Ponedeljak, 25.08.2008.

16:43

Jokanović: "Utakmica karijere"

Izvor: Beta

Jokanoviæ: "Utakmica karijere" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

204 Komentari

Sortiraj po:

hasan

pre 15 godina

ti jokanovicu nemas nikakve sanse sa turcima,velio je imati san pobediti nekoga ali sa kojim timom,ti neshvatas da si izgubio u beogradu na svome teenu,i ti sada hoces da pobedis turke na njihovom terenu,smesno je citati te izjave,lako je pricati,uradi posao,a nemas sa kime nema sta srpski fudbal pokazati nikome,ukopaj se u u neku srpsku ligu gde igra apatin,kula,jagodina kacarevo,i igraj i razmisljaj o nekoj slavi,zaleti se i vojvoda sa velikim znanjem djukic,pade djukic na ispitu ko niko,osta samo san o velikom trenerskom pozivu,nismo mi vise daleko smo mi od sveta i fudbala,treba proci dvdesetak godina i vise mozda dok se srpski fudbal vrati ponovo,nema vise gotovo je nema =nijedan klub nista pokazati,moze se igrati fudbal u zemlji,i medju svojima,vani nema sta pokazati,sve je sam o san,za sve,.pokazase se prvi put srbi an svetskom u nemackoj,gde argentinci isprasise,srbiju sa najvecom gol razliku na takmicenje,koja je to sramota,.dodje sanator djukic kaze nece niko sa njim da saradjuje iz saveza,nismo mi malta,farska ostrva,san marino,nismo mi niko,sada,samo su velike zelje,prodje dosta godina dok srbija ponovo ode na svetski kup,okaza se najveca rodjenja zvezda KEZMAN takodje,koje to zanje opet on ima,on se samo saplice sam o sebe stavljajuci u glavu neki fudbal,pokaza se i on u nemackoj na svetskom kupu,pokazase se svi,od trenera,do igraca,nismo mi jos za svet,posle jugoslavije,treba sacekati dane,godine,vreme ce pokazati kada ce ponovo srbija na svetsku scenu,.nema naseg ni znanja,ni igranja,ni nade,samo san osta za uspeh,USPEH CE DOCI ALI KADA,...........kada,.....

Sasa - Sabac

pre 15 godina

Ajmo Crno-Beli, ajmo majstori, samo hrabro i pre svega posteno bez ikakvog muckanja i dogovaranja i ako je to u danasnje vreme preokupiralo sport jer su ogromne pare u pitanju.Hocemo u Ligu Sampiona, ne znam dal ste svesni koliko to znaci obicnom coveku koji zivi za Partizan,siguran sam da znate!!! Igrajte za vas a obradujte nas.

benny-nyc@hotmail.com

pre 15 godina

pozdrav svim partizanovcima- javljam se iz new yorka i ljudi nemogu da cekam da utakmica pocne,,,zelim da vam kazem da cemo slaviti sa 2-1,pozdrav svima a molim jokanovica da ne ubacuje sikimica jer ako bude igrao a akobogda nece bice sranje...

plavljanin

pre 15 godina

grobar-berane eee moj zemo voleo bi da dodjes u Plav s tom parolom,ali cisto sumnjam u tvoju hrabrost. Krijes se iza monitora i pises to sto pises,a uz to koristis ekavicu. Molim redakciju b92, da objavi komentar. Fener SAMPION!!!

ha ha

pre 15 godina

ja znam bolje fenera,iskreno vam kazem da partizan nema sansa,senturk ne igra al nije to bitno,tu imaju zvezda,bilo stranci ili turci,nemaju poraza vec 13 utkmica i to samo 3 neresenih,pobedili su protiv svih velikih klba evrope,mancestera 3-0,intera 1-0,sevile 3-2,psv 2-0,mislim da ce biti mnogo tesko za partizan

Grobar Petrovgrad

pre 15 godina

Poslednjih sezona smo bolje rezultate izvlačili u gostima. Nadam se da će i sada tako biti. Newcastle, Dnjepar, Lazio, Petržalke, Makabi PT, Zrinjski,... Ma samo da što duže ne primimo gol, u poslednjih 20-tak minuta im možemo zašuškati kao Miroslav Radović Dnjepru pre par godina ako se sećate.

Rocky Balboa

pre 15 godina

Nece UEFA da pusti da dalje idu dva turska kluba, zato ste naleteli jedni na druge.
Partizan - to je Turska van Turske !!

RiStA NiSh

pre 15 godina

i ako cu sutra u 20h biti na putu za tursku,svim srcem cu biti uz moje CRNO-BELE!!AJMO MAJSTORI,pobedite ih u onom "GROKLU"ISTAMBULA,i nama grobarima ne treba nista vise-zar ne?BOG SVE GLEDA,PA CE TAKO BITI I SUTRA-zapamtite ovo "IDEMO DALJE"!!!!!!

grobar

pre 15 godina

samo da onaj sikimic neigra sve ce biti lakse jer ce odnos na terenu biti izjednacen ako slucajno zaigra turci imaju igraca vise. mozemo do lige sampiona

Nikola Jovcic

pre 15 godina

Partizan u sredu od 20h igra istorijsku utakmicu za klub i za sve navijace. Zato treba zajedno svi da se pomolimo da Partizan ostvari povoljan rezultat i da ponovi uspeh iz sezone 2003/2004 i da se plasira u Ligu Sampiona. I da taj rezultat ne ostvari necemo prestati da ga volimo i zato sutra svi Grobari treba da se pomole za istorijski uspeh Partizana.
Svim srcem za PARTIZAN!

STOJAN

pre 15 godina

Ovaj torbar iz Nisa je ocito pobrkao istoriju jer u onoj bivsoj jugoslaviji bilo je hrvatskih, slovenskih, makedonskih, srpskih, bosanskih i crnogorskih klubova, a samo jedan jedini jugoalovenski, a to je vas a jugoslovenski fudbalski klub sa titovog stadiona.

Grobar Ni

pre 15 godina

“JEDINI SRPSKI KLUB pobednik LS JE Zvezda sa internacionalcima”.
Znao sam “antirakar-u” da za vas red starovce istorija ljudskog roda pocinje od Barija 1991.g. ali da je Zvezda jedini SRPSKI KLUB pobednik LS, to do sada nisam znao. Alal vam vera, vi LS niste ni omirisali a vec ste njen pobednik. To je samo vama svojstveno. I jos nesto. U ono vreme kada ste osvojili KES, a ne LS, drzava nam se zvala Jugoslavija, a njeni zitelji jugosloveni, a ne internacionalci. Znaci, jugosloveni su vam, uz pravog internacionalca Belodedica, doneli taj pehar, pa priznali vi to ili ne. Zato uvazavajte Jugoslaviju i ne glumute Hrvate. Kompleksi i jednih i drugih su neizlecivi.

STOJAN

pre 15 godina

Ovaj torbar iz Nisa je ocito pobrkao istoriju jer u onoj bivsoj jugoslaviji bilo je hrvatskih, slovenskih, makedonskih, srpskih, bosanskih i crnogorskih klubova, a samo jedan jedini jugoalovenski, a to je vas a jugoslovenski fudbalski klub sa titovog stadiona.

jovan

pre 15 godina

Ljuuuuuuuuubav prema klubu
ne moze da prestane,
dok zivim klicacu teeebi
volim te Partizane.


Partizan ima snage da postigne dva gola sto je sasvim dovoljno za prolaz.
Kao sto i svi ostali komentarisu prolaz se oseca u vazduhu...i samo napred partizan

sta se foliras?

pre 15 godina

(ZVEZDASICA, 25. avgust 2008 23:29)

Izvini molim te ali uopste nisi u pravu. Ovim komentarom si htela svima da stavis do znanja da si ti neko kao "nevinasce" koje u zivotu nije ni mrava zgazilo sto nema veze s'mozgom. Znamo svi mi koje si komentare pisala i recicu ti odma takav bezobrazluk nisam odavno video. Na svaku vest o partizanu ti se javljas (sto i sad vidimo, cim si ostavila komentar znaci da citas partizanove vesti) a nama grobarima stalno pricas kako smo isklompleksirani, pricas nam tu o nekom bariju i nesto a verujem da i ne znas sta se to desilo u Bariju. Kazes da si vatrena navijacica zvezde, pa zasto onda ne ides na utakmice? Jer nije moguce da ides na utakmice i tako brzo se vratis kuci i ostavis komentar ovde na sajtu b92 osim ako nisi superwoman-ka ili brza gonzalica. Nemoj da se foliras i da si navijacica Zvezde kao sto pricas ne bi ti svaki komentar sadrzio uvrede na racun grobara kao sto i jeste i ti sama to znas, i pozdravljam onog lika sto ti je sve to napisao.

duki

pre 15 godina

Prenos je na rts 1 samo hrabro partizane sje*acemo fener osecam miris lige sampiona u humskoj osecam one zvezdice na centru koje su pre pet godina se vijorile i himna ls se slusala samo hrabro

Igor_PFC

pre 15 godina

cigani aj nemojte da jedete g**na!!jeste govorili kako ce oni da nas odvale u BG-u,a na kraju mi bili bolji sa rezervama!ne mora nista da znaci,fudbal se igra 90min,a tu se pokazuje sve...NAPRED PARTIZAN! ili kao sto je vec neko rekao-srecno momci pola Srbije vam drzi palceve!

Igor_PFC

pre 15 godina

http://www.youtube.com/watch?v=WuyOOTecZ9Y

http://www.youtube.com/watch?v=q6nrGdPjh90

http://www.youtube.com/watch?v=x1ecvrq1FRU

molim vas objavite ovo,da svako vidi ko su najbolji navijaci!!!vidimo se u Ligi Sampiona!

P.F.C

pre 15 godina

Ajmo bre do pobede!Raznesite FEneRBAHCe!!!sAda je prava prilika.NEma bre vise sledece godine ce biti bolje, SADA.zELJNI SMO POBEDE!!!ODGOVORITE NA TERENU.nemojte da nas razocarate nego svi od prvog minuta u napad.Borite se maksimalno.dObro je sto su se vratili TOSIC,ZUKA,MOREIRA,FEJSA.
VERUJEM DA CE PARTIZAN DA DOBIJE 1:0!!!
NAPRED

montenegrino

pre 15 godina

Kakvi komentari jaoo, pa jel vi gledate fudbal ljudi? Jel vi mislite da imate neke sanse, svako ko se iole razumije u fudbal i gledao je prvu utakmicu jasno mu je da ce vam dati minimum 4 komada sa pola gasa. Partizan niti ima snage niti kvaliteta da se suprostavi Alexu i drugovima...katastrofa kako lose patrizanovi igraci lose poziciono igraju ma 4+ mozda i petarda pukne, o cemu vi mlatite kuku vama s vama :-)

Kumanovo

pre 15 godina

(Srele, 26. avgust 2008 00:48)
Ne nadajte se puno,Fener kuci ne gubi!Neka vam je to na umu...
Druze za sve postoji prvi put.Neka je to tebi na umu.Opet KUMANOVO

cignaska posla

pre 15 godina

shto su gotivni ovi c****i koji se javljaju..


Ali razumljivo je da gledaju u tudje dvorishte :)
pozdravljaju vas Banat, Vojvodina i Aris

antirakari

pre 15 godina

@Za "grobar ni" koji mnogo pametuje

Grobljanac shvati jedno nama titulu nisu doneli jugosloveni, vec 1. srbin, 2. musliman, 3. srbin, 4. srbin, 5. srbin. 6. makedonac, 7. hrvat, 8. srbin. 9. makedonac, 10. crnogorac, 11. srbin - DRagisa- prema tome JEDINI SRPSKI KLUB pobednik LS JE Zvezda sa internacionalcima. To je valjda normalno i svuda je tako ( i kada bi Celzi osvojio LS reklo bi se da je osvojio engleski klub bez obzira da li u njemu ima engleskih fudbalera ili ne i bez obzira sto je vlasnik Rus) jer su i vama crnac i Lotar bili glavne uzdanice prilikom vaseg ulaska u LS. Zato ne filozofiraj nego navijaj za svoj klub ( srpski) i nadaj se ulasku u LS sto vam od srca NE zelim. Mozda nije patriotski ali je iskreno. NAPRED ZVEZDO ma kako sada jadno izgledala.

Grobar Ni

pre 15 godina

„Немојте се молити Богу за неку споредну ствар, молите му се за своју земљу...“
Kada bi ova poruka zaista mirisala na iskrenu, mozda bih je i prihvatio, ali kako potice od turskih konjanika, za koje je: Zvezda zivot, a osalo su sitnice, onda je licemerna i bljutava. Govori o njihovoj prepotentnosti, iskompleksiranosti i o mnogo cemu sto sa spotrom nema veze. Kada oni igraju, svoju crvenu petokraku izjednacavaju sa Srbijom, a zaboravljaju da je Srbija svetinja i vlasnistvo svih nas. Svako pojedinacno posezanje za njom i prisvajanje od bilo koga nije dobro, cak je i degutantno.
„Ne daj Boze da Srbiju u Ligi Sampiona predstavlja jugoslovenski fudbalski klub jer to bi bio tezak udarac za srpski fudbal“.
„Najsrpskiji, najbolji, najveci i sve naj... klub sa ovih prostora“ nece za dugi vremenski period imati priliku da reprezentuje Srbiju u LS. Tu privilegiju zasluzeno ima jugoslovenski (ali i srpski) klub ciji ucinak u Evropi ide u prilog i „stubu srpstva“ i popravlja mu poljuljani (srozani) rejting, tako da je van svake pameti govoriti o teskim udarcima za srpski fudbal i sa tim povezivati Partizan. On je trenutno jedina svetla tacka u mraku koji vlada nasim fudbalom. Red Star je izgubljena u njemu, jer se nalazi u sivilu koje se u mraku ne prepoznaje.
Tz. delije nikako ne prestaju sa nipodastavanjem Jugoslavije i sa grubim ruganjem njoj, a zaboravljaju da su najtrofejniji, sto im je jedino uz Bari i Tokio ostalo cime se mogu trenutno da hvale, postali za vreme te bivse nam drzave. Zaboravljaju da su im upravo Jugosloveni uz ponekog Srbina doneli i najveci uspeh, koji na ovim prostorima jos uvek nije nadmasen. Zato ih i treba cesce podsecivati na ove cinjenice, jer svojom drskoscu i arogantnoscu prelaze sve granice uljudnosti.

nemanjaol

pre 15 godina

Uh... Jedva cekam sredu, mnogi su ovde pominjali reci Duleta Vujosevica : "NEKA BUDE ONO STO BITI NE MOZE" i moram da kazem da me jedna stvar mnogo podseca na mec sa PAO a to je ubedjenost igraca i navijaca da Partizan pobedjuje. Ne govore oni to potpuno otvoreno, ali ocigledno sa mnogo vise optimizma nego ranije, kao i kosarkasi na pocetku su se potajno nadali, a sada idu otvoreno na pobedu. Jednostavno igraci Partizana i mi navijaci smo odlucili da idemo u Ligu Sampiona i tu se Turci vise nista ne pitaju sada sve zavisi iskljucivo od partizanovaca, a kada oni nesto odluce to po pravilu tako i bude. SRECNO!

Nesha

pre 15 godina

Ma hoce mucak da prodje dalje. Nisu mogli da zadrze 2:0 u Beogradu. To je gubitnicki mentalitet koji odlikuje sve nase klubove i reprezentaciju. Oni se jednostvano plase da pobede i nemaju zelju. Kada gube oni jedva cekaju da sudija svira kraj i prekine blamazu umesto da grizu pokusavajuci da sitignu i da idu na sve ili nista. Kada vode ponovo jedva cekaju da sudija svira kraj jer im se odseku noge od same mogucnosti da ce mozda uci u ligu sampiona, ne znaju da iskoriste to sto protivnik mora da napada pa da brzim kontrama pokusaju da povecaju rezultat.
Ovo je gubitnicka generacija i u fudbalu i u kosarci i nema nista od prolaska dalje.

danilo

pre 15 godina

Miriše na dobro.. oseća se u vazduhu... barem ja osećam.. Oseća li još neko ili sam usamljen :-)?

hahah..meni smrdi na 4:0 za Turke,
czns.

Trezan

pre 15 godina

Moja prognoza je Fener : Partizan = 3:0

Zivi bili pa videli.

PS.
Pa kako moze Jokanovic da se nada ulasku u Ligu Sampiona,
kako?

drug Jataganac

pre 15 godina

Dok mi docekamo da se Zaim oporavi, Proci ce pola sezone. Steta. Jokanovicu, svaka cast za izjavu. To je pravi pristup. Nadam se ne samo na recima.

Dzajin

pre 15 godina

Da Partizan nije kupio i prvenstvo i kup mozda bih i navijao. A ovako napred Janicari.
Jadnici jos verujete u nas fudbal. Vi ste za duboko posmatranje.
Pozdrav za najboljeg igraca Partizana, ubljanina Petrovica

crno beli navijac mnogo smo jaki

pre 15 godina

jasam uvjek volijo partizan zbog mijatovica i crno belih dresova pa kezman ivica kralj kao pravom grobaru bice san da da gledam partizan protiv elitnih klubova iz ls navijam svom snagom za tim iz humske mislim da bih poletijo kad bih partizan izbacijo fener bice pakleno turci su glasna publika ali grobari u muci se poznaju junaci partizan se nevoli za partizan se zivi

Milan PFC

pre 15 godina

Da volim crno bele ponosno kazem svima,volim to slavno ime i divim se samo njima,na svetu nista lepse ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji!!!!

Doktur

pre 15 godina

Neću reči ništa što već nije rečeno. Baš kao i mnogi i ja verujem da ce se ponoviti Njukastl!!! Potrebno je da ostave srce na teren, a za sve ostalo će se pobrinuti BOG!!!

POMOZI BOŽE!!!
POMOZI BOŽE!!!
POMOZI BOŽE!!!

Sumpor brate!

pre 15 godina

Miriše na dobro.. oseća se u vazduhu... barem ja osećam.. Oseća li još neko ili sam usamljen :-)?
(Mudrac, 25. avgust 2008 17:00)

E. nisi usamljen. I ja sam osetio u gradskom prevozu kad sam se vracao kuci.
Al' meni opste nije mirisalo dobro.
Majstoreeee, otvaraj sva vrata!

Rastkinh0

pre 15 godina

Ne mogu da docekam,ovo je strasno.Molim te Boze,Sveti Djordje i Beli andjele da prodjemo.Srce na teren pa sta bog da.Samo hrabro.

PFC4ever

pre 15 godina

Ljudi,sta god da se desi,i ako nas nabiju sa 5 komada..bez obzira na sve
SVI NA KARABURMU..
bice sanse drugi put..
MI CEMO UVEK BITI UZ TEBE..

s

pre 15 godina

u poslednje vreme ostavio sam nekoliko vrhunski strucnih komentara i nisu mi objavili a nisam ih sacuvao ... nadam se da ovaj hoce... sto se tice slavise jokanovica imam nekih misljenja koja se ne slazu sa nekim njegovim potezima ali cu kritiku ostaviti za kraj i to samo ako totalno upropasti partizan u sta ne verujem ,,, zelim da ovim momcima pruzim podrsku i resio sam jos nesto i voleo bih kada bi me ljudi ovde podrzali a u vezi je sa sportom... gledam cavica, covek je toliko dao dobar primer deci za rad trud, bavljenje sportom i najvaznije postovanje pravih vrednosti, dok smo mi pljuvali amere i najveceg sportistu svih vremena on se covek radovao srebru naravno da mu je zao kao i svima nama ali on ne mrzi on covek voli i tako je stigao dotel, a gledao sam opet karakasevica klasican srbin izgubio je par poena na srecu i toliko nije mogao da veruje u to da je hteo nekog da ubije umesto da igra i u interviju je rekao kako je ovaj nezasluzeno prosao jer je on mnogo bolji i imao je zreb i sansu ali je onaj person dobio neke poene koje nije trebao e to vrhunski sampioni nikad nece raditi jeste bilo za dlaku jeste bilo srece ali i taj na drugoj strani je trenirao... moj zakljucak je da necu vise da budem hejter i svojoj zemlji i klubu , PARTIZAN NARAVNO , davacu bezrezervnu podrsku i necu da pljujem i mrzim osim ako se neko ponasa kao klasican srbin i omalovazava tudje, ne gleda svoje, i sve svaljuje na srecu.... nadam se da je tako cavic na jos nekoga uticao i kad svi budemo ljudi ko cavic onda cemo i biti sampioni i srbija ce biti zemlja za ponos.... i na kraju zeleo bih da pozelim momcima srecu u istanbulu i da kazem da je uprava opet napravila extra posao sa zajemom ... cuo sam da je najvece pojacanje i reprezentativac tunisa ali nikad ga nisam gledao i sad na komentarima je neko preporucio i ima sjajan klip na you tubu predlazem svima da pogledaju... decko ima tehniku, pracku u nozi, a daje i glavom i to neretko golove jednom recju sjajan je ... klip traje 10 min ima dosta materijala pa predlazem da pogledate http://www.youtube.com/watch?v=XC9hpxHClzo

i dalje se molim,ja se jos uvek molim i molim i molim,molim,molim

pre 15 godina

Molim se bogu,bogu se molim,boze pomozi,majko srbijo,andjeli cuvari,ovi mirisu,drugi osecaju,treci beru,ajoooj ljudi pa vi ste prolupali skroz!!!! Smesni ste,niste ni svesni koliko!!! U sredu ce biti;sudija nije svirao penal za partiza,kod treceg gola koji je dao fener je bio ofsajd,kod cetvrtog je Sikimic,e da nam nije taj Sikimic,kod petog je bio faul u napadu i da nije svega toga mi bi usli u ligu sampiona!!!!! Ma daj bre,spustite se vise na zemlju,koji crni Tosic,Moreira i ostala boranija? Pa i ova jadna zvezda ce vam dati minimum 3 komada na marakani,a ne Fener!! Probudite se i prestanite da letite tako visoko jer ce te u sredu toliko nisko pasti da ce vam posle toga sve krenuti silaznom putanjom!!!! Samo se vi i dalje molite,ali se molite da ne dobijete 5 komada!!!!

Stole PFC

pre 15 godina

Poceo sam da mislim da onaj Zaim nije ni potpisao.Kad god treba da debituje on nije spreman!Pa mogao je na nekoj utakmici makar 2-3 minuta da udje...

strucnjak:)

pre 15 godina

samo da izdrzimo prvih 20 minuta,a posle cemo nekako :)
ostajem pri tome da dajemo 2 gola dole!
nisu oni chelsea...
idemo dalje!!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

MAYWEATHER JR
Ovaj komentar je upucen jednom GROBARU i zamolila bih redakciju B92 da objavi ovaj komentar!!!! Decko koji komentarise ZVEZDASICU i pise koji joj je ku....,kaze da ona mesa lekove,da kokodace,pa dalje pise da on polaze sociologiju i da hoce da me vodi kod profesora,da kada vidi moj komentar zapita se koji je smisao mog zivota i tako dalje,imam da mu porucim sledece:Na ovom sajtu svako ima pravo da napise sta hoce,da se predstavi kao navijac svog voljenog kluba,da ja kao zvezdasica imam pravo da kazem da cemo ove sezone osvojiti duplu krunu isto kao sto svaki grobar ima pravo da kaze da ce partizan da osvoji duplu krunu ili prvenstvo!!! Istina je da ne volim grobare,ali cisto sumnjam da su grobari toliko nevaspitani da se svadjaju sa jednom devojkom,cisto sumnjam da su grobari toliko nekulturni da vredjaju jednu devojku!!!! Ja sam primer pravog navijaca,koji voli svoj klub i kada pobedjuje,a jos vise ga volim kada gubi i kada je u problemima,sve i da je najgora ZVEZDA je za mene JEDNA JEDINA ljubav volim je i volecu je uvek i zato i kazem da sam ja pravi primer jednog vernog navijaca,jednog delije,a isto tako mislim da ti NISI pravi primer jednog GROBARA jer nijedan grobar nece pasti toliko nisko da vredja jednu devojku i da dozvoli da ga isprovociraju komentari jedne devojke,a to je sa tvoje strane toliko jadno i bedno da slobodno mogu reci da si nekulturan!!!Mnogo je bilo odgovora na moje komentare od strane GROBARA,bilo je kritika,bilo je i raznih manje teskih reci,ali je to sve normalno i to je nesto sto sam i ocekivala posle pojedinih komentara,momci jesu kritikovali ali muski kulturno kako im i dolikuje!!!! I jos nesto,kazes hoces da me vodis kod profesora sociologije? Nema potrebe ni ti tamo da ides,verujmi isto kao sto i ja verujem da je za tebe psihologija nepoznata rec i zato ti savetujem da preskocis te tvoje ispite sociologije i da se uputis kod PSIHOLOGA!!!! Samo cu ti reci jos nesto:Nemoj da se spustas na taj nivo,da dozvolis da te isprovociraju komentari koje pisu devojke,zene,devojcice,nemoj da brukas sve grobare nego se ugledaj na njih bar sto se tice kulture kada su devojke u pitanju!!!!! Toliko od mene,pozdrav za sve moje DELIJE i pozdrav za sve grobare koji podrzavaju ovaj moj komentar!!!! Samo jos nesto isto bih ovako postupila da je jedan DELIJA pisao takve gadosti nekoj navijacici partizana jer ako nisi musko onda ti i nije mesto ni na MARAKANI ni na JNA!!!!!

KKP

pre 15 godina

Spisak igrača koji putuju za Istanbul na meč 3. kola kvalifikacija Lige šampiona Fenerbahče - Partizan:
- Mladen Božović, Darko Božović, Stevanović, Miljković, Đorđević, Jovanović, Knežević, Sikimić, Obradović, Ljajić, Lazić, Juca, Petrović, Fejsa, Tošić, Bogunović, Moreira, Čadikovski, Diarra i Paunović.

NAVIJAM ZA SUDIJU

pre 15 godina

SAd sam pogledao owaj link za fenerbahce i pitam se kako se ne srusi tribina ??? Ni marakana ne bi izdrzala 20000 na tribini .. pa cak ni sa prskalicama ! :)

Zv3r

pre 15 godina

Nadam se da ce se istorija ponoviti(sada u fudbalu)!Setite se da kad smo igrali 2. utakmicu u gostima pobedjivali smo(Njukal,i sada nadam se Fener)a kad smo igrali 2. takmu u HRAMU,ispadali(Artmedija).gani bolje ne komentarisite,PARTIZAN IGRA,bolje da idete i radujete se osvojenom BODU!!!!hahaha

gavra

pre 15 godina

Jokane pre pocetka utakmice da stavis ceo tim ispred TV-a i da im pustis da odgledaju Boj na Kosovu,a deo kada Milos Obilic kaze:sutra cu na Kosovu ubiti Murata,da pogledaju bar jedno 10 puta pa da vidis kako ce momci da grizu.Posle toga ima da pokidaju turke kao svinja masan dzak.Siguran sam,bice to teska tekma kao ni jedna do sad,i bez obzira sto je protivnik jak kao crna zemlja,koji je uopste smisao takmicenja ako ne verujes u sopstvenu pobedu?

duleRS

pre 15 godina

ja sam veliki grobar i volio bi da jih napanemo od prve minute,al mislim da nememo nikakve sanse da sa takviom igrom prođemo.zato mislim da bi morali da utakmicu posve umrtvimo i zadnjih 10min. napadnemo sa svim snagama i ako tad uvalimo gol imamo velike šanse da prođemo,jel ako dadnemo prije gol oni ce nam ga uvali a ako slucajno nebudu mogli dat, tu ce da na scenu nastupe sudije i da jim režiraju pobjedu,a ovako nece imat vremena ako im zveknemo go na kraju utakmice.

MANDA DORCOL

pre 15 godina

PRE SVEGA HVALA NASEm B92,da PARTIZANOVE vesti budu uvek prve,tako ce nadam se biti i kada udjemo u LS,i koliko samo dobili novca od LS!!!LJudi ovo nije san nego stvarnost,mi ulazimo u LS,koliko god to bilo krivo CRVENIMA!!!CRVENI pogledajte oko sebe,nece vas ni nas propali talenat PAVLOVIC, a pogledajte TOSICA, FEJSU,OBRADOVICA,LAZICA????DOKLE VISE DA DOKAZUJEMO VELICINU PARTIZANA???MOJI GROBARI ULAZIMO U LS,KADA SE TO DESI SAMO POZDRAVITE MANDU!!!A JA CU UVEK VOLETI MOJE GROBARCINE I NAJLEPSE GROBARKE!!!!!!!!fener-PARTIZAN!O-1!!!IMATE POZDRAV IZ CENTRA BEOGRADA!

djns

pre 15 godina

Kao prvo, treba ce dosta srece nasem Partizanu u sredu da sacuva svoj gol. Cak mnogo ce nam to biti teze nego da postignemo gol turcima. Ovo govorim iz prostog razloga jer nasi napadaci i cela ofanzivna linija je navikla u nasoj ligi da napada protiv 10 protivnickih igraca, a ovde ce to biti 4 eventualno 5 igraca Fenera. S' druge strane odbrana ce nam biti u mnogo tezoj situaciji, jer u domacoj ligi, tako reci, nemaju posla, a ovde ce ga i te kako imati. Treba biti strpljiv, ne otvarati se previse, a neka kontra ce nam se sigurno otvoriti i tu onda treba da dodje do izrazaja Dijarina i Bambijeva brzina. Ocekujem sastav
Bozovic
Stevanovic Dordjevic Sikimic Obradovic

Juca Fejsa

Bambi Moreira Paun

Dijara

I na kraju bih citirao Duleta Vujosevica pred proslogodisnji mec sezone sa Panatenaikosom : "NEKA BUDE STO BITI NE MOZE"
Neka nas te reci odvedu u Ligu sampiona kao sto su nas prosle godine odvele u Top 8 Eurolige.

partizanovac rs banjaluka

pre 15 godina

Pravi se dobra atmosvera kako u klubu tako i van njega, kao i medju nama navijacima i treba biti optimista i poruciti igracima da izgaraju na terenu da daju svoj maksimum za svoj inas Partizan. Pozdrav svim nasim navijacima GROBARIMA od Triglava do DJevdjelije Evrope i Svijeta.PS. Dobijamo Fener sa 2:1 vidjecete Partizanovac

GrobarCrvenka

pre 15 godina

Stvarno mi nisu jasni navijaci egipcani. Ljudi ja egipcane gledam samo kada igraju protiv MOG PARTIZANA i nikada vise, necitam vesti o njima, osim kada igraju protiv MOG PARTIZANA...
Zato bi zamolio doticne da se manu ove teme i komentarisu svoje utakmice.
A nama sta Bog da u Turskoj, a dace dace
VOLIM PARTIZAN

Dead man walking

pre 15 godina

dajte grobari sta se lozite, vi ste smesna ekipa...
(delija, 25. avgust 2008 20:32)
Za razliku od Zvezde, koja kida i ubija na pocetku sezone?

Beli

pre 15 godina

@ komentar #22
Kazes care - izgubili su u prvenstvu, to dovoljno govori koliko se ozbiljno spremaju!?!
Razmisljao sta da kazem na tako nesto, ali onda sam ukapirao poentu. Zamislite kako se tek Zvezda spremila za njihov revans kad u 2 prvenstvena kola nije dala gol :)

boske

pre 15 godina

Želim da gledam kako se gine za grb kluba i musku igru. Treba da pokazemo muda pred 40000 turskih fanatika. Jesmo li Srbi ili nismo. Sve je moguce,lopta je okrugla.
P.S. SVI KO JEDAN, JEDAN ZA SVE.
Napred Partizan

Wlado

pre 15 godina

kako je jokan pun samopouzdanja, a nema iza sebe sta da ga opravda, pred prvi mec je bilo veliki fener, medju 10 naj klubova u evropi, sad vec idemo na pobedu, bojim se je mnogo za nas, ja znam da cu navijati za moj partizan.

fenomen

pre 15 godina

@Rale
kakve dezinformacije???
Napisao sam da imaju dosta povredjenih igraca+ da su neke prodali.Rec "neke" moze da znaci i dva igraca kao sto si ti napisao. Aurelio je veoma dobar igrac a i Kezman je dao dosta vaznih golova za Fener a u sredu nece biti nijednog. Dejvid ili kako se vec zove je takodje veoma opasan ofanzivni vezni koji daje dosta golova a i njega nema a slag na tortu je odgovor za @saud-komentator.....Sentuuuuuurrrkkk, senturk i, i, nije gol nego je covek povredjen i verovatno ne igra a osim njega ima jos povredjenih igraca iz prve postave....Ja neznam da citam turske novine ali imam ljude koji znaju i to su oni meni rekli a ja sam napisao da fener ima mnogo vece sanse i da ja vise verujem da ce fener dalje nego sto to veruju neki turci iz firme sa kojima radim a koji su inace fanatici Trabzona i Galatasaraya...
Cuvajte se Turci "partizan"-ske eskadrile....
Ma cak se uplasio i Zeman da ga ne proguta CRNO-BELA neman....
Poz...

Ја и 3 прста

pre 15 godina

Немојте се молити Богу за неку споредну ствар, молите му се за своју земљу... То ипак и није толико важно, схватите...
А и морате да схватите да немате шансе против Турака, нажалост...
Делија

bivsi_delija

pre 15 godina

Super sto vas nije Fenerbahce deklasirao u Beogradu,jer ne bi imali sta sad komentarisati. Lepo se iz smejem citajuci vase komentare tipa zgazicemo ih,svaki turcin zna,svaka bula zna i sl. hahaha Samo nastavite.

SLOBODAN

pre 15 godina

Ljudi,prosli put kad smo igrali, usli u ligu,moj otac je radeo u trecoj smeni,da neverujes,u sredu opet radi u trecoj, tv na istoj strani zida,isto sreda.....pa spremite se slavlje je dao bog oko11h..mirise, oseca se, LIGA SAMPIONA

Bob Sent Kler

pre 15 godina

Junaci, nesto slicno sam napisao i pre prve tekme i ponavljam sad: Vi ste vec pobednici, ali tamo postavljate razliku izmedju srpskog proseka i top klase. Ne samo za nas Grobare i za Srbiju vec igrate i za sebe, za menadzere, za dobru lovu za mogucnost da u evropskom fudbalu ostavite pecat sa svojim imenom i prezimenom. Ko smatra da su Turci bolji neka ne putuje! Ko ce da se napije ko majka ako prodjemo neka preporuci!

seemorebutts

pre 15 godina

Sjecam se pred utakmicu Bajern Zvezda koliko je bljuvotina bilo ovde na b92. Eto samo onako se sjecam, nek se zna ko je bio i ostao kompleksas u Srbiji.

D(o)Lc^E

pre 15 godina

O Partizane volimo te SRCEM SVIM,gde god ti da igras tu su tvoji GROBARI,samo tebi VERNI samo tebi ODANI, O PARTIZANE...Pokazite onom kepecu Karlosu kako se igra fudbal...

grobari crna gora GACEVIC

pre 15 godina

pa jel Fener ili Banat stigo u cetfvrt-finale Lige Sampiona?
......salu na stranu!
Bice glupa 1.Liga bez Marakane i delija,zato potrudite se!
RAZMISLJAJTE SAD KAKO DA OTKINETE 2 BODA JAVORU

Kumanovo

pre 15 godina

Utakmica Njukasl-Partizan igrala se 27.08.2003 i tada je Partizan slavio u gostima i eliminisao engleski tim.Taj dan sam dobio sina.U sredu kad igra Partizan 27.08.2008 moj sin puni 5 godina a nadam se da ce i Partizan da prodje da se ponovi ono od pred 5 godina.Verujem da ce da bude isto.Pozdrav svim grobarima iz KUMANOVA.
Smrt fasizmu-Ziveo Partizan

gile

pre 15 godina

@mudrac
Osecam ja brate grobare,osecam jos od Avgusta 2007 kad su nas izbacili iz Uefa kupa. E sad ce BOG da vrati, i za to, ali mnogo vise za Avgust 2005.Bice sreda Veliki dan za Partizan

rale

pre 15 godina

@fenomen
Ne znam sta ti je to trebalo,da siris dezinformacije kad svi znamo sve o Feneru. Prodali su samo dva igraca, Mehmeta Aurelia i Kezmana,a kupili su Guizu Emrea i jos jednog igraca iz Manisaspora. Od povredjenih igraca imaju samo Dejvida ostali su svi na raspolaganju Aragonesu. To sto kazes da mediji daju sansu 50%50%apsoluto je neistina. Daleko jaci tim od Partizana da im gostuje pa bi davali malo vece sanse Feneru od 50% .

Alek

pre 15 godina

Jadni i bedni su oni što komentarišu protiv PARTIZANA, bolje bi bilo da ovo preskoče i sačekaju kraj utakmice.
Napred PARTIZAN, želim vam sreću.

Milan Boss

pre 15 godina

Istambul, april 92g... Od svih smo bili otpisani i prezaljeni...I svi znamo kakav je bio ishod... Njukastl 27.avgust... Niko ni u sali nije pomislio da cemo imati snage da izbacimo Engleze...I svi znamo kakav je bio ishod...Sastao se Istambul i 27.avgust... Braco Grobari svim srcem uz nas Partizan! Svi znamo da cemo se boriti i protiv igraca i navijaca i sudija...Igraci srce na teren,imajte u glavi Istambul 92g.i Njukastl 27.avgusta, vidim da svi zracite optimizmom, da verujete u sebe,i da postujete grb i dres koji nosite. U igru unesite dozu bezobrazluka i pokazite da i oni vas moraju da postuju.
Srca svih Grobara ce kucati za vas, za nas Partizan, a Bog ce da nam vrati za promasaje protiv Artmedije, za proslogodisnju nepravdu posle Zrinjskog, za onu sramotu od sudjenja u Bg protiv Fenera.
Nesto mi ne da mira, imam neki cudan osecaj... Ajmo Braco svi zajedno do pobede...

dejan90

pre 15 godina

Parizan ce u ligu sampiona kada moja baba poocne da igra fudbal.Nemaju sanse u turskoj, jedino ako ne budu igrali kao prvih pola sata u humskoj.Nisam grobar ali ako partizan hoce dalje morace da se desi nemoguce...

relja

pre 15 godina

Bio sam na sajtu Fenera i mogu vam reci da i im nije sve jedno.Posle poraza u prvenstvu i lose partije u Beogradu trebace im sreca VELIKA da nas izbace.SAMO HRABRO(oni su se vec UKAKILI)

Saud-komentator

pre 15 godina

Šenturk,Šenturk i GoL!GoL!GoL! Opet Šenturk,Šenturk i zamislite,šta? pa naravno, GooooLLLLLLL !!! šta ste vi mislili? Guiza,Guiza i GooooLLLLLL ... Alex,Alex i GoooooL, evro GooooLLLLL... Lugano do Roberta,Roberto do Emrea,Emre do De Soze,De Soza do Borala,Ugur Bolar sjajnim centaršutom pronalazi Šenturka koji cepa mrezu crno-belih i dovodi svoj tim u vodstvo 5:0 Svaka čast Partizanu koji se mora zadovoljiti Kupom Ueffa. Ipak se nije moglo bolje protiv jednog FENERBAHČEA. Aj vidimo se grobari nekom dr prilikom:)

GrobarBL

pre 15 godina

Sjecam se 2003 i kvalifikacija protiv Newcastlea, prva utakmica u Beogradu, gubimo sa 0:1 ali vidi se da su Englezi totalno van forme, Partizan ih jednostavno "ima" ali lopta nece u gol. Na drugi mec se odlazi sa nekakvom pritajenom nadom ali bez i jedne pompezne najave o plasmanu u LS. Valjda je tada Matthausu bilo jasno da se moze dalje ako Newcastle u medjuvremenu nije "podigao formu". I bi kako bi, Partizan im dade gol, ascuva svoju mrezu i na penal ruletu bi sretniji :)
Sad, poredeci meceve u Beogradu od prije 5 godina i prije 15 dana ne mogu da ne skrenem paznju da sada imamo neuporedivo tezeg protivnika, protivnika koji nije dostigao pravu takmicarsku formu ali koji je i tako odigrao mec u Beogradu sa 70% snage, sto bise reklo bez velikog naprezanja i stigli su do povoljnog rezultata. Doduse, sramotni Skot je malo skrenuo vodu na njihov mlin ali, budimo realni kada smo se povukli oni nisu "stisnuli" do daske vec su igrali koliko da je i njima taj rezultat po mjeri. Iskustvo, znanje i novac su na njihovoj strani, ludnica na prepunom stadionu je njihov 12-ti igrac. Pa gdje je onda nasa sansa? Ne vjerujem da Fener nece napasti, Aragones nije toliko naivan da ne prepoznaje omjer snaga a ako pravo napadnu eto velikog problema za nas. Sacuvamo li gol mozda se nesto da i uraditi, a to znaci da ga moramo zabiti, najbolje negdje pred kraj, kao Dnipru prije koju godinu. Lijepo je sto ovoliki optimizam struji nasim medijima, ali treba se malo i na zemlju spustiti jer ako se desi da napustimo ovo takmicenje sigurno je da ce razocarenje i efekat na nastavak takmicenja u kupu UEFA i domacem prvenstvu biti manji a ne da nam se dogodi "havarija" kao poslije Artmedije i Petah-a pa sebi ne mozemo doci 2 godine.
U svakom slucaju, snazno i pametno, ako je moguce i bez brukanja!

Dejan BP

pre 15 godina

Ljudi ja vec tri danasanjam Fener 0 - 2 Partizan Bogunovic,Diarra
Prvi go u 32min a drugi 88 iz kontre kad fener baci sve u napad i onda NANANANANANANANa LIGA SAMPIONA LIGA SAMPIONA LIGA SAMPIONA

Dundjer R.S.Gradiska

pre 15 godina

Srecno momci ,pokazite da igrate napadacki fudbal ida mozete da se nosite sa mnogo jacim ekipama .Dajte sve od sebe do zadnje sekunde,a Ti Jokane potrudi se da ne bude zadnja utakmica karijere. VOLIM PARTIZAN Gradiska R S

trubute

pre 15 godina

Jedino u sta verujem to je snaga partizana i njiha zelja za uspehom to mi je najbitnije.Mislim da su sampionska ekipa i da im imaju sampionski mentalitet,pobednicki.Igrajte svom snago,ostavite srce na teren,i rezultat ce sam doci, ovo nije utakmica samo za bolje partizana,ovo je utakmica za uzdrmano stanje u nasem fudbalu,jedina svetla tacka PARTIZAN.
ZAJEDNO DO KONACNE POBEDE...NAPRED PARTIZAN!!!!!!!

akcidroni

pre 15 godina

@np anti grobar
@Milan
@Mrzim Partizan
@johan
-Sinovi,ko je vama dozvolio da komentarishete igre Partizana u Evropi...stvarno neverovatno...bolje malo razmislite o Vojvodini i Banatu i o tome da li cete uspeti da izborite opstanak ove godine.I mozhete makar da probate da obuzdate ochigledne komplekse...

Vaj ga doo

pre 15 godina

s jedne strane nadobudni/umisljeni turci sa druge napaljeni/motivisani srbi ..
U sredu ce se videti koje vera ko nevera ..
verujem u pobedu - medju grobarima nema vuka brankovica .. naci ce se neki obilic ..
dobijamo ih ovaj put .. D)

Марио

pre 15 godina

Напред Партизан!
Већи проблем од квалитета противничких играча биће фанатична публика. Надам се да се нашим играчима неће везати ноге у таквој атмосфери.
Што се игре тиче, поновити борбеност и креативност из прве утакмице, нарочито првог полувремена, па, дај Боже, уз нормално суђење, да остваримо повољан резултат и славимо улазак у Лигу шампиона!

a7lan715

pre 15 godina

Niste pali u nastavku utakmice nego je Fener brzo stigao do željenih 2:2 i nije hteo dalje da igra!

Imali ste ogromnu priliku u prvom delu utakmice kada ni rezultat od 5:0 ne bi bio nerealan - ali šta je tu je - ako pobede u Turskoj, biće to prava senzacija.

fenomen

pre 15 godina

Imam kolege Turke na poslu i prenosim sta sam danas sa njima pricao. Na njihovim televizijama se Partizan prikazuje u dobrom svetlu, prikazani su inserti sa meca protiv Napretka iz Krusevca a u stampi se pise da Partizan dolazi jaci za 6 igraca koji nisu igrali na prvom mecu i konacno Fenerbahce je na premijeri tj. u prvom kolu na gostovanju izgubio sa 1:0 protiv ekipe koja je bliza ispodprosecnim nego natprosecnim ekipama u Turskoj ligi.Vise od rezultata ih brine da je Fener imao samo jednu polusansu za 90 min a osim toga imaju i mnogo povredjenih igraca+ neke su igrace prodali i jos uvek nisu kupili adekvatne zamene.Po tim njihovim medijima sanse su 50%/50% i prevagu mogu doneti jedino navijaci koji su pravi ludaci i kojih ce biti minimum 40000 i nece ni minute stati sa navijanjem. Kod Turaka je fudbal mnogo vise od fudbala, kod njih je to, kako moj kolega kaze, religija a da ne pominjem ogroman novac koji se ulaze...
Moja prognoza se krece od dva-tri razlike za Fener i to u slucaju da brzo primimo gol i da posle toga nasi padnu skroz do minimalne pobede Partizana ukoliko budemo odigrali pametno. Moramo mnogo paziti na njihova utrcavanja, ne praviti faulove ispred i u sesnaestercu i pozeleti postenog sudiju iz recimo Svajcarske, Kipra, Austrije mada bi idealno resenje bilo da sudi Slovak Lubos....
Uzdam se u Dijaru koji je u stanju da umakne njihovoj odbrani a bice tu i Moreira da mu posalje pravi pas.
Sretno...
Poz...

Turks vs Turks

pre 15 godina

Partizani, srece ste imali u bgd. Pogodi ga lopta u koleno dva puta i da dva gola (jedan ponisten), Paunov gol, koliko god slucajno delovao, ipak je potez znalca, oni nisu hteli da igraju poslednjih 20min (namestaljka za kladionice). Sad ce bidne tri komada.

hamit

pre 15 godina

CAO crno beli znam da ce ovo biti naj vaznija utakmica u ovoj sezoni ali dajte sve od sebe jer FENER je pre pre slab tim pa taj GUIZA nezna gde se nalazi na kojoj je planeti pitajtega neznam kaza ce .. xaxaxa IDEMO ZA POBEDU U ISTAMBUL OLE OLE OLE

KKP

pre 15 godina

Feneru ce, pored domaceg terena, i "vetar duvati u ledja". Trener Fenera je selektor Spanije! U spicu igra spanski repzenenativac, a UEFA je stavila da sudi SPANAC Mehuto Gonsales!!! Ovim sam sve rekao! Ja volim moje crno-bele i ako se bore kao u prvom mecu, ja cu biti zadovoljan! Aliiiiiii, posle kradje u BG, UEFA ne propusta sansu da NE dozvoli Partizanu ni nadu za LS! UEFO, sram te bilo!
Srecno, Partizane!

Pavlica

pre 15 godina

Ovo ne bi trebao nikome da bude meć karijere več obična utakmica u kojoj če partizan potvditi svoju dominaciju na balkanu. jokan je ovom izjavom izjavio da od njega veliki trener biti neče. normalno je da se prodže fenerbahće pa da bude još velikih utakmica posle utakmice u turskoj pa hoče li jokan svaku od njih nazivati utakmicama karijere? jokane, svaku utakmicu moraš igrati na pobedu jer če na terenu biti jedanaest protiv jedanaest. nemoj kalkulisati i pobeda če sigurno doči.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Bravo, bravo Jokanovicu, polako postajes svaki dan sve hrabrji i hrabrji ! Zimus si naucio da hodas,proletos da ides na doging, a sad kad je leto......i dobro trcanje ! Bog voli hrabre, a to je dobro , jer to uliva hrabrost i samopouzdanje igracima ! Sistematicno sam procitao izjave igraca i trenera Aragonesa posle utakmice u Beogradu, a oni nigde, nigde nisu nista hteli da kazu, mada ih je Partizan ''zgazio '' prvih pola sata ! Arogantni i prepotentni ......Aragones, igraci Fenera, su stavili dobru igru Partizana, zazmurili su kao da su to ''samo sanjali'' ! Mnogo su naduvani i''prepotentni'' , a vec sinoc su izgubili u Turskoj, a verujem da ovoga puta ih nece spasti sudije ! Dat ce vam Sveopsti Bog pobedu, jer BOG--unovic je sa vama, Sf.Stevan--ovic je sa vama, Sf.Dorde Lazic je sa vama, Sf. Knez--evic je sa vama,Sf. Car Julijan --Juca je sa vama, Sf.Ivan -- Obradovic je sa vama, i Boz-- ovic je na golu ! Ima Fener i Istanbul da se ugasi u sredu, jer su mnogo prepotentni, isuvuse samouvereni i njihovi navijaci i igraci, i uprava, i trener ! Brzina, mladost i zelja za pobedom ce pobediti ! Ja se vec danima molim Bogu, a ON mene cuje kad se molim ! Neka svi u sredu na Bosforu cuju, da je Partizanova vojska.........tuda protutnjala ! Cekajte igrace u cetvrtak ujutro na aerodromu !

Milanista

pre 15 godina

Fenerbahce-Partizan 5-0 realno,bolje sve stavite u odbranu da vas ne razvali fener,nemoj da se opustate sa njima,ipak su to "turci"

Cvele

pre 15 godina

Zvezdas sam,ali bih stvarno voleo da Partizan prodje dalje,ove sezone zaista imaju tim koji zasluzuje vise od ove nase Meridian lige.Srecno!!!!

laki

pre 15 godina

Jokane ako nisi provalio da se Fener poigravao s vama u Beogradu,trebao ti je to neko reci. Kako mozes sebi dati za pravo da mozete da se nosite,cak sto vise i eliminisete jednog od najjacih timova Evrope iz LS?

Mix

pre 15 godina

Samo najbrza moguca igra PFC-a i pomaganje igraca jednih drugima na terenu moze da dovede do pobede. Primeniti im holandski model igre.Neka navijacki huk bude shvacen kao da je upucen njima kao da igraju na nasem stadionu. Inace, ja bih uveo najbrzu mogucu postavu i napadao bih ih u talasima. Odbrana bi morala da bude brza od njih i kao "kremen" i ne bi trebali dozvoliti petljanje oko kaznenog prostora, odmah izbacivanje lopte daleko u polje, po mogucnosti nasem igracu. Igrao bih sa dva zadnja vezna, sa mnogo aktivnijom ulogom spoljnih kod napada, jer su brzi i prodorni.Paziti se kod prekida a na prekide u napadu Djole obavezno napred.Ko god dodje na 20-25 m. blizu gola, odmah bez cekanja pucati, moze bog dati da uleti koja. Eventualno vodjstvo ne braniti bunkerom, ni slucajno, vec aktivnom odbranom na sredini terena do 30-35 m. blizu naseg golmana.
Sretno crno-beli majstori!!!

Wladimir_WB

pre 15 godina

NAPRED MAJSTORI !!!!

Srpska liga nije Vas nivo, tu cete se prosetati do nove duple krune, jer sem Vas nema nijedne iole ozbiljnije ekipe da Vas na tom putu zaustavi... Vasa mera su Fenerbache i ostale Evropske ekipe. Ako moze jedan Dinamo Kiev da bude tako dominantan u svom prvenstvu i uspesan u Evropi mozemo i mi... NAPRED CRNO BELI!!!

Milan

pre 15 godina

I prva petarda u karijeri. Nemate sanse ali sva sreca pa je vreme u Turskoj lepo pa ostanite par dana da niste dzaba isli.Zgazice vas Fener!BBRS

Giga

pre 15 godina

kako nedovoljno oporavljeni Zajim???
pa trenira vec dve nedelje sa ekipom...
sta smo ga koji djavo dovodili onda,mozemo i bez njega da igramo protiv banata i napredka,treba nam za fener!

Nebolood

pre 15 godina

Kao prvo, treba biti pozitivan i verovati u prolaz .. ne ici u istanbul pomireni sa ispadanjem.. ali realnost je takva, da ce nam stvarno trebati vanserijska partija i mnogo srece, da bismo napravili podvig, tj. pobedili fener.. dobro je shto je fener pokazao da je ranjiv, i da nije nepobediv, neuigrani su sa novim trenerom, ali imaju chist kvalitet, a i njima je ovo utakmica sezone... bice extremno teshko, ali je jokan rekao pravu stvar, biti pametan, napadati samo kad mozhemo, iz kontre, brzo.. ne smemo prvi da primimo gol, jer je onda sve gotovo.. tvrda odbrana, malo srece, i jedna kontra, kao u newcastleu, to nam je jedina shansa :))) SAMO HRABRO CRNO-BELI,VI STE PONOS SRBIJE !!! shta god tamo uradili..

Dovla

pre 15 godina

Koliko god mi zarko zelili i nadali se PONOVNOM ulasku u Lisu sampiona, mislim da su nam sanse jako male. Cak i da nadigramo turke uvek je tu faktro zvani SUDJENJE, svi dobro znamo sta Srbija i srpski klubovi predstavljaju u Evropi tako da je malo verovatno da "gospoda" iz UEFE dozvole balkanskoj sirotinji da izbaci veliki Fener. Ne zalim da delujem pesimisticki ali nazalost to je nasa realnost.
I da, vrlo je bitno da, KAKAV GOD BIO REZ U CARIGRADU, u sto vecem broju se skupimo na sledecoj Partizanovoj utakmici, cisto da pokazemo igracima da smo sa njima i u pobedi i u porazu!!!

VOLIM PARTIZAN!!!!

JOE GR

pre 15 godina

bice neverovatno tesko,samo velika sreca i volja moze da nas odvede u ligu sampiona.imamo ceo tim na raspolaganju.turci nisu izgubili evropsku utakmicu kod kuce vec 2 godine.10 Pobede i 3 remija 0 poraza.zamolio bih zvezdase da ne navijaju za turke u interesu srpskog fudbala.moramo vec jednom da se ujedinimo kad igramo evropske utakmice kao i druge zemlje.znam ima nekih koji se duvaju a i istina drugacija.ali to je mali broj.znaci u sredu svi za partizan,a onda za zvezdú u cetvrtak

PFC

pre 15 godina

ajmo crno-beli ...
ja verujem u ovaj tim Partizana
nije sve u novcu i srce igra vaznu ulogu...nadmeni Turci nisu kaznjeni u Beogradu, ali posto je Istanbul mesto uspeha Partizana, tamo ce ih sustici kazna
u njihovom bunjistu, pred njihovim "posmatracima"
a, i, ovaj put se nadam neutralnim sudijama
pozz za sve Grobare

np anti grobar

pre 15 godina

ma shta lupate?ima da vas razvale da neznate gde se nalazite,obavezno kompas ponesite.ZVEZDO ZVEZDANA CELOG ZIVOTA VOLECU TE JA.SELAM IZ NOVOG PAZARA

Aimar

pre 15 godina

Pozdrav samo hrabro momci ,treba igrati kao u nasem HRAMU,otvoveno napasti pa kako bude. Nemoj da se povucemo kao branimo nesto. to nikako. U BOJ KRENITE JUNACI SVI.......

Sikimic

pre 15 godina

Trese me groznica, imam neki pozitivan osecaj pred ovu utakmicu samo da se to ostvari.

PS: Jokane ako mislis da ista uradimo tamo ni pod razno ne ubacuj Sikimica u igru, taj covek nam samo donosi probleme...

Van der Vaart

pre 15 godina

Ako mi je nesto drago sto cujem, to je da su svi (i igraci i Jokan) gladni uspeha, tj. kako kazu, cilj im je Liga sampiona! Naravno da im niko nece zameriti ako u tome ne uspeju, ali mi se svidja sto su jako motivisani i, cini mi se, da ce ako se ne plasiraju to smatrati neuspehom... Momci, sta god bilo, mi smo uz vas i verujemo u vas!!!

KAKO JE LEPO BITI GROBAR...!!!

boyan

pre 15 godina

jedva cekam sredu, prvo nasi kosarkasi da razbucaju madjare u prepunoj areni a onda da se komentator dere: PARTIZAN JE U LIGI SAMPIONA

Partizanovac 54 RS Bluka

pre 15 godina

Znam da je svima nama stalo da igramo u ls,ali Jokanovicu igraj otvoreno,napadacki i sigurno sa dobrom postavom igraca prolazimo,ako ne uspijemo u toj namjeri ostaje nam UEFA KUP,ali nemoj,bunker,motivacija maksimalna igraca igrate za nasu SRBIJU. SRECNOOOOOO...

Mrzim partizan

pre 15 godina

Ne, niste vi bili dobri prvih 45 minuta vec su oni bili losi jer su vas potcenili. Sada nece. Izgubili su u prvenstvu, a to dovoljno govori koliko se ozbiljno spremaju. Nije samo vama ovo mec sezone, vec i njima i nadam se da cete dobiti petardu jer takva mafija u fudbalu i ne zasluzuje nista drugo. Onih 11 konjexa sto trci za loptom ce da pukne samo tako...

Dare-grobar

pre 15 godina

Jao ljudi kakwo uzbudjenje u meni wec sada wlada pred utakmicu u sreu jedwa ceka da daj boze razvalimo turke....CUVA BOG SRBINA SVOG....

Zorz Vea

pre 15 godina

Majko Srbijo,andjeli i milosrdni,pomolite se za nas...

Momci,prijatelji i braco,odigrajte najbolje sto umete,ne dajte im jedan metar terena u Istambulu,neka se potrude za svaku loptu,kada god krenu u napad neka imaju osecaj kao da hoce da poljube ekspresni voz,kada god krenete u napad rastresite ih da im i pretci i potomci to osete...

Zivela Srbija i napred FK Partizan

Zorz Vea

pre 15 godina

Majko Srbijo,andjeli i milosrdni,pomolite se za nas...

Momci,prijatelji i braco,odigrajte najbolje sto umete,ne dajte im jedan metar terena u Istambulu,neka se potrude za svaku loptu,kada god krenu u napad neka imaju osecaj kao da hoce da poljube ekspresni voz,kada god krenete u napad rastresite ih da im i pretci i potomci to osete...

Zivela Srbija i napred FK Partizan

Bob Sent Kler

pre 15 godina

Junaci, nesto slicno sam napisao i pre prve tekme i ponavljam sad: Vi ste vec pobednici, ali tamo postavljate razliku izmedju srpskog proseka i top klase. Ne samo za nas Grobare i za Srbiju vec igrate i za sebe, za menadzere, za dobru lovu za mogucnost da u evropskom fudbalu ostavite pecat sa svojim imenom i prezimenom. Ko smatra da su Turci bolji neka ne putuje! Ko ce da se napije ko majka ako prodjemo neka preporuci!

Dovla

pre 15 godina

Koliko god mi zarko zelili i nadali se PONOVNOM ulasku u Lisu sampiona, mislim da su nam sanse jako male. Cak i da nadigramo turke uvek je tu faktro zvani SUDJENJE, svi dobro znamo sta Srbija i srpski klubovi predstavljaju u Evropi tako da je malo verovatno da "gospoda" iz UEFE dozvole balkanskoj sirotinji da izbaci veliki Fener. Ne zalim da delujem pesimisticki ali nazalost to je nasa realnost.
I da, vrlo je bitno da, KAKAV GOD BIO REZ U CARIGRADU, u sto vecem broju se skupimo na sledecoj Partizanovoj utakmici, cisto da pokazemo igracima da smo sa njima i u pobedi i u porazu!!!

VOLIM PARTIZAN!!!!

Kumanovo

pre 15 godina

Utakmica Njukasl-Partizan igrala se 27.08.2003 i tada je Partizan slavio u gostima i eliminisao engleski tim.Taj dan sam dobio sina.U sredu kad igra Partizan 27.08.2008 moj sin puni 5 godina a nadam se da ce i Partizan da prodje da se ponovi ono od pred 5 godina.Verujem da ce da bude isto.Pozdrav svim grobarima iz KUMANOVA.
Smrt fasizmu-Ziveo Partizan

fenomen

pre 15 godina

Imam kolege Turke na poslu i prenosim sta sam danas sa njima pricao. Na njihovim televizijama se Partizan prikazuje u dobrom svetlu, prikazani su inserti sa meca protiv Napretka iz Krusevca a u stampi se pise da Partizan dolazi jaci za 6 igraca koji nisu igrali na prvom mecu i konacno Fenerbahce je na premijeri tj. u prvom kolu na gostovanju izgubio sa 1:0 protiv ekipe koja je bliza ispodprosecnim nego natprosecnim ekipama u Turskoj ligi.Vise od rezultata ih brine da je Fener imao samo jednu polusansu za 90 min a osim toga imaju i mnogo povredjenih igraca+ neke su igrace prodali i jos uvek nisu kupili adekvatne zamene.Po tim njihovim medijima sanse su 50%/50% i prevagu mogu doneti jedino navijaci koji su pravi ludaci i kojih ce biti minimum 40000 i nece ni minute stati sa navijanjem. Kod Turaka je fudbal mnogo vise od fudbala, kod njih je to, kako moj kolega kaze, religija a da ne pominjem ogroman novac koji se ulaze...
Moja prognoza se krece od dva-tri razlike za Fener i to u slucaju da brzo primimo gol i da posle toga nasi padnu skroz do minimalne pobede Partizana ukoliko budemo odigrali pametno. Moramo mnogo paziti na njihova utrcavanja, ne praviti faulove ispred i u sesnaestercu i pozeleti postenog sudiju iz recimo Svajcarske, Kipra, Austrije mada bi idealno resenje bilo da sudi Slovak Lubos....
Uzdam se u Dijaru koji je u stanju da umakne njihovoj odbrani a bice tu i Moreira da mu posalje pravi pas.
Sretno...
Poz...

Dare-grobar

pre 15 godina

Jao ljudi kakwo uzbudjenje u meni wec sada wlada pred utakmicu u sreu jedwa ceka da daj boze razvalimo turke....CUVA BOG SRBINA SVOG....

Van der Vaart

pre 15 godina

Ako mi je nesto drago sto cujem, to je da su svi (i igraci i Jokan) gladni uspeha, tj. kako kazu, cilj im je Liga sampiona! Naravno da im niko nece zameriti ako u tome ne uspeju, ali mi se svidja sto su jako motivisani i, cini mi se, da ce ako se ne plasiraju to smatrati neuspehom... Momci, sta god bilo, mi smo uz vas i verujemo u vas!!!

KAKO JE LEPO BITI GROBAR...!!!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Bravo, bravo Jokanovicu, polako postajes svaki dan sve hrabrji i hrabrji ! Zimus si naucio da hodas,proletos da ides na doging, a sad kad je leto......i dobro trcanje ! Bog voli hrabre, a to je dobro , jer to uliva hrabrost i samopouzdanje igracima ! Sistematicno sam procitao izjave igraca i trenera Aragonesa posle utakmice u Beogradu, a oni nigde, nigde nisu nista hteli da kazu, mada ih je Partizan ''zgazio '' prvih pola sata ! Arogantni i prepotentni ......Aragones, igraci Fenera, su stavili dobru igru Partizana, zazmurili su kao da su to ''samo sanjali'' ! Mnogo su naduvani i''prepotentni'' , a vec sinoc su izgubili u Turskoj, a verujem da ovoga puta ih nece spasti sudije ! Dat ce vam Sveopsti Bog pobedu, jer BOG--unovic je sa vama, Sf.Stevan--ovic je sa vama, Sf.Dorde Lazic je sa vama, Sf. Knez--evic je sa vama,Sf. Car Julijan --Juca je sa vama, Sf.Ivan -- Obradovic je sa vama, i Boz-- ovic je na golu ! Ima Fener i Istanbul da se ugasi u sredu, jer su mnogo prepotentni, isuvuse samouvereni i njihovi navijaci i igraci, i uprava, i trener ! Brzina, mladost i zelja za pobedom ce pobediti ! Ja se vec danima molim Bogu, a ON mene cuje kad se molim ! Neka svi u sredu na Bosforu cuju, da je Partizanova vojska.........tuda protutnjala ! Cekajte igrace u cetvrtak ujutro na aerodromu !

Beli

pre 15 godina

@ komentar #22
Kazes care - izgubili su u prvenstvu, to dovoljno govori koliko se ozbiljno spremaju!?!
Razmisljao sta da kazem na tako nesto, ali onda sam ukapirao poentu. Zamislite kako se tek Zvezda spremila za njihov revans kad u 2 prvenstvena kola nije dala gol :)

akcidroni

pre 15 godina

@np anti grobar
@Milan
@Mrzim Partizan
@johan
-Sinovi,ko je vama dozvolio da komentarishete igre Partizana u Evropi...stvarno neverovatno...bolje malo razmislite o Vojvodini i Banatu i o tome da li cete uspeti da izborite opstanak ove godine.I mozhete makar da probate da obuzdate ochigledne komplekse...

gile

pre 15 godina

@mudrac
Osecam ja brate grobare,osecam jos od Avgusta 2007 kad su nas izbacili iz Uefa kupa. E sad ce BOG da vrati, i za to, ali mnogo vise za Avgust 2005.Bice sreda Veliki dan za Partizan

Partizanovac 54 RS Bluka

pre 15 godina

Znam da je svima nama stalo da igramo u ls,ali Jokanovicu igraj otvoreno,napadacki i sigurno sa dobrom postavom igraca prolazimo,ako ne uspijemo u toj namjeri ostaje nam UEFA KUP,ali nemoj,bunker,motivacija maksimalna igraca igrate za nasu SRBIJU. SRECNOOOOOO...

boyan

pre 15 godina

jedva cekam sredu, prvo nasi kosarkasi da razbucaju madjare u prepunoj areni a onda da se komentator dere: PARTIZAN JE U LIGI SAMPIONA

KKP

pre 15 godina

Feneru ce, pored domaceg terena, i "vetar duvati u ledja". Trener Fenera je selektor Spanije! U spicu igra spanski repzenenativac, a UEFA je stavila da sudi SPANAC Mehuto Gonsales!!! Ovim sam sve rekao! Ja volim moje crno-bele i ako se bore kao u prvom mecu, ja cu biti zadovoljan! Aliiiiiii, posle kradje u BG, UEFA ne propusta sansu da NE dozvoli Partizanu ni nadu za LS! UEFO, sram te bilo!
Srecno, Partizane!

SLOBODAN

pre 15 godina

Ljudi,prosli put kad smo igrali, usli u ligu,moj otac je radeo u trecoj smeni,da neverujes,u sredu opet radi u trecoj, tv na istoj strani zida,isto sreda.....pa spremite se slavlje je dao bog oko11h..mirise, oseca se, LIGA SAMPIONA

GrobarCrvenka

pre 15 godina

Stvarno mi nisu jasni navijaci egipcani. Ljudi ja egipcane gledam samo kada igraju protiv MOG PARTIZANA i nikada vise, necitam vesti o njima, osim kada igraju protiv MOG PARTIZANA...
Zato bi zamolio doticne da se manu ove teme i komentarisu svoje utakmice.
A nama sta Bog da u Turskoj, a dace dace
VOLIM PARTIZAN

Dead man walking

pre 15 godina

dajte grobari sta se lozite, vi ste smesna ekipa...
(delija, 25. avgust 2008 20:32)
Za razliku od Zvezde, koja kida i ubija na pocetku sezone?

Giga

pre 15 godina

kako nedovoljno oporavljeni Zajim???
pa trenira vec dve nedelje sa ekipom...
sta smo ga koji djavo dovodili onda,mozemo i bez njega da igramo protiv banata i napredka,treba nam za fener!

Alek

pre 15 godina

Jadni i bedni su oni što komentarišu protiv PARTIZANA, bolje bi bilo da ovo preskoče i sačekaju kraj utakmice.
Napred PARTIZAN, želim vam sreću.

relja

pre 15 godina

Bio sam na sajtu Fenera i mogu vam reci da i im nije sve jedno.Posle poraza u prvenstvu i lose partije u Beogradu trebace im sreca VELIKA da nas izbace.SAMO HRABRO(oni su se vec UKAKILI)

Nebolood

pre 15 godina

Kao prvo, treba biti pozitivan i verovati u prolaz .. ne ici u istanbul pomireni sa ispadanjem.. ali realnost je takva, da ce nam stvarno trebati vanserijska partija i mnogo srece, da bismo napravili podvig, tj. pobedili fener.. dobro je shto je fener pokazao da je ranjiv, i da nije nepobediv, neuigrani su sa novim trenerom, ali imaju chist kvalitet, a i njima je ovo utakmica sezone... bice extremno teshko, ali je jokan rekao pravu stvar, biti pametan, napadati samo kad mozhemo, iz kontre, brzo.. ne smemo prvi da primimo gol, jer je onda sve gotovo.. tvrda odbrana, malo srece, i jedna kontra, kao u newcastleu, to nam je jedina shansa :))) SAMO HRABRO CRNO-BELI,VI STE PONOS SRBIJE !!! shta god tamo uradili..

Wladimir_WB

pre 15 godina

NAPRED MAJSTORI !!!!

Srpska liga nije Vas nivo, tu cete se prosetati do nove duple krune, jer sem Vas nema nijedne iole ozbiljnije ekipe da Vas na tom putu zaustavi... Vasa mera su Fenerbache i ostale Evropske ekipe. Ako moze jedan Dinamo Kiev da bude tako dominantan u svom prvenstvu i uspesan u Evropi mozemo i mi... NAPRED CRNO BELI!!!

PFC

pre 15 godina

ajmo crno-beli ...
ja verujem u ovaj tim Partizana
nije sve u novcu i srce igra vaznu ulogu...nadmeni Turci nisu kaznjeni u Beogradu, ali posto je Istanbul mesto uspeha Partizana, tamo ce ih sustici kazna
u njihovom bunjistu, pred njihovim "posmatracima"
a, i, ovaj put se nadam neutralnim sudijama
pozz za sve Grobare

Cvele

pre 15 godina

Zvezdas sam,ali bih stvarno voleo da Partizan prodje dalje,ove sezone zaista imaju tim koji zasluzuje vise od ove nase Meridian lige.Srecno!!!!

boske

pre 15 godina

Želim da gledam kako se gine za grb kluba i musku igru. Treba da pokazemo muda pred 40000 turskih fanatika. Jesmo li Srbi ili nismo. Sve je moguce,lopta je okrugla.
P.S. SVI KO JEDAN, JEDAN ZA SVE.
Napred Partizan

partizanovac rs banjaluka

pre 15 godina

Pravi se dobra atmosvera kako u klubu tako i van njega, kao i medju nama navijacima i treba biti optimista i poruciti igracima da izgaraju na terenu da daju svoj maksimum za svoj inas Partizan. Pozdrav svim nasim navijacima GROBARIMA od Triglava do DJevdjelije Evrope i Svijeta.PS. Dobijamo Fener sa 2:1 vidjecete Partizanovac

Sikimic

pre 15 godina

Trese me groznica, imam neki pozitivan osecaj pred ovu utakmicu samo da se to ostvari.

PS: Jokane ako mislis da ista uradimo tamo ni pod razno ne ubacuj Sikimica u igru, taj covek nam samo donosi probleme...

Vaj ga doo

pre 15 godina

s jedne strane nadobudni/umisljeni turci sa druge napaljeni/motivisani srbi ..
U sredu ce se videti koje vera ko nevera ..
verujem u pobedu - medju grobarima nema vuka brankovica .. naci ce se neki obilic ..
dobijamo ih ovaj put .. D)

Milan Boss

pre 15 godina

Istambul, april 92g... Od svih smo bili otpisani i prezaljeni...I svi znamo kakav je bio ishod... Njukastl 27.avgust... Niko ni u sali nije pomislio da cemo imati snage da izbacimo Engleze...I svi znamo kakav je bio ishod...Sastao se Istambul i 27.avgust... Braco Grobari svim srcem uz nas Partizan! Svi znamo da cemo se boriti i protiv igraca i navijaca i sudija...Igraci srce na teren,imajte u glavi Istambul 92g.i Njukastl 27.avgusta, vidim da svi zracite optimizmom, da verujete u sebe,i da postujete grb i dres koji nosite. U igru unesite dozu bezobrazluka i pokazite da i oni vas moraju da postuju.
Srca svih Grobara ce kucati za vas, za nas Partizan, a Bog ce da nam vrati za promasaje protiv Artmedije, za proslogodisnju nepravdu posle Zrinjskog, za onu sramotu od sudjenja u Bg protiv Fenera.
Nesto mi ne da mira, imam neki cudan osecaj... Ajmo Braco svi zajedno do pobede...

Dejan BP

pre 15 godina

Ljudi ja vec tri danasanjam Fener 0 - 2 Partizan Bogunovic,Diarra
Prvi go u 32min a drugi 88 iz kontre kad fener baci sve u napad i onda NANANANANANANANa LIGA SAMPIONA LIGA SAMPIONA LIGA SAMPIONA

grobari crna gora GACEVIC

pre 15 godina

pa jel Fener ili Banat stigo u cetfvrt-finale Lige Sampiona?
......salu na stranu!
Bice glupa 1.Liga bez Marakane i delija,zato potrudite se!
RAZMISLJAJTE SAD KAKO DA OTKINETE 2 BODA JAVORU

JOE GR

pre 15 godina

bice neverovatno tesko,samo velika sreca i volja moze da nas odvede u ligu sampiona.imamo ceo tim na raspolaganju.turci nisu izgubili evropsku utakmicu kod kuce vec 2 godine.10 Pobede i 3 remija 0 poraza.zamolio bih zvezdase da ne navijaju za turke u interesu srpskog fudbala.moramo vec jednom da se ujedinimo kad igramo evropske utakmice kao i druge zemlje.znam ima nekih koji se duvaju a i istina drugacija.ali to je mali broj.znaci u sredu svi za partizan,a onda za zvezdú u cetvrtak

Aimar

pre 15 godina

Pozdrav samo hrabro momci ,treba igrati kao u nasem HRAMU,otvoveno napasti pa kako bude. Nemoj da se povucemo kao branimo nesto. to nikako. U BOJ KRENITE JUNACI SVI.......

djns

pre 15 godina

Kao prvo, treba ce dosta srece nasem Partizanu u sredu da sacuva svoj gol. Cak mnogo ce nam to biti teze nego da postignemo gol turcima. Ovo govorim iz prostog razloga jer nasi napadaci i cela ofanzivna linija je navikla u nasoj ligi da napada protiv 10 protivnickih igraca, a ovde ce to biti 4 eventualno 5 igraca Fenera. S' druge strane odbrana ce nam biti u mnogo tezoj situaciji, jer u domacoj ligi, tako reci, nemaju posla, a ovde ce ga i te kako imati. Treba biti strpljiv, ne otvarati se previse, a neka kontra ce nam se sigurno otvoriti i tu onda treba da dodje do izrazaja Dijarina i Bambijeva brzina. Ocekujem sastav
Bozovic
Stevanovic Dordjevic Sikimic Obradovic

Juca Fejsa

Bambi Moreira Paun

Dijara

I na kraju bih citirao Duleta Vujosevica pred proslogodisnji mec sezone sa Panatenaikosom : "NEKA BUDE STO BITI NE MOZE"
Neka nas te reci odvedu u Ligu sampiona kao sto su nas prosle godine odvele u Top 8 Eurolige.

Mrzim partizan

pre 15 godina

Ne, niste vi bili dobri prvih 45 minuta vec su oni bili losi jer su vas potcenili. Sada nece. Izgubili su u prvenstvu, a to dovoljno govori koliko se ozbiljno spremaju. Nije samo vama ovo mec sezone, vec i njima i nadam se da cete dobiti petardu jer takva mafija u fudbalu i ne zasluzuje nista drugo. Onih 11 konjexa sto trci za loptom ce da pukne samo tako...

np anti grobar

pre 15 godina

ma shta lupate?ima da vas razvale da neznate gde se nalazite,obavezno kompas ponesite.ZVEZDO ZVEZDANA CELOG ZIVOTA VOLECU TE JA.SELAM IZ NOVOG PAZARA

Mix

pre 15 godina

Samo najbrza moguca igra PFC-a i pomaganje igraca jednih drugima na terenu moze da dovede do pobede. Primeniti im holandski model igre.Neka navijacki huk bude shvacen kao da je upucen njima kao da igraju na nasem stadionu. Inace, ja bih uveo najbrzu mogucu postavu i napadao bih ih u talasima. Odbrana bi morala da bude brza od njih i kao "kremen" i ne bi trebali dozvoliti petljanje oko kaznenog prostora, odmah izbacivanje lopte daleko u polje, po mogucnosti nasem igracu. Igrao bih sa dva zadnja vezna, sa mnogo aktivnijom ulogom spoljnih kod napada, jer su brzi i prodorni.Paziti se kod prekida a na prekide u napadu Djole obavezno napred.Ko god dodje na 20-25 m. blizu gola, odmah bez cekanja pucati, moze bog dati da uleti koja. Eventualno vodjstvo ne braniti bunkerom, ni slucajno, vec aktivnom odbranom na sredini terena do 30-35 m. blizu naseg golmana.
Sretno crno-beli majstori!!!

GrobarBL

pre 15 godina

Sjecam se 2003 i kvalifikacija protiv Newcastlea, prva utakmica u Beogradu, gubimo sa 0:1 ali vidi se da su Englezi totalno van forme, Partizan ih jednostavno "ima" ali lopta nece u gol. Na drugi mec se odlazi sa nekakvom pritajenom nadom ali bez i jedne pompezne najave o plasmanu u LS. Valjda je tada Matthausu bilo jasno da se moze dalje ako Newcastle u medjuvremenu nije "podigao formu". I bi kako bi, Partizan im dade gol, ascuva svoju mrezu i na penal ruletu bi sretniji :)
Sad, poredeci meceve u Beogradu od prije 5 godina i prije 15 dana ne mogu da ne skrenem paznju da sada imamo neuporedivo tezeg protivnika, protivnika koji nije dostigao pravu takmicarsku formu ali koji je i tako odigrao mec u Beogradu sa 70% snage, sto bise reklo bez velikog naprezanja i stigli su do povoljnog rezultata. Doduse, sramotni Skot je malo skrenuo vodu na njihov mlin ali, budimo realni kada smo se povukli oni nisu "stisnuli" do daske vec su igrali koliko da je i njima taj rezultat po mjeri. Iskustvo, znanje i novac su na njihovoj strani, ludnica na prepunom stadionu je njihov 12-ti igrac. Pa gdje je onda nasa sansa? Ne vjerujem da Fener nece napasti, Aragones nije toliko naivan da ne prepoznaje omjer snaga a ako pravo napadnu eto velikog problema za nas. Sacuvamo li gol mozda se nesto da i uraditi, a to znaci da ga moramo zabiti, najbolje negdje pred kraj, kao Dnipru prije koju godinu. Lijepo je sto ovoliki optimizam struji nasim medijima, ali treba se malo i na zemlju spustiti jer ako se desi da napustimo ovo takmicenje sigurno je da ce razocarenje i efekat na nastavak takmicenja u kupu UEFA i domacem prvenstvu biti manji a ne da nam se dogodi "havarija" kao poslije Artmedije i Petah-a pa sebi ne mozemo doci 2 godine.
U svakom slucaju, snazno i pametno, ako je moguce i bez brukanja!

D(o)Lc^E

pre 15 godina

O Partizane volimo te SRCEM SVIM,gde god ti da igras tu su tvoji GROBARI,samo tebi VERNI samo tebi ODANI, O PARTIZANE...Pokazite onom kepecu Karlosu kako se igra fudbal...

strucnjak:)

pre 15 godina

samo da izdrzimo prvih 20 minuta,a posle cemo nekako :)
ostajem pri tome da dajemo 2 gola dole!
nisu oni chelsea...
idemo dalje!!!

MANDA DORCOL

pre 15 godina

PRE SVEGA HVALA NASEm B92,da PARTIZANOVE vesti budu uvek prve,tako ce nadam se biti i kada udjemo u LS,i koliko samo dobili novca od LS!!!LJudi ovo nije san nego stvarnost,mi ulazimo u LS,koliko god to bilo krivo CRVENIMA!!!CRVENI pogledajte oko sebe,nece vas ni nas propali talenat PAVLOVIC, a pogledajte TOSICA, FEJSU,OBRADOVICA,LAZICA????DOKLE VISE DA DOKAZUJEMO VELICINU PARTIZANA???MOJI GROBARI ULAZIMO U LS,KADA SE TO DESI SAMO POZDRAVITE MANDU!!!A JA CU UVEK VOLETI MOJE GROBARCINE I NAJLEPSE GROBARKE!!!!!!!!fener-PARTIZAN!O-1!!!IMATE POZDRAV IZ CENTRA BEOGRADA!

PFC4ever

pre 15 godina

Ljudi,sta god da se desi,i ako nas nabiju sa 5 komada..bez obzira na sve
SVI NA KARABURMU..
bice sanse drugi put..
MI CEMO UVEK BITI UZ TEBE..

Milan

pre 15 godina

I prva petarda u karijeri. Nemate sanse ali sva sreca pa je vreme u Turskoj lepo pa ostanite par dana da niste dzaba isli.Zgazice vas Fener!BBRS

trubute

pre 15 godina

Jedino u sta verujem to je snaga partizana i njiha zelja za uspehom to mi je najbitnije.Mislim da su sampionska ekipa i da im imaju sampionski mentalitet,pobednicki.Igrajte svom snago,ostavite srce na teren,i rezultat ce sam doci, ovo nije utakmica samo za bolje partizana,ovo je utakmica za uzdrmano stanje u nasem fudbalu,jedina svetla tacka PARTIZAN.
ZAJEDNO DO KONACNE POBEDE...NAPRED PARTIZAN!!!!!!!

KKP

pre 15 godina

Spisak igrača koji putuju za Istanbul na meč 3. kola kvalifikacija Lige šampiona Fenerbahče - Partizan:
- Mladen Božović, Darko Božović, Stevanović, Miljković, Đorđević, Jovanović, Knežević, Sikimić, Obradović, Ljajić, Lazić, Juca, Petrović, Fejsa, Tošić, Bogunović, Moreira, Čadikovski, Diarra i Paunović.

Марио

pre 15 godina

Напред Партизан!
Већи проблем од квалитета противничких играча биће фанатична публика. Надам се да се нашим играчима неће везати ноге у таквој атмосфери.
Што се игре тиче, поновити борбеност и креативност из прве утакмице, нарочито првог полувремена, па, дај Боже, уз нормално суђење, да остваримо повољан резултат и славимо улазак у Лигу шампиона!

gavra

pre 15 godina

Jokane pre pocetka utakmice da stavis ceo tim ispred TV-a i da im pustis da odgledaju Boj na Kosovu,a deo kada Milos Obilic kaze:sutra cu na Kosovu ubiti Murata,da pogledaju bar jedno 10 puta pa da vidis kako ce momci da grizu.Posle toga ima da pokidaju turke kao svinja masan dzak.Siguran sam,bice to teska tekma kao ni jedna do sad,i bez obzira sto je protivnik jak kao crna zemlja,koji je uopste smisao takmicenja ako ne verujes u sopstvenu pobedu?

Zv3r

pre 15 godina

Nadam se da ce se istorija ponoviti(sada u fudbalu)!Setite se da kad smo igrali 2. utakmicu u gostima pobedjivali smo(Njukal,i sada nadam se Fener)a kad smo igrali 2. takmu u HRAMU,ispadali(Artmedija).gani bolje ne komentarisite,PARTIZAN IGRA,bolje da idete i radujete se osvojenom BODU!!!!hahaha

Sumpor brate!

pre 15 godina

Miriše na dobro.. oseća se u vazduhu... barem ja osećam.. Oseća li još neko ili sam usamljen :-)?
(Mudrac, 25. avgust 2008 17:00)

E. nisi usamljen. I ja sam osetio u gradskom prevozu kad sam se vracao kuci.
Al' meni opste nije mirisalo dobro.
Majstoreeee, otvaraj sva vrata!

Doktur

pre 15 godina

Neću reči ništa što već nije rečeno. Baš kao i mnogi i ja verujem da ce se ponoviti Njukastl!!! Potrebno je da ostave srce na teren, a za sve ostalo će se pobrinuti BOG!!!

POMOZI BOŽE!!!
POMOZI BOŽE!!!
POMOZI BOŽE!!!

Grobar Ni

pre 15 godina

„Немојте се молити Богу за неку споредну ствар, молите му се за своју земљу...“
Kada bi ova poruka zaista mirisala na iskrenu, mozda bih je i prihvatio, ali kako potice od turskih konjanika, za koje je: Zvezda zivot, a osalo su sitnice, onda je licemerna i bljutava. Govori o njihovoj prepotentnosti, iskompleksiranosti i o mnogo cemu sto sa spotrom nema veze. Kada oni igraju, svoju crvenu petokraku izjednacavaju sa Srbijom, a zaboravljaju da je Srbija svetinja i vlasnistvo svih nas. Svako pojedinacno posezanje za njom i prisvajanje od bilo koga nije dobro, cak je i degutantno.
„Ne daj Boze da Srbiju u Ligi Sampiona predstavlja jugoslovenski fudbalski klub jer to bi bio tezak udarac za srpski fudbal“.
„Najsrpskiji, najbolji, najveci i sve naj... klub sa ovih prostora“ nece za dugi vremenski period imati priliku da reprezentuje Srbiju u LS. Tu privilegiju zasluzeno ima jugoslovenski (ali i srpski) klub ciji ucinak u Evropi ide u prilog i „stubu srpstva“ i popravlja mu poljuljani (srozani) rejting, tako da je van svake pameti govoriti o teskim udarcima za srpski fudbal i sa tim povezivati Partizan. On je trenutno jedina svetla tacka u mraku koji vlada nasim fudbalom. Red Star je izgubljena u njemu, jer se nalazi u sivilu koje se u mraku ne prepoznaje.
Tz. delije nikako ne prestaju sa nipodastavanjem Jugoslavije i sa grubim ruganjem njoj, a zaboravljaju da su najtrofejniji, sto im je jedino uz Bari i Tokio ostalo cime se mogu trenutno da hvale, postali za vreme te bivse nam drzave. Zaboravljaju da su im upravo Jugosloveni uz ponekog Srbina doneli i najveci uspeh, koji na ovim prostorima jos uvek nije nadmasen. Zato ih i treba cesce podsecivati na ove cinjenice, jer svojom drskoscu i arogantnoscu prelaze sve granice uljudnosti.

a7lan715

pre 15 godina

Niste pali u nastavku utakmice nego je Fener brzo stigao do željenih 2:2 i nije hteo dalje da igra!

Imali ste ogromnu priliku u prvom delu utakmice kada ni rezultat od 5:0 ne bi bio nerealan - ali šta je tu je - ako pobede u Turskoj, biće to prava senzacija.

Dundjer R.S.Gradiska

pre 15 godina

Srecno momci ,pokazite da igrate napadacki fudbal ida mozete da se nosite sa mnogo jacim ekipama .Dajte sve od sebe do zadnje sekunde,a Ti Jokane potrudi se da ne bude zadnja utakmica karijere. VOLIM PARTIZAN Gradiska R S

NAVIJAM ZA SUDIJU

pre 15 godina

SAd sam pogledao owaj link za fenerbahce i pitam se kako se ne srusi tribina ??? Ni marakana ne bi izdrzala 20000 na tribini .. pa cak ni sa prskalicama ! :)

Saud-komentator

pre 15 godina

Šenturk,Šenturk i GoL!GoL!GoL! Opet Šenturk,Šenturk i zamislite,šta? pa naravno, GooooLLLLLLL !!! šta ste vi mislili? Guiza,Guiza i GooooLLLLLL ... Alex,Alex i GoooooL, evro GooooLLLLL... Lugano do Roberta,Roberto do Emrea,Emre do De Soze,De Soza do Borala,Ugur Bolar sjajnim centaršutom pronalazi Šenturka koji cepa mrezu crno-belih i dovodi svoj tim u vodstvo 5:0 Svaka čast Partizanu koji se mora zadovoljiti Kupom Ueffa. Ipak se nije moglo bolje protiv jednog FENERBAHČEA. Aj vidimo se grobari nekom dr prilikom:)

ZVEZDASICA

pre 15 godina

MAYWEATHER JR
Ovaj komentar je upucen jednom GROBARU i zamolila bih redakciju B92 da objavi ovaj komentar!!!! Decko koji komentarise ZVEZDASICU i pise koji joj je ku....,kaze da ona mesa lekove,da kokodace,pa dalje pise da on polaze sociologiju i da hoce da me vodi kod profesora,da kada vidi moj komentar zapita se koji je smisao mog zivota i tako dalje,imam da mu porucim sledece:Na ovom sajtu svako ima pravo da napise sta hoce,da se predstavi kao navijac svog voljenog kluba,da ja kao zvezdasica imam pravo da kazem da cemo ove sezone osvojiti duplu krunu isto kao sto svaki grobar ima pravo da kaze da ce partizan da osvoji duplu krunu ili prvenstvo!!! Istina je da ne volim grobare,ali cisto sumnjam da su grobari toliko nevaspitani da se svadjaju sa jednom devojkom,cisto sumnjam da su grobari toliko nekulturni da vredjaju jednu devojku!!!! Ja sam primer pravog navijaca,koji voli svoj klub i kada pobedjuje,a jos vise ga volim kada gubi i kada je u problemima,sve i da je najgora ZVEZDA je za mene JEDNA JEDINA ljubav volim je i volecu je uvek i zato i kazem da sam ja pravi primer jednog vernog navijaca,jednog delije,a isto tako mislim da ti NISI pravi primer jednog GROBARA jer nijedan grobar nece pasti toliko nisko da vredja jednu devojku i da dozvoli da ga isprovociraju komentari jedne devojke,a to je sa tvoje strane toliko jadno i bedno da slobodno mogu reci da si nekulturan!!!Mnogo je bilo odgovora na moje komentare od strane GROBARA,bilo je kritika,bilo je i raznih manje teskih reci,ali je to sve normalno i to je nesto sto sam i ocekivala posle pojedinih komentara,momci jesu kritikovali ali muski kulturno kako im i dolikuje!!!! I jos nesto,kazes hoces da me vodis kod profesora sociologije? Nema potrebe ni ti tamo da ides,verujmi isto kao sto i ja verujem da je za tebe psihologija nepoznata rec i zato ti savetujem da preskocis te tvoje ispite sociologije i da se uputis kod PSIHOLOGA!!!! Samo cu ti reci jos nesto:Nemoj da se spustas na taj nivo,da dozvolis da te isprovociraju komentari koje pisu devojke,zene,devojcice,nemoj da brukas sve grobare nego se ugledaj na njih bar sto se tice kulture kada su devojke u pitanju!!!!! Toliko od mene,pozdrav za sve moje DELIJE i pozdrav za sve grobare koji podrzavaju ovaj moj komentar!!!! Samo jos nesto isto bih ovako postupila da je jedan DELIJA pisao takve gadosti nekoj navijacici partizana jer ako nisi musko onda ti i nije mesto ni na MARAKANI ni na JNA!!!!!

Rastkinh0

pre 15 godina

Ne mogu da docekam,ovo je strasno.Molim te Boze,Sveti Djordje i Beli andjele da prodjemo.Srce na teren pa sta bog da.Samo hrabro.

Milan PFC

pre 15 godina

Da volim crno bele ponosno kazem svima,volim to slavno ime i divim se samo njima,na svetu nista lepse ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji!!!!

Pavlica

pre 15 godina

Ovo ne bi trebao nikome da bude meć karijere več obična utakmica u kojoj če partizan potvditi svoju dominaciju na balkanu. jokan je ovom izjavom izjavio da od njega veliki trener biti neče. normalno je da se prodže fenerbahće pa da bude još velikih utakmica posle utakmice u turskoj pa hoče li jokan svaku od njih nazivati utakmicama karijere? jokane, svaku utakmicu moraš igrati na pobedu jer če na terenu biti jedanaest protiv jedanaest. nemoj kalkulisati i pobeda če sigurno doči.

Ја и 3 прста

pre 15 godina

Немојте се молити Богу за неку споредну ствар, молите му се за своју земљу... То ипак и није толико важно, схватите...
А и морате да схватите да немате шансе против Турака, нажалост...
Делија

fenomen

pre 15 godina

@Rale
kakve dezinformacije???
Napisao sam da imaju dosta povredjenih igraca+ da su neke prodali.Rec "neke" moze da znaci i dva igraca kao sto si ti napisao. Aurelio je veoma dobar igrac a i Kezman je dao dosta vaznih golova za Fener a u sredu nece biti nijednog. Dejvid ili kako se vec zove je takodje veoma opasan ofanzivni vezni koji daje dosta golova a i njega nema a slag na tortu je odgovor za @saud-komentator.....Sentuuuuuurrrkkk, senturk i, i, nije gol nego je covek povredjen i verovatno ne igra a osim njega ima jos povredjenih igraca iz prve postave....Ja neznam da citam turske novine ali imam ljude koji znaju i to su oni meni rekli a ja sam napisao da fener ima mnogo vece sanse i da ja vise verujem da ce fener dalje nego sto to veruju neki turci iz firme sa kojima radim a koji su inace fanatici Trabzona i Galatasaraya...
Cuvajte se Turci "partizan"-ske eskadrile....
Ma cak se uplasio i Zeman da ga ne proguta CRNO-BELA neman....
Poz...

crno beli navijac mnogo smo jaki

pre 15 godina

jasam uvjek volijo partizan zbog mijatovica i crno belih dresova pa kezman ivica kralj kao pravom grobaru bice san da da gledam partizan protiv elitnih klubova iz ls navijam svom snagom za tim iz humske mislim da bih poletijo kad bih partizan izbacijo fener bice pakleno turci su glasna publika ali grobari u muci se poznaju junaci partizan se nevoli za partizan se zivi

laki

pre 15 godina

Jokane ako nisi provalio da se Fener poigravao s vama u Beogradu,trebao ti je to neko reci. Kako mozes sebi dati za pravo da mozete da se nosite,cak sto vise i eliminisete jednog od najjacih timova Evrope iz LS?

rale

pre 15 godina

@fenomen
Ne znam sta ti je to trebalo,da siris dezinformacije kad svi znamo sve o Feneru. Prodali su samo dva igraca, Mehmeta Aurelia i Kezmana,a kupili su Guizu Emrea i jos jednog igraca iz Manisaspora. Od povredjenih igraca imaju samo Dejvida ostali su svi na raspolaganju Aragonesu. To sto kazes da mediji daju sansu 50%50%apsoluto je neistina. Daleko jaci tim od Partizana da im gostuje pa bi davali malo vece sanse Feneru od 50% .

nemanjaol

pre 15 godina

Uh... Jedva cekam sredu, mnogi su ovde pominjali reci Duleta Vujosevica : "NEKA BUDE ONO STO BITI NE MOZE" i moram da kazem da me jedna stvar mnogo podseca na mec sa PAO a to je ubedjenost igraca i navijaca da Partizan pobedjuje. Ne govore oni to potpuno otvoreno, ali ocigledno sa mnogo vise optimizma nego ranije, kao i kosarkasi na pocetku su se potajno nadali, a sada idu otvoreno na pobedu. Jednostavno igraci Partizana i mi navijaci smo odlucili da idemo u Ligu Sampiona i tu se Turci vise nista ne pitaju sada sve zavisi iskljucivo od partizanovaca, a kada oni nesto odluce to po pravilu tako i bude. SRECNO!

hamit

pre 15 godina

CAO crno beli znam da ce ovo biti naj vaznija utakmica u ovoj sezoni ali dajte sve od sebe jer FENER je pre pre slab tim pa taj GUIZA nezna gde se nalazi na kojoj je planeti pitajtega neznam kaza ce .. xaxaxa IDEMO ZA POBEDU U ISTAMBUL OLE OLE OLE

bivsi_delija

pre 15 godina

Super sto vas nije Fenerbahce deklasirao u Beogradu,jer ne bi imali sta sad komentarisati. Lepo se iz smejem citajuci vase komentare tipa zgazicemo ih,svaki turcin zna,svaka bula zna i sl. hahaha Samo nastavite.

Grobar Ni

pre 15 godina

“JEDINI SRPSKI KLUB pobednik LS JE Zvezda sa internacionalcima”.
Znao sam “antirakar-u” da za vas red starovce istorija ljudskog roda pocinje od Barija 1991.g. ali da je Zvezda jedini SRPSKI KLUB pobednik LS, to do sada nisam znao. Alal vam vera, vi LS niste ni omirisali a vec ste njen pobednik. To je samo vama svojstveno. I jos nesto. U ono vreme kada ste osvojili KES, a ne LS, drzava nam se zvala Jugoslavija, a njeni zitelji jugosloveni, a ne internacionalci. Znaci, jugosloveni su vam, uz pravog internacionalca Belodedica, doneli taj pehar, pa priznali vi to ili ne. Zato uvazavajte Jugoslaviju i ne glumute Hrvate. Kompleksi i jednih i drugih su neizlecivi.

Milanista

pre 15 godina

Fenerbahce-Partizan 5-0 realno,bolje sve stavite u odbranu da vas ne razvali fener,nemoj da se opustate sa njima,ipak su to "turci"

Turks vs Turks

pre 15 godina

Partizani, srece ste imali u bgd. Pogodi ga lopta u koleno dva puta i da dva gola (jedan ponisten), Paunov gol, koliko god slucajno delovao, ipak je potez znalca, oni nisu hteli da igraju poslednjih 20min (namestaljka za kladionice). Sad ce bidne tri komada.

duleRS

pre 15 godina

ja sam veliki grobar i volio bi da jih napanemo od prve minute,al mislim da nememo nikakve sanse da sa takviom igrom prođemo.zato mislim da bi morali da utakmicu posve umrtvimo i zadnjih 10min. napadnemo sa svim snagama i ako tad uvalimo gol imamo velike šanse da prođemo,jel ako dadnemo prije gol oni ce nam ga uvali a ako slucajno nebudu mogli dat, tu ce da na scenu nastupe sudije i da jim režiraju pobjedu,a ovako nece imat vremena ako im zveknemo go na kraju utakmice.

drug Jataganac

pre 15 godina

Dok mi docekamo da se Zaim oporavi, Proci ce pola sezone. Steta. Jokanovicu, svaka cast za izjavu. To je pravi pristup. Nadam se ne samo na recima.

s

pre 15 godina

u poslednje vreme ostavio sam nekoliko vrhunski strucnih komentara i nisu mi objavili a nisam ih sacuvao ... nadam se da ovaj hoce... sto se tice slavise jokanovica imam nekih misljenja koja se ne slazu sa nekim njegovim potezima ali cu kritiku ostaviti za kraj i to samo ako totalno upropasti partizan u sta ne verujem ,,, zelim da ovim momcima pruzim podrsku i resio sam jos nesto i voleo bih kada bi me ljudi ovde podrzali a u vezi je sa sportom... gledam cavica, covek je toliko dao dobar primer deci za rad trud, bavljenje sportom i najvaznije postovanje pravih vrednosti, dok smo mi pljuvali amere i najveceg sportistu svih vremena on se covek radovao srebru naravno da mu je zao kao i svima nama ali on ne mrzi on covek voli i tako je stigao dotel, a gledao sam opet karakasevica klasican srbin izgubio je par poena na srecu i toliko nije mogao da veruje u to da je hteo nekog da ubije umesto da igra i u interviju je rekao kako je ovaj nezasluzeno prosao jer je on mnogo bolji i imao je zreb i sansu ali je onaj person dobio neke poene koje nije trebao e to vrhunski sampioni nikad nece raditi jeste bilo za dlaku jeste bilo srece ali i taj na drugoj strani je trenirao... moj zakljucak je da necu vise da budem hejter i svojoj zemlji i klubu , PARTIZAN NARAVNO , davacu bezrezervnu podrsku i necu da pljujem i mrzim osim ako se neko ponasa kao klasican srbin i omalovazava tudje, ne gleda svoje, i sve svaljuje na srecu.... nadam se da je tako cavic na jos nekoga uticao i kad svi budemo ljudi ko cavic onda cemo i biti sampioni i srbija ce biti zemlja za ponos.... i na kraju zeleo bih da pozelim momcima srecu u istanbulu i da kazem da je uprava opet napravila extra posao sa zajemom ... cuo sam da je najvece pojacanje i reprezentativac tunisa ali nikad ga nisam gledao i sad na komentarima je neko preporucio i ima sjajan klip na you tubu predlazem svima da pogledaju... decko ima tehniku, pracku u nozi, a daje i glavom i to neretko golove jednom recju sjajan je ... klip traje 10 min ima dosta materijala pa predlazem da pogledate http://www.youtube.com/watch?v=XC9hpxHClzo

antirakari

pre 15 godina

@Za "grobar ni" koji mnogo pametuje

Grobljanac shvati jedno nama titulu nisu doneli jugosloveni, vec 1. srbin, 2. musliman, 3. srbin, 4. srbin, 5. srbin. 6. makedonac, 7. hrvat, 8. srbin. 9. makedonac, 10. crnogorac, 11. srbin - DRagisa- prema tome JEDINI SRPSKI KLUB pobednik LS JE Zvezda sa internacionalcima. To je valjda normalno i svuda je tako ( i kada bi Celzi osvojio LS reklo bi se da je osvojio engleski klub bez obzira da li u njemu ima engleskih fudbalera ili ne i bez obzira sto je vlasnik Rus) jer su i vama crnac i Lotar bili glavne uzdanice prilikom vaseg ulaska u LS. Zato ne filozofiraj nego navijaj za svoj klub ( srpski) i nadaj se ulasku u LS sto vam od srca NE zelim. Mozda nije patriotski ali je iskreno. NAPRED ZVEZDO ma kako sada jadno izgledala.

Igor_PFC

pre 15 godina

cigani aj nemojte da jedete g**na!!jeste govorili kako ce oni da nas odvale u BG-u,a na kraju mi bili bolji sa rezervama!ne mora nista da znaci,fudbal se igra 90min,a tu se pokazuje sve...NAPRED PARTIZAN! ili kao sto je vec neko rekao-srecno momci pola Srbije vam drzi palceve!

jovan

pre 15 godina

Ljuuuuuuuuubav prema klubu
ne moze da prestane,
dok zivim klicacu teeebi
volim te Partizane.


Partizan ima snage da postigne dva gola sto je sasvim dovoljno za prolaz.
Kao sto i svi ostali komentarisu prolaz se oseca u vazduhu...i samo napred partizan

Nikola Jovcic

pre 15 godina

Partizan u sredu od 20h igra istorijsku utakmicu za klub i za sve navijace. Zato treba zajedno svi da se pomolimo da Partizan ostvari povoljan rezultat i da ponovi uspeh iz sezone 2003/2004 i da se plasira u Ligu Sampiona. I da taj rezultat ne ostvari necemo prestati da ga volimo i zato sutra svi Grobari treba da se pomole za istorijski uspeh Partizana.
Svim srcem za PARTIZAN!

Wlado

pre 15 godina

kako je jokan pun samopouzdanja, a nema iza sebe sta da ga opravda, pred prvi mec je bilo veliki fener, medju 10 naj klubova u evropi, sad vec idemo na pobedu, bojim se je mnogo za nas, ja znam da cu navijati za moj partizan.

i dalje se molim,ja se jos uvek molim i molim i molim,molim,molim

pre 15 godina

Molim se bogu,bogu se molim,boze pomozi,majko srbijo,andjeli cuvari,ovi mirisu,drugi osecaju,treci beru,ajoooj ljudi pa vi ste prolupali skroz!!!! Smesni ste,niste ni svesni koliko!!! U sredu ce biti;sudija nije svirao penal za partiza,kod treceg gola koji je dao fener je bio ofsajd,kod cetvrtog je Sikimic,e da nam nije taj Sikimic,kod petog je bio faul u napadu i da nije svega toga mi bi usli u ligu sampiona!!!!! Ma daj bre,spustite se vise na zemlju,koji crni Tosic,Moreira i ostala boranija? Pa i ova jadna zvezda ce vam dati minimum 3 komada na marakani,a ne Fener!! Probudite se i prestanite da letite tako visoko jer ce te u sredu toliko nisko pasti da ce vam posle toga sve krenuti silaznom putanjom!!!! Samo se vi i dalje molite,ali se molite da ne dobijete 5 komada!!!!

Trezan

pre 15 godina

Moja prognoza je Fener : Partizan = 3:0

Zivi bili pa videli.

PS.
Pa kako moze Jokanovic da se nada ulasku u Ligu Sampiona,
kako?

Nesha

pre 15 godina

Ma hoce mucak da prodje dalje. Nisu mogli da zadrze 2:0 u Beogradu. To je gubitnicki mentalitet koji odlikuje sve nase klubove i reprezentaciju. Oni se jednostvano plase da pobede i nemaju zelju. Kada gube oni jedva cekaju da sudija svira kraj i prekine blamazu umesto da grizu pokusavajuci da sitignu i da idu na sve ili nista. Kada vode ponovo jedva cekaju da sudija svira kraj jer im se odseku noge od same mogucnosti da ce mozda uci u ligu sampiona, ne znaju da iskoriste to sto protivnik mora da napada pa da brzim kontrama pokusaju da povecaju rezultat.
Ovo je gubitnicka generacija i u fudbalu i u kosarci i nema nista od prolaska dalje.

cignaska posla

pre 15 godina

shto su gotivni ovi c****i koji se javljaju..


Ali razumljivo je da gledaju u tudje dvorishte :)
pozdravljaju vas Banat, Vojvodina i Aris

P.F.C

pre 15 godina

Ajmo bre do pobede!Raznesite FEneRBAHCe!!!sAda je prava prilika.NEma bre vise sledece godine ce biti bolje, SADA.zELJNI SMO POBEDE!!!ODGOVORITE NA TERENU.nemojte da nas razocarate nego svi od prvog minuta u napad.Borite se maksimalno.dObro je sto su se vratili TOSIC,ZUKA,MOREIRA,FEJSA.
VERUJEM DA CE PARTIZAN DA DOBIJE 1:0!!!
NAPRED

sta se foliras?

pre 15 godina

(ZVEZDASICA, 25. avgust 2008 23:29)

Izvini molim te ali uopste nisi u pravu. Ovim komentarom si htela svima da stavis do znanja da si ti neko kao "nevinasce" koje u zivotu nije ni mrava zgazilo sto nema veze s'mozgom. Znamo svi mi koje si komentare pisala i recicu ti odma takav bezobrazluk nisam odavno video. Na svaku vest o partizanu ti se javljas (sto i sad vidimo, cim si ostavila komentar znaci da citas partizanove vesti) a nama grobarima stalno pricas kako smo isklompleksirani, pricas nam tu o nekom bariju i nesto a verujem da i ne znas sta se to desilo u Bariju. Kazes da si vatrena navijacica zvezde, pa zasto onda ne ides na utakmice? Jer nije moguce da ides na utakmice i tako brzo se vratis kuci i ostavis komentar ovde na sajtu b92 osim ako nisi superwoman-ka ili brza gonzalica. Nemoj da se foliras i da si navijacica Zvezde kao sto pricas ne bi ti svaki komentar sadrzio uvrede na racun grobara kao sto i jeste i ti sama to znas, i pozdravljam onog lika sto ti je sve to napisao.

grobar

pre 15 godina

samo da onaj sikimic neigra sve ce biti lakse jer ce odnos na terenu biti izjednacen ako slucajno zaigra turci imaju igraca vise. mozemo do lige sampiona

RiStA NiSh

pre 15 godina

i ako cu sutra u 20h biti na putu za tursku,svim srcem cu biti uz moje CRNO-BELE!!AJMO MAJSTORI,pobedite ih u onom "GROKLU"ISTAMBULA,i nama grobarima ne treba nista vise-zar ne?BOG SVE GLEDA,PA CE TAKO BITI I SUTRA-zapamtite ovo "IDEMO DALJE"!!!!!!

seemorebutts

pre 15 godina

Sjecam se pred utakmicu Bajern Zvezda koliko je bljuvotina bilo ovde na b92. Eto samo onako se sjecam, nek se zna ko je bio i ostao kompleksas u Srbiji.

danilo

pre 15 godina

Miriše na dobro.. oseća se u vazduhu... barem ja osećam.. Oseća li još neko ili sam usamljen :-)?

hahah..meni smrdi na 4:0 za Turke,
czns.

Igor_PFC

pre 15 godina

http://www.youtube.com/watch?v=WuyOOTecZ9Y

http://www.youtube.com/watch?v=q6nrGdPjh90

http://www.youtube.com/watch?v=x1ecvrq1FRU

molim vas objavite ovo,da svako vidi ko su najbolji navijaci!!!vidimo se u Ligi Sampiona!

Stole PFC

pre 15 godina

Poceo sam da mislim da onaj Zaim nije ni potpisao.Kad god treba da debituje on nije spreman!Pa mogao je na nekoj utakmici makar 2-3 minuta da udje...

Dzajin

pre 15 godina

Da Partizan nije kupio i prvenstvo i kup mozda bih i navijao. A ovako napred Janicari.
Jadnici jos verujete u nas fudbal. Vi ste za duboko posmatranje.
Pozdrav za najboljeg igraca Partizana, ubljanina Petrovica

Kumanovo

pre 15 godina

(Srele, 26. avgust 2008 00:48)
Ne nadajte se puno,Fener kuci ne gubi!Neka vam je to na umu...
Druze za sve postoji prvi put.Neka je to tebi na umu.Opet KUMANOVO

montenegrino

pre 15 godina

Kakvi komentari jaoo, pa jel vi gledate fudbal ljudi? Jel vi mislite da imate neke sanse, svako ko se iole razumije u fudbal i gledao je prvu utakmicu jasno mu je da ce vam dati minimum 4 komada sa pola gasa. Partizan niti ima snage niti kvaliteta da se suprostavi Alexu i drugovima...katastrofa kako lose patrizanovi igraci lose poziciono igraju ma 4+ mozda i petarda pukne, o cemu vi mlatite kuku vama s vama :-)

duki

pre 15 godina

Prenos je na rts 1 samo hrabro partizane sje*acemo fener osecam miris lige sampiona u humskoj osecam one zvezdice na centru koje su pre pet godina se vijorile i himna ls se slusala samo hrabro

Rocky Balboa

pre 15 godina

Nece UEFA da pusti da dalje idu dva turska kluba, zato ste naleteli jedni na druge.
Partizan - to je Turska van Turske !!

Grobar Petrovgrad

pre 15 godina

Poslednjih sezona smo bolje rezultate izvlačili u gostima. Nadam se da će i sada tako biti. Newcastle, Dnjepar, Lazio, Petržalke, Makabi PT, Zrinjski,... Ma samo da što duže ne primimo gol, u poslednjih 20-tak minuta im možemo zašuškati kao Miroslav Radović Dnjepru pre par godina ako se sećate.

ha ha

pre 15 godina

ja znam bolje fenera,iskreno vam kazem da partizan nema sansa,senturk ne igra al nije to bitno,tu imaju zvezda,bilo stranci ili turci,nemaju poraza vec 13 utkmica i to samo 3 neresenih,pobedili su protiv svih velikih klba evrope,mancestera 3-0,intera 1-0,sevile 3-2,psv 2-0,mislim da ce biti mnogo tesko za partizan

dejan90

pre 15 godina

Parizan ce u ligu sampiona kada moja baba poocne da igra fudbal.Nemaju sanse u turskoj, jedino ako ne budu igrali kao prvih pola sata u humskoj.Nisam grobar ali ako partizan hoce dalje morace da se desi nemoguce...

STOJAN

pre 15 godina

Ovaj torbar iz Nisa je ocito pobrkao istoriju jer u onoj bivsoj jugoslaviji bilo je hrvatskih, slovenskih, makedonskih, srpskih, bosanskih i crnogorskih klubova, a samo jedan jedini jugoalovenski, a to je vas a jugoslovenski fudbalski klub sa titovog stadiona.

STOJAN

pre 15 godina

Ovaj torbar iz Nisa je ocito pobrkao istoriju jer u onoj bivsoj jugoslaviji bilo je hrvatskih, slovenskih, makedonskih, srpskih, bosanskih i crnogorskih klubova, a samo jedan jedini jugoalovenski, a to je vas a jugoslovenski fudbalski klub sa titovog stadiona.

benny-nyc@hotmail.com

pre 15 godina

pozdrav svim partizanovcima- javljam se iz new yorka i ljudi nemogu da cekam da utakmica pocne,,,zelim da vam kazem da cemo slaviti sa 2-1,pozdrav svima a molim jokanovica da ne ubacuje sikimica jer ako bude igrao a akobogda nece bice sranje...

Sasa - Sabac

pre 15 godina

Ajmo Crno-Beli, ajmo majstori, samo hrabro i pre svega posteno bez ikakvog muckanja i dogovaranja i ako je to u danasnje vreme preokupiralo sport jer su ogromne pare u pitanju.Hocemo u Ligu Sampiona, ne znam dal ste svesni koliko to znaci obicnom coveku koji zivi za Partizan,siguran sam da znate!!! Igrajte za vas a obradujte nas.

plavljanin

pre 15 godina

grobar-berane eee moj zemo voleo bi da dodjes u Plav s tom parolom,ali cisto sumnjam u tvoju hrabrost. Krijes se iza monitora i pises to sto pises,a uz to koristis ekavicu. Molim redakciju b92, da objavi komentar. Fener SAMPION!!!

hasan

pre 15 godina

ti jokanovicu nemas nikakve sanse sa turcima,velio je imati san pobediti nekoga ali sa kojim timom,ti neshvatas da si izgubio u beogradu na svome teenu,i ti sada hoces da pobedis turke na njihovom terenu,smesno je citati te izjave,lako je pricati,uradi posao,a nemas sa kime nema sta srpski fudbal pokazati nikome,ukopaj se u u neku srpsku ligu gde igra apatin,kula,jagodina kacarevo,i igraj i razmisljaj o nekoj slavi,zaleti se i vojvoda sa velikim znanjem djukic,pade djukic na ispitu ko niko,osta samo san o velikom trenerskom pozivu,nismo mi vise daleko smo mi od sveta i fudbala,treba proci dvdesetak godina i vise mozda dok se srpski fudbal vrati ponovo,nema vise gotovo je nema =nijedan klub nista pokazati,moze se igrati fudbal u zemlji,i medju svojima,vani nema sta pokazati,sve je sam o san,za sve,.pokazase se prvi put srbi an svetskom u nemackoj,gde argentinci isprasise,srbiju sa najvecom gol razliku na takmicenje,koja je to sramota,.dodje sanator djukic kaze nece niko sa njim da saradjuje iz saveza,nismo mi malta,farska ostrva,san marino,nismo mi niko,sada,samo su velike zelje,prodje dosta godina dok srbija ponovo ode na svetski kup,okaza se najveca rodjenja zvezda KEZMAN takodje,koje to zanje opet on ima,on se samo saplice sam o sebe stavljajuci u glavu neki fudbal,pokaza se i on u nemackoj na svetskom kupu,pokazase se svi,od trenera,do igraca,nismo mi jos za svet,posle jugoslavije,treba sacekati dane,godine,vreme ce pokazati kada ce ponovo srbija na svetsku scenu,.nema naseg ni znanja,ni igranja,ni nade,samo san osta za uspeh,USPEH CE DOCI ALI KADA,...........kada,.....

Mrzim partizan

pre 15 godina

Ne, niste vi bili dobri prvih 45 minuta vec su oni bili losi jer su vas potcenili. Sada nece. Izgubili su u prvenstvu, a to dovoljno govori koliko se ozbiljno spremaju. Nije samo vama ovo mec sezone, vec i njima i nadam se da cete dobiti petardu jer takva mafija u fudbalu i ne zasluzuje nista drugo. Onih 11 konjexa sto trci za loptom ce da pukne samo tako...

np anti grobar

pre 15 godina

ma shta lupate?ima da vas razvale da neznate gde se nalazite,obavezno kompas ponesite.ZVEZDO ZVEZDANA CELOG ZIVOTA VOLECU TE JA.SELAM IZ NOVOG PAZARA

Milan

pre 15 godina

I prva petarda u karijeri. Nemate sanse ali sva sreca pa je vreme u Turskoj lepo pa ostanite par dana da niste dzaba isli.Zgazice vas Fener!BBRS

Saud-komentator

pre 15 godina

Šenturk,Šenturk i GoL!GoL!GoL! Opet Šenturk,Šenturk i zamislite,šta? pa naravno, GooooLLLLLLL !!! šta ste vi mislili? Guiza,Guiza i GooooLLLLLL ... Alex,Alex i GoooooL, evro GooooLLLLL... Lugano do Roberta,Roberto do Emrea,Emre do De Soze,De Soza do Borala,Ugur Bolar sjajnim centaršutom pronalazi Šenturka koji cepa mrezu crno-belih i dovodi svoj tim u vodstvo 5:0 Svaka čast Partizanu koji se mora zadovoljiti Kupom Ueffa. Ipak se nije moglo bolje protiv jednog FENERBAHČEA. Aj vidimo se grobari nekom dr prilikom:)

Milanista

pre 15 godina

Fenerbahce-Partizan 5-0 realno,bolje sve stavite u odbranu da vas ne razvali fener,nemoj da se opustate sa njima,ipak su to "turci"

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Bravo, bravo Jokanovicu, polako postajes svaki dan sve hrabrji i hrabrji ! Zimus si naucio da hodas,proletos da ides na doging, a sad kad je leto......i dobro trcanje ! Bog voli hrabre, a to je dobro , jer to uliva hrabrost i samopouzdanje igracima ! Sistematicno sam procitao izjave igraca i trenera Aragonesa posle utakmice u Beogradu, a oni nigde, nigde nisu nista hteli da kazu, mada ih je Partizan ''zgazio '' prvih pola sata ! Arogantni i prepotentni ......Aragones, igraci Fenera, su stavili dobru igru Partizana, zazmurili su kao da su to ''samo sanjali'' ! Mnogo su naduvani i''prepotentni'' , a vec sinoc su izgubili u Turskoj, a verujem da ovoga puta ih nece spasti sudije ! Dat ce vam Sveopsti Bog pobedu, jer BOG--unovic je sa vama, Sf.Stevan--ovic je sa vama, Sf.Dorde Lazic je sa vama, Sf. Knez--evic je sa vama,Sf. Car Julijan --Juca je sa vama, Sf.Ivan -- Obradovic je sa vama, i Boz-- ovic je na golu ! Ima Fener i Istanbul da se ugasi u sredu, jer su mnogo prepotentni, isuvuse samouvereni i njihovi navijaci i igraci, i uprava, i trener ! Brzina, mladost i zelja za pobedom ce pobediti ! Ja se vec danima molim Bogu, a ON mene cuje kad se molim ! Neka svi u sredu na Bosforu cuju, da je Partizanova vojska.........tuda protutnjala ! Cekajte igrace u cetvrtak ujutro na aerodromu !

Turks vs Turks

pre 15 godina

Partizani, srece ste imali u bgd. Pogodi ga lopta u koleno dva puta i da dva gola (jedan ponisten), Paunov gol, koliko god slucajno delovao, ipak je potez znalca, oni nisu hteli da igraju poslednjih 20min (namestaljka za kladionice). Sad ce bidne tri komada.

dejan90

pre 15 godina

Parizan ce u ligu sampiona kada moja baba poocne da igra fudbal.Nemaju sanse u turskoj, jedino ako ne budu igrali kao prvih pola sata u humskoj.Nisam grobar ali ako partizan hoce dalje morace da se desi nemoguce...

akcidroni

pre 15 godina

@np anti grobar
@Milan
@Mrzim Partizan
@johan
-Sinovi,ko je vama dozvolio da komentarishete igre Partizana u Evropi...stvarno neverovatno...bolje malo razmislite o Vojvodini i Banatu i o tome da li cete uspeti da izborite opstanak ove godine.I mozhete makar da probate da obuzdate ochigledne komplekse...

bivsi_delija

pre 15 godina

Super sto vas nije Fenerbahce deklasirao u Beogradu,jer ne bi imali sta sad komentarisati. Lepo se iz smejem citajuci vase komentare tipa zgazicemo ih,svaki turcin zna,svaka bula zna i sl. hahaha Samo nastavite.

Zorz Vea

pre 15 godina

Majko Srbijo,andjeli i milosrdni,pomolite se za nas...

Momci,prijatelji i braco,odigrajte najbolje sto umete,ne dajte im jedan metar terena u Istambulu,neka se potrude za svaku loptu,kada god krenu u napad neka imaju osecaj kao da hoce da poljube ekspresni voz,kada god krenete u napad rastresite ih da im i pretci i potomci to osete...

Zivela Srbija i napred FK Partizan

Sikimic

pre 15 godina

Trese me groznica, imam neki pozitivan osecaj pred ovu utakmicu samo da se to ostvari.

PS: Jokane ako mislis da ista uradimo tamo ni pod razno ne ubacuj Sikimica u igru, taj covek nam samo donosi probleme...

Ја и 3 прста

pre 15 godina

Немојте се молити Богу за неку споредну ствар, молите му се за своју земљу... То ипак и није толико важно, схватите...
А и морате да схватите да немате шансе против Турака, нажалост...
Делија

Wlado

pre 15 godina

kako je jokan pun samopouzdanja, a nema iza sebe sta da ga opravda, pred prvi mec je bilo veliki fener, medju 10 naj klubova u evropi, sad vec idemo na pobedu, bojim se je mnogo za nas, ja znam da cu navijati za moj partizan.

rale

pre 15 godina

@fenomen
Ne znam sta ti je to trebalo,da siris dezinformacije kad svi znamo sve o Feneru. Prodali su samo dva igraca, Mehmeta Aurelia i Kezmana,a kupili su Guizu Emrea i jos jednog igraca iz Manisaspora. Od povredjenih igraca imaju samo Dejvida ostali su svi na raspolaganju Aragonesu. To sto kazes da mediji daju sansu 50%50%apsoluto je neistina. Daleko jaci tim od Partizana da im gostuje pa bi davali malo vece sanse Feneru od 50% .

seemorebutts

pre 15 godina

Sjecam se pred utakmicu Bajern Zvezda koliko je bljuvotina bilo ovde na b92. Eto samo onako se sjecam, nek se zna ko je bio i ostao kompleksas u Srbiji.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

MAYWEATHER JR
Ovaj komentar je upucen jednom GROBARU i zamolila bih redakciju B92 da objavi ovaj komentar!!!! Decko koji komentarise ZVEZDASICU i pise koji joj je ku....,kaze da ona mesa lekove,da kokodace,pa dalje pise da on polaze sociologiju i da hoce da me vodi kod profesora,da kada vidi moj komentar zapita se koji je smisao mog zivota i tako dalje,imam da mu porucim sledece:Na ovom sajtu svako ima pravo da napise sta hoce,da se predstavi kao navijac svog voljenog kluba,da ja kao zvezdasica imam pravo da kazem da cemo ove sezone osvojiti duplu krunu isto kao sto svaki grobar ima pravo da kaze da ce partizan da osvoji duplu krunu ili prvenstvo!!! Istina je da ne volim grobare,ali cisto sumnjam da su grobari toliko nevaspitani da se svadjaju sa jednom devojkom,cisto sumnjam da su grobari toliko nekulturni da vredjaju jednu devojku!!!! Ja sam primer pravog navijaca,koji voli svoj klub i kada pobedjuje,a jos vise ga volim kada gubi i kada je u problemima,sve i da je najgora ZVEZDA je za mene JEDNA JEDINA ljubav volim je i volecu je uvek i zato i kazem da sam ja pravi primer jednog vernog navijaca,jednog delije,a isto tako mislim da ti NISI pravi primer jednog GROBARA jer nijedan grobar nece pasti toliko nisko da vredja jednu devojku i da dozvoli da ga isprovociraju komentari jedne devojke,a to je sa tvoje strane toliko jadno i bedno da slobodno mogu reci da si nekulturan!!!Mnogo je bilo odgovora na moje komentare od strane GROBARA,bilo je kritika,bilo je i raznih manje teskih reci,ali je to sve normalno i to je nesto sto sam i ocekivala posle pojedinih komentara,momci jesu kritikovali ali muski kulturno kako im i dolikuje!!!! I jos nesto,kazes hoces da me vodis kod profesora sociologije? Nema potrebe ni ti tamo da ides,verujmi isto kao sto i ja verujem da je za tebe psihologija nepoznata rec i zato ti savetujem da preskocis te tvoje ispite sociologije i da se uputis kod PSIHOLOGA!!!! Samo cu ti reci jos nesto:Nemoj da se spustas na taj nivo,da dozvolis da te isprovociraju komentari koje pisu devojke,zene,devojcice,nemoj da brukas sve grobare nego se ugledaj na njih bar sto se tice kulture kada su devojke u pitanju!!!!! Toliko od mene,pozdrav za sve moje DELIJE i pozdrav za sve grobare koji podrzavaju ovaj moj komentar!!!! Samo jos nesto isto bih ovako postupila da je jedan DELIJA pisao takve gadosti nekoj navijacici partizana jer ako nisi musko onda ti i nije mesto ni na MARAKANI ni na JNA!!!!!

i dalje se molim,ja se jos uvek molim i molim i molim,molim,molim

pre 15 godina

Molim se bogu,bogu se molim,boze pomozi,majko srbijo,andjeli cuvari,ovi mirisu,drugi osecaju,treci beru,ajoooj ljudi pa vi ste prolupali skroz!!!! Smesni ste,niste ni svesni koliko!!! U sredu ce biti;sudija nije svirao penal za partiza,kod treceg gola koji je dao fener je bio ofsajd,kod cetvrtog je Sikimic,e da nam nije taj Sikimic,kod petog je bio faul u napadu i da nije svega toga mi bi usli u ligu sampiona!!!!! Ma daj bre,spustite se vise na zemlju,koji crni Tosic,Moreira i ostala boranija? Pa i ova jadna zvezda ce vam dati minimum 3 komada na marakani,a ne Fener!! Probudite se i prestanite da letite tako visoko jer ce te u sredu toliko nisko pasti da ce vam posle toga sve krenuti silaznom putanjom!!!! Samo se vi i dalje molite,ali se molite da ne dobijete 5 komada!!!!

Trezan

pre 15 godina

Moja prognoza je Fener : Partizan = 3:0

Zivi bili pa videli.

PS.
Pa kako moze Jokanovic da se nada ulasku u Ligu Sampiona,
kako?

Dead man walking

pre 15 godina

dajte grobari sta se lozite, vi ste smesna ekipa...
(delija, 25. avgust 2008 20:32)
Za razliku od Zvezde, koja kida i ubija na pocetku sezone?

JOE GR

pre 15 godina

bice neverovatno tesko,samo velika sreca i volja moze da nas odvede u ligu sampiona.imamo ceo tim na raspolaganju.turci nisu izgubili evropsku utakmicu kod kuce vec 2 godine.10 Pobede i 3 remija 0 poraza.zamolio bih zvezdase da ne navijaju za turke u interesu srpskog fudbala.moramo vec jednom da se ujedinimo kad igramo evropske utakmice kao i druge zemlje.znam ima nekih koji se duvaju a i istina drugacija.ali to je mali broj.znaci u sredu svi za partizan,a onda za zvezdú u cetvrtak

danilo

pre 15 godina

Miriše na dobro.. oseća se u vazduhu... barem ja osećam.. Oseća li još neko ili sam usamljen :-)?

hahah..meni smrdi na 4:0 za Turke,
czns.

a7lan715

pre 15 godina

Niste pali u nastavku utakmice nego je Fener brzo stigao do željenih 2:2 i nije hteo dalje da igra!

Imali ste ogromnu priliku u prvom delu utakmice kada ni rezultat od 5:0 ne bi bio nerealan - ali šta je tu je - ako pobede u Turskoj, biće to prava senzacija.

Alek

pre 15 godina

Jadni i bedni su oni što komentarišu protiv PARTIZANA, bolje bi bilo da ovo preskoče i sačekaju kraj utakmice.
Napred PARTIZAN, želim vam sreću.

D(o)Lc^E

pre 15 godina

O Partizane volimo te SRCEM SVIM,gde god ti da igras tu su tvoji GROBARI,samo tebi VERNI samo tebi ODANI, O PARTIZANE...Pokazite onom kepecu Karlosu kako se igra fudbal...

grobari crna gora GACEVIC

pre 15 godina

pa jel Fener ili Banat stigo u cetfvrt-finale Lige Sampiona?
......salu na stranu!
Bice glupa 1.Liga bez Marakane i delija,zato potrudite se!
RAZMISLJAJTE SAD KAKO DA OTKINETE 2 BODA JAVORU

Beli

pre 15 godina

@ komentar #22
Kazes care - izgubili su u prvenstvu, to dovoljno govori koliko se ozbiljno spremaju!?!
Razmisljao sta da kazem na tako nesto, ali onda sam ukapirao poentu. Zamislite kako se tek Zvezda spremila za njihov revans kad u 2 prvenstvena kola nije dala gol :)

Sumpor brate!

pre 15 godina

Miriše na dobro.. oseća se u vazduhu... barem ja osećam.. Oseća li još neko ili sam usamljen :-)?
(Mudrac, 25. avgust 2008 17:00)

E. nisi usamljen. I ja sam osetio u gradskom prevozu kad sam se vracao kuci.
Al' meni opste nije mirisalo dobro.
Majstoreeee, otvaraj sva vrata!

Dzajin

pre 15 godina

Da Partizan nije kupio i prvenstvo i kup mozda bih i navijao. A ovako napred Janicari.
Jadnici jos verujete u nas fudbal. Vi ste za duboko posmatranje.
Pozdrav za najboljeg igraca Partizana, ubljanina Petrovica

Giga

pre 15 godina

kako nedovoljno oporavljeni Zajim???
pa trenira vec dve nedelje sa ekipom...
sta smo ga koji djavo dovodili onda,mozemo i bez njega da igramo protiv banata i napredka,treba nam za fener!

Wladimir_WB

pre 15 godina

NAPRED MAJSTORI !!!!

Srpska liga nije Vas nivo, tu cete se prosetati do nove duple krune, jer sem Vas nema nijedne iole ozbiljnije ekipe da Vas na tom putu zaustavi... Vasa mera su Fenerbache i ostale Evropske ekipe. Ako moze jedan Dinamo Kiev da bude tako dominantan u svom prvenstvu i uspesan u Evropi mozemo i mi... NAPRED CRNO BELI!!!

Aimar

pre 15 godina

Pozdrav samo hrabro momci ,treba igrati kao u nasem HRAMU,otvoveno napasti pa kako bude. Nemoj da se povucemo kao branimo nesto. to nikako. U BOJ KRENITE JUNACI SVI.......

Dovla

pre 15 godina

Koliko god mi zarko zelili i nadali se PONOVNOM ulasku u Lisu sampiona, mislim da su nam sanse jako male. Cak i da nadigramo turke uvek je tu faktro zvani SUDJENJE, svi dobro znamo sta Srbija i srpski klubovi predstavljaju u Evropi tako da je malo verovatno da "gospoda" iz UEFE dozvole balkanskoj sirotinji da izbaci veliki Fener. Ne zalim da delujem pesimisticki ali nazalost to je nasa realnost.
I da, vrlo je bitno da, KAKAV GOD BIO REZ U CARIGRADU, u sto vecem broju se skupimo na sledecoj Partizanovoj utakmici, cisto da pokazemo igracima da smo sa njima i u pobedi i u porazu!!!

VOLIM PARTIZAN!!!!

laki

pre 15 godina

Jokane ako nisi provalio da se Fener poigravao s vama u Beogradu,trebao ti je to neko reci. Kako mozes sebi dati za pravo da mozete da se nosite,cak sto vise i eliminisete jednog od najjacih timova Evrope iz LS?

gile

pre 15 godina

@mudrac
Osecam ja brate grobare,osecam jos od Avgusta 2007 kad su nas izbacili iz Uefa kupa. E sad ce BOG da vrati, i za to, ali mnogo vise za Avgust 2005.Bice sreda Veliki dan za Partizan

Bob Sent Kler

pre 15 godina

Junaci, nesto slicno sam napisao i pre prve tekme i ponavljam sad: Vi ste vec pobednici, ali tamo postavljate razliku izmedju srpskog proseka i top klase. Ne samo za nas Grobare i za Srbiju vec igrate i za sebe, za menadzere, za dobru lovu za mogucnost da u evropskom fudbalu ostavite pecat sa svojim imenom i prezimenom. Ko smatra da su Turci bolji neka ne putuje! Ko ce da se napije ko majka ako prodjemo neka preporuci!

partizanovac rs banjaluka

pre 15 godina

Pravi se dobra atmosvera kako u klubu tako i van njega, kao i medju nama navijacima i treba biti optimista i poruciti igracima da izgaraju na terenu da daju svoj maksimum za svoj inas Partizan. Pozdrav svim nasim navijacima GROBARIMA od Triglava do DJevdjelije Evrope i Svijeta.PS. Dobijamo Fener sa 2:1 vidjecete Partizanovac

antirakari

pre 15 godina

@Za "grobar ni" koji mnogo pametuje

Grobljanac shvati jedno nama titulu nisu doneli jugosloveni, vec 1. srbin, 2. musliman, 3. srbin, 4. srbin, 5. srbin. 6. makedonac, 7. hrvat, 8. srbin. 9. makedonac, 10. crnogorac, 11. srbin - DRagisa- prema tome JEDINI SRPSKI KLUB pobednik LS JE Zvezda sa internacionalcima. To je valjda normalno i svuda je tako ( i kada bi Celzi osvojio LS reklo bi se da je osvojio engleski klub bez obzira da li u njemu ima engleskih fudbalera ili ne i bez obzira sto je vlasnik Rus) jer su i vama crnac i Lotar bili glavne uzdanice prilikom vaseg ulaska u LS. Zato ne filozofiraj nego navijaj za svoj klub ( srpski) i nadaj se ulasku u LS sto vam od srca NE zelim. Mozda nije patriotski ali je iskreno. NAPRED ZVEZDO ma kako sada jadno izgledala.

montenegrino

pre 15 godina

Kakvi komentari jaoo, pa jel vi gledate fudbal ljudi? Jel vi mislite da imate neke sanse, svako ko se iole razumije u fudbal i gledao je prvu utakmicu jasno mu je da ce vam dati minimum 4 komada sa pola gasa. Partizan niti ima snage niti kvaliteta da se suprostavi Alexu i drugovima...katastrofa kako lose patrizanovi igraci lose poziciono igraju ma 4+ mozda i petarda pukne, o cemu vi mlatite kuku vama s vama :-)

Dare-grobar

pre 15 godina

Jao ljudi kakwo uzbudjenje u meni wec sada wlada pred utakmicu u sreu jedwa ceka da daj boze razvalimo turke....CUVA BOG SRBINA SVOG....

Partizanovac 54 RS Bluka

pre 15 godina

Znam da je svima nama stalo da igramo u ls,ali Jokanovicu igraj otvoreno,napadacki i sigurno sa dobrom postavom igraca prolazimo,ako ne uspijemo u toj namjeri ostaje nam UEFA KUP,ali nemoj,bunker,motivacija maksimalna igraca igrate za nasu SRBIJU. SRECNOOOOOO...

Nebolood

pre 15 godina

Kao prvo, treba biti pozitivan i verovati u prolaz .. ne ici u istanbul pomireni sa ispadanjem.. ali realnost je takva, da ce nam stvarno trebati vanserijska partija i mnogo srece, da bismo napravili podvig, tj. pobedili fener.. dobro je shto je fener pokazao da je ranjiv, i da nije nepobediv, neuigrani su sa novim trenerom, ali imaju chist kvalitet, a i njima je ovo utakmica sezone... bice extremno teshko, ali je jokan rekao pravu stvar, biti pametan, napadati samo kad mozhemo, iz kontre, brzo.. ne smemo prvi da primimo gol, jer je onda sve gotovo.. tvrda odbrana, malo srece, i jedna kontra, kao u newcastleu, to nam je jedina shansa :))) SAMO HRABRO CRNO-BELI,VI STE PONOS SRBIJE !!! shta god tamo uradili..

KKP

pre 15 godina

Feneru ce, pored domaceg terena, i "vetar duvati u ledja". Trener Fenera je selektor Spanije! U spicu igra spanski repzenenativac, a UEFA je stavila da sudi SPANAC Mehuto Gonsales!!! Ovim sam sve rekao! Ja volim moje crno-bele i ako se bore kao u prvom mecu, ja cu biti zadovoljan! Aliiiiiii, posle kradje u BG, UEFA ne propusta sansu da NE dozvoli Partizanu ni nadu za LS! UEFO, sram te bilo!
Srecno, Partizane!

relja

pre 15 godina

Bio sam na sajtu Fenera i mogu vam reci da i im nije sve jedno.Posle poraza u prvenstvu i lose partije u Beogradu trebace im sreca VELIKA da nas izbace.SAMO HRABRO(oni su se vec UKAKILI)

fenomen

pre 15 godina

@Rale
kakve dezinformacije???
Napisao sam da imaju dosta povredjenih igraca+ da su neke prodali.Rec "neke" moze da znaci i dva igraca kao sto si ti napisao. Aurelio je veoma dobar igrac a i Kezman je dao dosta vaznih golova za Fener a u sredu nece biti nijednog. Dejvid ili kako se vec zove je takodje veoma opasan ofanzivni vezni koji daje dosta golova a i njega nema a slag na tortu je odgovor za @saud-komentator.....Sentuuuuuurrrkkk, senturk i, i, nije gol nego je covek povredjen i verovatno ne igra a osim njega ima jos povredjenih igraca iz prve postave....Ja neznam da citam turske novine ali imam ljude koji znaju i to su oni meni rekli a ja sam napisao da fener ima mnogo vece sanse i da ja vise verujem da ce fener dalje nego sto to veruju neki turci iz firme sa kojima radim a koji su inace fanatici Trabzona i Galatasaraya...
Cuvajte se Turci "partizan"-ske eskadrile....
Ma cak se uplasio i Zeman da ga ne proguta CRNO-BELA neman....
Poz...

duleRS

pre 15 godina

ja sam veliki grobar i volio bi da jih napanemo od prve minute,al mislim da nememo nikakve sanse da sa takviom igrom prođemo.zato mislim da bi morali da utakmicu posve umrtvimo i zadnjih 10min. napadnemo sa svim snagama i ako tad uvalimo gol imamo velike šanse da prođemo,jel ako dadnemo prije gol oni ce nam ga uvali a ako slucajno nebudu mogli dat, tu ce da na scenu nastupe sudije i da jim režiraju pobjedu,a ovako nece imat vremena ako im zveknemo go na kraju utakmice.

Kumanovo

pre 15 godina

(Srele, 26. avgust 2008 00:48)
Ne nadajte se puno,Fener kuci ne gubi!Neka vam je to na umu...
Druze za sve postoji prvi put.Neka je to tebi na umu.Opet KUMANOVO

boyan

pre 15 godina

jedva cekam sredu, prvo nasi kosarkasi da razbucaju madjare u prepunoj areni a onda da se komentator dere: PARTIZAN JE U LIGI SAMPIONA

PFC

pre 15 godina

ajmo crno-beli ...
ja verujem u ovaj tim Partizana
nije sve u novcu i srce igra vaznu ulogu...nadmeni Turci nisu kaznjeni u Beogradu, ali posto je Istanbul mesto uspeha Partizana, tamo ce ih sustici kazna
u njihovom bunjistu, pred njihovim "posmatracima"
a, i, ovaj put se nadam neutralnim sudijama
pozz za sve Grobare

Van der Vaart

pre 15 godina

Ako mi je nesto drago sto cujem, to je da su svi (i igraci i Jokan) gladni uspeha, tj. kako kazu, cilj im je Liga sampiona! Naravno da im niko nece zameriti ako u tome ne uspeju, ali mi se svidja sto su jako motivisani i, cini mi se, da ce ako se ne plasiraju to smatrati neuspehom... Momci, sta god bilo, mi smo uz vas i verujemo u vas!!!

KAKO JE LEPO BITI GROBAR...!!!

fenomen

pre 15 godina

Imam kolege Turke na poslu i prenosim sta sam danas sa njima pricao. Na njihovim televizijama se Partizan prikazuje u dobrom svetlu, prikazani su inserti sa meca protiv Napretka iz Krusevca a u stampi se pise da Partizan dolazi jaci za 6 igraca koji nisu igrali na prvom mecu i konacno Fenerbahce je na premijeri tj. u prvom kolu na gostovanju izgubio sa 1:0 protiv ekipe koja je bliza ispodprosecnim nego natprosecnim ekipama u Turskoj ligi.Vise od rezultata ih brine da je Fener imao samo jednu polusansu za 90 min a osim toga imaju i mnogo povredjenih igraca+ neke su igrace prodali i jos uvek nisu kupili adekvatne zamene.Po tim njihovim medijima sanse su 50%/50% i prevagu mogu doneti jedino navijaci koji su pravi ludaci i kojih ce biti minimum 40000 i nece ni minute stati sa navijanjem. Kod Turaka je fudbal mnogo vise od fudbala, kod njih je to, kako moj kolega kaze, religija a da ne pominjem ogroman novac koji se ulaze...
Moja prognoza se krece od dva-tri razlike za Fener i to u slucaju da brzo primimo gol i da posle toga nasi padnu skroz do minimalne pobede Partizana ukoliko budemo odigrali pametno. Moramo mnogo paziti na njihova utrcavanja, ne praviti faulove ispred i u sesnaestercu i pozeleti postenog sudiju iz recimo Svajcarske, Kipra, Austrije mada bi idealno resenje bilo da sudi Slovak Lubos....
Uzdam se u Dijaru koji je u stanju da umakne njihovoj odbrani a bice tu i Moreira da mu posalje pravi pas.
Sretno...
Poz...

Cvele

pre 15 godina

Zvezdas sam,ali bih stvarno voleo da Partizan prodje dalje,ove sezone zaista imaju tim koji zasluzuje vise od ove nase Meridian lige.Srecno!!!!

Mix

pre 15 godina

Samo najbrza moguca igra PFC-a i pomaganje igraca jednih drugima na terenu moze da dovede do pobede. Primeniti im holandski model igre.Neka navijacki huk bude shvacen kao da je upucen njima kao da igraju na nasem stadionu. Inace, ja bih uveo najbrzu mogucu postavu i napadao bih ih u talasima. Odbrana bi morala da bude brza od njih i kao "kremen" i ne bi trebali dozvoliti petljanje oko kaznenog prostora, odmah izbacivanje lopte daleko u polje, po mogucnosti nasem igracu. Igrao bih sa dva zadnja vezna, sa mnogo aktivnijom ulogom spoljnih kod napada, jer su brzi i prodorni.Paziti se kod prekida a na prekide u napadu Djole obavezno napred.Ko god dodje na 20-25 m. blizu gola, odmah bez cekanja pucati, moze bog dati da uleti koja. Eventualno vodjstvo ne braniti bunkerom, ni slucajno, vec aktivnom odbranom na sredini terena do 30-35 m. blizu naseg golmana.
Sretno crno-beli majstori!!!

Pavlica

pre 15 godina

Ovo ne bi trebao nikome da bude meć karijere več obična utakmica u kojoj če partizan potvditi svoju dominaciju na balkanu. jokan je ovom izjavom izjavio da od njega veliki trener biti neče. normalno je da se prodže fenerbahće pa da bude još velikih utakmica posle utakmice u turskoj pa hoče li jokan svaku od njih nazivati utakmicama karijere? jokane, svaku utakmicu moraš igrati na pobedu jer če na terenu biti jedanaest protiv jedanaest. nemoj kalkulisati i pobeda če sigurno doči.

Vaj ga doo

pre 15 godina

s jedne strane nadobudni/umisljeni turci sa druge napaljeni/motivisani srbi ..
U sredu ce se videti koje vera ko nevera ..
verujem u pobedu - medju grobarima nema vuka brankovica .. naci ce se neki obilic ..
dobijamo ih ovaj put .. D)

Kumanovo

pre 15 godina

Utakmica Njukasl-Partizan igrala se 27.08.2003 i tada je Partizan slavio u gostima i eliminisao engleski tim.Taj dan sam dobio sina.U sredu kad igra Partizan 27.08.2008 moj sin puni 5 godina a nadam se da ce i Partizan da prodje da se ponovi ono od pred 5 godina.Verujem da ce da bude isto.Pozdrav svim grobarima iz KUMANOVA.
Smrt fasizmu-Ziveo Partizan

boske

pre 15 godina

Želim da gledam kako se gine za grb kluba i musku igru. Treba da pokazemo muda pred 40000 turskih fanatika. Jesmo li Srbi ili nismo. Sve je moguce,lopta je okrugla.
P.S. SVI KO JEDAN, JEDAN ZA SVE.
Napred Partizan

GrobarCrvenka

pre 15 godina

Stvarno mi nisu jasni navijaci egipcani. Ljudi ja egipcane gledam samo kada igraju protiv MOG PARTIZANA i nikada vise, necitam vesti o njima, osim kada igraju protiv MOG PARTIZANA...
Zato bi zamolio doticne da se manu ove teme i komentarisu svoje utakmice.
A nama sta Bog da u Turskoj, a dace dace
VOLIM PARTIZAN

gavra

pre 15 godina

Jokane pre pocetka utakmice da stavis ceo tim ispred TV-a i da im pustis da odgledaju Boj na Kosovu,a deo kada Milos Obilic kaze:sutra cu na Kosovu ubiti Murata,da pogledaju bar jedno 10 puta pa da vidis kako ce momci da grizu.Posle toga ima da pokidaju turke kao svinja masan dzak.Siguran sam,bice to teska tekma kao ni jedna do sad,i bez obzira sto je protivnik jak kao crna zemlja,koji je uopste smisao takmicenja ako ne verujes u sopstvenu pobedu?

strucnjak:)

pre 15 godina

samo da izdrzimo prvih 20 minuta,a posle cemo nekako :)
ostajem pri tome da dajemo 2 gola dole!
nisu oni chelsea...
idemo dalje!!!

MANDA DORCOL

pre 15 godina

PRE SVEGA HVALA NASEm B92,da PARTIZANOVE vesti budu uvek prve,tako ce nadam se biti i kada udjemo u LS,i koliko samo dobili novca od LS!!!LJudi ovo nije san nego stvarnost,mi ulazimo u LS,koliko god to bilo krivo CRVENIMA!!!CRVENI pogledajte oko sebe,nece vas ni nas propali talenat PAVLOVIC, a pogledajte TOSICA, FEJSU,OBRADOVICA,LAZICA????DOKLE VISE DA DOKAZUJEMO VELICINU PARTIZANA???MOJI GROBARI ULAZIMO U LS,KADA SE TO DESI SAMO POZDRAVITE MANDU!!!A JA CU UVEK VOLETI MOJE GROBARCINE I NAJLEPSE GROBARKE!!!!!!!!fener-PARTIZAN!O-1!!!IMATE POZDRAV IZ CENTRA BEOGRADA!

NAVIJAM ZA SUDIJU

pre 15 godina

SAd sam pogledao owaj link za fenerbahce i pitam se kako se ne srusi tribina ??? Ni marakana ne bi izdrzala 20000 na tribini .. pa cak ni sa prskalicama ! :)

Nesha

pre 15 godina

Ma hoce mucak da prodje dalje. Nisu mogli da zadrze 2:0 u Beogradu. To je gubitnicki mentalitet koji odlikuje sve nase klubove i reprezentaciju. Oni se jednostvano plase da pobede i nemaju zelju. Kada gube oni jedva cekaju da sudija svira kraj i prekine blamazu umesto da grizu pokusavajuci da sitignu i da idu na sve ili nista. Kada vode ponovo jedva cekaju da sudija svira kraj jer im se odseku noge od same mogucnosti da ce mozda uci u ligu sampiona, ne znaju da iskoriste to sto protivnik mora da napada pa da brzim kontrama pokusaju da povecaju rezultat.
Ovo je gubitnicka generacija i u fudbalu i u kosarci i nema nista od prolaska dalje.

Grobar Ni

pre 15 godina

„Немојте се молити Богу за неку споредну ствар, молите му се за своју земљу...“
Kada bi ova poruka zaista mirisala na iskrenu, mozda bih je i prihvatio, ali kako potice od turskih konjanika, za koje je: Zvezda zivot, a osalo su sitnice, onda je licemerna i bljutava. Govori o njihovoj prepotentnosti, iskompleksiranosti i o mnogo cemu sto sa spotrom nema veze. Kada oni igraju, svoju crvenu petokraku izjednacavaju sa Srbijom, a zaboravljaju da je Srbija svetinja i vlasnistvo svih nas. Svako pojedinacno posezanje za njom i prisvajanje od bilo koga nije dobro, cak je i degutantno.
„Ne daj Boze da Srbiju u Ligi Sampiona predstavlja jugoslovenski fudbalski klub jer to bi bio tezak udarac za srpski fudbal“.
„Najsrpskiji, najbolji, najveci i sve naj... klub sa ovih prostora“ nece za dugi vremenski period imati priliku da reprezentuje Srbiju u LS. Tu privilegiju zasluzeno ima jugoslovenski (ali i srpski) klub ciji ucinak u Evropi ide u prilog i „stubu srpstva“ i popravlja mu poljuljani (srozani) rejting, tako da je van svake pameti govoriti o teskim udarcima za srpski fudbal i sa tim povezivati Partizan. On je trenutno jedina svetla tacka u mraku koji vlada nasim fudbalom. Red Star je izgubljena u njemu, jer se nalazi u sivilu koje se u mraku ne prepoznaje.
Tz. delije nikako ne prestaju sa nipodastavanjem Jugoslavije i sa grubim ruganjem njoj, a zaboravljaju da su najtrofejniji, sto im je jedino uz Bari i Tokio ostalo cime se mogu trenutno da hvale, postali za vreme te bivse nam drzave. Zaboravljaju da su im upravo Jugosloveni uz ponekog Srbina doneli i najveci uspeh, koji na ovim prostorima jos uvek nije nadmasen. Zato ih i treba cesce podsecivati na ove cinjenice, jer svojom drskoscu i arogantnoscu prelaze sve granice uljudnosti.

nemanjaol

pre 15 godina

Uh... Jedva cekam sredu, mnogi su ovde pominjali reci Duleta Vujosevica : "NEKA BUDE ONO STO BITI NE MOZE" i moram da kazem da me jedna stvar mnogo podseca na mec sa PAO a to je ubedjenost igraca i navijaca da Partizan pobedjuje. Ne govore oni to potpuno otvoreno, ali ocigledno sa mnogo vise optimizma nego ranije, kao i kosarkasi na pocetku su se potajno nadali, a sada idu otvoreno na pobedu. Jednostavno igraci Partizana i mi navijaci smo odlucili da idemo u Ligu Sampiona i tu se Turci vise nista ne pitaju sada sve zavisi iskljucivo od partizanovaca, a kada oni nesto odluce to po pravilu tako i bude. SRECNO!

cignaska posla

pre 15 godina

shto su gotivni ovi c****i koji se javljaju..


Ali razumljivo je da gledaju u tudje dvorishte :)
pozdravljaju vas Banat, Vojvodina i Aris

P.F.C

pre 15 godina

Ajmo bre do pobede!Raznesite FEneRBAHCe!!!sAda je prava prilika.NEma bre vise sledece godine ce biti bolje, SADA.zELJNI SMO POBEDE!!!ODGOVORITE NA TERENU.nemojte da nas razocarate nego svi od prvog minuta u napad.Borite se maksimalno.dObro je sto su se vratili TOSIC,ZUKA,MOREIRA,FEJSA.
VERUJEM DA CE PARTIZAN DA DOBIJE 1:0!!!
NAPRED

STOJAN

pre 15 godina

Ovaj torbar iz Nisa je ocito pobrkao istoriju jer u onoj bivsoj jugoslaviji bilo je hrvatskih, slovenskih, makedonskih, srpskih, bosanskih i crnogorskih klubova, a samo jedan jedini jugoalovenski, a to je vas a jugoslovenski fudbalski klub sa titovog stadiona.

STOJAN

pre 15 godina

Ovaj torbar iz Nisa je ocito pobrkao istoriju jer u onoj bivsoj jugoslaviji bilo je hrvatskih, slovenskih, makedonskih, srpskih, bosanskih i crnogorskih klubova, a samo jedan jedini jugoalovenski, a to je vas a jugoslovenski fudbalski klub sa titovog stadiona.

Rocky Balboa

pre 15 godina

Nece UEFA da pusti da dalje idu dva turska kluba, zato ste naleteli jedni na druge.
Partizan - to je Turska van Turske !!

hasan

pre 15 godina

ti jokanovicu nemas nikakve sanse sa turcima,velio je imati san pobediti nekoga ali sa kojim timom,ti neshvatas da si izgubio u beogradu na svome teenu,i ti sada hoces da pobedis turke na njihovom terenu,smesno je citati te izjave,lako je pricati,uradi posao,a nemas sa kime nema sta srpski fudbal pokazati nikome,ukopaj se u u neku srpsku ligu gde igra apatin,kula,jagodina kacarevo,i igraj i razmisljaj o nekoj slavi,zaleti se i vojvoda sa velikim znanjem djukic,pade djukic na ispitu ko niko,osta samo san o velikom trenerskom pozivu,nismo mi vise daleko smo mi od sveta i fudbala,treba proci dvdesetak godina i vise mozda dok se srpski fudbal vrati ponovo,nema vise gotovo je nema =nijedan klub nista pokazati,moze se igrati fudbal u zemlji,i medju svojima,vani nema sta pokazati,sve je sam o san,za sve,.pokazase se prvi put srbi an svetskom u nemackoj,gde argentinci isprasise,srbiju sa najvecom gol razliku na takmicenje,koja je to sramota,.dodje sanator djukic kaze nece niko sa njim da saradjuje iz saveza,nismo mi malta,farska ostrva,san marino,nismo mi niko,sada,samo su velike zelje,prodje dosta godina dok srbija ponovo ode na svetski kup,okaza se najveca rodjenja zvezda KEZMAN takodje,koje to zanje opet on ima,on se samo saplice sam o sebe stavljajuci u glavu neki fudbal,pokaza se i on u nemackoj na svetskom kupu,pokazase se svi,od trenera,do igraca,nismo mi jos za svet,posle jugoslavije,treba sacekati dane,godine,vreme ce pokazati kada ce ponovo srbija na svetsku scenu,.nema naseg ni znanja,ni igranja,ni nade,samo san osta za uspeh,USPEH CE DOCI ALI KADA,...........kada,.....

trubute

pre 15 godina

Jedino u sta verujem to je snaga partizana i njiha zelja za uspehom to mi je najbitnije.Mislim da su sampionska ekipa i da im imaju sampionski mentalitet,pobednicki.Igrajte svom snago,ostavite srce na teren,i rezultat ce sam doci, ovo nije utakmica samo za bolje partizana,ovo je utakmica za uzdrmano stanje u nasem fudbalu,jedina svetla tacka PARTIZAN.
ZAJEDNO DO KONACNE POBEDE...NAPRED PARTIZAN!!!!!!!

GrobarBL

pre 15 godina

Sjecam se 2003 i kvalifikacija protiv Newcastlea, prva utakmica u Beogradu, gubimo sa 0:1 ali vidi se da su Englezi totalno van forme, Partizan ih jednostavno "ima" ali lopta nece u gol. Na drugi mec se odlazi sa nekakvom pritajenom nadom ali bez i jedne pompezne najave o plasmanu u LS. Valjda je tada Matthausu bilo jasno da se moze dalje ako Newcastle u medjuvremenu nije "podigao formu". I bi kako bi, Partizan im dade gol, ascuva svoju mrezu i na penal ruletu bi sretniji :)
Sad, poredeci meceve u Beogradu od prije 5 godina i prije 15 dana ne mogu da ne skrenem paznju da sada imamo neuporedivo tezeg protivnika, protivnika koji nije dostigao pravu takmicarsku formu ali koji je i tako odigrao mec u Beogradu sa 70% snage, sto bise reklo bez velikog naprezanja i stigli su do povoljnog rezultata. Doduse, sramotni Skot je malo skrenuo vodu na njihov mlin ali, budimo realni kada smo se povukli oni nisu "stisnuli" do daske vec su igrali koliko da je i njima taj rezultat po mjeri. Iskustvo, znanje i novac su na njihovoj strani, ludnica na prepunom stadionu je njihov 12-ti igrac. Pa gdje je onda nasa sansa? Ne vjerujem da Fener nece napasti, Aragones nije toliko naivan da ne prepoznaje omjer snaga a ako pravo napadnu eto velikog problema za nas. Sacuvamo li gol mozda se nesto da i uraditi, a to znaci da ga moramo zabiti, najbolje negdje pred kraj, kao Dnipru prije koju godinu. Lijepo je sto ovoliki optimizam struji nasim medijima, ali treba se malo i na zemlju spustiti jer ako se desi da napustimo ovo takmicenje sigurno je da ce razocarenje i efekat na nastavak takmicenja u kupu UEFA i domacem prvenstvu biti manji a ne da nam se dogodi "havarija" kao poslije Artmedije i Petah-a pa sebi ne mozemo doci 2 godine.
U svakom slucaju, snazno i pametno, ako je moguce i bez brukanja!

jovan

pre 15 godina

Ljuuuuuuuuubav prema klubu
ne moze da prestane,
dok zivim klicacu teeebi
volim te Partizane.


Partizan ima snage da postigne dva gola sto je sasvim dovoljno za prolaz.
Kao sto i svi ostali komentarisu prolaz se oseca u vazduhu...i samo napred partizan

Grobar Ni

pre 15 godina

“JEDINI SRPSKI KLUB pobednik LS JE Zvezda sa internacionalcima”.
Znao sam “antirakar-u” da za vas red starovce istorija ljudskog roda pocinje od Barija 1991.g. ali da je Zvezda jedini SRPSKI KLUB pobednik LS, to do sada nisam znao. Alal vam vera, vi LS niste ni omirisali a vec ste njen pobednik. To je samo vama svojstveno. I jos nesto. U ono vreme kada ste osvojili KES, a ne LS, drzava nam se zvala Jugoslavija, a njeni zitelji jugosloveni, a ne internacionalci. Znaci, jugosloveni su vam, uz pravog internacionalca Belodedica, doneli taj pehar, pa priznali vi to ili ne. Zato uvazavajte Jugoslaviju i ne glumute Hrvate. Kompleksi i jednih i drugih su neizlecivi.

Grobar Petrovgrad

pre 15 godina

Poslednjih sezona smo bolje rezultate izvlačili u gostima. Nadam se da će i sada tako biti. Newcastle, Dnjepar, Lazio, Petržalke, Makabi PT, Zrinjski,... Ma samo da što duže ne primimo gol, u poslednjih 20-tak minuta im možemo zašuškati kao Miroslav Radović Dnjepru pre par godina ako se sećate.

ha ha

pre 15 godina

ja znam bolje fenera,iskreno vam kazem da partizan nema sansa,senturk ne igra al nije to bitno,tu imaju zvezda,bilo stranci ili turci,nemaju poraza vec 13 utkmica i to samo 3 neresenih,pobedili su protiv svih velikih klba evrope,mancestera 3-0,intera 1-0,sevile 3-2,psv 2-0,mislim da ce biti mnogo tesko za partizan

plavljanin

pre 15 godina

grobar-berane eee moj zemo voleo bi da dodjes u Plav s tom parolom,ali cisto sumnjam u tvoju hrabrost. Krijes se iza monitora i pises to sto pises,a uz to koristis ekavicu. Molim redakciju b92, da objavi komentar. Fener SAMPION!!!

hamit

pre 15 godina

CAO crno beli znam da ce ovo biti naj vaznija utakmica u ovoj sezoni ali dajte sve od sebe jer FENER je pre pre slab tim pa taj GUIZA nezna gde se nalazi na kojoj je planeti pitajtega neznam kaza ce .. xaxaxa IDEMO ZA POBEDU U ISTAMBUL OLE OLE OLE

Марио

pre 15 godina

Напред Партизан!
Већи проблем од квалитета противничких играча биће фанатична публика. Надам се да се нашим играчима неће везати ноге у таквој атмосфери.
Што се игре тиче, поновити борбеност и креативност из прве утакмице, нарочито првог полувремена, па, дај Боже, уз нормално суђење, да остваримо повољан резултат и славимо улазак у Лигу шампиона!

Dundjer R.S.Gradiska

pre 15 godina

Srecno momci ,pokazite da igrate napadacki fudbal ida mozete da se nosite sa mnogo jacim ekipama .Dajte sve od sebe do zadnje sekunde,a Ti Jokane potrudi se da ne bude zadnja utakmica karijere. VOLIM PARTIZAN Gradiska R S

Milan Boss

pre 15 godina

Istambul, april 92g... Od svih smo bili otpisani i prezaljeni...I svi znamo kakav je bio ishod... Njukastl 27.avgust... Niko ni u sali nije pomislio da cemo imati snage da izbacimo Engleze...I svi znamo kakav je bio ishod...Sastao se Istambul i 27.avgust... Braco Grobari svim srcem uz nas Partizan! Svi znamo da cemo se boriti i protiv igraca i navijaca i sudija...Igraci srce na teren,imajte u glavi Istambul 92g.i Njukastl 27.avgusta, vidim da svi zracite optimizmom, da verujete u sebe,i da postujete grb i dres koji nosite. U igru unesite dozu bezobrazluka i pokazite da i oni vas moraju da postuju.
Srca svih Grobara ce kucati za vas, za nas Partizan, a Bog ce da nam vrati za promasaje protiv Artmedije, za proslogodisnju nepravdu posle Zrinjskog, za onu sramotu od sudjenja u Bg protiv Fenera.
Nesto mi ne da mira, imam neki cudan osecaj... Ajmo Braco svi zajedno do pobede...

Dejan BP

pre 15 godina

Ljudi ja vec tri danasanjam Fener 0 - 2 Partizan Bogunovic,Diarra
Prvi go u 32min a drugi 88 iz kontre kad fener baci sve u napad i onda NANANANANANANANa LIGA SAMPIONA LIGA SAMPIONA LIGA SAMPIONA

SLOBODAN

pre 15 godina

Ljudi,prosli put kad smo igrali, usli u ligu,moj otac je radeo u trecoj smeni,da neverujes,u sredu opet radi u trecoj, tv na istoj strani zida,isto sreda.....pa spremite se slavlje je dao bog oko11h..mirise, oseca se, LIGA SAMPIONA

djns

pre 15 godina

Kao prvo, treba ce dosta srece nasem Partizanu u sredu da sacuva svoj gol. Cak mnogo ce nam to biti teze nego da postignemo gol turcima. Ovo govorim iz prostog razloga jer nasi napadaci i cela ofanzivna linija je navikla u nasoj ligi da napada protiv 10 protivnickih igraca, a ovde ce to biti 4 eventualno 5 igraca Fenera. S' druge strane odbrana ce nam biti u mnogo tezoj situaciji, jer u domacoj ligi, tako reci, nemaju posla, a ovde ce ga i te kako imati. Treba biti strpljiv, ne otvarati se previse, a neka kontra ce nam se sigurno otvoriti i tu onda treba da dodje do izrazaja Dijarina i Bambijeva brzina. Ocekujem sastav
Bozovic
Stevanovic Dordjevic Sikimic Obradovic

Juca Fejsa

Bambi Moreira Paun

Dijara

I na kraju bih citirao Duleta Vujosevica pred proslogodisnji mec sezone sa Panatenaikosom : "NEKA BUDE STO BITI NE MOZE"
Neka nas te reci odvedu u Ligu sampiona kao sto su nas prosle godine odvele u Top 8 Eurolige.

KKP

pre 15 godina

Spisak igrača koji putuju za Istanbul na meč 3. kola kvalifikacija Lige šampiona Fenerbahče - Partizan:
- Mladen Božović, Darko Božović, Stevanović, Miljković, Đorđević, Jovanović, Knežević, Sikimić, Obradović, Ljajić, Lazić, Juca, Petrović, Fejsa, Tošić, Bogunović, Moreira, Čadikovski, Diarra i Paunović.

Zv3r

pre 15 godina

Nadam se da ce se istorija ponoviti(sada u fudbalu)!Setite se da kad smo igrali 2. utakmicu u gostima pobedjivali smo(Njukal,i sada nadam se Fener)a kad smo igrali 2. takmu u HRAMU,ispadali(Artmedija).gani bolje ne komentarisite,PARTIZAN IGRA,bolje da idete i radujete se osvojenom BODU!!!!hahaha

Stole PFC

pre 15 godina

Poceo sam da mislim da onaj Zaim nije ni potpisao.Kad god treba da debituje on nije spreman!Pa mogao je na nekoj utakmici makar 2-3 minuta da udje...

s

pre 15 godina

u poslednje vreme ostavio sam nekoliko vrhunski strucnih komentara i nisu mi objavili a nisam ih sacuvao ... nadam se da ovaj hoce... sto se tice slavise jokanovica imam nekih misljenja koja se ne slazu sa nekim njegovim potezima ali cu kritiku ostaviti za kraj i to samo ako totalno upropasti partizan u sta ne verujem ,,, zelim da ovim momcima pruzim podrsku i resio sam jos nesto i voleo bih kada bi me ljudi ovde podrzali a u vezi je sa sportom... gledam cavica, covek je toliko dao dobar primer deci za rad trud, bavljenje sportom i najvaznije postovanje pravih vrednosti, dok smo mi pljuvali amere i najveceg sportistu svih vremena on se covek radovao srebru naravno da mu je zao kao i svima nama ali on ne mrzi on covek voli i tako je stigao dotel, a gledao sam opet karakasevica klasican srbin izgubio je par poena na srecu i toliko nije mogao da veruje u to da je hteo nekog da ubije umesto da igra i u interviju je rekao kako je ovaj nezasluzeno prosao jer je on mnogo bolji i imao je zreb i sansu ali je onaj person dobio neke poene koje nije trebao e to vrhunski sampioni nikad nece raditi jeste bilo za dlaku jeste bilo srece ali i taj na drugoj strani je trenirao... moj zakljucak je da necu vise da budem hejter i svojoj zemlji i klubu , PARTIZAN NARAVNO , davacu bezrezervnu podrsku i necu da pljujem i mrzim osim ako se neko ponasa kao klasican srbin i omalovazava tudje, ne gleda svoje, i sve svaljuje na srecu.... nadam se da je tako cavic na jos nekoga uticao i kad svi budemo ljudi ko cavic onda cemo i biti sampioni i srbija ce biti zemlja za ponos.... i na kraju zeleo bih da pozelim momcima srecu u istanbulu i da kazem da je uprava opet napravila extra posao sa zajemom ... cuo sam da je najvece pojacanje i reprezentativac tunisa ali nikad ga nisam gledao i sad na komentarima je neko preporucio i ima sjajan klip na you tubu predlazem svima da pogledaju... decko ima tehniku, pracku u nozi, a daje i glavom i to neretko golove jednom recju sjajan je ... klip traje 10 min ima dosta materijala pa predlazem da pogledate http://www.youtube.com/watch?v=XC9hpxHClzo

PFC4ever

pre 15 godina

Ljudi,sta god da se desi,i ako nas nabiju sa 5 komada..bez obzira na sve
SVI NA KARABURMU..
bice sanse drugi put..
MI CEMO UVEK BITI UZ TEBE..

Rastkinh0

pre 15 godina

Ne mogu da docekam,ovo je strasno.Molim te Boze,Sveti Djordje i Beli andjele da prodjemo.Srce na teren pa sta bog da.Samo hrabro.

Doktur

pre 15 godina

Neću reči ništa što već nije rečeno. Baš kao i mnogi i ja verujem da ce se ponoviti Njukastl!!! Potrebno je da ostave srce na teren, a za sve ostalo će se pobrinuti BOG!!!

POMOZI BOŽE!!!
POMOZI BOŽE!!!
POMOZI BOŽE!!!

Milan PFC

pre 15 godina

Da volim crno bele ponosno kazem svima,volim to slavno ime i divim se samo njima,na svetu nista lepse ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji!!!!

crno beli navijac mnogo smo jaki

pre 15 godina

jasam uvjek volijo partizan zbog mijatovica i crno belih dresova pa kezman ivica kralj kao pravom grobaru bice san da da gledam partizan protiv elitnih klubova iz ls navijam svom snagom za tim iz humske mislim da bih poletijo kad bih partizan izbacijo fener bice pakleno turci su glasna publika ali grobari u muci se poznaju junaci partizan se nevoli za partizan se zivi

drug Jataganac

pre 15 godina

Dok mi docekamo da se Zaim oporavi, Proci ce pola sezone. Steta. Jokanovicu, svaka cast za izjavu. To je pravi pristup. Nadam se ne samo na recima.

duki

pre 15 godina

Prenos je na rts 1 samo hrabro partizane sje*acemo fener osecam miris lige sampiona u humskoj osecam one zvezdice na centru koje su pre pet godina se vijorile i himna ls se slusala samo hrabro

Igor_PFC

pre 15 godina

cigani aj nemojte da jedete g**na!!jeste govorili kako ce oni da nas odvale u BG-u,a na kraju mi bili bolji sa rezervama!ne mora nista da znaci,fudbal se igra 90min,a tu se pokazuje sve...NAPRED PARTIZAN! ili kao sto je vec neko rekao-srecno momci pola Srbije vam drzi palceve!

Igor_PFC

pre 15 godina

http://www.youtube.com/watch?v=WuyOOTecZ9Y

http://www.youtube.com/watch?v=q6nrGdPjh90

http://www.youtube.com/watch?v=x1ecvrq1FRU

molim vas objavite ovo,da svako vidi ko su najbolji navijaci!!!vidimo se u Ligi Sampiona!

sta se foliras?

pre 15 godina

(ZVEZDASICA, 25. avgust 2008 23:29)

Izvini molim te ali uopste nisi u pravu. Ovim komentarom si htela svima da stavis do znanja da si ti neko kao "nevinasce" koje u zivotu nije ni mrava zgazilo sto nema veze s'mozgom. Znamo svi mi koje si komentare pisala i recicu ti odma takav bezobrazluk nisam odavno video. Na svaku vest o partizanu ti se javljas (sto i sad vidimo, cim si ostavila komentar znaci da citas partizanove vesti) a nama grobarima stalno pricas kako smo isklompleksirani, pricas nam tu o nekom bariju i nesto a verujem da i ne znas sta se to desilo u Bariju. Kazes da si vatrena navijacica zvezde, pa zasto onda ne ides na utakmice? Jer nije moguce da ides na utakmice i tako brzo se vratis kuci i ostavis komentar ovde na sajtu b92 osim ako nisi superwoman-ka ili brza gonzalica. Nemoj da se foliras i da si navijacica Zvezde kao sto pricas ne bi ti svaki komentar sadrzio uvrede na racun grobara kao sto i jeste i ti sama to znas, i pozdravljam onog lika sto ti je sve to napisao.

Nikola Jovcic

pre 15 godina

Partizan u sredu od 20h igra istorijsku utakmicu za klub i za sve navijace. Zato treba zajedno svi da se pomolimo da Partizan ostvari povoljan rezultat i da ponovi uspeh iz sezone 2003/2004 i da se plasira u Ligu Sampiona. I da taj rezultat ne ostvari necemo prestati da ga volimo i zato sutra svi Grobari treba da se pomole za istorijski uspeh Partizana.
Svim srcem za PARTIZAN!

grobar

pre 15 godina

samo da onaj sikimic neigra sve ce biti lakse jer ce odnos na terenu biti izjednacen ako slucajno zaigra turci imaju igraca vise. mozemo do lige sampiona

RiStA NiSh

pre 15 godina

i ako cu sutra u 20h biti na putu za tursku,svim srcem cu biti uz moje CRNO-BELE!!AJMO MAJSTORI,pobedite ih u onom "GROKLU"ISTAMBULA,i nama grobarima ne treba nista vise-zar ne?BOG SVE GLEDA,PA CE TAKO BITI I SUTRA-zapamtite ovo "IDEMO DALJE"!!!!!!

benny-nyc@hotmail.com

pre 15 godina

pozdrav svim partizanovcima- javljam se iz new yorka i ljudi nemogu da cekam da utakmica pocne,,,zelim da vam kazem da cemo slaviti sa 2-1,pozdrav svima a molim jokanovica da ne ubacuje sikimica jer ako bude igrao a akobogda nece bice sranje...

Sasa - Sabac

pre 15 godina

Ajmo Crno-Beli, ajmo majstori, samo hrabro i pre svega posteno bez ikakvog muckanja i dogovaranja i ako je to u danasnje vreme preokupiralo sport jer su ogromne pare u pitanju.Hocemo u Ligu Sampiona, ne znam dal ste svesni koliko to znaci obicnom coveku koji zivi za Partizan,siguran sam da znate!!! Igrajte za vas a obradujte nas.