Četvrtak, 26.03.2009.

22:10

WSL: Voša na Radnički u finalu

Odbojkaši novosadske Vojvodine plasirali su se u finale Wiener Städtische lige pošto su u majstorici u Šumicama pobedili Crvenu zvezdu sa 3:1.

Izvor: B92

WSL: Voša na Radnièki u finalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Jovan Mitrovic

pre 15 godina

Meni je sada srce na mestu. I mada bih vise voleo da prvak bude Radnicki, nece mi smetati da to bude i Vojvodina. Ono sto je bitno, to je da prvak sigurno nece biti neki beogradski klub i to na silu, nezasluzeno, kao i svih ovih godina, samo zato sto je iz beograda.

Milena `96

pre 15 godina

Drago mi je sto je pobedila vojvodina, jer je dosta kvalitetnija (SADA) od zvezde. Bice tesno u finalu. Svaka cast Cupkovicu i Maxi.

Pera

pre 15 godina

@@@(komentar br. 46).Ne znam samo ko je sve ove godine ulagao u vasu nerentabilnu fabriku?.Mi gradjani Srbije iz poreza tako da ti ta argumentacija o ulaganju ne stoji.Ali polako evo sada ce "PUNTO 188" da vas povadi.Ima nade za vas.Sve u svemu Vosa osvaja ove godine titulu!

yugo

pre 15 godina

He, he... :)
Dok su u Novom Sadu postojale četiri štamparije (u jednoj ulici, Dunavskoj!) u centru Kragujevca su se mangulice valjale u blatu...
Uzgred, što li vam je fk Radnički u drugoj ligi? ;)
I najzad, samo kod vas je 20.000 radnika U NAJBOLJA VREMENA pravilo 200.000 vozila. Taj odnos je najmanje deset puta veću u svetu. Naravno u korist automobila.
A o ulaganju i rezultatima u PONOS Kragujevca - Zastavu, da i ne govorimo.
Kako ste radili - 'nako ste i prošli...
(Lala iz Banata, 27. mart 2009 14:00)

da da, austro-(b)ugarske stamparije.. fk radnicki nije ni u drugoj ligi.. nije 20.000 vec 60.000 ljudi, samo dodaj i puske, kamione, trgovinske lance, filmove, botanicke baste i ne zelis da znas koje jos sve delatnosti.. uz to, poredis proizvodne procese u danasnje vreme i iz perioda od pre 30 i kusur godina..
sve u svemu, nalupao si se gluposti, drzi se traktora..

Milan

pre 15 godina

@ mlatko kom br. 10
Vladimir Batez nije potekao iz Vojvodine, vec iz Zvezde. Pre nego sto je dosao u Vojvodinu, bio je kpiten Zvezde. Sto se ostalih igraca tice, to stoji.

petar

pre 15 godina

Vojvodina nikada ne bi pobedila Zvezdu da Zvezda nema Bulatovica. Finale je izgubljeno u Novom Sadu, u prvoj utakmici, kada covek ne izvrsi ni jednu izmenu a ocigledno gubi. To ne radi nijedan trener u svetu ali eto to se njemu moze. Drzi neke svoje pulene koji idu iz greske u gresku ali nama veze. On kao zna zasto to radi. Zasto taj strucnjak i nazalost pomocni trener reprezentacije, nije hteo nista da preokrene ubacivanjem Zindovica koji sigurno ne bi napravio onoliko gluposti kao sto su to napravili Terzic a pre svega Culafic "zna" samo on.Izgleda da je samo glupost neogranicena!

Lala iz Banata

pre 15 godina

@Marko
"Kragujevac je prestonica moderne Srbije u kojoj na jednoj utakmici fk Radnicki dok je bio u prvoj ligi je bilo gledalaca kao kad se saberu sve ostale utakmice...Nase vreme tek dolazi!"

He, he... :)
Dok su u Novom Sadu postojale četiri štamparije (u jednoj ulici, Dunavskoj!) u centru Kragujevca su se mangulice valjale u blatu...
Uzgred, što li vam je fk Radnički u drugoj ligi? ;)
I najzad, samo kod vas je 20.000 radnika U NAJBOLJA VREMENA pravilo 200.000 vozila. Taj odnos je najmanje deset puta veću u svetu. Naravno u korist automobila.
A o ulaganju i rezultatima u PONOS Kragujevca - Zastavu, da i ne govorimo.
Kako ste radili - 'nako ste i prošli...

Kraljevcanin

pre 15 godina

Pravo finale,dve najbolje ekipe, ocekujem pune tribine.Najbitnije je da titula ide van Beograda.Mislim da ce Radnicki pobediti jer ona paklena atmosfera koju njihovi navijaci prave u Kg ce ih dovesti i do titule.

babarson

pre 15 godina

Vemicu najbolji si samo napred pa da te vidimo na sledecem okupljanju u reprezentaciji.........vraca se titula u grad odbojke!!!

DS - urbani duh Beograda

pre 15 godina

svaka cast klincima za ovu i proslu sezonu. Steta je sto nismo imali radnicki umesto vose, sada bi vec bili u finalu. Ima vremena, drugi put.

Kragujevcanin

pre 15 godina

Cestitke Vojvodini, pokazali su da su trenutno u boljoj formi od Zvezde. Zvezda je realno u ovim polufinalnim serijama ispala najlosiji klub, mozda su pogresno tempirali formu, ali sve to sada postaje nebitno, Radnicki i Vojvodina su u finalu.

3-2 u pobedama je za Radnicki ove sezone, s tim sto u Jezeru Vojvodina nije uspela da uzme ni set, i bila je oba puta zaista pociscena sa terena. Narocito Cupkovicu ne lezi atmosfera koja se pravi u Kragujevcu. Realno je Radnicki dosta kvalitetniji, na svakoj poziciji, treba to dokazati na terenu. Verujem da ako Gjorgijev bude raspolozen u 3 utakmice da je to to, nema nijedan klub resenje kada je on raspucan, to se videlo u petom mecu sa Ribnicom.

Sa druge strane, Curovic ulazi u vrhunsku formu, i bice problematican, tako da ce ovu seriju odluciti duel korektora. Ocekujem ukupnu pobedu Radnickog od 3-1, i konacno titulu koju cekamo trecu godinu za redom. Vojvodini svaka cast na borbenosti sa Zvezdom, i na dizanju forme, ali ipak i kada njeni igraci igraju sa trenutnom inspiracijom kao u petom mecu sa Zvezdom, ne verujem da ce to biti dovoljno za ukupnu pobedu nad Radnickim. Videcemo...

Meraklije 1989

pre 15 godina

Не могу да верујем,коначно једно финале за оздрављење српског спорта.Коначно да не видим она два мрска имена београдских близанаца,толико фаворизована.Са уживањем ћу гледати,па нека победи бољи...

28 dana bana

pre 15 godina

Radnicki je jaci, ali, u finalu nema favorita.Jedno je sigurno, dve ekipe koje najvise zasluzuju su se plasirale u finale. Bice to uzivanje za sve nas, i na kraju, nadam se proslavi prve titule u Kragujevcu.
Finale Radnicki - Vojvodina je realnost, ostali neka zive od stare slave, a mi cemo da uzivamo u trenucima koji se odvijaju upravo sada!
p.s. Juce je komentator RTS-a zvucao poput komentatora sa HRT-a kada komsije gube od Srbije u nekom sportu.Izgleda da gospodu sa nacionalnog servisa niko nije obavestio da su Srbija i Vojvodina, Ribnica, Radnicki itd.

mikica

pre 15 godina

Kakvi smo mi ludi ljudi... Partizanovi navijaci da komentarisu poraz CZ u odbojci! I obrnuto. Toliko iskopmleksiranih ljudi ima u ovoj zemlji da nije ni cudo sto zivimo ovako kako zivimo. Momci (i jedni i drugi), nadjite sebi devojke, uzivajte u zivotu, samo visite po netu bre. I prestanite da pisete glupe komentare, naucite pravilno da pisete Srpski jezik, i suocite se sa svojim velikim psiho problemom i resite ga.... A steta sto Zvezda moja ove godine nece uzeti ni jedan trofej. SRBIJA

Prc

pre 15 godina

Vojvodina je bila bolja i pobedila-svaka cast! Zvezdina najveca slabost se videla i veceras, a to je igra u napadu. Ali nema veze, i takvi kakvi jesu, uspeli su u poslednja dva finala da "otrse" ekipu koja je pet puta skuplja od njih.
Mozda toj ekipi sad konacno uspe da dodje do titule, nema Zvezde u finalu, a ipak, komleksi su CUDO.
NAPRED VOSA!!!

Marko

pre 15 godina

@Pera(komentar br.40)
To ko je napaljen i ko zivi u provinciji ce uskoro da vidimo,ti da si sarmer iz metropole ne bi tako komentarisao.Da se u Kragujevac ulagalo kao u Novi Sad i Beograd ko zna sta bi bilo,uglavnom Kragujevac je prestonica moderne Srbije u kojoj na jednoj utakmici fk Radnicki dok je bio u prvoj ligi je bilo gledalaca kao kad se saberu sve ostale utakmice...Nase vreme tek dolazi!

Marko-Kg

pre 15 godina

Radnicki ce biti sampion vosa nema sanse sa Radnickim koj je duplo kvalitetnija ekipa!!
CRVENI DJAVOLI CE UVEK BITI UZ RADNICKI MA GDE ON BIO!!
CDJ 1989

M

pre 15 godina

Navijacima Vose bih porucio da se vise raduju nasoj pobedi nego nasladjuju Zvezdinom porazu.Sta mi likujemo nad problemima Zvezde u vecini sportova?Pa kao da nemamo mi svojih problema,vidi gde se i Vojvodina danas nalazi u vecini sportova,ili jedva klubovi sastavljaju kraj sa krajem kao i odbojkaski klub uostalom,ili razni mafijasi i mesetari petljaju po klubu poput fudbalskog.Ili je klub jednostavno rupa bez dna i vestacka tvorevina na ustrb onog pravog i izvornog kluba,poput KK Vojvodina koji jos izigrava neku Partizanovu filijalu.A ostale izvanredne sekcije naseg sportskog drustva takodje tavore iako se u njima izvanredno radi,ali kada niko nece ni dinara da ulozi.Pravi primer je vaterpolo klub Vojvodina,kako taj klub opstaje uprkos svim nevoljama i jos rezultatski napreduje to je pravo cudo.Slicno vazi i za rvacki i bokserski klub.Pohvale za rukometni klub koji je stao na svoje noge,ovog puta i bez jednog glavnog finansijera.

radnicki

pre 15 godina

Bravo Voso, ovo je finale prizeljkivao svako ko voli ovaj sport.
bice veoma interesantna borba, ali ipak ce radnicki na krilima svojih navijaca doneti prvu titulu u kragujevac.
ocekujem odlicnu igru i fer navijanje. (nema gana i gorbara, hvala bogu)

Sokrates

pre 15 godina

Ode i poslednji voz ...Zvezda u ovoj godini nece biti sampion drzave ni u jednom velikom sportu.Dok se komsije pripremaju za slavlje u kosarci.fudbalu,rukometu,vaterpolu,hokeju na ledu,zvezdasi se tese osvojenom titulom u bridzu!!!Svaki komentar je izlisan ko je car u drzavi Srbiji.Srbija je definitivno postala crno bela,od zemlje pa do nebesa.Neka tako i ostane.Pozdrav

KragujeBcanin

pre 15 godina

Bravo Radnicki ,da je prosla zlezda ne bi ih dobili iako ste/smo jaci.Samo da ne bude ``svadje`` kao prosle sezone i uzimamo titulu.BRAVO!

Nikola

pre 15 godina

Ne znam zasto se ovi Kragujevcani i grobari raduju,prvima je najveci uspeh 1 osvojen kup i 2 finala u istoriji,dok se ovi drugi verovatno raduju opstanku u ligi i treba ih razumeti.Vojvodina je veceras bila bolja i sasvim zasluzeno slavila.Za razliku od nekih "slavljenika" Zvezda u ovoj sezoni ima makar 1 osvojen trofej dok ono to nemaju vec nekoliko DECENIJA!!!I KADA TI LOSE KRENE,SEVER CE S TOBOM BITI!!!

nenad73

pre 15 godina

Cekajte pa ovo je sigurno greska!Pa kako najbolji, najlepsi, najpametniji da ne igraju finale??Pa zar ni ovu jednu titulu u muskoj konkurenciji da ne osvoje??Stvarno nema smisla!Kako stoje u sahu i pikadu?Mora da postoji neki sport gde su u finalu!

маре

pre 15 godina

Када песма загрми... цео север полуди! Сви полуде због тебе јер сви лудо воле те и сви живе за тебе! ТИ СИ НАМ У ВЕНАМА.. ти си наша СВЕТИЊА, ајмо сада сви у глас нека грми цео град ВОЈВОДИНА НОВИ САД !!!

Титула се враћа кући, хвала играчима на срећи коју су нам приуштили и песми коју су певали после последњег поена.

BojanKG

pre 15 godina

I pored velike pomoci sudija, Zvezda nije mogla vise od jednog seta veceras.
Svaka cast KRAGUJEVCANINU Marku Maksimovicu na odlicnoj utakmici.

Nego, gde li je prc i ostala malobrojna zvezdina publika?
:)))))))))))))))))

no

pre 15 godina

Au, nista od kolektivnih sportova ove sezone. Posto ce 20 Grobara sada da se javi i da ponovi ovo sto sam ja rekao samo jedna poruka: I ove (kao i prosle sezone) uzecemo vise titula od vas. Bridz - bridz, macevanje - macevanje. Sta je tu je :-)

Kimi

pre 15 godina

Bravo momci svaka cast!
kakva smirenost i sigurnost u sebe .. pa u zadnjih 5-6god nisam video ovako mocnu Vosu kao veceras!!! predivno :))) Cupko je zivotinja:)

Zoran KG

pre 15 godina

Gani , pa sta bi ovo? Koliko se secam najavljivaste kako cete da otrsite Radnicki lagano, a vi ne mozete ni Vosu da dobijete. Komentatora RTS-a necu da komentarisem, covek samo sto ne zaplaka, nemaju gde da treniraju, nemaju novca...Vosi sve cestitke, tako se bori za klub u kojem igraju. Sad da vas cujem gani...

Dacha

pre 15 godina

Sjajno !!!

U Evropi ima jedan graaaad,
svi ga zovu Novi Saaaad,
ja ga zovem srpska Atina,
u njemu igra Vojvodinaaaa

Alealealealealealealealeeee !!!


Voša le !

:-)))

Aguero KG

pre 15 godina

Potpuno zasluženo i pravo finale je pred nama. Jbg ''gani, nada o tituli ove godine umire poslednja, sve ulažite u bridž sekciju. Radnički-novi šampion!

deki

pre 15 godina

Ajd' sad da se jave svi navijači zvezde koji nikad nisu bili u sali Šumice.Biće punooo komentara.Čestitke Voši,videlo se da dižete formu.Pozdrav iz KG-a,vidimo se u finalu.
PS:Neka pobede najbolji i ja ću biti zadovoljan :)

mlatko

pre 15 godina

Titula se vraća kući.
Nismo zaboravili ko je potekao iz Voše a kako bi mogli: Vladimir Grbić, Nikola Grbić, Đula Mešter, Slobodan Boškan, Andrija Gerić, Vladimir Batez, Zoran Gajić...
http://www.napredvosa.com/klubovi/okv/okv.htm

Naša pesma sad se čuje sve odjekuje,
naša Voša gazi redom sve pobeđuje,
aleee ale, ale-ale

Mrkela

pre 15 godina

Bez obzira na pojedinacno kvalitetniji sastav Radnickog, ipak Vojvodina za nijansu ima jaci tim. Presudice i srcaniji pristup mecu. Prognoziram 3:1 u mecevima za severnjake.

Nemanja 91

pre 15 godina

Vojvodina je ocigledno bolja ekipa to su pokazali u 4 od 5 utakmica...Iskreno se nadam da ce pobediti i Radnicki jer zasluzuju titulu i bolji su od njih!
Musavci i ovaj sport bez titule...

Aguero KG

pre 15 godina

Potpuno zasluženo i pravo finale je pred nama. Jbg ''gani, nada o tituli ove godine umire poslednja, sve ulažite u bridž sekciju. Radnički-novi šampion!

Zoran KG

pre 15 godina

Gani , pa sta bi ovo? Koliko se secam najavljivaste kako cete da otrsite Radnicki lagano, a vi ne mozete ni Vosu da dobijete. Komentatora RTS-a necu da komentarisem, covek samo sto ne zaplaka, nemaju gde da treniraju, nemaju novca...Vosi sve cestitke, tako se bori za klub u kojem igraju. Sad da vas cujem gani...

BojanKG

pre 15 godina

I pored velike pomoci sudija, Zvezda nije mogla vise od jednog seta veceras.
Svaka cast KRAGUJEVCANINU Marku Maksimovicu na odlicnoj utakmici.

Nego, gde li je prc i ostala malobrojna zvezdina publika?
:)))))))))))))))))

mlatko

pre 15 godina

Titula se vraća kući.
Nismo zaboravili ko je potekao iz Voše a kako bi mogli: Vladimir Grbić, Nikola Grbić, Đula Mešter, Slobodan Boškan, Andrija Gerić, Vladimir Batez, Zoran Gajić...
http://www.napredvosa.com/klubovi/okv/okv.htm

Naša pesma sad se čuje sve odjekuje,
naša Voša gazi redom sve pobeđuje,
aleee ale, ale-ale

deki

pre 15 godina

Ajd' sad da se jave svi navijači zvezde koji nikad nisu bili u sali Šumice.Biće punooo komentara.Čestitke Voši,videlo se da dižete formu.Pozdrav iz KG-a,vidimo se u finalu.
PS:Neka pobede najbolji i ja ću biti zadovoljan :)

28 dana bana

pre 15 godina

Radnicki je jaci, ali, u finalu nema favorita.Jedno je sigurno, dve ekipe koje najvise zasluzuju su se plasirale u finale. Bice to uzivanje za sve nas, i na kraju, nadam se proslavi prve titule u Kragujevcu.
Finale Radnicki - Vojvodina je realnost, ostali neka zive od stare slave, a mi cemo da uzivamo u trenucima koji se odvijaju upravo sada!
p.s. Juce je komentator RTS-a zvucao poput komentatora sa HRT-a kada komsije gube od Srbije u nekom sportu.Izgleda da gospodu sa nacionalnog servisa niko nije obavestio da su Srbija i Vojvodina, Ribnica, Radnicki itd.

Sokrates

pre 15 godina

Ode i poslednji voz ...Zvezda u ovoj godini nece biti sampion drzave ni u jednom velikom sportu.Dok se komsije pripremaju za slavlje u kosarci.fudbalu,rukometu,vaterpolu,hokeju na ledu,zvezdasi se tese osvojenom titulom u bridzu!!!Svaki komentar je izlisan ko je car u drzavi Srbiji.Srbija je definitivno postala crno bela,od zemlje pa do nebesa.Neka tako i ostane.Pozdrav

nenad73

pre 15 godina

Cekajte pa ovo je sigurno greska!Pa kako najbolji, najlepsi, najpametniji da ne igraju finale??Pa zar ni ovu jednu titulu u muskoj konkurenciji da ne osvoje??Stvarno nema smisla!Kako stoje u sahu i pikadu?Mora da postoji neki sport gde su u finalu!

маре

pre 15 godina

Када песма загрми... цео север полуди! Сви полуде због тебе јер сви лудо воле те и сви живе за тебе! ТИ СИ НАМ У ВЕНАМА.. ти си наша СВЕТИЊА, ајмо сада сви у глас нека грми цео град ВОЈВОДИНА НОВИ САД !!!

Титула се враћа кући, хвала играчима на срећи коју су нам приуштили и песми коју су певали после последњег поена.

Meraklije 1989

pre 15 godina

Не могу да верујем,коначно једно финале за оздрављење српског спорта.Коначно да не видим она два мрска имена београдских близанаца,толико фаворизована.Са уживањем ћу гледати,па нека победи бољи...

no

pre 15 godina

Au, nista od kolektivnih sportova ove sezone. Posto ce 20 Grobara sada da se javi i da ponovi ovo sto sam ja rekao samo jedna poruka: I ove (kao i prosle sezone) uzecemo vise titula od vas. Bridz - bridz, macevanje - macevanje. Sta je tu je :-)

Nemanja 91

pre 15 godina

Vojvodina je ocigledno bolja ekipa to su pokazali u 4 od 5 utakmica...Iskreno se nadam da ce pobediti i Radnicki jer zasluzuju titulu i bolji su od njih!
Musavci i ovaj sport bez titule...

Dacha

pre 15 godina

Sjajno !!!

U Evropi ima jedan graaaad,
svi ga zovu Novi Saaaad,
ja ga zovem srpska Atina,
u njemu igra Vojvodinaaaa

Alealealealealealealealeeee !!!


Voša le !

:-)))

Kimi

pre 15 godina

Bravo momci svaka cast!
kakva smirenost i sigurnost u sebe .. pa u zadnjih 5-6god nisam video ovako mocnu Vosu kao veceras!!! predivno :))) Cupko je zivotinja:)

M

pre 15 godina

Navijacima Vose bih porucio da se vise raduju nasoj pobedi nego nasladjuju Zvezdinom porazu.Sta mi likujemo nad problemima Zvezde u vecini sportova?Pa kao da nemamo mi svojih problema,vidi gde se i Vojvodina danas nalazi u vecini sportova,ili jedva klubovi sastavljaju kraj sa krajem kao i odbojkaski klub uostalom,ili razni mafijasi i mesetari petljaju po klubu poput fudbalskog.Ili je klub jednostavno rupa bez dna i vestacka tvorevina na ustrb onog pravog i izvornog kluba,poput KK Vojvodina koji jos izigrava neku Partizanovu filijalu.A ostale izvanredne sekcije naseg sportskog drustva takodje tavore iako se u njima izvanredno radi,ali kada niko nece ni dinara da ulozi.Pravi primer je vaterpolo klub Vojvodina,kako taj klub opstaje uprkos svim nevoljama i jos rezultatski napreduje to je pravo cudo.Slicno vazi i za rvacki i bokserski klub.Pohvale za rukometni klub koji je stao na svoje noge,ovog puta i bez jednog glavnog finansijera.

Mrkela

pre 15 godina

Bez obzira na pojedinacno kvalitetniji sastav Radnickog, ipak Vojvodina za nijansu ima jaci tim. Presudice i srcaniji pristup mecu. Prognoziram 3:1 u mecevima za severnjake.

Marko

pre 15 godina

@Pera(komentar br.40)
To ko je napaljen i ko zivi u provinciji ce uskoro da vidimo,ti da si sarmer iz metropole ne bi tako komentarisao.Da se u Kragujevac ulagalo kao u Novi Sad i Beograd ko zna sta bi bilo,uglavnom Kragujevac je prestonica moderne Srbije u kojoj na jednoj utakmici fk Radnicki dok je bio u prvoj ligi je bilo gledalaca kao kad se saberu sve ostale utakmice...Nase vreme tek dolazi!

KragujeBcanin

pre 15 godina

Bravo Radnicki ,da je prosla zlezda ne bi ih dobili iako ste/smo jaci.Samo da ne bude ``svadje`` kao prosle sezone i uzimamo titulu.BRAVO!

radnicki

pre 15 godina

Bravo Voso, ovo je finale prizeljkivao svako ko voli ovaj sport.
bice veoma interesantna borba, ali ipak ce radnicki na krilima svojih navijaca doneti prvu titulu u kragujevac.
ocekujem odlicnu igru i fer navijanje. (nema gana i gorbara, hvala bogu)

Marko-Kg

pre 15 godina

Radnicki ce biti sampion vosa nema sanse sa Radnickim koj je duplo kvalitetnija ekipa!!
CRVENI DJAVOLI CE UVEK BITI UZ RADNICKI MA GDE ON BIO!!
CDJ 1989

mikica

pre 15 godina

Kakvi smo mi ludi ljudi... Partizanovi navijaci da komentarisu poraz CZ u odbojci! I obrnuto. Toliko iskopmleksiranih ljudi ima u ovoj zemlji da nije ni cudo sto zivimo ovako kako zivimo. Momci (i jedni i drugi), nadjite sebi devojke, uzivajte u zivotu, samo visite po netu bre. I prestanite da pisete glupe komentare, naucite pravilno da pisete Srpski jezik, i suocite se sa svojim velikim psiho problemom i resite ga.... A steta sto Zvezda moja ove godine nece uzeti ni jedan trofej. SRBIJA

yugo

pre 15 godina

He, he... :)
Dok su u Novom Sadu postojale četiri štamparije (u jednoj ulici, Dunavskoj!) u centru Kragujevca su se mangulice valjale u blatu...
Uzgred, što li vam je fk Radnički u drugoj ligi? ;)
I najzad, samo kod vas je 20.000 radnika U NAJBOLJA VREMENA pravilo 200.000 vozila. Taj odnos je najmanje deset puta veću u svetu. Naravno u korist automobila.
A o ulaganju i rezultatima u PONOS Kragujevca - Zastavu, da i ne govorimo.
Kako ste radili - 'nako ste i prošli...
(Lala iz Banata, 27. mart 2009 14:00)

da da, austro-(b)ugarske stamparije.. fk radnicki nije ni u drugoj ligi.. nije 20.000 vec 60.000 ljudi, samo dodaj i puske, kamione, trgovinske lance, filmove, botanicke baste i ne zelis da znas koje jos sve delatnosti.. uz to, poredis proizvodne procese u danasnje vreme i iz perioda od pre 30 i kusur godina..
sve u svemu, nalupao si se gluposti, drzi se traktora..

Nikola

pre 15 godina

Ne znam zasto se ovi Kragujevcani i grobari raduju,prvima je najveci uspeh 1 osvojen kup i 2 finala u istoriji,dok se ovi drugi verovatno raduju opstanku u ligi i treba ih razumeti.Vojvodina je veceras bila bolja i sasvim zasluzeno slavila.Za razliku od nekih "slavljenika" Zvezda u ovoj sezoni ima makar 1 osvojen trofej dok ono to nemaju vec nekoliko DECENIJA!!!I KADA TI LOSE KRENE,SEVER CE S TOBOM BITI!!!

Prc

pre 15 godina

Vojvodina je bila bolja i pobedila-svaka cast! Zvezdina najveca slabost se videla i veceras, a to je igra u napadu. Ali nema veze, i takvi kakvi jesu, uspeli su u poslednja dva finala da "otrse" ekipu koja je pet puta skuplja od njih.
Mozda toj ekipi sad konacno uspe da dodje do titule, nema Zvezde u finalu, a ipak, komleksi su CUDO.
NAPRED VOSA!!!

Kragujevcanin

pre 15 godina

Cestitke Vojvodini, pokazali su da su trenutno u boljoj formi od Zvezde. Zvezda je realno u ovim polufinalnim serijama ispala najlosiji klub, mozda su pogresno tempirali formu, ali sve to sada postaje nebitno, Radnicki i Vojvodina su u finalu.

3-2 u pobedama je za Radnicki ove sezone, s tim sto u Jezeru Vojvodina nije uspela da uzme ni set, i bila je oba puta zaista pociscena sa terena. Narocito Cupkovicu ne lezi atmosfera koja se pravi u Kragujevcu. Realno je Radnicki dosta kvalitetniji, na svakoj poziciji, treba to dokazati na terenu. Verujem da ako Gjorgijev bude raspolozen u 3 utakmice da je to to, nema nijedan klub resenje kada je on raspucan, to se videlo u petom mecu sa Ribnicom.

Sa druge strane, Curovic ulazi u vrhunsku formu, i bice problematican, tako da ce ovu seriju odluciti duel korektora. Ocekujem ukupnu pobedu Radnickog od 3-1, i konacno titulu koju cekamo trecu godinu za redom. Vojvodini svaka cast na borbenosti sa Zvezdom, i na dizanju forme, ali ipak i kada njeni igraci igraju sa trenutnom inspiracijom kao u petom mecu sa Zvezdom, ne verujem da ce to biti dovoljno za ukupnu pobedu nad Radnickim. Videcemo...

Kraljevcanin

pre 15 godina

Pravo finale,dve najbolje ekipe, ocekujem pune tribine.Najbitnije je da titula ide van Beograda.Mislim da ce Radnicki pobediti jer ona paklena atmosfera koju njihovi navijaci prave u Kg ce ih dovesti i do titule.

Lala iz Banata

pre 15 godina

@Marko
"Kragujevac je prestonica moderne Srbije u kojoj na jednoj utakmici fk Radnicki dok je bio u prvoj ligi je bilo gledalaca kao kad se saberu sve ostale utakmice...Nase vreme tek dolazi!"

He, he... :)
Dok su u Novom Sadu postojale četiri štamparije (u jednoj ulici, Dunavskoj!) u centru Kragujevca su se mangulice valjale u blatu...
Uzgred, što li vam je fk Radnički u drugoj ligi? ;)
I najzad, samo kod vas je 20.000 radnika U NAJBOLJA VREMENA pravilo 200.000 vozila. Taj odnos je najmanje deset puta veću u svetu. Naravno u korist automobila.
A o ulaganju i rezultatima u PONOS Kragujevca - Zastavu, da i ne govorimo.
Kako ste radili - 'nako ste i prošli...

Pera

pre 15 godina

@@@(komentar br. 46).Ne znam samo ko je sve ove godine ulagao u vasu nerentabilnu fabriku?.Mi gradjani Srbije iz poreza tako da ti ta argumentacija o ulaganju ne stoji.Ali polako evo sada ce "PUNTO 188" da vas povadi.Ima nade za vas.Sve u svemu Vosa osvaja ove godine titulu!

babarson

pre 15 godina

Vemicu najbolji si samo napred pa da te vidimo na sledecem okupljanju u reprezentaciji.........vraca se titula u grad odbojke!!!

petar

pre 15 godina

Vojvodina nikada ne bi pobedila Zvezdu da Zvezda nema Bulatovica. Finale je izgubljeno u Novom Sadu, u prvoj utakmici, kada covek ne izvrsi ni jednu izmenu a ocigledno gubi. To ne radi nijedan trener u svetu ali eto to se njemu moze. Drzi neke svoje pulene koji idu iz greske u gresku ali nama veze. On kao zna zasto to radi. Zasto taj strucnjak i nazalost pomocni trener reprezentacije, nije hteo nista da preokrene ubacivanjem Zindovica koji sigurno ne bi napravio onoliko gluposti kao sto su to napravili Terzic a pre svega Culafic "zna" samo on.Izgleda da je samo glupost neogranicena!

Milena `96

pre 15 godina

Drago mi je sto je pobedila vojvodina, jer je dosta kvalitetnija (SADA) od zvezde. Bice tesno u finalu. Svaka cast Cupkovicu i Maxi.

Jovan Mitrovic

pre 15 godina

Meni je sada srce na mestu. I mada bih vise voleo da prvak bude Radnicki, nece mi smetati da to bude i Vojvodina. Ono sto je bitno, to je da prvak sigurno nece biti neki beogradski klub i to na silu, nezasluzeno, kao i svih ovih godina, samo zato sto je iz beograda.

DS - urbani duh Beograda

pre 15 godina

svaka cast klincima za ovu i proslu sezonu. Steta je sto nismo imali radnicki umesto vose, sada bi vec bili u finalu. Ima vremena, drugi put.

Milan

pre 15 godina

@ mlatko kom br. 10
Vladimir Batez nije potekao iz Vojvodine, vec iz Zvezde. Pre nego sto je dosao u Vojvodinu, bio je kpiten Zvezde. Sto se ostalih igraca tice, to stoji.

Nikola

pre 15 godina

Ne znam zasto se ovi Kragujevcani i grobari raduju,prvima je najveci uspeh 1 osvojen kup i 2 finala u istoriji,dok se ovi drugi verovatno raduju opstanku u ligi i treba ih razumeti.Vojvodina je veceras bila bolja i sasvim zasluzeno slavila.Za razliku od nekih "slavljenika" Zvezda u ovoj sezoni ima makar 1 osvojen trofej dok ono to nemaju vec nekoliko DECENIJA!!!I KADA TI LOSE KRENE,SEVER CE S TOBOM BITI!!!

BojanKG

pre 15 godina

I pored velike pomoci sudija, Zvezda nije mogla vise od jednog seta veceras.
Svaka cast KRAGUJEVCANINU Marku Maksimovicu na odlicnoj utakmici.

Nego, gde li je prc i ostala malobrojna zvezdina publika?
:)))))))))))))))))

mlatko

pre 15 godina

Titula se vraća kući.
Nismo zaboravili ko je potekao iz Voše a kako bi mogli: Vladimir Grbić, Nikola Grbić, Đula Mešter, Slobodan Boškan, Andrija Gerić, Vladimir Batez, Zoran Gajić...
http://www.napredvosa.com/klubovi/okv/okv.htm

Naša pesma sad se čuje sve odjekuje,
naša Voša gazi redom sve pobeđuje,
aleee ale, ale-ale

Aguero KG

pre 15 godina

Potpuno zasluženo i pravo finale je pred nama. Jbg ''gani, nada o tituli ove godine umire poslednja, sve ulažite u bridž sekciju. Radnički-novi šampion!

Mrkela

pre 15 godina

Bez obzira na pojedinacno kvalitetniji sastav Radnickog, ipak Vojvodina za nijansu ima jaci tim. Presudice i srcaniji pristup mecu. Prognoziram 3:1 u mecevima za severnjake.

Sokrates

pre 15 godina

Ode i poslednji voz ...Zvezda u ovoj godini nece biti sampion drzave ni u jednom velikom sportu.Dok se komsije pripremaju za slavlje u kosarci.fudbalu,rukometu,vaterpolu,hokeju na ledu,zvezdasi se tese osvojenom titulom u bridzu!!!Svaki komentar je izlisan ko je car u drzavi Srbiji.Srbija je definitivno postala crno bela,od zemlje pa do nebesa.Neka tako i ostane.Pozdrav

Nemanja 91

pre 15 godina

Vojvodina je ocigledno bolja ekipa to su pokazali u 4 od 5 utakmica...Iskreno se nadam da ce pobediti i Radnicki jer zasluzuju titulu i bolji su od njih!
Musavci i ovaj sport bez titule...

Lala iz Banata

pre 15 godina

@Marko
"Kragujevac je prestonica moderne Srbije u kojoj na jednoj utakmici fk Radnicki dok je bio u prvoj ligi je bilo gledalaca kao kad se saberu sve ostale utakmice...Nase vreme tek dolazi!"

He, he... :)
Dok su u Novom Sadu postojale četiri štamparije (u jednoj ulici, Dunavskoj!) u centru Kragujevca su se mangulice valjale u blatu...
Uzgred, što li vam je fk Radnički u drugoj ligi? ;)
I najzad, samo kod vas je 20.000 radnika U NAJBOLJA VREMENA pravilo 200.000 vozila. Taj odnos je najmanje deset puta veću u svetu. Naravno u korist automobila.
A o ulaganju i rezultatima u PONOS Kragujevca - Zastavu, da i ne govorimo.
Kako ste radili - 'nako ste i prošli...

Zoran KG

pre 15 godina

Gani , pa sta bi ovo? Koliko se secam najavljivaste kako cete da otrsite Radnicki lagano, a vi ne mozete ni Vosu da dobijete. Komentatora RTS-a necu da komentarisem, covek samo sto ne zaplaka, nemaju gde da treniraju, nemaju novca...Vosi sve cestitke, tako se bori za klub u kojem igraju. Sad da vas cujem gani...

Dacha

pre 15 godina

Sjajno !!!

U Evropi ima jedan graaaad,
svi ga zovu Novi Saaaad,
ja ga zovem srpska Atina,
u njemu igra Vojvodinaaaa

Alealealealealealealealeeee !!!


Voša le !

:-)))

nenad73

pre 15 godina

Cekajte pa ovo je sigurno greska!Pa kako najbolji, najlepsi, najpametniji da ne igraju finale??Pa zar ni ovu jednu titulu u muskoj konkurenciji da ne osvoje??Stvarno nema smisla!Kako stoje u sahu i pikadu?Mora da postoji neki sport gde su u finalu!

DS - urbani duh Beograda

pre 15 godina

svaka cast klincima za ovu i proslu sezonu. Steta je sto nismo imali radnicki umesto vose, sada bi vec bili u finalu. Ima vremena, drugi put.

маре

pre 15 godina

Када песма загрми... цео север полуди! Сви полуде због тебе јер сви лудо воле те и сви живе за тебе! ТИ СИ НАМ У ВЕНАМА.. ти си наша СВЕТИЊА, ајмо сада сви у глас нека грми цео град ВОЈВОДИНА НОВИ САД !!!

Титула се враћа кући, хвала играчима на срећи коју су нам приуштили и песми коју су певали после последњег поена.

KragujeBcanin

pre 15 godina

Bravo Radnicki ,da je prosla zlezda ne bi ih dobili iako ste/smo jaci.Samo da ne bude ``svadje`` kao prosle sezone i uzimamo titulu.BRAVO!

Kimi

pre 15 godina

Bravo momci svaka cast!
kakva smirenost i sigurnost u sebe .. pa u zadnjih 5-6god nisam video ovako mocnu Vosu kao veceras!!! predivno :))) Cupko je zivotinja:)

Marko-Kg

pre 15 godina

Radnicki ce biti sampion vosa nema sanse sa Radnickim koj je duplo kvalitetnija ekipa!!
CRVENI DJAVOLI CE UVEK BITI UZ RADNICKI MA GDE ON BIO!!
CDJ 1989

Prc

pre 15 godina

Vojvodina je bila bolja i pobedila-svaka cast! Zvezdina najveca slabost se videla i veceras, a to je igra u napadu. Ali nema veze, i takvi kakvi jesu, uspeli su u poslednja dva finala da "otrse" ekipu koja je pet puta skuplja od njih.
Mozda toj ekipi sad konacno uspe da dodje do titule, nema Zvezde u finalu, a ipak, komleksi su CUDO.
NAPRED VOSA!!!

yugo

pre 15 godina

He, he... :)
Dok su u Novom Sadu postojale četiri štamparije (u jednoj ulici, Dunavskoj!) u centru Kragujevca su se mangulice valjale u blatu...
Uzgred, što li vam je fk Radnički u drugoj ligi? ;)
I najzad, samo kod vas je 20.000 radnika U NAJBOLJA VREMENA pravilo 200.000 vozila. Taj odnos je najmanje deset puta veću u svetu. Naravno u korist automobila.
A o ulaganju i rezultatima u PONOS Kragujevca - Zastavu, da i ne govorimo.
Kako ste radili - 'nako ste i prošli...
(Lala iz Banata, 27. mart 2009 14:00)

da da, austro-(b)ugarske stamparije.. fk radnicki nije ni u drugoj ligi.. nije 20.000 vec 60.000 ljudi, samo dodaj i puske, kamione, trgovinske lance, filmove, botanicke baste i ne zelis da znas koje jos sve delatnosti.. uz to, poredis proizvodne procese u danasnje vreme i iz perioda od pre 30 i kusur godina..
sve u svemu, nalupao si se gluposti, drzi se traktora..

no

pre 15 godina

Au, nista od kolektivnih sportova ove sezone. Posto ce 20 Grobara sada da se javi i da ponovi ovo sto sam ja rekao samo jedna poruka: I ove (kao i prosle sezone) uzecemo vise titula od vas. Bridz - bridz, macevanje - macevanje. Sta je tu je :-)

Kragujevcanin

pre 15 godina

Cestitke Vojvodini, pokazali su da su trenutno u boljoj formi od Zvezde. Zvezda je realno u ovim polufinalnim serijama ispala najlosiji klub, mozda su pogresno tempirali formu, ali sve to sada postaje nebitno, Radnicki i Vojvodina su u finalu.

3-2 u pobedama je za Radnicki ove sezone, s tim sto u Jezeru Vojvodina nije uspela da uzme ni set, i bila je oba puta zaista pociscena sa terena. Narocito Cupkovicu ne lezi atmosfera koja se pravi u Kragujevcu. Realno je Radnicki dosta kvalitetniji, na svakoj poziciji, treba to dokazati na terenu. Verujem da ako Gjorgijev bude raspolozen u 3 utakmice da je to to, nema nijedan klub resenje kada je on raspucan, to se videlo u petom mecu sa Ribnicom.

Sa druge strane, Curovic ulazi u vrhunsku formu, i bice problematican, tako da ce ovu seriju odluciti duel korektora. Ocekujem ukupnu pobedu Radnickog od 3-1, i konacno titulu koju cekamo trecu godinu za redom. Vojvodini svaka cast na borbenosti sa Zvezdom, i na dizanju forme, ali ipak i kada njeni igraci igraju sa trenutnom inspiracijom kao u petom mecu sa Zvezdom, ne verujem da ce to biti dovoljno za ukupnu pobedu nad Radnickim. Videcemo...

Pera

pre 15 godina

@@@(komentar br. 46).Ne znam samo ko je sve ove godine ulagao u vasu nerentabilnu fabriku?.Mi gradjani Srbije iz poreza tako da ti ta argumentacija o ulaganju ne stoji.Ali polako evo sada ce "PUNTO 188" da vas povadi.Ima nade za vas.Sve u svemu Vosa osvaja ove godine titulu!

deki

pre 15 godina

Ajd' sad da se jave svi navijači zvezde koji nikad nisu bili u sali Šumice.Biće punooo komentara.Čestitke Voši,videlo se da dižete formu.Pozdrav iz KG-a,vidimo se u finalu.
PS:Neka pobede najbolji i ja ću biti zadovoljan :)

Marko

pre 15 godina

@Pera(komentar br.40)
To ko je napaljen i ko zivi u provinciji ce uskoro da vidimo,ti da si sarmer iz metropole ne bi tako komentarisao.Da se u Kragujevac ulagalo kao u Novi Sad i Beograd ko zna sta bi bilo,uglavnom Kragujevac je prestonica moderne Srbije u kojoj na jednoj utakmici fk Radnicki dok je bio u prvoj ligi je bilo gledalaca kao kad se saberu sve ostale utakmice...Nase vreme tek dolazi!

mikica

pre 15 godina

Kakvi smo mi ludi ljudi... Partizanovi navijaci da komentarisu poraz CZ u odbojci! I obrnuto. Toliko iskopmleksiranih ljudi ima u ovoj zemlji da nije ni cudo sto zivimo ovako kako zivimo. Momci (i jedni i drugi), nadjite sebi devojke, uzivajte u zivotu, samo visite po netu bre. I prestanite da pisete glupe komentare, naucite pravilno da pisete Srpski jezik, i suocite se sa svojim velikim psiho problemom i resite ga.... A steta sto Zvezda moja ove godine nece uzeti ni jedan trofej. SRBIJA

Kraljevcanin

pre 15 godina

Pravo finale,dve najbolje ekipe, ocekujem pune tribine.Najbitnije je da titula ide van Beograda.Mislim da ce Radnicki pobediti jer ona paklena atmosfera koju njihovi navijaci prave u Kg ce ih dovesti i do titule.

28 dana bana

pre 15 godina

Radnicki je jaci, ali, u finalu nema favorita.Jedno je sigurno, dve ekipe koje najvise zasluzuju su se plasirale u finale. Bice to uzivanje za sve nas, i na kraju, nadam se proslavi prve titule u Kragujevcu.
Finale Radnicki - Vojvodina je realnost, ostali neka zive od stare slave, a mi cemo da uzivamo u trenucima koji se odvijaju upravo sada!
p.s. Juce je komentator RTS-a zvucao poput komentatora sa HRT-a kada komsije gube od Srbije u nekom sportu.Izgleda da gospodu sa nacionalnog servisa niko nije obavestio da su Srbija i Vojvodina, Ribnica, Radnicki itd.

Meraklije 1989

pre 15 godina

Не могу да верујем,коначно једно финале за оздрављење српског спорта.Коначно да не видим она два мрска имена београдских близанаца,толико фаворизована.Са уживањем ћу гледати,па нека победи бољи...

Milena `96

pre 15 godina

Drago mi je sto je pobedila vojvodina, jer je dosta kvalitetnija (SADA) od zvezde. Bice tesno u finalu. Svaka cast Cupkovicu i Maxi.

Jovan Mitrovic

pre 15 godina

Meni je sada srce na mestu. I mada bih vise voleo da prvak bude Radnicki, nece mi smetati da to bude i Vojvodina. Ono sto je bitno, to je da prvak sigurno nece biti neki beogradski klub i to na silu, nezasluzeno, kao i svih ovih godina, samo zato sto je iz beograda.

M

pre 15 godina

Navijacima Vose bih porucio da se vise raduju nasoj pobedi nego nasladjuju Zvezdinom porazu.Sta mi likujemo nad problemima Zvezde u vecini sportova?Pa kao da nemamo mi svojih problema,vidi gde se i Vojvodina danas nalazi u vecini sportova,ili jedva klubovi sastavljaju kraj sa krajem kao i odbojkaski klub uostalom,ili razni mafijasi i mesetari petljaju po klubu poput fudbalskog.Ili je klub jednostavno rupa bez dna i vestacka tvorevina na ustrb onog pravog i izvornog kluba,poput KK Vojvodina koji jos izigrava neku Partizanovu filijalu.A ostale izvanredne sekcije naseg sportskog drustva takodje tavore iako se u njima izvanredno radi,ali kada niko nece ni dinara da ulozi.Pravi primer je vaterpolo klub Vojvodina,kako taj klub opstaje uprkos svim nevoljama i jos rezultatski napreduje to je pravo cudo.Slicno vazi i za rvacki i bokserski klub.Pohvale za rukometni klub koji je stao na svoje noge,ovog puta i bez jednog glavnog finansijera.

radnicki

pre 15 godina

Bravo Voso, ovo je finale prizeljkivao svako ko voli ovaj sport.
bice veoma interesantna borba, ali ipak ce radnicki na krilima svojih navijaca doneti prvu titulu u kragujevac.
ocekujem odlicnu igru i fer navijanje. (nema gana i gorbara, hvala bogu)

babarson

pre 15 godina

Vemicu najbolji si samo napred pa da te vidimo na sledecem okupljanju u reprezentaciji.........vraca se titula u grad odbojke!!!

petar

pre 15 godina

Vojvodina nikada ne bi pobedila Zvezdu da Zvezda nema Bulatovica. Finale je izgubljeno u Novom Sadu, u prvoj utakmici, kada covek ne izvrsi ni jednu izmenu a ocigledno gubi. To ne radi nijedan trener u svetu ali eto to se njemu moze. Drzi neke svoje pulene koji idu iz greske u gresku ali nama veze. On kao zna zasto to radi. Zasto taj strucnjak i nazalost pomocni trener reprezentacije, nije hteo nista da preokrene ubacivanjem Zindovica koji sigurno ne bi napravio onoliko gluposti kao sto su to napravili Terzic a pre svega Culafic "zna" samo on.Izgleda da je samo glupost neogranicena!

Milan

pre 15 godina

@ mlatko kom br. 10
Vladimir Batez nije potekao iz Vojvodine, vec iz Zvezde. Pre nego sto je dosao u Vojvodinu, bio je kpiten Zvezde. Sto se ostalih igraca tice, to stoji.