Subota, 10.01.2009.

17:39

Partizan rutinski sa Hemofarmom

Košarkaši beogradskog Partizana savladali su u derbiju 16. kola NLB lige vršački Hemofarm Štada sa 78:61 i ostali sami na vrhu tabele regionalne lige.

Izvor: B92

Partizan rutinski sa Hemofarmom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 15 godina

@7 "Мислим да ће Звезда бити велики фаворит у финалној серији наше лиге, јер има још доста простора за напредак"
a ima i vremena



do sledece sezone.

dr. b

pre 15 godina

@Q7,vidi se da ti je tesko pala proslost,a posto kazes da zivis u sadasnnjosti,pogledaj tabelu,ima jedan tim iznad vas a iznad njega je samo nebo!!!

Plikuscht

pre 15 godina

'... Sta je bilo pre toga me ne zanim, zivite od proslosti ja zivim sadasnjos a to je da smo mi trenutno bolja ekipa a to smo pokazali i u medjusobnom susretu.
(Q7, 11. januar 2009 00:29)'

E da mi je neko rekao da ce jedan navijac zvezdice ovo da koristi kao argument ('ja ne zivim u proslosti') ... mislio bih da je retard. Kad ono, evo ga.
Navijac kluba koji se dici rezultatima dok se maltene krpenjacom igralo na betonu na kalishu pod otvorenim nebom pre pola veka ... ne zivi u proslosti.

Mada, u pravu je covek ... oni poslednju deceniju ne zive u prosloti, ali ni u sadasnjosti, vec zapravo zive u vecnoj buducnosti ... u sledecim sezonama.

blue

pre 15 godina

(2-1, 3-1, 4-2, 4 sk, 4 as)

Kako izracunaste sedam poena?

Ne kapiram!
prva kolona je za 2p ili 3p a treca je za slobodnjake.
(1111, 10. januar 2009 18:57) prva kolona i da je za dva ili tri poena postignut je u oba slucajeva isti broj koseva tj. po jedan...

grobar nis

pre 15 godina

...za TOP 16 ste imali vise srece nego pameti, da se svi rezultati poklope pa da od 7 kmbinacija vam 6 cini posao.
(Q7, 10. januar 2009 21:54)

Nije se tu nista poklopilo nego smo iskljucivo mi odgovorni za to.Pobedili smo Real i Efes rutinski,a tamo izgubili sa poenom razlike,Panionis odvalili 23.Sta se tu poklopilo? Da nije bilo ovih iznenadjujucih poraza (ili neceg drugog) CSK-a kuci od Reala i u gostima od Armanija mi bi vec bili u top 16. Gde ti vidis da se tu nesto poklopilo osim da je ono bilo na stetu Partizana.

nikola

pre 15 godina

(објективни посматрач, 10. januar 2009 17:57)

E ako Zvezda ima duzu klupu i veci kvalitet onda lazes da si gledao Partizanove i Zvezdine utakmice ove sezone.Sto se klupe tice- to i jeste Zvezdin glavni problem jer im se igra svodi na 3-4 igraca i imaju mozda jos 3 igraca u rotaciji i to je to.Stici ce vas umor kad tad.Partizan rotira u svakoj situaciji 12 igraca (jedino mozda Aleksic malo manje u zadnje vreme) i svi daju svoj doprinos i za nikog nemoramo da strepimo kako ce odigrati kad udje sto nije slucaj kod Zvezde.
A sto se kvaliteta tice jos si smesniji.Dovoljno je reci-Tepic,Velickovic,Tripkovic za koje se letos otimala pola Evrope i koji vrede vise nego ceo tim zvezde zajedno za koje u Evropi verovatno niko nije ni cuo.

PFC

pre 15 godina

Kakav partizan smesni ste a hemofarm jos smesniji
(delija, 10. januar 2009 19:29)

Ovako jadan hemofarm bi i borac pobedio...
(Ivan, 10. januar 2009 19:26)

Taj jadni Hemofarm je vas odvalio 20 razlike, pa vi vidite gde ste trenutno vi a gde mi

Pegasus

pre 15 godina

ZVEZDA CE BITI SAMPION NLB i DOMACE LIGE, PARTIZAN UZIMA KUP. A za TOP 16 ste imali vise srece nego pameti, da se svi rezultati poklope pa da od 7 kmbinacija vam 6 cini posao. Prosle god ste igrali mnogo bolje u Evroligi.

A ko ima bolje navijace netreba ni spominjati, jer samo navijate na toj Evroligi i to je sve.
(Q7, 10. januar 2009 21:54)



Svaka ti čast na tako bujnoj mašti,ha.Angažovaću te da pišeš bajke za mog malog bratanca da se pošteno ismeje na sve to.
Čoveče, jesi li svestan šta govoriš?!Ali,ajde,da te razumem, ti još uvek "krasno" sanjaš.No, kad se probudiš, ima da te zaboli stvarnost!Bliži nam se 7. februar, pa ćemo da vidimo ko je gde.
I još se usuđuješ da pričaš o "budućim trofejima" svog kluba.
A što se navijača tiče, tek tu lupetaš!Mi bar imamo čast i privilegiju da navijamo za naš PARTIZAN u najkvalitetnijem evropskom takmičenju,a vi...
Ako ikada doživite(što mislim da je naučna fantastika) da osetite sa vašim "moćnim evropskim" klubom sve ovo što nama Partizan pruža, javi se.Ali,neću više da te diram, puštam te da i dalje sanjaš.

PFC

pre 15 godina

Zasto Partizan zasluzuje TOP 16 vise nego Cibona ( govorim o ovoj sezoni ) Da nije zato sto je pobedio Olimpijakos ili mozda zato sto ima dobre navijace. Nemoj samo da mi pricate kako ste pobedili PAO ili kako ste izgubili pola kosa 2-3 tekme jer me potpuno ne zanima koliko ste pobedili ili izgubili. Pobeda je pobeda a poraz je poraz.
(Q7, 10. januar 2009 23:03)

...za TOP 16 ste imali vise srece nego pameti, da se svi rezultati poklope pa da od 7 kmbinacija vam 6 cini posao...
(Q7, 10. januar 2009 21:54)


Pa naravno da te ne zanima ono sto i jeste najbitnije u celoj prici.Verovatno te ne zanimaju ni rutinske pobede protiv Reala i Efesa i velicanstvena pobeda protiv Armanija kakvu ne pamtim da je neko skoro ostvario u Evroligi. Verovatno te nezanima ni sto igramo u ubedljivo najtezoj grupi gde su na ivici ispadanja i Efes pa cak i Real.

A i ovde se nikakve kombinacije nisu poklopile.Da su se malo poklopile kombinacije i da je u ovoj grupi sve islo normalnim tokom mi bi vec bili sigurni za top 16.

Q7

pre 15 godina

@ JSZ

pa nece jos dugo trenirati zajedno, jer vi love nemate ni za prasak. Svaka sezona finansiski je sve teza za vas i samo je pitane kada ce Partizan potonuti. Mi smo potonuli prosle god ali smo se vratili jaci nego ikada u poslednjih 10 god. Razlika u svetlosnim godinama o kojoj ti pricas se videl na poslednjem derbiju. Ne zanima me ko je igrao, ko je bio povredjen, ko je bio suspendovan, regularno smo vas pobedili. Sta je bilo pre toga me ne zanim, zivite od proslosti ja zivim sadasnjos a to je da smo mi trenutno bolja ekipa a to smo pokazali i u medjusobnom susretu.

Tufo

pre 15 godina

@Objektivni

Partizan nema mjesta za napredak?????
A izvini u kakvoj formi igraju Lasme i Tepic????Posto ti ne vidis ja cu ti teci u OCAJNOJ,Tripko moze mnoooooogo bolje nego sto sada igra i to je svima jasno,
Ocekujemo i da Rasic proradi i da pokaze zasto je doveden,
Tako da nemoj da pricas kako Partizan igra a frhuncu forme,ista prica kao i prosle godine kada smo pobiejdili Barsu,pa kada smi kasnije pobiejdili i PAO i Montepaski i slomili Tau malo ste se zacutali,bice ponovo ista prica

UZMI DULE OSMU TITULU OSMU TITULU

demonokot

pre 15 godina

Stvarno nikada ne komentarisem druge ekipe ili skupine.... ali.stvarno KAKO VAS NIJE SRAMOTA da se javllete na topic posvecen kosarci.....
Ljudi, dal sam ja lud, ili su "ovi" neizlecivi ....

miki

pre 15 godina

Q7

Prijatelju, smesan si, kao i tvoj komentar !!!!!!!!!!

Reci za igraca(koi je propao u vasim redovima,i kojeg je Dule rehabilitovao i vratio u zivot, inace da je dosao odmah kod Dula, danas bih bio kao Jao Ming)da je drvo, a pritom vam isti na svakoj tekmi lupi bar 3 banane i ubode 5-6 poe. za 12 min. to moze samo neko ko nema blage veze sa basketom!!!!!!!!!!

Sto se tice ekipe Partizana(a druge necu da komentarisem, jer mu nisu ni do kolena)oni su karaker pokazali protiv (CSK,EFES,REALA,ARMANIJA, ITD). Vi ste se provukli ove god. u zadnjem min. i to posle 20-0 u partijama u nasu korist, ali nebrini, za dve nedelje cemo vam vratiti sve sa kamatom.

Vi ste i dalje KK SLEDECA SEZONA hehehehheeh

Q7

pre 15 godina

@ I one

Zasto Partizan zasluzuje TOP 16 vise nego Cibona ( govorim o ovoj sezoni ) Da nije zato sto je pobedio Olimpijakos ili mozda zato sto ima dobre navijace. Nemoj samo da mi pricate kako ste pobedili PAO ili kako ste izgubili pola kosa 2-3 tekme jer me potpuno ne zanima koliko ste pobedili ili izgubili. Pobeda je pobeda a poraz je poraz.

JSZ

pre 15 godina

(Q7, 10. januar 2009 21:54)

Jos jedan veliki 'strucnjak'- navijac KKSS.Mi kada smo poceli da haramo Evropom ti si jos vukao kevu za suknju i govorio:"Mama,vidi opet cika Sale dao trojku".Procice i mladost i zrele godine a neces znati kako je to navijati za sampionski tim i bodriti klub protiv Barselone,Panatinaikosa,CSKA,Olimpijakosa,Makabija,Taukeramike,AJ Miliana,Sijene,Huventuda...I ne samo bodriti-pobedjivati ih.Nije ni cudo da vam je najveci uspeh u zadnjih deset godina ovogodisnja 'nisamneznamkako' pobeda nad Partizanom.Sa koliko srece ste samo ove godine dobili FMP,Vojvodinu i sada Olimpiju.Generacije navijaca dolaze i prolaze a ne znaju kako je to biti prvak.
Nije ni cudo sto u tebi ima toliko srcbe i bola.
Molio bih te da ne uporedjujes Partizan i KKSS-razlika je u svetlosnim godinama.Jedina slicnost im je to sto ovi tvoji imaju cast da treniraju u istoj hali sa majstorima i sto ce im to biti najsvetliji trenutci u karijeri.Imace sta da pricaju unucima.

bananamen

pre 15 godina

ljudi ovo vise nema smisla , pa sa nama ko igra taj musav ide kuci od banana, trebalo bi pre pocetka protivnicima podeliti portikle, ja mislim da je to red ,ko se slaze nek podrzi.

evo banke

pre 15 godina

(Q7, 10. januar 2009 21:54)

imas sajt CAROBNjAK IZ OZA i u njemu ima mastaonica- forum,pa samo uzi copy i paste ovaj crtez ,...a mozes i cut slobodno...

I one

pre 15 godina

Q7 "A za TOP 16 ste imali vise srece nego pameti, da se svi rezultati poklope pa da od 7 kmbinacija vam 6 cini posao." Ej ti audi da li znas sta pricas? PARTIZAN je sasluzio TOP 16 vise nego bilo koji tim sa ovih prostora. Sto se zvezde tice mora li bi prvo da ucestvujete u euroleague da bi mogli da se nadate necemu!

nemanja

pre 15 godina

- U poslednje 4 sezone finalista NLB lige!
- U poslednje 2 sezone osvajac NLB lige!
- U poslednjih 50 utakmica NLB lige Partizan ima 47 pobeda i samo 3 poraza!
- U NLB ligi Partizan u ovoj sezoni prima prosecno samo 66,63 poena! Paklena odbrana u reziji Duleta Vujosevica!

KK Partizan je ubedljivo najdominantnija ekipa u regionu!!!

Dulence

pre 15 godina

kada se samo setim koliko je bilo pljuvanja po Dulencetu jer nije hteo da dovede Macvana i koliko je bilo zajedljivih komentara kada je doveo Veselog.Danas su svi mogli da se uvere zasto je Dule carobnjak i zasto ce jos dugo,dugo osvajati trofeje.

Q7

pre 15 godina

Ljudi Partizan igra dobro i to je cinjenica. Dule Vujosevic kuka vise nego u poslednje 2-3 godine. Umor i iscrpljenost su realnosmesni za ovaj deo sezone, hiljadu puta smo spominjali i NBA i cela ta prica svima nam je poznaat i stvarno smesna. Umor i iscrpljenost na pola sezone. Vranes realno nije kosarkas nego drvo. Roberts je za njega izmislio kosarku. Tadija i Novica su realn isti igraci. Odlucuju nijanse, ko ima bolji dan. Cinjenica da Tadija nema srece sa povredama. Pesic je bolji trener od Duleta. Stoji da Dule ima rezultate ali ima ih i Pesic i to na Svetskom i Evropskom nivou, na klupskom i reprezentativnom nivou. Po meni je Zvezda bolji tim mada sve ce zavisiti od bolje trenutne forme u finalu, a treba dodati da Dule tu zna sta radi.

ZVEZDA CE BITI SAMPION NLB i DOMACE LIGE, PARTIZAN UZIMA KUP. A za TOP 16 ste imali vise srece nego pameti, da se svi rezultati poklope pa da od 7 kmbinacija vam 6 cini posao. Prosle god ste igrali mnogo bolje u Evroligi.

A ko ima bolje navijace netreba ni spominjati, jer samo navijate na toj Evroligi i to je sve.

Miki82

pre 15 godina

(објективни посматрач, 10. januar 2009 17:57)

Donekle se s tobom slazem,ali ono sto Zvezda nema su navijaci i cinjenica da pojedini igraci Partizana imaju vise utakmica odigranih u EL nego vise od pola Zvezdinih igraca u Zvezdi!
Partizan ima iskusniji tim za te finalne serije!I to ce biti velika prednost.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara

pre 15 godina

Rutinski...očekivano...a sad slede dva naj teža gostovanja(CSKA i Zadar)! A bar jedno dobivamo sugurno!
VOLIM GA KO OKA DVA!

miki

pre 15 godina

(2-1, 3-1, 4-2, 4 sk, 4 as)

Kako izracunaste sedam poena?

Ne kapiram!
(?, 10. januar 2009 18:26)
2x1=2
1x3=3
1x2=2
Suma sumarum 7

dusan

pre 15 godina

Objektivni posmatra;!!!!!
Momče bolje da se nisi javio.
Ovo što smo videli je "igra mačke i miša",pogotovu u ovoj ligi.Prati malo euro ligu.
Osim toga ako si zapazio igrača kojise zove VESELI, mogao si da vidis da je on ide stopama KUKOČA.Ko je imao Kukoča taj je dobijao.Nekad mi je žao crveno belih navijača.Jednostavvno nemaju za koga da navijaju.

Pegasus

pre 15 godina

(2-1, 3-1, 4-2, 4 sk, 4 as)

Kako izracunaste sedam poena?
Ne kapiram!
(?, 10. januar 2009 18:26)


2-1 su dvojke,3-1 trojke i 4-2 penali.Pozdrav!

Ivan

pre 15 godina

Ovako jadan hemofarm bi i borac pobedio samo se vi hvali te pa kad budete pukli u zadru 20 razlike bice onda sudije su krive a o moskvi i da ne pricam zvezda ce vas oguliti i u nlb i u nasoj ligi zvezda sampion kari 001

(V)UKI je kralj!

pre 15 godina

Vukasine Brajicu,volim teeeeeeeee!
(Obozavateljka Urosa Tripkovica....:-), 10. januar 2009 18:08)


I ja takođe, kao i grobarsku legendu Ukija!!! :)

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Значи, смрзла сам се у Пиониру. Била сам за то да се мало навија, загрејали би смо се, али ништа од тога. :) Добро, макар је било више публике него уобичајно за ово такмичење. Видело се да смо били уморни и истрошени, али смо паметно играли. Заиста бих волела да видим Бобија Марјановића у Партизану.

IVAN

pre 15 godina

Izgubiti od sjajnog partizana nije sramota..ali izgubiti na ovakav nacin je sramota..Onaj smesni covek sa klupe,koji je ranije vodio jedan drugi smesni klub mora pod hitno da ode dok ne nastane smehotres..

lako

pre 15 godina

@ ?

Tako sto ti je ovo prvo sut za 2 poena, ovo drugo za tri a ovo trece slobodna bacanja.

I dobijes jedna trojka - 3 + dvojka 2 + dva bacanja 2 = 3+2+2=7

Jednostavno

DV

pre 15 godina

@objektivni, pozdravio te Moka. Inace, ovaj tim Parizana, uz proslogodisnju generaciju, igra ubedljivo najlepsi basket na ovim prostorima u poslednjih 20ak godina - sve ono sto kosarku cini jednim od najlepsih sportova ovi momci, iz utakmice u utakmicu, sve lepse demonstriraju: odbrana, trcanje, atleticizam, sistem, improvizacija kada treba, sut, jednom recju - tim!

nejednacina

pre 15 godina

1 od 2 za dva = 2 p
1 od 3 za tri = 3 p
2 od 4 sa slobodnih = 2 p
iz toga sledi 2+3+2 = 7 p

(ko u stara dobr avremena kada sam isao u skolu)

NAPRED PARTIZAN!!!!

matejasale

pre 15 godina

Ja kazem da smo jaci nego prosle godine.Jos da se dovede centar,da pomogne Vranesu.Ajde dr.mr.doc.prof.ing.generale,Vujosevicu da igramo malo u hramu kosarke u nasoj HALI SPORTOVA na N.Beogradu bilo bi sigurno bar 4 puta vise publike nego nas 1.500 u derbiju.Ovo je bila zalosna poseta jer Partizan to nezasluzuje.Ligu su izmislili Hrvati i komsinica,a mi ucestvujemo u njoj i naravno osvajamo za inat.Pa nama i ti bodovi iz ovakve lige voleli je ili ne donose EVROLIGU i punu halu i naravno jake protivnike.Ali i razumem muka je vratiti se iz Pionira jer 90%navijaca dolazi preko mosta na Savi i neidu svi kolima.Najveci broj navijaca dolazi iz Zemuna i sa N.Beograda zato nam je u hali kada su igrale Omerovicka,Komnjenovicka i dr.na zenskoj kosarci bilo po 2-3000 ljudi,a da nepricam o IMT,MZT SKOPLJU,OLIMPIJI,PRVI PARTIZAN UZICE,i KESu kada moras da ostanes u hali posle meca da se osusis kakva je tek tamo atmosfera bila.A stariji navijaci mnogo dobro znaju o cemu pricam i sta smo tada pricali ciji je PIONIR a cija je HALA SPORTOVA.Dule znas i sam sta je tamo i kako tek tamo GRMI i koliko bi bilo publike i kakva bi bila atmosfera da smo veceras igrali tamo sa Hemofarmom.

konjina

pre 15 godina

odgovor momku sto ne zna kako se racunaju kosevi, prvo se u statistici pisu sutevi za dva poena (2-1), pa onda za tri (2-1), pa onda za jedan (4-2), to je ukupno 7!!!!!!!! pozzz iz ATLANTIKA od vernih GROBARA!

Doktur

pre 15 godina

Objektivni posmatrac

Decko svaka ti cast na objektivnosti. Jesi svestan svojih reci?!

Necu nista da komentarisem dalje vec kad dodje i ta finalna serija bice ti mnoge stvari jasnije. Pazi Doktur sta ti kaze!

Pozdrav do tada!

Tufo

pre 15 godina

Ovo se pretvorilo u rutinu:))))
Rasic je konacno pokazao da posjeduje sut:)))
Odbranu ne bih da komentarisem,jer se sve vidi vise nego odlicno,ovoliko banana skokova ukradenih lopti:))))
Napad donosi pobjede,odbrana donosi TITULE

Uzmi Dule osmu titulu osmu r\titulu:)))))))))))

објективни посматрач

pre 15 godina

Гледао сам Звезду и Партизан много пута ове сезоне и могу објективно рећи да Звезда има квалитетнији тим...објективно... Мислим да ће Звезда бити велики фаворит у финалној серији наше лиге, јер има још доста простора за напредак, за разлику од Партизана, али и много дужу клупу, поготово ако сви играчи буду здрави.

JSZ

pre 15 godina

(Q7, 10. januar 2009 21:54)

Jos jedan veliki 'strucnjak'- navijac KKSS.Mi kada smo poceli da haramo Evropom ti si jos vukao kevu za suknju i govorio:"Mama,vidi opet cika Sale dao trojku".Procice i mladost i zrele godine a neces znati kako je to navijati za sampionski tim i bodriti klub protiv Barselone,Panatinaikosa,CSKA,Olimpijakosa,Makabija,Taukeramike,AJ Miliana,Sijene,Huventuda...I ne samo bodriti-pobedjivati ih.Nije ni cudo da vam je najveci uspeh u zadnjih deset godina ovogodisnja 'nisamneznamkako' pobeda nad Partizanom.Sa koliko srece ste samo ove godine dobili FMP,Vojvodinu i sada Olimpiju.Generacije navijaca dolaze i prolaze a ne znaju kako je to biti prvak.
Nije ni cudo sto u tebi ima toliko srcbe i bola.
Molio bih te da ne uporedjujes Partizan i KKSS-razlika je u svetlosnim godinama.Jedina slicnost im je to sto ovi tvoji imaju cast da treniraju u istoj hali sa majstorima i sto ce im to biti najsvetliji trenutci u karijeri.Imace sta da pricaju unucima.

Tufo

pre 15 godina

Ovo se pretvorilo u rutinu:))))
Rasic je konacno pokazao da posjeduje sut:)))
Odbranu ne bih da komentarisem,jer se sve vidi vise nego odlicno,ovoliko banana skokova ukradenih lopti:))))
Napad donosi pobjede,odbrana donosi TITULE

Uzmi Dule osmu titulu osmu r\titulu:)))))))))))

nejednacina

pre 15 godina

1 od 2 za dva = 2 p
1 od 3 za tri = 3 p
2 od 4 sa slobodnih = 2 p
iz toga sledi 2+3+2 = 7 p

(ko u stara dobr avremena kada sam isao u skolu)

NAPRED PARTIZAN!!!!

DV

pre 15 godina

@objektivni, pozdravio te Moka. Inace, ovaj tim Parizana, uz proslogodisnju generaciju, igra ubedljivo najlepsi basket na ovim prostorima u poslednjih 20ak godina - sve ono sto kosarku cini jednim od najlepsih sportova ovi momci, iz utakmice u utakmicu, sve lepse demonstriraju: odbrana, trcanje, atleticizam, sistem, improvizacija kada treba, sut, jednom recju - tim!

dusan

pre 15 godina

Objektivni posmatra;!!!!!
Momče bolje da se nisi javio.
Ovo što smo videli je "igra mačke i miša",pogotovu u ovoj ligi.Prati malo euro ligu.
Osim toga ako si zapazio igrača kojise zove VESELI, mogao si da vidis da je on ide stopama KUKOČA.Ko je imao Kukoča taj je dobijao.Nekad mi je žao crveno belih navijača.Jednostavvno nemaju za koga da navijaju.

Dulence

pre 15 godina

kada se samo setim koliko je bilo pljuvanja po Dulencetu jer nije hteo da dovede Macvana i koliko je bilo zajedljivih komentara kada je doveo Veselog.Danas su svi mogli da se uvere zasto je Dule carobnjak i zasto ce jos dugo,dugo osvajati trofeje.

објективни посматрач

pre 15 godina

Гледао сам Звезду и Партизан много пута ове сезоне и могу објективно рећи да Звезда има квалитетнији тим...објективно... Мислим да ће Звезда бити велики фаворит у финалној серији наше лиге, јер има још доста простора за напредак, за разлику од Партизана, али и много дужу клупу, поготово ако сви играчи буду здрави.

nemanja

pre 15 godina

- U poslednje 4 sezone finalista NLB lige!
- U poslednje 2 sezone osvajac NLB lige!
- U poslednjih 50 utakmica NLB lige Partizan ima 47 pobeda i samo 3 poraza!
- U NLB ligi Partizan u ovoj sezoni prima prosecno samo 66,63 poena! Paklena odbrana u reziji Duleta Vujosevica!

KK Partizan je ubedljivo najdominantnija ekipa u regionu!!!

IVAN

pre 15 godina

Izgubiti od sjajnog partizana nije sramota..ali izgubiti na ovakav nacin je sramota..Onaj smesni covek sa klupe,koji je ranije vodio jedan drugi smesni klub mora pod hitno da ode dok ne nastane smehotres..

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Значи, смрзла сам се у Пиониру. Била сам за то да се мало навија, загрејали би смо се, али ништа од тога. :) Добро, макар је било више публике него уобичајно за ово такмичење. Видело се да смо били уморни и истрошени, али смо паметно играли. Заиста бих волела да видим Бобија Марјановића у Партизану.

miki

pre 15 godina

Q7

Prijatelju, smesan si, kao i tvoj komentar !!!!!!!!!!

Reci za igraca(koi je propao u vasim redovima,i kojeg je Dule rehabilitovao i vratio u zivot, inace da je dosao odmah kod Dula, danas bih bio kao Jao Ming)da je drvo, a pritom vam isti na svakoj tekmi lupi bar 3 banane i ubode 5-6 poe. za 12 min. to moze samo neko ko nema blage veze sa basketom!!!!!!!!!!

Sto se tice ekipe Partizana(a druge necu da komentarisem, jer mu nisu ni do kolena)oni su karaker pokazali protiv (CSK,EFES,REALA,ARMANIJA, ITD). Vi ste se provukli ove god. u zadnjem min. i to posle 20-0 u partijama u nasu korist, ali nebrini, za dve nedelje cemo vam vratiti sve sa kamatom.

Vi ste i dalje KK SLEDECA SEZONA hehehehheeh

Doktur

pre 15 godina

Objektivni posmatrac

Decko svaka ti cast na objektivnosti. Jesi svestan svojih reci?!

Necu nista da komentarisem dalje vec kad dodje i ta finalna serija bice ti mnoge stvari jasnije. Pazi Doktur sta ti kaze!

Pozdrav do tada!

Plikuscht

pre 15 godina

'... Sta je bilo pre toga me ne zanim, zivite od proslosti ja zivim sadasnjos a to je da smo mi trenutno bolja ekipa a to smo pokazali i u medjusobnom susretu.
(Q7, 11. januar 2009 00:29)'

E da mi je neko rekao da ce jedan navijac zvezdice ovo da koristi kao argument ('ja ne zivim u proslosti') ... mislio bih da je retard. Kad ono, evo ga.
Navijac kluba koji se dici rezultatima dok se maltene krpenjacom igralo na betonu na kalishu pod otvorenim nebom pre pola veka ... ne zivi u proslosti.

Mada, u pravu je covek ... oni poslednju deceniju ne zive u prosloti, ali ni u sadasnjosti, vec zapravo zive u vecnoj buducnosti ... u sledecim sezonama.

evo banke

pre 15 godina

(Q7, 10. januar 2009 21:54)

imas sajt CAROBNjAK IZ OZA i u njemu ima mastaonica- forum,pa samo uzi copy i paste ovaj crtez ,...a mozes i cut slobodno...

Tufo

pre 15 godina

@Objektivni

Partizan nema mjesta za napredak?????
A izvini u kakvoj formi igraju Lasme i Tepic????Posto ti ne vidis ja cu ti teci u OCAJNOJ,Tripko moze mnoooooogo bolje nego sto sada igra i to je svima jasno,
Ocekujemo i da Rasic proradi i da pokaze zasto je doveden,
Tako da nemoj da pricas kako Partizan igra a frhuncu forme,ista prica kao i prosle godine kada smo pobiejdili Barsu,pa kada smi kasnije pobiejdili i PAO i Montepaski i slomili Tau malo ste se zacutali,bice ponovo ista prica

UZMI DULE OSMU TITULU OSMU TITULU

Miki82

pre 15 godina

(објективни посматрач, 10. januar 2009 17:57)

Donekle se s tobom slazem,ali ono sto Zvezda nema su navijaci i cinjenica da pojedini igraci Partizana imaju vise utakmica odigranih u EL nego vise od pola Zvezdinih igraca u Zvezdi!
Partizan ima iskusniji tim za te finalne serije!I to ce biti velika prednost.

konjina

pre 15 godina

odgovor momku sto ne zna kako se racunaju kosevi, prvo se u statistici pisu sutevi za dva poena (2-1), pa onda za tri (2-1), pa onda za jedan (4-2), to je ukupno 7!!!!!!!! pozzz iz ATLANTIKA od vernih GROBARA!

matejasale

pre 15 godina

Ja kazem da smo jaci nego prosle godine.Jos da se dovede centar,da pomogne Vranesu.Ajde dr.mr.doc.prof.ing.generale,Vujosevicu da igramo malo u hramu kosarke u nasoj HALI SPORTOVA na N.Beogradu bilo bi sigurno bar 4 puta vise publike nego nas 1.500 u derbiju.Ovo je bila zalosna poseta jer Partizan to nezasluzuje.Ligu su izmislili Hrvati i komsinica,a mi ucestvujemo u njoj i naravno osvajamo za inat.Pa nama i ti bodovi iz ovakve lige voleli je ili ne donose EVROLIGU i punu halu i naravno jake protivnike.Ali i razumem muka je vratiti se iz Pionira jer 90%navijaca dolazi preko mosta na Savi i neidu svi kolima.Najveci broj navijaca dolazi iz Zemuna i sa N.Beograda zato nam je u hali kada su igrale Omerovicka,Komnjenovicka i dr.na zenskoj kosarci bilo po 2-3000 ljudi,a da nepricam o IMT,MZT SKOPLJU,OLIMPIJI,PRVI PARTIZAN UZICE,i KESu kada moras da ostanes u hali posle meca da se osusis kakva je tek tamo atmosfera bila.A stariji navijaci mnogo dobro znaju o cemu pricam i sta smo tada pricali ciji je PIONIR a cija je HALA SPORTOVA.Dule znas i sam sta je tamo i kako tek tamo GRMI i koliko bi bilo publike i kakva bi bila atmosfera da smo veceras igrali tamo sa Hemofarmom.

bananamen

pre 15 godina

ljudi ovo vise nema smisla , pa sa nama ko igra taj musav ide kuci od banana, trebalo bi pre pocetka protivnicima podeliti portikle, ja mislim da je to red ,ko se slaze nek podrzi.

PFC

pre 15 godina

Kakav partizan smesni ste a hemofarm jos smesniji
(delija, 10. januar 2009 19:29)

Ovako jadan hemofarm bi i borac pobedio...
(Ivan, 10. januar 2009 19:26)

Taj jadni Hemofarm je vas odvalio 20 razlike, pa vi vidite gde ste trenutno vi a gde mi

grobar nis

pre 15 godina

...za TOP 16 ste imali vise srece nego pameti, da se svi rezultati poklope pa da od 7 kmbinacija vam 6 cini posao.
(Q7, 10. januar 2009 21:54)

Nije se tu nista poklopilo nego smo iskljucivo mi odgovorni za to.Pobedili smo Real i Efes rutinski,a tamo izgubili sa poenom razlike,Panionis odvalili 23.Sta se tu poklopilo? Da nije bilo ovih iznenadjujucih poraza (ili neceg drugog) CSK-a kuci od Reala i u gostima od Armanija mi bi vec bili u top 16. Gde ti vidis da se tu nesto poklopilo osim da je ono bilo na stetu Partizana.

dr. b

pre 15 godina

@Q7,vidi se da ti je tesko pala proslost,a posto kazes da zivis u sadasnnjosti,pogledaj tabelu,ima jedan tim iznad vas a iznad njega je samo nebo!!!

I one

pre 15 godina

Q7 "A za TOP 16 ste imali vise srece nego pameti, da se svi rezultati poklope pa da od 7 kmbinacija vam 6 cini posao." Ej ti audi da li znas sta pricas? PARTIZAN je sasluzio TOP 16 vise nego bilo koji tim sa ovih prostora. Sto se zvezde tice mora li bi prvo da ucestvujete u euroleague da bi mogli da se nadate necemu!

PFC

pre 15 godina

Zasto Partizan zasluzuje TOP 16 vise nego Cibona ( govorim o ovoj sezoni ) Da nije zato sto je pobedio Olimpijakos ili mozda zato sto ima dobre navijace. Nemoj samo da mi pricate kako ste pobedili PAO ili kako ste izgubili pola kosa 2-3 tekme jer me potpuno ne zanima koliko ste pobedili ili izgubili. Pobeda je pobeda a poraz je poraz.
(Q7, 10. januar 2009 23:03)

...za TOP 16 ste imali vise srece nego pameti, da se svi rezultati poklope pa da od 7 kmbinacija vam 6 cini posao...
(Q7, 10. januar 2009 21:54)


Pa naravno da te ne zanima ono sto i jeste najbitnije u celoj prici.Verovatno te ne zanimaju ni rutinske pobede protiv Reala i Efesa i velicanstvena pobeda protiv Armanija kakvu ne pamtim da je neko skoro ostvario u Evroligi. Verovatno te nezanima ni sto igramo u ubedljivo najtezoj grupi gde su na ivici ispadanja i Efes pa cak i Real.

A i ovde se nikakve kombinacije nisu poklopile.Da su se malo poklopile kombinacije i da je u ovoj grupi sve islo normalnim tokom mi bi vec bili sigurni za top 16.

Q7

pre 15 godina

Ljudi Partizan igra dobro i to je cinjenica. Dule Vujosevic kuka vise nego u poslednje 2-3 godine. Umor i iscrpljenost su realnosmesni za ovaj deo sezone, hiljadu puta smo spominjali i NBA i cela ta prica svima nam je poznaat i stvarno smesna. Umor i iscrpljenost na pola sezone. Vranes realno nije kosarkas nego drvo. Roberts je za njega izmislio kosarku. Tadija i Novica su realn isti igraci. Odlucuju nijanse, ko ima bolji dan. Cinjenica da Tadija nema srece sa povredama. Pesic je bolji trener od Duleta. Stoji da Dule ima rezultate ali ima ih i Pesic i to na Svetskom i Evropskom nivou, na klupskom i reprezentativnom nivou. Po meni je Zvezda bolji tim mada sve ce zavisiti od bolje trenutne forme u finalu, a treba dodati da Dule tu zna sta radi.

ZVEZDA CE BITI SAMPION NLB i DOMACE LIGE, PARTIZAN UZIMA KUP. A za TOP 16 ste imali vise srece nego pameti, da se svi rezultati poklope pa da od 7 kmbinacija vam 6 cini posao. Prosle god ste igrali mnogo bolje u Evroligi.

A ko ima bolje navijace netreba ni spominjati, jer samo navijate na toj Evroligi i to je sve.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara

pre 15 godina

Rutinski...očekivano...a sad slede dva naj teža gostovanja(CSKA i Zadar)! A bar jedno dobivamo sugurno!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Milan

pre 15 godina

@7 "Мислим да ће Звезда бити велики фаворит у финалној серији наше лиге, јер има још доста простора за напредак"
a ima i vremena



do sledece sezone.

lako

pre 15 godina

@ ?

Tako sto ti je ovo prvo sut za 2 poena, ovo drugo za tri a ovo trece slobodna bacanja.

I dobijes jedna trojka - 3 + dvojka 2 + dva bacanja 2 = 3+2+2=7

Jednostavno

nikola

pre 15 godina

(објективни посматрач, 10. januar 2009 17:57)

E ako Zvezda ima duzu klupu i veci kvalitet onda lazes da si gledao Partizanove i Zvezdine utakmice ove sezone.Sto se klupe tice- to i jeste Zvezdin glavni problem jer im se igra svodi na 3-4 igraca i imaju mozda jos 3 igraca u rotaciji i to je to.Stici ce vas umor kad tad.Partizan rotira u svakoj situaciji 12 igraca (jedino mozda Aleksic malo manje u zadnje vreme) i svi daju svoj doprinos i za nikog nemoramo da strepimo kako ce odigrati kad udje sto nije slucaj kod Zvezde.
A sto se kvaliteta tice jos si smesniji.Dovoljno je reci-Tepic,Velickovic,Tripkovic za koje se letos otimala pola Evrope i koji vrede vise nego ceo tim zvezde zajedno za koje u Evropi verovatno niko nije ni cuo.

demonokot

pre 15 godina

Stvarno nikada ne komentarisem druge ekipe ili skupine.... ali.stvarno KAKO VAS NIJE SRAMOTA da se javllete na topic posvecen kosarci.....
Ljudi, dal sam ja lud, ili su "ovi" neizlecivi ....

Pegasus

pre 15 godina

ZVEZDA CE BITI SAMPION NLB i DOMACE LIGE, PARTIZAN UZIMA KUP. A za TOP 16 ste imali vise srece nego pameti, da se svi rezultati poklope pa da od 7 kmbinacija vam 6 cini posao. Prosle god ste igrali mnogo bolje u Evroligi.

A ko ima bolje navijace netreba ni spominjati, jer samo navijate na toj Evroligi i to je sve.
(Q7, 10. januar 2009 21:54)



Svaka ti čast na tako bujnoj mašti,ha.Angažovaću te da pišeš bajke za mog malog bratanca da se pošteno ismeje na sve to.
Čoveče, jesi li svestan šta govoriš?!Ali,ajde,da te razumem, ti još uvek "krasno" sanjaš.No, kad se probudiš, ima da te zaboli stvarnost!Bliži nam se 7. februar, pa ćemo da vidimo ko je gde.
I još se usuđuješ da pričaš o "budućim trofejima" svog kluba.
A što se navijača tiče, tek tu lupetaš!Mi bar imamo čast i privilegiju da navijamo za naš PARTIZAN u najkvalitetnijem evropskom takmičenju,a vi...
Ako ikada doživite(što mislim da je naučna fantastika) da osetite sa vašim "moćnim evropskim" klubom sve ovo što nama Partizan pruža, javi se.Ali,neću više da te diram, puštam te da i dalje sanjaš.

(V)UKI je kralj!

pre 15 godina

Vukasine Brajicu,volim teeeeeeeee!
(Obozavateljka Urosa Tripkovica....:-), 10. januar 2009 18:08)


I ja takođe, kao i grobarsku legendu Ukija!!! :)

Ivan

pre 15 godina

Ovako jadan hemofarm bi i borac pobedio samo se vi hvali te pa kad budete pukli u zadru 20 razlike bice onda sudije su krive a o moskvi i da ne pricam zvezda ce vas oguliti i u nlb i u nasoj ligi zvezda sampion kari 001

miki

pre 15 godina

(2-1, 3-1, 4-2, 4 sk, 4 as)

Kako izracunaste sedam poena?

Ne kapiram!
(?, 10. januar 2009 18:26)
2x1=2
1x3=3
1x2=2
Suma sumarum 7

Q7

pre 15 godina

@ I one

Zasto Partizan zasluzuje TOP 16 vise nego Cibona ( govorim o ovoj sezoni ) Da nije zato sto je pobedio Olimpijakos ili mozda zato sto ima dobre navijace. Nemoj samo da mi pricate kako ste pobedili PAO ili kako ste izgubili pola kosa 2-3 tekme jer me potpuno ne zanima koliko ste pobedili ili izgubili. Pobeda je pobeda a poraz je poraz.

Pegasus

pre 15 godina

(2-1, 3-1, 4-2, 4 sk, 4 as)

Kako izracunaste sedam poena?
Ne kapiram!
(?, 10. januar 2009 18:26)


2-1 su dvojke,3-1 trojke i 4-2 penali.Pozdrav!

Q7

pre 15 godina

@ JSZ

pa nece jos dugo trenirati zajedno, jer vi love nemate ni za prasak. Svaka sezona finansiski je sve teza za vas i samo je pitane kada ce Partizan potonuti. Mi smo potonuli prosle god ali smo se vratili jaci nego ikada u poslednjih 10 god. Razlika u svetlosnim godinama o kojoj ti pricas se videl na poslednjem derbiju. Ne zanima me ko je igrao, ko je bio povredjen, ko je bio suspendovan, regularno smo vas pobedili. Sta je bilo pre toga me ne zanim, zivite od proslosti ja zivim sadasnjos a to je da smo mi trenutno bolja ekipa a to smo pokazali i u medjusobnom susretu.

blue

pre 15 godina

(2-1, 3-1, 4-2, 4 sk, 4 as)

Kako izracunaste sedam poena?

Ne kapiram!
prva kolona je za 2p ili 3p a treca je za slobodnjake.
(1111, 10. januar 2009 18:57) prva kolona i da je za dva ili tri poena postignut je u oba slucajeva isti broj koseva tj. po jedan...

објективни посматрач

pre 15 godina

Гледао сам Звезду и Партизан много пута ове сезоне и могу објективно рећи да Звезда има квалитетнији тим...објективно... Мислим да ће Звезда бити велики фаворит у финалној серији наше лиге, јер има још доста простора за напредак, за разлику од Партизана, али и много дужу клупу, поготово ако сви играчи буду здрави.

Q7

pre 15 godina

Ljudi Partizan igra dobro i to je cinjenica. Dule Vujosevic kuka vise nego u poslednje 2-3 godine. Umor i iscrpljenost su realnosmesni za ovaj deo sezone, hiljadu puta smo spominjali i NBA i cela ta prica svima nam je poznaat i stvarno smesna. Umor i iscrpljenost na pola sezone. Vranes realno nije kosarkas nego drvo. Roberts je za njega izmislio kosarku. Tadija i Novica su realn isti igraci. Odlucuju nijanse, ko ima bolji dan. Cinjenica da Tadija nema srece sa povredama. Pesic je bolji trener od Duleta. Stoji da Dule ima rezultate ali ima ih i Pesic i to na Svetskom i Evropskom nivou, na klupskom i reprezentativnom nivou. Po meni je Zvezda bolji tim mada sve ce zavisiti od bolje trenutne forme u finalu, a treba dodati da Dule tu zna sta radi.

ZVEZDA CE BITI SAMPION NLB i DOMACE LIGE, PARTIZAN UZIMA KUP. A za TOP 16 ste imali vise srece nego pameti, da se svi rezultati poklope pa da od 7 kmbinacija vam 6 cini posao. Prosle god ste igrali mnogo bolje u Evroligi.

A ko ima bolje navijace netreba ni spominjati, jer samo navijate na toj Evroligi i to je sve.

Ivan

pre 15 godina

Ovako jadan hemofarm bi i borac pobedio samo se vi hvali te pa kad budete pukli u zadru 20 razlike bice onda sudije su krive a o moskvi i da ne pricam zvezda ce vas oguliti i u nlb i u nasoj ligi zvezda sampion kari 001

Q7

pre 15 godina

@ I one

Zasto Partizan zasluzuje TOP 16 vise nego Cibona ( govorim o ovoj sezoni ) Da nije zato sto je pobedio Olimpijakos ili mozda zato sto ima dobre navijace. Nemoj samo da mi pricate kako ste pobedili PAO ili kako ste izgubili pola kosa 2-3 tekme jer me potpuno ne zanima koliko ste pobedili ili izgubili. Pobeda je pobeda a poraz je poraz.

Q7

pre 15 godina

@ JSZ

pa nece jos dugo trenirati zajedno, jer vi love nemate ni za prasak. Svaka sezona finansiski je sve teza za vas i samo je pitane kada ce Partizan potonuti. Mi smo potonuli prosle god ali smo se vratili jaci nego ikada u poslednjih 10 god. Razlika u svetlosnim godinama o kojoj ti pricas se videl na poslednjem derbiju. Ne zanima me ko je igrao, ko je bio povredjen, ko je bio suspendovan, regularno smo vas pobedili. Sta je bilo pre toga me ne zanim, zivite od proslosti ja zivim sadasnjos a to je da smo mi trenutno bolja ekipa a to smo pokazali i u medjusobnom susretu.

DV

pre 15 godina

@objektivni, pozdravio te Moka. Inace, ovaj tim Parizana, uz proslogodisnju generaciju, igra ubedljivo najlepsi basket na ovim prostorima u poslednjih 20ak godina - sve ono sto kosarku cini jednim od najlepsih sportova ovi momci, iz utakmice u utakmicu, sve lepse demonstriraju: odbrana, trcanje, atleticizam, sistem, improvizacija kada treba, sut, jednom recju - tim!

dusan

pre 15 godina

Objektivni posmatra;!!!!!
Momče bolje da se nisi javio.
Ovo što smo videli je "igra mačke i miša",pogotovu u ovoj ligi.Prati malo euro ligu.
Osim toga ako si zapazio igrača kojise zove VESELI, mogao si da vidis da je on ide stopama KUKOČA.Ko je imao Kukoča taj je dobijao.Nekad mi je žao crveno belih navijača.Jednostavvno nemaju za koga da navijaju.

JSZ

pre 15 godina

(Q7, 10. januar 2009 21:54)

Jos jedan veliki 'strucnjak'- navijac KKSS.Mi kada smo poceli da haramo Evropom ti si jos vukao kevu za suknju i govorio:"Mama,vidi opet cika Sale dao trojku".Procice i mladost i zrele godine a neces znati kako je to navijati za sampionski tim i bodriti klub protiv Barselone,Panatinaikosa,CSKA,Olimpijakosa,Makabija,Taukeramike,AJ Miliana,Sijene,Huventuda...I ne samo bodriti-pobedjivati ih.Nije ni cudo da vam je najveci uspeh u zadnjih deset godina ovogodisnja 'nisamneznamkako' pobeda nad Partizanom.Sa koliko srece ste samo ove godine dobili FMP,Vojvodinu i sada Olimpiju.Generacije navijaca dolaze i prolaze a ne znaju kako je to biti prvak.
Nije ni cudo sto u tebi ima toliko srcbe i bola.
Molio bih te da ne uporedjujes Partizan i KKSS-razlika je u svetlosnim godinama.Jedina slicnost im je to sto ovi tvoji imaju cast da treniraju u istoj hali sa majstorima i sto ce im to biti najsvetliji trenutci u karijeri.Imace sta da pricaju unucima.

Doktur

pre 15 godina

Objektivni posmatrac

Decko svaka ti cast na objektivnosti. Jesi svestan svojih reci?!

Necu nista da komentarisem dalje vec kad dodje i ta finalna serija bice ti mnoge stvari jasnije. Pazi Doktur sta ti kaze!

Pozdrav do tada!

(V)UKI je kralj!

pre 15 godina

Vukasine Brajicu,volim teeeeeeeee!
(Obozavateljka Urosa Tripkovica....:-), 10. januar 2009 18:08)


I ja takođe, kao i grobarsku legendu Ukija!!! :)

Miki82

pre 15 godina

(објективни посматрач, 10. januar 2009 17:57)

Donekle se s tobom slazem,ali ono sto Zvezda nema su navijaci i cinjenica da pojedini igraci Partizana imaju vise utakmica odigranih u EL nego vise od pola Zvezdinih igraca u Zvezdi!
Partizan ima iskusniji tim za te finalne serije!I to ce biti velika prednost.

nemanja

pre 15 godina

- U poslednje 4 sezone finalista NLB lige!
- U poslednje 2 sezone osvajac NLB lige!
- U poslednjih 50 utakmica NLB lige Partizan ima 47 pobeda i samo 3 poraza!
- U NLB ligi Partizan u ovoj sezoni prima prosecno samo 66,63 poena! Paklena odbrana u reziji Duleta Vujosevica!

KK Partizan je ubedljivo najdominantnija ekipa u regionu!!!

Tufo

pre 15 godina

Ovo se pretvorilo u rutinu:))))
Rasic je konacno pokazao da posjeduje sut:)))
Odbranu ne bih da komentarisem,jer se sve vidi vise nego odlicno,ovoliko banana skokova ukradenih lopti:))))
Napad donosi pobjede,odbrana donosi TITULE

Uzmi Dule osmu titulu osmu r\titulu:)))))))))))

evo banke

pre 15 godina

(Q7, 10. januar 2009 21:54)

imas sajt CAROBNjAK IZ OZA i u njemu ima mastaonica- forum,pa samo uzi copy i paste ovaj crtez ,...a mozes i cut slobodno...

I one

pre 15 godina

Q7 "A za TOP 16 ste imali vise srece nego pameti, da se svi rezultati poklope pa da od 7 kmbinacija vam 6 cini posao." Ej ti audi da li znas sta pricas? PARTIZAN je sasluzio TOP 16 vise nego bilo koji tim sa ovih prostora. Sto se zvezde tice mora li bi prvo da ucestvujete u euroleague da bi mogli da se nadate necemu!

demonokot

pre 15 godina

Stvarno nikada ne komentarisem druge ekipe ili skupine.... ali.stvarno KAKO VAS NIJE SRAMOTA da se javllete na topic posvecen kosarci.....
Ljudi, dal sam ja lud, ili su "ovi" neizlecivi ....

bananamen

pre 15 godina

ljudi ovo vise nema smisla , pa sa nama ko igra taj musav ide kuci od banana, trebalo bi pre pocetka protivnicima podeliti portikle, ja mislim da je to red ,ko se slaze nek podrzi.

miki

pre 15 godina

Q7

Prijatelju, smesan si, kao i tvoj komentar !!!!!!!!!!

Reci za igraca(koi je propao u vasim redovima,i kojeg je Dule rehabilitovao i vratio u zivot, inace da je dosao odmah kod Dula, danas bih bio kao Jao Ming)da je drvo, a pritom vam isti na svakoj tekmi lupi bar 3 banane i ubode 5-6 poe. za 12 min. to moze samo neko ko nema blage veze sa basketom!!!!!!!!!!

Sto se tice ekipe Partizana(a druge necu da komentarisem, jer mu nisu ni do kolena)oni su karaker pokazali protiv (CSK,EFES,REALA,ARMANIJA, ITD). Vi ste se provukli ove god. u zadnjem min. i to posle 20-0 u partijama u nasu korist, ali nebrini, za dve nedelje cemo vam vratiti sve sa kamatom.

Vi ste i dalje KK SLEDECA SEZONA hehehehheeh

matejasale

pre 15 godina

Ja kazem da smo jaci nego prosle godine.Jos da se dovede centar,da pomogne Vranesu.Ajde dr.mr.doc.prof.ing.generale,Vujosevicu da igramo malo u hramu kosarke u nasoj HALI SPORTOVA na N.Beogradu bilo bi sigurno bar 4 puta vise publike nego nas 1.500 u derbiju.Ovo je bila zalosna poseta jer Partizan to nezasluzuje.Ligu su izmislili Hrvati i komsinica,a mi ucestvujemo u njoj i naravno osvajamo za inat.Pa nama i ti bodovi iz ovakve lige voleli je ili ne donose EVROLIGU i punu halu i naravno jake protivnike.Ali i razumem muka je vratiti se iz Pionira jer 90%navijaca dolazi preko mosta na Savi i neidu svi kolima.Najveci broj navijaca dolazi iz Zemuna i sa N.Beograda zato nam je u hali kada su igrale Omerovicka,Komnjenovicka i dr.na zenskoj kosarci bilo po 2-3000 ljudi,a da nepricam o IMT,MZT SKOPLJU,OLIMPIJI,PRVI PARTIZAN UZICE,i KESu kada moras da ostanes u hali posle meca da se osusis kakva je tek tamo atmosfera bila.A stariji navijaci mnogo dobro znaju o cemu pricam i sta smo tada pricali ciji je PIONIR a cija je HALA SPORTOVA.Dule znas i sam sta je tamo i kako tek tamo GRMI i koliko bi bilo publike i kakva bi bila atmosfera da smo veceras igrali tamo sa Hemofarmom.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara

pre 15 godina

Rutinski...očekivano...a sad slede dva naj teža gostovanja(CSKA i Zadar)! A bar jedno dobivamo sugurno!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Dulence

pre 15 godina

kada se samo setim koliko je bilo pljuvanja po Dulencetu jer nije hteo da dovede Macvana i koliko je bilo zajedljivih komentara kada je doveo Veselog.Danas su svi mogli da se uvere zasto je Dule carobnjak i zasto ce jos dugo,dugo osvajati trofeje.

dr. b

pre 15 godina

@Q7,vidi se da ti je tesko pala proslost,a posto kazes da zivis u sadasnnjosti,pogledaj tabelu,ima jedan tim iznad vas a iznad njega je samo nebo!!!

nejednacina

pre 15 godina

1 od 2 za dva = 2 p
1 od 3 za tri = 3 p
2 od 4 sa slobodnih = 2 p
iz toga sledi 2+3+2 = 7 p

(ko u stara dobr avremena kada sam isao u skolu)

NAPRED PARTIZAN!!!!

konjina

pre 15 godina

odgovor momku sto ne zna kako se racunaju kosevi, prvo se u statistici pisu sutevi za dva poena (2-1), pa onda za tri (2-1), pa onda za jedan (4-2), to je ukupno 7!!!!!!!! pozzz iz ATLANTIKA od vernih GROBARA!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Значи, смрзла сам се у Пиониру. Била сам за то да се мало навија, загрејали би смо се, али ништа од тога. :) Добро, макар је било више публике него уобичајно за ово такмичење. Видело се да смо били уморни и истрошени, али смо паметно играли. Заиста бих волела да видим Бобија Марјановића у Партизану.

PFC

pre 15 godina

Zasto Partizan zasluzuje TOP 16 vise nego Cibona ( govorim o ovoj sezoni ) Da nije zato sto je pobedio Olimpijakos ili mozda zato sto ima dobre navijace. Nemoj samo da mi pricate kako ste pobedili PAO ili kako ste izgubili pola kosa 2-3 tekme jer me potpuno ne zanima koliko ste pobedili ili izgubili. Pobeda je pobeda a poraz je poraz.
(Q7, 10. januar 2009 23:03)

...za TOP 16 ste imali vise srece nego pameti, da se svi rezultati poklope pa da od 7 kmbinacija vam 6 cini posao...
(Q7, 10. januar 2009 21:54)


Pa naravno da te ne zanima ono sto i jeste najbitnije u celoj prici.Verovatno te ne zanimaju ni rutinske pobede protiv Reala i Efesa i velicanstvena pobeda protiv Armanija kakvu ne pamtim da je neko skoro ostvario u Evroligi. Verovatno te nezanima ni sto igramo u ubedljivo najtezoj grupi gde su na ivici ispadanja i Efes pa cak i Real.

A i ovde se nikakve kombinacije nisu poklopile.Da su se malo poklopile kombinacije i da je u ovoj grupi sve islo normalnim tokom mi bi vec bili sigurni za top 16.

lako

pre 15 godina

@ ?

Tako sto ti je ovo prvo sut za 2 poena, ovo drugo za tri a ovo trece slobodna bacanja.

I dobijes jedna trojka - 3 + dvojka 2 + dva bacanja 2 = 3+2+2=7

Jednostavno

Pegasus

pre 15 godina

(2-1, 3-1, 4-2, 4 sk, 4 as)

Kako izracunaste sedam poena?
Ne kapiram!
(?, 10. januar 2009 18:26)


2-1 su dvojke,3-1 trojke i 4-2 penali.Pozdrav!

IVAN

pre 15 godina

Izgubiti od sjajnog partizana nije sramota..ali izgubiti na ovakav nacin je sramota..Onaj smesni covek sa klupe,koji je ranije vodio jedan drugi smesni klub mora pod hitno da ode dok ne nastane smehotres..

Plikuscht

pre 15 godina

'... Sta je bilo pre toga me ne zanim, zivite od proslosti ja zivim sadasnjos a to je da smo mi trenutno bolja ekipa a to smo pokazali i u medjusobnom susretu.
(Q7, 11. januar 2009 00:29)'

E da mi je neko rekao da ce jedan navijac zvezdice ovo da koristi kao argument ('ja ne zivim u proslosti') ... mislio bih da je retard. Kad ono, evo ga.
Navijac kluba koji se dici rezultatima dok se maltene krpenjacom igralo na betonu na kalishu pod otvorenim nebom pre pola veka ... ne zivi u proslosti.

Mada, u pravu je covek ... oni poslednju deceniju ne zive u prosloti, ali ni u sadasnjosti, vec zapravo zive u vecnoj buducnosti ... u sledecim sezonama.

miki

pre 15 godina

(2-1, 3-1, 4-2, 4 sk, 4 as)

Kako izracunaste sedam poena?

Ne kapiram!
(?, 10. januar 2009 18:26)
2x1=2
1x3=3
1x2=2
Suma sumarum 7

Tufo

pre 15 godina

@Objektivni

Partizan nema mjesta za napredak?????
A izvini u kakvoj formi igraju Lasme i Tepic????Posto ti ne vidis ja cu ti teci u OCAJNOJ,Tripko moze mnoooooogo bolje nego sto sada igra i to je svima jasno,
Ocekujemo i da Rasic proradi i da pokaze zasto je doveden,
Tako da nemoj da pricas kako Partizan igra a frhuncu forme,ista prica kao i prosle godine kada smo pobiejdili Barsu,pa kada smi kasnije pobiejdili i PAO i Montepaski i slomili Tau malo ste se zacutali,bice ponovo ista prica

UZMI DULE OSMU TITULU OSMU TITULU

PFC

pre 15 godina

Kakav partizan smesni ste a hemofarm jos smesniji
(delija, 10. januar 2009 19:29)

Ovako jadan hemofarm bi i borac pobedio...
(Ivan, 10. januar 2009 19:26)

Taj jadni Hemofarm je vas odvalio 20 razlike, pa vi vidite gde ste trenutno vi a gde mi

Pegasus

pre 15 godina

ZVEZDA CE BITI SAMPION NLB i DOMACE LIGE, PARTIZAN UZIMA KUP. A za TOP 16 ste imali vise srece nego pameti, da se svi rezultati poklope pa da od 7 kmbinacija vam 6 cini posao. Prosle god ste igrali mnogo bolje u Evroligi.

A ko ima bolje navijace netreba ni spominjati, jer samo navijate na toj Evroligi i to je sve.
(Q7, 10. januar 2009 21:54)



Svaka ti čast na tako bujnoj mašti,ha.Angažovaću te da pišeš bajke za mog malog bratanca da se pošteno ismeje na sve to.
Čoveče, jesi li svestan šta govoriš?!Ali,ajde,da te razumem, ti još uvek "krasno" sanjaš.No, kad se probudiš, ima da te zaboli stvarnost!Bliži nam se 7. februar, pa ćemo da vidimo ko je gde.
I još se usuđuješ da pričaš o "budućim trofejima" svog kluba.
A što se navijača tiče, tek tu lupetaš!Mi bar imamo čast i privilegiju da navijamo za naš PARTIZAN u najkvalitetnijem evropskom takmičenju,a vi...
Ako ikada doživite(što mislim da je naučna fantastika) da osetite sa vašim "moćnim evropskim" klubom sve ovo što nama Partizan pruža, javi se.Ali,neću više da te diram, puštam te da i dalje sanjaš.

nikola

pre 15 godina

(објективни посматрач, 10. januar 2009 17:57)

E ako Zvezda ima duzu klupu i veci kvalitet onda lazes da si gledao Partizanove i Zvezdine utakmice ove sezone.Sto se klupe tice- to i jeste Zvezdin glavni problem jer im se igra svodi na 3-4 igraca i imaju mozda jos 3 igraca u rotaciji i to je to.Stici ce vas umor kad tad.Partizan rotira u svakoj situaciji 12 igraca (jedino mozda Aleksic malo manje u zadnje vreme) i svi daju svoj doprinos i za nikog nemoramo da strepimo kako ce odigrati kad udje sto nije slucaj kod Zvezde.
A sto se kvaliteta tice jos si smesniji.Dovoljno je reci-Tepic,Velickovic,Tripkovic za koje se letos otimala pola Evrope i koji vrede vise nego ceo tim zvezde zajedno za koje u Evropi verovatno niko nije ni cuo.

grobar nis

pre 15 godina

...za TOP 16 ste imali vise srece nego pameti, da se svi rezultati poklope pa da od 7 kmbinacija vam 6 cini posao.
(Q7, 10. januar 2009 21:54)

Nije se tu nista poklopilo nego smo iskljucivo mi odgovorni za to.Pobedili smo Real i Efes rutinski,a tamo izgubili sa poenom razlike,Panionis odvalili 23.Sta se tu poklopilo? Da nije bilo ovih iznenadjujucih poraza (ili neceg drugog) CSK-a kuci od Reala i u gostima od Armanija mi bi vec bili u top 16. Gde ti vidis da se tu nesto poklopilo osim da je ono bilo na stetu Partizana.

blue

pre 15 godina

(2-1, 3-1, 4-2, 4 sk, 4 as)

Kako izracunaste sedam poena?

Ne kapiram!
prva kolona je za 2p ili 3p a treca je za slobodnjake.
(1111, 10. januar 2009 18:57) prva kolona i da je za dva ili tri poena postignut je u oba slucajeva isti broj koseva tj. po jedan...

Milan

pre 15 godina

@7 "Мислим да ће Звезда бити велики фаворит у финалној серији наше лиге, јер има још доста простора за напредак"
a ima i vremena



do sledece sezone.