Subota, 04.10.2008.

22:05

Partizan teško do pobede

Košarkaši Partizana pobedili su Krku rezultatom 74:67 u Beogradu u meču prvog kola NLB lige.

Izvor: B92

Partizan teško do pobede IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Diarra ubica **gana

pre 15 godina

Evo par stvari sa utakmice:
Vidi se da je ekipa neuigrana i da ce praznina koja se stvorila odlaskom Pekovica,Palacia i Kecmana tesko biti popunjena. Odbrana sem u prvoj cetvrtini na visokom nivou. Bolje da sacekamo jos par utakmica pa da pricamo vise o igri.
Ono sto najvise zabrinjava je Rasic, los u sutu (3/10 za 3p), bez ideje u napadu, ako nastavi sa ovakvim partijama verujem vrlo brzo eto nama amer plej. Ne znam koliko ce dobro ovo ispasti sa laznim krilnim centrima i centrima ali moracemo da verujemo Duletu. Od novih igraca, Rakocevic vise nego solidan, Aleksic kao back-up plej takodje, a Vesely ce tek pokazati zasto je dosao.
Raduje veca poseta u Pioniru

zeljko_bn

pre 15 godina

ovog duleta ne treba nikad pustiti da ode iz PARTIZANA,ne znam da je iko toliko u zadnjih 7god uradio za PARTIZAN,i niko nije uradio niti ce uraditi!!!PARTIZANE LJUBAVI MOJA:)))!!!

Sloba

pre 15 godina

@Partizan iznad svih!

Naravno da sam normalan,i uvek VEOMA realan.Na stranu sto sam trenirao kosarku 10 godina (trenirao i sa nekim od igraca koji su sada dovedeni u partizan) i poznajem dovoljno ovu igru da mogu da procenim koji je tim trenutno bolji,sto se mislim uvek vidi kroz moje komentare! Kakva mrznja,kako neko moze da mrzi igrace koji predstavljaju njegovu zemlju ili ce predstavljati u reprezentaciji!? Ja sam veliki navijac zvezde ali iznad svega volim svoju zemlju i reprezentaciju! I drugar jabih te zamolio da pogledas komentare na zvezdine vesti u zadnje vreme,vidi koliko tu ima komentara grobara (i to kakvih,non stop neko degradiranje i ponizavanje i igraca koji su dosli i kluba,sto i mogu nekako da razumem), a pogledaj komentare partizanovih vesti i koliko tu ima komentara zvezdasa...

Igor_PFC

pre 15 godina

@PERA DETLIC
ajde pogledaj koliko imate pobeda u zadnjih 20 derbija!?mozda 1-2,ne vise!ajde pogledaj na kojim mestima ste zavrsavali prvenstvo u zadnjih 7 godina?!
kako vise ne shvatite da smo u svemu bolji od vas

svasta

pre 15 godina

koliko je vas pratilo utakmicu,ja cu da vam kazem 5%,tako da... A sto se tice pojacanja,Rakocevic-odlican,Vesely borben,Rasic prosek,pa i ja bih dao tri trojke iz deset pokusaja,aleksic solidan u odbrani bolja organizacija napada od Rasica trebao je vecu minutazu da dobije,Lazme,ne znam valjda je hteo da se dokaze pa je pravio dosta gresaka

Goran Grbovic

pre 15 godina

Mislim da je ova utakmica koristila za uigravane ekipe. Minutaza je rasporedjena jednako svim igracima. U odnosu na posle godine evidentno je ce morati da se menja sistem igre koji se uglavnom bazirao na pozicionoj igri na centre, morace igra da se ubrza, da se igra sa dosta ulaza i ubacivanja, verovatno ce se koristi dosta igraca u rotaciji da bi se odrzao visok ritam igre, najveca odgovornost u ovoj sezomi pasce na na reprezentativi trio TNT koji ce uz kapitena Bozica , Lasme i Rakocevica davati ton ovogodisnjoj igri.Meni licno je drago sto vise necemo u tolkoj meri gledati pozicionu igru na centre vec brzu i poletnu kosarku.
Pozdrav,

SMRT FASIMU, ZIVEO PARTIZAN

Shone

pre 15 godina

Pera Detlic

Izvini, ali otkud tebi pravo da komentarises Partizan posle sedam uzastopnih titula!!!Da sam na tvom mestu ja se uopste ne bih javljao nego bolje ti pocni da pratis stoni tenis, tu mozda i imate neke sanse

Frederick House

pre 15 godina

Neko da foru FMP-u 18 poena razlike,a drugi dozvole Krki da u njihovoj kući dobiju prvu četvrtinu 28:14.
Do derbija se mi uigravamo,pa vama grobarčićima dajemo foru 30 razlike,čisto da bi tekma malo dobila na neizvesnosti,a onda Kešelj,Malina i Elmedin daju regularne koševe (a ne kao neki trojke iz auta) i vi izgubite sa samo 20-ak razlike.
(PERA DETLIĆ, 4. oktobar 2008 23:11)

Znaci bas je zanimljiva ta bajka koju si upravo ispricao!

miki Pa.

pre 15 godina

Pozdrav svim Grobarima sirom planete!!!!!!!!!

Ovo je bilo uigravanje za nove i mlade igrace, kod mene sve ocekivano,(Zarko 6/7 za 15 min. i 5.sko, toliko o njemu) Ali me Slavkan razocarao,pa jednoj Krki nemoze da da kos za 12 min. smesno!!! A za Tripka i Bozica ne brinite,nije im nista, a nisu ni bili potrebni veceras, oni rade samo sut. Vidite da ni Novica nije igrao samo nekih 16 min.

Bice ovo sve ok, Pozzzzz

KKP

pre 15 godina

Bravo, momci! Prva pobeda, samo tako nastavite! Nisu igrali Pera i Tripko,a ovima koji su igrali je razdeljena minutaza. Svi su igrali. Ovo je, moze se slobodno tako reci, za nas bila jedna pripremna utakmica koja je rutinski dobijena. Probane su dosta varijante. Djurkovic ispao iz 12, mozda i zasluzeno. Jedini koji je imao veliku minutazu je nas rodjeni lider Tepic i bio je sjajan. Lazmi poceo u petorci na centru... Sledeci mec je u sredu sa Heliosom, istou Pioniru. Idemo dalje!

Happy Lazmi

pre 15 godina

Posle ovih blistavih 3 poena bananamena i veselih 6 poena, tek sad vidim koliko su zapravo Roberts i Ovens losi, mnogo mnogo losi...

PERA DETLIĆ

pre 15 godina

Neko da foru FMP-u 18 poena razlike,a drugi dozvole Krki da u njihovoj kući dobiju prvu četvrtinu 28:14.
Do derbija se mi uigravamo,pa vama grobarčićima dajemo foru 30 razlike,čisto da bi tekma malo dobila na neizvesnosti,a onda Kešelj,Malina i Elmedin daju regularne koševe (a ne kao neki trojke iz auta) i vi izgubite sa samo 20-ak razlike.

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Ma, nije bilo lose, ja se ni malo ne brinem, bice Dule_008!
I naravno, mnogo mi je drago zbog 2.000 gledalaca, a jos vise zbog lepog navijanja, za atraktivnije protivnike u Gumenoj ligi, ocekujem i 3.000 - 4.000 gledalaca.

Grobari JUG

pre 15 godina

@(PERA DETLIĆ, 4. oktobar 2008 23:11)

Jel to pricas 20 do 30 razlike iz iskustva zvezde iz derbija ili nagadjas onako odokativno ako se neko seca kada je bilo 47 razlike ili tako nesto otprilike da li se seca neko toga

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@Sloba
Kojih bre 70% komentara, da li si ti normalan covece?Javljate se i na nase vesti, mozda trenutno ne, ali poznati su ovde komentari mnogih koji prepuni mrznje prema Partizanu!

Sloba

pre 15 godina

Zasto grobari imaju 70% komentara na zvezdine vesti,a na partizanove vesti nema ni jedan komentar zvezdasa? Jel moze neko to da mi objasni? Kao navijac zvezde ja cu da probijem led... Krka nije neki ozbiljan tim i partizanu sluzi za uigravanje za jace meceve. Drago mi je sto sam bio u pravu po pitanju tepica,velickovica i tripkovica. Oni ce biti taj trojac koji ce donositi prevagu partizanu u vecini utakmica. I drago mi je sto je tako jer su oni dobra sadasnjost srpske reprezentacije i nadam se odlicna buducnost. Grobari,nemate sta da brinete,to su igraci koje kada imaju svoj dan tesko ko moze da sacuva i u evroligi,a kamoli u jadranskoj. Nasa jedina sansa u ovoj sezoni je pesic,ne potcenjujuci igrace,ali neki su povredjeni,neki previse mladi,a neki nemaju kvalitet u skladu sa zvezdinim ambicijama...

Popovic

pre 15 godina

Ja razumem da nismo doveli peticu, ali mali mi je čudno da pola utakmice igramo s Novicom i Čedomirom pod košem.

Partizan ove sezone mnogo koštaju crnogorske kvalifikacije, što će se tek videti u evorligi.

Ostaje nam da se nadamo u čuveno Duletovo dizanje forme!

PFC-ratnik

pre 15 godina

BRAVO MOMCI!!!!
Tek je sezona pocela,Dule voli da isprobava igrace,pa i da smo izgubili nikakve veze to nema!
Godinama pokazujemo ko smo i sta
smo u kosarci,tako da su mi potpuno nebitni rezultati!Dule
je vrhunski strucnjak i znace on da poveze redove!
NAPRED PARTIZAN!

Milorad Dodik

pre 15 godina

(grobar pg, 4. oktobar 2008 22:54) Povredjen je Uros.

Jadan je ovaj partizan kak igra boze sacuvaj pa ova camuga veze nema Rasic isto daj boze da izadje na dobroo

Gagi

pre 15 godina

Lasme-decko ne moze da se sastavi sa loptom sem skoka covek nista ne zna. Rasic-sta mu se desilo? Rakocevic-los u odbrani. Aleksica ne bi komentarisao-nije on kriv. Vesely-igrac ali za dve godine. Sve u svemu lose-nepovezano, strasno se oseca odsustvo Pekovica i Palasia-sve ovo me podseca na Zvezdu u fudbalu, tri dobra igraca-zamenili su sa 10 neupotrebljivih. U Evropi sa ovim igracima nemamo sta da trazimo... Postoji li neki racun na koji bi mi navijaci mogli da uplatimo po jedan evro da kupimo normalnog centra-krilo-pleja. Od sponzora nema nista-vidim tamo Metals banka i ekipa propalih firmi da li je moguce da niko nema interes da ulozi novac u Partizan-ekipu koja nas sa ponosom vec godinama predstavlja u Evropi!?, da li bas svi Miskovici i ostali koji imaju novac u ovoj zemlji navijaju za Zvezdu!???

Liga sampiona

pre 15 godina

E jeste!!! Partizan tesko dosao do pobede, sad sam dosao sa tekme. Poceli su dobro ovi iz Krke dok ih nismo zgromili na 4 poena za 7min u drugoj i posle RUTINA. Nismo mi hepo ko neki pa da se palimo sad tu kao da smo zapoceli NBA sezonu.
MOLIM ZA REALAN NASLOV!!!

baki bb

pre 15 godina

ma sta tesko do pobede,jel ste vi normalni?sad sam dosao sa tekme,i kad su nas vodili 15 razlike u prvoj cetvrtini znalo se da cemo da dobijemo...dule je uigravao,probao 1000 kombinacija,dao svakome min. po 10 minuta!vise bila kao trening utakmica,pitanje pobednika se nije postavljalo ni u jednom trenutku!daleko od toga da je bila dobra igra,ali vidi se da novi igraci ne poznaju akcije i da im treba vremena sa duletom...inace lazmi je odlican u defanzivi,u napadu se slabo krece,ali naucice ga dule akcijama,dok je onaj rakocevic odlican,jak,dobar u odbrani,dobar u napadu,moze se reci vise petica nego cetvorka...
ja sam miran pred ovu sezonu,toliko od mene...

Strahinja

pre 15 godina

Bravo momci! Ponosan sam što sam Grobar!!!! Do zadnjeg dana života svog, voleću PARTIZANA mog...! A sutra da izujemo nadmene i iskompleksirane komšije!!!

Liga sampiona

pre 15 godina

E jeste!!! Partizan tesko dosao do pobede, sad sam dosao sa tekme. Poceli su dobro ovi iz Krke dok ih nismo zgromili na 4 poena za 7min u drugoj i posle RUTINA. Nismo mi hepo ko neki pa da se palimo sad tu kao da smo zapoceli NBA sezonu.
MOLIM ZA REALAN NASLOV!!!

Gagi

pre 15 godina

Lasme-decko ne moze da se sastavi sa loptom sem skoka covek nista ne zna. Rasic-sta mu se desilo? Rakocevic-los u odbrani. Aleksica ne bi komentarisao-nije on kriv. Vesely-igrac ali za dve godine. Sve u svemu lose-nepovezano, strasno se oseca odsustvo Pekovica i Palasia-sve ovo me podseca na Zvezdu u fudbalu, tri dobra igraca-zamenili su sa 10 neupotrebljivih. U Evropi sa ovim igracima nemamo sta da trazimo... Postoji li neki racun na koji bi mi navijaci mogli da uplatimo po jedan evro da kupimo normalnog centra-krilo-pleja. Od sponzora nema nista-vidim tamo Metals banka i ekipa propalih firmi da li je moguce da niko nema interes da ulozi novac u Partizan-ekipu koja nas sa ponosom vec godinama predstavlja u Evropi!?, da li bas svi Miskovici i ostali koji imaju novac u ovoj zemlji navijaju za Zvezdu!???

baki bb

pre 15 godina

ma sta tesko do pobede,jel ste vi normalni?sad sam dosao sa tekme,i kad su nas vodili 15 razlike u prvoj cetvrtini znalo se da cemo da dobijemo...dule je uigravao,probao 1000 kombinacija,dao svakome min. po 10 minuta!vise bila kao trening utakmica,pitanje pobednika se nije postavljalo ni u jednom trenutku!daleko od toga da je bila dobra igra,ali vidi se da novi igraci ne poznaju akcije i da im treba vremena sa duletom...inace lazmi je odlican u defanzivi,u napadu se slabo krece,ali naucice ga dule akcijama,dok je onaj rakocevic odlican,jak,dobar u odbrani,dobar u napadu,moze se reci vise petica nego cetvorka...
ja sam miran pred ovu sezonu,toliko od mene...

Sloba

pre 15 godina

Zasto grobari imaju 70% komentara na zvezdine vesti,a na partizanove vesti nema ni jedan komentar zvezdasa? Jel moze neko to da mi objasni? Kao navijac zvezde ja cu da probijem led... Krka nije neki ozbiljan tim i partizanu sluzi za uigravanje za jace meceve. Drago mi je sto sam bio u pravu po pitanju tepica,velickovica i tripkovica. Oni ce biti taj trojac koji ce donositi prevagu partizanu u vecini utakmica. I drago mi je sto je tako jer su oni dobra sadasnjost srpske reprezentacije i nadam se odlicna buducnost. Grobari,nemate sta da brinete,to su igraci koje kada imaju svoj dan tesko ko moze da sacuva i u evroligi,a kamoli u jadranskoj. Nasa jedina sansa u ovoj sezoni je pesic,ne potcenjujuci igrace,ali neki su povredjeni,neki previse mladi,a neki nemaju kvalitet u skladu sa zvezdinim ambicijama...

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Ma, nije bilo lose, ja se ni malo ne brinem, bice Dule_008!
I naravno, mnogo mi je drago zbog 2.000 gledalaca, a jos vise zbog lepog navijanja, za atraktivnije protivnike u Gumenoj ligi, ocekujem i 3.000 - 4.000 gledalaca.

Shone

pre 15 godina

Pera Detlic

Izvini, ali otkud tebi pravo da komentarises Partizan posle sedam uzastopnih titula!!!Da sam na tvom mestu ja se uopste ne bih javljao nego bolje ti pocni da pratis stoni tenis, tu mozda i imate neke sanse

Frederick House

pre 15 godina

Neko da foru FMP-u 18 poena razlike,a drugi dozvole Krki da u njihovoj kući dobiju prvu četvrtinu 28:14.
Do derbija se mi uigravamo,pa vama grobarčićima dajemo foru 30 razlike,čisto da bi tekma malo dobila na neizvesnosti,a onda Kešelj,Malina i Elmedin daju regularne koševe (a ne kao neki trojke iz auta) i vi izgubite sa samo 20-ak razlike.
(PERA DETLIĆ, 4. oktobar 2008 23:11)

Znaci bas je zanimljiva ta bajka koju si upravo ispricao!

PERA DETLIĆ

pre 15 godina

Neko da foru FMP-u 18 poena razlike,a drugi dozvole Krki da u njihovoj kući dobiju prvu četvrtinu 28:14.
Do derbija se mi uigravamo,pa vama grobarčićima dajemo foru 30 razlike,čisto da bi tekma malo dobila na neizvesnosti,a onda Kešelj,Malina i Elmedin daju regularne koševe (a ne kao neki trojke iz auta) i vi izgubite sa samo 20-ak razlike.

Grobari JUG

pre 15 godina

@(PERA DETLIĆ, 4. oktobar 2008 23:11)

Jel to pricas 20 do 30 razlike iz iskustva zvezde iz derbija ili nagadjas onako odokativno ako se neko seca kada je bilo 47 razlike ili tako nesto otprilike da li se seca neko toga

miki Pa.

pre 15 godina

Pozdrav svim Grobarima sirom planete!!!!!!!!!

Ovo je bilo uigravanje za nove i mlade igrace, kod mene sve ocekivano,(Zarko 6/7 za 15 min. i 5.sko, toliko o njemu) Ali me Slavkan razocarao,pa jednoj Krki nemoze da da kos za 12 min. smesno!!! A za Tripka i Bozica ne brinite,nije im nista, a nisu ni bili potrebni veceras, oni rade samo sut. Vidite da ni Novica nije igrao samo nekih 16 min.

Bice ovo sve ok, Pozzzzz

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@Sloba
Kojih bre 70% komentara, da li si ti normalan covece?Javljate se i na nase vesti, mozda trenutno ne, ali poznati su ovde komentari mnogih koji prepuni mrznje prema Partizanu!

KKP

pre 15 godina

Bravo, momci! Prva pobeda, samo tako nastavite! Nisu igrali Pera i Tripko,a ovima koji su igrali je razdeljena minutaza. Svi su igrali. Ovo je, moze se slobodno tako reci, za nas bila jedna pripremna utakmica koja je rutinski dobijena. Probane su dosta varijante. Djurkovic ispao iz 12, mozda i zasluzeno. Jedini koji je imao veliku minutazu je nas rodjeni lider Tepic i bio je sjajan. Lazmi poceo u petorci na centru... Sledeci mec je u sredu sa Heliosom, istou Pioniru. Idemo dalje!

Happy Lazmi

pre 15 godina

Posle ovih blistavih 3 poena bananamena i veselih 6 poena, tek sad vidim koliko su zapravo Roberts i Ovens losi, mnogo mnogo losi...

Strahinja

pre 15 godina

Bravo momci! Ponosan sam što sam Grobar!!!! Do zadnjeg dana života svog, voleću PARTIZANA mog...! A sutra da izujemo nadmene i iskompleksirane komšije!!!

Goran Grbovic

pre 15 godina

Mislim da je ova utakmica koristila za uigravane ekipe. Minutaza je rasporedjena jednako svim igracima. U odnosu na posle godine evidentno je ce morati da se menja sistem igre koji se uglavnom bazirao na pozicionoj igri na centre, morace igra da se ubrza, da se igra sa dosta ulaza i ubacivanja, verovatno ce se koristi dosta igraca u rotaciji da bi se odrzao visok ritam igre, najveca odgovornost u ovoj sezomi pasce na na reprezentativi trio TNT koji ce uz kapitena Bozica , Lasme i Rakocevica davati ton ovogodisnjoj igri.Meni licno je drago sto vise necemo u tolkoj meri gledati pozicionu igru na centre vec brzu i poletnu kosarku.
Pozdrav,

SMRT FASIMU, ZIVEO PARTIZAN

PFC-ratnik

pre 15 godina

BRAVO MOMCI!!!!
Tek je sezona pocela,Dule voli da isprobava igrace,pa i da smo izgubili nikakve veze to nema!
Godinama pokazujemo ko smo i sta
smo u kosarci,tako da su mi potpuno nebitni rezultati!Dule
je vrhunski strucnjak i znace on da poveze redove!
NAPRED PARTIZAN!

svasta

pre 15 godina

koliko je vas pratilo utakmicu,ja cu da vam kazem 5%,tako da... A sto se tice pojacanja,Rakocevic-odlican,Vesely borben,Rasic prosek,pa i ja bih dao tri trojke iz deset pokusaja,aleksic solidan u odbrani bolja organizacija napada od Rasica trebao je vecu minutazu da dobije,Lazme,ne znam valjda je hteo da se dokaze pa je pravio dosta gresaka

Igor_PFC

pre 15 godina

@PERA DETLIC
ajde pogledaj koliko imate pobeda u zadnjih 20 derbija!?mozda 1-2,ne vise!ajde pogledaj na kojim mestima ste zavrsavali prvenstvo u zadnjih 7 godina?!
kako vise ne shvatite da smo u svemu bolji od vas

Popovic

pre 15 godina

Ja razumem da nismo doveli peticu, ali mali mi je čudno da pola utakmice igramo s Novicom i Čedomirom pod košem.

Partizan ove sezone mnogo koštaju crnogorske kvalifikacije, što će se tek videti u evorligi.

Ostaje nam da se nadamo u čuveno Duletovo dizanje forme!

Milorad Dodik

pre 15 godina

(grobar pg, 4. oktobar 2008 22:54) Povredjen je Uros.

Jadan je ovaj partizan kak igra boze sacuvaj pa ova camuga veze nema Rasic isto daj boze da izadje na dobroo

Sloba

pre 15 godina

@Partizan iznad svih!

Naravno da sam normalan,i uvek VEOMA realan.Na stranu sto sam trenirao kosarku 10 godina (trenirao i sa nekim od igraca koji su sada dovedeni u partizan) i poznajem dovoljno ovu igru da mogu da procenim koji je tim trenutno bolji,sto se mislim uvek vidi kroz moje komentare! Kakva mrznja,kako neko moze da mrzi igrace koji predstavljaju njegovu zemlju ili ce predstavljati u reprezentaciji!? Ja sam veliki navijac zvezde ali iznad svega volim svoju zemlju i reprezentaciju! I drugar jabih te zamolio da pogledas komentare na zvezdine vesti u zadnje vreme,vidi koliko tu ima komentara grobara (i to kakvih,non stop neko degradiranje i ponizavanje i igraca koji su dosli i kluba,sto i mogu nekako da razumem), a pogledaj komentare partizanovih vesti i koliko tu ima komentara zvezdasa...

zeljko_bn

pre 15 godina

ovog duleta ne treba nikad pustiti da ode iz PARTIZANA,ne znam da je iko toliko u zadnjih 7god uradio za PARTIZAN,i niko nije uradio niti ce uraditi!!!PARTIZANE LJUBAVI MOJA:)))!!!

Diarra ubica **gana

pre 15 godina

Evo par stvari sa utakmice:
Vidi se da je ekipa neuigrana i da ce praznina koja se stvorila odlaskom Pekovica,Palacia i Kecmana tesko biti popunjena. Odbrana sem u prvoj cetvrtini na visokom nivou. Bolje da sacekamo jos par utakmica pa da pricamo vise o igri.
Ono sto najvise zabrinjava je Rasic, los u sutu (3/10 za 3p), bez ideje u napadu, ako nastavi sa ovakvim partijama verujem vrlo brzo eto nama amer plej. Ne znam koliko ce dobro ovo ispasti sa laznim krilnim centrima i centrima ali moracemo da verujemo Duletu. Od novih igraca, Rakocevic vise nego solidan, Aleksic kao back-up plej takodje, a Vesely ce tek pokazati zasto je dosao.
Raduje veca poseta u Pioniru

PERA DETLIĆ

pre 15 godina

Neko da foru FMP-u 18 poena razlike,a drugi dozvole Krki da u njihovoj kući dobiju prvu četvrtinu 28:14.
Do derbija se mi uigravamo,pa vama grobarčićima dajemo foru 30 razlike,čisto da bi tekma malo dobila na neizvesnosti,a onda Kešelj,Malina i Elmedin daju regularne koševe (a ne kao neki trojke iz auta) i vi izgubite sa samo 20-ak razlike.

Gagi

pre 15 godina

Lasme-decko ne moze da se sastavi sa loptom sem skoka covek nista ne zna. Rasic-sta mu se desilo? Rakocevic-los u odbrani. Aleksica ne bi komentarisao-nije on kriv. Vesely-igrac ali za dve godine. Sve u svemu lose-nepovezano, strasno se oseca odsustvo Pekovica i Palasia-sve ovo me podseca na Zvezdu u fudbalu, tri dobra igraca-zamenili su sa 10 neupotrebljivih. U Evropi sa ovim igracima nemamo sta da trazimo... Postoji li neki racun na koji bi mi navijaci mogli da uplatimo po jedan evro da kupimo normalnog centra-krilo-pleja. Od sponzora nema nista-vidim tamo Metals banka i ekipa propalih firmi da li je moguce da niko nema interes da ulozi novac u Partizan-ekipu koja nas sa ponosom vec godinama predstavlja u Evropi!?, da li bas svi Miskovici i ostali koji imaju novac u ovoj zemlji navijaju za Zvezdu!???

Liga sampiona

pre 15 godina

E jeste!!! Partizan tesko dosao do pobede, sad sam dosao sa tekme. Poceli su dobro ovi iz Krke dok ih nismo zgromili na 4 poena za 7min u drugoj i posle RUTINA. Nismo mi hepo ko neki pa da se palimo sad tu kao da smo zapoceli NBA sezonu.
MOLIM ZA REALAN NASLOV!!!

Sloba

pre 15 godina

Zasto grobari imaju 70% komentara na zvezdine vesti,a na partizanove vesti nema ni jedan komentar zvezdasa? Jel moze neko to da mi objasni? Kao navijac zvezde ja cu da probijem led... Krka nije neki ozbiljan tim i partizanu sluzi za uigravanje za jace meceve. Drago mi je sto sam bio u pravu po pitanju tepica,velickovica i tripkovica. Oni ce biti taj trojac koji ce donositi prevagu partizanu u vecini utakmica. I drago mi je sto je tako jer su oni dobra sadasnjost srpske reprezentacije i nadam se odlicna buducnost. Grobari,nemate sta da brinete,to su igraci koje kada imaju svoj dan tesko ko moze da sacuva i u evroligi,a kamoli u jadranskoj. Nasa jedina sansa u ovoj sezoni je pesic,ne potcenjujuci igrace,ali neki su povredjeni,neki previse mladi,a neki nemaju kvalitet u skladu sa zvezdinim ambicijama...

Milorad Dodik

pre 15 godina

(grobar pg, 4. oktobar 2008 22:54) Povredjen je Uros.

Jadan je ovaj partizan kak igra boze sacuvaj pa ova camuga veze nema Rasic isto daj boze da izadje na dobroo

baki bb

pre 15 godina

ma sta tesko do pobede,jel ste vi normalni?sad sam dosao sa tekme,i kad su nas vodili 15 razlike u prvoj cetvrtini znalo se da cemo da dobijemo...dule je uigravao,probao 1000 kombinacija,dao svakome min. po 10 minuta!vise bila kao trening utakmica,pitanje pobednika se nije postavljalo ni u jednom trenutku!daleko od toga da je bila dobra igra,ali vidi se da novi igraci ne poznaju akcije i da im treba vremena sa duletom...inace lazmi je odlican u defanzivi,u napadu se slabo krece,ali naucice ga dule akcijama,dok je onaj rakocevic odlican,jak,dobar u odbrani,dobar u napadu,moze se reci vise petica nego cetvorka...
ja sam miran pred ovu sezonu,toliko od mene...

Happy Lazmi

pre 15 godina

Posle ovih blistavih 3 poena bananamena i veselih 6 poena, tek sad vidim koliko su zapravo Roberts i Ovens losi, mnogo mnogo losi...

Strahinja

pre 15 godina

Bravo momci! Ponosan sam što sam Grobar!!!! Do zadnjeg dana života svog, voleću PARTIZANA mog...! A sutra da izujemo nadmene i iskompleksirane komšije!!!

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@Sloba
Kojih bre 70% komentara, da li si ti normalan covece?Javljate se i na nase vesti, mozda trenutno ne, ali poznati su ovde komentari mnogih koji prepuni mrznje prema Partizanu!

Sloba

pre 15 godina

@Partizan iznad svih!

Naravno da sam normalan,i uvek VEOMA realan.Na stranu sto sam trenirao kosarku 10 godina (trenirao i sa nekim od igraca koji su sada dovedeni u partizan) i poznajem dovoljno ovu igru da mogu da procenim koji je tim trenutno bolji,sto se mislim uvek vidi kroz moje komentare! Kakva mrznja,kako neko moze da mrzi igrace koji predstavljaju njegovu zemlju ili ce predstavljati u reprezentaciji!? Ja sam veliki navijac zvezde ali iznad svega volim svoju zemlju i reprezentaciju! I drugar jabih te zamolio da pogledas komentare na zvezdine vesti u zadnje vreme,vidi koliko tu ima komentara grobara (i to kakvih,non stop neko degradiranje i ponizavanje i igraca koji su dosli i kluba,sto i mogu nekako da razumem), a pogledaj komentare partizanovih vesti i koliko tu ima komentara zvezdasa...

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Ma, nije bilo lose, ja se ni malo ne brinem, bice Dule_008!
I naravno, mnogo mi je drago zbog 2.000 gledalaca, a jos vise zbog lepog navijanja, za atraktivnije protivnike u Gumenoj ligi, ocekujem i 3.000 - 4.000 gledalaca.

Popovic

pre 15 godina

Ja razumem da nismo doveli peticu, ali mali mi je čudno da pola utakmice igramo s Novicom i Čedomirom pod košem.

Partizan ove sezone mnogo koštaju crnogorske kvalifikacije, što će se tek videti u evorligi.

Ostaje nam da se nadamo u čuveno Duletovo dizanje forme!

miki Pa.

pre 15 godina

Pozdrav svim Grobarima sirom planete!!!!!!!!!

Ovo je bilo uigravanje za nove i mlade igrace, kod mene sve ocekivano,(Zarko 6/7 za 15 min. i 5.sko, toliko o njemu) Ali me Slavkan razocarao,pa jednoj Krki nemoze da da kos za 12 min. smesno!!! A za Tripka i Bozica ne brinite,nije im nista, a nisu ni bili potrebni veceras, oni rade samo sut. Vidite da ni Novica nije igrao samo nekih 16 min.

Bice ovo sve ok, Pozzzzz

Frederick House

pre 15 godina

Neko da foru FMP-u 18 poena razlike,a drugi dozvole Krki da u njihovoj kući dobiju prvu četvrtinu 28:14.
Do derbija se mi uigravamo,pa vama grobarčićima dajemo foru 30 razlike,čisto da bi tekma malo dobila na neizvesnosti,a onda Kešelj,Malina i Elmedin daju regularne koševe (a ne kao neki trojke iz auta) i vi izgubite sa samo 20-ak razlike.
(PERA DETLIĆ, 4. oktobar 2008 23:11)

Znaci bas je zanimljiva ta bajka koju si upravo ispricao!

Shone

pre 15 godina

Pera Detlic

Izvini, ali otkud tebi pravo da komentarises Partizan posle sedam uzastopnih titula!!!Da sam na tvom mestu ja se uopste ne bih javljao nego bolje ti pocni da pratis stoni tenis, tu mozda i imate neke sanse

Igor_PFC

pre 15 godina

@PERA DETLIC
ajde pogledaj koliko imate pobeda u zadnjih 20 derbija!?mozda 1-2,ne vise!ajde pogledaj na kojim mestima ste zavrsavali prvenstvo u zadnjih 7 godina?!
kako vise ne shvatite da smo u svemu bolji od vas

PFC-ratnik

pre 15 godina

BRAVO MOMCI!!!!
Tek je sezona pocela,Dule voli da isprobava igrace,pa i da smo izgubili nikakve veze to nema!
Godinama pokazujemo ko smo i sta
smo u kosarci,tako da su mi potpuno nebitni rezultati!Dule
je vrhunski strucnjak i znace on da poveze redove!
NAPRED PARTIZAN!

Grobari JUG

pre 15 godina

@(PERA DETLIĆ, 4. oktobar 2008 23:11)

Jel to pricas 20 do 30 razlike iz iskustva zvezde iz derbija ili nagadjas onako odokativno ako se neko seca kada je bilo 47 razlike ili tako nesto otprilike da li se seca neko toga

KKP

pre 15 godina

Bravo, momci! Prva pobeda, samo tako nastavite! Nisu igrali Pera i Tripko,a ovima koji su igrali je razdeljena minutaza. Svi su igrali. Ovo je, moze se slobodno tako reci, za nas bila jedna pripremna utakmica koja je rutinski dobijena. Probane su dosta varijante. Djurkovic ispao iz 12, mozda i zasluzeno. Jedini koji je imao veliku minutazu je nas rodjeni lider Tepic i bio je sjajan. Lazmi poceo u petorci na centru... Sledeci mec je u sredu sa Heliosom, istou Pioniru. Idemo dalje!

Goran Grbovic

pre 15 godina

Mislim da je ova utakmica koristila za uigravane ekipe. Minutaza je rasporedjena jednako svim igracima. U odnosu na posle godine evidentno je ce morati da se menja sistem igre koji se uglavnom bazirao na pozicionoj igri na centre, morace igra da se ubrza, da se igra sa dosta ulaza i ubacivanja, verovatno ce se koristi dosta igraca u rotaciji da bi se odrzao visok ritam igre, najveca odgovornost u ovoj sezomi pasce na na reprezentativi trio TNT koji ce uz kapitena Bozica , Lasme i Rakocevica davati ton ovogodisnjoj igri.Meni licno je drago sto vise necemo u tolkoj meri gledati pozicionu igru na centre vec brzu i poletnu kosarku.
Pozdrav,

SMRT FASIMU, ZIVEO PARTIZAN

svasta

pre 15 godina

koliko je vas pratilo utakmicu,ja cu da vam kazem 5%,tako da... A sto se tice pojacanja,Rakocevic-odlican,Vesely borben,Rasic prosek,pa i ja bih dao tri trojke iz deset pokusaja,aleksic solidan u odbrani bolja organizacija napada od Rasica trebao je vecu minutazu da dobije,Lazme,ne znam valjda je hteo da se dokaze pa je pravio dosta gresaka

zeljko_bn

pre 15 godina

ovog duleta ne treba nikad pustiti da ode iz PARTIZANA,ne znam da je iko toliko u zadnjih 7god uradio za PARTIZAN,i niko nije uradio niti ce uraditi!!!PARTIZANE LJUBAVI MOJA:)))!!!

Diarra ubica **gana

pre 15 godina

Evo par stvari sa utakmice:
Vidi se da je ekipa neuigrana i da ce praznina koja se stvorila odlaskom Pekovica,Palacia i Kecmana tesko biti popunjena. Odbrana sem u prvoj cetvrtini na visokom nivou. Bolje da sacekamo jos par utakmica pa da pricamo vise o igri.
Ono sto najvise zabrinjava je Rasic, los u sutu (3/10 za 3p), bez ideje u napadu, ako nastavi sa ovakvim partijama verujem vrlo brzo eto nama amer plej. Ne znam koliko ce dobro ovo ispasti sa laznim krilnim centrima i centrima ali moracemo da verujemo Duletu. Od novih igraca, Rakocevic vise nego solidan, Aleksic kao back-up plej takodje, a Vesely ce tek pokazati zasto je dosao.
Raduje veca poseta u Pioniru