trofej.
Sledece godine neko drugi uzima trofeje, Da se kladimo!
-sine partizan ima krizu 5min,ne da kos,ali zato ne primi po 8min.ni poen.JASNO-

Filip KG voli partizan!!!!!!

pre 15 godina

Anderson je sjajan igrac, dugo vremena nisam gledao ovako kompletnog igraca u Evropi. Potencijal za NBA sigurno.
Jos jedan trofej partizana, ali su oni jos daleko po broju trofeja od zvezde u kosarci ( muska i zenska konkurencija zbirno). Dakle, sa ovim trofejom veceras stanje je sledece:
Evropski trofeji:
Crvena zvezda 1 prvak evrope ( zene )
Partizan 1 prvak evrope ( momci)
Domaci trofeji:
Crvena Zvezda 69 ( muskarci 15 + 7, devojke 29+18)
Partizan oko 50 ( muskarci 15 + oko 12, devojke 23 ukupno)
Nemojte da vas zavaravaju zadnje godine partizanove dominacije, sve prolazi pa ce i to proci... Do 1991 partizan je imao samo 6 titula, a Zvezda 13... Ovo je samo trenutan bljesak partizana, Zvezda ima proslost a znamo svi i buducnost. Zvezda je Srpski brend, a ko drugi?
(Koloseum, 18. april 2009 22:39)
Za Andersona se slazem... Ali brate da pratis zensku kosarku je stvarno smesno... a i ono da je zvezda srpski brend!! Vi ste 11(valjda) uzastopnih titula osvojili 195-i neke a za 50 god ste uzeli 5 titula!!! koji ste vi brend!! molim odgovor od ovog sampiona :)

RAS KASS

pre 15 godina

Sto bi rekao Muta Nikolic:"Pa ovo je sve normalno,sta se radujemo".Stvarno nam ostaje samo ta EL.
A najgore je da posle ovakve utakmice,glavni utisak ostaju oni indijanci sto su bacali baklje.I to gadjali Perasovica koji o Partizanu uvek prica u najvecim superlativima.Dokle cete vise da brukate sveto ime Partizana tkz. grobari?!Jeste da su se nasi sportisti provodili mnogo gore u Hrvatskoj ali na nama je da dokazemo da smo bolji u svakom pogledu.Kao sto Dule rece:"Voleo bih da gospodsko ponasanje krene odavde iz Beograda."

Grobar sa juga

pre 15 godina

prva dva komentara su smesna.........doslo mi je da se ubijem kad sam ih citao........a posebno prvi.......ZVEZDA SRPSKI BREND....pa jel imas ti dete oci.....kad ste vi bili bolji od nas u kosarci...pa vi ste bolji od ns samo u pljuvanju u dalj......nemate nikakve igrac,partizan dominira vec decenijama.....a od sezone 1991/92 posebno.Kad ste vi bili bolji od Partizana?
E ljudi....njemu je to trenutni bljesak,to sto partizan vec 7 ili 8 godina osvaja uzastopno nasu regionalnu ligu,sto treci put osvaja NLB ligu,sto po ko zna koji put osvaja kup Radovija Koraca......pa mene bi bilo sramota da takvu neku glupost kao sto je taj prvi komentar provalim na nekom veliko sajtu kao sto je sajt TV b92.......sigurno se svi ljudi koji su ga procitali smejali.....vidise da si sedeo pored kompljutera i cekao da se zavrsi utakmica pa da prvi posaljes svoj komentar.....sramota me je sto u Srbiji ima takvih ljudi koji nece da priznaju da smo bolji u svim sportovima sem u Odbojci...a od ove godine i u rukometu smo bolji.Sramota me je sto takvi ljudi zagadjuju slavlje Grobarima i svim ljudima koji vole sport!

sardinas

pre 15 godina

čestitke Partizanu na sjajnoj sezoni i večerašnjoj pobjedi.Ali sad o nečem drugom..Gledao sam prenos na Htv-u i mogu samo reći da je onakav komentator sramota za tu televiziju.čovjek je nadmašio samog sebe.Toliko valjanja gluposti,nepoznavanja pravila da bi trebali prikazivati ovaj prenos u školi za novinare uz opasku:ovako nikad nebi trebali raditi.Npr.čovjek kaže da Partizanu nisu suđena jedno 4,5 isteka napada,stalno pominje neke korake,kod ponovljenih snimaka kad očigledno idu u korist Partizanu kaže da se ne vidi jasno,spominje Uskrs u nekom glupom kontekstu,i prije baklji priča o nekoj incidentnoj atmosferi,prekidu..ma sve u svemu velika sramota

PFC Knjaz

pre 15 godina

Koliko samo zlobe i koliko prepucavanja, da covek ne poveruje!? Kako mogu da primetim, ima jako puno klinaca na ovom sajtu. Jer kako drugacije da objasnim ovoliko zluradih komentara.
Da li vi ljudi, i srbi i hrvati, shvatate da ovakvo sportsko rivalstvo, koje postoji jaako puno godina, ima malo ko u evropi!? Utakmice Partizana i Cibone su uvek bile i bice nesto posebno. To je sudar dva giganta, dva redovna ucesnika Eurolige, to je praznik za svakog ko voli kosarku. Steta je da Arena sa 20000 mesta nije bila popunjena do poslednjeg mesta (a u gradu sa 2 miliona stanovnika, to bi trebalo da bude normalno). Grobari su do pred kraj bili na svom (visokom) nivou. I taman kad se setih "starih dobrih vremena" i pomislih da smo izasli iz mraka, kad pomislih da je opet vazna samo kosarka, nadje se neki majmun (izvinjavam se na kvalifikaciji) da pokvari kompletan utisak. Zasto baklje? Zasto? I zasto prema klupi jednog velikog kluba, dostojnog protivnika, prema glavi gosp. Perasovica, divnog coveka. Ko je gledao Jugoplastiku, sve mu je jasno.
Inace, Partizan je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa i zasluzeno je pobedio. Momcima ni jedna rec zamerke. Anderson je fenomenalan igrac, ali Partizan je tim (a ovo je timski sport).
I za kraj jos da pomenem 2 gesta velikog trenera Duleta Vujosevica:
1. Na bacenu baklju reagovao je veoma brzo i pametno i tako smirio atmosferu.
2. Posle utakmice otisao do svakog igraca Cibone ponaosob i pozdravio se sa njim. Bravo
Zivela kosarka! Ziveo Partizan! Ziveo Dusko Vujosevic!

nislija

pre 15 godina

Snimi ove grobare, loze se na guma ligu....
(Skakac, 18. april 2009 22:42)

Opa, sad ni vama nije vazna guma liga. Svima polako postaje nevazan ovaj NLB. Stvarno treba ovi nasi da pusti malo gas, vise niko nece hteti da igra sa nama.

nemanja

pre 15 godina

KK Partizan je 7 godina zaredom šampion Srbije!
KK Partizan je 2 godine zaredom osvajač Kupa Radivoja Koraća!
KK Partizan je 5 godina zaredom finalista NLB lige(isto toliko godina učestvuje u NLB ligi)!
KK Partizan je 3 godine zaredom šampion NLB lige!
KK Partizan u poslednje 62 utakmice NLB lige ima 57 pobeda i samo 5 poraza!
KK Partizan je u regularnom delu NLB lige primao samo 68 poena po meču, a na f4 samo 53 poena prosečno po meču (zvezda 58, cibona 49)!
KK Partizan je prošlu sezonu u NLB ligi završio sa samo 2 poraza (28-2), a ovu sezonu sa samo 3 poraza (25-3)!
KK Partizan je 3 godine zaredom učesnik top 16 faze evrolige!
KK Partizan je 2 godine zaredom četvrtfinalista evrolige, odnosno među 8 najboljih ekipa u Evropi!
KK Partizan je u poslednje 3 godine pobedio gigante evropske košarke-Panatinaikos, Makabi, Barselonu, Real Madrid, Taukeramiku, Unikahu, Huventud, CSKA, Montepaski, Lotomatiku, Armani, Efes Pilsen, Fenerbahče Ulker...
Duletu Vujoševiću je ovo 16-ti trofej sa Partizanom, a 13-ti otkada se vratio 2001 godine!
Urošu Tripkoviću je ovo 11-ti trofej u Partizanovom dresu!
Pera Božić 6 put zaredom podiže pehar računajući NLB ligu, Srpsko prvenstvo i Kup Radivoja Koraća!

Košarkaški klub Partizan je UBEDLJIVO NAJDOMINANTNIJA ekipa u regionu!!!

zeljko-bnz

pre 15 godina

ne bih vas vise zadrzavo,ovde je vec zadnjih 20 god sve jasno:)))!!!a komsinice ko vecito gubi ima pravo da se ljuti:).ASTA LA VISTA

XXL

pre 15 godina

Svaka cast momcima i celom klubu. Lagao bih kada ne bi rekao da sam ocekivao, ali ipak, nikad nije gotovo dok se ne zavrsi. UF. Cestitke jos jednom. Najbolji ste. Kao sto kaze majca "najbolje iz Srbije".

I dokle vise da se cestita GROBARIMA..cestitke navijacima, a onoj dvojici mamlaza....kakve budale. Sve sjebase, tacnije, skoro sve, titula je ostala.

boleboss

pre 15 godina

Kako će se zvati to kad drugi put uzastopno uzmemo tri trofeja. Ja mislim dupla tipla kruna tako nekako, jbg., moramo da izmišljamo neke nove izraze...

bob

pre 15 godina

nema veze sto mi uzimamo ovu guma ligu, bitno je da skupljamo bodove, a vi uzimajte ovu domacu, taman cete za jedno 200 godina moci da igrate evro ligu!

Tanasije

pre 15 godina

Nosim prelep utisak iz Arene. Apsolutno zasluzena pobeda boljeg tima koji je od pocetka do kraja kontrolisao citav tok utakmice i stalno odrzavao nedostiznu razliku u poenima. Nije bilo nijedne uvrede na racun protivnika, bar ja nisam cuo, a jedina mrlja su one dve bacene baklje na parket. Igramo najbolju odbranu u Evropi posle CSKA (to je cinjenica) i generalno odlicnu kosarku. Dominiramo u skoku nad svima jer smo atletski izuzetan tim i prakticno niko ne moze da nam parira ni u NLB ni u Swisslion ligi. Jedini koji je uspeo da nas ukroti bio je CSKA, mada pod dosta diskutabilnim okolnostima. Bravo sampioni. Uzmi Dule 008 titulu:))

Nemanja Radojevic

pre 15 godina

Da niste slučajno nešto drugo očekivali?

Dominacija se nastavlja. Dokle? Pa recimo da ovaj niz titula pocinje da tezi beskonacnosti. Ko moze toliko da saceka, e tada ce se dominacija prekinuti.

nikola

pre 15 godina

(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

E sad si se setio za zensku kosarku! Kad vas stignemo i u tim trofejima onda cete tu racunati neki hokej na travi ili tako nesto.Sto rece neko mozda cete racunati i trofeje u petlicima. I dobro si sam primetio da je zvezda sve svoje titule izuzev jedne osvajala pre 50-tak godina. I ti jos se ponosis time.

Lector

pre 15 godina

Snimi ove grobare, loze se na guma ligu.... I za koga sam trebao da navijam u susretu 2 hrvatska kluba veceras?
(Skakac, 18. april 2009 22:42)

Trebao si da navijas Cibonu, toliko ste gani jadni da nemam reci. Jako mi vas je zao,uhvatio vas bedak u svim sportovima...
Nisam te video da si nesto komentariosao posle utakmice sa zlezdom.zato bolje cuti i sada jer vas nema u ovoj prici.
Bravo SAMPIONI!!!

juki_grobarka:)

pre 15 godina

HVALA VAM MOMCI HVALA DO NEBA I JOS,VISE AKO JA TO MOGUCE!;)
nemam reci kako da opisem koliko je lepo biti GROBAR!to je najlepsa i najveca titula koju neko moze imati-biti GROBAR! jos jednom hvala vam za sve i odo da se napijem sa drugaricom pada proslavimo ovu divnu i velicanstvenu pobedu Partizana,pardon uskrs;)

kao laka pobeda

pre 15 godina

Partizan je i u mecu sa Zvezdom i Cibionom pokazao da nije bas tako nepobediv i da imaa veoma dugacke periode krize(danas i juce po 5min bez poena i veliki problemi u presing igri i vodjanju lopte)Da je Cibona kojim slucajem pogodila samo pola promasenih zicera rezultat bi bio veoma drugaciji.Steta sto CZ i HF nisu samo za nijansu bolji jer ovaj partizan nije uopste toliko jak koliko su se usisali. Ipak na kraju cestitam zasluzenu pobedu i trofej.
Sledece godine neko drugi uzima trofeje, Da se kladimo!

FeboZg

pre 15 godina

Čestitam na pobijedi...međutim...na -2 ne prizna nam Slovenac koš...Lamze i Veseli igraju sa 4 osobne do Božića ako treba a umlatili Andersona ko budalu...Cibona ni jedno slobodno bacanje 2 četvrtine....Perasa gađaju u glavu...tzv navijači pale baklje....mislim fakat...al mi se ne bunimo ni malo...nismo takav narod jednostavno...Da smo igrali recimo u Parizu ili Ljubljani glatko bi dobili...isto tako...Partizan izrotiro 234 igrača...zvalii pionire da igraju a jedva dobili Cibonu kojoj je igrao samo Anderson..Suci???Slovenci ko Slovenci....kaj reći..Andesrosna Veseli i Gabonac bacali u reklame pa nikom ništa...a ovaj krivo pogledo Veselog pa odmah nesportska...na -2 suci pomogli neosporno...al ponavljam...mi ne kukamo i ne plačemo..Grobari...navijate ko babe...Beograde Srami se ovakvih navijača...Da smo igrali u Zadru ili UZagrebu Vujošević bi utakvoj atmosferi izveo igrače na ulicu...ccccccc

hrvat

pre 15 godina

Gospodo Grobari, a ovo se tiče i Delija. Čestitke na i više nego zasluženom trofeju.Ali...molim doticne koji ostavljaju komentare da je Partizan najveći kosarkaski klub na ovim prostorima da budu malo objektivniji. Ljudi..Partizan je osvojio jednu jedinu europsku titulu (što je valjda i najvažnija), Split 3 a Cibona 2...dok Zvezda nije tome bila ni blizu. Tko je onda najveći klub na ovim prostorima?
Split ili Cibona?
Pozdrav i jos jednom cestitke na zasluzenom trofeju i totalne dominacije ove godine.

eskorijal

pre 15 godina

Molim cigane da svoje komplekse istresaju na fudbalskoj rubrici, posto ih ni tamo nema!!! A sto se tice navijaca i gadjanja, ja se jos uvek secam kako su na prvom gostovanju Partizana u Zagrebu, a igrala se EL letele kamenice od 1kg, ali to nije provincijski!!! Isto tako se secam rukometasa Partizana u Zagrebu, uvedeni u slepu ulicu i kamenovani, a to nije, opet, provincijski! Daleko ste vi od Evrope i civilizacije, i molim vas ne doticite te teme, mogli bismo jos mnogo toga da kazemo...

Sasa The Grobar

pre 15 godina

prvo suci katastrofa, Cibona dođe na 3 razlike i onda oni poguraju Partizan na 10... atmosfera je bila OK, nisu me grobari impresionirali,al ono na kraju bzveze.... komentator Slavko legenda: "Lasme je uhvatio loptu" " ovdje ga zovu Lasmi" "pa oni bolje znaju gabonski" hahahahahahah. Sve u svemu ne osporavam pobjedu Partizana, zasluženo tjekom cijele sezone... ipak oni suci (sramota) da slovenci sude u finalu... objevite ovaj tekst nikoga ne vrijeđa...hvala
(sramota, 18. april 2009 22:54)

JAOOOOOOOJ, pa kako te nije sramota, nitkove!!!???? Celu utakmicu vas vracaju u zivot, igraci Cibone bukvalno tuku nase momke, svaki nas napad nacine po 3 faula, a one sudije se prave slepci i pustaju vas do sutra... Ali ne vredi vam ni pokusaj najvece kradje u istoriji ove lige.... Niste ni imali sansu, to vestacko disanje od sudijske trojke je samo jos vise porazavajuce za vas, a nas "ego" je jos jace pothranjen... :))))

Stojan

pre 15 godina

Prvo nismo hteli da igramo JL, jer nismo hteli da razigravamo hrvacke i ostale timove. Onda su pritiskali i pritiskali i onda je veliki Partizan ušao... E, a kad je ušao... Postoji li bolji način da se kaže "na k**** jadranska liga", nego ovaj? DOMINIRAJ PARTIZANE!

Ivan

pre 15 godina

Sjajana kosarkaska predstava, sjajne ekipe,obilje sjajnih poteza. definitivno dve najbolje ekipe u Jadranskoj ligi. Steta sto ne gledamo pet utakmica! Sramota na kraju utakmice i moje izvinjenje strucnom stabu i ekipi Cibone!!! Par debila je pokvarilo opsti utisak.

batery

pre 15 godina

(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

Cekaj... priznaj da je i tebi samom bilo smesno kad si ovako nesto srocio i napisao. Zalim vas, samo to cu reci.

Moravac

pre 15 godina

Milenko Tepic, covek rodjeni pobednik. Sa reprezentacijom sve samo zlato (pioniri, kadeti, juniori, mladi). Sa Partizanom za 3 godine, sa titulom u nasoj ligi koja nas ceka za mesec dana, decko ce osvojiti 8 od 9 mogucih trofeja! Kiksnuo je samo pre 2 godine u kupu u Kragujevcu od FMP-a! Milenko SVAKA CAST !

Darko

pre 15 godina

Partizanu na ovim prostorima realno niko nije ravan.To je ovaj put ponovo dokazano.O Partizane o sampione ti nepobediv si o Partizane!!!

..........................

pre 15 godina

Žali bože budale koja baca baklju.Čestitke ciboni(svima osim andersonu) na korektnom ponašanju.Al zna se ko je bolji...

Momcima naklon do poda,po XY-niti put.Ostade još jedan....



Gadjati bakljama cibonine igrace..
Moze grad imati i 20 milijuna stanovnika,ali ako je duh provincijski...
(Joj,joj...., 18. april 2009 23:00)

osoba koja poredi individuu sa gradom jeste provincijalac ;)

Oprem

pre 15 godina

@Koloseum
Kakva podvala! Čovek sabrao muške i ženske titule. I uračunao onih deset KK SS kad se igralo na otvorenom i na šljaci. Pa još i "trenutna dominacija Partizana". Jeste, ovog proleća, trenutno. Dominacija "Partizana" počinje onog trenutka kad se prešlo u hale i na parket. Izbaci šljaku iz dvorišta i ostaje ti pet titula, a mi ih imamo 16 i jedno evropsko prvenstvo. Kakav si ti očajnik. A poraza u hali, na parketu, imate od nas toliko da bismo morali da predajemo 10 godina sve utakmice, kako biste nas stigli. Svu glupost koju si napisao sastavio si juče i čekao da se prvi ubaciš. Čestitam Komentatoru No1! - to majka više ne rađa.

unuk

pre 15 godina

hvala vam za sve! posle pada tepica sam se zabrinuo ali kad sam video da on hoce da ostane u igri... svaka cast ovim momcima. ne mogu niti cu ikad moci nesto da im zamerim. uros vredi 2 miliona a baca se za loptu iako je sve reseno... ima li potrebe da idem dalje? jako sam srecan sto navijam za partizan. momci zasluzili ste sveti dres! naklon do poda! eeeeeeeeee da nam ostane ovaj tim. ja potajno verujem da hoce. VOLIM PARTIZAN !!!!!!!!!!!!!!!!

Milan

pre 15 godina

E stvarno su smesne ove nase iskompleksirane komsinice kad uopste mogu da porede Partizan i njih (da im ime ne spomenem)! Pa od vasih 13 titula 10 ste osvojili u periodu od 50-59 kada su rezultati kosarkaskih rezultati bili 2:0, 4:3, 5:1 .... igraci su se posle svakog kosa valjali po zemlji kao u fudbalu kad daju gol! Btw. Ubaciste sad i zene u vase trofeje, a svi znamo koliko je popularna zenska kosarka u nas :) A omladince, kadete i petlice ne spominjes u oba pola naravno :) mora da ste i tu osvojili neki trofej :)

Bora legenda

pre 15 godina

Anderson je sjajan igrac, dugo vremena nisam gledao ovako kompletnog igraca u Evropi. Potencijal za NBA sigurno.
Jos jedan trofej partizana, ali su oni jos daleko po broju trofeja od zvezde u kosarci ( muska i zenska konkurencija zbirno). Dakle, sa ovim trofejom veceras stanje je sledece:
Evropski trofeji:
Crvena zvezda 1 prvak evrope ( zene )
Partizan 1 prvak evrope ( momci)
Domaci trofeji:
Crvena Zvezda 69 ( muskarci 15 + 7, devojke 29+18)
Partizan oko 50 ( muskarci 15 + oko 12, devojke 23 ukupno)
Nemojte da vas zavaravaju zadnje godine partizanove dominacije, sve prolazi pa ce i to proci... Do 1991 partizan je imao samo 6 titula, a Zvezda 13... Ovo je samo trenutan bljesak partizana, Zvezda ima proslost a znamo svi i buducnost. Zvezda je Srpski brend, a ko drugi?
(Koloseum, 18. april 2009 22:39)
Prvi komentar na vest da je Partizan osvojio nlb ligu postavio zvezdas...i to kakav komentar...tragi-komedija!

P.S. **bote imamo kompleks,
**bote imamo kompleks!
Imaaamo kompleks...

crno-beli svet

pre 15 godina

Kada za 6 meseci spica sezone tj. od decembra 2008 jedina ekipa koja je dala PARTIZANU vise od 70 poena bude prvak evrope CSKA i to uz solidan vetar u ledja od strane sudija ,moze se slobodno izvuci zakljucak:

krvav rad,red i disciplina ,kvalitet i nadasve simbioza navijaca igraca i trenera koja daje fanaticnu borbenost je JEDINI razlog uspeha PARTIZANA!
tako da dezurni pljuvaci svega sto je crno-belo vase teorije zavera,gepekovanja ,kardzici i ostale notorne gluposti su samo proizvod vaseg bola koji nemozete da dostojanstveno podnesete !!!!!!

Pravda za Perasa

pre 15 godina

A sad naci onog sto je gadjao Perasovica bakljom i optuziti ga za slicno krivicno delo za koje je optuzen Uros Misic.

Da sve bude jasno, ja sam navijac Partizana i mislim da je Misic zasluzio da odrobija 10 godina. I zasto napadati Perasovica koji je uvek pokazivao veliko postovanje prema Partizanu?

MRZIM ZVEZDU I CIBONU

pre 15 godina

@koloseum
@dorćolac
@skakač
i svi ostali šiptari... A vi kako te?
ps. Ovo je 32.trofej kk Partizan, a ovi što se lože na žensku košarku nek požure na proslavu titule u Bridžu, samo ste tu prvi. SMEŠNI STE ZLURADI G*****I.

Neuporedivi

pre 15 godina

(Koloseum, 18. april 2009 22:39) ...Čoveče šta reći za tebe A NE ZAPLAKATI...

KK PARTIZAN zauvek prvi:
-MUŠKI KLUPSKI KOŠARKAŠKI EVROPSKI ŠAMPION IZ SRBIJE
-KLUB KOJI JE NAPUNIO ARENU
-KLUB KOJI JE ODMAH I OBORIO REKORD GLEDANOSTI
-SRPSKI KLUB KOJI ĆE IGRATI SA NBA EKIPAMA
-U SRCIMA SVOJIH NAVIJAČA /I KADA NE IDE.../

Mi smo Grobari!!! Neuporedivi ni sa kim i ni sa čim!!!

aj_em_d_uvan_det_iz_hi

pre 15 godina

vidim pominju se neke baklje a? sad se ovo xrvati prave kultura .. a Kranj? a pre par sezona kkzagreb - partiz.?
Ali ne moraju baš da se zaprepašćuju pojedini na baklje. Niko nije ovde zaboravan, bilo je toga na obe str. a sad kao ... jooooj.

manje prati nba i nevjeruj svemu sto kaze onaj ciko sa hrt2

pre 15 godina

Grobari,jel sad suđenje bilo dobro?Molim da me objavite,ne vrijeđam nikoga,samo me zanima viđenje najobjektivnijih navijača na svijetu.Al eto ja čestitam,nije nezasluženo.
(Andrić-koš-samo 2 razlike-pukl-faul-ništa, 18. april 2009 22:50)

da se igralo po nba pravilima taj kos bi bio vazeci, ali brate ovo je evropa(realno to je bilo cisto probijanje, ali da je zakuco preko njega to nebi bio faul, ko sto to je veseli nekom pocinio).
a onaj aut andersona kad je nagazio u aut sa dvije noge ko biva nisi vidio(sta fali malo neobjektivnosti).
a onaj komentator sa hrt 2 malo nije normalan a i malo je nacionalno orijentisan.
covjek se zali(ne zali, nego derunja ko konj) sto sudija nesvira odmah faul za cibonu nego sekundu posle, i kada je svaki put neko od igraca partizana vodio loptu govorio je da su to koraci, dupla i bog zna sta jos.
al najace mu je bilo kad je cibona pocela da stize partizana, poceo je u po utakmice da prica: da ako cibona pobijedi, kakav bi to bio tek vaskrs za partizan.
mislim, kakve veze ima vaskrs sa ovom utakmicom.

PFC NISH

pre 15 godina

(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

xaxaxaxaxaxa.......pa vi ste 10 od tih 13 titula osvojili na sljaci......toliko o tome!!

Igramo euroleague do 2021. kao sto rece Danilovic kod Tegija u emisiji!!:))

NUSKNVP

Josarian

pre 15 godina

Stalno se ponavlja priča: sada više nije važno suđenje, jer je Partizan (zasluženo) pobedio, ali bi zaista, ili možda ZAISTA bilo neophodno d aneko pogleda snimak i pokaže kako je sudijska trojka silan trud uložila da Partizan ovu utakmicu ne dobije.
Sama činjenica da Perasović (najbolji trener u ligi!?!?!?) nije dobio tehničku je dovoljan pokazatelj "kriterijuma".
Mislim da će se čak i Zvezdaši složiti da je ovo bilo sramno...
Proći će opet, pa će se pričati kako se Dule Vujošević žali stalno na sudije.....
Ako je išta primer ne korektnog suđenja onda je to ova utakmica...
I samo još nekoliko reči o paljenju baklji u Areni.
Kakva budala možeš biti da u utakmici u kojoj Tvoj tim ima nedostižnu prednost minut pred kraj baciš baklju na teren.
Mislim d atakav slučaj može samo u Srbiji da se desi.
Ako i ovaj komentar ne bude objavljen zbog vređanja nepoznatog počinioca, ne žalim da ponovim: KAKVA BUDALA!
Titula ide u zaslužene ruke, kako je retko to kada do sada bilo. da je bilo ikako drugačije bila bi to velika nepravda.

C_Barkley

pre 15 godina

Iskompleksirani pojedinci zbog kojih svi mi grobari izgledamo kao majmuni koji gadjaju protivnika ma ko bio bakljama bilo kada a pogotovo kada vodimo na 20 sekundi do kraja trebaju provesti jedan period zivota u zatvoru i platiti kaznu koja ce biti izrecena Partizanu.

K'o oka dva...

strucnjak:)

pre 15 godina

Snimi ove grobare, loze se na guma ligu.... I za koga sam trebao da navijam u susretu 2 hrvatska kluba veceras?
(Skakac, 18. april 2009 22:42)

navijas za sony PS3 i uzivas,
jer ti je jedino to ostalo posle naseg terora nad vasim klubicem u svim mogucim sportovima:))

ozbiljno razmisljamo da otvorimo B(bridz)K partizan,
pa da vas i tu malo ponizavamo:)

nego, vi se vise i ne potpisujete kao gdelije,gani i to,a?

sramota vas..
kapiramo:))

ps. nego,ima internet u boljevcu?:))

dulle

pre 15 godina

@Koloseum

Neobaveshteni chovecehe, ako nisi znao, a vidim da nisi, tvoj voljeni klub, crvena zvezda, je te trofeje u muskoj konkurenciji osvajala u periodu od '45 do '55... Dakle, to je bio period kad se igrala amaterksa kosharka i to nikako ne mozhe da se poredi sa ovih poslednjih 10 godina, u kojima se partizan naosvajao trofeja.....

PS Najjadniji ste kad pochnete da se vadite sa trofejima u zenskoj konkurenciji..... ali, ako cemo tako, uporedi trofeje sd partizan i sd cz pa se onda javi.....

Navijač PARTIZANA iz Vukovara

pre 15 godina

Kakva dominacija! Čak ni Makabi nije dominantan u Izraelu koliko je Partizan na ovim regionalnim prostorima!
VOLIM GA KO OKA DVA!!!

LazaBG

pre 15 godina

Svaka cast Partizanu, mada, kao sto je masa ljudi primetila, na zapadu nista novo!
Zao mi je zbog nemira na kraju utakmice, ali pre nego sto se drage nam komsije Hrvati krenu da zale, neka prvo srede svoje dvoriste:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/crossing_continents/7999847.stm
Britanska vlada upozorava svoje gradjane o putovanju u Hrvatsku! Opet nista novo.

Aca

pre 15 godina

Puni da preliva!
Bravo momci , svaka cast! Hvala od srca za sve sto ste nam priredili tokom ove sezone. Gospodinu Duletu , kapa dole, mada moram priznati da me je malo iznerviralo dugo sedenje Velickovica na klupi u toku trece cetvrtine :)
Cestitam i igracima Cibone na dostojnom otporu. Mislim da su sudije bili najlosiji akteri ove utakmice. Od pocetka su tolerisali dobacivanja sa klupe Cibone, kasnije gresili i na stetu jednih i drugih, pravili kompenzacije....
Velickovic je jos jednom dokazao da je igrac koga bi svaki trener pozeleo u svom timu.
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

samo 1 klub

pre 15 godina

svaka cast perasovicu i ciboni, dobili smo veliki tim. i veliko izvinjenje za one baklje, svuda ima dileja, nismo ni mi izuzetak.

i naravno, cestitka nasim momcima i duletu, oni najbolje znaju koliko je tesko ostati na vrhu.

p.s. tripkovic koji se baca za loptu - neprocenjivo :)

DragaN

pre 15 godina

xaxa...i opet ovi veliki poznavaoci kosarke nasli da komentarisu partizana i sve sto smo uradili... sad su smislili novi fazon "igrala dva hrvatska kluba"... sramota...pravi srbi!!!!! i kao guma liga...a sve bi dali da su osvojili guma ligu... I naravno prvi koji se javio na komentar je odmah izneo statistiku kako su i oni osvojili evropu ali zene...OPAAAA...veoma znacajan trofej... kako vas bre nije vise sramota?? vojvodina vas pobedjuje,mi vas pobedjujemo, hemofarm vas pobedjuje SVI VAS POBEDJUJU a vi jos uvek ostavljate komentare... znaci GUMA LIGA JE NASA... a voleli bi da dobijete to prstenje voleli bi...samo tesko jos nekih 150 godina...

GROBAR!!!

pre 15 godina

@Koloseum

Ma brate evo za tebe jedna pesma...priznajemo sve...


IMAMO KOMPLEKS, J...TE IMAMO KOMPLEKS, IMAMO KOMPLEKS, J...TE IMAMO KOMPLEKS!!!

Lecite ih vi samo ovde...:)

amazing

pre 15 godina

Momci su veceras pokazali kako se igra za klub i navijace,nacin kako su odigrali sezonu treba da budu za primer svim sportistima sa ovih prostora!Ponos Srbije

pop

pre 15 godina

Citam prvi komentar i ne mogu da verujem da postoji takvi ljudi na ovoj planeti.Pa ne zovu vas dzabe C****I.Onaj koji vam je dao taj naziv treba da dobije Nobelovu nagradu za izum 20-og veka.

Nemanja 91

pre 15 godina

Ponovo,ponovo...
Bravo crno-beli lavovi i zmajevi i majstori i sve to...Ej crno-beli volimo vas,volimo vas,volimo!!!

p.s. Uhapsiti ona 2 lika sto su ubacili baklje na teren,pokvarili su provod...Po meni ok je kada se upale,ali je glupo i primitivno da se ubace na teren!
NAPRED PARTIZAN!!!

Dacha

pre 15 godina

...i eto na ovu vest prvi su komentari od navijaca kluba koji predstavlja poslednje dno ljudskog morala...Zaista je neverovatno slusati sve neverovatnija fantazijska uveravanja simbola nekadasnjeg komunizma u svojoj laznoj velicini koja je i nastala kao posledica tog nesrecnog perioda ove zemlje...u to ime ja bih iskreno zeleo da cestiam svim velikim navijacima kosarkasog kluba "sledeca sezona" i fudbalskog "poslednja sezona" sto su nam pruzili priliku ove godine da se dobro nasmejemo...A naravno najvece cestitke za ovaj fantasticni tim Duleta Vujosevica.

Mixa

pre 15 godina

@Koloseum

Lepi, '91 je bila pre 18 godina sto bas i nije tako skoro. Kad nesto traje vec 8 godina, malko je bezveze da se to nazove trenutni bljesak. A kako stoje stvari, jos ce da potraje. Tako da sto se buducnosti tice - izvini.

Sto se srpskog brenda tice - seti se kako se doslo do formiranja Jadranske lige i kakvu je tada posledicu imalo na srpsku kosarkasku ligu.

Srpski brend broj 1 u SVEMU je KK PARTIZAN. Ova zemlja nema nista sto je toliko kvalitetno i konkurentno u evropskim okvirima kao sto je slucaj sa KK Partizan. Mozda jos Plazmu keks i lepe devojke.

Cestitam svojoj crno beloj braci jos jedan u nizu trofeja. HVALA TI PARTIZANE!

Milos

pre 15 godina

Zvezda ove sezone 0 titula u svim sportovima.Mozda osvoji zensko prvenstvo u kosarci.Jao zaboravio sam da su oni i tu odavno ispali.H6A9B

Armakedon

pre 15 godina

br.1 @ Ovaj Koloseum je pravi lik.Tako se racuna svuda u svetu, hahahaa....pa idi pokrij se usima, racunas titule kad je biloNEOGRANICENO vreme napada i slicnih gluposti u vreme kada je kosarka bila u povoju. Da ti pojasnim,u POVOJU je beba dok ne prohoda.OCIGLEDNO I vi i vase titule su ostali u stadijumu "pampersa"...

Đole

pre 15 godina

(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

(Skakac, 18. april 2009 22:42)

(Sinovac, 18. april 2009 22:43)

CCCCCC....kompleks niže vrednosti. Kad nemaju argumenata prelaze na vređanje. Nema veze, dovoljno su kažnjeni činjenicom da navijaju za zvezdu.

Nemanja Ciric

pre 15 godina

Pljuvaci Tepica gde ste sada!Onaj skok je prelomio utakmicu!Milenko svaka ti cast,nije veliki broj igraca koji bi onako poztvovano poleteo za loptu!Decko je rizikovao povredu zbog ove pobede!Hvala Tepicu!

Paspalj

pre 15 godina

@ koloseum

Zaboravio si podatak da je zvezda u pozlednjih 40 godina osvojila 3 titule. :)

A kazesh 'PRIVREMENI' bljesak Partizana? ahahahahahhahahahahahahhahahah

Ali kako ne kapirash koliko je u isto vreme smeshno i tuzno sve to shto si nalupetao? nikada mi nece biti jasno...

A da pustite vi ZKK da se takmichi umesto tadije i kompanije, ochigledno je da im ide bolje kosharka od ruke. ahahahahahahahahaha

Boris

pre 15 godina

Ja stvarno neznam sto se javljaju ovi ljubielji kluba secanja kad god napravimo neki uspeh u bilo cemu oni krenu da pljuju i ono cuveno mi Bari itd, alo stvarno ste klub secanja i to ce te ostati zauvek ako ne promenite mentalitet i padnete u zaborav

Mr. Black

pre 15 godina

Ma svaka čast bre....
Stvarno momci imate veliko srce... Ovo je utakmica sa posebnom draži
Ponosan sam na to što živim u vremenu ovih mladih igrača, što će tek da pokažu šta znaju...
Zvezda u srcu, za Partizan se navija, Srbija se voli...
I da poručim svim onim kvazi delijama da ako istinski vole Zvezdu... Pravi navijači i poštovaoci sporta treba da cene protivnika a ne da ga mrze i pljuju
Ugledajmo se na rivale i napravimo još bolji tim
Svaka čast Grobari na navijanju...
Sve osim onih baklji na kraju sam zaista sa ponosom gledao

PFC CIRA

pre 15 godina

1 TITULA PRVAKA EVROPE,3 EVROPSKA KUPA KORACA,3 NLB lige,3 FINAL FOUR-A EVROLIGE,24 DOMACA TROFEJA,ceo NBA tim,desetine REPREZENTATIVACA,TRENERA I IGRACA U EVROPSKIM KLUBOVIMA...

SRPSKA KOSARKASKA INSTITUCIJA, **GANSKA NOCNA MORA-KOSARKASKI KLUB PARTIZAN BEOGRAD!!!

Aj'' uzdravlje

NEX

pre 15 godina

@koloseum ako je tebi 20god trenutni bljesak onda nema sta da se prica a o tome koliko je partizan vazan sa srpsku kosarku govore imena (Divac,Djordjevic,Paspalj,Obradovic.....)

Hogar Srashni

pre 15 godina

@ koloseum

Kakav si ti kralj. Drago mi je da se secas svih tih titula. Svrati jedan dan do moga dede pa prodiskutujte malo i o Informbirou:)

Mostar m.j.

pre 15 godina

Roman empire

-jel postoji i jedna vijest koju ti nekomentiras?

Mislim da bi Cibona morala dovesti ovog malog Ceha Veselog,potreban joj je a sigurno da mali zeli u veci klub.

aca "pritisak!" pfc

pre 15 godina

i tako još jednom...dan za danom,nedelja za nedeljom,mesec za mesecom,godina za godinom...partizan šampion. Napred gospodari prstenova. Voli vas "pritisak!".

maci68

pre 15 godina

Mislim,stvarno!!!Ej,na kraju neka budala baci baklju na korektnog Perasovica i pokvari kompletan utisak!Cime je njihov trener zasluzio baklju u glavu,da li zato sto je bio super igrac ili odlican trener?Dajte napuseni maloletnici ostanite kuci i duvajte na terasama novobeogradskih blokova a ostavite sport normalnim navijacima!Crno-beloj masini samo jedna rec BRAVO!!!!

Koloseum

pre 15 godina

Anderson je sjajan igrac, dugo vremena nisam gledao ovako kompletnog igraca u Evropi. Potencijal za NBA sigurno.
Jos jedan trofej partizana, ali su oni jos daleko po broju trofeja od zvezde u kosarci ( muska i zenska konkurencija zbirno). Dakle, sa ovim trofejom veceras stanje je sledece:
Evropski trofeji:
Crvena zvezda 1 prvak evrope ( zene )
Partizan 1 prvak evrope ( momci)
Domaci trofeji:
Crvena Zvezda 69 ( muskarci 15 + 7, devojke 29+18)
Partizan oko 50 ( muskarci 15 + oko 12, devojke 23 ukupno)
Nemojte da vas zavaravaju zadnje godine partizanove dominacije, sve prolazi pa ce i to proci... Do 1991 partizan je imao samo 6 titula, a Zvezda 13... Ovo je samo trenutan bljesak partizana, Zvezda ima proslost a znamo svi i buducnost. Zvezda je Srpski brend, a ko drugi?

vasa

pre 15 godina

Lagano!
Samo me interesuje kad u oktobru Amerikance zaustave na 50-ak poena da li ce kriticari i tada da se zale kako nam sudije dozvoljavaju grubu odbranu...

grobar st.pazova

pre 15 godina

Hvala Vam SAMPIONI na svakoj kapi znoja, na svom trudu i radoscu sto nam pruzate. Zasluzili ste titulu. Uzivajte, ovo je Vase a i nase vece. Uvek uz Vas, verni navijaci PARTIZANA.

Andrić-koš-samo 2 razlike-pukl-faul-ništa

pre 15 godina

Grobari,jel sad suđenje bilo dobro?Molim da me objavite,ne vrijeđam nikoga,samo me zanima viđenje najobjektivnijih navijača na svijetu.Al eto ja čestitam,nije nezasluženo.

zoki

pre 15 godina

Da se zna ko je ko! Samo je steta sto nije Hemofarm igrao, pa da vide ko igra najbolju kosarku! Momci hvala vam! Hristos se rodi, da u svakom srpskom domu sutra vlada mir i sreca! Sve najbolje!

S.K.

pre 15 godina

MILENKO TEPIĆ
NOVICA VELIČKOVIĆ
STEFON LASME
SLAVKO VRANEŠ
UROŠ TRIPKOVIĆ
JAN VESELI
STRAHINJA MILOŠEVIĆ
ČEDOMIR VITKOVAC
VUKAŠIN ALEKSIĆ
ŽARKO RAKOČEVIĆ
ALEKSANDAR RAŠIĆ

na čelu sa PETROM BOŽIĆEM i DUŠKOM VUJOŠEVIĆEM!!!

Ti ljudi su mi ispunili godinu što se tiče sporta i ljubavi!!!


Kao što kaže Aki Rahimovski u jednoj pesmi:
"Nogom pred nogu tiho
ja po vodi hodam,
svojim putem uspravno

Pljuga na pljugu
jednu na drugu
slažem - sate, dane, godine

I teku bitke
dođu porazi
kad nije film
da pravda pobedi

Seti se"

Sećam se svega, konačno stiže pravda!!! :)


PARTIZANE, VOLIM TE !!!

sramota

pre 15 godina

prvo suci katastrofa, Cibona dođe na 3 razlike i onda oni poguraju Partizan na 10... atmosfera je bila OK, nisu me grobari impresionirali,al ono na kraju bzveze.... komentator Slavko legenda: "Lasme je uhvatio loptu" " ovdje ga zovu Lasmi" "pa oni bolje znaju gabonski" hahahahahahah. Sve u svemu ne osporavam pobjedu Partizana, zasluženo tjekom cijele sezone... ipak oni suci (sramota) da slovenci sude u finalu... objevite ovaj tekst nikoga ne vrijeđa...hvala

Hogar Srashni

pre 15 godina

Nismo odigrali preterano kvalitetno, previse je bilo praznih minuta, ali i to je bilo dovoljno. Nek je ovim momcima srecna jos jedna titula u ovoj sezoni za pamcenje. Obozavam ove momke!!!

MILOS

pre 15 godina

Mislim da ovo vise nema smisla...Partizanu treba zabraniti da igra kosarku na nasim prostorima kako bi ostali imali sanse da osvoje neki trofej...I Duleta optuziti za genocid jer ovaj genocid traje punu deceniju nije bio toliko strasan ni za vreme drugog svetskog rata...

Mata H..

pre 15 godina

Ako nista drugo,Cibonini igraci su sacuvali zivu glavu..
Sramotno je da u finalu ovakvog natjecanja treneri i igraci gostujuce momcadi se gadjaju raznim predmetima pa i bakljama!!?!
Sta bi bilo da je onaj lik na kraju bio za malo precizniji i pogodio primjerice Perasovica u glavu?!?

Sto se tice kosarke,cestitke Partizanu na zasluzenoj pobjedi.
Anderson je vodio simultanku protiv Partizana,Kus i Prkacin nevidljivi..

Packy PBC

pre 15 godina

Sve vas čeka sudnji dan
kad vam dođe Partizan
On je čudo, on je san
crno-beli Partizan

On je gazda, on je tim
ja sam njegov veran sin
kada budem čak i dim
moje srce biće s njim!!!

dule pacov

pre 15 godina

nalov-antikošarka
Dule je najpragmatičniji trener na svijetu, istrenira što veće stupove, da mogu provuć loptu kroz mrežicu, pa tako i Vraneša slavka, al nije to neka lepršavost, onog jadnog amera su toliko istukli da to nije humano, hehe, čestitke kad vas to veseli, mnogo ste jaki

Dr. Mo

pre 15 godina

Ocekivano... Svaka cast momci! Nema vise nista da se kaze o vama, sve je receno... Al ek ce se o vama pricati. Treba da prodje koja godina pa da se vidi velicina ovog Partizana...

GrobarBorcha

pre 15 godina

Bravo Partizane!!!!
Grobari stidite se!!!Navijanje NULA!!!!Malo je falilo da se hrvati vrate a ovi CUTE!!!!Kao bojkotuju a ne shvataju da ova liga donosi i EL!!!To je realnost ,na zalost ali igra Partizan u finalu i to protiv hrvata a ti cutis celu tekmu i to u BEOGRADU!!!Bilo ne ponovilo se!!!!
PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA!!!!

Dejan

pre 15 godina

Дулета да нема, требало би га створити!
Идемо и на домаћу титулу, па после мало зезања по Америци....мислим, јел сам ја луд или је Партизан најбољи српски "бренд" у последњих неколико година?!

ПАРТИЗАНЕ, БРАВО, БРАВО!!!!

Mile

pre 15 godina

Bravo,bravo,bravo...Za Partizan su ovoga puta navijali i Zvezdasi.Neka je titula ostala u Areni, a prstenje na prstima onih koji su ga zasluzili kroz celu sezonu.Nadajmo se finalu u sledecoj sezoni, Zvezda-Partizan... O tom po tom...

Stefan

pre 15 godina

Partizan je najbolja košarkaška pojava koju sam ja pratio u svom životu!!!
Svaka čast i mnogo Vas poštujem!
P.S. Ljudi, verujem da TNT neće napustiti Partizan.

Betmen

pre 15 godina

Ja mislim da Partizan, sad kad ode na ovu NBA turneju, treba i da ostane da igra NBA ligu, jer ovo ovde smo ocigledno prevazisli. A i nije fer ispade, da niko sem nas ne ume da igra kosarku :-) Uzmi Dule osmu titulu!!!!

Pravda za Perasa

pre 15 godina

A sad naci onog sto je gadjao Perasovica bakljom i optuziti ga za slicno krivicno delo za koje je optuzen Uros Misic.

Da sve bude jasno, ja sam navijac Partizana i mislim da je Misic zasluzio da odrobija 10 godina. I zasto napadati Perasovica koji je uvek pokazivao veliko postovanje prema Partizanu?

Hogar Srashni

pre 15 godina

@ koloseum

Kakav si ti kralj. Drago mi je da se secas svih tih titula. Svrati jedan dan do moga dede pa prodiskutujte malo i o Informbirou:)

Stefan

pre 15 godina

Partizan je najbolja košarkaška pojava koju sam ja pratio u svom životu!!!
Svaka čast i mnogo Vas poštujem!
P.S. Ljudi, verujem da TNT neće napustiti Partizan.

Josarian

pre 15 godina

Stalno se ponavlja priča: sada više nije važno suđenje, jer je Partizan (zasluženo) pobedio, ali bi zaista, ili možda ZAISTA bilo neophodno d aneko pogleda snimak i pokaže kako je sudijska trojka silan trud uložila da Partizan ovu utakmicu ne dobije.
Sama činjenica da Perasović (najbolji trener u ligi!?!?!?) nije dobio tehničku je dovoljan pokazatelj "kriterijuma".
Mislim da će se čak i Zvezdaši složiti da je ovo bilo sramno...
Proći će opet, pa će se pričati kako se Dule Vujošević žali stalno na sudije.....
Ako je išta primer ne korektnog suđenja onda je to ova utakmica...
I samo još nekoliko reči o paljenju baklji u Areni.
Kakva budala možeš biti da u utakmici u kojoj Tvoj tim ima nedostižnu prednost minut pred kraj baciš baklju na teren.
Mislim d atakav slučaj može samo u Srbiji da se desi.
Ako i ovaj komentar ne bude objavljen zbog vređanja nepoznatog počinioca, ne žalim da ponovim: KAKVA BUDALA!
Titula ide u zaslužene ruke, kako je retko to kada do sada bilo. da je bilo ikako drugačije bila bi to velika nepravda.

MRZIM ZVEZDU I CIBONU

pre 15 godina

@koloseum
@dorćolac
@skakač
i svi ostali šiptari... A vi kako te?
ps. Ovo je 32.trofej kk Partizan, a ovi što se lože na žensku košarku nek požure na proslavu titule u Bridžu, samo ste tu prvi. SMEŠNI STE ZLURADI G*****I.

Oprem

pre 15 godina

@Koloseum
Kakva podvala! Čovek sabrao muške i ženske titule. I uračunao onih deset KK SS kad se igralo na otvorenom i na šljaci. Pa još i "trenutna dominacija Partizana". Jeste, ovog proleća, trenutno. Dominacija "Partizana" počinje onog trenutka kad se prešlo u hale i na parket. Izbaci šljaku iz dvorišta i ostaje ti pet titula, a mi ih imamo 16 i jedno evropsko prvenstvo. Kakav si ti očajnik. A poraza u hali, na parketu, imate od nas toliko da bismo morali da predajemo 10 godina sve utakmice, kako biste nas stigli. Svu glupost koju si napisao sastavio si juče i čekao da se prvi ubaciš. Čestitam Komentatoru No1! - to majka više ne rađa.

MILOS

pre 15 godina

Mislim da ovo vise nema smisla...Partizanu treba zabraniti da igra kosarku na nasim prostorima kako bi ostali imali sanse da osvoje neki trofej...I Duleta optuziti za genocid jer ovaj genocid traje punu deceniju nije bio toliko strasan ni za vreme drugog svetskog rata...

Dejan

pre 15 godina

Дулета да нема, требало би га створити!
Идемо и на домаћу титулу, па после мало зезања по Америци....мислим, јел сам ја луд или је Партизан најбољи српски "бренд" у последњих неколико година?!

ПАРТИЗАНЕ, БРАВО, БРАВО!!!!

Mile

pre 15 godina

Bravo,bravo,bravo...Za Partizan su ovoga puta navijali i Zvezdasi.Neka je titula ostala u Areni, a prstenje na prstima onih koji su ga zasluzili kroz celu sezonu.Nadajmo se finalu u sledecoj sezoni, Zvezda-Partizan... O tom po tom...

pop

pre 15 godina

Citam prvi komentar i ne mogu da verujem da postoji takvi ljudi na ovoj planeti.Pa ne zovu vas dzabe C****I.Onaj koji vam je dao taj naziv treba da dobije Nobelovu nagradu za izum 20-og veka.

manje prati nba i nevjeruj svemu sto kaze onaj ciko sa hrt2

pre 15 godina

Grobari,jel sad suđenje bilo dobro?Molim da me objavite,ne vrijeđam nikoga,samo me zanima viđenje najobjektivnijih navijača na svijetu.Al eto ja čestitam,nije nezasluženo.
(Andrić-koš-samo 2 razlike-pukl-faul-ništa, 18. april 2009 22:50)

da se igralo po nba pravilima taj kos bi bio vazeci, ali brate ovo je evropa(realno to je bilo cisto probijanje, ali da je zakuco preko njega to nebi bio faul, ko sto to je veseli nekom pocinio).
a onaj aut andersona kad je nagazio u aut sa dvije noge ko biva nisi vidio(sta fali malo neobjektivnosti).
a onaj komentator sa hrt 2 malo nije normalan a i malo je nacionalno orijentisan.
covjek se zali(ne zali, nego derunja ko konj) sto sudija nesvira odmah faul za cibonu nego sekundu posle, i kada je svaki put neko od igraca partizana vodio loptu govorio je da su to koraci, dupla i bog zna sta jos.
al najace mu je bilo kad je cibona pocela da stize partizana, poceo je u po utakmice da prica: da ako cibona pobijedi, kakav bi to bio tek vaskrs za partizan.
mislim, kakve veze ima vaskrs sa ovom utakmicom.

PFC CIRA

pre 15 godina

1 TITULA PRVAKA EVROPE,3 EVROPSKA KUPA KORACA,3 NLB lige,3 FINAL FOUR-A EVROLIGE,24 DOMACA TROFEJA,ceo NBA tim,desetine REPREZENTATIVACA,TRENERA I IGRACA U EVROPSKIM KLUBOVIMA...

SRPSKA KOSARKASKA INSTITUCIJA, **GANSKA NOCNA MORA-KOSARKASKI KLUB PARTIZAN BEOGRAD!!!

Aj'' uzdravlje

crno-beli svet

pre 15 godina

Kada za 6 meseci spica sezone tj. od decembra 2008 jedina ekipa koja je dala PARTIZANU vise od 70 poena bude prvak evrope CSKA i to uz solidan vetar u ledja od strane sudija ,moze se slobodno izvuci zakljucak:

krvav rad,red i disciplina ,kvalitet i nadasve simbioza navijaca igraca i trenera koja daje fanaticnu borbenost je JEDINI razlog uspeha PARTIZANA!
tako da dezurni pljuvaci svega sto je crno-belo vase teorije zavera,gepekovanja ,kardzici i ostale notorne gluposti su samo proizvod vaseg bola koji nemozete da dostojanstveno podnesete !!!!!!

S.K.

pre 15 godina

MILENKO TEPIĆ
NOVICA VELIČKOVIĆ
STEFON LASME
SLAVKO VRANEŠ
UROŠ TRIPKOVIĆ
JAN VESELI
STRAHINJA MILOŠEVIĆ
ČEDOMIR VITKOVAC
VUKAŠIN ALEKSIĆ
ŽARKO RAKOČEVIĆ
ALEKSANDAR RAŠIĆ

na čelu sa PETROM BOŽIĆEM i DUŠKOM VUJOŠEVIĆEM!!!

Ti ljudi su mi ispunili godinu što se tiče sporta i ljubavi!!!


Kao što kaže Aki Rahimovski u jednoj pesmi:
"Nogom pred nogu tiho
ja po vodi hodam,
svojim putem uspravno

Pljuga na pljugu
jednu na drugu
slažem - sate, dane, godine

I teku bitke
dođu porazi
kad nije film
da pravda pobedi

Seti se"

Sećam se svega, konačno stiže pravda!!! :)


PARTIZANE, VOLIM TE !!!

Đole

pre 15 godina

(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

(Skakac, 18. april 2009 22:42)

(Sinovac, 18. april 2009 22:43)

CCCCCC....kompleks niže vrednosti. Kad nemaju argumenata prelaze na vređanje. Nema veze, dovoljno su kažnjeni činjenicom da navijaju za zvezdu.

Betmen

pre 15 godina

Ja mislim da Partizan, sad kad ode na ovu NBA turneju, treba i da ostane da igra NBA ligu, jer ovo ovde smo ocigledno prevazisli. A i nije fer ispade, da niko sem nas ne ume da igra kosarku :-) Uzmi Dule osmu titulu!!!!

PFC NISH

pre 15 godina

(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

xaxaxaxaxaxa.......pa vi ste 10 od tih 13 titula osvojili na sljaci......toliko o tome!!

Igramo euroleague do 2021. kao sto rece Danilovic kod Tegija u emisiji!!:))

NUSKNVP

Paspalj

pre 15 godina

@ koloseum

Zaboravio si podatak da je zvezda u pozlednjih 40 godina osvojila 3 titule. :)

A kazesh 'PRIVREMENI' bljesak Partizana? ahahahahahhahahahahahahhahahah

Ali kako ne kapirash koliko je u isto vreme smeshno i tuzno sve to shto si nalupetao? nikada mi nece biti jasno...

A da pustite vi ZKK da se takmichi umesto tadije i kompanije, ochigledno je da im ide bolje kosharka od ruke. ahahahahahahahahaha

Koloseum

pre 15 godina

Anderson je sjajan igrac, dugo vremena nisam gledao ovako kompletnog igraca u Evropi. Potencijal za NBA sigurno.
Jos jedan trofej partizana, ali su oni jos daleko po broju trofeja od zvezde u kosarci ( muska i zenska konkurencija zbirno). Dakle, sa ovim trofejom veceras stanje je sledece:
Evropski trofeji:
Crvena zvezda 1 prvak evrope ( zene )
Partizan 1 prvak evrope ( momci)
Domaci trofeji:
Crvena Zvezda 69 ( muskarci 15 + 7, devojke 29+18)
Partizan oko 50 ( muskarci 15 + oko 12, devojke 23 ukupno)
Nemojte da vas zavaravaju zadnje godine partizanove dominacije, sve prolazi pa ce i to proci... Do 1991 partizan je imao samo 6 titula, a Zvezda 13... Ovo je samo trenutan bljesak partizana, Zvezda ima proslost a znamo svi i buducnost. Zvezda je Srpski brend, a ko drugi?

zoki

pre 15 godina

Da se zna ko je ko! Samo je steta sto nije Hemofarm igrao, pa da vide ko igra najbolju kosarku! Momci hvala vam! Hristos se rodi, da u svakom srpskom domu sutra vlada mir i sreca! Sve najbolje!

Nemanja Ciric

pre 15 godina

Pljuvaci Tepica gde ste sada!Onaj skok je prelomio utakmicu!Milenko svaka ti cast,nije veliki broj igraca koji bi onako poztvovano poleteo za loptu!Decko je rizikovao povredu zbog ove pobede!Hvala Tepicu!

strucnjak:)

pre 15 godina

Snimi ove grobare, loze se na guma ligu.... I za koga sam trebao da navijam u susretu 2 hrvatska kluba veceras?
(Skakac, 18. april 2009 22:42)

navijas za sony PS3 i uzivas,
jer ti je jedino to ostalo posle naseg terora nad vasim klubicem u svim mogucim sportovima:))

ozbiljno razmisljamo da otvorimo B(bridz)K partizan,
pa da vas i tu malo ponizavamo:)

nego, vi se vise i ne potpisujete kao gdelije,gani i to,a?

sramota vas..
kapiramo:))

ps. nego,ima internet u boljevcu?:))

maci68

pre 15 godina

Mislim,stvarno!!!Ej,na kraju neka budala baci baklju na korektnog Perasovica i pokvari kompletan utisak!Cime je njihov trener zasluzio baklju u glavu,da li zato sto je bio super igrac ili odlican trener?Dajte napuseni maloletnici ostanite kuci i duvajte na terasama novobeogradskih blokova a ostavite sport normalnim navijacima!Crno-beloj masini samo jedna rec BRAVO!!!!

samo 1 klub

pre 15 godina

svaka cast perasovicu i ciboni, dobili smo veliki tim. i veliko izvinjenje za one baklje, svuda ima dileja, nismo ni mi izuzetak.

i naravno, cestitka nasim momcima i duletu, oni najbolje znaju koliko je tesko ostati na vrhu.

p.s. tripkovic koji se baca za loptu - neprocenjivo :)

nemanja

pre 15 godina

KK Partizan je 7 godina zaredom šampion Srbije!
KK Partizan je 2 godine zaredom osvajač Kupa Radivoja Koraća!
KK Partizan je 5 godina zaredom finalista NLB lige(isto toliko godina učestvuje u NLB ligi)!
KK Partizan je 3 godine zaredom šampion NLB lige!
KK Partizan u poslednje 62 utakmice NLB lige ima 57 pobeda i samo 5 poraza!
KK Partizan je u regularnom delu NLB lige primao samo 68 poena po meču, a na f4 samo 53 poena prosečno po meču (zvezda 58, cibona 49)!
KK Partizan je prošlu sezonu u NLB ligi završio sa samo 2 poraza (28-2), a ovu sezonu sa samo 3 poraza (25-3)!
KK Partizan je 3 godine zaredom učesnik top 16 faze evrolige!
KK Partizan je 2 godine zaredom četvrtfinalista evrolige, odnosno među 8 najboljih ekipa u Evropi!
KK Partizan je u poslednje 3 godine pobedio gigante evropske košarke-Panatinaikos, Makabi, Barselonu, Real Madrid, Taukeramiku, Unikahu, Huventud, CSKA, Montepaski, Lotomatiku, Armani, Efes Pilsen, Fenerbahče Ulker...
Duletu Vujoševiću je ovo 16-ti trofej sa Partizanom, a 13-ti otkada se vratio 2001 godine!
Urošu Tripkoviću je ovo 11-ti trofej u Partizanovom dresu!
Pera Božić 6 put zaredom podiže pehar računajući NLB ligu, Srpsko prvenstvo i Kup Radivoja Koraća!

Košarkaški klub Partizan je UBEDLJIVO NAJDOMINANTNIJA ekipa u regionu!!!

Neuporedivi

pre 15 godina

(Koloseum, 18. april 2009 22:39) ...Čoveče šta reći za tebe A NE ZAPLAKATI...

KK PARTIZAN zauvek prvi:
-MUŠKI KLUPSKI KOŠARKAŠKI EVROPSKI ŠAMPION IZ SRBIJE
-KLUB KOJI JE NAPUNIO ARENU
-KLUB KOJI JE ODMAH I OBORIO REKORD GLEDANOSTI
-SRPSKI KLUB KOJI ĆE IGRATI SA NBA EKIPAMA
-U SRCIMA SVOJIH NAVIJAČA /I KADA NE IDE.../

Mi smo Grobari!!! Neuporedivi ni sa kim i ni sa čim!!!

Mata H..

pre 15 godina

Ako nista drugo,Cibonini igraci su sacuvali zivu glavu..
Sramotno je da u finalu ovakvog natjecanja treneri i igraci gostujuce momcadi se gadjaju raznim predmetima pa i bakljama!!?!
Sta bi bilo da je onaj lik na kraju bio za malo precizniji i pogodio primjerice Perasovica u glavu?!?

Sto se tice kosarke,cestitke Partizanu na zasluzenoj pobjedi.
Anderson je vodio simultanku protiv Partizana,Kus i Prkacin nevidljivi..

..........................

pre 15 godina

Žali bože budale koja baca baklju.Čestitke ciboni(svima osim andersonu) na korektnom ponašanju.Al zna se ko je bolji...

Momcima naklon do poda,po XY-niti put.Ostade još jedan....



Gadjati bakljama cibonine igrace..
Moze grad imati i 20 milijuna stanovnika,ali ako je duh provincijski...
(Joj,joj...., 18. april 2009 23:00)

osoba koja poredi individuu sa gradom jeste provincijalac ;)

MarkoOsijek

pre 15 godina

Zaslužena pobjeda. Partizan preraznovrstan, Cibona sa premalo raspoloženih igrača da bi se tukao Partizan usred Beograda. Suci najslabiji akteri na tekmi, dosta grešaka na štetu obje ekipe, poslije totalno izgubljeni u kompenzacijama. Momci koji su bacili baklje nisu svjesni gluposti koju su napravili, jer to je sada okidač za nekog "našeg" idiota koji će nešto slično napravit u Hrvatskoj, što će biti povod za nekog "vašeg" idiota da napravi nešto slično i tako stalno ukrug... Svim Pravoslavnim vjernicima želim sretan Uskrs.

DragaN

pre 15 godina

xaxa...i opet ovi veliki poznavaoci kosarke nasli da komentarisu partizana i sve sto smo uradili... sad su smislili novi fazon "igrala dva hrvatska kluba"... sramota...pravi srbi!!!!! i kao guma liga...a sve bi dali da su osvojili guma ligu... I naravno prvi koji se javio na komentar je odmah izneo statistiku kako su i oni osvojili evropu ali zene...OPAAAA...veoma znacajan trofej... kako vas bre nije vise sramota?? vojvodina vas pobedjuje,mi vas pobedjujemo, hemofarm vas pobedjuje SVI VAS POBEDJUJU a vi jos uvek ostavljate komentare... znaci GUMA LIGA JE NASA... a voleli bi da dobijete to prstenje voleli bi...samo tesko jos nekih 150 godina...

Milan

pre 15 godina

E stvarno su smesne ove nase iskompleksirane komsinice kad uopste mogu da porede Partizan i njih (da im ime ne spomenem)! Pa od vasih 13 titula 10 ste osvojili u periodu od 50-59 kada su rezultati kosarkaskih rezultati bili 2:0, 4:3, 5:1 .... igraci su se posle svakog kosa valjali po zemlji kao u fudbalu kad daju gol! Btw. Ubaciste sad i zene u vase trofeje, a svi znamo koliko je popularna zenska kosarka u nas :) A omladince, kadete i petlice ne spominjes u oba pola naravno :) mora da ste i tu osvojili neki trofej :)

NEX

pre 15 godina

@koloseum ako je tebi 20god trenutni bljesak onda nema sta da se prica a o tome koliko je partizan vazan sa srpsku kosarku govore imena (Divac,Djordjevic,Paspalj,Obradovic.....)

Mr. Black

pre 15 godina

Ma svaka čast bre....
Stvarno momci imate veliko srce... Ovo je utakmica sa posebnom draži
Ponosan sam na to što živim u vremenu ovih mladih igrača, što će tek da pokažu šta znaju...
Zvezda u srcu, za Partizan se navija, Srbija se voli...
I da poručim svim onim kvazi delijama da ako istinski vole Zvezdu... Pravi navijači i poštovaoci sporta treba da cene protivnika a ne da ga mrze i pljuju
Ugledajmo se na rivale i napravimo još bolji tim
Svaka čast Grobari na navijanju...
Sve osim onih baklji na kraju sam zaista sa ponosom gledao

Sasa The Grobar

pre 15 godina

prvo suci katastrofa, Cibona dođe na 3 razlike i onda oni poguraju Partizan na 10... atmosfera je bila OK, nisu me grobari impresionirali,al ono na kraju bzveze.... komentator Slavko legenda: "Lasme je uhvatio loptu" " ovdje ga zovu Lasmi" "pa oni bolje znaju gabonski" hahahahahahah. Sve u svemu ne osporavam pobjedu Partizana, zasluženo tjekom cijele sezone... ipak oni suci (sramota) da slovenci sude u finalu... objevite ovaj tekst nikoga ne vrijeđa...hvala
(sramota, 18. april 2009 22:54)

JAOOOOOOOJ, pa kako te nije sramota, nitkove!!!???? Celu utakmicu vas vracaju u zivot, igraci Cibone bukvalno tuku nase momke, svaki nas napad nacine po 3 faula, a one sudije se prave slepci i pustaju vas do sutra... Ali ne vredi vam ni pokusaj najvece kradje u istoriji ove lige.... Niste ni imali sansu, to vestacko disanje od sudijske trojke je samo jos vise porazavajuce za vas, a nas "ego" je jos jace pothranjen... :))))

Lector

pre 15 godina

Snimi ove grobare, loze se na guma ligu.... I za koga sam trebao da navijam u susretu 2 hrvatska kluba veceras?
(Skakac, 18. april 2009 22:42)

Trebao si da navijas Cibonu, toliko ste gani jadni da nemam reci. Jako mi vas je zao,uhvatio vas bedak u svim sportovima...
Nisam te video da si nesto komentariosao posle utakmice sa zlezdom.zato bolje cuti i sada jer vas nema u ovoj prici.
Bravo SAMPIONI!!!

PFC Knjaz

pre 15 godina

Koliko samo zlobe i koliko prepucavanja, da covek ne poveruje!? Kako mogu da primetim, ima jako puno klinaca na ovom sajtu. Jer kako drugacije da objasnim ovoliko zluradih komentara.
Da li vi ljudi, i srbi i hrvati, shvatate da ovakvo sportsko rivalstvo, koje postoji jaako puno godina, ima malo ko u evropi!? Utakmice Partizana i Cibone su uvek bile i bice nesto posebno. To je sudar dva giganta, dva redovna ucesnika Eurolige, to je praznik za svakog ko voli kosarku. Steta je da Arena sa 20000 mesta nije bila popunjena do poslednjeg mesta (a u gradu sa 2 miliona stanovnika, to bi trebalo da bude normalno). Grobari su do pred kraj bili na svom (visokom) nivou. I taman kad se setih "starih dobrih vremena" i pomislih da smo izasli iz mraka, kad pomislih da je opet vazna samo kosarka, nadje se neki majmun (izvinjavam se na kvalifikaciji) da pokvari kompletan utisak. Zasto baklje? Zasto? I zasto prema klupi jednog velikog kluba, dostojnog protivnika, prema glavi gosp. Perasovica, divnog coveka. Ko je gledao Jugoplastiku, sve mu je jasno.
Inace, Partizan je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa i zasluzeno je pobedio. Momcima ni jedna rec zamerke. Anderson je fenomenalan igrac, ali Partizan je tim (a ovo je timski sport).
I za kraj jos da pomenem 2 gesta velikog trenera Duleta Vujosevica:
1. Na bacenu baklju reagovao je veoma brzo i pametno i tako smirio atmosferu.
2. Posle utakmice otisao do svakog igraca Cibone ponaosob i pozdravio se sa njim. Bravo
Zivela kosarka! Ziveo Partizan! Ziveo Dusko Vujosevic!

dulle

pre 15 godina

@Koloseum

Neobaveshteni chovecehe, ako nisi znao, a vidim da nisi, tvoj voljeni klub, crvena zvezda, je te trofeje u muskoj konkurenciji osvajala u periodu od '45 do '55... Dakle, to je bio period kad se igrala amaterksa kosharka i to nikako ne mozhe da se poredi sa ovih poslednjih 10 godina, u kojima se partizan naosvajao trofeja.....

PS Najjadniji ste kad pochnete da se vadite sa trofejima u zenskoj konkurenciji..... ali, ako cemo tako, uporedi trofeje sd partizan i sd cz pa se onda javi.....

Bora legenda

pre 15 godina

Anderson je sjajan igrac, dugo vremena nisam gledao ovako kompletnog igraca u Evropi. Potencijal za NBA sigurno.
Jos jedan trofej partizana, ali su oni jos daleko po broju trofeja od zvezde u kosarci ( muska i zenska konkurencija zbirno). Dakle, sa ovim trofejom veceras stanje je sledece:
Evropski trofeji:
Crvena zvezda 1 prvak evrope ( zene )
Partizan 1 prvak evrope ( momci)
Domaci trofeji:
Crvena Zvezda 69 ( muskarci 15 + 7, devojke 29+18)
Partizan oko 50 ( muskarci 15 + oko 12, devojke 23 ukupno)
Nemojte da vas zavaravaju zadnje godine partizanove dominacije, sve prolazi pa ce i to proci... Do 1991 partizan je imao samo 6 titula, a Zvezda 13... Ovo je samo trenutan bljesak partizana, Zvezda ima proslost a znamo svi i buducnost. Zvezda je Srpski brend, a ko drugi?
(Koloseum, 18. april 2009 22:39)
Prvi komentar na vest da je Partizan osvojio nlb ligu postavio zvezdas...i to kakav komentar...tragi-komedija!

P.S. **bote imamo kompleks,
**bote imamo kompleks!
Imaaamo kompleks...

Moravac

pre 15 godina

Milenko Tepic, covek rodjeni pobednik. Sa reprezentacijom sve samo zlato (pioniri, kadeti, juniori, mladi). Sa Partizanom za 3 godine, sa titulom u nasoj ligi koja nas ceka za mesec dana, decko ce osvojiti 8 od 9 mogucih trofeja! Kiksnuo je samo pre 2 godine u kupu u Kragujevcu od FMP-a! Milenko SVAKA CAST !

C_Barkley

pre 15 godina

Iskompleksirani pojedinci zbog kojih svi mi grobari izgledamo kao majmuni koji gadjaju protivnika ma ko bio bakljama bilo kada a pogotovo kada vodimo na 20 sekundi do kraja trebaju provesti jedan period zivota u zatvoru i platiti kaznu koja ce biti izrecena Partizanu.

K'o oka dva...

GROBAR!!!

pre 15 godina

@Koloseum

Ma brate evo za tebe jedna pesma...priznajemo sve...


IMAMO KOMPLEKS, J...TE IMAMO KOMPLEKS, IMAMO KOMPLEKS, J...TE IMAMO KOMPLEKS!!!

Lecite ih vi samo ovde...:)

Milos

pre 15 godina

Zvezda ove sezone 0 titula u svim sportovima.Mozda osvoji zensko prvenstvo u kosarci.Jao zaboravio sam da su oni i tu odavno ispali.H6A9B

Ivan

pre 15 godina

Sjajana kosarkaska predstava, sjajne ekipe,obilje sjajnih poteza. definitivno dve najbolje ekipe u Jadranskoj ligi. Steta sto ne gledamo pet utakmica! Sramota na kraju utakmice i moje izvinjenje strucnom stabu i ekipi Cibone!!! Par debila je pokvarilo opsti utisak.

Armakedon

pre 15 godina

br.1 @ Ovaj Koloseum je pravi lik.Tako se racuna svuda u svetu, hahahaa....pa idi pokrij se usima, racunas titule kad je biloNEOGRANICENO vreme napada i slicnih gluposti u vreme kada je kosarka bila u povoju. Da ti pojasnim,u POVOJU je beba dok ne prohoda.OCIGLEDNO I vi i vase titule su ostali u stadijumu "pampersa"...

Pop

pre 15 godina

@Koloseum

Ne znam zasto si se ogranicio na Partizan, pa Zvezda je po tome najveci klub na svetu. Real nema zensku sekciju, ni Maccabi. Prijavi ovo nekom u ULEB-u, pa da proglase Zvezdu najvecim timom na svetu, da mi ovde ne gubimo vreme na komentare.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara

pre 15 godina

Kakva dominacija! Čak ni Makabi nije dominantan u Izraelu koliko je Partizan na ovim regionalnim prostorima!
VOLIM GA KO OKA DVA!!!

Mixa

pre 15 godina

@Koloseum

Lepi, '91 je bila pre 18 godina sto bas i nije tako skoro. Kad nesto traje vec 8 godina, malko je bezveze da se to nazove trenutni bljesak. A kako stoje stvari, jos ce da potraje. Tako da sto se buducnosti tice - izvini.

Sto se srpskog brenda tice - seti se kako se doslo do formiranja Jadranske lige i kakvu je tada posledicu imalo na srpsku kosarkasku ligu.

Srpski brend broj 1 u SVEMU je KK PARTIZAN. Ova zemlja nema nista sto je toliko kvalitetno i konkurentno u evropskim okvirima kao sto je slucaj sa KK Partizan. Mozda jos Plazmu keks i lepe devojke.

Cestitam svojoj crno beloj braci jos jedan u nizu trofeja. HVALA TI PARTIZANE!

eskorijal

pre 15 godina

Molim cigane da svoje komplekse istresaju na fudbalskoj rubrici, posto ih ni tamo nema!!! A sto se tice navijaca i gadjanja, ja se jos uvek secam kako su na prvom gostovanju Partizana u Zagrebu, a igrala se EL letele kamenice od 1kg, ali to nije provincijski!!! Isto tako se secam rukometasa Partizana u Zagrebu, uvedeni u slepu ulicu i kamenovani, a to nije, opet, provincijski! Daleko ste vi od Evrope i civilizacije, i molim vas ne doticite te teme, mogli bismo jos mnogo toga da kazemo...

Nemanja 91

pre 15 godina

Ponovo,ponovo...
Bravo crno-beli lavovi i zmajevi i majstori i sve to...Ej crno-beli volimo vas,volimo vas,volimo!!!

p.s. Uhapsiti ona 2 lika sto su ubacili baklje na teren,pokvarili su provod...Po meni ok je kada se upale,ali je glupo i primitivno da se ubace na teren!
NAPRED PARTIZAN!!!

aj_em_d_uvan_det_iz_hi

pre 15 godina

vidim pominju se neke baklje a? sad se ovo xrvati prave kultura .. a Kranj? a pre par sezona kkzagreb - partiz.?
Ali ne moraju baš da se zaprepašćuju pojedini na baklje. Niko nije ovde zaboravan, bilo je toga na obe str. a sad kao ... jooooj.

Stojan

pre 15 godina

Prvo nismo hteli da igramo JL, jer nismo hteli da razigravamo hrvacke i ostale timove. Onda su pritiskali i pritiskali i onda je veliki Partizan ušao... E, a kad je ušao... Postoji li bolji način da se kaže "na k**** jadranska liga", nego ovaj? DOMINIRAJ PARTIZANE!

vasa

pre 15 godina

Lagano!
Samo me interesuje kad u oktobru Amerikance zaustave na 50-ak poena da li ce kriticari i tada da se zale kako nam sudije dozvoljavaju grubu odbranu...

Packy PBC

pre 15 godina

Sve vas čeka sudnji dan
kad vam dođe Partizan
On je čudo, on je san
crno-beli Partizan

On je gazda, on je tim
ja sam njegov veran sin
kada budem čak i dim
moje srce biće s njim!!!

sardinas

pre 15 godina

čestitke Partizanu na sjajnoj sezoni i večerašnjoj pobjedi.Ali sad o nečem drugom..Gledao sam prenos na Htv-u i mogu samo reći da je onakav komentator sramota za tu televiziju.čovjek je nadmašio samog sebe.Toliko valjanja gluposti,nepoznavanja pravila da bi trebali prikazivati ovaj prenos u školi za novinare uz opasku:ovako nikad nebi trebali raditi.Npr.čovjek kaže da Partizanu nisu suđena jedno 4,5 isteka napada,stalno pominje neke korake,kod ponovljenih snimaka kad očigledno idu u korist Partizanu kaže da se ne vidi jasno,spominje Uskrs u nekom glupom kontekstu,i prije baklji priča o nekoj incidentnoj atmosferi,prekidu..ma sve u svemu velika sramota

batery

pre 15 godina

(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

Cekaj... priznaj da je i tebi samom bilo smesno kad si ovako nesto srocio i napisao. Zalim vas, samo to cu reci.

Dacha

pre 15 godina

...i eto na ovu vest prvi su komentari od navijaca kluba koji predstavlja poslednje dno ljudskog morala...Zaista je neverovatno slusati sve neverovatnija fantazijska uveravanja simbola nekadasnjeg komunizma u svojoj laznoj velicini koja je i nastala kao posledica tog nesrecnog perioda ove zemlje...u to ime ja bih iskreno zeleo da cestiam svim velikim navijacima kosarkasog kluba "sledeca sezona" i fudbalskog "poslednja sezona" sto su nam pruzili priliku ove godine da se dobro nasmejemo...A naravno najvece cestitke za ovaj fantasticni tim Duleta Vujosevica.

boleboss

pre 15 godina

Kako će se zvati to kad drugi put uzastopno uzmemo tri trofeja. Ja mislim dupla tipla kruna tako nekako, jbg., moramo da izmišljamo neke nove izraze...

Boris

pre 15 godina

Ja stvarno neznam sto se javljaju ovi ljubielji kluba secanja kad god napravimo neki uspeh u bilo cemu oni krenu da pljuju i ono cuveno mi Bari itd, alo stvarno ste klub secanja i to ce te ostati zauvek ako ne promenite mentalitet i padnete u zaborav

Petar

pre 15 godina

@Kumasin
Povodom 50 godina Partizana i Zvezde, Sportski zurnal je objavio dodatak u kome je JASNO bilo istaknuto da Partizan ima vise titula.
E sad, ti verovatno znas bolje od Zurnala, ali dobro, i kosarku znate bolje, ali ne znate koji vam je svih ovih godina...

unuk

pre 15 godina

hvala vam za sve! posle pada tepica sam se zabrinuo ali kad sam video da on hoce da ostane u igri... svaka cast ovim momcima. ne mogu niti cu ikad moci nesto da im zamerim. uros vredi 2 miliona a baca se za loptu iako je sve reseno... ima li potrebe da idem dalje? jako sam srecan sto navijam za partizan. momci zasluzili ste sveti dres! naklon do poda! eeeeeeeeee da nam ostane ovaj tim. ja potajno verujem da hoce. VOLIM PARTIZAN !!!!!!!!!!!!!!!!

pfc

pre 15 godina

Grobari...navijate ko babe...Beograde Srami se ovakvih navijača...Da smo igrali u Zadru ili UZagrebu Vujošević bi utakvoj atmosferi izveo igrače na ulicu...ccccccc
(FeboZg, 19. april 2009 00:38)

Bas bi voleo da vidim kako bi vi Hrvati napravili dobru atmosferu u hali od 22.000 mesta gde navija 3-4 hiljade ljudi (kop).

Moli Boga da nas ne izvucete u istoj grupi sledece sezone u Evroligi pa da vidis sta je atmosfera U PIONIRU!!!

XXL

pre 15 godina

Svaka cast momcima i celom klubu. Lagao bih kada ne bi rekao da sam ocekivao, ali ipak, nikad nije gotovo dok se ne zavrsi. UF. Cestitke jos jednom. Najbolji ste. Kao sto kaze majca "najbolje iz Srbije".

I dokle vise da se cestita GROBARIMA..cestitke navijacima, a onoj dvojici mamlaza....kakve budale. Sve sjebase, tacnije, skoro sve, titula je ostala.

Vukasin

pre 15 godina

Anderson je sjajan igrac, dugo vremena nisam gledao ovako kompletnog igraca u Evropi. Potencijal za NBA sigurno.
Jos jedan trofej partizana, ali su oni jos daleko po broju trofeja od zvezde u kosarci ( muska i zenska konkurencija zbirno). Dakle, sa ovim trofejom veceras stanje je sledece:
Evropski trofeji:
Crvena zvezda 1 prvak evrope ( zene )
Partizan 1 prvak evrope ( momci)
Domaci trofeji:
Crvena Zvezda 69 ( muskarci 15 + 7, devojke 29+18)
Partizan oko 50 ( muskarci 15 + oko 12, devojke 23 ukupno)
Nemojte da vas zavaravaju zadnje godine partizanove dominacije, sve prolazi pa ce i to proci... Do 1991 partizan je imao samo 6 titula, a Zvezda 13... Ovo je samo trenutan bljesak partizana, Zvezda ima proslost a znamo svi i buducnost. Zvezda je Srpski brend, a ko drugi?
(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

Partizan je decko naJJtrofejnije sportsko drustvo na Balkanu. Mani nas bre tih tvojih filozofija.

LazaBG

pre 15 godina

Svaka cast Partizanu, mada, kao sto je masa ljudi primetila, na zapadu nista novo!
Zao mi je zbog nemira na kraju utakmice, ali pre nego sto se drage nam komsije Hrvati krenu da zale, neka prvo srede svoje dvoriste:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/crossing_continents/7999847.stm
Britanska vlada upozorava svoje gradjane o putovanju u Hrvatsku! Opet nista novo.

aca "pritisak!" pfc

pre 15 godina

i tako još jednom...dan za danom,nedelja za nedeljom,mesec za mesecom,godina za godinom...partizan šampion. Napred gospodari prstenova. Voli vas "pritisak!".

sramota

pre 15 godina

prvo suci katastrofa, Cibona dođe na 3 razlike i onda oni poguraju Partizan na 10... atmosfera je bila OK, nisu me grobari impresionirali,al ono na kraju bzveze.... komentator Slavko legenda: "Lasme je uhvatio loptu" " ovdje ga zovu Lasmi" "pa oni bolje znaju gabonski" hahahahahahah. Sve u svemu ne osporavam pobjedu Partizana, zasluženo tjekom cijele sezone... ipak oni suci (sramota) da slovenci sude u finalu... objevite ovaj tekst nikoga ne vrijeđa...hvala

amazing

pre 15 godina

Momci su veceras pokazali kako se igra za klub i navijace,nacin kako su odigrali sezonu treba da budu za primer svim sportistima sa ovih prostora!Ponos Srbije

dacha pfc

pre 15 godina

Partizan je i u mecu sa Zvezdom i Cibionom pokazao da nije bas tako nepobediv i da imaa veoma dugacke periode krize(danas i juce po 5min bez poena i veliki problemi u presing igri i vodjanju lopte)Da je Cibona kojim slucajem pogodila samo pola promasenih zicera rezultat bi bio veoma drugaciji.Steta sto CZ i HF nisu samo za nijansu bolji jer ovaj partizan nije uopste toliko jak koliko su se usisali. Ipak na kraju cestitam zasluzenu pobedu i trofej.
Sledece godine neko drugi uzima trofeje, Da se kladimo!
-sine partizan ima krizu 5min,ne da kos,ali zato ne primi po 8min.ni poen.JASNO-

Joe

pre 15 godina

Čestitke Partizanu na pobjedi iz Hrvatske. Čestitke i (normalnim) navijačima partizana i ljubiteljima košarke.

Nadajmo se svi zajedno da na košarkaškim tekmama (a košarkaška publika nikada nije bila divljačka kao nogometna)više nećemo gledat kako baklje lete u teren.

crobajs

pre 15 godina

frende i ja sam navijač dinama i cibone, ali trebamo biti malo realniji i sagledati situaciju, a ona je takva da kod cibone nitko osim andersona nije ništa konkretno odigrao, calloway je promašivao polaganja i zicere, rozić izgubljen u vremenu i prostoru, a pobjeda se u nijednom slučaju ne može očekivati ako kus i prkačin ostanu bez ijednog koša. eventualna 2-3 dosuđena faula više u našu korist bi teško išta promijenila jer su nam i slobodna bacanja bila u banani. što se tiče baklji, ako im u zagrebu misliš prirediti isti doček i recimo njihovog trenera gađati bakljom, onda nisi ništa manji primitivac od onoga majmuna koji je pokušao pogoditi perasa. ako u takvim stvarima vraćaš istom mjerom, znači da nisi ništa bolji od njega.

Tanasije

pre 15 godina

Povodom onih baklji zelim samo nesto da priupitam "obezbedjenje" u Areni. Ja sam pri ulasku, kao i svi iza i ispred mene, morao da prodjem skener i kompletnu "aerodromsku" proceduru, da izvadim sav metalni novac, kljuceve, mobilni...itd, da sve to stavim u posluzavnik koji ide na pokretnu traku i ceka me sa one strane. Uz to me je i redar protrkeljisao od vrata pa sve do noznih clanaka. Pitam ko je ovde lud? Baklja nije cackalica za zube, a uneti je pored takve stroge kontrole ne moze da se kvalifikuje drugacije nego kao sabotaza. Ko je insajder? Ako odgovornima u klubu, ili policiji, to nije vazno da istraze, onda neka placaju evroligi paprene kazne ili igraju pred praznim tribinama. "Gorki plodovi" izgleda nikada nece sazreti u Srbiji:(

Tanasije

pre 15 godina

Nosim prelep utisak iz Arene. Apsolutno zasluzena pobeda boljeg tima koji je od pocetka do kraja kontrolisao citav tok utakmice i stalno odrzavao nedostiznu razliku u poenima. Nije bilo nijedne uvrede na racun protivnika, bar ja nisam cuo, a jedina mrlja su one dve bacene baklje na parket. Igramo najbolju odbranu u Evropi posle CSKA (to je cinjenica) i generalno odlicnu kosarku. Dominiramo u skoku nad svima jer smo atletski izuzetan tim i prakticno niko ne moze da nam parira ni u NLB ni u Swisslion ligi. Jedini koji je uspeo da nas ukroti bio je CSKA, mada pod dosta diskutabilnim okolnostima. Bravo sampioni. Uzmi Dule 008 titulu:))

REALNO

pre 15 godina

Ovaj poraz i samo 9 koseva hrvatskih igraca je posljedica cibonine politike da kupuje strance a domace momke odbacuje. Da se malo ugledaju na Zadar, Zvezdu I Partizan bila bi situacija puno bolja i na reprezentativnom planu. A dotle se Hr mediji pitaju di smo zapeli sa repkom ,a srbi imaju igraca za sastavit dvi repke.Pa srpski igraci igraju u klubovima i nba-u a mi imamo JEDNOG i to vecina nogometasa ima bolju statistiku od njega.

Andrić-koš-samo 2 razlike-pukl-faul-ništa

pre 15 godina

Grobari,jel sad suđenje bilo dobro?Molim da me objavite,ne vrijeđam nikoga,samo me zanima viđenje najobjektivnijih navijača na svijetu.Al eto ja čestitam,nije nezasluženo.

Dr. Mo

pre 15 godina

Ocekivano... Svaka cast momci! Nema vise nista da se kaze o vama, sve je receno... Al ek ce se o vama pricati. Treba da prodje koja godina pa da se vidi velicina ovog Partizana...

Grobar sa juga

pre 15 godina

prva dva komentara su smesna.........doslo mi je da se ubijem kad sam ih citao........a posebno prvi.......ZVEZDA SRPSKI BREND....pa jel imas ti dete oci.....kad ste vi bili bolji od nas u kosarci...pa vi ste bolji od ns samo u pljuvanju u dalj......nemate nikakve igrac,partizan dominira vec decenijama.....a od sezone 1991/92 posebno.Kad ste vi bili bolji od Partizana?
E ljudi....njemu je to trenutni bljesak,to sto partizan vec 7 ili 8 godina osvaja uzastopno nasu regionalnu ligu,sto treci put osvaja NLB ligu,sto po ko zna koji put osvaja kup Radovija Koraca......pa mene bi bilo sramota da takvu neku glupost kao sto je taj prvi komentar provalim na nekom veliko sajtu kao sto je sajt TV b92.......sigurno se svi ljudi koji su ga procitali smejali.....vidise da si sedeo pored kompljutera i cekao da se zavrsi utakmica pa da prvi posaljes svoj komentar.....sramota me je sto u Srbiji ima takvih ljudi koji nece da priznaju da smo bolji u svim sportovima sem u Odbojci...a od ove godine i u rukometu smo bolji.Sramota me je sto takvi ljudi zagadjuju slavlje Grobarima i svim ljudima koji vole sport!

Goran Gajic

pre 15 godina

Koloseum
Au brate al si ti nenormalan, o kakvoj ti zenskoj kosarci govoris?
Pa vi ste titulu uzeli zadnji put kad se igralo na sljaci!Ali dobro je kada se vi pacenici javljate, bas me lepo nasmejete!Hahahhaha


Teror se nastavlja!

o.O

pre 15 godina

... Do 1991 partizan je imao samo 6 titula, a Zvezda 13...
(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

A što nisinapomenuo da je Zvezda do 1955. imala već 10 titula, a od onda samo 5, i još se usuđuješ da sabiraš neke titule u žesnkoj košarci o.O

juki_grobarka:)

pre 15 godina

HVALA VAM MOMCI HVALA DO NEBA I JOS,VISE AKO JA TO MOGUCE!;)
nemam reci kako da opisem koliko je lepo biti GROBAR!to je najlepsa i najveca titula koju neko moze imati-biti GROBAR! jos jednom hvala vam za sve i odo da se napijem sa drugaricom pada proslavimo ovu divnu i velicanstvenu pobedu Partizana,pardon uskrs;)

zeljko-bnz

pre 15 godina

ne bih vas vise zadrzavo,ovde je vec zadnjih 20 god sve jasno:)))!!!a komsinice ko vecito gubi ima pravo da se ljuti:).ASTA LA VISTA

Goran

pre 15 godina

Sve je bilo strava, al zasto bre dajete Hrvatima prliku da nas pljuju zbog onih glupih baklji!Ej oni koji su najgori od svih!


I zao mi je sto ste Perasovica gadjali, covek je legenda, neverovatno je korektan i realan i mnogo ceni i postuje Partizan!Stvarno ste ispali, ma nemam reci, sramota!Bacili ste senku sa dve baklje, stvarno sam se iznervirao mnogo!

batery

pre 15 godina

Trenutno stanje u Srbiji vezano za trogodisnje bodovanje:

1.Partizan 106
2.Hemofarm 40
3.FMP 24
Zvezda 24

Ostaje jos Superliga koja nosi 5 bodova sampionu, 3 finalisti i po 1 polufinalistima, tako da ce verovatno fmp i zvezda ostati izjednaceni. :)

Nemanja Radojevic

pre 15 godina

Da niste slučajno nešto drugo očekivali?

Dominacija se nastavlja. Dokle? Pa recimo da ovaj niz titula pocinje da tezi beskonacnosti. Ko moze toliko da saceka, e tada ce se dominacija prekinuti.

Filip KG voli partizan!!!!!!

pre 15 godina

Anderson je sjajan igrac, dugo vremena nisam gledao ovako kompletnog igraca u Evropi. Potencijal za NBA sigurno.
Jos jedan trofej partizana, ali su oni jos daleko po broju trofeja od zvezde u kosarci ( muska i zenska konkurencija zbirno). Dakle, sa ovim trofejom veceras stanje je sledece:
Evropski trofeji:
Crvena zvezda 1 prvak evrope ( zene )
Partizan 1 prvak evrope ( momci)
Domaci trofeji:
Crvena Zvezda 69 ( muskarci 15 + 7, devojke 29+18)
Partizan oko 50 ( muskarci 15 + oko 12, devojke 23 ukupno)
Nemojte da vas zavaravaju zadnje godine partizanove dominacije, sve prolazi pa ce i to proci... Do 1991 partizan je imao samo 6 titula, a Zvezda 13... Ovo je samo trenutan bljesak partizana, Zvezda ima proslost a znamo svi i buducnost. Zvezda je Srpski brend, a ko drugi?
(Koloseum, 18. april 2009 22:39)
Za Andersona se slazem... Ali brate da pratis zensku kosarku je stvarno smesno... a i ono da je zvezda srpski brend!! Vi ste 11(valjda) uzastopnih titula osvojili 195-i neke a za 50 god ste uzeli 5 titula!!! koji ste vi brend!! molim odgovor od ovog sampiona :)

Darko

pre 15 godina

Partizanu na ovim prostorima realno niko nije ravan.To je ovaj put ponovo dokazano.O Partizane o sampione ti nepobediv si o Partizane!!!

Aca

pre 15 godina

Puni da preliva!
Bravo momci , svaka cast! Hvala od srca za sve sto ste nam priredili tokom ove sezone. Gospodinu Duletu , kapa dole, mada moram priznati da me je malo iznerviralo dugo sedenje Velickovica na klupi u toku trece cetvrtine :)
Cestitam i igracima Cibone na dostojnom otporu. Mislim da su sudije bili najlosiji akteri ove utakmice. Od pocetka su tolerisali dobacivanja sa klupe Cibone, kasnije gresili i na stetu jednih i drugih, pravili kompenzacije....
Velickovic je jos jednom dokazao da je igrac koga bi svaki trener pozeleo u svom timu.
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

grobar st.pazova

pre 15 godina

Hvala Vam SAMPIONI na svakoj kapi znoja, na svom trudu i radoscu sto nam pruzate. Zasluzili ste titulu. Uzivajte, ovo je Vase a i nase vece. Uvek uz Vas, verni navijaci PARTIZANA.

nislija

pre 15 godina

Snimi ove grobare, loze se na guma ligu....
(Skakac, 18. april 2009 22:42)

Opa, sad ni vama nije vazna guma liga. Svima polako postaje nevazan ovaj NLB. Stvarno treba ovi nasi da pusti malo gas, vise niko nece hteti da igra sa nama.

RAS KASS

pre 15 godina

Sto bi rekao Muta Nikolic:"Pa ovo je sve normalno,sta se radujemo".Stvarno nam ostaje samo ta EL.
A najgore je da posle ovakve utakmice,glavni utisak ostaju oni indijanci sto su bacali baklje.I to gadjali Perasovica koji o Partizanu uvek prica u najvecim superlativima.Dokle cete vise da brukate sveto ime Partizana tkz. grobari?!Jeste da su se nasi sportisti provodili mnogo gore u Hrvatskoj ali na nama je da dokazemo da smo bolji u svakom pogledu.Kao sto Dule rece:"Voleo bih da gospodsko ponasanje krene odavde iz Beograda."

crobajs

pre 15 godina

čestitke partizanu na zasluženoj pobjedi i poštovanje onima koji osuđuju gađanje bakljom perasovića. P.S.sretan vam uskrs, pozdrav

Hogar Srashni

pre 15 godina

Nismo odigrali preterano kvalitetno, previse je bilo praznih minuta, ali i to je bilo dovoljno. Nek je ovim momcima srecna jos jedna titula u ovoj sezoni za pamcenje. Obozavam ove momke!!!

vlada 85

pre 15 godina

Eee,ja ne znam sto se Partizan uopste i takmici kada je najbolji,ne samo kod nas nego i u Evropi!!!
JOs samo prvenstvo i to je to!! pa ljudi da se udruze svi timovi iz NLB zajedno ne bi mogli da pobede Partizan!!!
Znaci Partizan NAJBOLJI!!!!!OLEEEEEEEE

Tanasije

pre 15 godina

@bbb zagreb

Nazalost, posle one dve ubacene baklje znao sam da ce se javiti neko poput tebe da generalizuje pojedinacni eksces i to predstavi kao dominantno ponasanje svih prisutnih, sto je apsolutna neistina. U Areni je bilo 13.328 gledalaca koji su sve vreme korektno i bez vredjanja navijali za svoje...a onda se na samom kraju pojavi jedan imbecil da pokvari kompletan utisak o onih preostalih 13,327! Apsurdno, zar ne? Nazalost, tako je u zivotu - jedan, ili dvoje terorista snagom svog bezumlja i silinom destrukcije mogu da nalepe nezasluzenu etiketu citavom narodu kome greskom pripadaju. Jedna budala uvek, kao po pravilu, ostavi mnogo jaci utisak nego 1000 normalnih i pametnih. Steta, zaista steta:(

GrobarBorcha

pre 15 godina

Bravo Partizane!!!!
Grobari stidite se!!!Navijanje NULA!!!!Malo je falilo da se hrvati vrate a ovi CUTE!!!!Kao bojkotuju a ne shvataju da ova liga donosi i EL!!!To je realnost ,na zalost ali igra Partizan u finalu i to protiv hrvata a ti cutis celu tekmu i to u BEOGRADU!!!Bilo ne ponovilo se!!!!
PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA!!!!

hrvat

pre 15 godina

Gospodo Grobari, a ovo se tiče i Delija. Čestitke na i više nego zasluženom trofeju.Ali...molim doticne koji ostavljaju komentare da je Partizan najveći kosarkaski klub na ovim prostorima da budu malo objektivniji. Ljudi..Partizan je osvojio jednu jedinu europsku titulu (što je valjda i najvažnija), Split 3 a Cibona 2...dok Zvezda nije tome bila ni blizu. Tko je onda najveći klub na ovim prostorima?
Split ili Cibona?
Pozdrav i jos jednom cestitke na zasluzenom trofeju i totalne dominacije ove godine.

Analog

pre 15 godina

@desetar cokulic, 20. april 2009 10:33

Posto si uporan do bola nije mi bilo tesko da procackam po netu i da pronadjem tacne podatke (koje si, verujem i ti nasao ali si napisao samo ono sto prija tvojoj napacenoj dusi)
Dakle ovako, izvor: zvanicni sajt SD Crvena zvezda. Podaci su dati zakljucno sa 2008 godinom:
Ekipne titule - 342
Nacionalni kup - 144
Evropski trofeji - 6
Trofeji evropskih regija (ma sta da je to) - 2
Svetski trofeji - 1
sto ukupno iznosi 495 trofeja, kao sto si i naveo.
Na ovo treba dodati i 37 olimpijskih medalja, od kojih je Jasna Sekaric osvojila 3 (tri). Podatke o pojedinacnim titulama drzavnih prvaka nisam nasao.
Izvor: zvanicni sajt JSD Partizan. Podaci su zakljucno sa 2005 godinom:
Ekipne titule - 362
Nacionalni kup - 176
Titule evropskih prvaka - 12 (ovde nisu racunata osvajanja, recimo kupa Radivoja Koraca i sl, nego samo titule evropskog sampiona), sto ukupno iznosi 550 titula i to za tri godine manje. Na ovo treba dodati i 115 olimpiskih medalja (bez Olimpijade 2008) kao i 106 medalja sa evropskih prvenstava, 260 medalja sa svetskih prvenstava i vise nego fantasticnih 1378 pojedinacnih titula prvaka drzave u tom periodu.
Kada na sve ove cifre dodamo i sve one titule koje su osvojene od 2005 god. do danas, tesko da ce bilo koje sportsko drustvo, a posebno CZ uspeti i da se priblizi rezultatima i osvojenim trofejima Partizana.

Miki

pre 15 godina

Paljenje baklje nije bio vid pritiska na igrace Cibone. Budala je ubacila baklju na teren jer je morala negde. To se sve dogodilo u poslednjem minutu i sigurno nije predstavljaljo vid zastrasivanja. Ruznih povika nije bilo a to je najbitnije. Nije strasno kad neko od okorelih navijaca baca petarde, baklje i sl. To su likovi koji to rade jer je su onda oni baje, face, momcine i na koje se tesko moze uticati. Mnogo je ruznije kad obican svet skandira "Ubij, zakolji itd. Toga nije bilo i nemojte dizati tenziju. Ako se uzme u obzir da u tri dana, niko iz Cibone nije imao bilo kakvih problema, onda je prica o dve baklje isuvise naduvana.

nemanja

pre 15 godina

Za sve kojima nije jasno, večernje novosti su nedavno objavile teks koji objašnjava ko je bolji i ko je trofejniji!!!
www.novosti.rs

Partizan trofejniji od Zvezde!

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji između Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grčki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahče i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i večita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i veću navijačku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji
i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Đokovića i Anu Ivanović, dok je Jelena Janković u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE
DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve članovi crno-belih: plivač Milorad Čavić, teniser Novak Đoković i vaterpolo selekcija čiju većinu čine upravo igrači Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovičićem, inače aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.

nikola

pre 15 godina

(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

E sad si se setio za zensku kosarku! Kad vas stignemo i u tim trofejima onda cete tu racunati neki hokej na travi ili tako nesto.Sto rece neko mozda cete racunati i trofeje u petlicima. I dobro si sam primetio da je zvezda sve svoje titule izuzev jedne osvajala pre 50-tak godina. I ti jos se ponosis time.

dullence

pre 15 godina

Sudije najgori na terenu. Pregrst kompenzacija, negledanja falova, ne pracenja novih trendova u sudjenju. Pobou ove sezone se sviralo nebrojeno puta kretanje u bloku a cibona je igrala celu utakmicu sa kretanjem u bloku. Pred kraj kada je milenko tepi pao na zemlju tacno se vidi kako jedan igrac cibone cima sa obe ruke Rakocevica i obaljuje ga na zemlju grcko-rimskim stilom...Pa onda anderson koji se seta po autu, bilo je ruku na srce i dosta kompenzovanih odluka na strnau partizana. Ali to nije poenta kada se jednom pogresi da se onda gresi do kraja utakmice!

whatever

pre 15 godina

bbb zagreb

Komentar ti je glup.Po tvojoj logici mi smo posle Kranja 2003. trebali da izvrsimo linc na prvu hrvatsku ekipu koja je dosla u Srbiju.Ocigledno je da ce tebi i tvojoj ekipi ovaj incident posluziti samo kao izgovor da "krenete" ponovo na Srbe.Ali ne brini KK Partizan ce ponovo doci u Zagreb i bice im super.Samo da ti kazem da je posle bacanji baklji onih budala Dule uzeo mikrofon i prvi stao u zastitu Ciboninih igraca i Perasa.A tog istog Duleta su pre par sezona tukli u Zagrebu kad smo gostovali kod vas.
Posto si navijac onda i sam znas kakvih sve ima medju tkz. "navijacima".Tu mislim na kriminalce, narkomane, huligane koji dolaze na tekme samo da prave sr..nje.Tako je u Srbiji a verujem da nista nije bolje ni u Hrvatskoj.Gledajuci to ovaj incident i ne bi trebalo da te cudi.Samo sto pametni ovo ne generalizuju,nego gledaju na to kao na izolovani incident sto i jeste.

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@FeboZg
Slavko je 3 put gori od ovih koje si naveo...Mnogo te boli ovaj poraz, zar ne?Poceli ste da se vadite na sudije, a vama su vise pomogle.Partizan nije trofejiniji od Cibone, (mada npr. imamo vise titula u SFRJ od vas 4:3) ali smo imali mnogo vise velikih igraca u istoriji od vas!Svakako smo veci klub!

buhuuu

pre 15 godina

Nemogu se načudit koliko je vas utakmicu gledalo na hrt-u,samo da čujete što će čiko reć,meni to vuče na kompleks.
(moje ime, 19. april 2009 10:41)

sta ces, volimo da vas gledamo kako cmizdrite :)

Vladimir

pre 15 godina

Najboli,najbolji i stvarno najbolji.Svaka vam cast sampioni nema vam ravnih.Mnogo je lepo biti navijac PARTIZANA ovih dana,mislim lepo je uvek ali ovih dana pogotovo,PARTIZAN SAMPION

pop

pre 15 godina

Partizan je najtrofejnije s.d.na Balkanu,a drugo u Evropi.Prvu opsezno prebrojavanje titula u kupu i prvenstvu ova dva kluba izvrsio je Tempo devedesetih godina i tada je bila ogromna razlika u korist Partizana(necu da pominjem cifru jer nemam sacuvan broj tempa da kazem tacan broj).Tada je bio komentar u tempu da u narednih 10 god.C.Z. NE MOZE stici Partizana cak kad bi oni sve osvajali.S obzirom koliko je Partizan u ovih 15-ak godina osvojio vise titula ta se razlika i povecala.Ko ne veruje u ovo moze da proveri u tempu ,a ja bih voleo da dodem do tog broja tempa kada je objavljenja zavrsna tabela.Pozdrav za sve iskrene i dobronamerne ljubitelje sporta.

bob

pre 15 godina

nema veze sto mi uzimamo ovu guma ligu, bitno je da skupljamo bodove, a vi uzimajte ovu domacu, taman cete za jedno 200 godina moci da igrate evro ligu!

Zorz Vea

pre 15 godina

Snimi ove grobare, loze se na guma ligu.... I za koga sam trebao da navijam u susretu 2 hrvatska kluba veceras?
(Skakac, 18. april 2009 22:42)

Svaki tvoj udisaj me boli,jer moram da kazem ka si moj zemljak,ili nisi...???

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom "Familijom"

nikola

pre 15 godina

...da postavim pitanje Grobarima...Kako je to Partizan najtrofejniji klub na Balkanu...ako pri tome ne smatrate HR balkanskom državom...hvala lijepa...a ako pak smtrate objasnite mi molim Vas kako je Partizan trofejniji od Cibone????Po kojoj logici i računici???Hvala lijepo
(FeboZg, 19. april 2009 21:48)

Taj koji je to napisao mislio je na Sportsko drustvo Partizan a ne na KK Partizan. U kosarci na Balkanu postoje i PAO i Olimpijakos, mozda i AEK,Aris.Ti si se odmah za tvoju Cibonu setio. Misli se na SD Partizan.

Marko Zg

pre 15 godina

Vi koji se zgražate i čudom čudite komentatoru na HTV-u (btw, nisam znao da je HTV toliko gledan u Srbiji), bolje vam je da se pozabavite vašim bacačima baklji. Znate ono, prvo počisti u svom dvorištu, i sl. Usput, čestitke Partizanu na zasluženoj pobjedi.

dule pacov

pre 15 godina

nalov-antikošarka
Dule je najpragmatičniji trener na svijetu, istrenira što veće stupove, da mogu provuć loptu kroz mrežicu, pa tako i Vraneša slavka, al nije to neka lepršavost, onog jadnog amera su toliko istukli da to nije humano, hehe, čestitke kad vas to veseli, mnogo ste jaki

Mostar m.j.

pre 15 godina

Roman empire

-jel postoji i jedna vijest koju ti nekomentiras?

Mislim da bi Cibona morala dovesti ovog malog Ceha Veselog,potreban joj je a sigurno da mali zeli u veci klub.

FeboZg

pre 15 godina

Čestitam na pobijedi...međutim...na -2 ne prizna nam Slovenac koš...Lamze i Veseli igraju sa 4 osobne do Božića ako treba a umlatili Andersona ko budalu...Cibona ni jedno slobodno bacanje 2 četvrtine....Perasa gađaju u glavu...tzv navijači pale baklje....mislim fakat...al mi se ne bunimo ni malo...nismo takav narod jednostavno...Da smo igrali recimo u Parizu ili Ljubljani glatko bi dobili...isto tako...Partizan izrotiro 234 igrača...zvalii pionire da igraju a jedva dobili Cibonu kojoj je igrao samo Anderson..Suci???Slovenci ko Slovenci....kaj reći..Andesrosna Veseli i Gabonac bacali u reklame pa nikom ništa...a ovaj krivo pogledo Veselog pa odmah nesportska...na -2 suci pomogli neosporno...al ponavljam...mi ne kukamo i ne plačemo..Grobari...navijate ko babe...Beograde Srami se ovakvih navijača...Da smo igrali u Zadru ili UZagrebu Vujošević bi utakvoj atmosferi izveo igrače na ulicu...ccccccc

kao laka pobeda

pre 15 godina

Partizan je i u mecu sa Zvezdom i Cibionom pokazao da nije bas tako nepobediv i da imaa veoma dugacke periode krize(danas i juce po 5min bez poena i veliki problemi u presing igri i vodjanju lopte)Da je Cibona kojim slucajem pogodila samo pola promasenih zicera rezultat bi bio veoma drugaciji.Steta sto CZ i HF nisu samo za nijansu bolji jer ovaj partizan nije uopste toliko jak koliko su se usisali. Ipak na kraju cestitam zasluzenu pobedu i trofej.
Sledece godine neko drugi uzima trofeje, Da se kladimo!

Kumasin

pre 15 godina

Partizan je decko naJJtrofejnije sportsko drustvo na Balkanu. Mani nas bre tih tvojih filozofija.
(Vukasin, 19. april 2009 02:25)

Ta tvoja recenica je velika zabluda vas grobara. C Zvezda je najtrofejniji klub na ovim prostorima, imamo ukupno 495 trofeja ( 89 atletika,69 kosarka, 61 fudbal, 50 odbojka.... ) vi imate oko 380 trofeja. Prvo proveri pre neko sto ista napises, ovako ispadas smesan. Vi imate vise evropskih trofeja ( vaterpolo donosi prevagu) i zato ste sebi stavili naziv najtrofejniji u evropi. Znaci, partizan ima vise evropskih trofeja, A C Zvezda je najtrofejnije sportsko drustvo sa ukupnim brojem svih trofeja 495 a vi 380 ( domaci, evropski...) kada se zbroje... Ovo ti je prava istina i proveri gde god hoces

FeboZg

pre 15 godina

Valjda može Slavko Cvitković za HTV...za svoje državljane prenositi tekmu a da pri tome ne pita za savjet magove televizije i ratne huškače Tijanića ili još bolje Milojka Pantića--xa xa xa dok je vama njih...Koraća,Pantića i ostalih trećerazrednih komentatora RTS-a ne brinite vi za našeg Slaveka...Ja molim moderatora da mi dozvoli bez cenzure...da postavim pitanje Grobarima...Kako je to Partizan najtrofejniji klub na Balkanu...ako pri tome ne smatrate HR balkanskom državom...hvala lijepa...a ako pak smtrate objasnite mi molim Vas kako je Partizan trofejniji od Cibone????Po kojoj logici i računici???Hvala lijepo

ofk

pre 15 godina

A koje taj Anderson da komentarise kako partizan igra strasnu odbranu kao NBA timovi.Zasto onda nije u F4.i ta kosarka koja se zavrsava sa 49 poena je davna proslost

desetar cokulic

pre 15 godina

(nemanja, 20. april 2009 00:55)

Nemanja 70 % toga sto si napisao nije tacno to znas ti,a to znamo i mi... A taj novinar je grobar verovatno cim je objavio neistine.
Ajmo redom: zasto je u obzir uzeto samo 5 sportova i zasto samo muska konkurencija??? Jel Sportska Drustva ne sadrze i zenski sport? Kada se sabere muski i zenski sport, Zvezda ima 495 trofeja, Partizan izmedju 380-390 trofeja! Proveri slobodno sport po sport i videces da sam u pravu. Taj novinar je uzeo u obzir samo muski sport i samo 5 "kao" glavnih sportova?! A gde je tu Atletika- kraljica sportova gde smo mi ispred svih ili tenis jedan od 3 najpopularnija sporta u Srbiji.
Dalje, olimpijske medalje: Partizan uspesniji???!!! Kako to? Pa Jasna Sekaric (koju taj novinar ne pominje) se sa svake Olimpijade vratila sa nekom medaljom a ona je najuspesniji sportista u SD C ZVEZDA u istoriji. Samo ona je osvojila vise medalja nego svi partizanovi sportisti zajedno. Jedino gde ste trofejniji su Evropski klupski trofeji( zahvaljujuci vaterpolu) i iz celog teksta je to jedino tacno... Proveri slobodno sve i videces da sam u pravu
Dakle , Sportsko drustvo Crvena Zvezda je najtrofejnije sportsko drustvo u Srbiji, a medju najtrofejnijima je i u Evropi.

bbb zagreb

pre 15 godina

Ne osporavam pobjedu Partizana. Prvu cetvrtinu ste bili bolji,ali Cibona je kroz 2 i 3 dokazala da može ravnopravno sa vama i došla je na -3. Onda počinje zadnja četvrtina i suci upropaštavaju do onda donekle korektno suđenje. Prvo tehnička Vranešu za udaranje anderssona,sucima iza leđa-nije dosuđena , onda faul u napadu Andrica, onda 5 faul Vesely i Lasme koji su napravili,a nije im dosuđen cijelu zadnju četvrtinu...halooo gdje toga imea!? Da 2 igrača koja su najveći presing vršila na anderssonu ne dobiju 5 faul 10 min,a da ne pričam na Calowayu dok je bio na podu, Lasme čisti faul. Ok. zaboravimo sada sve to, i vratimo se u zadnju minutu susreta. Čemu bacanje baklje na Persasovića?!! kada ste zadnji put u __Zagrebu doživjeli neugodnost tipa bacanja upaljača,baklji ili ubi srbina..prije 5.god. A ovo jučer Vam nije trebalo, jer radi takvih stvari ste vratili nas bbb-e na tribine Cibone sljedeću sezonu i ne nadajte se lijepom dočeku. Dosta je bilo kazališta. LP od realnog boysa i Cibonaša.

Real

pre 15 godina

Kosarka je kao sport pukla,posebno evropska kosarka.Nema vise igraca zvezda,ko jos prati kosarku.Sve ti govori partizan sa nekim prosecnim igracima pobedjuje najbolje evropske ekipe.Partizan '90 uporedi sa ovim partizanom smesno je i porediti a igra odlicno u evropi.Ko vredi on zapali u NBA i greje klupu za 10milke.

Zg_Bg

pre 15 godina

Kako je mogla Cibona dobiti ovu tekmu kad su sudila 2 slovenca i crnogorac, a svaki je napad Partizana trajao 28 sekundi. Partizan je bolji, nema sumnje, glavni igrači Cibone su odigrali katastrofalno (osim Amera), ali čemu to sa sucima, čemu ?
Bio sam u dvorani, jako sam često u Bg, gledam na njega kao na svoj drugi grad trenutno, iako sam hrvat od glave do pete, ali baš sam navijao da cibona odigra fenomenalno, a Partizan pobjedi pošteno... Nisam vidio ni jedno ni drugo u areni...

Koloseum

pre 15 godina

Anderson je sjajan igrac, dugo vremena nisam gledao ovako kompletnog igraca u Evropi. Potencijal za NBA sigurno.
Jos jedan trofej partizana, ali su oni jos daleko po broju trofeja od zvezde u kosarci ( muska i zenska konkurencija zbirno). Dakle, sa ovim trofejom veceras stanje je sledece:
Evropski trofeji:
Crvena zvezda 1 prvak evrope ( zene )
Partizan 1 prvak evrope ( momci)
Domaci trofeji:
Crvena Zvezda 69 ( muskarci 15 + 7, devojke 29+18)
Partizan oko 50 ( muskarci 15 + oko 12, devojke 23 ukupno)
Nemojte da vas zavaravaju zadnje godine partizanove dominacije, sve prolazi pa ce i to proci... Do 1991 partizan je imao samo 6 titula, a Zvezda 13... Ovo je samo trenutan bljesak partizana, Zvezda ima proslost a znamo svi i buducnost. Zvezda je Srpski brend, a ko drugi?

Andrić-koš-samo 2 razlike-pukl-faul-ništa

pre 15 godina

Grobari,jel sad suđenje bilo dobro?Molim da me objavite,ne vrijeđam nikoga,samo me zanima viđenje najobjektivnijih navijača na svijetu.Al eto ja čestitam,nije nezasluženo.

Mostar m.j.

pre 15 godina

Roman empire

-jel postoji i jedna vijest koju ti nekomentiras?

Mislim da bi Cibona morala dovesti ovog malog Ceha Veselog,potreban joj je a sigurno da mali zeli u veci klub.

sramota

pre 15 godina

prvo suci katastrofa, Cibona dođe na 3 razlike i onda oni poguraju Partizan na 10... atmosfera je bila OK, nisu me grobari impresionirali,al ono na kraju bzveze.... komentator Slavko legenda: "Lasme je uhvatio loptu" " ovdje ga zovu Lasmi" "pa oni bolje znaju gabonski" hahahahahahah. Sve u svemu ne osporavam pobjedu Partizana, zasluženo tjekom cijele sezone... ipak oni suci (sramota) da slovenci sude u finalu... objevite ovaj tekst nikoga ne vrijeđa...hvala

Mata H..

pre 15 godina

Ako nista drugo,Cibonini igraci su sacuvali zivu glavu..
Sramotno je da u finalu ovakvog natjecanja treneri i igraci gostujuce momcadi se gadjaju raznim predmetima pa i bakljama!!?!
Sta bi bilo da je onaj lik na kraju bio za malo precizniji i pogodio primjerice Perasovica u glavu?!?

Sto se tice kosarke,cestitke Partizanu na zasluzenoj pobjedi.
Anderson je vodio simultanku protiv Partizana,Kus i Prkacin nevidljivi..

kao laka pobeda

pre 15 godina

Partizan je i u mecu sa Zvezdom i Cibionom pokazao da nije bas tako nepobediv i da imaa veoma dugacke periode krize(danas i juce po 5min bez poena i veliki problemi u presing igri i vodjanju lopte)Da je Cibona kojim slucajem pogodila samo pola promasenih zicera rezultat bi bio veoma drugaciji.Steta sto CZ i HF nisu samo za nijansu bolji jer ovaj partizan nije uopste toliko jak koliko su se usisali. Ipak na kraju cestitam zasluzenu pobedu i trofej.
Sledece godine neko drugi uzima trofeje, Da se kladimo!

dule pacov

pre 15 godina

nalov-antikošarka
Dule je najpragmatičniji trener na svijetu, istrenira što veće stupove, da mogu provuć loptu kroz mrežicu, pa tako i Vraneša slavka, al nije to neka lepršavost, onog jadnog amera su toliko istukli da to nije humano, hehe, čestitke kad vas to veseli, mnogo ste jaki

FeboZg

pre 15 godina

Čestitam na pobijedi...međutim...na -2 ne prizna nam Slovenac koš...Lamze i Veseli igraju sa 4 osobne do Božića ako treba a umlatili Andersona ko budalu...Cibona ni jedno slobodno bacanje 2 četvrtine....Perasa gađaju u glavu...tzv navijači pale baklje....mislim fakat...al mi se ne bunimo ni malo...nismo takav narod jednostavno...Da smo igrali recimo u Parizu ili Ljubljani glatko bi dobili...isto tako...Partizan izrotiro 234 igrača...zvalii pionire da igraju a jedva dobili Cibonu kojoj je igrao samo Anderson..Suci???Slovenci ko Slovenci....kaj reći..Andesrosna Veseli i Gabonac bacali u reklame pa nikom ništa...a ovaj krivo pogledo Veselog pa odmah nesportska...na -2 suci pomogli neosporno...al ponavljam...mi ne kukamo i ne plačemo..Grobari...navijate ko babe...Beograde Srami se ovakvih navijača...Da smo igrali u Zadru ili UZagrebu Vujošević bi utakvoj atmosferi izveo igrače na ulicu...ccccccc

GrobarBorcha

pre 15 godina

Bravo Partizane!!!!
Grobari stidite se!!!Navijanje NULA!!!!Malo je falilo da se hrvati vrate a ovi CUTE!!!!Kao bojkotuju a ne shvataju da ova liga donosi i EL!!!To je realnost ,na zalost ali igra Partizan u finalu i to protiv hrvata a ti cutis celu tekmu i to u BEOGRADU!!!Bilo ne ponovilo se!!!!
PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA!!!!

Kumasin

pre 15 godina

Partizan je decko naJJtrofejnije sportsko drustvo na Balkanu. Mani nas bre tih tvojih filozofija.
(Vukasin, 19. april 2009 02:25)

Ta tvoja recenica je velika zabluda vas grobara. C Zvezda je najtrofejniji klub na ovim prostorima, imamo ukupno 495 trofeja ( 89 atletika,69 kosarka, 61 fudbal, 50 odbojka.... ) vi imate oko 380 trofeja. Prvo proveri pre neko sto ista napises, ovako ispadas smesan. Vi imate vise evropskih trofeja ( vaterpolo donosi prevagu) i zato ste sebi stavili naziv najtrofejniji u evropi. Znaci, partizan ima vise evropskih trofeja, A C Zvezda je najtrofejnije sportsko drustvo sa ukupnim brojem svih trofeja 495 a vi 380 ( domaci, evropski...) kada se zbroje... Ovo ti je prava istina i proveri gde god hoces

hrvat

pre 15 godina

Gospodo Grobari, a ovo se tiče i Delija. Čestitke na i više nego zasluženom trofeju.Ali...molim doticne koji ostavljaju komentare da je Partizan najveći kosarkaski klub na ovim prostorima da budu malo objektivniji. Ljudi..Partizan je osvojio jednu jedinu europsku titulu (što je valjda i najvažnija), Split 3 a Cibona 2...dok Zvezda nije tome bila ni blizu. Tko je onda najveći klub na ovim prostorima?
Split ili Cibona?
Pozdrav i jos jednom cestitke na zasluzenom trofeju i totalne dominacije ove godine.

ofk

pre 15 godina

A koje taj Anderson da komentarise kako partizan igra strasnu odbranu kao NBA timovi.Zasto onda nije u F4.i ta kosarka koja se zavrsava sa 49 poena je davna proslost

FeboZg

pre 15 godina

Valjda može Slavko Cvitković za HTV...za svoje državljane prenositi tekmu a da pri tome ne pita za savjet magove televizije i ratne huškače Tijanića ili još bolje Milojka Pantića--xa xa xa dok je vama njih...Koraća,Pantića i ostalih trećerazrednih komentatora RTS-a ne brinite vi za našeg Slaveka...Ja molim moderatora da mi dozvoli bez cenzure...da postavim pitanje Grobarima...Kako je to Partizan najtrofejniji klub na Balkanu...ako pri tome ne smatrate HR balkanskom državom...hvala lijepa...a ako pak smtrate objasnite mi molim Vas kako je Partizan trofejniji od Cibone????Po kojoj logici i računici???Hvala lijepo

bbb zagreb

pre 15 godina

Ne osporavam pobjedu Partizana. Prvu cetvrtinu ste bili bolji,ali Cibona je kroz 2 i 3 dokazala da može ravnopravno sa vama i došla je na -3. Onda počinje zadnja četvrtina i suci upropaštavaju do onda donekle korektno suđenje. Prvo tehnička Vranešu za udaranje anderssona,sucima iza leđa-nije dosuđena , onda faul u napadu Andrica, onda 5 faul Vesely i Lasme koji su napravili,a nije im dosuđen cijelu zadnju četvrtinu...halooo gdje toga imea!? Da 2 igrača koja su najveći presing vršila na anderssonu ne dobiju 5 faul 10 min,a da ne pričam na Calowayu dok je bio na podu, Lasme čisti faul. Ok. zaboravimo sada sve to, i vratimo se u zadnju minutu susreta. Čemu bacanje baklje na Persasovića?!! kada ste zadnji put u __Zagrebu doživjeli neugodnost tipa bacanja upaljača,baklji ili ubi srbina..prije 5.god. A ovo jučer Vam nije trebalo, jer radi takvih stvari ste vratili nas bbb-e na tribine Cibone sljedeću sezonu i ne nadajte se lijepom dočeku. Dosta je bilo kazališta. LP od realnog boysa i Cibonaša.

zoki

pre 15 godina

Da se zna ko je ko! Samo je steta sto nije Hemofarm igrao, pa da vide ko igra najbolju kosarku! Momci hvala vam! Hristos se rodi, da u svakom srpskom domu sutra vlada mir i sreca! Sve najbolje!

Zg_Bg

pre 15 godina

Kako je mogla Cibona dobiti ovu tekmu kad su sudila 2 slovenca i crnogorac, a svaki je napad Partizana trajao 28 sekundi. Partizan je bolji, nema sumnje, glavni igrači Cibone su odigrali katastrofalno (osim Amera), ali čemu to sa sucima, čemu ?
Bio sam u dvorani, jako sam često u Bg, gledam na njega kao na svoj drugi grad trenutno, iako sam hrvat od glave do pete, ali baš sam navijao da cibona odigra fenomenalno, a Partizan pobjedi pošteno... Nisam vidio ni jedno ni drugo u areni...

Mile

pre 15 godina

Bravo,bravo,bravo...Za Partizan su ovoga puta navijali i Zvezdasi.Neka je titula ostala u Areni, a prstenje na prstima onih koji su ga zasluzili kroz celu sezonu.Nadajmo se finalu u sledecoj sezoni, Zvezda-Partizan... O tom po tom...

Sasa The Grobar

pre 15 godina

prvo suci katastrofa, Cibona dođe na 3 razlike i onda oni poguraju Partizan na 10... atmosfera je bila OK, nisu me grobari impresionirali,al ono na kraju bzveze.... komentator Slavko legenda: "Lasme je uhvatio loptu" " ovdje ga zovu Lasmi" "pa oni bolje znaju gabonski" hahahahahahah. Sve u svemu ne osporavam pobjedu Partizana, zasluženo tjekom cijele sezone... ipak oni suci (sramota) da slovenci sude u finalu... objevite ovaj tekst nikoga ne vrijeđa...hvala
(sramota, 18. april 2009 22:54)

JAOOOOOOOJ, pa kako te nije sramota, nitkove!!!???? Celu utakmicu vas vracaju u zivot, igraci Cibone bukvalno tuku nase momke, svaki nas napad nacine po 3 faula, a one sudije se prave slepci i pustaju vas do sutra... Ali ne vredi vam ni pokusaj najvece kradje u istoriji ove lige.... Niste ni imali sansu, to vestacko disanje od sudijske trojke je samo jos vise porazavajuce za vas, a nas "ego" je jos jace pothranjen... :))))

Real

pre 15 godina

Kosarka je kao sport pukla,posebno evropska kosarka.Nema vise igraca zvezda,ko jos prati kosarku.Sve ti govori partizan sa nekim prosecnim igracima pobedjuje najbolje evropske ekipe.Partizan '90 uporedi sa ovim partizanom smesno je i porediti a igra odlicno u evropi.Ko vredi on zapali u NBA i greje klupu za 10milke.

desetar cokulic

pre 15 godina

(nemanja, 20. april 2009 00:55)

Nemanja 70 % toga sto si napisao nije tacno to znas ti,a to znamo i mi... A taj novinar je grobar verovatno cim je objavio neistine.
Ajmo redom: zasto je u obzir uzeto samo 5 sportova i zasto samo muska konkurencija??? Jel Sportska Drustva ne sadrze i zenski sport? Kada se sabere muski i zenski sport, Zvezda ima 495 trofeja, Partizan izmedju 380-390 trofeja! Proveri slobodno sport po sport i videces da sam u pravu. Taj novinar je uzeo u obzir samo muski sport i samo 5 "kao" glavnih sportova?! A gde je tu Atletika- kraljica sportova gde smo mi ispred svih ili tenis jedan od 3 najpopularnija sporta u Srbiji.
Dalje, olimpijske medalje: Partizan uspesniji???!!! Kako to? Pa Jasna Sekaric (koju taj novinar ne pominje) se sa svake Olimpijade vratila sa nekom medaljom a ona je najuspesniji sportista u SD C ZVEZDA u istoriji. Samo ona je osvojila vise medalja nego svi partizanovi sportisti zajedno. Jedino gde ste trofejniji su Evropski klupski trofeji( zahvaljujuci vaterpolu) i iz celog teksta je to jedino tacno... Proveri slobodno sve i videces da sam u pravu
Dakle , Sportsko drustvo Crvena Zvezda je najtrofejnije sportsko drustvo u Srbiji, a medju najtrofejnijima je i u Evropi.

Josarian

pre 15 godina

Stalno se ponavlja priča: sada više nije važno suđenje, jer je Partizan (zasluženo) pobedio, ali bi zaista, ili možda ZAISTA bilo neophodno d aneko pogleda snimak i pokaže kako je sudijska trojka silan trud uložila da Partizan ovu utakmicu ne dobije.
Sama činjenica da Perasović (najbolji trener u ligi!?!?!?) nije dobio tehničku je dovoljan pokazatelj "kriterijuma".
Mislim da će se čak i Zvezdaši složiti da je ovo bilo sramno...
Proći će opet, pa će se pričati kako se Dule Vujošević žali stalno na sudije.....
Ako je išta primer ne korektnog suđenja onda je to ova utakmica...
I samo još nekoliko reči o paljenju baklji u Areni.
Kakva budala možeš biti da u utakmici u kojoj Tvoj tim ima nedostižnu prednost minut pred kraj baciš baklju na teren.
Mislim d atakav slučaj može samo u Srbiji da se desi.
Ako i ovaj komentar ne bude objavljen zbog vređanja nepoznatog počinioca, ne žalim da ponovim: KAKVA BUDALA!
Titula ide u zaslužene ruke, kako je retko to kada do sada bilo. da je bilo ikako drugačije bila bi to velika nepravda.

LazaBG

pre 15 godina

Svaka cast Partizanu, mada, kao sto je masa ljudi primetila, na zapadu nista novo!
Zao mi je zbog nemira na kraju utakmice, ali pre nego sto se drage nam komsije Hrvati krenu da zale, neka prvo srede svoje dvoriste:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/crossing_continents/7999847.stm
Britanska vlada upozorava svoje gradjane o putovanju u Hrvatsku! Opet nista novo.

MILOS

pre 15 godina

Mislim da ovo vise nema smisla...Partizanu treba zabraniti da igra kosarku na nasim prostorima kako bi ostali imali sanse da osvoje neki trofej...I Duleta optuziti za genocid jer ovaj genocid traje punu deceniju nije bio toliko strasan ni za vreme drugog svetskog rata...

Marko Zg

pre 15 godina

Vi koji se zgražate i čudom čudite komentatoru na HTV-u (btw, nisam znao da je HTV toliko gledan u Srbiji), bolje vam je da se pozabavite vašim bacačima baklji. Znate ono, prvo počisti u svom dvorištu, i sl. Usput, čestitke Partizanu na zasluženoj pobjedi.

eskorijal

pre 15 godina

Molim cigane da svoje komplekse istresaju na fudbalskoj rubrici, posto ih ni tamo nema!!! A sto se tice navijaca i gadjanja, ja se jos uvek secam kako su na prvom gostovanju Partizana u Zagrebu, a igrala se EL letele kamenice od 1kg, ali to nije provincijski!!! Isto tako se secam rukometasa Partizana u Zagrebu, uvedeni u slepu ulicu i kamenovani, a to nije, opet, provincijski! Daleko ste vi od Evrope i civilizacije, i molim vas ne doticite te teme, mogli bismo jos mnogo toga da kazemo...

Pravda za Perasa

pre 15 godina

A sad naci onog sto je gadjao Perasovica bakljom i optuziti ga za slicno krivicno delo za koje je optuzen Uros Misic.

Da sve bude jasno, ja sam navijac Partizana i mislim da je Misic zasluzio da odrobija 10 godina. I zasto napadati Perasovica koji je uvek pokazivao veliko postovanje prema Partizanu?

MRZIM ZVEZDU I CIBONU

pre 15 godina

@koloseum
@dorćolac
@skakač
i svi ostali šiptari... A vi kako te?
ps. Ovo je 32.trofej kk Partizan, a ovi što se lože na žensku košarku nek požure na proslavu titule u Bridžu, samo ste tu prvi. SMEŠNI STE ZLURADI G*****I.

aj_em_d_uvan_det_iz_hi

pre 15 godina

vidim pominju se neke baklje a? sad se ovo xrvati prave kultura .. a Kranj? a pre par sezona kkzagreb - partiz.?
Ali ne moraju baš da se zaprepašćuju pojedini na baklje. Niko nije ovde zaboravan, bilo je toga na obe str. a sad kao ... jooooj.

Lector

pre 15 godina

Snimi ove grobare, loze se na guma ligu.... I za koga sam trebao da navijam u susretu 2 hrvatska kluba veceras?
(Skakac, 18. april 2009 22:42)

Trebao si da navijas Cibonu, toliko ste gani jadni da nemam reci. Jako mi vas je zao,uhvatio vas bedak u svim sportovima...
Nisam te video da si nesto komentariosao posle utakmice sa zlezdom.zato bolje cuti i sada jer vas nema u ovoj prici.
Bravo SAMPIONI!!!

Hogar Srashni

pre 15 godina

@ koloseum

Kakav si ti kralj. Drago mi je da se secas svih tih titula. Svrati jedan dan do moga dede pa prodiskutujte malo i o Informbirou:)

Navijač PARTIZANA iz Vukovara

pre 15 godina

Kakva dominacija! Čak ni Makabi nije dominantan u Izraelu koliko je Partizan na ovim regionalnim prostorima!
VOLIM GA KO OKA DVA!!!

Betmen

pre 15 godina

Ja mislim da Partizan, sad kad ode na ovu NBA turneju, treba i da ostane da igra NBA ligu, jer ovo ovde smo ocigledno prevazisli. A i nije fer ispade, da niko sem nas ne ume da igra kosarku :-) Uzmi Dule osmu titulu!!!!

S.K.

pre 15 godina

MILENKO TEPIĆ
NOVICA VELIČKOVIĆ
STEFON LASME
SLAVKO VRANEŠ
UROŠ TRIPKOVIĆ
JAN VESELI
STRAHINJA MILOŠEVIĆ
ČEDOMIR VITKOVAC
VUKAŠIN ALEKSIĆ
ŽARKO RAKOČEVIĆ
ALEKSANDAR RAŠIĆ

na čelu sa PETROM BOŽIĆEM i DUŠKOM VUJOŠEVIĆEM!!!

Ti ljudi su mi ispunili godinu što se tiče sporta i ljubavi!!!


Kao što kaže Aki Rahimovski u jednoj pesmi:
"Nogom pred nogu tiho
ja po vodi hodam,
svojim putem uspravno

Pljuga na pljugu
jednu na drugu
slažem - sate, dane, godine

I teku bitke
dođu porazi
kad nije film
da pravda pobedi

Seti se"

Sećam se svega, konačno stiže pravda!!! :)


PARTIZANE, VOLIM TE !!!

pop

pre 15 godina

Citam prvi komentar i ne mogu da verujem da postoji takvi ljudi na ovoj planeti.Pa ne zovu vas dzabe C****I.Onaj koji vam je dao taj naziv treba da dobije Nobelovu nagradu za izum 20-og veka.

Dejan

pre 15 godina

Дулета да нема, требало би га створити!
Идемо и на домаћу титулу, па после мало зезања по Америци....мислим, јел сам ја луд или је Партизан најбољи српски "бренд" у последњих неколико година?!

ПАРТИЗАНЕ, БРАВО, БРАВО!!!!

Oprem

pre 15 godina

@Koloseum
Kakva podvala! Čovek sabrao muške i ženske titule. I uračunao onih deset KK SS kad se igralo na otvorenom i na šljaci. Pa još i "trenutna dominacija Partizana". Jeste, ovog proleća, trenutno. Dominacija "Partizana" počinje onog trenutka kad se prešlo u hale i na parket. Izbaci šljaku iz dvorišta i ostaje ti pet titula, a mi ih imamo 16 i jedno evropsko prvenstvo. Kakav si ti očajnik. A poraza u hali, na parketu, imate od nas toliko da bismo morali da predajemo 10 godina sve utakmice, kako biste nas stigli. Svu glupost koju si napisao sastavio si juče i čekao da se prvi ubaciš. Čestitam Komentatoru No1! - to majka više ne rađa.

Bora legenda

pre 15 godina

Anderson je sjajan igrac, dugo vremena nisam gledao ovako kompletnog igraca u Evropi. Potencijal za NBA sigurno.
Jos jedan trofej partizana, ali su oni jos daleko po broju trofeja od zvezde u kosarci ( muska i zenska konkurencija zbirno). Dakle, sa ovim trofejom veceras stanje je sledece:
Evropski trofeji:
Crvena zvezda 1 prvak evrope ( zene )
Partizan 1 prvak evrope ( momci)
Domaci trofeji:
Crvena Zvezda 69 ( muskarci 15 + 7, devojke 29+18)
Partizan oko 50 ( muskarci 15 + oko 12, devojke 23 ukupno)
Nemojte da vas zavaravaju zadnje godine partizanove dominacije, sve prolazi pa ce i to proci... Do 1991 partizan je imao samo 6 titula, a Zvezda 13... Ovo je samo trenutan bljesak partizana, Zvezda ima proslost a znamo svi i buducnost. Zvezda je Srpski brend, a ko drugi?
(Koloseum, 18. april 2009 22:39)
Prvi komentar na vest da je Partizan osvojio nlb ligu postavio zvezdas...i to kakav komentar...tragi-komedija!

P.S. **bote imamo kompleks,
**bote imamo kompleks!
Imaaamo kompleks...

Stefan

pre 15 godina

Partizan je najbolja košarkaška pojava koju sam ja pratio u svom životu!!!
Svaka čast i mnogo Vas poštujem!
P.S. Ljudi, verujem da TNT neće napustiti Partizan.

pfc

pre 15 godina

Grobari...navijate ko babe...Beograde Srami se ovakvih navijača...Da smo igrali u Zadru ili UZagrebu Vujošević bi utakvoj atmosferi izveo igrače na ulicu...ccccccc
(FeboZg, 19. april 2009 00:38)

Bas bi voleo da vidim kako bi vi Hrvati napravili dobru atmosferu u hali od 22.000 mesta gde navija 3-4 hiljade ljudi (kop).

Moli Boga da nas ne izvucete u istoj grupi sledece sezone u Evroligi pa da vidis sta je atmosfera U PIONIRU!!!

vasa

pre 15 godina

Lagano!
Samo me interesuje kad u oktobru Amerikance zaustave na 50-ak poena da li ce kriticari i tada da se zale kako nam sudije dozvoljavaju grubu odbranu...

Packy PBC

pre 15 godina

Sve vas čeka sudnji dan
kad vam dođe Partizan
On je čudo, on je san
crno-beli Partizan

On je gazda, on je tim
ja sam njegov veran sin
kada budem čak i dim
moje srce biće s njim!!!

juki_grobarka:)

pre 15 godina

HVALA VAM MOMCI HVALA DO NEBA I JOS,VISE AKO JA TO MOGUCE!;)
nemam reci kako da opisem koliko je lepo biti GROBAR!to je najlepsa i najveca titula koju neko moze imati-biti GROBAR! jos jednom hvala vam za sve i odo da se napijem sa drugaricom pada proslavimo ovu divnu i velicanstvenu pobedu Partizana,pardon uskrs;)

Goran

pre 15 godina

Sve je bilo strava, al zasto bre dajete Hrvatima prliku da nas pljuju zbog onih glupih baklji!Ej oni koji su najgori od svih!


I zao mi je sto ste Perasovica gadjali, covek je legenda, neverovatno je korektan i realan i mnogo ceni i postuje Partizan!Stvarno ste ispali, ma nemam reci, sramota!Bacili ste senku sa dve baklje, stvarno sam se iznervirao mnogo!

PFC CIRA

pre 15 godina

1 TITULA PRVAKA EVROPE,3 EVROPSKA KUPA KORACA,3 NLB lige,3 FINAL FOUR-A EVROLIGE,24 DOMACA TROFEJA,ceo NBA tim,desetine REPREZENTATIVACA,TRENERA I IGRACA U EVROPSKIM KLUBOVIMA...

SRPSKA KOSARKASKA INSTITUCIJA, **GANSKA NOCNA MORA-KOSARKASKI KLUB PARTIZAN BEOGRAD!!!

Aj'' uzdravlje

Nemanja Radojevic

pre 15 godina

Da niste slučajno nešto drugo očekivali?

Dominacija se nastavlja. Dokle? Pa recimo da ovaj niz titula pocinje da tezi beskonacnosti. Ko moze toliko da saceka, e tada ce se dominacija prekinuti.

boleboss

pre 15 godina

Kako će se zvati to kad drugi put uzastopno uzmemo tri trofeja. Ja mislim dupla tipla kruna tako nekako, jbg., moramo da izmišljamo neke nove izraze...

dacha pfc

pre 15 godina

Partizan je i u mecu sa Zvezdom i Cibionom pokazao da nije bas tako nepobediv i da imaa veoma dugacke periode krize(danas i juce po 5min bez poena i veliki problemi u presing igri i vodjanju lopte)Da je Cibona kojim slucajem pogodila samo pola promasenih zicera rezultat bi bio veoma drugaciji.Steta sto CZ i HF nisu samo za nijansu bolji jer ovaj partizan nije uopste toliko jak koliko su se usisali. Ipak na kraju cestitam zasluzenu pobedu i trofej.
Sledece godine neko drugi uzima trofeje, Da se kladimo!
-sine partizan ima krizu 5min,ne da kos,ali zato ne primi po 8min.ni poen.JASNO-

vlada 85

pre 15 godina

Eee,ja ne znam sto se Partizan uopste i takmici kada je najbolji,ne samo kod nas nego i u Evropi!!!
JOs samo prvenstvo i to je to!! pa ljudi da se udruze svi timovi iz NLB zajedno ne bi mogli da pobede Partizan!!!
Znaci Partizan NAJBOLJI!!!!!OLEEEEEEEE

REALNO

pre 15 godina

Ovaj poraz i samo 9 koseva hrvatskih igraca je posljedica cibonine politike da kupuje strance a domace momke odbacuje. Da se malo ugledaju na Zadar, Zvezdu I Partizan bila bi situacija puno bolja i na reprezentativnom planu. A dotle se Hr mediji pitaju di smo zapeli sa repkom ,a srbi imaju igraca za sastavit dvi repke.Pa srpski igraci igraju u klubovima i nba-u a mi imamo JEDNOG i to vecina nogometasa ima bolju statistiku od njega.

Joe

pre 15 godina

Čestitke Partizanu na pobjedi iz Hrvatske. Čestitke i (normalnim) navijačima partizana i ljubiteljima košarke.

Nadajmo se svi zajedno da na košarkaškim tekmama (a košarkaška publika nikada nije bila divljačka kao nogometna)više nećemo gledat kako baklje lete u teren.

pop

pre 15 godina

Partizan je najtrofejnije s.d.na Balkanu,a drugo u Evropi.Prvu opsezno prebrojavanje titula u kupu i prvenstvu ova dva kluba izvrsio je Tempo devedesetih godina i tada je bila ogromna razlika u korist Partizana(necu da pominjem cifru jer nemam sacuvan broj tempa da kazem tacan broj).Tada je bio komentar u tempu da u narednih 10 god.C.Z. NE MOZE stici Partizana cak kad bi oni sve osvajali.S obzirom koliko je Partizan u ovih 15-ak godina osvojio vise titula ta se razlika i povecala.Ko ne veruje u ovo moze da proveri u tempu ,a ja bih voleo da dodem do tog broja tempa kada je objavljenja zavrsna tabela.Pozdrav za sve iskrene i dobronamerne ljubitelje sporta.

NEX

pre 15 godina

@koloseum ako je tebi 20god trenutni bljesak onda nema sta da se prica a o tome koliko je partizan vazan sa srpsku kosarku govore imena (Divac,Djordjevic,Paspalj,Obradovic.....)

Neuporedivi

pre 15 godina

(Koloseum, 18. april 2009 22:39) ...Čoveče šta reći za tebe A NE ZAPLAKATI...

KK PARTIZAN zauvek prvi:
-MUŠKI KLUPSKI KOŠARKAŠKI EVROPSKI ŠAMPION IZ SRBIJE
-KLUB KOJI JE NAPUNIO ARENU
-KLUB KOJI JE ODMAH I OBORIO REKORD GLEDANOSTI
-SRPSKI KLUB KOJI ĆE IGRATI SA NBA EKIPAMA
-U SRCIMA SVOJIH NAVIJAČA /I KADA NE IDE.../

Mi smo Grobari!!! Neuporedivi ni sa kim i ni sa čim!!!

dulle

pre 15 godina

@Koloseum

Neobaveshteni chovecehe, ako nisi znao, a vidim da nisi, tvoj voljeni klub, crvena zvezda, je te trofeje u muskoj konkurenciji osvajala u periodu od '45 do '55... Dakle, to je bio period kad se igrala amaterksa kosharka i to nikako ne mozhe da se poredi sa ovih poslednjih 10 godina, u kojima se partizan naosvajao trofeja.....

PS Najjadniji ste kad pochnete da se vadite sa trofejima u zenskoj konkurenciji..... ali, ako cemo tako, uporedi trofeje sd partizan i sd cz pa se onda javi.....

Armakedon

pre 15 godina

br.1 @ Ovaj Koloseum je pravi lik.Tako se racuna svuda u svetu, hahahaa....pa idi pokrij se usima, racunas titule kad je biloNEOGRANICENO vreme napada i slicnih gluposti u vreme kada je kosarka bila u povoju. Da ti pojasnim,u POVOJU je beba dok ne prohoda.OCIGLEDNO I vi i vase titule su ostali u stadijumu "pampersa"...

Dr. Mo

pre 15 godina

Ocekivano... Svaka cast momci! Nema vise nista da se kaze o vama, sve je receno... Al ek ce se o vama pricati. Treba da prodje koja godina pa da se vidi velicina ovog Partizana...

PFC NISH

pre 15 godina

(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

xaxaxaxaxaxa.......pa vi ste 10 od tih 13 titula osvojili na sljaci......toliko o tome!!

Igramo euroleague do 2021. kao sto rece Danilovic kod Tegija u emisiji!!:))

NUSKNVP

strucnjak:)

pre 15 godina

Snimi ove grobare, loze se na guma ligu.... I za koga sam trebao da navijam u susretu 2 hrvatska kluba veceras?
(Skakac, 18. april 2009 22:42)

navijas za sony PS3 i uzivas,
jer ti je jedino to ostalo posle naseg terora nad vasim klubicem u svim mogucim sportovima:))

ozbiljno razmisljamo da otvorimo B(bridz)K partizan,
pa da vas i tu malo ponizavamo:)

nego, vi se vise i ne potpisujete kao gdelije,gani i to,a?

sramota vas..
kapiramo:))

ps. nego,ima internet u boljevcu?:))

Paspalj

pre 15 godina

@ koloseum

Zaboravio si podatak da je zvezda u pozlednjih 40 godina osvojila 3 titule. :)

A kazesh 'PRIVREMENI' bljesak Partizana? ahahahahahhahahahahahahhahahah

Ali kako ne kapirash koliko je u isto vreme smeshno i tuzno sve to shto si nalupetao? nikada mi nece biti jasno...

A da pustite vi ZKK da se takmichi umesto tadije i kompanije, ochigledno je da im ide bolje kosharka od ruke. ahahahahahahahahaha

Mixa

pre 15 godina

@Koloseum

Lepi, '91 je bila pre 18 godina sto bas i nije tako skoro. Kad nesto traje vec 8 godina, malko je bezveze da se to nazove trenutni bljesak. A kako stoje stvari, jos ce da potraje. Tako da sto se buducnosti tice - izvini.

Sto se srpskog brenda tice - seti se kako se doslo do formiranja Jadranske lige i kakvu je tada posledicu imalo na srpsku kosarkasku ligu.

Srpski brend broj 1 u SVEMU je KK PARTIZAN. Ova zemlja nema nista sto je toliko kvalitetno i konkurentno u evropskim okvirima kao sto je slucaj sa KK Partizan. Mozda jos Plazmu keks i lepe devojke.

Cestitam svojoj crno beloj braci jos jedan u nizu trofeja. HVALA TI PARTIZANE!

Stojan

pre 15 godina

Prvo nismo hteli da igramo JL, jer nismo hteli da razigravamo hrvacke i ostale timove. Onda su pritiskali i pritiskali i onda je veliki Partizan ušao... E, a kad je ušao... Postoji li bolji način da se kaže "na k**** jadranska liga", nego ovaj? DOMINIRAJ PARTIZANE!

zeljko-bnz

pre 15 godina

ne bih vas vise zadrzavo,ovde je vec zadnjih 20 god sve jasno:)))!!!a komsinice ko vecito gubi ima pravo da se ljuti:).ASTA LA VISTA

Vukasin

pre 15 godina

Anderson je sjajan igrac, dugo vremena nisam gledao ovako kompletnog igraca u Evropi. Potencijal za NBA sigurno.
Jos jedan trofej partizana, ali su oni jos daleko po broju trofeja od zvezde u kosarci ( muska i zenska konkurencija zbirno). Dakle, sa ovim trofejom veceras stanje je sledece:
Evropski trofeji:
Crvena zvezda 1 prvak evrope ( zene )
Partizan 1 prvak evrope ( momci)
Domaci trofeji:
Crvena Zvezda 69 ( muskarci 15 + 7, devojke 29+18)
Partizan oko 50 ( muskarci 15 + oko 12, devojke 23 ukupno)
Nemojte da vas zavaravaju zadnje godine partizanove dominacije, sve prolazi pa ce i to proci... Do 1991 partizan je imao samo 6 titula, a Zvezda 13... Ovo je samo trenutan bljesak partizana, Zvezda ima proslost a znamo svi i buducnost. Zvezda je Srpski brend, a ko drugi?
(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

Partizan je decko naJJtrofejnije sportsko drustvo na Balkanu. Mani nas bre tih tvojih filozofija.

grobar st.pazova

pre 15 godina

Hvala Vam SAMPIONI na svakoj kapi znoja, na svom trudu i radoscu sto nam pruzate. Zasluzili ste titulu. Uzivajte, ovo je Vase a i nase vece. Uvek uz Vas, verni navijaci PARTIZANA.

Mr. Black

pre 15 godina

Ma svaka čast bre....
Stvarno momci imate veliko srce... Ovo je utakmica sa posebnom draži
Ponosan sam na to što živim u vremenu ovih mladih igrača, što će tek da pokažu šta znaju...
Zvezda u srcu, za Partizan se navija, Srbija se voli...
I da poručim svim onim kvazi delijama da ako istinski vole Zvezdu... Pravi navijači i poštovaoci sporta treba da cene protivnika a ne da ga mrze i pljuju
Ugledajmo se na rivale i napravimo još bolji tim
Svaka čast Grobari na navijanju...
Sve osim onih baklji na kraju sam zaista sa ponosom gledao

Milos

pre 15 godina

Zvezda ove sezone 0 titula u svim sportovima.Mozda osvoji zensko prvenstvo u kosarci.Jao zaboravio sam da su oni i tu odavno ispali.H6A9B

Đole

pre 15 godina

(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

(Skakac, 18. april 2009 22:42)

(Sinovac, 18. april 2009 22:43)

CCCCCC....kompleks niže vrednosti. Kad nemaju argumenata prelaze na vređanje. Nema veze, dovoljno su kažnjeni činjenicom da navijaju za zvezdu.

Milan

pre 15 godina

E stvarno su smesne ove nase iskompleksirane komsinice kad uopste mogu da porede Partizan i njih (da im ime ne spomenem)! Pa od vasih 13 titula 10 ste osvojili u periodu od 50-59 kada su rezultati kosarkaskih rezultati bili 2:0, 4:3, 5:1 .... igraci su se posle svakog kosa valjali po zemlji kao u fudbalu kad daju gol! Btw. Ubaciste sad i zene u vase trofeje, a svi znamo koliko je popularna zenska kosarka u nas :) A omladince, kadete i petlice ne spominjes u oba pola naravno :) mora da ste i tu osvojili neki trofej :)

manje prati nba i nevjeruj svemu sto kaze onaj ciko sa hrt2

pre 15 godina

Grobari,jel sad suđenje bilo dobro?Molim da me objavite,ne vrijeđam nikoga,samo me zanima viđenje najobjektivnijih navijača na svijetu.Al eto ja čestitam,nije nezasluženo.
(Andrić-koš-samo 2 razlike-pukl-faul-ništa, 18. april 2009 22:50)

da se igralo po nba pravilima taj kos bi bio vazeci, ali brate ovo je evropa(realno to je bilo cisto probijanje, ali da je zakuco preko njega to nebi bio faul, ko sto to je veseli nekom pocinio).
a onaj aut andersona kad je nagazio u aut sa dvije noge ko biva nisi vidio(sta fali malo neobjektivnosti).
a onaj komentator sa hrt 2 malo nije normalan a i malo je nacionalno orijentisan.
covjek se zali(ne zali, nego derunja ko konj) sto sudija nesvira odmah faul za cibonu nego sekundu posle, i kada je svaki put neko od igraca partizana vodio loptu govorio je da su to koraci, dupla i bog zna sta jos.
al najace mu je bilo kad je cibona pocela da stize partizana, poceo je u po utakmice da prica: da ako cibona pobijedi, kakav bi to bio tek vaskrs za partizan.
mislim, kakve veze ima vaskrs sa ovom utakmicom.

Moravac

pre 15 godina

Milenko Tepic, covek rodjeni pobednik. Sa reprezentacijom sve samo zlato (pioniri, kadeti, juniori, mladi). Sa Partizanom za 3 godine, sa titulom u nasoj ligi koja nas ceka za mesec dana, decko ce osvojiti 8 od 9 mogucih trofeja! Kiksnuo je samo pre 2 godine u kupu u Kragujevcu od FMP-a! Milenko SVAKA CAST !

XXL

pre 15 godina

Svaka cast momcima i celom klubu. Lagao bih kada ne bi rekao da sam ocekivao, ali ipak, nikad nije gotovo dok se ne zavrsi. UF. Cestitke jos jednom. Najbolji ste. Kao sto kaze majca "najbolje iz Srbije".

I dokle vise da se cestita GROBARIMA..cestitke navijacima, a onoj dvojici mamlaza....kakve budale. Sve sjebase, tacnije, skoro sve, titula je ostala.

bob

pre 15 godina

nema veze sto mi uzimamo ovu guma ligu, bitno je da skupljamo bodove, a vi uzimajte ovu domacu, taman cete za jedno 200 godina moci da igrate evro ligu!

nemanja

pre 15 godina

KK Partizan je 7 godina zaredom šampion Srbije!
KK Partizan je 2 godine zaredom osvajač Kupa Radivoja Koraća!
KK Partizan je 5 godina zaredom finalista NLB lige(isto toliko godina učestvuje u NLB ligi)!
KK Partizan je 3 godine zaredom šampion NLB lige!
KK Partizan u poslednje 62 utakmice NLB lige ima 57 pobeda i samo 5 poraza!
KK Partizan je u regularnom delu NLB lige primao samo 68 poena po meču, a na f4 samo 53 poena prosečno po meču (zvezda 58, cibona 49)!
KK Partizan je prošlu sezonu u NLB ligi završio sa samo 2 poraza (28-2), a ovu sezonu sa samo 3 poraza (25-3)!
KK Partizan je 3 godine zaredom učesnik top 16 faze evrolige!
KK Partizan je 2 godine zaredom četvrtfinalista evrolige, odnosno među 8 najboljih ekipa u Evropi!
KK Partizan je u poslednje 3 godine pobedio gigante evropske košarke-Panatinaikos, Makabi, Barselonu, Real Madrid, Taukeramiku, Unikahu, Huventud, CSKA, Montepaski, Lotomatiku, Armani, Efes Pilsen, Fenerbahče Ulker...
Duletu Vujoševiću je ovo 16-ti trofej sa Partizanom, a 13-ti otkada se vratio 2001 godine!
Urošu Tripkoviću je ovo 11-ti trofej u Partizanovom dresu!
Pera Božić 6 put zaredom podiže pehar računajući NLB ligu, Srpsko prvenstvo i Kup Radivoja Koraća!

Košarkaški klub Partizan je UBEDLJIVO NAJDOMINANTNIJA ekipa u regionu!!!

sardinas

pre 15 godina

čestitke Partizanu na sjajnoj sezoni i večerašnjoj pobjedi.Ali sad o nečem drugom..Gledao sam prenos na Htv-u i mogu samo reći da je onakav komentator sramota za tu televiziju.čovjek je nadmašio samog sebe.Toliko valjanja gluposti,nepoznavanja pravila da bi trebali prikazivati ovaj prenos u školi za novinare uz opasku:ovako nikad nebi trebali raditi.Npr.čovjek kaže da Partizanu nisu suđena jedno 4,5 isteka napada,stalno pominje neke korake,kod ponovljenih snimaka kad očigledno idu u korist Partizanu kaže da se ne vidi jasno,spominje Uskrs u nekom glupom kontekstu,i prije baklji priča o nekoj incidentnoj atmosferi,prekidu..ma sve u svemu velika sramota

DragaN

pre 15 godina

xaxa...i opet ovi veliki poznavaoci kosarke nasli da komentarisu partizana i sve sto smo uradili... sad su smislili novi fazon "igrala dva hrvatska kluba"... sramota...pravi srbi!!!!! i kao guma liga...a sve bi dali da su osvojili guma ligu... I naravno prvi koji se javio na komentar je odmah izneo statistiku kako su i oni osvojili evropu ali zene...OPAAAA...veoma znacajan trofej... kako vas bre nije vise sramota?? vojvodina vas pobedjuje,mi vas pobedjujemo, hemofarm vas pobedjuje SVI VAS POBEDJUJU a vi jos uvek ostavljate komentare... znaci GUMA LIGA JE NASA... a voleli bi da dobijete to prstenje voleli bi...samo tesko jos nekih 150 godina...

GROBAR!!!

pre 15 godina

@Koloseum

Ma brate evo za tebe jedna pesma...priznajemo sve...


IMAMO KOMPLEKS, J...TE IMAMO KOMPLEKS, IMAMO KOMPLEKS, J...TE IMAMO KOMPLEKS!!!

Lecite ih vi samo ovde...:)

Grobar sa juga

pre 15 godina

prva dva komentara su smesna.........doslo mi je da se ubijem kad sam ih citao........a posebno prvi.......ZVEZDA SRPSKI BREND....pa jel imas ti dete oci.....kad ste vi bili bolji od nas u kosarci...pa vi ste bolji od ns samo u pljuvanju u dalj......nemate nikakve igrac,partizan dominira vec decenijama.....a od sezone 1991/92 posebno.Kad ste vi bili bolji od Partizana?
E ljudi....njemu je to trenutni bljesak,to sto partizan vec 7 ili 8 godina osvaja uzastopno nasu regionalnu ligu,sto treci put osvaja NLB ligu,sto po ko zna koji put osvaja kup Radovija Koraca......pa mene bi bilo sramota da takvu neku glupost kao sto je taj prvi komentar provalim na nekom veliko sajtu kao sto je sajt TV b92.......sigurno se svi ljudi koji su ga procitali smejali.....vidise da si sedeo pored kompljutera i cekao da se zavrsi utakmica pa da prvi posaljes svoj komentar.....sramota me je sto u Srbiji ima takvih ljudi koji nece da priznaju da smo bolji u svim sportovima sem u Odbojci...a od ove godine i u rukometu smo bolji.Sramota me je sto takvi ljudi zagadjuju slavlje Grobarima i svim ljudima koji vole sport!

PFC Knjaz

pre 15 godina

Koliko samo zlobe i koliko prepucavanja, da covek ne poveruje!? Kako mogu da primetim, ima jako puno klinaca na ovom sajtu. Jer kako drugacije da objasnim ovoliko zluradih komentara.
Da li vi ljudi, i srbi i hrvati, shvatate da ovakvo sportsko rivalstvo, koje postoji jaako puno godina, ima malo ko u evropi!? Utakmice Partizana i Cibone su uvek bile i bice nesto posebno. To je sudar dva giganta, dva redovna ucesnika Eurolige, to je praznik za svakog ko voli kosarku. Steta je da Arena sa 20000 mesta nije bila popunjena do poslednjeg mesta (a u gradu sa 2 miliona stanovnika, to bi trebalo da bude normalno). Grobari su do pred kraj bili na svom (visokom) nivou. I taman kad se setih "starih dobrih vremena" i pomislih da smo izasli iz mraka, kad pomislih da je opet vazna samo kosarka, nadje se neki majmun (izvinjavam se na kvalifikaciji) da pokvari kompletan utisak. Zasto baklje? Zasto? I zasto prema klupi jednog velikog kluba, dostojnog protivnika, prema glavi gosp. Perasovica, divnog coveka. Ko je gledao Jugoplastiku, sve mu je jasno.
Inace, Partizan je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa i zasluzeno je pobedio. Momcima ni jedna rec zamerke. Anderson je fenomenalan igrac, ali Partizan je tim (a ovo je timski sport).
I za kraj jos da pomenem 2 gesta velikog trenera Duleta Vujosevica:
1. Na bacenu baklju reagovao je veoma brzo i pametno i tako smirio atmosferu.
2. Posle utakmice otisao do svakog igraca Cibone ponaosob i pozdravio se sa njim. Bravo
Zivela kosarka! Ziveo Partizan! Ziveo Dusko Vujosevic!

batery

pre 15 godina

Trenutno stanje u Srbiji vezano za trogodisnje bodovanje:

1.Partizan 106
2.Hemofarm 40
3.FMP 24
Zvezda 24

Ostaje jos Superliga koja nosi 5 bodova sampionu, 3 finalisti i po 1 polufinalistima, tako da ce verovatno fmp i zvezda ostati izjednaceni. :)

crno-beli svet

pre 15 godina

Kada za 6 meseci spica sezone tj. od decembra 2008 jedina ekipa koja je dala PARTIZANU vise od 70 poena bude prvak evrope CSKA i to uz solidan vetar u ledja od strane sudija ,moze se slobodno izvuci zakljucak:

krvav rad,red i disciplina ,kvalitet i nadasve simbioza navijaca igraca i trenera koja daje fanaticnu borbenost je JEDINI razlog uspeha PARTIZANA!
tako da dezurni pljuvaci svega sto je crno-belo vase teorije zavera,gepekovanja ,kardzici i ostale notorne gluposti su samo proizvod vaseg bola koji nemozete da dostojanstveno podnesete !!!!!!

Darko

pre 15 godina

Partizanu na ovim prostorima realno niko nije ravan.To je ovaj put ponovo dokazano.O Partizane o sampione ti nepobediv si o Partizane!!!

aca "pritisak!" pfc

pre 15 godina

i tako još jednom...dan za danom,nedelja za nedeljom,mesec za mesecom,godina za godinom...partizan šampion. Napred gospodari prstenova. Voli vas "pritisak!".

Tanasije

pre 15 godina

Nosim prelep utisak iz Arene. Apsolutno zasluzena pobeda boljeg tima koji je od pocetka do kraja kontrolisao citav tok utakmice i stalno odrzavao nedostiznu razliku u poenima. Nije bilo nijedne uvrede na racun protivnika, bar ja nisam cuo, a jedina mrlja su one dve bacene baklje na parket. Igramo najbolju odbranu u Evropi posle CSKA (to je cinjenica) i generalno odlicnu kosarku. Dominiramo u skoku nad svima jer smo atletski izuzetan tim i prakticno niko ne moze da nam parira ni u NLB ni u Swisslion ligi. Jedini koji je uspeo da nas ukroti bio je CSKA, mada pod dosta diskutabilnim okolnostima. Bravo sampioni. Uzmi Dule 008 titulu:))

Petar

pre 15 godina

@Kumasin
Povodom 50 godina Partizana i Zvezde, Sportski zurnal je objavio dodatak u kome je JASNO bilo istaknuto da Partizan ima vise titula.
E sad, ti verovatno znas bolje od Zurnala, ali dobro, i kosarku znate bolje, ali ne znate koji vam je svih ovih godina...

Miki

pre 15 godina

Paljenje baklje nije bio vid pritiska na igrace Cibone. Budala je ubacila baklju na teren jer je morala negde. To se sve dogodilo u poslednjem minutu i sigurno nije predstavljaljo vid zastrasivanja. Ruznih povika nije bilo a to je najbitnije. Nije strasno kad neko od okorelih navijaca baca petarde, baklje i sl. To su likovi koji to rade jer je su onda oni baje, face, momcine i na koje se tesko moze uticati. Mnogo je ruznije kad obican svet skandira "Ubij, zakolji itd. Toga nije bilo i nemojte dizati tenziju. Ako se uzme u obzir da u tri dana, niko iz Cibone nije imao bilo kakvih problema, onda je prica o dve baklje isuvise naduvana.

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@FeboZg
Slavko je 3 put gori od ovih koje si naveo...Mnogo te boli ovaj poraz, zar ne?Poceli ste da se vadite na sudije, a vama su vise pomogle.Partizan nije trofejiniji od Cibone, (mada npr. imamo vise titula u SFRJ od vas 4:3) ali smo imali mnogo vise velikih igraca u istoriji od vas!Svakako smo veci klub!

Hogar Srashni

pre 15 godina

Nismo odigrali preterano kvalitetno, previse je bilo praznih minuta, ali i to je bilo dovoljno. Nek je ovim momcima srecna jos jedna titula u ovoj sezoni za pamcenje. Obozavam ove momke!!!

Nemanja 91

pre 15 godina

Ponovo,ponovo...
Bravo crno-beli lavovi i zmajevi i majstori i sve to...Ej crno-beli volimo vas,volimo vas,volimo!!!

p.s. Uhapsiti ona 2 lika sto su ubacili baklje na teren,pokvarili su provod...Po meni ok je kada se upale,ali je glupo i primitivno da se ubace na teren!
NAPRED PARTIZAN!!!

Boris

pre 15 godina

Ja stvarno neznam sto se javljaju ovi ljubielji kluba secanja kad god napravimo neki uspeh u bilo cemu oni krenu da pljuju i ono cuveno mi Bari itd, alo stvarno ste klub secanja i to ce te ostati zauvek ako ne promenite mentalitet i padnete u zaborav

amazing

pre 15 godina

Momci su veceras pokazali kako se igra za klub i navijace,nacin kako su odigrali sezonu treba da budu za primer svim sportistima sa ovih prostora!Ponos Srbije

unuk

pre 15 godina

hvala vam za sve! posle pada tepica sam se zabrinuo ali kad sam video da on hoce da ostane u igri... svaka cast ovim momcima. ne mogu niti cu ikad moci nesto da im zamerim. uros vredi 2 miliona a baca se za loptu iako je sve reseno... ima li potrebe da idem dalje? jako sam srecan sto navijam za partizan. momci zasluzili ste sveti dres! naklon do poda! eeeeeeeeee da nam ostane ovaj tim. ja potajno verujem da hoce. VOLIM PARTIZAN !!!!!!!!!!!!!!!!

..........................

pre 15 godina

Žali bože budale koja baca baklju.Čestitke ciboni(svima osim andersonu) na korektnom ponašanju.Al zna se ko je bolji...

Momcima naklon do poda,po XY-niti put.Ostade još jedan....



Gadjati bakljama cibonine igrace..
Moze grad imati i 20 milijuna stanovnika,ali ako je duh provincijski...
(Joj,joj...., 18. april 2009 23:00)

osoba koja poredi individuu sa gradom jeste provincijalac ;)

nikola

pre 15 godina

(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

E sad si se setio za zensku kosarku! Kad vas stignemo i u tim trofejima onda cete tu racunati neki hokej na travi ili tako nesto.Sto rece neko mozda cete racunati i trofeje u petlicima. I dobro si sam primetio da je zvezda sve svoje titule izuzev jedne osvajala pre 50-tak godina. I ti jos se ponosis time.

nislija

pre 15 godina

Snimi ove grobare, loze se na guma ligu....
(Skakac, 18. april 2009 22:42)

Opa, sad ni vama nije vazna guma liga. Svima polako postaje nevazan ovaj NLB. Stvarno treba ovi nasi da pusti malo gas, vise niko nece hteti da igra sa nama.

RAS KASS

pre 15 godina

Sto bi rekao Muta Nikolic:"Pa ovo je sve normalno,sta se radujemo".Stvarno nam ostaje samo ta EL.
A najgore je da posle ovakve utakmice,glavni utisak ostaju oni indijanci sto su bacali baklje.I to gadjali Perasovica koji o Partizanu uvek prica u najvecim superlativima.Dokle cete vise da brukate sveto ime Partizana tkz. grobari?!Jeste da su se nasi sportisti provodili mnogo gore u Hrvatskoj ali na nama je da dokazemo da smo bolji u svakom pogledu.Kao sto Dule rece:"Voleo bih da gospodsko ponasanje krene odavde iz Beograda."

Filip KG voli partizan!!!!!!

pre 15 godina

Anderson je sjajan igrac, dugo vremena nisam gledao ovako kompletnog igraca u Evropi. Potencijal za NBA sigurno.
Jos jedan trofej partizana, ali su oni jos daleko po broju trofeja od zvezde u kosarci ( muska i zenska konkurencija zbirno). Dakle, sa ovim trofejom veceras stanje je sledece:
Evropski trofeji:
Crvena zvezda 1 prvak evrope ( zene )
Partizan 1 prvak evrope ( momci)
Domaci trofeji:
Crvena Zvezda 69 ( muskarci 15 + 7, devojke 29+18)
Partizan oko 50 ( muskarci 15 + oko 12, devojke 23 ukupno)
Nemojte da vas zavaravaju zadnje godine partizanove dominacije, sve prolazi pa ce i to proci... Do 1991 partizan je imao samo 6 titula, a Zvezda 13... Ovo je samo trenutan bljesak partizana, Zvezda ima proslost a znamo svi i buducnost. Zvezda je Srpski brend, a ko drugi?
(Koloseum, 18. april 2009 22:39)
Za Andersona se slazem... Ali brate da pratis zensku kosarku je stvarno smesno... a i ono da je zvezda srpski brend!! Vi ste 11(valjda) uzastopnih titula osvojili 195-i neke a za 50 god ste uzeli 5 titula!!! koji ste vi brend!! molim odgovor od ovog sampiona :)

MarkoOsijek

pre 15 godina

Zaslužena pobjeda. Partizan preraznovrstan, Cibona sa premalo raspoloženih igrača da bi se tukao Partizan usred Beograda. Suci najslabiji akteri na tekmi, dosta grešaka na štetu obje ekipe, poslije totalno izgubljeni u kompenzacijama. Momci koji su bacili baklje nisu svjesni gluposti koju su napravili, jer to je sada okidač za nekog "našeg" idiota koji će nešto slično napravit u Hrvatskoj, što će biti povod za nekog "vašeg" idiota da napravi nešto slično i tako stalno ukrug... Svim Pravoslavnim vjernicima želim sretan Uskrs.

Tanasije

pre 15 godina

@bbb zagreb

Nazalost, posle one dve ubacene baklje znao sam da ce se javiti neko poput tebe da generalizuje pojedinacni eksces i to predstavi kao dominantno ponasanje svih prisutnih, sto je apsolutna neistina. U Areni je bilo 13.328 gledalaca koji su sve vreme korektno i bez vredjanja navijali za svoje...a onda se na samom kraju pojavi jedan imbecil da pokvari kompletan utisak o onih preostalih 13,327! Apsurdno, zar ne? Nazalost, tako je u zivotu - jedan, ili dvoje terorista snagom svog bezumlja i silinom destrukcije mogu da nalepe nezasluzenu etiketu citavom narodu kome greskom pripadaju. Jedna budala uvek, kao po pravilu, ostavi mnogo jaci utisak nego 1000 normalnih i pametnih. Steta, zaista steta:(

batery

pre 15 godina

(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

Cekaj... priznaj da je i tebi samom bilo smesno kad si ovako nesto srocio i napisao. Zalim vas, samo to cu reci.

Dacha

pre 15 godina

...i eto na ovu vest prvi su komentari od navijaca kluba koji predstavlja poslednje dno ljudskog morala...Zaista je neverovatno slusati sve neverovatnija fantazijska uveravanja simbola nekadasnjeg komunizma u svojoj laznoj velicini koja je i nastala kao posledica tog nesrecnog perioda ove zemlje...u to ime ja bih iskreno zeleo da cestiam svim velikim navijacima kosarkasog kluba "sledeca sezona" i fudbalskog "poslednja sezona" sto su nam pruzili priliku ove godine da se dobro nasmejemo...A naravno najvece cestitke za ovaj fantasticni tim Duleta Vujosevica.

Aca

pre 15 godina

Puni da preliva!
Bravo momci , svaka cast! Hvala od srca za sve sto ste nam priredili tokom ove sezone. Gospodinu Duletu , kapa dole, mada moram priznati da me je malo iznerviralo dugo sedenje Velickovica na klupi u toku trece cetvrtine :)
Cestitam i igracima Cibone na dostojnom otporu. Mislim da su sudije bili najlosiji akteri ove utakmice. Od pocetka su tolerisali dobacivanja sa klupe Cibone, kasnije gresili i na stetu jednih i drugih, pravili kompenzacije....
Velickovic je jos jednom dokazao da je igrac koga bi svaki trener pozeleo u svom timu.
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

samo 1 klub

pre 15 godina

svaka cast perasovicu i ciboni, dobili smo veliki tim. i veliko izvinjenje za one baklje, svuda ima dileja, nismo ni mi izuzetak.

i naravno, cestitka nasim momcima i duletu, oni najbolje znaju koliko je tesko ostati na vrhu.

p.s. tripkovic koji se baca za loptu - neprocenjivo :)

Goran Gajic

pre 15 godina

Koloseum
Au brate al si ti nenormalan, o kakvoj ti zenskoj kosarci govoris?
Pa vi ste titulu uzeli zadnji put kad se igralo na sljaci!Ali dobro je kada se vi pacenici javljate, bas me lepo nasmejete!Hahahhaha


Teror se nastavlja!

crobajs

pre 15 godina

frende i ja sam navijač dinama i cibone, ali trebamo biti malo realniji i sagledati situaciju, a ona je takva da kod cibone nitko osim andersona nije ništa konkretno odigrao, calloway je promašivao polaganja i zicere, rozić izgubljen u vremenu i prostoru, a pobjeda se u nijednom slučaju ne može očekivati ako kus i prkačin ostanu bez ijednog koša. eventualna 2-3 dosuđena faula više u našu korist bi teško išta promijenila jer su nam i slobodna bacanja bila u banani. što se tiče baklji, ako im u zagrebu misliš prirediti isti doček i recimo njihovog trenera gađati bakljom, onda nisi ništa manji primitivac od onoga majmuna koji je pokušao pogoditi perasa. ako u takvim stvarima vraćaš istom mjerom, znači da nisi ništa bolji od njega.

Zorz Vea

pre 15 godina

Snimi ove grobare, loze se na guma ligu.... I za koga sam trebao da navijam u susretu 2 hrvatska kluba veceras?
(Skakac, 18. april 2009 22:42)

Svaki tvoj udisaj me boli,jer moram da kazem ka si moj zemljak,ili nisi...???

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom "Familijom"

nikola

pre 15 godina

...da postavim pitanje Grobarima...Kako je to Partizan najtrofejniji klub na Balkanu...ako pri tome ne smatrate HR balkanskom državom...hvala lijepa...a ako pak smtrate objasnite mi molim Vas kako je Partizan trofejniji od Cibone????Po kojoj logici i računici???Hvala lijepo
(FeboZg, 19. april 2009 21:48)

Taj koji je to napisao mislio je na Sportsko drustvo Partizan a ne na KK Partizan. U kosarci na Balkanu postoje i PAO i Olimpijakos, mozda i AEK,Aris.Ti si se odmah za tvoju Cibonu setio. Misli se na SD Partizan.

nemanja

pre 15 godina

Za sve kojima nije jasno, večernje novosti su nedavno objavile teks koji objašnjava ko je bolji i ko je trofejniji!!!
www.novosti.rs

Partizan trofejniji od Zvezde!

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji između Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grčki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahče i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i večita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i veću navijačku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji
i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Đokovića i Anu Ivanović, dok je Jelena Janković u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE
DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve članovi crno-belih: plivač Milorad Čavić, teniser Novak Đoković i vaterpolo selekcija čiju većinu čine upravo igrači Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovičićem, inače aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.

whatever

pre 15 godina

bbb zagreb

Komentar ti je glup.Po tvojoj logici mi smo posle Kranja 2003. trebali da izvrsimo linc na prvu hrvatsku ekipu koja je dosla u Srbiju.Ocigledno je da ce tebi i tvojoj ekipi ovaj incident posluziti samo kao izgovor da "krenete" ponovo na Srbe.Ali ne brini KK Partizan ce ponovo doci u Zagreb i bice im super.Samo da ti kazem da je posle bacanji baklji onih budala Dule uzeo mikrofon i prvi stao u zastitu Ciboninih igraca i Perasa.A tog istog Duleta su pre par sezona tukli u Zagrebu kad smo gostovali kod vas.
Posto si navijac onda i sam znas kakvih sve ima medju tkz. "navijacima".Tu mislim na kriminalce, narkomane, huligane koji dolaze na tekme samo da prave sr..nje.Tako je u Srbiji a verujem da nista nije bolje ni u Hrvatskoj.Gledajuci to ovaj incident i ne bi trebalo da te cudi.Samo sto pametni ovo ne generalizuju,nego gledaju na to kao na izolovani incident sto i jeste.

buhuuu

pre 15 godina

Nemogu se načudit koliko je vas utakmicu gledalo na hrt-u,samo da čujete što će čiko reć,meni to vuče na kompleks.
(moje ime, 19. april 2009 10:41)

sta ces, volimo da vas gledamo kako cmizdrite :)

C_Barkley

pre 15 godina

Iskompleksirani pojedinci zbog kojih svi mi grobari izgledamo kao majmuni koji gadjaju protivnika ma ko bio bakljama bilo kada a pogotovo kada vodimo na 20 sekundi do kraja trebaju provesti jedan period zivota u zatvoru i platiti kaznu koja ce biti izrecena Partizanu.

K'o oka dva...

Ivan

pre 15 godina

Sjajana kosarkaska predstava, sjajne ekipe,obilje sjajnih poteza. definitivno dve najbolje ekipe u Jadranskoj ligi. Steta sto ne gledamo pet utakmica! Sramota na kraju utakmice i moje izvinjenje strucnom stabu i ekipi Cibone!!! Par debila je pokvarilo opsti utisak.

Nemanja Ciric

pre 15 godina

Pljuvaci Tepica gde ste sada!Onaj skok je prelomio utakmicu!Milenko svaka ti cast,nije veliki broj igraca koji bi onako poztvovano poleteo za loptu!Decko je rizikovao povredu zbog ove pobede!Hvala Tepicu!

dullence

pre 15 godina

Sudije najgori na terenu. Pregrst kompenzacija, negledanja falova, ne pracenja novih trendova u sudjenju. Pobou ove sezone se sviralo nebrojeno puta kretanje u bloku a cibona je igrala celu utakmicu sa kretanjem u bloku. Pred kraj kada je milenko tepi pao na zemlju tacno se vidi kako jedan igrac cibone cima sa obe ruke Rakocevica i obaljuje ga na zemlju grcko-rimskim stilom...Pa onda anderson koji se seta po autu, bilo je ruku na srce i dosta kompenzovanih odluka na strnau partizana. Ali to nije poenta kada se jednom pogresi da se onda gresi do kraja utakmice!

Vladimir

pre 15 godina

Najboli,najbolji i stvarno najbolji.Svaka vam cast sampioni nema vam ravnih.Mnogo je lepo biti navijac PARTIZANA ovih dana,mislim lepo je uvek ali ovih dana pogotovo,PARTIZAN SAMPION

Analog

pre 15 godina

@desetar cokulic, 20. april 2009 10:33

Posto si uporan do bola nije mi bilo tesko da procackam po netu i da pronadjem tacne podatke (koje si, verujem i ti nasao ali si napisao samo ono sto prija tvojoj napacenoj dusi)
Dakle ovako, izvor: zvanicni sajt SD Crvena zvezda. Podaci su dati zakljucno sa 2008 godinom:
Ekipne titule - 342
Nacionalni kup - 144
Evropski trofeji - 6
Trofeji evropskih regija (ma sta da je to) - 2
Svetski trofeji - 1
sto ukupno iznosi 495 trofeja, kao sto si i naveo.
Na ovo treba dodati i 37 olimpijskih medalja, od kojih je Jasna Sekaric osvojila 3 (tri). Podatke o pojedinacnim titulama drzavnih prvaka nisam nasao.
Izvor: zvanicni sajt JSD Partizan. Podaci su zakljucno sa 2005 godinom:
Ekipne titule - 362
Nacionalni kup - 176
Titule evropskih prvaka - 12 (ovde nisu racunata osvajanja, recimo kupa Radivoja Koraca i sl, nego samo titule evropskog sampiona), sto ukupno iznosi 550 titula i to za tri godine manje. Na ovo treba dodati i 115 olimpiskih medalja (bez Olimpijade 2008) kao i 106 medalja sa evropskih prvenstava, 260 medalja sa svetskih prvenstava i vise nego fantasticnih 1378 pojedinacnih titula prvaka drzave u tom periodu.
Kada na sve ove cifre dodamo i sve one titule koje su osvojene od 2005 god. do danas, tesko da ce bilo koje sportsko drustvo, a posebno CZ uspeti i da se priblizi rezultatima i osvojenim trofejima Partizana.

maci68

pre 15 godina

Mislim,stvarno!!!Ej,na kraju neka budala baci baklju na korektnog Perasovica i pokvari kompletan utisak!Cime je njihov trener zasluzio baklju u glavu,da li zato sto je bio super igrac ili odlican trener?Dajte napuseni maloletnici ostanite kuci i duvajte na terasama novobeogradskih blokova a ostavite sport normalnim navijacima!Crno-beloj masini samo jedna rec BRAVO!!!!

o.O

pre 15 godina

... Do 1991 partizan je imao samo 6 titula, a Zvezda 13...
(Koloseum, 18. april 2009 22:39)

A što nisinapomenuo da je Zvezda do 1955. imala već 10 titula, a od onda samo 5, i još se usuđuješ da sabiraš neke titule u žesnkoj košarci o.O

Pop

pre 15 godina

@Koloseum

Ne znam zasto si se ogranicio na Partizan, pa Zvezda je po tome najveci klub na svetu. Real nema zensku sekciju, ni Maccabi. Prijavi ovo nekom u ULEB-u, pa da proglase Zvezdu najvecim timom na svetu, da mi ovde ne gubimo vreme na komentare.

Tanasije

pre 15 godina

Povodom onih baklji zelim samo nesto da priupitam "obezbedjenje" u Areni. Ja sam pri ulasku, kao i svi iza i ispred mene, morao da prodjem skener i kompletnu "aerodromsku" proceduru, da izvadim sav metalni novac, kljuceve, mobilni...itd, da sve to stavim u posluzavnik koji ide na pokretnu traku i ceka me sa one strane. Uz to me je i redar protrkeljisao od vrata pa sve do noznih clanaka. Pitam ko je ovde lud? Baklja nije cackalica za zube, a uneti je pored takve stroge kontrole ne moze da se kvalifikuje drugacije nego kao sabotaza. Ko je insajder? Ako odgovornima u klubu, ili policiji, to nije vazno da istraze, onda neka placaju evroligi paprene kazne ili igraju pred praznim tribinama. "Gorki plodovi" izgleda nikada nece sazreti u Srbiji:(

crobajs

pre 15 godina

čestitke partizanu na zasluženoj pobjedi i poštovanje onima koji osuđuju gađanje bakljom perasovića. P.S.sretan vam uskrs, pozdrav