Sreda, 11.02.2009.

23:36

DV: "Velika pobeda, Top8 daleko"

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević istakao je da je njegova ekipa u duelu sa Unikahom zabeležila izuzetno važnu pobedu.

Izvor: B92

DV: "Velika pobeda, Top8 daleko" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

ciganin je al najlepsi

pre 15 godina

Lepi Fiko, gde si sinoc bio
na forume kad smo dolazili
dal si naso tuce komentara
sto smo tebi Fiko posvetili

Komentare cuvaj,istima se kiti
Lepi Fika nije lako biti (2x)

Uskoro ces Fiko i ti da pevas
verovatno sledece sezone
ukoliko Kari Pesic ostane
il se vrati gurovic milane

Komentare cuvaj,istima se kiti
Lepi Fika nije lako biti (2x)

Ajmo svi zajedno
Taba daba dab taba tab taba dab
taba dab taba dab tibi tibi di

Hvala, hvala!!!
Voli vas sve vas Ljuba Alicic!

qwer

pre 15 godina

Objasni mu horny.cg sta sam mislio, mozda sam trebao da kazem tamnoputi igraci ali je ocigledno da sam mislio na njihove fizicke sposobnosti tj superiornosti, specificnoj skoli kosarke koja je dosta drugacija nego u evropi, sutu, selekciji suta, polasku u dribling itd...

horny.cg

pre 15 godina

(qwer, 12. februar 2009 14:04)
Tvoj komentar je rasisticki i interesuje me ko ga je pustio?
(BiN, 12. februar 2009 15:18
xaxaxax...e stvarno me nasmija..daj bre covjece, gdje vidje ti u ovom kom i najmanju dozu RASIZMA,ako uopste znas znacenje pojmova poput "rasizam" i "predrasuda".
Da ti pojasnim: NBA liga i americka koledz liga se razlikuju od EL kao NEBO I ZEMLJA! Redovno pratim koledz kosarku (kao i NBA naravno) i prvo sto ces primjetiti (sem u nekoliko klubova) da nema prave discipline, nema cvrstih odbrana (sem SA, DET..), da se napadi zavrsavaju cesto u 10ak sekundi...o koledz kosarci tek da ne pricam. Divljanje i izivljavanje nad loptom, al opet sa malo vise discipline nego u NBA, al, naravno, s manjkom kvaliteta. Stoga, kad dovedes crnca (amera koji je igrao NBA il Koledz..) svjestan si da je mac sa dvije ostrice jer ga moras privikavati na nevjerovatno, u taktickom smislu, zahtjevnu kosarku, sa samo otvorenim sutevima, sa bezbroj akcija i kombinacija, sa zavrsetkom napada u poslednjih 7-8 sekundi. Upravo je takav bio sinocnji mec pa si vidio 2-3 totalno nerezonska suta za tri Markusa Hejslipa. Kosarkaska shala je da kad imas 4-5 amera na terenu, da ti trebaju bar 3 lopte na terenu da ih zadovoljis. Dule je uvijek znao da odabere extra amere (crnce) i on je sam cesto navodio ovo o cemu mi pricamo.

Aco

pre 15 godina

(banko, 12. februar 2009 14:46)
Hteo sam da kazem da je buducnost nase kosarke...A seti se samo kako je igrao na pocetku sezone,sam je dobijao sve utakmice...A kada PArtizan nema mogucnosti,i ne vidim da ce ih imati u skoroj buducnosti,da dovede ili da zadrzi vrhunske igrace,onda treba pustiti talente da u PArtizanu postaju veliki igraci,sto Tepic,vec sada jeste!

strasno

pre 15 godina

igracima svaka cast, ali vreme je da dule i danilovic popiju otkaze
(weathervane, 12. februar 2009 12:05)

pa vama ganima bi najveca zelja bila da ode sv. Dule i bog Danilovic

-zg-

pre 15 godina

Iskrene cestitke Partizanu iz Zagreba.
Izgleda da (nazalost) jedino Partizan i Cibona koliko toliko drze ugled kosarke s ovih prostora koja je do rata bila bez premca najjaca u Europi!!!
Nekad je 5,6 klubova s ovih prostora bilo u samom europskom vrhu,a sada knjiga spala na dva slova.
I realno gledajuci Cibona i Partizan su najveci klubovi ex-yuge,svaka cast Splitu na slavnoj proslosti,ali...

I pitanje za kraj..
Gledao sam par Partizanovih utakmica na nekoj bosanskoj televiziji,atmosfera je stvarno sjajna ali ono sto me zanima-Pionir je svaki put bio krcat da ni igla nestane!
Zasto neigrate u Areni koja prima preko 20 tisuca ljudi???
Dali je problem u skupom najmu Arene?Mozda neko neslaganje s sefovima Arene?Ili nesto trece???
Zanima me jer mislim da bi se i ona napunila do vrha.

POZDRAV

qwer

pre 15 godina

Unikaha se nije bas proslavila sa nekim ubedljivim pobedama, veci problem za timove predstavlja sto Unikaha ima veliki broj crnih igraca i potrebno je vremena adaptirati se na njihovu prvenstveno duel igru.Ipak veliki broj crnih igraca moze da bude dvosekli mac jer ponekad jednostavno puknu i deluju kao rastimovani orkestar, sto je i normalno jer su naviknuti da igraju sa mnogo vise improvizacije u napadu, jos dok se zadovolje pojedinacni apetiti svakog igraca ponaosob, zato je takvim ekipama potreban trener koji ce ih voditi celicnom rukom i koji ce se autoritetom postaviti iznad njih.Ovaj Aito je to donekle i uspeo sto se vidi po igri Kuka koji je dosta redukovao svoju realizaciju u odnosu na igru u Zvezdi. Partizan u revasu ima tezak posao alli nije bez sansi jer je sposoban da na snagu odgovori snagom. Pekovic je ove njihove centre oduvao sa 15 poena i sedam skokova za 21 min uz sut iz igre 6/7 i 3/3 slobodna bacanja. Vazano je da su igraci oetili da mogu da igraju sa njima.

banko

pre 15 godina

@Aco и други
Предпостављам да подршка твом коментару и негативне препоруке мом значе неслагање са мојим мишљењем о Тепићу. То морам да разјасним. Потписујем све што си ти о њему рекао, али тиме што кажеш да је дечко млад, да има само 21 годину да му не треба замерити, ти га правдаш али не демантујеш оно што сам ја рекао: он није још сазрео да буде играч одлуке у егал завршницама. Ти кажеш да је он наша будућност. Чија? Партизанова није јер сам уверен да ће и он ускоро преко границе. Дакле, кад би било реално, а није, да ће Тепић бити у Партизану још 4 – 5 година, сигурно би се исплатило `инвестирање` у његово сазревање. Овако, то његово сазревање је Партизана већ скупо коштало – треба ли да се тога подсећамо? А ако си мислио на репрезентацију, сигуран сам да му искусни Ивковић неће поверити улогу играча одлуке све док се не увери да он то може. Није искључено да се догоди иронија и да Тепић, онда кад сазри, то испољи у дресу неког страног клуба, баш против Партизана у коме се вежбао за ту улогу. Али, ту се ништа не може.

Rade Dzevi

pre 15 godina

Dule je rekao da je "daleko" ali sta ,pa FINALE ! Mnogi ga nisu dobro razumeli, nasta Dule cilja. E, sada neka svi znaju, sta se iza brda valja.

Djorgo

pre 15 godina

Tepic je odlican igrac, uz to, po meni, najperspektivniji igrac Partizana - Srbije u tom uzrastu.

p.s. Sanse za prolaz su priblizno 50%-50%. Dobijamo Lotomatiku u Rimu ili ne ...

Marko

pre 15 godina

A onda je dr Dule zavrnuo rukave... :)


Svaki tim moze da punke u Pioniru, zasto ne bi i Panatinaikos (opet)? U Rimu mozemo pobediti, jer njima ta utakmica verovatno nece biti od nekog znacaja.

Marko

pre 15 godina

Ne zelim i necu da ulazim u to koliko je ovaj covek dobar trener,a sigurno jeste kad sve ovo postize sa Partizanom,ali sto se tice onog ljudskog u njemu,zaista je smesan!!!
Sinoc su sudije nekoliko puta zaista ocigledno pogresile na stetu Partizana,cak se ponekad cinilo i namerno,a njega nigde nije bilo da psuje sudije,da ulazi u teren,da mase rukama i pravi cirkus kako to on uvek radi!Zasto?Zato sto se zna red!
U NLB ligi je prost,vulgaran i sve ostalo sto uz to ide i sve ono sto ne cini jednog gospodina,iako je njegov tim mnogo manje ostecen nego u EL,to mu ipak ne smeta da pokaze svu svoju prostotu i da svoje frustracije iz EL leci na sudijama iz NLB!nenzam sta je umislio,ali on nije ni Partizan,ni Srbija,ni NLB!Sramota!!!

AG003

pre 15 godina

"46664" je broj kojim je nekadašnji predsednik Juzne Afrike Nelson Mendela bio obeležen tokom 26-godisnjeg boravka u zatvoru,i to je naziv humanitarne organizacije koja se bori protiv HIV virusa.

Euroleague ih je podrzala, sto se moze videti i na njihovom oficijalnom sajtu!
(samo informativno, 12. februar 2009 00:37)

Netačno! Neko iz eurolige je gledao utakmice sa Zvezdom pa nas opominju da kondom glavu čuva

MICKEY

pre 15 godina

Slavko je uradio maximalnu glupost! Ja jesam partizanovac, ali jeste bila silazna putanja. Međutim na našu sreću sudija je video da lopta neće ući (nema leba), pa je našao kompromisno rešenje-isteklo vreme (nešto u to nisam siguran). To je i u redu jer se ovakve stvari stvarno ne sviraju na kraju utakmice. Sreća je i to što je forma ove ekipe (Unikahe) u padu. Po meni ovi kada su u formi (npr. kao u prvom delu Evrolige) mogu da skrljaju apsolutno svakog i to gadnom razlikom!
Suština ovog teksta je ipak prolazak u 8.
Po meni jako, jako teško!
U Španiji sve ispod -10 po meni je uspeh!
PAO dočekujemo kući (biće gadno). U slučaju poraza gledaće se međusobni dueli sa Unikahom i Španci će biti po tome bolji. Odlučujuća utakmica ma šta da bude će se svakako igrati u Rimu. Međutim ovakva Unikaha može pobediti i Pao u Grčkoj. Do kraja krajnje neizvesno! Mali budžet, teška finansijska situacija u klubu, a Partizan se i dalje nosi sa velikim klubovima.Nadam se da grešim i u svakom slučaju puno sreće našem Partizanu!!!!
p.s. Na Final 4 po meni idu: Pao, CSKA, Taukeramika, Unikaha!

Grobar Skopje

pre 15 godina

Dule legendo mi ne mozemo bez tebe i ti bez nas svaka ti cast, posto si ljudina za sve molim te nadji sponzore jer se niz mora nastaviti i sledece godine. Jos jednom hvala ti veliko...........

Turin Turambar

pre 15 godina

Vrlo lepo receno od strane naseg trenera - Top 8 jeste daleko, narocito sto veceras ispustismo sansu da pobedimo sa 7-8 razlike (da je Tepic dao oba bacanja na +5) ko zna kako bi se zavrsilo, jer bi utakmica definitivno bila resena.

Po meni Partizan ima neke sanse da pobedi Spance na njihovom parketu, ali samo pod dva uslova. Prvi je naravno fer sudjenje, jer samo se setite Taukeramike od prosle godine u trecoj utakmici. Drugi, mozda i vazniji, je da sve ostalo zaboravimo za ove dve nedelje, a to znaci i kup i sve utakmice NLB lige, odmorimo igrace i napravimo pripremu meca u trajanju od dve nedelje.

Ipak, kako se odreci kupa, narocito kada se sada zove Kup Radivoja Koraca, kako objasniti nasim igracima da ne idemo na trofej i pobede?

Za kraj cu reci samo jos jednu stvar - od Djordjevica, ja nisam imao takvog igraca-ljubimca do Novice Velickovica. Kakav je to IGRAC, tek cemo saznati, ali ako samo nastavi ovako, bice jedan od najvecih koje smo imali. Najveca mi zelja da ga vidim da kao kapiten reprezentacije podigne trofej evropskog/svetskog prvaka!

Momci, sve najbolje i igrajte za sebe, za najbolje navijace na svetu i konacno za nasu jadnu i napacenu Srbiju.

Grobar

pre 15 godina

Juce u novinama citam izjavu Duleta Vujosevica povodom slucaja sa navijacima pred utakmicu sa C. zvezdom:
"Resili smo nesporazum sa navijacima ako ga je uopste i bilo. Objasnio sam im da besplatnog sira ima samo u milosovci!" Kakav covek, svaka cast!

nik

pre 15 godina

Kakva silazna covek sudio kraj utakmice pre nego sto je Kuk sutirao ka kosu jos je proverio na ekranu pre nego sto je signalizirao igracima da se pozdrave za kraj utakmice.

bobo

pre 15 godina

Da li mi ko moze pojasniti kako da dodjem do ulaznice za mec protiv Panata?? Zelim da ostvarim svoj san, biti u pioniru i gledati pattizan je extra...

urbanBG

pre 15 godina

Partizan drzi kvalitet srpske kosarke u opslednjih 10tak godina (uz izuzetak jednosezonskih bljesaka Zvezde i Hemofarma). Da ga nije kosarka bi nam bila jadna...
Hvala igracima partizana sto se bore kao Srbi!

Bole

pre 15 godina

@ svi koji pominju sudije i silaznu

Sudija je svirao da je ISTEKLO VRIJEME prije suta Cooka, tako da je Slavkova glupost (SRECOM) ostala nekaznjena. Cak je i otisao do zapisnickog stola da provjeri vrijeme prije nego sto je zvanicno svirao kraj utakmice.

Ako ne vjerujete provjerite snimak, a isto to je sudija objasnio i Cooku.

martini

pre 15 godina

Ljudi nije bila silazna! Da li ste videli snimak sa s.o.s-a ili b92 iza kosa? Pola metra od obruca je lopta krenula da silazi, prakticno je upala Vranesu u ruku. I lepo se vidi, Cook kuka (cooka) na sudjie, a ovaj mu rukama pokazuje "ooovoliko od obruca". Sudjenje nije bilo sjajno, ali bolje nego protiv Rome, nekoliko ociglednih stvari na nasu stetu, ali u odlucujucim momentima fer!

Aco

pre 15 godina

(branko, 11. februar 2009 23:47)
Milenko je rodjeni pobednik da ne idem mnogom u proslost,u derbi ju je igrao sjajno,kao i veceras,zaustavio je Kelatija...A sto se tice igre u napadu kao plej sjajno razigrava ekipu,ne zaboravi da je na pocetku sezone sam nosio ekipu,on ima samo 21 godinu a igra u proseku 30 minuta,umor i pad forme je ocigledan,ali decku ne treba zameriti,on je nasa buducnost,iam vremena za njega!
Cestitke Partizanu!
Novica je jos jednom pokazao da ce,ako ga zdravlje posluzi,jednoga dana moci a stane rame uz rame sa najvecim legendama nase kosarke!

dejan

pre 15 godina

nije u pravu dule,realno je, imavsi uvidu dosad pruzene partije,mi nismo ni svesni da imamo igrace sa vrlo dobrim procentom suta,u odnosu na neke,cak i vece favorite+na sve to i ogromno srce na terenu,jer partizan ima zara za kosarku,kakvu niko nema.

Dullence

pre 15 godina

Tisina navijaci iz fotelje, tisina navijaci Kijevo Verone, vi veliki ljudi pored malih ekrana! Nije vam valjao Avdalovic, niej vam valjao Krstic, niej vam Valjao Perovic, ne valja vam Tepic, Tripkovic u koga se sada vi kvazi-navijaci kunete vam nije valjao ! Milenko je legenda, Bog Pionira za vas....setite se kako se pljuvali Vranjesa, setite se dobro! U pioniru cete videti da se grobari drze za glavu da odmahuju rukom,ali nikada nece dici glas na igraca koga je na parket poslao Dule Vujosevic! To je respekt, to je hemija, to je ljubav i to je poverenje! Ziveo ti Milenko i dao jos puno koseva za tvoje verne Grobare, jer oni samo jace pevaju kada ne ide...

Timok

pre 15 godina

Chika Dule molim te predji jednu sezonu u fk partizan-volim ja i kosarku al ipak-fudbal je fudbal-garantujem da bi osvojio duplu krunu i u fudbalu

TIGER

pre 15 godina

I vi ono stalno kukate na sudije? Pa niste normalni, spomenik da im napravite!
(Silazna!, 11. februar 2009 23:51)


Jeste i ja sam video jednu silaznu !!! Ustvari kad bolje pomislim to je bila zvezda padalica :)))

Leksa

pre 15 godina

I vi ono stalno kukate na sudije? Pa niste normalni, spomenik da im napravite!
(Silazna!, 11. februar 2009 23:51)

I Drobnjak je bio u out-u.

Dulence

pre 15 godina

priznaj Dule da te Omar pustio,sigurno ce i sledecu.a i ako nece on,pustice nas nasi Grobari Zoc i Bodibond:)
p.s.samo se pitam kada ce neka ekipa kk ss pustiti neku tekmu.Dule je dao sve od sebe u subotu ali ne vredi kad numeju:)

horny.cg

pre 15 godina

svaka cast partizanu (igracima, treneru, navijacima, cililidersicama ;D)! Cesto kazem: fenomenalno je sve sto su do sad uradili, al brate, Unikaha (Panatinaikos, Cska...) su stvarno prejaki!
Al zeznu me svaki put...i svake godine- copy- paste!
Al nocas, ne bih da trazim dlaku u jajetu, al sumnjiva mi je ona zadnja lopta koju je Cook uputio ka kosu...Vidjelo se da ne bi bio kos, al nisam siguran bi li udarila u obruc, a Vranes skace (eto toliko da mozes novine podmetnut pod noge) i hvata je, al ipak na 30ak centi iznad obruca u silaznoj putanji. Nije sudijino da cijeni bi li bio kos, tako da mi je to dosta sumnjivo...

Stalone VA

pre 15 godina

Carobnjastvo je tezak zanat!
A dokazi su:
-Pekovic- igrao prosecno 4 min u Atlasu
-Vranes- nigde nije nista pokazao
-Palacio- godinu ipo dana se oporavljao od povrede pre nego sto je dosao
-Rasic- nigde u Evropi se nije dokazao
-Kecman, Drobnjak, Scepanovic...- svi su se vratili u formu po povratku u Partizan
-Veseli- igrao u Heliosu, ima tek 18 god, visok 210, a igra krila, a Lasme sa 203 igra centra, dok Tepic sa 202, nekad igra i pleja.
Sigurno ima jos mnogo dokaza, a najveci je da svaki igrac koji nije ni igrao nesto u Partizanu bolje prodje u Evropi nego najbolji igraci ostalih srpskih klubova...najbolji primer je Luka Bogdanovic!!!

dokle vise

pre 15 godina

6 minuta poslednje cetvrtine nije sviran ni jedan prekrsaj u korist Partizana,a videli ste kako su se igrale odbrane...i ovaj Aito jos prica o sudjenju...sramota...

Grobar Kg

pre 15 godina

Zove me devojka, zovu me neki drugari, zovu me sa posla....Ma ne idem nigde kad Šampioni igraju Evroligu, to je za mene nešto posebno, kao krsna slava...Najveća ljubavi, hvala ti što postojiš!!!

tom p.f.c.

pre 15 godina

Veliki Dule s pravom smanjuje kompezativni mamurluk,dobro ce doci kratka pauza od nekoliko dana pa da ih odradimo i na njihovom terenu,pozdrav velikom Duletu i velikoj ekipi!

branko

pre 15 godina

Искрене честитке Вујошевићу и његовим играчима за игру и за сјајну победу.
Људи, верујте ми да немам ама баш ништа против тог Тепића, он зна да игра кошарку, изгледа и да је врло пристојан и васпитан дечко али он није играч за овакве завршнице. Ето и вечерас је промашио два слободна бацања онда кад се то једноставно не сме и срећа, велика срећа за Партизан је што је у завршници лопта највише била код Величковића који је сушта супротност од Тепића. Величковић има онај нерв који одваја велике од врло добрих или чак одличних играча – велики играчи имају нерв победника !

Grobar Kg

pre 15 godina

Zove me devojka, zovu me neki drugari, zovu me sa posla....Ma ne idem nigde kad Šampioni igraju Evroligu, to je za mene nešto posebno, kao krsna slava...Najveća ljubavi, hvala ti što postojiš!!!

TIGER

pre 15 godina

I vi ono stalno kukate na sudije? Pa niste normalni, spomenik da im napravite!
(Silazna!, 11. februar 2009 23:51)


Jeste i ja sam video jednu silaznu !!! Ustvari kad bolje pomislim to je bila zvezda padalica :)))

Dullence

pre 15 godina

Tisina navijaci iz fotelje, tisina navijaci Kijevo Verone, vi veliki ljudi pored malih ekrana! Nije vam valjao Avdalovic, niej vam valjao Krstic, niej vam Valjao Perovic, ne valja vam Tepic, Tripkovic u koga se sada vi kvazi-navijaci kunete vam nije valjao ! Milenko je legenda, Bog Pionira za vas....setite se kako se pljuvali Vranjesa, setite se dobro! U pioniru cete videti da se grobari drze za glavu da odmahuju rukom,ali nikada nece dici glas na igraca koga je na parket poslao Dule Vujosevic! To je respekt, to je hemija, to je ljubav i to je poverenje! Ziveo ti Milenko i dao jos puno koseva za tvoje verne Grobare, jer oni samo jace pevaju kada ne ide...

Stalone VA

pre 15 godina

Carobnjastvo je tezak zanat!
A dokazi su:
-Pekovic- igrao prosecno 4 min u Atlasu
-Vranes- nigde nije nista pokazao
-Palacio- godinu ipo dana se oporavljao od povrede pre nego sto je dosao
-Rasic- nigde u Evropi se nije dokazao
-Kecman, Drobnjak, Scepanovic...- svi su se vratili u formu po povratku u Partizan
-Veseli- igrao u Heliosu, ima tek 18 god, visok 210, a igra krila, a Lasme sa 203 igra centra, dok Tepic sa 202, nekad igra i pleja.
Sigurno ima jos mnogo dokaza, a najveci je da svaki igrac koji nije ni igrao nesto u Partizanu bolje prodje u Evropi nego najbolji igraci ostalih srpskih klubova...najbolji primer je Luka Bogdanovic!!!

branko

pre 15 godina

Искрене честитке Вујошевићу и његовим играчима за игру и за сјајну победу.
Људи, верујте ми да немам ама баш ништа против тог Тепића, он зна да игра кошарку, изгледа и да је врло пристојан и васпитан дечко али он није играч за овакве завршнице. Ето и вечерас је промашио два слободна бацања онда кад се то једноставно не сме и срећа, велика срећа за Партизан је што је у завршници лопта највише била код Величковића који је сушта супротност од Тепића. Величковић има онај нерв који одваја велике од врло добрих или чак одличних играча – велики играчи имају нерв победника !

Aco

pre 15 godina

(branko, 11. februar 2009 23:47)
Milenko je rodjeni pobednik da ne idem mnogom u proslost,u derbi ju je igrao sjajno,kao i veceras,zaustavio je Kelatija...A sto se tice igre u napadu kao plej sjajno razigrava ekipu,ne zaboravi da je na pocetku sezone sam nosio ekipu,on ima samo 21 godinu a igra u proseku 30 minuta,umor i pad forme je ocigledan,ali decku ne treba zameriti,on je nasa buducnost,iam vremena za njega!
Cestitke Partizanu!
Novica je jos jednom pokazao da ce,ako ga zdravlje posluzi,jednoga dana moci a stane rame uz rame sa najvecim legendama nase kosarke!

Leksa

pre 15 godina

I vi ono stalno kukate na sudije? Pa niste normalni, spomenik da im napravite!
(Silazna!, 11. februar 2009 23:51)

I Drobnjak je bio u out-u.

Grobar

pre 15 godina

Juce u novinama citam izjavu Duleta Vujosevica povodom slucaja sa navijacima pred utakmicu sa C. zvezdom:
"Resili smo nesporazum sa navijacima ako ga je uopste i bilo. Objasnio sam im da besplatnog sira ima samo u milosovci!" Kakav covek, svaka cast!

tom p.f.c.

pre 15 godina

Veliki Dule s pravom smanjuje kompezativni mamurluk,dobro ce doci kratka pauza od nekoliko dana pa da ih odradimo i na njihovom terenu,pozdrav velikom Duletu i velikoj ekipi!

Bole

pre 15 godina

@ svi koji pominju sudije i silaznu

Sudija je svirao da je ISTEKLO VRIJEME prije suta Cooka, tako da je Slavkova glupost (SRECOM) ostala nekaznjena. Cak je i otisao do zapisnickog stola da provjeri vrijeme prije nego sto je zvanicno svirao kraj utakmice.

Ako ne vjerujete provjerite snimak, a isto to je sudija objasnio i Cooku.

Turin Turambar

pre 15 godina

Vrlo lepo receno od strane naseg trenera - Top 8 jeste daleko, narocito sto veceras ispustismo sansu da pobedimo sa 7-8 razlike (da je Tepic dao oba bacanja na +5) ko zna kako bi se zavrsilo, jer bi utakmica definitivno bila resena.

Po meni Partizan ima neke sanse da pobedi Spance na njihovom parketu, ali samo pod dva uslova. Prvi je naravno fer sudjenje, jer samo se setite Taukeramike od prosle godine u trecoj utakmici. Drugi, mozda i vazniji, je da sve ostalo zaboravimo za ove dve nedelje, a to znaci i kup i sve utakmice NLB lige, odmorimo igrace i napravimo pripremu meca u trajanju od dve nedelje.

Ipak, kako se odreci kupa, narocito kada se sada zove Kup Radivoja Koraca, kako objasniti nasim igracima da ne idemo na trofej i pobede?

Za kraj cu reci samo jos jednu stvar - od Djordjevica, ja nisam imao takvog igraca-ljubimca do Novice Velickovica. Kakav je to IGRAC, tek cemo saznati, ali ako samo nastavi ovako, bice jedan od najvecih koje smo imali. Najveca mi zelja da ga vidim da kao kapiten reprezentacije podigne trofej evropskog/svetskog prvaka!

Momci, sve najbolje i igrajte za sebe, za najbolje navijace na svetu i konacno za nasu jadnu i napacenu Srbiju.

dokle vise

pre 15 godina

6 minuta poslednje cetvrtine nije sviran ni jedan prekrsaj u korist Partizana,a videli ste kako su se igrale odbrane...i ovaj Aito jos prica o sudjenju...sramota...

Dulence

pre 15 godina

priznaj Dule da te Omar pustio,sigurno ce i sledecu.a i ako nece on,pustice nas nasi Grobari Zoc i Bodibond:)
p.s.samo se pitam kada ce neka ekipa kk ss pustiti neku tekmu.Dule je dao sve od sebe u subotu ali ne vredi kad numeju:)

AG003

pre 15 godina

"46664" je broj kojim je nekadašnji predsednik Juzne Afrike Nelson Mendela bio obeležen tokom 26-godisnjeg boravka u zatvoru,i to je naziv humanitarne organizacije koja se bori protiv HIV virusa.

Euroleague ih je podrzala, sto se moze videti i na njihovom oficijalnom sajtu!
(samo informativno, 12. februar 2009 00:37)

Netačno! Neko iz eurolige je gledao utakmice sa Zvezdom pa nas opominju da kondom glavu čuva

Timok

pre 15 godina

Chika Dule molim te predji jednu sezonu u fk partizan-volim ja i kosarku al ipak-fudbal je fudbal-garantujem da bi osvojio duplu krunu i u fudbalu

martini

pre 15 godina

Ljudi nije bila silazna! Da li ste videli snimak sa s.o.s-a ili b92 iza kosa? Pola metra od obruca je lopta krenula da silazi, prakticno je upala Vranesu u ruku. I lepo se vidi, Cook kuka (cooka) na sudjie, a ovaj mu rukama pokazuje "ooovoliko od obruca". Sudjenje nije bilo sjajno, ali bolje nego protiv Rome, nekoliko ociglednih stvari na nasu stetu, ali u odlucujucim momentima fer!

Grobar Skopje

pre 15 godina

Dule legendo mi ne mozemo bez tebe i ti bez nas svaka ti cast, posto si ljudina za sve molim te nadji sponzore jer se niz mora nastaviti i sledece godine. Jos jednom hvala ti veliko...........

urbanBG

pre 15 godina

Partizan drzi kvalitet srpske kosarke u opslednjih 10tak godina (uz izuzetak jednosezonskih bljesaka Zvezde i Hemofarma). Da ga nije kosarka bi nam bila jadna...
Hvala igracima partizana sto se bore kao Srbi!

-zg-

pre 15 godina

Iskrene cestitke Partizanu iz Zagreba.
Izgleda da (nazalost) jedino Partizan i Cibona koliko toliko drze ugled kosarke s ovih prostora koja je do rata bila bez premca najjaca u Europi!!!
Nekad je 5,6 klubova s ovih prostora bilo u samom europskom vrhu,a sada knjiga spala na dva slova.
I realno gledajuci Cibona i Partizan su najveci klubovi ex-yuge,svaka cast Splitu na slavnoj proslosti,ali...

I pitanje za kraj..
Gledao sam par Partizanovih utakmica na nekoj bosanskoj televiziji,atmosfera je stvarno sjajna ali ono sto me zanima-Pionir je svaki put bio krcat da ni igla nestane!
Zasto neigrate u Areni koja prima preko 20 tisuca ljudi???
Dali je problem u skupom najmu Arene?Mozda neko neslaganje s sefovima Arene?Ili nesto trece???
Zanima me jer mislim da bi se i ona napunila do vrha.

POZDRAV

dejan

pre 15 godina

nije u pravu dule,realno je, imavsi uvidu dosad pruzene partije,mi nismo ni svesni da imamo igrace sa vrlo dobrim procentom suta,u odnosu na neke,cak i vece favorite+na sve to i ogromno srce na terenu,jer partizan ima zara za kosarku,kakvu niko nema.

nik

pre 15 godina

Kakva silazna covek sudio kraj utakmice pre nego sto je Kuk sutirao ka kosu jos je proverio na ekranu pre nego sto je signalizirao igracima da se pozdrave za kraj utakmice.

bobo

pre 15 godina

Da li mi ko moze pojasniti kako da dodjem do ulaznice za mec protiv Panata?? Zelim da ostvarim svoj san, biti u pioniru i gledati pattizan je extra...

Marko

pre 15 godina

A onda je dr Dule zavrnuo rukave... :)


Svaki tim moze da punke u Pioniru, zasto ne bi i Panatinaikos (opet)? U Rimu mozemo pobediti, jer njima ta utakmica verovatno nece biti od nekog znacaja.

Djorgo

pre 15 godina

Tepic je odlican igrac, uz to, po meni, najperspektivniji igrac Partizana - Srbije u tom uzrastu.

p.s. Sanse za prolaz su priblizno 50%-50%. Dobijamo Lotomatiku u Rimu ili ne ...

horny.cg

pre 15 godina

(qwer, 12. februar 2009 14:04)
Tvoj komentar je rasisticki i interesuje me ko ga je pustio?
(BiN, 12. februar 2009 15:18
xaxaxax...e stvarno me nasmija..daj bre covjece, gdje vidje ti u ovom kom i najmanju dozu RASIZMA,ako uopste znas znacenje pojmova poput "rasizam" i "predrasuda".
Da ti pojasnim: NBA liga i americka koledz liga se razlikuju od EL kao NEBO I ZEMLJA! Redovno pratim koledz kosarku (kao i NBA naravno) i prvo sto ces primjetiti (sem u nekoliko klubova) da nema prave discipline, nema cvrstih odbrana (sem SA, DET..), da se napadi zavrsavaju cesto u 10ak sekundi...o koledz kosarci tek da ne pricam. Divljanje i izivljavanje nad loptom, al opet sa malo vise discipline nego u NBA, al, naravno, s manjkom kvaliteta. Stoga, kad dovedes crnca (amera koji je igrao NBA il Koledz..) svjestan si da je mac sa dvije ostrice jer ga moras privikavati na nevjerovatno, u taktickom smislu, zahtjevnu kosarku, sa samo otvorenim sutevima, sa bezbroj akcija i kombinacija, sa zavrsetkom napada u poslednjih 7-8 sekundi. Upravo je takav bio sinocnji mec pa si vidio 2-3 totalno nerezonska suta za tri Markusa Hejslipa. Kosarkaska shala je da kad imas 4-5 amera na terenu, da ti trebaju bar 3 lopte na terenu da ih zadovoljis. Dule je uvijek znao da odabere extra amere (crnce) i on je sam cesto navodio ovo o cemu mi pricamo.

strasno

pre 15 godina

igracima svaka cast, ali vreme je da dule i danilovic popiju otkaze
(weathervane, 12. februar 2009 12:05)

pa vama ganima bi najveca zelja bila da ode sv. Dule i bog Danilovic

horny.cg

pre 15 godina

svaka cast partizanu (igracima, treneru, navijacima, cililidersicama ;D)! Cesto kazem: fenomenalno je sve sto su do sad uradili, al brate, Unikaha (Panatinaikos, Cska...) su stvarno prejaki!
Al zeznu me svaki put...i svake godine- copy- paste!
Al nocas, ne bih da trazim dlaku u jajetu, al sumnjiva mi je ona zadnja lopta koju je Cook uputio ka kosu...Vidjelo se da ne bi bio kos, al nisam siguran bi li udarila u obruc, a Vranes skace (eto toliko da mozes novine podmetnut pod noge) i hvata je, al ipak na 30ak centi iznad obruca u silaznoj putanji. Nije sudijino da cijeni bi li bio kos, tako da mi je to dosta sumnjivo...

Rade Dzevi

pre 15 godina

Dule je rekao da je "daleko" ali sta ,pa FINALE ! Mnogi ga nisu dobro razumeli, nasta Dule cilja. E, sada neka svi znaju, sta se iza brda valja.

qwer

pre 15 godina

Unikaha se nije bas proslavila sa nekim ubedljivim pobedama, veci problem za timove predstavlja sto Unikaha ima veliki broj crnih igraca i potrebno je vremena adaptirati se na njihovu prvenstveno duel igru.Ipak veliki broj crnih igraca moze da bude dvosekli mac jer ponekad jednostavno puknu i deluju kao rastimovani orkestar, sto je i normalno jer su naviknuti da igraju sa mnogo vise improvizacije u napadu, jos dok se zadovolje pojedinacni apetiti svakog igraca ponaosob, zato je takvim ekipama potreban trener koji ce ih voditi celicnom rukom i koji ce se autoritetom postaviti iznad njih.Ovaj Aito je to donekle i uspeo sto se vidi po igri Kuka koji je dosta redukovao svoju realizaciju u odnosu na igru u Zvezdi. Partizan u revasu ima tezak posao alli nije bez sansi jer je sposoban da na snagu odgovori snagom. Pekovic je ove njihove centre oduvao sa 15 poena i sedam skokova za 21 min uz sut iz igre 6/7 i 3/3 slobodna bacanja. Vazano je da su igraci oetili da mogu da igraju sa njima.

Aco

pre 15 godina

(banko, 12. februar 2009 14:46)
Hteo sam da kazem da je buducnost nase kosarke...A seti se samo kako je igrao na pocetku sezone,sam je dobijao sve utakmice...A kada PArtizan nema mogucnosti,i ne vidim da ce ih imati u skoroj buducnosti,da dovede ili da zadrzi vrhunske igrace,onda treba pustiti talente da u PArtizanu postaju veliki igraci,sto Tepic,vec sada jeste!

ciganin je al najlepsi

pre 15 godina

Lepi Fiko, gde si sinoc bio
na forume kad smo dolazili
dal si naso tuce komentara
sto smo tebi Fiko posvetili

Komentare cuvaj,istima se kiti
Lepi Fika nije lako biti (2x)

Uskoro ces Fiko i ti da pevas
verovatno sledece sezone
ukoliko Kari Pesic ostane
il se vrati gurovic milane

Komentare cuvaj,istima se kiti
Lepi Fika nije lako biti (2x)

Ajmo svi zajedno
Taba daba dab taba tab taba dab
taba dab taba dab tibi tibi di

Hvala, hvala!!!
Voli vas sve vas Ljuba Alicic!

MICKEY

pre 15 godina

Slavko je uradio maximalnu glupost! Ja jesam partizanovac, ali jeste bila silazna putanja. Međutim na našu sreću sudija je video da lopta neće ući (nema leba), pa je našao kompromisno rešenje-isteklo vreme (nešto u to nisam siguran). To je i u redu jer se ovakve stvari stvarno ne sviraju na kraju utakmice. Sreća je i to što je forma ove ekipe (Unikahe) u padu. Po meni ovi kada su u formi (npr. kao u prvom delu Evrolige) mogu da skrljaju apsolutno svakog i to gadnom razlikom!
Suština ovog teksta je ipak prolazak u 8.
Po meni jako, jako teško!
U Španiji sve ispod -10 po meni je uspeh!
PAO dočekujemo kući (biće gadno). U slučaju poraza gledaće se međusobni dueli sa Unikahom i Španci će biti po tome bolji. Odlučujuća utakmica ma šta da bude će se svakako igrati u Rimu. Međutim ovakva Unikaha može pobediti i Pao u Grčkoj. Do kraja krajnje neizvesno! Mali budžet, teška finansijska situacija u klubu, a Partizan se i dalje nosi sa velikim klubovima.Nadam se da grešim i u svakom slučaju puno sreće našem Partizanu!!!!
p.s. Na Final 4 po meni idu: Pao, CSKA, Taukeramika, Unikaha!

banko

pre 15 godina

@Aco и други
Предпостављам да подршка твом коментару и негативне препоруке мом значе неслагање са мојим мишљењем о Тепићу. То морам да разјасним. Потписујем све што си ти о њему рекао, али тиме што кажеш да је дечко млад, да има само 21 годину да му не треба замерити, ти га правдаш али не демантујеш оно што сам ја рекао: он није још сазрео да буде играч одлуке у егал завршницама. Ти кажеш да је он наша будућност. Чија? Партизанова није јер сам уверен да ће и он ускоро преко границе. Дакле, кад би било реално, а није, да ће Тепић бити у Партизану још 4 – 5 година, сигурно би се исплатило `инвестирање` у његово сазревање. Овако, то његово сазревање је Партизана већ скупо коштало – треба ли да се тога подсећамо? А ако си мислио на репрезентацију, сигуран сам да му искусни Ивковић неће поверити улогу играча одлуке све док се не увери да он то може. Није искључено да се догоди иронија и да Тепић, онда кад сазри, то испољи у дресу неког страног клуба, баш против Партизана у коме се вежбао за ту улогу. Али, ту се ништа не може.

Marko

pre 15 godina

Ne zelim i necu da ulazim u to koliko je ovaj covek dobar trener,a sigurno jeste kad sve ovo postize sa Partizanom,ali sto se tice onog ljudskog u njemu,zaista je smesan!!!
Sinoc su sudije nekoliko puta zaista ocigledno pogresile na stetu Partizana,cak se ponekad cinilo i namerno,a njega nigde nije bilo da psuje sudije,da ulazi u teren,da mase rukama i pravi cirkus kako to on uvek radi!Zasto?Zato sto se zna red!
U NLB ligi je prost,vulgaran i sve ostalo sto uz to ide i sve ono sto ne cini jednog gospodina,iako je njegov tim mnogo manje ostecen nego u EL,to mu ipak ne smeta da pokaze svu svoju prostotu i da svoje frustracije iz EL leci na sudijama iz NLB!nenzam sta je umislio,ali on nije ni Partizan,ni Srbija,ni NLB!Sramota!!!

qwer

pre 15 godina

Objasni mu horny.cg sta sam mislio, mozda sam trebao da kazem tamnoputi igraci ali je ocigledno da sam mislio na njihove fizicke sposobnosti tj superiornosti, specificnoj skoli kosarke koja je dosta drugacija nego u evropi, sutu, selekciji suta, polasku u dribling itd...

horny.cg

pre 15 godina

svaka cast partizanu (igracima, treneru, navijacima, cililidersicama ;D)! Cesto kazem: fenomenalno je sve sto su do sad uradili, al brate, Unikaha (Panatinaikos, Cska...) su stvarno prejaki!
Al zeznu me svaki put...i svake godine- copy- paste!
Al nocas, ne bih da trazim dlaku u jajetu, al sumnjiva mi je ona zadnja lopta koju je Cook uputio ka kosu...Vidjelo se da ne bi bio kos, al nisam siguran bi li udarila u obruc, a Vranes skace (eto toliko da mozes novine podmetnut pod noge) i hvata je, al ipak na 30ak centi iznad obruca u silaznoj putanji. Nije sudijino da cijeni bi li bio kos, tako da mi je to dosta sumnjivo...

branko

pre 15 godina

Искрене честитке Вујошевићу и његовим играчима за игру и за сјајну победу.
Људи, верујте ми да немам ама баш ништа против тог Тепића, он зна да игра кошарку, изгледа и да је врло пристојан и васпитан дечко али он није играч за овакве завршнице. Ето и вечерас је промашио два слободна бацања онда кад се то једноставно не сме и срећа, велика срећа за Партизан је што је у завршници лопта највише била код Величковића који је сушта супротност од Тепића. Величковић има онај нерв који одваја велике од врло добрих или чак одличних играча – велики играчи имају нерв победника !

MICKEY

pre 15 godina

Slavko je uradio maximalnu glupost! Ja jesam partizanovac, ali jeste bila silazna putanja. Međutim na našu sreću sudija je video da lopta neće ući (nema leba), pa je našao kompromisno rešenje-isteklo vreme (nešto u to nisam siguran). To je i u redu jer se ovakve stvari stvarno ne sviraju na kraju utakmice. Sreća je i to što je forma ove ekipe (Unikahe) u padu. Po meni ovi kada su u formi (npr. kao u prvom delu Evrolige) mogu da skrljaju apsolutno svakog i to gadnom razlikom!
Suština ovog teksta je ipak prolazak u 8.
Po meni jako, jako teško!
U Španiji sve ispod -10 po meni je uspeh!
PAO dočekujemo kući (biće gadno). U slučaju poraza gledaće se međusobni dueli sa Unikahom i Španci će biti po tome bolji. Odlučujuća utakmica ma šta da bude će se svakako igrati u Rimu. Međutim ovakva Unikaha može pobediti i Pao u Grčkoj. Do kraja krajnje neizvesno! Mali budžet, teška finansijska situacija u klubu, a Partizan se i dalje nosi sa velikim klubovima.Nadam se da grešim i u svakom slučaju puno sreće našem Partizanu!!!!
p.s. Na Final 4 po meni idu: Pao, CSKA, Taukeramika, Unikaha!

Marko

pre 15 godina

Ne zelim i necu da ulazim u to koliko je ovaj covek dobar trener,a sigurno jeste kad sve ovo postize sa Partizanom,ali sto se tice onog ljudskog u njemu,zaista je smesan!!!
Sinoc su sudije nekoliko puta zaista ocigledno pogresile na stetu Partizana,cak se ponekad cinilo i namerno,a njega nigde nije bilo da psuje sudije,da ulazi u teren,da mase rukama i pravi cirkus kako to on uvek radi!Zasto?Zato sto se zna red!
U NLB ligi je prost,vulgaran i sve ostalo sto uz to ide i sve ono sto ne cini jednog gospodina,iako je njegov tim mnogo manje ostecen nego u EL,to mu ipak ne smeta da pokaze svu svoju prostotu i da svoje frustracije iz EL leci na sudijama iz NLB!nenzam sta je umislio,ali on nije ni Partizan,ni Srbija,ni NLB!Sramota!!!

Grobar Kg

pre 15 godina

Zove me devojka, zovu me neki drugari, zovu me sa posla....Ma ne idem nigde kad Šampioni igraju Evroligu, to je za mene nešto posebno, kao krsna slava...Najveća ljubavi, hvala ti što postojiš!!!

Timok

pre 15 godina

Chika Dule molim te predji jednu sezonu u fk partizan-volim ja i kosarku al ipak-fudbal je fudbal-garantujem da bi osvojio duplu krunu i u fudbalu

TIGER

pre 15 godina

I vi ono stalno kukate na sudije? Pa niste normalni, spomenik da im napravite!
(Silazna!, 11. februar 2009 23:51)


Jeste i ja sam video jednu silaznu !!! Ustvari kad bolje pomislim to je bila zvezda padalica :)))

banko

pre 15 godina

@Aco и други
Предпостављам да подршка твом коментару и негативне препоруке мом значе неслагање са мојим мишљењем о Тепићу. То морам да разјасним. Потписујем све што си ти о њему рекао, али тиме што кажеш да је дечко млад, да има само 21 годину да му не треба замерити, ти га правдаш али не демантујеш оно што сам ја рекао: он није још сазрео да буде играч одлуке у егал завршницама. Ти кажеш да је он наша будућност. Чија? Партизанова није јер сам уверен да ће и он ускоро преко границе. Дакле, кад би било реално, а није, да ће Тепић бити у Партизану још 4 – 5 година, сигурно би се исплатило `инвестирање` у његово сазревање. Овако, то његово сазревање је Партизана већ скупо коштало – треба ли да се тога подсећамо? А ако си мислио на репрезентацију, сигуран сам да му искусни Ивковић неће поверити улогу играча одлуке све док се не увери да он то може. Није искључено да се догоди иронија и да Тепић, онда кад сазри, то испољи у дресу неког страног клуба, баш против Партизана у коме се вежбао за ту улогу. Али, ту се ништа не може.

Leksa

pre 15 godina

I vi ono stalno kukate na sudije? Pa niste normalni, spomenik da im napravite!
(Silazna!, 11. februar 2009 23:51)

I Drobnjak je bio u out-u.

Dullence

pre 15 godina

Tisina navijaci iz fotelje, tisina navijaci Kijevo Verone, vi veliki ljudi pored malih ekrana! Nije vam valjao Avdalovic, niej vam valjao Krstic, niej vam Valjao Perovic, ne valja vam Tepic, Tripkovic u koga se sada vi kvazi-navijaci kunete vam nije valjao ! Milenko je legenda, Bog Pionira za vas....setite se kako se pljuvali Vranjesa, setite se dobro! U pioniru cete videti da se grobari drze za glavu da odmahuju rukom,ali nikada nece dici glas na igraca koga je na parket poslao Dule Vujosevic! To je respekt, to je hemija, to je ljubav i to je poverenje! Ziveo ti Milenko i dao jos puno koseva za tvoje verne Grobare, jer oni samo jace pevaju kada ne ide...

tom p.f.c.

pre 15 godina

Veliki Dule s pravom smanjuje kompezativni mamurluk,dobro ce doci kratka pauza od nekoliko dana pa da ih odradimo i na njihovom terenu,pozdrav velikom Duletu i velikoj ekipi!

Stalone VA

pre 15 godina

Carobnjastvo je tezak zanat!
A dokazi su:
-Pekovic- igrao prosecno 4 min u Atlasu
-Vranes- nigde nije nista pokazao
-Palacio- godinu ipo dana se oporavljao od povrede pre nego sto je dosao
-Rasic- nigde u Evropi se nije dokazao
-Kecman, Drobnjak, Scepanovic...- svi su se vratili u formu po povratku u Partizan
-Veseli- igrao u Heliosu, ima tek 18 god, visok 210, a igra krila, a Lasme sa 203 igra centra, dok Tepic sa 202, nekad igra i pleja.
Sigurno ima jos mnogo dokaza, a najveci je da svaki igrac koji nije ni igrao nesto u Partizanu bolje prodje u Evropi nego najbolji igraci ostalih srpskih klubova...najbolji primer je Luka Bogdanovic!!!

Turin Turambar

pre 15 godina

Vrlo lepo receno od strane naseg trenera - Top 8 jeste daleko, narocito sto veceras ispustismo sansu da pobedimo sa 7-8 razlike (da je Tepic dao oba bacanja na +5) ko zna kako bi se zavrsilo, jer bi utakmica definitivno bila resena.

Po meni Partizan ima neke sanse da pobedi Spance na njihovom parketu, ali samo pod dva uslova. Prvi je naravno fer sudjenje, jer samo se setite Taukeramike od prosle godine u trecoj utakmici. Drugi, mozda i vazniji, je da sve ostalo zaboravimo za ove dve nedelje, a to znaci i kup i sve utakmice NLB lige, odmorimo igrace i napravimo pripremu meca u trajanju od dve nedelje.

Ipak, kako se odreci kupa, narocito kada se sada zove Kup Radivoja Koraca, kako objasniti nasim igracima da ne idemo na trofej i pobede?

Za kraj cu reci samo jos jednu stvar - od Djordjevica, ja nisam imao takvog igraca-ljubimca do Novice Velickovica. Kakav je to IGRAC, tek cemo saznati, ali ako samo nastavi ovako, bice jedan od najvecih koje smo imali. Najveca mi zelja da ga vidim da kao kapiten reprezentacije podigne trofej evropskog/svetskog prvaka!

Momci, sve najbolje i igrajte za sebe, za najbolje navijace na svetu i konacno za nasu jadnu i napacenu Srbiju.

dokle vise

pre 15 godina

6 minuta poslednje cetvrtine nije sviran ni jedan prekrsaj u korist Partizana,a videli ste kako su se igrale odbrane...i ovaj Aito jos prica o sudjenju...sramota...

martini

pre 15 godina

Ljudi nije bila silazna! Da li ste videli snimak sa s.o.s-a ili b92 iza kosa? Pola metra od obruca je lopta krenula da silazi, prakticno je upala Vranesu u ruku. I lepo se vidi, Cook kuka (cooka) na sudjie, a ovaj mu rukama pokazuje "ooovoliko od obruca". Sudjenje nije bilo sjajno, ali bolje nego protiv Rome, nekoliko ociglednih stvari na nasu stetu, ali u odlucujucim momentima fer!

urbanBG

pre 15 godina

Partizan drzi kvalitet srpske kosarke u opslednjih 10tak godina (uz izuzetak jednosezonskih bljesaka Zvezde i Hemofarma). Da ga nije kosarka bi nam bila jadna...
Hvala igracima partizana sto se bore kao Srbi!

AG003

pre 15 godina

"46664" je broj kojim je nekadašnji predsednik Juzne Afrike Nelson Mendela bio obeležen tokom 26-godisnjeg boravka u zatvoru,i to je naziv humanitarne organizacije koja se bori protiv HIV virusa.

Euroleague ih je podrzala, sto se moze videti i na njihovom oficijalnom sajtu!
(samo informativno, 12. februar 2009 00:37)

Netačno! Neko iz eurolige je gledao utakmice sa Zvezdom pa nas opominju da kondom glavu čuva

Dulence

pre 15 godina

priznaj Dule da te Omar pustio,sigurno ce i sledecu.a i ako nece on,pustice nas nasi Grobari Zoc i Bodibond:)
p.s.samo se pitam kada ce neka ekipa kk ss pustiti neku tekmu.Dule je dao sve od sebe u subotu ali ne vredi kad numeju:)

Aco

pre 15 godina

(branko, 11. februar 2009 23:47)
Milenko je rodjeni pobednik da ne idem mnogom u proslost,u derbi ju je igrao sjajno,kao i veceras,zaustavio je Kelatija...A sto se tice igre u napadu kao plej sjajno razigrava ekipu,ne zaboravi da je na pocetku sezone sam nosio ekipu,on ima samo 21 godinu a igra u proseku 30 minuta,umor i pad forme je ocigledan,ali decku ne treba zameriti,on je nasa buducnost,iam vremena za njega!
Cestitke Partizanu!
Novica je jos jednom pokazao da ce,ako ga zdravlje posluzi,jednoga dana moci a stane rame uz rame sa najvecim legendama nase kosarke!

bobo

pre 15 godina

Da li mi ko moze pojasniti kako da dodjem do ulaznice za mec protiv Panata?? Zelim da ostvarim svoj san, biti u pioniru i gledati pattizan je extra...

-zg-

pre 15 godina

Iskrene cestitke Partizanu iz Zagreba.
Izgleda da (nazalost) jedino Partizan i Cibona koliko toliko drze ugled kosarke s ovih prostora koja je do rata bila bez premca najjaca u Europi!!!
Nekad je 5,6 klubova s ovih prostora bilo u samom europskom vrhu,a sada knjiga spala na dva slova.
I realno gledajuci Cibona i Partizan su najveci klubovi ex-yuge,svaka cast Splitu na slavnoj proslosti,ali...

I pitanje za kraj..
Gledao sam par Partizanovih utakmica na nekoj bosanskoj televiziji,atmosfera je stvarno sjajna ali ono sto me zanima-Pionir je svaki put bio krcat da ni igla nestane!
Zasto neigrate u Areni koja prima preko 20 tisuca ljudi???
Dali je problem u skupom najmu Arene?Mozda neko neslaganje s sefovima Arene?Ili nesto trece???
Zanima me jer mislim da bi se i ona napunila do vrha.

POZDRAV

dejan

pre 15 godina

nije u pravu dule,realno je, imavsi uvidu dosad pruzene partije,mi nismo ni svesni da imamo igrace sa vrlo dobrim procentom suta,u odnosu na neke,cak i vece favorite+na sve to i ogromno srce na terenu,jer partizan ima zara za kosarku,kakvu niko nema.

Bole

pre 15 godina

@ svi koji pominju sudije i silaznu

Sudija je svirao da je ISTEKLO VRIJEME prije suta Cooka, tako da je Slavkova glupost (SRECOM) ostala nekaznjena. Cak je i otisao do zapisnickog stola da provjeri vrijeme prije nego sto je zvanicno svirao kraj utakmice.

Ako ne vjerujete provjerite snimak, a isto to je sudija objasnio i Cooku.

nik

pre 15 godina

Kakva silazna covek sudio kraj utakmice pre nego sto je Kuk sutirao ka kosu jos je proverio na ekranu pre nego sto je signalizirao igracima da se pozdrave za kraj utakmice.

Grobar

pre 15 godina

Juce u novinama citam izjavu Duleta Vujosevica povodom slucaja sa navijacima pred utakmicu sa C. zvezdom:
"Resili smo nesporazum sa navijacima ako ga je uopste i bilo. Objasnio sam im da besplatnog sira ima samo u milosovci!" Kakav covek, svaka cast!

Grobar Skopje

pre 15 godina

Dule legendo mi ne mozemo bez tebe i ti bez nas svaka ti cast, posto si ljudina za sve molim te nadji sponzore jer se niz mora nastaviti i sledece godine. Jos jednom hvala ti veliko...........

Marko

pre 15 godina

A onda je dr Dule zavrnuo rukave... :)


Svaki tim moze da punke u Pioniru, zasto ne bi i Panatinaikos (opet)? U Rimu mozemo pobediti, jer njima ta utakmica verovatno nece biti od nekog znacaja.

Djorgo

pre 15 godina

Tepic je odlican igrac, uz to, po meni, najperspektivniji igrac Partizana - Srbije u tom uzrastu.

p.s. Sanse za prolaz su priblizno 50%-50%. Dobijamo Lotomatiku u Rimu ili ne ...

qwer

pre 15 godina

Unikaha se nije bas proslavila sa nekim ubedljivim pobedama, veci problem za timove predstavlja sto Unikaha ima veliki broj crnih igraca i potrebno je vremena adaptirati se na njihovu prvenstveno duel igru.Ipak veliki broj crnih igraca moze da bude dvosekli mac jer ponekad jednostavno puknu i deluju kao rastimovani orkestar, sto je i normalno jer su naviknuti da igraju sa mnogo vise improvizacije u napadu, jos dok se zadovolje pojedinacni apetiti svakog igraca ponaosob, zato je takvim ekipama potreban trener koji ce ih voditi celicnom rukom i koji ce se autoritetom postaviti iznad njih.Ovaj Aito je to donekle i uspeo sto se vidi po igri Kuka koji je dosta redukovao svoju realizaciju u odnosu na igru u Zvezdi. Partizan u revasu ima tezak posao alli nije bez sansi jer je sposoban da na snagu odgovori snagom. Pekovic je ove njihove centre oduvao sa 15 poena i sedam skokova za 21 min uz sut iz igre 6/7 i 3/3 slobodna bacanja. Vazano je da su igraci oetili da mogu da igraju sa njima.

Rade Dzevi

pre 15 godina

Dule je rekao da je "daleko" ali sta ,pa FINALE ! Mnogi ga nisu dobro razumeli, nasta Dule cilja. E, sada neka svi znaju, sta se iza brda valja.

strasno

pre 15 godina

igracima svaka cast, ali vreme je da dule i danilovic popiju otkaze
(weathervane, 12. februar 2009 12:05)

pa vama ganima bi najveca zelja bila da ode sv. Dule i bog Danilovic

Aco

pre 15 godina

(banko, 12. februar 2009 14:46)
Hteo sam da kazem da je buducnost nase kosarke...A seti se samo kako je igrao na pocetku sezone,sam je dobijao sve utakmice...A kada PArtizan nema mogucnosti,i ne vidim da ce ih imati u skoroj buducnosti,da dovede ili da zadrzi vrhunske igrace,onda treba pustiti talente da u PArtizanu postaju veliki igraci,sto Tepic,vec sada jeste!

horny.cg

pre 15 godina

(qwer, 12. februar 2009 14:04)
Tvoj komentar je rasisticki i interesuje me ko ga je pustio?
(BiN, 12. februar 2009 15:18
xaxaxax...e stvarno me nasmija..daj bre covjece, gdje vidje ti u ovom kom i najmanju dozu RASIZMA,ako uopste znas znacenje pojmova poput "rasizam" i "predrasuda".
Da ti pojasnim: NBA liga i americka koledz liga se razlikuju od EL kao NEBO I ZEMLJA! Redovno pratim koledz kosarku (kao i NBA naravno) i prvo sto ces primjetiti (sem u nekoliko klubova) da nema prave discipline, nema cvrstih odbrana (sem SA, DET..), da se napadi zavrsavaju cesto u 10ak sekundi...o koledz kosarci tek da ne pricam. Divljanje i izivljavanje nad loptom, al opet sa malo vise discipline nego u NBA, al, naravno, s manjkom kvaliteta. Stoga, kad dovedes crnca (amera koji je igrao NBA il Koledz..) svjestan si da je mac sa dvije ostrice jer ga moras privikavati na nevjerovatno, u taktickom smislu, zahtjevnu kosarku, sa samo otvorenim sutevima, sa bezbroj akcija i kombinacija, sa zavrsetkom napada u poslednjih 7-8 sekundi. Upravo je takav bio sinocnji mec pa si vidio 2-3 totalno nerezonska suta za tri Markusa Hejslipa. Kosarkaska shala je da kad imas 4-5 amera na terenu, da ti trebaju bar 3 lopte na terenu da ih zadovoljis. Dule je uvijek znao da odabere extra amere (crnce) i on je sam cesto navodio ovo o cemu mi pricamo.

qwer

pre 15 godina

Objasni mu horny.cg sta sam mislio, mozda sam trebao da kazem tamnoputi igraci ali je ocigledno da sam mislio na njihove fizicke sposobnosti tj superiornosti, specificnoj skoli kosarke koja je dosta drugacija nego u evropi, sutu, selekciji suta, polasku u dribling itd...

ciganin je al najlepsi

pre 15 godina

Lepi Fiko, gde si sinoc bio
na forume kad smo dolazili
dal si naso tuce komentara
sto smo tebi Fiko posvetili

Komentare cuvaj,istima se kiti
Lepi Fika nije lako biti (2x)

Uskoro ces Fiko i ti da pevas
verovatno sledece sezone
ukoliko Kari Pesic ostane
il se vrati gurovic milane

Komentare cuvaj,istima se kiti
Lepi Fika nije lako biti (2x)

Ajmo svi zajedno
Taba daba dab taba tab taba dab
taba dab taba dab tibi tibi di

Hvala, hvala!!!
Voli vas sve vas Ljuba Alicic!