Subota, 14.02.2009.

22:00

Pobeda Zvezde u Domžalama

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u gostima Helios, sa 69:63 (18:13, 15:10, 15:17, 21:23) u 22. kolu NLB lige.

Izvor: B92

Pobeda Zvezde u Domžalama IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

AG003

pre 15 godina

za sve grobare,

Ne razumem zasto toliko nipodastavate Zvezdu?Igrali ste 2 puta sa njom ove sezone i imate 1:1 skor.Pobedili ste kranje srecno,i sami znate to.Dakle,ako je Zvezda toliko losa,kao sto Vi pricate,zasto je niste dobili sa 20 razlike,makar i onda kad je igrala bez pola tima ?
Aj da vidim bar jedan odgovor,pametan
(greedy, 16. februar 2009 23:30)

Zato što...
mi se s vama zezamo

greedy

pre 15 godina

za sve grobare,

Ne razumem zasto toliko nipodastavate Zvezdu?Igrali ste 2 puta sa njom ove sezone i imate 1:1 skor.Pobedili ste kranje srecno,i sami znate to.Dakle,ako je Zvezda toliko losa,kao sto Vi pricate,zasto je niste dobili sa 20 razlike,makar i onda kad je igrala bez pola tima ?
Aj da vidim bar jedan odgovor,pametan

GROBAR NIS

pre 15 godina

A ti Vuce molim te cuti!nista nisi bolji glagol TREBATI je bezlicni i ne kaze se "trebao",vec trebalo ili treba...PsssssssT!VOLIM PARTIZAN!!

nn

pre 15 godina

Meni je drago sto se Pešić malo derao na njih. Postavite se na Pešićevo mesto, pa ko se još ne bi izgubio živce pored onakvih igrača. Jeste da su mladi i da još treba da se uigravaju ali tako će opet praviti greske iz utakmice u utakmice, umesto da nekoga pošalju na kaljenje pa da dovedu iskusnije igrače koji će poboljšati igru jer ako ćemo ići da osvojimo titulu ovo je još nula od ekipe.

peta srpska liga

pre 15 godina

Brawo momci, nadam se da u Nisu idemo po KUP... u petak se najwerowatnije sastajemo sa FMP-OM dok ce Partizna igrati protiw Hemofarma, dok ce u subotu biti finale... Zucku je bliza Zwezda, a wi widite samo da se oporawe u timu najbolja 1. i najbolja 4.!!!!!!!!! POzz
(Radivoje Korac, 15. februar 2009 14:04)
Najbolja 4. mislis na Novicu,slazem se u potpunosti,za 1. ima vise kandidata,ali na tvoju zalost nijedan nije obojen u crveno-belo...a sto se kupa tice bar cete ustedeti oko troskova izdavanja DVD-a,jer necete ni stici do finala...

Radivoje Korac

pre 15 godina

Brawo momci, nadam se da u Nisu idemo po KUP... u petak se najwerowatnije sastajemo sa FMP-OM dok ce Partizna igrati protiw Hemofarma, dok ce u subotu biti finale... Zucku je bliza Zwezda, a wi widite samo da se oporawe u timu najbolja 1. i najbolja 4.!!!!!!!!! POzz

DELIJA

pre 15 godina

Chitao sam proshle nedelje komentar od delije koji kaze da Peshic treba da ide...Alo ljudi ko moze da naprawi dobru ekipu tako brzo. Ako se secate bili smo pred raspadanjem...Ko kaze da Peshic treba da ide on nije DELIJA... ZVEZDA U SRCU!!!

Дон Кихоте

pre 15 godina

Nikola, 14. februar 2009 22:21) :

Свака част мајсторе!

Напред Звеѕдо, само напред Звеѕдо!
Поздрав!

Bole Barca

pre 15 godina

Ja ne razumem ove nazovi grobare sto se oupste brinu za buducnost ZVEZDE i sto im je bitno da se naprave pametni kada je u pitanju Zvezda...Partizan vam je pobedio pa mozete slobodno citati vase komentare na vasoj stranici, ali ne, vama je uvek lepse da filozofirate o nasem klubu...

Ratko

pre 15 godina

Ne znam za vas ali meni je bilo vrlo neprijatno gledati i slusati one izlive Karija Pesica. Covek je izgubio kontrolu nad sobom a nisam uopste mogao da razumem zbog cega i o cemu se dere.
Sa druge strane u gostima se i od Heliose moze izgubiti ali se nije desilo.

40+

pre 15 godina

@Nemanja


KK SLEDEĆA SEZONA

Da dovedeš i O,Nila
ti bi opet druga bila,
Da dovedeš i Buloka
nabiće vas opet stoka
I da dodje Siskauskas,
j....e vas Miša Tumbas
da dovedeš i Lebrona
ne bi mogla ti do trona

ZAUVEK ĆE BITI ONA
KK SLEDEĆA SEZONA

Peca

pre 15 godina

(Nikola, 14. februar 2009 22:21)

А ти си ми неко оличење писмености? Онда би царе требао да знаш да се НЕ ЗНАМ пише одвојено, и оно није коцкица, него КВАДРАТ.
Поздрав од неписменог!
(Вук Караџић, 14. februar 2009 22:43)

Vuče zaboravio si da ukažeš Nidži da se ne piše ćirilićno već ćirilično, kao i da kada piše ćirilicom da bi otkucao slovo nj mora da pritisne tipku w (њ).
Ma zezam se samo, očigledno je da je Nikola=Vuk Karadžić (vidi se po vremenu slanja komentara), samo je hteo da predstavi kako su Grobari kao nepismeni.
P.S. Mnogo ste jaki, zgazili ste Helios.

dzabamislije

pre 15 godina

Drugovi gani,
vidim da se igra neka BIBI liga, pa mozda ne bi bilo lose da se prebacite tamo, ne bi ste li nesto i osvojili. Dok vi sacekate da se vasi invalidi oporave, uprava ucvrsti pozicije, i trener sazivi sa ekipom, obratite paznju na na neidentifikovano nebesko telo, crno bele boje koje ce za koji dan udariti velikom brzinom u vasu zvezdicu. Eksplozija ce moci da se vidi golim okom, a smrad od eksplodiranih nerealnih ambicija ce se cak iz Nisa osetiti i u Beogradu. Dok vi budete razradjivali planove za evropsku buducnost, mi cemo opet i opet i opet i opet uzimati titule, kupove, gaziti po evropi itd.Specijalan pozdrav za ove baba sere koje se bave strucnim analizama, a verovatno su u skoli bili oslobodjeni fizickog.

Branimir

pre 15 godina

Pozdrav za sve delije idemo NAPRED!Malo ko je verovao da ovaj tim Zvezde može napraviti i ove rezultate ali šta da im radimo!Mladi i nedovoljno uigrani tim stigle su povrede i nekoliko vezanih poraza ali sam siguran da će oni imati dovoljno spremnih igrača da se iznesu sa svim nedaćama i da će se i nama vratiti bitnim pobedama u završnicama koje predstoje! U PIONIRU SE MORA ZNATI GAZDA!!! Hemofarm prvo moramo da pobedimo sa 15 razlike a siguran sam da će Kari da napravi pripremu adekvatnu za ovaj rezultat!Ovi momci imaju karakter i svojim delijama će prirediti slavlje, ali bez euforije!
U utorak 24.02.svi u pionir jer je mladi tim zvezde mnogo opasniji kad ga delije bodre na pravi način!U pozorišnoj atmosferi prave greške ali kad čuju huk navijača u leđa bukvalno ginu na terenu a u takvoj atmosferi mogu da pobede svaku ekipu!

Dr Dule Vujosevic

pre 15 godina

U želji da će biti učinjen napor na osvježenju kreativnosti u organizacije igre pozdrav svim navijačima najvećeg srpskog kluba!
(Nemanja, 14. februar 2009 23:27)

HVALA.

.

звездаш

pre 15 godina

Имао сам прилику да гледам директан ТВ пренос утакмице и морам признати да нисам спокојан упркос Звездиној победи. Зашто? Код Звездиних играча је присутна приметна нервоза, али оно што ме највише забрињава је то што је Кари вечерас био изузетно нервозан (досуђена му је техничка грешка при вођству Звезде 43:28). По мени, то је зато што је човек почео да се плаши од ситуација кад Звезда има убедљиву предност, јер су је ове године у неколико веома важних утакмица прокоцкали. Хвала Богу да се то није и вечерас догодило, пошто Хелиос стварно није дорастао Звезди (за разлику од Партизана, Памесе, Цибоне и Хемофарма). Било је тужно гледати (иако је коментатору словеначке телевизије све то било веома забавно и смешно) и слушати Карија како као помамљен урла на Звездине кошаркаше. Кад је добио техничку грешку, Бакић је требало да изведе три слободна бацања, а Кари се бесан као рис окомио на Милошевића, свашта му рекавши, а само мало пре тога се унео у лице Кешељу који је седео на клупи и није ни играо и простао дивљао на њега, не штедећи на псовкама. Жалосно је било све то гледати, а ја мислим да Кешељ неће моћи ноћас да заспи колико је изгледао истраумирано и постиђено. Разумем Карија, а успео сам и да чујем шта им је у два наврата причао за време тајм-аута. Ух, то није за јавност, али се види да заиста даје све од себе да их тргне из летаргије и да их мотивише да боље играју. Жестоко их је изрибао. Нажалост, веома је приметан недостатак Мариновића као организатора игре и Робертса као неприкосновеног скакача и доброг шутера. За дивно чудо, Звездини играчи су вечерас потпуно надскакали играче Хелиоса. Однос у скоковима је био 39:24 за Звезду, а од тога је било 10-ак скокова у нападу. Штимац је био најбољи скакач и ово му је једна од бољих игара ове сезоне. Кикановић опет недоречен и није много играо. Стевић је мало играо и то је коректно одрадио. Бјелица тотално изгубљен, мислим да није постигао ниједан кош, а имао је неколико изгубљених лопти. Овенс добар у тешким тренуцима, постигао је 11 поена. Тадија најбољи, иако никако не могу да схватим зашто и даље промашује шутеве из прилично чистих ситуација (пре свега, приликом улаза под кош). Ковач просечан - 7 поена, али барем није грешио. Бакић је постигао 6 поена, три пута је беспотребно шутирао и промашио за три поена, а четври пут је погодио кад је било најважније, али је резултат тада био 45:38 за Звезду, а не 45:40 као што пише у извештају. Такође, на полувремену је резултат био 33:23, а не 33:24 како пише у извештају. Шта ћу, не могу да прећутим кад нешто није тачно :-)

Имали смо много изгубљених лопти (13), организација напада нам је и даље рак-рана и ту делујемо смушено. Само да нам се ова двојица што пре опораве, без њих немамо шта да тражимо ни у Нишу, а камоли у остала два такмичења.

Milos

pre 15 godina

Dobro je, ovo je bilo gusto... Nisam ocekivao pobedu. Tesko cemo se plasirati ali moramo da verujemo. Inace, za sve pismene Srbe ne znam se pise odvojeno... Ali dobro...

milosmima

pre 15 godina

Napred Zvezdo,srce je moje uvek uz tebe.Sada je vazno dobiti Vrscane oba puta u PioniRu da im se revansiramo za onako ubedljive poraze u Milenijumu i naravo da ostanemo u Trci za F4 i F8 NLB lige odnosno Eurocupa.Smatram da ovaj tim treba da odigra 2-3 sezone zajedno i rezultati ce doci.NAPRED PESICU!

pimpoje

pre 15 godina

Gurbeti, vama je sada i pobeda protiv fenjerasa veliki uspeh. Ako niste primetili, nemate ni t od timske igre. Nema veze, kad se "vrati Roberts, Malina, Gromiko, Aleksandrov..." vasa je triple kruna.

Vidic

pre 15 godina

Samo napred Zvezdo ne osvrci se i samo guraj.A to sto neki misle da je dovoljno da pisu cirilicu i da su onda Srbi to necu ni da komentarisem jer to je stvarno bizarno i smesno.

Milos

pre 15 godina

Svrstavam se u eksperte koji primecuju da Keselj ne igra ama bas nista. sa takvim fizickim predispozicijama mogao bi makar po 5 skokova po utakmici da ima, a ne da zavrsava utakmicu sa 0,3,5 poena. Ove godine je samo 2-3 puta odigrao dobro, ali je istina da ga je Pesic dosta ladio, ali je to opet proisteklo iz njegovih losih igara, narocito u odbrani, a svaku je utakmicu pocinjao u prvoj petorci. Mrsavo!

Nemanja

pre 15 godina

Slažem se sa onim koji predviđaju da bez novog pleja nemamo šansi u završnicama takmičenja koja predstoje! Mislim da bi uprava trebala razumeti da je glupo ostati na korak pred samim završnicama ključnih takmičenja, a da se ne učini dodatni napor jer je ekipa bitno načeta povredama!
U želji da će biti učinjen napor na osvježenju kreativnosti u organizacije igre pozdrav svim navijačima najvećeg srpskog kluba!
NAPRED ZVEZDOOOO!!!

Вук Караџић

pre 15 godina

(Nikola, 14. februar 2009 22:21)

А ти си ми неко оличење писмености? Онда би царе требао да знаш да се НЕ ЗНАМ пише одвојено, и оно није коцкица, него КВАДРАТ.
Поздрав од неписменог!

Bole Barca

pre 15 godina

Keselj sada mora da se pokaze kao pravi igrac ali njega nigde nema! Slazem se da je bio dobar u Mariopolju ali ne moze da se ceka njegova dobra partija svaku desetu utakmicu, ne sumnjam da je talenat ali mora malo vise hrabrosti pokazati inace ce postati novi Tripkovic... ako dobijemo Hemofarm u F4 smo, ali mislim da je mnogo vaznije da Hemofarm dobijemo u Euro cupu kako bi vratili kakve takve izglede za nastavak sezone u Evropi... A sto se tice pojacanja mislim da bez njih mozemo malo sta da uradimo do kraja sezone, treba angazovati po svaku cenu Samardzinskog i nekog solidnog pleya jer nam je organizacija igre jedna velika 0! Podrska za Pesica i nadam se da ce da nastavi ovo sto je zapoceo!

Nikola

pre 15 godina

Хвала богу, иако сам гробар.
А свим неписменим делијама и гробарима, прекините да пишете као да сте неписмени.
Ако незнате како да пребаците тастатуру на српска слова како латинична тако и ћирилићна, у донјем десном углу имате коцкицу са опцијом за мењање језика за писање.
Поздрав свим Србима

delija sombor

pre 15 godina

samo da se oporave marinovic i roberts pa da konacno vidimo gde smo.mislim da bi smo sa dve pobede do kraja i zvanicno osigurali fajnal for,samo da bude zdravlja a uz to ce sigurno doci i rezultati.napred ZVEZDA

no_comment

pre 15 godina

Bravo Zvezdo, bravo Tadija. Jos samo da se vrate Roberts i Marinovic pa da konacno budemo kompletni. Raduje me sto se Tadija vraca u formu. Samo hrabro momci!

Zvezdan

pre 15 godina

Malopre je bio na SOS-u snimak zadnje cetvrtine.Obratite paznju (ako gledate 'Balkanskog spijuna')na Pesicev minut odmora.Takav repertoar psovki nikada u zivotu nisam cuo.Covek je potpuno izgubio zivce.I komentator Slovenacke televizije se smejao.Pesic je za mene veliko razocarenje.

Вук Караџић

pre 15 godina

(Nikola, 14. februar 2009 22:21)

А ти си ми неко оличење писмености? Онда би царе требао да знаш да се НЕ ЗНАМ пише одвојено, и оно није коцкица, него КВАДРАТ.
Поздрав од неписменог!

Dr Dule Vujosevic

pre 15 godina

U želji da će biti učinjen napor na osvježenju kreativnosti u organizacije igre pozdrav svim navijačima najvećeg srpskog kluba!
(Nemanja, 14. februar 2009 23:27)

HVALA.

.

звездаш

pre 15 godina

Имао сам прилику да гледам директан ТВ пренос утакмице и морам признати да нисам спокојан упркос Звездиној победи. Зашто? Код Звездиних играча је присутна приметна нервоза, али оно што ме највише забрињава је то што је Кари вечерас био изузетно нервозан (досуђена му је техничка грешка при вођству Звезде 43:28). По мени, то је зато што је човек почео да се плаши од ситуација кад Звезда има убедљиву предност, јер су је ове године у неколико веома важних утакмица прокоцкали. Хвала Богу да се то није и вечерас догодило, пошто Хелиос стварно није дорастао Звезди (за разлику од Партизана, Памесе, Цибоне и Хемофарма). Било је тужно гледати (иако је коментатору словеначке телевизије све то било веома забавно и смешно) и слушати Карија како као помамљен урла на Звездине кошаркаше. Кад је добио техничку грешку, Бакић је требало да изведе три слободна бацања, а Кари се бесан као рис окомио на Милошевића, свашта му рекавши, а само мало пре тога се унео у лице Кешељу који је седео на клупи и није ни играо и простао дивљао на њега, не штедећи на псовкама. Жалосно је било све то гледати, а ја мислим да Кешељ неће моћи ноћас да заспи колико је изгледао истраумирано и постиђено. Разумем Карија, а успео сам и да чујем шта им је у два наврата причао за време тајм-аута. Ух, то није за јавност, али се види да заиста даје све од себе да их тргне из летаргије и да их мотивише да боље играју. Жестоко их је изрибао. Нажалост, веома је приметан недостатак Мариновића као организатора игре и Робертса као неприкосновеног скакача и доброг шутера. За дивно чудо, Звездини играчи су вечерас потпуно надскакали играче Хелиоса. Однос у скоковима је био 39:24 за Звезду, а од тога је било 10-ак скокова у нападу. Штимац је био најбољи скакач и ово му је једна од бољих игара ове сезоне. Кикановић опет недоречен и није много играо. Стевић је мало играо и то је коректно одрадио. Бјелица тотално изгубљен, мислим да није постигао ниједан кош, а имао је неколико изгубљених лопти. Овенс добар у тешким тренуцима, постигао је 11 поена. Тадија најбољи, иако никако не могу да схватим зашто и даље промашује шутеве из прилично чистих ситуација (пре свега, приликом улаза под кош). Ковач просечан - 7 поена, али барем није грешио. Бакић је постигао 6 поена, три пута је беспотребно шутирао и промашио за три поена, а четври пут је погодио кад је било најважније, али је резултат тада био 45:38 за Звезду, а не 45:40 као што пише у извештају. Такође, на полувремену је резултат био 33:23, а не 33:24 како пише у извештају. Шта ћу, не могу да прећутим кад нешто није тачно :-)

Имали смо много изгубљених лопти (13), организација напада нам је и даље рак-рана и ту делујемо смушено. Само да нам се ова двојица што пре опораве, без њих немамо шта да тражимо ни у Нишу, а камоли у остала два такмичења.

delija sombor

pre 15 godina

samo da se oporave marinovic i roberts pa da konacno vidimo gde smo.mislim da bi smo sa dve pobede do kraja i zvanicno osigurali fajnal for,samo da bude zdravlja a uz to ce sigurno doci i rezultati.napred ZVEZDA

Nikola

pre 15 godina

Хвала богу, иако сам гробар.
А свим неписменим делијама и гробарима, прекините да пишете као да сте неписмени.
Ако незнате како да пребаците тастатуру на српска слова како латинична тако и ћирилићна, у донјем десном углу имате коцкицу са опцијом за мењање језика за писање.
Поздрав свим Србима

no_comment

pre 15 godina

Bravo Zvezdo, bravo Tadija. Jos samo da se vrate Roberts i Marinovic pa da konacno budemo kompletni. Raduje me sto se Tadija vraca u formu. Samo hrabro momci!

dzabamislije

pre 15 godina

Drugovi gani,
vidim da se igra neka BIBI liga, pa mozda ne bi bilo lose da se prebacite tamo, ne bi ste li nesto i osvojili. Dok vi sacekate da se vasi invalidi oporave, uprava ucvrsti pozicije, i trener sazivi sa ekipom, obratite paznju na na neidentifikovano nebesko telo, crno bele boje koje ce za koji dan udariti velikom brzinom u vasu zvezdicu. Eksplozija ce moci da se vidi golim okom, a smrad od eksplodiranih nerealnih ambicija ce se cak iz Nisa osetiti i u Beogradu. Dok vi budete razradjivali planove za evropsku buducnost, mi cemo opet i opet i opet i opet uzimati titule, kupove, gaziti po evropi itd.Specijalan pozdrav za ove baba sere koje se bave strucnim analizama, a verovatno su u skoli bili oslobodjeni fizickog.

pimpoje

pre 15 godina

Gurbeti, vama je sada i pobeda protiv fenjerasa veliki uspeh. Ako niste primetili, nemate ni t od timske igre. Nema veze, kad se "vrati Roberts, Malina, Gromiko, Aleksandrov..." vasa je triple kruna.

Bole Barca

pre 15 godina

Keselj sada mora da se pokaze kao pravi igrac ali njega nigde nema! Slazem se da je bio dobar u Mariopolju ali ne moze da se ceka njegova dobra partija svaku desetu utakmicu, ne sumnjam da je talenat ali mora malo vise hrabrosti pokazati inace ce postati novi Tripkovic... ako dobijemo Hemofarm u F4 smo, ali mislim da je mnogo vaznije da Hemofarm dobijemo u Euro cupu kako bi vratili kakve takve izglede za nastavak sezone u Evropi... A sto se tice pojacanja mislim da bez njih mozemo malo sta da uradimo do kraja sezone, treba angazovati po svaku cenu Samardzinskog i nekog solidnog pleya jer nam je organizacija igre jedna velika 0! Podrska za Pesica i nadam se da ce da nastavi ovo sto je zapoceo!

Zvezdan

pre 15 godina

Malopre je bio na SOS-u snimak zadnje cetvrtine.Obratite paznju (ako gledate 'Balkanskog spijuna')na Pesicev minut odmora.Takav repertoar psovki nikada u zivotu nisam cuo.Covek je potpuno izgubio zivce.I komentator Slovenacke televizije se smejao.Pesic je za mene veliko razocarenje.

milosmima

pre 15 godina

Napred Zvezdo,srce je moje uvek uz tebe.Sada je vazno dobiti Vrscane oba puta u PioniRu da im se revansiramo za onako ubedljive poraze u Milenijumu i naravo da ostanemo u Trci za F4 i F8 NLB lige odnosno Eurocupa.Smatram da ovaj tim treba da odigra 2-3 sezone zajedno i rezultati ce doci.NAPRED PESICU!

Vidic

pre 15 godina

Samo napred Zvezdo ne osvrci se i samo guraj.A to sto neki misle da je dovoljno da pisu cirilicu i da su onda Srbi to necu ni da komentarisem jer to je stvarno bizarno i smesno.

Branimir

pre 15 godina

Pozdrav za sve delije idemo NAPRED!Malo ko je verovao da ovaj tim Zvezde može napraviti i ove rezultate ali šta da im radimo!Mladi i nedovoljno uigrani tim stigle su povrede i nekoliko vezanih poraza ali sam siguran da će oni imati dovoljno spremnih igrača da se iznesu sa svim nedaćama i da će se i nama vratiti bitnim pobedama u završnicama koje predstoje! U PIONIRU SE MORA ZNATI GAZDA!!! Hemofarm prvo moramo da pobedimo sa 15 razlike a siguran sam da će Kari da napravi pripremu adekvatnu za ovaj rezultat!Ovi momci imaju karakter i svojim delijama će prirediti slavlje, ali bez euforije!
U utorak 24.02.svi u pionir jer je mladi tim zvezde mnogo opasniji kad ga delije bodre na pravi način!U pozorišnoj atmosferi prave greške ali kad čuju huk navijača u leđa bukvalno ginu na terenu a u takvoj atmosferi mogu da pobede svaku ekipu!

Milos

pre 15 godina

Svrstavam se u eksperte koji primecuju da Keselj ne igra ama bas nista. sa takvim fizickim predispozicijama mogao bi makar po 5 skokova po utakmici da ima, a ne da zavrsava utakmicu sa 0,3,5 poena. Ove godine je samo 2-3 puta odigrao dobro, ali je istina da ga je Pesic dosta ladio, ali je to opet proisteklo iz njegovih losih igara, narocito u odbrani, a svaku je utakmicu pocinjao u prvoj petorci. Mrsavo!

Nemanja

pre 15 godina

Slažem se sa onim koji predviđaju da bez novog pleja nemamo šansi u završnicama takmičenja koja predstoje! Mislim da bi uprava trebala razumeti da je glupo ostati na korak pred samim završnicama ključnih takmičenja, a da se ne učini dodatni napor jer je ekipa bitno načeta povredama!
U želji da će biti učinjen napor na osvježenju kreativnosti u organizacije igre pozdrav svim navijačima najvećeg srpskog kluba!
NAPRED ZVEZDOOOO!!!

Peca

pre 15 godina

(Nikola, 14. februar 2009 22:21)

А ти си ми неко оличење писмености? Онда би царе требао да знаш да се НЕ ЗНАМ пише одвојено, и оно није коцкица, него КВАДРАТ.
Поздрав од неписменог!
(Вук Караџић, 14. februar 2009 22:43)

Vuče zaboravio si da ukažeš Nidži da se ne piše ćirilićno već ćirilično, kao i da kada piše ćirilicom da bi otkucao slovo nj mora da pritisne tipku w (њ).
Ma zezam se samo, očigledno je da je Nikola=Vuk Karadžić (vidi se po vremenu slanja komentara), samo je hteo da predstavi kako su Grobari kao nepismeni.
P.S. Mnogo ste jaki, zgazili ste Helios.

Ratko

pre 15 godina

Ne znam za vas ali meni je bilo vrlo neprijatno gledati i slusati one izlive Karija Pesica. Covek je izgubio kontrolu nad sobom a nisam uopste mogao da razumem zbog cega i o cemu se dere.
Sa druge strane u gostima se i od Heliose moze izgubiti ali se nije desilo.

40+

pre 15 godina

@Nemanja


KK SLEDEĆA SEZONA

Da dovedeš i O,Nila
ti bi opet druga bila,
Da dovedeš i Buloka
nabiće vas opet stoka
I da dodje Siskauskas,
j....e vas Miša Tumbas
da dovedeš i Lebrona
ne bi mogla ti do trona

ZAUVEK ĆE BITI ONA
KK SLEDEĆA SEZONA

Milos

pre 15 godina

Dobro je, ovo je bilo gusto... Nisam ocekivao pobedu. Tesko cemo se plasirati ali moramo da verujemo. Inace, za sve pismene Srbe ne znam se pise odvojeno... Ali dobro...

peta srpska liga

pre 15 godina

Brawo momci, nadam se da u Nisu idemo po KUP... u petak se najwerowatnije sastajemo sa FMP-OM dok ce Partizna igrati protiw Hemofarma, dok ce u subotu biti finale... Zucku je bliza Zwezda, a wi widite samo da se oporawe u timu najbolja 1. i najbolja 4.!!!!!!!!! POzz
(Radivoje Korac, 15. februar 2009 14:04)
Najbolja 4. mislis na Novicu,slazem se u potpunosti,za 1. ima vise kandidata,ali na tvoju zalost nijedan nije obojen u crveno-belo...a sto se kupa tice bar cete ustedeti oko troskova izdavanja DVD-a,jer necete ni stici do finala...

DELIJA

pre 15 godina

Chitao sam proshle nedelje komentar od delije koji kaze da Peshic treba da ide...Alo ljudi ko moze da naprawi dobru ekipu tako brzo. Ako se secate bili smo pred raspadanjem...Ko kaze da Peshic treba da ide on nije DELIJA... ZVEZDA U SRCU!!!

nn

pre 15 godina

Meni je drago sto se Pešić malo derao na njih. Postavite se na Pešićevo mesto, pa ko se još ne bi izgubio živce pored onakvih igrača. Jeste da su mladi i da još treba da se uigravaju ali tako će opet praviti greske iz utakmice u utakmice, umesto da nekoga pošalju na kaljenje pa da dovedu iskusnije igrače koji će poboljšati igru jer ako ćemo ići da osvojimo titulu ovo je još nula od ekipe.

Bole Barca

pre 15 godina

Ja ne razumem ove nazovi grobare sto se oupste brinu za buducnost ZVEZDE i sto im je bitno da se naprave pametni kada je u pitanju Zvezda...Partizan vam je pobedio pa mozete slobodno citati vase komentare na vasoj stranici, ali ne, vama je uvek lepse da filozofirate o nasem klubu...

Radivoje Korac

pre 15 godina

Brawo momci, nadam se da u Nisu idemo po KUP... u petak se najwerowatnije sastajemo sa FMP-OM dok ce Partizna igrati protiw Hemofarma, dok ce u subotu biti finale... Zucku je bliza Zwezda, a wi widite samo da se oporawe u timu najbolja 1. i najbolja 4.!!!!!!!!! POzz

GROBAR NIS

pre 15 godina

A ti Vuce molim te cuti!nista nisi bolji glagol TREBATI je bezlicni i ne kaze se "trebao",vec trebalo ili treba...PsssssssT!VOLIM PARTIZAN!!

Дон Кихоте

pre 15 godina

Nikola, 14. februar 2009 22:21) :

Свака част мајсторе!

Напред Звеѕдо, само напред Звеѕдо!
Поздрав!

greedy

pre 15 godina

za sve grobare,

Ne razumem zasto toliko nipodastavate Zvezdu?Igrali ste 2 puta sa njom ove sezone i imate 1:1 skor.Pobedili ste kranje srecno,i sami znate to.Dakle,ako je Zvezda toliko losa,kao sto Vi pricate,zasto je niste dobili sa 20 razlike,makar i onda kad je igrala bez pola tima ?
Aj da vidim bar jedan odgovor,pametan

AG003

pre 15 godina

za sve grobare,

Ne razumem zasto toliko nipodastavate Zvezdu?Igrali ste 2 puta sa njom ove sezone i imate 1:1 skor.Pobedili ste kranje srecno,i sami znate to.Dakle,ako je Zvezda toliko losa,kao sto Vi pricate,zasto je niste dobili sa 20 razlike,makar i onda kad je igrala bez pola tima ?
Aj da vidim bar jedan odgovor,pametan
(greedy, 16. februar 2009 23:30)

Zato što...
mi se s vama zezamo

Nikola

pre 15 godina

Хвала богу, иако сам гробар.
А свим неписменим делијама и гробарима, прекините да пишете као да сте неписмени.
Ако незнате како да пребаците тастатуру на српска слова како латинична тако и ћирилићна, у донјем десном углу имате коцкицу са опцијом за мењање језика за писање.
Поздрав свим Србима

Zvezdan

pre 15 godina

Malopre je bio na SOS-u snimak zadnje cetvrtine.Obratite paznju (ako gledate 'Balkanskog spijuna')na Pesicev minut odmora.Takav repertoar psovki nikada u zivotu nisam cuo.Covek je potpuno izgubio zivce.I komentator Slovenacke televizije se smejao.Pesic je za mene veliko razocarenje.

dzabamislije

pre 15 godina

Drugovi gani,
vidim da se igra neka BIBI liga, pa mozda ne bi bilo lose da se prebacite tamo, ne bi ste li nesto i osvojili. Dok vi sacekate da se vasi invalidi oporave, uprava ucvrsti pozicije, i trener sazivi sa ekipom, obratite paznju na na neidentifikovano nebesko telo, crno bele boje koje ce za koji dan udariti velikom brzinom u vasu zvezdicu. Eksplozija ce moci da se vidi golim okom, a smrad od eksplodiranih nerealnih ambicija ce se cak iz Nisa osetiti i u Beogradu. Dok vi budete razradjivali planove za evropsku buducnost, mi cemo opet i opet i opet i opet uzimati titule, kupove, gaziti po evropi itd.Specijalan pozdrav za ove baba sere koje se bave strucnim analizama, a verovatno su u skoli bili oslobodjeni fizickog.

pimpoje

pre 15 godina

Gurbeti, vama je sada i pobeda protiv fenjerasa veliki uspeh. Ako niste primetili, nemate ni t od timske igre. Nema veze, kad se "vrati Roberts, Malina, Gromiko, Aleksandrov..." vasa je triple kruna.

Dr Dule Vujosevic

pre 15 godina

U želji da će biti učinjen napor na osvježenju kreativnosti u organizacije igre pozdrav svim navijačima najvećeg srpskog kluba!
(Nemanja, 14. februar 2009 23:27)

HVALA.

.

delija sombor

pre 15 godina

samo da se oporave marinovic i roberts pa da konacno vidimo gde smo.mislim da bi smo sa dve pobede do kraja i zvanicno osigurali fajnal for,samo da bude zdravlja a uz to ce sigurno doci i rezultati.napred ZVEZDA

Peca

pre 15 godina

(Nikola, 14. februar 2009 22:21)

А ти си ми неко оличење писмености? Онда би царе требао да знаш да се НЕ ЗНАМ пише одвојено, и оно није коцкица, него КВАДРАТ.
Поздрав од неписменог!
(Вук Караџић, 14. februar 2009 22:43)

Vuče zaboravio si da ukažeš Nidži da se ne piše ćirilićno već ćirilično, kao i da kada piše ćirilicom da bi otkucao slovo nj mora da pritisne tipku w (њ).
Ma zezam se samo, očigledno je da je Nikola=Vuk Karadžić (vidi se po vremenu slanja komentara), samo je hteo da predstavi kako su Grobari kao nepismeni.
P.S. Mnogo ste jaki, zgazili ste Helios.

Bole Barca

pre 15 godina

Keselj sada mora da se pokaze kao pravi igrac ali njega nigde nema! Slazem se da je bio dobar u Mariopolju ali ne moze da se ceka njegova dobra partija svaku desetu utakmicu, ne sumnjam da je talenat ali mora malo vise hrabrosti pokazati inace ce postati novi Tripkovic... ako dobijemo Hemofarm u F4 smo, ali mislim da je mnogo vaznije da Hemofarm dobijemo u Euro cupu kako bi vratili kakve takve izglede za nastavak sezone u Evropi... A sto se tice pojacanja mislim da bez njih mozemo malo sta da uradimo do kraja sezone, treba angazovati po svaku cenu Samardzinskog i nekog solidnog pleya jer nam je organizacija igre jedna velika 0! Podrska za Pesica i nadam se da ce da nastavi ovo sto je zapoceo!

Branimir

pre 15 godina

Pozdrav za sve delije idemo NAPRED!Malo ko je verovao da ovaj tim Zvezde može napraviti i ove rezultate ali šta da im radimo!Mladi i nedovoljno uigrani tim stigle su povrede i nekoliko vezanih poraza ali sam siguran da će oni imati dovoljno spremnih igrača da se iznesu sa svim nedaćama i da će se i nama vratiti bitnim pobedama u završnicama koje predstoje! U PIONIRU SE MORA ZNATI GAZDA!!! Hemofarm prvo moramo da pobedimo sa 15 razlike a siguran sam da će Kari da napravi pripremu adekvatnu za ovaj rezultat!Ovi momci imaju karakter i svojim delijama će prirediti slavlje, ali bez euforije!
U utorak 24.02.svi u pionir jer je mladi tim zvezde mnogo opasniji kad ga delije bodre na pravi način!U pozorišnoj atmosferi prave greške ali kad čuju huk navijača u leđa bukvalno ginu na terenu a u takvoj atmosferi mogu da pobede svaku ekipu!

Nemanja

pre 15 godina

Slažem se sa onim koji predviđaju da bez novog pleja nemamo šansi u završnicama takmičenja koja predstoje! Mislim da bi uprava trebala razumeti da je glupo ostati na korak pred samim završnicama ključnih takmičenja, a da se ne učini dodatni napor jer je ekipa bitno načeta povredama!
U želji da će biti učinjen napor na osvježenju kreativnosti u organizacije igre pozdrav svim navijačima najvećeg srpskog kluba!
NAPRED ZVEZDOOOO!!!

звездаш

pre 15 godina

Имао сам прилику да гледам директан ТВ пренос утакмице и морам признати да нисам спокојан упркос Звездиној победи. Зашто? Код Звездиних играча је присутна приметна нервоза, али оно што ме највише забрињава је то што је Кари вечерас био изузетно нервозан (досуђена му је техничка грешка при вођству Звезде 43:28). По мени, то је зато што је човек почео да се плаши од ситуација кад Звезда има убедљиву предност, јер су је ове године у неколико веома важних утакмица прокоцкали. Хвала Богу да се то није и вечерас догодило, пошто Хелиос стварно није дорастао Звезди (за разлику од Партизана, Памесе, Цибоне и Хемофарма). Било је тужно гледати (иако је коментатору словеначке телевизије све то било веома забавно и смешно) и слушати Карија како као помамљен урла на Звездине кошаркаше. Кад је добио техничку грешку, Бакић је требало да изведе три слободна бацања, а Кари се бесан као рис окомио на Милошевића, свашта му рекавши, а само мало пре тога се унео у лице Кешељу који је седео на клупи и није ни играо и простао дивљао на њега, не штедећи на псовкама. Жалосно је било све то гледати, а ја мислим да Кешељ неће моћи ноћас да заспи колико је изгледао истраумирано и постиђено. Разумем Карија, а успео сам и да чујем шта им је у два наврата причао за време тајм-аута. Ух, то није за јавност, али се види да заиста даје све од себе да их тргне из летаргије и да их мотивише да боље играју. Жестоко их је изрибао. Нажалост, веома је приметан недостатак Мариновића као организатора игре и Робертса као неприкосновеног скакача и доброг шутера. За дивно чудо, Звездини играчи су вечерас потпуно надскакали играче Хелиоса. Однос у скоковима је био 39:24 за Звезду, а од тога је било 10-ак скокова у нападу. Штимац је био најбољи скакач и ово му је једна од бољих игара ове сезоне. Кикановић опет недоречен и није много играо. Стевић је мало играо и то је коректно одрадио. Бјелица тотално изгубљен, мислим да није постигао ниједан кош, а имао је неколико изгубљених лопти. Овенс добар у тешким тренуцима, постигао је 11 поена. Тадија најбољи, иако никако не могу да схватим зашто и даље промашује шутеве из прилично чистих ситуација (пре свега, приликом улаза под кош). Ковач просечан - 7 поена, али барем није грешио. Бакић је постигао 6 поена, три пута је беспотребно шутирао и промашио за три поена, а четври пут је погодио кад је било најважније, али је резултат тада био 45:38 за Звезду, а не 45:40 као што пише у извештају. Такође, на полувремену је резултат био 33:23, а не 33:24 како пише у извештају. Шта ћу, не могу да прећутим кад нешто није тачно :-)

Имали смо много изгубљених лопти (13), организација напада нам је и даље рак-рана и ту делујемо смушено. Само да нам се ова двојица што пре опораве, без њих немамо шта да тражимо ни у Нишу, а камоли у остала два такмичења.

milosmima

pre 15 godina

Napred Zvezdo,srce je moje uvek uz tebe.Sada je vazno dobiti Vrscane oba puta u PioniRu da im se revansiramo za onako ubedljive poraze u Milenijumu i naravo da ostanemo u Trci za F4 i F8 NLB lige odnosno Eurocupa.Smatram da ovaj tim treba da odigra 2-3 sezone zajedno i rezultati ce doci.NAPRED PESICU!

Radivoje Korac

pre 15 godina

Brawo momci, nadam se da u Nisu idemo po KUP... u petak se najwerowatnije sastajemo sa FMP-OM dok ce Partizna igrati protiw Hemofarma, dok ce u subotu biti finale... Zucku je bliza Zwezda, a wi widite samo da se oporawe u timu najbolja 1. i najbolja 4.!!!!!!!!! POzz

no_comment

pre 15 godina

Bravo Zvezdo, bravo Tadija. Jos samo da se vrate Roberts i Marinovic pa da konacno budemo kompletni. Raduje me sto se Tadija vraca u formu. Samo hrabro momci!

Вук Караџић

pre 15 godina

(Nikola, 14. februar 2009 22:21)

А ти си ми неко оличење писмености? Онда би царе требао да знаш да се НЕ ЗНАМ пише одвојено, и оно није коцкица, него КВАДРАТ.
Поздрав од неписменог!

Milos

pre 15 godina

Dobro je, ovo je bilo gusto... Nisam ocekivao pobedu. Tesko cemo se plasirati ali moramo da verujemo. Inace, za sve pismene Srbe ne znam se pise odvojeno... Ali dobro...

40+

pre 15 godina

@Nemanja


KK SLEDEĆA SEZONA

Da dovedeš i O,Nila
ti bi opet druga bila,
Da dovedeš i Buloka
nabiće vas opet stoka
I da dodje Siskauskas,
j....e vas Miša Tumbas
da dovedeš i Lebrona
ne bi mogla ti do trona

ZAUVEK ĆE BITI ONA
KK SLEDEĆA SEZONA

Milos

pre 15 godina

Svrstavam se u eksperte koji primecuju da Keselj ne igra ama bas nista. sa takvim fizickim predispozicijama mogao bi makar po 5 skokova po utakmici da ima, a ne da zavrsava utakmicu sa 0,3,5 poena. Ove godine je samo 2-3 puta odigrao dobro, ali je istina da ga je Pesic dosta ladio, ali je to opet proisteklo iz njegovih losih igara, narocito u odbrani, a svaku je utakmicu pocinjao u prvoj petorci. Mrsavo!

Vidic

pre 15 godina

Samo napred Zvezdo ne osvrci se i samo guraj.A to sto neki misle da je dovoljno da pisu cirilicu i da su onda Srbi to necu ni da komentarisem jer to je stvarno bizarno i smesno.

peta srpska liga

pre 15 godina

Brawo momci, nadam se da u Nisu idemo po KUP... u petak se najwerowatnije sastajemo sa FMP-OM dok ce Partizna igrati protiw Hemofarma, dok ce u subotu biti finale... Zucku je bliza Zwezda, a wi widite samo da se oporawe u timu najbolja 1. i najbolja 4.!!!!!!!!! POzz
(Radivoje Korac, 15. februar 2009 14:04)
Najbolja 4. mislis na Novicu,slazem se u potpunosti,za 1. ima vise kandidata,ali na tvoju zalost nijedan nije obojen u crveno-belo...a sto se kupa tice bar cete ustedeti oko troskova izdavanja DVD-a,jer necete ni stici do finala...

Ratko

pre 15 godina

Ne znam za vas ali meni je bilo vrlo neprijatno gledati i slusati one izlive Karija Pesica. Covek je izgubio kontrolu nad sobom a nisam uopste mogao da razumem zbog cega i o cemu se dere.
Sa druge strane u gostima se i od Heliose moze izgubiti ali se nije desilo.

Bole Barca

pre 15 godina

Ja ne razumem ove nazovi grobare sto se oupste brinu za buducnost ZVEZDE i sto im je bitno da se naprave pametni kada je u pitanju Zvezda...Partizan vam je pobedio pa mozete slobodno citati vase komentare na vasoj stranici, ali ne, vama je uvek lepse da filozofirate o nasem klubu...

nn

pre 15 godina

Meni je drago sto se Pešić malo derao na njih. Postavite se na Pešićevo mesto, pa ko se još ne bi izgubio živce pored onakvih igrača. Jeste da su mladi i da još treba da se uigravaju ali tako će opet praviti greske iz utakmice u utakmice, umesto da nekoga pošalju na kaljenje pa da dovedu iskusnije igrače koji će poboljšati igru jer ako ćemo ići da osvojimo titulu ovo je još nula od ekipe.

DELIJA

pre 15 godina

Chitao sam proshle nedelje komentar od delije koji kaze da Peshic treba da ide...Alo ljudi ko moze da naprawi dobru ekipu tako brzo. Ako se secate bili smo pred raspadanjem...Ko kaze da Peshic treba da ide on nije DELIJA... ZVEZDA U SRCU!!!

Дон Кихоте

pre 15 godina

Nikola, 14. februar 2009 22:21) :

Свака част мајсторе!

Напред Звеѕдо, само напред Звеѕдо!
Поздрав!

GROBAR NIS

pre 15 godina

A ti Vuce molim te cuti!nista nisi bolji glagol TREBATI je bezlicni i ne kaze se "trebao",vec trebalo ili treba...PsssssssT!VOLIM PARTIZAN!!

greedy

pre 15 godina

za sve grobare,

Ne razumem zasto toliko nipodastavate Zvezdu?Igrali ste 2 puta sa njom ove sezone i imate 1:1 skor.Pobedili ste kranje srecno,i sami znate to.Dakle,ako je Zvezda toliko losa,kao sto Vi pricate,zasto je niste dobili sa 20 razlike,makar i onda kad je igrala bez pola tima ?
Aj da vidim bar jedan odgovor,pametan

AG003

pre 15 godina

za sve grobare,

Ne razumem zasto toliko nipodastavate Zvezdu?Igrali ste 2 puta sa njom ove sezone i imate 1:1 skor.Pobedili ste kranje srecno,i sami znate to.Dakle,ako je Zvezda toliko losa,kao sto Vi pricate,zasto je niste dobili sa 20 razlike,makar i onda kad je igrala bez pola tima ?
Aj da vidim bar jedan odgovor,pametan
(greedy, 16. februar 2009 23:30)

Zato što...
mi se s vama zezamo