Subota, 14.02.2009.

00:14

'Večiti derbi' zavejan?

135. 'večiti derbi' između Partizana i Crvene zvezde i nastavak kompletne Jelen Superlige mogao bi da bude odložen zbog snega, pišu 'Novosti'.

Izvor: Novosti

'Veèiti derbi' zavejan? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Stefan

pre 15 godina

Po suncu, kisi, vetru, snegu ili kosavi, bodrimo te uvek Zvezdo ma gde igras ti, pravi delija veran je ko pas, pas, uvek Zvezdo racunaj na NAS !

martin

pre 15 godina

@Milan_PT

decko, da imas vise od 12 godina, shvatio bi da se u mom komentaru ne radi o povrsini fudbalskog terena vec o vremenu potrebnom da se u zemlji srBiji nesto uradi...

veljko hajduk

pre 15 godina

pa grobari nemojte više bre da se sramotiiite i pustite više to da ste neko i nešto pa zar nevidite koliko je zvezda velik klub pravi vam veliku sjenu zato nikad nečete da porastete dok god bude jedno ime ŠAMPIJON C:ZVEZDA.

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Topalovici vidim ja da je vama frka...Zvezda je trenutno u boljoj formi, a to je i vama ocigledno, tako da bi ste verovatno zeleli da se odlozi. Ja bih naravno voleo da bude u subotu, jer mislim da ce to biti DVOJKA K'O KUCA !!!

Marko

pre 15 godina

@DORCOL DOWNTOWN,
sofisticiranije, kao npr... bon za hranu. Najjadniji su huligani za tastaturom. 63kg zive vage pa onda provokacije. Oni nesrecnici sto se ubijaju po stadionima, su na jakom drugom mestu.

Zoran

pre 15 godina

Ima jedan, jedini opravdan razlog za odlaganje derbija: sto se navijaci jednog tima mlogo,ali mlog nerviraju oko odlaganja. Meni dovoljno.
Znaju oni da u normalnim fudbalskim uslovima pobedjuje bolji tim.

DORCOL DOWNTOWN

pre 15 godina

@DORCOL DOWNTOWN,
bolje motiku u ruke i da zaradi za 'leba i kartu za derbi, nego na soc.pomoci u Bg i cekati da se uprava kluba umilostivi za karte. tzv navijacima.
(Marko, 14. februar 2009 12:53)

Radimo i mi,ali ne nosimo motike vec nesto sofisticiranije.

JSZ

pre 15 godina

(Surcinac - Zvezdin sin!, 14. februar 2009 00:24)

Ako si ti Zvezdanin sin,onda ti je Misa Tumbas tata!
(100%, 14. februar 2009 02:47)

I ja sam cuo da je Misa svojevremeno svrljao po Surcinu.

Djole

pre 15 godina

@komentar:49

Jel pod tim prosecnim navijacem smatras to sto sam za 12 godina propustio 10ak utakmica na strani i nekih 5 na Marakani??? I to mozda zbog bolesti ili eventualno nekog puta... Usput isao i na 6 inostranih gostovanja... I sve to u svojoj reziji. Kada budes imao toliki staz na fudbalskim utakmicama javi se, do tada, sedi 1!

A sto se tice grecaja, da rade! Ti se malo bolje informisi!

Regularno..ha,ha..samo kada ste vec poceli!!

pre 15 godina

Zavejano je vama dupe,toliko ste losi da ne mozete da se sastavite!!!!! U tri utakmice niste namestili tri akcije,iiiiiiiii sta sad? Da odlozimo derbi jos koji dan,zar ne? Hocete na prolece da igrate,recimo u aprilu? Mozda ce te se uigrati do aprila,mozda vam krene!!! Ni mi ne blistamo,ali mi smo ti koji su krenuli od nule,promenuli ceo tim i doveli ove sezone preko 20 novih igraca.Prpa bato,da ne puknete od takve Zvezde na vasem JNA? Svesni ste da ste u katastrofalnoj formi,da ne mozete da se sastavite, sansu da namestite,a o golovima i o vasoj efikasnosti i da ne pisem!! Mora da vam se upalila lampica posle Rumuna,Crnogoraca i Makedonaca, pa ste brze bolje kontaktirali Toleta da pusti pricu da se odlozi pocetak prolecnog dela,tacnije da se odlozi derbi,kako bi ste dobili na vemenu bar jos nedelju dana!!! Da se razumemo,ni mi nismo bolji,ali kada pogledamo sta se sve izdesavalo u Zvezdi i kada pogledamo vas koji vec drugu,trcu godinu imate skoro istu ekipu....Mnogo ste jadni!!!! Rece jedan lik,nekada se fudbal igrao po snegu sa crvenim loptama,a sta sad? Da nema ovog snega,verovatno bi vam smetao vetar,zima,februar,mraz....Neka se javi samo jedan,jedini lik koji ce da napise da sa terena ne moze da se pocisti sneg,samo jedan neka to napise.Lopate u ruke,gospodo u subotu ujutro i popodne na derbi!!! Hoce neko da kaze da je to ne izvodljivo? Onda neka neko objasni u cemu je problem? Koji je razlog odlaganja? Neka neko napise da je razlog sneg i da teren ne moze da se pocisti za derbi i SVAKA MU CAST!!!! Gospodine Karadzicu i svi ostali koji sedite u tom nasem savezu,prvo kolo prolecnog prvenstva je 21 februara,dvadeset i prvog februara je derbi,ostavite se gluposti i prestanite da nas zasmejavate,svi na stadione,SVI NA DERBI i neka pobedi BOLJI,a mi se cujemo u subotu uvece!!!!

ciro

pre 15 godina

@ Nenad Pariz

Nasa "rupa" je za vasu poljanu MARAKANA...

Kako vasgrobare nije sramota,da mi DELIJE ne dodjemo na vas "stadion" vi ga nikad ne bi napunili,jer vas nema ni toliko...

ZVEZDA JE NAS NAJTROFEJNIJI FUDBALSKI KLUB!!!

rabba

pre 15 godina

A da napravite jos koju malverzaciju pa lepo podelite po 3 poena bez igranja ovde i po ko zna koji put izradite ostatak lige ?

Proslo je vreme laznih pobednika!!!

FCV 1914

LESKO

pre 15 godina

Kakvo bre crno odlaganje ja uzeo ladno odmor par dana i prelazim 2000km da bih gledao svetinju u svetom hramu..a.nemojte molim vas GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE...

Marko

pre 15 godina

@DORCOL DOWNTOWN,
bolje motiku u ruke i da zaradi za 'leba i kartu za derbi, nego na soc.pomoci u Bg i cekati da se uprava kluba umilostivi za karte. tzv navijacima.

Comi

pre 15 godina

Na osnovu ovih komentara zakljucio sam da se grobari vise brinu o zvezdi nego o partizanu.Sta vas boli uvo sto mi bojkotujemo Nlb-ligu , a samim tim i uleb kup. Molim vas nemojte da odlazete dosta smo cekali derbi!!!

Goran05

pre 15 godina

Sram ih bilo!!! Obicne babe!
Nekada se fudbal igrao sa crvenom loptom i crvenim linijama na terenu i nikome nije smetao sneg. Jos malo pa ce poceti u dvoranama da igraju!

Milan_PT

pre 15 godina

@Martine, vidi se da dobro poznajes fudbal. Tvojih 2000 kvadrata stadiona nisu dovoljno ni za pola igralista. Javljaj se samo kad imas nesto smisleno da porucis...

tribute

pre 15 godina

Pa kad su nam stadioni ocajni, nema nikakvih standarda za odrzavanje terena. Bolje da odloze prvenstvo i za 2 nedelje, da nebi gledalji lomljenje nogu i valjanje u blatu

Napred Partizan!!!

@Djole

pre 15 godina

Djole, tebe izgleda niko nije obavestio da ti grejaci na zvezdinom terenu postoje, ali NE RADE. Pravi si primer prosecnog zvezdinog navijaca koji dobro poznaje svoj klub.

Ivan CH

pre 15 godina

Pa ovo nema smisla.. a sta ce ljudi koji dolaze iz dijaspore!? Ja sam vec pre dve nedelje kupio avionsku kartu samo za vikend da odem na JUG i da se vratim opet u nedelju! SRAM VAS BILO!

Grobarčina sa Cetinja

pre 15 godina

@Delija
Pa morate kobajagi da bojkotujete košarku,a razlog naravno svi znamo...nemate pojma...a o fudbalu neću da komentarišem jer se zna...gaženje komšinice

BERKE

pre 15 godina

Ma koji derbi , liga nam nikada nije bila jadnija imamo jednog dobrog igraca u ligi malog Ljajica koji je vec otisao, da se igra po snegu? Pa pola igraca bi slomilo noge koliko su spremni.

sasha

pre 15 godina

gledajmo na to ovako...bez obzira na uslove sever i jug ce biti,pa recimo puni...a sta je sa gospodom sa istoka i zapada...zbog njih i niske temperature polu-prazan stadion

Miša

pre 15 godina

Kad nokšir nema poklopac, tako nam je. Evo, PSV uplatio pare od transfera Kežmana, pa će da naprave novi stadion sa pokretnim krovom i Philips-ovim osvetljenjem. Samo nikako da se Bjeka i Zeka sete gde zaturiše pare, ali strpljiv je Tomić, čeka i čeka i čeka.......

Roko Sifredi

pre 15 godina

Sneg sa terena bi se ocistio, to nije problem. Problem je sneg na tribinama.
Jer onaj ko je bio na Partizan-Dnjepar zna o cemu pricam. Delegat je hteo prekinuti utakmicu zbog grudvanja i ubacivanja grudvi u sneg. Zezanje je bilo extra, ipak moram da priznam.
Takodje, mizernih ostataka snega-leda je bilo na tribinama na Partizan-Standard, ali dovoljno da dvojicu navijaca- belgijanaca odvezu u Urgentni na usivanje usled pogotka ledenicom u glavu.
Moze se samo pretpostaviti kakav bi cirkus bio kada bi se igralo sledece nedelje. Uopste ne sumnjam da bi bilo maloumnika koji bi lomili tribinu i odlomljeno kamenje koristili za gadjanje. To je i najveci problem.

fun of the world

pre 15 godina

Vec se sada javlja neregularnost prvenstva i najavljuje otkazivanje derbija. Do derbija ima jos nedelju dana i dovoljno vremena da se sneg ocisti i da je metar visine a prognoza kaze da ce sneg jos samo danas padati.Domacinu ocigledno ne odgovara da se igra u subotu vec tamo negde ma prolece.Neka uzmu omladince i lopate u ruke i za dva tri dana ceo stadion moze da se ocisti

Derbi

pre 15 godina

Mislim da bi od-laganje dovelo do usijanja ionako već UŽARENU atmosferu! Navijači i jednog i drugog kluba su odavno već razgrabili ulaznice koje još nisu ni štampane!
Ima se utisak da bi JNA lavor (domaćin Štafete Mladosti - od prve do poslednje) bio pun i da je tri puta veći!
Groznica Večitog Derbija uveliko trese Beograd, a sa njim i čitavu Srbiju, BiH, pa čak i (hvala lepo) NEBiH!

Derbiju će prisustvovati i mnogi gosti iz inostranstva - očekujemo da se u svečanoj loži pojave skauti engleskih, nemačkih i španskih klubova. Uz skaute, očekujemo i izvidjače. Jer, svima je poznato da Evropa već neko vreme s pažnjom prati kanjon Drine, a bogami i planinu Taru.
Mada ne mož' i jare i pare,
jer Jare je Pajin suvozač,
a svi dobro znamo šta je suv list.
E to - "suv list" - mislim taj udarac, je imao Bora Kostić. Tako je i uspeo da uvali gol velikom Jašinu.

Posle je došo Džaja. A on je volo da felšari.

Pa, Pižon, Piksi, Dejo...

Majstori, al' niko ne zna da opali suvi list.

Nego, odlaganje derbija? NEEEE dolazi u obzir. Neka igraju na sličuge - nemam ništa protiv - samo da gi vidim kako istrčavaju na sneg. Za tu platu ja bi se skino go. Ko Miša Tumbas.

Dejan

pre 15 godina

E tako vam i treba Topalovici, da su vam ostali Zeka i Bjeka imali bi ste najmoderniji stadion u Evropi sa krovom i vestackim suncem da sve to otopi :)

pop

pre 15 godina

hahahaha
Znali ste sami kad je derbi a sad kao...uf pa nismo cistili sneg i te fazone.Gistrooooooooo

Sta je bilo?Jer su se demo ortaci uplasili Crene Zvezde i traze jos vremena da se pripreme?
cccc
dobro demo ortaci...aj neka bude po vasem,uzmi te jos vrmena da se pripremite za nas

Djole

pre 15 godina

Grobari ko vam je kriv sto vam je infrastruktura iz pretproslog veka???

DA MI IMAMO NOVU TRAVU SA GREJACIMA!!! KOD NAS NA TERENU SNEGA NEMA! MI KAO NAJVECI KLUB SA OVIH PROSTORA, NORMALNO IMAMO I NAJBOLJE USLOVE!!!

AckoSever

pre 15 godina

Ovo je sramota ljudi sta se radi(odlaganje prvenstva, neodgovornost uprava klubova itd.), a vi se tu prepucavate, pa derbi odavno nije ono sto je bio, a oni cine sve kako bi ga jos vise srozali i kako bi ga zgadili i onim malobrojnim fanaticima koji ga jedva cekaju!Doci cemo u situaciju da ce na derbiju biti puni samo Sever i Jug, a ostale tribine skroz prazne, bre!Pa je li to fudbal?Ja mislim da nije!Samo cemo videti ko bolje navija i to je to!Kvalitet igraca je ionako ocajan, pa se zato ne nadajte da ce neko od tih majmunskih kvazifudbalera da se nesto iscima za svoj klub!

Paparazzo

pre 15 godina

Pomerice iz jednog prostog razloga, zato sto su partizanove bebice bile pozvane od strane selektora ( a vec su se zalili, pa im je isti rekao da je vazniji nacionalni tim od bilo kog kluba ), pa da slucajno ne bi ispali iz ritma ... %^%^(())
mada verujem da ce biti nereseno>>> za PaRtIzAn

Delije Surcin

pre 15 godina

Kakav fudbal - tebe 21. februara ocekuju rani prolecni radovi na njivi. Motiku u ruke!
I molio bih te da ne patetises previse ovde. Ti veran k'o pas. M'rs u cosak.
(DORCOL DOWNTOWN, 14. februar 2009 01:22)

Pa ti dorcolac lepo sedi u prvi CAMAC na 25 maju pa kreni po evropi... a mi cemo avionom sa naseg areodroma

Plikuscht

pre 15 godina

то је зато што лавор нема кров
(мислим својом главом, 14. februar 2009 00:41)

care, problem je sneg na TERENU, a ne na tribinama ...
a i inace - da mozda ona vase rupcaga nema krov koji nadkriva teren!? mozda je toplica jos nesto ostavio u amanet osim dobrivoja konobara tanasijevica, a da ne znamo?

grobar

pre 15 godina

mora da se igra utakmica..dugo smo cekali taj dan... da nas pogodi i tornado,nema odlaganja meca!!!!!!
mi cemo uwek biti uz tebe i ako ne budes opet prwak ti...........!!!!!!!!!!!!!

Jose

pre 15 godina

Kakvo,bre,odlaganje?Daj da gane dohvatimo sada,dok jos uvek veze nemaju.

Cihu,cihu,cihuhu,
cihu,cihu,cihuhu...

Iz kuce je izleteo
sav zadihan Iva,
istrcao,zahuktao,
k'o Lokomotiva.

Zahuktala pa ne zna da stane.Kao i kosarkasi.

VEZE NEMAJU!

Prvo da opeglamo gane,a onda u HRAMU FUDBALA AC/DC.

DORCOL DOWNTOWN

pre 15 godina

Ne znam kakav ce biti teren, niti me zanima,samo znam da ce zavejan biti partizan, sa jedno 3-4 grudve u mrezi... Bicemo svi 21-og na jna... Po suncu, kisi, vetru, snegu ili kosavi, bodrimo te uvek Zvezdo ma gde igras ti, pravi delija veran je ko pas, pas, uvek Zvezdo racunaj na NAS !
(Surcinac - Zvezdin sin!, 14. februar 2009 00:24)

Kakav fudbal - tebe 21. februara ocekuju rani prolecni radovi na njivi. Motiku u ruke!
I molio bih te da ne patetises previse ovde. Ti veran k'o pas. M'rs u cosak.

prigradski

pre 15 godina

Ne znam kakav ce biti teren, niti me zanima,samo znam da ce zavejan biti partizan, sa jedno 3-4 grudve u mrezi... Bicemo svi 21-og na jna... Po suncu, kisi, vetru, snegu ili kosavi, bodrimo te uvek Zvezdo ma gde igras ti, pravi delija veran je ko pas, pas, uvek Zvezdo racunaj na NAS !
(Surcinac - Zvezdin sin!, 14. februar 2009 00:24)

Kakav fudbal - tebe 21. februara ocekuju rani prolecni radovi na njivi. Motiku u ruke!
I molio bih te da ne patetises previse ovde. Ti veran k'o pas. M'rs u cosak.
(DORCOL DOWNTOWN, 14. februar 2009 01:22)

Lako je tebi da komentarises tudju vernost prema klubu.
Ti, kao zitelj centra nase prestonice, svoju vernost prema tvom klubu iskazujes tako sto sednes na tramvaj dvojku i za tren oka si - pravo na JeNeA.
Jel' tako?

Iwan

pre 15 godina

taman sam mislio na derbi i odlozite ga a mi u republici srpskoj idemo u skolu 28. u subotu!cccc!Nemoj te izvoditi nista nego ocistite to da dodjem kao normalan covjek!

veciti delija

pre 15 godina

grobari odmah na odlaganje da im se oporave igraci kao fora i zbog navijaca...jao jao pa pravi navijac koji voli svoj klub ce doci i po najvecem nevremenu da isprati svoj klub tako da nemojte da se zamlacujete bzv nego pustajte karte u prodaju za 21...zvezda srbija

Nenad Pariz

pre 15 godina

Ja stvarno ne znam odakle **ganima hrabrost da nam prete kad su pukli u svojoj rupi 2:0 trebalo bi da se probude iz zimskog sna i da vide kakav raspad od ekipe imaju.Pozdrav za sve CRNO BELE!!!!!

no

pre 15 godina

Zar ne moze da se sredi za 7 dana? A i nije strasno i ako ima malo snega samo dajte crvenu loptu. Jedino da se ove nase novajlije ne uplase od snega pa pocnu da se penju na precku.

Surcinac - Zvezdin sin!

pre 15 godina

Ne znam kakav ce biti teren, niti me zanima,samo znam da ce zavejan biti partizan, sa jedno 3-4 grudve u mrezi... Bicemo svi 21-og na jna... Po suncu, kisi, vetru, snegu ili kosavi, bodrimo te uvek Zvezdo ma gde igras ti, pravi delija veran je ko pas, pas, uvek Zvezdo racunaj na NAS !

Delija

pre 15 godina

Ovim putem se ne obracam grobarima vec nasim pristalicama... Ne DELIJAMA vec pristalicama... Vi slobodno idite na basket sa svojom decom i rodbinom i pricajte kako mi ne volimo svoj klub... A za Delije koje jos ne znaju u cetvratk idemo na trening fudbalera da im damo podrsku... Sto bi rekle pristalice mi ne znamo da volimo klub pa smo eto iz cista mira odlucili da idemo po snegu da ih bodrimo na treningu!!! A basket BOJKOT, iz dobro poznatih razloga koji mnogi vidim poricu ovde!

Surcinac - Zvezdin sin!

pre 15 godina

Ne znam kakav ce biti teren, niti me zanima,samo znam da ce zavejan biti partizan, sa jedno 3-4 grudve u mrezi... Bicemo svi 21-og na jna... Po suncu, kisi, vetru, snegu ili kosavi, bodrimo te uvek Zvezdo ma gde igras ti, pravi delija veran je ko pas, pas, uvek Zvezdo racunaj na NAS !

DORCOL DOWNTOWN

pre 15 godina

Ne znam kakav ce biti teren, niti me zanima,samo znam da ce zavejan biti partizan, sa jedno 3-4 grudve u mrezi... Bicemo svi 21-og na jna... Po suncu, kisi, vetru, snegu ili kosavi, bodrimo te uvek Zvezdo ma gde igras ti, pravi delija veran je ko pas, pas, uvek Zvezdo racunaj na NAS !
(Surcinac - Zvezdin sin!, 14. februar 2009 00:24)

Kakav fudbal - tebe 21. februara ocekuju rani prolecni radovi na njivi. Motiku u ruke!
I molio bih te da ne patetises previse ovde. Ti veran k'o pas. M'rs u cosak.

no

pre 15 godina

Zar ne moze da se sredi za 7 dana? A i nije strasno i ako ima malo snega samo dajte crvenu loptu. Jedino da se ove nase novajlije ne uplase od snega pa pocnu da se penju na precku.

prigradski

pre 15 godina

Ne znam kakav ce biti teren, niti me zanima,samo znam da ce zavejan biti partizan, sa jedno 3-4 grudve u mrezi... Bicemo svi 21-og na jna... Po suncu, kisi, vetru, snegu ili kosavi, bodrimo te uvek Zvezdo ma gde igras ti, pravi delija veran je ko pas, pas, uvek Zvezdo racunaj na NAS !
(Surcinac - Zvezdin sin!, 14. februar 2009 00:24)

Kakav fudbal - tebe 21. februara ocekuju rani prolecni radovi na njivi. Motiku u ruke!
I molio bih te da ne patetises previse ovde. Ti veran k'o pas. M'rs u cosak.
(DORCOL DOWNTOWN, 14. februar 2009 01:22)

Lako je tebi da komentarises tudju vernost prema klubu.
Ti, kao zitelj centra nase prestonice, svoju vernost prema tvom klubu iskazujes tako sto sednes na tramvaj dvojku i za tren oka si - pravo na JeNeA.
Jel' tako?

Jose

pre 15 godina

Kakvo,bre,odlaganje?Daj da gane dohvatimo sada,dok jos uvek veze nemaju.

Cihu,cihu,cihuhu,
cihu,cihu,cihuhu...

Iz kuce je izleteo
sav zadihan Iva,
istrcao,zahuktao,
k'o Lokomotiva.

Zahuktala pa ne zna da stane.Kao i kosarkasi.

VEZE NEMAJU!

Prvo da opeglamo gane,a onda u HRAMU FUDBALA AC/DC.

Iwan

pre 15 godina

taman sam mislio na derbi i odlozite ga a mi u republici srpskoj idemo u skolu 28. u subotu!cccc!Nemoj te izvoditi nista nego ocistite to da dodjem kao normalan covjek!

Plikuscht

pre 15 godina

то је зато што лавор нема кров
(мислим својом главом, 14. februar 2009 00:41)

care, problem je sneg na TERENU, a ne na tribinama ...
a i inace - da mozda ona vase rupcaga nema krov koji nadkriva teren!? mozda je toplica jos nesto ostavio u amanet osim dobrivoja konobara tanasijevica, a da ne znamo?

grobar

pre 15 godina

mora da se igra utakmica..dugo smo cekali taj dan... da nas pogodi i tornado,nema odlaganja meca!!!!!!
mi cemo uwek biti uz tebe i ako ne budes opet prwak ti...........!!!!!!!!!!!!!

Delije Surcin

pre 15 godina

Kakav fudbal - tebe 21. februara ocekuju rani prolecni radovi na njivi. Motiku u ruke!
I molio bih te da ne patetises previse ovde. Ti veran k'o pas. M'rs u cosak.
(DORCOL DOWNTOWN, 14. februar 2009 01:22)

Pa ti dorcolac lepo sedi u prvi CAMAC na 25 maju pa kreni po evropi... a mi cemo avionom sa naseg areodroma

Djole

pre 15 godina

Grobari ko vam je kriv sto vam je infrastruktura iz pretproslog veka???

DA MI IMAMO NOVU TRAVU SA GREJACIMA!!! KOD NAS NA TERENU SNEGA NEMA! MI KAO NAJVECI KLUB SA OVIH PROSTORA, NORMALNO IMAMO I NAJBOLJE USLOVE!!!

veciti delija

pre 15 godina

grobari odmah na odlaganje da im se oporave igraci kao fora i zbog navijaca...jao jao pa pravi navijac koji voli svoj klub ce doci i po najvecem nevremenu da isprati svoj klub tako da nemojte da se zamlacujete bzv nego pustajte karte u prodaju za 21...zvezda srbija

ciro

pre 15 godina

@ Nenad Pariz

Nasa "rupa" je za vasu poljanu MARAKANA...

Kako vasgrobare nije sramota,da mi DELIJE ne dodjemo na vas "stadion" vi ga nikad ne bi napunili,jer vas nema ni toliko...

ZVEZDA JE NAS NAJTROFEJNIJI FUDBALSKI KLUB!!!

Derbi

pre 15 godina

Mislim da bi od-laganje dovelo do usijanja ionako već UŽARENU atmosferu! Navijači i jednog i drugog kluba su odavno već razgrabili ulaznice koje još nisu ni štampane!
Ima se utisak da bi JNA lavor (domaćin Štafete Mladosti - od prve do poslednje) bio pun i da je tri puta veći!
Groznica Večitog Derbija uveliko trese Beograd, a sa njim i čitavu Srbiju, BiH, pa čak i (hvala lepo) NEBiH!

Derbiju će prisustvovati i mnogi gosti iz inostranstva - očekujemo da se u svečanoj loži pojave skauti engleskih, nemačkih i španskih klubova. Uz skaute, očekujemo i izvidjače. Jer, svima je poznato da Evropa već neko vreme s pažnjom prati kanjon Drine, a bogami i planinu Taru.
Mada ne mož' i jare i pare,
jer Jare je Pajin suvozač,
a svi dobro znamo šta je suv list.
E to - "suv list" - mislim taj udarac, je imao Bora Kostić. Tako je i uspeo da uvali gol velikom Jašinu.

Posle je došo Džaja. A on je volo da felšari.

Pa, Pižon, Piksi, Dejo...

Majstori, al' niko ne zna da opali suvi list.

Nego, odlaganje derbija? NEEEE dolazi u obzir. Neka igraju na sličuge - nemam ništa protiv - samo da gi vidim kako istrčavaju na sneg. Za tu platu ja bi se skino go. Ko Miša Tumbas.

Delija

pre 15 godina

Ovim putem se ne obracam grobarima vec nasim pristalicama... Ne DELIJAMA vec pristalicama... Vi slobodno idite na basket sa svojom decom i rodbinom i pricajte kako mi ne volimo svoj klub... A za Delije koje jos ne znaju u cetvratk idemo na trening fudbalera da im damo podrsku... Sto bi rekle pristalice mi ne znamo da volimo klub pa smo eto iz cista mira odlucili da idemo po snegu da ih bodrimo na treningu!!! A basket BOJKOT, iz dobro poznatih razloga koji mnogi vidim poricu ovde!

Roko Sifredi

pre 15 godina

Sneg sa terena bi se ocistio, to nije problem. Problem je sneg na tribinama.
Jer onaj ko je bio na Partizan-Dnjepar zna o cemu pricam. Delegat je hteo prekinuti utakmicu zbog grudvanja i ubacivanja grudvi u sneg. Zezanje je bilo extra, ipak moram da priznam.
Takodje, mizernih ostataka snega-leda je bilo na tribinama na Partizan-Standard, ali dovoljno da dvojicu navijaca- belgijanaca odvezu u Urgentni na usivanje usled pogotka ledenicom u glavu.
Moze se samo pretpostaviti kakav bi cirkus bio kada bi se igralo sledece nedelje. Uopste ne sumnjam da bi bilo maloumnika koji bi lomili tribinu i odlomljeno kamenje koristili za gadjanje. To je i najveci problem.

Dejan

pre 15 godina

E tako vam i treba Topalovici, da su vam ostali Zeka i Bjeka imali bi ste najmoderniji stadion u Evropi sa krovom i vestackim suncem da sve to otopi :)

Grobarčina sa Cetinja

pre 15 godina

@Delija
Pa morate kobajagi da bojkotujete košarku,a razlog naravno svi znamo...nemate pojma...a o fudbalu neću da komentarišem jer se zna...gaženje komšinice

JSZ

pre 15 godina

(Surcinac - Zvezdin sin!, 14. februar 2009 00:24)

Ako si ti Zvezdanin sin,onda ti je Misa Tumbas tata!
(100%, 14. februar 2009 02:47)

I ja sam cuo da je Misa svojevremeno svrljao po Surcinu.

Nenad Pariz

pre 15 godina

Ja stvarno ne znam odakle **ganima hrabrost da nam prete kad su pukli u svojoj rupi 2:0 trebalo bi da se probude iz zimskog sna i da vide kakav raspad od ekipe imaju.Pozdrav za sve CRNO BELE!!!!!

Goran05

pre 15 godina

Sram ih bilo!!! Obicne babe!
Nekada se fudbal igrao sa crvenom loptom i crvenim linijama na terenu i nikome nije smetao sneg. Jos malo pa ce poceti u dvoranama da igraju!

pop

pre 15 godina

hahahaha
Znali ste sami kad je derbi a sad kao...uf pa nismo cistili sneg i te fazone.Gistrooooooooo

Sta je bilo?Jer su se demo ortaci uplasili Crene Zvezde i traze jos vremena da se pripreme?
cccc
dobro demo ortaci...aj neka bude po vasem,uzmi te jos vrmena da se pripremite za nas

Miša

pre 15 godina

Kad nokšir nema poklopac, tako nam je. Evo, PSV uplatio pare od transfera Kežmana, pa će da naprave novi stadion sa pokretnim krovom i Philips-ovim osvetljenjem. Samo nikako da se Bjeka i Zeka sete gde zaturiše pare, ali strpljiv je Tomić, čeka i čeka i čeka.......

Regularno..ha,ha..samo kada ste vec poceli!!

pre 15 godina

Zavejano je vama dupe,toliko ste losi da ne mozete da se sastavite!!!!! U tri utakmice niste namestili tri akcije,iiiiiiiii sta sad? Da odlozimo derbi jos koji dan,zar ne? Hocete na prolece da igrate,recimo u aprilu? Mozda ce te se uigrati do aprila,mozda vam krene!!! Ni mi ne blistamo,ali mi smo ti koji su krenuli od nule,promenuli ceo tim i doveli ove sezone preko 20 novih igraca.Prpa bato,da ne puknete od takve Zvezde na vasem JNA? Svesni ste da ste u katastrofalnoj formi,da ne mozete da se sastavite, sansu da namestite,a o golovima i o vasoj efikasnosti i da ne pisem!! Mora da vam se upalila lampica posle Rumuna,Crnogoraca i Makedonaca, pa ste brze bolje kontaktirali Toleta da pusti pricu da se odlozi pocetak prolecnog dela,tacnije da se odlozi derbi,kako bi ste dobili na vemenu bar jos nedelju dana!!! Da se razumemo,ni mi nismo bolji,ali kada pogledamo sta se sve izdesavalo u Zvezdi i kada pogledamo vas koji vec drugu,trcu godinu imate skoro istu ekipu....Mnogo ste jadni!!!! Rece jedan lik,nekada se fudbal igrao po snegu sa crvenim loptama,a sta sad? Da nema ovog snega,verovatno bi vam smetao vetar,zima,februar,mraz....Neka se javi samo jedan,jedini lik koji ce da napise da sa terena ne moze da se pocisti sneg,samo jedan neka to napise.Lopate u ruke,gospodo u subotu ujutro i popodne na derbi!!! Hoce neko da kaze da je to ne izvodljivo? Onda neka neko objasni u cemu je problem? Koji je razlog odlaganja? Neka neko napise da je razlog sneg i da teren ne moze da se pocisti za derbi i SVAKA MU CAST!!!! Gospodine Karadzicu i svi ostali koji sedite u tom nasem savezu,prvo kolo prolecnog prvenstva je 21 februara,dvadeset i prvog februara je derbi,ostavite se gluposti i prestanite da nas zasmejavate,svi na stadione,SVI NA DERBI i neka pobedi BOLJI,a mi se cujemo u subotu uvece!!!!

fun of the world

pre 15 godina

Vec se sada javlja neregularnost prvenstva i najavljuje otkazivanje derbija. Do derbija ima jos nedelju dana i dovoljno vremena da se sneg ocisti i da je metar visine a prognoza kaze da ce sneg jos samo danas padati.Domacinu ocigledno ne odgovara da se igra u subotu vec tamo negde ma prolece.Neka uzmu omladince i lopate u ruke i za dva tri dana ceo stadion moze da se ocisti

DORCOL DOWNTOWN

pre 15 godina

@DORCOL DOWNTOWN,
bolje motiku u ruke i da zaradi za 'leba i kartu za derbi, nego na soc.pomoci u Bg i cekati da se uprava kluba umilostivi za karte. tzv navijacima.
(Marko, 14. februar 2009 12:53)

Radimo i mi,ali ne nosimo motike vec nesto sofisticiranije.

Comi

pre 15 godina

Na osnovu ovih komentara zakljucio sam da se grobari vise brinu o zvezdi nego o partizanu.Sta vas boli uvo sto mi bojkotujemo Nlb-ligu , a samim tim i uleb kup. Molim vas nemojte da odlazete dosta smo cekali derbi!!!

Marko

pre 15 godina

@DORCOL DOWNTOWN,
bolje motiku u ruke i da zaradi za 'leba i kartu za derbi, nego na soc.pomoci u Bg i cekati da se uprava kluba umilostivi za karte. tzv navijacima.

sasha

pre 15 godina

gledajmo na to ovako...bez obzira na uslove sever i jug ce biti,pa recimo puni...a sta je sa gospodom sa istoka i zapada...zbog njih i niske temperature polu-prazan stadion

Ivan CH

pre 15 godina

Pa ovo nema smisla.. a sta ce ljudi koji dolaze iz dijaspore!? Ja sam vec pre dve nedelje kupio avionsku kartu samo za vikend da odem na JUG i da se vratim opet u nedelju! SRAM VAS BILO!

@Djole

pre 15 godina

Djole, tebe izgleda niko nije obavestio da ti grejaci na zvezdinom terenu postoje, ali NE RADE. Pravi si primer prosecnog zvezdinog navijaca koji dobro poznaje svoj klub.

LESKO

pre 15 godina

Kakvo bre crno odlaganje ja uzeo ladno odmor par dana i prelazim 2000km da bih gledao svetinju u svetom hramu..a.nemojte molim vas GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE...

Marko

pre 15 godina

@DORCOL DOWNTOWN,
sofisticiranije, kao npr... bon za hranu. Najjadniji su huligani za tastaturom. 63kg zive vage pa onda provokacije. Oni nesrecnici sto se ubijaju po stadionima, su na jakom drugom mestu.

rabba

pre 15 godina

A da napravite jos koju malverzaciju pa lepo podelite po 3 poena bez igranja ovde i po ko zna koji put izradite ostatak lige ?

Proslo je vreme laznih pobednika!!!

FCV 1914

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Topalovici vidim ja da je vama frka...Zvezda je trenutno u boljoj formi, a to je i vama ocigledno, tako da bi ste verovatno zeleli da se odlozi. Ja bih naravno voleo da bude u subotu, jer mislim da ce to biti DVOJKA K'O KUCA !!!

tribute

pre 15 godina

Pa kad su nam stadioni ocajni, nema nikakvih standarda za odrzavanje terena. Bolje da odloze prvenstvo i za 2 nedelje, da nebi gledalji lomljenje nogu i valjanje u blatu

Napred Partizan!!!

AckoSever

pre 15 godina

Ovo je sramota ljudi sta se radi(odlaganje prvenstva, neodgovornost uprava klubova itd.), a vi se tu prepucavate, pa derbi odavno nije ono sto je bio, a oni cine sve kako bi ga jos vise srozali i kako bi ga zgadili i onim malobrojnim fanaticima koji ga jedva cekaju!Doci cemo u situaciju da ce na derbiju biti puni samo Sever i Jug, a ostale tribine skroz prazne, bre!Pa je li to fudbal?Ja mislim da nije!Samo cemo videti ko bolje navija i to je to!Kvalitet igraca je ionako ocajan, pa se zato ne nadajte da ce neko od tih majmunskih kvazifudbalera da se nesto iscima za svoj klub!

BERKE

pre 15 godina

Ma koji derbi , liga nam nikada nije bila jadnija imamo jednog dobrog igraca u ligi malog Ljajica koji je vec otisao, da se igra po snegu? Pa pola igraca bi slomilo noge koliko su spremni.

Milan_PT

pre 15 godina

@Martine, vidi se da dobro poznajes fudbal. Tvojih 2000 kvadrata stadiona nisu dovoljno ni za pola igralista. Javljaj se samo kad imas nesto smisleno da porucis...

Djole

pre 15 godina

@komentar:49

Jel pod tim prosecnim navijacem smatras to sto sam za 12 godina propustio 10ak utakmica na strani i nekih 5 na Marakani??? I to mozda zbog bolesti ili eventualno nekog puta... Usput isao i na 6 inostranih gostovanja... I sve to u svojoj reziji. Kada budes imao toliki staz na fudbalskim utakmicama javi se, do tada, sedi 1!

A sto se tice grecaja, da rade! Ti se malo bolje informisi!

Paparazzo

pre 15 godina

Pomerice iz jednog prostog razloga, zato sto su partizanove bebice bile pozvane od strane selektora ( a vec su se zalili, pa im je isti rekao da je vazniji nacionalni tim od bilo kog kluba ), pa da slucajno ne bi ispali iz ritma ... %^%^(())
mada verujem da ce biti nereseno>>> za PaRtIzAn

Zoran

pre 15 godina

Ima jedan, jedini opravdan razlog za odlaganje derbija: sto se navijaci jednog tima mlogo,ali mlog nerviraju oko odlaganja. Meni dovoljno.
Znaju oni da u normalnim fudbalskim uslovima pobedjuje bolji tim.

veljko hajduk

pre 15 godina

pa grobari nemojte više bre da se sramotiiite i pustite više to da ste neko i nešto pa zar nevidite koliko je zvezda velik klub pravi vam veliku sjenu zato nikad nečete da porastete dok god bude jedno ime ŠAMPIJON C:ZVEZDA.

martin

pre 15 godina

@Milan_PT

decko, da imas vise od 12 godina, shvatio bi da se u mom komentaru ne radi o povrsini fudbalskog terena vec o vremenu potrebnom da se u zemlji srBiji nesto uradi...

Stefan

pre 15 godina

Po suncu, kisi, vetru, snegu ili kosavi, bodrimo te uvek Zvezdo ma gde igras ti, pravi delija veran je ko pas, pas, uvek Zvezdo racunaj na NAS !

Surcinac - Zvezdin sin!

pre 15 godina

Ne znam kakav ce biti teren, niti me zanima,samo znam da ce zavejan biti partizan, sa jedno 3-4 grudve u mrezi... Bicemo svi 21-og na jna... Po suncu, kisi, vetru, snegu ili kosavi, bodrimo te uvek Zvezdo ma gde igras ti, pravi delija veran je ko pas, pas, uvek Zvezdo racunaj na NAS !

DORCOL DOWNTOWN

pre 15 godina

Ne znam kakav ce biti teren, niti me zanima,samo znam da ce zavejan biti partizan, sa jedno 3-4 grudve u mrezi... Bicemo svi 21-og na jna... Po suncu, kisi, vetru, snegu ili kosavi, bodrimo te uvek Zvezdo ma gde igras ti, pravi delija veran je ko pas, pas, uvek Zvezdo racunaj na NAS !
(Surcinac - Zvezdin sin!, 14. februar 2009 00:24)

Kakav fudbal - tebe 21. februara ocekuju rani prolecni radovi na njivi. Motiku u ruke!
I molio bih te da ne patetises previse ovde. Ti veran k'o pas. M'rs u cosak.

Delija

pre 15 godina

Ovim putem se ne obracam grobarima vec nasim pristalicama... Ne DELIJAMA vec pristalicama... Vi slobodno idite na basket sa svojom decom i rodbinom i pricajte kako mi ne volimo svoj klub... A za Delije koje jos ne znaju u cetvratk idemo na trening fudbalera da im damo podrsku... Sto bi rekle pristalice mi ne znamo da volimo klub pa smo eto iz cista mira odlucili da idemo po snegu da ih bodrimo na treningu!!! A basket BOJKOT, iz dobro poznatih razloga koji mnogi vidim poricu ovde!

Jose

pre 15 godina

Kakvo,bre,odlaganje?Daj da gane dohvatimo sada,dok jos uvek veze nemaju.

Cihu,cihu,cihuhu,
cihu,cihu,cihuhu...

Iz kuce je izleteo
sav zadihan Iva,
istrcao,zahuktao,
k'o Lokomotiva.

Zahuktala pa ne zna da stane.Kao i kosarkasi.

VEZE NEMAJU!

Prvo da opeglamo gane,a onda u HRAMU FUDBALA AC/DC.

veciti delija

pre 15 godina

grobari odmah na odlaganje da im se oporave igraci kao fora i zbog navijaca...jao jao pa pravi navijac koji voli svoj klub ce doci i po najvecem nevremenu da isprati svoj klub tako da nemojte da se zamlacujete bzv nego pustajte karte u prodaju za 21...zvezda srbija

Plikuscht

pre 15 godina

то је зато што лавор нема кров
(мислим својом главом, 14. februar 2009 00:41)

care, problem je sneg na TERENU, a ne na tribinama ...
a i inace - da mozda ona vase rupcaga nema krov koji nadkriva teren!? mozda je toplica jos nesto ostavio u amanet osim dobrivoja konobara tanasijevica, a da ne znamo?

Nenad Pariz

pre 15 godina

Ja stvarno ne znam odakle **ganima hrabrost da nam prete kad su pukli u svojoj rupi 2:0 trebalo bi da se probude iz zimskog sna i da vide kakav raspad od ekipe imaju.Pozdrav za sve CRNO BELE!!!!!

Djole

pre 15 godina

Grobari ko vam je kriv sto vam je infrastruktura iz pretproslog veka???

DA MI IMAMO NOVU TRAVU SA GREJACIMA!!! KOD NAS NA TERENU SNEGA NEMA! MI KAO NAJVECI KLUB SA OVIH PROSTORA, NORMALNO IMAMO I NAJBOLJE USLOVE!!!

Grobarčina sa Cetinja

pre 15 godina

@Delija
Pa morate kobajagi da bojkotujete košarku,a razlog naravno svi znamo...nemate pojma...a o fudbalu neću da komentarišem jer se zna...gaženje komšinice

ciro

pre 15 godina

@ Nenad Pariz

Nasa "rupa" je za vasu poljanu MARAKANA...

Kako vasgrobare nije sramota,da mi DELIJE ne dodjemo na vas "stadion" vi ga nikad ne bi napunili,jer vas nema ni toliko...

ZVEZDA JE NAS NAJTROFEJNIJI FUDBALSKI KLUB!!!

prigradski

pre 15 godina

Ne znam kakav ce biti teren, niti me zanima,samo znam da ce zavejan biti partizan, sa jedno 3-4 grudve u mrezi... Bicemo svi 21-og na jna... Po suncu, kisi, vetru, snegu ili kosavi, bodrimo te uvek Zvezdo ma gde igras ti, pravi delija veran je ko pas, pas, uvek Zvezdo racunaj na NAS !
(Surcinac - Zvezdin sin!, 14. februar 2009 00:24)

Kakav fudbal - tebe 21. februara ocekuju rani prolecni radovi na njivi. Motiku u ruke!
I molio bih te da ne patetises previse ovde. Ti veran k'o pas. M'rs u cosak.
(DORCOL DOWNTOWN, 14. februar 2009 01:22)

Lako je tebi da komentarises tudju vernost prema klubu.
Ti, kao zitelj centra nase prestonice, svoju vernost prema tvom klubu iskazujes tako sto sednes na tramvaj dvojku i za tren oka si - pravo na JeNeA.
Jel' tako?

grobar

pre 15 godina

mora da se igra utakmica..dugo smo cekali taj dan... da nas pogodi i tornado,nema odlaganja meca!!!!!!
mi cemo uwek biti uz tebe i ako ne budes opet prwak ti...........!!!!!!!!!!!!!

Delije Surcin

pre 15 godina

Kakav fudbal - tebe 21. februara ocekuju rani prolecni radovi na njivi. Motiku u ruke!
I molio bih te da ne patetises previse ovde. Ti veran k'o pas. M'rs u cosak.
(DORCOL DOWNTOWN, 14. februar 2009 01:22)

Pa ti dorcolac lepo sedi u prvi CAMAC na 25 maju pa kreni po evropi... a mi cemo avionom sa naseg areodroma

no

pre 15 godina

Zar ne moze da se sredi za 7 dana? A i nije strasno i ako ima malo snega samo dajte crvenu loptu. Jedino da se ove nase novajlije ne uplase od snega pa pocnu da se penju na precku.

@Djole

pre 15 godina

Djole, tebe izgleda niko nije obavestio da ti grejaci na zvezdinom terenu postoje, ali NE RADE. Pravi si primer prosecnog zvezdinog navijaca koji dobro poznaje svoj klub.

rabba

pre 15 godina

A da napravite jos koju malverzaciju pa lepo podelite po 3 poena bez igranja ovde i po ko zna koji put izradite ostatak lige ?

Proslo je vreme laznih pobednika!!!

FCV 1914

pop

pre 15 godina

hahahaha
Znali ste sami kad je derbi a sad kao...uf pa nismo cistili sneg i te fazone.Gistrooooooooo

Sta je bilo?Jer su se demo ortaci uplasili Crene Zvezde i traze jos vremena da se pripreme?
cccc
dobro demo ortaci...aj neka bude po vasem,uzmi te jos vrmena da se pripremite za nas

Derbi

pre 15 godina

Mislim da bi od-laganje dovelo do usijanja ionako već UŽARENU atmosferu! Navijači i jednog i drugog kluba su odavno već razgrabili ulaznice koje još nisu ni štampane!
Ima se utisak da bi JNA lavor (domaćin Štafete Mladosti - od prve do poslednje) bio pun i da je tri puta veći!
Groznica Večitog Derbija uveliko trese Beograd, a sa njim i čitavu Srbiju, BiH, pa čak i (hvala lepo) NEBiH!

Derbiju će prisustvovati i mnogi gosti iz inostranstva - očekujemo da se u svečanoj loži pojave skauti engleskih, nemačkih i španskih klubova. Uz skaute, očekujemo i izvidjače. Jer, svima je poznato da Evropa već neko vreme s pažnjom prati kanjon Drine, a bogami i planinu Taru.
Mada ne mož' i jare i pare,
jer Jare je Pajin suvozač,
a svi dobro znamo šta je suv list.
E to - "suv list" - mislim taj udarac, je imao Bora Kostić. Tako je i uspeo da uvali gol velikom Jašinu.

Posle je došo Džaja. A on je volo da felšari.

Pa, Pižon, Piksi, Dejo...

Majstori, al' niko ne zna da opali suvi list.

Nego, odlaganje derbija? NEEEE dolazi u obzir. Neka igraju na sličuge - nemam ništa protiv - samo da gi vidim kako istrčavaju na sneg. Za tu platu ja bi se skino go. Ko Miša Tumbas.

LESKO

pre 15 godina

Kakvo bre crno odlaganje ja uzeo ladno odmor par dana i prelazim 2000km da bih gledao svetinju u svetom hramu..a.nemojte molim vas GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE...

Dejan

pre 15 godina

E tako vam i treba Topalovici, da su vam ostali Zeka i Bjeka imali bi ste najmoderniji stadion u Evropi sa krovom i vestackim suncem da sve to otopi :)

tribute

pre 15 godina

Pa kad su nam stadioni ocajni, nema nikakvih standarda za odrzavanje terena. Bolje da odloze prvenstvo i za 2 nedelje, da nebi gledalji lomljenje nogu i valjanje u blatu

Napred Partizan!!!

Comi

pre 15 godina

Na osnovu ovih komentara zakljucio sam da se grobari vise brinu o zvezdi nego o partizanu.Sta vas boli uvo sto mi bojkotujemo Nlb-ligu , a samim tim i uleb kup. Molim vas nemojte da odlazete dosta smo cekali derbi!!!

Paparazzo

pre 15 godina

Pomerice iz jednog prostog razloga, zato sto su partizanove bebice bile pozvane od strane selektora ( a vec su se zalili, pa im je isti rekao da je vazniji nacionalni tim od bilo kog kluba ), pa da slucajno ne bi ispali iz ritma ... %^%^(())
mada verujem da ce biti nereseno>>> za PaRtIzAn

fun of the world

pre 15 godina

Vec se sada javlja neregularnost prvenstva i najavljuje otkazivanje derbija. Do derbija ima jos nedelju dana i dovoljno vremena da se sneg ocisti i da je metar visine a prognoza kaze da ce sneg jos samo danas padati.Domacinu ocigledno ne odgovara da se igra u subotu vec tamo negde ma prolece.Neka uzmu omladince i lopate u ruke i za dva tri dana ceo stadion moze da se ocisti

Djole

pre 15 godina

@komentar:49

Jel pod tim prosecnim navijacem smatras to sto sam za 12 godina propustio 10ak utakmica na strani i nekih 5 na Marakani??? I to mozda zbog bolesti ili eventualno nekog puta... Usput isao i na 6 inostranih gostovanja... I sve to u svojoj reziji. Kada budes imao toliki staz na fudbalskim utakmicama javi se, do tada, sedi 1!

A sto se tice grecaja, da rade! Ti se malo bolje informisi!

JSZ

pre 15 godina

(Surcinac - Zvezdin sin!, 14. februar 2009 00:24)

Ako si ti Zvezdanin sin,onda ti je Misa Tumbas tata!
(100%, 14. februar 2009 02:47)

I ja sam cuo da je Misa svojevremeno svrljao po Surcinu.

BERKE

pre 15 godina

Ma koji derbi , liga nam nikada nije bila jadnija imamo jednog dobrog igraca u ligi malog Ljajica koji je vec otisao, da se igra po snegu? Pa pola igraca bi slomilo noge koliko su spremni.

Ivan CH

pre 15 godina

Pa ovo nema smisla.. a sta ce ljudi koji dolaze iz dijaspore!? Ja sam vec pre dve nedelje kupio avionsku kartu samo za vikend da odem na JUG i da se vratim opet u nedelju! SRAM VAS BILO!

DORCOL DOWNTOWN

pre 15 godina

@DORCOL DOWNTOWN,
bolje motiku u ruke i da zaradi za 'leba i kartu za derbi, nego na soc.pomoci u Bg i cekati da se uprava kluba umilostivi za karte. tzv navijacima.
(Marko, 14. februar 2009 12:53)

Radimo i mi,ali ne nosimo motike vec nesto sofisticiranije.

Roko Sifredi

pre 15 godina

Sneg sa terena bi se ocistio, to nije problem. Problem je sneg na tribinama.
Jer onaj ko je bio na Partizan-Dnjepar zna o cemu pricam. Delegat je hteo prekinuti utakmicu zbog grudvanja i ubacivanja grudvi u sneg. Zezanje je bilo extra, ipak moram da priznam.
Takodje, mizernih ostataka snega-leda je bilo na tribinama na Partizan-Standard, ali dovoljno da dvojicu navijaca- belgijanaca odvezu u Urgentni na usivanje usled pogotka ledenicom u glavu.
Moze se samo pretpostaviti kakav bi cirkus bio kada bi se igralo sledece nedelje. Uopste ne sumnjam da bi bilo maloumnika koji bi lomili tribinu i odlomljeno kamenje koristili za gadjanje. To je i najveci problem.

Miša

pre 15 godina

Kad nokšir nema poklopac, tako nam je. Evo, PSV uplatio pare od transfera Kežmana, pa će da naprave novi stadion sa pokretnim krovom i Philips-ovim osvetljenjem. Samo nikako da se Bjeka i Zeka sete gde zaturiše pare, ali strpljiv je Tomić, čeka i čeka i čeka.......

Regularno..ha,ha..samo kada ste vec poceli!!

pre 15 godina

Zavejano je vama dupe,toliko ste losi da ne mozete da se sastavite!!!!! U tri utakmice niste namestili tri akcije,iiiiiiiii sta sad? Da odlozimo derbi jos koji dan,zar ne? Hocete na prolece da igrate,recimo u aprilu? Mozda ce te se uigrati do aprila,mozda vam krene!!! Ni mi ne blistamo,ali mi smo ti koji su krenuli od nule,promenuli ceo tim i doveli ove sezone preko 20 novih igraca.Prpa bato,da ne puknete od takve Zvezde na vasem JNA? Svesni ste da ste u katastrofalnoj formi,da ne mozete da se sastavite, sansu da namestite,a o golovima i o vasoj efikasnosti i da ne pisem!! Mora da vam se upalila lampica posle Rumuna,Crnogoraca i Makedonaca, pa ste brze bolje kontaktirali Toleta da pusti pricu da se odlozi pocetak prolecnog dela,tacnije da se odlozi derbi,kako bi ste dobili na vemenu bar jos nedelju dana!!! Da se razumemo,ni mi nismo bolji,ali kada pogledamo sta se sve izdesavalo u Zvezdi i kada pogledamo vas koji vec drugu,trcu godinu imate skoro istu ekipu....Mnogo ste jadni!!!! Rece jedan lik,nekada se fudbal igrao po snegu sa crvenim loptama,a sta sad? Da nema ovog snega,verovatno bi vam smetao vetar,zima,februar,mraz....Neka se javi samo jedan,jedini lik koji ce da napise da sa terena ne moze da se pocisti sneg,samo jedan neka to napise.Lopate u ruke,gospodo u subotu ujutro i popodne na derbi!!! Hoce neko da kaze da je to ne izvodljivo? Onda neka neko objasni u cemu je problem? Koji je razlog odlaganja? Neka neko napise da je razlog sneg i da teren ne moze da se pocisti za derbi i SVAKA MU CAST!!!! Gospodine Karadzicu i svi ostali koji sedite u tom nasem savezu,prvo kolo prolecnog prvenstva je 21 februara,dvadeset i prvog februara je derbi,ostavite se gluposti i prestanite da nas zasmejavate,svi na stadione,SVI NA DERBI i neka pobedi BOLJI,a mi se cujemo u subotu uvece!!!!

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Topalovici vidim ja da je vama frka...Zvezda je trenutno u boljoj formi, a to je i vama ocigledno, tako da bi ste verovatno zeleli da se odlozi. Ja bih naravno voleo da bude u subotu, jer mislim da ce to biti DVOJKA K'O KUCA !!!

AckoSever

pre 15 godina

Ovo je sramota ljudi sta se radi(odlaganje prvenstva, neodgovornost uprava klubova itd.), a vi se tu prepucavate, pa derbi odavno nije ono sto je bio, a oni cine sve kako bi ga jos vise srozali i kako bi ga zgadili i onim malobrojnim fanaticima koji ga jedva cekaju!Doci cemo u situaciju da ce na derbiju biti puni samo Sever i Jug, a ostale tribine skroz prazne, bre!Pa je li to fudbal?Ja mislim da nije!Samo cemo videti ko bolje navija i to je to!Kvalitet igraca je ionako ocajan, pa se zato ne nadajte da ce neko od tih majmunskih kvazifudbalera da se nesto iscima za svoj klub!

Milan_PT

pre 15 godina

@Martine, vidi se da dobro poznajes fudbal. Tvojih 2000 kvadrata stadiona nisu dovoljno ni za pola igralista. Javljaj se samo kad imas nesto smisleno da porucis...

Zoran

pre 15 godina

Ima jedan, jedini opravdan razlog za odlaganje derbija: sto se navijaci jednog tima mlogo,ali mlog nerviraju oko odlaganja. Meni dovoljno.
Znaju oni da u normalnim fudbalskim uslovima pobedjuje bolji tim.

Goran05

pre 15 godina

Sram ih bilo!!! Obicne babe!
Nekada se fudbal igrao sa crvenom loptom i crvenim linijama na terenu i nikome nije smetao sneg. Jos malo pa ce poceti u dvoranama da igraju!

Marko

pre 15 godina

@DORCOL DOWNTOWN,
bolje motiku u ruke i da zaradi za 'leba i kartu za derbi, nego na soc.pomoci u Bg i cekati da se uprava kluba umilostivi za karte. tzv navijacima.

Iwan

pre 15 godina

taman sam mislio na derbi i odlozite ga a mi u republici srpskoj idemo u skolu 28. u subotu!cccc!Nemoj te izvoditi nista nego ocistite to da dodjem kao normalan covjek!

sasha

pre 15 godina

gledajmo na to ovako...bez obzira na uslove sever i jug ce biti,pa recimo puni...a sta je sa gospodom sa istoka i zapada...zbog njih i niske temperature polu-prazan stadion

Marko

pre 15 godina

@DORCOL DOWNTOWN,
sofisticiranije, kao npr... bon za hranu. Najjadniji su huligani za tastaturom. 63kg zive vage pa onda provokacije. Oni nesrecnici sto se ubijaju po stadionima, su na jakom drugom mestu.

veljko hajduk

pre 15 godina

pa grobari nemojte više bre da se sramotiiite i pustite više to da ste neko i nešto pa zar nevidite koliko je zvezda velik klub pravi vam veliku sjenu zato nikad nečete da porastete dok god bude jedno ime ŠAMPIJON C:ZVEZDA.

martin

pre 15 godina

@Milan_PT

decko, da imas vise od 12 godina, shvatio bi da se u mom komentaru ne radi o povrsini fudbalskog terena vec o vremenu potrebnom da se u zemlji srBiji nesto uradi...

Stefan

pre 15 godina

Po suncu, kisi, vetru, snegu ili kosavi, bodrimo te uvek Zvezdo ma gde igras ti, pravi delija veran je ko pas, pas, uvek Zvezdo racunaj na NAS !