Nedelja, 29.03.2009.

00:40

Antić: "U Afriku idemo iz Beograda"

Selektor Radomir Antić izjavio je da pobeda nad Rumunijom ostavlja reprezentaciju Srbije u odličnoj poziciji za plasman na Svetsko prvenstvo.

Izvor: B92

Antiæ: "U Afriku idemo iz Beograda" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

CCCCrbin_OVCARA

pre 15 godina

oluju po tebi svaki put kada se sastanemo sa vama trebamo da primimo 5golova.ali sto nespomenes da vam je to jedina pobeda zapravo protiv nas.da te podsetim na kvalifikacije za ep u holandiji i belgiji kada smo mi bili prvi a vi 3u grupi.da te podsetim na utakmice partizan-rijeka 3:1 i 3:0, da podsetim na utakmice izmedju zvezde i vaseg nekoga dragovoljca koji je zavrsen valjda ukupnim rezultatom 10:1.a i da te podsetim na utakmice U21 gde smo vas tri puta zaredom pobedili.zadnji put smo vas cak pobedili u hrvatskoj i ako smo igrali cak bez sestorice prvotimaca a vi sa vasim vecnim talentima modricem,kranjcarom,silvom,corlukom itd.bolje da se zabrines da vasa svetska odbrana neprimini ovaj put 8golova od engleza.

do smrti Srbin

pre 15 godina

..pobediti u Rumuniji je ogroman uspeh svakako ali ulaziti u toliku euforiju, nije bas jako dobro.Ima u nasoj reprezentaciji dosta rupa koje je verujem vidio i vrlo dobri trener Antic.Ovakvom igrom mozemo protiv osrednjeg kvaliteta ali protiv recimo Francuza nemamo velike sanse.Do juna a posebno 09 septembra ako ne popravimo igru tesko cemo do Afrike.Zigic,Pantelic,Dragutinovic su staromodni i nepokretni igraci za brzi ritam i tempo igre koji se danas trazi.Nadam se da je g.Antic sposoban da podigne nivo igre nase repke za jos oko 30% ako misli da postigne neke opipljive rezulate a to je da pobedjujemo i jedne Nemce,Holandjane,Engleze...mnogo rada i uspeha u buducnosti nasim reprezentativnim mladicima.

Chana

pre 15 godina

KRITIČARI, STANITE !!!
Zna i Dragutinović da stižu mlađi i bolji od njega, zna i moj ljubimac Gojko Kačar da se tek vratio posle povrede, zna i Kuzmanović zašto nije bio u timu u Rumuniji...
Samo našem narodu, gde su svi selektori - neka dlaka mora da smeta !!!
Kako igramo, kako Antić vodi reprezentaciju, kako se momci ponašaju i "dišu kao jedan" - uopšte ne sumnjam da će nam reprezentacija igrati još bolje i da će me naterati da se 09. septembra pomerim iz fotelje i odem da ih gledam uživo kako PRESLIŠAVAJU Galske petlove u Beogradu !!!
SVAKA ČAST MOMCIMA, SVAKA ČAST ANTIĆU I STRUČNOM ŠTABU !
Hvala klupi što su Antiću pokupili sve one sitnice što su mu poispadale iz džepova posle skakanja nakon trećeg gola...
P.S. Sretno i našim komšijama u kvalifikacijama, pre svih Makedoncima, uz opasku da sam se vrlo obradovao kada sam čuo vest da su naši Bosanci pobedili Belgijance u gostima...
Svaka čast Ćiri i momcima !
NAPRED SRBIJA,
NAPRED Ex-YU TIMOVI !!!
Vojvodinaš

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

pre 15 godina

Da se grobari pitaju, Srpski tim bi izgledao ovako:


1 Kralj
2 Rukavina
3 Obradović
4 Djordjević
5 Krstajić
6 Smiljanić
7 Ljajić
8 Lazović
9 Kežman
10 Sulejmani
11 Tošić

m

pre 15 godina

TALENTIRANI srpski branič Neven Subotić mogao bi uskoro praviti društvo Modriću i Ćorluki na White Hart Laneu. Prema pisanju otočkih medija Tottenham već neko vrijeme pozorno prati Subotićeve igre u Borussiji iz Dortmunda i zainteresiran je za otkup njegovog ugovora.

No, Spursi nisu jedini. Za njegove je usluge zagrijao se i veliki Liverpool, ali i talijanski Juventus što ovu priču čini još zanimljivijom. Stara dama već neko vrijeme promatra njemačko nogometno tržište, a izvještaji s Apeninskog poluotoka kažu da su spremni obratiti se dortmundskom klubu i započeti pregovore oko 20-godišnjaka. Inače, Juve je već, prema talijanskim medijima, dogovorio suradnju sa Stuttgartovim mladićima Samijem Khedirom (22) i Serdarom Tascijem (22), a isto pokušava učiniti i s Werderovim Diegom (24), zasigurno najvećom lovinom. Prema nekim procjenama Srbin trenutačno vrijedi čak 8 milijuna funti.

Podsjetimo, Subotić je nedavno dobio Fifinu dozvolu kako bi mogao zaigrati za srpsku reprezentaciju pošto je već ranije nastupao za U-17 i U-21 selekcije SAD-a. Svoj debi imao je protiv Rumunjske u prošlu subotu kada je ušao u 65. minuti.

Milos Kosovac

pre 15 godina

Fudbal je kazu sport za mase, ali niko da kaze da je dobro igranje fudbalera reprezentacije dokaz da je ta drzava, ako matreijalmno jos uvek nije bogata, ono psiho-sociolaski postala stabilna drzava. Da je to tako pogledajte kako sada igraju isti igraci protiv timova ravnih sebi, a kako su gubili utaklmice i od slabijih od sebe. Naravno u vreme kada smo bili obezglavljeni na drzavnom nivou, mutivode su mogle da traze trenere po belome svetu, ne hoteci da vide nase ljude cenjene u svetu trenere. No, eto jednoga dana ojacala je drzava pa je poslala policiju da zakuca na vrata Fudbaslkog saveza, a tada su stradali i najbolji, pored zlih, no barem su se otavorili oci onima koji do tada nisu videli u svojoj blizini majstora za nogomet Antica. A sada je vreme za uzivanje za nas koji navijamao. Ne mogu doci cak u Beograd, inace bi dosao da ih gledam u sredu, ali mi se budi secanje kada sam poslednji put gledao reperzentaciju na stadijonu "Zvezde", kada smo igrali protiv Francuske, trener je bio Mitic, a debitovali su zajedno Osim u veznom redu i na desnom krilu Ilija Petkovic. Pre toga smo igali u Parizu 0:0, pa nam je trebala i nama i njima pobeda. Pre da igraci izadju na teren, Mitic im je procitao telegram koji je dobio od Srbina koji se kladio sa svojim gazdom u Francuskoj, da ako Jugoslavija izgubi on ce njemu raditi besaplatno dve godine. Kada su igaci izasli na teren, rastarcali su se kao da gase pozar; Petkovic je na denoj strani bukvalno obarao njihovog beka Djorkajefa, a da ga pritom ne dotakne, pobeda je bila ubedljiva 5:1.

CCCCrbin

pre 15 godina

hn ali moguce je da recimo ukrajinci igraju nereseno u engleskoj a vi da koji bod izgubite od belorusa i eto vi neidete ni u baraza vec ukrajinci.jer vas ce engelezi sigurno dobiti opet a jos idu u ukrajinu a malo je verovatno da ce ukrajinci da izgube svih 6bodova od engleza tako da vama nebi vredela na kraju ni pobeda protiv ukrajinaca kod kuce.

zoran

pre 15 godina

Imamo jako dobre igrace i dobrog selektora. Nemamo poverenja u njih i stalno sumnjamo. Hrvatska je 1998 godine stigla do polufinala SP a mi smo stali. Ovaj tim moze puno toga da pruzi jer ima igru i medju evropskim reprezentacijam sigurno je u prvih pet.

Vujo357

pre 15 godina

Mnogo mi se svidja ovo - "grobar sam,ali sve vise mi se svidja Milijas" ili "zvezdas sam,ali Obradovic odlicno igra"

da se ujedinimo konacno - do pobeda na Mundijalu!

Nikola

pre 15 godina

Dobro je sto smo pobedili rumune,dobro smo igrali prvih 55 minuta...a onda smo pali bez ikakvog razloga...Neven Subotic nije odigrao na nivou i zbog toga smo mogli biti kaznjeni...da smo igrali protiv neke druge jace ekipe sigurno bi primili i taj treci gol.....vidi se pomak u reprezentaciji...al realno ako se budemo kvalifikovali ima da bude kao u nemackoj 2006....mislim da nije bitno dal je na klupi antic clemente ili petkovic,jer oni nemogu da unaprede igru nase reprezentacije...

Nikola Dijaspora

pre 15 godina

onom Albancu iz Bujanovca "BACA" zelim da porucim, da prestane da remeti srpsko-rumunske odnose, jer nema ni teoretske sanse. Rumunija u sredu dobija Austriju sa 0-3 i gazi Francusku u Parizu sa 0-2. onda u barazu dobija Hrvatsku sa 1-3 u Zagrebu i 4-0 u Bukurestu. tako da cemo zajedno sa nasom bracom iz Rusije, Rumunije, Grcke i sa Kipra na Mondijal u Juznu Afriku po medalje i ako bog da po trofej. pozdrav Baci i Bujanovcu, tungija koljega!

fcb

pre 15 godina

Samo da pitam sta mislite ko je bolji pantelic ili milan jovanovic?ko misli da je jovanovic bolji neka preporuci,a ko misli da je pantelic bolji neka glasa protiv.

Grobar pa sta

pre 15 godina

Nije važno što nas deli, da l' smo crveno ili crno-beli..

Bez jakog Partizana, i bez jake Zvezde nema ovakvih rezultata.. nema mundijala..

Ljudi koji u ovom trenutku žele loše Zvezdi su ili jako zlobni, ili nisu baš previše pametni..
(stoka17, 29. mart 2009 01:06)

Jeste, i oni koji su zeleli zlo Partizanu kad je bio sikaniran od UEFE su ili jako zlobni, ili nisu baš previše pametni..
A ti isti sad placu i traze milost od istog tog Partizana kome su se smejali i prizeljkivali propast.
Gospodo, sve se vraca, sve se placa ...

hanibal

pre 15 godina

HVALA VAM
konacno se vidi da ostavjate srce na terenu...
jos samo da shvatite se fudbal igra 90 minuta,a ne do 2:0 bice super i tada mogu da poverujem da francuska moze da padne
SAMO HRABRO

srks

pre 15 godina

Postoji velika opasnost da Nemanja (onaj "he comes from Serbia, he'll fu**in' murder ya") zaglavi dugogodisnju robiju u Engleskoj zbog svercovanja ljudi. Ako zaboravi da izvadi napadace protivnickih ekipa iz dzepova. Stvarno je bog!

weathervane

pre 15 godina

par korekcija u timu i mislim da ovo bio fantastican tim
dragutinovic - subotic
milijas - kuzmanovic ili kacar
pantelic - lazovic ili sulejmani

Valjda Antara zna najbolje!!
(boki, 29. mart 2009 13:36)


Nadam se da ce selektor ovako i postupiti, jer uz predlozene izmene ovaj tim ima buducnost

Vlada Vankuver

pre 15 godina

E sada protiv Svedske kuci sa malo podmladjenim timom da vidimo sta mogu sledeci momci:

Stojkovic
Ivanovic
Vidic
Subotic
Obradovic
Kacar
Kuzmanovic
Krasic
Jovanovc
Sulejmani
Lazovic

Neka se Deki i Milijas malo odmore, Drago je vec malo mator, Pantelic je igrao ispod svakog nivoa, a Zigic ima 2 zuta pa nece igrati sledecu utakmicu. Ovaj tim ce pobediti Svedsku bez veceg naprezanja...

Hm

pre 15 godina

Tko visoko leti, nisko pada... Dovoljno je odigrati lose protiv Francuza i nema nista direktnoga, a onda da Rumuni vrate i.... Stoga, prvo skoci pa reci hop, odnosno... Protivnik po protivnik.

CCCCrbin

pre 15 godina

ajde sada malo realno da ocenim igrace posto vidim da se svuda pljuje po stojkovicu,pantelicu itd. stojkovic-odkada brani za rep.samo je jednu gresku napravio a to je bilo protiv portugalaca u bg-u.sve ostale utakmice je branio sasvim dobro.obradovic-nema sta decko zasluzuje da igra.trci,trudise,zna sa loptom,cak ima i dobrih centrasuteva.dragutinovic-je u godinama.sigurno da je zadnjih par godina bio medju najboljim igracima u sevilli ali sada je izgubio mesto standardno u sevilli a i nije to taj isto drago kao zadnjih par godina.ali za njegove slabe igre u reprezentaciji snosi krivicu i antic.jer drago je bek a on ga stavio u centru da igra pored vidica.bolje je da na njegov poziciji kao bek zaigra lukovic.koji je standardan u italiji a dragutinovica staviti na klupu.ipak ako se neko povredi moze dragutinovic biti jos od koristi.vidic o njemu netreba sta da se kaze.jednostavno najbolji.ivanovic steta da takav igrac sedi na klupi u chelseu realno u svakome drugome klub bio bi standardan sem chelseu i manchesteru unitedu.odlican igrac.subotic-sa njim je antic izvrsio neki eksperimenat koji nije uspeo.on nije vezni igrac valjda je to sada i antic svatio.ali je uz kacara,kuzmanovica,sulejmani i nadajmose tosica buducnost srbije.stankovic-vidim da njega opet neki pljuju ali da vas pitam kada smo mi zadnji put izgubili utakmicu u kvalifikacijama a da je stankovic igrao?on jednostavno rep.daje neku sigurnost i mnogo znaci a i odlican je igrac standardan je u najboljem italijanskome klubu to valjda dovoljno govori o njegovim kvalitetima.siguran sam da je stankovic igrao protiv francuza a nazalost je morao da izadje vec u 4minutu zbog povrede mi onda nebi izgubili utakmicu.dovoljno je reci da smo sa stankovicem u proslim kvalifikacijama se ravnopravno nosili sa portugalcima a kada njega nije bilo nismo mogli da pobedimo ni kazahstan.krasic-super igrac.koji ce nadamse sto pre da promeni klub.jer igrac njegovih kvaliteta moze u mnogo vecem klubu da igra.mislim da je djukic pozivao krasica u rep.mozda bi on i dan danas bio selektor.jovanovic-u proslim kvalifikacijama on je bio realno nas cetvrti napadac.sada se zasluzeno ustalio u rep.sigurno da i on moze u mnogo vecem klubu da igra nego u standardu.protiv rumunu nije bas nesto posebno bilo ali jos nije ni 100% spreman ali mnogo znaci reprezentaciji.milijas-izgleda da svaki nas selektor ima u rep.nekoga sa kojim se javnost i navijaci niko neslazu.santrac je imao svoga brnovica,clemente svoga trisovica itd.medjutim ja sam nesto zanimljivo primetio.setitese proslih kvalifikacija i ako smo svi mi ukljucujuci i mene pljuvali po trisovicu morase se reci da uvek kada je trisovic bio medju prvih 11 u kvalifikacijama mi nismo nijednom izgubili.tek kada trisovic vise nije dobijao poziv u rep.nama su se desavali kazahstan,belgija,jermenija.
na neki nacin razumem antica sto stavlja milijas u prvih 11.jer na toj poziciji smo tanki.nekada smo pokusavali to sa stankovicem na toj poziciji ali nije to islo.kacar,kuzmanovic oni su vise defanzivni vezni.jedino nam preostaju na toj poziciji milijas i ninkovic.zigic ma koliko mi god njega pljuvali on je odlican fudbaler.redovno vuce dvojicu ili cak trojicu protivnika za soboom.namesta drugima,daje golove.a sa njim imamo i vece mogucnosti u igri i u taktickom planu.pantelic-trudise,daje sve od sebe,u jakoj bundesligi zadnjih par godina jako dobar,ali nece ga pa nece gol.slazem se sa onima koji ga brane da on daje mnogo toga reprezentaciji ali ipak nemozemo mi propustamo kvalifikacije cekajuci da pantelic da gol.mislim da je vreme da se pokusa sa lazovicem i ako ni on nije neki vrhunski igrac ali tu i tamo daje gol za rep.eto to bi bilo moje misljenje o pojedincima.

Небојша

pre 15 godina

један пријатељ мој је рекао да је Антић направио питу од го*вана, а ја кажем да ду они пре њега правили го*вно од воћа. Свака част свим играчима, увек сам ишао на текме идем и у среду, а волео би да дођу и ови што филозофирају и пљују стално неког, њима просто није важно кога, да им моја екипа из Вуковара објасни како се воли Србија!!! ЖИВЕЛА, ЖИВЕЛА, КРАЉЕВИНА СРБИЈА!!!

Shone PFC

pre 15 godina

Jednom su Nemanja Vidic i Supermen obarali ruke. Porazeni je do kraja zivota morao da nosi gace preko helanki . . .
(ns boy, 29. mart 2009 11:32)

Ma ti si nesto pomesao, to su bili supermen i DUSKO-008-VUJOSEVIC.

boxi

pre 15 godina

Svaka cast momcima Republika Srpska je ponosna na njih.
Kad bih jos rijesili pravu 10-ku koja nam ocigledno hvali mislim da bih bilo dosta radosti na mundijalu.

navijac

pre 15 godina

kao prvo: trener koji pobedjuje UVEK ima pravo!

O Pantelicu: i ja ga nesto ne volim, ali koje to ima veze? Prvi nas gol je 50% njegov! Kod drugog gola on dobija korner!
Nije on neki igrac koji puno trci, nema on ni neku posebnu tehniku. Ali im "nos" za situaciju.
I, zato mislim da ga Antic zove, igra vec par godina na visokom nivou u Bundesligi. Ko prati Bundesligu zna o cemu picam.
Znaci, ostavimo selektoru da bira. Samo on zna zasto uzima ovog a ne onog. Prvi smo na tabeli, vodimo sa tri gola razlike... nema tu nista vise a se doda!

Stefan

pre 15 godina

Navijam za zvezdu, ali me mali Obradovic sve vise odusevljava. A Pantelic se mnogo trudi, al mu ne ide, mada je realno zasluzan za prvi gol...
Samo mi nije jasno sto mu ne igra Sulejmani, kad decko, ne da razvaljuje, nego otkida... I Kacar bi mogao da igra, i on je mnogo dobar...

buco

pre 15 godina

sva cast nasim momcima na pobedi ali anticu dokle vise da dajes PANTELICU sansu pa ne ume covek sa loptom ko da je od kamena daj bre lazovica sulejmanija ili kacara oni to znaju

navijac

pre 15 godina

kao prvo: trener koji pobedjuje UVEK ima pravo!

O Pantelicu: i ja ga nesto ne volim, ali koje to ima veze? Prvi nas gol je 50% njegov! Kod drugog gola on dobija korner!
Nije on neki igrac koji puno trci, nema on ni neku posebnu tehniku. Ali im "nos" za situaciju.
I, zato mislim da ga Antic zove, igra vec par godina na visokom nivou u Bundesligi. Ko prati Bundesligu zna o cemu picam.
Znaci, ostavimo selektoru da bira. Samo on zna zasto uzima ovog a ne onog. Prvi smo na tabeli, vodimo sa tri gola razlike... nema tu nista vise a se doda!

jone

pre 15 godina

(vladimir, 29. mart 2009 00:33)
Sve to stoji, ali sa nama se nikad ne zna...secate se kako smo u kvalifikacijama za evropsko dobili finsku na strane i onda kao sto ih ne bi dobili i kod kuce....verujem da su i nasi reprezentativci tako razmisljali cim su odiglali 0-0 u najdosadnijoj utakmici u kvalifik....iskreno se nadam da je sad velika razlika sto imamo Antice i nece da dozvoli da imaju manjak motiva u takvim mecevima, kao sto ce nam to biti kod kuce sa Austrijom i npr. sa Litvanijom na strani...

YuGoLiCiOuS

pre 15 godina

Svaka cast, igracima i kralju Anticu ! Rezultat je super.. Nadam se da ce Antic uspeti da nadje neki odgovorljiv sistem..da bude mesta za igrace kao sto su Kacar i Kuzmanovic, Jankovic i naravno Sulejmani..
Mozda 4-3-3 nebi lose odgovaralo.. (ocu da kazem da imamo kvalitet za to, jer su veoma talentovani igraci....to je malo holandski stil, sa robbenom na levo, van persie desno i huntelar u spicu) Svi nasi su odigrali dobro.. cak i Pantelic.. kao grobar mislim da je pantelic veoma dobar igrac..posebno kad je u formi..ako neko prati nemacku ligu, zna ocemu pricam..a sto nedaje cesto golove za repku, ja mislim da je do sistema..jel on mora da radi zajedno sa Zigom a neigra sam kao duboki spic..Mada i ovaj sistem nesmeta..Jel Srbija igra bas timski..ako vidis da cak i odbrane daju golove..Samo ocu da kazem da imamo "Lux" problem haha :D

Pozdrav !

rade

pre 15 godina

Kao prvo Bog cuva Srbe! Kao drugo nemam sta da kazem osim hvala vam momci zelim da ostanete mirni i pribrani jer smo tek na pola puta nema euforije a u sredu na JNA nek bude pun stadion jer momci svojim igrama i rezultatima zasluzuju!

Delfagor

pre 15 godina

Srbija josh od 90-tih nije imala bolji tim...Tehnichki i taktichki smo potkovani na svakom mestu u timu sem eto tog Dragutinovica i Pantelica koje,evidentno je,treba zameniti mladjim igrachima..Tipujem da bi na mestu Ivice mogao da igra Subotic,eventualno Lukovic mada nam odbrana ima puno opcija sada...Pantelic nikako ne bi trebao da igra kao starter,Srbija ima jako kvalitetne igrache sredine terena,i protiv Rumunije je bilo par paseva koji su mogli da se iskoriste jako dobro.No,dotichni je bio uvek ili u ofsajdu ili prespor...Tu nam treba prodorniji igrach,neko kao Milan Jovanovic..U svakom sluchaju,Srbija sa pobedom nad Faranima i Austrijancima i remijem u Litvaniji lagano mozhe da se nada prolasku dalje,shto je,priznacete,jako realno..Mislim da cemo i Rumuniju pobediti kuci,ostaje nam Francuska u Beogradu...Uz ovakav entuzijazam publike i pune tribine,mislim da ce Francuska pamtiti Beograd jako dugo.

M

pre 15 godina

Posto vidim da neki pisu da u slucaju istog broja bodova odlucuje gol razlika,da im kazem da grese.Odlucuju medjusobni susreti,ali na taj nacin da ne vredi gol u gostima.To znaci da ako su dve ekipe igrale tako da je jedna dobili kuci 2:1 a druga takodje kuci 1:0,nije bolja ona ekipa koja je dala gol u gostima,vec su jednaki i tu stupa na scenu ukupna gol razlika.U slucaju omera 0:1,2:0,tu je naravno u prednosti ekipa koja je dobila sa 2:0.U proslim kvalifikacijama za SP mi i Spanija smo igrali 0:0 i 1:1 ali mi nismo imali prednost zbog gola u gostima i zato su Spanci jurili 5:0 u San Marino,ali na kraju im nije vredelo.
Sve ovo znaci da ako mi igramo nereseno sa Francuzima u Beogradu,ne smemo nigde vise kiksnuti,jer i Francuzi verovatno nece.Ali da razresimo sve dileme,lepo da pobedimo Francuze i da ih u Beogradu doceka pravi pakao!

posmatrac

pre 15 godina

Posto zigic ima dva zuta i ne moze da igra protiv austrije, pravi potez bi bio da antic pozove savu milosevica da ga zameni. setite se kako igraju sava i lane u tandemu.

milaRS

pre 15 godina

to je taj optimizam i vjera u ono što možemo, to nam je prije nedostajalo, da igramo do kraja, bez predaje, ta promjena se najbolje vidjela sinoć kada su nakon primljenog gola otišli i postigli novi
svi su bili ok i samo da istaknem da je STOJKOVIĆ sjajan golman i nemam ništa da mu zamjerim i svi oni koji ga kritikuju samo potvrđuju koliko ne prate ovu reprezentaciju od početka jer da prate sigurno bi se sjećali svih njegovih sjajnih odbrana (i penala), igrao je sjajno i kada mu je otac umro a sada mu fali samo malo više samopouzdanja a to je zbog neigranja ali je i dalje sjajan i svi govore da je loš a ja bih voljela da navedete gdje je to loš jer u timu ne igra a za reprezentaciju sjajno i bezkompromisno brani
ČESTITKA SVIMA I IDEMO DALJE

Anti-rom

pre 15 godina

Sta reci osim momci svaka cast! Pantelic pod hitno treba da leti! Samo smeta. Ostalima svaka cast, vidi se da momci vole svoju zemlju. Antic je pravi covek za selektora (uostalom to i slepi ljudi vide)! Vidimo se u Africi

Zmaj

pre 15 godina

Oni nije bilo 1000 navijaca iz Srbije vec 1000 neandertalaca. Kad su popalili sve one baklje odmah sam znao da nam ne gine stroga kazna FIFE. A kad nam budu odrezali jedan mec bez publike na nasem terenu i kad se ispostavi da ce to biti odlucujuci mec protiv Francuza, onda cete se zapitati kako...

boki

pre 15 godina

par korekcija u timu i mislim da ovo bio fantastican tim
dragutinovic - subotic
milijas - kuzmanovic ili kacar
pantelic - lazovic ili sulejmani

Valjda Antara zna najbolje!!

Ani Nis

pre 15 godina

Ljudi... Pa ovo nije tako loše... Samo napred, uz ovakav pristup pašće i veći od Rumuna. Izvini Antara, ipak, utisak večeri je po meni momak sa tribine, znate na koga mislim. Svaka čast majstore, pokazao si neke stvari curama sa žutim lopticama

ns boy

pre 15 godina

Jednom je Zlatan Ibrahimovic predriblao Nemanju Vidica i postigao gol! Onda se probudio iz sna i Nemanja Vidic mu je lupio jednu iza usiju- niko ne sme da dribla Nemanju Vidica, ni u snu.

Jednom je jedan argentinski decak trazio dres od Nemanje Vidica jer je verovao da ce tako biti bolji fudbaler - tog decaka danas znamo kao Lea Mesija.

cremonese

pre 15 godina

Opet Panta izgubi loptu i dadose nam prvi gol, u Parizu mu se isto ponovilo.
Ne bih nista rekao da je nastavio da juri protivnika, ali fenser ostaje fenser.
Nadam se da ce to PONASANJE Antic uociti na analizi utakmice.

gone

pre 15 godina

Sledece 2 utakmice igramo protiv F.Ostrva (gostima) i Austrije (kuci)! Dve utakm. koje cemo sigurno dobiti i koje nas salju u afriku! Bice napeta zavrsnica (u zavisnosti od rezultata drugih) ali nasa prednost je igranje sa glavnima (FRA, ROM) kod kuce!

Africa here we come!

IgoR_kv

pre 15 godina

Sada svi Beograđani, i vi koji ste blizu da dođete na stadion da bodrimo naše momke i da svima pokažemo da se u SRBIJI igra fudbal! Ja ću iz Kraljeva da dođem na utakmicu sa društvom, a iz Kraljeva kreću 5 autobusa + oni koji budu išli kolima! Beograde, Srbijo, to je najmanje sto možemo da učinimo za ORLOVE!
Vidimo se u Beogradu! ŽIVELA SRBIJA!!!
Oreguare Ćao!

CAR NL

pre 15 godina

Radomire stari smekeru,menjaj Pantu sa malim Bogunom,ili ga osisaj, pa on celo vreme rikta frizuricu,samo mu jos ogledalce fali u djepicu!

Aleksa

pre 15 godina

Da, iz beograda ali bez pantelica nadam se!!!!Covek bolje da ide na modnu pistu nego na teren!!!!Obradovic ce biti najstandardniji u reprezentaciji,zivi bili pa videli,on je odigrao ubedljivo najbolje juce!!!!

Vlada

pre 15 godina

Po prvi put me nije sramota (jos od kasnih 80-ih) da gledam nas reprezentativni football. Cak i da ste izgubili ne bi bila tragedija. Sada igrate football koji je i lep za gledanje i efikasan. Bravo momci! Bravo Anticu!!!

milan-bijelo polje

pre 15 godina

Jel se sjecate prije par mjeseci kad su rumuni nakantali ove crnogorce kako su onda ti isti crnogorci onda govorili kako cemo i mi tu da puknemo jos i vise, jest jest kako da ne, eto mi bili i pobjedili te strasne rumune i samo i uvek samo Srbija, pozdrav za sve srbe sirom svijeta

Slavisa Cvetkovic

pre 15 godina

Svaka cast svim igracima na borbenoscu....zasluzili su pobedu...ANTIC DOZIVOTNI TRENER SRBIJE....GO GO SERBIA GO GO GO.... I JOS JEDNO HVALA NA LEPOM VIKENDU..

Ilija Petkovic

pre 15 godina

E, moj Anticu. Ti si najgori selektor koji je ikada vodio Srbiju... I ti si mi neki strucnjak, ni FK Donja Trnava ti ne bi mogao da treniras! Vodis nas u propast covjece... Ubijas igru, stvaras mrznju medju navijacima! NIko te bre ne voli!

ZIVIO NAM 100 godina care!!!!

voceantoski

pre 15 godina

Bravo momci vas kvalitet nikad nije bio sporan samo zelja i htenje nisu bili u puno slucaeva na nivou vasih kvaliteta .Hvala Anticu sto si vratio veru u Srpski fudbal.

FeboZg

pre 15 godina

Iskrene čestite na pobjedi nakon toliko dugo vremena....samo nemojte raditi euforiju jer e još puno bodova u igri do kraja...da se nebi dogodila situacija ko sa rukometašima...dobro krenu a onda puknu od Brazila...polako utakmicu po utakmicu....prvo poluvrijeme odlično drugo zabrinjavajuče...

mecok

pre 15 godina

E, blago vama sa ovakvim selektorom,Antic i Ciro su mi pokazali da selektor cini bar 65%(procenata)od tima.Jos jednom bravo za vas.Pozdrav iz Makedonije.

bojan bazel

pre 15 godina

ajde da vas sad vidim pljuvaci jedne,kolko ce da se skupite u beograd da gledate vasu srbiju. antic i co. su vam sad pokazali kako se igra za srbiju a vi dodjite kao sto ste dosli protiv litvanije,izgledalo kao da smo imali trening sa litvancima.sram vas bilo da vas sram bude.ja da zivim u srbiji nebi propustio ni jedan mec,pa makar igrali sa farskim ostrvima.pozdrav pravim navijacima srbije.

V

pre 15 godina

E sad cemo da vidimo stvarno od cega je sastavljena nasa reprezentacija i koliko su uigrani za pas igru ( Zigic ne igra protiv Austrije ). Moje skromno misljenje je da cemo jedva bilo sta prikazati. Sreca pa imamo granitni bunker. Sve vise od X je nerealno. Daj boze da gresim.

Sveti Nikola Zigic

pre 15 godina

STA RECI..... RESPECT!!!
Igrači su dali maksimum što se najbolje vidi na primeru Milana Jovanovića. "Lane" nije bio spreman, ali je uradio sve, ima veliko srce i hvala mu", rekao je Antić.

Marko Stevanovic

pre 15 godina

OOOOOOO... Ja te volim Srbijoooo...
Polomih sve zivo po Nisu, trebali bi nekad ovde da dodjete bar da odradite trening da vas gleda pun cair!!!
OOOOO... Ja te volim Srbijooooo.....!!!!

cuprija

pre 15 godina

anticu subotic umesto dragutinovica....i samo da se kacar vrati u formu .......lane da se oporavi....i sulejmani umesto pantelica !!!!!!!!!!!

konstanca

pre 15 godina

Antara biraj sta ces: spomenik, naziv ulice, skole, stadiona, aerodroma, generalski cin, nemanjin orden, portret na novcanici od 2010 dinara...

Krle

pre 15 godina

muka mi je od svih nasih selektora
muka mi je od svih nasih pljuvaca
muka mi je jer ni nas uspeh ne mogu da oproste
samo hocu da kazem
momci svaka cast
anticu svaka cast
vratili ste veru u srpski fudbal
koliko god ovi veliki nesrecni selektori i promaseni slucajevi osporavali vas uspeh
znajte da je uvek tu velika vecina nas koji smo 100% uz vas koji god rezultat da bude
kada vi igrate srcwm
mi smo isto tako srcem uz vas
do konacne pobede i plasnama na svetsko prvenstvo.....

Željko

pre 15 godina

Bravo, Orlovi! Ponosni smo na vas! Lepo je videti ove momke kako igraju sa žarom za svoju zemlju, lepo je videti ih kroz sve mečeve u ovim kvalifikacijama kako ginu za svaku loptu! Naša reprezentacija, nakon mnogo vremena, igra zaista lep fudbal! Gospodine Antiću, svaka vam čast! I hvala na ovim uspesima!

Nemanja Vidic - BOG

pre 15 godina

Svaka im cast, konacno imamo reprezentaciju za ponos. Obradovicu svaka cast a o Vidicu ne treba trositi reci - JEDAN JEDINI !!!

goran nis

pre 15 godina

Ova utakmica je jos jednom pokazala da za Dragutinovica vise nema mesta ni medju prvih 30, a ne 11 i da je Suboticu mesto pored Vidica kao stopera,a na da luta po terenu gde niko pa ni on sam nije znao sta i gde treba da igra.Jer pored onoliko kvalitetnih zadnjih veznih igraca koje imamo gurnuti njega (jos na debiu)onako u igru je greska koja nas na srecu nije kostala rezultata.Pogotovu sto sada u sredu imamo i prijateljsku gde su eksperimenti i dozvoljeni,ali ponavljam on mora da igra uz Vidica stopera,a Ivanovic beka.I bolje je da je debitovao u Beogradu pred nasom publikom.MALO JE POZURIO Antara,ali ne sumnjam da ce ih on upariti,a onda golman nece nam ni biti mnogo bitan.Ja dolazim iz Nisa u sredu da pozdravim nase Orlove sa jos 4 drugara, a vi...?!?

Гузоњин син

pre 15 godina

Ја би радо да ми одемо, али молим вас да се не понови 2006та! Само храбро!

Vidmo se u gradu !!!

pre 15 godina

Idemo u Afriku da sadimo papriku znate onu zhutu finu ali ljutu !!! kako ce da se oljute Brazilci i Argentinci od Srpskog Ajvara !!! Kako ce Kapelo da pocne da psuje kad puknu Englezi 6-0 od nas u grupi !!! Pozdrav za Bosance i Vlastimire Blazevicu cekamo te u polufinalu , ipak smo mi bolji od tvojih a u Finalu dobiVamo Holandjane 1-0 da im vratimo za sve golom u 92. minutu strelac Vidic !!!
SRBIJA PRVAK SVETA U FUDBALU 2010. ALI STVARNO NE NA KOMPU!!!

stoka17

pre 15 godina

Nije važno što nas deli, da l' smo crveno ili crno-beli..

Bez jakog Partizana, i bez jake Zvezde nema ovakvih rezultata.. nema mundijala..

Ljudi koji u ovom trenutku žele loše Zvezdi su ili jako zlobni, ili nisu baš previše pametni..

Banjalucanin

pre 15 godina

Radomire polako pocinje da ti se isplacuje sav ulozeni trud energija, zelja, volja, da bi od one letargije napravio ekipu. Hvala ti i sto si posjetio Banjaluku i cekamo te opet zajedno sa reprezentacijom, nadam se, uskoro, pa da slavimo kao i veceras.
SRPSKA SRBIJA SRPSKA SRBIJA

jugo

pre 15 godina

Hvala Anticu na hrabrosti,verovanju u tim u mlade igrace.Hrabre i sreca prati, osecam da mozemo puno puno bolje i to ce se desiti sa ovakvim pre svega covekom i optimistom kakv je Antic.

Zex, The King

pre 15 godina

Ovi momci vole svoju zemlju i ostavljau srce na terenu za nju i za svoj narod, a zalagenjem i trudom moze se doci do veliki rezultata. A ako i ne bar su dali sve od sebe. VOLIM TE MOJA JEDINA ZEMLJO - ZIVELA SRBIJA!!!

Arsen_Loznica

pre 15 godina

Sta ja rekoh pred ovu utakmicu? Rekoh ako se neko ne seca da ce proci slicno kao i Austrijanci kod kuce!!!
Zato pametnjakovici i svi vi koji sumnjate prestanite vise sumnjati u nase igrace i dodjite u sto vecem broju na svaku sledecu utakmicu nase reprezentacije!!!!!
POZZ SVIM SRIBIMA SIROM PLANETE!!!!!!!

konstanca

pre 15 godina

Antara biraj sta ces: spomenik, naziv ulice, skole, stadiona, aerodroma, generalski cin, nemanjin orden, portret na novcanici od 2010 dinara...

stoka17

pre 15 godina

Nije važno što nas deli, da l' smo crveno ili crno-beli..

Bez jakog Partizana, i bez jake Zvezde nema ovakvih rezultata.. nema mundijala..

Ljudi koji u ovom trenutku žele loše Zvezdi su ili jako zlobni, ili nisu baš previše pametni..

Krle

pre 15 godina

muka mi je od svih nasih selektora
muka mi je od svih nasih pljuvaca
muka mi je jer ni nas uspeh ne mogu da oproste
samo hocu da kazem
momci svaka cast
anticu svaka cast
vratili ste veru u srpski fudbal
koliko god ovi veliki nesrecni selektori i promaseni slucajevi osporavali vas uspeh
znajte da je uvek tu velika vecina nas koji smo 100% uz vas koji god rezultat da bude
kada vi igrate srcwm
mi smo isto tako srcem uz vas
do konacne pobede i plasnama na svetsko prvenstvo.....

goran nis

pre 15 godina

Ova utakmica je jos jednom pokazala da za Dragutinovica vise nema mesta ni medju prvih 30, a ne 11 i da je Suboticu mesto pored Vidica kao stopera,a na da luta po terenu gde niko pa ni on sam nije znao sta i gde treba da igra.Jer pored onoliko kvalitetnih zadnjih veznih igraca koje imamo gurnuti njega (jos na debiu)onako u igru je greska koja nas na srecu nije kostala rezultata.Pogotovu sto sada u sredu imamo i prijateljsku gde su eksperimenti i dozvoljeni,ali ponavljam on mora da igra uz Vidica stopera,a Ivanovic beka.I bolje je da je debitovao u Beogradu pred nasom publikom.MALO JE POZURIO Antara,ali ne sumnjam da ce ih on upariti,a onda golman nece nam ni biti mnogo bitan.Ja dolazim iz Nisa u sredu da pozdravim nase Orlove sa jos 4 drugara, a vi...?!?

ns boy

pre 15 godina

Jednom je Zlatan Ibrahimovic predriblao Nemanju Vidica i postigao gol! Onda se probudio iz sna i Nemanja Vidic mu je lupio jednu iza usiju- niko ne sme da dribla Nemanju Vidica, ni u snu.

Jednom je jedan argentinski decak trazio dres od Nemanje Vidica jer je verovao da ce tako biti bolji fudbaler - tog decaka danas znamo kao Lea Mesija.

Arsen_Loznica

pre 15 godina

Sta ja rekoh pred ovu utakmicu? Rekoh ako se neko ne seca da ce proci slicno kao i Austrijanci kod kuce!!!
Zato pametnjakovici i svi vi koji sumnjate prestanite vise sumnjati u nase igrace i dodjite u sto vecem broju na svaku sledecu utakmicu nase reprezentacije!!!!!
POZZ SVIM SRIBIMA SIROM PLANETE!!!!!!!

Nemanja Vidic - BOG

pre 15 godina

Svaka im cast, konacno imamo reprezentaciju za ponos. Obradovicu svaka cast a o Vidicu ne treba trositi reci - JEDAN JEDINI !!!

Vidmo se u gradu !!!

pre 15 godina

Idemo u Afriku da sadimo papriku znate onu zhutu finu ali ljutu !!! kako ce da se oljute Brazilci i Argentinci od Srpskog Ajvara !!! Kako ce Kapelo da pocne da psuje kad puknu Englezi 6-0 od nas u grupi !!! Pozdrav za Bosance i Vlastimire Blazevicu cekamo te u polufinalu , ipak smo mi bolji od tvojih a u Finalu dobiVamo Holandjane 1-0 da im vratimo za sve golom u 92. minutu strelac Vidic !!!
SRBIJA PRVAK SVETA U FUDBALU 2010. ALI STVARNO NE NA KOMPU!!!

Ilija Petkovic

pre 15 godina

E, moj Anticu. Ti si najgori selektor koji je ikada vodio Srbiju... I ti si mi neki strucnjak, ni FK Donja Trnava ti ne bi mogao da treniras! Vodis nas u propast covjece... Ubijas igru, stvaras mrznju medju navijacima! NIko te bre ne voli!

ZIVIO NAM 100 godina care!!!!

milan-bijelo polje

pre 15 godina

Jel se sjecate prije par mjeseci kad su rumuni nakantali ove crnogorce kako su onda ti isti crnogorci onda govorili kako cemo i mi tu da puknemo jos i vise, jest jest kako da ne, eto mi bili i pobjedili te strasne rumune i samo i uvek samo Srbija, pozdrav za sve srbe sirom svijeta

mecok

pre 15 godina

E, blago vama sa ovakvim selektorom,Antic i Ciro su mi pokazali da selektor cini bar 65%(procenata)od tima.Jos jednom bravo za vas.Pozdrav iz Makedonije.

Banjalucanin

pre 15 godina

Radomire polako pocinje da ti se isplacuje sav ulozeni trud energija, zelja, volja, da bi od one letargije napravio ekipu. Hvala ti i sto si posjetio Banjaluku i cekamo te opet zajedno sa reprezentacijom, nadam se, uskoro, pa da slavimo kao i veceras.
SRPSKA SRBIJA SRPSKA SRBIJA

cuprija

pre 15 godina

anticu subotic umesto dragutinovica....i samo da se kacar vrati u formu .......lane da se oporavi....i sulejmani umesto pantelica !!!!!!!!!!!

Zmaj

pre 15 godina

Oni nije bilo 1000 navijaca iz Srbije vec 1000 neandertalaca. Kad su popalili sve one baklje odmah sam znao da nam ne gine stroga kazna FIFE. A kad nam budu odrezali jedan mec bez publike na nasem terenu i kad se ispostavi da ce to biti odlucujuci mec protiv Francuza, onda cete se zapitati kako...

cremonese

pre 15 godina

Opet Panta izgubi loptu i dadose nam prvi gol, u Parizu mu se isto ponovilo.
Ne bih nista rekao da je nastavio da juri protivnika, ali fenser ostaje fenser.
Nadam se da ce to PONASANJE Antic uociti na analizi utakmice.

boki

pre 15 godina

par korekcija u timu i mislim da ovo bio fantastican tim
dragutinovic - subotic
milijas - kuzmanovic ili kacar
pantelic - lazovic ili sulejmani

Valjda Antara zna najbolje!!

Гузоњин син

pre 15 godina

Ја би радо да ми одемо, али молим вас да се не понови 2006та! Само храбро!

Sveti Nikola Zigic

pre 15 godina

STA RECI..... RESPECT!!!
Igrači su dali maksimum što se najbolje vidi na primeru Milana Jovanovića. "Lane" nije bio spreman, ali je uradio sve, ima veliko srce i hvala mu", rekao je Antić.

Marko Stevanovic

pre 15 godina

OOOOOOO... Ja te volim Srbijoooo...
Polomih sve zivo po Nisu, trebali bi nekad ovde da dodjete bar da odradite trening da vas gleda pun cair!!!
OOOOO... Ja te volim Srbijooooo.....!!!!

bojan bazel

pre 15 godina

ajde da vas sad vidim pljuvaci jedne,kolko ce da se skupite u beograd da gledate vasu srbiju. antic i co. su vam sad pokazali kako se igra za srbiju a vi dodjite kao sto ste dosli protiv litvanije,izgledalo kao da smo imali trening sa litvancima.sram vas bilo da vas sram bude.ja da zivim u srbiji nebi propustio ni jedan mec,pa makar igrali sa farskim ostrvima.pozdrav pravim navijacima srbije.

IgoR_kv

pre 15 godina

Sada svi Beograđani, i vi koji ste blizu da dođete na stadion da bodrimo naše momke i da svima pokažemo da se u SRBIJI igra fudbal! Ja ću iz Kraljeva da dođem na utakmicu sa društvom, a iz Kraljeva kreću 5 autobusa + oni koji budu išli kolima! Beograde, Srbijo, to je najmanje sto možemo da učinimo za ORLOVE!
Vidimo se u Beogradu! ŽIVELA SRBIJA!!!
Oreguare Ćao!

Zex, The King

pre 15 godina

Ovi momci vole svoju zemlju i ostavljau srce na terenu za nju i za svoj narod, a zalagenjem i trudom moze se doci do veliki rezultata. A ako i ne bar su dali sve od sebe. VOLIM TE MOJA JEDINA ZEMLJO - ZIVELA SRBIJA!!!

Ani Nis

pre 15 godina

Ljudi... Pa ovo nije tako loše... Samo napred, uz ovakav pristup pašće i veći od Rumuna. Izvini Antara, ipak, utisak večeri je po meni momak sa tribine, znate na koga mislim. Svaka čast majstore, pokazao si neke stvari curama sa žutim lopticama

Vlada

pre 15 godina

Po prvi put me nije sramota (jos od kasnih 80-ih) da gledam nas reprezentativni football. Cak i da ste izgubili ne bi bila tragedija. Sada igrate football koji je i lep za gledanje i efikasan. Bravo momci! Bravo Anticu!!!

jugo

pre 15 godina

Hvala Anticu na hrabrosti,verovanju u tim u mlade igrace.Hrabre i sreca prati, osecam da mozemo puno puno bolje i to ce se desiti sa ovakvim pre svega covekom i optimistom kakv je Antic.

Vujo357

pre 15 godina

Mnogo mi se svidja ovo - "grobar sam,ali sve vise mi se svidja Milijas" ili "zvezdas sam,ali Obradovic odlicno igra"

da se ujedinimo konacno - do pobeda na Mundijalu!

Željko

pre 15 godina

Bravo, Orlovi! Ponosni smo na vas! Lepo je videti ove momke kako igraju sa žarom za svoju zemlju, lepo je videti ih kroz sve mečeve u ovim kvalifikacijama kako ginu za svaku loptu! Naša reprezentacija, nakon mnogo vremena, igra zaista lep fudbal! Gospodine Antiću, svaka vam čast! I hvala na ovim uspesima!

milaRS

pre 15 godina

to je taj optimizam i vjera u ono što možemo, to nam je prije nedostajalo, da igramo do kraja, bez predaje, ta promjena se najbolje vidjela sinoć kada su nakon primljenog gola otišli i postigli novi
svi su bili ok i samo da istaknem da je STOJKOVIĆ sjajan golman i nemam ništa da mu zamjerim i svi oni koji ga kritikuju samo potvrđuju koliko ne prate ovu reprezentaciju od početka jer da prate sigurno bi se sjećali svih njegovih sjajnih odbrana (i penala), igrao je sjajno i kada mu je otac umro a sada mu fali samo malo više samopouzdanja a to je zbog neigranja ali je i dalje sjajan i svi govore da je loš a ja bih voljela da navedete gdje je to loš jer u timu ne igra a za reprezentaciju sjajno i bezkompromisno brani
ČESTITKA SVIMA I IDEMO DALJE

Slavisa Cvetkovic

pre 15 godina

Svaka cast svim igracima na borbenoscu....zasluzili su pobedu...ANTIC DOZIVOTNI TRENER SRBIJE....GO GO SERBIA GO GO GO.... I JOS JEDNO HVALA NA LEPOM VIKENDU..

Aleksa

pre 15 godina

Da, iz beograda ali bez pantelica nadam se!!!!Covek bolje da ide na modnu pistu nego na teren!!!!Obradovic ce biti najstandardniji u reprezentaciji,zivi bili pa videli,on je odigrao ubedljivo najbolje juce!!!!

Delfagor

pre 15 godina

Srbija josh od 90-tih nije imala bolji tim...Tehnichki i taktichki smo potkovani na svakom mestu u timu sem eto tog Dragutinovica i Pantelica koje,evidentno je,treba zameniti mladjim igrachima..Tipujem da bi na mestu Ivice mogao da igra Subotic,eventualno Lukovic mada nam odbrana ima puno opcija sada...Pantelic nikako ne bi trebao da igra kao starter,Srbija ima jako kvalitetne igrache sredine terena,i protiv Rumunije je bilo par paseva koji su mogli da se iskoriste jako dobro.No,dotichni je bio uvek ili u ofsajdu ili prespor...Tu nam treba prodorniji igrach,neko kao Milan Jovanovic..U svakom sluchaju,Srbija sa pobedom nad Faranima i Austrijancima i remijem u Litvaniji lagano mozhe da se nada prolasku dalje,shto je,priznacete,jako realno..Mislim da cemo i Rumuniju pobediti kuci,ostaje nam Francuska u Beogradu...Uz ovakav entuzijazam publike i pune tribine,mislim da ce Francuska pamtiti Beograd jako dugo.

posmatrac

pre 15 godina

Posto zigic ima dva zuta i ne moze da igra protiv austrije, pravi potez bi bio da antic pozove savu milosevica da ga zameni. setite se kako igraju sava i lane u tandemu.

gone

pre 15 godina

Sledece 2 utakmice igramo protiv F.Ostrva (gostima) i Austrije (kuci)! Dve utakm. koje cemo sigurno dobiti i koje nas salju u afriku! Bice napeta zavrsnica (u zavisnosti od rezultata drugih) ali nasa prednost je igranje sa glavnima (FRA, ROM) kod kuce!

Africa here we come!

navijac

pre 15 godina

kao prvo: trener koji pobedjuje UVEK ima pravo!

O Pantelicu: i ja ga nesto ne volim, ali koje to ima veze? Prvi nas gol je 50% njegov! Kod drugog gola on dobija korner!
Nije on neki igrac koji puno trci, nema on ni neku posebnu tehniku. Ali im "nos" za situaciju.
I, zato mislim da ga Antic zove, igra vec par godina na visokom nivou u Bundesligi. Ko prati Bundesligu zna o cemu picam.
Znaci, ostavimo selektoru da bira. Samo on zna zasto uzima ovog a ne onog. Prvi smo na tabeli, vodimo sa tri gola razlike... nema tu nista vise a se doda!

Anti-rom

pre 15 godina

Sta reci osim momci svaka cast! Pantelic pod hitno treba da leti! Samo smeta. Ostalima svaka cast, vidi se da momci vole svoju zemlju. Antic je pravi covek za selektora (uostalom to i slepi ljudi vide)! Vidimo se u Africi

M

pre 15 godina

Posto vidim da neki pisu da u slucaju istog broja bodova odlucuje gol razlika,da im kazem da grese.Odlucuju medjusobni susreti,ali na taj nacin da ne vredi gol u gostima.To znaci da ako su dve ekipe igrale tako da je jedna dobili kuci 2:1 a druga takodje kuci 1:0,nije bolja ona ekipa koja je dala gol u gostima,vec su jednaki i tu stupa na scenu ukupna gol razlika.U slucaju omera 0:1,2:0,tu je naravno u prednosti ekipa koja je dobila sa 2:0.U proslim kvalifikacijama za SP mi i Spanija smo igrali 0:0 i 1:1 ali mi nismo imali prednost zbog gola u gostima i zato su Spanci jurili 5:0 u San Marino,ali na kraju im nije vredelo.
Sve ovo znaci da ako mi igramo nereseno sa Francuzima u Beogradu,ne smemo nigde vise kiksnuti,jer i Francuzi verovatno nece.Ali da razresimo sve dileme,lepo da pobedimo Francuze i da ih u Beogradu doceka pravi pakao!

YuGoLiCiOuS

pre 15 godina

Svaka cast, igracima i kralju Anticu ! Rezultat je super.. Nadam se da ce Antic uspeti da nadje neki odgovorljiv sistem..da bude mesta za igrace kao sto su Kacar i Kuzmanovic, Jankovic i naravno Sulejmani..
Mozda 4-3-3 nebi lose odgovaralo.. (ocu da kazem da imamo kvalitet za to, jer su veoma talentovani igraci....to je malo holandski stil, sa robbenom na levo, van persie desno i huntelar u spicu) Svi nasi su odigrali dobro.. cak i Pantelic.. kao grobar mislim da je pantelic veoma dobar igrac..posebno kad je u formi..ako neko prati nemacku ligu, zna ocemu pricam..a sto nedaje cesto golove za repku, ja mislim da je do sistema..jel on mora da radi zajedno sa Zigom a neigra sam kao duboki spic..Mada i ovaj sistem nesmeta..Jel Srbija igra bas timski..ako vidis da cak i odbrane daju golove..Samo ocu da kazem da imamo "Lux" problem haha :D

Pozdrav !

FeboZg

pre 15 godina

Iskrene čestite na pobjedi nakon toliko dugo vremena....samo nemojte raditi euforiju jer e još puno bodova u igri do kraja...da se nebi dogodila situacija ko sa rukometašima...dobro krenu a onda puknu od Brazila...polako utakmicu po utakmicu....prvo poluvrijeme odlično drugo zabrinjavajuče...

CAR NL

pre 15 godina

Radomire stari smekeru,menjaj Pantu sa malim Bogunom,ili ga osisaj, pa on celo vreme rikta frizuricu,samo mu jos ogledalce fali u djepicu!

Небојша

pre 15 godina

један пријатељ мој је рекао да је Антић направио питу од го*вана, а ја кажем да ду они пре њега правили го*вно од воћа. Свака част свим играчима, увек сам ишао на текме идем и у среду, а волео би да дођу и ови што филозофирају и пљују стално неког, њима просто није важно кога, да им моја екипа из Вуковара објасни како се воли Србија!!! ЖИВЕЛА, ЖИВЕЛА, КРАЉЕВИНА СРБИЈА!!!

Nikola Dijaspora

pre 15 godina

onom Albancu iz Bujanovca "BACA" zelim da porucim, da prestane da remeti srpsko-rumunske odnose, jer nema ni teoretske sanse. Rumunija u sredu dobija Austriju sa 0-3 i gazi Francusku u Parizu sa 0-2. onda u barazu dobija Hrvatsku sa 1-3 u Zagrebu i 4-0 u Bukurestu. tako da cemo zajedno sa nasom bracom iz Rusije, Rumunije, Grcke i sa Kipra na Mondijal u Juznu Afriku po medalje i ako bog da po trofej. pozdrav Baci i Bujanovcu, tungija koljega!

fcb

pre 15 godina

Samo da pitam sta mislite ko je bolji pantelic ili milan jovanovic?ko misli da je jovanovic bolji neka preporuci,a ko misli da je pantelic bolji neka glasa protiv.

rade

pre 15 godina

Kao prvo Bog cuva Srbe! Kao drugo nemam sta da kazem osim hvala vam momci zelim da ostanete mirni i pribrani jer smo tek na pola puta nema euforije a u sredu na JNA nek bude pun stadion jer momci svojim igrama i rezultatima zasluzuju!

Stefan

pre 15 godina

Navijam za zvezdu, ali me mali Obradovic sve vise odusevljava. A Pantelic se mnogo trudi, al mu ne ide, mada je realno zasluzan za prvi gol...
Samo mi nije jasno sto mu ne igra Sulejmani, kad decko, ne da razvaljuje, nego otkida... I Kacar bi mogao da igra, i on je mnogo dobar...

srks

pre 15 godina

Postoji velika opasnost da Nemanja (onaj "he comes from Serbia, he'll fu**in' murder ya") zaglavi dugogodisnju robiju u Engleskoj zbog svercovanja ljudi. Ako zaboravi da izvadi napadace protivnickih ekipa iz dzepova. Stvarno je bog!

navijac

pre 15 godina

kao prvo: trener koji pobedjuje UVEK ima pravo!

O Pantelicu: i ja ga nesto ne volim, ali koje to ima veze? Prvi nas gol je 50% njegov! Kod drugog gola on dobija korner!
Nije on neki igrac koji puno trci, nema on ni neku posebnu tehniku. Ali im "nos" za situaciju.
I, zato mislim da ga Antic zove, igra vec par godina na visokom nivou u Bundesligi. Ko prati Bundesligu zna o cemu picam.
Znaci, ostavimo selektoru da bira. Samo on zna zasto uzima ovog a ne onog. Prvi smo na tabeli, vodimo sa tri gola razlike... nema tu nista vise a se doda!

voceantoski

pre 15 godina

Bravo momci vas kvalitet nikad nije bio sporan samo zelja i htenje nisu bili u puno slucaeva na nivou vasih kvaliteta .Hvala Anticu sto si vratio veru u Srpski fudbal.

Chana

pre 15 godina

KRITIČARI, STANITE !!!
Zna i Dragutinović da stižu mlađi i bolji od njega, zna i moj ljubimac Gojko Kačar da se tek vratio posle povrede, zna i Kuzmanović zašto nije bio u timu u Rumuniji...
Samo našem narodu, gde su svi selektori - neka dlaka mora da smeta !!!
Kako igramo, kako Antić vodi reprezentaciju, kako se momci ponašaju i "dišu kao jedan" - uopšte ne sumnjam da će nam reprezentacija igrati još bolje i da će me naterati da se 09. septembra pomerim iz fotelje i odem da ih gledam uživo kako PRESLIŠAVAJU Galske petlove u Beogradu !!!
SVAKA ČAST MOMCIMA, SVAKA ČAST ANTIĆU I STRUČNOM ŠTABU !
Hvala klupi što su Antiću pokupili sve one sitnice što su mu poispadale iz džepova posle skakanja nakon trećeg gola...
P.S. Sretno i našim komšijama u kvalifikacijama, pre svih Makedoncima, uz opasku da sam se vrlo obradovao kada sam čuo vest da su naši Bosanci pobedili Belgijance u gostima...
Svaka čast Ćiri i momcima !
NAPRED SRBIJA,
NAPRED Ex-YU TIMOVI !!!
Vojvodinaš

Shone PFC

pre 15 godina

Jednom su Nemanja Vidic i Supermen obarali ruke. Porazeni je do kraja zivota morao da nosi gace preko helanki . . .
(ns boy, 29. mart 2009 11:32)

Ma ti si nesto pomesao, to su bili supermen i DUSKO-008-VUJOSEVIC.

CCCCrbin_OVCARA

pre 15 godina

oluju po tebi svaki put kada se sastanemo sa vama trebamo da primimo 5golova.ali sto nespomenes da vam je to jedina pobeda zapravo protiv nas.da te podsetim na kvalifikacije za ep u holandiji i belgiji kada smo mi bili prvi a vi 3u grupi.da te podsetim na utakmice partizan-rijeka 3:1 i 3:0, da podsetim na utakmice izmedju zvezde i vaseg nekoga dragovoljca koji je zavrsen valjda ukupnim rezultatom 10:1.a i da te podsetim na utakmice U21 gde smo vas tri puta zaredom pobedili.zadnji put smo vas cak pobedili u hrvatskoj i ako smo igrali cak bez sestorice prvotimaca a vi sa vasim vecnim talentima modricem,kranjcarom,silvom,corlukom itd.bolje da se zabrines da vasa svetska odbrana neprimini ovaj put 8golova od engleza.

boxi

pre 15 godina

Svaka cast momcima Republika Srpska je ponosna na njih.
Kad bih jos rijesili pravu 10-ku koja nam ocigledno hvali mislim da bih bilo dosta radosti na mundijalu.

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

pre 15 godina

Da se grobari pitaju, Srpski tim bi izgledao ovako:


1 Kralj
2 Rukavina
3 Obradović
4 Djordjević
5 Krstajić
6 Smiljanić
7 Ljajić
8 Lazović
9 Kežman
10 Sulejmani
11 Tošić

Vlada Vankuver

pre 15 godina

E sada protiv Svedske kuci sa malo podmladjenim timom da vidimo sta mogu sledeci momci:

Stojkovic
Ivanovic
Vidic
Subotic
Obradovic
Kacar
Kuzmanovic
Krasic
Jovanovc
Sulejmani
Lazovic

Neka se Deki i Milijas malo odmore, Drago je vec malo mator, Pantelic je igrao ispod svakog nivoa, a Zigic ima 2 zuta pa nece igrati sledecu utakmicu. Ovaj tim ce pobediti Svedsku bez veceg naprezanja...

zoran

pre 15 godina

Imamo jako dobre igrace i dobrog selektora. Nemamo poverenja u njih i stalno sumnjamo. Hrvatska je 1998 godine stigla do polufinala SP a mi smo stali. Ovaj tim moze puno toga da pruzi jer ima igru i medju evropskim reprezentacijam sigurno je u prvih pet.

V

pre 15 godina

E sad cemo da vidimo stvarno od cega je sastavljena nasa reprezentacija i koliko su uigrani za pas igru ( Zigic ne igra protiv Austrije ). Moje skromno misljenje je da cemo jedva bilo sta prikazati. Sreca pa imamo granitni bunker. Sve vise od X je nerealno. Daj boze da gresim.

m

pre 15 godina

TALENTIRANI srpski branič Neven Subotić mogao bi uskoro praviti društvo Modriću i Ćorluki na White Hart Laneu. Prema pisanju otočkih medija Tottenham već neko vrijeme pozorno prati Subotićeve igre u Borussiji iz Dortmunda i zainteresiran je za otkup njegovog ugovora.

No, Spursi nisu jedini. Za njegove je usluge zagrijao se i veliki Liverpool, ali i talijanski Juventus što ovu priču čini još zanimljivijom. Stara dama već neko vrijeme promatra njemačko nogometno tržište, a izvještaji s Apeninskog poluotoka kažu da su spremni obratiti se dortmundskom klubu i započeti pregovore oko 20-godišnjaka. Inače, Juve je već, prema talijanskim medijima, dogovorio suradnju sa Stuttgartovim mladićima Samijem Khedirom (22) i Serdarom Tascijem (22), a isto pokušava učiniti i s Werderovim Diegom (24), zasigurno najvećom lovinom. Prema nekim procjenama Srbin trenutačno vrijedi čak 8 milijuna funti.

Podsjetimo, Subotić je nedavno dobio Fifinu dozvolu kako bi mogao zaigrati za srpsku reprezentaciju pošto je već ranije nastupao za U-17 i U-21 selekcije SAD-a. Svoj debi imao je protiv Rumunjske u prošlu subotu kada je ušao u 65. minuti.

CCCCrbin

pre 15 godina

ajde sada malo realno da ocenim igrace posto vidim da se svuda pljuje po stojkovicu,pantelicu itd. stojkovic-odkada brani za rep.samo je jednu gresku napravio a to je bilo protiv portugalaca u bg-u.sve ostale utakmice je branio sasvim dobro.obradovic-nema sta decko zasluzuje da igra.trci,trudise,zna sa loptom,cak ima i dobrih centrasuteva.dragutinovic-je u godinama.sigurno da je zadnjih par godina bio medju najboljim igracima u sevilli ali sada je izgubio mesto standardno u sevilli a i nije to taj isto drago kao zadnjih par godina.ali za njegove slabe igre u reprezentaciji snosi krivicu i antic.jer drago je bek a on ga stavio u centru da igra pored vidica.bolje je da na njegov poziciji kao bek zaigra lukovic.koji je standardan u italiji a dragutinovica staviti na klupu.ipak ako se neko povredi moze dragutinovic biti jos od koristi.vidic o njemu netreba sta da se kaze.jednostavno najbolji.ivanovic steta da takav igrac sedi na klupi u chelseu realno u svakome drugome klub bio bi standardan sem chelseu i manchesteru unitedu.odlican igrac.subotic-sa njim je antic izvrsio neki eksperimenat koji nije uspeo.on nije vezni igrac valjda je to sada i antic svatio.ali je uz kacara,kuzmanovica,sulejmani i nadajmose tosica buducnost srbije.stankovic-vidim da njega opet neki pljuju ali da vas pitam kada smo mi zadnji put izgubili utakmicu u kvalifikacijama a da je stankovic igrao?on jednostavno rep.daje neku sigurnost i mnogo znaci a i odlican je igrac standardan je u najboljem italijanskome klubu to valjda dovoljno govori o njegovim kvalitetima.siguran sam da je stankovic igrao protiv francuza a nazalost je morao da izadje vec u 4minutu zbog povrede mi onda nebi izgubili utakmicu.dovoljno je reci da smo sa stankovicem u proslim kvalifikacijama se ravnopravno nosili sa portugalcima a kada njega nije bilo nismo mogli da pobedimo ni kazahstan.krasic-super igrac.koji ce nadamse sto pre da promeni klub.jer igrac njegovih kvaliteta moze u mnogo vecem klubu da igra.mislim da je djukic pozivao krasica u rep.mozda bi on i dan danas bio selektor.jovanovic-u proslim kvalifikacijama on je bio realno nas cetvrti napadac.sada se zasluzeno ustalio u rep.sigurno da i on moze u mnogo vecem klubu da igra nego u standardu.protiv rumunu nije bas nesto posebno bilo ali jos nije ni 100% spreman ali mnogo znaci reprezentaciji.milijas-izgleda da svaki nas selektor ima u rep.nekoga sa kojim se javnost i navijaci niko neslazu.santrac je imao svoga brnovica,clemente svoga trisovica itd.medjutim ja sam nesto zanimljivo primetio.setitese proslih kvalifikacija i ako smo svi mi ukljucujuci i mene pljuvali po trisovicu morase se reci da uvek kada je trisovic bio medju prvih 11 u kvalifikacijama mi nismo nijednom izgubili.tek kada trisovic vise nije dobijao poziv u rep.nama su se desavali kazahstan,belgija,jermenija.
na neki nacin razumem antica sto stavlja milijas u prvih 11.jer na toj poziciji smo tanki.nekada smo pokusavali to sa stankovicem na toj poziciji ali nije to islo.kacar,kuzmanovic oni su vise defanzivni vezni.jedino nam preostaju na toj poziciji milijas i ninkovic.zigic ma koliko mi god njega pljuvali on je odlican fudbaler.redovno vuce dvojicu ili cak trojicu protivnika za soboom.namesta drugima,daje golove.a sa njim imamo i vece mogucnosti u igri i u taktickom planu.pantelic-trudise,daje sve od sebe,u jakoj bundesligi zadnjih par godina jako dobar,ali nece ga pa nece gol.slazem se sa onima koji ga brane da on daje mnogo toga reprezentaciji ali ipak nemozemo mi propustamo kvalifikacije cekajuci da pantelic da gol.mislim da je vreme da se pokusa sa lazovicem i ako ni on nije neki vrhunski igrac ali tu i tamo daje gol za rep.eto to bi bilo moje misljenje o pojedincima.

CCCCrbin

pre 15 godina

hn ali moguce je da recimo ukrajinci igraju nereseno u engleskoj a vi da koji bod izgubite od belorusa i eto vi neidete ni u baraza vec ukrajinci.jer vas ce engelezi sigurno dobiti opet a jos idu u ukrajinu a malo je verovatno da ce ukrajinci da izgube svih 6bodova od engleza tako da vama nebi vredela na kraju ni pobeda protiv ukrajinaca kod kuce.

buco

pre 15 godina

sva cast nasim momcima na pobedi ali anticu dokle vise da dajes PANTELICU sansu pa ne ume covek sa loptom ko da je od kamena daj bre lazovica sulejmanija ili kacara oni to znaju

Grobar pa sta

pre 15 godina

Nije važno što nas deli, da l' smo crveno ili crno-beli..

Bez jakog Partizana, i bez jake Zvezde nema ovakvih rezultata.. nema mundijala..

Ljudi koji u ovom trenutku žele loše Zvezdi su ili jako zlobni, ili nisu baš previše pametni..
(stoka17, 29. mart 2009 01:06)

Jeste, i oni koji su zeleli zlo Partizanu kad je bio sikaniran od UEFE su ili jako zlobni, ili nisu baš previše pametni..
A ti isti sad placu i traze milost od istog tog Partizana kome su se smejali i prizeljkivali propast.
Gospodo, sve se vraca, sve se placa ...

Hm

pre 15 godina

Tko visoko leti, nisko pada... Dovoljno je odigrati lose protiv Francuza i nema nista direktnoga, a onda da Rumuni vrate i.... Stoga, prvo skoci pa reci hop, odnosno... Protivnik po protivnik.

weathervane

pre 15 godina

par korekcija u timu i mislim da ovo bio fantastican tim
dragutinovic - subotic
milijas - kuzmanovic ili kacar
pantelic - lazovic ili sulejmani

Valjda Antara zna najbolje!!
(boki, 29. mart 2009 13:36)


Nadam se da ce selektor ovako i postupiti, jer uz predlozene izmene ovaj tim ima buducnost

Milos Kosovac

pre 15 godina

Fudbal je kazu sport za mase, ali niko da kaze da je dobro igranje fudbalera reprezentacije dokaz da je ta drzava, ako matreijalmno jos uvek nije bogata, ono psiho-sociolaski postala stabilna drzava. Da je to tako pogledajte kako sada igraju isti igraci protiv timova ravnih sebi, a kako su gubili utaklmice i od slabijih od sebe. Naravno u vreme kada smo bili obezglavljeni na drzavnom nivou, mutivode su mogle da traze trenere po belome svetu, ne hoteci da vide nase ljude cenjene u svetu trenere. No, eto jednoga dana ojacala je drzava pa je poslala policiju da zakuca na vrata Fudbaslkog saveza, a tada su stradali i najbolji, pored zlih, no barem su se otavorili oci onima koji do tada nisu videli u svojoj blizini majstora za nogomet Antica. A sada je vreme za uzivanje za nas koji navijamao. Ne mogu doci cak u Beograd, inace bi dosao da ih gledam u sredu, ali mi se budi secanje kada sam poslednji put gledao reperzentaciju na stadijonu "Zvezde", kada smo igrali protiv Francuske, trener je bio Mitic, a debitovali su zajedno Osim u veznom redu i na desnom krilu Ilija Petkovic. Pre toga smo igali u Parizu 0:0, pa nam je trebala i nama i njima pobeda. Pre da igraci izadju na teren, Mitic im je procitao telegram koji je dobio od Srbina koji se kladio sa svojim gazdom u Francuskoj, da ako Jugoslavija izgubi on ce njemu raditi besaplatno dve godine. Kada su igaci izasli na teren, rastarcali su se kao da gase pozar; Petkovic je na denoj strani bukvalno obarao njihovog beka Djorkajefa, a da ga pritom ne dotakne, pobeda je bila ubedljiva 5:1.

jone

pre 15 godina

(vladimir, 29. mart 2009 00:33)
Sve to stoji, ali sa nama se nikad ne zna...secate se kako smo u kvalifikacijama za evropsko dobili finsku na strane i onda kao sto ih ne bi dobili i kod kuce....verujem da su i nasi reprezentativci tako razmisljali cim su odiglali 0-0 u najdosadnijoj utakmici u kvalifik....iskreno se nadam da je sad velika razlika sto imamo Antice i nece da dozvoli da imaju manjak motiva u takvim mecevima, kao sto ce nam to biti kod kuce sa Austrijom i npr. sa Litvanijom na strani...

hanibal

pre 15 godina

HVALA VAM
konacno se vidi da ostavjate srce na terenu...
jos samo da shvatite se fudbal igra 90 minuta,a ne do 2:0 bice super i tada mogu da poverujem da francuska moze da padne
SAMO HRABRO

Nikola

pre 15 godina

Dobro je sto smo pobedili rumune,dobro smo igrali prvih 55 minuta...a onda smo pali bez ikakvog razloga...Neven Subotic nije odigrao na nivou i zbog toga smo mogli biti kaznjeni...da smo igrali protiv neke druge jace ekipe sigurno bi primili i taj treci gol.....vidi se pomak u reprezentaciji...al realno ako se budemo kvalifikovali ima da bude kao u nemackoj 2006....mislim da nije bitno dal je na klupi antic clemente ili petkovic,jer oni nemogu da unaprede igru nase reprezentacije...

do smrti Srbin

pre 15 godina

..pobediti u Rumuniji je ogroman uspeh svakako ali ulaziti u toliku euforiju, nije bas jako dobro.Ima u nasoj reprezentaciji dosta rupa koje je verujem vidio i vrlo dobri trener Antic.Ovakvom igrom mozemo protiv osrednjeg kvaliteta ali protiv recimo Francuza nemamo velike sanse.Do juna a posebno 09 septembra ako ne popravimo igru tesko cemo do Afrike.Zigic,Pantelic,Dragutinovic su staromodni i nepokretni igraci za brzi ritam i tempo igre koji se danas trazi.Nadam se da je g.Antic sposoban da podigne nivo igre nase repke za jos oko 30% ako misli da postigne neke opipljive rezulate a to je da pobedjujemo i jedne Nemce,Holandjane,Engleze...mnogo rada i uspeha u buducnosti nasim reprezentativnim mladicima.

V

pre 15 godina

E sad cemo da vidimo stvarno od cega je sastavljena nasa reprezentacija i koliko su uigrani za pas igru ( Zigic ne igra protiv Austrije ). Moje skromno misljenje je da cemo jedva bilo sta prikazati. Sreca pa imamo granitni bunker. Sve vise od X je nerealno. Daj boze da gresim.

Vidmo se u gradu !!!

pre 15 godina

Idemo u Afriku da sadimo papriku znate onu zhutu finu ali ljutu !!! kako ce da se oljute Brazilci i Argentinci od Srpskog Ajvara !!! Kako ce Kapelo da pocne da psuje kad puknu Englezi 6-0 od nas u grupi !!! Pozdrav za Bosance i Vlastimire Blazevicu cekamo te u polufinalu , ipak smo mi bolji od tvojih a u Finalu dobiVamo Holandjane 1-0 da im vratimo za sve golom u 92. minutu strelac Vidic !!!
SRBIJA PRVAK SVETA U FUDBALU 2010. ALI STVARNO NE NA KOMPU!!!

Shone PFC

pre 15 godina

Jednom su Nemanja Vidic i Supermen obarali ruke. Porazeni je do kraja zivota morao da nosi gace preko helanki . . .
(ns boy, 29. mart 2009 11:32)

Ma ti si nesto pomesao, to su bili supermen i DUSKO-008-VUJOSEVIC.

Zmaj

pre 15 godina

Oni nije bilo 1000 navijaca iz Srbije vec 1000 neandertalaca. Kad su popalili sve one baklje odmah sam znao da nam ne gine stroga kazna FIFE. A kad nam budu odrezali jedan mec bez publike na nasem terenu i kad se ispostavi da ce to biti odlucujuci mec protiv Francuza, onda cete se zapitati kako...

Aleksa

pre 15 godina

Da, iz beograda ali bez pantelica nadam se!!!!Covek bolje da ide na modnu pistu nego na teren!!!!Obradovic ce biti najstandardniji u reprezentaciji,zivi bili pa videli,on je odigrao ubedljivo najbolje juce!!!!

stoka17

pre 15 godina

Nije važno što nas deli, da l' smo crveno ili crno-beli..

Bez jakog Partizana, i bez jake Zvezde nema ovakvih rezultata.. nema mundijala..

Ljudi koji u ovom trenutku žele loše Zvezdi su ili jako zlobni, ili nisu baš previše pametni..

CAR NL

pre 15 godina

Radomire stari smekeru,menjaj Pantu sa malim Bogunom,ili ga osisaj, pa on celo vreme rikta frizuricu,samo mu jos ogledalce fali u djepicu!

goran nis

pre 15 godina

Ova utakmica je jos jednom pokazala da za Dragutinovica vise nema mesta ni medju prvih 30, a ne 11 i da je Suboticu mesto pored Vidica kao stopera,a na da luta po terenu gde niko pa ni on sam nije znao sta i gde treba da igra.Jer pored onoliko kvalitetnih zadnjih veznih igraca koje imamo gurnuti njega (jos na debiu)onako u igru je greska koja nas na srecu nije kostala rezultata.Pogotovu sto sada u sredu imamo i prijateljsku gde su eksperimenti i dozvoljeni,ali ponavljam on mora da igra uz Vidica stopera,a Ivanovic beka.I bolje je da je debitovao u Beogradu pred nasom publikom.MALO JE POZURIO Antara,ali ne sumnjam da ce ih on upariti,a onda golman nece nam ni biti mnogo bitan.Ja dolazim iz Nisa u sredu da pozdravim nase Orlove sa jos 4 drugara, a vi...?!?

boki

pre 15 godina

par korekcija u timu i mislim da ovo bio fantastican tim
dragutinovic - subotic
milijas - kuzmanovic ili kacar
pantelic - lazovic ili sulejmani

Valjda Antara zna najbolje!!

posmatrac

pre 15 godina

Posto zigic ima dva zuta i ne moze da igra protiv austrije, pravi potez bi bio da antic pozove savu milosevica da ga zameni. setite se kako igraju sava i lane u tandemu.

cuprija

pre 15 godina

anticu subotic umesto dragutinovica....i samo da se kacar vrati u formu .......lane da se oporavi....i sulejmani umesto pantelica !!!!!!!!!!!

Nikola

pre 15 godina

Dobro je sto smo pobedili rumune,dobro smo igrali prvih 55 minuta...a onda smo pali bez ikakvog razloga...Neven Subotic nije odigrao na nivou i zbog toga smo mogli biti kaznjeni...da smo igrali protiv neke druge jace ekipe sigurno bi primili i taj treci gol.....vidi se pomak u reprezentaciji...al realno ako se budemo kvalifikovali ima da bude kao u nemackoj 2006....mislim da nije bitno dal je na klupi antic clemente ili petkovic,jer oni nemogu da unaprede igru nase reprezentacije...

Hm

pre 15 godina

Tko visoko leti, nisko pada... Dovoljno je odigrati lose protiv Francuza i nema nista direktnoga, a onda da Rumuni vrate i.... Stoga, prvo skoci pa reci hop, odnosno... Protivnik po protivnik.

Grobar pa sta

pre 15 godina

Nije važno što nas deli, da l' smo crveno ili crno-beli..

Bez jakog Partizana, i bez jake Zvezde nema ovakvih rezultata.. nema mundijala..

Ljudi koji u ovom trenutku žele loše Zvezdi su ili jako zlobni, ili nisu baš previše pametni..
(stoka17, 29. mart 2009 01:06)

Jeste, i oni koji su zeleli zlo Partizanu kad je bio sikaniran od UEFE su ili jako zlobni, ili nisu baš previše pametni..
A ti isti sad placu i traze milost od istog tog Partizana kome su se smejali i prizeljkivali propast.
Gospodo, sve se vraca, sve se placa ...

FeboZg

pre 15 godina

Iskrene čestite na pobjedi nakon toliko dugo vremena....samo nemojte raditi euforiju jer e još puno bodova u igri do kraja...da se nebi dogodila situacija ko sa rukometašima...dobro krenu a onda puknu od Brazila...polako utakmicu po utakmicu....prvo poluvrijeme odlično drugo zabrinjavajuče...

buco

pre 15 godina

sva cast nasim momcima na pobedi ali anticu dokle vise da dajes PANTELICU sansu pa ne ume covek sa loptom ko da je od kamena daj bre lazovica sulejmanija ili kacara oni to znaju

Anti-rom

pre 15 godina

Sta reci osim momci svaka cast! Pantelic pod hitno treba da leti! Samo smeta. Ostalima svaka cast, vidi se da momci vole svoju zemlju. Antic je pravi covek za selektora (uostalom to i slepi ljudi vide)! Vidimo se u Africi

ns boy

pre 15 godina

Jednom je Zlatan Ibrahimovic predriblao Nemanju Vidica i postigao gol! Onda se probudio iz sna i Nemanja Vidic mu je lupio jednu iza usiju- niko ne sme da dribla Nemanju Vidica, ni u snu.

Jednom je jedan argentinski decak trazio dres od Nemanje Vidica jer je verovao da ce tako biti bolji fudbaler - tog decaka danas znamo kao Lea Mesija.

fcb

pre 15 godina

Samo da pitam sta mislite ko je bolji pantelic ili milan jovanovic?ko misli da je jovanovic bolji neka preporuci,a ko misli da je pantelic bolji neka glasa protiv.

Ilija Petkovic

pre 15 godina

E, moj Anticu. Ti si najgori selektor koji je ikada vodio Srbiju... I ti si mi neki strucnjak, ni FK Donja Trnava ti ne bi mogao da treniras! Vodis nas u propast covjece... Ubijas igru, stvaras mrznju medju navijacima! NIko te bre ne voli!

ZIVIO NAM 100 godina care!!!!

Гузоњин син

pre 15 godina

Ја би радо да ми одемо, али молим вас да се не понови 2006та! Само храбро!

bojan bazel

pre 15 godina

ajde da vas sad vidim pljuvaci jedne,kolko ce da se skupite u beograd da gledate vasu srbiju. antic i co. su vam sad pokazali kako se igra za srbiju a vi dodjite kao sto ste dosli protiv litvanije,izgledalo kao da smo imali trening sa litvancima.sram vas bilo da vas sram bude.ja da zivim u srbiji nebi propustio ni jedan mec,pa makar igrali sa farskim ostrvima.pozdrav pravim navijacima srbije.

cremonese

pre 15 godina

Opet Panta izgubi loptu i dadose nam prvi gol, u Parizu mu se isto ponovilo.
Ne bih nista rekao da je nastavio da juri protivnika, ali fenser ostaje fenser.
Nadam se da ce to PONASANJE Antic uociti na analizi utakmice.

konstanca

pre 15 godina

Antara biraj sta ces: spomenik, naziv ulice, skole, stadiona, aerodroma, generalski cin, nemanjin orden, portret na novcanici od 2010 dinara...

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

pre 15 godina

Da se grobari pitaju, Srpski tim bi izgledao ovako:


1 Kralj
2 Rukavina
3 Obradović
4 Djordjević
5 Krstajić
6 Smiljanić
7 Ljajić
8 Lazović
9 Kežman
10 Sulejmani
11 Tošić

Milos Kosovac

pre 15 godina

Fudbal je kazu sport za mase, ali niko da kaze da je dobro igranje fudbalera reprezentacije dokaz da je ta drzava, ako matreijalmno jos uvek nije bogata, ono psiho-sociolaski postala stabilna drzava. Da je to tako pogledajte kako sada igraju isti igraci protiv timova ravnih sebi, a kako su gubili utaklmice i od slabijih od sebe. Naravno u vreme kada smo bili obezglavljeni na drzavnom nivou, mutivode su mogle da traze trenere po belome svetu, ne hoteci da vide nase ljude cenjene u svetu trenere. No, eto jednoga dana ojacala je drzava pa je poslala policiju da zakuca na vrata Fudbaslkog saveza, a tada su stradali i najbolji, pored zlih, no barem su se otavorili oci onima koji do tada nisu videli u svojoj blizini majstora za nogomet Antica. A sada je vreme za uzivanje za nas koji navijamao. Ne mogu doci cak u Beograd, inace bi dosao da ih gledam u sredu, ali mi se budi secanje kada sam poslednji put gledao reperzentaciju na stadijonu "Zvezde", kada smo igrali protiv Francuske, trener je bio Mitic, a debitovali su zajedno Osim u veznom redu i na desnom krilu Ilija Petkovic. Pre toga smo igali u Parizu 0:0, pa nam je trebala i nama i njima pobeda. Pre da igraci izadju na teren, Mitic im je procitao telegram koji je dobio od Srbina koji se kladio sa svojim gazdom u Francuskoj, da ako Jugoslavija izgubi on ce njemu raditi besaplatno dve godine. Kada su igaci izasli na teren, rastarcali su se kao da gase pozar; Petkovic je na denoj strani bukvalno obarao njihovog beka Djorkajefa, a da ga pritom ne dotakne, pobeda je bila ubedljiva 5:1.

Krle

pre 15 godina

muka mi je od svih nasih selektora
muka mi je od svih nasih pljuvaca
muka mi je jer ni nas uspeh ne mogu da oproste
samo hocu da kazem
momci svaka cast
anticu svaka cast
vratili ste veru u srpski fudbal
koliko god ovi veliki nesrecni selektori i promaseni slucajevi osporavali vas uspeh
znajte da je uvek tu velika vecina nas koji smo 100% uz vas koji god rezultat da bude
kada vi igrate srcwm
mi smo isto tako srcem uz vas
do konacne pobede i plasnama na svetsko prvenstvo.....

Marko Stevanovic

pre 15 godina

OOOOOOO... Ja te volim Srbijoooo...
Polomih sve zivo po Nisu, trebali bi nekad ovde da dodjete bar da odradite trening da vas gleda pun cair!!!
OOOOO... Ja te volim Srbijooooo.....!!!!

milan-bijelo polje

pre 15 godina

Jel se sjecate prije par mjeseci kad su rumuni nakantali ove crnogorce kako su onda ti isti crnogorci onda govorili kako cemo i mi tu da puknemo jos i vise, jest jest kako da ne, eto mi bili i pobjedili te strasne rumune i samo i uvek samo Srbija, pozdrav za sve srbe sirom svijeta

CCCCrbin

pre 15 godina

ajde sada malo realno da ocenim igrace posto vidim da se svuda pljuje po stojkovicu,pantelicu itd. stojkovic-odkada brani za rep.samo je jednu gresku napravio a to je bilo protiv portugalaca u bg-u.sve ostale utakmice je branio sasvim dobro.obradovic-nema sta decko zasluzuje da igra.trci,trudise,zna sa loptom,cak ima i dobrih centrasuteva.dragutinovic-je u godinama.sigurno da je zadnjih par godina bio medju najboljim igracima u sevilli ali sada je izgubio mesto standardno u sevilli a i nije to taj isto drago kao zadnjih par godina.ali za njegove slabe igre u reprezentaciji snosi krivicu i antic.jer drago je bek a on ga stavio u centru da igra pored vidica.bolje je da na njegov poziciji kao bek zaigra lukovic.koji je standardan u italiji a dragutinovica staviti na klupu.ipak ako se neko povredi moze dragutinovic biti jos od koristi.vidic o njemu netreba sta da se kaze.jednostavno najbolji.ivanovic steta da takav igrac sedi na klupi u chelseu realno u svakome drugome klub bio bi standardan sem chelseu i manchesteru unitedu.odlican igrac.subotic-sa njim je antic izvrsio neki eksperimenat koji nije uspeo.on nije vezni igrac valjda je to sada i antic svatio.ali je uz kacara,kuzmanovica,sulejmani i nadajmose tosica buducnost srbije.stankovic-vidim da njega opet neki pljuju ali da vas pitam kada smo mi zadnji put izgubili utakmicu u kvalifikacijama a da je stankovic igrao?on jednostavno rep.daje neku sigurnost i mnogo znaci a i odlican je igrac standardan je u najboljem italijanskome klubu to valjda dovoljno govori o njegovim kvalitetima.siguran sam da je stankovic igrao protiv francuza a nazalost je morao da izadje vec u 4minutu zbog povrede mi onda nebi izgubili utakmicu.dovoljno je reci da smo sa stankovicem u proslim kvalifikacijama se ravnopravno nosili sa portugalcima a kada njega nije bilo nismo mogli da pobedimo ni kazahstan.krasic-super igrac.koji ce nadamse sto pre da promeni klub.jer igrac njegovih kvaliteta moze u mnogo vecem klubu da igra.mislim da je djukic pozivao krasica u rep.mozda bi on i dan danas bio selektor.jovanovic-u proslim kvalifikacijama on je bio realno nas cetvrti napadac.sada se zasluzeno ustalio u rep.sigurno da i on moze u mnogo vecem klubu da igra nego u standardu.protiv rumunu nije bas nesto posebno bilo ali jos nije ni 100% spreman ali mnogo znaci reprezentaciji.milijas-izgleda da svaki nas selektor ima u rep.nekoga sa kojim se javnost i navijaci niko neslazu.santrac je imao svoga brnovica,clemente svoga trisovica itd.medjutim ja sam nesto zanimljivo primetio.setitese proslih kvalifikacija i ako smo svi mi ukljucujuci i mene pljuvali po trisovicu morase se reci da uvek kada je trisovic bio medju prvih 11 u kvalifikacijama mi nismo nijednom izgubili.tek kada trisovic vise nije dobijao poziv u rep.nama su se desavali kazahstan,belgija,jermenija.
na neki nacin razumem antica sto stavlja milijas u prvih 11.jer na toj poziciji smo tanki.nekada smo pokusavali to sa stankovicem na toj poziciji ali nije to islo.kacar,kuzmanovic oni su vise defanzivni vezni.jedino nam preostaju na toj poziciji milijas i ninkovic.zigic ma koliko mi god njega pljuvali on je odlican fudbaler.redovno vuce dvojicu ili cak trojicu protivnika za soboom.namesta drugima,daje golove.a sa njim imamo i vece mogucnosti u igri i u taktickom planu.pantelic-trudise,daje sve od sebe,u jakoj bundesligi zadnjih par godina jako dobar,ali nece ga pa nece gol.slazem se sa onima koji ga brane da on daje mnogo toga reprezentaciji ali ipak nemozemo mi propustamo kvalifikacije cekajuci da pantelic da gol.mislim da je vreme da se pokusa sa lazovicem i ako ni on nije neki vrhunski igrac ali tu i tamo daje gol za rep.eto to bi bilo moje misljenje o pojedincima.

Chana

pre 15 godina

KRITIČARI, STANITE !!!
Zna i Dragutinović da stižu mlađi i bolji od njega, zna i moj ljubimac Gojko Kačar da se tek vratio posle povrede, zna i Kuzmanović zašto nije bio u timu u Rumuniji...
Samo našem narodu, gde su svi selektori - neka dlaka mora da smeta !!!
Kako igramo, kako Antić vodi reprezentaciju, kako se momci ponašaju i "dišu kao jedan" - uopšte ne sumnjam da će nam reprezentacija igrati još bolje i da će me naterati da se 09. septembra pomerim iz fotelje i odem da ih gledam uživo kako PRESLIŠAVAJU Galske petlove u Beogradu !!!
SVAKA ČAST MOMCIMA, SVAKA ČAST ANTIĆU I STRUČNOM ŠTABU !
Hvala klupi što su Antiću pokupili sve one sitnice što su mu poispadale iz džepova posle skakanja nakon trećeg gola...
P.S. Sretno i našim komšijama u kvalifikacijama, pre svih Makedoncima, uz opasku da sam se vrlo obradovao kada sam čuo vest da su naši Bosanci pobedili Belgijance u gostima...
Svaka čast Ćiri i momcima !
NAPRED SRBIJA,
NAPRED Ex-YU TIMOVI !!!
Vojvodinaš

do smrti Srbin

pre 15 godina

..pobediti u Rumuniji je ogroman uspeh svakako ali ulaziti u toliku euforiju, nije bas jako dobro.Ima u nasoj reprezentaciji dosta rupa koje je verujem vidio i vrlo dobri trener Antic.Ovakvom igrom mozemo protiv osrednjeg kvaliteta ali protiv recimo Francuza nemamo velike sanse.Do juna a posebno 09 septembra ako ne popravimo igru tesko cemo do Afrike.Zigic,Pantelic,Dragutinovic su staromodni i nepokretni igraci za brzi ritam i tempo igre koji se danas trazi.Nadam se da je g.Antic sposoban da podigne nivo igre nase repke za jos oko 30% ako misli da postigne neke opipljive rezulate a to je da pobedjujemo i jedne Nemce,Holandjane,Engleze...mnogo rada i uspeha u buducnosti nasim reprezentativnim mladicima.

Vlada

pre 15 godina

Po prvi put me nije sramota (jos od kasnih 80-ih) da gledam nas reprezentativni football. Cak i da ste izgubili ne bi bila tragedija. Sada igrate football koji je i lep za gledanje i efikasan. Bravo momci! Bravo Anticu!!!

hanibal

pre 15 godina

HVALA VAM
konacno se vidi da ostavjate srce na terenu...
jos samo da shvatite se fudbal igra 90 minuta,a ne do 2:0 bice super i tada mogu da poverujem da francuska moze da padne
SAMO HRABRO

Arsen_Loznica

pre 15 godina

Sta ja rekoh pred ovu utakmicu? Rekoh ako se neko ne seca da ce proci slicno kao i Austrijanci kod kuce!!!
Zato pametnjakovici i svi vi koji sumnjate prestanite vise sumnjati u nase igrace i dodjite u sto vecem broju na svaku sledecu utakmicu nase reprezentacije!!!!!
POZZ SVIM SRIBIMA SIROM PLANETE!!!!!!!

Stefan

pre 15 godina

Navijam za zvezdu, ali me mali Obradovic sve vise odusevljava. A Pantelic se mnogo trudi, al mu ne ide, mada je realno zasluzan za prvi gol...
Samo mi nije jasno sto mu ne igra Sulejmani, kad decko, ne da razvaljuje, nego otkida... I Kacar bi mogao da igra, i on je mnogo dobar...

boxi

pre 15 godina

Svaka cast momcima Republika Srpska je ponosna na njih.
Kad bih jos rijesili pravu 10-ku koja nam ocigledno hvali mislim da bih bilo dosta radosti na mundijalu.

Небојша

pre 15 godina

један пријатељ мој је рекао да је Антић направио питу од го*вана, а ја кажем да ду они пре њега правили го*вно од воћа. Свака част свим играчима, увек сам ишао на текме идем и у среду, а волео би да дођу и ови што филозофирају и пљују стално неког, њима просто није важно кога, да им моја екипа из Вуковара објасни како се воли Србија!!! ЖИВЕЛА, ЖИВЕЛА, КРАЉЕВИНА СРБИЈА!!!

weathervane

pre 15 godina

par korekcija u timu i mislim da ovo bio fantastican tim
dragutinovic - subotic
milijas - kuzmanovic ili kacar
pantelic - lazovic ili sulejmani

Valjda Antara zna najbolje!!
(boki, 29. mart 2009 13:36)


Nadam se da ce selektor ovako i postupiti, jer uz predlozene izmene ovaj tim ima buducnost

Zex, The King

pre 15 godina

Ovi momci vole svoju zemlju i ostavljau srce na terenu za nju i za svoj narod, a zalagenjem i trudom moze se doci do veliki rezultata. A ako i ne bar su dali sve od sebe. VOLIM TE MOJA JEDINA ZEMLJO - ZIVELA SRBIJA!!!

IgoR_kv

pre 15 godina

Sada svi Beograđani, i vi koji ste blizu da dođete na stadion da bodrimo naše momke i da svima pokažemo da se u SRBIJI igra fudbal! Ja ću iz Kraljeva da dođem na utakmicu sa društvom, a iz Kraljeva kreću 5 autobusa + oni koji budu išli kolima! Beograde, Srbijo, to je najmanje sto možemo da učinimo za ORLOVE!
Vidimo se u Beogradu! ŽIVELA SRBIJA!!!
Oreguare Ćao!

Nemanja Vidic - BOG

pre 15 godina

Svaka im cast, konacno imamo reprezentaciju za ponos. Obradovicu svaka cast a o Vidicu ne treba trositi reci - JEDAN JEDINI !!!

gone

pre 15 godina

Sledece 2 utakmice igramo protiv F.Ostrva (gostima) i Austrije (kuci)! Dve utakm. koje cemo sigurno dobiti i koje nas salju u afriku! Bice napeta zavrsnica (u zavisnosti od rezultata drugih) ali nasa prednost je igranje sa glavnima (FRA, ROM) kod kuce!

Africa here we come!

M

pre 15 godina

Posto vidim da neki pisu da u slucaju istog broja bodova odlucuje gol razlika,da im kazem da grese.Odlucuju medjusobni susreti,ali na taj nacin da ne vredi gol u gostima.To znaci da ako su dve ekipe igrale tako da je jedna dobili kuci 2:1 a druga takodje kuci 1:0,nije bolja ona ekipa koja je dala gol u gostima,vec su jednaki i tu stupa na scenu ukupna gol razlika.U slucaju omera 0:1,2:0,tu je naravno u prednosti ekipa koja je dobila sa 2:0.U proslim kvalifikacijama za SP mi i Spanija smo igrali 0:0 i 1:1 ali mi nismo imali prednost zbog gola u gostima i zato su Spanci jurili 5:0 u San Marino,ali na kraju im nije vredelo.
Sve ovo znaci da ako mi igramo nereseno sa Francuzima u Beogradu,ne smemo nigde vise kiksnuti,jer i Francuzi verovatno nece.Ali da razresimo sve dileme,lepo da pobedimo Francuze i da ih u Beogradu doceka pravi pakao!

navijac

pre 15 godina

kao prvo: trener koji pobedjuje UVEK ima pravo!

O Pantelicu: i ja ga nesto ne volim, ali koje to ima veze? Prvi nas gol je 50% njegov! Kod drugog gola on dobija korner!
Nije on neki igrac koji puno trci, nema on ni neku posebnu tehniku. Ali im "nos" za situaciju.
I, zato mislim da ga Antic zove, igra vec par godina na visokom nivou u Bundesligi. Ko prati Bundesligu zna o cemu picam.
Znaci, ostavimo selektoru da bira. Samo on zna zasto uzima ovog a ne onog. Prvi smo na tabeli, vodimo sa tri gola razlike... nema tu nista vise a se doda!

Banjalucanin

pre 15 godina

Radomire polako pocinje da ti se isplacuje sav ulozeni trud energija, zelja, volja, da bi od one letargije napravio ekipu. Hvala ti i sto si posjetio Banjaluku i cekamo te opet zajedno sa reprezentacijom, nadam se, uskoro, pa da slavimo kao i veceras.
SRPSKA SRBIJA SRPSKA SRBIJA

Sveti Nikola Zigic

pre 15 godina

STA RECI..... RESPECT!!!
Igrači su dali maksimum što se najbolje vidi na primeru Milana Jovanovića. "Lane" nije bio spreman, ali je uradio sve, ima veliko srce i hvala mu", rekao je Antić.

Slavisa Cvetkovic

pre 15 godina

Svaka cast svim igracima na borbenoscu....zasluzili su pobedu...ANTIC DOZIVOTNI TRENER SRBIJE....GO GO SERBIA GO GO GO.... I JOS JEDNO HVALA NA LEPOM VIKENDU..

Vlada Vankuver

pre 15 godina

E sada protiv Svedske kuci sa malo podmladjenim timom da vidimo sta mogu sledeci momci:

Stojkovic
Ivanovic
Vidic
Subotic
Obradovic
Kacar
Kuzmanovic
Krasic
Jovanovc
Sulejmani
Lazovic

Neka se Deki i Milijas malo odmore, Drago je vec malo mator, Pantelic je igrao ispod svakog nivoa, a Zigic ima 2 zuta pa nece igrati sledecu utakmicu. Ovaj tim ce pobediti Svedsku bez veceg naprezanja...

Nikola Dijaspora

pre 15 godina

onom Albancu iz Bujanovca "BACA" zelim da porucim, da prestane da remeti srpsko-rumunske odnose, jer nema ni teoretske sanse. Rumunija u sredu dobija Austriju sa 0-3 i gazi Francusku u Parizu sa 0-2. onda u barazu dobija Hrvatsku sa 1-3 u Zagrebu i 4-0 u Bukurestu. tako da cemo zajedno sa nasom bracom iz Rusije, Rumunije, Grcke i sa Kipra na Mondijal u Juznu Afriku po medalje i ako bog da po trofej. pozdrav Baci i Bujanovcu, tungija koljega!

m

pre 15 godina

TALENTIRANI srpski branič Neven Subotić mogao bi uskoro praviti društvo Modriću i Ćorluki na White Hart Laneu. Prema pisanju otočkih medija Tottenham već neko vrijeme pozorno prati Subotićeve igre u Borussiji iz Dortmunda i zainteresiran je za otkup njegovog ugovora.

No, Spursi nisu jedini. Za njegove je usluge zagrijao se i veliki Liverpool, ali i talijanski Juventus što ovu priču čini još zanimljivijom. Stara dama već neko vrijeme promatra njemačko nogometno tržište, a izvještaji s Apeninskog poluotoka kažu da su spremni obratiti se dortmundskom klubu i započeti pregovore oko 20-godišnjaka. Inače, Juve je već, prema talijanskim medijima, dogovorio suradnju sa Stuttgartovim mladićima Samijem Khedirom (22) i Serdarom Tascijem (22), a isto pokušava učiniti i s Werderovim Diegom (24), zasigurno najvećom lovinom. Prema nekim procjenama Srbin trenutačno vrijedi čak 8 milijuna funti.

Podsjetimo, Subotić je nedavno dobio Fifinu dozvolu kako bi mogao zaigrati za srpsku reprezentaciju pošto je već ranije nastupao za U-17 i U-21 selekcije SAD-a. Svoj debi imao je protiv Rumunjske u prošlu subotu kada je ušao u 65. minuti.

mecok

pre 15 godina

E, blago vama sa ovakvim selektorom,Antic i Ciro su mi pokazali da selektor cini bar 65%(procenata)od tima.Jos jednom bravo za vas.Pozdrav iz Makedonije.

Ani Nis

pre 15 godina

Ljudi... Pa ovo nije tako loše... Samo napred, uz ovakav pristup pašće i veći od Rumuna. Izvini Antara, ipak, utisak večeri je po meni momak sa tribine, znate na koga mislim. Svaka čast majstore, pokazao si neke stvari curama sa žutim lopticama

rade

pre 15 godina

Kao prvo Bog cuva Srbe! Kao drugo nemam sta da kazem osim hvala vam momci zelim da ostanete mirni i pribrani jer smo tek na pola puta nema euforije a u sredu na JNA nek bude pun stadion jer momci svojim igrama i rezultatima zasluzuju!

YuGoLiCiOuS

pre 15 godina

Svaka cast, igracima i kralju Anticu ! Rezultat je super.. Nadam se da ce Antic uspeti da nadje neki odgovorljiv sistem..da bude mesta za igrace kao sto su Kacar i Kuzmanovic, Jankovic i naravno Sulejmani..
Mozda 4-3-3 nebi lose odgovaralo.. (ocu da kazem da imamo kvalitet za to, jer su veoma talentovani igraci....to je malo holandski stil, sa robbenom na levo, van persie desno i huntelar u spicu) Svi nasi su odigrali dobro.. cak i Pantelic.. kao grobar mislim da je pantelic veoma dobar igrac..posebno kad je u formi..ako neko prati nemacku ligu, zna ocemu pricam..a sto nedaje cesto golove za repku, ja mislim da je do sistema..jel on mora da radi zajedno sa Zigom a neigra sam kao duboki spic..Mada i ovaj sistem nesmeta..Jel Srbija igra bas timski..ako vidis da cak i odbrane daju golove..Samo ocu da kazem da imamo "Lux" problem haha :D

Pozdrav !

srks

pre 15 godina

Postoji velika opasnost da Nemanja (onaj "he comes from Serbia, he'll fu**in' murder ya") zaglavi dugogodisnju robiju u Engleskoj zbog svercovanja ljudi. Ako zaboravi da izvadi napadace protivnickih ekipa iz dzepova. Stvarno je bog!

Vujo357

pre 15 godina

Mnogo mi se svidja ovo - "grobar sam,ali sve vise mi se svidja Milijas" ili "zvezdas sam,ali Obradovic odlicno igra"

da se ujedinimo konacno - do pobeda na Mundijalu!

zoran

pre 15 godina

Imamo jako dobre igrace i dobrog selektora. Nemamo poverenja u njih i stalno sumnjamo. Hrvatska je 1998 godine stigla do polufinala SP a mi smo stali. Ovaj tim moze puno toga da pruzi jer ima igru i medju evropskim reprezentacijam sigurno je u prvih pet.

CCCCrbin

pre 15 godina

hn ali moguce je da recimo ukrajinci igraju nereseno u engleskoj a vi da koji bod izgubite od belorusa i eto vi neidete ni u baraza vec ukrajinci.jer vas ce engelezi sigurno dobiti opet a jos idu u ukrajinu a malo je verovatno da ce ukrajinci da izgube svih 6bodova od engleza tako da vama nebi vredela na kraju ni pobeda protiv ukrajinaca kod kuce.

navijac

pre 15 godina

kao prvo: trener koji pobedjuje UVEK ima pravo!

O Pantelicu: i ja ga nesto ne volim, ali koje to ima veze? Prvi nas gol je 50% njegov! Kod drugog gola on dobija korner!
Nije on neki igrac koji puno trci, nema on ni neku posebnu tehniku. Ali im "nos" za situaciju.
I, zato mislim da ga Antic zove, igra vec par godina na visokom nivou u Bundesligi. Ko prati Bundesligu zna o cemu picam.
Znaci, ostavimo selektoru da bira. Samo on zna zasto uzima ovog a ne onog. Prvi smo na tabeli, vodimo sa tri gola razlike... nema tu nista vise a se doda!

jugo

pre 15 godina

Hvala Anticu na hrabrosti,verovanju u tim u mlade igrace.Hrabre i sreca prati, osecam da mozemo puno puno bolje i to ce se desiti sa ovakvim pre svega covekom i optimistom kakv je Antic.

Željko

pre 15 godina

Bravo, Orlovi! Ponosni smo na vas! Lepo je videti ove momke kako igraju sa žarom za svoju zemlju, lepo je videti ih kroz sve mečeve u ovim kvalifikacijama kako ginu za svaku loptu! Naša reprezentacija, nakon mnogo vremena, igra zaista lep fudbal! Gospodine Antiću, svaka vam čast! I hvala na ovim uspesima!

voceantoski

pre 15 godina

Bravo momci vas kvalitet nikad nije bio sporan samo zelja i htenje nisu bili u puno slucaeva na nivou vasih kvaliteta .Hvala Anticu sto si vratio veru u Srpski fudbal.

milaRS

pre 15 godina

to je taj optimizam i vjera u ono što možemo, to nam je prije nedostajalo, da igramo do kraja, bez predaje, ta promjena se najbolje vidjela sinoć kada su nakon primljenog gola otišli i postigli novi
svi su bili ok i samo da istaknem da je STOJKOVIĆ sjajan golman i nemam ništa da mu zamjerim i svi oni koji ga kritikuju samo potvrđuju koliko ne prate ovu reprezentaciju od početka jer da prate sigurno bi se sjećali svih njegovih sjajnih odbrana (i penala), igrao je sjajno i kada mu je otac umro a sada mu fali samo malo više samopouzdanja a to je zbog neigranja ali je i dalje sjajan i svi govore da je loš a ja bih voljela da navedete gdje je to loš jer u timu ne igra a za reprezentaciju sjajno i bezkompromisno brani
ČESTITKA SVIMA I IDEMO DALJE

Delfagor

pre 15 godina

Srbija josh od 90-tih nije imala bolji tim...Tehnichki i taktichki smo potkovani na svakom mestu u timu sem eto tog Dragutinovica i Pantelica koje,evidentno je,treba zameniti mladjim igrachima..Tipujem da bi na mestu Ivice mogao da igra Subotic,eventualno Lukovic mada nam odbrana ima puno opcija sada...Pantelic nikako ne bi trebao da igra kao starter,Srbija ima jako kvalitetne igrache sredine terena,i protiv Rumunije je bilo par paseva koji su mogli da se iskoriste jako dobro.No,dotichni je bio uvek ili u ofsajdu ili prespor...Tu nam treba prodorniji igrach,neko kao Milan Jovanovic..U svakom sluchaju,Srbija sa pobedom nad Faranima i Austrijancima i remijem u Litvaniji lagano mozhe da se nada prolasku dalje,shto je,priznacete,jako realno..Mislim da cemo i Rumuniju pobediti kuci,ostaje nam Francuska u Beogradu...Uz ovakav entuzijazam publike i pune tribine,mislim da ce Francuska pamtiti Beograd jako dugo.

jone

pre 15 godina

(vladimir, 29. mart 2009 00:33)
Sve to stoji, ali sa nama se nikad ne zna...secate se kako smo u kvalifikacijama za evropsko dobili finsku na strane i onda kao sto ih ne bi dobili i kod kuce....verujem da su i nasi reprezentativci tako razmisljali cim su odiglali 0-0 u najdosadnijoj utakmici u kvalifik....iskreno se nadam da je sad velika razlika sto imamo Antice i nece da dozvoli da imaju manjak motiva u takvim mecevima, kao sto ce nam to biti kod kuce sa Austrijom i npr. sa Litvanijom na strani...

CCCCrbin_OVCARA

pre 15 godina

oluju po tebi svaki put kada se sastanemo sa vama trebamo da primimo 5golova.ali sto nespomenes da vam je to jedina pobeda zapravo protiv nas.da te podsetim na kvalifikacije za ep u holandiji i belgiji kada smo mi bili prvi a vi 3u grupi.da te podsetim na utakmice partizan-rijeka 3:1 i 3:0, da podsetim na utakmice izmedju zvezde i vaseg nekoga dragovoljca koji je zavrsen valjda ukupnim rezultatom 10:1.a i da te podsetim na utakmice U21 gde smo vas tri puta zaredom pobedili.zadnji put smo vas cak pobedili u hrvatskoj i ako smo igrali cak bez sestorice prvotimaca a vi sa vasim vecnim talentima modricem,kranjcarom,silvom,corlukom itd.bolje da se zabrines da vasa svetska odbrana neprimini ovaj put 8golova od engleza.