Utorak, 02.12.2008.

00:51

Ilić: Nisam kriv za udes

Lider Nove Srbije Velimir Ilić kaže da nije kriv za saobraćajnu nezgodu koja se dogodila juče ispred Skupštine Srbije kada se sudarilo njegovo i taksi vozilo.

Izvor: B92

Iliæ: Nisam kriv za udes IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

dejan

pre 15 godina

Velja je jedinica za bahatost. E sad posto je to suvise veliki red velicine kada bi rekli bahat si 1 Velju, koriste se mikroVelje ili miliVelje.
Ali, da nije takav, kad bi uspeo u zemlji srbistanu.

GGG

pre 15 godina

"Nisam vikao na njega, već na gospođu koja me je jurila ispred Skupštine Srbije. Bila je pijana i htela je da uskoči u moj džip", rekao je Ilić"
Viš gosn Veljo šta bude kada vičeš na ženu, pa makar bila i pijana, da si joj posvetio malo pažnje ne bi se ni sreo sa taksistom... to za nauk za budući put...

Polagao voznju nedavno

pre 15 godina

Ma hajde da prihvatimo da su sve nebuloze koje je Velja rekao tacne. Neka je taksista prosao kroz crveno (opet mi nije jasno kako Velja sa parkinga moze da vidi da li automobili iz tog smera imaju crveno ili zeleno). Svako (pa i Velja) ko se ukljucuje na ulicu sa parking MORA da propusti vozila koja idu ulicom. Bez obzira da li su ta vozila prosla kroz crveno, zeleno, ili plavo-zuto na strafte svetlo.

Ovo je samo jedan detalj u celoj prici. I to je dovoljno da Velja bude gonjen (prekrsajno ili krivicno, ne znam tacno). A gde je napustanje mesta nesrece, izbegavanje alkotesta, bahato ponasanje, LAGANJE? Hocu konacno da vidim da taj ... (preskocicu ovu rec zbog moderacije) zavrsi tamo gde mu je mesto i gde je zasluzio - iza resetaka.

Kursula

pre 15 godina

Cini mi se da je gospodin Velja bas kao i junaci serije "Lost", isuvise dugo pritiskao dugme na Vojinom ostrvcetu, pa su pocele da mu se pricinjavaju svakojake gospodje.

Photoshop

pre 15 godina

Nisam ljubitelj lika i dela V. Ilica, naprotiv, ima on u biografiji stvari koje bih mu mnogo vise zamerio, ali stvarno nema smisla unapred presudjivati. Uostalom, nije u vlasti, ako je kriv tesko da ce moci bilo kome da zavrce ruku. A ako nije kriv, trebalo da presavije tabak, vidim da je vecina listova objavila da je on izazvao sudar. Principi pravne drzave se moraju postovati bez obzira na imovinsko stanje, funkcije, ali i bez obzira na licne (ne)simpatije.

ivana

pre 15 godina

Pa, kada je prosli put napravio udes negde kod Cacka, covek je mrtav 'ladan zavartao ruku policajcu, preteci mu i psujuci. Mozda je stvarno bolje sto ovaj put nije cekao policajca. A i pitanje sta bi se otkrilo o kolima. Imao je, secate se, i udes kod Sava centra pre par godina pa se ispostavilo da vozi dzip koji je bio registrovan na neko sumnjivo lice.
Uglavnom, simpatican je cika Velja. Vozio je juce neku zenu u kolima, koja je pobegla da ih ne bi slikali zajedno. A danas na KZS kaze kako je neka pomahnitala gospodja htela da mu uskoci u dzip. Pa sto je mnogo, mnogo je. U ovo ne moze da poveruje ni Dubravka Filipovski...

Milica Bg

pre 15 godina

Nema udarca, samo se prislonio ...hahahah! Nema replike, nema duplikata...Jedan je Ilic Velja...Da ga nema trebalo bi ga izmisliti da ovom napacenom narodu ulepsava svakodnevicu!

Milan

pre 15 godina

Sada je na sceni i pijana gospođa ... Neverovatno, svastikin but i kljukana dinastija ...
`Oće to, meni svaki dan uskaču u auto neke pijane gospođe. Jes` da nije Mercedes kao Veljin ali ...

Cane

pre 15 godina

Kakav car!
Pijana gospodja?!?
Ne mogu da verujem.
Ne, on je vrh, on je šampion, vrh vrhova.
Kakav mozak on ima? To ne može da smisli svako.
Pa gde mu pade na pamet pijana gospodja?
A jel problem da se kaže - jeste, udario sam čoveka, napravio sam s...., baš tim rečima, i sve u redu.
Ali ne. To je jače od njega.

Ovako je bilo

pre 15 godina

Ljudi, Veljine izjave su najbolji vicevi. Pa takvi biseri se ne čuju svaki dan.
Pazite ovu rečenicu -"Policija, koja je sve videla, rekla je da je sve u redu, a taksista i ja smo razmenili brojeve telefona i dogovorili se da on sve to popravi", rekao je Ilić.
E sad zamislite tu scenu i policajce koji prisustvuju udesu, pa još kažu da je sve u redu.
Nije to ništa, malo ti samo okrznuo levi far, kaže jedan od pandura. Idi, idi nije ništa, ne vidi se- kaže drugi.
Ali, onda na scenu stupa Velimir. Izlazi iz kola, daje vizitku taksisti. Ovaj u šoku, videvši sa kim se sreće razjapljenih usta govori- jao gosn Veljo nisam hteo. Magistar Ilić ga ljubi, tiho mu šapuće - ne brini bre čoveče, nije ništa, srediću ja to. Ponovo ga zagri. Hoćeš da svratimo na po jednu s nogu, tu odma malo niže - reče Ilić taksisti. Da proteramo stres, šeretski će Ilić.
Jao nemojte, drugi put imam mušterije, znate - ljubazno odbija poziv taksista.
Ništa onda, dogovorili smo se. Ti to sredi, a ja ću da platim - reče Ilić.
U tom Ilić vide jednu pijanu gospodju kako trči ka njemu.
Šta je sad sunce ti - pomisli u sebi.
Pripita gospodja zaskoči Ilića. Ovaj se trže, ljutito je pogleda pa odbrusi -
šta ti je bre ženo, ja sam pošten čovek, domaćin. Šta ti misliš ko sam ja. Milicija,šta bre zevate, pa jel vi vidite ovo. O sačuvaj me Bože, pa gde mene nadje.
Pripita gospodja ne odustaje. Navaljuje na Ilića, oblizujući se usnama seksualno uznemirava našeg glavnog junaka.
Ilić se prekrsti, glasno opsova i sede u svoje vozilo.
Ali gospodja ne odustaje. Gura na vrata, želi u vozilo našeg glavnog junaka.
Ma kuda ćeš bre ženo. Gde si pošla, vidiš kolko blata imaš na cipelama. Oćeš da mi iskaljaš moga džipa. Beži bre od mene, šta će ovi ljudi da pomisle.
Jedva nekako uspe da se otrgne i odlazi.
Pritiskajući papučicu gasa, Ilić glasno razmišlja - o šta mene sve neće da snadje. Treba da još i zakasnim na snimanje koje sam zakazao, pa da me ovi novinari opet čereče . I od ovog ima da naprave da sam ja izazvao udes i ko zna šta još ima da smisle. E šta sve mene neće da snadje - tužno uzdahnu Ilić.

Milan

pre 15 godina

Sve sve, ali da se na kraju upravo tu pojavi "pijana gospodja koja je htela da uskoci u njegov dzip"... Pa to ni montipajtonovci ne bi mogli da smisle.

Velja je morao da ostane na licu mesta, ako ne zbog saobracajke, a ono zbog pijane gospodje - otmicarke.

Dušan D.

pre 15 godina

"...već na gospođu koja me je jurila ispred Skupštine Srbije. Bila je pijana i htela je da uskoči u moj džip" - aaaaaa, koja izmišljotina.

Marshall

pre 15 godina

Majka Tereza je za ovog filantropa malo dete. Covek je bezbroj puta dokazao svoju humanost. Dokazao se i u nenasilnoj komunikaciji. Ma, dokazao se u svakom ljudkom segmentu. Velju za Nobela, Nobela za Velju!!!

Gradjanin Srbije

pre 15 godina

Sve sto je potrebno je da MUP zatrazi video snimak od obezbedjenja skupstine. Svako ko je ikada prosao tamo video je da ima 4-6 kamera ispred ulaza i jedna koja gleda na parking. Ajmo Ivice....

Bez_Cenzure

pre 15 godina

Velja zaboravio izgleda da više nije ministar! Neko bi konačno trebao reagovati na bahato ponašanje bivšeg ministra. Kao da nemaju petlje da se suprotstave ovom jako primitivnom čovjeku.

Eh, Srbijo šta ti sve možeš trpiti!

Anaksimaneta

pre 15 godina

Bahatosti nikada kraja. Da vidimo da li će biti priveden do kraja dana u policiju, zbog bežanja sa mesta udesa. Valjda je policija toliko sposobna da ga sad nađe , ako ne mogu da otkriju ko mu je silovao ovce na raču. Da li treba neko da pogine ponovo da bi policija radila svoj posao. U kakvoj državi ja živim!!!

Crni Gavran

pre 15 godina

Ovakvo ponasanje tj ovaj eklatantan primer nepostovanja ama bas nikakvih institucija, nedostatak morala, nedostatak ljudskosti, stanje alkoholisanosti nacije. Svaki drugi vozac je pijan, jer se pije od dolaska na "posao" pa dok se ne izadje sa istog! Velja Ilic osim sto je "kaznjen" na izborima za svoje prethodno "vladanje narodom", nego je umislio da je jos uvek kao "iznad zakona..." a sta mi prosecan narod mozemo drugo da zakljucimo nego da se ne moze ni zamisliti sta je sve radio sa svojim koalicionim partnerima dok je bio na vlasti, samo da krenemo od "drumske mafije", "veoma diskutabilne finansijske pomoci" Kosovskoj Mitrovici i dalje ko zna gde ce istraga da zavrsi i u kom pravcu...Ali hvala Bogu vise ni on ni koalicioni partneri mu - nisu na vlasti niti ce bit ikad vise...

1789

pre 15 godina

Druga tekovina u razvoju ljudskog društva (još iz 1789.g.): "Svi su jednaki pred zakonom!" (prva je ostvarena pre više od 2000 godina: "Svi su jednaki pred Bogom!") za mr. Velju izgleda ne važi... On se, kako se vidi, drži parole: "Svi JEDNAKI su jednaki pred zakonom!"... Obični građani, kao i pomenuti taksista, očigledno "nisu" JEDNAKI sa mr. Veljom & Co (ni pred zakonom, a možda po njemu ni pred Bogom)... kako će tek mr. Velja & Co. da stignu do treće tekovine po redu (nema preskakanja!) u razvoju ljudskog društva: "Svi su jednaki pred radom!"...(?!) (koliko ko radi, toliko mu i pripada)... najverovatnije nikad!

Dusan

pre 15 godina

Pre par nedelja je Velja izjavio na Foxu da sve sto ima je stekao pre vise od 5 godina pre nego sto je postao Ministar. To je izjavio u svom dzipu Mercedes GL koji je napravljen tek pre 2 godine. Taj mercedes GL kosta izmedju 70000 i 100000 evra...

MIRRA

pre 15 godina

Gospodine Iliću, udarili ste u taxi vozilo i požurili na snimanje emisije. Da li bi žurili na snimanje emisije da je u vozilu bilo povredjenih? Zašto niste sačekali policiju?, da li su pravila u ovoj zemlji za sve ista? U normalnoj zemlji oduzeli bi vam dozvolu najamanje na godinu dana, ali pošto ovo nije normalna zemlja "čekamo" sledeće vaše iživljavanje na ulici, televiziji, Skupštini....

Svetozar

pre 15 godina

Toliko o nezavisnom sudstvu i reformi policije. Dokle vise? Obzirom da imamo javno priznanje da covek nije saceko policiju, drzavni tuzilac mora da reaguje.

Dr.M:Cirovic

pre 15 godina

Udaljavanje sa mesta udesa u Nemackoj se kaznjava zatvorom, ali nema veze Srbija je Balkan daleko od EU-a, g-din Ilic je lepo vaspitno pokazao mladima kakao da se ponasaju posle udesa.
E, moja Srbijo jos uvek spavas! spavas!

partibrejker

pre 15 godina

Ne znam kakav je džip, ali i da je "skromni" polovni Pajero iz 2000 (red veličine 20.000), od istog se mogu kupiti dva vrlo skromna polovna Passat-a slicne starosti, da se jedan da onim curicama koje nemaju prevoz do škole... A Velja je poznat kao dobrotvor, poznat je.... I kao baš fini jedan čovek....

Bole

pre 15 godina

Joj Veljo, kako bi bilo lepo da odes na neko vreme u neku normalnu zemlju i da se tako primitivno i seljacki (cast ljudima sa sela) ponasas. Mislim da bi smo te cesto gledali kako ucestvujes u nekom drustveno korisnom radu. Sada, iz ove perspektive, ne mogu sebi da oprostim sto mi te je bilo zao kad si od "Slobe" pobegao u sumu. Izgleda da je to pravo okruzenje za tebe i tebi slicnima.

milorad

pre 15 godina

Baš bi bilo dobro da je neko snimio dijalog između narodnog poslanika Ilić Mr Velimira i grešnog taksiste, pa da se objavi na nacionalnoj TV u udarnom terminu, u integralnoj, necenzurisanoj verziji. Možda bi pomoglo da se nekima znanje popenje iz donjeg dela leđa u glavu, pa da ubuduće razmisle koga biraju za svog predstavnika (i debelo plaćaju!).

petko

pre 15 godina

Bravo Veljo.
Samo u ovoj jadnoj drzavi mozes tako da se ponasas. Dokle god Ja cutim i trpim, Ti samo nastavi!
Pretpostavljam da ce policija (nekom greskom) uhvatiti tog zlocestog taxistu...

Nele

pre 15 godina

Bravo Veljo, svaka cast za ponasanje. Dao si jos jednom mladima primer, kao poslanik (kao jedan od najboljih). Sada mnogi nece biti u dilemi da li da cekaju policiju posle udesa. Kakva bre zurba zbog emisije, o cemu pricas ti? Dokle cete bre vi "poznati" likovi da lupate kola neduznim gradjanima samo zato sto ste bahati, jer vam niko nista ne moze. Nije valjda da ces se pozvati na poslanicki imunitet? Umesto obecanja trebalo je da resis problem, zasto nisi coveku ostavio novac za far i za majstora.

Nele

pre 15 godina

Bravo Veljo, svaka cast za ponasanje. Dao si jos jednom mladima primer, kao poslanik (kao jedan od najboljih). Sada mnogi nece biti u dilemi da li da cekaju policiju posle udesa. Kakva bre zurba zbog emisije, o cemu pricas ti? Dokle cete bre vi "poznati" likovi da lupate kola neduznim gradjanima samo zato sto ste bahati, jer vam niko nista ne moze. Nije valjda da ces se pozvati na poslanicki imunitet? Umesto obecanja trebalo je da resis problem, zasto nisi coveku ostavio novac za far i za majstora.

Dr.M:Cirovic

pre 15 godina

Udaljavanje sa mesta udesa u Nemackoj se kaznjava zatvorom, ali nema veze Srbija je Balkan daleko od EU-a, g-din Ilic je lepo vaspitno pokazao mladima kakao da se ponasaju posle udesa.
E, moja Srbijo jos uvek spavas! spavas!

Ovako je bilo

pre 15 godina

Ljudi, Veljine izjave su najbolji vicevi. Pa takvi biseri se ne čuju svaki dan.
Pazite ovu rečenicu -"Policija, koja je sve videla, rekla je da je sve u redu, a taksista i ja smo razmenili brojeve telefona i dogovorili se da on sve to popravi", rekao je Ilić.
E sad zamislite tu scenu i policajce koji prisustvuju udesu, pa još kažu da je sve u redu.
Nije to ništa, malo ti samo okrznuo levi far, kaže jedan od pandura. Idi, idi nije ništa, ne vidi se- kaže drugi.
Ali, onda na scenu stupa Velimir. Izlazi iz kola, daje vizitku taksisti. Ovaj u šoku, videvši sa kim se sreće razjapljenih usta govori- jao gosn Veljo nisam hteo. Magistar Ilić ga ljubi, tiho mu šapuće - ne brini bre čoveče, nije ništa, srediću ja to. Ponovo ga zagri. Hoćeš da svratimo na po jednu s nogu, tu odma malo niže - reče Ilić taksisti. Da proteramo stres, šeretski će Ilić.
Jao nemojte, drugi put imam mušterije, znate - ljubazno odbija poziv taksista.
Ništa onda, dogovorili smo se. Ti to sredi, a ja ću da platim - reče Ilić.
U tom Ilić vide jednu pijanu gospodju kako trči ka njemu.
Šta je sad sunce ti - pomisli u sebi.
Pripita gospodja zaskoči Ilića. Ovaj se trže, ljutito je pogleda pa odbrusi -
šta ti je bre ženo, ja sam pošten čovek, domaćin. Šta ti misliš ko sam ja. Milicija,šta bre zevate, pa jel vi vidite ovo. O sačuvaj me Bože, pa gde mene nadje.
Pripita gospodja ne odustaje. Navaljuje na Ilića, oblizujući se usnama seksualno uznemirava našeg glavnog junaka.
Ilić se prekrsti, glasno opsova i sede u svoje vozilo.
Ali gospodja ne odustaje. Gura na vrata, želi u vozilo našeg glavnog junaka.
Ma kuda ćeš bre ženo. Gde si pošla, vidiš kolko blata imaš na cipelama. Oćeš da mi iskaljaš moga džipa. Beži bre od mene, šta će ovi ljudi da pomisle.
Jedva nekako uspe da se otrgne i odlazi.
Pritiskajući papučicu gasa, Ilić glasno razmišlja - o šta mene sve neće da snadje. Treba da još i zakasnim na snimanje koje sam zakazao, pa da me ovi novinari opet čereče . I od ovog ima da naprave da sam ja izazvao udes i ko zna šta još ima da smisle. E šta sve mene neće da snadje - tužno uzdahnu Ilić.

petko

pre 15 godina

Bravo Veljo.
Samo u ovoj jadnoj drzavi mozes tako da se ponasas. Dokle god Ja cutim i trpim, Ti samo nastavi!
Pretpostavljam da ce policija (nekom greskom) uhvatiti tog zlocestog taxistu...

MIRRA

pre 15 godina

Gospodine Iliću, udarili ste u taxi vozilo i požurili na snimanje emisije. Da li bi žurili na snimanje emisije da je u vozilu bilo povredjenih? Zašto niste sačekali policiju?, da li su pravila u ovoj zemlji za sve ista? U normalnoj zemlji oduzeli bi vam dozvolu najamanje na godinu dana, ali pošto ovo nije normalna zemlja "čekamo" sledeće vaše iživljavanje na ulici, televiziji, Skupštini....

Dusan

pre 15 godina

Pre par nedelja je Velja izjavio na Foxu da sve sto ima je stekao pre vise od 5 godina pre nego sto je postao Ministar. To je izjavio u svom dzipu Mercedes GL koji je napravljen tek pre 2 godine. Taj mercedes GL kosta izmedju 70000 i 100000 evra...

Bole

pre 15 godina

Joj Veljo, kako bi bilo lepo da odes na neko vreme u neku normalnu zemlju i da se tako primitivno i seljacki (cast ljudima sa sela) ponasas. Mislim da bi smo te cesto gledali kako ucestvujes u nekom drustveno korisnom radu. Sada, iz ove perspektive, ne mogu sebi da oprostim sto mi te je bilo zao kad si od "Slobe" pobegao u sumu. Izgleda da je to pravo okruzenje za tebe i tebi slicnima.

milorad

pre 15 godina

Baš bi bilo dobro da je neko snimio dijalog između narodnog poslanika Ilić Mr Velimira i grešnog taksiste, pa da se objavi na nacionalnoj TV u udarnom terminu, u integralnoj, necenzurisanoj verziji. Možda bi pomoglo da se nekima znanje popenje iz donjeg dela leđa u glavu, pa da ubuduće razmisle koga biraju za svog predstavnika (i debelo plaćaju!).

Svetozar

pre 15 godina

Toliko o nezavisnom sudstvu i reformi policije. Dokle vise? Obzirom da imamo javno priznanje da covek nije saceko policiju, drzavni tuzilac mora da reaguje.

Dušan D.

pre 15 godina

"...već na gospođu koja me je jurila ispred Skupštine Srbije. Bila je pijana i htela je da uskoči u moj džip" - aaaaaa, koja izmišljotina.

Cane

pre 15 godina

Kakav car!
Pijana gospodja?!?
Ne mogu da verujem.
Ne, on je vrh, on je šampion, vrh vrhova.
Kakav mozak on ima? To ne može da smisli svako.
Pa gde mu pade na pamet pijana gospodja?
A jel problem da se kaže - jeste, udario sam čoveka, napravio sam s...., baš tim rečima, i sve u redu.
Ali ne. To je jače od njega.

partibrejker

pre 15 godina

Ne znam kakav je džip, ali i da je "skromni" polovni Pajero iz 2000 (red veličine 20.000), od istog se mogu kupiti dva vrlo skromna polovna Passat-a slicne starosti, da se jedan da onim curicama koje nemaju prevoz do škole... A Velja je poznat kao dobrotvor, poznat je.... I kao baš fini jedan čovek....

Gradjanin Srbije

pre 15 godina

Sve sto je potrebno je da MUP zatrazi video snimak od obezbedjenja skupstine. Svako ko je ikada prosao tamo video je da ima 4-6 kamera ispred ulaza i jedna koja gleda na parking. Ajmo Ivice....

Milan

pre 15 godina

Sve sve, ali da se na kraju upravo tu pojavi "pijana gospodja koja je htela da uskoci u njegov dzip"... Pa to ni montipajtonovci ne bi mogli da smisle.

Velja je morao da ostane na licu mesta, ako ne zbog saobracajke, a ono zbog pijane gospodje - otmicarke.

Milan

pre 15 godina

Sada je na sceni i pijana gospođa ... Neverovatno, svastikin but i kljukana dinastija ...
`Oće to, meni svaki dan uskaču u auto neke pijane gospođe. Jes` da nije Mercedes kao Veljin ali ...

Bez_Cenzure

pre 15 godina

Velja zaboravio izgleda da više nije ministar! Neko bi konačno trebao reagovati na bahato ponašanje bivšeg ministra. Kao da nemaju petlje da se suprotstave ovom jako primitivnom čovjeku.

Eh, Srbijo šta ti sve možeš trpiti!

Anaksimaneta

pre 15 godina

Bahatosti nikada kraja. Da vidimo da li će biti priveden do kraja dana u policiju, zbog bežanja sa mesta udesa. Valjda je policija toliko sposobna da ga sad nađe , ako ne mogu da otkriju ko mu je silovao ovce na raču. Da li treba neko da pogine ponovo da bi policija radila svoj posao. U kakvoj državi ja živim!!!

Marshall

pre 15 godina

Majka Tereza je za ovog filantropa malo dete. Covek je bezbroj puta dokazao svoju humanost. Dokazao se i u nenasilnoj komunikaciji. Ma, dokazao se u svakom ljudkom segmentu. Velju za Nobela, Nobela za Velju!!!

Crni Gavran

pre 15 godina

Ovakvo ponasanje tj ovaj eklatantan primer nepostovanja ama bas nikakvih institucija, nedostatak morala, nedostatak ljudskosti, stanje alkoholisanosti nacije. Svaki drugi vozac je pijan, jer se pije od dolaska na "posao" pa dok se ne izadje sa istog! Velja Ilic osim sto je "kaznjen" na izborima za svoje prethodno "vladanje narodom", nego je umislio da je jos uvek kao "iznad zakona..." a sta mi prosecan narod mozemo drugo da zakljucimo nego da se ne moze ni zamisliti sta je sve radio sa svojim koalicionim partnerima dok je bio na vlasti, samo da krenemo od "drumske mafije", "veoma diskutabilne finansijske pomoci" Kosovskoj Mitrovici i dalje ko zna gde ce istraga da zavrsi i u kom pravcu...Ali hvala Bogu vise ni on ni koalicioni partneri mu - nisu na vlasti niti ce bit ikad vise...

ivana

pre 15 godina

Pa, kada je prosli put napravio udes negde kod Cacka, covek je mrtav 'ladan zavartao ruku policajcu, preteci mu i psujuci. Mozda je stvarno bolje sto ovaj put nije cekao policajca. A i pitanje sta bi se otkrilo o kolima. Imao je, secate se, i udes kod Sava centra pre par godina pa se ispostavilo da vozi dzip koji je bio registrovan na neko sumnjivo lice.
Uglavnom, simpatican je cika Velja. Vozio je juce neku zenu u kolima, koja je pobegla da ih ne bi slikali zajedno. A danas na KZS kaze kako je neka pomahnitala gospodja htela da mu uskoci u dzip. Pa sto je mnogo, mnogo je. U ovo ne moze da poveruje ni Dubravka Filipovski...

1789

pre 15 godina

Druga tekovina u razvoju ljudskog društva (još iz 1789.g.): "Svi su jednaki pred zakonom!" (prva je ostvarena pre više od 2000 godina: "Svi su jednaki pred Bogom!") za mr. Velju izgleda ne važi... On se, kako se vidi, drži parole: "Svi JEDNAKI su jednaki pred zakonom!"... Obični građani, kao i pomenuti taksista, očigledno "nisu" JEDNAKI sa mr. Veljom & Co (ni pred zakonom, a možda po njemu ni pred Bogom)... kako će tek mr. Velja & Co. da stignu do treće tekovine po redu (nema preskakanja!) u razvoju ljudskog društva: "Svi su jednaki pred radom!"...(?!) (koliko ko radi, toliko mu i pripada)... najverovatnije nikad!

Milica Bg

pre 15 godina

Nema udarca, samo se prislonio ...hahahah! Nema replike, nema duplikata...Jedan je Ilic Velja...Da ga nema trebalo bi ga izmisliti da ovom napacenom narodu ulepsava svakodnevicu!

Polagao voznju nedavno

pre 15 godina

Ma hajde da prihvatimo da su sve nebuloze koje je Velja rekao tacne. Neka je taksista prosao kroz crveno (opet mi nije jasno kako Velja sa parkinga moze da vidi da li automobili iz tog smera imaju crveno ili zeleno). Svako (pa i Velja) ko se ukljucuje na ulicu sa parking MORA da propusti vozila koja idu ulicom. Bez obzira da li su ta vozila prosla kroz crveno, zeleno, ili plavo-zuto na strafte svetlo.

Ovo je samo jedan detalj u celoj prici. I to je dovoljno da Velja bude gonjen (prekrsajno ili krivicno, ne znam tacno). A gde je napustanje mesta nesrece, izbegavanje alkotesta, bahato ponasanje, LAGANJE? Hocu konacno da vidim da taj ... (preskocicu ovu rec zbog moderacije) zavrsi tamo gde mu je mesto i gde je zasluzio - iza resetaka.

Kursula

pre 15 godina

Cini mi se da je gospodin Velja bas kao i junaci serije "Lost", isuvise dugo pritiskao dugme na Vojinom ostrvcetu, pa su pocele da mu se pricinjavaju svakojake gospodje.

Photoshop

pre 15 godina

Nisam ljubitelj lika i dela V. Ilica, naprotiv, ima on u biografiji stvari koje bih mu mnogo vise zamerio, ali stvarno nema smisla unapred presudjivati. Uostalom, nije u vlasti, ako je kriv tesko da ce moci bilo kome da zavrce ruku. A ako nije kriv, trebalo da presavije tabak, vidim da je vecina listova objavila da je on izazvao sudar. Principi pravne drzave se moraju postovati bez obzira na imovinsko stanje, funkcije, ali i bez obzira na licne (ne)simpatije.

dejan

pre 15 godina

Velja je jedinica za bahatost. E sad posto je to suvise veliki red velicine kada bi rekli bahat si 1 Velju, koriste se mikroVelje ili miliVelje.
Ali, da nije takav, kad bi uspeo u zemlji srbistanu.

GGG

pre 15 godina

"Nisam vikao na njega, već na gospođu koja me je jurila ispred Skupštine Srbije. Bila je pijana i htela je da uskoči u moj džip", rekao je Ilić"
Viš gosn Veljo šta bude kada vičeš na ženu, pa makar bila i pijana, da si joj posvetio malo pažnje ne bi se ni sreo sa taksistom... to za nauk za budući put...

Photoshop

pre 15 godina

Nisam ljubitelj lika i dela V. Ilica, naprotiv, ima on u biografiji stvari koje bih mu mnogo vise zamerio, ali stvarno nema smisla unapred presudjivati. Uostalom, nije u vlasti, ako je kriv tesko da ce moci bilo kome da zavrce ruku. A ako nije kriv, trebalo da presavije tabak, vidim da je vecina listova objavila da je on izazvao sudar. Principi pravne drzave se moraju postovati bez obzira na imovinsko stanje, funkcije, ali i bez obzira na licne (ne)simpatije.

Nele

pre 15 godina

Bravo Veljo, svaka cast za ponasanje. Dao si jos jednom mladima primer, kao poslanik (kao jedan od najboljih). Sada mnogi nece biti u dilemi da li da cekaju policiju posle udesa. Kakva bre zurba zbog emisije, o cemu pricas ti? Dokle cete bre vi "poznati" likovi da lupate kola neduznim gradjanima samo zato sto ste bahati, jer vam niko nista ne moze. Nije valjda da ces se pozvati na poslanicki imunitet? Umesto obecanja trebalo je da resis problem, zasto nisi coveku ostavio novac za far i za majstora.

Bole

pre 15 godina

Joj Veljo, kako bi bilo lepo da odes na neko vreme u neku normalnu zemlju i da se tako primitivno i seljacki (cast ljudima sa sela) ponasas. Mislim da bi smo te cesto gledali kako ucestvujes u nekom drustveno korisnom radu. Sada, iz ove perspektive, ne mogu sebi da oprostim sto mi te je bilo zao kad si od "Slobe" pobegao u sumu. Izgleda da je to pravo okruzenje za tebe i tebi slicnima.

Dr.M:Cirovic

pre 15 godina

Udaljavanje sa mesta udesa u Nemackoj se kaznjava zatvorom, ali nema veze Srbija je Balkan daleko od EU-a, g-din Ilic je lepo vaspitno pokazao mladima kakao da se ponasaju posle udesa.
E, moja Srbijo jos uvek spavas! spavas!

Dusan

pre 15 godina

Pre par nedelja je Velja izjavio na Foxu da sve sto ima je stekao pre vise od 5 godina pre nego sto je postao Ministar. To je izjavio u svom dzipu Mercedes GL koji je napravljen tek pre 2 godine. Taj mercedes GL kosta izmedju 70000 i 100000 evra...

milorad

pre 15 godina

Baš bi bilo dobro da je neko snimio dijalog između narodnog poslanika Ilić Mr Velimira i grešnog taksiste, pa da se objavi na nacionalnoj TV u udarnom terminu, u integralnoj, necenzurisanoj verziji. Možda bi pomoglo da se nekima znanje popenje iz donjeg dela leđa u glavu, pa da ubuduće razmisle koga biraju za svog predstavnika (i debelo plaćaju!).

petko

pre 15 godina

Bravo Veljo.
Samo u ovoj jadnoj drzavi mozes tako da se ponasas. Dokle god Ja cutim i trpim, Ti samo nastavi!
Pretpostavljam da ce policija (nekom greskom) uhvatiti tog zlocestog taxistu...

partibrejker

pre 15 godina

Ne znam kakav je džip, ali i da je "skromni" polovni Pajero iz 2000 (red veličine 20.000), od istog se mogu kupiti dva vrlo skromna polovna Passat-a slicne starosti, da se jedan da onim curicama koje nemaju prevoz do škole... A Velja je poznat kao dobrotvor, poznat je.... I kao baš fini jedan čovek....

Svetozar

pre 15 godina

Toliko o nezavisnom sudstvu i reformi policije. Dokle vise? Obzirom da imamo javno priznanje da covek nije saceko policiju, drzavni tuzilac mora da reaguje.

MIRRA

pre 15 godina

Gospodine Iliću, udarili ste u taxi vozilo i požurili na snimanje emisije. Da li bi žurili na snimanje emisije da je u vozilu bilo povredjenih? Zašto niste sačekali policiju?, da li su pravila u ovoj zemlji za sve ista? U normalnoj zemlji oduzeli bi vam dozvolu najamanje na godinu dana, ali pošto ovo nije normalna zemlja "čekamo" sledeće vaše iživljavanje na ulici, televiziji, Skupštini....

Ovako je bilo

pre 15 godina

Ljudi, Veljine izjave su najbolji vicevi. Pa takvi biseri se ne čuju svaki dan.
Pazite ovu rečenicu -"Policija, koja je sve videla, rekla je da je sve u redu, a taksista i ja smo razmenili brojeve telefona i dogovorili se da on sve to popravi", rekao je Ilić.
E sad zamislite tu scenu i policajce koji prisustvuju udesu, pa još kažu da je sve u redu.
Nije to ništa, malo ti samo okrznuo levi far, kaže jedan od pandura. Idi, idi nije ništa, ne vidi se- kaže drugi.
Ali, onda na scenu stupa Velimir. Izlazi iz kola, daje vizitku taksisti. Ovaj u šoku, videvši sa kim se sreće razjapljenih usta govori- jao gosn Veljo nisam hteo. Magistar Ilić ga ljubi, tiho mu šapuće - ne brini bre čoveče, nije ništa, srediću ja to. Ponovo ga zagri. Hoćeš da svratimo na po jednu s nogu, tu odma malo niže - reče Ilić taksisti. Da proteramo stres, šeretski će Ilić.
Jao nemojte, drugi put imam mušterije, znate - ljubazno odbija poziv taksista.
Ništa onda, dogovorili smo se. Ti to sredi, a ja ću da platim - reče Ilić.
U tom Ilić vide jednu pijanu gospodju kako trči ka njemu.
Šta je sad sunce ti - pomisli u sebi.
Pripita gospodja zaskoči Ilića. Ovaj se trže, ljutito je pogleda pa odbrusi -
šta ti je bre ženo, ja sam pošten čovek, domaćin. Šta ti misliš ko sam ja. Milicija,šta bre zevate, pa jel vi vidite ovo. O sačuvaj me Bože, pa gde mene nadje.
Pripita gospodja ne odustaje. Navaljuje na Ilića, oblizujući se usnama seksualno uznemirava našeg glavnog junaka.
Ilić se prekrsti, glasno opsova i sede u svoje vozilo.
Ali gospodja ne odustaje. Gura na vrata, želi u vozilo našeg glavnog junaka.
Ma kuda ćeš bre ženo. Gde si pošla, vidiš kolko blata imaš na cipelama. Oćeš da mi iskaljaš moga džipa. Beži bre od mene, šta će ovi ljudi da pomisle.
Jedva nekako uspe da se otrgne i odlazi.
Pritiskajući papučicu gasa, Ilić glasno razmišlja - o šta mene sve neće da snadje. Treba da još i zakasnim na snimanje koje sam zakazao, pa da me ovi novinari opet čereče . I od ovog ima da naprave da sam ja izazvao udes i ko zna šta još ima da smisle. E šta sve mene neće da snadje - tužno uzdahnu Ilić.

Polagao voznju nedavno

pre 15 godina

Ma hajde da prihvatimo da su sve nebuloze koje je Velja rekao tacne. Neka je taksista prosao kroz crveno (opet mi nije jasno kako Velja sa parkinga moze da vidi da li automobili iz tog smera imaju crveno ili zeleno). Svako (pa i Velja) ko se ukljucuje na ulicu sa parking MORA da propusti vozila koja idu ulicom. Bez obzira da li su ta vozila prosla kroz crveno, zeleno, ili plavo-zuto na strafte svetlo.

Ovo je samo jedan detalj u celoj prici. I to je dovoljno da Velja bude gonjen (prekrsajno ili krivicno, ne znam tacno). A gde je napustanje mesta nesrece, izbegavanje alkotesta, bahato ponasanje, LAGANJE? Hocu konacno da vidim da taj ... (preskocicu ovu rec zbog moderacije) zavrsi tamo gde mu je mesto i gde je zasluzio - iza resetaka.

Anaksimaneta

pre 15 godina

Bahatosti nikada kraja. Da vidimo da li će biti priveden do kraja dana u policiju, zbog bežanja sa mesta udesa. Valjda je policija toliko sposobna da ga sad nađe , ako ne mogu da otkriju ko mu je silovao ovce na raču. Da li treba neko da pogine ponovo da bi policija radila svoj posao. U kakvoj državi ja živim!!!

Milan

pre 15 godina

Sada je na sceni i pijana gospođa ... Neverovatno, svastikin but i kljukana dinastija ...
`Oće to, meni svaki dan uskaču u auto neke pijane gospođe. Jes` da nije Mercedes kao Veljin ali ...

Kursula

pre 15 godina

Cini mi se da je gospodin Velja bas kao i junaci serije "Lost", isuvise dugo pritiskao dugme na Vojinom ostrvcetu, pa su pocele da mu se pricinjavaju svakojake gospodje.

Dušan D.

pre 15 godina

"...već na gospođu koja me je jurila ispred Skupštine Srbije. Bila je pijana i htela je da uskoči u moj džip" - aaaaaa, koja izmišljotina.

Cane

pre 15 godina

Kakav car!
Pijana gospodja?!?
Ne mogu da verujem.
Ne, on je vrh, on je šampion, vrh vrhova.
Kakav mozak on ima? To ne može da smisli svako.
Pa gde mu pade na pamet pijana gospodja?
A jel problem da se kaže - jeste, udario sam čoveka, napravio sam s...., baš tim rečima, i sve u redu.
Ali ne. To je jače od njega.

Milica Bg

pre 15 godina

Nema udarca, samo se prislonio ...hahahah! Nema replike, nema duplikata...Jedan je Ilic Velja...Da ga nema trebalo bi ga izmisliti da ovom napacenom narodu ulepsava svakodnevicu!

1789

pre 15 godina

Druga tekovina u razvoju ljudskog društva (još iz 1789.g.): "Svi su jednaki pred zakonom!" (prva je ostvarena pre više od 2000 godina: "Svi su jednaki pred Bogom!") za mr. Velju izgleda ne važi... On se, kako se vidi, drži parole: "Svi JEDNAKI su jednaki pred zakonom!"... Obični građani, kao i pomenuti taksista, očigledno "nisu" JEDNAKI sa mr. Veljom & Co (ni pred zakonom, a možda po njemu ni pred Bogom)... kako će tek mr. Velja & Co. da stignu do treće tekovine po redu (nema preskakanja!) u razvoju ljudskog društva: "Svi su jednaki pred radom!"...(?!) (koliko ko radi, toliko mu i pripada)... najverovatnije nikad!

Bez_Cenzure

pre 15 godina

Velja zaboravio izgleda da više nije ministar! Neko bi konačno trebao reagovati na bahato ponašanje bivšeg ministra. Kao da nemaju petlje da se suprotstave ovom jako primitivnom čovjeku.

Eh, Srbijo šta ti sve možeš trpiti!

Crni Gavran

pre 15 godina

Ovakvo ponasanje tj ovaj eklatantan primer nepostovanja ama bas nikakvih institucija, nedostatak morala, nedostatak ljudskosti, stanje alkoholisanosti nacije. Svaki drugi vozac je pijan, jer se pije od dolaska na "posao" pa dok se ne izadje sa istog! Velja Ilic osim sto je "kaznjen" na izborima za svoje prethodno "vladanje narodom", nego je umislio da je jos uvek kao "iznad zakona..." a sta mi prosecan narod mozemo drugo da zakljucimo nego da se ne moze ni zamisliti sta je sve radio sa svojim koalicionim partnerima dok je bio na vlasti, samo da krenemo od "drumske mafije", "veoma diskutabilne finansijske pomoci" Kosovskoj Mitrovici i dalje ko zna gde ce istraga da zavrsi i u kom pravcu...Ali hvala Bogu vise ni on ni koalicioni partneri mu - nisu na vlasti niti ce bit ikad vise...

Marshall

pre 15 godina

Majka Tereza je za ovog filantropa malo dete. Covek je bezbroj puta dokazao svoju humanost. Dokazao se i u nenasilnoj komunikaciji. Ma, dokazao se u svakom ljudkom segmentu. Velju za Nobela, Nobela za Velju!!!

Gradjanin Srbije

pre 15 godina

Sve sto je potrebno je da MUP zatrazi video snimak od obezbedjenja skupstine. Svako ko je ikada prosao tamo video je da ima 4-6 kamera ispred ulaza i jedna koja gleda na parking. Ajmo Ivice....

Milan

pre 15 godina

Sve sve, ali da se na kraju upravo tu pojavi "pijana gospodja koja je htela da uskoci u njegov dzip"... Pa to ni montipajtonovci ne bi mogli da smisle.

Velja je morao da ostane na licu mesta, ako ne zbog saobracajke, a ono zbog pijane gospodje - otmicarke.

ivana

pre 15 godina

Pa, kada je prosli put napravio udes negde kod Cacka, covek je mrtav 'ladan zavartao ruku policajcu, preteci mu i psujuci. Mozda je stvarno bolje sto ovaj put nije cekao policajca. A i pitanje sta bi se otkrilo o kolima. Imao je, secate se, i udes kod Sava centra pre par godina pa se ispostavilo da vozi dzip koji je bio registrovan na neko sumnjivo lice.
Uglavnom, simpatican je cika Velja. Vozio je juce neku zenu u kolima, koja je pobegla da ih ne bi slikali zajedno. A danas na KZS kaze kako je neka pomahnitala gospodja htela da mu uskoci u dzip. Pa sto je mnogo, mnogo je. U ovo ne moze da poveruje ni Dubravka Filipovski...

GGG

pre 15 godina

"Nisam vikao na njega, već na gospođu koja me je jurila ispred Skupštine Srbije. Bila je pijana i htela je da uskoči u moj džip", rekao je Ilić"
Viš gosn Veljo šta bude kada vičeš na ženu, pa makar bila i pijana, da si joj posvetio malo pažnje ne bi se ni sreo sa taksistom... to za nauk za budući put...

dejan

pre 15 godina

Velja je jedinica za bahatost. E sad posto je to suvise veliki red velicine kada bi rekli bahat si 1 Velju, koriste se mikroVelje ili miliVelje.
Ali, da nije takav, kad bi uspeo u zemlji srbistanu.