Subota, 13.09.2008.

11:34

Hemofarm prestaje da sponzoriše KSS

Izvor: B92

Hemofarm prestaje da sponzoriše KSS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

godza

pre 15 godina

neka me pljune svako(da ne kazem nesto teze)kad me vidi da kupujem neki njihov proizvod.ne znam samo zasto u naslovu stoi naziv ove kompanije.da se ja pitam ni ime im nebih pomenuo

Piksi

pre 15 godina

Ja danas ipak nisam kupio multivitu u prodavnici.
Ne ulazim u to da li je miladin kriv ili ne, ali je i pitanje ko je ta hilari da zahteva tako nesto? ministarka odbrane ili spoljnih poslova?

Boban

pre 15 godina

H-Hilari! H-Hemofarm! H-Hemoglobin! H-Hiroshima! Hilari, obuci H-Haljinu plave boje iz o(r)valne sobe, popi neki vitamin iz H-Hemofarma, povedi sa sobom ljude koji te slusaju u Japan i gledaj u nebo! A da, vratio bih te par decenija unazad da mogu, pogodi gde!

Hamurabi

pre 15 godina

Pod hitno da se pošalje finansijska inspekcija u Hemofarm, da pročešlja sve knjige. Ako se tako disciplinovano pridržavaju domaćih zakona i propisa, kao i saveta tamo nekih senatorki, ne bi trebalo da se plaše takve svakodnevne kontrole !

Slovenac

pre 15 godina

Čitao sam pre par meseci u nekim lokalnim američkim novinama izjavo majke one nesrečnice koju je napao taj Stajnhauer. Ona je iz latino porodice i majka je rekla da je njena hčerka od malena vredno učila i da je resnično najbolj učenik u svojo gimanazij, pa se ona pita sčim je ona zaslužila da je sin nekog bogataša tako ponižava i zlostavlja pred njenim fantom koji je musliman. Stajnhauer je bio podosta na alkoholu, a verovatno i drogiran, mi to nečemo nikada saznati. On je vikao v lokalu da svi čuju da njegov oče može imati svakoga policajca v državi i da mu niko ništa ne može. Tada se našao tu sprski, kako neki od vas kažu, tatin sin Miladin, kome je prekipelo i pokazao pravom tatinom i maminom sinu SDtajnhaueru, da ne može on svakog tako tretirati i dao mu lekciju, nadam se, za ceo život. Morda je on nasilnik, nepoznam ga, ali da je slovenac učinio tako što, ja bih bio ponosan na njega. Probajte na youtube da nadjete neki snimak kada amerikanci maltretiraju iračane i njihovu decu, kada vojnici vabijo decu da trče za kamionom za flašu vode i na kraju je ne dobiju. Doči če njihov delodajalec djavo po svoje. Lep pozdrav Srbi, ne dajte na sebe. Sve se zna, ko želi da zna.

Vuk Slavija

pre 15 godina

Kako vas bre nije sramota da branite jednog maminog i tatinog sinčića zbog kojeg već jedan čovek leži u zatvoru, samo zato što je slušao nadređene i pomogao mu. Da vas samo podsetim, sinčić od 130 kila je pretukao duplo manjeg od sebe i bio uhapšen zbog istog. Da, da, u normalnim zemljama zbog tuče ideš u zatvor. Onda su zabrinuti roditelji potegli veze pa su brže bolje ne samo obezbedili 100.000 dolara u kešu za kauciju nego i da mu se mimo propisa po hitnoj proceduri u roku u kojem niko od nas ne bi dobio, dobije duplikat pasoša. Mali onda pobegne domu svome kod mame i tate da pika basket, a za sve posle će da ga štiti ustav. E sada, Amerikanci nisu budale, zašto bi oni poštovali ustav Srbije kada mi sami nismo poštovali ni naše a ni propise SAD-a pa smo pomogli (ambasada Srbije u SAD) sinčiću da pobegne. Kao da budu naivni pa da ustupe postupak Srbiji, tu priču da pričamo budalama. Kako je krenulo sinčiću bi se sudilo u Hajatu. I onda država Srbija kao da pokaže da ona želi da sarađuje sa SAD u ovom pitanju iskopa žrtveno jagnje, vicekonzula, čoveka koji je samo radio šta mu je rečeno, mada sam je kriv, morao je da zna da je ono što je radio protivzakonito. A sinčić? Sinčić brižno pika basket, nema izgleda problem što neko robija zbog njega. Da je sinčić iole čovek, sam bi se predao i otišao u SAD da se brani. Ovako je mamin i tatin sin zbog kojeg ćemo mi, obični, da ispaštamo, mi koji nemamo tako brižne mame i tate, i nemamo tako brižnu državu, spremnu da žrtvuje interese svih svojih građana zarad jednog maminog i tatinog sinčića. A i ta država, koja je uspela silne generale i političare da natera da se dobrovoljno predaju Haškom tribunali, sada izgleda da nema nameru da proba isto. Sinčiću ako si čovek predaj se sam, a ako nisi državo interveniši i nateraj ga da se dobrovoljno preda. Ja nemam nameru da podnosim bilo kakvu žrtvu ili dajem bilo kakvu podršku sinčiću iz prostog razloga što meni ne bi palo na pamet da radim to što je on radio niti bi tražio i dozvolio svojim roditeljima da rade ono što su njegovi uradili, a posebno ne bi dozvolio da drugi trpe posledice zbog moje gluposti, zato što smatram da svako treba da trpi posledice svojih postupaka, kakvi god da su bili. A posebno ne bi, posle svega što se dogodilo, mirno pikao basket, dok čovek koji mi je pomogao sedi u zatvoru.


To koliko imas preporuka imas ovde ti govori koliko imas istomisljenika. Trenutno 25:)
Ne znam zasto si toliko ogorcen na kako ti kazes "tatine i mamine sinove"? Ne mora da znaci da je los covek samo zato sto su njegovi dobrostojeci!!!
Pravi tatin sin je taj amerikanac. Ciji su roditelji vlasnici velike klinike, a "pukim slucajem" bas u toj klinici je dobio potvrdu da je bio u komi. Njegovi drugovi sa fakulteta su ga samo dva dana posle tuce, videli u gradi. I jos nesto, dali se Hilari Klinton tako brine za svaku tucu u SAD-u??? Ne bih rekao. Sigurno je dobila milionsku stimulaciju tj. donaciju:) od roditelja tog americkog sincica!!!
Sto se tice izrucenja, nemoj da si smesan.... Ni amerikanci nikad nebi izrucili svog drzavljanina, zasto bi onda mi to uradili. Ako nam posalju sve potrebne papire, dokaze, spisak svedoka sudjenje ce biti u Srbiji...

razocaran

pre 15 godina

Ovom odlukom Hemofarm je ovoj državi napravio ogromnu štetu.Prihvatio je uslovljavanje koje je došlo od strane potpuno druge države i time samo pokazao da smo spremni da odmah pokleknemo pred bilo kakvim pa i ovako glupim ucenama.Drugo ovakvim postupcima ce se samo ojacati vec stvorena slika u javnosti da je Kovacevic kriv, bez odluke suda.Mozda ce neko reci pa pobegao je iz SAD, to je tacno, ali sigurno da je imao razlog sto ne veruje njihovom sistemu, sad i vidimo zasto kada Hilari moze da ucenjuje sponore KSS, sta bi tek radila sa sudom pred koji bi Kovacevica izveli.

Čika

pre 15 godina

Zana, iz Vršca!?Devojčice, mani se ti ovih komentara, nije to za tebe!Imam ja nešto, MNOGO zanimljivije!Daće tebi čika, bonu!!!

tunga

pre 15 godina

Bravo slovenac,
taj USA vojnik je UBIO 30 italijana i ostalih zapadnjaka, prebacen u USA bez pomoci konzula, bez kaucije italijanskom sudu jer je to legalno, a nas sreckovic koji je PRETUKAO amera, platio kauciju (u americi sve ima cijenu pa im se to obija od glavu), uvalio konzula u g...na i morao da pobjegne jer to nije legalno. Mozda i bolje da smo banana drzava nego p...ka drzava kao ove zapadne. Za one koji sazaljavaju malog amera mogli bi malo da sazaljavaju i malu Srbiju jer i ona se k.....la protiv veke amerike pa dobila po nosu.

krajisnik u egzilu

pre 15 godina

da ovaj shtajnhauer ili kako se vec zove kojim slucajem nije bio zidov, nebi bilo ni upola ovolike drame oko toga.
Garant.

Slovenac

pre 15 godina

Pošto se ovde ne zna tačno ko je vlasnik kompanije Stada i pošto je meni totalno nebitno da li če oni sponzorisat KSS, mene zanima sledeča stvar, a to je da je ministar Vuk Jeremič konkretno stao iza Miladina Kovačeviča i rekao kondolizi Rajs da srpski zakon ne dopušča izročenje srpskih državljan. Zašto se vi, koji se smatrate srbima, ljutite na svoju diplomatiju i njene postopke. Pre desetak godina je američki pilot u NATO bazi u Italiji, da bi impresionirao ljudje pokušao da sa avionom prodje izpod žičare i tom prilikom je prouzrokovao smrt više desetina ljudje, medju kojima je bilo belgijanaca, francoza... Američka vlada je tada organizovala njegovo prebacivanje v Ameriku i rekla da oni ne isporočaju svoje državljane. Ma koga oni uopšte slušaju na svetu, samo seju smrt i nesrečo. Lep pozdrav svim pravim serbima! Edvard

Hogaar Strasni

pre 15 godina

Mogao je Babic da ukine sponzorstvo svom Hemofarmu, ili da im zabrani igranje kosarke u solidarnosti sa Klintonovom. Ekonomija nema veze sa ekstradikcijom jednog covjeka.

Princ Lendl od Monaka

pre 15 godina

@Sram bilo sve vas koji kritikujete gospodina Babica!

A zasto da ih bude sramota?
Svako ima pravo na svoje misljenje,ili ti mislis da tvoje misljenje vredi vise?
Ili da misljenje gospodje Klinton i gospodina Babica vredi vise od misljenja obicnih gradjana Srbije?
(21MN, 13. septembar 2008 20:26)

Rodjace, bio sam prilicno ironican, ako nisi ukapirao...:)

vecno konaciste

pre 15 godina

Nije mi jasno da neki ljudi shvataju da svako ko je protiv izrucenja Kovacevica automatski staje u njegovu zastitu. Jednostavno, ako zakon Srbije ne dozvoljava izrucenje nasih gradjana u cemu je onda problem?! O cemu mi dalje pricamo? Ko brani Kovacevica? Ja ga ne branim ali sam protiv izrucenja ako je to suprotno nasem ustavu. Da li on ima 130kg ili 50 nema nikakve veze, ne izrucuje se po kilogramu!!
Pametnom je dovoljno jednom reci "zao nam je ali nas zakon kaze tako i tako" i tacka. Ne, bezobrazluk i ponizavanje naze Srbije od strane Amerijke nema kraja. Njih razumem do nekle posto su to sto jesu da ne kazem sta....Ali ne razumem nase Srbe koji misle isto kao Hilari i ostala americka bagra, koji su za izrucenje bez obzira sta kaze zakon!
A to sto ih je nasamario i "zapalio"....Sad mi treba da ispastamo sto su oni ispali glupi!!

Nemanja VŠ

pre 15 godina

@Zoran #75

A da ne mislis da drzava snagu treba da pokazuje tako sto ce resiti slucaj tog miladina, a ne kaznjavanjem!? neke kompanije???

Nemanja VŠ

pre 15 godina

Nemojte da ste toliko glupi!!! I mene je razocarao taj potez ali morate da shvatite neke stvari:
1. HMF vise nije srpska firma, vec nemacka i moraju da rade kako im kazu!!!
2. HMF posluje i na americkom trzistu i sigurno je da su bili nekako ucenjeni i ne mozete da poredite AND1 sa i onako slabim "domacim" kompanijama. Ko zna koliko AND1 "lobira" u senatu, pa mogu i da odbiju.
3. HMF je bio uz savez i u najgorim godinama po Srbiju i sigurno je da ce opet nastaviti da podrzava KSS cim se situacija sredi.
Umesto sto napadate HMF, pogledajte reakcije vlade na ceo problem tj. nedostatak iste!!!
A sto se tice onih jos glupljih komentara da se rasformira klub... Samo se nadajte!!!

mail

pre 15 godina

Neverovatno ali vecina zeli da Srbija i dalje bude kontejner za kriminalce. Srbija je od sebe napravila bananu drzavu, kada je njen konzul ucestvovao u kriminalnoj radnji. Nemoj sada preko mojih ledja da postuje ustav. Zivo me interesuje kakve veze ima "momcina" Miladin, kada ga sadasnje drzavno rukovodstvo stiti? Ne bi konzul to radio bez podrske iz Beograda.

Boki

pre 15 godina

Boze, Boze, Boze, americka firma se tome protivi i kaze da je nelogicno, a ovi tzv. srbi se odmah dodvoravaju gospodji ciji nas je muz bombardovao. Pa stvarno smo bre uzas mi srbi ... a sad KSS treba da ugasi KK Hemofarm ili ga izbaci da igra istu ligu sa Vrbasom ... ne treba im dozvoliti ni da se vrate u sponzorski pul i nikako da dobiju deo kolaca koji ce biti veliki kad ovaj tim sazri i pocne ponovo da osvaja medalje na svim takmicenjima ... e Babicu, Babicu, jel' ti je Hilari dala neku od svojih i suprugovih knjiga upola cene?Ti si ipak poznati intelektualac HA HA HA

Marko

pre 15 godina

Pre par godina u Italiji, u blizini Napolia, americki avion koji se vracao u bazu i prosao "greskom" u niskom letu je ubio 30 osoba i povredio na desetine + materijalna steta. italijanska vlada je podnela zahtev za izrucenje i dobili su odgovor "da izrucenje nije neophodno". Pre toga, italijanski policajac koji je otputovao u Irak da prihvati oslobodjene taoce italijanske nacionalnosti je brutalno ubijen od strane USA vojnika dok je sedeo u kolima. Vlada italije je i u tom slucaju podnela zvanican zahtev za izrucenjem ubica, ali su dobili odgovor "nije neophodno" ... mislite o ovome pre nego sto napisete bilo sta. Nije u Srbiji sve tako crno, moze biti mnogo gore, kao sto i jeste u nekim evropskim zemljama! Ali da bi ste to videli nije dovoljno provesti 7 dana u Rimu kao turista, treba ziveti i osetiti zivot na svojoj kozi.
Pozdrav!
(Filip, 13. septembar 2008 15:25)

Svaki taj kojeg pominjes da nije izrucen jer americki zakon to ne dozvoljava je procesuiran i osudjen na adekvatnu kaznu na sudu u Americi, sto si ti nekim slucajem zaboravio da napomenes.

Ovo je zemlja gde je sud pustio da se brane sa slobode ljude koji se sa puskama jasno vide kako sa ledja ubijaju bespomocne civile. Ovo je zemlja gde sudski postupci traju unedogled, gde se za Ibarsku magistralu sudi vise puta na razlicitim instancama koje razlicito presudjuju zavisno od toga koja je politicka opcija trenutno dominantna i zavisno od istrazivanja javnosti koja bi mogla da bude dominantna. Ovo je zemlja ciji dojucerasnji establisment sedi u medjunarodnom sudu za ratne zlocine sa najtezim mogucim optuznicama.
Da ti gradjanin takve zemlje pretuce dete i pobegne nazad u svoju zemlju, ako je ta zemlja takva, bio spokojan i pun poverenja u njeno pravosudje. I pogledaj se iskreno u ogledalo sam sa sobom i zapitaj se da li ti licno verujes sudstvu zemlje u kojoj zivis, ja duboko verujem da ako ti i verujes velika vecina njenih gradjana ne veruje. Sa kojim pravom onda bilo ko iz takve zemlje moze da se poziva na pravdu narocito medjunarodnu gde je od kada je sveta i veka vazilo to da jace drzave mogu vise nego slabije.
Pre nekoliko godina je na Novom Beogradu covek radnik fast fooda ubio oca i sina ispred grila, u sutrasnjim novinama je pisalo da je poznat organima gonjenja jer je 6 godina pre toga vec pocinio jedno ubistvo i za 6 godina je uspeo i da odrobija to ubistvo sa sve trajanjem sudjenja. O cemu bre pricamo i kakva prava trazimo. Da sam ja Amerika ne bi uopste razgovarao sa takvima pa nek me mrzi ceo svet.
(SSSS, 13. septembar 2008 18:45)

Kako te nije sramota da iznosis neistine.Taj americki vojnik sto je presekao lanac zicare je OSLOBODJEN.Zaista neverovatno kakvih komentara sve ovde ima.Blage kazne su dobili i americki vojnici koji su silovali Japanke na ostrvu Okinavi.Toliko o americkoj pravdi.

Nisam SSSS

pre 15 godina

@SSSS 18:45
Majstore, znači ti si taj sudija, koji je procesuirao američke pilote i vojnike?Mislim, vidim da si dobro upoznat, sa rezultatima procesa i procesuiranja. šta tražiš u Srbiji?!Pobiše pola Iraka i Avganistana, požuri da procesuiraš!

Midnite

pre 15 godina

Smarate bre vise sa time. Vecina vas u stvari ni ne zna ko je Babic,i chime se on bavi. Chuli ste samo da je vlasnik KK "Hemofarm" pa ajde da ga pljujemo. A kao prvo,mislite da njih zanima da li ce neko u Srbiji nastaviti da kupuje Hemofarmove proizvode. Fabrike imaju svuda po svetu,ali svuda. Necete ni malo da ih ostetite ako ih ne kupujete. A kao drugo i najvaznije! Fabrika "Hemofarm" odavno vec nije samo Babiceva. Tu fabriku sada drze Nemci sa njim. Imaju oko 80% deonica. A i pre svega "Hemofarm je MNOGO jaka firma kojoj bukvalno ne mozemo nista. Tako da vam ne vrede ova prepucavanja! Ko zna iz kojih razloga je gospodin Babic to uradio!

Karlovac

pre 15 godina

Čisto da se zna da je Babić na ime deonica dobio oko DEVET MILIONA EVRA,plata mu je već duži niz godina 1% ukupne zarade svega što Hemofarm zaradi.Podpredsednik Hemofarma ima platu 4,500.000 dinara a spremačica 15000 dinara.E ja sad tu ne vidim razlog da se on čepi mami od Chelsea i ženi od Bill-a ali ako se vratite kroz istoriju videćete da je on takav u stvari.

Savet-a

pre 15 godina

Поштована УПРАВО ККС, Ви сте сада на потезу и мислим да би требало да на Суду "ОДЕРЕТЕ" компанију Хемофарм јер одбија да испуни уговорне обавезе које је преузела као спонзор ККС. Имате комплетну аргументацију посебно зато што са своје стране нисте дали разлог Хемофарму за неиспуњење његових обавеза према Вама.

Кад већ желе (Хемофарм) да испуњавају надреалне захтеве пропалог кандидата за номинацију своје странке за председника САД, пропалог кандидата за градоначелника Њу Јорка, сенатора на заласку и на крају, тј, на почетку пропале супруге, онда брате мили нека плате штету коју ће нанети ККС, па нек онда траже надокнаду од госпође Клинтон.

А што се тиче госпође Клинтон, боље би јој било да свој бес искали на Билу и Моники. И још бољр би јој било да шутне оног саксофонисту и да врати своје презиме (Родам) јер ипак оно значи много у америчкој политици.

А што се тиче господина Ковачевића, боље да се врати тамо и почисти с...е које је направио. Па нек одлежи 1,2,3 године, јер био мислити шта ради и где гура свој нос.
Јер не знам да ли дотични, схвата да кад промоли нос ван Србије биће ухапшен и депортован у САД.

klipak

pre 15 godina

Ma zabraniti svim sportskim klubovima koje sponzorise Hemofarm da se takmice u Srpskim ligama, ne samo u kosarci nego i u svim sportovima. Ma tog Babica proterati iz srpskog sporta.
Ovo je bruka, da tamo neka koja cisti pistolje sa Monikom Levinski po ovalnom kabinetu uredjuje SRPSKI SPORT. Mozda se plase ove nove generacije Srpskih Kosrkasa koja ce ih razbiti na sledecem SP i olimpijadi ;-)

Sport bez politike !!!

Nebojsa

pre 15 godina

BEDA!NAJBEDNIJA!Treba im udariti 10 puta veci porez, bojkovati sve njihove proizvode, ne otici im ni na jednu utakmicu,za uvoz sirovina im treba lupiti 10 puta vecu carinu i odmah im poslati sve moguce inspekcije da im ispitaju rad i ustanove i najmanju nepravilnost. Pa ih odrati.Ma to su PRODANE DUSE!

superhik

pre 15 godina

@Aleksandar i ostali

Pa bas se o tome radi. Zar je isto ponasanje resenje necega. Godinama svi okrivljujemo amerikance a sada se ponasamo isto kao i oni jer nam to propisi dozvoljavaju. To nije u nasoj prirodi i ne mirim se sa tim. A lose si procenio da se ja stidim sto sam srbin. Zao mi je samo sto vecina dobrih ljudi cuti i pusta da njihovim zivotima upravlja agresivna manjina ludaka i tako stvara pogresnu sliku o nama.

prosečan Srbin

pre 15 godina

Jad i beda naše stvarnosti,ali postoji i druga strana .Večeras razbismo nejake Mađare,Duda i momci polako krče Šampionski put,a za najbolje će se uvek naći sponzor(Zna to dobro "End-1).A ovim našim bednicima iz "Hilarifarma"čestitam na poniniznosti možda vas se kongresmenka seti kad postane prdsednica SAD(u nekom drugom životu)ja znam da u ovom životu neću više kročiti u te vaše "Klintonke"

sasa

pre 15 godina

ameri kontrolisu svijet, dali ste glenoidal film zero 9/11. Trebali su da ga gledaju europski parlamentarci. Od pozvanih 750 i 1000 novinara doslo ih je samo 6 (sest). Ostali su dobili direktivu iz USA. Ako zelite provjerite na internetu. Inace jako zanimljiv film.

Миљан

pre 15 godina

Шта друго очекивати од човека који је организовао пребијање звездиних навијача у Вршцу 2004. године, који је скоро свим судијама отворио апотеке и веледрогерије и који сам заводи страховладу у Вршцу. Еј, УС стил се није огласио поводом писма Хилари Клинтон али је Бабић потрчао да јој одговори и то јавно. Не оправдавам никако то што је урадио Ковачевић али какве то везе има са спонзорисањем кошарке. Нашао се Бабић да одмах пољуби руку, иначе је такав према домаћим политичарима када су на власти. Немам речи да опишем колико ми се гади овај гест. И тај човек је председник Скупштине Југословенског спортског друштва "Партизан" и био је на предлог Партизана председник Кошаркашког савеза. А сада укида паре том истом савезу на један миг Хилари Клинтон.

vojislav

pre 15 godina

kompaniji hemofarm treba zabraniti da prodaje svoje proizvode na nasem trzizstu kad americka firma and1 koja je sponzor mnogim nba zvezdama nije pristala na pritiske klintonove sta sad babic se tu ulizuje amerikancima isti taj babic je upropastio nasu kosarku on je bio predsednik pre kapicica i vidi se gde je doveo srpsku kosarku.e od sad cu na hemofarm gledati kao na ekipu iz crne gore,hrvatske,bosne,slovenije..

PREDRAG

pre 15 godina

Ako ne verujete,pitajte obicne radnike Hemofarma,koji zive od plate do plate,sta bi oni pre uzeli

Обични радници Хемофарма би опет најрадије узели по 30-80 000 евра као што и јесу код продаје Хемофарма а бабо Бабић ко зна колико на име провизије.
А ми који нисмо радили у пиварама и осталим профитним фирмама, нама остаје да бранимо и оно мало поноса и поштења што је остало.
Или и нама дајте паре, па да и ми прагматишемо...

Ivan, lekar

pre 15 godina

Taj isti Babić koji ovako poslušnu ispunjava svaku želju Hilari Klinton zaradjuje milione u Srbiji jer mu je gomila lekova na pozitivnoj listi Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje tako da mu država subvencioniše svaki lek koji neki gradjanin preko recepta kupi u apoteci. Kakav sluga! A prave američke kompanije AND1 i US Steel su lepo odbile zahtev Hilari Klinton ali se zato našao ponizni Babić sa odmah ispuni svaku želju. Lepo da skinemo sve lekove Hemofarma sa pozitivne liste pa neka Babić svoje lekove prodaje u SAD. Još da mu ispitamo privatizaciju koja je nezakonita i uradjena u vreme Slobodana Miloševića, pa kako se obogatio za vreme NATO intervencije dok nas je ta ista Klinton bombardovala a njemu Vojska plaćala svaki lek unapred po uvećanim cenama zbog ratnog rizika!? Njemu je bre mesto u zatvoru. To što je Kovačević uradio neka rešavaju dve države u skladu sa našim i njihovim zakonima a biznis je biznis. To razumeju američki direktori iz AND 1 i US steel ali ne razume srpski direktor Babić. Naučio čovek da suži domaće političare pa misli da tako treba i sa Hilari.

Karaburac

pre 15 godina

Ja sam PR sluzbi Hemofarma postavio pitanje i dao ideju kako da naprave novac iz cele ove price i u Srbiji i u USA, i to besplatno!

"Da li se razmislja da Hemofarm proizvodi prezervative pod imenom "Hilari Klinton"?

Ili mozda vazelin ?"

tunga

pre 15 godina

Ovakav stav moze samo u Srbiji da prodje. U Evropi ili Americi zbog svakog fizickog napada makar i kao odgovor na verbalno provociranje se ide u pritvor bez razmisljanja. Da je tako i u Srbiji bilo bi mnogo manje problema i fizickog nasilja pa i na sportskim desavanjima
(def, 13. septembar 2008 17:15)
ma jeste li vi sigurni da taj zakon na zapadu tako funkcionise. Ja znam da sada u Napulju u bolnici lezi u komi jedan Marokanac koga je pretukao Italijan. Marokanac ima zenu i dijete od godinu dana kojima je on bio hranitelj. Napolitanac se sece po gradu slobodno i nokom nista.

Nik

pre 15 godina

Svi oni koji pisu ovde gluposti i koji se slazu sa Klintonovom, da li su upuceni kako se PREBIJENI gospodin preziva i ko je u pitanju ??? Niko nije u invaidskim kolicima ... ni blizu ... sramota kako se nas narod odrice samog sebe, da je bilo suprotno, nikad ne bi dobili nikakvo izrucenje...

Vojkan

pre 15 godina

@ djole
A zasto ne prokomentarisete slucaj ubistva porodice u Makedoniji od strane oficira USA koji je prebacen u svoju domovinu jer njemu ne moze da se sudi u drugoj drzavi?
SRAMOTA
Neko hoce da bude veci katolik od Pape

Nono

pre 15 godina

Nije ovo sramota Hemofarma, već tkzv. "sportskog" saveza koji sigurno u svim svojim normativnim aktima ističe vaspitni rad sa mladima. Alal im "vaspitanje" kad mladi treba da se ugledaju na nespornog sileđdžiju (čak i da je bio izazvan, ipak se pokazao samo kao to) i na nespornog prekršitelja, kako naših, tako i zakona zemlje čiji je bio gost. Sramota da o vaspitanju mojih unuka više od naših sportskih organizacija vodi računa jedna strana političarka koja je uz to i supruga onog koji nas je bombardovao.

21MN

pre 15 godina

@Sram bilo sve vas koji kritikujete gospodina Babica!

A zasto da ih bude sramota?
Svako ima pravo na svoje misljenje,ili ti mislis da tvoje misljenje vredi vise?
Ili da misljenje gospodje Klinton i gospodina Babica vredi vise od misljenja obicnih gradjana Srbije?

e, da nema takvih kao Miladin gde bi nam kraj bio

pre 15 godina

Dobro su nas Ameri procitali... Mogli su da uvedu ekonomske sankcije , ali znali su da nam je sport vazniji :) :) :)

Aleksandar

pre 15 godina

Superhik ti si sada super i pametniji od ostalih. Niko se ovde ne oseca " srbendom " ili boljim od toga , a ne sigurno losijim kao ti. Niko ne brani ovde tog huligana, vec nam smeta uplitanje doticne dame Hilari, ciji je muz bombardovao nasu zemlju i pobio neduzne ljude, zene i decu. Oni nemaju moralno pravo da drze pridike i da nam pricaju o pravdi. Zemlja koja je izazvala tolike ratove i razaranja, bacala bez milosti atomske bombe, palila sela i ljude napalmom i slicne gadosti.Razmisli ti malo " srbendo" pre nego sto okrivljujes sve nas i iznosis " pametne" zakljucke.

spajki

pre 15 godina

dokle će u ovoj državi biti sami luđaci ,ako voliš svoju državu predaj se i brani .Kad si znao da udaraš sad i odgovaraj za svoje postupke kukavico

Ko to tamo peva

pre 15 godina

Šta o tome misle radnici zaposleni u Hemofarmu?
A da oni o tome ne odlučuju. Sad bi mogli da daju neku kintu za kampanju Baraka Obame.

Иван М

pre 15 godina

Еј Србијо јадна си кад си пала овако ниско. Овим америчким полтронима из Хемофарма треба послати Милојевића и Лончара да их као пре неколико година у Пиониру подсете да је ово и даље Србија и брдовити Балкан, ако им се не свиђа - Мр'ш у НБА лигу.

Vojkan

pre 15 godina

Taj isti Babic je do nedavno bio u Kosarksaskom savezu. To je covek za sve rezime, sve sisteme. Bruka. To se samo govori o nama, koga smo i gde birali.
Da li je Hemofarm nasa kompanija ili ne? Ja mislim ne
Setite se kada je americki oficir pre par godina u saobracajnoj nesreci u Makedoniji ubio u drugim kolima celu porodicu. Da li je odgovarao pred pravosudjem Makedonije? Ne, prebacen je u SAD koje imaju ugovor sa mnogim zemljama da se njihovim drzavljanima ne sudi pred medjunarodnim ili drugim sudovima.
Toliko o americkoj demokratiji.

Zoran

pre 15 godina

@(Zana '91-Vrsac, 13. septembar 2008 15:19)

Ovo nema veze sa KK Hemofarm, ali ima veze sa drzavom. Firmi Hemofarm definitivno treba pokazati snagu drzave...

Marko

pre 15 godina

Ljud koji se slazu sa Klintonovom ocigledno nista ne shvataju.Napadnut je KSS koji nista nije kriv za to sto je Kovacevic uradio.Nek je taj decko pretukao i 10 ljudi KSS sa tim nema veze,i ako neki klub zeli da ga angazuje KSS ne moze to da zabrani.Sud treba da se bavi time sto je taj decko uradio a KSS se bavi kosarkom!Shvatite to.

vojvodjanin

pre 15 godina

U Americi ovo zovu 'demokratsko i transparentno odlucivanje na osnovu interesa vecine'...ha...ha...ha... A da je nekim slucajem Medvdev trazio od Gasproma da ne sponzorise neku ekipu, onda bi to Amri iskoristili da optuzuju Ruse kako se politika dikatirskog tipa mesa u sport..bla...bla...bla i tako dalje... Ali nista to nije novo, jer svi mi znamo ko su Ameri - zastitinici 'demokratije'...ha...ha...hahaha!

Spadalo

pre 15 godina

Sramota, tim pre sto je na celu Hemofarma USA niko drugi do Nebojsa Vujovic, koji je bivsi dugogodisnji ambasador SRJ u Washingtonu! Njegov dozivotni mandat ambasadora (3 ili 4 mandata) tek je prekinut u prolece 1999 bombardovanjem i naglim zatvaranjem ambasade.
Sad se vidi kakve su ljude Sloba i Milan Milutinovic slali da brane interese nase zemlje! Brani ih sada, bas kao sto ih je branio i tada...

SSSS

pre 15 godina

Pre par godina u Italiji, u blizini Napolia, americki avion koji se vracao u bazu i prosao "greskom" u niskom letu je ubio 30 osoba i povredio na desetine + materijalna steta. italijanska vlada je podnela zahtev za izrucenje i dobili su odgovor "da izrucenje nije neophodno". Pre toga, italijanski policajac koji je otputovao u Irak da prihvati oslobodjene taoce italijanske nacionalnosti je brutalno ubijen od strane USA vojnika dok je sedeo u kolima. Vlada italije je i u tom slucaju podnela zvanican zahtev za izrucenjem ubica, ali su dobili odgovor "nije neophodno" ... mislite o ovome pre nego sto napisete bilo sta. Nije u Srbiji sve tako crno, moze biti mnogo gore, kao sto i jeste u nekim evropskim zemljama! Ali da bi ste to videli nije dovoljno provesti 7 dana u Rimu kao turista, treba ziveti i osetiti zivot na svojoj kozi.
Pozdrav!
(Filip, 13. septembar 2008 15:25)

Svaki taj kojeg pominjes da nije izrucen jer americki zakon to ne dozvoljava je procesuiran i osudjen na adekvatnu kaznu na sudu u Americi, sto si ti nekim slucajem zaboravio da napomenes.

Ovo je zemlja gde je sud pustio da se brane sa slobode ljude koji se sa puskama jasno vide kako sa ledja ubijaju bespomocne civile. Ovo je zemlja gde sudski postupci traju unedogled, gde se za Ibarsku magistralu sudi vise puta na razlicitim instancama koje razlicito presudjuju zavisno od toga koja je politicka opcija trenutno dominantna i zavisno od istrazivanja javnosti koja bi mogla da bude dominantna. Ovo je zemlja ciji dojucerasnji establisment sedi u medjunarodnom sudu za ratne zlocine sa najtezim mogucim optuznicama.
Da ti gradjanin takve zemlje pretuce dete i pobegne nazad u svoju zemlju, ako je ta zemlja takva, bio spokojan i pun poverenja u njeno pravosudje. I pogledaj se iskreno u ogledalo sam sa sobom i zapitaj se da li ti licno verujes sudstvu zemlje u kojoj zivis, ja duboko verujem da ako ti i verujes velika vecina njenih gradjana ne veruje. Sa kojim pravom onda bilo ko iz takve zemlje moze da se poziva na pravdu narocito medjunarodnu gde je od kada je sveta i veka vazilo to da jace drzave mogu vise nego slabije.
Pre nekoliko godina je na Novom Beogradu covek radnik fast fooda ubio oca i sina ispred grila, u sutrasnjim novinama je pisalo da je poznat organima gonjenja jer je 6 godina pre toga vec pocinio jedno ubistvo i za 6 godina je uspeo i da odrobija to ubistvo sa sve trajanjem sudjenja. O cemu bre pricamo i kakva prava trazimo. Da sam ja Amerika ne bi uopste razgovarao sa takvima pa nek me mrzi ceo svet.

Serdjo

pre 15 godina

Nama se ovo jatakovanje takozvanih "srpskih heroja",vec dve decenije lupa o glavu.Tolike godine pod sankcijama i ispiranje mozga od strane kojekakvih radikalno extremni politicara,moralo je da uzme svoj danak.U danasnje vreme,kada je globalna ekonomija u krizi,svakoj ozbiljnijoj kompaniji par propali ugovora,moze da znaci masovno otpustanje radnika.Tako da jedan Hemofarm,ako mora da bira izmedju americkog trzista i jednog debila,nije tesko pogoditi na koju ce stranu.Ako ne verujete,pitajte obicne radnike Hemofarma,koji zive od plate do plate,sta bi oni pre uzeli.Lepo je to rekao Bora Todorovic u "Balkan Expres" "ponos, pa idi braniga"!

konkurentska firma

pre 15 godina

za superhika i igora:
A jel vi to znate nesto sto mi ne znamo?
Ko je koga tukao i kada i da li je resice sudovi, jer se spor vodi u sudu a ne u medijima.
A sto se Babica tice - koliko se to meri u nulama - mislim zabrinutost za sport i nasilje?
Sram te bilo

mija bez "o" ako je moguce

pre 15 godina

poslednja vest
miladin potpisao za lokalni fudbalski klub
i za odbojkaski i vaterpolo i rukometni poceo je da pliva a i potpisuje sutra za atletski klub i za sve ostale
uclanio se u ds dss srs lsv ns itd
aj bojicu matereti pitaj sta sad treba ti da uradis
sto se mene tice ja cu ti pokloniti jdan kuvan rezanac da ti imitira kicmu (posto je nemas)a imas od mene i par mooda ( BOLJE DA SI DAO OTKAZ - vise bi te cenili)
naravno da ne branim miladina i treba mu suditi ukoliko je kriv,ali za to postoje sudovi koji ce da odluce

sale

pre 15 godina

http://www.stada.de/english/kontakt/home.asp? posaljite ovde poruku stadinoj sluzbi da ovo sto rade nema veze ni sa biznisom a bogami jos manje sa sportom...

djole

pre 15 godina

Kako vas bre nije sramota da branite jednog maminog i tatinog sinčića zbog kojeg već jedan čovek leži u zatvoru, samo zato što je slušao nadređene i pomogao mu. Da vas samo podsetim, sinčić od 130 kila je pretukao duplo manjeg od sebe i bio uhapšen zbog istog. Da, da, u normalnim zemljama zbog tuče ideš u zatvor. Onda su zabrinuti roditelji potegli veze pa su brže bolje ne samo obezbedili 100.000 dolara u kešu za kauciju nego i da mu se mimo propisa po hitnoj proceduri u roku u kojem niko od nas ne bi dobio, dobije duplikat pasoša. Mali onda pobegne domu svome kod mame i tate da pika basket, a za sve posle će da ga štiti ustav. E sada, Amerikanci nisu budale, zašto bi oni poštovali ustav Srbije kada mi sami nismo poštovali ni naše a ni propise SAD-a pa smo pomogli (ambasada Srbije u SAD) sinčiću da pobegne. Kao da budu naivni pa da ustupe postupak Srbiji, tu priču da pričamo budalama. Kako je krenulo sinčiću bi se sudilo u Hajatu. I onda država Srbija kao da pokaže da ona želi da sarađuje sa SAD u ovom pitanju iskopa žrtveno jagnje, vicekonzula, čoveka koji je samo radio šta mu je rečeno, mada sam je kriv, morao je da zna da je ono što je radio protivzakonito. A sinčić? Sinčić brižno pika basket, nema izgleda problem što neko robija zbog njega. Da je sinčić iole čovek, sam bi se predao i otišao u SAD da se brani. Ovako je mamin i tatin sin zbog kojeg ćemo mi, obični, da ispaštamo, mi koji nemamo tako brižne mame i tate, i nemamo tako brižnu državu, spremnu da žrtvuje interese svih svojih građana zarad jednog maminog i tatinog sinčića. A i ta država, koja je uspela silne generale i političare da natera da se dobrovoljno predaju Haškom tribunali, sada izgleda da nema nameru da proba isto. Sinčiću ako si čovek predaj se sam, a ako nisi državo interveniši i nateraj ga da se dobrovoljno preda. Ja nemam nameru da podnosim bilo kakvu žrtvu ili dajem bilo kakvu podršku sinčiću iz prostog razloga što meni ne bi palo na pamet da radim to što je on radio niti bi tražio i dozvolio svojim roditeljima da rade ono što su njegovi uradili, a posebno ne bi dozvolio da drugi trpe posledice zbog moje gluposti, zato što smatram da svako treba da trpi posledice svojih postupaka, kakvi god da su bili. A posebno ne bi, posle svega što se dogodilo, mirno pikao basket, dok čovek koji mi je pomogao sedi u zatvoru.

def

pre 15 godina

Ako ga je napao i isprovocirao taj pikavac, nece valjda da cuti i trpi samo zato sto je mnogo jaci od njega??? Sto se kacis kad si slabiji!!! Mislim da je to rekao jedan kosarkas iz "bratske nam" Amerike...
(Vuk Slavija, 13. septembar 2008 15:50)

Ovakav stav moze samo u Srbiji da prodje. U Evropi ili Americi zbog svakog fizickog napada makar i kao odgovor na verbalno provociranje se ide u pritvor bez razmisljanja. Da je tako i u Srbiji bilo bi mnogo manje problema i fizickog nasilja pa i na sportskim desavanjima

PREDRAG

pre 15 godina

Господин Строукен је очитао лекцију Бабићу који је поступио у маниру свог презимена.
Шта је чинити?
Купити патике АНД1 , пити Галеникине лијекове.
И писати господи Строукену и Бабићу. Свакоме од њих онако како заслужује.
Е мој Бабићу...

SNARC

pre 15 godina

1. Da li je Hemofarm duzan da sponzorise KSS..ili je to stvar dobre volje kompanije?

2. Koliko vi sto cete da bojkotujete (daj Boze da vam ne zatrebaju) proizvode Hemofarma,uopste cinite za KSS pa sad tako osiono napadate?

3. Da li znate koliko je truda,vremena i novca ulozeno da bi Hemofarm bio u mogucnosti da izvozi za SAD,ta opcija sve se vise priblizava realnoj.


Negacija u svakom od odgovora na gore postavljena pitanja..izuzetno je simpaticno kada ljudi iz fotelja dizu revolucije :)))

djura

pre 15 godina

Ja sam poslao pozdravni mail:
Dragi "nasi",
doslo je vreme da se rastanemo kako emocionalno tako i u poslu. Odsada saljite lekove gospođi "bombarderki" i racune naravno. A sto se tice tima koji finansirate imace nasu dugorocnu antipatiju, bojkote, zvizduke isl. sve dok igraju pod vasim imenom i sponzorstvom.
Babic je jos jedna srpska krpa pa cemo njime brisati srpske podove od americke prljavstine.

Princ Lendl od Monaka

pre 15 godina

Sram bilo sve vas koji kritikujete gospodina Babica!

On je jedan castan i posten covek i nikada, ponavljam NIKADA nije bio "stinkin'" JULOVAC, ne NIKADA nije bio JULOVAC.

Da, da, postenjacina i NIKADA se NIJE druzio sa teta Mirom.

Podrska ISTAKNUTOM privredniku i sponzoru mnogobrojnih CRKVENO-PRAVOSLAVNIH DESAVANJA koji NIKADA nije bio u JUL-u!

Srbiji trebaju takvi ljudi i svi vi "frustrirani koji samo sedite pored kompjutera i pljujete" - shut up!

Nindza

pre 15 godina

Auuuu...i na kraju AND1 otkaci Klintonovu, a HEMOFARM se povlaci? A na osnovu cega Babicu? Pa valjda postoji ugovor izmedju KSS i Hemofarma neki?
Alo bre, vlada, sudstvo, trazite dokumentaciju, privedite Kovacevica, sudite i njemu i diplomatama koji su dali isprave, i ribnite Hemofarm zbog nepostovanja ugovora i drzave, pa tim parama platite odstetu porodici prebijenog mladica. Sta cekate vise?! Sve je u nasim rukama, nemojte posle da bude "vise sile" i "zavere"!

superhik

pre 15 godina

Kakvi komentari svaka cast! Sve srbende vece jedan od drugog. I sto je najbitnije, svi poznaju i zakone i pravila koja se krse, i medjunarodno pravo... Bravo za nas koliko smo pismeni.
Samo cu vas podsetiti na sustinu. Tamo negde jedan covek sedi u invalidskim kolicima. A ovde pod nasom zastitom optuzeni za taj zlocin igra kosarku i mi ga svi podrzavamo. Bravo za nas!

Filip

pre 15 godina

Pre par godina u Italiji, u blizini Napolia, americki avion koji se vracao u bazu i prosao "greskom" u niskom letu je ubio 30 osoba i povredio na desetine + materijalna steta. italijanska vlada je podnela zahtev za izrucenje i dobili su odgovor "da izrucenje nije neophodno". Pre toga, italijanski policajac koji je otputovao u Irak da prihvati oslobodjene taoce italijanske nacionalnosti je brutalno ubijen od strane USA vojnika dok je sedeo u kolima. Vlada italije je i u tom slucaju podnela zvanican zahtev za izrucenjem ubica, ali su dobili odgovor "nije neophodno" ... mislite o ovome pre nego sto napisete bilo sta. Nije u Srbiji sve tako crno, moze biti mnogo gore, kao sto i jeste u nekim evropskim zemljama! Ali da bi ste to videli nije dovoljno provesti 7 dana u Rimu kao turista, treba ziveti i osetiti zivot na svojoj kozi.
Pozdrav!

Vuk Slavija

pre 15 godina

Taj vaš "heroj" što je navodno pokazao "kako se Srbi biju" je duplo teži od momka koga je udario! Herojski, nema šta! To je isto kao da je udario neko dete ili ženu!
(ukilo, 13. septembar 2008 13:31)

Cim si napisao : "vas heroj" verovatno si iz neke komsiske nam zemlje. Ali, razmisli malo sta ima veze sto je duplo tezi i krupniji. Ako ga je napao i isprovocirao taj pikavac, nece valjda da cuti i trpi samo zato sto je mnogo jaci od njega??? Sto se kacis kad si slabiji!!! Mislim da je to rekao jedan kosarkas iz "bratske nam" Amerike...

Zana '91-Vrsac

pre 15 godina

...Hm... Ne znam sta da kazem! Prvo, slazem se da je potez Babica pogresan ali, ako je taj decko stvarno pretukao onaog Amera skoro na smrt i onda pobegao kuci da igra kosarku kao da se nista nije desilo, onda stvarno mislim da neko treba da reaguje, neko iz KSS-a! Drugo, to nije ponasanje sportiste, pogotovo ne sporta kojim se on bavi! Sad ce Srbija da bude na meti Amerima zato sto je njegov tatica pun para, sto je i verovatno razlog zasto i igra kosarku u nasoj zamlji! Da sam ja u KSS, ne bi taj meni vise igrao kosarku, pa i da je Vlade Divac! Trece, Hemofarm sada vodi neka svapska firma Stada, tako da Babic vise nije glavni! Secate se da je Muta Nikolic rekao da mu uprava govori, da ne odlucuje on sta i kako da radi! Isti slucaj je i sa Babicem, sigurno to nije sam odlucio! I cetvrto. Ovi kojima se bojkotuje, nek bojkotuju, boli me cosak, a i Hemofarm, jer su to samo navijaci drugih klubova... Hiljade ljudi u Srbiji nije ni procitalo ovu vest, a i da jeste, zabole ih, mnogi ni ne peate sport, neko im trebaju lekovi! I mislim da ovo nema nikakve veze sa KK Hemofarm!

baxus

pre 15 godina

pa jel ima neko ko zna da po nasem zakonu i ustavu NE MOZE da se izruci nas drzavljanin drugoj drzavi?
pe nego sto pocnete da pominjete hag, imajte u vidu da hag nije holandski ili americki vec MEDJUNARODNI sud, sto je velika razlika...

naravno da je sramota kako je taj lik dobio privremeni pasos da izadje iz amerike... za to treba da leti perje i da odgovorni svi zaglave robiju, ali izrucenje ne dolazi u obzir zato sto je protivzakonito i protivustavno...
ako bi se ustav pogazio zbog sponzora KSSa i hilari klinton, onda bi se gazio svaki put kad nekome nesto ne odgovara...

Sone_ZV

pre 15 godina

Lepo kaze FIFA-Ne mesati politiku i sport...Ex da su takvi ljudi i u kosarci..A bedno je da bivsi predsednik KSS-a to uradi..mislim,sta reci

serve&volley

pre 15 godina

Ovako,kao prvo veoma los potez Hemofarma kao firmu koju cenim za sve sto je uradila za kosarku i grad Vrsac.Kao drugo,nema Hilari na osnovu cega da trazi sankcije kosarci,to je nelogicno!! Srbija,formalno,nema zasto da pritvori tog deka Kovacevica zato sto americko sudstvo nije dostavilo dokaze za to,tako da dok se ne dostave dokazi nema na osnovu cega da bude uhapsen,iako je on na crvenoj,crnoj,roze ili ljubicastoj listi Interpola,BEZ DOKAZA ON JE NEVIN!! Lepo je rekao covek iz AND1-a,"biznis je biznis,politika je politika"...a sto se tice sponzorstva HF-a,ono iznosi oko 30,40.000 evra godinje ali ne u parama vec u bandazama,gazama i medicinskoj opremi.

M.

pre 15 godina

Opet ponavljam. Kakve veze ima drzava sa odlukama Hemofarma, ili sa time sto je neko isprebijao nekog . Malo razmislite pre nego sto optuzujete nasu drzavu, koja ima precih stvari od optuzbi zbog nekog huligana i slicno.

iivviicca79

pre 15 godina

ajde neka me neko demantuje da planeta Zemlja nije najlepse mesto za zivot...

Ocekujem da Hilari Klinton ili Kondoliza Rajs sledece nedelje apeluju na to koliko povrca moja majka treba da stavi u chorbu sto ce da je skuva...
A Dragan Kapidzic zna da bi to bilo "jako pogresno", jer..neeeee uzimajteeeee miii paaareee, moooolim,vaaaas!!!!!
hahahaha...
A glupi Miladin, posto je sad postao celebrity, neka se slika za neki erotski casopis, bole ga uvo, dok ce njegov advokat da pricha kako je on dobro dete, koje je samo branilo drugovu devojku..

NIkola

pre 15 godina

Taj sin bogatasa je vidjen posle 2 dana da se seta normalno ,ima forum njegovog univerziteta ,nije valjda da tamo svi lazu.Sve je ovo predstava da se opet vrsi pritisak na jednu banana zemlju kakva je srbija postala.Bas me zanima da li bi amerikanci isporucili svog drzavljanina u suprotnom slucaju,naravno da ne bi ni bilo govora

Rocky Balboa

pre 15 godina

Macvan i Marjanovic u Zvezdu gde odose i njihovi ostali drugovi iz reprezentacije !
A sto se tice te tuce sto se taj Amer kacio kad je slabiji ?
Pa kad je dobio preko usta upomoc sesta floto i marinci !
Sigurno je zasluzio kad ga je ovaj nas tukao, DZABE NIJE !!

Mare

pre 15 godina

Mislim da bi KSS trebao sada javno da pozove da se bojkotuju proizvodi Hemofarma a da se tome prikjuci i neko iz politike (kao Hilari u Americi)!!! Dosta vise sa slusanjem tudjih glupih predloga.AKo je ovo nacin da se istera pravda onda je to jadno!
Ja od danas BOJKOTUJEM proizvode HEMOFARMA!!!

ukilo

pre 15 godina

Taj vaš "heroj" što je navodno pokazao "kako se Srbi biju" je duplo teži od momka koga je udario! Herojski, nema šta! To je isto kao da je udario neko dete ili ženu!

Vršac

pre 15 godina

Sramota je što ste napali Hemofarm i Gospodina Babića.Hemofarm je dugogodišnji sponzor košarkaškog saveza i verovatno će još dugo biti upravo zahvaljuljući Gospodinu Babiću.Kad je bilo najteže košarkaškom savezu uvek je pomagao Hemofarm a sada se to veoma brzo zaboralja i osudjuje neki stav Hemofarma koji je privremeni.Nebojte se Hemofarm je humanitarna konpanija koja će i dalje pomagati i sponzorisati kosarkaski savez.A nešto nisam čuo da su ostali sponzori drugih klubova ,Partizana i Zvezde učestvovali u sponzorisanju kosarkaskog saveza,pa samim tim i komentari navijača ovih klubova nemaju prava da blate ime konpanije Hemofarm i Gospodina Babića.

dalmos

pre 15 godina

Auuuuuuuuuu!
Izuzetno cenim ono što je gospodin Babić učinio za Vršac i Hemofarm, i tim pre ne mogu da verujem da je povukao ovakav potez! Sramota!
Ovaj zahtev deluje totalno nadrealno, i više priliči, recimo Orvelovoj 1984. nego sportskim vestima na B92.

Nadam se samo da će srpska javnost znati na pravi način da isprati ovaj potez gospodina Babića!

AND1 Fan

pre 15 godina

Bravo za AND1 ... tako se brani interes srpske kosarke! Nisu ludi ni Zvezda ni FMP ni KK Hemofarm sto nose AND1 ... Zivele patikeee...

miki - Kosovo i Metohija

pre 15 godina

alo bre ljudi sta hocete vi vise od nas, kako vas nije sramota da vise napadate i rasturate ovu zemlju bre!!! siguran sam da kada ne bi bilo "PROKLETE amerike" da bi u svetu sve normalno funkcionisalo i da bi vladao mirf!!! znajte amerikanci da se sve ovo vama vraca ali na drugi nacin!

batery

pre 15 godina

1)Cinjenica je da sve ovo nikakve veze sa sportom i ovaj poziv od strane Hilari je definitivno bio nepotreban.
2)Sa druge strane, prosto je neverovatno u kakvoj zemlji zivimo, pa ljudi moji vi stitite coveka koji je umalo ubio nekog drugog. Ne radi se o tome da li je Amerikanac ili Zambijac. Da li to znaci da je ovakvo ponasanje kod nas dobrodoslo? Da li je ovo podsticanje nasilja u nasoj zemlji? Sta bi ljudi rekli da je taj covek tamo na kraju umro? Da li bi i tad Miladin bio heroj? Zalosno je i da pomislim da ce i on kao mlad covek verovatno odsluziti neku duzu kaznu zbog gluposti, ali kazne i postoje kao primer drugim ljudima da te gluposti ne prave. Inace bi svako mogao da ubije bilo koga i da za to ne odgovara. Samo pomislite da je na suprotnoj strani bio Srbin, a na ovoj Hrvat. Sta biste onda pricali? Malo razuma

Nemanja

pre 15 godina

Ajde da pošaljemo Hemofarm PR službi par emailova.
http://www.hemofarm.com/DesktopDefault.aspx?TabID=3680
Ja sam im već poslao za bojkot!

Andrija

pre 15 godina

Kakva sramna odluka Hemofarma. Znaci OVAKO se radi protiv svog naroda i svoju zemlju!? Treba izbaciti KK Hemofarm iz svih daljih takmicenja!!

da,da

pre 15 godina

UJEEE pretukao SRBIN jednog AMERIKANCA!!! kakva hajka,majku muuuu!!!! HILARI to je SRBIN,i tako se srbin bije,a ne kao vi iz aviona!!!! Pa ako vi zahtevate da nam ukinu sponzore,svet zahteva da vi prestanete da postojite!!!

ZaSM

pre 15 godina

KSS nije nigde narusio bilo kakav zakon. Bilo zakon Srbije, Amerike ili bilo koji Medjunarodni zakon. Na drzavi Srbiji i njenim organima je da uzmu u zastitu KSS, a ne da cute. Takodje kada toliko dobro saradjuju sa Washingtonskim Tribunalu u Hagu zasto nemogu da saradjuju sa drzavom USA u samom Washingtonu oko slucaja M Kovacevic? Nesto ovde bogato smrdi.

igop

pre 15 godina

Ja ne mogu da razumem vas ljudi!? Bez obzira kakve se sada igre vode oko ovih firmi i sponzhorstava, CINJENICA je da je jedan debil isprebijao jednog drugog i da za to treba da odgovara. Umesto toga on se sepuri po nasoj zemlji i igra kosarku bez ikakvih posledica. Normalno je da Amerika kao zemlja kojoj je imidz svetskog policajca potreban, pokusa da ucini sve da pokaze da se svetska pravila ne mogu samo tako zanemarivati. A mi bi trebali wsto pre da se resimo takvih i slicnih bahatih likova pa bi nam i zemlja licila na nesto.
I razmislite ovako: za svaku takvu budalu koja na zalost nije ostala "preko" nego je dosla u "ovom pravcu" ce drugih x visoko obrazovanih i normalnih ljudi otici u suprotnom.
A nama je sad aopet kriv Hemofarm ...

Vladimir

pre 15 godina

Za neupucene, od nedovoljno upucenog. Vlasnik Hemofarma je sa 100% vlasnistva nemacka Stada. Zbog ovakvih okolnosti pocinjem da mislim da je isto tako neka americka firma sa >51% vlasnik nemacke Stade. To onda objasnjava stvari.
I sta skacete na Hemofarm i ovog Babica, covek radi posao koji mu kazu poslodavci, jedino da da otkaz a sumnjam da mu to treba.

Zoran

pre 15 godina

Uvesti akcize i poreze na Hemofarmove proizvode i skinuti ih sa pozitivne liste lekova, pa neka prodaju svoje proizvode u Americi. Ako ne poštuju svoju zemlju, odakle crpe prihode, neka dobiju lepo status strane kompanije.
A umesto KSS-u, neka pomognu ovoj jadnici i isplate odštetu Moniki Levinski.

Ivan

pre 15 godina

E pa sada neka uhvate radnici Hemofarma da strajkuju jer se ocigledno ovde Srpski narod vuce za nos pa da vidimo da li ce ili nece da sponzorisu KSS.

Ništa novo

pre 15 godina

Da li je to onaj babić što je ojadio radnike u Šapcu?Znači prvo je Srpska firma poslušala ove bombaše.BRAVO.A,da li bi to uradio da je on (ne daj bože)predsednikKSS?E MOJA SRBIJO!!!
PS ODAVDE TREBA BEŽATI

Erik Kartmen

pre 15 godina

Pa dje si ti potrco!? Prvi, prije Efesa i ostalih eto ga Babic! Ionako ga nisam volio od polufinala sa Zvevdom ali sad mi je jos manje simpatican....

Vladimir

pre 15 godina

Add-on.. Da dopunim da ne bude nepotpuno. Vlasnik stade su nemacke firme i nijedna nema preko 5% vlasnistva. Sad je ovo vec malo cudno.

Fan of Partizan

pre 15 godina

E sad da im pokupimo igrace i rasformiramo klub koji vode ovakve marionete.Macvan i Marijanovic u Partizan,ovi ostali kud koji mili moji.UGASITE KK HEMOFARM!!!!

Vuk Slavija

pre 15 godina

Ovo je sramota!!!
Ja bi sad zabranio Hemofarmu da prodaje na trzistu Srbije pa neka se orjentisu samo na trziste SAD-a.
Jadni ste mi vi kad vam Klintonova odredjuje koga cete da sponzorisete!!!

Lepovas je KLINTONKA dresirala!!!!

pre 15 godina

DAJ BOZE da ova KLINTONKA sutra naredi da svi koji sponzorisu KKS odu do prvog bunara i da se bace u bunar i da vi gospodine iz HEMOFARMA to prvi uradite!!!!!

ccc

pre 15 godina

AAAAAda mi gospodjo HILARI prestanemo da igramo kosarku? Ajde majketi naredi i to,imas ti ovde jos glupih ljudi koji bi i to prihvatili!!!!

Marko

pre 15 godina

Bravo za AND 1 i sramota za Hemofarm i tog Babica.Stvarno sramota,u kom on svetu zivi,po cemu je KSS odgovoran za postupke tog Kovacevica da oni snose posledice?Decko igra kosarku za Vrbas pa sta,zar misle da ako ne bude vise igrao kosarku da ce momentalno biti isporucen Americi?Ne mogu da verujem u kom svetu i u kojoj drzavi mi zivimo.

peja

pre 15 godina

"ja svakoga dana gledam seriju o dzordzu, ja se njemu divim do imbecilnosti! juri ga 16.000 policajaca grada cikaga, a njega boli uvo..."

gugle

pre 15 godina

Sto se mene tice, Hemofarm vise ne postoji, kupovao sam puno njihove proizvode, ali od sad i nikad vise u zivotu. Sad ja prestajem da dajem pare za Hemofarmove proizvode, jer volim kosarku i zelim da se nasa reprezentacija vrati na staze uspeha. Svaka cast za AND1.

Vuk Slavija

pre 15 godina

Ovo je sramota!!!
Ja bi sad zabranio Hemofarmu da prodaje na trzistu Srbije pa neka se orjentisu samo na trziste SAD-a.
Jadni ste mi vi kad vam Klintonova odredjuje koga cete da sponzorisete!!!

peja

pre 15 godina

"ja svakoga dana gledam seriju o dzordzu, ja se njemu divim do imbecilnosti! juri ga 16.000 policajaca grada cikaga, a njega boli uvo..."

gugle

pre 15 godina

Sto se mene tice, Hemofarm vise ne postoji, kupovao sam puno njihove proizvode, ali od sad i nikad vise u zivotu. Sad ja prestajem da dajem pare za Hemofarmove proizvode, jer volim kosarku i zelim da se nasa reprezentacija vrati na staze uspeha. Svaka cast za AND1.

Fan of Partizan

pre 15 godina

E sad da im pokupimo igrace i rasformiramo klub koji vode ovakve marionete.Macvan i Marijanovic u Partizan,ovi ostali kud koji mili moji.UGASITE KK HEMOFARM!!!!

Lepovas je KLINTONKA dresirala!!!!

pre 15 godina

DAJ BOZE da ova KLINTONKA sutra naredi da svi koji sponzorisu KKS odu do prvog bunara i da se bace u bunar i da vi gospodine iz HEMOFARMA to prvi uradite!!!!!

Marko

pre 15 godina

Bravo za AND 1 i sramota za Hemofarm i tog Babica.Stvarno sramota,u kom on svetu zivi,po cemu je KSS odgovoran za postupke tog Kovacevica da oni snose posledice?Decko igra kosarku za Vrbas pa sta,zar misle da ako ne bude vise igrao kosarku da ce momentalno biti isporucen Americi?Ne mogu da verujem u kom svetu i u kojoj drzavi mi zivimo.

da,da

pre 15 godina

UJEEE pretukao SRBIN jednog AMERIKANCA!!! kakva hajka,majku muuuu!!!! HILARI to je SRBIN,i tako se srbin bije,a ne kao vi iz aviona!!!! Pa ako vi zahtevate da nam ukinu sponzore,svet zahteva da vi prestanete da postojite!!!

Zoran

pre 15 godina

Uvesti akcize i poreze na Hemofarmove proizvode i skinuti ih sa pozitivne liste lekova, pa neka prodaju svoje proizvode u Americi. Ako ne poštuju svoju zemlju, odakle crpe prihode, neka dobiju lepo status strane kompanije.
A umesto KSS-u, neka pomognu ovoj jadnici i isplate odštetu Moniki Levinski.

igop

pre 15 godina

Ja ne mogu da razumem vas ljudi!? Bez obzira kakve se sada igre vode oko ovih firmi i sponzhorstava, CINJENICA je da je jedan debil isprebijao jednog drugog i da za to treba da odgovara. Umesto toga on se sepuri po nasoj zemlji i igra kosarku bez ikakvih posledica. Normalno je da Amerika kao zemlja kojoj je imidz svetskog policajca potreban, pokusa da ucini sve da pokaze da se svetska pravila ne mogu samo tako zanemarivati. A mi bi trebali wsto pre da se resimo takvih i slicnih bahatih likova pa bi nam i zemlja licila na nesto.
I razmislite ovako: za svaku takvu budalu koja na zalost nije ostala "preko" nego je dosla u "ovom pravcu" ce drugih x visoko obrazovanih i normalnih ljudi otici u suprotnom.
A nama je sad aopet kriv Hemofarm ...

Filip

pre 15 godina

Pre par godina u Italiji, u blizini Napolia, americki avion koji se vracao u bazu i prosao "greskom" u niskom letu je ubio 30 osoba i povredio na desetine + materijalna steta. italijanska vlada je podnela zahtev za izrucenje i dobili su odgovor "da izrucenje nije neophodno". Pre toga, italijanski policajac koji je otputovao u Irak da prihvati oslobodjene taoce italijanske nacionalnosti je brutalno ubijen od strane USA vojnika dok je sedeo u kolima. Vlada italije je i u tom slucaju podnela zvanican zahtev za izrucenjem ubica, ali su dobili odgovor "nije neophodno" ... mislite o ovome pre nego sto napisete bilo sta. Nije u Srbiji sve tako crno, moze biti mnogo gore, kao sto i jeste u nekim evropskim zemljama! Ali da bi ste to videli nije dovoljno provesti 7 dana u Rimu kao turista, treba ziveti i osetiti zivot na svojoj kozi.
Pozdrav!

NIkola

pre 15 godina

Taj sin bogatasa je vidjen posle 2 dana da se seta normalno ,ima forum njegovog univerziteta ,nije valjda da tamo svi lazu.Sve je ovo predstava da se opet vrsi pritisak na jednu banana zemlju kakva je srbija postala.Bas me zanima da li bi amerikanci isporucili svog drzavljanina u suprotnom slucaju,naravno da ne bi ni bilo govora

ccc

pre 15 godina

AAAAAda mi gospodjo HILARI prestanemo da igramo kosarku? Ajde majketi naredi i to,imas ti ovde jos glupih ljudi koji bi i to prihvatili!!!!

Nemanja

pre 15 godina

Ajde da pošaljemo Hemofarm PR službi par emailova.
http://www.hemofarm.com/DesktopDefault.aspx?TabID=3680
Ja sam im već poslao za bojkot!

Vladimir

pre 15 godina

Za neupucene, od nedovoljno upucenog. Vlasnik Hemofarma je sa 100% vlasnistva nemacka Stada. Zbog ovakvih okolnosti pocinjem da mislim da je isto tako neka americka firma sa >51% vlasnik nemacke Stade. To onda objasnjava stvari.
I sta skacete na Hemofarm i ovog Babica, covek radi posao koji mu kazu poslodavci, jedino da da otkaz a sumnjam da mu to treba.

AND1 Fan

pre 15 godina

Bravo za AND1 ... tako se brani interes srpske kosarke! Nisu ludi ni Zvezda ni FMP ni KK Hemofarm sto nose AND1 ... Zivele patikeee...

Rocky Balboa

pre 15 godina

Macvan i Marjanovic u Zvezdu gde odose i njihovi ostali drugovi iz reprezentacije !
A sto se tice te tuce sto se taj Amer kacio kad je slabiji ?
Pa kad je dobio preko usta upomoc sesta floto i marinci !
Sigurno je zasluzio kad ga je ovaj nas tukao, DZABE NIJE !!

Erik Kartmen

pre 15 godina

Pa dje si ti potrco!? Prvi, prije Efesa i ostalih eto ga Babic! Ionako ga nisam volio od polufinala sa Zvevdom ali sad mi je jos manje simpatican....

batery

pre 15 godina

1)Cinjenica je da sve ovo nikakve veze sa sportom i ovaj poziv od strane Hilari je definitivno bio nepotreban.
2)Sa druge strane, prosto je neverovatno u kakvoj zemlji zivimo, pa ljudi moji vi stitite coveka koji je umalo ubio nekog drugog. Ne radi se o tome da li je Amerikanac ili Zambijac. Da li to znaci da je ovakvo ponasanje kod nas dobrodoslo? Da li je ovo podsticanje nasilja u nasoj zemlji? Sta bi ljudi rekli da je taj covek tamo na kraju umro? Da li bi i tad Miladin bio heroj? Zalosno je i da pomislim da ce i on kao mlad covek verovatno odsluziti neku duzu kaznu zbog gluposti, ali kazne i postoje kao primer drugim ljudima da te gluposti ne prave. Inace bi svako mogao da ubije bilo koga i da za to ne odgovara. Samo pomislite da je na suprotnoj strani bio Srbin, a na ovoj Hrvat. Sta biste onda pricali? Malo razuma

Vuk Slavija

pre 15 godina

Taj vaš "heroj" što je navodno pokazao "kako se Srbi biju" je duplo teži od momka koga je udario! Herojski, nema šta! To je isto kao da je udario neko dete ili ženu!
(ukilo, 13. septembar 2008 13:31)

Cim si napisao : "vas heroj" verovatno si iz neke komsiske nam zemlje. Ali, razmisli malo sta ima veze sto je duplo tezi i krupniji. Ako ga je napao i isprovocirao taj pikavac, nece valjda da cuti i trpi samo zato sto je mnogo jaci od njega??? Sto se kacis kad si slabiji!!! Mislim da je to rekao jedan kosarkas iz "bratske nam" Amerike...

ZaSM

pre 15 godina

KSS nije nigde narusio bilo kakav zakon. Bilo zakon Srbije, Amerike ili bilo koji Medjunarodni zakon. Na drzavi Srbiji i njenim organima je da uzmu u zastitu KSS, a ne da cute. Takodje kada toliko dobro saradjuju sa Washingtonskim Tribunalu u Hagu zasto nemogu da saradjuju sa drzavom USA u samom Washingtonu oko slucaja M Kovacevic? Nesto ovde bogato smrdi.

djole

pre 15 godina

Kako vas bre nije sramota da branite jednog maminog i tatinog sinčića zbog kojeg već jedan čovek leži u zatvoru, samo zato što je slušao nadređene i pomogao mu. Da vas samo podsetim, sinčić od 130 kila je pretukao duplo manjeg od sebe i bio uhapšen zbog istog. Da, da, u normalnim zemljama zbog tuče ideš u zatvor. Onda su zabrinuti roditelji potegli veze pa su brže bolje ne samo obezbedili 100.000 dolara u kešu za kauciju nego i da mu se mimo propisa po hitnoj proceduri u roku u kojem niko od nas ne bi dobio, dobije duplikat pasoša. Mali onda pobegne domu svome kod mame i tate da pika basket, a za sve posle će da ga štiti ustav. E sada, Amerikanci nisu budale, zašto bi oni poštovali ustav Srbije kada mi sami nismo poštovali ni naše a ni propise SAD-a pa smo pomogli (ambasada Srbije u SAD) sinčiću da pobegne. Kao da budu naivni pa da ustupe postupak Srbiji, tu priču da pričamo budalama. Kako je krenulo sinčiću bi se sudilo u Hajatu. I onda država Srbija kao da pokaže da ona želi da sarađuje sa SAD u ovom pitanju iskopa žrtveno jagnje, vicekonzula, čoveka koji je samo radio šta mu je rečeno, mada sam je kriv, morao je da zna da je ono što je radio protivzakonito. A sinčić? Sinčić brižno pika basket, nema izgleda problem što neko robija zbog njega. Da je sinčić iole čovek, sam bi se predao i otišao u SAD da se brani. Ovako je mamin i tatin sin zbog kojeg ćemo mi, obični, da ispaštamo, mi koji nemamo tako brižne mame i tate, i nemamo tako brižnu državu, spremnu da žrtvuje interese svih svojih građana zarad jednog maminog i tatinog sinčića. A i ta država, koja je uspela silne generale i političare da natera da se dobrovoljno predaju Haškom tribunali, sada izgleda da nema nameru da proba isto. Sinčiću ako si čovek predaj se sam, a ako nisi državo interveniši i nateraj ga da se dobrovoljno preda. Ja nemam nameru da podnosim bilo kakvu žrtvu ili dajem bilo kakvu podršku sinčiću iz prostog razloga što meni ne bi palo na pamet da radim to što je on radio niti bi tražio i dozvolio svojim roditeljima da rade ono što su njegovi uradili, a posebno ne bi dozvolio da drugi trpe posledice zbog moje gluposti, zato što smatram da svako treba da trpi posledice svojih postupaka, kakvi god da su bili. A posebno ne bi, posle svega što se dogodilo, mirno pikao basket, dok čovek koji mi je pomogao sedi u zatvoru.

Andrija

pre 15 godina

Kakva sramna odluka Hemofarma. Znaci OVAKO se radi protiv svog naroda i svoju zemlju!? Treba izbaciti KK Hemofarm iz svih daljih takmicenja!!

Marko

pre 15 godina

Ljud koji se slazu sa Klintonovom ocigledno nista ne shvataju.Napadnut je KSS koji nista nije kriv za to sto je Kovacevic uradio.Nek je taj decko pretukao i 10 ljudi KSS sa tim nema veze,i ako neki klub zeli da ga angazuje KSS ne moze to da zabrani.Sud treba da se bavi time sto je taj decko uradio a KSS se bavi kosarkom!Shvatite to.

Vladimir

pre 15 godina

Add-on.. Da dopunim da ne bude nepotpuno. Vlasnik stade su nemacke firme i nijedna nema preko 5% vlasnistva. Sad je ovo vec malo cudno.

Mare

pre 15 godina

Mislim da bi KSS trebao sada javno da pozove da se bojkotuju proizvodi Hemofarma a da se tome prikjuci i neko iz politike (kao Hilari u Americi)!!! Dosta vise sa slusanjem tudjih glupih predloga.AKo je ovo nacin da se istera pravda onda je to jadno!
Ja od danas BOJKOTUJEM proizvode HEMOFARMA!!!

miki - Kosovo i Metohija

pre 15 godina

alo bre ljudi sta hocete vi vise od nas, kako vas nije sramota da vise napadate i rasturate ovu zemlju bre!!! siguran sam da kada ne bi bilo "PROKLETE amerike" da bi u svetu sve normalno funkcionisalo i da bi vladao mirf!!! znajte amerikanci da se sve ovo vama vraca ali na drugi nacin!

baxus

pre 15 godina

pa jel ima neko ko zna da po nasem zakonu i ustavu NE MOZE da se izruci nas drzavljanin drugoj drzavi?
pe nego sto pocnete da pominjete hag, imajte u vidu da hag nije holandski ili americki vec MEDJUNARODNI sud, sto je velika razlika...

naravno da je sramota kako je taj lik dobio privremeni pasos da izadje iz amerike... za to treba da leti perje i da odgovorni svi zaglave robiju, ali izrucenje ne dolazi u obzir zato sto je protivzakonito i protivustavno...
ako bi se ustav pogazio zbog sponzora KSSa i hilari klinton, onda bi se gazio svaki put kad nekome nesto ne odgovara...

serve&volley

pre 15 godina

Ovako,kao prvo veoma los potez Hemofarma kao firmu koju cenim za sve sto je uradila za kosarku i grad Vrsac.Kao drugo,nema Hilari na osnovu cega da trazi sankcije kosarci,to je nelogicno!! Srbija,formalno,nema zasto da pritvori tog deka Kovacevica zato sto americko sudstvo nije dostavilo dokaze za to,tako da dok se ne dostave dokazi nema na osnovu cega da bude uhapsen,iako je on na crvenoj,crnoj,roze ili ljubicastoj listi Interpola,BEZ DOKAZA ON JE NEVIN!! Lepo je rekao covek iz AND1-a,"biznis je biznis,politika je politika"...a sto se tice sponzorstva HF-a,ono iznosi oko 30,40.000 evra godinje ali ne u parama vec u bandazama,gazama i medicinskoj opremi.

Slovenac

pre 15 godina

Čitao sam pre par meseci u nekim lokalnim američkim novinama izjavo majke one nesrečnice koju je napao taj Stajnhauer. Ona je iz latino porodice i majka je rekla da je njena hčerka od malena vredno učila i da je resnično najbolj učenik u svojo gimanazij, pa se ona pita sčim je ona zaslužila da je sin nekog bogataša tako ponižava i zlostavlja pred njenim fantom koji je musliman. Stajnhauer je bio podosta na alkoholu, a verovatno i drogiran, mi to nečemo nikada saznati. On je vikao v lokalu da svi čuju da njegov oče može imati svakoga policajca v državi i da mu niko ništa ne može. Tada se našao tu sprski, kako neki od vas kažu, tatin sin Miladin, kome je prekipelo i pokazao pravom tatinom i maminom sinu SDtajnhaueru, da ne može on svakog tako tretirati i dao mu lekciju, nadam se, za ceo život. Morda je on nasilnik, nepoznam ga, ali da je slovenac učinio tako što, ja bih bio ponosan na njega. Probajte na youtube da nadjete neki snimak kada amerikanci maltretiraju iračane i njihovu decu, kada vojnici vabijo decu da trče za kamionom za flašu vode i na kraju je ne dobiju. Doči če njihov delodajalec djavo po svoje. Lep pozdrav Srbi, ne dajte na sebe. Sve se zna, ko želi da zna.

Aleksandar

pre 15 godina

Superhik ti si sada super i pametniji od ostalih. Niko se ovde ne oseca " srbendom " ili boljim od toga , a ne sigurno losijim kao ti. Niko ne brani ovde tog huligana, vec nam smeta uplitanje doticne dame Hilari, ciji je muz bombardovao nasu zemlju i pobio neduzne ljude, zene i decu. Oni nemaju moralno pravo da drze pridike i da nam pricaju o pravdi. Zemlja koja je izazvala tolike ratove i razaranja, bacala bez milosti atomske bombe, palila sela i ljude napalmom i slicne gadosti.Razmisli ti malo " srbendo" pre nego sto okrivljujes sve nas i iznosis " pametne" zakljucke.

Ništa novo

pre 15 godina

Da li je to onaj babić što je ojadio radnike u Šapcu?Znači prvo je Srpska firma poslušala ove bombaše.BRAVO.A,da li bi to uradio da je on (ne daj bože)predsednikKSS?E MOJA SRBIJO!!!
PS ODAVDE TREBA BEŽATI

superhik

pre 15 godina

Kakvi komentari svaka cast! Sve srbende vece jedan od drugog. I sto je najbitnije, svi poznaju i zakone i pravila koja se krse, i medjunarodno pravo... Bravo za nas koliko smo pismeni.
Samo cu vas podsetiti na sustinu. Tamo negde jedan covek sedi u invalidskim kolicima. A ovde pod nasom zastitom optuzeni za taj zlocin igra kosarku i mi ga svi podrzavamo. Bravo za nas!

Миљан

pre 15 godina

Шта друго очекивати од човека који је организовао пребијање звездиних навијача у Вршцу 2004. године, који је скоро свим судијама отворио апотеке и веледрогерије и који сам заводи страховладу у Вршцу. Еј, УС стил се није огласио поводом писма Хилари Клинтон али је Бабић потрчао да јој одговори и то јавно. Не оправдавам никако то што је урадио Ковачевић али какве то везе има са спонзорисањем кошарке. Нашао се Бабић да одмах пољуби руку, иначе је такав према домаћим политичарима када су на власти. Немам речи да опишем колико ми се гади овај гест. И тај човек је председник Скупштине Југословенског спортског друштва "Партизан" и био је на предлог Партизана председник Кошаркашког савеза. А сада укида паре том истом савезу на један миг Хилари Клинтон.

dalmos

pre 15 godina

Auuuuuuuuuu!
Izuzetno cenim ono što je gospodin Babić učinio za Vršac i Hemofarm, i tim pre ne mogu da verujem da je povukao ovakav potez! Sramota!
Ovaj zahtev deluje totalno nadrealno, i više priliči, recimo Orvelovoj 1984. nego sportskim vestima na B92.

Nadam se samo da će srpska javnost znati na pravi način da isprati ovaj potez gospodina Babića!

vojvodjanin

pre 15 godina

U Americi ovo zovu 'demokratsko i transparentno odlucivanje na osnovu interesa vecine'...ha...ha...ha... A da je nekim slucajem Medvdev trazio od Gasproma da ne sponzorise neku ekipu, onda bi to Amri iskoristili da optuzuju Ruse kako se politika dikatirskog tipa mesa u sport..bla...bla...bla i tako dalje... Ali nista to nije novo, jer svi mi znamo ko su Ameri - zastitinici 'demokratije'...ha...ha...hahaha!

Nik

pre 15 godina

Svi oni koji pisu ovde gluposti i koji se slazu sa Klintonovom, da li su upuceni kako se PREBIJENI gospodin preziva i ko je u pitanju ??? Niko nije u invaidskim kolicima ... ni blizu ... sramota kako se nas narod odrice samog sebe, da je bilo suprotno, nikad ne bi dobili nikakvo izrucenje...

ukilo

pre 15 godina

Taj vaš "heroj" što je navodno pokazao "kako se Srbi biju" je duplo teži od momka koga je udario! Herojski, nema šta! To je isto kao da je udario neko dete ili ženu!

spajki

pre 15 godina

dokle će u ovoj državi biti sami luđaci ,ako voliš svoju državu predaj se i brani .Kad si znao da udaraš sad i odgovaraj za svoje postupke kukavico

djura

pre 15 godina

Ja sam poslao pozdravni mail:
Dragi "nasi",
doslo je vreme da se rastanemo kako emocionalno tako i u poslu. Odsada saljite lekove gospođi "bombarderki" i racune naravno. A sto se tice tima koji finansirate imace nasu dugorocnu antipatiju, bojkote, zvizduke isl. sve dok igraju pod vasim imenom i sponzorstvom.
Babic je jos jedna srpska krpa pa cemo njime brisati srpske podove od americke prljavstine.

Ivan, lekar

pre 15 godina

Taj isti Babić koji ovako poslušnu ispunjava svaku želju Hilari Klinton zaradjuje milione u Srbiji jer mu je gomila lekova na pozitivnoj listi Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje tako da mu država subvencioniše svaki lek koji neki gradjanin preko recepta kupi u apoteci. Kakav sluga! A prave američke kompanije AND1 i US Steel su lepo odbile zahtev Hilari Klinton ali se zato našao ponizni Babić sa odmah ispuni svaku želju. Lepo da skinemo sve lekove Hemofarma sa pozitivne liste pa neka Babić svoje lekove prodaje u SAD. Još da mu ispitamo privatizaciju koja je nezakonita i uradjena u vreme Slobodana Miloševića, pa kako se obogatio za vreme NATO intervencije dok nas je ta ista Klinton bombardovala a njemu Vojska plaćala svaki lek unapred po uvećanim cenama zbog ratnog rizika!? Njemu je bre mesto u zatvoru. To što je Kovačević uradio neka rešavaju dve države u skladu sa našim i njihovim zakonima a biznis je biznis. To razumeju američki direktori iz AND 1 i US steel ali ne razume srpski direktor Babić. Naučio čovek da suži domaće političare pa misli da tako treba i sa Hilari.

21MN

pre 15 godina

@Sram bilo sve vas koji kritikujete gospodina Babica!

A zasto da ih bude sramota?
Svako ima pravo na svoje misljenje,ili ti mislis da tvoje misljenje vredi vise?
Ili da misljenje gospodje Klinton i gospodina Babica vredi vise od misljenja obicnih gradjana Srbije?

Karaburac

pre 15 godina

Ja sam PR sluzbi Hemofarma postavio pitanje i dao ideju kako da naprave novac iz cele ove price i u Srbiji i u USA, i to besplatno!

"Da li se razmislja da Hemofarm proizvodi prezervative pod imenom "Hilari Klinton"?

Ili mozda vazelin ?"

iivviicca79

pre 15 godina

ajde neka me neko demantuje da planeta Zemlja nije najlepse mesto za zivot...

Ocekujem da Hilari Klinton ili Kondoliza Rajs sledece nedelje apeluju na to koliko povrca moja majka treba da stavi u chorbu sto ce da je skuva...
A Dragan Kapidzic zna da bi to bilo "jako pogresno", jer..neeeee uzimajteeeee miii paaareee, moooolim,vaaaas!!!!!
hahahaha...
A glupi Miladin, posto je sad postao celebrity, neka se slika za neki erotski casopis, bole ga uvo, dok ce njegov advokat da pricha kako je on dobro dete, koje je samo branilo drugovu devojku..

Vojkan

pre 15 godina

Taj isti Babic je do nedavno bio u Kosarksaskom savezu. To je covek za sve rezime, sve sisteme. Bruka. To se samo govori o nama, koga smo i gde birali.
Da li je Hemofarm nasa kompanija ili ne? Ja mislim ne
Setite se kada je americki oficir pre par godina u saobracajnoj nesreci u Makedoniji ubio u drugim kolima celu porodicu. Da li je odgovarao pred pravosudjem Makedonije? Ne, prebacen je u SAD koje imaju ugovor sa mnogim zemljama da se njihovim drzavljanima ne sudi pred medjunarodnim ili drugim sudovima.
Toliko o americkoj demokratiji.

PREDRAG

pre 15 godina

Ako ne verujete,pitajte obicne radnike Hemofarma,koji zive od plate do plate,sta bi oni pre uzeli

Обични радници Хемофарма би опет најрадије узели по 30-80 000 евра као што и јесу код продаје Хемофарма а бабо Бабић ко зна колико на име провизије.
А ми који нисмо радили у пиварама и осталим профитним фирмама, нама остаје да бранимо и оно мало поноса и поштења што је остало.
Или и нама дајте паре, па да и ми прагматишемо...

Vuk Slavija

pre 15 godina

Kako vas bre nije sramota da branite jednog maminog i tatinog sinčića zbog kojeg već jedan čovek leži u zatvoru, samo zato što je slušao nadređene i pomogao mu. Da vas samo podsetim, sinčić od 130 kila je pretukao duplo manjeg od sebe i bio uhapšen zbog istog. Da, da, u normalnim zemljama zbog tuče ideš u zatvor. Onda su zabrinuti roditelji potegli veze pa su brže bolje ne samo obezbedili 100.000 dolara u kešu za kauciju nego i da mu se mimo propisa po hitnoj proceduri u roku u kojem niko od nas ne bi dobio, dobije duplikat pasoša. Mali onda pobegne domu svome kod mame i tate da pika basket, a za sve posle će da ga štiti ustav. E sada, Amerikanci nisu budale, zašto bi oni poštovali ustav Srbije kada mi sami nismo poštovali ni naše a ni propise SAD-a pa smo pomogli (ambasada Srbije u SAD) sinčiću da pobegne. Kao da budu naivni pa da ustupe postupak Srbiji, tu priču da pričamo budalama. Kako je krenulo sinčiću bi se sudilo u Hajatu. I onda država Srbija kao da pokaže da ona želi da sarađuje sa SAD u ovom pitanju iskopa žrtveno jagnje, vicekonzula, čoveka koji je samo radio šta mu je rečeno, mada sam je kriv, morao je da zna da je ono što je radio protivzakonito. A sinčić? Sinčić brižno pika basket, nema izgleda problem što neko robija zbog njega. Da je sinčić iole čovek, sam bi se predao i otišao u SAD da se brani. Ovako je mamin i tatin sin zbog kojeg ćemo mi, obični, da ispaštamo, mi koji nemamo tako brižne mame i tate, i nemamo tako brižnu državu, spremnu da žrtvuje interese svih svojih građana zarad jednog maminog i tatinog sinčića. A i ta država, koja je uspela silne generale i političare da natera da se dobrovoljno predaju Haškom tribunali, sada izgleda da nema nameru da proba isto. Sinčiću ako si čovek predaj se sam, a ako nisi državo interveniši i nateraj ga da se dobrovoljno preda. Ja nemam nameru da podnosim bilo kakvu žrtvu ili dajem bilo kakvu podršku sinčiću iz prostog razloga što meni ne bi palo na pamet da radim to što je on radio niti bi tražio i dozvolio svojim roditeljima da rade ono što su njegovi uradili, a posebno ne bi dozvolio da drugi trpe posledice zbog moje gluposti, zato što smatram da svako treba da trpi posledice svojih postupaka, kakvi god da su bili. A posebno ne bi, posle svega što se dogodilo, mirno pikao basket, dok čovek koji mi je pomogao sedi u zatvoru.


To koliko imas preporuka imas ovde ti govori koliko imas istomisljenika. Trenutno 25:)
Ne znam zasto si toliko ogorcen na kako ti kazes "tatine i mamine sinove"? Ne mora da znaci da je los covek samo zato sto su njegovi dobrostojeci!!!
Pravi tatin sin je taj amerikanac. Ciji su roditelji vlasnici velike klinike, a "pukim slucajem" bas u toj klinici je dobio potvrdu da je bio u komi. Njegovi drugovi sa fakulteta su ga samo dva dana posle tuce, videli u gradi. I jos nesto, dali se Hilari Klinton tako brine za svaku tucu u SAD-u??? Ne bih rekao. Sigurno je dobila milionsku stimulaciju tj. donaciju:) od roditelja tog americkog sincica!!!
Sto se tice izrucenja, nemoj da si smesan.... Ni amerikanci nikad nebi izrucili svog drzavljanina, zasto bi onda mi to uradili. Ako nam posalju sve potrebne papire, dokaze, spisak svedoka sudjenje ce biti u Srbiji...

Ivan

pre 15 godina

E pa sada neka uhvate radnici Hemofarma da strajkuju jer se ocigledno ovde Srpski narod vuce za nos pa da vidimo da li ce ili nece da sponzorisu KSS.

Vojkan

pre 15 godina

@ djole
A zasto ne prokomentarisete slucaj ubistva porodice u Makedoniji od strane oficira USA koji je prebacen u svoju domovinu jer njemu ne moze da se sudi u drugoj drzavi?
SRAMOTA
Neko hoce da bude veci katolik od Pape

razocaran

pre 15 godina

Ovom odlukom Hemofarm je ovoj državi napravio ogromnu štetu.Prihvatio je uslovljavanje koje je došlo od strane potpuno druge države i time samo pokazao da smo spremni da odmah pokleknemo pred bilo kakvim pa i ovako glupim ucenama.Drugo ovakvim postupcima ce se samo ojacati vec stvorena slika u javnosti da je Kovacevic kriv, bez odluke suda.Mozda ce neko reci pa pobegao je iz SAD, to je tacno, ali sigurno da je imao razlog sto ne veruje njihovom sistemu, sad i vidimo zasto kada Hilari moze da ucenjuje sponore KSS, sta bi tek radila sa sudom pred koji bi Kovacevica izveli.

Nindza

pre 15 godina

Auuuu...i na kraju AND1 otkaci Klintonovu, a HEMOFARM se povlaci? A na osnovu cega Babicu? Pa valjda postoji ugovor izmedju KSS i Hemofarma neki?
Alo bre, vlada, sudstvo, trazite dokumentaciju, privedite Kovacevica, sudite i njemu i diplomatama koji su dali isprave, i ribnite Hemofarm zbog nepostovanja ugovora i drzave, pa tim parama platite odstetu porodici prebijenog mladica. Sta cekate vise?! Sve je u nasim rukama, nemojte posle da bude "vise sile" i "zavere"!

konkurentska firma

pre 15 godina

za superhika i igora:
A jel vi to znate nesto sto mi ne znamo?
Ko je koga tukao i kada i da li je resice sudovi, jer se spor vodi u sudu a ne u medijima.
A sto se Babica tice - koliko se to meri u nulama - mislim zabrinutost za sport i nasilje?
Sram te bilo

Spadalo

pre 15 godina

Sramota, tim pre sto je na celu Hemofarma USA niko drugi do Nebojsa Vujovic, koji je bivsi dugogodisnji ambasador SRJ u Washingtonu! Njegov dozivotni mandat ambasadora (3 ili 4 mandata) tek je prekinut u prolece 1999 bombardovanjem i naglim zatvaranjem ambasade.
Sad se vidi kakve su ljude Sloba i Milan Milutinovic slali da brane interese nase zemlje! Brani ih sada, bas kao sto ih je branio i tada...

prosečan Srbin

pre 15 godina

Jad i beda naše stvarnosti,ali postoji i druga strana .Večeras razbismo nejake Mađare,Duda i momci polako krče Šampionski put,a za najbolje će se uvek naći sponzor(Zna to dobro "End-1).A ovim našim bednicima iz "Hilarifarma"čestitam na poniniznosti možda vas se kongresmenka seti kad postane prdsednica SAD(u nekom drugom životu)ja znam da u ovom životu neću više kročiti u te vaše "Klintonke"

vojislav

pre 15 godina

kompaniji hemofarm treba zabraniti da prodaje svoje proizvode na nasem trzizstu kad americka firma and1 koja je sponzor mnogim nba zvezdama nije pristala na pritiske klintonove sta sad babic se tu ulizuje amerikancima isti taj babic je upropastio nasu kosarku on je bio predsednik pre kapicica i vidi se gde je doveo srpsku kosarku.e od sad cu na hemofarm gledati kao na ekipu iz crne gore,hrvatske,bosne,slovenije..

krajisnik u egzilu

pre 15 godina

da ovaj shtajnhauer ili kako se vec zove kojim slucajem nije bio zidov, nebi bilo ni upola ovolike drame oko toga.
Garant.

Slovenac

pre 15 godina

Pošto se ovde ne zna tačno ko je vlasnik kompanije Stada i pošto je meni totalno nebitno da li če oni sponzorisat KSS, mene zanima sledeča stvar, a to je da je ministar Vuk Jeremič konkretno stao iza Miladina Kovačeviča i rekao kondolizi Rajs da srpski zakon ne dopušča izročenje srpskih državljan. Zašto se vi, koji se smatrate srbima, ljutite na svoju diplomatiju i njene postopke. Pre desetak godina je američki pilot u NATO bazi u Italiji, da bi impresionirao ljudje pokušao da sa avionom prodje izpod žičare i tom prilikom je prouzrokovao smrt više desetina ljudje, medju kojima je bilo belgijanaca, francoza... Američka vlada je tada organizovala njegovo prebacivanje v Ameriku i rekla da oni ne isporočaju svoje državljane. Ma koga oni uopšte slušaju na svetu, samo seju smrt i nesrečo. Lep pozdrav svim pravim serbima! Edvard

tunga

pre 15 godina

Bravo slovenac,
taj USA vojnik je UBIO 30 italijana i ostalih zapadnjaka, prebacen u USA bez pomoci konzula, bez kaucije italijanskom sudu jer je to legalno, a nas sreckovic koji je PRETUKAO amera, platio kauciju (u americi sve ima cijenu pa im se to obija od glavu), uvalio konzula u g...na i morao da pobjegne jer to nije legalno. Mozda i bolje da smo banana drzava nego p...ka drzava kao ove zapadne. Za one koji sazaljavaju malog amera mogli bi malo da sazaljavaju i malu Srbiju jer i ona se k.....la protiv veke amerike pa dobila po nosu.

Vršac

pre 15 godina

Sramota je što ste napali Hemofarm i Gospodina Babića.Hemofarm je dugogodišnji sponzor košarkaškog saveza i verovatno će još dugo biti upravo zahvaljuljući Gospodinu Babiću.Kad je bilo najteže košarkaškom savezu uvek je pomagao Hemofarm a sada se to veoma brzo zaboralja i osudjuje neki stav Hemofarma koji je privremeni.Nebojte se Hemofarm je humanitarna konpanija koja će i dalje pomagati i sponzorisati kosarkaski savez.A nešto nisam čuo da su ostali sponzori drugih klubova ,Partizana i Zvezde učestvovali u sponzorisanju kosarkaskog saveza,pa samim tim i komentari navijača ovih klubova nemaju prava da blate ime konpanije Hemofarm i Gospodina Babića.

Sone_ZV

pre 15 godina

Lepo kaze FIFA-Ne mesati politiku i sport...Ex da su takvi ljudi i u kosarci..A bedno je da bivsi predsednik KSS-a to uradi..mislim,sta reci

Zana '91-Vrsac

pre 15 godina

...Hm... Ne znam sta da kazem! Prvo, slazem se da je potez Babica pogresan ali, ako je taj decko stvarno pretukao onaog Amera skoro na smrt i onda pobegao kuci da igra kosarku kao da se nista nije desilo, onda stvarno mislim da neko treba da reaguje, neko iz KSS-a! Drugo, to nije ponasanje sportiste, pogotovo ne sporta kojim se on bavi! Sad ce Srbija da bude na meti Amerima zato sto je njegov tatica pun para, sto je i verovatno razlog zasto i igra kosarku u nasoj zamlji! Da sam ja u KSS, ne bi taj meni vise igrao kosarku, pa i da je Vlade Divac! Trece, Hemofarm sada vodi neka svapska firma Stada, tako da Babic vise nije glavni! Secate se da je Muta Nikolic rekao da mu uprava govori, da ne odlucuje on sta i kako da radi! Isti slucaj je i sa Babicem, sigurno to nije sam odlucio! I cetvrto. Ovi kojima se bojkotuje, nek bojkotuju, boli me cosak, a i Hemofarm, jer su to samo navijaci drugih klubova... Hiljade ljudi u Srbiji nije ni procitalo ovu vest, a i da jeste, zabole ih, mnogi ni ne peate sport, neko im trebaju lekovi! I mislim da ovo nema nikakve veze sa KK Hemofarm!

Zoran

pre 15 godina

@(Zana '91-Vrsac, 13. septembar 2008 15:19)

Ovo nema veze sa KK Hemofarm, ali ima veze sa drzavom. Firmi Hemofarm definitivno treba pokazati snagu drzave...

sasa

pre 15 godina

ameri kontrolisu svijet, dali ste glenoidal film zero 9/11. Trebali su da ga gledaju europski parlamentarci. Od pozvanih 750 i 1000 novinara doslo ih je samo 6 (sest). Ostali su dobili direktivu iz USA. Ako zelite provjerite na internetu. Inace jako zanimljiv film.

Marko

pre 15 godina

Pre par godina u Italiji, u blizini Napolia, americki avion koji se vracao u bazu i prosao "greskom" u niskom letu je ubio 30 osoba i povredio na desetine + materijalna steta. italijanska vlada je podnela zahtev za izrucenje i dobili su odgovor "da izrucenje nije neophodno". Pre toga, italijanski policajac koji je otputovao u Irak da prihvati oslobodjene taoce italijanske nacionalnosti je brutalno ubijen od strane USA vojnika dok je sedeo u kolima. Vlada italije je i u tom slucaju podnela zvanican zahtev za izrucenjem ubica, ali su dobili odgovor "nije neophodno" ... mislite o ovome pre nego sto napisete bilo sta. Nije u Srbiji sve tako crno, moze biti mnogo gore, kao sto i jeste u nekim evropskim zemljama! Ali da bi ste to videli nije dovoljno provesti 7 dana u Rimu kao turista, treba ziveti i osetiti zivot na svojoj kozi.
Pozdrav!
(Filip, 13. septembar 2008 15:25)

Svaki taj kojeg pominjes da nije izrucen jer americki zakon to ne dozvoljava je procesuiran i osudjen na adekvatnu kaznu na sudu u Americi, sto si ti nekim slucajem zaboravio da napomenes.

Ovo je zemlja gde je sud pustio da se brane sa slobode ljude koji se sa puskama jasno vide kako sa ledja ubijaju bespomocne civile. Ovo je zemlja gde sudski postupci traju unedogled, gde se za Ibarsku magistralu sudi vise puta na razlicitim instancama koje razlicito presudjuju zavisno od toga koja je politicka opcija trenutno dominantna i zavisno od istrazivanja javnosti koja bi mogla da bude dominantna. Ovo je zemlja ciji dojucerasnji establisment sedi u medjunarodnom sudu za ratne zlocine sa najtezim mogucim optuznicama.
Da ti gradjanin takve zemlje pretuce dete i pobegne nazad u svoju zemlju, ako je ta zemlja takva, bio spokojan i pun poverenja u njeno pravosudje. I pogledaj se iskreno u ogledalo sam sa sobom i zapitaj se da li ti licno verujes sudstvu zemlje u kojoj zivis, ja duboko verujem da ako ti i verujes velika vecina njenih gradjana ne veruje. Sa kojim pravom onda bilo ko iz takve zemlje moze da se poziva na pravdu narocito medjunarodnu gde je od kada je sveta i veka vazilo to da jace drzave mogu vise nego slabije.
Pre nekoliko godina je na Novom Beogradu covek radnik fast fooda ubio oca i sina ispred grila, u sutrasnjim novinama je pisalo da je poznat organima gonjenja jer je 6 godina pre toga vec pocinio jedno ubistvo i za 6 godina je uspeo i da odrobija to ubistvo sa sve trajanjem sudjenja. O cemu bre pricamo i kakva prava trazimo. Da sam ja Amerika ne bi uopste razgovarao sa takvima pa nek me mrzi ceo svet.
(SSSS, 13. septembar 2008 18:45)

Kako te nije sramota da iznosis neistine.Taj americki vojnik sto je presekao lanac zicare je OSLOBODJEN.Zaista neverovatno kakvih komentara sve ovde ima.Blage kazne su dobili i americki vojnici koji su silovali Japanke na ostrvu Okinavi.Toliko o americkoj pravdi.

Nebojsa

pre 15 godina

BEDA!NAJBEDNIJA!Treba im udariti 10 puta veci porez, bojkovati sve njihove proizvode, ne otici im ni na jednu utakmicu,za uvoz sirovina im treba lupiti 10 puta vecu carinu i odmah im poslati sve moguce inspekcije da im ispitaju rad i ustanove i najmanju nepravilnost. Pa ih odrati.Ma to su PRODANE DUSE!

Karlovac

pre 15 godina

Čisto da se zna da je Babić na ime deonica dobio oko DEVET MILIONA EVRA,plata mu je već duži niz godina 1% ukupne zarade svega što Hemofarm zaradi.Podpredsednik Hemofarma ima platu 4,500.000 dinara a spremačica 15000 dinara.E ja sad tu ne vidim razlog da se on čepi mami od Chelsea i ženi od Bill-a ali ako se vratite kroz istoriju videćete da je on takav u stvari.

Savet-a

pre 15 godina

Поштована УПРАВО ККС, Ви сте сада на потезу и мислим да би требало да на Суду "ОДЕРЕТЕ" компанију Хемофарм јер одбија да испуни уговорне обавезе које је преузела као спонзор ККС. Имате комплетну аргументацију посебно зато што са своје стране нисте дали разлог Хемофарму за неиспуњење његових обавеза према Вама.

Кад већ желе (Хемофарм) да испуњавају надреалне захтеве пропалог кандидата за номинацију своје странке за председника САД, пропалог кандидата за градоначелника Њу Јорка, сенатора на заласку и на крају, тј, на почетку пропале супруге, онда брате мили нека плате штету коју ће нанети ККС, па нек онда траже надокнаду од госпође Клинтон.

А што се тиче госпође Клинтон, боље би јој било да свој бес искали на Билу и Моники. И још бољр би јој било да шутне оног саксофонисту и да врати своје презиме (Родам) јер ипак оно значи много у америчкој политици.

А што се тиче господина Ковачевића, боље да се врати тамо и почисти с...е које је направио. Па нек одлежи 1,2,3 године, јер био мислити шта ради и где гура свој нос.
Јер не знам да ли дотични, схвата да кад промоли нос ван Србије биће ухапшен и депортован у САД.

M.

pre 15 godina

Opet ponavljam. Kakve veze ima drzava sa odlukama Hemofarma, ili sa time sto je neko isprebijao nekog . Malo razmislite pre nego sto optuzujete nasu drzavu, koja ima precih stvari od optuzbi zbog nekog huligana i slicno.

SNARC

pre 15 godina

1. Da li je Hemofarm duzan da sponzorise KSS..ili je to stvar dobre volje kompanije?

2. Koliko vi sto cete da bojkotujete (daj Boze da vam ne zatrebaju) proizvode Hemofarma,uopste cinite za KSS pa sad tako osiono napadate?

3. Da li znate koliko je truda,vremena i novca ulozeno da bi Hemofarm bio u mogucnosti da izvozi za SAD,ta opcija sve se vise priblizava realnoj.


Negacija u svakom od odgovora na gore postavljena pitanja..izuzetno je simpaticno kada ljudi iz fotelja dizu revolucije :)))

def

pre 15 godina

Ako ga je napao i isprovocirao taj pikavac, nece valjda da cuti i trpi samo zato sto je mnogo jaci od njega??? Sto se kacis kad si slabiji!!! Mislim da je to rekao jedan kosarkas iz "bratske nam" Amerike...
(Vuk Slavija, 13. septembar 2008 15:50)

Ovakav stav moze samo u Srbiji da prodje. U Evropi ili Americi zbog svakog fizickog napada makar i kao odgovor na verbalno provociranje se ide u pritvor bez razmisljanja. Da je tako i u Srbiji bilo bi mnogo manje problema i fizickog nasilja pa i na sportskim desavanjima

tunga

pre 15 godina

Ovakav stav moze samo u Srbiji da prodje. U Evropi ili Americi zbog svakog fizickog napada makar i kao odgovor na verbalno provociranje se ide u pritvor bez razmisljanja. Da je tako i u Srbiji bilo bi mnogo manje problema i fizickog nasilja pa i na sportskim desavanjima
(def, 13. septembar 2008 17:15)
ma jeste li vi sigurni da taj zakon na zapadu tako funkcionise. Ja znam da sada u Napulju u bolnici lezi u komi jedan Marokanac koga je pretukao Italijan. Marokanac ima zenu i dijete od godinu dana kojima je on bio hranitelj. Napolitanac se sece po gradu slobodno i nokom nista.

vecno konaciste

pre 15 godina

Nije mi jasno da neki ljudi shvataju da svako ko je protiv izrucenja Kovacevica automatski staje u njegovu zastitu. Jednostavno, ako zakon Srbije ne dozvoljava izrucenje nasih gradjana u cemu je onda problem?! O cemu mi dalje pricamo? Ko brani Kovacevica? Ja ga ne branim ali sam protiv izrucenja ako je to suprotno nasem ustavu. Da li on ima 130kg ili 50 nema nikakve veze, ne izrucuje se po kilogramu!!
Pametnom je dovoljno jednom reci "zao nam je ali nas zakon kaze tako i tako" i tacka. Ne, bezobrazluk i ponizavanje naze Srbije od strane Amerijke nema kraja. Njih razumem do nekle posto su to sto jesu da ne kazem sta....Ali ne razumem nase Srbe koji misle isto kao Hilari i ostala americka bagra, koji su za izrucenje bez obzira sta kaze zakon!
A to sto ih je nasamario i "zapalio"....Sad mi treba da ispastamo sto su oni ispali glupi!!

PREDRAG

pre 15 godina

Господин Строукен је очитао лекцију Бабићу који је поступио у маниру свог презимена.
Шта је чинити?
Купити патике АНД1 , пити Галеникине лијекове.
И писати господи Строукену и Бабићу. Свакоме од њих онако како заслужује.
Е мој Бабићу...

Serdjo

pre 15 godina

Nama se ovo jatakovanje takozvanih "srpskih heroja",vec dve decenije lupa o glavu.Tolike godine pod sankcijama i ispiranje mozga od strane kojekakvih radikalno extremni politicara,moralo je da uzme svoj danak.U danasnje vreme,kada je globalna ekonomija u krizi,svakoj ozbiljnijoj kompaniji par propali ugovora,moze da znaci masovno otpustanje radnika.Tako da jedan Hemofarm,ako mora da bira izmedju americkog trzista i jednog debila,nije tesko pogoditi na koju ce stranu.Ako ne verujete,pitajte obicne radnike Hemofarma,koji zive od plate do plate,sta bi oni pre uzeli.Lepo je to rekao Bora Todorovic u "Balkan Expres" "ponos, pa idi braniga"!

Nisam SSSS

pre 15 godina

@SSSS 18:45
Majstore, znači ti si taj sudija, koji je procesuirao američke pilote i vojnike?Mislim, vidim da si dobro upoznat, sa rezultatima procesa i procesuiranja. šta tražiš u Srbiji?!Pobiše pola Iraka i Avganistana, požuri da procesuiraš!

Nemanja VŠ

pre 15 godina

Nemojte da ste toliko glupi!!! I mene je razocarao taj potez ali morate da shvatite neke stvari:
1. HMF vise nije srpska firma, vec nemacka i moraju da rade kako im kazu!!!
2. HMF posluje i na americkom trzistu i sigurno je da su bili nekako ucenjeni i ne mozete da poredite AND1 sa i onako slabim "domacim" kompanijama. Ko zna koliko AND1 "lobira" u senatu, pa mogu i da odbiju.
3. HMF je bio uz savez i u najgorim godinama po Srbiju i sigurno je da ce opet nastaviti da podrzava KSS cim se situacija sredi.
Umesto sto napadate HMF, pogledajte reakcije vlade na ceo problem tj. nedostatak iste!!!
A sto se tice onih jos glupljih komentara da se rasformira klub... Samo se nadajte!!!

Nemanja VŠ

pre 15 godina

@Zoran #75

A da ne mislis da drzava snagu treba da pokazuje tako sto ce resiti slucaj tog miladina, a ne kaznjavanjem!? neke kompanije???

Hamurabi

pre 15 godina

Pod hitno da se pošalje finansijska inspekcija u Hemofarm, da pročešlja sve knjige. Ako se tako disciplinovano pridržavaju domaćih zakona i propisa, kao i saveta tamo nekih senatorki, ne bi trebalo da se plaše takve svakodnevne kontrole !

Princ Lendl od Monaka

pre 15 godina

Sram bilo sve vas koji kritikujete gospodina Babica!

On je jedan castan i posten covek i nikada, ponavljam NIKADA nije bio "stinkin'" JULOVAC, ne NIKADA nije bio JULOVAC.

Da, da, postenjacina i NIKADA se NIJE druzio sa teta Mirom.

Podrska ISTAKNUTOM privredniku i sponzoru mnogobrojnih CRKVENO-PRAVOSLAVNIH DESAVANJA koji NIKADA nije bio u JUL-u!

Srbiji trebaju takvi ljudi i svi vi "frustrirani koji samo sedite pored kompjutera i pljujete" - shut up!

mija bez "o" ako je moguce

pre 15 godina

poslednja vest
miladin potpisao za lokalni fudbalski klub
i za odbojkaski i vaterpolo i rukometni poceo je da pliva a i potpisuje sutra za atletski klub i za sve ostale
uclanio se u ds dss srs lsv ns itd
aj bojicu matereti pitaj sta sad treba ti da uradis
sto se mene tice ja cu ti pokloniti jdan kuvan rezanac da ti imitira kicmu (posto je nemas)a imas od mene i par mooda ( BOLJE DA SI DAO OTKAZ - vise bi te cenili)
naravno da ne branim miladina i treba mu suditi ukoliko je kriv,ali za to postoje sudovi koji ce da odluce

SSSS

pre 15 godina

Pre par godina u Italiji, u blizini Napolia, americki avion koji se vracao u bazu i prosao "greskom" u niskom letu je ubio 30 osoba i povredio na desetine + materijalna steta. italijanska vlada je podnela zahtev za izrucenje i dobili su odgovor "da izrucenje nije neophodno". Pre toga, italijanski policajac koji je otputovao u Irak da prihvati oslobodjene taoce italijanske nacionalnosti je brutalno ubijen od strane USA vojnika dok je sedeo u kolima. Vlada italije je i u tom slucaju podnela zvanican zahtev za izrucenjem ubica, ali su dobili odgovor "nije neophodno" ... mislite o ovome pre nego sto napisete bilo sta. Nije u Srbiji sve tako crno, moze biti mnogo gore, kao sto i jeste u nekim evropskim zemljama! Ali da bi ste to videli nije dovoljno provesti 7 dana u Rimu kao turista, treba ziveti i osetiti zivot na svojoj kozi.
Pozdrav!
(Filip, 13. septembar 2008 15:25)

Svaki taj kojeg pominjes da nije izrucen jer americki zakon to ne dozvoljava je procesuiran i osudjen na adekvatnu kaznu na sudu u Americi, sto si ti nekim slucajem zaboravio da napomenes.

Ovo je zemlja gde je sud pustio da se brane sa slobode ljude koji se sa puskama jasno vide kako sa ledja ubijaju bespomocne civile. Ovo je zemlja gde sudski postupci traju unedogled, gde se za Ibarsku magistralu sudi vise puta na razlicitim instancama koje razlicito presudjuju zavisno od toga koja je politicka opcija trenutno dominantna i zavisno od istrazivanja javnosti koja bi mogla da bude dominantna. Ovo je zemlja ciji dojucerasnji establisment sedi u medjunarodnom sudu za ratne zlocine sa najtezim mogucim optuznicama.
Da ti gradjanin takve zemlje pretuce dete i pobegne nazad u svoju zemlju, ako je ta zemlja takva, bio spokojan i pun poverenja u njeno pravosudje. I pogledaj se iskreno u ogledalo sam sa sobom i zapitaj se da li ti licno verujes sudstvu zemlje u kojoj zivis, ja duboko verujem da ako ti i verujes velika vecina njenih gradjana ne veruje. Sa kojim pravom onda bilo ko iz takve zemlje moze da se poziva na pravdu narocito medjunarodnu gde je od kada je sveta i veka vazilo to da jace drzave mogu vise nego slabije.
Pre nekoliko godina je na Novom Beogradu covek radnik fast fooda ubio oca i sina ispred grila, u sutrasnjim novinama je pisalo da je poznat organima gonjenja jer je 6 godina pre toga vec pocinio jedno ubistvo i za 6 godina je uspeo i da odrobija to ubistvo sa sve trajanjem sudjenja. O cemu bre pricamo i kakva prava trazimo. Da sam ja Amerika ne bi uopste razgovarao sa takvima pa nek me mrzi ceo svet.

Midnite

pre 15 godina

Smarate bre vise sa time. Vecina vas u stvari ni ne zna ko je Babic,i chime se on bavi. Chuli ste samo da je vlasnik KK "Hemofarm" pa ajde da ga pljujemo. A kao prvo,mislite da njih zanima da li ce neko u Srbiji nastaviti da kupuje Hemofarmove proizvode. Fabrike imaju svuda po svetu,ali svuda. Necete ni malo da ih ostetite ako ih ne kupujete. A kao drugo i najvaznije! Fabrika "Hemofarm" odavno vec nije samo Babiceva. Tu fabriku sada drze Nemci sa njim. Imaju oko 80% deonica. A i pre svega "Hemofarm je MNOGO jaka firma kojoj bukvalno ne mozemo nista. Tako da vam ne vrede ova prepucavanja! Ko zna iz kojih razloga je gospodin Babic to uradio!

mail

pre 15 godina

Neverovatno ali vecina zeli da Srbija i dalje bude kontejner za kriminalce. Srbija je od sebe napravila bananu drzavu, kada je njen konzul ucestvovao u kriminalnoj radnji. Nemoj sada preko mojih ledja da postuje ustav. Zivo me interesuje kakve veze ima "momcina" Miladin, kada ga sadasnje drzavno rukovodstvo stiti? Ne bi konzul to radio bez podrske iz Beograda.

Boban

pre 15 godina

H-Hilari! H-Hemofarm! H-Hemoglobin! H-Hiroshima! Hilari, obuci H-Haljinu plave boje iz o(r)valne sobe, popi neki vitamin iz H-Hemofarma, povedi sa sobom ljude koji te slusaju u Japan i gledaj u nebo! A da, vratio bih te par decenija unazad da mogu, pogodi gde!

Piksi

pre 15 godina

Ja danas ipak nisam kupio multivitu u prodavnici.
Ne ulazim u to da li je miladin kriv ili ne, ali je i pitanje ko je ta hilari da zahteva tako nesto? ministarka odbrane ili spoljnih poslova?

Nono

pre 15 godina

Nije ovo sramota Hemofarma, već tkzv. "sportskog" saveza koji sigurno u svim svojim normativnim aktima ističe vaspitni rad sa mladima. Alal im "vaspitanje" kad mladi treba da se ugledaju na nespornog sileđdžiju (čak i da je bio izazvan, ipak se pokazao samo kao to) i na nespornog prekršitelja, kako naših, tako i zakona zemlje čiji je bio gost. Sramota da o vaspitanju mojih unuka više od naših sportskih organizacija vodi računa jedna strana političarka koja je uz to i supruga onog koji nas je bombardovao.

e, da nema takvih kao Miladin gde bi nam kraj bio

pre 15 godina

Dobro su nas Ameri procitali... Mogli su da uvedu ekonomske sankcije , ali znali su da nam je sport vazniji :) :) :)

Boki

pre 15 godina

Boze, Boze, Boze, americka firma se tome protivi i kaze da je nelogicno, a ovi tzv. srbi se odmah dodvoravaju gospodji ciji nas je muz bombardovao. Pa stvarno smo bre uzas mi srbi ... a sad KSS treba da ugasi KK Hemofarm ili ga izbaci da igra istu ligu sa Vrbasom ... ne treba im dozvoliti ni da se vrate u sponzorski pul i nikako da dobiju deo kolaca koji ce biti veliki kad ovaj tim sazri i pocne ponovo da osvaja medalje na svim takmicenjima ... e Babicu, Babicu, jel' ti je Hilari dala neku od svojih i suprugovih knjiga upola cene?Ti si ipak poznati intelektualac HA HA HA

Čika

pre 15 godina

Zana, iz Vršca!?Devojčice, mani se ti ovih komentara, nije to za tebe!Imam ja nešto, MNOGO zanimljivije!Daće tebi čika, bonu!!!

godza

pre 15 godina

neka me pljune svako(da ne kazem nesto teze)kad me vidi da kupujem neki njihov proizvod.ne znam samo zasto u naslovu stoi naziv ove kompanije.da se ja pitam ni ime im nebih pomenuo

Иван М

pre 15 godina

Еј Србијо јадна си кад си пала овако ниско. Овим америчким полтронима из Хемофарма треба послати Милојевића и Лончара да их као пре неколико година у Пиониру подсете да је ово и даље Србија и брдовити Балкан, ако им се не свиђа - Мр'ш у НБА лигу.

klipak

pre 15 godina

Ma zabraniti svim sportskim klubovima koje sponzorise Hemofarm da se takmice u Srpskim ligama, ne samo u kosarci nego i u svim sportovima. Ma tog Babica proterati iz srpskog sporta.
Ovo je bruka, da tamo neka koja cisti pistolje sa Monikom Levinski po ovalnom kabinetu uredjuje SRPSKI SPORT. Mozda se plase ove nove generacije Srpskih Kosrkasa koja ce ih razbiti na sledecem SP i olimpijadi ;-)

Sport bez politike !!!

sale

pre 15 godina

http://www.stada.de/english/kontakt/home.asp? posaljite ovde poruku stadinoj sluzbi da ovo sto rade nema veze ni sa biznisom a bogami jos manje sa sportom...

Ko to tamo peva

pre 15 godina

Šta o tome misle radnici zaposleni u Hemofarmu?
A da oni o tome ne odlučuju. Sad bi mogli da daju neku kintu za kampanju Baraka Obame.

Hogaar Strasni

pre 15 godina

Mogao je Babic da ukine sponzorstvo svom Hemofarmu, ili da im zabrani igranje kosarke u solidarnosti sa Klintonovom. Ekonomija nema veze sa ekstradikcijom jednog covjeka.

superhik

pre 15 godina

@Aleksandar i ostali

Pa bas se o tome radi. Zar je isto ponasanje resenje necega. Godinama svi okrivljujemo amerikance a sada se ponasamo isto kao i oni jer nam to propisi dozvoljavaju. To nije u nasoj prirodi i ne mirim se sa tim. A lose si procenio da se ja stidim sto sam srbin. Zao mi je samo sto vecina dobrih ljudi cuti i pusta da njihovim zivotima upravlja agresivna manjina ludaka i tako stvara pogresnu sliku o nama.

Princ Lendl od Monaka

pre 15 godina

@Sram bilo sve vas koji kritikujete gospodina Babica!

A zasto da ih bude sramota?
Svako ima pravo na svoje misljenje,ili ti mislis da tvoje misljenje vredi vise?
Ili da misljenje gospodje Klinton i gospodina Babica vredi vise od misljenja obicnih gradjana Srbije?
(21MN, 13. septembar 2008 20:26)

Rodjace, bio sam prilicno ironican, ako nisi ukapirao...:)

igop

pre 15 godina

Ja ne mogu da razumem vas ljudi!? Bez obzira kakve se sada igre vode oko ovih firmi i sponzhorstava, CINJENICA je da je jedan debil isprebijao jednog drugog i da za to treba da odgovara. Umesto toga on se sepuri po nasoj zemlji i igra kosarku bez ikakvih posledica. Normalno je da Amerika kao zemlja kojoj je imidz svetskog policajca potreban, pokusa da ucini sve da pokaze da se svetska pravila ne mogu samo tako zanemarivati. A mi bi trebali wsto pre da se resimo takvih i slicnih bahatih likova pa bi nam i zemlja licila na nesto.
I razmislite ovako: za svaku takvu budalu koja na zalost nije ostala "preko" nego je dosla u "ovom pravcu" ce drugih x visoko obrazovanih i normalnih ljudi otici u suprotnom.
A nama je sad aopet kriv Hemofarm ...

Vršac

pre 15 godina

Sramota je što ste napali Hemofarm i Gospodina Babića.Hemofarm je dugogodišnji sponzor košarkaškog saveza i verovatno će još dugo biti upravo zahvaljuljući Gospodinu Babiću.Kad je bilo najteže košarkaškom savezu uvek je pomagao Hemofarm a sada se to veoma brzo zaboralja i osudjuje neki stav Hemofarma koji je privremeni.Nebojte se Hemofarm je humanitarna konpanija koja će i dalje pomagati i sponzorisati kosarkaski savez.A nešto nisam čuo da su ostali sponzori drugih klubova ,Partizana i Zvezde učestvovali u sponzorisanju kosarkaskog saveza,pa samim tim i komentari navijača ovih klubova nemaju prava da blate ime konpanije Hemofarm i Gospodina Babića.

superhik

pre 15 godina

Kakvi komentari svaka cast! Sve srbende vece jedan od drugog. I sto je najbitnije, svi poznaju i zakone i pravila koja se krse, i medjunarodno pravo... Bravo za nas koliko smo pismeni.
Samo cu vas podsetiti na sustinu. Tamo negde jedan covek sedi u invalidskim kolicima. A ovde pod nasom zastitom optuzeni za taj zlocin igra kosarku i mi ga svi podrzavamo. Bravo za nas!

ukilo

pre 15 godina

Taj vaš "heroj" što je navodno pokazao "kako se Srbi biju" je duplo teži od momka koga je udario! Herojski, nema šta! To je isto kao da je udario neko dete ili ženu!

batery

pre 15 godina

1)Cinjenica je da sve ovo nikakve veze sa sportom i ovaj poziv od strane Hilari je definitivno bio nepotreban.
2)Sa druge strane, prosto je neverovatno u kakvoj zemlji zivimo, pa ljudi moji vi stitite coveka koji je umalo ubio nekog drugog. Ne radi se o tome da li je Amerikanac ili Zambijac. Da li to znaci da je ovakvo ponasanje kod nas dobrodoslo? Da li je ovo podsticanje nasilja u nasoj zemlji? Sta bi ljudi rekli da je taj covek tamo na kraju umro? Da li bi i tad Miladin bio heroj? Zalosno je i da pomislim da ce i on kao mlad covek verovatno odsluziti neku duzu kaznu zbog gluposti, ali kazne i postoje kao primer drugim ljudima da te gluposti ne prave. Inace bi svako mogao da ubije bilo koga i da za to ne odgovara. Samo pomislite da je na suprotnoj strani bio Srbin, a na ovoj Hrvat. Sta biste onda pricali? Malo razuma

Vuk Slavija

pre 15 godina

Ovo je sramota!!!
Ja bi sad zabranio Hemofarmu da prodaje na trzistu Srbije pa neka se orjentisu samo na trziste SAD-a.
Jadni ste mi vi kad vam Klintonova odredjuje koga cete da sponzorisete!!!

Fan of Partizan

pre 15 godina

E sad da im pokupimo igrace i rasformiramo klub koji vode ovakve marionete.Macvan i Marijanovic u Partizan,ovi ostali kud koji mili moji.UGASITE KK HEMOFARM!!!!

djole

pre 15 godina

Kako vas bre nije sramota da branite jednog maminog i tatinog sinčića zbog kojeg već jedan čovek leži u zatvoru, samo zato što je slušao nadređene i pomogao mu. Da vas samo podsetim, sinčić od 130 kila je pretukao duplo manjeg od sebe i bio uhapšen zbog istog. Da, da, u normalnim zemljama zbog tuče ideš u zatvor. Onda su zabrinuti roditelji potegli veze pa su brže bolje ne samo obezbedili 100.000 dolara u kešu za kauciju nego i da mu se mimo propisa po hitnoj proceduri u roku u kojem niko od nas ne bi dobio, dobije duplikat pasoša. Mali onda pobegne domu svome kod mame i tate da pika basket, a za sve posle će da ga štiti ustav. E sada, Amerikanci nisu budale, zašto bi oni poštovali ustav Srbije kada mi sami nismo poštovali ni naše a ni propise SAD-a pa smo pomogli (ambasada Srbije u SAD) sinčiću da pobegne. Kao da budu naivni pa da ustupe postupak Srbiji, tu priču da pričamo budalama. Kako je krenulo sinčiću bi se sudilo u Hajatu. I onda država Srbija kao da pokaže da ona želi da sarađuje sa SAD u ovom pitanju iskopa žrtveno jagnje, vicekonzula, čoveka koji je samo radio šta mu je rečeno, mada sam je kriv, morao je da zna da je ono što je radio protivzakonito. A sinčić? Sinčić brižno pika basket, nema izgleda problem što neko robija zbog njega. Da je sinčić iole čovek, sam bi se predao i otišao u SAD da se brani. Ovako je mamin i tatin sin zbog kojeg ćemo mi, obični, da ispaštamo, mi koji nemamo tako brižne mame i tate, i nemamo tako brižnu državu, spremnu da žrtvuje interese svih svojih građana zarad jednog maminog i tatinog sinčića. A i ta država, koja je uspela silne generale i političare da natera da se dobrovoljno predaju Haškom tribunali, sada izgleda da nema nameru da proba isto. Sinčiću ako si čovek predaj se sam, a ako nisi državo interveniši i nateraj ga da se dobrovoljno preda. Ja nemam nameru da podnosim bilo kakvu žrtvu ili dajem bilo kakvu podršku sinčiću iz prostog razloga što meni ne bi palo na pamet da radim to što je on radio niti bi tražio i dozvolio svojim roditeljima da rade ono što su njegovi uradili, a posebno ne bi dozvolio da drugi trpe posledice zbog moje gluposti, zato što smatram da svako treba da trpi posledice svojih postupaka, kakvi god da su bili. A posebno ne bi, posle svega što se dogodilo, mirno pikao basket, dok čovek koji mi je pomogao sedi u zatvoru.

Vladimir

pre 15 godina

Za neupucene, od nedovoljno upucenog. Vlasnik Hemofarma je sa 100% vlasnistva nemacka Stada. Zbog ovakvih okolnosti pocinjem da mislim da je isto tako neka americka firma sa >51% vlasnik nemacke Stade. To onda objasnjava stvari.
I sta skacete na Hemofarm i ovog Babica, covek radi posao koji mu kazu poslodavci, jedino da da otkaz a sumnjam da mu to treba.

spajki

pre 15 godina

dokle će u ovoj državi biti sami luđaci ,ako voliš svoju državu predaj se i brani .Kad si znao da udaraš sad i odgovaraj za svoje postupke kukavico

da,da

pre 15 godina

UJEEE pretukao SRBIN jednog AMERIKANCA!!! kakva hajka,majku muuuu!!!! HILARI to je SRBIN,i tako se srbin bije,a ne kao vi iz aviona!!!! Pa ako vi zahtevate da nam ukinu sponzore,svet zahteva da vi prestanete da postojite!!!

gugle

pre 15 godina

Sto se mene tice, Hemofarm vise ne postoji, kupovao sam puno njihove proizvode, ali od sad i nikad vise u zivotu. Sad ja prestajem da dajem pare za Hemofarmove proizvode, jer volim kosarku i zelim da se nasa reprezentacija vrati na staze uspeha. Svaka cast za AND1.

Zana '91-Vrsac

pre 15 godina

...Hm... Ne znam sta da kazem! Prvo, slazem se da je potez Babica pogresan ali, ako je taj decko stvarno pretukao onaog Amera skoro na smrt i onda pobegao kuci da igra kosarku kao da se nista nije desilo, onda stvarno mislim da neko treba da reaguje, neko iz KSS-a! Drugo, to nije ponasanje sportiste, pogotovo ne sporta kojim se on bavi! Sad ce Srbija da bude na meti Amerima zato sto je njegov tatica pun para, sto je i verovatno razlog zasto i igra kosarku u nasoj zamlji! Da sam ja u KSS, ne bi taj meni vise igrao kosarku, pa i da je Vlade Divac! Trece, Hemofarm sada vodi neka svapska firma Stada, tako da Babic vise nije glavni! Secate se da je Muta Nikolic rekao da mu uprava govori, da ne odlucuje on sta i kako da radi! Isti slucaj je i sa Babicem, sigurno to nije sam odlucio! I cetvrto. Ovi kojima se bojkotuje, nek bojkotuju, boli me cosak, a i Hemofarm, jer su to samo navijaci drugih klubova... Hiljade ljudi u Srbiji nije ni procitalo ovu vest, a i da jeste, zabole ih, mnogi ni ne peate sport, neko im trebaju lekovi! I mislim da ovo nema nikakve veze sa KK Hemofarm!

SSSS

pre 15 godina

Pre par godina u Italiji, u blizini Napolia, americki avion koji se vracao u bazu i prosao "greskom" u niskom letu je ubio 30 osoba i povredio na desetine + materijalna steta. italijanska vlada je podnela zahtev za izrucenje i dobili su odgovor "da izrucenje nije neophodno". Pre toga, italijanski policajac koji je otputovao u Irak da prihvati oslobodjene taoce italijanske nacionalnosti je brutalno ubijen od strane USA vojnika dok je sedeo u kolima. Vlada italije je i u tom slucaju podnela zvanican zahtev za izrucenjem ubica, ali su dobili odgovor "nije neophodno" ... mislite o ovome pre nego sto napisete bilo sta. Nije u Srbiji sve tako crno, moze biti mnogo gore, kao sto i jeste u nekim evropskim zemljama! Ali da bi ste to videli nije dovoljno provesti 7 dana u Rimu kao turista, treba ziveti i osetiti zivot na svojoj kozi.
Pozdrav!
(Filip, 13. septembar 2008 15:25)

Svaki taj kojeg pominjes da nije izrucen jer americki zakon to ne dozvoljava je procesuiran i osudjen na adekvatnu kaznu na sudu u Americi, sto si ti nekim slucajem zaboravio da napomenes.

Ovo je zemlja gde je sud pustio da se brane sa slobode ljude koji se sa puskama jasno vide kako sa ledja ubijaju bespomocne civile. Ovo je zemlja gde sudski postupci traju unedogled, gde se za Ibarsku magistralu sudi vise puta na razlicitim instancama koje razlicito presudjuju zavisno od toga koja je politicka opcija trenutno dominantna i zavisno od istrazivanja javnosti koja bi mogla da bude dominantna. Ovo je zemlja ciji dojucerasnji establisment sedi u medjunarodnom sudu za ratne zlocine sa najtezim mogucim optuznicama.
Da ti gradjanin takve zemlje pretuce dete i pobegne nazad u svoju zemlju, ako je ta zemlja takva, bio spokojan i pun poverenja u njeno pravosudje. I pogledaj se iskreno u ogledalo sam sa sobom i zapitaj se da li ti licno verujes sudstvu zemlje u kojoj zivis, ja duboko verujem da ako ti i verujes velika vecina njenih gradjana ne veruje. Sa kojim pravom onda bilo ko iz takve zemlje moze da se poziva na pravdu narocito medjunarodnu gde je od kada je sveta i veka vazilo to da jace drzave mogu vise nego slabije.
Pre nekoliko godina je na Novom Beogradu covek radnik fast fooda ubio oca i sina ispred grila, u sutrasnjim novinama je pisalo da je poznat organima gonjenja jer je 6 godina pre toga vec pocinio jedno ubistvo i za 6 godina je uspeo i da odrobija to ubistvo sa sve trajanjem sudjenja. O cemu bre pricamo i kakva prava trazimo. Da sam ja Amerika ne bi uopste razgovarao sa takvima pa nek me mrzi ceo svet.

SNARC

pre 15 godina

1. Da li je Hemofarm duzan da sponzorise KSS..ili je to stvar dobre volje kompanije?

2. Koliko vi sto cete da bojkotujete (daj Boze da vam ne zatrebaju) proizvode Hemofarma,uopste cinite za KSS pa sad tako osiono napadate?

3. Da li znate koliko je truda,vremena i novca ulozeno da bi Hemofarm bio u mogucnosti da izvozi za SAD,ta opcija sve se vise priblizava realnoj.


Negacija u svakom od odgovora na gore postavljena pitanja..izuzetno je simpaticno kada ljudi iz fotelja dizu revolucije :)))

Princ Lendl od Monaka

pre 15 godina

Sram bilo sve vas koji kritikujete gospodina Babica!

On je jedan castan i posten covek i nikada, ponavljam NIKADA nije bio "stinkin'" JULOVAC, ne NIKADA nije bio JULOVAC.

Da, da, postenjacina i NIKADA se NIJE druzio sa teta Mirom.

Podrska ISTAKNUTOM privredniku i sponzoru mnogobrojnih CRKVENO-PRAVOSLAVNIH DESAVANJA koji NIKADA nije bio u JUL-u!

Srbiji trebaju takvi ljudi i svi vi "frustrirani koji samo sedite pored kompjutera i pljujete" - shut up!

def

pre 15 godina

Ako ga je napao i isprovocirao taj pikavac, nece valjda da cuti i trpi samo zato sto je mnogo jaci od njega??? Sto se kacis kad si slabiji!!! Mislim da je to rekao jedan kosarkas iz "bratske nam" Amerike...
(Vuk Slavija, 13. septembar 2008 15:50)

Ovakav stav moze samo u Srbiji da prodje. U Evropi ili Americi zbog svakog fizickog napada makar i kao odgovor na verbalno provociranje se ide u pritvor bez razmisljanja. Da je tako i u Srbiji bilo bi mnogo manje problema i fizickog nasilja pa i na sportskim desavanjima

Lepovas je KLINTONKA dresirala!!!!

pre 15 godina

DAJ BOZE da ova KLINTONKA sutra naredi da svi koji sponzorisu KKS odu do prvog bunara i da se bace u bunar i da vi gospodine iz HEMOFARMA to prvi uradite!!!!!

ccc

pre 15 godina

AAAAAda mi gospodjo HILARI prestanemo da igramo kosarku? Ajde majketi naredi i to,imas ti ovde jos glupih ljudi koji bi i to prihvatili!!!!

Nemanja

pre 15 godina

Ajde da pošaljemo Hemofarm PR službi par emailova.
http://www.hemofarm.com/DesktopDefault.aspx?TabID=3680
Ja sam im već poslao za bojkot!

Rocky Balboa

pre 15 godina

Macvan i Marjanovic u Zvezdu gde odose i njihovi ostali drugovi iz reprezentacije !
A sto se tice te tuce sto se taj Amer kacio kad je slabiji ?
Pa kad je dobio preko usta upomoc sesta floto i marinci !
Sigurno je zasluzio kad ga je ovaj nas tukao, DZABE NIJE !!

Vuk Slavija

pre 15 godina

Taj vaš "heroj" što je navodno pokazao "kako se Srbi biju" je duplo teži od momka koga je udario! Herojski, nema šta! To je isto kao da je udario neko dete ili ženu!
(ukilo, 13. septembar 2008 13:31)

Cim si napisao : "vas heroj" verovatno si iz neke komsiske nam zemlje. Ali, razmisli malo sta ima veze sto je duplo tezi i krupniji. Ako ga je napao i isprovocirao taj pikavac, nece valjda da cuti i trpi samo zato sto je mnogo jaci od njega??? Sto se kacis kad si slabiji!!! Mislim da je to rekao jedan kosarkas iz "bratske nam" Amerike...

superhik

pre 15 godina

@Aleksandar i ostali

Pa bas se o tome radi. Zar je isto ponasanje resenje necega. Godinama svi okrivljujemo amerikance a sada se ponasamo isto kao i oni jer nam to propisi dozvoljavaju. To nije u nasoj prirodi i ne mirim se sa tim. A lose si procenio da se ja stidim sto sam srbin. Zao mi je samo sto vecina dobrih ljudi cuti i pusta da njihovim zivotima upravlja agresivna manjina ludaka i tako stvara pogresnu sliku o nama.

peja

pre 15 godina

"ja svakoga dana gledam seriju o dzordzu, ja se njemu divim do imbecilnosti! juri ga 16.000 policajaca grada cikaga, a njega boli uvo..."

Marko

pre 15 godina

Bravo za AND 1 i sramota za Hemofarm i tog Babica.Stvarno sramota,u kom on svetu zivi,po cemu je KSS odgovoran za postupke tog Kovacevica da oni snose posledice?Decko igra kosarku za Vrbas pa sta,zar misle da ako ne bude vise igrao kosarku da ce momentalno biti isporucen Americi?Ne mogu da verujem u kom svetu i u kojoj drzavi mi zivimo.

Zoran

pre 15 godina

Uvesti akcize i poreze na Hemofarmove proizvode i skinuti ih sa pozitivne liste lekova, pa neka prodaju svoje proizvode u Americi. Ako ne poštuju svoju zemlju, odakle crpe prihode, neka dobiju lepo status strane kompanije.
A umesto KSS-u, neka pomognu ovoj jadnici i isplate odštetu Moniki Levinski.

ZaSM

pre 15 godina

KSS nije nigde narusio bilo kakav zakon. Bilo zakon Srbije, Amerike ili bilo koji Medjunarodni zakon. Na drzavi Srbiji i njenim organima je da uzmu u zastitu KSS, a ne da cute. Takodje kada toliko dobro saradjuju sa Washingtonskim Tribunalu u Hagu zasto nemogu da saradjuju sa drzavom USA u samom Washingtonu oko slucaja M Kovacevic? Nesto ovde bogato smrdi.

Ivan

pre 15 godina

E pa sada neka uhvate radnici Hemofarma da strajkuju jer se ocigledno ovde Srpski narod vuce za nos pa da vidimo da li ce ili nece da sponzorisu KSS.

Mare

pre 15 godina

Mislim da bi KSS trebao sada javno da pozove da se bojkotuju proizvodi Hemofarma a da se tome prikjuci i neko iz politike (kao Hilari u Americi)!!! Dosta vise sa slusanjem tudjih glupih predloga.AKo je ovo nacin da se istera pravda onda je to jadno!
Ja od danas BOJKOTUJEM proizvode HEMOFARMA!!!

Andrija

pre 15 godina

Kakva sramna odluka Hemofarma. Znaci OVAKO se radi protiv svog naroda i svoju zemlju!? Treba izbaciti KK Hemofarm iz svih daljih takmicenja!!

Filip

pre 15 godina

Pre par godina u Italiji, u blizini Napolia, americki avion koji se vracao u bazu i prosao "greskom" u niskom letu je ubio 30 osoba i povredio na desetine + materijalna steta. italijanska vlada je podnela zahtev za izrucenje i dobili su odgovor "da izrucenje nije neophodno". Pre toga, italijanski policajac koji je otputovao u Irak da prihvati oslobodjene taoce italijanske nacionalnosti je brutalno ubijen od strane USA vojnika dok je sedeo u kolima. Vlada italije je i u tom slucaju podnela zvanican zahtev za izrucenjem ubica, ali su dobili odgovor "nije neophodno" ... mislite o ovome pre nego sto napisete bilo sta. Nije u Srbiji sve tako crno, moze biti mnogo gore, kao sto i jeste u nekim evropskim zemljama! Ali da bi ste to videli nije dovoljno provesti 7 dana u Rimu kao turista, treba ziveti i osetiti zivot na svojoj kozi.
Pozdrav!

djura

pre 15 godina

Ja sam poslao pozdravni mail:
Dragi "nasi",
doslo je vreme da se rastanemo kako emocionalno tako i u poslu. Odsada saljite lekove gospođi "bombarderki" i racune naravno. A sto se tice tima koji finansirate imace nasu dugorocnu antipatiju, bojkote, zvizduke isl. sve dok igraju pod vasim imenom i sponzorstvom.
Babic je jos jedna srpska krpa pa cemo njime brisati srpske podove od americke prljavstine.

Serdjo

pre 15 godina

Nama se ovo jatakovanje takozvanih "srpskih heroja",vec dve decenije lupa o glavu.Tolike godine pod sankcijama i ispiranje mozga od strane kojekakvih radikalno extremni politicara,moralo je da uzme svoj danak.U danasnje vreme,kada je globalna ekonomija u krizi,svakoj ozbiljnijoj kompaniji par propali ugovora,moze da znaci masovno otpustanje radnika.Tako da jedan Hemofarm,ako mora da bira izmedju americkog trzista i jednog debila,nije tesko pogoditi na koju ce stranu.Ako ne verujete,pitajte obicne radnike Hemofarma,koji zive od plate do plate,sta bi oni pre uzeli.Lepo je to rekao Bora Todorovic u "Balkan Expres" "ponos, pa idi braniga"!

Миљан

pre 15 godina

Шта друго очекивати од човека који је организовао пребијање звездиних навијача у Вршцу 2004. године, који је скоро свим судијама отворио апотеке и веледрогерије и који сам заводи страховладу у Вршцу. Еј, УС стил се није огласио поводом писма Хилари Клинтон али је Бабић потрчао да јој одговори и то јавно. Не оправдавам никако то што је урадио Ковачевић али какве то везе има са спонзорисањем кошарке. Нашао се Бабић да одмах пољуби руку, иначе је такав према домаћим политичарима када су на власти. Немам речи да опишем колико ми се гади овај гест. И тај човек је председник Скупштине Југословенског спортског друштва "Партизан" и био је на предлог Партизана председник Кошаркашког савеза. А сада укида паре том истом савезу на један миг Хилари Клинтон.

Ništa novo

pre 15 godina

Da li je to onaj babić što je ojadio radnike u Šapcu?Znači prvo je Srpska firma poslušala ove bombaše.BRAVO.A,da li bi to uradio da je on (ne daj bože)predsednikKSS?E MOJA SRBIJO!!!
PS ODAVDE TREBA BEŽATI

AND1 Fan

pre 15 godina

Bravo za AND1 ... tako se brani interes srpske kosarke! Nisu ludi ni Zvezda ni FMP ni KK Hemofarm sto nose AND1 ... Zivele patikeee...

dalmos

pre 15 godina

Auuuuuuuuuu!
Izuzetno cenim ono što je gospodin Babić učinio za Vršac i Hemofarm, i tim pre ne mogu da verujem da je povukao ovakav potez! Sramota!
Ovaj zahtev deluje totalno nadrealno, i više priliči, recimo Orvelovoj 1984. nego sportskim vestima na B92.

Nadam se samo da će srpska javnost znati na pravi način da isprati ovaj potez gospodina Babića!

miki - Kosovo i Metohija

pre 15 godina

alo bre ljudi sta hocete vi vise od nas, kako vas nije sramota da vise napadate i rasturate ovu zemlju bre!!! siguran sam da kada ne bi bilo "PROKLETE amerike" da bi u svetu sve normalno funkcionisalo i da bi vladao mirf!!! znajte amerikanci da se sve ovo vama vraca ali na drugi nacin!

NIkola

pre 15 godina

Taj sin bogatasa je vidjen posle 2 dana da se seta normalno ,ima forum njegovog univerziteta ,nije valjda da tamo svi lazu.Sve je ovo predstava da se opet vrsi pritisak na jednu banana zemlju kakva je srbija postala.Bas me zanima da li bi amerikanci isporucili svog drzavljanina u suprotnom slucaju,naravno da ne bi ni bilo govora

iivviicca79

pre 15 godina

ajde neka me neko demantuje da planeta Zemlja nije najlepse mesto za zivot...

Ocekujem da Hilari Klinton ili Kondoliza Rajs sledece nedelje apeluju na to koliko povrca moja majka treba da stavi u chorbu sto ce da je skuva...
A Dragan Kapidzic zna da bi to bilo "jako pogresno", jer..neeeee uzimajteeeee miii paaareee, moooolim,vaaaas!!!!!
hahahaha...
A glupi Miladin, posto je sad postao celebrity, neka se slika za neki erotski casopis, bole ga uvo, dok ce njegov advokat da pricha kako je on dobro dete, koje je samo branilo drugovu devojku..

M.

pre 15 godina

Opet ponavljam. Kakve veze ima drzava sa odlukama Hemofarma, ili sa time sto je neko isprebijao nekog . Malo razmislite pre nego sto optuzujete nasu drzavu, koja ima precih stvari od optuzbi zbog nekog huligana i slicno.

sale

pre 15 godina

http://www.stada.de/english/kontakt/home.asp? posaljite ovde poruku stadinoj sluzbi da ovo sto rade nema veze ni sa biznisom a bogami jos manje sa sportom...

PREDRAG

pre 15 godina

Господин Строукен је очитао лекцију Бабићу који је поступио у маниру свог презимена.
Шта је чинити?
Купити патике АНД1 , пити Галеникине лијекове.
И писати господи Строукену и Бабићу. Свакоме од њих онако како заслужује.
Е мој Бабићу...

Aleksandar

pre 15 godina

Superhik ti si sada super i pametniji od ostalih. Niko se ovde ne oseca " srbendom " ili boljim od toga , a ne sigurno losijim kao ti. Niko ne brani ovde tog huligana, vec nam smeta uplitanje doticne dame Hilari, ciji je muz bombardovao nasu zemlju i pobio neduzne ljude, zene i decu. Oni nemaju moralno pravo da drze pridike i da nam pricaju o pravdi. Zemlja koja je izazvala tolike ratove i razaranja, bacala bez milosti atomske bombe, palila sela i ljude napalmom i slicne gadosti.Razmisli ti malo " srbendo" pre nego sto okrivljujes sve nas i iznosis " pametne" zakljucke.

Ivan, lekar

pre 15 godina

Taj isti Babić koji ovako poslušnu ispunjava svaku želju Hilari Klinton zaradjuje milione u Srbiji jer mu je gomila lekova na pozitivnoj listi Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje tako da mu država subvencioniše svaki lek koji neki gradjanin preko recepta kupi u apoteci. Kakav sluga! A prave američke kompanije AND1 i US Steel su lepo odbile zahtev Hilari Klinton ali se zato našao ponizni Babić sa odmah ispuni svaku želju. Lepo da skinemo sve lekove Hemofarma sa pozitivne liste pa neka Babić svoje lekove prodaje u SAD. Još da mu ispitamo privatizaciju koja je nezakonita i uradjena u vreme Slobodana Miloševića, pa kako se obogatio za vreme NATO intervencije dok nas je ta ista Klinton bombardovala a njemu Vojska plaćala svaki lek unapred po uvećanim cenama zbog ratnog rizika!? Njemu je bre mesto u zatvoru. To što je Kovačević uradio neka rešavaju dve države u skladu sa našim i njihovim zakonima a biznis je biznis. To razumeju američki direktori iz AND 1 i US steel ali ne razume srpski direktor Babić. Naučio čovek da suži domaće političare pa misli da tako treba i sa Hilari.

vojislav

pre 15 godina

kompaniji hemofarm treba zabraniti da prodaje svoje proizvode na nasem trzizstu kad americka firma and1 koja je sponzor mnogim nba zvezdama nije pristala na pritiske klintonove sta sad babic se tu ulizuje amerikancima isti taj babic je upropastio nasu kosarku on je bio predsednik pre kapicica i vidi se gde je doveo srpsku kosarku.e od sad cu na hemofarm gledati kao na ekipu iz crne gore,hrvatske,bosne,slovenije..

klipak

pre 15 godina

Ma zabraniti svim sportskim klubovima koje sponzorise Hemofarm da se takmice u Srpskim ligama, ne samo u kosarci nego i u svim sportovima. Ma tog Babica proterati iz srpskog sporta.
Ovo je bruka, da tamo neka koja cisti pistolje sa Monikom Levinski po ovalnom kabinetu uredjuje SRPSKI SPORT. Mozda se plase ove nove generacije Srpskih Kosrkasa koja ce ih razbiti na sledecem SP i olimpijadi ;-)

Sport bez politike !!!

Karlovac

pre 15 godina

Čisto da se zna da je Babić na ime deonica dobio oko DEVET MILIONA EVRA,plata mu je već duži niz godina 1% ukupne zarade svega što Hemofarm zaradi.Podpredsednik Hemofarma ima platu 4,500.000 dinara a spremačica 15000 dinara.E ja sad tu ne vidim razlog da se on čepi mami od Chelsea i ženi od Bill-a ali ako se vratite kroz istoriju videćete da je on takav u stvari.

Savet-a

pre 15 godina

Поштована УПРАВО ККС, Ви сте сада на потезу и мислим да би требало да на Суду "ОДЕРЕТЕ" компанију Хемофарм јер одбија да испуни уговорне обавезе које је преузела као спонзор ККС. Имате комплетну аргументацију посебно зато што са своје стране нисте дали разлог Хемофарму за неиспуњење његових обавеза према Вама.

Кад већ желе (Хемофарм) да испуњавају надреалне захтеве пропалог кандидата за номинацију своје странке за председника САД, пропалог кандидата за градоначелника Њу Јорка, сенатора на заласку и на крају, тј, на почетку пропале супруге, онда брате мили нека плате штету коју ће нанети ККС, па нек онда траже надокнаду од госпође Клинтон.

А што се тиче госпође Клинтон, боље би јој било да свој бес искали на Билу и Моники. И још бољр би јој било да шутне оног саксофонисту и да врати своје презиме (Родам) јер ипак оно значи много у америчкој политици.

А што се тиче господина Ковачевића, боље да се врати тамо и почисти с...е које је направио. Па нек одлежи 1,2,3 године, јер био мислити шта ради и где гура свој нос.
Јер не знам да ли дотични, схвата да кад промоли нос ван Србије биће ухапшен и депортован у САД.

Midnite

pre 15 godina

Smarate bre vise sa time. Vecina vas u stvari ni ne zna ko je Babic,i chime se on bavi. Chuli ste samo da je vlasnik KK "Hemofarm" pa ajde da ga pljujemo. A kao prvo,mislite da njih zanima da li ce neko u Srbiji nastaviti da kupuje Hemofarmove proizvode. Fabrike imaju svuda po svetu,ali svuda. Necete ni malo da ih ostetite ako ih ne kupujete. A kao drugo i najvaznije! Fabrika "Hemofarm" odavno vec nije samo Babiceva. Tu fabriku sada drze Nemci sa njim. Imaju oko 80% deonica. A i pre svega "Hemofarm je MNOGO jaka firma kojoj bukvalno ne mozemo nista. Tako da vam ne vrede ova prepucavanja! Ko zna iz kojih razloga je gospodin Babic to uradio!

Boki

pre 15 godina

Boze, Boze, Boze, americka firma se tome protivi i kaze da je nelogicno, a ovi tzv. srbi se odmah dodvoravaju gospodji ciji nas je muz bombardovao. Pa stvarno smo bre uzas mi srbi ... a sad KSS treba da ugasi KK Hemofarm ili ga izbaci da igra istu ligu sa Vrbasom ... ne treba im dozvoliti ni da se vrate u sponzorski pul i nikako da dobiju deo kolaca koji ce biti veliki kad ovaj tim sazri i pocne ponovo da osvaja medalje na svim takmicenjima ... e Babicu, Babicu, jel' ti je Hilari dala neku od svojih i suprugovih knjiga upola cene?Ti si ipak poznati intelektualac HA HA HA

Nemanja VŠ

pre 15 godina

Nemojte da ste toliko glupi!!! I mene je razocarao taj potez ali morate da shvatite neke stvari:
1. HMF vise nije srpska firma, vec nemacka i moraju da rade kako im kazu!!!
2. HMF posluje i na americkom trzistu i sigurno je da su bili nekako ucenjeni i ne mozete da poredite AND1 sa i onako slabim "domacim" kompanijama. Ko zna koliko AND1 "lobira" u senatu, pa mogu i da odbiju.
3. HMF je bio uz savez i u najgorim godinama po Srbiju i sigurno je da ce opet nastaviti da podrzava KSS cim se situacija sredi.
Umesto sto napadate HMF, pogledajte reakcije vlade na ceo problem tj. nedostatak iste!!!
A sto se tice onih jos glupljih komentara da se rasformira klub... Samo se nadajte!!!

Slovenac

pre 15 godina

Čitao sam pre par meseci u nekim lokalnim američkim novinama izjavo majke one nesrečnice koju je napao taj Stajnhauer. Ona je iz latino porodice i majka je rekla da je njena hčerka od malena vredno učila i da je resnično najbolj učenik u svojo gimanazij, pa se ona pita sčim je ona zaslužila da je sin nekog bogataša tako ponižava i zlostavlja pred njenim fantom koji je musliman. Stajnhauer je bio podosta na alkoholu, a verovatno i drogiran, mi to nečemo nikada saznati. On je vikao v lokalu da svi čuju da njegov oče može imati svakoga policajca v državi i da mu niko ništa ne može. Tada se našao tu sprski, kako neki od vas kažu, tatin sin Miladin, kome je prekipelo i pokazao pravom tatinom i maminom sinu SDtajnhaueru, da ne može on svakog tako tretirati i dao mu lekciju, nadam se, za ceo život. Morda je on nasilnik, nepoznam ga, ali da je slovenac učinio tako što, ja bih bio ponosan na njega. Probajte na youtube da nadjete neki snimak kada amerikanci maltretiraju iračane i njihovu decu, kada vojnici vabijo decu da trče za kamionom za flašu vode i na kraju je ne dobiju. Doči če njihov delodajalec djavo po svoje. Lep pozdrav Srbi, ne dajte na sebe. Sve se zna, ko želi da zna.

Vladimir

pre 15 godina

Add-on.. Da dopunim da ne bude nepotpuno. Vlasnik stade su nemacke firme i nijedna nema preko 5% vlasnistva. Sad je ovo vec malo cudno.

Erik Kartmen

pre 15 godina

Pa dje si ti potrco!? Prvi, prije Efesa i ostalih eto ga Babic! Ionako ga nisam volio od polufinala sa Zvevdom ali sad mi je jos manje simpatican....

baxus

pre 15 godina

pa jel ima neko ko zna da po nasem zakonu i ustavu NE MOZE da se izruci nas drzavljanin drugoj drzavi?
pe nego sto pocnete da pominjete hag, imajte u vidu da hag nije holandski ili americki vec MEDJUNARODNI sud, sto je velika razlika...

naravno da je sramota kako je taj lik dobio privremeni pasos da izadje iz amerike... za to treba da leti perje i da odgovorni svi zaglave robiju, ali izrucenje ne dolazi u obzir zato sto je protivzakonito i protivustavno...
ako bi se ustav pogazio zbog sponzora KSSa i hilari klinton, onda bi se gazio svaki put kad nekome nesto ne odgovara...

serve&volley

pre 15 godina

Ovako,kao prvo veoma los potez Hemofarma kao firmu koju cenim za sve sto je uradila za kosarku i grad Vrsac.Kao drugo,nema Hilari na osnovu cega da trazi sankcije kosarci,to je nelogicno!! Srbija,formalno,nema zasto da pritvori tog deka Kovacevica zato sto americko sudstvo nije dostavilo dokaze za to,tako da dok se ne dostave dokazi nema na osnovu cega da bude uhapsen,iako je on na crvenoj,crnoj,roze ili ljubicastoj listi Interpola,BEZ DOKAZA ON JE NEVIN!! Lepo je rekao covek iz AND1-a,"biznis je biznis,politika je politika"...a sto se tice sponzorstva HF-a,ono iznosi oko 30,40.000 evra godinje ali ne u parama vec u bandazama,gazama i medicinskoj opremi.

Sone_ZV

pre 15 godina

Lepo kaze FIFA-Ne mesati politiku i sport...Ex da su takvi ljudi i u kosarci..A bedno je da bivsi predsednik KSS-a to uradi..mislim,sta reci

Nindza

pre 15 godina

Auuuu...i na kraju AND1 otkaci Klintonovu, a HEMOFARM se povlaci? A na osnovu cega Babicu? Pa valjda postoji ugovor izmedju KSS i Hemofarma neki?
Alo bre, vlada, sudstvo, trazite dokumentaciju, privedite Kovacevica, sudite i njemu i diplomatama koji su dali isprave, i ribnite Hemofarm zbog nepostovanja ugovora i drzave, pa tim parama platite odstetu porodici prebijenog mladica. Sta cekate vise?! Sve je u nasim rukama, nemojte posle da bude "vise sile" i "zavere"!

mija bez "o" ako je moguce

pre 15 godina

poslednja vest
miladin potpisao za lokalni fudbalski klub
i za odbojkaski i vaterpolo i rukometni poceo je da pliva a i potpisuje sutra za atletski klub i za sve ostale
uclanio se u ds dss srs lsv ns itd
aj bojicu matereti pitaj sta sad treba ti da uradis
sto se mene tice ja cu ti pokloniti jdan kuvan rezanac da ti imitira kicmu (posto je nemas)a imas od mene i par mooda ( BOLJE DA SI DAO OTKAZ - vise bi te cenili)
naravno da ne branim miladina i treba mu suditi ukoliko je kriv,ali za to postoje sudovi koji ce da odluce

konkurentska firma

pre 15 godina

za superhika i igora:
A jel vi to znate nesto sto mi ne znamo?
Ko je koga tukao i kada i da li je resice sudovi, jer se spor vodi u sudu a ne u medijima.
A sto se Babica tice - koliko se to meri u nulama - mislim zabrinutost za sport i nasilje?
Sram te bilo

Spadalo

pre 15 godina

Sramota, tim pre sto je na celu Hemofarma USA niko drugi do Nebojsa Vujovic, koji je bivsi dugogodisnji ambasador SRJ u Washingtonu! Njegov dozivotni mandat ambasadora (3 ili 4 mandata) tek je prekinut u prolece 1999 bombardovanjem i naglim zatvaranjem ambasade.
Sad se vidi kakve su ljude Sloba i Milan Milutinovic slali da brane interese nase zemlje! Brani ih sada, bas kao sto ih je branio i tada...

Zoran

pre 15 godina

@(Zana '91-Vrsac, 13. septembar 2008 15:19)

Ovo nema veze sa KK Hemofarm, ali ima veze sa drzavom. Firmi Hemofarm definitivno treba pokazati snagu drzave...

Marko

pre 15 godina

Ljud koji se slazu sa Klintonovom ocigledno nista ne shvataju.Napadnut je KSS koji nista nije kriv za to sto je Kovacevic uradio.Nek je taj decko pretukao i 10 ljudi KSS sa tim nema veze,i ako neki klub zeli da ga angazuje KSS ne moze to da zabrani.Sud treba da se bavi time sto je taj decko uradio a KSS se bavi kosarkom!Shvatite to.

vojvodjanin

pre 15 godina

U Americi ovo zovu 'demokratsko i transparentno odlucivanje na osnovu interesa vecine'...ha...ha...ha... A da je nekim slucajem Medvdev trazio od Gasproma da ne sponzorise neku ekipu, onda bi to Amri iskoristili da optuzuju Ruse kako se politika dikatirskog tipa mesa u sport..bla...bla...bla i tako dalje... Ali nista to nije novo, jer svi mi znamo ko su Ameri - zastitinici 'demokratije'...ha...ha...hahaha!

Vojkan

pre 15 godina

Taj isti Babic je do nedavno bio u Kosarksaskom savezu. To je covek za sve rezime, sve sisteme. Bruka. To se samo govori o nama, koga smo i gde birali.
Da li je Hemofarm nasa kompanija ili ne? Ja mislim ne
Setite se kada je americki oficir pre par godina u saobracajnoj nesreci u Makedoniji ubio u drugim kolima celu porodicu. Da li je odgovarao pred pravosudjem Makedonije? Ne, prebacen je u SAD koje imaju ugovor sa mnogim zemljama da se njihovim drzavljanima ne sudi pred medjunarodnim ili drugim sudovima.
Toliko o americkoj demokratiji.

Иван М

pre 15 godina

Еј Србијо јадна си кад си пала овако ниско. Овим америчким полтронима из Хемофарма треба послати Милојевића и Лончара да их као пре неколико година у Пиониру подсете да је ово и даље Србија и брдовити Балкан, ако им се не свиђа - Мр'ш у НБА лигу.

Ko to tamo peva

pre 15 godina

Šta o tome misle radnici zaposleni u Hemofarmu?
A da oni o tome ne odlučuju. Sad bi mogli da daju neku kintu za kampanju Baraka Obame.

Vojkan

pre 15 godina

@ djole
A zasto ne prokomentarisete slucaj ubistva porodice u Makedoniji od strane oficira USA koji je prebacen u svoju domovinu jer njemu ne moze da se sudi u drugoj drzavi?
SRAMOTA
Neko hoce da bude veci katolik od Pape

Nono

pre 15 godina

Nije ovo sramota Hemofarma, već tkzv. "sportskog" saveza koji sigurno u svim svojim normativnim aktima ističe vaspitni rad sa mladima. Alal im "vaspitanje" kad mladi treba da se ugledaju na nespornog sileđdžiju (čak i da je bio izazvan, ipak se pokazao samo kao to) i na nespornog prekršitelja, kako naših, tako i zakona zemlje čiji je bio gost. Sramota da o vaspitanju mojih unuka više od naših sportskih organizacija vodi računa jedna strana političarka koja je uz to i supruga onog koji nas je bombardovao.

21MN

pre 15 godina

@Sram bilo sve vas koji kritikujete gospodina Babica!

A zasto da ih bude sramota?
Svako ima pravo na svoje misljenje,ili ti mislis da tvoje misljenje vredi vise?
Ili da misljenje gospodje Klinton i gospodina Babica vredi vise od misljenja obicnih gradjana Srbije?

e, da nema takvih kao Miladin gde bi nam kraj bio

pre 15 godina

Dobro su nas Ameri procitali... Mogli su da uvedu ekonomske sankcije , ali znali su da nam je sport vazniji :) :) :)

prosečan Srbin

pre 15 godina

Jad i beda naše stvarnosti,ali postoji i druga strana .Večeras razbismo nejake Mađare,Duda i momci polako krče Šampionski put,a za najbolje će se uvek naći sponzor(Zna to dobro "End-1).A ovim našim bednicima iz "Hilarifarma"čestitam na poniniznosti možda vas se kongresmenka seti kad postane prdsednica SAD(u nekom drugom životu)ja znam da u ovom životu neću više kročiti u te vaše "Klintonke"

Karaburac

pre 15 godina

Ja sam PR sluzbi Hemofarma postavio pitanje i dao ideju kako da naprave novac iz cele ove price i u Srbiji i u USA, i to besplatno!

"Da li se razmislja da Hemofarm proizvodi prezervative pod imenom "Hilari Klinton"?

Ili mozda vazelin ?"

sasa

pre 15 godina

ameri kontrolisu svijet, dali ste glenoidal film zero 9/11. Trebali su da ga gledaju europski parlamentarci. Od pozvanih 750 i 1000 novinara doslo ih je samo 6 (sest). Ostali su dobili direktivu iz USA. Ako zelite provjerite na internetu. Inace jako zanimljiv film.

tunga

pre 15 godina

Ovakav stav moze samo u Srbiji da prodje. U Evropi ili Americi zbog svakog fizickog napada makar i kao odgovor na verbalno provociranje se ide u pritvor bez razmisljanja. Da je tako i u Srbiji bilo bi mnogo manje problema i fizickog nasilja pa i na sportskim desavanjima
(def, 13. septembar 2008 17:15)
ma jeste li vi sigurni da taj zakon na zapadu tako funkcionise. Ja znam da sada u Napulju u bolnici lezi u komi jedan Marokanac koga je pretukao Italijan. Marokanac ima zenu i dijete od godinu dana kojima je on bio hranitelj. Napolitanac se sece po gradu slobodno i nokom nista.

PREDRAG

pre 15 godina

Ako ne verujete,pitajte obicne radnike Hemofarma,koji zive od plate do plate,sta bi oni pre uzeli

Обични радници Хемофарма би опет најрадије узели по 30-80 000 евра као што и јесу код продаје Хемофарма а бабо Бабић ко зна колико на име провизије.
А ми који нисмо радили у пиварама и осталим профитним фирмама, нама остаје да бранимо и оно мало поноса и поштења што је остало.
Или и нама дајте паре, па да и ми прагматишемо...

Nik

pre 15 godina

Svi oni koji pisu ovde gluposti i koji se slazu sa Klintonovom, da li su upuceni kako se PREBIJENI gospodin preziva i ko je u pitanju ??? Niko nije u invaidskim kolicima ... ni blizu ... sramota kako se nas narod odrice samog sebe, da je bilo suprotno, nikad ne bi dobili nikakvo izrucenje...

Nebojsa

pre 15 godina

BEDA!NAJBEDNIJA!Treba im udariti 10 puta veci porez, bojkovati sve njihove proizvode, ne otici im ni na jednu utakmicu,za uvoz sirovina im treba lupiti 10 puta vecu carinu i odmah im poslati sve moguce inspekcije da im ispitaju rad i ustanove i najmanju nepravilnost. Pa ih odrati.Ma to su PRODANE DUSE!

Nisam SSSS

pre 15 godina

@SSSS 18:45
Majstore, znači ti si taj sudija, koji je procesuirao američke pilote i vojnike?Mislim, vidim da si dobro upoznat, sa rezultatima procesa i procesuiranja. šta tražiš u Srbiji?!Pobiše pola Iraka i Avganistana, požuri da procesuiraš!

Marko

pre 15 godina

Pre par godina u Italiji, u blizini Napolia, americki avion koji se vracao u bazu i prosao "greskom" u niskom letu je ubio 30 osoba i povredio na desetine + materijalna steta. italijanska vlada je podnela zahtev za izrucenje i dobili su odgovor "da izrucenje nije neophodno". Pre toga, italijanski policajac koji je otputovao u Irak da prihvati oslobodjene taoce italijanske nacionalnosti je brutalno ubijen od strane USA vojnika dok je sedeo u kolima. Vlada italije je i u tom slucaju podnela zvanican zahtev za izrucenjem ubica, ali su dobili odgovor "nije neophodno" ... mislite o ovome pre nego sto napisete bilo sta. Nije u Srbiji sve tako crno, moze biti mnogo gore, kao sto i jeste u nekim evropskim zemljama! Ali da bi ste to videli nije dovoljno provesti 7 dana u Rimu kao turista, treba ziveti i osetiti zivot na svojoj kozi.
Pozdrav!
(Filip, 13. septembar 2008 15:25)

Svaki taj kojeg pominjes da nije izrucen jer americki zakon to ne dozvoljava je procesuiran i osudjen na adekvatnu kaznu na sudu u Americi, sto si ti nekim slucajem zaboravio da napomenes.

Ovo je zemlja gde je sud pustio da se brane sa slobode ljude koji se sa puskama jasno vide kako sa ledja ubijaju bespomocne civile. Ovo je zemlja gde sudski postupci traju unedogled, gde se za Ibarsku magistralu sudi vise puta na razlicitim instancama koje razlicito presudjuju zavisno od toga koja je politicka opcija trenutno dominantna i zavisno od istrazivanja javnosti koja bi mogla da bude dominantna. Ovo je zemlja ciji dojucerasnji establisment sedi u medjunarodnom sudu za ratne zlocine sa najtezim mogucim optuznicama.
Da ti gradjanin takve zemlje pretuce dete i pobegne nazad u svoju zemlju, ako je ta zemlja takva, bio spokojan i pun poverenja u njeno pravosudje. I pogledaj se iskreno u ogledalo sam sa sobom i zapitaj se da li ti licno verujes sudstvu zemlje u kojoj zivis, ja duboko verujem da ako ti i verujes velika vecina njenih gradjana ne veruje. Sa kojim pravom onda bilo ko iz takve zemlje moze da se poziva na pravdu narocito medjunarodnu gde je od kada je sveta i veka vazilo to da jace drzave mogu vise nego slabije.
Pre nekoliko godina je na Novom Beogradu covek radnik fast fooda ubio oca i sina ispred grila, u sutrasnjim novinama je pisalo da je poznat organima gonjenja jer je 6 godina pre toga vec pocinio jedno ubistvo i za 6 godina je uspeo i da odrobija to ubistvo sa sve trajanjem sudjenja. O cemu bre pricamo i kakva prava trazimo. Da sam ja Amerika ne bi uopste razgovarao sa takvima pa nek me mrzi ceo svet.
(SSSS, 13. septembar 2008 18:45)

Kako te nije sramota da iznosis neistine.Taj americki vojnik sto je presekao lanac zicare je OSLOBODJEN.Zaista neverovatno kakvih komentara sve ovde ima.Blage kazne su dobili i americki vojnici koji su silovali Japanke na ostrvu Okinavi.Toliko o americkoj pravdi.

mail

pre 15 godina

Neverovatno ali vecina zeli da Srbija i dalje bude kontejner za kriminalce. Srbija je od sebe napravila bananu drzavu, kada je njen konzul ucestvovao u kriminalnoj radnji. Nemoj sada preko mojih ledja da postuje ustav. Zivo me interesuje kakve veze ima "momcina" Miladin, kada ga sadasnje drzavno rukovodstvo stiti? Ne bi konzul to radio bez podrske iz Beograda.

Nemanja VŠ

pre 15 godina

@Zoran #75

A da ne mislis da drzava snagu treba da pokazuje tako sto ce resiti slucaj tog miladina, a ne kaznjavanjem!? neke kompanije???

vecno konaciste

pre 15 godina

Nije mi jasno da neki ljudi shvataju da svako ko je protiv izrucenja Kovacevica automatski staje u njegovu zastitu. Jednostavno, ako zakon Srbije ne dozvoljava izrucenje nasih gradjana u cemu je onda problem?! O cemu mi dalje pricamo? Ko brani Kovacevica? Ja ga ne branim ali sam protiv izrucenja ako je to suprotno nasem ustavu. Da li on ima 130kg ili 50 nema nikakve veze, ne izrucuje se po kilogramu!!
Pametnom je dovoljno jednom reci "zao nam je ali nas zakon kaze tako i tako" i tacka. Ne, bezobrazluk i ponizavanje naze Srbije od strane Amerijke nema kraja. Njih razumem do nekle posto su to sto jesu da ne kazem sta....Ali ne razumem nase Srbe koji misle isto kao Hilari i ostala americka bagra, koji su za izrucenje bez obzira sta kaze zakon!
A to sto ih je nasamario i "zapalio"....Sad mi treba da ispastamo sto su oni ispali glupi!!

Princ Lendl od Monaka

pre 15 godina

@Sram bilo sve vas koji kritikujete gospodina Babica!

A zasto da ih bude sramota?
Svako ima pravo na svoje misljenje,ili ti mislis da tvoje misljenje vredi vise?
Ili da misljenje gospodje Klinton i gospodina Babica vredi vise od misljenja obicnih gradjana Srbije?
(21MN, 13. septembar 2008 20:26)

Rodjace, bio sam prilicno ironican, ako nisi ukapirao...:)

Hogaar Strasni

pre 15 godina

Mogao je Babic da ukine sponzorstvo svom Hemofarmu, ili da im zabrani igranje kosarke u solidarnosti sa Klintonovom. Ekonomija nema veze sa ekstradikcijom jednog covjeka.

krajisnik u egzilu

pre 15 godina

da ovaj shtajnhauer ili kako se vec zove kojim slucajem nije bio zidov, nebi bilo ni upola ovolike drame oko toga.
Garant.

Slovenac

pre 15 godina

Pošto se ovde ne zna tačno ko je vlasnik kompanije Stada i pošto je meni totalno nebitno da li če oni sponzorisat KSS, mene zanima sledeča stvar, a to je da je ministar Vuk Jeremič konkretno stao iza Miladina Kovačeviča i rekao kondolizi Rajs da srpski zakon ne dopušča izročenje srpskih državljan. Zašto se vi, koji se smatrate srbima, ljutite na svoju diplomatiju i njene postopke. Pre desetak godina je američki pilot u NATO bazi u Italiji, da bi impresionirao ljudje pokušao da sa avionom prodje izpod žičare i tom prilikom je prouzrokovao smrt više desetina ljudje, medju kojima je bilo belgijanaca, francoza... Američka vlada je tada organizovala njegovo prebacivanje v Ameriku i rekla da oni ne isporočaju svoje državljane. Ma koga oni uopšte slušaju na svetu, samo seju smrt i nesrečo. Lep pozdrav svim pravim serbima! Edvard

tunga

pre 15 godina

Bravo slovenac,
taj USA vojnik je UBIO 30 italijana i ostalih zapadnjaka, prebacen u USA bez pomoci konzula, bez kaucije italijanskom sudu jer je to legalno, a nas sreckovic koji je PRETUKAO amera, platio kauciju (u americi sve ima cijenu pa im se to obija od glavu), uvalio konzula u g...na i morao da pobjegne jer to nije legalno. Mozda i bolje da smo banana drzava nego p...ka drzava kao ove zapadne. Za one koji sazaljavaju malog amera mogli bi malo da sazaljavaju i malu Srbiju jer i ona se k.....la protiv veke amerike pa dobila po nosu.

Vuk Slavija

pre 15 godina

Kako vas bre nije sramota da branite jednog maminog i tatinog sinčića zbog kojeg već jedan čovek leži u zatvoru, samo zato što je slušao nadređene i pomogao mu. Da vas samo podsetim, sinčić od 130 kila je pretukao duplo manjeg od sebe i bio uhapšen zbog istog. Da, da, u normalnim zemljama zbog tuče ideš u zatvor. Onda su zabrinuti roditelji potegli veze pa su brže bolje ne samo obezbedili 100.000 dolara u kešu za kauciju nego i da mu se mimo propisa po hitnoj proceduri u roku u kojem niko od nas ne bi dobio, dobije duplikat pasoša. Mali onda pobegne domu svome kod mame i tate da pika basket, a za sve posle će da ga štiti ustav. E sada, Amerikanci nisu budale, zašto bi oni poštovali ustav Srbije kada mi sami nismo poštovali ni naše a ni propise SAD-a pa smo pomogli (ambasada Srbije u SAD) sinčiću da pobegne. Kao da budu naivni pa da ustupe postupak Srbiji, tu priču da pričamo budalama. Kako je krenulo sinčiću bi se sudilo u Hajatu. I onda država Srbija kao da pokaže da ona želi da sarađuje sa SAD u ovom pitanju iskopa žrtveno jagnje, vicekonzula, čoveka koji je samo radio šta mu je rečeno, mada sam je kriv, morao je da zna da je ono što je radio protivzakonito. A sinčić? Sinčić brižno pika basket, nema izgleda problem što neko robija zbog njega. Da je sinčić iole čovek, sam bi se predao i otišao u SAD da se brani. Ovako je mamin i tatin sin zbog kojeg ćemo mi, obični, da ispaštamo, mi koji nemamo tako brižne mame i tate, i nemamo tako brižnu državu, spremnu da žrtvuje interese svih svojih građana zarad jednog maminog i tatinog sinčića. A i ta država, koja je uspela silne generale i političare da natera da se dobrovoljno predaju Haškom tribunali, sada izgleda da nema nameru da proba isto. Sinčiću ako si čovek predaj se sam, a ako nisi državo interveniši i nateraj ga da se dobrovoljno preda. Ja nemam nameru da podnosim bilo kakvu žrtvu ili dajem bilo kakvu podršku sinčiću iz prostog razloga što meni ne bi palo na pamet da radim to što je on radio niti bi tražio i dozvolio svojim roditeljima da rade ono što su njegovi uradili, a posebno ne bi dozvolio da drugi trpe posledice zbog moje gluposti, zato što smatram da svako treba da trpi posledice svojih postupaka, kakvi god da su bili. A posebno ne bi, posle svega što se dogodilo, mirno pikao basket, dok čovek koji mi je pomogao sedi u zatvoru.


To koliko imas preporuka imas ovde ti govori koliko imas istomisljenika. Trenutno 25:)
Ne znam zasto si toliko ogorcen na kako ti kazes "tatine i mamine sinove"? Ne mora da znaci da je los covek samo zato sto su njegovi dobrostojeci!!!
Pravi tatin sin je taj amerikanac. Ciji su roditelji vlasnici velike klinike, a "pukim slucajem" bas u toj klinici je dobio potvrdu da je bio u komi. Njegovi drugovi sa fakulteta su ga samo dva dana posle tuce, videli u gradi. I jos nesto, dali se Hilari Klinton tako brine za svaku tucu u SAD-u??? Ne bih rekao. Sigurno je dobila milionsku stimulaciju tj. donaciju:) od roditelja tog americkog sincica!!!
Sto se tice izrucenja, nemoj da si smesan.... Ni amerikanci nikad nebi izrucili svog drzavljanina, zasto bi onda mi to uradili. Ako nam posalju sve potrebne papire, dokaze, spisak svedoka sudjenje ce biti u Srbiji...

razocaran

pre 15 godina

Ovom odlukom Hemofarm je ovoj državi napravio ogromnu štetu.Prihvatio je uslovljavanje koje je došlo od strane potpuno druge države i time samo pokazao da smo spremni da odmah pokleknemo pred bilo kakvim pa i ovako glupim ucenama.Drugo ovakvim postupcima ce se samo ojacati vec stvorena slika u javnosti da je Kovacevic kriv, bez odluke suda.Mozda ce neko reci pa pobegao je iz SAD, to je tacno, ali sigurno da je imao razlog sto ne veruje njihovom sistemu, sad i vidimo zasto kada Hilari moze da ucenjuje sponore KSS, sta bi tek radila sa sudom pred koji bi Kovacevica izveli.

Čika

pre 15 godina

Zana, iz Vršca!?Devojčice, mani se ti ovih komentara, nije to za tebe!Imam ja nešto, MNOGO zanimljivije!Daće tebi čika, bonu!!!

Hamurabi

pre 15 godina

Pod hitno da se pošalje finansijska inspekcija u Hemofarm, da pročešlja sve knjige. Ako se tako disciplinovano pridržavaju domaćih zakona i propisa, kao i saveta tamo nekih senatorki, ne bi trebalo da se plaše takve svakodnevne kontrole !

Boban

pre 15 godina

H-Hilari! H-Hemofarm! H-Hemoglobin! H-Hiroshima! Hilari, obuci H-Haljinu plave boje iz o(r)valne sobe, popi neki vitamin iz H-Hemofarma, povedi sa sobom ljude koji te slusaju u Japan i gledaj u nebo! A da, vratio bih te par decenija unazad da mogu, pogodi gde!

Piksi

pre 15 godina

Ja danas ipak nisam kupio multivitu u prodavnici.
Ne ulazim u to da li je miladin kriv ili ne, ali je i pitanje ko je ta hilari da zahteva tako nesto? ministarka odbrane ili spoljnih poslova?

godza

pre 15 godina

neka me pljune svako(da ne kazem nesto teze)kad me vidi da kupujem neki njihov proizvod.ne znam samo zasto u naslovu stoi naziv ove kompanije.da se ja pitam ni ime im nebih pomenuo