Petak, 03.10.2008.

13:01

Pešić: "Respektujem FMP"

Trener KK CZ Svetislav Pešić izjavio je pred meč prvog kola NLB lige sa FMP-om kako 'crveno-beli' tek treba da stvore tim za razliku od ekipe iz Železnika.

Izvor: B92

Pešiæ: "Respektujem FMP" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

delija razocaran u sd crvena zvezda

pre 15 godina

Nemate vi pojma, nikad od vas nece opet postati dobar kosarkaski klub
Pesicu, molim te podnesi ostavku, nemoj sebi da kaljas ugled u ovoj budjavoj zvezdi, njoj vise pomoci nema

dm

pre 15 godina

a ljudi sto vi vec jednom ne ugasite tu vasu kosarkasku sekciju i te pare sto bacate ulozite u fudbal i naredne godine mozda uradite nesto bitnije ( recimo budete drugi na teabeli :) )

ps- pesicu sta ti ovo trebalo, mnogi se opekose valjda neces i ti (mislim da imamo kvalitetnijeg sparing partnera)

pozzzz c***si

Filip

pre 15 godina

zna se sta zele delije od ove sezone samo titule ne poraze od partizana.......imamo odlicne igrace vrhunskog trenera samo da imamo igru i mi smo prvaci ....svidja mi se keselj ovens i roberts

Delija88

pre 15 godina

Sve sto je sada potrebno je da se delije vrate u pionir. Uz njihovu pomoc ce ovi mladi igraci uspeti da naprave velike uspehe u novoj sezoni...Grobari ove godine nemogu nista -realno gledano

no

pre 15 godina

e stvarno si car. Pisvajamo pesme sa juga!? omg!
a ovo mnogo smo jaci je izmislio neko iz marketinga Zvezde, ali ne i DELIJE!!! Kao i za Pesic oo1. To je neko na forumu lupio pa sta sad?! To znaci da je on nekreativan a ne Delije. Vi bre protiv Temisvara vredjate Zvezdu. Toliko o vasoj kreativnosti.

Za druge stvari ne znam jer su se dogodile pre mog rodjenja.

ehehe

pre 15 godina

hahahaha! antidrzavni! slatko sam se ismejao! koliko su ludi bili ti navijaci partizana tada! hahaha! ajde ne izmisljaj vise! pricas o antidrzavnim grobarima u sedamdesetim i osamdesetim kojima je "vodja" bio sin komandira brigade! pa da si tada postojao sada bi te bilo sramota da kazes da navijas za partizan, koja je to komika bila. osim ako nisi imao ozbiljnih mentalnih poteskoca u odrastanju! hihiihihi.
a copy-paste.. to ne treba ni komentarisati.
hajde, ziv mi ti!

Dragisa

pre 15 godina

Mirko Kovac kapiten,Svetislav Pesic trener,Ljuba Vidacic trener mladih-pa vi bolje da promenite i ime u Partizan 2
(JSZ, 3. oktobar 2008 23:11)

Dule Vujosevic, Moka Slavnic, Sasa Djordjevic, Luka Bogdanovic, Mladjan Silobad, Jovo Stanojevic, Dejan Tomasevic, Milos Vujanic...
Zvezda 2?

Jugo-nostalgicar

pre 15 godina

@ Pesic nesto prica o Olimpiji i Purgerima, a ne spominje ZADAR I VELIKU dvoranu, gdje ce se slabo ko naigrati iz NLB lige...ZADAR CE UZ POMOC TORNADA OSVOJITI NLB..
(Tonado_ZD, 3. oktobar 2008 15:04)


Iskren da budem, ovaj komentar mi je srce ispunio radoscu, ma koliko vam glupo to zvucalo. Prosto mi je divno da vidim pristalice jos nekih klupova kako ulaze u raspravu o buducem sampionu. Vise su mi se smucile vecite rasprave i peckanja "vecitih". Mislim da napokon Jadranska liga dobija ono svoje pravo znacenje, a to je vracanje onog takmicenja kada je nasa liga (tada SFRJ) bila najjaca u evropi (To spominje i Pesic)...

walle

pre 15 godina

pa naravno da je kovac kapiten.pa covek je bio rezerva u jednom velikom evropskom klubu i imao priliku da ga trenira vujosevic, dule vujosevic.

big brother

pre 15 godina

@Bane
Pa ovaj tvoj komentar sam procitao pre neki dan na nekoj drugoj vesti o KK Crvena Zvezda, strasno... Mislim, mrzi me da trazim po arhivi koja je vest u pitanju, nesto sumnjam i da si se potpisao tada kao Bane, ali dobro, mozda gresim, nije ni bitno...Ako nemas nista novo da dodas, bolje se ne javljaj, a ne da ponavljas istu stvar 10 puta. Pa vi ste 5 godina uzastopno svake godine bili u euforiji tipa "ove godine Evropa je nasa" i 5 godina uzastopno ste bili 22 ili 23 tim Evrolige od ukupno 24 tima. I od komentara "Dule kralju" na kraju svake prethodne i na pocetku svake sledece sezone posle par poraza od 20-ak razlike u EL padali su komentari "mars iz Partizana", "druze Vujosevicu dozvolite da se obratimo" i sl. I tako 5 sezona uzastopno. I nije vas napustala euforija da svake godine ponavljate istu stvar, a onda dodju 2 uspesne sezone u Evropi i to opravda 5 godina nebuloza kako ce El da se trese pred debeljkom. E sad, zbog cega navijaci Zvezde nemaju pravo da svake godine najavljuju istu stvar? Razlika je samo sto to kod nas dosta duze traje, ali princip je isti. Ne spadam u takve "euforicne" navijace, bas suprotno, mislim da ce Zvezdi trebati bar 2-3 godine da napravi sistem o kome Pesic prica, Partizan je tu svetlosnim godinama ispred, ali zasto se podsmevati navijacima drugog kluba sto rade istu stvar kao i navijaci tvog kluba (da budem iskren to rade navijaci bilo kog kluba). Potpuno bezveze...

delija sombor

pre 15 godina

mislim da ce i ova neuigrana zvezda dobiti fmp sutra, ipak je pesic na klupi i to mi uliva dozu sigurnosti,roberts ce pokazati zasto je najvece pojacanje zvezde

Grobar Ni

pre 15 godina

„Pešić 001“.

Pa dokle ce tzv. delije da imitiraju i prisvajaju tudje ideje. Prvo su prisvojili naziv delije, sto je sedamdesetih godina bio koloritet u hali sportova na Novom Beogradu. Tada se, kada se to smatralo antidrzavnim, pevalo kosarkasima Partizana, prvenstveno Kici i Praji, „igrale se delije na sred zemlje Srbije“, a debeovac i zestok momak Arkan krajem osamdesetih godina velikodusno ovu recpripisuje kao naziv za nevijacku grupu C. Zvezde. Mozda je ovo i bilo dobro, ako se zna sta u originalu predstavlja ova rec. Zatim prisvajaju mnoge pesme Juga, kradu cak i od Brazilaca rec Marakana, pa svoju rupu jos uvek tako nazivaju. Kao papagaji, ali sa govornom manom, na slogan partizanovih navijaca „mnogo smo jaki“, odgovaraju sa „mnogo smo jaci“, sto je infantilno i smesno istovremeno. Evo sada pokusavaju i sa prisvajanjem izuma navijaca kosarkasa Partizana i obozavalaca Vujosevica broj 00x..., sto je jadno. Turski konjanici budite bar jednom originalni i ne prisvajajte tudje.

dr. b

pre 15 godina

@Bane,strasan komentar...nemam nista da dodam,osim,mozda,da se kroz sve faze provlaci nit koja ih spaja,a to je gledanje na TV LS i cekanje da im omrazeni klub izgubi pa da pocnu sa prozivkama po ovom sajtu!!!A to dosta dugo traje,gotovo deceniju...Sad,da sam ja kao neki od njih,pricao bih o teskim kompleksima,ali necu,to ostavljam njihovim "fudbalerima"!!!

Craig Ferguson

pre 15 godina

Ma samo Delije da prestanu da žive u 1389-oj i da ako STVARNO VOLE ZVEZDU dođu i navijaju za nju. Biće im žao kasnije i opet će biti kriva uprava, Elmedin etc. Da su dolazili na tekme ne bi ovako Partizan bio bez konkurenata.

Eddie

pre 15 godina

@bane
Lepo si se raspisao i moram ti priznati(nazalost) da jesi u pravu, ali jedini razlog zbog cega si se ti, kao navijac onog drugog kluba, javio na clanak o Zvezdi, jeste cinjenica da si svestan da se tako nesto vise nece dogoditi i da Zvezda najzad ide pravim putem (da ne pricam koliko znaci povratak Pesica u srpsku kosarku), cini mi se da je i tebe , a i svakog navijaca onog drugog kluba malkice frka (malo vise),jer kad se bude prekinula dominacija Vaseg dominantnog kluba, mnoga kola ce da krenu nizbrdo u istom, a kad budete zveknuli o ledinu, tesko cete se vratiti(mi bar znamo kako je to).Pozdrav, pa da sumiramo utiske na kraju sezone.
Ajmo Zvezdo!

Bane

pre 15 godina

Ako pažljivije posmatramo KK Crvena Zvezda u poslednjih recimo 10 godina, možemo da uočimo da se svaka njihova sezona sastoji od 6 faza:
Prva faza počinje u julu pričama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om, Hemofarmom ili nekim drugim klubom.
Druga faza je faza euforije. Počinje u avgustu dovođenjem novih političkih i finansijskih moćnika, novog trenera i čitavog niza igrača. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a svaki novi mladi igrač automatski postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obično definišu ciljevi, a to su 3 domaća trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajućoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do kraja oktobra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja.
Tada nastupa treća faza i saznanje da je Haus bolji od Ričardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevića ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Peković može da ubaci u koš i loptu i Mišanovića i Kikanovića, sve u paketu. Posle derbija uslede porazi od FMP-a, Hemofarma, Olimpije i sličnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica počne da se svaljuje na trenera.
Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu.
Peta faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovođenje dugo čekanog pojačanja koje treba da donese prevagu i spasi sezonu. Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo širom sveta.
Šestu fazu predstavlja domaće prvenstvo u maju i junu. Tada se navijači potpaljuju pričama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je incident. Ipak krajnji rezultat svega ovoga je čišćenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone.
Znači vi se sada nalazite u drugoj, za vas najprijatnijoj fazi, pa prema tome uživajte dok možete.

Manager

pre 15 godina

Ja sam sastavio ekstra tim u Fantaziju ali nemogu da udjem ni u jednu ligu...Da li moze neko da mi posalje sifru Lige u Kojoj ima NAJVISE ucesnika?

Strasno

pre 15 godina

Koliko ima neupucenih ljudi. Kao prvo kapiten ne mora da bude dobar igrac. Pa zar ne vidite Bozica u partizanu. On tamo nije ni u prva 7 najboljih ali je kapiten. Tomora da bude igrac koji je duze vreme u klubu i koga svi igraci znaju i poznaju. A pored Tadije jedino je Mirko ostao u klubu tako da je Mirko Logicno resenje. Kao drugo Tadija nije uzgubio traku zbog raskida ugovora vec zato sto ej povredjen. Kad se vrati na teren traka je njegova. Sada imate informacije i nemojte da ostavljate komentare koje nemaju veze sa vezom

ajmo stručnjaci

pre 15 godina

Kovač kapiten...
smešno

ali kada bolje razmislim nema drugog kandidata.
Smešno je da bude neko ko je sada došao...

ili vam bolji zvuči:

Elmedin kapiten !!!

Goran_Zr

pre 15 godina

"Moraju da nauče i da treniraju"
Izgleda da konacno pocinjete da kapirate... Dule je jos pre par godina govorio: "Protivnike pobedjujemo na treninzima."
Izgledalo je da neki to nikada nece shvatiti...

Tonado_ZD

pre 15 godina

Pesic nesto prica o Olimpiji i Purgerima, a ne spominje ZADAR I VELIKU dvoranu, gdje ce se slabo ko naigrati iz NLB lige...ZADAR CE UZ POMOC TORNADA OSVOJITI NLB..

Pirotehnicari Vracar

pre 15 godina

MIRKO KOVAC je kapiten i TACKA!ostali smarate bre vise...decko je pokazao kako se odnosi prema klubu i kad nije bilo para i kad nije bilo trenera i kad se gubilo sa 30 i kad je bio povredjen....hocete tadiju koji svako malo trazi raskid ugovora,zali se sto brat nije potpisao?...ma paljba svima koji misle da su iznad Zvezde...Nov pocetak,nov trener samo napred!!!
Srce na teren za zvezdu i delije i izgubite onda i nista nece biti sporno...

delija_kg

pre 15 godina

Sto bre Kovac kapiten!!!!Alo bre kapiten treba da bude onaj ko dize ekipu a ne onaj koji sedi na klupi!Ajde bre ne lupajte za Tadiju,pa normalno je da kada jedan kadpiten nije u protokolu za igru mora kapitenska traka da se da nekom drugom isto kao u fudbalu!!!!!!!

IPMUTANT

pre 15 godina

Pisah ja pre neki dan, da ce proci tadija kao Bananamen. Pa ne moze kapiten da trazi raskid ugovora i da o tome obavestava javnost i slucne munje.

Ja licno mislim da je ovo samo privremena mera, dok se Tadija ne oporavi, ali!! samo da se zna!!! pravi timovi imaju za kapitena najboljeg ODBRAMBENOG igraca, odnosno igraca koji ostavlja srce na terenu kada god je u igri.

Volim Zvezdu i zelim joj sve najbolje. i Njoj i Kariju na Njenom celu!

todo

pre 15 godina

Sta vam je ljudi,Dragicevic je povredjen,mora neko da ga menja,al Kovac...mislio sam da partizan ima najsmesnijeg kapitena,kad ono medjutim...

MJ

pre 15 godina

Zvezda ce ove godine biti iznenadjenje i ne bi me cudilo da igraju bolje bez Tadije... Inace, oba amerikanca imam u Fantaziju(www.basketball-fantasy.net) a Roberts bi mogao da bude najbolja kupovina za prvo kolo...

Lepi Fika

pre 15 godina

Nadam se da je ovo pocetak jedne "dobre"godine za Zvezdu.Imamo vrhunskog trenera,tim u stvaranju ima kvaliteta za velika dela.
Vremenom ce doci rezultati,ustvari sve ovo pisem,jer nas interesuje sada i odmah samo titula!!!!

yoran

pre 15 godina

Bravo Pešiću. Trebalo Vam je zaista samo par nedalja da provalite suštinu: "Moraju da nauče i da treniraju". Ukoliko ih zaista i to naučite Zvezda će uskoro biti ono što je nekad bila. Držim palčeve...

Bane

pre 15 godina

Ako pažljivije posmatramo KK Crvena Zvezda u poslednjih recimo 10 godina, možemo da uočimo da se svaka njihova sezona sastoji od 6 faza:
Prva faza počinje u julu pričama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om, Hemofarmom ili nekim drugim klubom.
Druga faza je faza euforije. Počinje u avgustu dovođenjem novih političkih i finansijskih moćnika, novog trenera i čitavog niza igrača. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a svaki novi mladi igrač automatski postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obično definišu ciljevi, a to su 3 domaća trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajućoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do kraja oktobra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja.
Tada nastupa treća faza i saznanje da je Haus bolji od Ričardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevića ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Peković može da ubaci u koš i loptu i Mišanovića i Kikanovića, sve u paketu. Posle derbija uslede porazi od FMP-a, Hemofarma, Olimpije i sličnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica počne da se svaljuje na trenera.
Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu.
Peta faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovođenje dugo čekanog pojačanja koje treba da donese prevagu i spasi sezonu. Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo širom sveta.
Šestu fazu predstavlja domaće prvenstvo u maju i junu. Tada se navijači potpaljuju pričama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je incident. Ipak krajnji rezultat svega ovoga je čišćenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone.
Znači vi se sada nalazite u drugoj, za vas najprijatnijoj fazi, pa prema tome uživajte dok možete.

yoran

pre 15 godina

Bravo Pešiću. Trebalo Vam je zaista samo par nedalja da provalite suštinu: "Moraju da nauče i da treniraju". Ukoliko ih zaista i to naučite Zvezda će uskoro biti ono što je nekad bila. Držim palčeve...

Lepi Fika

pre 15 godina

Nadam se da je ovo pocetak jedne "dobre"godine za Zvezdu.Imamo vrhunskog trenera,tim u stvaranju ima kvaliteta za velika dela.
Vremenom ce doci rezultati,ustvari sve ovo pisem,jer nas interesuje sada i odmah samo titula!!!!

Pirotehnicari Vracar

pre 15 godina

MIRKO KOVAC je kapiten i TACKA!ostali smarate bre vise...decko je pokazao kako se odnosi prema klubu i kad nije bilo para i kad nije bilo trenera i kad se gubilo sa 30 i kad je bio povredjen....hocete tadiju koji svako malo trazi raskid ugovora,zali se sto brat nije potpisao?...ma paljba svima koji misle da su iznad Zvezde...Nov pocetak,nov trener samo napred!!!
Srce na teren za zvezdu i delije i izgubite onda i nista nece biti sporno...

Eddie

pre 15 godina

@bane
Lepo si se raspisao i moram ti priznati(nazalost) da jesi u pravu, ali jedini razlog zbog cega si se ti, kao navijac onog drugog kluba, javio na clanak o Zvezdi, jeste cinjenica da si svestan da se tako nesto vise nece dogoditi i da Zvezda najzad ide pravim putem (da ne pricam koliko znaci povratak Pesica u srpsku kosarku), cini mi se da je i tebe , a i svakog navijaca onog drugog kluba malkice frka (malo vise),jer kad se bude prekinula dominacija Vaseg dominantnog kluba, mnoga kola ce da krenu nizbrdo u istom, a kad budete zveknuli o ledinu, tesko cete se vratiti(mi bar znamo kako je to).Pozdrav, pa da sumiramo utiske na kraju sezone.
Ajmo Zvezdo!

Grobar Ni

pre 15 godina

„Pešić 001“.

Pa dokle ce tzv. delije da imitiraju i prisvajaju tudje ideje. Prvo su prisvojili naziv delije, sto je sedamdesetih godina bio koloritet u hali sportova na Novom Beogradu. Tada se, kada se to smatralo antidrzavnim, pevalo kosarkasima Partizana, prvenstveno Kici i Praji, „igrale se delije na sred zemlje Srbije“, a debeovac i zestok momak Arkan krajem osamdesetih godina velikodusno ovu recpripisuje kao naziv za nevijacku grupu C. Zvezde. Mozda je ovo i bilo dobro, ako se zna sta u originalu predstavlja ova rec. Zatim prisvajaju mnoge pesme Juga, kradu cak i od Brazilaca rec Marakana, pa svoju rupu jos uvek tako nazivaju. Kao papagaji, ali sa govornom manom, na slogan partizanovih navijaca „mnogo smo jaki“, odgovaraju sa „mnogo smo jaci“, sto je infantilno i smesno istovremeno. Evo sada pokusavaju i sa prisvajanjem izuma navijaca kosarkasa Partizana i obozavalaca Vujosevica broj 00x..., sto je jadno. Turski konjanici budite bar jednom originalni i ne prisvajajte tudje.

Jugo-nostalgicar

pre 15 godina

@ Pesic nesto prica o Olimpiji i Purgerima, a ne spominje ZADAR I VELIKU dvoranu, gdje ce se slabo ko naigrati iz NLB lige...ZADAR CE UZ POMOC TORNADA OSVOJITI NLB..
(Tonado_ZD, 3. oktobar 2008 15:04)


Iskren da budem, ovaj komentar mi je srce ispunio radoscu, ma koliko vam glupo to zvucalo. Prosto mi je divno da vidim pristalice jos nekih klupova kako ulaze u raspravu o buducem sampionu. Vise su mi se smucile vecite rasprave i peckanja "vecitih". Mislim da napokon Jadranska liga dobija ono svoje pravo znacenje, a to je vracanje onog takmicenja kada je nasa liga (tada SFRJ) bila najjaca u evropi (To spominje i Pesic)...

big brother

pre 15 godina

@Bane
Pa ovaj tvoj komentar sam procitao pre neki dan na nekoj drugoj vesti o KK Crvena Zvezda, strasno... Mislim, mrzi me da trazim po arhivi koja je vest u pitanju, nesto sumnjam i da si se potpisao tada kao Bane, ali dobro, mozda gresim, nije ni bitno...Ako nemas nista novo da dodas, bolje se ne javljaj, a ne da ponavljas istu stvar 10 puta. Pa vi ste 5 godina uzastopno svake godine bili u euforiji tipa "ove godine Evropa je nasa" i 5 godina uzastopno ste bili 22 ili 23 tim Evrolige od ukupno 24 tima. I od komentara "Dule kralju" na kraju svake prethodne i na pocetku svake sledece sezone posle par poraza od 20-ak razlike u EL padali su komentari "mars iz Partizana", "druze Vujosevicu dozvolite da se obratimo" i sl. I tako 5 sezona uzastopno. I nije vas napustala euforija da svake godine ponavljate istu stvar, a onda dodju 2 uspesne sezone u Evropi i to opravda 5 godina nebuloza kako ce El da se trese pred debeljkom. E sad, zbog cega navijaci Zvezde nemaju pravo da svake godine najavljuju istu stvar? Razlika je samo sto to kod nas dosta duze traje, ali princip je isti. Ne spadam u takve "euforicne" navijace, bas suprotno, mislim da ce Zvezdi trebati bar 2-3 godine da napravi sistem o kome Pesic prica, Partizan je tu svetlosnim godinama ispred, ali zasto se podsmevati navijacima drugog kluba sto rade istu stvar kao i navijaci tvog kluba (da budem iskren to rade navijaci bilo kog kluba). Potpuno bezveze...

Dragisa

pre 15 godina

Mirko Kovac kapiten,Svetislav Pesic trener,Ljuba Vidacic trener mladih-pa vi bolje da promenite i ime u Partizan 2
(JSZ, 3. oktobar 2008 23:11)

Dule Vujosevic, Moka Slavnic, Sasa Djordjevic, Luka Bogdanovic, Mladjan Silobad, Jovo Stanojevic, Dejan Tomasevic, Milos Vujanic...
Zvezda 2?

Goran_Zr

pre 15 godina

"Moraju da nauče i da treniraju"
Izgleda da konacno pocinjete da kapirate... Dule je jos pre par godina govorio: "Protivnike pobedjujemo na treninzima."
Izgledalo je da neki to nikada nece shvatiti...

walle

pre 15 godina

pa naravno da je kovac kapiten.pa covek je bio rezerva u jednom velikom evropskom klubu i imao priliku da ga trenira vujosevic, dule vujosevic.

IPMUTANT

pre 15 godina

Pisah ja pre neki dan, da ce proci tadija kao Bananamen. Pa ne moze kapiten da trazi raskid ugovora i da o tome obavestava javnost i slucne munje.

Ja licno mislim da je ovo samo privremena mera, dok se Tadija ne oporavi, ali!! samo da se zna!!! pravi timovi imaju za kapitena najboljeg ODBRAMBENOG igraca, odnosno igraca koji ostavlja srce na terenu kada god je u igri.

Volim Zvezdu i zelim joj sve najbolje. i Njoj i Kariju na Njenom celu!

dr. b

pre 15 godina

@Bane,strasan komentar...nemam nista da dodam,osim,mozda,da se kroz sve faze provlaci nit koja ih spaja,a to je gledanje na TV LS i cekanje da im omrazeni klub izgubi pa da pocnu sa prozivkama po ovom sajtu!!!A to dosta dugo traje,gotovo deceniju...Sad,da sam ja kao neki od njih,pricao bih o teskim kompleksima,ali necu,to ostavljam njihovim "fudbalerima"!!!

ajmo stručnjaci

pre 15 godina

Kovač kapiten...
smešno

ali kada bolje razmislim nema drugog kandidata.
Smešno je da bude neko ko je sada došao...

ili vam bolji zvuči:

Elmedin kapiten !!!

Craig Ferguson

pre 15 godina

Ma samo Delije da prestanu da žive u 1389-oj i da ako STVARNO VOLE ZVEZDU dođu i navijaju za nju. Biće im žao kasnije i opet će biti kriva uprava, Elmedin etc. Da su dolazili na tekme ne bi ovako Partizan bio bez konkurenata.

dm

pre 15 godina

a ljudi sto vi vec jednom ne ugasite tu vasu kosarkasku sekciju i te pare sto bacate ulozite u fudbal i naredne godine mozda uradite nesto bitnije ( recimo budete drugi na teabeli :) )

ps- pesicu sta ti ovo trebalo, mnogi se opekose valjda neces i ti (mislim da imamo kvalitetnijeg sparing partnera)

pozzzz c***si

MJ

pre 15 godina

Zvezda ce ove godine biti iznenadjenje i ne bi me cudilo da igraju bolje bez Tadije... Inace, oba amerikanca imam u Fantaziju(www.basketball-fantasy.net) a Roberts bi mogao da bude najbolja kupovina za prvo kolo...

todo

pre 15 godina

Sta vam je ljudi,Dragicevic je povredjen,mora neko da ga menja,al Kovac...mislio sam da partizan ima najsmesnijeg kapitena,kad ono medjutim...

Strasno

pre 15 godina

Koliko ima neupucenih ljudi. Kao prvo kapiten ne mora da bude dobar igrac. Pa zar ne vidite Bozica u partizanu. On tamo nije ni u prva 7 najboljih ali je kapiten. Tomora da bude igrac koji je duze vreme u klubu i koga svi igraci znaju i poznaju. A pored Tadije jedino je Mirko ostao u klubu tako da je Mirko Logicno resenje. Kao drugo Tadija nije uzgubio traku zbog raskida ugovora vec zato sto ej povredjen. Kad se vrati na teren traka je njegova. Sada imate informacije i nemojte da ostavljate komentare koje nemaju veze sa vezom

ehehe

pre 15 godina

hahahaha! antidrzavni! slatko sam se ismejao! koliko su ludi bili ti navijaci partizana tada! hahaha! ajde ne izmisljaj vise! pricas o antidrzavnim grobarima u sedamdesetim i osamdesetim kojima je "vodja" bio sin komandira brigade! pa da si tada postojao sada bi te bilo sramota da kazes da navijas za partizan, koja je to komika bila. osim ako nisi imao ozbiljnih mentalnih poteskoca u odrastanju! hihiihihi.
a copy-paste.. to ne treba ni komentarisati.
hajde, ziv mi ti!

Filip

pre 15 godina

zna se sta zele delije od ove sezone samo titule ne poraze od partizana.......imamo odlicne igrace vrhunskog trenera samo da imamo igru i mi smo prvaci ....svidja mi se keselj ovens i roberts

delija razocaran u sd crvena zvezda

pre 15 godina

Nemate vi pojma, nikad od vas nece opet postati dobar kosarkaski klub
Pesicu, molim te podnesi ostavku, nemoj sebi da kaljas ugled u ovoj budjavoj zvezdi, njoj vise pomoci nema

delija_kg

pre 15 godina

Sto bre Kovac kapiten!!!!Alo bre kapiten treba da bude onaj ko dize ekipu a ne onaj koji sedi na klupi!Ajde bre ne lupajte za Tadiju,pa normalno je da kada jedan kadpiten nije u protokolu za igru mora kapitenska traka da se da nekom drugom isto kao u fudbalu!!!!!!!

Tonado_ZD

pre 15 godina

Pesic nesto prica o Olimpiji i Purgerima, a ne spominje ZADAR I VELIKU dvoranu, gdje ce se slabo ko naigrati iz NLB lige...ZADAR CE UZ POMOC TORNADA OSVOJITI NLB..

no

pre 15 godina

e stvarno si car. Pisvajamo pesme sa juga!? omg!
a ovo mnogo smo jaci je izmislio neko iz marketinga Zvezde, ali ne i DELIJE!!! Kao i za Pesic oo1. To je neko na forumu lupio pa sta sad?! To znaci da je on nekreativan a ne Delije. Vi bre protiv Temisvara vredjate Zvezdu. Toliko o vasoj kreativnosti.

Za druge stvari ne znam jer su se dogodile pre mog rodjenja.

Delija88

pre 15 godina

Sve sto je sada potrebno je da se delije vrate u pionir. Uz njihovu pomoc ce ovi mladi igraci uspeti da naprave velike uspehe u novoj sezoni...Grobari ove godine nemogu nista -realno gledano

Manager

pre 15 godina

Ja sam sastavio ekstra tim u Fantaziju ali nemogu da udjem ni u jednu ligu...Da li moze neko da mi posalje sifru Lige u Kojoj ima NAJVISE ucesnika?

delija sombor

pre 15 godina

mislim da ce i ova neuigrana zvezda dobiti fmp sutra, ipak je pesic na klupi i to mi uliva dozu sigurnosti,roberts ce pokazati zasto je najvece pojacanje zvezde

Tonado_ZD

pre 15 godina

Pesic nesto prica o Olimpiji i Purgerima, a ne spominje ZADAR I VELIKU dvoranu, gdje ce se slabo ko naigrati iz NLB lige...ZADAR CE UZ POMOC TORNADA OSVOJITI NLB..

Bane

pre 15 godina

Ako pažljivije posmatramo KK Crvena Zvezda u poslednjih recimo 10 godina, možemo da uočimo da se svaka njihova sezona sastoji od 6 faza:
Prva faza počinje u julu pričama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om, Hemofarmom ili nekim drugim klubom.
Druga faza je faza euforije. Počinje u avgustu dovođenjem novih političkih i finansijskih moćnika, novog trenera i čitavog niza igrača. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a svaki novi mladi igrač automatski postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obično definišu ciljevi, a to su 3 domaća trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajućoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do kraja oktobra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja.
Tada nastupa treća faza i saznanje da je Haus bolji od Ričardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevića ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Peković može da ubaci u koš i loptu i Mišanovića i Kikanovića, sve u paketu. Posle derbija uslede porazi od FMP-a, Hemofarma, Olimpije i sličnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica počne da se svaljuje na trenera.
Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu.
Peta faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovođenje dugo čekanog pojačanja koje treba da donese prevagu i spasi sezonu. Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo širom sveta.
Šestu fazu predstavlja domaće prvenstvo u maju i junu. Tada se navijači potpaljuju pričama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je incident. Ipak krajnji rezultat svega ovoga je čišćenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone.
Znači vi se sada nalazite u drugoj, za vas najprijatnijoj fazi, pa prema tome uživajte dok možete.

Grobar Ni

pre 15 godina

„Pešić 001“.

Pa dokle ce tzv. delije da imitiraju i prisvajaju tudje ideje. Prvo su prisvojili naziv delije, sto je sedamdesetih godina bio koloritet u hali sportova na Novom Beogradu. Tada se, kada se to smatralo antidrzavnim, pevalo kosarkasima Partizana, prvenstveno Kici i Praji, „igrale se delije na sred zemlje Srbije“, a debeovac i zestok momak Arkan krajem osamdesetih godina velikodusno ovu recpripisuje kao naziv za nevijacku grupu C. Zvezde. Mozda je ovo i bilo dobro, ako se zna sta u originalu predstavlja ova rec. Zatim prisvajaju mnoge pesme Juga, kradu cak i od Brazilaca rec Marakana, pa svoju rupu jos uvek tako nazivaju. Kao papagaji, ali sa govornom manom, na slogan partizanovih navijaca „mnogo smo jaki“, odgovaraju sa „mnogo smo jaci“, sto je infantilno i smesno istovremeno. Evo sada pokusavaju i sa prisvajanjem izuma navijaca kosarkasa Partizana i obozavalaca Vujosevica broj 00x..., sto je jadno. Turski konjanici budite bar jednom originalni i ne prisvajajte tudje.

Pirotehnicari Vracar

pre 15 godina

MIRKO KOVAC je kapiten i TACKA!ostali smarate bre vise...decko je pokazao kako se odnosi prema klubu i kad nije bilo para i kad nije bilo trenera i kad se gubilo sa 30 i kad je bio povredjen....hocete tadiju koji svako malo trazi raskid ugovora,zali se sto brat nije potpisao?...ma paljba svima koji misle da su iznad Zvezde...Nov pocetak,nov trener samo napred!!!
Srce na teren za zvezdu i delije i izgubite onda i nista nece biti sporno...

Lepi Fika

pre 15 godina

Nadam se da je ovo pocetak jedne "dobre"godine za Zvezdu.Imamo vrhunskog trenera,tim u stvaranju ima kvaliteta za velika dela.
Vremenom ce doci rezultati,ustvari sve ovo pisem,jer nas interesuje sada i odmah samo titula!!!!

yoran

pre 15 godina

Bravo Pešiću. Trebalo Vam je zaista samo par nedalja da provalite suštinu: "Moraju da nauče i da treniraju". Ukoliko ih zaista i to naučite Zvezda će uskoro biti ono što je nekad bila. Držim palčeve...

IPMUTANT

pre 15 godina

Pisah ja pre neki dan, da ce proci tadija kao Bananamen. Pa ne moze kapiten da trazi raskid ugovora i da o tome obavestava javnost i slucne munje.

Ja licno mislim da je ovo samo privremena mera, dok se Tadija ne oporavi, ali!! samo da se zna!!! pravi timovi imaju za kapitena najboljeg ODBRAMBENOG igraca, odnosno igraca koji ostavlja srce na terenu kada god je u igri.

Volim Zvezdu i zelim joj sve najbolje. i Njoj i Kariju na Njenom celu!

todo

pre 15 godina

Sta vam je ljudi,Dragicevic je povredjen,mora neko da ga menja,al Kovac...mislio sam da partizan ima najsmesnijeg kapitena,kad ono medjutim...

walle

pre 15 godina

pa naravno da je kovac kapiten.pa covek je bio rezerva u jednom velikom evropskom klubu i imao priliku da ga trenira vujosevic, dule vujosevic.

dr. b

pre 15 godina

@Bane,strasan komentar...nemam nista da dodam,osim,mozda,da se kroz sve faze provlaci nit koja ih spaja,a to je gledanje na TV LS i cekanje da im omrazeni klub izgubi pa da pocnu sa prozivkama po ovom sajtu!!!A to dosta dugo traje,gotovo deceniju...Sad,da sam ja kao neki od njih,pricao bih o teskim kompleksima,ali necu,to ostavljam njihovim "fudbalerima"!!!

big brother

pre 15 godina

@Bane
Pa ovaj tvoj komentar sam procitao pre neki dan na nekoj drugoj vesti o KK Crvena Zvezda, strasno... Mislim, mrzi me da trazim po arhivi koja je vest u pitanju, nesto sumnjam i da si se potpisao tada kao Bane, ali dobro, mozda gresim, nije ni bitno...Ako nemas nista novo da dodas, bolje se ne javljaj, a ne da ponavljas istu stvar 10 puta. Pa vi ste 5 godina uzastopno svake godine bili u euforiji tipa "ove godine Evropa je nasa" i 5 godina uzastopno ste bili 22 ili 23 tim Evrolige od ukupno 24 tima. I od komentara "Dule kralju" na kraju svake prethodne i na pocetku svake sledece sezone posle par poraza od 20-ak razlike u EL padali su komentari "mars iz Partizana", "druze Vujosevicu dozvolite da se obratimo" i sl. I tako 5 sezona uzastopno. I nije vas napustala euforija da svake godine ponavljate istu stvar, a onda dodju 2 uspesne sezone u Evropi i to opravda 5 godina nebuloza kako ce El da se trese pred debeljkom. E sad, zbog cega navijaci Zvezde nemaju pravo da svake godine najavljuju istu stvar? Razlika je samo sto to kod nas dosta duze traje, ali princip je isti. Ne spadam u takve "euforicne" navijace, bas suprotno, mislim da ce Zvezdi trebati bar 2-3 godine da napravi sistem o kome Pesic prica, Partizan je tu svetlosnim godinama ispred, ali zasto se podsmevati navijacima drugog kluba sto rade istu stvar kao i navijaci tvog kluba (da budem iskren to rade navijaci bilo kog kluba). Potpuno bezveze...

Jugo-nostalgicar

pre 15 godina

@ Pesic nesto prica o Olimpiji i Purgerima, a ne spominje ZADAR I VELIKU dvoranu, gdje ce se slabo ko naigrati iz NLB lige...ZADAR CE UZ POMOC TORNADA OSVOJITI NLB..
(Tonado_ZD, 3. oktobar 2008 15:04)


Iskren da budem, ovaj komentar mi je srce ispunio radoscu, ma koliko vam glupo to zvucalo. Prosto mi je divno da vidim pristalice jos nekih klupova kako ulaze u raspravu o buducem sampionu. Vise su mi se smucile vecite rasprave i peckanja "vecitih". Mislim da napokon Jadranska liga dobija ono svoje pravo znacenje, a to je vracanje onog takmicenja kada je nasa liga (tada SFRJ) bila najjaca u evropi (To spominje i Pesic)...

Filip

pre 15 godina

zna se sta zele delije od ove sezone samo titule ne poraze od partizana.......imamo odlicne igrace vrhunskog trenera samo da imamo igru i mi smo prvaci ....svidja mi se keselj ovens i roberts

MJ

pre 15 godina

Zvezda ce ove godine biti iznenadjenje i ne bi me cudilo da igraju bolje bez Tadije... Inace, oba amerikanca imam u Fantaziju(www.basketball-fantasy.net) a Roberts bi mogao da bude najbolja kupovina za prvo kolo...

delija_kg

pre 15 godina

Sto bre Kovac kapiten!!!!Alo bre kapiten treba da bude onaj ko dize ekipu a ne onaj koji sedi na klupi!Ajde bre ne lupajte za Tadiju,pa normalno je da kada jedan kadpiten nije u protokolu za igru mora kapitenska traka da se da nekom drugom isto kao u fudbalu!!!!!!!

Goran_Zr

pre 15 godina

"Moraju da nauče i da treniraju"
Izgleda da konacno pocinjete da kapirate... Dule je jos pre par godina govorio: "Protivnike pobedjujemo na treninzima."
Izgledalo je da neki to nikada nece shvatiti...

ajmo stručnjaci

pre 15 godina

Kovač kapiten...
smešno

ali kada bolje razmislim nema drugog kandidata.
Smešno je da bude neko ko je sada došao...

ili vam bolji zvuči:

Elmedin kapiten !!!

Eddie

pre 15 godina

@bane
Lepo si se raspisao i moram ti priznati(nazalost) da jesi u pravu, ali jedini razlog zbog cega si se ti, kao navijac onog drugog kluba, javio na clanak o Zvezdi, jeste cinjenica da si svestan da se tako nesto vise nece dogoditi i da Zvezda najzad ide pravim putem (da ne pricam koliko znaci povratak Pesica u srpsku kosarku), cini mi se da je i tebe , a i svakog navijaca onog drugog kluba malkice frka (malo vise),jer kad se bude prekinula dominacija Vaseg dominantnog kluba, mnoga kola ce da krenu nizbrdo u istom, a kad budete zveknuli o ledinu, tesko cete se vratiti(mi bar znamo kako je to).Pozdrav, pa da sumiramo utiske na kraju sezone.
Ajmo Zvezdo!

Delija88

pre 15 godina

Sve sto je sada potrebno je da se delije vrate u pionir. Uz njihovu pomoc ce ovi mladi igraci uspeti da naprave velike uspehe u novoj sezoni...Grobari ove godine nemogu nista -realno gledano

Strasno

pre 15 godina

Koliko ima neupucenih ljudi. Kao prvo kapiten ne mora da bude dobar igrac. Pa zar ne vidite Bozica u partizanu. On tamo nije ni u prva 7 najboljih ali je kapiten. Tomora da bude igrac koji je duze vreme u klubu i koga svi igraci znaju i poznaju. A pored Tadije jedino je Mirko ostao u klubu tako da je Mirko Logicno resenje. Kao drugo Tadija nije uzgubio traku zbog raskida ugovora vec zato sto ej povredjen. Kad se vrati na teren traka je njegova. Sada imate informacije i nemojte da ostavljate komentare koje nemaju veze sa vezom

Craig Ferguson

pre 15 godina

Ma samo Delije da prestanu da žive u 1389-oj i da ako STVARNO VOLE ZVEZDU dođu i navijaju za nju. Biće im žao kasnije i opet će biti kriva uprava, Elmedin etc. Da su dolazili na tekme ne bi ovako Partizan bio bez konkurenata.

Dragisa

pre 15 godina

Mirko Kovac kapiten,Svetislav Pesic trener,Ljuba Vidacic trener mladih-pa vi bolje da promenite i ime u Partizan 2
(JSZ, 3. oktobar 2008 23:11)

Dule Vujosevic, Moka Slavnic, Sasa Djordjevic, Luka Bogdanovic, Mladjan Silobad, Jovo Stanojevic, Dejan Tomasevic, Milos Vujanic...
Zvezda 2?

delija razocaran u sd crvena zvezda

pre 15 godina

Nemate vi pojma, nikad od vas nece opet postati dobar kosarkaski klub
Pesicu, molim te podnesi ostavku, nemoj sebi da kaljas ugled u ovoj budjavoj zvezdi, njoj vise pomoci nema

Manager

pre 15 godina

Ja sam sastavio ekstra tim u Fantaziju ali nemogu da udjem ni u jednu ligu...Da li moze neko da mi posalje sifru Lige u Kojoj ima NAJVISE ucesnika?

delija sombor

pre 15 godina

mislim da ce i ova neuigrana zvezda dobiti fmp sutra, ipak je pesic na klupi i to mi uliva dozu sigurnosti,roberts ce pokazati zasto je najvece pojacanje zvezde

ehehe

pre 15 godina

hahahaha! antidrzavni! slatko sam se ismejao! koliko su ludi bili ti navijaci partizana tada! hahaha! ajde ne izmisljaj vise! pricas o antidrzavnim grobarima u sedamdesetim i osamdesetim kojima je "vodja" bio sin komandira brigade! pa da si tada postojao sada bi te bilo sramota da kazes da navijas za partizan, koja je to komika bila. osim ako nisi imao ozbiljnih mentalnih poteskoca u odrastanju! hihiihihi.
a copy-paste.. to ne treba ni komentarisati.
hajde, ziv mi ti!

no

pre 15 godina

e stvarno si car. Pisvajamo pesme sa juga!? omg!
a ovo mnogo smo jaci je izmislio neko iz marketinga Zvezde, ali ne i DELIJE!!! Kao i za Pesic oo1. To je neko na forumu lupio pa sta sad?! To znaci da je on nekreativan a ne Delije. Vi bre protiv Temisvara vredjate Zvezdu. Toliko o vasoj kreativnosti.

Za druge stvari ne znam jer su se dogodile pre mog rodjenja.

dm

pre 15 godina

a ljudi sto vi vec jednom ne ugasite tu vasu kosarkasku sekciju i te pare sto bacate ulozite u fudbal i naredne godine mozda uradite nesto bitnije ( recimo budete drugi na teabeli :) )

ps- pesicu sta ti ovo trebalo, mnogi se opekose valjda neces i ti (mislim da imamo kvalitetnijeg sparing partnera)

pozzzz c***si