Sreda, 25.03.2009.

23:10

Jugović: "Odgovornost na Janevskom"

Potpredsednik Crvene zvezde Vladimir Jugović kaže za "Blic" da bio trener Čedomir Janevski trebalo da preuzme odgovornost za loše rezultate.

Izvor: B92

Jugoviæ: "Odgovornost na Janevskom" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Dragan 86

pre 15 godina

Navijac sam partizana i u domacim okvirima uvijek navijam protiv zvezde,ali...
Pratim sta se desava sa zvezdom u poslednje vreme i smatram da je taj isti klub uradio jednu veliku pogresku i nepravdu, kada je Aleksandra Jankovica, najveceg gospodina kojeg sam ikada video u zvezdi, oterao s trenerskog posla, i posle dovodio druge za velike pare itd..
Eto to je mene pogodilo i cini mi se kao NAJGLUPLJI potez fk.cz. u skorijoj istoriji...!
A sada kukaju svi...
Gospodine jankovicu, nikada vise ne bih krocio na marakanu da sam na vasem mjestu...
pozz

dario

pre 15 godina

hajde bre svi kritikujete sta ne pomognete svojoj zvezdi kad se neko toliko pravi veliki zvezdas nek se pokaze svi mi znamo kritike bacati a sta smo mi dali zvezdi ona nam dala titulu prvaka evrope i sveta vreme i da mi njoj sad nesto damo ,ja sam spreman ali sam nemogu jednostavno apelujem na sve delije da odplatimo taj dug oteramo te ljude iz zvezde osim ivica mogu svi da idu i janevski neka ide zna se ko moze da vodi zvezdu jedini je Muslin koji je u stanju da nam puni titule i nemojte na novalije pustite da se uklope kao sto neki rece mi nemamo toliko u pomladku vidi se kad izgubis 2 najveca talenta samo sto nemamo te mogucnosti da ih zadrzimo navescu jedno ime talenta nico jevtic a drugog talenta smo skoro izgubili nemoram i njega sad da imenujem..... vreme je da pomognemo zvezdi koliko ko mogucan
pozdrav svim delijama na ovoj Planeti
a i partizan ako ne bude znacno u evropi sta radio pise se mu isto jer 20 millona evri nije nista za nase uslove to je 1 dobra sezona i nema vise tih para
u srbiji godisnje treba ti 10 do 15 millona evri za sve troskove kluba a otkud to klubu ako u evropi nista znacajno ne ucini mora da prodaje fudbalere a ako vise nema sta da prodaje ondak zavrsava vako kao sto je zvezda to je realnost.......

Babin_zub

pre 15 godina

"On mora da preuzme odgovornost za rezultate, jer da tim pobeđuje, ne bi se pričalo ni o terenima, ni o vremenu, ni o infrastrukturi".


A ni o tome da ti jedes mocart kugle u Becu a Dobrivoje Tanasijevic i Marko Miskovic americke krofne preko bare...Sram vas bilo.

Goce

pre 15 godina

Sta to govorite bre Janevski kriv??? I ko je taj ko je taj...ja cu vam sad objasniti...Janevski ima titulu so Briza u kupu a uzeo je Briz raspadnut i na polu sezone bio je nekoliko godina asistent trener Briza a posle i Olimpijakosu i procuveni fudbaler....Daleko najbolji trener u tu mizernu Srpski ligu...Budite srecni sta je se uopste nafatio da vodi Zvezdu..hvala

Jeste

pre 15 godina

"da tim pobeđuje, ne bi se pričalo ni o terenima, ni o vremenu, ni o infrastrukturi"

Mislim da je ovo kljucna izjava na kojoj bi trebalo graditi dalju strategiju.

Don Quijote

pre 15 godina

Kada ekipa igra lose, kriv je trener.
Za sadasnju situaciju Zvezde kriva je prethodna uprava koja je rastimovala ekipu koja funkcionise, smenila nerezonski mladog, perspektivnog, domaceg trenera sa kojim je ekipa igrala dobro, lepo, napadacki, davala puno golova i pobedjivala. Ista ekipa i igraci koji su sa Kosanovicem na celu izazival salve smeha na terenu, mladi trener je napravio ozbiljan i respektabilan tim koji je poceo da vraca publiku na stadion. Trust mozgova (retardiranih) iz tadasnje uprave nerezonski je i nepotrebno isterao mladog, perspektivnog i uspesnog trenera i doveo "macku u dzaku" iz Italije. Ta italijanska "macka u dzaku" najgora je odluka jedne uprave Zvezde u njenoj istoriji. Ta italijanska "macka u dzaku", uz Kosanovica, najgori je trener Crvene zvezde u njenoj istoriji.
Ovo sto se sada desava Bozija je kazna zbog nepravde koja je ucinjena Jankovicu.
Janevski nije los trener, pod njegovom komandom ekipa ne igra lose, odigrali su super protiv Partizana, OFK-a i Borca, a slabo protiv Rada. Sa gomilom novih igraca u timu tesko je ocekivati da ekipa bas briljira u svakoj utakmici. Sto se mene tice, Janevski je polozio prijemni.
Ne moze nista u zivotu, pa ni u fudbalu, preko noci. Ova ekipa sa 6 debitanata odigrala je prvu takmicarsku utakmicu zajedno protiv Partizana, i razvalila ga. To znaci da ovi momci imaju kvalitet i perspektivu, i treba im dati vremena i imati malo strpljenja.
Ovi sto kritikuju strance u nasim ekipama, i isterali bi sve to napolje i doveli nase igrace, moram reci da lupetaju bezveze. Da ima nasih mladih i (dovoljno) kvalitetnih igraca niko ne bi te strance ni dovodio. Sto se mene tice, u Zvezdi slobodno moze igrati svih 11 stranaca plus klupa za rezervne igrace i trener, samo da ona (ponovo) hara Evropom. To je jedino merilo.
Izbacite na primer ova dva Partizanova stranca, Moreiru i Diaru i Partizan bi tesko i opstao i u ovakvoj nasoj ligi.
Za svakog igraca Crvene zvezde prvo, osnovno i jedino obelezje od znacaja je dres koji nose i ono sto na terenu u tom dresu pruzaju. Pasos koji imaju, drzava u kojoj su rodjeni, vera koju ispovedaju i boja koze koju imaju potpuno su nebitni u celoj ovoj prici. Jedina vazeca legitimacije je: igrac Crvene zvede i kraj price!

fun of the world!

pre 15 godina

Jugovicu dodji preseli se u Beograd. Uzmi kancelariju u FK Crvena Zvezda i onda pricaj. Ne moze jedan podpredsednik ili predsednik jednog kluba da je nastanjen u inostranstvu i da odatle rukovodi klubom.Zamisli Florentina Peresa da je negde na karibima a rukovodi Realom. To sto ti pricas je demagogije. tako je i Piksi iz Pariza vodio savez i Zvezdu zato sto gospodja Stojkovic nije htela da zivi u Beogradu kao da je rodjena u Parizu a ne na Karaburmi

zvezdas

pre 15 godina

janevski nije potreban zvezdu. dajte molivas gde je on bio trener u nekom velikom klubu. ma zvezda je jedan od naji bojlji klubova u svetu.u srbiji ima dobri trenera. pojacanja su los izbor.da su bili dobri bi imali i rezulta.ja se plasim da ne padnete u 3 mesto.pozdrav svim zvezdasima 1990....

delija cg

pre 15 godina

a sta mislis da to kazes na upravnom odboru,a ne novinarima?! Ti kao da nisi podpredsednik! Pa ako si nebitan i niko te nista ne pita onda idi iz uprave! Za mene si ti isti kao i ostali! Nije ti ovo prvi put! Uvek udjes u upravu,nikada nemas vremena da dodjes u Bg pa te onda kao situacij natera da odes! Pa zbog takvih i jesta stanje u klubu ocajno!

filosof

pre 15 godina

Mislio sam da ovo neću nikada morati da napišem, ali ipak ću morati! Drugari iz Ljutice Bogdana smučili ste se i meni a verujem i celoj srpskoj sportskoj javnosti! Gde god da otvorim neku sportsku stranu, u poslednje dve godine,samo se piše i kukumavči o vašim finansijskim i organizacionim problemima o lošem igračkom kadru, o očajnom skautingu i problemima sa navijačima.
Niti je svet postao od Zvezde, niti će da se završi sa njom! Mnogi fudbalski klupski giganti su nestali sa fudbalske mape sveta (Notingem Forist,Parma,Borusija Menhengladbah,Lids,Benfika,Selta,Nant itd.),pa prema tome ako niste sposobni da postojite država treba da vam pomogne da što pre propadnete, a ne da vas drži na "aparetima" i da nas indirtektno mentalno mrcvari sa vašom zlom sudbinom.
I da vas potsetim da je Tole koga toliko prozivate u medijima vaš spasitelj,jer vam uporno gleda kroz prste za raznorazne gluposti i brljotine, a sa druge strane kažnjava male bez pardona!
Zašto kazniti Čuku sa 3 boda za neisplaćenih 70.000 Eur. premije, a vi dugujete 20 milki i nikom ništa!

Kugl

pre 15 godina

Jugić,samo reci da li je Janevski napisao i transparent koji su istakli "Delije" na utakmici sa Radom:-0:0,Kako vas nije sramota?-.

zoJse

pre 15 godina

Kao prvo, jesam navijac Partizana, ali se ne radujem zbog ovog posrtanja Zvezde, jer nas jadni fudbal, koji je dno dna, postaje jos gori i jadniji sa ovakvom Zvezdom. Voleo bi da Partizan (za koji iskreno smatram da uopste nema toliko jak tim, koliko su ostale ekipe lose), ima barem 3-4 PRAVA KONKURENTA za titulu. Drugo, uz duzno postovanje fudbalske skole Zvezde, mislim da Zvezda i nema puno mogucnosti da izbaci nekog omladinca u prvi plan, jer trenutno svi klinci koji vrede nesto u Srbiji su uglavnom u Partizanu, sto takodje nije dobro za Srpski fudbal, jer ako Partizan pokupi sve sto vredi, sta onda ostaje ostalim siromasnim klubovima u Srbiji, koji nemaju para da dovode igrace iz inostranstva, a na Srpskom trzistu ne mogu da nadju kvalitetne klince, koji ce unaprediti ovaj nas jadni fudbal.
P.S. Privatizacija pod hitno!!!

Predrag

pre 15 godina

Bravo Jugo care!!! Tako ces vecnotrajati kao Djora i ostali.Nikakvu odgovornost ne preuzimas samo pricas i delis pamet iz Beca.Vrhunski.Srpska posla.

mihajlo

pre 15 godina

Ti si na odmoru u Svajcarskoj, Miskovic i Tana u Americu, Ivic je u Atini.

Jedno pitanje, a ko vodi trenutno klub??

Jedno, a drugo:
Niko ne može da me ubedi da u Srbiji nema boljih igrača od ovih stranaca, konkretno crnoputih fudbalera koji igraju u Zvezdi. Šansu treba dati našoj deci, Zvezdinim klincima,(naravno onda manje sance za kradje, ali...) a stranac mora biti ime i prezime kada dolazi na Marakanu. On može da igra na mestu centarfora, veznog igrača ili štopera i da donese prednost. Sramota je da Zvezda već godinama nije izbacila neko ime iz svog pogona...

realista...

pre 15 godina

ma dobro rece momak-nas potpredsednik daje izjave iz BECA,jbt!!!
svaka njemu cast kao igracu,ali da mu je stalo ne bi se "cimao" iz beca,vecbio jeo g.... zajedno sa svima u klubu!
ja sam samo potpredsednik???!!!..ma daj,jugovicu,ne seri!...jesam zvezdas,ali i treba da se raspadnemo kad ivic(inace,nikakav spec. igrac u istoriji zvezde!) kupuje neke indijance koje bi pobedili ja i moja ekipa iz balona!...umesto da se proda sve sto moze,neke pare da se uzmu,zadrzi ono malo kvaliteta,i na kraju povuce ceo omladinski pogon u prvi tim...uz dobar skauting po srbiji,mogli bi se ocekivati neki rezultati za par godina,jer bolje je zrtvovati par godina i polako praviti tim,nego kupovati razne oumarue,dzefersone,parkere i slicne fudbalske mediokritete...strasno..ode zvezda u .....

За добро Звезди

pre 15 godina

Југо, сваки тренер који те водио и сви твоји суиграчи ја мислим да су увек имали поверења у тебе, па тако и ја ти верујем. Ти најбоље знаш шта је Звезда и којим путем даље, и надам се скоријој промени управе, поготово Ивића који добија ненормлано велике паре. Владимир Југовић МОРА бити спортски директор! Нађите неког нашег тренера, правог Звездаша, видите да ли је могуће можда Муслина довести и продајте Милијаша, Коромана и сличне, који играју своју игру и који су камен спотицања за било какво уигравање нових играча странаца и оних млађих из наше школе. И нека се договоре главешине да се клуб коначно приватизује.

Dekicar

pre 15 godina

Doslo je 10 novih igraca, rascistili smo onaj krs od igraca od jesenas...pa ne moze se bas ocekivati da odmah zgazimo sve do kraja.
Polako, nek se lepo uigraju, na leto jos 2-3 prava pojacanja i da imamo lepu ekipicu za Evropu i jesen.
Po mom misljenju, kvalitet za Zvezdu nemaju Tutoric(mozda za klupu), Radivojevic, Bogdanovic i Blazic(mozda za klupu). Ostali, manje-vise ok, ali nam definitivno trebaju dva igraca u rangu Milijasa i Koromana, koji ce resavati utakmice.
Ivic je odradio sjajan posao, doveo dobre igrace, kojima ce cena posle SP, drasticno skociti(Parker,Isah, mozda Abu, ) i oterao (Hvala Bogu) Jakovica, Devica, Edgara, Maksimovica...
Zato, nemojte sad da svaljujete krivicu jedan na drugoga, nego lepo, slozno svi na posao, da se nadju ta dva igraca za leto i to je to.

KG

pre 15 godina

U sredu 1. aprila svi Kragujevčani na stadion "Čika Dača"
(15:30), SRBIJA-Rumunija!Da pozdravimo mladu selekciju, ušesnika EP u švedskoj!Da podržimo naše kragujevčane, Nenada Tomovića, Nemanju Tomića, Nemanju Pejčinovića i Slavka Perovića!Da pokažemo kako se voli SRBIJA!
JESTE RADNI DAN AL' JE ULAZ BESPLATAN!

Lola o Lola

pre 15 godina

Gospodine Jugovicu molim vas da porazmislite o begu iz CZ dok jos nije kasno. Niste se mnogo ukaljali a ako ostanete sva je prilika da cete i vi u blato sa ostalima ... I dalje imate reputaciju

midagm

pre 15 godina

Gospodine Jugoviću prestanite da pametujete iz daleka. Ne sećam se šta ste konkretno uradili za Zvezdu!! Koji je to sponzor zbog Vas i sa Vama došao? Sa kojim ste to velikim klubom organizovali prijateljsku utakmicu, napunili stadion i doprineli porastu iskustva ovih igrača?! Ne branim nikoga ali muka mi je više da čovek samo zamera a ništa konkretno ne preduzima. Ajde da pokušamo da ostavimo bar dve sezone za redom kostur ekipe (ma kakav on bio) i trenera da mirno rade. Verujem da će tada gospodin Jugović, tamo negde, biti zadovoljan.

Adam

pre 15 godina

Znaci, Jugovic sedi u Becu, nista se ne pita pa zato i ne zeli da preuzme odgovornost ? Bilo koji klosar moze dabude takav podpredsednik...

zwezdan zwezdic

pre 15 godina

Spicevi su nam katastrofalno losi . Oumaru , Fereira , Trickovski i Some su zalutali u Zvezdu . Niko od njih nema dribling , jak sut , skok igru , NIKO ! Kleo je bolji od njih , ali je nista posebno , prosecan igrac , igra dobro protiv Napretka , a nista neuradi protiv Groblja , Ofke i silnog Rada , decko je prosecan igrac koji bi u Groblju sedeo na klupi . Odbrana je tragikomedija , Tutoric , Pejcinovic i Tomovic se takmice ko ce vecu glupost da ucini . Napredak je imao ZILION sansi na Marakani , na Karaburmi isto , na Banjici jos gore . Da mozemo odbranu bi trebalo celu promeniti . Milijas i Koroman drze ovaj jadan tim da nepostane jos jadniji , 99% golova daju njih dvojica ili Milijas centrira pa neko zakaci loptu ili Koroman izlomi celu protivnicku odbranu i asistira nekome . Od svih " pojacanja " jedino sam zadovoljan sa Isahom , decko daje maximum na svakoj tekmi , Parker je dao 2 gola ali oba puta je bio pogodjen u trepavicu , u igri u polju nije skoro nista pokazao , a to je otprilike i zakljucak za Sisica . Ali sredina nam je manji problem u odnosu na smesni napad i suplju odbranu .

Rekose da su potrosili 1,5 m evra za zadnja pojacanja , vidi se , nista posebno , Zvezdin budzet za prelazne rokove ne bi trebao da bude ispod 6-8 m evra , ako to nemozete da ostvarite sklonite se , na ovaj nacin dug ce se samo povecavati a igracki kadar ce biti sve gori i gori , ja sam dugogodisnji Zvezdin navijac i nevidim mogucnost za napredovanje u klubu bez privatizacije .

DRZAVO POMAZI !!!!!

roman empire

pre 15 godina

A iz ministarstva sporta i vlade srbije porucuju da "Zakon o sportu i privatizaciji klubova" nece biti na dnevnom redu skupstine ove godine,meni se cini da neko zvezdu svesno degradira i nece da joj pomogne jer bez zdravih temelja kluba gde se zna i ko je vlasnik,ko upravlja klubom,ko finansira klub, nema zvezdi spasa.

ja

pre 15 godina

Grobar sam ali postujem Jugovica kao ljudinu i velikog igraca. Moje je misljenje da Janevski ne snosi veliki deo krivice vec jednostavno - losa politika kluba. Posto navijam za Partizan dacu vam primer - nije bilo tako davno kada je cuveni trio Zeka-Bjeka-Cura sistematski unistavao klub prodavajuci najbolje igrace a dovodjeni su igraci veoma slabog kvaliteta. Navescu vam samo neke - Aco Stojkov, Pjer Boja, Asen Nikolov, Milovan Milovic, Safet Jahic itd. Epilog je poznat - Zvezda osvojila zaredom 2 duple krune jer prosto u nasem prvenstvu nije imala ozbiljnog konkurenta, bar ne u Partizanu. A tad ste u timu imali dosta igraca iz svoje skole i veliki broj kvalitetnih fudbalera. E sad, isti je slucaj sa vama ove sezone - Bunja doveo 11 igraca veoma slabog kvaliteta koje ni trener kao Zeman nije mogao da ukomponuje (ne bi ni Ferguson mogao). Doso je Janevski i koliko toliko poboljsao stvari. Sad opet ista stvar - na polusezoni Zvezda dovodi opet veliki broj igraca i opet sumnjivog kvaliteta. Pa gospodo, ne moze se za jednu sezonu promeniti 30 fudbalera i ocekivati bilo kakav uspeh. Verujte mi za vas je trenutno uspeh i ova 2. pozicija koju drzite. A pitao bi Jugovica otkud on zna da su ova pojacanja kvalitetna, jel ih mozda pratio dok su bili u prethodnim klubovima? ili to prica samo da bi svalio krivicu na Janevskog? Jedini spas za Zvezdu je sledeci - oprostite se od trofeja ove sezone, gledajte da do kraja prvenstva shvatite ko od ovih novih igraca zasluzuje da nosi Zvezdin dres a ko ne. ZADRZITE JANEVSKOG i igrace za koje shvatite da su kvalitetni, ostale koji ne zasluzuju dres Zvezde dati im otpusnicu a na njihovo mesto dovesti igrace iz omladinskog pogona. Ja sam svoje misljenje izneo...

ja

pre 15 godina

Grobar sam ali postujem Jugovica kao ljudinu i velikog igraca. Moje je misljenje da Janevski ne snosi veliki deo krivice vec jednostavno - losa politika kluba. Posto navijam za Partizan dacu vam primer - nije bilo tako davno kada je cuveni trio Zeka-Bjeka-Cura sistematski unistavao klub prodavajuci najbolje igrace a dovodjeni su igraci veoma slabog kvaliteta. Navescu vam samo neke - Aco Stojkov, Pjer Boja, Asen Nikolov, Milovan Milovic, Safet Jahic itd. Epilog je poznat - Zvezda osvojila zaredom 2 duple krune jer prosto u nasem prvenstvu nije imala ozbiljnog konkurenta, bar ne u Partizanu. A tad ste u timu imali dosta igraca iz svoje skole i veliki broj kvalitetnih fudbalera. E sad, isti je slucaj sa vama ove sezone - Bunja doveo 11 igraca veoma slabog kvaliteta koje ni trener kao Zeman nije mogao da ukomponuje (ne bi ni Ferguson mogao). Doso je Janevski i koliko toliko poboljsao stvari. Sad opet ista stvar - na polusezoni Zvezda dovodi opet veliki broj igraca i opet sumnjivog kvaliteta. Pa gospodo, ne moze se za jednu sezonu promeniti 30 fudbalera i ocekivati bilo kakav uspeh. Verujte mi za vas je trenutno uspeh i ova 2. pozicija koju drzite. A pitao bi Jugovica otkud on zna da su ova pojacanja kvalitetna, jel ih mozda pratio dok su bili u prethodnim klubovima? ili to prica samo da bi svalio krivicu na Janevskog? Jedini spas za Zvezdu je sledeci - oprostite se od trofeja ove sezone, gledajte da do kraja prvenstva shvatite ko od ovih novih igraca zasluzuje da nosi Zvezdin dres a ko ne. ZADRZITE JANEVSKOG i igrace za koje shvatite da su kvalitetni, ostale koji ne zasluzuju dres Zvezde dati im otpusnicu a na njihovo mesto dovesti igrace iz omladinskog pogona. Ja sam svoje misljenje izneo...

KG

pre 15 godina

U sredu 1. aprila svi Kragujevčani na stadion "Čika Dača"
(15:30), SRBIJA-Rumunija!Da pozdravimo mladu selekciju, ušesnika EP u švedskoj!Da podržimo naše kragujevčane, Nenada Tomovića, Nemanju Tomića, Nemanju Pejčinovića i Slavka Perovića!Da pokažemo kako se voli SRBIJA!
JESTE RADNI DAN AL' JE ULAZ BESPLATAN!

roman empire

pre 15 godina

A iz ministarstva sporta i vlade srbije porucuju da "Zakon o sportu i privatizaciji klubova" nece biti na dnevnom redu skupstine ove godine,meni se cini da neko zvezdu svesno degradira i nece da joj pomogne jer bez zdravih temelja kluba gde se zna i ko je vlasnik,ko upravlja klubom,ko finansira klub, nema zvezdi spasa.

mihajlo

pre 15 godina

Ti si na odmoru u Svajcarskoj, Miskovic i Tana u Americu, Ivic je u Atini.

Jedno pitanje, a ko vodi trenutno klub??

Jedno, a drugo:
Niko ne može da me ubedi da u Srbiji nema boljih igrača od ovih stranaca, konkretno crnoputih fudbalera koji igraju u Zvezdi. Šansu treba dati našoj deci, Zvezdinim klincima,(naravno onda manje sance za kradje, ali...) a stranac mora biti ime i prezime kada dolazi na Marakanu. On može da igra na mestu centarfora, veznog igrača ili štopera i da donese prednost. Sramota je da Zvezda već godinama nije izbacila neko ime iz svog pogona...

Adam

pre 15 godina

Znaci, Jugovic sedi u Becu, nista se ne pita pa zato i ne zeli da preuzme odgovornost ? Bilo koji klosar moze dabude takav podpredsednik...

zwezdan zwezdic

pre 15 godina

Spicevi su nam katastrofalno losi . Oumaru , Fereira , Trickovski i Some su zalutali u Zvezdu . Niko od njih nema dribling , jak sut , skok igru , NIKO ! Kleo je bolji od njih , ali je nista posebno , prosecan igrac , igra dobro protiv Napretka , a nista neuradi protiv Groblja , Ofke i silnog Rada , decko je prosecan igrac koji bi u Groblju sedeo na klupi . Odbrana je tragikomedija , Tutoric , Pejcinovic i Tomovic se takmice ko ce vecu glupost da ucini . Napredak je imao ZILION sansi na Marakani , na Karaburmi isto , na Banjici jos gore . Da mozemo odbranu bi trebalo celu promeniti . Milijas i Koroman drze ovaj jadan tim da nepostane jos jadniji , 99% golova daju njih dvojica ili Milijas centrira pa neko zakaci loptu ili Koroman izlomi celu protivnicku odbranu i asistira nekome . Od svih " pojacanja " jedino sam zadovoljan sa Isahom , decko daje maximum na svakoj tekmi , Parker je dao 2 gola ali oba puta je bio pogodjen u trepavicu , u igri u polju nije skoro nista pokazao , a to je otprilike i zakljucak za Sisica . Ali sredina nam je manji problem u odnosu na smesni napad i suplju odbranu .

Rekose da su potrosili 1,5 m evra za zadnja pojacanja , vidi se , nista posebno , Zvezdin budzet za prelazne rokove ne bi trebao da bude ispod 6-8 m evra , ako to nemozete da ostvarite sklonite se , na ovaj nacin dug ce se samo povecavati a igracki kadar ce biti sve gori i gori , ja sam dugogodisnji Zvezdin navijac i nevidim mogucnost za napredovanje u klubu bez privatizacije .

DRZAVO POMAZI !!!!!

midagm

pre 15 godina

Gospodine Jugoviću prestanite da pametujete iz daleka. Ne sećam se šta ste konkretno uradili za Zvezdu!! Koji je to sponzor zbog Vas i sa Vama došao? Sa kojim ste to velikim klubom organizovali prijateljsku utakmicu, napunili stadion i doprineli porastu iskustva ovih igrača?! Ne branim nikoga ali muka mi je više da čovek samo zamera a ništa konkretno ne preduzima. Ajde da pokušamo da ostavimo bar dve sezone za redom kostur ekipe (ma kakav on bio) i trenera da mirno rade. Verujem da će tada gospodin Jugović, tamo negde, biti zadovoljan.

Dekicar

pre 15 godina

Doslo je 10 novih igraca, rascistili smo onaj krs od igraca od jesenas...pa ne moze se bas ocekivati da odmah zgazimo sve do kraja.
Polako, nek se lepo uigraju, na leto jos 2-3 prava pojacanja i da imamo lepu ekipicu za Evropu i jesen.
Po mom misljenju, kvalitet za Zvezdu nemaju Tutoric(mozda za klupu), Radivojevic, Bogdanovic i Blazic(mozda za klupu). Ostali, manje-vise ok, ali nam definitivno trebaju dva igraca u rangu Milijasa i Koromana, koji ce resavati utakmice.
Ivic je odradio sjajan posao, doveo dobre igrace, kojima ce cena posle SP, drasticno skociti(Parker,Isah, mozda Abu, ) i oterao (Hvala Bogu) Jakovica, Devica, Edgara, Maksimovica...
Zato, nemojte sad da svaljujete krivicu jedan na drugoga, nego lepo, slozno svi na posao, da se nadju ta dva igraca za leto i to je to.

Lola o Lola

pre 15 godina

Gospodine Jugovicu molim vas da porazmislite o begu iz CZ dok jos nije kasno. Niste se mnogo ukaljali a ako ostanete sva je prilika da cete i vi u blato sa ostalima ... I dalje imate reputaciju

realista...

pre 15 godina

ma dobro rece momak-nas potpredsednik daje izjave iz BECA,jbt!!!
svaka njemu cast kao igracu,ali da mu je stalo ne bi se "cimao" iz beca,vecbio jeo g.... zajedno sa svima u klubu!
ja sam samo potpredsednik???!!!..ma daj,jugovicu,ne seri!...jesam zvezdas,ali i treba da se raspadnemo kad ivic(inace,nikakav spec. igrac u istoriji zvezde!) kupuje neke indijance koje bi pobedili ja i moja ekipa iz balona!...umesto da se proda sve sto moze,neke pare da se uzmu,zadrzi ono malo kvaliteta,i na kraju povuce ceo omladinski pogon u prvi tim...uz dobar skauting po srbiji,mogli bi se ocekivati neki rezultati za par godina,jer bolje je zrtvovati par godina i polako praviti tim,nego kupovati razne oumarue,dzefersone,parkere i slicne fudbalske mediokritete...strasno..ode zvezda u .....

За добро Звезди

pre 15 godina

Југо, сваки тренер који те водио и сви твоји суиграчи ја мислим да су увек имали поверења у тебе, па тако и ја ти верујем. Ти најбоље знаш шта је Звезда и којим путем даље, и надам се скоријој промени управе, поготово Ивића који добија ненормлано велике паре. Владимир Југовић МОРА бити спортски директор! Нађите неког нашег тренера, правог Звездаша, видите да ли је могуће можда Муслина довести и продајте Милијаша, Коромана и сличне, који играју своју игру и који су камен спотицања за било какво уигравање нових играча странаца и оних млађих из наше школе. И нека се договоре главешине да се клуб коначно приватизује.

filosof

pre 15 godina

Mislio sam da ovo neću nikada morati da napišem, ali ipak ću morati! Drugari iz Ljutice Bogdana smučili ste se i meni a verujem i celoj srpskoj sportskoj javnosti! Gde god da otvorim neku sportsku stranu, u poslednje dve godine,samo se piše i kukumavči o vašim finansijskim i organizacionim problemima o lošem igračkom kadru, o očajnom skautingu i problemima sa navijačima.
Niti je svet postao od Zvezde, niti će da se završi sa njom! Mnogi fudbalski klupski giganti su nestali sa fudbalske mape sveta (Notingem Forist,Parma,Borusija Menhengladbah,Lids,Benfika,Selta,Nant itd.),pa prema tome ako niste sposobni da postojite država treba da vam pomogne da što pre propadnete, a ne da vas drži na "aparetima" i da nas indirtektno mentalno mrcvari sa vašom zlom sudbinom.
I da vas potsetim da je Tole koga toliko prozivate u medijima vaš spasitelj,jer vam uporno gleda kroz prste za raznorazne gluposti i brljotine, a sa druge strane kažnjava male bez pardona!
Zašto kazniti Čuku sa 3 boda za neisplaćenih 70.000 Eur. premije, a vi dugujete 20 milki i nikom ništa!

fun of the world!

pre 15 godina

Jugovicu dodji preseli se u Beograd. Uzmi kancelariju u FK Crvena Zvezda i onda pricaj. Ne moze jedan podpredsednik ili predsednik jednog kluba da je nastanjen u inostranstvu i da odatle rukovodi klubom.Zamisli Florentina Peresa da je negde na karibima a rukovodi Realom. To sto ti pricas je demagogije. tako je i Piksi iz Pariza vodio savez i Zvezdu zato sto gospodja Stojkovic nije htela da zivi u Beogradu kao da je rodjena u Parizu a ne na Karaburmi

Predrag

pre 15 godina

Bravo Jugo care!!! Tako ces vecnotrajati kao Djora i ostali.Nikakvu odgovornost ne preuzimas samo pricas i delis pamet iz Beca.Vrhunski.Srpska posla.

zoJse

pre 15 godina

Kao prvo, jesam navijac Partizana, ali se ne radujem zbog ovog posrtanja Zvezde, jer nas jadni fudbal, koji je dno dna, postaje jos gori i jadniji sa ovakvom Zvezdom. Voleo bi da Partizan (za koji iskreno smatram da uopste nema toliko jak tim, koliko su ostale ekipe lose), ima barem 3-4 PRAVA KONKURENTA za titulu. Drugo, uz duzno postovanje fudbalske skole Zvezde, mislim da Zvezda i nema puno mogucnosti da izbaci nekog omladinca u prvi plan, jer trenutno svi klinci koji vrede nesto u Srbiji su uglavnom u Partizanu, sto takodje nije dobro za Srpski fudbal, jer ako Partizan pokupi sve sto vredi, sta onda ostaje ostalim siromasnim klubovima u Srbiji, koji nemaju para da dovode igrace iz inostranstva, a na Srpskom trzistu ne mogu da nadju kvalitetne klince, koji ce unaprediti ovaj nas jadni fudbal.
P.S. Privatizacija pod hitno!!!

Jeste

pre 15 godina

"da tim pobeđuje, ne bi se pričalo ni o terenima, ni o vremenu, ni o infrastrukturi"

Mislim da je ovo kljucna izjava na kojoj bi trebalo graditi dalju strategiju.

Don Quijote

pre 15 godina

Kada ekipa igra lose, kriv je trener.
Za sadasnju situaciju Zvezde kriva je prethodna uprava koja je rastimovala ekipu koja funkcionise, smenila nerezonski mladog, perspektivnog, domaceg trenera sa kojim je ekipa igrala dobro, lepo, napadacki, davala puno golova i pobedjivala. Ista ekipa i igraci koji su sa Kosanovicem na celu izazival salve smeha na terenu, mladi trener je napravio ozbiljan i respektabilan tim koji je poceo da vraca publiku na stadion. Trust mozgova (retardiranih) iz tadasnje uprave nerezonski je i nepotrebno isterao mladog, perspektivnog i uspesnog trenera i doveo "macku u dzaku" iz Italije. Ta italijanska "macka u dzaku" najgora je odluka jedne uprave Zvezde u njenoj istoriji. Ta italijanska "macka u dzaku", uz Kosanovica, najgori je trener Crvene zvezde u njenoj istoriji.
Ovo sto se sada desava Bozija je kazna zbog nepravde koja je ucinjena Jankovicu.
Janevski nije los trener, pod njegovom komandom ekipa ne igra lose, odigrali su super protiv Partizana, OFK-a i Borca, a slabo protiv Rada. Sa gomilom novih igraca u timu tesko je ocekivati da ekipa bas briljira u svakoj utakmici. Sto se mene tice, Janevski je polozio prijemni.
Ne moze nista u zivotu, pa ni u fudbalu, preko noci. Ova ekipa sa 6 debitanata odigrala je prvu takmicarsku utakmicu zajedno protiv Partizana, i razvalila ga. To znaci da ovi momci imaju kvalitet i perspektivu, i treba im dati vremena i imati malo strpljenja.
Ovi sto kritikuju strance u nasim ekipama, i isterali bi sve to napolje i doveli nase igrace, moram reci da lupetaju bezveze. Da ima nasih mladih i (dovoljno) kvalitetnih igraca niko ne bi te strance ni dovodio. Sto se mene tice, u Zvezdi slobodno moze igrati svih 11 stranaca plus klupa za rezervne igrace i trener, samo da ona (ponovo) hara Evropom. To je jedino merilo.
Izbacite na primer ova dva Partizanova stranca, Moreiru i Diaru i Partizan bi tesko i opstao i u ovakvoj nasoj ligi.
Za svakog igraca Crvene zvezde prvo, osnovno i jedino obelezje od znacaja je dres koji nose i ono sto na terenu u tom dresu pruzaju. Pasos koji imaju, drzava u kojoj su rodjeni, vera koju ispovedaju i boja koze koju imaju potpuno su nebitni u celoj ovoj prici. Jedina vazeca legitimacije je: igrac Crvene zvede i kraj price!

delija cg

pre 15 godina

a sta mislis da to kazes na upravnom odboru,a ne novinarima?! Ti kao da nisi podpredsednik! Pa ako si nebitan i niko te nista ne pita onda idi iz uprave! Za mene si ti isti kao i ostali! Nije ti ovo prvi put! Uvek udjes u upravu,nikada nemas vremena da dodjes u Bg pa te onda kao situacij natera da odes! Pa zbog takvih i jesta stanje u klubu ocajno!

Kugl

pre 15 godina

Jugić,samo reci da li je Janevski napisao i transparent koji su istakli "Delije" na utakmici sa Radom:-0:0,Kako vas nije sramota?-.

zvezdas

pre 15 godina

janevski nije potreban zvezdu. dajte molivas gde je on bio trener u nekom velikom klubu. ma zvezda je jedan od naji bojlji klubova u svetu.u srbiji ima dobri trenera. pojacanja su los izbor.da su bili dobri bi imali i rezulta.ja se plasim da ne padnete u 3 mesto.pozdrav svim zvezdasima 1990....

Babin_zub

pre 15 godina

"On mora da preuzme odgovornost za rezultate, jer da tim pobeđuje, ne bi se pričalo ni o terenima, ni o vremenu, ni o infrastrukturi".


A ni o tome da ti jedes mocart kugle u Becu a Dobrivoje Tanasijevic i Marko Miskovic americke krofne preko bare...Sram vas bilo.

Goce

pre 15 godina

Sta to govorite bre Janevski kriv??? I ko je taj ko je taj...ja cu vam sad objasniti...Janevski ima titulu so Briza u kupu a uzeo je Briz raspadnut i na polu sezone bio je nekoliko godina asistent trener Briza a posle i Olimpijakosu i procuveni fudbaler....Daleko najbolji trener u tu mizernu Srpski ligu...Budite srecni sta je se uopste nafatio da vodi Zvezdu..hvala

dario

pre 15 godina

hajde bre svi kritikujete sta ne pomognete svojoj zvezdi kad se neko toliko pravi veliki zvezdas nek se pokaze svi mi znamo kritike bacati a sta smo mi dali zvezdi ona nam dala titulu prvaka evrope i sveta vreme i da mi njoj sad nesto damo ,ja sam spreman ali sam nemogu jednostavno apelujem na sve delije da odplatimo taj dug oteramo te ljude iz zvezde osim ivica mogu svi da idu i janevski neka ide zna se ko moze da vodi zvezdu jedini je Muslin koji je u stanju da nam puni titule i nemojte na novalije pustite da se uklope kao sto neki rece mi nemamo toliko u pomladku vidi se kad izgubis 2 najveca talenta samo sto nemamo te mogucnosti da ih zadrzimo navescu jedno ime talenta nico jevtic a drugog talenta smo skoro izgubili nemoram i njega sad da imenujem..... vreme je da pomognemo zvezdi koliko ko mogucan
pozdrav svim delijama na ovoj Planeti
a i partizan ako ne bude znacno u evropi sta radio pise se mu isto jer 20 millona evri nije nista za nase uslove to je 1 dobra sezona i nema vise tih para
u srbiji godisnje treba ti 10 do 15 millona evri za sve troskove kluba a otkud to klubu ako u evropi nista znacajno ne ucini mora da prodaje fudbalere a ako vise nema sta da prodaje ondak zavrsava vako kao sto je zvezda to je realnost.......

Dragan 86

pre 15 godina

Navijac sam partizana i u domacim okvirima uvijek navijam protiv zvezde,ali...
Pratim sta se desava sa zvezdom u poslednje vreme i smatram da je taj isti klub uradio jednu veliku pogresku i nepravdu, kada je Aleksandra Jankovica, najveceg gospodina kojeg sam ikada video u zvezdi, oterao s trenerskog posla, i posle dovodio druge za velike pare itd..
Eto to je mene pogodilo i cini mi se kao NAJGLUPLJI potez fk.cz. u skorijoj istoriji...!
A sada kukaju svi...
Gospodine jankovicu, nikada vise ne bih krocio na marakanu da sam na vasem mjestu...
pozz

zwezdan zwezdic

pre 15 godina

Spicevi su nam katastrofalno losi . Oumaru , Fereira , Trickovski i Some su zalutali u Zvezdu . Niko od njih nema dribling , jak sut , skok igru , NIKO ! Kleo je bolji od njih , ali je nista posebno , prosecan igrac , igra dobro protiv Napretka , a nista neuradi protiv Groblja , Ofke i silnog Rada , decko je prosecan igrac koji bi u Groblju sedeo na klupi . Odbrana je tragikomedija , Tutoric , Pejcinovic i Tomovic se takmice ko ce vecu glupost da ucini . Napredak je imao ZILION sansi na Marakani , na Karaburmi isto , na Banjici jos gore . Da mozemo odbranu bi trebalo celu promeniti . Milijas i Koroman drze ovaj jadan tim da nepostane jos jadniji , 99% golova daju njih dvojica ili Milijas centrira pa neko zakaci loptu ili Koroman izlomi celu protivnicku odbranu i asistira nekome . Od svih " pojacanja " jedino sam zadovoljan sa Isahom , decko daje maximum na svakoj tekmi , Parker je dao 2 gola ali oba puta je bio pogodjen u trepavicu , u igri u polju nije skoro nista pokazao , a to je otprilike i zakljucak za Sisica . Ali sredina nam je manji problem u odnosu na smesni napad i suplju odbranu .

Rekose da su potrosili 1,5 m evra za zadnja pojacanja , vidi se , nista posebno , Zvezdin budzet za prelazne rokove ne bi trebao da bude ispod 6-8 m evra , ako to nemozete da ostvarite sklonite se , na ovaj nacin dug ce se samo povecavati a igracki kadar ce biti sve gori i gori , ja sam dugogodisnji Zvezdin navijac i nevidim mogucnost za napredovanje u klubu bez privatizacije .

DRZAVO POMAZI !!!!!

За добро Звезди

pre 15 godina

Југо, сваки тренер који те водио и сви твоји суиграчи ја мислим да су увек имали поверења у тебе, па тако и ја ти верујем. Ти најбоље знаш шта је Звезда и којим путем даље, и надам се скоријој промени управе, поготово Ивића који добија ненормлано велике паре. Владимир Југовић МОРА бити спортски директор! Нађите неког нашег тренера, правог Звездаша, видите да ли је могуће можда Муслина довести и продајте Милијаша, Коромана и сличне, који играју своју игру и који су камен спотицања за било какво уигравање нових играча странаца и оних млађих из наше школе. И нека се договоре главешине да се клуб коначно приватизује.

ja

pre 15 godina

Grobar sam ali postujem Jugovica kao ljudinu i velikog igraca. Moje je misljenje da Janevski ne snosi veliki deo krivice vec jednostavno - losa politika kluba. Posto navijam za Partizan dacu vam primer - nije bilo tako davno kada je cuveni trio Zeka-Bjeka-Cura sistematski unistavao klub prodavajuci najbolje igrace a dovodjeni su igraci veoma slabog kvaliteta. Navescu vam samo neke - Aco Stojkov, Pjer Boja, Asen Nikolov, Milovan Milovic, Safet Jahic itd. Epilog je poznat - Zvezda osvojila zaredom 2 duple krune jer prosto u nasem prvenstvu nije imala ozbiljnog konkurenta, bar ne u Partizanu. A tad ste u timu imali dosta igraca iz svoje skole i veliki broj kvalitetnih fudbalera. E sad, isti je slucaj sa vama ove sezone - Bunja doveo 11 igraca veoma slabog kvaliteta koje ni trener kao Zeman nije mogao da ukomponuje (ne bi ni Ferguson mogao). Doso je Janevski i koliko toliko poboljsao stvari. Sad opet ista stvar - na polusezoni Zvezda dovodi opet veliki broj igraca i opet sumnjivog kvaliteta. Pa gospodo, ne moze se za jednu sezonu promeniti 30 fudbalera i ocekivati bilo kakav uspeh. Verujte mi za vas je trenutno uspeh i ova 2. pozicija koju drzite. A pitao bi Jugovica otkud on zna da su ova pojacanja kvalitetna, jel ih mozda pratio dok su bili u prethodnim klubovima? ili to prica samo da bi svalio krivicu na Janevskog? Jedini spas za Zvezdu je sledeci - oprostite se od trofeja ove sezone, gledajte da do kraja prvenstva shvatite ko od ovih novih igraca zasluzuje da nosi Zvezdin dres a ko ne. ZADRZITE JANEVSKOG i igrace za koje shvatite da su kvalitetni, ostale koji ne zasluzuju dres Zvezde dati im otpusnicu a na njihovo mesto dovesti igrace iz omladinskog pogona. Ja sam svoje misljenje izneo...

realista...

pre 15 godina

ma dobro rece momak-nas potpredsednik daje izjave iz BECA,jbt!!!
svaka njemu cast kao igracu,ali da mu je stalo ne bi se "cimao" iz beca,vecbio jeo g.... zajedno sa svima u klubu!
ja sam samo potpredsednik???!!!..ma daj,jugovicu,ne seri!...jesam zvezdas,ali i treba da se raspadnemo kad ivic(inace,nikakav spec. igrac u istoriji zvezde!) kupuje neke indijance koje bi pobedili ja i moja ekipa iz balona!...umesto da se proda sve sto moze,neke pare da se uzmu,zadrzi ono malo kvaliteta,i na kraju povuce ceo omladinski pogon u prvi tim...uz dobar skauting po srbiji,mogli bi se ocekivati neki rezultati za par godina,jer bolje je zrtvovati par godina i polako praviti tim,nego kupovati razne oumarue,dzefersone,parkere i slicne fudbalske mediokritete...strasno..ode zvezda u .....

roman empire

pre 15 godina

A iz ministarstva sporta i vlade srbije porucuju da "Zakon o sportu i privatizaciji klubova" nece biti na dnevnom redu skupstine ove godine,meni se cini da neko zvezdu svesno degradira i nece da joj pomogne jer bez zdravih temelja kluba gde se zna i ko je vlasnik,ko upravlja klubom,ko finansira klub, nema zvezdi spasa.

Lola o Lola

pre 15 godina

Gospodine Jugovicu molim vas da porazmislite o begu iz CZ dok jos nije kasno. Niste se mnogo ukaljali a ako ostanete sva je prilika da cete i vi u blato sa ostalima ... I dalje imate reputaciju

Adam

pre 15 godina

Znaci, Jugovic sedi u Becu, nista se ne pita pa zato i ne zeli da preuzme odgovornost ? Bilo koji klosar moze dabude takav podpredsednik...

Dekicar

pre 15 godina

Doslo je 10 novih igraca, rascistili smo onaj krs od igraca od jesenas...pa ne moze se bas ocekivati da odmah zgazimo sve do kraja.
Polako, nek se lepo uigraju, na leto jos 2-3 prava pojacanja i da imamo lepu ekipicu za Evropu i jesen.
Po mom misljenju, kvalitet za Zvezdu nemaju Tutoric(mozda za klupu), Radivojevic, Bogdanovic i Blazic(mozda za klupu). Ostali, manje-vise ok, ali nam definitivno trebaju dva igraca u rangu Milijasa i Koromana, koji ce resavati utakmice.
Ivic je odradio sjajan posao, doveo dobre igrace, kojima ce cena posle SP, drasticno skociti(Parker,Isah, mozda Abu, ) i oterao (Hvala Bogu) Jakovica, Devica, Edgara, Maksimovica...
Zato, nemojte sad da svaljujete krivicu jedan na drugoga, nego lepo, slozno svi na posao, da se nadju ta dva igraca za leto i to je to.

midagm

pre 15 godina

Gospodine Jugoviću prestanite da pametujete iz daleka. Ne sećam se šta ste konkretno uradili za Zvezdu!! Koji je to sponzor zbog Vas i sa Vama došao? Sa kojim ste to velikim klubom organizovali prijateljsku utakmicu, napunili stadion i doprineli porastu iskustva ovih igrača?! Ne branim nikoga ali muka mi je više da čovek samo zamera a ništa konkretno ne preduzima. Ajde da pokušamo da ostavimo bar dve sezone za redom kostur ekipe (ma kakav on bio) i trenera da mirno rade. Verujem da će tada gospodin Jugović, tamo negde, biti zadovoljan.

zvezdas

pre 15 godina

janevski nije potreban zvezdu. dajte molivas gde je on bio trener u nekom velikom klubu. ma zvezda je jedan od naji bojlji klubova u svetu.u srbiji ima dobri trenera. pojacanja su los izbor.da su bili dobri bi imali i rezulta.ja se plasim da ne padnete u 3 mesto.pozdrav svim zvezdasima 1990....

mihajlo

pre 15 godina

Ti si na odmoru u Svajcarskoj, Miskovic i Tana u Americu, Ivic je u Atini.

Jedno pitanje, a ko vodi trenutno klub??

Jedno, a drugo:
Niko ne može da me ubedi da u Srbiji nema boljih igrača od ovih stranaca, konkretno crnoputih fudbalera koji igraju u Zvezdi. Šansu treba dati našoj deci, Zvezdinim klincima,(naravno onda manje sance za kradje, ali...) a stranac mora biti ime i prezime kada dolazi na Marakanu. On može da igra na mestu centarfora, veznog igrača ili štopera i da donese prednost. Sramota je da Zvezda već godinama nije izbacila neko ime iz svog pogona...

filosof

pre 15 godina

Mislio sam da ovo neću nikada morati da napišem, ali ipak ću morati! Drugari iz Ljutice Bogdana smučili ste se i meni a verujem i celoj srpskoj sportskoj javnosti! Gde god da otvorim neku sportsku stranu, u poslednje dve godine,samo se piše i kukumavči o vašim finansijskim i organizacionim problemima o lošem igračkom kadru, o očajnom skautingu i problemima sa navijačima.
Niti je svet postao od Zvezde, niti će da se završi sa njom! Mnogi fudbalski klupski giganti su nestali sa fudbalske mape sveta (Notingem Forist,Parma,Borusija Menhengladbah,Lids,Benfika,Selta,Nant itd.),pa prema tome ako niste sposobni da postojite država treba da vam pomogne da što pre propadnete, a ne da vas drži na "aparetima" i da nas indirtektno mentalno mrcvari sa vašom zlom sudbinom.
I da vas potsetim da je Tole koga toliko prozivate u medijima vaš spasitelj,jer vam uporno gleda kroz prste za raznorazne gluposti i brljotine, a sa druge strane kažnjava male bez pardona!
Zašto kazniti Čuku sa 3 boda za neisplaćenih 70.000 Eur. premije, a vi dugujete 20 milki i nikom ništa!

Predrag

pre 15 godina

Bravo Jugo care!!! Tako ces vecnotrajati kao Djora i ostali.Nikakvu odgovornost ne preuzimas samo pricas i delis pamet iz Beca.Vrhunski.Srpska posla.

zoJse

pre 15 godina

Kao prvo, jesam navijac Partizana, ali se ne radujem zbog ovog posrtanja Zvezde, jer nas jadni fudbal, koji je dno dna, postaje jos gori i jadniji sa ovakvom Zvezdom. Voleo bi da Partizan (za koji iskreno smatram da uopste nema toliko jak tim, koliko su ostale ekipe lose), ima barem 3-4 PRAVA KONKURENTA za titulu. Drugo, uz duzno postovanje fudbalske skole Zvezde, mislim da Zvezda i nema puno mogucnosti da izbaci nekog omladinca u prvi plan, jer trenutno svi klinci koji vrede nesto u Srbiji su uglavnom u Partizanu, sto takodje nije dobro za Srpski fudbal, jer ako Partizan pokupi sve sto vredi, sta onda ostaje ostalim siromasnim klubovima u Srbiji, koji nemaju para da dovode igrace iz inostranstva, a na Srpskom trzistu ne mogu da nadju kvalitetne klince, koji ce unaprediti ovaj nas jadni fudbal.
P.S. Privatizacija pod hitno!!!

Kugl

pre 15 godina

Jugić,samo reci da li je Janevski napisao i transparent koji su istakli "Delije" na utakmici sa Radom:-0:0,Kako vas nije sramota?-.

Don Quijote

pre 15 godina

Kada ekipa igra lose, kriv je trener.
Za sadasnju situaciju Zvezde kriva je prethodna uprava koja je rastimovala ekipu koja funkcionise, smenila nerezonski mladog, perspektivnog, domaceg trenera sa kojim je ekipa igrala dobro, lepo, napadacki, davala puno golova i pobedjivala. Ista ekipa i igraci koji su sa Kosanovicem na celu izazival salve smeha na terenu, mladi trener je napravio ozbiljan i respektabilan tim koji je poceo da vraca publiku na stadion. Trust mozgova (retardiranih) iz tadasnje uprave nerezonski je i nepotrebno isterao mladog, perspektivnog i uspesnog trenera i doveo "macku u dzaku" iz Italije. Ta italijanska "macka u dzaku" najgora je odluka jedne uprave Zvezde u njenoj istoriji. Ta italijanska "macka u dzaku", uz Kosanovica, najgori je trener Crvene zvezde u njenoj istoriji.
Ovo sto se sada desava Bozija je kazna zbog nepravde koja je ucinjena Jankovicu.
Janevski nije los trener, pod njegovom komandom ekipa ne igra lose, odigrali su super protiv Partizana, OFK-a i Borca, a slabo protiv Rada. Sa gomilom novih igraca u timu tesko je ocekivati da ekipa bas briljira u svakoj utakmici. Sto se mene tice, Janevski je polozio prijemni.
Ne moze nista u zivotu, pa ni u fudbalu, preko noci. Ova ekipa sa 6 debitanata odigrala je prvu takmicarsku utakmicu zajedno protiv Partizana, i razvalila ga. To znaci da ovi momci imaju kvalitet i perspektivu, i treba im dati vremena i imati malo strpljenja.
Ovi sto kritikuju strance u nasim ekipama, i isterali bi sve to napolje i doveli nase igrace, moram reci da lupetaju bezveze. Da ima nasih mladih i (dovoljno) kvalitetnih igraca niko ne bi te strance ni dovodio. Sto se mene tice, u Zvezdi slobodno moze igrati svih 11 stranaca plus klupa za rezervne igrace i trener, samo da ona (ponovo) hara Evropom. To je jedino merilo.
Izbacite na primer ova dva Partizanova stranca, Moreiru i Diaru i Partizan bi tesko i opstao i u ovakvoj nasoj ligi.
Za svakog igraca Crvene zvezde prvo, osnovno i jedino obelezje od znacaja je dres koji nose i ono sto na terenu u tom dresu pruzaju. Pasos koji imaju, drzava u kojoj su rodjeni, vera koju ispovedaju i boja koze koju imaju potpuno su nebitni u celoj ovoj prici. Jedina vazeca legitimacije je: igrac Crvene zvede i kraj price!

KG

pre 15 godina

U sredu 1. aprila svi Kragujevčani na stadion "Čika Dača"
(15:30), SRBIJA-Rumunija!Da pozdravimo mladu selekciju, ušesnika EP u švedskoj!Da podržimo naše kragujevčane, Nenada Tomovića, Nemanju Tomića, Nemanju Pejčinovića i Slavka Perovića!Da pokažemo kako se voli SRBIJA!
JESTE RADNI DAN AL' JE ULAZ BESPLATAN!

fun of the world!

pre 15 godina

Jugovicu dodji preseli se u Beograd. Uzmi kancelariju u FK Crvena Zvezda i onda pricaj. Ne moze jedan podpredsednik ili predsednik jednog kluba da je nastanjen u inostranstvu i da odatle rukovodi klubom.Zamisli Florentina Peresa da je negde na karibima a rukovodi Realom. To sto ti pricas je demagogije. tako je i Piksi iz Pariza vodio savez i Zvezdu zato sto gospodja Stojkovic nije htela da zivi u Beogradu kao da je rodjena u Parizu a ne na Karaburmi

delija cg

pre 15 godina

a sta mislis da to kazes na upravnom odboru,a ne novinarima?! Ti kao da nisi podpredsednik! Pa ako si nebitan i niko te nista ne pita onda idi iz uprave! Za mene si ti isti kao i ostali! Nije ti ovo prvi put! Uvek udjes u upravu,nikada nemas vremena da dodjes u Bg pa te onda kao situacij natera da odes! Pa zbog takvih i jesta stanje u klubu ocajno!

Jeste

pre 15 godina

"da tim pobeđuje, ne bi se pričalo ni o terenima, ni o vremenu, ni o infrastrukturi"

Mislim da je ovo kljucna izjava na kojoj bi trebalo graditi dalju strategiju.

Goce

pre 15 godina

Sta to govorite bre Janevski kriv??? I ko je taj ko je taj...ja cu vam sad objasniti...Janevski ima titulu so Briza u kupu a uzeo je Briz raspadnut i na polu sezone bio je nekoliko godina asistent trener Briza a posle i Olimpijakosu i procuveni fudbaler....Daleko najbolji trener u tu mizernu Srpski ligu...Budite srecni sta je se uopste nafatio da vodi Zvezdu..hvala

Babin_zub

pre 15 godina

"On mora da preuzme odgovornost za rezultate, jer da tim pobeđuje, ne bi se pričalo ni o terenima, ni o vremenu, ni o infrastrukturi".


A ni o tome da ti jedes mocart kugle u Becu a Dobrivoje Tanasijevic i Marko Miskovic americke krofne preko bare...Sram vas bilo.

dario

pre 15 godina

hajde bre svi kritikujete sta ne pomognete svojoj zvezdi kad se neko toliko pravi veliki zvezdas nek se pokaze svi mi znamo kritike bacati a sta smo mi dali zvezdi ona nam dala titulu prvaka evrope i sveta vreme i da mi njoj sad nesto damo ,ja sam spreman ali sam nemogu jednostavno apelujem na sve delije da odplatimo taj dug oteramo te ljude iz zvezde osim ivica mogu svi da idu i janevski neka ide zna se ko moze da vodi zvezdu jedini je Muslin koji je u stanju da nam puni titule i nemojte na novalije pustite da se uklope kao sto neki rece mi nemamo toliko u pomladku vidi se kad izgubis 2 najveca talenta samo sto nemamo te mogucnosti da ih zadrzimo navescu jedno ime talenta nico jevtic a drugog talenta smo skoro izgubili nemoram i njega sad da imenujem..... vreme je da pomognemo zvezdi koliko ko mogucan
pozdrav svim delijama na ovoj Planeti
a i partizan ako ne bude znacno u evropi sta radio pise se mu isto jer 20 millona evri nije nista za nase uslove to je 1 dobra sezona i nema vise tih para
u srbiji godisnje treba ti 10 do 15 millona evri za sve troskove kluba a otkud to klubu ako u evropi nista znacajno ne ucini mora da prodaje fudbalere a ako vise nema sta da prodaje ondak zavrsava vako kao sto je zvezda to je realnost.......

Dragan 86

pre 15 godina

Navijac sam partizana i u domacim okvirima uvijek navijam protiv zvezde,ali...
Pratim sta se desava sa zvezdom u poslednje vreme i smatram da je taj isti klub uradio jednu veliku pogresku i nepravdu, kada je Aleksandra Jankovica, najveceg gospodina kojeg sam ikada video u zvezdi, oterao s trenerskog posla, i posle dovodio druge za velike pare itd..
Eto to je mene pogodilo i cini mi se kao NAJGLUPLJI potez fk.cz. u skorijoj istoriji...!
A sada kukaju svi...
Gospodine jankovicu, nikada vise ne bih krocio na marakanu da sam na vasem mjestu...
pozz