Četvrtak, 12.02.2009.

22:24

"Crno-belo" hvala navijačima

Košarkaški klub Partizan doneo je odluku da ulaz na subotnjoj utakmici 22. kola Jadranske lige, u kojoj se "crno-beli" sastaju sa Olimpijom, bude slobodan.

Izvor: B92

"Crno-belo" hvala navijaèima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Partizan

pre 15 godina

Svaka im cast na ovom potezu.Jos kad bi uprava nasla nacina da isplate ove igrace koje ostavljaju srce na terenu.Za razliku od nekih.

Grobar N.Beograd

pre 15 godina

Ne da idem na utakmice nego i dete vodim.Ja sam ona generacija koja zna za Cegija,Pampija,Trlaju,Cumeta,Zareta...e to je bilo navijanje,a ne ovi sto vas teraju da pljujete po predsedniku i velicate SRS ili naprednjake sada neznamo za koga su(za koga ste).Mi nikada na jugu nismo se bavili politikom,nego smo i radikali i socijalisti i dosovci=GROBARI,a pitaj koliko nas je dolazilo u halu sportova na zensku i musku kosarku,a na fudbalu nas je bilo po 20.000.Znam ja te politicare-vodje sto vas vode kao ovce,ali me bas zabole za njih.Ona stara ekipa je bila najbolja kad nije bilo tuca izmedju grobara na jugu,sto smo ponosni dolazili na svaki mec.Vama ce vas Kimi za 3-4 utakmice narediti da vicete Zvezda na jugu i da nosite crveno bele salove,jer ce mu to narediti neko od onih koje slusa sa vrha(opozicija).Sada sam na Istoku mog stadiona i nisam bojkotovao svoj klub kada mu je bilo najteze,a dugo sam priznajem bojkotovao Pionir jer sam (a i dan danas)za to da kosarkasi igraju u Hali Sportova,jer me isti Pionir podseca na Zvezdu.Ja volim Partizan i mrzim Zvezdu i Srbin sam a ne srbijanac

Miki82

pre 15 godina

Jeste da bi bilo malo glupo ovo sad predlagati jer se jos ne zna da li cemo proci,ali ako prodjemo mec cetvrtine finala bi trebalo da bude besplatan.To bi bio pravi potez(mada finansijski neunosan)!!!

bole

pre 15 godina

u potpunosti se slazem sa pojedincima.Svaka utakmica Partizana u Pioniru treba barem po broju gledalaca da bude kao evroligaska. atmosfera ipak dolazi spontano i po vaznosti utakmice.OTVORITE RACUN DA NAVIJACI PUNE BUDZET!

Pera sa terase

pre 15 godina

@Grobar N.Beograd

"Vodje pozivaju navijace da dolaze na fudbal na male utakmice,pa pozovite navijace i na male utakmice u Jadranskoj ligi,ili se bar pojavite"

citat otkriva da retko ides na utakmice (nikad) pa ne vidis da su vodje tu na svakoj utakmici (nije da ih "branim" ili tako nesto, to je istina), ili ni ne znas kako izgledaju.. a na NLBu nema navijanja od kad smo usli u ligu (osim na derbiju i za druge posebne prilike), bolje i to nego da vicemo ista sr*nj* kao U...
to su i onako samo treninzi :D

Grobar N.Beograd

pre 15 godina

Iznenadjenje je da ce Jokan sutra u hali da podnese ostavku,a Dule ce da preuzme i fudbalere da trenira.Pa da vide kako se bori za grb koji nose na dresu(sem Juce,dr.Moa,Alberta kapitena Nadja)Gde su ti ostali Tomicu koji od malena navijaju za Partizan pa kad potpisu ugovor i odu boli ih uvo za crno belu porodicu,a oterali ste coveka koji voli svoj klub i kojem da ste dali da radi kao cistac oko stadiona on bi pristao jer Adi voli Partizan za razliku od 99%vas koji se folirate(Tomic,Jokan,Vodje grobara kojih nema da vode navijace i na manjim mecevima NLB lige,a isto smo im potrebni i na tim utakmicama-ili treninzima za Evroligu).Vodje pozivaju navijace da dolaze na fudbal na male utakmice,pa pozovite navijace i na male utakmice u Jadranskoj ligi,ili se barpojavite.ADI ZA PLEJMEJKERA KOD DULETA ON CE GA BAR CENITI.Zbogom Jokanovicu

matejasale

pre 15 godina

Kada bismo igrali u Hali Sportova na NBGDu,na svim mecevima bi bilo po 4-5000ljudi.Zato Dule ajde bar jednu utakmicu hrvatsko-zvezdine izmisljene lige da odigramo u nasoj Hali na NBGDU.(da nije izmisljena ova liga komsinica nebi videla Evropu a za njih je Ljubljana,Zagreb,Split,Domzale...veliko gostovanje.Jedno pitanje:da li general Dule moze uporedo da trenira i kosarkase i fudbalere(nemaju trenera).Pa u fudbalu bismo stigli do finala Lige Sampiona.JOKANE ODLAZI

Plikuscht

pre 15 godina

@ (trener, 13. februar 2009 00:43):

majstore, nisu to hrvatski izrazi. da, i oni ih koriste ali nisu njihovi.

posto si ocigledno malo mladji, onda se ne secas legendarnih sportskih pregleda nedeljeom i sportske subote koje smo svi ocekivali kao ozeblo sunce da vidimo sta se desava u sportu u svetu i kod nas (tada nije bilo ni ovoliko medija, ni utakmica na TV-u, itd.). da se secas znao bi da je 'tekma' poteklo od slovenackog izraza 'tekmovalka' (ili vec nesto slicno) kojis e uvek cuo kada je isao izvestaj kako je fk Olimpija igrala u I ligi nedeljnu utakmicu kuci, i taj se izraz u nasem slengu odomacio kao urbana fora jos pre 20 godina lave! Ja sam to pokupio od ortaka iz kraja jos pre 1991 i svih sranja koja su pocela da se desavaju. fora lave, fora.

zato, malo manje paranoje, i pusti ljude da govore sta i kako zele.

Искрен до бола

pre 15 godina

Хвала ти велико велики Партизану!!! Најбољи клуб на свијету... :)

мисхам

pre 15 godina

А после ће да кукају како немају пара да плате грејање. Срамота. Све треба приватизовати а не да се троше паре из пореза.

Милан

pre 15 godina

Хеј, хајде нека неко некако овековечи то изненађење и постави негде за нас далеко од Србије и ПАРТИЗАНА

Хвала унапред

НАПРЕД ПАРТИЗАН

Bojanc

pre 15 godina

Iskreno, ovako nesto sam ocekivao na kraju sezone, da krunisemo ovu dobru godinu. Pozdravljam ovaj potez koji su pretpostavljam inicirali igraci, a ne uprava, barem sto se tice najavljenog iznenadjenja. Da li ce to biti transparent na kome ce pisati 'HVALA' ili nesto drugo, nije ni bitno, ono sto je bitno je da je pored onih koji su svesni vrednosti i znacaja GROBARA na utakmicama i njihove direktne veze sa dobrim rezultatima u EL, pocela je i cela Evropa da pokazuje strahopostovanje prema energiji i vezi koja postoji izmedju igraca i navijaca i da iz Pionira gosti odlaze sa izrazom lica koji pokazuje dovoljno...

ciganin je al najlepsi

pre 15 godina

Lepi Fiko, gde si sinoc bio
na forume kad smo dolazili
dal si naso tuce komentara
sto smo tebi Fiko posvetili

Komentare cuvaj,istima se kiti
Lepi Fika nije lako biti (2x)

Uskoro ces Fiko i ti da pevas
verovatno sledece sezone
ukoliko Kari Pesic ostane
il se vrati gurovic milane

Komentare cuvaj,istima se kiti
Lepi Fika nije lako biti (2x)

Ajmo svi zajedno
Taba daba dab taba tab taba dab
taba dab taba dab tibi tibi di

Hvala, hvala!!!
Voli vas sve vas Ljuba Alicic!

Paokgate4Saloniki

pre 15 godina

Ja cu vam samo reci da sam pozajmio od druga 2 soma da dodjem na tekmu sa Unicahom, i NIJE mi zao ! onaj ko misli da sam bolid zbog toga, taj nikad nije bio u pioniru i ne zna sta je navijanje ! aplauz za upravu !

trener

pre 15 godina

MOLIM VAS PRESTANITE DA UPOTREBLJAVATE HRVATSKE IZRAZE " REPKA,TEKMA itd", a za potez uprave VELIKO BRAVO, jer ce i neka deca i porodice u punom broju , (ja bih voleo sa placenom kartom) da dodju i vide VELIKI PARTIZAN!!

Dejan Petkovic

pre 15 godina

Svima vama sto smeta KK Partizan i
njegova titula Evropskog Sampiona iz 1992 i Djordjeviceva trojka,
8 veznaih titula prvaka Srbije u zadnjih 8 godina,
Dule Vujosevic,N. Velickovic,M. Tepic,Tripkovic i ostali prvo pogledajte sebe i vas klub,pa onda razmislite da li smete i da li imate prava da osujete ruzne reci na nesto sto salje jedinstvenu sliku Srbije i BG u svet.
Zato - TISINA,
**gani i ostali..

ja

pre 15 godina

U brate,meni je telefon nastradao zbog Partizan! Samo kazem da mi nije jasno zasto navijaci ne dolaze na NLB ligu,a nazivaju sebe toliko vernima,dolaze samo na atraktivne utakmice,treba da su uz tim u svim ligama,pa i uz ovu 'guma' ligu.

partizan sampion

pre 15 godina

Ako bude vise od 3000 ja cu da skocim sa ovog mog 7. sprata!Previse smo mi Grobari razmazeni!Ali za to su krivi Dule i momci koji su nas navikli da pobedjujemo velike zato nemaju pravo da se bune sto na ove male utakmice dolazi mali broj gledalaca!

ja

pre 15 godina

Kad igraci ginu za sveti partizanov dres podrska sigurno nece izostati. A ne ko fudbaleri - gube od raznih Buducnosti, Petrova i ostalog sljama, oni su BRUKA. Pokojni Mance se sigurno prevrce u grobu

Balkisimus

pre 15 godina

Ebiga, a jel moze iznenadjenje za nas iz HR, koji smo rodjeni Crno Beli, ali nije nam nesto usput da dodjem ovih dana u Pionir ?

Svaka cast upravi na potezu i pozivu, a i svaka cast svima u dvorani juce, gledao sam preko televizijam, losa slika, los stream, ali zvuk dovoljan da suza krene...

Zbilja nema boljih navijaca od Grobara!

Miki

pre 15 godina

Sramota je da ovakva ekipa Partizana mora da 'moli' svoje navijace da dolaz na utakmice. I,to su mi neki verni navijaci.
(ja, 12. februar 2009 22:38)








Ti ocigledno neke stvari ne razumes? Ko kaze da nas mole? Jednostavno su resili da nas nagrade za ono navijanje protiv Unikahe.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Заиста леп гест! :) Само се надам да ме неће бити срамота када уђем у халу, тј. да неће бити само око 1.000 гледалаца као углавном што је на НЛБ лиги.

grobar do groba

pre 15 godina

stvarno smo porodica!!! ponosan sam sto sam grobar!!! grobari vi iz bg plsss idite na tekmu napunite pionir sprema se iznenadjenje

a što čačkate mečku

pre 15 godina

"malo iznenađenje".

Iz pouzdanih izvora sam saznao o čemu se radi - VRANEŠ IGRA PLEJA CELU UTAKMICU!!!

Dobro momci provaljen vam je fazon dajte nešto drugo, mada bi i ovo zaista bilo nešto neviđeno.

a što čačkate mečku

pre 15 godina

"malo iznenađenje".

Iz pouzdanih izvora sam saznao o čemu se radi - VRANEŠ IGRA PLEJA CELU UTAKMICU!!!

Dobro momci provaljen vam je fazon dajte nešto drugo, mada bi i ovo zaista bilo nešto neviđeno.

Balkisimus

pre 15 godina

Ebiga, a jel moze iznenadjenje za nas iz HR, koji smo rodjeni Crno Beli, ali nije nam nesto usput da dodjem ovih dana u Pionir ?

Svaka cast upravi na potezu i pozivu, a i svaka cast svima u dvorani juce, gledao sam preko televizijam, losa slika, los stream, ali zvuk dovoljan da suza krene...

Zbilja nema boljih navijaca od Grobara!

grobar do groba

pre 15 godina

stvarno smo porodica!!! ponosan sam sto sam grobar!!! grobari vi iz bg plsss idite na tekmu napunite pionir sprema se iznenadjenje

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Заиста леп гест! :) Само се надам да ме неће бити срамота када уђем у халу, тј. да неће бити само око 1.000 гледалаца као углавном што је на НЛБ лиги.

Miki

pre 15 godina

Sramota je da ovakva ekipa Partizana mora da 'moli' svoje navijace da dolaz na utakmice. I,to su mi neki verni navijaci.
(ja, 12. februar 2009 22:38)








Ti ocigledno neke stvari ne razumes? Ko kaze da nas mole? Jednostavno su resili da nas nagrade za ono navijanje protiv Unikahe.

ja

pre 15 godina

Kad igraci ginu za sveti partizanov dres podrska sigurno nece izostati. A ne ko fudbaleri - gube od raznih Buducnosti, Petrova i ostalog sljama, oni su BRUKA. Pokojni Mance se sigurno prevrce u grobu

ciganin je al najlepsi

pre 15 godina

Lepi Fiko, gde si sinoc bio
na forume kad smo dolazili
dal si naso tuce komentara
sto smo tebi Fiko posvetili

Komentare cuvaj,istima se kiti
Lepi Fika nije lako biti (2x)

Uskoro ces Fiko i ti da pevas
verovatno sledece sezone
ukoliko Kari Pesic ostane
il se vrati gurovic milane

Komentare cuvaj,istima se kiti
Lepi Fika nije lako biti (2x)

Ajmo svi zajedno
Taba daba dab taba tab taba dab
taba dab taba dab tibi tibi di

Hvala, hvala!!!
Voli vas sve vas Ljuba Alicic!

Paokgate4Saloniki

pre 15 godina

Ja cu vam samo reci da sam pozajmio od druga 2 soma da dodjem na tekmu sa Unicahom, i NIJE mi zao ! onaj ko misli da sam bolid zbog toga, taj nikad nije bio u pioniru i ne zna sta je navijanje ! aplauz za upravu !

trener

pre 15 godina

MOLIM VAS PRESTANITE DA UPOTREBLJAVATE HRVATSKE IZRAZE " REPKA,TEKMA itd", a za potez uprave VELIKO BRAVO, jer ce i neka deca i porodice u punom broju , (ja bih voleo sa placenom kartom) da dodju i vide VELIKI PARTIZAN!!

Dejan Petkovic

pre 15 godina

Svima vama sto smeta KK Partizan i
njegova titula Evropskog Sampiona iz 1992 i Djordjeviceva trojka,
8 veznaih titula prvaka Srbije u zadnjih 8 godina,
Dule Vujosevic,N. Velickovic,M. Tepic,Tripkovic i ostali prvo pogledajte sebe i vas klub,pa onda razmislite da li smete i da li imate prava da osujete ruzne reci na nesto sto salje jedinstvenu sliku Srbije i BG u svet.
Zato - TISINA,
**gani i ostali..

Plikuscht

pre 15 godina

@ (trener, 13. februar 2009 00:43):

majstore, nisu to hrvatski izrazi. da, i oni ih koriste ali nisu njihovi.

posto si ocigledno malo mladji, onda se ne secas legendarnih sportskih pregleda nedeljeom i sportske subote koje smo svi ocekivali kao ozeblo sunce da vidimo sta se desava u sportu u svetu i kod nas (tada nije bilo ni ovoliko medija, ni utakmica na TV-u, itd.). da se secas znao bi da je 'tekma' poteklo od slovenackog izraza 'tekmovalka' (ili vec nesto slicno) kojis e uvek cuo kada je isao izvestaj kako je fk Olimpija igrala u I ligi nedeljnu utakmicu kuci, i taj se izraz u nasem slengu odomacio kao urbana fora jos pre 20 godina lave! Ja sam to pokupio od ortaka iz kraja jos pre 1991 i svih sranja koja su pocela da se desavaju. fora lave, fora.

zato, malo manje paranoje, i pusti ljude da govore sta i kako zele.

ja

pre 15 godina

U brate,meni je telefon nastradao zbog Partizan! Samo kazem da mi nije jasno zasto navijaci ne dolaze na NLB ligu,a nazivaju sebe toliko vernima,dolaze samo na atraktivne utakmice,treba da su uz tim u svim ligama,pa i uz ovu 'guma' ligu.

partizan sampion

pre 15 godina

Ako bude vise od 3000 ja cu da skocim sa ovog mog 7. sprata!Previse smo mi Grobari razmazeni!Ali za to su krivi Dule i momci koji su nas navikli da pobedjujemo velike zato nemaju pravo da se bune sto na ove male utakmice dolazi mali broj gledalaca!

matejasale

pre 15 godina

Kada bismo igrali u Hali Sportova na NBGDu,na svim mecevima bi bilo po 4-5000ljudi.Zato Dule ajde bar jednu utakmicu hrvatsko-zvezdine izmisljene lige da odigramo u nasoj Hali na NBGDU.(da nije izmisljena ova liga komsinica nebi videla Evropu a za njih je Ljubljana,Zagreb,Split,Domzale...veliko gostovanje.Jedno pitanje:da li general Dule moze uporedo da trenira i kosarkase i fudbalere(nemaju trenera).Pa u fudbalu bismo stigli do finala Lige Sampiona.JOKANE ODLAZI

Милан

pre 15 godina

Хеј, хајде нека неко некако овековечи то изненађење и постави негде за нас далеко од Србије и ПАРТИЗАНА

Хвала унапред

НАПРЕД ПАРТИЗАН

Grobar N.Beograd

pre 15 godina

Iznenadjenje je da ce Jokan sutra u hali da podnese ostavku,a Dule ce da preuzme i fudbalere da trenira.Pa da vide kako se bori za grb koji nose na dresu(sem Juce,dr.Moa,Alberta kapitena Nadja)Gde su ti ostali Tomicu koji od malena navijaju za Partizan pa kad potpisu ugovor i odu boli ih uvo za crno belu porodicu,a oterali ste coveka koji voli svoj klub i kojem da ste dali da radi kao cistac oko stadiona on bi pristao jer Adi voli Partizan za razliku od 99%vas koji se folirate(Tomic,Jokan,Vodje grobara kojih nema da vode navijace i na manjim mecevima NLB lige,a isto smo im potrebni i na tim utakmicama-ili treninzima za Evroligu).Vodje pozivaju navijace da dolaze na fudbal na male utakmice,pa pozovite navijace i na male utakmice u Jadranskoj ligi,ili se barpojavite.ADI ZA PLEJMEJKERA KOD DULETA ON CE GA BAR CENITI.Zbogom Jokanovicu

Bojanc

pre 15 godina

Iskreno, ovako nesto sam ocekivao na kraju sezone, da krunisemo ovu dobru godinu. Pozdravljam ovaj potez koji su pretpostavljam inicirali igraci, a ne uprava, barem sto se tice najavljenog iznenadjenja. Da li ce to biti transparent na kome ce pisati 'HVALA' ili nesto drugo, nije ni bitno, ono sto je bitno je da je pored onih koji su svesni vrednosti i znacaja GROBARA na utakmicama i njihove direktne veze sa dobrim rezultatima u EL, pocela je i cela Evropa da pokazuje strahopostovanje prema energiji i vezi koja postoji izmedju igraca i navijaca i da iz Pionira gosti odlaze sa izrazom lica koji pokazuje dovoljno...

Искрен до бола

pre 15 godina

Хвала ти велико велики Партизану!!! Најбољи клуб на свијету... :)

Grobar N.Beograd

pre 15 godina

Ne da idem na utakmice nego i dete vodim.Ja sam ona generacija koja zna za Cegija,Pampija,Trlaju,Cumeta,Zareta...e to je bilo navijanje,a ne ovi sto vas teraju da pljujete po predsedniku i velicate SRS ili naprednjake sada neznamo za koga su(za koga ste).Mi nikada na jugu nismo se bavili politikom,nego smo i radikali i socijalisti i dosovci=GROBARI,a pitaj koliko nas je dolazilo u halu sportova na zensku i musku kosarku,a na fudbalu nas je bilo po 20.000.Znam ja te politicare-vodje sto vas vode kao ovce,ali me bas zabole za njih.Ona stara ekipa je bila najbolja kad nije bilo tuca izmedju grobara na jugu,sto smo ponosni dolazili na svaki mec.Vama ce vas Kimi za 3-4 utakmice narediti da vicete Zvezda na jugu i da nosite crveno bele salove,jer ce mu to narediti neko od onih koje slusa sa vrha(opozicija).Sada sam na Istoku mog stadiona i nisam bojkotovao svoj klub kada mu je bilo najteze,a dugo sam priznajem bojkotovao Pionir jer sam (a i dan danas)za to da kosarkasi igraju u Hali Sportova,jer me isti Pionir podseca na Zvezdu.Ja volim Partizan i mrzim Zvezdu i Srbin sam a ne srbijanac

Pera sa terase

pre 15 godina

@Grobar N.Beograd

"Vodje pozivaju navijace da dolaze na fudbal na male utakmice,pa pozovite navijace i na male utakmice u Jadranskoj ligi,ili se bar pojavite"

citat otkriva da retko ides na utakmice (nikad) pa ne vidis da su vodje tu na svakoj utakmici (nije da ih "branim" ili tako nesto, to je istina), ili ni ne znas kako izgledaju.. a na NLBu nema navijanja od kad smo usli u ligu (osim na derbiju i za druge posebne prilike), bolje i to nego da vicemo ista sr*nj* kao U...
to su i onako samo treninzi :D

bole

pre 15 godina

u potpunosti se slazem sa pojedincima.Svaka utakmica Partizana u Pioniru treba barem po broju gledalaca da bude kao evroligaska. atmosfera ipak dolazi spontano i po vaznosti utakmice.OTVORITE RACUN DA NAVIJACI PUNE BUDZET!

Partizan

pre 15 godina

Svaka im cast na ovom potezu.Jos kad bi uprava nasla nacina da isplate ove igrace koje ostavljaju srce na terenu.Za razliku od nekih.

мисхам

pre 15 godina

А после ће да кукају како немају пара да плате грејање. Срамота. Све треба приватизовати а не да се троше паре из пореза.

Miki82

pre 15 godina

Jeste da bi bilo malo glupo ovo sad predlagati jer se jos ne zna da li cemo proci,ali ako prodjemo mec cetvrtine finala bi trebalo da bude besplatan.To bi bio pravi potez(mada finansijski neunosan)!!!

мисхам

pre 15 godina

А после ће да кукају како немају пара да плате грејање. Срамота. Све треба приватизовати а не да се троше паре из пореза.

ja

pre 15 godina

Kad igraci ginu za sveti partizanov dres podrska sigurno nece izostati. A ne ko fudbaleri - gube od raznih Buducnosti, Petrova i ostalog sljama, oni su BRUKA. Pokojni Mance se sigurno prevrce u grobu

partizan sampion

pre 15 godina

Ako bude vise od 3000 ja cu da skocim sa ovog mog 7. sprata!Previse smo mi Grobari razmazeni!Ali za to su krivi Dule i momci koji su nas navikli da pobedjujemo velike zato nemaju pravo da se bune sto na ove male utakmice dolazi mali broj gledalaca!

Balkisimus

pre 15 godina

Ebiga, a jel moze iznenadjenje za nas iz HR, koji smo rodjeni Crno Beli, ali nije nam nesto usput da dodjem ovih dana u Pionir ?

Svaka cast upravi na potezu i pozivu, a i svaka cast svima u dvorani juce, gledao sam preko televizijam, losa slika, los stream, ali zvuk dovoljan da suza krene...

Zbilja nema boljih navijaca od Grobara!

Miki

pre 15 godina

Sramota je da ovakva ekipa Partizana mora da 'moli' svoje navijace da dolaz na utakmice. I,to su mi neki verni navijaci.
(ja, 12. februar 2009 22:38)








Ti ocigledno neke stvari ne razumes? Ko kaze da nas mole? Jednostavno su resili da nas nagrade za ono navijanje protiv Unikahe.

Pera sa terase

pre 15 godina

@Grobar N.Beograd

"Vodje pozivaju navijace da dolaze na fudbal na male utakmice,pa pozovite navijace i na male utakmice u Jadranskoj ligi,ili se bar pojavite"

citat otkriva da retko ides na utakmice (nikad) pa ne vidis da su vodje tu na svakoj utakmici (nije da ih "branim" ili tako nesto, to je istina), ili ni ne znas kako izgledaju.. a na NLBu nema navijanja od kad smo usli u ligu (osim na derbiju i za druge posebne prilike), bolje i to nego da vicemo ista sr*nj* kao U...
to su i onako samo treninzi :D

a što čačkate mečku

pre 15 godina

"malo iznenađenje".

Iz pouzdanih izvora sam saznao o čemu se radi - VRANEŠ IGRA PLEJA CELU UTAKMICU!!!

Dobro momci provaljen vam je fazon dajte nešto drugo, mada bi i ovo zaista bilo nešto neviđeno.

grobar do groba

pre 15 godina

stvarno smo porodica!!! ponosan sam sto sam grobar!!! grobari vi iz bg plsss idite na tekmu napunite pionir sprema se iznenadjenje

ciganin je al najlepsi

pre 15 godina

Lepi Fiko, gde si sinoc bio
na forume kad smo dolazili
dal si naso tuce komentara
sto smo tebi Fiko posvetili

Komentare cuvaj,istima se kiti
Lepi Fika nije lako biti (2x)

Uskoro ces Fiko i ti da pevas
verovatno sledece sezone
ukoliko Kari Pesic ostane
il se vrati gurovic milane

Komentare cuvaj,istima se kiti
Lepi Fika nije lako biti (2x)

Ajmo svi zajedno
Taba daba dab taba tab taba dab
taba dab taba dab tibi tibi di

Hvala, hvala!!!
Voli vas sve vas Ljuba Alicic!

trener

pre 15 godina

MOLIM VAS PRESTANITE DA UPOTREBLJAVATE HRVATSKE IZRAZE " REPKA,TEKMA itd", a za potez uprave VELIKO BRAVO, jer ce i neka deca i porodice u punom broju , (ja bih voleo sa placenom kartom) da dodju i vide VELIKI PARTIZAN!!

Dejan Petkovic

pre 15 godina

Svima vama sto smeta KK Partizan i
njegova titula Evropskog Sampiona iz 1992 i Djordjeviceva trojka,
8 veznaih titula prvaka Srbije u zadnjih 8 godina,
Dule Vujosevic,N. Velickovic,M. Tepic,Tripkovic i ostali prvo pogledajte sebe i vas klub,pa onda razmislite da li smete i da li imate prava da osujete ruzne reci na nesto sto salje jedinstvenu sliku Srbije i BG u svet.
Zato - TISINA,
**gani i ostali..

Miki82

pre 15 godina

Jeste da bi bilo malo glupo ovo sad predlagati jer se jos ne zna da li cemo proci,ali ako prodjemo mec cetvrtine finala bi trebalo da bude besplatan.To bi bio pravi potez(mada finansijski neunosan)!!!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Заиста леп гест! :) Само се надам да ме неће бити срамота када уђем у халу, тј. да неће бити само око 1.000 гледалаца као углавном што је на НЛБ лиги.

matejasale

pre 15 godina

Kada bismo igrali u Hali Sportova na NBGDu,na svim mecevima bi bilo po 4-5000ljudi.Zato Dule ajde bar jednu utakmicu hrvatsko-zvezdine izmisljene lige da odigramo u nasoj Hali na NBGDU.(da nije izmisljena ova liga komsinica nebi videla Evropu a za njih je Ljubljana,Zagreb,Split,Domzale...veliko gostovanje.Jedno pitanje:da li general Dule moze uporedo da trenira i kosarkase i fudbalere(nemaju trenera).Pa u fudbalu bismo stigli do finala Lige Sampiona.JOKANE ODLAZI

Plikuscht

pre 15 godina

@ (trener, 13. februar 2009 00:43):

majstore, nisu to hrvatski izrazi. da, i oni ih koriste ali nisu njihovi.

posto si ocigledno malo mladji, onda se ne secas legendarnih sportskih pregleda nedeljeom i sportske subote koje smo svi ocekivali kao ozeblo sunce da vidimo sta se desava u sportu u svetu i kod nas (tada nije bilo ni ovoliko medija, ni utakmica na TV-u, itd.). da se secas znao bi da je 'tekma' poteklo od slovenackog izraza 'tekmovalka' (ili vec nesto slicno) kojis e uvek cuo kada je isao izvestaj kako je fk Olimpija igrala u I ligi nedeljnu utakmicu kuci, i taj se izraz u nasem slengu odomacio kao urbana fora jos pre 20 godina lave! Ja sam to pokupio od ortaka iz kraja jos pre 1991 i svih sranja koja su pocela da se desavaju. fora lave, fora.

zato, malo manje paranoje, i pusti ljude da govore sta i kako zele.

ja

pre 15 godina

U brate,meni je telefon nastradao zbog Partizan! Samo kazem da mi nije jasno zasto navijaci ne dolaze na NLB ligu,a nazivaju sebe toliko vernima,dolaze samo na atraktivne utakmice,treba da su uz tim u svim ligama,pa i uz ovu 'guma' ligu.

Paokgate4Saloniki

pre 15 godina

Ja cu vam samo reci da sam pozajmio od druga 2 soma da dodjem na tekmu sa Unicahom, i NIJE mi zao ! onaj ko misli da sam bolid zbog toga, taj nikad nije bio u pioniru i ne zna sta je navijanje ! aplauz za upravu !

Искрен до бола

pre 15 godina

Хвала ти велико велики Партизану!!! Најбољи клуб на свијету... :)

Grobar N.Beograd

pre 15 godina

Iznenadjenje je da ce Jokan sutra u hali da podnese ostavku,a Dule ce da preuzme i fudbalere da trenira.Pa da vide kako se bori za grb koji nose na dresu(sem Juce,dr.Moa,Alberta kapitena Nadja)Gde su ti ostali Tomicu koji od malena navijaju za Partizan pa kad potpisu ugovor i odu boli ih uvo za crno belu porodicu,a oterali ste coveka koji voli svoj klub i kojem da ste dali da radi kao cistac oko stadiona on bi pristao jer Adi voli Partizan za razliku od 99%vas koji se folirate(Tomic,Jokan,Vodje grobara kojih nema da vode navijace i na manjim mecevima NLB lige,a isto smo im potrebni i na tim utakmicama-ili treninzima za Evroligu).Vodje pozivaju navijace da dolaze na fudbal na male utakmice,pa pozovite navijace i na male utakmice u Jadranskoj ligi,ili se barpojavite.ADI ZA PLEJMEJKERA KOD DULETA ON CE GA BAR CENITI.Zbogom Jokanovicu

Grobar N.Beograd

pre 15 godina

Ne da idem na utakmice nego i dete vodim.Ja sam ona generacija koja zna za Cegija,Pampija,Trlaju,Cumeta,Zareta...e to je bilo navijanje,a ne ovi sto vas teraju da pljujete po predsedniku i velicate SRS ili naprednjake sada neznamo za koga su(za koga ste).Mi nikada na jugu nismo se bavili politikom,nego smo i radikali i socijalisti i dosovci=GROBARI,a pitaj koliko nas je dolazilo u halu sportova na zensku i musku kosarku,a na fudbalu nas je bilo po 20.000.Znam ja te politicare-vodje sto vas vode kao ovce,ali me bas zabole za njih.Ona stara ekipa je bila najbolja kad nije bilo tuca izmedju grobara na jugu,sto smo ponosni dolazili na svaki mec.Vama ce vas Kimi za 3-4 utakmice narediti da vicete Zvezda na jugu i da nosite crveno bele salove,jer ce mu to narediti neko od onih koje slusa sa vrha(opozicija).Sada sam na Istoku mog stadiona i nisam bojkotovao svoj klub kada mu je bilo najteze,a dugo sam priznajem bojkotovao Pionir jer sam (a i dan danas)za to da kosarkasi igraju u Hali Sportova,jer me isti Pionir podseca na Zvezdu.Ja volim Partizan i mrzim Zvezdu i Srbin sam a ne srbijanac

bole

pre 15 godina

u potpunosti se slazem sa pojedincima.Svaka utakmica Partizana u Pioniru treba barem po broju gledalaca da bude kao evroligaska. atmosfera ipak dolazi spontano i po vaznosti utakmice.OTVORITE RACUN DA NAVIJACI PUNE BUDZET!

Bojanc

pre 15 godina

Iskreno, ovako nesto sam ocekivao na kraju sezone, da krunisemo ovu dobru godinu. Pozdravljam ovaj potez koji su pretpostavljam inicirali igraci, a ne uprava, barem sto se tice najavljenog iznenadjenja. Da li ce to biti transparent na kome ce pisati 'HVALA' ili nesto drugo, nije ni bitno, ono sto je bitno je da je pored onih koji su svesni vrednosti i znacaja GROBARA na utakmicama i njihove direktne veze sa dobrim rezultatima u EL, pocela je i cela Evropa da pokazuje strahopostovanje prema energiji i vezi koja postoji izmedju igraca i navijaca i da iz Pionira gosti odlaze sa izrazom lica koji pokazuje dovoljno...

Милан

pre 15 godina

Хеј, хајде нека неко некако овековечи то изненађење и постави негде за нас далеко од Србије и ПАРТИЗАНА

Хвала унапред

НАПРЕД ПАРТИЗАН

Partizan

pre 15 godina

Svaka im cast na ovom potezu.Jos kad bi uprava nasla nacina da isplate ove igrace koje ostavljaju srce na terenu.Za razliku od nekih.