Četvrtak, 12.02.2009.

16:44

JJ u četvrtfinalu Pariza

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Parizu.

Izvor: B92

JJ u èetvrtfinalu Pariza IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

cikamika

pre 15 godina

Turinac, ne moze to tako. Prvo opsujes coveka a onda se izvinjavas. Budi dosledan, ili dza ili bu. Svakako si imao dovoljno vremena za razmisljanje i to dok si jos prvu poruku kucao.
Pamtim vremena kad ni daleko manje vulgarnosti nisu mogle da se pojave na sajtu B92

Eki

pre 15 godina

@ Turinac, Milana

Turinac, molim te ne izvinjavaj se zbog svog genijalnog prvog komentara br 25 (najboljeg ikada) jer genijalci treba da se ponose tim nadahnutim momentom kada kazu ono sto treba i kome treba.
Draga Milana, molim te ne razocaravaj me.

bucko

pre 15 godina

@@ AS,Istina je poneo sam se vulgarno kao Velja Ilic u skupstini,jer me je isprovociralo ironicno podsmevanje od strane E1.Izvinjavam se.Uostalom pogledajte haljine svih ucesnica turnira u Parizu pa ce te videti,ako ste objektivni da su Jecini modeli najlepsi,ne zato sto je nasa.

Ženevljanin

pre 15 godina

Milana,
Nisam nepogrešiv, naravno. Greške koje si ti zapazila su posledica blizine 'č' i 'ć' na mojoj tastaturi koja nije srpska pa moram da pamtim gde se nalaze naša latinična (dijakritična) slova. Nemam nikakvih problema u razlikovanju 'č' i 'ć', ali ni vremena da uvek pažljivo redigujem svoje poruke. Ovo nije opravdanje ali je, nadam se, objašnjenje. Potrudiću se da se to više ne dešava. Pozdrav.

turinac

pre 15 godina

EKI,Ma popeo mi se na zivce vec jednom,ali to je bilo samo tog momenta i ja mu se izvinjavam i sve vas srdacno pozivam na nasu tradicionalnu kobasicijadu.Pozdrav svim ljubiteljima tenisa.Mile cvarak.

ttx

pre 15 godina

Upravo tako, treba naci zlatnu sredinu, ici odmorna na GS, ali ipak biti uigran. Videli smo kako je bilo kad je nikad odmornija otisla na AO, a trenirala je duze od drugih.

AS

pre 15 godina

Ostaje cinjenica da moderator nije izbacio izuzetno vulgarni i uvredljivi komentar br. 27. Ovo se retko desava na sajtu B92, obicno drze do nekog nivoa kulture.

Milana

pre 15 godina

@ Zenevljanin, uvek sam zahvalna kad mi neko ucini uslugu poput tvoje poslednje pa verujem da ces i ti tako prihvatiti moje zapazanje. Cesto, ne znam da li je uvek, zamenis c kao u "cirilica" sa c kao u "Cacak" (grad u Srbiji) Npr: "ja cu, on ce" Tu koristis obicno c kao u "Cacak" (grad u Srbiji) Nemam srpsku latinicu pa mi to otezava objasnjenje ali verujem da shvatas. Mrzi me da setam po arhivi i trazim tvoje komentare sa greskama, nadam se da ti to sam mozes da ucinis.
Posto insistiras na transkribciji i fonetici u francuskom verujem da ce te ista zanimati i za srpski jezik.
b92, ovo nema veze sa vasim naslovom ali se nadam da shvatate moju potrebu da Zenevljaninu uputim primedbu na njegov pravopis.

Milana

pre 15 godina

@Zenevljanin, kakav lapsus calami:-) No, kasno je za pravdanje:-) Sva sreca da si ti tu i da sokolovim okom pratis male neznalice poput mene:-)
A tvoje metafore su vec mene istopile, nadam se da ce i na onaj fisek imati isto dejstvo:-)

Eki

pre 15 godina

@ Turinac

Ostavi mi molim te adresu da ti posaljem jedan odlican viski, da te castim za ovaj genijalan (najbolji komentar ikada) koji si poslao g. Ženevljaninu.
Alal ti vera!

menadžer

pre 15 godina

To Jeco KRALJICE naša!Kako si danas samo bila slatka u onoj ROZE haljniici sa belim

volanima!!To LEPOTICE naša!Ti si naš PONOS i naše BLAGO!Konačno će celi svet

videti ko je najbolji na svetu!!Pa naravno ko drugi do naša JJ!Sa tobom do kraja

SUNCE naše divno!NIJEDNA ti nije ni do kolena ANDJELE slatki!

PS.Ovo je specijalno napisan post za sve fanove Jelene Janković!Dovoljno ga je samo

akcijom COPY/PASTE ubaciti na za to predvidjeno mesto.Po potrebi možete menjati

boju haljinice i volana!

mimi

pre 15 godina

Mogli ste i sada da stavite naslov-Nadal jedva u trecem kolu.Razbio ga 17.godisnji GRIGOR DIMITROV,u trecem setu je na svakom servisu Nadala imao brejk lopte i ako mu nije bio prvi ozbiljniji mec u zivotu Nadal bi pakovao kofere.

Nele

pre 15 godina

@ttx, ne moras da se slozis s tim, opusteno. Verovatno si skroz u pravu. Moguce je da je ono samo moja zelja (naravno zbog GS-a), mozda bi volela to i Jelena ali tako ne moze da funkiconise(?).
Mozda ona misli da bi se svejedno mucila i prolazila isto na GS-u cak iako se odmarala (od turnira, ne od treninga svakako). Ja bih ipak probao, ali dobro, ja sam ja, ona je ona, sigurno zna sta je bolje za nju.
Meni je malo nelogicno odrzavati formu (na manjim turnirima) za GS kada se setim da je cesto zbog iscrpljenosti gubila, na zalost svih nas. Ona GS svakako zasluzuje da osvoji. To treba jednom da uradi... i kao sto sam rekao ne samo jednom... ali za pocetak jednom, niko ne trazi vise.
Pa imali bi 3 osvajaca GS-a ako racunamo i musku konkurenciju. Onda neka nastave istim ili kojim god redom.
Mozda su nama porasli apetiti? :) Ja sam samo rekao neke moje zelje, a sta god da bude ostacu uz njih.
Molim i druge da ne pljuju nikoga nakon poraza.

ivan

pre 15 godina

Jeco,bravo,samo napred,najbolja si!!!!! Bitno je da pobedjujes!!! A ovi sto brinu kako ce protiv Serene,pa vec ju je pobedjivala,i to na GS...

ttx

pre 15 godina

Gledao sam danasnji meci ima pozitivnih stvari u Jeleninoj igri, ali nivo i dalje nije onaj od jesenas.
Drago mi je da se vidi da ulazi u ritam, duboki su joj udarci i precizni, ali ono sto je katastrofalno bilo danas je servis. Ocajan procenat ubacenog prvog servisa i dosta duplih gresaka. Nadam se da ce kroz meceve povratiti boljitak u servisu od pre par meseci. U svakom slucaju bolje izdanje nego na AO.
Sto se tice onoga da se "Ne treba trositi na nebitne turnire", ne bi se slozio sa tim. Jelena je takva igracica da upravo cestim igranjem odrzava formu. Mislim da joj prija da igra svake druge nedelje ili ponekad i 2-3 nedelje zaredom, jer ostaje u ritmu.
Deluje mi da se krace brze nego na AO, a pored bekend paralele, insideout forhend pocinje da joj bude drugi omiljeni udarac. Bice ekstra ako bude igrala finale sa Serenom ili Dementievom.

turinac

pre 15 godina

ZENEVLJANIN, Dosadan si bre covece sa tim tvojim Svajcarskim pravopisom,i goni se u 3 PM vec jednom!Pusti ljude na miru,tako se govori u Srbiji a ti sto svake prestupne godine dodjes u Srbiju na 10 dana mislis da znas pravopis.Kad si toliko pametan onda nam reci ,koja je to jedna,jedina rec u srpskom jeziku koja odgovara i u muskom i u zenskom i u srednjem rodu????????????????

bucko

pre 15 godina

@@ E1,Zasto ti je krivo sto mi volimo Jecu?Ako ti je krivo onda popij konjsko pivo,uostalom imas hiljade sajtova gde nema JJ pa uzivaj.Imas najnoviji sajt"pripustanje nerastova na Madagaskaru" WWW.SOME.COM.

Patriota

pre 15 godina

Jaoj kako komplikujete, sta smarate, Jeca ce sutra da pobedi i tacka! Stoji to da je Corne jako talentovana i perspektivna, ali zar zaboravljate ko je do skoro bio No1!?
Napred Jeco, svi smo uz tebe!!!

Nele

pre 15 godina

Thunderbird, prijatelju, svaka cast. Moram da ti priznam da prvo nisam mislio da imas toliko tenisko znanje. Eto nekad je potrebno vise progovoriti sa nekim. :) Samo da pojasnim, svi smo mi laici, sad neko se razume manje, a neko vise.
Slazem se za Nadala, naravno znam da je defanzivac, ali i strasno zna da uzvrati napad bas iz te defanzive, nekoliko metara iza osnovne linije. Naravno ako je primoran da ide na mrezu on ce sjajno i smecovati. Jelena bi mogla njegovim stopama, znaci samo malo vise agresivnosti joj fali. Ona zna cesto da uhvati visoku loptu pre nego sto padne u njeno polje ili kako se to kaze - "drive volley". Tu je perfektna. I atleta je. To svi znaju bar ako su videli neku spagu i trcanje.
Ja bih postavio pitanje zasto je gubila dobijene meceve od Dementijeve, Serene i Enan. Te teniserke sigurno nisu tek tako ubacile u vecu brzinu i stigle je. Istina je da je sama Jelena pobedila sebe, dozvolila im da se podignu umesto da ih zavrsi. Mislim da je to i zbog psihe svakako (pomislila je da je dobila), a istom merom i zbog slabijeg servisa. Sad je servis bolji, ali treba jos da bude bolji, samo pitanje je moze li, jer svako ima svoj maksimum.
Dakle kazem u tim slucajevima jeste samu sebe pobedjivala, ali ima dosta poraza gde su i protivnice ceo mec bile bolje. Znamo da ne moze svako da pruza svoj maksimum svaki dan. Znaci ima jos stvari na kojima bi moglo da se poradi ili moze ostati odprilike ovde gde jeste, realno oko ovog ili petog mesta. Meni je cesto mnogo zao sto se ne posveti malo vise nekom GS-u. Bice upamcena i ovako, ali onako mnogo vise. Naravno ne jednom GS-u, bilo bi dobro da osvoji vise njih, a takodje to od srca zelim i Ani i Noletu i buducim nadama.

nikol dž. femija

pre 15 godina

ČESTITKE !!! Drago mi je da su se prognoze ostvarile.

Mlada Francuskinja je ambiciozna igračica ali mislim DA BI JJ I SUTRA,/možda uz nešto mučenja jer je tipovi poput Korne nerviraju i jer zna da je bolja no to mora da dokaže igrom i osvojenim poenima,/TREBALO DA POBEDI.

Nadam se da će i sutra dati sve od sebe i uspeti da uđe u polufinale. Videćemo.U svakom slučaju SREĆNO JJ!

Ženevljanin

pre 15 godina

Ime francuske teniserke se piše "Cornet" a izgovara "Korne". Kasno je da ispravljamo anonimnog srpskog poslastičara koji je turski fišek zamenio francuskim (pogrešno izgovorenim) "kornetom", ali ne moramo da ponavljamo istu grešku i danas. Greška bi bila i potceniti ovaj galski sladoled od koga se lako može dobiti prehlada. Ipak, mislim da će biti obrnuto: vatrena Jelena će rastopiti ovaj slatki i šarmantni led.:-)

Draganche

pre 15 godina

Gledao sam mec jednim al' budnim okom i mogu reci...boze sacuvaj!Zasto nije mogla citav mec da odigra kao prvi set?!Toliko oscilacija...Pomolimo se!

Thunderbird

pre 15 godina

@ Nele

Prijatelju, slazem se s tobom, i hvala ti sto si dobronameran prema Jeci.
Hteo sam da kazem, da niko valjda ne ume tako da pobedi samu sebe kao JJ.
Ako su vrhunski teniski strucnjaci rekli da je "imala Serenu" u finalu US Opena 2008.; ako su rekli da je "zbog svoje nedispline" izgubila protiv Zistin Enan u polufinalu US Opena 2006. (dobila prvi set i drugi vodila 4:1) i posvadja se sa sudijom umesto da igra i zato izgubi mec... sta drugo reci, a bilo je vise takvih primera.
Nadam se da ce shvatiti da ne sme vise sebi da priusti takav luksuz. Nadam se, ne znam.
Upravo ona ima ogromno tenisko znanje, i jedna je od tehnicki najskolovanijih teniserki - i zbog prirodnog talenta i zbog krvavog rada na akademiji Boletijerija.
Mislim da je taj talenat morala bolje da iskoristi, a to sto je defanzivac je samo nacin igre (i Nadal je defanzivac pa mu to ne smeta).
Opet, ima i mnogo teniserki koje igraju ofanzivno, ali se ispucavaju, i sve bi dale da imaju Jecin odlican ritern, brzinu kretanja i bekhend paralelu.
Niko nije idealan i zato se ne sme nista prepustati oscilacijama.
Jeca mora stabilizovati koncentraciju, i dati sve od sebe da ne bude tih neocekivanih padova, u prakticno vec dobijenim mecevima.

E1

pre 15 godina

A vi moderatori zasto ne stavite Jecinu sliku u oranz haljini,bas je predivna u narandzastom kompletu.
(bucko, 12. februar 2009 17:03)

E pa ovi Jelenini fanovi su stalno nezadovoljni. Ali STALNO im nesto smeta.
Ja ne znam u cemu je stos i sta to privlaci Jeleni ove sto stalno nesto kukumavce.

Buhuuuu. Zaveraaa protiv Jelene! Stavili su sliku sa belom a ne narandzastom haljinicom. Smrc.
Zivo me zanima koji su ovo likovi koji pisu ovakve komentare.
Aman, bre, vise.

jelena

pre 15 godina

Dobro je sto je prvi set dobila sa svih sest gemova pa je u drugom popustila ali se u trecem vratila i dobila sa dva izgubljena gema.Svaka cast i napred!

zoran

pre 15 godina

Neznam dokle ce Jelena ali njen nivo igre je zaista ispod ocekivanja!Upravo sam gledao Serenu imogu reci da ako se sretnu bice bruke.Sretno Jeco

bucko

pre 15 godina

Jeco,zlato moje,kako si mi lepa,najlepsa,a ne ko ona Hantuhova,nema buva za sta da je ustine:)Dobro je cedo moje ajd sad opauci onu malu napaljenicu
Kornet.Smazi je ko kornet sladoled:)A vi moderatori zasto ne stavite Jecinu sliku u oranz haljini,bas je predivna u narandzastom kompletu.

Milana

pre 15 godina

Bas lepa pobeda Jelene Jankovic.
Sledeca njena protivnica je pokazala da je mnooooooogo napredovala u poslednje vreme i da igra predivan tenis. Igrace na domacem terenu i pred svojom publikom. Izgleda mi prilicno "gladna" uspeha, onako sigurna u sebe i nepokolebljiva.
Nadam se da ce Jelena biti isto tako sigurna i nepokolebljiva kao danas i da nece podceniti 18-godisnju Alize Kornet. A tada mozemo ocekivati uzbudljiv i vrhunski tenis.

Nele

pre 15 godina

@Thunderbird, samo moras da priznas jedno - ona da hoce ne bi dozvoljavala da dodje do pada u igri, ne bi pobedjivala sama sebe. Mogu i nju druge da pobede, ako su dosta raspolozene i mozda ako ih sreca prati. Jelena ima znanje, ali ne bas vrhunsko, ne najbolje, tako da i ona nekad na srecu prodje dalje, bude spremnija ili sigurnija jednostavno. Protivnica vise gresi. Hocu da kazem da je greska sto si rekao da od nje zavisi, da jedino ona sama sebe moze da pobedi. Ne igra ona toliko napadacki tenis, sigurno to znas. Vise ceka gresku nego sto sama odlucuje.

Jos nesto, ovim dugim mecevima na velikom broju manjih turnira nikako nece povecati sebi sanse da ostvari uspeh na nekom Grand Slamu. Ne treba se trositi gde ne treba. Treba osvojiti ono najvaznije. Nadam se da ce to nekad shvatiti ili me bar demantovati i ovakvom taktikom.

Thunderbird

pre 15 godina

Jelena Jankovic i Na Li su zajedno osvojile u dublu turnir u Birmingemu 2006.
Do sada su odigrale pet mečeva, a slabije rangirana Na Li pobedila je na četiri, uključujući i dva poslednja.
JJ je Kineskinju jedini put pobedila 2006. godine na turniru u Strazburu.
E, ali cvet se otvorio i ovo je sada prava Jeca!
Prava je istina da Jeca samo moze da pobedi sama sebe.
Nema vise šale sa JJ!

Dorćolac

pre 15 godina

Veoma lepa i poučna slika kako treba gledati loptu. Jelena se polako vraća u atmosferu jakih mečeva, onako kako je i navikla-kroz mečeve. Sledeća Kornet, jaka protivnica, međutim sve je to boranija za Jelenu kad igra svoju pravu igru neprobojnog zida!

Thunderbird

pre 15 godina

Jelena Jankovic i Na Li su zajedno osvojile u dublu turnir u Birmingemu 2006.
Do sada su odigrale pet mečeva, a slabije rangirana Na Li pobedila je na četiri, uključujući i dva poslednja.
JJ je Kineskinju jedini put pobedila 2006. godine na turniru u Strazburu.
E, ali cvet se otvorio i ovo je sada prava Jeca!
Prava je istina da Jeca samo moze da pobedi sama sebe.
Nema vise šale sa JJ!

Dorćolac

pre 15 godina

Veoma lepa i poučna slika kako treba gledati loptu. Jelena se polako vraća u atmosferu jakih mečeva, onako kako je i navikla-kroz mečeve. Sledeća Kornet, jaka protivnica, međutim sve je to boranija za Jelenu kad igra svoju pravu igru neprobojnog zida!

Ženevljanin

pre 15 godina

Ime francuske teniserke se piše "Cornet" a izgovara "Korne". Kasno je da ispravljamo anonimnog srpskog poslastičara koji je turski fišek zamenio francuskim (pogrešno izgovorenim) "kornetom", ali ne moramo da ponavljamo istu grešku i danas. Greška bi bila i potceniti ovaj galski sladoled od koga se lako može dobiti prehlada. Ipak, mislim da će biti obrnuto: vatrena Jelena će rastopiti ovaj slatki i šarmantni led.:-)

Thunderbird

pre 15 godina

@ Nele

Prijatelju, slazem se s tobom, i hvala ti sto si dobronameran prema Jeci.
Hteo sam da kazem, da niko valjda ne ume tako da pobedi samu sebe kao JJ.
Ako su vrhunski teniski strucnjaci rekli da je "imala Serenu" u finalu US Opena 2008.; ako su rekli da je "zbog svoje nedispline" izgubila protiv Zistin Enan u polufinalu US Opena 2006. (dobila prvi set i drugi vodila 4:1) i posvadja se sa sudijom umesto da igra i zato izgubi mec... sta drugo reci, a bilo je vise takvih primera.
Nadam se da ce shvatiti da ne sme vise sebi da priusti takav luksuz. Nadam se, ne znam.
Upravo ona ima ogromno tenisko znanje, i jedna je od tehnicki najskolovanijih teniserki - i zbog prirodnog talenta i zbog krvavog rada na akademiji Boletijerija.
Mislim da je taj talenat morala bolje da iskoristi, a to sto je defanzivac je samo nacin igre (i Nadal je defanzivac pa mu to ne smeta).
Opet, ima i mnogo teniserki koje igraju ofanzivno, ali se ispucavaju, i sve bi dale da imaju Jecin odlican ritern, brzinu kretanja i bekhend paralelu.
Niko nije idealan i zato se ne sme nista prepustati oscilacijama.
Jeca mora stabilizovati koncentraciju, i dati sve od sebe da ne bude tih neocekivanih padova, u prakticno vec dobijenim mecevima.

bucko

pre 15 godina

Jeco,zlato moje,kako si mi lepa,najlepsa,a ne ko ona Hantuhova,nema buva za sta da je ustine:)Dobro je cedo moje ajd sad opauci onu malu napaljenicu
Kornet.Smazi je ko kornet sladoled:)A vi moderatori zasto ne stavite Jecinu sliku u oranz haljini,bas je predivna u narandzastom kompletu.

ttx

pre 15 godina

Gledao sam danasnji meci ima pozitivnih stvari u Jeleninoj igri, ali nivo i dalje nije onaj od jesenas.
Drago mi je da se vidi da ulazi u ritam, duboki su joj udarci i precizni, ali ono sto je katastrofalno bilo danas je servis. Ocajan procenat ubacenog prvog servisa i dosta duplih gresaka. Nadam se da ce kroz meceve povratiti boljitak u servisu od pre par meseci. U svakom slucaju bolje izdanje nego na AO.
Sto se tice onoga da se "Ne treba trositi na nebitne turnire", ne bi se slozio sa tim. Jelena je takva igracica da upravo cestim igranjem odrzava formu. Mislim da joj prija da igra svake druge nedelje ili ponekad i 2-3 nedelje zaredom, jer ostaje u ritmu.
Deluje mi da se krace brze nego na AO, a pored bekend paralele, insideout forhend pocinje da joj bude drugi omiljeni udarac. Bice ekstra ako bude igrala finale sa Serenom ili Dementievom.

Milana

pre 15 godina

Bas lepa pobeda Jelene Jankovic.
Sledeca njena protivnica je pokazala da je mnooooooogo napredovala u poslednje vreme i da igra predivan tenis. Igrace na domacem terenu i pred svojom publikom. Izgleda mi prilicno "gladna" uspeha, onako sigurna u sebe i nepokolebljiva.
Nadam se da ce Jelena biti isto tako sigurna i nepokolebljiva kao danas i da nece podceniti 18-godisnju Alize Kornet. A tada mozemo ocekivati uzbudljiv i vrhunski tenis.

jelena

pre 15 godina

Dobro je sto je prvi set dobila sa svih sest gemova pa je u drugom popustila ali se u trecem vratila i dobila sa dva izgubljena gema.Svaka cast i napred!

E1

pre 15 godina

A vi moderatori zasto ne stavite Jecinu sliku u oranz haljini,bas je predivna u narandzastom kompletu.
(bucko, 12. februar 2009 17:03)

E pa ovi Jelenini fanovi su stalno nezadovoljni. Ali STALNO im nesto smeta.
Ja ne znam u cemu je stos i sta to privlaci Jeleni ove sto stalno nesto kukumavce.

Buhuuuu. Zaveraaa protiv Jelene! Stavili su sliku sa belom a ne narandzastom haljinicom. Smrc.
Zivo me zanima koji su ovo likovi koji pisu ovakve komentare.
Aman, bre, vise.

Nele

pre 15 godina

Thunderbird, prijatelju, svaka cast. Moram da ti priznam da prvo nisam mislio da imas toliko tenisko znanje. Eto nekad je potrebno vise progovoriti sa nekim. :) Samo da pojasnim, svi smo mi laici, sad neko se razume manje, a neko vise.
Slazem se za Nadala, naravno znam da je defanzivac, ali i strasno zna da uzvrati napad bas iz te defanzive, nekoliko metara iza osnovne linije. Naravno ako je primoran da ide na mrezu on ce sjajno i smecovati. Jelena bi mogla njegovim stopama, znaci samo malo vise agresivnosti joj fali. Ona zna cesto da uhvati visoku loptu pre nego sto padne u njeno polje ili kako se to kaze - "drive volley". Tu je perfektna. I atleta je. To svi znaju bar ako su videli neku spagu i trcanje.
Ja bih postavio pitanje zasto je gubila dobijene meceve od Dementijeve, Serene i Enan. Te teniserke sigurno nisu tek tako ubacile u vecu brzinu i stigle je. Istina je da je sama Jelena pobedila sebe, dozvolila im da se podignu umesto da ih zavrsi. Mislim da je to i zbog psihe svakako (pomislila je da je dobila), a istom merom i zbog slabijeg servisa. Sad je servis bolji, ali treba jos da bude bolji, samo pitanje je moze li, jer svako ima svoj maksimum.
Dakle kazem u tim slucajevima jeste samu sebe pobedjivala, ali ima dosta poraza gde su i protivnice ceo mec bile bolje. Znamo da ne moze svako da pruza svoj maksimum svaki dan. Znaci ima jos stvari na kojima bi moglo da se poradi ili moze ostati odprilike ovde gde jeste, realno oko ovog ili petog mesta. Meni je cesto mnogo zao sto se ne posveti malo vise nekom GS-u. Bice upamcena i ovako, ali onako mnogo vise. Naravno ne jednom GS-u, bilo bi dobro da osvoji vise njih, a takodje to od srca zelim i Ani i Noletu i buducim nadama.

nikol dž. femija

pre 15 godina

ČESTITKE !!! Drago mi je da su se prognoze ostvarile.

Mlada Francuskinja je ambiciozna igračica ali mislim DA BI JJ I SUTRA,/možda uz nešto mučenja jer je tipovi poput Korne nerviraju i jer zna da je bolja no to mora da dokaže igrom i osvojenim poenima,/TREBALO DA POBEDI.

Nadam se da će i sutra dati sve od sebe i uspeti da uđe u polufinale. Videćemo.U svakom slučaju SREĆNO JJ!

Nele

pre 15 godina

@Thunderbird, samo moras da priznas jedno - ona da hoce ne bi dozvoljavala da dodje do pada u igri, ne bi pobedjivala sama sebe. Mogu i nju druge da pobede, ako su dosta raspolozene i mozda ako ih sreca prati. Jelena ima znanje, ali ne bas vrhunsko, ne najbolje, tako da i ona nekad na srecu prodje dalje, bude spremnija ili sigurnija jednostavno. Protivnica vise gresi. Hocu da kazem da je greska sto si rekao da od nje zavisi, da jedino ona sama sebe moze da pobedi. Ne igra ona toliko napadacki tenis, sigurno to znas. Vise ceka gresku nego sto sama odlucuje.

Jos nesto, ovim dugim mecevima na velikom broju manjih turnira nikako nece povecati sebi sanse da ostvari uspeh na nekom Grand Slamu. Ne treba se trositi gde ne treba. Treba osvojiti ono najvaznije. Nadam se da ce to nekad shvatiti ili me bar demantovati i ovakvom taktikom.

Patriota

pre 15 godina

Jaoj kako komplikujete, sta smarate, Jeca ce sutra da pobedi i tacka! Stoji to da je Corne jako talentovana i perspektivna, ali zar zaboravljate ko je do skoro bio No1!?
Napred Jeco, svi smo uz tebe!!!

turinac

pre 15 godina

ZENEVLJANIN, Dosadan si bre covece sa tim tvojim Svajcarskim pravopisom,i goni se u 3 PM vec jednom!Pusti ljude na miru,tako se govori u Srbiji a ti sto svake prestupne godine dodjes u Srbiju na 10 dana mislis da znas pravopis.Kad si toliko pametan onda nam reci ,koja je to jedna,jedina rec u srpskom jeziku koja odgovara i u muskom i u zenskom i u srednjem rodu????????????????

zoran

pre 15 godina

Neznam dokle ce Jelena ali njen nivo igre je zaista ispod ocekivanja!Upravo sam gledao Serenu imogu reci da ako se sretnu bice bruke.Sretno Jeco

ivan

pre 15 godina

Jeco,bravo,samo napred,najbolja si!!!!! Bitno je da pobedjujes!!! A ovi sto brinu kako ce protiv Serene,pa vec ju je pobedjivala,i to na GS...

bucko

pre 15 godina

@@ E1,Zasto ti je krivo sto mi volimo Jecu?Ako ti je krivo onda popij konjsko pivo,uostalom imas hiljade sajtova gde nema JJ pa uzivaj.Imas najnoviji sajt"pripustanje nerastova na Madagaskaru" WWW.SOME.COM.

Nele

pre 15 godina

@ttx, ne moras da se slozis s tim, opusteno. Verovatno si skroz u pravu. Moguce je da je ono samo moja zelja (naravno zbog GS-a), mozda bi volela to i Jelena ali tako ne moze da funkiconise(?).
Mozda ona misli da bi se svejedno mucila i prolazila isto na GS-u cak iako se odmarala (od turnira, ne od treninga svakako). Ja bih ipak probao, ali dobro, ja sam ja, ona je ona, sigurno zna sta je bolje za nju.
Meni je malo nelogicno odrzavati formu (na manjim turnirima) za GS kada se setim da je cesto zbog iscrpljenosti gubila, na zalost svih nas. Ona GS svakako zasluzuje da osvoji. To treba jednom da uradi... i kao sto sam rekao ne samo jednom... ali za pocetak jednom, niko ne trazi vise.
Pa imali bi 3 osvajaca GS-a ako racunamo i musku konkurenciju. Onda neka nastave istim ili kojim god redom.
Mozda su nama porasli apetiti? :) Ja sam samo rekao neke moje zelje, a sta god da bude ostacu uz njih.
Molim i druge da ne pljuju nikoga nakon poraza.

Eki

pre 15 godina

@ Turinac

Ostavi mi molim te adresu da ti posaljem jedan odlican viski, da te castim za ovaj genijalan (najbolji komentar ikada) koji si poslao g. Ženevljaninu.
Alal ti vera!

mimi

pre 15 godina

Mogli ste i sada da stavite naslov-Nadal jedva u trecem kolu.Razbio ga 17.godisnji GRIGOR DIMITROV,u trecem setu je na svakom servisu Nadala imao brejk lopte i ako mu nije bio prvi ozbiljniji mec u zivotu Nadal bi pakovao kofere.

Draganche

pre 15 godina

Gledao sam mec jednim al' budnim okom i mogu reci...boze sacuvaj!Zasto nije mogla citav mec da odigra kao prvi set?!Toliko oscilacija...Pomolimo se!

turinac

pre 15 godina

EKI,Ma popeo mi se na zivce vec jednom,ali to je bilo samo tog momenta i ja mu se izvinjavam i sve vas srdacno pozivam na nasu tradicionalnu kobasicijadu.Pozdrav svim ljubiteljima tenisa.Mile cvarak.

Eki

pre 15 godina

@ Turinac, Milana

Turinac, molim te ne izvinjavaj se zbog svog genijalnog prvog komentara br 25 (najboljeg ikada) jer genijalci treba da se ponose tim nadahnutim momentom kada kazu ono sto treba i kome treba.
Draga Milana, molim te ne razocaravaj me.

AS

pre 15 godina

Ostaje cinjenica da moderator nije izbacio izuzetno vulgarni i uvredljivi komentar br. 27. Ovo se retko desava na sajtu B92, obicno drze do nekog nivoa kulture.

Ženevljanin

pre 15 godina

Milana,
Nisam nepogrešiv, naravno. Greške koje si ti zapazila su posledica blizine 'č' i 'ć' na mojoj tastaturi koja nije srpska pa moram da pamtim gde se nalaze naša latinična (dijakritična) slova. Nemam nikakvih problema u razlikovanju 'č' i 'ć', ali ni vremena da uvek pažljivo redigujem svoje poruke. Ovo nije opravdanje ali je, nadam se, objašnjenje. Potrudiću se da se to više ne dešava. Pozdrav.

menadžer

pre 15 godina

To Jeco KRALJICE naša!Kako si danas samo bila slatka u onoj ROZE haljniici sa belim

volanima!!To LEPOTICE naša!Ti si naš PONOS i naše BLAGO!Konačno će celi svet

videti ko je najbolji na svetu!!Pa naravno ko drugi do naša JJ!Sa tobom do kraja

SUNCE naše divno!NIJEDNA ti nije ni do kolena ANDJELE slatki!

PS.Ovo je specijalno napisan post za sve fanove Jelene Janković!Dovoljno ga je samo

akcijom COPY/PASTE ubaciti na za to predvidjeno mesto.Po potrebi možete menjati

boju haljinice i volana!

Milana

pre 15 godina

@Zenevljanin, kakav lapsus calami:-) No, kasno je za pravdanje:-) Sva sreca da si ti tu i da sokolovim okom pratis male neznalice poput mene:-)
A tvoje metafore su vec mene istopile, nadam se da ce i na onaj fisek imati isto dejstvo:-)

ttx

pre 15 godina

Upravo tako, treba naci zlatnu sredinu, ici odmorna na GS, ali ipak biti uigran. Videli smo kako je bilo kad je nikad odmornija otisla na AO, a trenirala je duze od drugih.

Milana

pre 15 godina

@ Zenevljanin, uvek sam zahvalna kad mi neko ucini uslugu poput tvoje poslednje pa verujem da ces i ti tako prihvatiti moje zapazanje. Cesto, ne znam da li je uvek, zamenis c kao u "cirilica" sa c kao u "Cacak" (grad u Srbiji) Npr: "ja cu, on ce" Tu koristis obicno c kao u "Cacak" (grad u Srbiji) Nemam srpsku latinicu pa mi to otezava objasnjenje ali verujem da shvatas. Mrzi me da setam po arhivi i trazim tvoje komentare sa greskama, nadam se da ti to sam mozes da ucinis.
Posto insistiras na transkribciji i fonetici u francuskom verujem da ce te ista zanimati i za srpski jezik.
b92, ovo nema veze sa vasim naslovom ali se nadam da shvatate moju potrebu da Zenevljaninu uputim primedbu na njegov pravopis.

cikamika

pre 15 godina

Turinac, ne moze to tako. Prvo opsujes coveka a onda se izvinjavas. Budi dosledan, ili dza ili bu. Svakako si imao dovoljno vremena za razmisljanje i to dok si jos prvu poruku kucao.
Pamtim vremena kad ni daleko manje vulgarnosti nisu mogle da se pojave na sajtu B92

bucko

pre 15 godina

@@ AS,Istina je poneo sam se vulgarno kao Velja Ilic u skupstini,jer me je isprovociralo ironicno podsmevanje od strane E1.Izvinjavam se.Uostalom pogledajte haljine svih ucesnica turnira u Parizu pa ce te videti,ako ste objektivni da su Jecini modeli najlepsi,ne zato sto je nasa.

E1

pre 15 godina

A vi moderatori zasto ne stavite Jecinu sliku u oranz haljini,bas je predivna u narandzastom kompletu.
(bucko, 12. februar 2009 17:03)

E pa ovi Jelenini fanovi su stalno nezadovoljni. Ali STALNO im nesto smeta.
Ja ne znam u cemu je stos i sta to privlaci Jeleni ove sto stalno nesto kukumavce.

Buhuuuu. Zaveraaa protiv Jelene! Stavili su sliku sa belom a ne narandzastom haljinicom. Smrc.
Zivo me zanima koji su ovo likovi koji pisu ovakve komentare.
Aman, bre, vise.

bucko

pre 15 godina

Jeco,zlato moje,kako si mi lepa,najlepsa,a ne ko ona Hantuhova,nema buva za sta da je ustine:)Dobro je cedo moje ajd sad opauci onu malu napaljenicu
Kornet.Smazi je ko kornet sladoled:)A vi moderatori zasto ne stavite Jecinu sliku u oranz haljini,bas je predivna u narandzastom kompletu.

Nele

pre 15 godina

@Thunderbird, samo moras da priznas jedno - ona da hoce ne bi dozvoljavala da dodje do pada u igri, ne bi pobedjivala sama sebe. Mogu i nju druge da pobede, ako su dosta raspolozene i mozda ako ih sreca prati. Jelena ima znanje, ali ne bas vrhunsko, ne najbolje, tako da i ona nekad na srecu prodje dalje, bude spremnija ili sigurnija jednostavno. Protivnica vise gresi. Hocu da kazem da je greska sto si rekao da od nje zavisi, da jedino ona sama sebe moze da pobedi. Ne igra ona toliko napadacki tenis, sigurno to znas. Vise ceka gresku nego sto sama odlucuje.

Jos nesto, ovim dugim mecevima na velikom broju manjih turnira nikako nece povecati sebi sanse da ostvari uspeh na nekom Grand Slamu. Ne treba se trositi gde ne treba. Treba osvojiti ono najvaznije. Nadam se da ce to nekad shvatiti ili me bar demantovati i ovakvom taktikom.

turinac

pre 15 godina

ZENEVLJANIN, Dosadan si bre covece sa tim tvojim Svajcarskim pravopisom,i goni se u 3 PM vec jednom!Pusti ljude na miru,tako se govori u Srbiji a ti sto svake prestupne godine dodjes u Srbiju na 10 dana mislis da znas pravopis.Kad si toliko pametan onda nam reci ,koja je to jedna,jedina rec u srpskom jeziku koja odgovara i u muskom i u zenskom i u srednjem rodu????????????????

zoran

pre 15 godina

Neznam dokle ce Jelena ali njen nivo igre je zaista ispod ocekivanja!Upravo sam gledao Serenu imogu reci da ako se sretnu bice bruke.Sretno Jeco

Draganche

pre 15 godina

Gledao sam mec jednim al' budnim okom i mogu reci...boze sacuvaj!Zasto nije mogla citav mec da odigra kao prvi set?!Toliko oscilacija...Pomolimo se!

Ženevljanin

pre 15 godina

Ime francuske teniserke se piše "Cornet" a izgovara "Korne". Kasno je da ispravljamo anonimnog srpskog poslastičara koji je turski fišek zamenio francuskim (pogrešno izgovorenim) "kornetom", ali ne moramo da ponavljamo istu grešku i danas. Greška bi bila i potceniti ovaj galski sladoled od koga se lako može dobiti prehlada. Ipak, mislim da će biti obrnuto: vatrena Jelena će rastopiti ovaj slatki i šarmantni led.:-)

Thunderbird

pre 15 godina

Jelena Jankovic i Na Li su zajedno osvojile u dublu turnir u Birmingemu 2006.
Do sada su odigrale pet mečeva, a slabije rangirana Na Li pobedila je na četiri, uključujući i dva poslednja.
JJ je Kineskinju jedini put pobedila 2006. godine na turniru u Strazburu.
E, ali cvet se otvorio i ovo je sada prava Jeca!
Prava je istina da Jeca samo moze da pobedi sama sebe.
Nema vise šale sa JJ!

menadžer

pre 15 godina

To Jeco KRALJICE naša!Kako si danas samo bila slatka u onoj ROZE haljniici sa belim

volanima!!To LEPOTICE naša!Ti si naš PONOS i naše BLAGO!Konačno će celi svet

videti ko je najbolji na svetu!!Pa naravno ko drugi do naša JJ!Sa tobom do kraja

SUNCE naše divno!NIJEDNA ti nije ni do kolena ANDJELE slatki!

PS.Ovo je specijalno napisan post za sve fanove Jelene Janković!Dovoljno ga je samo

akcijom COPY/PASTE ubaciti na za to predvidjeno mesto.Po potrebi možete menjati

boju haljinice i volana!

bucko

pre 15 godina

@@ E1,Zasto ti je krivo sto mi volimo Jecu?Ako ti je krivo onda popij konjsko pivo,uostalom imas hiljade sajtova gde nema JJ pa uzivaj.Imas najnoviji sajt"pripustanje nerastova na Madagaskaru" WWW.SOME.COM.

Dorćolac

pre 15 godina

Veoma lepa i poučna slika kako treba gledati loptu. Jelena se polako vraća u atmosferu jakih mečeva, onako kako je i navikla-kroz mečeve. Sledeća Kornet, jaka protivnica, međutim sve je to boranija za Jelenu kad igra svoju pravu igru neprobojnog zida!

Milana

pre 15 godina

@ Zenevljanin, uvek sam zahvalna kad mi neko ucini uslugu poput tvoje poslednje pa verujem da ces i ti tako prihvatiti moje zapazanje. Cesto, ne znam da li je uvek, zamenis c kao u "cirilica" sa c kao u "Cacak" (grad u Srbiji) Npr: "ja cu, on ce" Tu koristis obicno c kao u "Cacak" (grad u Srbiji) Nemam srpsku latinicu pa mi to otezava objasnjenje ali verujem da shvatas. Mrzi me da setam po arhivi i trazim tvoje komentare sa greskama, nadam se da ti to sam mozes da ucinis.
Posto insistiras na transkribciji i fonetici u francuskom verujem da ce te ista zanimati i za srpski jezik.
b92, ovo nema veze sa vasim naslovom ali se nadam da shvatate moju potrebu da Zenevljaninu uputim primedbu na njegov pravopis.

Ženevljanin

pre 15 godina

Milana,
Nisam nepogrešiv, naravno. Greške koje si ti zapazila su posledica blizine 'č' i 'ć' na mojoj tastaturi koja nije srpska pa moram da pamtim gde se nalaze naša latinična (dijakritična) slova. Nemam nikakvih problema u razlikovanju 'č' i 'ć', ali ni vremena da uvek pažljivo redigujem svoje poruke. Ovo nije opravdanje ali je, nadam se, objašnjenje. Potrudiću se da se to više ne dešava. Pozdrav.

Patriota

pre 15 godina

Jaoj kako komplikujete, sta smarate, Jeca ce sutra da pobedi i tacka! Stoji to da je Corne jako talentovana i perspektivna, ali zar zaboravljate ko je do skoro bio No1!?
Napred Jeco, svi smo uz tebe!!!

cikamika

pre 15 godina

Turinac, ne moze to tako. Prvo opsujes coveka a onda se izvinjavas. Budi dosledan, ili dza ili bu. Svakako si imao dovoljno vremena za razmisljanje i to dok si jos prvu poruku kucao.
Pamtim vremena kad ni daleko manje vulgarnosti nisu mogle da se pojave na sajtu B92

nikol dž. femija

pre 15 godina

ČESTITKE !!! Drago mi je da su se prognoze ostvarile.

Mlada Francuskinja je ambiciozna igračica ali mislim DA BI JJ I SUTRA,/možda uz nešto mučenja jer je tipovi poput Korne nerviraju i jer zna da je bolja no to mora da dokaže igrom i osvojenim poenima,/TREBALO DA POBEDI.

Nadam se da će i sutra dati sve od sebe i uspeti da uđe u polufinale. Videćemo.U svakom slučaju SREĆNO JJ!

Nele

pre 15 godina

@ttx, ne moras da se slozis s tim, opusteno. Verovatno si skroz u pravu. Moguce je da je ono samo moja zelja (naravno zbog GS-a), mozda bi volela to i Jelena ali tako ne moze da funkiconise(?).
Mozda ona misli da bi se svejedno mucila i prolazila isto na GS-u cak iako se odmarala (od turnira, ne od treninga svakako). Ja bih ipak probao, ali dobro, ja sam ja, ona je ona, sigurno zna sta je bolje za nju.
Meni je malo nelogicno odrzavati formu (na manjim turnirima) za GS kada se setim da je cesto zbog iscrpljenosti gubila, na zalost svih nas. Ona GS svakako zasluzuje da osvoji. To treba jednom da uradi... i kao sto sam rekao ne samo jednom... ali za pocetak jednom, niko ne trazi vise.
Pa imali bi 3 osvajaca GS-a ako racunamo i musku konkurenciju. Onda neka nastave istim ili kojim god redom.
Mozda su nama porasli apetiti? :) Ja sam samo rekao neke moje zelje, a sta god da bude ostacu uz njih.
Molim i druge da ne pljuju nikoga nakon poraza.

Eki

pre 15 godina

@ Turinac

Ostavi mi molim te adresu da ti posaljem jedan odlican viski, da te castim za ovaj genijalan (najbolji komentar ikada) koji si poslao g. Ženevljaninu.
Alal ti vera!

AS

pre 15 godina

Ostaje cinjenica da moderator nije izbacio izuzetno vulgarni i uvredljivi komentar br. 27. Ovo se retko desava na sajtu B92, obicno drze do nekog nivoa kulture.

turinac

pre 15 godina

EKI,Ma popeo mi se na zivce vec jednom,ali to je bilo samo tog momenta i ja mu se izvinjavam i sve vas srdacno pozivam na nasu tradicionalnu kobasicijadu.Pozdrav svim ljubiteljima tenisa.Mile cvarak.

Thunderbird

pre 15 godina

@ Nele

Prijatelju, slazem se s tobom, i hvala ti sto si dobronameran prema Jeci.
Hteo sam da kazem, da niko valjda ne ume tako da pobedi samu sebe kao JJ.
Ako su vrhunski teniski strucnjaci rekli da je "imala Serenu" u finalu US Opena 2008.; ako su rekli da je "zbog svoje nedispline" izgubila protiv Zistin Enan u polufinalu US Opena 2006. (dobila prvi set i drugi vodila 4:1) i posvadja se sa sudijom umesto da igra i zato izgubi mec... sta drugo reci, a bilo je vise takvih primera.
Nadam se da ce shvatiti da ne sme vise sebi da priusti takav luksuz. Nadam se, ne znam.
Upravo ona ima ogromno tenisko znanje, i jedna je od tehnicki najskolovanijih teniserki - i zbog prirodnog talenta i zbog krvavog rada na akademiji Boletijerija.
Mislim da je taj talenat morala bolje da iskoristi, a to sto je defanzivac je samo nacin igre (i Nadal je defanzivac pa mu to ne smeta).
Opet, ima i mnogo teniserki koje igraju ofanzivno, ali se ispucavaju, i sve bi dale da imaju Jecin odlican ritern, brzinu kretanja i bekhend paralelu.
Niko nije idealan i zato se ne sme nista prepustati oscilacijama.
Jeca mora stabilizovati koncentraciju, i dati sve od sebe da ne bude tih neocekivanih padova, u prakticno vec dobijenim mecevima.

jelena

pre 15 godina

Dobro je sto je prvi set dobila sa svih sest gemova pa je u drugom popustila ali se u trecem vratila i dobila sa dva izgubljena gema.Svaka cast i napred!

ivan

pre 15 godina

Jeco,bravo,samo napred,najbolja si!!!!! Bitno je da pobedjujes!!! A ovi sto brinu kako ce protiv Serene,pa vec ju je pobedjivala,i to na GS...

Eki

pre 15 godina

@ Turinac, Milana

Turinac, molim te ne izvinjavaj se zbog svog genijalnog prvog komentara br 25 (najboljeg ikada) jer genijalci treba da se ponose tim nadahnutim momentom kada kazu ono sto treba i kome treba.
Draga Milana, molim te ne razocaravaj me.

mimi

pre 15 godina

Mogli ste i sada da stavite naslov-Nadal jedva u trecem kolu.Razbio ga 17.godisnji GRIGOR DIMITROV,u trecem setu je na svakom servisu Nadala imao brejk lopte i ako mu nije bio prvi ozbiljniji mec u zivotu Nadal bi pakovao kofere.

Milana

pre 15 godina

Bas lepa pobeda Jelene Jankovic.
Sledeca njena protivnica je pokazala da je mnooooooogo napredovala u poslednje vreme i da igra predivan tenis. Igrace na domacem terenu i pred svojom publikom. Izgleda mi prilicno "gladna" uspeha, onako sigurna u sebe i nepokolebljiva.
Nadam se da ce Jelena biti isto tako sigurna i nepokolebljiva kao danas i da nece podceniti 18-godisnju Alize Kornet. A tada mozemo ocekivati uzbudljiv i vrhunski tenis.

Nele

pre 15 godina

Thunderbird, prijatelju, svaka cast. Moram da ti priznam da prvo nisam mislio da imas toliko tenisko znanje. Eto nekad je potrebno vise progovoriti sa nekim. :) Samo da pojasnim, svi smo mi laici, sad neko se razume manje, a neko vise.
Slazem se za Nadala, naravno znam da je defanzivac, ali i strasno zna da uzvrati napad bas iz te defanzive, nekoliko metara iza osnovne linije. Naravno ako je primoran da ide na mrezu on ce sjajno i smecovati. Jelena bi mogla njegovim stopama, znaci samo malo vise agresivnosti joj fali. Ona zna cesto da uhvati visoku loptu pre nego sto padne u njeno polje ili kako se to kaze - "drive volley". Tu je perfektna. I atleta je. To svi znaju bar ako su videli neku spagu i trcanje.
Ja bih postavio pitanje zasto je gubila dobijene meceve od Dementijeve, Serene i Enan. Te teniserke sigurno nisu tek tako ubacile u vecu brzinu i stigle je. Istina je da je sama Jelena pobedila sebe, dozvolila im da se podignu umesto da ih zavrsi. Mislim da je to i zbog psihe svakako (pomislila je da je dobila), a istom merom i zbog slabijeg servisa. Sad je servis bolji, ali treba jos da bude bolji, samo pitanje je moze li, jer svako ima svoj maksimum.
Dakle kazem u tim slucajevima jeste samu sebe pobedjivala, ali ima dosta poraza gde su i protivnice ceo mec bile bolje. Znamo da ne moze svako da pruza svoj maksimum svaki dan. Znaci ima jos stvari na kojima bi moglo da se poradi ili moze ostati odprilike ovde gde jeste, realno oko ovog ili petog mesta. Meni je cesto mnogo zao sto se ne posveti malo vise nekom GS-u. Bice upamcena i ovako, ali onako mnogo vise. Naravno ne jednom GS-u, bilo bi dobro da osvoji vise njih, a takodje to od srca zelim i Ani i Noletu i buducim nadama.

Milana

pre 15 godina

@Zenevljanin, kakav lapsus calami:-) No, kasno je za pravdanje:-) Sva sreca da si ti tu i da sokolovim okom pratis male neznalice poput mene:-)
A tvoje metafore su vec mene istopile, nadam se da ce i na onaj fisek imati isto dejstvo:-)

bucko

pre 15 godina

@@ AS,Istina je poneo sam se vulgarno kao Velja Ilic u skupstini,jer me je isprovociralo ironicno podsmevanje od strane E1.Izvinjavam se.Uostalom pogledajte haljine svih ucesnica turnira u Parizu pa ce te videti,ako ste objektivni da su Jecini modeli najlepsi,ne zato sto je nasa.

ttx

pre 15 godina

Gledao sam danasnji meci ima pozitivnih stvari u Jeleninoj igri, ali nivo i dalje nije onaj od jesenas.
Drago mi je da se vidi da ulazi u ritam, duboki su joj udarci i precizni, ali ono sto je katastrofalno bilo danas je servis. Ocajan procenat ubacenog prvog servisa i dosta duplih gresaka. Nadam se da ce kroz meceve povratiti boljitak u servisu od pre par meseci. U svakom slucaju bolje izdanje nego na AO.
Sto se tice onoga da se "Ne treba trositi na nebitne turnire", ne bi se slozio sa tim. Jelena je takva igracica da upravo cestim igranjem odrzava formu. Mislim da joj prija da igra svake druge nedelje ili ponekad i 2-3 nedelje zaredom, jer ostaje u ritmu.
Deluje mi da se krace brze nego na AO, a pored bekend paralele, insideout forhend pocinje da joj bude drugi omiljeni udarac. Bice ekstra ako bude igrala finale sa Serenom ili Dementievom.

ttx

pre 15 godina

Upravo tako, treba naci zlatnu sredinu, ici odmorna na GS, ali ipak biti uigran. Videli smo kako je bilo kad je nikad odmornija otisla na AO, a trenirala je duze od drugih.