Subota, 06.12.2008.

21:58

Čista petica za srpske klubove

Srpski košarkaški klubovi izborili su ove subote pet trijumfa u Jadranskoj ligi.

Izvor: B92

Èista petica za srpske klubove IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

sir_Nikola1989

pre 15 godina

bilo je to pre tacno 10 god., ali tada nije bilo jadranske lige niti smo imali bolji budzet. Isto se igralo tako da napravis igraca, pa ga sledece sezone prodas...

dex

pre 15 godina

@Sir_Nikola
Final four je bio pre cini mi se 10 ili vise godina... Da li znas rezultate Partizana od tada pa do poslednje 3 sezone? Sluzili su za nabijanje kos razlike...

pinkerton

pre 15 godina

Jao, jao, majko moja..koliko bahatosti, one prave Srpske:)))...pravi Srbin je očito arogantan i ima kratko pamćenje; porazi FMP-a od 40 u Zadru i Zvezde od 30-ak u Zagrebu su, naravno, zar ste sumnjali?!, već zaboravljeni..
Jako ste smiješni:)))
No da se razumijemo, Partizanu svaka čast...kao i Grobarima koji prave nevjerojatnu atmosferu u Pioniru..
Njima i pozdrav iz Zagreba (mislim onima iz dvorane, ne s foruma:)))

partizanovaccc

pre 15 godina

Toliko o opravdanosti lige.. Obrnuta situacija bi se desila kada bi vaterpolo igrale ekipe Srbije i Hrvatske!
(The doctor, 6. decembar 2008 23:08)
Ste ce covek misli da partizan moze neko da dobije u vaterpolu..\
SRBIN DO GROBA

Aco PG

pre 15 godina

ali buducnost ima da gazi prtizana, zvijezdu, hemofarma, fmp, u moracu nas niko ne moze dobiti.
(Podgoricanin, 6. decembar 2008 23:31)

Niko sem Bilbaoa a i umalo, Krka,Helios sve same košarkaške veličine. Ova boranija tipa Partizan, Hemofarma i FMP-a nemaju šta da traže. E moj druže. jedino se slažem da je Zvezda boranija.

Aco PG

pre 15 godina

ali buducnost ima da gazi prtizana, zvijezdu, hemofarma, fmp, u moracu nas niko ne moze dobiti.
(Podgoricanin, 6. decembar 2008 23:31)

Zaboravih da ti kažem nije u Moraču nego u Morači.

sir_Nikola1989

pre 15 godina

Koliko se ja secam Partizan je igrao final four pre nego sto je osnovana jadranska liga. Jeste da smo bili cetvrti, ali smo pokazali da mozemo i sa malim budzetom da se nosimo sa najjacim evropskim timovima. To nije bilo toliko davno, a ne znam odakle ti to da je poceo da igra dobro zbog jadranse lige? Ne mislis da je mozda to neko iskustvo jer smo u poslednjih 10 sezona samo jednu propustili i nismo igrali u evroligi, mozda je to ipak zbog nekog iskustva od prethodnih godina.Nemam nista protiv nje, neka se igra, ali treba nesto uraditi i za domacu ligu kako bi napredovala, a ne nastavila kako je krenula da pada.

Marijus

pre 15 godina

Ljudi po meni najbolje resenje je da se napravi Srpska liga sa 8 ili 10 kluba.Tako bi ostali timovi(ne mislim na Zvezdu,vojvodinu,hemofarm,fmp i partizan) uzeli ono najbolje iz sadasnje sinalko lige. I treba se igrati svako sa svakim po 4 puta kako bi se igralo sto vise jakih utakmica.
Imali bi ligu koja bi bila jaca od Italijanske,Francuske,
Turske,dok smo Nemce,Hrvate, Slovence... odavno prevazisli.
Kvalitetnije lige u Evropi od nas imali bi samo Grci,Spanci i Rusi.
Razmislite o tome svaki tim (Zvezda,hemofarm,fmp,partizan) bi imao po 12 jakih utakmica a ostali vise(bez fajnal fora i kupa).
Jer vi vidite da nasi klubovi biju Italijane,Nemce,Turke, Francuze,Hrvate i ostalu boraniju gde god stignu...
Pravimo samo uslugu klubovima kao sto su Krka,Domzale,Split,Zagreb, Bosna,Buducnost...Umesto da igramo sa Borcem,Masincem,lajonsima... cije ce mlade talentovane igrace uzeti najjaci klubovi zemlje a mozda ce nekada da zaigraju i za reprezentaciju koja je od osnivanja Jadranske spala na najnize grane.
Mislite o tome
A da pitam jos i Podgoricanina
Kolko oni imaju klubova i koliko hala,i da li se crnogorska liga igra na terenima izmedju zgrada ili su im tereni nizbrdni.

ISTAMBUL92

pre 15 godina

@Podgoricanin.
Decko ti si smesan....
Partizan nece izgubiti ni jedan mec wishe do kraja..
ewentualno 1 ili 2 u Zadru ili protiw Hemofarma..
i to ce se desiti MOZDA samo zbog umora...
ostalima ne osta je nista osim da se poklone wladarima owih prostora PARTIZANU...
k'o oka dwa...

excentric pfc

pre 15 godina

Koliko me sećanje služi, neki su se ovde molili da udju u tu ligu, a to nije bio Partizan.

Eto ogdovora na pitanje šta će nam Jadranska...

ATG

pre 15 godina

Zelim misljenje o ovome? A zasto se ne bi igrala i NLB II liga? I da poslednja 2 mesta iz NLB ispadnu i da udju dva iz NLB II ili tako nesto? Onda bi i ostale ekipe imale interes da se pojacavaju i igrali bi jake utakmice. Nije nasa liga bila najjaca u Evropi, nego liga Jugoslavije.

Zvezda mi je sve

pre 15 godina

Jadrnsku ligu ne treba igrati! Osim mozda od Cibone i Zadra, svi srpski klubovi koji igraju nasu ligu su bolji od ovih Heliosa, Zagreba, Krke i sta ti ja znam. Samo njima cinimo uslugu time sto igramo ovu slovenacko-hrvatsku ligu.

mario

pre 15 godina

e pa grofe, mala kamenita, ovakva onakva nasa je i mi se njom ponosimo! prema tome u svoju avliju i uzivajte u tom ''bogatstvu'' koje vas okruzuje,meni je potpuno svejedno!

greetings from New York!

nemanja

pre 15 godina

Mislim da e ova liga pravi potez, konacno dosta jakih utakmica i to se vidi po partijama u evroligi. Partizan je dobar, cibona takodje. Da se nije napravila veliak liga, kvalitet bi naglo opao, bas kao sto je u fudbalu u celoj bivsoj jugi ili rukomet u srbiji

Nele_BIH

pre 15 godina

Potpisujem komentar br.27 U potpunosti se slazem sa njim.Oteo mi je misao.Kao sto momak rece , gdje je bio Partizan u Euroligi prije osnivanja NLB lige.Realno gledajuci nije mogao da sastavi 2 pobjede u cijelom ciklusu.O gostujucim pobjedama da i ne pricamo.Znate i sami da par godina KK Partizan nije pobijedio u gostima u Euroligi.Zar mislite da je sve to slucajnost?? Partizanu je u tom trenutku trebalo jacih utamica da bi se afirmisali mladi momci.A sada redom padaju Real,Barcelona,Unikaha,Olimpijakos...Samo uz jace utakmice,atraktivnije protivnike moze se nesto ostvariti.A to u ovom trenutku su Cibona,Zadar,Bosna,Olimpija... i naravno uvijek jaki srbijanski klubovi. Realnost!!

BOYAN

pre 15 godina

Podgoricanin jel se mozda secas kako ste igrali sa hemofarmom u Vrscu hahah e isto tako cete proci u moraci a i u kupu evrope bivsem ulebu

Pop

pre 15 godina

Samo polako. Ajde da se ne lozimo pre vremena. To nam je specijalnost. Ovakvom trenutnom stanju na vrhu tabele doprineo je dobar raspored nasih ekipa u prvom delu. Hemofarm ce u drugom delu gostovati: Ciboni, Partizanu, Buducnosti, Zadru i Zvezdi. Tesko da ce ostvariti ijednu pobedu. Zadar u drugom delu docekuje Cibonu, Partizan, Hemofarm, Buducnost i Zvezdu. Znaci, velike su im sanse da se nadju na f4. Cibona u drugom delu gostuje Zvezdi, Zadru i Buducnosti. Bar jednu utakmicu ce dobiti. Na F4 ce biti Partizan, Zvezda, Cibona i Zadar.

dex

pre 15 godina

Sta ce nam Jadranska? Pa da vidimo... Da li mislite da ce se Zvezdini, Partizanovi, FMP-ovi, i Hemofarmovi igraci lakse razviti u duelu sa Masincem, Mega Akvom i Lajonsima, ili sa Cibonom, Olimpijom ili Zadrom? Da li mislite da ce se igraci iz nasih lokalnih klubova razvijati i sticati vazno iskustvo u porazima od 60 razlike? Malo sutra... Kada je Partizan poceo da igra dobro u Evroligi? Da li je slucajnost sto je taj period usledio posle igranja u Jadranskoj? Koliko vas beogradjana dolazi na utakmice nase lige? Ne vise od 50! Samo vas privlace veci timovi. Mada vi koji ovde komentarisete uglavnom ni ne idete na utakmice pa vam je svejedno.

djuro

pre 15 godina

i ovo je jedini razlog zasto postoji ex-YU liga u kosarci u kojoj su srpski timovi dominantni i gde srpska kosarka cini uslugu hrvatskoj, slovenackoj i ostalima, a ne postoji u drugim sportovima gde bi korist bila obostrana - ili negde i na strani Srbije. Opametite se i trazite prosirenje i na druge sportove ili ukinite jadransku ligu.

milan_pfc

pre 15 godina

samo ti sanjaj "lala" ...vosa ce vas malo prodrmati onda ce fmp da vas osamari....sledi zvezda koja ce vas lupiti jos koji samar...da bi na sve to lepo dosli hemofarm da padnete na kolena i Partizan da vas dokrajci....u kom svetu zivis????

Delija iz Rume

pre 15 godina

Podgoricanin, da ga nisi malo preterao? pa videcemo i to cudo od Buducnosti...prvo cemo vas pregaziti u Pioniru u 13. kolu, a onda cemo vas unistiti u poslednjem kolu lige i pokazati vam kako se igra kosarka...

Dragiša

pre 15 godina

Sta ce nam jadranska liga? propadaju nam centri kao Leskovac,Nis,Cacak,Subotica,Zrenjanin,Kraljevo,Valjevo....
(Miroslav, 6. decembar 2008 23:08)

Opasni centri!!!

MIRKO UZICKO KOLO

pre 15 godina

Cestitam nasim klubovima na pobede koje su ostvarili. Ja lepo kazem da hrvatski i slovenacki klubovi nemaju pojma da igraju jedino utakmice dobijaju na sudske pritiske.Voleo bi da na kraju igraju nasa 4 kluba na Fajnal for da im pokazemo kako se igra najbolju kosark.

Sergioooooooooo

pre 15 godina

Auuuu ljudi, sta bih dao da ovakav poredak ostane na kraju prvenstva i da njihov "strashni" Zadar ne udje u F4. Tako bi ostali i bez domacinstva za F4.

Uh sto bi bilo lepo....

Grof

pre 15 godina

@ Podgoricanin-e
Dragi bivsi sugradjanine molim te probaj da ispostujes osnovna pravila tvoga "maternjeg" jezika i da izmenis rec Moracu koroz PADEZE.
Pa da onda ostavis komentar na ovom sajtu, a moderatora molim da obrati paznju. A ono u cemu ekipe iz Srbije sigurno ne mogu da Vas dobiju je bacanje kamena sa ramena posto Vas isti tako obilato okruzuje. A do tada zelim ti da uzivas u lijepom tvojoj kamenitoj domovini.

veernalen

pre 15 godina

Potpisujem da bi Srpska liga bila rame uz rame Spanskoj i Italijanskoj da Zvezda,Partizan,FMP,Vosa i Hemofarm igrali od pocetka u domacem prvenstvu

Grof

pre 15 godina

@ Podgoricanin-e
Dragi bivsi sugradjanine molim te probaj da ispostujes osnovna pravila tvoga "maternjeg" jezika i da izmenis rec Moracu koroz PADEZE.
Pa da onda ostavis komentar na ovom sajtu, a moderatora molim da obrati paznju. A ono u cemu ekipe iz Srbije sigurno ne mogu da Vas dobiju je bacanje kamena sa ramena posto Vas isti tako obilato okruzuje. A do tada zelim ti da uzivas u lijepom tvojoj kamenitoj domovini.

dex

pre 15 godina

Sta ce nam Jadranska? Pa da vidimo... Da li mislite da ce se Zvezdini, Partizanovi, FMP-ovi, i Hemofarmovi igraci lakse razviti u duelu sa Masincem, Mega Akvom i Lajonsima, ili sa Cibonom, Olimpijom ili Zadrom? Da li mislite da ce se igraci iz nasih lokalnih klubova razvijati i sticati vazno iskustvo u porazima od 60 razlike? Malo sutra... Kada je Partizan poceo da igra dobro u Evroligi? Da li je slucajnost sto je taj period usledio posle igranja u Jadranskoj? Koliko vas beogradjana dolazi na utakmice nase lige? Ne vise od 50! Samo vas privlace veci timovi. Mada vi koji ovde komentarisete uglavnom ni ne idete na utakmice pa vam je svejedno.

Dragiša

pre 15 godina

Sta ce nam jadranska liga? propadaju nam centri kao Leskovac,Nis,Cacak,Subotica,Zrenjanin,Kraljevo,Valjevo....
(Miroslav, 6. decembar 2008 23:08)

Opasni centri!!!

veernalen

pre 15 godina

Potpisujem da bi Srpska liga bila rame uz rame Spanskoj i Italijanskoj da Zvezda,Partizan,FMP,Vosa i Hemofarm igrali od pocetka u domacem prvenstvu

Nele_BIH

pre 15 godina

Potpisujem komentar br.27 U potpunosti se slazem sa njim.Oteo mi je misao.Kao sto momak rece , gdje je bio Partizan u Euroligi prije osnivanja NLB lige.Realno gledajuci nije mogao da sastavi 2 pobjede u cijelom ciklusu.O gostujucim pobjedama da i ne pricamo.Znate i sami da par godina KK Partizan nije pobijedio u gostima u Euroligi.Zar mislite da je sve to slucajnost?? Partizanu je u tom trenutku trebalo jacih utamica da bi se afirmisali mladi momci.A sada redom padaju Real,Barcelona,Unikaha,Olimpijakos...Samo uz jace utakmice,atraktivnije protivnike moze se nesto ostvariti.A to u ovom trenutku su Cibona,Zadar,Bosna,Olimpija... i naravno uvijek jaki srbijanski klubovi. Realnost!!

Delija iz Rume

pre 15 godina

Podgoricanin, da ga nisi malo preterao? pa videcemo i to cudo od Buducnosti...prvo cemo vas pregaziti u Pioniru u 13. kolu, a onda cemo vas unistiti u poslednjem kolu lige i pokazati vam kako se igra kosarka...

BOYAN

pre 15 godina

Podgoricanin jel se mozda secas kako ste igrali sa hemofarmom u Vrscu hahah e isto tako cete proci u moraci a i u kupu evrope bivsem ulebu

djuro

pre 15 godina

i ovo je jedini razlog zasto postoji ex-YU liga u kosarci u kojoj su srpski timovi dominantni i gde srpska kosarka cini uslugu hrvatskoj, slovenackoj i ostalima, a ne postoji u drugim sportovima gde bi korist bila obostrana - ili negde i na strani Srbije. Opametite se i trazite prosirenje i na druge sportove ili ukinite jadransku ligu.

Sergioooooooooo

pre 15 godina

Auuuu ljudi, sta bih dao da ovakav poredak ostane na kraju prvenstva i da njihov "strashni" Zadar ne udje u F4. Tako bi ostali i bez domacinstva za F4.

Uh sto bi bilo lepo....

MIRKO UZICKO KOLO

pre 15 godina

Cestitam nasim klubovima na pobede koje su ostvarili. Ja lepo kazem da hrvatski i slovenacki klubovi nemaju pojma da igraju jedino utakmice dobijaju na sudske pritiske.Voleo bi da na kraju igraju nasa 4 kluba na Fajnal for da im pokazemo kako se igra najbolju kosark.

nemanja

pre 15 godina

Mislim da e ova liga pravi potez, konacno dosta jakih utakmica i to se vidi po partijama u evroligi. Partizan je dobar, cibona takodje. Da se nije napravila veliak liga, kvalitet bi naglo opao, bas kao sto je u fudbalu u celoj bivsoj jugi ili rukomet u srbiji

milan_pfc

pre 15 godina

samo ti sanjaj "lala" ...vosa ce vas malo prodrmati onda ce fmp da vas osamari....sledi zvezda koja ce vas lupiti jos koji samar...da bi na sve to lepo dosli hemofarm da padnete na kolena i Partizan da vas dokrajci....u kom svetu zivis????

Pop

pre 15 godina

Samo polako. Ajde da se ne lozimo pre vremena. To nam je specijalnost. Ovakvom trenutnom stanju na vrhu tabele doprineo je dobar raspored nasih ekipa u prvom delu. Hemofarm ce u drugom delu gostovati: Ciboni, Partizanu, Buducnosti, Zadru i Zvezdi. Tesko da ce ostvariti ijednu pobedu. Zadar u drugom delu docekuje Cibonu, Partizan, Hemofarm, Buducnost i Zvezdu. Znaci, velike su im sanse da se nadju na f4. Cibona u drugom delu gostuje Zvezdi, Zadru i Buducnosti. Bar jednu utakmicu ce dobiti. Na F4 ce biti Partizan, Zvezda, Cibona i Zadar.

excentric pfc

pre 15 godina

Koliko me sećanje služi, neki su se ovde molili da udju u tu ligu, a to nije bio Partizan.

Eto ogdovora na pitanje šta će nam Jadranska...

Zvezda mi je sve

pre 15 godina

Jadrnsku ligu ne treba igrati! Osim mozda od Cibone i Zadra, svi srpski klubovi koji igraju nasu ligu su bolji od ovih Heliosa, Zagreba, Krke i sta ti ja znam. Samo njima cinimo uslugu time sto igramo ovu slovenacko-hrvatsku ligu.

ISTAMBUL92

pre 15 godina

@Podgoricanin.
Decko ti si smesan....
Partizan nece izgubiti ni jedan mec wishe do kraja..
ewentualno 1 ili 2 u Zadru ili protiw Hemofarma..
i to ce se desiti MOZDA samo zbog umora...
ostalima ne osta je nista osim da se poklone wladarima owih prostora PARTIZANU...
k'o oka dwa...

ATG

pre 15 godina

Zelim misljenje o ovome? A zasto se ne bi igrala i NLB II liga? I da poslednja 2 mesta iz NLB ispadnu i da udju dva iz NLB II ili tako nesto? Onda bi i ostale ekipe imale interes da se pojacavaju i igrali bi jake utakmice. Nije nasa liga bila najjaca u Evropi, nego liga Jugoslavije.

mario

pre 15 godina

e pa grofe, mala kamenita, ovakva onakva nasa je i mi se njom ponosimo! prema tome u svoju avliju i uzivajte u tom ''bogatstvu'' koje vas okruzuje,meni je potpuno svejedno!

greetings from New York!

Marijus

pre 15 godina

Ljudi po meni najbolje resenje je da se napravi Srpska liga sa 8 ili 10 kluba.Tako bi ostali timovi(ne mislim na Zvezdu,vojvodinu,hemofarm,fmp i partizan) uzeli ono najbolje iz sadasnje sinalko lige. I treba se igrati svako sa svakim po 4 puta kako bi se igralo sto vise jakih utakmica.
Imali bi ligu koja bi bila jaca od Italijanske,Francuske,
Turske,dok smo Nemce,Hrvate, Slovence... odavno prevazisli.
Kvalitetnije lige u Evropi od nas imali bi samo Grci,Spanci i Rusi.
Razmislite o tome svaki tim (Zvezda,hemofarm,fmp,partizan) bi imao po 12 jakih utakmica a ostali vise(bez fajnal fora i kupa).
Jer vi vidite da nasi klubovi biju Italijane,Nemce,Turke, Francuze,Hrvate i ostalu boraniju gde god stignu...
Pravimo samo uslugu klubovima kao sto su Krka,Domzale,Split,Zagreb, Bosna,Buducnost...Umesto da igramo sa Borcem,Masincem,lajonsima... cije ce mlade talentovane igrace uzeti najjaci klubovi zemlje a mozda ce nekada da zaigraju i za reprezentaciju koja je od osnivanja Jadranske spala na najnize grane.
Mislite o tome
A da pitam jos i Podgoricanina
Kolko oni imaju klubova i koliko hala,i da li se crnogorska liga igra na terenima izmedju zgrada ili su im tereni nizbrdni.

pinkerton

pre 15 godina

Jao, jao, majko moja..koliko bahatosti, one prave Srpske:)))...pravi Srbin je očito arogantan i ima kratko pamćenje; porazi FMP-a od 40 u Zadru i Zvezde od 30-ak u Zagrebu su, naravno, zar ste sumnjali?!, već zaboravljeni..
Jako ste smiješni:)))
No da se razumijemo, Partizanu svaka čast...kao i Grobarima koji prave nevjerojatnu atmosferu u Pioniru..
Njima i pozdrav iz Zagreba (mislim onima iz dvorane, ne s foruma:)))

sir_Nikola1989

pre 15 godina

Koliko se ja secam Partizan je igrao final four pre nego sto je osnovana jadranska liga. Jeste da smo bili cetvrti, ali smo pokazali da mozemo i sa malim budzetom da se nosimo sa najjacim evropskim timovima. To nije bilo toliko davno, a ne znam odakle ti to da je poceo da igra dobro zbog jadranse lige? Ne mislis da je mozda to neko iskustvo jer smo u poslednjih 10 sezona samo jednu propustili i nismo igrali u evroligi, mozda je to ipak zbog nekog iskustva od prethodnih godina.Nemam nista protiv nje, neka se igra, ali treba nesto uraditi i za domacu ligu kako bi napredovala, a ne nastavila kako je krenula da pada.

partizanovaccc

pre 15 godina

Toliko o opravdanosti lige.. Obrnuta situacija bi se desila kada bi vaterpolo igrale ekipe Srbije i Hrvatske!
(The doctor, 6. decembar 2008 23:08)
Ste ce covek misli da partizan moze neko da dobije u vaterpolu..\
SRBIN DO GROBA

Aco PG

pre 15 godina

ali buducnost ima da gazi prtizana, zvijezdu, hemofarma, fmp, u moracu nas niko ne moze dobiti.
(Podgoricanin, 6. decembar 2008 23:31)

Niko sem Bilbaoa a i umalo, Krka,Helios sve same košarkaške veličine. Ova boranija tipa Partizan, Hemofarma i FMP-a nemaju šta da traže. E moj druže. jedino se slažem da je Zvezda boranija.

Aco PG

pre 15 godina

ali buducnost ima da gazi prtizana, zvijezdu, hemofarma, fmp, u moracu nas niko ne moze dobiti.
(Podgoricanin, 6. decembar 2008 23:31)

Zaboravih da ti kažem nije u Moraču nego u Morači.

dex

pre 15 godina

@Sir_Nikola
Final four je bio pre cini mi se 10 ili vise godina... Da li znas rezultate Partizana od tada pa do poslednje 3 sezone? Sluzili su za nabijanje kos razlike...

sir_Nikola1989

pre 15 godina

bilo je to pre tacno 10 god., ali tada nije bilo jadranske lige niti smo imali bolji budzet. Isto se igralo tako da napravis igraca, pa ga sledece sezone prodas...

Dragiša

pre 15 godina

Sta ce nam jadranska liga? propadaju nam centri kao Leskovac,Nis,Cacak,Subotica,Zrenjanin,Kraljevo,Valjevo....
(Miroslav, 6. decembar 2008 23:08)

Opasni centri!!!

Marijus

pre 15 godina

Ljudi po meni najbolje resenje je da se napravi Srpska liga sa 8 ili 10 kluba.Tako bi ostali timovi(ne mislim na Zvezdu,vojvodinu,hemofarm,fmp i partizan) uzeli ono najbolje iz sadasnje sinalko lige. I treba se igrati svako sa svakim po 4 puta kako bi se igralo sto vise jakih utakmica.
Imali bi ligu koja bi bila jaca od Italijanske,Francuske,
Turske,dok smo Nemce,Hrvate, Slovence... odavno prevazisli.
Kvalitetnije lige u Evropi od nas imali bi samo Grci,Spanci i Rusi.
Razmislite o tome svaki tim (Zvezda,hemofarm,fmp,partizan) bi imao po 12 jakih utakmica a ostali vise(bez fajnal fora i kupa).
Jer vi vidite da nasi klubovi biju Italijane,Nemce,Turke, Francuze,Hrvate i ostalu boraniju gde god stignu...
Pravimo samo uslugu klubovima kao sto su Krka,Domzale,Split,Zagreb, Bosna,Buducnost...Umesto da igramo sa Borcem,Masincem,lajonsima... cije ce mlade talentovane igrace uzeti najjaci klubovi zemlje a mozda ce nekada da zaigraju i za reprezentaciju koja je od osnivanja Jadranske spala na najnize grane.
Mislite o tome
A da pitam jos i Podgoricanina
Kolko oni imaju klubova i koliko hala,i da li se crnogorska liga igra na terenima izmedju zgrada ili su im tereni nizbrdni.

veernalen

pre 15 godina

Potpisujem da bi Srpska liga bila rame uz rame Spanskoj i Italijanskoj da Zvezda,Partizan,FMP,Vosa i Hemofarm igrali od pocetka u domacem prvenstvu

Pop

pre 15 godina

Samo polako. Ajde da se ne lozimo pre vremena. To nam je specijalnost. Ovakvom trenutnom stanju na vrhu tabele doprineo je dobar raspored nasih ekipa u prvom delu. Hemofarm ce u drugom delu gostovati: Ciboni, Partizanu, Buducnosti, Zadru i Zvezdi. Tesko da ce ostvariti ijednu pobedu. Zadar u drugom delu docekuje Cibonu, Partizan, Hemofarm, Buducnost i Zvezdu. Znaci, velike su im sanse da se nadju na f4. Cibona u drugom delu gostuje Zvezdi, Zadru i Buducnosti. Bar jednu utakmicu ce dobiti. Na F4 ce biti Partizan, Zvezda, Cibona i Zadar.

mario

pre 15 godina

e pa grofe, mala kamenita, ovakva onakva nasa je i mi se njom ponosimo! prema tome u svoju avliju i uzivajte u tom ''bogatstvu'' koje vas okruzuje,meni je potpuno svejedno!

greetings from New York!

Zvezda mi je sve

pre 15 godina

Jadrnsku ligu ne treba igrati! Osim mozda od Cibone i Zadra, svi srpski klubovi koji igraju nasu ligu su bolji od ovih Heliosa, Zagreba, Krke i sta ti ja znam. Samo njima cinimo uslugu time sto igramo ovu slovenacko-hrvatsku ligu.

Grof

pre 15 godina

@ Podgoricanin-e
Dragi bivsi sugradjanine molim te probaj da ispostujes osnovna pravila tvoga "maternjeg" jezika i da izmenis rec Moracu koroz PADEZE.
Pa da onda ostavis komentar na ovom sajtu, a moderatora molim da obrati paznju. A ono u cemu ekipe iz Srbije sigurno ne mogu da Vas dobiju je bacanje kamena sa ramena posto Vas isti tako obilato okruzuje. A do tada zelim ti da uzivas u lijepom tvojoj kamenitoj domovini.

dex

pre 15 godina

Sta ce nam Jadranska? Pa da vidimo... Da li mislite da ce se Zvezdini, Partizanovi, FMP-ovi, i Hemofarmovi igraci lakse razviti u duelu sa Masincem, Mega Akvom i Lajonsima, ili sa Cibonom, Olimpijom ili Zadrom? Da li mislite da ce se igraci iz nasih lokalnih klubova razvijati i sticati vazno iskustvo u porazima od 60 razlike? Malo sutra... Kada je Partizan poceo da igra dobro u Evroligi? Da li je slucajnost sto je taj period usledio posle igranja u Jadranskoj? Koliko vas beogradjana dolazi na utakmice nase lige? Ne vise od 50! Samo vas privlace veci timovi. Mada vi koji ovde komentarisete uglavnom ni ne idete na utakmice pa vam je svejedno.

Delija iz Rume

pre 15 godina

Podgoricanin, da ga nisi malo preterao? pa videcemo i to cudo od Buducnosti...prvo cemo vas pregaziti u Pioniru u 13. kolu, a onda cemo vas unistiti u poslednjem kolu lige i pokazati vam kako se igra kosarka...

pinkerton

pre 15 godina

Jao, jao, majko moja..koliko bahatosti, one prave Srpske:)))...pravi Srbin je očito arogantan i ima kratko pamćenje; porazi FMP-a od 40 u Zadru i Zvezde od 30-ak u Zagrebu su, naravno, zar ste sumnjali?!, već zaboravljeni..
Jako ste smiješni:)))
No da se razumijemo, Partizanu svaka čast...kao i Grobarima koji prave nevjerojatnu atmosferu u Pioniru..
Njima i pozdrav iz Zagreba (mislim onima iz dvorane, ne s foruma:)))

Nele_BIH

pre 15 godina

Potpisujem komentar br.27 U potpunosti se slazem sa njim.Oteo mi je misao.Kao sto momak rece , gdje je bio Partizan u Euroligi prije osnivanja NLB lige.Realno gledajuci nije mogao da sastavi 2 pobjede u cijelom ciklusu.O gostujucim pobjedama da i ne pricamo.Znate i sami da par godina KK Partizan nije pobijedio u gostima u Euroligi.Zar mislite da je sve to slucajnost?? Partizanu je u tom trenutku trebalo jacih utamica da bi se afirmisali mladi momci.A sada redom padaju Real,Barcelona,Unikaha,Olimpijakos...Samo uz jace utakmice,atraktivnije protivnike moze se nesto ostvariti.A to u ovom trenutku su Cibona,Zadar,Bosna,Olimpija... i naravno uvijek jaki srbijanski klubovi. Realnost!!

nemanja

pre 15 godina

Mislim da e ova liga pravi potez, konacno dosta jakih utakmica i to se vidi po partijama u evroligi. Partizan je dobar, cibona takodje. Da se nije napravila veliak liga, kvalitet bi naglo opao, bas kao sto je u fudbalu u celoj bivsoj jugi ili rukomet u srbiji

ATG

pre 15 godina

Zelim misljenje o ovome? A zasto se ne bi igrala i NLB II liga? I da poslednja 2 mesta iz NLB ispadnu i da udju dva iz NLB II ili tako nesto? Onda bi i ostale ekipe imale interes da se pojacavaju i igrali bi jake utakmice. Nije nasa liga bila najjaca u Evropi, nego liga Jugoslavije.

excentric pfc

pre 15 godina

Koliko me sećanje služi, neki su se ovde molili da udju u tu ligu, a to nije bio Partizan.

Eto ogdovora na pitanje šta će nam Jadranska...

milan_pfc

pre 15 godina

samo ti sanjaj "lala" ...vosa ce vas malo prodrmati onda ce fmp da vas osamari....sledi zvezda koja ce vas lupiti jos koji samar...da bi na sve to lepo dosli hemofarm da padnete na kolena i Partizan da vas dokrajci....u kom svetu zivis????

djuro

pre 15 godina

i ovo je jedini razlog zasto postoji ex-YU liga u kosarci u kojoj su srpski timovi dominantni i gde srpska kosarka cini uslugu hrvatskoj, slovenackoj i ostalima, a ne postoji u drugim sportovima gde bi korist bila obostrana - ili negde i na strani Srbije. Opametite se i trazite prosirenje i na druge sportove ili ukinite jadransku ligu.

dex

pre 15 godina

@Sir_Nikola
Final four je bio pre cini mi se 10 ili vise godina... Da li znas rezultate Partizana od tada pa do poslednje 3 sezone? Sluzili su za nabijanje kos razlike...

MIRKO UZICKO KOLO

pre 15 godina

Cestitam nasim klubovima na pobede koje su ostvarili. Ja lepo kazem da hrvatski i slovenacki klubovi nemaju pojma da igraju jedino utakmice dobijaju na sudske pritiske.Voleo bi da na kraju igraju nasa 4 kluba na Fajnal for da im pokazemo kako se igra najbolju kosark.

Aco PG

pre 15 godina

ali buducnost ima da gazi prtizana, zvijezdu, hemofarma, fmp, u moracu nas niko ne moze dobiti.
(Podgoricanin, 6. decembar 2008 23:31)

Niko sem Bilbaoa a i umalo, Krka,Helios sve same košarkaške veličine. Ova boranija tipa Partizan, Hemofarma i FMP-a nemaju šta da traže. E moj druže. jedino se slažem da je Zvezda boranija.

ISTAMBUL92

pre 15 godina

@Podgoricanin.
Decko ti si smesan....
Partizan nece izgubiti ni jedan mec wishe do kraja..
ewentualno 1 ili 2 u Zadru ili protiw Hemofarma..
i to ce se desiti MOZDA samo zbog umora...
ostalima ne osta je nista osim da se poklone wladarima owih prostora PARTIZANU...
k'o oka dwa...

sir_Nikola1989

pre 15 godina

Koliko se ja secam Partizan je igrao final four pre nego sto je osnovana jadranska liga. Jeste da smo bili cetvrti, ali smo pokazali da mozemo i sa malim budzetom da se nosimo sa najjacim evropskim timovima. To nije bilo toliko davno, a ne znam odakle ti to da je poceo da igra dobro zbog jadranse lige? Ne mislis da je mozda to neko iskustvo jer smo u poslednjih 10 sezona samo jednu propustili i nismo igrali u evroligi, mozda je to ipak zbog nekog iskustva od prethodnih godina.Nemam nista protiv nje, neka se igra, ali treba nesto uraditi i za domacu ligu kako bi napredovala, a ne nastavila kako je krenula da pada.

Sergioooooooooo

pre 15 godina

Auuuu ljudi, sta bih dao da ovakav poredak ostane na kraju prvenstva i da njihov "strashni" Zadar ne udje u F4. Tako bi ostali i bez domacinstva za F4.

Uh sto bi bilo lepo....

BOYAN

pre 15 godina

Podgoricanin jel se mozda secas kako ste igrali sa hemofarmom u Vrscu hahah e isto tako cete proci u moraci a i u kupu evrope bivsem ulebu

partizanovaccc

pre 15 godina

Toliko o opravdanosti lige.. Obrnuta situacija bi se desila kada bi vaterpolo igrale ekipe Srbije i Hrvatske!
(The doctor, 6. decembar 2008 23:08)
Ste ce covek misli da partizan moze neko da dobije u vaterpolu..\
SRBIN DO GROBA

Aco PG

pre 15 godina

ali buducnost ima da gazi prtizana, zvijezdu, hemofarma, fmp, u moracu nas niko ne moze dobiti.
(Podgoricanin, 6. decembar 2008 23:31)

Zaboravih da ti kažem nije u Moraču nego u Morači.

sir_Nikola1989

pre 15 godina

bilo je to pre tacno 10 god., ali tada nije bilo jadranske lige niti smo imali bolji budzet. Isto se igralo tako da napravis igraca, pa ga sledece sezone prodas...