Petak, 06.02.2009.

13:15

Partizan oslabljen u derbiju

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je da njegov tim ima velikih zdravstvenih problema i ocenio je da će Zvezda imati prednost ako ekipa ne bude kompletna.

Izvor: B92

Partizan oslabljen u derbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

141 Komentari

Sortiraj po:

svinjomrzac

pre 15 godina

Ljudi, Dule je stari cinik i ljigavac. Dobar je trener, ali je choek mali, a uporno radi poslednjih 8 godina da srpsku kosharku uchini svojim mafijashkim poslushnishtvom i terenom za reketiranje pravde i istine. Bandit, klasichan! STOP PRITISCIMA TOG REKETASHA!!!

Ikica

pre 15 godina

Grobari i pored tih vasih povredica i da ste u najcem sastavu nikad necete pobediti Pesicevu zvezdu!Dzaba se sad vadite,kao nema veze da li cemo da pobedimo ili ne nama je bitana evroliga!Ako izgubite od Zvezde ta poslednja pobeda u evroligi ne znaci nista!!
NAPRED ZVEZDO!!!!

statista

pre 15 godina

Bacite pogled na tabelu NLB lige i raspored u sledećih 6 kola pa će računica biti jasna.
1) Partizan ima 18 pobeda i dovoljne su mu 4 (relativno lake) za sigurno prvo mesto. Znači može da pusti Zvezdu i čak da se ne smara protiv Cibone u Zagrebu
2) Zvezda ima 16 pobeda a za siguran plasman treba 21. To znači da MORA da dobije Partizan ili Zadar dole, pa vi prosudite šta je lakše. Ako dobije Partizan možda može i da pusti Hemofarm da bi se definitivno otkačio neko od Hrvata
3) Hemofarm im 15 pobeda i realno tek sa svih 6 pobeda su sigurni ali to znači dobiti Zvezdu u BG (jedna od ukupno 3 utakmice)
4) Cibona ladno dobija 5 a verovatno i 6-tu protiv Partizana u Zagrebu kome to ponovo ništa ne znači a i nema razloga da kidiše jer bi pobedom nad Cibonom ugurao Zadar u F4 a to znači ponovo F4 u Zadru što očigledno svi teže da izbegnu.
6) Zadar ima 14 pobeda i verovatno može i do svih 6. Tu najviše možemo računati na FMP koji ih čeka kući i koji ima i svoj motiv za pobedu.

Inaće Zadar ima pozitivan bilans sa svim konkurentima, pri čemu se ne zna šta će biti sa Zvezdom (+10 u BG). Najgore je što Zvezda igra prvo sa Hemofarmom pa ide u Zadar. Takođe Zadar je bio Cibonu oba puta.

Biće teško izbaciti Zadar i svi moraju da rade zajedno na tome. Jedno je sigurno ako Zvezda ne pobedi večeras (ili ih Partizan ne pusti) nema ništa od tri srpska kluba u F4 (Zvezda ili Hemofarm ispadaju)

Bojan

pre 15 godina

Zasto partizan treba ih pusti da ih pobedi. Pa sami su krivi sto su izgubil neke utakmice, i sto su dozvolili sebi u zonu da se bore za zavrsnicu.Zato neka se vade na neke ostale utakmice kako znaju umeju . A partizan sigurno ce ici na pobedu bez obzira kako god bude zavrsila?

Lector

pre 15 godina

Nemojte da ste loodi.Partizan danas gubi i to je jasno kao dan.Zadar ispada iz trke i nas Beograd je domacin F4.Prosto i jednostavno.Pozz za sve GROBARE!Pustite zvezdu,mnogo je bolje da ona ide na F4 nego zadar

Aleksandra

pre 15 godina

Neka neka se momci odmore, a i koliko sam cula u tom slucaju Zadar nema sanse da prodje na final four...jeste da sam partizan , ali "manje volim " zadrane ;)

Ivan

pre 15 godina

ako ih ne oduvamte 20 razlike necu vam oprostiti onaj poraz u prvom derbiju. dzba vam onda bili i real, i roma i efes i cska. 20 ili nista.

mile

pre 15 godina

dule nemoj da foliras...svi znamo da ce da igraju..
e i jos nesto,nije uredu partizan protiv svakoga igra sa 6 igraca na terenu,dule ne izlazi!!

sta reci

pre 15 godina

u mesecu februaru cak 3 derbija........ mada onaj prvi sto smo dobili u odbojci ne moramo ni da racunamo jer partizan dalje igra mini ligu za opstanak, a mi za titulu, hahahahahahahaha.......skor ce biti 3:0 za nas naravno

strucnjak:)

pre 15 godina

dule odmaraj prvi tim,
imamo mi preca posla u evropi:)

ps. evo ja sam juce trenirao i 3 trojke sam dao iz auta :))
znaci, igram protiv zvezde:))

p.f.c.

pre 15 godina

Ovo je najava onoga sto sam i ocekivao.Oni hoce da sa nama organizuju f4 a nisu u stanju da se sami izbore za isti,pa ce s toga U subotu Zvezda lagano pobediti jer Zadru bezi samo 1 bod,a u nekom od narednih kola gostuju upravo njima.Zaista mi je zao zbog ovoga,ali ovo je,po svemu sudeci neminovnost. U svakom slucaju sretno crno-beloj ceti u subotu!

Vojke

pre 15 godina

Ma, Partizan bi trebalo da dobije. A i da ne dobije ostaje i dalje prvi na tabeli.Sledece nedelje je najvaznija utakmica sezone, a navijaci Zvezde neka i dalje misle da su najbolji, posto ocigledno boli istina.U ostalom sta vas briga sta Dule prica? Pa bolje odmori neke kljucne igrace za sledecu utakmicu nego na vas delije.

libe

pre 15 godina

Kako je drzava ulagala u Zastavu-KG koja je pravila najgori auto u Evropi,a ne moze u KK Partizan koji pravi najbolje igrace u Evropi.
P.S.
Ne dozvolite da Drobnjak bude na tribinama,mozda pogodi trojku sa iste.

Mrki FKCZ

pre 15 godina

ZA TEBE DA SUTRA UMREM NE BIH ZALIO,PONOVO BIH DA SE RODIM ISTO RADIO,JER NA OVOM SVETU NEMA VECE RADOSTI,NEGO SAMO ZVEZDO MOJA TEBE VOLETI!!!

Bojko

pre 15 godina

Prvo mislim da ce igrati sva trojica ali nema veze... Mnogo je pametnije da ovu utakmicu odmori glavne igrace jer ova utakmica nama nista ne znaci a igramo utakmicu sezone u sredu a srpskoj kosarci znaci mnogo jer ce zvezda na f4, tako da dosta sa mrznjom i treba ih pustiti. Drugo: ne mogu da verujem da navijaci zvezde stvarno misle ovo sto pisu i ne vide razliku u kvalitetu koja je ocigledna ako ne po drugom onda po rezultatima... I dace bog da ih puste sto bi znacilo normalizaciju odnosa dva kluba koji ne mogu jedan bez drugog... Voleo bih da dobijemo ali daj bar jednom da visi interes bude ispred mrznje nas srba...

dule mag

pre 15 godina

Malik Dikson sada vec bivsi igrac Zadra,prema pisanju "Slobodne Dalmacije",prelazi gotovo sigurno u Partizan.Jedino je dilema,da li odmah u tim Partizana,ili mesec,dva u Igokei,pa kada pocne nasa liga,da igra za Partizan.

hocu objasnjenje,ako moze.

pre 15 godina

Hocete biti ljubazni da mi objasnite zasto moj komentar nije ugledao svetlost dana?
Lepo bi bilo da mi se javite i obrazlozite.
Pozdrava

Pegone

pre 15 godina

Ma vaznija tekma je sa Unikahom u sredu, protiv Zvede moze i poraz pa opet ostaju prvi.
Dule ODMORI MOMKE ZA SREDU KAD IMA DA BUDE PAKAO U PIONIRU ZA SPANCE

SRETNOOOOOOOOOO

dejan pancevo

pre 15 godina

ma samo opusteno momci,neka se raduju sutra!pa 10 godina mi njih ubujamo u pojam vise nije zanimljivo :))))Sreda je nama mnogo vazniji dan od subote!

Crni Gruja

pre 15 godina

O cemu se ovde prica? Pa nas trio TNT moze sam da pobedi zvezdu! A druga stvar, ne mozemo mi biti toliko oslabljeni koliko zvezda moze da bude losa! Sutra me moze zadovoljiti samo pobeda preko 15 razlike...

sto cackate mecku

pre 15 godina

aauuuuu kompleksaaaa!!!
sta ste se napalili de-li-je???
dobijete jedan derbi i odmah slavite....
eeeee paceniciiii....
mene bi bilo sramota da pricam o kosarci!!!
10 godina titulu niste uzeli i sad vi nama tu nesto pametujete...
pa jel ste vi normalni bre???

XXL

pre 15 godina

becks, 6. februar 2009 13:41..

Treba znati, treba, a ponavljanje je majka ucenja, tako da mi to nismo mogli nauciti, kao neki. a ti bi mogli i da predaju o tome, eeee, muko moja c c c

the player

pre 15 godina

Ne igraju 3 igraca Dule odmah kuka...Zvezdi nije igrao Keselj ni Kovac u proslom derbiju pa Kari nije kukao nego ih je Zvezda dobila...
ZVEZDA DOBIJA I OVAJ PUT!!!!!!! iako partizanu ne igraju 3 ,,vazna" igraca...glupi Vranes koji ne moze zicer da pogodi onda najmladji igrac Veseli i jedini normalan od te trojice Lazmi.

Dobronamerni komsija

pre 15 godina

Dobro bre da li ste svi vi iz Nis,ili ste svi stvarno toliko nepismeni.

Prestani te da balite niste ni svesni da vas pustamo.Ako tako nastavite naljuticete Duleta pa ce da vas dobije.

Ako ovu tekmu izgubite stvarno ste luzeri,mada bice tu i neceg dobrog,moci cete da uzmete casove opismenjavanja,posto od kosarke vise nece biti "leba".

Predlazem vam profesora Vujosevica.Kazu da je dobar.

Nenad

pre 15 godina

Alo o cemu vi pricate,do pre par meseci niste ni ekipu imali,doveli ste trenera koji vas bodri tako sto kaze da je OVA SEZONA BEZ TROFEJA. Cela prica slicna samo Crvenoj Zvezdi i nijednom ozbiljnom klubu vise. Sta cete sledece godine kada vam opet cela ekipa napusti klub? Partizan nije vezao tri poraza u nedelju dana od 1994. godine

Doktor

pre 15 godina

Jao bre ne lazi da su bolesni. Ako pobedis pricaces kako si pobedio sa bolesnim igracima, ako izgubis kazaces da si izgubio jer si imao bolesne igrace. Ko ce da se opkladi da ce sva trojica da budu sutra u timu.

a misle cige da valjaju

pre 15 godina

poznata kuzina, zeli se izbaciti zadar iz f4, glupo od partizana
(zara, 6. februar 2009 13:38)

dobro ste provalili... samo se severine primaju da ce dobiti stvarno na kvalitet :))

*objasnjenje im sledi onda kada bude trebalo - u borbi za pehare na sva 3 fronta! ;)

Jabbar

pre 15 godina

Vidi se da nam je utakmica u sredu jako vazna. Uzgred, EL je jedno izrazito tendenciozno takmicenje kad Tripkova trojka iz okreta u poslednjoj sekundi poluvremena nije usla u top 10 poteza kola, dok se prikazuju neke smesne kontre Albe. Objektivno, nema sta.

Laz

pre 15 godina

A jel ovo istina kao i ono sto si rekao da nisi cuvao strazu dok je Danilovic mlatio sudiju u svlacionici u Vrscu, pa te novinari uhvatili u lazi.

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

O kom namestanju vi pricate,PARTIZAN DA NAMESTI DERBI???Jel vi razmisljate malo o tome,pa to se samo zove derbi,posto je komsinica samo tu za poboljsavanje kos-razlike...Partizan je INSTITUCIJA,i njemu ne trebaju laksi protivnici u ovoj ligi..Zadar ,Cibona,komsinica,oni su svi timovi drugog reda,ISPRED NASEG PARTIZANA!Dakle Duletova mosa ostavlja veliki optimizam kod vas navijaca drugog reda...Kaze par likova kod nas nisu igeali Stimac i Keselj,PA to moze jedino PARTIZANU DA BUDE HENDIKEP,ne vama...SUTRA SVI GROBARI U PIONIR!!!!Da vidite kako treniramo subotom,uz malo veci broj GROBARA!!!!!MANDA PFC DORCOL..UVEK PAMTIM ONAJ LEPI DAN KAD SAM ZAVOLEO PARTIZAN,OD TADA SAM SRECAN ,RADOSTAN!!!!!

boki

pre 15 godina

Koliko ste samo smesni pa Partizanu ovaj mec nista ne znaci posto je skoro osigurao 1 mesto jos samo jedno tesko gostovanje imamo kod Cibone a ostale utakmice su laganica dok Zvezda vec ima 4 poraza i jos 2 teska gostovanja u Podgorici i Zadru.Matematicki gledano ovaj mec vise znaci Zvezdi nego nama sobzirom da sa Cibonom imaju losiji skor.

gr

pre 15 godina

A zašto ima više komentara na Duletovu izjavu nego na Pešićevu?

A šta vas briga šta mi radimo?

Men's čini da je vama malko frka, a?

veerghoen

pre 15 godina

Pa sto se sada vadis,izadji na teren i igrajte utakmicu,sta sad pominjes ko je favorit.zna se ko je favorit! kakve 2 slatke pobede u februaru mesecu,na ovu jednu junak utakmice Bjelica a onu 21og Bernard Parker

zeljko_bn

pre 15 godina

joj ne mogu da vjerujem kako se primaju ovi pojedini ,,zvezdasi,,pa ne igra nam 2 3 covjeka i vi odma huku dizete,a onih pola kosa to je puka slucajnost nista vise !!!

Plikuscht

pre 15 godina

@ (Vec vidjeno, 6. februar 2009 14:15):

'E zbog ovakvih stvari ovaj covek je grobar nase kosarke, ne libi se da koristi sve nespostske metode koje mu padnu na pamet. Ovo je laz i to gnusna a vec je vidjena i predhodnih godina, cilj je skidanje pritiska sa ekipe'
Izvini lave, a sta je Pesiceva izjava da Zvezdi nema trofeja ove godine, majke ti!?


'Odvratno, sto je najgore verovatno dvoje nece ni igrati jer je procenio da mu poraz nece verovatno nista znaciti za prvo mesto, a ako pobedi super. Najvaznije da eventualnim drugim porazom u derbiju ne izgubi mnogo na psihckom planu, sto je bitno u zavrsnici.'
Bravo, upravo si shvatio da u trenerskom poslu postoji razmisljanje unapred i kalkulisanje.


'To je mozda dobar plan...' (opa, 'dobacujes' pomalo) '... ali ne posoji niko tako bedan da bi ga sprovodio, ipak on je to i ranije cinio, pravi junak!'
Au ... ako ti zaista verujes da svi sportski timovi igraju sve utakmice sa uvek najboljom postavom i da nema kalkulisanja (jedan od mnogih primera su ti razni FA i Carling kupovi u engleskoj fudbalskoj ligi gde se igra sa II timovima), onda ti zelim da sto pre odrastes i pridruzis se nekada na nekoj utakmici.
Vremenom ces shvatiti da postoji i strategija, taktika, balansiranje motivacije i umora igraca, postizanje/odrzavanje forme, itd. kao deo trenerskog posla. Ali nemoj da se sokiras kada se to desi.

navijac

pre 15 godina

Ako ova 3 igraca zaista ne budu igrala, mozda to govori o tome koliki znacaj Dule daje ovom derbiju i da mu je mnogo vaznija tekma sa Unikahom iduce srede.I Tripkovic je u sredu bio pod temperaturom pa je igrao i to kako.Realno, Partizan od tezih tekmi do kraja regularnog dela ima gostovanje Ciboni, a Zvezda gostuje Zadru, i u Podgorici gde su mnogi "pukli" ove sezone a i dolazi im Hemofarm koji ce sigurno da "grebe" da bi otisao na Final Four.Realno Zvezdi je potrebnija pobeda, u slucaju da izgubi, moze lako da se desi da ne ode na final four.Jesam navijac partizana, voleo bih da dobijemo, ali kao sto se puno puta pokazalo da u derbiju nema favorita, puno puta se pokazalo da i derbi ne odlucuje nista.:-) Mozda je i prakticnije da Zvezda dobije, da se izbaci Zadar iz trke za organizaciju Fonal four-a a posle.......:-)

moje mišljenje

pre 15 godina

Možda je već neko spomenuo (nisam čitao komentare ali sam UVJEREN da je 'viroza' nastala iz 3 razloga;

1. 'utakmica sezone' protiv Unicaje idući tjedan
2. Partizan je odavno osigurao F4 NLB-a te će i u slučaju poraza u derbiju vjerojatno biti prvi na kraju (što ne mora značit da je prednost al ima lagan raspored očekujem da bubu 1.)
3. i NAJVAŽNIJE: uvijek je velika stvar pobijedit u derbiju ali u slučaju eventualne pobjede Partizana Zvezda dolazi u JAKO NEUGODNU poziciju što se samog plasmana na F4 tiče (još imaju teška gostovanja u Zadru i Podgorici + Hemofarm doma). Budući da je ZADAR direktni konkurent za F4 pobjeda Zvezde sutra značila bi da su njegove šanse za plasman u F4 malo manje. A glavni cilj SVIH SRPSKIH TIMOVA je da Zadar NE ODE na F4, jer će u protivnom vrlo vjerojatno biti domaćin istog.

Mislim da sve navedeno znači da će se za ulazak na F4 boriti Hemofarm i Zadar. Cibona mislim da prolazi jer osim Partizana doma i eventualno Bosne u gostima nema teških utakmica pa očekujem sve njihove pobjede do kraja

Makaveli

pre 15 godina

Mislim 'Keselj i Stimac...'! Koji talenti...
(1970, 6. februar 2009 14:38)

Upravo to. Taj rad...Mislim ko su uopste ti no-name likovi? Komsinica se nalozila, jer je pobedila prosli put nakon puno godina gazenja. Neka se dotera u subotu, da se i mi napalimo malo. Ipak se nije lako motivisati protiv takvog velikana kao sto je kk sledeca sezona.

NUSKNVP

Dik Shuneli!?

pre 15 godina

Igra Ubica, bice dovoljno da sam istrci i eto pobede (kao nekad kad je Pekmen igrao sam (ostali u kafani) dok nije dobio 5-u ali ni tada nisu uspeli da pobede)

popac

pre 15 godina

znachi josh ovolko rano je pocheo da plache i kuka ovaj , kao normalno je da zvezda pobedi ako ne igraju ova 3 . Plakacesh posle Dule, samo bice kasno kad te Peshic gazi na konferenciju ko proshli put!

RADOMIR-VALJEVO

pre 15 godina

Konacno Partizan i Zvezda zajedno u interesu kosarke u Srbiji.Pa zar nije jasno da je ovo fora da bi "pustili" Zvezdu da pobedi kako bi obezbedila sigurno ucesce na Final four NLB lige i tako izbacila Zadar ili Cibonu iz trke.Uz Hemofarm 3 nasa kluba i zavrsni turnir u Srbiji.Pozdrav za sve Grobare.

volim ga

pre 15 godina

jeste da nema trojice igraca ali partizn je partizan...Dule car,igraci lavovi ima da padne kidanje zvezde...sve ce biti jasno u subotu :))

Sale Sabac

pre 15 godina

Al ovaj Dule k...a,odmah se vadi na bolesne igrace i trazi alibi88 sutrasnji poraz. Pa i nama u prvoj utakmici nisu igrali Keselj i Stimac pa niko nije kukao,a vi odmah na sva usta.

ilija

pre 15 godina

cudi me da dulence jos nije krenuo sa mracnim silama i ostalim zlim cudovistima koja su se urotila protiv njega i njegovog partizana...:))

usputni komentator

pre 15 godina

Milenko Tepic 6'7 (Partizan) 1987: Has had the season everyone expected from him. He improved in every category, displaying steady improvement throughout the years. He again lead his team to the post stages of the competition, establishing himself as one of the best PGs in Europe for years to come. He will be in the draft this year for sure, so depending on this he will either go for the big money in Europe of the riches of the NBA if the position he is drafted is appealing to him. He has as much talent as the Ukic's, Vujacic's or Dragic's that are in the league right now. He will get attention because of his size and experience. His decision is whether to be a star in Europe or a backup in the NBA.

peta srpska liga

pre 15 godina

A sto Dule lepo ne kaze pusticemo ih nama pobeda ne znaci nista....ovako bez komletne centarske postave odrace nas 30 minimalno,osim ako sve vec nije unapred dogovoreno,pa i Pesic odigra sa pola snage....stvarno ne vidim svrhu da se ovo sutra zove derbi....

rukometas

pre 15 godina

ko ce da se kladi da cu sva trojica igrati na derbiju....jos jedan pokusaj Vitkog da da unapred opravdanje za poraz....:))) posle utakmice konferencija: cestitam zvezdi na podbedi ali mi smo imali zdrastvenih problema pred utakmicu nasa 3 igraca igarla su pod visokom temperaturom ...bla, bla....samo trazi alibi!!

Vlada_NBgd

pre 15 godina

Evo sta sam ja cuo od danas od dvojice zaposlenih u KK Partizan:

Nije tajna da su Pesic u Vujosevic prijatelji van parketa, tj. da se vidjaju van terena. Obzirom na aktuelni takmicarski momenat DV je izasao sa ponudom da Zvezdi "preda" derbi, jer joj je pobeda vazna za plasman na Final 4 NLB lige (a pritom bi motivaciju cuvali i za ULEB kup). Zauzvrat je trazio da u eventualnom duelu na tom Final 4 sa Zvezdom, Partizan moze da racuna sa pobedom, da se igraci ne bi trosili, jer planira da im spusti formu, da bi je ponovo podigli za domaci plej-of. (u klubu su trazili pobedu u domacem plej-ofu, ali DV je unapred znao da Pesic to nece prihvatiti, pa nije ni hteo to da trazi).

I sad ide prica igracemo bez citave centarske linije...i stvarno, ako Partizan izace bez ove trojice, jasno je da je Zvezda u prednosti...

Ne znam, ne volim da verujem da je tako...opet, ko da im zameri, u toj NLB ligi je i bolje da postoji ovakav dogovor (uopste ne sumnjam da se i Hrvati i Slovenci medjusobno dogovaraju), a da u domacem prvenstvu sve ide regularno...

ledeni

pre 15 godina

...kako dobar, rafiniran nacin da imamo osigurane pozicije za plej off. I nema mi, vi. Napokon ste se setili kako treba.
Mada ce oni nama izbaciti Vojvodinu, jer ne saradjujemo, dovoljno.
Zivi bili pa videli, sve ovo, ha ha

Stefan NI

pre 15 godina

Ja bre ti "podzemni udaru", sta bih dao da imam tvoj mail, ai i drugih kompleksasa (Rocky Balboa, LazniSjaj, ZVEZDASICA...). Sve bih vas izlecio!

ivan grozni

pre 15 godina

Alibi alibi ili mind games.

Frka Dule, dolazi Kari da ti naplati ratu i kamatu a posle cete da se ugrejete ali uz radzu i sljivu.

(Marfin Banka + Pionir= Happy THE END(katance ya Partizan)

Kumeee imas neki dinar moramo da platimo sa lek nasim kosarkasima

Vec vidjeno

pre 15 godina

E zbog ovakvih stvari ovaj covek je grobar nase kosarke, ne libi se da koristi sve nespostske metode koje mu padnu na pamet. Ovo je laz i to gnusna a vec je vidjena i predhodnih godina, cilj je skidanje pritiska sa ekipe, dobro nije rekao da su se razboleli zbog hladne hale ali ima vremena i to da ubaci:) Odvratno, sto je najgore verovatno dvoje nece ni igrati jer je procenio da mu poraz nece verovatno nista znaciti za prvo mesto, a ako pobedi super. Najvaznije da eventualnim drugim porazom u derbiju ne izgubi mnogo na psihckom planu, sto je bitno u zavrsnici. To je mozda dobar plan ali ne posoji niko tako bedan da bi ga sprovodio, ipak on je to i ranije cinio, pravi junak!

grobar_4

pre 15 godina

Pa znas li mozda sto to Keselj nije igrao...znas li od cega je bolovao! Bolovao je od toga sto je zagrizeni Grobar i sto navija za Parizan od malih dana i onda ga je iznenada zaboleo stomak na dan utakmice. To je prava dijagnoza njegove bolesti. Takav je isti i Malina samo sto je on igrao mec, a posle tekme je dao izjavu: "Drago mi je sto smo pobedili Zvezdu"...a onda ga je novinar ispravio da su pobedili Partizan. Zakljucak: Pola Zvezde su GROBARI, tako da...nemojte se nadati previse u derbiju, bez obzira na nase bolesne igrace!!!

Plikuscht

pre 15 godina

Mudro.

Vujosevic ce odmoriti ove rovite igrace, a kojima je ovaj tempo ocigledno tesko izdrziv (pogledati samo ta tri imena pa ce sve biti jasno), i probace da ih sacuva za Unikahu koja je nama trenutno 'mec sezone'.

Sa druge strane, koliko god voleo da se nastavi decenijsko kantanje Zvezde, toliko isto vise zelim da Zvezda sigurno ode na F4 lige i da je sa drugog mesta ne presisaju ni hrvati, pa cak ni Hemofarm.

Istovremeno, Dule ce moci na 'napetoj' tekmi da isproba ostale igrace koji trenutno ulaze sa klupe (Vitkovac, Milosevic, neki klinac centar, Rakocevic posle povrede). Eto im prilike da (ako mogu) puknu Zvezdu i da se u igri gde fale tri igraca iz prve petorke na najbolji nacin dokazu.

Sa druge strane, Zvezdi je pobeda neophodna, uslovno receno. Imaju los niz (3 poraza iz 4 utakmice) i ostali ih stizu. Ako se pogleda njihov raspored - ubedljivo je najtezi do kraja ligaskog dela sezone (mada ni Partizanov nije lak, ali Partizan ima 2 pobede 'lufta'/viska).

Videcemo ... bice zanimljivo. Napaljena Zvezda (u pokusaju da ponovi uspeh) vs okrnjen Partizan (bez veceg dela prve petorke).

unuk

pre 15 godina

bruka za ceo beograd i srbiju.pa hala pionir je vlasnistvo grada, a partizan i zvezda nisu privatni klubovi. pa partizan i zvezda su javno dobro.pa drzava hoce da do privatizacije rtb bor bude njegov vlasnik. kazu kriza je. pa tadicu, djilas i slicni kriza je u svim delovima drustva.i u sportu.red je da pomognete i klubovima. ja jesam partizanovac ali i zvezda i partizan su simboli srbije. halu pinir nije sagradila sadasnja gradska vlast!pricate o evropi a nemate trunke evropske svesti.koliko je para dato za kragujevac i zastavu? ako vlasti nisu potrebni partizan i zvezda velikom delu stanovnistva jesu. da li se negde u evropi igrac razboleo zbog loseg grejanja? da li ima ikakvog osnova da dva srpska brenda placaju dvoranu u gradu i drzavi?plate po upravni odborima za jedan mesec mogu da rese gomilu problema u dva najtrofejnija kluba u srbiji. nije samo kosovo srbija, i partizan i zvezda su srbija

Miodrag

pre 15 godina

Stvarno mi nije jasno o kom derbiju pricate?! Partizan igra derbije sredom protiv Reala, CSKA, Panatinaikosa... a subotu je redovno kolo Jadranske lige i odradjivanja posla sa drugom petorkom!!!!

Deki

pre 15 godina

Nema veze, bitna je pobeda od prekjuce, a sledeca stvarno vazna utakmica je sa Unikahom sledece nedelje! Ko igra u subotu neka da sve od sebe da pobedimo (jer je i ovo ipak bitna utakmica, sto zbog imena protivnika, sto zbog pozicija na tabeli), pa ako pobedimo odlicno, a ako ne i dalje smo prvi ... Samo da sve prodje fer i korektno (i na terenu i na tribinama).

boR1s

pre 15 godina

Sta je sada ???Pa i mi smo igrali bez STIMCA I KESELJA u prvoj utakmici pa smo vas o5 dobili a niko nije to govorio a i u najmanju ruku komentarisao...Naravno bre Zvezda je favorit i pobeda ne treba da izostane!!!Delije Novi Sad ^^

Uvek uz tebe

pre 15 godina

Odmah prave alibi ako izgube pa Zvezdi nisu igrali Stimac i Keselj kad smo ih pobedili pa niko to nije ni spomenuo pre pocetka utakmice!!!E Vranjes i Veseli smesno

Simpaticni 'derbi'

pre 15 godina

Veliki i pritom nemislim samo na veliki srpski nego i veliki europski derbi dva kluba velikana koji zajedno imaju oko 1(jedan) naslov euro prvaka....:-)
Bosna-Siroki
Olimpija-Krka
Partizan-Zvezda.....:-)

Pa ja

pre 15 godina

Dule je ocigledno najavio da je spreman da Zvezdi da tri boda, ocigledno im obezbedjujuci time final four. Bez obzira sto navijam za Partizan, trebalo bi da im damo ovu utakmicu, cisto radi srpske dominacije u NLB-u.

aca bg

pre 15 godina

Kako da ne, samo ako su bolesni. Biće sva trojica u sastavu i svi će da igraju bar po 10-15 min. To je samo fora da se podigne tenzija, osim ako se nisu "nešto" / u kešu /dogovrili da Zvezda dobije.... ali nisu oni takvi, svako je željan pobede u derbiju....Nadam se da će to biti i drugi put ove sezone ZVEZDAAAA

champs

pre 15 godina

Dule samo ti odmori CELU ekipu ako treba! zvezda nije NIMALO bitna u celoj ovosezonskoj prici!
Pusti decu nek se raduju...nas ceka pravi protivnik sledece nedelje!

Bojan

pre 15 godina

je već počeo da pravi alibi za poraz! Pa i mi smo igrali bez tri igrača i opet smo pobedili. Stim da nisu ulaznice bile puštene u slobodnu prodaju, kao što je to sada slučaj. Mad for red!!!

sinisa delija

pre 15 godina

Sd mi je jos draze sto sam kupio karte za derbi,hahahha
Mada mislim da Dule zeli sa ovom izjavom psiholoski da opusti tim Zvezde i da ce igrati sva troica jer to je derbi. Psiholoski je vazna ova utakmica za oba tima,jer ako partizan izgubi poljuljace se samopouzdanje i u Evropi,a ako Zvezda izgubi rizikuje dalje sanse za F4.
Idemo u Pionir delije,nedozvolite da grobara bude vise...
Pozdrav svima

r2d2

pre 15 godina

Najiskrenije se nadam da je ovo neka Duletova fora, ili ako je istina da će se ovi koliko toliko oporaviti do sutra.
Ako ne, opet nije strašno borićemo se koliko možemo pa šta bude - bude.

piši kući za odelo

pre 15 godina

Sasvim normalno da igrače stigne umor i tako padne imunitet organizma, ali možda je ovo i sistemska stvar da DV da Zvezdi realnu šansu da tijumfuje jer tako Beograd ostaje u igri za organizatora FF. Treba malo pogurati i Zve+zdu i Hemofarm da do kraja ligaškog dela sačuvaju pozicije.Jer sramota bi bilo da čimbenici u Zadru opet skidaju zastave svih zemalja učesnica.Nisam ja nikakvog naci shvatanja već mislim i da se Cibosi prijatnije osećaju u Beogradu nego recimo u Splitu ili Zadru. U Srbiji je svojevremeno takav bio teren u Kraljevu gde je Sloga dobila Cibonu predvodjenu najboljim košarkašem svih vremena u ovom delu Evrope pokojnim D Petrovićem samo tako što je publika vukla igrače za dresove i stvarala atmosferu kao u predvorju pakla.Nisam pristalica da publika bude teniska ali moraju se znati neki parametri.A kada se gradska vlast deklariše sa skidanjem zastava onda bolje da se igra negde drugde jer pola takmičara su persone non grata u tom zaista lepom gradu gde još verovatno nisu ni javili da su Tudjman i Sloba umrli... Zato sport sportistima i neka pobedi bolji pa makar i Zaprešić.Partizan i Cibona dostojno ratuju sa evropskim velikanima dok Hemofarm Zadar i Zvezda kako tako opstaju i svi oni zaslužuju čestitke za uložene napore

Makaveli

pre 15 godina

Dule im daje nadu. Neka ih, neka se nadaju. Iskusno neka se odmori par igraca za Huventud...mislim Unikahu. Zar iko ozbiljno veruje da je Dule ozbiljan kada kaze "bilo bi normalno da nas pobede"??? Ni u snu.

NUSKNVP

djole

pre 15 godina

Dule sprema alibi... Ako Zvezda pobedi dvaputa za redom to ce biti ravno katastrofi. Plus ce svi da pricaju kako je Pesic mnogo bolji trener, jer Dule ima bolju ekipu. U ozbiljnom je problemu. Jos ako dodje Puhl da sudi bice veselo :-))

sin Dragan

pre 15 godina

Dobro Dule u redu je, nista drugo se nije ni ocekivalo od tebe da kazes. Samo jedno treba da znas a to je da se pobeda pamti a ne to da li tvoji igraci imaju anginu,lumbago,isijas i ostalo... Prosli put ste bili kompletni pa ste pukli. Toliko o tome

Mario

pre 15 godina

Hehe kao ono bese?!
Sede kosarkasi Partizana i veceraju. Svi jedu normalno, samo Novica kida zubima.
Pogleda ga Uros i kaze: "Nozem, brate, nozem..."
A Novica ce: "KOGA, BRATE, KOGA?!"

Komar

pre 15 godina

Jao grobari pa jer se to vas Dule Smrdosevic uplasio derbija a?Sta mu znaci to "normalno je da pobede"???On je vec svestan sta ga ceka sutra...hahahaha,toliko o vasem duletu i vasoj evroligaskoj ekipi.Vec ste poceli da trazite alibi,ali alibija u derbiju NEMA!
NAPRED ZVEZDO!!!

nemanja_delija

pre 15 godina

Ovde se vidim vec pravi alibi u slucaju poraza jeste da sam zvezdas ali vujosevicu nemoj da smaras izadjite na parket i pruzite najbolje sto mozete pa nek pobedi bolji,a ne ovako ,,mi smo oslabljeni" i te fore..Aj zdravo

champs

pre 15 godina

Dule samo ti odmori CELU ekipu ako treba! zvezda nije NIMALO bitna u celoj ovosezonskoj prici!
Pusti decu nek se raduju...nas ceka pravi protivnik sledece nedelje!

Miodrag

pre 15 godina

Stvarno mi nije jasno o kom derbiju pricate?! Partizan igra derbije sredom protiv Reala, CSKA, Panatinaikosa... a subotu je redovno kolo Jadranske lige i odradjivanja posla sa drugom petorkom!!!!

Mario

pre 15 godina

Hehe kao ono bese?!
Sede kosarkasi Partizana i veceraju. Svi jedu normalno, samo Novica kida zubima.
Pogleda ga Uros i kaze: "Nozem, brate, nozem..."
A Novica ce: "KOGA, BRATE, KOGA?!"

grobar_4

pre 15 godina

Pa znas li mozda sto to Keselj nije igrao...znas li od cega je bolovao! Bolovao je od toga sto je zagrizeni Grobar i sto navija za Parizan od malih dana i onda ga je iznenada zaboleo stomak na dan utakmice. To je prava dijagnoza njegove bolesti. Takav je isti i Malina samo sto je on igrao mec, a posle tekme je dao izjavu: "Drago mi je sto smo pobedili Zvezdu"...a onda ga je novinar ispravio da su pobedili Partizan. Zakljucak: Pola Zvezde su GROBARI, tako da...nemojte se nadati previse u derbiju, bez obzira na nase bolesne igrace!!!

usputni komentator

pre 15 godina

Milenko Tepic 6'7 (Partizan) 1987: Has had the season everyone expected from him. He improved in every category, displaying steady improvement throughout the years. He again lead his team to the post stages of the competition, establishing himself as one of the best PGs in Europe for years to come. He will be in the draft this year for sure, so depending on this he will either go for the big money in Europe of the riches of the NBA if the position he is drafted is appealing to him. He has as much talent as the Ukic's, Vujacic's or Dragic's that are in the league right now. He will get attention because of his size and experience. His decision is whether to be a star in Europe or a backup in the NBA.

piši kući za odelo

pre 15 godina

Sasvim normalno da igrače stigne umor i tako padne imunitet organizma, ali možda je ovo i sistemska stvar da DV da Zvezdi realnu šansu da tijumfuje jer tako Beograd ostaje u igri za organizatora FF. Treba malo pogurati i Zve+zdu i Hemofarm da do kraja ligaškog dela sačuvaju pozicije.Jer sramota bi bilo da čimbenici u Zadru opet skidaju zastave svih zemalja učesnica.Nisam ja nikakvog naci shvatanja već mislim i da se Cibosi prijatnije osećaju u Beogradu nego recimo u Splitu ili Zadru. U Srbiji je svojevremeno takav bio teren u Kraljevu gde je Sloga dobila Cibonu predvodjenu najboljim košarkašem svih vremena u ovom delu Evrope pokojnim D Petrovićem samo tako što je publika vukla igrače za dresove i stvarala atmosferu kao u predvorju pakla.Nisam pristalica da publika bude teniska ali moraju se znati neki parametri.A kada se gradska vlast deklariše sa skidanjem zastava onda bolje da se igra negde drugde jer pola takmičara su persone non grata u tom zaista lepom gradu gde još verovatno nisu ni javili da su Tudjman i Sloba umrli... Zato sport sportistima i neka pobedi bolji pa makar i Zaprešić.Partizan i Cibona dostojno ratuju sa evropskim velikanima dok Hemofarm Zadar i Zvezda kako tako opstaju i svi oni zaslužuju čestitke za uložene napore

sinisa delija

pre 15 godina

Sd mi je jos draze sto sam kupio karte za derbi,hahahha
Mada mislim da Dule zeli sa ovom izjavom psiholoski da opusti tim Zvezde i da ce igrati sva troica jer to je derbi. Psiholoski je vazna ova utakmica za oba tima,jer ako partizan izgubi poljuljace se samopouzdanje i u Evropi,a ako Zvezda izgubi rizikuje dalje sanse za F4.
Idemo u Pionir delije,nedozvolite da grobara bude vise...
Pozdrav svima

Makaveli

pre 15 godina

Dule im daje nadu. Neka ih, neka se nadaju. Iskusno neka se odmori par igraca za Huventud...mislim Unikahu. Zar iko ozbiljno veruje da je Dule ozbiljan kada kaze "bilo bi normalno da nas pobede"??? Ni u snu.

NUSKNVP

Plikuscht

pre 15 godina

Mudro.

Vujosevic ce odmoriti ove rovite igrace, a kojima je ovaj tempo ocigledno tesko izdrziv (pogledati samo ta tri imena pa ce sve biti jasno), i probace da ih sacuva za Unikahu koja je nama trenutno 'mec sezone'.

Sa druge strane, koliko god voleo da se nastavi decenijsko kantanje Zvezde, toliko isto vise zelim da Zvezda sigurno ode na F4 lige i da je sa drugog mesta ne presisaju ni hrvati, pa cak ni Hemofarm.

Istovremeno, Dule ce moci na 'napetoj' tekmi da isproba ostale igrace koji trenutno ulaze sa klupe (Vitkovac, Milosevic, neki klinac centar, Rakocevic posle povrede). Eto im prilike da (ako mogu) puknu Zvezdu i da se u igri gde fale tri igraca iz prve petorke na najbolji nacin dokazu.

Sa druge strane, Zvezdi je pobeda neophodna, uslovno receno. Imaju los niz (3 poraza iz 4 utakmice) i ostali ih stizu. Ako se pogleda njihov raspored - ubedljivo je najtezi do kraja ligaskog dela sezone (mada ni Partizanov nije lak, ali Partizan ima 2 pobede 'lufta'/viska).

Videcemo ... bice zanimljivo. Napaljena Zvezda (u pokusaju da ponovi uspeh) vs okrnjen Partizan (bez veceg dela prve petorke).

nemanja_delija

pre 15 godina

Ovde se vidim vec pravi alibi u slucaju poraza jeste da sam zvezdas ali vujosevicu nemoj da smaras izadjite na parket i pruzite najbolje sto mozete pa nek pobedi bolji,a ne ovako ,,mi smo oslabljeni" i te fore..Aj zdravo

sto cackate mecku

pre 15 godina

aauuuuu kompleksaaaa!!!
sta ste se napalili de-li-je???
dobijete jedan derbi i odmah slavite....
eeeee paceniciiii....
mene bi bilo sramota da pricam o kosarci!!!
10 godina titulu niste uzeli i sad vi nama tu nesto pametujete...
pa jel ste vi normalni bre???

Plikuscht

pre 15 godina

@ (Vec vidjeno, 6. februar 2009 14:15):

'E zbog ovakvih stvari ovaj covek je grobar nase kosarke, ne libi se da koristi sve nespostske metode koje mu padnu na pamet. Ovo je laz i to gnusna a vec je vidjena i predhodnih godina, cilj je skidanje pritiska sa ekipe'
Izvini lave, a sta je Pesiceva izjava da Zvezdi nema trofeja ove godine, majke ti!?


'Odvratno, sto je najgore verovatno dvoje nece ni igrati jer je procenio da mu poraz nece verovatno nista znaciti za prvo mesto, a ako pobedi super. Najvaznije da eventualnim drugim porazom u derbiju ne izgubi mnogo na psihckom planu, sto je bitno u zavrsnici.'
Bravo, upravo si shvatio da u trenerskom poslu postoji razmisljanje unapred i kalkulisanje.


'To je mozda dobar plan...' (opa, 'dobacujes' pomalo) '... ali ne posoji niko tako bedan da bi ga sprovodio, ipak on je to i ranije cinio, pravi junak!'
Au ... ako ti zaista verujes da svi sportski timovi igraju sve utakmice sa uvek najboljom postavom i da nema kalkulisanja (jedan od mnogih primera su ti razni FA i Carling kupovi u engleskoj fudbalskoj ligi gde se igra sa II timovima), onda ti zelim da sto pre odrastes i pridruzis se nekada na nekoj utakmici.
Vremenom ces shvatiti da postoji i strategija, taktika, balansiranje motivacije i umora igraca, postizanje/odrzavanje forme, itd. kao deo trenerskog posla. Ali nemoj da se sokiras kada se to desi.

Komar

pre 15 godina

Jao grobari pa jer se to vas Dule Smrdosevic uplasio derbija a?Sta mu znaci to "normalno je da pobede"???On je vec svestan sta ga ceka sutra...hahahaha,toliko o vasem duletu i vasoj evroligaskoj ekipi.Vec ste poceli da trazite alibi,ali alibija u derbiju NEMA!
NAPRED ZVEZDO!!!

Vlada_NBgd

pre 15 godina

Evo sta sam ja cuo od danas od dvojice zaposlenih u KK Partizan:

Nije tajna da su Pesic u Vujosevic prijatelji van parketa, tj. da se vidjaju van terena. Obzirom na aktuelni takmicarski momenat DV je izasao sa ponudom da Zvezdi "preda" derbi, jer joj je pobeda vazna za plasman na Final 4 NLB lige (a pritom bi motivaciju cuvali i za ULEB kup). Zauzvrat je trazio da u eventualnom duelu na tom Final 4 sa Zvezdom, Partizan moze da racuna sa pobedom, da se igraci ne bi trosili, jer planira da im spusti formu, da bi je ponovo podigli za domaci plej-of. (u klubu su trazili pobedu u domacem plej-ofu, ali DV je unapred znao da Pesic to nece prihvatiti, pa nije ni hteo to da trazi).

I sad ide prica igracemo bez citave centarske linije...i stvarno, ako Partizan izace bez ove trojice, jasno je da je Zvezda u prednosti...

Ne znam, ne volim da verujem da je tako...opet, ko da im zameri, u toj NLB ligi je i bolje da postoji ovakav dogovor (uopste ne sumnjam da se i Hrvati i Slovenci medjusobno dogovaraju), a da u domacem prvenstvu sve ide regularno...

Makaveli

pre 15 godina

Mislim 'Keselj i Stimac...'! Koji talenti...
(1970, 6. februar 2009 14:38)

Upravo to. Taj rad...Mislim ko su uopste ti no-name likovi? Komsinica se nalozila, jer je pobedila prosli put nakon puno godina gazenja. Neka se dotera u subotu, da se i mi napalimo malo. Ipak se nije lako motivisati protiv takvog velikana kao sto je kk sledeca sezona.

NUSKNVP

a misle cige da valjaju

pre 15 godina

poznata kuzina, zeli se izbaciti zadar iz f4, glupo od partizana
(zara, 6. februar 2009 13:38)

dobro ste provalili... samo se severine primaju da ce dobiti stvarno na kvalitet :))

*objasnjenje im sledi onda kada bude trebalo - u borbi za pehare na sva 3 fronta! ;)

Dik Shuneli!?

pre 15 godina

Igra Ubica, bice dovoljno da sam istrci i eto pobede (kao nekad kad je Pekmen igrao sam (ostali u kafani) dok nije dobio 5-u ali ni tada nisu uspeli da pobede)

Nenad

pre 15 godina

Alo o cemu vi pricate,do pre par meseci niste ni ekipu imali,doveli ste trenera koji vas bodri tako sto kaze da je OVA SEZONA BEZ TROFEJA. Cela prica slicna samo Crvenoj Zvezdi i nijednom ozbiljnom klubu vise. Sta cete sledece godine kada vam opet cela ekipa napusti klub? Partizan nije vezao tri poraza u nedelju dana od 1994. godine

Bojan

pre 15 godina

je već počeo da pravi alibi za poraz! Pa i mi smo igrali bez tri igrača i opet smo pobedili. Stim da nisu ulaznice bile puštene u slobodnu prodaju, kao što je to sada slučaj. Mad for red!!!

unuk

pre 15 godina

bruka za ceo beograd i srbiju.pa hala pionir je vlasnistvo grada, a partizan i zvezda nisu privatni klubovi. pa partizan i zvezda su javno dobro.pa drzava hoce da do privatizacije rtb bor bude njegov vlasnik. kazu kriza je. pa tadicu, djilas i slicni kriza je u svim delovima drustva.i u sportu.red je da pomognete i klubovima. ja jesam partizanovac ali i zvezda i partizan su simboli srbije. halu pinir nije sagradila sadasnja gradska vlast!pricate o evropi a nemate trunke evropske svesti.koliko je para dato za kragujevac i zastavu? ako vlasti nisu potrebni partizan i zvezda velikom delu stanovnistva jesu. da li se negde u evropi igrac razboleo zbog loseg grejanja? da li ima ikakvog osnova da dva srpska brenda placaju dvoranu u gradu i drzavi?plate po upravni odborima za jedan mesec mogu da rese gomilu problema u dva najtrofejnija kluba u srbiji. nije samo kosovo srbija, i partizan i zvezda su srbija

Stefan NI

pre 15 godina

Ja bre ti "podzemni udaru", sta bih dao da imam tvoj mail, ai i drugih kompleksasa (Rocky Balboa, LazniSjaj, ZVEZDASICA...). Sve bih vas izlecio!

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

O kom namestanju vi pricate,PARTIZAN DA NAMESTI DERBI???Jel vi razmisljate malo o tome,pa to se samo zove derbi,posto je komsinica samo tu za poboljsavanje kos-razlike...Partizan je INSTITUCIJA,i njemu ne trebaju laksi protivnici u ovoj ligi..Zadar ,Cibona,komsinica,oni su svi timovi drugog reda,ISPRED NASEG PARTIZANA!Dakle Duletova mosa ostavlja veliki optimizam kod vas navijaca drugog reda...Kaze par likova kod nas nisu igeali Stimac i Keselj,PA to moze jedino PARTIZANU DA BUDE HENDIKEP,ne vama...SUTRA SVI GROBARI U PIONIR!!!!Da vidite kako treniramo subotom,uz malo veci broj GROBARA!!!!!MANDA PFC DORCOL..UVEK PAMTIM ONAJ LEPI DAN KAD SAM ZAVOLEO PARTIZAN,OD TADA SAM SRECAN ,RADOSTAN!!!!!

Dobronamerni komsija

pre 15 godina

Dobro bre da li ste svi vi iz Nis,ili ste svi stvarno toliko nepismeni.

Prestani te da balite niste ni svesni da vas pustamo.Ako tako nastavite naljuticete Duleta pa ce da vas dobije.

Ako ovu tekmu izgubite stvarno ste luzeri,mada bice tu i neceg dobrog,moci cete da uzmete casove opismenjavanja,posto od kosarke vise nece biti "leba".

Predlazem vam profesora Vujosevica.Kazu da je dobar.

RADOMIR-VALJEVO

pre 15 godina

Konacno Partizan i Zvezda zajedno u interesu kosarke u Srbiji.Pa zar nije jasno da je ovo fora da bi "pustili" Zvezdu da pobedi kako bi obezbedila sigurno ucesce na Final four NLB lige i tako izbacila Zadar ili Cibonu iz trke.Uz Hemofarm 3 nasa kluba i zavrsni turnir u Srbiji.Pozdrav za sve Grobare.

Jabbar

pre 15 godina

Vidi se da nam je utakmica u sredu jako vazna. Uzgred, EL je jedno izrazito tendenciozno takmicenje kad Tripkova trojka iz okreta u poslednjoj sekundi poluvremena nije usla u top 10 poteza kola, dok se prikazuju neke smesne kontre Albe. Objektivno, nema sta.

Vec vidjeno

pre 15 godina

E zbog ovakvih stvari ovaj covek je grobar nase kosarke, ne libi se da koristi sve nespostske metode koje mu padnu na pamet. Ovo je laz i to gnusna a vec je vidjena i predhodnih godina, cilj je skidanje pritiska sa ekipe, dobro nije rekao da su se razboleli zbog hladne hale ali ima vremena i to da ubaci:) Odvratno, sto je najgore verovatno dvoje nece ni igrati jer je procenio da mu poraz nece verovatno nista znaciti za prvo mesto, a ako pobedi super. Najvaznije da eventualnim drugim porazom u derbiju ne izgubi mnogo na psihckom planu, sto je bitno u zavrsnici. To je mozda dobar plan ali ne posoji niko tako bedan da bi ga sprovodio, ipak on je to i ranije cinio, pravi junak!

gr

pre 15 godina

A zašto ima više komentara na Duletovu izjavu nego na Pešićevu?

A šta vas briga šta mi radimo?

Men's čini da je vama malko frka, a?

djole

pre 15 godina

Dule sprema alibi... Ako Zvezda pobedi dvaputa za redom to ce biti ravno katastrofi. Plus ce svi da pricaju kako je Pesic mnogo bolji trener, jer Dule ima bolju ekipu. U ozbiljnom je problemu. Jos ako dodje Puhl da sudi bice veselo :-))

Crni Gruja

pre 15 godina

O cemu se ovde prica? Pa nas trio TNT moze sam da pobedi zvezdu! A druga stvar, ne mozemo mi biti toliko oslabljeni koliko zvezda moze da bude losa! Sutra me moze zadovoljiti samo pobeda preko 15 razlike...

volim ga

pre 15 godina

jeste da nema trojice igraca ali partizn je partizan...Dule car,igraci lavovi ima da padne kidanje zvezde...sve ce biti jasno u subotu :))

Deki

pre 15 godina

Nema veze, bitna je pobeda od prekjuce, a sledeca stvarno vazna utakmica je sa Unikahom sledece nedelje! Ko igra u subotu neka da sve od sebe da pobedimo (jer je i ovo ipak bitna utakmica, sto zbog imena protivnika, sto zbog pozicija na tabeli), pa ako pobedimo odlicno, a ako ne i dalje smo prvi ... Samo da sve prodje fer i korektno (i na terenu i na tribinama).

moje mišljenje

pre 15 godina

Možda je već neko spomenuo (nisam čitao komentare ali sam UVJEREN da je 'viroza' nastala iz 3 razloga;

1. 'utakmica sezone' protiv Unicaje idući tjedan
2. Partizan je odavno osigurao F4 NLB-a te će i u slučaju poraza u derbiju vjerojatno biti prvi na kraju (što ne mora značit da je prednost al ima lagan raspored očekujem da bubu 1.)
3. i NAJVAŽNIJE: uvijek je velika stvar pobijedit u derbiju ali u slučaju eventualne pobjede Partizana Zvezda dolazi u JAKO NEUGODNU poziciju što se samog plasmana na F4 tiče (još imaju teška gostovanja u Zadru i Podgorici + Hemofarm doma). Budući da je ZADAR direktni konkurent za F4 pobjeda Zvezde sutra značila bi da su njegove šanse za plasman u F4 malo manje. A glavni cilj SVIH SRPSKIH TIMOVA je da Zadar NE ODE na F4, jer će u protivnom vrlo vjerojatno biti domaćin istog.

Mislim da sve navedeno znači da će se za ulazak na F4 boriti Hemofarm i Zadar. Cibona mislim da prolazi jer osim Partizana doma i eventualno Bosne u gostima nema teških utakmica pa očekujem sve njihove pobjede do kraja

navijac

pre 15 godina

Ako ova 3 igraca zaista ne budu igrala, mozda to govori o tome koliki znacaj Dule daje ovom derbiju i da mu je mnogo vaznija tekma sa Unikahom iduce srede.I Tripkovic je u sredu bio pod temperaturom pa je igrao i to kako.Realno, Partizan od tezih tekmi do kraja regularnog dela ima gostovanje Ciboni, a Zvezda gostuje Zadru, i u Podgorici gde su mnogi "pukli" ove sezone a i dolazi im Hemofarm koji ce sigurno da "grebe" da bi otisao na Final Four.Realno Zvezdi je potrebnija pobeda, u slucaju da izgubi, moze lako da se desi da ne ode na final four.Jesam navijac partizana, voleo bih da dobijemo, ali kao sto se puno puta pokazalo da u derbiju nema favorita, puno puta se pokazalo da i derbi ne odlucuje nista.:-) Mozda je i prakticnije da Zvezda dobije, da se izbaci Zadar iz trke za organizaciju Fonal four-a a posle.......:-)

sin Dragan

pre 15 godina

Dobro Dule u redu je, nista drugo se nije ni ocekivalo od tebe da kazes. Samo jedno treba da znas a to je da se pobeda pamti a ne to da li tvoji igraci imaju anginu,lumbago,isijas i ostalo... Prosli put ste bili kompletni pa ste pukli. Toliko o tome

aca bg

pre 15 godina

Kako da ne, samo ako su bolesni. Biće sva trojica u sastavu i svi će da igraju bar po 10-15 min. To je samo fora da se podigne tenzija, osim ako se nisu "nešto" / u kešu /dogovrili da Zvezda dobije.... ali nisu oni takvi, svako je željan pobede u derbiju....Nadam se da će to biti i drugi put ove sezone ZVEZDAAAA

libe

pre 15 godina

Kako je drzava ulagala u Zastavu-KG koja je pravila najgori auto u Evropi,a ne moze u KK Partizan koji pravi najbolje igrace u Evropi.
P.S.
Ne dozvolite da Drobnjak bude na tribinama,mozda pogodi trojku sa iste.

Uvek uz tebe

pre 15 godina

Odmah prave alibi ako izgube pa Zvezdi nisu igrali Stimac i Keselj kad smo ih pobedili pa niko to nije ni spomenuo pre pocetka utakmice!!!E Vranjes i Veseli smesno

zeljko_bn

pre 15 godina

joj ne mogu da vjerujem kako se primaju ovi pojedini ,,zvezdasi,,pa ne igra nam 2 3 covjeka i vi odma huku dizete,a onih pola kosa to je puka slucajnost nista vise !!!

dejan pancevo

pre 15 godina

ma samo opusteno momci,neka se raduju sutra!pa 10 godina mi njih ubujamo u pojam vise nije zanimljivo :))))Sreda je nama mnogo vazniji dan od subote!

r2d2

pre 15 godina

Najiskrenije se nadam da je ovo neka Duletova fora, ili ako je istina da će se ovi koliko toliko oporaviti do sutra.
Ako ne, opet nije strašno borićemo se koliko možemo pa šta bude - bude.

Pa ja

pre 15 godina

Dule je ocigledno najavio da je spreman da Zvezdi da tri boda, ocigledno im obezbedjujuci time final four. Bez obzira sto navijam za Partizan, trebalo bi da im damo ovu utakmicu, cisto radi srpske dominacije u NLB-u.

strucnjak:)

pre 15 godina

dule odmaraj prvi tim,
imamo mi preca posla u evropi:)

ps. evo ja sam juce trenirao i 3 trojke sam dao iz auta :))
znaci, igram protiv zvezde:))

ledeni

pre 15 godina

...kako dobar, rafiniran nacin da imamo osigurane pozicije za plej off. I nema mi, vi. Napokon ste se setili kako treba.
Mada ce oni nama izbaciti Vojvodinu, jer ne saradjujemo, dovoljno.
Zivi bili pa videli, sve ovo, ha ha

Pegone

pre 15 godina

Ma vaznija tekma je sa Unikahom u sredu, protiv Zvede moze i poraz pa opet ostaju prvi.
Dule ODMORI MOMKE ZA SREDU KAD IMA DA BUDE PAKAO U PIONIRU ZA SPANCE

SRETNOOOOOOOOOO

hocu objasnjenje,ako moze.

pre 15 godina

Hocete biti ljubazni da mi objasnite zasto moj komentar nije ugledao svetlost dana?
Lepo bi bilo da mi se javite i obrazlozite.
Pozdrava

Ivan

pre 15 godina

ako ih ne oduvamte 20 razlike necu vam oprostiti onaj poraz u prvom derbiju. dzba vam onda bili i real, i roma i efes i cska. 20 ili nista.

Sale Sabac

pre 15 godina

Al ovaj Dule k...a,odmah se vadi na bolesne igrace i trazi alibi88 sutrasnji poraz. Pa i nama u prvoj utakmici nisu igrali Keselj i Stimac pa niko nije kukao,a vi odmah na sva usta.

ivan grozni

pre 15 godina

Alibi alibi ili mind games.

Frka Dule, dolazi Kari da ti naplati ratu i kamatu a posle cete da se ugrejete ali uz radzu i sljivu.

(Marfin Banka + Pionir= Happy THE END(katance ya Partizan)

Kumeee imas neki dinar moramo da platimo sa lek nasim kosarkasima

Simpaticni 'derbi'

pre 15 godina

Veliki i pritom nemislim samo na veliki srpski nego i veliki europski derbi dva kluba velikana koji zajedno imaju oko 1(jedan) naslov euro prvaka....:-)
Bosna-Siroki
Olimpija-Krka
Partizan-Zvezda.....:-)

boR1s

pre 15 godina

Sta je sada ???Pa i mi smo igrali bez STIMCA I KESELJA u prvoj utakmici pa smo vas o5 dobili a niko nije to govorio a i u najmanju ruku komentarisao...Naravno bre Zvezda je favorit i pobeda ne treba da izostane!!!Delije Novi Sad ^^

dule mag

pre 15 godina

Malik Dikson sada vec bivsi igrac Zadra,prema pisanju "Slobodne Dalmacije",prelazi gotovo sigurno u Partizan.Jedino je dilema,da li odmah u tim Partizana,ili mesec,dva u Igokei,pa kada pocne nasa liga,da igra za Partizan.

Laz

pre 15 godina

A jel ovo istina kao i ono sto si rekao da nisi cuvao strazu dok je Danilovic mlatio sudiju u svlacionici u Vrscu, pa te novinari uhvatili u lazi.

boki

pre 15 godina

Koliko ste samo smesni pa Partizanu ovaj mec nista ne znaci posto je skoro osigurao 1 mesto jos samo jedno tesko gostovanje imamo kod Cibone a ostale utakmice su laganica dok Zvezda vec ima 4 poraza i jos 2 teska gostovanja u Podgorici i Zadru.Matematicki gledano ovaj mec vise znaci Zvezdi nego nama sobzirom da sa Cibonom imaju losiji skor.

rukometas

pre 15 godina

ko ce da se kladi da cu sva trojica igrati na derbiju....jos jedan pokusaj Vitkog da da unapred opravdanje za poraz....:))) posle utakmice konferencija: cestitam zvezdi na podbedi ali mi smo imali zdrastvenih problema pred utakmicu nasa 3 igraca igarla su pod visokom temperaturom ...bla, bla....samo trazi alibi!!

Doktor

pre 15 godina

Jao bre ne lazi da su bolesni. Ako pobedis pricaces kako si pobedio sa bolesnim igracima, ako izgubis kazaces da si izgubio jer si imao bolesne igrace. Ko ce da se opkladi da ce sva trojica da budu sutra u timu.

the player

pre 15 godina

Ne igraju 3 igraca Dule odmah kuka...Zvezdi nije igrao Keselj ni Kovac u proslom derbiju pa Kari nije kukao nego ih je Zvezda dobila...
ZVEZDA DOBIJA I OVAJ PUT!!!!!!! iako partizanu ne igraju 3 ,,vazna" igraca...glupi Vranes koji ne moze zicer da pogodi onda najmladji igrac Veseli i jedini normalan od te trojice Lazmi.

Mrki FKCZ

pre 15 godina

ZA TEBE DA SUTRA UMREM NE BIH ZALIO,PONOVO BIH DA SE RODIM ISTO RADIO,JER NA OVOM SVETU NEMA VECE RADOSTI,NEGO SAMO ZVEZDO MOJA TEBE VOLETI!!!

sta reci

pre 15 godina

u mesecu februaru cak 3 derbija........ mada onaj prvi sto smo dobili u odbojci ne moramo ni da racunamo jer partizan dalje igra mini ligu za opstanak, a mi za titulu, hahahahahahahaha.......skor ce biti 3:0 za nas naravno

peta srpska liga

pre 15 godina

A sto Dule lepo ne kaze pusticemo ih nama pobeda ne znaci nista....ovako bez komletne centarske postave odrace nas 30 minimalno,osim ako sve vec nije unapred dogovoreno,pa i Pesic odigra sa pola snage....stvarno ne vidim svrhu da se ovo sutra zove derbi....

ilija

pre 15 godina

cudi me da dulence jos nije krenuo sa mracnim silama i ostalim zlim cudovistima koja su se urotila protiv njega i njegovog partizana...:))

XXL

pre 15 godina

becks, 6. februar 2009 13:41..

Treba znati, treba, a ponavljanje je majka ucenja, tako da mi to nismo mogli nauciti, kao neki. a ti bi mogli i da predaju o tome, eeee, muko moja c c c

Aleksandra

pre 15 godina

Neka neka se momci odmore, a i koliko sam cula u tom slucaju Zadar nema sanse da prodje na final four...jeste da sam partizan , ali "manje volim " zadrane ;)

Lector

pre 15 godina

Nemojte da ste loodi.Partizan danas gubi i to je jasno kao dan.Zadar ispada iz trke i nas Beograd je domacin F4.Prosto i jednostavno.Pozz za sve GROBARE!Pustite zvezdu,mnogo je bolje da ona ide na F4 nego zadar

Bojko

pre 15 godina

Prvo mislim da ce igrati sva trojica ali nema veze... Mnogo je pametnije da ovu utakmicu odmori glavne igrace jer ova utakmica nama nista ne znaci a igramo utakmicu sezone u sredu a srpskoj kosarci znaci mnogo jer ce zvezda na f4, tako da dosta sa mrznjom i treba ih pustiti. Drugo: ne mogu da verujem da navijaci zvezde stvarno misle ovo sto pisu i ne vide razliku u kvalitetu koja je ocigledna ako ne po drugom onda po rezultatima... I dace bog da ih puste sto bi znacilo normalizaciju odnosa dva kluba koji ne mogu jedan bez drugog... Voleo bih da dobijemo ali daj bar jednom da visi interes bude ispred mrznje nas srba...

Vojke

pre 15 godina

Ma, Partizan bi trebalo da dobije. A i da ne dobije ostaje i dalje prvi na tabeli.Sledece nedelje je najvaznija utakmica sezone, a navijaci Zvezde neka i dalje misle da su najbolji, posto ocigledno boli istina.U ostalom sta vas briga sta Dule prica? Pa bolje odmori neke kljucne igrace za sledecu utakmicu nego na vas delije.

p.f.c.

pre 15 godina

Ovo je najava onoga sto sam i ocekivao.Oni hoce da sa nama organizuju f4 a nisu u stanju da se sami izbore za isti,pa ce s toga U subotu Zvezda lagano pobediti jer Zadru bezi samo 1 bod,a u nekom od narednih kola gostuju upravo njima.Zaista mi je zao zbog ovoga,ali ovo je,po svemu sudeci neminovnost. U svakom slucaju sretno crno-beloj ceti u subotu!

svinjomrzac

pre 15 godina

Ljudi, Dule je stari cinik i ljigavac. Dobar je trener, ali je choek mali, a uporno radi poslednjih 8 godina da srpsku kosharku uchini svojim mafijashkim poslushnishtvom i terenom za reketiranje pravde i istine. Bandit, klasichan! STOP PRITISCIMA TOG REKETASHA!!!

statista

pre 15 godina

Bacite pogled na tabelu NLB lige i raspored u sledećih 6 kola pa će računica biti jasna.
1) Partizan ima 18 pobeda i dovoljne su mu 4 (relativno lake) za sigurno prvo mesto. Znači može da pusti Zvezdu i čak da se ne smara protiv Cibone u Zagrebu
2) Zvezda ima 16 pobeda a za siguran plasman treba 21. To znači da MORA da dobije Partizan ili Zadar dole, pa vi prosudite šta je lakše. Ako dobije Partizan možda može i da pusti Hemofarm da bi se definitivno otkačio neko od Hrvata
3) Hemofarm im 15 pobeda i realno tek sa svih 6 pobeda su sigurni ali to znači dobiti Zvezdu u BG (jedna od ukupno 3 utakmice)
4) Cibona ladno dobija 5 a verovatno i 6-tu protiv Partizana u Zagrebu kome to ponovo ništa ne znači a i nema razloga da kidiše jer bi pobedom nad Cibonom ugurao Zadar u F4 a to znači ponovo F4 u Zadru što očigledno svi teže da izbegnu.
6) Zadar ima 14 pobeda i verovatno može i do svih 6. Tu najviše možemo računati na FMP koji ih čeka kući i koji ima i svoj motiv za pobedu.

Inaće Zadar ima pozitivan bilans sa svim konkurentima, pri čemu se ne zna šta će biti sa Zvezdom (+10 u BG). Najgore je što Zvezda igra prvo sa Hemofarmom pa ide u Zadar. Takođe Zadar je bio Cibonu oba puta.

Biće teško izbaciti Zadar i svi moraju da rade zajedno na tome. Jedno je sigurno ako Zvezda ne pobedi večeras (ili ih Partizan ne pusti) nema ništa od tri srpska kluba u F4 (Zvezda ili Hemofarm ispadaju)

veerghoen

pre 15 godina

Pa sto se sada vadis,izadji na teren i igrajte utakmicu,sta sad pominjes ko je favorit.zna se ko je favorit! kakve 2 slatke pobede u februaru mesecu,na ovu jednu junak utakmice Bjelica a onu 21og Bernard Parker

popac

pre 15 godina

znachi josh ovolko rano je pocheo da plache i kuka ovaj , kao normalno je da zvezda pobedi ako ne igraju ova 3 . Plakacesh posle Dule, samo bice kasno kad te Peshic gazi na konferenciju ko proshli put!

mile

pre 15 godina

dule nemoj da foliras...svi znamo da ce da igraju..
e i jos nesto,nije uredu partizan protiv svakoga igra sa 6 igraca na terenu,dule ne izlazi!!

Bojan

pre 15 godina

Zasto partizan treba ih pusti da ih pobedi. Pa sami su krivi sto su izgubil neke utakmice, i sto su dozvolili sebi u zonu da se bore za zavrsnicu.Zato neka se vade na neke ostale utakmice kako znaju umeju . A partizan sigurno ce ici na pobedu bez obzira kako god bude zavrsila?

Ikica

pre 15 godina

Grobari i pored tih vasih povredica i da ste u najcem sastavu nikad necete pobediti Pesicevu zvezdu!Dzaba se sad vadite,kao nema veze da li cemo da pobedimo ili ne nama je bitana evroliga!Ako izgubite od Zvezde ta poslednja pobeda u evroligi ne znaci nista!!
NAPRED ZVEZDO!!!!

champs

pre 15 godina

Dule samo ti odmori CELU ekipu ako treba! zvezda nije NIMALO bitna u celoj ovosezonskoj prici!
Pusti decu nek se raduju...nas ceka pravi protivnik sledece nedelje!

sinisa delija

pre 15 godina

Sd mi je jos draze sto sam kupio karte za derbi,hahahha
Mada mislim da Dule zeli sa ovom izjavom psiholoski da opusti tim Zvezde i da ce igrati sva troica jer to je derbi. Psiholoski je vazna ova utakmica za oba tima,jer ako partizan izgubi poljuljace se samopouzdanje i u Evropi,a ako Zvezda izgubi rizikuje dalje sanse za F4.
Idemo u Pionir delije,nedozvolite da grobara bude vise...
Pozdrav svima

Komar

pre 15 godina

Jao grobari pa jer se to vas Dule Smrdosevic uplasio derbija a?Sta mu znaci to "normalno je da pobede"???On je vec svestan sta ga ceka sutra...hahahaha,toliko o vasem duletu i vasoj evroligaskoj ekipi.Vec ste poceli da trazite alibi,ali alibija u derbiju NEMA!
NAPRED ZVEZDO!!!

Vec vidjeno

pre 15 godina

E zbog ovakvih stvari ovaj covek je grobar nase kosarke, ne libi se da koristi sve nespostske metode koje mu padnu na pamet. Ovo je laz i to gnusna a vec je vidjena i predhodnih godina, cilj je skidanje pritiska sa ekipe, dobro nije rekao da su se razboleli zbog hladne hale ali ima vremena i to da ubaci:) Odvratno, sto je najgore verovatno dvoje nece ni igrati jer je procenio da mu poraz nece verovatno nista znaciti za prvo mesto, a ako pobedi super. Najvaznije da eventualnim drugim porazom u derbiju ne izgubi mnogo na psihckom planu, sto je bitno u zavrsnici. To je mozda dobar plan ali ne posoji niko tako bedan da bi ga sprovodio, ipak on je to i ranije cinio, pravi junak!

nemanja_delija

pre 15 godina

Ovde se vidim vec pravi alibi u slucaju poraza jeste da sam zvezdas ali vujosevicu nemoj da smaras izadjite na parket i pruzite najbolje sto mozete pa nek pobedi bolji,a ne ovako ,,mi smo oslabljeni" i te fore..Aj zdravo

Miodrag

pre 15 godina

Stvarno mi nije jasno o kom derbiju pricate?! Partizan igra derbije sredom protiv Reala, CSKA, Panatinaikosa... a subotu je redovno kolo Jadranske lige i odradjivanja posla sa drugom petorkom!!!!

grobar_4

pre 15 godina

Pa znas li mozda sto to Keselj nije igrao...znas li od cega je bolovao! Bolovao je od toga sto je zagrizeni Grobar i sto navija za Parizan od malih dana i onda ga je iznenada zaboleo stomak na dan utakmice. To je prava dijagnoza njegove bolesti. Takav je isti i Malina samo sto je on igrao mec, a posle tekme je dao izjavu: "Drago mi je sto smo pobedili Zvezdu"...a onda ga je novinar ispravio da su pobedili Partizan. Zakljucak: Pola Zvezde su GROBARI, tako da...nemojte se nadati previse u derbiju, bez obzira na nase bolesne igrace!!!

Bojan

pre 15 godina

je već počeo da pravi alibi za poraz! Pa i mi smo igrali bez tri igrača i opet smo pobedili. Stim da nisu ulaznice bile puštene u slobodnu prodaju, kao što je to sada slučaj. Mad for red!!!

the player

pre 15 godina

Ne igraju 3 igraca Dule odmah kuka...Zvezdi nije igrao Keselj ni Kovac u proslom derbiju pa Kari nije kukao nego ih je Zvezda dobila...
ZVEZDA DOBIJA I OVAJ PUT!!!!!!! iako partizanu ne igraju 3 ,,vazna" igraca...glupi Vranes koji ne moze zicer da pogodi onda najmladji igrac Veseli i jedini normalan od te trojice Lazmi.

Mario

pre 15 godina

Hehe kao ono bese?!
Sede kosarkasi Partizana i veceraju. Svi jedu normalno, samo Novica kida zubima.
Pogleda ga Uros i kaze: "Nozem, brate, nozem..."
A Novica ce: "KOGA, BRATE, KOGA?!"

ivan grozni

pre 15 godina

Alibi alibi ili mind games.

Frka Dule, dolazi Kari da ti naplati ratu i kamatu a posle cete da se ugrejete ali uz radzu i sljivu.

(Marfin Banka + Pionir= Happy THE END(katance ya Partizan)

Kumeee imas neki dinar moramo da platimo sa lek nasim kosarkasima

aca bg

pre 15 godina

Kako da ne, samo ako su bolesni. Biće sva trojica u sastavu i svi će da igraju bar po 10-15 min. To je samo fora da se podigne tenzija, osim ako se nisu "nešto" / u kešu /dogovrili da Zvezda dobije.... ali nisu oni takvi, svako je željan pobede u derbiju....Nadam se da će to biti i drugi put ove sezone ZVEZDAAAA

Uvek uz tebe

pre 15 godina

Odmah prave alibi ako izgube pa Zvezdi nisu igrali Stimac i Keselj kad smo ih pobedili pa niko to nije ni spomenuo pre pocetka utakmice!!!E Vranjes i Veseli smesno

boR1s

pre 15 godina

Sta je sada ???Pa i mi smo igrali bez STIMCA I KESELJA u prvoj utakmici pa smo vas o5 dobili a niko nije to govorio a i u najmanju ruku komentarisao...Naravno bre Zvezda je favorit i pobeda ne treba da izostane!!!Delije Novi Sad ^^

Mrki FKCZ

pre 15 godina

ZA TEBE DA SUTRA UMREM NE BIH ZALIO,PONOVO BIH DA SE RODIM ISTO RADIO,JER NA OVOM SVETU NEMA VECE RADOSTI,NEGO SAMO ZVEZDO MOJA TEBE VOLETI!!!

Simpaticni 'derbi'

pre 15 godina

Veliki i pritom nemislim samo na veliki srpski nego i veliki europski derbi dva kluba velikana koji zajedno imaju oko 1(jedan) naslov euro prvaka....:-)
Bosna-Siroki
Olimpija-Krka
Partizan-Zvezda.....:-)

sin Dragan

pre 15 godina

Dobro Dule u redu je, nista drugo se nije ni ocekivalo od tebe da kazes. Samo jedno treba da znas a to je da se pobeda pamti a ne to da li tvoji igraci imaju anginu,lumbago,isijas i ostalo... Prosli put ste bili kompletni pa ste pukli. Toliko o tome

Vlada_NBgd

pre 15 godina

Evo sta sam ja cuo od danas od dvojice zaposlenih u KK Partizan:

Nije tajna da su Pesic u Vujosevic prijatelji van parketa, tj. da se vidjaju van terena. Obzirom na aktuelni takmicarski momenat DV je izasao sa ponudom da Zvezdi "preda" derbi, jer joj je pobeda vazna za plasman na Final 4 NLB lige (a pritom bi motivaciju cuvali i za ULEB kup). Zauzvrat je trazio da u eventualnom duelu na tom Final 4 sa Zvezdom, Partizan moze da racuna sa pobedom, da se igraci ne bi trosili, jer planira da im spusti formu, da bi je ponovo podigli za domaci plej-of. (u klubu su trazili pobedu u domacem plej-ofu, ali DV je unapred znao da Pesic to nece prihvatiti, pa nije ni hteo to da trazi).

I sad ide prica igracemo bez citave centarske linije...i stvarno, ako Partizan izace bez ove trojice, jasno je da je Zvezda u prednosti...

Ne znam, ne volim da verujem da je tako...opet, ko da im zameri, u toj NLB ligi je i bolje da postoji ovakav dogovor (uopste ne sumnjam da se i Hrvati i Slovenci medjusobno dogovaraju), a da u domacem prvenstvu sve ide regularno...

ilija

pre 15 godina

cudi me da dulence jos nije krenuo sa mracnim silama i ostalim zlim cudovistima koja su se urotila protiv njega i njegovog partizana...:))

Laz

pre 15 godina

A jel ovo istina kao i ono sto si rekao da nisi cuvao strazu dok je Danilovic mlatio sudiju u svlacionici u Vrscu, pa te novinari uhvatili u lazi.

veerghoen

pre 15 godina

Pa sto se sada vadis,izadji na teren i igrajte utakmicu,sta sad pominjes ko je favorit.zna se ko je favorit! kakve 2 slatke pobede u februaru mesecu,na ovu jednu junak utakmice Bjelica a onu 21og Bernard Parker

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

O kom namestanju vi pricate,PARTIZAN DA NAMESTI DERBI???Jel vi razmisljate malo o tome,pa to se samo zove derbi,posto je komsinica samo tu za poboljsavanje kos-razlike...Partizan je INSTITUCIJA,i njemu ne trebaju laksi protivnici u ovoj ligi..Zadar ,Cibona,komsinica,oni su svi timovi drugog reda,ISPRED NASEG PARTIZANA!Dakle Duletova mosa ostavlja veliki optimizam kod vas navijaca drugog reda...Kaze par likova kod nas nisu igeali Stimac i Keselj,PA to moze jedino PARTIZANU DA BUDE HENDIKEP,ne vama...SUTRA SVI GROBARI U PIONIR!!!!Da vidite kako treniramo subotom,uz malo veci broj GROBARA!!!!!MANDA PFC DORCOL..UVEK PAMTIM ONAJ LEPI DAN KAD SAM ZAVOLEO PARTIZAN,OD TADA SAM SRECAN ,RADOSTAN!!!!!

Pa ja

pre 15 godina

Dule je ocigledno najavio da je spreman da Zvezdi da tri boda, ocigledno im obezbedjujuci time final four. Bez obzira sto navijam za Partizan, trebalo bi da im damo ovu utakmicu, cisto radi srpske dominacije u NLB-u.

Makaveli

pre 15 godina

Dule im daje nadu. Neka ih, neka se nadaju. Iskusno neka se odmori par igraca za Huventud...mislim Unikahu. Zar iko ozbiljno veruje da je Dule ozbiljan kada kaze "bilo bi normalno da nas pobede"??? Ni u snu.

NUSKNVP

djole

pre 15 godina

Dule sprema alibi... Ako Zvezda pobedi dvaputa za redom to ce biti ravno katastrofi. Plus ce svi da pricaju kako je Pesic mnogo bolji trener, jer Dule ima bolju ekipu. U ozbiljnom je problemu. Jos ako dodje Puhl da sudi bice veselo :-))

rukometas

pre 15 godina

ko ce da se kladi da cu sva trojica igrati na derbiju....jos jedan pokusaj Vitkog da da unapred opravdanje za poraz....:))) posle utakmice konferencija: cestitam zvezdi na podbedi ali mi smo imali zdrastvenih problema pred utakmicu nasa 3 igraca igarla su pod visokom temperaturom ...bla, bla....samo trazi alibi!!

Doktor

pre 15 godina

Jao bre ne lazi da su bolesni. Ako pobedis pricaces kako si pobedio sa bolesnim igracima, ako izgubis kazaces da si izgubio jer si imao bolesne igrace. Ko ce da se opkladi da ce sva trojica da budu sutra u timu.

popac

pre 15 godina

znachi josh ovolko rano je pocheo da plache i kuka ovaj , kao normalno je da zvezda pobedi ako ne igraju ova 3 . Plakacesh posle Dule, samo bice kasno kad te Peshic gazi na konferenciju ko proshli put!

Sale Sabac

pre 15 godina

Al ovaj Dule k...a,odmah se vadi na bolesne igrace i trazi alibi88 sutrasnji poraz. Pa i nama u prvoj utakmici nisu igrali Keselj i Stimac pa niko nije kukao,a vi odmah na sva usta.

sta reci

pre 15 godina

u mesecu februaru cak 3 derbija........ mada onaj prvi sto smo dobili u odbojci ne moramo ni da racunamo jer partizan dalje igra mini ligu za opstanak, a mi za titulu, hahahahahahahaha.......skor ce biti 3:0 za nas naravno

peta srpska liga

pre 15 godina

A sto Dule lepo ne kaze pusticemo ih nama pobeda ne znaci nista....ovako bez komletne centarske postave odrace nas 30 minimalno,osim ako sve vec nije unapred dogovoreno,pa i Pesic odigra sa pola snage....stvarno ne vidim svrhu da se ovo sutra zove derbi....

usputni komentator

pre 15 godina

Milenko Tepic 6'7 (Partizan) 1987: Has had the season everyone expected from him. He improved in every category, displaying steady improvement throughout the years. He again lead his team to the post stages of the competition, establishing himself as one of the best PGs in Europe for years to come. He will be in the draft this year for sure, so depending on this he will either go for the big money in Europe of the riches of the NBA if the position he is drafted is appealing to him. He has as much talent as the Ukic's, Vujacic's or Dragic's that are in the league right now. He will get attention because of his size and experience. His decision is whether to be a star in Europe or a backup in the NBA.

Ivan

pre 15 godina

ako ih ne oduvamte 20 razlike necu vam oprostiti onaj poraz u prvom derbiju. dzba vam onda bili i real, i roma i efes i cska. 20 ili nista.

dule mag

pre 15 godina

Malik Dikson sada vec bivsi igrac Zadra,prema pisanju "Slobodne Dalmacije",prelazi gotovo sigurno u Partizan.Jedino je dilema,da li odmah u tim Partizana,ili mesec,dva u Igokei,pa kada pocne nasa liga,da igra za Partizan.

mile

pre 15 godina

dule nemoj da foliras...svi znamo da ce da igraju..
e i jos nesto,nije uredu partizan protiv svakoga igra sa 6 igraca na terenu,dule ne izlazi!!

Dobronamerni komsija

pre 15 godina

Dobro bre da li ste svi vi iz Nis,ili ste svi stvarno toliko nepismeni.

Prestani te da balite niste ni svesni da vas pustamo.Ako tako nastavite naljuticete Duleta pa ce da vas dobije.

Ako ovu tekmu izgubite stvarno ste luzeri,mada bice tu i neceg dobrog,moci cete da uzmete casove opismenjavanja,posto od kosarke vise nece biti "leba".

Predlazem vam profesora Vujosevica.Kazu da je dobar.

volim ga

pre 15 godina

jeste da nema trojice igraca ali partizn je partizan...Dule car,igraci lavovi ima da padne kidanje zvezde...sve ce biti jasno u subotu :))

sto cackate mecku

pre 15 godina

aauuuuu kompleksaaaa!!!
sta ste se napalili de-li-je???
dobijete jedan derbi i odmah slavite....
eeeee paceniciiii....
mene bi bilo sramota da pricam o kosarci!!!
10 godina titulu niste uzeli i sad vi nama tu nesto pametujete...
pa jel ste vi normalni bre???

svinjomrzac

pre 15 godina

Ljudi, Dule je stari cinik i ljigavac. Dobar je trener, ali je choek mali, a uporno radi poslednjih 8 godina da srpsku kosharku uchini svojim mafijashkim poslushnishtvom i terenom za reketiranje pravde i istine. Bandit, klasichan! STOP PRITISCIMA TOG REKETASHA!!!

Nenad

pre 15 godina

Alo o cemu vi pricate,do pre par meseci niste ni ekipu imali,doveli ste trenera koji vas bodri tako sto kaze da je OVA SEZONA BEZ TROFEJA. Cela prica slicna samo Crvenoj Zvezdi i nijednom ozbiljnom klubu vise. Sta cete sledece godine kada vam opet cela ekipa napusti klub? Partizan nije vezao tri poraza u nedelju dana od 1994. godine

Pegone

pre 15 godina

Ma vaznija tekma je sa Unikahom u sredu, protiv Zvede moze i poraz pa opet ostaju prvi.
Dule ODMORI MOMKE ZA SREDU KAD IMA DA BUDE PAKAO U PIONIRU ZA SPANCE

SRETNOOOOOOOOOO

boki

pre 15 godina

Koliko ste samo smesni pa Partizanu ovaj mec nista ne znaci posto je skoro osigurao 1 mesto jos samo jedno tesko gostovanje imamo kod Cibone a ostale utakmice su laganica dok Zvezda vec ima 4 poraza i jos 2 teska gostovanja u Podgorici i Zadru.Matematicki gledano ovaj mec vise znaci Zvezdi nego nama sobzirom da sa Cibonom imaju losiji skor.

gr

pre 15 godina

A zašto ima više komentara na Duletovu izjavu nego na Pešićevu?

A šta vas briga šta mi radimo?

Men's čini da je vama malko frka, a?

r2d2

pre 15 godina

Najiskrenije se nadam da je ovo neka Duletova fora, ili ako je istina da će se ovi koliko toliko oporaviti do sutra.
Ako ne, opet nije strašno borićemo se koliko možemo pa šta bude - bude.

piši kući za odelo

pre 15 godina

Sasvim normalno da igrače stigne umor i tako padne imunitet organizma, ali možda je ovo i sistemska stvar da DV da Zvezdi realnu šansu da tijumfuje jer tako Beograd ostaje u igri za organizatora FF. Treba malo pogurati i Zve+zdu i Hemofarm da do kraja ligaškog dela sačuvaju pozicije.Jer sramota bi bilo da čimbenici u Zadru opet skidaju zastave svih zemalja učesnica.Nisam ja nikakvog naci shvatanja već mislim i da se Cibosi prijatnije osećaju u Beogradu nego recimo u Splitu ili Zadru. U Srbiji je svojevremeno takav bio teren u Kraljevu gde je Sloga dobila Cibonu predvodjenu najboljim košarkašem svih vremena u ovom delu Evrope pokojnim D Petrovićem samo tako što je publika vukla igrače za dresove i stvarala atmosferu kao u predvorju pakla.Nisam pristalica da publika bude teniska ali moraju se znati neki parametri.A kada se gradska vlast deklariše sa skidanjem zastava onda bolje da se igra negde drugde jer pola takmičara su persone non grata u tom zaista lepom gradu gde još verovatno nisu ni javili da su Tudjman i Sloba umrli... Zato sport sportistima i neka pobedi bolji pa makar i Zaprešić.Partizan i Cibona dostojno ratuju sa evropskim velikanima dok Hemofarm Zadar i Zvezda kako tako opstaju i svi oni zaslužuju čestitke za uložene napore

Plikuscht

pre 15 godina

Mudro.

Vujosevic ce odmoriti ove rovite igrace, a kojima je ovaj tempo ocigledno tesko izdrziv (pogledati samo ta tri imena pa ce sve biti jasno), i probace da ih sacuva za Unikahu koja je nama trenutno 'mec sezone'.

Sa druge strane, koliko god voleo da se nastavi decenijsko kantanje Zvezde, toliko isto vise zelim da Zvezda sigurno ode na F4 lige i da je sa drugog mesta ne presisaju ni hrvati, pa cak ni Hemofarm.

Istovremeno, Dule ce moci na 'napetoj' tekmi da isproba ostale igrace koji trenutno ulaze sa klupe (Vitkovac, Milosevic, neki klinac centar, Rakocevic posle povrede). Eto im prilike da (ako mogu) puknu Zvezdu i da se u igri gde fale tri igraca iz prve petorke na najbolji nacin dokazu.

Sa druge strane, Zvezdi je pobeda neophodna, uslovno receno. Imaju los niz (3 poraza iz 4 utakmice) i ostali ih stizu. Ako se pogleda njihov raspored - ubedljivo je najtezi do kraja ligaskog dela sezone (mada ni Partizanov nije lak, ali Partizan ima 2 pobede 'lufta'/viska).

Videcemo ... bice zanimljivo. Napaljena Zvezda (u pokusaju da ponovi uspeh) vs okrnjen Partizan (bez veceg dela prve petorke).

Dik Shuneli!?

pre 15 godina

Igra Ubica, bice dovoljno da sam istrci i eto pobede (kao nekad kad je Pekmen igrao sam (ostali u kafani) dok nije dobio 5-u ali ni tada nisu uspeli da pobede)

Stefan NI

pre 15 godina

Ja bre ti "podzemni udaru", sta bih dao da imam tvoj mail, ai i drugih kompleksasa (Rocky Balboa, LazniSjaj, ZVEZDASICA...). Sve bih vas izlecio!

Makaveli

pre 15 godina

Mislim 'Keselj i Stimac...'! Koji talenti...
(1970, 6. februar 2009 14:38)

Upravo to. Taj rad...Mislim ko su uopste ti no-name likovi? Komsinica se nalozila, jer je pobedila prosli put nakon puno godina gazenja. Neka se dotera u subotu, da se i mi napalimo malo. Ipak se nije lako motivisati protiv takvog velikana kao sto je kk sledeca sezona.

NUSKNVP

Bojko

pre 15 godina

Prvo mislim da ce igrati sva trojica ali nema veze... Mnogo je pametnije da ovu utakmicu odmori glavne igrace jer ova utakmica nama nista ne znaci a igramo utakmicu sezone u sredu a srpskoj kosarci znaci mnogo jer ce zvezda na f4, tako da dosta sa mrznjom i treba ih pustiti. Drugo: ne mogu da verujem da navijaci zvezde stvarno misle ovo sto pisu i ne vide razliku u kvalitetu koja je ocigledna ako ne po drugom onda po rezultatima... I dace bog da ih puste sto bi znacilo normalizaciju odnosa dva kluba koji ne mogu jedan bez drugog... Voleo bih da dobijemo ali daj bar jednom da visi interes bude ispred mrznje nas srba...

RADOMIR-VALJEVO

pre 15 godina

Konacno Partizan i Zvezda zajedno u interesu kosarke u Srbiji.Pa zar nije jasno da je ovo fora da bi "pustili" Zvezdu da pobedi kako bi obezbedila sigurno ucesce na Final four NLB lige i tako izbacila Zadar ili Cibonu iz trke.Uz Hemofarm 3 nasa kluba i zavrsni turnir u Srbiji.Pozdrav za sve Grobare.

Deki

pre 15 godina

Nema veze, bitna je pobeda od prekjuce, a sledeca stvarno vazna utakmica je sa Unikahom sledece nedelje! Ko igra u subotu neka da sve od sebe da pobedimo (jer je i ovo ipak bitna utakmica, sto zbog imena protivnika, sto zbog pozicija na tabeli), pa ako pobedimo odlicno, a ako ne i dalje smo prvi ... Samo da sve prodje fer i korektno (i na terenu i na tribinama).

zeljko_bn

pre 15 godina

joj ne mogu da vjerujem kako se primaju ovi pojedini ,,zvezdasi,,pa ne igra nam 2 3 covjeka i vi odma huku dizete,a onih pola kosa to je puka slucajnost nista vise !!!

a misle cige da valjaju

pre 15 godina

poznata kuzina, zeli se izbaciti zadar iz f4, glupo od partizana
(zara, 6. februar 2009 13:38)

dobro ste provalili... samo se severine primaju da ce dobiti stvarno na kvalitet :))

*objasnjenje im sledi onda kada bude trebalo - u borbi za pehare na sva 3 fronta! ;)

Crni Gruja

pre 15 godina

O cemu se ovde prica? Pa nas trio TNT moze sam da pobedi zvezdu! A druga stvar, ne mozemo mi biti toliko oslabljeni koliko zvezda moze da bude losa! Sutra me moze zadovoljiti samo pobeda preko 15 razlike...

libe

pre 15 godina

Kako je drzava ulagala u Zastavu-KG koja je pravila najgori auto u Evropi,a ne moze u KK Partizan koji pravi najbolje igrace u Evropi.
P.S.
Ne dozvolite da Drobnjak bude na tribinama,mozda pogodi trojku sa iste.

Ikica

pre 15 godina

Grobari i pored tih vasih povredica i da ste u najcem sastavu nikad necete pobediti Pesicevu zvezdu!Dzaba se sad vadite,kao nema veze da li cemo da pobedimo ili ne nama je bitana evroliga!Ako izgubite od Zvezde ta poslednja pobeda u evroligi ne znaci nista!!
NAPRED ZVEZDO!!!!

strucnjak:)

pre 15 godina

dule odmaraj prvi tim,
imamo mi preca posla u evropi:)

ps. evo ja sam juce trenirao i 3 trojke sam dao iz auta :))
znaci, igram protiv zvezde:))

Jabbar

pre 15 godina

Vidi se da nam je utakmica u sredu jako vazna. Uzgred, EL je jedno izrazito tendenciozno takmicenje kad Tripkova trojka iz okreta u poslednjoj sekundi poluvremena nije usla u top 10 poteza kola, dok se prikazuju neke smesne kontre Albe. Objektivno, nema sta.

navijac

pre 15 godina

Ako ova 3 igraca zaista ne budu igrala, mozda to govori o tome koliki znacaj Dule daje ovom derbiju i da mu je mnogo vaznija tekma sa Unikahom iduce srede.I Tripkovic je u sredu bio pod temperaturom pa je igrao i to kako.Realno, Partizan od tezih tekmi do kraja regularnog dela ima gostovanje Ciboni, a Zvezda gostuje Zadru, i u Podgorici gde su mnogi "pukli" ove sezone a i dolazi im Hemofarm koji ce sigurno da "grebe" da bi otisao na Final Four.Realno Zvezdi je potrebnija pobeda, u slucaju da izgubi, moze lako da se desi da ne ode na final four.Jesam navijac partizana, voleo bih da dobijemo, ali kao sto se puno puta pokazalo da u derbiju nema favorita, puno puta se pokazalo da i derbi ne odlucuje nista.:-) Mozda je i prakticnije da Zvezda dobije, da se izbaci Zadar iz trke za organizaciju Fonal four-a a posle.......:-)

dejan pancevo

pre 15 godina

ma samo opusteno momci,neka se raduju sutra!pa 10 godina mi njih ubujamo u pojam vise nije zanimljivo :))))Sreda je nama mnogo vazniji dan od subote!

unuk

pre 15 godina

bruka za ceo beograd i srbiju.pa hala pionir je vlasnistvo grada, a partizan i zvezda nisu privatni klubovi. pa partizan i zvezda su javno dobro.pa drzava hoce da do privatizacije rtb bor bude njegov vlasnik. kazu kriza je. pa tadicu, djilas i slicni kriza je u svim delovima drustva.i u sportu.red je da pomognete i klubovima. ja jesam partizanovac ali i zvezda i partizan su simboli srbije. halu pinir nije sagradila sadasnja gradska vlast!pricate o evropi a nemate trunke evropske svesti.koliko je para dato za kragujevac i zastavu? ako vlasti nisu potrebni partizan i zvezda velikom delu stanovnistva jesu. da li se negde u evropi igrac razboleo zbog loseg grejanja? da li ima ikakvog osnova da dva srpska brenda placaju dvoranu u gradu i drzavi?plate po upravni odborima za jedan mesec mogu da rese gomilu problema u dva najtrofejnija kluba u srbiji. nije samo kosovo srbija, i partizan i zvezda su srbija

moje mišljenje

pre 15 godina

Možda je već neko spomenuo (nisam čitao komentare ali sam UVJEREN da je 'viroza' nastala iz 3 razloga;

1. 'utakmica sezone' protiv Unicaje idući tjedan
2. Partizan je odavno osigurao F4 NLB-a te će i u slučaju poraza u derbiju vjerojatno biti prvi na kraju (što ne mora značit da je prednost al ima lagan raspored očekujem da bubu 1.)
3. i NAJVAŽNIJE: uvijek je velika stvar pobijedit u derbiju ali u slučaju eventualne pobjede Partizana Zvezda dolazi u JAKO NEUGODNU poziciju što se samog plasmana na F4 tiče (još imaju teška gostovanja u Zadru i Podgorici + Hemofarm doma). Budući da je ZADAR direktni konkurent za F4 pobjeda Zvezde sutra značila bi da su njegove šanse za plasman u F4 malo manje. A glavni cilj SVIH SRPSKIH TIMOVA je da Zadar NE ODE na F4, jer će u protivnom vrlo vjerojatno biti domaćin istog.

Mislim da sve navedeno znači da će se za ulazak na F4 boriti Hemofarm i Zadar. Cibona mislim da prolazi jer osim Partizana doma i eventualno Bosne u gostima nema teških utakmica pa očekujem sve njihove pobjede do kraja

hocu objasnjenje,ako moze.

pre 15 godina

Hocete biti ljubazni da mi objasnite zasto moj komentar nije ugledao svetlost dana?
Lepo bi bilo da mi se javite i obrazlozite.
Pozdrava

p.f.c.

pre 15 godina

Ovo je najava onoga sto sam i ocekivao.Oni hoce da sa nama organizuju f4 a nisu u stanju da se sami izbore za isti,pa ce s toga U subotu Zvezda lagano pobediti jer Zadru bezi samo 1 bod,a u nekom od narednih kola gostuju upravo njima.Zaista mi je zao zbog ovoga,ali ovo je,po svemu sudeci neminovnost. U svakom slucaju sretno crno-beloj ceti u subotu!

Aleksandra

pre 15 godina

Neka neka se momci odmore, a i koliko sam cula u tom slucaju Zadar nema sanse da prodje na final four...jeste da sam partizan , ali "manje volim " zadrane ;)

Lector

pre 15 godina

Nemojte da ste loodi.Partizan danas gubi i to je jasno kao dan.Zadar ispada iz trke i nas Beograd je domacin F4.Prosto i jednostavno.Pozz za sve GROBARE!Pustite zvezdu,mnogo je bolje da ona ide na F4 nego zadar

Bojan

pre 15 godina

Zasto partizan treba ih pusti da ih pobedi. Pa sami su krivi sto su izgubil neke utakmice, i sto su dozvolili sebi u zonu da se bore za zavrsnicu.Zato neka se vade na neke ostale utakmice kako znaju umeju . A partizan sigurno ce ici na pobedu bez obzira kako god bude zavrsila?

Plikuscht

pre 15 godina

@ (Vec vidjeno, 6. februar 2009 14:15):

'E zbog ovakvih stvari ovaj covek je grobar nase kosarke, ne libi se da koristi sve nespostske metode koje mu padnu na pamet. Ovo je laz i to gnusna a vec je vidjena i predhodnih godina, cilj je skidanje pritiska sa ekipe'
Izvini lave, a sta je Pesiceva izjava da Zvezdi nema trofeja ove godine, majke ti!?


'Odvratno, sto je najgore verovatno dvoje nece ni igrati jer je procenio da mu poraz nece verovatno nista znaciti za prvo mesto, a ako pobedi super. Najvaznije da eventualnim drugim porazom u derbiju ne izgubi mnogo na psihckom planu, sto je bitno u zavrsnici.'
Bravo, upravo si shvatio da u trenerskom poslu postoji razmisljanje unapred i kalkulisanje.


'To je mozda dobar plan...' (opa, 'dobacujes' pomalo) '... ali ne posoji niko tako bedan da bi ga sprovodio, ipak on je to i ranije cinio, pravi junak!'
Au ... ako ti zaista verujes da svi sportski timovi igraju sve utakmice sa uvek najboljom postavom i da nema kalkulisanja (jedan od mnogih primera su ti razni FA i Carling kupovi u engleskoj fudbalskoj ligi gde se igra sa II timovima), onda ti zelim da sto pre odrastes i pridruzis se nekada na nekoj utakmici.
Vremenom ces shvatiti da postoji i strategija, taktika, balansiranje motivacije i umora igraca, postizanje/odrzavanje forme, itd. kao deo trenerskog posla. Ali nemoj da se sokiras kada se to desi.

ledeni

pre 15 godina

...kako dobar, rafiniran nacin da imamo osigurane pozicije za plej off. I nema mi, vi. Napokon ste se setili kako treba.
Mada ce oni nama izbaciti Vojvodinu, jer ne saradjujemo, dovoljno.
Zivi bili pa videli, sve ovo, ha ha

XXL

pre 15 godina

becks, 6. februar 2009 13:41..

Treba znati, treba, a ponavljanje je majka ucenja, tako da mi to nismo mogli nauciti, kao neki. a ti bi mogli i da predaju o tome, eeee, muko moja c c c

Vojke

pre 15 godina

Ma, Partizan bi trebalo da dobije. A i da ne dobije ostaje i dalje prvi na tabeli.Sledece nedelje je najvaznija utakmica sezone, a navijaci Zvezde neka i dalje misle da su najbolji, posto ocigledno boli istina.U ostalom sta vas briga sta Dule prica? Pa bolje odmori neke kljucne igrace za sledecu utakmicu nego na vas delije.

statista

pre 15 godina

Bacite pogled na tabelu NLB lige i raspored u sledećih 6 kola pa će računica biti jasna.
1) Partizan ima 18 pobeda i dovoljne su mu 4 (relativno lake) za sigurno prvo mesto. Znači može da pusti Zvezdu i čak da se ne smara protiv Cibone u Zagrebu
2) Zvezda ima 16 pobeda a za siguran plasman treba 21. To znači da MORA da dobije Partizan ili Zadar dole, pa vi prosudite šta je lakše. Ako dobije Partizan možda može i da pusti Hemofarm da bi se definitivno otkačio neko od Hrvata
3) Hemofarm im 15 pobeda i realno tek sa svih 6 pobeda su sigurni ali to znači dobiti Zvezdu u BG (jedna od ukupno 3 utakmice)
4) Cibona ladno dobija 5 a verovatno i 6-tu protiv Partizana u Zagrebu kome to ponovo ništa ne znači a i nema razloga da kidiše jer bi pobedom nad Cibonom ugurao Zadar u F4 a to znači ponovo F4 u Zadru što očigledno svi teže da izbegnu.
6) Zadar ima 14 pobeda i verovatno može i do svih 6. Tu najviše možemo računati na FMP koji ih čeka kući i koji ima i svoj motiv za pobedu.

Inaće Zadar ima pozitivan bilans sa svim konkurentima, pri čemu se ne zna šta će biti sa Zvezdom (+10 u BG). Najgore je što Zvezda igra prvo sa Hemofarmom pa ide u Zadar. Takođe Zadar je bio Cibonu oba puta.

Biće teško izbaciti Zadar i svi moraju da rade zajedno na tome. Jedno je sigurno ako Zvezda ne pobedi večeras (ili ih Partizan ne pusti) nema ništa od tri srpska kluba u F4 (Zvezda ili Hemofarm ispadaju)