Utorak, 24.02.2009.

17:40

Unikaha - Partizan (sreda, 20.45)

Košarkaši Partizana gostuju ekipi Unikahe u sredu (20.45h) u četvrtom kolu grupe G Top 16 faze Evrolige.

Izvor: B92

Unikaha - Partizan (sreda, 20.45) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Alexa1313

pre 15 godina

Da vidim gde su sada oni sto mi hvale Jarica,Radmanovica i ostale grejace klupa..Alo Srbijo vidi mladost koja dolazi,SRBIJA ce biti sampion na leto!!!SVAKA CAST PARTIZANE

Merko

pre 15 godina

Sta god da se desi treba mi grobari da odemo na njihov prvi sledeci trening da pevamo i navijamo za ove momke, da im se izvinimo sto nas nece biti u spaniji!

KOSTA1703

pre 15 godina

Ovde sam siguran da ce biti prenosa, posto je sajt spanski.
http://www.rojadirecta.com/

Sto se samog meca tice, ocekujem neko iznenadjenje od vujosevica, kojim ce pokopati trenerski limitiranog Aita.
Ako bude igrao kao u Bg, nisam optimista.

ziggy

pre 15 godina

Gledajte veceras pljachku od strane sudija.
Toliko puta vodjeno...
Protiv taukeramike prosle godina, pa onda protiv olimpijakosa pre toga (kad nam se ponisti trojka, jer je sudija greskom svirnuo, i kad nam njihov centar kroz obruc izbaci loptu..).
Veceras ce (imam utisak) biti isto istorijska kradja.

Daj boze da gresim.

bojan

pre 15 godina

(Realni Grobar Jovancha, 25. februar 2009 14:48).

nadanja sa ovim timom partizana ne mogu biti nerealna :). ako zelis dovoljno jako mozda se i ispuni

Nina

pre 15 godina

Za sve koji se vec danima pitaju zasto Danilovic nije izljubio Lazmea, kao sto je ostale igrace,objasnjenje:
Iz postovanja prema Lazmeu, jer ne vole svi da se ljube…pripadnici drugih naroda ne izrazavaju naklonost poljupcima tako cesto kao mi,cak ni kad su u pitanju cestitke.
A cini mi se da zato nije poljubio ni Veselog.
Na zapadu recimo cestitanje se zavrsava rukovanjem, a druga je stvar sto mi Srbi volimo da se ljubimo...ali zato moramo da vodimo racuno o strancima jer oni nisu naviknuti na to, i moze da im bude neprijatno-tako da je Danilovic zapravo bio kulturan…a iskreno Lazme bas deluje kao stidljiv momak (osim na terenu) i mnogo mi je simpatican zbog toga.
Sto se tice vecerasnje tekme-OCEKUJEM POBEDU!
Znam da ce mnogi pomisliti da sam nerealna, ali ja zapravo mislim da ovaj Partizan moze da osvoji Evroligu! Znam da imamo kvalitet da dobijemo svaki tim, i imamo bas takmicarsku ekipu…e sad drugo je sto na rezultat neke tekme utice puno faktora, da zavrsim sa dosadnom frazom”sport je to”, ali fino je nadati se, a nasi kosarkasi su mene kupili odavno svojim odnosom prema dresu, tako da- sta god da urade ja sam zadovoljna!
Pozdrav i za fudbalere Partizana koje cu bodriti u Hramu, u subotu, od kojih takodje ocekujem pobedu!

berkamp

pre 15 godina

CSKA – Montepaski 80-76
Kladionice u Srbiji, naravno, ne primaju opklade za tačan rezultat u Košarci, pa makar to bila i Euroleague.
Eto, nadam se da će nekom pomoći.
Za nas nemam tačan rezultat, samo instrukciju - nikad protiv!!!

chonoplja PFC

pre 15 godina

Ralno Unikaha ja jaka kao beton,a što se mene tiče bitno mi je da smo osvojili KUP u NIŠU .Dosad smo pokazali ko smo i šta smo
NAPRED PARTIZAN
...SAMO TEBI VERNI,SAMO TEBI ODANI...

Realni Grobar Jovancha

pre 15 godina

Ne, nije Huventudu svejedno, zato cete sutra to i osetiti. Pa i vreme je bilo, da se malo spustite na zemlju. Da vidimo te Duletove vanzemaljce kada igraju protiv iole ozbiljnijeg tima.
(mad about red, 24. februar 2009 18:38)

nazalost ovo je tacno.
svi vi mislite "lako cemo mi sa njima"
ej bre pa nisu oni komsinica oni su jedna velika sila.
ne kazem da ne mozemo da pobedimo ali su nam komentari a samim tim i misljenja i nadanja o ovoj utakmici NEREALNA

Prale, DASI, Fusti & Rakole

pre 15 godina

Napred PFC, sto mi ne uspemo, vi cete dokrajciti ( u smislu velikog broja infarkta i unistavanja mozdanih celija( ako ih ima!))

Krusevljanin

pre 15 godina

Danas necu da navijam za vas. Smucili su mi se tipusi medju vama grobarima, koji kao i "gospodin" Sarenac, prizeljkuju
preporod Zvezde, da bi prvenstvo postalo "zanimljivo". Da vas nesto pitam, dragi Grobari:
Sta mi ostali da radimo?
Da se ugasimo mozda jer vam ionako trebamo da bi liga bila popunjena?
Da li treba KK Hemofarm da ode
u Rumuniju da bi tamo dobio ono sto ocekuje shodno ulaganju u kosarku: jedno elementarno postovanje i nepristasnost?
A, umesto toga dobije Sarenca, koji prizeljkuje zvezdinu pobedu, i raduje se svakoj izgubljenoj lopti Vrscana.
Zaista sramota!
Za legalnu ligu, a ne diktaturu u medijima.

Ziveo napredak i majka Srbija!

mare

pre 15 godina

Boze daj da veceras pobedimo,da nebude posle kao pustice nas PAO,nas niko netreba da pusta jer imamo kvalitet i navijace za sam vrh Evrope.

unuk

pre 15 godina

danas je praznik!danas nije bitno ko ce pobediti jer znamo da momci ginu za sveti dres. sutra ce mo se radovati jer ce momci ipak pobediti. parama se magija ne moze pobediti. VOLIM PARTIZAN !!!!!!!!!!!!

Grobar Crvenka

pre 15 godina

Sekundarne sirovine, nesekirajte se vi za nas. Neka i izgubimo 26 razlike, ali znam da ce ostaviti srce na terenu i da cemo se opet ponositi sa njima Ipak nije huventud hemofarm.
VOLIM PARTIZAN KAO OCI SVOJE

Победници!

pre 15 godina

Само напред момци! Без обзира на резултат ми смо већ победили. Однос према игри, однос према навијачима, однос према клубу чије боје носите, такви су да нас чине поносним што смо Гробари. Имамо тренера, једног на свету, који је сам рекао да је по професији и националности Партизановац а после то делом и доказао. Ми смо сви једна велика породица која се заједнички радује и игри и Партизану и заједнички тугује у ретким ситуацијама када је то неизбежно. И једно и друго само нас јачају.

Данас када се игра у Малаги, у суботу на дербију у фудбалу, идећу недеље против Панатенаикоса у Пиониру, више никоме од нас неће бити важна имена већ ће се сваки од нас представљати са пуно поноса као Гробар, навијач Партизана. А шта буде биће. Само напред момци! Без обзира на резултат ми смо већ побединици.

Dzigisa

pre 15 godina

Sve osim pobede Unikahe bilo bi prvoklasno iznenadjenje. Znaci Partizan sigurno pobedjuje jer su nas navikli vec nekoliko godina na iznenadjenja.

keruzi

pre 15 godina

Ajmo momci, ajmo legende, ko što neko reče vi ste MONASI IZ SRBIJE, čija se filozofija zasniva na jačanju tela i duha, a u čemu ste vi bez premca.Vama basket nije način života ,već sam život.Zato večeras kao i mnogo puta do sada, odigrajte hrabro, dostojanstveno, mudro a mi, vaši sledbenici ,koji vas pratimo nećemo žaliti i ako ne uspete.Vaš pobednički duh lebdi i nad porazom koji nas vodi do konačnog uspeha, a to je -neizmerna ljubav prema PARIZANU, a to se ne može platiti nikakvim parama ovoga sveta.VOLIM PARTIZAN

Bojanc

pre 15 godina

Jako mi se dopao komentar da znamo da ce 'igraci ginuti za nas kao i mi za njih', sto najbolje oslikava ljubav, pozrtvovanje i srecu nosenja crno belih boja na sebi...
Za poslednjih nekoliko godina gledanja KK Partizan i defilea ne samo extra igraca, nego i osoba koje su igrali za klub koji vole mi se vratilo sve sto sam se nekada nervirao, plakao kao klinac, tukao se zbog njega... Suze Novice Velickovica protiv PAO, njegov izraz lica posle svakog zakucavanja, plakanje Nikole Pekovica posle poslednje utakmice za Partizan, odbrana na kojoj nam zavidi cela Evropa, fizicka sprema zbog koje nemamo povredjenih igraca, Dule Vujosevic koji izjavi ono sto drugi ne smeju, vracanje protiv AJ sa -24, himna na pocetku svake utakmice, atmosfera zbog koje najbolji igraci Evrope izjavljuju 'ko ne bi zeleo da igra za Partizan'... to je ono zbog cega je ne samo vredelo sve, nego nas i izdvaja od drugih....
Partizan nije samo klub, vec i vera sviju nas...
Stos e tice utakmice u Malagi-smatram da ako Uros i Milenko odigraju na nivou koji svi ocekujemo od njih, uz standardnog Novicu, Stefona, Iana i Pere kapitena-imamo velike sanse da ih dobijemo i time jos jednom pokazemo ne samo Evropi, nego i delu Srbije koji ocigledno jos nije shvatio ko smo i sta smo, da se na nas i te kako mora racunati....

P.S. Da li je neko primetio da se u sve vise grobarskih komentara igraci Partizana spominju po imenu, a ne po prezimenu? E , to je prava porodica....

aleksa

pre 15 godina

Danas je sreda ,ceo dan pevusim "ja volim crno-bele" bezim sa posla ranije, otkacio sam zenu i dvoje dece, kum, zet i resto ekipe me ceka .......... sta god da se desi veceras ........NAPRED PARTIZAN !!!

Иван-Ниш

pre 15 godina

Једва чекам меч. Реално, шансе су 80:20 за Уникаху. Дакле, одлична прилика да се, као што рече Дуле, покаже карактер.

ortodox

pre 15 godina

unikaha jee imala svoju priliku,i propustila je...zar postoji neko ko sumnja da braca nece odraditi svoj posao i izbaciti unikahu iz trke???...lobi je to jak,kao zemlja jak!!!sledece godine Unikaha pamet u glavu,i ne kacite se sa SRBIMA!!!

sike

pre 15 godina

kad je huventud nek je huventud.
Pionorom dize se prasina,
kako radi Dulova masina

To je nama nasa borba dala
da imamo Duska za marsala

Zahvalni smo svakog bozjeg dana
sto imamo Peru kapetana

Sta nam osmeh ne skida sa lica
Uros trica, nasa haubica

Lavljeg srca, s pogledom ubice
volimo te najvise Novice

Bodiroga ima naslednika
nas Milenko, nas ponos i dika

Slavno sija od rodjenog dana
sveto ime naseg Partizana

hitman

pre 15 godina

Ma bas me briga za rezultat, znam da ce momci poginuti na terenu i meni je to dovoljno. Znam da nam dolazi PAO u Pionir, znam da ce desetak hiljada ludaka a i ja sa njima urlati iz sve snage da nam se krov srusi na glave. Momci ce ponosno izaci na bis. NEPROCENJIVO

Igor

pre 15 godina

Unikaha -7,5 poena protiv Partizana je zaista najbolja investicija ove godine! Ja sam licno uzeo Unikahu -15,5 za mnogo bolju kvotu! Vreme je da neko spusti na zemlju Partizan, stvarno su se preterano uobrazili i poceli da sanjaju.

3MAJ

pre 15 godina

Sad je prilika, veliki je, ma ogroman, pritisak na njima. Tu je nasa sansa.

A ako izgubimo, tu su nasa pravoslavna braca (Zeljko i Dejan), pa ce nesto da se iskombinuje :)

djordje

pre 15 godina

postali ste extra igraci i grate za veliki evrposki i svetsku klub,jednostavno uvek idemo na pobedu,dule je kriv:-) idemo Grobari,loodilo se nastavlja!

bobson

pre 15 godina

Očwkujem laganu pobedu Unikahe! Za Vas ne bih nikad mogao da navijam, Nadam se da će Vam jedan peon faliti za prolaz. Omare pokaži im!!!!

Branka

pre 15 godina

e ovako,posto nemamo pare da platimo sudije mozemo samo da pevamo BOZE PRAVDE!!!

Napred momci,imali ste vi i vaznijih utakmica pa ste izlazili kao pobednici!

Zagor

pre 15 godina

Ajmo Crno-Beli, o o o oooo!
Momci, necemo biti u publici sutra, ali verujte da cemo biti pored vas. Mozete, to i sami znate, pokazite im od kog se drveta prave stipaljke.
Verujemo u vas.

RS PFC

pre 15 godina

hvala vam za:
-7 godina terora nad ostalima
-31 trofej
-krvav parket koji ostaje iza vas posle svake utakmice
-za to sto je svaka sreda praznik
-Sto se bacate po parketu na 30 razlike
-za to sto ginete za nas kao i mi za vas
-za to sto ste najbolji tim u Evropi proporcionalno budzetu
-za to sto nikom ne nabijate na nos da smo bili prvaci Evrope nego tezite ponovo tom cilju
-za to Sto ste GROBARI
-za to sto postojite
HVALA VAM

Angus

pre 15 godina

dr DV:"Realno je da Huventud, ovaj, Unikaha, dobije utakmicu. Ali je realno da ako mi dobijemo oni faktichki ispadnu iz daljeg takmichenja! Znachi realno je da cemo dobiti!":)))
Samo hrabro...

grobar do groba

pre 15 godina

sta bih sve uradio da KK INSTITUCIJA POBEDI-
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
ZA NJEGA I ZIVOT CU DA DAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOMCI HRABRO, NAPRED DULE!!!!









ps- pohvala za reklamu derbija VIDIMO SE U HUMSKOJ!!!!!!!!!!!!!

mirkobg

pre 15 godina

jel zna neko na kom linku mogu da gledam free tv online prenos?? u minhenu sam i sumnjam da to ovde bilo ko prenosi..
veliki pozdrav svim grobarima!

grobi

pre 15 godina

momci sta da vam kazem!! dovoljno ste uradili za slavni klub!!! ali ako pobedite zasluzujete docek ispred skupstine!!!!!! boze pomozi!!!!

yoksgrobar

pre 15 godina

Umorni i jedni i drugi, to je tacno! Ali mi smo imali treninge a oni ne! Zato ce biti pobeda za PARTIZAN. Sve ostalo su gluposti....Pa njima ni sudije nece pomoci, jer ce se oni izmedju sebe posavjetovati dali je tekma u Beogradu OK! Ako nije znamo koliko mogu uticati ....mozda 3 min za 40 min , aja ne dajem ni toliko.Da se mene ista pita, ali ne pita. Ko je sledeci da potrci za burek.

Igor

pre 15 godina

Pa nisam siguran kome je teze meni ili igracima Partizana...i smjenu sam zamijenio na poslu a moram i leksilijum popiti prije pocetka uh...

Grobar PFC

pre 15 godina

Svima je poznato da partizan igra odlicno ove sezone u evro ligi,utakmica sa unicajom bice tvrda i bice nesto nalik kao ona u Beogradu,ali ja kao veliki obozavalac Partizana mislim da ce partizan ipak uspeti da pobedi....oni ce biti pod pritiskom jer jednostavno moraju da pobede a mi cemo sigurno biti znatno opusteniji od nijh....ljudi svi u sutra pored televizora i da iako nismo prisutni utakmici pruzimo sto vecu podrsku nasem SAMPIONU!!!! Napred PARTIZAN!!!!!!!!!!Ustanite GROBARI!!!! PFC4life!

Phoenix

pre 15 godina

Tek nakon utakmice TAU-Unicaja videlo se kakvu je ekipu Partizan zapravo pobedio. Biće jako teško,ali ko zna. Umeli smo mi da pobedimo Huventud u gostima pre par sezona (i to sa popriličnom razlikom), da sa Realom u poslednjem napadu odlučujemo o svojoj sudbini pa zašto bi i sada bilo drugačije. Samo hrabro i sve je moguće. Napred Partizan!!!

mad about red

pre 15 godina

Ne, nije Huventudu svejedno, zato cete sutra to i osetiti. Pa i vreme je bilo, da se malo spustite na zemlju. Da vidimo te Duletove vanzemaljce kada igraju protiv iole ozbiljnijeg tima.

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Po ko zna koji put, svaka cast i hvala vam unapred na velikoj borbi i zalaganju!!!
Uz malo srece da se vec sutra plasiramo dalje, ipak nije ni Huventudu svejedno :)))

Vukan ZV

pre 15 godina

JA sam zvezdas,ali bih voleo da pobedite Unikahu,jer ipak cu pre da navijam za svoje zemljake nego za spance.A posebno bi voleo da im pobedom zapusite usta o namestanju meca sa Panatinaikosom.Te price su pokrenuli samo da bi izvrsili nekakvu vrstu pritiska na sudije,kao i da bi imali opravdanje ako ispadnu.

Nemanja PFC

pre 15 godina

Treba ovom Ndongu objasniti sta biva sa onima koji potcenjuju PARTIZAN.Mi nemamo nikakav imperativ i dokazali smo da mozemo svakoga dobiti u Evropi,tako da momci SAMO HRABRO I BEZ OPTERECENJA

Vladimir

pre 15 godina

Vi znate da cemo Vas slaviti i ako izgubite sa 20 razlike. Zbog toga i svega ostalog Vi cete pobediti Unikahu i obezbedicete prolaz u 1/4 finale Evrolige.

HVALA VAM!!

RS PFC

pre 15 godina

hvala vam za:
-7 godina terora nad ostalima
-31 trofej
-krvav parket koji ostaje iza vas posle svake utakmice
-za to sto je svaka sreda praznik
-Sto se bacate po parketu na 30 razlike
-za to sto ginete za nas kao i mi za vas
-za to sto ste najbolji tim u Evropi proporcionalno budzetu
-za to sto nikom ne nabijate na nos da smo bili prvaci Evrope nego tezite ponovo tom cilju
-za to Sto ste GROBARI
-za to sto postojite
HVALA VAM

Vladimir

pre 15 godina

Vi znate da cemo Vas slaviti i ako izgubite sa 20 razlike. Zbog toga i svega ostalog Vi cete pobediti Unikahu i obezbedicete prolaz u 1/4 finale Evrolige.

HVALA VAM!!

Vukan ZV

pre 15 godina

JA sam zvezdas,ali bih voleo da pobedite Unikahu,jer ipak cu pre da navijam za svoje zemljake nego za spance.A posebno bi voleo da im pobedom zapusite usta o namestanju meca sa Panatinaikosom.Te price su pokrenuli samo da bi izvrsili nekakvu vrstu pritiska na sudije,kao i da bi imali opravdanje ako ispadnu.

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Po ko zna koji put, svaka cast i hvala vam unapred na velikoj borbi i zalaganju!!!
Uz malo srece da se vec sutra plasiramo dalje, ipak nije ni Huventudu svejedno :)))

Bojanc

pre 15 godina

Jako mi se dopao komentar da znamo da ce 'igraci ginuti za nas kao i mi za njih', sto najbolje oslikava ljubav, pozrtvovanje i srecu nosenja crno belih boja na sebi...
Za poslednjih nekoliko godina gledanja KK Partizan i defilea ne samo extra igraca, nego i osoba koje su igrali za klub koji vole mi se vratilo sve sto sam se nekada nervirao, plakao kao klinac, tukao se zbog njega... Suze Novice Velickovica protiv PAO, njegov izraz lica posle svakog zakucavanja, plakanje Nikole Pekovica posle poslednje utakmice za Partizan, odbrana na kojoj nam zavidi cela Evropa, fizicka sprema zbog koje nemamo povredjenih igraca, Dule Vujosevic koji izjavi ono sto drugi ne smeju, vracanje protiv AJ sa -24, himna na pocetku svake utakmice, atmosfera zbog koje najbolji igraci Evrope izjavljuju 'ko ne bi zeleo da igra za Partizan'... to je ono zbog cega je ne samo vredelo sve, nego nas i izdvaja od drugih....
Partizan nije samo klub, vec i vera sviju nas...
Stos e tice utakmice u Malagi-smatram da ako Uros i Milenko odigraju na nivou koji svi ocekujemo od njih, uz standardnog Novicu, Stefona, Iana i Pere kapitena-imamo velike sanse da ih dobijemo i time jos jednom pokazemo ne samo Evropi, nego i delu Srbije koji ocigledno jos nije shvatio ko smo i sta smo, da se na nas i te kako mora racunati....

P.S. Da li je neko primetio da se u sve vise grobarskih komentara igraci Partizana spominju po imenu, a ne po prezimenu? E , to je prava porodica....

Phoenix

pre 15 godina

Tek nakon utakmice TAU-Unicaja videlo se kakvu je ekipu Partizan zapravo pobedio. Biće jako teško,ali ko zna. Umeli smo mi da pobedimo Huventud u gostima pre par sezona (i to sa popriličnom razlikom), da sa Realom u poslednjem napadu odlučujemo o svojoj sudbini pa zašto bi i sada bilo drugačije. Samo hrabro i sve je moguće. Napred Partizan!!!

Igor

pre 15 godina

Pa nisam siguran kome je teze meni ili igracima Partizana...i smjenu sam zamijenio na poslu a moram i leksilijum popiti prije pocetka uh...

sike

pre 15 godina

kad je huventud nek je huventud.
Pionorom dize se prasina,
kako radi Dulova masina

To je nama nasa borba dala
da imamo Duska za marsala

Zahvalni smo svakog bozjeg dana
sto imamo Peru kapetana

Sta nam osmeh ne skida sa lica
Uros trica, nasa haubica

Lavljeg srca, s pogledom ubice
volimo te najvise Novice

Bodiroga ima naslednika
nas Milenko, nas ponos i dika

Slavno sija od rodjenog dana
sveto ime naseg Partizana

Angus

pre 15 godina

dr DV:"Realno je da Huventud, ovaj, Unikaha, dobije utakmicu. Ali je realno da ako mi dobijemo oni faktichki ispadnu iz daljeg takmichenja! Znachi realno je da cemo dobiti!":)))
Samo hrabro...

Nemanja PFC

pre 15 godina

Treba ovom Ndongu objasniti sta biva sa onima koji potcenjuju PARTIZAN.Mi nemamo nikakav imperativ i dokazali smo da mozemo svakoga dobiti u Evropi,tako da momci SAMO HRABRO I BEZ OPTERECENJA

grobar do groba

pre 15 godina

sta bih sve uradio da KK INSTITUCIJA POBEDI-
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
ZA NJEGA I ZIVOT CU DA DAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOMCI HRABRO, NAPRED DULE!!!!









ps- pohvala za reklamu derbija VIDIMO SE U HUMSKOJ!!!!!!!!!!!!!

Grobar PFC

pre 15 godina

Svima je poznato da partizan igra odlicno ove sezone u evro ligi,utakmica sa unicajom bice tvrda i bice nesto nalik kao ona u Beogradu,ali ja kao veliki obozavalac Partizana mislim da ce partizan ipak uspeti da pobedi....oni ce biti pod pritiskom jer jednostavno moraju da pobede a mi cemo sigurno biti znatno opusteniji od nijh....ljudi svi u sutra pored televizora i da iako nismo prisutni utakmici pruzimo sto vecu podrsku nasem SAMPIONU!!!! Napred PARTIZAN!!!!!!!!!!Ustanite GROBARI!!!! PFC4life!

grobi

pre 15 godina

momci sta da vam kazem!! dovoljno ste uradili za slavni klub!!! ali ako pobedite zasluzujete docek ispred skupstine!!!!!! boze pomozi!!!!

hitman

pre 15 godina

Ma bas me briga za rezultat, znam da ce momci poginuti na terenu i meni je to dovoljno. Znam da nam dolazi PAO u Pionir, znam da ce desetak hiljada ludaka a i ja sa njima urlati iz sve snage da nam se krov srusi na glave. Momci ce ponosno izaci na bis. NEPROCENJIVO

aleksa

pre 15 godina

Danas je sreda ,ceo dan pevusim "ja volim crno-bele" bezim sa posla ranije, otkacio sam zenu i dvoje dece, kum, zet i resto ekipe me ceka .......... sta god da se desi veceras ........NAPRED PARTIZAN !!!

Grobar Crvenka

pre 15 godina

Sekundarne sirovine, nesekirajte se vi za nas. Neka i izgubimo 26 razlike, ali znam da ce ostaviti srce na terenu i da cemo se opet ponositi sa njima Ipak nije huventud hemofarm.
VOLIM PARTIZAN KAO OCI SVOJE

Branka

pre 15 godina

e ovako,posto nemamo pare da platimo sudije mozemo samo da pevamo BOZE PRAVDE!!!

Napred momci,imali ste vi i vaznijih utakmica pa ste izlazili kao pobednici!

3MAJ

pre 15 godina

Sad je prilika, veliki je, ma ogroman, pritisak na njima. Tu je nasa sansa.

A ako izgubimo, tu su nasa pravoslavna braca (Zeljko i Dejan), pa ce nesto da se iskombinuje :)

Иван-Ниш

pre 15 godina

Једва чекам меч. Реално, шансе су 80:20 за Уникаху. Дакле, одлична прилика да се, као што рече Дуле, покаже карактер.

Победници!

pre 15 godina

Само напред момци! Без обзира на резултат ми смо већ победили. Однос према игри, однос према навијачима, однос према клубу чије боје носите, такви су да нас чине поносним што смо Гробари. Имамо тренера, једног на свету, који је сам рекао да је по професији и националности Партизановац а после то делом и доказао. Ми смо сви једна велика породица која се заједнички радује и игри и Партизану и заједнички тугује у ретким ситуацијама када је то неизбежно. И једно и друго само нас јачају.

Данас када се игра у Малаги, у суботу на дербију у фудбалу, идећу недеље против Панатенаикоса у Пиониру, више никоме од нас неће бити важна имена већ ће се сваки од нас представљати са пуно поноса као Гробар, навијач Партизана. А шта буде биће. Само напред момци! Без обзира на резултат ми смо већ побединици.

yoksgrobar

pre 15 godina

Umorni i jedni i drugi, to je tacno! Ali mi smo imali treninge a oni ne! Zato ce biti pobeda za PARTIZAN. Sve ostalo su gluposti....Pa njima ni sudije nece pomoci, jer ce se oni izmedju sebe posavjetovati dali je tekma u Beogradu OK! Ako nije znamo koliko mogu uticati ....mozda 3 min za 40 min , aja ne dajem ni toliko.Da se mene ista pita, ali ne pita. Ko je sledeci da potrci za burek.

Nina

pre 15 godina

Za sve koji se vec danima pitaju zasto Danilovic nije izljubio Lazmea, kao sto je ostale igrace,objasnjenje:
Iz postovanja prema Lazmeu, jer ne vole svi da se ljube…pripadnici drugih naroda ne izrazavaju naklonost poljupcima tako cesto kao mi,cak ni kad su u pitanju cestitke.
A cini mi se da zato nije poljubio ni Veselog.
Na zapadu recimo cestitanje se zavrsava rukovanjem, a druga je stvar sto mi Srbi volimo da se ljubimo...ali zato moramo da vodimo racuno o strancima jer oni nisu naviknuti na to, i moze da im bude neprijatno-tako da je Danilovic zapravo bio kulturan…a iskreno Lazme bas deluje kao stidljiv momak (osim na terenu) i mnogo mi je simpatican zbog toga.
Sto se tice vecerasnje tekme-OCEKUJEM POBEDU!
Znam da ce mnogi pomisliti da sam nerealna, ali ja zapravo mislim da ovaj Partizan moze da osvoji Evroligu! Znam da imamo kvalitet da dobijemo svaki tim, i imamo bas takmicarsku ekipu…e sad drugo je sto na rezultat neke tekme utice puno faktora, da zavrsim sa dosadnom frazom”sport je to”, ali fino je nadati se, a nasi kosarkasi su mene kupili odavno svojim odnosom prema dresu, tako da- sta god da urade ja sam zadovoljna!
Pozdrav i za fudbalere Partizana koje cu bodriti u Hramu, u subotu, od kojih takodje ocekujem pobedu!

Zagor

pre 15 godina

Ajmo Crno-Beli, o o o oooo!
Momci, necemo biti u publici sutra, ali verujte da cemo biti pored vas. Mozete, to i sami znate, pokazite im od kog se drveta prave stipaljke.
Verujemo u vas.

mirkobg

pre 15 godina

jel zna neko na kom linku mogu da gledam free tv online prenos?? u minhenu sam i sumnjam da to ovde bilo ko prenosi..
veliki pozdrav svim grobarima!

djordje

pre 15 godina

postali ste extra igraci i grate za veliki evrposki i svetsku klub,jednostavno uvek idemo na pobedu,dule je kriv:-) idemo Grobari,loodilo se nastavlja!

keruzi

pre 15 godina

Ajmo momci, ajmo legende, ko što neko reče vi ste MONASI IZ SRBIJE, čija se filozofija zasniva na jačanju tela i duha, a u čemu ste vi bez premca.Vama basket nije način života ,već sam život.Zato večeras kao i mnogo puta do sada, odigrajte hrabro, dostojanstveno, mudro a mi, vaši sledbenici ,koji vas pratimo nećemo žaliti i ako ne uspete.Vaš pobednički duh lebdi i nad porazom koji nas vodi do konačnog uspeha, a to je -neizmerna ljubav prema PARIZANU, a to se ne može platiti nikakvim parama ovoga sveta.VOLIM PARTIZAN

Dzigisa

pre 15 godina

Sve osim pobede Unikahe bilo bi prvoklasno iznenadjenje. Znaci Partizan sigurno pobedjuje jer su nas navikli vec nekoliko godina na iznenadjenja.

mad about red

pre 15 godina

Ne, nije Huventudu svejedno, zato cete sutra to i osetiti. Pa i vreme je bilo, da se malo spustite na zemlju. Da vidimo te Duletove vanzemaljce kada igraju protiv iole ozbiljnijeg tima.

ortodox

pre 15 godina

unikaha jee imala svoju priliku,i propustila je...zar postoji neko ko sumnja da braca nece odraditi svoj posao i izbaciti unikahu iz trke???...lobi je to jak,kao zemlja jak!!!sledece godine Unikaha pamet u glavu,i ne kacite se sa SRBIMA!!!

Krusevljanin

pre 15 godina

Danas necu da navijam za vas. Smucili su mi se tipusi medju vama grobarima, koji kao i "gospodin" Sarenac, prizeljkuju
preporod Zvezde, da bi prvenstvo postalo "zanimljivo". Da vas nesto pitam, dragi Grobari:
Sta mi ostali da radimo?
Da se ugasimo mozda jer vam ionako trebamo da bi liga bila popunjena?
Da li treba KK Hemofarm da ode
u Rumuniju da bi tamo dobio ono sto ocekuje shodno ulaganju u kosarku: jedno elementarno postovanje i nepristasnost?
A, umesto toga dobije Sarenca, koji prizeljkuje zvezdinu pobedu, i raduje se svakoj izgubljenoj lopti Vrscana.
Zaista sramota!
Za legalnu ligu, a ne diktaturu u medijima.

Ziveo napredak i majka Srbija!

mare

pre 15 godina

Boze daj da veceras pobedimo,da nebude posle kao pustice nas PAO,nas niko netreba da pusta jer imamo kvalitet i navijace za sam vrh Evrope.

bobson

pre 15 godina

Očwkujem laganu pobedu Unikahe! Za Vas ne bih nikad mogao da navijam, Nadam se da će Vam jedan peon faliti za prolaz. Omare pokaži im!!!!

chonoplja PFC

pre 15 godina

Ralno Unikaha ja jaka kao beton,a što se mene tiče bitno mi je da smo osvojili KUP u NIŠU .Dosad smo pokazali ko smo i šta smo
NAPRED PARTIZAN
...SAMO TEBI VERNI,SAMO TEBI ODANI...

Igor

pre 15 godina

Unikaha -7,5 poena protiv Partizana je zaista najbolja investicija ove godine! Ja sam licno uzeo Unikahu -15,5 za mnogo bolju kvotu! Vreme je da neko spusti na zemlju Partizan, stvarno su se preterano uobrazili i poceli da sanjaju.

unuk

pre 15 godina

danas je praznik!danas nije bitno ko ce pobediti jer znamo da momci ginu za sveti dres. sutra ce mo se radovati jer ce momci ipak pobediti. parama se magija ne moze pobediti. VOLIM PARTIZAN !!!!!!!!!!!!

Merko

pre 15 godina

Sta god da se desi treba mi grobari da odemo na njihov prvi sledeci trening da pevamo i navijamo za ove momke, da im se izvinimo sto nas nece biti u spaniji!

ziggy

pre 15 godina

Gledajte veceras pljachku od strane sudija.
Toliko puta vodjeno...
Protiv taukeramike prosle godina, pa onda protiv olimpijakosa pre toga (kad nam se ponisti trojka, jer je sudija greskom svirnuo, i kad nam njihov centar kroz obruc izbaci loptu..).
Veceras ce (imam utisak) biti isto istorijska kradja.

Daj boze da gresim.

Prale, DASI, Fusti & Rakole

pre 15 godina

Napred PFC, sto mi ne uspemo, vi cete dokrajciti ( u smislu velikog broja infarkta i unistavanja mozdanih celija( ako ih ima!))

Realni Grobar Jovancha

pre 15 godina

Ne, nije Huventudu svejedno, zato cete sutra to i osetiti. Pa i vreme je bilo, da se malo spustite na zemlju. Da vidimo te Duletove vanzemaljce kada igraju protiv iole ozbiljnijeg tima.
(mad about red, 24. februar 2009 18:38)

nazalost ovo je tacno.
svi vi mislite "lako cemo mi sa njima"
ej bre pa nisu oni komsinica oni su jedna velika sila.
ne kazem da ne mozemo da pobedimo ali su nam komentari a samim tim i misljenja i nadanja o ovoj utakmici NEREALNA

berkamp

pre 15 godina

CSKA – Montepaski 80-76
Kladionice u Srbiji, naravno, ne primaju opklade za tačan rezultat u Košarci, pa makar to bila i Euroleague.
Eto, nadam se da će nekom pomoći.
Za nas nemam tačan rezultat, samo instrukciju - nikad protiv!!!

bojan

pre 15 godina

(Realni Grobar Jovancha, 25. februar 2009 14:48).

nadanja sa ovim timom partizana ne mogu biti nerealna :). ako zelis dovoljno jako mozda se i ispuni

KOSTA1703

pre 15 godina

Ovde sam siguran da ce biti prenosa, posto je sajt spanski.
http://www.rojadirecta.com/

Sto se samog meca tice, ocekujem neko iznenadjenje od vujosevica, kojim ce pokopati trenerski limitiranog Aita.
Ako bude igrao kao u Bg, nisam optimista.

Alexa1313

pre 15 godina

Da vidim gde su sada oni sto mi hvale Jarica,Radmanovica i ostale grejace klupa..Alo Srbijo vidi mladost koja dolazi,SRBIJA ce biti sampion na leto!!!SVAKA CAST PARTIZANE

mad about red

pre 15 godina

Ne, nije Huventudu svejedno, zato cete sutra to i osetiti. Pa i vreme je bilo, da se malo spustite na zemlju. Da vidimo te Duletove vanzemaljce kada igraju protiv iole ozbiljnijeg tima.

Igor

pre 15 godina

Unikaha -7,5 poena protiv Partizana je zaista najbolja investicija ove godine! Ja sam licno uzeo Unikahu -15,5 za mnogo bolju kvotu! Vreme je da neko spusti na zemlju Partizan, stvarno su se preterano uobrazili i poceli da sanjaju.

bobson

pre 15 godina

Očwkujem laganu pobedu Unikahe! Za Vas ne bih nikad mogao da navijam, Nadam se da će Vam jedan peon faliti za prolaz. Omare pokaži im!!!!

Krusevljanin

pre 15 godina

Danas necu da navijam za vas. Smucili su mi se tipusi medju vama grobarima, koji kao i "gospodin" Sarenac, prizeljkuju
preporod Zvezde, da bi prvenstvo postalo "zanimljivo". Da vas nesto pitam, dragi Grobari:
Sta mi ostali da radimo?
Da se ugasimo mozda jer vam ionako trebamo da bi liga bila popunjena?
Da li treba KK Hemofarm da ode
u Rumuniju da bi tamo dobio ono sto ocekuje shodno ulaganju u kosarku: jedno elementarno postovanje i nepristasnost?
A, umesto toga dobije Sarenca, koji prizeljkuje zvezdinu pobedu, i raduje se svakoj izgubljenoj lopti Vrscana.
Zaista sramota!
Za legalnu ligu, a ne diktaturu u medijima.

Ziveo napredak i majka Srbija!

Realni Grobar Jovancha

pre 15 godina

Ne, nije Huventudu svejedno, zato cete sutra to i osetiti. Pa i vreme je bilo, da se malo spustite na zemlju. Da vidimo te Duletove vanzemaljce kada igraju protiv iole ozbiljnijeg tima.
(mad about red, 24. februar 2009 18:38)

nazalost ovo je tacno.
svi vi mislite "lako cemo mi sa njima"
ej bre pa nisu oni komsinica oni su jedna velika sila.
ne kazem da ne mozemo da pobedimo ali su nam komentari a samim tim i misljenja i nadanja o ovoj utakmici NEREALNA

ortodox

pre 15 godina

unikaha jee imala svoju priliku,i propustila je...zar postoji neko ko sumnja da braca nece odraditi svoj posao i izbaciti unikahu iz trke???...lobi je to jak,kao zemlja jak!!!sledece godine Unikaha pamet u glavu,i ne kacite se sa SRBIMA!!!

3MAJ

pre 15 godina

Sad je prilika, veliki je, ma ogroman, pritisak na njima. Tu je nasa sansa.

A ako izgubimo, tu su nasa pravoslavna braca (Zeljko i Dejan), pa ce nesto da se iskombinuje :)

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Po ko zna koji put, svaka cast i hvala vam unapred na velikoj borbi i zalaganju!!!
Uz malo srece da se vec sutra plasiramo dalje, ipak nije ni Huventudu svejedno :)))

Vukan ZV

pre 15 godina

JA sam zvezdas,ali bih voleo da pobedite Unikahu,jer ipak cu pre da navijam za svoje zemljake nego za spance.A posebno bi voleo da im pobedom zapusite usta o namestanju meca sa Panatinaikosom.Te price su pokrenuli samo da bi izvrsili nekakvu vrstu pritiska na sudije,kao i da bi imali opravdanje ako ispadnu.

Vladimir

pre 15 godina

Vi znate da cemo Vas slaviti i ako izgubite sa 20 razlike. Zbog toga i svega ostalog Vi cete pobediti Unikahu i obezbedicete prolaz u 1/4 finale Evrolige.

HVALA VAM!!

RS PFC

pre 15 godina

hvala vam za:
-7 godina terora nad ostalima
-31 trofej
-krvav parket koji ostaje iza vas posle svake utakmice
-za to sto je svaka sreda praznik
-Sto se bacate po parketu na 30 razlike
-za to sto ginete za nas kao i mi za vas
-za to sto ste najbolji tim u Evropi proporcionalno budzetu
-za to sto nikom ne nabijate na nos da smo bili prvaci Evrope nego tezite ponovo tom cilju
-za to Sto ste GROBARI
-za to sto postojite
HVALA VAM

berkamp

pre 15 godina

CSKA – Montepaski 80-76
Kladionice u Srbiji, naravno, ne primaju opklade za tačan rezultat u Košarci, pa makar to bila i Euroleague.
Eto, nadam se da će nekom pomoći.
Za nas nemam tačan rezultat, samo instrukciju - nikad protiv!!!

Nemanja PFC

pre 15 godina

Treba ovom Ndongu objasniti sta biva sa onima koji potcenjuju PARTIZAN.Mi nemamo nikakav imperativ i dokazali smo da mozemo svakoga dobiti u Evropi,tako da momci SAMO HRABRO I BEZ OPTERECENJA

sike

pre 15 godina

kad je huventud nek je huventud.
Pionorom dize se prasina,
kako radi Dulova masina

To je nama nasa borba dala
da imamo Duska za marsala

Zahvalni smo svakog bozjeg dana
sto imamo Peru kapetana

Sta nam osmeh ne skida sa lica
Uros trica, nasa haubica

Lavljeg srca, s pogledom ubice
volimo te najvise Novice

Bodiroga ima naslednika
nas Milenko, nas ponos i dika

Slavno sija od rodjenog dana
sveto ime naseg Partizana

Иван-Ниш

pre 15 godina

Једва чекам меч. Реално, шансе су 80:20 за Уникаху. Дакле, одлична прилика да се, као што рече Дуле, покаже карактер.

Bojanc

pre 15 godina

Jako mi se dopao komentar da znamo da ce 'igraci ginuti za nas kao i mi za njih', sto najbolje oslikava ljubav, pozrtvovanje i srecu nosenja crno belih boja na sebi...
Za poslednjih nekoliko godina gledanja KK Partizan i defilea ne samo extra igraca, nego i osoba koje su igrali za klub koji vole mi se vratilo sve sto sam se nekada nervirao, plakao kao klinac, tukao se zbog njega... Suze Novice Velickovica protiv PAO, njegov izraz lica posle svakog zakucavanja, plakanje Nikole Pekovica posle poslednje utakmice za Partizan, odbrana na kojoj nam zavidi cela Evropa, fizicka sprema zbog koje nemamo povredjenih igraca, Dule Vujosevic koji izjavi ono sto drugi ne smeju, vracanje protiv AJ sa -24, himna na pocetku svake utakmice, atmosfera zbog koje najbolji igraci Evrope izjavljuju 'ko ne bi zeleo da igra za Partizan'... to je ono zbog cega je ne samo vredelo sve, nego nas i izdvaja od drugih....
Partizan nije samo klub, vec i vera sviju nas...
Stos e tice utakmice u Malagi-smatram da ako Uros i Milenko odigraju na nivou koji svi ocekujemo od njih, uz standardnog Novicu, Stefona, Iana i Pere kapitena-imamo velike sanse da ih dobijemo i time jos jednom pokazemo ne samo Evropi, nego i delu Srbije koji ocigledno jos nije shvatio ko smo i sta smo, da se na nas i te kako mora racunati....

P.S. Da li je neko primetio da se u sve vise grobarskih komentara igraci Partizana spominju po imenu, a ne po prezimenu? E , to je prava porodica....

Nina

pre 15 godina

Za sve koji se vec danima pitaju zasto Danilovic nije izljubio Lazmea, kao sto je ostale igrace,objasnjenje:
Iz postovanja prema Lazmeu, jer ne vole svi da se ljube…pripadnici drugih naroda ne izrazavaju naklonost poljupcima tako cesto kao mi,cak ni kad su u pitanju cestitke.
A cini mi se da zato nije poljubio ni Veselog.
Na zapadu recimo cestitanje se zavrsava rukovanjem, a druga je stvar sto mi Srbi volimo da se ljubimo...ali zato moramo da vodimo racuno o strancima jer oni nisu naviknuti na to, i moze da im bude neprijatno-tako da je Danilovic zapravo bio kulturan…a iskreno Lazme bas deluje kao stidljiv momak (osim na terenu) i mnogo mi je simpatican zbog toga.
Sto se tice vecerasnje tekme-OCEKUJEM POBEDU!
Znam da ce mnogi pomisliti da sam nerealna, ali ja zapravo mislim da ovaj Partizan moze da osvoji Evroligu! Znam da imamo kvalitet da dobijemo svaki tim, i imamo bas takmicarsku ekipu…e sad drugo je sto na rezultat neke tekme utice puno faktora, da zavrsim sa dosadnom frazom”sport je to”, ali fino je nadati se, a nasi kosarkasi su mene kupili odavno svojim odnosom prema dresu, tako da- sta god da urade ja sam zadovoljna!
Pozdrav i za fudbalere Partizana koje cu bodriti u Hramu, u subotu, od kojih takodje ocekujem pobedu!

Phoenix

pre 15 godina

Tek nakon utakmice TAU-Unicaja videlo se kakvu je ekipu Partizan zapravo pobedio. Biće jako teško,ali ko zna. Umeli smo mi da pobedimo Huventud u gostima pre par sezona (i to sa popriličnom razlikom), da sa Realom u poslednjem napadu odlučujemo o svojoj sudbini pa zašto bi i sada bilo drugačije. Samo hrabro i sve je moguće. Napred Partizan!!!

Grobar PFC

pre 15 godina

Svima je poznato da partizan igra odlicno ove sezone u evro ligi,utakmica sa unicajom bice tvrda i bice nesto nalik kao ona u Beogradu,ali ja kao veliki obozavalac Partizana mislim da ce partizan ipak uspeti da pobedi....oni ce biti pod pritiskom jer jednostavno moraju da pobede a mi cemo sigurno biti znatno opusteniji od nijh....ljudi svi u sutra pored televizora i da iako nismo prisutni utakmici pruzimo sto vecu podrsku nasem SAMPIONU!!!! Napred PARTIZAN!!!!!!!!!!Ustanite GROBARI!!!! PFC4life!

yoksgrobar

pre 15 godina

Umorni i jedni i drugi, to je tacno! Ali mi smo imali treninge a oni ne! Zato ce biti pobeda za PARTIZAN. Sve ostalo su gluposti....Pa njima ni sudije nece pomoci, jer ce se oni izmedju sebe posavjetovati dali je tekma u Beogradu OK! Ako nije znamo koliko mogu uticati ....mozda 3 min za 40 min , aja ne dajem ni toliko.Da se mene ista pita, ali ne pita. Ko je sledeci da potrci za burek.

grobar do groba

pre 15 godina

sta bih sve uradio da KK INSTITUCIJA POBEDI-
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
SVE
ZA NJEGA I ZIVOT CU DA DAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOMCI HRABRO, NAPRED DULE!!!!









ps- pohvala za reklamu derbija VIDIMO SE U HUMSKOJ!!!!!!!!!!!!!

mirkobg

pre 15 godina

jel zna neko na kom linku mogu da gledam free tv online prenos?? u minhenu sam i sumnjam da to ovde bilo ko prenosi..
veliki pozdrav svim grobarima!

Prale, DASI, Fusti & Rakole

pre 15 godina

Napred PFC, sto mi ne uspemo, vi cete dokrajciti ( u smislu velikog broja infarkta i unistavanja mozdanih celija( ako ih ima!))

Igor

pre 15 godina

Pa nisam siguran kome je teze meni ili igracima Partizana...i smjenu sam zamijenio na poslu a moram i leksilijum popiti prije pocetka uh...

Zagor

pre 15 godina

Ajmo Crno-Beli, o o o oooo!
Momci, necemo biti u publici sutra, ali verujte da cemo biti pored vas. Mozete, to i sami znate, pokazite im od kog se drveta prave stipaljke.
Verujemo u vas.

Angus

pre 15 godina

dr DV:"Realno je da Huventud, ovaj, Unikaha, dobije utakmicu. Ali je realno da ako mi dobijemo oni faktichki ispadnu iz daljeg takmichenja! Znachi realno je da cemo dobiti!":)))
Samo hrabro...

Dzigisa

pre 15 godina

Sve osim pobede Unikahe bilo bi prvoklasno iznenadjenje. Znaci Partizan sigurno pobedjuje jer su nas navikli vec nekoliko godina na iznenadjenja.

mare

pre 15 godina

Boze daj da veceras pobedimo,da nebude posle kao pustice nas PAO,nas niko netreba da pusta jer imamo kvalitet i navijace za sam vrh Evrope.

grobi

pre 15 godina

momci sta da vam kazem!! dovoljno ste uradili za slavni klub!!! ali ako pobedite zasluzujete docek ispred skupstine!!!!!! boze pomozi!!!!

djordje

pre 15 godina

postali ste extra igraci i grate za veliki evrposki i svetsku klub,jednostavno uvek idemo na pobedu,dule je kriv:-) idemo Grobari,loodilo se nastavlja!

unuk

pre 15 godina

danas je praznik!danas nije bitno ko ce pobediti jer znamo da momci ginu za sveti dres. sutra ce mo se radovati jer ce momci ipak pobediti. parama se magija ne moze pobediti. VOLIM PARTIZAN !!!!!!!!!!!!

chonoplja PFC

pre 15 godina

Ralno Unikaha ja jaka kao beton,a što se mene tiče bitno mi je da smo osvojili KUP u NIŠU .Dosad smo pokazali ko smo i šta smo
NAPRED PARTIZAN
...SAMO TEBI VERNI,SAMO TEBI ODANI...

ziggy

pre 15 godina

Gledajte veceras pljachku od strane sudija.
Toliko puta vodjeno...
Protiv taukeramike prosle godina, pa onda protiv olimpijakosa pre toga (kad nam se ponisti trojka, jer je sudija greskom svirnuo, i kad nam njihov centar kroz obruc izbaci loptu..).
Veceras ce (imam utisak) biti isto istorijska kradja.

Daj boze da gresim.

KOSTA1703

pre 15 godina

Ovde sam siguran da ce biti prenosa, posto je sajt spanski.
http://www.rojadirecta.com/

Sto se samog meca tice, ocekujem neko iznenadjenje od vujosevica, kojim ce pokopati trenerski limitiranog Aita.
Ako bude igrao kao u Bg, nisam optimista.

Branka

pre 15 godina

e ovako,posto nemamo pare da platimo sudije mozemo samo da pevamo BOZE PRAVDE!!!

Napred momci,imali ste vi i vaznijih utakmica pa ste izlazili kao pobednici!

hitman

pre 15 godina

Ma bas me briga za rezultat, znam da ce momci poginuti na terenu i meni je to dovoljno. Znam da nam dolazi PAO u Pionir, znam da ce desetak hiljada ludaka a i ja sa njima urlati iz sve snage da nam se krov srusi na glave. Momci ce ponosno izaci na bis. NEPROCENJIVO

aleksa

pre 15 godina

Danas je sreda ,ceo dan pevusim "ja volim crno-bele" bezim sa posla ranije, otkacio sam zenu i dvoje dece, kum, zet i resto ekipe me ceka .......... sta god da se desi veceras ........NAPRED PARTIZAN !!!

keruzi

pre 15 godina

Ajmo momci, ajmo legende, ko što neko reče vi ste MONASI IZ SRBIJE, čija se filozofija zasniva na jačanju tela i duha, a u čemu ste vi bez premca.Vama basket nije način života ,već sam život.Zato večeras kao i mnogo puta do sada, odigrajte hrabro, dostojanstveno, mudro a mi, vaši sledbenici ,koji vas pratimo nećemo žaliti i ako ne uspete.Vaš pobednički duh lebdi i nad porazom koji nas vodi do konačnog uspeha, a to je -neizmerna ljubav prema PARIZANU, a to se ne može platiti nikakvim parama ovoga sveta.VOLIM PARTIZAN

Победници!

pre 15 godina

Само напред момци! Без обзира на резултат ми смо већ победили. Однос према игри, однос према навијачима, однос према клубу чије боје носите, такви су да нас чине поносним што смо Гробари. Имамо тренера, једног на свету, који је сам рекао да је по професији и националности Партизановац а после то делом и доказао. Ми смо сви једна велика породица која се заједнички радује и игри и Партизану и заједнички тугује у ретким ситуацијама када је то неизбежно. И једно и друго само нас јачају.

Данас када се игра у Малаги, у суботу на дербију у фудбалу, идећу недеље против Панатенаикоса у Пиониру, више никоме од нас неће бити важна имена већ ће се сваки од нас представљати са пуно поноса као Гробар, навијач Партизана. А шта буде биће. Само напред момци! Без обзира на резултат ми смо већ побединици.

Grobar Crvenka

pre 15 godina

Sekundarne sirovine, nesekirajte se vi za nas. Neka i izgubimo 26 razlike, ali znam da ce ostaviti srce na terenu i da cemo se opet ponositi sa njima Ipak nije huventud hemofarm.
VOLIM PARTIZAN KAO OCI SVOJE

Merko

pre 15 godina

Sta god da se desi treba mi grobari da odemo na njihov prvi sledeci trening da pevamo i navijamo za ove momke, da im se izvinimo sto nas nece biti u spaniji!

bojan

pre 15 godina

(Realni Grobar Jovancha, 25. februar 2009 14:48).

nadanja sa ovim timom partizana ne mogu biti nerealna :). ako zelis dovoljno jako mozda se i ispuni

Alexa1313

pre 15 godina

Da vidim gde su sada oni sto mi hvale Jarica,Radmanovica i ostale grejace klupa..Alo Srbijo vidi mladost koja dolazi,SRBIJA ce biti sampion na leto!!!SVAKA CAST PARTIZANE